Cazare ieftina Brasov Piata Sfatului

De multe ori ne uitam dupa cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România

★★★ Drachenhaus

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

The Artist's Corner Brasov

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

All Season Studios

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Coresi Apartment ~ Transylvania Boutique

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Centara Brasov

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

NB's Studio Brasov

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Kendall Studio

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Central Comfort Suites Alpha Ville

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Andrian si Lucențiu Manoilă din Nucu, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Andrian si Lucențiu Manoilă din Nucu, jud. BuzauCazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Sânziana si Sava Dinu din Bucura, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Sânziana si Sava Dinu din Bucura, jud. MehedintiCazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Laurențiu si Daria Căileanu din Goruni, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Laurențiu si Daria Căileanu din Goruni, jud. ConstantaCazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Sandu si Pavel Buș din Stignita, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România!

  (Sandu si Pavel Buș din Stignita, jud. MehedintiCazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Zenobia si Carmina Purcărete din Arti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Zenobia si Carmina Purcărete din Arti, jud. AlbaCazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Gianina si Emilian Nicoară din Boatca, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România.

  (Gianina si Emilian Nicoară din Boatca, jud. IasiCazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România pentru 5 persoane)

 1. Amplasarea , micul dejun , personalul ,curatenia…toate au fost la superlativ.

 2. totul a fost superb, de la atmosfera linistita si relaxanta pana la atitudinea personalului ; am apreciat in mod deosebit camera spatioasa si facilitatea cu muzica chill ambientala accesibila din pat 🙂 ; bonusul cu platoul cu fructe din partea casei a fost surprinzator de placut…o locatie care a meritat toti banii

 3. Amplasarea hotelului. Piscina. Patul-foarte confortabil. Curățenie.

 4. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 5. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 6. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 7. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 8. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 9. Apartamentul a fost dotat cu tot ce era necesar de la vesela completa pana la mirodenii si condimente. Practic ne-am simtit ca acasa, atmosfera fiind foarte primitoare. Amplasamentul foarte aproape de Piata Sfatului si de Telefericul catre Tampa.

 10. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 11. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 12. curatenie caldura confort.foarte accesibil mic magazin la colt transpot fff bun bus public la 2min pret 2 lei/calatorie bilet la sofer

 13. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 14. Locatie pozitionata foarte aproape de centrul orasului. In apropiere sunt numeroase restaurante si cafenele. Camerele sunt dragute, patul confortabil. Micul dejun diversificat si bun.

 15. Locatia excelenta. Chiar in centrul vechi al orasului. Problema deranjanta este cu parcarea. Gasiti fff greu un loc de parcare pe strazile cu marcaje gratuit si la mare distanta de hotel. Nu este vina hotelului. Primaria nu acorda locuri pentru hotelurile din centru.

 16. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 17. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 18. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 19. Un apartament frumos, ca în poze. Este chiar în centrul oraşului. Vom reveni cu siguranță!

 20. Apartamentul este amplasat in inima centrului vechi al Brasovului

 21. Pozitia foarte buna Ai tot ce iti trebuie, foarte bine utilat Este exact ca in poze.

 22. Modern, curat, placut! Un loc in care iti doresti sa revii!

 23. Camera curata, conditii spa excelente, mic dejun variat si gustos.

 24. Foarte frumoasa si curata locatia, personal foarte Amabil!! Revenim cu drag

 25. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 26. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 27. Locatie pozitionata foarte aproape de centrul orasului. In apropiere sunt numeroase restaurante si cafenele. Camerele sunt dragute, patul confortabil. Micul dejun diversificat si bun.

 28. Poziționarea, mărimea camerei, micul dejun, salteaua, personalul de la receptie.

 29. Camera f mare, spatioasa, calduroasa, personal amabil, aproape de centru

 30. Totul a fost ok . daca mergeti cu masina prin Brasov , o sa vedeti ca peste tot e problema cu parcarea, asa ca nu e vina lor 🙂 Daca faceti rezervare la un loc de parcare, il aveti asigurat. Locatie perfecta , super draguta domnisoara de la receptie.

 31. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 32. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 33. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 34. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 35. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 36. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 37. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 38. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 39. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 40. Apartamentul a fost curat, frumos amenajat. Cel mai tare mi-a plăcut sauna.

 41. Totul a fost absolut perfect. Perfect pentru un cuplu. Vom reveni cu siguranta! Personal foarte amabil si intelegator. Totul a fost foarte foarte curat.

 42. A venit personal cu cheile. Foarte serviabilă și sociabilă.

 43. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 44. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 45. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 46. Gazda primitoare,bucatarie utilata,living superb, relaxare totala.

 47. O villa foarte frumoasa, perfecta pentru o vacanta in centrul Brasovului!

 48. Foarte frumos, bucatarie utilata, priveliste , parcare in fata porti,tot ce ai nevoie pentru o vacanta placuta. Recomand 🤗

 49. Croasant nu am mancat ,dar celelalte au fost delicioase.patul a fost la fel de confortabil ca și cel de acasa!

 50. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 51. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 52. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 53. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 54. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 55. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 56. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 57. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 58. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 59. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 60. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 61. Apartamentul a fost curat, frumos amenajat. Cel mai tare mi-a plăcut sauna.

 62. Totul a fost absolut perfect. Perfect pentru un cuplu. Vom reveni cu siguranta! Personal foarte amabil si intelegator. Totul a fost foarte foarte curat.

 63. A venit personal cu cheile. Foarte serviabilă și sociabilă.

 64. Locație foarte buna,apartament modern bine dotat,curat, comunicare excelenta cu proprietarul, un loc in care te simnti foarte bine.

 65. Super totul… de la locatie pana la parcare, dotare, imprejurimi.

 66. Foarte curat Foarte bine echipat si utilat O comunicare excelenta cu proprietarul Parcare excelenta 24/24

 67. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 68. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 69. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 70. Mic dejun variat si de calitate.Camera foarte buna,patul ca acasa.Amplasare excelenta.Daca avea si parcare nu as fi avut nimic de obiectat.

 71. Croasant nu am mancat ,dar celelalte au fost delicioase.patul a fost la fel de confortabil ca și cel de acasa!

 72. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 73. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 74. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 75. Apartamentul spatios ,utilat cu tot ce trebuie , foarte curat , loc de parcare amenajat . Ideal pentru o vacanta reusita.

 76. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 77. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 78. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 79. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 80. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 81. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 82. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 83. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 84. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 85. Culorile au dat elegantă camerei, care a fost spatioasa. A fost cald. Menajera foarte cumsecade. Personalul amabil.

 86. Se serveste micul dejun la proprietate. Locatia Amplasarea-aproape de centru

 87. Poziționarea, mărimea camerei, micul dejun, salteaua, personalul de la receptie.

 88. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 89. Modern, curat, placut! Un loc in care iti doresti sa revii!

 90. Camera curata, conditii spa excelente, mic dejun variat si gustos.

 91. Am primit upgrade desi hotelul nu era plin. MULTUMIM! Un weekend minunat: hotel elegant, priveliste frumoasa din camera, mic dejun bun, liniste, camera mare si curata, langa centrul vechi si nu in ultimul rand un zambet la receptie. Felicitari!

 92. amplasarea hotelului,personal profesionist,mic dejun perfect,camera impecabila,Vom reveni cu mare drag!

 93. Totul a fost peste asteptari, un hotel de trei stele plus, multa liniste, comfort, curatenie, mic dejun pentru toate gusturile, muzica ambientala care te insoteste cand servesti masa si pe holuri, cafea f buna, caldura in camera reglabila, privelistea din camera minunata mai ales seara. Personalul amabil, instruit , am cerut o pilota in plus ( desi nu am avut nevoie :)) ) si mi a fost adusa imediat, in acelasi timp persoana care a venit sa o aduca a verificat termostatul sa se asigure ca totul functioneaza perfect. In concluzie , nota 10, recomand acest hotel .

 94. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 95. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 96. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 97. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 98. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 99. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 100. Micul dejun a fost variat si potrivit pentru toate gusturile. Locatia aproape de centru, curatenia in camere si paturi confortabile.

 101. Camera superioară este extraordinara, mare și spațioasă. Mic dejun bogat, salata de ton, zacuscă, ciuperci sote. Amplasare foarte buna, chiar in centru.

 102. Micul dejun a fost bun, locatia este foarte bună, in camera smart tv mare.

 103. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 104. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 105. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 106. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 107. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 108. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 109. Confort, apartamentul foarte curat si bine aranjat, locație linistita, gazda primitoare si amabilă! Recomand!

 110. – Locatia este foarte aproape de centrul vechi, nu ai nevoie de masina pentru a merge la un restaurant. Am inteles ca nu departe se construieste un magazin Lidl. – Zona linistita de case – Are loc de parcare – Stil traditional foarte frumos, casnic – Bucataria super echipata – Incalzirea in pardoseala – Paturile matrimoniale foarte confortabile – Vedere super

 111. The apartment exceeded our expectations, very clean, all new and modern facility, good wifi, parking in front of the main door very good location, quiet street close to the old city very friendly hosts ware available any time.

 112. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 113. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 114. Totul foarte curat, mancare buna, insa camerele duble putin cam mici. Din pozele de pe site si la pretul platit m as fi asteptat la ceva mai spatios

 115. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 116. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 117. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 118. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 119. Culorile au dat elegantă camerei, care a fost spatioasa. A fost cald. Menajera foarte cumsecade. Personalul amabil.

 120. Se serveste micul dejun la proprietate. Locatia Amplasarea-aproape de centru

 121. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 122. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 123. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 124. Amabilitatea si buna intelegere a proprietarului 10+

 125. Superb amenajat! Zonă foarte liniștită. Locație absolut încântătoare!

 126. Only good things about the appartment. Stylish, nice, cozy, clean. Everything that we’re expecting and even more.

 127. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 128. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 129. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 130. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 131. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 132. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 133. Foarte frumos ….recomand cu toata increderea….chiar ne-a depasit asteptarile…..situat foarte aproape de centru istoric …..singura problema este parcarea in centru dar oricum s-a rezolvat si asta nu este vina gazdei …..orasul foarte frumos merita vizitat .

 134. Amplasare excelenta. Confortabil si f bine dotat apartamentul, mult peste asteptari. Gazde primitoare. Recomand cu caldura.

 135. Comunicarea ușoară, prompta. Curățenia și dotările apartamentului: găsești tot ce ai nevoie pentru o ședere comoda, relaxanta.

 136. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 137. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 138. Totul foarte curat, mancare buna, insa camerele duble putin cam mici. Din pozele de pe site si la pretul platit m as fi asteptat la ceva mai spatios

 139. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 140. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 141. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 142. Amabilitatea si buna intelegere a proprietarului 10+

 143. Superb amenajat! Zonă foarte liniștită. Locație absolut încântătoare!

 144. Only good things about the appartment. Stylish, nice, cozy, clean. Everything that we’re expecting and even more.

 145. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 146. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 147. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 148. Apartamentul este spatios si foarte curat. Bucataria este destul de mare, fiind open space si este complet dotata cu cele necesare de la pahare/cani pana la zahar, sare, etc. Mi-a placut foarte mult dormitorul, patul este foarte confortabil iar cele doua noptiere impreuna cu dulapul iti ofera destul spatiu pentru depozitare. Atat in living cat si in dormitor este TV, iar balconul generos ca si suprafata poate fi accesat din ambele camere. Pentru noi amplasarea a fost una foarte buna, aproape de centrul comercial Coresi si la 5 minute de mers cu masina pana in centru. Cu siguranta vom mai reveni!

 149. curatenie, conditii foarte bune, tot ce aveai nevoie, liniste, parc pt copii in cartier, mall la o distanta foarte mica se putea merge pe jos

 150. Proprietari amabili ,generosi ,amplasament foarte bun la vreo 8-10 min de centru cu masina , apartament foarte curat. Recomand cu drag

 151. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 152. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 153. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 154. Proprietatea este foarte curata si frumos amenjata iar zona centrala .

 155. Camera este inalta cam la 2,8m ceea ce da senzatia de extra-spatiu in cei 25 mp. Sistemul de inchidere in 5 puncte atat la usa de intrare cat si la fereastra dau o placuta senzatie de siguranta si intimitate. Mobilierul de bungust cu mult peste nivelul unor hoteluri de 4 stele chiar si din acelasi oras. Locuri de parcare se gasesc, fara cost, in fata parcului peste drum de cladire si masina sta in siguranta. Se poate ajunge, pietonal, in centrul vechi in doar cateva minute. Exista o chicineta foarte placut amenajata in camera iar la cateva sute de metrii, spre centru, gasiti un magazin deschis non-stop.

 156. Ne-am simtit foarte bine. Foarte curat totul nou, patul super ! Locatia desi este chiar in centru e si foarte liniste. Gazada foarte primitiare desi am ajuns aproape de miezul noptii. Recomand cu incredere.

 157. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 158. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 159. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 160. Locatia este perfecta, foarte aproape de centru. Camerele sunt spatioase si curate.

 161. Recomand sejurul cu mic dejun. Micul dejun a fost diversificat si copios. Personalul de deservire foarte amabil. Amplasarea este excelenta. Foarte curat si placut. Recomand cu drag cazarea in aceasta proprietate.

 162. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 163. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 164. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 165. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 166. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 167. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 168. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 169. Apartamentul este spatios si foarte curat. Bucataria este destul de mare, fiind open space si este complet dotata cu cele necesare de la pahare/cani pana la zahar, sare, etc. Mi-a placut foarte mult dormitorul, patul este foarte confortabil iar cele doua noptiere impreuna cu dulapul iti ofera destul spatiu pentru depozitare. Atat in living cat si in dormitor este TV, iar balconul generos ca si suprafata poate fi accesat din ambele camere. Pentru noi amplasarea a fost una foarte buna, aproape de centrul comercial Coresi si la 5 minute de mers cu masina pana in centru. Cu siguranta vom mai reveni!

 170. curatenie, conditii foarte bune, tot ce aveai nevoie, liniste, parc pt copii in cartier, mall la o distanta foarte mica se putea merge pe jos

 171. Proprietari amabili ,generosi ,amplasament foarte bun la vreo 8-10 min de centru cu masina , apartament foarte curat. Recomand cu drag

 172. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 173. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 174. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 175. Locatia este perfecta, foarte aproape de centru. Camerele sunt spatioase si curate.

 176. Recomand sejurul cu mic dejun. Micul dejun a fost diversificat si copios. Personalul de deservire foarte amabil. Amplasarea este excelenta. Foarte curat si placut. Recomand cu drag cazarea in aceasta proprietate.

 177. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 178. Amplasarea, personalul, curățenia, micul dejun, camera.

 179. Totul este curat, primitor, aproape de centrul vechi. Asigura tot ce dorești.

 180. Conditii excelente, personal agreabil , amplasare foarte buna . Recomand cu caldura.

 181. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 182. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 183. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 184. Proprietatea este foarte curata si frumos amenjata iar zona centrala .

 185. Camera este inalta cam la 2,8m ceea ce da senzatia de extra-spatiu in cei 25 mp. Sistemul de inchidere in 5 puncte atat la usa de intrare cat si la fereastra dau o placuta senzatie de siguranta si intimitate. Mobilierul de bungust cu mult peste nivelul unor hoteluri de 4 stele chiar si din acelasi oras. Locuri de parcare se gasesc, fara cost, in fata parcului peste drum de cladire si masina sta in siguranta. Se poate ajunge, pietonal, in centrul vechi in doar cateva minute. Exista o chicineta foarte placut amenajata in camera iar la cateva sute de metrii, spre centru, gasiti un magazin deschis non-stop.

 186. Ne-am simtit foarte bine. Foarte curat totul nou, patul super ! Locatia desi este chiar in centru e si foarte liniste. Gazada foarte primitiare desi am ajuns aproape de miezul noptii. Recomand cu incredere.

 187. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 188. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 189. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 190. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 191. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 192. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 193. Ne-a plăcut totul, de la curățenie, locație și profesionalitatea cu care s-a făcut cazarea. Fără nici o emoție că am plătit în avans, nu am avut parte de nicio întâmplare neplăcută.

 194. Locație excelenta, Check in foarte rapid, saltea moale și confortabila

 195. Apartamentul îți oferă conditii de top, salteaua f bună, amenajat elegant, simplu, practic. În inima Brașovului, f aproape de obiectivele turistice. Faptul ca nu te întâlnești cu proprietarul este interesant. La întrarea în curte este un cafe2go excelent 😊

 196. Apartamentul este spatios si foarte curat. Bucataria este destul de mare, fiind open space si este complet dotata cu cele necesare de la pahare/cani pana la zahar, sare, etc. Mi-a placut foarte mult dormitorul, patul este foarte confortabil iar cele doua noptiere impreuna cu dulapul iti ofera destul spatiu pentru depozitare. Atat in living cat si in dormitor este TV, iar balconul generos ca si suprafata poate fi accesat din ambele camere. Pentru noi amplasarea a fost una foarte buna, aproape de centrul comercial Coresi si la 5 minute de mers cu masina pana in centru. Cu siguranta vom mai reveni!

 197. curatenie, conditii foarte bune, tot ce aveai nevoie, liniste, parc pt copii in cartier, mall la o distanta foarte mica se putea merge pe jos

 198. Proprietari amabili ,generosi ,amplasament foarte bun la vreo 8-10 min de centru cu masina , apartament foarte curat. Recomand cu drag

 199. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 200. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 201. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 202. Proprietatea este foarte curata si frumos amenjata iar zona centrala .

 203. Camera este inalta cam la 2,8m ceea ce da senzatia de extra-spatiu in cei 25 mp. Sistemul de inchidere in 5 puncte atat la usa de intrare cat si la fereastra dau o placuta senzatie de siguranta si intimitate. Mobilierul de bungust cu mult peste nivelul unor hoteluri de 4 stele chiar si din acelasi oras. Locuri de parcare se gasesc, fara cost, in fata parcului peste drum de cladire si masina sta in siguranta. Se poate ajunge, pietonal, in centrul vechi in doar cateva minute. Exista o chicineta foarte placut amenajata in camera iar la cateva sute de metrii, spre centru, gasiti un magazin deschis non-stop.

 204. Ne-am simtit foarte bine. Foarte curat totul nou, patul super ! Locatia desi este chiar in centru e si foarte liniste. Gazada foarte primitiare desi am ajuns aproape de miezul noptii. Recomand cu incredere.

 205. Amplasare, curatenie, personal extrem de amabil, mic dejun fabulos, liniste.

 206. Locația este foarte bună, foarte aproape de centrul vechi. Camera mare, confortabilă, micul dejun bun.

 207. Amplasarea, personalul, curățenia, micul dejun, camera.

 208. Locatia este perfecta, foarte aproape de centru. Camerele sunt spatioase si curate.

 209. Recomand sejurul cu mic dejun. Micul dejun a fost diversificat si copios. Personalul de deservire foarte amabil. Amplasarea este excelenta. Foarte curat si placut. Recomand cu drag cazarea in aceasta proprietate.

 210. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 211. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 212. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 213. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 214. Curătenie, spatiu generos, în centru cu o priveliște minunata.

 215. Apartamentul este amplasat la cateva minute de Piata Sfatului, foarte aproape de toate obiectivele turistice. Apartamentul este spatios, curat, mobilat modern si complet utilat. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna, imediat dupa check-out, ne-a lasat sa depozitam bagajele intr-un dulap si sa revenim seara dupa ele. Asa am putut sa ne bucuram de inca o zi de plimbare in Brasov.

 216. Totul foarte curat! Zona este excelentă! Foarte aproape de centrul vechi al orașului! Am putut beneficia de frigider! Oricând as reveni cu mare plăcere! Mulțumesc pentru tot!

 217. Locație superba, curatenie, o panoramă a orașului superba. Foarte bine utilata bucătăria, absolut tot ce ai nevoie. Am avut parte de un weekend magnific.

 218. The house is exactly like in the pictures; beautiful, clean and spacious. The view over the city is breathtaking. The hosts, Bianca & Catalin, were very welcoming and made all of us feel at ease. This villa is the best villa I’ve ever stayed in my entire life, we felt like a million bucks during our holiday in Brasov. I’d definitely recommend this accommodation for a group of friends eager to discover this beautiful and special part of Romania. Inca o data, multumesc Bianca si Catalin. Ne-am simtit nemaipomenit 🙂 Pe curand, sper! Sandra

 219. everything was perfect, but the view was breathtaking!

 220. Ne-a placut totul, aspectul, facilitatile, curatenia, pozitionarea, amabilitatea gazdei. Vom alege aceasta cazare si data viitoare cand vizitam Brasovul 🙂

 221. Totul a fost perfect, gazdele primitoare , cald, foarte curat si mult bun gust.

 222. Totul la superlativ. Apartament aranjat modern curat. Poze reale. Recomand cu căldură. Aproape de centrul vechi. Revenim.

 223. Foarte frumos tot: modern, amenajat cu gust, priveliște frumoasa din zona comuna de lounge, dar și de la terasa camerei; Atmosfera „chill” si posibilitatea de a intra in vorba cu alti turisti cazati, facilități complete la bucatarie;

 224. Patul foarte mare si confortabil, privelistea, ambianta. Amabilitatea gazdei.

 225. Privelistea din living, amenajarea in stil scandinav si linistea creeaza conditiile ideale pentru relaxare. Gazada a foat foarte primitoare si a raspuns la toate solicitarile noastre.Abia asteptam sa revenim.

 226. Amabilitatea personalului,mancarea,curatenia,patul,etc…

 227. Camerele sunt dragute, spatioase, confortabile. Micul dejun este extraordinar de variat si bine gandit.

 228. Amplasare, curatenie, personal extrem de amabil, mic dejun fabulos, liniste.

 229. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 230. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 231. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 232. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 233. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 234. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 235. Locatia, gazda primitoare si nesacaitoare, curatenia, utilarea studioului – frigider, chicineta s.a.

 236. Pozitionarea in centrul orasului.caldura din apartament

 237. Curatenie,patul foarte bun,amplasare excelenta,proprietar foarte amabil

 238. curatenie, caldura, confort, amabilitate, raport calitate-pret f bun pranz f bun

 239. Confortul, amabilitatea personalului, bunul gust, relaxare, intelegere (a trebuit sa intarziem check-aut-ul cu aproximativ o ora si ni s-a permis acest lucru); in concluzie: o buna ospitalitate ardeleneasca! Felicitari!

 240. Servicii ireprosabile!Ospitalitate!Vom reveni cu siguranta!🙂

 241. Super central, apartamentul este perfect pentru un somn bun! Este curat si dragut, iar pentru o sedere scurta este perfect/

 242. locatia foarte buna,situata in centru si cel mai important a fost cald in apartament

 243. Un apartament simplu si totusi foarte primitor, totul foarte bine pus la punct. Ne.am simtit exact ca acasa. Cu siguranta o sa revenim!

 244. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 245. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 246. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 247. Mic dejun diversificat / Spatiile (holuri,etc) generoase/ pozitia centrala in oras/

 248. Locația. Amabilitatea personalului. Curățenia. Piscina. Sauna. Vederea din cameră.

 249. Personalul a fost foarte amabil, iar pozitionarea hotelului este excelenta, foarte aproape de centru

 250. Ne-a încântat foarte mult ambientul cozy și primitor al studioului, faptul ca am avut absolut toate dorarile necesare, de la feon la fier de călcat si cafetiera, curățenia, confortul pus la dispoziție, gazdele foarte friendly și primitoare, locația chiar lângă centru, pe scurt NOTA 10+++ pentru tot și recomandam cu încredere, noi vom reveni cu siguranța 😁😍

 251. Locatia excelenta, gazda primitoare dar ce mi-a placut este ca dupa o zi de vizitat am avut parte de un somn foarte bun.O saltea de calitate asta pot sa spun!

 252. Gazda foarte amabila. Camerele, facilitatile, designul, totul nou. Un loc extraordinar care a asigurat un confort exceptional pentru un city break. Locatia este aproape de centrul vechi.

 253. Camere spațioase cu un design frumos, pat foarte confortabil, perne foarte confortabile, curățenie in camera. Utilată cu aproape tot ce este necesar

 254. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 255. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 256. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 257. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 258. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 259. Mi-a plăcut foarte mult! Personal amabil, confort, curățenie impecabilă, micul dejun gustos! Sejurul a fost excelent!

 260. Locația care se află în imediata apropiere de Piața Sfatului. Posibilitatea de a parca chiar în fața hotelului (contra cost).

 261. Mi-a placut camera cu suprafata ei generoasa, dotarile, personalul, pozitionarea centrala a hotelului

 262. Locație oferă posibilitatea de a vizita ușor puncte de atracție ale orașului, dacă optați pentru camera cu balcon vedere spre oraș, este o adevărată încântare!

 263. Personalul a fost extrem de amabil, camera spatioasa, curata, micul dejun foarte bun si variat.

 264. amplasarea, facilitati parcare, atmosfera foarte placuta, barul de la parter foarte bun

 265. Locația este superba! Este exact in inima Pieței Sfatului. Mobilierul are un aer boem, iar personalul este foarte primitor și bine calificat.

 266. Locatia este amplasata chiar centrul orasului, iar micul dejun si personalul au fost la superlativ!

 267. Amplasarea locatiei, apectul de perioada interbelica al locatiei, patina de vechi ce plana pe locatie, era o atmosfera prietenoasa .

 268. Curat, confortabil, personal amabil si desigur..mancare excelenta

 269. Impecabil amplasat in inima Brasovului, realmente vis-avis de Piata Sfatului si Biserica Neagra, cu un restaurant incantator si o locatie destinata micului dejun impecabil gandita si amenajata.

 270. Salteaua – ok, tv plat, apa calda, mic dejun bun si variat, personal f amabil, liniste!!

 271. Amplasarea , curățenia , personalul amabil, mic dejun bogat …

 272. Modern curat mâncare excelenta Recepționist de excepție Bravo!

 273. Privelistea de la restaurant…Superba! Plus micul dejun….Bravo !!!

 274. Nu am solicitat mic dejun, pentru că nu era gătit sau cald. Doar mezeluri, hrană rece. Așa ni s-a comunicat la recepție.

 275. Locatie excelenta, curatenie, confortabil, mic dejun bun.

 276. A fost curat si cald. Am fost mulțumiți si o sa mai venim ❤️

 277. Locatia este foarte frumoasa , amplasata la 5 minute de Piata Sfatului , foarte curat si modern ,personal amabil , prompti si seriosi ..Chiar am luat camera in primire mult mai devreme ..

 278. Am avut un loc unde sa ne pregatim mic-dejun eu si cu prietena mea. De asemenea, am avut la alegere ceai sau cafea sa ne facem daca doream

 279. Zona ,camera spatioasa , liniste ,curatenia ,dotarea cu cel necesare in camera, sala de mese unde este gratuita cafeaua sau ceaiul ,etc.

 280. Camera spatioasa, curata, personal amabil, amplasarea hotelului

 281. Locatie ideala, camera primitoare, mic dejun excelent, personal amabil.

 282. Excelenta locatie, personal de nota 10. Voi reveni cu siguranta.

 283. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 284. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 285. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 286. E cazarea potrivita pentru familiile cu copii. Apartamentul este curat si primitor, cu toate facilitatile necesare sa-ti faca sederea confortabila. Locatia apartamentului este foarte buna, la doar 2-3 minute de mers pe jos de centrul vechi al Brasovului.

 287. Locatie foarte buna,gazde primitoare si apartamentul minunat!

 288. Pozitia apartamentului, linistea, mirosul de vechi impletit cu turta dulce, dimensiunile locuintei.

 289. Extraordinar! Locul in care voi reveni de fiecare data cand vizitez Brasovul. Locatia incredibila, foarte aproape de orasul vechi, nu ai nevoie de masina ca sa vizitezi imprejurimile. Apartamentul este foarte cozy, curat, gazde primitoare. Recomand!

 290. Raport calitate-pret, excelent! O garsoniera foarte convenabila la cateva minute de centrul Brasovului. Garsoniera este destul de mica, dar exploatata la maxim – are tot ce oti trebuie, foarte multe spatii de depozitare, foarte cocheta si te face sa te simti confortabil. Balconul are o priveliste superba! Este mai mult decat suficient pentru cei care doresc sa aiba un loc dragut unde sa stea, pentru a explora Brasovul si imprejurimile!

 291. Aproape de centru, un supermarket lidl foarte aproape de locatie. Proprietarul a cooperat foarte bine si a rezolvat repede problema sigurantelor electrice

 292. Amplasarea este excelenta, aproape de obiectivele turistice.

 293. apartament central, la cativa pasi de piata sfatului, foarte spatios, foarte curat, patul de sus este foarte interesant:) a fost ceva zgomot datorita barului de dedesubt, dar nu era foarte deranjant. proprietarul foarte amabil foarte greu cu locul de parcare, dar asta e o problema in centrul brasovului:) vom reveni cu siguranta

 294. Amenajarea apartamentului, design-ul, tot a fost frumos.

 295. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 296. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 297. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 298. Amabilitatea personalului, micul dejun, piscina, curatenia, amplasarea foarte aproape de Piata Sfatului.Din camera se vedea Biserica neagră.

 299. micul dejun a fost acceptabil. locul (locatia insemna altceva) este foarte bun.

 300. Mic dejun diversificat / Spatiile (holuri,etc) generoase/ pozitia centrala in oras/

 301. Curatenie deosebita, camera mare, salteaua excelenta, personal foarte amabil. Amplasare buna (~8 minute de mers lejer pana in piata sfatului), priveliste minunata asupra orasului (merita camera cu vedere catre oras). Micul dejun bun si variat.

 302. Hotelul este pozitionat intr- un loc foarte linistit, la poalele Tampei, dar si aproape de centru.Personal foarte amabil. Camerele sunt curate; micul dejun bogat , diversificat.

 303. Locatia este perfecta pentru vizitarea orasului. Parcarea disponibila. Curatenie. Micul dejun de calitate, foarte bun. Camera si pat confortabil.

 304. Micul dejun a fost bun și variat, camera și baia foarte curate. Hotelul este foarte aproape de principalele puncte de atracție din Brașov.

 305. Camera spatioasa, curata, personal amabil, amplasarea hotelului

 306. Locatie ideala, camera primitoare, mic dejun excelent, personal amabil.

 307. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 308. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 309. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 310. E cazarea potrivita pentru familiile cu copii. Apartamentul este curat si primitor, cu toate facilitatile necesare sa-ti faca sederea confortabila. Locatia apartamentului este foarte buna, la doar 2-3 minute de mers pe jos de centrul vechi al Brasovului.

 311. Locatie foarte buna,gazde primitoare si apartamentul minunat!

 312. Pozitia apartamentului, linistea, mirosul de vechi impletit cu turta dulce, dimensiunile locuintei.

 313. Extraordinar! Locul in care voi reveni de fiecare data cand vizitez Brasovul. Locatia incredibila, foarte aproape de orasul vechi, nu ai nevoie de masina ca sa vizitezi imprejurimile. Apartamentul este foarte cozy, curat, gazde primitoare. Recomand!

 314. Raport calitate-pret, excelent! O garsoniera foarte convenabila la cateva minute de centrul Brasovului. Garsoniera este destul de mica, dar exploatata la maxim – are tot ce oti trebuie, foarte multe spatii de depozitare, foarte cocheta si te face sa te simti confortabil. Balconul are o priveliste superba! Este mai mult decat suficient pentru cei care doresc sa aiba un loc dragut unde sa stea, pentru a explora Brasovul si imprejurimile!

 315. Aproape de centru, un supermarket lidl foarte aproape de locatie. Proprietarul a cooperat foarte bine si a rezolvat repede problema sigurantelor electrice

 316. Amplasarea este excelenta, aproape de obiectivele turistice.

 317. apartament central, la cativa pasi de piata sfatului, foarte spatios, foarte curat, patul de sus este foarte interesant:) a fost ceva zgomot datorita barului de dedesubt, dar nu era foarte deranjant. proprietarul foarte amabil foarte greu cu locul de parcare, dar asta e o problema in centrul brasovului:) vom reveni cu siguranta

 318. Amenajarea apartamentului, design-ul, tot a fost frumos.

 319. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 320. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 321. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 322. Amabilitatea personalului, micul dejun, piscina, curatenia, amplasarea foarte aproape de Piata Sfatului.Din camera se vedea Biserica neagră.

 323. micul dejun a fost acceptabil. locul (locatia insemna altceva) este foarte bun.

 324. Mic dejun diversificat / Spatiile (holuri,etc) generoase/ pozitia centrala in oras/

 325. Curatenie deosebita, camera mare, salteaua excelenta, personal foarte amabil. Amplasare buna (~8 minute de mers lejer pana in piata sfatului), priveliste minunata asupra orasului (merita camera cu vedere catre oras). Micul dejun bun si variat.

 326. Hotelul este pozitionat intr- un loc foarte linistit, la poalele Tampei, dar si aproape de centru.Personal foarte amabil. Camerele sunt curate; micul dejun bogat , diversificat.

 327. Locatia este perfecta pentru vizitarea orasului. Parcarea disponibila. Curatenie. Micul dejun de calitate, foarte bun. Camera si pat confortabil.

 328. Camera a fost foarte frumoasa. Micul dejun a fost gustos.

 329. Micul dejun a fost bun și variat, camera și baia foarte curate. Hotelul este foarte aproape de principalele puncte de atracție din Brașov.

 330. Camera spatioasa, curata, personal amabil, amplasarea hotelului

 331. Micul dejun foarte bun Locatia excelenta Personalul – 10/10

 332. Curat, confortabil, personal amabil si desigur..mancare excelenta

 333. Impecabil amplasat in inima Brasovului, realmente vis-avis de Piata Sfatului si Biserica Neagra, cu un restaurant incantator si o locatie destinata micului dejun impecabil gandita si amenajata.

 334. – camera a fost curata, ambianța plăcută – baie foarte mare, nu au fost probleme cu apa sau sa curgă apa pe lângă cabina – curățenie atât in camera, cât și in baie – micul dejun a fost cu produse de calitate – in camera exista fierbător și câteva ceaiuri și cafea – poziționare excelenta, atât aproape de centru, cât și de Tâmpa – la ora la care am ajuns noi (14:30) am găsit locuri de parcare la hotel

 335. Amplasarea , curățenia , personalul amabil, mic dejun bogat …

 336. Modern curat mâncare excelenta Recepționist de excepție Bravo!

 337. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 338. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 339. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 340. Curtea cu iarba verde, camera de la parter foarte mare si inalta, curatenia. Pensiunea foarte ok localizata, pe o strada linistita, langa un restaurant cu o terasa draguta si langa Cuptorul lui Robert, o suuper cofetarie. Micul dejun cinstit si gazdele saritoare.

 341. Amplasare buna a locatiei, curatenie, personal amabil si mic dejun foarte bun! Te simti ca acasa!

 342. Locatie centrala, fara probleme cu parcarea, personal amabil, mic dejun bun, confort in camere, spatiu mare in camere.

 343. Camerele sunt exact ca in imagini, curatenia exemplara, smart tv, mini bar cu preturi decente, lift, spa.

 344. Design ul camerei, patul confortabil, spa inclus in pretul camerei, parcare mare

 345. Amabilitatea personalului de la recepție. Curățenia camerei. Micul dejun diversificat. SPA-ul are și saună umedă, saună uscată și salină.

 346. Locația este superba! Este exact in inima Pieței Sfatului. Mobilierul are un aer boem, iar personalul este foarte primitor și bine calificat.

 347. Locatia este amplasata chiar centrul orasului, iar micul dejun si personalul au fost la superlativ!

 348. Amplasarea locatiei, apectul de perioada interbelica al locatiei, patina de vechi ce plana pe locatie, era o atmosfera prietenoasa .

 349. Zona excelenta, camera frumoasa, curata, călduroasă

 350. Locatia, curatenia, personalul. Raportul pret-calitate este mai mult decat ok.

 351. O locație excelentă. Servire bună, curățenie, amplasare excelentă, personal amabil.Este cel mai frumos loc din câte am vizitat până acum pe boking. Cu siguranță o să recomand tuturor.Succes să vă mențineți la fel! Cu siguranță o să revin!

 352. Camera a fost foarte frumoasa. Micul dejun a fost gustos.

 353. Micul dejun a fost bun și variat, camera și baia foarte curate. Hotelul este foarte aproape de principalele puncte de atracție din Brașov.

 354. Camera spatioasa, curata, personal amabil, amplasarea hotelului

 355. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 356. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 357. Cea mai draguta cazare la care am stat până acum. E perfecta pentru un cuplu, spațiul este suficient, iar decorul realizat cu bun gust ne.a facut sa ne simtim excelent. Apartamentul este si foarte aproape de centrul vechi si de statia Livada Poștei, de unde poti sa ajungi cam oriunde doresti. Gazdele au fost foarte primitoare si receptive. Cu siguranta ne vom întoarce tot aici data viitoare! 🙂

 358. Gazda a fost foarte primitoare si amabila. Apartamenetul este superb, foarte curat, spatios. Apartamentul este amplasat intr-o zona foarte buna, in centrul Brasovului. Ne-am simtit super bine, revenimm!

 359. Quiet and beautiful appartment Perfect location in the Old Town

 360. We loved the great location and comfy comfy beds. Also, everything was brand new and decorated really tastefully.

 361. A fost super frumos! Liniste! Curat! Tot ce trebuie! Recomand cu placere!

 362. Pozitionat foarte aproape de centru.Este o zona linistita,iar apartamentul este dragut si curat.Gazda este foarte primitoare si disponibila in cazul in care intampini dificultati.

 363. Locatie excelenta.Camera spre curte-liniste. Cald. Dotari suficiente pentru sejurul nostru.

 364. Patul a fost foarte confortabil, camera foarte luminata iar bucataria este mobilata complet.

 365. Totul foarte bine gandit la cel mai mic detaliu , foarte primitor ,foarte curat ,utilat cu tot ce e nevoie…personal foarte primitor si amabil ce au oferit o comunicare excelenta ! Zona buna(iesi direct in centrul vechi) . Nici o obiectie !

 366. Apartamentul este situat chiar in centrul vechi, la doi pasi de Piata Sfatului si desi este pozitionat pe strada principala este foarte de linistit. Este extrem de curat, mobilat cu bun gust, dotat cu toate cele necesare, calduros si ceva mai mare decat reiese din fotografii. Proprietarii sunt tineri, foarte amabili si ne-au ajutat cu o multime de informatii pe parcursul sederii noastre in Brasov. O experienta de nota 10+, recomandam cu toata increderea!

 367. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 368. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 369. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled