Cazare ieftina Bucuresti Sector 6

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Petru si Arsenie Irimescu din Lazaresti, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Petru si Arsenie Irimescu din Lazaresti, jud. HarghitaCazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Vlaicu si Izabela Esinencu din Coroiesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Vlaicu si Izabela Esinencu din Coroiesti, jud. VasluiCazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Aurel si Lorelei Lahovary din Marvila, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Aurel si Lorelei Lahovary din Marvila, jud. BacauCazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Ariana si Daciana Butoi din Cartojani, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Ariana si Daciana Butoi din Cartojani, jud. GiurgiuCazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Elisabeta si Corneliu Cojocari din Carlogani, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Elisabeta si Corneliu Cojocari din Carlogani, jud. ValceaCazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Gregorian si Otilia Gherghescu din Gostila, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Gregorian si Otilia Gherghescu din Gostila, jud. SalajCazare in Sector 6, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 5 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu “aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 29. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 30. Absolut superb, localizare, amenajare si curatenie

 31. Amplasarea in centru si pretul accesibil. Zona linistita.

 32. totul foarte curat si confortabil, la fel ca in descriere

 33. Gazda a fost foarte primitoare, asteptandu-ne la ora stabilita sa ne predea apartamentul. Fiind situat la un etaj superior, este foarte linistit . Este dotat cu toate utilitatile si ustensilele necesare in bucatarie. Amplasarea langa Sala Palatului ofera avantajul de a avea parcare la dispozitie. Este foarte aproape Centru Vechi al Bucurestiului.

 34. Poziția geografica, vederea din balcon, curețenia din locație, personalul. Totul

 35. Excelent raport pret calitate, proprietarul foarte amabil, curatenie impecabila, foarte intim. Mii de multumiri gazdei!

 36. Gazda deosebit de amabila. Pozitie centrala si raport calitate / pret bun.

 37. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 38. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 39. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 40. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 41. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 42. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 43. Apartament foarte nou cu un pret f bun totul nou si de calitate si facilitati gen microunde, frigider, chiuveta, fier de calcat

 44. Personal foarte amabil , curățenie , confort și zona liniștita ! Recomand

 45. Totul a fost superb! Am apreciat foarte mult ca ne-au răspuns la telefon fiind prima noapte de Crăciun și la o oră foarte târzie!

 46. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 47. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 48. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 49. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 50. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 51. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 52. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 53. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 54. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 55. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 56. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 57. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 58. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 59. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 60. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 61. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 62. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 63. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 64. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 65. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 66. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 67. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 68. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 69. Perfect studio and location. Would definitely go back

 70. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 71. Personalul de la Receptie putin amabil!Platesc 68 de lei pentru ce am consumat,dau 100 de lei si primesc 30 înapoi!Sa inteleg ca 2 lei e bacșișul lor pt ca au incasat?Nu mi se pare in regula ca si client sa nu primesc restul intreg inapoi,nu sunt multi bani dar gestul in sine e neplăcut!Cei de la Restaurant si Bar au fost foarte Ok,si drăguți!

 72. Personalul drăguț, locația buna,curat,mic dejun variat si bun,etc…

 73. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 74. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 75. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 76. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 77. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 78. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 79. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 80. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 81. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 82. Am fost placut impresionati de capacitatea foarte mare de gazduire a unui grup mare de turisti, curatenia si deasemenea locatia centrala. Gazda a fost foarte ospitaliera. Ireprosabil totul.

 83. Second time we stay in one of Bogdan’s and Cristina’s flat and was another great experience. Both were very responsive to our queries and like last time we had complementary fruit and wine. Everything went perfect, transfer from the airport at a great price , amazing central flat, close to everything you possibly need, decorated with great style, spacious, sparkling clean and a fully equipped kitchen. We’ll definitely book them when returning to Bucharest.

 84. Perfect location, very spacious and beautiful apartment, everyfing is new and modern, smoking place on the balcony, transfer sevices, close to everyfing. Great host. Thank you!

 85. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 86. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 87. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 88. Locatie excelenta Gazda a fost formidabila. Iti multumim Mihaela pt sederea incredibila si amabilitatea ta. Camera buna unde ai tot necesarul, patul si pernele foarte confortabile. Cu siguranta vom reveni!

 89. Excelent. Curat, patul foarte confortabil, jacuzzi, fier de calcat, frigider, expresor, tv, internet, minibar gratuit. Ma intorc sigur!!!!!

 90. Gazda este de nota 20. Totul a fost peste așteptări. Cu siguranța vom recomanda.

 91. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 92. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 93. Totul ok. Hotel amplasat in centrul Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de piata Universitatii si de centrul vechi al orasului, parcarea autoturismelor se face in spatele hotelului, desi nu este foarte incapatoare, micul dejun diversificat, camerele dotate si curate. Raport pret/calitate foarte convenabil.

 94. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 95. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 96. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 97. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 98. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 99. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 100. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 101. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 102. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 103. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 104. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 105. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 106. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 107. L’appartement est très bien situé au cœur de la vieille ville. Le quartier Lipscani regorge de bars et de restaurants et est très animé mais le studio est dans une rue piétonnière et il est très calme car il donne sur une cour intérieure. L’équipement électroménager est correct (plaques de cuisson, four à micro ondes, réfrigérateur, machine à laver, fer à repasser, étendage); le coin séjour est accueillant (canapé, table et téléviseur équipé de Netflix, bon éclairage); la chambre est confortable(grand lit avec matelas moelleux, armoire avec cintres et petit meuble de rangement), la salle de bains est convenable.

 108. Este piso esta muy bien situado, en el Centro Antiguo de la ciudad. Muy limpio y bien acogedor.

 109. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 110. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 111. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 112. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 113. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 114. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 115. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 116. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 117. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 118. The location was great, just next to anything you would like to have, food, drinks, snacks, shopping mall. The room was clean with brand new furniture. Fresh towels and extra sheets in case you needed them. The room has a fully equipped with kitchen. There was an ATM in the hotel for easier and safer withdrawals. The staff was helpful and kind. Tip: A vending machine at the lobby would have been a nice addition.

 119. Wow.huge apartement, very clean .new everything.g8 location. Value for money.in fact the only hotel/ apt ive taken photos off

 120. it’s actually even better than what you see in the photos. Totally worth it and recommendable.

 121. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 122. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 123. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 124. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 125. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 126. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 127. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 128. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 129. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 130. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 131. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 132. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 133. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 134. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 135. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 136. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 137. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 138. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 139. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 140. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 141. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 142. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 143. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 144. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 145. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 146. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 147. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 148. Design-ul garsonierei si faptul ca e foarte spatioasa. E foarte placut si intim seara pe terasa.

 149. Locația, design-ul interior, ambianța camerei, mirosul placut si caldura!

 150. Locatie excelenta. Apartament curat , zona linistita.

 151. Parcare proprie gratuita, aproape de zona de interes, micul dejun diversificat, 3 lifturi de acces, piscina interioara si exterioara pentru amatori de acest gen de relaxare

 152. Promptitudinea receptionerului de a-mi schimba camera.

 153. Micul dejun excelent, piscina,deși un pic rece, foarte curata.

 154. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 155. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 156. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 157. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 158. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 159. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 160. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 161. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 162. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 163. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 164. Comfortable and convenient apartment with lovely little extras. At the gates of Old Town.

 165. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 166. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 167. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 168. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 169. Camera a depășit asteptarile. Spatioasa, foarte curata, baia mare, patul comfortabil, lenjerie f curata. Am avut si o camaruta cu o canapea si un loc de servit ceaiul. Micul dejun a fost ok. M-am simtit bine.

 170. Locatie excelenta, voi mai reveni. Nu am crezut ca exista hotel cu cabere antifonate perfect!

 171. Personal foarte amabil ; Lapte cu orez la micul dejun 🙂 ; Camere spatioase, confortabile si curate luna ; Locatie buna.

 172. Pozele nu sunt reale, cazarea nu este in locatia din poze! Plata am facut-o inainte si mi am luat o mare teapa! Nu recomand

 173. Singurul lucru notabil a fost privelistea si balconul imens..

 174. The apartment was nice in a beautiful building and neighborhood. It was nicely designed with a nice kitchenet. Adrian was very nice and welcoming. All in total we did like our stay at prince.

 175. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 176. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 177. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 178. Apartament foarte bine utilat. Jaluzele opace la toate geamurile. Balcon extern. Cafea, apa si biscuiți. Multumim!

 179. Apartament nou. Totul nou. Dotat cu tot ce ai nevoie. Domnul care ne-a primit, un om deosebit.

 180. Garsoniera echipata complet (bucatarie cu plita, espresor, frigider, papuci de casa etc.). Parcare rezervata (in zona este greu de gasit).

 181. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 182. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 183. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 184. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 185. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 186. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 187. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 188. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 189. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 190. A fost foarte curat, foarte bine amplasata locatia in raport cu ce am avut eu nevoie, foarte comfortabil, o primire extrem de calduroasa, foarte amabili. Sunt foarte multumita de serviciile primite. As mai putea adauga ca in imobil se afla chiar si ghidul orasului ceea ce este minunat pt strainii care vor sa viziteze orasul.

 191. Curat, totul nou. La 2 pași de Caru’ cu bere !

 192. Disponibilitatea si ajutorul gazdei in privinta parcarii, apartamentul foarte curat cu toate cele necesare si de foarte buna calitate, baia micuta cu usa glisanta dar foarte curata, patul de foarte buna calitate.

 193. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 194. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 195. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 196. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 197. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 198. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 199. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 200. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 201. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 202. Totul a fost conform imaginilor. Curățenie, confort, utilități, cât și o gazda primitoare. Locul de parcare este gratuit iar accesul la diferite artere principale aproape si usor! Recomand cu încredere.

 203. Apartamentul este foarte curat si spatios. Gasesti tot ce ai nevoie si gazda este foarte politicoasa si de ajutor.

 204. Apartament recent renovat, dotări de ultimă oră de la sanitare la electrocasnice, toate noi și foarte curate. Ambele balcoane sunt închise, paturile comfortabile, aer condiționat pe hol. Condiții de lux !

 205. Multumesc pentru ospitalitate! Curat, confortabil, liniste! Ca acasa! Bravo si pentru serviciul de paza!

 206. Amabilitate, siguranța , curățenie, totul foarte bine organizat . Felicitări !

 207. Un apartament frumos, curat, amplasat aproape de ambasada usa. Gazda foarte amabila si dornica sa ajute.

 208. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 209. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 210. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 211. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 212. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 213. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 214. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 215. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 216. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 217. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 218. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 219. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 220. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 221. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 222. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 223. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 224. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 225. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 226. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 227. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 228. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 229. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 230. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 231. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 232. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 233. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 234. Foarte confortabil patul, confortabile fotoliile, și sistemul de iluminare excelent.

 235. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 236. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 237. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 238. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 239. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 240. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 241. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 242. Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 243. Camera frumos amenajată. Curata. Salteaua patului excelenta

 244. Micul dejun decent, personalul prietenos, locatia buna, balcon generos cu priveliste frumoasa.

 245. Lenjerie curată, personal amabil, curățenie, parcare subterana

 246. Locatie, personal amabil si calificat, pat confortabil, zona linistita, restaurant din vecinatate

 247. Stilul hotelului. E plăcut, intim, amenajat cu bun gust. Personalul amabil. Micul dejun diversificat, frumos prezentat și cu produse de calitate. Locația e extraordinară.

 248. Personalul foarte amabil. locație ultracentrală, perfect pentru cei ce vor in primul rând să se distreze.

 249. Atmosfera deosebita!!!Calitate,Servicii o.k 👍Locatie excelenta….Personal Foarte serviabil!!Apreciez Mult👍👍

 250. Pozitia ultracentrala, mobilierul, arhitectura cladirii. Totul la superlativ.

 251. Stilul hotelului, decoratiunile interioare, obiectele de arta, atmosfera melancolica, personalul deosebit de amabil.

 252. Personal extraordinar, locatie ultra-centrala, are un aer boem interbelic, de moda veche, care capteaza atentia de la intrare. Totul a fost la superlativ, iar pretul a fost de bun simt si abordabil.

 253. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 254. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 255. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 256. Super locatie pe calea victoriei, raport pret-calitate corect, gazda a fost prietenoasa si flexibila avand nevoie de early check-in. Acces facil la mijloace de transport, magazine, etc.

 257. Este o locatie foarte bună din toate punctele de vedere.

 258. Wonderful position right in the Old Town. Very friendly and helpful ‘staff’. Stores very close by. Very clean and warm.

 259. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 260. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 261. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 262. paturile ff confortabile baile ff bine concepute excelent conceputa chicineta si cu toata aparatura de care ai nevoie pt micul dejun si pt gatit

 263. Plasata ultracentral, confort, magazine si cafenea si acces la mijloace de transport in imediata apropiere.

 264. Spațiul de cazare este foarte confortabil , beneficiază de toate dotările necesare (fier de călcat,masă de călcat,bucătăria utilată cu toate cele de trebuință). Proprietarul parolist, de bună credință şi responsive. Partea de curățenie este asigurată cu strictețe şi dedicație de către două simpatice doamne astfel încât, acest aspect se încadrează în superlativ. Aflat în vecinătatea hotelului Radisson Blu, proprietatea oferă în primul rând un raport calitate-preț corect, mai apoi, o experieță plăcută a clientului. P.S. 😉Pentru dimineți cu aromă de cafea, balconul şi priveliştea oferită spre bolta cerească, departe de zumzetul autoturismelor aduce plus valoare şi moment de tihnă pentru a pune început bun zilei ce urmează. Braşov Alina & Ioana

 265. Mic dejun bun , personalul foarte amabil si saritor .

 266. Locatia foarte buna pentru scopul sejurului, camera mare.

 267. de neconceput. mult sub asteptari. s-au stricat complet. incalificabil. dezastru. abia am asteptat sa plec. absolut sub orice critica. de evitat

 268. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 269. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 270. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 271. Un apartament foarte ok aranjat, curat, bine intretinut. Jos palaria! Raport pret-calitate EXCELENT.

 272. Apartament curat si aranjat cu bun gust iar proprietarul o persoana cu bun simt cu care am comunicat excelent!

 273. Locația centrală a fost primul criteriu de alegere. Apartamentul este curat și aranjat cu gust. Am apreciat cafeaua și apa din partea casei. Voi reveni și recomand cu plăcere.

 274. A fost impecabil de curat, bine aerisit, temperatura camerei a fost potrivită, iar mirosul era unul primitor. Foarte aproape de mall-ul Militari, iar receptionistii au fost foarte primitori.

 275. Curat, cald, angajatii poloticosi si de mare ajuror ina oferi info cerute.

 276. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 277. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 278. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 279. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 280. Florin-nicolae mai 14, 2019 at 5:25 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 281. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 282. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 283. Amabilitatea personalului, camera mare, amenajată cu foarte bun gust, baia generoasa.

 284. Vila noua. Zona linistita. Desi ultimii 500m sunt pe un drum pietruit, nu a fost un inconvenient. Personal amabil.

 285. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 286. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 287. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 288. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 289. Micul dejun decent, personalul prietenos, locatia buna, balcon generos cu priveliste frumoasa.

 290. Lenjerie curată, personal amabil, curățenie, parcare subterana

 291. Locatie, personal amabil si calificat, pat confortabil, zona linistita, restaurant din vecinatate

 292. Suntem turisti fideli ai acestui hotel. Il apreciem si il alegem pentru amplasarea centrala, pentru curatenie, pentru micul dejun gustos si variat.

 293. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 294. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 295. Conditii impecabile, personalul foarte amabil, a fost un sejur foarte placut!

 296. Totul foarte bine! Felicitari administratorilor. Voi reveni cu siguranta. Multumesc! 🙂

 297. .Obtii mai mult decat te astepti raportat la pretul platit.

 298. Andreia-cristina mai 14, 2019 at 5:25 pm

  Mi-a plăcut amabilitatea si disponibilitatea personalului de la receptie. Chiar dacă nu au parcare asigurată, au găsit soluții convenabile. Zona in care e amplasat blocul este liniștită și găsești usor variante ca sa ajungi în alte locuri din oraș . Pe aceeași strada e un restaurant f fain, iar daca traversezi, ai acces la bancomate si magazine alimentare.

 299. Nimic de reprosat. Bucatarie dotata, baie curata. Merita 🙂

 300. Am fost de 4 ori in aceasta locatie in ultima luna. Am fost cazata in 4 apartamente diferite. Toate foarte curate, mobilier nou , modern , cu terasa . Baia f curata si spatioasa . Pat f comod , lenjerie curata ! Pacat ca nu se accepta animale.de.companie. Ar.fi fost locatia ideala

 301. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 302. Mic dejun bogat!Cafeaua f buna!Piscina frumoasa si curata!

 303. Claudiu-florin mai 18, 2019 at 3:42 am

  Curățenia, amabilitatea personalului, parcare încăpătoare.

 304. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 305. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 306. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 307. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 308. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 309. Okromania2015 mai 18, 2019 at 3:42 am

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 310. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 311. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 312. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 313. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 314. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 315. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 316. Florin-nicolae mai 18, 2019 at 3:42 am

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 317. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 318. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 319. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 320. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 321. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 322. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 323. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 324. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 325. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 326. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 327. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 328. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 329. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 330. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 331. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 332. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 333. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 334. Un loc în care merg de fiecare data cu plăcere! Curat, personal deosebit, mâncare bună, toate facilitățile!

 335. Amplasarea hotelului , spațiul din camera , curățenia ..

 336. Hotel cu acces spa, sala fitness , camerele cu pat king confortabile, spatioase,masina de cafea, bai moderne, curat!

 337. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 338. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 339. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 340. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 341. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 342. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 343. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 344. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 345. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 346. Pat f comod Curatenie impecabila Mic dejun variat Piscina f frumoasa si centru spa f bun

 347. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 348. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 349. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 350. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 351. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 352. Locatia a fost super, intr-o zona linistita si cu magazine in jur. Camera foarte frumos mobilata si spatioasa, patul foarte comod, curatenie.

 353. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 354. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 355. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 356. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 357. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 358. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 359. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 360. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 361. Mic dejun diversificat. Curat in camera si ingrijit

 362. Am solicitat mic dejun in camera si ne a fost servit foarte repede si foarte frumos aranjat . De asemenea am solicitat servicii de calcatorie si taxi si servirea a fost ireprosabila .

 363. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 364. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 365. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 366. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 367. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 368. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 369. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 370. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 371. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 372. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 373. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 374. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 375. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 12:32 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 376. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 377. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 378. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 379. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 380. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 381. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 382. Locatie foarte buna daca ajungeti cu trenul in Gara de Nord. Hotelul este situat la aproximativ 3 minute distanta de mers pe jos. Rezervare si plata fara probleme. Curat. Exista posibilitatea alegerii unei camere pentru fumatori.

 383. Amplasarea, este aproape de locul unde trebuia să ajung

 384. Nimic, este un hotel de tranzit. Nu o sa mai revin.

 385. Curatenie exemplara absolut peste tot: in curte, in parcare, pe hol, in baie si in camera. Impecabil! Amplasarea, locatia, raportul pret-calitate, camera si baia foarte spatioase, patul extrem de confortabil, amabilitatea personalului. Micul dejun ok.

 386. Parcul/gradina cu veverite si pasari.. camere spatioase si bine dotate (TV plat, veioze directionabile, frigider, fotolii, baie ok).. plase antitantari la geamuri.. taxi-call…

 387. Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 388. Personalul foarte amabil. Loc de parcare gratuit de la hotel si locatia foarte buna.

 389. Apartamentul este spațios, mic dejun bun, cafeau nu foarte bună Salteaua si patul foarte confortabile!

 390. Patul, super confortabil, curatenie, totul pregatit exact cum am si stabilit…ordonat, frumos, placut in rest…

 391. Totul a fost foarte bine, confortabil, luxos, mâncare excelentă.

 392. Hotelul este in centru, camere curate iar patul este f mare, mic dejun satisfacator

 393. Localizare excelenta pt visita centrul vechi, teatru….

 394. Amplasare hotel,asigurare parcare,curatenie,personal.

 395. Locația foarte bună, amabilitatea personalului, interioarele hotelului, micul dejun.

 396. Atmosfera, Calea Victoriei un loc încărcat de istorie. De-asemenea zonele adiacente: Cișmigiu, Magheru, Romana…

 397. Micul dejun este tot mai bun și variat: de data asta am primit pâine proaspăt coaptă. Ar fi grozav dacă s-ar putea pregăti și omletă la comandă – nu ceva complicat, doar cu câteva ingediente, pentru cei care o preferă așa (cașcaval, șuncă, ciuperci)

 398. Curățenie, TV și net wi-fi, mic dejun continental, locația este într-o zonă cu multe posibilitati de vizitare obiective/puncte de atractie, amplasare centrală, aproape de magazine și sedii de firme.

 399. Locatia excelenta! Putin zgomot din cauza traficului.

 400. Locatia in centru, dar in zona este foarte liniste

 401. personalul foarte amabil/ atent, camera foarte mare, mic dejun variat si bun

 402. Locație noua, foarte curata, personal extrem de amabil. Aici am găsit cea mai buna cafea de la micul dejun.

 403. Camera spațioasă, mic dejun diversificat, aproape de Romexpo!

 404. Foarte bune serviciile, micul dejun si personalul de nota 10+, camerele deosebit de frumoase si curate! O sa mai revenim cu drag la acest hotel minunat!!

 405. Design excelent, totul aranjat cu gust, personal foarte amabil

 406. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 407. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 408. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 409. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 410. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 411. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 412. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 413. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 414. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 415. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 416. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 417. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 418. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 419. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 420. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 421. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 422. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 423. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 424. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 425. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 426. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 427. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 428. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 429. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 430. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 431. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 432. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 433. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 434. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 435. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 436. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 437. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 438. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 439. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 440. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 441. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 442. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 443. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 444. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 445. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 446. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 447. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 448. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 449. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 450. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 451. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 452. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 453. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 454. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 455. nu am avut mic dejun. in rest a fost totul wow. nu ma așteptam

 456. Locatia este foarte buna. Exact in centrul orasului intr-o zona linistita inconjurata de cladiri istorice. Totul este absolut nou si mobilat cu bun gust. Terasa are masuta si scaune unde iti poti savura cafeaua in liniste. Bucataria este utilata modern iar baia este suficient de spatioasa. Patul are saltea confortabila cu lenjerii noi noute. Voi reveni cu siguranta.

 457. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 458. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 459. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 460. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 461. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 462. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 463. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 464. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 465. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 466. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 467. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 468. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 469. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 470. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 471. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 472. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 473. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 474. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 475. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 476. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 477. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 478. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 479. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 480. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 481. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 482. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 483. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 484. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 485. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 486. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 487. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 488. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 489. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 490. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 491. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 492. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 493. Imobilul situat în zona ultracentrala, in centrul vechi, cu multe restaurante, curățenie exemplară, personal amabil.

 494. Un apartament deosebit de bine ingrijit, spatios,decorat cu mult bun gust,aproape de centru. Recomandam cu drag…

 495. A fost totul super, apartamente aranjate cu gust, locație buna, curat.

 496. Pat confortabil, curățenie maxima, liniste, siguranta. Hotel nou, sèrvicii ireproșabile. Recomand 🤗

 497. Locatia este perfecta pentru turisti care doresc cazare aproape de Gara de Nord. Parcare asigurata gratis in interior, este un plus. Personal dragut si bine-primitor! Mic dejun bonus pentru turisti (cafea buna, croissant si un fruct fresh). O incantare! Felicitari!

 498. Un loc care se vrea exclusivist. Modern si cochet.

 499. mic dejun consistent locatia-accesibila ca amplasare

 500. Locatie excelenta, langa metrou, gara si statie de autobuz! Atmosfera placuta, camera spatioasa. Desi intr-o zona aglomerata, in camere e liniste. Esti ca intr-o oaza de liniste si pace! Mie IBIS mi-a si purtat mereu noroc. Sigur voi reveni!

 501. Locatie-excelenta Ciorba de vacuta foarte buna. Personalul de la receptie – foarte drăguți, imediat săreau în ajutor, încercând sa ajute si reușind. Patul confortabil. Per total mai mult decât ok.

 502. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 503. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 504. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu “pretentii”

 505. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 506. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 507. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 508. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 509. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 510. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 511. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 512. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 513. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 514. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 515. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 516. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 517. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 518. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 519. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 520. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 521. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 522. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 523. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 524. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 525. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 526. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 527. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 528. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 529. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 530. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 531. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 532. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 533. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 534. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 535. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 536. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 537. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 538. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 539. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 540. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 541. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 542. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 543. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 544. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 545. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 546. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 547. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 548. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 549. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 550. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 551. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 552. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 553. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 554. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 555. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 556. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 557. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 558. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 559. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 560. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 561. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 562. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 563. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 564. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 565. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 566. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 567. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 568. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 569. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 570. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 571. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 572. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 573. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 574. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 575. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 576. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 577. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 578. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 579. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 580. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 581. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 582. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 583. Curat,dotat cu aproape tot ce ai putea sa ai nevoie

 584. Un apartament perfect pentru două persoane…o atmosfera calda și primitoare exact ca in poze! Mulțumim!

 585. Raport calitate pret de necontestat. Apartamentul este foarte frumos si curat, ideal pentru 2/3 persoane si de asemenea e destul de aproape de centrul orasului. Apartamentul a fost utilat cu toate cele necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Gazda a fost foarte amabila si ne-a lasat sa facem check-in-ul mai repede. Recomand!

 586. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 587. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 588. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 589. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 590. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 591. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 592. gazda este minunata, amplasarea a fost perfecta pentru noi,apartament spatios, curat.

 593. Totul foarte bine! Salteaua extrem de confortabila, apartamentul foarte mare, elegant si foarte curat. Cu siguranta vom reveni!

 594. Un apartament foarte curat, cu tot ce ai nevoie pt. un sejur reusit. Vom reveni de cate ori drumurile ne vor aduce in Bucuresti.

 595. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 596. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 597. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 598. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 599. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 600. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 601. Mi a plăcut faptul ca a fost un apartament foarte curat, amplasat intr o zona foarte liniștita.

 602. Cu toate ca am avut întârziere aproximativ 5 ore din cauza avionului , gazda mi-a răspuns la telefon imediat , deși era ora 4 dimineața , recomand cu toată încrederea . Tot respectul . Îmi pare rău ca nu l-am cunoscut personal.

 603. Totul. Confort, curățenie, accesibilitate, ne-am inteles perfect cu proprietarul pentru toate detaliile. Recomand!

 604. Curat,dotat cu aproape tot ce ai putea sa ai nevoie

 605. Un apartament perfect pentru două persoane…o atmosfera calda și primitoare exact ca in poze! Mulțumim!

 606. Raport calitate pret de necontestat. Apartamentul este foarte frumos si curat, ideal pentru 2/3 persoane si de asemenea e destul de aproape de centrul orasului. Apartamentul a fost utilat cu toate cele necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Gazda a fost foarte amabila si ne-a lasat sa facem check-in-ul mai repede. Recomand!

 607. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 608. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 609. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 610. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 611. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 612. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 613. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 614. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 615. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 616. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 617. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 618. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 619. Communication with the host was excellent. Apartment was modern, well equipped, immaculately clean and comfortable.

 620. Great location just a street away from the busy old city. Very stylish newly refurbished and spacious apartment forwith great facilities and thoughtful touches like an espresso machine and hairdryer. The bedding was comfortable and the apartment was spotless. Definitely the best place we have stayed in and great value for money!

 621. It was pretty easy to locate the apartment following the instructions from the host. The apartment was modern with good facilities in a great location in the old town. We parked at university parking which was easy, close, secure and very reasonable for city centre parking (around £16 I think). You enter the lobby to the apartment via a code supplied by the host then use another code to open a lockbox outside the apartment. It’s located on the 1st floor and a lift is available but is pretty small. Overall very pleased with our stay at the apartment and I would recommend staying here

 622. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 623. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 624. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 625. Aproape de supermarket, parcare , aer condiționat , pat confortabil

 626. Locatie super buna. Zona linistita si cu toate facilitatile posibile(restaurante, marketuri, etc). Scara curata, sigura. Apartament decorat cu bun gust si utilat cu cele necesare.

 627. amplasare ok ca zonă, curățenie, pat confortabil, raport calitate preț excelent, loc parcare…recomand

 628. Personalul plăcut , apartament curat și foarte aproape de centru!

 629. Apartamentul este spatios si curat. Proprietarul a fost foarte de treaba. Amplasarea e foarte buna.

 630. totul a fost super. curat, simplu, frumos. amplasat foarte central. chiar recomand

 631. Locatia a fost minunata. Apartamentul a avut toate facilitatile.

 632. Apartamentul este modern cu toate dotarile necesare, foarte aproape de centrul vechi.

 633. This building outside is old, but inside is new modern type, ex. bath with Jacuzzi, even has nespresso coffee machine. The elevator is also interesting. Good Location, free parking area nearby.

 634. Camera curata,lenjerie, prosoape curate.Este ok pt tranzit,amplasare vis a vis de Gara de Nord.

 635. Locatia buna pentru ce doream, aproape de gara si statia pentru 780.

 636. Amabilitatea personalului, curățenia, locația, prețul convenabil.

 637. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 638. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 639. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 640. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 641. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 642. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 643. M-a incantat faptul ca locatia este intr-o zona frumoasa, langa terase, aproape de Muzeul de Istorie, aproape de statiile de mijloacele de transport.

 644. Revin de fiecare data când avem nevoie la acest apartament datorita locației perfecte pentru noi…

 645. A fost f bine, poziția excelenta pentru ce ne interesa pe noi…vom mai reveni…

 646. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 647. Central location so very convenient. Self Check-in and check-out. Big enough to have space.

 648. The apartment is located in heart of the city. Lots of restaurants and bars around. You can easily use the public transport – metro, bus or tram. There is a mall near to the apartment. In the apartment you have all you need for a short stay.

 649. Locație excelentă. Parcare asigurată. Gazda de nota 10.

 650. Nice apartment for a very modest price. Excellent location, close to metro station and numerous restuarants. Very nice host willing to solve all issues.

 651. Everything was perfect. Anda it’s an amazing host who do anything on order to help you and make you feel welcomed. It is done as described and promised. Super centrally located adww minutes walking for metro station. Anda helped us with all our questions which were many and was online almost all the time. She even brought us a hair dyer. The apt was spacious and has all the comforts. The keys were given by her and brought back by her. Nothing impersonal. We are looking forward to meet her and wonderful bucharest again.

 652. Apartamentul este superb si zona nu mai spun! Este exact in centrul orasului! Este aproape de farmacii , magazine nonstop ,schimb valutarFoarte curat si personalul foarte amabil si f intelegator ! Putem spune ca am avut o experienta de nota 11!

 653. Locul unde este situat foarte aproape de centru Bucurestului.

 654. -aer conditionat -tv in fiecare dormitor -living mare -pot dormi 6 persoane -la 3 minute de centru vechi -renovat recent -este complet utilat

 655. Patul matrimonial și spațiul foarte mare al camerei nr 1 ( nu le cunosc pe celelalte)

 656. Mi-a plăcut foarte mult. Aproape de Piata Victoriei, de metrou sau alte mijloace de transport. Strada linistita. Gazda foarte primitoare. Foarte curat. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie. Cu siguranță vom reveni!

 657. Comfort. Ideal pentru familie cu copil. Grija gazdei pentru a ne simti bine. Curatenie

 658. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 659. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 660. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 661. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 662. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 663. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 664. Amplasat absolut superb in Centrul vechi pt a explora zona, am fost incintata de calatorie si de Bucuresti. La sigur mai revin!

 665. Personalul a fost super de treaba, m-au ajutat si cu lucruri care nu erau neaparat direct legate de cazare 🙂 Keep it up!

 666. Locație foarte bine amplasata, la doar 2 min de centrul vechi, fata de la recepție, Maria, o fata foarte drăguță.. Apreciez profesionalismul de care a dat dovada!!!! 🙂

 667. Perfect Location. Close by major attraction sites to see. Thanks to Sorin, the guy that took us to our apartment, that was available via WhatsApp from the moment we booked the apartment. The apartment was clean and had all you needed in the kitchen. There is a Carrefour Supermarket that is just opposite the apartment, which was very convenient as we had children with us. We used the Uber app a lot to go to further locations.

 668. The location was perfect: in the center, close to the metro and supermarkets. But you didn’t hear much noise from the streets. Price quality was also perfect: you don’t pay much for such luxury. There is an awesome 4k flatscreen in the living room and in every bed room, there is a television as well. Al the beds were nice and the apartment looked very nice and clean.

 669. The host meet us in front of the apartment building. The place just got renovated, It’s good. Everything is close when you are in the city center.

 670. A fost excelent, locația foarte bună, foarte curat apartamentul, si desi am facut check-in-ul la telefon, nu mi s-a parut o problema, gazda comunicand eficient cu noi.

 671. Personalul foarte amabil, a fost în apropiere de locurile și persoane le pe care le-am vizitat, dizainul frumos

 672. Apartment with lot of space. It was clean and nice. Near the centre (20mins walk)

 673. Cele trei nopti petrecute au fost placute datorita confortului existent in camera primita Camera destul de spatioasa si bine arnjata

 674. Camera curata,lenjerie, prosoape curate.Este ok pt tranzit,amplasare vis a vis de Gara de Nord.

 675. Locatia buna pentru ce doream, aproape de gara si statia pentru 780.

 676. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 677. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 678. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 679. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 680. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 681. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 682. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 683. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 684. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 685. Locatia, linistea, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 686. Great location and perfect room if you’re staying just a couple days.

 687. Very cimfortable and nice studio at great location. Very close to metro station (University) and night life of Bucharest at your doorstep

 688. Zona linistita, apropiata de multe obiecive turistice, patul confortabil, gazda primitoare.

 689. Pat confortabil, gazda primitoare, recomand cu încredere.

 690. Locul este curat. Zona este liniștita. Personalul este amabil

 691. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 692. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 693. Curatenie, aer conditionat,pat confortabil, bucatarie utilata, loc de parcare… nota 10! Ca o mica sugestie, un filtru de cafea ar fi completarea ideală! Recomand!

 694. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 695. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 696. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 697. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 698. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 699. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 700. Totul a fost conform așteptărilor . Iar faptul că la sosire am găsit mici detalii precum niște cafea in dulap , câteva pastile de detergent a fost o surpriză agreabilă!

 701. Mobila noua, curat, gazda a fost foarte amabila. O casa cu doua etaje cu parcare privata dupa poarta. Sunt 2 Tv

 702. Locatia este foarte buna, accesibilitate usoara pentru mijloacele de transport in comun. Camerele mari, spatioase si foarte curate. Propietarul vilei foarte amabil si ajutator , o persoana deosebita. Recomand cu mare drag Central Green Villa.

 703. Găsești aici tot ce ai nevoie sa te simți ca acasa

 704. absolut totul, confort , curatenie, dotari si amenajare apartament pana in cele mai mici detalii, pozitie intr-o zona foarte linistita , o terasa enorma umbrita si f linistita, parcare gratuita in fata locatiei, proprietarul foarte amabil. Desi am venit cu alte probleme, cazarea mi-a creat senzatia de concediu .

 705. Totul, gazde foarte primitoare . Zona extraordinara la câțiva pași de Herăstrău.

 706. Locatie excelenta, personal foarte amabil si prietenos, curatenie! Recomand!

 707. Totul a fost foarte bine.Vom reveni, cu siguranță!

 708. Location. The Room was very spacious and the host was 10 Stars.

 709. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 710. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 711. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 712. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 713. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 714. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 715. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 716. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 717. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 718. Îmi place locația, curățenia si tot confortul camerei! Am mai stat aici si revin de fiecare dată, când trebuie să vin în București.

 719. Locatia, in padure, liniste, cu personal foarte amabil

 720. Locația hotelului, departe de aglomerația capitalei, camera mare, curățenie, lenjeria și prosoapele imaculate, patul si pernele confortabile. Dotările, mobilierul…totul a fost la superlativ.

 721. am stat 10 min in restaurant si nu era nimeni la servire

 722. Cochet, linistit, raport bun calistr/ pret, personal amabil

 723. O locație ideala pentru un sejur de transit în capitala. Recomand.

 724. Apartamentul a fost foarte curat, cu toate cele necesare șederii 1-3 zile(tacamuri, farfurii, cuptor cu microunde, frigider,etc). Persoana de contact foarte amabila si receptiva la orice problema am avut. Cu drag vom reveni.

 725. Curat. Comod . Liniște. Facilități suficiente pentru 1-7 zile. Alături este hotelul pentru necesități suplimentare.

 726. Zona este covenabila pentru noi ca mergem des la concursuri de dans.

 727. O locatie excelenta!amplasare foarte buna,curatenie exemplara si o familie minunata!

 728. The apartment is located close to the bus stop from the airport shuttle, and in the historic center. The apartment is fantastic, with a really nice decoration. The kitchen and the bathroom are great. And Cristina is an amazing host, we had an issue during our trip and she went above and beyond to assist us with it. We couldn’t be happier to have chosen this place. And next time we come, we’ll definitely stay here again.

 729. Excellent location right in the Old Town. Cristina very easy to deal with and communicate with. Room was modern and with satellite television. Also, very good value.

 730. O locatie absolut superba cu facilități complete❤Este locul ideal unde te simți ca la tine acasa.👌Recomand cu drag!😊

 731. Absolut tot a fost la superlativ. Curățenie, locație, proprietarul a dat dovada de educație, amabilitate.

 732. Localizare cu acces la multe puncte de interes. Parcarea este aproape Apartamentul este primitor, curat , iar patul confortabil – locatie ideala daca aveti treaba in zona. Raspuns promt si mereu amabil din partea proprietarului.

 733. A fost Ok totul. Bonys pentru receptionerul originar din Moldova.

 734. The hotel is located in a very good area, impeccable cleanliness, the hotel employees are very friendly and very helpful. I felt like home, a quiet and friendly place, I recommend this hotel and I will definitely go again to 2020. Thanks to the hotel team for everything. 🙂

 735. Totul a fost excepțional.camera foarte mare cu mobilier din lemn masiv, foarte elegant,patul imens si confortabil,baia extraordinară. Personalul mi a depășit toate asteptările, a fost foarte pregatit si seeviabil.felicitari.merita 4 stele cu desăvârșire.

 736. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 737. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 738. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 739. Privelistea studioului. Gazda, o persoana serioasa si rapida.

 740. De la amabilitatea personalului, curățenia, priveliștea și până la facilitățile oferite, totul a fost perfect. Recomand!

 741. Situată în centru vechi, intr o clădire veche , iti ofera tot confortul! Garsoniera este micuță si cocheta si are o terasa de unde poti admira orasul…Este perfecta pentru a petrece cateva zile in oras! Cu siguranta vom reveni!

 742. Curatenie, vesela completa, tot ce ai nevoie pentru a te simti ca acasa.

 743. Revin curand! Excelenta locatia daca vreti sa beti o bere in centrul vechi.

 744. Apartamentul este amplasat intr o zona foarte buna , cafenea , restaurant si un mini market chiar langa bloc . Un apartament calduros si spatios . Voi reveni cu drag

 745. Un apartament frumos,spatios,practic ,zona buna cu magazine multiple,etc.

 746. Foarte curat, apartamentul utilat cu toate cele necesare

 747. Loc de parcare, curățenia, gazda primitoare Ceai , cafea ,condimente disponibile .Zona liniștita .multumim gazdei .Chiar daca apartamentul nu e mobilat super modern, atmosfera a fost pe placul nostru .

 748. Superrr !!! Totul e cu adevărat la superlativ : confortabil, decorat cu mult bun gust, poziționat foarte bine, liniștit… Recomand cu încredere… cu siguranță revin !!!😀

 749. The apartment is located in the city center. The owners are very friendly and warm!

 750. From the moment we stepped inside we felt a very positive vibe! Even if its a relatively small apartment it has it all! It’s COZY, CLEAN,ELEGANT & BEAUTIFUL DESIGN ! I highly recommend it !

 751. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 752. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 753. Apartamentul este localizat in centrul vechi al orasului. Toate localurile si centrele istorice sunt in nemijlocita apropiere. Gazda a fost foarte amabila si a oferit suport continuu de la check-in pina in ziua plecarii.

 754. Amplasarea locației este foarte buna. E o zona liniștită. Apartament spațios.

 755. Acces foarte usor, loc de parcare la scara imobilului. Totul excelent.

 756. Il recomand ,foarte curat,locatia buna ,liniste,dna foarte amabila

 757. Curatenie, liniste si niste gazde minunate. Va multumim!

 758. Atmosfera plăcută, camerele curate, mobilierul și cărțile, te face sa te întorci in timp pentru câteva ore!

 759. Totul a fost minunat. Locatia, desi nu e in centrul Bucurestiului, asigura acces foarte rapid in centru prin plasarea ei foarte aproape de statia de metrou “Laminorului”.

 760. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 761. Cafea de calitate in camere, ceai si apă imbuteliata la discretie. Camere foarte spatioase.

 762. Micul dejun foarete diversificat si consistent. Locatie ok.

 763. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 764. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 765. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 766. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 767. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 768. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 769. Absolut tot mi-a placut , proprietar amabil, din apartament nu lipsea absolut nimic pentru a avea vreun discomfort sau vreo lipsa. Amplasarea foarte buna .

 770. Apartamentul este excelent. Este amplasat in Centrul Vechi si e foarte curat si modern, utilat cu tot ce iti trebuie.

 771. Locuinta excelenta, foarte ingrijita si curata, balconul are o vedere foarte frumoasa, patul cu o saltea foarte confortabila, totul este nou, recomand!

 772. Promtitudinea gazdei, pozitia blocului si faptul ca a fost cald in camera.

 773. deja de cateva ori ma opresc in acest apartament, sunt multumit. +10

 774. Amplasamentul este genial. Gaza a fost super de treaba. Check in-ul si check out-ul au fost perfecte. Blocul este foarte sigur, avand personal ce se ocupa de persoanele ce intra si ies. Apartamentul este la et. 5 dar beneficieaza de 2 lifturi functionale. Baia are si dus(chiar daca nu apare in poze).

 775. excelent raport calitate pret. localizare excelenta.

 776. MI-A PLACUT TOTUL. AM MAI FOST , STIU LOCATIA . AM FOST FOARTE MULTUMITA . TOTUL ESTE OK . MULTUMESC PENTRU AMABILITATE SI CONFORT EXCELENT .

 777. Camere spatioase izolate fonic.Curatenie desavarsita.

 778. A fost foarte curat si confortabil, proprietarii au fost foarte amabili! Recomand cu incredere!

 779. Atitudinea extrem de amabilă a gazdelor. Chiar s-au oferit să mă preia de la Otopeni, fiind în drumul lor. În plus, deși am ajuns spre ora 22.00, când magazinele din zonă erau închise, m-au dus cu mașina la un supermarket non-stop! Am apreciat curățenia deosebită și faptul că nu-ți lipsește nimic în apartamentul pe care-l pun la dispoziție. E o locație apropiată de Otopeni și Ambasada SUA. Deci, pentru cineva care merge pentru viză, e o alegere excelentă! Recomand cu căldură! (că și căldură am avut din plin, deși am fost în decembrie! 🙂

 780. Foarte curat, recent renovat cu mult bun gust. Gazde extrem de atente la nevoile clientilor.

 781. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 782. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 783. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 784. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 785. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 786. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 787. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 788. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 789. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 790. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 791. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 792. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 793. In primul rand curatenia,am fost in hoteluri de 4 stele si din romania si din strainatate si nu am gasit asa curatenie

 794. Ne-am simtit, literalmente, ca acasa! Gazde primitoare, ne-au asteptat sa ajungem dupa cheie, sunt tineri, draguti, foarte amabili! Conditii excelente, bucatarie, camera si baie complet utilate, am gasit chiar mai multe decat ne asteptam! Pozele de pe site sunt conform realitatii!!! Aer conditionat care a fost perfect avand in vedere ca am prins doua zile extrem de calduroase si cred ca toti stim ce inseamna Bucurestiul sub cod de canicula! Zona frumoasa, aproape de statia de metrou, mall Park Lake, un Lidl, cam tot ce iti trebuie ai la indemana! Noi am venit de la Gara de Nord si am ajuns cu un singur metrou acolo, ceea ce e perfect cand ai bagaje!! Am doar cuvinte de lauda pentru proprietari, recomand cu drag!

 795. Totul e ca in poze. Curat și dotat cu tot ce ai nevoie. Zona este foarte liniștită, relativ aproape de Dristor. Personalul foarte amabil. Am fost placut surprins de ceea ce am gasit, recomand și cu siguranță voi reveni.

 796. Locația a fost aleasă de mine funcție de apropierea față de zona mea de interes, deci inevitabil, foarte bună. Nu se oferă mic dejun. Curat, confortabil, chicineta este bine dotată.

 797. Mic dejun nu am avut iar locatia mi-a placut in mod deosebit: amplasarea(aproape de Targul de Craciun);patul foarte mare si salteaua excelenta;bucataria bine utilata(am folosit si cuptorul cu microunde).

 798. Buna ziua.In primul rand tin sa precizez ca locatia e fenomenala din toate punctele de vedere ,este foarte usor sa ajungi in doar cateva minute in cele mai frumoase locuri din bucuresti. In ceea ce priveste apartamentul va pot spune ca este peste asteptarile oricarei persoane tinand con de pretul supwr decent pe care-l are afisat este pur si simplu tot ce-ti doresti “Patul este senzatie “spre deosebire de hotelurile cu 5 stele plus. Deci din partea mea aveti un mare 10 plus.Cu siguranta voi reveni

 799. Totul a fost exact cum trebuia sa fie! Locatia este excelenta! Gazda asemenea! Blocul este linistit in limita unuia ce este inchiriat intr-o propportie f mare.

 800. The apartment was amazing! Super clean (the towels smelled fresh), super warm 24/24 and it is sooo close to everything!! Near metro station, near airport bus station, near the istoric centre and to everything you need to have fun in the morning and night! The house was equiped with everything you may need and the decoration is excactly like the photos.

 801. It was really well located in the center of the city, absolutely clean and with everything we needed for our stay. 10/10

 802. Totul a fost la superlativ! Am obtinut ft usor informatii despre tot ce am avut nevoie pt a ne putea caza..locatia ft faina..decorata cu bun gust,curatenie,bucataria si baia dotate cu tot ce e necesar pt a te simti ca acasa! Multumiri si felicitari!!!!

 803. Apartament foarte frumos și curat. O sa revenim cu siguranță.

 804. Totul a fost perfect! La fel ca de fiecare data cand merg aici. Recomand !

 805. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 806. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 807. Conditiile excelente,foarte curat,mi-a placut ,,maxim”,multumesc!

 808. Camera, micul-dejun, curatenie, restaurante hotel, bar hotel.

 809. Micul dejun, personal amabil, restaurante bune, spa curat, pat confortabil

 810. Totul este foarte bine de fiecare data cand revenim!

 811. este o locatie cocheta , am primit fructe , apa imbuteliata si pliculete de cafea . Cireasa de pe tort a fost curtea interioara foarte placuta.

 812. Preluarea cheii este foarte practica, ma bucur ca se gasesc astfel de cazari si la noi, pentru ca nu implica deranjarea proprietarului la ore nepotrivite. Locatia este decorata placut, cu simt estetic si atmosfera, in general, este extrem de primitoare. Se denota o grija speciala pentru turist prin micile gustari pregatite, ideale pentru diminetile in care va aflati “in graba”, pliculetele de ceai si cafea, apa, papucei de casa, halat, uscator de par. De multe ori cazarile la hotel nu sunt suficient de primitoare precum aceasta. Mica terasa exterioara este extrem de utila si frumoasa prin simplitatea sa. Zona este ideala, aproape de Piata Romana, Calea Floreasca, Stefan Cel Mare, prin urmare gasiti o multime de restaurante și bistro-uri cochete. Desi nu exista loc de parcare special alocat, se poate parca in imprejurimi.

 813. Locație excelentă,aproape de metrou. Apartamentul este spațios și are o grădină foarte drăguță

 814. Priveliștea este superba iar gazda foarte primitoare. Cu siguranța voi reveni.

 815. Raport calitate pret excelent Curatenie Terasa mare Camera spatioasa

 816. Totul a fost la superlativ ! Comunicarea s-a facut foarte ușor, gazda a fost mereu preocupată de starea de bine a oaspeților săi. Am ajuns cu mult înainte de check-in însă doamna Mădălina a făcut tot posibilul să mă pot caza mai repede, ceea ce am apreciat foarte mult, mai ales în decembrie când temperaturile sunt sub 0 grade și e cam greu să aștepti ora de check-in. Am avut chiar și un borcănel cu cafea, Ceea ce m-a făcut să mă simt ca acasă și binevenită. Locația, mai ales priveliștea de pe terasă, este excepțională! Iar prețul, mai mult decât ok pentru o zonă centrală.

 817. Very nice apartment, very clean, nice temperature, amazing design, perfect location. Everything was more than amazing and Cristina and Luca very kind and friendly and super helpful! Thank you for everything guys! We had the best time. Highly recommended!

 818. Amazing apartment in the old town! Everything is new and clean. Easy self check in/out. Apartment had baggage locker so you can live your stuff after check out, which is amazing. I got a lot of tips and help from the owners, which is very appreciated Surely recommend to book this place!

 819. I loved there. The hosts were super nice and they gave us lots of recommendations about places to go eat and visit around and made our stay way easier. I would definitely go back there and enjoy again this beautiful city. The place well located and clean.

 820. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 821. This is an apartment and doesn’t include breakfast. We went to the little supermarket around the corner and made our own breakfast. We stayed at this lovely apartment last year so we knew what to expect. I hope to go back to this same apartment next time I visit the beautiful city of Bucharest.

 822. The apartment is big and designed nicely. The location is gteat: 5-10 minutes of walk to old town. Very quiet. Has a private park. Has a jacuzzi, shower stall and 2 restrooms Very good value for money.

 823. Locatia, linistea, curatenia, patul, caldura,micul dejun

 824. Personal amabil si primitor , camera a fost foarte călduroasă, check-in si check-out realizat cu ușurință, iar micul dejun destul de bogat

 825. curat, cald in camera, mic dejun bun, variat, raport calitate-pret bun

 826. Este in loc extrem de primitor. In ultimii 4 ani de cate ori am ajuns in Bucuresti si a fost liber I am preferat. Este curat, proprietarul extrem de dragut, are toate facilitatile pentru in sejur de 2-3 zile. Recomand din toata inima!

 827. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 828. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 829. Apartament renovat recent. Mobilier nou si confortabil. Aproape de zona centrala de interes. Locuri de parcare disponibile. Curatenie , confort si liniste. Promptitudine in contact si comunicare.

 830. Amplasare foarte bună, aproape de Spitalul Universitar, pe o strada principala. Am gasit loc de parcare peste drum si am putut merge pe jos, fiind aproape de obiectivul nostru. A fost liniște, mobilier nou, frumos, patul confortabil, curățenie impecabilă. Cu toate că am ajuns foarte târziu, după ora 23, am fost așteptați cu zâmbetul pe buze. As reveni oricand cu placere.

 831. Totul a fost excelent. Apartamentul este exact ca în pozele de pe Booking, foarte curat, luminos, echipat cu tot ce este necesar pentru un sejur de vacanță. Gazdele au fost foarte amabile, ne-au ajutat cu bagajele chiar daca am ajuns in București cu mult înainte de ora prevăzută pentru check-in și au făcut tot posibilul pentru a ne caza cat mai repede. Aerul condiționat a fost o surpriza f plăcută pe căldura caniculară de afară. Cu siguranță ne vom caza tot aici când vom reveni în Bucuresti și recomandăm această cazare cu toată increderea!

 832. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 833. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 834. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 835. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 836. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 837. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 838. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 839. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 840. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 841. Pozitionarea apartamentului, priveliștea, curățenia, dotările, tot. Apartamentul este situat intr-un bloc foarte curat, central. Mobilierul este modern cu multiple spatii de depozitare. Bucătăria este utilata corespunzator si draperiile fac un ambient placut si reconfortant.

 842. Poziția și priveliștea oferită de acest apartament reprezintă punctul forte al proprietății. Plata direct din cont și preluarea cheilor prin intermediul unei căsușe poștale simplifică mult modalitatea de cazare. Apartamentul este confortabil, dar sunt și lucruri ce ar putea fi îmbunătățite. În general condițiile sunt bune, iar lipsurile sunt compensate de poziția foarte bună a apartamentului.

 843. Totul foarte frumos,apartamentul, locația,priveliște. Vom reveni cu mare placere.

 844. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 845. Bright and clean appartment, it is placed in the center of city and in the nearest to all attractions

 846. Clean, good internal design, spaceous, very close to all. Zero complaints.

 847. Gazda amabila, informatii concise si s-a oferit bon fiscal, un serviciu destul de rar intalnit in acest segment de activitate.

 848. Locatie excelentă. Gazda foarte amabila. Apartament curat.

 849. Locație bună in centrul orasului Curat Preț excelent Posibilitate de facturare

 850. Excepțional din toate punctele de vedere. Locația este ideala pentru familii și nu numai, curățenie de excepție, toate dotările necesare pentru a te simți ca acasă. Mulțumim gazdei ospitalier și extrem de amabila.

 851. Everything was very good. Best place ! Very clean , all facilities that you need. The host was very kind and helpful. Just perfect!

 852. Przestronne mieszkanie, bardzo wygodne łóżka, bardzo dobrze wyposażone we wszystkie niezbędne rzeczy. Mieszkanie czyste i zadbane i ciepłe. Bardzo dobra komunikacja z centrum, blisko do sklepów. Właściciel bardzo opiekuńczy i miły. Rzadko spotykam tak dobre noclegi w rozsądnej cenie. Ten był idealny.

 853. Curățenia impecabila,primirea buna,apartament confortabil ,luminos; Am poposit doar pentru o noapte: am gasit tot ce aveam nevoie pentru această vizită fulger .Recomandam .Pentru noi galagia provocata de traficul intens al acestei zone centrale nu a fost nicio problema si totodata nicio surpriza .Stiam ca venim in oras . Daca va mai trebui tot aici vom rezerva

 854. The apartment was beautifully decorated, warm, comfortable clean and nice situated. Close to all the places of interest. And with a great coffee machine! The all 5 of us recommend it without hesitation!!

 855. Very pleasant and cozy appartment. It has everything you need. Clean and comfortable

 856. Te conectezi foarte repede cu toate mijoacele de transport.

 857. Curatenia din camera, lenjeria de pat foarte curata. Locatia excelenta, aproape de Gara , dar si de centrul orasului . Acces facil la mijloace de transport.

 858. Micul dejun variat si indestulator.Locatia este buna pentru legatura aeroport- gara.

 859. Vederea de pe Teresa apartamentului extraordinara!

 860. Locatia este fix in centrul vechi, cladire veche, oameni prietenosi.

 861. amplasarea, atmosfera, oamenii, picturile, terasa, seara baietii care au cantat afara

 862. Foarte curat, locatie perfecta, vederea asupra orasului a fost punctul forte.

 863. Locație superba, paturi comode, curățenie și bun gust. Proprietar de calitate, recomandam!

 864. Curatenie, Comfort, Apartament spatios, luminos, aerisit, et.10 cu vedere spre vestul Bucurestiului de la inaltime. Recomand cu placere!

 865. Situata foarte aproape de centrul vechi, este o garsoniera cocheta, curata și utilata cu tot ceea ce îți trebuie pentru a te simți ca acasă. Gazda, Delia, este o doamna foarte amabila si gata oricând sa te ajute cu tot ceea ce îți este necesar pentru a-ți face sejurul cat mai confortabil.

 866. O familie primitoare, foarte atenți cu fiecare detaliu.

 867. Extremely cozy small apartment, clean and very well equipped, bathroom with shower clean and equipped with basic cosmetics for those who are not masters of packing 🙂 But the true unbeatable and priceless value of this location is the care that THE HOST – Delia – is taking on her guest from booking till the departure. Artsy Studio will be my address whenever in Bucharest.

 868. There is no better location in central Bucharest than this. At a walking distance to anything you would like to see. Plenty of restaurants and theaters around. The apartment is refreshed and spacious, especially good for a family or company of up to 6 friends. Downstairs there is a big supermarket. Our host even managed to find us a parking place just in front of the building. I would definitely go back to this apartment if we visit Bucharest again.

 869. The appartment is located in the centre of Bukarest. It is big and comfortable. It has everything you would need: AC, comfortable beds, dishes, cooker, kettle, washing machine. Wifi works fine. The owner contacted us before our arrival via whatsapp and her mother was waiting for us to give us the keys. She is a lovely sweet lady.

 870. The apartment location is excellent, there is a small supermarker just around the corner The owner is very nice and willing

 871. Gazdele primitoare, am primit la cazare 2 beri. De asemenea am avut la dispoziție cafea, ustenstile, farfurii, tacâmuri. Mai pe scurt, o bucătărie utilată. Zona este fix in buza centrului vechi, lucruri de vizitat sunt. Vederea este excepțională. Recomand, toată considerația pentru Bogdan. Vom mai reveni..

 872. Apsolut totul cind revin la București revin la Coltea

 873. Zona super centrală, cu foarte multe puncte utile in vecinătate, cu restaurante, farmacii, cafenele, Mall Cocor si Unirea Shopping in vecinătate. Bonus Centru Vechi la câteva sute de metri.

 874. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 875. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 876. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 877. Locatia foarte buna si serviciile (curatenie, receptie) deasemenea. Camerele spatioase si cu tot confortul necesar. Spatiile aferente curate si primitoare.

 878. Personalul foarte amabil, camere curate, parcare subterana.

 879. Hotel amplasat intr-o zona buna,personalul amabil si prompt la toate solicitarile noastre,curatenia in hotel si camera de nota 10.

 880. Mic dejun excelent,pat ff comod,locatia extraordinara

 881. Primire excelenta.Raspuns prompt la cereri.Personal amabil.Locatie excelenta.

 882. Hotel de business bine situat aproape de centrul vechi. Personal perfect. Curat, strictul necesar asigurat. Patul e ok cu saltea groasă.

 883. Totul a fost foarte frumos, curat si cu o priveliște minunata. Voi reveni cu drag.

 884. Gazdele primitoare, am primit la cazare 2 beri. De asemenea am avut la dispoziție cafea, ustenstile, farfurii, tacâmuri. Mai pe scurt, o bucătărie utilată. Zona este fix in buza centrului vechi, lucruri de vizitat sunt. Vederea este excepțională. Recomand, toată considerația pentru Bogdan. Vom mai reveni..

 885. Apsolut totul cind revin la București revin la Coltea

 886. Apartamentul este superb si zona nu mai spun! Este exact in centrul orasului! Este aproape de farmacii , magazine nonstop ,schimb valutarFoarte curat si personalul foarte amabil si f intelegator ! Putem spune ca am avut o experienta de nota 11!

 887. Locul unde este situat foarte aproape de centru Bucurestului.

 888. -aer conditionat -tv in fiecare dormitor -living mare -pot dormi 6 persoane -la 3 minute de centru vechi -renovat recent -este complet utilat

 889. Locatie potrivita , care satisface aproape orice gust. Pozitia sa este excelenta. Personalul este foarte amabil!

 890. Locatia foarte buna si serviciile (curatenie, receptie) deasemenea. Camerele spatioase si cu tot confortul necesar. Spatiile aferente curate si primitoare.

 891. Personalul foarte amabil, camere curate, parcare subterana.

 892. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 893. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 894. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 895. Totul Un loc curat, cald si oameni de calitate superioara!

 896. Personalul a fost amabil si am putut sa ne cazam cu 2 ore inainte de ora de check-in.

 897. Întreg hotelul iti da o senzatie de “nou”. Dotarile sunt cele obișnuite la un hotel de 4*, insa curatenia, personalul si designul camerelor fac din acest hotel unul destul de rar întâlnit (cel putin in Bucuresti). Micul dejun este diversificat, gustos, dar ca o sugestie ar putea fii prelungit pana la 10:30, precum alte hoteluri din zona.

 898. Totul este super: conditii, mancare , personalul,tot!

 899. Felicit echipa de la receptie Bogdan, Cristina si Cristi. Amabili, eleganti, profesionisti. Nota 10.

 900. Personal amabil, camera confortabila și multe servicii oferite ca opțiuni

 901. Micul dejun s-a mai diversificat, totusi recomand sa se tina cont mai mult de vegetarieni si vegani.

 902. Totul mi-a plăcut….locul de cazare ideal din Bucureşti 😍😍😍

 903. A fost curat, a fost liniște. Personal amabil, discret și eficient. Cu siguranță, la următoarea călătorie la București, voi alege tot IBIS Gara de Nord.

 904. Un apartament decent dotat cu “chicineta”, masina de spalat si tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. Locația este ok. Domnul cu care am vorbit super de treaba! Recomand!

 905. Amplasarea, compartimentarea apartamentului si facilitatile, m-au facut sa ma simt ca acasa

 906. Totul a fost conform descrierilor de pe booking. Conditii foarte bune in raport cu pretul solicitat.

 907. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 908. Baia comuna super curata.Temperatura in camera excelenta.Pur si simplu nu am ce sa reprosez nimic!

 909. Mi-a placut locatia, deoarece se afla aproape de Gara de Nord, acces facil la liniile de autobuze, metrou, restaurante. Camera a fost decenta, caldura din belsug pe tot parcursul cazarii, baia comuna acceptabila, personal ok.

 910. Totul a fost perfect! Proprietarul deosebit de amabil. Apartamentul este pozitionat chiar in centru. Curat, spatios si cu bun gust! Vom reveni cu siguranta!

 911. Locatie perfecta, loc de parcare, aer conditionat, confortabil

 912. Totul la superlativ. Proprietarul foarte amabil, apartamentul este excelent pozitionat si decorat cu bun gust. Am sa revin cu drag.

 913. A fost extraordinar de bine, am fost primită cu căldură, aceasta familie este minunată, nu am fost deranjata , mi sa oferit ceea ce am cerut după dorințele sufletești pentru a fi relaxată. Cameră curată, încălzirea super.. ce sa va zic…merită să vedeți, foarte placut!💃.

 914. Conditiile sunt foarte bune. Gazdele sunt f. amabile.

 915. Aproape de mijloacele de transport in comun, zona linistita, nu am fost deranjata de vecini.

 916. I loved the location of the apartment. Very close to the public transport. The apartment was sparkling clean and it is very well equipped with everything you’d possibly need for your stay.I highly recommend this apartment for future guests.Thank you, it was a pleasure!

 917. We stayed twice, at beginning and end of time in Romania and both times the host Madalina couldn’t have been more helpful. The apartment was spotlessly clean and really Comfortable. There was an added bonus of a lovely terrace and it was in a great position to look around Bucharest old town.

 918. Loved the terrace. Very comfy bed. Spotlessly clean.

 919. Un hotel foarte bun pentru o noapte in Bucuresti. Aproape de metrou, de gara de nord si de zona centrala. Iti ofera la un pret foarte bun pentru Bucuresti tot confortul si facilitatile de care ai nevoie.

 920. Un loc placut, standardizat, care ofera exact ceea ce astepti, fara surprize neplacute.

 921. Locatia este avantajoasa, foarte aproape de Gara de Nord, intr-o zona sigura

 922. Locatia este excelenta. Comunicarea cu domnul care ne-a inmanat cheia si ne-a prezentat apartamentul a fost foarte eficienta. Recomand!

 923. Pozitia f. bună, ceai și cafea la dispoziție. Apartament liniștit.

 924. Confort, liniste, privelistea si curatenia au fost la standarde maxime!!!

 925. Locatie perfecta! Personal amabil, camera impecabila din toate punctele de vedere. Comfort maxim!

 926. Hotelul este frumos, modern. Mi-a placut mancarea in toate cele trei restaurante si faptul ca personalul este atent la cerintele clientilor.

 927. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 928. Locatia este excelenta. Comunicarea cu domnul care ne-a inmanat cheia si ne-a prezentat apartamentul a fost foarte eficienta. Recomand!

 929. Pozitia f. bună, ceai și cafea la dispoziție. Apartament liniștit.

 930. Confort, liniste, privelistea si curatenia au fost la standarde maxime!!!

 931. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 932. Baia comuna super curata.Temperatura in camera excelenta.Pur si simplu nu am ce sa reprosez nimic!

 933. Mi-a placut locatia, deoarece se afla aproape de Gara de Nord, acces facil la liniile de autobuze, metrou, restaurante. Camera a fost decenta, caldura din belsug pe tot parcursul cazarii, baia comuna acceptabila, personal ok.

 934. Totul a fost așa cum ne-am așteptat , patul foarte confortabil , atmosfera foarte plăcută , view.ul deosebit . Cu siguranța vom reveni când vom avea ocazia.

 935. Amenajat foarte frumos, foarte bine utilat. Gazda foarte amabilă.

 936. O locatie exceptionala in zona centrala a Bucurestiului, un apartament bine echipat si modern mobilat care iti ofera tot confortul pentru cateva nopti de cazare .Recomand cu toata increderea!

 937. Gazda amabila, curățenie , locație așa cum ne-am dorit,nu ne-a lipsit nimic, ne-am simțit ca acasă. Mulțumim, cu siguranța revenim!

 938. Apartamentul este aproape de mijloacele de transport si magazine. Curățenie, confort, liniste pret accesibil. Recomand

 939. locatia este super….. foarte aproape de tot ce am avut nevoie….KFS, kaufland, MCdonald, metrou . o adresa usor de gasit si un apartament ce iti satisface nevoile perfect. multumesc gazdei si o sa revenim. recomand.

 940. Curatenie, vesela completa, tot ce ai nevoie pentru a te simti ca acasa.

 941. Revin curand! Excelenta locatia daca vreti sa beti o bere in centrul vechi.

 942. Apartamentul este amplasat intr o zona foarte buna , cafenea , restaurant si un mini market chiar langa bloc . Un apartament calduros si spatios . Voi reveni cu drag

 943. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 944. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 945. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 946. Imi place calitatea mobilei din camera, imi place ca este boxa in baie si cand tv-ul functioneaza poti regla volumul boxei din baie sa se auda mai tare sau mai incet. Internet la tv era cam slab, asa incat se incarca greu youtube-ul. Piscina mi-a placut mult, apa tratata cu ozon si nu cu clor.

 947. Absolut totul este perfect! Nu ai nici un motiv sa nu te simti ca acasa.

 948. Foarte amabil si receptiv personalul de la receptie!!!

 949. Amabilitatea personalului, curățenia, liniștea…

 950. Piscina hotelului. Confortul camerei si indeosebi al patului. Micul dejun si in special servirea acestuia. Liftul panoramic si parcarea f f mare.

 951. Peste așteptări. Micul dejun, servit in camera, foarte diversificat si suficient. La piscina exterioară se păstrează distanțarea, devenind si intima si liniștită.

 952. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 953. Micul dejun delicios, personal amabil, locatia buna. Patul confortabil, camera destul de spatioasa,curatenie si liniște.

 954. Totul…calitatea este la rang inalt!!Felicitari!!

 955. Ma voi caza la aceasta locatie de cate ori ma deplasez in Bucuresti si o recomand cunoscutilor.

 956. Personalul amabil, mic dejun bogat si gustos, curatenie. Fara repros

 957. Totul! Personal amabil, atent, bine pregătit! S-au respectat toate cerințele de distanțare socială, trasee, dezinfectanți, măști…Curățenie impecabilă, micul dejun la cameră, împachetat și consistent…Recomand!

 958. Personalul,locația,curățenia,mic dejun pe terasă excelent.Felicitări!

 959. Camera si baie spatioasa, apa plata gratuita, curat si dezinfectat, personal amabil, locatie excelenta. Tip: pt parcare peste noapte la interparking subteran, instalati inainte de a intra app pe mobil, setati auto si card, va costa doar 30 lei pe zi.

 960. Măsuri de igiena impecabile. Staff confort Nota 10.

 961. Totul a fost peste așteptări. Amplasarea într-o zona f bună, curatenia impecabila, modernismul este la el acasă. Personalul este f amabil . Zona exterioara , cu bar si piscina este la superlativ . Va mulțumim!

 962. Locația , piscina exterioara f curată , personal amabil !

 963. Zona foarte buna, centrala, foarte curat, personalul amabil.

 964. Locatie excelenta, acces usor, zona ferita de traficul urban. Parcare cu multe locuri. Micul dejun calitativ, insa prea putin diversificat in raport cu perioada anterioara COVID-19. Normele de igiena respectate.

 965. Am rezervata camera la Ramada Parc si amafost anuntat ca s-a facut upgrade gratuit la Ramada Plaza. Update foarte bine venit, asa am profitat de piscinele exterioare din curtea hotelului, care sunt noi si foarte bine venite pe caldura aceasta. Am folosit si sala de fitnes care este foarte bine dotata, seara am observat si terenurile de tenis amplasate in lateralul complexului. Terasa pentru mic dejun este destul de mica fata de numarul de camere ale hotelului, dar normle de igiena si anticovid sunt respctate. Am avut parte de un mic dejun foarte bun, servit de angajatii hotelului, cu ce am dorit din varietatea mare de preduse proaspete. Camera si cada foarte ok, am primit o camera la un etaj superior cu vedere spre piscina.

 966. Micul dejun foarte diversificat . Masuri luate pentru protectia anti-Covid . Personal amabil , curatenie …nu este prima vizita in acest complex hotelier si cu siguranta vom reveni !

 967. Începând dela mocheta depe hol până în cameră totul a fost de 10 stele.

 968. Foarte curat, personal amabil si bine pregatit, terasa cocheta

 969. Fabulos. Se poate si la noi. Peste tot ce am vazut in europa

 970. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 971. Locaţia. Serviciile. Patul extraordinar de confortabil. Accesul la piscină. Aparatul de cafea din cameră.

 972. Personalul este format din oameni de calitate. Piscina curata si ingrijita corespunzator. Mancarea delicioasa!

 973. Foarte frumos totul, cu siguranta vom reveni aici.

 974. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 975. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 976. Curatenie foarte buna. Dezinfectie anti Covid foarte buna. Amplasarea ok.

 977. Localizare perfecta, eleganta, servicii de calitate, comfort.

 978. Hotelul e situat central, direct in Centrul Vechi, dar intr-o zona linistita. Totul este foarte curat, camerele destul de spatioase.

 979. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, bine dotata si foarte confortabila. Patul este foarte mare si foarte odihnitor. Hotelul este excelent amplasat. Recomand cu incredere!

 980. Amplasarea hotelului este una centrala si foarte buna pt a vizita una din cele mai interesante zone ale orasului. Camera a fost foarte comfortabila, cu un design interior foarte frumos, incapatoare, curata. Baia – deasemenea mare, cu un aspect foarte placut.

 981. Extrem de curat si bine pregatiti in ceea ce priveste masurile impotriva Covid. Recomand!

 982. Personalul din receptie, extraordinar ca de obicei.

 983. Atmosfera relaxantă transmisă către client, fără stres gratuit, comportamentul personalului natural, fără interacțiune în plus ceva de dorit în aceste timpuri, dar servicii corecte în același timp Mulțumesc!

 984. Totul perfect. Ca de fiecare dată. Doamnele care se ocupa de camere, nota 10.

 985. Modern, locatia, sala de fitness, boxa cu parola pentru bagaje.

 986. Foarte dragut hotelul, patul super confortabil.👍🏻 Personalul de la receptie foarte amabil, rezervasem o camera dubla cu paturi single si fiind singura in camera mi-a propus sa imi schimbe camera cu una care are un singur pat mare. A fost liniste si m-am odihnit foarte bine! Cu siguranta daca voi mai avea nevoie de cazare in Bucuresti voi reveni tot aici. Bonus: este la 2 pasi de Centrul Vechi, intrarea de la BNR / Universitate

 987. Hotel minunat! Locatie excelenta, personal prietenos, modern, curat.

 988. Micul dejun a fost delicios, chiar am primit discount pt micul dejun 🙂

 989. Foarte bune servicii din toate punctele de vedere!

 990. Locatia este perfecta pentru a putea ajunge usor oriunde in centru si la monumentele istorice.

 991. Micul dejun este variat, cafeaua buna! Hotelul are o atmosfera placuta.

 992. 1. Am fost bucătar șef 8 ani in Irlanda,dar mâncarea de aici mi sa părut stil à la Carte ! 2. Micul de jun nota 10 . Nu există sa nu ai o varianta care sa nu ți se potrivească . Eu sunt vegetarian iar am avut variante o grămadă . 3. In rest totul a fost foarte bine . Căldură ,personalul amabil ,a avut grija sa ne servească in cel mai bun mod posibil ,am primit un pătuț de copil la cerere etc. Părerea mea personala ,multe comentarii spuneau că este de 3 stele dar cu siguranță cele enumerate de mine mai ridica o stea ,fiind de 4 pe merit.

 993. Locația, curatenia, personalul, facilitățile, micul dejun delicios si divers

 994. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 995. Totul a fost bine, camera spatioasa, personalul intelegator.

 996. Locatia, amabilitatea personalului, confortul camerei si vederea spre est si room service-ul.

 997. Este hotelul de 5 stele din Bucuresti care chiar si in aceste conditii (cazari reduse , restrictii , reguli noi de implementat) isi pastreaza stralucirea si transmite oaspetilor acelasi climat de lux si familiaritate. Bogdan de la receptie este ca de obicei la inaltime. MULTUMIM !!!

 998. Un hotel bun dar mai potrivit pentru calatoriile de business.

 999. Mancarea exceptionala, micul dejul ff bun, curatenie, personal ff amabil si atent,pat si asternuturi confortabile,cald in camera.

 1000. Mi a plăcut amabilitatea personalului faptul că sunt atenți la detalii si a fost bine mulțumit de colaborare.

 1001. Din cauza conditiilor Coronavirus micul dejun a fost acelasi 3 dimineti la rand, nevariat, portile la humus si vinete in monoportii mici cantitativ. Personalul (din sala de masa,piscina,curatenie) si curatenia (produsele de toaleta,apa) excelente. Dezinfectant peste tot, distantare, conditii de siguranta de top.

 1002. Curatenie in camera. Tinerii de la receptie promti la solicitari.

 1003. Absolut totul… Camera mare, lenjerie curata ca spuma laptelui, patul mare, totul a fost wow iar nota mea este 10+

 1004. Totul a fot la superlativ! Personal mereu deschis solicitarilor!

 1005. Parcarea prea scumpă lipsa unui loc de parcare accesibil.

 1006. Aranjamentul camerei este chiar deosebit. Patul foarte ok, ce oferă un sejur chiar foarte odihnitor.

 1007. Totul a fost la așteptările noastre , personal amabil si respectuos , curatenie si igienizare , locația superba pentru cine doreste sa exploreze centrul vechi .

 1008. In conditii de pandemie, micul dejun a fost servit individual insa a fost foarte consistent si gustos. Plapuma si pernele au fost din pene naturale, insa eu sunt alergica la acestea, astfel ca – dupa ora 23 – am cerut ajutorul receptionerului care ni le-a schimbat in cca 15 minute – aspect pe care l-am apreciat. Curatenia a fost impecabila. Personalul de la bucatarie/restaurant a fost foarte amabil. Mi-a placut.

 1009. Apartamente spatioase, utilate, curate Totul la superlativ

 1010. Apartament foarte spațios, curat, liniște. Personal atent, mic dejun bogat.

 1011. Absolut totul. De la personal la priveliște, pat, curățenie, la mâncare. O sa revin cu drag, mereu.

 1012. Personalul extrem de amabil, atmosfera generala placuta, respectarea cerintelor impuse de pandemie. Mancare excelenta in restaurantul hotelului (cina).

 1013. Curatenie, locatie,micul dejun foarte bun. Se ajunge foarte usor in centrul orasului. Liniste in hotel, totul a fost perfect. Sigur voi mai reveni, raportul pret calitate este super.La pretul platit totul a fost peste asteptari.

 1014. pozitia hotelului , curatenia , micul dejun ,personalul

 1015. Locația, amabilitate angajaților, curățenie și stil

 1016. Servirea & Seriozitatea hotelului -10/10 Un mic dejun delicios si satios – 10/10 Locatia 10/10

 1017. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 1018. Vederea la ultimile etaje este wau, apartamentele sunt foarte spatioase, terasa apartamentului este numai buna pt relaxare.

 1019. Camere spațioase, frumos mobilate, tot de ce e nevoie pt un sejur frumos

 1020. Excelent,servicii impecabile,personal bine pregătit!!

 1021. Personalul de la receptie foarte amabil, curatenie, bun gust, apartament bine dotat, pat foarte confortabil, liniște, amplasare foarte buna

 1022. * curățenia * locația * personal prietenos * liniștea

 1023. Locatia – Curatenia – Personalul – camerele utilate cu tot ce ai nevoie.Locatia aproape de centrul vechi,AFI palace,plaza mall ….personal foarte de ajutor in caz ca ai nevoie de ceva nu ezita sa intrebi.

 1024. Toate facilitatile necesare pentru a te simti confortabil, foarte curat, spatios si foarte primitor. Gazda foarte draguta, nu ne-am intalnit, ( ceea ce este de recomandat in aceasta perioada de pandemie ), dar am tinut legatura telefonic. Totul este gandit astfel incat sa nu fii deranjat de nimic.

 1025. Peretele de sticla despartitor dintre camera si bucatarie.

 1026. Chiar dacă e studio, mi-a plăcut că bucătăria este despărțită de dormitor printr-un geam mare de sticlă.

 1027. receptie si cameriste foarte amabile un personal exceptional si o curetenie la superlativ! Recomand!

 1028. Totul a fost perfect. Curatenie la superlativ, tot personalul amabil. Va multumesc!

 1029. A fost totul foarte ok. RECOMAND. Cel mai important lucru, este foarte CURAT. Personalul a fost foarte amabil (domnul de la receptie – nu cred ca este roman, dar este super de treaba).

 1030. A fost liniste, curatenie, caldura peste noapte, receptionera foarte amabila.

 1031. Caldura in camera, curatenie, liniste, receptionera foarte amabila.

 1032. Liniște, confort, curățenie excelenta, personal foarte amabil, parcare păzită. Într-un cuvânt excepțional.

 1033. Magazin la parterul blocului, parcare in interiorul complexului pazita, mobilier cu design modern, confort

 1034. Apartament spatios si curat,proprietarul foarte ok si amabil.

 1035. Foarte curat , gazda extrem de comunicativa si primitoare !

 1036. Micul dejun ok..suficient!Cu parcarea a fost mai dificil.

 1037. Sunt intrebat mereu despre acest hotel…va spun ca este fruos, linistit, cu dorati si confort foarte bun….

 1038. Totul a fost ok, confortul si igiena din camera au fost ok, iar personalul mul;tumitor.

 1039. disponibilitatea receptionerei, atmosfera relaxata, curatenia deosebita, conditiile de cazare!

 1040. Locația e foarte bună, hotelul e amplasat într-o zonă cu acces la metrou, autobuz, e accesibil pentru toți!

 1041. Locatie foarte buna. Fix langa metrou si statie de autobuz 🙂 o locatie excelenta, de luat in considerare pentru cei ce cauta cazare in Bucuresti