Cazare ieftina Bucuresti Militari

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Marga si Olimpian Vladu din Hoisesti, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Marga si Olimpian Vladu din Hoisesti, jud. IasiCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Romeo si Lazăr Talianu din Lupoaia, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Romeo si Lazăr Talianu din Lupoaia, jud. BihorCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Noemi si Felix Bejinariu din Parau, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Noemi si Felix Bejinariu din Parau, jud. GorjCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Miron si Romina Doicaru din Fagetu, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Miron si Romina Doicaru din Fagetu, jud. ArgesCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Antoaneta si Zamfir Angelescu din Morareni, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Antoaneta si Zamfir Angelescu din Morareni, jud. VasluiCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Caterina si Iuliana Pascu din Lucianca, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Caterina si Iuliana Pascu din Lucianca, jud. DambovitaCazare in București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu “aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Poziția geografica, vederea din balcon, curețenia din locație, personalul. Totul

 29. Excelent raport pret calitate, proprietarul foarte amabil, curatenie impecabila, foarte intim. Mii de multumiri gazdei!

 30. Gazda deosebit de amabila. Pozitie centrala si raport calitate / pret bun.

 31. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 32. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 33. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 34. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 35. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 36. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 37. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 38. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 39. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 40. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 41. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 42. Perfect studio and location. Would definitely go back

 43. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 44. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 45. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 46. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 47. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 48. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 49. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 50. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 51. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 52. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 53. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 54. Absolut superb, localizare, amenajare si curatenie

 55. Amplasarea in centru si pretul accesibil. Zona linistita.

 56. totul foarte curat si confortabil, la fel ca in descriere

 57. Gazda a fost foarte primitoare, asteptandu-ne la ora stabilita sa ne predea apartamentul. Fiind situat la un etaj superior, este foarte linistit . Este dotat cu toate utilitatile si ustensilele necesare in bucatarie. Amplasarea langa Sala Palatului ofera avantajul de a avea parcare la dispozitie. Este foarte aproape Centru Vechi al Bucurestiului.

 58. Mi-a plăcut totul. Un apartament frumos, confortabil și foarte liniștit. E aproape de obiectivele principale din București, iar vizavi de locație este un Mega. Am să mai vin și recomand și altora!

 59. Apartamentul a fost curat, îngrijit si locația e foarte bună.

 60. Very comfortable apartment with all that is needed for a tourist. Very functional, good bathroom and bed. The locations was near a nice park and the city’s Old Town.

 61. A fost super camera. Confort, pret bun. Dna care ne-a dat camera foarte de treaba. Patul super mare si confortabil. Chiar recomand.

 62. Locație perfecta .atmosfera plăcută.linistita Proprietari super de treaba si înțelegători .recomand

 63. Liniste curătenie.gazde primitoare si binevoitoare recomand

 64. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 65. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 66. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 67. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 68. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 69. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 70. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 71. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 72. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 73. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 74. Personalul de la Receptie putin amabil!Platesc 68 de lei pentru ce am consumat,dau 100 de lei si primesc 30 înapoi!Sa inteleg ca 2 lei e bacșișul lor pt ca au incasat?Nu mi se pare in regula ca si client sa nu primesc restul intreg inapoi,nu sunt multi bani dar gestul in sine e neplăcut!Cei de la Restaurant si Bar au fost foarte Ok,si drăguți!

 75. Personalul drăguț, locația buna,curat,mic dejun variat si bun,etc…

 76. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 77. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 78. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 79. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 80. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 81. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 82. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 83. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 84. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 85. Locatie excelenta Gazda a fost formidabila. Iti multumim Mihaela pt sederea incredibila si amabilitatea ta. Camera buna unde ai tot necesarul, patul si pernele foarte confortabile. Cu siguranta vom reveni!

 86. Excelent. Curat, patul foarte confortabil, jacuzzi, fier de calcat, frigider, expresor, tv, internet, minibar gratuit. Ma intorc sigur!!!!!

 87. Gazda este de nota 20. Totul a fost peste așteptări. Cu siguranța vom recomanda.

 88. Am fost placut impresionati de capacitatea foarte mare de gazduire a unui grup mare de turisti, curatenia si deasemenea locatia centrala. Gazda a fost foarte ospitaliera. Ireprosabil totul.

 89. Second time we stay in one of Bogdan’s and Cristina’s flat and was another great experience. Both were very responsive to our queries and like last time we had complementary fruit and wine. Everything went perfect, transfer from the airport at a great price , amazing central flat, close to everything you possibly need, decorated with great style, spacious, sparkling clean and a fully equipped kitchen. We’ll definitely book them when returning to Bucharest.

 90. Perfect location, very spacious and beautiful apartment, everyfing is new and modern, smoking place on the balcony, transfer sevices, close to everyfing. Great host. Thank you!

 91. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 92. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 93. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 94. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 95. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 96. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 97. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 98. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 99. Totul ok. Hotel amplasat in centrul Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de piata Universitatii si de centrul vechi al orasului, parcarea autoturismelor se face in spatele hotelului, desi nu este foarte incapatoare, micul dejun diversificat, camerele dotate si curate. Raport pret/calitate foarte convenabil.

 100. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 101. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 102. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 103. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 104. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 105. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 106. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 107. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 108. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 109. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 110. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 111. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 112. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 113. L’appartement est très bien situé au cœur de la vieille ville. Le quartier Lipscani regorge de bars et de restaurants et est très animé mais le studio est dans une rue piétonnière et il est très calme car il donne sur une cour intérieure. L’équipement électroménager est correct (plaques de cuisson, four à micro ondes, réfrigérateur, machine à laver, fer à repasser, étendage); le coin séjour est accueillant (canapé, table et téléviseur équipé de Netflix, bon éclairage); la chambre est confortable(grand lit avec matelas moelleux, armoire avec cintres et petit meuble de rangement), la salle de bains est convenable.

 114. Este piso esta muy bien situado, en el Centro Antiguo de la ciudad. Muy limpio y bien acogedor.

 115. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 116. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 117. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 118. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 119. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 120. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 121. Locația perfecta, distanță foarte mică de centrul vechi, spatiu foarte mare, jacuzzi, 3 Balcoane, caldura

 122. The staff was super friendly and made our experience easy and comfortable. Our apartment was gorgeous and very spacious! The location was perfect, next to tons of bars and restaurants.

 123. Personal súper amable, nos hicieron de cenar incluso cuando ya había cerrado la cocina!

 124. Totul a fost dragut, inclusive gazda care ne-a predate cheie si mi-a dat cateva instructiuni…pentru acces. La fel si check out a fost comod.

 125. Localizarea in zona centrală, promptitudinea gazdei, curățenia din apartament si stilul elegant

 126. Locația excelenta. Raport calitate preț excelent. Pozele sunt reale și chiar totul e super ok. Poziționare în piață romana, aproape de orice. Proprietara amabila, comunicativa.

 127. Poziția geografica, vederea din balcon, curețenia din locație, personalul. Totul

 128. Excelent raport pret calitate, proprietarul foarte amabil, curatenie impecabila, foarte intim. Mii de multumiri gazdei!

 129. Gazda deosebit de amabila. Pozitie centrala si raport calitate / pret bun.

 130. A fost foarte curat, foarte bine amplasata locatia in raport cu ce am avut eu nevoie, foarte comfortabil, o primire extrem de calduroasa, foarte amabili. Sunt foarte multumita de serviciile primite. As mai putea adauga ca in imobil se afla chiar si ghidul orasului ceea ce este minunat pt strainii care vor sa viziteze orasul.

 131. Curat, totul nou. La 2 pași de Caru’ cu bere !

 132. Disponibilitatea si ajutorul gazdei in privinta parcarii, apartamentul foarte curat cu toate cele necesare si de foarte buna calitate, baia micuta cu usa glisanta dar foarte curata, patul de foarte buna calitate.

 133. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 134. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 135. Locatia, mancarea la restaurant foarte buna, personalul amabil.

 136. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 137. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 138. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 139. Tot mi a placut cuat si cum sunt mereu pe drumuri am vazut diverse case pot sa va spun ca va recomand 10+

 140. Curatenia din apartament. Mobilierul se afla intr-o stare buna.

 141. Un plus mentionabil a fost flexibilitatea in privinta prelungirii rezervarii (fara plata anticipata). Spatiul/serviciile in general se prezinta ok cu exceptia aspectelor negative prezentate care sunt destul de importante !

 142. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 143. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 144. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 145. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 146. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 147. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 148. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 149. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 150. Nice location, nice host, everything you need inside the apartment… I will be back, for sure 🙂

 151. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 152. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 153. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 154. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 155. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 156. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 157. Design-ul garsonierei si faptul ca e foarte spatioasa. E foarte placut si intim seara pe terasa.

 158. Locația, design-ul interior, ambianța camerei, mirosul placut si caldura!

 159. Locatie excelenta. Apartament curat , zona linistita.

 160. Camera a depășit asteptarile. Spatioasa, foarte curata, baia mare, patul comfortabil, lenjerie f curata. Am avut si o camaruta cu o canapea si un loc de servit ceaiul. Micul dejun a fost ok. M-am simtit bine.

 161. Locatie excelenta, voi mai reveni. Nu am crezut ca exista hotel cu cabere antifonate perfect!

 162. Personal foarte amabil ; Lapte cu orez la micul dejun 🙂 ; Camere spatioase, confortabile si curate luna ; Locatie buna.

 163. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 164. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 165. מקום מעולה … בעל דירה נחמד ואדיב, תמיד זמין ותמיד מנסה לעזור (אפילו בעניינים שלא קשורים לדירה) מיקום מעולה יש שדרה של ברים , מועדונים ומסעדות ממש במרחק של דקה הליכה מהדירה , מאובזרת בכל מה שצריך… מסעדה כשרה שנקראת “מקסיקני” נמצאת במרחק הליכה של שתי דקות מהדירה…. מתאים לזוג (גם עד שני ילדים זה בסדר לדעתי) ממליץ מאוד!

 166. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 167. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 168. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 169. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 170. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 171. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 172. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 173. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 174. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 175. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 176. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 177. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 178. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 179. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 180. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 181. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 182. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 183. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 184. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 185. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 186. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 187. A fost foarte curat, foarte bine amplasata locatia in raport cu ce am avut eu nevoie, foarte comfortabil, o primire extrem de calduroasa, foarte amabili. Sunt foarte multumita de serviciile primite. As mai putea adauga ca in imobil se afla chiar si ghidul orasului ceea ce este minunat pt strainii care vor sa viziteze orasul.

 188. Curat, totul nou. La 2 pași de Caru’ cu bere !

 189. Disponibilitatea si ajutorul gazdei in privinta parcarii, apartamentul foarte curat cu toate cele necesare si de foarte buna calitate, baia micuta cu usa glisanta dar foarte curata, patul de foarte buna calitate.

 190. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 191. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 192. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 193. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 194. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 195. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 196. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 197. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 198. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 199. Totul a fost conform imaginilor. Curățenie, confort, utilități, cât și o gazda primitoare. Locul de parcare este gratuit iar accesul la diferite artere principale aproape si usor! Recomand cu încredere.

 200. Apartamentul este foarte curat si spatios. Gasesti tot ce ai nevoie si gazda este foarte politicoasa si de ajutor.

 201. Apartament recent renovat, dotări de ultimă oră de la sanitare la electrocasnice, toate noi și foarte curate. Ambele balcoane sunt închise, paturile comfortabile, aer condiționat pe hol. Condiții de lux !

 202. Multumesc pentru ospitalitate! Curat, confortabil, liniste! Ca acasa! Bravo si pentru serviciul de paza!

 203. Amabilitate, siguranța , curățenie, totul foarte bine organizat . Felicitări !

 204. Un apartament frumos, curat, amplasat aproape de ambasada usa. Gazda foarte amabila si dornica sa ajute.

 205. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 206. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 207. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 208. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 209. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 210. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 211. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 212. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 213. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 214. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 215. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 216. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 217. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 218. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 219. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 220. Locația buna, lângă parcul Herăstrău și relativ aproape de Promenada Mall și alte puncte de interes. Mic dejun variat și proaspăt.

 221. Totul a fost conform ofertei. Mic dejun diversificat si foarte indestulator

 222. Camere curate și confortabile, destul de spațioase. Mic dejun bogat, până la ora 10.00.

 223. Curat, cald, angajatii poloticosi si de mare ajuror ina oferi info cerute.

 224. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 225. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 226. Amplasare,posibilitate parcare,acces usor la obiective turistice.apartamentul amenajat cu bun gust

 227. Very good value for money. Clean, warm, big apartment, in a very good central location.. handover and key return was super easy. Ap

 228. The place was clean and nice it was also spacious.

 229. Totul a fost super! Am avut cateva zilesuperbe aici si cu siguranta revin.

 230. Curățenia, serviciile incluse, piscina, micul dejun foarte variat , totul a fost excelent

 231. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 232. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 233. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 234. Dimensiunea camerei, linistea, pozitionarea fata de centru, amabilitatea personalului, curatenia..

 235. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 236. Confortul camerei, personalul de la receptie, amplasarea locației.

 237. Amplasare unică în Bucuresti(in mijlocul parcului Herastrau), personal f.amabil,mic dejun f.bun,camera si baie mari,saltea buna,curățenie.

 238. Curat, locatie foarte buna, personal prietenos si serviabil

 239. Liniste si curatenie, aproape de centrul Bucurestiului

 240. Camera foarte draguta, spatioasa,curata; patul foarte confortabil, amplasarea foarte ok, aporape de centrul vechi.

 241. Stilul hotelului. E plăcut, intim, amenajat cu bun gust. Personalul amabil. Micul dejun diversificat, frumos prezentat și cu produse de calitate. Locația e extraordinară.

 242. Personalul foarte amabil. locație ultracentrală, perfect pentru cei ce vor in primul rând să se distreze.

 243. Atmosfera deosebita!!!Calitate,Servicii o.k 👍Locatie excelenta….Personal Foarte serviabil!!Apreciez Mult👍👍

 244. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 245. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 246. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 247. Totul foarte bine! Felicitari administratorilor. Voi reveni cu siguranta. Multumesc! 🙂

 248. .Obtii mai mult decat te astepti raportat la pretul platit.

 249. Am stat un weekend aici si prima impresie a fost una foarte pozitiva (desi cazarea era afisata dupa ora 14:00, atunci cand am facut cererea, am specificat ca voi ajunge la ora 9 si au acceptat sa fac check-in-ul atunci). La check-out am avut posibilitatea de a lasa bagajele intr-un loc special pana cand am plecat din Bucuresti. Personalul a fost foarte amabil, foarte deschis si foarte dragut cu noi. Camerele sunt foarte curate, destul de spatioase, la fel si baia. Patul este confortabil, caldura este mai mult decat suficienta (sunt si pături suplimentare in dulap) si un mare bonus sunt si frigiderul, cuptorul cu microunde si cana de incalzit apa pentru ceai sau cafea. Recomand cu toata increderea!

 250. Receptioner foarte amabil. Wifi de buna calitate.

 251. A fost o experiență plăcută, camera spațioasă și curată, la fel și baia, personalul foarte amabil. Camera a fost dotată și cu balcon ceea ce a fost foarte plăcut deoarece în camera nu mirosea a țigări. Locația hotelului a fost de asemenea foarte bună (mai ales că am reușit să ies repede din București la ora 7:30 🙂). Micul dejun foarte bogat și variat. Cu siguranță voi mai reveni.

 252. Este curat.si raportul calitate pret destul de ajustat.recomand pentru calatorii de afaceri.

 253. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 254. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 255. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 256. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 257. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 258. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 259. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 260. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 261. Dimensiunea camerei, linistea, pozitionarea fata de centru, amabilitatea personalului, curatenia..

 262. Micul dejun bogat și gustos. Este self service și îți pui ce doresti.

 263. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 264. Confortul camerei, personalul de la receptie, amplasarea locației.

 265. Totul la superlativ, amabilitatea, disponibilitatea celor care lucreaza la acest hotel, fara rezerve. Inclusiv scartaitul scarilor are farmec.

 266. Pozitia ultracentrala, mobilierul, arhitectura cladirii. Totul la superlativ.

 267. Stilul hotelului, decoratiunile interioare, obiectele de arta, atmosfera melancolica, personalul deosebit de amabil.

 268. Locatie centrala, linistita, curatenie, personal atent, micul dejun f.bun, un pat confortabil. Restaurante f.b. in apropiere. Ne-am simtit f.bine.

 269. A fost bine. Curatenie. Personalul amabil, prietenos. Locatia – foarte buna.

 270. Totul: locul linistit, cochet, personal amabil, curat, grija deosebita pentru turisti!!

 271. Mic dejun bun , suficiente optiuni , alimente proaspete si sanatoase . Personalul , in totalitate , amabil , respectuos si dedicat sa te ajute . Curatenie deosebita . Asternuturi curate . Va multumesc !

 272. Nu mi-a placut faptul ca nu am avut micul dejun inclus. Pentru un hotel de acest gen, micul dejun ar trebui sa fie inclus. In rest totul a fost minunat. Foarte aproape de centru, camera mare, spatioasa si foarte calduroasa.

 273. E super…revin cu placere de fiecare data… E a patra oara cand stau aici….nici nu ma gandesc sa caut alt hotel in Bucuresti

 274. Surprinzator de placut! Tot personalul e foarte dragut! Camere curate, hotelul aproape de centrul vechi.

 275. Promptitudinea receptiei, locatia, pretul foarte bun, check in la orice ora si cafea din partea casei dimineata.

 276. Personalul a fost extrem de util, locatia excelenta si pretul f bun.

 277. Mi-a plăcut faptul ca a fost foarte curat si atmosfera placuta. Patul a fost confortabil si personalul amabil. Recomand cu încredere!

 278. Absolut tot, de la servicii pana la amabilitatea celor din staff

 279. Maria-nicoleta mai 15, 2019 at 5:51 pm

  Personalul a fost foarte amabil, mi-a placut curatenia, lenjeria a fost curata si calcata. Pentru sederea mea scurta a fost excelent.

 280. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 281. Andreeaphilip mai 15, 2019 at 5:51 pm

  Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 282. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 283. Personalul e foarte serviabil,zona este centrala,apartamentul este bine dotat cu tot ce este nevoie pentru o sedere confortabila.

 284. Totul a fost așa cum m-am gindit eu, va recomand cu încredere !

 285. The apartment was big and cozy. Plus the location was great.

 286. A fost curat, locatia este chiar langa Centrul Vechi, temperatura in camera programabila, balcon pentru fumat, lift.

 287. Este cald, este curat, este in centru, primirea foarte prietenoasa. Perfect pentru mine!

 288. Gazda a fost foarte ok, eu inchiriasem apartamentul pentru 2 membrii ai familiei, dar ei m-au surprins si au venit toti adica 5, nestiind ca ar fi trebuit sa anunt in prealabil, dar gazda a fost intelegatoare iar problema rezolvata.

 289. Apartament foarte curat si cu toate dotarile iar panorama este superba.Amplasarea in zona zero foarte aproape de centrul vechi.Rezervati fara retineri si nu veti regreta.

 290. Mi a placut totul in special locatia care este exact la kilometrul 0.

 291. Locația excelentă, acces ușor la mijloacele de transport în comun, baruri, restaurante; Vederea panoramică. Bucătăria utilată pentru cine vrea să-și prepare singur diverse. Gazdă primitoare, comunicare bună.

 292. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 293. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 294. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 295. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 296. Mic dejun bogat!Cafeaua f buna!Piscina frumoasa si curata!

 297. Claudiu-florin mai 18, 2019 at 8:43 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, parcare încăpătoare.

 298. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 299. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 300. A fost un sejur placut, apartamentul este nou, dotat cu tot ce am avut nevoie, iar amplasarea acestuia este chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a unor localuri renumite. Am sa revin cu siguranta

 301. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 302. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 303. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 304. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 305. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 306. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 307. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 308. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 309. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 310. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 311. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 312. Cristianmoroi mai 18, 2019 at 8:43 pm

  Promtitudinea si amabilitatea proprietarului. Raportul calitate-pret excelent. Pentru cei ce doresc un loc curat linistit, relativ central.

 313. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 314. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 315. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 316. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 317. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 318. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 319. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 320. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 321. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 322. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 323. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 324. Okromania2015 mai 25, 2019 at 4:56 am

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 325. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 326. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 327. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 328. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 329. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 330. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 331. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 332. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 333. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 334. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 335. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 336. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 337. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 338. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 339. It was really clean and really nice apartment. Near to everything

 340. Calator_frecvent mai 31, 2019 at 11:48 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 341. Apartament impecabil, frumos amenajat, parcare privata, gazda amabila si prompta.

 342. Apartamentul este foarte frumos, condițiile foarte bune

 343. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 344. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 345. Close to main attractions, subway station, bus station, restaurants.

 346. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 347. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 348. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 349. Bucătăria dotată corespunzător, patul confortabil, spații de depozitare, loc de servit masa, birou de lucru, baia curată, disponibilitatea proprietarului de a-mi da indicatii de check-in chiar și aproape de miezul noptii, restaurante la 50m de locație, magazine… Foarte foarte aproape de Perfect!

 350. Gazda amabila, placuta! apartamentul-o bijuterie!! Curat, bine amenajat, paturile foarte comode, totul a fost perfect!!

 351. the room was exactly as it is in the photos, in a convenient location and quiet area, close to a square, mini market and restaurants, a comfortable bed, clean room, warm water.

 352. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 353. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 354. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 355. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 356. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 357. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 358. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 359. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 360. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 361. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 362. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 363. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 11:38 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 364. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 365. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 366. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 367. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 368. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 369. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 370. Curatenie exemplara absolut peste tot: in curte, in parcare, pe hol, in baie si in camera. Impecabil! Amplasarea, locatia, raportul pret-calitate, camera si baia foarte spatioase, patul extrem de confortabil, amabilitatea personalului. Micul dejun ok.

 371. Parcul/gradina cu veverite si pasari.. camere spatioase si bine dotate (TV plat, veioze directionabile, frigider, fotolii, baie ok).. plase antitantari la geamuri.. taxi-call…

 372. Florin-nicolae iunie 14, 2019 at 1:50 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 373. mic dejun bun, locatie eleganta si aerisita, piscina mare si curata

 374. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 375. Camera in regula, baia poate un pic cam inghiesuita si stramta, dar cu obiecte sanitare noi. Piscina mare, cred ca la dimensiuni olimpice, dar care din pacate nu are o zona cu adancime mica pentru odihna. Poate avantaj pentru inotatori experimentati, nefiind aglomeratie. Parcarea pazita.

 376. Locatie excelenta! Ambianta! Camera in ansamblul ei este minunata!

 377. Personal foarte amabil. Mobilier modern și design plăcut.

 378. Personalul este admirabil. Curățenia este exemplara. Mobilierul este frumos asortat. Camera denota intimitate. Locația este foarte buna. Scurgerea de la duș defecta, se inunda baia cu apă. Multe facilități de mâncare in zona apropiata inclusiv un Mega Image non stop

 379. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 380. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 381. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 382. Mi-a placut totul. Micul dejun nu foarte diversificat dar cu siguranță găsești ceva care sa îți placa. De revenit

 383. Micul dejun a fost variat si foarte bun, personalul foarte amabil

 384. Curatia f ok, nou renovat, staff ul f primitor, mic dejun bogat . Recomand !

 385. Locatie foarte buna daca ajungeti cu trenul in Gara de Nord. Hotelul este situat la aproximativ 3 minute distanta de mers pe jos. Rezervare si plata fara probleme. Curat. Exista posibilitatea alegerii unei camere pentru fumatori.

 386. Amplasarea, este aproape de locul unde trebuia să ajung

 387. Nimic, este un hotel de tranzit. Nu o sa mai revin.

 388. Locatie excelenta, la 5 minute de mers de statia de metrou Unirii si la 8 minute de Centrul Vechi, plin de restaurante si cluburi. Curatenie, casa arata foarte bine, la fel si apartamentul – foarte spatios si amenajat cu gust. Bucataria este foarte mare si bine dotata.

 389. Pozitie foarte buna, relativ aproape de punctele de interes. Apartament foarte spatios, frumos amenajat, confortabil pe termen scurt. Self check-in / check-out. Parcarea nu este posibila in curte, dar am gasit loc pe strada.

 390. Curătenie Apartament foarte spatios, mult peste asteptari. Pozitie aproape de punctele de interes si totusi foarte linistit. Foarte confortabil, totul nou. Checkin si out super simplu. Curtea dotata cu in loc de baut cafea linistit.

 391. Un design modern, elegant, curat, foarte confortabil cu terasa pentru fumători.Servicii de cea mai buna calitate

 392. Totul la superlativ. Multumesc! O sa revin cu placere! Recomand!

 393. Foarte curat, pozitia foarte buna, camera cam mica, dar un plus a fost faptul ca avea balcon. Fetele de la receptie au fost extrem de amabile si mereu cu zambetul pe buze.

 394. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 395. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 396. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 397. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 398. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 399. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 400. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 401. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 402. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 403. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 404. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 405. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 406. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 407. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 408. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 409. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 410. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 411. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 412. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 413. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 414. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 415. Locatie buna, facilitati, pret rezonabil daca iei la reducere

 416. Personal f.amabil si prietenos. Camera f.confortabila. Mic dejun variat. Facilitati spa si piscina excelente.

 417. Înțelegere la rezervări, inițial am solicitat 3 nopți, ulterior la 3 săptămâni, datorită programului încărcat cu concursuri al fiului meu, am solicitat doar 2 nopți… felicit pe aceasta cale pe domnișoara ANA COMAN, super profi, sărut mâna mult, și la booking am găsit înțelegere, nu am fost penalizați pt 1 noapte data jos…in rest TOT CONFORTUL CUM NE A OBIȘNUIT RAMADA PLAZA….E PRIMA OPTIUNE CAND VENIM IN BUCUREȘTI…. RECOMAND 100%

 418. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 419. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 420. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 421. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 422. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 423. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 424. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 425. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 426. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 427. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 428. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 429. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 430. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 431. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 432. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 433. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 434. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 435. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 436. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 437. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 438. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 439. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 440. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 441. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 442. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 443. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 444. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 445. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 446. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 447. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 448. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 449. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 450. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 451. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 452. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 453. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 454. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 455. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 456. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 457. Parcul Cismigiu e efectiv in spatele blocului ! 🙂 Deci,locatia e super!!

 458. Locatia excelenta, apartamentul curat, utilat cu tot ce trebuie, ne-am simtit ca si acasa.

 459. Good location near park Cismigiu and Sala Palatului. Very kindly and pretty host Ana. Comfortable beds.

 460. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 461. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 462. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 463. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 464. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 465. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 466. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 467. nu am avut mic dejun. in rest a fost totul wow. nu ma așteptam

 468. Locatia este foarte buna. Exact in centrul orasului intr-o zona linistita inconjurata de cladiri istorice. Totul este absolut nou si mobilat cu bun gust. Terasa are masuta si scaune unde iti poti savura cafeaua in liniste. Bucataria este utilata modern iar baia este suficient de spatioasa. Patul are saltea confortabila cu lenjerii noi noute. Voi reveni cu siguranta.

 469. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 470. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 471. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 472. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 473. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 474. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 475. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 476. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 477. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 478. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 479. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 480. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 481. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 482. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 483. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 484. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 485. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 486. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 487. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 488. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 489. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 490. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 491. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 492. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 493. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 494. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 495. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 496. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 497. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 498. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 499. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 500. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 501. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 502. Un apartament foarte frumos asezat intr-o poziție excelenta!

 503. Amplasare excelenta, liniste, curatenie, gazda amabila

 504. Functioneaza totul, este curat, aparatul de aer conditionat fff silentios,patul foarte confortabil. 5′ pana la statia de metrou Eroilor.

 505. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 506. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 507. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 508. Locul unde este amplasat apartamentul , apartament mare , serviciu de paza.

 509. Pret, curatenie, confort, liniște, siguranta, balcon deschis, bucatarie echipata, gazda. Totul.

 510. Curățenia, locația bună, personalul foarte amabil și prompt, loc de parccare am gasit imediat, ustensile de gatit curate pentru cei ce doresc sa-si gateasca ceva, aer conditionat, camera decorata cu bun gust.

 511. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 512. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 513. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 514. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 515. It was a huge apartment, the owner was waiting for us at the arrival and the parking spot was booked. Very good place and apartment especally when you go with a car. Very polite and helpfull owner. 10 min walk from the old town where you find pubs restaurants night club and everything.

 516. Very good position, excellent for a group of friends,lot of space.

 517. Conditiile de cazare au fost foarte bune, proprietara a fost amabila si raportul bun calitate-pret.

 518. Apartamentul destul de curat,gazda e extraordinara,destul de aproape de tot ce ti doresti

 519. Localizarea este excelenta. Este usor sa gasesti restaurante aproape. Foarte aproape si comod pentru cine doreste sa viziteze muzee, centrul vechi. Nu este necesar nici un mijloc de transport. Doamna Doina este foarte amabila si simpatica.

 520. Apartamentul este central, fiind foarte aproape de centrul istoric. Modern mobilat si spatios, iar bucataria este echipata corespunzator cu tot ce este necesar.Gazda a fost foarte draguta, a raspuns imediat cerintelor mele de a ajunge la o anumita ora pentru preluarea cheilor. Recomand cu caldura!

 521. Apartament extrem de curat, spatios si confortabil in zona linistita aproape de centrul vechi.Gazda amabila si primitoare, totul a fost la superlativ.

 522. Locația foarte bună. Aproape de obiectivele turistice.

 523. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 524. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 525. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu “pretentii”

 526. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 527. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 528. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 529. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 530. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 531. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 532. Totul a fost excepțional.camera foarte mare cu mobilier din lemn masiv, foarte elegant,patul imens si confortabil,baia extraordinară. Personalul mi a depășit toate asteptările, a fost foarte pregatit si seeviabil.felicitari.merita 4 stele cu desăvârșire.

 533. Curățenie totală,personal super drăguț, liniște si camere superbe .am apreciat foarte mult de aceea am revenit si a doua oara. 🤗🤗

 534. Aspect vintage al camerei, baia fff frumoasa si incapatoare, mobila din lemn masiv. Terasa Astrodom de la et 5, seara, este superba si intima.

 535. Ap este mare , curat , ordonat cu multe spatii de depozitare Bucataria super utilata

 536. Totul a fost de nota 10, curatenie, discretie, amplasare, dotari.

 537. Very nice apartment – clean, new furniture, good repair, there is everything you need and even more. Special thanks to the owner – he met us, helped with parking, accompanied during the stay. It was a big unexpected pleasure to have welcome drinks. We definitely recommend this apartment and we’ll take it again next time in Bucharest!!!

 538. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 539. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 540. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 541. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 542. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 543. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 544. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 545. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 546. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 547. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 548. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 549. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 550. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 551. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 552. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 553. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 554. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 555. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 556. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 557. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 558. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 559. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 560. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 561. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 562. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 563. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 564. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 565. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 566. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 567. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 568. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 569. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 570. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 571. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 572. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 573. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 574. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 575. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 576. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 577. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 578. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 579. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 580. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 581. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 582. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 583. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 584. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 585. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 586. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 587. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 588. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 589. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 590. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 591. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 592. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 593. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 594. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 595. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 596. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 597. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 598. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 599. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 600. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 601. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 602. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 603. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 604. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 605. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 606. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 607. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 608. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 609. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 610. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 611. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 612. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 613. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 614. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 615. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 616. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 617. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 618. The perfect place to stay in when visiting Bucharest. Our room and the bathroom were very comfortable and perfectly clean. There also is a fully equipped kitchen with a wide range of different spices and basic cooking ingredients free to use. If you need to do some laundry, the flat even includes a washing machine. Within walking distance, you can reach countless bars, restaurants, parks and important sights. What made our stay especially enjoyable, however, was the host. Dan is really attentive and helpful and really does everything to make you feel welcome. He and his friend own two other hostels in Bucharest where they organize special events, including dinners or yoga sessions. All in all, we have had a perfect stay here in Bucharest, not least due to Dan and his incredible hospitality.

 619. Apartament renovat recent foarte aproape de universitate si centrul vechi

 620. Foarte curat si amenajat cu gust,gazda foarte prietenoasa,totul ok

 621. The apartment is very close to the old city center, just a few minutes by foot. It’s new and that applies to every aspect: bathroom, bed, mattress, pillows and linens, kitchenware, etc. The owner is very polite and was very easy to talk to. The apartment is quiet and there are plenty of restaurants and cafe’s nearby. I really liked the cleaning detail.

 622. The location is perfect. Piata Romana ( or Roman Plaza) metro station is just 30 seconds away by walk and this makes it really convenient to travel anywhere in Bucharest. It is on the main road and has lots of shops and other points of interests nearby. The room itself was good and the amenities provided were really good. The host was very nice and kind. If you want a room at good place which is near to metro and Old town as well, then select this one.

 623. I would definitely recommend this property! It is very close to the city, all facilities needed are present, its clean and the landlord is fantastic. We had some difficulties during our stay to which anticipated perfectly. He is very helpful and kind.

 624. Great and full equiped Apartment in the City centre. Very clean. Uncompliceted handover of the keys. Very central at Piata Romana, a central place with Metro, bus stop direct to Airport, McDonalds and Co.

 625. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 626. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 627. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 628. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 629. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 630. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 631. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 632. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 633. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 634. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 635. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 636. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 637. Great location just a street away from the busy old city. Very stylish newly refurbished and spacious apartment forwith great facilities and thoughtful touches like an espresso machine and hairdryer. The bedding was comfortable and the apartment was spotless. Definitely the best place we have stayed in and great value for money!

 638. It was pretty easy to locate the apartment following the instructions from the host. The apartment was modern with good facilities in a great location in the old town. We parked at university parking which was easy, close, secure and very reasonable for city centre parking (around £16 I think). You enter the lobby to the apartment via a code supplied by the host then use another code to open a lockbox outside the apartment. It’s located on the 1st floor and a lift is available but is pretty small. Overall very pleased with our stay at the apartment and I would recommend staying here

 639. Instructions to find the apt and the key were sent on whatsapp, clear and illustrated by photos. the location is perfect, central but quiet. beautifully designed and furnished. kitchen is fully equipped!

 640. The best apartment we have ever stayed in, had all the supplies we needed-dishes soap, coffee machine, towels, iron, I can go on and on-basically anything you can think of. Very clean and so pretty. We did’t think it would be as good as it looked in pictures, but it’s even better. It has everything you want in an apartment and more+ great location. Recommending to anyone.

 641. Sehr gute Kommunikation mit der Gastgeberin. Check In unkompliziert. Tolle Lage der Wohnung, welche selbst sauber und gut ausgestattet war.

 642. Центр города, тихое уютное место, чистота в квартире, все есть, даже пластыри и зубная щетка . И кстати советую посетить итальянский ресторан сразу возле квартиры. Очень вкусно и не дорого

 643. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 644. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 645. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 646. A fost liniste, situat aproape de centru, curatenie in camere si tot strictul necesar, pretul foarte ok, singurul lucru necesar ar fi un gel de dus in rest nota 10

 647. E un loc liniştit şi civilizat, se respectă ora de linişte, după 22 nu mai e gălăgie, e plăcut!

 648. Camera mi s-a parut potrivita pt pretul pe care l-am platit dar nu am mai gasit locuri pt urmatoarele nopti.

 649. Amplasarea hotelului a corespuns atât nevoilor mele din acel moment, dar , în general locația este plăcută și liniștită, apropierea de obiective turistice interesante o face atractivă.

 650. A fost o experienta foarte placuta , nici nu am crezut ca totul va fi atat de bine , curatenie in camere , un personal foarte dragut si amabil , usor in ajuns la locatie . Felicitari , cu siguranta cand voi reveni in Bucuresti tot aici ma voi caza

 651. Curatenia, lenjeria si prosoapele de calitate. Am fost reticent cand am facut rezervarea dar am avut o experienta placuta.

 652. Este o locație excelenta ,proprietari foarte amabili .Ma voi întoarce cu drag mereu .Recomand ..

 653. Locatia excelenta, gazda foarte eficienta, buna comunicare, gradina foarte utila si relaxanta. Un loc linistit si foarte bine pozitionat (la doar 2-300 m de destinatia mea).

 654. Totul, incepand de la primul apel telefonic pt confirmarea rezervarii si pana la felul in care am fost tratati!

 655. Amplasamentul ultracentral si faptul ca am primit cheile dimineata la prima ora.

 656. Locatia,amabilitatea gazdei care ne a primit la ora 12, curat lună

 657. Apartamentul mi-a depasit asteptarile. Fiind un pret mic, ma asteptam ca si calitatea sa fie la fel, insa s-a intamplat contrariul. Amplasarea a fost excelenta, cu un Mega (supermarket) la nici 2 min, locul a fost foarte curat, si de asemenea liftul foarte folositor, fiind cazati la etajul 4. Nu cred ca as fi putut cere mai mult de la un astfel de loc. Foarte modest, curat si placut, pentru cineva in trecere si fara pretentii.

 658. Foarte aproape de multe obiective turistice, parcuri,etc

 659. Locatia este dotata cu bucatarie si cu dozator de apa pe casa scarii. Camera mi s-a parut confortabila. Locatia este in apropiere de parcul Carol si la doua statii distanta de statia de metrou (se poate lua autobuzul 117 care circula din aprox. din 5 in 5 min). In apropiere este un restaurant Buisniess, unde mancarea a fost foarte buna si pretul ok.

 660. Totul a fost minunat. Gazda foarte drăguță, personalul deosebit de amabil.

 661. Nu au fost incluse si servicii de masa! Totul a fost excellent! Gazda supeer!!!

 662. Mi a plăcut locația si persoana cu care am luat legatura, care a fost foarte amabilă.

 663. Totul a fost in regula! Confortabil, priveliste frumoasa, gazda primitoare!

 664. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 665. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 666. baia și ștergarele destul de curate, revistele gratuite foarte utile, aparatul de aer condiționat foarte puternic!

 667. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 668. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 669. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 670. locatia foarte buna,pret foarte bun,dotari suplimentare neasteptate,bauturi racoritoare si bere in frigider,curatenie.

 671. Mi-a plăcut locația (fiindca aveam treaba in zona) și camera arată destul de bine, dar prefer să stau putin mai departe în condiții mai bune.

 672. Locația este perfecta pentru petrecerea câtorva zile în Bucuresti. Drept dovadă, am revenit după câteva zile.

 673. Locatie excelentă. Spațios. Gazdă prietenoasă și de ajutor. Am solicitat un fier de călcat și am primit (deși am fost avertizat că nu există masă de călcat).

 674. vederea din balcon este superba! Apartamentul este spatios!

 675. A fost foarte frumos! O sa mai revin cu foarte mult drag !

 676. Good price, excellent location for Cismigiu and Old Town All facilities needed for a base to explore Bucharest

 677. Perfect size for one person, the location quite funky and not loud at night

 678. Хорошее место, близко к центру и вокзалу. Хозяин оперативно отвечал на все вопросы по Вотсап. Все условия есть и даже кондей 😀

 679. Condiții foarte bune, camera spatioasa, baia mare. Personalul seriozitate. Nu am avut mic dejun dar am servit pranzul in restaurant si a fost foarte gustos.

 680. Camera a fost spațioasă. Presiunea dusului excelenta. Este situat relativ aproape de complexul comercial Carrefour Orhideea și de AFi Cotroceni.

 681. Locație excelentă într-o zonă cu puține oferte de cazare. Lângă stația de metrou Grozăvești și lânga stația de tramvaie Pod Grozăvești.

 682. – flexibilitatea personalului de a negocia ora de check in (19 in loc de 12)

 683. Foarte bine amplasata ca si locatie, langa Biserica Alba care e foarte frumoasa, in centrul capitalei si foarte aproape de Ateneu si Universitate. E o garsoniera ok, curata, situata intr-un bloc mai vechi, cu un lift cu grilaj, din acela vechi 🙂 aduce putin aminte de aerul vechi al Bucurestilor de altadata 🙂

 684. Totul a fost bine..liniste ,curățenie ,am avut parte de o noapte odihnitoare

 685. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 686. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 687. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 688. -The hotel is close to the subway station (10 minutes) -The decor in the room is very cute and the bed it’s comfortable.

 689. great location , the fact that I could check in during the night was a plus . really good experience overall

 690. The apartament was very clean, pretty and cosy. Next door we found a cool bar with a nice garden.

 691. Apartament foarte curat si foarte bine dotat. Totul pare nou. Zona super. Doar plus la toate capitolele!

 692. Apartamentul este foarte curat, spatios, utilat cu tot ce trebuie. Cu siguranta, vom reveni.

 693. Mi-a placut foarte mult apartamentul, m-am simtit foarte bine.

 694. Apartamentul este central, fiind foarte aproape de centrul istoric. Modern mobilat si spatios, iar bucataria este echipata corespunzator cu tot ce este necesar.Gazda a fost foarte draguta, a raspuns imediat cerintelor mele de a ajunge la o anumita ora pentru preluarea cheilor. Recomand cu caldura!

 695. Apartament extrem de curat, spatios si confortabil in zona linistita aproape de centrul vechi.Gazda amabila si primitoare, totul a fost la superlativ.

 696. Locația foarte bună. Aproape de obiectivele turistice.

 697. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 698. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 699. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 700. Camere spatioase, foarte frumoase. Singura problema e locatia greu accesibila.

 701. Curatenie, personal amabil, camera frumos decorata

 702. Locatie retrasa si linistita. Nu servesc mancare dar au un living mare cu mese unde poti manca ce ai comandat. Personal amabil.

 703. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 704. locatie draguta foarte aproape de centru cu o terasa frumoasa cu panorama spre centrul orasului si la un pret foarte bun .

 705. Locația apartamentului este ultra-centrală! Doar 8 min.de mers pe jos până la Teatrul Național și Piața Universității! Living f mare, cu 2 paturi single + 2 canapele! Și încă 1 pat dublu în dormitor! Televizor f bun, diagonala de 1m sau 1.20m! Apartament excelent pt un grup de 4-6 persoane!

 706. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 707. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 708. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 709. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 710. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 711. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 712. The apartment is very well located and you can’t beat the price. Good restaurants with nightlife are just outside the apartment. You can hear the nightlife so if you are sensitive to noise you should bring earplugs.

 713. The host is very friendly, supportive and the location is great just at the entrance of the old town pedestrian area.

 714. Exceedingly friendly and could not have been more helpful or accommodating before our stay or on arrival. The flat is in a great location with good views from the balcony. It is lively outside but quiet inside so caters for all needs.

 715. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 716. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 717. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 718. Situata foarte aproape de centrul vechi, este o garsoniera cocheta, curata și utilata cu tot ceea ce îți trebuie pentru a te simți ca acasă. Gazda, Delia, este o doamna foarte amabila si gata oricând sa te ajute cu tot ceea ce îți este necesar pentru a-ți face sejurul cat mai confortabil.

 719. O familie primitoare, foarte atenți cu fiecare detaliu.

 720. A fost incredibil. O gazda și o căsuță scoase cu totul din contextul unui București frustrat și obosit. O persoană caldă, binevoitoare cu un apartament fenomenal. Totul ne a asigurat ca am avut cel mai bun mini concediu din ultimii ani. Cu proxima ocazie voi reveni tot la Delia. Multumim! Mulțumim! Va pupăm cu mult drag.

 721. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 722. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 723. Conditiile excelente,foarte curat,mi-a placut ,,maxim”,multumesc!

 724. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 725. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 726. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 727. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 728. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 729. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 730. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 731. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 732. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 733. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 734. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 735. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 736. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 737. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 738. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 739. Totul a fost conform așteptărilor . Iar faptul că la sosire am găsit mici detalii precum niște cafea in dulap , câteva pastile de detergent a fost o surpriză agreabilă!

 740. Mobila noua, curat, gazda a fost foarte amabila. O casa cu doua etaje cu parcare privata dupa poarta. Sunt 2 Tv

 741. Locatia este foarte buna, accesibilitate usoara pentru mijloacele de transport in comun. Camerele mari, spatioase si foarte curate. Propietarul vilei foarte amabil si ajutator , o persoana deosebita. Recomand cu mare drag Central Green Villa.

 742. Găsești aici tot ce ai nevoie sa te simți ca acasa

 743. absolut totul, confort , curatenie, dotari si amenajare apartament pana in cele mai mici detalii, pozitie intr-o zona foarte linistita , o terasa enorma umbrita si f linistita, parcare gratuita in fata locatiei, proprietarul foarte amabil. Desi am venit cu alte probleme, cazarea mi-a creat senzatia de concediu .

 744. Totul, gazde foarte primitoare . Zona extraordinara la câțiva pași de Herăstrău.

 745. Locatie excelenta, personal foarte amabil si prietenos, curatenie! Recomand!

 746. Totul a fost foarte bine.Vom reveni, cu siguranță!

 747. Location. The Room was very spacious and the host was 10 Stars.

 748. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 749. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 750. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 751. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 752. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 753. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 754. O locatie excelenta!amplasare foarte buna,curatenie exemplara si o familie minunata!

 755. The apartment is located close to the bus stop from the airport shuttle, and in the historic center. The apartment is fantastic, with a really nice decoration. The kitchen and the bathroom are great. And Cristina is an amazing host, we had an issue during our trip and she went above and beyond to assist us with it. We couldn’t be happier to have chosen this place. And next time we come, we’ll definitely stay here again.

 756. Excellent location right in the Old Town. Cristina very easy to deal with and communicate with. Room was modern and with satellite television. Also, very good value.

 757. Totul a fost excelent! Studioul, gazda, unde este amplasat, facilitati!

 758. Cetățenie, intim, confortabil, liniste iar balconul face sejurul si mai placut

 759. Curatenie impecabila. Apartament echipat cu tot ce e necesar si chiar mai mult. Locatie foarte buna.

 760. Îmi place locația, curățenia si tot confortul camerei! Am mai stat aici si revin de fiecare dată, când trebuie să vin în București.

 761. Locatia, in padure, liniste, cu personal foarte amabil

 762. Locația hotelului, departe de aglomerația capitalei, camera mare, curățenie, lenjeria și prosoapele imaculate, patul si pernele confortabile. Dotările, mobilierul…totul a fost la superlativ.

 763. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 764. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 765. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 766. Superrr !!! Totul e cu adevărat la superlativ : confortabil, decorat cu mult bun gust, poziționat foarte bine, liniștit… Recomand cu încredere… cu siguranță revin !!!😀

 767. The apartment is located in the city center. The owners are very friendly and warm!

 768. From the moment we stepped inside we felt a very positive vibe! Even if its a relatively small apartment it has it all! It’s COZY, CLEAN,ELEGANT & BEAUTIFUL DESIGN ! I highly recommend it !

 769. Locație perfecta. Terase cu mâncare bine gătită și preturi convenabile. De exemplu Taverna Covaci, City Grill

 770. Apartamentul a fost curat, pozitia excelenta. Este utilat . Cu siguranta ma voi intoarce .

 771. Gazda a fost amabila si s-a straduit sa ne ofere maxim de confort

 772. Un apartament micuț si elegant. Foarte curat si modern , dotat cu tot ce trebuie pentru a petrece câteva zile în frumosul Bucuresti. Priveliștea de la geam este una chiar drăguță, dimineata având ocazia sa te bucuri de ea împreună cu micii prieteni ce vin sa isi ia micul dejun de pe pervazul ferestrei. Apartamentul este central si foarte aproape de metrou. Cu siguranta voi reveni.

 773. Aceasta locatie este una dintre putinele apartamente/garsoniere in care am stat cazat si arata fix ca in poze. Prin urmare nu au fost surprize neplacute, lucru pe care l-am apreciat deosebit de mult. O surpriza totusi a fost si anume o sticla cu apa plata pusa la rece, mai ales ca afara era foarte cald. In rest camera aranjata cu mult bun gust, culori relaxante, iar patul foarte confortabil, am dormit excelent. Curatenie peste tot. Cat despre gazde, foarte primitoare, primitul si predatul cheiilor a fost facil. Va multumesc si.. voi reveni!

 774. The apartment is just as promised in the title – very cosy! Refurbished apartment, quite comfortable, just at the centre.. I couldn’t ask for more!

 775. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 776. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 777. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 778. I loved the location of the apartment. Very close to the public transport. The apartment was sparkling clean and it is very well equipped with everything you’d possibly need for your stay.I highly recommend this apartment for future guests.Thank you, it was a pleasure!

 779. We stayed twice, at beginning and end of time in Romania and both times the host Madalina couldn’t have been more helpful. The apartment was spotlessly clean and really Comfortable. There was an added bonus of a lovely terrace and it was in a great position to look around Bucharest old town.

 780. Loved the terrace. Very comfy bed. Spotlessly clean.

 781. Curatenia, amplasarea foarte buna, apartamentul este spatios si curat, bucatariaeste dotata cu aragaz si vesela .

 782. The apartament has an amazing view, two bedrooms and a living room, with balconies on each room. It is very clean, but it could use some extensive renovations. I would also recommenddoing something about the beds and linnens. The smell of old and stale wasn’t very pleasant.

 783. The view from the window was incredible (all 3 rooms have own terrace). The host – Andrei is really nice guy, rules of accomodation are clear and fair.

 784. Locatie excelenta, apartament bine utilat si foarte confortabil; procedura de check-in foarte facila. Recomand pentru orice tip de sejur.

 785. Patul a fost confortabil, curatenie extraordinara, apartamentul este deosebit, design minunat. Ospitalitate deosebita, gazda a fost deosebita, am comunicat foarte usor si deschis, s-au interesat de nevoile noastre. Bucataria utilata cu tot ce e nevoie. Localizare excelenta, centrala, supermarket foarte aproape, restaurante, tot…!

 786. The apartament is in an old Bucharest building right in the centre. Besides the location, the apartament looks amazing and is very spacious. Clearly recommend and will be back!

 787. Personal amabil, curățenie, foarte multe spatii de depozitare, pat și canapea comode. Apartament spațios (exceptând bucătăria), frumos amenajat pentru un apartament într-un bloc vechi.

 788. Locatia centrala acces f bun la mijloace de transport aparatul de cafea – face cafea f buna detalii care te fac sa te simti “acasa”

 789. Totul a fost ok. Curatenie in apartament, spatiu sepatat pentru dormit, liniste in zona. Pozitia centrala, aproape de magazine si restaurante.

 790. Apartamentul este dragut, curat si se afla intr-o zona linistita, f aproape de statia de metrou. Proprietarii sunt foarte amabili.

 791. Apartament curat,dotat cu tot ce ai nevoie, aproape de stația de metrou , zona liniștită. Voi reveni.

 792. Apartamentul este curat, bine întreținut, se afla intr-o zona liniștită. Nu ne-a lipsit nimic.

 793. Confortul apartamentului, bunul gust cu care este amenajat, patul super confortabil, bucatarie pentru gatit de la chestii simple pana la chestii complicate, apartamentul este larg, aria de zi si de luat masa langa televizor dragute, lumanari plasate in camera de baie mi.au adus aminte sa ma rasfat,

 794. Apartamentul a fost ca in poze,si curat. Vederea de la balcon a fost placuta, vom reveni si cu alta ocazie.

 795. Andrei a fost disponibil pt check-in desi am ajuns cu intarziere. exista aparat de cafea si capsule in apartament. locatia super, curat, amenajat simplu si cu bun gust

 796. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 797. Cafea de calitate in camere, ceai si apă imbuteliata la discretie. Camere foarte spatioase.

 798. Micul dejun foarete diversificat si consistent. Locatie ok.

 799. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 800. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 801. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 802. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 803. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 804. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 805. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 806. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 807. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 808. Totul a fost peste asteptari. Intregul apartament este foarte bine dotat si utilat, foarte spatios si foarte curat. Este situat intr o zona linistita. Proprietara a fost foarte amabila. Cu siguranta, voi reveni!

 809. Apartamentul este foarte frumos decorat, amplasat pe o straduta linistita si ofera acces facil catre centru. Patul este extrem de comfortabil, baile sunt curate si au echipamente sanitare de calitate.

 810. Totul : liniște, curățenie, amplasare, intimitate. Comunicarea cu doamna proprietar.

 811. Pozitionarea a fost foarte buna si curatenia la fel. Este excelent pentru un weekend de petrecere in Centrul Vechi al Bucurestiului. Pretul a fost bun pentru centrul Bucurestiului.

 812. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 813. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 814. A fost minunat totul,bucataria super bine dotata,cu tot ce ai nevoie,curatenie,confort si relaxare,zona linistita numai buna pt cei in tranzit sau cu treaba in oras, aproape de punctele cheie ale capitalei iar gazdele super de treaba si primitoare.

 815. A fost foarte curat si confortabil, proprietarii au fost foarte amabili! Recomand cu incredere!

 816. Atitudinea extrem de amabilă a gazdelor. Chiar s-au oferit să mă preia de la Otopeni, fiind în drumul lor. În plus, deși am ajuns spre ora 22.00, când magazinele din zonă erau închise, m-au dus cu mașina la un supermarket non-stop! Am apreciat curățenia deosebită și faptul că nu-ți lipsește nimic în apartamentul pe care-l pun la dispoziție. E o locație apropiată de Otopeni și Ambasada SUA. Deci, pentru cineva care merge pentru viză, e o alegere excelentă! Recomand cu căldură! (că și căldură am avut din plin, deși am fost în decembrie! 🙂

 817. Primire calduroasa , amplasare buna, camera curata si confortabila. Raportul pret / ceea ce s.a oferit , a fost unul corect.

 818. Foarte curat, confortabil, foarte aproape de centrul vechi ( maxim 10 min.pe jos), personalul dragut. ..

 819. Raport calitate/preț ok. Aproape de centru. Parcare gratuită. Mic dejun acceptabil. Consumabile gratuite.(inclusiv papuci)

 820. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 821. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 822. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 823. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 824. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 825. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 826. Gazda a fost foarte amabila si s-a pliat pe programul meu. recomand cu caldura!

 827. Apartament spațios ,modern mobilat, utilat, curat ,gazda foarte amabilă.

 828. The apartment was very well structured, had quality furniture and all needed appliances.

 829. Locația a fost aleasă de mine funcție de apropierea față de zona mea de interes, deci inevitabil, foarte bună. Nu se oferă mic dejun. Curat, confortabil, chicineta este bine dotată.

 830. Mic dejun nu am avut iar locatia mi-a placut in mod deosebit: amplasarea(aproape de Targul de Craciun);patul foarte mare si salteaua excelenta;bucataria bine utilata(am folosit si cuptorul cu microunde).

 831. Buna ziua.In primul rand tin sa precizez ca locatia e fenomenala din toate punctele de vedere ,este foarte usor sa ajungi in doar cateva minute in cele mai frumoase locuri din bucuresti. In ceea ce priveste apartamentul va pot spune ca este peste asteptarile oricarei persoane tinand con de pretul supwr decent pe care-l are afisat este pur si simplu tot ce-ti doresti “Patul este senzatie “spre deosebire de hotelurile cu 5 stele plus. Deci din partea mea aveti un mare 10 plus.Cu siguranta voi reveni

 832. Deoarece am tinut neaparat sa ap parcare asigurata, am fost condusi la un alt apartament nou, putin mai sus aproape de Bulevard, pozitia foarte buna, nu se aude galagie .Mobilier de calitate, electrocasnice noi, tv smart etc . A fost super. Multumim d-nei Raluca

 833. Apartament foarte curat si mobilat cu foarte bun-gust. Intrarea in metrou se afla chiar in fata scarii. Neasteptat de linistit in conditiile in care se afla pe un bulevard aglomerat. Gazda este foarte primitoare, amabila si de mult ajutor.

 834. Curățenia, modul în care arata apartamentul, amabilitatea deosebita a gazdei

 835. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 836. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 837. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 838. Totul a fost la superlativ! Am obtinut ft usor informatii despre tot ce am avut nevoie pt a ne putea caza..locatia ft faina..decorata cu bun gust,curatenie,bucataria si baia dotate cu tot ce e necesar pt a te simti ca acasa! Multumiri si felicitari!!!!

 839. Apartament foarte frumos și curat. O sa revenim cu siguranță.

 840. Totul a fost perfect! La fel ca de fiecare data cand merg aici. Recomand !

 841. Incepe sa fie invechit hotelul(camerele) , dar spa.ul e #1 din Bucuresti, oamenii is f primitori si amabili , mancarea excelenta, parcare gratis…calitate pret mult mai bun ca la orice hotel din Buc..

 842. Totul, de la felul în care e totul pus la punct, cu detalii, pana la faptul că e cald in camera, parcarea gratuită și micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil si profesionist!

 843. Check it instant , la fel check-out. Room Service foarte rapid cu produse proaspete si de calitate. Piscina interioară și foarte mult cea exterioară.Foarte relaxant in apa calda la 0 grade afara. Micul dejun foarte diversificat.

 844. Camera, micul-dejun, curatenie, restaurante hotel, bar hotel.

 845. Micul dejun, personal amabil, restaurante bune, spa curat, pat confortabil

 846. Totul este foarte bine de fiecare data cand revenim!

 847. este o locatie cocheta , am primit fructe , apa imbuteliata si pliculete de cafea . Cireasa de pe tort a fost curtea interioara foarte placuta.

 848. Preluarea cheii este foarte practica, ma bucur ca se gasesc astfel de cazari si la noi, pentru ca nu implica deranjarea proprietarului la ore nepotrivite. Locatia este decorata placut, cu simt estetic si atmosfera, in general, este extrem de primitoare. Se denota o grija speciala pentru turist prin micile gustari pregatite, ideale pentru diminetile in care va aflati “in graba”, pliculetele de ceai si cafea, apa, papucei de casa, halat, uscator de par. De multe ori cazarile la hotel nu sunt suficient de primitoare precum aceasta. Mica terasa exterioara este extrem de utila si frumoasa prin simplitatea sa. Zona este ideala, aproape de Piata Romana, Calea Floreasca, Stefan Cel Mare, prin urmare gasiti o multime de restaurante și bistro-uri cochete. Desi nu exista loc de parcare special alocat, se poate parca in imprejurimi.

 849. Locație excelentă,aproape de metrou. Apartamentul este spațios și are o grădină foarte drăguță

 850. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 851. This is an apartment and doesn’t include breakfast. We went to the little supermarket around the corner and made our own breakfast. We stayed at this lovely apartment last year so we knew what to expect. I hope to go back to this same apartment next time I visit the beautiful city of Bucharest.

 852. The apartment is big and designed nicely. The location is gteat: 5-10 minutes of walk to old town. Very quiet. Has a private park. Has a jacuzzi, shower stall and 2 restrooms Very good value for money.

 853. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 854. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 855. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 856. Este in loc extrem de primitor. In ultimii 4 ani de cate ori am ajuns in Bucuresti si a fost liber I am preferat. Este curat, proprietarul extrem de dragut, are toate facilitatile pentru in sejur de 2-3 zile. Recomand din toata inima!

 857. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 858. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 859. Locatie ok,gazda primitoare.Nu exista cafea.La pretul dat ma asteptam sa fie,cum am primit si in alte locatii.Se aud vecinii prin pereti. Curatenie acceptabila. Salteaua patului din dormitor este cam tare.

 860. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 861. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 862. A fost confortabil patul . Camera bine încălzită . Este foarte curat . Apa calda la dus . Mulțumesc totul a fost Ok

 863. Mic dejun compket. Personal f.amabil. servicii complete de inalta calitate.

 864. Totul a fost la superlativ. Merită toți banii, personal foarte amabil, camera foarte călduroasă și confortabilă, patul super confortabil. Suntem foarte mulțumiți de acest hotel și cu siguranță vom reveni.

 865. Incepe sa fie invechit hotelul(camerele) , dar spa.ul e #1 din Bucuresti, oamenii is f primitori si amabili , mancarea excelenta, parcare gratis…calitate pret mult mai bun ca la orice hotel din Buc..

 866. Totul, de la felul în care e totul pus la punct, cu detalii, pana la faptul că e cald in camera, parcarea gratuită și micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil si profesionist!

 867. Check it instant , la fel check-out. Room Service foarte rapid cu produse proaspete si de calitate. Piscina interioară și foarte mult cea exterioară.Foarte relaxant in apa calda la 0 grade afara. Micul dejun foarte diversificat.

 868. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 869. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 870. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 871. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 872. Cobrar el dinero fue muy eficiente y nos dejó poquito más de tiempo del check-out

 873. The flat itself has a decent size. Kitchen although small it has everything you need to cook. The balcony is a great place to spend the afternoon while drinking coffee. overall a good experience!

 874. Locație foarte bună, liniște, gazdă primitoare și atentă la nevoile noastre.

 875. Apartament curat cu toate dotarile esentiale. Priveliste minunată.

 876. Sky home is perfect for vacation. Near the heart of the city. Amazing view. Otilia so kind and helpfull. Thank you for everything. !!!!! We felt like home

 877. Excepțional din toate punctele de vedere. Locația este ideala pentru familii și nu numai, curățenie de excepție, toate dotările necesare pentru a te simți ca acasă. Mulțumim gazdei ospitalier și extrem de amabila.

 878. Everything was very good. Best place ! Very clean , all facilities that you need. The host was very kind and helpful. Just perfect!

 879. Przestronne mieszkanie, bardzo wygodne łóżka, bardzo dobrze wyposażone we wszystkie niezbędne rzeczy. Mieszkanie czyste i zadbane i ciepłe. Bardzo dobra komunikacja z centrum, blisko do sklepów. Właściciel bardzo opiekuńczy i miły. Rzadko spotykam tak dobre noclegi w rozsądnej cenie. Ten był idealny.

 880. Un apartament frumos, dotat cu tot ce este nevoie. Foarte curat si spatios. Este pozitionat in centrul vechi pe o strada plina cu restaurante si cluburi. Recomand!

 881. The location of the property is the real selling point – you will not have to walk far to get anywhere. The owner Vladimir was also very helpful and communicated well. The flat itself is serviceable and there has been obvious effort to make it nice.

 882. The size of the apartment is great; we had 3 people travelling in total and it meant that we all had our own bed for the night. Good location; lots of cafes/bars/shopping to do in the surrounding area. The host was more than accomodating; willing to help us with luggage storage so we could sight see after check out that day.

 883. Apartamentul este foarte frumos, curat, locatia f buna.

 884. Totul a fost excelent. Întregul mobilier este nou, apartamentul este echipat cu tot ce este necesar. Locația este ultracentrală.

 885. Un apartament foarte primitor, una din cele mai curate proprietati unde am stat, este situat central, totul este la indemana. O gazda extrem de draguta. Cu siguranta voi mai apela la serviciile lor cand voi mai avea nevoie.

 886. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 887. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 888. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 889. -locația -personalul ft amabil – micul dejun diversificat

 890. Mic dejun excelent, locatie buna, tot timpul am gasit loc de parcare

 891. Micul dejun foarte bun si variat.Locatia excelenta

 892. Lenjeria moale, camera calda , pernele joase, presiune la dus , locația și dimensiunea camerei

 893. Amplasare centrala,excelenta si personal foarte amabil

 894. Amplasare centrala,excelenta si personal foarte amabil

 895. Amabilitatea personalului, curățenia, amplasamentul foarte aproape de Gara de Nord, liniștea.

 896. locatia perfecta langa gara de nord. personal amabil, raportul calitate/pret imbatabil pt Bucuresti, acest hotel ar merita o stea in plus

 897. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 898. Amabilitatea si caldura cu care m-a intampinat personalul, promptitudinea in rezolvarea solicitarilor, mesajul de intampinare pe care l-am gasit in camera, explicatiile pe care le-am primit la intrebarile mele.

 899. Personalul a fost amabil şi camera deloc zgomotoasă. Raportul calitate / preț este unul foarte bun.

 900. Micul dejun variat, parcarea gratuită, locația foarte bună.

 901. Micul dejun a fost foarte bun si indestulator. Locatia a fost excelenta si foarte aproape de evenimentul la care am participat. Cu siguranta voi reveni. Personalul foarte atent si respectuos.

 902. Locatia a fost potrivita pentru mine, am cautat ceva in aceasta zona. altfel sunt destul de departe destinatiile uzuale. Personalul de la receptie deosebit de amabil si promt.

 903. Micul dejun a fost foarte bun. Curatenie, personil foarte amabil

 904. Mic dejun excelent,pat ff comod,locatia extraordinara

 905. Primire excelenta.Raspuns prompt la cereri.Personal amabil.Locatie excelenta.

 906. Hotel de business bine situat aproape de centrul vechi. Personal perfect. Curat, strictul necesar asigurat. Patul e ok cu saltea groasă.

 907. Totul a fost ok,personal super,locația bună,,,curățenie, totul a fost bine!!

 908. Totul ok! Personalul de la recepție, restaurant.. Foarte amabili si drăguți!

 909. Raport calitate pret foarte bun! Personal deosebit de amabil, curatenie exemplara!

 910. Mic dejun inclus in pretul camerei- excelent . Faptul ca a fost asigurata o sticla de apa plata in camera din partea hotelului( nu prea se practica la pretul acesta) Linistea din camere avand in vedere ca este amplasat in centrul Bucurestiului. Raport calitate/pret foarte bun.

 911. In general foarte bine, curat, mic dejun gustos, personal amabil.

 912. Liniștea locației, intimitatea, curățenia, amabilitatea personalului

 913. Imi place calitatea mobilei din camera, imi place ca este boxa in baie si cand tv-ul functioneaza poti regla volumul boxei din baie sa se auda mai tare sau mai incet. Internet la tv era cam slab, asa incat se incarca greu youtube-ul. Piscina mi-a placut mult, apa tratata cu ozon si nu cu clor.

 914. Absolut totul este perfect! Nu ai nici un motiv sa nu te simti ca acasa.

 915. Foarte amabil si receptiv personalul de la receptie!!!

 916. Amabilitatea personalului, curățenia, liniștea…

 917. Piscina hotelului. Confortul camerei si indeosebi al patului. Micul dejun si in special servirea acestuia. Liftul panoramic si parcarea f f mare.

 918. Peste așteptări. Micul dejun, servit in camera, foarte diversificat si suficient. La piscina exterioară se păstrează distanțarea, devenind si intima si liniștită.

 919. Ma voi caza la aceasta locatie de cate ori ma deplasez in Bucuresti si o recomand cunoscutilor.

 920. Personalul amabil, mic dejun bogat si gustos, curatenie. Fara repros

 921. Totul! Personal amabil, atent, bine pregătit! S-au respectat toate cerințele de distanțare socială, trasee, dezinfectanți, măști…Curățenie impecabilă, micul dejun la cameră, împachetat și consistent…Recomand!

 922. Totul a fost peste așteptări. Amplasarea într-o zona f bună, curatenia impecabila, modernismul este la el acasă. Personalul este f amabil . Zona exterioara , cu bar si piscina este la superlativ . Va mulțumim!

 923. Locația , piscina exterioara f curată , personal amabil !

 924. Zona foarte buna, centrala, foarte curat, personalul amabil.

 925. Locatia foarte buna. Micul dejun afectat de pandemie, la pachet,, cu alimente care nu se pot consuma la pachet (gem, unt..)

 926. La 5 minute de Gara de Nord, ceea ce pentru noi a fost super ! Curat, dotari mai mult decat suficiente ! Ar fi foarte bine daca ar exista si un mic frigider!

 927. Un Hotel frumos cu preturi bune, personalul foarte amabili si prietenosi.

 928. Locatie excelenta, acces usor, zona ferita de traficul urban. Parcare cu multe locuri. Micul dejun calitativ, insa prea putin diversificat in raport cu perioada anterioara COVID-19. Normele de igiena respectate.

 929. Am rezervata camera la Ramada Parc si amafost anuntat ca s-a facut upgrade gratuit la Ramada Plaza. Update foarte bine venit, asa am profitat de piscinele exterioare din curtea hotelului, care sunt noi si foarte bine venite pe caldura aceasta. Am folosit si sala de fitnes care este foarte bine dotata, seara am observat si terenurile de tenis amplasate in lateralul complexului. Terasa pentru mic dejun este destul de mica fata de numarul de camere ale hotelului, dar normle de igiena si anticovid sunt respctate. Am avut parte de un mic dejun foarte bun, servit de angajatii hotelului, cu ce am dorit din varietatea mare de preduse proaspete. Camera si cada foarte ok, am primit o camera la un etaj superior cu vedere spre piscina.

 930. Micul dejun foarte diversificat . Masuri luate pentru protectia anti-Covid . Personal amabil , curatenie …nu este prima vizita in acest complex hotelier si cu siguranta vom reveni !

 931. Un hotel care isi mentine standardul si raportul calitate pret .

 932. Locatie excelenta,personal amabil.D-na Cristina a fost minunata!!Va multumesc!!!!

 933. La receptie am fost informat de catre D-ra Cristina despre toate masurile de preventie COVID-19 aplicate de catre hotel (scanner temperatura la intrare, locatii dezinfectant, modalitati servire mese, etc). De asemenea, tot personalul purtau manusi si masca de protectie. Micul dejun si cina au fost aduse in camera foarte repede si la ora specificata.

 934. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 935. Micul dejun delicios, personal amabil, locatia buna. Patul confortabil, camera destul de spatioasa,curatenie si liniște.

 936. Totul…calitatea este la rang inalt!!Felicitari!!

 937. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 938. Locaţia. Serviciile. Patul extraordinar de confortabil. Accesul la piscină. Aparatul de cafea din cameră.

 939. Personalul este format din oameni de calitate. Piscina curata si ingrijita corespunzator. Mancarea delicioasa!

 940. Foarte frumos totul, cu siguranta vom reveni aici.

 941. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 942. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 943. Curatenie foarte buna. Dezinfectie anti Covid foarte buna. Amplasarea ok.

 944. Localizare perfecta, eleganta, servicii de calitate, comfort.

 945. Hotelul e situat central, direct in Centrul Vechi, dar intr-o zona linistita. Totul este foarte curat, camerele destul de spatioase.

 946. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, bine dotata si foarte confortabila. Patul este foarte mare si foarte odihnitor. Hotelul este excelent amplasat. Recomand cu incredere!

 947. Amplasarea hotelului este una centrala si foarte buna pt a vizita una din cele mai interesante zone ale orasului. Camera a fost foarte comfortabila, cu un design interior foarte frumos, incapatoare, curata. Baia – deasemenea mare, cu un aspect foarte placut.

 948. Extrem de curat si bine pregatiti in ceea ce priveste masurile impotriva Covid. Recomand!

 949. Curățenie, personal amabil, personal care a impus regulile de distanțare. Mancare foarte bună.

 950. Personalul din receptie, extraordinar ca de obicei.

 951. Atmosfera relaxantă transmisă către client, fără stres gratuit, comportamentul personalului natural, fără interacțiune în plus ceva de dorit în aceste timpuri, dar servicii corecte în același timp Mulțumesc!

 952. Modern, locatia, sala de fitness, boxa cu parola pentru bagaje.

 953. Foarte dragut hotelul, patul super confortabil.👍🏻 Personalul de la receptie foarte amabil, rezervasem o camera dubla cu paturi single si fiind singura in camera mi-a propus sa imi schimbe camera cu una care are un singur pat mare. A fost liniste si m-am odihnit foarte bine! Cu siguranta daca voi mai avea nevoie de cazare in Bucuresti voi reveni tot aici. Bonus: este la 2 pasi de Centrul Vechi, intrarea de la BNR / Universitate

 954. Hotel minunat! Locatie excelenta, personal prietenos, modern, curat.

 955. Micul dejun este variat, cafeaua buna! Hotelul are o atmosfera placuta.

 956. 1. Am fost bucătar șef 8 ani in Irlanda,dar mâncarea de aici mi sa părut stil à la Carte ! 2. Micul de jun nota 10 . Nu există sa nu ai o varianta care sa nu ți se potrivească . Eu sunt vegetarian iar am avut variante o grămadă . 3. In rest totul a fost foarte bine . Căldură ,personalul amabil ,a avut grija sa ne servească in cel mai bun mod posibil ,am primit un pătuț de copil la cerere etc. Părerea mea personala ,multe comentarii spuneau că este de 3 stele dar cu siguranță cele enumerate de mine mai ridica o stea ,fiind de 4 pe merit.

 957. Locația, curatenia, personalul, facilitățile, micul dejun delicios si divers

 958. Micul dejun a fost delicios, chiar am primit discount pt micul dejun 🙂

 959. Foarte bune servicii din toate punctele de vedere!

 960. Locatia este perfecta pentru a putea ajunge usor oriunde in centru si la monumentele istorice.

 961. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 962. Totul a fost bine, camera spatioasa, personalul intelegator.

 963. Locatia, amabilitatea personalului, confortul camerei si vederea spre est si room service-ul.

 964. Este hotelul de 5 stele din Bucuresti care chiar si in aceste conditii (cazari reduse , restrictii , reguli noi de implementat) isi pastreaza stralucirea si transmite oaspetilor acelasi climat de lux si familiaritate. Bogdan de la receptie este ca de obicei la inaltime. MULTUMIM !!!

 965. Un hotel bun dar mai potrivit pentru calatoriile de business.

 966. Mancarea exceptionala, micul dejul ff bun, curatenie, personal ff amabil si atent,pat si asternuturi confortabile,cald in camera.

 967. Absolut totul… Camera mare, lenjerie curata ca spuma laptelui, patul mare, totul a fost wow iar nota mea este 10+

 968. Totul a fot la superlativ! Personal mereu deschis solicitarilor!

 969. Parcarea prea scumpă lipsa unui loc de parcare accesibil.

 970. Aranjamentul camerei este chiar deosebit. Patul foarte ok, ce oferă un sejur chiar foarte odihnitor.

 971. Totul a fost la așteptările noastre , personal amabil si respectuos , curatenie si igienizare , locația superba pentru cine doreste sa exploreze centrul vechi .

 972. In conditii de pandemie, micul dejun a fost servit individual insa a fost foarte consistent si gustos. Plapuma si pernele au fost din pene naturale, insa eu sunt alergica la acestea, astfel ca – dupa ora 23 – am cerut ajutorul receptionerului care ni le-a schimbat in cca 15 minute – aspect pe care l-am apreciat. Curatenia a fost impecabila. Personalul de la bucatarie/restaurant a fost foarte amabil. Mi-a placut.

 973. Mi a plăcut amabilitatea personalului faptul că sunt atenți la detalii si a fost bine mulțumit de colaborare.

 974. Din cauza conditiilor Coronavirus micul dejun a fost acelasi 3 dimineti la rand, nevariat, portile la humus si vinete in monoportii mici cantitativ. Personalul (din sala de masa,piscina,curatenie) si curatenia (produsele de toaleta,apa) excelente. Dezinfectant peste tot, distantare, conditii de siguranta de top.

 975. Curatenie in camera. Tinerii de la receptie promti la solicitari.

 976. Camera este curată, persona de la receptie te face sa te simți confortabil.

 977. Mi-a plăcut pt ca mobilierul și baia sunt noi și moderne. Noi am avut o camera mică – pt ca asta am ales – și ne-am simțit bine, chiar și in contextul actual al pandemiei, pt ca era f curat. Domnișoara de la Recepție a fost f amabila și ne-a ajutat de cate ori am avut nevoie.

 978. Mic dejun diversificat. Omleta excelenta gătită exact cum am vrut_light și pufoasa. Atmosfera foarte prietenoasa, intima și neconvențională. Un must_return

 979. Apartamente spatioase, utilate, curate Totul la superlativ

 980. Apartament foarte spațios, curat, liniște. Personal atent, mic dejun bogat.

 981. Absolut totul. De la personal la priveliște, pat, curățenie, la mâncare. O sa revin cu drag, mereu.

 982. Personalul extrem de amabil, atmosfera generala placuta, respectarea cerintelor impuse de pandemie. Mancare excelenta in restaurantul hotelului (cina).

 983. Curatenie, locatie,micul dejun foarte bun. Se ajunge foarte usor in centrul orasului. Liniste in hotel, totul a fost perfect. Sigur voi mai reveni, raportul pret calitate este super.La pretul platit totul a fost peste asteptari.

 984. pozitia hotelului , curatenia , micul dejun ,personalul

 985. Locatia este perfecta, central, aproape de cafenele, rstaurante, muzee, metrou. Foarte curat, am avut o camera spre curtea interioara, foart mare si linistita.

 986. Curatenie, modern, frumos, mancare foarte buna. Revenim cu drag de fiecare data.

 987. Totul a fost foarte bine. Amabilitatea, profesionalism si dotari la nivelul asteptarilor. O sa mai revenim cu fiecare ocazie pe care o sa o avem. Camerele foarte curate si o grija deosebita fata de clienti.

 988. Camera moderna si spatipasa,produse cosmetice de foarte buna calitate,hotel amplasat perfect ultracentral,poti sa gasesti parcare fara probleme in jurul lui,personal foarte amabil,stam des si revenim!

 989. Am fost foarte mulțumiți și impresionați și de locație și de clădirea În sine și de Micul dejun.

 990. Totul nou, curat, organizat, modern la un preț incredibil de accesibil. Vă mulțumesc! Cu siguranță voi reveni!

 991. Personalul mi-a oferit orice informatie, spa-ul foarte ok, locatia perfecta.

 992. Tot personalul a fost foarte amabil, camerele sunt curate. Ne-a plăcut și micul dejun – sunt destule opțiuni și pentru persoane vegane/plant-based/care țin post. Parcarea gratuită este mare, nu am avut probleme cu locurile. Încă un plus – fost foarte cald în cameră (într-un sens bun) și am putut regla noi temperatura. Noi am fost cu un cățel mare, toată lumea s-a comportat frumos cu noi, nu am avut probleme. Piscina și zona de spa sunt super. O să revenim cu siguranță.

 993. Micul dejun bun, proaspat aveai din ce alege. Avand in vedere reglementarile COVID 19 am ales RAMADA auzind ca sunt cam singurii cu piscina si Jacuzii deschis si cu mic dejun tip bufet suedez. Da , e bufet, dar te servesc ei, personalul. Personalul foarte dragut. Am cerut o camera cat mai sus, si ne-a dat la ultimul etaj. Cina la restaurant seara foarte buna. Parcare mare gratuita , foarte important pentru capitala. Per ansamblu, raport calitate-pret pentru o noapte, nota 10 !

 994. Vederea la ultimile etaje este wau, apartamentele sunt foarte spatioase, terasa apartamentului este numai buna pt relaxare.

 995. Camere spațioase, frumos mobilate, tot de ce e nevoie pt un sejur frumos

 996. Excelent,servicii impecabile,personal bine pregătit!!

 997. Camera exemplară, stilizată minunat, patul extraordinar, nu ne venea sa mai plecăm. Absolut minunat personalul, am fost noi și animalul nostru de companie. Comportament excepțional fata de ea, foarte amabili și serviabili. Room service minunat, foarte gustos și apetisant.

 998. Locatia, clădirea si arhitectura exterioara/interioară

 999. Totul, este camera perfecta pentru un concediu, curat, cald, pat mare cu saltea confortabila, TV mare cu programe variate, baie spațioasă, canapea confortabila, room service, parter cu multe magazine și design luxury, , 5 stele reale, meritate, best place to live Bucuresti JW Marriott, , situat intr-o zona selecta,

 1000. Totul a fost excepțional, chiar nu ma așteptam. Cu prima ocazie am sa revin cu siguranță. Este prima data când stau la un hotel Hilton… INCREDIBIL.

 1001. Curățenia , locația , lenjeriile și prosoapele , patul , clădirea in sine , personalul

 1002. Procedurile anticovid sunt respectate. Patul este confortabil si prosoapele sunt de calitate. Apreciez în mod deosebit curățenia si amabilitatea personalului. Locația este ok.

 1003. Absolut perfect ! Servicii și calitate la superlativ.

 1004. Seriozitatea și calitatea profesională a angajaților, liniște, decență, curățenie Recomand acest loc minunat, unde găsești relaxare, odihnă, liniste

 1005. Un hotel placut cu camere spatioase si confortabile. Personalul este foarte amabil, micul dejun este delicios, totul fiind asa organizat incat te simti foarte bine.

 1006. Super locatie . Personalul amabil , gata in orice moment sa te ajute , mic dejun variat si gustos .

 1007. Locație superbă Mic dejun gustos Camera curată și priveliște frumoasă

 1008. Baia/ cabina de duș ar putea fi renovată ca să fie excelent.

 1009. Personal amabil, mâncare bună, liniște, curățenie. O să revenim cu drag🥰

 1010. Totul a fost ok. Locatie centrala, micul dejun bun. Cafeaua la micul dejun f. bun.

 1011. Mic dejun foarte bun, amplasare excelenta (langa casa poporului), camera spatioasa, curatenie

 1012. Totul a fost cu mult peste așteptări. Un colț de liniște și tihnă. Este impresionantă îmbinarea stilului industrial a anilor 30 cu modernitatea zilelor noastre! Merită cu siguranță revenit! Menționez amabilitatea personalului de la recepție!

 1013. Camera este foarte frumoasa, moderna, curata, calma.

 1014. Hotelul are in proprietate o suprafața mare de teren foarte frumos amenajată, grădina și parc de-a lungul lacului. Ni s-a oferit un upgrade al camerei, una din cele recent renovate. Amenajare moderna și confortabilă.

 1015. Personal educat, mic dejun excelent, curat , hotel foarte bine pozitionat si foarte bine izolat fonic.

 1016. Check in rapid, curățenie, confort, super locație, mic dejun gustos!

 1017. Trebuie sa va spun cu mâna pe suflet ca domnul Vlad (managerul locatiei ) este trup și suflet pentru oaspeții care trec pragul hotelului Ambasador . Dacă aveți vreo problema, mergeți direct la el pentru ca va ajuta cu mare drag ! Personal amabil

 1018. Locatia centrala. Paturile confortabile. Curatenie. Toate utilitatile disponibile.

 1019. Apartamentul corespunde cu ceea ce vedeti in poze, este curat si dotat cu tot ceea ce ai nevoie, locatia este excelenta, dar probleme cu parcarea. Apartamentul nu ofera parcare inclusa, trebuie sa va documentati bine inainte.

 1020. Locația este excelentă, foarte aproape de metrou și de alte facilități. Totul a fost foarte curat, am avut multe prosoape, papuci, cam tot ce am avut nevoie, plus aer condiționat în ambele camere, ceea ce a fost un mare plus în plină vară.

 1021. Amabilitatea personalului. Ne-a ajutat sa ne comandam mancare. Am ajuns seara târziu, obosiți și înfometați. Amplasarea și priveliștea spre Dâmbovița. Super confortabil, cu tot ce ai nevoie. Foarte curat. Spațios. Loc de parcare. Apă și cafea din partea casei. Săpunul și gelul de duș de calitate cu un parfum demențial (îmi pare rău că nu îmi mai aduc aminte denumirea) Halate de baie și papuci de casa. Super. Vom reveni.

 1022. Curățenie, mărimea apartamentului și facilitățile

 1023. Personal foarte amabil, localizare buna, fiind usor de ajuns, parcare gratuita la hotel, curatenie -lenjerie, prosoape, halate -albe imaculat.

 1024. Totul a fost perfect și liniștit, am primit cafea și ceai din partea casei.

 1025. Gazde foarte primitoare cu mult bun simt. Vom reveni sigur

 1026. Personalul de nota 10+, foarte amabili si zambitori! Raportul calitate-pret foarte bun! Camera a fost curata, patul confortabil. Am primit ceai si cafea la discretie + o sticla de apa in camera.

 1027. Mi-a plăcut personalul, curatenia impecabila și localizarea!

 1028. Camera a fost mare, decorata frumos, cu tablouri din Bucureștiul vechi. Patul foarte confortabil, lenjeriile curate. Micul dejun a fost adus in camera deoarece asa sunt regulile in această perioada. Cafeaua e foarte buna, suc foarte bun de fructe, mancare destula. Hotelul este chiar in centrul vechi, înconjurat de terase si strazi pietonale, aproape de fantanile arteziene de la Unirii. Au disponibila parcare platita si păzită in parcarea de Unirea. Totul a fost perfect.

 1029. – locația centrala – camera spatioasa, curata – mic dejun in camera

 1030. Micul dejun excelent, personalul foarte amabil și camerele de excepție.

 1031. Locatie super centrala, langa metrou. Camere comfortabile, curate, pat comod.

 1032. Totul. Camera superbă. Locația. Peisajul pe care îl vedeam de la fereastra – biserica Sf Anton. Amabilitatea personalului. Recomand aceasta locație pentru oricine dorește sa se cazeze în București, în zona centrala. Rar mai exista și astfel de oameni și astfel de locuri.

 1033. Amabilitatea personalului , f central, mic dejun f bine, f central, raport calitate prex excelent!!! Profesionisti cu adevarat!!! Felicit!!

 1034. Personal amabil, mâncare bună, liniște, curățenie. O să revenim cu drag🥰

 1035. Totul a fost ok. Locatie centrala, micul dejun bun. Cafeaua la micul dejun f. bun.

 1036. Personal amabil și rapid, locație + raport calitate-preț

 1037. La schimbarea camerei, am primit upgrade: de la camera single la matrimoniala.

 1038. Locație excelentă și un preț corect pentru serviciile oferite.

 1039. Locatia centrala. Paturile confortabile. Curatenie. Toate utilitatile disponibile.

 1040. Apartamentul corespunde cu ceea ce vedeti in poze, este curat si dotat cu tot ceea ce ai nevoie, locatia este excelenta, dar probleme cu parcarea. Apartamentul nu ofera parcare inclusa, trebuie sa va documentati bine inainte.

 1041. Locația este excelentă, foarte aproape de metrou și de alte facilități. Totul a fost foarte curat, am avut multe prosoape, papuci, cam tot ce am avut nevoie, plus aer condiționat în ambele camere, ceea ce a fost un mare plus în plină vară.

 1042. Totul a fost perfect și liniștit, am primit cafea și ceai din partea casei.

 1043. Gazde foarte primitoare cu mult bun simt. Vom reveni sigur

 1044. Personalul de nota 10+, foarte amabili si zambitori! Raportul calitate-pret foarte bun! Camera a fost curata, patul confortabil. Am primit ceai si cafea la discretie + o sticla de apa in camera.

 1045. Mâncarea foarte buna, servirea excelenta. Camera: design foarte drăguț, cosy, curat.

 1046. Totul a fost cu mult peste așteptări. Un colț de liniște și tihnă. Este impresionantă îmbinarea stilului industrial a anilor 30 cu modernitatea zilelor noastre! Merită cu siguranță revenit! Menționez amabilitatea personalului de la recepție!

 1047. Camera este foarte frumoasa, moderna, curata, calma.

 1048. Personal foarte amabil, camera si baia luminoase, aerisite si moderne

 1049. Camera foarte curată și dotata cu tot ce ai nevoie, raport calitate-pret foarte bun.

 1050. Comunicarea cu gazda e foarte buna,foarte curat,frigider,ac,patul confortabil.apartamentul foarte mare.

 1051. Amplasare langa statie de metrou, parcare gratuita, curatenie, camera spatioasa cu bucatarie si baie

 1052. Amabilitatea personalului. Ne-a ajutat sa ne comandam mancare. Am ajuns seara târziu, obosiți și înfometați. Amplasarea și priveliștea spre Dâmbovița. Super confortabil, cu tot ce ai nevoie. Foarte curat. Spațios. Loc de parcare. Apă și cafea din partea casei. Săpunul și gelul de duș de calitate cu un parfum demențial (îmi pare rău că nu îmi mai aduc aminte denumirea) Halate de baie și papuci de casa. Super. Vom reveni.

 1053. Curățenie, mărimea apartamentului și facilitățile