Cazare ieftina Brasov Zona Garii

De multe ori ne uitam dupa cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România

★★★ Drachenhaus

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Lamp House

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Chill Zone Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartment BIANCA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

VOYA Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Central Appartment St's Martin Church

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Bulevardul Griviței Apartament

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Crown of Karolina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Gențiana si Tiberia Cehanu din Sfantu Ilie, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Gențiana si Tiberia Cehanu din Sfantu Ilie, jud. SuceavaCazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Grațiela si Daciana Kogălniceanu din Poiana, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Gara Braşov, Brașov, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Grațiela si Daciana Kogălniceanu din Poiana, jud. NeamtCazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Semenica si Otilia Poenaru din Tutcani, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Semenica si Otilia Poenaru din Tutcani, jud. VasluiCazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Paul si Sandu Robu din Mastacan, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Gara Braşov, Brașov, Braşov, România!

  (Paul si Sandu Robu din Mastacan, jud. NeamtCazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Milena si Crenguța Corfanta din Motoesti, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Gara Braşov, Brașov, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Milena si Crenguța Corfanta din Motoesti, jud. OltCazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Tinca si Cornelia Albu din Putu Greci, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România.

  (Tinca si Cornelia Albu din Putu Greci, jud. GiurgiuCazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România pentru 3 persoane)

 1. Amplasarea , micul dejun , personalul ,curatenia…toate au fost la superlativ.

 2. totul a fost superb, de la atmosfera linistita si relaxanta pana la atitudinea personalului ; am apreciat in mod deosebit camera spatioasa si facilitatea cu muzica chill ambientala accesibila din pat 🙂 ; bonusul cu platoul cu fructe din partea casei a fost surprinzator de placut…o locatie care a meritat toti banii

 3. Amplasarea hotelului. Piscina. Patul-foarte confortabil. Curățenie.

 4. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 5. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 6. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 7. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 8. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 9. Apartamentul a fost dotat cu tot ce era necesar de la vesela completa pana la mirodenii si condimente. Practic ne-am simtit ca acasa, atmosfera fiind foarte primitoare. Amplasamentul foarte aproape de Piata Sfatului si de Telefericul catre Tampa.

 10. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 11. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 12. curatenie caldura confort.foarte accesibil mic magazin la colt transpot fff bun bus public la 2min pret 2 lei/calatorie bilet la sofer

 13. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 14. Locatie pozitionata foarte aproape de centrul orasului. In apropiere sunt numeroase restaurante si cafenele. Camerele sunt dragute, patul confortabil. Micul dejun diversificat si bun.

 15. Locatia excelenta. Chiar in centrul vechi al orasului. Problema deranjanta este cu parcarea. Gasiti fff greu un loc de parcare pe strazile cu marcaje gratuit si la mare distanta de hotel. Nu este vina hotelului. Primaria nu acorda locuri pentru hotelurile din centru.

 16. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 17. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 18. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 19. Un apartament frumos, ca în poze. Este chiar în centrul oraşului. Vom reveni cu siguranță!

 20. Apartamentul este amplasat in inima centrului vechi al Brasovului

 21. Pozitia foarte buna Ai tot ce iti trebuie, foarte bine utilat Este exact ca in poze.

 22. Modern, curat, placut! Un loc in care iti doresti sa revii!

 23. Camera curata, conditii spa excelente, mic dejun variat si gustos.

 24. Foarte frumoasa si curata locatia, personal foarte Amabil!! Revenim cu drag

 25. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 26. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 27. Locatie pozitionata foarte aproape de centrul orasului. In apropiere sunt numeroase restaurante si cafenele. Camerele sunt dragute, patul confortabil. Micul dejun diversificat si bun.

 28. Poziționarea, mărimea camerei, micul dejun, salteaua, personalul de la receptie.

 29. Camera f mare, spatioasa, calduroasa, personal amabil, aproape de centru

 30. Totul a fost ok . daca mergeti cu masina prin Brasov , o sa vedeti ca peste tot e problema cu parcarea, asa ca nu e vina lor 🙂 Daca faceti rezervare la un loc de parcare, il aveti asigurat. Locatie perfecta , super draguta domnisoara de la receptie.

 31. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 32. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 33. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 34. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 35. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 36. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 37. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 38. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 39. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 40. Apartamentul a fost curat, frumos amenajat. Cel mai tare mi-a plăcut sauna.

 41. Totul a fost absolut perfect. Perfect pentru un cuplu. Vom reveni cu siguranta! Personal foarte amabil si intelegator. Totul a fost foarte foarte curat.

 42. A venit personal cu cheile. Foarte serviabilă și sociabilă.

 43. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 44. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 45. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 46. Gazda primitoare,bucatarie utilata,living superb, relaxare totala.

 47. O villa foarte frumoasa, perfecta pentru o vacanta in centrul Brasovului!

 48. Foarte frumos, bucatarie utilata, priveliste , parcare in fata porti,tot ce ai nevoie pentru o vacanta placuta. Recomand 🤗

 49. Croasant nu am mancat ,dar celelalte au fost delicioase.patul a fost la fel de confortabil ca și cel de acasa!

 50. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 51. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 52. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 53. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 54. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 55. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 56. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 57. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 58. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 59. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 60. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 61. Apartamentul a fost curat, frumos amenajat. Cel mai tare mi-a plăcut sauna.

 62. Totul a fost absolut perfect. Perfect pentru un cuplu. Vom reveni cu siguranta! Personal foarte amabil si intelegator. Totul a fost foarte foarte curat.

 63. A venit personal cu cheile. Foarte serviabilă și sociabilă.

 64. Locație foarte buna,apartament modern bine dotat,curat, comunicare excelenta cu proprietarul, un loc in care te simnti foarte bine.

 65. Super totul… de la locatie pana la parcare, dotare, imprejurimi.

 66. Foarte curat Foarte bine echipat si utilat O comunicare excelenta cu proprietarul Parcare excelenta 24/24

 67. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 68. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 69. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 70. Mic dejun variat si de calitate.Camera foarte buna,patul ca acasa.Amplasare excelenta.Daca avea si parcare nu as fi avut nimic de obiectat.

 71. Croasant nu am mancat ,dar celelalte au fost delicioase.patul a fost la fel de confortabil ca și cel de acasa!

 72. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 73. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 74. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 75. Apartamentul spatios ,utilat cu tot ce trebuie , foarte curat , loc de parcare amenajat . Ideal pentru o vacanta reusita.

 76. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 77. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 78. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 79. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 80. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 81. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 82. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 83. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 84. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 85. Culorile au dat elegantă camerei, care a fost spatioasa. A fost cald. Menajera foarte cumsecade. Personalul amabil.

 86. Se serveste micul dejun la proprietate. Locatia Amplasarea-aproape de centru

 87. Poziționarea, mărimea camerei, micul dejun, salteaua, personalul de la receptie.

 88. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 89. Modern, curat, placut! Un loc in care iti doresti sa revii!

 90. Camera curata, conditii spa excelente, mic dejun variat si gustos.

 91. Am primit upgrade desi hotelul nu era plin. MULTUMIM! Un weekend minunat: hotel elegant, priveliste frumoasa din camera, mic dejun bun, liniste, camera mare si curata, langa centrul vechi si nu in ultimul rand un zambet la receptie. Felicitari!

 92. amplasarea hotelului,personal profesionist,mic dejun perfect,camera impecabila,Vom reveni cu mare drag!

 93. Totul a fost peste asteptari, un hotel de trei stele plus, multa liniste, comfort, curatenie, mic dejun pentru toate gusturile, muzica ambientala care te insoteste cand servesti masa si pe holuri, cafea f buna, caldura in camera reglabila, privelistea din camera minunata mai ales seara. Personalul amabil, instruit , am cerut o pilota in plus ( desi nu am avut nevoie :)) ) si mi a fost adusa imediat, in acelasi timp persoana care a venit sa o aduca a verificat termostatul sa se asigure ca totul functioneaza perfect. In concluzie , nota 10, recomand acest hotel .

 94. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 95. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 96. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 97. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 98. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 99. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 100. Micul dejun a fost variat si potrivit pentru toate gusturile. Locatia aproape de centru, curatenia in camere si paturi confortabile.

 101. Camera superioară este extraordinara, mare și spațioasă. Mic dejun bogat, salata de ton, zacuscă, ciuperci sote. Amplasare foarte buna, chiar in centru.

 102. Micul dejun a fost bun, locatia este foarte bună, in camera smart tv mare.

 103. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 104. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 105. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 106. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 107. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 108. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 109. Confort, apartamentul foarte curat si bine aranjat, locație linistita, gazda primitoare si amabilă! Recomand!

 110. – Locatia este foarte aproape de centrul vechi, nu ai nevoie de masina pentru a merge la un restaurant. Am inteles ca nu departe se construieste un magazin Lidl. – Zona linistita de case – Are loc de parcare – Stil traditional foarte frumos, casnic – Bucataria super echipata – Incalzirea in pardoseala – Paturile matrimoniale foarte confortabile – Vedere super

 111. The apartment exceeded our expectations, very clean, all new and modern facility, good wifi, parking in front of the main door very good location, quiet street close to the old city very friendly hosts ware available any time.

 112. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 113. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 114. Totul foarte curat, mancare buna, insa camerele duble putin cam mici. Din pozele de pe site si la pretul platit m as fi asteptat la ceva mai spatios

 115. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 116. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 117. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 118. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 119. Culorile au dat elegantă camerei, care a fost spatioasa. A fost cald. Menajera foarte cumsecade. Personalul amabil.

 120. Se serveste micul dejun la proprietate. Locatia Amplasarea-aproape de centru

 121. Amabilitatea si buna intelegere a proprietarului 10+

 122. Superb amenajat! Zonă foarte liniștită. Locație absolut încântătoare!

 123. Only good things about the appartment. Stylish, nice, cozy, clean. Everything that we’re expecting and even more.

 124. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 125. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 126. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 127. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 128. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 129. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 130. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 131. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 132. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 133. Foarte frumos ….recomand cu toata increderea….chiar ne-a depasit asteptarile…..situat foarte aproape de centru istoric …..singura problema este parcarea in centru dar oricum s-a rezolvat si asta nu este vina gazdei …..orasul foarte frumos merita vizitat .

 134. Amplasare excelenta. Confortabil si f bine dotat apartamentul, mult peste asteptari. Gazde primitoare. Recomand cu caldura.

 135. Comunicarea ușoară, prompta. Curățenia și dotările apartamentului: găsești tot ce ai nevoie pentru o ședere comoda, relaxanta.

 136. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 137. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 138. Totul foarte curat, mancare buna, insa camerele duble putin cam mici. Din pozele de pe site si la pretul platit m as fi asteptat la ceva mai spatios

 139. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 140. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 141. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 142. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 143. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 144. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 145. Apartamentul este spatios si foarte curat. Bucataria este destul de mare, fiind open space si este complet dotata cu cele necesare de la pahare/cani pana la zahar, sare, etc. Mi-a placut foarte mult dormitorul, patul este foarte confortabil iar cele doua noptiere impreuna cu dulapul iti ofera destul spatiu pentru depozitare. Atat in living cat si in dormitor este TV, iar balconul generos ca si suprafata poate fi accesat din ambele camere. Pentru noi amplasarea a fost una foarte buna, aproape de centrul comercial Coresi si la 5 minute de mers cu masina pana in centru. Cu siguranta vom mai reveni!

 146. curatenie, conditii foarte bune, tot ce aveai nevoie, liniste, parc pt copii in cartier, mall la o distanta foarte mica se putea merge pe jos

 147. Proprietari amabili ,generosi ,amplasament foarte bun la vreo 8-10 min de centru cu masina , apartament foarte curat. Recomand cu drag

 148. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 149. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 150. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 151. Locatia este perfecta, foarte aproape de centru. Camerele sunt spatioase si curate.

 152. Recomand sejurul cu mic dejun. Micul dejun a fost diversificat si copios. Personalul de deservire foarte amabil. Amplasarea este excelenta. Foarte curat si placut. Recomand cu drag cazarea in aceasta proprietate.

 153. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 154. Amplasarea, personalul, curățenia, micul dejun, camera.

 155. Totul este curat, primitor, aproape de centrul vechi. Asigura tot ce dorești.

 156. Conditii excelente, personal agreabil , amplasare foarte buna . Recomand cu caldura.

 157. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 158. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 159. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 160. Proprietatea este foarte curata si frumos amenjata iar zona centrala .

 161. Camera este inalta cam la 2,8m ceea ce da senzatia de extra-spatiu in cei 25 mp. Sistemul de inchidere in 5 puncte atat la usa de intrare cat si la fereastra dau o placuta senzatie de siguranta si intimitate. Mobilierul de bungust cu mult peste nivelul unor hoteluri de 4 stele chiar si din acelasi oras. Locuri de parcare se gasesc, fara cost, in fata parcului peste drum de cladire si masina sta in siguranta. Se poate ajunge, pietonal, in centrul vechi in doar cateva minute. Exista o chicineta foarte placut amenajata in camera iar la cateva sute de metrii, spre centru, gasiti un magazin deschis non-stop.

 162. Ne-am simtit foarte bine. Foarte curat totul nou, patul super ! Locatia desi este chiar in centru e si foarte liniste. Gazada foarte primitiare desi am ajuns aproape de miezul noptii. Recomand cu incredere.

 163. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 164. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 165. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 166. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 167. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 168. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 169. Locatia este perfecta, foarte aproape de centru. Camerele sunt spatioase si curate.

 170. Recomand sejurul cu mic dejun. Micul dejun a fost diversificat si copios. Personalul de deservire foarte amabil. Amplasarea este excelenta. Foarte curat si placut. Recomand cu drag cazarea in aceasta proprietate.

 171. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 172. Apartamentul este spatios si foarte curat. Bucataria este destul de mare, fiind open space si este complet dotata cu cele necesare de la pahare/cani pana la zahar, sare, etc. Mi-a placut foarte mult dormitorul, patul este foarte confortabil iar cele doua noptiere impreuna cu dulapul iti ofera destul spatiu pentru depozitare. Atat in living cat si in dormitor este TV, iar balconul generos ca si suprafata poate fi accesat din ambele camere. Pentru noi amplasarea a fost una foarte buna, aproape de centrul comercial Coresi si la 5 minute de mers cu masina pana in centru. Cu siguranta vom mai reveni!

 173. curatenie, conditii foarte bune, tot ce aveai nevoie, liniste, parc pt copii in cartier, mall la o distanta foarte mica se putea merge pe jos

 174. Proprietari amabili ,generosi ,amplasament foarte bun la vreo 8-10 min de centru cu masina , apartament foarte curat. Recomand cu drag

 175. Amabilitatea si buna intelegere a proprietarului 10+

 176. Superb amenajat! Zonă foarte liniștită. Locație absolut încântătoare!

 177. Only good things about the appartment. Stylish, nice, cozy, clean. Everything that we’re expecting and even more.

 178. Ne-a plăcut totul, de la curățenie, locație și profesionalitatea cu care s-a făcut cazarea. Fără nici o emoție că am plătit în avans, nu am avut parte de nicio întâmplare neplăcută.

 179. Locație excelenta, Check in foarte rapid, saltea moale și confortabila

 180. Apartamentul îți oferă conditii de top, salteaua f bună, amenajat elegant, simplu, practic. În inima Brașovului, f aproape de obiectivele turistice. Faptul ca nu te întâlnești cu proprietarul este interesant. La întrarea în curte este un cafe2go excelent 😊

 181. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 182. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 183. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 184. Proprietatea este foarte curata si frumos amenjata iar zona centrala .

 185. Camera este inalta cam la 2,8m ceea ce da senzatia de extra-spatiu in cei 25 mp. Sistemul de inchidere in 5 puncte atat la usa de intrare cat si la fereastra dau o placuta senzatie de siguranta si intimitate. Mobilierul de bungust cu mult peste nivelul unor hoteluri de 4 stele chiar si din acelasi oras. Locuri de parcare se gasesc, fara cost, in fata parcului peste drum de cladire si masina sta in siguranta. Se poate ajunge, pietonal, in centrul vechi in doar cateva minute. Exista o chicineta foarte placut amenajata in camera iar la cateva sute de metrii, spre centru, gasiti un magazin deschis non-stop.

 186. Ne-am simtit foarte bine. Foarte curat totul nou, patul super ! Locatia desi este chiar in centru e si foarte liniste. Gazada foarte primitiare desi am ajuns aproape de miezul noptii. Recomand cu incredere.

 187. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 188. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 189. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 190. Curătenie, spatiu generos, în centru cu o priveliște minunata.

 191. Apartamentul este amplasat la cateva minute de Piata Sfatului, foarte aproape de toate obiectivele turistice. Apartamentul este spatios, curat, mobilat modern si complet utilat. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna, imediat dupa check-out, ne-a lasat sa depozitam bagajele intr-un dulap si sa revenim seara dupa ele. Asa am putut sa ne bucuram de inca o zi de plimbare in Brasov.

 192. Totul foarte curat! Zona este excelentă! Foarte aproape de centrul vechi al orașului! Am putut beneficia de frigider! Oricând as reveni cu mare plăcere! Mulțumesc pentru tot!

 193. Amabilitatea personalului,mancarea,curatenia,patul,etc…

 194. Camerele sunt dragute, spatioase, confortabile. Micul dejun este extraordinar de variat si bine gandit.

 195. Amplasare, curatenie, personal extrem de amabil, mic dejun fabulos, liniste.

 196. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 197. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 198. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 199. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 200. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 201. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 202. Ne-a placut totul, aspectul, facilitatile, curatenia, pozitionarea, amabilitatea gazdei. Vom alege aceasta cazare si data viitoare cand vizitam Brasovul 🙂

 203. Totul a fost perfect, gazdele primitoare , cald, foarte curat si mult bun gust.

 204. Totul la superlativ. Apartament aranjat modern curat. Poze reale. Recomand cu căldură. Aproape de centrul vechi. Revenim.

 205. Locație superba, curatenie, o panoramă a orașului superba. Foarte bine utilata bucătăria, absolut tot ce ai nevoie. Am avut parte de un weekend magnific.

 206. The house is exactly like in the pictures; beautiful, clean and spacious. The view over the city is breathtaking. The hosts, Bianca & Catalin, were very welcoming and made all of us feel at ease. This villa is the best villa I’ve ever stayed in my entire life, we felt like a million bucks during our holiday in Brasov. I’d definitely recommend this accommodation for a group of friends eager to discover this beautiful and special part of Romania. Inca o data, multumesc Bianca si Catalin. Ne-am simtit nemaipomenit 🙂 Pe curand, sper! Sandra

 207. everything was perfect, but the view was breathtaking!

 208. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 209. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 210. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 211. Locatia, gazda primitoare si nesacaitoare, curatenia, utilarea studioului – frigider, chicineta s.a.

 212. Pozitionarea in centrul orasului.caldura din apartament

 213. Curatenie,patul foarte bun,amplasare excelenta,proprietar foarte amabil

 214. curatenie, caldura, confort, amabilitate, raport calitate-pret f bun pranz f bun

 215. Confortul, amabilitatea personalului, bunul gust, relaxare, intelegere (a trebuit sa intarziem check-aut-ul cu aproximativ o ora si ni s-a permis acest lucru); in concluzie: o buna ospitalitate ardeleneasca! Felicitari!

 216. Servicii ireprosabile!Ospitalitate!Vom reveni cu siguranta!🙂

 217. Amplasare excelenta, totul la 2 minute: restaurant, magazine de tot felul, cluburi, potrivit pt toate categoriile de vârsta

 218. Locație centrală, aproape de restaurante și obiective importante. Recomand!

 219. locatia foarte buna chiar daca camerele cu vedere in piata sfatului nu au izolatie fonica

 220. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 221. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 222. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 223. Super central, apartamentul este perfect pentru un somn bun! Este curat si dragut, iar pentru o sedere scurta este perfect/

 224. locatia foarte buna,situata in centru si cel mai important a fost cald in apartament

 225. Un apartament simplu si totusi foarte primitor, totul foarte bine pus la punct. Ne.am simtit exact ca acasa. Cu siguranta o sa revenim!

 226. Mic dejun diversificat / Spatiile (holuri,etc) generoase/ pozitia centrala in oras/

 227. Locația. Amabilitatea personalului. Curățenia. Piscina. Sauna. Vederea din cameră.

 228. Personalul a fost foarte amabil, iar pozitionarea hotelului este excelenta, foarte aproape de centru

 229. Camere spațioase cu un design frumos, pat foarte confortabil, perne foarte confortabile, curățenie in camera. Utilată cu aproape tot ce este necesar

 230. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 231. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 232. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 233. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 234. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 235. Curat, confortabil, personal amabil si desigur..mancare excelenta

 236. Impecabil amplasat in inima Brasovului, realmente vis-avis de Piata Sfatului si Biserica Neagra, cu un restaurant incantator si o locatie destinata micului dejun impecabil gandita si amenajata.

 237. Salteaua – ok, tv plat, apa calda, mic dejun bun si variat, personal f amabil, liniste!!

 238. – camera a fost curata, ambianța plăcută – baie foarte mare, nu au fost probleme cu apa sau sa curgă apa pe lângă cabina – curățenie atât in camera, cât și in baie – micul dejun a fost cu produse de calitate – in camera exista fierbător și câteva ceaiuri și cafea – poziționare excelenta, atât aproape de centru, cât și de Tâmpa – la ora la care am ajuns noi (14:30) am găsit locuri de parcare la hotel

 239. Amplasarea , curățenia , personalul amabil, mic dejun bogat …

 240. Modern curat mâncare excelenta Recepționist de excepție Bravo!

 241. Camerele sunt exact ca in imagini, curatenia exemplara, smart tv, mini bar cu preturi decente, lift, spa.

 242. Design ul camerei, patul confortabil, spa inclus in pretul camerei, parcare mare

 243. Amabilitatea personalului de la recepție. Curățenia camerei. Micul dejun diversificat. SPA-ul are și saună umedă, saună uscată și salină.

 244. Micul dejun foarte bun, atmosfera intima si eleganta

 245. Personalul este de nota 10.Stiu sa te primească și să îți facă ziua mai frumoasă

 246. personalul este foarte amabil. mic dejun ok. camera spatioasa, paturi confortabile, curat.

 247. Locație oferă posibilitatea de a vizita ușor puncte de atracție ale orașului, dacă optați pentru camera cu balcon vedere spre oraș, este o adevărată încântare!

 248. Personalul a fost extrem de amabil, camera spatioasa, curata, micul dejun foarte bun si variat.

 249. amplasarea, facilitati parcare, atmosfera foarte placuta, barul de la parter foarte bun

 250. Zona excelenta, camera frumoasa, curata, călduroasă

 251. Locatia, curatenia, personalul. Raportul pret-calitate este mai mult decat ok.

 252. O locație excelentă. Servire bună, curățenie, amplasare excelentă, personal amabil.Este cel mai frumos loc din câte am vizitat până acum pe boking. Cu siguranță o să recomand tuturor.Succes să vă mențineți la fel! Cu siguranță o să revin!

 253. Amplasarea-foarte aproape de Piata Sfatului,personalul,curatenia.

 254. Amplasarea foarte aproape de centru si liniștea din zona, curățenia

 255. Lacrimioara-ilenuta mai 3, 2019 at 9:27 pm

  Personalul foarte amabil,camera spatioasa,pat confortabil,foarte curat! Recomand cu drag !

 256. – camera a fost curata, ambianța plăcută – baie foarte mare, nu au fost probleme cu apa sau sa curgă apa pe lângă cabina – curățenie atât in camera, cât și in baie – micul dejun a fost cu produse de calitate – in camera exista fierbător și câteva ceaiuri și cafea – poziționare excelenta, atât aproape de centru, cât și de Tâmpa – la ora la care am ajuns noi (14:30) am găsit locuri de parcare la hotel

 257. Amplasarea , curățenia , personalul amabil, mic dejun bogat …

 258. Modern curat mâncare excelenta Recepționist de excepție Bravo!

 259. Micul dejun foarte bun Locatia excelenta Personalul – 10/10

 260. Curat, confortabil, personal amabil si desigur..mancare excelenta

 261. Impecabil amplasat in inima Brasovului, realmente vis-avis de Piata Sfatului si Biserica Neagra, cu un restaurant incantator si o locatie destinata micului dejun impecabil gandita si amenajata.

 262. Locatia este excelenta. Am descoperit langa hotel si teatrul de papusi si am fost cu copilul, restaurante excelente imediat langa hotel, totul la o scurta plimbare distanta.

 263. Mi-a plăcut foarte mult! Personal amabil, confort, curățenie impecabilă, micul dejun gustos! Sejurul a fost excelent!

 264. Locația care se află în imediata apropiere de Piața Sfatului. Posibilitatea de a parca chiar în fața hotelului (contra cost).

 265. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 266. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 267. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 268. Camera,baia,asternutul,accesoriile f.curate. Minibarul decent,variat ca produse,functional la ora sosirii. Personalul de la receptie foarte amabil.

 269. Camere mari, curate, renovat recent, fara defectiuni pe la instalatii, etc. Raport calitate pret excelent. Personal de nota 10. Recomand categoric.

 270. Un loc curat unde poți sa dormi liniștit pentru un week-end la ski.

 271. Micul dejun foarte bun, atmosfera intima si eleganta

 272. Personalul este de nota 10.Stiu sa te primească și să îți facă ziua mai frumoasă

 273. personalul este foarte amabil. mic dejun ok. camera spatioasa, paturi confortabile, curat.

 274. Locația este superba! Este exact in inima Pieței Sfatului. Mobilierul are un aer boem, iar personalul este foarte primitor și bine calificat.

 275. Locatia este amplasata chiar centrul orasului, iar micul dejun si personalul au fost la superlativ!

 276. Amplasarea locatiei, apectul de perioada interbelica al locatiei, patina de vechi ce plana pe locatie, era o atmosfera prietenoasa .

 277. Vacareanu-roman mai 11, 2019 at 4:14 am

  Personal foarte amiabil,o locație cu multă liniște,hotelul dispune de o parcare foarte spatioasa,camerele foarte spatioase si curate. În curtea hotelului se regăsesc si foisoare unde iti poti bea cafeaua in liniste,cat si un elesteu cu crapi koi care iti încântă privirea. Micul dejun nu este tip bufet suedez,dar este unul suficient.

