Cazare ieftina Bucuresti Piata Romana

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Horia si Mariana Lup din Costesti, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Horia si Mariana Lup din Costesti, jud. IasiCazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Octavian si Pătru Lubanovici din Braila, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Octavian si Pătru Lubanovici din Braila, jud. BrailaCazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Silvia si Valeria Herlea din Carpinistea, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Silvia si Valeria Herlea din Carpinistea, jud. BuzauCazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Nicoară si Iacob Corneanu din Cernatesti, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Nicoară si Iacob Corneanu din Cernatesti, jud. DoljCazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Valeriu si Lorena Bejinariu din Liteni, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Valeriu si Lorena Bejinariu din Liteni, jud. ClujCazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Sonia si Marinela Muscalu din Glavile, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Sonia si Marinela Muscalu din Glavile, jud. ValceaCazare in Piaţa Romană, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu “aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 29. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 30. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 31. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 32. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 33. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 34. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 35. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 36. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 37. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 38. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 39. Perfect studio and location. Would definitely go back

 40. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 41. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 42. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 43. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 44. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 45. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 46. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 47. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 48. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 49. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 50. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 51. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 52. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 53. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 54. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 55. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 56. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 57. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 58. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 59. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 60. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 61. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 62. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 63. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 64. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 65. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 66. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 67. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 68. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 69. Perfect studio and location. Would definitely go back

 70. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 71. Personalul de la Receptie putin amabil!Platesc 68 de lei pentru ce am consumat,dau 100 de lei si primesc 30 înapoi!Sa inteleg ca 2 lei e bacșișul lor pt ca au incasat?Nu mi se pare in regula ca si client sa nu primesc restul intreg inapoi,nu sunt multi bani dar gestul in sine e neplăcut!Cei de la Restaurant si Bar au fost foarte Ok,si drăguți!

 72. Personalul drăguț, locația buna,curat,mic dejun variat si bun,etc…

 73. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 74. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 75. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 76. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 77. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 78. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 79. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 80. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 81. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 82. Locatie excelenta Gazda a fost formidabila. Iti multumim Mihaela pt sederea incredibila si amabilitatea ta. Camera buna unde ai tot necesarul, patul si pernele foarte confortabile. Cu siguranta vom reveni!

 83. Excelent. Curat, patul foarte confortabil, jacuzzi, fier de calcat, frigider, expresor, tv, internet, minibar gratuit. Ma intorc sigur!!!!!

 84. Gazda este de nota 20. Totul a fost peste așteptări. Cu siguranța vom recomanda.

 85. Am fost placut impresionati de capacitatea foarte mare de gazduire a unui grup mare de turisti, curatenia si deasemenea locatia centrala. Gazda a fost foarte ospitaliera. Ireprosabil totul.

 86. Second time we stay in one of Bogdan’s and Cristina’s flat and was another great experience. Both were very responsive to our queries and like last time we had complementary fruit and wine. Everything went perfect, transfer from the airport at a great price , amazing central flat, close to everything you possibly need, decorated with great style, spacious, sparkling clean and a fully equipped kitchen. We’ll definitely book them when returning to Bucharest.

 87. Perfect location, very spacious and beautiful apartment, everyfing is new and modern, smoking place on the balcony, transfer sevices, close to everyfing. Great host. Thank you!

 88. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 89. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 90. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 91. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 92. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 93. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 94. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 95. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 96. Totul ok. Hotel amplasat in centrul Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de piata Universitatii si de centrul vechi al orasului, parcarea autoturismelor se face in spatele hotelului, desi nu este foarte incapatoare, micul dejun diversificat, camerele dotate si curate. Raport pret/calitate foarte convenabil.

 97. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 98. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 99. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 100. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 101. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 102. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 103. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 104. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 105. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 106. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 107. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 108. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 109. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 110. L’appartement est très bien situé au cœur de la vieille ville. Le quartier Lipscani regorge de bars et de restaurants et est très animé mais le studio est dans une rue piétonnière et il est très calme car il donne sur une cour intérieure. L’équipement électroménager est correct (plaques de cuisson, four à micro ondes, réfrigérateur, machine à laver, fer à repasser, étendage); le coin séjour est accueillant (canapé, table et téléviseur équipé de Netflix, bon éclairage); la chambre est confortable(grand lit avec matelas moelleux, armoire avec cintres et petit meuble de rangement), la salle de bains est convenable.

 111. Este piso esta muy bien situado, en el Centro Antiguo de la ciudad. Muy limpio y bien acogedor.

 112. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 113. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 114. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 115. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 116. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 117. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 118. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 119. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 120. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 121. The location was great, just next to anything you would like to have, food, drinks, snacks, shopping mall. The room was clean with brand new furniture. Fresh towels and extra sheets in case you needed them. The room has a fully equipped with kitchen. There was an ATM in the hotel for easier and safer withdrawals. The staff was helpful and kind. Tip: A vending machine at the lobby would have been a nice addition.

 122. Wow.huge apartement, very clean .new everything.g8 location. Value for money.in fact the only hotel/ apt ive taken photos off

 123. it’s actually even better than what you see in the photos. Totally worth it and recommendable.

 124. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 125. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 126. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 127. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 128. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 129. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 130. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 131. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 132. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 133. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 134. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 135. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 136. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 137. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 138. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 139. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 140. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 141. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 142. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 143. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 144. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 145. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 146. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 147. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 148. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 149. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 150. Gabriela is wonderful person very helpful.. All is great… The apartment is clean, warm, comfort bed, it had everything you need and feel like your home. I suggest it to you.. First of all thanks a lot Gabriela you have done very good work for all and I appreciate…

 151. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 152. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 153. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 154. Camera a depășit asteptarile. Spatioasa, foarte curata, baia mare, patul comfortabil, lenjerie f curata. Am avut si o camaruta cu o canapea si un loc de servit ceaiul. Micul dejun a fost ok. M-am simtit bine.

 155. Locatie excelenta, voi mai reveni. Nu am crezut ca exista hotel cu cabere antifonate perfect!

 156. Personal foarte amabil ; Lapte cu orez la micul dejun 🙂 ; Camere spatioase, confortabile si curate luna ; Locatie buna.

 157. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 158. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 159. מקום מעולה … בעל דירה נחמד ואדיב, תמיד זמין ותמיד מנסה לעזור (אפילו בעניינים שלא קשורים לדירה) מיקום מעולה יש שדרה של ברים , מועדונים ומסעדות ממש במרחק של דקה הליכה מהדירה , מאובזרת בכל מה שצריך… מסעדה כשרה שנקראת “מקסיקני” נמצאת במרחק הליכה של שתי דקות מהדירה…. מתאים לזוג (גם עד שני ילדים זה בסדר לדעתי) ממליץ מאוד!

 160. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 161. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 162. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 163. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 164. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 165. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 166. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 167. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 168. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 169. Am apreciat ambianta si facilitatile, parcare mare si gratuita. Micul dejun a fost foarte bun. Personalul este amabil si atent.

 170. Super cazare intr-o locatie f.buna, parcare generoasa in pretul camerei, . Piscina si centrul spa sunt superbe. Mic dejun f.variat si gustos. Personal extrem de amabil

 171. Micul dejun este abundent si foarte bun. Pozitia fata de Romexpo este excelenta, la doar 5 minute de mers pe jos.

 172. Pozele nu sunt reale, cazarea nu este in locatia din poze! Plata am facut-o inainte si mi am luat o mare teapa! Nu recomand

 173. Singurul lucru notabil a fost privelistea si balconul imens..

 174. The apartment was nice in a beautiful building and neighborhood. It was nicely designed with a nice kitchenet. Adrian was very nice and welcoming. All in total we did like our stay at prince.

 175. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 176. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 177. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 178. Apartament foarte bine utilat. Jaluzele opace la toate geamurile. Balcon extern. Cafea, apa si biscuiți. Multumim!

 179. Apartament nou. Totul nou. Dotat cu tot ce ai nevoie. Domnul care ne-a primit, un om deosebit.

 180. Garsoniera echipata complet (bucatarie cu plita, espresor, frigider, papuci de casa etc.). Parcare rezervata (in zona este greu de gasit).

 181. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 182. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 183. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 184. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 185. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 186. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 187. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 188. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 189. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 190. A fost foarte curat, foarte bine amplasata locatia in raport cu ce am avut eu nevoie, foarte comfortabil, o primire extrem de calduroasa, foarte amabili. Sunt foarte multumita de serviciile primite. As mai putea adauga ca in imobil se afla chiar si ghidul orasului ceea ce este minunat pt strainii care vor sa viziteze orasul.

 191. Curat, totul nou. La 2 pași de Caru’ cu bere !

 192. Disponibilitatea si ajutorul gazdei in privinta parcarii, apartamentul foarte curat cu toate cele necesare si de foarte buna calitate, baia micuta cu usa glisanta dar foarte curata, patul de foarte buna calitate.

 193. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 194. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 195. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 196. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 197. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 198. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 199. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 200. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 201. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 202. Totul a fost conform imaginilor. Curățenie, confort, utilități, cât și o gazda primitoare. Locul de parcare este gratuit iar accesul la diferite artere principale aproape si usor! Recomand cu încredere.

 203. Apartamentul este foarte curat si spatios. Gasesti tot ce ai nevoie si gazda este foarte politicoasa si de ajutor.

 204. Apartament recent renovat, dotări de ultimă oră de la sanitare la electrocasnice, toate noi și foarte curate. Ambele balcoane sunt închise, paturile comfortabile, aer condiționat pe hol. Condiții de lux !

 205. Multumesc pentru ospitalitate! Curat, confortabil, liniste! Ca acasa! Bravo si pentru serviciul de paza!

 206. Amabilitate, siguranța , curățenie, totul foarte bine organizat . Felicitări !

 207. Un apartament frumos, curat, amplasat aproape de ambasada usa. Gazda foarte amabila si dornica sa ajute.

 208. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 209. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 210. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 211. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 212. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 213. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 214. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 215. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 216. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 217. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 218. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 219. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 220. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 221. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 222. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 223. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 224. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 225. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 226. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 227. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 228. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 229. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 230. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 231. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 232. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 233. Designul interior al hotelului și amabilitatea personalului!

 234. Mi-a placut initiativa cu Mancarea reciclata, ca paturile au fost comode, si amplasarea!

 235. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 236. Camerele mari, foarte înalte ceea ce face sa fie foarte bine aerisite. Locație curata, personal amabil, ușor de ajuns la locație, zona liniștită.

 237. Am fost incatat de toate facilitatile vilei , mult peste asteptari la pretul camerei .

 238. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 239. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 240. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 241. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 242. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 243. Totul! Personal amabil, servicii impecabile, mic dejun excelent!

 244. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 245. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 246. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 247. Micul dejun. Indestulator si bine preparat de o doamna amabilă.

 248. Nu am stat prea mult in camera, poate evaluarea este subiectiva, dar as vrea sa remarc personalul unitatii. Nota 10+

 249. -pat confortabil, vedere spre stadion Dinamo. -apa calda si caldura -mini fridiger in camera

 250. Andreia-cristina mai 4, 2019 at 1:23 am

  Mi-a plăcut amabilitatea si disponibilitatea personalului de la receptie. Chiar dacă nu au parcare asigurată, au găsit soluții convenabile. Zona in care e amplasat blocul este liniștită și găsești usor variante ca sa ajungi în alte locuri din oraș . Pe aceeași strada e un restaurant f fain, iar daca traversezi, ai acces la bancomate si magazine alimentare.

 251. Nimic de reprosat. Bucatarie dotata, baie curata. Merita 🙂

 252. Am fost de 4 ori in aceasta locatie in ultima luna. Am fost cazata in 4 apartamente diferite. Toate foarte curate, mobilier nou , modern , cu terasa . Baia f curata si spatioasa . Pat f comod , lenjerie curata ! Pacat ca nu se accepta animale.de.companie. Ar.fi fost locatia ideala

 253. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 254. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 255. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 256. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 257. Camerele mari, foarte înalte ceea ce face sa fie foarte bine aerisite. Locație curata, personal amabil, ușor de ajuns la locație, zona liniștită.

 258. Am fost incatat de toate facilitatile vilei , mult peste asteptari la pretul camerei .

 259. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 260. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 261. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 262. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 263. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 264. Dimensiunea camerei, linistea, pozitionarea fata de centru, amabilitatea personalului, curatenia..

 265. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 266. Confortul camerei, personalul de la receptie, amplasarea locației.

 267. Amplasare unică în Bucuresti(in mijlocul parcului Herastrau), personal f.amabil,mic dejun f.bun,camera si baie mari,saltea buna,curățenie.

 268. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 269. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 270. Totul! Personal amabil, servicii impecabile, mic dejun excelent!

 271. Pozitia ultracentrala, mobilierul, arhitectura cladirii. Totul la superlativ.

 272. Stilul hotelului, decoratiunile interioare, obiectele de arta, atmosfera melancolica, personalul deosebit de amabil.

 273. Personal extraordinar, locatie ultra-centrala, are un aer boem interbelic, de moda veche, care capteaza atentia de la intrare. Totul a fost la superlativ, iar pretul a fost de bun simt si abordabil.

 274. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 275. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 276. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 277. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 278. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 279. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 280. A fost curat, locatia este chiar langa Centrul Vechi, temperatura in camera programabila, balcon pentru fumat, lift.

 281. Este cald, este curat, este in centru, primirea foarte prietenoasa. Perfect pentru mine!

 282. Gazda a fost foarte ok, eu inchiriasem apartamentul pentru 2 membrii ai familiei, dar ei m-au surprins si au venit toti adica 5, nestiind ca ar fi trebuit sa anunt in prealabil, dar gazda a fost intelegatoare iar problema rezolvata.

 283. Design-ul garsonierei si faptul ca e foarte spatioasa. E foarte placut si intim seara pe terasa.

 284. Locația, design-ul interior, ambianța camerei, mirosul placut si caldura!

 285. Locatie excelenta. Apartament curat , zona linistita.

 286. Absolut totul este frumos,locația excelenta,curățenie,recomand cu incredere

 287. Totul a fost super! Gazdele foarte prietenoase , apartamentul confortabil, amplasarea super! Foarte potrivit pentru cupluri dar si pentru familii cu copii.

 288. Am discutat cu proprietarul doar cu 2 ore inainte de a ajunge la apartament, dar totul a fost pregatit ca la carte. Curatenie si conform de nota 10.

 289. Apartament foarte curat si cu toate dotarile iar panorama este superba.Amplasarea in zona zero foarte aproape de centrul vechi.Rezervati fara retineri si nu veti regreta.

 290. Mi a placut totul in special locatia care este exact la kilometrul 0.

 291. Locația excelentă, acces ușor la mijloacele de transport în comun, baruri, restaurante; Vederea panoramică. Bucătăria utilată pentru cine vrea să-și prepare singur diverse. Gazdă primitoare, comunicare bună.

 292. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 293. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 294. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 295. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 296. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 297. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 298. Confortul camerelor este chiar ok, curatenia este ok, personalul foarte amabil si orientat sa gaseasca solutii ok si rapid. Restaurantul are o bucatarie buna si cele cateva retete sunt suficiente pentru un sejur de pana la 3 zile

 299. Hotel foarte primitor, amenajat cu mult bun gust. Personal deosebit de amabil, curatenie exemplara, paturi confortabile si micul dejun proaspat, bogat si gustos. Vom reveni cu placere!

 300. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 301. Personal amabil, locație foarte bună, pat confortabil, cameră plăcută.

 302. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 303. Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 304. locatia e foarte buna, e curat, mancarea e buna, patul foarte comod, mi-a placut foarte mult stilul vechi, personalul a fost foarte amabil.

 305. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 306. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 307. Un hotel foarte placut, nu e luxos, dar este foarte comfortabil. Constructia este tipic anilor ’70, pe un etaj, fiind intins pe o suprafață foarte mare din Herăstrău. Restaurantul este superb, avand o anexa pe lac. Foarte romantic, comod, cu un meniu variat, bine gatit. O nota de 10 pentru personal, chelnerii sunt cei mai amabili oameni, calzi, rabdatori, eleganti, este o placere sa fii servit de oricare dintre ei. La receptie mereu gasesti un zambet amabil si solutie pentru orice problema. Camera este mare, mobilata frumos, cu gust, minibar plin, televizor mare, asternuturi si prosoape curate. Dimineata auzi ciocanitoarea, e o liniste si un aer de munte. Parcarea e mare si gratuita.

 308. Micul dejun bogat și gustos. Este self service și îți pui ce doresti.

 309. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 310. Camera, balconul, faptul ca poti sa-ti pregatesti cafeaua si/ sau micul dejun in camera, frigiderul incapator

 311. Curat, locatie foarte buna, personal prietenos si serviabil

 312. Liniste si curatenie, aproape de centrul Bucurestiului

 313. Suntem turisti fideli ai acestui hotel. Il apreciem si il alegem pentru amplasarea centrala, pentru curatenie, pentru micul dejun gustos si variat.

 314. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 315. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 316. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 317. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 318. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 319. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 320. Mic dejun bogat!Cafeaua f buna!Piscina frumoasa si curata!

 321. Claudiu-florin mai 18, 2019 at 3:21 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, parcare încăpătoare.

 322. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 323. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 324. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 325. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 326. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 327. Okromania2015 mai 18, 2019 at 3:21 pm

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 328. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 329. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 330. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 331. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 332. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 333. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 334. Florin-nicolae mai 18, 2019 at 3:21 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 335. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 336. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 337. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 338. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 339. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 340. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 341. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 342. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 343. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 344. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 345. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 346. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 347. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 348. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 349. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 350. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 351. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 352. Un loc în care merg de fiecare data cu plăcere! Curat, personal deosebit, mâncare bună, toate facilitățile!

 353. Amplasarea hotelului , spațiul din camera , curățenia ..

 354. Hotel cu acces spa, sala fitness , camerele cu pat king confortabile, spatioase,masina de cafea, bai moderne, curat!

 355. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 356. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 357. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 358. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 359. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 360. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 361. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 362. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 363. It was really clean and really nice apartment. Near to everything

 364. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 365. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 366. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 367. Calator_frecvent mai 31, 2019 at 6:40 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 368. Apartament impecabil, frumos amenajat, parcare privata, gazda amabila si prompta.

 369. Apartamentul este foarte frumos, condițiile foarte bune

 370. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 371. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 372. Close to main attractions, subway station, bus station, restaurants.

 373. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 374. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 375. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 376. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 377. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 378. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 379. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 380. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 381. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 382. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 383. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 384. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 385. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 386. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 387. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 388. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 389. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 390. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 6:27 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 391. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 392. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 393. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 394. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 395. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 396. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 397. Curatenie exemplara absolut peste tot: in curte, in parcare, pe hol, in baie si in camera. Impecabil! Amplasarea, locatia, raportul pret-calitate, camera si baia foarte spatioase, patul extrem de confortabil, amabilitatea personalului. Micul dejun ok.

 398. Parcul/gradina cu veverite si pasari.. camere spatioase si bine dotate (TV plat, veioze directionabile, frigider, fotolii, baie ok).. plase antitantari la geamuri.. taxi-call…

 399. Florin-nicolae iunie 14, 2019 at 2:02 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 400. mic dejun bun, locatie eleganta si aerisita, piscina mare si curata

 401. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 402. Camera in regula, baia poate un pic cam inghiesuita si stramta, dar cu obiecte sanitare noi. Piscina mare, cred ca la dimensiuni olimpice, dar care din pacate nu are o zona cu adancime mica pentru odihna. Poate avantaj pentru inotatori experimentati, nefiind aglomeratie. Parcarea pazita.

 403. Locatie excelenta! Ambianta! Camera in ansamblul ei este minunata!

 404. Personal foarte amabil. Mobilier modern și design plăcut.

 405. Personalul este admirabil. Curățenia este exemplara. Mobilierul este frumos asortat. Camera denota intimitate. Locația este foarte buna. Scurgerea de la duș defecta, se inunda baia cu apă. Multe facilități de mâncare in zona apropiata inclusiv un Mega Image non stop

 406. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 407. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 408. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 409. Mi-a placut totul. Micul dejun nu foarte diversificat dar cu siguranță găsești ceva care sa îți placa. De revenit

 410. Micul dejun a fost variat si foarte bun, personalul foarte amabil

 411. Curatia f ok, nou renovat, staff ul f primitor, mic dejun bogat . Recomand !

 412. Locatie foarte buna daca ajungeti cu trenul in Gara de Nord. Hotelul este situat la aproximativ 3 minute distanta de mers pe jos. Rezervare si plata fara probleme. Curat. Exista posibilitatea alegerii unei camere pentru fumatori.

 413. Amplasarea, este aproape de locul unde trebuia să ajung

 414. Nimic, este un hotel de tranzit. Nu o sa mai revin.

 415. Locatie excelenta, la 5 minute de mers de statia de metrou Unirii si la 8 minute de Centrul Vechi, plin de restaurante si cluburi. Curatenie, casa arata foarte bine, la fel si apartamentul – foarte spatios si amenajat cu gust. Bucataria este foarte mare si bine dotata.

 416. Pozitie foarte buna, relativ aproape de punctele de interes. Apartament foarte spatios, frumos amenajat, confortabil pe termen scurt. Self check-in / check-out. Parcarea nu este posibila in curte, dar am gasit loc pe strada.

 417. Curătenie Apartament foarte spatios, mult peste asteptari. Pozitie aproape de punctele de interes si totusi foarte linistit. Foarte confortabil, totul nou. Checkin si out super simplu. Curtea dotata cu in loc de baut cafea linistit.

 418. Un design modern, elegant, curat, foarte confortabil cu terasa pentru fumători.Servicii de cea mai buna calitate

 419. Totul la superlativ. Multumesc! O sa revin cu placere! Recomand!

 420. Foarte curat, pozitia foarte buna, camera cam mica, dar un plus a fost faptul ca avea balcon. Fetele de la receptie au fost extrem de amabile si mereu cu zambetul pe buze.

 421. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 422. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 423. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 424. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 425. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 426. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 427. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 428. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 429. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 430. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 431. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 432. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 433. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 434. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 435. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 436. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 437. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 438. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 439. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 440. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 441. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 442. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 443. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 444. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 445. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 446. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 447. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 448. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 449. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 450. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 451. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 452. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 453. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 454. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 455. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 456. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 457. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 458. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 459. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 460. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 461. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 462. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 463. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 464. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 465. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 466. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 467. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 468. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 469. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 470. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 471. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 472. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 473. nu am avut mic dejun. in rest a fost totul wow. nu ma așteptam

 474. Locatia este foarte buna. Exact in centrul orasului intr-o zona linistita inconjurata de cladiri istorice. Totul este absolut nou si mobilat cu bun gust. Terasa are masuta si scaune unde iti poti savura cafeaua in liniste. Bucataria este utilata modern iar baia este suficient de spatioasa. Patul are saltea confortabila cu lenjerii noi noute. Voi reveni cu siguranta.

 475. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 476. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 477. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 478. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 479. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 480. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 481. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 482. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 483. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 484. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 485. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 486. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 487. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 488. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 489. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 490. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 491. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 492. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 493. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 494. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 495. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 496. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 497. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 498. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 499. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 500. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 501. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 502. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 503. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 504. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 505. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 506. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 507. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 508. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 509. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 510. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 511. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 512. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 513. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 514. Curat, locatie linistita, in zona centrala. Camerele exceptional de curate, personal super amabil. Voi reveni cu siguranta.

 515. The property is in central location, close to the Old City and close to Piata Unirii !!!

 516. Excellent location and flat,very clean and modern with a amazing view over the old town. Quiet over the night and the host was very friendly and helpful. Easy check in and check out. Highly recommend it for future guests. Thank you

 517. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 518. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 519. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 520. apartament regim hotelier, cafea la expresor+apa+biscuiti din partea proprietatii, Bucatarie bine utilata, produse de curatenie si igiena la discretie.

 521. Un apartament frumos,gazda foarte amabila,intelegatoare.

 522. Faptul că pentru o singură noapte gazda ne-a așteptat cu apă,biscuiți și cafea pentru dimineață ,ceea ce nu întâlnești în multe locații de cazare,nouă ne-a plăcut.

 523. totul… curățenia, micul dejun, personalul (mai ales personalul)

 524. Zona centrala si faptul ca e liniste si foarte curat.

 525. Amplasarea hotelului este foarte buna, camera este extrem de confortabila, spatioasa, linistita, aer conditionat, internet wifi, baie cu cada, micul dejun este extrem de bogat si gustos, personalul foarte amabil. Ne-am simtit foarte bine, recomand hotelul cu cea mai mare incredere.

 526. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 527. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 528. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 529. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 530. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 531. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu “pretentii”

 532. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 533. Great location near old town. Spacious two rooms with air conditioner. Balcony with table and chairs. First floor so no need to use rickety elevator. The owner cooperated and tried to fix the things we pointed out to him.

 534. Die Lage war top. Nah zu allem. Das Bett war bequem.

 535. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 536. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 537. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 538. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 539. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 540. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 541. Ap este mare , curat , ordonat cu multe spatii de depozitare Bucataria super utilata

 542. Totul a fost de nota 10, curatenie, discretie, amplasare, dotari.

 543. Very nice apartment – clean, new furniture, good repair, there is everything you need and even more. Special thanks to the owner – he met us, helped with parking, accompanied during the stay. It was a big unexpected pleasure to have welcome drinks. We definitely recommend this apartment and we’ll take it again next time in Bucharest!!!

 544. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 545. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 546. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 547. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 548. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 549. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 550. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 551. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 552. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 553. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 554. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 555. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 556. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 557. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 558. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 559. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 560. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 561. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 562. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 563. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 564. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 565. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 566. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 567. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 568. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 569. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 570. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 571. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 572. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 573. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 574. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 575. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 576. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 577. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 578. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 579. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 580. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 581. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 582. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 583. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 584. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 585. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 586. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 587. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 588. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 589. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 590. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 591. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 592. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 593. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 594. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 595. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 596. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 597. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 598. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 599. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 600. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 601. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 602. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 603. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 604. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 605. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 606. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 607. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 608. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 609. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 610. Personalul foarte amabil! Hotel foarte curat! Amplasare minunata! Nu simti ca esti in Bucurestiul cel aglomerat si agitat!

 611. totul perfect personal foarte amabil curățenie impecabil liniste la piscina o zona foarte liniștită. recomand acest hotel!

 612. Personal foarte bun mai putin acel incident de la receptie cu taxa de parcare auto care nu a fost anuntat….

 613. Locatia e frumoasa , apartament la ultimul etaj, avea o terasa/balcon imensa pacat ca nu era deloc intretinuta,apartanentul mare spatios

 614. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 615. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 616. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 617. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 618. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 619. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 620. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 621. The perfect place to stay in when visiting Bucharest. Our room and the bathroom were very comfortable and perfectly clean. There also is a fully equipped kitchen with a wide range of different spices and basic cooking ingredients free to use. If you need to do some laundry, the flat even includes a washing machine. Within walking distance, you can reach countless bars, restaurants, parks and important sights. What made our stay especially enjoyable, however, was the host. Dan is really attentive and helpful and really does everything to make you feel welcome. He and his friend own two other hostels in Bucharest where they organize special events, including dinners or yoga sessions. All in all, we have had a perfect stay here in Bucharest, not least due to Dan and his incredible hospitality.

 622. Apartament renovat recent foarte aproape de universitate si centrul vechi

 623. Foarte curat si amenajat cu gust,gazda foarte prietenoasa,totul ok

 624. The apartment is very close to the old city center, just a few minutes by foot. It’s new and that applies to every aspect: bathroom, bed, mattress, pillows and linens, kitchenware, etc. The owner is very polite and was very easy to talk to. The apartment is quiet and there are plenty of restaurants and cafe’s nearby. I really liked the cleaning detail.

 625. The location is perfect. Piata Romana ( or Roman Plaza) metro station is just 30 seconds away by walk and this makes it really convenient to travel anywhere in Bucharest. It is on the main road and has lots of shops and other points of interests nearby. The room itself was good and the amenities provided were really good. The host was very nice and kind. If you want a room at good place which is near to metro and Old town as well, then select this one.

 626. I would definitely recommend this property! It is very close to the city, all facilities needed are present, its clean and the landlord is fantastic. We had some difficulties during our stay to which anticipated perfectly. He is very helpful and kind.

 627. Great and full equiped Apartment in the City centre. Very clean. Uncompliceted handover of the keys. Very central at Piata Romana, a central place with Metro, bus stop direct to Airport, McDonalds and Co.

 628. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 629. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 630. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 631. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 632. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 633. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 634. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 635. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 636. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 637. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 638. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 639. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 640. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 641. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 642. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 643. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 644. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 645. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 646. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 647. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 648. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 649. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 650. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 651. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 652. Aproape de supermarket, parcare , aer condiționat , pat confortabil

 653. Locatie super buna. Zona linistita si cu toate facilitatile posibile(restaurante, marketuri, etc). Scara curata, sigura. Apartament decorat cu bun gust si utilat cu cele necesare.

 654. amplasare ok ca zonă, curățenie, pat confortabil, raport calitate preț excelent, loc parcare…recomand

 655. Personalul plăcut , apartament curat și foarte aproape de centru!

 656. Apartamentul este spatios si curat. Proprietarul a fost foarte de treaba. Amplasarea e foarte buna.

 657. totul a fost super. curat, simplu, frumos. amplasat foarte central. chiar recomand

 658. Locatia a fost minunata. Apartamentul a avut toate facilitatile.

 659. Apartamentul este modern cu toate dotarile necesare, foarte aproape de centrul vechi.

 660. This building outside is old, but inside is new modern type, ex. bath with Jacuzzi, even has nespresso coffee machine. The elevator is also interesting. Good Location, free parking area nearby.

 661. Camera curata,lenjerie, prosoape curate.Este ok pt tranzit,amplasare vis a vis de Gara de Nord.

 662. Locatia buna pentru ce doream, aproape de gara si statia pentru 780.

 663. Amabilitatea personalului, curățenia, locația, prețul convenabil.

 664. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 665. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 666. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 667. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 668. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 669. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 670. Un apartament frumos, dotat cu tot ce este nevoie. Foarte curat si spatios. Este pozitionat in centrul vechi pe o strada plina cu restaurante si cluburi. Recomand!

 671. The size of the apartment is great; we had 3 people travelling in total and it meant that we all had our own bed for the night. Good location; lots of cafes/bars/shopping to do in the surrounding area. The host was more than accomodating; willing to help us with luggage storage so we could sight see after check out that day.

 672. Location was fantastic! Clean, modern decoration and ideal for a long weekend away.

 673. Este situat in centru orasului,este comod .A fost curat si neam odihnit foarte bine.

 674. Amplasare in centrul orasului, confortabil, parcare disponibila peste noapte, paza umana imobil

 675. Senzational…de la priveliste la confort un 10 pe linie

 676. Foarte bine pozitionat (piata Uniri). Gazda foarte amabila. Curatenie, liniste, aerisit, aer-conditionat, electrocasnice, masa calcat, detergenti… nu a lipsit nimic. Felicitari!

 677. Apartament este situat in centrul orasului. Curatenie exemplara, paturile confortabile, langa un supermarket si un mall, loc de parcare. Arata exact ca in poze. Recomand cu incredere.

 678. The location was brilliant. Unfortunately, the address we had was incorrect so was walked a lot of extra distance and wasted time trying to late the property (correct address in photo). It is actually very simple to find from the Metro, between a big shopping centre and a large Carrefour supermarket. The apartment is spacious with a full kitchen and lots of cooking equipment, crockery, etc. There was even a sewing kit, which we needed to use! There are three balconies and a great view. It was probably a penthouse or sub-penthouse. Nick is a very helpful host and made sure we were settled and had everything we needed. There is a lift – big bonus with older people and heavier bags.

 679. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 680. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 681. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 682. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 683. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 684. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 685. The apartment is very well located and you can’t beat the price. Good restaurants with nightlife are just outside the apartment. You can hear the nightlife so if you are sensitive to noise you should bring earplugs.

 686. The host is very friendly, supportive and the location is great just at the entrance of the old town pedestrian area.

 687. Exceedingly friendly and could not have been more helpful or accommodating before our stay or on arrival. The flat is in a great location with good views from the balcony. It is lively outside but quiet inside so caters for all needs.

 688. Situata foarte aproape de centrul vechi, este o garsoniera cocheta, curata și utilata cu tot ceea ce îți trebuie pentru a te simți ca acasă. Gazda, Delia, este o doamna foarte amabila si gata oricând sa te ajute cu tot ceea ce îți este necesar pentru a-ți face sejurul cat mai confortabil.

 689. O familie primitoare, foarte atenți cu fiecare detaliu.

 690. A fost incredibil. O gazda și o căsuță scoase cu totul din contextul unui București frustrat și obosit. O persoană caldă, binevoitoare cu un apartament fenomenal. Totul ne a asigurat ca am avut cel mai bun mini concediu din ultimii ani. Cu proxima ocazie voi reveni tot la Delia. Multumim! Mulțumim! Va pupăm cu mult drag.

 691. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 692. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 693. Conditiile excelente,foarte curat,mi-a placut ,,maxim”,multumesc!

 694. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 695. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 696. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 697. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 698. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 699. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 700. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 701. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 702. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 703. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 704. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 705. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 706. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 707. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 708. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 709. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 710. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 711. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 712. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 713. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 714. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 715. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 716. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 717. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 718. Totul a fost conform așteptărilor . Iar faptul că la sosire am găsit mici detalii precum niște cafea in dulap , câteva pastile de detergent a fost o surpriză agreabilă!

 719. Mobila noua, curat, gazda a fost foarte amabila. O casa cu doua etaje cu parcare privata dupa poarta. Sunt 2 Tv

 720. Locatia este foarte buna, accesibilitate usoara pentru mijloacele de transport in comun. Camerele mari, spatioase si foarte curate. Propietarul vilei foarte amabil si ajutator , o persoana deosebita. Recomand cu mare drag Central Green Villa.

 721. Găsești aici tot ce ai nevoie sa te simți ca acasa

 722. absolut totul, confort , curatenie, dotari si amenajare apartament pana in cele mai mici detalii, pozitie intr-o zona foarte linistita , o terasa enorma umbrita si f linistita, parcare gratuita in fata locatiei, proprietarul foarte amabil. Desi am venit cu alte probleme, cazarea mi-a creat senzatia de concediu .

 723. Totul, gazde foarte primitoare . Zona extraordinara la câțiva pași de Herăstrău.

 724. Locatie excelenta, personal foarte amabil si prietenos, curatenie! Recomand!

 725. Totul a fost foarte bine.Vom reveni, cu siguranță!

 726. Location. The Room was very spacious and the host was 10 Stars.

 727. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 728. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 729. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 730. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 731. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 732. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 733. O locatie excelenta!amplasare foarte buna,curatenie exemplara si o familie minunata!

 734. The apartment is located close to the bus stop from the airport shuttle, and in the historic center. The apartment is fantastic, with a really nice decoration. The kitchen and the bathroom are great. And Cristina is an amazing host, we had an issue during our trip and she went above and beyond to assist us with it. We couldn’t be happier to have chosen this place. And next time we come, we’ll definitely stay here again.

 735. Excellent location right in the Old Town. Cristina very easy to deal with and communicate with. Room was modern and with satellite television. Also, very good value.

 736. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 737. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 738. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 739. -locatia este foarte buna, patul este super confortabil si amenajarea apartamentului este foarte primitoare

 740. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 741. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 742. Totul a fost excelent! Studioul, gazda, unde este amplasat, facilitati!

 743. Cetățenie, intim, confortabil, liniste iar balconul face sejurul si mai placut

 744. Curatenie impecabila. Apartament echipat cu tot ce e necesar si chiar mai mult. Locatie foarte buna.

 745. Totul a fost peste așteptări! Este exact ca in poze, primitor și călduros! Recomand 😊

 746. Apartamentul are tot ce e nevoie pentru 4 persoane si este decorat cu mult bun gust. Comunicarea cu gazda a fost excelenta. Amplasare ideala pentru a vizita Bucurestiul. Atentie la detalii din partea gazdei.

 747. Totul a fost perfect. Locatie,curatenie,gaza foarte primitoare.

 748. Opinia mea pe scurt: – locație bună, fix in fața stației de metrou “Piața Romană” – apartament mobilat modern, ce miroase bine și e foarte curat – toate facilitățile din poze sunt prezente: rulouri exterioare electrice și aer condiționat (apartamentul arată ca in poze) – chiar daca zona e foarte zgomotasa cu geamul deschis, atunci când închizi geamul și dai rulourile jos e liniște și poți dormi bine – in apartament este: microundă, uscător, fier de calcat, aparat de espresso, fierbător de apă, prosoape curate, lenjerie curată, papuci de casa, tv, etc. – nu am simțit lipsa de nimic pe scurt, mai ales având în vedere zona centrala și prețul accesibil. – un plus e faptul că check in ul și check out ul se face fara proprietar, doar iei cheia dintr-un box când vii și o lași înapoi tot acolo la plecare.

 749. Camera este foarte curata, dotata cu fier de calcat si uscator de par, aplasata exact la gura de metrou. Flexibilitate din partea gazdei.

 750. Curat, simplu, dar elegant si cu tot ce trebuie pentru 3 ☆☆☆! Locația este excelenta, la gura Metroului, am parcurs în trei zile, cu copil mic, foarte multe obiective turistice! Un mare plus pentru aerul condiționat si lipsa zgomotului! Oblonul electric ne-a fascinat. Persoana de contact a fost un domn deosebit, musai ardelean la ce amabil e! Revenim, cu drag, oricând!

 751. Un apartament micuț si elegant. Foarte curat si modern , dotat cu tot ce trebuie pentru a petrece câteva zile în frumosul Bucuresti. Priveliștea de la geam este una chiar drăguță, dimineata având ocazia sa te bucuri de ea împreună cu micii prieteni ce vin sa isi ia micul dejun de pe pervazul ferestrei. Apartamentul este central si foarte aproape de metrou. Cu siguranta voi reveni.

 752. Aceasta locatie este una dintre putinele apartamente/garsoniere in care am stat cazat si arata fix ca in poze. Prin urmare nu au fost surprize neplacute, lucru pe care l-am apreciat deosebit de mult. O surpriza totusi a fost si anume o sticla cu apa plata pusa la rece, mai ales ca afara era foarte cald. In rest camera aranjata cu mult bun gust, culori relaxante, iar patul foarte confortabil, am dormit excelent. Curatenie peste tot. Cat despre gazde, foarte primitoare, primitul si predatul cheiilor a fost facil. Va multumesc si.. voi reveni!

 753. The apartment is just as promised in the title – very cosy! Refurbished apartment, quite comfortable, just at the centre.. I couldn’t ask for more!

 754. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 755. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 756. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 757. Curatenia, amplasarea foarte buna, apartamentul este spatios si curat, bucatariaeste dotata cu aragaz si vesela .

 758. The apartament has an amazing view, two bedrooms and a living room, with balconies on each room. It is very clean, but it could use some extensive renovations. I would also recommenddoing something about the beds and linnens. The smell of old and stale wasn’t very pleasant.

 759. The view from the window was incredible (all 3 rooms have own terrace). The host – Andrei is really nice guy, rules of accomodation are clear and fair.

 760. I loved the location of the apartment. Very close to the public transport. The apartment was sparkling clean and it is very well equipped with everything you’d possibly need for your stay.I highly recommend this apartment for future guests.Thank you, it was a pleasure!

 761. We stayed twice, at beginning and end of time in Romania and both times the host Madalina couldn’t have been more helpful. The apartment was spotlessly clean and really Comfortable. There was an added bonus of a lovely terrace and it was in a great position to look around Bucharest old town.

 762. Loved the terrace. Very comfy bed. Spotlessly clean.

 763. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 764. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 765. Apartamentul este localizat in centrul vechi al orasului. Toate localurile si centrele istorice sunt in nemijlocita apropiere. Gazda a fost foarte amabila si a oferit suport continuu de la check-in pina in ziua plecarii.

 766. Din pacate, nu am beneficiat de mic dejun, desi sunt client Genius2.

 767. Locatia se afla intr-o zona linistita desi se afla intr-o zona in aproprierea caii ferate si uneori se aud si trenurile care trec. Cladirea in sine este curata si usor de navigat. La receptie staff-ul este prezent si desi nu este omniprezent la birou in sine se afla in imediata vecinatate. In permanenta cineva de la paza se uita la televizor mi s-a parut amuzant chiar daca erau semiplictisiti domnii nu au fost deranjati sa raspunda la intrebari.

 768. Extrem de curat, incalzire f ok, parcare pazita (inclusa in pret)

 769. Desigur locatia. Chiar daca apartamentul este la ultimul etaj, liftul s-a comportat excelent. Cheia a fost usor de gasit, comunicarea cu gazda, la fel, foarte amabil si precis in indicatii. Am gasit si loc de parcare cu toate ca ne asteptam sa cautam ceva timp. Bucataria complet echipata, cafea buna 🙂 aer conditionat, semnal bun la Wi-Fi.

 770. The studio was just what I needed for a 2-nights stay. Clean, comfortable and the host was really lovely & helpful. The pictures do justice to the place. Studio number 1, is near the elevator, but to be honest it did not disturb my stay at all… during the day I wasn’t in and In The evening I probably heard it twice or three times. All in all, really nice place. Would definitely consider staying again when returning to Bucharest

 771. Great location, modern studio appartment, suited all our needs and owner was helpful before we arrived giving us directions and gave us info about the transport in Bucharest. Will most definitely be coming back for another visit 😄

 772. Totul perfect , revenim cu placere, multumim pentru tot!

 773. Apartament modern, dotat cu tot ce trebuie, in centrul Bucurestiului, transfer de la/la gara, gazde profesioniste, raport bun calitate-pret. Recomand cu caldura.

 774. Partea organizatorica a fost foarte buna (rezervare, plata, preluare-predare chei). Locatia a fost perfecta pentru nevoile mele, este curat si liniste, iar studio-ul are cam tot ce-i trebuie pentru nevoile unui calator.

 775. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 776. Cafea de calitate in camere, ceai si apă imbuteliata la discretie. Camere foarte spatioase.

 777. Micul dejun foarete diversificat si consistent. Locatie ok.

 778. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 779. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 780. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 781. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 782. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 783. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 784. A fost foarte curat si confortabil, proprietarii au fost foarte amabili! Recomand cu incredere!

 785. Atitudinea extrem de amabilă a gazdelor. Chiar s-au oferit să mă preia de la Otopeni, fiind în drumul lor. În plus, deși am ajuns spre ora 22.00, când magazinele din zonă erau închise, m-au dus cu mașina la un supermarket non-stop! Am apreciat curățenia deosebită și faptul că nu-ți lipsește nimic în apartamentul pe care-l pun la dispoziție. E o locație apropiată de Otopeni și Ambasada SUA. Deci, pentru cineva care merge pentru viză, e o alegere excelentă! Recomand cu căldură! (că și căldură am avut din plin, deși am fost în decembrie! 🙂

 786. Foarte curat, recent renovat cu mult bun gust. Gazde extrem de atente la nevoile clientilor.

 787. Pozitionarea a fost foarte buna si curatenia la fel. Este excelent pentru un weekend de petrecere in Centrul Vechi al Bucurestiului. Pretul a fost bun pentru centrul Bucurestiului.

 788. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 789. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 790. Zona super centrală, cu foarte multe puncte utile in vecinătate, cu restaurante, farmacii, cafenele, Mall Cocor si Unirea Shopping in vecinătate. Bonus Centru Vechi la câteva sute de metri.

 791. Locatie excelenta, vis-a-vis de Spitalul Coltea, aproape de centrul vechi.

 792. Am avut tot ce trebuie la bucătărie, inclusiv sare, zahăr, cafea, ceai, cafea solubilă. Era până și un chibrit pentru aprins aragazul și ustensile pentru întreținerea curățeniei în apartament.. Am găsit băutură și dulciuri pentru copii din partea casei, ceea ce am apreciat foarte mult. În plus, locația e foarte aproape de Universitate și de stația de metrou.

 793. excelent raport calitate pret. localizare excelenta.

 794. MI-A PLACUT TOTUL. AM MAI FOST , STIU LOCATIA . AM FOST FOARTE MULTUMITA . TOTUL ESTE OK . MULTUMESC PENTRU AMABILITATE SI CONFORT EXCELENT .

 795. Camere spatioase izolate fonic.Curatenie desavarsita.

 796. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 797. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 798. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 799. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 800. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 801. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 802. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 803. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 804. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 805. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 806. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 807. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 808. In primul rand curatenia,am fost in hoteluri de 4 stele si din romania si din strainatate si nu am gasit asa curatenie

 809. Ne-am simtit, literalmente, ca acasa! Gazde primitoare, ne-au asteptat sa ajungem dupa cheie, sunt tineri, draguti, foarte amabili! Conditii excelente, bucatarie, camera si baie complet utilate, am gasit chiar mai multe decat ne asteptam! Pozele de pe site sunt conform realitatii!!! Aer conditionat care a fost perfect avand in vedere ca am prins doua zile extrem de calduroase si cred ca toti stim ce inseamna Bucurestiul sub cod de canicula! Zona frumoasa, aproape de statia de metrou, mall Park Lake, un Lidl, cam tot ce iti trebuie ai la indemana! Noi am venit de la Gara de Nord si am ajuns cu un singur metrou acolo, ceea ce e perfect cand ai bagaje!! Am doar cuvinte de lauda pentru proprietari, recomand cu drag!

 810. Totul e ca in poze. Curat și dotat cu tot ce ai nevoie. Zona este foarte liniștită, relativ aproape de Dristor. Personalul foarte amabil. Am fost placut surprins de ceea ce am gasit, recomand și cu siguranță voi reveni.

 811. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 812. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 813. Conditiile excelente,foarte curat,mi-a placut ,,maxim”,multumesc!

 814. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 815. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 816. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 817. Locația a fost aleasă de mine funcție de apropierea față de zona mea de interes, deci inevitabil, foarte bună. Nu se oferă mic dejun. Curat, confortabil, chicineta este bine dotată.

 818. Mic dejun nu am avut iar locatia mi-a placut in mod deosebit: amplasarea(aproape de Targul de Craciun);patul foarte mare si salteaua excelenta;bucataria bine utilata(am folosit si cuptorul cu microunde).

 819. Buna ziua.In primul rand tin sa precizez ca locatia e fenomenala din toate punctele de vedere ,este foarte usor sa ajungi in doar cateva minute in cele mai frumoase locuri din bucuresti. In ceea ce priveste apartamentul va pot spune ca este peste asteptarile oricarei persoane tinand con de pretul supwr decent pe care-l are afisat este pur si simplu tot ce-ti doresti “Patul este senzatie “spre deosebire de hotelurile cu 5 stele plus. Deci din partea mea aveti un mare 10 plus.Cu siguranta voi reveni

 820. Totul a fost la superlativ! Am obtinut ft usor informatii despre tot ce am avut nevoie pt a ne putea caza..locatia ft faina..decorata cu bun gust,curatenie,bucataria si baia dotate cu tot ce e necesar pt a te simti ca acasa! Multumiri si felicitari!!!!

 821. Apartament foarte frumos și curat. O sa revenim cu siguranță.

 822. Totul a fost perfect! La fel ca de fiecare data cand merg aici. Recomand !

 823. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 824. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 825. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 826. este o locatie cocheta , am primit fructe , apa imbuteliata si pliculete de cafea . Cireasa de pe tort a fost curtea interioara foarte placuta.

 827. Preluarea cheii este foarte practica, ma bucur ca se gasesc astfel de cazari si la noi, pentru ca nu implica deranjarea proprietarului la ore nepotrivite. Locatia este decorata placut, cu simt estetic si atmosfera, in general, este extrem de primitoare. Se denota o grija speciala pentru turist prin micile gustari pregatite, ideale pentru diminetile in care va aflati “in graba”, pliculetele de ceai si cafea, apa, papucei de casa, halat, uscator de par. De multe ori cazarile la hotel nu sunt suficient de primitoare precum aceasta. Mica terasa exterioara este extrem de utila si frumoasa prin simplitatea sa. Zona este ideala, aproape de Piata Romana, Calea Floreasca, Stefan Cel Mare, prin urmare gasiti o multime de restaurante și bistro-uri cochete. Desi nu exista loc de parcare special alocat, se poate parca in imprejurimi.

 828. Locație excelentă,aproape de metrou. Apartamentul este spațios și are o grădină foarte drăguță

 829. Este in loc extrem de primitor. In ultimii 4 ani de cate ori am ajuns in Bucuresti si a fost liber I am preferat. Este curat, proprietarul extrem de dragut, are toate facilitatile pentru in sejur de 2-3 zile. Recomand din toata inima!

 830. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 831. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 832. Locatie ok,gazda primitoare.Nu exista cafea.La pretul dat ma asteptam sa fie,cum am primit si in alte locatii.Se aud vecinii prin pereti. Curatenie acceptabila. Salteaua patului din dormitor este cam tare.

 833. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 834. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 835. Atmosfera si curatenia din micul restaurant. Promptitudinea celor de la receptie in rezolvarea problemelor.

 836. putin cam vechi dar confortabil si placut, locatie buna

 837. Atentia la detalii, personalul amabil, salteaua, pozitia hotelului – aproape de Cismigiu

 838. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 839. This is an apartment and doesn’t include breakfast. We went to the little supermarket around the corner and made our own breakfast. We stayed at this lovely apartment last year so we knew what to expect. I hope to go back to this same apartment next time I visit the beautiful city of Bucharest.

 840. The apartment is big and designed nicely. The location is gteat: 5-10 minutes of walk to old town. Very quiet. Has a private park. Has a jacuzzi, shower stall and 2 restrooms Very good value for money.

 841. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 842. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 843. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 844. Incepe sa fie invechit hotelul(camerele) , dar spa.ul e #1 din Bucuresti, oamenii is f primitori si amabili , mancarea excelenta, parcare gratis…calitate pret mult mai bun ca la orice hotel din Buc..

 845. Totul, de la felul în care e totul pus la punct, cu detalii, pana la faptul că e cald in camera, parcarea gratuită și micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil si profesionist!

 846. Check it instant , la fel check-out. Room Service foarte rapid cu produse proaspete si de calitate. Piscina interioară și foarte mult cea exterioară.Foarte relaxant in apa calda la 0 grade afara. Micul dejun foarte diversificat.

 847. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 848. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 849. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 850. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 851. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 852. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 853. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 854. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 855. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 856. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 857. Bright and clean appartment, it is placed in the center of city and in the nearest to all attractions

 858. Clean, good internal design, spaceous, very close to all. Zero complaints.

 859. A doua zi chiar dacă nu făcusem programare sa rezolvat cu transferul gratuit către aeroport.

 860. Personalul este foarte amabil, lenjeria este curată și este cald in camera.

 861. Hotelul este foarte bine localizat, aproape de centru si de mijloacele de transport. Camera este simpla, curata si utila. Paturile sunt confortabile. Raport bun calitate/ pret. Recomand.

 862. Locație perfecta. Terase cu mâncare bine gătită și preturi convenabile. De exemplu Taverna Covaci, City Grill

 863. Apartamentul a fost curat, pozitia excelenta. Este utilat . Cu siguranta ma voi intoarce .

 864. Gazda a fost amabila si s-a straduit sa ne ofere maxim de confort

 865. Pozitionarea apartamentului, priveliștea, curățenia, dotările, tot. Apartamentul este situat intr-un bloc foarte curat, central. Mobilierul este modern cu multiple spatii de depozitare. Bucătăria este utilata corespunzator si draperiile fac un ambient placut si reconfortant.

 866. Poziția și priveliștea oferită de acest apartament reprezintă punctul forte al proprietății. Plata direct din cont și preluarea cheilor prin intermediul unei căsușe poștale simplifică mult modalitatea de cazare. Apartamentul este confortabil, dar sunt și lucruri ce ar putea fi îmbunătățite. În general condițiile sunt bune, iar lipsurile sunt compensate de poziția foarte bună a apartamentului.

 867. Totul foarte frumos,apartamentul, locația,priveliște. Vom reveni cu mare placere.

 868. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 869. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 870. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 871. Mic dejun excelent,pat ff comod,locatia extraordinara

 872. Primire excelenta.Raspuns prompt la cereri.Personal amabil.Locatie excelenta.

 873. Hotel de business bine situat aproape de centrul vechi. Personal perfect. Curat, strictul necesar asigurat. Patul e ok cu saltea groasă.

 874. Camera in care am fost cazat, la ultimul etaj, are o panorama superba catre centrul vechi.

 875. Vederea de pe Teresa apartamentului extraordinara!

 876. Locatia este fix in centrul vechi, cladire veche, oameni prietenosi.

 877. Foarte curat, locatie perfecta, vederea asupra orasului a fost punctul forte.

 878. Locație superba, paturi comode, curățenie și bun gust. Proprietar de calitate, recomandam!

 879. Curatenie, Comfort, Apartament spatios, luminos, aerisit, et.10 cu vedere spre vestul Bucurestiului de la inaltime. Recomand cu placere!

 880. Situata foarte aproape de centrul vechi, este o garsoniera cocheta, curata și utilata cu tot ceea ce îți trebuie pentru a te simți ca acasă. Gazda, Delia, este o doamna foarte amabila si gata oricând sa te ajute cu tot ceea ce îți este necesar pentru a-ți face sejurul cat mai confortabil.

 881. O familie primitoare, foarte atenți cu fiecare detaliu.

 882. Extremely cozy small apartment, clean and very well equipped, bathroom with shower clean and equipped with basic cosmetics for those who are not masters of packing 🙂 But the true unbeatable and priceless value of this location is the care that THE HOST – Delia – is taking on her guest from booking till the departure. Artsy Studio will be my address whenever in Bucharest.

 883. There is no better location in central Bucharest than this. At a walking distance to anything you would like to see. Plenty of restaurants and theaters around. The apartment is refreshed and spacious, especially good for a family or company of up to 6 friends. Downstairs there is a big supermarket. Our host even managed to find us a parking place just in front of the building. I would definitely go back to this apartment if we visit Bucharest again.

 884. The appartment is located in the centre of Bukarest. It is big and comfortable. It has everything you would need: AC, comfortable beds, dishes, cooker, kettle, washing machine. Wifi works fine. The owner contacted us before our arrival via whatsapp and her mother was waiting for us to give us the keys. She is a lovely sweet lady.

 885. The apartment location is excellent, there is a small supermarker just around the corner The owner is very nice and willing

 886. Gazdele primitoare, am primit la cazare 2 beri. De asemenea am avut la dispoziție cafea, ustenstile, farfurii, tacâmuri. Mai pe scurt, o bucătărie utilată. Zona este fix in buza centrului vechi, lucruri de vizitat sunt. Vederea este excepțională. Recomand, toată considerația pentru Bogdan. Vom mai reveni..

 887. Apsolut totul cind revin la București revin la Coltea

 888. Zona super centrală, cu foarte multe puncte utile in vecinătate, cu restaurante, farmacii, cafenele, Mall Cocor si Unirea Shopping in vecinătate. Bonus Centru Vechi la câteva sute de metri.

 889. Amplasare foarte ok, aproape de centrul vechi si de magazine, spatiu suficient pentru 4 persoane, baie mare, semnal bun wi-fi.

 890. very polite and accomodating owner; exceptionally clean and comfortable; will return surely

 891. Spacious apartment Good location Very clean Well equipped

 892. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 893. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 894. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 895. Amabilitatea si caldura cu care m-a intampinat personalul, promptitudinea in rezolvarea solicitarilor, mesajul de intampinare pe care l-am gasit in camera, explicatiile pe care le-am primit la intrebarile mele.

 896. Personalul a fost amabil şi camera deloc zgomotoasă. Raportul calitate / preț este unul foarte bun.

 897. Micul dejun variat, parcarea gratuită, locația foarte bună.

 898. Amabilitatea personalului, curățenia, amplasamentul foarte aproape de Gara de Nord, liniștea.

 899. locatia perfecta langa gara de nord. personal amabil, raportul calitate/pret imbatabil pt Bucuresti, acest hotel ar merita o stea in plus

 900. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 901. -locația -personalul ft amabil – micul dejun diversificat

 902. Mic dejun excelent, locatie buna, tot timpul am gasit loc de parcare

 903. Micul dejun foarte bun si variat.Locatia excelenta

 904. Cea mai tare zona din bucuresti si un pret accesibil

 905. Personalul foarte de treaba, curatenie, si o atmosfera placuta

 906. Recepționerii f. amabili. Baia, bucătăria, dormitorul, așternuturi, prosoape curate. A fost liniște in dormitor și m-am odihnit bine.

 907. Totul a fost conform asteptarilor!Multumesc frumos!O zi frumoasa!

 908. Nu am avut timp pentru a servi micul dejun.Locatia este amplasata excelent pentru cei ce calatoresc cu trenul.

 909. Totul. Inclusiv faptul ca s-a tinut cont de modul de plata – prin Booking, anticipata, cu card, online si am avut o reducere pentru asta. Va felicit pentru amabilitatea deosebita a personalului cu care m-am intersectat pe toata durata sederii la dumneavoastra ! Sigur voi reveni !

 910. Micul dejun a fost foarte bun, personalul deosebit de amabil si cooperant, locația corespunzatoare unui hotel de tradiție, cu mici exceptii. Am remarcat cu incantare curatenia. Vom reveni cu placere in acest hotel si il vom recomanda si prietenilor.

 911. Locatia se afla in inima Bucureștiului! Proprietatea este drăguța, asa mai vintage!

 912. Pret incredibil de mic pentru cate servicii se ofera.

 913. Personal extrem de amabil, locatie excelenta, mic dejun consistent & disponibil si la pachet, camere spatioase, cu design dragut si pat foarte comfortabil.

 914. Mi-a placut anplasarea centrala si personalul binevoitor.

 915. Poziționarea foarte aproape de centrul Bucureștiului, personal foarte amabil.

 916. Locatia este aproape de Gara de Nord, bucataria utilata corespunzator, raportul calitate/pret este corect, iar oameni sunt foarte prietenosi! 🙂 As reveni cu placere!

 917. Foarte aproape de gara si de locul unde trebuia sa ajung

 918. Un loc bun de înnoptat pentru o escala de câteva ore in București .

 919. Imi place calitatea mobilei din camera, imi place ca este boxa in baie si cand tv-ul functioneaza poti regla volumul boxei din baie sa se auda mai tare sau mai incet. Internet la tv era cam slab, asa incat se incarca greu youtube-ul. Piscina mi-a placut mult, apa tratata cu ozon si nu cu clor.

 920. Absolut totul este perfect! Nu ai nici un motiv sa nu te simti ca acasa.

 921. Foarte amabil si receptiv personalul de la receptie!!!

 922. Amabilitatea personalului, curățenia, liniștea…

 923. Piscina hotelului. Confortul camerei si indeosebi al patului. Micul dejun si in special servirea acestuia. Liftul panoramic si parcarea f f mare.

 924. Peste așteptări. Micul dejun, servit in camera, foarte diversificat si suficient. La piscina exterioară se păstrează distanțarea, devenind si intima si liniștită.

 925. Ma voi caza la aceasta locatie de cate ori ma deplasez in Bucuresti si o recomand cunoscutilor.

 926. Personalul amabil, mic dejun bogat si gustos, curatenie. Fara repros

 927. Totul! Personal amabil, atent, bine pregătit! S-au respectat toate cerințele de distanțare socială, trasee, dezinfectanți, măști…Curățenie impecabilă, micul dejun la cameră, împachetat și consistent…Recomand!

 928. Totul a fost peste așteptări. Amplasarea într-o zona f bună, curatenia impecabila, modernismul este la el acasă. Personalul este f amabil . Zona exterioara , cu bar si piscina este la superlativ . Va mulțumim!

 929. Locația , piscina exterioara f curată , personal amabil !

 930. Zona foarte buna, centrala, foarte curat, personalul amabil.

 931. Locatia foarte buna. Micul dejun afectat de pandemie, la pachet,, cu alimente care nu se pot consuma la pachet (gem, unt..)

 932. La 5 minute de Gara de Nord, ceea ce pentru noi a fost super ! Curat, dotari mai mult decat suficiente ! Ar fi foarte bine daca ar exista si un mic frigider!

 933. Un Hotel frumos cu preturi bune, personalul foarte amabili si prietenosi.

 934. Locatie excelenta, acces usor, zona ferita de traficul urban. Parcare cu multe locuri. Micul dejun calitativ, insa prea putin diversificat in raport cu perioada anterioara COVID-19. Normele de igiena respectate.

 935. Am rezervata camera la Ramada Parc si amafost anuntat ca s-a facut upgrade gratuit la Ramada Plaza. Update foarte bine venit, asa am profitat de piscinele exterioare din curtea hotelului, care sunt noi si foarte bine venite pe caldura aceasta. Am folosit si sala de fitnes care este foarte bine dotata, seara am observat si terenurile de tenis amplasate in lateralul complexului. Terasa pentru mic dejun este destul de mica fata de numarul de camere ale hotelului, dar normle de igiena si anticovid sunt respctate. Am avut parte de un mic dejun foarte bun, servit de angajatii hotelului, cu ce am dorit din varietatea mare de preduse proaspete. Camera si cada foarte ok, am primit o camera la un etaj superior cu vedere spre piscina.

 936. Micul dejun foarte diversificat . Masuri luate pentru protectia anti-Covid . Personal amabil , curatenie …nu este prima vizita in acest complex hotelier si cu siguranta vom reveni !

 937. Un hotel care isi mentine standardul si raportul calitate pret .

 938. Locatie excelenta,personal amabil.D-na Cristina a fost minunata!!Va multumesc!!!!

 939. La receptie am fost informat de catre D-ra Cristina despre toate masurile de preventie COVID-19 aplicate de catre hotel (scanner temperatura la intrare, locatii dezinfectant, modalitati servire mese, etc). De asemenea, tot personalul purtau manusi si masca de protectie. Micul dejun si cina au fost aduse in camera foarte repede si la ora specificata.

 940. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 941. Micul dejun delicios, personal amabil, locatia buna. Patul confortabil, camera destul de spatioasa,curatenie si liniște.

 942. Totul…calitatea este la rang inalt!!Felicitari!!

 943. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 944. Locaţia. Serviciile. Patul extraordinar de confortabil. Accesul la piscină. Aparatul de cafea din cameră.

 945. Personalul este format din oameni de calitate. Piscina curata si ingrijita corespunzator. Mancarea delicioasa!

 946. Foarte frumos totul, cu siguranta vom reveni aici.

 947. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 948. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 949. Curatenie foarte buna. Dezinfectie anti Covid foarte buna. Amplasarea ok.

 950. Localizare perfecta, eleganta, servicii de calitate, comfort.

 951. Hotelul e situat central, direct in Centrul Vechi, dar intr-o zona linistita. Totul este foarte curat, camerele destul de spatioase.

 952. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, bine dotata si foarte confortabila. Patul este foarte mare si foarte odihnitor. Hotelul este excelent amplasat. Recomand cu incredere!

 953. Amplasarea hotelului este una centrala si foarte buna pt a vizita una din cele mai interesante zone ale orasului. Camera a fost foarte comfortabila, cu un design interior foarte frumos, incapatoare, curata. Baia – deasemenea mare, cu un aspect foarte placut.

 954. Extrem de curat si bine pregatiti in ceea ce priveste masurile impotriva Covid. Recomand!

 955. Personalul din receptie, extraordinar ca de obicei.

 956. Atmosfera relaxantă transmisă către client, fără stres gratuit, comportamentul personalului natural, fără interacțiune în plus ceva de dorit în aceste timpuri, dar servicii corecte în același timp Mulțumesc!

 957. Totul perfect. Ca de fiecare dată. Doamnele care se ocupa de camere, nota 10.

 958. Modern, locatia, sala de fitness, boxa cu parola pentru bagaje.

 959. Foarte dragut hotelul, patul super confortabil.👍🏻 Personalul de la receptie foarte amabil, rezervasem o camera dubla cu paturi single si fiind singura in camera mi-a propus sa imi schimbe camera cu una care are un singur pat mare. A fost liniste si m-am odihnit foarte bine! Cu siguranta daca voi mai avea nevoie de cazare in Bucuresti voi reveni tot aici. Bonus: este la 2 pasi de Centrul Vechi, intrarea de la BNR / Universitate

 960. Hotel minunat! Locatie excelenta, personal prietenos, modern, curat.

 961. Micul dejun a fost delicios, chiar am primit discount pt micul dejun 🙂

 962. Foarte bune servicii din toate punctele de vedere!

 963. Locatia este perfecta pentru a putea ajunge usor oriunde in centru si la monumentele istorice.

 964. Micul dejun este variat, cafeaua buna! Hotelul are o atmosfera placuta.

 965. 1. Am fost bucătar șef 8 ani in Irlanda,dar mâncarea de aici mi sa părut stil à la Carte ! 2. Micul de jun nota 10 . Nu există sa nu ai o varianta care sa nu ți se potrivească . Eu sunt vegetarian iar am avut variante o grămadă . 3. In rest totul a fost foarte bine . Căldură ,personalul amabil ,a avut grija sa ne servească in cel mai bun mod posibil ,am primit un pătuț de copil la cerere etc. Părerea mea personala ,multe comentarii spuneau că este de 3 stele dar cu siguranță cele enumerate de mine mai ridica o stea ,fiind de 4 pe merit.

 966. Locația, curatenia, personalul, facilitățile, micul dejun delicios si divers

 967. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 968. Totul a fost bine, camera spatioasa, personalul intelegator.

 969. Locatia, amabilitatea personalului, confortul camerei si vederea spre est si room service-ul.

 970. Este hotelul de 5 stele din Bucuresti care chiar si in aceste conditii (cazari reduse , restrictii , reguli noi de implementat) isi pastreaza stralucirea si transmite oaspetilor acelasi climat de lux si familiaritate. Bogdan de la receptie este ca de obicei la inaltime. MULTUMIM !!!

 971. Un hotel bun dar mai potrivit pentru calatoriile de business.

 972. Mancarea exceptionala, micul dejul ff bun, curatenie, personal ff amabil si atent,pat si asternuturi confortabile,cald in camera.

 973. Mi a plăcut amabilitatea personalului faptul că sunt atenți la detalii si a fost bine mulțumit de colaborare.

 974. Din cauza conditiilor Coronavirus micul dejun a fost acelasi 3 dimineti la rand, nevariat, portile la humus si vinete in monoportii mici cantitativ. Personalul (din sala de masa,piscina,curatenie) si curatenia (produsele de toaleta,apa) excelente. Dezinfectant peste tot, distantare, conditii de siguranta de top.

 975. Curatenie in camera. Tinerii de la receptie promti la solicitari.

 976. Absolut totul… Camera mare, lenjerie curata ca spuma laptelui, patul mare, totul a fost wow iar nota mea este 10+

 977. Totul a fot la superlativ! Personal mereu deschis solicitarilor!

 978. Parcarea prea scumpă lipsa unui loc de parcare accesibil.

 979. Aranjamentul camerei este chiar deosebit. Patul foarte ok, ce oferă un sejur chiar foarte odihnitor.

 980. Totul a fost la așteptările noastre , personal amabil si respectuos , curatenie si igienizare , locația superba pentru cine doreste sa exploreze centrul vechi .

 981. In conditii de pandemie, micul dejun a fost servit individual insa a fost foarte consistent si gustos. Plapuma si pernele au fost din pene naturale, insa eu sunt alergica la acestea, astfel ca – dupa ora 23 – am cerut ajutorul receptionerului care ni le-a schimbat in cca 15 minute – aspect pe care l-am apreciat. Curatenia a fost impecabila. Personalul de la bucatarie/restaurant a fost foarte amabil. Mi-a placut.

 982. Apartamente spatioase, utilate, curate Totul la superlativ

 983. Apartament foarte spațios, curat, liniște. Personal atent, mic dejun bogat.

 984. Absolut totul. De la personal la priveliște, pat, curățenie, la mâncare. O sa revin cu drag, mereu.

 985. Camera este curată, persona de la receptie te face sa te simți confortabil.

 986. Mi-a plăcut pt ca mobilierul și baia sunt noi și moderne. Noi am avut o camera mică – pt ca asta am ales – și ne-am simțit bine, chiar și in contextul actual al pandemiei, pt ca era f curat. Domnișoara de la Recepție a fost f amabila și ne-a ajutat de cate ori am avut nevoie.

 987. Mic dejun diversificat. Omleta excelenta gătită exact cum am vrut_light și pufoasa. Atmosfera foarte prietenoasa, intima și neconvențională. Un must_return

 988. Locația, amabilitate angajaților, curățenie și stil

 989. Servirea & Seriozitatea hotelului -10/10 Un mic dejun delicios si satios – 10/10 Locatia 10/10

 990. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 991. Locatie centrala. Am avut ocazia sa avem camerele la etajul 14 de am avut o priveliste superba a orasului. Camere curate, personal amabil, totul perfect.

 992. Locatie excelenta, hotelul are o frumusete aparte iar personalul este incredibil, gata oricand sa dea o mana de ajutor la orice ora. Mancarea e delicioasa, variata iar fiecare masa e o noua experienta.

 993. Serviciile hoteliere, amabilotatea personalului , amplasare

 994. Profesionalism pe masura asteptarilor. Au raspuns prompt solicitarilor suplimentare. In rest…isi merita clasificarea.

 995. un mic dejun low cost….daca doreai altceva plateai….nu cred ca un hotel ca a dumneavoastra se preteaza la asa ceva….

 996. Foarte bine poziționat, raportul – calitate pret excelent, mic dejun diversificat, personal amabil!

 997. Personal foarte amabil si facilitati foarte bune. Mic dejun excelent!

 998. Locația centrala, curățenie, confort, personalul amabil, liniște.

 999. Curatenie exemplara! Doamna de la receptie,bar foarte amabila!

 1000. Exceptional! Un hotel butic de 4**** reale, cu o incredibila galerie reala de arta (cu vanzare), cu personal amabil si o bucatarie de buna calitate.

 1001. Locația este superba, totul este foarte frumos aranjat. Camera spațioasă. Micul dejun foarte bun.

 1002. Camera linistita cu vedere in spate, asa am solicitat; servirea MD la masa din cauza pandemiei.

 1003. apartamentul ne-a cucerit a fost tot ce ne-am dorit pe booking noi cand l-am zărit direct ne-am îndrăgostit central, lux si la metrou stim c-am reveni din nou daca am avea multi bani am sta 10 mii de ani sunt condiții e curat totul fain si aranjat nimic nu ne-a deranjat de la Luca am mancat intre Unirii si Romana eram amplasate blana cu un view de milioane si in casa cu neone chiar daca nu e terasa poti fuma jumate-n casa altfel spațiu nu te lasa si ar merge si o masa tineri revoluționari protestau pe langa noi vedeti multe lucruri tari daca sansa e cu voi atmosfera incendiara revenim pana la vara speram si voi sa nimeriți pe la Costy sa veniti Cu respect, Ana si Sara

 1004. Apartamentul este situat central, chiar langa Intercontinental. Parcarea de la Inter este foarte usor de folosit, iar pentru a beneficia de pretul promotional recomand utilizarea aplicatiei P-App. Apartamentul este foarte calduros, important in perioada iernii in Bucurest.

 1005. Mi-a plăcut amplasarea, promptitudinea şi amabilitatea proprietarilor. Apartamentul curat, spațios.

 1006. Locatia este superba!Design-ul interior te face sa te intorci in timp, iar dupa o noapte de sedere chiar m-am simtit ca in “micul Paris”.

 1007. Totul a fost la superlativ: personalul, curatenia, linistea,atmosfera placuta.

 1008. Nu comentez nimic despre masa ca nu am luat nici macar micul dejun (din motive care nu tin de hotel) dar camera si personalul,ok!

 1009. Mi-a plăcut locația, exact ca în descriere. Ca si amplasare este ok, chiar in centru. Totul a fost minunat!Foarte curat iar gazda excepțional de amabila!

 1010. Locație foarte buna aproape de punctele de atracție, găsirea cu usurință a unui loc de parcare, comunicare foarte buna cu proprietarii, raport calitate/pret corect.

 1011. Apartamentul este plasat in centrul orasului, langa universitate. Are toate dotarile unui hotel de 5 stele. Foarte curat, are balcon cu vedere spre Piata Universitatii. Gazda este serviabila si primitoare. Aceasta locatie m-am facut sa ma simtit exceptional de bine pentru un sejur in orasul București.