Cazare ieftina Budapesta Langa Aeroport

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Aeroportul Internaţional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Aeroportul Internaţional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Aeroportul Internaţional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Aeroportul Internaţional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Aeroportul Internaţional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dochia si Gicu Murgeanu din Becheni, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Aeroportul Interna┼úional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dochia si Gicu Murgeanu din Becheni, jud. Satu MareCazare in Aeroportul Internaţional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Gelu si Silviana Murgoci din Nadisa, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Aeroportul Interna┼úional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Aeroportul Internaţional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Gelu si Silviana Murgoci din Nadisa, jud. BacauCazare in Aeroportul Internaţional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Gregorian si Hora╚Ťiu Alexe din Fundu Vaii, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Aeroportul Interna┼úional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Gregorian si Hora╚Ťiu Alexe din Fundu Vaii, jud. BacauCazare in Aeroportul Interna┼úional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Bartolomeu si Georgia S─âceanu din Mihailesti, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Aeroportul Interna┼úional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Aeroportul Internaţional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria!

  (Bartolomeu si Georgia Săceanu din Mihailesti, jud. BuzauCazare in Aeroportul Internaţional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Marcheta si Darius Bunea din Baia Noua, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Aeroportul Interna┼úional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Aeroportul Internaţional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Marcheta si Darius Bunea din Baia Noua, jud. MehedintiCazare in Aeroportul Internaţional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria pentru 2 persoane)

 • Dorel si Augustina Stroescu din Pielesti, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Aeroportul Interna┼úional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Aeroportul Internaţional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria.

  (Dorel si Augustina Stroescu din Pielesti, jud. DoljCazare in Aeroportul Internaţional Ferenc Liszt Budapesta, Budapesta, Pest, Ungaria pentru 2 persoane)

 1. Nu este prima vizita,a treia sau a patra,este foarte curat,micul dejun chiar mai devreme de ora 04 dimineata!check in,check out rapide!

 2. Locatia foarte buna. Ideea micului dejun, deschis de la ora 04:00 dimineata este foarte buna.

 3. Este a doua oara cand ne cazam aici,curat,pat confortabil,mic dejun de la 4 dimineata,chiar inainte de 4 este scos tot!

 4. TOATE FOARTE BUNE !!! ESTE A 3-A OARA CIND STAM AICI.

 5. Locatie foarte buna pentru aeroport.Transfer facil la aeroport si gratuit.

 6. Confortabil privind scopul de a ajunge dimineata la aeroport.

 7. Pentru mine a fost exact ce mi-a trebuit. O noapte de cazare pana la urmatorul zbor. Gazda amabila, a fost curat si frumos.

 8. receptionera vorbeste romana si este foarte amabila.

 9. A fost o locatie foarte aproape de aeroport,taxi 2000 ft(30ron),cu parcare contra cost pe 7 zile(7000ft =100ron),angajatii foarte amabili,vorbesc si romana!

 10. Locator f.curata,aproape de aeroport,pret bun calitate-pret,taxi ieftin.

 11. Locatie placuta si linistita. Aproape de aeroport .

 12. Great location, instant check-in, very comfortable and close to the airport. Totally recommend it!

 13. Loca╚Ťie ideal─â pentru tranzit,camere spa╚Ťioase ╚Öi curate, transfer pentru aeroportul din Budapesta in condi╚Ťii foarte bune.Doamna de la recep╚Ťie a fost extrem de amabila plus c─â vorbe╚Öte limba rom├ón─â.

 14. Aproape de aeroport și personal vorbitor de romana și amabil

 15. loca╚Ťia excelenta pentru scopul c─âl─âtorieicel dorit

 16. Hotel de aeroport in stil minimalist , func╚Ťional, curat, extrem de eficient si foarte practic in rela╚Ťia cu aeroportul (cca 340 metri), dar nu este un hotel in care sa-╚Ťi dore╚Öti sa stai mai mult de o noapte!

 17. Pozi╚Ťie excelent─â fa╚Ť─â de terminalul aeroportului, foarte curat, personal atent, camer─â suit─â mare, spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabil─â pentru familie.

 18. Amplasat la doar 5 minute de mers pe jos fata de terminalul Aeroportului din Budapesta. Personal pl─âcut, atent la nevoile clien╚Ťilor.

 19. Pozitia,parcarea sigura, cur─â╚Ťenia,linistea, ambian╚Ť─â, amabilitatea personalului,linistea.insonorizarea

 20. TOATE FOARTE BUNE !!! ESTE A 3-A OARA CIND STAM AICI.

 21. Locatie foarte buna pentru aeroport.Transfer facil la aeroport si gratuit.

 22. Pentru mine a fost exact ce mi-a trebuit. O noapte de cazare pana la urmatorul zbor. Gazda amabila, a fost curat si frumos.

 23. receptionera vorbeste romana si este foarte amabila.

 24. A fost o locatie foarte aproape de aeroport,taxi 2000 ft(30ron),cu parcare contra cost pe 7 zile(7000ft =100ron),angajatii foarte amabili,vorbesc si romana!

 25. Extremely comfortable beds, nice, new and clean house with equipment such as coffee machine. Location just 2 km from the airport with free parking inside the area. Very good choice for one night before or after flight as soon as for longer stay. The owner waited for us with the keys and explained everything. Recommended!

 26. Cery clean appartment, nice owner and parking place. Also close to the airport and with public transport you can easily reach city center.

 27. Ig├ęnyesen fel├║j├ştott, mindennel felszerelt t├Âk├ęletes tisztas├íg├║ sz├íll├ís. Nagyon kedves, rugalmas sz├íll├ísad├│. Aj├ínlom!

 28. Eveeything was great, clean and comfortable. Host is kind and helpful.

 29. The staff and manager were really nice and went out of their way to be helpful. Strongly recommend

 30. ItÔÇÖs a great location for staying near to the airport and has a playground near by. Perfect for traveling with small kids. The property looks newly renovated.

 31. Locator f.curata,aproape de aeroport,pret bun calitate-pret,taxi ieftin.

 32. Locatie placuta si linistita. Aproape de aeroport .

 33. Great location, instant check-in, very comfortable and close to the airport. Totally recommend it!

 34. Hotel de aeroport in stil minimalist , func╚Ťional, curat, extrem de eficient si foarte practic in rela╚Ťia cu aeroportul (cca 340 metri), dar nu este un hotel in care sa-╚Ťi dore╚Öti sa stai mai mult de o noapte!

 35. Pozi╚Ťie excelent─â fa╚Ť─â de terminalul aeroportului, foarte curat, personal atent, camer─â suit─â mare, spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabil─â pentru familie.

 36. Amplasat la doar 5 minute de mers pe jos fata de terminalul Aeroportului din Budapesta. Personal pl─âcut, atent la nevoile clien╚Ťilor.

 37. Pentru mine a fost exact ce mi-a trebuit. O noapte de cazare pana la urmatorul zbor. Gazda amabila, a fost curat si frumos.

 38. receptionera vorbeste romana si este foarte amabila.

 39. A fost o locatie foarte aproape de aeroport,taxi 2000 ft(30ron),cu parcare contra cost pe 7 zile(7000ft =100ron),angajatii foarte amabili,vorbesc si romana!

 40. Pozitia,parcarea sigura, cur─â╚Ťenia,linistea, ambian╚Ť─â, amabilitatea personalului,linistea.insonorizarea

 41. TOATE FOARTE BUNE !!! ESTE A 3-A OARA CIND STAM AICI.

 42. Locatie foarte buna pentru aeroport.Transfer facil la aeroport si gratuit.

 43. Eveeything was great, clean and comfortable. Host is kind and helpful.

 44. The staff and manager were really nice and went out of their way to be helpful. Strongly recommend

 45. Telpas pla┼í─ükas k─ü izskat─üs foto, istabas t─źras un k─ürt─źgas. Numur─ü aizmirs─üm person─źgu mantu, par ko person─üls uzreiz, stundas laik─ü p─ôc m┼źsu aizbrauk┼íanas, pazi┼ćoja. Pateicoties atsauc─źgajam person─ülam, saorganiz─ôj─üm m┼źsu mantu atg┼ź┼íanu.

 46. Locator f.curata,aproape de aeroport,pret bun calitate-pret,taxi ieftin.

 47. Locatie placuta si linistita. Aproape de aeroport .

 48. Great location, instant check-in, very comfortable and close to the airport. Totally recommend it!

 49. CONFORM ASTEPTARILOR, APROAPE DE DESTINATIE (AEROPORT).PARCAREA IN CURTE .

 50. Aproape de aeroport(5min) cu masina.Gazda face si transferul,la cerere,sau se poate lua taxi.Cald,curat,parcare supravegheata video,recomand!

 51. Ideal pentru tranzit,aproape de M0,curat si linistit.Staff foarte de treaba+++

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled