Cazare ieftina Bucuresti Sector 5

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ariadna si Pompilia Cihac din Buda, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ariadna si Pompilia Cihac din Buda, jud. BacauCazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Svetlana si Aurelia Marinescu din Vasile Alecsandri, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Svetlana si Aurelia Marinescu din Vasile Alecsandri, jud. GalatiCazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Arina si Silvana Bârsănescu din Hiliseu-Horia, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Arina si Silvana Bârsănescu din Hiliseu-Horia, jud. BotosaniCazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Cleopatra si Eftimie Răducanu din Tarsolt, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Cleopatra si Eftimie Răducanu din Tarsolt, jud. Satu MareCazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Rafael si Varvara Chira din Topalu, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Rafael si Varvara Chira din Topalu, jud. ConstantaCazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Irinel si Daniela Breban din Casian, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Irinel si Daniela Breban din Casian, jud. ConstantaCazare in Sector 5, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu “aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 29. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 30. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 31. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 32. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 33. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 34. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 35. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 36. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 37. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 38. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 39. Perfect studio and location. Would definitely go back

 40. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 41. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 42. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 43. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 44. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 45. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 46. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 47. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 48. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 49. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 50. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 51. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 52. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 53. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 54. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 55. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 56. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 57. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 58. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 59. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 60. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 61. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 62. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 63. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 64. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 65. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 66. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 67. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 68. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 69. Perfect studio and location. Would definitely go back

 70. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 71. Personalul de la Receptie putin amabil!Platesc 68 de lei pentru ce am consumat,dau 100 de lei si primesc 30 înapoi!Sa inteleg ca 2 lei e bacșișul lor pt ca au incasat?Nu mi se pare in regula ca si client sa nu primesc restul intreg inapoi,nu sunt multi bani dar gestul in sine e neplăcut!Cei de la Restaurant si Bar au fost foarte Ok,si drăguți!

 72. Personalul drăguț, locația buna,curat,mic dejun variat si bun,etc…

 73. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 74. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 75. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 76. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 77. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 78. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 79. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 80. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 81. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 82. Locatie excelenta Gazda a fost formidabila. Iti multumim Mihaela pt sederea incredibila si amabilitatea ta. Camera buna unde ai tot necesarul, patul si pernele foarte confortabile. Cu siguranta vom reveni!

 83. Excelent. Curat, patul foarte confortabil, jacuzzi, fier de calcat, frigider, expresor, tv, internet, minibar gratuit. Ma intorc sigur!!!!!

 84. Gazda este de nota 20. Totul a fost peste așteptări. Cu siguranța vom recomanda.

 85. Am fost placut impresionati de capacitatea foarte mare de gazduire a unui grup mare de turisti, curatenia si deasemenea locatia centrala. Gazda a fost foarte ospitaliera. Ireprosabil totul.

 86. Second time we stay in one of Bogdan’s and Cristina’s flat and was another great experience. Both were very responsive to our queries and like last time we had complementary fruit and wine. Everything went perfect, transfer from the airport at a great price , amazing central flat, close to everything you possibly need, decorated with great style, spacious, sparkling clean and a fully equipped kitchen. We’ll definitely book them when returning to Bucharest.

 87. Perfect location, very spacious and beautiful apartment, everyfing is new and modern, smoking place on the balcony, transfer sevices, close to everyfing. Great host. Thank you!

 88. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 89. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 90. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 91. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 92. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 93. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 94. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 95. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 96. Totul ok. Hotel amplasat in centrul Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de piata Universitatii si de centrul vechi al orasului, parcarea autoturismelor se face in spatele hotelului, desi nu este foarte incapatoare, micul dejun diversificat, camerele dotate si curate. Raport pret/calitate foarte convenabil.

 97. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 98. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 99. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 100. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 101. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 102. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 103. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 104. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 105. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 106. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 107. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 108. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 109. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 110. L’appartement est très bien situé au cœur de la vieille ville. Le quartier Lipscani regorge de bars et de restaurants et est très animé mais le studio est dans une rue piétonnière et il est très calme car il donne sur une cour intérieure. L’équipement électroménager est correct (plaques de cuisson, four à micro ondes, réfrigérateur, machine à laver, fer à repasser, étendage); le coin séjour est accueillant (canapé, table et téléviseur équipé de Netflix, bon éclairage); la chambre est confortable(grand lit avec matelas moelleux, armoire avec cintres et petit meuble de rangement), la salle de bains est convenable.

 111. Este piso esta muy bien situado, en el Centro Antiguo de la ciudad. Muy limpio y bien acogedor.

 112. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 113. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 114. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 115. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 116. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 117. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 118. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 119. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 120. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 121. Locația perfecta, distanță foarte mică de centrul vechi, spatiu foarte mare, jacuzzi, 3 Balcoane, caldura

 122. The staff was super friendly and made our experience easy and comfortable. Our apartment was gorgeous and very spacious! The location was perfect, next to tons of bars and restaurants.

 123. Personal súper amable, nos hicieron de cenar incluso cuando ya había cerrado la cocina!

 124. Totul a fost dragut, inclusive gazda care ne-a predate cheie si mi-a dat cateva instructiuni…pentru acces. La fel si check out a fost comod.

 125. Localizarea in zona centrală, promptitudinea gazdei, curățenia din apartament si stilul elegant

 126. Locația excelenta. Raport calitate preț excelent. Pozele sunt reale și chiar totul e super ok. Poziționare în piață romana, aproape de orice. Proprietara amabila, comunicativa.

 127. Poziția geografica, vederea din balcon, curețenia din locație, personalul. Totul

 128. Excelent raport pret calitate, proprietarul foarte amabil, curatenie impecabila, foarte intim. Mii de multumiri gazdei!

 129. Gazda deosebit de amabila. Pozitie centrala si raport calitate / pret bun.

 130. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 131. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 132. Locatia, mancarea la restaurant foarte buna, personalul amabil.

 133. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 134. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 135. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 136. Tot mi a placut cuat si cum sunt mereu pe drumuri am vazut diverse case pot sa va spun ca va recomand 10+

 137. Curatenia din apartament. Mobilierul se afla intr-o stare buna.

 138. Un plus mentionabil a fost flexibilitatea in privinta prelungirii rezervarii (fara plata anticipata). Spatiul/serviciile in general se prezinta ok cu exceptia aspectelor negative prezentate care sunt destul de importante !

 139. Nu mi-a placut faptul ca nu am avut micul dejun inclus. Pentru un hotel de acest gen, micul dejun ar trebui sa fie inclus. In rest totul a fost minunat. Foarte aproape de centru, camera mare, spatioasa si foarte calduroasa.

 140. E super…revin cu placere de fiecare data… E a patra oara cand stau aici….nici nu ma gandesc sa caut alt hotel in Bucuresti

 141. EXCELENT PT UN HOTEL AFLAT IN CHIAR INIMA ORASULUI

 142. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 143. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 144. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 145. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 146. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 147. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 148. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 149. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 150. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 151. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 152. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 153. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 154. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 155. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 156. Gabriela is wonderful person very helpful.. All is great… The apartment is clean, warm, comfort bed, it had everything you need and feel like your home. I suggest it to you.. First of all thanks a lot Gabriela you have done very good work for all and I appreciate…

 157. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 158. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 159. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 160. Camera a depășit asteptarile. Spatioasa, foarte curata, baia mare, patul comfortabil, lenjerie f curata. Am avut si o camaruta cu o canapea si un loc de servit ceaiul. Micul dejun a fost ok. M-am simtit bine.

 161. Locatie excelenta, voi mai reveni. Nu am crezut ca exista hotel cu cabere antifonate perfect!

 162. Personal foarte amabil ; Lapte cu orez la micul dejun 🙂 ; Camere spatioase, confortabile si curate luna ; Locatie buna.

 163. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 164. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 165. מקום מעולה … בעל דירה נחמד ואדיב, תמיד זמין ותמיד מנסה לעזור (אפילו בעניינים שלא קשורים לדירה) מיקום מעולה יש שדרה של ברים , מועדונים ומסעדות ממש במרחק של דקה הליכה מהדירה , מאובזרת בכל מה שצריך… מסעדה כשרה שנקראת “מקסיקני” נמצאת במרחק הליכה של שתי דקות מהדירה…. מתאים לזוג (גם עד שני ילדים זה בסדר לדעתי) ממליץ מאוד!

 166. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 167. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 168. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 169. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 170. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 171. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 172. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 173. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 174. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 175. Am apreciat ambianta si facilitatile, parcare mare si gratuita. Micul dejun a fost foarte bun. Personalul este amabil si atent.

 176. Super cazare intr-o locatie f.buna, parcare generoasa in pretul camerei, . Piscina si centrul spa sunt superbe. Mic dejun f.variat si gustos. Personal extrem de amabil

 177. Micul dejun este abundent si foarte bun. Pozitia fata de Romexpo este excelenta, la doar 5 minute de mers pe jos.

 178. Pozele nu sunt reale, cazarea nu este in locatia din poze! Plata am facut-o inainte si mi am luat o mare teapa! Nu recomand

 179. Singurul lucru notabil a fost privelistea si balconul imens..

 180. The apartment was nice in a beautiful building and neighborhood. It was nicely designed with a nice kitchenet. Adrian was very nice and welcoming. All in total we did like our stay at prince.

 181. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 182. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 183. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 184. Apartament foarte bine utilat. Jaluzele opace la toate geamurile. Balcon extern. Cafea, apa si biscuiți. Multumim!

 185. Apartament nou. Totul nou. Dotat cu tot ce ai nevoie. Domnul care ne-a primit, un om deosebit.

 186. Garsoniera echipata complet (bucatarie cu plita, espresor, frigider, papuci de casa etc.). Parcare rezervata (in zona este greu de gasit).

 187. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 188. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 189. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 190. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 191. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 192. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 193. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 194. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 195. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 196. Locatie f.buna.Curatenie. Tot ce e necesar prezent.Personal amabil,saritor.

 197. Mic dejun excelent si diversificat. Mi-ar fi placut mai multe optiuni calde si mai multe legume/alimente bio la micul dejun. Facilitatea de a lua pranzul sau cina la Restaurantul Ibis a fost unul din criteriile pentru care am ales Hotelul. Meniul cinei (de doua ori am cinat )clar cinstit si bun! Distanta de Clinica Trident (unde am participat la un curs de 2 zile) am parcurs/o pe jos in 10 min.

 198. Un hotel care isi merita cele 3 stele. Camere foarte frumoase, curate. Baie curată. Mancare foarte bună, mic dejun variat si bogat. Tare mulțumită! Locatie langa Parlament, aproape de centru, liniste. Recomand cu caldura Ibis Parlament.

 199. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 200. Camera in regula, baia poate un pic cam inghiesuita si stramta, dar cu obiecte sanitare noi. Piscina mare, cred ca la dimensiuni olimpice, dar care din pacate nu are o zona cu adancime mica pentru odihna. Poate avantaj pentru inotatori experimentati, nefiind aglomeratie. Parcarea pazita.

 201. Camera spatioasa, mobilier nou, saltea si perne confortabile. Wifi foarte bun. Baia curata si utilata, fara miros de canalizare. Balcoane cu geam despartitor colorat (negru) astfel incat vecinii sa nu poata privi la tine cand iti bei cafeaua. Restaurantul frumos amenajat, personal foarte amabil si atent la detalii (ex inlocuire scrumiera nu doar cand e deja plina), mancare gustoasa si suficienta cantitativ (ador salata fitness!). Piscina exterioara mare, saltele noi si curate, neaglomerata si, deci, fara riscul de a fi nevoit sa suporti toata gama de mirosuri de parfum si, nu numai ….

 202. Mic dejun bogat, atmosfera placuta, amabilitate. Voi reveni cu drag.

 203. Revin destul de des la acest hotel. Imi place amabilitatea personalului si amplasarea hotelului. Este aproape de Aeroportul Otopeni si de Gara de Nord. Este un loc linistit si curat, in care te poti bucura de timpul liber la dispozitie.

 204. Doamnele de la curățenie foarte amabile, personalul de la receptie -dezamăgitor

 205. Designul interior al hotelului și amabilitatea personalului!

 206. Mi-a placut initiativa cu Mancarea reciclata, ca paturile au fost comode, si amplasarea!

 207. Super hotel desi are 3 stele. Pentru o noapte cat am stat nici nu e nevoie de mai mult. Super conceptul si design-ul camerei. Personalul foarte prietenos. Nu am simtit nici o diferenta intre 3 si 4 stele.

 208. Foarte confortabil patul, confortabile fotoliile, și sistemul de iluminare excelent.

 209. Locatia usor accesibila dintr-o zona destul de aglomerata – Baneasa. Este ca o evadare intr-un alt tinut, in doar citeva minute. Vegetatia exterioara si pavilioanele amenajate reprezinta un loc minunat pentru intruniri mai mari dar si pentru cupluri sau persoane in transit. Nu am servit micul dejun.

 210. Micul dejun a fost calitativ, e aproape de Baneasa Mall, personalul foarte amabil,recomand cu caldura

 211. Foarte aproape de clubul Quantic unde am concertat

 212. Micul dejun este surprinzator de bogat, mult imbunanatit fata de vara lui 2018. Apreciez ca foarte bune: curatenia, patul, linistea (cat se poate pentru localizarea hotelului), existenta parcarii (un mare plus), amenajarea camerei si a baii, oglinzile, sursele de lumina si situarea prizelor, plasa insecte, draperiile groase, facilitatile, mocheta, etc

 213. Totul. Este a doua oara când aleg Ambiance și la fel ca prima data totul a decurs minunat.

 214. Personal deosebit de amabil, curățenie, pat foarte confortabil, camera suficient de spațioasă.

 215. Curățenie, mic dejun delicios, personal amabil, parcare în fața proprietății, cameră mare, pat dublu ( nu două paturi / saltele unite ) , căldură, liniște, apă fierbinte. Te simți acasă!!!

 216. Personalul, faptul ca s-a facut curat in fiecare zi in camera, la 2 zile se schimba prosoapele. Mic dejun bufet suedez, bun, variat si consistent. Cu siguranta o sa ma mai intorc.

 217. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 218. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 219. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 220. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 221. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 222. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 223. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 224. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 225. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 226. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 227. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 228. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 229. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 230. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 231. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 232. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 233. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 234. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 235. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 236. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 237. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 238. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 239. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 240. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 241. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 242. Designul interior al hotelului și amabilitatea personalului!

 243. Mi-a placut initiativa cu Mancarea reciclata, ca paturile au fost comode, si amplasarea!

 244. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 245. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 246. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 247. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 248. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 249. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 250. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 251. Paul-gabriel mai 3, 2019 at 8:59 pm

  Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 252. Camera frumos amenajată. Curata. Salteaua patului excelenta

 253. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 254. Confortul camerei, personalul de la receptie, amplasarea locației.

 255. Amplasare unică în Bucuresti(in mijlocul parcului Herastrau), personal f.amabil,mic dejun f.bun,camera si baie mari,saltea buna,curățenie.

 256. Stilul hotelului. E plăcut, intim, amenajat cu bun gust. Personalul amabil. Micul dejun diversificat, frumos prezentat și cu produse de calitate. Locația e extraordinară.

 257. Personalul foarte amabil. locație ultracentrală, perfect pentru cei ce vor in primul rând să se distreze.

 258. Atmosfera deosebita!!!Calitate,Servicii o.k 👍Locatie excelenta….Personal Foarte serviabil!!Apreciez Mult👍👍

 259. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 260. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 261. Totul! Personal amabil, servicii impecabile, mic dejun excelent!

 262. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 263. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 264. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 265. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 266. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 267. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 268. A fost curat, locatia este chiar langa Centrul Vechi, temperatura in camera programabila, balcon pentru fumat, lift.

 269. Este cald, este curat, este in centru, primirea foarte prietenoasa. Perfect pentru mine!

 270. Gazda a fost foarte ok, eu inchiriasem apartamentul pentru 2 membrii ai familiei, dar ei m-au surprins si au venit toti adica 5, nestiind ca ar fi trebuit sa anunt in prealabil, dar gazda a fost intelegatoare iar problema rezolvata.

 271. Design-ul garsonierei si faptul ca e foarte spatioasa. E foarte placut si intim seara pe terasa.

 272. Locația, design-ul interior, ambianța camerei, mirosul placut si caldura!

 273. Locatie excelenta. Apartament curat , zona linistita.

 274. Absolut totul este frumos,locația excelenta,curățenie,recomand cu incredere

 275. Totul a fost super! Gazdele foarte prietenoase , apartamentul confortabil, amplasarea super! Foarte potrivit pentru cupluri dar si pentru familii cu copii.

 276. Am discutat cu proprietarul doar cu 2 ore inainte de a ajunge la apartament, dar totul a fost pregatit ca la carte. Curatenie si conform de nota 10.

 277. Apartament foarte curat si cu toate dotarile iar panorama este superba.Amplasarea in zona zero foarte aproape de centrul vechi.Rezervati fara retineri si nu veti regreta.

 278. Mi a placut totul in special locatia care este exact la kilometrul 0.

 279. Locația excelentă, acces ușor la mijloacele de transport în comun, baruri, restaurante; Vederea panoramică. Bucătăria utilată pentru cine vrea să-și prepare singur diverse. Gazdă primitoare, comunicare bună.

 280. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 281. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 282. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 283. Confortabil, lenjerie de pat impecabil de curată și locație centrală lângă restaurantele bune din centrul Bucureștiului.

 284. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 285. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 286. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 287. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 288. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 289. Confortul camerelor este chiar ok, curatenia este ok, personalul foarte amabil si orientat sa gaseasca solutii ok si rapid. Restaurantul are o bucatarie buna si cele cateva retete sunt suficiente pentru un sejur de pana la 3 zile

 290. Hotel foarte primitor, amenajat cu mult bun gust. Personal deosebit de amabil, curatenie exemplara, paturi confortabile si micul dejun proaspat, bogat si gustos. Vom reveni cu placere!

 291. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 292. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 293. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 294. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 295. Micul dejun decent, personalul prietenos, locatia buna, balcon generos cu priveliste frumoasa.

 296. Lenjerie curată, personal amabil, curățenie, parcare subterana

 297. Locatie, personal amabil si calificat, pat confortabil, zona linistita, restaurant din vecinatate

 298. Camera, balconul, faptul ca poti sa-ti pregatesti cafeaua si/ sau micul dejun in camera, frigiderul incapator

 299. Curat, locatie foarte buna, personal prietenos si serviabil

 300. Liniste si curatenie, aproape de centrul Bucurestiului

 301. Suntem turisti fideli ai acestui hotel. Il apreciem si il alegem pentru amplasarea centrala, pentru curatenie, pentru micul dejun gustos si variat.

 302. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 303. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 304. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 305. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 306. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 307. locatie buna, personal amabil, conditii exact de 4 stele.

 308. Locatia excelenta (de fapt acesta a fost principalul motiv pentru care am ales Hotel Berthelot). La micul dejun v-as sugera mai multe optiuni pentru turistii vegetarieni…si poate cafeaua mai savuroasa (de exemplu, expresso-ul pus la dispozitie in camera a fost mult mai bun!). Si poate suc fresh (cu adevarat)…

 309. Mi-a plăcut micul dejun. Locaţia destul de central, iar personalul foarte amabil. Voi revenii cu drag la acest hotel.

 310. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 311. Mic dejun bogat!Cafeaua f buna!Piscina frumoasa si curata!

 312. Claudiu-florin mai 18, 2019 at 1:53 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, parcare încăpătoare.

 313. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 314. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 315. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 316. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 317. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 318. Okromania2015 mai 18, 2019 at 1:53 pm

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 319. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 320. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 321. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 322. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 323. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 324. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 325. Florin-nicolae mai 18, 2019 at 1:53 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 326. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 327. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 328. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 329. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 330. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 331. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 332. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 333. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 334. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 335. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 336. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 337. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 338. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 339. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 340. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 341. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 342. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 343. Un loc în care merg de fiecare data cu plăcere! Curat, personal deosebit, mâncare bună, toate facilitățile!

 344. Amplasarea hotelului , spațiul din camera , curățenia ..

 345. Hotel cu acces spa, sala fitness , camerele cu pat king confortabile, spatioase,masina de cafea, bai moderne, curat!

 346. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 347. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 348. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 349. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 350. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 351. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 352. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 353. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 354. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 355. Pat f comod Curatenie impecabila Mic dejun variat Piscina f frumoasa si centru spa f bun

 356. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 357. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 358. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 359. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 360. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 361. Locatia a fost super, intr-o zona linistita si cu magazine in jur. Camera foarte frumos mobilata si spatioasa, patul foarte comod, curatenie.

 362. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 363. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 364. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 365. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 366. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 367. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 368. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 369. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 370. Mic dejun diversificat. Curat in camera si ingrijit

 371. Am solicitat mic dejun in camera si ne a fost servit foarte repede si foarte frumos aranjat . De asemenea am solicitat servicii de calcatorie si taxi si servirea a fost ireprosabila .

 372. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 373. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 374. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 375. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 376. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 377. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 378. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 379. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 380. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 381. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 382. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 383. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 384. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 5:03 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 385. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 386. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 387. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 388. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 389. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 390. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 391. Locatie foarte buna daca ajungeti cu trenul in Gara de Nord. Hotelul este situat la aproximativ 3 minute distanta de mers pe jos. Rezervare si plata fara probleme. Curat. Exista posibilitatea alegerii unei camere pentru fumatori.

 392. Amplasarea, este aproape de locul unde trebuia să ajung

 393. Nimic, este un hotel de tranzit. Nu o sa mai revin.

 394. Curatenie exemplara absolut peste tot: in curte, in parcare, pe hol, in baie si in camera. Impecabil! Amplasarea, locatia, raportul pret-calitate, camera si baia foarte spatioase, patul extrem de confortabil, amabilitatea personalului. Micul dejun ok.

 395. Parcul/gradina cu veverite si pasari.. camere spatioase si bine dotate (TV plat, veioze directionabile, frigider, fotolii, baie ok).. plase antitantari la geamuri.. taxi-call…

 396. Florin-nicolae iunie 14, 2019 at 4:29 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 397. Locatia in centru, dar in zona este foarte liniste

 398. personalul foarte amabil/ atent, camera foarte mare, mic dejun variat si bun

 399. Locație noua, foarte curata, personal extrem de amabil. Aici am găsit cea mai buna cafea de la micul dejun.

 400. Camera spațioasă, mic dejun diversificat, aproape de Romexpo!

 401. Foarte bune serviciile, micul dejun si personalul de nota 10+, camerele deosebit de frumoase si curate! O sa mai revenim cu drag la acest hotel minunat!!

 402. Design excelent, totul aranjat cu gust, personal foarte amabil

 403. Locatie excelenta, la 5 minute de mers de statia de metrou Unirii si la 8 minute de Centrul Vechi, plin de restaurante si cluburi. Curatenie, casa arata foarte bine, la fel si apartamentul – foarte spatios si amenajat cu gust. Bucataria este foarte mare si bine dotata.

 404. Pozitie foarte buna, relativ aproape de punctele de interes. Apartament foarte spatios, frumos amenajat, confortabil pe termen scurt. Self check-in / check-out. Parcarea nu este posibila in curte, dar am gasit loc pe strada.

 405. Curătenie Apartament foarte spatios, mult peste asteptari. Pozitie aproape de punctele de interes si totusi foarte linistit. Foarte confortabil, totul nou. Checkin si out super simplu. Curtea dotata cu in loc de baut cafea linistit.

 406. Un design modern, elegant, curat, foarte confortabil cu terasa pentru fumători.Servicii de cea mai buna calitate

 407. Totul la superlativ. Multumesc! O sa revin cu placere! Recomand!

 408. Foarte curat, pozitia foarte buna, camera cam mica, dar un plus a fost faptul ca avea balcon. Fetele de la receptie au fost extrem de amabile si mereu cu zambetul pe buze.

 409. Micul dejun a fost foarte bun.Mi-a depășit așteptările.Recomand această locație.

 410. Foarte curat si confortabil. Mic dejun foarte bun.Hotel cu o atmosfera speciala.As reveni cu drag!

 411. Personalul foarte amabil, parcare proprie, curățenie, pat confortabil, camera suficient de spațioasă. Mic dejun bufet suedez, bun, variat si consistent

 412. Personalul foarte amabil. Loc de parcare gratuit de la hotel si locatia foarte buna.

 413. Apartamentul este spațios, mic dejun bun, cafeau nu foarte bună Salteaua si patul foarte confortabile!

 414. Patul, super confortabil, curatenie, totul pregatit exact cum am si stabilit…ordonat, frumos, placut in rest…

 415. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 416. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 417. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 418. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 419. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 420. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 421. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 422. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 423. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 424. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 425. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 426. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 427. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 428. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 429. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 430. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 431. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 432. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 433. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 434. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 435. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 436. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 437. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 438. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 439. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 440. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 441. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 442. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 443. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 444. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 445. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 446. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 447. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 448. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 449. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 450. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 451. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 452. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 453. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 454. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 455. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 456. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 457. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 458. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 459. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 460. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 461. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 462. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 463. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 464. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 465. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 466. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 467. nu am avut mic dejun. in rest a fost totul wow. nu ma așteptam

 468. Locatia este foarte buna. Exact in centrul orasului intr-o zona linistita inconjurata de cladiri istorice. Totul este absolut nou si mobilat cu bun gust. Terasa are masuta si scaune unde iti poti savura cafeaua in liniste. Bucataria este utilata modern iar baia este suficient de spatioasa. Patul are saltea confortabila cu lenjerii noi noute. Voi reveni cu siguranta.

 469. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 470. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 471. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 472. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 473. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 474. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 475. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 476. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 477. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 478. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 479. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 480. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 481. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 482. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 483. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 484. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 485. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 486. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 487. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 488. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 489. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 490. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 491. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 492. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 493. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 494. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 495. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 496. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 497. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 498. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 499. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 500. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 501. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 502. Ne-a plăcut că am fost aproape de ambasada SUA, am mers cu taxi 5 minute, dar la întoarcere am luat-o pe jos aproximativ 20 minute, este trotuar, nu ai nicio grijă. E foarte aproape de Ikea, de Băneasa Shopping City, de Mega Image. Zona este liniștită, au un parc in fata hotelului, multă verdeață.

 503. Este frumos locul, multa verdeață, îngrijită… Un parc în toată regula

 504. Micul dejun excelent, curatenie, spatiu verde, balcon, angajati de nota 10. E aproape de aeroport si de RomExpo.

 505. personal amabil, curatenie impecabila, piscina si toate dotarile de care ai nevoie, zona linistita

 506. mic dejun bun, locatie eleganta si aerisita, piscina mare si curata

 507. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 508. Pat confortabil, curățenie maxima, liniste, siguranta. Hotel nou, sèrvicii ireproșabile. Recomand 🤗

 509. Locatia este perfecta pentru turisti care doresc cazare aproape de Gara de Nord. Parcare asigurata gratis in interior, este un plus. Personal dragut si bine-primitor! Mic dejun bonus pentru turisti (cafea buna, croissant si un fruct fresh). O incantare! Felicitari!

 510. Un loc care se vrea exclusivist. Modern si cochet.

 511. Locatie excelenta! Ambianta! Camera in ansamblul ei este minunata!

 512. Personal foarte amabil. Mobilier modern și design plăcut.

 513. Personalul este admirabil. Curățenia este exemplara. Mobilierul este frumos asortat. Camera denota intimitate. Locația este foarte buna. Scurgerea de la duș defecta, se inunda baia cu apă. Multe facilități de mâncare in zona apropiata inclusiv un Mega Image non stop

 514. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 515. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 516. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 517. Personalul , camera , locatie, mic dejun , super ok

 518. Locatia foarte buna, tematica a surprins placut, concluzionând – a fost un sejur placut! Mulțumim!

 519. Personal receptiv si foarte amabil.Check in-ul a fost la 11. Camera curata.

 520. Totul a fost bine a fost liniște cu drag am sa mai revin.

 521. Mi a plăcut patul in care am dormit! Zona e linistita.personalul e foarte amabil

 522. Mi-au facut check in chiar daca am ajuns cu mult inaintea orei acestuia. Patul a fost foarte confortabil, a fost curătenie peste tot, micul dejun a oferit diversitate și calitate.

 523. Curat, luminos, spatios,liniste pe timpul noptii, raportul pret-calitate este excelent.

 524. Locatie excelentă, curățenie ireproșabilă (din punctul de vedere al unui bărbat), recepție non stop, raport preț/calitate bun. Nu are foarte multe facilități, are strictul necesar conform prezentării, dar sunt funcționale, fără probleme.

 525. Pozitionare centrala, posibilitatea de a parca langa proprietate

 526. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 527. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 528. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu “pretentii”

 529. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 530. Great location near old town. Spacious two rooms with air conditioner. Balcony with table and chairs. First floor so no need to use rickety elevator. The owner cooperated and tried to fix the things we pointed out to him.

 531. Die Lage war top. Nah zu allem. Das Bett war bequem.

 532. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 533. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 534. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 535. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 536. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 537. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 538. Ap este mare , curat , ordonat cu multe spatii de depozitare Bucataria super utilata

 539. Totul a fost de nota 10, curatenie, discretie, amplasare, dotari.

 540. Very nice apartment – clean, new furniture, good repair, there is everything you need and even more. Special thanks to the owner – he met us, helped with parking, accompanied during the stay. It was a big unexpected pleasure to have welcome drinks. We definitely recommend this apartment and we’ll take it again next time in Bucharest!!!

 541. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 542. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 543. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 544. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 545. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 546. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 547. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 548. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 549. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 550. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 551. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 552. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 553. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 554. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 555. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 556. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 557. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 558. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 559. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 560. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 561. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 562. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 563. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 564. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 565. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 566. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 567. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 568. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 569. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 570. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 571. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 572. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 573. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 574. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 575. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 576. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 577. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 578. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 579. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 580. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 581. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 582. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 583. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 584. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 585. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 586. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 587. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 588. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 589. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 590. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 591. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 592. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 593. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 594. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 595. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 596. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 597. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 598. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 599. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 600. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 601. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 602. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 603. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 604. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 605. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 606. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 607. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 608. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 609. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 610. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 611. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 612. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 613. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 614. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 615. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 616. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 617. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 618. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 619. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 620. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 621. The perfect place to stay in when visiting Bucharest. Our room and the bathroom were very comfortable and perfectly clean. There also is a fully equipped kitchen with a wide range of different spices and basic cooking ingredients free to use. If you need to do some laundry, the flat even includes a washing machine. Within walking distance, you can reach countless bars, restaurants, parks and important sights. What made our stay especially enjoyable, however, was the host. Dan is really attentive and helpful and really does everything to make you feel welcome. He and his friend own two other hostels in Bucharest where they organize special events, including dinners or yoga sessions. All in all, we have had a perfect stay here in Bucharest, not least due to Dan and his incredible hospitality.

 622. Apartament renovat recent foarte aproape de universitate si centrul vechi

 623. Foarte curat si amenajat cu gust,gazda foarte prietenoasa,totul ok

 624. The apartment is very close to the old city center, just a few minutes by foot. It’s new and that applies to every aspect: bathroom, bed, mattress, pillows and linens, kitchenware, etc. The owner is very polite and was very easy to talk to. The apartment is quiet and there are plenty of restaurants and cafe’s nearby. I really liked the cleaning detail.

 625. The location is perfect. Piata Romana ( or Roman Plaza) metro station is just 30 seconds away by walk and this makes it really convenient to travel anywhere in Bucharest. It is on the main road and has lots of shops and other points of interests nearby. The room itself was good and the amenities provided were really good. The host was very nice and kind. If you want a room at good place which is near to metro and Old town as well, then select this one.

 626. I would definitely recommend this property! It is very close to the city, all facilities needed are present, its clean and the landlord is fantastic. We had some difficulties during our stay to which anticipated perfectly. He is very helpful and kind.

 627. Great and full equiped Apartment in the City centre. Very clean. Uncompliceted handover of the keys. Very central at Piata Romana, a central place with Metro, bus stop direct to Airport, McDonalds and Co.

 628. Micul dejun, excelent. Bufet suedez, cu o mare diversitate, daca se doreste, se poate servic inclusiv un mic dejun cu oua, la alegere, fiert, ochiuri de ou, omleta. De asemenea, curatenia din camere, excelenta. Personalul, tot respectul, am pus anuntul cu “Do not disturb” din greseala, si nu s-a intrat in camera. Asta e, greseala noastra 🙂 Piscina exterioara cu apa calda, pe la 30 C cred ca avea.

 629. Restaurantele și personalul aferent, curățenia, spa-ul superb, camera curată, complet dotată(chiar și cu fier + masă de călcat). Personalul de la recepție foarte bine pregatit.

 630. personalul amabil, zona ( acces facil catre parcul herastrau, salonul auto si therme )

 631. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 632. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 633. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 634. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 635. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 636. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 637. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 638. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 639. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 640. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 641. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 642. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 643. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 644. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 645. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 646. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 647. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 648. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 649. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 650. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 651. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 652. Amplasarea, compartimentarea apartamentului si facilitatile, m-au facut sa ma simt ca acasa

 653. Totul a fost conform descrierilor de pe booking. Conditii foarte bune in raport cu pretul solicitat.

 654. Servicii bune, promtitudine, curatenie si un raport calitate pret foarte bun. Recomand

 655. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 656. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 657. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 658. Doamna Alexandra este o gazda extraordinara iar fiica ei un copil minunt 🙂 Va multumim pt tot si ne bucuram ca am avut ocazia sa ne cunoastem si sa stam la dumnevoastra.Raport calitate/pret extraordinar.

 659. Apartamentul este localizat aproape de metrou, dar, in acelasi timp, este ferit de zgomotul strazii. Este foarte curat si spatios. Patul si pernele sunt extrem de confortabile. Este utilat cu tot ce este necesar unei sederi fara griji.

 660. Gazda a fost foarte primitoare, apartamentul a fost foarte curat și mare ! Raportul calitate preț este excelent. Locația este foarte buna, aproape de Afi. Patul este mare și comfortabil , canapeaua la fel. Nu am avut niciun fel de probleme. Atât domnul și cât doamna se vede ca sunt niște persoane serioase și foarte amabili! O sa revenim cu drag Doamna Alexandra este o dulcica

 661. Camere spatioase, foarte frumoase. Singura problema e locatia greu accesibila.

 662. Curatenie, personal amabil, camera frumos decorata

 663. Locatie retrasa si linistita. Nu servesc mancare dar au un living mare cu mese unde poti manca ce ai comandat. Personal amabil.

 664. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 665. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 666. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 667. Proprietara a fost foarte ospitalieră si proactiva.

 668. 1. Aproape de Unirii/ Centrul Vechi, Palatul Parlamentului si mai ales de Mall Vitan. 2. Nou, foarte curat si ingrijit. 3. Wi-fi optim! 4. Plin cu energie pozitiva! 5. Bucatarie dotata cu de toate! 6. Balcon – cu loc pentru fumat. 7. Apa minerala, sticla de vin, croissante – free!

 669. Gazada primitoare, apartamanentul curat, aranjat bine!

 670. Vila este ok pentru tranzit datorita amplasarii linga aeroport . Este accesibila doar cu masina sau cu taxiul . Ne-a placut ca ofera dimineta cafea si ceai . Este foarte buna pentru cei care pleaca dimineta devreme .Un bonus este si parcarea gratuita !

 671. Locație Bună, liniște chiar dacă e la șoseaua principală, beneficiezi de parcare, camere curate si confortabile, personalul super

 672. Personalul a fost de bun simt si a incercat sa ne ajute, a fost parcare langa proprietate, am fost servicti cu cafea si ceai dimineata.

 673. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 674. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 675. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 676. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 677. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 678. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 679. Locatia, linistea, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 680. Great location and perfect room if you’re staying just a couple days.

 681. Very cimfortable and nice studio at great location. Very close to metro station (University) and night life of Bucharest at your doorstep

 682. Zona linistita, apropiata de multe obiecive turistice, patul confortabil, gazda primitoare.

 683. Pat confortabil, gazda primitoare, recomand cu încredere.

 684. Locul este curat. Zona este liniștita. Personalul este amabil

 685. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 686. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 687. Curatenie, aer conditionat,pat confortabil, bucatarie utilata, loc de parcare… nota 10! Ca o mica sugestie, un filtru de cafea ar fi completarea ideală! Recomand!

 688. Good price, excellent location for Cismigiu and Old Town All facilities needed for a base to explore Bucharest

 689. Perfect size for one person, the location quite funky and not loud at night

 690. Хорошее место, близко к центру и вокзалу. Хозяин оперативно отвечал на все вопросы по Вотсап. Все условия есть и даже кондей 😀

 691. Locatie buna. Aprope de mijloacele de transport in comun. Locuri de parcare fara plata in apropiere. Zona buna si sigura.

 692. Totul mi.a plăcut. Recomand cu multă căldură. Voi reveni în mod sigur! Mulțumesc d-lui.Marius ,gazda noastră, pentru tot și îl felicit pt.bunul gust deosebit !!!!

 693. Faptul ca este situata la 5 minute de Piata Roamana (metrou) este un avantaj pentru cine doreste sa viziteze Bucurestiul. Garsoniera este suficient de spatioasa pentru un cuplu cu un copil. Patul si canapeaua sunt confortabile. Gazda ne-a asteptat asa cum am stabilit telefonic. Sejurul a fost prefect pentru noi.

 694. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 695. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 696. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 697. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 698. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 699. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 700. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 701. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 702. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 703. Locatia, linistea, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 704. Great location and perfect room if you’re staying just a couple days.

 705. Very cimfortable and nice studio at great location. Very close to metro station (University) and night life of Bucharest at your doorstep

 706. Zona linistita, apropiata de multe obiecive turistice, patul confortabil, gazda primitoare.

 707. Pat confortabil, gazda primitoare, recomand cu încredere.

 708. Locul este curat. Zona este liniștita. Personalul este amabil

 709. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 710. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 711. Curatenie, aer conditionat,pat confortabil, bucatarie utilata, loc de parcare… nota 10! Ca o mica sugestie, un filtru de cafea ar fi completarea ideală! Recomand!

 712. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 713. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 714. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 715. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 716. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 717. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 718. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 719. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 720. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 721. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 722. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 723. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 724. Locatie amplasata intr-o zona linistita, foarte aproape de Foisorul de Foc. Gazda deosebit de amabila, discreta si dispusa sa ofere date despre obiectivele din zona. Locatia foarte curata si dotata cu cele necesare.

 725. Poziția, curățenie , tot ce e nevoie in apartament

 726. Totul a fost perfect la aceasta cazare…începând de la curățenia și aerisirea locuinței pana la cearșafuri și aerul condiționat. Am fost întâmpinați de gazda noastră care este o persoană foarte primitoare care ne-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie. Ni s-au oferit multe lucruri în cadrul cazării: bucătărie dotata cu de toate , cuptor cu microunde, aragaz etc. La baie curățenia era ireproșabilă! Am avut gel de duș, sapun lichid. Camerele au fost aerisite, am primit câte 3- 4 prosoape de persoana iar pe fiecare pachețel de prosoape gazda a avut grija sa ne lase câte o bombonica pe bun venit. Cearșafurile au fost de o calitate deosebita, pur și simplu îți mângâiau pielea. În plus zona în care este situata aceasta casa este extrem de liniștită. Toate serviciile au fost la superlativ.

 727. Excelent, de la locatie pana la cel mai mic detaliu. Felicitari!

 728. Forte placut!Hotelul este nou si pozitionat excelent!Camerele nu sunt foarte mari dar sunt elegante cu pat foarte confortabil (saltea de calitate)Langa receptie au si un ‘mini market’ unde poti gasi cateva chestii de care poti avea nevoie urgent!

 729. Curățenie impecabila. Patul foarte confortabil. Mic dejun excelent

 730. Personal ambil foarte primitor. Am fost placut surprinși de locație. Liniste,camere curate ,bucătărie specific vanatoresc foarte bune.acces la parcare tinand cont ca in București este foarte greu.

 731. Micul dejun este constituit din produse naturale. Putin din fiecare ..

 732. O oază de liniște în inima Bucureștiului. Totul este foarte plăcut.

 733. Am avut tot ce trebuie la bucătărie, inclusiv sare, zahăr, cafea, ceai, cafea solubilă. Era până și un chibrit pentru aprins aragazul și ustensile pentru întreținerea curățeniei în apartament.. Am găsit băutură și dulciuri pentru copii din partea casei, ceea ce am apreciat foarte mult. În plus, locația e foarte aproape de Universitate și de stația de metrou.

 734. Zona ideala, fix la bulevard (privelistea superba), iar apartamentul cu tot ce iti trebuie, curat si comfortabil

 735. Proprietatea este in centrul orasului, la 5 minute de Centrul Vechi, la 2 minute de statiile de metrou si busuri. Apartamentul este foarte curat, la fel si lenjeriile de pat si prosoapele. Orientarea catre curtea interioara a imobilului este un plus, avand in vedere traficul intens pe bulevard (si a galagiei aferente). Proprietarii sunt comunicativi si foarte amabili.

 736. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 737. Micul dejun copios , locatia corespunzatoare necesitatilor noastre.

 738. Hotelul este curat, decent. Personalul ok, saritor, totul a decurs in regula. Raport calitate-pret bun.

 739. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 740. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 741. Locatia foarte buna. Raport pret calitate foarte bun.

 742. incalzirea prin pardoseala. caldura in general. prezenta frigiderului cel mai bun mic dejun, cu produse proaspete si de calitate cel mai mult atitudinea personalului. calzi si profesionisti

 743. Totul a fost ok, doar ca a lipsit papuci de camera

 744. Curățenie, ordine și multe facilități ce la 2 stele nu le primești în alte localuri.

 745. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 746. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 747. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 748. O locatie excelenta!amplasare foarte buna,curatenie exemplara si o familie minunata!

 749. The apartment is located close to the bus stop from the airport shuttle, and in the historic center. The apartment is fantastic, with a really nice decoration. The kitchen and the bathroom are great. And Cristina is an amazing host, we had an issue during our trip and she went above and beyond to assist us with it. We couldn’t be happier to have chosen this place. And next time we come, we’ll definitely stay here again.

 750. Excellent location right in the Old Town. Cristina very easy to deal with and communicate with. Room was modern and with satellite television. Also, very good value.

 751. Un apartament micuț si elegant. Foarte curat si modern , dotat cu tot ce trebuie pentru a petrece câteva zile în frumosul Bucuresti. Priveliștea de la geam este una chiar drăguță, dimineata având ocazia sa te bucuri de ea împreună cu micii prieteni ce vin sa isi ia micul dejun de pe pervazul ferestrei. Apartamentul este central si foarte aproape de metrou. Cu siguranta voi reveni.

 752. Aceasta locatie este una dintre putinele apartamente/garsoniere in care am stat cazat si arata fix ca in poze. Prin urmare nu au fost surprize neplacute, lucru pe care l-am apreciat deosebit de mult. O surpriza totusi a fost si anume o sticla cu apa plata pusa la rece, mai ales ca afara era foarte cald. In rest camera aranjata cu mult bun gust, culori relaxante, iar patul foarte confortabil, am dormit excelent. Curatenie peste tot. Cat despre gazde, foarte primitoare, primitul si predatul cheiilor a fost facil. Va multumesc si.. voi reveni!

 753. The apartment is just as promised in the title – very cosy! Refurbished apartment, quite comfortable, just at the centre.. I couldn’t ask for more!

 754. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 755. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 756. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 757. Totul a fost excelent! Studioul, gazda, unde este amplasat, facilitati!

 758. Cetățenie, intim, confortabil, liniste iar balconul face sejurul si mai placut

 759. Curatenie impecabila. Apartament echipat cu tot ce e necesar si chiar mai mult. Locatie foarte buna.

 760. Îmi place locația, curățenia si tot confortul camerei! Am mai stat aici si revin de fiecare dată, când trebuie să vin în București.

 761. Locatia, in padure, liniste, cu personal foarte amabil

 762. Locația hotelului, departe de aglomerația capitalei, camera mare, curățenie, lenjeria și prosoapele imaculate, patul si pernele confortabile. Dotările, mobilierul…totul a fost la superlativ.

 763. Opinia mea pe scurt: – locație bună, fix in fața stației de metrou “Piața Romană” – apartament mobilat modern, ce miroase bine și e foarte curat – toate facilitățile din poze sunt prezente: rulouri exterioare electrice și aer condiționat (apartamentul arată ca in poze) – chiar daca zona e foarte zgomotasa cu geamul deschis, atunci când închizi geamul și dai rulourile jos e liniște și poți dormi bine – in apartament este: microundă, uscător, fier de calcat, aparat de espresso, fierbător de apă, prosoape curate, lenjerie curată, papuci de casa, tv, etc. – nu am simțit lipsa de nimic pe scurt, mai ales având în vedere zona centrala și prețul accesibil. – un plus e faptul că check in ul și check out ul se face fara proprietar, doar iei cheia dintr-un box când vii și o lași înapoi tot acolo la plecare.

 764. Camera este foarte curata, dotata cu fier de calcat si uscator de par, aplasata exact la gura de metrou. Flexibilitate din partea gazdei.

 765. Curat, simplu, dar elegant si cu tot ce trebuie pentru 3 ☆☆☆! Locația este excelenta, la gura Metroului, am parcurs în trei zile, cu copil mic, foarte multe obiective turistice! Un mare plus pentru aerul condiționat si lipsa zgomotului! Oblonul electric ne-a fascinat. Persoana de contact a fost un domn deosebit, musai ardelean la ce amabil e! Revenim, cu drag, oricând!

 766. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 767. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 768. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 769. O locatie excelenta!amplasare foarte buna,curatenie exemplara si o familie minunata!

 770. The apartment is located close to the bus stop from the airport shuttle, and in the historic center. The apartment is fantastic, with a really nice decoration. The kitchen and the bathroom are great. And Cristina is an amazing host, we had an issue during our trip and she went above and beyond to assist us with it. We couldn’t be happier to have chosen this place. And next time we come, we’ll definitely stay here again.

 771. Excellent location right in the Old Town. Cristina very easy to deal with and communicate with. Room was modern and with satellite television. Also, very good value.

 772. Totul a fost excelent! Studioul, gazda, unde este amplasat, facilitati!

 773. Cetățenie, intim, confortabil, liniste iar balconul face sejurul si mai placut

 774. Curatenie impecabila. Apartament echipat cu tot ce e necesar si chiar mai mult. Locatie foarte buna.

 775. Un apartament micuț si elegant. Foarte curat si modern , dotat cu tot ce trebuie pentru a petrece câteva zile în frumosul Bucuresti. Priveliștea de la geam este una chiar drăguță, dimineata având ocazia sa te bucuri de ea împreună cu micii prieteni ce vin sa isi ia micul dejun de pe pervazul ferestrei. Apartamentul este central si foarte aproape de metrou. Cu siguranta voi reveni.

 776. Aceasta locatie este una dintre putinele apartamente/garsoniere in care am stat cazat si arata fix ca in poze. Prin urmare nu au fost surprize neplacute, lucru pe care l-am apreciat deosebit de mult. O surpriza totusi a fost si anume o sticla cu apa plata pusa la rece, mai ales ca afara era foarte cald. In rest camera aranjata cu mult bun gust, culori relaxante, iar patul foarte confortabil, am dormit excelent. Curatenie peste tot. Cat despre gazde, foarte primitoare, primitul si predatul cheiilor a fost facil. Va multumesc si.. voi reveni!

 777. The apartment is just as promised in the title – very cosy! Refurbished apartment, quite comfortable, just at the centre.. I couldn’t ask for more!

 778. Locația excelentă, langa Centrul Vechi și Muzeul de Istorie. Condițiile exact ca in poze și descriere.

 779. Pozitie superba, pret bun, comunicare excelenta cu proprietarii

 780. Amplasarea, in centru, cu o priveliste frumoasa asupra Dambovitei. Proprietara, deosebit de amabila. Curatenie. Confort. Aer conditionat. Liniste. Chicineta.

 781. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 782. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 783. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 784. Apartament mare cu 2 camere. Necesarul dr facilitati asigurat. 2 aere conditionate

 785. Apartment is right in the city center (very close to the fountains). You can park your car by the apartment for free and have a look at it from the window. It has small balcony, AC in two rooms, large and very fast chilling fridge, iron and every other amendment you would imagine. If you want to jack your laptop into tv you need those older cables (it does not have hdmi nor usb plug). Contact with owner is great, although we arrived late in the night, he responded very quickly.

 786. Very nice apartment in a great location, 15 minute walk to the old city and other attractions. It had almost everything for a perfect stay from home.

 787. -locatia este foarte buna, patul este super confortabil si amenajarea apartamentului este foarte primitoare

 788. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 789. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 790. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 791. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 792. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 793. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 794. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 795. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 796. O locatie excelenta!amplasare foarte buna,curatenie exemplara si o familie minunata!

 797. The apartment is located close to the bus stop from the airport shuttle, and in the historic center. The apartment is fantastic, with a really nice decoration. The kitchen and the bathroom are great. And Cristina is an amazing host, we had an issue during our trip and she went above and beyond to assist us with it. We couldn’t be happier to have chosen this place. And next time we come, we’ll definitely stay here again.

 798. Excellent location right in the Old Town. Cristina very easy to deal with and communicate with. Room was modern and with satellite television. Also, very good value.

 799. Îmi place locația, curățenia si tot confortul camerei! Am mai stat aici si revin de fiecare dată, când trebuie să vin în București.

 800. Locatia, in padure, liniste, cu personal foarte amabil

 801. Locația hotelului, departe de aglomerația capitalei, camera mare, curățenie, lenjeria și prosoapele imaculate, patul si pernele confortabile. Dotările, mobilierul…totul a fost la superlativ.

 802. Un apartament micuț si elegant. Foarte curat si modern , dotat cu tot ce trebuie pentru a petrece câteva zile în frumosul Bucuresti. Priveliștea de la geam este una chiar drăguță, dimineata având ocazia sa te bucuri de ea împreună cu micii prieteni ce vin sa isi ia micul dejun de pe pervazul ferestrei. Apartamentul este central si foarte aproape de metrou. Cu siguranta voi reveni.

 803. Aceasta locatie este una dintre putinele apartamente/garsoniere in care am stat cazat si arata fix ca in poze. Prin urmare nu au fost surprize neplacute, lucru pe care l-am apreciat deosebit de mult. O surpriza totusi a fost si anume o sticla cu apa plata pusa la rece, mai ales ca afara era foarte cald. In rest camera aranjata cu mult bun gust, culori relaxante, iar patul foarte confortabil, am dormit excelent. Curatenie peste tot. Cat despre gazde, foarte primitoare, primitul si predatul cheiilor a fost facil. Va multumesc si.. voi reveni!

 804. The apartment is just as promised in the title – very cosy! Refurbished apartment, quite comfortable, just at the centre.. I couldn’t ask for more!

 805. -locatia este foarte buna, patul este super confortabil si amenajarea apartamentului este foarte primitoare

 806. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 807. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 808. Totul a fost excelent! Studioul, gazda, unde este amplasat, facilitati!

 809. Cetățenie, intim, confortabil, liniste iar balconul face sejurul si mai placut

 810. Curatenie impecabila. Apartament echipat cu tot ce e necesar si chiar mai mult. Locatie foarte buna.

 811. Apartamentul are un design placut si interesant. Te face sa te simti bine-venit si pozitiv.

 812. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 813. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 814. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 815. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 816. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 817. Privelistea studioului. Gazda, o persoana serioasa si rapida.

 818. De la amabilitatea personalului, curățenia, priveliștea și până la facilitățile oferite, totul a fost perfect. Recomand!

 819. Situată în centru vechi, intr o clădire veche , iti ofera tot confortul! Garsoniera este micuță si cocheta si are o terasa de unde poti admira orasul…Este perfecta pentru a petrece cateva zile in oras! Cu siguranta vom reveni!

 820. Superrr !!! Totul e cu adevărat la superlativ : confortabil, decorat cu mult bun gust, poziționat foarte bine, liniștit… Recomand cu încredere… cu siguranță revin !!!😀

 821. The apartment is located in the city center. The owners are very friendly and warm!

 822. From the moment we stepped inside we felt a very positive vibe! Even if its a relatively small apartment it has it all! It’s COZY, CLEAN,ELEGANT & BEAUTIFUL DESIGN ! I highly recommend it !

 823. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 824. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 825. Apartamentul este localizat in centrul vechi al orasului. Toate localurile si centrele istorice sunt in nemijlocita apropiere. Gazda a fost foarte amabila si a oferit suport continuu de la check-in pina in ziua plecarii.

 826. Amplasamentul este deosebit, multă liniște! Camere mari, cu balcon! Personalul deosebit de amabil si serviabil! Mic dejun bogat si variat! Espressor in cameră și apă plată din parte casei!

 827. Extrem de curat. Liniște. Cald. Personal amabil. Saună. Mic dejun bogat. Foarte aproape de A3. Spații suficiente de parcare.

 828. Pozitia in nordul capitalei si iesirea foarte facila catre A3. Hotel frumos ,merita calificativul de patru stele.

 829. Foarte frumos amenajata camera, curata si foarte bun micul dejun.

 830. Clădirea istorică, vis a vis de ambasada Franței. Multă verdeață în jur, liniște și amplasare foarte bună. Camera curată și plăcută. Amenajarea interioară în stil vintage cu aer aristocrat.

 831. Hotel curat, elegant, situat în zona cu cele mai frumoase puncte de atracție ale Bucurestiului!

 832. Curatenie, vesela completa, tot ce ai nevoie pentru a te simti ca acasa.

 833. Revin curand! Excelenta locatia daca vreti sa beti o bere in centrul vechi.

 834. Apartamentul este amplasat intr o zona foarte buna , cafenea , restaurant si un mini market chiar langa bloc . Un apartament calduros si spatios . Voi reveni cu drag

 835. Amplasarea locației este foarte buna. E o zona liniștită. Apartament spațios.

 836. Acces foarte usor, loc de parcare la scara imobilului. Totul excelent.

 837. Il recomand ,foarte curat,locatia buna ,liniste,dna foarte amabila

 838. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 839. Cafea de calitate in camere, ceai si apă imbuteliata la discretie. Camere foarte spatioase.

 840. Micul dejun foarete diversificat si consistent. Locatie ok.

 841. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 842. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 843. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 844. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 845. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 846. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 847. A fost foarte curat si confortabil, proprietarii au fost foarte amabili! Recomand cu incredere!

 848. Atitudinea extrem de amabilă a gazdelor. Chiar s-au oferit să mă preia de la Otopeni, fiind în drumul lor. În plus, deși am ajuns spre ora 22.00, când magazinele din zonă erau închise, m-au dus cu mașina la un supermarket non-stop! Am apreciat curățenia deosebită și faptul că nu-ți lipsește nimic în apartamentul pe care-l pun la dispoziție. E o locație apropiată de Otopeni și Ambasada SUA. Deci, pentru cineva care merge pentru viză, e o alegere excelentă! Recomand cu căldură! (că și căldură am avut din plin, deși am fost în decembrie! 🙂

 849. Foarte curat, recent renovat cu mult bun gust. Gazde extrem de atente la nevoile clientilor.

 850. Pozitionarea a fost foarte buna si curatenia la fel. Este excelent pentru un weekend de petrecere in Centrul Vechi al Bucurestiului. Pretul a fost bun pentru centrul Bucurestiului.

 851. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 852. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 853. Absolut tot mi-a placut , proprietar amabil, din apartament nu lipsea absolut nimic pentru a avea vreun discomfort sau vreo lipsa. Amplasarea foarte buna .

 854. Apartamentul este excelent. Este amplasat in Centrul Vechi si e foarte curat si modern, utilat cu tot ce iti trebuie.

 855. Locuinta excelenta, foarte ingrijita si curata, balconul are o vedere foarte frumoasa, patul cu o saltea foarte confortabila, totul este nou, recomand!

 856. A doua zi chiar dacă nu făcusem programare sa rezolvat cu transferul gratuit către aeroport.

 857. Personalul este foarte amabil, lenjeria este curată și este cald in camera.

 858. Hotelul este foarte bine localizat, aproape de centru si de mijloacele de transport. Camera este simpla, curata si utila. Paturile sunt confortabile. Raport bun calitate/ pret. Recomand.

 859. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 860. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 861. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 862. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 863. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 864. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 865. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 866. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 867. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 868. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 869. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 870. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 871. In primul rand curatenia,am fost in hoteluri de 4 stele si din romania si din strainatate si nu am gasit asa curatenie

 872. Ne-am simtit, literalmente, ca acasa! Gazde primitoare, ne-au asteptat sa ajungem dupa cheie, sunt tineri, draguti, foarte amabili! Conditii excelente, bucatarie, camera si baie complet utilate, am gasit chiar mai multe decat ne asteptam! Pozele de pe site sunt conform realitatii!!! Aer conditionat care a fost perfect avand in vedere ca am prins doua zile extrem de calduroase si cred ca toti stim ce inseamna Bucurestiul sub cod de canicula! Zona frumoasa, aproape de statia de metrou, mall Park Lake, un Lidl, cam tot ce iti trebuie ai la indemana! Noi am venit de la Gara de Nord si am ajuns cu un singur metrou acolo, ceea ce e perfect cand ai bagaje!! Am doar cuvinte de lauda pentru proprietari, recomand cu drag!

 873. Totul e ca in poze. Curat și dotat cu tot ce ai nevoie. Zona este foarte liniștită, relativ aproape de Dristor. Personalul foarte amabil. Am fost placut surprins de ceea ce am gasit, recomand și cu siguranță voi reveni.

 874. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 875. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 876. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 877. Locația a fost aleasă de mine funcție de apropierea față de zona mea de interes, deci inevitabil, foarte bună. Nu se oferă mic dejun. Curat, confortabil, chicineta este bine dotată.

 878. Mic dejun nu am avut iar locatia mi-a placut in mod deosebit: amplasarea(aproape de Targul de Craciun);patul foarte mare si salteaua excelenta;bucataria bine utilata(am folosit si cuptorul cu microunde).

 879. Buna ziua.In primul rand tin sa precizez ca locatia e fenomenala din toate punctele de vedere ,este foarte usor sa ajungi in doar cateva minute in cele mai frumoase locuri din bucuresti. In ceea ce priveste apartamentul va pot spune ca este peste asteptarile oricarei persoane tinand con de pretul supwr decent pe care-l are afisat este pur si simplu tot ce-ti doresti “Patul este senzatie “spre deosebire de hotelurile cu 5 stele plus. Deci din partea mea aveti un mare 10 plus.Cu siguranta voi reveni

 880. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 881. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 882. Conditiile excelente,foarte curat,mi-a placut ,,maxim”,multumesc!

 883. Totul a fost la superlativ! Am obtinut ft usor informatii despre tot ce am avut nevoie pt a ne putea caza..locatia ft faina..decorata cu bun gust,curatenie,bucataria si baia dotate cu tot ce e necesar pt a te simti ca acasa! Multumiri si felicitari!!!!

 884. Apartament foarte frumos și curat. O sa revenim cu siguranță.

 885. Totul a fost perfect! La fel ca de fiecare data cand merg aici. Recomand !

 886. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 887. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 888. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 889. este o locatie cocheta , am primit fructe , apa imbuteliata si pliculete de cafea . Cireasa de pe tort a fost curtea interioara foarte placuta.

 890. Preluarea cheii este foarte practica, ma bucur ca se gasesc astfel de cazari si la noi, pentru ca nu implica deranjarea proprietarului la ore nepotrivite. Locatia este decorata placut, cu simt estetic si atmosfera, in general, este extrem de primitoare. Se denota o grija speciala pentru turist prin micile gustari pregatite, ideale pentru diminetile in care va aflati “in graba”, pliculetele de ceai si cafea, apa, papucei de casa, halat, uscator de par. De multe ori cazarile la hotel nu sunt suficient de primitoare precum aceasta. Mica terasa exterioara este extrem de utila si frumoasa prin simplitatea sa. Zona este ideala, aproape de Piata Romana, Calea Floreasca, Stefan Cel Mare, prin urmare gasiti o multime de restaurante și bistro-uri cochete. Desi nu exista loc de parcare special alocat, se poate parca in imprejurimi.

 891. Locație excelentă,aproape de metrou. Apartamentul este spațios și are o grădină foarte drăguță

 892. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 893. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 894. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 895. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 896. This is an apartment and doesn’t include breakfast. We went to the little supermarket around the corner and made our own breakfast. We stayed at this lovely apartment last year so we knew what to expect. I hope to go back to this same apartment next time I visit the beautiful city of Bucharest.

 897. The apartment is big and designed nicely. The location is gteat: 5-10 minutes of walk to old town. Very quiet. Has a private park. Has a jacuzzi, shower stall and 2 restrooms Very good value for money.

 898. Locatie ok,gazda primitoare.Nu exista cafea.La pretul dat ma asteptam sa fie,cum am primit si in alte locatii.Se aud vecinii prin pereti. Curatenie acceptabila. Salteaua patului din dormitor este cam tare.

 899. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 900. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 901. Este in loc extrem de primitor. In ultimii 4 ani de cate ori am ajuns in Bucuresti si a fost liber I am preferat. Este curat, proprietarul extrem de dragut, are toate facilitatile pentru in sejur de 2-3 zile. Recomand din toata inima!

 902. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 903. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 904. Curățenie, liniste, mâncarea bună, parcarea proprie.

 905. Super locatia in centru…cu parcare mare inchisa ..mic dejun excelent

 906. Mi s-au indeplinit cererile pe care le-am facut la receptie, adica am primit camera cu balcon, iar personalul de la restaurant s-a purtat foarte bine. De asemeni, micul dejun si cina au fost foarte gustoase.

 907. Priveliștea este superba iar gazda foarte primitoare. Cu siguranța voi reveni.

 908. Raport calitate pret excelent Curatenie Terasa mare Camera spatioasa

 909. Totul a fost la superlativ ! Comunicarea s-a facut foarte ușor, gazda a fost mereu preocupată de starea de bine a oaspeților săi. Am ajuns cu mult înainte de check-in însă doamna Mădălina a făcut tot posibilul să mă pot caza mai repede, ceea ce am apreciat foarte mult, mai ales în decembrie când temperaturile sunt sub 0 grade și e cam greu să aștepti ora de check-in. Am avut chiar și un borcănel cu cafea, Ceea ce m-a făcut să mă simt ca acasă și binevenită. Locația, mai ales priveliștea de pe terasă, este excepțională! Iar prețul, mai mult decât ok pentru o zonă centrală.

 910. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 911. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 912. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 913. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 914. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 915. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 916. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 917. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 918. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 919. Pozitionarea apartamentului, priveliștea, curățenia, dotările, tot. Apartamentul este situat intr-un bloc foarte curat, central. Mobilierul este modern cu multiple spatii de depozitare. Bucătăria este utilata corespunzator si draperiile fac un ambient placut si reconfortant.

 920. Poziția și priveliștea oferită de acest apartament reprezintă punctul forte al proprietății. Plata direct din cont și preluarea cheilor prin intermediul unei căsușe poștale simplifică mult modalitatea de cazare. Apartamentul este confortabil, dar sunt și lucruri ce ar putea fi îmbunătățite. În general condițiile sunt bune, iar lipsurile sunt compensate de poziția foarte bună a apartamentului.

 921. Totul foarte frumos,apartamentul, locația,priveliște. Vom reveni cu mare placere.

 922. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 923. Bright and clean appartment, it is placed in the center of city and in the nearest to all attractions

 924. Clean, good internal design, spaceous, very close to all. Zero complaints.

 925. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 926. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 927. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 928. A doua zi chiar dacă nu făcusem programare sa rezolvat cu transferul gratuit către aeroport.

 929. Personalul este foarte amabil, lenjeria este curată și este cald in camera.

 930. Hotelul este foarte bine localizat, aproape de centru si de mijloacele de transport. Camera este simpla, curata si utila. Paturile sunt confortabile. Raport bun calitate/ pret. Recomand.

 931. Excepțional din toate punctele de vedere. Locația este ideala pentru familii și nu numai, curățenie de excepție, toate dotările necesare pentru a te simți ca acasă. Mulțumim gazdei ospitalier și extrem de amabila.

 932. Everything was very good. Best place ! Very clean , all facilities that you need. The host was very kind and helpful. Just perfect!

 933. Przestronne mieszkanie, bardzo wygodne łóżka, bardzo dobrze wyposażone we wszystkie niezbędne rzeczy. Mieszkanie czyste i zadbane i ciepłe. Bardzo dobra komunikacja z centrum, blisko do sklepów. Właściciel bardzo opiekuńczy i miły. Rzadko spotykam tak dobre noclegi w rozsądnej cenie. Ten był idealny.

 934. Mic dejun excelent,pat ff comod,locatia extraordinara

 935. Primire excelenta.Raspuns prompt la cereri.Personal amabil.Locatie excelenta.

 936. Hotel de business bine situat aproape de centrul vechi. Personal perfect. Curat, strictul necesar asigurat. Patul e ok cu saltea groasă.

 937. Camera in care am fost cazat, la ultimul etaj, are o panorama superba catre centrul vechi.

 938. Vederea de pe Teresa apartamentului extraordinara!

 939. Locatia este fix in centrul vechi, cladire veche, oameni prietenosi.

 940. Situata foarte aproape de centrul vechi, este o garsoniera cocheta, curata și utilata cu tot ceea ce îți trebuie pentru a te simți ca acasă. Gazda, Delia, este o doamna foarte amabila si gata oricând sa te ajute cu tot ceea ce îți este necesar pentru a-ți face sejurul cat mai confortabil.

 941. O familie primitoare, foarte atenți cu fiecare detaliu.

 942. Extremely cozy small apartment, clean and very well equipped, bathroom with shower clean and equipped with basic cosmetics for those who are not masters of packing 🙂 But the true unbeatable and priceless value of this location is the care that THE HOST – Delia – is taking on her guest from booking till the departure. Artsy Studio will be my address whenever in Bucharest.

 943. There is no better location in central Bucharest than this. At a walking distance to anything you would like to see. Plenty of restaurants and theaters around. The apartment is refreshed and spacious, especially good for a family or company of up to 6 friends. Downstairs there is a big supermarket. Our host even managed to find us a parking place just in front of the building. I would definitely go back to this apartment if we visit Bucharest again.

 944. The appartment is located in the centre of Bukarest. It is big and comfortable. It has everything you would need: AC, comfortable beds, dishes, cooker, kettle, washing machine. Wifi works fine. The owner contacted us before our arrival via whatsapp and her mother was waiting for us to give us the keys. She is a lovely sweet lady.

 945. The apartment location is excellent, there is a small supermarker just around the corner The owner is very nice and willing

 946. Foarte curat, locatie perfecta, vederea asupra orasului a fost punctul forte.

 947. Locație superba, paturi comode, curățenie și bun gust. Proprietar de calitate, recomandam!

 948. Curatenie, Comfort, Apartament spatios, luminos, aerisit, et.10 cu vedere spre vestul Bucurestiului de la inaltime. Recomand cu placere!

 949. Gazdele primitoare, am primit la cazare 2 beri. De asemenea am avut la dispoziție cafea, ustenstile, farfurii, tacâmuri. Mai pe scurt, o bucătărie utilată. Zona este fix in buza centrului vechi, lucruri de vizitat sunt. Vederea este excepțională. Recomand, toată considerația pentru Bogdan. Vom mai reveni..

 950. Apsolut totul cind revin la București revin la Coltea

 951. Zona super centrală, cu foarte multe puncte utile in vecinătate, cu restaurante, farmacii, cafenele, Mall Cocor si Unirea Shopping in vecinătate. Bonus Centru Vechi la câteva sute de metri.

 952. Amplasare foarte ok, aproape de centrul vechi si de magazine, spatiu suficient pentru 4 persoane, baie mare, semnal bun wi-fi.

 953. very polite and accomodating owner; exceptionally clean and comfortable; will return surely

 954. Spacious apartment Good location Very clean Well equipped

 955. Din pacate, nu am beneficiat de mic dejun, desi sunt client Genius2.

 956. Locatia se afla intr-o zona linistita desi se afla intr-o zona in aproprierea caii ferate si uneori se aud si trenurile care trec. Cladirea in sine este curata si usor de navigat. La receptie staff-ul este prezent si desi nu este omniprezent la birou in sine se afla in imediata vecinatate. In permanenta cineva de la paza se uita la televizor mi s-a parut amuzant chiar daca erau semiplictisiti domnii nu au fost deranjati sa raspunda la intrebari.

 957. Extrem de curat, incalzire f ok, parcare pazita (inclusa in pret)

 958. Mic dejun excelent,pat ff comod,locatia extraordinara

 959. Primire excelenta.Raspuns prompt la cereri.Personal amabil.Locatie excelenta.

 960. Hotel de business bine situat aproape de centrul vechi. Personal perfect. Curat, strictul necesar asigurat. Patul e ok cu saltea groasă.

 961. Totul excelent! Nu am intampinat niciun fel de probleme la check-in sau la check-out. Zona ultra centrala. Conform si chiar peste asteptari! Multumiri gazdei!

 962. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 963. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 964. O locatie excelenta!amplasare foarte buna,curatenie exemplara si o familie minunata!

 965. Cristina, the hostess, was fantastic. It was easy to communicate with her and she provided all support we needed. Check-in was easy – we arrived at 11pm – as we had clear instructions on how to get the keys in a locker at apartment entrance. The property location could hardly be better. Within the old town and close to many areas of interest, good shops and restaurants. The apartment is a renovated and well kept in a quite old building. It is equiped with all needed appliances and furniture.

 966. The apartment was perfect, great location and the owner is very kind and very helpful!

 967. Locatie potrivita , care satisface aproape orice gust. Pozitia sa este excelenta. Personalul este foarte amabil!

 968. Locatia foarte buna si serviciile (curatenie, receptie) deasemenea. Camerele spatioase si cu tot confortul necesar. Spatiile aferente curate si primitoare.

 969. Personalul foarte amabil, camere curate, parcare subterana.

 970. Proprietari foarte amabili. Apartamentul este frumos si curat, potrivit pentru o familie cu 2 copii. Exista parcare publica in fata blocului dar la aproximativ 200 m se afla o parcare gratuita de 300 locuri care este supravegheata video si sigur veti gasi locuri libere. Multumim frumos si cu siguranta vom reveni

 971. Foarte curat, mobilat cu bun gust și foarte modern. Foarte potrivit pentru familii. Ne-am simțit foarte bine. Gazda minunata și de foarte mare ajutor.

 972. Apartamentul corespunde asteptarilor, gazda este foarte amabila.

 973. Un loc unde am reveni orcand cu cea mai mare placere.Totul a fost frumos ,condițiile de cazare excelente curățenie si tot ce a trebuit pentru a ne simți bine.

 974. Locatia din centrul Bucurestiului, terasa cu panorama, potrivita pt fumatori si nu numai, lift, acces usor si proprietarul in zona cu disponibilitate extinsa.

 975. Excellent hospitality, good conditions,flexible check out!! Excellent stay…thank you!

 976. Totul a fost perfect! Foarte confortabil si placut!

 977. Totul. De la modul cum a fost amenajat apartamentul, cald, primitor, frumos pregătit, cu flori, cafea din partea casei, parcare în apropiere și până la accesul facil la mijloacele de transport în comun.

 978. E un apartament foarte spatios la etajul 2 al unei vile, este extraordinar de placut, ai tot ce iti trebuie, ne-am bucurat mult de sederea noastra acolo. Locatia este usor de gasit, iar gazdele sunt foarte primitoare.

 979. Locatie bine amplasata pentru concerte din Piata Constitutiei, acces facil (pe jos) spre Casa Poporului si Catedrala Manturii Neamului. Recomand in zona restaurant Jaristea si biserica Mihai Voda.

 980. Atmosfera camerei, designul interior, gazda… Totul!

 981. Totul a fost excelent. A fost un sejur scurt dar perfect. Villa Tamara este locatia unde ma cazez de fiecare data in Bucuresti.

 982. Micul dejun s-a mai diversificat, totusi recomand sa se tina cont mai mult de vegetarieni si vegani.

 983. Totul mi-a plăcut….locul de cazare ideal din Bucureşti 😍😍😍

 984. A fost curat, a fost liniște. Personal amabil, discret și eficient. Cu siguranță, la următoarea călătorie la București, voi alege tot IBIS Gara de Nord.

 985. Un apartament decent dotat cu “chicineta”, masina de spalat si tot ce ai nevoie pentru o sedere placuta. Locația este ok. Domnul cu care am vorbit super de treaba! Recomand!

 986. Amplasarea, compartimentarea apartamentului si facilitatile, m-au facut sa ma simt ca acasa

 987. Totul a fost conform descrierilor de pe booking. Conditii foarte bune in raport cu pretul solicitat.

 988. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 989. Baia comuna super curata.Temperatura in camera excelenta.Pur si simplu nu am ce sa reprosez nimic!

 990. Mi-a placut locatia, deoarece se afla aproape de Gara de Nord, acces facil la liniile de autobuze, metrou, restaurante. Camera a fost decenta, caldura din belsug pe tot parcursul cazarii, baia comuna acceptabila, personal ok.

 991. Locatia este excelenta. Comunicarea cu domnul care ne-a inmanat cheia si ne-a prezentat apartamentul a fost foarte eficienta. Recomand!

 992. Pozitia f. bună, ceai și cafea la dispoziție. Apartament liniștit.

 993. Confort, liniste, privelistea si curatenia au fost la standarde maxime!!!

 994. Totul a fost perfect! Proprietarul deosebit de amabil. Apartamentul este pozitionat chiar in centru. Curat, spatios si cu bun gust! Vom reveni cu siguranta!

 995. Locatie perfecta, loc de parcare, aer conditionat, confortabil

 996. Totul la superlativ. Proprietarul foarte amabil, apartamentul este excelent pozitionat si decorat cu bun gust. Am sa revin cu drag.

 997. Personalul foarte amabil, locatia excelenta, micul dejun foarte gustos!

 998. Totul a fost OK. Personal foarte amabil, curatenie, liniste, ambianta placuta! Amplasare foarte buna aproaope de teatre. Mic dejun bun! Recomand cu drag! Multumim! Vom reveni cu drag de fiecare data!

 999. Atentia la detalii, betisoare de urechi , dischete demachiante , apa plata in camera .

 1000. Un hotel foarte bun pentru o noapte in Bucuresti. Aproape de metrou, de gara de nord si de zona centrala. Iti ofera la un pret foarte bun pentru Bucuresti tot confortul si facilitatile de care ai nevoie.

 1001. Un loc placut, standardizat, care ofera exact ceea ce astepti, fara surprize neplacute.

 1002. Locatia este avantajoasa, foarte aproape de Gara de Nord, intr-o zona sigura

 1003. A fost extraordinar de bine, am fost primită cu căldură, aceasta familie este minunată, nu am fost deranjata , mi sa oferit ceea ce am cerut după dorințele sufletești pentru a fi relaxată. Cameră curată, încălzirea super.. ce sa va zic…merită să vedeți, foarte placut!💃.

 1004. Conditiile sunt foarte bune. Gazdele sunt f. amabile.

 1005. Aproape de mijloacele de transport in comun, zona linistita, nu am fost deranjata de vecini.

 1006. Everything was perfect!!!! The location(to the heart of the old Town, close to everything) , the hospitality, the cleaning.. Everything!!!! And the hostess very very helpful!!! She recommended us many many things to do in Bucharest!!!!! Totally recommend this!!!

 1007. Very central location, situated in the heart of the city with easy access to everything. Despite being in the centre the room it’s self is very quiet. The room itself very cosy with a lot of appliances. Cristina the person that manages the property is very thoughtful, helpful and ready to help. Overall it was a very good experience staying there.

 1008. great location all around you, very clean apartment!!

 1009. M-am simțit acasă! Patul din camera mică era ortopedic, foarte confortabil. O plăcere să te trezești. E în centrul orașului apartamentul, 5 minute până la Parlament! Foarte cozy ♡

 1010. Locatia excelenta! Loc de parcare in fata scarii! Apartamentul modern si foarte curat!

 1011. The place was very central comfortable and clean, also much bigger than expected ! Great value overall

 1012. Totul a fost conform asteptarilor!Multumesc frumos!O zi frumoasa!

 1013. Nu am avut timp pentru a servi micul dejun.Locatia este amplasata excelent pentru cei ce calatoresc cu trenul.

 1014. Totul. Inclusiv faptul ca s-a tinut cont de modul de plata – prin Booking, anticipata, cu card, online si am avut o reducere pentru asta. Va felicit pentru amabilitatea deosebita a personalului cu care m-am intersectat pe toata durata sederii la dumneavoastra ! Sigur voi reveni !

 1015. Camera curata mare si f linistita. Baia este incredibil de mare conceputa intr un design boem.Totul a fost la superlativ.

 1016. Camera mare, curata, confortabila, patul de-a dreptul impresionant. Mobilier de buna calitate, minibar, baie modernă, cu dus walkin. F. Frumoasă curtea interioară, cu mulți copaci, atmosfera de munte. F. Aproape de spitalul, policlinica Regina Maria, alte unități spitalicești. Primire caldă din partea gazdelor. Un loc de cazare plăcut, chiar f. Bun din perspectiva pret-calitate.

 1017. Am venit obosit și m-am trezit foarte odihnit. Mi-a plăcut baia desigur și camera care este foarte spațioasă.

 1018. Cand am ales locatia ne-am dorit ceva care sa arate nice si sa fie aproape de centru. Am primit una dintre camerele cu vedere la strada, la etajul 2. Sotiei i-a fost cam greu sa urce fiind insarcinata, dar nici noi n-am specificat. Exista doar doua locuri de parcare, dar se poate parca si pe strada…noi asa am facut. Destul de racoare in camera, caloriferul era dat pe 0, insa am anuntat receptia si au dat drumul la caldura. Per total, mai venim

 1019. Gazda nemaipomenită , deși nu ne-am văzut deloc!! 😂💕 Am găsit tot ce aveam nevoie, toate cele trebuincioase la îndemână!

 1020. Totul. In special designul interior. Cel mai bun loc de cazare de pană acum.

 1021. Curatenia este de nota 10 plus, foarte amabili la propietate , camerele foarte mari .Micul dejun pregatit de Chef este perfect , se ridica peste asteptari.

 1022. Hotelul este foarte bine amplasat, aproape de Piata Victoriei, situat la distanta de zgomotul marilor bulevarde. Camera spatioasa, curata, patul foarte confortabil, miros placut inauntru. Este o optiune foarte buna pentru cei care au treaba in centrul capitalei.

 1023. Mi-a placut tot! Buna organizare! Curatenie! Liniste!

 1024. Amabilitatea personalului, curățenia, amplasamentul foarte aproape de Gara de Nord, liniștea.

 1025. locatia perfecta langa gara de nord. personal amabil, raportul calitate/pret imbatabil pt Bucuresti, acest hotel ar merita o stea in plus

 1026. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 1027. Imi place calitatea mobilei din camera, imi place ca este boxa in baie si cand tv-ul functioneaza poti regla volumul boxei din baie sa se auda mai tare sau mai incet. Internet la tv era cam slab, asa incat se incarca greu youtube-ul. Piscina mi-a placut mult, apa tratata cu ozon si nu cu clor.

 1028. Absolut totul este perfect! Nu ai nici un motiv sa nu te simti ca acasa.

 1029. Foarte amabil si receptiv personalul de la receptie!!!

 1030. Amabilitatea personalului, curățenia, liniștea…

 1031. Piscina hotelului. Confortul camerei si indeosebi al patului. Micul dejun si in special servirea acestuia. Liftul panoramic si parcarea f f mare.

 1032. Peste așteptări. Micul dejun, servit in camera, foarte diversificat si suficient. La piscina exterioară se păstrează distanțarea, devenind si intima si liniștită.

 1033. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 1034. Micul dejun delicios, personal amabil, locatia buna. Patul confortabil, camera destul de spatioasa,curatenie si liniște.

 1035. Totul…calitatea este la rang inalt!!Felicitari!!

 1036. Totul a fost peste așteptări. Amplasarea într-o zona f bună, curatenia impecabila, modernismul este la el acasă. Personalul este f amabil . Zona exterioara , cu bar si piscina este la superlativ . Va mulțumim!

 1037. Locația , piscina exterioara f curată , personal amabil !

 1038. Zona foarte buna, centrala, foarte curat, personalul amabil.

 1039. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 1040. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 1041. Amabilitatea personalului, curățenia, decoratiunile de iarna

 1042. Ma voi caza la aceasta locatie de cate ori ma deplasez in Bucuresti si o recomand cunoscutilor.

 1043. Personalul amabil, mic dejun bogat si gustos, curatenie. Fara repros

 1044. Totul! Personal amabil, atent, bine pregătit! S-au respectat toate cerințele de distanțare socială, trasee, dezinfectanți, măști…Curățenie impecabilă, micul dejun la cameră, împachetat și consistent…Recomand!

 1045. Personalul,locația,curățenia,mic dejun pe terasă excelent.Felicitări!

 1046. Camera si baie spatioasa, apa plata gratuita, curat si dezinfectat, personal amabil, locatie excelenta. Tip: pt parcare peste noapte la interparking subteran, instalati inainte de a intra app pe mobil, setati auto si card, va costa doar 30 lei pe zi.

 1047. Măsuri de igiena impecabile. Staff confort Nota 10.

 1048. Locatie excelenta, acces usor, zona ferita de traficul urban. Parcare cu multe locuri. Micul dejun calitativ, insa prea putin diversificat in raport cu perioada anterioara COVID-19. Normele de igiena respectate.

 1049. Am rezervata camera la Ramada Parc si amafost anuntat ca s-a facut upgrade gratuit la Ramada Plaza. Update foarte bine venit, asa am profitat de piscinele exterioare din curtea hotelului, care sunt noi si foarte bine venite pe caldura aceasta. Am folosit si sala de fitnes care este foarte bine dotata, seara am observat si terenurile de tenis amplasate in lateralul complexului. Terasa pentru mic dejun este destul de mica fata de numarul de camere ale hotelului, dar normle de igiena si anticovid sunt respctate. Am avut parte de un mic dejun foarte bun, servit de angajatii hotelului, cu ce am dorit din varietatea mare de preduse proaspete. Camera si cada foarte ok, am primit o camera la un etaj superior cu vedere spre piscina.

 1050. Micul dejun foarte diversificat . Masuri luate pentru protectia anti-Covid . Personal amabil , curatenie …nu este prima vizita in acest complex hotelier si cu siguranta vom reveni !

 1051. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 1052. Locaţia. Serviciile. Patul extraordinar de confortabil. Accesul la piscină. Aparatul de cafea din cameră.

 1053. Personalul este format din oameni de calitate. Piscina curata si ingrijita corespunzator. Mancarea delicioasa!

 1054. Foarte frumos totul, cu siguranta vom reveni aici.

 1055. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 1056. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 1057. Curatenie foarte buna. Dezinfectie anti Covid foarte buna. Amplasarea ok.

 1058. Localizare perfecta, eleganta, servicii de calitate, comfort.

 1059. Hotelul e situat central, direct in Centrul Vechi, dar intr-o zona linistita. Totul este foarte curat, camerele destul de spatioase.

 1060. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, bine dotata si foarte confortabila. Patul este foarte mare si foarte odihnitor. Hotelul este excelent amplasat. Recomand cu incredere!

 1061. Amplasarea hotelului este una centrala si foarte buna pt a vizita una din cele mai interesante zone ale orasului. Camera a fost foarte comfortabila, cu un design interior foarte frumos, incapatoare, curata. Baia – deasemenea mare, cu un aspect foarte placut.

 1062. Extrem de curat si bine pregatiti in ceea ce priveste masurile impotriva Covid. Recomand!

 1063. Personalul din receptie, extraordinar ca de obicei.

 1064. Atmosfera relaxantă transmisă către client, fără stres gratuit, comportamentul personalului natural, fără interacțiune în plus ceva de dorit în aceste timpuri, dar servicii corecte în același timp Mulțumesc!

 1065. Totul perfect. Ca de fiecare dată. Doamnele care se ocupa de camere, nota 10.

 1066. Modern, locatia, sala de fitness, boxa cu parola pentru bagaje.

 1067. Foarte dragut hotelul, patul super confortabil.👍🏻 Personalul de la receptie foarte amabil, rezervasem o camera dubla cu paturi single si fiind singura in camera mi-a propus sa imi schimbe camera cu una care are un singur pat mare. A fost liniste si m-am odihnit foarte bine! Cu siguranta daca voi mai avea nevoie de cazare in Bucuresti voi reveni tot aici. Bonus: este la 2 pasi de Centrul Vechi, intrarea de la BNR / Universitate

 1068. Hotel minunat! Locatie excelenta, personal prietenos, modern, curat.

 1069. Micul dejun este variat, cafeaua buna! Hotelul are o atmosfera placuta.

 1070. 1. Am fost bucătar șef 8 ani in Irlanda,dar mâncarea de aici mi sa părut stil à la Carte ! 2. Micul de jun nota 10 . Nu există sa nu ai o varianta care sa nu ți se potrivească . Eu sunt vegetarian iar am avut variante o grămadă . 3. In rest totul a fost foarte bine . Căldură ,personalul amabil ,a avut grija sa ne servească in cel mai bun mod posibil ,am primit un pătuț de copil la cerere etc. Părerea mea personala ,multe comentarii spuneau că este de 3 stele dar cu siguranță cele enumerate de mine mai ridica o stea ,fiind de 4 pe merit.

 1071. Locația, curatenia, personalul, facilitățile, micul dejun delicios si divers

 1072. Micul dejun a fost delicios, chiar am primit discount pt micul dejun 🙂

 1073. Foarte bune servicii din toate punctele de vedere!

 1074. Locatia este perfecta pentru a putea ajunge usor oriunde in centru si la monumentele istorice.

 1075. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 1076. Totul a fost bine, camera spatioasa, personalul intelegator.

 1077. Locatia, amabilitatea personalului, confortul camerei si vederea spre est si room service-ul.

 1078. Este hotelul de 5 stele din Bucuresti care chiar si in aceste conditii (cazari reduse , restrictii , reguli noi de implementat) isi pastreaza stralucirea si transmite oaspetilor acelasi climat de lux si familiaritate. Bogdan de la receptie este ca de obicei la inaltime. MULTUMIM !!!

 1079. Un hotel bun dar mai potrivit pentru calatoriile de business.

 1080. Mancarea exceptionala, micul dejul ff bun, curatenie, personal ff amabil si atent,pat si asternuturi confortabile,cald in camera.

 1081. Absolut totul… Camera mare, lenjerie curata ca spuma laptelui, patul mare, totul a fost wow iar nota mea este 10+

 1082. Totul a fot la superlativ! Personal mereu deschis solicitarilor!

 1083. Parcarea prea scumpă lipsa unui loc de parcare accesibil.

 1084. Aranjamentul camerei este chiar deosebit. Patul foarte ok, ce oferă un sejur chiar foarte odihnitor.

 1085. Totul a fost la așteptările noastre , personal amabil si respectuos , curatenie si igienizare , locația superba pentru cine doreste sa exploreze centrul vechi .

 1086. In conditii de pandemie, micul dejun a fost servit individual insa a fost foarte consistent si gustos. Plapuma si pernele au fost din pene naturale, insa eu sunt alergica la acestea, astfel ca – dupa ora 23 – am cerut ajutorul receptionerului care ni le-a schimbat in cca 15 minute – aspect pe care l-am apreciat. Curatenia a fost impecabila. Personalul de la bucatarie/restaurant a fost foarte amabil. Mi-a placut.

 1087. Mi a plăcut amabilitatea personalului faptul că sunt atenți la detalii si a fost bine mulțumit de colaborare.

 1088. Din cauza conditiilor Coronavirus micul dejun a fost acelasi 3 dimineti la rand, nevariat, portile la humus si vinete in monoportii mici cantitativ. Personalul (din sala de masa,piscina,curatenie) si curatenia (produsele de toaleta,apa) excelente. Dezinfectant peste tot, distantare, conditii de siguranta de top.

 1089. Curatenie in camera. Tinerii de la receptie promti la solicitari.

 1090. Camera este curată, persona de la receptie te face sa te simți confortabil.

 1091. Mi-a plăcut pt ca mobilierul și baia sunt noi și moderne. Noi am avut o camera mică – pt ca asta am ales – și ne-am simțit bine, chiar și in contextul actual al pandemiei, pt ca era f curat. Domnișoara de la Recepție a fost f amabila și ne-a ajutat de cate ori am avut nevoie.

 1092. Mic dejun diversificat. Omleta excelenta gătită exact cum am vrut_light și pufoasa. Atmosfera foarte prietenoasa, intima și neconvențională. Un must_return

 1093. Apartamente spatioase, utilate, curate Totul la superlativ

 1094. Apartament foarte spațios, curat, liniște. Personal atent, mic dejun bogat.

 1095. Absolut totul. De la personal la priveliște, pat, curățenie, la mâncare. O sa revin cu drag, mereu.

 1096. Personalul extrem de amabil, atmosfera generala placuta, respectarea cerintelor impuse de pandemie. Mancare excelenta in restaurantul hotelului (cina).

 1097. Curatenie, locatie,micul dejun foarte bun. Se ajunge foarte usor in centrul orasului. Liniste in hotel, totul a fost perfect. Sigur voi mai reveni, raportul pret calitate este super.La pretul platit totul a fost peste asteptari.