Cazare ieftina Calarasi

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Călărași, Călăraşi, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Călărași, Călăraşi, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Călărași, Călăraşi, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Călărași, Călăraşi, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Călărași, Călăraşi, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Nelu si Iancu Groza din Tohani, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Călărași, Călăraşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Nelu si Iancu Groza din Tohani, jud. PrahovaCazare in Călărași, Călăraşi, România pentru 3 persoane)

 • Delia si Anastasia Deleanu din Slatina, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Călărași, Călăraşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Călărași, Călăraşi, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Delia si Anastasia Deleanu din Slatina, jud. SuceavaCazare in Călărași, Călăraşi, România pentru 3 persoane)

 • Agata si Beniamin Pădurariu din Ipotesti, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Călărași, Călăraşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Agata si Beniamin Pădurariu din Ipotesti, jud. BotosaniCazare in Călărași, Călăraşi, România pentru 3 persoane)

 • Florentin si Simona Murnu din Ionesti, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Călărași, Călăraşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Călărași, Călăraşi, România!

  (Florentin si Simona Murnu din Ionesti, jud. BrailaCazare in Călărași, Călăraşi, România pentru 3 persoane)

 • Lucreția si Simona Ardeleanu din Zgripcesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Călărași, Călăraşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Călărași, Călăraşi, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Lucreția si Simona Ardeleanu din Zgripcesti, jud. ArgesCazare in Călărași, Călăraşi, România pentru 3 persoane)

 • Mihail si Lascăr Alexe din Hodis, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Călărași, Călăraşi, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Călărași, Călăraşi, România.

  (Mihail si Lascăr Alexe din Hodis, jud. AradCazare in Călărași, Călăraşi, România pentru 3 persoane)

 1. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 2. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 3. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 4. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 5. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 6. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 7. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 8. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 9. Totul, locația, curățenia, confortul. Abia aștept să revin!

 10. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 11. A fost destul de ok, camera a fost foarte bine aranjată.

 12. Camera foarte spatioasa, dotata cu tot ce trebuie, curatenie impecabila, patul foarte confortabil, prosoape curate, tv de calitate, uscator de par, inclusiv aparat pentru tantari, pe care nu a trebuit sa il folosim, personalul amabil, micul dejun gustos

 13. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 14. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 15. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 16. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 17. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 18. Totul, locația, curățenia, confortul. Abia aștept să revin!

 19. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 20. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 21. A fost destul de ok, camera a fost foarte bine aranjată.

 22. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 23. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 24. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 25. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 26. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 27. Totul, locația, curățenia, confortul. Abia aștept să revin!

 28. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 29. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 30. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 31. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 32. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 33. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 34. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 35. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 36. A fost destul de ok, camera a fost foarte bine aranjată.

 37. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 38. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 39. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 40. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 41. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 42. Totul, locația, curățenia, confortul. Abia aștept să revin!

 43. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 44. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 45. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 46. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 47. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 48. A fost destul de ok, camera a fost foarte bine aranjată.

 49. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 50. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 51. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 52. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 53. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 54. Totul, locația, curățenia, confortul. Abia aștept să revin!

 55. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 56. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 57. A fost destul de ok, camera a fost foarte bine aranjată.

 58. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 59. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 60. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 61. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 62. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 63. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 64. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 65. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 66. Totul, locația, curățenia, confortul. Abia aștept să revin!

 67. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 68. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 69. A fost destul de ok, camera a fost foarte bine aranjată.

 70. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 71. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 72. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 73. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 74. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 75. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 76. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 77. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 78. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 79. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 80. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 81. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 82. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 83. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 84. Totul, locația, curățenia, confortul. Abia aștept să revin!

 85. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 86. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 87. Totul, începând cu personalul foarte amabil și terminând cu halatele de baie din cameră. Mic dejun bun cu mult peste ceea ce se serveste de obicei în România.