 278. Parcarea largă, curtea mare și frumos decorată. Curățenie peste tot, căldură in tot hotelul, mic dejun foarte bun, personal deosebit de amabil. Hotelul e intr-o zona liniștita, la 3 km de Piața Sfatului. Restaurantul e deosebit decorat dar e aproape mereu gol, clienții nu coboară sau nu sunt acolo pentru prânz și cina, preferă să mănânce pe unde se nimereste. Confort și bun gust, un bravo pentru tot ceea ce e acolo

 279. Patul f confortabil Balcon camera (pt fumatori) Dessing placut al hotelului (camerei)

 280. Camera a fost foarte frumoasa. Micul dejun a fost gustos.

 281. Micul dejun a fost bun și variat, camera și baia foarte curate. Hotelul este foarte aproape de principalele puncte de atracție din Brașov.

 282. Camera spatioasa, curata, personal amabil, amplasarea hotelului

 283. Micul dejun foarte bun Locatia excelenta Personalul – 10/10

 284. Curat, confortabil, personal amabil si desigur..mancare excelenta

 285. Impecabil amplasat in inima Brasovului, realmente vis-avis de Piata Sfatului si Biserica Neagra, cu un restaurant incantator si o locatie destinata micului dejun impecabil gandita si amenajata.

 286. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 287. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 288. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 289. Camerele sunt exact ca in imagini, curatenia exemplara, smart tv, mini bar cu preturi decente, lift, spa.

 290. Design ul camerei, patul confortabil, spa inclus in pretul camerei, parcare mare

 291. Amabilitatea personalului de la recepție. Curățenia camerei. Micul dejun diversificat. SPA-ul are și saună umedă, saună uscată și salină.

 292. Camera,baia,asternutul,accesoriile f.curate. Minibarul decent,variat ca produse,functional la ora sosirii. Personalul de la receptie foarte amabil.

 293. Camere mari, curate, renovat recent, fara defectiuni pe la instalatii, etc. Raport calitate pret excelent. Personal de nota 10. Recomand categoric.

 294. Un loc curat unde poți sa dormi liniștit pentru un week-end la ski.

 295. O locatie excelenta pe care o recomand turistilor care vor sa petreaca cateva zile in Brasov. Personalul hotelului si restaurantului, adevarati profesionisti, tot timpul cu zambetul pe buze, amabili, dand dovada de mult respect fata de turisti.

 296. Amplasarea, camera curata, raport corect calitate – pret.

 297. Camera micuta dar curata, cald, personalul dragut. Restaurantul hotelului curat, dotat, micul dejun complex, cafeaua excelenta! Vom reveni cu drag!

 298. Zona excelenta, camera frumoasa, curata, călduroasă

 299. Locatia, curatenia, personalul. Raportul pret-calitate este mai mult decat ok.

 300. O locație excelentă. Servire bună, curățenie, amplasare excelentă, personal amabil.Este cel mai frumos loc din câte am vizitat până acum pe boking. Cu siguranță o să recomand tuturor.Succes să vă mențineți la fel! Cu siguranță o să revin!

 301. Camera mare, spatioasa, priveliste de la fereastra placuta. Amplasare buna, linistita si acces auto de pe soseaua de centura a Brasovului foarte facil si rapid, Aproape de centrul comercial din zona. Pardoseala in camera si pe hol, acoperita cu o mocheta groasa si placuta la pas, Mancare la mic dejun diversificata si buna. Personal amabil si cooperantl Apa calda si caldura foarte buna.

 302. Loc linistit, personal amabil, comfortabil, mic dejun excellent.

 303. Micul dejun a fost excellent.Personalul extreme de dragut.

 304. Camera a fost foarte frumoasa. Micul dejun a fost gustos.

 305. Micul dejun a fost bun și variat, camera și baia foarte curate. Hotelul este foarte aproape de principalele puncte de atracție din Brașov.

 306. Camera spatioasa, curata, personal amabil, amplasarea hotelului

 307. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 308. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 309. Cea mai draguta cazare la care am stat până acum. E perfecta pentru un cuplu, spațiul este suficient, iar decorul realizat cu bun gust ne.a facut sa ne simtim excelent. Apartamentul este si foarte aproape de centrul vechi si de statia Livada Poștei, de unde poti sa ajungi cam oriunde doresti. Gazdele au fost foarte primitoare si receptive. Cu siguranta ne vom întoarce tot aici data viitoare! 🙂

 310. Gazda a fost foarte primitoare si amabila. Apartamenetul este superb, foarte curat, spatios. Apartamentul este amplasat intr-o zona foarte buna, in centrul Brasovului. Ne-am simtit super bine, revenimm!

 311. Quiet and beautiful appartment Perfect location in the Old Town

 312. We loved the great location and comfy comfy beds. Also, everything was brand new and decorated really tastefully.

 313. A fost super frumos! Liniste! Curat! Tot ce trebuie! Recomand cu placere!

 314. Pozitionat foarte aproape de centru.Este o zona linistita,iar apartamentul este dragut si curat.Gazda este foarte primitoare si disponibila in cazul in care intampini dificultati.

 315. Locatie excelenta.Camera spre curte-liniste. Cald. Dotari suficiente pentru sejurul nostru.

 316. Patul a fost foarte confortabil, camera foarte luminata iar bucataria este mobilata complet.

 317. Totul foarte bine gandit la cel mai mic detaliu , foarte primitor ,foarte curat ,utilat cu tot ce e nevoie…personal foarte primitor si amabil ce au oferit o comunicare excelenta ! Zona buna(iesi direct in centrul vechi) . Nici o obiectie !

 318. Apartamentul este situat chiar in centrul vechi, la doi pasi de Piata Sfatului si desi este pozitionat pe strada principala este foarte de linistit. Este extrem de curat, mobilat cu bun gust, dotat cu toate cele necesare, calduros si ceva mai mare decat reiese din fotografii. Proprietarii sunt tineri, foarte amabili si ne-au ajutat cu o multime de informatii pe parcursul sederii noastre in Brasov. O experienta de nota 10+, recomandam cu toata increderea!

 319. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 320. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 321. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 322. Micul dejun bun. Locatie excelenta aproape de centru.

 323. Camera a fost foarte frumoasa. Micul dejun a fost gustos.

 324. Micul dejun a fost bun și variat, camera și baia foarte curate. Hotelul este foarte aproape de principalele puncte de atracție din Brașov.

 325. Locatia este excelenta. Am descoperit langa hotel si teatrul de papusi si am fost cu copilul, restaurante excelente imediat langa hotel, totul la o scurta plimbare distanta.

 326. Mi-a plăcut foarte mult! Personal amabil, confort, curățenie impecabilă, micul dejun gustos! Sejurul a fost excelent!

 327. Locația care se află în imediata apropiere de Piața Sfatului. Posibilitatea de a parca chiar în fața hotelului (contra cost).

 328. O locatie minunata , central, cu un personal de nota 10. Restaurantul deosebit cu mancare foarte buna. Totul a fost extraordinar.

 329. Micul dejun foarte bun Locatia excelenta Personalul – 10/10

 330. Curat, confortabil, personal amabil si desigur..mancare excelenta

 331. Patul foarte comfortabil, camera decorata frumos si modern exact ca in poze, foarte curata, micul dejun foarte bun si consistent, liniste, locuri de parcare suficiente, mall-ul Coresi foarte aproape, pret accesibil al camerei.

 332. Camerele sunt exact ca in imagini, curatenia exemplara, smart tv, mini bar cu preturi decente, lift, spa.

 333. Design ul camerei, patul confortabil, spa inclus in pretul camerei, parcare mare

 334. Excelente facilitați de relaxare, camerele extrem de frumoase, curate si luxoase, iar staff ul foarte amabil.

 335. Totul poate fi caracterizat la superlativ. Personalul exceptional de amabil..conditiile de cazare excelente..locatia splendida..si toate “ambalate” intr.un oras superb.

 336. Camere spațioase cu un design frumos, pat foarte confortabil, perne foarte confortabile, curățenie in camera. Utilată cu aproape tot ce este necesar

 337. Locația superba, personal amabil și multă liniște.

 338. Amplasare excelenta, la 15 min de mers pe jos de centru. Micul dejun diversificat, cu mancare gustoasa si calitativa. Camerele spatioase si curate, elegant decorate. Accesul gratuit la piscina este un plus incontestabil.

 339. Parcare supravegheată Curatenie Liniște Personalul foarte amabil Mâncare gustoasă(micul dejun este servit în restaurant și este de tip „bufet suedez”) Mini bar în camera

 340. Mancarea a fost buna si consistenta. Personalul a fost amabil. Am apreciat eleganta, frumusetea si curatenia locului.

 341. Zona este linistita, chiar la poalele muntelui și departe de zgomotul șoselei.

 342. Mic dejun normal,bun. Personalul de la restaurant foarte amabil dar putin cam ”visatori”,bine ca nu era aglomerat ca probabil erau si mai visatori. Locatie linistita si retrasa.

 343. Amplasarea ferestrei ne-a oferit o priveliște superbă și micul dejun aș putea spune că a fost regal…🙂 Comfortul camerei și amabilitatea personalului ne-au impresionat. Vom reveni cu mare drag.

 344. Camera cu un design deosebit, amplasarea excelenta, linistea, personalul

 345. Personal, curățenie, mâncare și locație excelente!

 346. – camera a fost curata, ambianța plăcută – baie foarte mare, nu au fost probleme cu apa sau sa curgă apa pe lângă cabina – curățenie atât in camera, cât și in baie – micul dejun a fost cu produse de calitate – in camera exista fierbător și câteva ceaiuri și cafea – poziționare excelenta, atât aproape de centru, cât și de Tâmpa – la ora la care am ajuns noi (14:30) am găsit locuri de parcare la hotel

 347. Amplasarea , curățenia , personalul amabil, mic dejun bogat …

 348. Modern curat mâncare excelenta Recepționist de excepție Bravo!

 349. Curatenie,aproape de centrul orasului, liniste,tot ceea ce ai nevoie( inclusiv ustensile de bucatarie disponibile)pentru un concediu reusit.Cu siguranta o sa mai revenim!Multumim gazdei!😊

 350. The short description is that this property exceeded my expectations from all points of view. – the location is great as it is located in the old city and 5 minutes walk from the city centre where all the nice things happen. Brasov is an amazing city and the old town is the place you want to be while visiting it. – the property is bigger than what you would expect. The bedrooms are big and the living area huge. – the kitchen is fully equipped which can save you some money by preparing some of the meals there. – the bathroom was spotless clean – the hosts was very helpful and knowledgeable about the surroundings – the property is perfect for a family or a group of friends. 4 people fit very comfortable in the 2 bedrooms while another 2 persons can easily sleep on the couch in the living room.

 351. קבעתי עם המארח אלין פתח לי את החנייה ולא צריך יותר כלום יש שם הכל. שני חדרי שינה ענקיים ונקיים מטבח מאובזר ומקלחת וכל מה שצריך לשהות בבראשוב. מקום מאוד מרכזי שווה כל שקל.

 352. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 353. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 354. Penthouse foarte curat, comod si cu toate utilitatile necesare. Recomandabil 100% pentru toate cuplurile sau familiile care por sa petreaca un sejur/concediu genial la Brasov . Atat apartamentul cat si terasa sunt mai mari decat in poze. Dl Marius este o gazda de nota 10.

 355. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 356. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 357. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 358. Excelent totul (curățenie, confort, amabilitatea gazdei, amplasarea locației). Cu drag vom reveni!!!!

 359. Sunt foarte fericită că am ales să mă cazez la Seasons Garden Apartment ! Mi-a plăcut tot, de la amabilitatea cu care am fost întâmpinată până la confortul de care am avut parte. Totul a fost impecabil ! Felicitări !

 360. Apartament confortabil, ultra utilat, șemineul conferă o nota de romantism.

 361. Mic dejun generos, personal foarte amabil si prompt. Plasarea este foarte bună la cateva minute de centrul orasului. O camera linistita curată care, desi redusă ca dimensiuni, a oferit tot confortul cerut de cele 3 stele. Felicitări!

 362. Locatia este foarte buna, la cca. 1 minut de pietonala principala/piata. Micul dejun este clasic, incluzand destule produse care pot satisface toate pretentiile, inclusiv ale vegetarienilor. Angajatul care se ocupa de micul dejun foarte comunicativ, atent la detalii, rapid la debarasare.

 363. Un hotel foarte frumos, personal amabil, amplasare foarte aproape de centru, mic dejun destul de bun. Pretul destul de bun, raportul calitate -pret. Putea fi ceva mai mic.

 364. Locatie centrala, design placut si toate facilitatile pentru o familie sau grup de prieteni!! Recomandam cu drag si vom reveni curand.

 365. Curatenie,aproape de centrul orasului, liniste,tot ceea ce ai nevoie( inclusiv ustensile de bucatarie disponibile)pentru un concediu reusit.Cu siguranta o sa mai revenim!Multumim gazdei!😊

 366. The short description is that this property exceeded my expectations from all points of view. – the location is great as it is located in the old city and 5 minutes walk from the city centre where all the nice things happen. Brasov is an amazing city and the old town is the place you want to be while visiting it. – the property is bigger than what you would expect. The bedrooms are big and the living area huge. – the kitchen is fully equipped which can save you some money by preparing some of the meals there. – the bathroom was spotless clean – the hosts was very helpful and knowledgeable about the surroundings – the property is perfect for a family or a group of friends. 4 people fit very comfortable in the 2 bedrooms while another 2 persons can easily sleep on the couch in the living room.

 367. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 368. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 369. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 370. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 371. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 372. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 373. Excelent totul (curățenie, confort, amabilitatea gazdei, amplasarea locației). Cu drag vom reveni!!!!

 374. Sunt foarte fericită că am ales să mă cazez la Seasons Garden Apartment ! Mi-a plăcut tot, de la amabilitatea cu care am fost întâmpinată până la confortul de care am avut parte. Totul a fost impecabil ! Felicitări !

 375. Apartament confortabil, ultra utilat, șemineul conferă o nota de romantism.

 376. Patul a fost foarte confortabil, camera foarte luminata iar bucataria este mobilata complet.

 377. Totul foarte bine gandit la cel mai mic detaliu , foarte primitor ,foarte curat ,utilat cu tot ce e nevoie…personal foarte primitor si amabil ce au oferit o comunicare excelenta ! Zona buna(iesi direct in centrul vechi) . Nici o obiectie !

 378. Apartamentul este situat chiar in centrul vechi, la doi pasi de Piata Sfatului si desi este pozitionat pe strada principala este foarte de linistit. Este extrem de curat, mobilat cu bun gust, dotat cu toate cele necesare, calduros si ceva mai mare decat reiese din fotografii. Proprietarii sunt tineri, foarte amabili si ne-au ajutat cu o multime de informatii pe parcursul sederii noastre in Brasov. O experienta de nota 10+, recomandam cu toata increderea!

 379. Doamna de la receptie a fost ok iar curatenie a fost ok.

 380. Raport calitate pret foarte bun, aproape de centru..si cu mic dejun foarte ok..

 381. Am fost multumiti de a 3-a camera. (atatea am schimbat la propietate in 5 minute). Ne-a placut ca nu mergea senzorul de fum si ceilalti oameni cazati acolo erau faini. Zona a fost una foarte buna.

 382. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 383. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 384. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 385. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 386. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 387. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 388. – camere curate – personal amabil – amplasare aproape de atractie turistice – pret bun pentru zona in care se afla

 389. Mic dejun generos, personal foarte amabil si prompt. Plasarea este foarte bună la cateva minute de centrul orasului. O camera linistita curată care, desi redusă ca dimensiuni, a oferit tot confortul cerut de cele 3 stele. Felicitări!

 390. Locatia este foarte buna, la cca. 1 minut de pietonala principala/piata. Micul dejun este clasic, incluzand destule produse care pot satisface toate pretentiile, inclusiv ale vegetarienilor. Angajatul care se ocupa de micul dejun foarte comunicativ, atent la detalii, rapid la debarasare.

 391. Apartamentul este mobilat frumos, modern, curat, foarte aproape de centru. Am găsit vin, apa si fructe din partea casei. Ne-a întâmpinat o vecina foarte drăguța!

 392. Totul a fost la superlativ. Cazarea este intr-o zona centrala, in imediata apropriere a centrului vechi (3-4 minute pana la Piata Sfatului) si totusi este intr-o zona linistita. Conditiile sunt foarte bune: curatenie, confort, caldura, toate facilitatile (bucatarie / baie echipate cu tot ce trebuie, fier de calcat, uscator de par). La sosire am gasit cateva cadouri din partea gazdelor (sticle de apa, bomboane, vin). Accesul a fost usor, ne-a intampinat o vecina foarte amabila. Una peste alta, un loc foarte primitor unde am reveni cu mare placere.

 393. Foarte bine amplasat, foarte curat, pat confortabil, posibilitatea de a gati.

 394. Decorul, amplasamentul, personal minunat, cafea ceai din partea casei fara limita

 395. Personal excelent, cazare minunata, atmosfera calda, peisaj și amplasare perfecta. Orașul e unul de vis, am simțit ceva unic acolo, a fost cel mai frumos concediu și totul peste așteptărilor noastre.

 396. Locatie excelenta in mijlocul brasovului, chiar in centru. Foarte curat, foarte amabil tot personalul

 397. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 398. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 399. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 400. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 401. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 402. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 403. La hotel totul ne-a placut! Curatenia, locatia, personalul, dimineata mancarea, totul a fost foarte bine! Multumim, cu siguranta ne vom mai intoarce!

 404. Pentru cine doreste sa fie aproape de obiectivele turistice din zona centrala, hotelul e pozitionat perfect, desi este f complicat sa gasesti un loc de parcare

 405. – camere curate – personal amabil – amplasare aproape de atractie turistice – pret bun pentru zona in care se afla

 406. Mi-a placut totul. Este un hotel care merita, din toate punctele de vedere. M-am simtit excelent.

 407. La hotel totul ne-a placut! Curatenia, locatia, personalul, dimineata mancarea, totul a fost foarte bine! Multumim, cu siguranta ne vom mai intoarce!

 408. Pentru cine doreste sa fie aproape de obiectivele turistice din zona centrala, hotelul e pozitionat perfect, desi este f complicat sa gasesti un loc de parcare

 409. Biroul in mod special, patul, decorul, multitudinea de aparate casnice la indemana, minibar-ul variat, luarea cheilor intr-un mod super rapid.

 410. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 411. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 412. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 413. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 414. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 415. Mesajele scrise pe scari, pereti, linistea, siguranta, discretia

 416. Raport calitate-pret foarte bun, personal amabil, dedicat afacerii Chiar daca a existat o problema de cateva ore cu centrala termica si, fiind zi de sarbatoare, gasirea unui tehnician s-a dovedit imposibila, pana la urma au reusit, cu multa bunavointa si amabilitate. Nu am ce reprosa si rareori am gasit in deplasarile mele, interne sau externe, persoane la fel de amabile.

 417. Baile neasteptat de curate, iar micul dejun chiar mai bun decat in alte locatii cu pretentii.

 418. Totul a fost minunat, de cum am intrat am avut sentimentul de acasa. Am avut la dispozitie tot ce am avut nevoie iar curatenia a fost la superlativ. Ce m-a impresionat cel mai mult a fost terasa, cu gradina ei si cu privelistea de vis

 419. A fost totul la superlativ! Cu siguranta voi reveni.

 420. Excelent totul (curățenie, confort, amabilitatea gazdei, amplasarea locației). Cu drag vom reveni!!!!

 421. Locatia foarte buna, restaurantul excelent, micul dejun foarte bogat. Personalul extrem de amabil. camere cu aer conditionat, bai spatioase si moderne, bine utilate. asigurata in apropiere. Parcare O placere. Vom reveni.

 422. Locația extraordinară, exact lângă Piata Sfatului. Personalul foarte amabil. Mic-dejun gustos si diversificat. Atmosfera este calda si primitoare. Raportul calitate-pret este excelent! O sa revenim cu mare drag! Multumim frumos!

 423. Cadru plăcut, mic dejun delicios, hotel foarte bine situat.

 424. Primire excelenta. Mic dejun foarte bun. Foarte apreciat de tot grupul de straini cu care am fost. Multumim

 425. Situat intr o zona linistita,aproape de centrul vechi , la aproximativ 200m se afla o parcare privata,cu plata, unde ti poti lasa masina in siguranta. Micul dejun se serveste la ultimul nivel ,unde ai parte de o vedere frumoasa spre oras

 426. Serviciile personalului ireprosabile. Amabilitate deosebita din partea receptionerilor. Micul dejun, extraordinar, foarte diversificat. Curatenie ireprosabila. Camera foarte bine dotata cu cele necesare petrecerii unor zile de concediu placute.

 427. Amplasamentul… Aproapele centru…. Micul dejun cu produse de calitate

 428. Mi-a placut totul. Este un hotel care merita, din toate punctele de vedere. M-am simtit excelent.

 429. La hotel totul ne-a placut! Curatenia, locatia, personalul, dimineata mancarea, totul a fost foarte bine! Multumim, cu siguranta ne vom mai intoarce!

 430. Biroul in mod special, patul, decorul, multitudinea de aparate casnice la indemana, minibar-ul variat, luarea cheilor intr-un mod super rapid.

 431. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 432. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 433. Peisajul este superb, dar locația este în vârful muntelui, departe de centrul orașului. Recomand doar celor cu spirit de aventură, care își doresc liniște și un acoperiș deasupra capului. Singurul lucru bun, este prețul. Practic la prețul camerei nu mă așteptam la prea multe..

 434. Raluca-simona iulie 5, 2019 at 2:22 pm

  Priveliștea este superba, merita sa ajungeți aici. Camera curata, patul foarte mare,dulap de haine cu suport de umerașe, TV mare, baia spațioasă. Ne-a plăcut foarte mult. Va recomand sa ajungeți aici. Mulțumim gazdelor care ne-au servit o cafea bună la plecare.

 435. Camerele mari, decorate in stil rustic, peisajul superb, gazdele foarte ospitaliere!

 436. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 437. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 438. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 439. Prețul (din punctul meu de vedere) un pic cam mare.

 440. Locatia foarte buna, restaurantul excelent, micul dejun foarte bogat. Personalul extrem de amabil. camere cu aer conditionat, bai spatioase si moderne, bine utilate. asigurata in apropiere. Parcare O placere. Vom reveni.

 441. Locația extraordinară, exact lângă Piata Sfatului. Personalul foarte amabil. Mic-dejun gustos si diversificat. Atmosfera este calda si primitoare. Raportul calitate-pret este excelent! O sa revenim cu mare drag! Multumim frumos!

 442. Amplasarea in centrul orasului intr-o oaza de verdeata.Curatenia spatiilor comune. Calitatea serviciilor.

 443. Amabilitatea personalului ne-a plăcut. Ni s-a oferit cafea și ceai la discreție, iar în zona de lounge am avut acces și la câteva jocuri de societate.

 444. Locatia este exceptionala, chiar langa Biserica Neagra, retrasa de la strada asa ca ai parte de liniste cat cuprinde. Personalul atent, saritor, iti sta la dispozitie cu orice ai nevoie. Curtea cu bungalouri este de poveste. Cu siguranta merita vizitat iar si iar 🙂

 445. Biroul in mod special, patul, decorul, multitudinea de aparate casnice la indemana, minibar-ul variat, luarea cheilor intr-un mod super rapid.

 446. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 447. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 448. Totul a fost perfect. Apartamentul este localizat lângă magazinul Star chiar la poalele Tampei. Intri într o curte interioara unde poți parca mașina. E liniște și umbra. Este foarte curat în tot apartamentul. Mobilat și utilat cu absolut tot ce ai nevoie. Felicitări! O sa revenim cu drag!

 449. Absolut tot. Un apartament minunat, foarte curat, cu un stil aparte, o imbinare reusita intre modern si clasic, care se integreaza perfect in arhitectura zonei vechi a Brasovului. Racoros. Desi afara erau 28-30 grade, nu a fost necesar aerul conditionat. Arata mult mai bine decat in fotografii. Lenjerie curata, prosoape curate, articole de dus… Situat in zona veche a Brasovului, plina de terase, magazine… Magazinul universal „Star” si Prefectura sunt la 2-3 min de mers. Piata Sfatului si Biserica Neagra sunt la 5-6 min de mers. Proprietarul poate fi caracterizat simplu: un domn de isprava. Recomand cu drag.

 450. Cazare super elegantă, amenajată cu bun gust, cu utilitățile necesare unui cuplu care dorește să petreacă câteva zile în Brașov. Gazda primitoare și sociabilă….

 451. micul dejun excelent, camera un pic cam mică, locația foarte bună, personalul amabil și competent

 452. Micul dejun excelent. Foarte divers, Mancaruri de ft buna calitate. Personal amabil.

 453. Amplasamentul… Aproapele centru…. Micul dejun cu produse de calitate

 454. Gazda primitoare, curătenie, apartamentul situat foarte aproape de centru, piscină, mall.

 455. La Geppetto a fost grozav de la A la Z, foarte frumos si modern amenajat apartamentul, ai tot ce iti trebuie si gazdele foarte ospitaliere si dragute. Zona linistita si destul de centrala, cu siguranta vom reveni!

 456. Gazdele super drăguțe și deschise. Foarte confortabil, de calitate obiectele imobiliare.

 457. Terasa fabuloasa cu o priveliste panoramica asupra centrului . LOCATIE IDEALA PENTRU DOUA, TREI ZILE DE HOINAREALA FARA GRIJJI.

 458. Apartament foarte bine plasat cu toate amenajările pentru confort. Terasa este un plus al acestui apartament, cu vedere de 360′. Se vede foarte frumos vârful Tâmpa.

 459. Totul a fost conform așteptărilor noastre. Apartamentul arată exact ca în imagini, e curat, dotat cu de toate și are o terasa panoramica superbă. Poziționat foarte bine (exact în centrul vechi) pentru a ajunge pe jos rapid la principalele obiective turistice ale Brașovului. Recomand!

 460. Piscina,micul dejun ,personalul de la recetie si de la restaurantul care serveste micul dejun

 461. Sala de receptie este foarte mare Micul dejun este foarte bogat Este in centrul orasului langa un parc foarte frumos

 462. Amplasarea hotelului aproape de centru vechi, personalul amabil, camera confortabila si spatioasa, privelistea din camera foarte interesanta, in camera se putea asculta muzica din statia hotelului, expresor de cafea illy in camera, patul mare si foarte comod

 463. Micul dejun a fost ok, nimic iesit din comun dar destul incat sa ai de unde alege. Amplasarea e buna, in apropierea centrului istoric. Camere curate, salteaua destul de ok. Baia a fost spatioasa.

 464. Deabea ce am venit . Totul a fost excelent ! De la micile detalii pana la personal . Multumim Drachenhaus pentru tot si cu siguranta revenim si recomamdam !

 465. Un hotel amplasat în apropierea centrului vechi, cu camere spatioase, mic dejun excelent. Vom reveni cu plăcere.

 466. Totul a fost conform așteptărilor, ba chiar mai mult. Proprietarul a fost o gazdă super okay si ne-a asigurat condițiile necesare pentru o vacanță de vis!

 467. Privelistea de pe balcon e o splendoare, curatenie impecabila, complet utilata cu absolut tot ce e necesar. Ideala pt familii cu copii dar nu numai.

 468. Apartamentul este foarte spatios si dotat cu absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur perfect. Patul este unul mare si confortabil, iar view-ul este de vis ! Proprietarii au fost foarte prietenosi, am avut si o sampanie la rece cand am ajuns 😊! Recomand cu caldura, iar eu cu siguranta voi reveni!

 469. Spatiile comune (holuri, receptie, casa scariii) curate si intretinute

 470. Aici pot spune ca am fost încântat privind designul din cameră, baie,sala de mese,calitatea materialelor, gustul rafinat al proprietarului.BRAVO. Micul dejun bogat,destul de variat.

 471. Personal amabil, camera super, saltea f confortabila, mic dejun gustos.

 472. Gazda a fost foarte amabila, ne-a furnizat si cateva informatii cu privire la oras, localuri din apropriere unde se mananca bine. Apartamentul este situat central, ai acces pe jos la toate obiectivele principale din Brasov. Foarte curat, spatios, luminos, intr-un cuvant excelent. Ne-am simtit ca acasa. Vom reveni cu siguranta. Multumim Radu!

 473. Locatia este perfecta. La nici 3 minute de piata sfatului. Studio cu toate utilitatile posibile… de la ustensile de bucatarie pana la fier de calcat:). Perfect!

 474. Garsoniera are o atmosfera foarte placuta, cu un design fain, curata, calduroasa si cu toate facilitatile necesare. Gazda super prietenoasa si ne-a informat in privinta tuturor curiozitatilor culinare si culturale. O sa ne intoarcem cu drag 🙂

 475. Chiar în centrul vechi, curat, primitor, aerisit, exact ca în fotografii, utilat cu tot ce este nevoie! Gazda foarte amabilă și simpatică! Recomand cu căldură!

 476. Total multumiti de sejurul nostru la Pine House: incepand de la locatie, chiar in centrul vechi al Brasovului, de la modul in care am comunicat cu proprietarii si pana la curatenia si atmosfera de “acasa” a apartamentului inchiriat. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 477. Recomandam cu drag locatia!Multumim gazdei care a fost foarte prietenoasa!Vom reveni cu siguranta!

 478. Totul a fost ok, ma asteptam la mai putin avand in vedere ca este un hotel de 2 stele, dar a fost peste asteptari: personal amabil, camera f. mare, lenjerie f.curata, curatenie; amplasare excelenta , chiar in Piata Sfatului….

 479. Curățenia și micul dejun au fost pe măsura așteptărilor. Hotelul este amplasat într-un loc accesibil.

 480. La Hotel Coroana ma simt ca acasa. Iar angajatii hotelului ma fac sa ma simt ca fac parte dintr-o familie frumoasa. Iubesc nespus tot ce tine de Art Nouveau si ma simt, de fiecare data, ca invitata speciala a unui Muzeu secret. Daca nu ma credeti, dormiti o noapte acolo!

 481. Restaurantul foarte ok, se gătește extraordinar. Curtea și împrejurimile foarte frumos amenajate. Aer curat și liniște.

 482. O surpriza placuta. Am rezervat din lipsa de optiuni in Brasov. Eu am fost pentru bussines, dar cine vrea sa petreaca un weekend in liniste sau cateva zile de relax, recomand. La numai 4 km de Brasov, departe de zgomote, curte imensa, locuri de parcare suficiente pentru toti clientii, mic dejun bun, mancare de calitate la restaurant. Sa nu uitam terenul gazonat artificial pentru sport.

 483. Liniste, balcon imens (cam 10), patul ok. Curat, teren fotbal/tenis, un spațiu relativ ok pentru joaca.

 484. Totul( mancare, locatie, curatenie, personal, servicii)

 485. Amplasamentul, vederea catre munte, camerele, baile, mobilierul, dotarile, salteaua, muzica din camera etc

 486. Piscina,micul dejun ,personalul de la recetie si de la restaurantul care serveste micul dejun

 487. Gazda amabila, garsoniera confortabila un loc placut recomand cu incredere

 488. Foarte aproape de Lidl la 3 min pe jos, loc de parcare, la parter, nu urci la etaj cu bagajele.

 489. Curatenia si senzatia de camin calduros Foarte aproape de statia de taxiuri si autibuz…de fapt in fata scarii

 490. Apartament foarte curat, arată chiar mai bine decât în poze, cu decoruri inedite. Gazdele au pus mult suflet în amenajare și confortul oferit clienților. Un colț al copiilor cu jucării, living spațios, am avut la dispoziție cafea, ceai, snackuri, cereale și un vin din partea casei. Ne-am bucurat de tot confortul de acasă! Locul este liniștit, deși se află în centrul orașului iar vederea spre Biserica Neagră sau Vârful Tâmpa completează calitățile acestui apartament. Vom reveni, cu siguranță! Recomand!

 491. Un apartament cu priveliște excelentă, gazda foarte primitoare și amabilă. Foarte curat, paturi comode, bucătăria utilata cu tot ce trebuie, am găsit ceai și cafea, cereale și biscuiți, plus o sticla cu vin, de bun venit. Foarte potrivit pentru familii, (multe jucarii si jocuri pentru copii), dar și pentru grupuri de prieteni. Foarte spațios și luminos. Recomand cu căldură, cu siguranță că v-om revenii !!!

 492. exquisit decor, paturile foarte comfortabile, extra luminos, exact in mijlocul orasului, gazdele extra zimbitori, am sta acolo 2 saptamani data viitoare

 493. Check-in usor si nu a fost problema cu ora. Se poate parca pe straduta sau in imprejurime daca este nevoie. Gazda amabila si ajutatoare. Liniste. Racoare. Proximitate fata de centrul istoric. Confort. Curatenie. Facilitati in camera: frigider, cuptor cu microunde, aparat de facut cafea, cafea, ceai, canute. Decor specific, cu mobila de lemn si obiecte vintage. Faptul ca in ultima zi in oras am putut sa imi las bagajul la locatie pana la plecare.

 494. Gazda primitoare, amabila, alături de noi pe tot pArcursul șederii.

 495. Locatia a fost excelenta, in apropiere de centru, cateva minute de mers pe jos, o zona linistita si curata. Foarte placut peisajul si drumul.

 496. Camera curată, personalul amabil , micul dejun ok;

 497. Spatiile comune (holuri, receptie, casa scariii) curate si intretinute

 498. Aici pot spune ca am fost încântat privind designul din cameră, baie,sala de mese,calitatea materialelor, gustul rafinat al proprietarului.BRAVO. Micul dejun bogat,destul de variat.

 499. Curățenie f bună. Dotari in baie la nivel foarte bun. Mic dejun excelent

 500. Totul a fost peste așteptări: camere frumos amenajate (cu bucătărie și baie proprie); micul-dejun variat și gustos; personalul foarte amabil.

 501. Micul dejun a fost ok, nimic iesit din comun dar destul incat sa ai de unde alege. Amplasarea e buna, in apropierea centrului istoric. Camere curate, salteaua destul de ok. Baia a fost spatioasa.

 502. Foarte aproape de Piata Sfatului si Biserica Neagra. Foarte curat, spatios si confortabil. Bucatarie la subsol dotata cu tot ce este nevoie, baia peste asteptari, cu doua dusuri! Mobilat cochet, televizor in living si in dormitor. Personal amabil, prompt, sigur revenim!

 503. Este a doua oara cand ma cazez in acest superb apartament! Este foarte bine intretinut si curat! Experienta a fost la fel de buna ca prima oara!

 504. Proprietatea se afla in apropierea Bisericii Negre si a Pietii Sfatului. Apartamentul este curat, spatios, gazda amabila, dispusa sa ajute daca este solicitata.

 505. Casa, grădina, peisajul, decorul din dormitor și din living, totul este de bun gust.

 506. Foarte frumos tot: modern, amenajat cu gust, priveliște frumoasa din zona comuna de lounge, dar și de la terasa camerei; Atmosfera „chill” si posibilitatea de a intra in vorba cu alti turisti cazati, facilități complete la bucatarie;

 507. Patul foarte mare si confortabil, privelistea, ambianta. Amabilitatea gazdei.

 508. O experienta placuta. Gazda primitoare, localizare destul de buna, in distanta de mers pe jos pana in centrul vechi.

 509. Este al doilea WE consecutiv pe care am decis sa il petrecem aici. Studioul s-a potrivit perfect nevoilor noastre, avand chicineta complet utilata, foarte utila pentru noi (suntem morning people, nu functionam fara mic dejun). Multumim Silviei pentru tot. Recomand.

 510. Pentru nevoia noastra, locatia a fost excelenta, intr-o zona linistita de case, la 10 minute de mers pe jos de centrul vechi. Am ales studioul cu chicineta, care s-a dovedit a fi extrem de utila pentru micul dejun. Am doar cuvinte de lauda. Curatenie impecabila, lenjerie de pat curata si din materiale de calitate, plapuma si perne din puf, pat generos, wifi, tv. Chicineta complet utilata cu vesela, tacamuri, ceainic electric, aparat de cafea cu capsule, frigider (in care am gasit 2 ape la 0.5L). Baie cu apa fierbinte instant, masina de spalat rufe (n-a fost cazul s-o folosim), prosoape curate si parfumate. Silvia (gazda) a fost foarte atenta cu noi, ne-a rezervat si loc de parcare (care btw in Brasov e lux). Ne-am cazat doua WE la rand, si cu siguranta o vom face in viitor. Multumim.

 511. Totul arata foarte bine, amplasarea ca si locatie e super ok, gazda super, liniste…tot ce iti doresti pentru un sejur. O sa mai revenim cu drag

 512. Foarte Frumos Apartamentul. Placut surprins de Curat si Ordonat. Nota 10. Voi reveni cu cea mai mare placere.

 513. Ayan Apartment este o locatie excelenta. Spatiul este generos si dotarile nu lipsesc. Curatenia este impecabila, iar linistea din jur relaxanta!

 514. Foarte frumos apartament și extrem de bine dotat și decorat, curățenie exemplara și bun gust.

 515. Absolut totul. Gazda, comunicarea cu ea inainte si dupa sejur, apartamentul, localizarea.

 516. Amabilitatea si căldura cu care am fost primiti, curățenia, linistea si cu siguranta vom mai reveni cu mare drag!!!

 517. Apartamentul, locația , zona aproape de centru de mall , și de paradisul acvatic.

 518. Apartamentul a fost spatios si bine intretinut, chiar daca am petrecut foarte putin timp in el am fost multumit de facilitati.

 519. Locatia este ok , amenajarea apartamentului cu bun gust , curatenie , liniste .

 520. – locatie foarte buna – parcare asigurata – curatenie – baie dotata cu tot ce trebuie – gazda discreta, dar in acelasi timp foarte de ajutor (ne-a asteptat la sosire in strada ca sa gasim din prima intrarea in parcare – bucatarie dotata cu tot ce trebuie

 521. Central Dotat foarte bine, ofera confortul de acasă Comunicare facilă cu proprietarul Parcare in loc special amenajat, acoperit Spațios și curat, situat la parter, liniștit cu vedere spre munte

 522. Un apartament amenajat super modern, cu mobila noua, foarte curat. Bucataria dotata cu tot ce este necesar,ustensile si vesela noi, am gasit chiar si cafea, zahar, ulei, etc. Am avut si loc de parcare asigurat. Gazda foarte interesata, desi nu am interactionat, a sunat sa intrebe daca e totul ok si daca mai avem nevoie de ceva. Totul a fost exceptional. Sigur vom reveni! 🙂

 523. Cazarea și mai ales micul dejun au fost de nota 10

 524. mic dejun variat si gustos, piscina curata si calda, nu am stat decat o noapte, receptionera amabila!

 525. Mi-a placut amplasarea hotelului, vederea din camera, patul foarte confortabil

 526. Foarte aproape de Piata Sfatului si Biserica Neagra. Foarte curat, spatios si confortabil. Bucatarie la subsol dotata cu tot ce este nevoie, baia peste asteptari, cu doua dusuri! Mobilat cochet, televizor in living si in dormitor. Personal amabil, prompt, sigur revenim!

 527. Este a doua oara cand ma cazez in acest superb apartament! Este foarte bine intretinut si curat! Experienta a fost la fel de buna ca prima oara!

 528. Proprietatea se afla in apropierea Bisericii Negre si a Pietii Sfatului. Apartamentul este curat, spatios, gazda amabila, dispusa sa ajute daca este solicitata.

 529. Casa, grădina, peisajul, decorul din dormitor și din living, totul este de bun gust.

 530. Foarte frumos tot: modern, amenajat cu gust, priveliște frumoasa din zona comuna de lounge, dar și de la terasa camerei; Atmosfera „chill” si posibilitatea de a intra in vorba cu alti turisti cazati, facilități complete la bucatarie;

 531. Patul foarte mare si confortabil, privelistea, ambianta. Amabilitatea gazdei.

 532. Amplasarea, rapiditatea cu care ne-am putut caza și dotările din apartament.

 533. Apartamentul, locația , zona aproape de centru de mall , și de paradisul acvatic.

 534. Apartamentul a fost spatios si bine intretinut, chiar daca am petrecut foarte putin timp in el am fost multumit de facilitati.

 535. Totul a fost ok, ma asteptam la mai putin avand in vedere ca este un hotel de 2 stele, dar a fost peste asteptari: personal amabil, camera f. mare, lenjerie f.curata, curatenie; amplasare excelenta , chiar in Piata Sfatului….

 536. Curățenia și micul dejun au fost pe măsura așteptărilor. Hotelul este amplasat într-un loc accesibil.

 537. La Hotel Coroana ma simt ca acasa. Iar angajatii hotelului ma fac sa ma simt ca fac parte dintr-o familie frumoasa. Iubesc nespus tot ce tine de Art Nouveau si ma simt, de fiecare data, ca invitata speciala a unui Muzeu secret. Daca nu ma credeti, dormiti o noapte acolo!

 538. Ne-a placut foarte mult totul: de la primirea calduroasa a gazdei, la confortul si intimitatea camerei, precum si amplasarea locatiei in centrul Brasovului. Felicitari, Cristi! Iti dorim sa ai oaspeti permanent!

 539. Curatenia, designul camerelor si zona unde este situat apartamentul!

 540. perfect location in the middle of the beautiful old town, nice host

 541. Hotelul foarte bun cu servicii de foarte buna calitate. Cam putina lumina in camera – dar banuiesc ca asta s-a vrut asa ca nu este o problema atat de mare. Parcare gratuita.

 542. Personalul de la Recepție amabil și drăguț , micul dejun a fost ok , camera mare și curată , parcare privată .

 543. Totul la superlativ!Servicii impecabile,personal foarte amabil,merita din plin cele 5 stele!Vom reveni cu siguranta!

 544. Locatie excelenta, mancare delicioasa, personal de nota 10, camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust.

 545. Curatenia impecabila , micul de dejun diversificat si consistent, amabilitatea personalului, bunul gust al design-ului interior, amplasamentul excelent.

 546. Totul a fost minunat! 👌🤩 Curățenie, personal, confort de nota 10! 👏👏👏

 547. Amplasarea locației, foarte aproape de principalele puncte de atracție. Personalul foarte amabil și profesionist. Vom reveni cu plăcere.

 548. Micul dejun, personalul amabil, curatenia, baia foarte curata si mare.

 549. Curățenie f bună. Dotari in baie la nivel foarte bun. Mic dejun excelent

 550. Situat extrem de aproape de frumosul centru vechi. Camerele curate, frumoase, cu absolut toate conditiile. Proprietar extrem de ospitalier si amabil.

 551. The place is wonderfull, the hosts really nice and funny people, the location is beyond amazing next to Tampa and a few minutes away to the old city center and Piata Sfatului. Cozy and clean.

 552. The apartment is located in a brilliant location, you open the door and step in to the city centre. Very clean , a beautiful place to stay. Definitely would recommend.

 553. Un apartament frumos, curat , cu elemente vintage care te fac sa te integrezi in peisajul istoric al Brașovului. 5* Locatie perfecta pentru un turist care vrea sa viziteze Brașovul.

 554. Apartamentul este foarte curat, extraordinar de frumos, echipat cu tot ce trebuie (microunde, plita, espressor), iar gazda este foarte amabila

 555. Foarte frumos apartamentul, curat, confortabil plus ca este la 3 min de mers pe jos pana in Piata Sfatului/Biserica Neagra si terasele/restaurantele din centru. Recomand cu incredere!!!

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled