Cazare ieftina Brasov Piata Sfatului

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Andrian si Lucențiu Manoilă din Nucu, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Andrian si Lucențiu Manoilă din Nucu, jud. BuzauCazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Sânziana si Sava Dinu din Bucura, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Sânziana si Sava Dinu din Bucura, jud. MehedintiCazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Laurențiu si Daria Căileanu din Goruni, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Laurențiu si Daria Căileanu din Goruni, jud. ConstantaCazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Sandu si Pavel Buș din Stignita, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România!

  (Sandu si Pavel Buș din Stignita, jud. MehedintiCazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Zenobia si Carmina Purcărete din Arti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Zenobia si Carmina Purcărete din Arti, jud. AlbaCazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România pentru 5 persoane)

 • Gianina si Emilian Nicoară din Boatca, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România.

  (Gianina si Emilian Nicoară din Boatca, jud. IasiCazare in Piaţa Sfatului, Brașov, Braşov, România pentru 5 persoane)

 1. Amplasarea , micul dejun , personalul ,curatenia…toate au fost la superlativ.

 2. totul a fost superb, de la atmosfera linistita si relaxanta pana la atitudinea personalului ; am apreciat in mod deosebit camera spatioasa si facilitatea cu muzica chill ambientala accesibila din pat 🙂 ; bonusul cu platoul cu fructe din partea casei a fost surprinzator de placut…o locatie care a meritat toti banii

 3. Amplasarea hotelului. Piscina. Patul-foarte confortabil. Curățenie.

 4. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 5. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 6. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 7. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 8. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 9. Apartamentul a fost dotat cu tot ce era necesar de la vesela completa pana la mirodenii si condimente. Practic ne-am simtit ca acasa, atmosfera fiind foarte primitoare. Amplasamentul foarte aproape de Piata Sfatului si de Telefericul catre Tampa.

 10. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 11. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 12. curatenie caldura confort.foarte accesibil mic magazin la colt transpot fff bun bus public la 2min pret 2 lei/calatorie bilet la sofer

 13. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 14. Locatie pozitionata foarte aproape de centrul orasului. In apropiere sunt numeroase restaurante si cafenele. Camerele sunt dragute, patul confortabil. Micul dejun diversificat si bun.

 15. Locatia excelenta. Chiar in centrul vechi al orasului. Problema deranjanta este cu parcarea. Gasiti fff greu un loc de parcare pe strazile cu marcaje gratuit si la mare distanta de hotel. Nu este vina hotelului. Primaria nu acorda locuri pentru hotelurile din centru.

 16. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 17. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 18. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 19. Un apartament frumos, ca în poze. Este chiar în centrul oraşului. Vom reveni cu siguranță!

 20. Apartamentul este amplasat in inima centrului vechi al Brasovului

 21. Pozitia foarte buna Ai tot ce iti trebuie, foarte bine utilat Este exact ca in poze.

 22. Modern, curat, placut! Un loc in care iti doresti sa revii!

 23. Camera curata, conditii spa excelente, mic dejun variat si gustos.

 24. Foarte frumoasa si curata locatia, personal foarte Amabil!! Revenim cu drag

 25. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 26. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 27. Locatie pozitionata foarte aproape de centrul orasului. In apropiere sunt numeroase restaurante si cafenele. Camerele sunt dragute, patul confortabil. Micul dejun diversificat si bun.

 28. Poziționarea, mărimea camerei, micul dejun, salteaua, personalul de la receptie.

 29. Camera f mare, spatioasa, calduroasa, personal amabil, aproape de centru

 30. Totul a fost ok . daca mergeti cu masina prin Brasov , o sa vedeti ca peste tot e problema cu parcarea, asa ca nu e vina lor 🙂 Daca faceti rezervare la un loc de parcare, il aveti asigurat. Locatie perfecta , super draguta domnisoara de la receptie.

 31. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 32. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 33. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 34. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 35. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 36. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 37. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 38. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 39. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 40. Apartamentul a fost curat, frumos amenajat. Cel mai tare mi-a plăcut sauna.

 41. Totul a fost absolut perfect. Perfect pentru un cuplu. Vom reveni cu siguranta! Personal foarte amabil si intelegator. Totul a fost foarte foarte curat.

 42. A venit personal cu cheile. Foarte serviabilă și sociabilă.

 43. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 44. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 45. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 46. Gazda primitoare,bucatarie utilata,living superb, relaxare totala.

 47. O villa foarte frumoasa, perfecta pentru o vacanta in centrul Brasovului!

 48. Foarte frumos, bucatarie utilata, priveliste , parcare in fata porti,tot ce ai nevoie pentru o vacanta placuta. Recomand 🤗

 49. Croasant nu am mancat ,dar celelalte au fost delicioase.patul a fost la fel de confortabil ca și cel de acasa!

 50. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 51. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 52. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 53. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 54. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 55. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 56. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 57. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 58. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 59. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 60. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 61. Apartamentul a fost curat, frumos amenajat. Cel mai tare mi-a plăcut sauna.

 62. Totul a fost absolut perfect. Perfect pentru un cuplu. Vom reveni cu siguranta! Personal foarte amabil si intelegator. Totul a fost foarte foarte curat.

 63. A venit personal cu cheile. Foarte serviabilă și sociabilă.

 64. Locație foarte buna,apartament modern bine dotat,curat, comunicare excelenta cu proprietarul, un loc in care te simnti foarte bine.

 65. Super totul… de la locatie pana la parcare, dotare, imprejurimi.

 66. Foarte curat Foarte bine echipat si utilat O comunicare excelenta cu proprietarul Parcare excelenta 24/24

 67. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 68. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 69. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 70. Mic dejun variat si de calitate.Camera foarte buna,patul ca acasa.Amplasare excelenta.Daca avea si parcare nu as fi avut nimic de obiectat.

 71. Croasant nu am mancat ,dar celelalte au fost delicioase.patul a fost la fel de confortabil ca și cel de acasa!

 72. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 73. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 74. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 75. Apartamentul spatios ,utilat cu tot ce trebuie , foarte curat , loc de parcare amenajat . Ideal pentru o vacanta reusita.

 76. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 77. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 78. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 79. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 80. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 81. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 82. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 83. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 84. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 85. Culorile au dat elegantă camerei, care a fost spatioasa. A fost cald. Menajera foarte cumsecade. Personalul amabil.

 86. Se serveste micul dejun la proprietate. Locatia Amplasarea-aproape de centru

 87. Poziționarea, mărimea camerei, micul dejun, salteaua, personalul de la receptie.

 88. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 89. Modern, curat, placut! Un loc in care iti doresti sa revii!

 90. Camera curata, conditii spa excelente, mic dejun variat si gustos.

 91. Am primit upgrade desi hotelul nu era plin. MULTUMIM! Un weekend minunat: hotel elegant, priveliste frumoasa din camera, mic dejun bun, liniste, camera mare si curata, langa centrul vechi si nu in ultimul rand un zambet la receptie. Felicitari!

 92. amplasarea hotelului,personal profesionist,mic dejun perfect,camera impecabila,Vom reveni cu mare drag!

 93. Totul a fost peste asteptari, un hotel de trei stele plus, multa liniste, comfort, curatenie, mic dejun pentru toate gusturile, muzica ambientala care te insoteste cand servesti masa si pe holuri, cafea f buna, caldura in camera reglabila, privelistea din camera minunata mai ales seara. Personalul amabil, instruit , am cerut o pilota in plus ( desi nu am avut nevoie :)) ) si mi a fost adusa imediat, in acelasi timp persoana care a venit sa o aduca a verificat termostatul sa se asigure ca totul functioneaza perfect. In concluzie , nota 10, recomand acest hotel .

 94. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 95. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 96. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 97. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 98. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 99. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 100. Micul dejun a fost variat si potrivit pentru toate gusturile. Locatia aproape de centru, curatenia in camere si paturi confortabile.

 101. Camera superioară este extraordinara, mare și spațioasă. Mic dejun bogat, salata de ton, zacuscă, ciuperci sote. Amplasare foarte buna, chiar in centru.

 102. Micul dejun a fost bun, locatia este foarte bună, in camera smart tv mare.

 103. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 104. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 105. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 106. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 107. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 108. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 109. Confort, apartamentul foarte curat si bine aranjat, locație linistita, gazda primitoare si amabilă! Recomand!

 110. – Locatia este foarte aproape de centrul vechi, nu ai nevoie de masina pentru a merge la un restaurant. Am inteles ca nu departe se construieste un magazin Lidl. – Zona linistita de case – Are loc de parcare – Stil traditional foarte frumos, casnic – Bucataria super echipata – Incalzirea in pardoseala – Paturile matrimoniale foarte confortabile – Vedere super

 111. The apartment exceeded our expectations, very clean, all new and modern facility, good wifi, parking in front of the main door very good location, quiet street close to the old city very friendly hosts ware available any time.

 112. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 113. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 114. Totul foarte curat, mancare buna, insa camerele duble putin cam mici. Din pozele de pe site si la pretul platit m as fi asteptat la ceva mai spatios

 115. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 116. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 117. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 118. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 119. Culorile au dat elegantă camerei, care a fost spatioasa. A fost cald. Menajera foarte cumsecade. Personalul amabil.

 120. Se serveste micul dejun la proprietate. Locatia Amplasarea-aproape de centru

 121. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 122. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 123. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 124. Amabilitatea si buna intelegere a proprietarului 10+

 125. Superb amenajat! Zonă foarte liniștită. Locație absolut încântătoare!

 126. Only good things about the appartment. Stylish, nice, cozy, clean. Everything that we’re expecting and even more.

 127. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 128. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 129. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 130. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 131. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 132. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 133. Foarte frumos ….recomand cu toata increderea….chiar ne-a depasit asteptarile…..situat foarte aproape de centru istoric …..singura problema este parcarea in centru dar oricum s-a rezolvat si asta nu este vina gazdei …..orasul foarte frumos merita vizitat .

 134. Amplasare excelenta. Confortabil si f bine dotat apartamentul, mult peste asteptari. Gazde primitoare. Recomand cu caldura.

 135. Comunicarea ușoară, prompta. Curățenia și dotările apartamentului: găsești tot ce ai nevoie pentru o ședere comoda, relaxanta.

 136. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 137. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 138. Totul foarte curat, mancare buna, insa camerele duble putin cam mici. Din pozele de pe site si la pretul platit m as fi asteptat la ceva mai spatios

 139. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 140. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 141. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 142. Amabilitatea si buna intelegere a proprietarului 10+

 143. Superb amenajat! Zonă foarte liniștită. Locație absolut încântătoare!

 144. Only good things about the appartment. Stylish, nice, cozy, clean. Everything that we’re expecting and even more.

 145. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 146. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 147. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 148. Apartamentul este spatios si foarte curat. Bucataria este destul de mare, fiind open space si este complet dotata cu cele necesare de la pahare/cani pana la zahar, sare, etc. Mi-a placut foarte mult dormitorul, patul este foarte confortabil iar cele doua noptiere impreuna cu dulapul iti ofera destul spatiu pentru depozitare. Atat in living cat si in dormitor este TV, iar balconul generos ca si suprafata poate fi accesat din ambele camere. Pentru noi amplasarea a fost una foarte buna, aproape de centrul comercial Coresi si la 5 minute de mers cu masina pana in centru. Cu siguranta vom mai reveni!

 149. curatenie, conditii foarte bune, tot ce aveai nevoie, liniste, parc pt copii in cartier, mall la o distanta foarte mica se putea merge pe jos

 150. Proprietari amabili ,generosi ,amplasament foarte bun la vreo 8-10 min de centru cu masina , apartament foarte curat. Recomand cu drag

 151. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 152. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 153. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 154. Proprietatea este foarte curata si frumos amenjata iar zona centrala .

 155. Camera este inalta cam la 2,8m ceea ce da senzatia de extra-spatiu in cei 25 mp. Sistemul de inchidere in 5 puncte atat la usa de intrare cat si la fereastra dau o placuta senzatie de siguranta si intimitate. Mobilierul de bungust cu mult peste nivelul unor hoteluri de 4 stele chiar si din acelasi oras. Locuri de parcare se gasesc, fara cost, in fata parcului peste drum de cladire si masina sta in siguranta. Se poate ajunge, pietonal, in centrul vechi in doar cateva minute. Exista o chicineta foarte placut amenajata in camera iar la cateva sute de metrii, spre centru, gasiti un magazin deschis non-stop.

 156. Ne-am simtit foarte bine. Foarte curat totul nou, patul super ! Locatia desi este chiar in centru e si foarte liniste. Gazada foarte primitiare desi am ajuns aproape de miezul noptii. Recomand cu incredere.

 157. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 158. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 159. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 160. Locatia este perfecta, foarte aproape de centru. Camerele sunt spatioase si curate.

 161. Recomand sejurul cu mic dejun. Micul dejun a fost diversificat si copios. Personalul de deservire foarte amabil. Amplasarea este excelenta. Foarte curat si placut. Recomand cu drag cazarea in aceasta proprietate.

 162. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 163. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 164. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 165. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 166. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 167. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 168. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 169. Apartamentul este spatios si foarte curat. Bucataria este destul de mare, fiind open space si este complet dotata cu cele necesare de la pahare/cani pana la zahar, sare, etc. Mi-a placut foarte mult dormitorul, patul este foarte confortabil iar cele doua noptiere impreuna cu dulapul iti ofera destul spatiu pentru depozitare. Atat in living cat si in dormitor este TV, iar balconul generos ca si suprafata poate fi accesat din ambele camere. Pentru noi amplasarea a fost una foarte buna, aproape de centrul comercial Coresi si la 5 minute de mers cu masina pana in centru. Cu siguranta vom mai reveni!

 170. curatenie, conditii foarte bune, tot ce aveai nevoie, liniste, parc pt copii in cartier, mall la o distanta foarte mica se putea merge pe jos

 171. Proprietari amabili ,generosi ,amplasament foarte bun la vreo 8-10 min de centru cu masina , apartament foarte curat. Recomand cu drag

 172. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 173. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 174. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 175. Locatia este perfecta, foarte aproape de centru. Camerele sunt spatioase si curate.

 176. Recomand sejurul cu mic dejun. Micul dejun a fost diversificat si copios. Personalul de deservire foarte amabil. Amplasarea este excelenta. Foarte curat si placut. Recomand cu drag cazarea in aceasta proprietate.

 177. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 178. Amplasarea, personalul, curățenia, micul dejun, camera.

 179. Totul este curat, primitor, aproape de centrul vechi. Asigura tot ce dorești.

 180. Conditii excelente, personal agreabil , amplasare foarte buna . Recomand cu caldura.

 181. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 182. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 183. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 184. Proprietatea este foarte curata si frumos amenjata iar zona centrala .

 185. Camera este inalta cam la 2,8m ceea ce da senzatia de extra-spatiu in cei 25 mp. Sistemul de inchidere in 5 puncte atat la usa de intrare cat si la fereastra dau o placuta senzatie de siguranta si intimitate. Mobilierul de bungust cu mult peste nivelul unor hoteluri de 4 stele chiar si din acelasi oras. Locuri de parcare se gasesc, fara cost, in fata parcului peste drum de cladire si masina sta in siguranta. Se poate ajunge, pietonal, in centrul vechi in doar cateva minute. Exista o chicineta foarte placut amenajata in camera iar la cateva sute de metrii, spre centru, gasiti un magazin deschis non-stop.

 186. Ne-am simtit foarte bine. Foarte curat totul nou, patul super ! Locatia desi este chiar in centru e si foarte liniste. Gazada foarte primitiare desi am ajuns aproape de miezul noptii. Recomand cu incredere.

 187. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 188. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 189. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 190. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 191. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 192. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 193. Ne-a plăcut totul, de la curățenie, locație și profesionalitatea cu care s-a făcut cazarea. Fără nici o emoție că am plătit în avans, nu am avut parte de nicio întâmplare neplăcută.

 194. Locație excelenta, Check in foarte rapid, saltea moale și confortabila

 195. Apartamentul îți oferă conditii de top, salteaua f bună, amenajat elegant, simplu, practic. În inima Brașovului, f aproape de obiectivele turistice. Faptul ca nu te întâlnești cu proprietarul este interesant. La întrarea în curte este un cafe2go excelent 😊

 196. Apartamentul este spatios si foarte curat. Bucataria este destul de mare, fiind open space si este complet dotata cu cele necesare de la pahare/cani pana la zahar, sare, etc. Mi-a placut foarte mult dormitorul, patul este foarte confortabil iar cele doua noptiere impreuna cu dulapul iti ofera destul spatiu pentru depozitare. Atat in living cat si in dormitor este TV, iar balconul generos ca si suprafata poate fi accesat din ambele camere. Pentru noi amplasarea a fost una foarte buna, aproape de centrul comercial Coresi si la 5 minute de mers cu masina pana in centru. Cu siguranta vom mai reveni!

 197. curatenie, conditii foarte bune, tot ce aveai nevoie, liniste, parc pt copii in cartier, mall la o distanta foarte mica se putea merge pe jos

 198. Proprietari amabili ,generosi ,amplasament foarte bun la vreo 8-10 min de centru cu masina , apartament foarte curat. Recomand cu drag

 199. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 200. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 201. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 202. Proprietatea este foarte curata si frumos amenjata iar zona centrala .

 203. Camera este inalta cam la 2,8m ceea ce da senzatia de extra-spatiu in cei 25 mp. Sistemul de inchidere in 5 puncte atat la usa de intrare cat si la fereastra dau o placuta senzatie de siguranta si intimitate. Mobilierul de bungust cu mult peste nivelul unor hoteluri de 4 stele chiar si din acelasi oras. Locuri de parcare se gasesc, fara cost, in fata parcului peste drum de cladire si masina sta in siguranta. Se poate ajunge, pietonal, in centrul vechi in doar cateva minute. Exista o chicineta foarte placut amenajata in camera iar la cateva sute de metrii, spre centru, gasiti un magazin deschis non-stop.

 204. Ne-am simtit foarte bine. Foarte curat totul nou, patul super ! Locatia desi este chiar in centru e si foarte liniste. Gazada foarte primitiare desi am ajuns aproape de miezul noptii. Recomand cu incredere.

 205. Amplasare, curatenie, personal extrem de amabil, mic dejun fabulos, liniste.

 206. Locația este foarte bună, foarte aproape de centrul vechi. Camera mare, confortabilă, micul dejun bun.

 207. Amplasarea, personalul, curățenia, micul dejun, camera.

 208. Locatia este perfecta, foarte aproape de centru. Camerele sunt spatioase si curate.

 209. Recomand sejurul cu mic dejun. Micul dejun a fost diversificat si copios. Personalul de deservire foarte amabil. Amplasarea este excelenta. Foarte curat si placut. Recomand cu drag cazarea in aceasta proprietate.

 210. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 211. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 212. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 213. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 214. Curătenie, spatiu generos, în centru cu o priveliște minunata.

 215. Apartamentul este amplasat la cateva minute de Piata Sfatului, foarte aproape de toate obiectivele turistice. Apartamentul este spatios, curat, mobilat modern si complet utilat. Comunicarea cu gazda a fost foarte buna, imediat dupa check-out, ne-a lasat sa depozitam bagajele intr-un dulap si sa revenim seara dupa ele. Asa am putut sa ne bucuram de inca o zi de plimbare in Brasov.

 216. Totul foarte curat! Zona este excelentă! Foarte aproape de centrul vechi al orașului! Am putut beneficia de frigider! Oricând as reveni cu mare plăcere! Mulțumesc pentru tot!

 217. Locație superba, curatenie, o panoramă a orașului superba. Foarte bine utilata bucătăria, absolut tot ce ai nevoie. Am avut parte de un weekend magnific.

 218. The house is exactly like in the pictures; beautiful, clean and spacious. The view over the city is breathtaking. The hosts, Bianca & Catalin, were very welcoming and made all of us feel at ease. This villa is the best villa I’ve ever stayed in my entire life, we felt like a million bucks during our holiday in Brasov. I’d definitely recommend this accommodation for a group of friends eager to discover this beautiful and special part of Romania. Inca o data, multumesc Bianca si Catalin. Ne-am simtit nemaipomenit 🙂 Pe curand, sper! Sandra

 219. everything was perfect, but the view was breathtaking!

 220. Ne-a placut totul, aspectul, facilitatile, curatenia, pozitionarea, amabilitatea gazdei. Vom alege aceasta cazare si data viitoare cand vizitam Brasovul 🙂

 221. Totul a fost perfect, gazdele primitoare , cald, foarte curat si mult bun gust.

 222. Totul la superlativ. Apartament aranjat modern curat. Poze reale. Recomand cu căldură. Aproape de centrul vechi. Revenim.

 223. Foarte frumos tot: modern, amenajat cu gust, priveliște frumoasa din zona comuna de lounge, dar și de la terasa camerei; Atmosfera “chill” si posibilitatea de a intra in vorba cu alti turisti cazati, facilități complete la bucatarie;

 224. Patul foarte mare si confortabil, privelistea, ambianta. Amabilitatea gazdei.

 225. Privelistea din living, amenajarea in stil scandinav si linistea creeaza conditiile ideale pentru relaxare. Gazada a foat foarte primitoare si a raspuns la toate solicitarile noastre.Abia asteptam sa revenim.

 226. Amabilitatea personalului,mancarea,curatenia,patul,etc…

 227. Camerele sunt dragute, spatioase, confortabile. Micul dejun este extraordinar de variat si bine gandit.

 228. Amplasare, curatenie, personal extrem de amabil, mic dejun fabulos, liniste.

 229. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 230. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 231. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 232. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 233. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 234. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 235. Locatia, gazda primitoare si nesacaitoare, curatenia, utilarea studioului – frigider, chicineta s.a.

 236. Pozitionarea in centrul orasului.caldura din apartament

 237. Curatenie,patul foarte bun,amplasare excelenta,proprietar foarte amabil

 238. curatenie, caldura, confort, amabilitate, raport calitate-pret f bun pranz f bun

 239. Confortul, amabilitatea personalului, bunul gust, relaxare, intelegere (a trebuit sa intarziem check-aut-ul cu aproximativ o ora si ni s-a permis acest lucru); in concluzie: o buna ospitalitate ardeleneasca! Felicitari!

 240. Servicii ireprosabile!Ospitalitate!Vom reveni cu siguranta!🙂

 241. Super central, apartamentul este perfect pentru un somn bun! Este curat si dragut, iar pentru o sedere scurta este perfect/

 242. locatia foarte buna,situata in centru si cel mai important a fost cald in apartament

 243. Un apartament simplu si totusi foarte primitor, totul foarte bine pus la punct. Ne.am simtit exact ca acasa. Cu siguranta o sa revenim!

 244. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 245. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 246. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 247. Mic dejun diversificat / Spatiile (holuri,etc) generoase/ pozitia centrala in oras/

 248. Locația. Amabilitatea personalului. Curățenia. Piscina. Sauna. Vederea din cameră.

 249. Personalul a fost foarte amabil, iar pozitionarea hotelului este excelenta, foarte aproape de centru

 250. Ne-a încântat foarte mult ambientul cozy și primitor al studioului, faptul ca am avut absolut toate dorarile necesare, de la feon la fier de călcat si cafetiera, curățenia, confortul pus la dispoziție, gazdele foarte friendly și primitoare, locația chiar lângă centru, pe scurt NOTA 10+++ pentru tot și recomandam cu încredere, noi vom reveni cu siguranța 😁😍

 251. Locatia excelenta, gazda primitoare dar ce mi-a placut este ca dupa o zi de vizitat am avut parte de un somn foarte bun.O saltea de calitate asta pot sa spun!

 252. Gazda foarte amabila. Camerele, facilitatile, designul, totul nou. Un loc extraordinar care a asigurat un confort exceptional pentru un city break. Locatia este aproape de centrul vechi.

 253. Camere spațioase cu un design frumos, pat foarte confortabil, perne foarte confortabile, curățenie in camera. Utilată cu aproape tot ce este necesar

 254. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 255. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 256. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 257. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 258. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 259. Mi-a plăcut foarte mult! Personal amabil, confort, curățenie impecabilă, micul dejun gustos! Sejurul a fost excelent!

 260. Locația care se află în imediata apropiere de Piața Sfatului. Posibilitatea de a parca chiar în fața hotelului (contra cost).

 261. Mi-a placut camera cu suprafata ei generoasa, dotarile, personalul, pozitionarea centrala a hotelului

 262. Locație oferă posibilitatea de a vizita ușor puncte de atracție ale orașului, dacă optați pentru camera cu balcon vedere spre oraș, este o adevărată încântare!

 263. Personalul a fost extrem de amabil, camera spatioasa, curata, micul dejun foarte bun si variat.

 264. amplasarea, facilitati parcare, atmosfera foarte placuta, barul de la parter foarte bun

 265. Locația este superba! Este exact in inima Pieței Sfatului. Mobilierul are un aer boem, iar personalul este foarte primitor și bine calificat.

 266. Locatia este amplasata chiar centrul orasului, iar micul dejun si personalul au fost la superlativ!

 267. Amplasarea locatiei, apectul de perioada interbelica al locatiei, patina de vechi ce plana pe locatie, era o atmosfera prietenoasa .

 268. Curat, confortabil, personal amabil si desigur..mancare excelenta

 269. Impecabil amplasat in inima Brasovului, realmente vis-avis de Piata Sfatului si Biserica Neagra, cu un restaurant incantator si o locatie destinata micului dejun impecabil gandita si amenajata.

 270. Salteaua – ok, tv plat, apa calda, mic dejun bun si variat, personal f amabil, liniste!!

 271. Amplasarea , curățenia , personalul amabil, mic dejun bogat …

 272. Modern curat mâncare excelenta Recepționist de excepție Bravo!

 273. Privelistea de la restaurant…Superba! Plus micul dejun….Bravo !!!

 274. Nu am solicitat mic dejun, pentru că nu era gătit sau cald. Doar mezeluri, hrană rece. Așa ni s-a comunicat la recepție.

 275. Locatie excelenta, curatenie, confortabil, mic dejun bun.

 276. A fost curat si cald. Am fost mulțumiți si o sa mai venim ❤️

 277. Locatia este foarte frumoasa , amplasata la 5 minute de Piata Sfatului , foarte curat si modern ,personal amabil , prompti si seriosi ..Chiar am luat camera in primire mult mai devreme ..

 278. Am avut un loc unde sa ne pregatim mic-dejun eu si cu prietena mea. De asemenea, am avut la alegere ceai sau cafea sa ne facem daca doream

 279. Zona ,camera spatioasa , liniste ,curatenia ,dotarea cu cel necesare in camera, sala de mese unde este gratuita cafeaua sau ceaiul ,etc.

 280. Camera spatioasa, curata, personal amabil, amplasarea hotelului

 281. Locatie ideala, camera primitoare, mic dejun excelent, personal amabil.

 282. Excelenta locatie, personal de nota 10. Voi reveni cu siguranta.

 283. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 284. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 285. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 286. E cazarea potrivita pentru familiile cu copii. Apartamentul este curat si primitor, cu toate facilitatile necesare sa-ti faca sederea confortabila. Locatia apartamentului este foarte buna, la doar 2-3 minute de mers pe jos de centrul vechi al Brasovului.

 287. Locatie foarte buna,gazde primitoare si apartamentul minunat!

 288. Pozitia apartamentului, linistea, mirosul de vechi impletit cu turta dulce, dimensiunile locuintei.

 289. Extraordinar! Locul in care voi reveni de fiecare data cand vizitez Brasovul. Locatia incredibila, foarte aproape de orasul vechi, nu ai nevoie de masina ca sa vizitezi imprejurimile. Apartamentul este foarte cozy, curat, gazde primitoare. Recomand!

 290. Raport calitate-pret, excelent! O garsoniera foarte convenabila la cateva minute de centrul Brasovului. Garsoniera este destul de mica, dar exploatata la maxim – are tot ce oti trebuie, foarte multe spatii de depozitare, foarte cocheta si te face sa te simti confortabil. Balconul are o priveliste superba! Este mai mult decat suficient pentru cei care doresc sa aiba un loc dragut unde sa stea, pentru a explora Brasovul si imprejurimile!

 291. Aproape de centru, un supermarket lidl foarte aproape de locatie. Proprietarul a cooperat foarte bine si a rezolvat repede problema sigurantelor electrice

 292. Amplasarea este excelenta, aproape de obiectivele turistice.

 293. apartament central, la cativa pasi de piata sfatului, foarte spatios, foarte curat, patul de sus este foarte interesant:) a fost ceva zgomot datorita barului de dedesubt, dar nu era foarte deranjant. proprietarul foarte amabil foarte greu cu locul de parcare, dar asta e o problema in centrul brasovului:) vom reveni cu siguranta

 294. Amenajarea apartamentului, design-ul, tot a fost frumos.

 295. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 296. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 297. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 298. Amabilitatea personalului, micul dejun, piscina, curatenia, amplasarea foarte aproape de Piata Sfatului.Din camera se vedea Biserica neagră.

 299. micul dejun a fost acceptabil. locul (locatia insemna altceva) este foarte bun.

 300. Mic dejun diversificat / Spatiile (holuri,etc) generoase/ pozitia centrala in oras/

 301. Curatenie deosebita, camera mare, salteaua excelenta, personal foarte amabil. Amplasare buna (~8 minute de mers lejer pana in piata sfatului), priveliste minunata asupra orasului (merita camera cu vedere catre oras). Micul dejun bun si variat.

 302. Hotelul este pozitionat intr- un loc foarte linistit, la poalele Tampei, dar si aproape de centru.Personal foarte amabil. Camerele sunt curate; micul dejun bogat , diversificat.

 303. Locatia este perfecta pentru vizitarea orasului. Parcarea disponibila. Curatenie. Micul dejun de calitate, foarte bun. Camera si pat confortabil.

 304. Micul dejun a fost bun și variat, camera și baia foarte curate. Hotelul este foarte aproape de principalele puncte de atracție din Brașov.

 305. Camera spatioasa, curata, personal amabil, amplasarea hotelului

 306. Locatie ideala, camera primitoare, mic dejun excelent, personal amabil.

 307. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 308. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 309. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 310. E cazarea potrivita pentru familiile cu copii. Apartamentul este curat si primitor, cu toate facilitatile necesare sa-ti faca sederea confortabila. Locatia apartamentului este foarte buna, la doar 2-3 minute de mers pe jos de centrul vechi al Brasovului.

 311. Locatie foarte buna,gazde primitoare si apartamentul minunat!

 312. Pozitia apartamentului, linistea, mirosul de vechi impletit cu turta dulce, dimensiunile locuintei.

 313. Extraordinar! Locul in care voi reveni de fiecare data cand vizitez Brasovul. Locatia incredibila, foarte aproape de orasul vechi, nu ai nevoie de masina ca sa vizitezi imprejurimile. Apartamentul este foarte cozy, curat, gazde primitoare. Recomand!

 314. Raport calitate-pret, excelent! O garsoniera foarte convenabila la cateva minute de centrul Brasovului. Garsoniera este destul de mica, dar exploatata la maxim – are tot ce oti trebuie, foarte multe spatii de depozitare, foarte cocheta si te face sa te simti confortabil. Balconul are o priveliste superba! Este mai mult decat suficient pentru cei care doresc sa aiba un loc dragut unde sa stea, pentru a explora Brasovul si imprejurimile!

 315. Aproape de centru, un supermarket lidl foarte aproape de locatie. Proprietarul a cooperat foarte bine si a rezolvat repede problema sigurantelor electrice

 316. Amplasarea este excelenta, aproape de obiectivele turistice.

 317. apartament central, la cativa pasi de piata sfatului, foarte spatios, foarte curat, patul de sus este foarte interesant:) a fost ceva zgomot datorita barului de dedesubt, dar nu era foarte deranjant. proprietarul foarte amabil foarte greu cu locul de parcare, dar asta e o problema in centrul brasovului:) vom reveni cu siguranta

 318. Amenajarea apartamentului, design-ul, tot a fost frumos.

 319. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 320. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 321. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 322. Amabilitatea personalului, micul dejun, piscina, curatenia, amplasarea foarte aproape de Piata Sfatului.Din camera se vedea Biserica neagră.

 323. micul dejun a fost acceptabil. locul (locatia insemna altceva) este foarte bun.

 324. Mic dejun diversificat / Spatiile (holuri,etc) generoase/ pozitia centrala in oras/

 325. Curatenie deosebita, camera mare, salteaua excelenta, personal foarte amabil. Amplasare buna (~8 minute de mers lejer pana in piata sfatului), priveliste minunata asupra orasului (merita camera cu vedere catre oras). Micul dejun bun si variat.

 326. Hotelul este pozitionat intr- un loc foarte linistit, la poalele Tampei, dar si aproape de centru.Personal foarte amabil. Camerele sunt curate; micul dejun bogat , diversificat.

 327. Locatia este perfecta pentru vizitarea orasului. Parcarea disponibila. Curatenie. Micul dejun de calitate, foarte bun. Camera si pat confortabil.

 328. Camera a fost foarte frumoasa. Micul dejun a fost gustos.

 329. Micul dejun a fost bun și variat, camera și baia foarte curate. Hotelul este foarte aproape de principalele puncte de atracție din Brașov.

 330. Camera spatioasa, curata, personal amabil, amplasarea hotelului

 331. Micul dejun foarte bun Locatia excelenta Personalul – 10/10

 332. Curat, confortabil, personal amabil si desigur..mancare excelenta

 333. Impecabil amplasat in inima Brasovului, realmente vis-avis de Piata Sfatului si Biserica Neagra, cu un restaurant incantator si o locatie destinata micului dejun impecabil gandita si amenajata.

 334. – camera a fost curata, ambianța plăcută – baie foarte mare, nu au fost probleme cu apa sau sa curgă apa pe lângă cabina – curățenie atât in camera, cât și in baie – micul dejun a fost cu produse de calitate – in camera exista fierbător și câteva ceaiuri și cafea – poziționare excelenta, atât aproape de centru, cât și de Tâmpa – la ora la care am ajuns noi (14:30) am găsit locuri de parcare la hotel

 335. Amplasarea , curățenia , personalul amabil, mic dejun bogat …

 336. Modern curat mâncare excelenta Recepționist de excepție Bravo!

 337. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 338. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 339. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 340. Curtea cu iarba verde, camera de la parter foarte mare si inalta, curatenia. Pensiunea foarte ok localizata, pe o strada linistita, langa un restaurant cu o terasa draguta si langa Cuptorul lui Robert, o suuper cofetarie. Micul dejun cinstit si gazdele saritoare.

 341. Amplasare buna a locatiei, curatenie, personal amabil si mic dejun foarte bun! Te simti ca acasa!

 342. Locatie centrala, fara probleme cu parcarea, personal amabil, mic dejun bun, confort in camere, spatiu mare in camere.

 343. Camerele sunt exact ca in imagini, curatenia exemplara, smart tv, mini bar cu preturi decente, lift, spa.

 344. Design ul camerei, patul confortabil, spa inclus in pretul camerei, parcare mare

 345. Amabilitatea personalului de la recepție. Curățenia camerei. Micul dejun diversificat. SPA-ul are și saună umedă, saună uscată și salină.

 346. Locația este superba! Este exact in inima Pieței Sfatului. Mobilierul are un aer boem, iar personalul este foarte primitor și bine calificat.

 347. Locatia este amplasata chiar centrul orasului, iar micul dejun si personalul au fost la superlativ!

 348. Amplasarea locatiei, apectul de perioada interbelica al locatiei, patina de vechi ce plana pe locatie, era o atmosfera prietenoasa .

 349. Zona excelenta, camera frumoasa, curata, călduroasă

 350. Locatia, curatenia, personalul. Raportul pret-calitate este mai mult decat ok.

 351. O locație excelentă. Servire bună, curățenie, amplasare excelentă, personal amabil.Este cel mai frumos loc din câte am vizitat până acum pe boking. Cu siguranță o să recomand tuturor.Succes să vă mențineți la fel! Cu siguranță o să revin!

 352. Camera a fost foarte frumoasa. Micul dejun a fost gustos.

 353. Micul dejun a fost bun și variat, camera și baia foarte curate. Hotelul este foarte aproape de principalele puncte de atracție din Brașov.

 354. Camera spatioasa, curata, personal amabil, amplasarea hotelului

 355. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 356. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 357. Cea mai draguta cazare la care am stat până acum. E perfecta pentru un cuplu, spațiul este suficient, iar decorul realizat cu bun gust ne.a facut sa ne simtim excelent. Apartamentul este si foarte aproape de centrul vechi si de statia Livada Poștei, de unde poti sa ajungi cam oriunde doresti. Gazdele au fost foarte primitoare si receptive. Cu siguranta ne vom întoarce tot aici data viitoare! 🙂

 358. Gazda a fost foarte primitoare si amabila. Apartamenetul este superb, foarte curat, spatios. Apartamentul este amplasat intr-o zona foarte buna, in centrul Brasovului. Ne-am simtit super bine, revenimm!

 359. Quiet and beautiful appartment Perfect location in the Old Town

 360. We loved the great location and comfy comfy beds. Also, everything was brand new and decorated really tastefully.

 361. A fost super frumos! Liniste! Curat! Tot ce trebuie! Recomand cu placere!

 362. Pozitionat foarte aproape de centru.Este o zona linistita,iar apartamentul este dragut si curat.Gazda este foarte primitoare si disponibila in cazul in care intampini dificultati.

 363. Locatie excelenta.Camera spre curte-liniste. Cald. Dotari suficiente pentru sejurul nostru.

 364. Patul a fost foarte confortabil, camera foarte luminata iar bucataria este mobilata complet.

 365. Totul foarte bine gandit la cel mai mic detaliu , foarte primitor ,foarte curat ,utilat cu tot ce e nevoie…personal foarte primitor si amabil ce au oferit o comunicare excelenta ! Zona buna(iesi direct in centrul vechi) . Nici o obiectie !

 366. Apartamentul este situat chiar in centrul vechi, la doi pasi de Piata Sfatului si desi este pozitionat pe strada principala este foarte de linistit. Este extrem de curat, mobilat cu bun gust, dotat cu toate cele necesare, calduros si ceva mai mare decat reiese din fotografii. Proprietarii sunt tineri, foarte amabili si ne-au ajutat cu o multime de informatii pe parcursul sederii noastre in Brasov. O experienta de nota 10+, recomandam cu toata increderea!

 367. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 368. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 369. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 370. Micul dejun bun. Locatie excelenta aproape de centru.

 371. Camera a fost foarte frumoasa. Micul dejun a fost gustos.

 372. Micul dejun a fost bun și variat, camera și baia foarte curate. Hotelul este foarte aproape de principalele puncte de atracție din Brașov.

 373. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 374. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 375. Cea mai draguta cazare la care am stat până acum. E perfecta pentru un cuplu, spațiul este suficient, iar decorul realizat cu bun gust ne.a facut sa ne simtim excelent. Apartamentul este si foarte aproape de centrul vechi si de statia Livada Poștei, de unde poti sa ajungi cam oriunde doresti. Gazdele au fost foarte primitoare si receptive. Cu siguranta ne vom întoarce tot aici data viitoare! 🙂

 376. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 377. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 378. Penthouse foarte curat, comod si cu toate utilitatile necesare. Recomandabil 100% pentru toate cuplurile sau familiile care por sa petreaca un sejur/concediu genial la Brasov . Atat apartamentul cat si terasa sunt mai mari decat in poze. Dl Marius este o gazda de nota 10.

 379. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 380. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 381. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 382. Un apartament curat si primitor, utililat cu tot ceea ce ai nevoie pentru un sejur perfect,cu siguranță il voi recomanda si prietenilor mei. Gazdele foarte amabile si receptive.

 383. A fost totul perfect! Ne-am simtit ca acasa! Recomand

 384. Bine situat, foarte curat si confortabil, ofera intimitate si conditii excelente de sedere. Gazdele foarte amabile, ne-am simtit ca acasa!

 385. Patul a fost foarte confortabil, camera foarte luminata iar bucataria este mobilata complet.

 386. Totul foarte bine gandit la cel mai mic detaliu , foarte primitor ,foarte curat ,utilat cu tot ce e nevoie…personal foarte primitor si amabil ce au oferit o comunicare excelenta ! Zona buna(iesi direct in centrul vechi) . Nici o obiectie !

 387. Apartamentul este situat chiar in centrul vechi, la doi pasi de Piata Sfatului si desi este pozitionat pe strada principala este foarte de linistit. Este extrem de curat, mobilat cu bun gust, dotat cu toate cele necesare, calduros si ceva mai mare decat reiese din fotografii. Proprietarii sunt tineri, foarte amabili si ne-au ajutat cu o multime de informatii pe parcursul sederii noastre in Brasov. O experienta de nota 10+, recomandam cu toata increderea!

 388. Gazda a fost foarte primitoare si amabila. Apartamenetul este superb, foarte curat, spatios. Apartamentul este amplasat intr-o zona foarte buna, in centrul Brasovului. Ne-am simtit super bine, revenimm!

 389. The key collection is very easy and accessed through a lock box, so can check-in whenever is convenient to you.

 390. Really clean apartment. So close to town. Big rooms. We had coffee everything what we needed. When we had questions they answer us so fast at the moment.

 391. – camera a fost curata, ambianța plăcută – baie foarte mare, nu au fost probleme cu apa sau sa curgă apa pe lângă cabina – curățenie atât in camera, cât și in baie – micul dejun a fost cu produse de calitate – in camera exista fierbător și câteva ceaiuri și cafea – poziționare excelenta, atât aproape de centru, cât și de Tâmpa – la ora la care am ajuns noi (14:30) am găsit locuri de parcare la hotel

 392. Amplasarea , curățenia , personalul amabil, mic dejun bogat …

 393. Modern curat mâncare excelenta Recepționist de excepție Bravo!

 394. Curatenie,aproape de centrul orasului, liniste,tot ceea ce ai nevoie( inclusiv ustensile de bucatarie disponibile)pentru un concediu reusit.Cu siguranta o sa mai revenim!Multumim gazdei!😊

 395. The short description is that this property exceeded my expectations from all points of view. – the location is great as it is located in the old city and 5 minutes walk from the city centre where all the nice things happen. Brasov is an amazing city and the old town is the place you want to be while visiting it. – the property is bigger than what you would expect. The bedrooms are big and the living area huge. – the kitchen is fully equipped which can save you some money by preparing some of the meals there. – the bathroom was spotless clean – the hosts was very helpful and knowledgeable about the surroundings – the property is perfect for a family or a group of friends. 4 people fit very comfortable in the 2 bedrooms while another 2 persons can easily sleep on the couch in the living room.

 396. קבעתי עם המארח אלין פתח לי את החנייה ולא צריך יותר כלום יש שם הכל. שני חדרי שינה ענקיים ונקיים מטבח מאובזר ומקלחת וכל מה שצריך לשהות בבראשוב. מקום מאוד מרכזי שווה כל שקל.

 397. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 398. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 399. Penthouse foarte curat, comod si cu toate utilitatile necesare. Recomandabil 100% pentru toate cuplurile sau familiile care por sa petreaca un sejur/concediu genial la Brasov . Atat apartamentul cat si terasa sunt mai mari decat in poze. Dl Marius este o gazda de nota 10.

 400. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 401. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 402. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 403. Excelent totul (curățenie, confort, amabilitatea gazdei, amplasarea locației). Cu drag vom reveni!!!!

 404. Sunt foarte fericită că am ales să mă cazez la Seasons Garden Apartment ! Mi-a plăcut tot, de la amabilitatea cu care am fost întâmpinată până la confortul de care am avut parte. Totul a fost impecabil ! Felicitări !

 405. Apartament confortabil, ultra utilat, șemineul conferă o nota de romantism.

 406. Personalul a fost super de treaba, micul dejun a fost delicios și cât despre clădire si camera… mă înclin

 407. Mi-a placut foarte mult micul dejun, inclusiv restaurantul unde se serveste.

 408. Micul dejun bun. Locatie excelenta aproape de centru.

 409. Mic dejun generos, personal foarte amabil si prompt. Plasarea este foarte bună la cateva minute de centrul orasului. O camera linistita curată care, desi redusă ca dimensiuni, a oferit tot confortul cerut de cele 3 stele. Felicitări!

 410. Locatia este foarte buna, la cca. 1 minut de pietonala principala/piata. Micul dejun este clasic, incluzand destule produse care pot satisface toate pretentiile, inclusiv ale vegetarienilor. Angajatul care se ocupa de micul dejun foarte comunicativ, atent la detalii, rapid la debarasare.

 411. Un hotel foarte frumos, personal amabil, amplasare foarte aproape de centru, mic dejun destul de bun. Pretul destul de bun, raportul calitate -pret. Putea fi ceva mai mic.

 412. Locatie centrala, design placut si toate facilitatile pentru o familie sau grup de prieteni!! Recomandam cu drag si vom reveni curand.

 413. Curatenie,aproape de centrul orasului, liniste,tot ceea ce ai nevoie( inclusiv ustensile de bucatarie disponibile)pentru un concediu reusit.Cu siguranta o sa mai revenim!Multumim gazdei!😊

 414. The short description is that this property exceeded my expectations from all points of view. – the location is great as it is located in the old city and 5 minutes walk from the city centre where all the nice things happen. Brasov is an amazing city and the old town is the place you want to be while visiting it. – the property is bigger than what you would expect. The bedrooms are big and the living area huge. – the kitchen is fully equipped which can save you some money by preparing some of the meals there. – the bathroom was spotless clean – the hosts was very helpful and knowledgeable about the surroundings – the property is perfect for a family or a group of friends. 4 people fit very comfortable in the 2 bedrooms while another 2 persons can easily sleep on the couch in the living room.

 415. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 416. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 417. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 418. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 419. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 420. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 421. Excelent totul (curățenie, confort, amabilitatea gazdei, amplasarea locației). Cu drag vom reveni!!!!

 422. Sunt foarte fericită că am ales să mă cazez la Seasons Garden Apartment ! Mi-a plăcut tot, de la amabilitatea cu care am fost întâmpinată până la confortul de care am avut parte. Totul a fost impecabil ! Felicitări !

 423. Apartament confortabil, ultra utilat, șemineul conferă o nota de romantism.

 424. Patul a fost foarte confortabil, camera foarte luminata iar bucataria este mobilata complet.

 425. Totul foarte bine gandit la cel mai mic detaliu , foarte primitor ,foarte curat ,utilat cu tot ce e nevoie…personal foarte primitor si amabil ce au oferit o comunicare excelenta ! Zona buna(iesi direct in centrul vechi) . Nici o obiectie !

 426. Apartamentul este situat chiar in centrul vechi, la doi pasi de Piata Sfatului si desi este pozitionat pe strada principala este foarte de linistit. Este extrem de curat, mobilat cu bun gust, dotat cu toate cele necesare, calduros si ceva mai mare decat reiese din fotografii. Proprietarii sunt tineri, foarte amabili si ne-au ajutat cu o multime de informatii pe parcursul sederii noastre in Brasov. O experienta de nota 10+, recomandam cu toata increderea!

 427. Locatia e ok. Am luat masa de seara la restaurant si meniul a fost deosebit, chiar daca pretul este foarte mare.

 428. Locația superba, personal amabil și multă liniște.

 429. Amplasare excelenta, la 15 min de mers pe jos de centru. Micul dejun diversificat, cu mancare gustoasa si calitativa. Camerele spatioase si curate, elegant decorate. Accesul gratuit la piscina este un plus incontestabil.

 430. Lenjeria era curata ,călcată.Pozitia hotelului centrală.Personalul de curățenie amabil.

 431. Micul dejun, localizare, asternuturi curate, curatenie

 432. Amabilitatea personalului de la recepţie şi de la restaurant. Poziţia centrală a hotelului. Calitatea micului dejun. Curăţenia.

 433. Valentina Priboi, avocat accidente rutiere cu vatamari sau deces recomanda Hotel Decebal Brasov – parcare gratuita, locatie buna, liniste, curatenie,…

 434. Pozitia hotelului ne-a avantajat, camerele curate, personalul amabil

 435. Curățenia, liniștea și faptul că este aproape de mijloace de transport în comun. Am lăsat masina in parcare și am făcut o plimbare cu RATBV, până în centru și înapoi. Intr-o zonă linistită și departe de agitația centrului

 436. Localizarea( aproape de desfasurare viteza in coasta ), loc de parcare, piscina

 437. Gazde primitoare cu zambet pe buze ,mic dejun variat,cafea buna

 438. Localia, curatenia, personalul foarte amabil, desi insuficient, doamnele de la receptie ocupandu-se si cu sala de mese la micul dejun.

 439. Locația superbă,proprietarii de nota 10,foarte curat și pizza fabuloasa.

 440. Ospitalitatea gazdelor și peisajul spectaculos. Posibilitatea de a comanda de la restaurant.

 441. Mi-a placut totul,locul ,deservirea si stapinii sunt niste persoane receptive si luminoase.Recomand cu incredere.

 442. Curățenia,amabilitatea personalului,amplasarea locației în centru.

 443. Micul dejun foarte bun, ospatarul meserias, chiar excelent ,mult peste asteptari. Personalul foarte ospitalier, amabil, oameni minunati.

 444. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 445. Am petrecut seara de Valentines la Kastel Transilvania. De cand am ajuns am fost impresionati de cladirea hotelului ce are un turn cu influente sasesti facand acest loc inedit. Experienta a continuat sa fie plina de surprize. Ajunsi in camera am observat design-ul moblierului lucrat cu multa atentie pentru a rezona cu turnul central si ornamentele cladirii. Camera in care am fost cazati, a fost deosebit de curata, avea numele unei cetati sasesti, iar dupa discutiile cu personalul am aflat ca fiecare camera are o tema de culoare diferita si un alt nume. Mancarea a fost ceva aparte. Am fost surprinsi de asocierea de arome si gustul extraordinar. Inainte de plecare am urcat pana la nivelul superior al turnului si ne-am bucurat de panorama montana ce o ofera acest loc. Ne dorim sa mai revenim aici, dar asta poate se va intampla la vara.

 446. Hotel nou. Personal amabil si o comunicare excelenta.

 447. Cladirea este absolut superba,te intoarce in timp. Camera foarte frumoasa si spatioasa,totul curat si nou. Masa deliocioasa,nu am mancat niciodata mancare saseasca dar pot spune ca este foarte buna. Mam simtit foarte bine si cu siguranta am sa revin

 448. Hotel recent renovat. Totul arată foarte bine, este confortabil si ai o senzație de lux. Locația este bună pentru cine dorește sa viziteze centrul vechi.

 449. Locatia este excelenta. Am descoperit langa hotel si teatrul de papusi si am fost cu copilul, restaurante excelente imediat langa hotel, totul la o scurta plimbare distanta.

 450. Mi-a plăcut foarte mult! Personal amabil, confort, curățenie impecabilă, micul dejun gustos! Sejurul a fost excelent!

 451. Decorul, amplasamentul, personal minunat, cafea ceai din partea casei fara limita

 452. Personal excelent, cazare minunata, atmosfera calda, peisaj și amplasare perfecta. Orașul e unul de vis, am simțit ceva unic acolo, a fost cel mai frumos concediu și totul peste așteptărilor noastre.

 453. Locatie excelenta in mijlocul brasovului, chiar in centru. Foarte curat, foarte amabil tot personalul

 454. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 455. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 456. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 457. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 458. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 459. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 460. La hotel totul ne-a placut! Curatenia, locatia, personalul, dimineata mancarea, totul a fost foarte bine! Multumim, cu siguranta ne vom mai intoarce!

 461. Pentru cine doreste sa fie aproape de obiectivele turistice din zona centrala, hotelul e pozitionat perfect, desi este f complicat sa gasesti un loc de parcare

 462. – camere curate – personal amabil – amplasare aproape de atractie turistice – pret bun pentru zona in care se afla

 463. Mi-a placut totul. Este un hotel care merita, din toate punctele de vedere. M-am simtit excelent.

 464. La hotel totul ne-a placut! Curatenia, locatia, personalul, dimineata mancarea, totul a fost foarte bine! Multumim, cu siguranta ne vom mai intoarce!

 465. Pentru cine doreste sa fie aproape de obiectivele turistice din zona centrala, hotelul e pozitionat perfect, desi este f complicat sa gasesti un loc de parcare

 466. Biroul in mod special, patul, decorul, multitudinea de aparate casnice la indemana, minibar-ul variat, luarea cheilor intr-un mod super rapid.

 467. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 468. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 469. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 470. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 471. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 472. Mesajele scrise pe scari, pereti, linistea, siguranta, discretia

 473. Raport calitate-pret foarte bun, personal amabil, dedicat afacerii Chiar daca a existat o problema de cateva ore cu centrala termica si, fiind zi de sarbatoare, gasirea unui tehnician s-a dovedit imposibila, pana la urma au reusit, cu multa bunavointa si amabilitate. Nu am ce reprosa si rareori am gasit in deplasarile mele, interne sau externe, persoane la fel de amabile.

 474. Baile neasteptat de curate, iar micul dejun chiar mai bun decat in alte locatii cu pretentii.

 475. Totul a fost minunat, de cum am intrat am avut sentimentul de acasa. Am avut la dispozitie tot ce am avut nevoie iar curatenia a fost la superlativ. Ce m-a impresionat cel mai mult a fost terasa, cu gradina ei si cu privelistea de vis

 476. A fost totul la superlativ! Cu siguranta voi reveni.

 477. Excelent totul (curățenie, confort, amabilitatea gazdei, amplasarea locației). Cu drag vom reveni!!!!

 478. Locatia foarte buna, restaurantul excelent, micul dejun foarte bogat. Personalul extrem de amabil. camere cu aer conditionat, bai spatioase si moderne, bine utilate. asigurata in apropiere. Parcare O placere. Vom reveni.

 479. Locația extraordinară, exact lângă Piata Sfatului. Personalul foarte amabil. Mic-dejun gustos si diversificat. Atmosfera este calda si primitoare. Raportul calitate-pret este excelent! O sa revenim cu mare drag! Multumim frumos!

 480. Cadru plăcut, mic dejun delicios, hotel foarte bine situat.

 481. Primire excelenta. Mic dejun foarte bun. Foarte apreciat de tot grupul de straini cu care am fost. Multumim

 482. Situat intr o zona linistita,aproape de centrul vechi , la aproximativ 200m se afla o parcare privata,cu plata, unde ti poti lasa masina in siguranta. Micul dejun se serveste la ultimul nivel ,unde ai parte de o vedere frumoasa spre oras

 483. Serviciile personalului ireprosabile. Amabilitate deosebita din partea receptionerilor. Micul dejun, extraordinar, foarte diversificat. Curatenie ireprosabila. Camera foarte bine dotata cu cele necesare petrecerii unor zile de concediu placute.

 484. Amplasamentul… Aproapele centru…. Micul dejun cu produse de calitate

 485. Mi-a placut totul. Este un hotel care merita, din toate punctele de vedere. M-am simtit excelent.

 486. La hotel totul ne-a placut! Curatenia, locatia, personalul, dimineata mancarea, totul a fost foarte bine! Multumim, cu siguranta ne vom mai intoarce!

 487. Biroul in mod special, patul, decorul, multitudinea de aparate casnice la indemana, minibar-ul variat, luarea cheilor intr-un mod super rapid.

 488. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 489. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 490. Peisajul este superb, dar locația este în vârful muntelui, departe de centrul orașului. Recomand doar celor cu spirit de aventură, care își doresc liniște și un acoperiș deasupra capului. Singurul lucru bun, este prețul. Practic la prețul camerei nu mă așteptam la prea multe..

 491. Raluca-simona iulie 5, 2019 at 1:41 pm

  Priveliștea este superba, merita sa ajungeți aici. Camera curata, patul foarte mare,dulap de haine cu suport de umerașe, TV mare, baia spațioasă. Ne-a plăcut foarte mult. Va recomand sa ajungeți aici. Mulțumim gazdelor care ne-au servit o cafea bună la plecare.

 492. Camerele mari, decorate in stil rustic, peisajul superb, gazdele foarte ospitaliere!

 493. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 494. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 495. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 496. Prețul (din punctul meu de vedere) un pic cam mare.

 497. Locatia foarte buna, restaurantul excelent, micul dejun foarte bogat. Personalul extrem de amabil. camere cu aer conditionat, bai spatioase si moderne, bine utilate. asigurata in apropiere. Parcare O placere. Vom reveni.

 498. Locația extraordinară, exact lângă Piata Sfatului. Personalul foarte amabil. Mic-dejun gustos si diversificat. Atmosfera este calda si primitoare. Raportul calitate-pret este excelent! O sa revenim cu mare drag! Multumim frumos!

 499. Amplasarea in centrul orasului intr-o oaza de verdeata.Curatenia spatiilor comune. Calitatea serviciilor.

 500. Amabilitatea personalului ne-a plăcut. Ni s-a oferit cafea și ceai la discreție, iar în zona de lounge am avut acces și la câteva jocuri de societate.

 501. Locatia este exceptionala, chiar langa Biserica Neagra, retrasa de la strada asa ca ai parte de liniste cat cuprinde. Personalul atent, saritor, iti sta la dispozitie cu orice ai nevoie. Curtea cu bungalouri este de poveste. Cu siguranta merita vizitat iar si iar 🙂

 502. Biroul in mod special, patul, decorul, multitudinea de aparate casnice la indemana, minibar-ul variat, luarea cheilor intr-un mod super rapid.

 503. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 504. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 505. Totul a fost perfect. Apartamentul este localizat lângă magazinul Star chiar la poalele Tampei. Intri într o curte interioara unde poți parca mașina. E liniște și umbra. Este foarte curat în tot apartamentul. Mobilat și utilat cu absolut tot ce ai nevoie. Felicitări! O sa revenim cu drag!

 506. Absolut tot. Un apartament minunat, foarte curat, cu un stil aparte, o imbinare reusita intre modern si clasic, care se integreaza perfect in arhitectura zonei vechi a Brasovului. Racoros. Desi afara erau 28-30 grade, nu a fost necesar aerul conditionat. Arata mult mai bine decat in fotografii. Lenjerie curata, prosoape curate, articole de dus… Situat in zona veche a Brasovului, plina de terase, magazine… Magazinul universal “Star” si Prefectura sunt la 2-3 min de mers. Piata Sfatului si Biserica Neagra sunt la 5-6 min de mers. Proprietarul poate fi caracterizat simplu: un domn de isprava. Recomand cu drag.

 507. Cazare super elegantă, amenajată cu bun gust, cu utilitățile necesare unui cuplu care dorește să petreacă câteva zile în Brașov. Gazda primitoare și sociabilă….

 508. micul dejun excelent, camera un pic cam mică, locația foarte bună, personalul amabil și competent

 509. Micul dejun excelent. Foarte divers, Mancaruri de ft buna calitate. Personal amabil.

 510. Amplasamentul… Aproapele centru…. Micul dejun cu produse de calitate

 511. Gazda primitoare, curătenie, apartamentul situat foarte aproape de centru, piscină, mall.

 512. La Geppetto a fost grozav de la A la Z, foarte frumos si modern amenajat apartamentul, ai tot ce iti trebuie si gazdele foarte ospitaliere si dragute. Zona linistita si destul de centrala, cu siguranta vom reveni!

 513. Gazdele super drăguțe și deschise. Foarte confortabil, de calitate obiectele imobiliare.

 514. Terasa fabuloasa cu o priveliste panoramica asupra centrului . LOCATIE IDEALA PENTRU DOUA, TREI ZILE DE HOINAREALA FARA GRIJJI.

 515. Apartament foarte bine plasat cu toate amenajările pentru confort. Terasa este un plus al acestui apartament, cu vedere de 360′. Se vede foarte frumos vârful Tâmpa.

 516. Totul a fost conform așteptărilor noastre. Apartamentul arată exact ca în imagini, e curat, dotat cu de toate și are o terasa panoramica superbă. Poziționat foarte bine (exact în centrul vechi) pentru a ajunge pe jos rapid la principalele obiective turistice ale Brașovului. Recomand!

 517. Piscina,micul dejun ,personalul de la recetie si de la restaurantul care serveste micul dejun

 518. Sala de receptie este foarte mare Micul dejun este foarte bogat Este in centrul orasului langa un parc foarte frumos

 519. Amplasarea hotelului aproape de centru vechi, personalul amabil, camera confortabila si spatioasa, privelistea din camera foarte interesanta, in camera se putea asculta muzica din statia hotelului, expresor de cafea illy in camera, patul mare si foarte comod

 520. Micul dejun a fost ok, nimic iesit din comun dar destul incat sa ai de unde alege. Amplasarea e buna, in apropierea centrului istoric. Camere curate, salteaua destul de ok. Baia a fost spatioasa.

 521. Deabea ce am venit . Totul a fost excelent ! De la micile detalii pana la personal . Multumim Drachenhaus pentru tot si cu siguranta revenim si recomamdam !

 522. Un hotel amplasat în apropierea centrului vechi, cu camere spatioase, mic dejun excelent. Vom reveni cu plăcere.

 523. Totul a fost conform așteptărilor, ba chiar mai mult. Proprietarul a fost o gazdă super okay si ne-a asigurat condițiile necesare pentru o vacanță de vis!

 524. Privelistea de pe balcon e o splendoare, curatenie impecabila, complet utilata cu absolut tot ce e necesar. Ideala pt familii cu copii dar nu numai.

 525. Apartamentul este foarte spatios si dotat cu absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur perfect. Patul este unul mare si confortabil, iar view-ul este de vis ! Proprietarii au fost foarte prietenosi, am avut si o sampanie la rece cand am ajuns 😊! Recomand cu caldura, iar eu cu siguranta voi reveni!

 526. Spatiile comune (holuri, receptie, casa scariii) curate si intretinute

 527. Aici pot spune ca am fost încântat privind designul din cameră, baie,sala de mese,calitatea materialelor, gustul rafinat al proprietarului.BRAVO. Micul dejun bogat,destul de variat.

 528. Personal amabil, camera super, saltea f confortabila, mic dejun gustos.

 529. Gazda a fost foarte amabila, ne-a furnizat si cateva informatii cu privire la oras, localuri din apropriere unde se mananca bine. Apartamentul este situat central, ai acces pe jos la toate obiectivele principale din Brasov. Foarte curat, spatios, luminos, intr-un cuvant excelent. Ne-am simtit ca acasa. Vom reveni cu siguranta. Multumim Radu!

 530. Locatia este perfecta. La nici 3 minute de piata sfatului. Studio cu toate utilitatile posibile… de la ustensile de bucatarie pana la fier de calcat:). Perfect!

 531. Garsoniera are o atmosfera foarte placuta, cu un design fain, curata, calduroasa si cu toate facilitatile necesare. Gazda super prietenoasa si ne-a informat in privinta tuturor curiozitatilor culinare si culturale. O sa ne intoarcem cu drag 🙂

 532. Chiar în centrul vechi, curat, primitor, aerisit, exact ca în fotografii, utilat cu tot ce este nevoie! Gazda foarte amabilă și simpatică! Recomand cu căldură!

 533. Total multumiti de sejurul nostru la Pine House: incepand de la locatie, chiar in centrul vechi al Brasovului, de la modul in care am comunicat cu proprietarii si pana la curatenia si atmosfera de “acasa” a apartamentului inchiriat. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 534. Recomandam cu drag locatia!Multumim gazdei care a fost foarte prietenoasa!Vom reveni cu siguranta!

 535. Totul a fost ok, ma asteptam la mai putin avand in vedere ca este un hotel de 2 stele, dar a fost peste asteptari: personal amabil, camera f. mare, lenjerie f.curata, curatenie; amplasare excelenta , chiar in Piata Sfatului….

 536. Curățenia și micul dejun au fost pe măsura așteptărilor. Hotelul este amplasat într-un loc accesibil.

 537. La Hotel Coroana ma simt ca acasa. Iar angajatii hotelului ma fac sa ma simt ca fac parte dintr-o familie frumoasa. Iubesc nespus tot ce tine de Art Nouveau si ma simt, de fiecare data, ca invitata speciala a unui Muzeu secret. Daca nu ma credeti, dormiti o noapte acolo!

 538. Restaurantul foarte ok, se gătește extraordinar. Curtea și împrejurimile foarte frumos amenajate. Aer curat și liniște.

 539. O surpriza placuta. Am rezervat din lipsa de optiuni in Brasov. Eu am fost pentru bussines, dar cine vrea sa petreaca un weekend in liniste sau cateva zile de relax, recomand. La numai 4 km de Brasov, departe de zgomote, curte imensa, locuri de parcare suficiente pentru toti clientii, mic dejun bun, mancare de calitate la restaurant. Sa nu uitam terenul gazonat artificial pentru sport.

 540. Liniste, balcon imens (cam 10), patul ok. Curat, teren fotbal/tenis, un spațiu relativ ok pentru joaca.

 541. Totul( mancare, locatie, curatenie, personal, servicii)

 542. Amplasamentul, vederea catre munte, camerele, baile, mobilierul, dotarile, salteaua, muzica din camera etc

 543. Piscina,micul dejun ,personalul de la recetie si de la restaurantul care serveste micul dejun

 544. Gazda amabila, garsoniera confortabila un loc placut recomand cu incredere

 545. Foarte aproape de Lidl la 3 min pe jos, loc de parcare, la parter, nu urci la etaj cu bagajele.

 546. Curatenia si senzatia de camin calduros Foarte aproape de statia de taxiuri si autibuz…de fapt in fata scarii

 547. Check-in usor si nu a fost problema cu ora. Se poate parca pe straduta sau in imprejurime daca este nevoie. Gazda amabila si ajutatoare. Liniste. Racoare. Proximitate fata de centrul istoric. Confort. Curatenie. Facilitati in camera: frigider, cuptor cu microunde, aparat de facut cafea, cafea, ceai, canute. Decor specific, cu mobila de lemn si obiecte vintage. Faptul ca in ultima zi in oras am putut sa imi las bagajul la locatie pana la plecare.

 548. Gazda primitoare, amabila, alături de noi pe tot pArcursul șederii.

 549. Locatia a fost excelenta, in apropiere de centru, cateva minute de mers pe jos, o zona linistita si curata. Foarte placut peisajul si drumul.

 550. Camera curată, personalul amabil , micul dejun ok;

 551. Spatiile comune (holuri, receptie, casa scariii) curate si intretinute

 552. Aici pot spune ca am fost încântat privind designul din cameră, baie,sala de mese,calitatea materialelor, gustul rafinat al proprietarului.BRAVO. Micul dejun bogat,destul de variat.

 553. Locația este amplasată chiar in centrul vechi, amenajarea este superba, și dacă alegeți varianta cu mic dejun, o sa fiți foarte plăcut impresionatiz. Evaluez torul cu “excelent”

 554. Amenajare si design excelent, Servicii ireprosabile, locatie foarte aproape de Piata Sfatului (50m). Cu alte cuvinte, o locatie ce nu trebuie evitata deoarece totul este minunat.

 555. I loved everything about this place! The position, the vibe, how it’s furnished, the host (very nice and friendly) – It’s just wesome, we will come back here for sure!!!

 556. Micul dejun a fost ok, nimic iesit din comun dar destul incat sa ai de unde alege. Amplasarea e buna, in apropierea centrului istoric. Camere curate, salteaua destul de ok. Baia a fost spatioasa.

 557. Deabea ce am venit . Totul a fost excelent ! De la micile detalii pana la personal . Multumim Drachenhaus pentru tot si cu siguranta revenim si recomamdam !

 558. Un hotel amplasat în apropierea centrului vechi, cu camere spatioase, mic dejun excelent. Vom reveni cu plăcere.

 559. Servicii foarte bune pentru pretul platit Camera curata Receptioner de nota 1000 – nu am avut posibilitatea sa merg la micul.dejun asa ca a vb cu cei de la bucatarie sa-mi pregateasca niste a sandwich.uri si fructe pe care le.am mancat in drumul spre Anglia

 560. Locatia foarte frumoasa, camerele mari si spatioase, cu balcon mare cu vedere. Salteaua foarte confortabila. Exista terasa afara ingrjita si loc de joaca pentru copii mai mari. De asemenea un mare plus ca locatia are si restaurant, nu trebuie sa te deplasezi in oras pentru a manca, preturile pe masura. Un mare plus pentru micul dejun foarte variat si gustos, s-a putut plati cu tichete de vacanta.

 561. Restaurantul foarte ok, se gătește extraordinar. Curtea și împrejurimile foarte frumos amenajate. Aer curat și liniște.

 562. Totul a fost conform așteptărilor, ba chiar mai mult. Proprietarul a fost o gazdă super okay si ne-a asigurat condițiile necesare pentru o vacanță de vis!

 563. Privelistea de pe balcon e o splendoare, curatenie impecabila, complet utilata cu absolut tot ce e necesar. Ideala pt familii cu copii dar nu numai.

 564. Apartamentul este foarte spatios si dotat cu absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur perfect. Patul este unul mare si confortabil, iar view-ul este de vis ! Proprietarii au fost foarte prietenosi, am avut si o sampanie la rece cand am ajuns 😊! Recomand cu caldura, iar eu cu siguranta voi reveni!

 565. Curățenie f bună. Dotari in baie la nivel foarte bun. Mic dejun excelent

 566. Totul a fost peste așteptări: camere frumos amenajate (cu bucătărie și baie proprie); micul-dejun variat și gustos; personalul foarte amabil.

 567. Micul dejun a fost ok, nimic iesit din comun dar destul incat sa ai de unde alege. Amplasarea e buna, in apropierea centrului istoric. Camere curate, salteaua destul de ok. Baia a fost spatioasa.

 568. Foarte aproape de Piata Sfatului si Biserica Neagra. Foarte curat, spatios si confortabil. Bucatarie la subsol dotata cu tot ce este nevoie, baia peste asteptari, cu doua dusuri! Mobilat cochet, televizor in living si in dormitor. Personal amabil, prompt, sigur revenim!

 569. Este a doua oara cand ma cazez in acest superb apartament! Este foarte bine intretinut si curat! Experienta a fost la fel de buna ca prima oara!

 570. Proprietatea se afla in apropierea Bisericii Negre si a Pietii Sfatului. Apartamentul este curat, spatios, gazda amabila, dispusa sa ajute daca este solicitata.

 571. O experienta placuta. Gazda primitoare, localizare destul de buna, in distanta de mers pe jos pana in centrul vechi.

 572. Este al doilea WE consecutiv pe care am decis sa il petrecem aici. Studioul s-a potrivit perfect nevoilor noastre, avand chicineta complet utilata, foarte utila pentru noi (suntem morning people, nu functionam fara mic dejun). Multumim Silviei pentru tot. Recomand.

 573. Pentru nevoia noastra, locatia a fost excelenta, intr-o zona linistita de case, la 10 minute de mers pe jos de centrul vechi. Am ales studioul cu chicineta, care s-a dovedit a fi extrem de utila pentru micul dejun. Am doar cuvinte de lauda. Curatenie impecabila, lenjerie de pat curata si din materiale de calitate, plapuma si perne din puf, pat generos, wifi, tv. Chicineta complet utilata cu vesela, tacamuri, ceainic electric, aparat de cafea cu capsule, frigider (in care am gasit 2 ape la 0.5L). Baie cu apa fierbinte instant, masina de spalat rufe (n-a fost cazul s-o folosim), prosoape curate si parfumate. Silvia (gazda) a fost foarte atenta cu noi, ne-a rezervat si loc de parcare (care btw in Brasov e lux). Ne-am cazat doua WE la rand, si cu siguranta o vom face in viitor. Multumim.

 574. Casa, grădina, peisajul, decorul din dormitor și din living, totul este de bun gust.

 575. Foarte frumos tot: modern, amenajat cu gust, priveliște frumoasa din zona comuna de lounge, dar și de la terasa camerei; Atmosfera “chill” si posibilitatea de a intra in vorba cu alti turisti cazati, facilități complete la bucatarie;

 576. Patul foarte mare si confortabil, privelistea, ambianta. Amabilitatea gazdei.

 577. Foarte frumos apartament și extrem de bine dotat și decorat, curățenie exemplara și bun gust.

 578. Absolut totul. Gazda, comunicarea cu ea inainte si dupa sejur, apartamentul, localizarea.

 579. Amabilitatea si căldura cu care am fost primiti, curățenia, linistea si cu siguranta vom mai reveni cu mare drag!!!

 580. Totul arata foarte bine, amplasarea ca si locatie e super ok, gazda super, liniste…tot ce iti doresti pentru un sejur. O sa mai revenim cu drag

 581. Foarte Frumos Apartamentul. Placut surprins de Curat si Ordonat. Nota 10. Voi reveni cu cea mai mare placere.

 582. Ayan Apartment este o locatie excelenta. Spatiul este generos si dotarile nu lipsesc. Curatenia este impecabila, iar linistea din jur relaxanta!

 583. Apartamentul, locația , zona aproape de centru de mall , și de paradisul acvatic.

 584. Apartamentul a fost spatios si bine intretinut, chiar daca am petrecut foarte putin timp in el am fost multumit de facilitati.

 585. Locatia este ok , amenajarea apartamentului cu bun gust , curatenie , liniste .

 586. Locație centrala, curată cu toate dotarile. Raport calitate pret, peste asteptari! Recomandam oricui doreste sa fie aproape de toate obiectivele din oras!

 587. Apartament foarte curat, liniște, foarte aproape de centrul istoric. Recomand!!!

 588. Exceptional, revenim de fiecare data cu drag! Multumim cu toata inima!

 589. Cazarea și mai ales micul dejun au fost de nota 10

 590. mic dejun variat si gustos, piscina curata si calda, nu am stat decat o noapte, receptionera amabila!

 591. Mi-a placut amplasarea hotelului, vederea din camera, patul foarte confortabil

 592. Foarte aproape de Piata Sfatului si Biserica Neagra. Foarte curat, spatios si confortabil. Bucatarie la subsol dotata cu tot ce este nevoie, baia peste asteptari, cu doua dusuri! Mobilat cochet, televizor in living si in dormitor. Personal amabil, prompt, sigur revenim!

 593. Este a doua oara cand ma cazez in acest superb apartament! Este foarte bine intretinut si curat! Experienta a fost la fel de buna ca prima oara!

 594. Proprietatea se afla in apropierea Bisericii Negre si a Pietii Sfatului. Apartamentul este curat, spatios, gazda amabila, dispusa sa ajute daca este solicitata.

 595. Casa, grădina, peisajul, decorul din dormitor și din living, totul este de bun gust.

 596. Foarte frumos tot: modern, amenajat cu gust, priveliște frumoasa din zona comuna de lounge, dar și de la terasa camerei; Atmosfera “chill” si posibilitatea de a intra in vorba cu alti turisti cazati, facilități complete la bucatarie;

 597. Patul foarte mare si confortabil, privelistea, ambianta. Amabilitatea gazdei.

 598. Amplasarea, rapiditatea cu care ne-am putut caza și dotările din apartament.

 599. Apartamentul, locația , zona aproape de centru de mall , și de paradisul acvatic.

 600. Apartamentul a fost spatios si bine intretinut, chiar daca am petrecut foarte putin timp in el am fost multumit de facilitati.

 601. Totul a fost ok, ma asteptam la mai putin avand in vedere ca este un hotel de 2 stele, dar a fost peste asteptari: personal amabil, camera f. mare, lenjerie f.curata, curatenie; amplasare excelenta , chiar in Piata Sfatului….

 602. Curățenia și micul dejun au fost pe măsura așteptărilor. Hotelul este amplasat într-un loc accesibil.

 603. La Hotel Coroana ma simt ca acasa. Iar angajatii hotelului ma fac sa ma simt ca fac parte dintr-o familie frumoasa. Iubesc nespus tot ce tine de Art Nouveau si ma simt, de fiecare data, ca invitata speciala a unui Muzeu secret. Daca nu ma credeti, dormiti o noapte acolo!

 604. Ne-a placut foarte mult totul: de la primirea calduroasa a gazdei, la confortul si intimitatea camerei, precum si amplasarea locatiei in centrul Brasovului. Felicitari, Cristi! Iti dorim sa ai oaspeti permanent!

 605. Curatenia, designul camerelor si zona unde este situat apartamentul!

 606. perfect location in the middle of the beautiful old town, nice host

 607. Hotelul foarte bun cu servicii de foarte buna calitate. Cam putina lumina in camera – dar banuiesc ca asta s-a vrut asa ca nu este o problema atat de mare. Parcare gratuita.

 608. Personalul de la Recepție amabil și drăguț , micul dejun a fost ok , camera mare și curată , parcare privată .

 609. Totul la superlativ!Servicii impecabile,personal foarte amabil,merita din plin cele 5 stele!Vom reveni cu siguranta!

 610. Locatie excelenta, mancare delicioasa, personal de nota 10, camera foarte curata si amenajata cu mult bun gust.

 611. Curatenia impecabila , micul de dejun diversificat si consistent, amabilitatea personalului, bunul gust al design-ului interior, amplasamentul excelent.

 612. Totul a fost minunat! 👌🤩 Curățenie, personal, confort de nota 10! 👏👏👏

 613. Amplasarea locației, foarte aproape de principalele puncte de atracție. Personalul foarte amabil și profesionist. Vom reveni cu plăcere.

 614. Micul dejun, personalul amabil, curatenia, baia foarte curata si mare.

 615. Curățenie f bună. Dotari in baie la nivel foarte bun. Mic dejun excelent

 616. Terasa foarte mare, sezlonguri, privelistea, curatenie. Apartament foarte bine dotat. Canapeaua din living ce putin la fel de confortabila ca si patul. Locatie ideala pe drumul spre Poiana Brasov pe care l-am facut cu masina de cel putin 15 ori in 3 zile. 👍

 617. Totul este la superlativ. Orice detaliu care sa iti oferte confortul de acasa, a fost bifat. Este foarte curat, foarte frumos decorat, bucataria echipata cu tot ce iti trebuie. Salteaua din dormitor este foarte buna, canapeaua din living mare si comoda. Ne-a placut foarte mult si terasa. Dimineata poti lua micul dejun cu o priveliste frumoasa spre tot orasul si Tampa.

 618. Totul, dar absolut totul, foarte curat, dotat cu tot ce ai nevoie si in baie si in bucatarie. Frumos decorat, un apartament minunat!!!

 619. A fost foarte frumos, conditîi foarte bune! Voi reveni cu mare placere.

 620. Am dormit si ne-am relaxat f oarte bine. O casuta foarte primitoare. Am avut un sejur foarte placut. O sa revenim cu placere.

 621. Apartamentul este dotat cu toate utilitățile necesare unei șederi comfortabile. Locația este excelentă, fiind amplasant chiar in centrul vechi.

 622. Totul…. superba locatia, superb hotelul, camera, locul de luat masa, personalul foarte amabil!

 623. camera comfortabila, foarte curat, mic dejun bogat si de calitate, personal foarte amabil.

 624. Camera arata exact ca pe booking. Foarte cald in camera,fara a utiliza climatizarea. Personal amabil.

 625. Este o locație de vis. Camerele sunt foarte frumoase, cu bun gust amenajate,, curățenie exemplara, iar mâncarea este foarte bună, ca la un restaurant de lux. Vom reveni oricând cu mare drag.

 626. Cazare super,dar preturile de la restaurant foarte mari,macarea buna…

 627. Servicii foarte bune pentru pretul platit Camera curata Receptioner de nota 1000 – nu am avut posibilitatea sa merg la micul.dejun asa ca a vb cu cei de la bucatarie sa-mi pregateasca niste a sandwich.uri si fructe pe care le.am mancat in drumul spre Anglia

 628. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 629. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 630. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 631. Curățenia, atmosfera insolită de casă veche, dar restaurată foarte bine, arhitectura neobișnuită, apropierea de centrul orasului vechi.

 632. Amplasarea locației, foarte aproape de principalele puncte de atracție. Personalul foarte amabil și profesionist. Vom reveni cu plăcere.

 633. Micul dejun, personalul amabil, curatenia, baia foarte curata si mare.

 634. Doamna a fost foarte amabila , iar apartamentul foarte curat .

 635. Gazda amabila, garsoniera confortabila un loc placut recomand cu incredere

 636. Foarte aproape de Lidl la 3 min pe jos, loc de parcare, la parter, nu urci la etaj cu bagajele.

 637. Locație excelenta in centru Istoric al Brașovului,un apartament curat și spațios utilat cu tot ce trebuie pentru un concediu plăcut , situat intr-o zona liniștita centrală , îți transmite o senzație de relaxare de îndată cei treci pragul, gazda foarte drăguț și primitor . Recomand cu mare drag acest superb apartament .

 638. Situat extrem de aproape de frumosul centru vechi. Camerele curate, frumoase, cu absolut toate conditiile. Proprietar extrem de ospitalier si amabil.

 639. The place is wonderfull, the hosts really nice and funny people, the location is beyond amazing next to Tampa and a few minutes away to the old city center and Piata Sfatului. Cozy and clean.

 640. Totul este impecabil :mobilier ,decoratiuni alese cu gust,camere cu pereti inalti de 3metri (apartamentul se afla intr un imobil de patrimoniu,de valoare istorica);perdele superbe,lenjerii de pat bumbac satinat,saltea impecabila,prosoape super curate,alb imaculat !Nu pot sa nu pomenesc surpriza din frigider,o sticla de vin 🍷 romanesc,pe care o voi bea de ziua mea,caci am luat o la pachet !

 641. Locatie, apartament superb, o gazda atenta la toate detaliile, ne-a parut rau ca am stat doar o noapte, dar ne-am propus sa revenim.

 642. Am fost multumiti de tot . Priveliste, zona linistita, curatenie, spatiu suficient, dotarile existente,micul dejun…

 643. A fost foarte frumos, conditîi foarte bune! Voi reveni cu mare placere.

 644. Am dormit si ne-am relaxat f oarte bine. O casuta foarte primitoare. Am avut un sejur foarte placut. O sa revenim cu placere.

 645. Apartamentul este dotat cu toate utilitățile necesare unei șederi comfortabile. Locația este excelentă, fiind amplasant chiar in centrul vechi.

 646. Terasa foarte mare, sezlonguri, privelistea, curatenie. Apartament foarte bine dotat. Canapeaua din living ce putin la fel de confortabila ca si patul. Locatie ideala pe drumul spre Poiana Brasov pe care l-am facut cu masina de cel putin 15 ori in 3 zile. 👍

 647. Totul este la superlativ. Orice detaliu care sa iti oferte confortul de acasa, a fost bifat. Este foarte curat, foarte frumos decorat, bucataria echipata cu tot ce iti trebuie. Salteaua din dormitor este foarte buna, canapeaua din living mare si comoda. Ne-a placut foarte mult si terasa. Dimineata poti lua micul dejun cu o priveliste frumoasa spre tot orasul si Tampa.

 648. Totul, dar absolut totul, foarte curat, dotat cu tot ce ai nevoie si in baie si in bucatarie. Frumos decorat, un apartament minunat!!!

 649. A fost foarte frumos, conditîi foarte bune! Voi reveni cu mare placere.

 650. Am dormit si ne-am relaxat f oarte bine. O casuta foarte primitoare. Am avut un sejur foarte placut. O sa revenim cu placere.

 651. Apartamentul este dotat cu toate utilitățile necesare unei șederi comfortabile. Locația este excelentă, fiind amplasant chiar in centrul vechi.

 652. Curatenia, confortul, dotarile de bun-gust, linistea, locatia, amabilitatea gazdei.

 653. Locatia foarte buna , curatenia care a fost foarte ok, dotarile bucatariei, linistea, si nu in ultimul rind amabilitatea gazdei.

 654. Apartamentul este foarte drăgălaș, primitor, intim. Multă liniște, cel puțin noaptea, deoarece pe parcursul zilei, nu există timp de “stat in casă”, cum, bine zice o vorbă. Faptul ca, apartamentul se află, practic, in centrul orașului, aduce un punct favorabil. Gazdele noastre, persoane foarte deschise, atente la nevoile noastre, primitoare, tot timpul disponibile să sară in ajutor. Il recomandam, cu multă căldură 🤗😊

 655. Parcarea foarte generoasă, personalul amabil, camera foarte curată patul foarte confortabil și Smart TV conectat la wifi putând fi folosit ca atare.

 656. Personalul de la receptie foarte politicos si amabil.

 657. Curat. Modern. Elegant. Liniștit. Confortabil. Amabil.

 658. Cafeaua, fructele, și celelalte mici detalii, dotările, priveliștea, amabilitatea și zâmbetul de bun venit! În comparație cu alte locații unde am asteptat și 40 minute gazda, aici noi am fost cei așteptați. Mulțumim!!

 659. Great Staff, very nice apartment, great panorama.

 660. The apartment is very comfortable, the facilities are maximum and the evening view is wonderful.

 661. Curat, bine dotat, bine amenajat, nu este aglomerat, fiecare pat are 2 usb de incarcare telefon (cred ca sunt de 2A,apropie de fast charge)

 662. Procedura rapida si eficienta de check-in, camerele bine compartimentate, curatenia, locatia proprietatii, non-stop in imediata apropiere, farmacie vis-a-vis.

 663. Micul dejun bun, locatia amplasata excelent, curatenie in camere, personalul foarte amabil.

 664. Apartamentul a fost f curat, spațios, modern, perfect pt 2 cupluri! Liniștea a fost la ea acasă iar locația este foarte buna: aproape de mall dar și de centru(Piața Sfatului). Gazda f primitoare și comunicativa…când vom mai avea ocazia sigur vom dori sa revenim aici împreuna cu prietenii noștri! Ne-am simțit toți 4 ca la noi acasă!

 665. Curățenia, amplasarea camerelor, bucătăriei și a băii, calitatea materialelor folosite pentru dotarea apartamentului, faptul că are balcon, în apartament am avut tot ceea ce am avut nevoie. Chiar dacă am întârziat am fost așteptați și primiți corespunzător.

 666. Totul foarte modern la un preț mai mult decât rezonabil🙌🏻 recomand cu încredere!

 667. Camere mari spatioase cu vedere , bucataria echipata si drumul pâna in Piata Sfatului pe jos foarte frumos si plin de monumente istorice . Este un restaurant foarte aproape Casa Romaneasca îl recomand cu mare caldura !!

 668. Gazde simpatici, draguti si amabili! Casa este moderna, curata, bine organizat si este intr-un loc extrem de bun. Recomand pentru toata lumea!

 669. Pozitie foarte buna, aproape de centru, camerele spatioase.

 670. Excelenta locatie! Gazde minunate! Curat, confortabil, toate facilitatile.

 671. Foarte frumos, curat, foarte aproape de centru, ne vom intoarce in aceeasi locație la următoarea vacanta in Brasov.

 672. Locatie foarte aproape de Piata Sfatului, pana in 5 minute de mers pe jos, aproape de telecabina de la Tampa. Loc de gratar, curte mare si frumoasa.

 673. Spatios, paturi mari cu saltele confortabile, 2 băi, bucatarie utilata, totul curat.

 674. Apartament spațios, curat, bine mobilat, bine utilat, mobila si electrocasnice de calitate. Gazda primitoare, atenta la cerintele clientilor.

 675. Minunat totul ! Un apartament cochet si curat.Privelistea superba ( mai ales seara ). Multumim !

 676. Very nice, big and new apartment. Very close to the city center but still on the relaxing site of the city. The owner is very helpful and nice. The view from the terace is beutiful especally at the evening.

 677. The place is disigned well, modern type, and blends excellently with the amazing view outside. We came in the summer and it was very cool and ventelated.

 678. Large apartment, perfect for families, the owner made available a baby crib for our little one, no extra charges. Pretty close to the city centre, providing a great view by day, even more relaxing by night. It was very clean and cozy, we were sorry we couldn’t stay longer.

 679. Zona buna, liniste in apartament chiar daca este pozitionat pe un bulevard mare, deoarece geamurile sunt orientate spre spatele blocului, casa scarii destul de ingrijita, usor de ajuns in centru, fie cu taxiul, fie pe jos, loc de parcare chiar langa intrarea in bloc. Apartament amenajat frumos in interior, curat si primitor. Am stat cu sotul si cei 3 copii mici (4-8 ani) si ne-am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni cu prima ocazie. In zona am gasit pizzerii, minimarket, loc de joaca pentru copii (cu tiroliana 🙂 ), un skate-park si chiar si o bisericuta. A fost cazarea care ne-a placut cel mai mult in Brasov pana acum.

 680. Studioul este foarte chic si confortabil, este foarte bine utilat, iar gazda este primitoare.

 681. Totul a fost pe placul nostru: curățenie impecabila, mobila nouă, eleganta, bucătărie complet utilată, ne-am simțit ca acasă! Mulțumim și sper să mai revenim!

 682. Mi-a plăcut tot. In primul rand foarte curat, patul confotrabil, lenjeria impecabilă, prosoape curate, personalul excelent, mic dejun foarte bun, totul proaspăt. Eu acord notă 10 acestei locații.

 683. Amplasarea fata de principalele puncte de atractie. Micul dejun a fost bun, dar daca stai mai multe zile vei constata ca nu este un mic dejun variat. Personalul a fost amabil, iar in camera s-a dat drumul la caldura dupa ora 19.00.

 684. Mi-a placut camera foarte spatioasa, curatenia si micul dejun destul de variat. Recomand cu incredere aceasta locatie pentru un sejur in Brasov!

 685. Zona buna, liniste in apartament chiar daca este pozitionat pe un bulevard mare, deoarece geamurile sunt orientate spre spatele blocului, casa scarii destul de ingrijita, usor de ajuns in centru, fie cu taxiul, fie pe jos, loc de parcare chiar langa intrarea in bloc. Apartament amenajat frumos in interior, curat si primitor. Am stat cu sotul si cei 3 copii mici (4-8 ani) si ne-am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni cu prima ocazie. In zona am gasit pizzerii, minimarket, loc de joaca pentru copii (cu tiroliana 🙂 ), un skate-park si chiar si o bisericuta. A fost cazarea care ne-a placut cel mai mult in Brasov pana acum.

 686. Studioul este foarte chic si confortabil, este foarte bine utilat, iar gazda este primitoare.

 687. Totul a fost pe placul nostru: curățenie impecabila, mobila nouă, eleganta, bucătărie complet utilată, ne-am simțit ca acasă! Mulțumim și sper să mai revenim!

 688. E o garsoniera confortabila, cu tot ce-ti trebuie in ea pentru maxim 2 persoane, foarte calduroasa. Raportul calitate-pret e foarte bun. Amplasarea e excelenta.

 689. Confortabil, plăcut, cu acces usor spre centrul vechi.

 690. Curat, foarte bine amplasat, personal foarte amabil.

 691. Locația liniștită, apartament curat cu tot ce e necesar in el pentru un sejur, zonă liniștită, magazine aproape.

 692. A fost foarte curat, modern, spațios. Proprietarul de nota 20.

 693. Apartamentul este primitor, foarte spatios, curat si foarte calduros.

 694. Gazda prietenoasă și primitoare, curățenie, ambianță plăcută, locația bună (pentru cei fără mașină),situat aproape de Biserica Neagră și telecabina, restaurante,terase,magazine foarte aproape.

 695. Ce ne-a plăcut cel mai mult a fost locația apartamentului!Este situat in cea mai bună zonă a Brașovului!

 696. A fost curat, liniște și gazdele foarte amabile! Copiii s-au bucurat de patul suprapus! ☺

 697. O locație deosebita, apartamentul spațios și cu toate condițiile.

 698. A fost foarte curat..am apreciat foarte mult lucrul acesta.. Iar în camera a fost cald. Multumim, o sa mai revenim cu drag!

 699. Locatia a fost ideala pentru noi, o famlie de 3 cu un copil de 2 ani. Exista baie in camera, un dulap incapator, pentru cei ce stau mai mult, iar patul a fost suficient sa ne odihnim. Locatie este foarte usor de gasit, am mers pe jos pana in Piata Sfatului sau in alte locatii pentru restaurant. Domnul care ne-a facut check-in-ul ne-a inmanat o harta pentru a gasi cele mai convenabile ca distanta, dar si ca pret. Ceea ce ne-a bucurat a fost caldura din camera (in sfarsit de octombrie era destul de rece ) si apa calda curenta. Aveti la dispozitie o zona de luat masa si un espressor, noi nu am avut ocazia sa le incercam.

 700. Apartament foarte curat si dotat cu tot ce e necesar.In Centru Vechi.Vom reveni cu drag!

 701. totul a fost la maxim, locatie, curatenie, conditii, gazde extrem de atente si dragute!

 702. Parcare cu plata la 20m , fiind weekend nu se plateste 😃

 703. Micul dejun a fost bogat, suficient de variat.Pentru mine, cel putin.

 704. Curatenia, stilul camerei, foarte spatios, personal amabil, mic dejun bogat

 705. Pozitia excelenta la numai 2 min de Piata Sfatului, deci in inima orasului, Micul dejun foarte bun ,consistent si diversificat in cele 2 zile cat am stat Televizorul cu ecran mare a fost un atu pentru care am si ales acest hotel

 706. Totul a fost la superlativ! Intimitate, curățenie exemplara, personal extrem de receptiv! Bravo!

 707. Curățenia, liniștea deosebita, patul confortabil, muzica relaxanta, căldură. Perfect. Atmosfera camerei este de vis. Parcare.

 708. Cada cu hidromasaj, patul. Camera foarte frumos amenajata.

 709. Cafeaua, fructele, și celelalte mici detalii, dotările, priveliștea, amabilitatea și zâmbetul de bun venit! În comparație cu alte locații unde am asteptat și 40 minute gazda, aici noi am fost cei așteptați. Mulțumim!!

 710. Great Staff, very nice apartment, great panorama.

 711. The apartment is very comfortable, the facilities are maximum and the evening view is wonderful.

 712. Locatie foarte buna, usor de ajuns. Coresi f.aproape. Mic dejun foarte bun si diversificat. Cafeaua excelenta. Curat si ingrijit. Camera spatioasa, primitoare. Raport calitate-pret excelent. Merita sa treci pe aici.

 713. Tot serviciul de primire, aspectul camerei și a hotelului, produsele oferite din partea casei.

 714. Micul deju copios. Patul confortabil si izolatie fonica buna.

 715. De fiecare dată când vom reveni în Brașov vom alege hotelul acesta !

 716. Conditii excelente, dotari de top , servicii de calitate , totul la un pret acceptabil.

 717. Conditiile si serviciile oferite se ridica la standardele hotelurilor din afara tarii. Formalitatile de check-in si check-out foarte rapide, personalul foarte atent la nevoile clientilor, camerele spatioase, curate, confortabile, moderne, micul dejun variat, angajatii de la restaurant amabili, zambitori, locuri de parcare suficiente. Disponibilitatea personalului, camerele cu geamuri mari si design modern, curatenia din camere, dar si din spatiile comune, parcarea cu locuri suficiente.

 718. Foarte bine plasata,detasata de drumul principal. Personalul foarte amabil,liniste,mic dejun variat,foarte gustos.

 719. mâncarea personalul in special domnu ospatar,camerele mari frumoase terasa restaurantului ff frumoasa

 720. Personal amabil, totul curat si confortabil, adecvat pentru o familie cu copii. Curte mare, loc de joaca, raport bun calitate-pret pentru cazare cu mic dejun. Vom reveni cu siguranta.

 721. Personal foarte amabil,curățenie mic dejun bogat si foarte delicios! Recomand

 722. Micul dejun a fost bogat, suficient de variat.Pentru mine, cel putin.

 723. Curatenia, stilul camerei, foarte spatios, personal amabil, mic dejun bogat

 724. Curat,liniste si confortabil. Zona buna,aproape de centru. Raport calitate pret excelent.

 725. Dar ptr o noapte, ptr pretul platit, curatenia din camera si din tot hotelul, si amabilitatea stafului, te fac oarecum sa treci peste aceste mici probleme de reparatii tehnice.

 726. Pot zice ca acest hotel este cu mult peste multe hoteluri de 3 stele, staful este foarte amabil, zona este liniștită.

 727. Locația își atinge scopul, adică e o locație care te îmbie la romantism. E singura locație unde am fost pusă sa semnez un acord prin care mi se impuneau multe reguli, unele chiar absurde. Se vrea o locație exclusivistă, însă e un amestec de opulenta cu lucruri ieftine ( prosoapele și așternuturile sunt dintr un bumbac cu supraelastic). Am avut surpriza sa găsesc un pat foarte mic comparativ cu poza. E adevărat ca pe site sunt trecute dimensiunile, însă nu m am gândit sa ma uit, ci doar m am ghidat după poza. Patul avea 140-150 lățime :), cel puțin cel din camera mea. Pentru o experiența, e de încercat…

 728. Totul a fost la superlativ! Intimitate, curățenie exemplara, personal extrem de receptiv! Bravo!

 729. Curățenia, liniștea deosebita, patul confortabil, muzica relaxanta, căldură. Perfect. Atmosfera camerei este de vis. Parcare.

 730. Curățenie, Locația bună. Care este foarte aproape de Piața Sfatului, telecabină și biserica Neagră.

 731. Locatia aproape de centrul orasului. Camera curata, calduroasa si cu mobilier modern. Recomand!:)

 732. O locație deosebita, apartamentul spațios și cu toate condițiile.

 733. Studioul este foarte curat, întreținut, bine utilat, la 10 min de mers pe jos de centru, foarte confortabil, este frumos amenajat. Gazda este amabilă și cu foarte mult bun simt. Usor de parcat mașina în apropiere. Locația este una liniștită și ne-am simtit in siguranta.

 734. Camera e mica, dar amenajata cu mult bun gust , avand multe lucruri utile : uscator de par, masina de spalat vase, fierbator, tv cu netflix, , fier de calcat, chiar ace cu ata. Mobila e noua, patul, confortabil,

 735. Conditii excelente intr-o locatie aproape de centru.

 736. Cafeaua, fructele, și celelalte mici detalii, dotările, priveliștea, amabilitatea și zâmbetul de bun venit! În comparație cu alte locații unde am asteptat și 40 minute gazda, aici noi am fost cei așteptați. Mulțumim!!

 737. Great Staff, very nice apartment, great panorama.

 738. The apartment is very comfortable, the facilities are maximum and the evening view is wonderful.

 739. Personal foarte amabil,curățenie mic dejun bogat si foarte delicios! Recomand

 740. Micul dejun a fost bogat, suficient de variat.Pentru mine, cel putin.

 741. Curatenia, stilul camerei, foarte spatios, personal amabil, mic dejun bogat

 742. locatia foarte buna,confortabila,curata,linistita foarte aproape de toate atractiile

 743. Ne-au placut grinzile din camera si balconul. Foarte frumos ornamentata camera, cu gust si nu prea incarcat. Exact cum trebuie. Dusul are presiune perfecta! Sunt destul de multe prosoape.

 744. Camera curata, design interesant si atmosfera calduroasa. Liniste, balconul in curtea interioara foarte ok. Personalul ft atent si amabil.

 745. Totul a fost super! Patul foarte confortabil, extrem de curat. Prosoapele miroseau foarte frumos. Camerele amenajate cu stil. Multumim! Recomand cu drag.

 746. Un local foarte frumos ,amenajat cu gust ,modern si primitor ! Ne-am simtit foarte bine ,desii am stat doar o noapte ne-am odihnit si relaxat foarte bine ! Am avut parte de o gazda primitoare ,deschisă și înțelegătoare !

 747. Locatia, aproape de centru si design-ul apartamentului cu o terasa draguta.

 748. Everything was amazing. The location is the best, as central as you can get. The apartment is huge and beautiful, very nice furniture and decorations and feels very cozy. The facilities are excellent, parking in the courtyard was an added bonus.

 749. I really liked the apartments. The apartment are very clean and comfortable. Excellent location – in the center of the city. All the necessary equipment in the kitchen for cooking, detergents are also there. The owner reacted very quickly and answered all the questions. Super! It was wonderful rest .

 750. Self check-in is very nice option. App located in the very center of the city. We liked a lot style of the flat, it is old-style furnished what makes special atmosphere. Free wi-fi.

 751. Foarte spațios apartamentul, luminos intr-un residence curat și demn de poziția care o ocupă

 752. Totul a fost mai bine decat ne-am asteptat si o sa revenim cu plăcere

 753. Un apartament nou, cu bun gust amenajat, foarte curat, amplasare foarte buna, iar gazda foarte amabila. Felicitari

 754. Preluarea foarte usoara a cheilor, cat si predarea acestora; cele trei surse de lumina adjustabile; amplasarea camerei; un pret superb pentru cele oferite si o sa mai revin.

 755. La 7 minute de mers pe jos de centru, lidl la 2 minut de mers

 756. O camera spatioasa, un pat foarte comod, amplasare foarte buna, aproape de centru, magazine in apropiere (pizzerie chiar in cladirea vecina). In mod special ne-a placut modul de a prelua cheile (in seif). Un pret foarte bun pentru un loc in care ne-am simtit bine.

 757. Apreciem localizarea, confortul, ambientul, amabilitatea, atenția și grija gazdei, pentru a asigura un sejur plăcut, in care sa nu îți lipsească nimic.

 758. Absolut minunat! Locatie foarte curata si aproape de toate atractiile turistice, statii de autobuz chiar la parterul blocului, proprietari foarte amabili. Recomand cu drag si sigur vom reveni pe viitor. Totul arata exact ca in poze. 🤗🤗🤗

 759. O locatie linistita, foarte bine dotata si decorata cu gust, curata si confortabila cu o vedere superba la Tampa si amplasata foarte aproape de centrul vechi, toate acestea impreuna cu amabilitatea gazdei au facut ca sejurul nostru sa fie perfect. Vom reveni cu siguranta!

 760. Dureaza prea mult sa ajunga apa calda la etajul 1. In rest super.

 761. Atmosfera familială, terasa, camera mare și luminoasă ,curatenia, micul dejun bogat….toate au contribuit la un sejur excelent.

 762. Totul a fost perfect! Personalul foarte, foarte amabil, camera curata si spatioasa, mic dejun foarte bun si variat! O sa revenim cu siguranta!

 763. Pozitionarea excelenta in centrul vechi al orasului, mic dejun gustos si satios. Foarte curat si primitor.

 764. – locația – micul dejun a fost suficient si de calitate. – interiorul.

 765. Pozitionarea f aproape de centru, curatenia, in camera este cald si confortabil, mic dejun bogat si variat.

 766. Locatia acestui studio este excelenta, nu trebuie decat sa iesi dintr-un gang ca sa dai direct in strada principala de promenada a centrului vechi din oras. Studio-ul este foarte confortabil si bine aranjat, intr-o curte interioara foarte linistita. In interior ai toate facilitatile posibile, de la o bucatarie utilata si dotata cu tot ce trebuie pana la dormitorul frumos aranjat.

 767. Curățenie, liniște, confort….totul la superlativ!!!

 768. Unde este amplasat apartamentul si ce ofera acesta.

 769. Locatie foarte buna, usor de ajuns. Coresi f.aproape. Mic dejun foarte bun si diversificat. Cafeaua excelenta. Curat si ingrijit. Camera spatioasa, primitoare. Raport calitate-pret excelent. Merita sa treci pe aici.

 770. Tot serviciul de primire, aspectul camerei și a hotelului, produsele oferite din partea casei.

 771. Micul deju copios. Patul confortabil si izolatie fonica buna.

 772. Mi-a plăcut foarte mult căldura acestui apartament. Casa era curată si dotată cu cele necesare pt o familie. Poziția era buna fiind in centrul vechi, dar in același timp la poalele muntelui. Cu siguranță voi recomanda si altora structura.

 773. curatenia,amplasamentul si dotarile apartamentului

 774. Totul a fost perfect: locatie, gazda, cazarea in sine ca locatie/ dotare si curatenie .

 775. Realitatea corespunde cu imaginile de pe booking. Gazda foarte amabila si disponibila pentru orice neclaritate. Cu siguranta vom reveni!

 776. Apartament cu design / mobilier premium situat intr-unul din blocurile noi Urban Residence (constructie 2017), pare solid construit. Spatios, are bucataria separata, living cu pat dublu + canapea si dormitor cu pat dublu. Bucatarie mobilata complet, articole de baie si papuci de unica folosinta disponibili. In bucatarie se aflau din partea gazdei cateva fructe proaspete, o sticla de vin, suc de portocale, apa plata. Gazda foarte primitoare, comunicativa si raspunde rapid (inclusiv pe Whatsapp). Procedura de self-checkin/self-checkout foarte facila. Loc de parcare rezervat (privat) – telecomanda pentru parcare cu bariera. Pe terasa este o priveliste frumoasa catre munti si spatiul verde din jur. In fata blocului se afla mall-ul Coresi, unde va puteti petrece timpul sau servi mancarea.

 777. Apartamentul arata de vis, totul impecabil, de la curățenie, la design și la calitatea materialelor. Arata chiar mai bine decât în pozele de prezentare! Primire de excepție, cu fructe proaspete, sticla de vin în frapiera, suc și apa. Totul de nota 10+. Clar o sa recomandam aceasta locație și v-a fi prima noastră opțiune de cazare atunci când o sa mai venim la Brașov.

 778. Aproape de Mall Coresi max 10 minute, curat, masina de spalat haine. Foarte tare procedura de check-in, nu am intalnit proprietarul. Locul de parcare asigurat subteran.

 779. Mi-a placut ca apartamentul e spatios, curat si utilat cu absolut tot ce ai nevoie.

 780. Apartament cochet, curat, cu loc de parcare.As mai reveni și cu alta ocazie. Felicitări pentru modul ingenios de check-in și check-out.

 781. Totul a fost excelent. Proprietarii foarte amabili, locatia exact cum arata in fotografii, cu toate facilitatile, foarte curat si avand foarte multe chestii in apartament (prosoape, uscator, placa de par, aspirator, ulei, zahar, scortisoara) te simteai ca acasa. Daca voiai sa iti faci un ceai seara tarziu, sigur gaseai in casa ceai, zahar si era super atmosfera. In ultima zi a si plouat iar sentimentul acela de a auzi ploaia pe gemul din dormitor…minunata. Locatia este super fiind in centrul vechi si aproape de restul obiectivelor. Felicitari proprietarilor pentru insipratia de a amenaja locul. Recomand tuturor iar noi vom reveni cu drag.

 782. Propietarii amabili, studio-ul arata exact ca in poze, iar locația e perfecta.

 783. Un locsor foarte placut si cochet. Perfect pentru Brasov.

 784. Foarte, foarte ok totul. Caldura din belsug. Mic dejun excelent.

 785. Am apreciat, curatenia, personalul, micul dejun, asigurarea produselor de igiena, zilnic Prosoape curate si schimbate zilnic. Caldura suficienta. Ambient placut. Receptioneri, amabili.Recomand!!!!

 786. Locația super . Mic dejun excepțional. Personal super drăguț. Curățenie. Pat confortabil. Lenjerii impecabile.

 787. Locatia este cocheta, echipata la standarde inalte, curatenie si liniste. Gazda foarte primitoare si placuta.

 788. Gazda amabila si primitoare. Locația este curată si poziționată excelent, la câteva minute de mers pe jos de cele mai populare atracții. Dimineata ne-au fost oferite fructe, pișcoturi, cafea si ceai.

 789. Casa este complet refacuta cu mobilier de inalta calitate si conditii mai bune decat la hotel :). Paturile sunt foarte confortabile, expresor de cafea la discretie, bucataria modern mobilata si cu tot ce ai nevoie. Pentru cine vrea sa serveasca micul dejun, la nici 100m exista hotelul Coroana Brasovului cu care proprietarul are o intelegere pentru discount. Proprietarul este o persoana foarte volubila si dispus sa te ajute cu orice problema.

 790. Loacatia foarte avantajoasa,iar proprietarul super amabil .Domnul Florin chiar si-a modificat programul pentru a ne primi la o ora favorabila noua. Apartamentul foarte curat si utilat cu tot ce este necesar pentru ca vacanta sa fie cat mai placuta .

 791. Amenajat apartamentul cu foarte mult bun gust. Dotat cu tot ce este nevoie, inclusiv surprize (precum sauna, sistemul de iluminat nocturn si altele). Gazda foarte amabila.

 792. Locatia este deosebita,fiind la 5 minute de Piata Sfatului.Desi am stat doar o noapte,este una din acele proprietati pe care nu ai cum sa le uiti.Pe langa clasa apartamentului,acesta fiind amenajat cu un bun gust si cu o finete rar intalnita,unde nu numai ca te simti extraordinar,atentia si grija proprietarului la cele mai mici detalii in ceea ce priveste confortul,depaseste cu mult tot ceea ce am citit pe booking.Felicitari proprietarului ,domnul Florin ,care se vede are ospitalitatea in sange.Acesta face cinste turismului brasovean.Multumim inca o data pentru tot si sigur vom reveni .

 793. Un apartament superb , situat intr-o zona foarte liniștita cu o vedere către munte splendida. Apartamentul este foarte modern și extrem de curat . Locul perfect pentru o vacanța de neuitat. Va mulțumim foarte mult !

 794. Apartamentul este impecabil! Recomand din tot sufletul! Iar proprietara este o doamnă foarte amabilă. Vom reveni cu siguranță!

 795. Personalul foarte drăguț și comunicativ! Locație deosebita cu un confort excelent și nu mai vorbim de curățenie!! Totul arata impecabil! Cu siguranță o sa revenim cu drag!!

 796. Locatie si gazda foarte primitoare. Foarte curat.

 797. Excelenta amplasare, cu loc de parcare. Apartament foarte curat si bine echipat. Gazda draguta, implicata, cu toate informatiile de care ai nevoie la dispozitie.

 798. Ne-a placut totul. Foarte curat si gazda primitoare.

 799. Locația foarte aproape de Piata Sfatului. Gazda foarte amabilă.

 800. Locatia curata, spatioasa, chiar si pentru 4 adulti + copii. Foarte aproape de centrul vechi. Raport pret / calitate bun i

 801. Apartamentul era foarte modern si utilat si gazda a fost amabila

 802. Locația foarte buna, proprietatea dotata cu tot ce e nevoie, foarte curat și cu bun gust amenajat! Gazda atenta in ceea ce privește a ne ajuta cu descoperirea împrejurimilor. Vom reveni cu drag😊

 803. Noua ne-a placut tot. 💕 Am gasit o casuta de poveste, de care are grija un om minunat. 🌼Multumim. O sa revenim

 804. Totul a fost de calitate, recomand cu încredere și cu siguranță o sa revenim. Nu am găsit nimic de care sa ma pot plânge. Felicitări gazdei, nota 10 + multe felicitări !

 805. Tot, gazda super, locatia super, apartamentul foarte curat.

 806. Amabilitatea gazdei. Locația. Exact în centrul vechi.

 807. Proprietate frumoasă situată în inima orașului. Gazde foarte prietenoase. Multumesc.

 808. Hotelul este deosebit. Camerele sunt misto, vechiul intalneste noul. De altfel, au un mic dejun foarte gustos. Recomand insa urmatoarea: incercati pe cat posibil sa nu luati camere sub loft. A trebuit sa schimbam camera dupa prima seara pentru ca cei de deasupra noastra au venit sa se plimbe prin camera si nu prin Brasov. Au tropait toata noaptea!!! Iar a doua seara ce sa credeti? Tot sub un loft am nimerit cu unii care aveau un sarbatorit si se serbau in camera! Nu e vina hotelului insa omul merge la hotel pentru liniste si odihna. Noi n-am avut parte de asa ceva!

 809. A fost suficient de cald, baia mare, pat confortabil si foarte curat tot.

 810. Foarte, foarte ok totul. Caldura din belsug. Mic dejun excelent.

 811. Foarte frumos, am fost pentru prima oara in Brasov.Studioul este mare si spatios, proprietarul ne-a asteptat pina tirziu si ne-a inminat cheile. Zona linistita foarte buna pentru cei ce detin automobil, avantaj ca poti parca masina in ograda fara grija.

 812. Studioul Vanesa emana energii pozitive, ca si proprietara. Pacat ca unii turisti nu se ridica la inaltimea acestei elegante locatii in sensul ca nu stiu sa pastreze sau sa aprecieze obiectele frumoase puse la dispozitie de proprietari. Speram ca eu si sotul meu sa revenim macar pt cateva zile…

 813. Cam tot. De la Vanessa la cea mică, designul, amplasarea, liniștea, tot.

 814. Foarte aproape de Piata Sfatului, curat, si conform informatiilor si pozelor.

 815. Apartament curat , cu toate utilitatile , foarte dragut amenajat .O sa mai revenim.

 816. Condițiile sunt peste așteptări; practic, locuința este dotată cu orice este necesar unui sejur al unei familii/ grup de prieteni. (Fierbator, prajitor de paine, aspirator, perie de curățat sticle de bebelusi, deschizator de sticle, saci menajeri, uscator de par etc.) Personalul este primitor și doritor să ajute turiștii pentru o ședere satisfăcătoare. Curățenia este un alt punct forte al cazarii: toate facilitatile sunt in stare foarte buna de utilizare, fiind moderne. În cameră există 2 paturi mari (foarte mari), ambele de aceeasi marime. Locația este centrală: in medie, in 15 minute de mers pe jos se ajunge la punctele centrale din Brașov (Tâmpa, Centru Vechi). (Gara este la o distanță de 10 minute de mers cu taxi). Având in vedere aprecierile (rezumate) de mai sus, recomand cu încredere această cazare oricarui grup (familii) care vrea sa viziteze Brașovul.

 817. Apartamentul este amplasat exact în zona centrală, la un minut de Jamaica Pub. Condițiile au fost excelente, de la curățenie până la căldură, deci pot să zic că atât eu, cât și prietenele mele ne-am simțit foarte bine aici. Cu siguranță e una dintre cazările mele preferate din Brașov.

 818. Este o locatie perfecta pentru a vizita centrul vechi al Brasovului. Apartamentul ofera toate facilitatile pentru un sejur reusit.

 819. Apartamentul f frumos, f curat si bine utilat. Situat in centrul vechi, proape de toate obiectivele turistice.

 820. Locația foarte buna, proprietatea dotata cu tot ce e nevoie, foarte curat și cu bun gust amenajat! Gazda atenta in ceea ce privește a ne ajuta cu descoperirea împrejurimilor. Vom reveni cu drag😊

 821. Noua ne-a placut tot. 💕 Am gasit o casuta de poveste, de care are grija un om minunat. 🌼Multumim. O sa revenim

 822. Totul a fost de calitate, recomand cu încredere și cu siguranță o sa revenim. Nu am găsit nimic de care sa ma pot plânge. Felicitări gazdei, nota 10 + multe felicitări !

 823. Apartament nou , mobilat si utilat complet. – zona linistita , usor accesibila – proprietar foarte ok ( ne am auzit la telefon si doar la sf sejurului a verificat apartamentul ) – tot ce ai nevoie gasesti acolo

 824. Super dotat, curatenie, bloc nou, cartier nou, aproape de Coresi Mall, dar departe de centru. Se poate ajunge pe drum asfaltat, nu trebuie mers pe drumul neasfaltat

 825. Locatie noua, linistita, acces facil, drum asfaltat, parcare asigurata in fata apartamentului. Totul nou, saltea excelenta, TV, internet, NETFLIX …. bere, apa,suc din partea gazdei puse la frigider 🙂 Cateva minute de Mall CORESI … pe scurt, un apartament excelent.

 826. Locatia excelenta si o priveliste minunata asupra Brasovului. Foarte curat ! Gazda foarte prompta si amabila.

 827. Totul a fost conform asteptarilor, curățenia la ea acasă.

 828. Apartament curat, decorat cu bun gust. O priveliște frumoasă și mult liniște. Recomand cu drag.

 829. Micul dejun a fost suficient, ușor, destul de asortat variat) Personalul foarte cooperant și agreabil. Amplasament bun pentru scopul excursiei (Târgul de Crăciun)

 830. Amplasarea în chiar centrul vechi al brașovului, atmosfera istorică și decorul deosebit (mai ales vitraliile), amabilitatea personalului, restaurantul elegant și cu preparate excepționale, liniștea din cameră, curățenia. Sincere felicitări întregului personal!

 831. Totul a fost ok, ma asteptam la mai putin avand in vedere ca este un hotel de 2 stele, dar a fost peste asteptari: personal amabil, camera f. mare, lenjerie f.curata, curatenie; amplasare excelenta , chiar in Piata Sfatului….

 832. – Camera a fost foarte ok (marime, curatenie, utilitati) – Patul cosy si mare – Asternuturi curate – Baia destul de mare – Serviciul de curatenie zilnic – Locatia super centrala – Camera calduroasa

 833. Pozitia ultra centrala, micul dejun variat si gustos, curat.

 834. Locatia este excelenta, foarte curat, camere mari elegante. Mic dejun bogat!

 835. Locația in zona pietonală,ambianța,atmosfera vintage.Camera mare,bine incălzită,patul confortabil.Mic dejun bun;cafea bună.Personal amabil.Camera era cu vedere la stradă,o surpriză plăcută de Moş😊.

 836. Amplasarea, locatia unde se ia micul dejun speciala si deosebita, camera si baia foarte spatioase, curatenie.

 837. Micul dejun a fost suficient, ușor, destul de asortat variat) Personalul foarte cooperant și agreabil. Amplasament bun pentru scopul excursiei (Târgul de Crăciun)

 838. Self-service ireprosabil. Aproape de centru, exact ce imi doream.

 839. Preluarea foarte usoara a cheilor, cat si predarea acestora; cele trei surse de lumina adjustabile; amplasarea camerei; un pret superb pentru cele oferite si o sa mai revin.

 840. La 7 minute de mers pe jos de centru, lidl la 2 minut de mers

 841. Locația foarte buna, proprietatea dotata cu tot ce e nevoie, foarte curat și cu bun gust amenajat! Gazda atenta in ceea ce privește a ne ajuta cu descoperirea împrejurimilor. Vom reveni cu drag😊

 842. Noua ne-a placut tot. 💕 Am gasit o casuta de poveste, de care are grija un om minunat. 🌼Multumim. O sa revenim

 843. Totul a fost de calitate, recomand cu încredere și cu siguranță o sa revenim. Nu am găsit nimic de care sa ma pot plânge. Felicitări gazdei, nota 10 + multe felicitări !

 844. Recomand cu incredere! Apartamentul este superb și proprietatul de nota 100!

 845. Gazda este foarte binevoitoare, locatia e buna, luminoasa, dotata

 846. Aproape de stația de autobuz care duce in centru. Multe magazine in apropiere. Zona foarte liniștită, este un cartier nou construit. Apartamentul dotat cu toate facilitatile. Ne-a plăcut si o sa revenim. Ne-am putut caza la 00 noaptea. ❤

 847. Apartamentul indeplineste toate descrierile din anunt.

 848. Totul a fost conform asteptarilor exact ca in descriere

 849. Locația mi-a depășit așteptările, camera curata, caldă, vecini liniștiți, ușor de ajuns in centru sau restul orașului.

 850. Locatia, facilitatile, comunicarea cu proprietara.

 851. Locația centrala, cafeneaua de vis-a-vis ideală pentru mic dejun, camera foarte generoasa, baia extrem de curată, am apreciat in mod deosebit salteaua confortabila ( m-am putut odihni), deși central foarte liniste, iar gazda amabila și prietenoasa .

 852. Cazarea foarte buna, e fix in centrul vechi, ieși din casă și dai in terase sau magazine. Locația e retrasă, e liniște și curățenie. Mergeți cu încredere. Despre oraș nu are sens sa discutăm, toată lumea îl știe!

 853. Locatie excelenta, raport calitate pret foarte bun,

 854. Foarte curat, liniste, comfortabil. Perfect pentru o familie.

 855. Locație excelentă, curățenie și amabilitate din partea gazdei. Mulțumim!

 856. Locația ultracentrala, aproape de toate obiectivele turistice si de Tampa, personalul amabil si bine pregătit, micul dejun bun si variat.

 857. Am revenit la acest hotel datorită serviciilor bunelor, a micului dejun si a amplasarii in apropierea Pieței Sfatului.

 858. – Camera a fost foarte ok (marime, curatenie, utilitati) – Patul cosy si mare – Asternuturi curate – Baia destul de mare – Serviciul de curatenie zilnic – Locatia super centrala – Camera calduroasa

 859. Locatia centrala, linistita, proprietari foarte amabili, este dotat cu tot ce ai nevoie, pat si perne confortabile, proprietarul ne-a oprit loc de parcare

 860. Este locația preferată atunci când vin în Brașov. Locație frumoasă, confortabilă iar gazda foarte primitoare. Recomand și acord nota 10.

 861. Totul! Recomand cu incredere! Apartamentul are cea mai dotata bucatarie din cate am vazut pana acum (nu lipseste absolut nimic), mall la nici 10 minute de mers pe jos, amplasare chiar in centrul vechi, se vede toata frumusetea muntelui de la geamurile apartamentului, un supermarket cu fructe si legume la 50 metri de proprietate, parcarea este cu “Doamne Ajuta sa gasesc!” (dar noi am gasit usor), gazdele senzationale (multumim mult!), concluzia: de fiecare data cand vom sta in Brasov, aici stam!

 862. Cazarea excelenta , aproape de centru , super mulțumită!

 863. Ca totul a fost curat, primitor si foarte aproape de centru vechi

 864. Locatia a fost excelenta, exact ceea ce imi doream.

 865. Foarte frumos, liniștit, loc de joaca pentru copii

 866. Locatia , curata , moderna cu toate facilitatile .

 867. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 868. Realitatea corespunde cu imaginile de pe booking. Gazda foarte amabila si disponibila pentru orice neclaritate. Cu siguranta vom reveni!

 869. Apartament cu design / mobilier premium situat intr-unul din blocurile noi Urban Residence (constructie 2017), pare solid construit. Spatios, are bucataria separata, living cu pat dublu + canapea si dormitor cu pat dublu. Bucatarie mobilata complet, articole de baie si papuci de unica folosinta disponibili. In bucatarie se aflau din partea gazdei cateva fructe proaspete, o sticla de vin, suc de portocale, apa plata. Gazda foarte primitoare, comunicativa si raspunde rapid (inclusiv pe Whatsapp). Procedura de self-checkin/self-checkout foarte facila. Loc de parcare rezervat (privat) – telecomanda pentru parcare cu bariera. Pe terasa este o priveliste frumoasa catre munti si spatiul verde din jur. In fata blocului se afla mall-ul Coresi, unde va puteti petrece timpul sau servi mancarea.

 870. Apartamentul arata de vis, totul impecabil, de la curățenie, la design și la calitatea materialelor. Arata chiar mai bine decât în pozele de prezentare! Primire de excepție, cu fructe proaspete, sticla de vin în frapiera, suc și apa. Totul de nota 10+. Clar o sa recomandam aceasta locație și v-a fi prima noastră opțiune de cazare atunci când o sa mai venim la Brașov.

 871. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 872. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 873. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 874. Curatenia, proprietara o persoana foarte draguta.

 875. Spatios, curat, aproape de centru. Raport calitate-pret f bun. Curtea interioara plina de flori de soc si iasomie.

 876. Era întro zonă frumoasă, pe deal, și aproape de centru,

 877. Atat locatia (practic la 10 metrii de Piata Sfatului) cat si modul in care a fost gandit apartamentul sunt la superlativ.

 878. Pozitia locatiei, la 50 de m de piata sfatului, studioul spatios, curat, calduros!

 879. Locatia este excelenta, am stat la mansarda, dar daca ma chinuiam sa ma uit pe geam vedeam Turnul Negru. De asemeanea, cum ieseam pe poarta, nu trebuia decat sa traversez si ajungeam in Piata Sfatului.

 880. Locatia este foarte buna, micul dejun pe saturate.

 881. Temperatura usor ajustabila in camera. Saltea si perne de nota 10. Curatenie. Mic dejun bogat si gustos.

 882. Camera spatioasa, luminoasa, curatenie impecabila, saltele foarte bune, caldura, mic dejun bogat. Se pot achizitiona bilete pt tur castele. Exista bancomat in curtea interioara.

 883. Am fost placut impresionati de amabilitatea si generozitatea gazdei noastre, care ne-a pus la dispozitie un apartament deosebit de frumos, dotat cu toate cele necesare unui sejur de neuitat. Locatia este amplasata intr-un imobil, monument istoric, in apropiere de Poarta Schei, De aici, in cateva minute ajungi la Biserica Neagra si in Piata Sfatului. Desi am avut parte de o zi extrem de friguroasa in Brasov, in casa a fost cald si bine. Multumim din suflet gazdei noastre, domnul Florin.

 884. Loacatia foarte avantajoasa,iar proprietarul super amabil .Domnul Florin chiar si-a modificat programul pentru a ne primi la o ora favorabila noua. Apartamentul foarte curat si utilat cu tot ce este necesar pentru ca vacanta sa fie cat mai placuta .

 885. Amenajat apartamentul cu foarte mult bun gust. Dotat cu tot ce este nevoie, inclusiv surprize (precum sauna, sistemul de iluminat nocturn si altele). Gazda foarte amabila.

 886. Foarte aproape de Piata Sfatului, curat, si conform informatiilor si pozelor.

 887. Apartament curat , cu toate utilitatile , foarte dragut amenajat .O sa mai revenim.

 888. Condițiile sunt peste așteptări; practic, locuința este dotată cu orice este necesar unui sejur al unei familii/ grup de prieteni. (Fierbator, prajitor de paine, aspirator, perie de curățat sticle de bebelusi, deschizator de sticle, saci menajeri, uscator de par etc.) Personalul este primitor și doritor să ajute turiștii pentru o ședere satisfăcătoare. Curățenia este un alt punct forte al cazarii: toate facilitatile sunt in stare foarte buna de utilizare, fiind moderne. În cameră există 2 paturi mari (foarte mari), ambele de aceeasi marime. Locația este centrală: in medie, in 15 minute de mers pe jos se ajunge la punctele centrale din Brașov (Tâmpa, Centru Vechi). (Gara este la o distanță de 10 minute de mers cu taxi). Având in vedere aprecierile (rezumate) de mai sus, recomand cu încredere această cazare oricarui grup (familii) care vrea sa viziteze Brașovul.

 889. Curățenie,amenajarea apartamentului,locație centrală

 890. Locatie excelenta, raport calitate pret foarte bun,

 891. Foarte curat, liniste, comfortabil. Perfect pentru o familie.

 892. Self-service ireprosabil. Aproape de centru, exact ce imi doream.

 893. Preluarea foarte usoara a cheilor, cat si predarea acestora; cele trei surse de lumina adjustabile; amplasarea camerei; un pret superb pentru cele oferite si o sa mai revin.

 894. La 7 minute de mers pe jos de centru, lidl la 2 minut de mers

 895. Ne a placut totul.Apartamentul a fost f mare si f curat.Multumim gazdelor și sigur mai revenim

 896. Locatia centrala, linistita, proprietari foarte amabili, este dotat cu tot ce ai nevoie, pat si perne confortabile, proprietarul ne-a oprit loc de parcare

 897. Este locația preferată atunci când vin în Brașov. Locație frumoasă, confortabilă iar gazda foarte primitoare. Recomand și acord nota 10.

 898. In centrul istoric,mobilata cu gust,spatioasa ,usor accesibila.caldura suficienta.

 899. Foarte curat, mobilat modern, cu mult peste așteptări.

 900. Locatie excelenta,preluarea cheilor super usoara,camera mobilata cu mult gust iar pretul mai mult decat acceptabil.

 901. Locatia usor accesibila. Spatiu parcare convenabil. Gazda foarte amabila, ne-a furnizat informatii suplimentare inainte de sejur. Apartamentul decorat cu mult bun gust. Bucatarie dotata cu toate utilitatile. Recomand cu mare caldura! Vom reveni cu siguranta in aceasta locatie. Multumim, doamna Oana!

 902. Studio frumos, camera mare, curatenie, pat confortabil, gazda foarte amabila. Vom reveni cu drag!

 903. Cred ca e una dintre cele mai confortabile locuri în care am stat. O gazda deosebita și o ambianta extraordinara. Recomand cu mare căldură !!!! Mulțumim frumos pentru amabilitate !!!

 904. Este chiar langa Piata Sfatului, 400m. Mic dejun bun si consistent.

 905. Foarte confortabil și foarte curat. Servicii peste multe hoteluri cotate cu 4 stele, iar prețul foarte bun. Locația este excelenta, traversezi o strada și ajungi in Centru Vechi.

 906. Amabilitate personalului, curățenia, micul dejun foarte bun, măsuțe cu scaune în curtea interioara pentru fumători!,. Frumos, ne-a plăcut!

 907. Cel mai frumos weekend in Brasov. Gazde primitoare, curățenie , magazine aproape, liniște, tot ce ți-ai putea dori. Vom reveni cu siguranța!!!❤️

 908. Spatios, paturi mari cu saltele confortabile, 2 băi, bucatarie utilata, totul curat.

 909. Apartament spațios, curat, bine mobilat, bine utilat, mobila si electrocasnice de calitate. Gazda primitoare, atenta la cerintele clientilor.

 910. Poziționarea camerei una excelentă, raport preț-calitate foarte bun!

 911. Camera călduroasă și primitoare la mansarda, cu vedere chiar în piața sfatului. Ultracentral.

 912. Camerele au fost mari, spatioase, curate. Personalul a fost amabil. Micul dejun bun, cafeaua excelenta. Personalul restaurantului, a fost amabil.

 913. Totul a fost la superlativ! Curățenie, liniște, vederea superba. Apartamentul a fost peste așteptările noastre! Vom reveni cu drag! 😊😊

 914. Apartamentul este foarte primitor,curat,modern, dotat cu tot ce trebuie…. si privelistea este foarte frumoasa! Ne-am simtit bine si cu siguranta vom mai reveni!

 915. A fost foarte curat, foarte practic, exact ce ne trebuia. Pentru un scurt sejur nici nu ai nevoie de mai mult. Proprietarul foarte amabil si promt.

 916. Camera foarte spatioasa, curata si foarte bine dotată (o mica chicineta, masina de spalat). In plus personalul de nota 10, iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie, zâmbitori. Din partea casei ai la orice oră cafea (espresor), ceai si un mic dejun foarte bun. Atât în camera cat si in living a fost foarte cald.

 917. Totul a fost ca la carte. Extrem de curat, proprietarul este un om de nota 20. Micul dejun a fost unul “all inclusive”. Nu am avut absolut nicio problema. Recomand cu mare incredere si abia astept sa ma reintorc. A fost un sejur de 5 stele.

 918. Micul dejun foarte bun. Camera spatioasa si dotata cu ce este necesar. Ne-am simtit foarte bine. Vom reveni!

 919. Un personal foarte amabil și serviabil! 👏🏻👏🏻👏🏻

 920. Ideal pentru familii, locatia fix in inima Brasovului iar terasa superba😊

 921. Apartamentul a fost superb si locatia geniala. Cu siguranta vom pastra legatura cu gazda si ne vom intoarce.

 922. Curatenia, proximitatea fata de stadion si Piata Sfatului, dotarile, spatiul.

 923. Un pret foarte bun pentru ce ofera. Echipat cu tot ce trebuie si mult spatiu.

 924. The bed was really comfortable, the linen and towels of good quality. Good wifi. There were two supermarkets nearby. Easy to park.

 925. Locatia – excelenta pentru necesitatile mele si ale familiei. Micul dejun nu l-am servit la locatie, deci nu ma pot pronunta.

 926. Un loc placut si confortabil. Am primit mai multe facilitati decat am avut nevoie. Multumim frumos.

 927. Foarte spațios, mobilier minimalist, zona liniștită, restaurant in apropiere, balcon, parcare in curte (pentru fiecare apartament) etc… Este relativ aproape de centrul vechi (10-15 min. de mers pe jos). Gazda (administratorul) foarte amabil si discret (nu ne-am întâlnit decât la sosire, dar a precizat ca poate fi contactat telefonic pentru orice problema). Accesul in si din curte se face electronic (la inceput poate parea complicat, dar de fapt este facil).

 928. Vedere foarte frumoasa de la balcon, liniste, curatenie, varietate la micul dejun.

 929. Totul a fost ok! Amplasare, vedere, personal, caldura, patul, dimensiunea camerei, curatenia

 930. Hotelul este foarte bun, mic dejun divers si suficient, piscina cu apa calda, sauna.

 931. Mic dejun bun.Curatenie exemplara.Personal amabil.Locatie excelenta.

 932. Atentie la detalii,mic dejun diversificat cu produse de calitate,personal foarte amabil si atent.Raportul calitate pret foarte bun.

 933. A fost foarte frumos.De la receptie am fost intampinati de domnisoare foarte dragute ,amabile👍

 934. Absolut totul a fost in regula, ne-am cazat foarte rapid, persoanele cu care am interactionat pentru a ne caza au fost foarte amabile, apartamentul este foarte frumos, curat si ingrijit, este dotat cu absolut tot ce ai nevoie. Cu siguranta v-om reveni cu drag!

 935. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 936. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 937. Organizarea , curățenia ,locația unde se afla sunt multe de spus de bine.

 938. M-a surprins plăcut modul în care se face check-inul (din punctul meu de vedere acest lucru este un mare plus), în rest, totul a fost conform așteptărilor- o locație deosebită.

 939. Totul la superlativ. Apartamentul este nou, ai tot ce vrei in el, inclusiv fier de călcat și mașina de spălat. Mobilierul este nou, este un apartament călduros. Voi reveni cu siguranța!

 940. Totul la superlativ! Mai greu cu locurile de parcare,dar cu putin noroc se poate. Pozitie extraordinara, cu vedere la munti,liniste. Cafea,apa si sucuri din partea casei. Pat confortabil..un aspect foarte important pentru mine. Practic,te face sa te simti ca acasa.

 941. Apreciem localizarea, confortul, ambientul, amabilitatea, atenția și grija gazdei, pentru a asigura un sejur plăcut, in care sa nu îți lipsească nimic.

 942. Absolut minunat! Locatie foarte curata si aproape de toate atractiile turistice, statii de autobuz chiar la parterul blocului, proprietari foarte amabili. Recomand cu drag si sigur vom reveni pe viitor. Totul arata exact ca in poze. 🤗🤗🤗

 943. Un studio super, decorat modern, foooooarte curat, are foarte multe facilitati si ne-a depasit asteptarile. Vom mai reveni daca vom avea ocazia, am ramas placut impresionati. Nota 10+

 944. Ne-a plăcut absolut tot. Garsoniera este asemănătoare unei camere de hotel ; arată mult mai bine în realitate decât în poze. În plus, au fost foarte multe detalii de efect pe care gazdele le-au pregătit.

 945. Zona linistita , foarte confortabil , gazda primitoare , cafeaua din partea casei totul a fost exceptional .

 946. Locație bună (magazine, aproape de centru și alte atracții), personal amabil, curățenie, am avut și un copil de 2 ani și ni s a pus la dispoziție și un pătuț pt el.

 947. Apartamentu este confortabil, curat, amenajat cu bun gust, amplasat in poziție bună, zona liniștită

 948. Apartamentul este foarte curat, îngrijit și amenajat cu bun gust. Recomand!

 949. Deși nu aveam mic dejun inclus, am gasit totuși câteva plicuri de ceai, cafea și zahăr ceea ce m-a surprins plăcut. Chiar am făcut ceai de dimineața. Multumim!

 950. locatie , mobilier , comunicarea si corectitudinea administratorilor

 951. Totul a fost conform așteptărilor.Curat ,cald,confortabil.

 952. Camera curata, moderna si spatioasa. Micul dejun consistent.

 953. 😊 Totul! Ne-am bucurat de momentele petrecute acolo! Exact ce ne doream!

 954. Micul dejun foarte bun. Locatia la 2 pasi de centru. Hotelul are un “vibe” placut. Personalul de nota 10.

 955. Nu am avut mic dejun,dar locatie e de nota 10,caldura si patul foarte mare super ok ,bucataria total utilata si distanta de centrul vechi si de Piata Sfatului foarte aproape.

 956. Locație centrala, curată cu toate dotarile. Raport calitate pret, peste asteptari! Recomandam oricui doreste sa fie aproape de toate obiectivele din oras!

 957. Apartament foarte curat, liniște, foarte aproape de centrul istoric. Recomand!!!

 958. Check in-ul a fost foarte simplu, a fost nevoie doar sa luam cheia dintr-un seif, similar și pentru check ouț. Locația a fost foarte aproape de centru, iar locuința arata foarte bine, punându-ne la dispoziție tot ce aveam nevoie (ustensile pentru bucătărie, prosoape etc).

 959. Self-service ireprosabil. Aproape de centru, exact ce imi doream.

 960. Preluarea foarte usoara a cheilor, cat si predarea acestora; cele trei surse de lumina adjustabile; amplasarea camerei; un pret superb pentru cele oferite si o sa mai revin.

 961. Ne a placut totul.Apartamentul a fost f mare si f curat.Multumim gazdelor și sigur mai revenim

 962. Locatia centrala, linistita, proprietari foarte amabili, este dotat cu tot ce ai nevoie, pat si perne confortabile, proprietarul ne-a oprit loc de parcare

 963. Este locația preferată atunci când vin în Brașov. Locație frumoasă, confortabilă iar gazda foarte primitoare. Recomand și acord nota 10.

 964. In centrul istoric,mobilata cu gust,spatioasa ,usor accesibila.caldura suficienta.

 965. Foarte curat, mobilat modern, cu mult peste așteptări.

 966. Locatie excelenta,preluarea cheilor super usoara,camera mobilata cu mult gust iar pretul mai mult decat acceptabil.

 967. Apartament modern, nou, foarte curat, mobilat cu gust si dotari corespunzatoare pentru a petrece in liniste cateva zile de vacanta in Brasov alaturi de familie. Locatia , relativ aproape de zona mall-ului Coresi, precum si de arterele principale de transport spre obiective turistice din Brasov si imprejurimi.

 968. Apartament foarte confortabil , curatenie si gazda a fost foarte draguta ! Recomand cu drag

 969. Un apartament de nota 10 din toate punctele de vedere, locatie , amenajare , ambianta si foarte primitor ! Ne vom intoarce cu mare placere !

 970. Spatiul generos , raportul preț calitate , poziția

 971. Locatie, liniște, curățenie! Totul a fost perfect iar gazdele de exceptie, o sa revenim cu placere!

 972. Curatenie si locatia foarte aproape de centru istoric.

 973. Locația,chiar in Piata Sfatului. Personalul ff. amabil.

 974. Totul a fost la superlativ. Curatenia, locatia, amabilitatea personalului, raport calitate-pret foarte bun. Multumim pentru tot. Vom reveni curand.

 975. Mia placut cel mai mult ca e aproape de toate ce aveam nevoie.

 976. Hotelul este foarte curat si bine dotat! Se face curatenie zilnic in camera.👍Micul dejun variat, mancarea in restul zilei la restaurantul de jos foarte buna! Personalul foarte ok. Ne vom mai intoarce!

 977. Micul dejun foarte variat si bogat, personalul foarte amabil.

 978. Micul dejun a fost variat, ok ca si calitate, un pic cam ciudat mi s-au parut orele ….intre 7 – 10 am

 979. camera spațioasă , curățenie , mic dejun bun destul de variat , locație buna.

 980. Un loc primitor, frumos si curat. Ne-am simtit minunat!

 981. Caldura suficienta Spatios Curat Liniste Ingenios decorat/organizat Foarte aproape de Piata Saftului

 982. Nu am avut mic dejun,dar locatie e de nota 10,caldura si patul foarte mare super ok ,bucataria total utilata si distanta de centrul vechi si de Piata Sfatului foarte aproape.

 983. Locație centrala, curată cu toate dotarile. Raport calitate pret, peste asteptari! Recomandam oricui doreste sa fie aproape de toate obiectivele din oras!

 984. Apartament foarte curat, liniște, foarte aproape de centrul istoric. Recomand!!!

 985. Pozitionare buna, distanta mica fata de centrul istoric, magazin Lidl la iesirea din bloc, foarte aproape de iesirea spre DN1.

 986. Cel mai frumos weekend in Brasov. Gazde primitoare, curățenie , magazine aproape, liniște, tot ce ți-ai putea dori. Vom reveni cu siguranța!!!❤️

 987. Spatios, paturi mari cu saltele confortabile, 2 băi, bucatarie utilata, totul curat.

 988. Apartament modern și curat. Totul nou și cu bun gust. Felicitări proprietarului!

 989. Realitatea corespunde cu imaginile de pe booking. Gazda foarte amabila si disponibila pentru orice neclaritate. Cu siguranta vom reveni!

 990. Apartament cu design / mobilier premium situat intr-unul din blocurile noi Urban Residence (constructie 2017), pare solid construit. Spatios, are bucataria separata, living cu pat dublu + canapea si dormitor cu pat dublu. Bucatarie mobilata complet, articole de baie si papuci de unica folosinta disponibili. In bucatarie se aflau din partea gazdei cateva fructe proaspete, o sticla de vin, suc de portocale, apa plata. Gazda foarte primitoare, comunicativa si raspunde rapid (inclusiv pe Whatsapp). Procedura de self-checkin/self-checkout foarte facila. Loc de parcare rezervat (privat) – telecomanda pentru parcare cu bariera. Pe terasa este o priveliste frumoasa catre munti si spatiul verde din jur. In fata blocului se afla mall-ul Coresi, unde va puteti petrece timpul sau servi mancarea.

 991. Apartament este dotat cu tot necesarul cu o amplasare excelentă. Potrivit pentru 4 persoane.

 992. Curat. Spatios am avut tot ce ne a trebuit. Bucataria echipata chiar daca nu am folosit.Cafea din partea proprietarului. Gazda amabila

 993. Apartamentul este frumos amenajat si luminos si bine echipat. Ne am simtit foarte relaxati si o sa revenim cu placere

 994. Locația,chiar in Piata Sfatului. Personalul ff. amabil.

 995. Totul a fost la superlativ. Curatenia, locatia, amabilitatea personalului, raport calitate-pret foarte bun. Multumim pentru tot. Vom reveni curand.

 996. Mia placut cel mai mult ca e aproape de toate ce aveam nevoie.

 997. Totul a fost perfect! Un apartament foarte mare, și curat! Te simți ca , la tine acasa! Ai tot ce îți trebuie in aceste apartament: mașina de spalat ,mașina de cafea , tv in fiecare dormitor, etcccc! Apartamentul se afla chiar in Centrul Vechi Brasov! Cobori din apartament și ieși pe strada cu magazinele! Mulțumim gazdei! Recomand 10+

 998. Un apartament spațios si primitor amplasat in centrul Brașovului, iar gazda a fost mereu receptiva la nevoile noastre. Pot spune ca am ramas placut impresionați!

 999. Everything ! The house is Wow… Very big with 3 rooms , two toilets , living room, balcony .. and a great view ! It’s right in the Old City Centre at couple minute walk to Black Church … Thank you CASA DE VIS and see you soon !

 1000. Amplasamentul ultracentral,camera mansardata,personal amabil,odorizant placut in camera!

 1001. Este foarte central, curat, raport calitate pret super ok , personalul foarte amabil.

 1002. Poziția este excelentă, foarte aproape de majoritatea punctelor turistice. Apartamentul curat și spațios, călduros, patul are saltea de spuma foarte confortabil. Deși în centru, este poziționat astfel încât este liniște tot timpul.

 1003. Zona linistita, apartament curat si bine intretinut. A fost tot ce a trebuit pentru un sejur placut!

 1004. Locația este super ok, un cartier nou, îngrijit la fel și apartamentul, simplu și cu bun gust. Am găsit tot ceea ce era necesar pentru șederea noastră. Ne-am simțit ca acasă, sincer.

 1005. – Bucătărie dotata cu vesela necesara pentru a găti și a servi masa – Dormitor spațios – Zonă liniștită – Curățenie – Căldură

 1006. Gazda amabila, comunicativa si primitoare, locatie curata si spatioasa, stil clasic dar cu bun gust!

 1007. Totul super ok…. Si gazda primitoare!!!🤗😘😘😘 o sa revin cu drag!!!

 1008. Locatie excelenta, frumos, curat si loc de parcare asigurat! Nota 10! Felicitari!

 1009. Curat, liniste, parcare la dispozitie, pozitie locatie ideala intre oras si Poiana Brasov

 1010. Absolut tot, raportul preț/calitate a fost depășit cu mult. Camera super spațioasă, dressing, bucătărie, terasa. Totul a fost la superlativ. O sa revenim cu drag.

 1011. totul la superlativ. o locatie superba, utilata si foarte confortabila

 1012. Totul a fost foarte bine.. Vom mai reveni sigur! Locatia este excelenta

 1013. Pensiunea este situată exact în centru, ceea ce este foarte plăcut. Personalul merită orice laudă deoarece a fost disponibil oricând, pentru orice întrebare. Având în vedere că pensiunea este situată în centru, te poți bucura de toate facilitățile pe care le oferă amplasarea acesteia: muzeele sunt foarte aproape, monumentele istorice de asemenea, precum și stația de telecabine spre Vârful Tâmpa.

 1014. Mic dejun excelent! Gustos si substantial! Ambianta extrem de primitoare.

 1015. Oameni extraordinari care ne -au ajutat cu absolut tot ce am avut nevoie. Cu siguranta vom reveni

 1016. Aerisit, curat, confortabil, accesibil, loc de parcare inclus, gazde primitoare si bine intentionate❤️. Cu siguranta o sa revenim!

 1017. Apartament curat, ideal pentru familii cu doi copii.

 1018. Locația este foarte bine amplasată, un loc curat și liniștit.

 1019. Locatie excelenta,foarte curat,spatios,proprietar foarte amabil.

 1020. Totul a fost pe placul meu. M-am simtit ca acasa. Voi revenii cu drag .

 1021. Curatenie, pat comfortabil, parcare, zona usor accesibila, Pentru 3 stele e decent

 1022. Locatie foarte buna, personal foarte amabil si atent la nevoile noastre !

 1023. Totul la superlativ. Aproape de centru,curat,linistit, totul nou si placut in camere. Micul dejun excelent cu de toate,personalul amabil si zambitor iti sta la dispoziție pt orice dorință.

 1024. M-au impresionat ospătarii foarte tare, ştiu că e o gravă problemă cu personalul în pandemie, dar aici nu e cazul. Oamenii brici, super meseriaşi, non invazivi, dar prezenţi şi rapizi dc s-ar clona. Mâncarea bună……..

 1025. Am ales acest hotel in special pentru masurile suplimentare de siguranta (camera era dezinfectata cu ozon si uv), pentru posibilitatea servirii micului dejun in camera si pentru gradul scazut de ocupare din cauza perioadei si a pandemiei. Conditiile de cazare au fost foarte bune, curatenie exemplara, personalul foarte amabil.

 1026. Hotelul ARO incearcă să-şi păstreze blazonul. Micul dejun in grădină a fost foarte agreabil. Menu exelent, chiar excesiv. Personal foarte amabil. Mulţumesc!

 1027. Locatia excelenta, micul dejun bogat, camera spatioasa si curata

 1028. Locatia foarte buna, staff-ul foarte amabil, curatenie exemplara in camera. Hotelul este proaspat renovat si camerele arata foarte bine. In contextul covid sunt respectate masurile de siguranta: masca obligatorie in hotel iar in camera nu intra sa se faca curatenie decat daca se cere in mod special. Recomand cu drag!

 1029. Superb. Bine amplasat, personal amabil si instruit, camere cu personalitate si parfum boem. O placere!

 1030. Locația, curățenia, micul dejun, terasa interioară.

 1031. Locatia este excelenta, fiind aplasata in centru la maxim 5 minute de plimbare fata de terasele din centrul vechi. Personalul de la receptie foarte amabil. Camerele foarte spatioase.

 1032. Totul a fost minunat. Cameră spațioasă și curată, baia la fel. Micul-dejun bogat. Recomand!

 1033. Piscina, mancarea, spatiul de joaca pentru copii, staff-ul, spatile de relaxare.

 1034. Piscina curata si foarte draguta Camera mare Amplasare foarte buna

 1035. atmosfera placuta, locatie buna, mancare foarte buna si servicii rapide la pret accesibil, zona de plaja/piscina foarte buna, personal atent.

 1036. Locație perfecta in mijlocul naturii, multa liniste, in curte se aude muzica relaxantă, loc de joaca pentru copii, iepurașii sunt adorabili, biciclete puse la dispoziția turiștilor pentru plimbări, mic dejun fabulos. Se respecta măsurile de siguranță, personalul poarta măști, mesele de la restaurant sunt așezate in curte respectând distanțarea. Recomand, in special familiilor cu copii.

 1037. Structura este foarte frumoasa, ne am simtit minunat. Camerele sunt frumoase si mari, sunt locuri de joaca pentru copii si locuri de relaxare pentru adulti. Foarte aproape de oras si de alte locuri de atractie.

 1038. Mi-a placut ca au ce face copiii, iepurasii, casuta din copac, faptul ca e mult spatiu verde, hamacul, muzica si atmosfera relaxanta

 1039. Locația superba, o priveliște minunata atat din fata hotelului cat si din camera. Zona de piscina, ceva cochet, frumos, elegant. Apa din piscina curata. Se poate servi mancare si lângă piscina, au si bar. . Camera spațioasă, curata. Nu am ce sa comentez.

 1040. Personal amabil, locație excelentă, micul dejun foarte bun deși a fost servit în cameră.

 1041. Piscina OK, privelistea foarte frumoasa, hotelul aflandu-se in drum spre Poiana Brasov.

 1042. Totul este perfect. Camerele foarte frumoase, comfortabile si curate. Mancarea este senzationala. Personalul foarte amabil. Din punctul meu de vedere este un hotel de 5 stele. Cu siguranta ne vom caza aici de fiecare data cand vom veni in Brasov!

 1043. Camerele foarte spatioase,patul incredibil de comod,accesoriile din camera toate sunt de ultima generatie si cu atentie la detalii extrem de bine executata.O atmosfera placuta peste tot in hotel inca de la receptie si un personal foarte dragut si orientat spre client.

 1044. Camera imensa, patul confortabil, liniște in camera, in ciuda poziției ( lângă gara). Micul dejun gustos.

 1045. In linii generale, hotelul este ok ,apartamentul in care am stat era destul de mare , hotelul linistit , pat mare cu saltele inalte.

 1046. Totul a fost exceptional iar personalul a fost la un nivel foarte inalt, deosebit (in mod special receptionera).

 1047. Locatia, etajul, amabilitatea receptionerei la primire.

 1048. Poziționare în oraș. Amplu și spațios. Baie mare și funcțională. Priveliște. Personal ok. Mic dejun bun, chiar și în pandemie.

 1049. F bun, variat avand in vedere perioada de pandemie.Dar cafeaua nu prea buna. Camera f confortabila, spatioasa, f curat. Dar curge apa sub cada. Per total este f ok.

 1050. Totul foarte curat. Ne-am simtit in siguranta la acest hotel, date fiind conditiile actuale

 1051. Hotelul este relativ nou si cu tehnologii de ultima generatie, mancarea este buna. Designul interior al hotelului este exceptional. Se remarca prin stil si rafinament Paturile sunt confortabile si curatenia este ireprosabila! Cu siguranta voi reveni la acest Hotel !

 1052. Micul dejun excelent ! Curățenie , confort , personal amabil ! Absolut !

 1053. Este un hotel care merită 5 stele, nu 4. Dacă dorești să faci un masaj, aici este locul perfect, a fost cel mai bun masaj pe care l-am făcut vreodată. Nu se compară cu nimic! Camera a fost absolut superbă, totul a fost exemplar, meniurile au fost delicioase, deși nu sunt pentru gurmanzi, s-ar putea să mori de foame sau să fii nevoit să comanzi 2 meniuri dacă ești obișnuit să mănânci mai mult decât fotomodelele. Personalul se comportă exemplar.

 1054. Amplasarea foarte aproape de centrul vechi. Micul dejun suficient si destul de variat. Camera placuta, bine incalzita si primitoare. De retinut preocuparea serioasa pentru prevenirea imbolnavirii cu Covid 19: distantare reala, obligativitatea purtarii mastii, dezinfectanti .

 1055. Locatie excelenta. Mic dejun variat si gustos. Personal amabil, au raspuns rapid tuturor solicitarilor noastre.

 1056. Locația (la 2min de Piața Sfatului). Foarte curat. Un preț foarte bun pentru 2 adulți și 2 copii.

 1057. Locatia foarte buna, fix in centrul orasului. Camera a fost extrem de curata, lafel si baia, am avut toate facilitatile promise. Micul dejun a fost bogat – bufet suedez, s-au respectat masurile de maxim 4 persoane in incaperea unde se servea, aveam si optiunea de a manca in camera.

 1058. Locatie excelenta chiar in Piata Sfatului, personal foarte amabil, camera si baie foarte mari si a fost foarte curat. Chiar daca nu exista parcare privata la hotel, am gasit usor in apropiere loc de parcare publica cu ajutorul instructiunilor primite prin mail de la proprietate.

 1059. Locatia este excelenta, fix in Piata Sfatului si, desi este la strada, nu am avut probleme cu zgomotul. Micul dejun foarte bun diversificat, cafeaua foarte buna. Personalul foarte atent si cumsecade. As reveni cu placere la acest hotel.

 1060. Amplasare excelentă, personal serviabil, curățenie.

 1061. Aerul curat ,posibilitatea de a pleca în excursii in toate direcțiile fara a fi nevoit să stai în traficul din oraș .

 1062. Locația unde este poziționată și view-ul pe care ți l oferă

 1063. Am revenit cu drag, personal amabil, mancarea buna, curățenie. Este un loc potrivit, atat pentru cupluri sau pentru familii cu copii. Liniste, loc de joaca si de desfasurare. Servire impecabila.

 1064. Amplasarea ei retrasa Modelul de cazare in mijlocul naturii cu toate facilitățile la îndemâna și totuși la 15 min de aglomerație.

 1065. Locație perfecta pentru relaxare. Mic dejun excelent. Personal amabil.

 1066. Un hotel minunat totul la superlativ camera foarte mare, baie mare și foarte curata, personalul hotelului foarte amabil recomand cu încredere și pe viitor vom reveni cu siguranță în același hotel.

 1067. Angajati foarte amabili,am ajuns tarziu si nu am gasit parcare,receptionerul ne-a ajutat pana am gasit.

 1068. Cazarea a fost frumoasa, personalul vorbeste engleza dar intelege si română putin mai greu.

 1069. Personal foarte amabil, locație excelenta, curățenie făcută riguros.

 1070. Locația exact în centrul vechi. Personalul foarte amabil. Curățenie impecabila. Totul este nou.

 1071. Curățenia, personalul și amplasarea locatiei excelente.

 1072. Curățenie impecabila & serviciile oferite de personalul hotelului sunt ireprosabile

 1073. Locația semi centrala. Am mers pe jos către punctele de interes din oraș. Camerele sunt foarte rafinate cu atenție la detalii și confortabile, greu ieși din ele. De apreciat sistemul de lumini ambientale ce e în trend la astfel de standarde.

 1074. Personal amabil, mâncare foarte bună, curățenie, camere mari și frumoase. Totul la superlativ!

 1075. Privelistea minunata, serviciile foarte bune, pesonalul extrem de atent si amabil

 1076. Hotel curat, camera mare, curată, cu toate facilitățile, aparat de cafea. Vederea din camera a fost foarte frumoasa. Mi-a plăcut ca erau implementare și se respectau normele sanitare anti Covid-19. Personal foarte amabil și săritor. Micul dejun bogat și pentru toate gusturile. De sărbători foarte frumos împodobit in lobby și in restaurant.

 1077. Pro: Servicii hoteliere de calitate, personal amabil si profesionist, care te face sa te simti binevenit mereu. Mancarea foarte buna, servirea impecabila. Localizarea foarte buna – 1 minut de mers pe jos de Piata Sfatului. Revin de fiecare data cu placere.

 1078. Din camera 209 s-au văzut artificiile de le Cetățuie. 🙂

 1079. Locatie centrala, foarte curat, cald, conditiin super, mic dejun complet.

 1080. Locație centrală, confort, camera spațioasă, curățenie, mic dejun variat.

 1081. Locația excelenta(chiar în Piața Sfatului), micul dejun copios și diversificat, personal extrem de serviabil

 1082. Personal amabil si zambitor, camera mare, confortabila, calduroasa, curata, baie mare si curata, micul dejun diversificat si proaspat. Cafeaua excelenta. Pozitionare foarte buna, chiar in Piata Sfatului. Vom reveni cu placere oricand.

 1083. Domnul de la recepție super dragut, Micul dejun f. gustos

 1084. Hotelul este amplasat super bine . Privelistea este superba . Camerele sunt curate si este cu adevarat un hotel de 4 stele

 1085. Locație de vis. Am stat la etajul 4, priveliștea e absolut ca în povești ! Curatenie ireproșabilă, în fiecare zi s-a făcut curat în cameră, în fiecare zi s-au schimbat prosoapele, căldură în cameră, meniul restaurantului a fost super, personalul foarte atent și dedicat! Voi reveni cu siguranță la acest hotel. Recomand tuturor un sejur la acest hotel.

 1086. – amplasarea hotelului – personalul foarte amabil – vederea superba din camera, lift si restaurant – curatenia

 1087. Frumos si relaxant…nici nu am simtit nevoia sa iesim din complex! Cu siguranta vom reveni!

 1088. Personal amabil, mic dejun foarte bogat si variat . Locatie intr-un peisaj frumos.

 1089. O locație superba, curățenie exemplara, personal amabil, cel mai diversificat mic-dejun pe care l am întâlnit. Am sa revin cu drag ori de câte ori o sa am ocazia.

 1090. Foarte aproape de centru vechi,terase si alte locații necesare si foarte integrat in peisaj,linistit,aproape de mijloace de transport

 1091. Camera este foarte ok, spatioasa si foarte curata. Locatia este foarte aproape de punctele de interes din centru, oamenii foarte ospitalieri. Am apreciat televizorul smart si micul dejun. Recomand si cu siguranta vom reveni.

 1092. Camera tripla mare, baie curata cu încălzire în pardoseala, servicii curățenie ireproșabile, comunicare cu clienți inainte, dupa cazare și după plecare – bravo!. Mic dejun consistent. Reguli sanitare respectate la nivel maxim- felicitări! O surpriza placuta in aceasta perioada 🙂 Foarte aproape de Telecabina Tampa. Recomandam pentru familii.

 1093. Foarte multumiti, camere curate si spatioase, mic dejun..exact cum trebuie sa fie un mic dejun. Personalul de asemenea a fost foarte amabil. Aproape de Centrul Vechi (la doar 5 minute de mers cu masina). Zona unde este amplasat hotelul este foarte linistita. Cu siguranta o sa revenim.

 1094. Mic dejun delicios Camere spatioase Personal foarte placut

 1095. Micul dejun a fost atât cât trebuie și gustos. Personalul foarte amabil. Curățenie fără nimic de reprosat. Aproape de centru.