Cazare ieftina Bratislava

De multe ori ne uitam dupa cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia

★★★★ Hotel Tatra

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Old town studio Dunajska

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

CIDI APARTMENT IIHF - 3 TOWERS

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Urban Residence Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★★ Sheraton Bratislava Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Viktor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Elisabeth Old Town

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Agata si Ionela Coandă din Jelna, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Agata si Ionela Coandă din Jelna, jud. Bistrita-NasaudCazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia pentru 5 persoane)

 • Eva si Vera Coteanu din Liviu Rebreanu, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Eva si Vera Coteanu din Liviu Rebreanu, jud. Bistrita-NasaudCazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia pentru 5 persoane)

 • Daiana si Luana Sârbu din Malureni, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Daiana si Luana Sârbu din Malureni, jud. GalatiCazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia pentru 5 persoane)

 • Cantemir si Paraschiva Rațiu din Brebu, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia!

  (Cantemir si Paraschiva Rațiu din Brebu, jud. BuzauCazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia pentru 5 persoane)

 • Ina si Bogdana Poroineanu din Turt Bai, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Ina si Bogdana Poroineanu din Turt Bai, jud. Satu MareCazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia pentru 5 persoane)

 • Ovidiu si Hortensia Bercu din Moieciu de Sus, jud. Brasov recomanda unul dintre locurile de cazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia.

  (Ovidiu si Hortensia Bercu din Moieciu de Sus, jud. BrasovCazare in Bratislava, Bratislavský kraj, Slovacia pentru 5 persoane)

 1. Absolut totul. Nimic de reproșat. Vreau să revin cât mai curând.

 2. Ne-am fi dorit pat extralarge, dar în rest totul a fost minunat!

 3. Amplasarea este buna, micul dejun foarte bun, peste medie, camerele foarte curat.

 4. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 5. Friendly staff had our room ready early. Made good use of an excellent gym, pool and sauna. Breakfast is better than people give it credit for on Booking and TripAdvisor… the hot stuff isn’t amazing but the general spread for breads, cereals, meats, cheeses and pastries is fantastic.

 6. Lovely hotel on the river and near the castle. Lovely clean spacious rooms.

 7. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 8. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 9. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 10. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 11. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 12. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 13. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 14. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 15. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 16. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 17. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 18. Closeness pubs and restaurants where staff is friendly 😯

 19. Everything was great. The staff is extraordinary polite and cooperative. Perfect location. The rooms are comfortable, clean and equipped with everything you need. The manager Ivan responsible for room servise did his job very well . He was careful and kept everything under control during our stay. We will come back for sure.

 20. Beds very super comfy and top floor wellness spot on.

 21. Room was very spacious, saunas were great, really comfy beds.

 22. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 23. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 24. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 25. A fost bine.Camera curată, mic dejun ok.Am lăsat masina in fața hotelului, adică în stradă nu in parcarea lui ( 12 euro de plata ).Cei de la recepție au zis ca nu e nici o problemă! Așa a fost.Recomand

 26. Camera mare, mic dejun foarte bun, personal cunoscător de limba engleza. Amabil

 27. Relativ aproape de centru. Micul dejun bogat. Camere confortabile, curatenie. Mâncarea restaurantului buna si la preț accesibil.

 28. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 29. Staff was very helpful, Breakfast service was delicious and a wide variety of food, room cleanliness was very good, Superb location too!

 30. Friendly stuff, great location, clean and comfortable

 31. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 32. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 33. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 34. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 35. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 36. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 37. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 38. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 39. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 40. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 41. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 42. Closeness pubs and restaurants where staff is friendly 😯

 43. Everything was great. The staff is extraordinary polite and cooperative. Perfect location. The rooms are comfortable, clean and equipped with everything you need. The manager Ivan responsible for room servise did his job very well . He was careful and kept everything under control during our stay. We will come back for sure.

 44. Beds very super comfy and top floor wellness spot on.

 45. Room was very spacious, saunas were great, really comfy beds.

 46. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 47. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 48. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 49. un hostel foarte ok! raport pret-calitate excelent

 50. Amplasarea proprietății aproape de obiectivele turistice.

 51. Era curat și părea locul nou renovat.locatia are lift

 52. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 53. The room is really spacious and comfortable. About the cleanliness, surely, I have nothing to complain. The location of the hotel itself is very strategic, right in front of the bus stop and river, not so far from the castle and old town. Also, around the hotel we can find many restaurants.

 54. Everything about this hotel was outstanding! The gym and sauna facilities were fantastic and the location is amazing! I would definitely return

 55. Good location from city center. Amazing view from the 25th floor. Very modern apartment with nice kitchen (some tea for guests would be great) Little balcony that must be perfect in summer.

 56. Beautiful view, great location, new apartment, easy to pick up keys and awesome price for what you get. Would stay again!

 57. You can shop groceries down stairs and also very close from the big shopping centre. Walkable distance from the old town about 15 to 20min. Nice view from the apartment and spacious.

 58. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 59. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 60. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 61. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 62. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 63. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 64. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 65. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 66. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 67. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 68. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 69. Very clean room, friendly staff, and good breakfast

 70. Everything was great. The staff is extraordinary polite and cooperative. Perfect location. The rooms are comfortable, clean and equipped with everything you need. The manager Ivan responsible for room servise did his job very well . He was careful and kept everything under control during our stay. We will come back for sure.

 71. Beds very super comfy and top floor wellness spot on.

 72. Room was very spacious, saunas were great, really comfy beds.

 73. Liniște , paturi confortabile ,lenjeria curată ,parcare .

 74. Foarte Curat . Imobil nou construit . Parcare gratis

 75. La o primă privire, totul a fost în regulă în cameră.

 76. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 77. Location, cleanliness and a very varied breakfast. But the best of all is still location

 78. The room is really spacious and comfortable. About the cleanliness, surely, I have nothing to complain. The location of the hotel itself is very strategic, right in front of the bus stop and river, not so far from the castle and old town. Also, around the hotel we can find many restaurants.

 79. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 80. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 81. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 82. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 83. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 84. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 85. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 86. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 87. Very clean room, friendly staff, and good breakfast

 88. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 89. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 90. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 91. Everything was great. The staff is extraordinary polite and cooperative. Perfect location. The rooms are comfortable, clean and equipped with everything you need. The manager Ivan responsible for room servise did his job very well . He was careful and kept everything under control during our stay. We will come back for sure.

 92. Beds very super comfy and top floor wellness spot on.

 93. Room was very spacious, saunas were great, really comfy beds.

 94. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 95. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 96. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 97. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 98. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 99. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 100. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 101. General look of the hotel, clean, good breakfast, location good for sleeping over.

 102. Location, cleanliness and a very varied breakfast. But the best of all is still location

 103. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 104. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 105. Very clean room, friendly staff, and good breakfast

 106. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 107. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 108. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 109. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 110. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 111. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 112. Liniște , paturi confortabile ,lenjeria curată ,parcare .

 113. Foarte Curat . Imobil nou construit . Parcare gratis

 114. La o primă privire, totul a fost în regulă în cameră.

 115. Everything was great. The staff is extraordinary polite and cooperative. Perfect location. The rooms are comfortable, clean and equipped with everything you need. The manager Ivan responsible for room servise did his job very well . He was careful and kept everything under control during our stay. We will come back for sure.

 116. Beds very super comfy and top floor wellness spot on.

 117. Room was very spacious, saunas were great, really comfy beds.

 118. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 119. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 120. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 121. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 122. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 123. Locatie perfecta, in chiar centrul Bratislavei si langa orasul vechi, parcare la hotel (contra plata), mic dejun bogat. E hotel cu traditie de aproape o suta de ani. Lipseste aerul conditionat, din fericire nu am avut nevoie.

 124. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 125. Breakfast is TOP! Early check in, late check out, great view and the best location.

 126. Bedroom comfortable quiet room spa small but very nice

 127. The host was really great, very nice, helpful, and everything was ready by the time we arrived to the apartment. She gave us a lot of information about the city attractions.

 128. The hosts were very positive and helpful. At the apartment, there is all you can need for a comfortable stay. The hosts have left a bottle of water and a bottle of wine in the fridge, which was a cute addition to the overall experience. The location is perfect – very close to the city center, on a foot walking distance. I will highly recommend the place and would stay there again.

 129. Everything was perfect! I recommend the Apartment!

 130. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 131. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 132. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 133. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 134. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 135. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 136. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 137. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 138. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 139. Liniște , paturi confortabile ,lenjeria curată ,parcare .

 140. Foarte Curat . Imobil nou construit . Parcare gratis

 141. La o primă privire, totul a fost în regulă în cameră.

 142. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 143. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 144. Very clean room, friendly staff, and good breakfast

 145. Atenție nu au parcare ! In parcare care oferă găsiți mașina lovită ! Se fac ca nu știu nimic ! Hotel Hat kein parkplatz und auf der strasse finden sie ihr auto beschadigt ! Nicht ZU empfehlen

 146. Pat foarte confortabil, cameră spatioas, mic dejun diversificat, personal prompt.

 147. A fost frumos. Super locatia. Destul de aproape de centru. Am mers 15 minute pe jos pana in centrul vechi. Hotelul de 4*.

 148. The apartment is located in a nice old building in the center. Perfectly equipped with everything we needed. Besides, they have a great music collection on CDs, of different genres for any taste.

 149. They are very nice people, very kind and flexible, specially for my check-in and check-out, they were supper helpful, and also they were always available to respond me. The situation of Room is very good, very close to city center, and the best connection to all places, The Room was very Clean and comfortable and every things was perfect.

 150. I liked the cleanness of the place. How organized it is. It has everything to make your staying wonderful

 151. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 152. Lovely room with a very comfy bed, the breakfast was fantastic. Great location and minutes away from the centre. I will definitely book again👍

 153. Friendly service, great breakfast, gym and location.

 154. The hotel is in a good location, near many restaurants and the promenade, the rooms are clean, the bed is good. I always stay here

 155. Room service was good, spa was relaxing and location was pretty central

 156. Sona and the lobby bar staff are excellent in professional attitude service and delivery. They moved the rating to good. The location is excellent tho they need to te establish the indoor link to the shopping mall. In winter the need to go outside and thus dress for weather is inhelpful.

 157. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 158. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 159. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 160. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 161. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 162. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 163. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 164. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 165. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 166. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 167. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 168. Locatie perfecta, in chiar centrul Bratislavei si langa orasul vechi, parcare la hotel (contra plata), mic dejun bogat. E hotel cu traditie de aproape o suta de ani. Lipseste aerul conditionat, din fericire nu am avut nevoie.

 169. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 170. The loation was excellent close to the river and the old town. The food was very good and the wifi worked perfectly

 171. Excellent hotel with great facilities in a fantastic location

 172. The hotel is in a good location, near many restaurants and the promenade, the rooms are clean, the bed is good. I always stay here

 173. Room service was good, spa was relaxing and location was pretty central

 174. Sona and the lobby bar staff are excellent in professional attitude service and delivery. They moved the rating to good. The location is excellent tho they need to te establish the indoor link to the shopping mall. In winter the need to go outside and thus dress for weather is inhelpful.

 175. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 176. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 177. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 178. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 179. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 180. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 181. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 182. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 183. Fernwehmädchen martie 24, 2019 at 4:46 am

  New rooms with a beautiful bathroom. The breakfast was quite good. The hotel is very close to the old town.

 184. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 185. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 186. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 187. Extraordinar garajul subteran, parcarea…..așa da….. mașina în deplină siguranță…….la noi nu se poate

 188. Parcarea subterana generoasa ca spatiu cu acces doar cu cartela camerei.

 189. Liniște , paturi confortabile ,lenjeria curată ,parcare .

 190. un hostel foarte ok! raport pret-calitate excelent

 191. Amplasarea proprietății aproape de obiectivele turistice.

 192. Era curat și părea locul nou renovat.locatia are lift

 193. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 194. Can’t speak to highly of this hotel..food cleanliness staff location all excellent

 195. Clean modern hotel with excellent gym/pool/spa area. Close to everything. Kettle; n room. Separate toilet. Nice comfortable bed with lovely pillows.

 196. It is close to the main train station. Location is quiet. Everything is clean. Small kitchen has everything you need. The balcony is very nice.

 197. Nice host, great location, walking distance to the center, close to transport, very beautiful place, perfect for a short stay.

 198. Great apartment. It’s very clean and comfortable. Owners were very pleasant. Especially thanks for the croissants, water and crackers. We had everything we needed.

 199. The hotel is in a good location, near many restaurants and the promenade, the rooms are clean, the bed is good. I always stay here

 200. Room service was good, spa was relaxing and location was pretty central

 201. Sona and the lobby bar staff are excellent in professional attitude service and delivery. They moved the rating to good. The location is excellent tho they need to te establish the indoor link to the shopping mall. In winter the need to go outside and thus dress for weather is inhelpful.

 202. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 203. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 204. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 205. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 206. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 207. Lovely light modern room and bathroom, all appeared new. Comfy beds and we had all facilities, kettle, hair dryer etc.

 208. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 209. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 210. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 211. Extraordinar garajul subteran, parcarea…..așa da….. mașina în deplină siguranță…….la noi nu se poate

 212. Parcarea subterana generoasa ca spatiu cu acces doar cu cartela camerei.

 213. Liniște , paturi confortabile ,lenjeria curată ,parcare .

 214. Extraordinar garajul subteran, parcarea…..așa da….. mașina în deplină siguranță…….la noi nu se poate

 215. Parcarea subterana generoasa ca spatiu cu acces doar cu cartela camerei.

 216. Liniște , paturi confortabile ,lenjeria curată ,parcare .

 217. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 218. Can’t speak to highly of this hotel..food cleanliness staff location all excellent

 219. Clean modern hotel with excellent gym/pool/spa area. Close to everything. Kettle; n room. Separate toilet. Nice comfortable bed with lovely pillows.

 220. The apartment is located in a nice old building in the center. Perfectly equipped with everything we needed. Besides, they have a great music collection on CDs, of different genres for any taste.

 221. They are very nice people, very kind and flexible, specially for my check-in and check-out, they were supper helpful, and also they were always available to respond me. The situation of Room is very good, very close to city center, and the best connection to all places, The Room was very Clean and comfortable and every things was perfect.

 222. I liked the cleanness of the place. How organized it is. It has everything to make your staying wonderful

 223. The hotel is in a good location, near many restaurants and the promenade, the rooms are clean, the bed is good. I always stay here

 224. Room service was good, spa was relaxing and location was pretty central

 225. Sona and the lobby bar staff are excellent in professional attitude service and delivery. They moved the rating to good. The location is excellent tho they need to te establish the indoor link to the shopping mall. In winter the need to go outside and thus dress for weather is inhelpful.

 226. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 227. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 228. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 229. Totul ne-a placut : micul dejun foarte bun, patul confortabil, personalul amabil.

 230. Personal amabil și atent la cerintele clientului, cameră confortabila cu o terasa senzaționala unde vremea de afara permitând se poate lua micul dejun sau savura un drink cu o privește superba asupra centrului Bratislavei .

 231. Amplasare in centru.Camera curată.Mic dejun fff bun.

 232. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 233. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 234. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 235. Apartament încălzit, foarte curat, bine utilat. Clădirea se afla în centrul vechi al orașului și foarte aproape de Dunare. Se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice centrale.

 236. Are un stil foarte frumos si este amenajata cu gust.

 237. Asezarea in zona centrala veche a orasului Bratislava!

 238. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 239. This was my second trip to Bratislave and I also stayed in this hotel last month. The staff are excellent as is the location.

 240. Excellent. Meals first class, but unfortunately I am only an English speaker, so it would be a nice touch if there was an English version. Location great, but I was a little surprised at the noise of night revellers after midnight considering it was a Monday night. Very nice piano!

 241. Everything was great. The staff is extraordinary polite and cooperative. Perfect location. The rooms are comfortable, clean and equipped with everything you need. The manager Ivan responsible for room servise did his job very well . He was careful and kept everything under control during our stay. We will come back for sure.

 242. Beds very super comfy and top floor wellness spot on.

 243. Room was very spacious, saunas were great, really comfy beds.

 244. The hotel is in a good location, near many restaurants and the promenade, the rooms are clean, the bed is good. I always stay here

 245. Room service was good, spa was relaxing and location was pretty central

 246. Sona and the lobby bar staff are excellent in professional attitude service and delivery. They moved the rating to good. The location is excellent tho they need to te establish the indoor link to the shopping mall. In winter the need to go outside and thus dress for weather is inhelpful.

 247. Micul dejun care a fost un rasfat; Decorul camerelor; Atmosfera din restaurant; Mini bar gratuit

 248. un sejur excelent. hotel de patru stele. merita pe deplin. conditii de clasa inalta, curatenie, civilizat, personal profesionist. mic dejun fabulos. la parter-fabrica de bere…se poate sta seara pana tarziu..pe terasa. hotelul aproape de centru-aprox 500m pana in zona istorica

 249. parcare excelenta,camera deosebita,personal amabil,mic dejun deosebit,bogat si diversificat

 250. Priveliste foarte frumoasa.Personalul foarte amabil.Confort, facilitati foarte bune.Mancare foarte buna.

 251. Serviciile si micul dejun – exceptionale. SPA – optiuni diversificate. Locatia – la doi pasi de Most SNP / Centru / Castel.

 252. Great location with great view Comfortable hotel. Good breakfast, great Thai massage

 253. Aproape de centrul orașului, mic dejun excelent, cameră super!

 254. Patul foarte confortabil. Camera foarte curata si frumoasa. Terasa de vara de la etajul 2 superba. Micul dejun diversificat, proaspat, delicios. Cu de toate pentru toti.

 255. Personal amabil, micul dejun diversificat, foarte aproape de centru.

 256. Poziționarea hoteluri fata de centru. Micul dejun.

 257. Locatie foarte buna, omleta si clatitele de la micul dejun. Camerele ok dar multe nu au o vedere placuta inca sunt foarte linistite

 258. Amenajarea, calitatea, micul dejun, curatenia, pozitionarea in oras,

 259. Everthing is perfect, nice staff and amazing breakfast , I’m very glad to be your guest , guys, it’s no doubtful to have me return again, thanks to the gentleman who send the postcards for me, wish all of you good luck!

 260. Cookies and fruits in corriors just like free bonus for guests 😛

 261. Luxurious design of the Wilson Deluxe Junior room. Tasty cookies in the hall corridor and quality wine in the room bar.

 262. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 263. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 264. Locatie perfecta, in chiar centrul Bratislavei si langa orasul vechi, parcare la hotel (contra plata), mic dejun bogat. E hotel cu traditie de aproape o suta de ani. Lipseste aerul conditionat, din fericire nu am avut nevoie.

 265. Apartament mare spatios si in centru, destul de aproape de castel sau Zoo aproximativ 10 min cu masina!!

 266. Apartamentul foarte spatios, cu doua bai mari si una de servici. Locatia este foarte buna, exact in centrul vechi, aproape de magazine, alimentara, si de obiective turistice.

 267. Flat was in a great location very central.Flat was very nice spacious and clean.Our host was very nice and always a msg away to see how we are.Would definitely recommend it to others.

 268. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 269. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 270. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 271. Clean and cozy apartment. Very friendly host who gave valuable info about the city, transport and restaurants 😃

 272. Very nice apartment. Convenient for getting to the airport – there is a direct bus from the airport that only takes 15/20 minutes. Also convenient for the city centre and train station – cheap public transport only takes 10/15 minutes or it takes around 25/30 minutes to walk. Apartment is very comfortable and cosy. Very friendly hosts – great welcome and extremely helpful.

 273. 10/10 for everything! Our host showed us great kindness which we appreciated very much… Immaculately clean, warm and comfortable, with everything required for a longer stay. Close to an excellent public transport system.

 274. Very comfortable room, good value for money, good WiFi and plentiful private parking. Nice lobby area with decent food. Convenient place to stay near major highways on the outskirts of Bratislava.

 275. Lots of secure parking. Fantastic WiFi. Very friendly staff. Good breakfast with great coffee. Nice beer selection in bar. Close to Avion Shopping and Bratislava airport but a bit too far if you wanted to visit the centre of Bratislava. Good access to motorway.

 276. – the room was nice – bed was comfortable – the receptionist man was really friendly, nice

 277. Really nice, clean, modern accomodation, helpfull owner, good location.

 278. Excellent reception. Wonderful atmosphere. Clean to the teeth. It’s basically a modern home away from home. You simply can’t be disappointed if you are an addict to the urban lifestyle. Totally impressed.

 279. Very good owner. Everything was good in appartment.

 280. Mașina este in siguranța, siguranța in acest oraș este prioritară ☺️

 281. Personalul Locatia Parcare 18€/ zi Mancarea de nota 10

 282. Totul a fost minunat. O să revenim cu siguranță.😀

 283. Camera spatioasa si curata, pat mare confortabil, personal amabil, hotelul ampalsat in apropierea aeroportului.

 284. Totul.camera deosebita.restaurantul minunat.recomand

 285. Suita este deosebit de placuta. Priveliste extraordinara din pat. Terasa este fantastica. Masajul thailanez a fost exceptional. Bazinul cu hidromasaj este exceptional. Serviciul de curatenie in camera este minunat! Dotarile camerei sunt impresionante.

 286. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 287. Parcarea subterana. Hotelul este nou. Micul dejun foarte bun.

 288. Totul a fost la nivel de foarte bine. Micul dejun foarte bun calitativ si cantitativ, personalul amabil si cunoscator de limba engleza, un pic cam departe de centrul orasului, dar aspectul este compensat de linistea din zona. Este un hotel modern, foarte curat, cu paturi confortabile si cu parcare subterana extrem de facila-acces cu ascensor de 4 persoane.

 289. camera curata, micul dejun destul de variat, dar suficient pentru ce am avut nevoie, parcarea se putea face si la hotel(10 eur/zi), dar am ales sa parchez pe straduta din fata hotelului gratuit unde nu a fost nicio problema. in cele doua zile, prosoapele au fost schimbate dupa prima noapte.

 290. Pat confortabil, mic dejun variat, cafea excelenta!

 291. Clean room, equipped with all you need, including free mineral water, tea, instant coffee. Comfortable beds, spacious bathroom. Good breakfast and espresso! Very professional and friendly staff. Secured parking. Quite location. Perfect for business travellers as it is in the business area of the city. If ever in Bratislava again, I would definitely book this hotel!

 292. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 293. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 294. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 295. Hotelul este situat foarte aproape de toate obiectele turistice. Hotelul este curat ,mancarea de la restaurantul hotelului gustoasă .wi-fi ok.

 296. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 297. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 298. Mașina este in siguranța, siguranța in acest oraș este prioritară ☺️

 299. Personalul Locatia Parcare 18€/ zi Mancarea de nota 10

 300. Totul a fost minunat. O să revenim cu siguranță.😀

 301. Camera plcuta , curata . la fel lenjeria . Baie curata Micul dejun bun , personalul foarte profesionist

 302. I liked overall cleanness, mordern bathroom, very tasty breakrast.

 303. If you have meetings in Kramare area, the hotel is the probably the best choice, if your budget is not significantly restricted.

 304. Este foarte curat. Micul dejun exceptional. Personalul cunoaște bine limba engleză.

 305. Amplasat intr-o zona linistita ,personalul de la recepte extrem de amabil.Dimineate am plecat devreme,micul dejun mi-a fost dat la pachet

 306. Micul dejun a fost variat, suficient si bun, cafea buna. Camera mare si curata, paturi confortabile. Parcarea mare si pret acceptabil. Aproape de punctele forte ale orasului intro plimbare de voie. In apropiere este sediul Radio Slovac care merita vazut. Pot spune ca a fost o alegere buna si il recomand.

 307. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 308. Parcarea subterana. Hotelul este nou. Micul dejun foarte bun.

 309. Totul a fost la nivel de foarte bine. Micul dejun foarte bun calitativ si cantitativ, personalul amabil si cunoscator de limba engleza, un pic cam departe de centrul orasului, dar aspectul este compensat de linistea din zona. Este un hotel modern, foarte curat, cu paturi confortabile si cu parcare subterana extrem de facila-acces cu ascensor de 4 persoane.

 310. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 311. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 312. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

 313. Good location, clean room, stable wi-fi, comfortable bed, welcome drink, bowling in the hotel, free parking, good tasted breakfast, hotel much more better inside than looks from the street 😁

 314. Good location (no traffic or noise) Kind employees Perfect breakfast The quality of the food in the restaurant

 315. Large rooms, very clean, great staff. Very close to airport, Free Parking

 316. Ne-au oferit un pat suplimentar pentru copil fără să fim taxați pentru el. Am găsit patul pregătit in camera cînd am ajuns.

 317. Camera aerisita, curata, fara par prin baie sau alte locuri. Nota 10 pentru sticlele de apa (plata si minerala) puse la dispozitie gratuit. Minibarul destul de variat.

 318. Camere spatoase, curate, mancarea excelenta la restaurant

 319. Confortabil,amplasament foarte bun,parcare,personal drăguț,dotări excelente.

 320. Apartamentul este spațios, curat și dotat cu tot ce ai nevoie.

 321. Foarte indicat pentru a vizita Bratislava. Situat la poalele castelului si la 10 min plimbare de centru istoric. Apartamente spatioase foarte comode pentru familii

 322. Mașina este in siguranța, siguranța in acest oraș este prioritară ☺️

 323. Personalul Locatia Parcare 18€/ zi Mancarea de nota 10

 324. Totul a fost minunat. O să revenim cu siguranță.😀

 325. – camera foarte mare si cu un decor clasic care te duce inapoi in timp – hotel situat in inima centrului vechi, excelenta baza pentru a vizita Bratislava

 326. Excellent hotel! In the heart of the old town of Bratislava ! The furniture, the decorations and architecture make you feel like you are in the 18 th century. Everything was amazing: the room, the position of the hotel, the helpfull hotel staff , breakfast. I would strongly recomand this hotel !

 327. Huge suite of rooms, looking out onto the main concourse. It couldn’t get more central!

 328. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 329. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 330. Locatie perfecta, in chiar centrul Bratislavei si langa orasul vechi, parcare la hotel (contra plata), mic dejun bogat. E hotel cu traditie de aproape o suta de ani. Lipseste aerul conditionat, din fericire nu am avut nevoie.

 331. Micul dejun care a fost un rasfat; Decorul camerelor; Atmosfera din restaurant; Mini bar gratuit

 332. Marius-gabriel mai 11, 2019 at 6:57 pm

  un sejur excelent. hotel de patru stele. merita pe deplin. conditii de clasa inalta, curatenie, civilizat, personal profesionist. mic dejun fabulos. la parter-fabrica de bere…se poate sta seara pana tarziu..pe terasa. hotelul aproape de centru-aprox 500m pana in zona istorica

 333. parcare excelenta,camera deosebita,personal amabil,mic dejun deosebit,bogat si diversificat

 334. Curat, liniște, plăcut. Locul ideal pentru o pauză, atunci când ești la un drum lung.

 335. Usor de ajuns in centru cu mijloacele de transport in comun sau taxi. Personal amabil, doamna de la recepție ne-a chemat un taxi pentru a ajunge in centru, pe masa din cameră era o foaie cu indicații utile pentru turiști: numerele de la 3 companii de taxi -fiind specificat care este cel mai ieftin , numarul liniilor de autobuz care duc in centru si distanta pana la stație. Parcare închisă gratuita, micul dejun bun.

 336. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 337. Micul dejun a fost OK, nu foarte diversificat. Liniste, curatenie.

 338. Situarea in centru orasului, aproape atat de centrul vechi cat si de castelul Bratislavei Confortul patului si curatenia exemplara. Camerele nu au numere ci zodii – de aici si denumirea Virgo (Fecioara). Am avut fierbator cu plicuri de ceai, cafea si zahar – gratuite, iar frigiderul era cu tot felul de bauturi acceptabile ca pret – doar de 2 ori mai scumpe decat in magazin. Este o solutie mult mai rezonabila si turistica decat cazare in Gyor sau Viena. Aici bautura este relativ ieftina si peste tot gasesti masaj tailandez si dansatoare la bara. Sunt multi britanici (barbati) ce vin sa se distreze in oras.

 339. Mihail-madalin mai 11, 2019 at 6:57 pm

  Curatenia, micul dejun, pozitionarea fata de centrul istoric, personalul – remarc faptul ca am fost atentionat ca daca parchez la hotelul lor pot pleca doar pana in ora 10 dimineata, pe strada din fata hotelului fiind organizat un festival, d-nul de la receptie propunandu-mi alte doua optiuni pentru parcare.

 340. Ne-au oferit un pat suplimentar pentru copil fără să fim taxați pentru el. Am găsit patul pregătit in camera cînd am ajuns.

 341. Camera aerisita, curata, fara par prin baie sau alte locuri. Nota 10 pentru sticlele de apa (plata si minerala) puse la dispozitie gratuit. Minibarul destul de variat.

 342. Camere spatoase, curate, mancarea excelenta la restaurant

 343. Cam departe. Acuma a fost vara si nu a plouat. Dar ma intre ce faci iarna cand trebuie sa te deplasezi de la hotel sa iei micul dejun la 5 minute de mers pe jos

 344. Confortabil,amplasament foarte bun,parcare,personal drăguț,dotări excelente.

 345. Apartamentul este spațios, curat și dotat cu tot ce ai nevoie.

 346. Personajul de la receptia hotelului a fost O.K.!

 347. Pat confortabil, personal foarte dragut si educat , liftul e de mare ajutor pentru cei cu un caine de talie mare , mic dejun foarte bun. Terasa e un loc placut de stat seara la o bere , iar aranjamentul de plante, arbusti si flori este foarte frumos. Berea locala recomandata de personal a fost una foarte buna ( pentru gustul meu).

 348. Amplasare excelenta, personal foarte amabil, confort

 349. Locația excelenta lângă centrul vechi și Dunăre, aproape de obiectivele turistice principale, restaurante. Pensiunea este în ton cu zona, un amestec de vechi și nou, personalul foarte amabil, micul dejun excelent și bogat. De asemenea locația este foarte sigura având în vedere ca este înconjurată de ambasade.

 350. Locatia aproape de most SNP si foate sigura fiind inconjurata de 4 ambasade. Pensiunea este gen boutigue, mica si foarte cocheta. Personalul este foarte prietenos si saritor. Mic dejun bogat si variat. Barul este un mic muzeu.

 351. Personalul amabil,curățenie peste tot,bucatari pricepuți.

 352. A fost minunat: hotelul elegant cu camere confortabile, spațioase, mic dejun bogat și variat, personal amabil.

 353. Singurul lucru care mi-a placut e faptul ca lenjeria de pat si baia au fost curate.

 354. Proprietate este curata iar personalul foarte amabil. Mancare este foarte buna.

 355. Curat, liniște, plăcut. Locul ideal pentru o pauză, atunci când ești la un drum lung.

 356. Usor de ajuns in centru cu mijloacele de transport in comun sau taxi. Personal amabil, doamna de la recepție ne-a chemat un taxi pentru a ajunge in centru, pe masa din cameră era o foaie cu indicații utile pentru turiști: numerele de la 3 companii de taxi -fiind specificat care este cel mai ieftin , numarul liniilor de autobuz care duc in centru si distanta pana la stație. Parcare închisă gratuita, micul dejun bun.

 357. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 358. camera curata, micul dejun destul de variat, dar suficient pentru ce am avut nevoie, parcarea se putea face si la hotel(10 eur/zi), dar am ales sa parchez pe straduta din fata hotelului gratuit unde nu a fost nicio problema. in cele doua zile, prosoapele au fost schimbate dupa prima noapte.

 359. very friendly staff, accommodating, speaking English… Great location for me as I was arriving at the nearby bus station (5 mn away by foot). Not sure how convenient that will be for tourists visiting Bratislava…

 360. pet accept private parking good breakfasts, everyday different localization 1km to main old town

 361. Hotelul este situat foarte aproape de toate obiectele turistice. Hotelul este curat ,mancarea de la restaurantul hotelului gustoasă .wi-fi ok.

 362. A fost curat ,alb totul,poate puțin prea alb,adică tern

 363. Amplasarea a fost fff aproape de centru vechi si de toate obiectivele. Camera este renovata complet , dar lipseste un dulap de pus hainele + frigider si nu exista acces la internet cu toate ca cei de la receptie ne-au dat un hotspot pe care nu l-am gasit.

 364. Micul dejun a fost OK, nu foarte diversificat. Liniste, curatenie.

 365. Situarea in centru orasului, aproape atat de centrul vechi cat si de castelul Bratislavei Confortul patului si curatenia exemplara. Camerele nu au numere ci zodii – de aici si denumirea Virgo (Fecioara). Am avut fierbator cu plicuri de ceai, cafea si zahar – gratuite, iar frigiderul era cu tot felul de bauturi acceptabile ca pret – doar de 2 ori mai scumpe decat in magazin. Este o solutie mult mai rezonabila si turistica decat cazare in Gyor sau Viena. Aici bautura este relativ ieftina si peste tot gasesti masaj tailandez si dansatoare la bara. Sunt multi britanici (barbati) ce vin sa se distreze in oras.

 366. Mihail-madalin mai 15, 2019 at 12:56 pm

  Curatenia, micul dejun, pozitionarea fata de centrul istoric, personalul – remarc faptul ca am fost atentionat ca daca parchez la hotelul lor pot pleca doar pana in ora 10 dimineata, pe strada din fata hotelului fiind organizat un festival, d-nul de la receptie propunandu-mi alte doua optiuni pentru parcare.

 367. Super friendly staff, especially the boys and girls at the bowling and at the bar. Great location if you’re travelling by car. Kids had a great time.

 368. Good location, clean room, stable wi-fi, comfortable bed, welcome drink, bowling in the hotel, free parking, good tasted breakfast, hotel much more better inside than looks from the street 😁

 369. Good location (no traffic or noise) Kind employees Perfect breakfast The quality of the food in the restaurant

 370. Locatie centrala. Hotelul dispune de o gradina unde puteti servi cafeaua sau micul dejun in aer liber.

 371. Excellent located hotel in the heart of the old city of Bratislava next to St Michael Gate.Spacious, quiet and clean double room with modern furniture. Large and comfortable bed.Easy access on foot to everywhere in the old city.Good public transportation to get out of the city (eg.to Devin Castle). Polite receptionist man.

 372. Location was really good. Breakfast was also really good and fresh, and the hotel overall was clean

 373. Cam departe. Acuma a fost vara si nu a plouat. Dar ma intre ce faci iarna cand trebuie sa te deplasezi de la hotel sa iei micul dejun la 5 minute de mers pe jos

 374. Confortabil,amplasament foarte bun,parcare,personal drăguț,dotări excelente.

 375. Apartamentul este spațios, curat și dotat cu tot ce ai nevoie.

 376. – camera foarte mare si cu un decor clasic care te duce inapoi in timp – hotel situat in inima centrului vechi, excelenta baza pentru a vizita Bratislava

 377. Location of hotel. Receptionist very polite, bedroom was large. Bathroom nice and modern.

 378. Nice facilities, good rooms, location great, staff helpful.

 379. Camerele super spațioase și curate, personal amabil si un mic dejun excelent!

 380. Micul dejun bogat si variat. Foarte aproape de centru.

 381. Locatie perfecta, in chiar centrul Bratislavei si langa orasul vechi, parcare la hotel (contra plata), mic dejun bogat. E hotel cu traditie de aproape o suta de ani. Lipseste aerul conditionat, din fericire nu am avut nevoie.

 382. Poziția exact in centru, curățenie exemplară, camera spatioasa, mic dejun pentru toate gusturile, personal foarte amabil, parcare și în aer liber .

 383. Location service and friendly staff and supportive. close to river to walk and enjoy

 384. Location was perfect, breakfast was really goodc(!!!), as should be in 4 star hotel

 385. This apartment is arranges in a really impressive way. It’s 5 minutes walk from the old town. Although it’s a studio it seems much bigger in reality than on the photos.

 386. The apartment was very clean and cosy, just like in the photos. Great localisation, close to everything. I really could stay there more than just a few days. The contact with the owner without any problems, I didn’t have to wait long for the answers and all instructions were very precise. I enjoyed being there. If only I could I would give 11/10 ♥️

 387. It is very conveniently located, close to everything within walking distance!nice view!!!The bathroom was exceptionally well cleaned!

 388. Close to Tram, buses and shopping . New and comfortable rooms. Safe parking. Value for money.

 389. clean spacious room and helpfull staff, you can use tram right in front of the door, definitely worth it

 390. The room was wide, clean, with all the necessary equipment.

 391. Very clean, good location, would definitely go back

 392. great hotel, located just a bit from center but easy walk, or taxi 5 euro. has a parking place, cool bar to have a drink and relax in the evening. staff very nice and helpfull. rooms are very big a comfortable, bed is amazing, bathroom with shower and tub so best of both worlds. highy recomennded hotel.

 393. Staff, very friendly! Breakfast, very tasty! Large bed Beautiful bathroom

 394. Curat, liniște, plăcut. Locul ideal pentru o pauză, atunci când ești la un drum lung.

 395. Usor de ajuns in centru cu mijloacele de transport in comun sau taxi. Personal amabil, doamna de la recepție ne-a chemat un taxi pentru a ajunge in centru, pe masa din cameră era o foaie cu indicații utile pentru turiști: numerele de la 3 companii de taxi -fiind specificat care este cel mai ieftin , numarul liniilor de autobuz care duc in centru si distanta pana la stație. Parcare închisă gratuita, micul dejun bun.

 396. Hotelul este foarte aproape de centru, foarte frumos, accesibil, parcare mare si gratis, camere superbe.

 397. Pat confortabil, personal prietenos. Locatia este excelenta, aproape de centru si biserica albastra. Recomand cu incredere.

 398. Pat confortabil, camera cosy, primitoare si calduroasa. Personal prietenos.

 399. Hotelul este amplasat în apropierea centrului vechi, foarte aproape de obiectivele turistice

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled