Cazare ieftina Caciulata Calimanesti

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Bernard si Mihail Dogaru din Balc, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Bernard si Mihail Dogaru din Balc, jud. BihorCazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Costel si R─âzvan Diculescu din Caianu, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Costel si R─âzvan Diculescu din Caianu, jud. ClujCazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Carina si Heracleea Buhagiar din Voinesti, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Carina si Heracleea Buhagiar din Voinesti, jud. IasiCazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Dumitru si Augustin Podoleanu din Jercalai, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia!

  (Dumitru si Augustin Podoleanu din Jercalai, jud. PrahovaCazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Paulina si Bogdan Petre din Izvoru Anestilor, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Paulina si Bogdan Petre din Izvoru Anestilor, jud. MehedintiCazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Andrada si Luciana F─âtu din Cerna, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia.

  (Andrada si Luciana F─âtu din Cerna, jud. TimisCazare in C─âlim─âne┼čti, V├ólcea, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 1. Camera destul de spatioasa și luminoasă,paturile destul de încăpătoare si moi,cam atat.

 2. Am facut Revelionul aici cu un grup de prieteni,am avut atat camere duble mari cat si apartamentul cu 2 camere asa ca pot spune o parere de ansamblu. Ajunsi la pensiune,pe afara nu arata deosebit dar interiorul a fost ok. Au parcare in curte cam de 5 masini dar langa pensiune este un loc liber unde mai incap masini deci nu vad o problema cu parcarea. Cel mai mare plus este bucataria comuna de la parter cu mese cam de 25de persoane. Este complet utilata si se poate folosii. Din bucatarie se iese direct la grataul din curte. Camerele duble mari sunt spatioase,calduroase si sunt mai spre spate (nu se aude zgomot de la trafic).

 3. Totul a fost perfect, peste asteptarile noastre.Revenim cu drag .

 4. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 5. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 6. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 7. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 8. Totul a fost excep╚Ťional! La check in am fost intampinati de gazde care s-au comportat exemplar si ne-au oferit toate condi╚Ťiile si chiar ne-au raspuns la toate intrebarile le care le-am avut si inclusiv ne-au oferit si un cadou de acomodare! Patul a fost mai confortabil decat cel de acasa, am gasit tot ce aveam nevoie pentru a pregati mancare, a spala haine, inclusiv televizorul este nou. Locatia este centrala, priveli╚Ötea de poveste! Si data viitoare tot aici ma cazez.. recomand pentru orice tip de c─âl─âtor, chiar daca e singur, cuplu sau familie.

 9. Cur─â┼úenie, confort, spa┼úios, balcon, frigider, ma┼čin─â de sp─âlat, aragaz, filtru cafea, pr─âjitor p├óine, lenjerie ┼či prosoape f curate ┼či de calitate, mobilier bun, tv bun, ap─â fierbinte mereu. ├Än baie, absolut niciun miros nepl─âcut. Cl─âdire zdrav─ân─â, nu am auzit aproape niciun zgomot de la ceilal┼úi turi┼čti caza┼úi. Garsoniera in care am fost cazat─â era la etajul 2, avea vedere aproape panoramic─â (geamuri din podea p├ón─â ├«n tavan) c─âtre dealurile din C─âlim─âne┼čti ┼či C─âciulata, c─âtre r─âul Olt, c─âtre insula Ostrov, ultimele dou─â se vedeau par┼úial, dar suficient. Am g─âsit o mic─â aten┼úie c├ónd am venit: bomboane pe pat ┼či pe mas─â un cozonac, o sticl─â de Cola, o sticl─â de ap─â, 2 portocale. Foarte frumos. Felicit─âri!

 10. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 11. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 12. A fost totul in regula. Apartamentul confortabil, amenajat cu mult bun gust si cu tot ce ai nevoie. Ne-am simtit bine, speram sa revenim.

 13. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 14. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 15. Amenajarea apartamentului,doua WC,living foarte spa╚Ťios,trei televizoare,vedere la r├óu OLT.Amplasat ├«n fa╚Ťa sediului Politiei ╚Öi la 50 de metri de un supermarket Anabela. Este supercentral.

 16. Preparatele lasa de dorit.mancarea este slaba calitativ, portii mici si scumpa. Preferam sa mancam la restaurantele din jurul complexului de cate ori venim aici

 17. Nu a fost nici un croissant.Patul confortabil.suportul du╚Ö defect. Liftul excelent. Personalul amabil.Parcarea supraaglomerata, far─â facilit─â╚Ťi pentru cei caza╚Ťi.

 18. Totul a fost foarte bine, chiar surprinzator as putea spune! Hotelul arata bine, la piscine e foarte curat si pentru apa calda din bazine merita tot efortul de a ajunge pana acolo!

 19. Am revenit la acest hotel pentru conditiile oferite, pentru zona linistita in care- i amplasat.

 20. Mi-a placut hotelul( e ca un palat), camera, mi-a placut Aqua Parc- piscinele, topoganele, apa excelenta, micul dejun la alegere din 8 variante! Recomand!

 21. Loca╚Ťia, hotelul, camerele ├«nalte mobilierul modern. Piscinele ╚Öi apa termala exceptionale

 22. Temperatura ╚Öi calitatea apei din bazine!Loca╚Ťie lini╚Ötit─â!

 23. Am revenit la acest hotel pentru conditiile oferite, pentru zona linistita in care- i amplasat.

 24. Mi-a placut hotelul( e ca un palat), camera, mi-a placut Aqua Parc- piscinele, topoganele, apa excelenta, micul dejun la alegere din 8 variante! Recomand!

 25. Camera destul de spatioasa și luminoasă,paturile destul de încăpătoare si moi,cam atat.

 26. Am facut Revelionul aici cu un grup de prieteni,am avut atat camere duble mari cat si apartamentul cu 2 camere asa ca pot spune o parere de ansamblu. Ajunsi la pensiune,pe afara nu arata deosebit dar interiorul a fost ok. Au parcare in curte cam de 5 masini dar langa pensiune este un loc liber unde mai incap masini deci nu vad o problema cu parcarea. Cel mai mare plus este bucataria comuna de la parter cu mese cam de 25de persoane. Este complet utilata si se poate folosii. Din bucatarie se iese direct la grataul din curte. Camerele duble mari sunt spatioase,calduroase si sunt mai spre spate (nu se aude zgomot de la trafic).

 27. Totul a fost perfect, peste asteptarile noastre.Revenim cu drag .

 28. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 29. Totul a fost excep╚Ťional! La check in am fost intampinati de gazde care s-au comportat exemplar si ne-au oferit toate condi╚Ťiile si chiar ne-au raspuns la toate intrebarile le care le-am avut si inclusiv ne-au oferit si un cadou de acomodare! Patul a fost mai confortabil decat cel de acasa, am gasit tot ce aveam nevoie pentru a pregati mancare, a spala haine, inclusiv televizorul este nou. Locatia este centrala, priveli╚Ötea de poveste! Si data viitoare tot aici ma cazez.. recomand pentru orice tip de c─âl─âtor, chiar daca e singur, cuplu sau familie.

 30. Cur─â┼úenie, confort, spa┼úios, balcon, frigider, ma┼čin─â de sp─âlat, aragaz, filtru cafea, pr─âjitor p├óine, lenjerie ┼či prosoape f curate ┼či de calitate, mobilier bun, tv bun, ap─â fierbinte mereu. ├Än baie, absolut niciun miros nepl─âcut. Cl─âdire zdrav─ân─â, nu am auzit aproape niciun zgomot de la ceilal┼úi turi┼čti caza┼úi. Garsoniera in care am fost cazat─â era la etajul 2, avea vedere aproape panoramic─â (geamuri din podea p├ón─â ├«n tavan) c─âtre dealurile din C─âlim─âne┼čti ┼či C─âciulata, c─âtre r─âul Olt, c─âtre insula Ostrov, ultimele dou─â se vedeau par┼úial, dar suficient. Am g─âsit o mic─â aten┼úie c├ónd am venit: bomboane pe pat ┼či pe mas─â un cozonac, o sticl─â de Cola, o sticl─â de ap─â, 2 portocale. Foarte frumos. Felicit─âri!

 31. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 32. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 33. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 34. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 35. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 36. A fost totul in regula. Apartamentul confortabil, amenajat cu mult bun gust si cu tot ce ai nevoie. Ne-am simtit bine, speram sa revenim.

 37. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 38. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 39. Amenajarea apartamentului,doua WC,living foarte spa╚Ťios,trei televizoare,vedere la r├óu OLT.Amplasat ├«n fa╚Ťa sediului Politiei ╚Öi la 50 de metri de un supermarket Anabela. Este supercentral.

 40. Preparatele lasa de dorit.mancarea este slaba calitativ, portii mici si scumpa. Preferam sa mancam la restaurantele din jurul complexului de cate ori venim aici

 41. Nu a fost nici un croissant.Patul confortabil.suportul du╚Ö defect. Liftul excelent. Personalul amabil.Parcarea supraaglomerata, far─â facilit─â╚Ťi pentru cei caza╚Ťi.

 42. Totul a fost foarte bine, chiar surprinzator as putea spune! Hotelul arata bine, la piscine e foarte curat si pentru apa calda din bazine merita tot efortul de a ajunge pana acolo!

 43. Preparatele lasa de dorit.mancarea este slaba calitativ, portii mici si scumpa. Preferam sa mancam la restaurantele din jurul complexului de cate ori venim aici

 44. Nu a fost nici un croissant.Patul confortabil.suportul du╚Ö defect. Liftul excelent. Personalul amabil.Parcarea supraaglomerata, far─â facilit─â╚Ťi pentru cei caza╚Ťi.

 45. Totul a fost foarte bine, chiar surprinzator as putea spune! Hotelul arata bine, la piscine e foarte curat si pentru apa calda din bazine merita tot efortul de a ajunge pana acolo!

 46. Camera destul de spatioasa și luminoasă,paturile destul de încăpătoare si moi,cam atat.

 47. Am facut Revelionul aici cu un grup de prieteni,am avut atat camere duble mari cat si apartamentul cu 2 camere asa ca pot spune o parere de ansamblu. Ajunsi la pensiune,pe afara nu arata deosebit dar interiorul a fost ok. Au parcare in curte cam de 5 masini dar langa pensiune este un loc liber unde mai incap masini deci nu vad o problema cu parcarea. Cel mai mare plus este bucataria comuna de la parter cu mese cam de 25de persoane. Este complet utilata si se poate folosii. Din bucatarie se iese direct la grataul din curte. Camerele duble mari sunt spatioase,calduroase si sunt mai spre spate (nu se aude zgomot de la trafic).

 48. Totul a fost perfect, peste asteptarile noastre.Revenim cu drag .

 49. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 50. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 51. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 52. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 53. Totul a fost excep╚Ťional! La check in am fost intampinati de gazde care s-au comportat exemplar si ne-au oferit toate condi╚Ťiile si chiar ne-au raspuns la toate intrebarile le care le-am avut si inclusiv ne-au oferit si un cadou de acomodare! Patul a fost mai confortabil decat cel de acasa, am gasit tot ce aveam nevoie pentru a pregati mancare, a spala haine, inclusiv televizorul este nou. Locatia este centrala, priveli╚Ötea de poveste! Si data viitoare tot aici ma cazez.. recomand pentru orice tip de c─âl─âtor, chiar daca e singur, cuplu sau familie.

 54. Cur─â┼úenie, confort, spa┼úios, balcon, frigider, ma┼čin─â de sp─âlat, aragaz, filtru cafea, pr─âjitor p├óine, lenjerie ┼či prosoape f curate ┼či de calitate, mobilier bun, tv bun, ap─â fierbinte mereu. ├Än baie, absolut niciun miros nepl─âcut. Cl─âdire zdrav─ân─â, nu am auzit aproape niciun zgomot de la ceilal┼úi turi┼čti caza┼úi. Garsoniera in care am fost cazat─â era la etajul 2, avea vedere aproape panoramic─â (geamuri din podea p├ón─â ├«n tavan) c─âtre dealurile din C─âlim─âne┼čti ┼či C─âciulata, c─âtre r─âul Olt, c─âtre insula Ostrov, ultimele dou─â se vedeau par┼úial, dar suficient. Am g─âsit o mic─â aten┼úie c├ónd am venit: bomboane pe pat ┼či pe mas─â un cozonac, o sticl─â de Cola, o sticl─â de ap─â, 2 portocale. Foarte frumos. Felicit─âri!

 55. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 56. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 57. A fost totul in regula. Apartamentul confortabil, amenajat cu mult bun gust si cu tot ce ai nevoie. Ne-am simtit bine, speram sa revenim.

 58. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 59. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 60. Amenajarea apartamentului,doua WC,living foarte spa╚Ťios,trei televizoare,vedere la r├óu OLT.Amplasat ├«n fa╚Ťa sediului Politiei ╚Öi la 50 de metri de un supermarket Anabela. Este supercentral.

 61. Totul a fost excelent.comfort, liniste, curatenie.

 62. C─âsu╚Ťa foarte bine organizat─â pentru o familie cu copii, curte cu gr─âtar ╚Öi loc de joaca, buc─ât─ârie complet utilata, lini╚Öte ╚Öi intimitate.

 63. Clientul a fost de fapt bunica mea, nu eu, si a mers impreuna cu o prietena care este de asemeni, persoana in varsta. Experienta a fost foarte placuta, foarte curata cazarea, toate utilitatile necesare, si personalul foarte prietenos, oferindu-se sa ajute pe bunica mea cu deplasari prin orasel.

 64. zona in care este amplasat complexul este mirifica , camera ok , piscinele super

 65. locatia excelenta,micul dejun cam saracut ,cafeaua mica…

 66. Mobilierul nou din camere,precum si celelalte amenajari interioare din hotel. Este un salt urias fata de cum arata camera acum 3 ani. Personalul este amabil si bine pregatit.

 67. Camera destul de spatioasa și luminoasă,paturile destul de încăpătoare si moi,cam atat.

 68. Am facut Revelionul aici cu un grup de prieteni,am avut atat camere duble mari cat si apartamentul cu 2 camere asa ca pot spune o parere de ansamblu. Ajunsi la pensiune,pe afara nu arata deosebit dar interiorul a fost ok. Au parcare in curte cam de 5 masini dar langa pensiune este un loc liber unde mai incap masini deci nu vad o problema cu parcarea. Cel mai mare plus este bucataria comuna de la parter cu mese cam de 25de persoane. Este complet utilata si se poate folosii. Din bucatarie se iese direct la grataul din curte. Camerele duble mari sunt spatioase,calduroase si sunt mai spre spate (nu se aude zgomot de la trafic).

 69. Totul a fost perfect, peste asteptarile noastre.Revenim cu drag .

 70. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 71. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 72. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 73. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 74. Totul a fost excep╚Ťional! La check in am fost intampinati de gazde care s-au comportat exemplar si ne-au oferit toate condi╚Ťiile si chiar ne-au raspuns la toate intrebarile le care le-am avut si inclusiv ne-au oferit si un cadou de acomodare! Patul a fost mai confortabil decat cel de acasa, am gasit tot ce aveam nevoie pentru a pregati mancare, a spala haine, inclusiv televizorul este nou. Locatia este centrala, priveli╚Ötea de poveste! Si data viitoare tot aici ma cazez.. recomand pentru orice tip de c─âl─âtor, chiar daca e singur, cuplu sau familie.

 75. Cur─â┼úenie, confort, spa┼úios, balcon, frigider, ma┼čin─â de sp─âlat, aragaz, filtru cafea, pr─âjitor p├óine, lenjerie ┼či prosoape f curate ┼či de calitate, mobilier bun, tv bun, ap─â fierbinte mereu. ├Än baie, absolut niciun miros nepl─âcut. Cl─âdire zdrav─ân─â, nu am auzit aproape niciun zgomot de la ceilal┼úi turi┼čti caza┼úi. Garsoniera in care am fost cazat─â era la etajul 2, avea vedere aproape panoramic─â (geamuri din podea p├ón─â ├«n tavan) c─âtre dealurile din C─âlim─âne┼čti ┼či C─âciulata, c─âtre r─âul Olt, c─âtre insula Ostrov, ultimele dou─â se vedeau par┼úial, dar suficient. Am g─âsit o mic─â aten┼úie c├ónd am venit: bomboane pe pat ┼či pe mas─â un cozonac, o sticl─â de Cola, o sticl─â de ap─â, 2 portocale. Foarte frumos. Felicit─âri!

 76. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 77. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 78. A fost totul in regula. Apartamentul confortabil, amenajat cu mult bun gust si cu tot ce ai nevoie. Ne-am simtit bine, speram sa revenim.

 79. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 80. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 81. Amenajarea apartamentului,doua WC,living foarte spa╚Ťios,trei televizoare,vedere la r├óu OLT.Amplasat ├«n fa╚Ťa sediului Politiei ╚Öi la 50 de metri de un supermarket Anabela. Este supercentral.

 82. Very central location, very easy metro access, staff were very helpful, lady on reception ( can not remember her name😣) went above and beyond to guide us in our stay, rooms were very clean and comfortable, we had a veiw of the Eiffel tower from our room 405!!🗼😀. Will definitely return innthe summer.

 83. Modern Hotel with very friendly staff. Generous breakfast to the Paris standards and complimentary soft drinks in minibar were very good.

 84. The breakfast was well varied, with lots to chose from. The staff were always happy to help and they made us feel welcome

 85. Pensiunea a fost renovata in 2017 si este mobilata cu produse de calitate. Personalul este amabil, am avut o comunicare foarte buna pentru rezervare si se accepta tichete de vacanta. Locul din spatele pensiunii este amenajat corespunzator pentru petrecerea timpului in aer liber sau in interior, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Camerele sunt foarte curate si sunt dotate cu mini frigider. Desi check-out-ul era in mod normal la ora 11:00, ni s-a permis sa eliberam mai tarziu, pentru ca nu erau asteptati alti turisti.

 86. Camera a fost foarte curată și personalul foarte amabil

 87. Amabilitatea patronului, a intregii familii, de fapt Disponibilitatea de a rezolva orice solicitare a turi╚Ötilor cu zambetul pe buze Amenajarea foarte placuta, cu bun gust a loca╚Ťiei

 88. Camera destul de spatioasa și luminoasă,paturile destul de încăpătoare si moi,cam atat.

 89. Am facut Revelionul aici cu un grup de prieteni,am avut atat camere duble mari cat si apartamentul cu 2 camere asa ca pot spune o parere de ansamblu. Ajunsi la pensiune,pe afara nu arata deosebit dar interiorul a fost ok. Au parcare in curte cam de 5 masini dar langa pensiune este un loc liber unde mai incap masini deci nu vad o problema cu parcarea. Cel mai mare plus este bucataria comuna de la parter cu mese cam de 25de persoane. Este complet utilata si se poate folosii. Din bucatarie se iese direct la grataul din curte. Camerele duble mari sunt spatioase,calduroase si sunt mai spre spate (nu se aude zgomot de la trafic).

 90. Totul a fost perfect, peste asteptarile noastre.Revenim cu drag .

 91. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 92. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 93. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 94. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 95. Totul a fost excep╚Ťional! La check in am fost intampinati de gazde care s-au comportat exemplar si ne-au oferit toate condi╚Ťiile si chiar ne-au raspuns la toate intrebarile le care le-am avut si inclusiv ne-au oferit si un cadou de acomodare! Patul a fost mai confortabil decat cel de acasa, am gasit tot ce aveam nevoie pentru a pregati mancare, a spala haine, inclusiv televizorul este nou. Locatia este centrala, priveli╚Ötea de poveste! Si data viitoare tot aici ma cazez.. recomand pentru orice tip de c─âl─âtor, chiar daca e singur, cuplu sau familie.

 96. Cur─â┼úenie, confort, spa┼úios, balcon, frigider, ma┼čin─â de sp─âlat, aragaz, filtru cafea, pr─âjitor p├óine, lenjerie ┼či prosoape f curate ┼či de calitate, mobilier bun, tv bun, ap─â fierbinte mereu. ├Än baie, absolut niciun miros nepl─âcut. Cl─âdire zdrav─ân─â, nu am auzit aproape niciun zgomot de la ceilal┼úi turi┼čti caza┼úi. Garsoniera in care am fost cazat─â era la etajul 2, avea vedere aproape panoramic─â (geamuri din podea p├ón─â ├«n tavan) c─âtre dealurile din C─âlim─âne┼čti ┼či C─âciulata, c─âtre r─âul Olt, c─âtre insula Ostrov, ultimele dou─â se vedeau par┼úial, dar suficient. Am g─âsit o mic─â aten┼úie c├ónd am venit: bomboane pe pat ┼či pe mas─â un cozonac, o sticl─â de Cola, o sticl─â de ap─â, 2 portocale. Foarte frumos. Felicit─âri!

 97. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 98. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 99. A fost totul in regula. Apartamentul confortabil, amenajat cu mult bun gust si cu tot ce ai nevoie. Ne-am simtit bine, speram sa revenim.

 100. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 101. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 102. Amenajarea apartamentului,doua WC,living foarte spa╚Ťios,trei televizoare,vedere la r├óu OLT.Amplasat ├«n fa╚Ťa sediului Politiei ╚Öi la 50 de metri de un supermarket Anabela. Este supercentral.

 103. mic dejun cu variante de meniu,raport calitate-pret ok.Mincarea a la carte buna,servirea la fel.Camera confortabila,poate era bine sa fie patul mai lat-are doar 1.40.La piscine placut.Personal amabil

 104. Preparatele lasa de dorit.mancarea este slaba calitativ, portii mici si scumpa. Preferam sa mancam la restaurantele din jurul complexului de cate ori venim aici

 105. Nu a fost nici un croissant.Patul confortabil.suportul du╚Ö defect. Liftul excelent. Personalul amabil.Parcarea supraaglomerata, far─â facilit─â╚Ťi pentru cei caza╚Ťi.

 106. mic dejun cu variante de meniu,raport calitate-pret ok.Mincarea a la carte buna,servirea la fel.Camera confortabila,poate era bine sa fie patul mai lat-are doar 1.40.La piscine placut.Personal amabil

 107. Preparatele lasa de dorit.mancarea este slaba calitativ, portii mici si scumpa. Preferam sa mancam la restaurantele din jurul complexului de cate ori venim aici

 108. Nu a fost nici un croissant.Patul confortabil.suportul du╚Ö defect. Liftul excelent. Personalul amabil.Parcarea supraaglomerata, far─â facilit─â╚Ťi pentru cei caza╚Ťi.

 109. Camera destul de spatioasa și luminoasă,paturile destul de încăpătoare si moi,cam atat.

 110. Am facut Revelionul aici cu un grup de prieteni,am avut atat camere duble mari cat si apartamentul cu 2 camere asa ca pot spune o parere de ansamblu. Ajunsi la pensiune,pe afara nu arata deosebit dar interiorul a fost ok. Au parcare in curte cam de 5 masini dar langa pensiune este un loc liber unde mai incap masini deci nu vad o problema cu parcarea. Cel mai mare plus este bucataria comuna de la parter cu mese cam de 25de persoane. Este complet utilata si se poate folosii. Din bucatarie se iese direct la grataul din curte. Camerele duble mari sunt spatioase,calduroase si sunt mai spre spate (nu se aude zgomot de la trafic).

 111. Totul a fost perfect, peste asteptarile noastre.Revenim cu drag .

 112. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 113. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 114. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 115. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 116. Totul a fost excep╚Ťional! La check in am fost intampinati de gazde care s-au comportat exemplar si ne-au oferit toate condi╚Ťiile si chiar ne-au raspuns la toate intrebarile le care le-am avut si inclusiv ne-au oferit si un cadou de acomodare! Patul a fost mai confortabil decat cel de acasa, am gasit tot ce aveam nevoie pentru a pregati mancare, a spala haine, inclusiv televizorul este nou. Locatia este centrala, priveli╚Ötea de poveste! Si data viitoare tot aici ma cazez.. recomand pentru orice tip de c─âl─âtor, chiar daca e singur, cuplu sau familie.

 117. Cur─â┼úenie, confort, spa┼úios, balcon, frigider, ma┼čin─â de sp─âlat, aragaz, filtru cafea, pr─âjitor p├óine, lenjerie ┼či prosoape f curate ┼či de calitate, mobilier bun, tv bun, ap─â fierbinte mereu. ├Än baie, absolut niciun miros nepl─âcut. Cl─âdire zdrav─ân─â, nu am auzit aproape niciun zgomot de la ceilal┼úi turi┼čti caza┼úi. Garsoniera in care am fost cazat─â era la etajul 2, avea vedere aproape panoramic─â (geamuri din podea p├ón─â ├«n tavan) c─âtre dealurile din C─âlim─âne┼čti ┼či C─âciulata, c─âtre r─âul Olt, c─âtre insula Ostrov, ultimele dou─â se vedeau par┼úial, dar suficient. Am g─âsit o mic─â aten┼úie c├ónd am venit: bomboane pe pat ┼či pe mas─â un cozonac, o sticl─â de Cola, o sticl─â de ap─â, 2 portocale. Foarte frumos. Felicit─âri!

 118. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 119. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 120. A fost totul in regula. Apartamentul confortabil, amenajat cu mult bun gust si cu tot ce ai nevoie. Ne-am simtit bine, speram sa revenim.

 121. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 122. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 123. Amenajarea apartamentului,doua WC,living foarte spa╚Ťios,trei televizoare,vedere la r├óu OLT.Amplasat ├«n fa╚Ťa sediului Politiei ╚Öi la 50 de metri de un supermarket Anabela. Este supercentral.

 124. Acces la piscina la orice ora din zi sau noapte , cu bin simt pe timpul nop╚Ťii f─âr─â a deranja turi╚Ötii caza╚Ťi

 125. Personalul foarte amabil, cur─â╚Ťenie in hotel in camera ╚Öi la baie peste tot. Super mul╚Ťumit─â! Recomand cu toat─â ├«ncrederea 🤗

 126. Personal dr─âgu╚Ť, curat ,cald , amplasament f bun , camera mare.

 127. S-au introdus variante noi de meniu, în felul acesta nu mai esti nevoit să comanzi cafeaua separat la micul dejun.

 128. Pret foate avantajos pentru serviciile oferite, apa in bazine foarte curata (schimbata zilnic).

 129. Absolut totul. Personal amabil. Loca╚Ťie excelent─â. Servicii de calitate.

 130. Camera destul de spatioasa și luminoasă,paturile destul de încăpătoare si moi,cam atat.

 131. Am facut Revelionul aici cu un grup de prieteni,am avut atat camere duble mari cat si apartamentul cu 2 camere asa ca pot spune o parere de ansamblu. Ajunsi la pensiune,pe afara nu arata deosebit dar interiorul a fost ok. Au parcare in curte cam de 5 masini dar langa pensiune este un loc liber unde mai incap masini deci nu vad o problema cu parcarea. Cel mai mare plus este bucataria comuna de la parter cu mese cam de 25de persoane. Este complet utilata si se poate folosii. Din bucatarie se iese direct la grataul din curte. Camerele duble mari sunt spatioase,calduroase si sunt mai spre spate (nu se aude zgomot de la trafic).

 132. Totul a fost perfect, peste asteptarile noastre.Revenim cu drag .

 133. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 134. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 135. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 136. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 137. Totul a fost excep╚Ťional! La check in am fost intampinati de gazde care s-au comportat exemplar si ne-au oferit toate condi╚Ťiile si chiar ne-au raspuns la toate intrebarile le care le-am avut si inclusiv ne-au oferit si un cadou de acomodare! Patul a fost mai confortabil decat cel de acasa, am gasit tot ce aveam nevoie pentru a pregati mancare, a spala haine, inclusiv televizorul este nou. Locatia este centrala, priveli╚Ötea de poveste! Si data viitoare tot aici ma cazez.. recomand pentru orice tip de c─âl─âtor, chiar daca e singur, cuplu sau familie.

 138. Cur─â┼úenie, confort, spa┼úios, balcon, frigider, ma┼čin─â de sp─âlat, aragaz, filtru cafea, pr─âjitor p├óine, lenjerie ┼či prosoape f curate ┼či de calitate, mobilier bun, tv bun, ap─â fierbinte mereu. ├Än baie, absolut niciun miros nepl─âcut. Cl─âdire zdrav─ân─â, nu am auzit aproape niciun zgomot de la ceilal┼úi turi┼čti caza┼úi. Garsoniera in care am fost cazat─â era la etajul 2, avea vedere aproape panoramic─â (geamuri din podea p├ón─â ├«n tavan) c─âtre dealurile din C─âlim─âne┼čti ┼či C─âciulata, c─âtre r─âul Olt, c─âtre insula Ostrov, ultimele dou─â se vedeau par┼úial, dar suficient. Am g─âsit o mic─â aten┼úie c├ónd am venit: bomboane pe pat ┼či pe mas─â un cozonac, o sticl─â de Cola, o sticl─â de ap─â, 2 portocale. Foarte frumos. Felicit─âri!

 139. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 140. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 141. A fost totul in regula. Apartamentul confortabil, amenajat cu mult bun gust si cu tot ce ai nevoie. Ne-am simtit bine, speram sa revenim.

 142. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 143. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 144. Amenajarea apartamentului,doua WC,living foarte spa╚Ťios,trei televizoare,vedere la r├óu OLT.Amplasat ├«n fa╚Ťa sediului Politiei ╚Öi la 50 de metri de un supermarket Anabela. Este supercentral.

 145. Gazda este extraordinara,comunicativa si colaboranta. Recomand celor care vor sa petreac─â un weekend intr.o loca╚Ťie curata,primitoare si confortabil─â.

 146. Cur─â╚Ťenie Aproape de piata Buc─ât─ârie utilata Curtea interioara cu facilit─â╚Ťi de gr─âtar.

 147. Totul a fost excelent.comfort, liniste, curatenie.

 148. Linistea si faptul ca ,fiind cazat in unitate, accesul la Aqua Park este facil si avantajos din punct de vedere financiar!

 149. Remarc calitatea mâncării. Amabilitatea personalului.

 150. mic dejun cu variante de meniu,raport calitate-pret ok.Mincarea a la carte buna,servirea la fel.Camera confortabila,poate era bine sa fie patul mai lat-are doar 1.40.La piscine placut.Personal amabil

 151. Amplasarea hotelului, desi abia am gasit in cca 4 km un restaurat sa mancam fiindca la hotel la ora 20 era ultima comanda

 152. S-au introdus variante noi de meniu, în felul acesta nu mai esti nevoit să comanzi cafeaua separat la micul dejun.

 153. Pret foate avantajos pentru serviciile oferite, apa in bazine foarte curata (schimbata zilnic).

 154. Personal amabil, mic dejun acceptabil, nu e bufet suedez dar te saturi.

 155. Camera destul de spatioasa și luminoasă,paturile destul de încăpătoare si moi,cam atat.

 156. Am facut Revelionul aici cu un grup de prieteni,am avut atat camere duble mari cat si apartamentul cu 2 camere asa ca pot spune o parere de ansamblu. Ajunsi la pensiune,pe afara nu arata deosebit dar interiorul a fost ok. Au parcare in curte cam de 5 masini dar langa pensiune este un loc liber unde mai incap masini deci nu vad o problema cu parcarea. Cel mai mare plus este bucataria comuna de la parter cu mese cam de 25de persoane. Este complet utilata si se poate folosii. Din bucatarie se iese direct la grataul din curte. Camerele duble mari sunt spatioase,calduroase si sunt mai spre spate (nu se aude zgomot de la trafic).

 157. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 158. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 159. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 160. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 161. Totul a fost excep╚Ťional! La check in am fost intampinati de gazde care s-au comportat exemplar si ne-au oferit toate condi╚Ťiile si chiar ne-au raspuns la toate intrebarile le care le-am avut si inclusiv ne-au oferit si un cadou de acomodare! Patul a fost mai confortabil decat cel de acasa, am gasit tot ce aveam nevoie pentru a pregati mancare, a spala haine, inclusiv televizorul este nou. Locatia este centrala, priveli╚Ötea de poveste! Si data viitoare tot aici ma cazez.. recomand pentru orice tip de c─âl─âtor, chiar daca e singur, cuplu sau familie.

 162. Cur─â┼úenie, confort, spa┼úios, balcon, frigider, ma┼čin─â de sp─âlat, aragaz, filtru cafea, pr─âjitor p├óine, lenjerie ┼či prosoape f curate ┼či de calitate, mobilier bun, tv bun, ap─â fierbinte mereu. ├Än baie, absolut niciun miros nepl─âcut. Cl─âdire zdrav─ân─â, nu am auzit aproape niciun zgomot de la ceilal┼úi turi┼čti caza┼úi. Garsoniera in care am fost cazat─â era la etajul 2, avea vedere aproape panoramic─â (geamuri din podea p├ón─â ├«n tavan) c─âtre dealurile din C─âlim─âne┼čti ┼či C─âciulata, c─âtre r─âul Olt, c─âtre insula Ostrov, ultimele dou─â se vedeau par┼úial, dar suficient. Am g─âsit o mic─â aten┼úie c├ónd am venit: bomboane pe pat ┼či pe mas─â un cozonac, o sticl─â de Cola, o sticl─â de ap─â, 2 portocale. Foarte frumos. Felicit─âri!

 163. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 164. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 165. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 166. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 167. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 168. Amenajarea apartamentului,doua WC,living foarte spa╚Ťios,trei televizoare,vedere la r├óu OLT.Amplasat ├«n fa╚Ťa sediului Politiei ╚Öi la 50 de metri de un supermarket Anabela. Este supercentral.

 169. Mic dejun bun, dar putin variat, in stil anii 80-90. Curatenie acceptabila. O destinatie buna pentru tratament balnear.

 170. Linistea si faptul ca ,fiind cazat in unitate, accesul la Aqua Park este facil si avantajos din punct de vedere financiar!

 171. Remarc calitatea mâncării. Amabilitatea personalului.

 172. Baile termale,piscinele au fost exceptionale.Curatenie in camera pe care am receptionat-o.Mobilier nou fata de 2018(februarie)

 173. Amplasarea hotelului, desi abia am gasit in cca 4 km un restaurat sa mancam fiindca la hotel la ora 20 era ultima comanda

 174. S-au introdus variante noi de meniu, în felul acesta nu mai esti nevoit să comanzi cafeaua separat la micul dejun.

 175. – apartamentul cu 2 dormitoare foarte spa╚Ťios, paturi confortabile. baia spa╚Ťioasa, zona de living cu TV si aer condi╚Ťionat – amplasare foarte buna la strada principala cu locuri de parcare disponibile – mic dejun cuprinzator: branzeturi, mezeluri, iaurturi, cereale, oua, cafea, ceai, etc – gazda amabila

 176. Personal amabil, mic dejun acceptabil, nu e bufet suedez dar te saturi.

 177. Camera destul de spatioasa și luminoasă,paturile destul de încăpătoare si moi,cam atat.

 178. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 179. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 180. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 181. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 182. Totul a fost excep╚Ťional! La check in am fost intampinati de gazde care s-au comportat exemplar si ne-au oferit toate condi╚Ťiile si chiar ne-au raspuns la toate intrebarile le care le-am avut si inclusiv ne-au oferit si un cadou de acomodare! Patul a fost mai confortabil decat cel de acasa, am gasit tot ce aveam nevoie pentru a pregati mancare, a spala haine, inclusiv televizorul este nou. Locatia este centrala, priveli╚Ötea de poveste! Si data viitoare tot aici ma cazez.. recomand pentru orice tip de c─âl─âtor, chiar daca e singur, cuplu sau familie.

 183. Cur─â┼úenie, confort, spa┼úios, balcon, frigider, ma┼čin─â de sp─âlat, aragaz, filtru cafea, pr─âjitor p├óine, lenjerie ┼či prosoape f curate ┼či de calitate, mobilier bun, tv bun, ap─â fierbinte mereu. ├Än baie, absolut niciun miros nepl─âcut. Cl─âdire zdrav─ân─â, nu am auzit aproape niciun zgomot de la ceilal┼úi turi┼čti caza┼úi. Garsoniera in care am fost cazat─â era la etajul 2, avea vedere aproape panoramic─â (geamuri din podea p├ón─â ├«n tavan) c─âtre dealurile din C─âlim─âne┼čti ┼či C─âciulata, c─âtre r─âul Olt, c─âtre insula Ostrov, ultimele dou─â se vedeau par┼úial, dar suficient. Am g─âsit o mic─â aten┼úie c├ónd am venit: bomboane pe pat ┼či pe mas─â un cozonac, o sticl─â de Cola, o sticl─â de ap─â, 2 portocale. Foarte frumos. Felicit─âri!

 184. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 185. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 186. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 187. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 188. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 189. Amenajarea apartamentului,doua WC,living foarte spa╚Ťios,trei televizoare,vedere la r├óu OLT.Amplasat ├«n fa╚Ťa sediului Politiei ╚Öi la 50 de metri de un supermarket Anabela. Este supercentral.

 190. Mic dejun bun, dar putin variat, in stil anii 80-90. Curatenie acceptabila. O destinatie buna pentru tratament balnear.

 191. Linistea si faptul ca ,fiind cazat in unitate, accesul la Aqua Park este facil si avantajos din punct de vedere financiar!

 192. Remarc calitatea mâncării. Amabilitatea personalului.

 193. Bazinele termale curate. Multa căldură în cameră.

 194. Mic dejun bun, dar putin variat, in stil anii 80-90. Curatenie acceptabila. O destinatie buna pentru tratament balnear.

 195. Linistea si faptul ca ,fiind cazat in unitate, accesul la Aqua Park este facil si avantajos din punct de vedere financiar!

 196. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, m├óncarea bun─â diminea╚Ťa ╚Öi destul─â. Am plecat mul╚Ťumit.

 197. – apartamentul cu 2 dormitoare foarte spa╚Ťios, paturi confortabile. baia spa╚Ťioasa, zona de living cu TV si aer condi╚Ťionat – amplasare foarte buna la strada principala cu locuri de parcare disponibile – mic dejun cuprinzator: branzeturi, mezeluri, iaurturi, cereale, oua, cafea, ceai, etc – gazda amabila

 198. Personal amabil, mic dejun acceptabil, nu e bufet suedez dar te saturi.

 199. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 200. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 201. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 202. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 203. Totul a fost excep╚Ťional! La check in am fost intampinati de gazde care s-au comportat exemplar si ne-au oferit toate condi╚Ťiile si chiar ne-au raspuns la toate intrebarile le care le-am avut si inclusiv ne-au oferit si un cadou de acomodare! Patul a fost mai confortabil decat cel de acasa, am gasit tot ce aveam nevoie pentru a pregati mancare, a spala haine, inclusiv televizorul este nou. Locatia este centrala, priveli╚Ötea de poveste! Si data viitoare tot aici ma cazez.. recomand pentru orice tip de c─âl─âtor, chiar daca e singur, cuplu sau familie.

 204. Cur─â┼úenie, confort, spa┼úios, balcon, frigider, ma┼čin─â de sp─âlat, aragaz, filtru cafea, pr─âjitor p├óine, lenjerie ┼či prosoape f curate ┼či de calitate, mobilier bun, tv bun, ap─â fierbinte mereu. ├Än baie, absolut niciun miros nepl─âcut. Cl─âdire zdrav─ân─â, nu am auzit aproape niciun zgomot de la ceilal┼úi turi┼čti caza┼úi. Garsoniera in care am fost cazat─â era la etajul 2, avea vedere aproape panoramic─â (geamuri din podea p├ón─â ├«n tavan) c─âtre dealurile din C─âlim─âne┼čti ┼či C─âciulata, c─âtre r─âul Olt, c─âtre insula Ostrov, ultimele dou─â se vedeau par┼úial, dar suficient. Am g─âsit o mic─â aten┼úie c├ónd am venit: bomboane pe pat ┼či pe mas─â un cozonac, o sticl─â de Cola, o sticl─â de ap─â, 2 portocale. Foarte frumos. Felicit─âri!

 205. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 206. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 207. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 208. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 209. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 210. Amenajarea apartamentului,doua WC,living foarte spa╚Ťios,trei televizoare,vedere la r├óu OLT.Amplasat ├«n fa╚Ťa sediului Politiei ╚Öi la 50 de metri de un supermarket Anabela. Este supercentral.

 211. Bazinele termale curate. Multa căldură în cameră.

 212. Mic dejun bun, dar putin variat, in stil anii 80-90. Curatenie acceptabila. O destinatie buna pentru tratament balnear.

 213. Linistea si faptul ca ,fiind cazat in unitate, accesul la Aqua Park este facil si avantajos din punct de vedere financiar!

 214. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, m├óncarea bun─â diminea╚Ťa ╚Öi destul─â. Am plecat mul╚Ťumit.

 215. – apartamentul cu 2 dormitoare foarte spa╚Ťios, paturi confortabile. baia spa╚Ťioasa, zona de living cu TV si aer condi╚Ťionat – amplasare foarte buna la strada principala cu locuri de parcare disponibile – mic dejun cuprinzator: branzeturi, mezeluri, iaurturi, cereale, oua, cafea, ceai, etc – gazda amabila

 216. Personal amabil, mic dejun acceptabil, nu e bufet suedez dar te saturi.

 217. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 218. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 219. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 220. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 221. Totul a fost excep╚Ťional! La check in am fost intampinati de gazde care s-au comportat exemplar si ne-au oferit toate condi╚Ťiile si chiar ne-au raspuns la toate intrebarile le care le-am avut si inclusiv ne-au oferit si un cadou de acomodare! Patul a fost mai confortabil decat cel de acasa, am gasit tot ce aveam nevoie pentru a pregati mancare, a spala haine, inclusiv televizorul este nou. Locatia este centrala, priveli╚Ötea de poveste! Si data viitoare tot aici ma cazez.. recomand pentru orice tip de c─âl─âtor, chiar daca e singur, cuplu sau familie.

 222. Cur─â┼úenie, confort, spa┼úios, balcon, frigider, ma┼čin─â de sp─âlat, aragaz, filtru cafea, pr─âjitor p├óine, lenjerie ┼či prosoape f curate ┼či de calitate, mobilier bun, tv bun, ap─â fierbinte mereu. ├Än baie, absolut niciun miros nepl─âcut. Cl─âdire zdrav─ân─â, nu am auzit aproape niciun zgomot de la ceilal┼úi turi┼čti caza┼úi. Garsoniera in care am fost cazat─â era la etajul 2, avea vedere aproape panoramic─â (geamuri din podea p├ón─â ├«n tavan) c─âtre dealurile din C─âlim─âne┼čti ┼či C─âciulata, c─âtre r─âul Olt, c─âtre insula Ostrov, ultimele dou─â se vedeau par┼úial, dar suficient. Am g─âsit o mic─â aten┼úie c├ónd am venit: bomboane pe pat ┼či pe mas─â un cozonac, o sticl─â de Cola, o sticl─â de ap─â, 2 portocale. Foarte frumos. Felicit─âri!

 223. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 224. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 225. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 226. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 227. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 228. Amenajarea apartamentului,doua WC,living foarte spa╚Ťios,trei televizoare,vedere la r├óu OLT.Amplasat ├«n fa╚Ťa sediului Politiei ╚Öi la 50 de metri de un supermarket Anabela. Este supercentral.

 229. Ne-a placut in primul rand faptul ca dimineata am primit mesaj din partea gazdei sa ne spuna ca ne asteapta. Casuta este la aprox 50 m de strada astfel incat ai parte de intimitate iar faptul ca este putin mai departe de zarva centrului si manelisti dar destul de aproape sa ajungi in centru pe jos (10min) pentru noi a fost perfect. Ne-a placut amenjarea casutei cu bun gust si curatenia exemplara. Fiecare camera este echipata cu televizor , iar in hol am avut la dispozitie inclusiv un casetofon. Bucataria, este dotata cu tot ce este nevoie .Gazda a fost primitoare si nici nu am simtit ca sta in aceeasi curte , ne-a explicat tot ce trebuia sa stim legat de folosirea electrocasnicelor si casuta. Exista un gratar care este destul de mare incat am reusit sa facem gratarul inainte sa ne prinda ploaia. Recomandam din inima si speram sa revenim curand pentru mai multe zile.

 230. Super…toate conditiile. Gratar, bucatarie utilata. Ca acasa!

 231. O casa placut. Foarte multe flori frumoase . Cald . Nice and cozy

 232. Totul a fost excelent. Personal amabil. Vom reveni. Voi recomanda. Multumesc!

 233. Condi╚Ťiile de cazare ╚Öi de la aqua park excelente. Micul dejun a fost foarte bun, gustos, cu multe variante, personalul amabil, z├ómbitor, primitor , servirea imediat─â. Serviciile la acest Hotel au fost deosebite. Am fost pentru a doua oar─â ╚Öi o s─â-l recomand─âm ╚Öi prietenilor. Noi vom reveni cu siguran╚Ť─â !

 234. Personal amabil, piscinele super ok, camerele destul de curate.

 235. Vlad_cel_narod mai 3, 2019 at 1:11 pm

  Personal amabil, cur─â╚Ťenie, m├óncarea bun─â diminea╚Ťa ╚Öi destul─â. Am plecat mul╚Ťumit.

 236. – apartamentul cu 2 dormitoare foarte spa╚Ťios, paturi confortabile. baia spa╚Ťioasa, zona de living cu TV si aer condi╚Ťionat – amplasare foarte buna la strada principala cu locuri de parcare disponibile – mic dejun cuprinzator: branzeturi, mezeluri, iaurturi, cereale, oua, cafea, ceai, etc – gazda amabila

 237. Personal amabil, mic dejun acceptabil, nu e bufet suedez dar te saturi.

 238. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 239. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 240. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 241. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 242. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 243. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 244. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 245. Totul a fost excep╚Ťional! La check in am fost intampinati de gazde care s-au comportat exemplar si ne-au oferit toate condi╚Ťiile si chiar ne-au raspuns la toate intrebarile le care le-am avut si inclusiv ne-au oferit si un cadou de acomodare! Patul a fost mai confortabil decat cel de acasa, am gasit tot ce aveam nevoie pentru a pregati mancare, a spala haine, inclusiv televizorul este nou. Locatia este centrala, priveli╚Ötea de poveste! Si data viitoare tot aici ma cazez.. recomand pentru orice tip de c─âl─âtor, chiar daca e singur, cuplu sau familie.

 246. Cur─â┼úenie, confort, spa┼úios, balcon, frigider, ma┼čin─â de sp─âlat, aragaz, filtru cafea, pr─âjitor p├óine, lenjerie ┼či prosoape f curate ┼či de calitate, mobilier bun, tv bun, ap─â fierbinte mereu. ├Än baie, absolut niciun miros nepl─âcut. Cl─âdire zdrav─ân─â, nu am auzit aproape niciun zgomot de la ceilal┼úi turi┼čti caza┼úi. Garsoniera in care am fost cazat─â era la etajul 2, avea vedere aproape panoramic─â (geamuri din podea p├ón─â ├«n tavan) c─âtre dealurile din C─âlim─âne┼čti ┼či C─âciulata, c─âtre r─âul Olt, c─âtre insula Ostrov, ultimele dou─â se vedeau par┼úial, dar suficient. Am g─âsit o mic─â aten┼úie c├ónd am venit: bomboane pe pat ┼či pe mas─â un cozonac, o sticl─â de Cola, o sticl─â de ap─â, 2 portocale. Foarte frumos. Felicit─âri!

 247. Gazda ospitaliera , curatenie bec si cafeaua excelenta

 248. Foarte curat ,lini╚Öte ,am avut loc de parcare in curte , am avut acces la bucatarie …

 249. Proprietarii foarte amabili. Bunica o minune de femeie! Camera foarte frumos amenajata, deosebit de curata, liniste, acces la bucatarie.

 250. Zona linistita, facilitati: parc, izvoare minerale, bazine cu apa termala in incinta hotelului, restaurant cu meniu diversificat, parcare, cladirea recent renovata, obiectivul este de patrimoniu national.

 251. Cur─â╚Ťenia 10+ ; amabilitatea de la receptie si piscin─â 10 ; apa 10 ; …..

 252. Loca╚Ťia. Foarte bine localizat, hotelul cu o arhitectura de exceptie, camerele mici dar cur─â╚Ťele, apa calda in permanenta, c─âldur─â era pornit─â, undeva la 35- 38 de grade, ├«ndeajuns cat sa po╚Ťi sa usuci prosoapele.

 253. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 254. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 255. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 256. Vlad_cel_narod mai 10, 2019 at 12:20 pm

  Personal amabil, cur─â╚Ťenie, m├óncarea bun─â diminea╚Ťa ╚Öi destul─â. Am plecat mul╚Ťumit.

 257. – apartamentul cu 2 dormitoare foarte spa╚Ťios, paturi confortabile. baia spa╚Ťioasa, zona de living cu TV si aer condi╚Ťionat – amplasare foarte buna la strada principala cu locuri de parcare disponibile – mic dejun cuprinzator: branzeturi, mezeluri, iaurturi, cereale, oua, cafea, ceai, etc – gazda amabila

 258. Personal amabil, mic dejun acceptabil, nu e bufet suedez dar te saturi.

 259. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 260. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 261. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 262. Gazda extrem de primitoare si amabila. Foarte curat, camera cocheta. Eu as mai reveni cu placere.

 263. Lauren╚Ťiu mai 10, 2019 at 12:20 pm

  ├Äncep├ónd de la loca╚Ťie,priveli╚Ötea,totul a fost impecabil aste se datoreaz─â ╚Öi proprietarului dar si angajatului . Am fost a╚Ötepta╚Ťi ├«n fa╚Ťa loca╚Ťiei si condu╚Öi la camera de c─âtre Mihaela . Multumim.

 264. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 265. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 266. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 267. Amenajarea apartamentului,doua WC,living foarte spa╚Ťios,trei televizoare,vedere la r├óu OLT.Amplasat ├«n fa╚Ťa sediului Politiei ╚Öi la 50 de metri de un supermarket Anabela. Este supercentral.

 268. Apa este mereu calda,mobilier nou si personal amabil

 269. Lenjeria curata, patul foarte confortabil. Baza de tratament este punctul forte al acestui complex.

 270. Nu am avut rezervare cu mic dejun ! Locatia excelenta

 271. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 272. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 273. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 274. Vlad_cel_narod mai 14, 2019 at 5:27 pm

  Personal amabil, cur─â╚Ťenie, m├óncarea bun─â diminea╚Ťa ╚Öi destul─â. Am plecat mul╚Ťumit.

 275. – apartamentul cu 2 dormitoare foarte spa╚Ťios, paturi confortabile. baia spa╚Ťioasa, zona de living cu TV si aer condi╚Ťionat – amplasare foarte buna la strada principala cu locuri de parcare disponibile – mic dejun cuprinzator: branzeturi, mezeluri, iaurturi, cereale, oua, cafea, ceai, etc – gazda amabila

 276. Personal amabil, mic dejun acceptabil, nu e bufet suedez dar te saturi.

 277. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 278. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 279. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 280. Gazda extrem de primitoare si amabila. Foarte curat, camera cocheta. Eu as mai reveni cu placere.

 281. Lauren╚Ťiu mai 14, 2019 at 5:27 pm

  ├Äncep├ónd de la loca╚Ťie,priveli╚Ötea,totul a fost impecabil aste se datoreaz─â ╚Öi proprietarului dar si angajatului . Am fost a╚Ötepta╚Ťi ├«n fa╚Ťa loca╚Ťiei si condu╚Öi la camera de c─âtre Mihaela . Multumim.

 282. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 283. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 284. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 285. Amenajarea apartamentului,doua WC,living foarte spa╚Ťios,trei televizoare,vedere la r├óu OLT.Amplasat ├«n fa╚Ťa sediului Politiei ╚Öi la 50 de metri de un supermarket Anabela. Este supercentral.

 286. Apa este mereu calda,mobilier nou si personal amabil

 287. Lenjeria curata, patul foarte confortabil. Baza de tratament este punctul forte al acestui complex.

 288. Nu am avut rezervare cu mic dejun ! Locatia excelenta

 289. Vlad_cel_narod mai 17, 2019 at 10:45 pm

  Personal amabil, cur─â╚Ťenie, m├óncarea bun─â diminea╚Ťa ╚Öi destul─â. Am plecat mul╚Ťumit.

 290. – apartamentul cu 2 dormitoare foarte spa╚Ťios, paturi confortabile. baia spa╚Ťioasa, zona de living cu TV si aer condi╚Ťionat – amplasare foarte buna la strada principala cu locuri de parcare disponibile – mic dejun cuprinzator: branzeturi, mezeluri, iaurturi, cereale, oua, cafea, ceai, etc – gazda amabila

 291. Personal amabil, mic dejun acceptabil, nu e bufet suedez dar te saturi.

 292. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 293. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 294. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 295. Gazda extrem de primitoare si amabila. Foarte curat, camera cocheta. Eu as mai reveni cu placere.

 296. Lauren╚Ťiu mai 17, 2019 at 10:45 pm

  ├Äncep├ónd de la loca╚Ťie,priveli╚Ötea,totul a fost impecabil aste se datoreaz─â ╚Öi proprietarului dar si angajatului . Am fost a╚Ötepta╚Ťi ├«n fa╚Ťa loca╚Ťiei si condu╚Öi la camera de c─âtre Mihaela . Multumim.

 297. Locatia este foarte frumoasa,dotata suficient de bine,foarte curat. Recomand cu incredere.

 298. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 299. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 300. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 301. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 302. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 303. Amenajarea apartamentului,doua WC,living foarte spa╚Ťios,trei televizoare,vedere la r├óu OLT.Amplasat ├«n fa╚Ťa sediului Politiei ╚Öi la 50 de metri de un supermarket Anabela. Este supercentral.

 304. Apa este mereu calda,mobilier nou si personal amabil

 305. Lenjeria curata, patul foarte confortabil. Baza de tratament este punctul forte al acestui complex.

 306. Nu am avut rezervare cu mic dejun ! Locatia excelenta

 307. Amplasarea, priveliștea, camera mare, luminoasa, terasa mare

 308. Amplasarea f, buna , curatenia la inaltime Mic dejun bogat. tip suedez

 309. Vlad_cel_narod mai 24, 2019 at 6:51 pm

  Personal amabil, cur─â╚Ťenie, m├óncarea bun─â diminea╚Ťa ╚Öi destul─â. Am plecat mul╚Ťumit.

 310. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 311. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 312. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 313. A fost foarte usor sa comunic cu personalul,foarte amabili iar din punct de vedere al cura╚Ťeniei,ireprosabil. Liniste si priveliste frumoasa! De abia asteptam sa revenim.

 314. Gazda extrem de primitoare si amabila. Foarte curat, camera cocheta. Eu as mai reveni cu placere.

 315. Lauren╚Ťiu mai 24, 2019 at 6:51 pm

  ├Äncep├ónd de la loca╚Ťie,priveli╚Ötea,totul a fost impecabil aste se datoreaz─â ╚Öi proprietarului dar si angajatului . Am fost a╚Ötepta╚Ťi ├«n fa╚Ťa loca╚Ťiei si condu╚Öi la camera de c─âtre Mihaela . Multumim.

 316. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 317. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 318. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 319. Apa calda la bazine. prin rotatie piscinele se curata.sezlonguri suficiente

 320. amplasarea hotelului, camera cu mobilier nou si functional,curatenie…

 321. Micul dejun bun si indestulator. Cadrul natural deosebit.

 322. Amplasarea, priveliștea, camera mare, luminoasa, terasa mare

 323. Amplasarea f, buna , curatenia la inaltime Mic dejun bogat. tip suedez

 324. Vlad_cel_narod mai 31, 2019 at 1:28 pm

  Personal amabil, cur─â╚Ťenie, m├óncarea bun─â diminea╚Ťa ╚Öi destul─â. Am plecat mul╚Ťumit.

 325. Hotelul este foarte curat, personalul amabil ╚Öi piscinele sunt foarte bine intretinute. A fost un sejur frumos ╚Öi condi╚Ťiile ne-au dep─â╚Öit asteptarile.

 326. Personalul amabil si informat, mâncarea excelentă,preturi accesibile.

 327. Amplasarea ╚Öi arhitectura hotelului, amenajarea zonei verzi ╚Öi aleile din fa╚Ťa hotelului.

 328. Apropierea de Aqua Parc Curatenia Profesionalismul angajatilor

 329. Apa este mereu calda,mobilier nou si personal amabil

 330. Lenjeria curata, patul foarte confortabil. Baza de tratament este punctul forte al acestui complex.

 331. Totul a fost la superlativ, atat pentru adulti cat si pentru copii.

 332. Este curat, mobilier nou, lenjerii impecabile, prosoape curate, lini╚Öte, personalul prietenos, dar cred c─â mai au de ├«nv─â╚Ťat ├«n domeniu, piscina in regula, curtea interioara dr─âgu╚Ť─â, se vede investi╚Ťia, ar trebui lucrat pu╚Ťin la detalii, se ajunge u╚Öor la loca╚Ťie, este un semn pe strada principala.

 333. Piscină super. Arhitectură peste ce se găsește în zonă.

 334. Un loc minunat .gazda la fel .cu priveliste uimitoare.a fost foarte frumos.recomand tuturor

 335. Peisajul este superb, Rases( proprietarul) este foarte sociabil si atent la nevoile clien╚Ťilor s─âi.

 336. Loca╚Ťia este superba, iar personalul foarte amabil.

 337. Cur─â╚Ťenie in camera, mobilier nou,saltele ok,priveli╚Öte frumoasa de la balcon

 338. Apa calda la bazine. prin rotatie piscinele se curata.sezlonguri suficiente

 339. amplasarea hotelului, camera cu mobilier nou si functional,curatenie…

 340. Totul a fost exact ca ├«n poze ╚Öi ca ├«n descriere. Gazdele sunt foarte primitoare, iar pentru cine dore╚Öte un loc unde poate dormi ├«n lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenie, recomand cu drag!

 341. Mi-a pl─âcut ceaiul cu fructe de dimineata si ospitalitatea proprietarilor.Mi-a pl─âcut ca am luat masa pe terasa diminea╚Ťa si seara,cur─â╚Ťenia din casa si amabilitatea oamenilor de acolo.

 342. Gazdele au fost extraordinar de primitoare! Mi-a pl─âcut mult ospitalitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia si terasa!

 343. Amplasarea, priveliștea, camera mare, luminoasa, terasa mare

 344. Amplasarea f, buna , curatenia la inaltime Mic dejun bogat. tip suedez

 345. Vlad_cel_narod iunie 7, 2019 at 1:22 pm

  Personal amabil, cur─â╚Ťenie, m├óncarea bun─â diminea╚Ťa ╚Öi destul─â. Am plecat mul╚Ťumit.

 346. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 347. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 348. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 349. Priveli╚Ötea panoramica, camera spatioasa, toate utilit─â╚Ťile necesare.

 350. A fost foarte usor sa comunic cu personalul,foarte amabili iar din punct de vedere al cura╚Ťeniei,ireprosabil. Liniste si priveliste frumoasa! De abia asteptam sa revenim.

 351. Gazda extrem de primitoare si amabila. Foarte curat, camera cocheta. Eu as mai reveni cu placere.

 352. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 353. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 354. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 355. Personal extrem de amabil, curatenie si atmosfera foarte placuta.

 356. Chiar nu inteleg cum aceast loc are asa nota mare. Nu stiu cum a primit categora de hotel. Aceasta este o pensiune mediocra la pret de hotel scump. De cum intri pe strada stricata ce duce la pensiune iti dai seama ca ai luat o teapa. Parcarea unde stau masinile e greu acceseibila cu un drum abrupt. Plin de mizerii in parcare. E horror tot.

 357. Totul a fost la superlativ, atat pentru adulti cat si pentru copii.

 358. Locatia se afla intr-un cadru natural extrem de placut si relaxant. Micul dejun mai poate fi variat,dar sunt multumita de calitatea, modul de preparare si aranjamentul produselor. Personalul extrem de amabil, a venit in intampinarea dorintelor legate atat de cazare si curatenie,cat si de oferta culinara variata si de o calitate superioara. Recomand cu caldura ciorba de fasole in paine,ciorba de burta,ciolanul cu fasole, coaste si preparatele de vita. O locatie extrem de placuta,cu oameni pe masura.

 359. Camere mari, curat, piscina deschisa pana tarziu, restaurant cu preparate variate, terasa cu vedere spre versantul Cozia. Preturi excelente pentru serviciile oferite

 360. micul dejun suficient si calitativ bun,ospitalitate super.Am revenit cu placere in acest loc dar din nefericire am ajuns intr-un moment in care se lucra la reamenajare si era galagie- timpul fiind placut am profitat de apa care era un pic cam calda dar imbietoare.Cu siguranta vom reveni

 361. Curatenie exemplara, doamna Maria este o persoana minunata, comunicativa, am primit cele mai bune recomandari privind terasele cu cea mai buna mancare. Am stat numai o noapte. M-as intoar oricand cu mare placere!

 362. Gazde foarte primitoare și prietenoase, camerele mari, curate

 363. Amenajarea camerei, cur─â╚Ťenia ,gazdele foarte primitoare.

 364. Totul nou, curat, proaspat, ingrijit. Personalul gata in orice moment sa ajute

 365. Totul a fost placut,curat ,totul nou si frumos,caldura,proprietarii foarte amabili.

 366. Patul a fost ok!Personalul putin reticient, patronul de nota 10!

 367. Mic dejun variat, la alegere, atmosfera placuta, de vacanta, amabilitate personal

 368. Locatia excelenta. Micul dejun acceptabil, se poate mai bine.

 369. Cur─â╚Ťenie in camera, mobilier nou,saltele ok,priveli╚Öte frumoasa de la balcon

 370. Loca╚Ťia excelent─â,cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,ap─â curat─â ╚Öi cald─â la piscine,personal amabil🤗 Camera e dotat─â si cu minifrigider (Nu este specificat la dot─âri ╚Öi nu ma asteptam sa l g─âsesc ☺)

 371. Camera foarte mare, cu doua holuri. Curatenie in hotel ,in baza de tratament si la stranduri. Arhitectura hotelului este deosebita, iar izvoarele de ape minerale sunt aproape.

 372. Stilul arhitectonic vechi al hotelului, amplasarea si piscinele cu apa termala.

 373. locatia excelenta , serviciile pe masura multumesc pt amabilitate

 374. Piscinele cu apa tremala si faptul ca s-a investit in renovarea hotelurilor

 375. Nu mi-a pl─âcut nimic ,de la m├óncare p├ón─â la piscin─â, p├ón─â la camer─â totul este groaznic , nu recomand s─â v─â lua╚Ťi cazare la acest hotel. Sunt pre╚Ťuri supra evaluate si condi╚Ťii zero.

 376. Gazdele ospitaliere, cur─â╚Ťenie, totul a fost super.

 377. Pensiunea a fost renovata in 2017 si este mobilata cu produse de calitate. Personalul este amabil, am avut o comunicare foarte buna pentru rezervare si se accepta tichete de vacanta. Locul din spatele pensiunii este amenajat corespunzator pentru petrecerea timpului in aer liber sau in interior, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Camerele sunt foarte curate si sunt dotate cu mini frigider. Desi check-out-ul era in mod normal la ora 11:00, ni s-a permis sa eliberam mai tarziu, pentru ca nu erau asteptati alti turisti.

 378. Camera a fost foarte curată și personalul foarte amabil

 379. Privelistea din camera. Camera a avut balconul cu vedere spre raul Olt si padure. Mi-a placut ca aveam acces pana la ora 21.00 atat la Aqua Park cat si la piscina hotelului Oltul.

 380. Localizarea… o zona superba, ├«ntre mun╚Ťi, pe malul unuia dintre cele mai mari r├óuri! Personalul, cu mici excep╚Ťii, foarte amabil, cur─â╚Ťenie, totul ok. Cu siguran╚Ťa o sa mai revin.

 381. Locatia ok, posibilitatea de a ajunge la bazinele cu apa numai prin interior, check-in rapid (de data asta), faptul ca au parcare mare si pazita. Faptul ca au introdus in meniu si pizza.

 382. Totul a fost exact ca ├«n poze ╚Öi ca ├«n descriere. Gazdele sunt foarte primitoare, iar pentru cine dore╚Öte un loc unde poate dormi ├«n lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenie, recomand cu drag!

 383. Mi-a pl─âcut ceaiul cu fructe de dimineata si ospitalitatea proprietarilor.Mi-a pl─âcut ca am luat masa pe terasa diminea╚Ťa si seara,cur─â╚Ťenia din casa si amabilitatea oamenilor de acolo.

 384. Gazdele au fost extraordinar de primitoare! Mi-a pl─âcut mult ospitalitatea gazdelor, cur─â╚Ťenia si terasa!

 385. Gazdele – persoane amabile si discrete, cladirea solara, plina cu flori, aerisita, curata, aproape de piscina&restaurantul Camelot.

 386. Amplasarea, priveliștea, camera mare, luminoasa, terasa mare

 387. Amplasarea f, buna , curatenia la inaltime Mic dejun bogat. tip suedez

 388. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 389. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 390. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 391. Locatie exceptionala din toate punctele de vedere! Foarte curat, personal extraordinar, conditii deosebite. Cu siguranta vom reveni!

 392. Paturi confortabile,acces usor,comunicare cu personalul foarte buna, totul este nota 10 ca de obicei!

 393. Priveli╚Ötea panoramica, camera spatioasa, toate utilit─â╚Ťile necesare.

 394. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 395. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 396. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 397. Aceasta zona o apreciz de multi ani si ma incarca cu multa pace de fiecare data. Revin in orice anotimp cu placere pt relaxare, plimbari si pelerinaje la manastiri. Cu ani in urma am reusit chiar si anumite proceduri.

 398. A fost aproape de Aqua Park,și am avut facilitatea de intrare și ieșire din Aqua Park fara costuri suplimentare.

 399. Privelistea din camera. Camera a avut balconul cu vedere spre raul Olt si padure. Mi-a placut ca aveam acces pana la ora 21.00 atat la Aqua Park cat si la piscina hotelului Oltul.

 400. Mi-au placut toate. Si micul dejun a fost excelent.

 401. Gazdele – persoane amabile si discrete, cladirea solara, plina cu flori, aerisita, curata, aproape de piscina&restaurantul Camelot.

 402. Amplasarea, priveliștea, camera mare, luminoasa, terasa mare

 403. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 404. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 405. Gazda a fost foarte primitoare, camerele moderne si spatioase, echipate cu tot ce este nevoie. Recomand!

 406. Locatie exceptionala din toate punctele de vedere! Foarte curat, personal extraordinar, conditii deosebite. Cu siguranta vom reveni!

 407. Paturi confortabile,acces usor,comunicare cu personalul foarte buna, totul este nota 10 ca de obicei!

 408. Priveli╚Ötea panoramica, camera spatioasa, toate utilit─â╚Ťile necesare.

 409. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 410. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 411. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 412. Apartament spatios, perfect pentru familie, 2 bai, 2 dormitoare si un living spatios cu loc de luat masa, birou, canapea spatioasa cu masute, perfecte pt jocuri in familie. Magazin foarte aproape.

 413. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 414. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 415. Gazda de nota 20,amabil─â, nu te po╚Ťi plictisi cu a╚Öa o doamna!!

 416. Totul a fost exact ca ├«n poze ╚Öi ca ├«n descriere. Gazdele sunt foarte primitoare, iar pentru cine dore╚Öte un loc unde poate dormi ├«n lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenie, recomand cu drag!

 417. Mi-a pl─âcut ceaiul cu fructe de dimineata si ospitalitatea proprietarilor.Mi-a pl─âcut ca am luat masa pe terasa diminea╚Ťa si seara,cur─â╚Ťenia din casa si amabilitatea oamenilor de acolo.

 418. Mi-au placut toate. Si micul dejun a fost excelent.

 419. Gazdele – persoane amabile si discrete, cladirea solara, plina cu flori, aerisita, curata, aproape de piscina&restaurantul Camelot.

 420. Amplasarea, priveliștea, camera mare, luminoasa, terasa mare

 421. Locatie foarte buna !! IDEALA pentru familie !! Gazda foarte ok!!

 422. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 423. Gazda foarte amabila,apartamentul modern,spatios,cu toate utilitatile.

 424. Locatie exceptionala din toate punctele de vedere! Foarte curat, personal extraordinar, conditii deosebite. Cu siguranta vom reveni!

 425. Paturi confortabile,acces usor,comunicare cu personalul foarte buna, totul este nota 10 ca de obicei!

 426. Priveli╚Ötea panoramica, camera spatioasa, toate utilit─â╚Ťile necesare.

 427. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 428. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 429. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 430. Apartament spatios, perfect pentru familie, 2 bai, 2 dormitoare si un living spatios cu loc de luat masa, birou, canapea spatioasa cu masute, perfecte pt jocuri in familie. Magazin foarte aproape.

 431. Spatiu generos, bine utilat, doua bai. Proprietar dragut, cazare in cateva minute.

 432. La pretul unei simple camere de hotel am avut acces la un apartament de3 camere, cu doua bai, bucatarie…. Apartamentul este bine mobilat si utilat si este excelent pentru sejururi cu familia.

 433. Piscina a fost minunat─â. Personalul de la receptie a fost foarte amabil.

 434. Mic dejun slab,iar pretentia de a veni la micul dejun doar in pantaloni lungi,la o temperatura de 30 de grade,in conditiile in care in camere nu exista aer conditionat,este ABSURDA!Mentionez ca sotul meu era imbracat cu pantaloni Denim 3 sferturi,nu in short!

 435. Spa╚Ťiu foarte curat, servire prompta ╚Öi meniuri foarte bune.

 436. Gazda de nota 20,amabil─â, nu te po╚Ťi plictisi cu a╚Öa o doamna!!

 437. Totul a fost exact ca ├«n poze ╚Öi ca ├«n descriere. Gazdele sunt foarte primitoare, iar pentru cine dore╚Öte un loc unde poate dormi ├«n lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenie, recomand cu drag!

 438. Mi-a pl─âcut ceaiul cu fructe de dimineata si ospitalitatea proprietarilor.Mi-a pl─âcut ca am luat masa pe terasa diminea╚Ťa si seara,cur─â╚Ťenia din casa si amabilitatea oamenilor de acolo.

 439. Mi a placut in schimb foarte mult apartamentul in care am fost caza╚Ťi care a fost mare, curat, si frumos amenajat. Micul dejun tip bufet a fost ok!

 440. Mi-au placut toate. Si micul dejun a fost excelent.

 441. Gazdele – persoane amabile si discrete, cladirea solara, plina cu flori, aerisita, curata, aproape de piscina&restaurantul Camelot.

 442. Pretul foarte bun raportat la conditiile si confortul oferite

 443. Locatie foarte buna !! IDEALA pentru familie !! Gazda foarte ok!!

 444. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 445. Locatie exceptionala din toate punctele de vedere! Foarte curat, personal extraordinar, conditii deosebite. Cu siguranta vom reveni!

 446. Paturi confortabile,acces usor,comunicare cu personalul foarte buna, totul este nota 10 ca de obicei!

 447. Priveli╚Ötea panoramica, camera spatioasa, toate utilit─â╚Ťile necesare.

 448. Propietarul pensiunii este o persoana extrem de draguta,ne-a ajutat foarte mult cu deplasarea avand in vedere ca nu aveam transport. Pensiunea este foarte curata,are o bucatarie de vara complet echipata la dispozitia oaspetilor.

 449. Proprietarul, domnul Marian, foarte amabil. Camera foarte mare si calduroasa, cu mobilier nou. In spatele vilei este o curte unde exista un foisor si se poate face gratar. Vom reveni cu siguranta!

 450. Gazda foarte amabila. Foarte curat. Dotare foarte buna.

 451. Gazda de nota 20,amabil─â, nu te po╚Ťi plictisi cu a╚Öa o doamna!!

 452. Totul a fost exact ca ├«n poze ╚Öi ca ├«n descriere. Gazdele sunt foarte primitoare, iar pentru cine dore╚Öte un loc unde poate dormi ├«n lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenie, recomand cu drag!

 453. Mi-a pl─âcut ceaiul cu fructe de dimineata si ospitalitatea proprietarilor.Mi-a pl─âcut ca am luat masa pe terasa diminea╚Ťa si seara,cur─â╚Ťenia din casa si amabilitatea oamenilor de acolo.

 454. Mi a placut in schimb foarte mult apartamentul in care am fost caza╚Ťi care a fost mare, curat, si frumos amenajat. Micul dejun tip bufet a fost ok!

 455. Mi-au placut toate. Si micul dejun a fost excelent.

 456. Gazdele – persoane amabile si discrete, cladirea solara, plina cu flori, aerisita, curata, aproape de piscina&restaurantul Camelot.

 457. Pretul foarte bun raportat la conditiile si confortul oferite

 458. Locatie foarte buna !! IDEALA pentru familie !! Gazda foarte ok!!

 459. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 460. Propietarul pensiunii este o persoana extrem de draguta,ne-a ajutat foarte mult cu deplasarea avand in vedere ca nu aveam transport. Pensiunea este foarte curata,are o bucatarie de vara complet echipata la dispozitia oaspetilor.

 461. Proprietarul, domnul Marian, foarte amabil. Camera foarte mare si calduroasa, cu mobilier nou. In spatele vilei este o curte unde exista un foisor si se poate face gratar. Vom reveni cu siguranta!

 462. Gazda foarte amabila. Foarte curat. Dotare foarte buna.

 463. Locatie exceptionala din toate punctele de vedere! Foarte curat, personal extraordinar, conditii deosebite. Cu siguranta vom reveni!

 464. Paturi confortabile,acces usor,comunicare cu personalul foarte buna, totul este nota 10 ca de obicei!

 465. Priveli╚Ötea panoramica, camera spatioasa, toate utilit─â╚Ťile necesare.

 466. A fost minunat! Mi a dat depășit așteptările cu mult. Gazda este excelenta si foarte primitoare. Nu m am asteptat sa întâlnesc oameni asa primitori si deschisi. Totul a fost excelent! Cu siguranta vom reveni.

 467. Gazde minunate, foarte sociabili si primitori, casa impecabil de curat─â, elegant─â, cu toate utilit─â╚Ťile puse la dispozi╚Ťie, cafea si toate felurile derivate foarte buna f─âcut─â de un aparat profesional, ceai din partea casei (gratis). In camera televizor cu Netflix. Buc─ât─ârie utilat─â cu toate ustensilele unde po╚Ťi sa-╚Ťi faci micul dejun. Terasa unde poti dac─â dore╚Öti sa-╚Ťi faci gr─âtar, gula╚Ö la ceaun…… Mul╚Ťumim Drago╚Ö si Anca! Ne-am sim╚Ťit foarte bine! Recomand cu ├«ncredere! ⭐️⭐️⭐️⭐️

 468. Totul a fost excelent!!!! Bucatarie completa cu tot ce iti trebuie totul de calitate, curatenie luna, recomand cu incredere!!!

 469. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 470. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 471. Apartament foarte curat si amenajat minunat. Gazde primitoare si prietenoase. Cu siguranta vom reveni!!

 472. In afara de pozitie, amplasare, natura din jur , in rest nimic . Dezamagire totala. Foarte scump pentru conditiile si serviciile oferite…si nici patul nu a fost confortabil..

 473. Locatia e superba, Micul dejun a fost ok, erau mai multe variante de unde iti puteai alege ce vrei sa mananci, mancarea gustoasa, preturi bune. Totul a fost ok!

 474. Cur─â╚Ťenia din hotel si camere ,mobilierul nou din camere si holurile hotelurilor !

 475. Amplasarea hotelului, peisajul, aqua parc! Receptionerii f ok !

 476. Camera c├ót de c├ót ok, pre╚Ťurile mici la restaurant,parcare mare

 477. In afara de pozitie, amplasare, natura din jur , in rest nimic . Dezamagire totala. Foarte scump pentru conditiile si serviciile oferite…si nici patul nu a fost confortabil..

 478. Pretul foarte bun raportat la conditiile si confortul oferite

 479. Locatie foarte buna !! IDEALA pentru familie !! Gazda foarte ok!!

 480. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 481. Terasa cu priveliste deosebita, ideala pt rasarit si apus de soare, o masa in familie, curatenie. Recomand

 482. Curatenie impecabila.Interiorul casei ,biblioteca de la etaj,terasa.Proprietara fff amabila.

 483. Terasa de senzatie, amabilitatea Dnei. Mihaela, cafeaua pregatita si servita personal de catre dansa pe terasa dimineata, amplasarea

 484. Am avut camera mica ,dar a fost destul de confortabilă . Mic dejun bun calitativ. Foișor in partea din spate unde te poti relaxa Foarte curat, apa calda , băuturi in frigiderul din camera Camere la fiecare colt al pensiuni in exterior , poti lasa masina in siguranta

 485. Curatenie, mic dejun gustos, amplasarea aproape de centru statiunii ! Vom reveni cu placere

 486. Localizat foarte aproape de centru .Personalul amabil .micul dejun ok.

 487. Curat, nou, bucatarie dotata cu de toate + gratar. Multumim proprietarilor. Niste oameni deosebiti.

 488. Loca╚Ťia este noua,foarte curat─â,iar gazdele ne-au f─âcut sa ne sim╚Ťim ca ╚Öi parte din familie.

 489. A fost minunat! Mi a dat depășit așteptările cu mult. Gazda este excelenta si foarte primitoare. Nu m am asteptat sa întâlnesc oameni asa primitori si deschisi. Totul a fost excelent! Cu siguranta vom reveni.

 490. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 491. Aer curat, zon─â lini╚Ötit─â. Camer─â modern─â, confortabil─â. Balcon mare, cu m─âsu╚Ť─â ╚Öi scaune. Teras─â mare cu mese, curte mare cu flori ╚Öi leag─âne. Aragaz ╚Öi frigidere pentru clien╚Ťii vilei.

 492. O locatie curata, placuta, gazda foarte amabila. Multumim.

 493. Gazdele foarte amabile, loca╚Ťie bun─â, buc─ât─ârie dotata, camere confortabile

 494. Loca╚Ťie nou─â, modern─â , curat─â, dotat─â cu toate cele necesare pentru un sejur.Gazdele sunt amabili ╚Öi prieteno╚Öi.

 495. A fost curat. Am avut acces la buc─ât─ârie si wi-fi. Persoana care se ocup─â de pensiune a fost foarte amabil─â.

 496. Locatia este linistita si curata. Sejurul a decurs fara probleme si am fost multumiti. Bun raport calitate/pret.

 497. Gazda foarte amabila, curatenie, amplasare in cartier foarte linistit.

 498. o locatie minunata. casa este amplasata pe o strada linistita, departe de zonele aglomerate. are curte cu iarba, ideal pt copii. este curat, bucataria are toate dotarile, gazda foarte primitoare.

 499. Camera foarte placuta , culori inspirate ,pat mare si comod, utilitati functionale ,liniste, personal amabil si discret.

 500. Gazda noastra nota 10,ne-a recomandat Mirajul Oltului un strand al primariei ,o binecuvantata baie dupa o zi de mers pe canicula,camera confortabila si curata, cu mult bun gust. NOTA 10 pentru SALTEA . Multumim doamna Luiza.

 501. Gazda foarte primitoare, comunicare excelenta, camera foarte curata si pretul excelent! Cu siguranta vom reveni…

 502. Pretul foarte bun raportat la conditiile si confortul oferite

 503. Locatie foarte buna !! IDEALA pentru familie !! Gazda foarte ok!!

 504. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 505. Terasa cu priveliste deosebita, ideala pt rasarit si apus de soare, o masa in familie, curatenie. Recomand

 506. Curatenie impecabila.Interiorul casei ,biblioteca de la etaj,terasa.Proprietara fff amabila.

 507. Terasa de senzatie, amabilitatea Dnei. Mihaela, cafeaua pregatita si servita personal de catre dansa pe terasa dimineata, amplasarea

 508. Am stat doar o noapte, dar ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi cu siguran╚Ť─â va fi op╚Ťiunea de cazare c├ónd mai ajungem prin zon─â. Gazdele foarte primitoare ╚Öi amabile, casa este amenajata cu mult bun gust, totul foarte curat, buc─ât─âria este utilata cu tot ce e necesar.

 509. O inbucuratoare grija pentru detalii. De la cele constructive pana la cele sociale si de comunicare. Felicitari!

 510. Gazda foarte amabil─â ,primitoare. Camerele foarte curate ,frumoase ,baia spa╚Ťioas─â . Lini╚Öte ╚Öi aer curat . Am sa revin.

 511. Situat pe partea opusă străzii (către pădure), oferă foarte multa liniște. Curat, liniștit, intim.

 512. Gazda a fost de f. mult ajutor pentru a ne arata si îndruma catre locurile frumoase, curate și pline de sănătate!

 513. Gazda primitoare, toate facilitatile,amenajat modern si foarte curat. O experien╚Ť─â pl─âcut─â,de tinut minte si de repetat. Recomand cu incredere.

 514. Micul dejun a fost bun dar locatia in care se servea cam neincapatoare. Ar putea adauga ceva omleta sau macar oua ochiuri. Am vazut cu ochii mei cum ouale fierte care nu se mancau, erau bagate in fridiger, probabil ca se vor servi a 2-a zi ­čÖé

 515. Am avut camera mica ,dar a fost destul de confortabilă . Mic dejun bun calitativ. Foișor in partea din spate unde te poti relaxa Foarte curat, apa calda , băuturi in frigiderul din camera Camere la fiecare colt al pensiuni in exterior , poti lasa masina in siguranta

 516. Curatenie, mic dejun gustos, amplasarea aproape de centru statiunii ! Vom reveni cu placere

 517. locatie excelenta cu multiple posibilitati de recreere, apa , aer curat munte, cam tot ce poate sa isi doreasca un vizitator

 518. Loca╚Ťia cu acces direct la piscina, camera spa╚Ťioas─â. Preturi bune la b─âuturi ├«n zona piscinelor.

 519. Camere dragute,personal amabil ,piscina interioara si exterioara .

 520. Pretul foarte bun raportat la conditiile si confortul oferite

 521. Locatie foarte buna !! IDEALA pentru familie !! Gazda foarte ok!!

 522. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 523. Micul dejun a fost bun dar locatia in care se servea cam neincapatoare. Ar putea adauga ceva omleta sau macar oua ochiuri. Am vazut cu ochii mei cum ouale fierte care nu se mancau, erau bagate in fridiger, probabil ca se vor servi a 2-a zi ­čÖé

 524. Am avut camera mica ,dar a fost destul de confortabilă . Mic dejun bun calitativ. Foișor in partea din spate unde te poti relaxa Foarte curat, apa calda , băuturi in frigiderul din camera Camere la fiecare colt al pensiuni in exterior , poti lasa masina in siguranta

 525. Curatenie, mic dejun gustos, amplasarea aproape de centru statiunii ! Vom reveni cu placere

 526. O locatie care chiar merita nota de pe Booking ,atat amplasarea cat si oamenii primitori si comunicativi ce administreaza vila fac din aceasta locatie un loc unde revii cu placere. One of the best places a found on booking , frendly owners and great view.

 527. Terasa cu priveliste deosebita, ideala pt rasarit si apus de soare, o masa in familie, curatenie. Recomand

 528. Curatenie impecabila.Interiorul casei ,biblioteca de la etaj,terasa.Proprietara fff amabila.

 529. Faptul ca proprietarii au incercat sa investeasca in lucruri de calitate ( mobilier , tehnico- sanitare, etc). Micuta biblioteca de la etaj si terasa.

 530. Impecabil. Curatenie, liniste, amabilitatea gazdei dotarile bucatariei, confortul camerelor. Multumim frumos.

 531. Camera spatioasa, baie mare curatenie, buc─ât─ârie , proprietarul pensiunii f serviabil si atent sa nu ne lipseasc─â nimic.Felicitari.

 532. Locatia este linistita si curata. Sejurul a decurs fara probleme si am fost multumiti. Bun raport calitate/pret.

 533. Gazda foarte amabila, curatenie, amplasare in cartier foarte linistit.

 534. o locatie minunata. casa este amplasata pe o strada linistita, departe de zonele aglomerate. are curte cu iarba, ideal pt copii. este curat, bucataria are toate dotarile, gazda foarte primitoare.

 535. Curat, nou, bucatarie dotata cu de toate + gratar. Multumim proprietarilor. Niste oameni deosebiti.

 536. Loca╚Ťia este noua,foarte curat─â,iar gazdele ne-au f─âcut sa ne sim╚Ťim ca ╚Öi parte din familie.

 537. A fost minunat! Mi a dat depășit așteptările cu mult. Gazda este excelenta si foarte primitoare. Nu m am asteptat sa întâlnesc oameni asa primitori si deschisi. Totul a fost excelent! Cu siguranta vom reveni.

 538. Apa foarte buna, aerul curat, cursul lenes al Oltului!!!

 539. Personalul de la receptie si de la baza de tratament. Atit.

 540. locatie excelenta cu multiple posibilitati de recreere, apa , aer curat munte, cam tot ce poate sa isi doreasca un vizitator

 541. Situata in zona de interes, la distanta de mers pe jos de parc si cele cateva restaurante din statiune. Mic dejun bun.

 542. Micul dejun a fost bun dar locatia in care se servea cam neincapatoare. Ar putea adauga ceva omleta sau macar oua ochiuri. Am vazut cu ochii mei cum ouale fierte care nu se mancau, erau bagate in fridiger, probabil ca se vor servi a 2-a zi ­čÖé

 543. Am avut camera mica ,dar a fost destul de confortabilă . Mic dejun bun calitativ. Foișor in partea din spate unde te poti relaxa Foarte curat, apa calda , băuturi in frigiderul din camera Camere la fiecare colt al pensiuni in exterior , poti lasa masina in siguranta

 544. Faptul ca proprietarii au incercat sa investeasca in lucruri de calitate ( mobilier , tehnico- sanitare, etc). Micuta biblioteca de la etaj si terasa.

 545. Impecabil. Curatenie, liniste, amabilitatea gazdei dotarile bucatariei, confortul camerelor. Multumim frumos.

 546. Camera spatioasa, baie mare curatenie, buc─ât─ârie , proprietarul pensiunii f serviabil si atent sa nu ne lipseasc─â nimic.Felicitari.

 547. Pretul foarte bun raportat la conditiile si confortul oferite

 548. Locatie foarte buna !! IDEALA pentru familie !! Gazda foarte ok!!

 549. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 550. O locatie care chiar merita nota de pe Booking ,atat amplasarea cat si oamenii primitori si comunicativi ce administreaza vila fac din aceasta locatie un loc unde revii cu placere. One of the best places a found on booking , frendly owners and great view.

 551. Terasa cu priveliste deosebita, ideala pt rasarit si apus de soare, o masa in familie, curatenie. Recomand

 552. Curatenie impecabila.Interiorul casei ,biblioteca de la etaj,terasa.Proprietara fff amabila.

 553. Pat confortabil, proprietara f dr─âgu╚Ť─â, cur─â╚Ťenie, totul nou

 554. Curat, nou, bucatarie dotata cu de toate + gratar. Multumim proprietarilor. Niste oameni deosebiti.

 555. Loca╚Ťia este noua,foarte curat─â,iar gazdele ne-au f─âcut sa ne sim╚Ťim ca ╚Öi parte din familie.

 556. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 557. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 558. Aer curat, zon─â lini╚Ötit─â. Camer─â modern─â, confortabil─â. Balcon mare, cu m─âsu╚Ť─â ╚Öi scaune. Teras─â mare cu mese, curte mare cu flori ╚Öi leag─âne. Aragaz ╚Öi frigidere pentru clien╚Ťii vilei.

 559. Locatia este linistita si curata. Sejurul a decurs fara probleme si am fost multumiti. Bun raport calitate/pret.

 560. Gazda foarte amabila, curatenie, amplasare in cartier foarte linistit.

 561. o locatie minunata. casa este amplasata pe o strada linistita, departe de zonele aglomerate. are curte cu iarba, ideal pt copii. este curat, bucataria are toate dotarile, gazda foarte primitoare.

 562. Piscina de afara, cu apa foarte calda! Faptul ca este un coridor pana la Aqualand si nu mergi prin frig. Organizarea lucrurilor foarte bine realizata, desi nu inteleg sensul Dispeceratului…de ce nu pot merge la Recep╚Ťie?

 563. A fost un sejur frumos si relaxant . Si au niste piscine exceptionale

 564. Mi-ar pl─âcea s─â pot rezerva ┼či mai multe nop┼úi! 3 sau mai multe.

 565. Pretul foarte bun raportat la conditiile si confortul oferite

 566. Locatie foarte buna !! IDEALA pentru familie !! Gazda foarte ok!!

 567. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 568. O locatie care chiar merita nota de pe Booking ,atat amplasarea cat si oamenii primitori si comunicativi ce administreaza vila fac din aceasta locatie un loc unde revii cu placere. One of the best places a found on booking , frendly owners and great view.

 569. Terasa cu priveliste deosebita, ideala pt rasarit si apus de soare, o masa in familie, curatenie. Recomand

 570. Curatenie impecabila.Interiorul casei ,biblioteca de la etaj,terasa.Proprietara fff amabila.

 571. Situata in zona de interes, la distanta de mers pe jos de parc si cele cateva restaurante din statiune. Mic dejun bun.

 572. Micul dejun a fost bun dar locatia in care se servea cam neincapatoare. Ar putea adauga ceva omleta sau macar oua ochiuri. Am vazut cu ochii mei cum ouale fierte care nu se mancau, erau bagate in fridiger, probabil ca se vor servi a 2-a zi ­čÖé

 573. Am avut camera mica ,dar a fost destul de confortabilă . Mic dejun bun calitativ. Foișor in partea din spate unde te poti relaxa Foarte curat, apa calda , băuturi in frigiderul din camera Camere la fiecare colt al pensiuni in exterior , poti lasa masina in siguranta

 574. Amabilitatea proprietarilor, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea! Si cafeaua!

 575. Pat confortabil, proprietara f dr─âgu╚Ť─â, cur─â╚Ťenie, totul nou

 576. Curat, nou, bucatarie dotata cu de toate + gratar. Multumim proprietarilor. Niste oameni deosebiti.

 577. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 578. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 579. Aer curat, zon─â lini╚Ötit─â. Camer─â modern─â, confortabil─â. Balcon mare, cu m─âsu╚Ť─â ╚Öi scaune. Teras─â mare cu mese, curte mare cu flori ╚Öi leag─âne. Aragaz ╚Öi frigidere pentru clien╚Ťii vilei.

 580. Faptul ca proprietarii au incercat sa investeasca in lucruri de calitate ( mobilier , tehnico- sanitare, etc). Micuta biblioteca de la etaj si terasa.

 581. Impecabil. Curatenie, liniste, amabilitatea gazdei dotarile bucatariei, confortul camerelor. Multumim frumos.

 582. Camera spatioasa, baie mare curatenie, buc─ât─ârie , proprietarul pensiunii f serviabil si atent sa nu ne lipseasc─â nimic.Felicitari.

 583. Gazdele foarte amabile, loca╚Ťie bun─â, buc─ât─ârie dotata, camere confortabile

 584. Loca╚Ťie nou─â, modern─â , curat─â, dotat─â cu toate cele necesare pentru un sejur.Gazdele sunt amabili ╚Öi prieteno╚Öi.

 585. A fost curat. Am avut acces la buc─ât─ârie si wi-fi. Persoana care se ocup─â de pensiune a fost foarte amabil─â.

 586. Restaurantul Hotelului Caciulata este deosebit de prietenos si primitor. Atat atmosfera placuta cat si ospatarii deosebit de calzi si implicati te fac sa te simti un client special. Servirea rapida si modul in care comunici cu ei te fac sa te simti relaxat. Meniul este variat si se simte mana unor bucatari cu experienta. Atmosfera devine speciala in serile in care implica si un moment artistic foarte bine apreciat de oaspetii complexului, restaurantul devenind neincapator pentru cei care doresc sa danseze sau sa incinga o hora olteneasca adevarata.

 587. Piscina de afara, cu apa foarte calda! Faptul ca este un coridor pana la Aqualand si nu mergi prin frig. Organizarea lucrurilor foarte bine realizata, desi nu inteleg sensul Dispeceratului…de ce nu pot merge la Recep╚Ťie?

 588. A fost un sejur frumos si relaxant . Si au niste piscine exceptionale

 589. Gazde primitoare, curatenia, imprejurimile pensiunii

 590. Micul dejun a fost bun dar locatia in care se servea cam neincapatoare. Ar putea adauga ceva omleta sau macar oua ochiuri. Am vazut cu ochii mei cum ouale fierte care nu se mancau, erau bagate in fridiger, probabil ca se vor servi a 2-a zi ­čÖé

 591. Curatenie, mic dejun gustos, amplasarea aproape de centru statiunii ! Vom reveni cu placere

 592. Pretul foarte bun raportat la conditiile si confortul oferite

 593. Locatie foarte buna !! IDEALA pentru familie !! Gazda foarte ok!!

 594. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 595. Amabilitatea proprietarilor, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea! Si cafeaua!

 596. Pat confortabil, proprietara f dr─âgu╚Ť─â, cur─â╚Ťenie, totul nou

 597. Curat, nou, bucatarie dotata cu de toate + gratar. Multumim proprietarilor. Niste oameni deosebiti.

 598. Cazarea este la ie╚Öirea din S─âl─âtrucel, la cca 3 km de Calimanesti. Zona este lini╚Ötit─â, camerele sunt mari, curate ╚Öi mobilate modern. Baia este foarte curata ╚Öi instala╚Ťiile sanitare sunt toate noi. ├Än curte se afl─â o zon─â de joac─â pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie dotat─â cu frigider, cuptor cu microunde ╚Öi zona de gr─âtar. Toate curate ╚Öi noi. Gazda este foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â.

 599. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 600. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 601. Impecabil. Curatenie, liniste, amabilitatea gazdei dotarile bucatariei, confortul camerelor. Multumim frumos.

 602. Camera spatioasa, baie mare curatenie, buc─ât─ârie , proprietarul pensiunii f serviabil si atent sa nu ne lipseasc─â nimic.Felicitari.

 603. Zona este foarte lini╚Ötit─â. Camera mare ╚Öi curat─â. Gazdele foarte prietenoase ╚Öi ├«ncearc─â s─â te ajute cu orice. M-am sim╚Ťit ca ╚Öi cum am fost in vizita la niste prieteni vechi. Vom mai reveni cu siguran╚Ť─â! Va mul╚Ťumim!

 604. Gazdele foarte amabile, loca╚Ťie bun─â, buc─ât─ârie dotata, camere confortabile

 605. Loca╚Ťie nou─â, modern─â , curat─â, dotat─â cu toate cele necesare pentru un sejur.Gazdele sunt amabili ╚Öi prieteno╚Öi.

 606. A fost curat. Am avut acces la buc─ât─ârie si wi-fi. Persoana care se ocup─â de pensiune a fost foarte amabil─â.

 607. Cur─â╚Ťenie impecabila,ai de toate de ce ai nevoie.Liniste po╚Ťi s─â te odihne╚Öti vedere super frumos c─âtre Olt. Mul╚Ťumim pentru tot

 608. Mi-a placut totul! Foarte curat apartamentul, complet utilat, liniste, priveliste! Recomand!

 609. liniste, curatenie, confortabil, odihnitor, …. totul la superlativ….

 610. Am fost atras de Aqua Parc pentru distractia copilului

 611. personalul foarte amabil si prompt curatenie mancare buna siguranta

 612. Beneficiul bailor termale, peisajul.. aerul curat..

 613. Mic dejun peste a╚Ötept─âri. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, aproape de parc, de Manastirea Cozia

 614. Gazde primitoare, curatenia, imprejurimile pensiunii

 615. Micul dejun a fost bun dar locatia in care se servea cam neincapatoare. Ar putea adauga ceva omleta sau macar oua ochiuri. Am vazut cu ochii mei cum ouale fierte care nu se mancau, erau bagate in fridiger, probabil ca se vor servi a 2-a zi ­čÖé

 616. Pretul foarte bun raportat la conditiile si confortul oferite

 617. Locatie foarte buna !! IDEALA pentru familie !! Gazda foarte ok!!

 618. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 619. Amabilitatea proprietarilor, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea! Si cafeaua!

 620. Pat confortabil, proprietara f dr─âgu╚Ť─â, cur─â╚Ťenie, totul nou

 621. Curat, nou, bucatarie dotata cu de toate + gratar. Multumim proprietarilor. Niste oameni deosebiti.

 622. Impecabil. Curatenie, liniste, amabilitatea gazdei dotarile bucatariei, confortul camerelor. Multumim frumos.

 623. Camera spatioasa, baie mare curatenie, buc─ât─ârie , proprietarul pensiunii f serviabil si atent sa nu ne lipseasc─â nimic.Felicitari.

 624. Zona este foarte lini╚Ötit─â. Camera mare ╚Öi curat─â. Gazdele foarte prietenoase ╚Öi ├«ncearc─â s─â te ajute cu orice. M-am sim╚Ťit ca ╚Öi cum am fost in vizita la niste prieteni vechi. Vom mai reveni cu siguran╚Ť─â! Va mul╚Ťumim!

 625. Cazarea este la ie╚Öirea din S─âl─âtrucel, la cca 3 km de Calimanesti. Zona este lini╚Ötit─â, camerele sunt mari, curate ╚Öi mobilate modern. Baia este foarte curata ╚Öi instala╚Ťiile sanitare sunt toate noi. ├Än curte se afl─â o zon─â de joac─â pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie dotat─â cu frigider, cuptor cu microunde ╚Öi zona de gr─âtar. Toate curate ╚Öi noi. Gazda este foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â.

 626. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 627. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 628. Cur─â╚Ťenie impecabila,ai de toate de ce ai nevoie.Liniste po╚Ťi s─â te odihne╚Öti vedere super frumos c─âtre Olt. Mul╚Ťumim pentru tot

 629. Mi-a placut totul! Foarte curat apartamentul, complet utilat, liniste, priveliste! Recomand!

 630. liniste, curatenie, confortabil, odihnitor, …. totul la superlativ….

 631. Gazdele foarte amabile, loca╚Ťie bun─â, buc─ât─ârie dotata, camere confortabile

 632. Loca╚Ťie nou─â, modern─â , curat─â, dotat─â cu toate cele necesare pentru un sejur.Gazdele sunt amabili ╚Öi prieteno╚Öi.

 633. A fost curat. Am avut acces la buc─ât─ârie si wi-fi. Persoana care se ocup─â de pensiune a fost foarte amabil─â.

 634. Cu regret, la capitolul plusuri, nu pot sa apreciez pozitiv decat curatenia si calitatea proapelor.

 635. Hotelul si aqua park a fost in aceeasi locatie. Ft repede de ajuns din camera de hotel in aqua park. Si nu a fost nevoie sa iesim afara , unde era destul de rece.

 636. Restaurantul, servirea, mancare a fost ok la contra-cost.

 637. -Aproape de Aquapark, 10 min de mers pe jos -Curatenie in camera, -Pat comod, asternuturi curate, prosoape curate

 638. Locatia este aproape de parc, caldura in camere, gratar in curte care poate fi folosit de oaspeti, acces la bucatarie.

 639. Mic dejun peste a╚Ötept─âri. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, aproape de parc, de Manastirea Cozia

 640. Impecabil. Curatenie, liniste, amabilitatea gazdei dotarile bucatariei, confortul camerelor. Multumim frumos.

 641. Camera spatioasa, baie mare curatenie, buc─ât─ârie , proprietarul pensiunii f serviabil si atent sa nu ne lipseasc─â nimic.Felicitari.

 642. Zona este foarte lini╚Ötit─â. Camera mare ╚Öi curat─â. Gazdele foarte prietenoase ╚Öi ├«ncearc─â s─â te ajute cu orice. M-am sim╚Ťit ca ╚Öi cum am fost in vizita la niste prieteni vechi. Vom mai reveni cu siguran╚Ť─â! Va mul╚Ťumim!

 643. Amabilitatea proprietarilor, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea! Si cafeaua!

 644. Pat confortabil, proprietara f dr─âgu╚Ť─â, cur─â╚Ťenie, totul nou

 645. Curat, nou, bucatarie dotata cu de toate + gratar. Multumim proprietarilor. Niste oameni deosebiti.

 646. Cazarea este la ie╚Öirea din S─âl─âtrucel, la cca 3 km de Calimanesti. Zona este lini╚Ötit─â, camerele sunt mari, curate ╚Öi mobilate modern. Baia este foarte curata ╚Öi instala╚Ťiile sanitare sunt toate noi. ├Än curte se afl─â o zon─â de joac─â pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie dotat─â cu frigider, cuptor cu microunde ╚Öi zona de gr─âtar. Toate curate ╚Öi noi. Gazda este foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â.

 647. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 648. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 649. Pretul foarte bun raportat la conditiile si confortul oferite

 650. Locatie foarte buna !! IDEALA pentru familie !! Gazda foarte ok!!

 651. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 652. Totul a fost superb, camera este extrem de curata, incalzire prin centrala pe gaze, apa calda permanent acces la bucatarie utilata, gratar afara, curte, foisor. Gazdele sunt extrem de primitoare, iar locatia este foarte aproape de centru si de statia de autobuz.

 653. Loca┼úia acestei pensiuni este foarte aproape de centru, suficient ├«nc├ót s─â nu te deranjeze traficul rutier de pe drumul european E81. Este ideal─â pentru cei ce i┼či doresc s─â petreac─â o vacan┼ú─â ├«n lini┼čte. Gazdele sunt de nota 10!

 654. Locatia este linistita si curata. Sejurul a decurs fara probleme si am fost multumiti. Bun raport calitate/pret.

 655. Este bine amplasat. Am avut vederea spre Olt. Superba priveliste.

 656. In rest totul a fost la superlativ. Mul╚Ťumiri personalului hotelului Caciulata, sa o tina tot asa.

 657. Micul dejun a fost foarte bun la alegere. Apoi Agua parkul a fost exceptional.

 658. Totul a fost mai mult decat frumos!! Cu siguranta vom reveni!

 659. Cazarea…m├óncarea…apa termala in piscin─â au fost extraordinare…

 660. Apa termal─â a fost cald─â si curat─â, m├óncarea foarte bun─â, conditiile camerei ├«ntr-adev─âr de 4*,proaspe schimbate in fiecare zi, plata a tot ceea ce consumi se poate face pe camer─â ceea ce iti ofera un confort pentru c─â numai e╚Öti nevoit sa ╚Ťii dup─â tine mereu ceva bani. Din punctul meu de vedere i-a╚Ö acorda nota 9!

 661. Personal foarte amabil, cur─â╚Ťenie peste tot, lenjerii curate,baie curata, promptitudine , loc de parcare ,minibar,tv,wi-fi😁

 662. Amabilitatea personalului, privelistea din camerele cu vedere la rau, pat confortabil, preturile din restaurant

 663. Personalul Nu mi-a plăcut că primesc si cu animale. Au fost două persoane cu 2 câinii.

 664. Recomand ! Curatenie, liniste ,loca╚Ťia foarte buna. Am sa revin cu siguranta.

 665. Curatenie, amplasare, vila e noua, personal amabil

 666. Foarte curat, departe de zgomotul drumului national, totul nou.

 667. Gazda primitoare. Comunicare buna. Curat si confortabil

 668. Proprietarii sunt oameni minuna╚Ťi,ne am sim╚Ťit extraordinar,foarte curat,zona foarte lini╚Ötita,magazine,╚Ötrand,m─ân─âstiri,sta╚Ťiunea C─âciulata la 2 km,se poate merge pe faleza Oltului pe jos,microbuz care vine la 20 min ╚Öi sta╚Ťia la 1 min de mers pe jos,va recomand cu cea mai mare ├«ncredere!

 669. 1.Bucataria foarte bine utilata. 2.Curatenia 3.Casa are avantajul ca iti confera intimitate. 4. Nu in ultimul rand gazdele-niste oameni de toata isprava!

 670. Camer─â curat─â , pat cu saltea fr confortabil─â, baie utilat─â cu usc─âtor de p─âr , cur─â╚Ťenie zilnic─â – doamnele de la cur─â╚Ťenie fr dr─âgu╚Ťe. Recep╚Ťioneri fr amabili.

 671. Restaurantul, servirea, mancare a fost ok la contra-cost.

 672. personalul foarte amabil si prompt curatenie mancare buna siguranta

 673. Foarte amabil tot personalul, curat, dotat cu tot ce ai nevoie. Bine amplasat localul, locuri de parcare suficiente pentru toti turistii.

 674. Foarte curat. Locul de joaca a fost apreciat de baietelul nostru.

 675. totul a fost peste asteptari,administratorul acestei afaceri a gandit si altceva,multumesc

 676. Camer─â curat─â , pat cu saltea fr confortabil─â, baie utilat─â cu usc─âtor de p─âr , cur─â╚Ťenie zilnic─â – doamnele de la cur─â╚Ťenie fr dr─âgu╚Ťe. Recep╚Ťioneri fr amabili.

 677. Restaurantul, servirea, mancare a fost ok la contra-cost.

 678. personalul foarte amabil si prompt curatenie mancare buna siguranta

 679. Amplasarea complexului, peisajul, bazinele in aer liber, personalul, meniul.

 680. Raport bun calitate pre╚Ť. Peisajul este minunat. Apa din bazine este benefica. Ideal pentru relaxare.

 681. Este bine amplasat. Am avut vederea spre Olt. Superba priveliste.

 682. Gazde amabile, mic dejun bun, căldură suficientă in camere. Așternuturi curate, de calitate.

 683. Mic dejun peste a╚Ötept─âri. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, aproape de parc, de Manastirea Cozia

 684. Gazde primitoare, curatenia, imprejurimile pensiunii

 685. Foarte spatios, dotat cu tot ce trebuie, apropiat ca distanta de bazinele cu apa termala

 686. CONDITII FOARTE BUNE , CURATENIE PERFECTA, AER CURAT, FOISOR, GRATAR, SI PROPRIETARUL FOARTE AMABIL. LOCATIA PERFECTA DE PETRECUT IN GRUP

 687. Locatia excelenta, foarte aproape de hotel Central (unde sunt bazine cu apa termala). Gazda foarte amabila, dispusa sa ajute si sa dea informatii. Apartamentul foarte spatios: 3 camere cu 3 bai si bucataria bine utilata, exact cum este prezentat in fotografii.

 688. Pretul foarte bun raportat la conditiile si confortul oferite

 689. Locatie foarte buna !! IDEALA pentru familie !! Gazda foarte ok!!

 690. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 691. Totul a fost superb, locatia, pensiunea, proprietarul Rares, un om extraordinar. Zona linistita, de unde poti pleca in drumetie pe muntele Cozia, un loc unde iti poti incarca bateriile si nu ai cum sa te plictisesti. Multumim dl Rares

 692. Pensiunea linistita, curata, asezata intr-un cadru foarte pitoresc!. Bucataria dotata cu strictul necesar permite prepararea unui mic dejun sau mai mult.. Se pot vizita obiective turistice interesante in zona si admira peisaje de vis!

 693. Gazda t├ón─âr─â, ╚Öi extrem de primitoare, gata s─â ne ajute cu orice. Stilul rustic cu mobilier din lemn masiv, ╚Öemineu, buc─ât─âria dotat─â ╚Öi utilat─â p├ón─â la cel mai mic am─ânunt. Terasa mare cu vedere splendid─â spre munte. Camerele spa╚Ťioase create modern dar cu mobilier rustic, cu televizor LED ╚Öi ├«nc─âlzire prin pardoseal─â, balcoane generoase cu vedere superb─â.

 694. Amabilitatea proprietarilor, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea! Si cafeaua!

 695. Pat confortabil, proprietara f dr─âgu╚Ť─â, cur─â╚Ťenie, totul nou

 696. Curat, nou, bucatarie dotata cu de toate + gratar. Multumim proprietarilor. Niste oameni deosebiti.

 697. Impecabil. Curatenie, liniste, amabilitatea gazdei dotarile bucatariei, confortul camerelor. Multumim frumos.

 698. Camera spatioasa, baie mare curatenie, buc─ât─ârie , proprietarul pensiunii f serviabil si atent sa nu ne lipseasc─â nimic.Felicitari.

 699. Zona este foarte lini╚Ötit─â. Camera mare ╚Öi curat─â. Gazdele foarte prietenoase ╚Öi ├«ncearc─â s─â te ajute cu orice. M-am sim╚Ťit ca ╚Öi cum am fost in vizita la niste prieteni vechi. Vom mai reveni cu siguran╚Ť─â! Va mul╚Ťumim!

 700. Camera si micul dejun, destul de decente. Personal amabil la receptie si in hotel. Personal suficient de deservire al complexului.

 701. Camer─â curat─â , pat cu saltea fr confortabil─â, baie utilat─â cu usc─âtor de p─âr , cur─â╚Ťenie zilnic─â – doamnele de la cur─â╚Ťenie fr dr─âgu╚Ťe. Recep╚Ťioneri fr amabili.

 702. Restaurantul, servirea, mancare a fost ok la contra-cost.

 703. Gazde amabile, mic dejun bun, căldură suficientă in camere. Așternuturi curate, de calitate.

 704. Mic dejun peste a╚Ötept─âri. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, aproape de parc, de Manastirea Cozia

 705. Gazde primitoare, curatenia, imprejurimile pensiunii

 706. Locatie frumoasa, aer curat, camera spatioasa cu balcon cu vedere la munte, curatenia, piscinele, mancarea la restaurant gustoasa si la un pret relativ rezonabil. Obiective turistice in zona.

 707. Amplasarea complexului, peisajul, bazinele in aer liber, personalul, meniul.

 708. Raport bun calitate pre╚Ť. Peisajul este minunat. Apa din bazine este benefica. Ideal pentru relaxare.

 709. Pretul foarte bun raportat la conditiile si confortul oferite

 710. Locatie foarte buna !! IDEALA pentru familie !! Gazda foarte ok!!

 711. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 712. Foarte spatios, dotat cu tot ce trebuie, apropiat ca distanta de bazinele cu apa termala

 713. CONDITII FOARTE BUNE , CURATENIE PERFECTA, AER CURAT, FOISOR, GRATAR, SI PROPRIETARUL FOARTE AMABIL. LOCATIA PERFECTA DE PETRECUT IN GRUP

 714. Locatia excelenta, foarte aproape de hotel Central (unde sunt bazine cu apa termala). Gazda foarte amabila, dispusa sa ajute si sa dea informatii. Apartamentul foarte spatios: 3 camere cu 3 bai si bucataria bine utilata, exact cum este prezentat in fotografii.

 715. Totul a fost superb, locatia, pensiunea, proprietarul Rares, un om extraordinar. Zona linistita, de unde poti pleca in drumetie pe muntele Cozia, un loc unde iti poti incarca bateriile si nu ai cum sa te plictisesti. Multumim dl Rares

 716. Pensiunea linistita, curata, asezata intr-un cadru foarte pitoresc!. Bucataria dotata cu strictul necesar permite prepararea unui mic dejun sau mai mult.. Se pot vizita obiective turistice interesante in zona si admira peisaje de vis!

 717. Gazda t├ón─âr─â, ╚Öi extrem de primitoare, gata s─â ne ajute cu orice. Stilul rustic cu mobilier din lemn masiv, ╚Öemineu, buc─ât─âria dotat─â ╚Öi utilat─â p├ón─â la cel mai mic am─ânunt. Terasa mare cu vedere splendid─â spre munte. Camerele spa╚Ťioase create modern dar cu mobilier rustic, cu televizor LED ╚Öi ├«nc─âlzire prin pardoseal─â, balcoane generoase cu vedere superb─â.

 718. Impecabil. Curatenie, liniste, amabilitatea gazdei dotarile bucatariei, confortul camerelor. Multumim frumos.

 719. Camera spatioasa, baie mare curatenie, buc─ât─ârie , proprietarul pensiunii f serviabil si atent sa nu ne lipseasc─â nimic.Felicitari.

 720. Zona este foarte lini╚Ötit─â. Camera mare ╚Öi curat─â. Gazdele foarte prietenoase ╚Öi ├«ncearc─â s─â te ajute cu orice. M-am sim╚Ťit ca ╚Öi cum am fost in vizita la niste prieteni vechi. Vom mai reveni cu siguran╚Ť─â! Va mul╚Ťumim!

 721. Amabilitatea proprietarilor, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea! Si cafeaua!

 722. Pat confortabil, proprietara f dr─âgu╚Ť─â, cur─â╚Ťenie, totul nou

 723. Curat, nou, bucatarie dotata cu de toate + gratar. Multumim proprietarilor. Niste oameni deosebiti.

 724. Locatie frumoasa, aer curat, camera spatioasa cu balcon cu vedere la munte, curatenia, piscinele, mancarea la restaurant gustoasa si la un pret relativ rezonabil. Obiective turistice in zona.

 725. Amplasarea complexului, peisajul, bazinele in aer liber, personalul, meniul.

 726. Raport bun calitate pre╚Ť. Peisajul este minunat. Apa din bazine este benefica. Ideal pentru relaxare.

 727. Gazde amabile, mic dejun bun, căldură suficientă in camere. Așternuturi curate, de calitate.

 728. Mic dejun peste a╚Ötept─âri. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, aproape de parc, de Manastirea Cozia

 729. Gazde primitoare, curatenia, imprejurimile pensiunii

 730. Pretul foarte bun raportat la conditiile si confortul oferite

 731. Locatie foarte buna !! IDEALA pentru familie !! Gazda foarte ok!!

 732. A fost peste asteptari. Frecventam de multa vreme statiunea dar este primul an cand am stat la acest apartament. Avand un pret mai mic decat alte apartamente , ne era teama ca si conditiile vor fi mai jos. Dar conditiile sunt chiar peste alte locuri cu preturi mai mari. Cu siguranta vom reveni.

 733. Amabilitatea proprietarilor, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea! Si cafeaua!

 734. Pat confortabil, proprietara f dr─âgu╚Ť─â, cur─â╚Ťenie, totul nou

 735. Curat, nou, bucatarie dotata cu de toate + gratar. Multumim proprietarilor. Niste oameni deosebiti.

 736. Vila este frumos amenajat─â ╚Öi dotat─â cu tot ce am fi avut nevoie iar camera a fost spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â.

 737. Impecabil. Curatenie, liniste, amabilitatea gazdei dotarile bucatariei, confortul camerelor. Multumim frumos.

 738. Camera spatioasa, baie mare curatenie, buc─ât─ârie , proprietarul pensiunii f serviabil si atent sa nu ne lipseasc─â nimic.Felicitari.

 739. Cazarea este la ie╚Öirea din S─âl─âtrucel, la cca 3 km de Calimanesti. Zona este lini╚Ötit─â, camerele sunt mari, curate ╚Öi mobilate modern. Baia este foarte curata ╚Öi instala╚Ťiile sanitare sunt toate noi. ├Än curte se afl─â o zon─â de joac─â pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie dotat─â cu frigider, cuptor cu microunde ╚Öi zona de gr─âtar. Toate curate ╚Öi noi. Gazda este foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â.

 740. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 741. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 742. Camera este ideal─â, deoarece este modern─â. Mi-a pl─âcut foarte mult.

 743. O loca╚Ťie excelent─â. Raportul calitate-pre╚Ť corect, pentru c├ót am pl─âtit, am primit exact ceea ce ne doream: o loca╚Ťie curat─â, lini╚Ötea unei loca╚Ťii de munte, confort, camere suficient de mari si condi╚Ťii excelente (c─âldur─â din plin, pat extrem de confortabil ╚Öi o vedere c─âtre munte care ne-a ╚Ťinut doar pe teras─â) Keep up the good job, Yes Home! 😊

 744. Amplasare buna, apropiata de statia de autobuz si magazin alimentar. Locatie curata, dotata cu masina de spalat si loc pentru gatit. Personal cu atitudine pozitiva.

 745. Totul a fost superb, camera este extrem de curata, incalzire prin centrala pe gaze, apa calda permanent acces la bucatarie utilata, gratar afara, curte, foisor. Gazdele sunt extrem de primitoare, iar locatia este foarte aproape de centru si de statia de autobuz.

 746. Loca┼úia acestei pensiuni este foarte aproape de centru, suficient ├«nc├ót s─â nu te deranjeze traficul rutier de pe drumul european E81. Este ideal─â pentru cei ce i┼či doresc s─â petreac─â o vacan┼ú─â ├«n lini┼čte. Gazdele sunt de nota 10!

 747. Locatia este linistita si curata. Sejurul a decurs fara probleme si am fost multumiti. Bun raport calitate/pret.

 748. Camera si micul dejun, destul de decente. Personal amabil la receptie si in hotel. Personal suficient de deservire al complexului.

 749. Camer─â curat─â , pat cu saltea fr confortabil─â, baie utilat─â cu usc─âtor de p─âr , cur─â╚Ťenie zilnic─â – doamnele de la cur─â╚Ťenie fr dr─âgu╚Ťe. Recep╚Ťioneri fr amabili.

 750. Restaurantul, servirea, mancare a fost ok la contra-cost.

 751. Gazde amabile, mic dejun bun, căldură suficientă in camere. Așternuturi curate, de calitate.

 752. Mic dejun peste a╚Ötept─âri. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, aproape de parc, de Manastirea Cozia

 753. Gazde primitoare, curatenia, imprejurimile pensiunii

 754. Cazarea este la ie╚Öirea din S─âl─âtrucel, la cca 3 km de Calimanesti. Zona este lini╚Ötit─â, camerele sunt mari, curate ╚Öi mobilate modern. Baia este foarte curata ╚Öi instala╚Ťiile sanitare sunt toate noi. ├Än curte se afl─â o zon─â de joac─â pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie dotat─â cu frigider, cuptor cu microunde ╚Öi zona de gr─âtar. Toate curate ╚Öi noi. Gazda este foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â.

 755. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 756. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 757. Vila este frumos amenajat─â ╚Öi dotat─â cu tot ce am fi avut nevoie iar camera a fost spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â.

 758. Impecabil. Curatenie, liniste, amabilitatea gazdei dotarile bucatariei, confortul camerelor. Multumim frumos.

 759. Camera spatioasa, baie mare curatenie, buc─ât─ârie , proprietarul pensiunii f serviabil si atent sa nu ne lipseasc─â nimic.Felicitari.

 760. Amabilitatea proprietarilor, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea! Si cafeaua!

 761. Pat confortabil, proprietara f dr─âgu╚Ť─â, cur─â╚Ťenie, totul nou

 762. Curat, nou, bucatarie dotata cu de toate + gratar. Multumim proprietarilor. Niste oameni deosebiti.

 763. Gazdele foarte amabile, loca╚Ťie bun─â, buc─ât─ârie dotata, camere confortabile

 764. Loca╚Ťie nou─â, modern─â , curat─â, dotat─â cu toate cele necesare pentru un sejur.Gazdele sunt amabili ╚Öi prieteno╚Öi.

 765. A fost curat. Am avut acces la buc─ât─ârie si wi-fi. Persoana care se ocup─â de pensiune a fost foarte amabil─â.

 766. Camera este ideal─â, deoarece este modern─â. Mi-a pl─âcut foarte mult.

 767. O loca╚Ťie excelent─â. Raportul calitate-pre╚Ť corect, pentru c├ót am pl─âtit, am primit exact ceea ce ne doream: o loca╚Ťie curat─â, lini╚Ötea unei loca╚Ťii de munte, confort, camere suficient de mari si condi╚Ťii excelente (c─âldur─â din plin, pat extrem de confortabil ╚Öi o vedere c─âtre munte care ne-a ╚Ťinut doar pe teras─â) Keep up the good job, Yes Home! 😊

 768. Amplasare buna, apropiata de statia de autobuz si magazin alimentar. Locatie curata, dotata cu masina de spalat si loc pentru gatit. Personal cu atitudine pozitiva.

 769. Totul a fost superb, camera este extrem de curata, incalzire prin centrala pe gaze, apa calda permanent acces la bucatarie utilata, gratar afara, curte, foisor. Gazdele sunt extrem de primitoare, iar locatia este foarte aproape de centru si de statia de autobuz.

 770. Loca┼úia acestei pensiuni este foarte aproape de centru, suficient ├«nc├ót s─â nu te deranjeze traficul rutier de pe drumul european E81. Este ideal─â pentru cei ce i┼či doresc s─â petreac─â o vacan┼ú─â ├«n lini┼čte. Gazdele sunt de nota 10!

 771. Locatia este linistita si curata. Sejurul a decurs fara probleme si am fost multumiti. Bun raport calitate/pret.

 772. Camera si micul dejun, destul de decente. Personal amabil la receptie si in hotel. Personal suficient de deservire al complexului.

 773. Camer─â curat─â , pat cu saltea fr confortabil─â, baie utilat─â cu usc─âtor de p─âr , cur─â╚Ťenie zilnic─â – doamnele de la cur─â╚Ťenie fr dr─âgu╚Ťe. Recep╚Ťioneri fr amabili.

 774. Restaurantul, servirea, mancare a fost ok la contra-cost.

 775. Multumim pt.sejur si promitem ca o sa ne intoarcem de cate ori o sa avem ocazia.

 776. Personalul excelent , o curte minunata , foisorul o oaza de liniste , patul foarte confortabil , camera luminoasa . ❤️

 777. Locatia este construita recent si totul este nou si placut.

 778. Camera este ideal─â, deoarece este modern─â. Mi-a pl─âcut foarte mult.

 779. O loca╚Ťie excelent─â. Raportul calitate-pre╚Ť corect, pentru c├ót am pl─âtit, am primit exact ceea ce ne doream: o loca╚Ťie curat─â, lini╚Ötea unei loca╚Ťii de munte, confort, camere suficient de mari si condi╚Ťii excelente (c─âldur─â din plin, pat extrem de confortabil ╚Öi o vedere c─âtre munte care ne-a ╚Ťinut doar pe teras─â) Keep up the good job, Yes Home! 😊

 780. Amplasare buna, apropiata de statia de autobuz si magazin alimentar. Locatie curata, dotata cu masina de spalat si loc pentru gatit. Personal cu atitudine pozitiva.

 781. Foarte curat, micul dejun foarte bun, aproape de Aquapark

 782. Gazde amabile, mic dejun bun, căldură suficientă in camere. Așternuturi curate, de calitate.

 783. Mic dejun peste a╚Ötept─âri. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, aproape de parc, de Manastirea Cozia

 784. Vila este frumos amenajat─â ╚Öi dotat─â cu tot ce am fi avut nevoie iar camera a fost spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â.

 785. Impecabil. Curatenie, liniste, amabilitatea gazdei dotarile bucatariei, confortul camerelor. Multumim frumos.

 786. Camera spatioasa, baie mare curatenie, buc─ât─ârie , proprietarul pensiunii f serviabil si atent sa nu ne lipseasc─â nimic.Felicitari.

 787. A fost curat, paturi comfortable, mobila frumoasa si noua, zona centrala..

 788. Cur─â╚Ťenie impecabila,ai de toate de ce ai nevoie.Liniste po╚Ťi s─â te odihne╚Öti vedere super frumos c─âtre Olt. Mul╚Ťumim pentru tot

 789. Mi-a placut totul! Foarte curat apartamentul, complet utilat, liniste, priveliste! Recomand!

 790. Cazarea este la ie╚Öirea din S─âl─âtrucel, la cca 3 km de Calimanesti. Zona este lini╚Ötit─â, camerele sunt mari, curate ╚Öi mobilate modern. Baia este foarte curata ╚Öi instala╚Ťiile sanitare sunt toate noi. ├Än curte se afl─â o zon─â de joac─â pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie dotat─â cu frigider, cuptor cu microunde ╚Öi zona de gr─âtar. Toate curate ╚Öi noi. Gazda este foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â.

 791. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 792. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 793. Amplasarea, liniștea, peisajul, traseele, parcul acvatic Cozia.

 794. Cas─â spa╚Ťioas─â ,├«nc─âlzit─â corespunz─âtor, proprietari foarte amabili ,receptivi la toate cerin╚Ťele, cur─â╚Ťenie, lenjerii c─âlcate la dung─â… terase mari,cea de sus cu o priveli╚Öte deosebit─â spre munte ╚Öi ora╚Ö, cafeaua servit─â diminea╚Ťa ├«n razele pl─âcute ale soarelui a fost un adev─ârat festin!! Vom reveni cu siguran╚Ť─â pentru mai multe zile pentru a colinda potecile acestor ├«mprejurimi!

 795. O locatie care chiar merita nota de pe Booking ,atat amplasarea cat si oamenii primitori si comunicativi ce administreaza vila fac din aceasta locatie un loc unde revii cu placere. One of the best places a found on booking , frendly owners and great view.

 796. Camera si micul dejun, destul de decente. Personal amabil la receptie si in hotel. Personal suficient de deservire al complexului.

 797. Camer─â curat─â , pat cu saltea fr confortabil─â, baie utilat─â cu usc─âtor de p─âr , cur─â╚Ťenie zilnic─â – doamnele de la cur─â╚Ťenie fr dr─âgu╚Ťe. Recep╚Ťioneri fr amabili.

 798. Restaurantul, servirea, mancare a fost ok la contra-cost.

 799. Camera este ideal─â, deoarece este modern─â. Mi-a pl─âcut foarte mult.

 800. O loca╚Ťie excelent─â. Raportul calitate-pre╚Ť corect, pentru c├ót am pl─âtit, am primit exact ceea ce ne doream: o loca╚Ťie curat─â, lini╚Ötea unei loca╚Ťii de munte, confort, camere suficient de mari si condi╚Ťii excelente (c─âldur─â din plin, pat extrem de confortabil ╚Öi o vedere c─âtre munte care ne-a ╚Ťinut doar pe teras─â) Keep up the good job, Yes Home! 😊

 801. Amplasare buna, apropiata de statia de autobuz si magazin alimentar. Locatie curata, dotata cu masina de spalat si loc pentru gatit. Personal cu atitudine pozitiva.

 802. Foarte curat, micul dejun foarte bun, aproape de Aquapark

 803. Gazde amabile, mic dejun bun, căldură suficientă in camere. Așternuturi curate, de calitate.

 804. Mic dejun peste a╚Ötept─âri. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, aproape de parc, de Manastirea Cozia

 805. A fost curat, paturi comfortable, mobila frumoasa si noua, zona centrala..

 806. Cur─â╚Ťenie impecabila,ai de toate de ce ai nevoie.Liniste po╚Ťi s─â te odihne╚Öti vedere super frumos c─âtre Olt. Mul╚Ťumim pentru tot

 807. Mi-a placut totul! Foarte curat apartamentul, complet utilat, liniste, priveliste! Recomand!

 808. Amabilitatea proprietarilor, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea! Si cafeaua!

 809. Pat confortabil, proprietara f dr─âgu╚Ť─â, cur─â╚Ťenie, totul nou

 810. Curat, nou, bucatarie dotata cu de toate + gratar. Multumim proprietarilor. Niste oameni deosebiti.

 811. Multumim pt.sejur si promitem ca o sa ne intoarcem de cate ori o sa avem ocazia.

 812. Personalul excelent , o curte minunata , foisorul o oaza de liniste , patul foarte confortabil , camera luminoasa . ❤️

 813. Locatia este construita recent si totul este nou si placut.

 814. Cazarea este la ie╚Öirea din S─âl─âtrucel, la cca 3 km de Calimanesti. Zona este lini╚Ötit─â, camerele sunt mari, curate ╚Öi mobilate modern. Baia este foarte curata ╚Öi instala╚Ťiile sanitare sunt toate noi. ├Än curte se afl─â o zon─â de joac─â pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie dotat─â cu frigider, cuptor cu microunde ╚Öi zona de gr─âtar. Toate curate ╚Öi noi. Gazda este foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â.

 815. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 816. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 817. Apa super calda, bazinele curate, personalul politicos si saritor, camera curata si calduroasa, primitoare.

 818. Camera mare, mobîer nou, foarte curat. Personalul foarte amabil. Mai revin cu placere.

 819. Camera si micul dejun, destul de decente. Personal amabil la receptie si in hotel. Personal suficient de deservire al complexului.

 820. Foarte curat, micul dejun foarte bun, aproape de Aquapark

 821. Gazde amabile, mic dejun bun, căldură suficientă in camere. Așternuturi curate, de calitate.

 822. Mic dejun peste a╚Ötept─âri. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, aproape de parc, de Manastirea Cozia

 823. Cazarea este la ie╚Öirea din S─âl─âtrucel, la cca 3 km de Calimanesti. Zona este lini╚Ötit─â, camerele sunt mari, curate ╚Öi mobilate modern. Baia este foarte curata ╚Öi instala╚Ťiile sanitare sunt toate noi. ├Än curte se afl─â o zon─â de joac─â pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie dotat─â cu frigider, cuptor cu microunde ╚Öi zona de gr─âtar. Toate curate ╚Öi noi. Gazda este foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â.

 824. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 825. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 826. Camera este ideal─â, deoarece este modern─â. Mi-a pl─âcut foarte mult.

 827. O loca╚Ťie excelent─â. Raportul calitate-pre╚Ť corect, pentru c├ót am pl─âtit, am primit exact ceea ce ne doream: o loca╚Ťie curat─â, lini╚Ötea unei loca╚Ťii de munte, confort, camere suficient de mari si condi╚Ťii excelente (c─âldur─â din plin, pat extrem de confortabil ╚Öi o vedere c─âtre munte care ne-a ╚Ťinut doar pe teras─â) Keep up the good job, Yes Home! 😊

 828. Amplasare buna, apropiata de statia de autobuz si magazin alimentar. Locatie curata, dotata cu masina de spalat si loc pentru gatit. Personal cu atitudine pozitiva.

 829. A fost curat, paturi comfortable, mobila frumoasa si noua, zona centrala..

 830. Cur─â╚Ťenie impecabila,ai de toate de ce ai nevoie.Liniste po╚Ťi s─â te odihne╚Öti vedere super frumos c─âtre Olt. Mul╚Ťumim pentru tot

 831. Mi-a placut totul! Foarte curat apartamentul, complet utilat, liniste, priveliste! Recomand!

 832. Ne-a placut totul in apartament…blocul insa este vechi iar scara te face sa te indoiesti de confortul care exista in apartament inainte ca acesta sa fie vazut, insa oamenii din bloc sunt pasnici, civilizati, exist─â o femeie care spala scara zilnic si o pastreaza curat─â atat cat este posibil… Proprietarul super de treaba, foarte punctual, interesat de confortul clientilor.

 833. Este liniste, are 2 bai, are loc de parcare, este apa calda. In fiecare camera televizor functional, cu frigider si aragaz functional. O pozitie excelenta fata de Aqua Parc Central (Hotelul Central este vizavi).

 834. Apartament spatios, perfect pentru familie, 2 bai, 2 dormitoare si un living spatios cu loc de luat masa, birou, canapea spatioasa cu masute, perfecte pt jocuri in familie. Magazin foarte aproape.

 835. Amabilitatea proprietarilor, cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea! Si cafeaua!

 836. Pat confortabil, proprietara f dr─âgu╚Ť─â, cur─â╚Ťenie, totul nou

 837. Curat, nou, bucatarie dotata cu de toate + gratar. Multumim proprietarilor. Niste oameni deosebiti.

 838. Foarte curat, micul dejun foarte bun, aproape de Aquapark

 839. Gazde amabile, mic dejun bun, căldură suficientă in camere. Așternuturi curate, de calitate.

 840. Mic dejun peste a╚Ötept─âri. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, aproape de parc, de Manastirea Cozia

 841. A fost curat, paturi comfortable, mobila frumoasa si noua, zona centrala..

 842. Cur─â╚Ťenie impecabila,ai de toate de ce ai nevoie.Liniste po╚Ťi s─â te odihne╚Öti vedere super frumos c─âtre Olt. Mul╚Ťumim pentru tot

 843. Mi-a placut totul! Foarte curat apartamentul, complet utilat, liniste, priveliste! Recomand!

 844. Totul a fost superb, camera este extrem de curata, incalzire prin centrala pe gaze, apa calda permanent acces la bucatarie utilata, gratar afara, curte, foisor. Gazdele sunt extrem de primitoare, iar locatia este foarte aproape de centru si de statia de autobuz.

 845. Loca┼úia acestei pensiuni este foarte aproape de centru, suficient ├«nc├ót s─â nu te deranjeze traficul rutier de pe drumul european E81. Este ideal─â pentru cei ce i┼či doresc s─â petreac─â o vacan┼ú─â ├«n lini┼čte. Gazdele sunt de nota 10!

 846. Locatia este linistita si curata. Sejurul a decurs fara probleme si am fost multumiti. Bun raport calitate/pret.

 847. Ne-a placut totul in apartament…blocul insa este vechi iar scara te face sa te indoiesti de confortul care exista in apartament inainte ca acesta sa fie vazut, insa oamenii din bloc sunt pasnici, civilizati, exist─â o femeie care spala scara zilnic si o pastreaza curat─â atat cat este posibil… Proprietarul super de treaba, foarte punctual, interesat de confortul clientilor.

 848. Este liniste, are 2 bai, are loc de parcare, este apa calda. In fiecare camera televizor functional, cu frigider si aragaz functional. O pozitie excelenta fata de Aqua Parc Central (Hotelul Central este vizavi).

 849. Apartament spatios, perfect pentru familie, 2 bai, 2 dormitoare si un living spatios cu loc de luat masa, birou, canapea spatioasa cu masute, perfecte pt jocuri in familie. Magazin foarte aproape.

 850. Camera este ideal─â, deoarece este modern─â. Mi-a pl─âcut foarte mult.

 851. O loca╚Ťie excelent─â. Raportul calitate-pre╚Ť corect, pentru c├ót am pl─âtit, am primit exact ceea ce ne doream: o loca╚Ťie curat─â, lini╚Ötea unei loca╚Ťii de munte, confort, camere suficient de mari si condi╚Ťii excelente (c─âldur─â din plin, pat extrem de confortabil ╚Öi o vedere c─âtre munte care ne-a ╚Ťinut doar pe teras─â) Keep up the good job, Yes Home! 😊

 852. Amplasare buna, apropiata de statia de autobuz si magazin alimentar. Locatie curata, dotata cu masina de spalat si loc pentru gatit. Personal cu atitudine pozitiva.

 853. Cazarea este la ie╚Öirea din S─âl─âtrucel, la cca 3 km de Calimanesti. Zona este lini╚Ötit─â, camerele sunt mari, curate ╚Öi mobilate modern. Baia este foarte curata ╚Öi instala╚Ťiile sanitare sunt toate noi. ├Än curte se afl─â o zon─â de joac─â pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie dotat─â cu frigider, cuptor cu microunde ╚Öi zona de gr─âtar. Toate curate ╚Öi noi. Gazda este foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â.

 854. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 855. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 856. Mancarea este foarte gustoasa ,accesul f. Usor la Aqua park .Caldura super peste tot ,servire ireprosabila la restaurant ,internet merge ok in loby.Priveliste spectaculoasa la raul Olt .Parcare in nasul hotelului.

 857. Cazarea, masa si cur─â╚Ťenia. Apa calda la piscin─â cu personal amabil si receptiv.

 858. Amplasarea fata de Aquapark, mâncarea și servirea la restaurant.

 859. Foarte curat, micul dejun foarte bun, aproape de Aquapark

 860. Gazde amabile, mic dejun bun, căldură suficientă in camere. Așternuturi curate, de calitate.

 861. Mic dejun peste a╚Ötept─âri. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, aproape de parc, de Manastirea Cozia

 862. Totul a fost superb, camera este extrem de curata, incalzire prin centrala pe gaze, apa calda permanent acces la bucatarie utilata, gratar afara, curte, foisor. Gazdele sunt extrem de primitoare, iar locatia este foarte aproape de centru si de statia de autobuz.

 863. Loca┼úia acestei pensiuni este foarte aproape de centru, suficient ├«nc├ót s─â nu te deranjeze traficul rutier de pe drumul european E81. Este ideal─â pentru cei ce i┼či doresc s─â petreac─â o vacan┼ú─â ├«n lini┼čte. Gazdele sunt de nota 10!

 864. Locatia este linistita si curata. Sejurul a decurs fara probleme si am fost multumiti. Bun raport calitate/pret.

 865. Amplasarea, liniștea, peisajul, traseele, parcul acvatic Cozia.

 866. Cas─â spa╚Ťioas─â ,├«nc─âlzit─â corespunz─âtor, proprietari foarte amabili ,receptivi la toate cerin╚Ťele, cur─â╚Ťenie, lenjerii c─âlcate la dung─â… terase mari,cea de sus cu o priveli╚Öte deosebit─â spre munte ╚Öi ora╚Ö, cafeaua servit─â diminea╚Ťa ├«n razele pl─âcute ale soarelui a fost un adev─ârat festin!! Vom reveni cu siguran╚Ť─â pentru mai multe zile pentru a colinda potecile acestor ├«mprejurimi!

 867. O locatie care chiar merita nota de pe Booking ,atat amplasarea cat si oamenii primitori si comunicativi ce administreaza vila fac din aceasta locatie un loc unde revii cu placere. One of the best places a found on booking , frendly owners and great view.

 868. A fost curat, paturi comfortable, mobila frumoasa si noua, zona centrala..

 869. Cur─â╚Ťenie impecabila,ai de toate de ce ai nevoie.Liniste po╚Ťi s─â te odihne╚Öti vedere super frumos c─âtre Olt. Mul╚Ťumim pentru tot

 870. Mi-a placut totul! Foarte curat apartamentul, complet utilat, liniste, priveliste! Recomand!

 871. Apartamentul este f frumos, modern mobilat, curat ╚Öi dotat cu tot ce e necesar. Asternuturi f curate ╚Öi frumos mirositoare . Desi zona nu este cea mai pitoreasca, totu╚Öi condi╚Ťiile de cazare sunt excelente. Sunt magazine in zona cu tot ce trebuie, iar ├«n centrul sta╚Ťiunii se ajunge relativ repede. Gazdele f amabile ╚Öi primitoare. Cu ma╚Öina se ajunge relativ u╚Öor. Am avut un sejur excelent, sigur vom mai reveni.

 872. Apartamentul este foarte frumos si modern mobilat, cum apare si in poze, iar zona este linistita, desi chiar langa bloc lucrau la amenajarea unui nou supermarket Anabella. De asemenea este aproape de cateva magazine si piata. Recomand locatia si prietenilor!

 873. zona este foarte frumoasa.Cascada Lotrisor, Manastirea Cozia, Manastirea Turnu, Manastirea Osrov ………

 874. Un apartament dotat cu tot ce-ti trebuie, te simti intr-adevar ca acasa. Gazdele foarte placute, nu te deranjeaza si sunt gata sa te ajute cu tot ce ai nevoie.

 875. Am g─âsit condi╚Ťii de cazare excelente. Personalul foarte amabil. Recomand cu ├«ncredere aceasta loca╚Ťie!

 876. Apartamentul este impecabil de curat si dotat cu tot ce trebuie. Se vede ca acolo gazda se implica si se preocupa ca musafirii sa fie multumiti. Este o liniste incredibila, desi apartamentul este intr-un bloc de 4 etaje. Am avut un sejur super de Revelion. Nu pot decat sa felicit gazda pentru felul in care isi respecta musafirii!

 877. Camera este ideal─â, deoarece este modern─â. Mi-a pl─âcut foarte mult.

 878. O loca╚Ťie excelent─â. Raportul calitate-pre╚Ť corect, pentru c├ót am pl─âtit, am primit exact ceea ce ne doream: o loca╚Ťie curat─â, lini╚Ötea unei loca╚Ťii de munte, confort, camere suficient de mari si condi╚Ťii excelente (c─âldur─â din plin, pat extrem de confortabil ╚Öi o vedere c─âtre munte care ne-a ╚Ťinut doar pe teras─â) Keep up the good job, Yes Home! 😊

 879. Amplasare buna, apropiata de statia de autobuz si magazin alimentar. Locatie curata, dotata cu masina de spalat si loc pentru gatit. Personal cu atitudine pozitiva.

 880. Personalul amabil. Este comod faptul c─â se pot accesa toate piscinele din interior, f─âr─â s─â ie╚Öim afar─â. Loca╚Ťia este bun─â, exist─â posibilit─â╚Ťi de plimbare.

 881. Camera,mai pu╚Ťin baia. Aqua park ul,barul din hol

 882. Mancarea este foarte gustoasa ,accesul f. Usor la Aqua park .Caldura super peste tot ,servire ireprosabila la restaurant ,internet merge ok in loby.Priveliste spectaculoasa la raul Olt .Parcare in nasul hotelului.

 883. Foarte curat, micul dejun foarte bun, aproape de Aquapark

 884. Gazde amabile, mic dejun bun, căldură suficientă in camere. Așternuturi curate, de calitate.

 885. Mic dejun peste a╚Ötept─âri. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, aproape de parc, de Manastirea Cozia

 886. Camera este ideal─â, deoarece este modern─â. Mi-a pl─âcut foarte mult.

 887. O loca╚Ťie excelent─â. Raportul calitate-pre╚Ť corect, pentru c├ót am pl─âtit, am primit exact ceea ce ne doream: o loca╚Ťie curat─â, lini╚Ötea unei loca╚Ťii de munte, confort, camere suficient de mari si condi╚Ťii excelente (c─âldur─â din plin, pat extrem de confortabil ╚Öi o vedere c─âtre munte care ne-a ╚Ťinut doar pe teras─â) Keep up the good job, Yes Home! 😊

 888. Amplasare buna, apropiata de statia de autobuz si magazin alimentar. Locatie curata, dotata cu masina de spalat si loc pentru gatit. Personal cu atitudine pozitiva.

 889. A fost curat, paturi comfortable, mobila frumoasa si noua, zona centrala..

 890. Cur─â╚Ťenie impecabila,ai de toate de ce ai nevoie.Liniste po╚Ťi s─â te odihne╚Öti vedere super frumos c─âtre Olt. Mul╚Ťumim pentru tot

 891. Mi-a placut totul! Foarte curat apartamentul, complet utilat, liniste, priveliste! Recomand!

 892. Cazarea este la ie╚Öirea din S─âl─âtrucel, la cca 3 km de Calimanesti. Zona este lini╚Ötit─â, camerele sunt mari, curate ╚Öi mobilate modern. Baia este foarte curata ╚Öi instala╚Ťiile sanitare sunt toate noi. ├Än curte se afl─â o zon─â de joac─â pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie dotat─â cu frigider, cuptor cu microunde ╚Öi zona de gr─âtar. Toate curate ╚Öi noi. Gazda este foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â.

 893. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 894. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 895. Amplasarea, liniștea, peisajul, traseele, parcul acvatic Cozia.

 896. Cas─â spa╚Ťioas─â ,├«nc─âlzit─â corespunz─âtor, proprietari foarte amabili ,receptivi la toate cerin╚Ťele, cur─â╚Ťenie, lenjerii c─âlcate la dung─â… terase mari,cea de sus cu o priveli╚Öte deosebit─â spre munte ╚Öi ora╚Ö, cafeaua servit─â diminea╚Ťa ├«n razele pl─âcute ale soarelui a fost un adev─ârat festin!! Vom reveni cu siguran╚Ť─â pentru mai multe zile pentru a colinda potecile acestor ├«mprejurimi!

 897. O locatie care chiar merita nota de pe Booking ,atat amplasarea cat si oamenii primitori si comunicativi ce administreaza vila fac din aceasta locatie un loc unde revii cu placere. One of the best places a found on booking , frendly owners and great view.

 898. Apartament mare cu tot ce ai nevoie,supermarket aproape,piscine interioare la c├ó╚Ťiva pa╚Öi .

 899. Apartament amenajat cu mult bun gust, nu ne-a lipsit nimic…ca acas─â… ideal pt. familii cu copii. O zon─â lini╚Ötit─â plina de istorie dar care ├«╚Ťi ofer─â ╚Öi posibilit─â╚Ťi de distrac╚Ťie . Apa tremal─â e minunat─â….Recomand apartamentul ╚Öi loca╚Ťia

 900. Ne-a placut totul in apartament…blocul insa este vechi iar scara te face sa te indoiesti de confortul care exista in apartament inainte ca acesta sa fie vazut, insa oamenii din bloc sunt pasnici, civilizati, exist─â o femeie care spala scara zilnic si o pastreaza curat─â atat cat este posibil… Proprietarul super de treaba, foarte punctual, interesat de confortul clientilor.

 901. micul dejun a fost foarte rigid. In suma de bani propun sa isi aleaga fiecare ce doreste , nu variante impuse

 902. Locatia ,micul dejun ,si prinzul si cina au fost de o buna calitate .

 903. curatenia din hotel mancarea de la restaurant apa din piscine

 904. Curatenie,liniste,discretie,mic dejun foarte gustos,ospitalitate!!!!!!Multumim frumos!!!!!!

 905. Cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, personalul, loca╚Ťia relativ aproape fa╚Ť─â de Aqua Park Cozia, aproximativ 10 minute de mers pe jos.

 906. Foarte curat, micul dejun foarte bun, aproape de Aquapark

 907. Apartament mare cu tot ce ai nevoie,supermarket aproape,piscine interioare la c├ó╚Ťiva pa╚Öi .

 908. Apartament amenajat cu mult bun gust, nu ne-a lipsit nimic…ca acas─â… ideal pt. familii cu copii. O zon─â lini╚Ötit─â plina de istorie dar care ├«╚Ťi ofer─â ╚Öi posibilit─â╚Ťi de distrac╚Ťie . Apa tremal─â e minunat─â….Recomand apartamentul ╚Öi loca╚Ťia

 909. Ne-a placut totul in apartament…blocul insa este vechi iar scara te face sa te indoiesti de confortul care exista in apartament inainte ca acesta sa fie vazut, insa oamenii din bloc sunt pasnici, civilizati, exist─â o femeie care spala scara zilnic si o pastreaza curat─â atat cat este posibil… Proprietarul super de treaba, foarte punctual, interesat de confortul clientilor.

 910. Camera este ideal─â, deoarece este modern─â. Mi-a pl─âcut foarte mult.

 911. O loca╚Ťie excelent─â. Raportul calitate-pre╚Ť corect, pentru c├ót am pl─âtit, am primit exact ceea ce ne doream: o loca╚Ťie curat─â, lini╚Ötea unei loca╚Ťii de munte, confort, camere suficient de mari si condi╚Ťii excelente (c─âldur─â din plin, pat extrem de confortabil ╚Öi o vedere c─âtre munte care ne-a ╚Ťinut doar pe teras─â) Keep up the good job, Yes Home! 😊

 912. Amplasare buna, apropiata de statia de autobuz si magazin alimentar. Locatie curata, dotata cu masina de spalat si loc pentru gatit. Personal cu atitudine pozitiva.

 913. A fost curat, paturi comfortable, mobila frumoasa si noua, zona centrala..

 914. Cur─â╚Ťenie impecabila,ai de toate de ce ai nevoie.Liniste po╚Ťi s─â te odihne╚Öti vedere super frumos c─âtre Olt. Mul╚Ťumim pentru tot

 915. Mi-a placut totul! Foarte curat apartamentul, complet utilat, liniste, priveliste! Recomand!

 916. Amplasarea, liniștea, peisajul, traseele, parcul acvatic Cozia.

 917. Cas─â spa╚Ťioas─â ,├«nc─âlzit─â corespunz─âtor, proprietari foarte amabili ,receptivi la toate cerin╚Ťele, cur─â╚Ťenie, lenjerii c─âlcate la dung─â… terase mari,cea de sus cu o priveli╚Öte deosebit─â spre munte ╚Öi ora╚Ö, cafeaua servit─â diminea╚Ťa ├«n razele pl─âcute ale soarelui a fost un adev─ârat festin!! Vom reveni cu siguran╚Ť─â pentru mai multe zile pentru a colinda potecile acestor ├«mprejurimi!

 918. O locatie care chiar merita nota de pe Booking ,atat amplasarea cat si oamenii primitori si comunicativi ce administreaza vila fac din aceasta locatie un loc unde revii cu placere. One of the best places a found on booking , frendly owners and great view.

 919. Cazarea este la ie╚Öirea din S─âl─âtrucel, la cca 3 km de Calimanesti. Zona este lini╚Ötit─â, camerele sunt mari, curate ╚Öi mobilate modern. Baia este foarte curata ╚Öi instala╚Ťiile sanitare sunt toate noi. ├Än curte se afl─â o zon─â de joac─â pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie dotat─â cu frigider, cuptor cu microunde ╚Öi zona de gr─âtar. Toate curate ╚Öi noi. Gazda este foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â.

 920. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 921. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 922. Cur─â╚Ťenie organizare,totul func╚Ťioneaz─â corect la prima vedere, apa de nota 10,personalul amabil.

 923. ok pentru un week end. masa ok. personal ok. exact de 3 ÔśćÔśćÔść.

 924. Patul a fost confortabil, cald in camera si servirea la restaurant foarte bună, mâncarea bună și accesibilă.

 925. Curatenia, patul, TV-ul, dressing-ul, geamurile inalte, balconul pe care poti servi cafea dimineata, etc.

 926. Camera este ideal─â, deoarece este modern─â. Mi-a pl─âcut foarte mult.

 927. O loca╚Ťie excelent─â. Raportul calitate-pre╚Ť corect, pentru c├ót am pl─âtit, am primit exact ceea ce ne doream: o loca╚Ťie curat─â, lini╚Ötea unei loca╚Ťii de munte, confort, camere suficient de mari si condi╚Ťii excelente (c─âldur─â din plin, pat extrem de confortabil ╚Öi o vedere c─âtre munte care ne-a ╚Ťinut doar pe teras─â) Keep up the good job, Yes Home! 😊

 928. Curatenie,liniste,discretie,mic dejun foarte gustos,ospitalitate!!!!!!Multumim frumos!!!!!!

 929. Cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, personalul, loca╚Ťia relativ aproape fa╚Ť─â de Aqua Park Cozia, aproximativ 10 minute de mers pe jos.

 930. Foarte curat, micul dejun foarte bun, aproape de Aquapark

 931. Cazarea este la ie╚Öirea din S─âl─âtrucel, la cca 3 km de Calimanesti. Zona este lini╚Ötit─â, camerele sunt mari, curate ╚Öi mobilate modern. Baia este foarte curata ╚Öi instala╚Ťiile sanitare sunt toate noi. ├Än curte se afl─â o zon─â de joac─â pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie dotat─â cu frigider, cuptor cu microunde ╚Öi zona de gr─âtar. Toate curate ╚Öi noi. Gazda este foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â.

 932. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 933. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 934. A fost curatenie peste tot. Bucataria foarte bine utilata. Caldura, apa calda, liniste.

 935. Gazdele au fost foarte primitoare, locatia si linistea.

 936. Vila este frumos amenajat─â ╚Öi dotat─â cu tot ce am fi avut nevoie iar camera a fost spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â.

 937. Amplasarea, liniștea, peisajul, traseele, parcul acvatic Cozia.

 938. Cas─â spa╚Ťioas─â ,├«nc─âlzit─â corespunz─âtor, proprietari foarte amabili ,receptivi la toate cerin╚Ťele, cur─â╚Ťenie, lenjerii c─âlcate la dung─â… terase mari,cea de sus cu o priveli╚Öte deosebit─â spre munte ╚Öi ora╚Ö, cafeaua servit─â diminea╚Ťa ├«n razele pl─âcute ale soarelui a fost un adev─ârat festin!! Vom reveni cu siguran╚Ť─â pentru mai multe zile pentru a colinda potecile acestor ├«mprejurimi!

 939. O locatie care chiar merita nota de pe Booking ,atat amplasarea cat si oamenii primitori si comunicativi ce administreaza vila fac din aceasta locatie un loc unde revii cu placere. One of the best places a found on booking , frendly owners and great view.

 940. Apartament mare cu tot ce ai nevoie,supermarket aproape,piscine interioare la c├ó╚Ťiva pa╚Öi .

 941. Apartament amenajat cu mult bun gust, nu ne-a lipsit nimic…ca acas─â… ideal pt. familii cu copii. O zon─â lini╚Ötit─â plina de istorie dar care ├«╚Ťi ofer─â ╚Öi posibilit─â╚Ťi de distrac╚Ťie . Apa tremal─â e minunat─â….Recomand apartamentul ╚Öi loca╚Ťia

 942. Ne-a placut totul in apartament…blocul insa este vechi iar scara te face sa te indoiesti de confortul care exista in apartament inainte ca acesta sa fie vazut, insa oamenii din bloc sunt pasnici, civilizati, exist─â o femeie care spala scara zilnic si o pastreaza curat─â atat cat este posibil… Proprietarul super de treaba, foarte punctual, interesat de confortul clientilor.

 943. Un apartament dotat cu tot ce-ti trebuie, te simti intr-adevar ca acasa. Gazdele foarte placute, nu te deranjeaza si sunt gata sa te ajute cu tot ce ai nevoie.

 944. Am g─âsit condi╚Ťii de cazare excelente. Personalul foarte amabil. Recomand cu ├«ncredere aceasta loca╚Ťie!

 945. Apartamentul este impecabil de curat si dotat cu tot ce trebuie. Se vede ca acolo gazda se implica si se preocupa ca musafirii sa fie multumiti. Este o liniste incredibila, desi apartamentul este intr-un bloc de 4 etaje. Am avut un sejur super de Revelion. Nu pot decat sa felicit gazda pentru felul in care isi respecta musafirii!

 946. Micul dejun a fost ok,personalul amabil,cazarea sa facut rapid exact cum am cerut in email,piscinele ok,in final merita un sejur.

 947. aqua park e ok dar si acolo apa de afara nu era schimbata era Verde in loc de albastra

 948. Pozi╚Ťia hotelului, accesul usor la piscin─â prin interior, personalul amabil, curatenie si caldura.

 949. Curatenie,liniste,discretie,mic dejun foarte gustos,ospitalitate!!!!!!Multumim frumos!!!!!!

 950. Cur─â╚Ťenia, lini╚Ötea, personalul, loca╚Ťia relativ aproape fa╚Ť─â de Aqua Park Cozia, aproximativ 10 minute de mers pe jos.

 951. Foarte curat, micul dejun foarte bun, aproape de Aquapark

 952. A fost curat, paturi comfortable, mobila frumoasa si noua, zona centrala..

 953. Cur─â╚Ťenie impecabila,ai de toate de ce ai nevoie.Liniste po╚Ťi s─â te odihne╚Öti vedere super frumos c─âtre Olt. Mul╚Ťumim pentru tot

 954. Mi-a placut totul! Foarte curat apartamentul, complet utilat, liniste, priveliste! Recomand!

 955. Amplasarea, liniștea, peisajul, traseele, parcul acvatic Cozia.

 956. Cas─â spa╚Ťioas─â ,├«nc─âlzit─â corespunz─âtor, proprietari foarte amabili ,receptivi la toate cerin╚Ťele, cur─â╚Ťenie, lenjerii c─âlcate la dung─â… terase mari,cea de sus cu o priveli╚Öte deosebit─â spre munte ╚Öi ora╚Ö, cafeaua servit─â diminea╚Ťa ├«n razele pl─âcute ale soarelui a fost un adev─ârat festin!! Vom reveni cu siguran╚Ť─â pentru mai multe zile pentru a colinda potecile acestor ├«mprejurimi!

 957. O locatie care chiar merita nota de pe Booking ,atat amplasarea cat si oamenii primitori si comunicativi ce administreaza vila fac din aceasta locatie un loc unde revii cu placere. One of the best places a found on booking , frendly owners and great view.

 958. A fost curatenie peste tot. Bucataria foarte bine utilata. Caldura, apa calda, liniste.

 959. Gazdele au fost foarte primitoare, locatia si linistea.

 960. Vila este frumos amenajat─â ╚Öi dotat─â cu tot ce am fi avut nevoie iar camera a fost spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â.

 961. Curatenia, patul, TV-ul, dressing-ul, geamurile inalte, balconul pe care poti servi cafea dimineata, etc.

 962. Camera este ideal─â, deoarece este modern─â. Mi-a pl─âcut foarte mult.

 963. O loca╚Ťie excelent─â. Raportul calitate-pre╚Ť corect, pentru c├ót am pl─âtit, am primit exact ceea ce ne doream: o loca╚Ťie curat─â, lini╚Ötea unei loca╚Ťii de munte, confort, camere suficient de mari si condi╚Ťii excelente (c─âldur─â din plin, pat extrem de confortabil ╚Öi o vedere c─âtre munte care ne-a ╚Ťinut doar pe teras─â) Keep up the good job, Yes Home! 😊

 964. Multumim pt.sejur si promitem ca o sa ne intoarcem de cate ori o sa avem ocazia.

 965. Personalul excelent , o curte minunata , foisorul o oaza de liniste , patul foarte confortabil , camera luminoasa . ❤️

 966. Locatia este construita recent si totul este nou si placut.

 967. Cazarea este la ie╚Öirea din S─âl─âtrucel, la cca 3 km de Calimanesti. Zona este lini╚Ötit─â, camerele sunt mari, curate ╚Öi mobilate modern. Baia este foarte curata ╚Öi instala╚Ťiile sanitare sunt toate noi. ├Än curte se afl─â o zon─â de joac─â pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie dotat─â cu frigider, cuptor cu microunde ╚Öi zona de gr─âtar. Toate curate ╚Öi noi. Gazda este foarte amabil─â ╚Öi serviabil─â.

 968. A fost confortabil A fost curat Au o curte frumoasa

 969. Camera foarte curata.Patul mare, saltea confortabilă. Mobilier nou. Gazda foarte primitoare ,deschisa și foarte săritoare sa te ajute.

 970. – Curatenie exemplara ( in parcare, in hol, in camere, la receptie..) – Privelistea – camera cu vedere la raul Olt – Personalul foarte amabil – Am primit camerele mai repede decat trebuia – Camera ok cu pat confortabil si lenjerie foarte curata. – Apa termala, statiunea – faptul ca NU am fost conditionati sa luam mic dejunul sau cina la hotel. Am preferat sa mancam la restaurantele si terasele din apropiere. – raport calitate / pret ok

 971. Personalul este OK, camerele arata in general ingrijite/curate. Desigur ca se simte si o oarecare vechime a mobilierului, a usilor, dar e de asteptat la astfel de proprietati din acest complex hotelier. Revin aproape in fiecare an datorita zonei in care se afla si privelistii oferite.

 972. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, camere spa╚Ťioase, usc─âtor de par in baie, m├óncare buna, 8 prosoape in baie (dintre care 2 prosoape pentru piscina). Dac─â ar adauga ╚Öi aparate de aer condi╚Ťionat cred ca ar putea fi clasifica╚Ťi de 4 stele.

 973. Nu a fost confortabil patul. Ventilatorul de la baie zgomotos. Apa curge la cabina dus Frigiderul zgomotos.

 974. Piscina exterioara….Este minunata mai ales in afara sezonului estival… Si personalul a fost destul de dr─âgu╚Ť…dar cred ca intra in fi╚Öa postului….

 975. Am fost cazat in corpul A. In ceea ce priveste camera, conditiile sunt de lux, nu am ce reprosa. Restaurantul e pe specific romanesc, decorat ca atare, cu sculpturi in basorelief. Piscina exterioara e ok si destul de mare (normal, au mai ajuns frunze in ea, dar nu e o problema). Este ok si sauna uscata. Exista bar langa piscina interioara.

 976. Mancarea, personalul au fost ok. Privelistea a fost foarte frumoasa, timpul petrecut la piscina ne-a incantat extraordinar. Cu exceptia furnicilor din camera, totul a fost excelent.

 977. A fost ff bn chiar ╚Öi ├«n perioada asta grea… recomand cu c─âldur─â !

 978. Raport corespunzator pret solicitat/conditii oferite

 979. Locatia a fost extraordinar de frumoasa, gazda foarte cumsecade si primitoare si pensiunea curata si bine igienizata. O locatie perfecta pentru familii, pentru relaxare, odihna si confort. Aprecieri gazdei care ne-a primit cu toata bunavointa si respectul pentru clientela.

 980. Locul este destul de izolat în natură dar orașul este la 5 minute de mers cu mașina și sunt destule magazine pentru aprovizionare. Curtea este suficient de mare pentru a juca diverse jocuri în aer liber. Înăuntru totul este foarte curat și complet echipat cu tot ce este nevoie. Totul ok.

 981. L’endroit est excellent, tr├Ęs propre, a toutes les conditions. La maison est neuve , enti├Ęrement ├ęquip├ęe, meubl├ę de fa├žon moderne et d├ęcor├ę avec go├╗t. Paix, intimit├ę et super paysage .Le jardin, le gazebo, la barbecue, la petite piscine compl├Ętent l’ambiance parfaite. L’hote est une personne tr├Ęs attentionn├ę, serviable, gentille, disponible et fort sympathique. Merci pour l’accueil et nous reviendrons volontiers. Am petrecut un sejur minunat la vila Giulia. Loca╚Ťia este excelent─â, foarte curat , are toate condi╚Ťiile. Casa este nou─â , complet echipat─â, mobilat─â si decorat─â cu bun gust . Lini┼čte, intimitate ┼či super peisaj .Gr─âdina, foi┼čorul, gr─âtarul, piscina completeaz─â ambian╚Ťa perfect─â .Gaza este o persoan─â deosebit─â , foarte atent , amabil, serviabil , disponibil ┼či prietenos . Mul╚Ťumim pentru primire ┼či vom reveni cu drag .

 982. Excelent pentru personal, servire, mic dejun complet, informa╚Ťii acordate de cei prezen╚Ťi

 983. Locatie minunata, parcare generoasa. In camerele cu aer conditionat este confortabil.

 984. Personal foarte amabil, camere calduroase, toate conditiile necesare pentru o vacanta.

 985. – noaptea – r─âcoare, lini╚Öte, pat comod, camera spa╚Ťioas─â, cur─â╚Ťenie – peisaj superb – personal amabil

 986. Locatia, parcul din fata hotelului, camera spatioasa si racoroasa, balcon mare cu vedere la parc, mobila de lemn eleganta, saltele si patul care nu scartaie, baia mare cu geam, candelabrul, piscina exterioara ( la cele interioare nu este inca voie). Un hotel cu aer de castel.

 987. Ce pot sa va zic,este ca se merita sa mergeti la acest Hotel. Nu lipse╚Öte nimic. Este pe masura tuturor. Preturi bune,camera mare,aerisita,curata,dezinfectata la fel si baia spatioasa,curata si dezinfectata. Personalul hotelului este cumsecade,r─âspunde la orice fel de intrebare. Se merita!!! Iar despre tratamentele de la spa,excep╚Ťionale…

 988. Vedere la Olt ╚Öi la insula Ostrov – un peisaj lini╚Ötitor. Personalul amabil. 10 minute pe jos p├ón─â la Mirajul Oltului. 3 minute p├ón─â pe insula Ostrov. Buc─ât─âria, de╚Öi nu foarte divers─â, este de o calitate ridicat─â.

 989. Loca╚Ťia este bun─â, chiar dac─â nu este vizibila de la strada principala, aceasta este foarte aproape de Aqua Park Rom├óne╚Öti, aproape de M─ân─âstirea Ostrov pe malul Oltului, aproape de magazine. De asemenea hotelul beneficiaz─â de o piscin─â in aer liber curata .

 990. Tot: cur─â╚Ťenia, m├óncarea foarte bun─â, pre╚Ťuri reale, personal dr─âgu╚Ť si amabil. Bonus, primeste c─â╚Ťelu╚Öi.🤗🐾

 991. Apartamentul e curat, utilat și mobilat suficient cât sa ai o ședere confortabila. Patul e comod, iar în fata lui e un TV de 46 de inchi. Alături e un dulap uriaș cu uși culisante cu oglinzi, foarte încăpător. Noi am stat o singura noapte, iar apartamentul a fost perfect pentru popasul nostru în zona asta a Calimanestiului / Căciulata care e superba.

 992. Locatia foarte aproape de toate atrac╚Ťiile turistice. Gazda foarte amabila si primitoare. Camera mare, spatioasa cu chicineta bine dotata. Cur─â╚Ťenie. Baia curata ╚Öi spatioasa. Aer condi╚Ťionat si Wi-Fi. Are tot ce trebuie.

 993. Gazdele foarte primitoare, grijulii. Camerele spatioase, foarte curate, mobilate cu gust. Baile str─âluceau de curatenie.

 994. Locatia frumoasa, personal amabil, mancare excelenta, cazarea placuta si calduroasa!

 995. Condi╚Ťii super,curat,nou,piscina cu ape geotermale,apa foarte calda,m├óncare extraordinara,personal amabil ╚Öi prietenos.un sejur perfect!vom reveni!

 996. In linii mari, ne-a pl─âcut totul. Dorim sa mai venim.

 997. Camere curate,m├óncare foarte bun─â, personal excep╚Ťional o s─â revenim cu siguran╚Ť─â

 998. Camere curate, piscină exterioară încălzită, mâncare bună și personal amabil

 999. Piscina mare, apa foarte buna, calda si curata. Camera curata . In camerele din hotelul de *** instalatiile de la baie destul de uzate (se misca vasul de la wc) . Personalul amabil. Pizza pe vatra foarte buna.

 1000. M├óncarea a fost foarte buna. Loca╚Ťia de asemenea. Peisajul este ├«nc├ónt─âtor.

 1001. Locatie frumoasa cu o priveliste frumoasa spre olt si padure. Personalul hotelului si a restaurantului foarte amabili. Curatenia in camera a fost facuta zilnic cea ce nu ne asteptam. Langa hotel bazinele de la Aqua Park sunt sperbe dar nu a fost specificat ca functioneaza doar in exterior.

 1002. Aqua park, aproape de faleza Oltului; camere spa╚Ťioase, m├óncare gustoas─â, cur─â╚Ťenie, personal amabil.

 1003. Mancarea foarte buna,felicitari bucatarilor,servirea buna,aprecierile nu pot fi la superlativ datorita conditiilor impuse de actuala stare pandemica.Mi-a placut,chiar daca nu a fost in sezonul vacantelor.

 1004. Priveliștea minunata, curat și o ambianta plăcută.

 1005. Lini╚Öte, deoarece sunt f.multi pensionari,cur─â╚Ťenie,camere frumoase,m├óncare bun─â,variat─â,ieftin─â,servit─â rapid!

 1006. Locatia hotelului si caracterul cladirii care a fost restaurata foarte frumos Curatenia foarte importanta in perioada pandemiei

 1007. Un hotel care nu prea se mai construieste in zilele astea

 1008. nu am avut inclus, doar a la carte..dar minunata privelistea de pe terasa

 1009. micul dejun c-am slabut la 30 ron dar restul meselor excelent. piscina m-ia depasit asteptari;e apartamentu[ foarte spatios tv. foarte mari si noi. Baia foarte mare si dusul la fel.

 1010. Vedere la Olt ╚Öi la insula Ostrov – un peisaj lini╚Ötitor. Personalul amabil. 10 minute pe jos p├ón─â la Mirajul Oltului. 3 minute p├ón─â pe insula Ostrov. Buc─ât─âria, de╚Öi nu foarte divers─â, este de o calitate ridicat─â.

 1011. Loca╚Ťia este bun─â, chiar dac─â nu este vizibila de la strada principala, aceasta este foarte aproape de Aqua Park Rom├óne╚Öti, aproape de M─ân─âstirea Ostrov pe malul Oltului, aproape de magazine. De asemenea hotelul beneficiaz─â de o piscin─â in aer liber curata .

 1012. Un weekend in familie, calm, in apropierea obiectivelor, cu oportunitate de mers la bazine pentru o dupa-amiaza si plimbari prin imprejurimi !

 1013. Excelent pentru personal, servire, mic dejun complet, informa╚Ťii acordate de cei prezen╚Ťi

 1014. Locatie minunata, parcare generoasa. In camerele cu aer conditionat este confortabil.

 1015. Garsoniera este dotat─â cu tot ceea ce este nevoie,de la ustensile de bucatarie ╚Öi chiar consumabile, p├ón─â la ma╚Öin─â de sp─âlat rufe. Cur─â╚Ťenia este impecabil─â,mobilierul este de calitate iar atmosfera este foarte pl─âcut─â. Se cunoa╚Öte c─â proprietarii depun eforturi pentru ca cei care le calc─â pragul s─â fie mul╚Ťumi╚Ťi. De╚Öi studioul este la sosea, nu m-a deranjat zgomotul traficuluil. Recomand aceast─â loca╚Ťie si a╚Ö reveni cu drag acolo,├«n ciuda micului incident pe care l-am avut. Raportul calitate-pre╚Ť este mai mult dec├ót ok.

 1016. Noi am stat in Studioul Superior.Totul a fost la superlativ ! Curatenie exemplara,chicineta dotata corespunzator,mobilierul de calitate.Recomand cu toata increderea !

 1017. O camera decenta, curatenie si mobilier nou. A fost usor sa intru in posesia cheilor, cat si pentru check-out. Nu am fost deranjati de nimeni, iar contactul cu prea multe persoane (avand in vedere situatia COVID), ne-a facut sa alegem aceasta cazare in locul unei pensiuni sau hotel mai mare.

 1018. Hotelul este nou. Camerele sunt spatioase si amenajate cu bun gust. Wifi-ul a mers perfect in camera (etajul 2). Camera are smart tv (implicit netflix). Amplasare buna, priveliște plăcută. Restaurantul arată foarte bine.

 1019. Totul a fost la superlativ. Personal foarte amabil, cur─â╚Ťenie exemplar─â, mic dejun diversificat ╚Öi ├«ndestul─âtor, piscina cu ap─â cald─â ╚Öi curat─â, masaj relaxant ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd designul camerelor decorate cu foarte mult bun gust. Felicit─âri ├«ntregului staf!

 1020. Amplasarea, curatenia, amabilitatea personalului, restaurantul, mancarea, toate la superlativ

 1021. Amplasamentul, bucătăria și amabilitatea personalului.

 1022. Super piscinele. Raport calitate/pret corect .

 1023. M├óncarea excep╚Ťional─â, apa din piscina exterioara foarte bun─â

 1024. Baza spa a fost excelenta in combinatie cu vremea, ne-a placut maxim, o sa revenim curind.

 1025. Totul a fost superb. Doar că în rezervare, beneficiam si de halate de baie

 1026. A fost foarte ok serviciul de cazare, camera curata, bine antifonata ! Despre restaurant nu pot spune nimic pentru ca nu am mancat la hotel.

 1027. Loca╚Ťia foarte frumoas─â, camera cochet─â, decora╚Ťiunile interioare deosebite, preocupare pentru art─â (fotografie, mobilier, tapiserii )

 1028. Este un hotel bine pozi╚Ťionat Personal amabil Chelnerii amabili Buc─âtarul foarte bun

 1029. Amplasarea aproape de parc de izvoare. Piscina cu apa termala. Personal prietenos.

 1030. Studio dotat, curat, foarte cald ╚Öi pl─âcut. Este tipul de cazare perfect pentru vremuri de pandemie si distan╚Ťare iar doamna care a f─âcut formalitatile este amabil─â ╚Öi primitoare. Chiar nu a lipsit nimic pentru o ╚Öedere pl─âcut─â. Este printre putinele loca╚Ťii vizitate care stiu sa faca turism la noi in ╚Ťar─â. De obicei, la astfel de cazari mici te simti ca un musafir ├«ntr-o cas─â str─âin─â, ceea ce nu e pe gustul meu. Aici a fost perfect, ne-am sim╚Ťit foarte bine. Oamenii fac tot posibilul s─â ├«╚Öi mul╚Ťumeasc─â turi╚Ötii iar pozele de pe booking si de pe site-ul lor exprima realitatea de la fa╚Ťa locului.

 1031. Extraordinar!! Este curat, lini╚Öte ╚Öi tot ce ├«╚Ťi po╚Ťi vrea de la o vacanta. Personalul excelent! Recomand cu drag!

 1032. Camere foarte curate,utilate peste medie,tot confortul.Gazda primitoare.Totul,conform asteptarilor.

 1033. La receptie ne-a intampinat o domnisoara deosebit de cumsecade, care s-a oferit, fara sa cerem noi, sa ne ofere o camera superioara in acelasi pret. Camera foarte curata, asternuturile si prosoapele de un alb imaculat… Piscina curata, apa calda spre fierbinte. Am revenit cu drag si sigur vom mai reveni!

 1034. Caldura si curatenie.Promtitudinea personalului.Sauna de vis

 1035. Curatenie atat in camera cat si in afara hotelului, piscina cu apa geotermala, caldura in camera, pat confortabil, priveliste minunata, liniste. Personal foarte amabil. Vom reveni cu drag, oricând vom avea ocazia!

 1036. Este o locatie curata. Micul dejun este acceptabil. Intrarea la piscina se face cu programare.

 1037. Totul.Curatenie,personal amabil,mic dejun super!Sauna si jakuzzi.Vom reveni cu placere.!

 1038. De╚Öi a fost foarte .ur├ót afara loca╚Ťia mi s-a p─ârut f. buna .Personalul t├ón─âr deosebit de amabil. Atmosfera calda prietenoasa in toate zonele. Cur─â╚Ťenie deosebita .Mic dejun f .bogat si foarte frumos aranjat .Se respectau toate normele anticovid si pu╚Ťina lume .Voi reveni cu siguran╚Ťa si recomand cu multa c─âldura

 1039. micul dejun c-am slabut la 30 ron dar restul meselor excelent. piscina m-ia depasit asteptari;e apartamentu[ foarte spatios tv. foarte mari si noi. Baia foarte mare si dusul la fel.

 1040. Vedere la Olt ╚Öi la insula Ostrov – un peisaj lini╚Ötitor. Personalul amabil. 10 minute pe jos p├ón─â la Mirajul Oltului. 3 minute p├ón─â pe insula Ostrov. Buc─ât─âria, de╚Öi nu foarte divers─â, este de o calitate ridicat─â.

 1041. Loca╚Ťia este bun─â, chiar dac─â nu este vizibila de la strada principala, aceasta este foarte aproape de Aqua Park Rom├óne╚Öti, aproape de M─ân─âstirea Ostrov pe malul Oltului, aproape de magazine. De asemenea hotelul beneficiaz─â de o piscin─â in aer liber curata .

 1042. Micul dejun bogat, cu multe produse din care poti alege dupa plac, si de calitate . Restaurant de 4 stele cu meniu variat si servire deosebita. Piscina cu apa termala binevenita pt relaxare.

 1043. O unitate de cazare in care clientul este pe primul loc, totul straluceste de curatenie, personalul este afabil, piscina cu apa calda este minunata, privelistea pe care am avut-o de la etajul 3 al hotelului a fost magnific─â. Micul dejun bogat si variat, foarte gustos. Recomand cu toat─â c─âldura.

 1044. Micul dejun excelent, bogat, pentru toate gusturile. Totul la superlativ! Un loc splendit cu oameni minunati.

 1045. Cur─â╚Ťenie,amplasat foarte bine,apa termala foarte curata.O sa revenim cu drag!

 1046. Totul a fost perfect, cu exceptia luminii din camera. Vom reveni in curând!!!

 1047. Nu am servit masa in incinta complexului decat in prima seara. Portiile de mancare mici. ( boluri ciorba – mici/ la un pret mic; pestele(pastravul)cerut cel mai mare… 200gr…. Atunci ne-am orientat catre alte locatii. Consider ca este un restaurant pentru cei care vin la tratament si au probleme de sanatate.

 1048. Loca╚Ťia, priveli╚Ötea superb─â din balcon c─âtre bazin ╚Öi panorama deosebit─â cu muntele din jur. Personalul foarte amabil, dot─ârile camerei excelente…raport calitate-pre╚Ť excep╚Ťional. Am reveni cu mare pl─âcere dar din p─âcate g─âsim loc foarte greu….

 1049. Locatia, apa calda din piscina, flexibilitatea, personalul foarte dragut, bautura gratis din camera ­čÖé

 1050. Camerele curate,cald,personal amabil.Piscina face toti banii!

 1051. Amplasarea intr-o zona linistita, curatenia si personalul foarte saritor si dornic sa ne faca sa ne simtim bine

 1052. Mic dejun foarte bogat si variat, centrul spa , minunat.

 1053. Spa-ul este modern și bine organizat. Mancare este variata la micul dejun

 1054. Mic dejun excelent, osp─âtar amabil, loca╚Ťie superba

 1055. Micul de jun foarte bun iar locatia superba,liniste intr-un cuvant relaxare!

 1056. Este pentru prima dat─â c├ónd am venit aici, pot spune c─â totul a fost super, ├«ncep├ónd cu personalul foarte amabil, ( recep╚Ťie, bar), cur─â╚Ťenie ╚Öi la piscin─â. Sigur mai revenim. Mul╚Ťumim pentru tot!

 1057. Totul la superlativ, cu laude speciale pentru restaurant (bucatarie+servire)🎩

 1058. Mancarea foarte buna, inclusiv micul dejun (felicitari bucatarului), camera curata si calduroasa, pozitia pensiunii buna, vis-a-vis de Aqua parc, aproape de Manastirea Cozia

 1059. Camer─â foarte curat─â, c─âlduroas─â ╚Öi loca╚Ťia excelent─â, peste drum de Aqua Park.

 1060. Foarte curat, bucatarie dotata, camere si bai spatioase, amabilitate maxima a proprietarului, zona super linistita. Ideal pt odihna si relaxare.

 1061. Foarte curat si confortabil si-o gazda deosebita .

 1062. Totul. Zona frumoasa, destul de izolata de restul caselor. Foarte curat.

 1063. Atmosfera linistita si relaxanta,curatenie,personal foarte amabil

 1064. Peisajul, camera spa╚Ťioas─â, c─âldur─â ╚Öi cur─â╚Ťenie. Facilit─â╚Ťi la buc─ât─ârie, vesel─â, tig─âi, cuptor cu microunde ╚Öi electric. Frigidere ├«nc─âp─âtoare ╚Öi curate. Lenjeria schimbat─â la dou─â zile. Personalul amabil ╚Öi dr─âgu╚Ť. Mia venim

 1065. La DADA, am gasit ceea ce am cautat: un moment de relaxare in piscina exterioara intr-o zona montana.

 1066. Micul dejun a fost variat, produsele au fost proaspete ╚Öi gustoase. Loca╚Ťia hotelului este excelenta, chiar pe marginea r├óului Olt ╚Öi ├«n imediata vecin─âtate a Aquaparc ului Cozia. Camere sunt spa╚Ťioase, impecabila cur─â╚Ťenia, iar personalul foarte atent, de╚Öi unii dintre ei nu au, poate , foarte multa experienta, hotelul fiind deschis de aproximativ o luna ╚Öi jum─âtate. Nu au fost ├«ncadra╚Ťi la 4* pentru ca nu au dimensiunile cerute de standard la camere. Totul este nou, impecabil, de calitate!

 1067. Locatie noua, curata, personal si servicii excelente. Rafinament culinar la micul dejun

 1068. Micul dejun, curatenia, aerul conditionat, loc de parcare

 1069. Apartament curat, mobilier nou, personal plăcut, mâncare bună la restaurant.

 1070. Pensiunea este amplasata in centrul statiunii Calimanesti, la 2 minute de statia de autobuze. Personalul foarte amabil mi-a oferit informatii cu privire la punctele de interes, am fost intrebata contant daca am cele necesare, zambetele sunt la ele acasa acolo. Rezervasem o camera single si am primit un apartament cu 2 camere pentru ca nu mai exista nicio camera single disponibila- de vis. Recomand Pensiunea El Ryo pentru curatenie, pentru oamenii de acolo, pentru mancarea buna si pentru atmosfera prietenoasa. Cu siguranta tot la El Ryo ma voi caza daca voi mai merge la Calimanesti.

 1071. Pozi╚Ťia la malul m─ârii, proprietarul si mama acestuia foarte amabili, mic dejun bun…ca la mama acas─â 😘 in camera se face cur─â╚Ťenie zilnic

 1072. Dac─â va dori╚Ťi un loc retras, departe de aglomera╚Ťie, aceasta este pensiunea pentru dumnevoastr─â! Un loc minunat, ├«nconjurat de peisaje de vis. Pensiunea dispune de o buc─ât─ârie complet utilat─â, are gr─âtar, ciub─âr, biciclete. Totul este foarte curat ╚Öi ├«ngrijit! Camerele au un aspect rustic, iar de pe balcon po╚Ťi vedea muntele ╚Öi te ├«nc├ónt─â ╚Öi susurul r├óului! Po╚Ťi face trasee pe munte, po╚Ťi merge cu vapora╚Öul pe r├óul Olt. Iar cel mai mare plus este gazda, care face din toat─â ╚Öederea o experien╚Ť─â de neuitat! Cu siguran╚Ť─â vom reveni ╚Öi recomand din tot sufletul aceasta loca╚Ťie de vis!

 1073. Pozitionarea pensiunii , linistea imensa , amabilitatea personalului .

 1074. Living spa╚Ťios, terasa acoperit─â aproape de p├ór├óu,peisaj ,liniste,per total f bine.

 1075. As spune totul prin : nici la Cazare de 5 ***** ( stele ) nu te simiti atat de bine si relaxant , pentru un sejur , indiferent de durata si scopul calatoriei. Viorel Parvu

 1076. Patul a fost foarte confortabil, gazda o persoana de nota 10,punadu-ne totul la dispozi╚Ťie. Vom reveni cu placere.

 1077. Proprietarii foarte draguti. Asternuturile curate

 1078. Loca╚Ťie central─â. ├Än apropiere supermarketuri, pia╚Ťa.

 1079. Gazdele sunt foarte de treaba rezervarea initiala era cu baie pe hol, dar cand am ajuns acolo am fost placut surprinsi sa ni se dea o camera cu baie proprie camera destul de spatioasa locatie linistita dar aproape de centrul statiunii si de magazine

 1080. Tot a fost o gazdă primitoare mai recomandam și la alte persoane

 1081. Micul dejun a fost foarte variat, toate preparatele proaspete, cafeaua foarte bună, ne-a plăcut mult și foișorul din curte, unde am putut să petrecem câteva ore plăcute seara.

 1082. Cur─â╚Ťenie, nota 10!Mic dejun ft bun ╚Öi personalul primitor!

 1083. Locatia excelenta, personal amabil, mic dejun bogat si variat.

 1084. O panoram─â deosebita la etajul 6 unde am fost noi caza╚Ťi!

 1085. Nu am servit micul dejun, locatia este foarte placuta, vederea ok, ar fi fost necesar aer conditionat astfel incat sa nu fie nevoie de deschiderea geamului pe timpul noptii (in acest fel a fost putin zgomot de la traficul de afara).

 1086. Ne am sim╚Ťit extraordinar, personalul hotelului foarte serio╚Öi!

 1087. Cur─â╚Ťenie la superlativ,lini╚Öte,condi╚Ťii deosebite ╚Öi gazde super !!! Excep╚Ťional din toate punctele de vedere!

 1088. Foarte frumos, o sa revenim cu drag. Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie.

 1089. Pensiunea foarte curata, dotata cu gr─âtar, foi╚Öor, hamac, loc de joaca pentru copii. Camera spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte curata.

 1090. Micul dejun foarte variat, potrivit pentru toate gusturile, locatia amplasata intr-o zona linistita, retrasa, langa rau, camera spatioasa cu tot confortul unui hotel de 3 stele, personal amabil, curatenie impecabila. Am fost multumita de serviciile acetui hotel, revenim cu drag!

 1091. Liniste,curat totul la linie atentie la detalii. Recomamd cu drag 😊😊😊

 1092. E un hotel recent pus ├«n func╚Ťiune. Un design func╚Ťional, modern si estetic. Personal t├ón─âr, motivat. Cur─â╚Ťenie impecabila. Camera echipata cu minibar, fierb─âtor de apa, ceai ╚Öi cafea instant. Apa oferita din partea casei. Spatiu de joaca pt copii ├«n interior. Parcare amenajata, inclusiv sta╚Ťie alimentare ma╚Öini electrice. Majoritatea altor unit─â╚Ťi de cazare pe care le-am experimentat in 2020, 2021 au renun╚Ťat ├«n sezonul de vara, din motive economice, la servirea meselor ├«n restaurantul interior, l─âs├ónd ca singura op╚Ťiune terasa, de multe ori ├«nchis─â cu folii de plastic (deci f─âr─â ventilarea fumului de tigara…), River Hotel nu face parte din aceasta categorie.

 1093. Recomad din tot sufletul!!! Am ramas foarte placut surprinsi ! Curatenie ,liniste , gazde super primitoare !!! Vom reveni curand!😊

 1094. As spune totul prin : nici la Cazare de 5 ***** ( stele ) nu te simiti atat de bine si relaxant , pentru un sejur , indiferent de durata si scopul calatoriei. Viorel Parvu

 1095. Patul a fost foarte confortabil, gazda o persoana de nota 10,punadu-ne totul la dispozi╚Ťie. Vom reveni cu placere.