Cazare ieftina Bucuresti Sector 3

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ioana si Viviana Grigorescu din Jucu de Sus, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ioana si Viviana Grigorescu din Jucu de Sus, jud. ClujCazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Ilona si Codruț Neculai din Horezu, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ilona si Codruț Neculai din Horezu, jud. GorjCazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Sorin si Romulus Pușcaș din Ostrovu Tataru, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Sorin si Romulus Pușcaș din Ostrovu Tataru, jud. TulceaCazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Maxim si Vasile Turcu din Crunti, jud. Ialomita recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Maxim si Vasile Turcu din Crunti, jud. IalomitaCazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Florența si Clarisa Racoveanu din Bogonos, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Florența si Clarisa Racoveanu din Bogonos, jud. IasiCazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Anișoara si Cătălina Corduneanu din Braniste, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Anișoara si Cătălina Corduneanu din Braniste, jud. DoljCazare in Sector 3, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu “aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 29. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 30. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 31. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 32. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 33. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 34. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 35. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 36. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 37. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 38. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 39. Perfect studio and location. Would definitely go back

 40. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 41. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 42. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 43. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 44. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 45. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 46. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 47. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 48. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 49. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 50. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 51. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 52. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 53. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 54. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 55. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 56. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 57. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 58. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 59. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 60. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 61. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 62. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 63. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 64. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 65. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 66. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 67. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 68. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 69. Perfect studio and location. Would definitely go back

 70. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 71. Personalul de la Receptie putin amabil!Platesc 68 de lei pentru ce am consumat,dau 100 de lei si primesc 30 înapoi!Sa inteleg ca 2 lei e bacșișul lor pt ca au incasat?Nu mi se pare in regula ca si client sa nu primesc restul intreg inapoi,nu sunt multi bani dar gestul in sine e neplăcut!Cei de la Restaurant si Bar au fost foarte Ok,si drăguți!

 72. Personalul drăguț, locația buna,curat,mic dejun variat si bun,etc…

 73. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 74. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 75. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 76. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 77. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 78. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 79. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 80. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 81. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 82. Locatie excelenta Gazda a fost formidabila. Iti multumim Mihaela pt sederea incredibila si amabilitatea ta. Camera buna unde ai tot necesarul, patul si pernele foarte confortabile. Cu siguranta vom reveni!

 83. Excelent. Curat, patul foarte confortabil, jacuzzi, fier de calcat, frigider, expresor, tv, internet, minibar gratuit. Ma intorc sigur!!!!!

 84. Gazda este de nota 20. Totul a fost peste așteptări. Cu siguranța vom recomanda.

 85. Am fost placut impresionati de capacitatea foarte mare de gazduire a unui grup mare de turisti, curatenia si deasemenea locatia centrala. Gazda a fost foarte ospitaliera. Ireprosabil totul.

 86. Second time we stay in one of Bogdan’s and Cristina’s flat and was another great experience. Both were very responsive to our queries and like last time we had complementary fruit and wine. Everything went perfect, transfer from the airport at a great price , amazing central flat, close to everything you possibly need, decorated with great style, spacious, sparkling clean and a fully equipped kitchen. We’ll definitely book them when returning to Bucharest.

 87. Perfect location, very spacious and beautiful apartment, everyfing is new and modern, smoking place on the balcony, transfer sevices, close to everyfing. Great host. Thank you!

 88. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 89. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 90. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 91. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 92. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 93. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 94. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 95. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 96. Totul ok. Hotel amplasat in centrul Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de piata Universitatii si de centrul vechi al orasului, parcarea autoturismelor se face in spatele hotelului, desi nu este foarte incapatoare, micul dejun diversificat, camerele dotate si curate. Raport pret/calitate foarte convenabil.

 97. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 98. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 99. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 100. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 101. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 102. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 103. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 104. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 105. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 106. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 107. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 108. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 109. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 110. L’appartement est très bien situé au cœur de la vieille ville. Le quartier Lipscani regorge de bars et de restaurants et est très animé mais le studio est dans une rue piétonnière et il est très calme car il donne sur une cour intérieure. L’équipement électroménager est correct (plaques de cuisson, four à micro ondes, réfrigérateur, machine à laver, fer à repasser, étendage); le coin séjour est accueillant (canapé, table et téléviseur équipé de Netflix, bon éclairage); la chambre est confortable(grand lit avec matelas moelleux, armoire avec cintres et petit meuble de rangement), la salle de bains est convenable.

 111. Este piso esta muy bien situado, en el Centro Antiguo de la ciudad. Muy limpio y bien acogedor.

 112. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 113. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 114. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 115. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 116. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 117. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 118. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 119. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 120. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 121. The location was great, just next to anything you would like to have, food, drinks, snacks, shopping mall. The room was clean with brand new furniture. Fresh towels and extra sheets in case you needed them. The room has a fully equipped with kitchen. There was an ATM in the hotel for easier and safer withdrawals. The staff was helpful and kind. Tip: A vending machine at the lobby would have been a nice addition.

 122. Wow.huge apartement, very clean .new everything.g8 location. Value for money.in fact the only hotel/ apt ive taken photos off

 123. it’s actually even better than what you see in the photos. Totally worth it and recommendable.

 124. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 125. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 126. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 127. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 128. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 129. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 130. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 131. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 132. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 133. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 134. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 135. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 136. Personalul e foarte amabil. Camerele au fost foarte curate și spatioase. Raport excelent calitate preț

 137. Locatie excelenta. Curat. Gazde foarte amabile. Atmosfera destinsa.

 138. Personal foarte amabil si saritor. Paturi foarte comfortabile si curate.

 139. gazda este minunata, amplasarea a fost perfecta pentru noi,apartament spatios, curat.

 140. Totul foarte bine! Salteaua extrem de confortabila, apartamentul foarte mare, elegant si foarte curat. Cu siguranta vom reveni!

 141. Un apartament foarte curat, cu tot ce ai nevoie pt. un sejur reusit. Vom reveni de cate ori drumurile ne vor aduce in Bucuresti.

 142. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 143. Comfortable and convenient apartment with lovely little extras. At the gates of Old Town.

 144. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 145. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 146. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 147. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 148. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 149. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 150. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 151. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 152. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 153. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 154. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 155. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 156. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 157. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 158. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 159. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 160. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 161. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 162. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 163. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 164. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 165. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 166. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 167. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 168. Gabriela is wonderful person very helpful.. All is great… The apartment is clean, warm, comfort bed, it had everything you need and feel like your home. I suggest it to you.. First of all thanks a lot Gabriela you have done very good work for all and I appreciate…

 169. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 170. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 171. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 172. Camera a depășit asteptarile. Spatioasa, foarte curata, baia mare, patul comfortabil, lenjerie f curata. Am avut si o camaruta cu o canapea si un loc de servit ceaiul. Micul dejun a fost ok. M-am simtit bine.

 173. Locatie excelenta, voi mai reveni. Nu am crezut ca exista hotel cu cabere antifonate perfect!

 174. Personal foarte amabil ; Lapte cu orez la micul dejun 🙂 ; Camere spatioase, confortabile si curate luna ; Locatie buna.

 175. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 176. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 177. מקום מעולה … בעל דירה נחמד ואדיב, תמיד זמין ותמיד מנסה לעזור (אפילו בעניינים שלא קשורים לדירה) מיקום מעולה יש שדרה של ברים , מועדונים ומסעדות ממש במרחק של דקה הליכה מהדירה , מאובזרת בכל מה שצריך… מסעדה כשרה שנקראת “מקסיקני” נמצאת במרחק הליכה של שתי דקות מהדירה…. מתאים לזוג (גם עד שני ילדים זה בסדר לדעתי) ממליץ מאוד!

 178. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 179. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 180. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 181. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 182. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 183. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 184. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 185. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 186. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 187. Am apreciat ambianta si facilitatile, parcare mare si gratuita. Micul dejun a fost foarte bun. Personalul este amabil si atent.

 188. Super cazare intr-o locatie f.buna, parcare generoasa in pretul camerei, . Piscina si centrul spa sunt superbe. Mic dejun f.variat si gustos. Personal extrem de amabil

 189. Micul dejun este abundent si foarte bun. Pozitia fata de Romexpo este excelenta, la doar 5 minute de mers pe jos.

 190. Pozele nu sunt reale, cazarea nu este in locatia din poze! Plata am facut-o inainte si mi am luat o mare teapa! Nu recomand

 191. Singurul lucru notabil a fost privelistea si balconul imens..

 192. The apartment was nice in a beautiful building and neighborhood. It was nicely designed with a nice kitchenet. Adrian was very nice and welcoming. All in total we did like our stay at prince.

 193. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 194. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 195. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 196. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 197. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 198. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 199. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 200. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 201. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 202. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 203. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 204. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 205. A fost foarte curat, foarte bine amplasata locatia in raport cu ce am avut eu nevoie, foarte comfortabil, o primire extrem de calduroasa, foarte amabili. Sunt foarte multumita de serviciile primite. As mai putea adauga ca in imobil se afla chiar si ghidul orasului ceea ce este minunat pt strainii care vor sa viziteze orasul.

 206. Curat, totul nou. La 2 pași de Caru’ cu bere !

 207. Disponibilitatea si ajutorul gazdei in privinta parcarii, apartamentul foarte curat cu toate cele necesare si de foarte buna calitate, baia micuta cu usa glisanta dar foarte curata, patul de foarte buna calitate.

 208. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 209. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 210. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 211. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 212. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 213. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 214. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 215. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 216. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 217. Totul a fost conform imaginilor. Curățenie, confort, utilități, cât și o gazda primitoare. Locul de parcare este gratuit iar accesul la diferite artere principale aproape si usor! Recomand cu încredere.

 218. Apartamentul este foarte curat si spatios. Gasesti tot ce ai nevoie si gazda este foarte politicoasa si de ajutor.

 219. Apartament recent renovat, dotări de ultimă oră de la sanitare la electrocasnice, toate noi și foarte curate. Ambele balcoane sunt închise, paturile comfortabile, aer condiționat pe hol. Condiții de lux !

 220. Multumesc pentru ospitalitate! Curat, confortabil, liniste! Ca acasa! Bravo si pentru serviciul de paza!

 221. Amabilitate, siguranța , curățenie, totul foarte bine organizat . Felicitări !

 222. Un apartament frumos, curat, amplasat aproape de ambasada usa. Gazda foarte amabila si dornica sa ajute.

 223. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 224. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 225. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 226. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 227. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 228. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 229. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 230. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 231. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 232. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 233. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 234. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 235. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 236. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 237. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 238. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 239. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 240. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 241. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 242. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 243. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 244. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 245. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 246. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 247. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 248. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 249. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 250. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 251. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 252. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 253. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 254. Paul-gabriel mai 4, 2019 at 5:18 am

  Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 255. Camera frumos amenajată. Curata. Salteaua patului excelenta

 256. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 257. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 258. Dimensiunea camerei, linistea, pozitionarea fata de centru, amabilitatea personalului, curatenia..

 259. Curat, locatie foarte buna, personal prietenos si serviabil

 260. Liniste si curatenie, aproape de centrul Bucurestiului

 261. Camera foarte draguta, spatioasa,curata; patul foarte confortabil, amplasarea foarte ok, aporape de centrul vechi.

 262. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 263. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 264. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 265. Pozitia ultracentrala, mobilierul, arhitectura cladirii. Totul la superlativ.

 266. Stilul hotelului, decoratiunile interioare, obiectele de arta, atmosfera melancolica, personalul deosebit de amabil.

 267. Personal extraordinar, locatie ultra-centrala, are un aer boem interbelic, de moda veche, care capteaza atentia de la intrare. Totul a fost la superlativ, iar pretul a fost de bun simt si abordabil.

 268. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 269. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 270. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 271. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 272. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 273. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 274. A fost curat, locatia este chiar langa Centrul Vechi, temperatura in camera programabila, balcon pentru fumat, lift.

 275. Este cald, este curat, este in centru, primirea foarte prietenoasa. Perfect pentru mine!

 276. Gazda a fost foarte ok, eu inchiriasem apartamentul pentru 2 membrii ai familiei, dar ei m-au surprins si au venit toti adica 5, nestiind ca ar fi trebuit sa anunt in prealabil, dar gazda a fost intelegatoare iar problema rezolvata.

 277. Design-ul garsonierei si faptul ca e foarte spatioasa. E foarte placut si intim seara pe terasa.

 278. Locația, design-ul interior, ambianța camerei, mirosul placut si caldura!

 279. Locatie excelenta. Apartament curat , zona linistita.

 280. Absolut totul este frumos,locația excelenta,curățenie,recomand cu incredere

 281. Totul a fost super! Gazdele foarte prietenoase , apartamentul confortabil, amplasarea super! Foarte potrivit pentru cupluri dar si pentru familii cu copii.

 282. Am discutat cu proprietarul doar cu 2 ore inainte de a ajunge la apartament, dar totul a fost pregatit ca la carte. Curatenie si conform de nota 10.

 283. Apartament foarte curat si cu toate dotarile iar panorama este superba.Amplasarea in zona zero foarte aproape de centrul vechi.Rezervati fara retineri si nu veti regreta.

 284. Mi a placut totul in special locatia care este exact la kilometrul 0.

 285. Locația excelentă, acces ușor la mijloacele de transport în comun, baruri, restaurante; Vederea panoramică. Bucătăria utilată pentru cine vrea să-și prepare singur diverse. Gazdă primitoare, comunicare bună.

 286. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 287. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 288. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 289. Mi-a plăcut faptul ca a fost foarte curat si atmosfera placuta. Patul a fost confortabil si personalul amabil. Recomand cu încredere!

 290. Absolut tot, de la servicii pana la amabilitatea celor din staff

 291. Maria-nicoleta mai 15, 2019 at 4:12 pm

  Personalul a fost foarte amabil, mi-a placut curatenia, lenjeria a fost curata si calcata. Pentru sederea mea scurta a fost excelent.

 292. Florin-nicolae mai 15, 2019 at 4:12 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 293. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 294. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 295. Amabilitatea personalului, camera mare, amenajată cu foarte bun gust, baia generoasa.

 296. Vila noua. Zona linistita. Desi ultimii 500m sunt pe un drum pietruit, nu a fost un inconvenient. Personal amabil.

 297. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 298. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 299. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 300. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 301. Suntem turisti fideli ai acestui hotel. Il apreciem si il alegem pentru amplasarea centrala, pentru curatenie, pentru micul dejun gustos si variat.

 302. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 303. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 304. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 305. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 306. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 307. locatie buna, personal amabil, conditii exact de 4 stele.

 308. Locatia excelenta (de fapt acesta a fost principalul motiv pentru care am ales Hotel Berthelot). La micul dejun v-as sugera mai multe optiuni pentru turistii vegetarieni…si poate cafeaua mai savuroasa (de exemplu, expresso-ul pus la dispozitie in camera a fost mult mai bun!). Si poate suc fresh (cu adevarat)…

 309. Mi-a plăcut micul dejun. Locaţia destul de central, iar personalul foarte amabil. Voi revenii cu drag la acest hotel.

 310. Locatie centrala, linistita, curatenie, personal atent, micul dejun f.bun, un pat confortabil. Restaurante f.b. in apropiere. Ne-am simtit f.bine.

 311. A fost bine. Curatenie. Personalul amabil, prietenos. Locatia – foarte buna.

 312. Totul: locul linistit, cochet, personal amabil, curat, grija deosebita pentru turisti!!

 313. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 314. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 315. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 316. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 317. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 318. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 319. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 320. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 321. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 322. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 323. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 324. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 325. Un loc în care merg de fiecare data cu plăcere! Curat, personal deosebit, mâncare bună, toate facilitățile!

 326. Amplasarea hotelului , spațiul din camera , curățenia ..

 327. Hotel cu acces spa, sala fitness , camerele cu pat king confortabile, spatioase,masina de cafea, bai moderne, curat!

 328. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 329. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 330. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 331. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 332. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 333. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 334. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 335. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 336. It was really clean and really nice apartment. Near to everything

 337. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 338. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 339. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 340. Calator_frecvent mai 31, 2019 at 6:40 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 341. Apartament impecabil, frumos amenajat, parcare privata, gazda amabila si prompta.

 342. Apartamentul este foarte frumos, condițiile foarte bune

 343. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 344. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 345. Close to main attractions, subway station, bus station, restaurants.

 346. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 347. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 348. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 349. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 350. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 351. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 352. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 353. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 354. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 355. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 356. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 357. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 358. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 359. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 360. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 361. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 362. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 363. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 6:26 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 364. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 365. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 366. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 367. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 368. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 369. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 370. Locatie foarte buna daca ajungeti cu trenul in Gara de Nord. Hotelul este situat la aproximativ 3 minute distanta de mers pe jos. Rezervare si plata fara probleme. Curat. Exista posibilitatea alegerii unei camere pentru fumatori.

 371. Amplasarea, este aproape de locul unde trebuia să ajung

 372. Nimic, este un hotel de tranzit. Nu o sa mai revin.

 373. Curatenie exemplara absolut peste tot: in curte, in parcare, pe hol, in baie si in camera. Impecabil! Amplasarea, locatia, raportul pret-calitate, camera si baia foarte spatioase, patul extrem de confortabil, amabilitatea personalului. Micul dejun ok.

 374. Parcul/gradina cu veverite si pasari.. camere spatioase si bine dotate (TV plat, veioze directionabile, frigider, fotolii, baie ok).. plase antitantari la geamuri.. taxi-call…

 375. Florin-nicolae iunie 14, 2019 at 6:43 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 376. Locatia in centru, dar in zona este foarte liniste

 377. personalul foarte amabil/ atent, camera foarte mare, mic dejun variat si bun

 378. Locație noua, foarte curata, personal extrem de amabil. Aici am găsit cea mai buna cafea de la micul dejun.

 379. Camera spațioasă, mic dejun diversificat, aproape de Romexpo!

 380. Foarte bune serviciile, micul dejun si personalul de nota 10+, camerele deosebit de frumoase si curate! O sa mai revenim cu drag la acest hotel minunat!!

 381. Design excelent, totul aranjat cu gust, personal foarte amabil

 382. Locatie excelenta, la 5 minute de mers de statia de metrou Unirii si la 8 minute de Centrul Vechi, plin de restaurante si cluburi. Curatenie, casa arata foarte bine, la fel si apartamentul – foarte spatios si amenajat cu gust. Bucataria este foarte mare si bine dotata.

 383. Pozitie foarte buna, relativ aproape de punctele de interes. Apartament foarte spatios, frumos amenajat, confortabil pe termen scurt. Self check-in / check-out. Parcarea nu este posibila in curte, dar am gasit loc pe strada.

 384. Curătenie Apartament foarte spatios, mult peste asteptari. Pozitie aproape de punctele de interes si totusi foarte linistit. Foarte confortabil, totul nou. Checkin si out super simplu. Curtea dotata cu in loc de baut cafea linistit.

 385. Un design modern, elegant, curat, foarte confortabil cu terasa pentru fumători.Servicii de cea mai buna calitate

 386. Totul la superlativ. Multumesc! O sa revin cu placere! Recomand!

 387. Foarte curat, pozitia foarte buna, camera cam mica, dar un plus a fost faptul ca avea balcon. Fetele de la receptie au fost extrem de amabile si mereu cu zambetul pe buze.

 388. Micul dejun a fost foarte bun.Mi-a depășit așteptările.Recomand această locație.

 389. Foarte curat si confortabil. Mic dejun foarte bun.Hotel cu o atmosfera speciala.As reveni cu drag!

 390. Personalul foarte amabil, parcare proprie, curățenie, pat confortabil, camera suficient de spațioasă. Mic dejun bufet suedez, bun, variat si consistent

 391. Curatenia, confortul, micul dejun si amabilitatea personalului.

 392. Personalul foarte amabil. Loc de parcare gratuit de la hotel si locatia foarte buna.

 393. Apartamentul este spațios, mic dejun bun, cafeau nu foarte bună Salteaua si patul foarte confortabile!

 394. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 395. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 396. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 397. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 398. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 399. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 400. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 401. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 402. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 403. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 404. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 405. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 406. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 407. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 408. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 409. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 410. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 411. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 412. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 413. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 414. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 415. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 416. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 417. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 418. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 419. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 420. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 421. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 422. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 423. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 424. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 425. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 426. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 427. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 428. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 429. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 430. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 431. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 432. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 433. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 434. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 435. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 436. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 437. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 438. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 439. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 440. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 441. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 442. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 443. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 444. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 445. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 446. nu am avut mic dejun. in rest a fost totul wow. nu ma așteptam

 447. Locatia este foarte buna. Exact in centrul orasului intr-o zona linistita inconjurata de cladiri istorice. Totul este absolut nou si mobilat cu bun gust. Terasa are masuta si scaune unde iti poti savura cafeaua in liniste. Bucataria este utilata modern iar baia este suficient de spatioasa. Patul are saltea confortabila cu lenjerii noi noute. Voi reveni cu siguranta.

 448. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 449. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 450. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 451. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 452. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 453. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 454. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 455. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 456. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 457. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 458. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 459. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 460. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 461. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 462. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 463. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 464. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 465. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 466. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 467. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 468. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 469. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 470. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 471. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 472. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 473. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 474. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 475. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 476. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 477. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 478. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 479. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 480. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 481. Ne-a plăcut că am fost aproape de ambasada SUA, am mers cu taxi 5 minute, dar la întoarcere am luat-o pe jos aproximativ 20 minute, este trotuar, nu ai nicio grijă. E foarte aproape de Ikea, de Băneasa Shopping City, de Mega Image. Zona este liniștită, au un parc in fata hotelului, multă verdeață.

 482. Este frumos locul, multa verdeață, îngrijită… Un parc în toată regula

 483. Micul dejun excelent, curatenie, spatiu verde, balcon, angajati de nota 10. E aproape de aeroport si de RomExpo.

 484. personal amabil, curatenie impecabila, piscina si toate dotarile de care ai nevoie, zona linistita

 485. mic dejun bun, locatie eleganta si aerisita, piscina mare si curata

 486. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 487. Curatenie, parcare buna, atmosfera placuta, personal amabil.

 488. Pat confortabil, curățenie maxima, liniste, siguranta. Hotel nou, sèrvicii ireproșabile. Recomand 🤗

 489. Locatia este perfecta pentru turisti care doresc cazare aproape de Gara de Nord. Parcare asigurata gratis in interior, este un plus. Personal dragut si bine-primitor! Mic dejun bonus pentru turisti (cafea buna, croissant si un fruct fresh). O incantare! Felicitari!

 490. Locatie excelenta! Ambianta! Camera in ansamblul ei este minunata!

 491. Personal foarte amabil. Mobilier modern și design plăcut.

 492. Personalul este admirabil. Curățenia este exemplara. Mobilierul este frumos asortat. Camera denota intimitate. Locația este foarte buna. Scurgerea de la duș defecta, se inunda baia cu apă. Multe facilități de mâncare in zona apropiata inclusiv un Mega Image non stop

 493. Patronul foarte amabil. În fiecare zi am mâncat caise bio. Micul dejun diversificat, bogat și bun. Camera curata. Vila este aranjată cu stil și bun gust. Voi reveni oricând cu plăcere.

 494. Toata vila mobilata si decorata cu mult bun gust,personalul extrem de amabil,conditii excelente de dormit,mic dejun foarte bun

 495. Mic deun bun, cafeaua buna. Personal amabil si discret. Proprietarul – un domn distins cu aer de boier modern prin gesturi, tinuta si comportamentul fata de oaspetii ce-i trec pragul.

 496. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 497. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 498. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 499. Personalul , camera , locatie, mic dejun , super ok

 500. Locatia foarte buna, tematica a surprins placut, concluzionând – a fost un sejur placut! Mulțumim!

 501. Personal receptiv si foarte amabil.Check in-ul a fost la 11. Camera curata.

 502. mic dejun consistent locatia-accesibila ca amplasare

 503. Locatie excelenta, langa metrou, gara si statie de autobuz! Atmosfera placuta, camera spatioasa. Desi intr-o zona aglomerata, in camere e liniste. Esti ca intr-o oaza de liniste si pace! Mie IBIS mi-a si purtat mereu noroc. Sigur voi reveni!

 504. Locatie-excelenta Ciorba de vacuta foarte buna. Personalul de la receptie – foarte drăguți, imediat săreau în ajutor, încercând sa ajute si reușind. Patul confortabil. Per total mai mult decât ok.

 505. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 506. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 507. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu “pretentii”

 508. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 509. Great location near old town. Spacious two rooms with air conditioner. Balcony with table and chairs. First floor so no need to use rickety elevator. The owner cooperated and tried to fix the things we pointed out to him.

 510. Die Lage war top. Nah zu allem. Das Bett war bequem.

 511. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 512. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 513. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 514. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 515. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 516. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 517. Ap este mare , curat , ordonat cu multe spatii de depozitare Bucataria super utilata

 518. Totul a fost de nota 10, curatenie, discretie, amplasare, dotari.

 519. Very nice apartment – clean, new furniture, good repair, there is everything you need and even more. Special thanks to the owner – he met us, helped with parking, accompanied during the stay. It was a big unexpected pleasure to have welcome drinks. We definitely recommend this apartment and we’ll take it again next time in Bucharest!!!

 520. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 521. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 522. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 523. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 524. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 525. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 526. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 527. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 528. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 529. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 530. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 531. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 532. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 533. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 534. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 535. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 536. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 537. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 538. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 539. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 540. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 541. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 542. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 543. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 544. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 545. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 546. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 547. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 548. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 549. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 550. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 551. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 552. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 553. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 554. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 555. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 556. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 557. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 558. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 559. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 560. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 561. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 562. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 563. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 564. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 565. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 566. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 567. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 568. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 569. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 570. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 571. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 572. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 573. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 574. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 575. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 576. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 577. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 578. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 579. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 580. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 581. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 582. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 583. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 584. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 585. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 586. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 587. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 588. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 589. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 590. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 591. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 592. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 593. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 594. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 595. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 596. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 597. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 598. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 599. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 600. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 601. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 602. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 603. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 604. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 605. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 606. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 607. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 608. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 609. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 610. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 611. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 612. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 613. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 614. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 615. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 616. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 617. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 618. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 619. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 620. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 621. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 622. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 623. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 624. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 625. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 626. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 627. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 628. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 629. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 630. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 631. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 632. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 633. The perfect place to stay in when visiting Bucharest. Our room and the bathroom were very comfortable and perfectly clean. There also is a fully equipped kitchen with a wide range of different spices and basic cooking ingredients free to use. If you need to do some laundry, the flat even includes a washing machine. Within walking distance, you can reach countless bars, restaurants, parks and important sights. What made our stay especially enjoyable, however, was the host. Dan is really attentive and helpful and really does everything to make you feel welcome. He and his friend own two other hostels in Bucharest where they organize special events, including dinners or yoga sessions. All in all, we have had a perfect stay here in Bucharest, not least due to Dan and his incredible hospitality.

 634. Apartament renovat recent foarte aproape de universitate si centrul vechi

 635. Foarte curat si amenajat cu gust,gazda foarte prietenoasa,totul ok

 636. The apartment is very close to the old city center, just a few minutes by foot. It’s new and that applies to every aspect: bathroom, bed, mattress, pillows and linens, kitchenware, etc. The owner is very polite and was very easy to talk to. The apartment is quiet and there are plenty of restaurants and cafe’s nearby. I really liked the cleaning detail.

 637. The location is perfect. Piata Romana ( or Roman Plaza) metro station is just 30 seconds away by walk and this makes it really convenient to travel anywhere in Bucharest. It is on the main road and has lots of shops and other points of interests nearby. The room itself was good and the amenities provided were really good. The host was very nice and kind. If you want a room at good place which is near to metro and Old town as well, then select this one.

 638. I would definitely recommend this property! It is very close to the city, all facilities needed are present, its clean and the landlord is fantastic. We had some difficulties during our stay to which anticipated perfectly. He is very helpful and kind.

 639. Great and full equiped Apartment in the City centre. Very clean. Uncompliceted handover of the keys. Very central at Piata Romana, a central place with Metro, bus stop direct to Airport, McDonalds and Co.

 640. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 641. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 642. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 643. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 644. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 645. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 646. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 647. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 648. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 649. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 650. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 651. The perfect place to stay in when visiting Bucharest. Our room and the bathroom were very comfortable and perfectly clean. There also is a fully equipped kitchen with a wide range of different spices and basic cooking ingredients free to use. If you need to do some laundry, the flat even includes a washing machine. Within walking distance, you can reach countless bars, restaurants, parks and important sights. What made our stay especially enjoyable, however, was the host. Dan is really attentive and helpful and really does everything to make you feel welcome. He and his friend own two other hostels in Bucharest where they organize special events, including dinners or yoga sessions. All in all, we have had a perfect stay here in Bucharest, not least due to Dan and his incredible hospitality.

 652. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 653. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 654. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 655. A fost liniste, situat aproape de centru, curatenie in camere si tot strictul necesar, pretul foarte ok, singurul lucru necesar ar fi un gel de dus in rest nota 10

 656. E un loc liniştit şi civilizat, se respectă ora de linişte, după 22 nu mai e gălăgie, e plăcut!

 657. Personalul foarte amabil, amplasare excelenta in centrul orasului, curatenie, etc.

 658. Amplasarea hotelului a corespuns atât nevoilor mele din acel moment, dar , în general locația este plăcută și liniștită, apropierea de obiective turistice interesante o face atractivă.

 659. A fost o experienta foarte placuta , nici nu am crezut ca totul va fi atat de bine , curatenie in camere , un personal foarte dragut si amabil , usor in ajuns la locatie . Felicitari , cu siguranta cand voi reveni in Bucuresti tot aici ma voi caza

 660. Curatenia, lenjeria si prosoapele de calitate. Am fost reticent cand am facut rezervarea dar am avut o experienta placuta.

 661. Este o locație excelenta ,proprietari foarte amabili .Ma voi întoarce cu drag mereu .Recomand ..

 662. Locatia excelenta, gazda foarte eficienta, buna comunicare, gradina foarte utila si relaxanta. Un loc linistit si foarte bine pozitionat (la doar 2-300 m de destinatia mea).

 663. Totul, incepand de la primul apel telefonic pt confirmarea rezervarii si pana la felul in care am fost tratati!

 664. Amplasamentul ultracentral si faptul ca am primit cheile dimineata la prima ora.

 665. Locatia,amabilitatea gazdei care ne a primit la ora 12, curat lună

 666. Apartamentul mi-a depasit asteptarile. Fiind un pret mic, ma asteptam ca si calitatea sa fie la fel, insa s-a intamplat contrariul. Amplasarea a fost excelenta, cu un Mega (supermarket) la nici 2 min, locul a fost foarte curat, si de asemenea liftul foarte folositor, fiind cazati la etajul 4. Nu cred ca as fi putut cere mai mult de la un astfel de loc. Foarte modest, curat si placut, pentru cineva in trecere si fara pretentii.

 667. Foarte aproape de multe obiective turistice, parcuri,etc

 668. Locatia este dotata cu bucatarie si cu dozator de apa pe casa scarii. Camera mi s-a parut confortabila. Locatia este in apropiere de parcul Carol si la doua statii distanta de statia de metrou (se poate lua autobuzul 117 care circula din aprox. din 5 in 5 min). In apropiere este un restaurant Buisniess, unde mancarea a fost foarte buna si pretul ok.

 669. Totul a fost minunat. Gazda foarte drăguță, personalul deosebit de amabil.

 670. Nu au fost incluse si servicii de masa! Totul a fost excellent! Gazda supeer!!!

 671. Mi a plăcut locația si persoana cu care am luat legatura, care a fost foarte amabilă.

 672. Totul a fost in regula! Confortabil, priveliste frumoasa, gazda primitoare!

 673. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 674. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 675. baia și ștergarele destul de curate, revistele gratuite foarte utile, aparatul de aer condiționat foarte puternic!

 676. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 677. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 678. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 679. locatia foarte buna,pret foarte bun,dotari suplimentare neasteptate,bauturi racoritoare si bere in frigider,curatenie.

 680. Locația este perfecta pentru petrecerea câtorva zile în Bucuresti. Drept dovadă, am revenit după câteva zile.

 681. Proprietar amabil, locație fix lângă Biserica Italiana. Curatenie, racoare, nu am fost deranjați. Recomand !

 682. The location is very central yet for those with heavy suitcases, climbing stairs and entering from a pedestrian street could be a lot of hassle.

 683. The location is very good- right in the heart of the old town and very close to the bars and restaurants. Despite being right in the middle of the nightlife, the apartment is very quiet. The apartment is spacious and nicely decorated.

 684. The location is great right in the middle of the old city, and the apartment is will equipped.

 685. Locatie excelentă. Spațios. Gazdă prietenoasă și de ajutor. Am solicitat un fier de călcat și am primit (deși am fost avertizat că nu există masă de călcat).

 686. vederea din balcon este superba! Apartamentul este spatios!

 687. A fost foarte frumos! O sa mai revin cu foarte mult drag !

 688. Mi-a plăcut faptul că este amplasată într-o zonă centrală.

 689. Good price, excellent location for Cismigiu and Old Town All facilities needed for a base to explore Bucharest

 690. Perfect size for one person, the location quite funky and not loud at night

 691. Condiții foarte bune, camera spatioasa, baia mare. Personalul seriozitate. Nu am avut mic dejun dar am servit pranzul in restaurant si a fost foarte gustos.

 692. Locație excelentă într-o zonă cu puține oferte de cazare. Lângă stația de metrou Grozăvești și lânga stația de tramvaie Pod Grozăvești.

 693. Micul dejun,hotelul este in centru vechi aproape de orice

 694. Foarte bine amplasata ca si locatie, langa Biserica Alba care e foarte frumoasa, in centrul capitalei si foarte aproape de Ateneu si Universitate. E o garsoniera ok, curata, situata intr-un bloc mai vechi, cu un lift cu grilaj, din acela vechi 🙂 aduce putin aminte de aerul vechi al Bucurestilor de altadata 🙂

 695. Totul a fost bine..liniste ,curățenie ,am avut parte de o noapte odihnitoare

 696. BIne situat, curat, frumusel aranjat, pret decent.

 697. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 698. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 699. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 700. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 701. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 702. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 703. Locatia, linistea, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 704. Great location and perfect room if you’re staying just a couple days.

 705. Very cimfortable and nice studio at great location. Very close to metro station (University) and night life of Bucharest at your doorstep

 706. Zona linistita, apropiata de multe obiecive turistice, patul confortabil, gazda primitoare.

 707. Pat confortabil, gazda primitoare, recomand cu încredere.

 708. Locul este curat. Zona este liniștita. Personalul este amabil

 709. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 710. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 711. Curatenie, aer conditionat,pat confortabil, bucatarie utilata, loc de parcare… nota 10! Ca o mica sugestie, un filtru de cafea ar fi completarea ideală! Recomand!

 712. Good price, excellent location for Cismigiu and Old Town All facilities needed for a base to explore Bucharest

 713. Perfect size for one person, the location quite funky and not loud at night

 714. Хорошее место, близко к центру и вокзалу. Хозяин оперативно отвечал на все вопросы по Вотсап. Все условия есть и даже кондей 😀

 715. Locatie buna. Aprope de mijloacele de transport in comun. Locuri de parcare fara plata in apropiere. Zona buna si sigura.

 716. Totul mi.a plăcut. Recomand cu multă căldură. Voi reveni în mod sigur! Mulțumesc d-lui.Marius ,gazda noastră, pentru tot și îl felicit pt.bunul gust deosebit !!!!

 717. Faptul ca este situata la 5 minute de Piata Roamana (metrou) este un avantaj pentru cine doreste sa viziteze Bucurestiul. Garsoniera este suficient de spatioasa pentru un cuplu cu un copil. Patul si canapeaua sunt confortabile. Gazda ne-a asteptat asa cum am stabilit telefonic. Sejurul a fost prefect pentru noi.

 718. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 719. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 720. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 721. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 722. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 723. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 724. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 725. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 726. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 727. Locatia, linistea, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 728. Great location and perfect room if you’re staying just a couple days.

 729. Very cimfortable and nice studio at great location. Very close to metro station (University) and night life of Bucharest at your doorstep

 730. Zona linistita, apropiata de multe obiecive turistice, patul confortabil, gazda primitoare.

 731. Pat confortabil, gazda primitoare, recomand cu încredere.

 732. Locul este curat. Zona este liniștita. Personalul este amabil

 733. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 734. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 735. Curatenie, aer conditionat,pat confortabil, bucatarie utilata, loc de parcare… nota 10! Ca o mica sugestie, un filtru de cafea ar fi completarea ideală! Recomand!

 736. Apartamentul superb! Micul dejun delicios! Personalul foarte prietenos

 737. Totul a fost frumos: camera,serviciile, curatenia. Micul dejun a fost f. bun si diversificat .

 738. Locatia exceptionala! Micul dejun bun spre foarte bun! Camera cu vedere la gradina interioara (cam paraginita…) foarte linistita, insa putin cam mica pentru doua persoane…

 739. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 740. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 741. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 742. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 743. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 744. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 745. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 746. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 747. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 748. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 749. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 750. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 751. Totul a fost conform așteptărilor . Iar faptul că la sosire am găsit mici detalii precum niște cafea in dulap , câteva pastile de detergent a fost o surpriză agreabilă!

 752. Mobila noua, curat, gazda a fost foarte amabila. O casa cu doua etaje cu parcare privata dupa poarta. Sunt 2 Tv

 753. Locatia este foarte buna, accesibilitate usoara pentru mijloacele de transport in comun. Camerele mari, spatioase si foarte curate. Propietarul vilei foarte amabil si ajutator , o persoana deosebita. Recomand cu mare drag Central Green Villa.

 754. Găsești aici tot ce ai nevoie sa te simți ca acasa

 755. absolut totul, confort , curatenie, dotari si amenajare apartament pana in cele mai mici detalii, pozitie intr-o zona foarte linistita , o terasa enorma umbrita si f linistita, parcare gratuita in fata locatiei, proprietarul foarte amabil. Desi am venit cu alte probleme, cazarea mi-a creat senzatia de concediu .

 756. Totul, gazde foarte primitoare . Zona extraordinara la câțiva pași de Herăstrău.

 757. Locatie excelenta, personal foarte amabil si prietenos, curatenie! Recomand!

 758. Totul a fost foarte bine.Vom reveni, cu siguranță!

 759. Location. The Room was very spacious and the host was 10 Stars.

 760. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 761. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 762. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 763. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 764. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 765. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 766. O locatie excelenta!amplasare foarte buna,curatenie exemplara si o familie minunata!

 767. The apartment is located close to the bus stop from the airport shuttle, and in the historic center. The apartment is fantastic, with a really nice decoration. The kitchen and the bathroom are great. And Cristina is an amazing host, we had an issue during our trip and she went above and beyond to assist us with it. We couldn’t be happier to have chosen this place. And next time we come, we’ll definitely stay here again.

 768. Excellent location right in the Old Town. Cristina very easy to deal with and communicate with. Room was modern and with satellite television. Also, very good value.

 769. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 770. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 771. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 772. -locatia este foarte buna, patul este super confortabil si amenajarea apartamentului este foarte primitoare

 773. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 774. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 775. Locația excelentă, langa Centrul Vechi și Muzeul de Istorie. Condițiile exact ca in poze și descriere.

 776. Pozitie superba, pret bun, comunicare excelenta cu proprietarii

 777. Amplasarea, in centru, cu o priveliste frumoasa asupra Dambovitei. Proprietara, deosebit de amabila. Curatenie. Confort. Aer conditionat. Liniste. Chicineta.

 778. Îmi place locația, curățenia si tot confortul camerei! Am mai stat aici si revin de fiecare dată, când trebuie să vin în București.

 779. Locatia, in padure, liniste, cu personal foarte amabil

 780. Locația hotelului, departe de aglomerația capitalei, camera mare, curățenie, lenjeria și prosoapele imaculate, patul si pernele confortabile. Dotările, mobilierul…totul a fost la superlativ.

 781. Apartamentul are un design placut si interesant. Te face sa te simti bine-venit si pozitiv.

 782. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 783. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 784. Locație perfecta. Terase cu mâncare bine gătită și preturi convenabile. De exemplu Taverna Covaci, City Grill

 785. Apartamentul a fost curat, pozitia excelenta. Este utilat . Cu siguranta ma voi intoarce .

 786. Gazda a fost amabila si s-a straduit sa ne ofere maxim de confort

 787. Superrr !!! Totul e cu adevărat la superlativ : confortabil, decorat cu mult bun gust, poziționat foarte bine, liniștit… Recomand cu încredere… cu siguranță revin !!!😀

 788. The apartment is located in the city center. The owners are very friendly and warm!

 789. From the moment we stepped inside we felt a very positive vibe! Even if its a relatively small apartment it has it all! It’s COZY, CLEAN,ELEGANT & BEAUTIFUL DESIGN ! I highly recommend it !

 790. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 791. Cafea de calitate in camere, ceai si apă imbuteliata la discretie. Camere foarte spatioase.

 792. Micul dejun foarete diversificat si consistent. Locatie ok.

 793. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 794. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 795. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 796. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 797. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 798. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 799. Primire calduroasa , amplasare buna, camera curata si confortabila. Raportul pret / ceea ce s.a oferit , a fost unul corect.

 800. Foarte curat, confortabil, foarte aproape de centrul vechi ( maxim 10 min.pe jos), personalul dragut. ..

 801. Raport calitate/preț ok. Aproape de centru. Parcare gratuită. Mic dejun acceptabil. Consumabile gratuite.(inclusiv papuci)

 802. excelent raport calitate pret. localizare excelenta.

 803. MI-A PLACUT TOTUL. AM MAI FOST , STIU LOCATIA . AM FOST FOARTE MULTUMITA . TOTUL ESTE OK . MULTUMESC PENTRU AMABILITATE SI CONFORT EXCELENT .

 804. Camere spatioase izolate fonic.Curatenie desavarsita.

 805. A doua zi chiar dacă nu făcusem programare sa rezolvat cu transferul gratuit către aeroport.

 806. Personalul este foarte amabil, lenjeria este curată și este cald in camera.

 807. Hotelul este foarte bine localizat, aproape de centru si de mijloacele de transport. Camera este simpla, curata si utila. Paturile sunt confortabile. Raport bun calitate/ pret. Recomand.

 808. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 809. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 810. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 811. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 812. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 813. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 814. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 815. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 816. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 817. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 818. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 819. Conditiile excelente,foarte curat,mi-a placut ,,maxim”,multumesc!

 820. In primul rand curatenia,am fost in hoteluri de 4 stele si din romania si din strainatate si nu am gasit asa curatenie

 821. Ne-am simtit, literalmente, ca acasa! Gazde primitoare, ne-au asteptat sa ajungem dupa cheie, sunt tineri, draguti, foarte amabili! Conditii excelente, bucatarie, camera si baie complet utilate, am gasit chiar mai multe decat ne asteptam! Pozele de pe site sunt conform realitatii!!! Aer conditionat care a fost perfect avand in vedere ca am prins doua zile extrem de calduroase si cred ca toti stim ce inseamna Bucurestiul sub cod de canicula! Zona frumoasa, aproape de statia de metrou, mall Park Lake, un Lidl, cam tot ce iti trebuie ai la indemana! Noi am venit de la Gara de Nord si am ajuns cu un singur metrou acolo, ceea ce e perfect cand ai bagaje!! Am doar cuvinte de lauda pentru proprietari, recomand cu drag!

 822. Totul e ca in poze. Curat și dotat cu tot ce ai nevoie. Zona este foarte liniștită, relativ aproape de Dristor. Personalul foarte amabil. Am fost placut surprins de ceea ce am gasit, recomand și cu siguranță voi reveni.

 823. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 824. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 825. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 826. Totul a fost la superlativ! Am obtinut ft usor informatii despre tot ce am avut nevoie pt a ne putea caza..locatia ft faina..decorata cu bun gust,curatenie,bucataria si baia dotate cu tot ce e necesar pt a te simti ca acasa! Multumiri si felicitari!!!!

 827. Apartament foarte frumos și curat. O sa revenim cu siguranță.

 828. Totul a fost perfect! La fel ca de fiecare data cand merg aici. Recomand !

 829. Locația a fost aleasă de mine funcție de apropierea față de zona mea de interes, deci inevitabil, foarte bună. Nu se oferă mic dejun. Curat, confortabil, chicineta este bine dotată.

 830. Mic dejun nu am avut iar locatia mi-a placut in mod deosebit: amplasarea(aproape de Targul de Craciun);patul foarte mare si salteaua excelenta;bucataria bine utilata(am folosit si cuptorul cu microunde).

 831. Buna ziua.In primul rand tin sa precizez ca locatia e fenomenala din toate punctele de vedere ,este foarte usor sa ajungi in doar cateva minute in cele mai frumoase locuri din bucuresti. In ceea ce priveste apartamentul va pot spune ca este peste asteptarile oricarei persoane tinand con de pretul supwr decent pe care-l are afisat este pur si simplu tot ce-ti doresti “Patul este senzatie “spre deosebire de hotelurile cu 5 stele plus. Deci din partea mea aveti un mare 10 plus.Cu siguranta voi reveni

 832. Camera, micul-dejun, curatenie, restaurante hotel, bar hotel.

 833. Micul dejun, personal amabil, restaurante bune, spa curat, pat confortabil

 834. Totul este foarte bine de fiecare data cand revenim!

 835. este o locatie cocheta , am primit fructe , apa imbuteliata si pliculete de cafea . Cireasa de pe tort a fost curtea interioara foarte placuta.

 836. Preluarea cheii este foarte practica, ma bucur ca se gasesc astfel de cazari si la noi, pentru ca nu implica deranjarea proprietarului la ore nepotrivite. Locatia este decorata placut, cu simt estetic si atmosfera, in general, este extrem de primitoare. Se denota o grija speciala pentru turist prin micile gustari pregatite, ideale pentru diminetile in care va aflati “in graba”, pliculetele de ceai si cafea, apa, papucei de casa, halat, uscator de par. De multe ori cazarile la hotel nu sunt suficient de primitoare precum aceasta. Mica terasa exterioara este extrem de utila si frumoasa prin simplitatea sa. Zona este ideala, aproape de Piata Romana, Calea Floreasca, Stefan Cel Mare, prin urmare gasiti o multime de restaurante și bistro-uri cochete. Desi nu exista loc de parcare special alocat, se poate parca in imprejurimi.

 837. Locație excelentă,aproape de metrou. Apartamentul este spațios și are o grădină foarte drăguță

 838. Priveliștea este superba iar gazda foarte primitoare. Cu siguranța voi reveni.

 839. Raport calitate pret excelent Curatenie Terasa mare Camera spatioasa

 840. Totul a fost la superlativ ! Comunicarea s-a facut foarte ușor, gazda a fost mereu preocupată de starea de bine a oaspeților săi. Am ajuns cu mult înainte de check-in însă doamna Mădălina a făcut tot posibilul să mă pot caza mai repede, ceea ce am apreciat foarte mult, mai ales în decembrie când temperaturile sunt sub 0 grade și e cam greu să aștepti ora de check-in. Am avut chiar și un borcănel cu cafea, Ceea ce m-a făcut să mă simt ca acasă și binevenită. Locația, mai ales priveliștea de pe terasă, este excepțională! Iar prețul, mai mult decât ok pentru o zonă centrală.

 841. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 842. This is an apartment and doesn’t include breakfast. We went to the little supermarket around the corner and made our own breakfast. We stayed at this lovely apartment last year so we knew what to expect. I hope to go back to this same apartment next time I visit the beautiful city of Bucharest.

 843. The apartment is big and designed nicely. The location is gteat: 5-10 minutes of walk to old town. Very quiet. Has a private park. Has a jacuzzi, shower stall and 2 restrooms Very good value for money.

 844. Este in loc extrem de primitor. In ultimii 4 ani de cate ori am ajuns in Bucuresti si a fost liber I am preferat. Este curat, proprietarul extrem de dragut, are toate facilitatile pentru in sejur de 2-3 zile. Recomand din toata inima!

 845. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 846. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 847. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 848. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 849. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 850. Locatia, linistea, curatenia, patul, caldura,micul dejun

 851. Personal amabil si primitor , camera a fost foarte călduroasă, check-in si check-out realizat cu ușurință, iar micul dejun destul de bogat

 852. curat, cald in camera, mic dejun bun, variat, raport calitate-pret bun

 853. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 854. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 855. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 856. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 857. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 858. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 859. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 860. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 861. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 862. Pozitionarea apartamentului, priveliștea, curățenia, dotările, tot. Apartamentul este situat intr-un bloc foarte curat, central. Mobilierul este modern cu multiple spatii de depozitare. Bucătăria este utilata corespunzator si draperiile fac un ambient placut si reconfortant.

 863. Poziția și priveliștea oferită de acest apartament reprezintă punctul forte al proprietății. Plata direct din cont și preluarea cheilor prin intermediul unei căsușe poștale simplifică mult modalitatea de cazare. Apartamentul este confortabil, dar sunt și lucruri ce ar putea fi îmbunătățite. În general condițiile sunt bune, iar lipsurile sunt compensate de poziția foarte bună a apartamentului.

 864. Totul foarte frumos,apartamentul, locația,priveliște. Vom reveni cu mare placere.

 865. Locație perfecta. Terase cu mâncare bine gătită și preturi convenabile. De exemplu Taverna Covaci, City Grill

 866. Apartamentul a fost curat, pozitia excelenta. Este utilat . Cu siguranta ma voi intoarce .

 867. Gazda a fost amabila si s-a straduit sa ne ofere maxim de confort

 868. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 869. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 870. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 871. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 872. Bright and clean appartment, it is placed in the center of city and in the nearest to all attractions

 873. Clean, good internal design, spaceous, very close to all. Zero complaints.

 874. Excepțional din toate punctele de vedere. Locația este ideala pentru familii și nu numai, curățenie de excepție, toate dotările necesare pentru a te simți ca acasă. Mulțumim gazdei ospitalier și extrem de amabila.

 875. Everything was very good. Best place ! Very clean , all facilities that you need. The host was very kind and helpful. Just perfect!

 876. Przestronne mieszkanie, bardzo wygodne łóżka, bardzo dobrze wyposażone we wszystkie niezbędne rzeczy. Mieszkanie czyste i zadbane i ciepłe. Bardzo dobra komunikacja z centrum, blisko do sklepów. Właściciel bardzo opiekuńczy i miły. Rzadko spotykam tak dobre noclegi w rozsądnej cenie. Ten był idealny.

 877. Mic dejun excelent,pat ff comod,locatia extraordinara

 878. Primire excelenta.Raspuns prompt la cereri.Personal amabil.Locatie excelenta.

 879. Hotel de business bine situat aproape de centrul vechi. Personal perfect. Curat, strictul necesar asigurat. Patul e ok cu saltea groasă.

 880. Situata foarte aproape de centrul vechi, este o garsoniera cocheta, curata și utilata cu tot ceea ce îți trebuie pentru a te simți ca acasă. Gazda, Delia, este o doamna foarte amabila si gata oricând sa te ajute cu tot ceea ce îți este necesar pentru a-ți face sejurul cat mai confortabil.

 881. O familie primitoare, foarte atenți cu fiecare detaliu.

 882. Extremely cozy small apartment, clean and very well equipped, bathroom with shower clean and equipped with basic cosmetics for those who are not masters of packing 🙂 But the true unbeatable and priceless value of this location is the care that THE HOST – Delia – is taking on her guest from booking till the departure. Artsy Studio will be my address whenever in Bucharest.

 883. There is no better location in central Bucharest than this. At a walking distance to anything you would like to see. Plenty of restaurants and theaters around. The apartment is refreshed and spacious, especially good for a family or company of up to 6 friends. Downstairs there is a big supermarket. Our host even managed to find us a parking place just in front of the building. I would definitely go back to this apartment if we visit Bucharest again.

 884. The appartment is located in the centre of Bukarest. It is big and comfortable. It has everything you would need: AC, comfortable beds, dishes, cooker, kettle, washing machine. Wifi works fine. The owner contacted us before our arrival via whatsapp and her mother was waiting for us to give us the keys. She is a lovely sweet lady.

 885. The apartment location is excellent, there is a small supermarker just around the corner The owner is very nice and willing

 886. Camera in care am fost cazat, la ultimul etaj, are o panorama superba catre centrul vechi.

 887. Vederea de pe Teresa apartamentului extraordinara!

 888. Locatia este fix in centrul vechi, cladire veche, oameni prietenosi.

 889. Foarte curat, locatie perfecta, vederea asupra orasului a fost punctul forte.

 890. Locație superba, paturi comode, curățenie și bun gust. Proprietar de calitate, recomandam!

 891. Curatenie, Comfort, Apartament spatios, luminos, aerisit, et.10 cu vedere spre vestul Bucurestiului de la inaltime. Recomand cu placere!

 892. Gazdele primitoare, am primit la cazare 2 beri. De asemenea am avut la dispoziție cafea, ustenstile, farfurii, tacâmuri. Mai pe scurt, o bucătărie utilată. Zona este fix in buza centrului vechi, lucruri de vizitat sunt. Vederea este excepțională. Recomand, toată considerația pentru Bogdan. Vom mai reveni..

 893. Apsolut totul cind revin la București revin la Coltea

 894. Zona super centrală, cu foarte multe puncte utile in vecinătate, cu restaurante, farmacii, cafenele, Mall Cocor si Unirea Shopping in vecinătate. Bonus Centru Vechi la câteva sute de metri.

 895. Camere foarte spatioase, la fel si baia. Mic dejun bogat si variat.

 896. Curățenie, liniste, mâncarea bună, parcarea proprie.

 897. Super locatia in centru…cu parcare mare inchisa ..mic dejun excelent

 898. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 899. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 900. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 901. Amabilitatea personalului, curățenia, amplasamentul foarte aproape de Gara de Nord, liniștea.

 902. locatia perfecta langa gara de nord. personal amabil, raportul calitate/pret imbatabil pt Bucuresti, acest hotel ar merita o stea in plus

 903. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 904. Totul este exact ca in descriere. Revenim cu drag.

 905. Totul la superlativ.Gazda este o doamnă extraordinară, un loc special,curat,plin de rafinament și confort.Mulțumim.

 906. Cand mai avem de stat in București, stim la cine sa apelăm. Gazda amabilă si disponibila, loc de parcare (Raluca ne-a oferit apart Turqoise cu parcare rezervată), zona buna, toate utilitatile necesare. Totul super OK.

 907. Totul a fost super…la bucatarie toate cele necesare.microunda…e cald , curat…recomand cu incredere

 908. Gazda este foarte primitoare. Locatia este excelenta. Parcarea etajata aproape si un pret bun : 14 lei pentru 24 de ore. Pentru un sejur de o noapte a fost foarte bine.

 909. Locatia excelenta zona iluminata bine seara, apartamentul este curat si ingrijit, proprietarul foarte OK, recomand cu incredere

 910. Foarte curat, cald, dotat cu cam tot ce-ți trebuie pentru o scurtă ședere. Într-o zonă liniștită, pe o străduță de case, ușor de ajuns cu mașina, dar și foarte aproape de stația de metrou.

 911. Liniste, confort, curatenie si multa amabilitate din partea gazdelor.

 912. Casuta este ” ca și acasa “… un loc primitor , gazda este la superlativ, oameni minunati care iti fac sederea mult mai placuta ( cu toate ca noi am venit cu niste probleme cu copilul, dansii ne au facut sederea mai usoara ) , foarte curat , cu tot necesarul pt a gati, pat confortabil , nu mai este nevoie sa folosesti aerul conditionat pt ca este o tempetatura excelenta in casa din cauza izolatiei casei si gradina este minunata , poti servi seara ceva rece la racoare si aer curat … RECOMAND!!Felicitari oamenilor astora pt dedicație si omenie !!

 913. Amabilitatea si caldura cu care m-a intampinat personalul, promptitudinea in rezolvarea solicitarilor, mesajul de intampinare pe care l-am gasit in camera, explicatiile pe care le-am primit la intrebarile mele.

 914. Personalul a fost amabil şi camera deloc zgomotoasă. Raportul calitate / preț este unul foarte bun.

 915. Micul dejun variat, parcarea gratuită, locația foarte bună.

 916. Zona linistita, confortabil si curat. Am gasit usor loc de parcare.

 917. Am stat 2 zile la aceasta proprietate într-o cameră dublă în regim de single. TV Smart cu Netflix și cu cablu Digi, Wifi foarte bun, pat dublu mare și confortabil, grupul sanitar este mereu curat, și proprietari amabili. În această unitate m-am simțit în siguranță cu sistemul de securitate al pensiunii, nota 10.

 918. A fost bine, liniste, curatenie. Ne-am simtit ca acasa. Zona foarte bună, sigur o sa revenim cu alta ocazie.

 919. -locația -personalul ft amabil – micul dejun diversificat

 920. Mic dejun excelent, locatie buna, tot timpul am gasit loc de parcare

 921. Micul dejun foarte bun si variat.Locatia excelenta

 922. Imi place calitatea mobilei din camera, imi place ca este boxa in baie si cand tv-ul functioneaza poti regla volumul boxei din baie sa se auda mai tare sau mai incet. Internet la tv era cam slab, asa incat se incarca greu youtube-ul. Piscina mi-a placut mult, apa tratata cu ozon si nu cu clor.

 923. Absolut totul este perfect! Nu ai nici un motiv sa nu te simti ca acasa.

 924. Foarte amabil si receptiv personalul de la receptie!!!

 925. Amabilitatea personalului, curățenia, liniștea…

 926. Piscina hotelului. Confortul camerei si indeosebi al patului. Micul dejun si in special servirea acestuia. Liftul panoramic si parcarea f f mare.

 927. Peste așteptări. Micul dejun, servit in camera, foarte diversificat si suficient. La piscina exterioară se păstrează distanțarea, devenind si intima si liniștită.

 928. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 929. Micul dejun delicios, personal amabil, locatia buna. Patul confortabil, camera destul de spatioasa,curatenie si liniște.

 930. Totul…calitatea este la rang inalt!!Felicitari!!

 931. Personalul,locația,curățenia,mic dejun pe terasă excelent.Felicitări!

 932. Camera si baie spatioasa, apa plata gratuita, curat si dezinfectat, personal amabil, locatie excelenta. Tip: pt parcare peste noapte la interparking subteran, instalati inainte de a intra app pe mobil, setati auto si card, va costa doar 30 lei pe zi.

 933. Măsuri de igiena impecabile. Staff confort Nota 10.

 934. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 935. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 936. Amabilitatea personalului, curățenia, decoratiunile de iarna

 937. Totul a fost peste așteptări. Amplasarea într-o zona f bună, curatenia impecabila, modernismul este la el acasă. Personalul este f amabil . Zona exterioara , cu bar si piscina este la superlativ . Va mulțumim!

 938. Locația , piscina exterioara f curată , personal amabil !

 939. Zona foarte buna, centrala, foarte curat, personalul amabil.

 940. Ma voi caza la aceasta locatie de cate ori ma deplasez in Bucuresti si o recomand cunoscutilor.

 941. Personalul amabil, mic dejun bogat si gustos, curatenie. Fara repros

 942. Totul! Personal amabil, atent, bine pregătit! S-au respectat toate cerințele de distanțare socială, trasee, dezinfectanți, măști…Curățenie impecabilă, micul dejun la cameră, împachetat și consistent…Recomand!

 943. Personalul de la receptie ! A fost incredibil de politicos, înțelegător, receptiv la cerințele noastre! FELICITĂRI !

 944. Curatenia, locatia, camera, totul a fost excelent!

 945. Mi-a placut receptia mare moderna si temperatura din interiorul hotelului, lifturile , camera mare, tablia patului mi-a placut pentru ca este pana in tavan si captusita cu catifea sau material textil moale, blaturile de marmura si granit din camera si baie 🤩 superbe. Terasa de la etajul 12 are o panorama minunata.

 946. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 947. Locaţia. Serviciile. Patul extraordinar de confortabil. Accesul la piscină. Aparatul de cafea din cameră.

 948. Personalul este format din oameni de calitate. Piscina curata si ingrijita corespunzator. Mancarea delicioasa!

 949. Foarte frumos totul, cu siguranta vom reveni aici.

 950. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 951. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 952. Curatenie foarte buna. Dezinfectie anti Covid foarte buna. Amplasarea ok.

 953. Localizare perfecta, eleganta, servicii de calitate, comfort.

 954. Hotelul e situat central, direct in Centrul Vechi, dar intr-o zona linistita. Totul este foarte curat, camerele destul de spatioase.

 955. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, bine dotata si foarte confortabila. Patul este foarte mare si foarte odihnitor. Hotelul este excelent amplasat. Recomand cu incredere!

 956. Amplasarea hotelului este una centrala si foarte buna pt a vizita una din cele mai interesante zone ale orasului. Camera a fost foarte comfortabila, cu un design interior foarte frumos, incapatoare, curata. Baia – deasemenea mare, cu un aspect foarte placut.

 957. Extrem de curat si bine pregatiti in ceea ce priveste masurile impotriva Covid. Recomand!

 958. Personalul din receptie, extraordinar ca de obicei.

 959. Atmosfera relaxantă transmisă către client, fără stres gratuit, comportamentul personalului natural, fără interacțiune în plus ceva de dorit în aceste timpuri, dar servicii corecte în același timp Mulțumesc!

 960. Totul perfect. Ca de fiecare dată. Doamnele care se ocupa de camere, nota 10.

 961. Modern, locatia, sala de fitness, boxa cu parola pentru bagaje.

 962. Foarte dragut hotelul, patul super confortabil.👍🏻 Personalul de la receptie foarte amabil, rezervasem o camera dubla cu paturi single si fiind singura in camera mi-a propus sa imi schimbe camera cu una care are un singur pat mare. A fost liniste si m-am odihnit foarte bine! Cu siguranta daca voi mai avea nevoie de cazare in Bucuresti voi reveni tot aici. Bonus: este la 2 pasi de Centrul Vechi, intrarea de la BNR / Universitate

 963. Hotel minunat! Locatie excelenta, personal prietenos, modern, curat.

 964. Micul dejun a fost delicios, chiar am primit discount pt micul dejun 🙂

 965. Foarte bune servicii din toate punctele de vedere!

 966. Locatia este perfecta pentru a putea ajunge usor oriunde in centru si la monumentele istorice.

 967. Micul dejun este variat, cafeaua buna! Hotelul are o atmosfera placuta.

 968. 1. Am fost bucătar șef 8 ani in Irlanda,dar mâncarea de aici mi sa părut stil à la Carte ! 2. Micul de jun nota 10 . Nu există sa nu ai o varianta care sa nu ți se potrivească . Eu sunt vegetarian iar am avut variante o grămadă . 3. In rest totul a fost foarte bine . Căldură ,personalul amabil ,a avut grija sa ne servească in cel mai bun mod posibil ,am primit un pătuț de copil la cerere etc. Părerea mea personala ,multe comentarii spuneau că este de 3 stele dar cu siguranță cele enumerate de mine mai ridica o stea ,fiind de 4 pe merit.

 969. Locația, curatenia, personalul, facilitățile, micul dejun delicios si divers

 970. Totul a fost bine, camera spatioasa, personalul intelegator.

 971. Locatia, amabilitatea personalului, confortul camerei si vederea spre est si room service-ul.

 972. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 973. Amplasat in zona linistita, securizată-hotelul este amplasat intr-un complex rezidential pe Calea Plevnei, in spatele caminelor studentesti din Grozavesti, foarte aproape de sediul C. S. M. si de complexul comercial Orhidea. Confortabil, curatenie impecabila, mobilier nou, foarte multa caldura, mic dejun variat, cu produse de buna calitate, raport excelent calitate pret, personal amabil si implicat.

 974. Apartamente foare spatioase si calduroase. Curatenie Restaurant foarte bun, Mic dejun foarte bogat si diversificat. Aproape de centru comercial. Parcare disponibila si gratuita

 975. Un hotel forte bun, la receptie mi sa oferit apartament in loc de studio. Foare amabili a fost personalul. Parcare Gratis. O sa mai vin aici

 976. In conditii de pandemie, micul dejun a fost servit individual insa a fost foarte consistent si gustos. Plapuma si pernele au fost din pene naturale, insa eu sunt alergica la acestea, astfel ca – dupa ora 23 – am cerut ajutorul receptionerului care ni le-a schimbat in cca 15 minute – aspect pe care l-am apreciat. Curatenia a fost impecabila. Personalul de la bucatarie/restaurant a fost foarte amabil. Mi-a placut.

 977. Locatia excelenta. Cladirea superba, atata in interior, cat si in exterior. In momentul de fata e singurul hotel din Bucuresti, cel putin, unde se poate lua masa in interior. Camerele mari si spatioase, si patul foarte comod. Raport calitate/pret, exceptional.

 978. Totul a fost la superlativ.Curatenie,comfort,personal amabil totul perfect. Sigur vom reveni! 🙂🤗

 979. Curatenie in camera. Tinerii de la receptie promti la solicitari.

 980. Piscina…in sfarsit am reusit dupa luni intregi de pandemie sa innotam si noi..

 981. hotel safe în aceasta perioada delicata. personalul din restaurant destul de aplecat către clienți, la toate mesele au fost foarte atenți. personalul din Recepție, extraordinar ca de fiecare data.

 982. Este hotelul de 5 stele din Bucuresti care chiar si in aceste conditii (cazari reduse , restrictii , reguli noi de implementat) isi pastreaza stralucirea si transmite oaspetilor acelasi climat de lux si familiaritate. Bogdan de la receptie este ca de obicei la inaltime. MULTUMIM !!!

 983. Un hotel bun dar mai potrivit pentru calatoriile de business.

 984. Mancarea exceptionala, micul dejul ff bun, curatenie, personal ff amabil si atent,pat si asternuturi confortabile,cald in camera.

 985. Parcarea prea scumpă lipsa unui loc de parcare accesibil.

 986. Buna, am putut efectua cazarea inainate de ora 12,00, ceea ce a fost foarte bine pentru noi, pentru ca am putut sa ne odihnim inainte de evenimentul la care am participat.

 987. Raporta calitate-pret bun! Ne-a fost facut un upgrad camera, deoarece camera oferita initial, nu avea facilitatile celei rezervate pe Booking.

 988. Holul este cool. Camera este curată. Mica, dar funcțională. Smart TV. Wifi strong. Mic dejun decent. Personal f amabil. Locația este excelenta, ultracentrala

 989. Curatenia exemplara, faptul ca hotelul este nou, zona barului-receptie, micul dejun interesant si, mai ales, amplasarea la intrarea în Centrul vechi

 990. Locatia – Centrul vechi. Atmosfera – tinereasca, fresh, amuzanta. Curatenia – impecabila. Personal – amabil si prompt.

 991. Personalul foarte amabil,mic dejun diversificat și foarte gustos,curățenie profesionala..

 992. Recomand! Personalul amabil, curatenie in camere si pe spatiile comune, confort!

 993. A fost o surpriză foarte plăcută din partea celor de la Ramada. Am rezervat la Ramada Parc și mi-au făcut upgrade la Ramada Plaza fara alte costuri. Mulțumesc mult. Sărbători fericite!

 994. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 995. Totul a fost bine, camera spatioasa, personalul intelegator.

 996. Locatia, amabilitatea personalului, confortul camerei si vederea spre est si room service-ul.

 997. Este hotelul de 5 stele din Bucuresti care chiar si in aceste conditii (cazari reduse , restrictii , reguli noi de implementat) isi pastreaza stralucirea si transmite oaspetilor acelasi climat de lux si familiaritate. Bogdan de la receptie este ca de obicei la inaltime. MULTUMIM !!!

 998. Un hotel bun dar mai potrivit pentru calatoriile de business.

 999. Mancarea exceptionala, micul dejul ff bun, curatenie, personal ff amabil si atent,pat si asternuturi confortabile,cald in camera.

 1000. Absolut totul… Camera mare, lenjerie curata ca spuma laptelui, patul mare, totul a fost wow iar nota mea este 10+

 1001. Totul a fot la superlativ! Personal mereu deschis solicitarilor!

 1002. Parcarea prea scumpă lipsa unui loc de parcare accesibil.

 1003. Aranjamentul camerei este chiar deosebit. Patul foarte ok, ce oferă un sejur chiar foarte odihnitor.

 1004. Totul a fost la așteptările noastre , personal amabil si respectuos , curatenie si igienizare , locația superba pentru cine doreste sa exploreze centrul vechi .

 1005. In conditii de pandemie, micul dejun a fost servit individual insa a fost foarte consistent si gustos. Plapuma si pernele au fost din pene naturale, insa eu sunt alergica la acestea, astfel ca – dupa ora 23 – am cerut ajutorul receptionerului care ni le-a schimbat in cca 15 minute – aspect pe care l-am apreciat. Curatenia a fost impecabila. Personalul de la bucatarie/restaurant a fost foarte amabil. Mi-a placut.

 1006. Mi a plăcut amabilitatea personalului faptul că sunt atenți la detalii si a fost bine mulțumit de colaborare.

 1007. Din cauza conditiilor Coronavirus micul dejun a fost acelasi 3 dimineti la rand, nevariat, portile la humus si vinete in monoportii mici cantitativ. Personalul (din sala de masa,piscina,curatenie) si curatenia (produsele de toaleta,apa) excelente. Dezinfectant peste tot, distantare, conditii de siguranta de top.

 1008. Curatenie in camera. Tinerii de la receptie promti la solicitari.

 1009. Camera este curată, persona de la receptie te face sa te simți confortabil.

 1010. Mi-a plăcut pt ca mobilierul și baia sunt noi și moderne. Noi am avut o camera mică – pt ca asta am ales – și ne-am simțit bine, chiar și in contextul actual al pandemiei, pt ca era f curat. Domnișoara de la Recepție a fost f amabila și ne-a ajutat de cate ori am avut nevoie.

 1011. Mic dejun diversificat. Omleta excelenta gătită exact cum am vrut_light și pufoasa. Atmosfera foarte prietenoasa, intima și neconvențională. Un must_return

 1012. Apartamente spatioase, utilate, curate Totul la superlativ

 1013. Apartament foarte spațios, curat, liniște. Personal atent, mic dejun bogat.

 1014. Absolut totul. De la personal la priveliște, pat, curățenie, la mâncare. O sa revin cu drag, mereu.

 1015. Personalul extrem de amabil, atmosfera generala placuta, respectarea cerintelor impuse de pandemie. Mancare excelenta in restaurantul hotelului (cina).

 1016. Curatenie, locatie,micul dejun foarte bun. Se ajunge foarte usor in centrul orasului. Liniste in hotel, totul a fost perfect. Sigur voi mai reveni, raportul pret calitate este super.La pretul platit totul a fost peste asteptari.

 1017. pozitia hotelului , curatenia , micul dejun ,personalul

 1018. Locatia este perfecta, central, aproape de cafenele, rstaurante, muzee, metrou. Foarte curat, am avut o camera spre curtea interioara, foart mare si linistita.

 1019. Curatenie, modern, frumos, mancare foarte buna. Revenim cu drag de fiecare data.

 1020. Totul a fost foarte bine. Amabilitatea, profesionalism si dotari la nivelul asteptarilor. O sa mai revenim cu fiecare ocazie pe care o sa o avem. Camerele foarte curate si o grija deosebita fata de clienti.

 1021. Camera moderna si spatipasa,produse cosmetice de foarte buna calitate,hotel amplasat perfect ultracentral,poti sa gasesti parcare fara probleme in jurul lui,personal foarte amabil,stam des si revenim!

 1022. Am fost foarte mulțumiți și impresionați și de locație și de clădirea În sine și de Micul dejun.

 1023. Totul nou, curat, organizat, modern la un preț incredibil de accesibil. Vă mulțumesc! Cu siguranță voi reveni!

 1024. Personalul mi-a oferit orice informatie, spa-ul foarte ok, locatia perfecta.

 1025. Tot personalul a fost foarte amabil, camerele sunt curate. Ne-a plăcut și micul dejun – sunt destule opțiuni și pentru persoane vegane/plant-based/care țin post. Parcarea gratuită este mare, nu am avut probleme cu locurile. Încă un plus – fost foarte cald în cameră (într-un sens bun) și am putut regla noi temperatura. Noi am fost cu un cățel mare, toată lumea s-a comportat frumos cu noi, nu am avut probleme. Piscina și zona de spa sunt super. O să revenim cu siguranță.

 1026. Micul dejun bun, proaspat aveai din ce alege. Avand in vedere reglementarile COVID 19 am ales RAMADA auzind ca sunt cam singurii cu piscina si Jacuzii deschis si cu mic dejun tip bufet suedez. Da , e bufet, dar te servesc ei, personalul. Personalul foarte dragut. Am cerut o camera cat mai sus, si ne-a dat la ultimul etaj. Cina la restaurant seara foarte buna. Parcare mare gratuita , foarte important pentru capitala. Per ansamblu, raport calitate-pret pentru o noapte, nota 10 !

 1027. Vederea la ultimile etaje este wau, apartamentele sunt foarte spatioase, terasa apartamentului este numai buna pt relaxare.

 1028. Camere spațioase, frumos mobilate, tot de ce e nevoie pt un sejur frumos

 1029. Excelent,servicii impecabile,personal bine pregătit!!

 1030. Camera exemplară, stilizată minunat, patul extraordinar, nu ne venea sa mai plecăm. Absolut minunat personalul, am fost noi și animalul nostru de companie. Comportament excepțional fata de ea, foarte amabili și serviabili. Room service minunat, foarte gustos și apetisant.

 1031. Locatia, clădirea si arhitectura exterioara/interioară

 1032. Totul, este camera perfecta pentru un concediu, curat, cald, pat mare cu saltea confortabila, TV mare cu programe variate, baie spațioasă, canapea confortabila, room service, parter cu multe magazine și design luxury, , 5 stele reale, meritate, best place to live Bucuresti JW Marriott, , situat intr-o zona selecta,

 1033. Totul a fost excepțional, chiar nu ma așteptam. Cu prima ocazie am sa revin cu siguranță. Este prima data când stau la un hotel Hilton… INCREDIBIL.

 1034. Curățenia , locația , lenjeriile și prosoapele , patul , clădirea in sine , personalul

 1035. Procedurile anticovid sunt respectate. Patul este confortabil si prosoapele sunt de calitate. Apreciez în mod deosebit curățenia si amabilitatea personalului. Locația este ok.

 1036. Absolut perfect ! Servicii și calitate la superlativ.

 1037. Seriozitatea și calitatea profesională a angajaților, liniște, decență, curățenie Recomand acest loc minunat, unde găsești relaxare, odihnă, liniste

 1038. Un hotel placut cu camere spatioase si confortabile. Personalul este foarte amabil, micul dejun este delicios, totul fiind asa organizat incat te simti foarte bine.

 1039. Super locatie . Personalul amabil , gata in orice moment sa te ajute , mic dejun variat si gustos .

 1040. Locație superbă Mic dejun gustos Camera curată și priveliște frumoasă

 1041. Baia/ cabina de duș ar putea fi renovată ca să fie excelent.

 1042. Mi-a plăcut personalul, curatenia impecabila și localizarea!

 1043. Camera a fost mare, decorata frumos, cu tablouri din Bucureștiul vechi. Patul foarte confortabil, lenjeriile curate. Micul dejun a fost adus in camera deoarece asa sunt regulile in această perioada. Cafeaua e foarte buna, suc foarte bun de fructe, mancare destula. Hotelul este chiar in centrul vechi, înconjurat de terase si strazi pietonale, aproape de fantanile arteziene de la Unirii. Au disponibila parcare platita si păzită in parcarea de Unirea. Totul a fost perfect.

 1044. – locația centrala – camera spatioasa, curata – mic dejun in camera

 1045. Foarte frumos și curat Managerul de nota 10! Foarte bine voitor și dispus să ajute

 1046. Totul a fost minunat! Camera foarte frumoasă, baia foarte mare, curățenie, totul a fost frumos și plăcut! Cu siguranță vom reveni, recomand cu drag!

 1047. O locație unică cu o poveste frumoasă și colorată ! Recomand cu drag ☺️

 1048. Apartamentuș este foarte curat, mobilat modern si confortabil! Totul este ok, Vom reveni cu placere si alta data! Multumim pentru amabilitate gazdei!

 1049. Faptul ca are doua bai,e ok.A fost curat,ai la îndemână tot ce-ti trebuie,inclusiv lenjerie pentru living.Paturile sunt confortabile.

 1050. Foarte curat, amplasat aproape de centru, am solicitat check out mai tarziu si nu a fost nici o problema. Recomand cu caldura!

 1051. Proprietarul ne-a ghidat usor pasii pentru check in, a fost foarte amabil. Proprietarea se afla intr-o zona buna. Blocul este nou, se intra in el pe baza unui cod. Am parcat masina fix in fata blocului. Lenjeria si prosoapele erau curate. Iubitul meu si-a uitat o geaca in dulap, iar proprietarul l-a ajutat sa o recupereze. Multumim!

 1052. Elegant, comfortabil, foarte curat, personal foarte amabil, zonă liniștită.

 1053. Am avut ocazia sa stau in doua apartamente ale proprietarului. Ambele apartamente sunt in stare impecabila, dotate cu tot ce este nevoie pentru o sedere minunata. Proprietarul a fost extrem de amabil si intelegator si vreau sa ii multumesc inca o data pentru acest lucru. Totul a fost extraordinar!

 1054. Curat, ambient primitor, salteaua si pernele foarte confortabile.

 1055. Mi-a plăcut foarte mult ! Linistit, aproape de centru, curat, posibilitate de a parca masina ! Totul la superlativ! Felicitări gazdei !

 1056. Pulito e accogliente, zona abbastanza tranquilla. La cucina ha diversi elettrodomestici utili per preparare da mangiare a casa. Tv grande sia in salotto che in camera. Direi ottima qualità prezzo. Lo consiglio!

 1057. Locatia,camera mic dejun foarte bun si diversificat.

 1058. Personalul foarte amabil și dispus sa te ajute cu orice. Patul confortabil.

 1059. Personal amabil, camera cu vedere superba, parcare păzită in curtea interioară, locația fiind chiar in centrul vechi.

 1060. Amabilitatea personalului, in principal a celor de la sala de mese, confortul și dimensiunea camerelor, curățenia excepțională, preturi rezonabile la mâncare, mic dejun diversificat

 1061. Un hotel modern, situat pe bulevardul Decebal, adica super locatie, utilat cu tot ce ai putea avea nevoie, parcare gratuita, pat super confortabil, foarte bine izolat fonic, frigider de camera ultra aprovizionat… mocheta moale… totul la superlativ si la un pret super ok…

 1062. Camere foarte curate si personal foarte amabil.Tot ce era nevoie in camera.Fierbator ptr cafea fier de calcat.etc.

 1063. Micul dejun excelent, personalul foarte amabil și camerele de excepție.

 1064. Locatie super centrala, langa metrou. Camere comfortabile, curate, pat comod.

 1065. Totul. Camera superbă. Locația. Peisajul pe care îl vedeam de la fereastra – biserica Sf Anton. Amabilitatea personalului. Recomand aceasta locație pentru oricine dorește sa se cazeze în București, în zona centrala. Rar mai exista și astfel de oameni și astfel de locuri.

 1066. Mi-a plăcut personalul, curatenia impecabila și localizarea!

 1067. Camera a fost mare, decorata frumos, cu tablouri din Bucureștiul vechi. Patul foarte confortabil, lenjeriile curate. Micul dejun a fost adus in camera deoarece asa sunt regulile in această perioada. Cafeaua e foarte buna, suc foarte bun de fructe, mancare destula. Hotelul este chiar in centrul vechi, înconjurat de terase si strazi pietonale, aproape de fantanile arteziene de la Unirii. Au disponibila parcare platita si păzită in parcarea de Unirea. Totul a fost perfect.

 1068. – locația centrala – camera spatioasa, curata – mic dejun in camera

 1069. Foarte frumos și curat Managerul de nota 10! Foarte bine voitor și dispus să ajute

 1070. Totul a fost minunat! Camera foarte frumoasă, baia foarte mare, curățenie, totul a fost frumos și plăcut! Cu siguranță vom reveni, recomand cu drag!

 1071. O locație unică cu o poveste frumoasă și colorată ! Recomand cu drag ☺️

 1072. Apartamentul a fost ok foarte curat și liniștit .👌👏

 1073. Apartamentuș este foarte curat, mobilat modern si confortabil! Totul este ok, Vom reveni cu placere si alta data! Multumim pentru amabilitate gazdei!

 1074. Faptul ca are doua bai,e ok.A fost curat,ai la îndemână tot ce-ti trebuie,inclusiv lenjerie pentru living.Paturile sunt confortabile.

 1075. Proprietarul ne-a ghidat usor pasii pentru check in, a fost foarte amabil. Proprietarea se afla intr-o zona buna. Blocul este nou, se intra in el pe baza unui cod. Am parcat masina fix in fata blocului. Lenjeria si prosoapele erau curate. Iubitul meu si-a uitat o geaca in dulap, iar proprietarul l-a ajutat sa o recupereze. Multumim!

 1076. Elegant, comfortabil, foarte curat, personal foarte amabil, zonă liniștită.

 1077. Am avut ocazia sa stau in doua apartamente ale proprietarului. Ambele apartamente sunt in stare impecabila, dotate cu tot ce este nevoie pentru o sedere minunata. Proprietarul a fost extrem de amabil si intelegator si vreau sa ii multumesc inca o data pentru acest lucru. Totul a fost extraordinar!

 1078. Locatia,camera mic dejun foarte bun si diversificat.

 1079. Personalul foarte amabil și dispus sa te ajute cu orice. Patul confortabil.

 1080. Personal amabil, camera cu vedere superba, parcare păzită in curtea interioară, locația fiind chiar in centrul vechi.

 1081. Curat, ambient primitor, salteaua si pernele foarte confortabile.

 1082. Mi-a plăcut foarte mult ! Linistit, aproape de centru, curat, posibilitate de a parca masina ! Totul la superlativ! Felicitări gazdei !

 1083. Pulito e accogliente, zona abbastanza tranquilla. La cucina ha diversi elettrodomestici utili per preparare da mangiare a casa. Tv grande sia in salotto che in camera. Direi ottima qualità prezzo. Lo consiglio!

 1084. Flexibilitatea gazdei, am ajuns târziu, insa gazda ne-a asteptat si ne-a oferit tot suportul la cazare. Am gasit usor loc de parcare in imediata apropiere.

 1085. Locatia a fost foarte buna ! Putin mai greu cu locurile de parcare !

 1086. Recomand tuturor, locatie foarte reusita, frumusetele si activitatile Orasului vechi la un pas distanta, confortabil si la un pret acceptabil.