Cazare ieftina Bratislava

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Agata si Ionela Coandă din Jelna, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Agata si Ionela Coandă din Jelna, jud. Bistrita-NasaudCazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia pentru 5 persoane)

 • Eva si Vera Coteanu din Liviu Rebreanu, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Eva si Vera Coteanu din Liviu Rebreanu, jud. Bistrita-NasaudCazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia pentru 5 persoane)

 • Daiana si Luana Sârbu din Malureni, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Daiana si Luana Sârbu din Malureni, jud. GalatiCazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia pentru 5 persoane)

 • Cantemir si Paraschiva Rațiu din Brebu, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia!

  (Cantemir si Paraschiva Rațiu din Brebu, jud. BuzauCazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia pentru 5 persoane)

 • Ina si Bogdana Poroineanu din Turt Bai, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Ina si Bogdana Poroineanu din Turt Bai, jud. Satu MareCazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia pentru 5 persoane)

 • Ovidiu si Hortensia Bercu din Moieciu de Sus, jud. Brasov recomanda unul dintre locurile de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia.

  (Ovidiu si Hortensia Bercu din Moieciu de Sus, jud. BrasovCazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia pentru 5 persoane)

 1. Absolut totul. Nimic de reproșat. Vreau să revin cât mai curând.

 2. Ne-am fi dorit pat extralarge, dar în rest totul a fost minunat!

 3. Amplasarea este buna, micul dejun foarte bun, peste medie, camerele foarte curat.

 4. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 5. Friendly staff had our room ready early. Made good use of an excellent gym, pool and sauna. Breakfast is better than people give it credit for on Booking and TripAdvisor… the hot stuff isn’t amazing but the general spread for breads, cereals, meats, cheeses and pastries is fantastic.

 6. Lovely hotel on the river and near the castle. Lovely clean spacious rooms.

 7. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 8. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 9. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 10. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 11. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 12. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 13. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 14. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 15. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 16. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 17. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 18. Closeness pubs and restaurants where staff is friendly 😯

 19. Everything was great. The staff is extraordinary polite and cooperative. Perfect location. The rooms are comfortable, clean and equipped with everything you need. The manager Ivan responsible for room servise did his job very well . He was careful and kept everything under control during our stay. We will come back for sure.

 20. Beds very super comfy and top floor wellness spot on.

 21. Room was very spacious, saunas were great, really comfy beds.

 22. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 23. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 24. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 25. A fost bine.Camera curată, mic dejun ok.Am lăsat masina in fața hotelului, adică în stradă nu in parcarea lui ( 12 euro de plata ).Cei de la recepție au zis ca nu e nici o problemă! Așa a fost.Recomand

 26. Camera mare, mic dejun foarte bun, personal cunoscător de limba engleza. Amabil

 27. Relativ aproape de centru. Micul dejun bogat. Camere confortabile, curatenie. Mâncarea restaurantului buna si la preț accesibil.

 28. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 29. Staff was very helpful, Breakfast service was delicious and a wide variety of food, room cleanliness was very good, Superb location too!

 30. Friendly stuff, great location, clean and comfortable

 31. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 32. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 33. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 34. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 35. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 36. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 37. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 38. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 39. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 40. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 41. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 42. Closeness pubs and restaurants where staff is friendly 😯

 43. Everything was great. The staff is extraordinary polite and cooperative. Perfect location. The rooms are comfortable, clean and equipped with everything you need. The manager Ivan responsible for room servise did his job very well . He was careful and kept everything under control during our stay. We will come back for sure.

 44. Beds very super comfy and top floor wellness spot on.

 45. Room was very spacious, saunas were great, really comfy beds.

 46. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 47. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 48. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 49. un hostel foarte ok! raport pret-calitate excelent

 50. Amplasarea proprietății aproape de obiectivele turistice.

 51. Era curat și părea locul nou renovat.locatia are lift

 52. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 53. The room is really spacious and comfortable. About the cleanliness, surely, I have nothing to complain. The location of the hotel itself is very strategic, right in front of the bus stop and river, not so far from the castle and old town. Also, around the hotel we can find many restaurants.

 54. Everything about this hotel was outstanding! The gym and sauna facilities were fantastic and the location is amazing! I would definitely return

 55. Good location from city center. Amazing view from the 25th floor. Very modern apartment with nice kitchen (some tea for guests would be great) Little balcony that must be perfect in summer.

 56. Beautiful view, great location, new apartment, easy to pick up keys and awesome price for what you get. Would stay again!

 57. You can shop groceries down stairs and also very close from the big shopping centre. Walkable distance from the old town about 15 to 20min. Nice view from the apartment and spacious.

 58. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 59. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 60. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 61. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 62. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 63. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 64. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 65. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 66. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 67. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 68. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 69. Very clean room, friendly staff, and good breakfast

 70. Everything was great. The staff is extraordinary polite and cooperative. Perfect location. The rooms are comfortable, clean and equipped with everything you need. The manager Ivan responsible for room servise did his job very well . He was careful and kept everything under control during our stay. We will come back for sure.

 71. Beds very super comfy and top floor wellness spot on.

 72. Room was very spacious, saunas were great, really comfy beds.

 73. Liniște , paturi confortabile ,lenjeria curată ,parcare .

 74. Foarte Curat . Imobil nou construit . Parcare gratis

 75. La o primă privire, totul a fost în regulă în cameră.

 76. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 77. Location, cleanliness and a very varied breakfast. But the best of all is still location

 78. The room is really spacious and comfortable. About the cleanliness, surely, I have nothing to complain. The location of the hotel itself is very strategic, right in front of the bus stop and river, not so far from the castle and old town. Also, around the hotel we can find many restaurants.

 79. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 80. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 81. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 82. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 83. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 84. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 85. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 86. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 87. Very clean room, friendly staff, and good breakfast

 88. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 89. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 90. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 91. Everything was great. The staff is extraordinary polite and cooperative. Perfect location. The rooms are comfortable, clean and equipped with everything you need. The manager Ivan responsible for room servise did his job very well . He was careful and kept everything under control during our stay. We will come back for sure.

 92. Beds very super comfy and top floor wellness spot on.

 93. Room was very spacious, saunas were great, really comfy beds.

 94. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 95. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 96. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 97. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 98. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 99. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 100. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 101. General look of the hotel, clean, good breakfast, location good for sleeping over.

 102. Location, cleanliness and a very varied breakfast. But the best of all is still location

 103. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 104. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 105. Very clean room, friendly staff, and good breakfast

 106. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 107. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 108. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 109. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 110. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 111. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 112. Liniște , paturi confortabile ,lenjeria curată ,parcare .

 113. Foarte Curat . Imobil nou construit . Parcare gratis

 114. La o primă privire, totul a fost în regulă în cameră.

 115. Everything was great. The staff is extraordinary polite and cooperative. Perfect location. The rooms are comfortable, clean and equipped with everything you need. The manager Ivan responsible for room servise did his job very well . He was careful and kept everything under control during our stay. We will come back for sure.

 116. Beds very super comfy and top floor wellness spot on.

 117. Room was very spacious, saunas were great, really comfy beds.

 118. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 119. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 120. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 121. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 122. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 123. Locatie perfecta, in chiar centrul Bratislavei si langa orasul vechi, parcare la hotel (contra plata), mic dejun bogat. E hotel cu traditie de aproape o suta de ani. Lipseste aerul conditionat, din fericire nu am avut nevoie.

 124. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 125. Breakfast is TOP! Early check in, late check out, great view and the best location.

 126. Bedroom comfortable quiet room spa small but very nice

 127. The host was really great, very nice, helpful, and everything was ready by the time we arrived to the apartment. She gave us a lot of information about the city attractions.

 128. The hosts were very positive and helpful. At the apartment, there is all you can need for a comfortable stay. The hosts have left a bottle of water and a bottle of wine in the fridge, which was a cute addition to the overall experience. The location is perfect – very close to the city center, on a foot walking distance. I will highly recommend the place and would stay there again.

 129. Everything was perfect! I recommend the Apartment!

 130. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 131. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 132. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 133. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 134. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 135. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 136. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 137. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 138. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 139. Liniște , paturi confortabile ,lenjeria curată ,parcare .

 140. Foarte Curat . Imobil nou construit . Parcare gratis

 141. La o primă privire, totul a fost în regulă în cameră.

 142. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 143. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 144. Very clean room, friendly staff, and good breakfast

 145. Atenție nu au parcare ! In parcare care oferă găsiți mașina lovită ! Se fac ca nu știu nimic ! Hotel Hat kein parkplatz und auf der strasse finden sie ihr auto beschadigt ! Nicht ZU empfehlen

 146. Pat foarte confortabil, cameră spatioas, mic dejun diversificat, personal prompt.

 147. A fost frumos. Super locatia. Destul de aproape de centru. Am mers 15 minute pe jos pana in centrul vechi. Hotelul de 4*.

 148. The apartment is located in a nice old building in the center. Perfectly equipped with everything we needed. Besides, they have a great music collection on CDs, of different genres for any taste.

 149. They are very nice people, very kind and flexible, specially for my check-in and check-out, they were supper helpful, and also they were always available to respond me. The situation of Room is very good, very close to city center, and the best connection to all places, The Room was very Clean and comfortable and every things was perfect.

 150. I liked the cleanness of the place. How organized it is. It has everything to make your staying wonderful

 151. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 152. Lovely room with a very comfy bed, the breakfast was fantastic. Great location and minutes away from the centre. I will definitely book again👍

 153. Friendly service, great breakfast, gym and location.

 154. The hotel is in a good location, near many restaurants and the promenade, the rooms are clean, the bed is good. I always stay here

 155. Room service was good, spa was relaxing and location was pretty central

 156. Sona and the lobby bar staff are excellent in professional attitude service and delivery. They moved the rating to good. The location is excellent tho they need to te establish the indoor link to the shopping mall. In winter the need to go outside and thus dress for weather is inhelpful.

 157. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 158. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 159. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 160. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 161. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 162. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 163. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 164. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 165. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 166. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 167. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 168. Locatie perfecta, in chiar centrul Bratislavei si langa orasul vechi, parcare la hotel (contra plata), mic dejun bogat. E hotel cu traditie de aproape o suta de ani. Lipseste aerul conditionat, din fericire nu am avut nevoie.

 169. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 170. The loation was excellent close to the river and the old town. The food was very good and the wifi worked perfectly

 171. Excellent hotel with great facilities in a fantastic location

 172. The hotel is in a good location, near many restaurants and the promenade, the rooms are clean, the bed is good. I always stay here

 173. Room service was good, spa was relaxing and location was pretty central

 174. Sona and the lobby bar staff are excellent in professional attitude service and delivery. They moved the rating to good. The location is excellent tho they need to te establish the indoor link to the shopping mall. In winter the need to go outside and thus dress for weather is inhelpful.

 175. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 176. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 177. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 178. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 179. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 180. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 181. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 182. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 183. Fernwehmädchen martie 24, 2019 at 4:46 am

  New rooms with a beautiful bathroom. The breakfast was quite good. The hotel is very close to the old town.

 184. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 185. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 186. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 187. Extraordinar garajul subteran, parcarea…..așa da….. mașina în deplină siguranță…….la noi nu se poate

 188. Parcarea subterana generoasa ca spatiu cu acces doar cu cartela camerei.

 189. Liniște , paturi confortabile ,lenjeria curată ,parcare .

 190. un hostel foarte ok! raport pret-calitate excelent

 191. Amplasarea proprietății aproape de obiectivele turistice.

 192. Era curat și părea locul nou renovat.locatia are lift

 193. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 194. Can’t speak to highly of this hotel..food cleanliness staff location all excellent

 195. Clean modern hotel with excellent gym/pool/spa area. Close to everything. Kettle; n room. Separate toilet. Nice comfortable bed with lovely pillows.

 196. It is close to the main train station. Location is quiet. Everything is clean. Small kitchen has everything you need. The balcony is very nice.

 197. Nice host, great location, walking distance to the center, close to transport, very beautiful place, perfect for a short stay.

 198. Great apartment. It’s very clean and comfortable. Owners were very pleasant. Especially thanks for the croissants, water and crackers. We had everything we needed.

 199. The hotel is in a good location, near many restaurants and the promenade, the rooms are clean, the bed is good. I always stay here

 200. Room service was good, spa was relaxing and location was pretty central

 201. Sona and the lobby bar staff are excellent in professional attitude service and delivery. They moved the rating to good. The location is excellent tho they need to te establish the indoor link to the shopping mall. In winter the need to go outside and thus dress for weather is inhelpful.

 202. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 203. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 204. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 205. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 206. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 207. Lovely light modern room and bathroom, all appeared new. Comfy beds and we had all facilities, kettle, hair dryer etc.

 208. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 209. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 210. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 211. Extraordinar garajul subteran, parcarea…..așa da….. mașina în deplină siguranță…….la noi nu se poate

 212. Parcarea subterana generoasa ca spatiu cu acces doar cu cartela camerei.

 213. Liniște , paturi confortabile ,lenjeria curată ,parcare .

 214. Extraordinar garajul subteran, parcarea…..așa da….. mașina în deplină siguranță…….la noi nu se poate

 215. Parcarea subterana generoasa ca spatiu cu acces doar cu cartela camerei.

 216. Liniște , paturi confortabile ,lenjeria curată ,parcare .

 217. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 218. Can’t speak to highly of this hotel..food cleanliness staff location all excellent

 219. Clean modern hotel with excellent gym/pool/spa area. Close to everything. Kettle; n room. Separate toilet. Nice comfortable bed with lovely pillows.

 220. The apartment is located in a nice old building in the center. Perfectly equipped with everything we needed. Besides, they have a great music collection on CDs, of different genres for any taste.

 221. They are very nice people, very kind and flexible, specially for my check-in and check-out, they were supper helpful, and also they were always available to respond me. The situation of Room is very good, very close to city center, and the best connection to all places, The Room was very Clean and comfortable and every things was perfect.

 222. I liked the cleanness of the place. How organized it is. It has everything to make your staying wonderful

 223. The hotel is in a good location, near many restaurants and the promenade, the rooms are clean, the bed is good. I always stay here

 224. Room service was good, spa was relaxing and location was pretty central

 225. Sona and the lobby bar staff are excellent in professional attitude service and delivery. They moved the rating to good. The location is excellent tho they need to te establish the indoor link to the shopping mall. In winter the need to go outside and thus dress for weather is inhelpful.

 226. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 227. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 228. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 229. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 230. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 231. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 232. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 233. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 234. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 235. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 236. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 237. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 238. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 239. This was my second trip to Bratislave and I also stayed in this hotel last month. The staff are excellent as is the location.

 240. Excellent. Meals first class, but unfortunately I am only an English speaker, so it would be a nice touch if there was an English version. Location great, but I was a little surprised at the noise of night revellers after midnight considering it was a Monday night. Very nice piano!

 241. Everything was great. The staff is extraordinary polite and cooperative. Perfect location. The rooms are comfortable, clean and equipped with everything you need. The manager Ivan responsible for room servise did his job very well . He was careful and kept everything under control during our stay. We will come back for sure.

 242. Beds very super comfy and top floor wellness spot on.

 243. Room was very spacious, saunas were great, really comfy beds.

 244. The hotel is in a good location, near many restaurants and the promenade, the rooms are clean, the bed is good. I always stay here

 245. Room service was good, spa was relaxing and location was pretty central

 246. Sona and the lobby bar staff are excellent in professional attitude service and delivery. They moved the rating to good. The location is excellent tho they need to te establish the indoor link to the shopping mall. In winter the need to go outside and thus dress for weather is inhelpful.

 247. Micul dejun care a fost un rasfat; Decorul camerelor; Atmosfera din restaurant; Mini bar gratuit

 248. un sejur excelent. hotel de patru stele. merita pe deplin. conditii de clasa inalta, curatenie, civilizat, personal profesionist. mic dejun fabulos. la parter-fabrica de bere…se poate sta seara pana tarziu..pe terasa. hotelul aproape de centru-aprox 500m pana in zona istorica

 249. parcare excelenta,camera deosebita,personal amabil,mic dejun deosebit,bogat si diversificat

 250. Priveliste foarte frumoasa.Personalul foarte amabil.Confort, facilitati foarte bune.Mancare foarte buna.

 251. Serviciile si micul dejun – exceptionale. SPA – optiuni diversificate. Locatia – la doi pasi de Most SNP / Centru / Castel.

 252. Great location with great view Comfortable hotel. Good breakfast, great Thai massage

 253. Aproape de centrul orașului, mic dejun excelent, cameră super!

 254. Patul foarte confortabil. Camera foarte curata si frumoasa. Terasa de vara de la etajul 2 superba. Micul dejun diversificat, proaspat, delicios. Cu de toate pentru toti.

 255. Personal amabil, micul dejun diversificat, foarte aproape de centru.

 256. Poziționarea hoteluri fata de centru. Micul dejun.

 257. Locatie foarte buna, omleta si clatitele de la micul dejun. Camerele ok dar multe nu au o vedere placuta inca sunt foarte linistite

 258. Amenajarea, calitatea, micul dejun, curatenia, pozitionarea in oras,

 259. Everthing is perfect, nice staff and amazing breakfast , I’m very glad to be your guest , guys, it’s no doubtful to have me return again, thanks to the gentleman who send the postcards for me, wish all of you good luck!

 260. Cookies and fruits in corriors just like free bonus for guests 😛

 261. Luxurious design of the Wilson Deluxe Junior room. Tasty cookies in the hall corridor and quality wine in the room bar.

 262. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 263. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 264. Locatie perfecta, in chiar centrul Bratislavei si langa orasul vechi, parcare la hotel (contra plata), mic dejun bogat. E hotel cu traditie de aproape o suta de ani. Lipseste aerul conditionat, din fericire nu am avut nevoie.

 265. Apartament mare spatios si in centru, destul de aproape de castel sau Zoo aproximativ 10 min cu masina!!

 266. Apartamentul foarte spatios, cu doua bai mari si una de servici. Locatia este foarte buna, exact in centrul vechi, aproape de magazine, alimentara, si de obiective turistice.

 267. Flat was in a great location very central.Flat was very nice spacious and clean.Our host was very nice and always a msg away to see how we are.Would definitely recommend it to others.

 268. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 269. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 270. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 271. Clean and cozy apartment. Very friendly host who gave valuable info about the city, transport and restaurants 😃

 272. Very nice apartment. Convenient for getting to the airport – there is a direct bus from the airport that only takes 15/20 minutes. Also convenient for the city centre and train station – cheap public transport only takes 10/15 minutes or it takes around 25/30 minutes to walk. Apartment is very comfortable and cosy. Very friendly hosts – great welcome and extremely helpful.

 273. 10/10 for everything! Our host showed us great kindness which we appreciated very much… Immaculately clean, warm and comfortable, with everything required for a longer stay. Close to an excellent public transport system.

 274. Very comfortable room, good value for money, good WiFi and plentiful private parking. Nice lobby area with decent food. Convenient place to stay near major highways on the outskirts of Bratislava.

 275. Lots of secure parking. Fantastic WiFi. Very friendly staff. Good breakfast with great coffee. Nice beer selection in bar. Close to Avion Shopping and Bratislava airport but a bit too far if you wanted to visit the centre of Bratislava. Good access to motorway.

 276. – the room was nice – bed was comfortable – the receptionist man was really friendly, nice

 277. Really nice, clean, modern accomodation, helpfull owner, good location.

 278. Excellent reception. Wonderful atmosphere. Clean to the teeth. It’s basically a modern home away from home. You simply can’t be disappointed if you are an addict to the urban lifestyle. Totally impressed.

 279. Very good owner. Everything was good in appartment.

 280. Mașina este in siguranța, siguranța in acest oraș este prioritară ☺️

 281. Personalul Locatia Parcare 18€/ zi Mancarea de nota 10

 282. Totul a fost minunat. O să revenim cu siguranță.😀

 283. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 284. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 285. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 286. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 287. Parcarea subterana. Hotelul este nou. Micul dejun foarte bun.

 288. Totul a fost la nivel de foarte bine. Micul dejun foarte bun calitativ si cantitativ, personalul amabil si cunoscator de limba engleza, un pic cam departe de centrul orasului, dar aspectul este compensat de linistea din zona. Este un hotel modern, foarte curat, cu paturi confortabile si cu parcare subterana extrem de facila-acces cu ascensor de 4 persoane.

 289. camera curata, micul dejun destul de variat, dar suficient pentru ce am avut nevoie, parcarea se putea face si la hotel(10 eur/zi), dar am ales sa parchez pe straduta din fata hotelului gratuit unde nu a fost nicio problema. in cele doua zile, prosoapele au fost schimbate dupa prima noapte.

 290. Pat confortabil, mic dejun variat, cafea excelenta!

 291. Clean room, equipped with all you need, including free mineral water, tea, instant coffee. Comfortable beds, spacious bathroom. Good breakfast and espresso! Very professional and friendly staff. Secured parking. Quite location. Perfect for business travellers as it is in the business area of the city. If ever in Bratislava again, I would definitely book this hotel!

 292. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 293. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 294. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 295. Hotelul este situat foarte aproape de toate obiectele turistice. Hotelul este curat ,mancarea de la restaurantul hotelului gustoasă .wi-fi ok.

 296. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 297. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 298. Mașina este in siguranța, siguranța in acest oraș este prioritară ☺️

 299. Personalul Locatia Parcare 18€/ zi Mancarea de nota 10

 300. Totul a fost minunat. O să revenim cu siguranță.😀

 301. Camera plcuta , curata . la fel lenjeria . Baie curata Micul dejun bun , personalul foarte profesionist

 302. I liked overall cleanness, mordern bathroom, very tasty breakrast.

 303. If you have meetings in Kramare area, the hotel is the probably the best choice, if your budget is not significantly restricted.

 304. Este foarte curat. Micul dejun exceptional. Personalul cunoaște bine limba engleză.

 305. Amplasat intr-o zona linistita ,personalul de la recepte extrem de amabil.Dimineate am plecat devreme,micul dejun mi-a fost dat la pachet

 306. Micul dejun a fost variat, suficient si bun, cafea buna. Camera mare si curata, paturi confortabile. Parcarea mare si pret acceptabil. Aproape de punctele forte ale orasului intro plimbare de voie. In apropiere este sediul Radio Slovac care merita vazut. Pot spune ca a fost o alegere buna si il recomand.

 307. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 308. Parcarea subterana. Hotelul este nou. Micul dejun foarte bun.

 309. Totul a fost la nivel de foarte bine. Micul dejun foarte bun calitativ si cantitativ, personalul amabil si cunoscator de limba engleza, un pic cam departe de centrul orasului, dar aspectul este compensat de linistea din zona. Este un hotel modern, foarte curat, cu paturi confortabile si cu parcare subterana extrem de facila-acces cu ascensor de 4 persoane.

 310. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 311. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 312. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 313. Good location, clean room, stable wi-fi, comfortable bed, welcome drink, bowling in the hotel, free parking, good tasted breakfast, hotel much more better inside than looks from the street 😁

 314. Good location (no traffic or noise) Kind employees Perfect breakfast The quality of the food in the restaurant

 315. Large rooms, very clean, great staff. Very close to airport, Free Parking

 316. Ne-au oferit un pat suplimentar pentru copil fără să fim taxați pentru el. Am găsit patul pregătit in camera cînd am ajuns.

 317. Camera aerisita, curata, fara par prin baie sau alte locuri. Nota 10 pentru sticlele de apa (plata si minerala) puse la dispozitie gratuit. Minibarul destul de variat.

 318. Camere spatoase, curate, mancarea excelenta la restaurant

 319. Confortabil,amplasament foarte bun,parcare,personal drăguț,dotări excelente.

 320. Apartamentul este spațios, curat și dotat cu tot ce ai nevoie.

 321. Foarte indicat pentru a vizita Bratislava. Situat la poalele castelului si la 10 min plimbare de centru istoric. Apartamente spatioase foarte comode pentru familii

 322. Mașina este in siguranța, siguranța in acest oraș este prioritară ☺️

 323. Personalul Locatia Parcare 18€/ zi Mancarea de nota 10

 324. Totul a fost minunat. O să revenim cu siguranță.😀

 325. – camera foarte mare si cu un decor clasic care te duce inapoi in timp – hotel situat in inima centrului vechi, excelenta baza pentru a vizita Bratislava

 326. Excellent hotel! In the heart of the old town of Bratislava ! The furniture, the decorations and architecture make you feel like you are in the 18 th century. Everything was amazing: the room, the position of the hotel, the helpfull hotel staff , breakfast. I would strongly recomand this hotel !

 327. Huge suite of rooms, looking out onto the main concourse. It couldn’t get more central!

 328. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 329. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 330. Locatie perfecta, in chiar centrul Bratislavei si langa orasul vechi, parcare la hotel (contra plata), mic dejun bogat. E hotel cu traditie de aproape o suta de ani. Lipseste aerul conditionat, din fericire nu am avut nevoie.

 331. Micul dejun care a fost un rasfat; Decorul camerelor; Atmosfera din restaurant; Mini bar gratuit

 332. Marius-gabriel mai 11, 2019 at 6:57 pm

  un sejur excelent. hotel de patru stele. merita pe deplin. conditii de clasa inalta, curatenie, civilizat, personal profesionist. mic dejun fabulos. la parter-fabrica de bere…se poate sta seara pana tarziu..pe terasa. hotelul aproape de centru-aprox 500m pana in zona istorica

 333. parcare excelenta,camera deosebita,personal amabil,mic dejun deosebit,bogat si diversificat

 334. Curat, liniște, plăcut. Locul ideal pentru o pauză, atunci când ești la un drum lung.

 335. Usor de ajuns in centru cu mijloacele de transport in comun sau taxi. Personal amabil, doamna de la recepție ne-a chemat un taxi pentru a ajunge in centru, pe masa din cameră era o foaie cu indicații utile pentru turiști: numerele de la 3 companii de taxi -fiind specificat care este cel mai ieftin , numarul liniilor de autobuz care duc in centru si distanta pana la stație. Parcare închisă gratuita, micul dejun bun.

 336. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 337. Micul dejun a fost OK, nu foarte diversificat. Liniste, curatenie.

 338. Situarea in centru orasului, aproape atat de centrul vechi cat si de castelul Bratislavei Confortul patului si curatenia exemplara. Camerele nu au numere ci zodii – de aici si denumirea Virgo (Fecioara). Am avut fierbator cu plicuri de ceai, cafea si zahar – gratuite, iar frigiderul era cu tot felul de bauturi acceptabile ca pret – doar de 2 ori mai scumpe decat in magazin. Este o solutie mult mai rezonabila si turistica decat cazare in Gyor sau Viena. Aici bautura este relativ ieftina si peste tot gasesti masaj tailandez si dansatoare la bara. Sunt multi britanici (barbati) ce vin sa se distreze in oras.

 339. Mihail-madalin mai 11, 2019 at 6:57 pm

  Curatenia, micul dejun, pozitionarea fata de centrul istoric, personalul – remarc faptul ca am fost atentionat ca daca parchez la hotelul lor pot pleca doar pana in ora 10 dimineata, pe strada din fata hotelului fiind organizat un festival, d-nul de la receptie propunandu-mi alte doua optiuni pentru parcare.

 340. Ne-au oferit un pat suplimentar pentru copil fără să fim taxați pentru el. Am găsit patul pregătit in camera cînd am ajuns.

 341. Camera aerisita, curata, fara par prin baie sau alte locuri. Nota 10 pentru sticlele de apa (plata si minerala) puse la dispozitie gratuit. Minibarul destul de variat.

 342. Camere spatoase, curate, mancarea excelenta la restaurant

 343. Cam departe. Acuma a fost vara si nu a plouat. Dar ma intre ce faci iarna cand trebuie sa te deplasezi de la hotel sa iei micul dejun la 5 minute de mers pe jos

 344. Confortabil,amplasament foarte bun,parcare,personal drăguț,dotări excelente.

 345. Apartamentul este spațios, curat și dotat cu tot ce ai nevoie.

 346. Personajul de la receptia hotelului a fost O.K.!

 347. Pat confortabil, personal foarte dragut si educat , liftul e de mare ajutor pentru cei cu un caine de talie mare , mic dejun foarte bun. Terasa e un loc placut de stat seara la o bere , iar aranjamentul de plante, arbusti si flori este foarte frumos. Berea locala recomandata de personal a fost una foarte buna ( pentru gustul meu).

 348. Amplasare excelenta, personal foarte amabil, confort

 349. Locația excelenta lângă centrul vechi și Dunăre, aproape de obiectivele turistice principale, restaurante. Pensiunea este în ton cu zona, un amestec de vechi și nou, personalul foarte amabil, micul dejun excelent și bogat. De asemenea locația este foarte sigura având în vedere ca este înconjurată de ambasade.

 350. Locatia aproape de most SNP si foate sigura fiind inconjurata de 4 ambasade. Pensiunea este gen boutigue, mica si foarte cocheta. Personalul este foarte prietenos si saritor. Mic dejun bogat si variat. Barul este un mic muzeu.

 351. Personalul amabil,curățenie peste tot,bucatari pricepuți.

 352. A fost minunat: hotelul elegant cu camere confortabile, spațioase, mic dejun bogat și variat, personal amabil.

 353. Singurul lucru care mi-a placut e faptul ca lenjeria de pat si baia au fost curate.

 354. Proprietate este curata iar personalul foarte amabil. Mancare este foarte buna.

 355. Curat, liniște, plăcut. Locul ideal pentru o pauză, atunci când ești la un drum lung.

 356. Usor de ajuns in centru cu mijloacele de transport in comun sau taxi. Personal amabil, doamna de la recepție ne-a chemat un taxi pentru a ajunge in centru, pe masa din cameră era o foaie cu indicații utile pentru turiști: numerele de la 3 companii de taxi -fiind specificat care este cel mai ieftin , numarul liniilor de autobuz care duc in centru si distanta pana la stație. Parcare închisă gratuita, micul dejun bun.

 357. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 358. camera curata, micul dejun destul de variat, dar suficient pentru ce am avut nevoie, parcarea se putea face si la hotel(10 eur/zi), dar am ales sa parchez pe straduta din fata hotelului gratuit unde nu a fost nicio problema. in cele doua zile, prosoapele au fost schimbate dupa prima noapte.

 359. very friendly staff, accommodating, speaking English… Great location for me as I was arriving at the nearby bus station (5 mn away by foot). Not sure how convenient that will be for tourists visiting Bratislava…

 360. pet accept private parking good breakfasts, everyday different localization 1km to main old town

 361. Hotelul este situat foarte aproape de toate obiectele turistice. Hotelul este curat ,mancarea de la restaurantul hotelului gustoasă .wi-fi ok.

 362. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 363. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 364. Micul dejun a fost OK, nu foarte diversificat. Liniste, curatenie.

 365. Situarea in centru orasului, aproape atat de centrul vechi cat si de castelul Bratislavei Confortul patului si curatenia exemplara. Camerele nu au numere ci zodii – de aici si denumirea Virgo (Fecioara). Am avut fierbator cu plicuri de ceai, cafea si zahar – gratuite, iar frigiderul era cu tot felul de bauturi acceptabile ca pret – doar de 2 ori mai scumpe decat in magazin. Este o solutie mult mai rezonabila si turistica decat cazare in Gyor sau Viena. Aici bautura este relativ ieftina si peste tot gasesti masaj tailandez si dansatoare la bara. Sunt multi britanici (barbati) ce vin sa se distreze in oras.

 366. Mihail-madalin mai 15, 2019 at 12:56 pm

  Curatenia, micul dejun, pozitionarea fata de centrul istoric, personalul – remarc faptul ca am fost atentionat ca daca parchez la hotelul lor pot pleca doar pana in ora 10 dimineata, pe strada din fata hotelului fiind organizat un festival, d-nul de la receptie propunandu-mi alte doua optiuni pentru parcare.

 367. Super friendly staff, especially the boys and girls at the bowling and at the bar. Great location if you’re travelling by car. Kids had a great time.

 368. Good location, clean room, stable wi-fi, comfortable bed, welcome drink, bowling in the hotel, free parking, good tasted breakfast, hotel much more better inside than looks from the street 😁

 369. Good location (no traffic or noise) Kind employees Perfect breakfast The quality of the food in the restaurant

 370. Locatie centrala. Hotelul dispune de o gradina unde puteti servi cafeaua sau micul dejun in aer liber.

 371. Excellent located hotel in the heart of the old city of Bratislava next to St Michael Gate.Spacious, quiet and clean double room with modern furniture. Large and comfortable bed.Easy access on foot to everywhere in the old city.Good public transportation to get out of the city (eg.to Devin Castle). Polite receptionist man.

 372. Location was really good. Breakfast was also really good and fresh, and the hotel overall was clean

 373. Cam departe. Acuma a fost vara si nu a plouat. Dar ma intre ce faci iarna cand trebuie sa te deplasezi de la hotel sa iei micul dejun la 5 minute de mers pe jos

 374. Confortabil,amplasament foarte bun,parcare,personal drăguț,dotări excelente.

 375. Apartamentul este spațios, curat și dotat cu tot ce ai nevoie.

 376. – camera foarte mare si cu un decor clasic care te duce inapoi in timp – hotel situat in inima centrului vechi, excelenta baza pentru a vizita Bratislava

 377. Location of hotel. Receptionist very polite, bedroom was large. Bathroom nice and modern.

 378. Nice facilities, good rooms, location great, staff helpful.

 379. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 380. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 381. Locatie perfecta, in chiar centrul Bratislavei si langa orasul vechi, parcare la hotel (contra plata), mic dejun bogat. E hotel cu traditie de aproape o suta de ani. Lipseste aerul conditionat, din fericire nu am avut nevoie.

 382. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 383. Location service and friendly staff and supportive. close to river to walk and enjoy

 384. Location was perfect, breakfast was really goodc(!!!), as should be in 4 star hotel

 385. This apartment is arranges in a really impressive way. It’s 5 minutes walk from the old town. Although it’s a studio it seems much bigger in reality than on the photos.

 386. The apartment was very clean and cosy, just like in the photos. Great localisation, close to everything. I really could stay there more than just a few days. The contact with the owner without any problems, I didn’t have to wait long for the answers and all instructions were very precise. I enjoyed being there. If only I could I would give 11/10 ♥️

 387. It is very conveniently located, close to everything within walking distance!nice view!!!The bathroom was exceptionally well cleaned!

 388. Close to Tram, buses and shopping . New and comfortable rooms. Safe parking. Value for money.

 389. clean spacious room and helpfull staff, you can use tram right in front of the door, definitely worth it

 390. The room was wide, clean, with all the necessary equipment.

 391. Very clean, good location, would definitely go back

 392. great hotel, located just a bit from center but easy walk, or taxi 5 euro. has a parking place, cool bar to have a drink and relax in the evening. staff very nice and helpfull. rooms are very big a comfortable, bed is amazing, bathroom with shower and tub so best of both worlds. highy recomennded hotel.

 393. Staff, very friendly! Breakfast, very tasty! Large bed Beautiful bathroom

 394. Curat, liniște, plăcut. Locul ideal pentru o pauză, atunci când ești la un drum lung.

 395. Usor de ajuns in centru cu mijloacele de transport in comun sau taxi. Personal amabil, doamna de la recepție ne-a chemat un taxi pentru a ajunge in centru, pe masa din cameră era o foaie cu indicații utile pentru turiști: numerele de la 3 companii de taxi -fiind specificat care este cel mai ieftin , numarul liniilor de autobuz care duc in centru si distanta pana la stație. Parcare închisă gratuita, micul dejun bun.

 396. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 397. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 398. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 399. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 400. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 401. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 402. Locatie perfecta, in chiar centrul Bratislavei si langa orasul vechi, parcare la hotel (contra plata), mic dejun bogat. E hotel cu traditie de aproape o suta de ani. Lipseste aerul conditionat, din fericire nu am avut nevoie.

 403. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 404. Excellent location close to many of the tourist attractions. Room was spacious and very clean

 405. Really good location and the Spa is very good. Note that you re charged extra for standard rooms to use the Spa facilities. They were kind enough to upgrade me to a room that did not need me to pay for the spa.

 406. Curat, liniște, plăcut. Locul ideal pentru o pauză, atunci când ești la un drum lung.

 407. Usor de ajuns in centru cu mijloacele de transport in comun sau taxi. Personal amabil, doamna de la recepție ne-a chemat un taxi pentru a ajunge in centru, pe masa din cameră era o foaie cu indicații utile pentru turiști: numerele de la 3 companii de taxi -fiind specificat care este cel mai ieftin , numarul liniilor de autobuz care duc in centru si distanta pana la stație. Parcare închisă gratuita, micul dejun bun.

 408. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 409. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 410. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 411. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 412. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 413. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 414. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 415. Very comfortable room, good value for money, good WiFi and plentiful private parking. Nice lobby area with decent food. Convenient place to stay near major highways on the outskirts of Bratislava.

 416. Lots of secure parking. Fantastic WiFi. Very friendly staff. Good breakfast with great coffee. Nice beer selection in bar. Close to Avion Shopping and Bratislava airport but a bit too far if you wanted to visit the centre of Bratislava. Good access to motorway.

 417. – the room was nice – bed was comfortable – the receptionist man was really friendly, nice

 418. Hotelul este situat foarte aproape de toate obiectele turistice. Hotelul este curat ,mancarea de la restaurantul hotelului gustoasă .wi-fi ok.

 419. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 420. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 421. Poziționarea hoteluri fata de centru. Micul dejun.

 422. Locatie foarte buna, omleta si clatitele de la micul dejun. Camerele ok dar multe nu au o vedere placuta inca sunt foarte linistite

 423. Amenajarea, calitatea, micul dejun, curatenia, pozitionarea in oras,

 424. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 425. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 426. Locatie perfecta, in chiar centrul Bratislavei si langa orasul vechi, parcare la hotel (contra plata), mic dejun bogat. E hotel cu traditie de aproape o suta de ani. Lipseste aerul conditionat, din fericire nu am avut nevoie.

 427. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 428. Excellent location close to many of the tourist attractions. Room was spacious and very clean

 429. Really good location and the Spa is very good. Note that you re charged extra for standard rooms to use the Spa facilities. They were kind enough to upgrade me to a room that did not need me to pay for the spa.

 430. Curat, liniște, plăcut. Locul ideal pentru o pauză, atunci când ești la un drum lung.

 431. Usor de ajuns in centru cu mijloacele de transport in comun sau taxi. Personal amabil, doamna de la recepție ne-a chemat un taxi pentru a ajunge in centru, pe masa din cameră era o foaie cu indicații utile pentru turiști: numerele de la 3 companii de taxi -fiind specificat care este cel mai ieftin , numarul liniilor de autobuz care duc in centru si distanta pana la stație. Parcare închisă gratuita, micul dejun bun.

 432. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 433. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 434. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 435. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 436. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 437. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 438. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 439. Very comfortable room, good value for money, good WiFi and plentiful private parking. Nice lobby area with decent food. Convenient place to stay near major highways on the outskirts of Bratislava.

 440. Lots of secure parking. Fantastic WiFi. Very friendly staff. Good breakfast with great coffee. Nice beer selection in bar. Close to Avion Shopping and Bratislava airport but a bit too far if you wanted to visit the centre of Bratislava. Good access to motorway.

 441. – the room was nice – bed was comfortable – the receptionist man was really friendly, nice

 442. Hotelul este situat foarte aproape de toate obiectele turistice. Hotelul este curat ,mancarea de la restaurantul hotelului gustoasă .wi-fi ok.

 443. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 444. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 445. Poziționarea hoteluri fata de centru. Micul dejun.

 446. Locatie foarte buna, omleta si clatitele de la micul dejun. Camerele ok dar multe nu au o vedere placuta inca sunt foarte linistite

 447. Amenajarea, calitatea, micul dejun, curatenia, pozitionarea in oras,

 448. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 449. The receptionist who has checked me in, he just made my day. I can tell that he understands customer’s wants and needs. I have forgotten his name I believe he is from UK but anyway Thank you.

 450. Excellent location on the Danube river, walking distance from the attractions and lots of restaurants of the old town. Attentive and we’ll trained staff. Comfortable enough room.

 451. Great staff, very nice fully equiped room. nice pool and breakfast(not included)

 452. Everything was fantastic. Big specious clean apartment, very well equipped kitchen (pots/pans/dishes), swimming pool outside.

 453. The food is extremely good, and the staff very friendly. I like the swimming pool also, and the rooms are large with lots of facilities.

 454. Camera foarte mare si confortabila, parcarea proprie, aer conditionat, acces usor de pe autostrada.

 455. Very big and comfortable room,good breakfast !the food in restaurant in hotel was excellent!Many thanks to all people from reception for helping!And personal to Jana!Thank you !

 456. Good location if you come for jpckey games, 10-12 min walk to the arena. Supermarket nearby but this is not close to the city center. A spacious room, clean, comofortable bed.

 457. Clean rooms and friendly reception staff,the wellness centre has a very nice and warm swimming pools

 458. Coffee and bread rolls OK. Didn’t try the hot food as it looked unappetising.

 459. Very nice people on the reception both shifts. Nice spacious and clean room.

 460. Very clean, good location, would definitely go back

 461. great hotel, located just a bit from center but easy walk, or taxi 5 euro. has a parking place, cool bar to have a drink and relax in the evening. staff very nice and helpfull. rooms are very big a comfortable, bed is amazing, bathroom with shower and tub so best of both worlds. highy recomennded hotel.

 462. Staff, very friendly! Breakfast, very tasty! Large bed Beautiful bathroom

 463. Curat, liniște, plăcut. Locul ideal pentru o pauză, atunci când ești la un drum lung.

 464. Usor de ajuns in centru cu mijloacele de transport in comun sau taxi. Personal amabil, doamna de la recepție ne-a chemat un taxi pentru a ajunge in centru, pe masa din cameră era o foaie cu indicații utile pentru turiști: numerele de la 3 companii de taxi -fiind specificat care este cel mai ieftin , numarul liniilor de autobuz care duc in centru si distanta pana la stație. Parcare închisă gratuita, micul dejun bun.

 465. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 466. Personal amabil După ora 12, {ora pana la cât se servea micul dejun} , produsele ramase rămâneau disponibile pt consumul clienților gratuit-cafea ceai, mâncare… – nu s-au zgârcit la căldură – aproape de centru – 25 min mers pe jos pana la castel

 467. Paturile si personalul sunt ok. Locatia este potrivita.. 15-20 minute de mers pe jos.

 468. Cristianmorar mai 31, 2019 at 4:37 pm

  Amplasarea cazarii a fost super, aproape de gara si de mijloacele de transport. Bratislava este un oras de luat la pas, recomand.

 469. Nice hotel, professional and helpful service, great room size. Beautiful spa zone. Minutes walk from the historic city center.

 470. Excellent spa and gym, v good rooms, staff always helpful. Coffee was truly amazing.

 471. location, breakfast was great lots of choice and replenished regularly, friendliness and helpfulness of the staff , beds very comfortable

 472. Friendly staff, modern facilities, good value-for-money (especially considering the breakfast). The property is centrally located, too. The “capsule” contains a pretty large locker which you use your keycard to open/close.

 473. The breakfast was fresh, varied and healthy, though I would have enjoyed some more brown bread and not just white. The black coffee was decent too. Andrei and Miriam on the staff were incredibly helpful and friendly. Bathrooms were clean, the capsules were private and it felt great to be able to unpack properly. It truly felt “like a hotel” as the slogan says, only with the slightly more sociable hostel vibe. The best of both worlds! The location was very central, close to the old town and also very well connected through public transport, even on the weekend.

 474. Very good hostel with a lot of interesting decisions. Good style inside. Breakfast was good.

 475. Really nice, clean, modern accomodation, helpfull owner, good location.

 476. Excellent reception. Wonderful atmosphere. Clean to the teeth. It’s basically a modern home away from home. You simply can’t be disappointed if you are an addict to the urban lifestyle. Totally impressed.

 477. Very good owner. Everything was good in appartment.

 478. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 479. The breakfast is great. Many different food for me to choose. It’s standard western breakfast. The hotel is located in the center, it’s very convenient.

 480. Location, price, bed, bath and toilet are separated.

 481. Very clean, good location, would definitely go back

 482. great hotel, located just a bit from center but easy walk, or taxi 5 euro. has a parking place, cool bar to have a drink and relax in the evening. staff very nice and helpfull. rooms are very big a comfortable, bed is amazing, bathroom with shower and tub so best of both worlds. highy recomennded hotel.

 483. Staff, very friendly! Breakfast, very tasty! Large bed Beautiful bathroom

 484. Curat, liniște, plăcut. Locul ideal pentru o pauză, atunci când ești la un drum lung.

 485. Usor de ajuns in centru cu mijloacele de transport in comun sau taxi. Personal amabil, doamna de la recepție ne-a chemat un taxi pentru a ajunge in centru, pe masa din cameră era o foaie cu indicații utile pentru turiști: numerele de la 3 companii de taxi -fiind specificat care este cel mai ieftin , numarul liniilor de autobuz care duc in centru si distanta pana la stație. Parcare închisă gratuita, micul dejun bun.

 486. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 487. Nice hotel, professional and helpful service, great room size. Beautiful spa zone. Minutes walk from the historic city center.

 488. Excellent spa and gym, v good rooms, staff always helpful. Coffee was truly amazing.

 489. location, breakfast was great lots of choice and replenished regularly, friendliness and helpfulness of the staff , beds very comfortable

 490. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 491. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 492. Locatie perfecta, in chiar centrul Bratislavei si langa orasul vechi, parcare la hotel (contra plata), mic dejun bogat. E hotel cu traditie de aproape o suta de ani. Lipseste aerul conditionat, din fericire nu am avut nevoie.

 493. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 494. Nice location and really new hotel with gym and everything you may need during your trip.

 495. Great location and facilities! Our room was very comfortable and clean, breakfast was delicious, and Staff were very helpful

 496. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 497. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 498. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 499. Mașina este in siguranța, siguranța in acest oraș este prioritară ☺️

 500. Personalul Locatia Parcare 18€/ zi Mancarea de nota 10

 501. Totul a fost minunat. O să revenim cu siguranță.😀

 502. Curat, liniște, plăcut. Locul ideal pentru o pauză, atunci când ești la un drum lung.

 503. Usor de ajuns in centru cu mijloacele de transport in comun sau taxi. Personal amabil, doamna de la recepție ne-a chemat un taxi pentru a ajunge in centru, pe masa din cameră era o foaie cu indicații utile pentru turiști: numerele de la 3 companii de taxi -fiind specificat care este cel mai ieftin , numarul liniilor de autobuz care duc in centru si distanta pana la stație. Parcare închisă gratuita, micul dejun bun.

 504. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 505. Great staff, from reception to cleaning, bar and restaurant. The breakfast spread catered for every taste. Excellent location:virtually smack in the middle of the touristy area with all the attractions within walking distance. Lots of restaurants (with a diversity of cuisine, such as Indian, Japanese, Nepalese and Turkish), bookshops and supermarkets around.

 506. Nice hotel, professional and helpful service, great room size. Beautiful spa zone. Minutes walk from the historic city center.

 507. Excellent spa and gym, v good rooms, staff always helpful. Coffee was truly amazing.

 508. The location is perfect.Rooms are comfortable and large.Indoor swimming pool and sauna a bonus!!!Breakfast plentiful and tasty.

 509. Best quality service nice pool , gym and sauna .

 510. Very clean, good location, would definitely go back

 511. Localizarea centrală, parcarea disponibilă, condițiile decente și curățenia din camere.

 512. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 513. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 514. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 515. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 516. Breakfast was great, the room was clean and everything was lovely. The reception staff in the lobby went out of their way to be very friendly and helpful. Overall a good place to stay in Bratislava and the location is absolutely excellent!

 517. amplasat aproape de centru,mic dejun bun,curatenie,personal serviabil

 518. La câteva minute de mers de centrul vechi al orasului. Personal serviabil, politicos și în sprijinul clienților. Atmosfera liniștită, boema chiar. Un mic dejun din partea casei destul de satios

 519. Un hostel linistit, in spatele hostelului este castelul celebru din Bratislava.

 520. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 521. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 522. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 523. Mașina este in siguranța, siguranța in acest oraș este prioritară ☺️

 524. Personalul Locatia Parcare 18€/ zi Mancarea de nota 10

 525. Totul a fost minunat. O să revenim cu siguranță.😀

 526. Curat, liniște, plăcut. Locul ideal pentru o pauză, atunci când ești la un drum lung.

 527. Usor de ajuns in centru cu mijloacele de transport in comun sau taxi. Personal amabil, doamna de la recepție ne-a chemat un taxi pentru a ajunge in centru, pe masa din cameră era o foaie cu indicații utile pentru turiști: numerele de la 3 companii de taxi -fiind specificat care este cel mai ieftin , numarul liniilor de autobuz care duc in centru si distanta pana la stație. Parcare închisă gratuita, micul dejun bun.

 528. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 529. Great staff, from reception to cleaning, bar and restaurant. The breakfast spread catered for every taste. Excellent location:virtually smack in the middle of the touristy area with all the attractions within walking distance. Lots of restaurants (with a diversity of cuisine, such as Indian, Japanese, Nepalese and Turkish), bookshops and supermarkets around.

 530. Nice hotel, professional and helpful service, great room size. Beautiful spa zone. Minutes walk from the historic city center.

 531. Excellent spa and gym, v good rooms, staff always helpful. Coffee was truly amazing.

 532. The location is perfect.Rooms are comfortable and large.Indoor swimming pool and sauna a bonus!!!Breakfast plentiful and tasty.

 533. Best quality service nice pool , gym and sauna .

 534. Very clean, good location, would definitely go back

 535. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 536. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 537. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 538. Mi a placut mult faptul ca este extraordinar de aproape de Gara principala din Bratislava. La doar 5 minute de mers pe jos. Curat, cladire noua, renovata, personal sociabil. Posibilitatea de a lasa bagajele dupa check out intr o camera. Raport calitate-pret, super ok. Chiar recomand daca calatoriti cu trenul.

 539. As always the privacy curtain and personal plug sockets etc are great.

 540. Our stay here was comfortable. The only issue was that there was no drinking water in the kitchen due to some issues, so we had to buy water. The reception was very helpful and forthcoming with information.

 541. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 542. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 543. Upgrading the room meant that access to the spa was included which is a real bonus in a very hot few days in Bratislava The hotel is perfect for those travelling in on the hydrofoil from Vienna as it’s is opposite the docking point

 544. amplasat aproape de centru,mic dejun bun,curatenie,personal serviabil

 545. La câteva minute de mers de centrul vechi al orasului. Personal serviabil, politicos și în sprijinul clienților. Atmosfera liniștită, boema chiar. Un mic dejun din partea casei destul de satios

 546. Un hostel linistit, in spatele hostelului este castelul celebru din Bratislava.

 547. Ιωαννης iunie 28, 2019 at 5:07 pm

  The location of the appartment is perfect. In front of Danube river , in the center of the town, a fully equiped , comfortable house to stay. Although it was heat outside, the bedrooms have the right temperature to make a nice sleep. No noise at all, when the windows were closed. Good mattresses, 3 air conditions in the right position. The owner was very accurate in his appointment and really helpfull.

 548. The apartment was amazing…so much space and a modern design. Perfect location close to the city centre, no need for public transport. Marian was a wonderful host.

 549. Exceptional experience we had as family (including 3 children) in this superb clean apartment equipped with new high standard facilities and interior design. Most important great hosting and services from Mr. Marian; such a great, very helpful, honest, hard worker and down-to-earth person. He had excellent recommendations and advises for city tour. Great location in Bratislava on Danube river nearby many places to visit. We truly enjoyed our stay and will for sure stay in the same apartment when visiting Bratislava again.

 550. Really nice, clean, modern accomodation, helpfull owner, good location.

 551. Excellent reception. Wonderful atmosphere. Clean to the teeth. It’s basically a modern home away from home. You simply can’t be disappointed if you are an addict to the urban lifestyle. Totally impressed.

 552. Very good owner. Everything was good in appartment.

 553. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 554. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 555. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 556. Mașina este in siguranța, siguranța in acest oraș este prioritară ☺️

 557. Personalul Locatia Parcare 18€/ zi Mancarea de nota 10

 558. Totul a fost minunat. O să revenim cu siguranță.😀

 559. Big clean rooms. We also got 2 inter-connected rooms as requested overlooking the Presidential Palace. Good quality breakfast, lots of choice !

 560. Great staff, from reception to cleaning, bar and restaurant. The breakfast spread catered for every taste. Excellent location:virtually smack in the middle of the touristy area with all the attractions within walking distance. Lots of restaurants (with a diversity of cuisine, such as Indian, Japanese, Nepalese and Turkish), bookshops and supermarkets around.

 561. Nice hotel, professional and helpful service, great room size. Beautiful spa zone. Minutes walk from the historic city center.

 562. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 563. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 564. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 565. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 566. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 567. Good location, walking distance to everything, good restaurants nearby, nice staff

 568. amplasat aproape de centru,mic dejun bun,curatenie,personal serviabil

 569. La câteva minute de mers de centrul vechi al orasului. Personal serviabil, politicos și în sprijinul clienților. Atmosfera liniștită, boema chiar. Un mic dejun din partea casei destul de satios

 570. Un hostel linistit, in spatele hostelului este castelul celebru din Bratislava.

 571. Very good location, with access to public transportation, room was large enough, with comfortable bed (double bed), however, bed could be larger than the standard 90 cm, Air conditioning could not keep up with heat wave at the time. Nice lobby but furniture is old and needs upgrade. Very friendly staff, and average breakfast quality. Room rate was a bit high compared with average rates for Bratislava

 572. Big clean rooms. We also got 2 inter-connected rooms as requested overlooking the Presidential Palace. Good quality breakfast, lots of choice !

 573. Great staff, from reception to cleaning, bar and restaurant. The breakfast spread catered for every taste. Excellent location:virtually smack in the middle of the touristy area with all the attractions within walking distance. Lots of restaurants (with a diversity of cuisine, such as Indian, Japanese, Nepalese and Turkish), bookshops and supermarkets around.

 574. Localizarea centrală, parcarea disponibilă, condițiile decente și curățenia din camere.

 575. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 576. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 577. un hostel foarte ok! raport pret-calitate excelent

 578. Amplasarea proprietății aproape de obiectivele turistice.

 579. Era curat și părea locul nou renovat.locatia are lift

 580. Personalul, curatenia, designul, parcarea Locatia nu e asa rea. Un uber pana in centru costa 2-3-4euro

 581. Personalul de la receptie foarte binevoitor si prompt. Camera spatioasa. Arata ca in poze.

 582. Mic dejun ok,pat foarte comod,camera mare și localizarea hotelului este la 10-15 min de mers pe jos până la pod UFO și orașul vechi.

 583. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 584. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 585. Gym well equipped Modern rooms and perfect location Nice staff with great english skills The hotel is modern and new, if you are coming to Bratislava by boat, the terminal is just in front

 586. amplasat aproape de centru,mic dejun bun,curatenie,personal serviabil

 587. La câteva minute de mers de centrul vechi al orasului. Personal serviabil, politicos și în sprijinul clienților. Atmosfera liniștită, boema chiar. Un mic dejun din partea casei destul de satios

 588. Un hostel linistit, in spatele hostelului este castelul celebru din Bratislava.

 589. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 590. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 591. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 592. Mașina este in siguranța, siguranța in acest oraș este prioritară ☺️

 593. Personalul Locatia Parcare 18€/ zi Mancarea de nota 10

 594. Totul a fost minunat. O să revenim cu siguranță.😀

 595. Very good location, with access to public transportation, room was large enough, with comfortable bed (double bed), however, bed could be larger than the standard 90 cm, Air conditioning could not keep up with heat wave at the time. Nice lobby but furniture is old and needs upgrade. Very friendly staff, and average breakfast quality. Room rate was a bit high compared with average rates for Bratislava

 596. Big clean rooms. We also got 2 inter-connected rooms as requested overlooking the Presidential Palace. Good quality breakfast, lots of choice !

 597. Great staff, from reception to cleaning, bar and restaurant. The breakfast spread catered for every taste. Excellent location:virtually smack in the middle of the touristy area with all the attractions within walking distance. Lots of restaurants (with a diversity of cuisine, such as Indian, Japanese, Nepalese and Turkish), bookshops and supermarkets around.

 598. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 599. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 600. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 601. Personalul, curatenia, designul, parcarea Locatia nu e asa rea. Un uber pana in centru costa 2-3-4euro

 602. Personalul de la receptie foarte binevoitor si prompt. Camera spatioasa. Arata ca in poze.

 603. Mic dejun ok,pat foarte comod,camera mare și localizarea hotelului este la 10-15 min de mers pe jos până la pod UFO și orașul vechi.

 604. Localizarea centrală, parcarea disponibilă, condițiile decente și curățenia din camere.

 605. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 606. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 607. Comfortable bed. Quiet location near the town centre. Balcony.

 608. Friendly staff, allowed me late check in ( after midnight) , spacious room with high ceilings, good breakfast.

 609. Very nice and helpful personel. Nice breakfast, more than enough choice. Quiet and good neighborhood.

 610. The apartment is very beautiful and fully furnished. The position is inside the Old Town and close to most of the must-see attractions. The host’s quite positive attitude towards the client’s expectations.

 611. Most friendly host ever!! We arrived very late due to the rush hour. Nikita navigated us to the apartment and helped us even with the luggage. Contacting him was easy and his anwers were fast. The apartment is really great, spacious (we were 5 persons), very clean, has everything you might need (washing machine, hair dryer, kitchen is fully equipped). It had tea and coffee in it. The apartment is brand new and nicely organised. The bathroom has high German standards of cleanness. Two bedrooms have comfortable beds and a good new sofa to sleep on. Located in a centre of Bratislava, a lovely cheap coffee shop is downstairs. In the evening we had a glass of wine on the balcony. Highly recommended! We’ll definitely come again! Thank you

 612. Wonderful place! Clean, comfortable, quiet, good location – near the center and good public transport connections to the main stations . Big apartment, ideal for family with children or two couples. Nice and friendly host, easy check-in/check-out! Thank you!

 613. Clean and stylish. New, modern, cozy facilities. Parking is a great plus for those who travel by car. It was a pleasant and quiet place. Good value for money.

 614. Everything was perfect.The apartment was very nice, clear,near to city centrer.Have a reserved parking place in the same building.

 615. Perfect appartement, very friendly owner. Ten minutes walk to the old town city center. Very safe parking. Supermarket with bakery in the same building.

 616. situat chiar in centrul Bratislavei, camera curata mic dejun foarte bun liniste

 617. The room was FAB. newly decorated, modern, spacious and spotless clean. Big windows, lots of light. 5 min walk to the old town and 5 min walk to a shopping street. Perfect.

 618. Location is convinient. There is an option for booking a parking spot.

 619. Poziție centrală , aproape de obiectivele turistice, foarte curat.

 620. Amplasat ultra central, confortabil si spațios, in apropiere de magazine si stații de transport ,aproape de toate obiectivele turistice , micul dejun foarte bun😀

 621. The location was perfect – 5 minutes away from the old town and very close to everything. It is described that the accommodation isn’t in the same place as the reception and the cafe where the breakfast is so I expected to have to walk 2-3 minutes but it is literally in the next door entrance so you can go to breakfast even in your flip flops. The room was very clean and tidy, we spent there 2 nights. There is also very good WiFi in the room.

 622. Personal antipatic. Camera la comun. Preț mare comparabil cu alte locații care oferă cameră individuală și mic dejun la acest preț.

 623. The room in two-room segment, with small bathroom, toilet and kitchen corner with fridge, basic but clean and comfortable. In room 2 beds, night-tables, table shelf and wardrobe but still a lot of place. Quiet area, close to bus stop, good price.

 624. Bed was comfy but there was no breakfast since we went there on holidays

 625. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 626. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 627. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 628. Mi a placut mult faptul ca este extraordinar de aproape de Gara principala din Bratislava. La doar 5 minute de mers pe jos. Curat, cladire noua, renovata, personal sociabil. Posibilitatea de a lasa bagajele dupa check out intr o camera. Raport calitate-pret, super ok. Chiar recomand daca calatoriti cu trenul.

 629. Walking distance from main railway station. Clean room, very friendly and helpful staffs. Privacy curtains and power sockets on each bed. Kitchen with refrigerator and cooking facilities available. Free tea & coffee available.

 630. Clean and modern. Lovely with curtains for privacy! Big lockers under beds!

 631. Location, building and apartment by itself, private parking space in the garage

 632. Very good apartment, excellent location, friendly and helpful hostess. Apart from a couple minor shortcomings (like 2 towels for 3 guests) everything was OK!

 633. Great apartment with a fantastiv view. Iris was the best host, met us at the airport, told us about Bratislava and things to do and see. the apartment was spacious and clean. The price was reasonable.

 634. This apartment is arranges in a really impressive way. It’s 5 minutes walk from the old town. Although it’s a studio it seems much bigger in reality than on the photos.

 635. The apartment was very clean and cosy, just like in the photos. Great localisation, close to everything. I really could stay there more than just a few days. The contact with the owner without any problems, I didn’t have to wait long for the answers and all instructions were very precise. I enjoyed being there. If only I could I would give 11/10 ♥️

 636. It is very conveniently located, close to everything within walking distance!nice view!!!The bathroom was exceptionally well cleaned!

 637. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 638. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 639. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 640. amplasat aproape de centru,mic dejun bun,curatenie,personal serviabil

 641. La câteva minute de mers de centrul vechi al orasului. Personal serviabil, politicos și în sprijinul clienților. Atmosfera liniștită, boema chiar. Un mic dejun din partea casei destul de satios

 642. Un hostel linistit, in spatele hostelului este castelul celebru din Bratislava.

 643. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 644. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 645. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 646. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 647. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 648. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 649. Chiar în centrul orașului, aproape de principalele obiective de vizitat. Am fost împreună cu băiatul și camera a fost mare și cu priveliște frumoasa.

 650. Amplasament central, parcare subterana cu plata, mic de jun bun.

 651. Camera pozitonata pe latura fara tramvai, am cerut asta catre hotel si s-a rezolvat, parcarea subterana, pozitia apropiata de centrul istoric.

 652. Personalul foarte, foarte amabil, comunicarea excelenta, hotel foarte curat, camere foarte curate si confortabile, mic dejun excelent. Posibilitatea de a bea o cafea buna si a fuma la barul hotelului.

 653. Mi-a plăcut aproape totul. E curat, spaţios, modern, iar micul dejun e deosebit de bogat şi de variat.

 654. Locație excelentă pentru a vizita Bratislava; aproape de toate obiectivele turistice importante. Mic dejun bun și variat, pentru toate gusturile. Personal amabil

 655. Location, building and apartment by itself, private parking space in the garage

 656. Very good apartment, excellent location, friendly and helpful hostess. Apart from a couple minor shortcomings (like 2 towels for 3 guests) everything was OK!

 657. Great apartment with a fantastiv view. Iris was the best host, met us at the airport, told us about Bratislava and things to do and see. the apartment was spacious and clean. The price was reasonable.

 658. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 659. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 660. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 661. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 662. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 663. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 664. amplasat aproape de centru,mic dejun bun,curatenie,personal serviabil

 665. La câteva minute de mers de centrul vechi al orasului. Personal serviabil, politicos și în sprijinul clienților. Atmosfera liniștită, boema chiar. Un mic dejun din partea casei destul de satios

 666. Un hostel linistit, in spatele hostelului este castelul celebru din Bratislava.

 667. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 668. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 669. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 670. Locatie excelenta. La 5 minute de Centrul Istoric din Bratislava, la poalele Castelului Hrad.

 671. Chiar în centrul orașului, aproape de principalele obiective de vizitat. Am fost împreună cu băiatul și camera a fost mare și cu priveliște frumoasa.

 672. Amplasament central, parcare subterana cu plata, mic de jun bun.

 673. Personalul foarte, foarte amabil, comunicarea excelenta, hotel foarte curat, camere foarte curate si confortabile, mic dejun excelent. Posibilitatea de a bea o cafea buna si a fuma la barul hotelului.

 674. Mi-a plăcut aproape totul. E curat, spaţios, modern, iar micul dejun e deosebit de bogat şi de variat.

 675. Locație excelentă pentru a vizita Bratislava; aproape de toate obiectivele turistice importante. Mic dejun bun și variat, pentru toate gusturile. Personal amabil

 676. Good location. Our host was very helpful. Comfortable and well equipped apartment.

 677. Great communication with the host and the room was ready on time.

 678. The hosts were great! The apartment was fitted out to a very high standard

 679. The apartment was very well appointed. It was very stylish inside and the extras in the kitchen made it easy to stay here. There was a supermarket nearby and the apartment was walking distance from everything we wanted to see. It was also very quiet at night, and a fan was provided, which helped keep the room cool. The access to a washing line outside was wonderful – we were able to do a load of washing and get it dry. Thank you for a wonderful stay – I recommend to everyone!

 680. The host was very careful. Location of the appartment is perfect.

 681. The apartment had everything we needed and was in a great location. It was really easy to walk into the old town. The free parking on the street opposite was also great.

 682. amplasat aproape de centru,mic dejun bun,curatenie,personal serviabil

 683. La câteva minute de mers de centrul vechi al orasului. Personal serviabil, politicos și în sprijinul clienților. Atmosfera liniștită, boema chiar. Un mic dejun din partea casei destul de satios

 684. Un hostel linistit, in spatele hostelului este castelul celebru din Bratislava.

 685. Totul! Un hotel care merita din plin cele 4 stele!

 686. Hoteluri a fost peste așteptări. Camera mare, spațioasă. Baie mare, curata și dotata cu de toate. Relativ aproape de centru.

 687. Camerele spatioase, curatenia, micul dejun, atmosfera, garajul mare. A fost ok din toate punctele de vedere. Recomand.

 688. Location, building and apartment by itself, private parking space in the garage

 689. Very good apartment, excellent location, friendly and helpful hostess. Apart from a couple minor shortcomings (like 2 towels for 3 guests) everything was OK!

 690. Great apartment with a fantastiv view. Iris was the best host, met us at the airport, told us about Bratislava and things to do and see. the apartment was spacious and clean. The price was reasonable.

 691. Locatie excelenta. La 5 minute de Centrul Istoric din Bratislava, la poalele Castelului Hrad.

 692. Chiar în centrul orașului, aproape de principalele obiective de vizitat. Am fost împreună cu băiatul și camera a fost mare și cu priveliște frumoasa.

 693. Amplasament central, parcare subterana cu plata, mic de jun bun.

 694. Stylish hotel in a good location. I particularly enjoyed the tango evening!

 695. + service + awesome breakfast + great location + nice room and comfortable bed

 696. location is good, breakfast was good with good selection of food that I believe satisfy most people.

 697. Locatia, personalul, micul dejun excelent, percare.

 698. Personalul foarte, foarte amabil, comunicarea excelenta, hotel foarte curat, camere foarte curate si confortabile, mic dejun excelent. Posibilitatea de a bea o cafea buna si a fuma la barul hotelului.

 699. Mi-a plăcut aproape totul. E curat, spaţios, modern, iar micul dejun e deosebit de bogat şi de variat.

 700. Totul! Un hotel care merita din plin cele 4 stele!

 701. Hoteluri a fost peste așteptări. Camera mare, spațioasă. Baie mare, curata și dotata cu de toate. Relativ aproape de centru.

 702. Camerele spatioase, curatenia, micul dejun, atmosfera, garajul mare. A fost ok din toate punctele de vedere. Recomand.

 703. amplasat aproape de centru,mic dejun bun,curatenie,personal serviabil

 704. La câteva minute de mers de centrul vechi al orasului. Personal serviabil, politicos și în sprijinul clienților. Atmosfera liniștită, boema chiar. Un mic dejun din partea casei destul de satios

 705. Un hostel linistit, in spatele hostelului este castelul celebru din Bratislava.

 706. Location, building and apartment by itself, private parking space in the garage

 707. Very good apartment, excellent location, friendly and helpful hostess. Apart from a couple minor shortcomings (like 2 towels for 3 guests) everything was OK!

 708. Great apartment with a fantastiv view. Iris was the best host, met us at the airport, told us about Bratislava and things to do and see. the apartment was spacious and clean. The price was reasonable.

 709. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 710. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 711. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 712. Poziționarea hoteluri fata de centru. Micul dejun.

 713. Locatie foarte buna, omleta si clatitele de la micul dejun. Camerele ok dar multe nu au o vedere placuta inca sunt foarte linistite

 714. Amenajarea, calitatea, micul dejun, curatenia, pozitionarea in oras,

 715. Locatie ultracentrala, spatioasa, curata, mobilata si dotata corect.

 716. The location is perfect in the centre of old town, plenty of bars and restaurants on your doorstep – excellent value for money. Feels secure. Overall the apartment is great. The kitchen is very well equipped and the bed is comfortable. Huge place, plenty of space.

 717. The apartament location is perfect. Impossible to find a better location if you want to visit Bratislava. I recommend the apartament for a family trip.

 718. Atenție nu au parcare ! In parcare care oferă găsiți mașina lovită ! Se fac ca nu știu nimic ! Hotel Hat kein parkplatz und auf der strasse finden sie ihr auto beschadigt ! Nicht ZU empfehlen

 719. Pat foarte confortabil, cameră spatioas, mic dejun diversificat, personal prompt.

 720. The hotel has an interesting design and the services are high-quality. Also, the staff is nice and helpful. The location isn’t that central, but 20 minutes away from the center, by foot. Also, the hotel and room look good, but the fact that the bathroom is open and doesn’t have a a door is an issue because all the steam after taking a shower spreads and creates humidity.

 721. Mic dejun foarte bogat. Locatia hotelului nu este tocmai centrala, dar se afla intr-o zona relativ linistita, avand o legatura destul de buna cu centrul vechi (autobuzul 50). Hotelul are o parcare cu plata chiar in fata, care are mereu locuri disponibile, dar este putin cam scumpa. Din fericire se poate parca gratuit pe strazile adiacente hotelului, dar oferta de locuri libere nu este la fel de mare.

 722. Mic dejun variat, curatenie, personalul foarte atent cu clientii.Parcare sigura,conditii bune.

 723. Chiar dacă am ajuns cu 1 oră mai devreme față de ora check-in ei mi-au oferit camera. Totul a fost conform descrierii hotelului iar pozele reale, balconul este perfect pentru fumători și priveliștea asupra orașului, baia foarte pedantă, patul mare și confortabil, televizor Samsung de generație nouă 81 cm. Climatizarea a funcționat perfect. Micul dejun super bun și variat. Personalul atent cu clienții.

 724. the location is great and the apartment is really comfortable. fantastic view!

 725. Location, building and apartment by itself, private parking space in the garage

 726. Very good apartment, excellent location, friendly and helpful hostess. Apart from a couple minor shortcomings (like 2 towels for 3 guests) everything was OK!

 727. Location was perfect near the center. Room and hotel was renovated all in white and super clean.

 728. Great location, a few minutes walk from the coach point, and directly in the centre of everything. The room was small but perfectly clean and had everything I needed. Very good value for money!

 729. Great location, friendly staff and contemporary interiors, bathroom was nice as well.

 730. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 731. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 732. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 733. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 734. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 735. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 736. Main attractions are in walking distance around 15-25 minutes. The apartment is clean, tidy and organized. The water temperature of shower is good. The service of host provided is excellent. She responded to our enquiries very fast and solved our problem very quick. I highly recommend anyone who want to visit Bratislava to book this apartment.

 737. The apartment is very conveniently located, it’s very close to the old town by foot, close to public transport stops, shops. The apartment is very clean and comfortable, there is everything twhat you may need. The hostess is very friendly, always answer your questions and recommend where to go out and how to get there. Just come and enjoy!

 738. Great location! All of the attractions are in a walking distance. The apartment is beautifully decorated with a lot of retro details, which make it a very cosy atmosphere.

 739. Locatie excelenta. La 5 minute de Centrul Istoric din Bratislava, la poalele Castelului Hrad.

 740. Chiar în centrul orașului, aproape de principalele obiective de vizitat. Am fost împreună cu băiatul și camera a fost mare și cu priveliște frumoasa.

 741. Amplasament central, parcare subterana cu plata, mic de jun bun.

 742. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 743. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 744. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 745. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 746. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 747. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 748. the location is great and the apartment is really comfortable. fantastic view!

 749. Location, building and apartment by itself, private parking space in the garage

 750. Very good apartment, excellent location, friendly and helpful hostess. Apart from a couple minor shortcomings (like 2 towels for 3 guests) everything was OK!

 751. Personal foarte amabil, camerele curate. Hotelul e situat chiar in imediata apropiere de centrul vechi si toate obiectivele turistice.

 752. Location was perfect near the center. Room and hotel was renovated all in white and super clean.

 753. Great location, a few minutes walk from the coach point, and directly in the centre of everything. The room was small but perfectly clean and had everything I needed. Very good value for money!

 754. Locatie excelenta. La 5 minute de Centrul Istoric din Bratislava, la poalele Castelului Hrad.

 755. Chiar în centrul orașului, aproape de principalele obiective de vizitat. Am fost împreună cu băiatul și camera a fost mare și cu priveliște frumoasa.

 756. Amplasament central, parcare subterana cu plata, mic de jun bun.

 757. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 758. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 759. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 760. Poziționarea hoteluri fata de centru. Micul dejun.

 761. Locatie foarte buna, omleta si clatitele de la micul dejun. Camerele ok dar multe nu au o vedere placuta inca sunt foarte linistite

 762. Amenajarea, calitatea, micul dejun, curatenia, pozitionarea in oras,

 763. Gym, sauna and pool is very nice. Staff is great. We loved staying at your hotel and will come again in future!

 764. I enjoyed the general ambiance created by staff and building structure, the swimming was perfect I enjoyed at least one swim each day and you could lounge by the pool with a drink. The breakfast although slightly expensive was great with all possible combinations available.

 765. Stylish hotel in a good location. I particularly enjoyed the tango evening!

 766. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 767. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 768. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 769. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 770. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 771. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 772. Amplasare Ok fata de autostrada si mijloace de transport pentru a vizita orasul.

 773. Nu am mâncat. Recepționerii tineri şi binevoitori.

 774. Patul a fost foarte confortabil, lenjeria si prosoapele foarte curate, apa fierbinte, presiune la dus. Amabilitatea personalului, posibilitatea parcarii gratuite.

 775. A fost dezastrual!Nu aveam incotro,si am ramas acolo!

 776. Personal amabil După ora 12, {ora pana la cât se servea micul dejun} , produsele ramase rămâneau disponibile pt consumul clienților gratuit-cafea ceai, mâncare… – nu s-au zgârcit la căldură – aproape de centru – 25 min mers pe jos pana la castel

 777. Paturile si personalul sunt ok. Locatia este potrivita.. 15-20 minute de mers pe jos.

 778. Mi a placut mult faptul ca este extraordinar de aproape de Gara principala din Bratislava. La doar 5 minute de mers pe jos. Curat, cladire noua, renovata, personal sociabil. Posibilitatea de a lasa bagajele dupa check out intr o camera. Raport calitate-pret, super ok. Chiar recomand daca calatoriti cu trenul.

 779. nice friendly hostel,and a special mention for marek and viltare really pleasant and helpful.

 780. It was a great experience, hostel well located not too far from downtown. Comfortable and clean

 781. Personal foarte amabil, camerele curate. Hotelul e situat chiar in imediata apropiere de centrul vechi si toate obiectivele turistice.

 782. A great find, behind more expensive hotels. Beautiful room, fresh and clean.

 783. The room is comfortable and clean, the bed is big and comfortable, there is also a teapot in the room, which is very convenient

 784. Locatia, personalul, micul dejun excelent, percare.

 785. Personalul foarte, foarte amabil, comunicarea excelenta, hotel foarte curat, camere foarte curate si confortabile, mic dejun excelent. Posibilitatea de a bea o cafea buna si a fuma la barul hotelului.

 786. Mi-a plăcut aproape totul. E curat, spaţios, modern, iar micul dejun e deosebit de bogat şi de variat.

 787. Aproape de centru, doua stații de autobuz sau 5e cu taxi. Mic dejun satisfăcător, 8euro. Parcare inclusă gratuită.

 788. Am fost cazat în aripă nouă totul era nou nouț. Mic dejun bun.

 789. Amplasarea in apropiere de autostrada si de centru

 790. Poziționarea hoteluri fata de centru. Micul dejun.

 791. Locatie foarte buna, omleta si clatitele de la micul dejun. Camerele ok dar multe nu au o vedere placuta inca sunt foarte linistite

 792. Amenajarea, calitatea, micul dejun, curatenia, pozitionarea in oras,

 793. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 794. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 795. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 796. The staff were friendly and welcoming. The rooms were clean and comfortable. Breakfast was great.

 797. Gym, sauna and pool is very nice. Staff is great. We loved staying at your hotel and will come again in future!

 798. I enjoyed the general ambiance created by staff and building structure, the swimming was perfect I enjoyed at least one swim each day and you could lounge by the pool with a drink. The breakfast although slightly expensive was great with all possible combinations available.

 799. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 800. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 801. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 802. un hostel foarte ok! raport pret-calitate excelent

 803. Amplasarea proprietății aproape de obiectivele turistice.

 804. Era curat și părea locul nou renovat.locatia are lift

 805. Locatie ultracentrala, spatioasa, curata, mobilata si dotata corect.

 806. The accommodation is very central, all sightseeing, bars, restaurants, shops are right near it. The apartment is big, clean and has all required staff like glasses, plates…. Very nice host who told the main things and was very polite. Huge comfortable bed, nice clean bathroom. Very easy access to apartment.

 807. Superb location. Accommodation was comfortable, clean and very spacious.

 808. The apartment is a 15-minute walk from the center, the walk is pleasant and it is also close to transport. The area is calm and very safe. Tha host Boris is very helpuful.

 809. The owner was very friendly, offered to pick us up from the train station (for €15), which we did because we arrived quite late at night. The apartment itself is very nice, plenty of space and well furnished, and only a short walk from the city’s old town.

 810. Market really close. About 25 minute walk to the old town.

 811. Totul! Un hotel care merita din plin cele 4 stele!

 812. Hoteluri a fost peste așteptări. Camera mare, spațioasă. Baie mare, curata și dotata cu de toate. Relativ aproape de centru.

 813. Camerele spatioase, curatenia, micul dejun, atmosfera, garajul mare. A fost ok din toate punctele de vedere. Recomand.

 814. Poziționarea hoteluri fata de centru. Micul dejun.

 815. Locatie foarte buna, omleta si clatitele de la micul dejun. Camerele ok dar multe nu au o vedere placuta inca sunt foarte linistite

 816. Amenajarea, calitatea, micul dejun, curatenia, pozitionarea in oras,

 817. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 818. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 819. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 820. Amplasare Ok fata de autostrada si mijloace de transport pentru a vizita orasul.

 821. Clean and comfortable room, friendly staff and easy check/check out process. The building was also in a great location, next to a large supermarket in a quiet area but very close to the old town and other sights with public transport.

 822. new renoved > clean, nice closed parking fast WiFi

 823. Personal amabil După ora 12, {ora pana la cât se servea micul dejun} , produsele ramase rămâneau disponibile pt consumul clienților gratuit-cafea ceai, mâncare… – nu s-au zgârcit la căldură – aproape de centru – 25 min mers pe jos pana la castel

 824. The location was not bad, there were plenty of buses and trams to bring you to the centre in just a few minutes, otherwise you could walk no more than 15-20 minutes. They have 24hours front desk, which is great and the structure was not bad. Basic but functional.

 825. We had a separated room with my partner and we can definitely recommend the accommodation. The room was not to big, not to small. Everything was clean, the staff was nice, kind and helpful. I have never been before in a hostel but I would choose this one for the next time as well! We met with some new friends in the hostel!

 826. Locatia, personalul, micul dejun excelent, percare.

 827. Personalul foarte, foarte amabil, comunicarea excelenta, hotel foarte curat, camere foarte curate si confortabile, mic dejun excelent. Posibilitatea de a bea o cafea buna si a fuma la barul hotelului.

 828. Mi-a plăcut aproape totul. E curat, spaţios, modern, iar micul dejun e deosebit de bogat şi de variat.

 829. Poziționarea hoteluri fata de centru. Micul dejun.

 830. Locatie foarte buna, omleta si clatitele de la micul dejun. Camerele ok dar multe nu au o vedere placuta inca sunt foarte linistite

 831. Amenajarea, calitatea, micul dejun, curatenia, pozitionarea in oras,

 832. Locatie excelenta. La 5 minute de Centrul Istoric din Bratislava, la poalele Castelului Hrad.

 833. Chiar în centrul orașului, aproape de principalele obiective de vizitat. Am fost împreună cu băiatul și camera a fost mare și cu priveliște frumoasa.

 834. Amplasament central, parcare subterana cu plata, mic de jun bun.

 835. Apartamentul foarte spațios. Gazda ne-a cerut banii înainte de a ne arăta apartamentul, ceea ce mi se pare neprofesionist. Îi rog sa aibă mai multa grija la detalii . Asternuturile a trebuit sa le punem singuri pe pat…. asa o fi regula casei?Lipsa unui săpun ,showergel si sampon la pretul cerut, mi se pare cam lipsit de implicare. Televizorul nu se putea programa, meniul tv fiind in limba turcă si nu puteam chema gazda pentru un lucru atât de minor…nu ne-am uitat la tv si gata.In rest, totul ok.

 836. Apartament generos ca și dimensiuni, camera de zi foarte mare, mobilier nou in întregul apartament, Mai puțin in dormitor. Bucătărie utilată cu tot ce este necesar, acces facil și rapid(3-4 minute) la mijloacele de transport in comun (tramvai).

 837. Amplasamentul foarte aproape de mijloacele de transport terase restaurante supermarket.

 838. Aproape de centru, doua stații de autobuz sau 5e cu taxi. Mic dejun satisfăcător, 8euro. Parcare inclusă gratuită.

 839. Am fost cazat în aripă nouă totul era nou nouț. Mic dejun bun.

 840. Amplasarea in apropiere de autostrada si de centru

 841. A fost foarte frumos si curat…caldura suficienta 🙂

 842. Aproape de centru, doua stații de autobuz sau 5e cu taxi. Mic dejun satisfăcător, 8euro. Parcare inclusă gratuită.

 843. Am fost cazat în aripă nouă totul era nou nouț. Mic dejun bun.

 844. Personal amabil După ora 12, {ora pana la cât se servea micul dejun} , produsele ramase rămâneau disponibile pt consumul clienților gratuit-cafea ceai, mâncare… – nu s-au zgârcit la căldură – aproape de centru – 25 min mers pe jos pana la castel

 845. The location was not bad, there were plenty of buses and trams to bring you to the centre in just a few minutes, otherwise you could walk no more than 15-20 minutes. They have 24hours front desk, which is great and the structure was not bad. Basic but functional.

 846. We had a separated room with my partner and we can definitely recommend the accommodation. The room was not to big, not to small. Everything was clean, the staff was nice, kind and helpful. I have never been before in a hostel but I would choose this one for the next time as well! We met with some new friends in the hostel!

 847. the location is great and the apartment is really comfortable. fantastic view!

 848. Location, building and apartment by itself, private parking space in the garage

 849. Very good apartment, excellent location, friendly and helpful hostess. Apart from a couple minor shortcomings (like 2 towels for 3 guests) everything was OK!

 850. Poziționarea hoteluri fata de centru. Micul dejun.

 851. Locatie foarte buna, omleta si clatitele de la micul dejun. Camerele ok dar multe nu au o vedere placuta inca sunt foarte linistite

 852. Amenajarea, calitatea, micul dejun, curatenia, pozitionarea in oras,

 853. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 854. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 855. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 856. Personal foarte amabil, camerele curate. Hotelul e situat chiar in imediata apropiere de centrul vechi si toate obiectivele turistice.

 857. Everything! The beds are incredibly comfortable. The receptionists were all of them super nice. Located in a quiet place of the city is close to everything you need to visit in Bratislava. Totally recommend.

 858. Great location, close to city center, very clean room, swift check-in process, option to exit the property without going all the way through the reception.

 859. Amplasare Ok fata de autostrada si mijloace de transport pentru a vizita orasul.

 860. Clean and comfortable room, friendly staff and easy check/check out process. The building was also in a great location, next to a large supermarket in a quiet area but very close to the old town and other sights with public transport.

 861. new renoved > clean, nice closed parking fast WiFi

 862. Spotlessly clean. Location was perfect for my needs ( ice hockey world cup) . Requested early check in 7a.m. which was made available.

 863. Hotel was new, well equipped, clean. Place was quite and near to the city center.

 864. Čisté a novozrekonštruované izby, ochotný personál a dobrá poloha

 865. Aproape de centru ( 15 minute de mers pe jos), micul dejun bogat, cafeaua buna.

 866. Curat. Se ajunge usor in centru, daca-ti place mersul pe jos. Mic dejun bun.

 867. Paturi confortabile, camera spatioasa, curatenie, personal amabil .

 868. the location is great and the apartment is really comfortable. fantastic view!

 869. Location, building and apartment by itself, private parking space in the garage

 870. Very good apartment, excellent location, friendly and helpful hostess. Apart from a couple minor shortcomings (like 2 towels for 3 guests) everything was OK!

 871. Main attractions are in walking distance around 15-25 minutes. The apartment is clean, tidy and organized. The water temperature of shower is good. The service of host provided is excellent. She responded to our enquiries very fast and solved our problem very quick. I highly recommend anyone who want to visit Bratislava to book this apartment.

 872. The apartment is very conveniently located, it’s very close to the old town by foot, close to public transport stops, shops. The apartment is very clean and comfortable, there is everything twhat you may need. The hostess is very friendly, always answer your questions and recommend where to go out and how to get there. Just come and enjoy!

 873. Great location! All of the attractions are in a walking distance. The apartment is beautifully decorated with a lot of retro details, which make it a very cosy atmosphere.

 874. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 875. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 876. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 877. Personal foarte amabil, camerele curate. Hotelul e situat chiar in imediata apropiere de centrul vechi si toate obiectivele turistice.

 878. Everything! The beds are incredibly comfortable. The receptionists were all of them super nice. Located in a quiet place of the city is close to everything you need to visit in Bratislava. Totally recommend.

 879. Great location, close to city center, very clean room, swift check-in process, option to exit the property without going all the way through the reception.

 880. The staff were friendly and welcoming. The rooms were clean and comfortable. Breakfast was great.

 881. Gym, sauna and pool is very nice. Staff is great. We loved staying at your hotel and will come again in future!

 882. I enjoyed the general ambiance created by staff and building structure, the swimming was perfect I enjoyed at least one swim each day and you could lounge by the pool with a drink. The breakfast although slightly expensive was great with all possible combinations available.

 883. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 884. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 885. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 886. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 887. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 888. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 889. un hostel foarte ok! raport pret-calitate excelent

 890. Amplasarea proprietății aproape de obiectivele turistice.

 891. Era curat și părea locul nou renovat.locatia are lift

 892. the location is great and the apartment is really comfortable. fantastic view!

 893. Location, building and apartment by itself, private parking space in the garage

 894. Very good apartment, excellent location, friendly and helpful hostess. Apart from a couple minor shortcomings (like 2 towels for 3 guests) everything was OK!

 895. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 896. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 897. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 898. Personal foarte amabil, camerele curate. Hotelul e situat chiar in imediata apropiere de centrul vechi si toate obiectivele turistice.

 899. Everything! The beds are incredibly comfortable. The receptionists were all of them super nice. Located in a quiet place of the city is close to everything you need to visit in Bratislava. Totally recommend.

 900. Great location, close to city center, very clean room, swift check-in process, option to exit the property without going all the way through the reception.

 901. Spotlessly clean. Location was perfect for my needs ( ice hockey world cup) . Requested early check in 7a.m. which was made available.

 902. Hotel was new, well equipped, clean. Place was quite and near to the city center.

 903. Čisté a novozrekonštruované izby, ochotný personál a dobrá poloha

 904. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 905. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 906. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 907. The staff were friendly and welcoming. The rooms were clean and comfortable. Breakfast was great.

 908. Gym, sauna and pool is very nice. Staff is great. We loved staying at your hotel and will come again in future!

 909. I enjoyed the general ambiance created by staff and building structure, the swimming was perfect I enjoyed at least one swim each day and you could lounge by the pool with a drink. The breakfast although slightly expensive was great with all possible combinations available.

 910. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 911. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 912. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 913. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 914. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 915. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 916. A fost foarte frumos si curat…caldura suficienta 🙂

 917. Aproape de centru, doua stații de autobuz sau 5e cu taxi. Mic dejun satisfăcător, 8euro. Parcare inclusă gratuită.

 918. Am fost cazat în aripă nouă totul era nou nouț. Mic dejun bun.

 919. Locatia, personalul, micul dejun excelent, percare.

 920. Personalul foarte, foarte amabil, comunicarea excelenta, hotel foarte curat, camere foarte curate si confortabile, mic dejun excelent. Posibilitatea de a bea o cafea buna si a fuma la barul hotelului.

 921. Mi-a plăcut aproape totul. E curat, spaţios, modern, iar micul dejun e deosebit de bogat şi de variat.

 922. Micul dejun a fost foarte, foarte bun în timpul săptămânii, dar o idee mai puțin reușit în zilele de sâmbătă și duminică. Locația este excelentă!

 923. Aproape de centru ( 15 minute de mers pe jos), micul dejun bogat, cafeaua buna.

 924. Curat. Se ajunge usor in centru, daca-ti place mersul pe jos. Mic dejun bun.

 925. Hotelul este situat foarte aproape de toate obiectele turistice. Hotelul este curat ,mancarea de la restaurantul hotelului gustoasă .wi-fi ok.

 926. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 927. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 928. Primire atenta din partea angajatului de serviciu in seara sosiri. Ne a dat cheia, ca sa urce copiii, apoi a luat actele si mi-a dat telecomanda de la locul de parcare. A zis sa parcam iar pana atunci el completeaza actele de check-in. Ne-a recomandat ce putem vedea la acea ora , noi ajungand pe la 21:30.

 929. Poziția pensiunii e foarte bună, camerele foarte mari.

 930. Localizare: super aproape de centru, langa obiectivele turistice importante Mic dejun: bogat cu multiple optiuni Parcare: ok, merita luata. Petit Pension este foarte aproape de centru si un loc pe strada este mai greu de gasit si contra cost. Camera spatioasa, pat mare confortabil Baie spatioasa cu cabina de dus

 931. Locație grozavă, confort maxim, curățenie excepțională.

 932. Absolut totul. Nimic de reproșat. Vreau să revin cât mai curând.

 933. Ne-am fi dorit pat extralarge, dar în rest totul a fost minunat!

 934. un hostel foarte ok! raport pret-calitate excelent

 935. Amplasarea proprietății aproape de obiectivele turistice.

 936. Era curat și părea locul nou renovat.locatia are lift

 937. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 938. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 939. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 940. A fost foarte frumos si curat…caldura suficienta 🙂

 941. Aproape de centru, doua stații de autobuz sau 5e cu taxi. Mic dejun satisfăcător, 8euro. Parcare inclusă gratuită.

 942. Am fost cazat în aripă nouă totul era nou nouț. Mic dejun bun.

 943. Locatia, personalul, micul dejun excelent, percare.

 944. Personalul foarte, foarte amabil, comunicarea excelenta, hotel foarte curat, camere foarte curate si confortabile, mic dejun excelent. Posibilitatea de a bea o cafea buna si a fuma la barul hotelului.

 945. Mi-a plăcut aproape totul. E curat, spaţios, modern, iar micul dejun e deosebit de bogat şi de variat.

 946. Situat la 5 minute de mers pe jos de piata principala din vechiul oras . Camera extram de curata . Mic dejun foarte bun. Personal zimbitor si extrem de amabil. Loc de parcare in fata hotelului la un cost suplimentar. Isi merita banii.

 947. Micul dejun a fost foarte, foarte bun în timpul săptămânii, dar o idee mai puțin reușit în zilele de sâmbătă și duminică. Locația este excelentă!

 948. Aproape de centru ( 15 minute de mers pe jos), micul dejun bogat, cafeaua buna.

 949. Pat confortabil, baia curata, linistit, ventilator

 950. Pentru o cameră la mansardă, condițiile au fost foarte bune

 951. The bed was really comfy, room was warm and provided a kettle.

 952. un hostel foarte ok! raport pret-calitate excelent

 953. Amplasarea proprietății aproape de obiectivele turistice.

 954. Era curat și părea locul nou renovat.locatia are lift

 955. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, baia uriasa, caldura in camera reglabila, paturile cu saltele foarte relaxante, asternuturi usoare si calduroase. Micul dejun foarte variat pentru absolut toate gusturile, cafeaua exceptionala. Am stat la etajul 5, o panorama superba a orasului. Curatenie, oameni frumosi si prietenosi. Incercati si-mi veti da dreptate.

 956. Mic dejun foarte bogat. Locatia hotelului nu este tocmai centrala, dar se afla intr-o zona relativ linistita, avand o legatura destul de buna cu centrul vechi (autobuzul 50). Hotelul are o parcare cu plata chiar in fata, care are mereu locuri disponibile, dar este putin cam scumpa. Din fericire se poate parca gratuit pe strazile adiacente hotelului, dar oferta de locuri libere nu este la fel de mare.

 957. Mic dejun variat, curatenie, personalul foarte atent cu clientii.Parcare sigura,conditii bune.

 958. Posibilitatea parcării maşinii în subsolul hotelulului şi accesul extrem de facil spre cameră direct din parcare ! Hotelul îşi justifică stelele datorită curățeniei , poziției convenabile față de centrul istoric al BRATISLAVEI şi break-fast – ului bogat şi variat !

 959. locatia destul de buna,mic dejun bun,merita vizitarea

 960. Este foarte curat. Micul dejun exceptional. Personalul cunoaște bine limba engleză.

 961. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 962. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 963. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 964. Locație bună, parcare contracost in fata hotelului. Ne-a plăcut ca televizorul avea Netflix!😀. Recomand!

 965. Situat la 5 minute de mers pe jos de piata principala din vechiul oras . Camera extram de curata . Mic dejun foarte bun. Personal zimbitor si extrem de amabil. Loc de parcare in fata hotelului la un cost suplimentar. Isi merita banii.

 966. Micul dejun a fost foarte, foarte bun în timpul săptămânii, dar o idee mai puțin reușit în zilele de sâmbătă și duminică. Locația este excelentă!

 967. Personal foarte amabil, camerele curate. Hotelul e situat chiar in imediata apropiere de centrul vechi si toate obiectivele turistice.

 968. Really nice people, the location couldn’t be better and the beds were one of the most comfortable ever

 969. Nice hotel in good place close to center and with very cheap taxi connection to main rail station. Nice and fully equipped room for short stay. In comparison with other totally overpriced hotels in Bratislava great place!!

 970. Locatia, personalul, micul dejun excelent, percare.

 971. Personalul foarte, foarte amabil, comunicarea excelenta, hotel foarte curat, camere foarte curate si confortabile, mic dejun excelent. Posibilitatea de a bea o cafea buna si a fuma la barul hotelului.

 972. Mi-a plăcut aproape totul. E curat, spaţios, modern, iar micul dejun e deosebit de bogat şi de variat.

 973. A fost foarte frumos si curat…caldura suficienta 🙂

 974. Aproape de centru, doua stații de autobuz sau 5e cu taxi. Mic dejun satisfăcător, 8euro. Parcare inclusă gratuită.

 975. Am fost cazat în aripă nouă totul era nou nouț. Mic dejun bun.

 976. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 977. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 978. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 979. Locatie excelenta. La 5 minute de Centrul Istoric din Bratislava, la poalele Castelului Hrad.

 980. Chiar în centrul orașului, aproape de principalele obiective de vizitat. Am fost împreună cu băiatul și camera a fost mare și cu priveliște frumoasa.

 981. Amplasament central, parcare subterana cu plata, mic de jun bun.

 982. Amplasament excelent, la 10 minute pe jos de orasul vechi. Clădire nouă, cu parcare subterană pazită, apartament spațios, mobilat modern.

 983. Cam departe. Acuma a fost vara si nu a plouat. Dar ma intre ce faci iarna cand trebuie sa te deplasezi de la hotel sa iei micul dejun la 5 minute de mers pe jos

 984. Confortabil,amplasament foarte bun,parcare,personal drăguț,dotări excelente.

 985. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 986. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 987. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 988. Personal foarte amabil, camerele curate. Hotelul e situat chiar in imediata apropiere de centrul vechi si toate obiectivele turistice.

 989. Great place to stay in a brilliant location, as it is very close to the Christmas markets. Nice and clean and very comfortable bed! Would definitely recommend it.

 990. Simple but comfortable and clean. Good location in centre. Great value. Friendly staff let me check in early.

 991. Locatie foarte buna, mic dejun consistent si bogat, curatenie, liniste, foarte cald, camera foarte spatioasa, recomand.

 992. Locație bună, parcare contracost in fata hotelului. Ne-a plăcut ca televizorul avea Netflix!😀. Recomand!

 993. Situat la 5 minute de mers pe jos de piata principala din vechiul oras . Camera extram de curata . Mic dejun foarte bun. Personal zimbitor si extrem de amabil. Loc de parcare in fata hotelului la un cost suplimentar. Isi merita banii.

 994. A fost foarte frumos si curat…caldura suficienta 🙂

 995. Aproape de centru, doua stații de autobuz sau 5e cu taxi. Mic dejun satisfăcător, 8euro. Parcare inclusă gratuită.

 996. Am fost cazat în aripă nouă totul era nou nouț. Mic dejun bun.

 997. Locatia, personalul, micul dejun excelent, percare.

 998. Personalul foarte, foarte amabil, comunicarea excelenta, hotel foarte curat, camere foarte curate si confortabile, mic dejun excelent. Posibilitatea de a bea o cafea buna si a fuma la barul hotelului.

 999. Mi-a plăcut aproape totul. E curat, spaţios, modern, iar micul dejun e deosebit de bogat şi de variat.

 1000. fantastic location.very easy to reach either on foot or by public transport.spotless clean. very friendly staff. breakfast was ok. exactly as advertised ” like a hotel”overall a very nice experience.highly recommended

 1001. Amazing! Hostel well located, close to sights. Friendly and attentive staff. Clean and organized rooms with good beds. Clean bathroom with hairdryer available. Very good breakfast. Recommended

 1002. Its basicly like a hotel. Everything clean, hostel is on a position close to everything… I can recommend it to everyone.

 1003. Locatie excelenta. La 5 minute de Centrul Istoric din Bratislava, la poalele Castelului Hrad.

 1004. Chiar în centrul orașului, aproape de principalele obiective de vizitat. Am fost împreună cu băiatul și camera a fost mare și cu priveliște frumoasa.

 1005. Amplasament central, parcare subterana cu plata, mic de jun bun.

 1006. Amplasament excelent, la 10 minute pe jos de orasul vechi. Clădire nouă, cu parcare subterană pazită, apartament spațios, mobilat modern.

 1007. Cam departe. Acuma a fost vara si nu a plouat. Dar ma intre ce faci iarna cand trebuie sa te deplasezi de la hotel sa iei micul dejun la 5 minute de mers pe jos

 1008. Confortabil,amplasament foarte bun,parcare,personal drăguț,dotări excelente.

 1009. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 1010. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 1011. Mi-a plăcut amplasarea proprietații, la distanța de mers pe jos de Dunăre, centrul vechi și castel. A fost plăcut sa luam micul dejun pe terasa, in aer liber. Locație curată și personal amabil.

 1012. Locatie foarte buna, mic dejun consistent si bogat, curatenie, liniste, foarte cald, camera foarte spatioasa, recomand.

 1013. Locație bună, parcare contracost in fata hotelului. Ne-a plăcut ca televizorul avea Netflix!😀. Recomand!

 1014. Situat la 5 minute de mers pe jos de piata principala din vechiul oras . Camera extram de curata . Mic dejun foarte bun. Personal zimbitor si extrem de amabil. Loc de parcare in fata hotelului la un cost suplimentar. Isi merita banii.

 1015. Locatia, personalul, micul dejun excelent, percare.

 1016. Personalul foarte, foarte amabil, comunicarea excelenta, hotel foarte curat, camere foarte curate si confortabile, mic dejun excelent. Posibilitatea de a bea o cafea buna si a fuma la barul hotelului.

 1017. Mi-a plăcut aproape totul. E curat, spaţios, modern, iar micul dejun e deosebit de bogat şi de variat.

 1018. Personal foarte amabil, camerele curate. Hotelul e situat chiar in imediata apropiere de centrul vechi si toate obiectivele turistice.

 1019. Perfect quality to price, wonderful location, friendly staff, clean and quiet.

 1020. If you go to Bratislava, I strongly recommend to stay at Blue Bell. Location is perfect to visit touristic places, very close to everything. Rooms are clean and breakfast is amazing.

 1021. Everything from the room to the breakfast :)) One of the best hostels I have everything stayed in!

 1022. Location, bed, room, bathroom – all was excellent. Didnt manage to take breakfast as had to leave too early

 1023. A very friendly place, confortable, safety, clean, with good breakfast and good location in the city.

 1024. un hostel foarte ok! raport pret-calitate excelent

 1025. Amplasarea proprietății aproape de obiectivele turistice.

 1026. Era curat și părea locul nou renovat.locatia are lift

 1027. Primire atenta din partea angajatului de serviciu in seara sosiri. Ne a dat cheia, ca sa urce copiii, apoi a luat actele si mi-a dat telecomanda de la locul de parcare. A zis sa parcam iar pana atunci el completeaza actele de check-in. Ne-a recomandat ce putem vedea la acea ora , noi ajungand pe la 21:30.

 1028. Poziția pensiunii e foarte bună, camerele foarte mari.

 1029. Localizare: super aproape de centru, langa obiectivele turistice importante Mic dejun: bogat cu multiple optiuni Parcare: ok, merita luata. Petit Pension este foarte aproape de centru si un loc pe strada este mai greu de gasit si contra cost. Camera spatioasa, pat mare confortabil Baie spatioasa cu cabina de dus

 1030. A fost foarte frumos si curat…caldura suficienta 🙂

 1031. Aproape de centru, doua stații de autobuz sau 5e cu taxi. Mic dejun satisfăcător, 8euro. Parcare inclusă gratuită.

 1032. Am fost cazat în aripă nouă totul era nou nouț. Mic dejun bun.

 1033. Accesibilitatea. Atmosfera prietenoasa. Personalul tanar. Dotarile din spatiile comune. Organizarea simpla. Primirea prietenoasa. Parcarea situata aproape. Usor de gasit in zona.

 1034. all was clean and tidy,simple but good price just for having good night sleep,staff was nice

 1035. Nice hostel with spacious rooms. Toilets are clean as well.

 1036. Poziția foarte bună. Aproape de centrul istoric al orașului, de Mall și de restaurante cu specific slovac. Personalul foarte drăguț și comunicativ. Merita sa innoptati aici.

 1037. Locafia perfecta, camera confortabila, mic dejun foarte ok. Parcare la intrare, foarte convenabil – cu rezervare in prealabil. De asemenea, personal foarte amabil.

 1038. Locatie foarte buna, mic dejun consistent si bogat, curatenie, liniste, foarte cald, camera foarte spatioasa, recomand.

 1039. Totul – pozitia , personalul , curatenia , mancarea excelenta si la restaurant si la mic dejun , parcarea .

 1040. Locatia, personalul, micul dejun excelent, percare.

 1041. Personalul foarte, foarte amabil, comunicarea excelenta, hotel foarte curat, camere foarte curate si confortabile, mic dejun excelent. Posibilitatea de a bea o cafea buna si a fuma la barul hotelului.

 1042. Suntem clienți foarte mulțumiți și fideli. Ca de obicei, totul a fost la superlativ. Perioada de început de an a fost mai aglomerată decât de obicei, dar au făcut față cu brio. Bravo !

 1043. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 1044. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 1045. Personal foarte amabil, camerele curate. Hotelul e situat chiar in imediata apropiere de centrul vechi si toate obiectivele turistice.

 1046. The female staff at the check-in was nice and helpful. Very welcoming. The B&B is in a convenient location. Surrounded by lots of embassies and short walk to the centre. Worth the money. New, modern and clean.

 1047. The room was spacious, the bed comfortable and the location super central. The staff was friendly and helpful.

 1048. Locatia este foarte aproape de centrul istoric, apartamentul este foarte curat, paturile si pernele confortabile . Vom reveni .

 1049. Apartamentul era foarte spatios si luminos, amenajat in stil minimalist, modern si confortabil, mi-a placut inclusiv bucataria care-ti permite sa prepari/sa pastrezi in casa gustari pe care sa le servesti in afara orelor de masa.

 1050. Locație excelenta, super curat, paturi confortabile, personal amabil. Recomand.

 1051. Primire atenta din partea angajatului de serviciu in seara sosiri. Ne a dat cheia, ca sa urce copiii, apoi a luat actele si mi-a dat telecomanda de la locul de parcare. A zis sa parcam iar pana atunci el completeaza actele de check-in. Ne-a recomandat ce putem vedea la acea ora , noi ajungand pe la 21:30.

 1052. Poziția pensiunii e foarte bună, camerele foarte mari.

 1053. Localizare: super aproape de centru, langa obiectivele turistice importante Mic dejun: bogat cu multiple optiuni Parcare: ok, merita luata. Petit Pension este foarte aproape de centru si un loc pe strada este mai greu de gasit si contra cost. Camera spatioasa, pat mare confortabil Baie spatioasa cu cabina de dus

 1054. Este curat si se iese foarte repede pe autostrada; personal amabil, totul a fost ok

 1055. A fost foarte frumos si curat…caldura suficienta 🙂

 1056. Aproape de centru, doua stații de autobuz sau 5e cu taxi. Mic dejun satisfăcător, 8euro. Parcare inclusă gratuită.

 1057. Totul a fost foarte bine. Păcat ca orașul nu este la înălțime.

 1058. Poziția foarte bună. Aproape de centrul istoric al orașului, de Mall și de restaurante cu specific slovac. Personalul foarte drăguț și comunicativ. Merita sa innoptati aici.

 1059. Locafia perfecta, camera confortabila, mic dejun foarte ok. Parcare la intrare, foarte convenabil – cu rezervare in prealabil. De asemenea, personal foarte amabil.

 1060. Totul – pozitia , personalul , curatenia , mancarea excelenta si la restaurant si la mic dejun , parcarea .

 1061. Locatia, personalul, micul dejun excelent, percare.

 1062. Personalul foarte, foarte amabil, comunicarea excelenta, hotel foarte curat, camere foarte curate si confortabile, mic dejun excelent. Posibilitatea de a bea o cafea buna si a fuma la barul hotelului.

 1063. Locatia este foarte aproape de centrul istoric, apartamentul este foarte curat, paturile si pernele confortabile . Vom reveni .

 1064. Apartamentul era foarte spatios si luminos, amenajat in stil minimalist, modern si confortabil, mi-a placut inclusiv bucataria care-ti permite sa prepari/sa pastrezi in casa gustari pe care sa le servesti in afara orelor de masa.

 1065. Locație excelenta, super curat, paturi confortabile, personal amabil. Recomand.

 1066. Primire atenta din partea angajatului de serviciu in seara sosiri. Ne a dat cheia, ca sa urce copiii, apoi a luat actele si mi-a dat telecomanda de la locul de parcare. A zis sa parcam iar pana atunci el completeaza actele de check-in. Ne-a recomandat ce putem vedea la acea ora , noi ajungand pe la 21:30.

 1067. Poziția pensiunii e foarte bună, camerele foarte mari.

 1068. Localizare: super aproape de centru, langa obiectivele turistice importante Mic dejun: bogat cu multiple optiuni Parcare: ok, merita luata. Petit Pension este foarte aproape de centru si un loc pe strada este mai greu de gasit si contra cost. Camera spatioasa, pat mare confortabil Baie spatioasa cu cabina de dus

 1069. Suntem clienți foarte mulțumiți și fideli. Ca de obicei, totul a fost la superlativ. Perioada de început de an a fost mai aglomerată decât de obicei, dar au făcut față cu brio. Bravo !

 1070. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 1071. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 1072. Locație grozavă, confort maxim, curățenie excepțională.

 1073. Absolut totul. Nimic de reproșat. Vreau să revin cât mai curând.

 1074. Ne-am fi dorit pat extralarge, dar în rest totul a fost minunat!

 1075. Poziționat central, foarte aproape de centrul vechi. Este situat pe o stradă liniștită.

 1076. Personal foarte amabil, camerele curate. Hotelul e situat chiar in imediata apropiere de centrul vechi si toate obiectivele turistice.

 1077. Very clean and comfortable hotel appartment, located in the center of Bratislava. Been there twice.

 1078. Zona linistita, foarte aproape de granița cu Austria, parcare subterană, curat

 1079. Este curat si se iese foarte repede pe autostrada; personal amabil, totul a fost ok

 1080. A fost foarte frumos si curat…caldura suficienta 🙂

 1081. Primire atenta din partea angajatului de serviciu in seara sosiri. Ne a dat cheia, ca sa urce copiii, apoi a luat actele si mi-a dat telecomanda de la locul de parcare. A zis sa parcam iar pana atunci el completeaza actele de check-in. Ne-a recomandat ce putem vedea la acea ora , noi ajungand pe la 21:30.

 1082. Poziția pensiunii e foarte bună, camerele foarte mari.

 1083. Localizare: super aproape de centru, langa obiectivele turistice importante Mic dejun: bogat cu multiple optiuni Parcare: ok, merita luata. Petit Pension este foarte aproape de centru si un loc pe strada este mai greu de gasit si contra cost. Camera spatioasa, pat mare confortabil Baie spatioasa cu cabina de dus

 1084. Aspectul interior al hotelului, camera moderna si amenajata cu gust, curatenia, baia foarte frumoasa si cu geam care iti permitea aerisirea, existenta unui feon si a unei cani electrice (cani + plicuri de zahar si cappuccino), balconul foarte mare si frumos amenajat, aproape de centru, se asigura parcare intr-un garaj privat la 200 m de hotel, dar e contra-cost si trebuie sa-ti faci rezervare

 1085. Hotelul este situat foarte aproape de toate obiectele turistice. Hotelul este curat ,mancarea de la restaurantul hotelului gustoasă .wi-fi ok.

 1086. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 1087. Zona linistita, foarte aproape de granița cu Austria, parcare subterană, curat

 1088. Este curat si se iese foarte repede pe autostrada; personal amabil, totul a fost ok

 1089. A fost foarte frumos si curat…caldura suficienta 🙂

 1090. Posibilitatea parcării maşinii în subsolul hotelulului şi accesul extrem de facil spre cameră direct din parcare ! Hotelul îşi justifică stelele datorită curățeniei , poziției convenabile față de centrul istoric al BRATISLAVEI şi break-fast – ului bogat şi variat !

 1091. locatia destul de buna,mic dejun bun,merita vizitarea

 1092. Este foarte curat. Micul dejun exceptional. Personalul cunoaște bine limba engleză.

 1093. Pozitia foarte buna,camera curata,baia la fel curata,mic dejun bun servit in cafeneaua de langa pensiune.Se ajunge usor in centrul vechi si aproape la toate obiectivele.

 1094. Poziționarea foarte bună, micul dejun bogat, camera spatioasa.

 1095. Curatenia exemplara, confortul paturilor, aproape de centru.

 1096. Locația, facilitățile, confortul, amabilitatea gazdelor, parcare excepțională, totul

 1097. Very close to old town, clean and new confortable apartment with garage. We had great time and we can recomanded it.

 1098. The location was great – in the heart of the city. There was a huge underground parking which we were able to use for the whole day after the check-out. The apartment was very clean and had everything necessary.

 1099. Locatia excelenta pentru sejur.Camerele mari si curate,mobilier nuanta de vechi dar confortabil,baia aranjata cu gust,micul dejun variat si bun!Recomand cu drag!

 1100. Confort exceptional.mic dejun generos.personalul hotelului foarte amabil.

 1101. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, baia uriasa, caldura in camera reglabila, paturile cu saltele foarte relaxante, asternuturi usoare si calduroase. Micul dejun foarte variat pentru absolut toate gusturile, cafeaua exceptionala. Am stat la etajul 5, o panorama superba a orasului. Curatenie, oameni frumosi si prietenosi. Incercati si-mi veti da dreptate.

 1102. Totul! Locatie excelenta, curatenie impecabila, mancare diversificata, hotel boutique

 1103. Locatia ideala . Liniste . Confort . Mic dejun variat . Personal amabil .

 1104. Aproape de centrul orașului, mic dejun excelent, cameră super!

 1105. Locatia excelenta pentru sejur.Camerele mari si curate,mobilier nuanta de vechi dar confortabil,baia aranjata cu gust,micul dejun variat si bun!Recomand cu drag!

 1106. Confort exceptional.mic dejun generos.personalul hotelului foarte amabil.

 1107. Totul a fost perfect. Camera spatioasa, baia uriasa, caldura in camera reglabila, paturile cu saltele foarte relaxante, asternuturi usoare si calduroase. Micul dejun foarte variat pentru absolut toate gusturile, cafeaua exceptionala. Am stat la etajul 5, o panorama superba a orasului. Curatenie, oameni frumosi si prietenosi. Incercati si-mi veti da dreptate.

 1108. Tot ! Curățenie , și personal foarte drăguț ! Lux !

 1109. Hotelul isi mentine standardul; atmosfera este la fel de relaxanta;

 1110. Camera,personalul si pozitionarea aproape de centru! Cu siguranta revenim! Multumim Loft Bratislava

 1111. Suntem clienți foarte mulțumiți și fideli. Ca de obicei, totul a fost la superlativ. Perioada de început de an a fost mai aglomerată decât de obicei, dar au făcut față cu brio. Bravo !

 1112. un hotel raport calitate-preț foarte bun ținând cont că este foarte aproape de centrul vechi al orașului.

 1113. Mi-a plăcut că patul avea lumini interesante și că pe fereastră se putea vedea UFO.

 1114. Totul! Locatie excelenta, curatenie impecabila, mancare diversificata, hotel boutique

 1115. Locatia ideala . Liniste . Confort . Mic dejun variat . Personal amabil .

 1116. Aproape de centrul orașului, mic dejun excelent, cameră super!

 1117. Mic dejun bogat, locatie buna, in apropiere de centrul vechi al orasului.

 1118. Totul a fost foarte bine. Păcat ca orașul nu este la înălțime.

 1119. Poziția foarte bună. Aproape de centrul istoric al orașului, de Mall și de restaurante cu specific slovac. Personalul foarte drăguț și comunicativ. Merita sa innoptati aici.

 1120. Locatia e noua, ofera facilitati de cafea si preparare mic dejun, fara costuri, e chiar in centru, magazin Lidl la 20 m, parcare cu plata si pazita vis a vis, 20e/24 h, liniste si confort.

 1121. Foarte curat, mobilat modern, inclusiv chicineta cu absolut tot ce este necesar intr-o bucatarie. Foarte central, zona pietonala a orasului (centrul istoric) incepe chiar peste drum de locatie. Cafea din partea casei, din camera de relaxare/loc de luat masa. Nu exista optiune pentru mic dejun, insa acesta se poate servi chiar la parterul cladirii, in incita Yeme Supermarket, ce ofera variante excelente. Ne-a placut foarte mult ce am servit acolo. Exista si un Lidl, la doi pasi. Locatia ofera si optiuni pentru parcare, evident contra cost. Se poate parca si pe strada, insa doar in locurile ce nu sunt rezervate sau marcate cu X. Locurile de pe strada se platesc pentru intervalul orar 8:00-18:00, in afara acestui interval parcarea este gratuita, la fel in weekend.

 1122. Curat,spatios si patul extrem de comod Apartamentu in regim hotelier indeplineste toate criteriile pot sa spun ca 32 de euro a fost o nimica toata la luxul e famtastic de suprimzator sa gasesti in bratislava atat de ieftin si atat de luxos!bucatarie propie cu toata cele nevesare pot zice ca am dormit si la Hostel la acelasi pret si era groaznic ‘! Aici mi au fost depasite asteptarile

 1123. Tot sejurul a fost perfect. Nu ne-a lipsit nimic, personalul a fost foarte amabil, camera aleasa (premium cu terasa) ne-a depasit asteptarile (curatenia a fost impecabila). A fost o experienta placuta, cu siguranta vom reveni.

 1124. Totul a fost la superlativ! Camera mare, spațioasă, patul foarte confortabil, fier de călcat disponibil in camera, aparat nespresso in camera, fierbător, tot ce este nevoie, garajul păzit, incalzit, micul dejun FABULOS!!! Un hotel la care cu drag ne vom întoarce! Multumim!!! 😘❤️👍

 1125. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.