Cazare ieftina Busteni Aproape De Telecabina

De multe ori ne uitam dupa cazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania

★★★ Casa Minerva

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa Mina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Silva Busteni

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Studio 35 Busteni

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Golden Rose 1

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Belvedere Zamora Villa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Yael Luxury Apartments 2

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Dodel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dora si Beniamin Onciu din Bratasani, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dora si Beniamin Onciu din Bratasani, jud. TeleormanCazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania pentru 4 persoane)

 • Marcela si Iosif Papacostea din Cucu, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Marcela si Iosif Papacostea din Cucu, jud. Satu MareCazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania pentru 4 persoane)

 • Augustina si Theodor Orăscu din Gavanu, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Augustina si Theodor Orăscu din Gavanu, jud. VasluiCazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania pentru 4 persoane)

 • Dida si Bartolomeu Bordea din Plenita, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania!

  (Dida si Bartolomeu Bordea din Plenita, jud. DoljCazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania pentru 4 persoane)

 • Iustinian si Manole Corodeanu din Dumbrava, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Iustinian si Manole Corodeanu din Dumbrava, jud. ClujCazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania pentru 4 persoane)

 • Aurora si Octavian Lambru din Cumpana, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania.

  (Aurora si Octavian Lambru din Cumpana, jud. ConstantaCazare in Telecabina Pestera-Babele, Buşteni, Prahova, Romania pentru 4 persoane)

 1. Totul a fost super, doamna de la recepție a fost foarte draguta cu noi

 2. Totul a fost la superlativ ,inclusiv doamna Cristina care a fost o gazda deosebita.Cu multumiri si respect ptr profesionalism . Foarte curat, foarte cald, totul nou, functional, zona linistita, vom reveni cu placere.

 3. Totul a fost superb. Locatia aproape de gara,ff cald in casa,curat,liniste.Dna proprietar un om minunat.Recomand din suflet

 4. Asezarea hotelului, micul dejun diversificat curatanie in camere, caldura absolut totul perfect. Vom reveni 🙂

 5. Totul a fost foarte placut,superb as spune. Camera mare,spatioasa,curata ,baie mare si bine dotata. Superb intr-un cuvant.

 6. Camera superioara?cu vedere la munte,caldura pe sistemul centralizat(zgomot)care s a si defectat cateva ore,baia cocheta dar persista un miros urat!Un hotel pozitionat exceptional dar cu „aerul”vremurilor trecute!Trebuie motivat personalul care lucreaza in acest hotel!

 7. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 8. Mobilier nou alb f.frumos, curățenie, schimbat prosoape in fiecare zi, gunoiul ridicat in fiecare zi, priveliște f.frumoasa, in fiecare camera este centrala proprie – căldură cât ai nevoie, bucătărie complet echipata fără aragaz.

 9. Curatenie,caldura,spatiu suficient,liniste,intr-un cuvant conditii foarte bune de cazare!

 10. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 11. Vedere fabuloasa spre munte. Apartamentul confortabil, spatios, loc de servit masa elegant si generos. Este a doua oara cand venim, dar cu siguranta ne vom intoarce mereu cu drag.

 12. Un apartament foarte frumos si spațios. Toate utilitățile posibile.

 13. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 14. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 15. RECOMAND !!! Gazda foarte foarte placuta si primitoare. Camera a fost peste asteptarile noastre + caldura din belsug Am avut acces la bucatarie(utilata si ft curata)

 16. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 17. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 18. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 19. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 20. Gazda este o persoana deosebit de fina, distinsa, ospitaliera, transparenta, intelegatoare si onesta. Camera este primitoare, spatioasa, calduroasa, foarte curata, cu mobilier nou si foarte confortabil, culori calde si primitoare, baia foarte curata. Totodata exista un spatiu comun, dotat cu facilitati de bucatarie si zona de luat masa iar cafeaua oferita din partea casei este delicioasa.

 21. Pensiunea curată , camera spațioasă, apă caldă si căldură toată ziua, liniște.

 22. Camera , personalul,mâncarea , restaurantul hotelului

 23. Foarte curat,foarte calduros si personal foarte amabil,conditii de mininm * * * .

 24. Curățenie, liniste si mâncare foarte buna. Profesioniști

 25. restaurant frumos cu semineu, mancare f buna, servire excelenta, caldura, curatenie, saltea excelenta!

 26. Personalul minunat, proprietarii foarte amabili, prietenosi si foarte profesionisti

 27. totul . Gazdele primitoare, curatenie exemplara, rafinament, intim si foarte foarte dragut

 28. Personal amabil, curat, cald, pat confortabil! Bucatarie complet utilata, gratar in curte. Foarte aproape de centru si gara!

 29. Dacă am revenit și voi mai reveni, cred ca am spus totul.

 30. Totul a fost super, doamna de la recepție a fost foarte draguta cu noi

 31. Amplasarea este ideala !!! Vizitam hotelul din 1988 !! Acestea sunt motivele pentru care revenim.

 32. Asezarea hotelului, micul dejun diversificat curatanie in camere, caldura absolut totul perfect. Vom reveni 🙂

 33. Totul a fost foarte placut,superb as spune. Camera mare,spatioasa,curata ,baie mare si bine dotata. Superb intr-un cuvant.

 34. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 35. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 36. Mobilier nou alb f.frumos, curățenie, schimbat prosoape in fiecare zi, gunoiul ridicat in fiecare zi, priveliște f.frumoasa, in fiecare camera este centrala proprie – căldură cât ai nevoie, bucătărie complet echipata fără aragaz.

 37. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 38. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 39. Vedere fabuloasa spre munte. Apartamentul confortabil, spatios, loc de servit masa elegant si generos. Este a doua oara cand venim, dar cu siguranta ne vom intoarce mereu cu drag.

 40. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 41. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 42. RECOMAND !!! Gazda foarte foarte placuta si primitoare. Camera a fost peste asteptarile noastre + caldura din belsug Am avut acces la bucatarie(utilata si ft curata)

 43. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 44. Gazda este o persoana deosebit de fina, distinsa, ospitaliera, transparenta, intelegatoare si onesta. Camera este primitoare, spatioasa, calduroasa, foarte curata, cu mobilier nou si foarte confortabil, culori calde si primitoare, baia foarte curata. Totodata exista un spatiu comun, dotat cu facilitati de bucatarie si zona de luat masa iar cafeaua oferita din partea casei este delicioasa.

 45. Pensiunea curată , camera spațioasă, apă caldă si căldură toată ziua, liniște.

 46. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 47. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 48. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 49. Mi-a placut incercarea proprietarilor de a pastra atmosfera inceptului de secol. Patul este foarte confortabil. Micul dejun, foarte variat. Gazdele, primitoare. Vom reveni !

 50. imbinare de stil vechi cu nou….interesul proprietarilor si munca depusa, pt a arata asa. fff frumos…MERITA asa vacanta.felicitari.

 51. O casa splendida, renovata, unde s-a pastrat stilul de acum peste 100 de ani. Obiecte vechi, dar prea aglomerate. Este o casa in care copiii nu cred ca au ce cauta pt ca peste tot sunt obiecte care se pot sparge. Este o casa muzeu, per ansamblu. Evident, fiind pe structura de lemn atat de veche, scartaie, camerele nu sunt antifonate, se aude inclusiv sforaitul vecinilor. Daca ai norocul de un grup cazat, nu mai adormi de galagia din camere. Este o casa recomandata exclusiv odihnei. In niciun caz familiilor cu copii.

 52. Gazde primitoare,cald,curat,servicii de excepție,bucătărie utilată, poziție foarte bună recomand cu drag o sa mai revin cu mare drag

 53. Personal amabil, curat, cald, pat confortabil! Bucatarie complet utilata, gratar in curte. Foarte aproape de centru si gara!

 54. Dacă am revenit și voi mai reveni, cred ca am spus totul.

 55. Amplasarea este ideala !!! Vizitam hotelul din 1988 !! Acestea sunt motivele pentru care revenim.

 56. Asezarea hotelului, micul dejun diversificat curatanie in camere, caldura absolut totul perfect. Vom reveni 🙂

 57. Totul a fost foarte placut,superb as spune. Camera mare,spatioasa,curata ,baie mare si bine dotata. Superb intr-un cuvant.

 58. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 59. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 60. Mobilier nou alb f.frumos, curățenie, schimbat prosoape in fiecare zi, gunoiul ridicat in fiecare zi, priveliște f.frumoasa, in fiecare camera este centrala proprie – căldură cât ai nevoie, bucătărie complet echipata fără aragaz.

 61. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 62. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 63. Vedere fabuloasa spre munte. Apartamentul confortabil, spatios, loc de servit masa elegant si generos. Este a doua oara cand venim, dar cu siguranta ne vom intoarce mereu cu drag.

 64. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 65. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 66. RECOMAND !!! Gazda foarte foarte placuta si primitoare. Camera a fost peste asteptarile noastre + caldura din belsug Am avut acces la bucatarie(utilata si ft curata)

 67. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 68. Gazda este o persoana deosebit de fina, distinsa, ospitaliera, transparenta, intelegatoare si onesta. Camera este primitoare, spatioasa, calduroasa, foarte curata, cu mobilier nou si foarte confortabil, culori calde si primitoare, baia foarte curata. Totodata exista un spatiu comun, dotat cu facilitati de bucatarie si zona de luat masa iar cafeaua oferita din partea casei este delicioasa.

 69. Pensiunea curată , camera spațioasă, apă caldă si căldură toată ziua, liniște.

 70. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 71. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 72. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 73. Personal plăcut , curățenie în camera , miros frumos in pensiune

 74. Gazde primitoare,cald,curat,servicii de excepție,bucătărie utilată, poziție foarte bună recomand cu drag o sa mai revin cu mare drag

 75. Personal amabil, curat, cald, pat confortabil! Bucatarie complet utilata, gratar in curte. Foarte aproape de centru si gara!

 76. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 77. Totul a corespuns descrierii. Condiții foarte bune, personal atent, curățenie, restaurant bun. Priveliște de vis!

 78. Amplasarea este ideala !!! Vizitam hotelul din 1988 !! Acestea sunt motivele pentru care revenim.

 79. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 80. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 81. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 82. Totul excelent Personal amabil, curățenie, locație totul la superlativ

 83. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 84. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 85. A fost foarte curat, gazda foarte primitoare, foarte cald in camera, privelistea din camara a fost extraordinara, se putea vedea Crucea Caraiman si Partia Kalinderu . Cu siguranta RECOMAND !

 86. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 87. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 88. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 89. Gazda este o persoana deosebit de fina, distinsa, ospitaliera, transparenta, intelegatoare si onesta. Camera este primitoare, spatioasa, calduroasa, foarte curata, cu mobilier nou si foarte confortabil, culori calde si primitoare, baia foarte curata. Totodata exista un spatiu comun, dotat cu facilitati de bucatarie si zona de luat masa iar cafeaua oferita din partea casei este delicioasa.

 90. Pensiunea curată , camera spațioasă, apă caldă si căldură toată ziua, liniște.

 91. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 92. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 93. Aproape de pârtia Kalider, camera spatioasa cu vedere la pârtii.

 94. Camera , personalul,mâncarea , restaurantul hotelului

 95. Foarte curat,foarte calduros si personal foarte amabil,conditii de mininm * * * .

 96. Curățenie, liniste si mâncare foarte buna. Profesioniști

 97. Locație frumoasa si primitoare. Căldura in camere, patul a fost foarte confortabil. Faptul că este departe de DN 1 a fost un mare plus astfel încât ne-am bucurat de liniste si relaxare. Priveliștea de la balcon merita nota 10. Revenim si alta data!

 98. Trebuie sa incep prin a spune ca pretul a fost acceptabil comparativ cu alte pensiuni si totusi cei de pe Valea Prahovei ne jegmaesc la greu. Am platit aceiasi bani in capitala europeana cu tot cu mic dejun. Pro: mocheta pe jos, aproape de Castelul Cantacuzino, leagan in curte, gratar, loc de parcare, bucatarie, caldura in camera, frigider in camera

 99. Livingul de la subsol era foarte spațios și frumos amenajat.

 100. Personal plăcut , curățenie în camera , miros frumos in pensiune

 101. Gazde primitoare,cald,curat,servicii de excepție,bucătărie utilată, poziție foarte bună recomand cu drag o sa mai revin cu mare drag

 102. Personal amabil, curat, cald, pat confortabil! Bucatarie complet utilata, gratar in curte. Foarte aproape de centru si gara!

 103. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 104. Totul a corespuns descrierii. Condiții foarte bune, personal atent, curățenie, restaurant bun. Priveliște de vis!

 105. Amplasarea este ideala !!! Vizitam hotelul din 1988 !! Acestea sunt motivele pentru care revenim.

 106. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 107. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 108. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 109. Totul excelent Personal amabil, curățenie, locație totul la superlativ

 110. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 111. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 112. A fost foarte curat, gazda foarte primitoare, foarte cald in camera, privelistea din camara a fost extraordinara, se putea vedea Crucea Caraiman si Partia Kalinderu . Cu siguranta RECOMAND !

 113. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 114. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 115. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 116. Gazda este o persoana deosebit de fina, distinsa, ospitaliera, transparenta, intelegatoare si onesta. Camera este primitoare, spatioasa, calduroasa, foarte curata, cu mobilier nou si foarte confortabil, culori calde si primitoare, baia foarte curata. Totodata exista un spatiu comun, dotat cu facilitati de bucatarie si zona de luat masa iar cafeaua oferita din partea casei este delicioasa.

 117. Pensiunea curată , camera spațioasă, apă caldă si căldură toată ziua, liniște.

 118. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 119. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 120. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 121. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 122. Totul a corespuns descrierii. Condiții foarte bune, personal atent, curățenie, restaurant bun. Priveliște de vis!

 123. Amplasarea este ideala !!! Vizitam hotelul din 1988 !! Acestea sunt motivele pentru care revenim.

 124. Localizarea foarte aproape de centru, camera foarte spatioasa si frumoasa si personalul foarte amabil. Si, bineinteles, view-ul spre Caraiman.

 125. pensiune micuta, intima, cu un living unde puteai sta seara. Foarte curat, gazda trecea zilnic. Are o singura camera cu 2 paturi mari, potrivita pentru o familie cu 2 copii, care este mare, bine proportionata, cu o baie curata, si suficiente prosoape care miros frumos. Exista si curte (mica), unde copiii se pot juca.

 126. Personal plăcut , curățenie în camera , miros frumos in pensiune

 127. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 128. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 129. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 130. Totul excelent Personal amabil, curățenie, locație totul la superlativ

 131. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 132. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 133. A fost foarte curat, gazda foarte primitoare, foarte cald in camera, privelistea din camara a fost extraordinara, se putea vedea Crucea Caraiman si Partia Kalinderu . Cu siguranta RECOMAND !

 134. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 135. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 136. foarte curat, foarte cald, gazda amabila. Peisaj superb. Nimic de reprosat

 137. Gavrila-teohari martie 7, 2019 at 12:55 am

  Poziția pensiunii, camera, terasa, cafeaua, personalul.

 138. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 139. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 140. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 141. Aproape de pârtia Kalider, camera spatioasa cu vedere la pârtii.

 142. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 143. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 144. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 145. caldura, curatenie, mobilier nou, personal amabil in hotel si restaurant, mancare foarte buna si accesibila la pret, amplasarea hotelului ok, parcare sigura si gratuita

 146. Beatriceclaudia martie 24, 2019 at 2:31 am

  Locatie perfecta.Camere foarte calduroase, dotate cu tot ce este nevoie.Personal amabil care tine cont de cerintele clientului.Pret foarte bun.Hotel peste asteptari.

 147. Apă caldă și căldură în camere. Locația bună, în apropiere de restaurante și market. Accesul cu mașina ușor din DN.

 148. La poalele Caraimanului, având Crucea pavăză – excelent!

 149. Localizarea foarte aproape de centru, camera foarte spatioasa si frumoasa si personalul foarte amabil. Si, bineinteles, view-ul spre Caraiman.

 150. pensiune micuta, intima, cu un living unde puteai sta seara. Foarte curat, gazda trecea zilnic. Are o singura camera cu 2 paturi mari, potrivita pentru o familie cu 2 copii, care este mare, bine proportionata, cu o baie curata, si suficiente prosoape care miros frumos. Exista si curte (mica), unde copiii se pot juca.

 151. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 152. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 153. Totul a corespuns descrierii. Condiții foarte bune, personal atent, curățenie, restaurant bun. Priveliște de vis!

 154. Faptul că apartamentul a fost curat, luminos și foarte spațios. De asemenea, că este situat suficient de aproape de centru, dar totuși îți oferă multă liniște. În fine, prețul cazării a fost unul excelent pentru condițiile oferite.

 155. Totul excelent Personal amabil, curățenie, locație totul la superlativ

 156. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 157. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 158. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 159. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 160. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 161. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 162. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 163. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 164. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 165. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 166. Minunat totul. Amplasarea, privelistea catre munte, linistea deplina. Personalul foarte amabil si serviabil. Desi eram singurii din vila(am ales 2 nopti la inceput de saptamana), au deschis bucataria special pentru noi pentru a ne oferi cina, care a fost de vis. Au o bucatarie foarte buna! Recomandam cu incredere celor care vor sa se simta bine in vacanta. Noi ne-am simtit cu adevarat rasfatati.

 167. Ambient placut, foarte curat si atentie fata de oaspeți. Va mulțumim!

 168. Dianadariamiruna martie 24, 2019 at 2:31 am

  restaurant frumos cu semineu, mancare f buna, servire excelenta, caldura, curatenie, saltea excelenta!

 169. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 170. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 171. Totul a corespuns descrierii. Condiții foarte bune, personal atent, curățenie, restaurant bun. Priveliște de vis!

 172. La poalele Caraimanului, având Crucea pavăză – excelent!

 173. Localizarea foarte aproape de centru, camera foarte spatioasa si frumoasa si personalul foarte amabil. Si, bineinteles, view-ul spre Caraiman.

 174. pensiune micuta, intima, cu un living unde puteai sta seara. Foarte curat, gazda trecea zilnic. Are o singura camera cu 2 paturi mari, potrivita pentru o familie cu 2 copii, care este mare, bine proportionata, cu o baie curata, si suficiente prosoape care miros frumos. Exista si curte (mica), unde copiii se pot juca.

 175. 1)Personal amabil; 2)Curatenie impecabila; 3)Locatie excelenta;

 176. Faptul că apartamentul a fost curat, luminos și foarte spațios. De asemenea, că este situat suficient de aproape de centru, dar totuși îți oferă multă liniște. În fine, prețul cazării a fost unul excelent pentru condițiile oferite.

 177. Totul excelent Personal amabil, curățenie, locație totul la superlativ

 178. Proprietara a fost extrem de drăguță. Priveliștea frumoasă, o zonă liniștită, situată mai sus, cam la 10 minute de mers pe jos de șosea, camera și împrejurimile foarte confortabile, curate și cu bun gust. Avem de gând să mai mergem. 🙂

 179. Camere impecabile, moderne si cu bun gust. Gazdele de nota 10. Cu siguranta vom mai reveni

 180. A fost foarte curat, gazda foarte primitoare, foarte cald in camera, privelistea din camara a fost extraordinara, se putea vedea Crucea Caraiman si Partia Kalinderu . Cu siguranta RECOMAND !

 181. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 182. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 183. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 184. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 185. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 186. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 187. Minunat totul. Amplasarea, privelistea catre munte, linistea deplina. Personalul foarte amabil si serviabil. Desi eram singurii din vila(am ales 2 nopti la inceput de saptamana), au deschis bucataria special pentru noi pentru a ne oferi cina, care a fost de vis. Au o bucatarie foarte buna! Recomandam cu incredere celor care vor sa se simta bine in vacanta. Noi ne-am simtit cu adevarat rasfatati.

 188. Ambient placut, foarte curat si atentie fata de oaspeți. Va mulțumim!

 189. Dianadariamiruna martie 30, 2019 at 4:22 pm

  restaurant frumos cu semineu, mancare f buna, servire excelenta, caldura, curatenie, saltea excelenta!

 190. La poalele Caraimanului, având Crucea pavăză – excelent!

 191. Localizarea foarte aproape de centru, camera foarte spatioasa si frumoasa si personalul foarte amabil. Si, bineinteles, view-ul spre Caraiman.

 192. pensiune micuta, intima, cu un living unde puteai sta seara. Foarte curat, gazda trecea zilnic. Are o singura camera cu 2 paturi mari, potrivita pentru o familie cu 2 copii, care este mare, bine proportionata, cu o baie curata, si suficiente prosoape care miros frumos. Exista si curte (mica), unde copiii se pot juca.

 193. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 194. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 195. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 196. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 197. 1)Personal amabil; 2)Curatenie impecabila; 3)Locatie excelenta;

 198. Faptul că apartamentul a fost curat, luminos și foarte spațios. De asemenea, că este situat suficient de aproape de centru, dar totuși îți oferă multă liniște. În fine, prețul cazării a fost unul excelent pentru condițiile oferite.

 199. Proprietara a fost extrem de drăguță. Priveliștea frumoasă, o zonă liniștită, situată mai sus, cam la 10 minute de mers pe jos de șosea, camera și împrejurimile foarte confortabile, curate și cu bun gust. Avem de gând să mai mergem. 🙂

 200. Camere impecabile, moderne si cu bun gust. Gazdele de nota 10. Cu siguranta vom mai reveni

 201. A fost foarte curat, gazda foarte primitoare, foarte cald in camera, privelistea din camara a fost extraordinara, se putea vedea Crucea Caraiman si Partia Kalinderu . Cu siguranta RECOMAND !