 88. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 89. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 90. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 91. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 92. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 93. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 94. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 95. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 96. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 97. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 98. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 99. Interiorul complexului este rustic, foarte frumos!!!

 100. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 101. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 102. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 103. foarte curat, totul perfect. voi reveni ! meniul diversificat.

 104. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 105. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 106. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 107. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 108. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 109. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 110. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 111. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 112. foarte curat, totul perfect. voi reveni ! meniul diversificat.

 113. amplasamentul, linistera, spatial generos, terasele

 114. Linistit Si atmosfera placuta. O terasa absolut magnifica. Felicitari!

 115. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 116. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 117. Salteaua patului a fost foarte buna. Dar… restaurantul a intrecut toate asteptarile. Au avut tot ce am dorit, gatit pe loc, desi eram singurii clienti. Asa ceva mai rar! Cu siguranta, daca mai trec pe aici, la restaurant sigur fac o oprire!

 118. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 119. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 120. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 121. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 122. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 123. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 124. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 125. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 126. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 127. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 128. Atmosfera. Personalul, designul interior deosebit. Locația excelent poziționată la intrarea în Parcul Dumbrava.

 129. foarte curat, totul perfect. voi reveni ! meniul diversificat.

 130. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 131. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 132. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 133. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 134. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 135. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 136. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 137. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 138. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 139. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 140. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 141. Atmosfera. Personalul, designul interior deosebit. Locația excelent poziționată la intrarea în Parcul Dumbrava.

 142. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 143. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 144. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 145. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 146. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 147. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 148. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 149. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 150. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 151. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 152. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 153. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 154. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 155. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 156. Atmosfera. Personalul, designul interior deosebit. Locația excelent poziționată la intrarea în Parcul Dumbrava.

 157. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 158. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 159. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 160. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 161. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 162. Atmosfera. Personalul, designul interior deosebit. Locația excelent poziționată la intrarea în Parcul Dumbrava.

 163. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 164. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 165. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 166. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 167. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 168. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 169. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 170. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 171. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 172. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 173. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 174. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 175. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 176. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 177. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 178. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 179. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 180. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 181. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 182. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 183. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 184. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 185. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 186. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 187. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 188. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 189. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 190. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 191. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 192. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 193. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 194. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 195. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 196. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 197. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 198. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 199. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 200. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 201. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 202. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 203. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 204. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 205. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 206. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 207. Camerele mari si curate…tv ok….chiar smart cu netflix in una din camere

 208. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 209. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 210. Personal amabil atat la receptie cat si la restairant. Calitatea mancarii este buna si are un raport lret calitate ok. Wi fi care merge bine Smart TV mare in camera. (contrastant cu restul facilitatilor si dotarilor)

 211. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 212. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 213. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 214. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 215. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 216. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 217. Este situat intr-o zona linistita , relaxanta , cu personal calificat , amabil , amenajarea interioara este facuta cu bun gust iar cazarea de nota 10. Multumesc o sa revin!!!

 218. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 219. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 220. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 221. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 222. Camera curata, incalzita, patul confortabil, halat si papuci de casa disponibili, salteaua ok, perne dormit bune si plapuma foarte calduroasa..Wifi conexiune buna..Hotel amenajat cu gust..

 223. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 224. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 225. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 226. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 227. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 228. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 229. Este situat intr-o zona linistita , relaxanta , cu personal calificat , amabil , amenajarea interioara este facuta cu bun gust iar cazarea de nota 10. Multumesc o sa revin!!!

 230. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 231. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 232. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 233. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 234. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 235. lenjerii si prosoape curate, amplasare pe malul. dunarii.

 236. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 237. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 238. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 239. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 240. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 241. Este situat intr-o zona linistita , relaxanta , cu personal calificat , amabil , amenajarea interioara este facuta cu bun gust iar cazarea de nota 10. Multumesc o sa revin!!!

 242. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 243. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 244. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 245. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 246. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 247. lenjerii si prosoape curate, amplasare pe malul. dunarii.

 248. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 249. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 250. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 251. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 252. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 253. Este situat intr-o zona linistita , relaxanta , cu personal calificat , amabil , amenajarea interioara este facuta cu bun gust iar cazarea de nota 10. Multumesc o sa revin!!!

 254. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 255. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 256. lenjerii si prosoape curate, amplasare pe malul. dunarii.

 257. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 258. Locația frumoasă, patul confortabil, personal serviabil

 259. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 260. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 261. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 262. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 263. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 264. da a fost totul 10 din 10 personalul foarte amabil camera curata pat confortabil.

 265. Este situat intr-o zona linistita , relaxanta , cu personal calificat , amabil , amenajarea interioara este facuta cu bun gust iar cazarea de nota 10. Multumesc o sa revin!!!

 266. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 267. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 268. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 269. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 270. Amabila receptionera , mi- a dat aparat contra tantarilor

 271. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 272. lenjerii si prosoape curate, amplasare pe malul. dunarii.

 273. Pozitia hotelului, amabilitatea si promptitudinea personalului. Servicii excelente!

 274. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 275. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 276. Amplasarea hotelului, mancarea de la restaurant, amabilitatea personalului

 277. Este situat intr-o zona linistita , relaxanta , cu personal calificat , amabil , amenajarea interioara este facuta cu bun gust iar cazarea de nota 10. Multumesc o sa revin!!!

 278. Atmosfera, locatia placuta, personalul foarte amabil, condiții foarte plăcute! Intrarea separată in camera… o alegere excelenta pentru persoanele timide sau care nu vor sa dea nas in nas constant cu personalul unității!

 279. personalu este foarte de treaba amplasarea cat de cat buna in general am fost multumita inafara faptului ca daca vecini de linga tine sunt vorbareti sar putea sa asculti povesti fara sa vrei 🙂

 280. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 281. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 282. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 283. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 284. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 285. La cazare totul a decurs normal și repede. Drumul a fost lung și nu am avut timp de pierdut.

 286. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 287. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 288. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 289. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 290. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 291. lenjerii si prosoape curate, amplasare pe malul. dunarii.

 292. The best place in Romania. Great hosts, comfortable beds, clean rooms. Excellent location with swimming pool and gorgeous views on the Danube.

 293. Fantastic welcome from the host and his friends! Priceless watching the Danube from swimming pool

 294. Awesome place! I cannot recomended it highly enough.

 295. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 296. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 297. La cazare totul a decurs normal și repede. Drumul a fost lung și nu am avut timp de pierdut.

 298. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 299. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 300. Locatia excelenta. Mic dejun f bun. Design f frumos.

 301. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 302. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 303. lenjerii si prosoape curate, amplasare pe malul. dunarii.

 304. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 305. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 306. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 307. The best place in Romania. Great hosts, comfortable beds, clean rooms. Excellent location with swimming pool and gorgeous views on the Danube.

 308. Fantastic welcome from the host and his friends! Priceless watching the Danube from swimming pool

 309. Awesome place! I cannot recomended it highly enough.

 310. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 311. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 312. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 313. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 314. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 315. lenjerii si prosoape curate, amplasare pe malul. dunarii.

 316. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 317. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 318. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 319. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 320. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 321. La cazare totul a decurs normal și repede. Drumul a fost lung și nu am avut timp de pierdut.

 322. The best place in Romania. Great hosts, comfortable beds, clean rooms. Excellent location with swimming pool and gorgeous views on the Danube.

 323. Fantastic welcome from the host and his friends! Priceless watching the Danube from swimming pool

 324. Awesome place! I cannot recomended it highly enough.

 325. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 326. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 327. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 328. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 329. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 330. lenjerii si prosoape curate, amplasare pe malul. dunarii.

 331. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 332. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 333. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 334. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 335. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 336. La cazare totul a decurs normal și repede. Drumul a fost lung și nu am avut timp de pierdut.

 337. The best place in Romania. Great hosts, comfortable beds, clean rooms. Excellent location with swimming pool and gorgeous views on the Danube.

 338. Fantastic welcome from the host and his friends! Priceless watching the Danube from swimming pool

 339. Awesome place! I cannot recomended it highly enough.

 340. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 341. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 342. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 343. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 344. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 345. lenjerii si prosoape curate, amplasare pe malul. dunarii.

 346. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 347. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 348. La cazare totul a decurs normal și repede. Drumul a fost lung și nu am avut timp de pierdut.

 349. The best place in Romania. Great hosts, comfortable beds, clean rooms. Excellent location with swimming pool and gorgeous views on the Danube.

 350. Fantastic welcome from the host and his friends! Priceless watching the Danube from swimming pool

 351. Awesome place! I cannot recomended it highly enough.

 352. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 353. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 354. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 355. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 356. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 357. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 358. O parte din personal s-a străduit pentru servire corespunzătoare.

 359. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 360. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 361. The best place in Romania. Great hosts, comfortable beds, clean rooms. Excellent location with swimming pool and gorgeous views on the Danube.

 362. Fantastic welcome from the host and his friends! Priceless watching the Danube from swimming pool

 363. Awesome place! I cannot recomended it highly enough.

 364. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 365. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 366. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 367. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 368. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 369. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 370. O parte din personal s-a străduit pentru servire corespunzătoare.

 371. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 372. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 373. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 374. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 375. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 376. The best place in Romania. Great hosts, comfortable beds, clean rooms. Excellent location with swimming pool and gorgeous views on the Danube.

 377. Fantastic welcome from the host and his friends! Priceless watching the Danube from swimming pool

 378. Awesome place! I cannot recomended it highly enough.

 379. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 380. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 381. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 382. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 383. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 384. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 385. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 386. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 387. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 388. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 389. O parte din personal s-a străduit pentru servire corespunzătoare.

 390. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 391. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 392. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 393. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 394. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 395. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 396. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 397. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 398. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 399. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 400. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 401. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 402. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 403. The best place in Romania. Great hosts, comfortable beds, clean rooms. Excellent location with swimming pool and gorgeous views on the Danube.

 404. Fantastic welcome from the host and his friends! Priceless watching the Danube from swimming pool

 405. Awesome place! I cannot recomended it highly enough.

 406. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 407. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 408. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 409. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 410. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 411. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 412. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 413. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 414. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 415. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 416. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 417. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 418. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 419. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 420. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 421. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 422. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 423. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 424. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 425. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 426. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 427. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 428. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 429. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 430. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 431. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 432. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 433. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 434. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 435. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 436. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 437. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 438. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 439. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 440. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 441. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 442. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 443. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 444. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 445. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 446. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 447. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 448. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 449. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 450. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 451. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 452. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 453. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 454. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 455. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 456. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 457. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 458. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 459. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 460. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 461. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 462. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 463. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 464. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 465. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 466. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 467. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 468. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 469. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 470. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 471. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 472. situat intr-o locatie accesibila, aproape de apa, de plaja.

 473. Personalul de la recepție si cel administrativ foarte amabil.

 474. The staff was very friendly and helpful, the location perfect and they have a large variety of breakfasts. We also had a Danube view from our room.

 475. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 476. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 477. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 478. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 479. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 480. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 481. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 482. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 483. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 484. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 485. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 486. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 487. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 488. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 489. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 490. situat intr-o locatie accesibila, aproape de apa, de plaja.

 491. Personalul de la recepție si cel administrativ foarte amabil.

 492. The staff was very friendly and helpful, the location perfect and they have a large variety of breakfasts. We also had a Danube view from our room.

 493. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 494. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 495. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 496. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 497. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 498. Interiorul si camerele mi s-au parut de bun gust, Un hotel frumos, chapeau! De departe cea mai buna alegere pentru un sejur in Calarasi.

 499. situat intr-o locatie accesibila, aproape de apa, de plaja.

 500. Personalul de la recepție si cel administrativ foarte amabil.

 501. The staff was very friendly and helpful, the location perfect and they have a large variety of breakfasts. We also had a Danube view from our room.

 502. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 503. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 504. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 505. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 506. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 507. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 508. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 509. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 510. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 511. situat intr-o locatie accesibila, aproape de apa, de plaja.

 512. Personalul de la recepție si cel administrativ foarte amabil.

 513. The staff was very friendly and helpful, the location perfect and they have a large variety of breakfasts. We also had a Danube view from our room.

 514. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 515. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 516. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 517. Diversitatea Accesoriilor din camera si baie , le depaseste pe cele din majoritatea Hotelurilor de Minim 3 stele

 518. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 519. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 520. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 521. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 522. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 523. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 524. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 525. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 526. The best place in Romania. Great hosts, comfortable beds, clean rooms. Excellent location with swimming pool and gorgeous views on the Danube.

 527. Fantastic welcome from the host and his friends! Priceless watching the Danube from swimming pool

 528. Awesome place! I cannot recomended it highly enough.

 529. situat intr-o locatie accesibila, aproape de apa, de plaja.

 530. Personalul de la recepție si cel administrativ foarte amabil.

 531. The staff was very friendly and helpful, the location perfect and they have a large variety of breakfasts. We also had a Danube view from our room.

 532. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 533. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 534. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 535. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 536. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 537. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 538. Diversitatea Accesoriilor din camera si baie , le depaseste pe cele din majoritatea Hotelurilor de Minim 3 stele

 539. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 540. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 541. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 542. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 543. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 544. Diversitatea Accesoriilor din camera si baie , le depaseste pe cele din majoritatea Hotelurilor de Minim 3 stele

 545. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 546. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 547. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 548. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 549. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 550. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 551. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 552. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 553. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 554. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 555. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 556. situat intr-o locatie accesibila, aproape de apa, de plaja.

 557. Personalul de la recepție si cel administrativ foarte amabil.

 558. The staff was very friendly and helpful, the location perfect and they have a large variety of breakfasts. We also had a Danube view from our room.

 559. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 560. Pozitionarea , mancarea foarte buna, existenta balconului cu o priveliste frumoasa

 561. Locația ,terasa la Dunăre .Un hotel curat , ideal amplasat pentru o escala in drum spre Bulgaria.

 562. Personalul este de nota 10 Locatia este excelenta, fiind langa plaja Podul 4

 563. Pat confortabil, lenjerie impecabilă, amplasarea complexului pe malul bratului Borcea.

 564. Hotel curat, personal serviabil și plăcut, plaja proprie, mâncare ok.

 565. Diversitatea Accesoriilor din camera si baie , le depaseste pe cele din majoritatea Hotelurilor de Minim 3 stele

 566. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 567. Camere curate si personal ospitalier. Amplasare buna. Raport bun intre calitate si pret.

 568. situat intr-o locatie accesibila, aproape de apa, de plaja.

 569. Personalul de la recepție si cel administrativ foarte amabil.

 570. The staff was very friendly and helpful, the location perfect and they have a large variety of breakfasts. We also had a Danube view from our room.

 571. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 572. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 573. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 574. Amplasarea este minunata, zona foarte linistita, aproape de plaja din oras iar terasa din fata hotelului ne-a oferit momente faine de relaxare. Personalul hotelului si al restaurantului a fost discret si amabil. Mancarea a fost foarte gustoasa (recomand preparatele din peste). Am apreciat faptul ca se asigura curatenia zilnica in camera, plus schimbat prosoapele.

 575. Diversitatea Accesoriilor din camera si baie , le depaseste pe cele din majoritatea Hotelurilor de Minim 3 stele

 576. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 577. Camera spatioasa,personal foarte amabil,atat la receptie cat si la restaurant.Mic dejun bun. Locatia dispune si de o plaja cu sezlonguri si o terasa langa plaja.Excelent pentru o noapte in tranzit sau un weekend.

 578. Bună Seara ! -Ca și locație nimic de reproșat,camera a fost super curată și spațioasă.Iar tot complexul arăta bine.

 579. Personalul,excelent,curatenie,ireprosabila,servirea,excelenta!

 580. situat intr-o locatie accesibila, aproape de apa, de plaja.

 581. The hotel is situated close with the river, in old centre area, very clean and quiet. The breakfast I think it was very traditional and good(Romanian are best in kitchen), but it wasn’t time to enjoy, ‘coz I was traveling. I am not sad because I enjoyed fantastic dinner(pork grill) and glass of real wine. My room was 401(I think), with awesome river’s view and fresh air in the morning. I work in hotel in London(receptionist),I am a Romanian, so I love my city with everything included in it. Many thanks!

 582. The staff was very friendly and helpful, the location perfect and they have a large variety of breakfasts. We also had a Danube view from our room.

 583. Personalul foarte amabil si primitor, o atmosfera relaxata si linistita. Un loc in care sigur ne vom mai intoarce.

 584. M-am simtit in siguranta, casuta iti da posibilitatea sa stai izolat, ceea ce e preferat in perioada acèasta, iar masurile de igiena au fost ireprosabile. Amplasarea e deosebita, camera dragut decorata, primirea de nota 10. Liniste pe timp de noapte (asta depinde si de norocul cu vecinii de la celelalte casute). Priveliste superba a Dunarii.

 585. Le recomand turistilor cazati sa Incerce sa-si organizeze si o plimbare cu o barca cu motor, dupa-amiaza sau seara.

 586. Locația excelenta,terasa hotelului este pe malul Dunării , muzica live de calitate, recomand ! Personalul extrem de amabil,curățenie și confort.

 587. Hotel curat, confortabil, personal ospitalier, terasa relaxanta, aproape de plaja amenajata pe bratul Borcea

 588. Locația frumoasă, pe malul Dunării. Dimineața la cafea pe terasa o adevărată relaxare..

 589. Liniștea, proximitatea restaurantului aparținând de han și ușurința cu care se face check-in/check-out.

 590. Locație bună, foarte curat, confortabil, personalul foarte amabil, restaurantul bun si preturi acceptabile.

 591. It’s just a perfect place for a business trip! Clean and quiet place near the town center.

 592. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 593. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 594. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 595. situat intr-o locatie accesibila, aproape de apa, de plaja.

 596. The hotel is situated close with the river, in old centre area, very clean and quiet. The breakfast I think it was very traditional and good(Romanian are best in kitchen), but it wasn’t time to enjoy, ‘coz I was traveling. I am not sad because I enjoyed fantastic dinner(pork grill) and glass of real wine. My room was 401(I think), with awesome river’s view and fresh air in the morning. I work in hotel in London(receptionist),I am a Romanian, so I love my city with everything included in it. Many thanks!

 597. L’emplacement est proche de l’axe qui suit la Borca. Mon amie habite dans cette région

 598. personal foarte amabil, mancare foarte buna, pret accesibil

 599. Camera spatioasa,personal foarte amabil,atat la receptie cat si la restaurant.Mic dejun bun. Locatia dispune si de o plaja cu sezlonguri si o terasa langa plaja.Excelent pentru o noapte in tranzit sau un weekend.

 600. Bună Seara ! -Ca și locație nimic de reproșat,camera a fost super curată și spațioasă.Iar tot complexul arăta bine.

 601. Amplasarea este minunata, zona foarte linistita, aproape de plaja din oras iar terasa din fata hotelului ne-a oferit momente faine de relaxare. Personalul hotelului si al restaurantului a fost discret si amabil. Mancarea a fost foarte gustoasa (recomand preparatele din peste). Am apreciat faptul ca se asigura curatenia zilnica in camera, plus schimbat prosoapele.

 602. Diversitatea Accesoriilor din camera si baie , le depaseste pe cele din majoritatea Hotelurilor de Minim 3 stele

 603. Pozitionarea. Loc suficient de parcare pt toata lumea, inclusiv pe alee. Curatenia. Amabilitatea receptionerei.

 604. Personalul foarte amabil si primitor, o atmosfera relaxata si linistita. Un loc in care sigur ne vom mai intoarce.

 605. M-am simtit in siguranta, casuta iti da posibilitatea sa stai izolat, ceea ce e preferat in perioada acèasta, iar masurile de igiena au fost ireprosabile. Amplasarea e deosebita, camera dragut decorata, primirea de nota 10. Liniste pe timp de noapte (asta depinde si de norocul cu vecinii de la celelalte casute). Priveliste superba a Dunarii.

 606. Le recomand turistilor cazati sa Incerce sa-si organizeze si o plimbare cu o barca cu motor, dupa-amiaza sau seara.

 607. Curățenia, camera mare, patul mare, lenjeria f. curata

 608. O oaza de liniște în centrul orașului. Expoziție de tablouri SUPERBĂ. Restaurantul curat, servire promtă, meniuri diversificate, mâncare EXCELENTĂ.

 609. Zona liniștită, locul de parcare se găsește ușor pe bulevard, aproape de centru.

 610. Locatia superba pe malul Dunarii.Terasa restaurantului ofera o priveliste minunata asupra Dunarii.Se pastreaza distantarea sociala.Micul dejun bun,suficient,cu cafea buna,suc natural,fructe,mezeluri ,branzeturi ,ou ochi,gem,unt.Personalul amabil atat la receptie cat si la restaurant.Asternuturi si prosoape curate,de calitate. A fost exact ce am dorit:odihna si relaxare intr-un peisaj superb!

 611. Locația excelenta,terasa hotelului este pe malul Dunării , muzica live de calitate, recomand ! Personalul extrem de amabil,curățenie și confort.

 612. Hotel curat, confortabil, personal ospitalier, terasa relaxanta, aproape de plaja amenajata pe bratul Borcea

 613. – Mâncarea bună la restaurant – Personalul de la micul dejun și restaurant foarte amabili – Locația perfecta, parc aproape pentru o plimbare – Curățenie în camera

 614. Amplasarea este minunata, zona foarte linistita, aproape de plaja din oras iar terasa din fata hotelului ne-a oferit momente faine de relaxare. Personalul hotelului si al restaurantului a fost discret si amabil. Mancarea a fost foarte gustoasa (recomand preparatele din peste). Am apreciat faptul ca se asigura curatenia zilnica in camera, plus schimbat prosoapele.

 615. Diversitatea Accesoriilor din camera si baie , le depaseste pe cele din majoritatea Hotelurilor de Minim 3 stele

 616. Totul a fost frumos, camerele superbe, elegante si spatioase, calduroase. Personalul foarte amabil, iar restaurantul de alaturi serveste mancare foarte buna, preturi accesibile.

 617. Curățenia, camera mare, patul mare, lenjeria f. curata

 618. O oaza de liniște în centrul orașului. Expoziție de tablouri SUPERBĂ. Restaurantul curat, servire promtă, meniuri diversificate, mâncare EXCELENTĂ.

 619. O locație minunata cu oameni ospitalieri și prieteni vechi care i-ți aduc aminte cu drag de trecut.

 620. personal foarte amabil, mancare foarte buna, pret accesibil

 621. Camera spatioasa,personal foarte amabil,atat la receptie cat si la restaurant.Mic dejun bun. Locatia dispune si de o plaja cu sezlonguri si o terasa langa plaja.Excelent pentru o noapte in tranzit sau un weekend.

 622. Locatia superba pe malul Dunarii.Terasa restaurantului ofera o priveliste minunata asupra Dunarii.Se pastreaza distantarea sociala.Micul dejun bun,suficient,cu cafea buna,suc natural,fructe,mezeluri ,branzeturi ,ou ochi,gem,unt.Personalul amabil atat la receptie cat si la restaurant.Asternuturi si prosoape curate,de calitate. A fost exact ce am dorit:odihna si relaxare intr-un peisaj superb!

 623. Locația excelenta,terasa hotelului este pe malul Dunării , muzica live de calitate, recomand ! Personalul extrem de amabil,curățenie și confort.

 624. Hotel curat, confortabil, personal ospitalier, terasa relaxanta, aproape de plaja amenajata pe bratul Borcea

 625. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 626. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 627. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 628. Curățenie impecabila Poziționare hotel foarte buna

 629. – Mâncarea bună la restaurant – Personalul de la micul dejun și restaurant foarte amabili – Locația perfecta, parc aproape pentru o plimbare – Curățenie în camera

 630. Amplasarea este minunata, zona foarte linistita, aproape de plaja din oras iar terasa din fata hotelului ne-a oferit momente faine de relaxare. Personalul hotelului si al restaurantului a fost discret si amabil. Mancarea a fost foarte gustoasa (recomand preparatele din peste). Am apreciat faptul ca se asigura curatenia zilnica in camera, plus schimbat prosoapele.

 631. O locație minunata cu oameni ospitalieri și prieteni vechi care i-ți aduc aminte cu drag de trecut.

 632. personal foarte amabil, mancare foarte buna, pret accesibil

 633. Camera spatioasa,personal foarte amabil,atat la receptie cat si la restaurant.Mic dejun bun. Locatia dispune si de o plaja cu sezlonguri si o terasa langa plaja.Excelent pentru o noapte in tranzit sau un weekend.

 634. Direct cum am ajuns la locație, am fost întâmpinat de cel mai frumos și amabil personal! Pe parcursul sejurului, am avut plăcerea de a întâmpina două recepționiste superbe, frumoase și amabile! Efectiv aș fi coborât din camera mea de vreo 10 ori minim doar ca să le văd și să le mai întreb câte ceva 😛 Camera a fost peste așteptări, baia a fost una foarte cochetă, priveliștea din cameră către exterior a fost una foarte frumoasă și liniștită. Am avut parte de un mic dejun servit foarte frumos în incinta restaurantului din hotel. Totul a fost frumos! 🙂

 635. Parcarea gratuită. Vederea la Borcea. Amenajarea băii. Micul dejun proaspăt și corect in special cafeaua.

 636. situat intr-o locatie accesibila, aproape de apa, de plaja.

 637. Totul a fost frumos, camerele superbe, elegante si spatioase, calduroase. Personalul foarte amabil, iar restaurantul de alaturi serveste mancare foarte buna, preturi accesibile.

 638. Curățenia, camera mare, patul mare, lenjeria f. curata

 639. O oaza de liniște în centrul orașului. Expoziție de tablouri SUPERBĂ. Restaurantul curat, servire promtă, meniuri diversificate, mâncare EXCELENTĂ.

 640. Amplasarea minunata, multa liniste in mijlocul naturii.

 641. Amplasamentul in apropiere de oras. Gradinavrestsursntului

 642. Se vede că s-au investit bani, este frumos, camerele sunt bine dotate.

 643. Locatia superba pe malul Dunarii.Terasa restaurantului ofera o priveliste minunata asupra Dunarii.Se pastreaza distantarea sociala.Micul dejun bun,suficient,cu cafea buna,suc natural,fructe,mezeluri ,branzeturi ,ou ochi,gem,unt.Personalul amabil atat la receptie cat si la restaurant.Asternuturi si prosoape curate,de calitate. A fost exact ce am dorit:odihna si relaxare intr-un peisaj superb!

 644. Locația excelenta,terasa hotelului este pe malul Dunării , muzica live de calitate, recomand ! Personalul extrem de amabil,curățenie și confort.

 645. Hotel curat, confortabil, personal ospitalier, terasa relaxanta, aproape de plaja amenajata pe bratul Borcea

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled