Cazare ieftina Brasov Zona Garii

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Gențiana si Tiberia Cehanu din Sfantu Ilie, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Gențiana si Tiberia Cehanu din Sfantu Ilie, jud. SuceavaCazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Grațiela si Daciana Kogălniceanu din Poiana, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Gara Braşov, Brașov, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Grațiela si Daciana Kogălniceanu din Poiana, jud. NeamtCazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Semenica si Otilia Poenaru din Tutcani, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Semenica si Otilia Poenaru din Tutcani, jud. VasluiCazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Paul si Sandu Robu din Mastacan, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Gara Braşov, Brașov, Braşov, România!

  (Paul si Sandu Robu din Mastacan, jud. NeamtCazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Milena si Crenguța Corfanta din Motoesti, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Gara Braşov, Brașov, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Milena si Crenguța Corfanta din Motoesti, jud. OltCazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Tinca si Cornelia Albu din Putu Greci, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România.

  (Tinca si Cornelia Albu din Putu Greci, jud. GiurgiuCazare in Gara Braşov, Brașov, Braşov, România pentru 3 persoane)

 1. Amplasarea , micul dejun , personalul ,curatenia…toate au fost la superlativ.

 2. totul a fost superb, de la atmosfera linistita si relaxanta pana la atitudinea personalului ; am apreciat in mod deosebit camera spatioasa si facilitatea cu muzica chill ambientala accesibila din pat 🙂 ; bonusul cu platoul cu fructe din partea casei a fost surprinzator de placut…o locatie care a meritat toti banii

 3. Amplasarea hotelului. Piscina. Patul-foarte confortabil. Curățenie.

 4. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 5. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 6. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 7. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 8. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 9. Apartamentul a fost dotat cu tot ce era necesar de la vesela completa pana la mirodenii si condimente. Practic ne-am simtit ca acasa, atmosfera fiind foarte primitoare. Amplasamentul foarte aproape de Piata Sfatului si de Telefericul catre Tampa.

 10. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 11. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 12. curatenie caldura confort.foarte accesibil mic magazin la colt transpot fff bun bus public la 2min pret 2 lei/calatorie bilet la sofer

 13. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 14. Locatie pozitionata foarte aproape de centrul orasului. In apropiere sunt numeroase restaurante si cafenele. Camerele sunt dragute, patul confortabil. Micul dejun diversificat si bun.

 15. Locatia excelenta. Chiar in centrul vechi al orasului. Problema deranjanta este cu parcarea. Gasiti fff greu un loc de parcare pe strazile cu marcaje gratuit si la mare distanta de hotel. Nu este vina hotelului. Primaria nu acorda locuri pentru hotelurile din centru.

 16. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 17. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 18. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 19. Un apartament frumos, ca în poze. Este chiar în centrul oraşului. Vom reveni cu siguranță!

 20. Apartamentul este amplasat in inima centrului vechi al Brasovului

 21. Pozitia foarte buna Ai tot ce iti trebuie, foarte bine utilat Este exact ca in poze.

 22. Modern, curat, placut! Un loc in care iti doresti sa revii!

 23. Camera curata, conditii spa excelente, mic dejun variat si gustos.

 24. Foarte frumoasa si curata locatia, personal foarte Amabil!! Revenim cu drag

 25. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 26. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 27. Locatie pozitionata foarte aproape de centrul orasului. In apropiere sunt numeroase restaurante si cafenele. Camerele sunt dragute, patul confortabil. Micul dejun diversificat si bun.

 28. Poziționarea, mărimea camerei, micul dejun, salteaua, personalul de la receptie.

 29. Camera f mare, spatioasa, calduroasa, personal amabil, aproape de centru

 30. Totul a fost ok . daca mergeti cu masina prin Brasov , o sa vedeti ca peste tot e problema cu parcarea, asa ca nu e vina lor 🙂 Daca faceti rezervare la un loc de parcare, il aveti asigurat. Locatie perfecta , super draguta domnisoara de la receptie.

 31. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 32. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 33. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 34. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 35. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 36. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 37. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 38. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 39. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 40. Apartamentul a fost curat, frumos amenajat. Cel mai tare mi-a plăcut sauna.

 41. Totul a fost absolut perfect. Perfect pentru un cuplu. Vom reveni cu siguranta! Personal foarte amabil si intelegator. Totul a fost foarte foarte curat.

 42. A venit personal cu cheile. Foarte serviabilă și sociabilă.

 43. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 44. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 45. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 46. Gazda primitoare,bucatarie utilata,living superb, relaxare totala.

 47. O villa foarte frumoasa, perfecta pentru o vacanta in centrul Brasovului!

 48. Foarte frumos, bucatarie utilata, priveliste , parcare in fata porti,tot ce ai nevoie pentru o vacanta placuta. Recomand 🤗

 49. Croasant nu am mancat ,dar celelalte au fost delicioase.patul a fost la fel de confortabil ca și cel de acasa!

 50. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 51. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 52. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 53. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 54. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 55. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 56. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 57. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 58. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 59. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 60. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 61. Apartamentul a fost curat, frumos amenajat. Cel mai tare mi-a plăcut sauna.

 62. Totul a fost absolut perfect. Perfect pentru un cuplu. Vom reveni cu siguranta! Personal foarte amabil si intelegator. Totul a fost foarte foarte curat.

 63. A venit personal cu cheile. Foarte serviabilă și sociabilă.

 64. Locație foarte buna,apartament modern bine dotat,curat, comunicare excelenta cu proprietarul, un loc in care te simnti foarte bine.

 65. Super totul… de la locatie pana la parcare, dotare, imprejurimi.

 66. Foarte curat Foarte bine echipat si utilat O comunicare excelenta cu proprietarul Parcare excelenta 24/24

 67. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 68. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 69. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 70. Mic dejun variat si de calitate.Camera foarte buna,patul ca acasa.Amplasare excelenta.Daca avea si parcare nu as fi avut nimic de obiectat.

 71. Croasant nu am mancat ,dar celelalte au fost delicioase.patul a fost la fel de confortabil ca și cel de acasa!

 72. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 73. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 74. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 75. Apartamentul spatios ,utilat cu tot ce trebuie , foarte curat , loc de parcare amenajat . Ideal pentru o vacanta reusita.

 76. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 77. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 78. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 79. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 80. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 81. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 82. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 83. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 84. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 85. Culorile au dat elegantă camerei, care a fost spatioasa. A fost cald. Menajera foarte cumsecade. Personalul amabil.

 86. Se serveste micul dejun la proprietate. Locatia Amplasarea-aproape de centru

 87. Poziționarea, mărimea camerei, micul dejun, salteaua, personalul de la receptie.

 88. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 89. Modern, curat, placut! Un loc in care iti doresti sa revii!

 90. Camera curata, conditii spa excelente, mic dejun variat si gustos.

 91. Am primit upgrade desi hotelul nu era plin. MULTUMIM! Un weekend minunat: hotel elegant, priveliste frumoasa din camera, mic dejun bun, liniste, camera mare si curata, langa centrul vechi si nu in ultimul rand un zambet la receptie. Felicitari!

 92. amplasarea hotelului,personal profesionist,mic dejun perfect,camera impecabila,Vom reveni cu mare drag!

 93. Totul a fost peste asteptari, un hotel de trei stele plus, multa liniste, comfort, curatenie, mic dejun pentru toate gusturile, muzica ambientala care te insoteste cand servesti masa si pe holuri, cafea f buna, caldura in camera reglabila, privelistea din camera minunata mai ales seara. Personalul amabil, instruit , am cerut o pilota in plus ( desi nu am avut nevoie :)) ) si mi a fost adusa imediat, in acelasi timp persoana care a venit sa o aduca a verificat termostatul sa se asigure ca totul functioneaza perfect. In concluzie , nota 10, recomand acest hotel .

 94. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 95. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 96. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 97. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 98. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 99. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 100. Micul dejun a fost variat si potrivit pentru toate gusturile. Locatia aproape de centru, curatenia in camere si paturi confortabile.

 101. Camera superioară este extraordinara, mare și spațioasă. Mic dejun bogat, salata de ton, zacuscă, ciuperci sote. Amplasare foarte buna, chiar in centru.

 102. Micul dejun a fost bun, locatia este foarte bună, in camera smart tv mare.

 103. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 104. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 105. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 106. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 107. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 108. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 109. Confort, apartamentul foarte curat si bine aranjat, locație linistita, gazda primitoare si amabilă! Recomand!

 110. – Locatia este foarte aproape de centrul vechi, nu ai nevoie de masina pentru a merge la un restaurant. Am inteles ca nu departe se construieste un magazin Lidl. – Zona linistita de case – Are loc de parcare – Stil traditional foarte frumos, casnic – Bucataria super echipata – Incalzirea in pardoseala – Paturile matrimoniale foarte confortabile – Vedere super

 111. The apartment exceeded our expectations, very clean, all new and modern facility, good wifi, parking in front of the main door very good location, quiet street close to the old city very friendly hosts ware available any time.

 112. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 113. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 114. Totul foarte curat, mancare buna, insa camerele duble putin cam mici. Din pozele de pe site si la pretul platit m as fi asteptat la ceva mai spatios

 115. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 116. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 117. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 118. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 119. Culorile au dat elegantă camerei, care a fost spatioasa. A fost cald. Menajera foarte cumsecade. Personalul amabil.

 120. Se serveste micul dejun la proprietate. Locatia Amplasarea-aproape de centru

 121. Amabilitatea si buna intelegere a proprietarului 10+

 122. Superb amenajat! Zonă foarte liniștită. Locație absolut încântătoare!

 123. Only good things about the appartment. Stylish, nice, cozy, clean. Everything that we’re expecting and even more.

 124. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 125. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 126. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 127. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 128. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 129. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 130. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 131. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 132. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 133. Foarte frumos ….recomand cu toata increderea….chiar ne-a depasit asteptarile…..situat foarte aproape de centru istoric …..singura problema este parcarea in centru dar oricum s-a rezolvat si asta nu este vina gazdei …..orasul foarte frumos merita vizitat .

 134. Amplasare excelenta. Confortabil si f bine dotat apartamentul, mult peste asteptari. Gazde primitoare. Recomand cu caldura.

 135. Comunicarea ușoară, prompta. Curățenia și dotările apartamentului: găsești tot ce ai nevoie pentru o ședere comoda, relaxanta.

 136. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 137. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 138. Totul foarte curat, mancare buna, insa camerele duble putin cam mici. Din pozele de pe site si la pretul platit m as fi asteptat la ceva mai spatios

 139. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 140. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 141. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 142. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 143. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 144. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 145. Apartamentul este spatios si foarte curat. Bucataria este destul de mare, fiind open space si este complet dotata cu cele necesare de la pahare/cani pana la zahar, sare, etc. Mi-a placut foarte mult dormitorul, patul este foarte confortabil iar cele doua noptiere impreuna cu dulapul iti ofera destul spatiu pentru depozitare. Atat in living cat si in dormitor este TV, iar balconul generos ca si suprafata poate fi accesat din ambele camere. Pentru noi amplasarea a fost una foarte buna, aproape de centrul comercial Coresi si la 5 minute de mers cu masina pana in centru. Cu siguranta vom mai reveni!

 146. curatenie, conditii foarte bune, tot ce aveai nevoie, liniste, parc pt copii in cartier, mall la o distanta foarte mica se putea merge pe jos

 147. Proprietari amabili ,generosi ,amplasament foarte bun la vreo 8-10 min de centru cu masina , apartament foarte curat. Recomand cu drag

 148. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 149. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 150. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 151. Locatia este perfecta, foarte aproape de centru. Camerele sunt spatioase si curate.

 152. Recomand sejurul cu mic dejun. Micul dejun a fost diversificat si copios. Personalul de deservire foarte amabil. Amplasarea este excelenta. Foarte curat si placut. Recomand cu drag cazarea in aceasta proprietate.

 153. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 154. Amplasarea, personalul, curățenia, micul dejun, camera.

 155. Totul este curat, primitor, aproape de centrul vechi. Asigura tot ce dorești.

 156. Conditii excelente, personal agreabil , amplasare foarte buna . Recomand cu caldura.

 157. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 158. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 159. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 160. Proprietatea este foarte curata si frumos amenjata iar zona centrala .

 161. Camera este inalta cam la 2,8m ceea ce da senzatia de extra-spatiu in cei 25 mp. Sistemul de inchidere in 5 puncte atat la usa de intrare cat si la fereastra dau o placuta senzatie de siguranta si intimitate. Mobilierul de bungust cu mult peste nivelul unor hoteluri de 4 stele chiar si din acelasi oras. Locuri de parcare se gasesc, fara cost, in fata parcului peste drum de cladire si masina sta in siguranta. Se poate ajunge, pietonal, in centrul vechi in doar cateva minute. Exista o chicineta foarte placut amenajata in camera iar la cateva sute de metrii, spre centru, gasiti un magazin deschis non-stop.

 162. Ne-am simtit foarte bine. Foarte curat totul nou, patul super ! Locatia desi este chiar in centru e si foarte liniste. Gazada foarte primitiare desi am ajuns aproape de miezul noptii. Recomand cu incredere.

 163. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 164. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 165. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 166. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 167. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 168. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 169. Locatia este perfecta, foarte aproape de centru. Camerele sunt spatioase si curate.

 170. Recomand sejurul cu mic dejun. Micul dejun a fost diversificat si copios. Personalul de deservire foarte amabil. Amplasarea este excelenta. Foarte curat si placut. Recomand cu drag cazarea in aceasta proprietate.

 171. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 172. Apartamentul este spatios si foarte curat. Bucataria este destul de mare, fiind open space si este complet dotata cu cele necesare de la pahare/cani pana la zahar, sare, etc. Mi-a placut foarte mult dormitorul, patul este foarte confortabil iar cele doua noptiere impreuna cu dulapul iti ofera destul spatiu pentru depozitare. Atat in living cat si in dormitor este TV, iar balconul generos ca si suprafata poate fi accesat din ambele camere. Pentru noi amplasarea a fost una foarte buna, aproape de centrul comercial Coresi si la 5 minute de mers cu masina pana in centru. Cu siguranta vom mai reveni!

 173. curatenie, conditii foarte bune, tot ce aveai nevoie, liniste, parc pt copii in cartier, mall la o distanta foarte mica se putea merge pe jos

 174. Proprietari amabili ,generosi ,amplasament foarte bun la vreo 8-10 min de centru cu masina , apartament foarte curat. Recomand cu drag

 175. Amabilitatea si buna intelegere a proprietarului 10+

 176. Superb amenajat! Zonă foarte liniștită. Locație absolut încântătoare!

 177. Only good things about the appartment. Stylish, nice, cozy, clean. Everything that we’re expecting and even more.

 178. Ne-a plăcut totul, de la curățenie, locație și profesionalitatea cu care s-a făcut cazarea. Fără nici o emoție că am plătit în avans, nu am avut parte de nicio întâmplare neplăcută.

 179. Locație excelenta, Check in foarte rapid, saltea moale și confortabila

 180. Apartamentul îți oferă conditii de top, salteaua f bună, amenajat elegant, simplu, practic. În inima Brașovului, f aproape de obiectivele turistice. Faptul ca nu te întâlnești cu proprietarul este interesant. La întrarea în curte este un cafe2go excelent 😊

 181. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 182. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 183. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 184. Proprietatea este foarte curata si frumos amenjata iar zona centrala .

 185. Camera este inalta cam la 2,8m ceea ce da senzatia de extra-spatiu in cei 25 mp. Sistemul de inchidere in 5 puncte atat la usa de intrare cat si la fereastra dau o placuta senzatie de siguranta si intimitate. Mobilierul de bungust cu mult peste nivelul unor hoteluri de 4 stele chiar si din acelasi oras. Locuri de parcare se gasesc, fara cost, in fata parcului peste drum de cladire si masina sta in siguranta. Se poate ajunge, pietonal, in centrul vechi in doar cateva minute. Exista o chicineta foarte placut amenajata in camera iar la cateva sute de metrii, spre centru, gasiti un magazin deschis non-stop.

 186. Ne-am simtit foarte bine. Foarte curat totul nou, patul super ! Locatia desi este chiar in centru e si foarte liniste. Gazada foarte primitiare desi am ajuns aproape de miezul noptii. Recomand cu incredere.

 187. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 188. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 189. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 190. Curătenie, spatiu generos, în centru cu o priveliște minunata.

 191. Apartamentul este amplasat la cateva minute de Piata Sfatului, foarte aproape de toate obiectivele turistice. Apartamentul este spatios, curat, mobilat modern si complet utilat. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna, imediat dupa check-out, ne-a lasat sa depozitam bagajele intr-un dulap si sa revenim seara dupa ele. Asa am putut sa ne bucuram de inca o zi de plimbare in Brasov.

 192. Totul foarte curat! Zona este excelentă! Foarte aproape de centrul vechi al orașului! Am putut beneficia de frigider! Oricând as reveni cu mare plăcere! Mulțumesc pentru tot!

 193. Amabilitatea personalului,mancarea,curatenia,patul,etc…

 194. Camerele sunt dragute, spatioase, confortabile. Micul dejun este extraordinar de variat si bine gandit.

 195. Amplasare, curatenie, personal extrem de amabil, mic dejun fabulos, liniste.

 196. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 197. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 198. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 199. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 200. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 201. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 202. Ne-a placut totul, aspectul, facilitatile, curatenia, pozitionarea, amabilitatea gazdei. Vom alege aceasta cazare si data viitoare cand vizitam Brasovul 🙂

 203. Totul a fost perfect, gazdele primitoare , cald, foarte curat si mult bun gust.

 204. Totul la superlativ. Apartament aranjat modern curat. Poze reale. Recomand cu căldură. Aproape de centrul vechi. Revenim.

 205. Locație superba, curatenie, o panoramă a orașului superba. Foarte bine utilata bucătăria, absolut tot ce ai nevoie. Am avut parte de un weekend magnific.

 206. The house is exactly like in the pictures; beautiful, clean and spacious. The view over the city is breathtaking. The hosts, Bianca & Catalin, were very welcoming and made all of us feel at ease. This villa is the best villa I’ve ever stayed in my entire life, we felt like a million bucks during our holiday in Brasov. I’d definitely recommend this accommodation for a group of friends eager to discover this beautiful and special part of Romania. Inca o data, multumesc Bianca si Catalin. Ne-am simtit nemaipomenit 🙂 Pe curand, sper! Sandra

 207. everything was perfect, but the view was breathtaking!

 208. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 209. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 210. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 211. Locatia, gazda primitoare si nesacaitoare, curatenia, utilarea studioului – frigider, chicineta s.a.

 212. Pozitionarea in centrul orasului.caldura din apartament

 213. Curatenie,patul foarte bun,amplasare excelenta,proprietar foarte amabil

 214. curatenie, caldura, confort, amabilitate, raport calitate-pret f bun pranz f bun

 215. Confortul, amabilitatea personalului, bunul gust, relaxare, intelegere (a trebuit sa intarziem check-aut-ul cu aproximativ o ora si ni s-a permis acest lucru); in concluzie: o buna ospitalitate ardeleneasca! Felicitari!

 216. Servicii ireprosabile!Ospitalitate!Vom reveni cu siguranta!🙂

 217. Amplasare excelenta, totul la 2 minute: restaurant, magazine de tot felul, cluburi, potrivit pt toate categoriile de vârsta

 218. Locație centrală, aproape de restaurante și obiective importante. Recomand!

 219. locatia foarte buna chiar daca camerele cu vedere in piata sfatului nu au izolatie fonica

 220. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 221. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 222. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 223. Super central, apartamentul este perfect pentru un somn bun! Este curat si dragut, iar pentru o sedere scurta este perfect/

 224. locatia foarte buna,situata in centru si cel mai important a fost cald in apartament

 225. Un apartament simplu si totusi foarte primitor, totul foarte bine pus la punct. Ne.am simtit exact ca acasa. Cu siguranta o sa revenim!

 226. Mic dejun diversificat / Spatiile (holuri,etc) generoase/ pozitia centrala in oras/

 227. Locația. Amabilitatea personalului. Curățenia. Piscina. Sauna. Vederea din cameră.

 228. Personalul a fost foarte amabil, iar pozitionarea hotelului este excelenta, foarte aproape de centru

 229. Camere spațioase cu un design frumos, pat foarte confortabil, perne foarte confortabile, curățenie in camera. Utilată cu aproape tot ce este necesar

 230. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 231. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 232. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 233. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 234. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 235. Curat, confortabil, personal amabil si desigur..mancare excelenta

 236. Impecabil amplasat in inima Brasovului, realmente vis-avis de Piata Sfatului si Biserica Neagra, cu un restaurant incantator si o locatie destinata micului dejun impecabil gandita si amenajata.

 237. Salteaua – ok, tv plat, apa calda, mic dejun bun si variat, personal f amabil, liniste!!

 238. – camera a fost curata, ambianța plăcută – baie foarte mare, nu au fost probleme cu apa sau sa curgă apa pe lângă cabina – curățenie atât in camera, cât și in baie – micul dejun a fost cu produse de calitate – in camera exista fierbător și câteva ceaiuri și cafea – poziționare excelenta, atât aproape de centru, cât și de Tâmpa – la ora la care am ajuns noi (14:30) am găsit locuri de parcare la hotel

 239. Amplasarea , curățenia , personalul amabil, mic dejun bogat …

 240. Modern curat mâncare excelenta Recepționist de excepție Bravo!

 241. Camerele sunt exact ca in imagini, curatenia exemplara, smart tv, mini bar cu preturi decente, lift, spa.

 242. Design ul camerei, patul confortabil, spa inclus in pretul camerei, parcare mare

 243. Amabilitatea personalului de la recepție. Curățenia camerei. Micul dejun diversificat. SPA-ul are și saună umedă, saună uscată și salină.

 244. Micul dejun foarte bun, atmosfera intima si eleganta

 245. Personalul este de nota 10.Stiu sa te primească și să îți facă ziua mai frumoasă

 246. personalul este foarte amabil. mic dejun ok. camera spatioasa, paturi confortabile, curat.

 247. Locație oferă posibilitatea de a vizita ușor puncte de atracție ale orașului, dacă optați pentru camera cu balcon vedere spre oraș, este o adevărată încântare!

 248. Personalul a fost extrem de amabil, camera spatioasa, curata, micul dejun foarte bun si variat.

 249. amplasarea, facilitati parcare, atmosfera foarte placuta, barul de la parter foarte bun

 250. Zona excelenta, camera frumoasa, curata, călduroasă

 251. Locatia, curatenia, personalul. Raportul pret-calitate este mai mult decat ok.

 252. O locație excelentă. Servire bună, curățenie, amplasare excelentă, personal amabil.Este cel mai frumos loc din câte am vizitat până acum pe boking. Cu siguranță o să recomand tuturor.Succes să vă mențineți la fel! Cu siguranță o să revin!

 253. Amplasarea-foarte aproape de Piata Sfatului,personalul,curatenia.

 254. Amplasarea foarte aproape de centru si liniștea din zona, curățenia

 255. Lacrimioara-ilenuta mai 3, 2019 at 9:27 pm

  Personalul foarte amabil,camera spatioasa,pat confortabil,foarte curat! Recomand cu drag !

 256. – camera a fost curata, ambianța plăcută – baie foarte mare, nu au fost probleme cu apa sau sa curgă apa pe lângă cabina – curățenie atât in camera, cât și in baie – micul dejun a fost cu produse de calitate – in camera exista fierbător și câteva ceaiuri și cafea – poziționare excelenta, atât aproape de centru, cât și de Tâmpa – la ora la care am ajuns noi (14:30) am găsit locuri de parcare la hotel

 257. Amplasarea , curățenia , personalul amabil, mic dejun bogat …

 258. Modern curat mâncare excelenta Recepționist de excepție Bravo!

 259. Micul dejun foarte bun Locatia excelenta Personalul – 10/10

 260. Curat, confortabil, personal amabil si desigur..mancare excelenta

 261. Impecabil amplasat in inima Brasovului, realmente vis-avis de Piata Sfatului si Biserica Neagra, cu un restaurant incantator si o locatie destinata micului dejun impecabil gandita si amenajata.

 262. Locatia este excelenta. Am descoperit langa hotel si teatrul de papusi si am fost cu copilul, restaurante excelente imediat langa hotel, totul la o scurta plimbare distanta.

 263. Mi-a plăcut foarte mult! Personal amabil, confort, curățenie impecabilă, micul dejun gustos! Sejurul a fost excelent!

 264. Locația care se află în imediata apropiere de Piața Sfatului. Posibilitatea de a parca chiar în fața hotelului (contra cost).

 265. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 266. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 267. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 268. Camera,baia,asternutul,accesoriile f.curate. Minibarul decent,variat ca produse,functional la ora sosirii. Personalul de la receptie foarte amabil.

 269. Camere mari, curate, renovat recent, fara defectiuni pe la instalatii, etc. Raport calitate pret excelent. Personal de nota 10. Recomand categoric.

 270. Un loc curat unde poți sa dormi liniștit pentru un week-end la ski.

 271. Micul dejun foarte bun, atmosfera intima si eleganta

 272. Personalul este de nota 10.Stiu sa te primească și să îți facă ziua mai frumoasă

 273. personalul este foarte amabil. mic dejun ok. camera spatioasa, paturi confortabile, curat.

 274. Locația este superba! Este exact in inima Pieței Sfatului. Mobilierul are un aer boem, iar personalul este foarte primitor și bine calificat.

 275. Locatia este amplasata chiar centrul orasului, iar micul dejun si personalul au fost la superlativ!

 276. Amplasarea locatiei, apectul de perioada interbelica al locatiei, patina de vechi ce plana pe locatie, era o atmosfera prietenoasa .

 277. Vacareanu-roman mai 11, 2019 at 4:14 am

  Personal foarte amiabil,o locație cu multă liniște,hotelul dispune de o parcare foarte spatioasa,camerele foarte spatioase si curate. În curtea hotelului se regăsesc si foisoare unde iti poti bea cafeaua in liniste,cat si un elesteu cu crapi koi care iti încântă privirea. Micul dejun nu este tip bufet suedez,dar este unul suficient.

 278. Parcarea largă, curtea mare și frumos decorată. Curățenie peste tot, căldură in tot hotelul, mic dejun foarte bun, personal deosebit de amabil. Hotelul e intr-o zona liniștita, la 3 km de Piața Sfatului. Restaurantul e deosebit decorat dar e aproape mereu gol, clienții nu coboară sau nu sunt acolo pentru prânz și cina, preferă să mănânce pe unde se nimereste. Confort și bun gust, un bravo pentru tot ceea ce e acolo

 279. Patul f confortabil Balcon camera (pt fumatori) Dessing placut al hotelului (camerei)

 280. Camera a fost foarte frumoasa. Micul dejun a fost gustos.

 281. Micul dejun a fost bun și variat, camera și baia foarte curate. Hotelul este foarte aproape de principalele puncte de atracție din Brașov.

 282. Camera spatioasa, curata, personal amabil, amplasarea hotelului

 283. Micul dejun foarte bun Locatia excelenta Personalul – 10/10

 284. Curat, confortabil, personal amabil si desigur..mancare excelenta

 285. Impecabil amplasat in inima Brasovului, realmente vis-avis de Piata Sfatului si Biserica Neagra, cu un restaurant incantator si o locatie destinata micului dejun impecabil gandita si amenajata.

 286. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 287. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 288. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 289. Camerele sunt exact ca in imagini, curatenia exemplara, smart tv, mini bar cu preturi decente, lift, spa.

 290. Design ul camerei, patul confortabil, spa inclus in pretul camerei, parcare mare

 291. Amabilitatea personalului de la recepție. Curățenia camerei. Micul dejun diversificat. SPA-ul are și saună umedă, saună uscată și salină.

 292. Camera,baia,asternutul,accesoriile f.curate. Minibarul decent,variat ca produse,functional la ora sosirii. Personalul de la receptie foarte amabil.

 293. Camere mari, curate, renovat recent, fara defectiuni pe la instalatii, etc. Raport calitate pret excelent. Personal de nota 10. Recomand categoric.

 294. Un loc curat unde poți sa dormi liniștit pentru un week-end la ski.

 295. O locatie excelenta pe care o recomand turistilor care vor sa petreaca cateva zile in Brasov. Personalul hotelului si restaurantului, adevarati profesionisti, tot timpul cu zambetul pe buze, amabili, dand dovada de mult respect fata de turisti.

 296. Amplasarea, camera curata, raport corect calitate – pret.

 297. Camera micuta dar curata, cald, personalul dragut. Restaurantul hotelului curat, dotat, micul dejun complex, cafeaua excelenta! Vom reveni cu drag!

 298. Zona excelenta, camera frumoasa, curata, călduroasă

 299. Locatia, curatenia, personalul. Raportul pret-calitate este mai mult decat ok.

 300. O locație excelentă. Servire bună, curățenie, amplasare excelentă, personal amabil.Este cel mai frumos loc din câte am vizitat până acum pe boking. Cu siguranță o să recomand tuturor.Succes să vă mențineți la fel! Cu siguranță o să revin!

 301. Camera mare, spatioasa, priveliste de la fereastra placuta. Amplasare buna, linistita si acces auto de pe soseaua de centura a Brasovului foarte facil si rapid, Aproape de centrul comercial din zona. Pardoseala in camera si pe hol, acoperita cu o mocheta groasa si placuta la pas, Mancare la mic dejun diversificata si buna. Personal amabil si cooperantl Apa calda si caldura foarte buna.

 302. Loc linistit, personal amabil, comfortabil, mic dejun excellent.

 303. Micul dejun a fost excellent.Personalul extreme de dragut.

 304. Camera a fost foarte frumoasa. Micul dejun a fost gustos.

 305. Micul dejun a fost bun și variat, camera și baia foarte curate. Hotelul este foarte aproape de principalele puncte de atracție din Brașov.

 306. Camera spatioasa, curata, personal amabil, amplasarea hotelului

 307. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 308. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 309. Cea mai draguta cazare la care am stat până acum. E perfecta pentru un cuplu, spațiul este suficient, iar decorul realizat cu bun gust ne.a facut sa ne simtim excelent. Apartamentul este si foarte aproape de centrul vechi si de statia Livada Poștei, de unde poti sa ajungi cam oriunde doresti. Gazdele au fost foarte primitoare si receptive. Cu siguranta ne vom întoarce tot aici data viitoare! 🙂

 310. Gazda a fost foarte primitoare si amabila. Apartamenetul este superb, foarte curat, spatios. Apartamentul este amplasat intr-o zona foarte buna, in centrul Brasovului. Ne-am simtit super bine, revenimm!

 311. Quiet and beautiful appartment Perfect location in the Old Town

 312. We loved the great location and comfy comfy beds. Also, everything was brand new and decorated really tastefully.

 313. A fost super frumos! Liniste! Curat! Tot ce trebuie! Recomand cu placere!

 314. Pozitionat foarte aproape de centru.Este o zona linistita,iar apartamentul este dragut si curat.Gazda este foarte primitoare si disponibila in cazul in care intampini dificultati.

 315. Locatie excelenta.Camera spre curte-liniste. Cald. Dotari suficiente pentru sejurul nostru.

 316. Patul a fost foarte confortabil, camera foarte luminata iar bucataria este mobilata complet.

 317. Totul foarte bine gandit la cel mai mic detaliu , foarte primitor ,foarte curat ,utilat cu tot ce e nevoie…personal foarte primitor si amabil ce au oferit o comunicare excelenta ! Zona buna(iesi direct in centrul vechi) . Nici o obiectie !

 318. Apartamentul este situat chiar in centrul vechi, la doi pasi de Piata Sfatului si desi este pozitionat pe strada principala este foarte de linistit. Este extrem de curat, mobilat cu bun gust, dotat cu toate cele necesare, calduros si ceva mai mare decat reiese din fotografii. Proprietarii sunt tineri, foarte amabili si ne-au ajutat cu o multime de informatii pe parcursul sederii noastre in Brasov. O experienta de nota 10+, recomandam cu toata increderea!

 319. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 320. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 321. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 322. Micul dejun bun. Locatie excelenta aproape de centru.

 323. Camera a fost foarte frumoasa. Micul dejun a fost gustos.

 324. Micul dejun a fost bun și variat, camera și baia foarte curate. Hotelul este foarte aproape de principalele puncte de atracție din Brașov.

 325. Locatia este excelenta. Am descoperit langa hotel si teatrul de papusi si am fost cu copilul, restaurante excelente imediat langa hotel, totul la o scurta plimbare distanta.

 326. Mi-a plăcut foarte mult! Personal amabil, confort, curățenie impecabilă, micul dejun gustos! Sejurul a fost excelent!

 327. Locația care se află în imediata apropiere de Piața Sfatului. Posibilitatea de a parca chiar în fața hotelului (contra cost).

 328. O locatie minunata , central, cu un personal de nota 10. Restaurantul deosebit cu mancare foarte buna. Totul a fost extraordinar.

 329. Micul dejun foarte bun Locatia excelenta Personalul – 10/10

 330. Curat, confortabil, personal amabil si desigur..mancare excelenta

 331. Patul foarte comfortabil, camera decorata frumos si modern exact ca in poze, foarte curata, micul dejun foarte bun si consistent, liniste, locuri de parcare suficiente, mall-ul Coresi foarte aproape, pret accesibil al camerei.

 332. Camerele sunt exact ca in imagini, curatenia exemplara, smart tv, mini bar cu preturi decente, lift, spa.

 333. Design ul camerei, patul confortabil, spa inclus in pretul camerei, parcare mare

 334. Excelente facilitați de relaxare, camerele extrem de frumoase, curate si luxoase, iar staff ul foarte amabil.

 335. Totul poate fi caracterizat la superlativ. Personalul exceptional de amabil..conditiile de cazare excelente..locatia splendida..si toate “ambalate” intr.un oras superb.

 336. Camere spațioase cu un design frumos, pat foarte confortabil, perne foarte confortabile, curățenie in camera. Utilată cu aproape tot ce este necesar

 337. Locația superba, personal amabil și multă liniște.

 338. Amplasare excelenta, la 15 min de mers pe jos de centru. Micul dejun diversificat, cu mancare gustoasa si calitativa. Camerele spatioase si curate, elegant decorate. Accesul gratuit la piscina este un plus incontestabil.

 339. Parcare supravegheată Curatenie Liniște Personalul foarte amabil Mâncare gustoasă(micul dejun este servit în restaurant și este de tip “bufet suedez”) Mini bar în camera

 340. Mancarea a fost buna si consistenta. Personalul a fost amabil. Am apreciat eleganta, frumusetea si curatenia locului.

 341. Zona este linistita, chiar la poalele muntelui și departe de zgomotul șoselei.

 342. Mic dejun normal,bun. Personalul de la restaurant foarte amabil dar putin cam ”visatori”,bine ca nu era aglomerat ca probabil erau si mai visatori. Locatie linistita si retrasa.

 343. Amplasarea ferestrei ne-a oferit o priveliște superbă și micul dejun aș putea spune că a fost regal…🙂 Comfortul camerei și amabilitatea personalului ne-au impresionat. Vom reveni cu mare drag.

 344. Camera cu un design deosebit, amplasarea excelenta, linistea, personalul

 345. Personal, curățenie, mâncare și locație excelente!

 346. – camera a fost curata, ambianța plăcută – baie foarte mare, nu au fost probleme cu apa sau sa curgă apa pe lângă cabina – curățenie atât in camera, cât și in baie – micul dejun a fost cu produse de calitate – in camera exista fierbător și câteva ceaiuri și cafea – poziționare excelenta, atât aproape de centru, cât și de Tâmpa – la ora la care am ajuns noi (14:30) am găsit locuri de parcare la hotel

 347. Amplasarea , curățenia , personalul amabil, mic dejun bogat …

 348. Modern curat mâncare excelenta Recepționist de excepție Bravo!

 349. Curatenie,aproape de centrul orasului, liniste,tot ceea ce ai nevoie( inclusiv ustensile de bucatarie disponibile)pentru un concediu reusit.Cu siguranta o sa mai revenim!Multumim gazdei!😊

 350. The short description is that this property exceeded my expectations from all points of view. – the location is great as it is located in the old city and 5 minutes walk from the city centre where all the nice things happen. Brasov is an amazing city and the old town is the place you want to be while visiting it. – the property is bigger than what you would expect. The bedrooms are big and the living area huge. – the kitchen is fully equipped which can save you some money by preparing some of the meals there. – the bathroom was spotless clean – the hosts was very helpful and knowledgeable about the surroundings – the property is perfect for a family or a group of friends. 4 people fit very comfortable in the 2 bedrooms while another 2 persons can easily sleep on the couch in the living room.

 351. קבעתי עם המארח אלין פתח לי את החנייה ולא צריך יותר כלום יש שם הכל. שני חדרי שינה ענקיים ונקיים מטבח מאובזר ומקלחת וכל מה שצריך לשהות בבראשוב. מקום מאוד מרכזי שווה כל שקל.

 352. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 353. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 354. Penthouse foarte curat, comod si cu toate utilitatile necesare. Recomandabil 100% pentru toate cuplurile sau familiile care por sa petreaca un sejur/concediu genial la Brasov . Atat apartamentul cat si terasa sunt mai mari decat in poze. Dl Marius este o gazda de nota 10.

 355. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 356. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 357. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 358. Excelent totul (curățenie, confort, amabilitatea gazdei, amplasarea locației). Cu drag vom reveni!!!!

 359. Sunt foarte fericită că am ales să mă cazez la Seasons Garden Apartment ! Mi-a plăcut tot, de la amabilitatea cu care am fost întâmpinată până la confortul de care am avut parte. Totul a fost impecabil ! Felicitări !

 360. Apartament confortabil, ultra utilat, șemineul conferă o nota de romantism.

 361. Mic dejun generos, personal foarte amabil si prompt. Plasarea este foarte bună la cateva minute de centrul orasului. O camera linistita curată care, desi redusă ca dimensiuni, a oferit tot confortul cerut de cele 3 stele. Felicitări!

 362. Locatia este foarte buna, la cca. 1 minut de pietonala principala/piata. Micul dejun este clasic, incluzand destule produse care pot satisface toate pretentiile, inclusiv ale vegetarienilor. Angajatul care se ocupa de micul dejun foarte comunicativ, atent la detalii, rapid la debarasare.

 363. Un hotel foarte frumos, personal amabil, amplasare foarte aproape de centru, mic dejun destul de bun. Pretul destul de bun, raportul calitate -pret. Putea fi ceva mai mic.

 364. Locatie centrala, design placut si toate facilitatile pentru o familie sau grup de prieteni!! Recomandam cu drag si vom reveni curand.

 365. Curatenie,aproape de centrul orasului, liniste,tot ceea ce ai nevoie( inclusiv ustensile de bucatarie disponibile)pentru un concediu reusit.Cu siguranta o sa mai revenim!Multumim gazdei!😊

 366. The short description is that this property exceeded my expectations from all points of view. – the location is great as it is located in the old city and 5 minutes walk from the city centre where all the nice things happen. Brasov is an amazing city and the old town is the place you want to be while visiting it. – the property is bigger than what you would expect. The bedrooms are big and the living area huge. – the kitchen is fully equipped which can save you some money by preparing some of the meals there. – the bathroom was spotless clean – the hosts was very helpful and knowledgeable about the surroundings – the property is perfect for a family or a group of friends. 4 people fit very comfortable in the 2 bedrooms while another 2 persons can easily sleep on the couch in the living room.

 367. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 368. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 369. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 370. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 371. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 372. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 373. Excelent totul (curățenie, confort, amabilitatea gazdei, amplasarea locației). Cu drag vom reveni!!!!

 374. Sunt foarte fericită că am ales să mă cazez la Seasons Garden Apartment ! Mi-a plăcut tot, de la amabilitatea cu care am fost întâmpinată până la confortul de care am avut parte. Totul a fost impecabil ! Felicitări !

 375. Apartament confortabil, ultra utilat, șemineul conferă o nota de romantism.

 376. Patul a fost foarte confortabil, camera foarte luminata iar bucataria este mobilata complet.

 377. Totul foarte bine gandit la cel mai mic detaliu , foarte primitor ,foarte curat ,utilat cu tot ce e nevoie…personal foarte primitor si amabil ce au oferit o comunicare excelenta ! Zona buna(iesi direct in centrul vechi) . Nici o obiectie !

 378. Apartamentul este situat chiar in centrul vechi, la doi pasi de Piata Sfatului si desi este pozitionat pe strada principala este foarte de linistit. Este extrem de curat, mobilat cu bun gust, dotat cu toate cele necesare, calduros si ceva mai mare decat reiese din fotografii. Proprietarii sunt tineri, foarte amabili si ne-au ajutat cu o multime de informatii pe parcursul sederii noastre in Brasov. O experienta de nota 10+, recomandam cu toata increderea!

 379. Doamna de la receptie a fost ok iar curatenie a fost ok.

 380. Raport calitate pret foarte bun, aproape de centru..si cu mic dejun foarte ok..

 381. Am fost multumiti de a 3-a camera. (atatea am schimbat la propietate in 5 minute). Ne-a placut ca nu mergea senzorul de fum si ceilalti oameni cazati acolo erau faini. Zona a fost una foarte buna.

 382. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 383. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 384. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 385. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 386. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 387. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 388. – camere curate – personal amabil – amplasare aproape de atractie turistice – pret bun pentru zona in care se afla

 389. Mic dejun generos, personal foarte amabil si prompt. Plasarea este foarte bună la cateva minute de centrul orasului. O camera linistita curată care, desi redusă ca dimensiuni, a oferit tot confortul cerut de cele 3 stele. Felicitări!

 390. Locatia este foarte buna, la cca. 1 minut de pietonala principala/piata. Micul dejun este clasic, incluzand destule produse care pot satisface toate pretentiile, inclusiv ale vegetarienilor. Angajatul care se ocupa de micul dejun foarte comunicativ, atent la detalii, rapid la debarasare.

 391. Apartamentul este mobilat frumos, modern, curat, foarte aproape de centru. Am găsit vin, apa si fructe din partea casei. Ne-a întâmpinat o vecina foarte drăguța!

 392. Totul a fost la superlativ. Cazarea este intr-o zona centrala, in imediata apropriere a centrului vechi (3-4 minute pana la Piata Sfatului) si totusi este intr-o zona linistita. Conditiile sunt foarte bune: curatenie, confort, caldura, toate facilitatile (bucatarie / baie echipate cu tot ce trebuie, fier de calcat, uscator de par). La sosire am gasit cateva cadouri din partea gazdelor (sticle de apa, bomboane, vin). Accesul a fost usor, ne-a intampinat o vecina foarte amabila. Una peste alta, un loc foarte primitor unde am reveni cu mare placere.

 393. Foarte bine amplasat, foarte curat, pat confortabil, posibilitatea de a gati.

 394. Decorul, amplasamentul, personal minunat, cafea ceai din partea casei fara limita

 395. Personal excelent, cazare minunata, atmosfera calda, peisaj și amplasare perfecta. Orașul e unul de vis, am simțit ceva unic acolo, a fost cel mai frumos concediu și totul peste așteptărilor noastre.

 396. Locatie excelenta in mijlocul brasovului, chiar in centru. Foarte curat, foarte amabil tot personalul

 397. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 398. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 399. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 400. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 401. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 402. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 403. La hotel totul ne-a placut! Curatenia, locatia, personalul, dimineata mancarea, totul a fost foarte bine! Multumim, cu siguranta ne vom mai intoarce!

 404. Pentru cine doreste sa fie aproape de obiectivele turistice din zona centrala, hotelul e pozitionat perfect, desi este f complicat sa gasesti un loc de parcare

 405. – camere curate – personal amabil – amplasare aproape de atractie turistice – pret bun pentru zona in care se afla

 406. Mi-a placut totul. Este un hotel care merita, din toate punctele de vedere. M-am simtit excelent.

 407. La hotel totul ne-a placut! Curatenia, locatia, personalul, dimineata mancarea, totul a fost foarte bine! Multumim, cu siguranta ne vom mai intoarce!

 408. Pentru cine doreste sa fie aproape de obiectivele turistice din zona centrala, hotelul e pozitionat perfect, desi este f complicat sa gasesti un loc de parcare

 409. Biroul in mod special, patul, decorul, multitudinea de aparate casnice la indemana, minibar-ul variat, luarea cheilor intr-un mod super rapid.

 410. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 411. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 412. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 413. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 414. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 415. Mesajele scrise pe scari, pereti, linistea, siguranta, discretia

 416. Raport calitate-pret foarte bun, personal amabil, dedicat afacerii Chiar daca a existat o problema de cateva ore cu centrala termica si, fiind zi de sarbatoare, gasirea unui tehnician s-a dovedit imposibila, pana la urma au reusit, cu multa bunavointa si amabilitate. Nu am ce reprosa si rareori am gasit in deplasarile mele, interne sau externe, persoane la fel de amabile.

 417. Baile neasteptat de curate, iar micul dejun chiar mai bun decat in alte locatii cu pretentii.

 418. Totul a fost minunat, de cum am intrat am avut sentimentul de acasa. Am avut la dispozitie tot ce am avut nevoie iar curatenia a fost la superlativ. Ce m-a impresionat cel mai mult a fost terasa, cu gradina ei si cu privelistea de vis

 419. A fost totul la superlativ! Cu siguranta voi reveni.

 420. Excelent totul (curățenie, confort, amabilitatea gazdei, amplasarea locației). Cu drag vom reveni!!!!

 421. Locatia foarte buna, restaurantul excelent, micul dejun foarte bogat. Personalul extrem de amabil. camere cu aer conditionat, bai spatioase si moderne, bine utilate. asigurata in apropiere. Parcare O placere. Vom reveni.

 422. Locația extraordinară, exact lângă Piata Sfatului. Personalul foarte amabil. Mic-dejun gustos si diversificat. Atmosfera este calda si primitoare. Raportul calitate-pret este excelent! O sa revenim cu mare drag! Multumim frumos!

 423. Cadru plăcut, mic dejun delicios, hotel foarte bine situat.

 424. Primire excelenta. Mic dejun foarte bun. Foarte apreciat de tot grupul de straini cu care am fost. Multumim

 425. Situat intr o zona linistita,aproape de centrul vechi , la aproximativ 200m se afla o parcare privata,cu plata, unde ti poti lasa masina in siguranta. Micul dejun se serveste la ultimul nivel ,unde ai parte de o vedere frumoasa spre oras

 426. Serviciile personalului ireprosabile. Amabilitate deosebita din partea receptionerilor. Micul dejun, extraordinar, foarte diversificat. Curatenie ireprosabila. Camera foarte bine dotata cu cele necesare petrecerii unor zile de concediu placute.

 427. Amplasamentul… Aproapele centru…. Micul dejun cu produse de calitate

 428. Mi-a placut totul. Este un hotel care merita, din toate punctele de vedere. M-am simtit excelent.

 429. La hotel totul ne-a placut! Curatenia, locatia, personalul, dimineata mancarea, totul a fost foarte bine! Multumim, cu siguranta ne vom mai intoarce!

 430. Biroul in mod special, patul, decorul, multitudinea de aparate casnice la indemana, minibar-ul variat, luarea cheilor intr-un mod super rapid.

 431. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 432. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 433. Peisajul este superb, dar locația este în vârful muntelui, departe de centrul orașului. Recomand doar celor cu spirit de aventură, care își doresc liniște și un acoperiș deasupra capului. Singurul lucru bun, este prețul. Practic la prețul camerei nu mă așteptam la prea multe..

 434. Raluca-simona iulie 5, 2019 at 2:22 pm

  Priveliștea este superba, merita sa ajungeți aici. Camera curata, patul foarte mare,dulap de haine cu suport de umerașe, TV mare, baia spațioasă. Ne-a plăcut foarte mult. Va recomand sa ajungeți aici. Mulțumim gazdelor care ne-au servit o cafea bună la plecare.

 435. Camerele mari, decorate in stil rustic, peisajul superb, gazdele foarte ospitaliere!

 436. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 437. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 438. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 439. Prețul (din punctul meu de vedere) un pic cam mare.

 440. Locatia foarte buna, restaurantul excelent, micul dejun foarte bogat. Personalul extrem de amabil. camere cu aer conditionat, bai spatioase si moderne, bine utilate. asigurata in apropiere. Parcare O placere. Vom reveni.

 441. Locația extraordinară, exact lângă Piata Sfatului. Personalul foarte amabil. Mic-dejun gustos si diversificat. Atmosfera este calda si primitoare. Raportul calitate-pret este excelent! O sa revenim cu mare drag! Multumim frumos!

 442. Amplasarea in centrul orasului intr-o oaza de verdeata.Curatenia spatiilor comune. Calitatea serviciilor.

 443. Amabilitatea personalului ne-a plăcut. Ni s-a oferit cafea și ceai la discreție, iar în zona de lounge am avut acces și la câteva jocuri de societate.

 444. Locatia este exceptionala, chiar langa Biserica Neagra, retrasa de la strada asa ca ai parte de liniste cat cuprinde. Personalul atent, saritor, iti sta la dispozitie cu orice ai nevoie. Curtea cu bungalouri este de poveste. Cu siguranta merita vizitat iar si iar 🙂

 445. Biroul in mod special, patul, decorul, multitudinea de aparate casnice la indemana, minibar-ul variat, luarea cheilor intr-un mod super rapid.

 446. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 447. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 448. Totul a fost perfect. Apartamentul este localizat lângă magazinul Star chiar la poalele Tampei. Intri într o curte interioara unde poți parca mașina. E liniște și umbra. Este foarte curat în tot apartamentul. Mobilat și utilat cu absolut tot ce ai nevoie. Felicitări! O sa revenim cu drag!

 449. Absolut tot. Un apartament minunat, foarte curat, cu un stil aparte, o imbinare reusita intre modern si clasic, care se integreaza perfect in arhitectura zonei vechi a Brasovului. Racoros. Desi afara erau 28-30 grade, nu a fost necesar aerul conditionat. Arata mult mai bine decat in fotografii. Lenjerie curata, prosoape curate, articole de dus… Situat in zona veche a Brasovului, plina de terase, magazine… Magazinul universal “Star” si Prefectura sunt la 2-3 min de mers. Piata Sfatului si Biserica Neagra sunt la 5-6 min de mers. Proprietarul poate fi caracterizat simplu: un domn de isprava. Recomand cu drag.

 450. Cazare super elegantă, amenajată cu bun gust, cu utilitățile necesare unui cuplu care dorește să petreacă câteva zile în Brașov. Gazda primitoare și sociabilă….

 451. micul dejun excelent, camera un pic cam mică, locația foarte bună, personalul amabil și competent

 452. Micul dejun excelent. Foarte divers, Mancaruri de ft buna calitate. Personal amabil.

 453. Amplasamentul… Aproapele centru…. Micul dejun cu produse de calitate

 454. Gazda primitoare, curătenie, apartamentul situat foarte aproape de centru, piscină, mall.

 455. La Geppetto a fost grozav de la A la Z, foarte frumos si modern amenajat apartamentul, ai tot ce iti trebuie si gazdele foarte ospitaliere si dragute. Zona linistita si destul de centrala, cu siguranta vom reveni!

 456. Gazdele super drăguțe și deschise. Foarte confortabil, de calitate obiectele imobiliare.

 457. Terasa fabuloasa cu o priveliste panoramica asupra centrului . LOCATIE IDEALA PENTRU DOUA, TREI ZILE DE HOINAREALA FARA GRIJJI.

 458. Apartament foarte bine plasat cu toate amenajările pentru confort. Terasa este un plus al acestui apartament, cu vedere de 360′. Se vede foarte frumos vârful Tâmpa.

 459. Totul a fost conform așteptărilor noastre. Apartamentul arată exact ca în imagini, e curat, dotat cu de toate și are o terasa panoramica superbă. Poziționat foarte bine (exact în centrul vechi) pentru a ajunge pe jos rapid la principalele obiective turistice ale Brașovului. Recomand!

 460. Piscina,micul dejun ,personalul de la recetie si de la restaurantul care serveste micul dejun

 461. Sala de receptie este foarte mare Micul dejun este foarte bogat Este in centrul orasului langa un parc foarte frumos

 462. Amplasarea hotelului aproape de centru vechi, personalul amabil, camera confortabila si spatioasa, privelistea din camera foarte interesanta, in camera se putea asculta muzica din statia hotelului, expresor de cafea illy in camera, patul mare si foarte comod

 463. Micul dejun a fost ok, nimic iesit din comun dar destul incat sa ai de unde alege. Amplasarea e buna, in apropierea centrului istoric. Camere curate, salteaua destul de ok. Baia a fost spatioasa.

 464. Deabea ce am venit . Totul a fost excelent ! De la micile detalii pana la personal . Multumim Drachenhaus pentru tot si cu siguranta revenim si recomamdam !

 465. Un hotel amplasat în apropierea centrului vechi, cu camere spatioase, mic dejun excelent. Vom reveni cu plăcere.

 466. Totul a fost conform așteptărilor, ba chiar mai mult. Proprietarul a fost o gazdă super okay si ne-a asigurat condițiile necesare pentru o vacanță de vis!

 467. Privelistea de pe balcon e o splendoare, curatenie impecabila, complet utilata cu absolut tot ce e necesar. Ideala pt familii cu copii dar nu numai.

 468. Apartamentul este foarte spatios si dotat cu absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur perfect. Patul este unul mare si confortabil, iar view-ul este de vis ! Proprietarii au fost foarte prietenosi, am avut si o sampanie la rece cand am ajuns 😊! Recomand cu caldura, iar eu cu siguranta voi reveni!

 469. Spatiile comune (holuri, receptie, casa scariii) curate si intretinute

 470. Aici pot spune ca am fost încântat privind designul din cameră, baie,sala de mese,calitatea materialelor, gustul rafinat al proprietarului.BRAVO. Micul dejun bogat,destul de variat.

 471. Personal amabil, camera super, saltea f confortabila, mic dejun gustos.

 472. Gazda a fost foarte amabila, ne-a furnizat si cateva informatii cu privire la oras, localuri din apropriere unde se mananca bine. Apartamentul este situat central, ai acces pe jos la toate obiectivele principale din Brasov. Foarte curat, spatios, luminos, intr-un cuvant excelent. Ne-am simtit ca acasa. Vom reveni cu siguranta. Multumim Radu!

 473. Locatia este perfecta. La nici 3 minute de piata sfatului. Studio cu toate utilitatile posibile… de la ustensile de bucatarie pana la fier de calcat:). Perfect!

 474. Garsoniera are o atmosfera foarte placuta, cu un design fain, curata, calduroasa si cu toate facilitatile necesare. Gazda super prietenoasa si ne-a informat in privinta tuturor curiozitatilor culinare si culturale. O sa ne intoarcem cu drag 🙂

 475. Chiar în centrul vechi, curat, primitor, aerisit, exact ca în fotografii, utilat cu tot ce este nevoie! Gazda foarte amabilă și simpatică! Recomand cu căldură!

 476. Total multumiti de sejurul nostru la Pine House: incepand de la locatie, chiar in centrul vechi al Brasovului, de la modul in care am comunicat cu proprietarii si pana la curatenia si atmosfera de “acasa” a apartamentului inchiriat. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 477. Recomandam cu drag locatia!Multumim gazdei care a fost foarte prietenoasa!Vom reveni cu siguranta!

 478. Totul a fost ok, ma asteptam la mai putin avand in vedere ca este un hotel de 2 stele, dar a fost peste asteptari: personal amabil, camera f. mare, lenjerie f.curata, curatenie; amplasare excelenta , chiar in Piata Sfatului….

 479. Curățenia și micul dejun au fost pe măsura așteptărilor. Hotelul este amplasat într-un loc accesibil.

 480. La Hotel Coroana ma simt ca acasa. Iar angajatii hotelului ma fac sa ma simt ca fac parte dintr-o familie frumoasa. Iubesc nespus tot ce tine de Art Nouveau si ma simt, de fiecare data, ca invitata speciala a unui Muzeu secret. Daca nu ma credeti, dormiti o noapte acolo!

 481. Restaurantul foarte ok, se gătește extraordinar. Curtea și împrejurimile foarte frumos amenajate. Aer curat și liniște.

 482. O surpriza placuta. Am rezervat din lipsa de optiuni in Brasov. Eu am fost pentru bussines, dar cine vrea sa petreaca un weekend in liniste sau cateva zile de relax, recomand. La numai 4 km de Brasov, departe de zgomote, curte imensa, locuri de parcare suficiente pentru toti clientii, mic dejun bun, mancare de calitate la restaurant. Sa nu uitam terenul gazonat artificial pentru sport.

 483. Liniste, balcon imens (cam 10), patul ok. Curat, teren fotbal/tenis, un spațiu relativ ok pentru joaca.

 484. Totul( mancare, locatie, curatenie, personal, servicii)

 485. Amplasamentul, vederea catre munte, camerele, baile, mobilierul, dotarile, salteaua, muzica din camera etc

 486. Piscina,micul dejun ,personalul de la recetie si de la restaurantul care serveste micul dejun

 487. Gazda amabila, garsoniera confortabila un loc placut recomand cu incredere

 488. Foarte aproape de Lidl la 3 min pe jos, loc de parcare, la parter, nu urci la etaj cu bagajele.

 489. Curatenia si senzatia de camin calduros Foarte aproape de statia de taxiuri si autibuz…de fapt in fata scarii

 490. Apartament foarte curat, arată chiar mai bine decât în poze, cu decoruri inedite. Gazdele au pus mult suflet în amenajare și confortul oferit clienților. Un colț al copiilor cu jucării, living spațios, am avut la dispoziție cafea, ceai, snackuri, cereale și un vin din partea casei. Ne-am bucurat de tot confortul de acasă! Locul este liniștit, deși se află în centrul orașului iar vederea spre Biserica Neagră sau Vârful Tâmpa completează calitățile acestui apartament. Vom reveni, cu siguranță! Recomand!

 491. Un apartament cu priveliște excelentă, gazda foarte primitoare și amabilă. Foarte curat, paturi comode, bucătăria utilata cu tot ce trebuie, am găsit ceai și cafea, cereale și biscuiți, plus o sticla cu vin, de bun venit. Foarte potrivit pentru familii, (multe jucarii si jocuri pentru copii), dar și pentru grupuri de prieteni. Foarte spațios și luminos. Recomand cu căldură, cu siguranță că v-om revenii !!!

 492. exquisit decor, paturile foarte comfortabile, extra luminos, exact in mijlocul orasului, gazdele extra zimbitori, am sta acolo 2 saptamani data viitoare

 493. Check-in usor si nu a fost problema cu ora. Se poate parca pe straduta sau in imprejurime daca este nevoie. Gazda amabila si ajutatoare. Liniste. Racoare. Proximitate fata de centrul istoric. Confort. Curatenie. Facilitati in camera: frigider, cuptor cu microunde, aparat de facut cafea, cafea, ceai, canute. Decor specific, cu mobila de lemn si obiecte vintage. Faptul ca in ultima zi in oras am putut sa imi las bagajul la locatie pana la plecare.

 494. Gazda primitoare, amabila, alături de noi pe tot pArcursul șederii.

 495. Locatia a fost excelenta, in apropiere de centru, cateva minute de mers pe jos, o zona linistita si curata. Foarte placut peisajul si drumul.

 496. Camera curată, personalul amabil , micul dejun ok;

 497. Spatiile comune (holuri, receptie, casa scariii) curate si intretinute

 498. Aici pot spune ca am fost încântat privind designul din cameră, baie,sala de mese,calitatea materialelor, gustul rafinat al proprietarului.BRAVO. Micul dejun bogat,destul de variat.

 499. Curățenie f bună. Dotari in baie la nivel foarte bun. Mic dejun excelent

 500. Totul a fost peste așteptări: camere frumos amenajate (cu bucătărie și baie proprie); micul-dejun variat și gustos; personalul foarte amabil.

 501. Micul dejun a fost ok, nimic iesit din comun dar destul incat sa ai de unde alege. Amplasarea e buna, in apropierea centrului istoric. Camere curate, salteaua destul de ok. Baia a fost spatioasa.

 502. Foarte aproape de Piata Sfatului si Biserica Neagra. Foarte curat, spatios si confortabil. Bucatarie la subsol dotata cu tot ce este nevoie, baia peste asteptari, cu doua dusuri! Mobilat cochet, televizor in living si in dormitor. Personal amabil, prompt, sigur revenim!

 503. Este a doua oara cand ma cazez in acest superb apartament! Este foarte bine intretinut si curat! Experienta a fost la fel de buna ca prima oara!

 504. Proprietatea se afla in apropierea Bisericii Negre si a Pietii Sfatului. Apartamentul este curat, spatios, gazda amabila, dispusa sa ajute daca este solicitata.

 505. Casa, grădina, peisajul, decorul din dormitor și din living, totul este de bun gust.

 506. Foarte frumos tot: modern, amenajat cu gust, priveliște frumoasa din zona comuna de lounge, dar și de la terasa camerei; Atmosfera “chill” si posibilitatea de a intra in vorba cu alti turisti cazati, facilități complete la bucatarie;

 507. Patul foarte mare si confortabil, privelistea, ambianta. Amabilitatea gazdei.

 508. O experienta placuta. Gazda primitoare, localizare destul de buna, in distanta de mers pe jos pana in centrul vechi.

 509. Este al doilea WE consecutiv pe care am decis sa il petrecem aici. Studioul s-a potrivit perfect nevoilor noastre, avand chicineta complet utilata, foarte utila pentru noi (suntem morning people, nu functionam fara mic dejun). Multumim Silviei pentru tot. Recomand.

 510. Pentru nevoia noastra, locatia a fost excelenta, intr-o zona linistita de case, la 10 minute de mers pe jos de centrul vechi. Am ales studioul cu chicineta, care s-a dovedit a fi extrem de utila pentru micul dejun. Am doar cuvinte de lauda. Curatenie impecabila, lenjerie de pat curata si din materiale de calitate, plapuma si perne din puf, pat generos, wifi, tv. Chicineta complet utilata cu vesela, tacamuri, ceainic electric, aparat de cafea cu capsule, frigider (in care am gasit 2 ape la 0.5L). Baie cu apa fierbinte instant, masina de spalat rufe (n-a fost cazul s-o folosim), prosoape curate si parfumate. Silvia (gazda) a fost foarte atenta cu noi, ne-a rezervat si loc de parcare (care btw in Brasov e lux). Ne-am cazat doua WE la rand, si cu siguranta o vom face in viitor. Multumim.

 511. Totul arata foarte bine, amplasarea ca si locatie e super ok, gazda super, liniste…tot ce iti doresti pentru un sejur. O sa mai revenim cu drag

 512. Foarte Frumos Apartamentul. Placut surprins de Curat si Ordonat. Nota 10. Voi reveni cu cea mai mare placere.

 513. Ayan Apartment este o locatie excelenta. Spatiul este generos si dotarile nu lipsesc. Curatenia este impecabila, iar linistea din jur relaxanta!

 514. Foarte frumos apartament și extrem de bine dotat și decorat, curățenie exemplara și bun gust.

 515. Absolut totul. Gazda, comunicarea cu ea inainte si dupa sejur, apartamentul, localizarea.

 516. Amabilitatea si căldura cu care am fost primiti, curățenia, linistea si cu siguranta vom mai reveni cu mare drag!!!

 517. Apartamentul, locația , zona aproape de centru de mall , și de paradisul acvatic.

 518. Apartamentul a fost spatios si bine intretinut, chiar daca am petrecut foarte putin timp in el am fost multumit de facilitati.

 519. Locatia este ok , amenajarea apartamentului cu bun gust , curatenie , liniste .

 520. – locatie foarte buna – parcare asigurata – curatenie – baie dotata cu tot ce trebuie – gazda discreta, dar in acelasi timp foarte de ajutor (ne-a asteptat la sosire in strada ca sa gasim din prima intrarea in parcare – bucatarie dotata cu tot ce trebuie

 521. Central Dotat foarte bine, ofera confortul de acasă Comunicare facilă cu proprietarul Parcare in loc special amenajat, acoperit Spațios și curat, situat la parter, liniștit cu vedere spre munte

 522. Un apartament amenajat super modern, cu mobila noua, foarte curat. Bucataria dotata cu tot ce este necesar,ustensile si vesela noi, am gasit chiar si cafea, zahar, ulei, etc. Am avut si loc de parcare asigurat. Gazda foarte interesata, desi nu am interactionat, a sunat sa intrebe daca e totul ok si daca mai avem nevoie de ceva. Totul a fost exceptional. Sigur vom reveni! 🙂

 523. Cazarea și mai ales micul dejun au fost de nota 10

 524. mic dejun variat si gustos, piscina curata si calda, nu am stat decat o noapte, receptionera amabila!

 525. Mi-a placut amplasarea hotelului, vederea din camera, patul foarte confortabil

 526. Foarte aproape de Piata Sfatului si Biserica Neagra. Foarte curat, spatios si confortabil. Bucatarie la subsol dotata cu tot ce este nevoie, baia peste asteptari, cu doua dusuri! Mobilat cochet, televizor in living si in dormitor. Personal amabil, prompt, sigur revenim!

 527. Este a doua oara cand ma cazez in acest superb apartament! Este foarte bine intretinut si curat! Experienta a fost la fel de buna ca prima oara!

 528. Proprietatea se afla in apropierea Bisericii Negre si a Pietii Sfatului. Apartamentul este curat, spatios, gazda amabila, dispusa sa ajute daca este solicitata.

 529. Casa, grădina, peisajul, decorul din dormitor și din living, totul este de bun gust.

 530. Foarte frumos tot: modern, amenajat cu gust, priveliște frumoasa din zona comuna de lounge, dar și de la terasa camerei; Atmosfera “chill” si posibilitatea de a intra in vorba cu alti turisti cazati, facilități complete la bucatarie;

 531. Patul foarte mare si confortabil, privelistea, ambianta. Amabilitatea gazdei.

 532. Amplasarea, rapiditatea cu care ne-am putut caza și dotările din apartament.

 533. Apartamentul, locația , zona aproape de centru de mall , și de paradisul acvatic.

 534. Apartamentul a fost spatios si bine intretinut, chiar daca am petrecut foarte putin timp in el am fost multumit de facilitati.

 535. Totul a fost ok, ma asteptam la mai putin avand in vedere ca este un hotel de 2 stele, dar a fost peste asteptari: personal amabil, camera f. mare, lenjerie f.curata, curatenie; amplasare excelenta , chiar in Piata Sfatului….

 536. Curățenia și micul dejun au fost pe măsura așteptărilor. Hotelul este amplasat într-un loc accesibil.

 537. La Hotel Coroana ma simt ca acasa. Iar angajatii hotelului ma fac sa ma simt ca fac parte dintr-o familie frumoasa. Iubesc nespus tot ce tine de Art Nouveau si ma simt, de fiecare data, ca invitata speciala a unui Muzeu secret. Daca nu ma credeti, dormiti o noapte acolo!

 538. Ne-a placut foarte mult totul: de la primirea calduroasa a gazdei, la confortul si intimitatea camerei, precum si amplasarea locatiei in centrul Brasovului. Felicitari, Cristi! Iti dorim sa ai oaspeti permanent!

 539. Curatenia, designul camerelor si zona unde este situat apartamentul!

 540. perfect location in the middle of the beautiful old town, nice host

 541. Hotelul foarte bun cu servicii de foarte buna calitate. Cam putina lumina in camera – dar banuiesc ca asta s-a vrut asa ca nu este o problema atat de mare. Parcare gratuita.

 542. Personalul de la Recepție amabil și drăguț , micul dejun a fost ok , camera mare și curată , parcare privată .

 543. Totul la superlativ!Servicii impecabile,personal foarte amabil,merita din plin cele 5 stele!Vom reveni cu siguranta!

 544. Locatie excelenta, mancare delicioasa, personal de nota 10, camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust.

 545. Curatenia impecabila , micul de dejun diversificat si consistent, amabilitatea personalului, bunul gust al design-ului interior, amplasamentul excelent.

 546. Totul a fost minunat! 👌🤩 Curățenie, personal, confort de nota 10! 👏👏👏

 547. Amplasarea locației, foarte aproape de principalele puncte de atracție. Personalul foarte amabil și profesionist. Vom reveni cu plăcere.

 548. Micul dejun, personalul amabil, curatenia, baia foarte curata si mare.

 549. Curățenie f bună. Dotari in baie la nivel foarte bun. Mic dejun excelent

 550. Situat extrem de aproape de frumosul centru vechi. Camerele curate, frumoase, cu absolut toate conditiile. Proprietar extrem de ospitalier si amabil.

 551. The place is wonderfull, the hosts really nice and funny people, the location is beyond amazing next to Tampa and a few minutes away to the old city center and Piata Sfatului. Cozy and clean.

 552. The apartment is located in a brilliant location, you open the door and step in to the city centre. Very clean , a beautiful place to stay. Definitely would recommend.

 553. Un apartament frumos, curat , cu elemente vintage care te fac sa te integrezi in peisajul istoric al Brașovului. 5* Locatie perfecta pentru un turist care vrea sa viziteze Brașovul.

 554. Apartamentul este foarte curat, extraordinar de frumos, echipat cu tot ce trebuie (microunde, plita, espressor), iar gazda este foarte amabila

 555. Foarte frumos apartamentul, curat, confortabil plus ca este la 3 min de mers pe jos pana in Piata Sfatului/Biserica Neagra si terasele/restaurantele din centru. Recomand cu incredere!!!

 556. Curățenia, atmosfera insolită de casă veche, dar restaurată foarte bine, arhitectura neobișnuită, apropierea de centrul orasului vechi.

 557. Amplasarea locației, foarte aproape de principalele puncte de atracție. Personalul foarte amabil și profesionist. Vom reveni cu plăcere.

 558. Micul dejun, personalul amabil, curatenia, baia foarte curata si mare.

 559. Doamna a fost foarte amabila , iar apartamentul foarte curat .

 560. Gazda amabila, garsoniera confortabila un loc placut recomand cu incredere

 561. Foarte aproape de Lidl la 3 min pe jos, loc de parcare, la parter, nu urci la etaj cu bagajele.

 562. Totul este impecabil :mobilier ,decoratiuni alese cu gust,camere cu pereti inalti de 3metri (apartamentul se afla intr un imobil de patrimoniu,de valoare istorica);perdele superbe,lenjerii de pat bumbac satinat,saltea impecabila,prosoape super curate,alb imaculat !Nu pot sa nu pomenesc surpriza din frigider,o sticla de vin 🍷 romanesc,pe care o voi bea de ziua mea,caci am luat o la pachet !

 563. Locatie, apartament superb, o gazda atenta la toate detaliile, ne-a parut rau ca am stat doar o noapte, dar ne-am propus sa revenim.

 564. Am fost multumiti de tot . Priveliste, zona linistita, curatenie, spatiu suficient, dotarile existente,micul dejun…

 565. A fost foarte frumos, conditîi foarte bune! Voi reveni cu mare placere.

 566. Am dormit si ne-am relaxat f oarte bine. O casuta foarte primitoare. Am avut un sejur foarte placut. O sa revenim cu placere.

 567. Apartamentul este dotat cu toate utilitățile necesare unei șederi comfortabile. Locația este excelentă, fiind amplasant chiar in centrul vechi.

 568. Personalul foarte amabil, curățenia excelenta ! Recomand cu plăcere și voi reveni in aceasta locație !!!

 569. Camera de 4 persoane foarte confortabila si spatioasa, iar baia foarte curata. Din camera noastra am avut acces direct la bucatarie si la terasa.

 570. Pozitionare formidabila, centrul istoric, la poalele muntelului, aer foarte curat, terasa unde poti lua masa e o “ciresica pe torta” a imobilului dat.

 571. Parcarea foarte generoasă, personalul amabil, camera foarte curată patul foarte confortabil și Smart TV conectat la wifi putând fi folosit ca atare.

 572. Personalul de la receptie foarte politicos si amabil.

 573. Curat. Modern. Elegant. Liniștit. Confortabil. Amabil.

 574. Terasa foarte mare, sezlonguri, privelistea, curatenie. Apartament foarte bine dotat. Canapeaua din living ce putin la fel de confortabila ca si patul. Locatie ideala pe drumul spre Poiana Brasov pe care l-am facut cu masina de cel putin 15 ori in 3 zile. 👍

 575. Totul este la superlativ. Orice detaliu care sa iti oferte confortul de acasa, a fost bifat. Este foarte curat, foarte frumos decorat, bucataria echipata cu tot ce iti trebuie. Salteaua din dormitor este foarte buna, canapeaua din living mare si comoda. Ne-a placut foarte mult si terasa. Dimineata poti lua micul dejun cu o priveliste frumoasa spre tot orasul si Tampa.

 576. Totul, dar absolut totul, foarte curat, dotat cu tot ce ai nevoie si in baie si in bucatarie. Frumos decorat, un apartament minunat!!!

 577. A fost foarte frumos, conditîi foarte bune! Voi reveni cu mare placere.

 578. Am dormit si ne-am relaxat f oarte bine. O casuta foarte primitoare. Am avut un sejur foarte placut. O sa revenim cu placere.

 579. Apartamentul este dotat cu toate utilitățile necesare unei șederi comfortabile. Locația este excelentă, fiind amplasant chiar in centrul vechi.

 580. Curatenia, confortul, dotarile de bun-gust, linistea, locatia, amabilitatea gazdei.

 581. Locatia foarte buna , curatenia care a fost foarte ok, dotarile bucatariei, linistea, si nu in ultimul rind amabilitatea gazdei.

 582. Apartamentul este foarte drăgălaș, primitor, intim. Multă liniște, cel puțin noaptea, deoarece pe parcursul zilei, nu există timp de “stat in casă”, cum, bine zice o vorbă. Faptul ca, apartamentul se află, practic, in centrul orașului, aduce un punct favorabil. Gazdele noastre, persoane foarte deschise, atente la nevoile noastre, primitoare, tot timpul disponibile să sară in ajutor. Il recomandam, cu multă căldură 🤗😊

 583. Parcarea foarte generoasă, personalul amabil, camera foarte curată patul foarte confortabil și Smart TV conectat la wifi putând fi folosit ca atare.

 584. Personalul de la receptie foarte politicos si amabil.

 585. Curat. Modern. Elegant. Liniștit. Confortabil. Amabil.

 586. Cafeaua, fructele, și celelalte mici detalii, dotările, priveliștea, amabilitatea și zâmbetul de bun venit! În comparație cu alte locații unde am asteptat și 40 minute gazda, aici noi am fost cei așteptați. Mulțumim!!

 587. Great Staff, very nice apartment, great panorama.

 588. The apartment is very comfortable, the facilities are maximum and the evening view is wonderful.

 589. Amplasarea fata de principalele puncte de atractie. Micul dejun a fost bun, dar daca stai mai multe zile vei constata ca nu este un mic dejun variat. Personalul a fost amabil, iar in camera s-a dat drumul la caldura dupa ora 19.00.

 590. Mi-a placut camera foarte spatioasa, curatenia si micul dejun destul de variat. Recomand cu incredere aceasta locatie pentru un sejur in Brasov!

 591. De la cameră, curățenie , amplasarea hotelului , până la mâncare și micile detalii . Totul a fost precum era precizat în rezervare! Vom reveni cu siguranță!

 592. Curat, bine dotat, bine amenajat, nu este aglomerat, fiecare pat are 2 usb de incarcare telefon (cred ca sunt de 2A,apropie de fast charge)

 593. Procedura rapida si eficienta de check-in, camerele bine compartimentate, curatenia, locatia proprietatii, non-stop in imediata apropiere, farmacie vis-a-vis.

 594. Micul dejun bun, locatia amplasata excelent, curatenie in camere, personalul foarte amabil.

 595. Absolut tot, de la check in pana la check out, gazda fiind intelegatoare ca am trenul la o ora putin mai tarzie fata de ora de check out si oferindu-mi posibilitatea de a-mi lasa bagajele in locatie.

 596. Apartamentul este organizat pe 2 nivele. Copii s-au bucurat de mansarda unde găsești un dormitor si o baie cu cada. Este foarte aproape de centru – 5-7 minute de mers pe jos. Răcoros, este umbra. Bine compartimentat. Scara in spirală rezistentă. Nu am avut probleme cu vecinii din curte, liniste deplină. Cred ca sunt mai în vârstă .

 597. Am avut multa liniste,proprietara a fost foarte ok cand am spus de lenjerie,restu le-am vazut pe parcurs pana ne-am culcat si a doua zi si nu am mai deranjat.

 598. Locatia perfecta pentru a vizita Brasov. Camera curata, exact ca in poze. Ai tot ce iti trebuie sa te simti acasa.

 599. Totul a fost excelent. Condițiile au fost întocmai cu cele de pe site.

 600. Cazarea a fost excelenta, foarte curat, decorat foarte dragut! Amplasarea chiar in centrul vechi, pe o strada linistita! Gazdele amabile. Recomand cu incredere, merita!!

 601. Locația foarte buna, proprietatea dotata cu tot ce e nevoie, foarte curat și cu bun gust amenajat! Gazda atenta in ceea ce privește a ne ajuta cu descoperirea împrejurimilor. Vom reveni cu drag😊

 602. Noua ne-a placut tot. 💕 Am gasit o casuta de poveste, de care are grija un om minunat. 🌼Multumim. O sa revenim

 603. Totul a fost de calitate, recomand cu încredere și cu siguranță o sa revenim. Nu am găsit nimic de care sa ma pot plânge. Felicitări gazdei, nota 10 + multe felicitări !

 604. Locație bună…Host ul a fost receptiv la toate dorințele. Foarte confortabil temperatura camerei. Grătarul pus la dispoziție.

 605. Camerele sunt foarte spatioase, bucataria complet echipata, zona buna.

 606. Apartament spatios, confortabil, amplasare buna, zona este linistita, loc de parcare in curte.

 607. Camera curata si personal foarte dragut.. si foarte central😍

 608. Destul de curat , amplasarea foarte buna , aproape de toate obiectivele importante din Centru vechi . Personal calduros . Cel mai important , liniste!

 609. Locația foarte buna, cazarea la fel foarte confortabil iar personalul hotelier foarte primitor !

 610. Mi-a plăcut tot. In primul rand foarte curat, patul confotrabil, lenjeria impecabilă, prosoape curate, personalul excelent, mic dejun foarte bun, totul proaspăt. Eu acord notă 10 acestei locații.

 611. Amplasarea fata de principalele puncte de atractie. Micul dejun a fost bun, dar daca stai mai multe zile vei constata ca nu este un mic dejun variat. Personalul a fost amabil, iar in camera s-a dat drumul la caldura dupa ora 19.00.

 612. Mi-a placut camera foarte spatioasa, curatenia si micul dejun destul de variat. Recomand cu incredere aceasta locatie pentru un sejur in Brasov!

 613. Curat, bine dotat, bine amenajat, nu este aglomerat, fiecare pat are 2 usb de incarcare telefon (cred ca sunt de 2A,apropie de fast charge)

 614. Procedura rapida si eficienta de check-in, camerele bine compartimentate, curatenia, locatia proprietatii, non-stop in imediata apropiere, farmacie vis-a-vis.

 615. Micul dejun bun, locatia amplasata excelent, curatenie in camere, personalul foarte amabil.

 616. Apartamentul este amplasat exact în zona centrală, la un minut de Jamaica Pub. Condițiile au fost excelente, de la curățenie până la căldură, deci pot să zic că atât eu, cât și prietenele mele ne-am simțit foarte bine aici. Cu siguranță e una dintre cazările mele preferate din Brașov.

 617. Este o locatie perfecta pentru a vizita centrul vechi al Brasovului. Apartamentul ofera toate facilitatile pentru un sejur reusit.

 618. Apartamentul f frumos, f curat si bine utilat. Situat in centrul vechi, proape de toate obiectivele turistice.

 619. Conditii foarte bune , curat , raport egal intre conditiile oferite si pret .

 620. Am fost cazata intr-un APARTAMENT STUDIO format: dintr-o camera spatioasa (dormitor )+ un fel de ”bucatarie-hol” la intrare + baie cu cabina de dus . Apartamentul este prevazut cu o centrala termica, patul este confortabil si mare, pernele ok, lenjeria ok. Cazarea se afla in zona centrala (Piata Sfatului) asa cum se specifica si in anunt, pozele afisate pe Booking corespund cu ceea ce am gasit la fata locului.

 621. Curățenia impecabila, gasdea foarte amabila si prompta

 622. Curat,liniste si confortabil. Zona buna,aproape de centru. Raport calitate pret excelent.

 623. Dar ptr o noapte, ptr pretul platit, curatenia din camera si din tot hotelul, si amabilitatea stafului, te fac oarecum sa treci peste aceste mici probleme de reparatii tehnice.

 624. Pot zice ca acest hotel este cu mult peste multe hoteluri de 3 stele, staful este foarte amabil, zona este liniștită.

 625. Micul dejun a fost diversificat cu produse de buna calitate, camera are un design modern, salteaua si pernele confortabile, camera calduroasa, spa-ul unitatii modern, diversificat, bine dotat, iar personalul a fost amabil pe toata durata cazarii noastre. Recomandam cu incredere.

 626. Parcarea foarte generoasă, personalul amabil, camera foarte curată patul foarte confortabil și Smart TV conectat la wifi putând fi folosit ca atare.

 627. Personalul de la receptie foarte politicos si amabil.

 628. – locatie foarte buna – parcare asigurata – curatenie – baie dotata cu tot ce trebuie – gazda discreta, dar in acelasi timp foarte de ajutor (ne-a asteptat la sosire in strada ca sa gasim din prima intrarea in parcare – bucatarie dotata cu tot ce trebuie

 629. Central Dotat foarte bine, ofera confortul de acasă Comunicare facilă cu proprietarul Parcare in loc special amenajat, acoperit Spațios și curat, situat la parter, liniștit cu vedere spre munte

 630. Un apartament amenajat super modern, cu mobila noua, foarte curat. Bucataria dotata cu tot ce este necesar,ustensile si vesela noi, am gasit chiar si cafea, zahar, ulei, etc. Am avut si loc de parcare asigurat. Gazda foarte interesata, desi nu am interactionat, a sunat sa intrebe daca e totul ok si daca mai avem nevoie de ceva. Totul a fost exceptional. Sigur vom reveni! 🙂

 631. Micul dejun a fost bogat, suficient de variat.Pentru mine, cel putin.

 632. Curatenia, stilul camerei, foarte spatios, personal amabil, mic dejun bogat

 633. Pozitia excelenta la numai 2 min de Piata Sfatului, deci in inima orasului, Micul dejun foarte bun ,consistent si diversificat in cele 2 zile cat am stat Televizorul cu ecran mare a fost un atu pentru care am si ales acest hotel

 634. Curat,liniste si confortabil. Zona buna,aproape de centru. Raport calitate pret excelent.

 635. Dar ptr o noapte, ptr pretul platit, curatenia din camera si din tot hotelul, si amabilitatea stafului, te fac oarecum sa treci peste aceste mici probleme de reparatii tehnice.

 636. Pot zice ca acest hotel este cu mult peste multe hoteluri de 3 stele, staful este foarte amabil, zona este liniștită.

 637. Totul a fost la superlativ! Intimitate, curățenie exemplara, personal extrem de receptiv! Bravo!

 638. Curățenia, liniștea deosebita, patul confortabil, muzica relaxanta, căldură. Perfect. Atmosfera camerei este de vis. Parcare.

 639. Cada cu hidromasaj, patul. Camera foarte frumos amenajata.

 640. O locație deosebita, apartamentul spațios și cu toate condițiile.

 641. A fost foarte curat..am apreciat foarte mult lucrul acesta.. Iar în camera a fost cald. Multumim, o sa mai revenim cu drag!

 642. Locatia a fost ideala pentru noi, o famlie de 3 cu un copil de 2 ani. Exista baie in camera, un dulap incapator, pentru cei ce stau mai mult, iar patul a fost suficient sa ne odihnim. Locatie este foarte usor de gasit, am mers pe jos pana in Piata Sfatului sau in alte locatii pentru restaurant. Domnul care ne-a facut check-in-ul ne-a inmanat o harta pentru a gasi cele mai convenabile ca distanta, dar si ca pret. Ceea ce ne-a bucurat a fost caldura din camera (in sfarsit de octombrie era destul de rece ) si apa calda curenta. Aveti la dispozitie o zona de luat masa si un espressor, noi nu am avut ocazia sa le incercam.

 643. Cafeaua, fructele, și celelalte mici detalii, dotările, priveliștea, amabilitatea și zâmbetul de bun venit! În comparație cu alte locații unde am asteptat și 40 minute gazda, aici noi am fost cei așteptați. Mulțumim!!

 644. Great Staff, very nice apartment, great panorama.

 645. The apartment is very comfortable, the facilities are maximum and the evening view is wonderful.

 646. Locatie fara cusur. Design modern si atmosfera calda, de familie. Am calatorit impreuna cu sotul si fetita de 3 ani. Am ales locatia pentru ca avem un copil mofturos la alimente, drept urmare a fost un mare plus ca bucataria a fost dotata si echipata grozav, si am putut lua micul dejun acasa. Dimineata am putut cumpara croissante calde de la marketul de vis a vis. Plus: restaurante cu diverse specifice aproape de locatie. Se poate ajunge pe jos.

 647. Ne-au placut amenajarea moderna si cu bun gust, curatenia, si toate dotarile interioare. Gazda primitoare. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu siguranta!

 648. Totul a fost splendid!!! Mobilierul, finisajele, dotările, ospitalitatea, totul la superlativ.

 649. Personal foarte amabil,curățenie mic dejun bogat si foarte delicios! Recomand

 650. Micul dejun a fost bogat, suficient de variat.Pentru mine, cel putin.

 651. Curatenia, stilul camerei, foarte spatios, personal amabil, mic dejun bogat

 652. Totul a fost super! Patul foarte confortabil, extrem de curat. Prosoapele miroseau foarte frumos. Camerele amenajate cu stil. Multumim! Recomand cu drag.

 653. Un local foarte frumos ,amenajat cu gust ,modern si primitor ! Ne-am simtit foarte bine ,desii am stat doar o noapte ne-am odihnit si relaxat foarte bine ! Am avut parte de o gazda primitoare ,deschisă și înțelegătoare !

 654. Locatia, aproape de centru si design-ul apartamentului cu o terasa draguta.

 655. locatia foarte buna,confortabila,curata,linistita foarte aproape de toate atractiile

 656. Ne-au placut grinzile din camera si balconul. Foarte frumos ornamentata camera, cu gust si nu prea incarcat. Exact cum trebuie. Dusul are presiune perfecta! Sunt destul de multe prosoape.

 657. Camera curata, design interesant si atmosfera calduroasa. Liniste, balconul in curtea interioara foarte ok. Personalul ft atent si amabil.

 658. Everything was amazing. The location is the best, as central as you can get. The apartment is huge and beautiful, very nice furniture and decorations and feels very cozy. The facilities are excellent, parking in the courtyard was an added bonus.

 659. I really liked the apartments. The apartment are very clean and comfortable. Excellent location – in the center of the city. All the necessary equipment in the kitchen for cooking, detergents are also there. The owner reacted very quickly and answered all the questions. Super! It was wonderful rest .

 660. Self check-in is very nice option. App located in the very center of the city. We liked a lot style of the flat, it is old-style furnished what makes special atmosphere. Free wi-fi.

 661. amplasare la subsol-demusol,umiditate si fara fereste.Beci

 662. Foarte aproape de centru , camera curata patul confortabil ,cu siguranta revenim.

 663. Doamna a fost amabila și ne a ținut un loc de parcare liber când am ajuns .

 664. Recomand cu încredere. Gazda respectuoasa, locuință primitoare, curată cu toate utilitățile necesare :).

 665. Recomand cu multă încredere, gazda minunată. Tortul a fost perfect.

 666. Gazda a fost foarte primitoare, amabila, raport calitate preț excelent, apartamentul este situat într-o zona liniștită la 10-15 min de mers pe jos pana în centru. Recomand cu drag!

 667. Foarte spațios apartamentul, luminos intr-un residence curat și demn de poziția care o ocupă

 668. Totul a fost mai bine decat ne-am asteptat si o sa revenim cu plăcere

 669. Un apartament nou, cu bun gust amenajat, foarte curat, amplasare foarte buna, iar gazda foarte amabila. Felicitari

 670. Apreciem localizarea, confortul, ambientul, amabilitatea, atenția și grija gazdei, pentru a asigura un sejur plăcut, in care sa nu îți lipsească nimic.

 671. Absolut minunat! Locatie foarte curata si aproape de toate atractiile turistice, statii de autobuz chiar la parterul blocului, proprietari foarte amabili. Recomand cu drag si sigur vom reveni pe viitor. Totul arata exact ca in poze. 🤗🤗🤗

 672. O locatie linistita, foarte bine dotata si decorata cu gust, curata si confortabila cu o vedere superba la Tampa si amplasata foarte aproape de centrul vechi, toate acestea impreuna cu amabilitatea gazdei au facut ca sejurul nostru sa fie perfect. Vom reveni cu siguranta!

 673. Pozitionarea excelenta in centrul vechi al orasului, mic dejun gustos si satios. Foarte curat si primitor.

 674. – locația – micul dejun a fost suficient si de calitate. – interiorul.

 675. Pozitionarea f aproape de centru, curatenia, in camera este cald si confortabil, mic dejun bogat si variat.

 676. Atmosfera placuta,gazda calda si primitoare,amplasarea foarte ok,pe centru,aproape de obiectivele turistice.Totul a fost excelent!

 677. Este exact lângă Piata Sfatului Are centrală proprie si a fost cald. Destul de spațios, drăguț. Patul în care am dormit a fost comod. A fost curățenie dar în baie cred ca trebuie ceva mai multă atenție. Persoana cu care am tinut legătura a fost foarte amabilă, totul s-a desfășurat prin telefon.

 678. Curat, intim, în zona centrală.. Frumos. Preț bun.

 679. Cafeaua ‘mpreună cu atmosfera prietenoasă din Hostel

 680. Poziția foarte aproape de centrul vechi. Chiar este la maxim 2 minute de mers pe jos de Biserica neagră și vreo 3 4 de piata sfatului. Este foarte curat. Si in plus vin foarte mulți turiști străini asa ca ai posibilitatea sa cunosti oameni noi, sa discuți cu ei.

 681. Curatenie, utilat cu tot ce este nevoie, situat in centru, este tot ce iti poti dori. Gazda super de treaba! Cu siguranta vom reveni! Big like👍🏻

 682. O locație colorata, pozitivă. Locul perfect pentru a-ți face vacanta alături de prieteni intr-un oras superb. Chiar de ești intr-o pasa proasta, te înveselești oricând dai cu ochii de mesaje umoristice. Bravo celui care a avut ideea! Recomand!

 683. Mesajele scrise pe scari, pereti, linistea, siguranta, discretia

 684. Raport calitate-pret foarte bun, personal amabil, dedicat afacerii Chiar daca a existat o problema de cateva ore cu centrala termica si, fiind zi de sarbatoare, gasirea unui tehnician s-a dovedit imposibila, pana la urma au reusit, cu multa bunavointa si amabilitate. Nu am ce reprosa si rareori am gasit in deplasarile mele, interne sau externe, persoane la fel de amabile.

 685. Studio frumos, camera mare, curatenie, pat confortabil, gazda foarte amabila. Vom reveni cu drag!

 686. Cred ca e una dintre cele mai confortabile locuri în care am stat. O gazda deosebita și o ambianta extraordinara. Recomand cu mare căldură !!!! Mulțumim frumos pentru amabilitate !!!

 687. Am fost cazati 2 adulti si 2 copii in camera studio.Spatiu suficient cu loc de luat masa,mini bucatarie, tot ce ai nevoie…

 688. Camerele sunt spatioase, confortabile si decorate modern. Micul dejun delicios. Locuri de parcare suficiente si incluse in tariful camerei. Mancarea la restaurantele din locatie buna.

 689. Proiectul este extrem de bine gandit in detalii fine, fara a se face rabat la calitate si nivel investitie.

 690. De fiecare dată când vom reveni în Brașov vom alege hotelul acesta !

 691. Superb! De cate ori calatorim cu bebe, cautam intotdeauna un loc curat, confortabil, aproape de centru, etc. sunt multe cerinte pe lista. Aici asteptarile noastre au fost depasite. Un studio mare, curat, super frumos amenajat si decorat, totul este de calitate. Plus comunicarea cu proprietarul este una foarte usoara si rapida, raspunzand imediat pe whatsapp.

 692. Curățenie ok. design modern, este situat in centrul orasului. Este de luat in calcul!

 693. Tot! Extraordinar, de la zona până la cel mai mic detaliu. Apartamentul arată în realitate exact ca în pozele de pe Booking. Curățenie exemplară. Proprietarul, deși nu ne-am întâlnit, un super om! Nu vă spun să mergeți la Quiboo, vă spun că eu doar în Cuib, cum îmi place mie să-i spun, am să vin ori de câte ori am să ajung în Brașov, iar asta cred că spune tot. 🙂

 694. Confort, amplasare, comunicarea cu gazda: excelente

 695. Amplasarea este excelenta, aproape de obiectivele turistice.

 696. apartament central, la cativa pasi de piata sfatului, foarte spatios, foarte curat, patul de sus este foarte interesant:) a fost ceva zgomot datorita barului de dedesubt, dar nu era foarte deranjant. proprietarul foarte amabil foarte greu cu locul de parcare, dar asta e o problema in centrul brasovului:) vom reveni cu siguranta

 697. Foarte, foarte ok totul. Caldura din belsug. Mic dejun excelent.

 698. Am apreciat, curatenia, personalul, micul dejun, asigurarea produselor de igiena, zilnic Prosoape curate si schimbate zilnic. Caldura suficienta. Ambient placut. Receptioneri, amabili.Recomand!!!!

 699. Locația super . Mic dejun excepțional. Personal super drăguț. Curățenie. Pat confortabil. Lenjerii impecabile.

 700. Loacatia foarte avantajoasa,iar proprietarul super amabil .Domnul Florin chiar si-a modificat programul pentru a ne primi la o ora favorabila noua. Apartamentul foarte curat si utilat cu tot ce este necesar pentru ca vacanta sa fie cat mai placuta .

 701. Amenajat apartamentul cu foarte mult bun gust. Dotat cu tot ce este nevoie, inclusiv surprize (precum sauna, sistemul de iluminat nocturn si altele). Gazda foarte amabila.

 702. Locatia este deosebita,fiind la 5 minute de Piata Sfatului.Desi am stat doar o noapte,este una din acele proprietati pe care nu ai cum sa le uiti.Pe langa clasa apartamentului,acesta fiind amenajat cu un bun gust si cu o finete rar intalnita,unde nu numai ca te simti extraordinar,atentia si grija proprietarului la cele mai mici detalii in ceea ce priveste confortul,depaseste cu mult tot ceea ce am citit pe booking.Felicitari proprietarului ,domnul Florin ,care se vede are ospitalitatea in sange.Acesta face cinste turismului brasovean.Multumim inca o data pentru tot si sigur vom reveni .

 703. Locatia este cocheta, echipata la standarde inalte, curatenie si liniste. Gazda foarte primitoare si placuta.

 704. Gazda amabila si primitoare. Locația este curată si poziționată excelent, la câteva minute de mers pe jos de cele mai populare atracții. Dimineata ne-au fost oferite fructe, pișcoturi, cafea si ceai.

 705. Casa este complet refacuta cu mobilier de inalta calitate si conditii mai bune decat la hotel :). Paturile sunt foarte confortabile, expresor de cafea la discretie, bucataria modern mobilata si cu tot ce ai nevoie. Pentru cine vrea sa serveasca micul dejun, la nici 100m exista hotelul Coroana Brasovului cu care proprietarul are o intelegere pentru discount. Proprietarul este o persoana foarte volubila si dispus sa te ajute cu orice problema.

 706. Locatia este foarte buna, foarte aproape de Piata Sfatului, obiective turistice, restaurante. Gazda a fost foarte amabila si m-a ajutat cu preluarea bagajului mult mai devreme si cu informatii despre parcare. Camera a fost curata si bine echipata.

 707. Zona linistita, perfecta pentru a te putea odihni, dar in acelasi timp foarte aproape de centru vechi daca ai chef de distractie !!

 708. Aproape de centru vechi, de pietonal, relativ liniste, curat. Mobilier curat, pat confortabil. Oglinda mare.

 709. Totul a fost conform asteptarilor exact ca in descriere

 710. Locația mi-a depășit așteptările, camera curata, caldă, vecini liniștiți, ușor de ajuns in centru sau restul orașului.

 711. Studioul e aproape de zona centrala (10 minute de mers pe jos) cu locuri de parcare in apropiere. Am ales locatia pentru ca aveam nevoie de o cazare cu o mica bucatarie, asa ca totul a fost conform asteptarilor. Un mare plus pentru cafeneaua de la parterul blocului!

 712. Locația foarte aproape de Piata Sfatului. Gazda foarte amabilă.

 713. Locatia curata, spatioasa, chiar si pentru 4 adulti + copii. Foarte aproape de centrul vechi. Raport pret / calitate bun i

 714. Apartamentul era foarte modern si utilat si gazda a fost amabila

 715. Locatia acestui studio este excelenta, nu trebuie decat sa iesi dintr-un gang ca sa dai direct in strada principala de promenada a centrului vechi din oras. Studio-ul este foarte confortabil si bine aranjat, intr-o curte interioara foarte linistita. In interior ai toate facilitatile posibile, de la o bucatarie utilata si dotata cu tot ce trebuie pana la dormitorul frumos aranjat.

 716. Curățenie, liniște, confort….totul la superlativ!!!

 717. Unde este amplasat apartamentul si ce ofera acesta.

 718. Este curat, liniste, magazin la parterul blocului, tot felul de ustensile de bucatarie. Ai tot ce ți dorești pentru a te simți ca la tine acasă.

 719. Cazarea super (bucătărie utilată cu absolut orice ai nevoie, baie, curat, cablu, wifi) Zona liniștită, aproape de Mall, supermarket la parterul blocului.

 720. Faptul ca există în apropiere o stație de autobuz și mallul din Brașov – cu cinematograf, restaurante și magazine.

 721. Hotelul este deosebit. Camerele sunt misto, vechiul intalneste noul. De altfel, au un mic dejun foarte gustos. Recomand insa urmatoarea: incercati pe cat posibil sa nu luati camere sub loft. A trebuit sa schimbam camera dupa prima seara pentru ca cei de deasupra noastra au venit sa se plimbe prin camera si nu prin Brasov. Au tropait toata noaptea!!! Iar a doua seara ce sa credeti? Tot sub un loft am nimerit cu unii care aveau un sarbatorit si se serbau in camera! Nu e vina hotelului insa omul merge la hotel pentru liniste si odihna. Noi n-am avut parte de asa ceva!

 722. A fost suficient de cald, baia mare, pat confortabil si foarte curat tot.

 723. Foarte, foarte ok totul. Caldura din belsug. Mic dejun excelent.

 724. Foarte frumos, am fost pentru prima oara in Brasov.Studioul este mare si spatios, proprietarul ne-a asteptat pina tirziu si ne-a inminat cheile. Zona linistita foarte buna pentru cei ce detin automobil, avantaj ca poti parca masina in ograda fara grija.

 725. Studioul Vanesa emana energii pozitive, ca si proprietara. Pacat ca unii turisti nu se ridica la inaltimea acestei elegante locatii in sensul ca nu stiu sa pastreze sau sa aprecieze obiectele frumoase puse la dispozitie de proprietari. Speram ca eu si sotul meu sa revenim macar pt cateva zile…

 726. Cam tot. De la Vanessa la cea mică, designul, amplasarea, liniștea, tot.

 727. Foarte aproape de Piata Sfatului, curat, si conform informatiilor si pozelor.

 728. Apartament curat , cu toate utilitatile , foarte dragut amenajat .O sa mai revenim.

 729. Condițiile sunt peste așteptări; practic, locuința este dotată cu orice este necesar unui sejur al unei familii/ grup de prieteni. (Fierbator, prajitor de paine, aspirator, perie de curățat sticle de bebelusi, deschizator de sticle, saci menajeri, uscator de par etc.) Personalul este primitor și doritor să ajute turiștii pentru o ședere satisfăcătoare. Curățenia este un alt punct forte al cazarii: toate facilitatile sunt in stare foarte buna de utilizare, fiind moderne. În cameră există 2 paturi mari (foarte mari), ambele de aceeasi marime. Locația este centrală: in medie, in 15 minute de mers pe jos se ajunge la punctele centrale din Brașov (Tâmpa, Centru Vechi). (Gara este la o distanță de 10 minute de mers cu taxi). Având in vedere aprecierile (rezumate) de mai sus, recomand cu încredere această cazare oricarui grup (familii) care vrea sa viziteze Brașovul.

 730. Apartamentul este amplasat exact în zona centrală, la un minut de Jamaica Pub. Condițiile au fost excelente, de la curățenie până la căldură, deci pot să zic că atât eu, cât și prietenele mele ne-am simțit foarte bine aici. Cu siguranță e una dintre cazările mele preferate din Brașov.

 731. Este o locatie perfecta pentru a vizita centrul vechi al Brasovului. Apartamentul ofera toate facilitatile pentru un sejur reusit.

 732. Apartamentul f frumos, f curat si bine utilat. Situat in centrul vechi, proape de toate obiectivele turistice.

 733. Locația foarte buna, proprietatea dotata cu tot ce e nevoie, foarte curat și cu bun gust amenajat! Gazda atenta in ceea ce privește a ne ajuta cu descoperirea împrejurimilor. Vom reveni cu drag😊

 734. Noua ne-a placut tot. 💕 Am gasit o casuta de poveste, de care are grija un om minunat. 🌼Multumim. O sa revenim

 735. Totul a fost de calitate, recomand cu încredere și cu siguranță o sa revenim. Nu am găsit nimic de care sa ma pot plânge. Felicitări gazdei, nota 10 + multe felicitări !

 736. Apartament nou , mobilat si utilat complet. – zona linistita , usor accesibila – proprietar foarte ok ( ne am auzit la telefon si doar la sf sejurului a verificat apartamentul ) – tot ce ai nevoie gasesti acolo

 737. Super dotat, curatenie, bloc nou, cartier nou, aproape de Coresi Mall, dar departe de centru. Se poate ajunge pe drum asfaltat, nu trebuie mers pe drumul neasfaltat

 738. Locatie noua, linistita, acces facil, drum asfaltat, parcare asigurata in fata apartamentului. Totul nou, saltea excelenta, TV, internet, NETFLIX …. bere, apa,suc din partea gazdei puse la frigider 🙂 Cateva minute de Mall CORESI … pe scurt, un apartament excelent.

 739. Preluarea foarte usoara a cheilor, cat si predarea acestora; cele trei surse de lumina adjustabile; amplasarea camerei; un pret superb pentru cele oferite si o sa mai revin.

 740. La 7 minute de mers pe jos de centru, lidl la 2 minut de mers

 741. O camera spatioasa, un pat foarte comod, amplasare foarte buna, aproape de centru, magazine in apropiere (pizzerie chiar in cladirea vecina). In mod special ne-a placut modul de a prelua cheile (in seif). Un pret foarte bun pentru un loc in care ne-am simtit bine.

 742. Locație centrala, curată cu toate dotarile. Raport calitate pret, peste asteptari! Recomandam oricui doreste sa fie aproape de toate obiectivele din oras!

 743. Apartament foarte curat, liniște, foarte aproape de centrul istoric. Recomand!!!

 744. Exceptional, revenim de fiecare data cu drag! Multumim cu toata inima!

 745. – Camera a fost foarte ok (marime, curatenie, utilitati) – Patul cosy si mare – Asternuturi curate – Baia destul de mare – Serviciul de curatenie zilnic – Locatia super centrala – Camera calduroasa

 746. Pozitia ultra centrala, micul dejun variat si gustos, curat.

 747. Locatia este excelenta, foarte curat, camere mari elegante. Mic dejun bogat!

 748. Self-service ireprosabil. Aproape de centru, exact ce imi doream.

 749. Preluarea foarte usoara a cheilor, cat si predarea acestora; cele trei surse de lumina adjustabile; amplasarea camerei; un pret superb pentru cele oferite si o sa mai revin.

 750. La 7 minute de mers pe jos de centru, lidl la 2 minut de mers

 751. Locatia, facilitatile, comunicarea cu proprietara.

 752. Locația centrala, cafeneaua de vis-a-vis ideală pentru mic dejun, camera foarte generoasa, baia extrem de curată, am apreciat in mod deosebit salteaua confortabila ( m-am putut odihni), deși central foarte liniste, iar gazda amabila și prietenoasa .

 753. Cazarea foarte buna, e fix in centrul vechi, ieși din casă și dai in terase sau magazine. Locația e retrasă, e liniște și curățenie. Mergeți cu încredere. Despre oraș nu are sens sa discutăm, toată lumea îl știe!

 754. Recomand cu incredere! Apartamentul este superb și proprietatul de nota 100!

 755. Gazda este foarte binevoitoare, locatia e buna, luminoasa, dotata

 756. Aproape de stația de autobuz care duce in centru. Multe magazine in apropiere. Zona foarte liniștită, este un cartier nou construit. Apartamentul dotat cu toate facilitatile. Ne-a plăcut si o sa revenim. Ne-am putut caza la 00 noaptea. ❤

 757. Locatie excelenta, raport calitate pret foarte bun,

 758. Foarte curat, liniste, comfortabil. Perfect pentru o familie.

 759. Locație excelentă, curățenie și amabilitate din partea gazdei. Mulțumim!

 760. Locația in zona pietonală,ambianța,atmosfera vintage.Camera mare,bine incălzită,patul confortabil.Mic dejun bun;cafea bună.Personal amabil.Camera era cu vedere la stradă,o surpriză plăcută de Moş😊.

 761. Amplasarea, locatia unde se ia micul dejun speciala si deosebita, camera si baia foarte spatioase, curatenie.

 762. Micul dejun a fost suficient, ușor, destul de asortat variat) Personalul foarte cooperant și agreabil. Amplasament bun pentru scopul excursiei (Târgul de Crăciun)

 763. Locatia super , la 4 minute de mers pe jos de Piata Sfatului ; apartamentul renovat cu bun gust si foarte comfortabil ; raport calitate pret excelent. Doamna care se ocupa de check in este foarte primitoare .

 764. I loved everything. The apartment was very cosy, clean, it had all the facilities that you can imagine. It looks exactly like it is shown in the pictures, if not better 😉 It is ideal for families given the fact that the rooms are quite big. Plus it is very close to the historical center 😊

 765. Deer Apartment in Brasov was one of the most romantic apartments we’ve booked through booking.com. Situated in the center of old city, close to all of the old city attractions ,was perfect choice for our 4 nights stay in this fairy tale city. Beside full comfort ,Deer apartment is even decorated such a way to make you feeling ,you are truly in fairy tale ,far away of reality . Everything you need is just a few steps away spotless clean , .key delivery efficient ,kitchen fully equipped ,if you decide to make own romantic dinner, ,and stay in this perfect apartment instead of going to one of numerous restaurants near by.

 766. Locația foarte buna, proprietatea dotata cu tot ce e nevoie, foarte curat și cu bun gust amenajat! Gazda atenta in ceea ce privește a ne ajuta cu descoperirea împrejurimilor. Vom reveni cu drag😊

 767. Noua ne-a placut tot. 💕 Am gasit o casuta de poveste, de care are grija un om minunat. 🌼Multumim. O sa revenim

 768. Totul a fost de calitate, recomand cu încredere și cu siguranță o sa revenim. Nu am găsit nimic de care sa ma pot plânge. Felicitări gazdei, nota 10 + multe felicitări !

 769. Personalul a fost foarte ok ,mic dejun destul de variat ,patul destul de comfortabil.

 770. Personalul, curatenia, patul, baia. Absolut totul!

 771. Personal amabil, curătenie, mic dejun bagat, restaurant drăguț, totul a fost perfect, cu siguranță voi reveni, calificativul stelelor este acordat foarte bine. Ca pozitionare mai avantajos daca intri dinspre București, dar oricum este foarte usor de ajuns.

 772. Locatia centrala, linistita, proprietari foarte amabili, este dotat cu tot ce ai nevoie, pat si perne confortabile, proprietarul ne-a oprit loc de parcare

 773. Este locația preferată atunci când vin în Brașov. Locație frumoasă, confortabilă iar gazda foarte primitoare. Recomand și acord nota 10.

 774. Totul! Recomand cu incredere! Apartamentul are cea mai dotata bucatarie din cate am vazut pana acum (nu lipseste absolut nimic), mall la nici 10 minute de mers pe jos, amplasare chiar in centrul vechi, se vede toata frumusetea muntelui de la geamurile apartamentului, un supermarket cu fructe si legume la 50 metri de proprietate, parcarea este cu “Doamne Ajuta sa gasesc!” (dar noi am gasit usor), gazdele senzationale (multumim mult!), concluzia: de fiecare data cand vom sta in Brasov, aici stam!

 775. Foarte frumos, liniștit, loc de joaca pentru copii

 776. Locatia , curata , moderna cu toate facilitatile .

 777. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 778. Curatenia, proprietara o persoana foarte draguta.

 779. Spatios, curat, aproape de centru. Raport calitate-pret f bun. Curtea interioara plina de flori de soc si iasomie.

 780. Era întro zonă frumoasă, pe deal, și aproape de centru,

 781. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 782. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 783. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 784. Cazarea excelenta , aproape de centru , super mulțumită!

 785. Ca totul a fost curat, primitor si foarte aproape de centru vechi

 786. Locatia a fost excelenta, exact ceea ce imi doream.

 787. A fost o infiltratie de apa din tavan, iar administratorul ne a mutat la un hotel de doua ori mai scump. Am fost foarte multumiti

 788. Atat locatia (practic la 10 metrii de Piata Sfatului) cat si modul in care a fost gandit apartamentul sunt la superlativ.

 789. Pozitia locatiei, la 50 de m de piata sfatului, studioul spatios, curat, calduros!

 790. Ideal pentru familiile cu copii. Pozitionare buna, spatios si utilat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur scurt.

 791. Un apartament superb, spațios, amenajat minunat, curat, îngrijit, cu toate cele necesare. Se află chiar lîngă mall. Ne-am simțit minunat!

 792. Apartament foarte spatios cu o bucatarie bine dotata. Nu ne-a lipsit nimic.

 793. Locatia este foarte buna, micul dejun pe saturate.

 794. Temperatura usor ajustabila in camera. Saltea si perne de nota 10. Curatenie. Mic dejun bogat si gustos.

 795. Camera spatioasa, luminoasa, curatenie impecabila, saltele foarte bune, caldura, mic dejun bogat. Se pot achizitiona bilete pt tur castele. Exista bancomat in curtea interioara.

 796. Am fost placut impresionati de amabilitatea si generozitatea gazdei noastre, care ne-a pus la dispozitie un apartament deosebit de frumos, dotat cu toate cele necesare unui sejur de neuitat. Locatia este amplasata intr-un imobil, monument istoric, in apropiere de Poarta Schei, De aici, in cateva minute ajungi la Biserica Neagra si in Piata Sfatului. Desi am avut parte de o zi extrem de friguroasa in Brasov, in casa a fost cald si bine. Multumim din suflet gazdei noastre, domnul Florin.

 797. Loacatia foarte avantajoasa,iar proprietarul super amabil .Domnul Florin chiar si-a modificat programul pentru a ne primi la o ora favorabila noua. Apartamentul foarte curat si utilat cu tot ce este necesar pentru ca vacanta sa fie cat mai placuta .

 798. Amenajat apartamentul cu foarte mult bun gust. Dotat cu tot ce este nevoie, inclusiv surprize (precum sauna, sistemul de iluminat nocturn si altele). Gazda foarte amabila.

 799. Foarte aproape de Piata Sfatului, curat, si conform informatiilor si pozelor.

 800. Apartament curat , cu toate utilitatile , foarte dragut amenajat .O sa mai revenim.

 801. Condițiile sunt peste așteptări; practic, locuința este dotată cu orice este necesar unui sejur al unei familii/ grup de prieteni. (Fierbator, prajitor de paine, aspirator, perie de curățat sticle de bebelusi, deschizator de sticle, saci menajeri, uscator de par etc.) Personalul este primitor și doritor să ajute turiștii pentru o ședere satisfăcătoare. Curățenia este un alt punct forte al cazarii: toate facilitatile sunt in stare foarte buna de utilizare, fiind moderne. În cameră există 2 paturi mari (foarte mari), ambele de aceeasi marime. Locația este centrală: in medie, in 15 minute de mers pe jos se ajunge la punctele centrale din Brașov (Tâmpa, Centru Vechi). (Gara este la o distanță de 10 minute de mers cu taxi). Având in vedere aprecierile (rezumate) de mai sus, recomand cu încredere această cazare oricarui grup (familii) care vrea sa viziteze Brașovul.

 802. Curățenie,amenajarea apartamentului,locație centrală

 803. Locatie excelenta, raport calitate pret foarte bun,

 804. Foarte curat, liniste, comfortabil. Perfect pentru o familie.

 805. Self-service ireprosabil. Aproape de centru, exact ce imi doream.

 806. Preluarea foarte usoara a cheilor, cat si predarea acestora; cele trei surse de lumina adjustabile; amplasarea camerei; un pret superb pentru cele oferite si o sa mai revin.

 807. La 7 minute de mers pe jos de centru, lidl la 2 minut de mers

 808. Locatia usor accesibila. Spatiu parcare convenabil. Gazda foarte amabila, ne-a furnizat informatii suplimentare inainte de sejur. Apartamentul decorat cu mult bun gust. Bucatarie dotata cu toate utilitatile. Recomand cu mare caldura! Vom reveni cu siguranta in aceasta locatie. Multumim, doamna Oana!

 809. Studio frumos, camera mare, curatenie, pat confortabil, gazda foarte amabila. Vom reveni cu drag!

 810. Cred ca e una dintre cele mai confortabile locuri în care am stat. O gazda deosebita și o ambianta extraordinara. Recomand cu mare căldură !!!! Mulțumim frumos pentru amabilitate !!!

 811. Ne a placut totul.Apartamentul a fost f mare si f curat.Multumim gazdelor și sigur mai revenim

 812. Locatia centrala, linistita, proprietari foarte amabili, este dotat cu tot ce ai nevoie, pat si perne confortabile, proprietarul ne-a oprit loc de parcare

 813. Este locația preferată atunci când vin în Brașov. Locație frumoasă, confortabilă iar gazda foarte primitoare. Recomand și acord nota 10.

 814. In centrul istoric,mobilata cu gust,spatioasa ,usor accesibila.caldura suficienta.

 815. Foarte curat, mobilat modern, cu mult peste așteptări.

 816. Locatie excelenta,preluarea cheilor super usoara,camera mobilata cu mult gust iar pretul mai mult decat acceptabil.

 817. Este chiar langa Piata Sfatului, 400m. Mic dejun bun si consistent.

 818. Foarte confortabil și foarte curat. Servicii peste multe hoteluri cotate cu 4 stele, iar prețul foarte bun. Locația este excelenta, traversezi o strada și ajungi in Centru Vechi.

 819. Amabilitate personalului, curățenia, micul dejun foarte bun, măsuțe cu scaune în curtea interioara pentru fumători!,. Frumos, ne-a plăcut!

 820. Cel mai frumos weekend in Brasov. Gazde primitoare, curățenie , magazine aproape, liniște, tot ce ți-ai putea dori. Vom reveni cu siguranța!!!❤️

 821. Spatios, paturi mari cu saltele confortabile, 2 băi, bucatarie utilata, totul curat.

 822. Apartament spațios, curat, bine mobilat, bine utilat, mobila si electrocasnice de calitate. Gazda primitoare, atenta la cerintele clientilor.

 823. Curatenia, proximitatea fata de stadion si Piata Sfatului, dotarile, spatiul.

 824. Un pret foarte bun pentru ce ofera. Echipat cu tot ce trebuie si mult spatiu.

 825. The bed was really comfortable, the linen and towels of good quality. Good wifi. There were two supermarkets nearby. Easy to park.

 826. Camera foarte spatioasa, curata si foarte bine dotată (o mica chicineta, masina de spalat). In plus personalul de nota 10, iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie, zâmbitori. Din partea casei ai la orice oră cafea (espresor), ceai si un mic dejun foarte bun. Atât în camera cat si in living a fost foarte cald.

 827. Totul a fost ca la carte. Extrem de curat, proprietarul este un om de nota 20. Micul dejun a fost unul “all inclusive”. Nu am avut absolut nicio problema. Recomand cu mare incredere si abia astept sa ma reintorc. A fost un sejur de 5 stele.

 828. Micul dejun foarte bun. Camera spatioasa si dotata cu ce este necesar. Ne-am simtit foarte bine. Vom reveni!

 829. Poziționarea camerei una excelentă, raport preț-calitate foarte bun!

 830. Camera călduroasă și primitoare la mansarda, cu vedere chiar în piața sfatului. Ultracentral.

 831. Camerele au fost mari, spatioase, curate. Personalul a fost amabil. Micul dejun bun, cafeaua excelenta. Personalul restaurantului, a fost amabil.

 832. Totul a fost la superlativ! Curățenie, liniște, vederea superba. Apartamentul a fost peste așteptările noastre! Vom reveni cu drag! 😊😊

 833. Apartamentul este foarte primitor,curat,modern, dotat cu tot ce trebuie…. si privelistea este foarte frumoasa! Ne-am simtit bine si cu siguranta vom mai reveni!

 834. A fost foarte curat, foarte practic, exact ce ne trebuia. Pentru un scurt sejur nici nu ai nevoie de mai mult. Proprietarul foarte amabil si promt.

 835. Locatia – excelenta pentru necesitatile mele si ale familiei. Micul dejun nu l-am servit la locatie, deci nu ma pot pronunta.

 836. Un loc placut si confortabil. Am primit mai multe facilitati decat am avut nevoie. Multumim frumos.

 837. Foarte spațios, mobilier minimalist, zona liniștită, restaurant in apropiere, balcon, parcare in curte (pentru fiecare apartament) etc… Este relativ aproape de centrul vechi (10-15 min. de mers pe jos). Gazda (administratorul) foarte amabil si discret (nu ne-am întâlnit decât la sosire, dar a precizat ca poate fi contactat telefonic pentru orice problema). Accesul in si din curte se face electronic (la inceput poate parea complicat, dar de fapt este facil).

 838. Un apartament foarte frumos ,curat. Este chiar in centrul orașului aproape de toate terasele și de toate restaurantele pe care Brașovul le găzduiește . Este perfect pentru o familie sau pentru mai mulți prieteni care vor sa petreacă timpul impreuna in Aceasi casa . Recomand cu mare drag , mai ales ca și gazda este foarte primitoare .

 839. Mobilier nou, confortabil, totul nou. Poziție extrem de buna… acces facil la terase, restaurante, magazine. Vom reveni cu siguranță.

 840. Amplasamentul ,mobilierul nou și modern,curățenia la momentul sosirii!

 841. Vedere foarte frumoasa de la balcon, liniste, curatenie, varietate la micul dejun.

 842. Totul a fost ok! Amplasare, vedere, personal, caldura, patul, dimensiunea camerei, curatenia

 843. Hotelul este foarte bun, mic dejun divers si suficient, piscina cu apa calda, sauna.

 844. Mic dejun bun.Curatenie exemplara.Personal amabil.Locatie excelenta.

 845. Atentie la detalii,mic dejun diversificat cu produse de calitate,personal foarte amabil si atent.Raportul calitate pret foarte bun.

 846. A fost foarte frumos.De la receptie am fost intampinati de domnisoare foarte dragute ,amabile👍

 847. Absolut totul a fost in regula, ne-am cazat foarte rapid, persoanele cu care am interactionat pentru a ne caza au fost foarte amabile, apartamentul este foarte frumos, curat si ingrijit, este dotat cu absolut tot ce ai nevoie. Cu siguranta v-om reveni cu drag!

 848. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 849. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 850. Organizarea , curățenia ,locația unde se afla sunt multe de spus de bine.

 851. M-a surprins plăcut modul în care se face check-inul (din punctul meu de vedere acest lucru este un mare plus), în rest, totul a fost conform așteptărilor- o locație deosebită.

 852. Totul la superlativ. Apartamentul este nou, ai tot ce vrei in el, inclusiv fier de călcat și mașina de spălat. Mobilierul este nou, este un apartament călduros. Voi reveni cu siguranța!

 853. Totul la superlativ! Mai greu cu locurile de parcare,dar cu putin noroc se poate. Pozitie extraordinara, cu vedere la munti,liniste. Cafea,apa si sucuri din partea casei. Pat confortabil..un aspect foarte important pentru mine. Practic,te face sa te simti ca acasa.

 854. Apreciem localizarea, confortul, ambientul, amabilitatea, atenția și grija gazdei, pentru a asigura un sejur plăcut, in care sa nu îți lipsească nimic.

 855. Absolut minunat! Locatie foarte curata si aproape de toate atractiile turistice, statii de autobuz chiar la parterul blocului, proprietari foarte amabili. Recomand cu drag si sigur vom reveni pe viitor. Totul arata exact ca in poze. 🤗🤗🤗

 856. Un studio super, decorat modern, foooooarte curat, are foarte multe facilitati si ne-a depasit asteptarile. Vom mai reveni daca vom avea ocazia, am ramas placut impresionati. Nota 10+

 857. Ne-a plăcut absolut tot. Garsoniera este asemănătoare unei camere de hotel ; arată mult mai bine în realitate decât în poze. În plus, au fost foarte multe detalii de efect pe care gazdele le-au pregătit.

 858. Zona linistita , foarte confortabil , gazda primitoare , cafeaua din partea casei totul a fost exceptional .

 859. Locație bună (magazine, aproape de centru și alte atracții), personal amabil, curățenie, am avut și un copil de 2 ani și ni s a pus la dispoziție și un pătuț pt el.

 860. Apartamentu este confortabil, curat, amenajat cu bun gust, amplasat in poziție bună, zona liniștită

 861. Apartamentul este foarte curat, îngrijit și amenajat cu bun gust. Recomand!

 862. Deși nu aveam mic dejun inclus, am gasit totuși câteva plicuri de ceai, cafea și zahăr ceea ce m-a surprins plăcut. Chiar am făcut ceai de dimineața. Multumim!

 863. locatie , mobilier , comunicarea si corectitudinea administratorilor

 864. Totul a fost conform așteptărilor.Curat ,cald,confortabil.

 865. Camera curata, moderna si spatioasa. Micul dejun consistent.

 866. 😊 Totul! Ne-am bucurat de momentele petrecute acolo! Exact ce ne doream!

 867. Micul dejun foarte bun. Locatia la 2 pasi de centru. Hotelul are un “vibe” placut. Personalul de nota 10.

 868. Atenția la detalii si faptul ca locația este construită cu bun gust din materiale de calitate. Proprietarii foarte amabili și foarte atenți. Nota 10+ pentru absolut fiecare aspect!

 869. Proprietara extraordinar de amabila Amplasarea ideala, foarte aproape de centru Design-ul interior foarte misto, am avut baia in interiorul camerei, delimitata cu sticla

 870. Cel și cel mai mult ne-a plăcut primirea. Am avut ocazia de a întâlni un personal de nota 10. Cât despre confort, ne-a plăcut foarte mult. Modul în care a fost gândită amenajarea interioară, ne-a surprins și, totodată, ne-a ajutat să nu mai fim așa de ”rușinoși” unul cu celălalt. :)) Mulțumim și sperăm să mai revenim!

 871. Apartament este dotat cu tot necesarul cu o amplasare excelentă. Potrivit pentru 4 persoane.

 872. Curat. Spatios am avut tot ce ne a trebuit. Bucataria echipata chiar daca nu am folosit.Cafea din partea proprietarului. Gazda amabila

 873. Apartamentul este frumos amenajat si luminos si bine echipat. Ne am simtit foarte relaxati si o sa revenim cu placere

 874. Este un apartament modern, foarte curat, linistit, dotat corespunzator iar gazda foarte amabila. + Netflix

 875. Foarte, foarte curat, modern și foarte multa liniște! Recomand!

 876. Apartament modern, nou, cu bun gust, superb. Aproape de magazine, loc de joaca pt copii, zona super ok, parcare … Vom reveni cu siguranta, recomand. E peste 10 !

 877. Amenajarea proprietatii pe un stil diferit, imbina traditionalul cu noutatile.

 878. Cea mai creativa cazare , cu multa personalitate, camere spatioase, un pat minunat, care parca te imbratiseaza si te baga la somn!

 879. Ok Zona buna Apartamentul frumos si dotari complete

 880. Locația,chiar in Piata Sfatului. Personalul ff. amabil.

 881. Totul a fost la superlativ. Curatenia, locatia, amabilitatea personalului, raport calitate-pret foarte bun. Multumim pentru tot. Vom reveni curand.

 882. Mia placut cel mai mult ca e aproape de toate ce aveam nevoie.

 883. Apartamentul este comfortabil, cu toate cele necesare incluse.

 884. Totul a fost execelent, nu ne-a lipsit nimic practic apartamentul este exact ca in descriere este complet utilat cu tot ce ai nevoie si foarte curat, zona linistita.Multumim si felicitari gazdelor pentru amabilitate si disponibilitate.Cu siguranta vom reveni cu placere.Multumim pentru tot .

 885. Sejurul de doar 2 nopti a fost perfect, ne-am cazat foarte tarziu, gazdele au avut disponibilitate la orice ora, am fost intampinati foarte bine, apartamentul este dotat cu toate cele necesare ca la hotel, ba chiar mai multe, am gasit cafea, pliculete de ciocolata calda,3 in 1, foarte curat, apartamentul este departe de centru, dar era foarte liniste, loc de parcare, daca esti cu masina este perfect, ai mall-ul la 2 minute pe jos. As reveni, foarte spatios si foarte curat, dotat cu toate cele necesare.

 886. Foarte curat, calduros, priveliște frumoasa, proprietară super ok, comunicativa. Un pret ok pt un apartament in centrul Brasovului. Multumim frumos

 887. Un apartament spațios, curat, complet și La un preț rezonabil…… Ce ți poți dorii mai mult? Perfect, într-un cuvânt…

 888. Conditii excelente,confort,liniste,caldura,curatenie.

 889. Totul a fost foarte bine.. Vom mai reveni sigur! Locatia este excelenta

 890. Pensiunea este situată exact în centru, ceea ce este foarte plăcut. Personalul merită orice laudă deoarece a fost disponibil oricând, pentru orice întrebare. Având în vedere că pensiunea este situată în centru, te poți bucura de toate facilitățile pe care le oferă amplasarea acesteia: muzeele sunt foarte aproape, monumentele istorice de asemenea, precum și stația de telecabine spre Vârful Tâmpa.

 891. Mic dejun excelent! Gustos si substantial! Ambianta extrem de primitoare.

 892. Camere curate, pat confortabil, liniste in locatie, personal amabil

 893. Cazarea, amplasamentul și serviciile mi-au depășit asteptarile.

 894. parcare gratuita, apa calda, camera stil rustic si curata, caldura

 895. Am revenit pentru a treia oară la acest hotel fiind foarte mulțumită de servicii, personal si de amplasarea în apropierea Pieței Sfatului.

 896. Locația excelentă, mic dejun bogat stiulul hotelului.

 897. Camera confortabila, foarte cald si bine. Amplasarea se afla intr-o zona linistita din Centrul Vechi.Micul dejun destul de variat.

 898. Ospitalitatea,curatenia,intimitatea, micul dejun ok, raportul calitate pret este foarte bun.Amplasament excelent.

 899. micul dejun exceptional iar locatia este de poveste ! felicitari ! afacerea dvoastra este visul oricarui om cu suflet bun !

 900. Amenajarea camerei si faptul ca personalul a fost foarte amabil – multumiri domnului Lotzi pt promptitudine si implicare.

 901. Camerele apartamentului mari, curate, pat matrimonial confortabil, canapea extensibila suficienta pentru doi copii de 11 ani si 8 ani, căldură suficienta, chicineta, produse cosmetice. Am gasit fara probleme si loc de parcare in apropiere. Este foarte aproape de Centrul istoric.

 902. Camerele au fost curate Amplasarea proprietații este foarte buna, fiind aproape de orice Camerele mari, spațioase, mobilier nou

 903. Curățenie, liniste, personal amabil. Foarte aproape de centru.

 904. Personalul super, camera amenajata cu gust, pat confortabil, mic dejun bun

 905. Camera incomparabila fata de alte zone din tara , nimic de reprosat !!! De caldura nu veti duce lipsa

 906. Micul dejun foarte gustos si variat. Locatia a fost un pic mai departe de locul unde am plecat la munca, dar am luat in calcul acest aspect cand am facut rezervarea. A durat aproximativ 15 minute cu masina personala pana in centru.

 907. Paturile, mobilierul, baia erau relativ noi, în condiții bune. Camera spațioasă.

 908. Mâncarea excelenta,personal f amabil, căldură în camera.

 909. Totul super ok raport calitate pret , micul dejun e ok , curat, caldura din pln , la personal mai trebuie lucrat putin.

 910. Aproape de centru, liniste curat balcon cu o vedere frumoasa, cada spa

 911. O pensiune dotată cu tot ceea ce trebuie. Camere spațioase. Cald și curat.

 912. A fost okay din toate punctele de vedere(curatenie,camera spatioasa, liniste, personal recepție ok, facilitati ok). Recomand cu căldură aceasta locație.

 913. M-au impresionat ospătarii foarte tare, ştiu că e o gravă problemă cu personalul în pandemie, dar aici nu e cazul. Oamenii brici, super meseriaşi, non invazivi, dar prezenţi şi rapizi dc s-ar clona. Mâncarea bună……..

 914. Am ales acest hotel in special pentru masurile suplimentare de siguranta (camera era dezinfectata cu ozon si uv), pentru posibilitatea servirii micului dejun in camera si pentru gradul scazut de ocupare din cauza perioadei si a pandemiei. Conditiile de cazare au fost foarte bune, curatenie exemplara, personalul foarte amabil.

 915. Hotelul ARO incearcă să-şi păstreze blazonul. Micul dejun in grădină a fost foarte agreabil. Menu exelent, chiar excesiv. Personal foarte amabil. Mulţumesc!

 916. Locatia excelenta, micul dejun bogat, camera spatioasa si curata

 917. Locatia foarte buna, staff-ul foarte amabil, curatenie exemplara in camera. Hotelul este proaspat renovat si camerele arata foarte bine. In contextul covid sunt respectate masurile de siguranta: masca obligatorie in hotel iar in camera nu intra sa se faca curatenie decat daca se cere in mod special. Recomand cu drag!

 918. Superb. Bine amplasat, personal amabil si instruit, camere cu personalitate si parfum boem. O placere!

 919. Totul este perfect. Camerele foarte frumoase, comfortabile si curate. Mancarea este senzationala. Personalul foarte amabil. Din punctul meu de vedere este un hotel de 5 stele. Cu siguranta ne vom caza aici de fiecare data cand vom veni in Brasov!

 920. Camerele foarte spatioase,patul incredibil de comod,accesoriile din camera toate sunt de ultima generatie si cu atentie la detalii extrem de bine executata.O atmosfera placuta peste tot in hotel inca de la receptie si un personal foarte dragut si orientat spre client.

 921. Camera imensa, patul confortabil, liniște in camera, in ciuda poziției ( lângă gara). Micul dejun gustos.

 922. Piscina, mancarea, spatiul de joaca pentru copii, staff-ul, spatile de relaxare.

 923. Piscina curata si foarte draguta Camera mare Amplasare foarte buna

 924. atmosfera placuta, locatie buna, mancare foarte buna si servicii rapide la pret accesibil, zona de plaja/piscina foarte buna, personal atent.

 925. Locația superba, o priveliște minunata atat din fata hotelului cat si din camera. Zona de piscina, ceva cochet, frumos, elegant. Apa din piscina curata. Se poate servi mancare si lângă piscina, au si bar. . Camera spațioasă, curata. Nu am ce sa comentez.

 926. Personal amabil, locație excelentă, micul dejun foarte bun deși a fost servit în cameră.

 927. Piscina OK, privelistea foarte frumoasa, hotelul aflandu-se in drum spre Poiana Brasov.

 928. Locația, curățenia, micul dejun, terasa interioară.

 929. Locatia este excelenta, fiind aplasata in centru la maxim 5 minute de plimbare fata de terasele din centrul vechi. Personalul de la receptie foarte amabil. Camerele foarte spatioase.

 930. Totul a fost minunat. Cameră spațioasă și curată, baia la fel. Micul-dejun bogat. Recomand!

 931. Locație perfecta in mijlocul naturii, multa liniste, in curte se aude muzica relaxantă, loc de joaca pentru copii, iepurașii sunt adorabili, biciclete puse la dispoziția turiștilor pentru plimbări, mic dejun fabulos. Se respecta măsurile de siguranță, personalul poarta măști, mesele de la restaurant sunt așezate in curte respectând distanțarea. Recomand, in special familiilor cu copii.

 932. Structura este foarte frumoasa, ne am simtit minunat. Camerele sunt frumoase si mari, sunt locuri de joaca pentru copii si locuri de relaxare pentru adulti. Foarte aproape de oras si de alte locuri de atractie.

 933. Mi-a placut ca au ce face copiii, iepurasii, casuta din copac, faptul ca e mult spatiu verde, hamacul, muzica si atmosfera relaxanta

 934. Zona super cu privire la munte dar și la oras, gazde primitoare , curățenie ok, mâncarea buna,camera spațioasă , balcon . In curte o terasa cu piscina super . Recomand . Florin Oradea

 935. Totul a fost minunat ! Locatie, curatenie, personal amabil, camera și piscina👌 frumoase , priveliște de vis. Mâncarea foarte bună! Vom reveni cu drag❤️ !

 936. Avand in vedere ca am revenit dupa o luna, se deduce concluzia 😊

 937. Poziționare în oraș. Amplu și spațios. Baie mare și funcțională. Priveliște. Personal ok. Mic dejun bun, chiar și în pandemie.

 938. F bun, variat avand in vedere perioada de pandemie.Dar cafeaua nu prea buna. Camera f confortabila, spatioasa, f curat. Dar curge apa sub cada. Per total este f ok.

 939. Totul foarte curat. Ne-am simtit in siguranta la acest hotel, date fiind conditiile actuale

 940. Hotelul este relativ nou si cu tehnologii de ultima generatie, mancarea este buna. Designul interior al hotelului este exceptional. Se remarca prin stil si rafinament Paturile sunt confortabile si curatenia este ireprosabila! Cu siguranta voi reveni la acest Hotel !

 941. Micul dejun excelent ! Curățenie , confort , personal amabil ! Absolut !

 942. Este un hotel care merită 5 stele, nu 4. Dacă dorești să faci un masaj, aici este locul perfect, a fost cel mai bun masaj pe care l-am făcut vreodată. Nu se compară cu nimic! Camera a fost absolut superbă, totul a fost exemplar, meniurile au fost delicioase, deși nu sunt pentru gurmanzi, s-ar putea să mori de foame sau să fii nevoit să comanzi 2 meniuri dacă ești obișnuit să mănânci mai mult decât fotomodelele. Personalul se comportă exemplar.

 943. Amplasarea foarte aproape de centrul vechi. Micul dejun suficient si destul de variat. Camera placuta, bine incalzita si primitoare. De retinut preocuparea serioasa pentru prevenirea imbolnavirii cu Covid 19: distantare reala, obligativitatea purtarii mastii, dezinfectanti .

 944. Locatie excelenta. Mic dejun variat si gustos. Personal amabil, au raspuns rapid tuturor solicitarilor noastre.

 945. Locația (la 2min de Piața Sfatului). Foarte curat. Un preț foarte bun pentru 2 adulți și 2 copii.

 946. Locatia foarte buna, fix in centrul orasului. Camera a fost extrem de curata, lafel si baia, am avut toate facilitatile promise. Micul dejun a fost bogat – bufet suedez, s-au respectat masurile de maxim 4 persoane in incaperea unde se servea, aveam si optiunea de a manca in camera.

 947. Locatie excelenta chiar in Piata Sfatului, personal foarte amabil, camera si baie foarte mari si a fost foarte curat. Chiar daca nu exista parcare privata la hotel, am gasit usor in apropiere loc de parcare publica cu ajutorul instructiunilor primite prin mail de la proprietate.

 948. Locatia este excelenta, fix in Piata Sfatului si, desi este la strada, nu am avut probleme cu zgomotul. Micul dejun foarte bun diversificat, cafeaua foarte buna. Personalul foarte atent si cumsecade. As reveni cu placere la acest hotel.

 949. Amplasare excelentă, personal serviabil, curățenie.

 950. Aerul curat ,posibilitatea de a pleca în excursii in toate direcțiile fara a fi nevoit să stai în traficul din oraș .

 951. Locația unde este poziționată și view-ul pe care ți l oferă

 952. Am revenit cu drag, personal amabil, mancarea buna, curățenie. Este un loc potrivit, atat pentru cupluri sau pentru familii cu copii. Liniste, loc de joaca si de desfasurare. Servire impecabila.

 953. Amplasarea ei retrasa Modelul de cazare in mijlocul naturii cu toate facilitățile la îndemâna și totuși la 15 min de aglomerație.

 954. Locație perfecta pentru relaxare. Mic dejun excelent. Personal amabil.

 955. Personal foarte amabil, locație excelenta, curățenie făcută riguros.

 956. Locația exact în centrul vechi. Personalul foarte amabil. Curățenie impecabila. Totul este nou.

 957. Curățenia, personalul și amplasarea locatiei excelente.

 958. Un hotel minunat totul la superlativ camera foarte mare, baie mare și foarte curata, personalul hotelului foarte amabil recomand cu încredere și pe viitor vom reveni cu siguranță în același hotel.

 959. Angajati foarte amabili,am ajuns tarziu si nu am gasit parcare,receptionerul ne-a ajutat pana am gasit.

 960. Cazarea a fost frumoasa, personalul vorbeste engleza dar intelege si română putin mai greu.

 961. Locația semi centrala. Am mers pe jos către punctele de interes din oraș. Camerele sunt foarte rafinate cu atenție la detalii și confortabile, greu ieși din ele. De apreciat sistemul de lumini ambientale ce e în trend la astfel de standarde.

 962. Personal amabil, mâncare foarte bună, curățenie, camere mari și frumoase. Totul la superlativ!

 963. Hotelul este relativ nou si cu tehnologii de ultima generatie, mancarea este buna. Designul interior al hotelului este exceptional. Se remarca prin stil si rafinament Paturile sunt confortabile si curatenia este ireprosabila! Cu siguranta voi reveni la acest Hotel !

 964. Pro: Servicii hoteliere de calitate, personal amabil si profesionist, care te face sa te simti binevenit mereu. Mancarea foarte buna, servirea impecabila. Localizarea foarte buna – 1 minut de mers pe jos de Piata Sfatului. Revin de fiecare data cu placere.

 965. Personal foarte dedicat! Conditii f bine! Locatie supercentrala!

 966. Locația excelenta! Foarte aproape de tot ceea ce oferă interesant orașul.

 967. Locatia este excelenta, camere curate, baia curata.

 968. Totul foarte frumos curățenie confortabil de cald mic dejun și wi fi super ok amplasare f aproape de Piata Sfatului

 969. Curatenia, foarte cald in camera, ospitalitatea, locatie frumoasa si amplasarea excelenta

 970. Totul la superlativ Am fi preferat un mic dejun mai bogat si in produse care sa nu contina carne de porc si o gama mai diversificata de branzeturi, dar ne-am adaptat.

 971. Totul, de la locatie, la personal, curatenie, localizare, foarte fain totul

 972. Domnul de la recepție a fost un adevărat profesionist! Felicitări

 973. – amplasarea hotelului – personalul foarte amabil – vederea superba din camera, lift si restaurant – curatenia

 974. Hotelul este foarte curat, personalul foarte amabil. Mancarea la restaurant este foarte buna, iar privelistea minunata.

 975. Amplasare excelentă, personal serviabil, curățenie.

 976. Complexul este superb, cu foarte multă verdeață și amplasat într-un loc mai retras, lângă o pădure. Muzica ambientală este perfect aleasă și se potrivește cu locul ducându-te într-un basm. Micul dejun este foarte divers cu produse de calitate. Camerele curate și foarte frumos decorate cu elemente de efect cum ar fi lustra lucrată din crengi de copac. În curte exista un iaz pentru pescuit, piscine exterioare, o căsuță în copac și un loc unde sunt prezenți iepurași, perfecți pentru familiile cu copii. În fiecare seara se face un foc de tabară într-un loc special amenajat. Recomand chiar dacă am stat doar 3 zile! O sa revin.

 977. Este locul perfect pentru relaxare pentru cupluri dar si pentru familii cu copii. Personal amabil la hotel dar si la restaurant. Am fost foarte multumiti. Cu siguranta vom reveni

 978. Locatia e frumoasa, vom reveni cand vom putea folosi si serviciile spa. Family friendly, ceea ce a contat f mult pt noi. Parc pt copii, activitate cu Mos Craciun, meniu divers, curatenie si conditii placute de cazare.

 979. Locația foarta bună, personalul foarte amabil, curățenie impecabila, micul dejun destul de variat.

 980. Camerele curate și spațioase. Personalul super amabil! Locație foarte aproape de centru și micul dejun foarte bun!

 981. Camere spatioase, foarte bine utilate, baia mare, personal amabil, zona sigura, curat, mancarea foarte buna! Si mai ales foarte aproape de centru. Vom reveni!

 982. Mic dejun bun avand in vedere restrictiile impuse de pandemie. Raport calitate-pret excelent

 983. M am cazat ptr a patra oara la acest hotel, de data aceasta am ales o camera dubla superioara care mi a depasit asteptarile, cu o baia mare , mobilier nou , foarte cald, curatenie , liniste , personalul strain extrem de amabil , ne au ajutat sa gasim un loc de parcare, la micul dejun nu este aglomeratie , se respecta regulile de igiena , se poarta masca in hotel , il recomand cu incredere.

 984. Curat,elegant preț rezonabil chiar și micul dejun nu cum se văita uni pe aici, cald chiar foarte cald. Personal amabil în ciuda faptului ca vorbesc engleza se descurca și în romana.

 985. Curățenie impecabila & serviciile oferite de personalul hotelului sunt ireprosabile

 986. Locația semi centrala. Am mers pe jos către punctele de interes din oraș. Camerele sunt foarte rafinate cu atenție la detalii și confortabile, greu ieși din ele. De apreciat sistemul de lumini ambientale ce e în trend la astfel de standarde.

 987. Personal amabil, mâncare foarte bună, curățenie, camere mari și frumoase. Totul la superlativ!

 988. Privelistea minunata, serviciile foarte bune, pesonalul extrem de atent si amabil

 989. Hotel curat, camera mare, curată, cu toate facilitățile, aparat de cafea. Vederea din camera a fost foarte frumoasa. Mi-a plăcut ca erau implementare și se respectau normele sanitare anti Covid-19. Personal foarte amabil și săritor. Micul dejun bogat și pentru toate gusturile. De sărbători foarte frumos împodobit in lobby și in restaurant.

 990. Pro: Servicii hoteliere de calitate, personal amabil si profesionist, care te face sa te simti binevenit mereu. Mancarea foarte buna, servirea impecabila. Localizarea foarte buna – 1 minut de mers pe jos de Piata Sfatului. Revin de fiecare data cu placere.

 991. Din camera 209 s-au văzut artificiile de le Cetățuie. 🙂

 992. Locatie centrala, foarte curat, cald, conditiin super, mic dejun complet.

 993. Locație centrală, confort, camera spațioasă, curățenie, mic dejun variat.

 994. Locația excelenta(chiar în Piața Sfatului), micul dejun copios și diversificat, personal extrem de serviabil

 995. Personal amabil si zambitor, camera mare, confortabila, calduroasa, curata, baie mare si curata, micul dejun diversificat si proaspat. Cafeaua excelenta. Pozitionare foarte buna, chiar in Piata Sfatului. Vom reveni cu placere oricand.

 996. Domnul de la recepție super dragut, Micul dejun f. gustos

 997. Hotelul este amplasat super bine . Privelistea este superba . Camerele sunt curate si este cu adevarat un hotel de 4 stele

 998. Locație de vis. Am stat la etajul 4, priveliștea e absolut ca în povești ! Curatenie ireproșabilă, în fiecare zi s-a făcut curat în cameră, în fiecare zi s-au schimbat prosoapele, căldură în cameră, meniul restaurantului a fost super, personalul foarte atent și dedicat! Voi reveni cu siguranță la acest hotel. Recomand tuturor un sejur la acest hotel.

 999. – amplasarea hotelului – personalul foarte amabil – vederea superba din camera, lift si restaurant – curatenia

 1000. Frumos si relaxant…nici nu am simtit nevoia sa iesim din complex! Cu siguranta vom reveni!

 1001. Personal amabil, mic dejun foarte bogat si variat . Locatie intr-un peisaj frumos.

 1002. O locație superba, curățenie exemplara, personal amabil, cel mai diversificat mic-dejun pe care l am întâlnit. Am sa revin cu drag ori de câte ori o sa am ocazia.

 1003. Foarte aproape de centru vechi,terase si alte locații necesare si foarte integrat in peisaj,linistit,aproape de mijloace de transport

 1004. Camera este foarte ok, spatioasa si foarte curata. Locatia este foarte aproape de punctele de interes din centru, oamenii foarte ospitalieri. Am apreciat televizorul smart si micul dejun. Recomand si cu siguranta vom reveni.

 1005. Camera tripla mare, baie curata cu încălzire în pardoseala, servicii curățenie ireproșabile, comunicare cu clienți inainte, dupa cazare și după plecare – bravo!. Mic dejun consistent. Reguli sanitare respectate la nivel maxim- felicitări! O surpriza placuta in aceasta perioada 🙂 Foarte aproape de Telecabina Tampa. Recomandam pentru familii.

 1006. Foarte multumiti, camere curate si spatioase, mic dejun..exact cum trebuie sa fie un mic dejun. Personalul de asemenea a fost foarte amabil. Aproape de Centrul Vechi (la doar 5 minute de mers cu masina). Zona unde este amplasat hotelul este foarte linistita. Cu siguranta o sa revenim.

 1007. Mic dejun delicios Camere spatioase Personal foarte placut

 1008. Micul dejun a fost atât cât trebuie și gustos. Personalul foarte amabil. Curățenie fără nimic de reprosat. Aproape de centru.

 1009. Camera spatioasa , curatenie,liniște, personal foarte amabil si profesionist, hotelul este poziționat în centru si ai acces la obiectivele turistice si restaurante.

 1010. Este un hotel smart. Este o locație perfectă pentru un sejur liniștit. Recomand cu drag tuturor celor care vor să vină să viziteze Brașovul. Este foarte aproape de obiectivele turistice Piața Sfatului, Biserica Neagră, Strada Sforii, Turnul Alb și Turnul Negru.

 1011. Curătenie, responsabil de măsurile covid , mic dejun bun, personal f amabil , amplasare aproape de centrul vechi

 1012. Hotelul foarte curat, patul genial , in general foarte ok. Se resimt insa efectele pandemiei- curatenie doar la cerere si micul dejun a la carte – care nu este variat si nici foarte mult . Spa-ul a fost inchis si nu am beneficiat de el.

 1013. Atmosfera de la micul dejun a fost foarte placuta, servirea atenta și rapida, preparatele proaspete și gustoase. La fel și pentru cina, am ales sa rămânem la restaurantul hotelului și nu am regretat decizia. Camerele sunt mari și cu amenajări și facilitati moderne. Au fost respectate regulile de distantare si de siguranta impuse de pandemie. Revenim întotdeauna cu placere in aceasta locație.

 1014. Totul a fost extraordinar. Un hotel foarte frumos. Personalul de la receptie cat si la restaurant foarte amabil si foarte bine pregatiti. Mancarea extraordinara! ( Felicitari bucatarului). “Tartarul de ton rosu…uauuuu!” 🙂 🙂 🙂

 1015. Camera suficient de mare, apropierea de Poiana Brasov. Micul dejun bun.

 1016. Un loc excepțional, camera foarte curată și bine organizata și dotata. Prosoape moi și curate. Spațiul camerei și Așezarea mobilei este excelenta. Personalul foarte amabil și de ajutor. Mic de jun foarte bun. Piscina interioara nota 10. Vom reveni!

 1017. Mic dejun tip bufet, f. bun. Locație f. bună – la marginea Brașovului, în drumul spre Poiană. Piscina și sala de fitness deschise, spre deosebire de alții

 1018. Curatenie, personal amabil, mic dejun bun, se respecta masurile anti covid

 1019. Casa medievala, renovata cu bun gust, care ofera conditii mai bune decat acasa, respectiv caldura fara limita, apa calda. Curatenia este la ea acasa. Mic dejun variat, gustos si indestulator. Localizare la 5 minute de piata Sfatului.

 1020. Locația, amplasamentul, curtea interioară . Personal extrem de amabil și plăcut . Curățenie !

 1021. Sunt condițiile f ok, curat, zona de SPA este absolut superba. Cu tot felul de facilități. Loc de joaca pt copii în aer liber; măsuțe, tractoras, motociclete, biciclete pt adulți. Camera de joaca pt copii, biblioteca. Sigur veti petrece niște zile tare frumoase.

 1022. Foarte curat in camere si la restaurant Personal promt Sauna perfecta

 1023. Amabilitatea personalului Curatenia interior/exterior Cafeaua buna, palinca Zona unde este amplasat hotelul Camera spatioasa Centrul Spa

 1024. In afara de faptul ca nu am avut vedere la absolut nimic, doar un hol cu alte camere a fost ok tot.

 1025. Poziția ultracentrala a hotelului. Personalul foarte amabil.

 1026. locatia este excelenta, perfecta pentru vizitarea orasului.

 1027. Amplasarea perfectă, în Piața Sfatului, într-o clădire monument istoric, fost sediu de bancă, datând de la 1477. Camerele sunt amenajate cu gust și păstrează aerul epocii – nota 10 pentru asta. În cameră a fost curat și s-a făcut curat zilnic, cald, există aparat de făcut ceai/cafea, paturile au fost confortabile. Am avut vedere spre curtea interioară, deci și liniște. Drăguță și terasa pentru luat o gură de aer sau fumat, după caz. Personalul de la recepție a fost amabil. Micul dejun nu l-am testat că am avut alt program și nu ne puteam sincroniza.

 1028. Una peste alta, ne-a placut tot. De la camera si facilitatile acesteia, pana la micul dejun variat si personal amabil.

 1029. Personalul de la receptie este exceptional de amabil si ne-au facut cele mai bune recomandari, micul dejun delicios si variat, amplasarea excelenta! Cu siguranta vom reveni cu drag, speram cat de curand!

 1030. Foarte modern și extrem de confortabil acest hotel. Super curat, nimic de reproșat. Am putut seta temperatura în cameră după bunul plac, deși erau minus grade afară, nu am avut probleme din acest punct de vedere.

 1031. Camerele sunt spatioase, sunt exact ca in poze. Cu siguranta daca voi mai avea ocazia voi reveni.

 1032. Personalul foarte amabil ; Curățenie ; Apa calda non stop ; Temperatura in camera excelenta ; Camerele spațioase ; Totul a fost superb, deși nu ma așteptam !!! RECOMAND!!