 202. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 203. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 204. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 205. Raportul calitate preț . O pensiune foarte curată , cu gazde ospitaliere .

 206. foarte curat, foarte cald, gazda amabila. Peisaj superb. Nimic de reprosat

 207. Gavrila-teohari aprilie 2, 2019 at 10:54 pm

  Poziția pensiunii, camera, terasa, cafeaua, personalul.

 208. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 209. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 210. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 211. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 212. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 213. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 214. Raportul calitate preț . O pensiune foarte curată , cu gazde ospitaliere .

 215. foarte curat, foarte cald, gazda amabila. Peisaj superb. Nimic de reprosat

 216. Gavrila-teohari aprilie 19, 2019 at 6:52 pm

  Poziția pensiunii, camera, terasa, cafeaua, personalul.

 217. Amplasarea in statiune, ultracentral si curatenia. Presupun ca vara este f frumos cu terasa in fata casei si cu muntele in spate, pe care se vede Crucea de pe Caraiman.

 218. Curățenia, comfortul saltelei, baia, suprafața camerei, gazda foarte amabila, liniștea, facilitățile

 219. Totul a fost frumos. Am avut caldura si apa calda si ne-am simtit foarte bine.

 220. Locatia este superba, la 3 min de mers pe jos pana la Castelul Cantacuzino, privelistea este fara cuvinte. Interiorul este superb, living cu bucatarie uriasa, paturile parca te luau in brate :). Este o locatie de vis.

 221. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 222. 1)Personal amabil; 2)Curatenie impecabila; 3)Locatie excelenta;

 223. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 224. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 225. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 226. A fost foarte curata si primitoare casa. Si gazda super de treaba.

 227. Totul a fost la superlativ! Dnl Costin. un om si o gazda de nota 10+ , foarte amabil, atent sa nu ne lipseasca nimic si prezent la orice cerinta(evident decenta). Felicitari si inca odata va multumim, domnule, pentru tot ce ati facut pentru grupul nostru! Stima

 228. Totul. Locatie, cazare, facilitati si gazda foarte primitoare.

 229. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 230. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 231. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 232. Locația a fost f frumoasă, liniștită. Pensiunea a fost curată și gazda primitoare.

 233. Proprietara a fost extrem de drăguță. Priveliștea frumoasă, o zonă liniștită, situată mai sus, cam la 10 minute de mers pe jos de șosea, camera și împrejurimile foarte confortabile, curate și cu bun gust. Avem de gând să mai mergem. 🙂

 234. Camere impecabile, moderne si cu bun gust. Gazdele de nota 10. Cu siguranta vom mai reveni

 235. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 236. Amplasarea in statiune, ultracentral si curatenia. Presupun ca vara este f frumos cu terasa in fata casei si cu muntele in spate, pe care se vede Crucea de pe Caraiman.

 237. Curățenia, comfortul saltelei, baia, suprafața camerei, gazda foarte amabila, liniștea, facilitățile

 238. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 239. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 240. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 241. Am fost cazati 3 zile la pensiunea The Ghetto.Mi-a placut foarte mult peisajul. + prosoapele au fost schimbate zilnic.

 242. Proprietarul a fost suficient de dragut sa ne ajute cu situatia rezervarii ce am avut-o. Balcon imens. Caldura in camera. Pat comfortbil.

 243. Gazda incredibil de receptiva. Locatia este la 3 – 5 min de mers pe jos pana la partia Kalinderu. Camerele sunr incredibil de frumos decorate, chiar si cu elemente usor steam-punk. Recomand cu cea mai mare incredere!

 244. Totul. Locație excelentă, curățenie, apartament amenajat cu bun gust. Recomand cu căldură.

 245. Locatia este superba, la 3 min de mers pe jos pana la Castelul Cantacuzino, privelistea este fara cuvinte. Interiorul este superb, living cu bucatarie uriasa, paturile parca te luau in brate :). Este o locatie de vis.

 246. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 247. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 248. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 249. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 250. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 251. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 252. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 253. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 254. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 255. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 256. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 257. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 258. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 259. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 260. Amplasarea in statiune, ultracentral si curatenia. Presupun ca vara este f frumos cu terasa in fata casei si cu muntele in spate, pe care se vede Crucea de pe Caraiman.

 261. Curățenia, comfortul saltelei, baia, suprafața camerei, gazda foarte amabila, liniștea, facilitățile

 262. Dianadariamiruna mai 3, 2019 at 10:14 pm

  Camera spatioasa pentru familie, personal amabil, mancare gustoasa si meniu ok, foarte multi copii, locatie excelenta chiar langa partie.

 263. De la personal, administrator, locație, totul a fost perfect.

 264. Pensiunea este f buna, aproape de telescaun si partia de ski. Mîncarea f buna. Camera mare.

 265. Totul super începând de la proprietari, locație, camere

 266. – Vila draguta, cocheta, curata si linistita – Parcare privata gratuita – Personal primitor si politicos – Wi-Fi gratuit si cu o calitate buna (l-am folosit destul de putin totusi)

 267. Ne-am bucurat de curatenie exemplara si confort, amabilitate si solicitudine din partea proprietarului.Totul a fost perfect.

 268. Locația a fost f frumoasă, liniștită. Pensiunea a fost curată și gazda primitoare.

 269. Proprietara a fost extrem de drăguță. Priveliștea frumoasă, o zonă liniștită, situată mai sus, cam la 10 minute de mers pe jos de șosea, camera și împrejurimile foarte confortabile, curate și cu bun gust. Avem de gând să mai mergem. 🙂

 270. Camere impecabile, moderne si cu bun gust. Gazdele de nota 10. Cu siguranta vom mai reveni

 271. gazda amabila si generoasa in ce priveste oferta de cazare

 272. Priveliște minunata. Proprietar foarte primitor. Apa calda tot timpul. Caldura tot timpul. Pensiune noua moderna foarte frumoasa. Recomand cu drag.

 273. Camera avea o priveliste foarte frumoasa spre munte, fiind o cazare intr-o zona foarte linistita, unde nu am fost deranjate de nimeni. Proprietarul a fost foarte ok ( ne-au facut focul pentru gratar), ne-a explicat ce putem sa vedem prin imprejurimi, ne-a indicat cateva trasee, dar si locuri unde putem sa luam masa.

 274. Totul e fost foarte confortabil si nu am dus lipsa de nimic. Domnul a fost indeajuns de amabil incat sa ne faca check-in-ul cu doua ore mai devreme decat ora oficiala. Locatia este si foarte aproape de traseul catre Cascada Urlatoare, iar accesul catre oras se face foarte usor.

 275. Locația, confortul și amabilitatea domnului Horia. Mulțumim!

 276. Apartamentul curat,calduros si super bine pozitionat. Gazda primitoare iar pretul super ok. Multumim cu siguranta vom mai reveni!!!!

 277. E un apartament cochet, intim, aproape de centrul stațiunii, de Castelul Cantacuzino, de gara.

 278. Apartament calduros, curat cu o priveleste minunata! Multumim frumos!

 279. Interiorul prietenos,călduros, dotat cu tot ce ai nevoie. Privelistea de poveste! Iesi pe balcon sau privesti pe fereastra si ai senzatia ca-ti intra muntele in casa!

 280. Camera este foarte curata, personalul foarte amabil iar mancarea este exceptionala. Cu siguranta vom reveni cu mare placere.

 281. Mancare foarte buna in restaurant. Camera a avut view frumos.

 282. De la rezervare și pana la plecare totul a fost foarte bine, camerele călduroase, curate, lenjeriile impecabile, mâncarea extraordinara porțiile mari și la un preț decent, ne-au pus la dispoziție săniuțe pentru cei mici, piscina curata… Este o locație în care vom reveni cu mare drag! La 100 m începe pădurea și sunt locuri unde copiii se pot da cu sania în siguranță!

 283. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 284. totul foarte bine, am revenit şi voi reveni cu mare plăcere

 285. Locatie bunicica, destul de centrala. Camera a fost curata si placuta. Personalul amabil si zambitor. Cand am fost noi, a fost liniste. Ti se ofera si o cheie pentru usa de la intrarea in Hotel in caz ca vrei sa stai peste miezul noptii.

 286. gazda amabila si generoasa in ce priveste oferta de cazare

 287. Priveliște minunata. Proprietar foarte primitor. Apa calda tot timpul. Caldura tot timpul. Pensiune noua moderna foarte frumoasa. Recomand cu drag.

 288. Camera avea o priveliste foarte frumoasa spre munte, fiind o cazare intr-o zona foarte linistita, unde nu am fost deranjate de nimeni. Proprietarul a fost foarte ok ( ne-au facut focul pentru gratar), ne-a explicat ce putem sa vedem prin imprejurimi, ne-a indicat cateva trasee, dar si locuri unde putem sa luam masa.

 289. Este situat aproape de telecabina, și ai o priveliște superba de la balcon!! Personalul foarte amabil și drăguț; camera a fost foarte curată 👍🏼👍🏼 Micul dejun ne-a plăcut, a fost foarte gustos și din plin! O sa revenim cu drag

 290. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 291. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 292. Camera frumoasa , vedere la munti , gazda foarte primitoare.

 293. Locatia centrala si totusi liniste, fara agitatia din centru

 294. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 295. Am apreciat, în primul rând, curățenia și mobilierul modern al camerei. Un gest foarte drăguț este cafeaua din partea casei, nu cred că am mai avut surpriza asta în altă parte. Gazdele sunt foarte drăguțe și sociabile, atente la necesitățile turistului. Regret că nu am putut merge în excursia organizată cu Jeep-ul (întrucât telecabinele care duc la Babele nu au mers în perioada sejurului) deoarece ar fi fost o oportunitate interesantă de a vizita atracții turistice interesante. Vila este localizată într-o zonă liniștită, departe de agitație, iar priveliștea înconjurătoare este minunată. Cu siguranță și drag voi reveni în acest loc dacă se ivește oportunitatea! 🙂

 296. Raportul calitate preț . O pensiune foarte curată , cu gazde ospitaliere .

 297. foarte curat, foarte cald, gazda amabila. Peisaj superb. Nimic de reprosat

 298. Roxana-marina mai 10, 2019 at 3:39 pm

  Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 299. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 300. Totul. Locație excelentă, curățenie, apartament amenajat cu bun gust. Recomand cu căldură.

 301. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 302. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 303. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 304. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 305. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 306. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 307. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 308. totul foarte bine, am revenit şi voi reveni cu mare plăcere

 309. Locatie bunicica, destul de centrala. Camera a fost curata si placuta. Personalul amabil si zambitor. Cand am fost noi, a fost liniste. Ti se ofera si o cheie pentru usa de la intrarea in Hotel in caz ca vrei sa stai peste miezul noptii.

 310. Dianadariamiruna mai 10, 2019 at 3:42 pm

  Camera spatioasa pentru familie, personal amabil, mancare gustoasa si meniu ok, foarte multi copii, locatie excelenta chiar langa partie.

 311. De la personal, administrator, locație, totul a fost perfect.

 312. Pensiunea este f buna, aproape de telescaun si partia de ski. Mîncarea f buna. Camera mare.

 313. Totul super începând de la proprietari, locație, camere

 314. – Vila draguta, cocheta, curata si linistita – Parcare privata gratuita – Personal primitor si politicos – Wi-Fi gratuit si cu o calitate buna (l-am folosit destul de putin totusi)

 315. Ne-am bucurat de curatenie exemplara si confort, amabilitate si solicitudine din partea proprietarului.Totul a fost perfect.

 316. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 317. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 318. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 319. Faptul ca a fost cald în camera și priveliștea superba. La restaurantul din cadrul pensiunii mancarea și servirea au fost f bune

 320. Zona superba, cald, animale de companie ale proprietarii superbe.

 321. Amplasarea foarte buna fata de pârtie, mâncarea foarte buna, patronul amabil.

 322. vederea spre munti, locul de joaca pentru copii, bucataria cu de toate, camera spatioasa

 323. Peisajul este minunat. Bucătăria este dotată cu toate electrocasnicele necesare preparării oricărei mese . Exista și loc de joacă pentru copii plus mese de Air hockey (ruptă la colțuri), tenis de masă și fussball(cu un rand de jucători defect, se poate repara cu un simplu șurub). Doamnele care răspund la telefon sunt foarte ok.

 324. A fost cum m am asteptat.Peisajul face toti banii……

 325. Totul a fost minunat,curat liniște nu am fost deranjați fara motiv SI pt noi asta este un plus.Multumim sigur vom reveni 🤗

 326. Locatie linistita, primire calduroasa, totul super 👍👍👍

 327. Totul. 😘 😘 😘 Locație, peisaj totul a fost superb.

 328. Proprietarul si doamna Trandafir foarte amabili. Foarteee curat, frumos si ingrijit Toate utilitatile necesare 2 terase mari Lidl la 5 minute de mers pe jos si Mega la 7 minute Foarte aproape de gara Zona foarte linistita Vedere superba spre munti! Din dormitor si mai ales de pe terasa se vede crucea Caraiman si partia (mai alea seara nocturna se vede superb) Vecini amabili

 329. Totul a fost exact cum este descris. Recomand cu căldură!

 330. Apartamentul este nou si foarte curat. Are tot ce iti trebuie

 331. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 332. totul foarte bine, am revenit şi voi reveni cu mare plăcere

 333. Locatie bunicica, destul de centrala. Camera a fost curata si placuta. Personalul amabil si zambitor. Cand am fost noi, a fost liniste. Ti se ofera si o cheie pentru usa de la intrarea in Hotel in caz ca vrei sa stai peste miezul noptii.

 334. Camera frumoasa , vedere la munti , gazda foarte primitoare.

 335. Locatia centrala si totusi liniste, fara agitatia din centru

 336. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 337. Placut, relaxant, gazda excelenta. Totul ok. Intrebati gazda despre obiectele de arta, va fi captivant, multe piese depsebite!

 338. Totul, amplasarea, curatenia, mancarea, proprietarii.

 339. Totul!!!Gazde minunate ,mancare proaspata si gustoasa, peisajul de vis!!!Vom reveni!!!

 340. Totul a fost foarte plăcut, oamenii casei sunt extraordinari! Foarte curat, vederea către munți face toți banii 🙂 Micul dejun a fost super ok, doar într-o zi din cele 4 am avut bufet suedez, dar în celelalte (pentru că eram puțini turiști) ne-au dat cam tot ce am cerut.

 341. Curatenia,caldura,personalul,locatia si pretul au fost foarte bune

 342. Atmosfera placuta, personal atent, peisaj mirific !!!

 343. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 344. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 345. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 346. Dianadariamiruna mai 10, 2019 at 3:44 pm

  Camera spatioasa pentru familie, personal amabil, mancare gustoasa si meniu ok, foarte multi copii, locatie excelenta chiar langa partie.

 347. De la personal, administrator, locație, totul a fost perfect.

 348. Pensiunea este f buna, aproape de telescaun si partia de ski. Mîncarea f buna. Camera mare.

 349. Semineul – o supriza extrem de placuta. La fel si pianul din living. Amabilitatea si disponibilitatea gazdei.

 350. Amplasare foarte buna, intr-o zona linistita,dar aproape de centru. Privelistea este superba. Gazda foarte primitoare, camerele curate si calduroase, recomand.

 351. peisajul superb cu muntii si aerul supercurat (asta daca nu se fac gratare la toate cele 5 case din jur)

 352. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 353. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 354. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 355. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 356. totul foarte bine, am revenit şi voi reveni cu mare plăcere

 357. Locatie bunicica, destul de centrala. Camera a fost curata si placuta. Personalul amabil si zambitor. Cand am fost noi, a fost liniste. Ti se ofera si o cheie pentru usa de la intrarea in Hotel in caz ca vrei sa stai peste miezul noptii.

 358. Este situat aproape de telecabina, și ai o priveliște superba de la balcon!! Personalul foarte amabil și drăguț; camera a fost foarte curată 👍🏼👍🏼 Micul dejun ne-a plăcut, a fost foarte gustos și din plin! O sa revenim cu drag

 359. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 360. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 361. Placut, relaxant, gazda excelenta. Totul ok. Intrebati gazda despre obiectele de arta, va fi captivant, multe piese depsebite!

 362. Totul, amplasarea, curatenia, mancarea, proprietarii.

 363. Totul!!!Gazde minunate ,mancare proaspata si gustoasa, peisajul de vis!!!Vom reveni!!!

 364. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 365. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 366. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 367. Dianadariamiruna mai 10, 2019 at 3:49 pm

  Camera spatioasa pentru familie, personal amabil, mancare gustoasa si meniu ok, foarte multi copii, locatie excelenta chiar langa partie.

 368. De la personal, administrator, locație, totul a fost perfect.

 369. Pensiunea este f buna, aproape de telescaun si partia de ski. Mîncarea f buna. Camera mare.

 370. Semineul – o supriza extrem de placuta. La fel si pianul din living. Amabilitatea si disponibilitatea gazdei.

 371. Amplasare foarte buna, intr-o zona linistita,dar aproape de centru. Privelistea este superba. Gazda foarte primitoare, camerele curate si calduroase, recomand.

 372. peisajul superb cu muntii si aerul supercurat (asta daca nu se fac gratare la toate cele 5 case din jur)

 373. Totul super începând de la proprietari, locație, camere

 374. – Vila draguta, cocheta, curata si linistita – Parcare privata gratuita – Personal primitor si politicos – Wi-Fi gratuit si cu o calitate buna (l-am folosit destul de putin totusi)

 375. Ne-am bucurat de curatenie exemplara si confort, amabilitate si solicitudine din partea proprietarului.Totul a fost perfect.

 376. Mâncarea a fost foarte bună, cald în cameră, iar proprietarii sunt niște oameni foarte calzi și comunicativi.

 377. Locatia este superba. In camere este cald si bine.

 378. Camera a fost spaţioasă, cu balcon cu privelişte superbă având în vedere că vila este situată destul de sus. Există minifrigider în cameră dar pe care nu l-am folosit. Recepţia la TV a fost ok şi sunt multe canale disponibile. Wi-fi există dar nu l-am testat. Prosoapele erau curate.

 379. A fost o ședere ok. Caldura pe durata sejurului, liniște, pat odihnitor, aproape de gara.

 380. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 381. totul foarte bine, am revenit şi voi reveni cu mare plăcere

 382. Am apreciat, în primul rând, curățenia și mobilierul modern al camerei. Un gest foarte drăguț este cafeaua din partea casei, nu cred că am mai avut surpriza asta în altă parte. Gazdele sunt foarte drăguțe și sociabile, atente la necesitățile turistului. Regret că nu am putut merge în excursia organizată cu Jeep-ul (întrucât telecabinele care duc la Babele nu au mers în perioada sejurului) deoarece ar fi fost o oportunitate interesantă de a vizita atracții turistice interesante. Vila este localizată într-o zonă liniștită, departe de agitație, iar priveliștea înconjurătoare este minunată. Cu siguranță și drag voi reveni în acest loc dacă se ivește oportunitatea! 🙂

 383. Raportul calitate preț . O pensiune foarte curată , cu gazde ospitaliere .

 384. foarte curat, foarte cald, gazda amabila. Peisaj superb. Nimic de reprosat

 385. Este situat aproape de telecabina, și ai o priveliște superba de la balcon!! Personalul foarte amabil și drăguț; camera a fost foarte curată 👍🏼👍🏼 Micul dejun ne-a plăcut, a fost foarte gustos și din plin! O sa revenim cu drag

 386. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 387. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 388. Camera frumoasa , vedere la munti , gazda foarte primitoare.

 389. Locatia centrala si totusi liniste, fara agitatia din centru

 390. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 391. Roxana-marina mai 15, 2019 at 5:22 am

  Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 392. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 393. Totul. Locație excelentă, curățenie, apartament amenajat cu bun gust. Recomand cu căldură.

 394. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 395. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 396. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 397. Casa f frumoasă, amenajată cu mult bun gust, foarte confortabilă, proprietarul f amabil.

 398. Totul chiar foarte bine, ne-a placut si am vrea sa revenim, primitor, confortabil, exact cum ne doream! Recomand Casa Moni!

 399. Confort si intimitate, dotari exceptionale, o gazda primitoare si atenta!

 400. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 401. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 402. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 403. Receptie deschisa pana la 01.00.asternuturi curate tare,veranda sau prispa foarte draguta si la doi pasi de verde si padure sau aer curat.

 404. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 405. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 406. Camera frumoasa , vedere la munti , gazda foarte primitoare.

 407. Locatia centrala si totusi liniste, fara agitatia din centru

 408. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 409. Este situat aproape de telecabina, și ai o priveliște superba de la balcon!! Personalul foarte amabil și drăguț; camera a fost foarte curată 👍🏼👍🏼 Micul dejun ne-a plăcut, a fost foarte gustos și din plin! O sa revenim cu drag

 410. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 411. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 412. Locatia este excelenta. Apartamentul este decorat cu bun gust. Bucataria este dotata cu tot ce ai putea avea nevoie. Loc pentru gratar in curte. Vedere catre Monumentul Eroilor. Garaj disponibil pentru turisti.

 413. Roxana-marina mai 18, 2019 at 11:09 am

  Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 414. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 415. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 416. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 417. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 418. Totul, dar în deosebi priveliștea spre munții Caraiman.

 419. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 420. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 421. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 422. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 423. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled