Cazare ieftina Campia Turzii

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Câmpia Turzii, Cluj, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Câmpia Turzii, Cluj, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Câmpia Turzii, Cluj, Romania

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Câmpia Turzii, Cluj, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Câmpia Turzii, Cluj, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Nechifor si Nicolae B─ânic─â din Tentea, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpia Turzii, Cluj, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Nechifor si Nicolae Bănică din Tentea, jud. Bistrita-NasaudCazare in Câmpia Turzii, Cluj, Romania pentru 2 persoane)

 • Francisc si Valter Iacobescu din Capalnas, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpia Turzii, Cluj, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Câmpia Turzii, Cluj, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Francisc si Valter Iacobescu din Capalnas, jud. AradCazare in Câmpia Turzii, Cluj, Romania pentru 2 persoane)

 • Francisc si Vl─âdelina Lupulescu din Sabisa, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpia Turzii, Cluj, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Francisc si Vlădelina Lupulescu din Sabisa, jud. MaramuresCazare in Câmpia Turzii, Cluj, Romania pentru 2 persoane)

 • Florina si Lioara Lup din Vadurile, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpia Turzii, Cluj, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Câmpia Turzii, Cluj, Romania!

  (Florina si Lioara Lup din Vadurile, jud. VasluiCazare in Câmpia Turzii, Cluj, Romania pentru 2 persoane)

 • Iosif si Tudosia Constantiniu din Arsita, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpia Turzii, Cluj, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Câmpia Turzii, Cluj, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Iosif si Tudosia Constantiniu din Arsita, jud. VranceaCazare in Câmpia Turzii, Cluj, Romania pentru 2 persoane)

 • Lidia si Daniela Leca din Valea Plopilor, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in C├ómpia Turzii, Cluj, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Câmpia Turzii, Cluj, Romania.

  (Lidia si Daniela Leca din Valea Plopilor, jud. GiurgiuCazare in Câmpia Turzii, Cluj, Romania pentru 2 persoane)

 1. Locatie frumoasa cu raport calitate/pret foarte bun. Mancare buna. Facilitati ok

 2. O loca╚Ťie extraordinar─â. Unit─â╚Ťi de cazare extrem de confortabile, la un pre╚Ť imbatabil. O ├«mbinare perfect─â ├«ntre rustic ╚Öi modern. Mic dejun foarte bun. Restul serviciilor de alimenta╚Ťie la un standard ridicat. Servire surprinz─âtor de prompt─â pentru sf├ór╚Öitul de s─âpt─âm├ón─â. Piscina – un plus de excelen╚Ť─â, evident. B─âile camerelor foarte bine dotate.

 3. Micul dejun bogat , personal deosebit de amabil, comfortul si curatenia camerei.Restaurantul locatiei, unde mancarea a fost foarte buna. Sauna si piscina foarte ok.

 4. Camera spatioasa frumos decorata, avand zona de relaxare cu canapea. Baia moderna. Paturile foarte confortabile. Avand in vedere ca in perioada in care am fost cazat, afara erau -15 grade Celsius in camera caldura era mai mult decat suficienta. Micul dejun excelent si pretul mancarii la preturi foarte decente.

 5. Preturi mici la mini bar, curatenia si linistea. Patul foarte comod si odihnitor.

 6. Rar mi-a fost dat sa intalnesc un personal atat de amabil, cald, saritor, ultraprofesionist, mereu cu zambetul pe buze. Va multumim foarte mult pentru tot! Camera confortabila, foarte curata, mobilier in culori deschise, baie spatioasa. Spatiu suficient de depozitare. Semnal WiFi perfect. Mancare gustoasa la preturi corecte, servire rapida si impecabila

 7. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 8. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 9. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 10. Personal amabil, camere frumoase, spa╚Ťioase iar restaurantul modern cu m├óncare gustoas─â. Centrul spa este foarte bine organizat, foarte bine ├«ntre╚Ťinut ╚Öi curat. Un loc minunat de relaxare ╚Öi r─âsf─â╚Ť. Recomand!

 11. Totul de la camera, baie , restaursntul, complexul Spa , micul dejun totul este de nota 10+.

 12. Camere confortabile, curate, baie echipata cu toate cele necesare. Spa foarte frumos și relaxant. Mic dejun pe saturate și variat

 13. Stilul arhitectonic deosebit care te duce in lumea legendelor,atmosfera familiala,amabilitatea personalului si raportul optim in relatia calitate/ pret,Doresc sa revin si voi recomanda acest hotel si restaurantul prietenilor si cunostintelor mele .Felicit patronajul si administrarea hotelului.

 14. Designul,bunul gust,curatenia,caldura in camera,vederea spre curtea interioara.

 15. Totul mi-a plăcut .Nu am nimic de reproșat. Totul a fost de nota zece cu plus.

 16. Totul a fost perfect!! Mic dejun excelent, camere frumoase si curate, spa ul micut dar suficient pentru relaxare! As reveni oricand daca nu ar fi asa departe!

 17. Locatie frumoasa cu raport calitate/pret foarte bun. Mancare buna. Facilitati ok

 18. O loca╚Ťie extraordinar─â. Unit─â╚Ťi de cazare extrem de confortabile, la un pre╚Ť imbatabil. O ├«mbinare perfect─â ├«ntre rustic ╚Öi modern. Mic dejun foarte bun. Restul serviciilor de alimenta╚Ťie la un standard ridicat. Servire surprinz─âtor de prompt─â pentru sf├ór╚Öitul de s─âpt─âm├ón─â. Piscina – un plus de excelen╚Ť─â, evident. B─âile camerelor foarte bine dotate.

 19. Camera spatioasa frumos decorata, avand zona de relaxare cu canapea. Baia moderna. Paturile foarte confortabile. Avand in vedere ca in perioada in care am fost cazat, afara erau -15 grade Celsius in camera caldura era mai mult decat suficienta. Micul dejun excelent si pretul mancarii la preturi foarte decente.

 20. Preturi mici la mini bar, curatenia si linistea. Patul foarte comod si odihnitor.

 21. Rar mi-a fost dat sa intalnesc un personal atat de amabil, cald, saritor, ultraprofesionist, mereu cu zambetul pe buze. Va multumim foarte mult pentru tot! Camera confortabila, foarte curata, mobilier in culori deschise, baie spatioasa. Spatiu suficient de depozitare. Semnal WiFi perfect. Mancare gustoasa la preturi corecte, servire rapida si impecabila

 22. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 23. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 24. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 25. Personal amabil, camere frumoase, spa╚Ťioase iar restaurantul modern cu m├óncare gustoas─â. Centrul spa este foarte bine organizat, foarte bine ├«ntre╚Ťinut ╚Öi curat. Un loc minunat de relaxare ╚Öi r─âsf─â╚Ť. Recomand!

 26. Totul de la camera, baie , restaursntul, complexul Spa , micul dejun totul este de nota 10+.

 27. Camere confortabile, curate, baie echipata cu toate cele necesare. Spa foarte frumos și relaxant. Mic dejun pe saturate și variat

 28. Modelul in stil rustic,vechi,ospitalitatea,mâncarea.

 29. Stilul arhitectonic deosebit care te duce in lumea legendelor,atmosfera familiala,amabilitatea personalului si raportul optim in relatia calitate/ pret,Doresc sa revin si voi recomanda acest hotel si restaurantul prietenilor si cunostintelor mele .Felicit patronajul si administrarea hotelului.

 30. Designul,bunul gust,curatenia,caldura in camera,vederea spre curtea interioara.

 31. Totul a fost perfect!! Mic dejun excelent, camere frumoase si curate, spa ul micut dar suficient pentru relaxare! As reveni oricand daca nu ar fi asa departe!

 32. Locatie frumoasa cu raport calitate/pret foarte bun. Mancare buna. Facilitati ok

 33. O loca╚Ťie extraordinar─â. Unit─â╚Ťi de cazare extrem de confortabile, la un pre╚Ť imbatabil. O ├«mbinare perfect─â ├«ntre rustic ╚Öi modern. Mic dejun foarte bun. Restul serviciilor de alimenta╚Ťie la un standard ridicat. Servire surprinz─âtor de prompt─â pentru sf├ór╚Öitul de s─âpt─âm├ón─â. Piscina – un plus de excelen╚Ť─â, evident. B─âile camerelor foarte bine dotate.

 34. Camera spatioasa frumos decorata, avand zona de relaxare cu canapea. Baia moderna. Paturile foarte confortabile. Avand in vedere ca in perioada in care am fost cazat, afara erau -15 grade Celsius in camera caldura era mai mult decat suficienta. Micul dejun excelent si pretul mancarii la preturi foarte decente.

 35. Preturi mici la mini bar, curatenia si linistea. Patul foarte comod si odihnitor.

 36. Rar mi-a fost dat sa intalnesc un personal atat de amabil, cald, saritor, ultraprofesionist, mereu cu zambetul pe buze. Va multumim foarte mult pentru tot! Camera confortabila, foarte curata, mobilier in culori deschise, baie spatioasa. Spatiu suficient de depozitare. Semnal WiFi perfect. Mancare gustoasa la preturi corecte, servire rapida si impecabila

 37. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 38. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 39. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 40. Are de toate, sala de fitness, piscina, spa, masaj. Ideal dupa o zi de lucru.

 41. Personal amabil, camere frumoase, spa╚Ťioase iar restaurantul modern cu m├óncare gustoas─â. Centrul spa este foarte bine organizat, foarte bine ├«ntre╚Ťinut ╚Öi curat. Un loc minunat de relaxare ╚Öi r─âsf─â╚Ť. Recomand!

 42. Totul de la camera, baie , restaursntul, complexul Spa , micul dejun totul este de nota 10+.

 43. Mi-a plăcut decorul hotelului , faptul ca este amplasat în centrul orașului .

 44. Totul a fost super ok,├«n rest,o loca╚Ťie de vis,personal amabil.

 45. Modelul in stil rustic,vechi,ospitalitatea,mâncarea.

 46. Totul a fost perfect!! Mic dejun excelent, camere frumoase si curate, spa ul micut dar suficient pentru relaxare! As reveni oricand daca nu ar fi asa departe!

 47. Locatie frumoasa cu raport calitate/pret foarte bun. Mancare buna. Facilitati ok

 48. O loca╚Ťie extraordinar─â. Unit─â╚Ťi de cazare extrem de confortabile, la un pre╚Ť imbatabil. O ├«mbinare perfect─â ├«ntre rustic ╚Öi modern. Mic dejun foarte bun. Restul serviciilor de alimenta╚Ťie la un standard ridicat. Servire surprinz─âtor de prompt─â pentru sf├ór╚Öitul de s─âpt─âm├ón─â. Piscina – un plus de excelen╚Ť─â, evident. B─âile camerelor foarte bine dotate.

 49. Camera spatioasa frumos decorata, avand zona de relaxare cu canapea. Baia moderna. Paturile foarte confortabile. Avand in vedere ca in perioada in care am fost cazat, afara erau -15 grade Celsius in camera caldura era mai mult decat suficienta. Micul dejun excelent si pretul mancarii la preturi foarte decente.

 50. Preturi mici la mini bar, curatenia si linistea. Patul foarte comod si odihnitor.

 51. Rar mi-a fost dat sa intalnesc un personal atat de amabil, cald, saritor, ultraprofesionist, mereu cu zambetul pe buze. Va multumim foarte mult pentru tot! Camera confortabila, foarte curata, mobilier in culori deschise, baie spatioasa. Spatiu suficient de depozitare. Semnal WiFi perfect. Mancare gustoasa la preturi corecte, servire rapida si impecabila

 52. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 53. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 54. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 55. Are de toate, sala de fitness, piscina, spa, masaj. Ideal dupa o zi de lucru.

 56. Personal amabil, camere frumoase, spa╚Ťioase iar restaurantul modern cu m├óncare gustoas─â. Centrul spa este foarte bine organizat, foarte bine ├«ntre╚Ťinut ╚Öi curat. Un loc minunat de relaxare ╚Öi r─âsf─â╚Ť. Recomand!

 57. Totul de la camera, baie , restaursntul, complexul Spa , micul dejun totul este de nota 10+.

 58. Mi-a plăcut decorul hotelului , faptul ca este amplasat în centrul orașului .

 59. Totul a fost super ok,├«n rest,o loca╚Ťie de vis,personal amabil.

 60. Modelul in stil rustic,vechi,ospitalitatea,mâncarea.

 61. Camerele, micul dejun, mâncarea de la restaurantul pensiunii,camera cu jocuri(biliard, tenis de masa, fotbal de masa)

 62. Totul a fost perfect!! Mic dejun excelent, camere frumoase si curate, spa ul micut dar suficient pentru relaxare! As reveni oricand daca nu ar fi asa departe!

 63. Locatie frumoasa cu raport calitate/pret foarte bun. Mancare buna. Facilitati ok

 64. Camera spatioasa frumos decorata, avand zona de relaxare cu canapea. Baia moderna. Paturile foarte confortabile. Avand in vedere ca in perioada in care am fost cazat, afara erau -15 grade Celsius in camera caldura era mai mult decat suficienta. Micul dejun excelent si pretul mancarii la preturi foarte decente.

 65. Preturi mici la mini bar, curatenia si linistea. Patul foarte comod si odihnitor.

 66. Rar mi-a fost dat sa intalnesc un personal atat de amabil, cald, saritor, ultraprofesionist, mereu cu zambetul pe buze. Va multumim foarte mult pentru tot! Camera confortabila, foarte curata, mobilier in culori deschise, baie spatioasa. Spatiu suficient de depozitare. Semnal WiFi perfect. Mancare gustoasa la preturi corecte, servire rapida si impecabila

 67. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 68. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 69. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 70. Ne-am simitit minunat in acest hotel! Personal amabil, atat la receptie, cat si la restaurant si curatenie. Mic dejun tip bufet, foarte bun, consistent, suficient de variat. Camera de 3 persoane ok, dotata cu un dulap mare, birou, fotoliu, baie spatioasa cu dus (cabina de dus cam micuta). Piscina se plateste separat, dar am apreciat ca acest lucru este specificat clar pe site, deci nu a fost o surpriza. Ne-a placut ca exista un lift special care coboara direct in zona de SPA/piscina. Pe langa salina din localitate, la 200 m de hotel este Muzeul de istorie Turda, micut, dar interesant, va recomandam sa-l vizitati.

 71. Are de toate, sala de fitness, piscina, spa, masaj. Ideal dupa o zi de lucru.

 72. Personal amabil, camere frumoase, spa╚Ťioase iar restaurantul modern cu m├óncare gustoas─â. Centrul spa este foarte bine organizat, foarte bine ├«ntre╚Ťinut ╚Öi curat. Un loc minunat de relaxare ╚Öi r─âsf─â╚Ť. Recomand!

 73. Mi-a plăcut decorul hotelului , faptul ca este amplasat în centrul orașului .

 74. Totul a fost super ok,├«n rest,o loca╚Ťie de vis,personal amabil.

 75. Modelul in stil rustic,vechi,ospitalitatea,mâncarea.

 76. Pensiunea este curata, este pe o strada linistita. Camerele sunt impecabile, au toate facilitatile posibile si chiar in plus pentru nivelul unei pensiuni. Singura pensiune unde am vazut tablouri/picturi din Romania. Presiune foarte buna la dus, saltele confortabile, mobila ergonomica. Camerele au si o canapea suplimentara + dimensiunea camerei este mare. Piscinele sunt de asemenea mari. Parcare masini in fata si in spatele pensiunii. Personalul foarte amabil si zambitor.

 77. Camera spatioasa frumos decorata, avand zona de relaxare cu canapea. Baia moderna. Paturile foarte confortabile. Avand in vedere ca in perioada in care am fost cazat, afara erau -15 grade Celsius in camera caldura era mai mult decat suficienta. Micul dejun excelent si pretul mancarii la preturi foarte decente.

 78. Preturi mici la mini bar, curatenia si linistea. Patul foarte comod si odihnitor.

 79. camera cu dotari moderne , rolete electrice, seif, baie moderna

 80. Mancarea foarte buna si diversitatea mare a produselor din meniuri! Exista amplasate in curtea din spate custi/tarcuri cu diferite animale domestice pentru divertismentul copiilor. Se poate comanda mancare de la restaurant direct in camera!

 81. In afara de cele de mai sus, totul a fost excelent!!! Un mare bravo ptr toate condi╚Ťiile si facilitatile puse la dispozi╚Ťie! Cu siguranta, vom reveni!

 82. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 83. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 84. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 85. LOCATIA IN CENTRU ORASULUI, CU PARCAREA IN SIGURANTA, CAMERA FOARTE CURATA IAR MICUL DEJUN BOGAT SI VARIAT.CAMERELE FOARTE BINE INCALZITE, DACA SE FACEA PREA CALD SE PUTEA OPRI CALDURA.

 86. Camera a fost foarte plăcută și liniștită Mâncarea excelentă Personalul foarte amabil

 87. Ne-am simitit minunat in acest hotel! Personal amabil, atat la receptie, cat si la restaurant si curatenie. Mic dejun tip bufet, foarte bun, consistent, suficient de variat. Camera de 3 persoane ok, dotata cu un dulap mare, birou, fotoliu, baie spatioasa cu dus (cabina de dus cam micuta). Piscina se plateste separat, dar am apreciat ca acest lucru este specificat clar pe site, deci nu a fost o surpriza. Ne-a placut ca exista un lift special care coboara direct in zona de SPA/piscina. Pe langa salina din localitate, la 200 m de hotel este Muzeul de istorie Turda, micut, dar interesant, va recomandam sa-l vizitati.

 88. Totul minunat!!! Amabilitatea personalului, dot─ârile si confortul, restaurantul (cu un meniu bogat si de calitate) si cu un mic dejun, deasemenea variat si consistent si, nu in ultimul rand, ├«mbinarea fericita intre ,,istorie” si prezent !

 89. Mi-a plăcut decorul hotelului , faptul ca este amplasat în centrul orașului .

 90. Totul a fost super ok,├«n rest,o loca╚Ťie de vis,personal amabil.

 91. Locatia este ok. Merita vizitata. Cred ca mai ales vara, avand piscina in aer liber. Personal ok. Liniste.

 92. Cel mai mult mi-a placut ca au acces animalele de companie , au spa╚Ťiu verde suficient . Totul a fost ok. Recomand cu drag !

 93. A fost minunat..foarte multe facilitati in pret …gazde foarte amabile …mancarea excelenta…totul la superlativ😊 Cu siguranta vom reveni…si in gasca mai mare😂🤣

 94. Totul a fost foarte ok. Camera mare, mancare foarte buna.

 95. camera cu dotari moderne , rolete electrice, seif, baie moderna

 96. Mancarea foarte buna si diversitatea mare a produselor din meniuri! Exista amplasate in curtea din spate custi/tarcuri cu diferite animale domestice pentru divertismentul copiilor. Se poate comanda mancare de la restaurant direct in camera!

 97. Pensiunea este curata, este pe o strada linistita. Camerele sunt impecabile, au toate facilitatile posibile si chiar in plus pentru nivelul unei pensiuni. Singura pensiune unde am vazut tablouri/picturi din Romania. Presiune foarte buna la dus, saltele confortabile, mobila ergonomica. Camerele au si o canapea suplimentara + dimensiunea camerei este mare. Piscinele sunt de asemenea mari. Parcare masini in fata si in spatele pensiunii. Personalul foarte amabil si zambitor.

 98. Camera spatioasa frumos decorata, avand zona de relaxare cu canapea. Baia moderna. Paturile foarte confortabile. Avand in vedere ca in perioada in care am fost cazat, afara erau -15 grade Celsius in camera caldura era mai mult decat suficienta. Micul dejun excelent si pretul mancarii la preturi foarte decente.

 99. Preturi mici la mini bar, curatenia si linistea. Patul foarte comod si odihnitor.

 100. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 101. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 102. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 103. Conditiile au depasit asteptarile, mic dejun diversificat, proaspat. Curatenia exemplara, personal amabil si prietenos, proces de cazare rapid si eficient, intr-un cuvant totul a fost perfect. Recomand cu incredere!

 104. LOCATIA IN CENTRU ORASULUI, CU PARCAREA IN SIGURANTA, CAMERA FOARTE CURATA IAR MICUL DEJUN BOGAT SI VARIAT.CAMERELE FOARTE BINE INCALZITE, DACA SE FACEA PREA CALD SE PUTEA OPRI CALDURA.

 105. Camera a fost foarte plăcută și liniștită Mâncarea excelentă Personalul foarte amabil

 106. Loca╚Ťia, amenajarea, e clar c─â s-au f─âcut investi╚Ťii ├«n acest hotel. Tematica din camere ╚Öi restaurant.

 107. Totul minunat!!! Amabilitatea personalului, dot─ârile si confortul, restaurantul (cu un meniu bogat si de calitate) si cu un mic dejun, deasemenea variat si consistent si, nu in ultimul rand, ├«mbinarea fericita intre ,,istorie” si prezent !

 108. Mi-a plăcut decorul hotelului , faptul ca este amplasat în centrul orașului .

 109. Totul a fost foarte ok. Camera mare, mancare foarte buna.

 110. camera cu dotari moderne , rolete electrice, seif, baie moderna

 111. Mancarea foarte buna si diversitatea mare a produselor din meniuri! Exista amplasate in curtea din spate custi/tarcuri cu diferite animale domestice pentru divertismentul copiilor. Se poate comanda mancare de la restaurant direct in camera!

 112. Curat, liniște, mâncare excelentă, confort, personal super amabil. Recomand cu încredere!

 113. Pensiunea este curata, este pe o strada linistita. Camerele sunt impecabile, au toate facilitatile posibile si chiar in plus pentru nivelul unei pensiuni. Singura pensiune unde am vazut tablouri/picturi din Romania. Presiune foarte buna la dus, saltele confortabile, mobila ergonomica. Camerele au si o canapea suplimentara + dimensiunea camerei este mare. Piscinele sunt de asemenea mari. Parcare masini in fata si in spatele pensiunii. Personalul foarte amabil si zambitor.

 114. Camera spatioasa frumos decorata, avand zona de relaxare cu canapea. Baia moderna. Paturile foarte confortabile. Avand in vedere ca in perioada in care am fost cazat, afara erau -15 grade Celsius in camera caldura era mai mult decat suficienta. Micul dejun excelent si pretul mancarii la preturi foarte decente.

 115. Camerele au fost foarte curate, foarte bine ├«nc─âlzite. Patul a fost foarte confortabil. Camera spa╚Ťioas─â ╚Öi cu un balcon. Baia curat─â ╚Öi dotat─â cu tot ce e necesar. Personalul foarte amabil.

 116. Conditiile au depasit asteptarile, mic dejun diversificat, proaspat. Curatenia exemplara, personal amabil si prietenos, proces de cazare rapid si eficient, intr-un cuvant totul a fost perfect. Recomand cu incredere!

 117. LOCATIA IN CENTRU ORASULUI, CU PARCAREA IN SIGURANTA, CAMERA FOARTE CURATA IAR MICUL DEJUN BOGAT SI VARIAT.CAMERELE FOARTE BINE INCALZITE, DACA SE FACEA PREA CALD SE PUTEA OPRI CALDURA.

 118. Loca╚Ťia, amenajarea, e clar c─â s-au f─âcut investi╚Ťii ├«n acest hotel. Tematica din camere ╚Öi restaurant.

 119. Totul minunat!!! Amabilitatea personalului, dot─ârile si confortul, restaurantul (cu un meniu bogat si de calitate) si cu un mic dejun, deasemenea variat si consistent si, nu in ultimul rand, ├«mbinarea fericita intre ,,istorie” si prezent !

 120. Mi-a plăcut decorul hotelului , faptul ca este amplasat în centrul orașului .

 121. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 122. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 123. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 124. Curat, liniște, mâncare excelentă, confort, personal super amabil. Recomand cu încredere!

 125. Pensiunea este curata, este pe o strada linistita. Camerele sunt impecabile, au toate facilitatile posibile si chiar in plus pentru nivelul unei pensiuni. Singura pensiune unde am vazut tablouri/picturi din Romania. Presiune foarte buna la dus, saltele confortabile, mobila ergonomica. Camerele au si o canapea suplimentara + dimensiunea camerei este mare. Piscinele sunt de asemenea mari. Parcare masini in fata si in spatele pensiunii. Personalul foarte amabil si zambitor.

 126. Camera spatioasa frumos decorata, avand zona de relaxare cu canapea. Baia moderna. Paturile foarte confortabile. Avand in vedere ca in perioada in care am fost cazat, afara erau -15 grade Celsius in camera caldura era mai mult decat suficienta. Micul dejun excelent si pretul mancarii la preturi foarte decente.

 127. Totul a fost foarte ok. Camera mare, mancare foarte buna.

 128. camera cu dotari moderne , rolete electrice, seif, baie moderna

 129. Mancarea foarte buna si diversitatea mare a produselor din meniuri! Exista amplasate in curtea din spate custi/tarcuri cu diferite animale domestice pentru divertismentul copiilor. Se poate comanda mancare de la restaurant direct in camera!

 130. Camerele curate. Micul dejun ok. Am fost incantata de centrul spa.

 131. Totul a fost perfect, de aceea am revenit. Centrul SPA a fost mult peste asteptari, foarte curat, personal amabil, conditii excelente.

 132. Camerele au fost foarte curate, foarte bine ├«nc─âlzite. Patul a fost foarte confortabil. Camera spa╚Ťioas─â ╚Öi cu un balcon. Baia curat─â ╚Öi dotat─â cu tot ce e necesar. Personalul foarte amabil.

 133. Construc╚Ťie deosebita, gradina, de╚Öi mica, impecabil aranjata. restaurantul amenajat extraordinar, meniu variat, preturi onorabile.

 134. Locul este identic cu cel prezentat in fotografii. Curatenie, confort, amabilitate din partea personalului. Totul a fost mai mult decat imi puteam imagina. Recomand. Nu ratati !

 135. Loca╚Ťia, amenajarea, e clar c─â s-au f─âcut investi╚Ťii ├«n acest hotel. Tematica din camere ╚Öi restaurant.

 136. Personal foarte politicos si cu bun simt.. mancarea si locatia excelente.. totul a fost perfect.. mai venim.

 137. Totul a fost foarte ok. Camera mare, mancare foarte buna.

 138. camera cu dotari moderne , rolete electrice, seif, baie moderna

 139. Curat, liniște, mâncare excelentă, confort, personal super amabil. Recomand cu încredere!

 140. Pensiunea este curata, este pe o strada linistita. Camerele sunt impecabile, au toate facilitatile posibile si chiar in plus pentru nivelul unei pensiuni. Singura pensiune unde am vazut tablouri/picturi din Romania. Presiune foarte buna la dus, saltele confortabile, mobila ergonomica. Camerele au si o canapea suplimentara + dimensiunea camerei este mare. Piscinele sunt de asemenea mari. Parcare masini in fata si in spatele pensiunii. Personalul foarte amabil si zambitor.

 141. Camera spatioasa frumos decorata, avand zona de relaxare cu canapea. Baia moderna. Paturile foarte confortabile. Avand in vedere ca in perioada in care am fost cazat, afara erau -15 grade Celsius in camera caldura era mai mult decat suficienta. Micul dejun excelent si pretul mancarii la preturi foarte decente.

 142. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 143. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 144. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 145. Camera a fost curat─â cu pat foarte confortabil. Centrul SPA curat cu multiple posibilit─â╚Ťi de relaxare (saun─â uscat─â, saun─â umed─â, 3 jacuzi care func╚Ťionau non stop, bazin de ├«not mare ╚Öi un bazin cu ap─â s─ârat─â pl─âcut). Restaurantul amenajat frumos cu m├óncare foarte buna ╚Öi bine├«n╚Ťeles un mic dejun-bufet foarte bogat. Personalul este foarte serviabil.

 146. Camerele curate. Micul dejun ok. Am fost incantata de centrul spa.

 147. Totul a fost perfect, de aceea am revenit. Centrul SPA a fost mult peste asteptari, foarte curat, personal amabil, conditii excelente.

 148. Arhitectura hotelului – inedita; locatia excelenta; mic dejun foarte bun.

 149. Construc╚Ťie deosebita, gradina, de╚Öi mica, impecabil aranjata. restaurantul amenajat extraordinar, meniu variat, preturi onorabile.

 150. Locul este identic cu cel prezentat in fotografii. Curatenie, confort, amabilitate din partea personalului. Totul a fost mai mult decat imi puteam imagina. Recomand. Nu ratati !

 151. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 152. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 153. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 154. Curat, liniște, mâncare excelentă, confort, personal super amabil. Recomand cu încredere!

 155. Pensiunea este curata, este pe o strada linistita. Camerele sunt impecabile, au toate facilitatile posibile si chiar in plus pentru nivelul unei pensiuni. Singura pensiune unde am vazut tablouri/picturi din Romania. Presiune foarte buna la dus, saltele confortabile, mobila ergonomica. Camerele au si o canapea suplimentara + dimensiunea camerei este mare. Piscinele sunt de asemenea mari. Parcare masini in fata si in spatele pensiunii. Personalul foarte amabil si zambitor.

 156. Camera spatioasa frumos decorata, avand zona de relaxare cu canapea. Baia moderna. Paturile foarte confortabile. Avand in vedere ca in perioada in care am fost cazat, afara erau -15 grade Celsius in camera caldura era mai mult decat suficienta. Micul dejun excelent si pretul mancarii la preturi foarte decente.

 157. Totul e exceptional. Foarte curat, personal amabil, mancare excelenta. Curatenie in camere zilnic.

 158. Personal foarte politicos si cu bun simt.. mancarea si locatia excelente.. totul a fost perfect.. mai venim.

 159. Totul a fost foarte ok. Camera mare, mancare foarte buna.

 160. Patul excelent si la masa totul proasp─ât a fost nemaipomenit

 161. Camera a fost curat─â cu pat foarte confortabil. Centrul SPA curat cu multiple posibilit─â╚Ťi de relaxare (saun─â uscat─â, saun─â umed─â, 3 jacuzi care func╚Ťionau non stop, bazin de ├«not mare ╚Öi un bazin cu ap─â s─ârat─â pl─âcut). Restaurantul amenajat frumos cu m├óncare foarte buna ╚Öi bine├«n╚Ťeles un mic dejun-bufet foarte bogat. Personalul este foarte serviabil.

 162. Camerele curate. Micul dejun ok. Am fost incantata de centrul spa.

 163. Desigign, mancare , internet fantastice. Portii cam mari :). Aproape de un SPA foarte OK.

 164. Arhitectura hotelului – inedita; locatia excelenta; mic dejun foarte bun.

 165. Construc╚Ťie deosebita, gradina, de╚Öi mica, impecabil aranjata. restaurantul amenajat extraordinar, meniu variat, preturi onorabile.

 166. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 167. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 168. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 169. Locatia este frumoasa. Micul dejun este bun, putand alege 5 produse.

 170. Curat, liniște, mâncare excelentă, confort, personal super amabil. Recomand cu încredere!

 171. Pensiunea este curata, este pe o strada linistita. Camerele sunt impecabile, au toate facilitatile posibile si chiar in plus pentru nivelul unei pensiuni. Singura pensiune unde am vazut tablouri/picturi din Romania. Presiune foarte buna la dus, saltele confortabile, mobila ergonomica. Camerele au si o canapea suplimentara + dimensiunea camerei este mare. Piscinele sunt de asemenea mari. Parcare masini in fata si in spatele pensiunii. Personalul foarte amabil si zambitor.

 172. Totul e exceptional. Foarte curat, personal amabil, mancare excelenta. Curatenie in camere zilnic.

 173. Personal foarte politicos si cu bun simt.. mancarea si locatia excelente.. totul a fost perfect.. mai venim.

 174. Totul a fost foarte ok. Camera mare, mancare foarte buna.

 175. Micul dejun proaspat si diversificat, personal amabil, totul a fost perfect. Recomand cu incredere.

 176. – Personalul era amabil – Spatiile comune pareau bine ingrijite – Hotelul se afla in centru

 177. Mâncarea gustoasa, camera curata si călduroasă,personalul hotelului si restaurantului foarte amabili.

 178. Desigign, mancare , internet fantastice. Portii cam mari :). Aproape de un SPA foarte OK.

 179. Arhitectura hotelului – inedita; locatia excelenta; mic dejun foarte bun.

 180. Construc╚Ťie deosebita, gradina, de╚Öi mica, impecabil aranjata. restaurantul amenajat extraordinar, meniu variat, preturi onorabile.

 181. Locatia este frumoasa. Micul dejun este bun, putand alege 5 produse.

 182. Curat, liniște, mâncare excelentă, confort, personal super amabil. Recomand cu încredere!

 183. Pensiunea este curata, este pe o strada linistita. Camerele sunt impecabile, au toate facilitatile posibile si chiar in plus pentru nivelul unei pensiuni. Singura pensiune unde am vazut tablouri/picturi din Romania. Presiune foarte buna la dus, saltele confortabile, mobila ergonomica. Camerele au si o canapea suplimentara + dimensiunea camerei este mare. Piscinele sunt de asemenea mari. Parcare masini in fata si in spatele pensiunii. Personalul foarte amabil si zambitor.

 184. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 185. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 186. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 187. Totul e exceptional. Foarte curat, personal amabil, mancare excelenta. Curatenie in camere zilnic.

 188. Personal foarte politicos si cu bun simt.. mancarea si locatia excelente.. totul a fost perfect.. mai venim.

 189. Totul a fost foarte ok. Camera mare, mancare foarte buna.

 190. Mi a pl─âcut totul. Servicii bune, cur─â╚Ťenie, personal amabil ╚Öi m├óncare bun─â. Loca╚Ťie excelenta.

 191. Mancare ,confort,alte activitati-fitnes,piscina,sauna,😊😉👍recomand !

 192. Totul a fost minunat! Mancarea a fost foarte gustoasa. Toate serviciile au fost de nota 10. Un loc in care merita sa revii.

 193. Avand in vedere clasificarea de 4 stele micul dejun a fost sub asteptari. Putea fi mai diversificat si adaptat (ex. vegetarieni).

 194. Desigign, mancare , internet fantastice. Portii cam mari :). Aproape de un SPA foarte OK.

 195. Arhitectura hotelului – inedita; locatia excelenta; mic dejun foarte bun.

 196. foarte bun micul dejun…amplasament fain…ospitalitatea ok .

 197. Totul e exceptional. Foarte curat, personal amabil, mancare excelenta. Curatenie in camere zilnic.

 198. Personal foarte politicos si cu bun simt.. mancarea si locatia excelente.. totul a fost perfect.. mai venim.

 199. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 200. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 201. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 202. Locatia este frumoasa. Micul dejun este bun, putand alege 5 produse.

 203. Curat, liniște, mâncare excelentă, confort, personal super amabil. Recomand cu încredere!

 204. Pensiunea este curata, este pe o strada linistita. Camerele sunt impecabile, au toate facilitatile posibile si chiar in plus pentru nivelul unei pensiuni. Singura pensiune unde am vazut tablouri/picturi din Romania. Presiune foarte buna la dus, saltele confortabile, mobila ergonomica. Camerele au si o canapea suplimentara + dimensiunea camerei este mare. Piscinele sunt de asemenea mari. Parcare masini in fata si in spatele pensiunii. Personalul foarte amabil si zambitor.

 205. Mi a pl─âcut totul. Servicii bune, cur─â╚Ťenie, personal amabil ╚Öi m├óncare bun─â. Loca╚Ťie excelenta.

 206. Mancare ,confort,alte activitati-fitnes,piscina,sauna,😊😉👍recomand !

 207. Totul a fost minunat! Mancarea a fost foarte gustoasa. Toate serviciile au fost de nota 10. Un loc in care merita sa revii.

 208. Avand in vedere clasificarea de 4 stele micul dejun a fost sub asteptari. Putea fi mai diversificat si adaptat (ex. vegetarieni).

 209. Desigign, mancare , internet fantastice. Portii cam mari :). Aproape de un SPA foarte OK.

 210. Arhitectura hotelului – inedita; locatia excelenta; mic dejun foarte bun.

 211. foarte bun micul dejun…amplasament fain…ospitalitatea ok .

 212. Totul e exceptional. Foarte curat, personal amabil, mancare excelenta. Curatenie in camere zilnic.

 213. Personal foarte politicos si cu bun simt.. mancarea si locatia excelente.. totul a fost perfect.. mai venim.

 214. Locatia este frumoasa. Micul dejun este bun, putand alege 5 produse.

 215. Curat, liniște, mâncare excelentă, confort, personal super amabil. Recomand cu încredere!

 216. Pensiunea este curata, este pe o strada linistita. Camerele sunt impecabile, au toate facilitatile posibile si chiar in plus pentru nivelul unei pensiuni. Singura pensiune unde am vazut tablouri/picturi din Romania. Presiune foarte buna la dus, saltele confortabile, mobila ergonomica. Camerele au si o canapea suplimentara + dimensiunea camerei este mare. Piscinele sunt de asemenea mari. Parcare masini in fata si in spatele pensiunii. Personalul foarte amabil si zambitor.

 217. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 218. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 219. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 220. Mi a pl─âcut totul. Servicii bune, cur─â╚Ťenie, personal amabil ╚Öi m├óncare bun─â. Loca╚Ťie excelenta.

 221. Mancare ,confort,alte activitati-fitnes,piscina,sauna,😊😉👍recomand !

 222. Totul a fost minunat! Mancarea a fost foarte gustoasa. Toate serviciile au fost de nota 10. Un loc in care merita sa revii.

 223. Avand in vedere clasificarea de 4 stele micul dejun a fost sub asteptari. Putea fi mai diversificat si adaptat (ex. vegetarieni).

 224. Desigign, mancare , internet fantastice. Portii cam mari :). Aproape de un SPA foarte OK.

 225. Arhitectura hotelului – inedita; locatia excelenta; mic dejun foarte bun.

 226. Locatie faina, curata, cu personal foarte ok, care aduce a han.

 227. foarte bun micul dejun…amplasament fain…ospitalitatea ok .

 228. Totul e exceptional. Foarte curat, personal amabil, mancare excelenta. Curatenie in camere zilnic.

 229. Zona lini╚Ötit─â, camera cu baie curata. Raport pre╚Ť calitate excelent.

 230. Locatia este frumoasa. Micul dejun este bun, putand alege 5 produse.

 231. Curat, liniște, mâncare excelentă, confort, personal super amabil. Recomand cu încredere!

 232. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 233. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 234. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 235. Cur─â╚Ťenie ╚Öi un meniu foarte diversificat. Facilit─â╚Ťi multiple pentru atunci c├ónd te cazezi ╚Öi nu ai noroc de vreme buna. Loca╚Ťia este ├«n centrul ora╚Öului ╚Öi aproape de salina Turda. Personalul este foarte amabil.

 236. Mi a pl─âcut totul. Servicii bune, cur─â╚Ťenie, personal amabil ╚Öi m├óncare bun─â. Loca╚Ťie excelenta.

 237. Mancare ,confort,alte activitati-fitnes,piscina,sauna,😊😉👍recomand !

 238. Merita. Raportul calitate / pret este foarte bun. 170 lei / camera dubla /noapte cu mic dejun inclus. Atat am platit noi. Mai mult de 200 lei nu merita clar! Parerea mea… Mancarea la restaurant foarte buna dar destul de scumpa fata de restaurantele din zona. Mai ales bautura. Personalul este ok, mai ales ospatarii – profesionisti si amabili.

 239. Camera superb─â (a mers chiar si caldura),personal f dr─âgu╚Ť,m├óncarea bun─â,iar decorul exterior absolut superb!!

 240. Avand in vedere clasificarea de 4 stele micul dejun a fost sub asteptari. Putea fi mai diversificat si adaptat (ex. vegetarieni).

 241. Marcela-elena iunie 7, 2019 at 9:39 pm

  Complexul este excelent. Un plus pentru piscină și restaurant. Personal amabil. Micul dejun foarte bun. Parcare în regulă. Am mai fost aici și cred că vom mai reveni.

 242. Locatie faina, curata, cu personal foarte ok, care aduce a han.

 243. foarte bun micul dejun…amplasament fain…ospitalitatea ok .

 244. Zona lini╚Ötit─â, camera cu baie curata. Raport pre╚Ť calitate excelent.

 245. Locatia este frumoasa. Micul dejun este bun, putand alege 5 produse.

 246. Curat, liniște, mâncare excelentă, confort, personal super amabil. Recomand cu încredere!

 247. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 248. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 249. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 250. Cur─â╚Ťenie ╚Öi un meniu foarte diversificat. Facilit─â╚Ťi multiple pentru atunci c├ónd te cazezi ╚Öi nu ai noroc de vreme buna. Loca╚Ťia este ├«n centrul ora╚Öului ╚Öi aproape de salina Turda. Personalul este foarte amabil.

 251. Mi a pl─âcut totul. Servicii bune, cur─â╚Ťenie, personal amabil ╚Öi m├óncare bun─â. Loca╚Ťie excelenta.

 252. Mancare ,confort,alte activitati-fitnes,piscina,sauna,😊😉👍recomand !

 253. Mic dejun la alegere, consistent, ingrediente proaspete, gustos si servit intr-un mod civilizat, profesionist si degajat. Amplasarea este usor de gasit, centrala, primirea la standarde inalte, un loc ideal de relaxare si binedispunere.

 254. Extraordinar de frumos conceptul, Unitar, deosebit, cu grija fata de cel mai mic detaliu. Sicere felicitari!

 255. Merita. Raportul calitate / pret este foarte bun. 170 lei / camera dubla /noapte cu mic dejun inclus. Atat am platit noi. Mai mult de 200 lei nu merita clar! Parerea mea… Mancarea la restaurant foarte buna dar destul de scumpa fata de restaurantele din zona. Mai ales bautura. Personalul este ok, mai ales ospatarii – profesionisti si amabili.

 256. Piscina, ok. Curte ok, loc de joac─â cam murdar. Mic dejun ok, dac─â ajungi la timp.

 257. Amplasamentul este ok, curtea si grădina ok, loc de parcare, personalul de la receptie ok, camera destul de primitoare, micul dejun mai mult decât suficient.

 258. Complexul este excelent. Un plus pentru piscină și restaurant. Personal amabil. Micul dejun foarte bun. Parcare în regulă. Am mai fost aici și cred că vom mai reveni.

 259. Zona lini╚Ötit─â, camera cu baie curata. Raport pre╚Ť calitate excelent.

 260. Locatia este frumoasa. Micul dejun este bun, putand alege 5 produse.

 261. Curat, liniște, mâncare excelentă, confort, personal super amabil. Recomand cu încredere!

 262. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 263. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 264. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 265. Zona de spa/piscina excelenta; Mancare buna la micul dejun. Camera si amenajarea interioara in general foarte ok. Parcarea destul de spatioasa si situata fix la intrarea in hotel. Personalul de la receptie foarte amabil.

 266. Curatenia, personalul amabil, mic dejun variat si in general mancarea foarte buna. Centrul spa a fost peste asteptari.Ne-am simtit excelent. Cu siguranta vom reveni!

 267. Cur─â╚Ťenie ╚Öi un meniu foarte diversificat. Facilit─â╚Ťi multiple pentru atunci c├ónd te cazezi ╚Öi nu ai noroc de vreme buna. Loca╚Ťia este ├«n centrul ora╚Öului ╚Öi aproape de salina Turda. Personalul este foarte amabil.

 268. Locatie de vis, gradina si terasa minunata, personal foarte amabil, pozitionata in centrul orasului. Mancare gustoasa

 269. Mic dejun la alegere, consistent, ingrediente proaspete, gustos si servit intr-un mod civilizat, profesionist si degajat. Amplasarea este usor de gasit, centrala, primirea la standarde inalte, un loc ideal de relaxare si binedispunere.

 270. Extraordinar de frumos conceptul, Unitar, deosebit, cu grija fata de cel mai mic detaliu. Sicere felicitari!

 271. Piscina, ok. Curte ok, loc de joac─â cam murdar. Mic dejun ok, dac─â ajungi la timp.

 272. Amplasamentul este ok, curtea si grădina ok, loc de parcare, personalul de la receptie ok, camera destul de primitoare, micul dejun mai mult decât suficient.

 273. Complexul este excelent. Un plus pentru piscină și restaurant. Personal amabil. Micul dejun foarte bun. Parcare în regulă. Am mai fost aici și cred că vom mai reveni.

 274. Zona lini╚Ötit─â, camera cu baie curata. Raport pre╚Ť calitate excelent.

 275. Locatia este frumoasa. Micul dejun este bun, putand alege 5 produse.

 276. Curat, liniște, mâncare excelentă, confort, personal super amabil. Recomand cu încredere!

 277. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 278. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 279. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 280. Zona de spa/piscina excelenta; Mancare buna la micul dejun. Camera si amenajarea interioara in general foarte ok. Parcarea destul de spatioasa si situata fix la intrarea in hotel. Personalul de la receptie foarte amabil.

 281. Curatenia, personalul amabil, mic dejun variat si in general mancarea foarte buna. Centrul spa a fost peste asteptari.Ne-am simtit excelent. Cu siguranta vom reveni!

 282. Cur─â╚Ťenie ╚Öi un meniu foarte diversificat. Facilit─â╚Ťi multiple pentru atunci c├ónd te cazezi ╚Öi nu ai noroc de vreme buna. Loca╚Ťia este ├«n centrul ora╚Öului ╚Öi aproape de salina Turda. Personalul este foarte amabil.

 283. Camera frumos amenajata, hotelul central. Personalul a fost foarte dragut.

 284. Locatie de vis, gradina si terasa minunata, personal foarte amabil, pozitionata in centrul orasului. Mancare gustoasa

 285. Mic dejun la alegere, consistent, ingrediente proaspete, gustos si servit intr-un mod civilizat, profesionist si degajat. Amplasarea este usor de gasit, centrala, primirea la standarde inalte, un loc ideal de relaxare si binedispunere.

 286. Camera mare spatioasa , terasa mare , linistea decorul ! Totul

 287. Piscina, ok. Curte ok, loc de joac─â cam murdar. Mic dejun ok, dac─â ajungi la timp.

 288. Amplasamentul este ok, curtea si grădina ok, loc de parcare, personalul de la receptie ok, camera destul de primitoare, micul dejun mai mult decât suficient.

 289. Zona lini╚Ötit─â, camera cu baie curata. Raport pre╚Ť calitate excelent.

 290. Locatia este frumoasa. Micul dejun este bun, putand alege 5 produse.

 291. Curat, liniște, mâncare excelentă, confort, personal super amabil. Recomand cu încredere!

 292. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 293. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 294. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 295. Bun micul dejun, la fel loca╚Ťia, facilit─â╚Ťile ╚Öi personalul.

 296. Este usor de gasit si personalul este foarte amabil.

 297. Mi-a placut micul dejun, este generos si reaprovizionat des.

 298. Camera mare spatioasa , terasa mare , linistea decorul ! Totul

 299. Piscina, ok. Curte ok, loc de joac─â cam murdar. Mic dejun ok, dac─â ajungi la timp.

 300. Amplasamentul este ok, curtea si grădina ok, loc de parcare, personalul de la receptie ok, camera destul de primitoare, micul dejun mai mult decât suficient.

 301. Bocioroag─â iulie 5, 2019 at 10:12 pm

  Personal amabil,cur─â╚Ťenie ├«n camere.are piscin─â ├«n aer liber

 302. Zona lini╚Ötit─â, camera cu baie curata. Raport pre╚Ť calitate excelent.

 303. Locatia este frumoasa. Micul dejun este bun, putand alege 5 produse.

 304. Lini╚Öte, loca╚Ťie pe ansamblu ok: camera mare, ac(telecomanda e la Recep╚Ťie), frigider, dulapuri spa╚Ťioase, balcon comun, dar foarte mare.

 305. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 306. Well positioned near A3 highway but, unfortunately there is nothing special to be mentioned, about the building. Nice flower garden in front. An outdoor swimming pool for summer days also available.

 307. Mancarea foarte buna, por╚Ťiile fiind mai mult decat mari. Curatenie.

 308. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 309. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 310. Cur─â╚Ťenie impecabil─â,camera spatioasa si paturi confortabile, restaurant modern amenajat ,cu m├óncare excelenta si preturi rezonabile.Personalul este foarte amabil.Locatie centrala.

 311. Micul dejun a fost unul bogat si variat pentru toate gusturile.

 312. Bun micul dejun, la fel loca╚Ťia, facilit─â╚Ťile ╚Öi personalul.

 313. Lini╚Öte, loca╚Ťie pe ansamblu ok: camera mare, ac(telecomanda e la Recep╚Ťie), frigider, dulapuri spa╚Ťioase, balcon comun, dar foarte mare.

 314. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 315. Well positioned near A3 highway but, unfortunately there is nothing special to be mentioned, about the building. Nice flower garden in front. An outdoor swimming pool for summer days also available.

 316. Ne-am cazat doua zile in suite junior, camere mari, curate si linistite, personal amabil, mic dejun variat si pe gustul nostru, restaurant superb, vom reveni cu drag. 🤗👍🏻

 317. Mancarea a fost foarte gustoasa,si copilul nostru S a distrat

 318. Camera mare spatioasa , terasa mare , linistea decorul ! Totul

 319. Personalul este foarte serviabil ╚Öi primitor. Iar meniul diversificat da peste nas celor din jur. Sunt foarte ok daca aplicam factorul calitate pre╚Ť

 320. Bocioroag─â iulie 12, 2019 at 9:54 pm

  Personal amabil,cur─â╚Ťenie ├«n camere.are piscin─â ├«n aer liber

 321. Zona lini╚Ötit─â, camera cu baie curata. Raport pre╚Ť calitate excelent.

 322. Mancarea foarte buna, por╚Ťiile fiind mai mult decat mari. Curatenie.

 323. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 324. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 325. C─ât─âlin iulie 12, 2019 at 9:54 pm

  Personalul amabil Bucataria ok Aer conditionat in camera

 326. Cur─â╚Ťenie impecabil─â,camera spatioasa si paturi confortabile, restaurant modern amenajat ,cu m├óncare excelenta si preturi rezonabile.Personalul este foarte amabil.Locatie centrala.

 327. Micul dejun a fost unul bogat si variat pentru toate gusturile.

 328. Ne-am cazat doua zile in suite junior, camere mari, curate si linistite, personal amabil, mic dejun variat si pe gustul nostru, restaurant superb, vom reveni cu drag. 🤗👍🏻

 329. Mancarea a fost foarte gustoasa,si copilul nostru S a distrat

 330. Camera mare spatioasa , terasa mare , linistea decorul ! Totul

 331. Lini╚Öte, loca╚Ťie pe ansamblu ok: camera mare, ac(telecomanda e la Recep╚Ťie), frigider, dulapuri spa╚Ťioase, balcon comun, dar foarte mare.

 332. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 333. Well positioned near A3 highway but, unfortunately there is nothing special to be mentioned, about the building. Nice flower garden in front. An outdoor swimming pool for summer days also available.

 334. Personalul este foarte serviabil ╚Öi primitor. Iar meniul diversificat da peste nas celor din jur. Sunt foarte ok daca aplicam factorul calitate pre╚Ť

 335. Personal amabil,cur─â╚Ťenie ├«n camere.are piscin─â ├«n aer liber

 336. Zona lini╚Ötit─â, camera cu baie curata. Raport pre╚Ť calitate excelent.

 337. Mancarea foarte buna, por╚Ťiile fiind mai mult decat mari. Curatenie.

 338. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 339. simpatic oraselul , desi nu era in program noi am vizitat orasel , merita de petrecut cateva ore ,cladiri si oameni faini !

 340. Personal amabil, m├óncare bun─â, cur─â╚Ťenie.. Totul a fost impecabil. Mul╚Ťumim pentru g─âzduire!

 341. Personalul amabil Bucataria ok Aer conditionat in camera

 342. Cur─â╚Ťenie impecabil─â,camera spatioasa si paturi confortabile, restaurant modern amenajat ,cu m├óncare excelenta si preturi rezonabile.Personalul este foarte amabil.Locatie centrala.

 343. Ne.a placut piscina, camera,curtea cu animale ptr copii si mancarea foarte buna si diversificata.

 344. Camera,terasa camerei. Loc de joac─â pentru copii. Locuri de parcare suficiente. Liniste.

 345. Mâncare foarte buna iar ospătarul Valentin cel mai bun angajat al pensiunii! Valentin merita un salariu mai mare!

 346. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 347. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 348. de fapt este un complex turistic, cu strand, terenuri de sport, etc. camere excelente, personal ff amabil , chiar daca erau ocupati si cu o nunta. am crezut ca ne va deranja zgomotul, dar nu a fost deloc asa. meniul diversificat( am luat si cina acolo).

 349. Lenjeria necorespunzatoare Nu sunt veioze in camere Televizorul prea mic si asezat in tavan La baie nu exista un cuier pentru haine

 350. Lini╚Öte, loca╚Ťie pe ansamblu ok: camera mare, ac(telecomanda e la Recep╚Ťie), frigider, dulapuri spa╚Ťioase, balcon comun, dar foarte mare.

 351. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 352. Nu mi-a pl─âcut nimic la acest Hotel ,un gust amar

 353. Mancarea foarte buna, por╚Ťiile fiind mai mult decat mari. Curatenie.

 354. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 355. Un hotel mult peste nivelul orasului . Dejunul ├«ndeajuns, buc─âtarul excelent. ….atat m├óncarea c├ót ╚Öi prezentarea

 356. Micul dejun a fost bun si am mancat de cateva ori si la restaurant pranz si cina. Hotelul este dragut, dar camera dubla cam mica. Piscina a fost ok putin apa mai rece.

 357. Totul la superlativ,cur─â╚Ťenia, m├óncarea delicioas─â, loc de relaxare cu spa,saun─â, piscin─â mare acoperit─â, totul impecabil,recomand─ârile noastre 10+

 358. Ideea de baza , a decorarii in stil medieval, este foarte buna, insa per total, cred ca totul este mult prea mult. Camera mi a dat o senzatie apasatoare. Parerea mea…. Patul confortabil, lenjeria super curata…

 359. Totul a fost la superlativ,decor de poveste,vegetatie multa,curatenie si atmosfera foarte placuta

 360. Per total totul este OK, locatie excelenta, camere frumoase, la mic dejun insa nu s-a mai completat mancarurile dupa ora 09,30

 361. Micul dejun si personalul de la restaurant nota 10 cu felicitari.

 362. Micul dejun, restaurantul, locul de joaca pt copii, camera.

 363. Totul a fost super.Locatie lini╚Ötit─â,curetenie zilnica,m├óncare bun─â,oameni deosebi╚Ťi.Intreaga familie s_a sim╚Ťit bine.Recomand .

 364. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 365. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 366. de fapt este un complex turistic, cu strand, terenuri de sport, etc. camere excelente, personal ff amabil , chiar daca erau ocupati si cu o nunta. am crezut ca ne va deranja zgomotul, dar nu a fost deloc asa. meniul diversificat( am luat si cina acolo).

 367. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 368. Lenjeria necorespunzatoare Nu sunt veioze in camere Televizorul prea mic si asezat in tavan La baie nu exista un cuier pentru haine

 369. Lini╚Öte, loca╚Ťie pe ansamblu ok: camera mare, ac(telecomanda e la Recep╚Ťie), frigider, dulapuri spa╚Ťioase, balcon comun, dar foarte mare.

 370. Nu mi-a pl─âcut nimic la acest Hotel ,un gust amar

 371. Mancarea foarte buna, por╚Ťiile fiind mai mult decat mari. Curatenie.

 372. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 373. Locatia in centru Existenta Liftului este minunata pentru cei cu probleme de sanatate

 374. Totul a fost minunat, FELICITARI, Fam. TUDOR!!!! Un ex ca se poate si la noi!!!!

 375. Un hotel mult peste nivelul orasului . Dejunul ├«ndeajuns, buc─âtarul excelent. ….atat m├óncarea c├ót ╚Öi prezentarea

 376. In centru, aproape de terase. Mancarea a fost buna la restaurant. Aproape de Salina

 377. Ideea de baza , a decorarii in stil medieval, este foarte buna, insa per total, cred ca totul este mult prea mult. Camera mi a dat o senzatie apasatoare. Parerea mea…. Patul confortabil, lenjeria super curata…

 378. Totul a fost la superlativ,decor de poveste,vegetatie multa,curatenie si atmosfera foarte placuta

 379. Micul dejun si personalul de la restaurant nota 10 cu felicitari.

 380. Micul dejun, restaurantul, locul de joaca pt copii, camera.

 381. Totul a fost super.Locatie lini╚Ötit─â,curetenie zilnica,m├óncare bun─â,oameni deosebi╚Ťi.Intreaga familie s_a sim╚Ťit bine.Recomand .

 382. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 383. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 384. de fapt este un complex turistic, cu strand, terenuri de sport, etc. camere excelente, personal ff amabil , chiar daca erau ocupati si cu o nunta. am crezut ca ne va deranja zgomotul, dar nu a fost deloc asa. meniul diversificat( am luat si cina acolo).

 385. Nu mi-a pl─âcut nimic la acest Hotel ,un gust amar

 386. Mancarea foarte buna, por╚Ťiile fiind mai mult decat mari. Curatenie.

 387. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 388. Personalul deosebit de amabil. Camera foarte curata, mare, cu multe dotari, totul pare nou, linistita. Patul confortabil. Restaurantul excelent, cu preturi corecte. Micul dejun foarte variat.

 389. Camera placuta,cu mic dejun foarte bun si zona Spa neasteptat de ok.

 390. Locatia in centru Existenta Liftului este minunata pentru cei cu probleme de sanatate

 391. In centru, aproape de terase. Mancarea a fost buna la restaurant. Aproape de Salina

 392. Ideea de baza , a decorarii in stil medieval, este foarte buna, insa per total, cred ca totul este mult prea mult. Camera mi a dat o senzatie apasatoare. Parerea mea…. Patul confortabil, lenjeria super curata…

 393. Totul a fost la superlativ,decor de poveste,vegetatie multa,curatenie si atmosfera foarte placuta

 394. O locatie linistita, gazde amabile si primitoare, aproape de centru si salina.

 395. Faptul ca a fost cald in camera. Am avut p─âtu╚Ť pentru copil. Peisaj si terasa frumoasa.

 396. Gazda a fost foarte primitoare iar condi╚Ťiile de cazare, foarte bune!

 397. Locatia ok, Curatenie in camere ok. Din pacate prima camera oferita se afla deasupra piscinei.

 398. Este o loca╚Ťie superba. Atat personalul cat si serviciile oferite au fost ok.

 399. Micul dejun si personalul de la restaurant nota 10 cu felicitari.

 400. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 401. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 402. de fapt este un complex turistic, cu strand, terenuri de sport, etc. camere excelente, personal ff amabil , chiar daca erau ocupati si cu o nunta. am crezut ca ne va deranja zgomotul, dar nu a fost deloc asa. meniul diversificat( am luat si cina acolo).

 403. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 404. Lenjeria necorespunzatoare Nu sunt veioze in camere Televizorul prea mic si asezat in tavan La baie nu exista un cuier pentru haine

 405. Lini╚Öte, loca╚Ťie pe ansamblu ok: camera mare, ac(telecomanda e la Recep╚Ťie), frigider, dulapuri spa╚Ťioase, balcon comun, dar foarte mare.

 406. Nu mi-a pl─âcut nimic la acest Hotel ,un gust amar

 407. Mancarea foarte buna, por╚Ťiile fiind mai mult decat mari. Curatenie.

 408. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 409. Confortul din camera, restaurantul deși mic amenajat cu gust, centrul spa superb, foarte mare, dotat, piscina mare (deși apa era cam rece).

 410. Personalul deosebit de amabil. Camera foarte curata, mare, cu multe dotari, totul pare nou, linistita. Patul confortabil. Restaurantul excelent, cu preturi corecte. Micul dejun foarte variat.

 411. Camera placuta,cu mic dejun foarte bun si zona Spa neasteptat de ok.

 412. Locatia foarte buna, in centru. Curatenia ospitalitatea, restaurantul, mancarea foarte buna. Parcarea desi mica este un plus in zona.

 413. In centru, aproape de terase. Mancarea a fost buna la restaurant. Aproape de Salina

 414. Ideea de baza , a decorarii in stil medieval, este foarte buna, insa per total, cred ca totul este mult prea mult. Camera mi a dat o senzatie apasatoare. Parerea mea…. Patul confortabil, lenjeria super curata…

 415. Am revenit cu placere si nu am fost dezamagiti nici de aceasta data, recomand cu incredere

 416. Locatia ok, Curatenie in camere ok. Din pacate prima camera oferita se afla deasupra piscinei.

 417. Este o loca╚Ťie superba. Atat personalul cat si serviciile oferite au fost ok.

 418. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 419. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 420. de fapt este un complex turistic, cu strand, terenuri de sport, etc. camere excelente, personal ff amabil , chiar daca erau ocupati si cu o nunta. am crezut ca ne va deranja zgomotul, dar nu a fost deloc asa. meniul diversificat( am luat si cina acolo).

 421. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 422. Lenjeria necorespunzatoare Nu sunt veioze in camere Televizorul prea mic si asezat in tavan La baie nu exista un cuier pentru haine

 423. Lini╚Öte, loca╚Ťie pe ansamblu ok: camera mare, ac(telecomanda e la Recep╚Ťie), frigider, dulapuri spa╚Ťioase, balcon comun, dar foarte mare.

 424. Nu mi-a pl─âcut nimic la acest Hotel ,un gust amar

 425. Mancarea foarte buna, por╚Ťiile fiind mai mult decat mari. Curatenie.

 426. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 427. Centrul Spa, foarte bun. Camera cofortabila,personalul amabil.

 428. Într-un orășel mic, hotelul a fost o surpriză plăcută.Liniste și rânduială ardelenească.

 429. Confortul din camera, restaurantul deși mic amenajat cu gust, centrul spa superb, foarte mare, dotat, piscina mare (deși apa era cam rece).

 430. Locatia foarte buna, in centru. Curatenia ospitalitatea, restaurantul, mancarea foarte buna. Parcarea desi mica este un plus in zona.

 431. In centru, aproape de terase. Mancarea a fost buna la restaurant. Aproape de Salina

 432. Ideea de baza , a decorarii in stil medieval, este foarte buna, insa per total, cred ca totul este mult prea mult. Camera mi a dat o senzatie apasatoare. Parerea mea…. Patul confortabil, lenjeria super curata…

 433. Am revenit cu placere si nu am fost dezamagiti nici de aceasta data, recomand cu incredere

 434. Locatia ok, Curatenie in camere ok. Din pacate prima camera oferita se afla deasupra piscinei.

 435. Este o loca╚Ťie superba. Atat personalul cat si serviciile oferite au fost ok.

 436. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 437. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 438. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 439. Nu mi-a pl─âcut nimic la acest Hotel ,un gust amar

 440. Mancarea foarte buna, por╚Ťiile fiind mai mult decat mari. Curatenie.

 441. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 442. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 443. Lenjeria necorespunzatoare Nu sunt veioze in camere Televizorul prea mic si asezat in tavan La baie nu exista un cuier pentru haine

 444. Lini╚Öte, loca╚Ťie pe ansamblu ok: camera mare, ac(telecomanda e la Recep╚Ťie), frigider, dulapuri spa╚Ťioase, balcon comun, dar foarte mare.

 445. Centrul Spa, foarte bun. Camera cofortabila,personalul amabil.

 446. Într-un orășel mic, hotelul a fost o surpriză plăcută.Liniste și rânduială ardelenească.

 447. Confortul din camera, restaurantul deși mic amenajat cu gust, centrul spa superb, foarte mare, dotat, piscina mare (deși apa era cam rece).

 448. Locatia foarte buna, in centru. Curatenia ospitalitatea, restaurantul, mancarea foarte buna. Parcarea desi mica este un plus in zona.

 449. In centru, aproape de terase. Mancarea a fost buna la restaurant. Aproape de Salina

 450. Ideea de baza , a decorarii in stil medieval, este foarte buna, insa per total, cred ca totul este mult prea mult. Camera mi a dat o senzatie apasatoare. Parerea mea…. Patul confortabil, lenjeria super curata…

 451. Foarte frumos. Merit─â.ornamentele rustice.m├óncare bun─â.loc joac─â copii.cald in camere…

 452. Am revenit cu placere si nu am fost dezamagiti nici de aceasta data, recomand cu incredere

 453. Locatia ok, Curatenie in camere ok. Din pacate prima camera oferita se afla deasupra piscinei.

 454. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 455. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 456. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 457. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 458. Lenjeria necorespunzatoare Nu sunt veioze in camere Televizorul prea mic si asezat in tavan La baie nu exista un cuier pentru haine

 459. Lini╚Öte, loca╚Ťie pe ansamblu ok: camera mare, ac(telecomanda e la Recep╚Ťie), frigider, dulapuri spa╚Ťioase, balcon comun, dar foarte mare.

 460. Nu mi-a pl─âcut nimic la acest Hotel ,un gust amar

 461. Mancarea foarte buna, por╚Ťiile fiind mai mult decat mari. Curatenie.

 462. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 463. Amplasarea hotelului ├«n centrul vechi(f. aproape de facilit─â╚Ťile de transport, biroul de informare turistic─â, terase, magazine) , distan╚Ťa mic─â p├ón─â la salin─â, m├óncarea bun─â ╚Öi la pre╚Ťuri f. rezonabile ├«n ce prive╚Öte restaurantul.Posibil ╚Öi alte facilit─â╚Ťi pe care nu le-am ├«ncercat (piscin─â, spa, sal─â de sport etc).

 464. Locatie, curatenie, personalul, facilitati SPA- contra cost, inlusiv piscina. Parcarea este disponibila in fata hotelului- contra cost. Micul dejun variat, restaurantul f bun cu preturi decente.

 465. Centrul Spa, foarte bun. Camera cofortabila,personalul amabil.

 466. Design , locatia , foarte frumos tot ce am vazut aici , este aranjat cu foarte mult bun gust !

 467. Micul dejun normal (bun, nu foarte variat, dar bun), loca┼úia excelent─â, nici nu po┼úi crede c─â intri din centrul ora┼čului ├«ntr-o atmosfer─â de poveste!

 468. Locatia foarte buna, in centru. Curatenia ospitalitatea, restaurantul, mancarea foarte buna. Parcarea desi mica este un plus in zona.

 469. Camera curata confortabil─â,mic dejun extra bun si variat!

 470. Amabilitatea personalului, curatenie si micul dejun bufet suedez. Vom mai reveni cu drag

 471. Foarte frumos. Merit─â.ornamentele rustice.m├óncare bun─â.loc joac─â copii.cald in camere…

 472. Nu mi-a pl─âcut nimic la acest Hotel ,un gust amar

 473. Mancarea foarte buna, por╚Ťiile fiind mai mult decat mari. Curatenie.

 474. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 475. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 476. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 477. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 478. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 479. Lenjeria necorespunzatoare Nu sunt veioze in camere Televizorul prea mic si asezat in tavan La baie nu exista un cuier pentru haine

 480. Lini╚Öte, loca╚Ťie pe ansamblu ok: camera mare, ac(telecomanda e la Recep╚Ťie), frigider, dulapuri spa╚Ťioase, balcon comun, dar foarte mare.

 481. – Personalul, – mancarea, – izolatia camerei, – serviciile de curatenie incluse – masina de curatat pantofi – serviciile de spa si relax

 482. Mobila si instalatii sanitare de calitate, curatenie, mancare buna si la preturi decente. Dotari complete in camera (prosoape impecabile, casti baie, sapun, lenjerie pat curata , uscator par, etc)

 483. Amplasarea hotelului ├«n centrul vechi(f. aproape de facilit─â╚Ťile de transport, biroul de informare turistic─â, terase, magazine) , distan╚Ťa mic─â p├ón─â la salin─â, m├óncarea bun─â ╚Öi la pre╚Ťuri f. rezonabile ├«n ce prive╚Öte restaurantul.Posibil ╚Öi alte facilit─â╚Ťi pe care nu le-am ├«ncercat (piscin─â, spa, sal─â de sport etc).

 484. Design , locatia , foarte frumos tot ce am vazut aici , este aranjat cu foarte mult bun gust !

 485. Micul dejun normal (bun, nu foarte variat, dar bun), loca┼úia excelent─â, nici nu po┼úi crede c─â intri din centrul ora┼čului ├«ntr-o atmosfer─â de poveste!

 486. Locatia foarte buna, in centru. Curatenia ospitalitatea, restaurantul, mancarea foarte buna. Parcarea desi mica este un plus in zona.

 487. Camera curata confortabil─â,mic dejun extra bun si variat!

 488. Amabilitatea personalului, curatenie si micul dejun bufet suedez. Vom mai reveni cu drag

 489. Foarte frumos. Merit─â.ornamentele rustice.m├óncare bun─â.loc joac─â copii.cald in camere…

 490. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 491. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 492. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 493. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 494. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 495. Super Hotel, Services and Team for a very good price.

 496. Ospitalitatea,cur─â╚Ťenia, confortul,totul a fost minunat. Vom mai reveni cu drag!

 497. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 498. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 499. – Personalul, – mancarea, – izolatia camerei, – serviciile de curatenie incluse – masina de curatat pantofi – serviciile de spa si relax

 500. Mobila si instalatii sanitare de calitate, curatenie, mancare buna si la preturi decente. Dotari complete in camera (prosoape impecabile, casti baie, sapun, lenjerie pat curata , uscator par, etc)

 501. Amplasarea hotelului ├«n centrul vechi(f. aproape de facilit─â╚Ťile de transport, biroul de informare turistic─â, terase, magazine) , distan╚Ťa mic─â p├ón─â la salin─â, m├óncarea bun─â ╚Öi la pre╚Ťuri f. rezonabile ├«n ce prive╚Öte restaurantul.Posibil ╚Öi alte facilit─â╚Ťi pe care nu le-am ├«ncercat (piscin─â, spa, sal─â de sport etc).

 502. Design , locatia , foarte frumos tot ce am vazut aici , este aranjat cu foarte mult bun gust !

 503. Micul dejun normal (bun, nu foarte variat, dar bun), loca┼úia excelent─â, nici nu po┼úi crede c─â intri din centrul ora┼čului ├«ntr-o atmosfer─â de poveste!

 504. Locatia foarte buna, in centru. Curatenia ospitalitatea, restaurantul, mancarea foarte buna. Parcarea desi mica este un plus in zona.

 505. Curat, elegant, condi╚Ťii foarte bune. Micul dejun inclus ╚Öi mai mult dec├ót satisf─âc─âtor. M├óncarea la restaurant foarte bun─â.

 506. Amabilitatea personalului, curatenie si micul dejun bufet suedez. Vom mai reveni cu drag

 507. Foarte frumos. Merit─â.ornamentele rustice.m├óncare bun─â.loc joac─â copii.cald in camere…

 508. Ospitalitatea,cur─â╚Ťenia, confortul,totul a fost minunat. Vom mai reveni cu drag!

 509. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 510. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 511. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 512. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 513. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 514. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 515. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 516. Super Hotel, Services and Team for a very good price.

 517. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 518. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 519. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 520. Mic dejun bogat,pe alese iar barul foarte luxos si modern conceput.Locatia centrala excelenta iar deplasarea usoara la Salina si Cheile Turzii

 521. – Personalul, – mancarea, – izolatia camerei, – serviciile de curatenie incluse – masina de curatat pantofi – serviciile de spa si relax

 522. Mobila si instalatii sanitare de calitate, curatenie, mancare buna si la preturi decente. Dotari complete in camera (prosoape impecabile, casti baie, sapun, lenjerie pat curata , uscator par, etc)

 523. Unic, special, specific vanatoresc. Mancare foarte gustoasa

 524. Design , locatia , foarte frumos tot ce am vazut aici , este aranjat cu foarte mult bun gust !

 525. Micul dejun normal (bun, nu foarte variat, dar bun), loca┼úia excelent─â, nici nu po┼úi crede c─â intri din centrul ora┼čului ├«ntr-o atmosfer─â de poveste!

 526. Curat, elegant, condi╚Ťii foarte bune. Micul dejun inclus ╚Öi mai mult dec├ót satisf─âc─âtor. M├óncarea la restaurant foarte bun─â.

 527. Amabilitatea personalului, curatenie si micul dejun bufet suedez. Vom mai reveni cu drag

 528. Foarte frumos. Merit─â.ornamentele rustice.m├óncare bun─â.loc joac─â copii.cald in camere…

 529. Ospitalitatea,cur─â╚Ťenia, confortul,totul a fost minunat. Vom mai reveni cu drag!

 530. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 531. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 532. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 533. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 534. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 535. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 536. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 537. Super Hotel, Services and Team for a very good price.

 538. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 539. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 540. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 541. Un hotel micu╚Ť, dar cochet ┼či cu o atmosfer─â relaxant─â! 😊

 542. Micul dejun foarte bun, locatia perfecta, curatenie, liniste. Foarte ok pt un hotel de 3 stele.

 543. Mic dejun bogat,pe alese iar barul foarte luxos si modern conceput.Locatia centrala excelenta iar deplasarea usoara la Salina si Cheile Turzii

 544. Unic, special, specific vanatoresc. Mancare foarte gustoasa

 545. Design , locatia , foarte frumos tot ce am vazut aici , este aranjat cu foarte mult bun gust !

 546. Micul dejun normal (bun, nu foarte variat, dar bun), loca┼úia excelent─â, nici nu po┼úi crede c─â intri din centrul ora┼čului ├«ntr-o atmosfer─â de poveste!

 547. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 548. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 549. Super Hotel, Services and Team for a very good price.

 550. Curat, elegant, condi╚Ťii foarte bune. Micul dejun inclus ╚Öi mai mult dec├ót satisf─âc─âtor. M├óncarea la restaurant foarte bun─â.

 551. Amabilitatea personalului, curatenie si micul dejun bufet suedez. Vom mai reveni cu drag

 552. Foarte frumos. Merit─â.ornamentele rustice.m├óncare bun─â.loc joac─â copii.cald in camere…

 553. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 554. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 555. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 556. Ospitalitatea,cur─â╚Ťenia, confortul,totul a fost minunat. Vom mai reveni cu drag!

 557. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 558. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 559. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 560. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 561. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 562. Un hotel micu╚Ť, dar cochet ┼či cu o atmosfer─â relaxant─â! 😊

 563. Micul dejun foarte bun, locatia perfecta, curatenie, liniste. Foarte ok pt un hotel de 3 stele.

 564. Mic dejun bogat,pe alese iar barul foarte luxos si modern conceput.Locatia centrala excelenta iar deplasarea usoara la Salina si Cheile Turzii

 565. Unic, special, specific vanatoresc. Mancare foarte gustoasa

 566. Design , locatia , foarte frumos tot ce am vazut aici , este aranjat cu foarte mult bun gust !

 567. Micul dejun normal (bun, nu foarte variat, dar bun), loca┼úia excelent─â, nici nu po┼úi crede c─â intri din centrul ora┼čului ├«ntr-o atmosfer─â de poveste!

 568. Arhitectura complexului si al camerelor este deosebit din toate punctele de vedere, rustic cu bun gust, dar si modern in acelasi timp, curat imaculat, paturile au fost grozave, pretul foarte bun, restaurantul a fost grozav si ca spatiu si mancare si servire, foarte amabili atat la cina cat si la micul dejun. Facilitati foarte multe si bune precum piscina sauna si biliard. Ne-am simtit excelent si va multumim am facut cea mai buna alegere inspirata din zona

 569. Curat, elegant, condi╚Ťii foarte bune. Micul dejun inclus ╚Öi mai mult dec├ót satisf─âc─âtor. M├óncarea la restaurant foarte bun─â.

 570. Amabilitatea personalului, curatenie si micul dejun bufet suedez. Vom mai reveni cu drag

 571. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 572. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 573. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 574. Ospitalitatea,cur─â╚Ťenia, confortul,totul a fost minunat. Vom mai reveni cu drag!

 575. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 576. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 577. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 578. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 579. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 580. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 581. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 582. Super Hotel, Services and Team for a very good price.

 583. M├óncarea foarte gustoas─â. Cur─â╚Ťenie si personal sociabil si amabil.

 584. Un hotel micu╚Ť, dar cochet ┼či cu o atmosfer─â relaxant─â! 😊

 585. Micul dejun foarte bun, locatia perfecta, curatenie, liniste. Foarte ok pt un hotel de 3 stele.

 586. Unic, special, specific vanatoresc. Mancare foarte gustoasa

 587. Design , locatia , foarte frumos tot ce am vazut aici , este aranjat cu foarte mult bun gust !

 588. Micul dejun normal (bun, nu foarte variat, dar bun), loca┼úia excelent─â, nici nu po┼úi crede c─â intri din centrul ora┼čului ├«ntr-o atmosfer─â de poveste!

 589. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 590. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 591. Super Hotel, Services and Team for a very good price.

 592. Foarte prompt, curat, servicii de calitate! Recomand!

 593. Totul. Am fost foarte mul╚Ťumit. Mul╚Ťumesc ├«n special personalului de la restaurant au fost de nota zece. 👍👍👍.

 594. Totul la superlativ. Camera foarte mare si curata, micul dejun foarte diversificat si gustos.Multumim!

 595. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 596. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 597. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 598. Ospitalitatea,cur─â╚Ťenia, confortul,totul a fost minunat. Vom mai reveni cu drag!

 599. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 600. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 601. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 602. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 603. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 604. Buc─ât─ârie utilat─â complet ! Paturi confortabile. Cur─â╚Ťenie excelenta !

 605. Am găsit exact ceea ce am văzut în poze. Personal amabil.

 606. Gazda a fost amabila, curatenie, comfort si facilitati la un nivel foarte bun, iar raportul pret-calitate a fost excelent

 607. Ospitalitatea,cur─â╚Ťenia, confortul,totul a fost minunat. Vom mai reveni cu drag!

 608. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 609. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 610. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 611. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 612. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 613. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 614. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 615. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 616. Foarte prompt, curat, servicii de calitate! Recomand!

 617. Totul. Am fost foarte mul╚Ťumit. Mul╚Ťumesc ├«n special personalului de la restaurant au fost de nota zece. 👍👍👍.

 618. Totul la superlativ. Camera foarte mare si curata, micul dejun foarte diversificat si gustos.Multumim!

 619. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 620. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 621. Super Hotel, Services and Team for a very good price.

 622. Un hotel amplasat foare bine,curat si mancarea foarte buna si ieftina

 623. M├óncarea foarte gustoas─â. Cur─â╚Ťenie si personal sociabil si amabil.

 624. Un hotel micu╚Ť, dar cochet ┼či cu o atmosfer─â relaxant─â! 😊

 625. Amabilitate ╚Öi orientare spre clien╚Ťi. Amenajare deosebita

 626. Unic, special, specific vanatoresc. Mancare foarte gustoasa

 627. Design , locatia , foarte frumos tot ce am vazut aici , este aranjat cu foarte mult bun gust !

 628. Foarte prompt, curat, servicii de calitate! Recomand!

 629. Totul. Am fost foarte mul╚Ťumit. Mul╚Ťumesc ├«n special personalului de la restaurant au fost de nota zece. 👍👍👍.

 630. Totul la superlativ. Camera foarte mare si curata, micul dejun foarte diversificat si gustos.Multumim!

 631. Ospitalitatea,cur─â╚Ťenia, confortul,totul a fost minunat. Vom mai reveni cu drag!

 632. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 633. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 634. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 635. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 636. Super Hotel, Services and Team for a very good price.

 637. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 638. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 639. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 640. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 641. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 642. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 643. Camerele curate, paturile confortabile, baia mare, caldura in hotel. Mancarea foarte buna la restaurantul hotelului , iar preturile accesibile. Recomand

 644. Un hotel amplasat foare bine,curat si mancarea foarte buna si ieftina

 645. M├óncarea foarte gustoas─â. Cur─â╚Ťenie si personal sociabil si amabil.

 646. Amabilitate ╚Öi orientare spre clien╚Ťi. Amenajare deosebita

 647. Unic, special, specific vanatoresc. Mancare foarte gustoasa

 648. Design , locatia , foarte frumos tot ce am vazut aici , este aranjat cu foarte mult bun gust !

 649. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 650. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 651. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 652. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 653. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 654. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 655. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 656. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 657. Super Hotel, Services and Team for a very good price.

 658. Ospitalitatea,cur─â╚Ťenia, confortul,totul a fost minunat. Vom mai reveni cu drag!

 659. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 660. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 661. Foarte prompt, curat, servicii de calitate! Recomand!

 662. Totul. Am fost foarte mul╚Ťumit. Mul╚Ťumesc ├«n special personalului de la restaurant au fost de nota zece. 👍👍👍.

 663. Totul la superlativ. Camera foarte mare si curata, micul dejun foarte diversificat si gustos.Multumim!

 664. Este cocheta, complet renovat─â, asigura tot confortul, designul interior deosebit in restaurant si modul de ├«mp─âr╚Ťire a camerei la interior, existen╚Ťa piscinei cu apa S─ârata, bazinul cu apa dulce suficient de lung, pre╚Ťuri bune la serviciile de Spa , sala de sport, personal deosebit de amabil si mic dejun elegant – un sejur care mi-a mers la suflet. Superb pentru turismul la noi in ╚Ťara. Bravo!

 665. Camerele curate, paturile confortabile, baia mare, caldura in hotel. Mancarea foarte buna la restaurantul hotelului , iar preturile accesibile. Recomand

 666. Un hotel amplasat foare bine,curat si mancarea foarte buna si ieftina

 667. am apreciat bunul gust al arhitecturii de tip castel, ornamentele de sarbatori delicat alese, atitudinea personalului si, nu in ultimul rand, ambianta muzicala a restaurantului, care a reusit sa creeze o atmosfera de relaxare si poveste de Craciun

 668. Amabilitate ╚Öi orientare spre clien╚Ťi. Amenajare deosebita

 669. Unic, special, specific vanatoresc. Mancare foarte gustoasa

 670. Foarte prompt, curat, servicii de calitate! Recomand!

 671. Totul. Am fost foarte mul╚Ťumit. Mul╚Ťumesc ├«n special personalului de la restaurant au fost de nota zece. 👍👍👍.

 672. Totul la superlativ. Camera foarte mare si curata, micul dejun foarte diversificat si gustos.Multumim!

 673. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 674. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 675. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 676. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 677. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 678. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 679. Ospitalitatea,cur─â╚Ťenia, confortul,totul a fost minunat. Vom mai reveni cu drag!

 680. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 681. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 682. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 683. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 684. Super Hotel, Services and Team for a very good price.

 685. Mul╚Ťumim frumos personalului,a fost deosebit de amabili,cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â, atmosfera pl─âcut─â,totul de vis,recomand cu drag , vizita╚Ťi

 686. Foarte mul╚Ťumit,condi╚Ťii excelente,ospitalitatea la ea acas─â,voi reveni cu pl─âcere.

 687. Am stat doar o noapte,dar ne-am simtit foarte bine,personalul amabil ,loca╚Ťia ofer─â toate condi╚Ťiile la un pre╚Ť foarte bun.Vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 688. Personal amabil si profesionist, camere spatioase, aerisite, curatenie exemplara, mancare proaspata, servicii de calitate

 689. Este cocheta, complet renovat─â, asigura tot confortul, designul interior deosebit in restaurant si modul de ├«mp─âr╚Ťire a camerei la interior, existen╚Ťa piscinei cu apa S─ârata, bazinul cu apa dulce suficient de lung, pre╚Ťuri bune la serviciile de Spa , sala de sport, personal deosebit de amabil si mic dejun elegant – un sejur care mi-a mers la suflet. Superb pentru turismul la noi in ╚Ťara. Bravo!

 690. Camerele curate, paturile confortabile, baia mare, caldura in hotel. Mancarea foarte buna la restaurantul hotelului , iar preturile accesibile. Recomand

 691. am apreciat bunul gust al arhitecturii de tip castel, ornamentele de sarbatori delicat alese, atitudinea personalului si, nu in ultimul rand, ambianta muzicala a restaurantului, care a reusit sa creeze o atmosfera de relaxare si poveste de Craciun

 692. Amabilitate ╚Öi orientare spre clien╚Ťi. Amenajare deosebita

 693. Unic, special, specific vanatoresc. Mancare foarte gustoasa

 694. Foarte prompt, curat, servicii de calitate! Recomand!

 695. Totul. Am fost foarte mul╚Ťumit. Mul╚Ťumesc ├«n special personalului de la restaurant au fost de nota zece. 👍👍👍.

 696. Totul la superlativ. Camera foarte mare si curata, micul dejun foarte diversificat si gustos.Multumim!

 697. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 698. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 699. Super Hotel, Services and Team for a very good price.

 700. Mul╚Ťumim frumos personalului,a fost deosebit de amabili,cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â, atmosfera pl─âcut─â,totul de vis,recomand cu drag , vizita╚Ťi

 701. Foarte mul╚Ťumit,condi╚Ťii excelente,ospitalitatea la ea acas─â,voi reveni cu pl─âcere.

 702. Am stat doar o noapte,dar ne-am simtit foarte bine,personalul amabil ,loca╚Ťia ofer─â toate condi╚Ťiile la un pre╚Ť foarte bun.Vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 703. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 704. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 705. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 706. Ospitalitatea,cur─â╚Ťenia, confortul,totul a fost minunat. Vom mai reveni cu drag!

 707. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 708. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 709. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 710. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 711. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 712. Lini╚Öte, personalul amabil, posibilitatea de a manca ├«n camera, op╚Ťiunea de a fuma pe balconul camerei

 713. Curatenia a fost un punct forte. Totul a fost la superlativ.

 714. Personal amabil si profesionist, camere spatioase, aerisite, curatenie exemplara, mancare proaspata, servicii de calitate

 715. am apreciat bunul gust al arhitecturii de tip castel, ornamentele de sarbatori delicat alese, atitudinea personalului si, nu in ultimul rand, ambianta muzicala a restaurantului, care a reusit sa creeze o atmosfera de relaxare si poveste de Craciun

 716. Amabilitate ╚Öi orientare spre clien╚Ťi. Amenajare deosebita

 717. Unic, special, specific vanatoresc. Mancare foarte gustoasa

 718. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 719. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 720. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 721. Am servit cina si au fost excelente pastele carbonara.

 722. Mul╚Ťumim frumos personalului,a fost deosebit de amabili,cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â, atmosfera pl─âcut─â,totul de vis,recomand cu drag , vizita╚Ťi

 723. Foarte mul╚Ťumit,condi╚Ťii excelente,ospitalitatea la ea acas─â,voi reveni cu pl─âcere.

 724. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 725. Personalul a fost dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte s─âritor in a fi pe placul nostru. A fost foarte curat.

 726. Amplasarea intr-o zona linistita,cazarea si preparatele foarte gustoase

 727. Zona linistita, frumoasă și lenjeria de pat curata.

 728. Camerele sunt curate, patul confortabil. Condi╚Ťii foarte bune.

 729. Este o loca╚Ťie extraordinar─â. Mult spa╚Ťiu, terase generoase, spa exemplar. Micul dejun este foarte bogat ╚Öi gustos. Pu╚Ťin izolat, dar asta are multe avantaje ╚Öi c├óteva dezavantaje, suportabile. M├óncarea la restaurant foarte bun─â. Personalul amabil. Am mai fost ├«nainte de c├óteva ori ╚Öi sincer, cred c─â vom mai merge.

 730. Ospitalitatea,cur─â╚Ťenia, confortul,totul a fost minunat. Vom mai reveni cu drag!

 731. Cladire noua, dotari corespunzatoare, mic dejun excelent, crama la demisol amenajata cu bun gust si oferind un meniu foarte variat.

 732. Este un hotel de tranzit sau evenimente. Este decent pentru zona respectiva Patul si camera curate si confortabile…asta conteaza ­čÖé

 733. micul dejun excelent , locatia foarte frumoasa , curata, personalul amabil

 734. Personalul, atat cat am apucat sa cunoastem (am petrecut doar o noapte si am ajuns f tarziu), a fost amabil. Cele doua fete de la receptie care ne-au ajutat si cu informatii si fata de la micul dejun care merita un mare plus pt atentie. Foarte atenta, foarte receptiva si implicata in tot ce presupunea micul dejun: s-a asigurat de cateva ori ca pe masa era tot ce trebuie, iar sala si mesele erau frumos aranjate, cu atentie la detalii. La fel si bufetul cu produsele de mic dejun. Imi pare rau ca nu i-am retinut numele. Locatia este f buna dar, tocmai pt ca este atat de buna (exact in centrul orasului), exista risc de disconfort fonic. Daca doua persoane se opresc sa mai vorbeasca exact sub balcon, le cam auzi conversatia. Insa nu si traficul, interesant..

 735. – Camerele sunt potrivite c─â dimensiuni. – Saltelele paturilor sunt bune – Lenjeriile au fost curate cu miros pl─âcut de detergent. – Sistemul de ├«nc─âlzire/ventila╚Ťie este foarte bun.

 736. totul, incepand de la intrare pe poarta, parcare, receptie si cazare, excelent

 737. Nu am cuvinte sa descriu frumuse╚Ťea pe care au reu╚Öit sa o creeze ace╚Öti oameni minuna╚Ťi. Este o oaza de verdea╚Ť─â ╚Öi lini╚Öte. Ai senza╚Ťia ca te rupi de realitate ╚Öi ca ai intrat ├«ntr-o lume de basm. M-a╚Ö ├«ntoarce de 1000 de ori cu aceea╚Öi pl─âcere ╚Öi entuziasm.

 738. Nou─â ne-a pl─âcut toat─â povestea… castelul,camera, restaurantul, personalul, florile, micul dejun. Mul╚Ťumim! 🙏 🤗

 739. A fost o sear─â minunat─â p─âcat ca a fost doar una vom reveni .Condi╚Ťiile au fost decente,personalu a fost ok

 740. Locatie mirifica, facilitati pentru toate gusturile si varstele, personal amabil, implicat si discret.

 741. O locatie super, este loc sa faci ce vrei, sa te joci, sa faci baie, sa mananci, sa dormi. este excelent

 742. Nu ai cum sa vii aici ╚Öi sa g─âse╚Öti ceva negativ. Este lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, camerele imense, Baia Mare, paturile superconfortabile. M├óncarea este foarte bun─â. Terasa spa╚Ťioas─â, distan╚Ťare sociala, dezinfectant, mesele ╚Öi scaunele dezinfectate mereu. Personalul foarte amabil, de╚Öi sub masca nu se vedeau z├ómbetele lor.

 743. Preparatele exceptionale,locatie linistita,multe facilitati fara cost suplimentar,atentia deosebita pentru curatenie

 744. Camera 401 corp 4 fara balcon fara priveliste. Balcon la comun cand iesi din camera pe hol. Loc de joaca amenajat pentru copii, o mica gradina zoologica . O locatie potrivita pentru familiie cu copii. Piscina interioara cu sala de jocuri. Super !

 745. A fost ok ╚Öi cazarea ╚Öi m├óncarea pentru pre╚Ťul pe care l-am platit.

 746. Totul a fost a╚Öa cum a fost prezentat pe booking. Personalul amabil si foarte atent la dolean╚Ťele noastre. V─â mul╚Ťumesc!

 747. Am o parere generala foarte buna. Primirea super ok. La receptie personal dragut. Camere curate si moderne. Zona linistita.

 748. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 749. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 750. Super Hotel, Services and Team for a very good price.

 751. Am servit cina si au fost excelente pastele carbonara.

 752. Mul╚Ťumim frumos personalului,a fost deosebit de amabili,cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â, atmosfera pl─âcut─â,totul de vis,recomand cu drag , vizita╚Ťi

 753. Foarte mul╚Ťumit,condi╚Ťii excelente,ospitalitatea la ea acas─â,voi reveni cu pl─âcere.

 754. Hotelul e dispus convenabil, ├«n centrul ora╚Öului. E construc╚Ťie relativ nou─â, la interior mobilierul ╚Öi dot─ârile sunt ├«n stare foarte bun─â. Camera a fost suficient de spa╚Ťioas─â, patul confortabil, frigiderul ├«n bun─â stare de func╚Ťionare. La toalet─â toate dot─ârile necesare, instala╚Ťiile sanitare ├«n stare foarte bun─â. Personalul este amabil, ofer─â ajutor ╚Öi informa╚Ťiile solicitate. Recomandare special─â pentru restaurantul hotelului: servicii bune, m├óncarea foarte gustoas─â, pre╚Ťuri rezonabile.

 755. Camera spatioasa Chiar daca am avut camera la strada, nu a fost galagie. Personal foarte amabil

 756. Patul confortabil , camera destul de spa╚Ťioas─â ╚Öi curata !

 757. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 758. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 759. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 760. Locatie centrala. Hotelul e curat. Camera era curata. parcarea e ok. mic dejun bun si indestulator.

 761. Mărimea camerei O baie generoasa, și cel mai important avea geam

 762. Micul dejun a fost ok. Panoul de la etajul 2 cu flori foarte dr─âgu╚Ť

 763. Gradina frumos amenajata, liniște, servire prompta, aproape de centru, terasele foarte aproape.

 764. Foarte curat. Mic dejun consistent, foarte gustos ╚Öi servire prompta. Terasa amenajata cu verdea╚Ť─â foarte frumoasa.

 765. Pozitionarea buna in centrul Turda Personalul ok Mancarea foarte buna

 766. Micul dejun bogat si gustos. Am servit si cina si am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi! Au o pl─âcint─â cu br├ónz─â excelenta!

 767. Camera mare, rulouri la ferestre, apa calda ok, caldura ok, pat ok. Canale TV diverse. Apreciez vasul WC arabesc (cine stie, cunoaste…). Birou bine amplasat.

 768. Curatenia, personalul foarte prietenos si amabil. Mancarea variata si foarte buna. Micul dejun peste asteptari.

 769. Atmosfera, liniștea, aspectul plăcut, amplasarea hotelului. Mâncarea foarte bună și diversă.

 770. Hotelul e dispus convenabil, ├«n centrul ora╚Öului. E construc╚Ťie relativ nou─â, la interior mobilierul ╚Öi dot─ârile sunt ├«n stare foarte bun─â. Camera a fost suficient de spa╚Ťioas─â, patul confortabil, frigiderul ├«n bun─â stare de func╚Ťionare. La toalet─â toate dot─ârile necesare, instala╚Ťiile sanitare ├«n stare foarte bun─â. Personalul este amabil, ofer─â ajutor ╚Öi informa╚Ťiile solicitate. Recomandare special─â pentru restaurantul hotelului: servicii bune, m├óncarea foarte gustoas─â, pre╚Ťuri rezonabile.

 771. Camera spatioasa Chiar daca am avut camera la strada, nu a fost galagie. Personal foarte amabil

 772. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 773. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 774. Super Hotel, Services and Team for a very good price.

 775. Surprinsi extrem de placut de aceasta pensiune : confort , amabilitate , mic dejun excelent , raport pret calitate excelent ! Recomand pentru cei ce vor sa viziteze zona Turda !

 776. Suuuper pensiune.Terenuri de tenis,fotbal si chiar rugby😳. Personal super,mancare buna,camera cu baie moderna,au chiar si o piscina maaaare ,dar din pacate fara apa(covid). Foarte bun raport calitate-pret.Recomand.

 777. Personalul a fost foarte amabil si ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie. Gradina si terasa sunt superbe. Zona este foarte linistita. Camerele arata bine. Se ajunge foarte usor de pe autostrada.

 778. Am servit cina si au fost excelente pastele carbonara.

 779. Mul╚Ťumim frumos personalului,a fost deosebit de amabili,cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â, atmosfera pl─âcut─â,totul de vis,recomand cu drag , vizita╚Ťi

 780. Foarte mul╚Ťumit,condi╚Ťii excelente,ospitalitatea la ea acas─â,voi reveni cu pl─âcere.

 781. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 782. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 783. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 784. Mancare f buna buna, personalul reataurantului f amabil! Aici servesc cea mai buna ra╚Ť─â cu varz─â ro╚Öie!

 785. Absolut totul la superlativ. Ma mira faptul ca are doar 3 stele. Camera superba, baia la fel; masurile de siguran╚Ť─â respectate, personalul amabil, iar restaurantul super ok.

 786. Consistent dar putea fi mai diversificat. Personal foarte amabil.

 787. A corespuns descrierii facute: parcare in curtea hotelului, mic dejun bogat servit de persoane foarte amabile.

 788. Totul,de la receptie p├ón─â la restaurant ,condi╚Ťii. Revenim cu pl─âcere.

 789. Micul dejun a fost foarte bun si indestulator. Locatia este de vis, este la 2 minute de centru.

 790. Camera foarte spatioasa,mic dejun foarte bun si diversificat

 791. Micul dejun bogat si gustos. Am servit si cina si am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi! Au o pl─âcint─â cu br├ónz─â excelenta!

 792. Camera mare, rulouri la ferestre, apa calda ok, caldura ok, pat ok. Canale TV diverse. Apreciez vasul WC arabesc (cine stie, cunoaste…). Birou bine amplasat.

 793. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 794. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 795. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 796. Am servit cina si au fost excelente pastele carbonara.

 797. Mul╚Ťumim frumos personalului,a fost deosebit de amabili,cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â, atmosfera pl─âcut─â,totul de vis,recomand cu drag , vizita╚Ťi

 798. Foarte mul╚Ťumit,condi╚Ťii excelente,ospitalitatea la ea acas─â,voi reveni cu pl─âcere.

 799. Mancare f buna buna, personalul reataurantului f amabil! Aici servesc cea mai buna ra╚Ť─â cu varz─â ro╚Öie!

 800. Absolut totul la superlativ. Ma mira faptul ca are doar 3 stele. Camera superba, baia la fel; masurile de siguran╚Ť─â respectate, personalul amabil, iar restaurantul super ok.

 801. Consistent dar putea fi mai diversificat. Personal foarte amabil.

 802. Personal amabil, locatie centrala, curat, mic dejun foarte consistent si bine preparat, camera frumoasa

 803. A corespuns descrierii facute: parcare in curtea hotelului, mic dejun bogat servit de persoane foarte amabile.

 804. Totul,de la receptie p├ón─â la restaurant ,condi╚Ťii. Revenim cu pl─âcere.

 805. Totul a fost superb. M├óncare foarte buna, personal dr─âgu╚Ť, cur─â╚Ťenie, conditii excelente.

 806. Locatie moderna, mancare buna si vin din productie proprie, amplasata langa salina.

 807. Locatie excelenta, chiar langa Salina Turda. Mancare foarte buna, personal amabil.

 808. Totul a fost perfect, gazda foarte primitoare. Loca╚Ťia este ca in poze si foarte curata. Ni s-a pus la dispozi╚Ťie tot ce am avut nevoie. O sa revenim cu mare placere.

 809. Faptul ca este mai mult o cabana dec├ót o cas─â. Aproape de Salina Turda. Pana ╚Öi sc├ór╚Ť├óitul podelei face parte din decor. Merita sa ├«╚Ťi rezervi o cazare aici.

 810. Este o loca╚Ťie minunat─â lini╚Ötit─â, curat─â cu curte ╚Öi loc de joac─â pt copii. Gazd─â primitoare, sociabila ╚Öi amabil─â. Voi reveni cu siguran╚Ť─â!

 811. A fost totul foarte frumos, condi╚Ťii foarte bune, casa fiind nou─â sau nou renovat─â. Ne-am sim╚Ťit ca acas─â ├«n timpul ╚Öederii noastre!

 812. Mi s-au oferit pe parcursul sejurului mici atentii (bere, suc etc.)

 813. The house was geared up with absolutly everything you might need to feel like home

 814. Totul a fost perfect.Raport calitate-pret excelent!

 815. Pat f. comod baie mare frumoasatelevizor lcd mare telefon in camera servici trezire la cerere balcon mare frumos dar comun cu celelalte.de unde am stat aveam panorama frumoasa spre curte si zona agrement(frumos),are piscina exterioara nu mare acceptabila, amenajat cu gust.aer conditionat Merita incercata locati.

 816. Camera a fost ok. Foarte mare spatioasa, cur─âtenie. Frigider in camera. Tv LCD.

 817. Surprinsi extrem de placut de aceasta pensiune : confort , amabilitate , mic dejun excelent , raport pret calitate excelent ! Recomand pentru cei ce vor sa viziteze zona Turda !

 818. Suuuper pensiune.Terenuri de tenis,fotbal si chiar rugby😳. Personal super,mancare buna,camera cu baie moderna,au chiar si o piscina maaaare ,dar din pacate fara apa(covid). Foarte bun raport calitate-pret.Recomand.

 819. Personalul a fost foarte amabil si ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie. Gradina si terasa sunt superbe. Zona este foarte linistita. Camerele arata bine. Se ajunge foarte usor de pe autostrada.

 820. Totul a fost minunat . Personalul s-a comportat fabulos cu noi.

 821. Camera foarte spatioasa,mic dejun foarte bun si diversificat

 822. Micul dejun bogat si gustos. Am servit si cina si am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi! Au o pl─âcint─â cu br├ónz─â excelenta!

 823. Micul dejun se serveste de la ora 8 și noi plecam la 7.45. Am primit sandviciuri de seara.

 824. Am servit cina si au fost excelente pastele carbonara.

 825. Mul╚Ťumim frumos personalului,a fost deosebit de amabili,cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â, atmosfera pl─âcut─â,totul de vis,recomand cu drag , vizita╚Ťi

 826. Un apartament ingrijit cu mici atentii beletristice lasate ici colo

 827. Curatenie, toate utilit─â╚Ťile, loca╚Ťie ok, confortabil. Nu va deranjeaz─â nimeni, proprietarul va da cheia ╚Öi nu va mai vede╚Ťi cu el 😅

 828. Desi am rezervat tarziu in ziua intrarii, primirea cheii la momentul sosirii, apartamentul pregatit, predarea foarte facila. Gazda informata si binevoitoare. Raport pret calitate de nota 10.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled