Cazare ieftina Calarasi

De multe ori ne uitam dupa cazare in Călărași, Călăraşi, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Călărași, Călăraşi, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Călărași, Călăraşi, România

★★★★ Hestia Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Baden

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Albatros

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ La Salcii

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Wakeboard Romania Camping

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Antonia si Maria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Naiada

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Egreta

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Călărași, Călăraşi, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Călărași, Călăraşi, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Nelu si Iancu Groza din Tohani, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Călărași, Călăraşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Nelu si Iancu Groza din Tohani, jud. PrahovaCazare in Călărași, Călăraşi, România pentru 3 persoane)

 • Delia si Anastasia Deleanu din Slatina, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Călărași, Călăraşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Călărași, Călăraşi, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Delia si Anastasia Deleanu din Slatina, jud. SuceavaCazare in Călărași, Călăraşi, România pentru 3 persoane)

 • Agata si Beniamin Pădurariu din Ipotesti, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Călărași, Călăraşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Agata si Beniamin Pădurariu din Ipotesti, jud. BotosaniCazare in Călărași, Călăraşi, România pentru 3 persoane)

 • Florentin si Simona Murnu din Ionesti, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Călărași, Călăraşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Călărași, Călăraşi, România!

  (Florentin si Simona Murnu din Ionesti, jud. BrailaCazare in Călărași, Călăraşi, România pentru 3 persoane)

 • Lucreția si Simona Ardeleanu din Zgripcesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Călărași, Călăraşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Călărași, Călăraşi, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Lucreția si Simona Ardeleanu din Zgripcesti, jud. ArgesCazare in Călărași, Călăraşi, România pentru 3 persoane)

 • Mihail si Lascăr Alexe din Hodis, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Călărași, Călăraşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Călărași, Călăraşi, România.

  (Mihail si Lascăr Alexe din Hodis, jud. AradCazare in Călărași, Călăraşi, România pentru 3 persoane)

 1. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 2. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 3. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 4. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 5. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 6. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 7. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 8. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 9. Totul, locația, curățenia, confortul. Abia aștept să revin!

 10. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 11. A fost destul de ok, camera a fost foarte bine aranjată.

 12. Camera foarte spatioasa, dotata cu tot ce trebuie, curatenie impecabila, patul foarte confortabil, prosoape curate, tv de calitate, uscator de par, inclusiv aparat pentru tantari, pe care nu a trebuit sa il folosim, personalul amabil, micul dejun gustos

 13. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 14. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 15. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 16. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 17. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 18. Totul, locația, curățenia, confortul. Abia aștept să revin!

 19. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 20. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 21. A fost destul de ok, camera a fost foarte bine aranjată.

 22. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 23. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 24. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 25. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 26. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 27. Totul, locația, curățenia, confortul. Abia aștept să revin!

 28. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 29. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 30. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 31. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 32. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 33. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 34. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 35. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 36. A fost destul de ok, camera a fost foarte bine aranjată.

 37. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 38. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 39. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 40. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 41. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 42. Totul, locația, curățenia, confortul. Abia aștept să revin!

 43. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 44. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 45. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 46. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 47. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 48. A fost destul de ok, camera a fost foarte bine aranjată.

 49. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 50. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 51. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 52. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 53. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 54. Totul, locația, curățenia, confortul. Abia aștept să revin!

 55. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 56. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 57. A fost destul de ok, camera a fost foarte bine aranjată.

 58. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 59. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 60. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 61. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 62. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 63. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 64. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 65. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 66. Totul, locația, curățenia, confortul. Abia aștept să revin!

 67. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 68. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 69. A fost destul de ok, camera a fost foarte bine aranjată.

 70. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 71. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 72. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 73. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 74. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 75. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 76. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 77. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 78. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 79. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 80. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 81. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 82. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 83. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 84. Totul, locația, curățenia, confortul. Abia aștept să revin!

 85. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 86. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 87. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 88. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 89. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 90. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 91. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 92. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 93. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 94. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 95. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 96. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 97. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 98. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 99. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 100. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 101. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 102. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 103. foarte curat, totul perfect. voi reveni ! meniul diversificat.

 104. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 105. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 106. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 107. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 108. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 109. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 110. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 111. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 112. foarte curat, totul perfect. voi reveni ! meniul diversificat.

 113. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 114. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 115. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 116. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 117. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 118. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 119. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 120. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 121. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 122. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 123. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 124. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 125. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 126. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 127. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 128. Atmosfera. Personalul, designul interior deosebit. Locația excelent poziționată la intrarea în Parcul Dumbrava.

 129. foarte curat, totul perfect. voi reveni ! meniul diversificat.

 130. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 131. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 132. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 133. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 134. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 135. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 136. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 137. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 138. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 139. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 140. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 141. Atmosfera. Personalul, designul interior deosebit. Locația excelent poziționată la intrarea în Parcul Dumbrava.

 142. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 143. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 144. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 145. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 146. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 147. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 148. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 149. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 150. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 151. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 152. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 153. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 154. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 155. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 156. Atmosfera. Personalul, designul interior deosebit. Locația excelent poziționată la intrarea în Parcul Dumbrava.

 157. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 158. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 159. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 160. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 161. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 162. Atmosfera. Personalul, designul interior deosebit. Locația excelent poziționată la intrarea în Parcul Dumbrava.

 163. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 164. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 165. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 166. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 167. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 168. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 169. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 170. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 171. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 172. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 173. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 174. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 175. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 176. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 177. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 178. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 179. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 180. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 181. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 182. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 183. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 184. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 185. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 186. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 187. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 188. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 189. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 190. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 191. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 192. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 193. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 194. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 195. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 196. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 197. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 198. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 199. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 200. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 201. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 202. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 203. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 204. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 205. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 206. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 207. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 208. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 209. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 210. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 211. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 212. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 213. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 214. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 215. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 216. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 217. Este situat intr-o zona linistita , relaxanta , cu personal calificat , amabil , amenajarea interioara este facuta cu bun gust iar cazarea de nota 10. Multumesc o sa revin!!!

 218. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 219. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 220. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 221. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 222. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 223. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 224. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 225. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 226. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 227. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 228. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 229. Este situat intr-o zona linistita , relaxanta , cu personal calificat , amabil , amenajarea interioara este facuta cu bun gust iar cazarea de nota 10. Multumesc o sa revin!!!

 230. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 231. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 232. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 233. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 234. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 235. lenjerii si prosoape curate, amplasare pe malul. dunarii.

 236. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 237. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 238. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 239. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 240. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 241. Este situat intr-o zona linistita , relaxanta , cu personal calificat , amabil , amenajarea interioara este facuta cu bun gust iar cazarea de nota 10. Multumesc o sa revin!!!

 242. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 243. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 244. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 245. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 246. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 247. lenjerii si prosoape curate, amplasare pe malul. dunarii.

 248. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 249. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 250. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 251. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 252. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 253. Este situat intr-o zona linistita , relaxanta , cu personal calificat , amabil , amenajarea interioara este facuta cu bun gust iar cazarea de nota 10. Multumesc o sa revin!!!

 254. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 255. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 256. lenjerii si prosoape curate, amplasare pe malul. dunarii.

 257. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 258. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 259. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 260. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 261. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 262. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 263. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 264. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 265. Este situat intr-o zona linistita , relaxanta , cu personal calificat , amabil , amenajarea interioara este facuta cu bun gust iar cazarea de nota 10. Multumesc o sa revin!!!

 266. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 267. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 268. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 269. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 270. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 271. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 272. lenjerii si prosoape curate, amplasare pe malul. dunarii.

 273. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 274. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 275. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 276. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 277. Este situat intr-o zona linistita , relaxanta , cu personal calificat , amabil , amenajarea interioara este facuta cu bun gust iar cazarea de nota 10. Multumesc o sa revin!!!

 278. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 279. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled