Cazare ieftina Bucegi

De multe ori ne uitam dupa cazare in Buşteni, Prahova, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Buşteni, Prahova, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Buşteni, Prahova, România

Hotel Maximilian

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Silva Busteni

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Lavinia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel House Bran

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa Mina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Yael Luxury Apartments 2

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa Minerva

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Kalinder

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Buşteni, Prahova, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Buşteni, Prahova, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Camelia si Eremia Herța din Barboi, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Buşteni, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Camelia si Eremia Herța din Barboi, jud. DoljCazare in Buşteni, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Inocențiu si Dragoș Trifu din Cutca, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Buşteni, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Buşteni, Prahova, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Inocențiu si Dragoș Trifu din Cutca, jud. ClujCazare in Buşteni, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Loredana si Sava Mureșanu din Putini, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Buşteni, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Loredana si Sava Mureșanu din Putini, jud. BacauCazare in Buşteni, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Barbu si Flavia Sănătescu din Volintiresti, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Buşteni, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Buşteni, Prahova, România!

  (Barbu si Flavia Sănătescu din Volintiresti, jud. IasiCazare in Buşteni, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Octavian si Marga Trifan din Harsesti, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Buşteni, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Buşteni, Prahova, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Octavian si Marga Trifan din Harsesti, jud. BihorCazare in Buşteni, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Teodor si Sabin Brâncuși din Batrana, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Buşteni, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Buşteni, Prahova, România.

  (Teodor si Sabin Brâncuși din Batrana, jud. HunedoaraCazare in Buşteni, Prahova, România pentru 4 persoane)

 1. – Vila draguta, cocheta, curata si linistita – Parcare privata gratuita – Personal primitor si politicos – Wi-Fi gratuit si cu o calitate buna (l-am folosit destul de putin totusi)

 2. Ne-am bucurat de curatenie exemplara si confort, amabilitate si solicitudine din partea proprietarului.Totul a fost perfect.

 3. Proprietate amenajata cu bun gust, multa liniste si un peisaj de vis.

 4. Totul a fost super, doamna de la recepție a fost foarte draguta cu noi

 5. Totul a fost la superlativ ,inclusiv doamna Cristina care a fost o gazda deosebita.Cu multumiri si respect ptr profesionalism . Foarte curat, foarte cald, totul nou, functional, zona linistita, vom reveni cu placere.

 6. Totul a fost superb. Locatia aproape de gara,ff cald in casa,curat,liniste.Dna proprietar un om minunat.Recomand din suflet

 7. Asezarea hotelului, micul dejun diversificat curatanie in camere, caldura absolut totul perfect. Vom reveni 🙂

 8. Totul a fost foarte placut,superb as spune. Camera mare,spatioasa,curata ,baie mare si bine dotata. Superb intr-un cuvant.

 9. Camera superioara?cu vedere la munte,caldura pe sistemul centralizat(zgomot)care s a si defectat cateva ore,baia cocheta dar persista un miros urat!Un hotel pozitionat exceptional dar cu „aerul”vremurilor trecute!Trebuie motivat personalul care lucreaza in acest hotel!

 10. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 11. Mobilier nou alb f.frumos, curățenie, schimbat prosoape in fiecare zi, gunoiul ridicat in fiecare zi, priveliște f.frumoasa, in fiecare camera este centrala proprie – căldură cât ai nevoie, bucătărie complet echipata fără aragaz.

 12. Curatenie,caldura,spatiu suficient,liniste,intr-un cuvant conditii foarte bune de cazare!

 13. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 14. Vedere fabuloasa spre munte. Apartamentul confortabil, spatios, loc de servit masa elegant si generos. Este a doua oara cand venim, dar cu siguranta ne vom intoarce mereu cu drag.

 15. Un apartament foarte frumos si spațios. Toate utilitățile posibile.

 16. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 17. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 18. RECOMAND !!! Gazda foarte foarte placuta si primitoare. Camera a fost peste asteptarile noastre + caldura din belsug Am avut acces la bucatarie(utilata si ft curata)

 19. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 20. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 21. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 22. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 23. Gazda este o persoana deosebit de fina, distinsa, ospitaliera, transparenta, intelegatoare si onesta. Camera este primitoare, spatioasa, calduroasa, foarte curata, cu mobilier nou si foarte confortabil, culori calde si primitoare, baia foarte curata. Totodata exista un spatiu comun, dotat cu facilitati de bucatarie si zona de luat masa iar cafeaua oferita din partea casei este delicioasa.

 24. Pensiunea curată , camera spațioasă, apă caldă si căldură toată ziua, liniște.

 25. caldura, curatenie, mobilier nou, personal amabil in hotel si restaurant, mancare foarte buna si accesibila la pret, amplasarea hotelului ok, parcare sigura si gratuita

 26. Locatie perfecta.Camere foarte calduroase, dotate cu tot ce este nevoie.Personal amabil care tine cont de cerintele clientului.Pret foarte bun.Hotel peste asteptari.

 27. Apă caldă și căldură în camere. Locația bună, în apropiere de restaurante și market. Accesul cu mașina ușor din DN.

 28. Personal amabil, curat, cald, pat confortabil! Bucatarie complet utilata, gratar in curte. Foarte aproape de centru si gara!

 29. Dacă am revenit și voi mai reveni, cred ca am spus totul.

 30. Totul a fost super, doamna de la recepție a fost foarte draguta cu noi

 31. Amplasarea este ideala !!! Vizitam hotelul din 1988 !! Acestea sunt motivele pentru care revenim.

 32. Asezarea hotelului, micul dejun diversificat curatanie in camere, caldura absolut totul perfect. Vom reveni 🙂

 33. Totul a fost foarte placut,superb as spune. Camera mare,spatioasa,curata ,baie mare si bine dotata. Superb intr-un cuvant.

 34. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 35. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 36. Mobilier nou alb f.frumos, curățenie, schimbat prosoape in fiecare zi, gunoiul ridicat in fiecare zi, priveliște f.frumoasa, in fiecare camera este centrala proprie – căldură cât ai nevoie, bucătărie complet echipata fără aragaz.

 37. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 38. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 39. Vedere fabuloasa spre munte. Apartamentul confortabil, spatios, loc de servit masa elegant si generos. Este a doua oara cand venim, dar cu siguranta ne vom intoarce mereu cu drag.

 40. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 41. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 42. RECOMAND !!! Gazda foarte foarte placuta si primitoare. Camera a fost peste asteptarile noastre + caldura din belsug Am avut acces la bucatarie(utilata si ft curata)

 43. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 44. Gazda este o persoana deosebit de fina, distinsa, ospitaliera, transparenta, intelegatoare si onesta. Camera este primitoare, spatioasa, calduroasa, foarte curata, cu mobilier nou si foarte confortabil, culori calde si primitoare, baia foarte curata. Totodata exista un spatiu comun, dotat cu facilitati de bucatarie si zona de luat masa iar cafeaua oferita din partea casei este delicioasa.

 45. Pensiunea curată , camera spațioasă, apă caldă si căldură toată ziua, liniște.

 46. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 47. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 48. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 49. Gazde primitoare,cald,curat,servicii de excepție,bucătărie utilată, poziție foarte bună recomand cu drag o sa mai revin cu mare drag

 50. Personal amabil, curat, cald, pat confortabil! Bucatarie complet utilata, gratar in curte. Foarte aproape de centru si gara!

 51. Dacă am revenit și voi mai reveni, cred ca am spus totul.

 52. Amplasarea este ideala !!! Vizitam hotelul din 1988 !! Acestea sunt motivele pentru care revenim.

 53. Asezarea hotelului, micul dejun diversificat curatanie in camere, caldura absolut totul perfect. Vom reveni 🙂

 54. Totul a fost foarte placut,superb as spune. Camera mare,spatioasa,curata ,baie mare si bine dotata. Superb intr-un cuvant.

 55. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 56. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 57. Mobilier nou alb f.frumos, curățenie, schimbat prosoape in fiecare zi, gunoiul ridicat in fiecare zi, priveliște f.frumoasa, in fiecare camera este centrala proprie – căldură cât ai nevoie, bucătărie complet echipata fără aragaz.

 58. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 59. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 60. Vedere fabuloasa spre munte. Apartamentul confortabil, spatios, loc de servit masa elegant si generos. Este a doua oara cand venim, dar cu siguranta ne vom intoarce mereu cu drag.

 61. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 62. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 63. RECOMAND !!! Gazda foarte foarte placuta si primitoare. Camera a fost peste asteptarile noastre + caldura din belsug Am avut acces la bucatarie(utilata si ft curata)

 64. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 65. Gazda este o persoana deosebit de fina, distinsa, ospitaliera, transparenta, intelegatoare si onesta. Camera este primitoare, spatioasa, calduroasa, foarte curata, cu mobilier nou si foarte confortabil, culori calde si primitoare, baia foarte curata. Totodata exista un spatiu comun, dotat cu facilitati de bucatarie si zona de luat masa iar cafeaua oferita din partea casei este delicioasa.

 66. Pensiunea curată , camera spațioasă, apă caldă si căldură toată ziua, liniște.

 67. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 68. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 69. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 70. Aproape de pârtia Kalider, camera spatioasa cu vedere la pârtii.

 71. Aproape de pârtie Bucătărie dotata cu de toate Lac de luat masa in exterior și grătar

 72. Amplasarea aproape de partie, terasa exterioara, facilitatile (gratar, bucatarie).

 73. Personal plăcut , curățenie în camera , miros frumos in pensiune

 74. Gazde primitoare,cald,curat,servicii de excepție,bucătărie utilată, poziție foarte bună recomand cu drag o sa mai revin cu mare drag

 75. Personal amabil, curat, cald, pat confortabil! Bucatarie complet utilata, gratar in curte. Foarte aproape de centru si gara!

 76. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 77. Totul a corespuns descrierii. Condiții foarte bune, personal atent, curățenie, restaurant bun. Priveliște de vis!

 78. Amplasarea este ideala !!! Vizitam hotelul din 1988 !! Acestea sunt motivele pentru care revenim.

 79. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 80. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 81. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 82. Totul excelent Personal amabil, curățenie, locație totul la superlativ

 83. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 84. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 85. A fost foarte curat, gazda foarte primitoare, foarte cald in camera, privelistea din camara a fost extraordinara, se putea vedea Crucea Caraiman si Partia Kalinderu . Cu siguranta RECOMAND !

 86. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 87. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 88. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 89. Gazda este o persoana deosebit de fina, distinsa, ospitaliera, transparenta, intelegatoare si onesta. Camera este primitoare, spatioasa, calduroasa, foarte curata, cu mobilier nou si foarte confortabil, culori calde si primitoare, baia foarte curata. Totodata exista un spatiu comun, dotat cu facilitati de bucatarie si zona de luat masa iar cafeaua oferita din partea casei este delicioasa.

 90. Pensiunea curată , camera spațioasă, apă caldă si căldură toată ziua, liniște.

 91. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 92. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 93. Aproape de pârtia Kalider, camera spatioasa cu vedere la pârtii.

 94. Camera , personalul,mâncarea , restaurantul hotelului

 95. Foarte curat,foarte calduros si personal foarte amabil,conditii de mininm * * * .

 96. Curățenie, liniste si mâncare foarte buna. Profesioniști

 97. Locație frumoasa si primitoare. Căldura in camere, patul a fost foarte confortabil. Faptul că este departe de DN 1 a fost un mare plus astfel încât ne-am bucurat de liniste si relaxare. Priveliștea de la balcon merita nota 10. Revenim si alta data!

 98. Trebuie sa incep prin a spune ca pretul a fost acceptabil comparativ cu alte pensiuni si totusi cei de pe Valea Prahovei ne jegmaesc la greu. Am platit aceiasi bani in capitala europeana cu tot cu mic dejun. Pro: mocheta pe jos, aproape de Castelul Cantacuzino, leagan in curte, gratar, loc de parcare, bucatarie, caldura in camera, frigider in camera

 99. Livingul de la subsol era foarte spațios și frumos amenajat.

 100. Personal plăcut , curățenie în camera , miros frumos in pensiune

 101. Gazde primitoare,cald,curat,servicii de excepție,bucătărie utilată, poziție foarte bună recomand cu drag o sa mai revin cu mare drag

 102. Personal amabil, curat, cald, pat confortabil! Bucatarie complet utilata, gratar in curte. Foarte aproape de centru si gara!

 103. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 104. Totul a corespuns descrierii. Condiții foarte bune, personal atent, curățenie, restaurant bun. Priveliște de vis!

 105. Amplasarea este ideala !!! Vizitam hotelul din 1988 !! Acestea sunt motivele pentru care revenim.

 106. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 107. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 108. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 109. Totul excelent Personal amabil, curățenie, locație totul la superlativ

 110. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 111. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 112. A fost foarte curat, gazda foarte primitoare, foarte cald in camera, privelistea din camara a fost extraordinara, se putea vedea Crucea Caraiman si Partia Kalinderu . Cu siguranta RECOMAND !

 113. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 114. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 115. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 116. Gazda este o persoana deosebit de fina, distinsa, ospitaliera, transparenta, intelegatoare si onesta. Camera este primitoare, spatioasa, calduroasa, foarte curata, cu mobilier nou si foarte confortabil, culori calde si primitoare, baia foarte curata. Totodata exista un spatiu comun, dotat cu facilitati de bucatarie si zona de luat masa iar cafeaua oferita din partea casei este delicioasa.

 117. Pensiunea curată , camera spațioasă, apă caldă si căldură toată ziua, liniște.

 118. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 119. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 120. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 121. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 122. Totul a corespuns descrierii. Condiții foarte bune, personal atent, curățenie, restaurant bun. Priveliște de vis!

 123. Amplasarea este ideala !!! Vizitam hotelul din 1988 !! Acestea sunt motivele pentru care revenim.

 124. Localizarea foarte aproape de centru, camera foarte spatioasa si frumoasa si personalul foarte amabil. Si, bineinteles, view-ul spre Caraiman.

 125. pensiune micuta, intima, cu un living unde puteai sta seara. Foarte curat, gazda trecea zilnic. Are o singura camera cu 2 paturi mari, potrivita pentru o familie cu 2 copii, care este mare, bine proportionata, cu o baie curata, si suficiente prosoape care miros frumos. Exista si curte (mica), unde copiii se pot juca.

 126. Personal plăcut , curățenie în camera , miros frumos in pensiune

 127. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 128. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 129. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 130. Totul excelent Personal amabil, curățenie, locație totul la superlativ

 131. Totul.Amplasare cu priveliste excelenta,apartament foarte mare si spatios,utilat si mobilat cu foarte mult bun-gust.Garaj subteran,terasa foatte frumoasa,oaza de liniste. Nu in ultimul rand as vrea s-o laud pe doamna Nicoleta,foarte de treaba,un om bun si sufletist. Cu siguranta noi vom reveni cu placere.

 132. Totul ne a placut. Apartament mare. Garaj. Personal super amabil.

 133. A fost foarte curat, gazda foarte primitoare, foarte cald in camera, privelistea din camara a fost extraordinara, se putea vedea Crucea Caraiman si Partia Kalinderu . Cu siguranta RECOMAND !

 134. A fost o vacanta minunata, pensiunea Casa Ramino este amplasata in fata muntilor, peisajul extraordinar, caldura in toata vila , aproape de partia Kalinderu, aproape de gara 10 min pe jos, confortul de exceptie al vilei, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, dormitor cu pat dublu, totul nou si frumos, foarte curat in toata vila. Un living mare unde poti sa petreci timpul liber. Liniste pe strada amplasarii. Magazin aproape pe strada. Proprietara foarte prompta cu orice ai avea nevoie. Oameni linistiti. Vom reveni cand este posibil.

 135. foarte curat si calduros… gazda foarte primitoare…

 136. foarte curat, foarte cald, gazda amabila. Peisaj superb. Nimic de reprosat

 137. Gavrila-teohari martie 7, 2019 at 6:38 am

  Poziția pensiunii, camera, terasa, cafeaua, personalul.

 138. Gazda ospitaliera. Camerele curate , caldura . Totul a fost OK.

 139. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 140. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 141. Aproape de pârtia Kalider, camera spatioasa cu vedere la pârtii.

 142. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 143. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 144. A fost foarte cald și totul bine pus la punct. Multă curățenie și seriozitate.

 145. caldura, curatenie, mobilier nou, personal amabil in hotel si restaurant, mancare foarte buna si accesibila la pret, amplasarea hotelului ok, parcare sigura si gratuita

 146. Beatriceclaudia martie 24, 2019 at 9:56 am

  Locatie perfecta.Camere foarte calduroase, dotate cu tot ce este nevoie.Personal amabil care tine cont de cerintele clientului.Pret foarte bun.Hotel peste asteptari.

 147. Apă caldă și căldură în camere. Locația bună, în apropiere de restaurante și market. Accesul cu mașina ușor din DN.

 148. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 149. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 150. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 151. La poalele Caraimanului, având Crucea pavăză – excelent!

 152. Localizarea foarte aproape de centru, camera foarte spatioasa si frumoasa si personalul foarte amabil. Si, bineinteles, view-ul spre Caraiman.

 153. pensiune micuta, intima, cu un living unde puteai sta seara. Foarte curat, gazda trecea zilnic. Are o singura camera cu 2 paturi mari, potrivita pentru o familie cu 2 copii, care este mare, bine proportionata, cu o baie curata, si suficiente prosoape care miros frumos. Exista si curte (mica), unde copiii se pot juca.

 154. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 155. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 156. Totul a corespuns descrierii. Condiții foarte bune, personal atent, curățenie, restaurant bun. Priveliște de vis!

 157. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 158. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 159. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 160. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 161. 1)Personal amabil; 2)Curatenie impecabila; 3)Locatie excelenta;

 162. Faptul că apartamentul a fost curat, luminos și foarte spațios. De asemenea, că este situat suficient de aproape de centru, dar totuși îți oferă multă liniște. În fine, prețul cazării a fost unul excelent pentru condițiile oferite.

 163. Proprietara a fost extrem de drăguță. Priveliștea frumoasă, o zonă liniștită, situată mai sus, cam la 10 minute de mers pe jos de șosea, camera și împrejurimile foarte confortabile, curate și cu bun gust. Avem de gând să mai mergem. 🙂

 164. Camere impecabile, moderne si cu bun gust. Gazdele de nota 10. Cu siguranta vom mai reveni

 165. A fost foarte curat, gazda foarte primitoare, foarte cald in camera, privelistea din camara a fost extraordinara, se putea vedea Crucea Caraiman si Partia Kalinderu . Cu siguranta RECOMAND !

 166. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 167. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 168. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 169. Minunat totul. Amplasarea, privelistea catre munte, linistea deplina. Personalul foarte amabil si serviabil. Desi eram singurii din vila(am ales 2 nopti la inceput de saptamana), au deschis bucataria special pentru noi pentru a ne oferi cina, care a fost de vis. Au o bucatarie foarte buna! Recomandam cu incredere celor care vor sa se simta bine in vacanta. Noi ne-am simtit cu adevarat rasfatati.

 170. Ambient placut, foarte curat si atentie fata de oaspeți. Va mulțumim!

 171. Dianadariamiruna martie 31, 2019 at 7:15 am

  restaurant frumos cu semineu, mancare f buna, servire excelenta, caldura, curatenie, saltea excelenta!

 172. totul foarte bine, am revenit şi voi reveni cu mare plăcere

 173. Locatie bunicica, destul de centrala. Camera a fost curata si placuta. Personalul amabil si zambitor. Cand am fost noi, a fost liniste. Ti se ofera si o cheie pentru usa de la intrarea in Hotel in caz ca vrei sa stai peste miezul noptii.

 174. caldura, curatenie, mobilier nou, personal amabil in hotel si restaurant, mancare foarte buna si accesibila la pret, amplasarea hotelului ok, parcare sigura si gratuita

 175. Totul a fost frumos. Am avut caldura si apa calda si ne-am simtit foarte bine.

 176. La poalele Caraimanului, având Crucea pavăză – excelent!

 177. Localizarea foarte aproape de centru, camera foarte spatioasa si frumoasa si personalul foarte amabil. Si, bineinteles, view-ul spre Caraiman.

 178. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 179. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 180. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 181. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 182. 1)Personal amabil; 2)Curatenie impecabila; 3)Locatie excelenta;

 183. Faptul că apartamentul a fost curat, luminos și foarte spațios. De asemenea, că este situat suficient de aproape de centru, dar totuși îți oferă multă liniște. În fine, prețul cazării a fost unul excelent pentru condițiile oferite.

 184. Proprietara a fost extrem de drăguță. Priveliștea frumoasă, o zonă liniștită, situată mai sus, cam la 10 minute de mers pe jos de șosea, camera și împrejurimile foarte confortabile, curate și cu bun gust. Avem de gând să mai mergem. 🙂

 185. Camere impecabile, moderne si cu bun gust. Gazdele de nota 10. Cu siguranta vom mai reveni

 186. A fost foarte curat, gazda foarte primitoare, foarte cald in camera, privelistea din camara a fost extraordinara, se putea vedea Crucea Caraiman si Partia Kalinderu . Cu siguranta RECOMAND !

 187. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 188. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 189. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 190. Raportul calitate preț . O pensiune foarte curată , cu gazde ospitaliere .

 191. foarte curat, foarte cald, gazda amabila. Peisaj superb. Nimic de reprosat

 192. Gavrila-teohari aprilie 4, 2019 at 6:22 am

  Poziția pensiunii, camera, terasa, cafeaua, personalul.

 193. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 194. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 195. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 196. Totul a fost frumos. Am avut caldura si apa calda si ne-am simtit foarte bine.

 197. La poalele Caraimanului, având Crucea pavăză – excelent!

 198. Localizarea foarte aproape de centru, camera foarte spatioasa si frumoasa si personalul foarte amabil. Si, bineinteles, view-ul spre Caraiman.

 199. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 200. 1)Personal amabil; 2)Curatenie impecabila; 3)Locatie excelenta;

 201. Faptul că apartamentul a fost curat, luminos și foarte spațios. De asemenea, că este situat suficient de aproape de centru, dar totuși îți oferă multă liniște. În fine, prețul cazării a fost unul excelent pentru condițiile oferite.

 202. Proprietara a fost extrem de drăguță. Priveliștea frumoasă, o zonă liniștită, situată mai sus, cam la 10 minute de mers pe jos de șosea, camera și împrejurimile foarte confortabile, curate și cu bun gust. Avem de gând să mai mergem. 🙂

 203. Camere impecabile, moderne si cu bun gust. Gazdele de nota 10. Cu siguranta vom mai reveni

 204. A fost foarte curat, gazda foarte primitoare, foarte cald in camera, privelistea din camara a fost extraordinara, se putea vedea Crucea Caraiman si Partia Kalinderu . Cu siguranta RECOMAND !

 205. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 206. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 207. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 208. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 209. totul foarte bine, am revenit şi voi reveni cu mare plăcere

 210. Locatie bunicica, destul de centrala. Camera a fost curata si placuta. Personalul amabil si zambitor. Cand am fost noi, a fost liniste. Ti se ofera si o cheie pentru usa de la intrarea in Hotel in caz ca vrei sa stai peste miezul noptii.

 211. Mancare foarte buna in restaurant. Camera a avut view frumos.

 212. De la rezervare și pana la plecare totul a fost foarte bine, camerele călduroase, curate, lenjeriile impecabile, mâncarea extraordinara porțiile mari și la un preț decent, ne-au pus la dispoziție săniuțe pentru cei mici, piscina curata… Este o locație în care vom reveni cu mare drag! La 100 m începe pădurea și sunt locuri unde copiii se pot da cu sania în siguranță!

 213. Super locatie. Drumul de acces necuratat de zapada . In rest totul a fost ok.

 214. Camerele sunt foarte frumoase, desi nu am primit camera pe care ne-a aratat-o la rezervare, a fost in ordine. O locatie potrivita persoanelor care doresc sa se odihneasca si sa se bucure de liniste.

 215. Perfect! Întâmpinare cu oameni calzi, primitori, veseli, cameră a fost wow, curățenie, liniște, foarte relaxant. Totul perfect!

 216. Receptia a fost extraordinar de placuta. Curatenie la superlativ. Liniste deplina si confort de calitate! Conacul merita mai multe setele decat are! Vom reveni cu drag!

 217. Buna ziua! Locatia este excelent amplasata, cald, curat si frumos, baia frumoasa si ingrijita. Rezervarea s-a facut imediat , fara probleme. Atmosfera este placuta, personalul foarte atent si politicos. Micul dejun si servirea au fost ireprosabile. Voi mai reveni cu placere.

 218. Camerele sunt curate, călduroase și spațioase cu paturi comode iar băile sunt mari și cu cabină de dus.

 219. Camerele sunt foarte calduroase, iar localizarea este super- la 5 minute de gara.

 220. Atmosferă plăcută, așa cum a fost ori de câte ori am fost cazată la Pârâul Rece. Felicitări!

 221. Personal ospitalier. Curățenie, liniște, view. Restaurant cu mâncare foarte bună (pe gustul nostru). O minivacanță foarte plăcută. Cu siguranță de revenit!

 222. Revenim mereu cu placere la Paraul Rece. Curatenie impecabila, personal amabil, felicitari!

 223. Ospitalitatea cu care am fost primiti, caldura, curatenia si servirea ireprosabila.

 224. Privelistea ( dar nu din camera in care am fost cazat, desi in descriere era trecut cu vedere la munte, geamul si balconul erau in spate si se vedea fix cladirea de langa, erau ” legate” de cateva trepte )

 225. Am apreciat curatenia, linistea, peisajul, mi-a placut ca in camera erau 2 paturi duble, camera a fost spatioasa. Baia era dotata cu toate elementele necesare (prosoape, uscator de par, hartie igienica, sapun, sampon). De asemenea, micul dejun a fost foarte bun si personalul foarte amabil.

 226. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 227. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 228. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 229. Caldura in camere, camere spatioase, baia mare si curata, 15 minute de mers pe jos pana la partia Kalinderu, peisajul minunat.

 230. A fost frumos, ca și locație (aproape de pârtia Kalinderu, de centru), ca priveliste, comfort, etc. A fost super, cu siguranță o sa revin. Continuați la fel.

 231. Curatenie, amplasare deoasebita aproape de Partia Kalinderu si Crucea de pe Caraiman.

 232. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 233. Amplasarea in statiune, ultracentral si curatenia. Presupun ca vara este f frumos cu terasa in fata casei si cu muntele in spate, pe care se vede Crucea de pe Caraiman.

 234. Curățenia, comfortul saltelei, baia, suprafața camerei, gazda foarte amabila, liniștea, facilitățile

 235. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 236. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 237. Serviciul la restaurant a fost aproape perfect. Chelnerii cu experienta si interiorul restaurantului ( mobilier, stil ) s-au potrivit perfect cu gusturile nastre.

 238. Am fost cazati 3 zile la pensiunea The Ghetto.Mi-a placut foarte mult peisajul. + prosoapele au fost schimbate zilnic.

 239. Proprietarul a fost suficient de dragut sa ne ajute cu situatia rezervarii ce am avut-o. Balcon imens. Caldura in camera. Pat comfortbil.

 240. Gazda incredibil de receptiva. Locatia este la 3 – 5 min de mers pe jos pana la partia Kalinderu. Camerele sunr incredibil de frumos decorate, chiar si cu elemente usor steam-punk. Recomand cu cea mai mare incredere!

 241. Totul. Locație excelentă, curățenie, apartament amenajat cu bun gust. Recomand cu căldură.

 242. Locatia este superba, la 3 min de mers pe jos pana la Castelul Cantacuzino, privelistea este fara cuvinte. Interiorul este superb, living cu bucatarie uriasa, paturile parca te luau in brate :). Este o locatie de vis.

 243. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 244. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 245. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 246. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 247. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 248. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 249. Apartamentul este foarte curat si bine întreținut, cu o priveliste superba, într-o zona linistită. Mi a plăcut foarte mult si sigur vom reveni!

 250. Confort si intimitate, dotari exceptionale, o gazda primitoare si atenta!

 251. A fost foarte curata si primitoare casa. Si gazda super de treaba.

 252. Totul a fost la superlativ! Dnl Costin. un om si o gazda de nota 10+ , foarte amabil, atent sa nu ne lipseasca nimic si prezent la orice cerinta(evident decenta). Felicitari si inca odata va multumim, domnule, pentru tot ce ati facut pentru grupul nostru! Stima

 253. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 254. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 255. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 256. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 257. Amplasarea in statiune, ultracentral si curatenia. Presupun ca vara este f frumos cu terasa in fata casei si cu muntele in spate, pe care se vede Crucea de pe Caraiman.

 258. Curățenia, comfortul saltelei, baia, suprafața camerei, gazda foarte amabila, liniștea, facilitățile

 259. gazda amabila si generoasa in ce priveste oferta de cazare

 260. Priveliște minunata. Proprietar foarte primitor. Apa calda tot timpul. Caldura tot timpul. Pensiune noua moderna foarte frumoasa. Recomand cu drag.

 261. Camera avea o priveliste foarte frumoasa spre munte, fiind o cazare intr-o zona foarte linistita, unde nu am fost deranjate de nimeni. Proprietarul a fost foarte ok ( ne-au facut focul pentru gratar), ne-a explicat ce putem sa vedem prin imprejurimi, ne-a indicat cateva trasee, dar si locuri unde putem sa luam masa.

 262. Vladut-petru mai 4, 2019 at 8:16 am

  Este situat aproape de telecabina, și ai o priveliște superba de la balcon!! Personalul foarte amabil și drăguț; camera a fost foarte curată 👍🏼👍🏼 Micul dejun ne-a plăcut, a fost foarte gustos și din plin! O sa revenim cu drag

 263. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 264. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 265. Totul. Locație excelentă, curățenie, apartament amenajat cu bun gust. Recomand cu căldură.

 266. Locatia este superba, la 3 min de mers pe jos pana la Castelul Cantacuzino, privelistea este fara cuvinte. Interiorul este superb, living cu bucatarie uriasa, paturile parca te luau in brate :). Este o locatie de vis.

 267. Peisajul Personalul este super ok, te ajuta cu tot ce ai nevoie Apartamentele sunt FOARTE Mari, frumoase și curate. Totul este modern, nu am găsit cazare mai placuta de 5 ani încoace în Bușteni. Raport calitate preț foarte bun

 268. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 269. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 270. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 271. Totul chiar foarte bine, ne-a placut si am vrea sa revenim, primitor, confortabil, exact cum ne doream! Recomand Casa Moni!

 272. Confort si intimitate, dotari exceptionale, o gazda primitoare si atenta!

 273. A fost foarte curata si primitoare casa. Si gazda super de treaba.

 274. Proprietarul si doamna Trandafir foarte amabili. Foarteee curat, frumos si ingrijit Toate utilitatile necesare 2 terase mari Lidl la 5 minute de mers pe jos si Mega la 7 minute Foarte aproape de gara Zona foarte linistita Vedere superba spre munti! Din dormitor si mai ales de pe terasa se vede crucea Caraiman si partia (mai alea seara nocturna se vede superb) Vecini amabili

 275. Totul a fost exact cum este descris. Recomand cu căldură!

 276. Apartamentul este nou si foarte curat. Are tot ce iti trebuie

 277. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 278. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 279. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 280. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 281. totul foarte bine, am revenit şi voi reveni cu mare plăcere

 282. Locatie bunicica, destul de centrala. Camera a fost curata si placuta. Personalul amabil si zambitor. Cand am fost noi, a fost liniste. Ti se ofera si o cheie pentru usa de la intrarea in Hotel in caz ca vrei sa stai peste miezul noptii.

 283. gazda amabila si generoasa in ce priveste oferta de cazare

 284. Priveliște minunata. Proprietar foarte primitor. Apa calda tot timpul. Caldura tot timpul. Pensiune noua moderna foarte frumoasa. Recomand cu drag.

 285. Camera avea o priveliste foarte frumoasa spre munte, fiind o cazare intr-o zona foarte linistita, unde nu am fost deranjate de nimeni. Proprietarul a fost foarte ok ( ne-au facut focul pentru gratar), ne-a explicat ce putem sa vedem prin imprejurimi, ne-a indicat cateva trasee, dar si locuri unde putem sa luam masa.

 286. Este situat aproape de telecabina, și ai o priveliște superba de la balcon!! Personalul foarte amabil și drăguț; camera a fost foarte curată 👍🏼👍🏼 Micul dejun ne-a plăcut, a fost foarte gustos și din plin! O sa revenim cu drag

 287. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 288. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 289. Camera frumoasa , vedere la munti , gazda foarte primitoare.

 290. Locatia centrala si totusi liniste, fara agitatia din centru

 291. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 292. Am apreciat, în primul rând, curățenia și mobilierul modern al camerei. Un gest foarte drăguț este cafeaua din partea casei, nu cred că am mai avut surpriza asta în altă parte. Gazdele sunt foarte drăguțe și sociabile, atente la necesitățile turistului. Regret că nu am putut merge în excursia organizată cu Jeep-ul (întrucât telecabinele care duc la Babele nu au mers în perioada sejurului) deoarece ar fi fost o oportunitate interesantă de a vizita atracții turistice interesante. Vila este localizată într-o zonă liniștită, departe de agitație, iar priveliștea înconjurătoare este minunată. Cu siguranță și drag voi reveni în acest loc dacă se ivește oportunitatea! 🙂

 293. Raportul calitate preț . O pensiune foarte curată , cu gazde ospitaliere .

 294. foarte curat, foarte cald, gazda amabila. Peisaj superb. Nimic de reprosat

 295. Roxana-marina mai 11, 2019 at 6:36 am

  Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 296. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 297. Totul. Locație excelentă, curățenie, apartament amenajat cu bun gust. Recomand cu căldură.

 298. Amplasarea este minunată, curățenia impecabila, micul dejun foarte variat și gustos

 299. Revenim cu drag de fiecare data!!!! Un loc calduros si primitor!

 300. Vila Leonida este locul perfect pentru a petrece un weekend, relaxant! Multă liniște,personal amabil și o curte foarte frumoasa!:)

 301. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 302. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 303. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 304. A fost o ședere ok. Caldura pe durata sejurului, liniște, pat odihnitor, aproape de gara.

 305. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 306. totul foarte bine, am revenit şi voi reveni cu mare plăcere

 307. Este situat aproape de telecabina, și ai o priveliște superba de la balcon!! Personalul foarte amabil și drăguț; camera a fost foarte curată 👍🏼👍🏼 Micul dejun ne-a plăcut, a fost foarte gustos și din plin! O sa revenim cu drag

 308. Micul dejun acelasi in fiecare zi ,nimic in plus sau in minus . Acelasi produse ,nu prea aveai ce sa alegi ! Foarte tern !

 309. Locația frumoasă, peisaj frumos, mic dejun excelent. personalul foarte sociabil.

 310. Placut, relaxant, gazda excelenta. Totul ok. Intrebati gazda despre obiectele de arta, va fi captivant, multe piese depsebite!

 311. Totul, amplasarea, curatenia, mancarea, proprietarii.

 312. Totul!!!Gazde minunate ,mancare proaspata si gustoasa, peisajul de vis!!!Vom reveni!!!

 313. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 314. 1. Apropierea de partie 2. Curatenie 3. Dotari 4. Curtea frumoasa, gratar, terasa

 315. Am descoperit altfel de abordare a personalului: corecta, fara exagerari, lingareli sau fasoane, mai de munte, de cabana. Pensiunea este corecta, cu finisaje peste nivelul asteptarilor, cu mobilier atat cat trebuie, functional, cu lenjerie de pat impecabila, cu suprafata generoasa pentru o camera tripla,balcon imens, cu baie mare, cu tot ce trebuie, instalatii (inclusiv scurgerile) in regula, cu caldura, draperii, mocheta, sifonier, 2 fotolii, scaune, oglinda, pahare, tava, vaza, frigider etc. Bine bine.

 316. Semineul – o supriza extrem de placuta. La fel si pianul din living. Amabilitatea si disponibilitatea gazdei.

 317. Amplasare foarte buna, intr-o zona linistita,dar aproape de centru. Privelistea este superba. Gazda foarte primitoare, camerele curate si calduroase, recomand.

 318. peisajul superb cu muntii si aerul supercurat (asta daca nu se fac gratare la toate cele 5 case din jur)

 319. vederea spre munti, locul de joaca pentru copii, bucataria cu de toate, camera spatioasa

 320. Peisajul este minunat. Bucătăria este dotată cu toate electrocasnicele necesare preparării oricărei mese . Exista și loc de joacă pentru copii plus mese de Air hockey (ruptă la colțuri), tenis de masă și fussball(cu un rand de jucători defect, se poate repara cu un simplu șurub). Doamnele care răspund la telefon sunt foarte ok.

 321. A fost cum m am asteptat.Peisajul face toti banii……

 322. Totul e fost foarte confortabil si nu am dus lipsa de nimic. Domnul a fost indeajuns de amabil incat sa ne faca check-in-ul cu doua ore mai devreme decat ora oficiala. Locatia este si foarte aproape de traseul catre Cascada Urlatoare, iar accesul catre oras se face foarte usor.

 323. Locația, confortul și amabilitatea domnului Horia. Mulțumim!

 324. Apartamentul curat,calduros si super bine pozitionat. Gazda primitoare iar pretul super ok. Multumim cu siguranta vom mai reveni!!!!

 325. E un apartament cochet, intim, aproape de centrul stațiunii, de Castelul Cantacuzino, de gara.

 326. Apartament calduros, curat cu o priveleste minunata! Multumim frumos!

 327. Interiorul prietenos,călduros, dotat cu tot ce ai nevoie. Privelistea de poveste! Iesi pe balcon sau privesti pe fereastra si ai senzatia ca-ti intra muntele in casa!

 328. A fost o ședere ok. Caldura pe durata sejurului, liniște, pat odihnitor, aproape de gara.

 329. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 330. totul foarte bine, am revenit şi voi reveni cu mare plăcere

 331. Totul, dar în deosebi priveliștea spre munții Caraiman.

 332. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 333. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 334. Amplasarea foarte frumoasa, aproape de Manastirea Caraiman. Dna care se ocupa de pensiune foarte atenta , emana multa bunatate si eleganta.

 335. Placut, relaxant, gazda excelenta. Totul ok. Intrebati gazda despre obiectele de arta, va fi captivant, multe piese depsebite!

 336. Totul, amplasarea, curatenia, mancarea, proprietarii.

 337. Privelistea este intr-adevar superba, si cam asta este tot ce ne-a placut din sejurul de 3 nopti in aceasta vila

 338. vederea spre munti, locul de joaca pentru copii, bucataria cu de toate, camera spatioasa

 339. Peisajul este minunat. Bucătăria este dotată cu toate electrocasnicele necesare preparării oricărei mese . Exista și loc de joacă pentru copii plus mese de Air hockey (ruptă la colțuri), tenis de masă și fussball(cu un rand de jucători defect, se poate repara cu un simplu șurub). Doamnele care răspund la telefon sunt foarte ok.

 340. Dianadariamiruna mai 25, 2019 at 1:11 am

  Camera spatioasa pentru familie, personal amabil, mancare gustoasa si meniu ok, foarte multi copii, locatie excelenta chiar langa partie.

 341. De la personal, administrator, locație, totul a fost perfect.

 342. Pensiunea este f buna, aproape de telescaun si partia de ski. Mîncarea f buna. Camera mare.

 343. Faptul ca am fost la fel de placut impresionat ca si ultima data cand am fost cazat acolo.

 344. Curatenie, liniște, confort. E ok dacă vrei sa te odihnești și dacă ești dispus sa urci in mașina și sa faci câțiva kilometri chiar pentru o sticla de apa sau un pachet de țigări…

 345. Curat, locația foarte bună, toate facilitățile incluse.

 346. Faptul ca a fost cald în camera și priveliștea superba. La restaurantul din cadrul pensiunii mancarea și servirea au fost f bune

 347. Zona superba, cald, animale de companie ale proprietarii superbe.

 348. Amplasarea foarte buna fata de pârtie, mâncarea foarte buna, patronul amabil.

 349. Camera frumoasa , vedere la munti , gazda foarte primitoare.

 350. Locatia centrala si totusi liniste, fara agitatia din centru

 351. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 352. Totul, dar în deosebi priveliștea spre munții Caraiman.

 353. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 354. Apartamentul spatios, situat la ultimul etaj si cu privelistea spre Muntii Bucegi, living-ul si zona de servit masa langa fereastra, confortul

 355. Amplasarea foarte frumoasa, aproape de Manastirea Caraiman. Dna care se ocupa de pensiune foarte atenta , emana multa bunatate si eleganta.

 356. Placut, relaxant, gazda excelenta. Totul ok. Intrebati gazda despre obiectele de arta, va fi captivant, multe piese depsebite!

 357. Totul, amplasarea, curatenia, mancarea, proprietarii.

 358. Privelistea este intr-adevar superba, si cam asta este tot ce ne-a placut din sejurul de 3 nopti in aceasta vila

 359. vederea spre munti, locul de joaca pentru copii, bucataria cu de toate, camera spatioasa

 360. Peisajul este minunat. Bucătăria este dotată cu toate electrocasnicele necesare preparării oricărei mese . Exista și loc de joacă pentru copii plus mese de Air hockey (ruptă la colțuri), tenis de masă și fussball(cu un rand de jucători defect, se poate repara cu un simplu șurub). Doamnele care răspund la telefon sunt foarte ok.

 361. Dianadariamiruna mai 31, 2019 at 7:46 pm

  Camera spatioasa pentru familie, personal amabil, mancare gustoasa si meniu ok, foarte multi copii, locatie excelenta chiar langa partie.

 362. De la personal, administrator, locație, totul a fost perfect.

 363. Pensiunea este f buna, aproape de telescaun si partia de ski. Mîncarea f buna. Camera mare.

 364. Faptul ca am fost la fel de placut impresionat ca si ultima data cand am fost cazat acolo.

 365. Curatenie, liniște, confort. E ok dacă vrei sa te odihnești și dacă ești dispus sa urci in mașina și sa faci câțiva kilometri chiar pentru o sticla de apa sau un pachet de țigări…

 366. Curat, locația foarte bună, toate facilitățile incluse.

 367. Faptul ca a fost cald în camera și priveliștea superba. La restaurantul din cadrul pensiunii mancarea și servirea au fost f bune

 368. Zona superba, cald, animale de companie ale proprietarii superbe.

 369. Amplasarea foarte buna fata de pârtie, mâncarea foarte buna, patronul amabil.

 370. Camera frumoasa , vedere la munti , gazda foarte primitoare.

 371. Locatia centrala si totusi liniste, fara agitatia din centru

 372. Doamna a fost foarte ospitaliera. Ne-a placut foarte mult si recomandam cu caldura.

 373. Amplasarea hotelului f buna mancare ok si curat in camere!

 374. Micul dejun a fost destul de variat, iar locatia a fost frumoasa.

 375. Este situat aproape de telecabina, și ai o priveliște superba de la balcon!! Personalul foarte amabil și drăguț; camera a fost foarte curată 👍🏼👍🏼 Micul dejun ne-a plăcut, a fost foarte gustos și din plin! O sa revenim cu drag

 376. Baie extrem de mica. Camera dubla s a platit la pret de tripla.

 377. Camera frumoasa , vedere la munti , gazda foarte primitoare.

 378. Locatia centrala si totusi liniste, fara agitatia din centru

 379. Locatia este excelenta. Apartamentul este decorat cu bun gust. Bucataria este dotata cu tot ce ai putea avea nevoie. Loc pentru gratar in curte. Vedere catre Monumentul Eroilor. Garaj disponibil pentru turisti.

 380. Roxana-marina iunie 7, 2019 at 7:42 pm

  Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 381. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 382. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 383. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 384. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 385. Peisajul de la balconul apartamentului si linistea

 386. Totul, dar în deosebi priveliștea spre munții Caraiman.

 387. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 388. Am apreciat, în primul rând, curățenia și mobilierul modern al camerei. Un gest foarte drăguț este cafeaua din partea casei, nu cred că am mai avut surpriza asta în altă parte. Gazdele sunt foarte drăguțe și sociabile, atente la necesitățile turistului. Regret că nu am putut merge în excursia organizată cu Jeep-ul (întrucât telecabinele care duc la Babele nu au mers în perioada sejurului) deoarece ar fi fost o oportunitate interesantă de a vizita atracții turistice interesante. Vila este localizată într-o zonă liniștită, departe de agitație, iar priveliștea înconjurătoare este minunată. Cu siguranță și drag voi reveni în acest loc dacă se ivește oportunitatea! 🙂

 389. Raportul calitate preț . O pensiune foarte curată , cu gazde ospitaliere .

 390. foarte curat, foarte cald, gazda amabila. Peisaj superb. Nimic de reprosat

 391. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 392. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 393. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 394. Locatie excelenta! Curatenie exemplara! Recomand cu incredere!

 395. Totul a fost foarte fain, privelistea, amabilitatea gazdei, curatenia.

 396. Locatia este superba, cu vedere la Crucea Eroilor si la partia Kalinderu

 397. Locatia minunata, personalul foarte amabil, ne-au acordat suportul pe timpul sederii.

 398. – zona linistita – micul dejun – angajatii foarte amabiliill

 399. Personalul a fost foarte drăguț , mâncarea excelenta . Cu siguranța ne vom întoarce.

 400. Totul perfect,camera noastra superba cu 2 paturi. Pare ca hotelul e dupa restaurare,e mai frumos decat in urma cu 2-3 ani. Locatia buna pe strada principala Very good location,nice cleen little hotel,everything you might need is around it. מומלץ

 401. A fost o ședere ok. Caldura pe durata sejurului, liniște, pat odihnitor, aproape de gara.

 402. A fost foarte frumos, fix în mijlocul naturii.😊🌞🏞️

 403. nu am avut micul dejun Locatia buna aproape de centru,cu posibilitati de aprovizionare apropriate

 404. Baie extrem de mica. Camera dubla s a platit la pret de tripla.

 405. Camera frumoasa , vedere la munti , gazda foarte primitoare.

 406. Poziția între brazi și la baza muntelui,liftul și holul -luminatorul

 407. Caldura,bufet suedez,locatie excelenta,mobilier generos dar nu cu stil,spatiu de parcare generos,frigider spatios si silentios.

 408. Buna ziua! Locatia este excelent amplasata, cald, curat si frumos, baia frumoasa si ingrijita. Rezervarea s-a facut imediat , fara probleme. Atmosfera este placuta, personalul foarte atent si politicos. Micul dejun si servirea au fost ireprosabile. Voi mai reveni cu placere.

 409. Atmosferă plăcută, așa cum a fost ori de câte ori am fost cazată la Pârâul Rece. Felicitări!

 410. Personal ospitalier. Curățenie, liniște, view. Restaurant cu mâncare foarte bună (pe gustul nostru). O minivacanță foarte plăcută. Cu siguranță de revenit!

 411. Revenim mereu cu placere la Paraul Rece. Curatenie impecabila, personal amabil, felicitari!

 412. Camerele sunt foarte frumoase, desi nu am primit camera pe care ne-a aratat-o la rezervare, a fost in ordine. O locatie potrivita persoanelor care doresc sa se odihneasca si sa se bucure de liniste.

 413. Perfect! Întâmpinare cu oameni calzi, primitori, veseli, cameră a fost wow, curățenie, liniște, foarte relaxant. Totul perfect!

 414. Receptia a fost extraordinar de placuta. Curatenie la superlativ. Liniste deplina si confort de calitate! Conacul merita mai multe setele decat are! Vom reveni cu drag!

 415. Locația este buna, propice daca vrei sa faci o plimbare pana in centrul orasului, asigură doza de liniste pentru cei care fug putin din nebunia orașelor mari. Din camera unde am fost cazați, priveliștea este superba. Te poti gospodari singur, ai la dispozitie o bucatarie bine utilata, curata.

 416. Excelent vom reveni si la vara, comfortabil si calduros

 417. E curat liniste o zonă de relaxare.Gazde amabile si primitoare.Ideal pentru cei care călătoresc cu familia.

 418. Locatia este excelenta. Noi nu am luat micul dejun, pentru ca ne grabeam, dar cred ar fi fost ok.

 419. nu am avut micul dejun Locatia buna aproape de centru,cu posibilitati de aprovizionare apropriate

 420. Baie extrem de mica. Camera dubla s a platit la pret de tripla.

 421. Totul OK. Aerul foarte curat, simti ca respiri. Muntele maiestuos. Loc de parcare la scara hotelului. Revin mereu cu placere, ca si cum as merge acasa.

 422. In primul rand locatia, apoi amabilitatea , ospitalitatea, profesionalismul personalulu, lipsa manelelor care imi omorau toate concediile. Imi place sa cred ca incepem sa invatam sa ne respectam unii pe ceilalti. E un pas inainte, sa putem avea viitor, ca natiune.

 423. Amplasarea hotelului f buna mancare ok si curat in camere!

 424. Locatia este excelenta. Apartamentul este decorat cu bun gust. Bucataria este dotata cu tot ce ai putea avea nevoie. Loc pentru gratar in curte. Vedere catre Monumentul Eroilor. Garaj disponibil pentru turisti.

 425. Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 426. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 427. Peisajul de la balconul apartamentului si linistea

 428. Totul, dar în deosebi priveliștea spre munții Caraiman.

 429. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 430. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 431. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 432. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 433. Locatie excelenta! Curatenie exemplara! Recomand cu incredere!

 434. Totul a fost foarte fain, privelistea, amabilitatea gazdei, curatenia.

 435. Locatia este superba, cu vedere la Crucea Eroilor si la partia Kalinderu

 436. Ne-a placut tot. Sederea noastra a fost scurta dar foarte placuta. Totul a fost foarte frumos si sigur vom mai reveni cu urmatoarea ocazie. Privelistea de la balcon si aerul curat fac totul. Va multumim!

 437. Totul a fost minunat,curat liniște nu am fost deranjați fara motiv SI pt noi asta este un plus.Multumim sigur vom reveni 🤗

 438. Locatie linistita, primire calduroasa, totul super 👍👍👍

 439. Amabilitatea personalului. Amplasarea aproape de padure si partia Kalinderu

 440. Receptie deschisa pana la 01.00.asternuturi curate tare,veranda sau prispa foarte draguta si la doi pasi de verde si padure sau aer curat.

 441. Nu am avut inclus micul dejun. Locatia a fost f. frumoasa?

 442. Locatia este excelenta. Noi nu am luat micul dejun, pentru ca ne grabeam, dar cred ar fi fost ok.

 443. nu am avut micul dejun Locatia buna aproape de centru,cu posibilitati de aprovizionare apropriate

 444. Baie extrem de mica. Camera dubla s a platit la pret de tripla.

 445. Totul OK. Aerul foarte curat, simti ca respiri. Muntele maiestuos. Loc de parcare la scara hotelului. Revin mereu cu placere, ca si cum as merge acasa.

 446. In primul rand locatia, apoi amabilitatea , ospitalitatea, profesionalismul personalulu, lipsa manelelor care imi omorau toate concediile. Imi place sa cred ca incepem sa invatam sa ne respectam unii pe ceilalti. E un pas inainte, sa putem avea viitor, ca natiune.

 447. Amplasarea hotelului f buna mancare ok si curat in camere!

 448. Locatia este excelenta. Apartamentul este decorat cu bun gust. Bucataria este dotata cu tot ce ai putea avea nevoie. Loc pentru gratar in curte. Vedere catre Monumentul Eroilor. Garaj disponibil pentru turisti.

 449. Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 450. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 451. Este un apartament foarte frumos, curat, parfumat. Te simti ca acasa. Este perfect pt o familie cu 1-2 copii. Locație cu vedere spre munte. Este ideal pt cei care doresc liniste si relaxare. Proprietarii foarte amabili. Sigur vom reveni.

 452. Un apartament curat si o locatie excelenta in care se merita sa iti petreci sejurul .

 453. Un apartament cochet, curat, confortabil, ideal pentru o familie cu 1-2 copii. Ne pare rău că nu am putut petrece mai mult timp.

 454. Peisajul de la balconul apartamentului si linistea

 455. Totul, dar în deosebi priveliștea spre munții Caraiman.

 456. Personalul a fost extrem de primitor. Apartamentul a avut o priveliște absolut minunată către munte.

 457. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 458. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 459. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 460. Apartamentul este curat, spațios, bine aranjat, confortabil. Zona este liniștită, peste drum este pădurea și ne-am bucurat de spectacolul nocturn al unei ursoaice cu 3 pui, un lucru firesc în zonă.

 461. Ne-a placut tot. Sederea noastra a fost scurta dar foarte placuta. Totul a fost foarte frumos si sigur vom mai reveni cu urmatoarea ocazie. Privelistea de la balcon si aerul curat fac totul. Va multumim!

 462. Totul a fost minunat,curat liniște nu am fost deranjați fara motiv SI pt noi asta este un plus.Multumim sigur vom reveni 🤗

 463. Catalin-angelino iulie 5, 2019 at 8:16 pm

  Curatenie, amplasare de exceptie, priveliste de vis, ambianta placuta.

 464. Totul OK. Aerul foarte curat, simti ca respiri. Muntele maiestuos. Loc de parcare la scara hotelului. Revin mereu cu placere, ca si cum as merge acasa.

 465. In primul rand locatia, apoi amabilitatea , ospitalitatea, profesionalismul personalulu, lipsa manelelor care imi omorau toate concediile. Imi place sa cred ca incepem sa invatam sa ne respectam unii pe ceilalti. E un pas inainte, sa putem avea viitor, ca natiune.

 466. Locatia este excelenta, restaurant bun la cativa metri, Profi, piata, de asemenea. Doamnele care au grija de casa sunt foarte amabile, fac tot posibilul ca toata lumea sa se simta bine. Revenim cu drag la Casa Mina de fiecare data cand ne cazam in Valea Prahovei. Recomand!

 467. Locatie fara masa,dar s-a putut manca fara probleme in imprejurimi

 468. Locatia este excelenta. Noi nu am luat micul dejun, pentru ca ne grabeam, dar cred ar fi fost ok.

 469. Locatia este excelenta. Apartamentul este decorat cu bun gust. Bucataria este dotata cu tot ce ai putea avea nevoie. Loc pentru gratar in curte. Vedere catre Monumentul Eroilor. Garaj disponibil pentru turisti.

 470. Roxana-marina iulie 5, 2019 at 8:16 pm

  Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 471. Apartamentul este foarte spațios Ofera tot confortul necesar.

 472. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 473. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 474. Deci e geniala absolut toata. E perfecta pentru un grup de petrecareti maxim. Noi am fost 12 si a iesit cel mai mare party ever. Va recomand cu placere.

 475. E totul excelent, dotări pentru de toate, curățenie, ne-am simțit foarte bine! Mai venim.

 476. Faptul că vila dispune de doar două apartamente și este liniște

 477. Este un apartament foarte frumos, curat, parfumat. Te simti ca acasa. Este perfect pt o familie cu 1-2 copii. Locație cu vedere spre munte. Este ideal pt cei care doresc liniste si relaxare. Proprietarii foarte amabili. Sigur vom reveni.

 478. Am fost foarte multumiti de cazare, un apartament foarte frumos, foarte curat, cu bun gust și priveliște superba de la balcon. Am gasit toate dotarile necesare petrecerii unei vacante perfecte cu cei 2 copii. Apartamentul arata exact ca în poze. Amplasarea in apropiere de majoritatea obiectivelor turistice din Busteni, Sinaia daca esti cu masina. Gazda foarte amabila, va multumim ,ne-am simtit minunat si ne vom reintoarce cu mare placere ! Recomandam tuturor celor care isi doresc sa petreaca vacantele in aceasta locatie deosebita !

 479. Privelistea, curatenia, receptionera foarte draguta

 480. Peisajul de la balconul apartamentului si linistea

 481. Apartamentul este curat, spațios, bine aranjat, confortabil. Zona este liniștită, peste drum este pădurea și ne-am bucurat de spectacolul nocturn al unei ursoaice cu 3 pui, un lucru firesc în zonă.

 482. Ne-a placut tot. Sederea noastra a fost scurta dar foarte placuta. Totul a fost foarte frumos si sigur vom mai reveni cu urmatoarea ocazie. Privelistea de la balcon si aerul curat fac totul. Va multumim!

 483. Totul a fost minunat,curat liniște nu am fost deranjați fara motiv SI pt noi asta este un plus.Multumim sigur vom reveni 🤗

 484. Apartament primitor, un duplex cochet cu un pârâu ce trece prin fața proprietății. Priveliște superbă către Crucea Caraiman.

 485. Amplasamentul,utilitățile (Bucătărie complet mobiliata, mașina de spălat rufe) foarte aproape de Castelul Cantacuzino .

 486. O locatie noua perfecta pt o familie cu 2 copii.Peisajul din balcon este mirific.Multumim gazdei .

 487. In esentza totul!!!!!amplasarea este extraordinara iar personalul exemplar!!!Multumim cu drag doamnei de la receptie care la sosire, (avind in vedere micul accident suferit pe tren) a fost deosebit de amabila si de saritoare!!!Multumiri speciale domului Andrei de la receptie ( de serviciu in locul unui coleg in noaptea dinaintea plecarii) care a fost o gazda deosebita!!!!!Restaurantul a depasit cifra de 3 stele acordata proprietatii iar pianina amplasata in holul restaurantului aduce o nota deosebita si speciala,de un bun gust desavirsit si de o elegantza deosebita!!!Intr-un cuvint e un hotel care isi merita locul in circuitul turistic interational,te simti de parca ai fi undeva in Alpi!!Mii de multumiri si sincere felicitari pentru modul profesionist in care e gestionat acest hotel!!!Speram cu drag sa revenim!! Va dorim din tot sufletul cit mai multi clienti!!!

 488. Review-ul acesta e pentru camera twin superioara. Conditiile foarte ok, mobilierul nou si totul se prezinta foarte bine, design-ul camerei si al baii foarte reusite. Micul dejun variat intr-o locatie cocheta. Recomand oricui acest tip de camera, chiar daca e ceva mai scumpa.

 489. – am avut camera la etaj superior cu vedere superba catre statiune si Castelul Cantacuzino – pentru amatorii de drumetii, hotelul se afla la cativa metri de telecabina cu care se poate urca la Babele si Sfinx , sau pe jos catre Cascada Urlatoarea, ideal pentru cei ce vor sa porneasca la prima oara – mic dejun consistent , variat, legume, fructe, racituri, gatite, desert, sucuri, singurul minus fiind cafeaua, absolut oribila – check-in si check-out foarte ok, personal receptiv cerintelor noastre – la check-in, avand in vedere ca au avut camera disponibila si ca avem bebe, ne-au permis sa ne cazam mai devreme, iar la check-out, ne-au tinut bagajele si caruciorul in siguranta pentru cateva ore

 490. Pensiunea este foarte curata, gazda amabila. Locația este bună.

 491. Excelente condiții, am avut o camera mare familială pentru 2 Adulți și 2 copii decorată cu mult bun gust. Pensiunea este foarte bine situată in Bușteni, aproape de tot, de centru, de supermarket, de gogoșerie, de telecabina și are un peisaj superb in spate. Gazda este foarte amabila și ne-a dat sfaturi bune pentru petrecerea sejurului la Bușteni. Abia aștept sa revenim si o sa recomand Casa Mina și prietenilor.

 492. Camera curata,asternuturi curate,camera era incalzita…ceea ce a fost foarte bine.

 493. Totul a fost perfect, locatia, personalul, curatenia. Apartamentul foarte spatios, foarte bine dotat. Singura problema a fost cu presiunea apei, dar din cate am inteles, in Busteni sunt astfel de probleme in perioadele cu turisti foarte multi. Vom reveni cu siguranta!

 494. Locatia este excelenta. Apartamentul este decorat cu bun gust. Bucataria este dotata cu tot ce ai putea avea nevoie. Loc pentru gratar in curte. Vedere catre Monumentul Eroilor. Garaj disponibil pentru turisti.

 495. Vederea din balconul apartamentului este superba ; curatenia ; salteaua patului foarte confortabila ; livingul foarte luminos perfect pentru relaxare ; apartament mare si spatios utilat cu tot ce este necesar pentru o vacanta perfecta ; garaj.

 496. Recepționera foarte amabila și condiții bune. Neașteptat de bine.

 497. E totul excelent, dotări pentru de toate, curățenie, ne-am simțit foarte bine! Mai venim.

 498. Faptul că vila dispune de doar două apartamente și este liniște

 499. Vedere spre Bucegi, care îți taie respirația. Totul foarte frumos, foarte bine utilat. A fost un sejur de vis, păcat că prea scurt. Mulțumim gazdelor! Cu siguranță vom reveni.

 500. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 501. Proprietatea arata minunat iar pozitia acesteia este de-a dreptul fabuloasa, avand placerea de a admira crucea de pe muntele Caraiman in fiecare dimineata. Domnul administrator a fost foarte sociabil si ne-a primit cu multa caldura. Vila este foarte mare si perfecta pentru un grup de prieteni. O recomand cu drag ! Perfecta din toate punctele de vedere 🙂

 502. Apartamentul este curat, spațios, bine aranjat, confortabil. Zona este liniștită, peste drum este pădurea și ne-am bucurat de spectacolul nocturn al unei ursoaice cu 3 pui, un lucru firesc în zonă.

 503. Ne-a placut tot. Sederea noastra a fost scurta dar foarte placuta. Totul a fost foarte frumos si sigur vom mai reveni cu urmatoarea ocazie. Privelistea de la balcon si aerul curat fac totul. Va multumim!

 504. Totul a fost minunat,curat liniște nu am fost deranjați fara motiv SI pt noi asta este un plus.Multumim sigur vom reveni 🤗

 505. Curatenie, liniste, confort, bucatarie echipata cu tot ce este nevoie (ai chiar si o cafea din partea gazdelor), camera mare si aerisita, baie cu geam, asezare centrala, la cateva minute de partie si de restaurante. Recomand cu mare drag!

 506. Super curat totul, balcon unde am putut servi cafeaua, zona linistita si o parcare in apropiere. Vom reveni cu drag oricand.

 507. Am apreciat, în primul rând, curățenia și mobilierul modern al camerei. Un gest foarte drăguț este cafeaua din partea casei, nu cred că am mai avut surpriza asta în altă parte. Gazdele sunt foarte drăguțe și sociabile, atente la necesitățile turistului. Regret că nu am putut merge în excursia organizată cu Jeep-ul (întrucât telecabinele care duc la Babele nu au mers în perioada sejurului) deoarece ar fi fost o oportunitate interesantă de a vizita atracții turistice interesante. Vila este localizată într-o zonă liniștită, departe de agitație, iar priveliștea înconjurătoare este minunată. Cu siguranță și drag voi reveni în acest loc dacă se ivește oportunitatea! 🙂

 508. Peisaj de vis, mai ales daca prindeti o camera cu vedere spre munte. Personalul foarte amabil.

 509. In esentza totul!!!!!amplasarea este extraordinara iar personalul exemplar!!!Multumim cu drag doamnei de la receptie care la sosire, (avind in vedere micul accident suferit pe tren) a fost deosebit de amabila si de saritoare!!!Multumiri speciale domului Andrei de la receptie ( de serviciu in locul unui coleg in noaptea dinaintea plecarii) care a fost o gazda deosebita!!!!!Restaurantul a depasit cifra de 3 stele acordata proprietatii iar pianina amplasata in holul restaurantului aduce o nota deosebita si speciala,de un bun gust desavirsit si de o elegantza deosebita!!!Intr-un cuvint e un hotel care isi merita locul in circuitul turistic interational,te simti de parca ai fi undeva in Alpi!!Mii de multumiri si sincere felicitari pentru modul profesionist in care e gestionat acest hotel!!!Speram cu drag sa revenim!! Va dorim din tot sufletul cit mai multi clienti!!!

 510. Review-ul acesta e pentru camera twin superioara. Conditiile foarte ok, mobilierul nou si totul se prezinta foarte bine, design-ul camerei si al baii foarte reusite. Micul dejun variat intr-o locatie cocheta. Recomand oricui acest tip de camera, chiar daca e ceva mai scumpa.

 511. Micul dejun a fost excelent,foarte bogat. Servirea ireprodabila. Recomandam.Si sigur vom mai reveni. Multumim frumos!

 512. – mic dejun bun – sa nu mai puna zahar in ceai dinainte

 513. MI-A PLACUT LOCUL UNDE E AMPLASATA UNITATEA DE CAZARE, MI-A PLACUT PERSONALUL DE LA RECEPTIE,RESTAURANT, ETC. .. IN CUVINTE, MI-A PLACUT FOARTE MULT TOTUL

 514. – Gazda primitoare si foarte intelegatoare. In ultima zi ne-a permis sa ne lăsăm bagajele la dansa pana la ora la care aveam trenul. – Este relativ aproape de oras. – Am avut priveliște catre munte, catre Crucea Caraiman – Bucătăria utilata

 515. Curat, liniște deplină iar priveliștea este fantastică!

 516. A fost curat, confortabil, foarte liniștit și plăcut

 517. Locatie excelenta. Pret foarte bun. Curte mare. Gazda amabila. Curatenie. Liniste. Vom reveni cu siguranta.

 518. Peisajul este superb (chiar de la fereastra camerei).Gazda primitoare și atentă la nevoile fiecăruia. Curătenie,liniște!

 519. Absolut tot, zona linistita, gazda primitoare, posibilitate de drumetie, perfect pentru un weekend.

 520. Camera ,serviciile,amabilitatea personalului,curățenia….faptul că nu există o bucătărie în care să ne pregătim masa la prima vedere m-a pus pe gînduri dar apoi personalul ne-a convins prin promptitudine ca acesta nu este decât un avantaj.Tot ce am dorit….am avut.Veselă,tacîmuri….absolut orice.In lipsa noastră se făcea curățenie,se schimba lenjeria….nici un pic de disconfort creat.Una peste alta pot spune ca am avut o camera de vis,cred ca era proaspăt renovată,cu balcon mare,baie curată….per total nota 10.Vom reveni pe viitor.

 521. – locatie aproape de partie ( asta cautam..). – nu am fost deranjati de nimeni pe timpul sejurului, doar la sfarsit au fost neplacerile descrise mai sus… – gazdele si-au cerut totusi scuze, zicand ca nu au observat in solicitare, ora de eliberare a locatiei si au dat ok, din obisnuinta… – in rest vremea ok, partiile ok.

 522. In primul rand, atituninea gazdei, care a fost extraordinara, foarte primitor, politicos, extrem de civilizat si exact asa cum trebuie de comunicativ. Apoi pensiunea care este fenomenala, gradina face toti banii, si locatia extraordinara. Un loc care te face cu siguranta sa te simti bine. Per total putem spune ca am fost extrodinar de multumiti. Bravo domnule propietar!

 523. Gazdele foarte primitoare,zona extraordinara,confort total,voi reveni cu placere.

 524. O gazdă foarte primitoare.Recomand și la alte persoane pentru un sejur mai lung.Merită să încercați,aveți încredere.

 525. Faptul ca aveam muntele asa de aproape era de vis, priveliștea este superba cum ieși din vila, pârtia kalinderu la 5 minute este ok ptr cei pasionați de zăpadă și sporturi de iarna

 526. Avand camera „in spate”, practic nu am auzit zgomotul de pe DN1. Ma asteptam la mai mult zgomot dar a fost O.K. Interventia la o sesizare de-a mea privind un defect la instalatia de scurgere a fost rezolvata imediat.

 527. Pat foarte comfortabil, camera mobilata cu gust, totul foarte curat, personal prietenos

 528. Receptionera foarte amabila si bine informata.Am obtinut multe informatii utile. Usor de ajuns la hotel. Recomandat pentru sejururi scurte.Solicitati camere care nu sunt pozitionate spre DN1.

 529. paturile mari (camera 22), amplasarea in centru (foarte aproape de calea ferata, de gara, mult zgomot de la trenuri, dar nu ne-a deranjat)

 530. Totul. Curățenie. Camere spațioase. Doamna de acolo foarte amabila.

 531. Vederea din balcon 10+ Camera spațioasă Aproape de centru și gara

 532. Amplasarea locatiei, solicitudinea personalului, atmosfera.

 533. Peisaj frumos, de pe geam se vă munţii, totul a fost perfect. Cu prima ocazie voi reveni

 534. Am fost in familie cu prieteni, copii și animale de companie. Niste persoane extraordinare ,care ne au primit cu brațele deschise și ne au ajutat cu răspunsuri la orice intrebare. O casă impecabilă unde o sa revenim cu drag ,ori de câte ori o sa vizitam stațiunea Busteni.

 535. Totul a fost la superlativ. Recomand cu incredere!

 536. Localizare lângă centrul orasului. Curățenie impecabila

 537. Serviciile au fost conform asteptarilor. Camera curata, prospat renovata, baia curata. Va multumim.

 538. Personalul amabil, locatia frumoasa si facilitatile generoase.

 539. Cameră foarte liniștită (se auzea doar sunetul râului) , curată, personal amabil. Priveliște frumoasă.

 540. A fost totul ok… Gazda agreabila curățenie bună spațiu ok. Locație bună

 541. Privelistea spre munti, linistea zonei in care e amplasat hotelul, personalul de la receptie, micul dejun.

 542. locatia excelenta, iar in hotel totul a fost super-ok

 543. Micul dejun foarte consistent si destul de variat, cu rezerva ca trebuia sa ai un pic de sansa sa nu prinzi intervalul cand se mai goleau platourile. Doamna care tine evidenta la micul dejun foarte amabila.

 544. ESTE SITUATA INTR-O ZONA EXCELENTA APROAPE DE DN, GARA, MAGAZINE, RESTAURANTE, OBIECTIVE TURISTICE( POTI MERGE PE JOS PANA LA MANASTIREA CARAIMAN, CASTELUL CANTACUZINO, TELECABINA…)

 545. Camera curată si patul confortabil.Zona liniștită și locația foarte bună, la 10 minute de mers de la gară. Gazda amabilă.

 546. Am solicitat parcare și am parcat în garaj, nota 10 pt asta. Gazda primitoare și amabila, nota 11. Foarte aproape de centrul Bușteniului, magazine, restaurante, teleferic. Se plătește doar Cash, dar sunt bănci, atm-uri, schimburi valutare ft aproape.

 547. Locatia este foarte bine amplasata Curatenia a fost de nota 10

 548. Foarte, foarte, foarte curat, totul stralucea de curatenie – lucru care lasa o impresie foarte buna. Felicitari persoanei care se ocupa de curatenie! Saltele sunt moi si de buna calitate. Camerele sunt luminoase. Internet de buna calitate, TV LCD smart mari in living si dormitoare, cu mult peste ce tv-uri au celelalte pensiuni din zona. Vedere foarte buna catre munte. Un exemplu de asa da! Multe facilitati. Comunicare foarte buna. PS: este prima data cand la evaluare dau 10 din 10.

 549. apartamentul e foarte frumos amenajat. vederea de pe terasa este superba.. si dna Nicoleta este foarte draguta

 550. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 551. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 552. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 553. Curat,confortabil,doamna care ne-a primit foarte amabilă.

 554. Locația perfecta pentru un sejur de vis. Apartament nou amenajat frumos, curatenie exemplară. Proprietarul foarte amabil. O sa revenim!

 555. Comunicarea foarte bună cu gazda. Locația liniștită, apartamentul curat, spațios și paturile confortabile.

 556. Foarte curat, modern. Potrivit ptr călătorii cu copii

 557. Excelent pentru familie. Curte cu grătar și masă ping pong. Zonă liniștită. Aproape de pârtie.

 558. Pozitie foarte buna la poalele muntilor Bucegi, liniste si aer curat. Vila frumoasa cu doua apartamente(parter si etaj), curat, saltele relaxante.Am facut gratar, am avut lemne la dispozitie si ustensilele necesare. Copilul a fost incantat de masa de tenis. Multumim!

 559. Locatie foarte aproape de centru,curatenie exemplara, liniste, bucatarie complet utilata, cafea din partea casei +suvenir.Personalul super ! Curte foarte frumoasa. Nota 10+ !

 560. Totul la superlativ. Curatenie, locatie, gazdele amabile… Cafeaua cu lapte din partea casei o nebunie… Delicioasa. E placut sa stii ca te trezesti dimineata si ai cafeaua la indemana, ca acasa. Un detaliu la prima vedere minor, dar important, dragut. Foarte aproape de centru, gara si Castelul Cantacuzino dar in acelasi timp departe de forfota micutului Busteni. Frumos. O sa revin Sarut mana Doamnei Catalina!

 561. A fost o zona liniștită, privelistea frumoasa, personalul a fost prietenos si ospitalier. Camere curate si confortabile, bucatarie utilata cu tot ce aveam nevoie, iar cafeaua de dimineață (care este din partea casei) a fost geniala.

 562. Gunoiul ridicat zilnic, prosoapele schimbate la 2 zile,cafeua și pe primul loc priveliștea.

 563. Priveliștea este de vis! Personalul foarte amabil 🤗

 564. Micul dejun ar putea fi mai variat. Locatia este pozitionata superb. Liniste si aer curat.

 565. Am venit deja a doua oara si sigur ca v om reveni inca nu o data. Camerele curate, spatioase, personal foarte amabil. Aproape de centru si gara.

 566. Curat,proprietarul foarte amabil si multă liniște.

 567. proprietate foarte frumoasa, cu bucatarie cu toate facilitatile si curatenie exemplara, spatiul de recreere amenajat cu bun-gust, curtea mititica dar cocheta cu terasa cu panorama. Doamna administrator este deosebit de placuta si amabila, ii acord 100 puncte. Am beneficiat de garajul proprietatii si am fost primiti in cursul diminetii.

 568. Amplasare superba ! Camere mari, curățenie impecabilă, gazda amabilă! Revenim cu mare drag!

 569. Locatia este foarte bine amplasata Curatenia a fost de nota 10

 570. Foarte, foarte, foarte curat, totul stralucea de curatenie – lucru care lasa o impresie foarte buna. Felicitari persoanei care se ocupa de curatenie! Saltele sunt moi si de buna calitate. Camerele sunt luminoase. Internet de buna calitate, TV LCD smart mari in living si dormitoare, cu mult peste ce tv-uri au celelalte pensiuni din zona. Vedere foarte buna catre munte. Un exemplu de asa da! Multe facilitati. Comunicare foarte buna. PS: este prima data cand la evaluare dau 10 din 10.

 571. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 572. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 573. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 574. Excelenta cazare! Proprietara foarte primitoare si ne-a ajutat la tot ce am avut nevoie! Recomand

 575. Confortabil, apartament ideal pt 2 cupluri, raport bun calitate-pret, zona frumoasa

 576. Curat,confortabil,doamna care ne-a primit foarte amabilă.

 577. Foarte curat, modern. Potrivit ptr călătorii cu copii

 578. Excelent pentru familie. Curte cu grătar și masă ping pong. Zonă liniștită. Aproape de pârtie.

 579. Pozitie foarte buna la poalele muntilor Bucegi, liniste si aer curat. Vila frumoasa cu doua apartamente(parter si etaj), curat, saltele relaxante.Am facut gratar, am avut lemne la dispozitie si ustensilele necesare. Copilul a fost incantat de masa de tenis. Multumim!

 580. A fost perfect. Curatenia este exemplara, camera este minunata: spațioasă, luminoasa, cu vedere spre munte, iar gazda foarte primitoare.

 581. Locatia a fost foarte frumoasa, cu o priveliste superba de la balcon; locurile care au balcon in fata au vedere spre masivul Bucegi, partie, Monumentul Eroilor. Gazda a fost deosebit de amabila si prietenoasa, ca si cum am fi fost familia ei. Loc curat, foarte frumos si cu bun gust amenajat, renovat, spatios in camere. Recomand cu caldura!

 582. Gazda a fost extrem de primitoare, a fost precum o bunicuța grijulie. M-am simțit foarte bine. Camera curată, nu a lipsit nimic din ea. Ne vom întoarce cu siguranța.

 583. amplasarea excelenta a proprietatii ! Este minunata privelistea, chiar la poalele muntelui , foarte aproape de partia de ski.

 584. Camere curate, sufragerie spatioasa, si cel mai mult mi-a placut de serviciile si atitudinea gazdelor fata de noi.

 585. Excepțional! Gazde foarte receptive! Servicii impecabile! Felicitări!

 586. Micul dejun a fost de calitate si diversificat astfel ca a fost ok si pentru noi, vegetarieni fiind. Locatia a fost excelenta pentru ceea ce ne-am propus, sa ajungem la Babele, respectiv Sfinx.

 587. Micul dejun a fost foarte bun si locatia excelenta.

 588. Micul dejun a fost ok, personalul amabil, amplasarea hotelului excelenta

 589. Un apartament extrem de spatios, foarte curat, bucataria foarte bine dotata si in plus o vedere spectaculoasa la munte! Ne-a intampinat cu caldura (literalmente!) cu lumina (foarte bine luminate toate spatiile, si mai ales baia care in general sufera de lipsa unei lumini corespunzatoare) si cu un spatiu foarte generos si frumos decorat. Am apreciat si afisele de filme vechi de pe pereti, si paturile foarte confortabile. Garajul subteran este de asemenea foarte bine gandit si accesul din casa foarte comod. Pentru noi va ramane de referinta pentru cazarea in Busteni, ca loc de plecare in drumetie pe munte.

 590. O locatie extraordinara, am mers acum a doua oara, doar pentru ca ne-a placut foarte mult apartamentul si pentru ca doamna care se ocupa de curatenie este un om minunat. Apartamentul foarte curat, modern, peisajul incantator. Ne pare rau ca am fost doar in trecere,dar vom reveni cu siguranta! Nota 20 pentru doamna care se ocupa de apartamente ca si cum ar fi ale dumneaei, cu grija la detalii si respect pentru clienti. S-a straduit sa ne cazeze mai devreme pentru ca veneam cu doi copii mici, acest lucru neinsemnand ca a ramas ceva neterminat in apartament inainte de a ne caza pe noi.

 591. Amplasare superba ! Camere mari, curățenie impecabilă, gazda amabilă! Revenim cu mare drag!

 592. Am venit deja a doua oara si sigur ca v om reveni inca nu o data. Camerele curate, spatioase, personal foarte amabil. Aproape de centru si gara.

 593. Curat,proprietarul foarte amabil si multă liniște.

 594. proprietate foarte frumoasa, cu bucatarie cu toate facilitatile si curatenie exemplara, spatiul de recreere amenajat cu bun-gust, curtea mititica dar cocheta cu terasa cu panorama. Doamna administrator este deosebit de placuta si amabila, ii acord 100 puncte. Am beneficiat de garajul proprietatii si am fost primiti in cursul diminetii.

 595. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 596. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 597. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 598. Locul arata impecabil ca de obicei, iar personalul este amabil si prietenos.

 599. Vila cu istorie ce te face sa te simti ca un personaj interbelic. Extrem de confortabil si curat. Zona de relaxare cu vedere spre Caraiman, plina de verdeata, pomi si flori. Un loc recomandat pentru oamenii ce cauta liniste si deconectare de la nebunia orasului. Personalul vilei este foarte amabil si gata sa sara in ajutor. Un loc de nota 10.

 600. Personalul mereu amabil si zâmbitor, amplasarea vilei – priveliștea este minunata, atenția pentru detalii, aspectul proprietații

 601. Priveliște superba, curățenie și condiții foarte bune. Ne-am simțit ca acasă. Raport calitate-preț foarte bun. Vom reveni cu prima ocazie.

 602. Totul la superlativ de la curatenie la priveliste si la amabilitatea gazdelor!

 603. Super multumiti de acest apartament! Vom reveni cu mare drag!

 604. Excelenta cazare! Proprietara foarte primitoare si ne-a ajutat la tot ce am avut nevoie! Recomand

 605. Confortabil, apartament ideal pt 2 cupluri, raport bun calitate-pret, zona frumoasa

 606. Curat,confortabil,doamna care ne-a primit foarte amabilă.

 607. Peisajul pe care il poti admira de pe terasa pensiunii si linistea din jur !

 608. Personalul super amabil. Am ajuns foarte târziu, în jur de ora 22.00 (am anunțat din timp), iar proprietarul ne-a așteptat la recepție, ne-a prezentat întreaga pensiune, camera… Mă așteptam să nu mai aibă răbdare să facă asta după ce a fost nevoit să ne aștepte până la ora aia. Camera este curată, a noastră a avut acces la terasă, unde sunt canapele, fotolii și mese. Peisajul este superb, dar ar fi fost și mai și dacă am fi văzut mai mult de vârful munților – brazii din curte sunt înalți și blochează imaginea.

 609. Apartamentul este mare, spatios, cu 2 dulapuri duble. Internetul este bun. Gazdele sunt amabile si comunicative.

 610. Micul dejun a fost de calitate si diversificat astfel ca a fost ok si pentru noi, vegetarieni fiind. Locatia a fost excelenta pentru ceea ce ne-am propus, sa ajungem la Babele, respectiv Sfinx.

 611. Micul dejun a fost foarte bun si locatia excelenta.

 612. Micul dejun a fost ok, personalul amabil, amplasarea hotelului excelenta

 613. Totul a fost mult peste asteptari. Suntem pretentiosi in privinta cazarilor, insa aceasta este una din preferatele noastre din Romania. Un raport pret calitate mai mult decat excelent, gazda primitoare, toate dotarile necesare, priveliste superba. Recomand cu drag. Cu siguranta vom reveni.

 614. Un apartament extrem de spatios, foarte curat, bucataria foarte bine dotata si in plus o vedere spectaculoasa la munte! Ne-a intampinat cu caldura (literalmente!) cu lumina (foarte bine luminate toate spatiile, si mai ales baia care in general sufera de lipsa unei lumini corespunzatoare) si cu un spatiu foarte generos si frumos decorat. Am apreciat si afisele de filme vechi de pe pereti, si paturile foarte confortabile. Garajul subteran este de asemenea foarte bine gandit si accesul din casa foarte comod. Pentru noi va ramane de referinta pentru cazarea in Busteni, ca loc de plecare in drumetie pe munte.

 615. O locatie extraordinara, am mers acum a doua oara, doar pentru ca ne-a placut foarte mult apartamentul si pentru ca doamna care se ocupa de curatenie este un om minunat. Apartamentul foarte curat, modern, peisajul incantator. Ne pare rau ca am fost doar in trecere,dar vom reveni cu siguranta! Nota 20 pentru doamna care se ocupa de apartamente ca si cum ar fi ale dumneaei, cu grija la detalii si respect pentru clienti. S-a straduit sa ne cazeze mai devreme pentru ca veneam cu doi copii mici, acest lucru neinsemnand ca a ramas ceva neterminat in apartament inainte de a ne caza pe noi.

 616. Curătenie, liniste, confort. Bucătăria și sufrageria, impecabile. Gazdele foarte amabile. Voi reveni cu plăcere.

 617. Am venit deja a doua oara si sigur ca v om reveni inca nu o data. Camerele curate, spatioase, personal foarte amabil. Aproape de centru si gara.

 618. Curat,proprietarul foarte amabil si multă liniște.

 619. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 620. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 621. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 622. Locul arata impecabil ca de obicei, iar personalul este amabil si prietenos.

 623. Vila cu istorie ce te face sa te simti ca un personaj interbelic. Extrem de confortabil si curat. Zona de relaxare cu vedere spre Caraiman, plina de verdeata, pomi si flori. Un loc recomandat pentru oamenii ce cauta liniste si deconectare de la nebunia orasului. Personalul vilei este foarte amabil si gata sa sara in ajutor. Un loc de nota 10.

 624. Personalul mereu amabil si zâmbitor, amplasarea vilei – priveliștea este minunata, atenția pentru detalii, aspectul proprietații

 625. Vederea de la balconul vilei este exceptionala. In majoritatea camerelor a fost curat Vila este spatioasa si are un living in care ne-am putut aduna toti sa stam de vorba sau sa mancam

 626. Vedere spre Bucegi, care îți taie respirația. Totul foarte frumos, foarte bine utilat. A fost un sejur de vis, păcat că prea scurt. Mulțumim gazdelor! Cu siguranță vom reveni.

 627. Masa de ping pong, balcoanele, vederea spre munte, liniștea, dar și apropierea de diferite magazine sau locații de vizitat.

 628. Totul. Gazda a fost foarte amabila, iar locația excelenta. Vom reveni cu siguranță!

 629. A fost perfect. Curatenia este exemplara, camera este minunata: spațioasă, luminoasa, cu vedere spre munte, iar gazda foarte primitoare.

 630. Locatia a fost foarte frumoasa, cu o priveliste superba de la balcon; locurile care au balcon in fata au vedere spre masivul Bucegi, partie, Monumentul Eroilor. Gazda a fost deosebit de amabila si prietenoasa, ca si cum am fi fost familia ei. Loc curat, foarte frumos si cu bun gust amenajat, renovat, spatios in camere. Recomand cu caldura!

 631. FOARTE FRUMOS AMPLASATĂ, PE MALUL PRAHOVEI, VEDEREA LA MUNTE.

 632. Mi-a plăcut absolut totul. Locația este foarte aprope de orice punct turistic și la doar 5 minute de gară. De asemenea, un peisaj extraordinar. Casa îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie (tacâmuri, veselă, grătar până și cafea dimineața). O plăcere să mănânci și să îți bei cafeaua acolo. Personalul foarte prietenos și dispus oricând să te ajute. Camere primitoare și foarte îngrijite. Vă mulțumim că ne-ați făcut vacanța mai frumoasă.

 633. Locatie foarte aproape de centru,curatenie exemplara, liniste, bucatarie complet utilata, cafea din partea casei +suvenir.Personalul super ! Curte foarte frumoasa. Nota 10+ !

 634. Camera curata si incalzita. Paturi confortabile. Mic dejunul excelent. Poate ca ar trebui dotat restaurantul cu mai multe expresoare de cafea.

 635. Poziția, amabilitatea personalului si diversitatea micului dejun. Camerele sunt spatioase si curate.

 636. Mi-a placut sala restaurantului , in forma de arc de cerc De asemenea am fost placut impresionat de materialele folosite pt scaune , mese , lambriuri Astfel a fost creeata o ambianta f placuta

 637. Curătenie, liniste, confort. Bucătăria și sufrageria, impecabile. Gazdele foarte amabile. Voi reveni cu plăcere.

 638. Am venit deja a doua oara si sigur ca v om reveni inca nu o data. Camerele curate, spatioase, personal foarte amabil. Aproape de centru si gara.

 639. Curat,proprietarul foarte amabil si multă liniște.

 640. Totul a fost mult peste asteptari. Suntem pretentiosi in privinta cazarilor, insa aceasta este una din preferatele noastre din Romania. Un raport pret calitate mai mult decat excelent, gazda primitoare, toate dotarile necesare, priveliste superba. Recomand cu drag. Cu siguranta vom reveni.

 641. Un apartament extrem de spatios, foarte curat, bucataria foarte bine dotata si in plus o vedere spectaculoasa la munte! Ne-a intampinat cu caldura (literalmente!) cu lumina (foarte bine luminate toate spatiile, si mai ales baia care in general sufera de lipsa unei lumini corespunzatoare) si cu un spatiu foarte generos si frumos decorat. Am apreciat si afisele de filme vechi de pe pereti, si paturile foarte confortabile. Garajul subteran este de asemenea foarte bine gandit si accesul din casa foarte comod. Pentru noi va ramane de referinta pentru cazarea in Busteni, ca loc de plecare in drumetie pe munte.

 642. O locatie extraordinara, am mers acum a doua oara, doar pentru ca ne-a placut foarte mult apartamentul si pentru ca doamna care se ocupa de curatenie este un om minunat. Apartamentul foarte curat, modern, peisajul incantator. Ne pare rau ca am fost doar in trecere,dar vom reveni cu siguranta! Nota 20 pentru doamna care se ocupa de apartamente ca si cum ar fi ale dumneaei, cu grija la detalii si respect pentru clienti. S-a straduit sa ne cazeze mai devreme pentru ca veneam cu doi copii mici, acest lucru neinsemnand ca a ramas ceva neterminat in apartament inainte de a ne caza pe noi.

 643. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 644. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 645. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 646. Totul excelent! Curat,liniste,spatiu,amenajare! Gazda minunata!

 647. Excelenta cazare! Proprietara foarte primitoare si ne-a ajutat la tot ce am avut nevoie! Recomand

 648. Confortabil, apartament ideal pt 2 cupluri, raport bun calitate-pret, zona frumoasa

 649. A fost minunata vila! Curata, calduroasa, utilata, bine pozitionata! Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta o recomandam celor cate vor o escapada la munte ! Privelistea e breathtaking! ❤️

 650. Vederea de la balconul vilei este exceptionala. In majoritatea camerelor a fost curat Vila este spatioasa si are un living in care ne-am putut aduna toti sa stam de vorba sau sa mancam

 651. Vedere spre Bucegi, care îți taie respirația. Totul foarte frumos, foarte bine utilat. A fost un sejur de vis, păcat că prea scurt. Mulțumim gazdelor! Cu siguranță vom reveni.

 652. Gazda primitoare si prietenoasa, foarte curat, cu gust…ne.am simtit foarte bine. Cu siguranta ne vom caza din nou aici, cand vom reveni pt alte trasee din Busteni.

 653. Totul. Gazda a fost foarte amabila, iar locația excelenta. Vom reveni cu siguranță!

 654. A fost perfect. Curatenia este exemplara, camera este minunata: spațioasă, luminoasa, cu vedere spre munte, iar gazda foarte primitoare.

 655. Micul dejun excelent,locatia situata aproape de gara si pe sosea, cam mult zgomot.

 656. Curățenie, mic dejun bun și suficient, camera luminoasă! Parcare în curtea interioară!

 657. – camera ingrijita – incinta ingrijita si curata – mic dejun bun – personal amabil

 658. Micul dejun a fost variat, personalul dragut, camerele spațioase și curate. Caldura din plin și liniște, nu am întâmpinat probleme pe perioada șederii noastre acolo.Privelistea a fost superba!

 659. Camera curata si incalzita. Paturi confortabile. Mic dejunul excelent. Poate ca ar trebui dotat restaurantul cu mai multe expresoare de cafea.

 660. Poziția, amabilitatea personalului si diversitatea micului dejun. Camerele sunt spatioase si curate.

 661. Curătenie, liniste, confort. Bucătăria și sufrageria, impecabile. Gazdele foarte amabile. Voi reveni cu plăcere.

 662. Am venit deja a doua oara si sigur ca v om reveni inca nu o data. Camerele curate, spatioase, personal foarte amabil. Aproape de centru si gara.

 663. Curat,proprietarul foarte amabil si multă liniște.

 664. – Apartament modern, living si bucatarie cu toate dotarile, balcon mare cu vedere in curtea interioara, dormitoare spatioase – Locatie excelenta – Curatenie – Gazde primitoare si prietenoase – Loc de parcare in fata proprietatii – Ideal pentru familii cu copii

 665. Excelent sejur! Apartamentul este amplasat intr-o zona foarte lunistita, aproape de partie, dar totodata usor de ajuns si in centru. Designul apartamentului foarte modern si util. Foarte curat! Gazde extrem de amabile. Recomand cu incredere!

 666. Apartament nou, spatios, decorat cu bun gust, de calitate si practic. Gazdele f primitoare si-au dat toata silinta sa avem un sejur placut.

 667. Totul a fost mult peste asteptari. Suntem pretentiosi in privinta cazarilor, insa aceasta este una din preferatele noastre din Romania. Un raport pret calitate mai mult decat excelent, gazda primitoare, toate dotarile necesare, priveliste superba. Recomand cu drag. Cu siguranta vom reveni.

 668. Un apartament extrem de spatios, foarte curat, bucataria foarte bine dotata si in plus o vedere spectaculoasa la munte! Ne-a intampinat cu caldura (literalmente!) cu lumina (foarte bine luminate toate spatiile, si mai ales baia care in general sufera de lipsa unei lumini corespunzatoare) si cu un spatiu foarte generos si frumos decorat. Am apreciat si afisele de filme vechi de pe pereti, si paturile foarte confortabile. Garajul subteran este de asemenea foarte bine gandit si accesul din casa foarte comod. Pentru noi va ramane de referinta pentru cazarea in Busteni, ca loc de plecare in drumetie pe munte.

 669. O locatie extraordinara, am mers acum a doua oara, doar pentru ca ne-a placut foarte mult apartamentul si pentru ca doamna care se ocupa de curatenie este un om minunat. Apartamentul foarte curat, modern, peisajul incantator. Ne pare rau ca am fost doar in trecere,dar vom reveni cu siguranta! Nota 20 pentru doamna care se ocupa de apartamente ca si cum ar fi ale dumneaei, cu grija la detalii si respect pentru clienti. S-a straduit sa ne cazeze mai devreme pentru ca veneam cu doi copii mici, acest lucru neinsemnand ca a ramas ceva neterminat in apartament inainte de a ne caza pe noi.

 670. Priveliștea de vis, curățenie ireproșabilă (am rămas plăcut impresionată că am găsit până și igienol, lucrurile mărunte fac diferența) multe jucării și cărti de povești pentru copii, utilat cu tot ce este necesar ( având în vedere că am fost cu un bebeluș de 8 luni, a fost perfect). Totul este nou și modern! În zona aceasta, cu drag aș alege tot Studio 10!

 671. Am fost incantati de alegerea facuta .Totul mirosea a nou si curatenie ( aspect ce ne intereseaza f mult ), studioul raspunde tuturor asteptarilor . Privelistea minunata iar atentia gazdelor la detalii face diferenta .Felicitari acestora !

 672. – apartament ultra modern, confortabil. – utilat cu toate cele necesare (precum in poze) Copiii au avut cu ce isi ocupa timpul, tot felul de jucarii si cărți. Buna ideea cartilor amplasate pe rafturile din patul pliabil. Daca vom reveni in zona, Studio 10 este locul pe care il vom lua in calcul. Mulțumim!

 673. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 674. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 675. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 676. Apartamentul este foarte primitor, spatios si curat. Mansarda este fabuloasa. Totul este cu bun gust.

 677. Locația, curățenie, priveliștea din camera,mansarda,toate utilitățile puse la dispoziție. Cu siguranță o sa revenim la aceasta locație.

 678. Un apartament foarte ingrijit, spatiul este ideal pentru un grup. Dispune de absolut toate facilitatile necesare iar proprietara este foarte amabila. Privelistea din mansarda este superba si chiar daca este un apartament, atmosfera este identica cu ce dintr-o cabana! Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni!

 679. Poziția locației la poalele Caraimanului este extraodinară.Din balcon admiram munții.

 680. Locație excelenta, chiar la poalele muntelui Caraiman, la baza pârtiei Kalinderu. Camere spațioase, încălzite, apa calda la discreție, bucătăria dotata cu tot ce ai nevoie pentru a-ți pregăti masa. Liniște și o priveliște deosebita. Cu siguranța voi reveni.

 681. Ca peste acoperisul ruginit al vecinului se vede crucea karaiman

 682. Este un hotel confortabil, intr-un cadru natural deosebit.

 683. Locatie foarte buna, confortul camerei. Personal foarte amabil, curatenia in camera.

 684. Amplasarea hotelului si peisajul . Vreu sa multumesc celor doua angajate de la Restaurant :DANIELA FLORENTINA si DANIELA pentru sfaturile primite in alegerea mancarii si pentru profesionalismul de care au dat dovada.

 685. Camera spațioasă, patul foarte confortabil, curățenie ireproșabilă, personal extrem de primitor și discret. Dacă țineți să aveți vedere spre munte, alegeți camera 7. Costă mai mult, dar fereastra e ca un tablou.

 686. Curătenie, liniste, confort. Bucătăria și sufrageria, impecabile. Gazdele foarte amabile. Voi reveni cu plăcere.

 687. Am venit deja a doua oara si sigur ca v om reveni inca nu o data. Camerele curate, spatioase, personal foarte amabil. Aproape de centru si gara.

 688. Total este perfect! locatia,atmosfera, și mai ales doamna Nicoleta care ne-a primit foarte călduros și a fost la dispoziția noastră pe tot parcursul șederii noastre.

 689. Cazarea este de vis, priveliste extraordinara, apartament complet mobilat, curat si îngrijit de dna Nicoleta care e o scumpa. Ne-am simțit foarte bine si abia asteptam sa revenim.

 690. Locatie Excelenta! Priveliste magnifica! Gazde minunate!

 691. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 692. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 693. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 694. A fost minunata vila! Curata, calduroasa, utilata, bine pozitionata! Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta o recomandam celor cate vor o escapada la munte ! Privelistea e breathtaking! ❤️

 695. Vederea de la balconul vilei este exceptionala. In majoritatea camerelor a fost curat Vila este spatioasa si are un living in care ne-am putut aduna toti sa stam de vorba sau sa mancam

 696. Vedere spre Bucegi, care îți taie respirația. Totul foarte frumos, foarte bine utilat. A fost un sejur de vis, păcat că prea scurt. Mulțumim gazdelor! Cu siguranță vom reveni.

 697. Totul a fost foarte frumos! Cazarea a fost superrr! Și foarte important pentru noi, a fost faptul că era foarte curat în toată pensiunea !

 698. Gazda primitoare si prietenoasa, foarte curat, cu gust…ne.am simtit foarte bine. Cu siguranta ne vom caza din nou aici, cand vom reveni pt alte trasee din Busteni.

 699. Totul. Gazda a fost foarte amabila, iar locația excelenta. Vom reveni cu siguranță!

 700. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 701. Tot. Locatie superba. Camere spatioase cu priveliste minunata. Toate facilitatile necesare si o baie spatioasa. Terasa mare cu vedere la muntii Bucegi si la cruce.

 702. Locația este foarte frumoasa, amplasarea -te asemenea. Camera a avut un view superb, dotată cu cele necesare; cele două camere mari, spatioase, aerisire. Personalul foarte prietenos si amabil. Un sejur excelent!

 703. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 704. Camera spațioasă, patul foarte confortabil, curățenie ireproșabilă, personal extrem de primitor și discret. Dacă țineți să aveți vedere spre munte, alegeți camera 7. Costă mai mult, dar fereastra e ca un tablou.

 705. Curătenie, liniste, confort. Bucătăria și sufrageria, impecabile. Gazdele foarte amabile. Voi reveni cu plăcere.

 706. Curat pentru 2 stele este foarte frumos aranjat , curat

 707. Personal amabil, camera destul de mare si curata. As reveni cu drag!

 708. Locație în centru, aproape de telecabina din Bușteni.

 709. Locatie foarte buna pentru a pleca sau sosi dintr-o drumetie in muntii Bucegi, dar si pentru un sfarsit de saptamana.

 710. Peisajul, personalul destul de ok, conditiile de cazare totul a fost ok.

 711. Peisajul este superb, iar mancarea este foarte buna.

 712. Proprietarii foarte prietenoși și va stau la dispoziție cu orice problema Casa e foarte spațioasă și camerele sunt mari și curate

 713. Gazda foarte amabila, am apreciat mult linistea locului si faptul ca am avut acces la bucatarie. Multumim si recomandam!

 714. -Gazda foarte amabila; -Amplasare excelenta, aproape de gara si de obiectivele turistice; -Cafea buna dimineata din partea casei; -Camera cu o superba vedere la munte; -Foisoare in curte unde te poti relaxa ascultand raul din spatele casei; Recomand! Raport excelent calitate-pret!

 715. Micul dejun excelent,locatia situata aproape de gara si pe sosea, cam mult zgomot.

 716. Curățenie, mic dejun bun și suficient, camera luminoasă! Parcare în curtea interioară!

 717. – camera ingrijita – incinta ingrijita si curata – mic dejun bun – personal amabil

 718. Placuta cazare e completata f.dragut cu f.placuta alina cu micuta ei. Ne am simtit excelent.

 719. Locatia este excelenta, de la balcon/geam se vede Crucea de pe Caraiman, gazda a fost extraordinara, de-o amabilitate si promptitudine cum rar intalnesti. Am facut checkout-ul la 12:00 cum era specificat pe booking, dar am lasat bagajele si ne-am intors dupa cateva ore sa le luam. Locatia este foarte aproape de centru, de gara si de partie. Recomand cu incredere casa Bianca. Va multumim!

 720. Mi-a plăcut că am putut parca în curtea interioară iar locația a fost ușor de găsit.

 721. Vila foarte moderna si foarte curata, iar locatia superba.

 722. Locatia perfecta cu vedere la munte, camerele cu un decor rustic dar actual, totul foarte comod si curat, cuplul extrem de amabil care se ocupa de turisti. Nota 10 pentru tot si multumim!

 723. Totul la superlativ, de la curățenie pana la locație.

 724. Foarte curat, design minimalist. Vedere superbă către Bucegi. Camere spațioase și confortabile. Foarte liniște – vila nu este la strada principală, ci pe o stradă laterală.

 725. Este foarte curat,este liniste si aveti toate facilitatile.Domnul Emilian este o gazda foarte primitoare si un om deosebit!Recomand cu caldura!

 726. Privelistea spre munti, aproape de soseaua principala

 727. Amplasarea hotelului este una de excepție. Zona este liniștită, peisajul de poveste. Personalul de la recepție, amabil. Camera este spațioasă, așternuturile sunt curate. Există posibilitatea de a alimenta laptop sau telefon fără a scoate altceva din priză. Baia este mare, prosoapele pufoase și curate. Sentimentul este unul de BINE. Drumul până la gară poate fi parcurs în cam 20 de minute – mers lejer sau în 3 minute cu taxiul. Micul dejun – bun. Note: pentru cameră – nota 8,8 pentru baie – nota 9 pentru micul dejun: 8,5 pentru liniște – nota 9,5 pentru amplasare și peisaj – nota 10

 728. Personal amabil, amplasare convenabilă, curățenia ok.

 729. Mirosul de proaspăt cum am intrat in hotel și in camera.

 730. Pretul cazarii a fost foarte acceptabil, a avut toate facilitatile necesare, un punct bun de pornire catre platoul Bucegi.

 731. Curat pentru 2 stele este foarte frumos aranjat , curat

 732. Personal amabil, camera destul de mare si curata. As reveni cu drag!

 733. Tot,căldură, aer proaspăt în cameră. Dacă barul s-ar deschide pe la 7 ar fi mult mai bine ( nu vreau înjurături de la personal).

 734. Micul dejun excelent. Masa de pranz foarte gustoasa si convenabila ca pret. Personal deosebit de amabil, care a fost receptiv la dorintele clientilor

 735. Camerele sunt mari si spatioase, si este foarte curat!

 736. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 737. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 738. Camera spațioasă, patul foarte confortabil, curățenie ireproșabilă, personal extrem de primitor și discret. Dacă țineți să aveți vedere spre munte, alegeți camera 7. Costă mai mult, dar fereastra e ca un tablou.

 739. Proprietarii foarte prietenoși și va stau la dispoziție cu orice problema Casa e foarte spațioasă și camerele sunt mari și curate

 740. Gazda foarte amabila, am apreciat mult linistea locului si faptul ca am avut acces la bucatarie. Multumim si recomandam!

 741. -Gazda foarte amabila; -Amplasare excelenta, aproape de gara si de obiectivele turistice; -Cafea buna dimineata din partea casei; -Camera cu o superba vedere la munte; -Foisoare in curte unde te poti relaxa ascultand raul din spatele casei; Recomand! Raport excelent calitate-pret!

 742. Micul dejun excelent,locatia situata aproape de gara si pe sosea, cam mult zgomot.

 743. Curățenie, mic dejun bun și suficient, camera luminoasă! Parcare în curtea interioară!

 744. – camera ingrijita – incinta ingrijita si curata – mic dejun bun – personal amabil

 745. Primirea super ok, locatia super, privelistea foarte frumoasa, toate utilitatile

 746. Amabilitatea personalului Priveliștea din locație

 747. Locatia este foarte frumoasa si accesibila (exceptand iarna cand autoritatile nu prea binevoiesc sa curate drumurile, iar fara masina 4×4 poti intampina probleme reale); comportamentul gazdei a fost exemplar; camera aleasa a fost printre putinele de pana acum, care puteau sa gazduiasca 2 adulti si 2 copii confortabil;

 748. totul a fost. o casa superba, multa munca in spatele a ceea ce am primit. O casa a unui fost guvernator, membru fondator PNL..etc…de Ion Campineanu este vorba! Un weekend frumos. Din curte, de la mesele din zona de breakfast, se vede crucea. Mergeti, nu veti regreta!

 749. mi-a placut totul;amplasare,curatenie,mobilier,amabiliatatea gazdelor,totul peste asteptari

 750. Totul la cazare este exceptional. Cladirea este mobilata exceptional, se vede ca a fost depusa multa munca in locatie. Confortul este asigurat iar privelistea este de exceptie.

 751. micul dejun variat, suficient cantitativ, produsele epuizate au fost suplimentate. Mancarea de la restaurant a fost mult peste asteptari. Personalul extrem de amabil, de un profesionalism mai rar intalnit astazi la noi in tara. si precizez, am mers acolo cu asteptari foarte scazute.

 752. Amplasarea hotelului este una de excepție. Zona este liniștită, peisajul de poveste. Personalul de la recepție, amabil. Camera este spațioasă, așternuturile sunt curate. Există posibilitatea de a alimenta laptop sau telefon fără a scoate altceva din priză. Baia este mare, prosoapele pufoase și curate. Sentimentul este unul de BINE. Drumul până la gară poate fi parcurs în cam 20 de minute – mers lejer sau în 3 minute cu taxiul. Micul dejun – bun. Note: pentru cameră – nota 8,8 pentru baie – nota 9 pentru micul dejun: 8,5 pentru liniște – nota 9,5 pentru amplasare și peisaj – nota 10

 753. Personal amabil, amplasare convenabilă, curățenia ok.

 754. Superba camera, retrasă, terasa placuta, proprietarii primitori!

 755. Locatia foarte buna .Gazdele foarte amabile si discrete .Curatenie ,caldura si liniste .Totul a fost deosebit .Felicitari gazdelor.O sa revenim.

 756. Gazdele foarte primitoare, ne-am simțit ca și cum am fost într-un concediu la bunici, am avut sentimentul ala ca suntem ca și acasă…. Nu este lux, nu este o locație de fitze, este o locație rustica, curata și primitoare. Ne vom întoarce cu drag ori de câte ori vom avea ocazia.

 757. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 758. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 759. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 760. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 761. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 762. Camera spațioasă, patul foarte confortabil, curățenie ireproșabilă, personal extrem de primitor și discret. Dacă țineți să aveți vedere spre munte, alegeți camera 7. Costă mai mult, dar fereastra e ca un tablou.

 763. Pretul cazarii a fost foarte acceptabil, a avut toate facilitatile necesare, un punct bun de pornire catre platoul Bucegi.

 764. Curat pentru 2 stele este foarte frumos aranjat , curat

 765. Personal amabil, camera destul de mare si curata. As reveni cu drag!

 766. Proprietarii foarte prietenoși și va stau la dispoziție cu orice problema Casa e foarte spațioasă și camerele sunt mari și curate

 767. Gazda foarte amabila, am apreciat mult linistea locului si faptul ca am avut acces la bucatarie. Multumim si recomandam!

 768. -Gazda foarte amabila; -Amplasare excelenta, aproape de gara si de obiectivele turistice; -Cafea buna dimineata din partea casei; -Camera cu o superba vedere la munte; -Foisoare in curte unde te poti relaxa ascultand raul din spatele casei; Recomand! Raport excelent calitate-pret!

 769. Totul a fost excelent. Confort, curățenie, gazda foarte amabilă. Am avut un sejur foarte plăcut și cu siguranță vom reveni cu mare plăcere.

 770. Total este perfect! locatia,atmosfera, și mai ales doamna Nicoleta care ne-a primit foarte călduros și a fost la dispoziția noastră pe tot parcursul șederii noastre.

 771. Cazarea este de vis, priveliste extraordinara, apartament complet mobilat, curat si îngrijit de dna Nicoleta care e o scumpa. Ne-am simțit foarte bine si abia asteptam sa revenim.

 772. Gazda extrem de amabilă, locatie curata si frumos amenajată. Jucării și jocuri pt copii. Lounge la parter de relaxare, cafeaua foarte bună. Priveliște deosebita catre pădure. Mulțumim!

 773. Totul extrem de frumos. Locatia arata exact ca in poze, te simti ca acasa, camere luminoase, foarte foarte curate. Iar gazda, Simona, un om minunat!

 774. Amplasarea si discretia gazdelor, amabilitatea si linistea. Sa mentionez si curatenia, plus spatiozitatea camerei, terasa. Apa calda, caldura.

 775. Din cameră se vede crucea Caraiman,un peisaj de vis.

 776. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 777. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 778. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 779. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 780. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 781. Camere curate, paturi confortabile, personalul profesionist si primitor. De asemenea, micul dejun a fost suficient de diversificat, iar mancarea a fost foarte buna. De asemenea, privelistea de la balcon a fost superba, intrucat am avut balcon cu vedere la munte.

 782. micul dejun variat, suficient cantitativ, produsele epuizate au fost suplimentate. Mancarea de la restaurant a fost mult peste asteptari. Personalul extrem de amabil, de un profesionalism mai rar intalnit astazi la noi in tara. si precizez, am mers acolo cu asteptari foarte scazute.

 783. Amplasarea hotelului este una de excepție. Zona este liniștită, peisajul de poveste. Personalul de la recepție, amabil. Camera este spațioasă, așternuturile sunt curate. Există posibilitatea de a alimenta laptop sau telefon fără a scoate altceva din priză. Baia este mare, prosoapele pufoase și curate. Sentimentul este unul de BINE. Drumul până la gară poate fi parcurs în cam 20 de minute – mers lejer sau în 3 minute cu taxiul. Micul dejun – bun. Note: pentru cameră – nota 8,8 pentru baie – nota 9 pentru micul dejun: 8,5 pentru liniște – nota 9,5 pentru amplasare și peisaj – nota 10

 784. Totul a fost excelent. Confort, curățenie, gazda foarte amabilă. Am avut un sejur foarte plăcut și cu siguranță vom reveni cu mare plăcere.

 785. Total este perfect! locatia,atmosfera, și mai ales doamna Nicoleta care ne-a primit foarte călduros și a fost la dispoziția noastră pe tot parcursul șederii noastre.

 786. Cazarea este de vis, priveliste extraordinara, apartament complet mobilat, curat si îngrijit de dna Nicoleta care e o scumpa. Ne-am simțit foarte bine si abia asteptam sa revenim.

 787. Ne-a plăcut faptul ca a fost cald tot timpul, deși eram sceptici citind review-urile înainte. Vila este foarte spațioasă și ne-a oferit un weekend minunat! Raportul calitate preț a fost unul foarte bun. La subsol este o masa de ping-pong cu palete și mingii, bucătăria este utilata, iar zona în care e amplasata vila este una foarte bună. Vom reveni cu drag. Recomandam! (grup de 12 persoane)

 788. A fost minunata vila! Curata, calduroasa, utilata, bine pozitionata! Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta o recomandam celor cate vor o escapada la munte ! Privelistea e breathtaking! ❤️

 789. Vederea de la balconul vilei este exceptionala. In majoritatea camerelor a fost curat Vila este spatioasa si are un living in care ne-am putut aduna toti sa stam de vorba sau sa mancam

 790. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 791. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 792. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 793. Foarte buna pozitionarea, zona foarte linistita, panorama superba, cu vederea catre Crucea Caraiman. Conditiile de cazare la un nivel ridicat, curatenie exemplara. Personalul amabil, foarte discret si ospitalier.

 794. Doamna Manuela … o gazdă de nota 10. Curățenie exemplară. Grătar în curte. Verede spre Caraiman. Aproproape de magazine (Lidl și Mega Image, la 5 minute de mers pe jos).

 795. A fost un sejur nemaipomenit! Camera a fost exceptionala iar proprietara deosebita. Impreuna cu ea am planuit cererea in casatorie a prietenei mele. A fost inedit!!!

 796. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 797. Tot. Locatie superba. Camere spatioase cu priveliste minunata. Toate facilitatile necesare si o baie spatioasa. Terasa mare cu vedere la muntii Bucegi si la cruce.

 798. Locația este foarte frumoasa, amplasarea -te asemenea. Camera a avut un view superb, dotată cu cele necesare; cele două camere mari, spatioase, aerisire. Personalul foarte prietenos si amabil. Un sejur excelent!

 799. Era curat in camera, si peste tot. Aproape de un restaurant.

 800. Am avut un balcon cu vedere catre est, o priveliște minunata. Camera a fost spatioasa si foarte curata, iar personalul ne-a tratat cu amabilitate.

 801. Totul a fost ai mult decat ne-am asteptat! Curat, frumos,gazde perfecte!

 802. – paturi si perne extraordinar de confortabile; – priveliste superba, locatie fix la baza muntelui, la 100 m de Telecabina Busteni; – curatenie exemplara. – parcare gratuita, in fata hotelului

 803. Confortul, curatenia au fost foarte bune. Am fost incantati.Hotelul Silva din Busteni este mereu in atentia familiei noastre.

 804. Am stat intr-o camera dubla deluxe (la mansarda, recent renovata). Camera a fost curata si spatioasa. Micul dejun este servit in restaurantul hotelului, recent renovat.

 805. Pensiunea este cocheta si foarte curata. Gazda este o doamna extrem de placuta si discreta. Felicitari pentru tot ce reusiti sa faceti! Vom reveni cu drag.

 806. Foarte buna pozitionarea, zona foarte linistita, panorama superba, cu vederea catre Crucea Caraiman. Conditiile de cazare la un nivel ridicat, curatenie exemplara. Personalul amabil, foarte discret si ospitalier.

 807. Doamna Manuela … o gazdă de nota 10. Curățenie exemplară. Grătar în curte. Verede spre Caraiman. Aproproape de magazine (Lidl și Mega Image, la 5 minute de mers pe jos).

 808. Din cameră se vede crucea Caraiman,un peisaj de vis.

 809. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 810. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 811. Curățenie, gazde amabile, căldură și apă caldă la discreție, mobilier ales cu gust, preț avantajos

 812. Camera a fost foarte curată, la fel și baia, personalul foarte amabil, ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Camera a avut și un balcon unde se putea fuma, și de unde se vedea crucea Caraiman. Camera este dotată cu mini-frigider, televizor, plită electrică. Căldura în camera a fost pornită mai mereu. Apa caldă a fost prezentă la orice oră. Locația este foarte aproape de centru, supermarket-ul este la 3 minute de mers pe jos, telecabina la 500 m. Un raport excelent calitate-pret.

 813. – proprietarul foarte okay si amabil, ne-a ajutat cu orice am avut nevoie – am putut face check-in dupa ora stabilita de proprietate – locatie foarte buna, aproape de telecabina si Penny – plita electrica

 814. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 815. Tot. Locatie superba. Camere spatioase cu priveliste minunata. Toate facilitatile necesare si o baie spatioasa. Terasa mare cu vedere la muntii Bucegi si la cruce.

 816. Locația este foarte frumoasa, amplasarea -te asemenea. Camera a avut un view superb, dotată cu cele necesare; cele două camere mari, spatioase, aerisire. Personalul foarte prietenos si amabil. Un sejur excelent!

 817. Totul a fost excelent. Confort, curățenie, gazda foarte amabilă. Am avut un sejur foarte plăcut și cu siguranță vom reveni cu mare plăcere.

 818. Total este perfect! locatia,atmosfera, și mai ales doamna Nicoleta care ne-a primit foarte călduros și a fost la dispoziția noastră pe tot parcursul șederii noastre.

 819. Cazarea este de vis, priveliste extraordinara, apartament complet mobilat, curat si îngrijit de dna Nicoleta care e o scumpa. Ne-am simțit foarte bine si abia asteptam sa revenim.

 820. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 821. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 822. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 823. Curățenia. Linistea. Confortul. Totul la superlativ!!

 824. – paturi si perne extraordinar de confortabile; – priveliste superba, locatie fix la baza muntelui, la 100 m de Telecabina Busteni; – curatenie exemplara. – parcare gratuita, in fata hotelului

 825. Confortul, curatenia au fost foarte bune. Am fost incantati.Hotelul Silva din Busteni este mereu in atentia familiei noastre.

 826. Ne-a plăcut faptul ca a fost cald tot timpul, deși eram sceptici citind review-urile înainte. Vila este foarte spațioasă și ne-a oferit un weekend minunat! Raportul calitate preț a fost unul foarte bun. La subsol este o masa de ping-pong cu palete și mingii, bucătăria este utilata, iar zona în care e amplasata vila este una foarte bună. Vom reveni cu drag. Recomandam! (grup de 12 persoane)

 827. A fost minunata vila! Curata, calduroasa, utilata, bine pozitionata! Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta o recomandam celor cate vor o escapada la munte ! Privelistea e breathtaking! ❤️

 828. Vederea de la balconul vilei este exceptionala. In majoritatea camerelor a fost curat Vila este spatioasa si are un living in care ne-am putut aduna toti sa stam de vorba sau sa mancam

 829. Patul a fost foarte confortabil. Camerele sunt foarte cochete, călduroase, curate, baia a fost impecabilă. Găsiți și bomboane pe masa (gratuite). De asemenea, se mănâncă foarte bine.

 830. Personal amabil care îți oferă sfaturi utile cu ce poți vizita in zona Servicii de bună calitate

 831. Locatia foarte draguta, amplasarea nu este chiar rea la final de Busteni, fiind vorba de o localitate mica totusi, un pic de zgomot exterior de la trafic (cu toate ca sunt geamuri tripan), micul dejun nu l-am luat inclus, l-am platit separat a fost foarte bun (mic dejun traditional romanesc), personalul amabil, wi-fi merge foarte bine, exista si parcare, deci multumit.

 832. Totul a fost excelent. Confort, curățenie, gazda foarte amabilă. Am avut un sejur foarte plăcut și cu siguranță vom reveni cu mare plăcere.

 833. Total este perfect! locatia,atmosfera, și mai ales doamna Nicoleta care ne-a primit foarte călduros și a fost la dispoziția noastră pe tot parcursul șederii noastre.

 834. Cazarea este de vis, priveliste extraordinara, apartament complet mobilat, curat si îngrijit de dna Nicoleta care e o scumpa. Ne-am simțit foarte bine si abia asteptam sa revenim.

 835. Camera foarte spațioasă(20m ²) luminoasă, pat imperial(mare), textilele,prosoapele, halatele, modila de foarte bună calitate. Terasă, foarte multe flori. Recepționere drăguțe și frumușele, personal de serviciu amabil, mic dejun regal,cărți interesante despre Munții Bucegi și neamul Leonida, loc de parcare, ambianță plăcută. Toate acestea într-o locație muzeu, un colț de rai… Recomand tuturor ce vor să se resfețe. Vom reveni cu sigutanță și anul viitor!

 836. Locul arata impecabil ca de obicei, iar personalul este amabil si prietenos.

 837. Vila cu istorie ce te face sa te simti ca un personaj interbelic. Extrem de confortabil si curat. Zona de relaxare cu vedere spre Caraiman, plina de verdeata, pomi si flori. Un loc recomandat pentru oamenii ce cauta liniste si deconectare de la nebunia orasului. Personalul vilei este foarte amabil si gata sa sara in ajutor. Un loc de nota 10.

 838. Din cameră se vede crucea Caraiman,un peisaj de vis.

 839. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 840. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 841. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 842. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 843. Camerele curate , administratorul recepționer foarte de treabă, s au rezolvat toate problemele.

 844. Priveliște superba, curățenie și condiții foarte bune. Ne-am simțit ca acasă. Raport calitate-preț foarte bun. Vom reveni cu prima ocazie.

 845. Totul la superlativ de la curatenie la priveliste si la amabilitatea gazdelor!

 846. Super multumiti de acest apartament! Vom reveni cu mare drag!

 847. Un hotel bun de 4 stele! Mancarea este foarte buna. Personalul foarte atent. Zona Spa + Piscina poate fi imbunatatita. Piscina este foarte adanca nepotrivita pt cei mici.

 848. Totul a fost perfect, camerele foarte frumoase și foarte foarte curate Micul dejun foarte bun și variat Restaurantul de nota 10,mancare foarte bună și variata Personalul jos pălăria!

 849. Camerele foarte spatioase, privelistea de pebalcon extraordinara 🙂

 850. Din cameră se vede crucea Caraiman,un peisaj de vis.

 851. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 852. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 853. A fost un sejur scurt dar minunat . Gazda doamna Ioana o persoană minunata si foarte primitoare, condițiile foarte bune . A fost perfect si cu siguranta vom revenii.

 854. Locatia este minunata! Liniste, aer curat, situat la poalele muntilor Bucegi, o gradina minunata si o gazda foarte primitoare! Bucataria este dotata cu toate ustensilele, de la vesela, aparate de gatit cafea, microunda – pana la ceai, zahar, sare si alte produse de genul. Sala de jocuri – biliard, ping-pong unde se poate de recreat. Baia incapatoare, de asemenea dotata cu tot ce trebuie, din toate acestea reiese ca gazda isi respecta clientii mult si tine la confortul lor. Camerele de asemenea sunt incapatoare, placute si curate. Un mare plus este ca vila e situata la 5 minute de gara Poiana Tapului.

 855. Peisajul și serviciile asemănătoare unui hotel de 3 stele

 856. Personal amabil, mic dejun generos si gustos, locatie buna, langa telecabina, camere spatioase, curatenie. Recomand

 857. Curățenia. Linistea. Confortul. Totul la superlativ!!

 858. – paturi si perne extraordinar de confortabile; – priveliste superba, locatie fix la baza muntelui, la 100 m de Telecabina Busteni; – curatenie exemplara. – parcare gratuita, in fata hotelului

 859. Gazda primitoare, pensiunea superba, curățenie și așezarea cu peisaje de jur, împrejur super.

 860. Spațiu curat, zona liniștită, gazde primitoare, inclusiv curtea amenajată cu bun gust. 😊

 861. Proprietatea are o locație foarte buna aproape de gara dar și de pârtia Kalinderu! Curățenie impecabila, vedere spre munte și brazi! Bucătărie dotata cu de toate .Ne a plăcut foarte mult.

 862. Foarte bun mic dejun. Poate daca ar fi posibil internet si in camere. Camerele f. curate frumos decorate si instalatiile de la baie noi si in ansamblu un loc placut de relaxare langa manastire Caraiman.

 863. Condițiile de cazare, liniștea, priveliștea, personalul

 864. curatenia, amplasamentul, mancarea deosebita, amabilitatea si profesionalismul personalului, linistea, posibilitati multiple de excursii

 865. O casa primitoare, calduroasa, curata, moderna si linistita, gazdele foarte prietenoase si intelegatoare in privinta check-out-ului sau check-inn-ului. Dar mai ales provelistea catre munte este una spectaculoasa. O placere sa stai acolo 🙂

 866. Pensiunea este cocheta si foarte curata. Gazda este o doamna extrem de placuta si discreta. Felicitari pentru tot ce reusiti sa faceti! Vom reveni cu drag.

 867. Foarte buna pozitionarea, zona foarte linistita, panorama superba, cu vederea catre Crucea Caraiman. Conditiile de cazare la un nivel ridicat, curatenie exemplara. Personalul amabil, foarte discret si ospitalier.

 868. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 869. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 870. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 871. Mi a plăcut mult curățenia, amabilitatea personalului atât în hotel, cât și la restaurant sau bar. Ambianța și mâncarea la restaurant au fost excelente.

 872. Personal amabil, mic dejun generos si gustos, locatie buna, langa telecabina, camere spatioase, curatenie. Recomand

 873. Curățenia. Linistea. Confortul. Totul la superlativ!!

 874. O casa primitoare, calduroasa, curata, moderna si linistita, gazdele foarte prietenoase si intelegatoare in privinta check-out-ului sau check-inn-ului. Dar mai ales provelistea catre munte este una spectaculoasa. O placere sa stai acolo 🙂

 875. Pensiunea este cocheta si foarte curata. Gazda este o doamna extrem de placuta si discreta. Felicitari pentru tot ce reusiti sa faceti! Vom reveni cu drag.

 876. Foarte buna pozitionarea, zona foarte linistita, panorama superba, cu vederea catre Crucea Caraiman. Conditiile de cazare la un nivel ridicat, curatenie exemplara. Personalul amabil, foarte discret si ospitalier.

 877. Din cameră se vede crucea Caraiman,un peisaj de vis.

 878. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 879. Personalul foarte amabil,curatenie, bucatarie utilata complet,liniste.

 880. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 881. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 882. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 883. Totul este nou, apartamentul este f comfortabil si frumos, cu o priveliste foarte faina.

 884. Foarte placuta cazarea, curatenie, personal amabil, totul cum ne-am dorit.

 885. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 886. Camera mare, confortabilă si depărtarea de tumultul stațiunii. Iarna e probabil mai putina liniște.

 887. Camere frumoase, vedere excelenta catre Crucea Caraiman, facilitati gratar, sala de mese.

 888. Poziționare excelentă, camere curate, gazde primitoare.

 889. Sala de mese mare Masa biliard Masa ping pong Inca 2 jocuri Disponibilitatea a 2 gratare

 890. Peisajul este minunat. Bucătăria este dotată cu toate electrocasnicele necesare preparării oricărei mese . Exista și loc de joacă pentru copii plus mese de Air hockey (ruptă la colțuri), tenis de masă și fussball(cu un rand de jucători defect, se poate repara cu un simplu șurub). Doamnele care răspund la telefon sunt foarte ok.

 891. A fost cum m am asteptat.Peisajul face toti banii……

 892. Totul a fost la nivel! Am fost 4 adulți și 3 copii (10 ani, 9ani, 2ani10luni) și am încăput cu toții, deși am luat un exta-patuc pentru copil, într-una din nopți am dormit doi maturi si 2 copii împreună și a fost destul de ok. Paturile sunt confortabile si suficient de mari. Foarte curat! Grătar și vedere spre munti👍👍👍am ajuns foarte târzii, pe la 4 dimineața, si pe tot acest parcurs am fost sunați, pentru a se asigura receptia ca totul e bine! REVENIM LA SIGUR!

 893. Am fost foarte încântata de serviciile prestate, initial am ales un studio care nu avea priveliște desi in pozele de pe booking arata ca avea priveliste insa persoana ce mi-a predat camera a rezolvat situatia si ne-a oferit un apartament cu o priveliste minunata.

 894. locatie superba, foarte curat, apartament dotat cu tot ce este necesar pentru sedere, personal amabil

 895. Mi a plăcut mult curățenia, amabilitatea personalului atât în hotel, cât și la restaurant sau bar. Ambianța și mâncarea la restaurant au fost excelente.

 896. Personal amabil, mic dejun generos si gustos, locatie buna, langa telecabina, camere spatioase, curatenie. Recomand

 897. Curățenia. Linistea. Confortul. Totul la superlativ!!

 898. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 899. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 900. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 901. Camera mare, confortabilă si depărtarea de tumultul stațiunii. Iarna e probabil mai putina liniște.

 902. Camere frumoase, vedere excelenta catre Crucea Caraiman, facilitati gratar, sala de mese.

 903. Poziționare excelentă, camere curate, gazde primitoare.

 904. Totul este nou, apartamentul este f comfortabil si frumos, cu o priveliste foarte faina.

 905. Foarte placuta cazarea, curatenie, personal amabil, totul cum ne-am dorit.

 906. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 907. Personalul, camera,amplasarea,privelistea,dimensiunea camerei,decorul camerei

 908. Locația este poziționată bine, a fost curat in camera și vila, camera încăpătoare și foarte drăguță.

 909. Locatia arata foarte bine. Decoratiunile foarte „cool” (obiecte vintage, afise din filme gen ‘Godfather’). Camera foarte confortabila, balcon imens (am fost cazati in apartament). Suficient de aproape de centru (10 minute) si telecabina (20-30 minute). La 2 minute de Kalinderu. Proprietari foarte amabili, intotdeauna gata sa ajute (inclusiv cu informatii despre locuri de vizitat, restaurante etc.) Din pacate locatia nu mai ofera masa, dar proprietarii au fost de acord sa ne serveasca o cafea sau un mic dejun.

 910. Priveliste exceptionala, curatenie,conditii deosebite. Ne vom intoarce cu siguranta. Va multumim.

 911. Privelistea din balcon extraordinara, dotarea apartamentului cu tot ceea ce este necesar, liniste!

 912. Un apartament spațios, cu toate utilitățile, situat într-o zona excelenta cu o priveliște de vis. Cu siguranță voi reveni.

 913. Grătarul, foișorul, canapeaua din living este foarte confortabila.

 914. Amplasarea ,priveliștea si linistea …Pentru noi care am dorit câteva zile de relax a fost nemaipomenit !Vom reveni cu siguranta !Multumim 🌹🌹🌹

 915. Apartament spatios, dotat cu tot ce e nevoie, curtea cu foisor si gratar si un plus pentru masa de ping pong😬

 916. Pensiunea este foarte frumoasa si ingrjita , are camere mari este foarte curat ,are bucatarie utilata loc frumos de gratar , curticica aranjata frumos , balcon mare .

 917. Locatie excelenta, oameni deosebiti( Fam.Rosca), extrem de serviabili, care fac totul pentru a asigura un sejur cat mai placut turistilor ce le trec pragul. Curatenie exemplara, facilitati, vedere exceptionala catre Crucea Eroilor. Recomand cu toata increderea.

 918. Camera standard de 3 stele, curata cu o priveliste de vis. Grup sanitar cu cabina de dus, curata.

 919. La șoseaua principală,cu restaurantul jos la parter, foarte curat și camerele destul de mari, peisajul super din acea zonă , cu patroni foarte primitori și foarte de treabă, mai ales domnul 🙂👍😉

 920. Pretul cazarii a fost foarte acceptabil, a avut toate facilitatile necesare, un punct bun de pornire catre platoul Bucegi.

 921. Curat pentru 2 stele este foarte frumos aranjat , curat

 922. Caldura din abundentă, presiune mare la apa, liniște. Muzica drăguța in restaurant, seara. Vedere frumoasa de la et. 4.

 923. Mi a plăcut mult curățenia, amabilitatea personalului atât în hotel, cât și la restaurant sau bar. Ambianța și mâncarea la restaurant au fost excelente.

 924. Personal amabil, mic dejun generos si gustos, locatie buna, langa telecabina, camere spatioase, curatenie. Recomand

 925. Micul dejun a fost diversificat si gustos. Locatia ofera diferite activitati de petrecere a timpului liber: spatiu exterior de joaca pentru copii, masa de biliard, ping-pong, darts.

 926. Camera, spatiul mare, balcon, curte, living, personal.

 927. A fost o atmosfera placuta, camera foarte mare, curata, vedere superba spre Cantacuzino si padure, foarte aproape de centru, nu am fost deranjati de trenuri, am dormit foarte bine! Vom reveni cu siguranta!

 928. Totul este nou, apartamentul este f comfortabil si frumos, cu o priveliste foarte faina.

 929. Foarte placuta cazarea, curatenie, personal amabil, totul cum ne-am dorit.

 930. Totul a fost impecabil. Perfect ! Inclusiv personalul, ceea ce mai rar găsești. Niște oameni de nota 10+.

 931. O casa primitoare, calduroasa, curata, moderna si linistita, gazdele foarte prietenoase si intelegatoare in privinta check-out-ului sau check-inn-ului. Dar mai ales provelistea catre munte este una spectaculoasa. O placere sa stai acolo 🙂

 932. Pensiunea este cocheta si foarte curata. Gazda este o doamna extrem de placuta si discreta. Felicitari pentru tot ce reusiti sa faceti! Vom reveni cu drag.

 933. Foarte buna pozitionarea, zona foarte linistita, panorama superba, cu vederea catre Crucea Caraiman. Conditiile de cazare la un nivel ridicat, curatenie exemplara. Personalul amabil, foarte discret si ospitalier.

 934. Camera mare, confortabilă si depărtarea de tumultul stațiunii. Iarna e probabil mai putina liniște.

 935. Camere frumoase, vedere excelenta catre Crucea Caraiman, facilitati gratar, sala de mese.

 936. Poziționare excelentă, camere curate, gazde primitoare.

 937. Tot,căldură, aer proaspăt în cameră. Dacă barul s-ar deschide pe la 7 ar fi mult mai bine ( nu vreau înjurături de la personal).

 938. Micul dejun excelent. Masa de pranz foarte gustoasa si convenabila ca pret. Personal deosebit de amabil, care a fost receptiv la dorintele clientilor

 939. Camerele sunt mari si spatioase, si este foarte curat!

 940. Curățenie, gazde amabile, căldură și apă caldă la discreție, mobilier ales cu gust, preț avantajos

 941. Camera a fost foarte curată, la fel și baia, personalul foarte amabil, ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Camera a avut și un balcon unde se putea fuma, și de unde se vedea crucea Caraiman. Camera este dotată cu mini-frigider, televizor, plită electrică. Căldura în camera a fost pornită mai mereu. Apa caldă a fost prezentă la orice oră. Locația este foarte aproape de centru, supermarket-ul este la 3 minute de mers pe jos, telecabina la 500 m. Un raport excelent calitate-pret.

 942. – proprietarul foarte okay si amabil, ne-a ajutat cu orice am avut nevoie – am putut face check-in dupa ora stabilita de proprietate – locatie foarte buna, aproape de telecabina si Penny – plita electrica

 943. Personalul amabil, am primit o camera cu balcon, cu vedere la munte.

 944. Avand camera „in spate”, practic nu am auzit zgomotul de pe DN1. Ma asteptam la mai mult zgomot dar a fost O.K. Interventia la o sesizare de-a mea privind un defect la instalatia de scurgere a fost rezolvata imediat.

 945. Receptionera foarte amabila si bine informata.Am obtinut multe informatii utile. Usor de ajuns la hotel. Recomandat pentru sejururi scurte.Solicitati camere care nu sunt pozitionate spre DN1.

 946. Caldura din abundentă, presiune mare la apa, liniște. Muzica drăguța in restaurant, seara. Vedere frumoasa de la et. 4.

 947. Mi a plăcut mult curățenia, amabilitatea personalului atât în hotel, cât și la restaurant sau bar. Ambianța și mâncarea la restaurant au fost excelente.

 948. Personal amabil, mic dejun generos si gustos, locatie buna, langa telecabina, camere spatioase, curatenie. Recomand

 949. Grătarul, foișorul, canapeaua din living este foarte confortabila.

 950. Amplasarea ,priveliștea si linistea …Pentru noi care am dorit câteva zile de relax a fost nemaipomenit !Vom reveni cu siguranta !Multumim 🌹🌹🌹

 951. Apartament spatios, dotat cu tot ce e nevoie, curtea cu foisor si gratar si un plus pentru masa de ping pong😬

 952. Foarte aproape de gara/centru si partie. Camere foarte spatioase. Restaurant la parter

 953. Locatia foarte apropa de gara ,aproape de castel,centru .Nu se aud trenurile .Curat in camera ,luminos ,spatios .

 954. Ne-am simțit excelent. Condiții de cazare foarte bune, gazda foarte amabila. Mulțumim mult pentru tot! Cu siguranță vom reveni!

 955. Locatia este aproape de gara, catelul Cantacuzino. Foarte curat si are toate facilitatile de care ai nevoie (aragaz, frigider).

 956. Din cameră se vede crucea Caraiman,un peisaj de vis.

 957. Personalul extrem de amabil, toate utilitatile si tot confortul !! Un sejur bine meritat !!

 958. Apartament aranjat cu bun gust, cu vedere splendidă către munți, personalul știe cum să se poarte cu un turist. Felicitări!

 959. Totul este nou, apartamentul este f comfortabil si frumos, cu o priveliste foarte faina.

 960. Foarte placuta cazarea, curatenie, personal amabil, totul cum ne-am dorit.

 961. Camera mare, confortabilă si depărtarea de tumultul stațiunii. Iarna e probabil mai putina liniște.

 962. Camere frumoase, vedere excelenta catre Crucea Caraiman, facilitati gratar, sala de mese.

 963. Poziționare excelentă, camere curate, gazde primitoare.

 964. Tot,căldură, aer proaspăt în cameră. Dacă barul s-ar deschide pe la 7 ar fi mult mai bine ( nu vreau înjurături de la personal).

 965. Micul dejun excelent. Masa de pranz foarte gustoasa si convenabila ca pret. Personal deosebit de amabil, care a fost receptiv la dorintele clientilor

 966. Camerele sunt mari si spatioase, si este foarte curat!