Cazare ieftina Bukovel

De multe ori ne uitam dupa cazare in Bukovel Ski, Ucraina fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Bukovel Ski, Ucraina recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Bukovel Ski, Ucraina

Hotel Complex Korona

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Mardan Palace SPA Resort

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ MARION SPA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Beskyd Suites

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Villa Blanc

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

HeRICH

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Anastasiya GOLD

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Bukovel Ski, Ucraina am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Bukovel Ski, Ucraina bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Julieta si Aglaia Casapu din Bucovat, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Bukovel Ski, Ucraina prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Julieta si Aglaia Casapu din Bucovat, jud. TimisCazare in Bukovel Ski, Ucraina pentru 4 persoane)

 • Bucur si Emanuil Motoc din Namete, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Bukovel Ski, Ucraina prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Bukovel Ski, Ucraina, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Bucur si Emanuil Motoc din Namete, jud. GorjCazare in Bukovel Ski, Ucraina pentru 4 persoane)

 • Gelu si Iulian Anghel din Pahnesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Bukovel Ski, Ucraina prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Gelu si Iulian Anghel din Pahnesti, jud. VasluiCazare in Bukovel Ski, Ucraina pentru 4 persoane)

 • Delia si Alistar Poroineanu din Valcelele, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Bukovel Ski, Ucraina prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Bukovel Ski, Ucraina!

  (Delia si Alistar Poroineanu din Valcelele, jud. ArgesCazare in Bukovel Ski, Ucraina pentru 4 persoane)

 • Axenia si Tudorița Argeșanu din Mozaceni, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Bukovel Ski, Ucraina prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Bukovel Ski, Ucraina, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Axenia si Tudorița Argeșanu din Mozaceni, jud. ArgesCazare in Bukovel Ski, Ucraina pentru 4 persoane)

 • Florentin si Corvin Pitulea din Carlogani, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Bukovel Ski, Ucraina prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Bukovel Ski, Ucraina.

  (Florentin si Corvin Pitulea din Carlogani, jud. OltCazare in Bukovel Ski, Ucraina pentru 4 persoane)

 1. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 2. Hotelul este amplasat excelent, exact pe pârtie. Personal amabil. Camera de familie foarte mare. Curățenia, micul dejun excelente. Restaurantul hotelului in care am luat cina are un meniu divers, chiar și pentru copii, la un preț acceptabil. Este, de fapt, un hotel prietenos cu copiii. Cred ca este cea mai buna soluție de cazare in Bukovel.

 3. Amplasarea pe pârtie, camere spațioase , mic dejun excepțional , Spa pentru toate mofturile. Într-un cuvânt spus Radisson Blu Resort.

 4. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 5. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 6. – the hotel is very close to ski lift No1 about 200m, – special place for ski and shoes, – big and safe parking for cars, – clean room, – big bathroom with shower,

 7. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 8. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 9. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 10. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 11. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 12. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 13. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 14. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 15. Hotelul are o izolare fonica buna si este situat intr-o zona linistita. Personalul amabil ,micul dejun foarte bun.

 16. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 17. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 18. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 19. Friendly hosts. Nice surrounding like in a fairy tail. A bit away from slopes, but hosts were offering free transfer services to and from pistes.

 20. Спасибо вам за отдых!!! было всё просто чудесно!!! хозяева очень щедрые и добрые, дом очень Красивый чистый и уютный!!!

 21. Дуже привітні господарі, чисто, тепло і дуже затишно.

 22. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 23. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 24. Hotelul are o izolare fonica buna si este situat intr-o zona linistita. Personalul amabil ,micul dejun foarte bun.

 25. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 26. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 27. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 28. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 29. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 30. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 31. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 32. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 33. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 34. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 35. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 36. Hotelul este amplasat excelent, exact pe pârtie. Personal amabil. Camera de familie foarte mare. Curățenia, micul dejun excelente. Restaurantul hotelului in care am luat cina are un meniu divers, chiar și pentru copii, la un preț acceptabil. Este, de fapt, un hotel prietenos cu copiii. Cred ca este cea mai buna soluție de cazare in Bukovel.

 37. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 38. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 39. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 40. Clean big room. Big kitchen for the guests with a dining room.

 41. Beautiful view, new building, friendly and helpfull staff

 42. Очень красивый и чистый номер! Все новое! В номерах тепло! Персонал приветственный. До подъемника недалеко, но на горе.

 43. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 44. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 45. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 46. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 47. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 48. Hotelul are o izolare fonica buna si este situat intr-o zona linistita. Personalul amabil ,micul dejun foarte bun.

 49. Hotelul este amplasat la intrarea in statiune (venind dinspre Poleanîțea- ceva de genul :)), pe partea dreapta, după prima parcare. E f OK amplasat, asta în cazul in care nu esti cârcotaș.

 50. First of all , the location! Just outside skilift no. 1. Also the rooms have very good facilities and are very nicely done. The breakfast was ok, and the staff was helpful. Very clean! The bathroom had no window and no ventilation, that was a minus, but everything else met our expectations. Would definitely stay here again.

 51. Location is very good. Just 80m from ski-lift. Staff are very friendly and kindly. We enjoyed our holiday.

 52. Little, warm and cosy. Located next to the bus stop, souvenirs market, a shop, bank. 5-8 min bus ride to Ski Centre Lift 1.

 53. Everything was fine, very good location, friendly staff. It definitely worth to stay here one more time.

 54. Very clean (foot towels changes daily). Great facilities. Superb view from the terrace. Very hospitable hosts. Great location close to Bukovel and all needed infrastructure around.

 55. very friendly staff, well-equipped ski room, going directly to the ski slope, great coffee excellent sauna

 56. A very warm welcome from Dima, the administrator. Always there for the guests. Very good English speaker. The room was cozy, with two huge windows facing the ski slope. Very clean and warm. The bathroom nice and sparkling clean with heated floor. The location of the hotel is perfect. Only few steps to ski slope 5A blue. Very quiet in the night and with a beautiful view. Nice breakfast with the possibility to serve it also in the room. We.ll definitely return in this location.

 57. Staff,location, acomodation. best place if you don’t like „supermarket” hotels

 58. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 59. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 60. Hotelul este amplasat excelent, exact pe pârtie. Personal amabil. Camera de familie foarte mare. Curățenia, micul dejun excelente. Restaurantul hotelului in care am luat cina are un meniu divers, chiar și pentru copii, la un preț acceptabil. Este, de fapt, un hotel prietenos cu copiii. Cred ca este cea mai buna soluție de cazare in Bukovel.

 61. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 62. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 63. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 64. Hotelul este amplasat la intrarea in statiune (venind dinspre Poleanîțea- ceva de genul :)), pe partea dreapta, după prima parcare. E f OK amplasat, asta în cazul in care nu esti cârcotaș.

 65. First of all , the location! Just outside skilift no. 1. Also the rooms have very good facilities and are very nicely done. The breakfast was ok, and the staff was helpful. Very clean! The bathroom had no window and no ventilation, that was a minus, but everything else met our expectations. Would definitely stay here again.

 66. Location is very good. Just 80m from ski-lift. Staff are very friendly and kindly. We enjoyed our holiday.

 67. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 68. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 69. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 70. Clean big room. Big kitchen for the guests with a dining room.

 71. Beautiful view, new building, friendly and helpfull staff

 72. Очень красивый и чистый номер! Все новое! В номерах тепло! Персонал приветственный. До подъемника недалеко, но на горе.

 73. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 74. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 75. Hotelul are o izolare fonica buna si este situat intr-o zona linistita. Personalul amabil ,micul dejun foarte bun.

 76. Little, warm and cosy. Located next to the bus stop, souvenirs market, a shop, bank. 5-8 min bus ride to Ski Centre Lift 1.

 77. Everything was fine, very good location, friendly staff. It definitely worth to stay here one more time.

 78. Very clean (foot towels changes daily). Great facilities. Superb view from the terrace. Very hospitable hosts. Great location close to Bukovel and all needed infrastructure around.

 79. very friendly staff, well-equipped ski room, going directly to the ski slope, great coffee excellent sauna

 80. A very warm welcome from Dima, the administrator. Always there for the guests. Very good English speaker. The room was cozy, with two huge windows facing the ski slope. Very clean and warm. The bathroom nice and sparkling clean with heated floor. The location of the hotel is perfect. Only few steps to ski slope 5A blue. Very quiet in the night and with a beautiful view. Nice breakfast with the possibility to serve it also in the room. We.ll definitely return in this location.

 81. Staff,location, acomodation. best place if you don’t like „supermarket” hotels

 82. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 83. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 84. Hotelul este amplasat excelent, exact pe pârtie. Personal amabil. Camera de familie foarte mare. Curățenia, micul dejun excelente. Restaurantul hotelului in care am luat cina are un meniu divers, chiar și pentru copii, la un preț acceptabil. Este, de fapt, un hotel prietenos cu copiii. Cred ca este cea mai buna soluție de cazare in Bukovel.

 85. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 86. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 87. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 88. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 89. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 90. Hotelul are o izolare fonica buna si este situat intr-o zona linistita. Personalul amabil ,micul dejun foarte bun.

 91. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 92. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 93. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 94. Pozitionarea hotelului foarte buna, camera de asemenea bine pozitionata. Hotelul are piscina interioara, sauna si baie romana precum si o camera salina de recreere.

 95. Pozitionarea in centrul statiunii, aproape de partii Spa-ul a fost inclus in pret Camera mica dar confortabila si calduroasa

 96. The room was clean and very comfortable. We had a beautiful view of the 2nd slope from a balcony. We really enjoyed the SPA area, it’s very cozy and has several different areas. The food in the restaurant was delicious. And the location of the hotel it’s the main advantage it’s really close to the slopes. Can’t wait for the season to start!

 97. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 98. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 99. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 100. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 101. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 102. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 103. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 104. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 105. Hotelul este amplasat excelent, exact pe pârtie. Personal amabil. Camera de familie foarte mare. Curățenia, micul dejun excelente. Restaurantul hotelului in care am luat cina are un meniu divers, chiar și pentru copii, la un preț acceptabil. Este, de fapt, un hotel prietenos cu copiii. Cred ca este cea mai buna soluție de cazare in Bukovel.

 106. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 107. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 108. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 109. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 110. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 111. Hotelul are o izolare fonica buna si este situat intr-o zona linistita. Personalul amabil ,micul dejun foarte bun.

 112. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 113. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 114. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 115. Pozitionarea hotelului foarte buna, camera de asemenea bine pozitionata. Hotelul are piscina interioara, sauna si baie romana precum si o camera salina de recreere.

 116. Pozitionarea in centrul statiunii, aproape de partii Spa-ul a fost inclus in pret Camera mica dar confortabila si calduroasa

 117. The room was clean and very comfortable. We had a beautiful view of the 2nd slope from a balcony. We really enjoyed the SPA area, it’s very cozy and has several different areas. The food in the restaurant was delicious. And the location of the hotel it’s the main advantage it’s really close to the slopes. Can’t wait for the season to start!

 118. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 119. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 120. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 121. Simplu si comfortabil, transport oferit de ei, spa, piscina sauna incluse

 122. Hotelul este intim si cochet. Camera este frumoasa si spatioasa. Micul dejun este foarte bun. Restaurantul are preturi foarte bune. Angajatii hotelului sunt amabili si vorbesc limba engleza. Atmosfera este foarte placuta, relaxata, de vacanta la munte.

 123. Camera în care am stat (nr. 17) a fost curată, caldă, mobilată cu gust și accesorizată (halat de baie, papuci, fierbător, uscător de păr). În fiecare zi ni se aducea apă și plicuri de ceai și cafea. Micul dejun a fost excepțional, bogat și variat. Personalul foarte amabil. Dimineața, pană la ora 11, se asigură transferul la pârtie gratuit. Pentru cei cu multă energie, pentru a ajunge la pârtie, există și varianta scărilor de lemn, nu sunt chiar atât de multe (cam 50 m), dar sunt abrupte. Recomand acest hotel.

 124. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 125. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 126. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 127. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 128. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 129. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 130. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 131. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 132. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 133. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 134. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 135. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 136. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 137. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 138. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 139. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 140. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 141. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 142. Simplu si comfortabil, transport oferit de ei, spa, piscina sauna incluse

 143. Hotelul este intim si cochet. Camera este frumoasa si spatioasa. Micul dejun este foarte bun. Restaurantul are preturi foarte bune. Angajatii hotelului sunt amabili si vorbesc limba engleza. Atmosfera este foarte placuta, relaxata, de vacanta la munte.

 144. Camera în care am stat (nr. 17) a fost curată, caldă, mobilată cu gust și accesorizată (halat de baie, papuci, fierbător, uscător de păr). În fiecare zi ni se aducea apă și plicuri de ceai și cafea. Micul dejun a fost excepțional, bogat și variat. Personalul foarte amabil. Dimineața, pană la ora 11, se asigură transferul la pârtie gratuit. Pentru cei cu multă energie, pentru a ajunge la pârtie, există și varianta scărilor de lemn, nu sunt chiar atât de multe (cam 50 m), dar sunt abrupte. Recomand acest hotel.

 145. Se afla chiar in spatele hotelului radisson, langa partie. Restaurantul mare si curat, iar mancarea destul de bun, mic dejunul consistent. Camerele curate. Managerul prezent la hotel zilnic, verifica mereu daca clienții sunt mulțumiți.

 146. Camere spatioaase si calduroase, mancare foarte buna.

 147. Personalul foarte amabil, camera mare spațioasă, călduroasă, aproape de pârtie!!

 148. very friendly staff, well-equipped ski room, going directly to the ski slope, great coffee excellent sauna

 149. A very warm welcome from Dima, the administrator. Always there for the guests. Very good English speaker. The room was cozy, with two huge windows facing the ski slope. Very clean and warm. The bathroom nice and sparkling clean with heated floor. The location of the hotel is perfect. Only few steps to ski slope 5A blue. Very quiet in the night and with a beautiful view. Nice breakfast with the possibility to serve it also in the room. We.ll definitely return in this location.

 150. Staff,location, acomodation. best place if you don’t like „supermarket” hotels

 151. Mancare foarte buna, de calitate si diversa. Personalul prompt si serviabil.

 152. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 153. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 154. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 155. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 156. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 157. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 158. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 159. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 160. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 161. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 162. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 163. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 164. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 165. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 166. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 167. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 168. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 169. Se afla chiar in spatele hotelului radisson, langa partie. Restaurantul mare si curat, iar mancarea destul de bun, mic dejunul consistent. Camerele curate. Managerul prezent la hotel zilnic, verifica mereu daca clienții sunt mulțumiți.

 170. Camere spatioaase si calduroase, mancare foarte buna.

 171. Personalul foarte amabil, camera mare spațioasă, călduroasă, aproape de pârtie!!

 172. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 173. Clean and cosy, walking distance to ski lift, friendly staff. Verry good food!

 174. Hotel situates near first lift of bukovel. Stuff is attentive to the needs of guests. Pizza at the hotel restaurant is good!

 175. Personalul este foarte amabil și înţelegător, restaurantul hotelului pregătește bucatele foarte gustoase.

 176. Camera curata, personalul foarte amabil, mancarea foarte buna si proaspata, parcare in curte.

 177. Kitchen was absolutely the best!!!!! All meal was fantastic!!! Very nice place friendly staff. Near the skiing center, safe the parking, very warm room, perfect place for family, young and old people.

 178. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 179. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 180. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 181. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 182. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 183. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 184. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 185. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 186. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 187. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 188. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 189. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 190. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 191. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 192. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 193. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 194. Clean and cosy, walking distance to ski lift, friendly staff. Verry good food!

 195. Hotel situates near first lift of bukovel. Stuff is attentive to the needs of guests. Pizza at the hotel restaurant is good!

 196. Se afla chiar in spatele hotelului radisson, langa partie. Restaurantul mare si curat, iar mancarea destul de bun, mic dejunul consistent. Camerele curate. Managerul prezent la hotel zilnic, verifica mereu daca clienții sunt mulțumiți.

 197. Camere spatioaase si calduroase, mancare foarte buna.

 198. Personalul foarte amabil, camera mare spațioasă, călduroasă, aproape de pârtie!!

 199. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 200. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 201. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 202. Personal serviabil, mâncare foarte buna, curățenie.

 203. Personalul foarte amabil, micul dejun excepțional. Camerele exact ca in poze, porțiile de mâncare mari, la un preț foarte bun. Piscina exterioara este încălzită, potrivită înotului in orice sezon. Recomand acest hotel, nu veți fi dezamăgiți!

 204. Conditiile sunt super raportate la calitate pret. Mancarea foarte buna. Curatenie aproape perfect.

 205. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 206. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 207. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 208. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 209. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 210. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 211. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 212. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 213. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 214. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 215. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 216. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 217. Gazda e super amabilă, curățenia , totul e foarte frumos ! Cea mai mare si confortabilă cabana care am vazut-o.

 218. Everything was more than good. It was our 3rd time in Bukovel and this was the best stay. We liked hotel, nice personal – very polite and friendly. Locations is very good – you can walk everywhere, no need to go by car. Breakfast, lunch and diner very good. Clean rooms.

 219. A new Hotel, with nice rooms, not too far from the center. On foot it is still challenging to get to the bus station/ lift no.1, but it is ok. With the car it is no diffrent to other hotels on the hill, it is ok.

 220. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 221. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 222. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 223. Personal dragut, camera si hotel curat, caldura, pozitionat super aproape de partii

 224. Apropierea de pârtie, camera mica dar bine întreținută, personalul de la recepție amabil deși era o singura persoana care știa engleza,

 225. Curatenia, atitudinea personalului, accesul usor la partie.

 226. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 227. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 228. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 229. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 230. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 231. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 232. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 233. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 234. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 235. Personal serviabil, mâncare foarte buna, curățenie.

 236. Personalul foarte amabil, micul dejun excepțional. Camerele exact ca in poze, porțiile de mâncare mari, la un preț foarte bun. Piscina exterioara este încălzită, potrivită înotului in orice sezon. Recomand acest hotel, nu veți fi dezamăgiți!

 237. Conditiile sunt super raportate la calitate pret. Mancarea foarte buna. Curatenie aproape perfect.

 238. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 239. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 240. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 241. Gazda e super amabilă, curățenia , totul e foarte frumos ! Cea mai mare si confortabilă cabana care am vazut-o.

 242. Everything was more than good. It was our 3rd time in Bukovel and this was the best stay. We liked hotel, nice personal – very polite and friendly. Locations is very good – you can walk everywhere, no need to go by car. Breakfast, lunch and diner very good. Clean rooms.

 243. A new Hotel, with nice rooms, not too far from the center. On foot it is still challenging to get to the bus station/ lift no.1, but it is ok. With the car it is no diffrent to other hotels on the hill, it is ok.

 244. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 245. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 246. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 247. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 248. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 249. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 250. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 251. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 252. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 253. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 254. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 255. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 256. Personal serviabil, mâncare foarte buna, curățenie.

 257. Personalul foarte amabil, micul dejun excepțional. Camerele exact ca in poze, porțiile de mâncare mari, la un preț foarte bun. Piscina exterioara este încălzită, potrivită înotului in orice sezon. Recomand acest hotel, nu veți fi dezamăgiți!

 258. Conditiile sunt super raportate la calitate pret. Mancarea foarte buna. Curatenie aproape perfect.

 259. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 260. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 261. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 262. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 263. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 264. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 265. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 266. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 267. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 268. Gazda e super amabilă, curățenia , totul e foarte frumos ! Cea mai mare si confortabilă cabana care am vazut-o.

 269. Everything was more than good. It was our 3rd time in Bukovel and this was the best stay. We liked hotel, nice personal – very polite and friendly. Locations is very good – you can walk everywhere, no need to go by car. Breakfast, lunch and diner very good. Clean rooms.

 270. A new Hotel, with nice rooms, not too far from the center. On foot it is still challenging to get to the bus station/ lift no.1, but it is ok. With the car it is no diffrent to other hotels on the hill, it is ok.

 271. Personal dragut, camera si hotel curat, caldura, pozitionat super aproape de partii

 272. Apropierea de pârtie, camera mica dar bine întreținută, personalul de la recepție amabil deși era o singura persoana care știa engleza,

 273. Curatenia, atitudinea personalului, accesul usor la partie.

 274. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 275. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 276. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 277. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 278. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 279. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 280. Personal serviabil, mâncare foarte buna, curățenie.

 281. Personalul foarte amabil, micul dejun excepțional. Camerele exact ca in poze, porțiile de mâncare mari, la un preț foarte bun. Piscina exterioara este încălzită, potrivită înotului in orice sezon. Recomand acest hotel, nu veți fi dezamăgiți!

 282. Conditiile sunt super raportate la calitate pret. Mancarea foarte buna. Curatenie aproape perfect.

 283. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 284. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 285. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 286. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 287. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 288. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 289. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 290. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 291. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 292. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 293. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 294. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 295. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 296. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 297. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 298. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 299. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 300. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 301. Condiții de cazare excelente, personal amabil, curățenie, mâncare bună, locație foarte aproape de părtie (5 min de mers pe jos) și de centru (10 min de mers pe jos).

 302. Amplasarea hotelului,caldura in camere,gratarul de afara,aproape de partia 7

 303. Sauna pe lemne a fost excelenta, precum si muzica vie de la restaurant.

 304. Se afla chiar in spatele hotelului radisson, langa partie. Restaurantul mare si curat, iar mancarea destul de bun, mic dejunul consistent. Camerele curate. Managerul prezent la hotel zilnic, verifica mereu daca clienții sunt mulțumiți.

 305. Camere spatioaase si calduroase, mancare foarte buna.

 306. Personalul foarte amabil, camera mare spațioasă, călduroasă, aproape de pârtie!!

 307. Олександр mai 15, 2019 at 11:51 am

  Гарний будинок, чудовий краєвид, добродушні господарі!!! Рекомендую для сімейного відпочинку, можливість проживання кількох дружніх родин разом. Будинок забезпечений усім необхідним для гарного відпочинку – є камін у просторій гостьовій кімнаті, сауна, барбекю. Відпочинком будете задоволені.

 308. Дуже привітні господарі. Чисто, тепло, зручні ліжка. Є прекрасний камін, вечорами біля нього було дуже приємно посидіти. Дуже сподобався краєвид з вікон. До підйомників 5 хвилин на машині. Все необхідне поруч. Дуже дякую Оксані та Володимиру, нам все дуже сподобалось!

 309. The view, the spacious living room, the fireplace and the sauna and the lovely host.

 310. Locatie langa partie , Mic dejun foarte diversificat , personal foarte amabil.

 311. Amplasare extraordinara, chiar lângă partia de ski

 312. Confortabil, curat, mancarea gustoasa, zona excelenta pentru ski, magazin foarte aproape, parcare in zona, loc cuarat, piscina incalzita, sauna super.

 313. Gazda e super amabilă, curățenia , totul e foarte frumos ! Cea mai mare si confortabilă cabana care am vazut-o.

 314. Everything was more than good. It was our 3rd time in Bukovel and this was the best stay. We liked hotel, nice personal – very polite and friendly. Locations is very good – you can walk everywhere, no need to go by car. Breakfast, lunch and diner very good. Clean rooms.

 315. A new Hotel, with nice rooms, not too far from the center. On foot it is still challenging to get to the bus station/ lift no.1, but it is ok. With the car it is no diffrent to other hotels on the hill, it is ok.

 316. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 317. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 318. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 319. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 320. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 321. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 322. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 323. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 324. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 325. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 326. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 327. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 328. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 329. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 330. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 331. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 332. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 333. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 334. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 335. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 336. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 337. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 338. Clean and cosy, walking distance to ski lift, friendly staff. Verry good food!

 339. Hotel situates near first lift of bukovel. Stuff is attentive to the needs of guests. Pizza at the hotel restaurant is good!

 340. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 341. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 342. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 343. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 344. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 345. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 346. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 347. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 348. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 349. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 350. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 351. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 352. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 353. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 354. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 355. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 356. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 357. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 358. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 359. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 360. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 361. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 362. Clean and cosy, walking distance to ski lift, friendly staff. Verry good food!

 363. Hotel situates near first lift of bukovel. Stuff is attentive to the needs of guests. Pizza at the hotel restaurant is good!

 364. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 365. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 366. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 367. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 368. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 369. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 370. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 371. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 372. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 373. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 374. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 375. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 376. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 377. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 378. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 379. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 380. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 381. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 382. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 383. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 384. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 385. Personalul foarte amabil , binevoitor , prietenos , te intampina cu multa caldura . Curte generoasa , parcare interioara in siguranta . Locatia la 50 m. de doua supermarketuri . Aer curat si multa liniste .

 386. Little, warm and cosy. Located next to the bus stop, souvenirs market, a shop, bank. 5-8 min bus ride to Ski Centre Lift 1.

 387. Everything was fine, very good location, friendly staff. It definitely worth to stay here one more time.

 388. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 389. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 390. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 391. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 392. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 393. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 394. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 395. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 396. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 397. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 398. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 399. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 400. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 401. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 402. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 403. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 404. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 405. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 406. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 407. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 408. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 409. Personalul foarte amabil , binevoitor , prietenos , te intampina cu multa caldura . Curte generoasa , parcare interioara in siguranta . Locatia la 50 m. de doua supermarketuri . Aer curat si multa liniste .

 410. Little, warm and cosy. Located next to the bus stop, souvenirs market, a shop, bank. 5-8 min bus ride to Ski Centre Lift 1.

 411. Everything was fine, very good location, friendly staff. It definitely worth to stay here one more time.

 412. Locatie langa partie , Mic dejun foarte diversificat , personal foarte amabil.

 413. Amplasare extraordinara, chiar lângă partia de ski

 414. Confortabil, curat, mancarea gustoasa, zona excelenta pentru ski, magazin foarte aproape, parcare in zona, loc cuarat, piscina incalzita, sauna super.

 415. Mancare foarte buna, de calitate si diversa. Personalul prompt si serviabil.

 416. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 417. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 418. Hotelul arata bine, dar micile detalii strica totul. Desi au cel putin 80 de camere, au doar 3-4 angajati care vin si la receptie, si la bucatarie si la spa. Nu e vina lor , ci a managementului. Exista o persoana care stie limba romana. Au centru de inchirieri echipament.

 419. curatenie, personalulde la restaurant foarte amabil

 420. – aspectul hotelului si al camerei – curățenia – posibilitatea de a schimba in moneda lor – inchirierea de echipament pentru ski

 421. It was everything new and clean. Receptionist was very helpful and friendly. Good food. I definitely recommend this place.

 422. We liked the view from the room and location of the hotel. The breakfast was very healthy. The room was very clean. I really recommend this place.

 423. Was a great stay. Hotel is uphills with scenic views, quiet area and amazing food at restaurant.

 424. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 425. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 426. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 427. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 428. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 429. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 430. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 431. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 432. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 433. Este chiar in centrul stațiunii, acces rapid la telescaun. Acesta cred ca este atuul acestui hotel. Toate drumurile/ pârtiile duc spre Shelter.

 434. Nice room with balcony view to ski run. Room was nice, with sofas

 435. Location is just perfect for my purposes. Room was super clean and nice, which is one most important things for me. Everything else was on a good level also.

 436. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 437. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 438. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 439. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 440. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 441. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 442. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 443. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 444. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 445. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 446. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 447. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 448. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 449. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 450. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 451. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 452. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 453. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 454. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 455. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 456. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 457. Personalul foarte amabil , binevoitor , prietenos , te intampina cu multa caldura . Curte generoasa , parcare interioara in siguranta . Locatia la 50 m. de doua supermarketuri . Aer curat si multa liniste .

 458. Little, warm and cosy. Located next to the bus stop, souvenirs market, a shop, bank. 5-8 min bus ride to Ski Centre Lift 1.

 459. Everything was fine, very good location, friendly staff. It definitely worth to stay here one more time.

 460. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 461. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 462. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 463. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 464. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 465. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 466. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 467. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 468. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 469. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 470. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 471. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 472. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 473. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 474. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 475. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 476. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 477. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 478. Personalul foarte amabil , binevoitor , prietenos , te intampina cu multa caldura . Curte generoasa , parcare interioara in siguranta . Locatia la 50 m. de doua supermarketuri . Aer curat si multa liniste .

 479. Little, warm and cosy. Located next to the bus stop, souvenirs market, a shop, bank. 5-8 min bus ride to Ski Centre Lift 1.

 480. Everything was fine, very good location, friendly staff. It definitely worth to stay here one more time.

 481. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 482. Clean and cosy, walking distance to ski lift, friendly staff. Verry good food!

 483. Hotel situates near first lift of bukovel. Stuff is attentive to the needs of guests. Pizza at the hotel restaurant is good!

 484. Personalul amabil, mancare foarte buna la preturi mai mici decat la alte restaurante din statiune. Camera a fost curata si primitoare.

 485. personal ok, mâncare foarte bună si foarte ieftina,curățenie 10,confort 10

 486. Facilitatile oferite, cum ar fi: centrul SPA, relația directă dintre patroni si client, restaurantul cu bucătăria Ukrainiana, parcare generoasă, camera pentru skiuri si clapari.

 487. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 488. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 489. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 490. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 491. Clean and cosy, walking distance to ski lift, friendly staff. Verry good food!

 492. Hotel situates near first lift of bukovel. Stuff is attentive to the needs of guests. Pizza at the hotel restaurant is good!

 493. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 494. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 495. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 496. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 497. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 498. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 499. The hotel was in a perfect location, very close to the restaurants and the skiing slopes. It is a brand new hotel with TVs and WiFi in every room. It has a spacious restaurant with very reasonably priced menu. The staff were very friendly and helpful in advising about the activities in Bukovel. Although we didn’t get a chance to use, but Kasimir also has a really great sauna and a swimming pool which can be convenient to soothe muscle pains after an active skiing day. Finally, I would like to thank the hotel for great help and prompt communication when arranging a shuttle for us to be picked up from Lviv airport and dropped back at the end of our stay. We had great conversations with all the shuttle drivers that helped us to learn a lot more about Ukraine.

 500. It was my second time in Kasimir hotel. And it was really good experience again, because of very clean numbers, availability of all required facilities, close approach to lifts and kind personnel in hotel. Thank you!

 501. Great place to stay! Right in the center of Bukovel!

 502. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 503. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 504. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 505. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 506. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 507. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 508. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 509. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 510. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 511. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 512. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 513. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 514. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 515. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 516. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 517. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 518. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 519. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 520. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 521. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 522. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 523. Personal serviabil, mâncare foarte buna, curățenie.

 524. Personalul foarte amabil, micul dejun excepțional. Camerele exact ca in poze, porțiile de mâncare mari, la un preț foarte bun. Piscina exterioara este încălzită, potrivită înotului in orice sezon. Recomand acest hotel, nu veți fi dezamăgiți!

 525. Conditiile sunt super raportate la calitate pret. Mancarea foarte buna. Curatenie aproape perfect.

 526. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 527. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 528. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 529. Hotelul arata bine, dar micile detalii strica totul. Desi au cel putin 80 de camere, au doar 3-4 angajati care vin si la receptie, si la bucatarie si la spa. Nu e vina lor , ci a managementului. Exista o persoana care stie limba romana. Au centru de inchirieri echipament.

 530. curatenie, personalulde la restaurant foarte amabil

 531. – aspectul hotelului si al camerei – curățenia – posibilitatea de a schimba in moneda lor – inchirierea de echipament pentru ski

 532. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 533. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 534. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 535. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 536. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 537. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 538. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 539. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 540. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 541. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 542. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 543. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 544. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 545. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 546. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 547. Hotelul arata bine, dar micile detalii strica totul. Desi au cel putin 80 de camere, au doar 3-4 angajati care vin si la receptie, si la bucatarie si la spa. Nu e vina lor , ci a managementului. Exista o persoana care stie limba romana. Au centru de inchirieri echipament.

 548. curatenie, personalulde la restaurant foarte amabil

 549. – aspectul hotelului si al camerei – curățenia – posibilitatea de a schimba in moneda lor – inchirierea de echipament pentru ski

 550. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 551. Clean and cosy, walking distance to ski lift, friendly staff. Verry good food!

 552. Hotel situates near first lift of bukovel. Stuff is attentive to the needs of guests. Pizza at the hotel restaurant is good!

 553. Personal serviabil, mâncare foarte buna, curățenie.

 554. Personalul foarte amabil, micul dejun excepțional. Camerele exact ca in poze, porțiile de mâncare mari, la un preț foarte bun. Piscina exterioara este încălzită, potrivită înotului in orice sezon. Recomand acest hotel, nu veți fi dezamăgiți!

 555. Conditiile sunt super raportate la calitate pret. Mancarea foarte buna. Curatenie aproape perfect.

 556. Personal amabil, curățenie excelenta.Pensiunea e relativ aproape de centrul stațiunii si pârtiile de schi.

 557. Totul foarte curat, impecabil. Mancarea foarte buna si ieftina. Totul a fost perfect.

 558. Personalul foarte amabil, curățenie, căldură, depozit pentru schiuri, mâncarea bună și meniul în limba română.

 559. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 560. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 561. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 562. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 563. Beautiful room with excellent view, lots of space, comfortable big bed and balcony. Helpful super-friendly staff and wonderful breakfast. Actually, I‘ve been spoiled everywhere I‘ve stayed in Ukraine!!

 564. Very nice and friendly hotel with pizza restaurant . So tasty breakfast, friendly and professional stuff. Also spa ( banya), spacial room for keeping ski equipment ( for winter time), parking, 5 minutes working to the supermarket.

 565. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 566. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 567. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 568. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 569. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 570. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 571. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 572. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 573. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 574. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 575. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 576. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 577. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 578. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 579. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 580. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 581. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 582. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 583. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 584. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 585. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 586. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 587. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 588. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 589. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 590. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 591. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 592. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 593. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 594. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 595. Location is in the very center of Bukovel. Free entrance to VODA club, very pleasant receptionist Olga, room was clean, near house you can rest in BBQ places ( we were having breakfast there). Good for its price.

 596. Alt var perfekt! / Everything was just Perfect.

 597. 2.bathrooms in our suite, really big bed, nice view of the mountains. Our room was close to the center,. Cleaning lady came everyday which was nice. Definitely good value for the money, and I highly recommend bukovel hotel !

 598. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 599. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 600. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 601. Personalul amabil, camera a fost curată și foarte călduroasa.

 602. Locatie f buna pt acces usor la partii, mancare buna la restaurantul din interior, vorbitori de limba romana, f amabi tot personalul

 603. camera, caldura, curatenie, ambienta, parcare, ospitalieri, camera pt ski si clapari.

 604. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 605. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 606. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 607. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 608. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 609. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 610. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 611. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 612. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 613. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 614. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 615. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 616. Location is in the very center of Bukovel. Free entrance to VODA club, very pleasant receptionist Olga, room was clean, near house you can rest in BBQ places ( we were having breakfast there). Good for its price.

 617. Alt var perfekt! / Everything was just Perfect.

 618. 2.bathrooms in our suite, really big bed, nice view of the mountains. Our room was close to the center,. Cleaning lady came everyday which was nice. Definitely good value for the money, and I highly recommend bukovel hotel !

 619. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 620. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 621. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 622. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 623. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 624. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 625. Personalul amabil, camera a fost curată și foarte călduroasa.

 626. Locatie f buna pt acces usor la partii, mancare buna la restaurantul din interior, vorbitori de limba romana, f amabi tot personalul

 627. camera, caldura, curatenie, ambienta, parcare, ospitalieri, camera pt ski si clapari.

 628. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 629. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 630. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 631. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 632. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 633. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 634. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 635. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 636. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 637. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 638. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 639. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 640. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 641. Beautiful room with excellent view, lots of space, comfortable big bed and balcony. Helpful super-friendly staff and wonderful breakfast. Actually, I‘ve been spoiled everywhere I‘ve stayed in Ukraine!!

 642. Very nice and friendly hotel with pizza restaurant . So tasty breakfast, friendly and professional stuff. Also spa ( banya), spacial room for keeping ski equipment ( for winter time), parking, 5 minutes working to the supermarket.

 643. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 644. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 645. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 646. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 647. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 648. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 649. Hotelul arata bine, dar micile detalii strica totul. Desi au cel putin 80 de camere, au doar 3-4 angajati care vin si la receptie, si la bucatarie si la spa. Nu e vina lor , ci a managementului. Exista o persoana care stie limba romana. Au centru de inchirieri echipament.

 650. curatenie, personalulde la restaurant foarte amabil

 651. – aspectul hotelului si al camerei – curățenia – posibilitatea de a schimba in moneda lor – inchirierea de echipament pentru ski

 652. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 653. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 654. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 655. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 656. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 657. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 658. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 659. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 660. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 661. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 662. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 663. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 664. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 665. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 666. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 667. Mâncare buna personal disponibil și vorbesc Engleză .

 668. Beautiful room with excellent view, lots of space, comfortable big bed and balcony. Helpful super-friendly staff and wonderful breakfast. Actually, I‘ve been spoiled everywhere I‘ve stayed in Ukraine!!

 669. Very nice and friendly hotel with pizza restaurant . So tasty breakfast, friendly and professional stuff. Also spa ( banya), spacial room for keeping ski equipment ( for winter time), parking, 5 minutes working to the supermarket.

 670. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 671. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 672. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 673. Hotelul arata bine, dar micile detalii strica totul. Desi au cel putin 80 de camere, au doar 3-4 angajati care vin si la receptie, si la bucatarie si la spa. Nu e vina lor , ci a managementului. Exista o persoana care stie limba romana. Au centru de inchirieri echipament.

 674. curatenie, personalulde la restaurant foarte amabil

 675. – aspectul hotelului si al camerei – curățenia – posibilitatea de a schimba in moneda lor – inchirierea de echipament pentru ski

 676. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 677. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 678. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 679. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 680. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 681. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 682. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 683. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 684. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 685. Location is in the very center of Bukovel. Free entrance to VODA club, very pleasant receptionist Olga, room was clean, near house you can rest in BBQ places ( we were having breakfast there). Good for its price.

 686. Alt var perfekt! / Everything was just Perfect.

 687. 2.bathrooms in our suite, really big bed, nice view of the mountains. Our room was close to the center,. Cleaning lady came everyday which was nice. Definitely good value for the money, and I highly recommend bukovel hotel !

 688. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 689. Amabilitatea personalului,Curatenie,caldura, mâncarea f buna și la micul dejun și la restaurantul hotelului

 690. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 691. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 692. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 693. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 694. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 695. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 696. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 697. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 698. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 699. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 700. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 701. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 702. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 703. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 704. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 705. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 706. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 707. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 708. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 709. Location is in the very center of Bukovel. Free entrance to VODA club, very pleasant receptionist Olga, room was clean, near house you can rest in BBQ places ( we were having breakfast there). Good for its price.

 710. Alt var perfekt! / Everything was just Perfect.

 711. 2.bathrooms in our suite, really big bed, nice view of the mountains. Our room was close to the center,. Cleaning lady came everyday which was nice. Definitely good value for the money, and I highly recommend bukovel hotel !

 712. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 713. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 714. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 715. Piscină cu apă caldă. Curte pentru copii. Terase comode.

 716. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 717. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 718. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 719. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 720. Hotelul se află la marginea drumului care duce spre Bukovel. Camerele spatioase, calde, curate. Hotelul frumos, ingrijit, cu sauna si bazin gratuit care lucrează de la 17:00 până la 22:00. Restaurantul, după părerea noastră cel mai frumos din localitate cu peturi accesibile. Micul dejun divers, sățos. Personalul hotelului dragut, receptiv (Anastasia дякую!). Aproape de hotel este statia unde se opresc autobuze de ruta care duc spre Bukovel. La fel, la câțiva pași găsiți super-market, piață cu suvenire și farmacie. In principiu, recomandam locația pentru călătorii de scurtă durată.

 721. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 722. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 723. Micul dejun super, personalul amabil, camera curata, locuri de parcare sigure

 724. Se afla chiar in spatele hotelului radisson, langa partie. Restaurantul mare si curat, iar mancarea destul de bun, mic dejunul consistent. Camerele curate. Managerul prezent la hotel zilnic, verifica mereu daca clienții sunt mulțumiți.

 725. Camere spatioaase si calduroase, mancare foarte buna.

 726. Personalul foarte amabil, camera mare spațioasă, călduroasă, aproape de pârtie!!

 727. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 728. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 729. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 730. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 731. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 732. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 733. Locație buna. Personal amabil. Caldura . Mic dejun bun. Un raport calitate pret excelent !

 734. Personal amabil, zonă de grătar amenajată, piscină în aer liber (apă era 27C)

 735. Camera frumoasa, spatioasa, hotelul placut la prima vedere.

 736. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 737. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 738. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 739. Property owner is very nice and cordial and treat guests like her family members. She trust in her guests and even did not ask for online advance payment. The property is located very near to many tourist attractions in Bukovel. We were three families and have kids too. Rooms were very clean, bed was very comfortable. Mountain view adds beauty to the room. I strongly recommend this property for families looking for a best place at low cost, comfortable stay and perfect location.

 740. Good value. Great owner. Very helpful. She let us check-in early and check out late. She even got the fire started for the barbecue. They have a big supply of wood. Close to shops/restaurants. Bus stop is about a 5-7 min walk. There is a fridge, a kettle (bring your own coffee/tea/sugar), a table, and even plates and eating utensils in the room.

 741. Чудове обслуговування! Дуже привітно зустріли і обслужили. В кімнаті є всі необхідні речі, і зручне ліжко. Також зручно що є холодильник. Чисто і затишно. Всі літні розваги Буковелю в пішій доступності що є теж великим плюсом. Рекомендую!

 742. Designul pensiunii, amplasarea, preturi foarte bune la mancare. Personalul foarte amabil si s-a straduit sa fie totul cat mai confortabil pentru noi. Vom reveni si la anul cu siguranta.

 743. Raport foarte bun calitate preț, personal foarte amabil foarte pozitiv, curat, excelent,panorama pe măsură, mâncarea excelenta…

 744. Everything was fine and cozy, we were pleased with the place we chosen. The lady (I think the owner) is very kind and she makes very good food. We ate there every morning and evening, because the food was very good and the prices were ok. The room was nice, we had a balcony and also the bathroom had everything we needed. I really recommend this place.

 745. Mancare foarte buna, de calitate si diversa. Personalul prompt si serviabil.

 746. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 747. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 748. Se afla chiar in spatele hotelului radisson, langa partie. Restaurantul mare si curat, iar mancarea destul de bun, mic dejunul consistent. Camerele curate. Managerul prezent la hotel zilnic, verifica mereu daca clienții sunt mulțumiți.

 749. Camere spatioaase si calduroase, mancare foarte buna.

 750. Personalul foarte amabil, camera mare spațioasă, călduroasă, aproape de pârtie!!

 751. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 752. Curatenie, confort, căldura, personal amabil, aproape de pârtie si centru.

 753. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 754. Designul pensiunii, amplasarea, preturi foarte bune la mancare. Personalul foarte amabil si s-a straduit sa fie totul cat mai confortabil pentru noi. Vom reveni si la anul cu siguranta.

 755. Raport foarte bun calitate preț, personal foarte amabil foarte pozitiv, curat, excelent,panorama pe măsură, mâncarea excelenta…

 756. Everything was fine and cozy, we were pleased with the place we chosen. The lady (I think the owner) is very kind and she makes very good food. We ate there every morning and evening, because the food was very good and the prices were ok. The room was nice, we had a balcony and also the bathroom had everything we needed. I really recommend this place.

 757. -Pentru a fi cinstit pretul cazarii este bun pentru cei ce isi doresc doar sa doarma undeva,fara prea mare bataie de cap si cu putini bani. -Am vazut o sala de mese in care cativa oaspeti jucau carti si de asemenea o incapere in care era o masa de tenis de masa(presupun functionala,deoarece noi am stat acolo doar pe timpul noptii).

 758. Amplasata relativ aproape de centrul statiunii atmosfera placuta din pensiune dar erau numai ucrainieni noi fiind doar doua familii de romani,cam greu cu comunicarea!

 759. Very good! We feel great! The host are very friendly and they help you what ever you need. Good breakfast and good food. Facilities are very good, parking, room deposit for ski and boots, good sauna. Very close to a supermarket and close to Bukovel (2 km) We’ll be back! Spasiva! Ne-am simtit foarte bine, scor foarte bun raport pret calitate. Gazdele sunt foarte amabile si te ajuta ori de cate ori ai nevoie de ceva. Breakfast bun iar mancarea e foarte buna! Pensiunea are facilitati ca parcare, depozit de ski, iar sauna e grozava. E foarte aproape si de un magazin alimentar si cam la 2 km de Bukovel. Vom reveni! Multumim!

 760. Personal amabil și tot timpul cu zâmbetul pe buze, curățenie, mobilier nou. Parcare inclusă.

 761. very nice location, only 200m to the first lift of the of the skiing area. 200m to the supermarket. many restaurants around. Breakfast was very good; pancakes, salad, etc. was done fresh every morning .

 762. Great location. Clear and has all needed equipment. It has a beautiful fire place. Administration is very friendly. Breakfast was very good like a home made Ukrainian food 🙂

 763. Hotel placut aranjat, comod, curat. Rezonabil de aproape de partii.Are zona de depozitare pentru schiuri si bocanci, inclusiv uscator pt bocanci. Restaurantul nu l-am incercat.

 764. Everything else)) good restaurant for lunch and dinner, friendly staff, clean rooms

 765. The location is excellent. 5 mins by car to the ski resort. Room was clean and comfortable.

 766. Restaurant made as a soccer museum. Grate idea. Plus food was exelent.

 767. It was very close to the ski lifts. The staff was really helpful and kind. The prices in the restaurant were pretty good and the portions were big.

 768. Very good location, three minutes form lift #1, 5 minutes away from city center. The staff is very friendly and helpful. Great Sauna. Water temperature in the pool is around 18 (C) degrees. Food in hotel’s restaurant is fresh and very testy. I would advise this hotel to my friends

 769. Receptia a lucrat pe nota 10. Apreciez. Au fost foarte amabili cu mine in fiecare zi si la orice intrebare acordata lor. Am luat echipament in chirie, am ramas multumit. Hotelul arata foarte bine. SUper.

 770. Doar dereticatoarea a fost receptiva la doleanțele noastre, faptul ca am putut închiria schiuri chiar de la hotel.

 771. camera curata,caldura suficienta,restaurantul ok cu mancare buna

 772. Mancare foarte buna, de calitate si diversa. Personalul prompt si serviabil.

 773. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 774. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 775. Locație buna. Personal amabil. Caldura . Mic dejun bun. Un raport calitate pret excelent !

 776. Personal amabil, zonă de grătar amenajată, piscină în aer liber (apă era 27C)

 777. Curat, mancarea deosebit de buna si indestulatoare. Personalul foarte inclinat spre dorintele clientilor, ne-au ajutat la inchirierea echipamentului, am beneficiat si de o reducere la skipass cu ajutorul lucratorilor din hotel.

 778. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 779. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 780. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 781. Nice rooms each in different style. Family room was with a balcony with view to the 1st lift. Great and tasty breakfast. Really close to 1st ski lift.

 782. The location is very convenient. It is very close to the Lift # 1, good restaurants and the center of Bukovel. The design of the place is very unique. Each room has its own Ukranian folklore topic. The staff is very friendly.

 783. The view from the balcony is not bad, but not very good either. Good restaurant. Pleasant staff.

 784. Designul pensiunii, amplasarea, preturi foarte bune la mancare. Personalul foarte amabil si s-a straduit sa fie totul cat mai confortabil pentru noi. Vom reveni si la anul cu siguranta.

 785. Raport foarte bun calitate preț, personal foarte amabil foarte pozitiv, curat, excelent,panorama pe măsură, mâncarea excelenta…

 786. Everything was fine and cozy, we were pleased with the place we chosen. The lady (I think the owner) is very kind and she makes very good food. We ate there every morning and evening, because the food was very good and the prices were ok. The room was nice, we had a balcony and also the bathroom had everything we needed. I really recommend this place.

 787. Se afla chiar in spatele hotelului radisson, langa partie. Restaurantul mare si curat, iar mancarea destul de bun, mic dejunul consistent. Camerele curate. Managerul prezent la hotel zilnic, verifica mereu daca clienții sunt mulțumiți.

 788. Camere spatioaase si calduroase, mancare foarte buna.

 789. Personalul foarte amabil, camera mare spațioasă, călduroasă, aproape de pârtie!!

 790. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 791. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 792. Hotelul se află la marginea drumului care duce spre Bukovel. Camerele spatioase, calde, curate. Hotelul frumos, ingrijit, cu sauna si bazin gratuit care lucrează de la 17:00 până la 22:00. Restaurantul, după părerea noastră cel mai frumos din localitate cu peturi accesibile. Micul dejun divers, sățos. Personalul hotelului dragut, receptiv (Anastasia дякую!). Aproape de hotel este statia unde se opresc autobuze de ruta care duc spre Bukovel. La fel, la câțiva pași găsiți super-market, piață cu suvenire și farmacie. In principiu, recomandam locația pentru călătorii de scurtă durată.

 793. locatia vilei a fost ok. curatenie , ospitalitate , romaneste 2 persoane ,meniu la resturantul lor in romana . raport pret,- calitate foarte rezbonabil ,dar nu ieftin . e zona turistica si una populata . domeniu schiabil super. amenajarea foarte tare. atractiile super . optiunile de a cheltui bani pe fericirea ta foarte multe la numar .

 794. Totul ok, gazdele primitoare, vorbitoare de limba romana, camere curate si destul de mari!

 795. Cazare ok la raport preț calitate! Personal foarte serviabil, vorbește romana.

 796. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 797. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 798. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 799. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 800. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 801. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 802. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 803. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 804. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 805. Locație buna. Personal amabil. Caldura . Mic dejun bun. Un raport calitate pret excelent !

 806. Personal amabil, zonă de grătar amenajată, piscină în aer liber (apă era 27C)

 807. Curat, mancarea deosebit de buna si indestulatoare. Personalul foarte inclinat spre dorintele clientilor, ne-au ajutat la inchirierea echipamentului, am beneficiat si de o reducere la skipass cu ajutorul lucratorilor din hotel.

 808. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 809. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 810. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 811. Дуже чисто, акуратно та затишно. Гарний вид з вікна. Тихо. Власна парковка. Дуже привітні адміністратори. Дуже функціональна та зручна спільна кухня. Є камін-мангал в приміщенні, тому дуже зручно щось смажити. Все поруч, кілька витягів, хороші заклади харчування.

 812. Номер супер за відношенням ціна-якість, близько до ресторанів, підйомників, спортмайданчика та й взагалі центру Буковеля, доброзичливий персонал

 813. Готель чудовий. Чисто в кімнатах. Привітний персонал та господарі. Дуже зручно, що є кухня. Вдячні господарям за гостинність та привітність.

 814. Location is in the very center of Bukovel. Free entrance to VODA club, very pleasant receptionist Olga, room was clean, near house you can rest in BBQ places ( we were having breakfast there). Good for its price.

 815. Alt var perfekt! / Everything was just Perfect.

 816. 2.bathrooms in our suite, really big bed, nice view of the mountains. Our room was close to the center,. Cleaning lady came everyday which was nice. Definitely good value for the money, and I highly recommend bukovel hotel !

 817. locatia vilei a fost ok. curatenie , ospitalitate , romaneste 2 persoane ,meniu la resturantul lor in romana . raport pret,- calitate foarte rezbonabil ,dar nu ieftin . e zona turistica si una populata . domeniu schiabil super. amenajarea foarte tare. atractiile super . optiunile de a cheltui bani pe fericirea ta foarte multe la numar .

 818. Totul ok, gazdele primitoare, vorbitoare de limba romana, camere curate si destul de mari!

 819. Cazare ok la raport preț calitate! Personal foarte serviabil, vorbește romana.

 820. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 821. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 822. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 823. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 824. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 825. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 826. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 827. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 828. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 829. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 830. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 831. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 832. Location is in the very center of Bukovel. Free entrance to VODA club, very pleasant receptionist Olga, room was clean, near house you can rest in BBQ places ( we were having breakfast there). Good for its price.

 833. Alt var perfekt! / Everything was just Perfect.

 834. 2.bathrooms in our suite, really big bed, nice view of the mountains. Our room was close to the center,. Cleaning lady came everyday which was nice. Definitely good value for the money, and I highly recommend bukovel hotel !

 835. Personal amabil, curățenie excelenta.Pensiunea e relativ aproape de centrul stațiunii si pârtiile de schi.

 836. Totul foarte curat, impecabil. Mancarea foarte buna si ieftina. Totul a fost perfect.

 837. Personalul foarte amabil, curățenie, căldură, depozit pentru schiuri, mâncarea bună și meniul în limba română.

 838. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 839. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 840. Hotelul se află la marginea drumului care duce spre Bukovel. Camerele spatioase, calde, curate. Hotelul frumos, ingrijit, cu sauna si bazin gratuit care lucrează de la 17:00 până la 22:00. Restaurantul, după părerea noastră cel mai frumos din localitate cu peturi accesibile. Micul dejun divers, sățos. Personalul hotelului dragut, receptiv (Anastasia дякую!). Aproape de hotel este statia unde se opresc autobuze de ruta care duc spre Bukovel. La fel, la câțiva pași găsiți super-market, piață cu suvenire și farmacie. In principiu, recomandam locația pentru călătorii de scurtă durată.

 841. locatia vilei a fost ok. curatenie , ospitalitate , romaneste 2 persoane ,meniu la resturantul lor in romana . raport pret,- calitate foarte rezbonabil ,dar nu ieftin . e zona turistica si una populata . domeniu schiabil super. amenajarea foarte tare. atractiile super . optiunile de a cheltui bani pe fericirea ta foarte multe la numar .

 842. Totul ok, gazdele primitoare, vorbitoare de limba romana, camere curate si destul de mari!

 843. Cazare ok la raport preț calitate! Personal foarte serviabil, vorbește romana.

 844. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 845. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 846. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 847. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 848. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 849. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 850. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 851. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 852. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 853. Mi-a placut abordarea personala a fiecarui client in parte.Personalul chiar se straduia sa ne simtim comfortabil.Nu ne-a fost refuzata nici o rugaminte,serviciu. Curatenia era o prioritate pentru ei.Recomand cu incredere acest hotel.

 854. Totul a fost perfect ! Curățenie exemplară, mâncare superbă, foarte ospitalieri, meniu în limba română

 855. Super! Totul a fost excelent! Personalul foarte amabail si vorbesc limba romana! Mancarea foarte buna. Mic dejun excelent! Preturi decente! Recomand hotelul! Mai ales celor din Romania!

 856. Foarte bine, curat !!! Amplasare foarte buna!!! Restaurant foarte accesibil la preturi!!!

 857. A fosta foarte bine.. O odihna de neuitat in liniște și comfort, personalul super

 858. Locație buna , condiții bune , mâncare ieftina si buna

 859. Готель розташований на горі з чудовим краєвидом. В номерах чисто та все є необхідне. Є невеличке кафе, де вам зготують щось поїсти – голодними не лишитесь. Гарний варіант для подорожей чи відпочинку в горах.

 860. Дуже гарний краєвид і дизайн готелю , привітний персонал і дуже смачно готують , та ще й по дуже класній ціні ) в кімнаті чисто і просторо є все необхідне ) Дуже сподобалось )

 861. Будинок на горі, з тераси чудові краєвиди Карпат, Буковеля. Привітні люди там працюють.

 862. Personal amabil, curățenie excelenta.Pensiunea e relativ aproape de centrul stațiunii si pârtiile de schi.

 863. Totul foarte curat, impecabil. Mancarea foarte buna si ieftina. Totul a fost perfect.

 864. Personalul foarte amabil, curățenie, căldură, depozit pentru schiuri, mâncarea bună și meniul în limba română.

 865. Foarte bine, curat !!! Amplasare foarte buna!!! Restaurant foarte accesibil la preturi!!!

 866. A fosta foarte bine.. O odihna de neuitat in liniște și comfort, personalul super

 867. Locație buna , condiții bune , mâncare ieftina si buna

 868. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 869. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 870. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 871. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 872. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 873. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 874. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 875. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 876. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 877. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 878. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 879. Hotelul se află la marginea drumului care duce spre Bukovel. Camerele spatioase, calde, curate. Hotelul frumos, ingrijit, cu sauna si bazin gratuit care lucrează de la 17:00 până la 22:00. Restaurantul, după părerea noastră cel mai frumos din localitate cu peturi accesibile. Micul dejun divers, sățos. Personalul hotelului dragut, receptiv (Anastasia дякую!). Aproape de hotel este statia unde se opresc autobuze de ruta care duc spre Bukovel. La fel, la câțiva pași găsiți super-market, piață cu suvenire și farmacie. In principiu, recomandam locația pentru călătorii de scurtă durată.

 880. locatia vilei a fost ok. curatenie , ospitalitate , romaneste 2 persoane ,meniu la resturantul lor in romana . raport pret,- calitate foarte rezbonabil ,dar nu ieftin . e zona turistica si una populata . domeniu schiabil super. amenajarea foarte tare. atractiile super . optiunile de a cheltui bani pe fericirea ta foarte multe la numar .

 881. Totul ok, gazdele primitoare, vorbitoare de limba romana, camere curate si destul de mari!

 882. Cazare ok la raport preț calitate! Personal foarte serviabil, vorbește romana.

 883. Atrašanās vieta ļoti laba! Ēdiena kvalitāte laba. Pirts kas pieejama viesnīcā, kopā ar atpūtas telpu bija perfekti! Ietilpības ziņā atpūtas telpa 8 cilvēkiem ideāli, vairāk ne. Jauka vieta!

 884. Расположение – до подьемников 5 минут на машине, плюс в соседнем отеле можно вкусно поесть.

 885. Отдыхали с семьёй втроём. Хороший чистый номер без излишеств. Все рабочее, тёплый, розетки есть, балкон тоже есть 🙂 В целом все понравилось, парковка большая, место для машины искать не нужно было.

 886. Personal amabil, curățenie excelenta.Pensiunea e relativ aproape de centrul stațiunii si pârtiile de schi.

 887. Totul foarte curat, impecabil. Mancarea foarte buna si ieftina. Totul a fost perfect.

 888. Personalul foarte amabil, curățenie, căldură, depozit pentru schiuri, mâncarea bună și meniul în limba română.

 889. Mancare foarte buna, de calitate si diversa. Personalul prompt si serviabil.

 890. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 891. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 892. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 893. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 894. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 895. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 896. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 897. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 898. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 899. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 900. Location – perfect. From first lift, just few meters. Food in local restaurant really good and prices quite ok.

 901. Cameră confortabilă, mobilier frumos. Există un lift. Personal frumos, mergeți la întâlnire la cereri specifice. Curățenia în camere și în hotel a fost mulțumită. Micul dejun este destul de variat, există un fel de mâncare lactat, care este foarte important atunci când sunteți cu copii. Restaurantul este gătit delicios, servit rapid, este posibil să ridicați o comandă de la restaurantul din cameră. Marele plus este locația, la câteva minute de mers pe jos de pârtia de schi a hotelului !!!! Plănuim să petrecem iarna cu prietenii din Kasimir !!!

 902. Ajunsi la acest hotel pentru a rezerva camere pentru iarna. Multă vreme a ales unde să stea, dar după multe zile de căutare, a optat pentru Hotelul Kasimir, întrucât se află în apropierea pârtiei de schi. După ședere, este adevărat într-o noapte, oaspeții au rămas uimiți, hotelul era nou, confortabil, foarte gustos. Iarna cu prietenii va veni din nou.

 903. Personal dragut, camera si hotel curat, caldura, pozitionat super aproape de partii

 904. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 905. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 906. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 907. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 908. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 909. Hotelul se află la marginea drumului care duce spre Bukovel. Camerele spatioase, calde, curate. Hotelul frumos, ingrijit, cu sauna si bazin gratuit care lucrează de la 17:00 până la 22:00. Restaurantul, după părerea noastră cel mai frumos din localitate cu peturi accesibile. Micul dejun divers, sățos. Personalul hotelului dragut, receptiv (Anastasia дякую!). Aproape de hotel este statia unde se opresc autobuze de ruta care duc spre Bukovel. La fel, la câțiva pași găsiți super-market, piață cu suvenire și farmacie. In principiu, recomandam locația pentru călătorii de scurtă durată.

 910. locatia vilei a fost ok. curatenie , ospitalitate , romaneste 2 persoane ,meniu la resturantul lor in romana . raport pret,- calitate foarte rezbonabil ,dar nu ieftin . e zona turistica si una populata . domeniu schiabil super. amenajarea foarte tare. atractiile super . optiunile de a cheltui bani pe fericirea ta foarte multe la numar .

 911. Totul ok, gazdele primitoare, vorbitoare de limba romana, camere curate si destul de mari!

 912. Cazare ok la raport preț calitate! Personal foarte serviabil, vorbește romana.

 913. Mancare foarte buna, de calitate si diversa. Personalul prompt si serviabil.

 914. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 915. Totul. Amplasarea e super. Mincarea gustoasa, Zona spa super. in hotel exista Dulapuri pentru echipament ski.

 916. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 917. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 918. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 919. locatia vilei a fost ok. curatenie , ospitalitate , romaneste 2 persoane ,meniu la resturantul lor in romana . raport pret,- calitate foarte rezbonabil ,dar nu ieftin . e zona turistica si una populata . domeniu schiabil super. amenajarea foarte tare. atractiile super . optiunile de a cheltui bani pe fericirea ta foarte multe la numar .

 920. Totul ok, gazdele primitoare, vorbitoare de limba romana, camere curate si destul de mari!

 921. Cazare ok la raport preț calitate! Personal foarte serviabil, vorbește romana.

 922. Foarte bine, curat !!! Amplasare foarte buna!!! Restaurant foarte accesibil la preturi!!!

 923. A fosta foarte bine.. O odihna de neuitat in liniște și comfort, personalul super

 924. Locație buna , condiții bune , mâncare ieftina si buna

 925. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 926. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 927. Location – perfect. From first lift, just few meters. Food in local restaurant really good and prices quite ok.

 928. Mâncarea la restaurant este gustoasă și la un preț rezonabil. Personalul receptiv. Cald și curat în cameră. Aproximativ 5 minute cu mașina până la prima pârtie.

 929. Sejur foarte placut, mancarea foarte buna la restaurant , proprietari deosebit de amabili ( vorbesc si limba romana ) amplasarea buna , conditii in camera foarte bune.

 930. raportul calitate pret in ceea ce priveste mancarea a fost super. Camerele au fost okay. Personalul a fost foarte amabil, ba chiar erau persoane care stiau si limba romana, ceea ce ne-a fost foarte folositor. Per total, experienta a fost placuta! Recomand

 931. Personal amabil, curățenie excelenta.Pensiunea e relativ aproape de centrul stațiunii si pârtiile de schi.

 932. Totul foarte curat, impecabil. Mancarea foarte buna si ieftina. Totul a fost perfect.

 933. Personalul foarte amabil, curățenie, căldură, depozit pentru schiuri, mâncarea bună și meniul în limba română.

 934. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 935. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 936. Hotelul se află la marginea drumului care duce spre Bukovel. Camerele spatioase, calde, curate. Hotelul frumos, ingrijit, cu sauna si bazin gratuit care lucrează de la 17:00 până la 22:00. Restaurantul, după părerea noastră cel mai frumos din localitate cu peturi accesibile. Micul dejun divers, sățos. Personalul hotelului dragut, receptiv (Anastasia дякую!). Aproape de hotel este statia unde se opresc autobuze de ruta care duc spre Bukovel. La fel, la câțiva pași găsiți super-market, piață cu suvenire și farmacie. In principiu, recomandam locația pentru călătorii de scurtă durată.

 937. Personal foarte amabil, profesionisti si plini de omenie! Camera spatioasa si foarte curata, cald!!! Restaurant super!!

 938. Mic dejun bun,dar servit à la carte Camere curate

 939. Locatie excelenta, curat, calduros, priveliste superba

 940. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 941. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 942. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 943. Personalul vilei este foarte prietenos și politicos. Sunt vorbitori de limba română, rusă și ucraineană.

 944. locatia vilei a fost ok. curatenie , ospitalitate , romaneste 2 persoane ,meniu la resturantul lor in romana . raport pret,- calitate foarte rezbonabil ,dar nu ieftin . e zona turistica si una populata . domeniu schiabil super. amenajarea foarte tare. atractiile super . optiunile de a cheltui bani pe fericirea ta foarte multe la numar .

 945. Totul ok, gazdele primitoare, vorbitoare de limba romana, camere curate si destul de mari!

 946. Foarte bine, curat !!! Amplasare foarte buna!!! Restaurant foarte accesibil la preturi!!!

 947. A fosta foarte bine.. O odihna de neuitat in liniște și comfort, personalul super

 948. Locație buna , condiții bune , mâncare ieftina si buna

 949. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 950. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 951. Location – perfect. From first lift, just few meters. Food in local restaurant really good and prices quite ok.

 952. Personal amabil, curățenie excelenta.Pensiunea e relativ aproape de centrul stațiunii si pârtiile de schi.

 953. Totul foarte curat, impecabil. Mancarea foarte buna si ieftina. Totul a fost perfect.

 954. Personalul foarte amabil, curățenie, căldură, depozit pentru schiuri, mâncarea bună și meniul în limba română.

 955. Mancare ok. Hotel duplex cu 2 sali de masa cu bucatarii separate in aceeasi cladire. Mic dejun si cina prelungite. Personal amabil. Camera rustica specifica zonei de munte. Aproape de parcarea din zona de ski

 956. Micul dejun gustos dar fara fantezie, foarte aproape de partie.

 957. Camera a fost foarte confortabila. Distanta relativ mica fata de centrul statiunii Bukovel, cu masina personala. In apropiere se afla magazine si un domn care vinde peste afumat delicios, la pret foarte bun.

 958. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 959. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 960. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 961. Un hotel de nota zece.Vom reveni cu plăcere de fiecare data când vom avea un sejur in Bukovel.Multumim gazdelor pentru vacanța minunată la Chalet Du Mont.

 962. Locatia merita vazuta, mai ales apart.cu terasa la care am stat are peisaj de vis.

 963. Un local foarte placut si un personal calificat si foarte receptiv.

 964. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 965. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 966. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 967. Bună ziua, am fost de 2 ori în acest Hotel cu interval de 3 ani, este un Hotel foarte bun, curat, călduros, bine amplasat, își merită banii !!!

 968. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 969. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 970. Personal amabil, curățenie excelenta.Pensiunea e relativ aproape de centrul stațiunii si pârtiile de schi.

 971. Totul foarte curat, impecabil. Mancarea foarte buna si ieftina. Totul a fost perfect.

 972. Personalul foarte amabil, curățenie, căldură, depozit pentru schiuri, mâncarea bună și meniul în limba română.

 973. Перебування в данному готелі було комфортним – теплі та просторі кімнати, гаряча вода, чиста постіль, приємний персонал. Особливо вдячні адміністратору Івану. Незважаючи на те, що ми переплутали дати (забронювали на день раніше), нас радо зустріли. Додатково можна замовити їжу в ресторані – смачно та дууже приємні ціни.

 974. Готель розташований на горі з чудовим краєвидом. В номерах чисто та все є необхідне. Є невеличке кафе, де вам зготують щось поїсти – голодними не лишитесь. Гарний варіант для подорожей чи відпочинку в горах.

 975. Дуже гарний краєвид і дизайн готелю , привітний персонал і дуже смачно готують , та ще й по дуже класній ціні ) в кімнаті чисто і просторо є все необхідне ) Дуже сподобалось )

 976. Foarte bine, curat !!! Amplasare foarte buna!!! Restaurant foarte accesibil la preturi!!!

 977. A fosta foarte bine.. O odihna de neuitat in liniște și comfort, personalul super

 978. Locație buna , condiții bune , mâncare ieftina si buna

 979. Hotelul arata bine, este curat. Am apreciat foarte mult ca doamna de la receptie vorbea romana. Mancarea de la restaurant este foarte buna. Este la o distanta suficient de mare de orice telescaun, incat este necesar transportul cu masina. La receptie ne-au dat numarul de telefon al unui sofer de dubita care vorbea romana si fiecare drum ne-a costat 100 de hrivne.

 980. Personalul amabil. Mâncarea foarte bună. Curățenia.

 981. Hotelul se află la marginea drumului care duce spre Bukovel. Camerele spatioase, calde, curate. Hotelul frumos, ingrijit, cu sauna si bazin gratuit care lucrează de la 17:00 până la 22:00. Restaurantul, după părerea noastră cel mai frumos din localitate cu peturi accesibile. Micul dejun divers, sățos. Personalul hotelului dragut, receptiv (Anastasia дякую!). Aproape de hotel este statia unde se opresc autobuze de ruta care duc spre Bukovel. La fel, la câțiva pași găsiți super-market, piață cu suvenire și farmacie. In principiu, recomandam locația pentru călătorii de scurtă durată.

 982. Personalul vilei este foarte prietenos și politicos. Sunt vorbitori de limba română, rusă și ucraineană.

 983. locatia vilei a fost ok. curatenie , ospitalitate , romaneste 2 persoane ,meniu la resturantul lor in romana . raport pret,- calitate foarte rezbonabil ,dar nu ieftin . e zona turistica si una populata . domeniu schiabil super. amenajarea foarte tare. atractiile super . optiunile de a cheltui bani pe fericirea ta foarte multe la numar .

 984. Totul ok, gazdele primitoare, vorbitoare de limba romana, camere curate si destul de mari!

 985. Brand new,stylish hotel.Rooms are very clean,food is very tasty ,everything was spotless.The staff is very polite and the owner very welcoming,always willing to help.He made us feel like home!I would definitely stay here again!

 986. Friendly, professional, warm and welcoming staff. Food was great and tasty. Everything new and clean, great location, I highly recomend.

 987. Very nice new hotel. We was very first visitors. Staff was extremely supportive.

 988. Встречали там НГ. Это вообще наш первый выезд на такой курорт. Все отлично. Еда только домашняя и готовят сразу для Вас.цены умеренные. Вид потрясающий! Весь Буковель как на ладони. воздух – не надышаться. Взяли чан, разделив время по 2 часа на семью, вышло 750гр на семью (4 ч слишком много).Чан на такой высоте это что-то!!! Для вас и такси при отеле и ресторанчик. До подъемника 10мин. на такси, которое тоже есть при отеле. Для гостей отеля залог за лыжи давать не надо! Отдельное спасибо администратору Ивану Васильевичу! Рекомендуем! Мы очень довольны! Не пожалеете. Еда. Колорит. Воздух.

 989. Перебування в данному готелі було комфортним – теплі та просторі кімнати, гаряча вода, чиста постіль, приємний персонал. Особливо вдячні адміністратору Івану. Незважаючи на те, що ми переплутали дати (забронювали на день раніше), нас радо зустріли. Додатково можна замовити їжу в ресторані – смачно та дууже приємні ціни.

 990. Готель розташований на горі з чудовим краєвидом. В номерах чисто та все є необхідне. Є невеличке кафе, де вам зготують щось поїсти – голодними не лишитесь. Гарний варіант для подорожей чи відпочинку в горах.

 991. Personal amabil, curățenie excelenta.Pensiunea e relativ aproape de centrul stațiunii si pârtiile de schi.

 992. Totul foarte curat, impecabil. Mancarea foarte buna si ieftina. Totul a fost perfect.

 993. Personalul foarte amabil, curățenie, căldură, depozit pentru schiuri, mâncarea bună și meniul în limba română.

 994. Bună ziua, am fost de 2 ori în acest Hotel cu interval de 3 ani, este un Hotel foarte bun, curat, călduros, bine amplasat, își merită banii !!!

 995. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 996. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 997. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 998. Micul dejun. SPAul. Restaurantul si serviciile sale.

 999. Dotările hotelului,spa-ul, restaurantul,personal amabil.

 1000. Locatie perfecta pentru ski la 2-3 min pe jos de ski pass (peste drum)

 1001. Clean, the room has a safe in it, has a hairdryer; equipment rentals, a 24h supermarket and the elevators are steps away (although be careful with the nearest rental – they may give you ill-fitting snowboards without checking binding well). Receptionists allowed us to leave our stuff at the hotel before and after our check-in/out times, were helpful calling a taxi for us. Restaurant has probably the cheapest prices in Bukovel and the food is very good and presented very well.

 1002. Location – perfect. From first lift, just few meters. Food in local restaurant really good and prices quite ok.

 1003. camera curata,caldura suficienta,restaurantul ok cu mancare buna

 1004. It is in amazing place. Good location. Not so far from skiing center.

 1005. Отель превзошел ожидания) Ооооооочень отзывчивый персонал,спасибо им за хорошее настроение на протяжении всего прибывания! Вкусные завтраки,что немаловажно для активного отдыха) Приедем еще! P.S. Даже гирлянду для новогоднего настроения повесили нам прямо в номер,за что отдельное спасибо! 😀

 1006. Apartament spatios, curat, cu vedere frumoasa. Incalzire prin pardoseala. Bucatarie bine dotata. Wi-fi rapid (surprinzator, avand in vedere experientele noastre anterioare din Bukovel).

 1007. A very comfortable house we live very well in the inside.The landlords are very good and hope that everyone can choose this house.

 1008. Good equipped, not far away from ski resorts. Small shops around for quick needs. Ski rental and small rstaurants in 50m radius.

 1009. Am fost cazați pentru a treia oară la acest hotel. Din fericire, nu am observat vreo degradare a hotelului sau serviciilor oferite. Curațenie excelenta, personal amabil, mic dejun bun.

 1010. Mancare foarte buna, de calitate si diversa. Personalul prompt si serviabil.

 1011. Foarte bine poziționat pentru schi, confortabil, curat, personal foarte drăguț, facilități foarte bune (piscină, sauna, spa, cameră pentru depozitare schiuri, inchiriere schiuri, instructori de schi, parcare). Raport preț-calitate corect.

 1012. Hotel nou construit cu proprietari tineri, prietenosi si interesati ca sederea sa fie placuta. Localizat la 10 minute de mers pe jos pana la cel mai apropiat telescaun cu acces catre toate partiile de ski. Recomand cu toata increderea pentru sedere pe tot timpul anului (statiunea ofera si activitati pe timul verii) !

 1013. Brand new,stylish hotel.Rooms are very clean,food is very tasty ,everything was spotless.The staff is very polite and the owner very welcoming,always willing to help.He made us feel like home!I would definitely stay here again!

 1014. Friendly, professional, warm and welcoming staff. Food was great and tasty. Everything new and clean, great location, I highly recomend.

 1015. The view is wonderful and the stuff is very nice and helpful

 1016. Хороший дом, комфортная комната, хорошее и недорогое питание в ресторанчике, Хороший персонал. Отличный вид из комнаты.

 1017. Прекрасный отель с восхитительным расположением и видом. В ресторане очень все вкусно и по-домашнему) Отмечали Новый Год, остались довольны. Планируем приехать еще) Спасибо всему персоналу отеля и владельцам за теплый прием!

 1018. Micul dejun a fost bun. Patronul, care vorbește limba română, m-a contactat printr-un mesaj pe Whatsapp, cu o zi înainte de sosire, comunicându-mi că mă așteaptă, plus alte detalii utile. La recepție, era prezent însuși patronul, fiind mulți români cazați în hotel, care veneau sau tocmai plecau. Câteva detalii: 1. Parcarea (gratuită și monitorizată video) era asistată de o persoană care menținea ordinea; 2. Curtea a fost curățată de zăpadă; 3. Există o încăpere încălzită pt. depozitarea schiurilor și a clăparilor; 4. În cameră a fost foarte cald și foarte curat, ca, de altfel, în tot hotelul; 5. În restaurant, există meniu și în limba română și ospătărițele au fost foarte atente și amabile, mâncarea fiind foarte bună și servită rapid; 6. O parte din personalul de serviciu vorbește bine limba română.

 1019. Personal amabil, curățenie excelenta.Pensiunea e relativ aproape de centrul stațiunii si pârtiile de schi.

 1020. Totul foarte curat, impecabil. Mancarea foarte buna si ieftina. Totul a fost perfect.

 1021. Hotel’s personnel was very friendly and helpful, I really didn’t expect that level of attention and service. Rooms are nice and tidy, the whole facility is clean. I also appreciated that it was very quiet, despite there were many kids in our hotel. I would definitely recommend this hotel to my friends.

 1022. Staff was very helpful, food was tasty and wooden rooms create great atmosphere. Felt like staying with the family, all our requests were satisfied. Big thank you to staff!

 1023. – room and bathroom are very clean. – lady from the reception helped us with everything we needed, due to the fact that she was the only one speaking English and actually understood our requirements. – room with a very nice view. – parking place without additional cost. – food at the restaurant was really good, tea also :-). – location is also a plus, not very far from the slopes.

 1024. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 1025. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 1026. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 1027. Nice new hotel with friendly staff. Good food at dinner, not so well organized at breakfast.

 1028. Friendly staff. Best hotel receptionist ever. Nice and quiet at night. Good WiFi connection. About 10 minute walk to the nearest skii lift.

 1029. Первое что впечатлило это то, что отель очень грамотно и красиво оформлен, атмосфера спокойная и приятная, все чисто, все на своем месте. Персонал дружелюбный и приветливый, здороваются и улыбаются каждый раз!) Номера просторные и светлые, отличная шумоизоляция , красивый вид на горы из балкона, завтраки вкуснейшие, учитывая что на завтраках подают брускетты с икрой и не только, такое не в каждом 5 звездочном отеле встретишь. Спа есть, бассейн, джакузи, хамам и сауна, все на высшем уровне, отель заслуживает оценку 10/10, так как мы остались очень довольны отдыхом в данном отеле.

 1030. Foarte curat, Spa -ul excelent, camera spațioasă și modernă , personalul foarte drăguț , Nadia de la Recepție a fost foarte de ajutor.

 1031. Micul dejun era destul de bun, dar nu era divers. Transfer spre pirtie de 3 ori dimineata si de 3 ori retur seara. Restaurant destul de bun pentru seara. Zona spa variata.

 1032. Recomand! Centrul Spa este super, iar mâncarea de la restaurantul hotelului foarte buna

 1033. Locație buna. Personal amabil. Caldura . Mic dejun bun. Un raport calitate pret excelent !

 1034. Personal amabil, zonă de grătar amenajată, piscină în aer liber (apă era 27C)

 1035. Spectacular location with great mountain views and an outdoor pool.

 1036. Bună ziua, am fost de 2 ori în acest Hotel cu interval de 3 ani, este un Hotel foarte bun, curat, călduros, bine amplasat, își merită banii !!!

 1037. Personal extrem de prietenos, amabil, serviabil. Bucatarie foarte gustoasa, servire prompta.

 1038. Personal amabil! Decorul vilei este unul modern și fancy! In stil modern! Micul dejun gustos! Sejurul a fost foarte, foarte reușit! Recomand cu încredere!

 1039. Micul dejun a fost bun. Patronul, care vorbește limba română, m-a contactat printr-un mesaj pe Whatsapp, cu o zi înainte de sosire, comunicându-mi că mă așteaptă, plus alte detalii utile. La recepție, era prezent însuși patronul, fiind mulți români cazați în hotel, care veneau sau tocmai plecau. Câteva detalii: 1. Parcarea (gratuită și monitorizată video) era asistată de o persoană care menținea ordinea; 2. Curtea a fost curățată de zăpadă; 3. Există o încăpere încălzită pt. depozitarea schiurilor și a clăparilor; 4. În cameră a fost foarte cald și foarte curat, ca, de altfel, în tot hotelul; 5. În restaurant, există meniu și în limba română și ospătărițele au fost foarte atente și amabile, mâncarea fiind foarte bună și servită rapid; 6. O parte din personalul de serviciu vorbește bine limba română.

 1040. Personal amabil, curățenie excelenta.Pensiunea e relativ aproape de centrul stațiunii si pârtiile de schi.

 1041. Totul foarte curat, impecabil. Mancarea foarte buna si ieftina. Totul a fost perfect.

 1042. Hotelul este bine amplasat și foarte curat + a bucurat și existența camerei de păstrare a schiurilor Meniul nu foarte bogat, poate din motivul că hotelul este nou dar în schimb e preparat gustos.

 1043. Hotel nou construit cu proprietari tineri, prietenosi si interesati ca sederea sa fie placuta. Localizat la 10 minute de mers pe jos pana la cel mai apropiat telescaun cu acces catre toate partiile de ski. Recomand cu toata increderea pentru sedere pe tot timpul anului (statiunea ofera si activitati pe timul verii) !

 1044. Brand new,stylish hotel.Rooms are very clean,food is very tasty ,everything was spotless.The staff is very polite and the owner very welcoming,always willing to help.He made us feel like home!I would definitely stay here again!

 1045. Curatenia in camere si caldura. Personalul dragut. Aproape de partii.

 1046. The only tricky thing in room was a sink outside of bathroom. A bit strange designer decision. But in-general hotel is nice, with modern design.

 1047. Great place to stay over the weekend, been there multiple times , great location next to the 1st lift, Also this year they have restaurant opened , making it even more comfortable than it was . Staff are always friendly and helpful there

 1048. Pozitionarea hotelului foarte buna, camera de asemenea bine pozitionata. Hotelul are piscina interioara, sauna si baie romana precum si o camera salina de recreere.

 1049. Pozitionarea in centrul statiunii, aproape de partii Spa-ul a fost inclus in pret Camera mica dar confortabila si calduroasa

 1050. The room was clean and very comfortable. We had a beautiful view of the 2nd slope from a balcony. We really enjoyed the SPA area, it’s very cozy and has several different areas. The food in the restaurant was delicious. And the location of the hotel it’s the main advantage it’s really close to the slopes. Can’t wait for the season to start!

 1051. Hotel frumos si curat. Mancare buna ,buna,buna si restaurant excelent a la carte ( mai ales chateaubriand -ul , un preparat din vita .)

 1052. Nice new hotel with friendly staff. Good food at dinner, not so well organized at breakfast.

 1053. Friendly staff. Best hotel receptionist ever. Nice and quiet at night. Good WiFi connection. About 10 minute walk to the nearest skii lift.

 1054. Locația excelenta, usor de ajuns, chiar lîngă drum, personal amabil, administratorii hotelului permanent alături pentru careva ajutor sau explicații, am avut acces la terenul pt copii și bazin, mîncarea de la hotel variata, există o terasă cu balansoar, este posibilitate de a găti la grătar, se oferă toate celea necesare, sauna pe lemne cu un ceai delicios, temperatura o poți controla sine stătător, preț accesibil, in apropiere magazin alimentar, se oferă apa plată lîngă recepție. Am avut parte de o odihnă frumoasă la preț accesibil.

 1055. Personal foarte serviabil,atent,mancare bună,camere decente ,restaurant relaxant,raport excelent calitate pret

 1056. Camera destul de curata. Nu este foarte bine izolat,se auzea orice turist mai galagios care trecea pe langa usa camerei. Mic dejun saracacios si orientat spre bucataria locala. La intrarea in statiune,dar in conditii de trafic normal distanta pana la partii se parcurge in 5-7 minute cu masina. Receptionera vorbeste foarte bine engleza,unul dintre ospatari stie engleza pt a putea lua comanda.

 1057. Locatia foarte bine amplasta, fiind foarte aproape de Parcarea 1 si de Liftul 1. Camerele comode si calduroase. Bucataria foarte buna fata de ceea ce se gaseste in restaurantele din Bukovel. Personalul serviabil iar chelnerii capabili sa ia o comanda in limba engleza. Voi recomanda aceasta locatie!