Cazare ieftina Bucuresti Zona Obor

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Aida si Eftimie Tudorache din Sibiciu de Sus, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Aida si Eftimie Tudorache din Sibiciu de Sus, jud. BuzauCazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Vanesa si Lăcrămioara Surdu din Georocel, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Vanesa si Lăcrămioara Surdu din Georocel, jud. DoljCazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Nichifor si Suzana Radu din Cozmeni, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Nichifor si Suzana Radu din Cozmeni, jud. HarghitaCazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Eva si Fabia Bârcă din Baltati, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Eva si Fabia Bârcă din Baltati, jud. IasiCazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Iosif si Sever Cireșanu din Azuga, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Iosif si Sever Cireșanu din Azuga, jud. PrahovaCazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Simona si Veniamin Stan din Mihaileni, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Simona si Veniamin Stan din Mihaileni, jud. BotosaniCazare in Obor, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu “aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 29. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 30. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 31. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 32. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 33. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 34. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 35. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 36. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 37. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 38. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 39. Perfect studio and location. Would definitely go back

 40. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 41. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 42. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 43. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 44. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 45. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 46. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 47. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 48. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 49. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 50. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 51. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 52. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 53. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 54. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 55. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 56. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 57. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 58. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 59. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 60. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 61. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 62. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 63. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 64. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 65. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 66. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 67. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 68. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 69. Perfect studio and location. Would definitely go back

 70. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 71. Personalul de la Receptie putin amabil!Platesc 68 de lei pentru ce am consumat,dau 100 de lei si primesc 30 înapoi!Sa inteleg ca 2 lei e bacșișul lor pt ca au incasat?Nu mi se pare in regula ca si client sa nu primesc restul intreg inapoi,nu sunt multi bani dar gestul in sine e neplăcut!Cei de la Restaurant si Bar au fost foarte Ok,si drăguți!

 72. Personalul drăguț, locația buna,curat,mic dejun variat si bun,etc…

 73. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 74. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 75. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 76. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 77. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 78. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 79. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 80. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 81. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 82. Locatie excelenta Gazda a fost formidabila. Iti multumim Mihaela pt sederea incredibila si amabilitatea ta. Camera buna unde ai tot necesarul, patul si pernele foarte confortabile. Cu siguranta vom reveni!

 83. Excelent. Curat, patul foarte confortabil, jacuzzi, fier de calcat, frigider, expresor, tv, internet, minibar gratuit. Ma intorc sigur!!!!!

 84. Gazda este de nota 20. Totul a fost peste așteptări. Cu siguranța vom recomanda.

 85. Am fost placut impresionati de capacitatea foarte mare de gazduire a unui grup mare de turisti, curatenia si deasemenea locatia centrala. Gazda a fost foarte ospitaliera. Ireprosabil totul.

 86. Second time we stay in one of Bogdan’s and Cristina’s flat and was another great experience. Both were very responsive to our queries and like last time we had complementary fruit and wine. Everything went perfect, transfer from the airport at a great price , amazing central flat, close to everything you possibly need, decorated with great style, spacious, sparkling clean and a fully equipped kitchen. We’ll definitely book them when returning to Bucharest.

 87. Perfect location, very spacious and beautiful apartment, everyfing is new and modern, smoking place on the balcony, transfer sevices, close to everyfing. Great host. Thank you!

 88. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 89. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 90. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 91. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 92. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 93. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 94. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 95. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 96. Totul ok. Hotel amplasat in centrul Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de piata Universitatii si de centrul vechi al orasului, parcarea autoturismelor se face in spatele hotelului, desi nu este foarte incapatoare, micul dejun diversificat, camerele dotate si curate. Raport pret/calitate foarte convenabil.

 97. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 98. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 99. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 100. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 101. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 102. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 103. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 104. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 105. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 106. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 107. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 108. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 109. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 110. L’appartement est très bien situé au cœur de la vieille ville. Le quartier Lipscani regorge de bars et de restaurants et est très animé mais le studio est dans une rue piétonnière et il est très calme car il donne sur une cour intérieure. L’équipement électroménager est correct (plaques de cuisson, four à micro ondes, réfrigérateur, machine à laver, fer à repasser, étendage); le coin séjour est accueillant (canapé, table et téléviseur équipé de Netflix, bon éclairage); la chambre est confortable(grand lit avec matelas moelleux, armoire avec cintres et petit meuble de rangement), la salle de bains est convenable.

 111. Este piso esta muy bien situado, en el Centro Antiguo de la ciudad. Muy limpio y bien acogedor.

 112. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 113. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 114. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 115. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 116. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 117. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 118. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 119. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 120. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 121. The location was great, just next to anything you would like to have, food, drinks, snacks, shopping mall. The room was clean with brand new furniture. Fresh towels and extra sheets in case you needed them. The room has a fully equipped with kitchen. There was an ATM in the hotel for easier and safer withdrawals. The staff was helpful and kind. Tip: A vending machine at the lobby would have been a nice addition.

 122. Wow.huge apartement, very clean .new everything.g8 location. Value for money.in fact the only hotel/ apt ive taken photos off

 123. it’s actually even better than what you see in the photos. Totally worth it and recommendable.

 124. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 125. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 126. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 127. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 128. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 129. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 130. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 131. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 132. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 133. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 134. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 135. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 136. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 137. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 138. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 139. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 140. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 141. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 142. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 143. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 144. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 145. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 146. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 147. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 148. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 149. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 150. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 151. Design-ul garsonierei si faptul ca e foarte spatioasa. E foarte placut si intim seara pe terasa.

 152. Locația, design-ul interior, ambianța camerei, mirosul placut si caldura!

 153. Locatie excelenta. Apartament curat , zona linistita.

 154. Parcare proprie gratuita, aproape de zona de interes, micul dejun diversificat, 3 lifturi de acces, piscina interioara si exterioara pentru amatori de acest gen de relaxare

 155. Promptitudinea receptionerului de a-mi schimba camera.

 156. Micul dejun excelent, piscina,deși un pic rece, foarte curata.

 157. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 158. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 159. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 160. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 161. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 162. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 163. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 164. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 165. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 166. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 167. Comfortable and convenient apartment with lovely little extras. At the gates of Old Town.

 168. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 169. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 170. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 171. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 172. Camera a depășit asteptarile. Spatioasa, foarte curata, baia mare, patul comfortabil, lenjerie f curata. Am avut si o camaruta cu o canapea si un loc de servit ceaiul. Micul dejun a fost ok. M-am simtit bine.

 173. Locatie excelenta, voi mai reveni. Nu am crezut ca exista hotel cu cabere antifonate perfect!

 174. Personal foarte amabil ; Lapte cu orez la micul dejun 🙂 ; Camere spatioase, confortabile si curate luna ; Locatie buna.

 175. Pozele nu sunt reale, cazarea nu este in locatia din poze! Plata am facut-o inainte si mi am luat o mare teapa! Nu recomand

 176. Singurul lucru notabil a fost privelistea si balconul imens..

 177. The apartment was nice in a beautiful building and neighborhood. It was nicely designed with a nice kitchenet. Adrian was very nice and welcoming. All in total we did like our stay at prince.

 178. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 179. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 180. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 181. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 182. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 183. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 184. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 185. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 186. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 187. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 188. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 189. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 190. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 191. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 192. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 193. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 194. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 195. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 196. A fost foarte curat, foarte bine amplasata locatia in raport cu ce am avut eu nevoie, foarte comfortabil, o primire extrem de calduroasa, foarte amabili. Sunt foarte multumita de serviciile primite. As mai putea adauga ca in imobil se afla chiar si ghidul orasului ceea ce este minunat pt strainii care vor sa viziteze orasul.

 197. Curat, totul nou. La 2 pași de Caru’ cu bere !

 198. Disponibilitatea si ajutorul gazdei in privinta parcarii, apartamentul foarte curat cu toate cele necesare si de foarte buna calitate, baia micuta cu usa glisanta dar foarte curata, patul de foarte buna calitate.

 199. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 200. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 201. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 202. Very cosy house with a nice garden the Host was responsive and kind Recommended

 203. The place is good for a big group, as it could fit seven people. It is also well located, close to the old city and touristic places. It has basic stuff necessary for travelers. Also, the communications was really easy. Overall, good value for money!

 204. Location: safe, quiet and very close to city center (approx 5 min by taxi)

 205. Multumesc pentru ospitalitate! Curat, confortabil, liniste! Ca acasa! Bravo si pentru serviciul de paza!

 206. Amabilitate, siguranța , curățenie, totul foarte bine organizat . Felicitări !

 207. Un apartament frumos, curat, amplasat aproape de ambasada usa. Gazda foarte amabila si dornica sa ajute.

 208. GaZda primitoare,pat ok,loc linistit,loc de parcare,bucatarie utilata,etc

 209. Totul a fost perfect. Este o locatie curata, calda si extrem de primitoare. Preluarea cheilor a fost usoara. Recomand cu incredere.

 210. Amplasare a fost excelenta, destul de aproape de centrul orasului ( 2km), intr-un imobil nou. Este un fel de garsoniera cu hol, baie, o bucatarie utilata cu de toate si o canapea iar din aceasta camera se trece in dormitor. Nu ne-a lipsit nimic, nu ne-a deranjat nimeni.

 211. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 212. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 213. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 214. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 215. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 216. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 217. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 218. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 219. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 220. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 221. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 222. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 223. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 224. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 225. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 226. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 227. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 228. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 229. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 230. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 231. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 232. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 233. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 234. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 235. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 236. Designul interior al hotelului și amabilitatea personalului!

 237. Mi-a placut initiativa cu Mancarea reciclata, ca paturile au fost comode, si amplasarea!

 238. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 239. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 240. Dimensiunea camerei, linistea, pozitionarea fata de centru, amabilitatea personalului, curatenia..

 241. Simon-corina mai 3, 2019 at 1:24 pm

  Micul dejun decent, personalul prietenos, locatia buna, balcon generos cu priveliste frumoasa.

 242. Lenjerie curată, personal amabil, curățenie, parcare subterana

 243. Locatie, personal amabil si calificat, pat confortabil, zona linistita, restaurant din vecinatate

 244. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 245. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 246. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 247. locatie buna, personal amabil, conditii exact de 4 stele.

 248. Locatia excelenta (de fapt acesta a fost principalul motiv pentru care am ales Hotel Berthelot). La micul dejun v-as sugera mai multe optiuni pentru turistii vegetarieni…si poate cafeaua mai savuroasa (de exemplu, expresso-ul pus la dispozitie in camera a fost mult mai bun!). Si poate suc fresh (cu adevarat)…

 249. Mi-a plăcut micul dejun. Locaţia destul de central, iar personalul foarte amabil. Voi revenii cu drag la acest hotel.

 250. Totul foarte bine! Felicitari administratorilor. Voi reveni cu siguranta. Multumesc! 🙂

 251. .Obtii mai mult decat te astepti raportat la pretul platit.

 252. Am stat un weekend aici si prima impresie a fost una foarte pozitiva (desi cazarea era afisata dupa ora 14:00, atunci cand am facut cererea, am specificat ca voi ajunge la ora 9 si au acceptat sa fac check-in-ul atunci). La check-out am avut posibilitatea de a lasa bagajele intr-un loc special pana cand am plecat din Bucuresti. Personalul a fost foarte amabil, foarte deschis si foarte dragut cu noi. Camerele sunt foarte curate, destul de spatioase, la fel si baia. Patul este confortabil, caldura este mai mult decat suficienta (sunt si pături suplimentare in dulap) si un mare bonus sunt si frigiderul, cuptorul cu microunde si cana de incalzit apa pentru ceai sau cafea. Recomand cu toata increderea!

 253. Hotel drqgut f central. Personalul f amabil. Per ansamblu totul bine.

 254. Raport calitate pret foarte bun. Locatia si personalul f bune.

 255. Totul a fost asa cum ma asteptam. Curat, confortabil, iar personalul foarte amabil. Revin cu siguranta

 256. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 257. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 258. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 259. Super locatie pe calea victoriei, raport pret-calitate corect, gazda a fost prietenoasa si flexibila avand nevoie de early check-in. Acces facil la mijloace de transport, magazine, etc.

 260. Este o locatie foarte bună din toate punctele de vedere.

 261. Wonderful position right in the Old Town. Very friendly and helpful ‘staff’. Stores very close by. Very clean and warm.

 262. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 263. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 264. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 265. paturile ff confortabile baile ff bine concepute excelent conceputa chicineta si cu toata aparatura de care ai nevoie pt micul dejun si pt gatit

 266. Plasata ultracentral, confort, magazine si cafenea si acces la mijloace de transport in imediata apropiere.

 267. Spațiul de cazare este foarte confortabil , beneficiază de toate dotările necesare (fier de călcat,masă de călcat,bucătăria utilată cu toate cele de trebuință). Proprietarul parolist, de bună credință şi responsive. Partea de curățenie este asigurată cu strictețe şi dedicație de către două simpatice doamne astfel încât, acest aspect se încadrează în superlativ. Aflat în vecinătatea hotelului Radisson Blu, proprietatea oferă în primul rând un raport calitate-preț corect, mai apoi, o experieță plăcută a clientului. P.S. 😉Pentru dimineți cu aromă de cafea, balconul şi priveliştea oferită spre bolta cerească, departe de zumzetul autoturismelor aduce plus valoare şi moment de tihnă pentru a pune început bun zilei ce urmează. Braşov Alina & Ioana

 268. Mic dejun bun , personalul foarte amabil si saritor .

 269. Locatia foarte buna pentru scopul sejurului, camera mare.

 270. de neconceput. mult sub asteptari. s-au stricat complet. incalificabil. dezastru. abia am asteptat sa plec. absolut sub orice critica. de evitat

 271. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 272. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 273. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 274. Un apartament foarte ok aranjat, curat, bine intretinut. Jos palaria! Raport pret-calitate EXCELENT.

 275. Apartament curat si aranjat cu bun gust iar proprietarul o persoana cu bun simt cu care am comunicat excelent!

 276. Locația centrală a fost primul criteriu de alegere. Apartamentul este curat și aranjat cu gust. Am apreciat cafeaua și apa din partea casei. Voi reveni și recomand cu plăcere.

 277. A fost impecabil de curat, bine aerisit, temperatura camerei a fost potrivită, iar mirosul era unul primitor. Foarte aproape de mall-ul Militari, iar receptionistii au fost foarte primitori.

 278. Curat, cald, angajatii poloticosi si de mare ajuror ina oferi info cerute.

 279. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 280. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 281. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 282. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 283. Confortul camerelor este chiar ok, curatenia este ok, personalul foarte amabil si orientat sa gaseasca solutii ok si rapid. Restaurantul are o bucatarie buna si cele cateva retete sunt suficiente pentru un sejur de pana la 3 zile

 284. Hotel foarte primitor, amenajat cu mult bun gust. Personal deosebit de amabil, curatenie exemplara, paturi confortabile si micul dejun proaspat, bogat si gustos. Vom reveni cu placere!

 285. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 286. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 287. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 288. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 289. locatia e foarte buna, e curat, mancarea e buna, patul foarte comod, mi-a placut foarte mult stilul vechi, personalul a fost foarte amabil.

 290. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 291. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 292. Un hotel foarte placut, nu e luxos, dar este foarte comfortabil. Constructia este tipic anilor ’70, pe un etaj, fiind intins pe o suprafață foarte mare din Herăstrău. Restaurantul este superb, avand o anexa pe lac. Foarte romantic, comod, cu un meniu variat, bine gatit. O nota de 10 pentru personal, chelnerii sunt cei mai amabili oameni, calzi, rabdatori, eleganti, este o placere sa fii servit de oricare dintre ei. La receptie mereu gasesti un zambet amabil si solutie pentru orice problema. Camera este mare, mobilata frumos, cu gust, minibar plin, televizor mare, asternuturi si prosoape curate. Dimineata auzi ciocanitoarea, e o liniste si un aer de munte. Parcarea e mare si gratuita.

 293. Micul dejun bogat și gustos. Este self service și îți pui ce doresti.

 294. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 295. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 296. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 297. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 298. Locatie centrala, linistita, curatenie, personal atent, micul dejun f.bun, un pat confortabil. Restaurante f.b. in apropiere. Ne-am simtit f.bine.

 299. A fost bine. Curatenie. Personalul amabil, prietenos. Locatia – foarte buna.

 300. Totul: locul linistit, cochet, personal amabil, curat, grija deosebita pentru turisti!!

 301. Mic dejun bun , suficiente optiuni , alimente proaspete si sanatoase . Personalul , in totalitate , amabil , respectuos si dedicat sa te ajute . Curatenie deosebita . Asternuturi curate . Va multumesc !

 302. Nu mi-a placut faptul ca nu am avut micul dejun inclus. Pentru un hotel de acest gen, micul dejun ar trebui sa fie inclus. In rest totul a fost minunat. Foarte aproape de centru, camera mare, spatioasa si foarte calduroasa.

 303. E super…revin cu placere de fiecare data… E a patra oara cand stau aici….nici nu ma gandesc sa caut alt hotel in Bucuresti

 304. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 305. Mic dejun bogat!Cafeaua f buna!Piscina frumoasa si curata!

 306. Claudiu-florin mai 18, 2019 at 4:49 am

  Curățenia, amabilitatea personalului, parcare încăpătoare.

 307. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 308. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 309. A fost un sejur placut, apartamentul este nou, dotat cu tot ce am avut nevoie, iar amplasarea acestuia este chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a unor localuri renumite. Am sa revin cu siguranta

 310. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 311. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 312. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 313. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 314. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 315. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 316. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 317. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 318. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 319. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 320. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 321. Cristianmoroi mai 18, 2019 at 4:49 am

  Promtitudinea si amabilitatea proprietarului. Raportul calitate-pret excelent. Pentru cei ce doresc un loc curat linistit, relativ central.

 322. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 323. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 324. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 325. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 326. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 327. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 328. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 329. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 330. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 331. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 332. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 333. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 334. Un loc în care merg de fiecare data cu plăcere! Curat, personal deosebit, mâncare bună, toate facilitățile!

 335. Amplasarea hotelului , spațiul din camera , curățenia ..

 336. Hotel cu acces spa, sala fitness , camerele cu pat king confortabile, spatioase,masina de cafea, bai moderne, curat!

 337. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 338. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 339. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 340. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 341. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 342. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 343. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 344. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 345. It was really clean and really nice apartment. Near to everything

 346. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 347. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 348. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 349. Calator_frecvent mai 31, 2019 at 1:37 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 350. Apartament impecabil, frumos amenajat, parcare privata, gazda amabila si prompta.

 351. Apartamentul este foarte frumos, condițiile foarte bune

 352. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 353. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 354. Close to main attractions, subway station, bus station, restaurants.

 355. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 356. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 357. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 358. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 359. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 360. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 361. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 362. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 363. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 364. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 365. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 366. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 367. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 368. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 369. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 370. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 371. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 372. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 1:32 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 373. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 374. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 375. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 376. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 377. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 378. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 379. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 380. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 381. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 382. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 383. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 384. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 385. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 386. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 387. A fost un sejur placut, apartamentul este nou, dotat cu tot ce am avut nevoie, iar amplasarea acestuia este chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a unor localuri renumite. Am sa revin cu siguranta

 388. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 389. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 390. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 391. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 392. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 393. Nice and clean apartment, great view from terrace.

 394. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 395. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 396. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 397. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 398. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 399. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 400. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 401. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 402. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 403. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 404. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 405. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 406. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 407. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 408. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 409. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 410. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 411. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 412. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 413. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 414. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 415. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 416. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 417. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 418. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 419. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 420. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 421. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 422. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 423. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 424. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 425. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 426. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 427. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 428. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 429. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 430. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 431. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 432. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 433. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 434. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 435. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 436. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 437. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 438. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 439. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 440. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 441. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 442. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 443. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 444. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 445. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 446. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 447. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 448. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 449. nu am avut mic dejun. in rest a fost totul wow. nu ma așteptam

 450. Locatia este foarte buna. Exact in centrul orasului intr-o zona linistita inconjurata de cladiri istorice. Totul este absolut nou si mobilat cu bun gust. Terasa are masuta si scaune unde iti poti savura cafeaua in liniste. Bucataria este utilata modern iar baia este suficient de spatioasa. Patul are saltea confortabila cu lenjerii noi noute. Voi reveni cu siguranta.

 451. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 452. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 453. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 454. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 455. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 456. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 457. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 458. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 459. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 460. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 461. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 462. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 463. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 464. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 465. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 466. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 467. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 468. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 469. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 470. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 471. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 472. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 473. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 474. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 475. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 476. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 477. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 478. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 479. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 480. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 481. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 482. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 483. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 484. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 485. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 486. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 487. Imobilul situat în zona ultracentrala, in centrul vechi, cu multe restaurante, curățenie exemplară, personal amabil.

 488. Un apartament deosebit de bine ingrijit, spatios,decorat cu mult bun gust,aproape de centru. Recomandam cu drag…

 489. A fost totul super, apartamente aranjate cu gust, locație buna, curat.

 490. Pat confortabil, curățenie maxima, liniste, siguranta. Hotel nou, sèrvicii ireproșabile. Recomand 🤗

 491. Locatia este perfecta pentru turisti care doresc cazare aproape de Gara de Nord. Parcare asigurata gratis in interior, este un plus. Personal dragut si bine-primitor! Mic dejun bonus pentru turisti (cafea buna, croissant si un fruct fresh). O incantare! Felicitari!

 492. Un loc care se vrea exclusivist. Modern si cochet.

 493. mic dejun consistent locatia-accesibila ca amplasare

 494. Locatie excelenta, langa metrou, gara si statie de autobuz! Atmosfera placuta, camera spatioasa. Desi intr-o zona aglomerata, in camere e liniste. Esti ca intr-o oaza de liniste si pace! Mie IBIS mi-a si purtat mereu noroc. Sigur voi reveni!

 495. Locatie-excelenta Ciorba de vacuta foarte buna. Personalul de la receptie – foarte drăguți, imediat săreau în ajutor, încercând sa ajute si reușind. Patul confortabil. Per total mai mult decât ok.

 496. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 497. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 498. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu “pretentii”

 499. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 500. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 501. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 502. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 503. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 504. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 505. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 506. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 507. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 508. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 509. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 510. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 511. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 512. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 513. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 514. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 515. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 516. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 517. The perfect place to stay in when visiting Bucharest. Our room and the bathroom were very comfortable and perfectly clean. There also is a fully equipped kitchen with a wide range of different spices and basic cooking ingredients free to use. If you need to do some laundry, the flat even includes a washing machine. Within walking distance, you can reach countless bars, restaurants, parks and important sights. What made our stay especially enjoyable, however, was the host. Dan is really attentive and helpful and really does everything to make you feel welcome. He and his friend own two other hostels in Bucharest where they organize special events, including dinners or yoga sessions. All in all, we have had a perfect stay here in Bucharest, not least due to Dan and his incredible hospitality.

 518. This place is awesome! My room had huge windows with a tiny balcony and was very nicely designed and clean. The host Dan is British and helped me with all sorts of things. He also owns two hostels and a Cafe close by, they have lots of events going on which i could join. The kitchen in the apartment is probably better equipped than my own at home, there is free tea/coffee, tons of spices, microwave, washing machine, blender etc. The location is great as well, you are super close to the palace of parliament and 10mins from the city centre. If i go back to Bucharest i will stay there again!

 519. It was exelent. Great host, great location, great apartmant.

 520. Apartament renovat recent foarte aproape de universitate si centrul vechi

 521. Foarte curat si amenajat cu gust,gazda foarte prietenoasa,totul ok

 522. The apartment is very close to the old city center, just a few minutes by foot. It’s new and that applies to every aspect: bathroom, bed, mattress, pillows and linens, kitchenware, etc. The owner is very polite and was very easy to talk to. The apartment is quiet and there are plenty of restaurants and cafe’s nearby. I really liked the cleaning detail.

 523. I would definitely recommend this property! It is very close to the city, all facilities needed are present, its clean and the landlord is fantastic. We had some difficulties during our stay to which anticipated perfectly. He is very helpful and kind.

 524. Great and full equiped Apartment in the City centre. Very clean. Uncompliceted handover of the keys. Very central at Piata Romana, a central place with Metro, bus stop direct to Airport, McDonalds and Co.

 525. It’s the best studio I’ve ever stayed in! It has a very cozy bed,it’s sparkling clean and has all the facilities you might need.Not to mention the view from the balcony..it’s a perfect view of the city.Vlad was very professional and punctual.Right near the subway and bus station.Many restaurants and pubs within a min 5 min walk.100% I recommend Vlad’s Heart of Bucharest Central Studio.

 526. De treaba proprietarul! Ne-a lasat cafeluta, prosoape curate si ne-a aratat totul cu multa amabilitate si chill (simti ca te gazduieste un verisor).

 527. Very clean and cozy place, the host was helpful and friendly

 528. We enjoyed very much our stay at Peace and Quiet Central Studio! The host was very helpful and available at all times. Vlad was extremely nice to receive us on a very short notice:) The location is perfect and extremely quiet. We had everything we needed and more. Everything was new and sparkling clean. I would gladly come back again! I recommend 100%

 529. O experiența foarte plăcută. O sa revin cu drag de fiecare data când ajung in București. Condiții de 5 stele

 530. Totul este la superlativ. Un studio nou, curat si amenajat modern, luxurios. Are toate facilitatile necesare unui sejur. M-am simtit ca la mine acasa. Statia de autobuz este in fata blocului si tot langa bloc este si un supermarket. Proprietara este foarte draguta.

 531. Un loc curat si frumos amenajat. Utilat cu tot ce ai nevoie. Spatiu suficient. Noi am fost 3 persoane, 2 adulti si un copil si ne-am descurcat excelent. Canapea extensibila ce se transforma in pat, am avut lenjerie, perne si pilota si pentru canapea. Foarte multumit.

 532. Very beautiful apartment actually like the picture Perfect location in the center of bukarest Make you feel like you in home . Wonderful apprtunty to explore the city by foot! A lot of restaurants near by

 533. The host was very kind and responsive to any questions we had. Very clean and pleasent apartment. We were very happy to stay there!

 534. הכל היה פשוט מעולה. יש מפתח לדלת למטה לשבת זה מעולה!

 535. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 536. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 537. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 538. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 539. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 540. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 541. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 542. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 543. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 544. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 545. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 546. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 547. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 548. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 549. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 550. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 551. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 552. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 553. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 554. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 555. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 556. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 557. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 558. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 559. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 560. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 561. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 562. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 563. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 564. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 565. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 566. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 567. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 568. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 569. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 570. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 571. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 572. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 573. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 574. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 575. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 576. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 577. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 578. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 579. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 580. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 581. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 582. The perfect place to stay in when visiting Bucharest. Our room and the bathroom were very comfortable and perfectly clean. There also is a fully equipped kitchen with a wide range of different spices and basic cooking ingredients free to use. If you need to do some laundry, the flat even includes a washing machine. Within walking distance, you can reach countless bars, restaurants, parks and important sights. What made our stay especially enjoyable, however, was the host. Dan is really attentive and helpful and really does everything to make you feel welcome. He and his friend own two other hostels in Bucharest where they organize special events, including dinners or yoga sessions. All in all, we have had a perfect stay here in Bucharest, not least due to Dan and his incredible hospitality.

 583. Apartament renovat recent foarte aproape de universitate si centrul vechi

 584. Foarte curat si amenajat cu gust,gazda foarte prietenoasa,totul ok

 585. The apartment is very close to the old city center, just a few minutes by foot. It’s new and that applies to every aspect: bathroom, bed, mattress, pillows and linens, kitchenware, etc. The owner is very polite and was very easy to talk to. The apartment is quiet and there are plenty of restaurants and cafe’s nearby. I really liked the cleaning detail.

 586. The location is perfect. Piata Romana ( or Roman Plaza) metro station is just 30 seconds away by walk and this makes it really convenient to travel anywhere in Bucharest. It is on the main road and has lots of shops and other points of interests nearby. The room itself was good and the amenities provided were really good. The host was very nice and kind. If you want a room at good place which is near to metro and Old town as well, then select this one.

 587. I would definitely recommend this property! It is very close to the city, all facilities needed are present, its clean and the landlord is fantastic. We had some difficulties during our stay to which anticipated perfectly. He is very helpful and kind.

 588. Great and full equiped Apartment in the City centre. Very clean. Uncompliceted handover of the keys. Very central at Piata Romana, a central place with Metro, bus stop direct to Airport, McDonalds and Co.

 589. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 590. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 591. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 592. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 593. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 594. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 595. Curat,dotat cu aproape tot ce ai putea sa ai nevoie

 596. Un apartament perfect pentru două persoane…o atmosfera calda și primitoare exact ca in poze! Mulțumim!

 597. Raport calitate pret de necontestat. Apartamentul este foarte frumos si curat, ideal pentru 2/3 persoane si de asemenea e destul de aproape de centrul orasului. Apartamentul a fost utilat cu toate cele necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Gazda a fost foarte amabila si ne-a lasat sa facem check-in-ul mai repede. Recomand!

 598. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 599. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 600. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 601. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 602. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 603. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 604. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 605. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 606. Everything was spotless and I was amazed by the flat. I recomand with trust.

 607. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 608. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 609. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 610. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 611. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 612. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 613. Multumesc pentru ora tarzie la care m-ati asteptat si primit!

 614. Everything was amazing. The apartment is new, cozy and very very clean. The host is kind and friendly.

 615. The apartment was super clean and tidy. All the interior furniture was new and modern looking. The host was very nice and friendly. Would definitely recommend

 616. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 617. Dan is very nice and helpful. Good location and very clean

 618. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 619. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 620. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 621. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 622. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 623. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 624. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 625. Amplasarea, compartimentarea apartamentului si facilitatile, m-au facut sa ma simt ca acasa

 626. Totul a fost conform descrierilor de pe booking. Conditii foarte bune in raport cu pretul solicitat.

 627. Servicii bune, promtitudine, curatenie si un raport calitate pret foarte bun. Recomand

 628. Doamna Alexandra este o gazda extraordinara iar fiica ei un copil minunt 🙂 Va multumim pt tot si ne bucuram ca am avut ocazia sa ne cunoastem si sa stam la dumnevoastra.Raport calitate/pret extraordinar.

 629. Apartamentul este localizat aproape de metrou, dar, in acelasi timp, este ferit de zgomotul strazii. Este foarte curat si spatios. Patul si pernele sunt extrem de confortabile. Este utilat cu tot ce este necesar unei sederi fara griji.

 630. Gazda a fost foarte primitoare, apartamentul a fost foarte curat și mare ! Raportul calitate preț este excelent. Locația este foarte buna, aproape de Afi. Patul este mare și comfortabil , canapeaua la fel. Nu am avut niciun fel de probleme. Atât domnul și cât doamna se vede ca sunt niște persoane serioase și foarte amabili! O sa revenim cu drag Doamna Alexandra este o dulcica

 631. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 632. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 633. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 634. Camere spatioase, foarte frumoase. Singura problema e locatia greu accesibila.

 635. Curatenie, personal amabil, camera frumos decorata

 636. Locatie retrasa si linistita. Nu servesc mancare dar au un living mare cu mese unde poti manca ce ai comandat. Personal amabil.

 637. Proprietara a fost foarte ospitalieră si proactiva.

 638. 1. Aproape de Unirii/ Centrul Vechi, Palatul Parlamentului si mai ales de Mall Vitan. 2. Nou, foarte curat si ingrijit. 3. Wi-fi optim! 4. Plin cu energie pozitiva! 5. Bucatarie dotata cu de toate! 6. Balcon – cu loc pentru fumat. 7. Apa minerala, sticla de vin, croissante – free!

 639. Gazada primitoare, apartamanentul curat, aranjat bine!

 640. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 641. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 642. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 643. Totul : proprietar amabil, curățenie, intimitate, liniște. Mici detalii care dau o impresie de acasă : un bol cu bomboane și biscuiți în camera, un deodorant de cameră, un aparat de făcut cafea cu tot cu capsule… Și nu în ultimul rând, amplasarea clădirii…

 644. – Proprietara amabila – Pat moale – Frigider – Tv cu netflix – AC functional – A fost curat

 645. Totul excelent. Camera spatioasa, lenjerie impecabila, minibar, cafea, netflix, cada cu hidromasaj si oglinzi 😉

 646. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 647. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 648. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 649. -The hotel is close to the subway station (10 minutes) -The decor in the room is very cute and the bed it’s comfortable.

 650. great location , the fact that I could check in during the night was a plus . really good experience overall

 651. The apartament was very clean, pretty and cosy. Next door we found a cool bar with a nice garden.

 652. Apartament foarte curat si foarte bine dotat. Totul pare nou. Zona super. Doar plus la toate capitolele!

 653. Apartamentul este foarte curat, spatios, utilat cu tot ce trebuie. Cu siguranta, vom reveni.

 654. Mi-a placut foarte mult apartamentul, m-am simtit foarte bine.

 655. Apartamentul este central, fiind foarte aproape de centrul istoric. Modern mobilat si spatios, iar bucataria este echipata corespunzator cu tot ce este necesar.Gazda a fost foarte draguta, a raspuns imediat cerintelor mele de a ajunge la o anumita ora pentru preluarea cheilor. Recomand cu caldura!

 656. Apartament extrem de curat, spatios si confortabil in zona linistita aproape de centrul vechi.Gazda amabila si primitoare, totul a fost la superlativ.

 657. Locația foarte bună. Aproape de obiectivele turistice.

 658. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 659. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 660. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 661. Camere spatioase, foarte frumoase. Singura problema e locatia greu accesibila.

 662. Curatenie, personal amabil, camera frumos decorata

 663. Locatie retrasa si linistita. Nu servesc mancare dar au un living mare cu mese unde poti manca ce ai comandat. Personal amabil.

 664. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 665. locatie draguta foarte aproape de centru cu o terasa frumoasa cu panorama spre centrul orasului si la un pret foarte bun .

 666. Locația apartamentului este ultra-centrală! Doar 8 min.de mers pe jos până la Teatrul Național și Piața Universității! Living f mare, cu 2 paturi single + 2 canapele! Și încă 1 pat dublu în dormitor! Televizor f bun, diagonala de 1m sau 1.20m! Apartament excelent pt un grup de 4-6 persoane!

 667. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 668. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 669. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 670. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 671. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 672. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 673. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 674. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 675. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 676. Perfect Location. Close by major attraction sites to see. Thanks to Sorin, the guy that took us to our apartment, that was available via WhatsApp from the moment we booked the apartment. The apartment was clean and had all you needed in the kitchen. There is a Carrefour Supermarket that is just opposite the apartment, which was very convenient as we had children with us. We used the Uber app a lot to go to further locations.

 677. The location was perfect: in the center, close to the metro and supermarkets. But you didn’t hear much noise from the streets. Price quality was also perfect: you don’t pay much for such luxury. There is an awesome 4k flatscreen in the living room and in every bed room, there is a television as well. Al the beds were nice and the apartment looked very nice and clean.

 678. The host meet us in front of the apartment building. The place just got renovated, It’s good. Everything is close when you are in the city center.

 679. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 680. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 681. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 682. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 683. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 684. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 685. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 686. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 687. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 688. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 689. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 690. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 691. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 692. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 693. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 694. Un apartament frumos, dotat cu tot ce este nevoie. Foarte curat si spatios. Este pozitionat in centrul vechi pe o strada plina cu restaurante si cluburi. Recomand!

 695. The location of the property is the real selling point – you will not have to walk far to get anywhere. The owner Vladimir was also very helpful and communicated well. The flat itself is serviceable and there has been obvious effort to make it nice.

 696. The size of the apartment is great; we had 3 people travelling in total and it meant that we all had our own bed for the night. Good location; lots of cafes/bars/shopping to do in the surrounding area. The host was more than accomodating; willing to help us with luggage storage so we could sight see after check out that day.

 697. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 698. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 699. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 700. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 701. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 702. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 703. Totul a fost conform așteptărilor . Iar faptul că la sosire am găsit mici detalii precum niște cafea in dulap , câteva pastile de detergent a fost o surpriză agreabilă!

 704. Mobila noua, curat, gazda a fost foarte amabila. O casa cu doua etaje cu parcare privata dupa poarta. Sunt 2 Tv

 705. Locatia este foarte buna, accesibilitate usoara pentru mijloacele de transport in comun. Camerele mari, spatioase si foarte curate. Propietarul vilei foarte amabil si ajutator , o persoana deosebita. Recomand cu mare drag Central Green Villa.

 706. Găsești aici tot ce ai nevoie sa te simți ca acasa

 707. absolut totul, confort , curatenie, dotari si amenajare apartament pana in cele mai mici detalii, pozitie intr-o zona foarte linistita , o terasa enorma umbrita si f linistita, parcare gratuita in fata locatiei, proprietarul foarte amabil. Desi am venit cu alte probleme, cazarea mi-a creat senzatia de concediu .

 708. Totul, gazde foarte primitoare . Zona extraordinara la câțiva pași de Herăstrău.

 709. Locatie excelenta, personal foarte amabil si prietenos, curatenie! Recomand!

 710. Totul a fost foarte bine.Vom reveni, cu siguranță!

 711. Location. The Room was very spacious and the host was 10 Stars.

 712. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 713. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 714. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 715. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 716. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 717. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 718. Apartamentul arata exact ca in poze, o atmosfera cozy, curatenie impecabila , toate cele necesare inclusiv fier de calcat si fion, patul este f confortabil si pot spune ca cel mai mare plus il aduce sistemul bluetooth.Il recomand cu incredere!

 719. Totul a fost perfect! Curatenie, confort, ospitalitate, punctualitate, apartamentul frumos decorat, cafea si ceai, recomand cu drag! Chiar in centrul Bucurestiului! Cladire noua! Liniste!

 720. Curat. Spatios. Mobilat modern si cu tot ceea ce vrei. Balcon perfect. Recomand cu multa incredere. Zona foarte buna

 721. Totul a fost foarte bine. Locatia este excelenta. Cu siguranța vom mai reveni aici.

 722. Garsoniera confortabila . Frigider si aer conditionat functionale ; chicineta curatica , baie spatioasa si curata . Parcare se gaseste ( am ajuns joi la ora de varf) peste bulevard in spatele Spitalului Coltea si e OK .

 723. Garsoniera amplasata central, foarte aproape de Intercontinental, cu o suprafata mare, utilata cu absolut tot ce este necesar. Preluarea cheilor a fost una facila si rapida. Locuinta a fost curata si decenta ca si aspect. Caloriferul nu a mers insa aerul conditionat a facut fata cu brio, nefiind frig in locuinta. Raportul calitate pret unu excelent avand in vedere zona unde este amplasat imobilul

 724. Liniste, intimitate, curatenie si localizarea langa parc

 725. Apartament foarte curat si bine amplasat. Gazdele sunt foarte amabile.

 726. Pat confortabil ,foarte curat ,amplasat intr-o zona cu magazine ,stație de autobuz. Excelent !

 727. Excelent. O îmbinare deosebita între clasic și modern. Restaurant super!

 728. Un hotel foarte bun,amplasat intr-o zona linistita,aproape de centru.Camere sunt mari si curate.Mic dejun este foarte bun.Personal extrem de atent si amabil.Daca vii cu masina,nu-ti fa probleme,hotelul are propria parcare.Si data viitoare cand vin in Bucuresti,Hotel Diesel va fi alegerea mea.

 729. Camera am primit o exact cum am solicitat. Fără zgomot din trafic. Am avut un examen de susținut și doream să mă odihnesc.

 730. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 731. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 732. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 733. Vedere frumoasă spre lac, parcare în fața proprietății, liniște. Locația e perfectă dacă ai treabă în zona de Nord a capitalei.

 734. O camera foarte spațioasă, amenajata cu bun gust.

 735. Locatia linistita. Un living mare unde puteai sa mănânci ce ai comandat la diverse firme de cattering. Parcare gratuita. Cafea din partea casei. Pret excelent.

 736. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 737. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 738. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 739. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 740. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 741. Apartamentul este localizat in centrul vechi al orasului. Toate localurile si centrele istorice sunt in nemijlocita apropiere. Gazda a fost foarte amabila si a oferit suport continuu de la check-in pina in ziua plecarii.

 742. Personalul plăcut , apartament curat și foarte aproape de centru!

 743. Apartamentul este spatios si curat. Proprietarul a fost foarte de treaba. Amplasarea e foarte buna.

 744. totul a fost super. curat, simplu, frumos. amplasat foarte central. chiar recomand

 745. Superrr !!! Totul e cu adevărat la superlativ : confortabil, decorat cu mult bun gust, poziționat foarte bine, liniștit… Recomand cu încredere… cu siguranță revin !!!😀

 746. The apartment is located in the city center. The owners are very friendly and warm!

 747. From the moment we stepped inside we felt a very positive vibe! Even if its a relatively small apartment it has it all! It’s COZY, CLEAN,ELEGANT & BEAUTIFUL DESIGN ! I highly recommend it !

 748. Privelistea studioului. Gazda, o persoana serioasa si rapida.

 749. De la amabilitatea personalului, curățenia, priveliștea și până la facilitățile oferite, totul a fost perfect. Recomand!

 750. Situată în centru vechi, intr o clădire veche , iti ofera tot confortul! Garsoniera este micuță si cocheta si are o terasa de unde poti admira orasul…Este perfecta pentru a petrece cateva zile in oras! Cu siguranta vom reveni!

 751. Curatenie, liniste si niste gazde minunate. Va multumim!

 752. Atmosfera plăcută, camerele curate, mobilierul și cărțile, te face sa te întorci in timp pentru câteva ore!

 753. Totul a fost minunat. Locatia, desi nu e in centrul Bucurestiului, asigura acces foarte rapid in centru prin plasarea ei foarte aproape de statia de metrou “Laminorului”.

 754. Poziționarea foarte aproape de centrul Bucureștiului, personal foarte amabil.

 755. designul era ok. Camera pe colt cu scafe si lumini era ok.

 756. Mulțumesc domnișoarei Flori și domnului Florin care sunt ca de obicei foarte amabili. Dacă încă mai mergem in acest hotel este doar meritul lor.

 757. Un apartament frumos,spatios,practic ,zona buna cu magazine multiple,etc.

 758. Foarte curat, apartamentul utilat cu toate cele necesare

 759. Loc de parcare, curățenia, gazda primitoare Ceai , cafea ,condimente disponibile .Zona liniștita .multumim gazdei .Chiar daca apartamentul nu e mobilat super modern, atmosfera a fost pe placul nostru .

 760. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 761. Cafea de calitate in camere, ceai si apă imbuteliata la discretie. Camere foarte spatioase.

 762. Micul dejun foarete diversificat si consistent. Locatie ok.

 763. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 764. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 765. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 766. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 767. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 768. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 769. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 770. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 771. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 772. excelent raport calitate pret. localizare excelenta.

 773. MI-A PLACUT TOTUL. AM MAI FOST , STIU LOCATIA . AM FOST FOARTE MULTUMITA . TOTUL ESTE OK . MULTUMESC PENTRU AMABILITATE SI CONFORT EXCELENT .

 774. Camere spatioase izolate fonic.Curatenie desavarsita.

 775. Promtitudinea gazdei, pozitia blocului si faptul ca a fost cald in camera.

 776. deja de cateva ori ma opresc in acest apartament, sunt multumit. +10

 777. Amplasamentul este genial. Gaza a fost super de treaba. Check in-ul si check out-ul au fost perfecte. Blocul este foarte sigur, avand personal ce se ocupa de persoanele ce intra si ies. Apartamentul este la et. 5 dar beneficieaza de 2 lifturi functionale. Baia are si dus(chiar daca nu apare in poze).

 778. Absolut tot mi-a placut , proprietar amabil, din apartament nu lipsea absolut nimic pentru a avea vreun discomfort sau vreo lipsa. Amplasarea foarte buna .

 779. Apartamentul este excelent. Este amplasat in Centrul Vechi si e foarte curat si modern, utilat cu tot ce iti trebuie.

 780. Locuinta excelenta, foarte ingrijita si curata, balconul are o vedere foarte frumoasa, patul cu o saltea foarte confortabila, totul este nou, recomand!

 781. Primire calduroasa , amplasare buna, camera curata si confortabila. Raportul pret / ceea ce s.a oferit , a fost unul corect.

 782. Foarte curat, confortabil, foarte aproape de centrul vechi ( maxim 10 min.pe jos), personalul dragut. ..

 783. Raport calitate/preț ok. Aproape de centru. Parcare gratuită. Mic dejun acceptabil. Consumabile gratuite.(inclusiv papuci)

 784. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 785. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 786. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 787. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 788. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 789. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 790. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 791. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 792. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 793. In primul rand curatenia,am fost in hoteluri de 4 stele si din romania si din strainatate si nu am gasit asa curatenie

 794. Ne-am simtit, literalmente, ca acasa! Gazde primitoare, ne-au asteptat sa ajungem dupa cheie, sunt tineri, draguti, foarte amabili! Conditii excelente, bucatarie, camera si baie complet utilate, am gasit chiar mai multe decat ne asteptam! Pozele de pe site sunt conform realitatii!!! Aer conditionat care a fost perfect avand in vedere ca am prins doua zile extrem de calduroase si cred ca toti stim ce inseamna Bucurestiul sub cod de canicula! Zona frumoasa, aproape de statia de metrou, mall Park Lake, un Lidl, cam tot ce iti trebuie ai la indemana! Noi am venit de la Gara de Nord si am ajuns cu un singur metrou acolo, ceea ce e perfect cand ai bagaje!! Am doar cuvinte de lauda pentru proprietari, recomand cu drag!

 795. Totul e ca in poze. Curat și dotat cu tot ce ai nevoie. Zona este foarte liniștită, relativ aproape de Dristor. Personalul foarte amabil. Am fost placut surprins de ceea ce am gasit, recomand și cu siguranță voi reveni.

 796. Locația a fost aleasă de mine funcție de apropierea față de zona mea de interes, deci inevitabil, foarte bună. Nu se oferă mic dejun. Curat, confortabil, chicineta este bine dotată.

 797. Mic dejun nu am avut iar locatia mi-a placut in mod deosebit: amplasarea(aproape de Targul de Craciun);patul foarte mare si salteaua excelenta;bucataria bine utilata(am folosit si cuptorul cu microunde).

 798. Buna ziua.In primul rand tin sa precizez ca locatia e fenomenala din toate punctele de vedere ,este foarte usor sa ajungi in doar cateva minute in cele mai frumoase locuri din bucuresti. In ceea ce priveste apartamentul va pot spune ca este peste asteptarile oricarei persoane tinand con de pretul supwr decent pe care-l are afisat este pur si simplu tot ce-ti doresti “Patul este senzatie “spre deosebire de hotelurile cu 5 stele plus. Deci din partea mea aveti un mare 10 plus.Cu siguranta voi reveni

 799. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 800. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 801. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 802. Totul a fost exact cum trebuia sa fie! Locatia este excelenta! Gazda asemenea! Blocul este linistit in limita unuia ce este inchiriat intr-o propportie f mare.

 803. The apartment was amazing! Super clean (the towels smelled fresh), super warm 24/24 and it is sooo close to everything!! Near metro station, near airport bus station, near the istoric centre and to everything you need to have fun in the morning and night! The house was equiped with everything you may need and the decoration is excactly like the photos.

 804. It was really well located in the center of the city, absolutely clean and with everything we needed for our stay. 10/10

 805. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 806. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 807. Conditiile excelente,foarte curat,mi-a placut ,,maxim”,multumesc!

 808. Camera, micul-dejun, curatenie, restaurante hotel, bar hotel.

 809. Micul dejun, personal amabil, restaurante bune, spa curat, pat confortabil

 810. Totul este foarte bine de fiecare data cand revenim!

 811. este o locatie cocheta , am primit fructe , apa imbuteliata si pliculete de cafea . Cireasa de pe tort a fost curtea interioara foarte placuta.

 812. Preluarea cheii este foarte practica, ma bucur ca se gasesc astfel de cazari si la noi, pentru ca nu implica deranjarea proprietarului la ore nepotrivite. Locatia este decorata placut, cu simt estetic si atmosfera, in general, este extrem de primitoare. Se denota o grija speciala pentru turist prin micile gustari pregatite, ideale pentru diminetile in care va aflati “in graba”, pliculetele de ceai si cafea, apa, papucei de casa, halat, uscator de par. De multe ori cazarile la hotel nu sunt suficient de primitoare precum aceasta. Mica terasa exterioara este extrem de utila si frumoasa prin simplitatea sa. Zona este ideala, aproape de Piata Romana, Calea Floreasca, Stefan Cel Mare, prin urmare gasiti o multime de restaurante și bistro-uri cochete. Desi nu exista loc de parcare special alocat, se poate parca in imprejurimi.

 813. Locație excelentă,aproape de metrou. Apartamentul este spațios și are o grădină foarte drăguță

 814. Este in loc extrem de primitor. In ultimii 4 ani de cate ori am ajuns in Bucuresti si a fost liber I am preferat. Este curat, proprietarul extrem de dragut, are toate facilitatile pentru in sejur de 2-3 zile. Recomand din toata inima!

 815. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 816. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 817. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 818. This is an apartment and doesn’t include breakfast. We went to the little supermarket around the corner and made our own breakfast. We stayed at this lovely apartment last year so we knew what to expect. I hope to go back to this same apartment next time I visit the beautiful city of Bucharest.

 819. The apartment is big and designed nicely. The location is gteat: 5-10 minutes of walk to old town. Very quiet. Has a private park. Has a jacuzzi, shower stall and 2 restrooms Very good value for money.

 820. Locatie ok,gazda primitoare.Nu exista cafea.La pretul dat ma asteptam sa fie,cum am primit si in alte locatii.Se aud vecinii prin pereti. Curatenie acceptabila. Salteaua patului din dormitor este cam tare.

 821. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 822. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 823. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 824. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 825. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 826. A fost confortabil patul . Camera bine încălzită . Este foarte curat . Apa calda la dus . Mulțumesc totul a fost Ok

 827. Mic dejun compket. Personal f.amabil. servicii complete de inalta calitate.

 828. Totul a fost la superlativ. Merită toți banii, personal foarte amabil, camera foarte călduroasă și confortabilă, patul super confortabil. Suntem foarte mulțumiți de acest hotel și cu siguranță vom reveni.

 829. Apartament renovat recent. Mobilier nou si confortabil. Aproape de zona centrala de interes. Locuri de parcare disponibile. Curatenie , confort si liniste. Promptitudine in contact si comunicare.

 830. Amplasare foarte bună, aproape de Spitalul Universitar, pe o strada principala. Am gasit loc de parcare peste drum si am putut merge pe jos, fiind aproape de obiectivul nostru. A fost liniște, mobilier nou, frumos, patul confortabil, curățenie impecabilă. Cu toate că am ajuns foarte târziu, după ora 23, am fost așteptați cu zâmbetul pe buze. As reveni oricand cu placere.

 831. Totul a fost excelent. Apartamentul este exact ca în pozele de pe Booking, foarte curat, luminos, echipat cu tot ce este necesar pentru un sejur de vacanță. Gazdele au fost foarte amabile, ne-au ajutat cu bagajele chiar daca am ajuns in București cu mult înainte de ora prevăzută pentru check-in și au făcut tot posibilul pentru a ne caza cat mai repede. Aerul condiționat a fost o surpriza f plăcută pe căldura caniculară de afară. Cu siguranță ne vom caza tot aici când vom reveni în Bucuresti și recomandăm această cazare cu toată increderea!

 832. Locatie excelenta, cu conditia rezervarii locului de parcare din timp. Mic de jun foarte bun, camera si baia mici, dar cu paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil.

 833. Foarte curat, paturi foare comfortabile, caldura din camera. Locatia hotelului, vederea de la etaj, amabilitatea si disponibilitatea personalului.

 834. Apartament spatios, confortabil. Locatie excelenta. Personal foarte amabil.

 835. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 836. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 837. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 838. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 839. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 840. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 841. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 842. Bright and clean appartment, it is placed in the center of city and in the nearest to all attractions

 843. Clean, good internal design, spaceous, very close to all. Zero complaints.

 844. Apartamentul este foarte frumos, curat, locatia f buna.

 845. Totul a fost excelent. Întregul mobilier este nou, apartamentul este echipat cu tot ce este necesar. Locația este ultracentrală.

 846. Un apartament foarte primitor, una din cele mai curate proprietati unde am stat, este situat central, totul este la indemana. O gazda extrem de draguta. Cu siguranta voi mai apela la serviciile lor cand voi mai avea nevoie.

 847. Gazda amabila, informatii concise si s-a oferit bon fiscal, un serviciu destul de rar intalnit in acest segment de activitate.

 848. Locatie excelentă. Gazda foarte amabila. Apartament curat.

 849. Locație bună in centrul orasului Curat Preț excelent Posibilitate de facturare

 850. Pozitionarea apartamentului, priveliștea, curățenia, dotările, tot. Apartamentul este situat intr-un bloc foarte curat, central. Mobilierul este modern cu multiple spatii de depozitare. Bucătăria este utilata corespunzator si draperiile fac un ambient placut si reconfortant.

 851. Poziția și priveliștea oferită de acest apartament reprezintă punctul forte al proprietății. Plata direct din cont și preluarea cheilor prin intermediul unei căsușe poștale simplifică mult modalitatea de cazare. Apartamentul este confortabil, dar sunt și lucruri ce ar putea fi îmbunătățite. În general condițiile sunt bune, iar lipsurile sunt compensate de poziția foarte bună a apartamentului.

 852. Totul foarte frumos,apartamentul, locația,priveliște. Vom reveni cu mare placere.

 853. Spatios, curat, amplasare buna, gazda foarte primitoare si amabila.

 854. Un apartament frumos, cu toate lucrurile necesare si o gazda minunata. Zona este un mare plus deoarece ai metrou si este aproape de centru, poti sa mergi pe jos. Voi reveni si cu alte ocazii. 🙂

 855. Very good Location. Very Clean and Bigger. I want to stay again.

 856. -micul dejun este foarte bun -restaurantul hotelului serveste mancare buna, in afara orelor de M.D. -patul foarte comod -camera spatioasa -extrem de aproape de Gara de Nord si de autobuzul spre aeroport. -personalul de la receptie foarte eficient si amabil

 857. Te conectezi foarte repede cu toate mijoacele de transport.

 858. Curatenia din camera, lenjeria de pat foarte curata. Locatia excelenta, aproape de Gara , dar si de centrul orasului . Acces facil la mijloace de transport.

 859. Vederea de pe Teresa apartamentului extraordinara!

 860. Locatia este fix in centrul vechi, cladire veche, oameni prietenosi.

 861. amplasarea, atmosfera, oamenii, picturile, terasa, seara baietii care au cantat afara

 862. Situata foarte aproape de centrul vechi, este o garsoniera cocheta, curata și utilata cu tot ceea ce îți trebuie pentru a te simți ca acasă. Gazda, Delia, este o doamna foarte amabila si gata oricând sa te ajute cu tot ceea ce îți este necesar pentru a-ți face sejurul cat mai confortabil.

 863. O familie primitoare, foarte atenți cu fiecare detaliu.

 864. Extremely cozy small apartment, clean and very well equipped, bathroom with shower clean and equipped with basic cosmetics for those who are not masters of packing 🙂 But the true unbeatable and priceless value of this location is the care that THE HOST – Delia – is taking on her guest from booking till the departure. Artsy Studio will be my address whenever in Bucharest.

 865. There is no better location in central Bucharest than this. At a walking distance to anything you would like to see. Plenty of restaurants and theaters around. The apartment is refreshed and spacious, especially good for a family or company of up to 6 friends. Downstairs there is a big supermarket. Our host even managed to find us a parking place just in front of the building. I would definitely go back to this apartment if we visit Bucharest again.

 866. The appartment is located in the centre of Bukarest. It is big and comfortable. It has everything you would need: AC, comfortable beds, dishes, cooker, kettle, washing machine. Wifi works fine. The owner contacted us before our arrival via whatsapp and her mother was waiting for us to give us the keys. She is a lovely sweet lady.

 867. The apartment location is excellent, there is a small supermarker just around the corner The owner is very nice and willing

 868. Foarte curat, locatie perfecta, vederea asupra orasului a fost punctul forte.

 869. Locație superba, paturi comode, curățenie și bun gust. Proprietar de calitate, recomandam!

 870. Curatenie, Comfort, Apartament spatios, luminos, aerisit, et.10 cu vedere spre vestul Bucurestiului de la inaltime. Recomand cu placere!

 871. Amplasare foarte ok, aproape de centrul vechi si de magazine, spatiu suficient pentru 4 persoane, baie mare, semnal bun wi-fi.

 872. very polite and accomodating owner; exceptionally clean and comfortable; will return surely

 873. Spacious apartment Good location Very clean Well equipped

 874. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 875. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 876. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 877. Locatia foarte buna si serviciile (curatenie, receptie) deasemenea. Camerele spatioase si cu tot confortul necesar. Spatiile aferente curate si primitoare.

 878. Personalul foarte amabil, camere curate, parcare subterana.

 879. Hotel amplasat intr-o zona buna,personalul amabil si prompt la toate solicitarile noastre,curatenia in hotel si camera de nota 10.

 880. Mic dejun excelent,pat ff comod,locatia extraordinara

 881. Primire excelenta.Raspuns prompt la cereri.Personal amabil.Locatie excelenta.

 882. Hotel de business bine situat aproape de centrul vechi. Personal perfect. Curat, strictul necesar asigurat. Patul e ok cu saltea groasă.

 883. Locatie potrivita , care satisface aproape orice gust. Pozitia sa este excelenta. Personalul este foarte amabil!

 884. Locatia foarte buna si serviciile (curatenie, receptie) deasemenea. Camerele spatioase si cu tot confortul necesar. Spatiile aferente curate si primitoare.

 885. Personalul foarte amabil, camere curate, parcare subterana.

 886. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 887. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 888. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 889. Apartamentul este superb si zona nu mai spun! Este exact in centrul orasului! Este aproape de farmacii , magazine nonstop ,schimb valutarFoarte curat si personalul foarte amabil si f intelegator ! Putem spune ca am avut o experienta de nota 11!

 890. Locul unde este situat foarte aproape de centru Bucurestului.

 891. -aer conditionat -tv in fiecare dormitor -living mare -pot dormi 6 persoane -la 3 minute de centru vechi -renovat recent -este complet utilat

 892. Totul a fost foarte frumos, curat si cu o priveliște minunata. Voi reveni cu drag.

 893. Gazdele primitoare, am primit la cazare 2 beri. De asemenea am avut la dispoziție cafea, ustenstile, farfurii, tacâmuri. Mai pe scurt, o bucătărie utilată. Zona este fix in buza centrului vechi, lucruri de vizitat sunt. Vederea este excepțională. Recomand, toată considerația pentru Bogdan. Vom mai reveni..

 894. Apsolut totul cind revin la București revin la Coltea

 895. Totul este super: conditii, mancare , personalul,tot!

 896. Felicit echipa de la receptie Bogdan, Cristina si Cristi. Amabili, eleganti, profesionisti. Nota 10.

 897. Personal amabil, camera confortabila și multe servicii oferite ca opțiuni

 898. 1. Foarte curat 2. Personal foarte amabil si receptiv

 899. Amabilitatea personalului, buna dispozitie si zâmbetul ospitalier; Micul dejun foarte diversificat si, mai ales, faptul că toate lucrurile erau facute pe loc..Nota 10 din acest punct de vedere

 900. Totul la superlativ.Micul dejun nemaiîntâlnit nici măcar la 5 stele nu găsești așa ceva. Felicitări celor care administrează acest superb hotel.

 901. Totul Un loc curat, cald si oameni de calitate superioara!

 902. Personalul a fost amabil si am putut sa ne cazam cu 2 ore inainte de ora de check-in.

 903. Întreg hotelul iti da o senzatie de “nou”. Dotarile sunt cele obișnuite la un hotel de 4*, insa curatenia, personalul si designul camerelor fac din acest hotel unul destul de rar întâlnit (cel putin in Bucuresti). Micul dejun este diversificat, gustos, dar ca o sugestie ar putea fii prelungit pana la 10:30, precum alte hoteluri din zona.

 904. Apartamentul a fost foarte curat, echipat cu tot ceea ce trebuie, foarte central.

 905. In primul rând foarte curat,ceea ce pentru mine este primul aspect și cel mai important pe care îl observ ; spațios,foarte comfortabil și un alt aspect care mi-a plăcut a fost balconul pe care te poți relaxa,mânca liniștit admirând priveliștea centrului ! Raport calitate-preț 10/10. Cu siguranța m-as întoarce oricând in locație !

 906. Curat,central si spațios. Multumim gazdei pentru seriozitate si amabilitate! Cu siguranta,vom reveni!

 907. Gorgeous apartment and really helpful host! Thankyou so much.

 908. Had a wonderful stay here, the flat had everything we could have needed. Great, accommodating host and amazing central location. The flat is stylish and cozy.

 909. Great location, close to the center, many resteraunts, very big apartment, kitchen is very well equipted, the hosts left the kids candys, free drinking water and shampain,laundry machine, and coffee machine. The hosts are very nice and sent us the closest parking instructions, also bought us sim card. Thank you Daniel and Christina.

 910. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 911. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 912. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 913. Cand am ales locatia ne-am dorit ceva care sa arate nice si sa fie aproape de centru. Am primit una dintre camerele cu vedere la strada, la etajul 2. Sotiei i-a fost cam greu sa urce fiind insarcinata, dar nici noi n-am specificat. Exista doar doua locuri de parcare, dar se poate parca si pe strada…noi asa am facut. Destul de racoare in camera, caloriferul era dat pe 0, insa am anuntat receptia si au dat drumul la caldura. Per total, mai venim

 914. Gazda nemaipomenită , deși nu ne-am văzut deloc!! 😂💕 Am găsit tot ce aveam nevoie, toate cele trebuincioase la îndemână!

 915. Totul. In special designul interior. Cel mai bun loc de cazare de pană acum.

 916. Totul a fost conform asteptarilor!Multumesc frumos!O zi frumoasa!

 917. Nu am avut timp pentru a servi micul dejun.Locatia este amplasata excelent pentru cei ce calatoresc cu trenul.

 918. Totul. Inclusiv faptul ca s-a tinut cont de modul de plata – prin Booking, anticipata, cu card, online si am avut o reducere pentru asta. Va felicit pentru amabilitatea deosebita a personalului cu care m-am intersectat pe toata durata sederii la dumneavoastra ! Sigur voi reveni !

 919. Amabilitatea personalului, curățenia, amplasamentul foarte aproape de Gara de Nord, liniștea.

 920. locatia perfecta langa gara de nord. personal amabil, raportul calitate/pret imbatabil pt Bucuresti, acest hotel ar merita o stea in plus

 921. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 922. Locatia excelenta, mic dejun excelent, foarte curat! Recomand.

 923. Camere foarte spatioase, la fel si baia. Mic dejun bogat si variat.

 924. Curățenie, liniste, mâncarea bună, parcarea proprie.

 925. Totul a decurs perfect. Apartamentul este superb si foarte curat. Recomand cu drag! Cu siguranta voi reveni.

 926. Location was great. Nice and clean and comfortable.

 927. Great location, spacious lounge and tv area, comfortable sofa, very good coffee machine. The whole building was very well heated and the flat was pretty warm even though we hadn’t had any heating turned on.

 928. Imi place calitatea mobilei din camera, imi place ca este boxa in baie si cand tv-ul functioneaza poti regla volumul boxei din baie sa se auda mai tare sau mai incet. Internet la tv era cam slab, asa incat se incarca greu youtube-ul. Piscina mi-a placut mult, apa tratata cu ozon si nu cu clor.

 929. Absolut totul este perfect! Nu ai nici un motiv sa nu te simti ca acasa.

 930. Foarte amabil si receptiv personalul de la receptie!!!

 931. Amabilitatea personalului, curățenia, liniștea…

 932. Piscina hotelului. Confortul camerei si indeosebi al patului. Micul dejun si in special servirea acestuia. Liftul panoramic si parcarea f f mare.

 933. Peste așteptări. Micul dejun, servit in camera, foarte diversificat si suficient. La piscina exterioară se păstrează distanțarea, devenind si intima si liniștită.

 934. Totul a fost peste așteptări. Amplasarea într-o zona f bună, curatenia impecabila, modernismul este la el acasă. Personalul este f amabil . Zona exterioara , cu bar si piscina este la superlativ . Va mulțumim!

 935. Locația , piscina exterioara f curată , personal amabil !

 936. Zona foarte buna, centrala, foarte curat, personalul amabil.

 937. Ma voi caza la aceasta locatie de cate ori ma deplasez in Bucuresti si o recomand cunoscutilor.

 938. Personalul amabil, mic dejun bogat si gustos, curatenie. Fara repros

 939. Totul! Personal amabil, atent, bine pregătit! S-au respectat toate cerințele de distanțare socială, trasee, dezinfectanți, măști…Curățenie impecabilă, micul dejun la cameră, împachetat și consistent…Recomand!

 940. Locatia foarte buna. Micul dejun afectat de pandemie, la pachet,, cu alimente care nu se pot consuma la pachet (gem, unt..)

 941. La 5 minute de Gara de Nord, ceea ce pentru noi a fost super ! Curat, dotari mai mult decat suficiente ! Ar fi foarte bine daca ar exista si un mic frigider!

 942. Un Hotel frumos cu preturi bune, personalul foarte amabili si prietenosi.

 943. Locatie excelenta, acces usor, zona ferita de traficul urban. Parcare cu multe locuri. Micul dejun calitativ, insa prea putin diversificat in raport cu perioada anterioara COVID-19. Normele de igiena respectate.

 944. Am rezervata camera la Ramada Parc si amafost anuntat ca s-a facut upgrade gratuit la Ramada Plaza. Update foarte bine venit, asa am profitat de piscinele exterioare din curtea hotelului, care sunt noi si foarte bine venite pe caldura aceasta. Am folosit si sala de fitnes care este foarte bine dotata, seara am observat si terenurile de tenis amplasate in lateralul complexului. Terasa pentru mic dejun este destul de mica fata de numarul de camere ale hotelului, dar normle de igiena si anticovid sunt respctate. Am avut parte de un mic dejun foarte bun, servit de angajatii hotelului, cu ce am dorit din varietatea mare de preduse proaspete. Camera si cada foarte ok, am primit o camera la un etaj superior cu vedere spre piscina.

 945. Micul dejun foarte diversificat . Masuri luate pentru protectia anti-Covid . Personal amabil , curatenie …nu este prima vizita in acest complex hotelier si cu siguranta vom reveni !

 946. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 947. Micul dejun delicios, personal amabil, locatia buna. Patul confortabil, camera destul de spatioasa,curatenie si liniște.

 948. Totul…calitatea este la rang inalt!!Felicitari!!

 949. Un hotel care isi mentine standardul si raportul calitate pret .

 950. Locatie excelenta,personal amabil.D-na Cristina a fost minunata!!Va multumesc!!!!

 951. La receptie am fost informat de catre D-ra Cristina despre toate masurile de preventie COVID-19 aplicate de catre hotel (scanner temperatura la intrare, locatii dezinfectant, modalitati servire mese, etc). De asemenea, tot personalul purtau manusi si masca de protectie. Micul dejun si cina au fost aduse in camera foarte repede si la ora specificata.

 952. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 953. Locaţia. Serviciile. Patul extraordinar de confortabil. Accesul la piscină. Aparatul de cafea din cameră.

 954. Personalul este format din oameni de calitate. Piscina curata si ingrijita corespunzator. Mancarea delicioasa!

 955. Foarte frumos totul, cu siguranta vom reveni aici.

 956. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 957. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 958. Curatenie foarte buna. Dezinfectie anti Covid foarte buna. Amplasarea ok.

 959. Localizare perfecta, eleganta, servicii de calitate, comfort.

 960. Hotelul e situat central, direct in Centrul Vechi, dar intr-o zona linistita. Totul este foarte curat, camerele destul de spatioase.

 961. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, bine dotata si foarte confortabila. Patul este foarte mare si foarte odihnitor. Hotelul este excelent amplasat. Recomand cu incredere!

 962. Amplasarea hotelului este una centrala si foarte buna pt a vizita una din cele mai interesante zone ale orasului. Camera a fost foarte comfortabila, cu un design interior foarte frumos, incapatoare, curata. Baia – deasemenea mare, cu un aspect foarte placut.

 963. Extrem de curat si bine pregatiti in ceea ce priveste masurile impotriva Covid. Recomand!

 964. Personalul din receptie, extraordinar ca de obicei.

 965. Atmosfera relaxantă transmisă către client, fără stres gratuit, comportamentul personalului natural, fără interacțiune în plus ceva de dorit în aceste timpuri, dar servicii corecte în același timp Mulțumesc!

 966. Totul perfect. Ca de fiecare dată. Doamnele care se ocupa de camere, nota 10.

 967. Modern, locatia, sala de fitness, boxa cu parola pentru bagaje.

 968. Foarte dragut hotelul, patul super confortabil.👍🏻 Personalul de la receptie foarte amabil, rezervasem o camera dubla cu paturi single si fiind singura in camera mi-a propus sa imi schimbe camera cu una care are un singur pat mare. A fost liniste si m-am odihnit foarte bine! Cu siguranta daca voi mai avea nevoie de cazare in Bucuresti voi reveni tot aici. Bonus: este la 2 pasi de Centrul Vechi, intrarea de la BNR / Universitate

 969. Hotel minunat! Locatie excelenta, personal prietenos, modern, curat.

 970. Micul dejun a fost delicios, chiar am primit discount pt micul dejun 🙂

 971. Foarte bune servicii din toate punctele de vedere!

 972. Locatia este perfecta pentru a putea ajunge usor oriunde in centru si la monumentele istorice.

 973. Micul dejun este variat, cafeaua buna! Hotelul are o atmosfera placuta.

 974. 1. Am fost bucătar șef 8 ani in Irlanda,dar mâncarea de aici mi sa părut stil à la Carte ! 2. Micul de jun nota 10 . Nu există sa nu ai o varianta care sa nu ți se potrivească . Eu sunt vegetarian iar am avut variante o grămadă . 3. In rest totul a fost foarte bine . Căldură ,personalul amabil ,a avut grija sa ne servească in cel mai bun mod posibil ,am primit un pătuț de copil la cerere etc. Părerea mea personala ,multe comentarii spuneau că este de 3 stele dar cu siguranță cele enumerate de mine mai ridica o stea ,fiind de 4 pe merit.

 975. Locația, curatenia, personalul, facilitățile, micul dejun delicios si divers

 976. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 977. Totul a fost bine, camera spatioasa, personalul intelegator.

 978. Locatia, amabilitatea personalului, confortul camerei si vederea spre est si room service-ul.

 979. Este hotelul de 5 stele din Bucuresti care chiar si in aceste conditii (cazari reduse , restrictii , reguli noi de implementat) isi pastreaza stralucirea si transmite oaspetilor acelasi climat de lux si familiaritate. Bogdan de la receptie este ca de obicei la inaltime. MULTUMIM !!!

 980. Un hotel bun dar mai potrivit pentru calatoriile de business.

 981. Mancarea exceptionala, micul dejul ff bun, curatenie, personal ff amabil si atent,pat si asternuturi confortabile,cald in camera.

 982. Absolut totul… Camera mare, lenjerie curata ca spuma laptelui, patul mare, totul a fost wow iar nota mea este 10+

 983. Totul a fot la superlativ! Personal mereu deschis solicitarilor!

 984. Parcarea prea scumpă lipsa unui loc de parcare accesibil.

 985. Mi a plăcut amabilitatea personalului faptul că sunt atenți la detalii si a fost bine mulțumit de colaborare.

 986. Din cauza conditiilor Coronavirus micul dejun a fost acelasi 3 dimineti la rand, nevariat, portile la humus si vinete in monoportii mici cantitativ. Personalul (din sala de masa,piscina,curatenie) si curatenia (produsele de toaleta,apa) excelente. Dezinfectant peste tot, distantare, conditii de siguranta de top.

 987. Curatenie in camera. Tinerii de la receptie promti la solicitari.

 988. Aranjamentul camerei este chiar deosebit. Patul foarte ok, ce oferă un sejur chiar foarte odihnitor.

 989. Totul a fost la așteptările noastre , personal amabil si respectuos , curatenie si igienizare , locația superba pentru cine doreste sa exploreze centrul vechi .

 990. In conditii de pandemie, micul dejun a fost servit individual insa a fost foarte consistent si gustos. Plapuma si pernele au fost din pene naturale, insa eu sunt alergica la acestea, astfel ca – dupa ora 23 – am cerut ajutorul receptionerului care ni le-a schimbat in cca 15 minute – aspect pe care l-am apreciat. Curatenia a fost impecabila. Personalul de la bucatarie/restaurant a fost foarte amabil. Mi-a placut.

 991. Apartamente spatioase, utilate, curate Totul la superlativ

 992. Apartament foarte spațios, curat, liniște. Personal atent, mic dejun bogat.

 993. Absolut totul. De la personal la priveliște, pat, curățenie, la mâncare. O sa revin cu drag, mereu.

 994. Camera este curată, persona de la receptie te face sa te simți confortabil.

 995. Mi-a plăcut pt ca mobilierul și baia sunt noi și moderne. Noi am avut o camera mică – pt ca asta am ales – și ne-am simțit bine, chiar și in contextul actual al pandemiei, pt ca era f curat. Domnișoara de la Recepție a fost f amabila și ne-a ajutat de cate ori am avut nevoie.

 996. Mic dejun diversificat. Omleta excelenta gătită exact cum am vrut_light și pufoasa. Atmosfera foarte prietenoasa, intima și neconvențională. Un must_return

 997. Personalul extrem de amabil, atmosfera generala placuta, respectarea cerintelor impuse de pandemie. Mancare excelenta in restaurantul hotelului (cina).

 998. Curatenie, locatie,micul dejun foarte bun. Se ajunge foarte usor in centrul orasului. Liniste in hotel, totul a fost perfect. Sigur voi mai reveni, raportul pret calitate este super.La pretul platit totul a fost peste asteptari.

 999. pozitia hotelului , curatenia , micul dejun ,personalul

 1000. Locatia este perfecta, central, aproape de cafenele, rstaurante, muzee, metrou. Foarte curat, am avut o camera spre curtea interioara, foart mare si linistita.

 1001. Curatenie, modern, frumos, mancare foarte buna. Revenim cu drag de fiecare data.

 1002. Totul a fost foarte bine. Amabilitatea, profesionalism si dotari la nivelul asteptarilor. O sa mai revenim cu fiecare ocazie pe care o sa o avem. Camerele foarte curate si o grija deosebita fata de clienti.

 1003. Camera moderna si spatipasa,produse cosmetice de foarte buna calitate,hotel amplasat perfect ultracentral,poti sa gasesti parcare fara probleme in jurul lui,personal foarte amabil,stam des si revenim!

 1004. Am fost foarte mulțumiți și impresionați și de locație și de clădirea În sine și de Micul dejun.

 1005. Totul nou, curat, organizat, modern la un preț incredibil de accesibil. Vă mulțumesc! Cu siguranță voi reveni!

 1006. Camera exemplară, stilizată minunat, patul extraordinar, nu ne venea sa mai plecăm. Absolut minunat personalul, am fost noi și animalul nostru de companie. Comportament excepțional fata de ea, foarte amabili și serviabili. Room service minunat, foarte gustos și apetisant.

 1007. Locatia, clădirea si arhitectura exterioara/interioară

 1008. Totul, este camera perfecta pentru un concediu, curat, cald, pat mare cu saltea confortabila, TV mare cu programe variate, baie spațioasă, canapea confortabila, room service, parter cu multe magazine și design luxury, , 5 stele reale, meritate, best place to live Bucuresti JW Marriott, , situat intr-o zona selecta,

 1009. Totul a fost excepțional, chiar nu ma așteptam. Cu prima ocazie am sa revin cu siguranță. Este prima data când stau la un hotel Hilton… INCREDIBIL.

 1010. Curățenia , locația , lenjeriile și prosoapele , patul , clădirea in sine , personalul

 1011. Procedurile anticovid sunt respectate. Patul este confortabil si prosoapele sunt de calitate. Apreciez în mod deosebit curățenia si amabilitatea personalului. Locația este ok.

 1012. Locatie centrala. Am avut ocazia sa avem camerele la etajul 14 de am avut o priveliste superba a orasului. Camere curate, personal amabil, totul perfect.

 1013. Locatie excelenta, hotelul are o frumusete aparte iar personalul este incredibil, gata oricand sa dea o mana de ajutor la orice ora. Mancarea e delicioasa, variata iar fiecare masa e o noua experienta.

 1014. Serviciile hoteliere, amabilotatea personalului , amplasare

 1015. Vederea la ultimile etaje este wau, apartamentele sunt foarte spatioase, terasa apartamentului este numai buna pt relaxare.

 1016. Camere spațioase, frumos mobilate, tot de ce e nevoie pt un sejur frumos

 1017. Excelent,servicii impecabile,personal bine pregătit!!

 1018. Personalul mi-a oferit orice informatie, spa-ul foarte ok, locatia perfecta.

 1019. Tot personalul a fost foarte amabil, camerele sunt curate. Ne-a plăcut și micul dejun – sunt destule opțiuni și pentru persoane vegane/plant-based/care țin post. Parcarea gratuită este mare, nu am avut probleme cu locurile. Încă un plus – fost foarte cald în cameră (într-un sens bun) și am putut regla noi temperatura. Noi am fost cu un cățel mare, toată lumea s-a comportat frumos cu noi, nu am avut probleme. Piscina și zona de spa sunt super. O să revenim cu siguranță.

 1020. Micul dejun bun, proaspat aveai din ce alege. Avand in vedere reglementarile COVID 19 am ales RAMADA auzind ca sunt cam singurii cu piscina si Jacuzii deschis si cu mic dejun tip bufet suedez. Da , e bufet, dar te servesc ei, personalul. Personalul foarte dragut. Am cerut o camera cat mai sus, si ne-a dat la ultimul etaj. Cina la restaurant seara foarte buna. Parcare mare gratuita , foarte important pentru capitala. Per ansamblu, raport calitate-pret pentru o noapte, nota 10 !

 1021. Profesionalism pe masura asteptarilor. Au raspuns prompt solicitarilor suplimentare. In rest…isi merita clasificarea.

 1022. un mic dejun low cost….daca doreai altceva plateai….nu cred ca un hotel ca a dumneavoastra se preteaza la asa ceva….

 1023. Foarte bine poziționat, raportul – calitate pret excelent, mic dejun diversificat, personal amabil!

 1024. Locatia, amabilitatea si discretia gazdei, parcarea asigurata prin rezervare, confort, curatenie, bucataria super utilata, Wi-Fi stabil si de viteza… Cu siguranta vom reveni.

 1025. Locația, loc de parcare, amabilitatea tuturor, facilitatile, curățenie. Au prelungit check out, cât a fost nevoie. Multumesc, voi reveni cu drag.

 1026. Camera mare , spatioasa, bucatarie la fel, utilata cu tot ce este necesar, curatenie, market uri in zona

 1027. Camera a fost liniștită, chiar daca se aude si se simte tramvaiul care e pe cealaltă parte a cladiri.

 1028. Pentru un preț avantajos condițiile s foarte bune. Um mare respect domnișoarei de la Recepție.

 1029. Totul a fost la superlativ, cu siguranță este o locație unde vei mai reveni.

 1030. Camera mare, mobilier modern, dispune de masina de spalat, frigider, plita, cuptor si filtru pentru cafea. Mijloace de transport in comun si statie de taxi sunt la mai putin de 1 minut.

 1031. Locatie, confort, chicineta. Restaurant la parter. Mijloace de transport la 1 min.

 1032. Buna ziua,ne-a placut absolut tot,amplasarea,curatenie ,mobilierul, faptul ca au fost doua bai ,apartamentul utilat complet a fost mai mult decat ne asteptam .Multumim frumos!Revenim cu mare drag!

 1033. Locatie intr-un cartier din Bucuresti, sector 2. Am avut si loc de parcare, hotel aproximativ nou, la care cu siguranta se pot imbunatati lucrurile in timp. Gazda amabila si cu bune intentii in tot ceea ce face.

 1034. Camera destul de spațioasă, baia imensă, cadă foarte mare. Locația a fost excelentă pentru ce aveam nevoie atunci.

 1035. Servicii de calitate, curățenie impecabilă, personal amabil, recomand!

 1036. Vila Zorba e minunata! Desi am venit in Bucuresti pentru treburi personale, cat am stat la vila a fost de parca am fi fost cazati la munte: foisor, verdeata, loc de luat masa si afara, o bucatarie super utilata. De asemenea am avut si o camera spatioasa, cu vedere la piscina! Ne-am simtit ca in vacanta! Multumim pentru sedere. Cu siguranta vom reveni! Gazda a fost foooarte amabila!! Multumim mult! Locatia e foarte centrala, aproape de Stefan cel Mare.

 1037. Curatenie, liniste, personal amabil, atmosfera placuta.

 1038. Raport optim calitate-pret, Personalul – foarte bine.

 1039. Zona linistita, camera mare,curata, totul este nou. Doamna Mariana si domnul Remus sunt persoane EXTRAORDINARE, mereu intreaba daca este totul in regula. In apartamentul dumnealor am avut una dintre cele mai placute vacante. Va multumim!

 1040. Totul: locatia, marimea camerei, curatenia, amabilitatea proprietarilor de a te ajuta in orice problema m-au facut sa ma simt ca acasa!

 1041. Gazda a fost foarte de treaba cu noi, camera foarte curata, într-o zona foarte bună. Am avut și magazin aproape. Am avut spațiu pentru fumători, iar camera a fost peste așteptările noastre. Locurile de parcare din fata clădirii sau de pe străzile din zona ne-au dat o stare de liniște. Vom reveni categoric!

 1042. Apartament mare, luminos, foarte bine utilat, paturi confortabile. Am rămas doar o noapte, dar nu vom ezita sa apelăm din nou la apartamentul lui Florin data viitoare. Comunicarea a fost foarte facila. Un mare plus este parcarea proprie.

 1043. Frumos, curat, la ultimul etaj. Vedere spre apus. Recomand cu placere!

 1044. Totul este așa cum ne-a fost prezentat. Recomand cu căldură!

 1045. Apartament foarte confortabil si dotat cu tot ce ai putea avea nevoie. Recomand!!!!

 1046. Apartamentul este foarte curat si ingrijit. Caldura este perfecta cat si apa calda,detine tot ce este necesar si toate sunt perfecte. Proprietarul ma lasat impresionata cat de promt si saritor a fost. In rest recomand este un apartament perfect.

 1047. Foarte spatios si confortabil! Gazda, un om minunat!

 1048. Locatia, amabilitatea si discretia gazdei, parcarea asigurata prin rezervare, confort, curatenie, bucataria super utilata, Wi-Fi stabil si de viteza… Cu siguranta vom reveni.

 1049. Locația, loc de parcare, amabilitatea tuturor, facilitatile, curățenie. Au prelungit check out, cât a fost nevoie. Multumesc, voi reveni cu drag.

 1050. Camera mare , spatioasa, bucatarie la fel, utilata cu tot ce este necesar, curatenie, market uri in zona

 1051. Camera a fost liniștită, chiar daca se aude si se simte tramvaiul care e pe cealaltă parte a cladiri.

 1052. Pentru un preț avantajos condițiile s foarte bune. Um mare respect domnișoarei de la Recepție.

 1053. Totul a fost la superlativ, cu siguranță este o locație unde vei mai reveni.

 1054. Apartamentul este curat, are AC și Wi-Fi, frigider bun, plasma.

 1055. Locatie intr-un cartier din Bucuresti, sector 2. Am avut si loc de parcare, hotel aproximativ nou, la care cu siguranta se pot imbunatati lucrurile in timp. Gazda amabila si cu bune intentii in tot ceea ce face.

 1056. Camera destul de spațioasă, baia imensă, cadă foarte mare. Locația a fost excelentă pentru ce aveam nevoie atunci.

 1057. Gazdele sunt minunate, locatia primitoare, iar atmosfera din curte este o oaza de relaxare in mijlocul nebuniei din capitala. Am venit la Bucuresti in luna iunie pentru o competitie sportiva. Concursul s-a terminat seara tarziu si echipa noastra avea nevoie din nou de cazare. Am sunat noaptea pentru a ne reintoarce la dansii si au facut tot posibilul ca sa ne reprimeasca in locatie. Ne-ati fost de foarte mare ajutor, si va multumim! Revenim oricand, cu drag!

 1058. Vila Zorba e minunata! Desi am venit in Bucuresti pentru treburi personale, cat am stat la vila a fost de parca am fi fost cazati la munte: foisor, verdeata, loc de luat masa si afara, o bucatarie super utilata. De asemenea am avut si o camera spatioasa, cu vedere la piscina! Ne-am simtit ca in vacanta! Multumim pentru sedere. Cu siguranta vom reveni! Gazda a fost foooarte amabila!! Multumim mult! Locatia e foarte centrala, aproape de Stefan cel Mare.

 1059. Curatenie, liniste, personal amabil, atmosfera placuta.

 1060. A fost curat, spatios , linistit , fara mirosuri neplacute, fara zgomot , strada e cam necirculata, in spatele blocurilor din rondul de la Obor. AC si frigider ok, saltea mare dintr-o bucata confortabila. Gasit usor aproape magazine si mancare. Calitate pret a fost super. La 125/ zi am avut tot ce era esential. Gazda e frumoasa si primitoare. Nu a intrat nimeni 3 zile cat am stat. Recomand cu toata increderea.

 1061. Zona linistita, camera mare,curata, totul este nou. Doamna Mariana si domnul Remus sunt persoane EXTRAORDINARE, mereu intreaba daca este totul in regula. In apartamentul dumnealor am avut una dintre cele mai placute vacante. Va multumim!

 1062. Totul: locatia, marimea camerei, curatenia, amabilitatea proprietarilor de a te ajuta in orice problema m-au facut sa ma simt ca acasa!

 1063. Apartament mare, luminos, foarte bine utilat, paturi confortabile. Am rămas doar o noapte, dar nu vom ezita sa apelăm din nou la apartamentul lui Florin data viitoare. Comunicarea a fost foarte facila. Un mare plus este parcarea proprie.

 1064. Frumos, curat, la ultimul etaj. Vedere spre apus. Recomand cu placere!

 1065. Totul este așa cum ne-a fost prezentat. Recomand cu căldură!

 1066. O locatie foarte moderna, cu o terasa superba. Un loc unde te poti odihni si relaxa. Cu siguranta o sa revin.

 1067. Poziționare fata de restaurante, magazine, farmacie foarte buna. Foarte aproape de spitalul Medlife. Nu ai nevoie de mașină. Apartamentul la cote înalte, bun gust, curățenie impecabilă, elegant, totul nou, utilat, super comfort având și super liniște. Personalul a dată dovada de multa omenie noi aflându-ne într-o situație mai delicată. Niste oameni de omenie! Foarte amabili, serviabili, inimoși. Rămâne locul nostru de suflet, vom fi clienți fideli a acestui loc!

 1068. Aspectul minimalist modern, materiale de f. buna calitate, camere spatioase, terasa frumoasa, echiparea apartamentului intr-o forma care sa satisfaca toate gusturile, bucatarie, tech, curatenie luna. Remarc de asemenea comunicarea deosebita cu proprietarii care au fost foarte prompti si amabili. Am fost deosebiti de incantati de aceasta locatie pe care o recomandam cu incredere. Cladirea in sine este foarte futurista, evident conceputa de un arhitect ingenios.

 1069. Apartament foarte confortabil si dotat cu tot ce ai putea avea nevoie. Recomand!!!!

 1070. Apartamentul este foarte curat si ingrijit. Caldura este perfecta cat si apa calda,detine tot ce este necesar si toate sunt perfecte. Proprietarul ma lasat impresionata cat de promt si saritor a fost. In rest recomand este un apartament perfect.

 1071. Foarte spatios si confortabil! Gazda, un om minunat!