Cazare ieftina Bucuresti Langa Gara De Nord

De multe ori ne uitam dupa cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia

Alex07 Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Bucharest Apartment Deluxe Cosmopolis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Dora High Life - North

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Luxury apartment in the north of Bucharest

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Fragilor Guest House

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Bucharest Apartments DeLuxe

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Marin si C─ât─âlin Cernat din Socond, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Marin si C─ât─âlin Cernat din Socond, jud. Satu MareCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Tudori╚Ťa si Octavian ╚śchiopu din Sanmarghita, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Tudori╚Ťa si Octavian ╚śchiopu din Sanmarghita, jud. ClujCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Marcela si Nicoleta Tuducan din Sauaieu, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Marcela si Nicoleta Tuducan din Sauaieu, jud. BihorCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Beniamin si C─âlin Dogaru din Sava, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia!

  (Beniamin si C─âlin Dogaru din Sava, jud. ClujCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Larisa si M─âd─âlina Seciu din Peri, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Larisa si M─âd─âlina Seciu din Peri, jud. MehedintiCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Silvian si Oliviu Simu din Cristioru de Sus, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia.

  (Silvian si Oliviu Simu din Cristioru de Sus, jud. BihorCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 1. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 2. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 3. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 4. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 5. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 6. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 7. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 8. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 9. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 10. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 11. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 12. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 13. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 14. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 15. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 16. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 17. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 18. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 19. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 20. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 21. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 22. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 23. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 24. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 25. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 26. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 27. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 28. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 29. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 30. Very nice and safe area. The appartment was very well equipped. We liked it very much.

 31. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 32. Apartamentul este curat si frumos,mobilat ╚Öi utilat cu gust ! Loca╚Ťia este lini╚Ötit─â ╚Öi foarte comoda pentru cine are nevoie sa fie ├«n zona aeroportului.

 33. Foarte curat apartamentul, foarte mare, deosebit de confortabil, gazde primitoare , in concluzie totul la superlativ.

 34. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 35. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 36. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 37. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 38. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 39. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 40. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 41. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 42. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 43. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 44. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 45. Apartamentul este curat si frumos,mobilat ╚Öi utilat cu gust ! Loca╚Ťia este lini╚Ötit─â ╚Öi foarte comoda pentru cine are nevoie sa fie ├«n zona aeroportului.

 46. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 47. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 48. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 49. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 50. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 51. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 52. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 53. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 54. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 55. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 56. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 57. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 58. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 59. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 60. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 61. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 62. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 63. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 64. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 65. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 66. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 67. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 68. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 69. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 70. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 71. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 72. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 73. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 74. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 75. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 76. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 77. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 78. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 79. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 80. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 81. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 82. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 83. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 84. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 85. Curatenie, confort, amabilitatea personalului! Revenim mereu cu drag!

 86. Apartament foarte spatios, amenajat cu bun gust. Curatenie ok. Complexul este foarte linistit, sigur. Acces la piscina gratuit.

 87. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 88. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 89. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 90. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 91. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 92. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 93. Pozitia aproape de aeroport si de Therme Complexul superb Piscinele

 94. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 95. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 96. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 97. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 98. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 99. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 100. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 101. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 102. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 103. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 104. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 105. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 106. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 107. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 108. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 109. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 110. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 111. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 112. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 113. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 114. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 115. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 116. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 117. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 118. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 119. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 120. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 121. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 122. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 123. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 124. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 125. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 126. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 127. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 128. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 129. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 130. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 131. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 132. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 133. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 134. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 135. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 136. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 137. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 138. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 139. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 140. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 141. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 142. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 143. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 144. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 145. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 146. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 147. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 148. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 149. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 150. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 151. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 152. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 153. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 154. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 155. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 156. Nu ma a╚Ötept─âm ca ├«n Voluntari, la cap─ât de Bucure╚Öti, sa g─âsesc o astfel de loca╚Ťie. ├Ängrijit─â, cocheta, curata. Felicit─âri menagementului ╚Öi felicit─âri angaja╚Ťilor. Umblu prin toat─â tara ╚Öi, din p─âcate, ├«nt├ólnesc multe loca╚Ťii care nu ├«╚Öi merita statutul. Aici, ma ├«nclin cu respect! Mai ales ca am oprit cu totul ├«nt├ómpl─âtor!

 157. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 158. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 159. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 160. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 161. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 162. Personalul amabil si curatenie exemplara. Camerele sunt frumoase si foarte curate. La receptie personalul amabil. Proprietarul, un tanar foarte amabil, ne-a oferit cafea din partea casei! Multumim, vom reveni cu drag!

 163. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 164. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 165. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 166. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 167. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 168. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 169. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 170. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 171. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 172. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 173. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 174. Nu ma a╚Ötept─âm ca ├«n Voluntari, la cap─ât de Bucure╚Öti, sa g─âsesc o astfel de loca╚Ťie. ├Ängrijit─â, cocheta, curata. Felicit─âri menagementului ╚Öi felicit─âri angaja╚Ťilor. Umblu prin toat─â tara ╚Öi, din p─âcate, ├«nt├ólnesc multe loca╚Ťii care nu ├«╚Öi merita statutul. Aici, ma ├«nclin cu respect! Mai ales ca am oprit cu totul ├«nt├ómpl─âtor!

 175. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 176. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 177. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 178. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 179. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 180. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 181. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 182. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 183. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 184. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 185. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 186. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 187. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 188. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 189. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 190. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 191. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 192. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 193. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 194. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 195. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 196. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 197. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 198. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 199. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 200. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 201. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 202. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 203. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 204. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 205. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 206. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 207. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 208. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 209. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 210. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 211. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 212. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 213. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 214. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 215. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 216. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 217. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 218. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 219. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 220. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 221. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 222. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 223. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 224. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 225. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 226. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 227. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 228. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 229. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 230. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 231. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 232. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 233. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 234. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 235. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 236. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 237. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 238. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 239. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 240. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 241. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 242. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 243. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 244. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 245. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 246. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 247. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 248. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 249. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 250. Apartament modern,spatios ,te simti cu adevarat acasa .Check in rapid,recomand cu incedere.

 251. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 252. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 253. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 254. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 255. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 256. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 257. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 258. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 259. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 260. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 261. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 262. Apartament modern,spatios ,te simti cu adevarat acasa .Check in rapid,recomand cu incedere.

 263. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 264. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 265. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 266. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 267. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 268. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 269. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 270. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 271. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 272. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 273. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 274. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 275. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 276. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 277. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 278. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 279. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 280. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 281. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 282. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 283. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 284. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 285. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 286. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 287. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 288. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 289. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 290. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 291. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 292. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 293. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 294. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 295. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 296. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 297. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 298. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 299. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 300. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 301. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 302. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 303. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 304. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 305. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 306. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 307. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 308. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 309. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 310. camera si baia ,mari, confortabile si foarte curate, pat foarte bun cu lenjerie alba

 311. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 312. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 313. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 314. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 315. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 316. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 317. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 318. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 319. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 320. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 321. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 322. camera si baia ,mari, confortabile si foarte curate, pat foarte bun cu lenjerie alba

 323. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 324. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 325. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 326. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 327. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 328. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 329. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 330. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 331. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 332. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 333. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 334. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 335. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 336. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 337. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 338. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 339. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 340. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 341. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 342. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 343. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 344. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 345. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 346. Oameni amabili, atenti la nevoile clientilor, camere spatioase, curate, totul impecabil.

 347. Raport pret/servicii oferite exceptional. Curatenie desavarsita ! Mic dejun customizabil, personal foarte amabil ! Cu siguranta voi reveni daca va fi cazul!

 348. proprietarii amabili, atenti la nevoile clientilor

 349. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 350. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 351. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 352. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 353. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 354. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 355. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 356. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 357. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 358. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptiv─â la solicitari

 359. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 360. Tous les autres ├ęquipements, la piscine ext├ęrieure…

 361. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 362. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 363. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 364. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 365. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 366. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 367. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 368. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 369. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 370. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 371. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 372. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 373. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 374. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 375. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 376. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 377. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent ­čÖé Vom reveni cu placere!

 378. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 379. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 380. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 381. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 382. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptiv─â la solicitari

 383. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 384. Tous les autres ├ęquipements, la piscine ext├ęrieure…

 385. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 386. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 387. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 388. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 389. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 390. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 391. + Desi am fost singura, am primit camera dubla, cu un pat imens si confortabil. + Camera foarte curata, + baia excelenta + caldura in camera + siguranta. + Parcare interioara pazita !!!

 392. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent ­čÖé Vom reveni cu placere!

 393. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 394. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 395. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 396. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 397. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 398. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 399. We liked everything. There is a saved place for the car. Easy to reach. We recommend this place.

 400. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 401. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 402. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled