Cazare ieftina Bucuresti Drumul Taberei

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Floare si Relu Țenescu din Crasna, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Floare si Relu Țenescu din Crasna, jud. SalajCazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Ioanina si Antonia Dobroiu din Izvorul Trotusului, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ioanina si Antonia Dobroiu din Izvorul Trotusului, jud. HarghitaCazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Bartolomeu si Agripina Stoenescu din Stanculesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Bartolomeu si Agripina Stoenescu din Stanculesti, jud. ValceaCazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Simona si Mara Drăgușeanu din Delureni, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Simona si Mara Drăgușeanu din Delureni, jud. Bistrita-NasaudCazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Cătălina si Aglaia Russo din Diaconesti, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Cătălina si Aglaia Russo din Diaconesti, jud. DambovitaCazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 • Mitică si Coralia Dolănescu din Crucea, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Mitică si Coralia Dolănescu din Crucea, jud. SuceavaCazare in Parcul Drumul Taberei, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 3 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu “aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 29. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 30. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 31. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 32. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 33. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 34. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 35. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 36. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 37. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 38. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 39. Perfect studio and location. Would definitely go back

 40. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 41. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 42. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 43. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 44. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 45. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 46. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 47. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 48. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 49. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 50. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 51. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 52. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 53. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 54. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 55. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 56. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 57. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 58. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 59. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 60. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 61. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 62. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 63. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 64. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 65. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 66. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 67. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 68. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 69. Perfect studio and location. Would definitely go back

 70. Mic dejun bun, apartamentul excelent, minunat, cu vedere la mare!!

 71. The sea view!!! Wow! Great restaurant! Choice of wines!!! Clean rooms and very comfortable beds. In general everything was great:)

 72. various breakfast options, cornettos and croissants are fantastic! view is a real stunner. hotel’s cat is extra friendly.

 73. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 74. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 75. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 76. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 77. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 78. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 79. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 80. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 81. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 82. Locatie excelenta Gazda a fost formidabila. Iti multumim Mihaela pt sederea incredibila si amabilitatea ta. Camera buna unde ai tot necesarul, patul si pernele foarte confortabile. Cu siguranta vom reveni!

 83. Excelent. Curat, patul foarte confortabil, jacuzzi, fier de calcat, frigider, expresor, tv, internet, minibar gratuit. Ma intorc sigur!!!!!

 84. Gazda este de nota 20. Totul a fost peste așteptări. Cu siguranța vom recomanda.

 85. Am fost placut impresionati de capacitatea foarte mare de gazduire a unui grup mare de turisti, curatenia si deasemenea locatia centrala. Gazda a fost foarte ospitaliera. Ireprosabil totul.

 86. Second time we stay in one of Bogdan’s and Cristina’s flat and was another great experience. Both were very responsive to our queries and like last time we had complementary fruit and wine. Everything went perfect, transfer from the airport at a great price , amazing central flat, close to everything you possibly need, decorated with great style, spacious, sparkling clean and a fully equipped kitchen. We’ll definitely book them when returning to Bucharest.

 87. Perfect location, very spacious and beautiful apartment, everyfing is new and modern, smoking place on the balcony, transfer sevices, close to everyfing. Great host. Thank you!

 88. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 89. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 90. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 91. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 92. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 93. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 94. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 95. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 96. Totul ok. Hotel amplasat in centrul Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de piata Universitatii si de centrul vechi al orasului, parcarea autoturismelor se face in spatele hotelului, desi nu este foarte incapatoare, micul dejun diversificat, camerele dotate si curate. Raport pret/calitate foarte convenabil.

 97. Amplasarea in centru si pretul accesibil. Zona linistita.

 98. totul foarte curat si confortabil, la fel ca in descriere

 99. Gazda a fost foarte primitoare, asteptandu-ne la ora stabilita sa ne predea apartamentul. Fiind situat la un etaj superior, este foarte linistit . Este dotat cu toate utilitatile si ustensilele necesare in bucatarie. Amplasarea langa Sala Palatului ofera avantajul de a avea parcare la dispozitie. Este foarte aproape Centru Vechi al Bucurestiului.

 100. Este un apartament la etajul sapte, foarte curat, renovat recent cu mult gust. De pe balcon se vede o parte a orasului.

 101. Totul a fost foarte placut! Proprietarul este foarte prietenos, am comunicat fara nicio problema si ne-a oferit tot ce am avut nevoie. Apartamentul este foarte spatios, elegant si confortabil. Raportul calitate-pret este exceptional. Voi reveni oricand cu placere! 🙂

 102. Foarte curat, apartament calduros si gazda foarte promptă.

 103. Totul a fost foarte bine. Impresionati de amabilitatea gazdei si de gestul cu sampania din partea casei. Recomand, cu incredere!

 104. -aproape de centru vechi -este renovat recent -pot dormi 4 persoane

 105. Amplasarea, posibilitatea de a parca aproape(daca vorbesti cu portarul de la Cap sa, acesta are mereu un loc de parcare🤗), amabilitatea proprietarei, curățenia exemplară, balconul, dotările bucătăriei, totul exact, chiar mai bine decât în poze! Este vis a vis de Casa Armatei, foarte aproape de centrul vechi.

 106. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 107. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 108. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 109. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 110. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 111. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 112. paturile ff confortabile baile ff bine concepute excelent conceputa chicineta si cu toata aparatura de care ai nevoie pt micul dejun si pt gatit

 113. Plasata ultracentral, confort, magazine si cafenea si acces la mijloace de transport in imediata apropiere.

 114. Spațiul de cazare este foarte confortabil , beneficiază de toate dotările necesare (fier de călcat,masă de călcat,bucătăria utilată cu toate cele de trebuință). Proprietarul parolist, de bună credință şi responsive. Partea de curățenie este asigurată cu strictețe şi dedicație de către două simpatice doamne astfel încât, acest aspect se încadrează în superlativ. Aflat în vecinătatea hotelului Radisson Blu, proprietatea oferă în primul rând un raport calitate-preț corect, mai apoi, o experieță plăcută a clientului. P.S. 😉Pentru dimineți cu aromă de cafea, balconul şi priveliştea oferită spre bolta cerească, departe de zumzetul autoturismelor aduce plus valoare şi moment de tihnă pentru a pune început bun zilei ce urmează. Braşov Alina & Ioana

 115. Tot mi a placut cuat si cum sunt mereu pe drumuri am vazut diverse case pot sa va spun ca va recomand 10+

 116. Curatenia din apartament. Mobilierul se afla intr-o stare buna.

 117. Un plus mentionabil a fost flexibilitatea in privinta prelungirii rezervarii (fara plata anticipata). Spatiul/serviciile in general se prezinta ok cu exceptia aspectelor negative prezentate care sunt destul de importante !

 118. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 119. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 120. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 121. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 122. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 123. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 124. The location was great, just next to anything you would like to have, food, drinks, snacks, shopping mall. The room was clean with brand new furniture. Fresh towels and extra sheets in case you needed them. The room has a fully equipped with kitchen. There was an ATM in the hotel for easier and safer withdrawals. The staff was helpful and kind. Tip: A vending machine at the lobby would have been a nice addition.

 125. Wow.huge apartement, very clean .new everything.g8 location. Value for money.in fact the only hotel/ apt ive taken photos off

 126. it’s actually even better than what you see in the photos. Totally worth it and recommendable.

 127. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 128. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 129. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 130. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 131. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 132. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 133. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 134. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 135. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 136. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 137. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 138. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 139. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 140. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 141. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 142. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 143. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 144. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 145. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 146. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 147. Nice location, nice host, everything you need inside the apartment… I will be back, for sure 🙂

 148. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 149. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 150. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 151. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 152. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 153. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 154. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 155. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 156. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 157. Camera a depășit asteptarile. Spatioasa, foarte curata, baia mare, patul comfortabil, lenjerie f curata. Am avut si o camaruta cu o canapea si un loc de servit ceaiul. Micul dejun a fost ok. M-am simtit bine.

 158. Locatie excelenta, voi mai reveni. Nu am crezut ca exista hotel cu cabere antifonate perfect!

 159. Personal foarte amabil ; Lapte cu orez la micul dejun 🙂 ; Camere spatioase, confortabile si curate luna ; Locatie buna.

 160. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 161. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 162. מקום מעולה … בעל דירה נחמד ואדיב, תמיד זמין ותמיד מנסה לעזור (אפילו בעניינים שלא קשורים לדירה) מיקום מעולה יש שדרה של ברים , מועדונים ומסעדות ממש במרחק של דקה הליכה מהדירה , מאובזרת בכל מה שצריך… מסעדה כשרה שנקראת “מקסיקני” נמצאת במרחק הליכה של שתי דקות מהדירה…. מתאים לזוג (גם עד שני ילדים זה בסדר לדעתי) ממליץ מאוד!

 163. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 164. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 165. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 166. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 167. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 168. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 169. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 170. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 171. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 172. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 173. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 174. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 175. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 176. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 177. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 178. In primul rand restaurantul, inclusiv extinderea programului de functionare.

 179. Ce ne-a placut? Modul de primire, a fost deosebit! Chiar super Hotelul

 180. Totul a fost minunat, mancarea buna, personalul foarte amabil, curat

 181. Personalul de sex masculin a fost cel mai agradabil din tot hotelul. Foarte educati si cu un zambet pe buze!

 182. Camerele fara caldura. Receptionerul arogant nici nu a urcat sa vada daca e cald. Ei aveau la receptie o aeroterma asa ca in camera nu ii mai interesa daca e caldura.

 183. Totul…este un hotel,unde te simti “acasa”

 184. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 185. De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 186. În general acestea sunt părțile pozitive: – Camerele de tip apartment sunt foarte spațioase – Micul dejun este unul super bun – Personalul foarte receptiv – Amplasarea ultra-centrală

 187. Prestanta hotelului, personal bine pregatit, curatenia, patul foarte comod Consider ca daca se va face o renovare totala, va fi cel mai tare hotel din Romania si nu numai.

 188. Nu am luat micul dejun asa ca nu-mi pot da cu parerea. Restaurantul steak-house este foarte bun. Camera este superba comparativ cu alte hoteluri din bucuresti, de exemplu Hilton a fost o mare dezamagire…

 189. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 190. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 191. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 192. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 193. Locatie superba, amabili, generosi (am primit mai mult decat ne-am asteptat)

 194. Plăcut surprins de doamna Oana de la Recepție , am ajuns destul de devreme pt check-in și totuși ne-a dat camera ! mulțumesc frumos

 195. personal simpatic si competent, micul dejun proaspat si diversificat pentru toate gusturile, sala fitness buna (pentru cine este interesat), imprejurimi interesante de descoperit si vizitat.

 196. Amplasamentul, curățenia și personalul impecabil.

 197. Personalul foarte amabil, curățenie, comfort, camere mari și foarte curate,micul dejun excelent. Hotelul este situat chiar în centrul Bucureștiul.

 198. A fost totul aproape perfect inafara de mirosul din baie.

 199. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 200. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 201. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 202. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 203. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 204. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 205. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 206. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 207. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 208. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 209. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 210. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 211. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 212. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 213. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 214. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 215. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 216. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 217. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 218. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 219. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 220. Micul dejun echilibrat, diverisficat si proaspat! Am primit asa cum am solicitat o camera linistita (cu vedere in spatele IBIS )dar panorama era foarte ….neglected!

 221. Mic dejun destul de divers. Se serveste de la 6.30 la 10.00 Se afla fix langa gura de metrou

 222. Florin-danut mai 5, 2019 at 3:19 am

  Locația a fost foarte potrivita. Altfel nu aș fi ales acest hotel.

 223. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 224. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 225. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 226. Gazda foarte amabila. Apartamentul este frumos, foarte curat si bine echipat. Sigur ma voi reintoarce!

 227. Totul a fost minunat. Gazda a fost minunata, foarte amabila si draguta, iar apartamentul perfect, foarte curat, utilat cu detoate. Sigur voi revenii cu placere. Multumesc Astrid pentru tot!

 228. Apartamentul este foarte curat, gazda foarte prietenoasa. Totul excelent.

 229. Apartamentul este central, fiind foarte aproape de centrul istoric. Modern mobilat si spatios, iar bucataria este echipata corespunzator cu tot ce este necesar.Gazda a fost foarte draguta, a raspuns imediat cerintelor mele de a ajunge la o anumita ora pentru preluarea cheilor. Recomand cu caldura!

 230. Apartament extrem de curat, spatios si confortabil in zona linistita aproape de centrul vechi.Gazda amabila si primitoare, totul a fost la superlativ.

 231. Locația foarte bună. Aproape de obiectivele turistice.

 232. Poziționarea. Personalul din toate departamentele ok.

 233. Patul confortabil si miros placut in camera, dar cel mai important muuulta caldurica.❤️

 234. Locația excelentă, hotelul ar avea un potențial excelent daca s-ar respecta una din regulile de baza ale ospitalitatii: curățenia!

 235. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 236. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 237. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 238. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 239. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 240. A fost un sejur placut, apartamentul este nou, dotat cu tot ce am avut nevoie, iar amplasarea acestuia este chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a unor localuri renumite. Am sa revin cu siguranta

 241. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 242. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 243. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 244. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 245. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 246. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 247. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 248. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 249. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 250. Personal amabil, locație foarte bună, pat confortabil, cameră plăcută.

 251. Personalul este bine intenționat. În camera exista ceai, cafea, apa și un Mars din partea casei.

 252. Personalul de treaba, curatenie. Dusul cu presiunea foarte buna.

 253. Plăcut pe ansamblu, pat confortabil, atmosferă intimă și liniștită, atitudine prietenoasă, personal foarte amabil și săritor, mâncare și cafea bună. Zonă aproape de centru, magazine foarte aproape.

 254. Locatia este amplasata foarte aproape de centru(Casa Poporului)

 255. Dimensiunea camerei, linistea, pozitionarea fata de centru, amabilitatea personalului, curatenia..

 256. Micul dejun decent, personalul prietenos, locatia buna, balcon generos cu priveliste frumoasa.

 257. Lenjerie curată, personal amabil, curățenie, parcare subterana

 258. Locatie, personal amabil si calificat, pat confortabil, zona linistita, restaurant din vecinatate

 259. Suntem turisti fideli ai acestui hotel. Il apreciem si il alegem pentru amplasarea centrala, pentru curatenie, pentru micul dejun gustos si variat.

 260. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 261. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 262. Mic dejun foarte bun, omletele excelente, pat confortabil, personalul din receptie foarte amabil. Aproape de centrul vechi, locul distractiilor. Mobilier nou, modern, totul la superlativ.

 263. Curatenie, locatie ultracentrala, bine pozitionat, servicii de calitate. Personal de nota 10.

 264. Mic-dejunul a fost proaspat si bun, camera curata si confortabila. Am avut liniste si intimitate.

 265. locatie buna, personal amabil, conditii exact de 4 stele.

 266. Locatia excelenta (de fapt acesta a fost principalul motiv pentru care am ales Hotel Berthelot). La micul dejun v-as sugera mai multe optiuni pentru turistii vegetarieni…si poate cafeaua mai savuroasa (de exemplu, expresso-ul pus la dispozitie in camera a fost mult mai bun!). Si poate suc fresh (cu adevarat)…

 267. Mi-a plăcut micul dejun. Locaţia destul de central, iar personalul foarte amabil. Voi revenii cu drag la acest hotel.

 268. Mi-a plăcut faptul ca a fost foarte curat si atmosfera placuta. Patul a fost confortabil si personalul amabil. Recomand cu încredere!

 269. Absolut tot, de la servicii pana la amabilitatea celor din staff

 270. Maria-nicoleta mai 15, 2019 at 8:23 pm

  Personalul a fost foarte amabil, mi-a placut curatenia, lenjeria a fost curata si calcata. Pentru sederea mea scurta a fost excelent.

 271. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 272. Andreeaphilip mai 15, 2019 at 8:23 pm

  Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 273. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 274. Personalul e foarte serviabil,zona este centrala,apartamentul este bine dotat cu tot ce este nevoie pentru o sedere confortabila.

 275. Totul a fost așa cum m-am gindit eu, va recomand cu încredere !

 276. The apartment was big and cozy. Plus the location was great.

 277. A fost curat, locatia este chiar langa Centrul Vechi, temperatura in camera programabila, balcon pentru fumat, lift.

 278. Este cald, este curat, este in centru, primirea foarte prietenoasa. Perfect pentru mine!

 279. Gazda a fost foarte ok, eu inchiriasem apartamentul pentru 2 membrii ai familiei, dar ei m-au surprins si au venit toti adica 5, nestiind ca ar fi trebuit sa anunt in prealabil, dar gazda a fost intelegatoare iar problema rezolvata.

 280. Apartament foarte curat si cu toate dotarile iar panorama este superba.Amplasarea in zona zero foarte aproape de centrul vechi.Rezervati fara retineri si nu veti regreta.

 281. Mi a placut totul in special locatia care este exact la kilometrul 0.

 282. Locația excelentă, acces ușor la mijloacele de transport în comun, baruri, restaurante; Vederea panoramică. Bucătăria utilată pentru cine vrea să-și prepare singur diverse. Gazdă primitoare, comunicare bună.

 283. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 284. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 285. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 286. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 287. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 288. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 289. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 290. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 291. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 292. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 293. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 294. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 295. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 296. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 297. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 298. Un loc în care merg de fiecare data cu plăcere! Curat, personal deosebit, mâncare bună, toate facilitățile!

 299. Amplasarea hotelului , spațiul din camera , curățenia ..

 300. Hotel cu acces spa, sala fitness , camerele cu pat king confortabile, spatioase,masina de cafea, bai moderne, curat!

 301. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 302. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 303. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 304. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 305. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 306. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 307. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 308. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 309. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 310. Pat f comod Curatenie impecabila Mic dejun variat Piscina f frumoasa si centru spa f bun

 311. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 312. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 313. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 314. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 315. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 316. Personalul foarte amabil, curatenie atat in camera cat si in spatiile adiacente.

 317. Atmosfera din casa este minunata, iar personalul foarte amabil.

 318. Camera foarte curată,miros plăcut,patul si pernele foarte foarte comode!Recomand cu drag.

 319. Locatia a fost super, intr-o zona linistita si cu magazine in jur. Camera foarte frumos mobilata si spatioasa, patul foarte comod, curatenie.

 320. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 321. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 322. Locatie perfecta, in mijlocul Centrului Vechi. Insa, daca mergi vineri sau sambata, si ai probleme in a adormi in galagie, cluburile de afara (de la care se aude foarte puternic muzica) nu te vor ajuta deloc. P.S. : balcon cu cea mai buna vedere 👍

 323. Mi-a plăcut amabilitatea personalului și locația unde este amplasat hostelul.

 324. Nu a fost greu de găsit hostelul, camere luminoase, paturi confortabile.

 325. Foarte aproape de Gara de Nord. Acces facil la toate mijloacele de transport public.

 326. Noi am avut rezervare pt. 1 noaptea – cameră triplă cu fața spre Gara de Nord. Parcarea se face pe trotuar în fața hotelului, și sunt camere de monitorizare video, dar sunt și parcări în apropierea hotelului. Paturile destul de confortabile, lenjeriile curate. Micul dejun (inclus în prețul cazării) a fost ok. Personal amabil. A fost liniște.

 327. Totul a fost foarte bine. Am fost de multe ori la acest hotel si pot spune ca raportul calitate/pret este excelent. Personal foarte amabil, in special doamna de la mic dejun.

 328. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 329. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 330. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 331. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 332. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 333. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 334. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 335. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 336. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 337. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 338. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 339. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 10:27 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 340. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 341. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 342. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 343. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 344. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 345. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 346. Curatenie exemplara absolut peste tot: in curte, in parcare, pe hol, in baie si in camera. Impecabil! Amplasarea, locatia, raportul pret-calitate, camera si baia foarte spatioase, patul extrem de confortabil, amabilitatea personalului. Micul dejun ok.

 347. Parcul/gradina cu veverite si pasari.. camere spatioase si bine dotate (TV plat, veioze directionabile, frigider, fotolii, baie ok).. plase antitantari la geamuri.. taxi-call…

 348. Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 349. mic dejun bun, locatie eleganta si aerisita, piscina mare si curata

 350. Ca de obicei totul este perfect. Raport pret/calitate excelent. Bazin de înot perfect. Este a – 4a oară, și voi reveni sigur.

 351. Camera in regula, baia poate un pic cam inghiesuita si stramta, dar cu obiecte sanitare noi. Piscina mare, cred ca la dimensiuni olimpice, dar care din pacate nu are o zona cu adancime mica pentru odihna. Poate avantaj pentru inotatori experimentati, nefiind aglomeratie. Parcarea pazita.

 352. Locatie excelenta! Ambianta! Camera in ansamblul ei este minunata!

 353. Personal foarte amabil. Mobilier modern și design plăcut.

 354. Personalul este admirabil. Curățenia este exemplara. Mobilierul este frumos asortat. Camera denota intimitate. Locația este foarte buna. Scurgerea de la duș defecta, se inunda baia cu apă. Multe facilități de mâncare in zona apropiata inclusiv un Mega Image non stop

 355. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 356. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 357. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 358. Mi-a placut totul. Micul dejun nu foarte diversificat dar cu siguranță găsești ceva care sa îți placa. De revenit

 359. Micul dejun a fost variat si foarte bun, personalul foarte amabil

 360. Curatia f ok, nou renovat, staff ul f primitor, mic dejun bogat . Recomand !

 361. Locatie foarte buna daca ajungeti cu trenul in Gara de Nord. Hotelul este situat la aproximativ 3 minute distanta de mers pe jos. Rezervare si plata fara probleme. Curat. Exista posibilitatea alegerii unei camere pentru fumatori.

 362. Amplasarea, este aproape de locul unde trebuia să ajung

 363. Nimic, este un hotel de tranzit. Nu o sa mai revin.

 364. Locatie excelenta, la 5 minute de mers de statia de metrou Unirii si la 8 minute de Centrul Vechi, plin de restaurante si cluburi. Curatenie, casa arata foarte bine, la fel si apartamentul – foarte spatios si amenajat cu gust. Bucataria este foarte mare si bine dotata.

 365. Pozitie foarte buna, relativ aproape de punctele de interes. Apartament foarte spatios, frumos amenajat, confortabil pe termen scurt. Self check-in / check-out. Parcarea nu este posibila in curte, dar am gasit loc pe strada.

 366. Curătenie Apartament foarte spatios, mult peste asteptari. Pozitie aproape de punctele de interes si totusi foarte linistit. Foarte confortabil, totul nou. Checkin si out super simplu. Curtea dotata cu in loc de baut cafea linistit.

 367. Un design modern, elegant, curat, foarte confortabil cu terasa pentru fumători.Servicii de cea mai buna calitate

 368. Totul la superlativ. Multumesc! O sa revin cu placere! Recomand!

 369. Foarte curat, pozitia foarte buna, camera cam mica, dar un plus a fost faptul ca avea balcon. Fetele de la receptie au fost extrem de amabile si mereu cu zambetul pe buze.

 370. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 371. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 372. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 373. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 374. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 375. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 376. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 377. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 378. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 379. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 380. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 381. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 382. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 383. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 384. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 385. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 386. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 387. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 388. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 389. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 390. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 391. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 392. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 393. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 394. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 395. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 396. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 397. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 398. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 399. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 400. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 401. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 402. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 403. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 404. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 405. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 406. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 407. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 408. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 409. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 410. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 411. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 412. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 413. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 414. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 415. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 416. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 417. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 418. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 419. L’ emplacement de l’appartement à porté de tout bien situé. Cuvette des wc cassée et réparée dans la soirée. Contact très agréable petit geste commercial.

 420. Квартирка очень чистая, крошечная, но невероятно уютная. В стиле старой европейской квартиры с высокими потолками и скрипучим паркетом. Нам такая атмосфера по душе. А огромный балкон – просто супер, то, что нужно – бокал вина после долгого дня. Классный лифт, ребёнок с таким лифтом отказывался ходить пешком. Очень удобная саморегистрация заезда и выезда безо всяких стыковок с хозяином. Приятно быть хозяином своих планов, когда никто ни под кого не подстраивается.

 421. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 422. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 423. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 424. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 425. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 426. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 427. Das Frühstück wurde geliefert und war von einem der besten Restaurants der Stadt. Der Junge der das Essen geliefert hat und auch die Schlüsselübergabe erledigt hat, war sehr höflich.

 428. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 429. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 430. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 431. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 432. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 433. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 434. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 435. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 436. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 437. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 438. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 439. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 440. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 441. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 442. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 443. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 444. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 445. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 446. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 447. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 448. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 449. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 450. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 451. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 452. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 453. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 454. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 455. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 456. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 457. Pat confortabil, curățenie maxima, liniste, siguranta. Hotel nou, sèrvicii ireproșabile. Recomand 🤗

 458. Locatia este perfecta pentru turisti care doresc cazare aproape de Gara de Nord. Parcare asigurata gratis in interior, este un plus. Personal dragut si bine-primitor! Mic dejun bonus pentru turisti (cafea buna, croissant si un fruct fresh). O incantare! Felicitari!

 459. Un loc care se vrea exclusivist. Modern si cochet.

 460. Imobilul situat în zona ultracentrala, in centrul vechi, cu multe restaurante, curățenie exemplară, personal amabil.

 461. Un apartament deosebit de bine ingrijit, spatios,decorat cu mult bun gust,aproape de centru. Recomandam cu drag…

 462. A fost totul super, apartamente aranjate cu gust, locație buna, curat.

 463. Ne-a plăcut că am fost aproape de ambasada SUA, am mers cu taxi 5 minute, dar la întoarcere am luat-o pe jos aproximativ 20 minute, este trotuar, nu ai nicio grijă. E foarte aproape de Ikea, de Băneasa Shopping City, de Mega Image. Zona este liniștită, au un parc in fata hotelului, multă verdeață.

 464. Este frumos locul, multa verdeață, îngrijită… Un parc în toată regula

 465. Micul dejun excelent, curatenie, spatiu verde, balcon, angajati de nota 10. E aproape de aeroport si de RomExpo.

 466. Locatie excelenta! Ambianta! Camera in ansamblul ei este minunata!

 467. Personal foarte amabil. Mobilier modern și design plăcut.

 468. Personalul este admirabil. Curățenia este exemplara. Mobilierul este frumos asortat. Camera denota intimitate. Locația este foarte buna. Scurgerea de la duș defecta, se inunda baia cu apă. Multe facilități de mâncare in zona apropiata inclusiv un Mega Image non stop

 469. mic dejun consistent locatia-accesibila ca amplasare

 470. Locatie excelenta, langa metrou, gara si statie de autobuz! Atmosfera placuta, camera spatioasa. Desi intr-o zona aglomerata, in camere e liniste. Esti ca intr-o oaza de liniste si pace! Mie IBIS mi-a si purtat mereu noroc. Sigur voi reveni!

 471. Locatie-excelenta Ciorba de vacuta foarte buna. Personalul de la receptie – foarte drăguți, imediat săreau în ajutor, încercând sa ajute si reușind. Patul confortabil. Per total mai mult decât ok.

 472. conditii impecabile, personaj amabil, mic dejun delicios, liniste

 473. Camera spațioasă, mic dejun diversificat, aproape de Romexpo!

 474. Foarte bune serviciile, micul dejun si personalul de nota 10+, camerele deosebit de frumoase si curate! O sa mai revenim cu drag la acest hotel minunat!!

 475. Locatia bună pentru amatorii de muzee de artă. Recomand serviciul de transfer de la/la aeroport.

 476. Totul este ok. Personal amabil,curat,locatie buna,comfort si un mic dejun excelent.

 477. locatie buna, personal amabil, conditii exact de 4 stele.

 478. Curatenia, confortul, micul dejun si amabilitatea personalului.

 479. Personalul foarte amabil. Loc de parcare gratuit de la hotel si locatia foarte buna.

 480. Apartamentul este spațios, mic dejun bun, cafeau nu foarte bună Salteaua si patul foarte confortabile!

 481. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 482. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 483. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu “pretentii”

 484. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 485. Great location near old town. Spacious two rooms with air conditioner. Balcony with table and chairs. First floor so no need to use rickety elevator. The owner cooperated and tried to fix the things we pointed out to him.

 486. Die Lage war top. Nah zu allem. Das Bett war bequem.

 487. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 488. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 489. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 490. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 491. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 492. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 493. Ap este mare , curat , ordonat cu multe spatii de depozitare Bucataria super utilata

 494. Totul a fost de nota 10, curatenie, discretie, amplasare, dotari.

 495. Very nice apartment – clean, new furniture, good repair, there is everything you need and even more. Special thanks to the owner – he met us, helped with parking, accompanied during the stay. It was a big unexpected pleasure to have welcome drinks. We definitely recommend this apartment and we’ll take it again next time in Bucharest!!!

 496. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 497. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 498. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 499. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 500. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 501. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 502. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 503. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 504. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 505. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 506. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 507. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 508. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 509. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 510. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 511. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 512. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 513. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 514. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 515. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 516. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 517. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 518. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 519. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 520. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 521. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 522. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 523. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 524. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 525. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 526. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 527. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 528. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 529. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 530. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 531. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 532. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 533. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 534. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 535. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 536. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 537. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 538. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 539. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 540. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 541. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 542. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 543. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 544. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 545. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 546. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 547. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 548. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 549. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 550. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 551. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 552. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 553. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 554. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 555. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 556. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 557. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 558. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 559. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 560. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 561. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 562. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 563. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 564. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 565. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 566. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 567. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 568. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 569. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 570. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 571. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 572. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 573. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 574. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 575. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 576. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 577. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 578. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 579. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 580. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 581. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 582. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 583. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 584. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 585. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 586. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 587. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 588. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 589. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 590. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 591. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 592. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 593. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 594. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 595. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 596. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 597. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 598. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 599. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 600. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 601. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 602. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 603. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 604. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 605. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 606. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 607. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 608. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 609. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 610. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 611. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 612. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 613. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 614. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 615. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 616. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 617. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 618. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 619. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 620. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 621. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 622. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 623. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 624. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 625. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 626. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 627. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 628. Personalul foarte amabil! Hotel foarte curat! Amplasare minunata! Nu simti ca esti in Bucurestiul cel aglomerat si agitat!

 629. totul perfect personal foarte amabil curățenie impecabil liniste la piscina o zona foarte liniștită. recomand acest hotel!

 630. Personal foarte bun mai putin acel incident de la receptie cu taxa de parcare auto care nu a fost anuntat….

 631. Locatia e frumoasa , apartament la ultimul etaj, avea o terasa/balcon imensa pacat ca nu era deloc intretinuta,apartanentul mare spatios

 632. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 633. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 634. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 635. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 636. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 637. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 638. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 639. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 640. Curat,dotat cu aproape tot ce ai putea sa ai nevoie

 641. Un apartament perfect pentru două persoane…o atmosfera calda și primitoare exact ca in poze! Mulțumim!

 642. Raport calitate pret de necontestat. Apartamentul este foarte frumos si curat, ideal pentru 2/3 persoane si de asemenea e destul de aproape de centrul orasului. Apartamentul a fost utilat cu toate cele necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Gazda a fost foarte amabila si ne-a lasat sa facem check-in-ul mai repede. Recomand!

 643. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 644. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 645. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 646. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 647. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 648. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 649. gazda este minunata, amplasarea a fost perfecta pentru noi,apartament spatios, curat.

 650. Totul foarte bine! Salteaua extrem de confortabila, apartamentul foarte mare, elegant si foarte curat. Cu siguranta vom reveni!

 651. Un apartament foarte curat, cu tot ce ai nevoie pt. un sejur reusit. Vom reveni de cate ori drumurile ne vor aduce in Bucuresti.

 652. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 653. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 654. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 655. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 656. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 657. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 658. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 659. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 660. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 661. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 662. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 663. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 664. A fost liniste, situat aproape de centru, curatenie in camere si tot strictul necesar, pretul foarte ok, singurul lucru necesar ar fi un gel de dus in rest nota 10

 665. E un loc liniştit şi civilizat, se respectă ora de linişte, după 22 nu mai e gălăgie, e plăcut!

 666. Personalul foarte amabil, amplasare excelenta in centrul orasului, curatenie, etc.

 667. Amplasarea hotelului a corespuns atât nevoilor mele din acel moment, dar , în general locația este plăcută și liniștită, apropierea de obiective turistice interesante o face atractivă.

 668. A fost o experienta foarte placuta , nici nu am crezut ca totul va fi atat de bine , curatenie in camere , un personal foarte dragut si amabil , usor in ajuns la locatie . Felicitari , cu siguranta cand voi reveni in Bucuresti tot aici ma voi caza

 669. Curatenia, lenjeria si prosoapele de calitate. Am fost reticent cand am facut rezervarea dar am avut o experienta placuta.

 670. Este o locație excelenta ,proprietari foarte amabili .Ma voi întoarce cu drag mereu .Recomand ..

 671. Locatia excelenta, gazda foarte eficienta, buna comunicare, gradina foarte utila si relaxanta. Un loc linistit si foarte bine pozitionat (la doar 2-300 m de destinatia mea).

 672. Totul, incepand de la primul apel telefonic pt confirmarea rezervarii si pana la felul in care am fost tratati!

 673. Amplasamentul ultracentral si faptul ca am primit cheile dimineata la prima ora.

 674. Apartamentul mi-a depasit asteptarile. Fiind un pret mic, ma asteptam ca si calitatea sa fie la fel, insa s-a intamplat contrariul. Amplasarea a fost excelenta, cu un Mega (supermarket) la nici 2 min, locul a fost foarte curat, si de asemenea liftul foarte folositor, fiind cazati la etajul 4. Nu cred ca as fi putut cere mai mult de la un astfel de loc. Foarte modest, curat si placut, pentru cineva in trecere si fara pretentii.

 675. Patul a fost ok! Mai liniște decât ma așteptam, poziție excelenta.

 676. Foarte aproape de multe obiective turistice, parcuri,etc

 677. Locatia este dotata cu bucatarie si cu dozator de apa pe casa scarii. Camera mi s-a parut confortabila. Locatia este in apropiere de parcul Carol si la doua statii distanta de statia de metrou (se poate lua autobuzul 117 care circula din aprox. din 5 in 5 min). In apropiere este un restaurant Buisniess, unde mancarea a fost foarte buna si pretul ok.

 678. Totul a fost minunat. Gazda foarte drăguță, personalul deosebit de amabil.

 679. Nu au fost incluse si servicii de masa! Totul a fost excellent! Gazda supeer!!!

 680. Totul a fost in regula! Confortabil, priveliste frumoasa, gazda primitoare!

 681. Gazda a fost foarte primitoare,ne-a asteptat cu bauturi reci la sosirea in apartament.Am calatorit in interes de servici,totul a fost excelent.Recomand cu incredere si multumesc inca o data pentru ospitalitate!

 682. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 683. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 684. Locatia foarte buna. Raport pret calitate foarte bun.

 685. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 686. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 687. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 688. Amplasarea, compartimentarea apartamentului si facilitatile, m-au facut sa ma simt ca acasa

 689. Proprietarul a fost amabil și a ajutat cu sfaturi.

 690. Totul a fost conform descrierilor de pe booking. Conditii foarte bune in raport cu pretul solicitat.

 691. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 692. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 693. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 694. Camere spatioase, foarte frumoase. Singura problema e locatia greu accesibila.

 695. Curatenie, personal amabil, camera frumos decorata

 696. Locatie retrasa si linistita. Nu servesc mancare dar au un living mare cu mese unde poti manca ce ai comandat. Personal amabil.

 697. Doamna Alexandra este o gazda extraordinara iar fiica ei un copil minunt 🙂 Va multumim pt tot si ne bucuram ca am avut ocazia sa ne cunoastem si sa stam la dumnevoastra.Raport calitate/pret extraordinar.

 698. Apartamentul este localizat aproape de metrou, dar, in acelasi timp, este ferit de zgomotul strazii. Este foarte curat si spatios. Patul si pernele sunt extrem de confortabile. Este utilat cu tot ce este necesar unei sederi fara griji.

 699. Gazda a fost foarte primitoare, apartamentul a fost foarte curat și mare ! Raportul calitate preț este excelent. Locația este foarte buna, aproape de Afi. Patul este mare și comfortabil , canapeaua la fel. Nu am avut niciun fel de probleme. Atât domnul și cât doamna se vede ca sunt niște persoane serioase și foarte amabili! O sa revenim cu drag Doamna Alexandra este o dulcica

 700. Calitate-pret ok. Personalul intelegator si amabil. Cafea si ceai din partea casei ..fara numar:)

 701. amabilitatea personalului linistea din jurul hotelului cafeaua si ceaiul oferite din partea hotelului salteaua patului a fost odihnitoare camera a fost la etajul I

 702. Tot,a fost curata camera,racoroasa si confortabila.

 703. Proprietara a fost foarte ospitalieră si proactiva.

 704. 1. Aproape de Unirii/ Centrul Vechi, Palatul Parlamentului si mai ales de Mall Vitan. 2. Nou, foarte curat si ingrijit. 3. Wi-fi optim! 4. Plin cu energie pozitiva! 5. Bucatarie dotata cu de toate! 6. Balcon – cu loc pentru fumat. 7. Apa minerala, sticla de vin, croissante – free!

 705. Gazada primitoare, apartamanentul curat, aranjat bine!

 706. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 707. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 708. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 709. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 710. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 711. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 712. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 713. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 714. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 715. Un apartament frumos, dotat cu tot ce este nevoie. Foarte curat si spatios. Este pozitionat in centrul vechi pe o strada plina cu restaurante si cluburi. Recomand!

 716. The size of the apartment is great; we had 3 people travelling in total and it meant that we all had our own bed for the night. Good location; lots of cafes/bars/shopping to do in the surrounding area. The host was more than accomodating; willing to help us with luggage storage so we could sight see after check out that day.

 717. Location was fantastic! Clean, modern decoration and ideal for a long weekend away.

 718. Este situat in centru orasului,este comod .A fost curat si neam odihnit foarte bine.

 719. Amplasare in centrul orasului, confortabil, parcare disponibila peste noapte, paza umana imobil

 720. Senzational…de la priveliste la confort un 10 pe linie

 721. Foarte bine pozitionat (piata Uniri). Gazda foarte amabila. Curatenie, liniste, aerisit, aer-conditionat, electrocasnice, masa calcat, detergenti… nu a lipsit nimic. Felicitari!

 722. Apartament este situat in centrul orasului. Curatenie exemplara, paturile confortabile, langa un supermarket si un mall, loc de parcare. Arata exact ca in poze. Recomand cu incredere.

 723. The location was brilliant. Unfortunately, the address we had was incorrect so was walked a lot of extra distance and wasted time trying to late the property (correct address in photo). It is actually very simple to find from the Metro, between a big shopping centre and a large Carrefour supermarket. The apartment is spacious with a full kitchen and lots of cooking equipment, crockery, etc. There was even a sewing kit, which we needed to use! There are three balconies and a great view. It was probably a penthouse or sub-penthouse. Nick is a very helpful host and made sure we were settled and had everything we needed. There is a lift – big bonus with older people and heavier bags.

 724. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 725. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 726. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 727. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 728. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 729. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 730. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 731. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 732. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 733. Locatia, linistea, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 734. Great location and perfect room if you’re staying just a couple days.

 735. Very cimfortable and nice studio at great location. Very close to metro station (University) and night life of Bucharest at your doorstep

 736. Zona linistita, apropiata de multe obiecive turistice, patul confortabil, gazda primitoare.

 737. Pat confortabil, gazda primitoare, recomand cu încredere.

 738. Locul este curat. Zona este liniștita. Personalul este amabil

 739. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 740. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 741. Curatenie, aer conditionat,pat confortabil, bucatarie utilata, loc de parcare… nota 10! Ca o mica sugestie, un filtru de cafea ar fi completarea ideală! Recomand!

 742. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 743. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 744. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 745. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 746. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 747. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 748. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 749. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 750. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 751. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 752. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 753. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 754. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 755. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 756. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 757. Totul a fost conform așteptărilor . Iar faptul că la sosire am găsit mici detalii precum niște cafea in dulap , câteva pastile de detergent a fost o surpriză agreabilă!

 758. Mobila noua, curat, gazda a fost foarte amabila. O casa cu doua etaje cu parcare privata dupa poarta. Sunt 2 Tv

 759. Locatia este foarte buna, accesibilitate usoara pentru mijloacele de transport in comun. Camerele mari, spatioase si foarte curate. Propietarul vilei foarte amabil si ajutator , o persoana deosebita. Recomand cu mare drag Central Green Villa.

 760. Găsești aici tot ce ai nevoie sa te simți ca acasa

 761. absolut totul, confort , curatenie, dotari si amenajare apartament pana in cele mai mici detalii, pozitie intr-o zona foarte linistita , o terasa enorma umbrita si f linistita, parcare gratuita in fata locatiei, proprietarul foarte amabil. Desi am venit cu alte probleme, cazarea mi-a creat senzatia de concediu .

 762. Totul, gazde foarte primitoare . Zona extraordinara la câțiva pași de Herăstrău.

 763. Locatie excelenta, personal foarte amabil si prietenos, curatenie! Recomand!

 764. Totul a fost foarte bine.Vom reveni, cu siguranță!

 765. Location. The Room was very spacious and the host was 10 Stars.

 766. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 767. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 768. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 769. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 770. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 771. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 772. Apartamentul arata exact ca in poze, o atmosfera cozy, curatenie impecabila , toate cele necesare inclusiv fier de calcat si fion, patul este f confortabil si pot spune ca cel mai mare plus il aduce sistemul bluetooth.Il recomand cu incredere!

 773. Totul a fost perfect! Curatenie, confort, ospitalitate, punctualitate, apartamentul frumos decorat, cafea si ceai, recomand cu drag! Chiar in centrul Bucurestiului! Cladire noua! Liniste!

 774. Curat. Spatios. Mobilat modern si cu tot ceea ce vrei. Balcon perfect. Recomand cu multa incredere. Zona foarte buna

 775. Totul a fost foarte bine. Locatia este excelenta. Cu siguranța vom mai reveni aici.

 776. Garsoniera confortabila . Frigider si aer conditionat functionale ; chicineta curatica , baie spatioasa si curata . Parcare se gaseste ( am ajuns joi la ora de varf) peste bulevard in spatele Spitalului Coltea si e OK .

 777. Garsoniera amplasata central, foarte aproape de Intercontinental, cu o suprafata mare, utilata cu absolut tot ce este necesar. Preluarea cheilor a fost una facila si rapida. Locuinta a fost curata si decenta ca si aspect. Caloriferul nu a mers insa aerul conditionat a facut fata cu brio, nefiind frig in locuinta. Raportul calitate pret unu excelent avand in vedere zona unde este amplasat imobilul

 778. Liniste, intimitate, curatenie si localizarea langa parc

 779. Apartament foarte curat si bine amplasat. Gazdele sunt foarte amabile.

 780. Pat confortabil ,foarte curat ,amplasat intr-o zona cu magazine ,stație de autobuz. Excelent !

 781. Excelent. O îmbinare deosebita între clasic și modern. Restaurant super!

 782. Un hotel foarte bun,amplasat intr-o zona linistita,aproape de centru.Camere sunt mari si curate.Mic dejun este foarte bun.Personal extrem de atent si amabil.Daca vii cu masina,nu-ti fa probleme,hotelul are propria parcare.Si data viitoare cand vin in Bucuresti,Hotel Diesel va fi alegerea mea.

 783. Camera am primit o exact cum am solicitat. Fără zgomot din trafic. Am avut un examen de susținut și doream să mă odihnesc.

 784. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 785. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 786. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 787. Vedere frumoasă spre lac, parcare în fața proprietății, liniște. Locația e perfectă dacă ai treabă în zona de Nord a capitalei.

 788. O camera foarte spațioasă, amenajata cu bun gust.

 789. Locatia linistita. Un living mare unde puteai sa mănânci ce ai comandat la diverse firme de cattering. Parcare gratuita. Cafea din partea casei. Pret excelent.

 790. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 791. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 792. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 793. Locația excelenta în centrul vechi Spațiu generos în 2 camere mari cu 3 canapele și 2 paturi matrimoniale. Preț superieftin comparativ cu locația și condițiile. In baie exista șampon, gel dus, prosoape, fier de călcat, mașina de spălat, etc.

 794. Spațios. Foarte bine poziționat. Exact lângă centrul vechi. Statie de metrou aproape, Mc Donald’s, magazine, patiserii. Central. Este lângă centrul vechi dar nu sunt probleme cu galagia. Este in o zonă mai liniștită.

 795. Apartamentul foarte spațios, curat si dotat cu tot ce ai putea avea nevoie. Foarte aproape de localuri.

 796. Curatenia, amplasarea foarte buna, apartamentul este spatios si curat, bucatariaeste dotata cu aragaz si vesela .

 797. The apartament has an amazing view, two bedrooms and a living room, with balconies on each room. It is very clean, but it could use some extensive renovations. I would also recommenddoing something about the beds and linnens. The smell of old and stale wasn’t very pleasant.

 798. The view from the window was incredible (all 3 rooms have own terrace). The host – Andrei is really nice guy, rules of accomodation are clear and fair.

 799. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 800. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 801. Apartamentul este localizat in centrul vechi al orasului. Toate localurile si centrele istorice sunt in nemijlocita apropiere. Gazda a fost foarte amabila si a oferit suport continuu de la check-in pina in ziua plecarii.

 802. I loved the location of the apartment. Very close to the public transport. The apartment was sparkling clean and it is very well equipped with everything you’d possibly need for your stay.I highly recommend this apartment for future guests.Thank you, it was a pleasure!

 803. We stayed twice, at beginning and end of time in Romania and both times the host Madalina couldn’t have been more helpful. The apartment was spotlessly clean and really Comfortable. There was an added bonus of a lovely terrace and it was in a great position to look around Bucharest old town.

 804. Loved the terrace. Very comfy bed. Spotlessly clean.

 805. Locatie excelenta, apartament bine utilat si foarte confortabil; procedura de check-in foarte facila. Recomand pentru orice tip de sejur.

 806. Patul a fost confortabil, curatenie extraordinara, apartamentul este deosebit, design minunat. Ospitalitate deosebita, gazda a fost deosebita, am comunicat foarte usor si deschis, s-au interesat de nevoile noastre. Bucataria utilata cu tot ce e nevoie. Localizare excelenta, centrala, supermarket foarte aproape, restaurante, tot…!

 807. The apartament is in an old Bucharest building right in the centre. Besides the location, the apartament looks amazing and is very spacious. Clearly recommend and will be back!

 808. Din pacate, nu am beneficiat de mic dejun, desi sunt client Genius2.

 809. Locatia se afla intr-o zona linistita desi se afla intr-o zona in aproprierea caii ferate si uneori se aud si trenurile care trec. Cladirea in sine este curata si usor de navigat. La receptie staff-ul este prezent si desi nu este omniprezent la birou in sine se afla in imediata vecinatate. In permanenta cineva de la paza se uita la televizor mi s-a parut amuzant chiar daca erau semiplictisiti domnii nu au fost deranjati sa raspunda la intrebari.

 810. Extrem de curat, incalzire f ok, parcare pazita (inclusa in pret)

 811. Confortul apartamentului, bunul gust cu care este amenajat, patul super confortabil, bucatarie pentru gatit de la chestii simple pana la chestii complicate, apartamentul este larg, aria de zi si de luat masa langa televizor dragute, lumanari plasate in camera de baie mi.au adus aminte sa ma rasfat,

 812. Apartamentul a fost ca in poze,si curat. Vederea de la balcon a fost placuta, vom reveni si cu alta ocazie.

 813. Andrei a fost disponibil pt check-in desi am ajuns cu intarziere. exista aparat de cafea si capsule in apartament. locatia super, curat, amenajat simplu si cu bun gust

 814. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 815. Cafea de calitate in camere, ceai si apă imbuteliata la discretie. Camere foarte spatioase.

 816. Micul dejun foarete diversificat si consistent. Locatie ok.

 817. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 818. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 819. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 820. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 821. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 822. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 823. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 824. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 825. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 826. Primire calduroasa , amplasare buna, camera curata si confortabila. Raportul pret / ceea ce s.a oferit , a fost unul corect.

 827. Foarte curat, confortabil, foarte aproape de centrul vechi ( maxim 10 min.pe jos), personalul dragut. ..

 828. Raport calitate/preț ok. Aproape de centru. Parcare gratuită. Mic dejun acceptabil. Consumabile gratuite.(inclusiv papuci)

 829. A fost foarte curat si confortabil, proprietarii au fost foarte amabili! Recomand cu incredere!

 830. Atitudinea extrem de amabilă a gazdelor. Chiar s-au oferit să mă preia de la Otopeni, fiind în drumul lor. În plus, deși am ajuns spre ora 22.00, când magazinele din zonă erau închise, m-au dus cu mașina la un supermarket non-stop! Am apreciat curățenia deosebită și faptul că nu-ți lipsește nimic în apartamentul pe care-l pun la dispoziție. E o locație apropiată de Otopeni și Ambasada SUA. Deci, pentru cineva care merge pentru viză, e o alegere excelentă! Recomand cu căldură! (că și căldură am avut din plin, deși am fost în decembrie! 🙂

 831. Foarte curat, recent renovat cu mult bun gust. Gazde extrem de atente la nevoile clientilor.

 832. excelent raport calitate pret. localizare excelenta.

 833. MI-A PLACUT TOTUL. AM MAI FOST , STIU LOCATIA . AM FOST FOARTE MULTUMITA . TOTUL ESTE OK . MULTUMESC PENTRU AMABILITATE SI CONFORT EXCELENT .

 834. Camere spatioase izolate fonic.Curatenie desavarsita.

 835. Promtitudinea gazdei, pozitia blocului si faptul ca a fost cald in camera.

 836. deja de cateva ori ma opresc in acest apartament, sunt multumit. +10

 837. Amplasamentul este genial. Gaza a fost super de treaba. Check in-ul si check out-ul au fost perfecte. Blocul este foarte sigur, avand personal ce se ocupa de persoanele ce intra si ies. Apartamentul este la et. 5 dar beneficieaza de 2 lifturi functionale. Baia are si dus(chiar daca nu apare in poze).

 838. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 839. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 840. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 841. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 842. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 843. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 844. Deoarece am tinut neaparat sa ap parcare asigurata, am fost condusi la un alt apartament nou, putin mai sus aproape de Bulevard, pozitia foarte buna, nu se aude galagie .Mobilier de calitate, electrocasnice noi, tv smart etc . A fost super. Multumim d-nei Raluca

 845. Apartament foarte curat si mobilat cu foarte bun-gust. Intrarea in metrou se afla chiar in fata scarii. Neasteptat de linistit in conditiile in care se afla pe un bulevard aglomerat. Gazda este foarte primitoare, amabila si de mult ajutor.

 846. Curățenia, modul în care arata apartamentul, amabilitatea deosebita a gazdei

 847. Locația a fost aleasă de mine funcție de apropierea față de zona mea de interes, deci inevitabil, foarte bună. Nu se oferă mic dejun. Curat, confortabil, chicineta este bine dotată.

 848. Mic dejun nu am avut iar locatia mi-a placut in mod deosebit: amplasarea(aproape de Targul de Craciun);patul foarte mare si salteaua excelenta;bucataria bine utilata(am folosit si cuptorul cu microunde).

 849. Buna ziua.In primul rand tin sa precizez ca locatia e fenomenala din toate punctele de vedere ,este foarte usor sa ajungi in doar cateva minute in cele mai frumoase locuri din bucuresti. In ceea ce priveste apartamentul va pot spune ca este peste asteptarile oricarei persoane tinand con de pretul supwr decent pe care-l are afisat este pur si simplu tot ce-ti doresti “Patul este senzatie “spre deosebire de hotelurile cu 5 stele plus. Deci din partea mea aveti un mare 10 plus.Cu siguranta voi reveni

 850. Totul a fost la superlativ! Am obtinut ft usor informatii despre tot ce am avut nevoie pt a ne putea caza..locatia ft faina..decorata cu bun gust,curatenie,bucataria si baia dotate cu tot ce e necesar pt a te simti ca acasa! Multumiri si felicitari!!!!

 851. Apartament foarte frumos și curat. O sa revenim cu siguranță.

 852. Totul a fost perfect! La fel ca de fiecare data cand merg aici. Recomand !

 853. Incepe sa fie invechit hotelul(camerele) , dar spa.ul e #1 din Bucuresti, oamenii is f primitori si amabili , mancarea excelenta, parcare gratis…calitate pret mult mai bun ca la orice hotel din Buc..

 854. Totul, de la felul în care e totul pus la punct, cu detalii, pana la faptul că e cald in camera, parcarea gratuită și micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil si profesionist!

 855. Check it instant , la fel check-out. Room Service foarte rapid cu produse proaspete si de calitate. Piscina interioară și foarte mult cea exterioară.Foarte relaxant in apa calda la 0 grade afara. Micul dejun foarte diversificat.

 856. Locație buna, camera spatioasa, curata, liniste. Personal foarte primitor.

 857. Apropierea de gura de metrou, locatia. Căldură din camera, salteaua foarte buna.

 858. Locație curată, amplasare bună( foarte aproape de Gara de Nord )

 859. Camera, micul-dejun, curatenie, restaurante hotel, bar hotel.

 860. Micul dejun, personal amabil, restaurante bune, spa curat, pat confortabil

 861. Totul este foarte bine de fiecare data cand revenim!

 862. este o locatie cocheta , am primit fructe , apa imbuteliata si pliculete de cafea . Cireasa de pe tort a fost curtea interioara foarte placuta.

 863. Preluarea cheii este foarte practica, ma bucur ca se gasesc astfel de cazari si la noi, pentru ca nu implica deranjarea proprietarului la ore nepotrivite. Locatia este decorata placut, cu simt estetic si atmosfera, in general, este extrem de primitoare. Se denota o grija speciala pentru turist prin micile gustari pregatite, ideale pentru diminetile in care va aflati “in graba”, pliculetele de ceai si cafea, apa, papucei de casa, halat, uscator de par. De multe ori cazarile la hotel nu sunt suficient de primitoare precum aceasta. Mica terasa exterioara este extrem de utila si frumoasa prin simplitatea sa. Zona este ideala, aproape de Piata Romana, Calea Floreasca, Stefan Cel Mare, prin urmare gasiti o multime de restaurante și bistro-uri cochete. Desi nu exista loc de parcare special alocat, se poate parca in imprejurimi.

 864. Locație excelentă,aproape de metrou. Apartamentul este spațios și are o grădină foarte drăguță

 865. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 866. This is an apartment and doesn’t include breakfast. We went to the little supermarket around the corner and made our own breakfast. We stayed at this lovely apartment last year so we knew what to expect. I hope to go back to this same apartment next time I visit the beautiful city of Bucharest.

 867. The apartment is big and designed nicely. The location is gteat: 5-10 minutes of walk to old town. Very quiet. Has a private park. Has a jacuzzi, shower stall and 2 restrooms Very good value for money.

 868. Atmosfera si curatenia din micul restaurant. Promptitudinea celor de la receptie in rezolvarea problemelor.

 869. putin cam vechi dar confortabil si placut, locatie buna

 870. Atentia la detalii, personalul amabil, salteaua, pozitia hotelului – aproape de Cismigiu

 871. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 872. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 873. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 874. Locatie ok,gazda primitoare.Nu exista cafea.La pretul dat ma asteptam sa fie,cum am primit si in alte locatii.Se aud vecinii prin pereti. Curatenie acceptabila. Salteaua patului din dormitor este cam tare.

 875. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 876. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 877. Este in loc extrem de primitor. In ultimii 4 ani de cate ori am ajuns in Bucuresti si a fost liber I am preferat. Este curat, proprietarul extrem de dragut, are toate facilitatile pentru in sejur de 2-3 zile. Recomand din toata inima!

 878. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 879. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 880. Incepe sa fie invechit hotelul(camerele) , dar spa.ul e #1 din Bucuresti, oamenii is f primitori si amabili , mancarea excelenta, parcare gratis…calitate pret mult mai bun ca la orice hotel din Buc..

 881. Totul, de la felul în care e totul pus la punct, cu detalii, pana la faptul că e cald in camera, parcarea gratuită și micul dejun foarte bun. Personalul foarte amabil si profesionist!

 882. Check it instant , la fel check-out. Room Service foarte rapid cu produse proaspete si de calitate. Piscina interioară și foarte mult cea exterioară.Foarte relaxant in apa calda la 0 grade afara. Micul dejun foarte diversificat.

 883. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 884. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 885. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 886. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 887. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 888. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 889. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 890. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 891. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 892. Pozitionarea apartamentului, priveliștea, curățenia, dotările, tot. Apartamentul este situat intr-un bloc foarte curat, central. Mobilierul este modern cu multiple spatii de depozitare. Bucătăria este utilata corespunzator si draperiile fac un ambient placut si reconfortant.

 893. Poziția și priveliștea oferită de acest apartament reprezintă punctul forte al proprietății. Plata direct din cont și preluarea cheilor prin intermediul unei căsușe poștale simplifică mult modalitatea de cazare. Apartamentul este confortabil, dar sunt și lucruri ce ar putea fi îmbunătățite. În general condițiile sunt bune, iar lipsurile sunt compensate de poziția foarte bună a apartamentului.

 894. Totul foarte frumos,apartamentul, locația,priveliște. Vom reveni cu mare placere.

 895. Gazda amabila, informatii concise si s-a oferit bon fiscal, un serviciu destul de rar intalnit in acest segment de activitate.

 896. Locatie excelentă. Gazda foarte amabila. Apartament curat.

 897. Locație bună in centrul orasului Curat Preț excelent Posibilitate de facturare

 898. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 899. Bright and clean appartment, it is placed in the center of city and in the nearest to all attractions

 900. Clean, good internal design, spaceous, very close to all. Zero complaints.

 901. Locația excelenta, personal amabil, apartamentul foarte spatios si confortabil.

 902. Apartment was very clean and has plenty of space for the three guests that were staying (and could comfortably sleep more). The beds were comfy and there was air-conditioning if needed. Apartment is well equipped with two bathrooms, and there is no lack of hot water for showers. The location is within walking distance of the Centrul Civic and Old Town, and despite being in a vibrant area there were no issues with noise as the apartment is on the 7th floor (there is a lift). There is a bar nearby (Primus) which does nice food and drink, and has excellent service.

 903. The 3 bedrooms and the two bathrooms.. The washing machine. The location was great with lots of fabulous food in so many close places.

 904. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 905. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 906. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 907. Micul dejun a fost excelent ..Si personalul foarte amabil .

 908. CAMERA SI BAIA MARE; AMENAJATE CU GUST; FOARTE CURAT

 909. Personalul, in special domnisoara Andrada, o adevărată profesionista, un om rar care ne-a facut sederea confortabila.si memorabilia.

 910. O gazda minunata, curatenie,si tot ce vezi in poze e reala. Numai de la superlativ sunt cuvinte. Cu siguranta cand mai am drum in bucuresti voi reveni.

 911. Zonă liniștită.Personal amabil.Camera și baia foarte spațioase

 912. Disponibilitatea gazdei de check in mai devreme, deschidere, usurinta in comunicare. Dimensiunea foarte mare a camerei si a baii mi-a placut maxim! Lumina naturala din baie. Curatenia si produsele de igiena disponibile.

 913. Amabilitatea personalului, curățenia, amplasamentul foarte aproape de Gara de Nord, liniștea.

 914. locatia perfecta langa gara de nord. personal amabil, raportul calitate/pret imbatabil pt Bucuresti, acest hotel ar merita o stea in plus

 915. A fost cald în cameră și personalul de la recepție foarte amabil. Raport calitate-preț ok.

 916. Amabilitatea personalului excelentă! Camerele foarte curate și frumos amenajate!

 917. Am apreciat faptul ca m-am putut odihni, desi ma speriasem inainte, citind comentariile. Fiind intre blocuri ma temeam sa nu am vederea catre un perete, dar am avut vederea catre o zona mai libera dintre blocuri. Am gasit parcare, mai intai provizorie si ceva mai tarziu am gasit un loc bun.

 918. Mi-a placut personalul, foarte amabil. Mi-a placut camera, curata, am stat 3 nopti, gunoiul a fost ridicat din camera, nu am dorit curatenie suplimentara sau schimbarea prosoapelor, dar d-na de la curatenie ne-a intrebat daca avem vreo solicitare. Toata atmosfera a fost una placuta, terasa de la etajul 6 e un bonus de care chiar ne-am folosit. Locatia excelenta, foarte aproape de centrul vechi si de toate locurile unde noi doream sa ajungem, in interes profesional.

 919. Totul a fost conform asteptarilor!Multumesc frumos!O zi frumoasa!

 920. Nu am avut timp pentru a servi micul dejun.Locatia este amplasata excelent pentru cei ce calatoresc cu trenul.

 921. Totul. Inclusiv faptul ca s-a tinut cont de modul de plata – prin Booking, anticipata, cu card, online si am avut o reducere pentru asta. Va felicit pentru amabilitatea deosebita a personalului cu care m-am intersectat pe toata durata sederii la dumneavoastra ! Sigur voi reveni !

 922. Hotel mic, in inima Bucurestiului. Usa este inchisa in permanenta, dar nu am sunat nicio data de doua ori 🙂 Camera mare, cu balcon, receptie de calitate si cateva plusuri (chemarea prompta a taxiului, micul dejun in afara orelor prevazute…) care il fac demn de un mare hotel.

 923. Locatie bine amplasata pentru concerte din Piata Constitutiei, acces facil (pe jos) spre Casa Poporului si Catedrala Manturii Neamului. Recomand in zona restaurant Jaristea si biserica Mihai Voda.

 924. Atmosfera camerei, designul interior, gazda… Totul!

 925. Totul Locație excelenta , personal foarte amabil , curățenie . Mic dejun ok

 926. Personal amabil Mic dejun bun Locație foarte bună

 927. Micul dejun foarte bun, mai putin variat, dar mi-a placut foarte mult, am fost super multumit de aceasta cazare! Am sa revin. Parcare in fata hotelului Personalul nota 12, foarte amabili. Camera aranjata, curata, micuta dar cocheta. Un parfum placut in camera

 928. Imi place calitatea mobilei din camera, imi place ca este boxa in baie si cand tv-ul functioneaza poti regla volumul boxei din baie sa se auda mai tare sau mai incet. Internet la tv era cam slab, asa incat se incarca greu youtube-ul. Piscina mi-a placut mult, apa tratata cu ozon si nu cu clor.

 929. Absolut totul este perfect! Nu ai nici un motiv sa nu te simti ca acasa.

 930. Foarte amabil si receptiv personalul de la receptie!!!

 931. Amabilitatea personalului, curățenia, liniștea…

 932. Piscina hotelului. Confortul camerei si indeosebi al patului. Micul dejun si in special servirea acestuia. Liftul panoramic si parcarea f f mare.

 933. Peste așteptări. Micul dejun, servit in camera, foarte diversificat si suficient. La piscina exterioară se păstrează distanțarea, devenind si intima si liniștită.

 934. Ma voi caza la aceasta locatie de cate ori ma deplasez in Bucuresti si o recomand cunoscutilor.

 935. Personalul amabil, mic dejun bogat si gustos, curatenie. Fara repros

 936. Totul! Personal amabil, atent, bine pregătit! S-au respectat toate cerințele de distanțare socială, trasee, dezinfectanți, măști…Curățenie impecabilă, micul dejun la cameră, împachetat și consistent…Recomand!

 937. Totul a fost peste așteptări. Amplasarea într-o zona f bună, curatenia impecabila, modernismul este la el acasă. Personalul este f amabil . Zona exterioara , cu bar si piscina este la superlativ . Va mulțumim!

 938. Locația , piscina exterioara f curată , personal amabil !

 939. Zona foarte buna, centrala, foarte curat, personalul amabil.

 940. Locatia foarte buna. Micul dejun afectat de pandemie, la pachet,, cu alimente care nu se pot consuma la pachet (gem, unt..)

 941. La 5 minute de Gara de Nord, ceea ce pentru noi a fost super ! Curat, dotari mai mult decat suficiente ! Ar fi foarte bine daca ar exista si un mic frigider!

 942. Un Hotel frumos cu preturi bune, personalul foarte amabili si prietenosi.

 943. Locatie excelenta, acces usor, zona ferita de traficul urban. Parcare cu multe locuri. Micul dejun calitativ, insa prea putin diversificat in raport cu perioada anterioara COVID-19. Normele de igiena respectate.

 944. Am rezervata camera la Ramada Parc si amafost anuntat ca s-a facut upgrade gratuit la Ramada Plaza. Update foarte bine venit, asa am profitat de piscinele exterioare din curtea hotelului, care sunt noi si foarte bine venite pe caldura aceasta. Am folosit si sala de fitnes care este foarte bine dotata, seara am observat si terenurile de tenis amplasate in lateralul complexului. Terasa pentru mic dejun este destul de mica fata de numarul de camere ale hotelului, dar normle de igiena si anticovid sunt respctate. Am avut parte de un mic dejun foarte bun, servit de angajatii hotelului, cu ce am dorit din varietatea mare de preduse proaspete. Camera si cada foarte ok, am primit o camera la un etaj superior cu vedere spre piscina.

 945. Micul dejun foarte diversificat . Masuri luate pentru protectia anti-Covid . Personal amabil , curatenie …nu este prima vizita in acest complex hotelier si cu siguranta vom reveni !

 946. Un hotel care isi mentine standardul si raportul calitate pret .

 947. Locatie excelenta,personal amabil.D-na Cristina a fost minunata!!Va multumesc!!!!

 948. La receptie am fost informat de catre D-ra Cristina despre toate masurile de preventie COVID-19 aplicate de catre hotel (scanner temperatura la intrare, locatii dezinfectant, modalitati servire mese, etc). De asemenea, tot personalul purtau manusi si masca de protectie. Micul dejun si cina au fost aduse in camera foarte repede si la ora specificata.

 949. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 950. Micul dejun delicios, personal amabil, locatia buna. Patul confortabil, camera destul de spatioasa,curatenie si liniște.

 951. Totul…calitatea este la rang inalt!!Felicitari!!

 952. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 953. Locaţia. Serviciile. Patul extraordinar de confortabil. Accesul la piscină. Aparatul de cafea din cameră.

 954. Personalul este format din oameni de calitate. Piscina curata si ingrijita corespunzator. Mancarea delicioasa!

 955. Foarte frumos totul, cu siguranta vom reveni aici.

 956. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 957. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 958. Curatenie foarte buna. Dezinfectie anti Covid foarte buna. Amplasarea ok.

 959. Localizare perfecta, eleganta, servicii de calitate, comfort.

 960. Hotelul e situat central, direct in Centrul Vechi, dar intr-o zona linistita. Totul este foarte curat, camerele destul de spatioase.

 961. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, bine dotata si foarte confortabila. Patul este foarte mare si foarte odihnitor. Hotelul este excelent amplasat. Recomand cu incredere!

 962. Amplasarea hotelului este una centrala si foarte buna pt a vizita una din cele mai interesante zone ale orasului. Camera a fost foarte comfortabila, cu un design interior foarte frumos, incapatoare, curata. Baia – deasemenea mare, cu un aspect foarte placut.

 963. Extrem de curat si bine pregatiti in ceea ce priveste masurile impotriva Covid. Recomand!

 964. Curățenie, personal amabil, personal care a impus regulile de distanțare. Mancare foarte bună.

 965. Personalul din receptie, extraordinar ca de obicei.

 966. Atmosfera relaxantă transmisă către client, fără stres gratuit, comportamentul personalului natural, fără interacțiune în plus ceva de dorit în aceste timpuri, dar servicii corecte în același timp Mulțumesc!

 967. Micul dejun a fost delicios, chiar am primit discount pt micul dejun 🙂

 968. Foarte bune servicii din toate punctele de vedere!

 969. Locatia este perfecta pentru a putea ajunge usor oriunde in centru si la monumentele istorice.

 970. Modern, locatia, sala de fitness, boxa cu parola pentru bagaje.

 971. Foarte dragut hotelul, patul super confortabil.👍🏻 Personalul de la receptie foarte amabil, rezervasem o camera dubla cu paturi single si fiind singura in camera mi-a propus sa imi schimbe camera cu una care are un singur pat mare. A fost liniste si m-am odihnit foarte bine! Cu siguranta daca voi mai avea nevoie de cazare in Bucuresti voi reveni tot aici. Bonus: este la 2 pasi de Centrul Vechi, intrarea de la BNR / Universitate

 972. Hotel minunat! Locatie excelenta, personal prietenos, modern, curat.

 973. Micul dejun este variat, cafeaua buna! Hotelul are o atmosfera placuta.

 974. 1. Am fost bucătar șef 8 ani in Irlanda,dar mâncarea de aici mi sa părut stil à la Carte ! 2. Micul de jun nota 10 . Nu există sa nu ai o varianta care sa nu ți se potrivească . Eu sunt vegetarian iar am avut variante o grămadă . 3. In rest totul a fost foarte bine . Căldură ,personalul amabil ,a avut grija sa ne servească in cel mai bun mod posibil ,am primit un pătuț de copil la cerere etc. Părerea mea personala ,multe comentarii spuneau că este de 3 stele dar cu siguranță cele enumerate de mine mai ridica o stea ,fiind de 4 pe merit.

 975. Locația, curatenia, personalul, facilitățile, micul dejun delicios si divers

 976. Spațios, curat,personalul amabil, totul pus la dispoziție.

 977. Totul a fost bine, camera spatioasa, personalul intelegator.

 978. Locatia, amabilitatea personalului, confortul camerei si vederea spre est si room service-ul.

 979. Absolut totul… Camera mare, lenjerie curata ca spuma laptelui, patul mare, totul a fost wow iar nota mea este 10+

 980. Totul a fot la superlativ! Personal mereu deschis solicitarilor!

 981. Parcarea prea scumpă lipsa unui loc de parcare accesibil.

 982. Este hotelul de 5 stele din Bucuresti care chiar si in aceste conditii (cazari reduse , restrictii , reguli noi de implementat) isi pastreaza stralucirea si transmite oaspetilor acelasi climat de lux si familiaritate. Bogdan de la receptie este ca de obicei la inaltime. MULTUMIM !!!

 983. Un hotel bun dar mai potrivit pentru calatoriile de business.

 984. Mancarea exceptionala, micul dejul ff bun, curatenie, personal ff amabil si atent,pat si asternuturi confortabile,cald in camera.

 985. Aranjamentul camerei este chiar deosebit. Patul foarte ok, ce oferă un sejur chiar foarte odihnitor.

 986. Totul a fost la așteptările noastre , personal amabil si respectuos , curatenie si igienizare , locația superba pentru cine doreste sa exploreze centrul vechi .

 987. In conditii de pandemie, micul dejun a fost servit individual insa a fost foarte consistent si gustos. Plapuma si pernele au fost din pene naturale, insa eu sunt alergica la acestea, astfel ca – dupa ora 23 – am cerut ajutorul receptionerului care ni le-a schimbat in cca 15 minute – aspect pe care l-am apreciat. Curatenia a fost impecabila. Personalul de la bucatarie/restaurant a fost foarte amabil. Mi-a placut.

 988. Am petrecut noaptea de revelion si am solicitat si primit cameră la nivel superior +priveliște către piața Universității. Bonus! free bar din partea hotelului.

 989. Probabil cel mai prestigios hotel din Bucuresti, plin de istorie. Un adevarat muzeu.

 990. Personalul modul de primire si organizarea exemplara a tuturor din staf. Cu ocazia asta urez un an bun tututor angajatilor din Intercontinental!

 991. Apartamente spatioase, utilate, curate Totul la superlativ

 992. Apartament foarte spațios, curat, liniște. Personal atent, mic dejun bogat.

 993. Absolut totul. De la personal la priveliște, pat, curățenie, la mâncare. O sa revin cu drag, mereu.

 994. Jacuzzi exterior cu apa calda, piscina, micul dejun, amabilitatea personalului, camera curata, pat confortabil.

 995. Mi a plăcut amabilitatea personalului faptul că sunt atenți la detalii si a fost bine mulțumit de colaborare.

 996. Din cauza conditiilor Coronavirus micul dejun a fost acelasi 3 dimineti la rand, nevariat, portile la humus si vinete in monoportii mici cantitativ. Personalul (din sala de masa,piscina,curatenie) si curatenia (produsele de toaleta,apa) excelente. Dezinfectant peste tot, distantare, conditii de siguranta de top.

 997. Hotelul este într-o locație bună, centrală cu posibilitatea de a te plimba sau deplasa în orice direcție a capitalei. Camera de la etajul 17 oferă o priveliște plăcută mai ales că poți sta pe un pervaz destul de mare pe o pernă lângă geam. Sunt dotări pe care nu le găsești în țară la alte hoteluri de 5 stele: liftul functionează doar cu cartela de la ușă, in cameră găsești masă cu fier de călcat, baia foarte modernă, bine dotată si organizată iar sonorul de la televizor se auzea și în baie.

 998. Camera de la etajul 17, locul de la geam de unde puteai sa te bucuri de panorama orasului, sala de forta, pastele Carbonara absolut delicioase de la restaurant , amabilitatea personalului.

 999. Totul! Upgrade la camera la etajul 15🔝 Restaurantul japonez absolut autentic! Personal amabi!

 1000. Este perfect! Totul este curat, aerul din încăperi este proaspăt. Se simte ca sunt oferite servicii de calitate la un preț excelent.

 1001. Am fost primiți cu multă căldură, apartamentul a fost extraordinar de frumos, camerele spațioase, curate, se încadrează fără probleme în apartament de lux. Găsești în apartament tot ce ai nevoie pentru ședere, zona frumoasa și liniștită.

 1002. Totul excepțional,comunicarea cu proprietarul foarte facilă,curățenie,confort,liniște.

 1003. Extrem de curată locația, iar gazda amabila si prietenoasa.

 1004. Totul a fost extrem de plăcut. Porpriatara foarte, foarte drăguță este mereu disponibilă și foarte amabilă. Apartamentul foarte curat,aflat într-un bloc nou, utilat cu tot ce ai nevoie(dacă ai uitat să pui ceva în valiză)găsești cu siguranță aici. Mulțumesc frumos d-na Cleopatra! 🤗🤗🤗

 1005. Poziționată excelent fata de Mijloacele de transport, restaurante, magazine.

 1006. Totul este organizat foarte bine,de calitate, iti oferă senzația de a reveni iar si iar.

 1007. Un apartament calduros (si termic si vizual 😁 ) Personal foarte amabil si intelegator cu nevoile clientilor. Curatenie ireprosabila. Statie de transport in comun la doar 1 minut de mers pe jos. Magazine, banca si Lidl in proximitate. Apartamentul este situat pe o straduta foarte linistita, fara pic de galagie de la bulevardul principal.

 1008. Am fost multumiți de gazda, curățenie, condiții, poziție etc. Recomand cu încredere locatia pentru familii.

 1009. Apartamentul este curat, foarte frumos mobilat și dotat cu toate utilitățile. Personal de treabă. A fost apa calda și căldură. Recomand!

 1010. Curățenia și condițiile care au fost la un preț foarte bun. Bucătăria este dotată cu tot ce este nevoie: microunde, aragaz, farfurii de mărimi diferite și tacâmuri de tot felul. Patul și pernele au fost foarte confortabile, mai ales că am venit după o zi foarte încărcată. Aspectul cel mai important pentru mine a fost căldura, ceea ce a și fost în tot apartamentul.

 1011. Locatia este super si linistita. Ai tot ce iti trebuie. Arata exact ca in poze. Recomand.

 1012. Apartamentul arata foarte bine. Interacțiunea cu proprietarul a fost foarte ok găsind intelegere pentru a face checkin-ul mai devreme.

 1013. A nice and clean apartment. The owner was friendly and helpful. Would definitely recommend it.

 1014. Cozy, simple, all you need for a short or a long visit in Bucharest.

 1015. Apartamentul a aratat exact ca pe booking. A fost curat, conditii foarte bune, gazda foarte comunicativa si amabila. Recomand cu drag!

 1016. Amabilitatea gazdei, curățenia. Garsoniera este foarte frumos amenajată. Comunicarea cu gazda a fost excelentă.

 1017. Totul a fost perfect! 1 Locatia 2 Curatenia din garsoniera 3 Aerisit si parfumat 4 Gazda ne a predat cheile iar pana la final nu am fost deranjate 5 Cu siguranta vom reveni