Cazare ieftina Bucuresti Gara De Nord

De multe ori ne uitam dupa cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia

Dora High Life - North

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Fancy Apartment in North of Bucharest

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Bucharest Apartment Deluxe Cosmopolis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Fragilor Guest House

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Bucharest Apartments DeLuxe

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Bucarest appartament armony

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Toma si M─âd─âlin E╚Öanu din Bucsoaia, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Toma si M─âd─âlin E╚Öanu din Bucsoaia, jud. SuceavaCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Iacob si Iacob Cornea din Buturugeni, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Iacob si Iacob Cornea din Buturugeni, jud. GiurgiuCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Tiberia si Nicoleta Halippa din Negrilesti, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Tiberia si Nicoleta Halippa din Negrilesti, jud. VranceaCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Eugen si Lumini╚Ťa Topor din Paduretu, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia!

  (Eugen si Lumini╚Ťa Topor din Paduretu, jud. ValceaCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Relu si Paulica Doina╚Ö din Boz, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Relu si Paulica Doina╚Ö din Boz, jud. HunedoaraCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 • Cantemir si Ecaterina P├órvu din Larga-Jijia, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia.

  (Cantemir si Ecaterina P├órvu din Larga-Jijia, jud. IasiCazare in Gara de Nord Bucure┼čti, Bucure╚Öti, Regiunea Bucuresti – Ilfov, Rom├ónia pentru 4 persoane)

 1. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 2. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 3. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 4. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 5. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 6. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 7. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 8. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 9. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 10. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 11. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 12. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 13. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 14. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 15. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 16. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 17. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 18. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 19. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 20. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 21. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 22. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 23. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 24. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 25. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 26. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 27. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 28. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 29. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 30. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 31. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 32. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 33. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 34. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 35. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 36. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 37. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 38. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 39. Apartamentul este curat si frumos,mobilat ╚Öi utilat cu gust ! Loca╚Ťia este lini╚Ötit─â ╚Öi foarte comoda pentru cine are nevoie sa fie ├«n zona aeroportului.

 40. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 41. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 42. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 43. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 44. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 45. Apartament spatios si calduros! Semineul a fost perfect, in ton cu vremea de afara 😊

 46. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 47. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 48. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 49. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 50. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 51. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 52. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 53. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 54. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 55. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 56. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 57. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 58. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 59. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 60. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 61. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 62. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 63. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 64. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 65. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 66. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 67. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 68. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 69. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 70. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 71. Apartamentul foarte mare , pat confortabil si personal amabil, detalii frumoase in living, lumanari parfumate si nu numai .

 72. ├Änc─âlzirea in pardoseala ,loca╚Ťia ( mai ales daca ai treaba la Ambasada Sua , Baneasa Shopping sau aeroport , locul de parcare asigurat , wifi , mesaj de la gazda cu toate detaliile necesare cazari.

 73. Curatenie, confort, amabilitatea personalului! Revenim mereu cu drag!

 74. Apartament foarte spatios, amenajat cu bun gust. Curatenie ok. Complexul este foarte linistit, sigur. Acces la piscina gratuit.

 75. Loca╚Ťia destul de aproape de aeroport, lini╚Öte, spa╚Ťiu generos

 76. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 77. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 78. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 79. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 80. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 81. Pozitia aproape de aeroport si de Therme Complexul superb Piscinele

 82. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 83. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 84. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 85. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 86. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 87. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 88. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 89. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 90. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 91. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 92. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 93. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 94. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 95. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 96. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 97. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 98. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 99. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 100. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 101. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 102. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 103. Curatenia, camera era impecabila. Micul dejun satisfacator desi la un moment dat nu era paine si aceasta a fost adusa doar cand a luat micul dejun si administratorul.

 104. Un hotel super ok, personal amabil, cur─â╚Ťenie impecabil─â, micul dejun ok.

 105. Cel mai bun rap calitate /pret din Bucuresti/Ilfov

 106. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 107. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 108. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 109. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 110. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 111. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 112. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 113. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 114. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 115. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 116. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 117. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 118. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 119. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 120. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 121. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 122. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 123. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 124. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 125. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 126. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 127. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 128. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 129. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 130. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 131. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 132. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 133. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 134. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 135. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 136. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 137. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 138. The place is perfect for 4 people. Spacious, comfortable, really clean. It has anything you need. Dragos was a great host. Helped us getting around in the city. Highly recommend it.

 139. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 140. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 141. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 142. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 143. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 144. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 145. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 146. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 147. Nu ma a╚Ötept─âm ca ├«n Voluntari, la cap─ât de Bucure╚Öti, sa g─âsesc o astfel de loca╚Ťie. ├Ängrijit─â, cocheta, curata. Felicit─âri menagementului ╚Öi felicit─âri angaja╚Ťilor. Umblu prin toat─â tara ╚Öi, din p─âcate, ├«nt├ólnesc multe loca╚Ťii care nu ├«╚Öi merita statutul. Aici, ma ├«nclin cu respect! Mai ales ca am oprit cu totul ├«nt├ómpl─âtor!

 148. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 149. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 150. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 151. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 152. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 153. Personalul amabil si curatenie exemplara. Camerele sunt frumoase si foarte curate. La receptie personalul amabil. Proprietarul, un tanar foarte amabil, ne-a oferit cafea din partea casei! Multumim, vom reveni cu drag!

 154. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 155. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 156. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 157. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 158. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 159. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 160. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 161. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 162. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 163. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 164. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 165. Nu ma a╚Ötept─âm ca ├«n Voluntari, la cap─ât de Bucure╚Öti, sa g─âsesc o astfel de loca╚Ťie. ├Ängrijit─â, cocheta, curata. Felicit─âri menagementului ╚Öi felicit─âri angaja╚Ťilor. Umblu prin toat─â tara ╚Öi, din p─âcate, ├«nt├ólnesc multe loca╚Ťii care nu ├«╚Öi merita statutul. Aici, ma ├«nclin cu respect! Mai ales ca am oprit cu totul ├«nt├ómpl─âtor!

 166. Am fost primiti in jurul orei 01:00 AM. Parcare pazita.

 167. Nu am primit croissant. Patul confortabil. Dar in baie nu era etajera sa pui periuta,sapun, stai cu ele in mina.

 168. La 450 de metrii fata de principala, nu la 200..cum ziceau si parca intri intr-o zona pustie..fara lumini pe strada..etc..deci crpy…receptia??intri intr-o sala cu un mobilier si un televizor…cripyyy…un domn..care e si portarul..destul de sobru..eh..cat putea si el a fost amabil…camera??cearceafuri curate..normal..curat in camera….cald in camera..decibok dar tot iti lasa o impresie..nesigura…poate din cauza locatiei..

 169. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 170. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 171. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 172. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 173. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 174. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 175. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 176. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 177. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 178. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 179. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 180. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 181. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 182. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 183. Personalul amabil si curatenie exemplara. Camerele sunt frumoase si foarte curate. La receptie personalul amabil. Proprietarul, un tanar foarte amabil, ne-a oferit cafea din partea casei! Multumim, vom reveni cu drag!

 184. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 185. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 186. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 187. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 188. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 189. Apartament spatios, luminos, cu loc de parcare, neasigurat de gazda, dupa disponibilitatea locurilor libere la vizitatori. Locatie sigura cu paza, atentie sa stiti adresa ptr. inregistrare la intrare

 190. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 191. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 192. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 193. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 194. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 195. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 196. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 197. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 198. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 199. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 200. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 201. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 202. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 203. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 204. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 205. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 206. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 207. Curatenia in camere, spatiu generos Cafeaua buna la micul dejun

 208. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 209. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 210. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 211. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 212. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 213. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 214. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 215. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 216. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 217. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 218. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 219. De departe cel mai mare apartament in care am stat in Bucuresti. Foarte frumos amenajat si curat. Recomand.

 220. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 221. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 222. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 223. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 224. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 225. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 226. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 227. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 228. Everything was great , the apartment is as in the photos , it has everything that you need , Dragos was very communicative , and we will definetly come back!!!

 229. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 230. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 231. Apartamentul amenajat modern, locatia aproape de aeroport, complexul foarte curat si liniste! Acces gratuit la piscina! Intr-o fraza : Ca acasa! Vom reveni cu drag.

 232. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 233. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 234. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 235. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 236. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 237. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 238. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 239. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 240. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 241. Apartament modern,spatios ,te simti cu adevarat acasa .Check in rapid,recomand cu incedere.

 242. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 243. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 244. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 245. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 246. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 247. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 248. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 249. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 250. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 251. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 252. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 253. Apartament modern,spatios ,te simti cu adevarat acasa .Check in rapid,recomand cu incedere.

 254. Apartament curat, spatios si foarte frumos amenajat ! Raport calitate pret f bun!

 255. Aten╚Ťia la detalii si faptul ca e f spa╚Ťios Si ai tot ce ai nevoie inclusiv prosoape de plaja , umbrele de soare si de ploaie Cos de picnic Absolut impresionant

 256. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 257. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 258. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 259. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 260. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 261. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 262. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 263. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 264. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 265. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 266. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 267. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 268. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 269. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 270. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 271. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 272. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 273. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 274. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 275. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 276. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 277. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 278. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 279. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 280. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 281. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 282. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 283. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 284. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 285. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 286. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 287. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 288. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 289. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 290. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 291. Foarte curat, personal amabil, locașie bună. Preș Ok.

 292. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 293. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 294. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 295. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 296. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 297. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 298. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 299. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 300. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 301. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 302. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 303. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 304. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 305. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 306. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 307. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 308. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 309. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 310. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 311. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 312. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 313. camera si baia ,mari, confortabile si foarte curate, pat foarte bun cu lenjerie alba

 314. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 315. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 316. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 317. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 318. Patul foarte confortabil. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil.

 319. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 320. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 321. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 322. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 323. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 324. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 325. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 326. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 327. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 328. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptiv─â la solicitari

 329. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 330. Tous les autres ├ęquipements, la piscine ext├ęrieure…

 331. camera si baia ,mari, confortabile si foarte curate, pat foarte bun cu lenjerie alba

 332. Nota 10 pentru personal ╚Öi confortul oferit.. am r─âmas pl─âcut surprins─â! Cu siguran╚Ťa o sa revenim!

 333. Camera foarte mare, curatenie, totul aranjat frumos!

 334. Oameni amabili, atenti la nevoile clientilor, camere spatioase, curate, totul impecabil.

 335. Raport pret/servicii oferite exceptional. Curatenie desavarsita ! Mic dejun customizabil, personal foarte amabil ! Cu siguranta voi reveni daca va fi cazul!

 336. proprietarii amabili, atenti la nevoile clientilor

 337. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 338. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 339. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 340. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 341. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 342. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 343. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptiv─â la solicitari

 344. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 345. Tous les autres ├ęquipements, la piscine ext├ęrieure…

 346. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 347. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 348. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 349. Patul confortabil si foarte curat. Locatia foarte curata personalul amabil si atent la nevoile clientului. Espresso-ul de dimineata excelent ­čÖé Vom reveni cu placere!

 350. Liniste, curatenie exemplara, unele facilitati demne de 4*, gazde extraordinare. Deoarece suntem fumatori, ne-a fost oferita in acelasi pret camera superioara cu terasa, iar dimineata am avut surpriza sa primim cafeaua bonus. Vom reveni cu drag!

 351. Personalul este prietenos și foarte amabil,totul este foarte curat și primitor.Revin de fiecare data cu drag aici!

 352. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 353. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 354. Pret foarte bun raportat la condi╚Ťii . Felicitari pt design si confort.

 355. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 356. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 357. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 358. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 359. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 360. very nice place we stay only one day with kids and place meets our expectations there is also nice pool

 361. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptiv─â la solicitari

 362. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 363. Tous les autres ├ęquipements, la piscine ext├ęrieure…

 364. Apartament mare , curat ,mobilat cu gust. check-in ușor. Vom reveni cu drag !

 365. Totul a fost excelent. Peste asteptari! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 366. Totul la superlativ! Recomand cu maxima incredere!!!

 367. Cu toate ca loca╚Ťia este in afara ora╚Öul, recomand cu multa ├«ncredere. Complexul iti ofera tot ceea ce ai nevoie iar pana in centrul orasului se ajunge relativ repede datorita autostrazii. Iar propietarul este un om foarte ok!

 368. Un apartament frumos si modern, o atmosfer─â intima

 369. totul a fost ok,excelent in toate privintele nu am cuvinte, practic nu am ce sa sugerez in plus,doar poate o canapea extensibila in sufragerie pentru cei care vin cu copii ,multumim gazdei si sigur o sa mai apelam atunci cind voi avea nevoie

 370. sunt toate comoditatile necesare, gazda este foarte receptiv─â la solicitari

 371. In the description said that they had 3 beds. At the appartment they had only 2 beds . 3 men in 2 beds….

 372. Tous les autres ├ęquipements, la piscine ext├ęrieure…

 373. Totul a fost perfect, proprietar amabil, locatie superba. vecini linistiti – deci merita nota 20!!!

 374. Locatie interesanta, apt frumos si primitor, cu loc de parcare, mini mall in imediata apropiere, iar gazda super

 375. We liked everything. There is a saved place for the car. Easy to reach. We recommend this place.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled