Cazare ieftina Bucuresti Sector 5

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

★★★ Hotel Baneasa Parc

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Premium Wellness Institute

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

The Embassy Nord

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Scala In Rooms & Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Bucur Accommodation

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ ibis Styles Bucharest Erbas

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Citadella

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Central Guesthouse

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ariadna si Pompilia Cihac din Buda, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ariadna si Pompilia Cihac din Buda, jud. BacauCazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Svetlana si Aurelia Marinescu din Vasile Alecsandri, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Svetlana si Aurelia Marinescu din Vasile Alecsandri, jud. GalatiCazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Arina si Silvana Bârsănescu din Hiliseu-Horia, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Arina si Silvana Bârsănescu din Hiliseu-Horia, jud. BotosaniCazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Cleopatra si Eftimie Răducanu din Tarsolt, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Cleopatra si Eftimie Răducanu din Tarsolt, jud. Satu MareCazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Rafael si Varvara Chira din Topalu, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Rafael si Varvara Chira din Topalu, jud. ConstantaCazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Irinel si Daniela Breban din Casian, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Irinel si Daniela Breban din Casian, jud. ConstantaCazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu „aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 29. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 30. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 31. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 32. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 33. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 34. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 35. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 36. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 37. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 38. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 39. Perfect studio and location. Would definitely go back

 40. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 41. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 42. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 43. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 44. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 45. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 46. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 47. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 48. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 49. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 50. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 51. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 52. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 53. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 54. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 55. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 56. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 57. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 58. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 59. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 60. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 61. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 62. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 63. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 64. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 65. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 66. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 67. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 68. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 69. Perfect studio and location. Would definitely go back

 70. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 71. Personalul de la Receptie putin amabil!Platesc 68 de lei pentru ce am consumat,dau 100 de lei si primesc 30 înapoi!Sa inteleg ca 2 lei e bacșișul lor pt ca au incasat?Nu mi se pare in regula ca si client sa nu primesc restul intreg inapoi,nu sunt multi bani dar gestul in sine e neplăcut!Cei de la Restaurant si Bar au fost foarte Ok,si drăguți!

 72. Personalul drăguț, locația buna,curat,mic dejun variat si bun,etc…

 73. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 74. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 75. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 76. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 77. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 78. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 79. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 80. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 81. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 82. Locatie excelenta Gazda a fost formidabila. Iti multumim Mihaela pt sederea incredibila si amabilitatea ta. Camera buna unde ai tot necesarul, patul si pernele foarte confortabile. Cu siguranta vom reveni!

 83. Excelent. Curat, patul foarte confortabil, jacuzzi, fier de calcat, frigider, expresor, tv, internet, minibar gratuit. Ma intorc sigur!!!!!

 84. Gazda este de nota 20. Totul a fost peste așteptări. Cu siguranța vom recomanda.

 85. Am fost placut impresionati de capacitatea foarte mare de gazduire a unui grup mare de turisti, curatenia si deasemenea locatia centrala. Gazda a fost foarte ospitaliera. Ireprosabil totul.

 86. Second time we stay in one of Bogdan’s and Cristina’s flat and was another great experience. Both were very responsive to our queries and like last time we had complementary fruit and wine. Everything went perfect, transfer from the airport at a great price , amazing central flat, close to everything you possibly need, decorated with great style, spacious, sparkling clean and a fully equipped kitchen. We’ll definitely book them when returning to Bucharest.

 87. Perfect location, very spacious and beautiful apartment, everyfing is new and modern, smoking place on the balcony, transfer sevices, close to everyfing. Great host. Thank you!

 88. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 89. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 90. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 91. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 92. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 93. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 94. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 95. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 96. Totul ok. Hotel amplasat in centrul Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de piata Universitatii si de centrul vechi al orasului, parcarea autoturismelor se face in spatele hotelului, desi nu este foarte incapatoare, micul dejun diversificat, camerele dotate si curate. Raport pret/calitate foarte convenabil.

 97. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 98. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 99. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 100. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 101. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 102. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 103. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 104. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 105. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 106. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 107. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 108. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 109. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 110. L’appartement est très bien situé au cœur de la vieille ville. Le quartier Lipscani regorge de bars et de restaurants et est très animé mais le studio est dans une rue piétonnière et il est très calme car il donne sur une cour intérieure. L’équipement électroménager est correct (plaques de cuisson, four à micro ondes, réfrigérateur, machine à laver, fer à repasser, étendage); le coin séjour est accueillant (canapé, table et téléviseur équipé de Netflix, bon éclairage); la chambre est confortable(grand lit avec matelas moelleux, armoire avec cintres et petit meuble de rangement), la salle de bains est convenable.

 111. Este piso esta muy bien situado, en el Centro Antiguo de la ciudad. Muy limpio y bien acogedor.

 112. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 113. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 114. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 115. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 116. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 117. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 118. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 119. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 120. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 121. Locația perfecta, distanță foarte mică de centrul vechi, spatiu foarte mare, jacuzzi, 3 Balcoane, caldura

 122. The staff was super friendly and made our experience easy and comfortable. Our apartment was gorgeous and very spacious! The location was perfect, next to tons of bars and restaurants.

 123. Personal súper amable, nos hicieron de cenar incluso cuando ya había cerrado la cocina!

 124. Totul a fost dragut, inclusive gazda care ne-a predate cheie si mi-a dat cateva instructiuni…pentru acces. La fel si check out a fost comod.

 125. Localizarea in zona centrală, promptitudinea gazdei, curățenia din apartament si stilul elegant

 126. Locația excelenta. Raport calitate preț excelent. Pozele sunt reale și chiar totul e super ok. Poziționare în piață romana, aproape de orice. Proprietara amabila, comunicativa.

 127. Poziția geografica, vederea din balcon, curețenia din locație, personalul. Totul

 128. Excelent raport pret calitate, proprietarul foarte amabil, curatenie impecabila, foarte intim. Mii de multumiri gazdei!

 129. Gazda deosebit de amabila. Pozitie centrala si raport calitate / pret bun.

 130. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 131. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 132. Locatia, mancarea la restaurant foarte buna, personalul amabil.

 133. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 134. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 135. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 136. Tot mi a placut cuat si cum sunt mereu pe drumuri am vazut diverse case pot sa va spun ca va recomand 10+

 137. Curatenia din apartament. Mobilierul se afla intr-o stare buna.

 138. Un plus mentionabil a fost flexibilitatea in privinta prelungirii rezervarii (fara plata anticipata). Spatiul/serviciile in general se prezinta ok cu exceptia aspectelor negative prezentate care sunt destul de importante !

 139. Nu mi-a placut faptul ca nu am avut micul dejun inclus. Pentru un hotel de acest gen, micul dejun ar trebui sa fie inclus. In rest totul a fost minunat. Foarte aproape de centru, camera mare, spatioasa si foarte calduroasa.

 140. E super…revin cu placere de fiecare data… E a patra oara cand stau aici….nici nu ma gandesc sa caut alt hotel in Bucuresti

 141. EXCELENT PT UN HOTEL AFLAT IN CHIAR INIMA ORASULUI

 142. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 143. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 144. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 145. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 146. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 147. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 148. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 149. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 150. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 151. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 152. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 153. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 154. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 155. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 156. Gabriela is wonderful person very helpful.. All is great… The apartment is clean, warm, comfort bed, it had everything you need and feel like your home. I suggest it to you.. First of all thanks a lot Gabriela you have done very good work for all and I appreciate…

 157. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 158. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 159. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 160. Camera a depășit asteptarile. Spatioasa, foarte curata, baia mare, patul comfortabil, lenjerie f curata. Am avut si o camaruta cu o canapea si un loc de servit ceaiul. Micul dejun a fost ok. M-am simtit bine.

 161. Locatie excelenta, voi mai reveni. Nu am crezut ca exista hotel cu cabere antifonate perfect!

 162. Personal foarte amabil ; Lapte cu orez la micul dejun 🙂 ; Camere spatioase, confortabile si curate luna ; Locatie buna.

 163. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 164. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 165. מקום מעולה … בעל דירה נחמד ואדיב, תמיד זמין ותמיד מנסה לעזור (אפילו בעניינים שלא קשורים לדירה) מיקום מעולה יש שדרה של ברים , מועדונים ומסעדות ממש במרחק של דקה הליכה מהדירה , מאובזרת בכל מה שצריך… מסעדה כשרה שנקראת „מקסיקני” נמצאת במרחק הליכה של שתי דקות מהדירה…. מתאים לזוג (גם עד שני ילדים זה בסדר לדעתי) ממליץ מאוד!

 166. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 167. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 168. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 169. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 170. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 171. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 172. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 173. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 174. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 175. Am apreciat ambianta si facilitatile, parcare mare si gratuita. Micul dejun a fost foarte bun. Personalul este amabil si atent.

 176. Super cazare intr-o locatie f.buna, parcare generoasa in pretul camerei, . Piscina si centrul spa sunt superbe. Mic dejun f.variat si gustos. Personal extrem de amabil

 177. Micul dejun este abundent si foarte bun. Pozitia fata de Romexpo este excelenta, la doar 5 minute de mers pe jos.

 178. Pozele nu sunt reale, cazarea nu este in locatia din poze! Plata am facut-o inainte si mi am luat o mare teapa! Nu recomand

 179. Singurul lucru notabil a fost privelistea si balconul imens..

 180. The apartment was nice in a beautiful building and neighborhood. It was nicely designed with a nice kitchenet. Adrian was very nice and welcoming. All in total we did like our stay at prince.

 181. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 182. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 183. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 184. Apartament foarte bine utilat. Jaluzele opace la toate geamurile. Balcon extern. Cafea, apa si biscuiți. Multumim!

 185. Apartament nou. Totul nou. Dotat cu tot ce ai nevoie. Domnul care ne-a primit, un om deosebit.

 186. Garsoniera echipata complet (bucatarie cu plita, espresor, frigider, papuci de casa etc.). Parcare rezervata (in zona este greu de gasit).

 187. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 188. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 189. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 190. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 191. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 192. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 193. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 194. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 195. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 196. Locatie f.buna.Curatenie. Tot ce e necesar prezent.Personal amabil,saritor.

 197. Mic dejun excelent si diversificat. Mi-ar fi placut mai multe optiuni calde si mai multe legume/alimente bio la micul dejun. Facilitatea de a lua pranzul sau cina la Restaurantul Ibis a fost unul din criteriile pentru care am ales Hotelul. Meniul cinei (de doua ori am cinat )clar cinstit si bun! Distanta de Clinica Trident (unde am participat la un curs de 2 zile) am parcurs/o pe jos in 10 min.

 198. Un hotel care isi merita cele 3 stele. Camere foarte frumoase, curate. Baie curată. Mancare foarte bună, mic dejun variat si bogat. Tare mulțumită! Locatie langa Parlament, aproape de centru, liniste. Recomand cu caldura Ibis Parlament.

 199. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 200. Camera in regula, baia poate un pic cam inghiesuita si stramta, dar cu obiecte sanitare noi. Piscina mare, cred ca la dimensiuni olimpice, dar care din pacate nu are o zona cu adancime mica pentru odihna. Poate avantaj pentru inotatori experimentati, nefiind aglomeratie. Parcarea pazita.

 201. Camera spatioasa, mobilier nou, saltea si perne confortabile. Wifi foarte bun. Baia curata si utilata, fara miros de canalizare. Balcoane cu geam despartitor colorat (negru) astfel incat vecinii sa nu poata privi la tine cand iti bei cafeaua. Restaurantul frumos amenajat, personal foarte amabil si atent la detalii (ex inlocuire scrumiera nu doar cand e deja plina), mancare gustoasa si suficienta cantitativ (ador salata fitness!). Piscina exterioara mare, saltele noi si curate, neaglomerata si, deci, fara riscul de a fi nevoit sa suporti toata gama de mirosuri de parfum si, nu numai ….

 202. Mic dejun bogat, atmosfera placuta, amabilitate. Voi reveni cu drag.

 203. Revin destul de des la acest hotel. Imi place amabilitatea personalului si amplasarea hotelului. Este aproape de Aeroportul Otopeni si de Gara de Nord. Este un loc linistit si curat, in care te poti bucura de timpul liber la dispozitie.

 204. Doamnele de la curățenie foarte amabile, personalul de la receptie -dezamăgitor

 205. Designul interior al hotelului și amabilitatea personalului!

 206. Mi-a placut initiativa cu Mancarea reciclata, ca paturile au fost comode, si amplasarea!

 207. Super hotel desi are 3 stele. Pentru o noapte cat am stat nici nu e nevoie de mai mult. Super conceptul si design-ul camerei. Personalul foarte prietenos. Nu am simtit nici o diferenta intre 3 si 4 stele.

 208. Foarte confortabil patul, confortabile fotoliile, și sistemul de iluminare excelent.

 209. Locatia usor accesibila dintr-o zona destul de aglomerata – Baneasa. Este ca o evadare intr-un alt tinut, in doar citeva minute. Vegetatia exterioara si pavilioanele amenajate reprezinta un loc minunat pentru intruniri mai mari dar si pentru cupluri sau persoane in transit. Nu am servit micul dejun.

 210. Micul dejun a fost calitativ, e aproape de Baneasa Mall, personalul foarte amabil,recomand cu caldura

 211. Foarte aproape de clubul Quantic unde am concertat

 212. Micul dejun este surprinzator de bogat, mult imbunanatit fata de vara lui 2018. Apreciez ca foarte bune: curatenia, patul, linistea (cat se poate pentru localizarea hotelului), existenta parcarii (un mare plus), amenajarea camerei si a baii, oglinzile, sursele de lumina si situarea prizelor, plasa insecte, draperiile groase, facilitatile, mocheta, etc

 213. Totul. Este a doua oara când aleg Ambiance și la fel ca prima data totul a decurs minunat.

 214. Personal deosebit de amabil, curățenie, pat foarte confortabil, camera suficient de spațioasă.

 215. Curățenie, mic dejun delicios, personal amabil, parcare în fața proprietății, cameră mare, pat dublu ( nu două paturi / saltele unite ) , căldură, liniște, apă fierbinte. Te simți acasă!!!

 216. Personalul, faptul ca s-a facut curat in fiecare zi in camera, la 2 zile se schimba prosoapele. Mic dejun bufet suedez, bun, variat si consistent. Cu siguranta o sa ma mai intorc.

 217. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 218. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 219. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 220. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 221. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 222. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 223. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 224. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 225. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 226. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 227. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 228. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 229. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 230. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 231. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 232. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 233. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 234. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 235. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 236. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 237. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 238. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 239. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 240. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 241. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 242. Designul interior al hotelului și amabilitatea personalului!

 243. Mi-a placut initiativa cu Mancarea reciclata, ca paturile au fost comode, si amplasarea!

 244. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 245. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 246. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 247. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 248. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 249. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 250. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 251. Paul-gabriel mai 3, 2019 at 8:59 pm

  Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 252. Camera frumos amenajată. Curata. Salteaua patului excelenta

 253. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 254. Confortul camerei, personalul de la receptie, amplasarea locației.

 255. Amplasare unică în Bucuresti(in mijlocul parcului Herastrau), personal f.amabil,mic dejun f.bun,camera si baie mari,saltea buna,curățenie.

 256. Stilul hotelului. E plăcut, intim, amenajat cu bun gust. Personalul amabil. Micul dejun diversificat, frumos prezentat și cu produse de calitate. Locația e extraordinară.

 257. Personalul foarte amabil. locație ultracentrală, perfect pentru cei ce vor in primul rând să se distreze.

 258. Atmosfera deosebita!!!Calitate,Servicii o.k 👍Locatie excelenta….Personal Foarte serviabil!!Apreciez Mult👍👍

 259. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 260. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 261. Totul! Personal amabil, servicii impecabile, mic dejun excelent!

 262. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 263. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 264. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 265. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 266. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 267. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 268. A fost curat, locatia este chiar langa Centrul Vechi, temperatura in camera programabila, balcon pentru fumat, lift.

 269. Este cald, este curat, este in centru, primirea foarte prietenoasa. Perfect pentru mine!

 270. Gazda a fost foarte ok, eu inchiriasem apartamentul pentru 2 membrii ai familiei, dar ei m-au surprins si au venit toti adica 5, nestiind ca ar fi trebuit sa anunt in prealabil, dar gazda a fost intelegatoare iar problema rezolvata.

 271. Design-ul garsonierei si faptul ca e foarte spatioasa. E foarte placut si intim seara pe terasa.

 272. Locația, design-ul interior, ambianța camerei, mirosul placut si caldura!

 273. Locatie excelenta. Apartament curat , zona linistita.

 274. Absolut totul este frumos,locația excelenta,curățenie,recomand cu incredere

 275. Totul a fost super! Gazdele foarte prietenoase , apartamentul confortabil, amplasarea super! Foarte potrivit pentru cupluri dar si pentru familii cu copii.

 276. Am discutat cu proprietarul doar cu 2 ore inainte de a ajunge la apartament, dar totul a fost pregatit ca la carte. Curatenie si conform de nota 10.

 277. Apartament foarte curat si cu toate dotarile iar panorama este superba.Amplasarea in zona zero foarte aproape de centrul vechi.Rezervati fara retineri si nu veti regreta.

 278. Mi a placut totul in special locatia care este exact la kilometrul 0.

 279. Locația excelentă, acces ușor la mijloacele de transport în comun, baruri, restaurante; Vederea panoramică. Bucătăria utilată pentru cine vrea să-și prepare singur diverse. Gazdă primitoare, comunicare bună.

 280. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 281. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 282. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 283. Confortabil, lenjerie de pat impecabil de curată și locație centrală lângă restaurantele bune din centrul Bucureștiului.

 284. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 285. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 286. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 287. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 288. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 289. Confortul camerelor este chiar ok, curatenia este ok, personalul foarte amabil si orientat sa gaseasca solutii ok si rapid. Restaurantul are o bucatarie buna si cele cateva retete sunt suficiente pentru un sejur de pana la 3 zile

 290. Hotel foarte primitor, amenajat cu mult bun gust. Personal deosebit de amabil, curatenie exemplara, paturi confortabile si micul dejun proaspat, bogat si gustos. Vom reveni cu placere!

 291. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 292. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 293. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 294. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 295. Micul dejun decent, personalul prietenos, locatia buna, balcon generos cu priveliste frumoasa.

 296. Lenjerie curată, personal amabil, curățenie, parcare subterana

 297. Locatie, personal amabil si calificat, pat confortabil, zona linistita, restaurant din vecinatate

 298. Camera, balconul, faptul ca poti sa-ti pregatesti cafeaua si/ sau micul dejun in camera, frigiderul incapator

 299. Curat, locatie foarte buna, personal prietenos si serviabil

 300. Liniste si curatenie, aproape de centrul Bucurestiului

 301. Suntem turisti fideli ai acestui hotel. Il apreciem si il alegem pentru amplasarea centrala, pentru curatenie, pentru micul dejun gustos si variat.

 302. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 303. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 304. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 305. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 306. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 307. locatie buna, personal amabil, conditii exact de 4 stele.

 308. Locatia excelenta (de fapt acesta a fost principalul motiv pentru care am ales Hotel Berthelot). La micul dejun v-as sugera mai multe optiuni pentru turistii vegetarieni…si poate cafeaua mai savuroasa (de exemplu, expresso-ul pus la dispozitie in camera a fost mult mai bun!). Si poate suc fresh (cu adevarat)…

 309. Mi-a plăcut micul dejun. Locaţia destul de central, iar personalul foarte amabil. Voi revenii cu drag la acest hotel.

 310. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 311. Mic dejun bogat!Cafeaua f buna!Piscina frumoasa si curata!

 312. Claudiu-florin mai 18, 2019 at 1:53 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, parcare încăpătoare.

 313. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 314. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 315. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 316. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 317. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 318. Okromania2015 mai 18, 2019 at 1:53 pm

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 319. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 320. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 321. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 322. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 323. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 324. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 325. Florin-nicolae mai 18, 2019 at 1:53 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 326. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 327. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 328. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 329. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 330. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 331. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 332. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 333. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 334. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 335. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 336. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 337. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 338. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 339. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 340. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 341. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 342. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 343. Un loc în care merg de fiecare data cu plăcere! Curat, personal deosebit, mâncare bună, toate facilitățile!

 344. Amplasarea hotelului , spațiul din camera , curățenia ..

 345. Hotel cu acces spa, sala fitness , camerele cu pat king confortabile, spatioase,masina de cafea, bai moderne, curat!

 346. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 347. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 348. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 349. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 350. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 351. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 352. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 353. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 354. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 355. Pat f comod Curatenie impecabila Mic dejun variat Piscina f frumoasa si centru spa f bun

 356. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 357. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 358. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 359. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 360. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 361. Locatia a fost super, intr-o zona linistita si cu magazine in jur. Camera foarte frumos mobilata si spatioasa, patul foarte comod, curatenie.

 362. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 363. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 364. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 365. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 366. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 367. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 368. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 369. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 370. Mic dejun diversificat. Curat in camera si ingrijit

 371. Am solicitat mic dejun in camera si ne a fost servit foarte repede si foarte frumos aranjat . De asemenea am solicitat servicii de calcatorie si taxi si servirea a fost ireprosabila .

 372. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 373. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 374. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 375. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 376. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 377. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 378. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 379. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 380. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 381. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 382. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 383. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 384. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 5:03 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 385. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 386. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 387. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 388. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 389. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 390. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 391. Locatie foarte buna daca ajungeti cu trenul in Gara de Nord. Hotelul este situat la aproximativ 3 minute distanta de mers pe jos. Rezervare si plata fara probleme. Curat. Exista posibilitatea alegerii unei camere pentru fumatori.

 392. Amplasarea, este aproape de locul unde trebuia să ajung

 393. Nimic, este un hotel de tranzit. Nu o sa mai revin.

 394. Curatenie exemplara absolut peste tot: in curte, in parcare, pe hol, in baie si in camera. Impecabil! Amplasarea, locatia, raportul pret-calitate, camera si baia foarte spatioase, patul extrem de confortabil, amabilitatea personalului. Micul dejun ok.

 395. Parcul/gradina cu veverite si pasari.. camere spatioase si bine dotate (TV plat, veioze directionabile, frigider, fotolii, baie ok).. plase antitantari la geamuri.. taxi-call…

 396. Florin-nicolae iunie 14, 2019 at 4:29 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 397. Locatia in centru, dar in zona este foarte liniste

 398. personalul foarte amabil/ atent, camera foarte mare, mic dejun variat si bun

 399. Locație noua, foarte curata, personal extrem de amabil. Aici am găsit cea mai buna cafea de la micul dejun.

 400. Camera spațioasă, mic dejun diversificat, aproape de Romexpo!

 401. Foarte bune serviciile, micul dejun si personalul de nota 10+, camerele deosebit de frumoase si curate! O sa mai revenim cu drag la acest hotel minunat!!

 402. Design excelent, totul aranjat cu gust, personal foarte amabil

 403. Locatie excelenta, la 5 minute de mers de statia de metrou Unirii si la 8 minute de Centrul Vechi, plin de restaurante si cluburi. Curatenie, casa arata foarte bine, la fel si apartamentul – foarte spatios si amenajat cu gust. Bucataria este foarte mare si bine dotata.

 404. Pozitie foarte buna, relativ aproape de punctele de interes. Apartament foarte spatios, frumos amenajat, confortabil pe termen scurt. Self check-in / check-out. Parcarea nu este posibila in curte, dar am gasit loc pe strada.

 405. Curătenie Apartament foarte spatios, mult peste asteptari. Pozitie aproape de punctele de interes si totusi foarte linistit. Foarte confortabil, totul nou. Checkin si out super simplu. Curtea dotata cu in loc de baut cafea linistit.

 406. Un design modern, elegant, curat, foarte confortabil cu terasa pentru fumători.Servicii de cea mai buna calitate

 407. Totul la superlativ. Multumesc! O sa revin cu placere! Recomand!

 408. Foarte curat, pozitia foarte buna, camera cam mica, dar un plus a fost faptul ca avea balcon. Fetele de la receptie au fost extrem de amabile si mereu cu zambetul pe buze.

 409. Micul dejun a fost foarte bun.Mi-a depășit așteptările.Recomand această locație.

 410. Foarte curat si confortabil. Mic dejun foarte bun.Hotel cu o atmosfera speciala.As reveni cu drag!

 411. Personalul foarte amabil, parcare proprie, curățenie, pat confortabil, camera suficient de spațioasă. Mic dejun bufet suedez, bun, variat si consistent

 412. Personalul foarte amabil. Loc de parcare gratuit de la hotel si locatia foarte buna.

 413. Apartamentul este spațios, mic dejun bun, cafeau nu foarte bună Salteaua si patul foarte confortabile!

 414. Patul, super confortabil, curatenie, totul pregatit exact cum am si stabilit…ordonat, frumos, placut in rest…

 415. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 416. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 417. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 418. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 419. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 420. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 421. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 422. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 423. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 424. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 425. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 426. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 427. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 428. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 429. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 430. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 431. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 432. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 433. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 434. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 435. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 436. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 437. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 438. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 439. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 440. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 441. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 442. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 443. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 444. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 445. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 446. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 447. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 448. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 449. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 450. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 451. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 452. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 453. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 454. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 455. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 456. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 457. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 458. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 459. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 460. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 461. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 462. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 463. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 464. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 465. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 466. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 467. nu am avut mic dejun. in rest a fost totul wow. nu ma așteptam

 468. Locatia este foarte buna. Exact in centrul orasului intr-o zona linistita inconjurata de cladiri istorice. Totul este absolut nou si mobilat cu bun gust. Terasa are masuta si scaune unde iti poti savura cafeaua in liniste. Bucataria este utilata modern iar baia este suficient de spatioasa. Patul are saltea confortabila cu lenjerii noi noute. Voi reveni cu siguranta.

 469. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 470. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 471. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 472. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 473. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 474. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 475. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 476. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 477. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 478. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 479. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 480. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 481. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 482. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 483. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 484. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 485. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 486. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 487. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 488. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 489. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 490. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 491. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu „detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 492. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 493. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 494. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 495. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 496. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 497. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 498. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 499. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 500. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 501. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 502. Ne-a plăcut că am fost aproape de ambasada SUA, am mers cu taxi 5 minute, dar la întoarcere am luat-o pe jos aproximativ 20 minute, este trotuar, nu ai nicio grijă. E foarte aproape de Ikea, de Băneasa Shopping City, de Mega Image. Zona este liniștită, au un parc in fata hotelului, multă verdeață.

 503. Este frumos locul, multa verdeață, îngrijită… Un parc în toată regula

 504. Micul dejun excelent, curatenie, spatiu verde, balcon, angajati de nota 10. E aproape de aeroport si de RomExpo.

 505. personal amabil, curatenie impecabila, piscina si toate dotarile de care ai nevoie, zona linistita

 506. mic dejun bun, locatie eleganta si aerisita, piscina mare si curata

 507. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 508. Pat confortabil, curățenie maxima, liniste, siguranta. Hotel nou, sèrvicii ireproșabile. Recomand 🤗

 509. Locatia este perfecta pentru turisti care doresc cazare aproape de Gara de Nord. Parcare asigurata gratis in interior, este un plus. Personal dragut si bine-primitor! Mic dejun bonus pentru turisti (cafea buna, croissant si un fruct fresh). O incantare! Felicitari!

 510. Un loc care se vrea exclusivist. Modern si cochet.

 511. Locatie excelenta! Ambianta! Camera in ansamblul ei este minunata!

 512. Personal foarte amabil. Mobilier modern și design plăcut.

 513. Personalul este admirabil. Curățenia este exemplara. Mobilierul este frumos asortat. Camera denota intimitate. Locația este foarte buna. Scurgerea de la duș defecta, se inunda baia cu apă. Multe facilități de mâncare in zona apropiata inclusiv un Mega Image non stop

 514. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 515. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 516. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 517. Personalul , camera , locatie, mic dejun , super ok

 518. Locatia foarte buna, tematica a surprins placut, concluzionând – a fost un sejur placut! Mulțumim!

 519. Personal receptiv si foarte amabil.Check in-ul a fost la 11. Camera curata.

 520. Totul a fost bine a fost liniște cu drag am sa mai revin.

 521. Mi a plăcut patul in care am dormit! Zona e linistita.personalul e foarte amabil

 522. Mi-au facut check in chiar daca am ajuns cu mult inaintea orei acestuia. Patul a fost foarte confortabil, a fost curătenie peste tot, micul dejun a oferit diversitate și calitate.

 523. Curat, luminos, spatios,liniste pe timpul noptii, raportul pret-calitate este excelent.

 524. Locatie excelentă, curățenie ireproșabilă (din punctul de vedere al unui bărbat), recepție non stop, raport preț/calitate bun. Nu are foarte multe facilități, are strictul necesar conform prezentării, dar sunt funcționale, fără probleme.

 525. Pozitionare centrala, posibilitatea de a parca langa proprietate

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled