Cazare ieftina Bukovel

De multe ori ne uitam dupa cazare in Bukovel Ski, Ucraina fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Bukovel Ski, Ucraina recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Bukovel Ski, Ucraina

Park Hotel Fomich

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Bukville

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Hotel Bereg

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Bukovel Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Bellavista & Spa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Continental

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Villa Blanc

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Villa Victoria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Bukovel Ski, Ucraina am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Bukovel Ski, Ucraina bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Julieta si Aglaia Casapu din Bucovat, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Bukovel Ski, Ucraina prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Julieta si Aglaia Casapu din Bucovat, jud. TimisCazare in Bukovel Ski, Ucraina pentru 4 persoane)

 • Bucur si Emanuil Motoc din Namete, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Bukovel Ski, Ucraina prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Bukovel Ski, Ucraina, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Bucur si Emanuil Motoc din Namete, jud. GorjCazare in Bukovel Ski, Ucraina pentru 4 persoane)

 • Gelu si Iulian Anghel din Pahnesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Bukovel Ski, Ucraina prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Gelu si Iulian Anghel din Pahnesti, jud. VasluiCazare in Bukovel Ski, Ucraina pentru 4 persoane)

 • Delia si Alistar Poroineanu din Valcelele, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Bukovel Ski, Ucraina prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Bukovel Ski, Ucraina!

  (Delia si Alistar Poroineanu din Valcelele, jud. ArgesCazare in Bukovel Ski, Ucraina pentru 4 persoane)

 • Axenia si Tudorița Argeșanu din Mozaceni, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Bukovel Ski, Ucraina prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Bukovel Ski, Ucraina, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Axenia si Tudorița Argeșanu din Mozaceni, jud. ArgesCazare in Bukovel Ski, Ucraina pentru 4 persoane)

 • Florentin si Corvin Pitulea din Carlogani, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Bukovel Ski, Ucraina prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Bukovel Ski, Ucraina.

  (Florentin si Corvin Pitulea din Carlogani, jud. OltCazare in Bukovel Ski, Ucraina pentru 4 persoane)

 1. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 2. Hotelul este amplasat excelent, exact pe pârtie. Personal amabil. Camera de familie foarte mare. Curățenia, micul dejun excelente. Restaurantul hotelului in care am luat cina are un meniu divers, chiar și pentru copii, la un preț acceptabil. Este, de fapt, un hotel prietenos cu copiii. Cred ca este cea mai buna soluție de cazare in Bukovel.

 3. Amplasarea pe pârtie, camere spațioase , mic dejun excepțional , Spa pentru toate mofturile. Într-un cuvânt spus Radisson Blu Resort.

 4. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 5. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 6. – the hotel is very close to ski lift No1 about 200m, – special place for ski and shoes, – big and safe parking for cars, – clean room, – big bathroom with shower,

 7. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 8. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 9. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 10. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 11. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 12. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 13. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 14. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 15. Hotelul are o izolare fonica buna si este situat intr-o zona linistita. Personalul amabil ,micul dejun foarte bun.

 16. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 17. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 18. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 19. Friendly hosts. Nice surrounding like in a fairy tail. A bit away from slopes, but hosts were offering free transfer services to and from pistes.

 20. Спасибо вам за отдых!!! было всё просто чудесно!!! хозяева очень щедрые и добрые, дом очень Красивый чистый и уютный!!!

 21. Дуже привітні господарі, чисто, тепло і дуже затишно.

 22. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 23. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 24. Hotelul are o izolare fonica buna si este situat intr-o zona linistita. Personalul amabil ,micul dejun foarte bun.

 25. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 26. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 27. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 28. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 29. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 30. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 31. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 32. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 33. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 34. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 35. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 36. Hotelul este amplasat excelent, exact pe pârtie. Personal amabil. Camera de familie foarte mare. Curățenia, micul dejun excelente. Restaurantul hotelului in care am luat cina are un meniu divers, chiar și pentru copii, la un preț acceptabil. Este, de fapt, un hotel prietenos cu copiii. Cred ca este cea mai buna soluție de cazare in Bukovel.

 37. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 38. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 39. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 40. Clean big room. Big kitchen for the guests with a dining room.

 41. Beautiful view, new building, friendly and helpfull staff

 42. Очень красивый и чистый номер! Все новое! В номерах тепло! Персонал приветственный. До подъемника недалеко, но на горе.

 43. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 44. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 45. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 46. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 47. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 48. Hotelul are o izolare fonica buna si este situat intr-o zona linistita. Personalul amabil ,micul dejun foarte bun.

 49. Hotelul este amplasat la intrarea in statiune (venind dinspre Poleanîțea- ceva de genul :)), pe partea dreapta, după prima parcare. E f OK amplasat, asta în cazul in care nu esti cârcotaș.

 50. First of all , the location! Just outside skilift no. 1. Also the rooms have very good facilities and are very nicely done. The breakfast was ok, and the staff was helpful. Very clean! The bathroom had no window and no ventilation, that was a minus, but everything else met our expectations. Would definitely stay here again.

 51. Location is very good. Just 80m from ski-lift. Staff are very friendly and kindly. We enjoyed our holiday.

 52. Little, warm and cosy. Located next to the bus stop, souvenirs market, a shop, bank. 5-8 min bus ride to Ski Centre Lift 1.

 53. Everything was fine, very good location, friendly staff. It definitely worth to stay here one more time.

 54. Very clean (foot towels changes daily). Great facilities. Superb view from the terrace. Very hospitable hosts. Great location close to Bukovel and all needed infrastructure around.

 55. very friendly staff, well-equipped ski room, going directly to the ski slope, great coffee excellent sauna

 56. A very warm welcome from Dima, the administrator. Always there for the guests. Very good English speaker. The room was cozy, with two huge windows facing the ski slope. Very clean and warm. The bathroom nice and sparkling clean with heated floor. The location of the hotel is perfect. Only few steps to ski slope 5A blue. Very quiet in the night and with a beautiful view. Nice breakfast with the possibility to serve it also in the room. We.ll definitely return in this location.

 57. Staff,location, acomodation. best place if you don’t like „supermarket” hotels

 58. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 59. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 60. Hotelul este amplasat excelent, exact pe pârtie. Personal amabil. Camera de familie foarte mare. Curățenia, micul dejun excelente. Restaurantul hotelului in care am luat cina are un meniu divers, chiar și pentru copii, la un preț acceptabil. Este, de fapt, un hotel prietenos cu copiii. Cred ca este cea mai buna soluție de cazare in Bukovel.

 61. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 62. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 63. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 64. Hotelul este amplasat la intrarea in statiune (venind dinspre Poleanîțea- ceva de genul :)), pe partea dreapta, după prima parcare. E f OK amplasat, asta în cazul in care nu esti cârcotaș.

 65. First of all , the location! Just outside skilift no. 1. Also the rooms have very good facilities and are very nicely done. The breakfast was ok, and the staff was helpful. Very clean! The bathroom had no window and no ventilation, that was a minus, but everything else met our expectations. Would definitely stay here again.

 66. Location is very good. Just 80m from ski-lift. Staff are very friendly and kindly. We enjoyed our holiday.

 67. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 68. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 69. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 70. Clean big room. Big kitchen for the guests with a dining room.

 71. Beautiful view, new building, friendly and helpfull staff

 72. Очень красивый и чистый номер! Все новое! В номерах тепло! Персонал приветственный. До подъемника недалеко, но на горе.

 73. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 74. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 75. Hotelul are o izolare fonica buna si este situat intr-o zona linistita. Personalul amabil ,micul dejun foarte bun.

 76. Little, warm and cosy. Located next to the bus stop, souvenirs market, a shop, bank. 5-8 min bus ride to Ski Centre Lift 1.

 77. Everything was fine, very good location, friendly staff. It definitely worth to stay here one more time.

 78. Very clean (foot towels changes daily). Great facilities. Superb view from the terrace. Very hospitable hosts. Great location close to Bukovel and all needed infrastructure around.

 79. very friendly staff, well-equipped ski room, going directly to the ski slope, great coffee excellent sauna

 80. A very warm welcome from Dima, the administrator. Always there for the guests. Very good English speaker. The room was cozy, with two huge windows facing the ski slope. Very clean and warm. The bathroom nice and sparkling clean with heated floor. The location of the hotel is perfect. Only few steps to ski slope 5A blue. Very quiet in the night and with a beautiful view. Nice breakfast with the possibility to serve it also in the room. We.ll definitely return in this location.

 81. Staff,location, acomodation. best place if you don’t like „supermarket” hotels

 82. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 83. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 84. Hotelul este amplasat excelent, exact pe pârtie. Personal amabil. Camera de familie foarte mare. Curățenia, micul dejun excelente. Restaurantul hotelului in care am luat cina are un meniu divers, chiar și pentru copii, la un preț acceptabil. Este, de fapt, un hotel prietenos cu copiii. Cred ca este cea mai buna soluție de cazare in Bukovel.

 85. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 86. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 87. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 88. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 89. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 90. Hotelul are o izolare fonica buna si este situat intr-o zona linistita. Personalul amabil ,micul dejun foarte bun.

 91. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 92. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 93. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 94. Pozitionarea hotelului foarte buna, camera de asemenea bine pozitionata. Hotelul are piscina interioara, sauna si baie romana precum si o camera salina de recreere.

 95. Pozitionarea in centrul statiunii, aproape de partii Spa-ul a fost inclus in pret Camera mica dar confortabila si calduroasa

 96. The room was clean and very comfortable. We had a beautiful view of the 2nd slope from a balcony. We really enjoyed the SPA area, it’s very cozy and has several different areas. The food in the restaurant was delicious. And the location of the hotel it’s the main advantage it’s really close to the slopes. Can’t wait for the season to start!

 97. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 98. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 99. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 100. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 101. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 102. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 103. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 104. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 105. Hotelul este amplasat excelent, exact pe pârtie. Personal amabil. Camera de familie foarte mare. Curățenia, micul dejun excelente. Restaurantul hotelului in care am luat cina are un meniu divers, chiar și pentru copii, la un preț acceptabil. Este, de fapt, un hotel prietenos cu copiii. Cred ca este cea mai buna soluție de cazare in Bukovel.

 106. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 107. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 108. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 109. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 110. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 111. Hotelul are o izolare fonica buna si este situat intr-o zona linistita. Personalul amabil ,micul dejun foarte bun.

 112. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 113. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 114. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 115. Pozitionarea hotelului foarte buna, camera de asemenea bine pozitionata. Hotelul are piscina interioara, sauna si baie romana precum si o camera salina de recreere.

 116. Pozitionarea in centrul statiunii, aproape de partii Spa-ul a fost inclus in pret Camera mica dar confortabila si calduroasa

 117. The room was clean and very comfortable. We had a beautiful view of the 2nd slope from a balcony. We really enjoyed the SPA area, it’s very cozy and has several different areas. The food in the restaurant was delicious. And the location of the hotel it’s the main advantage it’s really close to the slopes. Can’t wait for the season to start!

 118. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 119. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 120. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 121. Simplu si comfortabil, transport oferit de ei, spa, piscina sauna incluse

 122. Hotelul este intim si cochet. Camera este frumoasa si spatioasa. Micul dejun este foarte bun. Restaurantul are preturi foarte bune. Angajatii hotelului sunt amabili si vorbesc limba engleza. Atmosfera este foarte placuta, relaxata, de vacanta la munte.

 123. Camera în care am stat (nr. 17) a fost curată, caldă, mobilată cu gust și accesorizată (halat de baie, papuci, fierbător, uscător de păr). În fiecare zi ni se aducea apă și plicuri de ceai și cafea. Micul dejun a fost excepțional, bogat și variat. Personalul foarte amabil. Dimineața, pană la ora 11, se asigură transferul la pârtie gratuit. Pentru cei cu multă energie, pentru a ajunge la pârtie, există și varianta scărilor de lemn, nu sunt chiar atât de multe (cam 50 m), dar sunt abrupte. Recomand acest hotel.

 124. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 125. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 126. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 127. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 128. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 129. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 130. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 131. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 132. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 133. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 134. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 135. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 136. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 137. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 138. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 139. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 140. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 141. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 142. Simplu si comfortabil, transport oferit de ei, spa, piscina sauna incluse

 143. Hotelul este intim si cochet. Camera este frumoasa si spatioasa. Micul dejun este foarte bun. Restaurantul are preturi foarte bune. Angajatii hotelului sunt amabili si vorbesc limba engleza. Atmosfera este foarte placuta, relaxata, de vacanta la munte.

 144. Camera în care am stat (nr. 17) a fost curată, caldă, mobilată cu gust și accesorizată (halat de baie, papuci, fierbător, uscător de păr). În fiecare zi ni se aducea apă și plicuri de ceai și cafea. Micul dejun a fost excepțional, bogat și variat. Personalul foarte amabil. Dimineața, pană la ora 11, se asigură transferul la pârtie gratuit. Pentru cei cu multă energie, pentru a ajunge la pârtie, există și varianta scărilor de lemn, nu sunt chiar atât de multe (cam 50 m), dar sunt abrupte. Recomand acest hotel.

 145. Se afla chiar in spatele hotelului radisson, langa partie. Restaurantul mare si curat, iar mancarea destul de bun, mic dejunul consistent. Camerele curate. Managerul prezent la hotel zilnic, verifica mereu daca clienții sunt mulțumiți.

 146. Camere spatioaase si calduroase, mancare foarte buna.

 147. Personalul foarte amabil, camera mare spațioasă, călduroasă, aproape de pârtie!!

 148. very friendly staff, well-equipped ski room, going directly to the ski slope, great coffee excellent sauna

 149. A very warm welcome from Dima, the administrator. Always there for the guests. Very good English speaker. The room was cozy, with two huge windows facing the ski slope. Very clean and warm. The bathroom nice and sparkling clean with heated floor. The location of the hotel is perfect. Only few steps to ski slope 5A blue. Very quiet in the night and with a beautiful view. Nice breakfast with the possibility to serve it also in the room. We.ll definitely return in this location.

 150. Staff,location, acomodation. best place if you don’t like „supermarket” hotels

 151. Mancare foarte buna, de calitate si diversa. Personalul prompt si serviabil.

 152. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 153. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 154. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 155. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 156. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 157. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 158. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 159. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 160. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 161. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 162. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 163. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 164. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 165. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 166. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 167. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 168. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 169. Se afla chiar in spatele hotelului radisson, langa partie. Restaurantul mare si curat, iar mancarea destul de bun, mic dejunul consistent. Camerele curate. Managerul prezent la hotel zilnic, verifica mereu daca clienții sunt mulțumiți.

 170. Camere spatioaase si calduroase, mancare foarte buna.

 171. Personalul foarte amabil, camera mare spațioasă, călduroasă, aproape de pârtie!!

 172. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 173. Clean and cosy, walking distance to ski lift, friendly staff. Verry good food!

 174. Hotel situates near first lift of bukovel. Stuff is attentive to the needs of guests. Pizza at the hotel restaurant is good!

 175. Personalul este foarte amabil și înţelegător, restaurantul hotelului pregătește bucatele foarte gustoase.

 176. Camera curata, personalul foarte amabil, mancarea foarte buna si proaspata, parcare in curte.

 177. Kitchen was absolutely the best!!!!! All meal was fantastic!!! Very nice place friendly staff. Near the skiing center, safe the parking, very warm room, perfect place for family, young and old people.

 178. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 179. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 180. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 181. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 182. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 183. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 184. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 185. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 186. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 187. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 188. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 189. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 190. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 191. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 192. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 193. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 194. Clean and cosy, walking distance to ski lift, friendly staff. Verry good food!

 195. Hotel situates near first lift of bukovel. Stuff is attentive to the needs of guests. Pizza at the hotel restaurant is good!

 196. Se afla chiar in spatele hotelului radisson, langa partie. Restaurantul mare si curat, iar mancarea destul de bun, mic dejunul consistent. Camerele curate. Managerul prezent la hotel zilnic, verifica mereu daca clienții sunt mulțumiți.

 197. Camere spatioaase si calduroase, mancare foarte buna.

 198. Personalul foarte amabil, camera mare spațioasă, călduroasă, aproape de pârtie!!

 199. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 200. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 201. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 202. Personal serviabil, mâncare foarte buna, curățenie.

 203. Personalul foarte amabil, micul dejun excepțional. Camerele exact ca in poze, porțiile de mâncare mari, la un preț foarte bun. Piscina exterioara este încălzită, potrivită înotului in orice sezon. Recomand acest hotel, nu veți fi dezamăgiți!

 204. Conditiile sunt super raportate la calitate pret. Mancarea foarte buna. Curatenie aproape perfect.

 205. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 206. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 207. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 208. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 209. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 210. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 211. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 212. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 213. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 214. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 215. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 216. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 217. Gazda e super amabilă, curățenia , totul e foarte frumos ! Cea mai mare si confortabilă cabana care am vazut-o.

 218. Everything was more than good. It was our 3rd time in Bukovel and this was the best stay. We liked hotel, nice personal – very polite and friendly. Locations is very good – you can walk everywhere, no need to go by car. Breakfast, lunch and diner very good. Clean rooms.

 219. A new Hotel, with nice rooms, not too far from the center. On foot it is still challenging to get to the bus station/ lift no.1, but it is ok. With the car it is no diffrent to other hotels on the hill, it is ok.

 220. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 221. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 222. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 223. Personal dragut, camera si hotel curat, caldura, pozitionat super aproape de partii

 224. Apropierea de pârtie, camera mica dar bine întreținută, personalul de la recepție amabil deși era o singura persoana care știa engleza,

 225. Curatenia, atitudinea personalului, accesul usor la partie.

 226. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 227. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 228. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 229. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 230. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 231. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 232. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 233. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 234. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 235. Personal serviabil, mâncare foarte buna, curățenie.

 236. Personalul foarte amabil, micul dejun excepțional. Camerele exact ca in poze, porțiile de mâncare mari, la un preț foarte bun. Piscina exterioara este încălzită, potrivită înotului in orice sezon. Recomand acest hotel, nu veți fi dezamăgiți!

 237. Conditiile sunt super raportate la calitate pret. Mancarea foarte buna. Curatenie aproape perfect.

 238. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 239. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 240. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 241. Gazda e super amabilă, curățenia , totul e foarte frumos ! Cea mai mare si confortabilă cabana care am vazut-o.

 242. Everything was more than good. It was our 3rd time in Bukovel and this was the best stay. We liked hotel, nice personal – very polite and friendly. Locations is very good – you can walk everywhere, no need to go by car. Breakfast, lunch and diner very good. Clean rooms.

 243. A new Hotel, with nice rooms, not too far from the center. On foot it is still challenging to get to the bus station/ lift no.1, but it is ok. With the car it is no diffrent to other hotels on the hill, it is ok.

 244. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 245. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 246. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 247. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 248. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 249. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 250. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 251. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 252. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 253. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 254. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 255. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 256. Personal serviabil, mâncare foarte buna, curățenie.

 257. Personalul foarte amabil, micul dejun excepțional. Camerele exact ca in poze, porțiile de mâncare mari, la un preț foarte bun. Piscina exterioara este încălzită, potrivită înotului in orice sezon. Recomand acest hotel, nu veți fi dezamăgiți!

 258. Conditiile sunt super raportate la calitate pret. Mancarea foarte buna. Curatenie aproape perfect.

 259. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 260. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 261. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 262. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 263. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 264. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 265. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 266. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 267. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 268. Gazda e super amabilă, curățenia , totul e foarte frumos ! Cea mai mare si confortabilă cabana care am vazut-o.

 269. Everything was more than good. It was our 3rd time in Bukovel and this was the best stay. We liked hotel, nice personal – very polite and friendly. Locations is very good – you can walk everywhere, no need to go by car. Breakfast, lunch and diner very good. Clean rooms.

 270. A new Hotel, with nice rooms, not too far from the center. On foot it is still challenging to get to the bus station/ lift no.1, but it is ok. With the car it is no diffrent to other hotels on the hill, it is ok.

 271. Personal dragut, camera si hotel curat, caldura, pozitionat super aproape de partii

 272. Apropierea de pârtie, camera mica dar bine întreținută, personalul de la recepție amabil deși era o singura persoana care știa engleza,

 273. Curatenia, atitudinea personalului, accesul usor la partie.

 274. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 275. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 276. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 277. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 278. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 279. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 280. Personal serviabil, mâncare foarte buna, curățenie.

 281. Personalul foarte amabil, micul dejun excepțional. Camerele exact ca in poze, porțiile de mâncare mari, la un preț foarte bun. Piscina exterioara este încălzită, potrivită înotului in orice sezon. Recomand acest hotel, nu veți fi dezamăgiți!

 282. Conditiile sunt super raportate la calitate pret. Mancarea foarte buna. Curatenie aproape perfect.

 283. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 284. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 285. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 286. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 287. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 288. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 289. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 290. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 291. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 292. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 293. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 294. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 295. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 296. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 297. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 298. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 299. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 300. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 301. Condiții de cazare excelente, personal amabil, curățenie, mâncare bună, locație foarte aproape de părtie (5 min de mers pe jos) și de centru (10 min de mers pe jos).

 302. Amplasarea hotelului,caldura in camere,gratarul de afara,aproape de partia 7

 303. Sauna pe lemne a fost excelenta, precum si muzica vie de la restaurant.

 304. Se afla chiar in spatele hotelului radisson, langa partie. Restaurantul mare si curat, iar mancarea destul de bun, mic dejunul consistent. Camerele curate. Managerul prezent la hotel zilnic, verifica mereu daca clienții sunt mulțumiți.

 305. Camere spatioaase si calduroase, mancare foarte buna.

 306. Personalul foarte amabil, camera mare spațioasă, călduroasă, aproape de pârtie!!

 307. Олександр mai 15, 2019 at 11:51 am

  Гарний будинок, чудовий краєвид, добродушні господарі!!! Рекомендую для сімейного відпочинку, можливість проживання кількох дружніх родин разом. Будинок забезпечений усім необхідним для гарного відпочинку – є камін у просторій гостьовій кімнаті, сауна, барбекю. Відпочинком будете задоволені.

 308. Дуже привітні господарі. Чисто, тепло, зручні ліжка. Є прекрасний камін, вечорами біля нього було дуже приємно посидіти. Дуже сподобався краєвид з вікон. До підйомників 5 хвилин на машині. Все необхідне поруч. Дуже дякую Оксані та Володимиру, нам все дуже сподобалось!

 309. The view, the spacious living room, the fireplace and the sauna and the lovely host.

 310. Locatie langa partie , Mic dejun foarte diversificat , personal foarte amabil.

 311. Amplasare extraordinara, chiar lângă partia de ski

 312. Confortabil, curat, mancarea gustoasa, zona excelenta pentru ski, magazin foarte aproape, parcare in zona, loc cuarat, piscina incalzita, sauna super.

 313. Gazda e super amabilă, curățenia , totul e foarte frumos ! Cea mai mare si confortabilă cabana care am vazut-o.

 314. Everything was more than good. It was our 3rd time in Bukovel and this was the best stay. We liked hotel, nice personal – very polite and friendly. Locations is very good – you can walk everywhere, no need to go by car. Breakfast, lunch and diner very good. Clean rooms.

 315. A new Hotel, with nice rooms, not too far from the center. On foot it is still challenging to get to the bus station/ lift no.1, but it is ok. With the car it is no diffrent to other hotels on the hill, it is ok.

 316. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 317. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 318. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 319. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 320. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 321. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 322. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 323. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 324. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 325. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 326. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 327. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 328. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 329. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 330. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 331. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 332. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 333. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 334. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 335. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 336. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 337. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 338. Clean and cosy, walking distance to ski lift, friendly staff. Verry good food!

 339. Hotel situates near first lift of bukovel. Stuff is attentive to the needs of guests. Pizza at the hotel restaurant is good!

 340. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 341. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 342. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 343. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 344. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 345. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 346. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 347. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 348. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 349. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 350. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 351. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 352. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 353. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 354. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 355. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 356. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 357. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 358. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 359. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 360. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 361. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 362. Clean and cosy, walking distance to ski lift, friendly staff. Verry good food!

 363. Hotel situates near first lift of bukovel. Stuff is attentive to the needs of guests. Pizza at the hotel restaurant is good!

 364. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 365. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 366. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 367. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 368. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 369. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 370. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 371. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 372. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 373. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 374. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 375. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 376. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 377. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 378. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 379. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 380. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 381. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 382. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 383. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 384. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 385. Personalul foarte amabil , binevoitor , prietenos , te intampina cu multa caldura . Curte generoasa , parcare interioara in siguranta . Locatia la 50 m. de doua supermarketuri . Aer curat si multa liniste .

 386. Little, warm and cosy. Located next to the bus stop, souvenirs market, a shop, bank. 5-8 min bus ride to Ski Centre Lift 1.

 387. Everything was fine, very good location, friendly staff. It definitely worth to stay here one more time.

 388. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 389. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 390. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 391. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 392. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 393. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 394. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 395. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 396. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 397. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 398. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 399. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 400. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 401. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 402. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 403. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 404. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 405. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 406. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 407. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 408. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 409. Personalul foarte amabil , binevoitor , prietenos , te intampina cu multa caldura . Curte generoasa , parcare interioara in siguranta . Locatia la 50 m. de doua supermarketuri . Aer curat si multa liniste .

 410. Little, warm and cosy. Located next to the bus stop, souvenirs market, a shop, bank. 5-8 min bus ride to Ski Centre Lift 1.

 411. Everything was fine, very good location, friendly staff. It definitely worth to stay here one more time.

 412. Locatie langa partie , Mic dejun foarte diversificat , personal foarte amabil.

 413. Amplasare extraordinara, chiar lângă partia de ski

 414. Confortabil, curat, mancarea gustoasa, zona excelenta pentru ski, magazin foarte aproape, parcare in zona, loc cuarat, piscina incalzita, sauna super.

 415. Mancare foarte buna, de calitate si diversa. Personalul prompt si serviabil.

 416. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 417. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 418. Hotelul arata bine, dar micile detalii strica totul. Desi au cel putin 80 de camere, au doar 3-4 angajati care vin si la receptie, si la bucatarie si la spa. Nu e vina lor , ci a managementului. Exista o persoana care stie limba romana. Au centru de inchirieri echipament.

 419. curatenie, personalulde la restaurant foarte amabil

 420. – aspectul hotelului si al camerei – curățenia – posibilitatea de a schimba in moneda lor – inchirierea de echipament pentru ski

 421. It was everything new and clean. Receptionist was very helpful and friendly. Good food. I definitely recommend this place.

 422. We liked the view from the room and location of the hotel. The breakfast was very healthy. The room was very clean. I really recommend this place.

 423. Was a great stay. Hotel is uphills with scenic views, quiet area and amazing food at restaurant.

 424. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 425. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 426. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 427. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 428. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 429. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 430. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 431. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 432. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 433. Este chiar in centrul stațiunii, acces rapid la telescaun. Acesta cred ca este atuul acestui hotel. Toate drumurile/ pârtiile duc spre Shelter.

 434. Nice room with balcony view to ski run. Room was nice, with sofas

 435. Location is just perfect for my purposes. Room was super clean and nice, which is one most important things for me. Everything else was on a good level also.

 436. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 437. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 438. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 439. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 440. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 441. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 442. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 443. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 444. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 445. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 446. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 447. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 448. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 449. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 450. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 451. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 452. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 453. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 454. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 455. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 456. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 457. Personalul foarte amabil , binevoitor , prietenos , te intampina cu multa caldura . Curte generoasa , parcare interioara in siguranta . Locatia la 50 m. de doua supermarketuri . Aer curat si multa liniste .

 458. Little, warm and cosy. Located next to the bus stop, souvenirs market, a shop, bank. 5-8 min bus ride to Ski Centre Lift 1.

 459. Everything was fine, very good location, friendly staff. It definitely worth to stay here one more time.

 460. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 461. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 462. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 463. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 464. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 465. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 466. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 467. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 468. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 469. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 470. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 471. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 472. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 473. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 474. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 475. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 476. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 477. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 478. Personalul foarte amabil , binevoitor , prietenos , te intampina cu multa caldura . Curte generoasa , parcare interioara in siguranta . Locatia la 50 m. de doua supermarketuri . Aer curat si multa liniste .

 479. Little, warm and cosy. Located next to the bus stop, souvenirs market, a shop, bank. 5-8 min bus ride to Ski Centre Lift 1.

 480. Everything was fine, very good location, friendly staff. It definitely worth to stay here one more time.

 481. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 482. Clean and cosy, walking distance to ski lift, friendly staff. Verry good food!

 483. Hotel situates near first lift of bukovel. Stuff is attentive to the needs of guests. Pizza at the hotel restaurant is good!

 484. Personalul amabil, mancare foarte buna la preturi mai mici decat la alte restaurante din statiune. Camera a fost curata si primitoare.

 485. personal ok, mâncare foarte bună si foarte ieftina,curățenie 10,confort 10

 486. Facilitatile oferite, cum ar fi: centrul SPA, relația directă dintre patroni si client, restaurantul cu bucătăria Ukrainiana, parcare generoasă, camera pentru skiuri si clapari.

 487. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 488. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 489. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 490. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 491. Clean and cosy, walking distance to ski lift, friendly staff. Verry good food!

 492. Hotel situates near first lift of bukovel. Stuff is attentive to the needs of guests. Pizza at the hotel restaurant is good!

 493. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 494. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 495. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 496. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 497. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 498. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 499. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 500. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 501. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 502. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 503. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 504. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 505. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 506. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 507. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 508. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 509. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 510. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 511. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 512. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 513. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 514. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 515. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 516. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 517. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 518. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 519. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 520. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 521. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 522. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 523. Personal serviabil, mâncare foarte buna, curățenie.

 524. Personalul foarte amabil, micul dejun excepțional. Camerele exact ca in poze, porțiile de mâncare mari, la un preț foarte bun. Piscina exterioara este încălzită, potrivită înotului in orice sezon. Recomand acest hotel, nu veți fi dezamăgiți!

 525. Conditiile sunt super raportate la calitate pret. Mancarea foarte buna. Curatenie aproape perfect.

 526. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 527. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 528. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 529. Hotelul arata bine, dar micile detalii strica totul. Desi au cel putin 80 de camere, au doar 3-4 angajati care vin si la receptie, si la bucatarie si la spa. Nu e vina lor , ci a managementului. Exista o persoana care stie limba romana. Au centru de inchirieri echipament.

 530. curatenie, personalulde la restaurant foarte amabil

 531. – aspectul hotelului si al camerei – curățenia – posibilitatea de a schimba in moneda lor – inchirierea de echipament pentru ski

 532. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 533. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 534. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 535. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 536. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 537. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 538. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 539. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 540. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 541. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 542. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 543. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 544. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 545. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 546. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 547. Hotelul arata bine, dar micile detalii strica totul. Desi au cel putin 80 de camere, au doar 3-4 angajati care vin si la receptie, si la bucatarie si la spa. Nu e vina lor , ci a managementului. Exista o persoana care stie limba romana. Au centru de inchirieri echipament.

 548. curatenie, personalulde la restaurant foarte amabil

 549. – aspectul hotelului si al camerei – curățenia – posibilitatea de a schimba in moneda lor – inchirierea de echipament pentru ski

 550. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 551. Clean and cosy, walking distance to ski lift, friendly staff. Verry good food!

 552. Hotel situates near first lift of bukovel. Stuff is attentive to the needs of guests. Pizza at the hotel restaurant is good!

 553. Personal serviabil, mâncare foarte buna, curățenie.

 554. Personalul foarte amabil, micul dejun excepțional. Camerele exact ca in poze, porțiile de mâncare mari, la un preț foarte bun. Piscina exterioara este încălzită, potrivită înotului in orice sezon. Recomand acest hotel, nu veți fi dezamăgiți!

 555. Conditiile sunt super raportate la calitate pret. Mancarea foarte buna. Curatenie aproape perfect.

 556. Personal amabil, curățenie excelenta.Pensiunea e relativ aproape de centrul stațiunii si pârtiile de schi.

 557. Totul foarte curat, impecabil. Mancarea foarte buna si ieftina. Totul a fost perfect.

 558. Personalul foarte amabil, curățenie, căldură, depozit pentru schiuri, mâncarea bună și meniul în limba română.

 559. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 560. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 561. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 562. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 563. Beautiful room with excellent view, lots of space, comfortable big bed and balcony. Helpful super-friendly staff and wonderful breakfast. Actually, I‘ve been spoiled everywhere I‘ve stayed in Ukraine!!

 564. Very nice and friendly hotel with pizza restaurant . So tasty breakfast, friendly and professional stuff. Also spa ( banya), spacial room for keeping ski equipment ( for winter time), parking, 5 minutes working to the supermarket.

 565. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 566. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 567. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 568. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 569. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 570. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 571. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 572. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 573. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 574. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 575. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 576. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 577. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 578. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 579. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 580. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 581. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 582. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 583. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 584. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 585. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 586. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 587. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 588. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 589. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 590. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 591. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 592. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 593. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 594. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 595. Location is in the very center of Bukovel. Free entrance to VODA club, very pleasant receptionist Olga, room was clean, near house you can rest in BBQ places ( we were having breakfast there). Good for its price.

 596. Alt var perfekt! / Everything was just Perfect.

 597. 2.bathrooms in our suite, really big bed, nice view of the mountains. Our room was close to the center,. Cleaning lady came everyday which was nice. Definitely good value for the money, and I highly recommend bukovel hotel !

 598. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 599. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 600. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 601. Personalul amabil, camera a fost curată și foarte călduroasa.

 602. Locatie f buna pt acces usor la partii, mancare buna la restaurantul din interior, vorbitori de limba romana, f amabi tot personalul

 603. camera, caldura, curatenie, ambienta, parcare, ospitalieri, camera pt ski si clapari.

 604. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 605. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 606. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 607. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 608. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 609. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 610. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 611. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 612. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 613. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 614. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 615. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 616. Location is in the very center of Bukovel. Free entrance to VODA club, very pleasant receptionist Olga, room was clean, near house you can rest in BBQ places ( we were having breakfast there). Good for its price.

 617. Alt var perfekt! / Everything was just Perfect.

 618. 2.bathrooms in our suite, really big bed, nice view of the mountains. Our room was close to the center,. Cleaning lady came everyday which was nice. Definitely good value for the money, and I highly recommend bukovel hotel !

 619. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 620. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 621. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 622. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 623. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 624. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 625. Personalul amabil, camera a fost curată și foarte călduroasa.

 626. Locatie f buna pt acces usor la partii, mancare buna la restaurantul din interior, vorbitori de limba romana, f amabi tot personalul

 627. camera, caldura, curatenie, ambienta, parcare, ospitalieri, camera pt ski si clapari.

 628. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 629. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 630. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 631. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 632. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 633. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 634. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 635. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 636. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 637. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 638. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 639. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 640. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 641. Beautiful room with excellent view, lots of space, comfortable big bed and balcony. Helpful super-friendly staff and wonderful breakfast. Actually, I‘ve been spoiled everywhere I‘ve stayed in Ukraine!!

 642. Very nice and friendly hotel with pizza restaurant . So tasty breakfast, friendly and professional stuff. Also spa ( banya), spacial room for keeping ski equipment ( for winter time), parking, 5 minutes working to the supermarket.

 643. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 644. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 645. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 646. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 647. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 648. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 649. Hotelul arata bine, dar micile detalii strica totul. Desi au cel putin 80 de camere, au doar 3-4 angajati care vin si la receptie, si la bucatarie si la spa. Nu e vina lor , ci a managementului. Exista o persoana care stie limba romana. Au centru de inchirieri echipament.

 650. curatenie, personalulde la restaurant foarte amabil

 651. – aspectul hotelului si al camerei – curățenia – posibilitatea de a schimba in moneda lor – inchirierea de echipament pentru ski

 652. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 653. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 654. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 655. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 656. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 657. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 658. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 659. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 660. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 661. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 662. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 663. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 664. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 665. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 666. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 667. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 668. Beautiful room with excellent view, lots of space, comfortable big bed and balcony. Helpful super-friendly staff and wonderful breakfast. Actually, I‘ve been spoiled everywhere I‘ve stayed in Ukraine!!

 669. Very nice and friendly hotel with pizza restaurant . So tasty breakfast, friendly and professional stuff. Also spa ( banya), spacial room for keeping ski equipment ( for winter time), parking, 5 minutes working to the supermarket.

 670. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 671. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 672. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 673. Hotelul arata bine, dar micile detalii strica totul. Desi au cel putin 80 de camere, au doar 3-4 angajati care vin si la receptie, si la bucatarie si la spa. Nu e vina lor , ci a managementului. Exista o persoana care stie limba romana. Au centru de inchirieri echipament.

 674. curatenie, personalulde la restaurant foarte amabil

 675. – aspectul hotelului si al camerei – curățenia – posibilitatea de a schimba in moneda lor – inchirierea de echipament pentru ski

 676. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 677. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 678. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 679. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 680. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 681. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 682. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 683. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 684. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 685. Location is in the very center of Bukovel. Free entrance to VODA club, very pleasant receptionist Olga, room was clean, near house you can rest in BBQ places ( we were having breakfast there). Good for its price.

 686. Alt var perfekt! / Everything was just Perfect.

 687. 2.bathrooms in our suite, really big bed, nice view of the mountains. Our room was close to the center,. Cleaning lady came everyday which was nice. Definitely good value for the money, and I highly recommend bukovel hotel !

 688. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 689. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 690. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 691. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 692. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 693. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 694. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 695. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 696. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 697. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 698. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 699. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled