Cazare ieftina Bucuresti Langa Gara De Nord

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Marin si C─ât─âlin Cernat din Socond, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Marin si C─ât─âlin Cernat din Socond, jud. Satu MareCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Tudori╚Ťa si Octavian ╚śchiopu din Sanmarghita, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Tudori╚Ťa si Octavian ╚śchiopu din Sanmarghita, jud. ClujCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Marcela si Nicoleta Tuducan din Sauaieu, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Marcela si Nicoleta Tuducan din Sauaieu, jud. BihorCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Beniamin si C─âlin Dogaru din Sava, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia!

  (Beniamin si C─âlin Dogaru din Sava, jud. ClujCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Larisa si M─âd─âlina Seciu din Peri, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Larisa si M─âd─âlina Seciu din Peri, jud. MehedintiCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Silvian si Oliviu Simu din Cristioru de Sus, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia.

  (Silvian si Oliviu Simu din Cristioru de Sus, jud. BihorCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 1. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 2. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 3. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 4. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 5. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 6. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 7. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 8. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 9. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 10. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 11. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 12. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 13. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 14. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 15. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 16. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 17. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 18. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 19. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 20. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 21. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 22. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 23. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 24. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 25. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 26. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 27. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 28. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 29. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 30. Very nice and safe area. The appartment was very well equipped. We liked it very much.

 31. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 32. Apartamentul este curat si frumos,mobilat ╚Öi utilat cu gust ! Loca╚Ťia este lini╚Ötit─â ╚Öi foarte comoda pentru cine are nevoie sa fie ├«n zona aeroportului.

 33. Foarte curat apartamentul, foarte mare, deosebit de confortabil, gazde primitoare , in concluzie totul la superlativ.

 34. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 35. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 36. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 37. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 38. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 39. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 40. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 41. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 42. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 43. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 44. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 45. Apartamentul este curat si frumos,mobilat ╚Öi utilat cu gust ! Loca╚Ťia este lini╚Ötit─â ╚Öi foarte comoda pentru cine are nevoie sa fie ├«n zona aeroportului.

 46. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 47. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 48. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 49. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 50. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 51. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 52. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 53. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 54. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 55. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 56. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 57. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 58. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 59. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 60. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 61. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 62. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 63. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 64. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 65. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 66. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 67. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 68. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 69. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 70. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 71. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 72. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 73. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 74. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 75. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 76. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 77. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 78. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 79. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 80. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 81. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 82. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 83. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 84. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 85. Curatenie, confort, amabilitatea personalului! Revenim mereu cu drag!

 86. Apartament foarte spatios, amenajat cu bun gust. Curatenie ok. Complexul este foarte linistit, sigur. Acces la piscina gratuit.

 87. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 88. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 89. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 90. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 91. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 92. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 93. Pozitia aproape de aeroport si de Therme Complexul superb Piscinele

 94. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 95. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 96. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 97. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 98. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 99. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 100. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 101. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 102. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 103. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 104. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 105. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 106. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 107. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 108. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 109. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 110. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 111. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 112. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 113. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 114. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 115. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 116. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 117. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 118. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 119. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 120. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 121. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 122. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 123. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 124. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 125. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 126. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 127. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 128. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 129. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 130. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 131. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 132. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 133. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 134. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 135. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 136. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 137. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 138. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 139. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 140. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 141. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 142. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 143. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 144. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 145. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 146. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 147. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 148. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 149. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 150. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 151. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 152. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 153. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 154. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 155. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 156. Nu ma a╚Ötept─âm ca ├«n Voluntari, la cap─ât de Bucure╚Öti, sa g─âsesc o astfel de loca╚Ťie. ├Ängrijit─â, cocheta, curata. Felicit─âri menagementului ╚Öi felicit─âri angaja╚Ťilor. Umblu prin toat─â tara ╚Öi, din p─âcate, ├«nt├ólnesc multe loca╚Ťii care nu ├«╚Öi merita statutul. Aici, ma ├«nclin cu respect! Mai ales ca am oprit cu totul ├«nt├ómpl─âtor!

 157. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 158. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 159. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 160. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 161. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 162. Personalul amabil si curatenie exemplara. Camerele sunt frumoase si foarte curate. La receptie personalul amabil. Proprietarul, un tanar foarte amabil, ne-a oferit cafea din partea casei! Multumim, vom reveni cu drag!

 163. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 164. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 165. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 166. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 167. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 168. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 169. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 170. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 171. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 172. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 173. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 174. Nu ma a╚Ötept─âm ca ├«n Voluntari, la cap─ât de Bucure╚Öti, sa g─âsesc o astfel de loca╚Ťie. ├Ängrijit─â, cocheta, curata. Felicit─âri menagementului ╚Öi felicit─âri angaja╚Ťilor. Umblu prin toat─â tara ╚Öi, din p─âcate, ├«nt├ólnesc multe loca╚Ťii care nu ├«╚Öi merita statutul. Aici, ma ├«nclin cu respect! Mai ales ca am oprit cu totul ├«nt├ómpl─âtor!

 175. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 176. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 177. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 178. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 179. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 180. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 181. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 182. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 183. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 184. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 185. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 186. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 187. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 188. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 189. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 190. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 191. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 192. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 193. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 194. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 195. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 196. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 197. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 198. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 199. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 200. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 201. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 202. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 203. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 204. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 205. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 206. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 207. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 208. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 209. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 210. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 211. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 212. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 213. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 214. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 215. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 216. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 217. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 218. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 219. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 220. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 221. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 222. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 223. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 224. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 225. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 226. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 227. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 228. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 229. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 230. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 231. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 232. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 233. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 234. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 235. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 236. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 237. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 238. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 239. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 240. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 241. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 242. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 243. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 244. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 245. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 246. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 247. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 248. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 249. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 250. Apartament modern,spatios ,te simti cu adevarat acasa .Check in rapid,recomand cu incedere.

 251. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 252. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 253. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 254. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 255. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 256. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 257. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 258. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 259. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 260. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 261. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 262. Apartament modern,spatios ,te simti cu adevarat acasa .Check in rapid,recomand cu incedere.

 263. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 264. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 265. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 266. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 267. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 268. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 269. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 270. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 271. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 272. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 273. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 274. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 275. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 276. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 277. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 278. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 279. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 280. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 281. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 282. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 283. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 284. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 285. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 286. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 287. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 288. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 289. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 290. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 291. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 292. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 293. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 294. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 295. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 296. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 297. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 298. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 299. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 300. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 301. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 302. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 303. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 304. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 305. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 306. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 307. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 308. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 309. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 310. camera si baia ,mari, confortabile si foarte curate, pat foarte bun cu lenjerie alba

 311. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 312. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 313. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 314. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 315. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 316. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 317. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 318. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 319. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 320. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 321. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 322. camera si baia ,mari, confortabile si foarte curate, pat foarte bun cu lenjerie alba

 323. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 324. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 325. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 326. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 327. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 328. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 329. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 330. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 331. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 332. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 333. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 334. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 335. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 336. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 337. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 338. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 339. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 340. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 341. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 342. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 343. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 344. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 345. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 346. Oameni amabili, atenti la nevoile clientilor, camere spatioase, curate, totul impecabil.

 347. Raport pret/servicii oferite exceptional. Curatenie desavarsita ! Mic dejun customizabil, personal foarte amabil ! Cu siguranta voi reveni daca va fi cazul!

 348. proprietarii amabili, atenti la nevoile clientilor

 349. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 350. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 351. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 352. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 353. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 354. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 355. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 356. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 357. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 358. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptiv─â la solicitari

 359. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 360. Tous les autres ├ęquipements, la piscine ext├ęrieure…

 361. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 362. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 363. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 364. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 365. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 366. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 367. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 368. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 369. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 370. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 371. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 372. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 373. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 374. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 375. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 376. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 377. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent ­čÖé Vom reveni cu placere!

 378. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 379. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 380. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 381. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 382. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptiv─â la solicitari

 383. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 384. Tous les autres ├ęquipements, la piscine ext├ęrieure…

 385. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 386. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 387. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 388. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 389. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 390. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 391. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 392. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent ­čÖé Vom reveni cu placere!

 393. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 394. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 395. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 396. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 397. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 398. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 399. We liked everything. There is a saved place for the car. Easy to reach. We recommend this place.

 400. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 401. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 402. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 403. O loca╚Ťie deosebita unde voi reveni cu siguranta . Totul nou , design interior deosebit , terasa si gradina . Totul foarte curat si personalul foarte amabil . Am avut senza╚Ťia ca am fost pentru o zi in Toscana ! Felicitari si mult succes mai departe ! 🍀

 404. Mi-a pl─âcut foarte mult cur─â╚Ťenia modul de primire dar ╚Öi designul camerei felul ├«n care arat─â camera ├«n care dormi. Personal amabil cu bun sim╚Ť ╚śi primitor. Voi mai reveni cu drag la aceast─â loca╚Ťie deoarece m-am sim╚Ťit extraordinar de bine ╚Öi am putut s─â m─â odihnesc a╚Öa cum trebuie.

 405. Amenajare excelentă, aproape de aeroport, cartier liniștit

 406. Locatie accesibila, liniste. Un apartament primitor, un ambient placut, as spune ca te simti ca acasa.

 407. Totul ne-a placut. De la curatenia exemplara si amabilitatea gazdelor pana la amplasarea intr-o zona linistita dar cu acces facil la tot ce ne interesa ( o terasa-pizzerie, aeroport). Totul este nou si modern. Cu siguranta recomandam si cu siguranta vom reveni.

 408. Apartament dragut,locatie usor de gasit,foarte curat ;relationarea cu proprietarii foarte buna.Sistem check-in ,check-out bine pus la punct.

 409. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita. Camera a fost curata, spatioasa si confortabila. Personalul amabil si binevoitor.

 410. aproape de aeroport, curat, personal amabil, foarte elegant, parcare supravegheata video, cafea foarte buna din partea hotelului

 411. Atmosfera, camera curata si loca╚Ťia hotelului aproape de aeroport.

 412. Foarte frumos apartamentul, mare, aproape de aeroport. Apt are și loc de parcare propriu.

 413. Per ansamblu a fost super. Gazda a fost foarte primimitoare si ii multumesc mult ca m-a primit noaptea la ora 2

 414. -Apartament foarte curat -Loc de parcare asigurat -Izolat bine fonic se auzeau foarte pu╚Ťin avioanele

 415. Apartamentul este situat intr-o zona linistita! Are toate facilitatile! Ne-am odihnit foarte bine!

 416. Am stat la aceast─â loca╚Ťie c├óteva zile pentru c─â acas─â aveam o renovare. Apartamentul foarte dr─âgu╚Ť ╚Öi foarte bine utilat. Chiar r├ódeam cu so╚Ťia c─â ne-ar fi pe plac un astfel de apartament dac─â ar avea mai multe camere, dar ╚Öi un loc OK pentru p─ârin╚Ťi. Amenajat cu mult sim╚Ť de r─âspundere ╚Öi arhitectura camerelor creat─â pentru confort. Felicit─âri.

 417. Toate conditile ,excelent,apartament superb utilat cu gust cu toate detalile mare ,frumos spatios.Personal atent placut la dispozitia oaspetilor.

 418. Totul a fost perfect. Voi reveni ori de câte ori voi ajunge în Otopeni. Multumesc pentru ospitalitate.

 419. Superlativ pentru tot. Loca╚Ťie perfect─â ├«n apropiere de Bucure╚Öti.

 420. Personal foarte amabil iar condi╚Ťiile sunt identice cu descrierile ╚Öi pozele.Noi am avut ceva schimb─âri de program ├«nainte sa ajungem, dar am g─âsit ├«n╚Ťelegere ╚Öi o comunicare foarte bun─â. Este o afacere de familie astfel ca proprietarii sunt mereu la dispozi╚Ťie. Loca╚Ťia este structurata ca un apartament, foarte curat ╚Öi ├«ngrijit. Sufrageria mare ├«nc─âp─âtoare cu o multitudine de c─âr╚Ťi pentru cei pasiona╚Ťi,internet func╚Ťional ╚Öi un TV genera╚Ťie mai veche, dar util. Dormitorul un pat matrimonial foarte confortabil. Baia ├«nc─âp─âtoare ╚Öi curata, cu toate facilit─â╚Ťile incluse. Buc─ât─âria un open space bine dotat ╚Öi utilat cu tot ceea ce este necesar. Micul dejun basic cu produse perisabile care se g─âsesc ├«n frigider, pentru cei mai pu╚Ťin mofturo╚Öi unul destul de consistent. Recomand cu c─âldur─â aceasta loca╚Ťie.

 421. Apartamentul este modern, frumos, curat, este lini╚Öte, dou─â balcoane dr─âgu╚Ťe.

 422. Am fost ├«nc├ónta╚Ťi de cur─â╚Ťenie, ambient, atmosfera din interiorul loca╚Ťiei, lini╚Öte ╚Öi confort. Parcarea a asigurata ├«n curtea imobilului unde e acces cu bariera

 423. Foarte frumos, un loc foarte lini╚Ötit. Personalul de nota 10 .👏 Recomand.

 424. Camera foarte spatioasa Pat confortabil Transfer la aeroport foarte ok ╚Öi mul╚Ťumit─â receptionerului care ne-a trezit nu am pierdut avionul ­čÖé

 425. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita. Camera a fost curata, spatioasa si confortabila. Personalul amabil si binevoitor.

 426. aproape de aeroport, curat, personal amabil, foarte elegant, parcare supravegheata video, cafea foarte buna din partea hotelului

 427. Accesul spre si locatie super usor. Foarte curat si comfortabil. 5minute pina la aeroport. Sigur mai revenim.

 428. Locatie accesibila, liniste. Un apartament primitor, un ambient placut, as spune ca te simti ca acasa.

 429. Totul ne-a placut. De la curatenia exemplara si amabilitatea gazdelor pana la amplasarea intr-o zona linistita dar cu acces facil la tot ce ne interesa ( o terasa-pizzerie, aeroport). Totul este nou si modern. Cu siguranta recomandam si cu siguranta vom reveni.

 430. Atmosfera placuta,curatenia,linistea si amabilitatea gazdei fac din acest loc un mic rai intre 2 zboruri.Ne-am simtit foarte bine,voi recomanda de cate ori pot aceasta locatie si,daca va mai fi nevoie,clar aici vom reveni.

 431. O loca╚Ťie deosebita unde voi reveni cu siguranta . Totul nou , design interior deosebit , terasa si gradina . Totul foarte curat si personalul foarte amabil . Am avut senza╚Ťia ca am fost pentru o zi in Toscana ! Felicitari si mult succes mai departe ! 🍀

 432. Mi-a pl─âcut foarte mult cur─â╚Ťenia modul de primire dar ╚Öi designul camerei felul ├«n care arat─â camera ├«n care dormi. Personal amabil cu bun sim╚Ť ╚śi primitor. Voi mai reveni cu drag la aceast─â loca╚Ťie deoarece m-am sim╚Ťit extraordinar de bine ╚Öi am putut s─â m─â odihnesc a╚Öa cum trebuie.

 433. Amabilitate, confort, liniște, terasa, aproape de aeroport

 434. Loca╚Ťia este foarte aproape de aeroport, totul a fost pe placul nostru.

 435. Loca╚Ťia este exact ca in poze,comunicare excelent─â!Vom mai reveni cu siguran╚Ť─â!

 436. Loca╚Ťia excelent─â, la doar c├óteva min de aeroport.

 437. Extrem de curat, frumos si ordonat. Ne-am simtit ca acasa, departe de acasa.

 438. Adev─âra╚Ťi profesioni╚Öti, implica╚Ťi si extrem de aten╚Ťi la nevoile clientului.

 439. Apartament dr─âgu╚Ť, curat, dichisit, situat ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â, intr-un bloc de locuin╚Ťe cu lift, la etajul al 3-lea.

 440. Un apartament frumos, mobilat cu bun gust, in care te sim╚Ťi ca acas─â! Este situat ├«ntr-o zon─â lini╚Ötit─â ╚Öi are toate facilit─â╚Ťile. Este la etajul 3 dar blocul are lift a╚Öa c─â nu trebuie sa urci pe sc─âri cu bagajele grele .

 441. Totul a fost la superlativ iar raportul calitate-pret este unul foarte mic, prea mic chiar. Cu siguran╚Ť─â ne vom re├«ntoarce!

 442. Datorita conditiilor actuale, micul dejun a fost mai saracacios, nu mai este stilul bufet. Destul de limitat ca oferta

 443. Sta╚Ťie de ├«nc─ârcare EV in apropiere (Rompetrol). Camera mare, spa╚Ťioas─â, baia la fel. Pat confortabil.

 444. Mic dejun bun. Camera curata, paturi confortabile, personal amabil, locatia potrivita pentru tranzit – mai ales fiind in apropiere de aeroport. Recomandam cu drag.

 445. Apartamente spatioase, utilate, curate Totul la superlativ

 446. Apartament foarte spa╚Ťios, curat, lini╚Öte. Personal atent, mic dejun bogat.

 447. Absolut totul. De la personal la priveli╚Öte, pat, cur─â╚Ťenie, la m├óncare. O sa revin cu drag, mereu.

 448. Camera curată, călduroasă, pat confortabil. Acces ușor în clădire și în cameră prin codul primit. Zona liniștită. Vom reveni cu plăcere!

 449. Patul comfortabil,camera se incalzeste foarte repede.

 450. Camera foarte curata! Se poate regla intensitatea caldurii la calorifer. Patul confortabil. Apa fierbinte la dush. Personalul foarte amabil. Cafeaua de dimineata de calitate. Totul este automatizat! Accesul in incinta si in camera se face in baza unui cod de acces generat automat la check in.

 451. Pacat ca se numeste Hostel, locul merita mult mai mult, este foarte ingrijit.

 452. Locatia este situata in inima Bucurestiului, linistita, frumos, cald, prietenos. Daca vrei sa vizitezi Bucurestiul si sa cheltuiesti moderat – recomand. /oamenii deosebit de prietenosi , amabili, nu-ti vine sa crezi!

 453. Aerul condi╚Ťionat era silen╚Ťios, lenjerie curata, dozator de s─âpun cu lichid, curat pe holuri.

 454. Ordine, cur─â╚Ťenie, mic dejun bogat, ╚Öi personal foarte amabil.

 455. Locatie buna, linistita, camera confortabila, personal dragut.

 456. Cur─â╚Ťenie, mic dejun bogat, personal foarte amabil, recomand!

 457. Loca╚Ťie excelent─â, aproape de multe obiective demne de vizitat, chiar ╚Öi iarna, decora╚Ťiuni interioare cu gust.

 458. Camere spatioase si foarte curate. Cel mai mult mi a placut ca au eliminat contactul direct cu personanul in aceasta perioada.

 459. Camera curata,cu toate utilitatile necesare(caldura ,tv,baie privata,lenjerie curata,apa calda),zona linistita. Raport calitate -pret foarte bun.

 460. Zona super , ne-au oferit camera cu view excelent, cald, liniștit , mic dejun bufet , staff super. Revenim

 461. -hotel nou calitate Ibis. -curat si confortabil -parcare subterana -personal amabil -aproape central -raport pret calitate bun -respecta masuri COVID

 462. Totul, absolut totul. Cur─â╚Ťenia extraordinara Personalul este cel mai bun intalnit in ultimul an! Ps: normele COVID respectate ca la carte!

 463. Hotelul este amplasat ├«ntr-o zona zon─â lini╚Ötit─â, la fiecare etaj sunt c├óte doua apartamente spa╚Ťioase, decorate exact asa cum se observa ├«n poze, iar comfortul pe care ├«l ofer─â este de admirat ├«n raport cu pre╚Ťul.

 464. Am mai stat in trecut la Ave un loc dragut poztie buna curat si gazda foarte primitoare!

 465. -Condi╚Ťii oke. -Personal amabil. -Situat─â ├«n zon─â bun─â.

 466. Vederea la ultimile etaje este wau, apartamentele sunt foarte spatioase, terasa apartamentului este numai buna pt relaxare.

 467. Camere spa╚Ťioase, frumos mobilate, tot de ce e nevoie pt un sejur frumos

 468. Excelent,servicii impecabile,personal bine preg─âtit!!

 469. Curatenia, locatia, modalitatea prin care se face check in/ check out, toate la un pret imbatabil. Hidden gem.Recomand!

 470. Foarte aproape de gara si de kaufland, dar mai ales locul de parcare. CheckÔÇÖin direct prin telefonul simplu si rapid. Camerele foarte curate si calduroase. Personalul foarte amabil ╚Öi intelegator. Vom reveni cu siguranta !

 471. Liniste, curatenie, serviciul de check in si check out super, personal fain, cu siguranta mai revenim.

 472. Raport calitate pret ok, personal amabil si primitor, curatenie acceptabila, patul comod, locatie ok, camera spatioasa, caldura si apa calda non stop, priza langa pat, intrerupator la capul patului, televizor functional, wireless gratuit cu viteza buna, acces pe terasa din camera, la parter sunt tonomate de cafea si suc.

 473. Extrem de bine localizat, foarte aproape de multe puncte de interes. Foarte lini╚Ötit, de╚Öi este ├«n centru ora╚Öului. Personalul a fost primitor, atent ╚Öi amabil. Condi╚Ťiile ├«n camera au fost foarte bune. C├ónd vom reveni la Bucure╚Öti, sigur ne vom caza acolo cu cea mai mare pl─âcere.

 474. Mi-a placut camera si baia care erau renovate si amenajate modern.

 475. Camera a fost foarte curat─â, precum orice p─ârticic─â din hotel de altfel. Loca╚Ťia este foarte bun─â, fiind amplasat aproape de gar─â. Cu siguran╚Ť─â voi reveni la urm─âtoarea ocazie!

 476. Loca╚Ťie buna, cur─â╚Ťenie , personal respectuos, camera spa╚Ťioas─â , pat confortabil , zona lini╚Ötita, pre╚Ť bun ! Recomand

 477. Ordine, cur─â╚Ťenie, mic dejun bogat, ╚Öi personal foarte amabil.

 478. Loca╚Ťie excelent─â, lini╚Ötit, aproape de centrul ora╚Öului. Respect gazdei pentru seriozitate, promptitudine ╚Öi condi╚Ťiile oferite!

 479. Foarte curata camera, baia este foarte mare, patul merita 9/10.

 480. Locatie excelenta,camera mare si spatioasa,facilititati deosebite,recomand.Aproape de zona centrala,parcul Cismigiu,zona Sala Palatului,Calea Victoriei,etc.

 481. A fost totul excelent! Personal, mic dejun, tot absolut!

 482. Mi-a pl─âcut patul, foarte confortabil. Mi-a pl─âcut parcarea subteran─â, foarte facil─â ╚Öi mi-a pl─âcut c─â e foarte curat hotelul ╚Öi bine pozi╚Ťionat. Pentru un citybreak sau vizite scurte, e foarte potrivit.

 483. Este foarte curat, liniste, personalul extrem de amabil. Recomand, cu încredere!!!

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled