Cazare ieftina Bucuresti Sector 4

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dragoș si Valentina Eminescu din Rojiste, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dragoș si Valentina Eminescu din Rojiste, jud. DoljCazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Martin si Marcheta Benga din Vadurele, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Martin si Marcheta Benga din Vadurele, jud. NeamtCazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Lazăr si Tamara Dănișor din Topoloveni, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Lazăr si Tamara Dănișor din Topoloveni, jud. ArgesCazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Nechifor si Carmen Cazacu din Cosmina de Jos, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Nechifor si Carmen Cazacu din Cosmina de Jos, jud. PrahovaCazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Nicu si Catrina Covaliu din Tiu, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Nicu si Catrina Covaliu din Tiu, jud. DoljCazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Vasile si Crina Lungu din Begu, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Vasile si Crina Lungu din Begu, jud. BuzauCazare in Sector 4, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu “aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 29. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 30. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 31. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 32. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 33. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 34. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 35. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 36. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 37. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 38. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 39. Perfect studio and location. Would definitely go back

 40. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 41. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 42. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 43. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 44. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 45. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 46. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 47. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 48. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 49. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 50. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 51. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 52. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 53. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 54. Absolut superb, localizare, amenajare si curatenie

 55. Amplasarea in centru si pretul accesibil. Zona linistita.

 56. totul foarte curat si confortabil, la fel ca in descriere

 57. Gazda a fost foarte primitoare, asteptandu-ne la ora stabilita sa ne predea apartamentul. Fiind situat la un etaj superior, este foarte linistit . Este dotat cu toate utilitatile si ustensilele necesare in bucatarie. Amplasarea langa Sala Palatului ofera avantajul de a avea parcare la dispozitie. Este foarte aproape Centru Vechi al Bucurestiului.

 58. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 59. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 60. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 61. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 62. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 63. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 64. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 65. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 66. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 67. Apartament situat in centrul orasului. Utilat, frumos amenajat. Nimic de reprosat.

 68. Tot! Amplasat in centrul orasului. Curat. Desi locatia este stradala a fost liniste si ne-am putut odihni. Nu a fost necesar sa pornim aerul conditionat pentru ca apartamentul era racoros. Saltelele paturilor din dormitoare foarte comode.

 69. Secure apartment building and communication with the host Florin via WhatsApp was always quick and easy. Spacious rooms and modern shower/kitchen facilities.

 70. Personalul a fost amabil; toate schimburile deoarece am stat o saptamana. Pretul este ridicat fata de serviciile oferite.

 71. Curățenia și micul dejun. Recomand, raport excelent calitate/pret

 72. Ospitalitaea personalului! inca de la receptie, receptionera isi merita locul! Apoi ospatarii, profesionisti!

 73. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 74. Personalul de la Receptie putin amabil!Platesc 68 de lei pentru ce am consumat,dau 100 de lei si primesc 30 înapoi!Sa inteleg ca 2 lei e bacșișul lor pt ca au incasat?Nu mi se pare in regula ca si client sa nu primesc restul intreg inapoi,nu sunt multi bani dar gestul in sine e neplăcut!Cei de la Restaurant si Bar au fost foarte Ok,si drăguți!

 75. Personalul drăguț, locația buna,curat,mic dejun variat si bun,etc…

 76. Amplasarea in centru si pretul accesibil. Zona linistita.

 77. totul foarte curat si confortabil, la fel ca in descriere

 78. Gazda a fost foarte primitoare, asteptandu-ne la ora stabilita sa ne predea apartamentul. Fiind situat la un etaj superior, este foarte linistit . Este dotat cu toate utilitatile si ustensilele necesare in bucatarie. Amplasarea langa Sala Palatului ofera avantajul de a avea parcare la dispozitie. Este foarte aproape Centru Vechi al Bucurestiului.

 79. Este un apartament la etajul sapte, foarte curat, renovat recent cu mult gust. De pe balcon se vede o parte a orasului.

 80. Totul a fost foarte placut! Proprietarul este foarte prietenos, am comunicat fara nicio problema si ne-a oferit tot ce am avut nevoie. Apartamentul este foarte spatios, elegant si confortabil. Raportul calitate-pret este exceptional. Voi reveni oricand cu placere! 🙂

 81. Foarte curat, apartament calduros si gazda foarte promptă.

 82. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 83. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 84. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 85. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 86. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 87. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 88. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 89. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 90. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 91. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 92. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 93. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 94. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 95. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 96. Totul ok. Hotel amplasat in centrul Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de piata Universitatii si de centrul vechi al orasului, parcarea autoturismelor se face in spatele hotelului, desi nu este foarte incapatoare, micul dejun diversificat, camerele dotate si curate. Raport pret/calitate foarte convenabil.

 97. Amplasarea in centru si pretul accesibil. Zona linistita.

 98. totul foarte curat si confortabil, la fel ca in descriere

 99. Gazda a fost foarte primitoare, asteptandu-ne la ora stabilita sa ne predea apartamentul. Fiind situat la un etaj superior, este foarte linistit . Este dotat cu toate utilitatile si ustensilele necesare in bucatarie. Amplasarea langa Sala Palatului ofera avantajul de a avea parcare la dispozitie. Este foarte aproape Centru Vechi al Bucurestiului.

 100. Confortabil, camera bine incalzita, personal amabil si serviabil.

 101. Personal amabil,foarte curat….recomand cu încredere !!

 102. Simplu si foarte curat. Nou si foarte calduros …21.01. Recomand pentru tranzit sau maxim 2 zile.

 103. Amplasarea apartamentului excelenta, am fost extrem de mulțumită ca era in zona mea dezinteres. Cu locul de parcare e relativ greu oricum in zona, dar am găsit ușor, chiar in fata blocului. Desi e o zona aglomerata, in apartament nu se auzea zgomotul de afara, priveliștea seara sau in zori.. relaxanta. Curățenia a fost Ok, mobilat cu foarte mult bun gust, renovat recent, frumos… apartament călduros si un pat… comod, foarte comod. Ai tot ce-ți trebuie pt a locui cateva zile. Prosoape curate, papuci de casa. Gazda extrem de amabila mi-a permis sa intru mai devreme in apartament. Cu siguranța revin, avand in vedere faptul ca vin des in capitala cu afaceri. Espresorul!!! Făcea o cafea excelenta.

 104. Apartament amplasat central, mobilat cu gust, priveliște frumoasă, gazdă amabilă. Prețul foarte convenabil.

 105. It is a perfect place if you want to be in the heart of Bucharest. It’s perfect for having a night life around and not just that because the location is placed for taking a ride to visit straight forward almost all important places in Bucharest.

 106. Gazda ne.a adus un fier de calcat, deoarece camera nu dispunea de asa ceva.

 107. Comunicare buna cu proprietarul in vederea cazarii, centrala proprie, posibilitatea de reglare a temperaturii. Spatiu foarte mare. Mobilat simplu, cu bun gust.

 108. Good central location in the old town. Manager very helpful and supportive with good information about the city.

 109. Zona centrala, toate atractiile sunt usor accesibile, ne fiind necesar transportul cu o masina. Apartamentul este ideal pt 2-4 persoane, curat si foarte bine aranjat. Statie de metrou(p-ta romana) la 2 min de mers pe jos, magazin Leroy-Melin la parterul blocului pt cumparaturi rapide, staie de autobuz la 2 min de mers pe jos (aici oreste si autobuzul 738 care are ca statie finala aeroportul).

 110. Totul.Proprietarul o persoană titrată,educată,de mult bun simț,deschidere și înțelegere.Siguranță și intimitate.In plin centrul Bucureștiului,cu f.multe facilitati,transport,restaurante,banci,obiective turistice.Intr-un cuvânt,superlativ!

 111. Amplasat in zona liniștita pt București, am gasit loc de parcare chiar sub balcon, m-am simtit ca acasa.

 112. Facand abstractie de cele neplacute, apartamentul arata destul de bine și gazda a fost promptă și prietenoasă.

 113. A fost super apartamentul aproape de statiile de metrou și autobuze… gazda perfecta și un sejur frumos… … amanzing appartament ..

 114. Apartament cochet, dotat cu tot ce trebuie, Zona linistita, usor accesibila. Am stat 3 nopti in aceasta locaie si m-am simtit foarte bine. Recomand!

 115. Totul, revenim cu placere, mai nou e deschis si mega la parter..totul perfect.E aproape si mega care e deschis non stop

 116. Totul a fost peste asteptari. Apartament nou, blocuri noi, parcare subterana la standarde europene. Conditii mult mai bune decat in alte locuri unde am fost in Europa. Amplasare centrala, aproape de mijloace de transport si utilitati gen restaurante, magazine, alimentari.

 117. Apartamentul spatios , aerisit , cu dorari noi in chichineta , mobilat cu gust , servicii si curatenie perfecte ! Recomand cu responsabilitate si caldura !

 118. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 119. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 120. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 121. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 122. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 123. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 124. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 125. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 126. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 127. The location was great, just next to anything you would like to have, food, drinks, snacks, shopping mall. The room was clean with brand new furniture. Fresh towels and extra sheets in case you needed them. The room has a fully equipped with kitchen. There was an ATM in the hotel for easier and safer withdrawals. The staff was helpful and kind. Tip: A vending machine at the lobby would have been a nice addition.

 128. Wow.huge apartement, very clean .new everything.g8 location. Value for money.in fact the only hotel/ apt ive taken photos off

 129. it’s actually even better than what you see in the photos. Totally worth it and recommendable.

 130. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 131. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 132. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 133. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 134. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 135. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 136. Un apartament frumos, dotat cu tot ce este nevoie. Foarte curat si spatios. Este pozitionat in centrul vechi pe o strada plina cu restaurante si cluburi. Recomand!

 137. Locatia. Exact in centrul vechi. A salvat situatia. Proprietarul ok, înțelegător.

 138. Clean and cosy, very nice host. The flat had everything that we needed. The area is splendid – in the middle of the action – full of clubs. The location is minutes away from the palace of parliament.

 139. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 140. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 141. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 142. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 143. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 144. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 145. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 146. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 147. Nice location, nice host, everything you need inside the apartment… I will be back, for sure 🙂

 148. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 149. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 150. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 151. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 152. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 153. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 154. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 155. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 156. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 157. Promptitudinea receptionerului de a-mi schimba camera.

 158. Micul dejun excelent, piscina,deși un pic rece, foarte curata.

 159. ca intotdeauna un hotel extraordinar de confortabil, un mic dejun copio, curatenie si confort

 160. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 161. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 162. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 163. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 164. Comfortable and convenient apartment with lovely little extras. At the gates of Old Town.

 165. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 166. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 167. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 168. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 169. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 170. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 171. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 172. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 173. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 174. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 175. Curat. Parcare gratuita. Restaurant ok. Mic dejun (foarte) copios. Recomand!

 176. Parcare proprie gratuita, aproape de zona de interes, micul dejun diversificat, 3 lifturi de acces, piscina interioara si exterioara pentru amatori de acest gen de relaxare

 177. Centrul SPA este motivul pentru care aleg acest hotel.

 178. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 179. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 180. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 181. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 182. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 183. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 184. A fost foarte curat, foarte bine amplasata locatia in raport cu ce am avut eu nevoie, foarte comfortabil, o primire extrem de calduroasa, foarte amabili. Sunt foarte multumita de serviciile primite. As mai putea adauga ca in imobil se afla chiar si ghidul orasului ceea ce este minunat pt strainii care vor sa viziteze orasul.

 185. Curat, totul nou. La 2 pași de Caru’ cu bere !

 186. Disponibilitatea si ajutorul gazdei in privinta parcarii, apartamentul foarte curat cu toate cele necesare si de foarte buna calitate, baia micuta cu usa glisanta dar foarte curata, patul de foarte buna calitate.

 187. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 188. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 189. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 190. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 191. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 192. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 193. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 194. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 195. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 196. Multumesc pentru ospitalitate! Curat, confortabil, liniste! Ca acasa! Bravo si pentru serviciul de paza!

 197. Amabilitate, siguranța , curățenie, totul foarte bine organizat . Felicitări !

 198. Un apartament frumos, curat, amplasat aproape de ambasada usa. Gazda foarte amabila si dornica sa ajute.

 199. Poziționarea. Personalul din toate departamentele ok.

 200. Patul confortabil si miros placut in camera, dar cel mai important muuulta caldurica.❤️

 201. Locația excelentă, hotelul ar avea un potențial excelent daca s-ar respecta una din regulile de baza ale ospitalitatii: curățenia!

 202. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 203. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 204. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 205. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 206. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 207. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 208. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 209. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 210. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 211. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 212. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 213. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 214. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 215. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 216. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 217. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 218. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 219. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 220. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 221. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 222. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 223. Totul a fost super! Am avut cateva zilesuperbe aici si cu siguranta revin.

 224. Curățenia, serviciile incluse, piscina, micul dejun foarte variat , totul a fost excelent

 225. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 226. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 227. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 228. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 229. Gazda foarte amabila. Apartamentul este frumos, foarte curat si bine echipat. Sigur ma voi reintoarce!

 230. Totul a fost minunat. Gazda a fost minunata, foarte amabila si draguta, iar apartamentul perfect, foarte curat, utilat cu detoate. Sigur voi revenii cu placere. Multumesc Astrid pentru tot!

 231. Apartamentul este foarte curat, gazda foarte prietenoasa. Totul excelent.

 232. Apartamentul este central, fiind foarte aproape de centrul istoric. Modern mobilat si spatios, iar bucataria este echipata corespunzator cu tot ce este necesar.Gazda a fost foarte draguta, a raspuns imediat cerintelor mele de a ajunge la o anumita ora pentru preluarea cheilor. Recomand cu caldura!

 233. Apartament extrem de curat, spatios si confortabil in zona linistita aproape de centrul vechi.Gazda amabila si primitoare, totul a fost la superlativ.

 234. Locația foarte bună. Aproape de obiectivele turistice.

 235. Poziționarea. Personalul din toate departamentele ok.

 236. Patul confortabil si miros placut in camera, dar cel mai important muuulta caldurica.❤️

 237. Locația excelentă, hotelul ar avea un potențial excelent daca s-ar respecta una din regulile de baza ale ospitalitatii: curățenia!

 238. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 239. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 240. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 241. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 242. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 243. A fost un sejur placut, apartamentul este nou, dotat cu tot ce am avut nevoie, iar amplasarea acestuia este chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a unor localuri renumite. Am sa revin cu siguranta

 244. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 245. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 246. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 247. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 248. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 249. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 250. Confortul camerelor este chiar ok, curatenia este ok, personalul foarte amabil si orientat sa gaseasca solutii ok si rapid. Restaurantul are o bucatarie buna si cele cateva retete sunt suficiente pentru un sejur de pana la 3 zile

 251. Hotel foarte primitor, amenajat cu mult bun gust. Personal deosebit de amabil, curatenie exemplara, paturi confortabile si micul dejun proaspat, bogat si gustos. Vom reveni cu placere!

 252. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 253. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 254. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 255. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 256. Micul dejun bogat și gustos. Este self service și îți pui ce doresti.

 257. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 258. Confortul camerei, personalul de la receptie, amplasarea locației.

 259. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 260. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 261. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 262. Totul la superlativ, amabilitatea, disponibilitatea celor care lucreaza la acest hotel, fara rezerve. Inclusiv scartaitul scarilor are farmec.

 263. Pozitia ultracentrala, mobilierul, arhitectura cladirii. Totul la superlativ.

 264. Stilul hotelului, decoratiunile interioare, obiectele de arta, atmosfera melancolica, personalul deosebit de amabil.

 265. Mic dejun bun , suficiente optiuni , alimente proaspete si sanatoase . Personalul , in totalitate , amabil , respectuos si dedicat sa te ajute . Curatenie deosebita . Asternuturi curate . Va multumesc !

 266. Nu mi-a placut faptul ca nu am avut micul dejun inclus. Pentru un hotel de acest gen, micul dejun ar trebui sa fie inclus. In rest totul a fost minunat. Foarte aproape de centru, camera mare, spatioasa si foarte calduroasa.

 267. E super…revin cu placere de fiecare data… E a patra oara cand stau aici….nici nu ma gandesc sa caut alt hotel in Bucuresti

 268. Cafeaua de proasta calitate , aparatul de cafea functiona foarte greu , slaba oferta de fructe proaspete , personalul din salonul de mic dejun neecooperant si lipsit de amabilitate .

 269. Camera spatioasa si confortabila. Amplasarea aproape de Parcul Herastrau. Un loc foarte linistit, chiar daca este amplasat intr-o zona foarte aglomerata.

 270. Camera spatioasa, mic dejun diversificat, aproape de Romexpo.

 271. Mi-a plăcut faptul ca a fost foarte curat si atmosfera placuta. Patul a fost confortabil si personalul amabil. Recomand cu încredere!

 272. Absolut tot, de la servicii pana la amabilitatea celor din staff

 273. Maria-nicoleta mai 15, 2019 at 2:11 pm

  Personalul a fost foarte amabil, mi-a placut curatenia, lenjeria a fost curata si calcata. Pentru sederea mea scurta a fost excelent.

 274. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 275. Andreeaphilip mai 15, 2019 at 2:11 pm

  Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 276. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 277. Personalul e foarte serviabil,zona este centrala,apartamentul este bine dotat cu tot ce este nevoie pentru o sedere confortabila.

 278. Totul a fost așa cum m-am gindit eu, va recomand cu încredere !

 279. The apartment was big and cozy. Plus the location was great.

 280. Apartament foarte curat si cu toate dotarile iar panorama este superba.Amplasarea in zona zero foarte aproape de centrul vechi.Rezervati fara retineri si nu veti regreta.

 281. Mi a placut totul in special locatia care este exact la kilometrul 0.

 282. Locația excelentă, acces ușor la mijloacele de transport în comun, baruri, restaurante; Vederea panoramică. Bucătăria utilată pentru cine vrea să-și prepare singur diverse. Gazdă primitoare, comunicare bună.

 283. A fost curat, locatia este chiar langa Centrul Vechi, temperatura in camera programabila, balcon pentru fumat, lift.

 284. Este cald, este curat, este in centru, primirea foarte prietenoasa. Perfect pentru mine!

 285. Gazda a fost foarte ok, eu inchiriasem apartamentul pentru 2 membrii ai familiei, dar ei m-au surprins si au venit toti adica 5, nestiind ca ar fi trebuit sa anunt in prealabil, dar gazda a fost intelegatoare iar problema rezolvata.

 286. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 287. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 288. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 289. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 290. Mic dejun bogat!Cafeaua f buna!Piscina frumoasa si curata!

 291. Claudiu-florin mai 18, 2019 at 9:42 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, parcare încăpătoare.

 292. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 293. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 294. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 295. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 296. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 297. Okromania2015 mai 18, 2019 at 9:42 pm

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 298. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 299. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 300. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 301. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 302. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 303. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 304. Florin-nicolae mai 18, 2019 at 9:42 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 305. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 306. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 307. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 308. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 309. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 310. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 311. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 312. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 313. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 314. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 315. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 316. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 317. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 318. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 319. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 320. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 321. Okromania2015 mai 25, 2019 at 5:46 am

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 322. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 323. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 324. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 325. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 326. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 327. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 328. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 329. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 330. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 331. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 332. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 333. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 334. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 335. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 336. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 337. Pat f comod Curatenie impecabila Mic dejun variat Piscina f frumoasa si centru spa f bun

 338. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 339. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 340. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 341. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 342. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 343. Locatia a fost super, intr-o zona linistita si cu magazine in jur. Camera foarte frumos mobilata si spatioasa, patul foarte comod, curatenie.

 344. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 345. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 346. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 347. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 348. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 349. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 350. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 351. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 352. Mic dejun diversificat. Curat in camera si ingrijit

 353. Am solicitat mic dejun in camera si ne a fost servit foarte repede si foarte frumos aranjat . De asemenea am solicitat servicii de calcatorie si taxi si servirea a fost ireprosabila .

 354. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 355. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 356. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 357. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 358. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 359. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 360. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 361. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 362. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 363. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 364. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 365. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 366. Calator_frecvent iunie 8, 2019 at 12:42 am

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 367. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 368. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 369. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 370. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 371. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 372. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 373. Curatenie exemplara absolut peste tot: in curte, in parcare, pe hol, in baie si in camera. Impecabil! Amplasarea, locatia, raportul pret-calitate, camera si baia foarte spatioase, patul extrem de confortabil, amabilitatea personalului. Micul dejun ok.

 374. Parcul/gradina cu veverite si pasari.. camere spatioase si bine dotate (TV plat, veioze directionabile, frigider, fotolii, baie ok).. plase antitantari la geamuri.. taxi-call…

 375. Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 376. mic dejun bun, locatie eleganta si aerisita, piscina mare si curata

 377. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 378. Camera in regula, baia poate un pic cam inghiesuita si stramta, dar cu obiecte sanitare noi. Piscina mare, cred ca la dimensiuni olimpice, dar care din pacate nu are o zona cu adancime mica pentru odihna. Poate avantaj pentru inotatori experimentati, nefiind aglomeratie. Parcarea pazita.

 379. Locatie excelenta! Ambianta! Camera in ansamblul ei este minunata!

 380. Personal foarte amabil. Mobilier modern și design plăcut.

 381. Personalul este admirabil. Curățenia este exemplara. Mobilierul este frumos asortat. Camera denota intimitate. Locația este foarte buna. Scurgerea de la duș defecta, se inunda baia cu apă. Multe facilități de mâncare in zona apropiata inclusiv un Mega Image non stop

 382. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 383. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 384. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 385. Mi-a placut totul. Micul dejun nu foarte diversificat dar cu siguranță găsești ceva care sa îți placa. De revenit

 386. Micul dejun a fost variat si foarte bun, personalul foarte amabil

 387. Curatia f ok, nou renovat, staff ul f primitor, mic dejun bogat . Recomand !

 388. Locatie foarte buna daca ajungeti cu trenul in Gara de Nord. Hotelul este situat la aproximativ 3 minute distanta de mers pe jos. Rezervare si plata fara probleme. Curat. Exista posibilitatea alegerii unei camere pentru fumatori.

 389. Amplasarea, este aproape de locul unde trebuia să ajung

 390. Nimic, este un hotel de tranzit. Nu o sa mai revin.

 391. Locatie excelenta, la 5 minute de mers de statia de metrou Unirii si la 8 minute de Centrul Vechi, plin de restaurante si cluburi. Curatenie, casa arata foarte bine, la fel si apartamentul – foarte spatios si amenajat cu gust. Bucataria este foarte mare si bine dotata.

 392. Pozitie foarte buna, relativ aproape de punctele de interes. Apartament foarte spatios, frumos amenajat, confortabil pe termen scurt. Self check-in / check-out. Parcarea nu este posibila in curte, dar am gasit loc pe strada.

 393. Curătenie Apartament foarte spatios, mult peste asteptari. Pozitie aproape de punctele de interes si totusi foarte linistit. Foarte confortabil, totul nou. Checkin si out super simplu. Curtea dotata cu in loc de baut cafea linistit.

 394. Un design modern, elegant, curat, foarte confortabil cu terasa pentru fumători.Servicii de cea mai buna calitate

 395. Totul la superlativ. Multumesc! O sa revin cu placere! Recomand!

 396. Foarte curat, pozitia foarte buna, camera cam mica, dar un plus a fost faptul ca avea balcon. Fetele de la receptie au fost extrem de amabile si mereu cu zambetul pe buze.

 397. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 398. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 399. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 400. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 401. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 402. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 403. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 404. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 405. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 406. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 407. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 408. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 409. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 410. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 411. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 412. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 413. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 414. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 415. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 416. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 417. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 418. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 419. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 420. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 421. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 422. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 423. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 424. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 425. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 426. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 427. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 428. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 429. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 430. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 431. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 432. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 433. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 434. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 435. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 436. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 437. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 438. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 439. Parcul Cismigiu e efectiv in spatele blocului ! 🙂 Deci,locatia e super!!

 440. Locatia excelenta, apartamentul curat, utilat cu tot ce trebuie, ne-am simtit ca si acasa.

 441. Good location near park Cismigiu and Sala Palatului. Very kindly and pretty host Ana. Comfortable beds.

 442. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 443. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 444. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 445. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 446. L’ emplacement de l’appartement à porté de tout bien situé. Cuvette des wc cassée et réparée dans la soirée. Contact très agréable petit geste commercial.

 447. Квартирка очень чистая, крошечная, но невероятно уютная. В стиле старой европейской квартиры с высокими потолками и скрипучим паркетом. Нам такая атмосфера по душе. А огромный балкон – просто супер, то, что нужно – бокал вина после долгого дня. Классный лифт, ребёнок с таким лифтом отказывался ходить пешком. Очень удобная саморегистрация заезда и выезда безо всяких стыковок с хозяином. Приятно быть хозяином своих планов, когда никто ни под кого не подстраивается.

 448. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 449. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 450. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 451. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 452. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 453. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 454. Das Frühstück wurde geliefert und war von einem der besten Restaurants der Stadt. Der Junge der das Essen geliefert hat und auch die Schlüsselübergabe erledigt hat, war sehr höflich.

 455. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 456. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 457. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 458. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 459. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 460. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 461. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 462. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 463. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 464. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 465. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 466. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 467. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 468. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 469. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 470. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 471. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 472. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 473. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 474. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 475. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 476. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 477. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 478. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 479. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 480. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 481. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 482. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 483. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 484. Un apartament foarte frumos asezat intr-o poziție excelenta!

 485. Amplasare excelenta, liniste, curatenie, gazda amabila

 486. Functioneaza totul, este curat, aparatul de aer conditionat fff silentios,patul foarte confortabil. 5′ pana la statia de metrou Eroilor.

 487. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 488. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 489. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 490. Locul unde este amplasat apartamentul , apartament mare , serviciu de paza.

 491. Pret, curatenie, confort, liniște, siguranta, balcon deschis, bucatarie echipata, gazda. Totul.

 492. Curățenia, locația bună, personalul foarte amabil și prompt, loc de parccare am gasit imediat, ustensile de gatit curate pentru cei ce doresc sa-si gateasca ceva, aer conditionat, camera decorata cu bun gust.

 493. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 494. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 495. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 496. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 497. It was a huge apartment, the owner was waiting for us at the arrival and the parking spot was booked. Very good place and apartment especally when you go with a car. Very polite and helpfull owner. 10 min walk from the old town where you find pubs restaurants night club and everything.

 498. Very good position, excellent for a group of friends,lot of space.

 499. Conditiile de cazare au fost foarte bune, proprietara a fost amabila si raportul bun calitate-pret.

 500. Apartamentul destul de curat,gazda e extraordinara,destul de aproape de tot ce ti doresti

 501. Localizarea este excelenta. Este usor sa gasesti restaurante aproape. Foarte aproape si comod pentru cine doreste sa viziteze muzee, centrul vechi. Nu este necesar nici un mijloc de transport. Doamna Doina este foarte amabila si simpatica.

 502. Apartamentul este central, fiind foarte aproape de centrul istoric. Modern mobilat si spatios, iar bucataria este echipata corespunzator cu tot ce este necesar.Gazda a fost foarte draguta, a raspuns imediat cerintelor mele de a ajunge la o anumita ora pentru preluarea cheilor. Recomand cu caldura!

 503. Apartament extrem de curat, spatios si confortabil in zona linistita aproape de centrul vechi.Gazda amabila si primitoare, totul a fost la superlativ.

 504. Locația foarte bună. Aproape de obiectivele turistice.

 505. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 506. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 507. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu “pretentii”

 508. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 509. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 510. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 511. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 512. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 513. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 514. Totul a fost excepțional.camera foarte mare cu mobilier din lemn masiv, foarte elegant,patul imens si confortabil,baia extraordinară. Personalul mi a depășit toate asteptările, a fost foarte pregatit si seeviabil.felicitari.merita 4 stele cu desăvârșire.

 515. Curățenie totală,personal super drăguț, liniște si camere superbe .am apreciat foarte mult de aceea am revenit si a doua oara. 🤗🤗

 516. Aspect vintage al camerei, baia fff frumoasa si incapatoare, mobila din lemn masiv. Terasa Astrodom de la et 5, seara, este superba si intima.

 517. Ap este mare , curat , ordonat cu multe spatii de depozitare Bucataria super utilata

 518. Totul a fost de nota 10, curatenie, discretie, amplasare, dotari.

 519. Very nice apartment – clean, new furniture, good repair, there is everything you need and even more. Special thanks to the owner – he met us, helped with parking, accompanied during the stay. It was a big unexpected pleasure to have welcome drinks. We definitely recommend this apartment and we’ll take it again next time in Bucharest!!!

 520. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 521. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 522. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 523. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 524. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 525. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 526. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 527. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 528. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 529. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 530. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 531. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 532. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 533. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 534. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 535. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 536. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 537. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 538. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 539. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 540. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 541. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 542. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 543. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 544. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 545. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 546. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 547. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 548. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 549. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 550. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 551. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 552. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 553. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 554. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 555. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 556. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 557. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 558. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 559. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 560. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 561. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 562. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 563. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 564. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 565. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 566. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 567. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 568. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 569. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 570. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 571. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 572. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 573. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 574. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 575. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 576. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 577. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 578. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 579. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 580. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 581. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 582. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 583. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 584. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 585. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 586. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 587. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 588. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 589. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 590. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 591. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 592. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 593. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 594. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 595. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 596. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 597. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 598. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 599. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 600. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 601. Curat,dotat cu aproape tot ce ai putea sa ai nevoie

 602. Un apartament perfect pentru două persoane…o atmosfera calda și primitoare exact ca in poze! Mulțumim!

 603. Raport calitate pret de necontestat. Apartamentul este foarte frumos si curat, ideal pentru 2/3 persoane si de asemenea e destul de aproape de centrul orasului. Apartamentul a fost utilat cu toate cele necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Gazda a fost foarte amabila si ne-a lasat sa facem check-in-ul mai repede. Recomand!

 604. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 605. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 606. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 607. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 608. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 609. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 610. gazda este minunata, amplasarea a fost perfecta pentru noi,apartament spatios, curat.

 611. Totul foarte bine! Salteaua extrem de confortabila, apartamentul foarte mare, elegant si foarte curat. Cu siguranta vom reveni!

 612. Un apartament foarte curat, cu tot ce ai nevoie pt. un sejur reusit. Vom reveni de cate ori drumurile ne vor aduce in Bucuresti.

 613. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 614. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 615. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 616. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 617. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 618. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 619. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 620. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 621. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 622. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 623. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 624. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 625. Great location just a street away from the busy old city. Very stylish newly refurbished and spacious apartment forwith great facilities and thoughtful touches like an espresso machine and hairdryer. The bedding was comfortable and the apartment was spotless. Definitely the best place we have stayed in and great value for money!

 626. It was pretty easy to locate the apartment following the instructions from the host. The apartment was modern with good facilities in a great location in the old town. We parked at university parking which was easy, close, secure and very reasonable for city centre parking (around £16 I think). You enter the lobby to the apartment via a code supplied by the host then use another code to open a lockbox outside the apartment. It’s located on the 1st floor and a lift is available but is pretty small. Overall very pleased with our stay at the apartment and I would recommend staying here

 627. Instructions to find the apt and the key were sent on whatsapp, clear and illustrated by photos. the location is perfect, central but quiet. beautifully designed and furnished. kitchen is fully equipped!

 628. The best apartment we have ever stayed in, had all the supplies we needed-dishes soap, coffee machine, towels, iron, I can go on and on-basically anything you can think of. Very clean and so pretty. We did’t think it would be as good as it looked in pictures, but it’s even better. It has everything you want in an apartment and more+ great location. Recommending to anyone.

 629. Sehr gute Kommunikation mit der Gastgeberin. Check In unkompliziert. Tolle Lage der Wohnung, welche selbst sauber und gut ausgestattet war.

 630. Центр города, тихое уютное место, чистота в квартире, все есть, даже пластыри и зубная щетка . И кстати советую посетить итальянский ресторан сразу возле квартиры. Очень вкусно и не дорого

 631. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 632. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 633. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 634. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 635. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 636. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 637. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 638. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 639. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 640. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 641. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 642. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 643. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 644. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 645. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 646. Amplasarea, amabilitatea gazdei, confortul si curatenia camerei

 647. Garsoniera e situată ultracentral, la etajul 1, are și lift disponibil. Mica bucătărie e dotata cu veselă, cuptor cu microunde, fierbător electric, o mică plită electrică, toate funcționale. Camera e destul de mare, cu 2 paturi, de fapt un pat și o canapea extensibilă pe care se poate dormi foarte bine. Televizorul este cu ecran plat, cu diagonală mare, multe posturi tv disponibile. Dar e păcat să pierdeți timpul la televizor

 648. Locatia, curatenia, locuri de parcare suficiente, promptitudinea gazdei, check in/ check out usor si flexibil.

 649. Depășește cu mult cazările din zona Gării din București. M-am cazat de multe ori in zona gării și am întâmpinat multe prob legate de curatenie și confort! La Vlad House, am rămas surprinsă, m-am simțit aproape ca acasa și totul a fost perfect! Apartament spațios, foarte dotat și frumos, prețurile la fel ca cele de la hotelurile din zona gării, zona liniștita, chiar lângă stația de metrou unde se poate ajunge oriunde la gara sau in centru! Recomand locația 100%! E cea mai mișto cazare de pana acum in București și prețurile sunt foarte bune!

 650. Pozitie centrală, vedere la Bulevardul Magheru. Multe restaurante în zonă.

 651. Personalul e foarte serviabil,zona este centrala,apartamentul este bine dotat cu tot ce este nevoie pentru o sedere confortabila.

 652. Curatenia Zona frumoasa Atitudinea gazdei Accesul usor la mijloace de transport in comun

 653. Confortul oferit de întreaga camera, pat mare și confortabil, lenjerie curata. Utilat cu tot ce ai nevoie Camera primitoare. Idee minauata cu self check in

 654. Totul este curat si minunat. Foarte spatios, multe facilitati, linistit si frumos. Recomand cu caldura.

 655. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 656. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 657. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 658. -The hotel is close to the subway station (10 minutes) -The decor in the room is very cute and the bed it’s comfortable.

 659. great location , the fact that I could check in during the night was a plus . really good experience overall

 660. The apartament was very clean, pretty and cosy. Next door we found a cool bar with a nice garden.

 661. Apartament foarte curat si foarte bine dotat. Totul pare nou. Zona super. Doar plus la toate capitolele!

 662. Apartamentul este foarte curat, spatios, utilat cu tot ce trebuie. Cu siguranta, vom reveni.

 663. Mi-a placut foarte mult apartamentul, m-am simtit foarte bine.

 664. Apartamentul este central, fiind foarte aproape de centrul istoric. Modern mobilat si spatios, iar bucataria este echipata corespunzator cu tot ce este necesar.Gazda a fost foarte draguta, a raspuns imediat cerintelor mele de a ajunge la o anumita ora pentru preluarea cheilor. Recomand cu caldura!

 665. Apartament extrem de curat, spatios si confortabil in zona linistita aproape de centrul vechi.Gazda amabila si primitoare, totul a fost la superlativ.

 666. Locația foarte bună. Aproape de obiectivele turistice.

 667. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 668. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 669. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 670. Camere spatioase, foarte frumoase. Singura problema e locatia greu accesibila.

 671. Curatenie, personal amabil, camera frumos decorata

 672. Locatie retrasa si linistita. Nu servesc mancare dar au un living mare cu mese unde poti manca ce ai comandat. Personal amabil.

 673. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 674. locatie draguta foarte aproape de centru cu o terasa frumoasa cu panorama spre centrul orasului si la un pret foarte bun .

 675. Locația apartamentului este ultra-centrală! Doar 8 min.de mers pe jos până la Teatrul Național și Piața Universității! Living f mare, cu 2 paturi single + 2 canapele! Și încă 1 pat dublu în dormitor! Televizor f bun, diagonala de 1m sau 1.20m! Apartament excelent pt un grup de 4-6 persoane!

 676. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 677. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 678. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 679. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 680. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 681. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 682. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 683. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 684. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 685. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 686. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 687. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 688. Locatia, linistea, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 689. Great location and perfect room if you’re staying just a couple days.

 690. Very cimfortable and nice studio at great location. Very close to metro station (University) and night life of Bucharest at your doorstep

 691. Zona linistita, apropiata de multe obiecive turistice, patul confortabil, gazda primitoare.

 692. Pat confortabil, gazda primitoare, recomand cu încredere.

 693. Locul este curat. Zona este liniștita. Personalul este amabil

 694. Este imposibil sa gasim ceva care sa nu ne placa la acest hotel minunat din inima Bucurestiului.Locatia ,curatenia ,personalul bine pregatit ,profesionist si amabil ,mancarea variata si gustoasa ,toate acestea fac din hotel Capitol locul unde de peste 10 ani ne simtim ca acasa.Multumiri speciale domnului manager ,pe care noi deja il identificam cu atmosfera deosebita a hotelului!

 695. Locație excelenta, curat, puțin mici camerele , in rest totul a fost ok!

 696. Locatie foarte buna, aproape de obiectivele importante din centrul capitalei. Camerele sunt destul de mari si paturile confortabile. Micul dejun este destul de variat, dar calitatea produselor poate fi mai buna. Fotografiile cu Bucurestiul de alta data, cat si portretele unor artisti si solisti de marca dau savoare holurilor.

 697. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 698. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 699. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 700. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 701. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 702. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 703. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 704. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 705. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 706. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 707. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 708. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 709. Totul a fost conform așteptărilor . Iar faptul că la sosire am găsit mici detalii precum niște cafea in dulap , câteva pastile de detergent a fost o surpriză agreabilă!

 710. Mobila noua, curat, gazda a fost foarte amabila. O casa cu doua etaje cu parcare privata dupa poarta. Sunt 2 Tv

 711. Locatia este foarte buna, accesibilitate usoara pentru mijloacele de transport in comun. Camerele mari, spatioase si foarte curate. Propietarul vilei foarte amabil si ajutator , o persoana deosebita. Recomand cu mare drag Central Green Villa.

 712. Găsești aici tot ce ai nevoie sa te simți ca acasa

 713. absolut totul, confort , curatenie, dotari si amenajare apartament pana in cele mai mici detalii, pozitie intr-o zona foarte linistita , o terasa enorma umbrita si f linistita, parcare gratuita in fata locatiei, proprietarul foarte amabil. Desi am venit cu alte probleme, cazarea mi-a creat senzatia de concediu .

 714. Totul, gazde foarte primitoare . Zona extraordinara la câțiva pași de Herăstrău.

 715. Locatie excelenta, personal foarte amabil si prietenos, curatenie! Recomand!

 716. Totul a fost foarte bine.Vom reveni, cu siguranță!

 717. Location. The Room was very spacious and the host was 10 Stars.

 718. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 719. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 720. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 721. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 722. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 723. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 724. O locatie excelenta!amplasare foarte buna,curatenie exemplara si o familie minunata!

 725. The apartment is located close to the bus stop from the airport shuttle, and in the historic center. The apartment is fantastic, with a really nice decoration. The kitchen and the bathroom are great. And Cristina is an amazing host, we had an issue during our trip and she went above and beyond to assist us with it. We couldn’t be happier to have chosen this place. And next time we come, we’ll definitely stay here again.

 726. Excellent location right in the Old Town. Cristina very easy to deal with and communicate with. Room was modern and with satellite television. Also, very good value.

 727. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 728. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 729. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 730. Un apartament micuț si elegant. Foarte curat si modern , dotat cu tot ce trebuie pentru a petrece câteva zile în frumosul Bucuresti. Priveliștea de la geam este una chiar drăguță, dimineata având ocazia sa te bucuri de ea împreună cu micii prieteni ce vin sa isi ia micul dejun de pe pervazul ferestrei. Apartamentul este central si foarte aproape de metrou. Cu siguranta voi reveni.

 731. Aceasta locatie este una dintre putinele apartamente/garsoniere in care am stat cazat si arata fix ca in poze. Prin urmare nu au fost surprize neplacute, lucru pe care l-am apreciat deosebit de mult. O surpriza totusi a fost si anume o sticla cu apa plata pusa la rece, mai ales ca afara era foarte cald. In rest camera aranjata cu mult bun gust, culori relaxante, iar patul foarte confortabil, am dormit excelent. Curatenie peste tot. Cat despre gazde, foarte primitoare, primitul si predatul cheiilor a fost facil. Va multumesc si.. voi reveni!

 732. The apartment is just as promised in the title – very cosy! Refurbished apartment, quite comfortable, just at the centre.. I couldn’t ask for more!

 733. Îmi place locația, curățenia si tot confortul camerei! Am mai stat aici si revin de fiecare dată, când trebuie să vin în București.

 734. Locatia, in padure, liniste, cu personal foarte amabil

 735. Locația hotelului, departe de aglomerația capitalei, camera mare, curățenie, lenjeria și prosoapele imaculate, patul si pernele confortabile. Dotările, mobilierul…totul a fost la superlativ.

 736. Opinia mea pe scurt: – locație bună, fix in fața stației de metrou “Piața Romană” – apartament mobilat modern, ce miroase bine și e foarte curat – toate facilitățile din poze sunt prezente: rulouri exterioare electrice și aer condiționat (apartamentul arată ca in poze) – chiar daca zona e foarte zgomotasa cu geamul deschis, atunci când închizi geamul și dai rulourile jos e liniște și poți dormi bine – in apartament este: microundă, uscător, fier de calcat, aparat de espresso, fierbător de apă, prosoape curate, lenjerie curată, papuci de casa, tv, etc. – nu am simțit lipsa de nimic pe scurt, mai ales având în vedere zona centrala și prețul accesibil. – un plus e faptul că check in ul și check out ul se face fara proprietar, doar iei cheia dintr-un box când vii și o lași înapoi tot acolo la plecare.

 737. Camera este foarte curata, dotata cu fier de calcat si uscator de par, aplasata exact la gura de metrou. Flexibilitate din partea gazdei.

 738. Curat, simplu, dar elegant si cu tot ce trebuie pentru 3 ☆☆☆! Locația este excelenta, la gura Metroului, am parcurs în trei zile, cu copil mic, foarte multe obiective turistice! Un mare plus pentru aerul condiționat si lipsa zgomotului! Oblonul electric ne-a fascinat. Persoana de contact a fost un domn deosebit, musai ardelean la ce amabil e! Revenim, cu drag, oricând!

 739. Totul a fost excelent! Studioul, gazda, unde este amplasat, facilitati!

 740. Cetățenie, intim, confortabil, liniste iar balconul face sejurul si mai placut

 741. Curatenie impecabila. Apartament echipat cu tot ce e necesar si chiar mai mult. Locatie foarte buna.

 742. -locatia este foarte buna, patul este super confortabil si amenajarea apartamentului este foarte primitoare

 743. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 744. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 745. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 746. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 747. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 748. Confortul apartamentului, bunul gust cu care este amenajat, patul super confortabil, bucatarie pentru gatit de la chestii simple pana la chestii complicate, apartamentul este larg, aria de zi si de luat masa langa televizor dragute, lumanari plasate in camera de baie mi.au adus aminte sa ma rasfat,

 749. Apartamentul a fost ca in poze,si curat. Vederea de la balcon a fost placuta, vom reveni si cu alta ocazie.

 750. Andrei a fost disponibil pt check-in desi am ajuns cu intarziere. exista aparat de cafea si capsule in apartament. locatia super, curat, amenajat simplu si cu bun gust

 751. Curatenia, amplasarea foarte buna, apartamentul este spatios si curat, bucatariaeste dotata cu aragaz si vesela .

 752. The apartament has an amazing view, two bedrooms and a living room, with balconies on each room. It is very clean, but it could use some extensive renovations. I would also recommenddoing something about the beds and linnens. The smell of old and stale wasn’t very pleasant.

 753. The view from the window was incredible (all 3 rooms have own terrace). The host – Andrei is really nice guy, rules of accomodation are clear and fair.

 754. Locația excelenta în centrul vechi Spațiu generos în 2 camere mari cu 3 canapele și 2 paturi matrimoniale. Preț superieftin comparativ cu locația și condițiile. In baie exista șampon, gel dus, prosoape, fier de călcat, mașina de spălat, etc.

 755. Spațios. Foarte bine poziționat. Exact lângă centrul vechi. Statie de metrou aproape, Mc Donald’s, magazine, patiserii. Central. Este lângă centrul vechi dar nu sunt probleme cu galagia. Este in o zonă mai liniștită.

 756. Apartamentul foarte spațios, curat si dotat cu tot ce ai putea avea nevoie. Foarte aproape de localuri.

 757. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 758. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 759. Apartamentul este localizat in centrul vechi al orasului. Toate localurile si centrele istorice sunt in nemijlocita apropiere. Gazda a fost foarte amabila si a oferit suport continuu de la check-in pina in ziua plecarii.

 760. I loved the location of the apartment. Very close to the public transport. The apartment was sparkling clean and it is very well equipped with everything you’d possibly need for your stay.I highly recommend this apartment for future guests.Thank you, it was a pleasure!

 761. We stayed twice, at beginning and end of time in Romania and both times the host Madalina couldn’t have been more helpful. The apartment was spotlessly clean and really Comfortable. There was an added bonus of a lovely terrace and it was in a great position to look around Bucharest old town.

 762. Loved the terrace. Very comfy bed. Spotlessly clean.

 763. Este foarte bine pozitionat chiar la piata unirii, este foarte spatios, un raport calitate pret bun si personal amabil

 764. the location – great! the idea of 2 floors apartment is nice and it has 2 bathrooms – an important thing for 4 and more people.

 765. Lovely hosts. Plenty of space for 7, comfy beds, beers in the fridge was a nice touch.

 766. Apartamentul este dragut, curat si se afla intr-o zona linistita, f aproape de statia de metrou. Proprietarii sunt foarte amabili.

 767. Apartament curat,dotat cu tot ce ai nevoie, aproape de stația de metrou , zona liniștită. Voi reveni.

 768. Apartamentul este curat, bine întreținut, se afla intr-o zona liniștită. Nu ne-a lipsit nimic.

 769. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 770. Cafea de calitate in camere, ceai si apă imbuteliata la discretie. Camere foarte spatioase.

 771. Micul dejun foarete diversificat si consistent. Locatie ok.

 772. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 773. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 774. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 775. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 776. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 777. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 778. Primire calduroasa , amplasare buna, camera curata si confortabila. Raportul pret / ceea ce s.a oferit , a fost unul corect.

 779. Foarte curat, confortabil, foarte aproape de centrul vechi ( maxim 10 min.pe jos), personalul dragut. ..

 780. Raport calitate/preț ok. Aproape de centru. Parcare gratuită. Mic dejun acceptabil. Consumabile gratuite.(inclusiv papuci)

 781. excelent raport calitate pret. localizare excelenta.

 782. MI-A PLACUT TOTUL. AM MAI FOST , STIU LOCATIA . AM FOST FOARTE MULTUMITA . TOTUL ESTE OK . MULTUMESC PENTRU AMABILITATE SI CONFORT EXCELENT .

 783. Camere spatioase izolate fonic.Curatenie desavarsita.

 784. Absolut tot mi-a placut , proprietar amabil, din apartament nu lipsea absolut nimic pentru a avea vreun discomfort sau vreo lipsa. Amplasarea foarte buna .

 785. Apartamentul este excelent. Este amplasat in Centrul Vechi si e foarte curat si modern, utilat cu tot ce iti trebuie.

 786. Locuinta excelenta, foarte ingrijita si curata, balconul are o vedere foarte frumoasa, patul cu o saltea foarte confortabila, totul este nou, recomand!

 787. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 788. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 789. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 790. Totul a fost peste asteptari. Intregul apartament este foarte bine dotat si utilat, foarte spatios si foarte curat. Este situat intr o zona linistita. Proprietara a fost foarte amabila. Cu siguranta, voi reveni!

 791. Apartamentul este foarte frumos decorat, amplasat pe o straduta linistita si ofera acces facil catre centru. Patul este extrem de comfortabil, baile sunt curate si au echipamente sanitare de calitate.

 792. Totul : liniște, curățenie, amplasare, intimitate. Comunicarea cu doamna proprietar.

 793. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 794. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 795. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 796. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 797. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 798. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 799. Gazda a fost foarte amabila si s-a pliat pe programul meu. recomand cu caldura!

 800. Apartament spațios ,modern mobilat, utilat, curat ,gazda foarte amabilă.

 801. The apartment was very well structured, had quality furniture and all needed appliances.

 802. Locația a fost aleasă de mine funcție de apropierea față de zona mea de interes, deci inevitabil, foarte bună. Nu se oferă mic dejun. Curat, confortabil, chicineta este bine dotată.

 803. Mic dejun nu am avut iar locatia mi-a placut in mod deosebit: amplasarea(aproape de Targul de Craciun);patul foarte mare si salteaua excelenta;bucataria bine utilata(am folosit si cuptorul cu microunde).

 804. Buna ziua.In primul rand tin sa precizez ca locatia e fenomenala din toate punctele de vedere ,este foarte usor sa ajungi in doar cateva minute in cele mai frumoase locuri din bucuresti. In ceea ce priveste apartamentul va pot spune ca este peste asteptarile oricarei persoane tinand con de pretul supwr decent pe care-l are afisat este pur si simplu tot ce-ti doresti “Patul este senzatie “spre deosebire de hotelurile cu 5 stele plus. Deci din partea mea aveti un mare 10 plus.Cu siguranta voi reveni

 805. Deoarece am tinut neaparat sa ap parcare asigurata, am fost condusi la un alt apartament nou, putin mai sus aproape de Bulevard, pozitia foarte buna, nu se aude galagie .Mobilier de calitate, electrocasnice noi, tv smart etc . A fost super. Multumim d-nei Raluca

 806. Apartament foarte curat si mobilat cu foarte bun-gust. Intrarea in metrou se afla chiar in fata scarii. Neasteptat de linistit in conditiile in care se afla pe un bulevard aglomerat. Gazda este foarte primitoare, amabila si de mult ajutor.

 807. Curățenia, modul în care arata apartamentul, amabilitatea deosebita a gazdei

 808. Incepe sa fie invechit hotelul(camerele) , dar spa.ul e #1 din Bucuresti, oamenii is f primitori si amabili , mancarea excelenta, parcare gratis…calitate pret mult mai bun ca la orice hotel din Buc..

 809. Totul, de la felul în care e totul pus la punct, cu detalii, pana la faptul că e cald in camera, parcarea gratuită și micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil si profesionist!

 810. Check it instant , la fel check-out. Room Service foarte rapid cu produse proaspete si de calitate. Piscina interioară și foarte mult cea exterioară.Foarte relaxant in apa calda la 0 grade afara. Micul dejun foarte diversificat.

 811. Totul a fost la superlativ! Am obtinut ft usor informatii despre tot ce am avut nevoie pt a ne putea caza..locatia ft faina..decorata cu bun gust,curatenie,bucataria si baia dotate cu tot ce e necesar pt a te simti ca acasa! Multumiri si felicitari!!!!

 812. Apartament foarte frumos și curat. O sa revenim cu siguranță.

 813. Totul a fost perfect! La fel ca de fiecare data cand merg aici. Recomand !

 814. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 815. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 816. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 817. Camera, micul-dejun, curatenie, restaurante hotel, bar hotel.

 818. Micul dejun, personal amabil, restaurante bune, spa curat, pat confortabil

 819. Totul este foarte bine de fiecare data cand revenim!

 820. este o locatie cocheta , am primit fructe , apa imbuteliata si pliculete de cafea . Cireasa de pe tort a fost curtea interioara foarte placuta.

 821. Preluarea cheii este foarte practica, ma bucur ca se gasesc astfel de cazari si la noi, pentru ca nu implica deranjarea proprietarului la ore nepotrivite. Locatia este decorata placut, cu simt estetic si atmosfera, in general, este extrem de primitoare. Se denota o grija speciala pentru turist prin micile gustari pregatite, ideale pentru diminetile in care va aflati “in graba”, pliculetele de ceai si cafea, apa, papucei de casa, halat, uscator de par. De multe ori cazarile la hotel nu sunt suficient de primitoare precum aceasta. Mica terasa exterioara este extrem de utila si frumoasa prin simplitatea sa. Zona este ideala, aproape de Piata Romana, Calea Floreasca, Stefan Cel Mare, prin urmare gasiti o multime de restaurante și bistro-uri cochete. Desi nu exista loc de parcare special alocat, se poate parca in imprejurimi.

 822. Locație excelentă,aproape de metrou. Apartamentul este spațios și are o grădină foarte drăguță

 823. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 824. This is an apartment and doesn’t include breakfast. We went to the little supermarket around the corner and made our own breakfast. We stayed at this lovely apartment last year so we knew what to expect. I hope to go back to this same apartment next time I visit the beautiful city of Bucharest.

 825. The apartment is big and designed nicely. The location is gteat: 5-10 minutes of walk to old town. Very quiet. Has a private park. Has a jacuzzi, shower stall and 2 restrooms Very good value for money.

 826. Este in loc extrem de primitor. In ultimii 4 ani de cate ori am ajuns in Bucuresti si a fost liber I am preferat. Este curat, proprietarul extrem de dragut, are toate facilitatile pentru in sejur de 2-3 zile. Recomand din toata inima!

 827. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 828. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 829. Locatie ok,gazda primitoare.Nu exista cafea.La pretul dat ma asteptam sa fie,cum am primit si in alte locatii.Se aud vecinii prin pereti. Curatenie acceptabila. Salteaua patului din dormitor este cam tare.

 830. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 831. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 832. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 833. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 834. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 835. Atmosfera si curatenia din micul restaurant. Promptitudinea celor de la receptie in rezolvarea problemelor.

 836. putin cam vechi dar confortabil si placut, locatie buna

 837. Atentia la detalii, personalul amabil, salteaua, pozitia hotelului – aproape de Cismigiu

 838. Curățenie, liniste, mâncarea bună, parcarea proprie.

 839. Super locatia in centru…cu parcare mare inchisa ..mic dejun excelent

 840. Mi s-au indeplinit cererile pe care le-am facut la receptie, adica am primit camera cu balcon, iar personalul de la restaurant s-a purtat foarte bine. De asemeni, micul dejun si cina au fost foarte gustoase.

 841. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 842. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 843. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 844. Prsonalul foarte amabil, locația drăguță pentru prețul plătit. Mulțumesc!

 845. Curățenie,liniște la un preț accesibil(170 lei pentru 2 camere)

 846. Un loc cohet si intim in apropierea centrului. Camere placute, curate, fara sa le lipseasca nimic, unde te poti bucura de confort dupa o zi incarcata.

 847. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 848. Cobrar el dinero fue muy eficiente y nos dejó poquito más de tiempo del check-out

 849. The flat itself has a decent size. Kitchen although small it has everything you need to cook. The balcony is a great place to spend the afternoon while drinking coffee. overall a good experience!

 850. Locație foarte bună, liniște, gazdă primitoare și atentă la nevoile noastre.

 851. Apartament curat cu toate dotarile esentiale. Priveliste minunată.

 852. Sky home is perfect for vacation. Near the heart of the city. Amazing view. Otilia so kind and helpfull. Thank you for everything. !!!!! We felt like home

 853. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 854. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 855. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 856. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 857. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 858. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 859. Un apartament frumos, dotat cu tot ce este nevoie. Foarte curat si spatios. Este pozitionat in centrul vechi pe o strada plina cu restaurante si cluburi. Recomand!

 860. The location of the property is the real selling point – you will not have to walk far to get anywhere. The owner Vladimir was also very helpful and communicated well. The flat itself is serviceable and there has been obvious effort to make it nice.

 861. The size of the apartment is great; we had 3 people travelling in total and it meant that we all had our own bed for the night. Good location; lots of cafes/bars/shopping to do in the surrounding area. The host was more than accomodating; willing to help us with luggage storage so we could sight see after check out that day.

 862. Locatia centrala, gazda primitoare, a reusit sa faca rost si de un patut pentru bebelusi la cererea noastra. Apartamentul spatios si frumos.

 863. Apartamentul a fost asa cum a fost descris. Amplasare ideala pentru nevoile noastre. Recomand si o sa revenim.

 864. Curățenie. Mare apartamentul. Poziționare excelenta.

 865. Amabilitatea si caldura cu care m-a intampinat personalul, promptitudinea in rezolvarea solicitarilor, mesajul de intampinare pe care l-am gasit in camera, explicatiile pe care le-am primit la intrebarile mele.

 866. Personalul a fost amabil şi camera deloc zgomotoasă. Raportul calitate / preț este unul foarte bun.

 867. Micul dejun variat, parcarea gratuită, locația foarte bună.

 868. Amabilitatea personalului, curățenia, amplasamentul foarte aproape de Gara de Nord, liniștea.

 869. locatia perfecta langa gara de nord. personal amabil, raportul calitate/pret imbatabil pt Bucuresti, acest hotel ar merita o stea in plus

 870. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 871. Cea mai tare zona din bucuresti si un pret accesibil

 872. Personalul foarte de treaba, curatenie, si o atmosfera placuta

 873. Recepționerii f. amabili. Baia, bucătăria, dormitorul, așternuturi, prosoape curate. A fost liniște in dormitor și m-am odihnit bine.

 874. Personal extrem de amabil, locatie excelenta, mic dejun consistent & disponibil si la pachet, camere spatioase, cu design dragut si pat foarte comfortabil.

 875. Mi-a placut anplasarea centrala si personalul binevoitor.

 876. Poziționarea foarte aproape de centrul Bucureștiului, personal foarte amabil.

 877. Paul e cel mai cool angajat care lucrează la recepție.

 878. Mi-a placut locatia si zona in care este amplasata si deasemenea pretul foarte bun

 879. Cameră curată , priveliște minunată ,cald , lenjerie curata ,bucătărie super . E un loc frumos, recomand e in Centru vechi .

 880. Locatia excelenta, mic dejun excelent, foarte curat! Recomand.

 881. Camere foarte spatioase, la fel si baia. Mic dejun bogat si variat.

 882. Curățenie, liniste, mâncarea bună, parcarea proprie.

 883. E totul foarte curat și personalul amabil. Am apreciat posibilitatea de late check-in.

 884. Zona e destul de linistită pentru București; am fost plăcut surprinsă de curățenia din baia comună, dar si de ingeniozitatea folosirii spațiului,, ce a condus la preturi mici de cazare. Impresia lăsată este că vrei să mai stai in acest hotel, cand ai drum prin capitală.

 885. Din pacate, nu am beneficiat de mic dejun, desi sunt client Genius2.

 886. M-am simțit extraordinar de bine, proprietarul jos palaria, un om de milioane, condițiile sunt exact ca in poza, cuvinte doar de lauda, chiar va recomand sa mergeti, e foarte prompt. Cu siguranță voi revenii tot la el.

 887. Absolut totul este perfect! Nu ai nici un motiv sa nu te simti ca acasa.

 888. Foarte amabil si receptiv personalul de la receptie!!!

 889. Totul a fost minunat,locația aproape de orice doresti sa vizitezi,curatenie impecabilă,dotată cu tot ce ai nevoie exact ca la tine acasa.

 890. Este in centrul orasului aproape de abiectivele turistice.

 891. Poziția excelenta asigura acces imediat la zonele de interes din centru, Patul confortabil și centrala pe gaze au asigurat o atmosfera foarte intima.

 892. -am facut rezervare la Ramada Parc,era inchis am primit upgrade la Ramada Plaza -curat si confortabil,masuri Covid -parcare -mic dejun consistent la pachet nu e deschis restaurantul inca si nu au terasa.

 893. Mic dejun de criza, la pachet in camera, dar consistent!

 894. Curat modern confortabil personal de nota 10 locație in centru pret bun

 895. Centrul spa, sauna si bazinul de inot au avut o pondere mare in sejurul nostru. Si multumim personalului atent pentru frumoasa surpriza aniversara

 896. Micul dejun delicios, personal amabil, locatia buna. Patul confortabil, camera destul de spatioasa,curatenie si liniște.

 897. Locatie excelenta, personalul foarte amabil si prietenos, pozele de pe booking nu reflecta realitatea: hotelul este mult mai frumos in realitate!

 898. Totul…calitatea este la rang inalt!!Felicitari!!

 899. Serviciul a fost impecabil , de la inceput pana la sfarsit , curatenie desavarsita ! Micul dejun este diversificat , liniste in hotel , loc minunat pentru a petrece cateva zile ! Mii de multumiri , vom reveni cu drag !

 900. Locatia este principalul atu, hotelul destul de mic si cu mult sarm, un boutique hotel frumos, eu am revenit cu placere, era ok daca nu erau vremurile astea, dar astea sunt vremurile Covid19. Curatenia este ok, patul confortabil, baia este Ok, mobilierul acceptabil, ventilatia functioneaza bine si nu este orea zgomotoasa. Procedurile de checkin si checkout sunt rapide, iar pesonalul prietenos. Este un hotel la care din nou voi reveni. Recomand 100%

 901. Curățenia , mic dejun diversificat , persona amabil .

 902. Totul a fost conform asteptarilor!Multumesc frumos!O zi frumoasa!

 903. Nu am avut timp pentru a servi micul dejun.Locatia este amplasata excelent pentru cei ce calatoresc cu trenul.

 904. Piscina, camera, patul, micul dejun pe terasa cu respectarea normelor Covid, petsonalul f atent si saritor

 905. Totul. Inclusiv faptul ca s-a tinut cont de modul de plata – prin Booking, anticipata, cu card, online si am avut o reducere pentru asta. Va felicit pentru amabilitatea deosebita a personalului cu care m-am intersectat pe toata durata sederii la dumneavoastra ! Sigur voi reveni !

 906. Micul dejun s-a servit in curte neamenajată din spatele hotelului

 907. Totul perfect , revenim cu placere, multumim pentru tot!

 908. Totul a fost conform asteptarilor!Multumesc frumos!O zi frumoasa!

 909. Locatia este deosebita, chiar langa Sala Palatului unde am fost la concert. Curatenia – impecabila, confortul – maxim, gazda – minunata, amabila, disponibila. Ne-a placut foarte mult faptul ca, in locul unui bloc, aveam in fata o biserica foarte frumoasa, ale carei clopote nu ne-au deranjat.

 910. Nu am avut timp pentru a servi micul dejun.Locatia este amplasata excelent pentru cei ce calatoresc cu trenul.

 911. Amazing property, amazing location, ultra friendly and helpful staff. On arrival at 1:30am we were collected from the airport by a smart, polite and friendly gentleman who drove us to town from the airport. We were shown the apartment and waiting there was a map with a bespoke set of marks (art galleries and restaurants) that I had requested beforehand. Literally couldn’t be a better experience. The cleaner was a lovely lady and super efficient. When checking out we asked for help getting back to the airport and we were collected and dropped off, I even changed the time at the last minute and they accommodated me. Brilliant! Excellent! Perfect! Sad to leave….

 912. Totul. Inclusiv faptul ca s-a tinut cont de modul de plata – prin Booking, anticipata, cu card, online si am avut o reducere pentru asta. Va felicit pentru amabilitatea deosebita a personalului cu care m-am intersectat pe toata durata sederii la dumneavoastra ! Sigur voi reveni !

 913. Micul dejun excelent! De apreciat curatenia si grija pentru aplicarea masurilor de prevenire covid

 914. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 915. A fost ok , personalul ok. Conditii bune de cazare. Nu aglomerat.

 916. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 917. Ne-a placut curățenia, amabilitatea personalului și locația. Raportul calitate-pret este foarte bun. Vom reveni cu placere la acest hotel.

 918. Amabilitatea personalului, curățenia, decoratiunile de iarna

 919. Personal amabil. Mic dejun variat, camere curate, luminoase si căldura.

 920. Un apartament spatios, modern, cu foarte multe dotari. Foarte primitor. Aproape de statia de metrou.

 921. Micul dejun este excelent. O locatie foarte buna pentru a vizita centrul Bucurestiului.

 922. Good communication with Hosts. Clean place. Like the description.

 923. Micul dejun bun, doar ca personalul ar trebui sa fie mai atent la curatirea meselor si la servicii. Apartamentul foarte spatios. Amplasarea centrala a hotelului si facilitatile.

 924. Location Location Location! Placed right next to a metro station, and a great restaurant. There is also a coffee house and a McDonald’s branch next to the place. It is a 5 minutes walk from plaza Romania which is the 1st stop of the shuttle to Therme.

 925. Nice cosy apartment on a great location. Liked it very much.

 926. Poziție excelenta a hotelului, aproape de centrul vechi , mic dejun foarte bun.

 927. Exceptional located. Real value for the money respect to a traditional hotel in the area.

 928. Mic dejun foarte bun. Locatie aproape de punctele de interes si centrul orasului.

 929. Very nice and clean accommodation near Piata Romana

 930. Este un hotel la care revenim de cate ori ne propunem să vizităm capitala!Locația este facilă pentru obiective variate, micul dejun este îndestulător , curătenie,.Amabilitatea doamnei care asigură servirea mesei poate fi un exemplu si pentru tinerii de la receptie!…dar probabil e chestiune de timp si principiii😏

 931. Apartamentul foarte practic, mai ales pentru un week-end plin in capitala. Zona este excelenta, aproape de librarii, teatru, metrou, muzeul de arta. Preluarea cheilor a durat mai putin 10 de minute, gazda a fost de treaba.

 932. Locația este perfecta, se poate ajunge foarte ușor in multe zone ale Bucureștiului cu orice mijloc de transport. Și personalul care se ocupa de apartament sunt foarte profesioniști. Pentru familie este ideal. Găsești tot ce-ti trebuie.

 933. Nu este doar confortul de care ai nevoie, ci mult peste; intimitate, curățenie, liniște, dotări excepționale! Simt că hotelurile vor deveni istorie, în urma acestei experiențe. Fie ele încadrate la 4-5 stele, nu mă determină să le prefer pe viitor. Doar căutătorii de nod în papură îi vor descoperi defecte, apartamentullui Rosetti.

 934. Imi place calitatea mobilei din camera, imi place ca este boxa in baie si cand tv-ul functioneaza poti regla volumul boxei din baie sa se auda mai tare sau mai incet. Internet la tv era cam slab, asa incat se incarca greu youtube-ul. Piscina mi-a placut mult, apa tratata cu ozon si nu cu clor.

 935. Absolut totul este perfect! Nu ai nici un motiv sa nu te simti ca acasa.

 936. Foarte amabil si receptiv personalul de la receptie!!!

 937. Amabilitatea personalului, curățenia, liniștea…

 938. Piscina hotelului. Confortul camerei si indeosebi al patului. Micul dejun si in special servirea acestuia. Liftul panoramic si parcarea f f mare.

 939. Peste așteptări. Micul dejun, servit in camera, foarte diversificat si suficient. La piscina exterioară se păstrează distanțarea, devenind si intima si liniștită.

 940. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 941. Micul dejun delicios, personal amabil, locatia buna. Patul confortabil, camera destul de spatioasa,curatenie si liniște.

 942. Totul…calitatea este la rang inalt!!Felicitari!!

 943. Ma voi caza la aceasta locatie de cate ori ma deplasez in Bucuresti si o recomand cunoscutilor.

 944. Personalul amabil, mic dejun bogat si gustos, curatenie. Fara repros

 945. Totul! Personal amabil, atent, bine pregătit! S-au respectat toate cerințele de distanțare socială, trasee, dezinfectanți, măști…Curățenie impecabilă, micul dejun la cameră, împachetat și consistent…Recomand!

 946. Locatie excelenta, acces usor, zona ferita de traficul urban. Parcare cu multe locuri. Micul dejun calitativ, insa prea putin diversificat in raport cu perioada anterioara COVID-19. Normele de igiena respectate.

 947. Am rezervata camera la Ramada Parc si amafost anuntat ca s-a facut upgrade gratuit la Ramada Plaza. Update foarte bine venit, asa am profitat de piscinele exterioare din curtea hotelului, care sunt noi si foarte bine venite pe caldura aceasta. Am folosit si sala de fitnes care este foarte bine dotata, seara am observat si terenurile de tenis amplasate in lateralul complexului. Terasa pentru mic dejun este destul de mica fata de numarul de camere ale hotelului, dar normle de igiena si anticovid sunt respctate. Am avut parte de un mic dejun foarte bun, servit de angajatii hotelului, cu ce am dorit din varietatea mare de preduse proaspete. Camera si cada foarte ok, am primit o camera la un etaj superior cu vedere spre piscina.

 948. Micul dejun foarte diversificat . Masuri luate pentru protectia anti-Covid . Personal amabil , curatenie …nu este prima vizita in acest complex hotelier si cu siguranta vom reveni !

 949. Personalul,locația,curățenia,mic dejun pe terasă excelent.Felicitări!

 950. Camera si baie spatioasa, apa plata gratuita, curat si dezinfectat, personal amabil, locatie excelenta. Tip: pt parcare peste noapte la interparking subteran, instalati inainte de a intra app pe mobil, setati auto si card, va costa doar 30 lei pe zi.

 951. Măsuri de igiena impecabile. Staff confort Nota 10.

 952. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 953. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 954. Amabilitatea personalului, curățenia, decoratiunile de iarna

 955. Amplasarea hotelului, chiar in centrul orasului. Camera curata, patul confortabil. Micul dejun extraordinar de fin, bun si variat, de bun gust.

 956. Curatenia, patul foarte comod si mare, panorama, parcarea si personalul de la intrare. Micul dejun foarte bun , variat; cafele la discretie; omlete si clatite facute pe loc; personal foarte bun si amabil.

 957. Locatia,patul foarte comfortabil,servirea si personalul de la mic dejun,personalul de la receptie,camera frumoasa.

 958. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 959. Locaţia. Serviciile. Patul extraordinar de confortabil. Accesul la piscină. Aparatul de cafea din cameră.

 960. Personalul este format din oameni de calitate. Piscina curata si ingrijita corespunzator. Mancarea delicioasa!

 961. Foarte frumos totul, cu siguranta vom reveni aici.

 962. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 963. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 964. Curatenie foarte buna. Dezinfectie anti Covid foarte buna. Amplasarea ok.

 965. Localizare perfecta, eleganta, servicii de calitate, comfort.

 966. Hotelul e situat central, direct in Centrul Vechi, dar intr-o zona linistita. Totul este foarte curat, camerele destul de spatioase.

 967. Curățenie, personal amabil, personal care a impus regulile de distanțare. Mancare foarte bună.

 968. Personalul din receptie, extraordinar ca de obicei.

 969. Atmosfera relaxantă transmisă către client, fără stres gratuit, comportamentul personalului natural, fără interacțiune în plus ceva de dorit în aceste timpuri, dar servicii corecte în același timp Mulțumesc!

 970. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, bine dotata si foarte confortabila. Patul este foarte mare si foarte odihnitor. Hotelul este excelent amplasat. Recomand cu incredere!

 971. Amplasarea hotelului este una centrala si foarte buna pt a vizita una din cele mai interesante zone ale orasului. Camera a fost foarte comfortabila, cu un design interior foarte frumos, incapatoare, curata. Baia – deasemenea mare, cu un aspect foarte placut.

 972. Extrem de curat si bine pregatiti in ceea ce priveste masurile impotriva Covid. Recomand!

 973. Modern, locatia, sala de fitness, boxa cu parola pentru bagaje.

 974. Foarte dragut hotelul, patul super confortabil.👍🏻 Personalul de la receptie foarte amabil, rezervasem o camera dubla cu paturi single si fiind singura in camera mi-a propus sa imi schimbe camera cu una care are un singur pat mare. A fost liniste si m-am odihnit foarte bine! Cu siguranta daca voi mai avea nevoie de cazare in Bucuresti voi reveni tot aici. Bonus: este la 2 pasi de Centrul Vechi, intrarea de la BNR / Universitate

 975. Hotel minunat! Locatie excelenta, personal prietenos, modern, curat.

 976. Micul dejun este variat, cafeaua buna! Hotelul are o atmosfera placuta.

 977. 1. Am fost bucătar șef 8 ani in Irlanda,dar mâncarea de aici mi sa părut stil à la Carte ! 2. Micul de jun nota 10 . Nu există sa nu ai o varianta care sa nu ți se potrivească . Eu sunt vegetarian iar am avut variante o grămadă . 3. In rest totul a fost foarte bine . Căldură ,personalul amabil ,a avut grija sa ne servească in cel mai bun mod posibil ,am primit un pătuț de copil la cerere etc. Părerea mea personala ,multe comentarii spuneau că este de 3 stele dar cu siguranță cele enumerate de mine mai ridica o stea ,fiind de 4 pe merit.

 978. Locația, curatenia, personalul, facilitățile, micul dejun delicios si divers

 979. Micul dejun a fost delicios, chiar am primit discount pt micul dejun 🙂

 980. Foarte bune servicii din toate punctele de vedere!

 981. Locatia este perfecta pentru a putea ajunge usor oriunde in centru si la monumentele istorice.

 982. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 983. Totul a fost bine, camera spatioasa, personalul intelegator.

 984. Locatia, amabilitatea personalului, confortul camerei si vederea spre est si room service-ul.

 985. Este hotelul de 5 stele din Bucuresti care chiar si in aceste conditii (cazari reduse , restrictii , reguli noi de implementat) isi pastreaza stralucirea si transmite oaspetilor acelasi climat de lux si familiaritate. Bogdan de la receptie este ca de obicei la inaltime. MULTUMIM !!!

 986. Un hotel bun dar mai potrivit pentru calatoriile de business.

 987. Mancarea exceptionala, micul dejul ff bun, curatenie, personal ff amabil si atent,pat si asternuturi confortabile,cald in camera.

 988. Am petrecut noaptea de revelion si am solicitat si primit cameră la nivel superior +priveliște către piața Universității. Bonus! free bar din partea hotelului.

 989. Probabil cel mai prestigios hotel din Bucuresti, plin de istorie. Un adevarat muzeu.

 990. Personalul modul de primire si organizarea exemplara a tuturor din staf. Cu ocazia asta urez un an bun tututor angajatilor din Intercontinental!

 991. Absolut totul… Camera mare, lenjerie curata ca spuma laptelui, patul mare, totul a fost wow iar nota mea este 10+

 992. Totul a fot la superlativ! Personal mereu deschis solicitarilor!

 993. Parcarea prea scumpă lipsa unui loc de parcare accesibil.

 994. Aranjamentul camerei este chiar deosebit. Patul foarte ok, ce oferă un sejur chiar foarte odihnitor.

 995. Totul a fost la așteptările noastre , personal amabil si respectuos , curatenie si igienizare , locația superba pentru cine doreste sa exploreze centrul vechi .

 996. In conditii de pandemie, micul dejun a fost servit individual insa a fost foarte consistent si gustos. Plapuma si pernele au fost din pene naturale, insa eu sunt alergica la acestea, astfel ca – dupa ora 23 – am cerut ajutorul receptionerului care ni le-a schimbat in cca 15 minute – aspect pe care l-am apreciat. Curatenia a fost impecabila. Personalul de la bucatarie/restaurant a fost foarte amabil. Mi-a placut.

 997. Apartamente spatioase, utilate, curate Totul la superlativ

 998. Apartament foarte spațios, curat, liniște. Personal atent, mic dejun bogat.

 999. Absolut totul. De la personal la priveliște, pat, curățenie, la mâncare. O sa revin cu drag, mereu.

 1000. Jacuzzi exterior cu apa calda, piscina, micul dejun, amabilitatea personalului, camera curata, pat confortabil.

 1001. Mi a plăcut amabilitatea personalului faptul că sunt atenți la detalii si a fost bine mulțumit de colaborare.

 1002. Din cauza conditiilor Coronavirus micul dejun a fost acelasi 3 dimineti la rand, nevariat, portile la humus si vinete in monoportii mici cantitativ. Personalul (din sala de masa,piscina,curatenie) si curatenia (produsele de toaleta,apa) excelente. Dezinfectant peste tot, distantare, conditii de siguranta de top.

 1003. Camera este curată, persona de la receptie te face sa te simți confortabil.

 1004. Mi-a plăcut pt ca mobilierul și baia sunt noi și moderne. Noi am avut o camera mică – pt ca asta am ales – și ne-am simțit bine, chiar și in contextul actual al pandemiei, pt ca era f curat. Domnișoara de la Recepție a fost f amabila și ne-a ajutat de cate ori am avut nevoie.

 1005. Mic dejun diversificat. Omleta excelenta gătită exact cum am vrut_light și pufoasa. Atmosfera foarte prietenoasa, intima și neconvențională. Un must_return

 1006. Am avut un curs online si am zis sa merg la hotel sa il urmez linistita. Totul a fost cum m-am asteptat. Am avut parte si de un check in devreme.

 1007. camera foarte confortabila, curata si spatioasa, la fel si baia

 1008. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 1009. Procedurile anticovid sunt respectate. Patul este confortabil si prosoapele sunt de calitate. Apreciez în mod deosebit curățenia si amabilitatea personalului. Locația este ok.

 1010. Camera, restaurantul, poziția centrală a hotelului…

 1011. Curatenie impecabila, locație perfecta, personal amabil. Totul la superlativ! Recomand!

 1012. Locatia, clădirea si arhitectura exterioara/interioară

 1013. Totul, este camera perfecta pentru un concediu, curat, cald, pat mare cu saltea confortabila, TV mare cu programe variate, baie spațioasă, canapea confortabila, room service, parter cu multe magazine și design luxury, , 5 stele reale, meritate, best place to live Bucuresti JW Marriott, , situat intr-o zona selecta,

 1014. Personalul foarte dragut, locatia foarte frumoasa si curata. Patul mare si fff comfortabil, foarte mult am apreciat ca toaleta era amplasata intr-o camera separata fata de dus/cada..Mic dejun mare si foarte variat.

 1015. Curatenie, camere spațioase, poziționare buna. Upgrade gratuit la camera.

 1016. Camera spatioasa, balcon generos, caldura, baie spatioasa si totul curat! Angajatii amabili!

 1017. Locație centrală, curățenie, personal atent și ospitalier

 1018. Se regaseste eleganța clasica a unui hotel celebru. Este un lux din alte cataloage, nu extravagant, precum un hotel din Dubai , ci impune un aer de eleganta boemă.

 1019. Mobilier vechi , balconul cu pardoseala de Mozaic , nici măcar un scaun pe balcon mic de jun nici un caz de 5 stele eu zic 3 stele , 1 singur halat pentru 2 persoane , încărcător dispărut din camera și după ce am sunat la Recepție reapărut una peste alta 4 stele din cauza privelistii P.S parcarea ar trebui inclusă in prețul camerei destul de piperată .

 1020. Foarte gustoasă mâncarea din restaurant, camerele curate și acces liber la minibarul din camera.

 1021. Foarte spatios, vedere superba din balcon.Baia cu jacuzzi.Foarte multe programe TV.Curatenie facuta in timpul vacantei de 2 zile.

 1022. Totul. Revenim cu drag ❤ raport calitate preț excepțional iar serviciile si personalul (atat la locație cat si la telefon) de nota 1000%.

 1023. Micul dejun e in regula, diversificat si intr-o locatie placuta cu vedere panoramica spre oras. Paturile sunt foarte confortabile, spatiul este extraordinar si vederea de asemenea. Curatenia este foarte ok, si personalul amabil, iar parcarea e super OK.

 1024. -dotarile pentru persoane cu dizabilitati si comportamentul personalului au fost la cel mai bun nivel

 1025. Totul a fost ok. Piscina de inot a fost foarte placuta.

 1026. Camere spatioase, bai cu vana si dus, paturi king size, spa indoor-outdoor, parcare.

 1027. Camere curate, pat foarte confortabil, liniste. Ne-am odihnit foarte bine.

 1028. curat, elegant raport pret/calitate excelent, camera mai ieftina chiar decat la unele hoteluri de 3*

 1029. Totul. Raportul calitate-pret excelent. Curatenia a fost impecabila. Personalul extrem de amabil si bine pregatit. Chiar am primit un up-grade, de la camera dubla la apartament, fara cost suplimentar. Pervazul interior al camerei este prevazut cu o perna pe care poti sta si admira / bea cafeaua avand ca priveliste intreg orasul (am fost cazat la et.18). Micul dejun a fost…basic, ar putea fi putin imbunatatit pt 5*…dar, per total, totul a fost minunat

 1030. Condiții foarte bune, personal profesionist, locație deosebita!

 1031. Este curat, este confortabil,personalul foarte amabil. Doar restrictiile legate de epidemie reduc din buna dispozitie. Dar personalul hotelului este de nota 10.

 1032. În principiu, micul dejun este ok. La fel și camera. Un mare plus, pentru mine, este stația de încărcare auto.

 1033. Totul…personalul, curatenia, mancarea, bucataria excelenta, un hotel superb

 1034. Interioare sunt foarte frumoase. Grija pentru detalii te simtiti ca intr-un palat.

 1035. Micul-dejun bun, camerele superbe, curatenia, iar personalul extrem de amabil si atent.

 1036. Totul a fost la superlativ: camera, micul dejun, amplasare , etc.

 1037. Locația excelenta. Personal super. Camera foarte confortabilă.

 1038. Camera mare, foarte curata. Personalul amabil. Vila este amplasata intr-o zona linistita, centrala. Micul dejun gustos.

 1039. Camere curata,saltele comode Administrator foarte amabil Parcare generoasa Zona aerisita,fara aglomeratie

 1040. Locația este exact unde e hotelul Rin Grand Hotel. Am avut apartament la etajul 11, f. confortabil pentru 4 persoane. Parcarea supraetajată (cu 3 nivele) a fost utilă mai ales pentru că a plouat mult și eram fără grijă când ne duceam la mașină. Bucătăria cu plită, frigider, chiuvetă (ai burete și detergent de vase) îți permite o libertate ca acasă. Apă caldă și căldură (termostatul era la 25 grade!) nu mai zic! Este un tv mare in fața canapelei dar și un tv în dormitor, plus alte facilități pe care noi nu le-am folosit în scurta ședere de o zi. În concluzie: nu ne-a lipsit nimic! Mulțumim!

 1041. Căldură personal exemplar nu cred că aș avea cuvinte să spun tot este locul unde mergem și nu am mai vrea să plecăm best 100%

 1042. Ambientul excelent, ca în poze. Personalul amabil, zimbitor și foarte prietenos. Felicitări.

 1043. Loc linistit, curat , parcare gratuita. Ideal atat pt cazare in interes de serviciu sau personal. Angajatii foarte amabili si prompti.

 1044. Locația este foarte bună, liniștită.Personalul foarte amabil și atent.Curat in camera. Au locuri de parcare. Am fost foarte mulțumiți de aceasta locație.

 1045. Destul de cochet si frumos. Utilat cat de cat ok.

 1046. Locatia ok. Dotari ok. Apa calda super . Caldura ok.

 1047. Totul a fost ok,curat,baia mare,bucătărie cu tot ce ai nevoie,parcare am avut în spatele spălătoriei cu jetoane,lângă Rin!

 1048. Apartament situat la 15 min de Piata Unirii( mers pe jos), spatios, foarte curat.

 1049. Curat, nou, cu tot ce ai nevoie. Cu siguranța tot acolo voi locui data viitoare in București.

 1050. Foarte curat, corespunzator dotat, good vibes. Locul meu preferat de acum la venirea in Bucuresti.

 1051. Cherie este hotelul la care mereu revin de placere sau doar daca vreau sa mananc la restaurantul lui, pe langa camerele cochete si curate, impecabil, au o mancare foarte buna. Staful este foarte primitor si prompt.

 1052. O locație liniștită. Mâncare de 5 stele. Interior ok.

 1053. Hotelul, personalul, curățenie , locația sunt de nota 10. Sigur o sa mai revin

 1054. Este foarte aproape de centru, pret bun, proprietar foarte ospitalier.

 1055. Pozitionare buna pentru manifestari la Arenele Romane(10 minute pe jos)

 1056. Camera foarte curata , personal amabil , amplasarea (este la 15 min de mers pe jos de centrul vechi. Raportul calitate pret foarte bun. Este pentru a 3a oara cand ma cazez aici . Recomand

 1057. Cherie este hotelul la care mereu revin de placere sau doar daca vreau sa mananc la restaurantul lui, pe langa camerele cochete si curate, impecabil, au o mancare foarte buna. Staful este foarte primitor si prompt.

 1058. O locație liniștită. Mâncare de 5 stele. Interior ok.

 1059. Hotelul, personalul, curățenie , locația sunt de nota 10. Sigur o sa mai revin

 1060. Ușor de ajuns. Parcare privata, dar cu plata. Locație liniștită.

 1061. Locatia este linistita, privelistea de vis, relaxant e cuvantul de ordine.

 1062. Patul odihnitor Linistea Curatenia Produsele cosmetice

 1063. SITUAT INTR O LOCATIE LINISTITA,HOTELUL ARATA MINUNAT,CAMERA SUPERBA,PERSONALUL DEOSEBIT DE AMABIL SI PRIETENOS,IMPECABIL DE CURAT. MICUL DEJUN IN PRIMA ZI A FOST DE 5* PLUS.,DAR DOAR ATUNCI.

 1064. Foarte amabili tot personalul, camera de hotel superba foarte șic deci recomand tuturor calitate preț super. Îți transmite un aer de Paris

 1065. Doar la Veneția am văzut hotel atât de frumos ca acesta…excelent!

 1066. Comunicare excelenta cu proprietarul, locatie excelenta, curat si utilat. Recomand

 1067. Apartament intr-o locație excelenta, foarte încăpător si dotat cu strictul necesar.

 1068. Proprietatea este foarte bine situată, foarte spațioasă, are un balcon cu o priveliște minunata a Bucureștiului . Blocul apartamentului se observa rapid deoarece are banner cu “Borsec” și “Frutti Fresh”. Situată aproape de Centrul Vechi, ai mereu un loc unde poți mânca .

 1069. Personal amabil, parcare proprie, restaurant OK, preparate OK. Nu am ales cu mic dejun deoarece din cauza regulilor pandemiei se livreaza “in punga”. Nu e vina hotelului. Daca tot costa 30 lei, mai bine am achizitionat de la Lidl-ul din spatele hotelului.

 1070. Locatie excelenta,usor de gasit,personal foarte anabil,mic dejun ok.Recomand cu incredere.

 1071. Personalul foarte amabil Camera curata Foarte aproape de zona noastră de interes

 1072. Deși am ajuns târziu (orele 24) m-am cazat foarte ușor, obținând niște coduri de acces. Este foarte curat, confortabil, cu aer condiționat (foarte util când este caniculă). Toaletele și dușurile sunt foarte curate. Tinerii de acolo sunt foarte drăguți și amabili. Recomand cu drag această locație

 1073. curat, facilitati bune: aer conditionat, dusuri ok.

 1074. E cel mai bun hostel în care am fost în București. Totul era extraordinar, curățenia totala, ,fara rânduri la baie, si prețul e foarte disponibil. Cu siguranță, ma voi opri din nou în Bread&Breakfast.

 1075. F spatios. Bine amplasat. Raport excelent calitate/pret. Proprietar f amabil.

 1076. Destul de cochet si frumos. Utilat cat de cat ok.

 1077. Locatia ok. Dotari ok. Apa calda super . Caldura ok.

 1078. Este foarte aproape de centru, pret bun, proprietar foarte ospitalier.

 1079. Pozitionare buna pentru manifestari la Arenele Romane(10 minute pe jos)

 1080. Camera foarte curata , personal amabil , amplasarea (este la 15 min de mers pe jos de centrul vechi. Raportul calitate pret foarte bun. Este pentru a 3a oara cand ma cazez aici . Recomand

 1081. Pentru mine locatia a fost foarte buna. Curatenie, paturi confortabile. Micul dejun foarte bun.

 1082. Curat și bine întreținut. Personal amabil. Locație bună și curte frumoasă.

 1083. Curatenie, confort, mic dejun simplu dar gustos. La doua statii de tramvai de Piata Unirii, dar se poate ajunge si pe jos la principalele puncte de interes din zona.

 1084. Foarte fumos, cazarea a fost peste asteptari. Voi reveni cu placere

 1085. Cherie este hotelul la care mereu revin de placere sau doar daca vreau sa mananc la restaurantul lui, pe langa camerele cochete si curate, impecabil, au o mancare foarte buna. Staful este foarte primitor si prompt.

 1086. O locație liniștită. Mâncare de 5 stele. Interior ok.

 1087. Foarte bine. Locatie centrala, aproape de Palatul Parlamentului, camera foarte spatioasa si curata.

 1088. Amplasarea foarte aproape de palatul parlamentului.

 1089. A fost bine din toate punctele de vedere! Aproape de centru,camere spațioase și curate.

 1090. Este bine pozitionat statie tramvai aproape Piata Uniri in 10 min..

 1091. Cel mai frumos hostel in care am fost pana acum! Este echipat cu tot ce trebuie, paturile sunt confortabile, in camera exista dulapioare in care iti poti lasa lucrurile de valoare, baile sunt curate, iar in spatele hostelului exista o gradina.

 1092. Bună locație aproape de centru, bun preț, avea multe opțiuni de televiziune (Netflix, HBO Go, Eurocupă)

 1093. Totul a fost peste asteptari,in mod cert voi reveni .

 1094. Locatia, micul dejun, camera are ac, locuri de parcare.

 1095. Locatia buna, cu locuri de parcare in zona, camera si baie extrem de curate, personal amabil. Aer conditionat functional care a fost extrem de util. O locatie frumoasa.

 1096. Deși am ajuns târziu (orele 24) m-am cazat foarte ușor, obținând niște coduri de acces. Este foarte curat, confortabil, cu aer condiționat (foarte util când este caniculă). Toaletele și dușurile sunt foarte curate. Tinerii de acolo sunt foarte drăguți și amabili. Recomand cu drag această locație

 1097. curat, facilitati bune: aer conditionat, dusuri ok.

 1098. E cel mai bun hostel în care am fost în București. Totul era extraordinar, curățenia totala, ,fara rânduri la baie, si prețul e foarte disponibil. Cu siguranță, ma voi opri din nou în Bread&Breakfast.