Cazare ieftina Brasov Particulari

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dana si Lorin Colceru din Tichilesti, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dana si Lorin Colceru din Tichilesti, jud. BrailaCazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România pentru 2 persoane)

 • Viviana si Iancu Chioreanu din Manicea, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Apartamente în Brașov, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Viviana si Iancu Chioreanu din Manicea, jud. ValceaCazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România pentru 2 persoane)

 • Lavinia si Agripina Spădaru din Britcani, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Lavinia si Agripina Spădaru din Britcani, jud. NeamtCazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România pentru 2 persoane)

 • Ruxanda si Eliza Coșeriu din Abucea, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Apartamente în Brașov, Braşov, România!

  (Ruxanda si Eliza Coșeriu din Abucea, jud. HunedoaraCazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România pentru 2 persoane)

 • Nicușor si Leontin Calotă din Giurcuta de Jos, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Apartamente în Brașov, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Nicușor si Leontin Calotă din Giurcuta de Jos, jud. ClujCazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România pentru 2 persoane)

 • Clementina si Alexandrina Craiu din Belis, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Apartamente în Brașov, Braşov, România.

  (Clementina si Alexandrina Craiu din Belis, jud. ClujCazare in Apartamente în Brașov, Braşov, România pentru 2 persoane)

 1. Amplasarea , micul dejun , personalul ,curatenia…toate au fost la superlativ.

 2. totul a fost superb, de la atmosfera linistita si relaxanta pana la atitudinea personalului ; am apreciat in mod deosebit camera spatioasa si facilitatea cu muzica chill ambientala accesibila din pat 🙂 ; bonusul cu platoul cu fructe din partea casei a fost surprinzator de placut…o locatie care a meritat toti banii

 3. Amplasarea hotelului. Piscina. Patul-foarte confortabil. Curățenie.

 4. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 5. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 6. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 7. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 8. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 9. Apartamentul a fost dotat cu tot ce era necesar de la vesela completa pana la mirodenii si condimente. Practic ne-am simtit ca acasa, atmosfera fiind foarte primitoare. Amplasamentul foarte aproape de Piata Sfatului si de Telefericul catre Tampa.

 10. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 11. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 12. curatenie caldura confort.foarte accesibil mic magazin la colt transpot fff bun bus public la 2min pret 2 lei/calatorie bilet la sofer

 13. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 14. Locatie pozitionata foarte aproape de centrul orasului. In apropiere sunt numeroase restaurante si cafenele. Camerele sunt dragute, patul confortabil. Micul dejun diversificat si bun.

 15. Locatia excelenta. Chiar in centrul vechi al orasului. Problema deranjanta este cu parcarea. Gasiti fff greu un loc de parcare pe strazile cu marcaje gratuit si la mare distanta de hotel. Nu este vina hotelului. Primaria nu acorda locuri pentru hotelurile din centru.

 16. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 17. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 18. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 19. Un apartament frumos, ca în poze. Este chiar în centrul oraşului. Vom reveni cu siguranță!

 20. Apartamentul este amplasat in inima centrului vechi al Brasovului

 21. Pozitia foarte buna Ai tot ce iti trebuie, foarte bine utilat Este exact ca in poze.

 22. Modern, curat, placut! Un loc in care iti doresti sa revii!

 23. Camera curata, conditii spa excelente, mic dejun variat si gustos.

 24. Foarte frumoasa si curata locatia, personal foarte Amabil!! Revenim cu drag

 25. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 26. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 27. Locatie pozitionata foarte aproape de centrul orasului. In apropiere sunt numeroase restaurante si cafenele. Camerele sunt dragute, patul confortabil. Micul dejun diversificat si bun.

 28. Poziționarea, mărimea camerei, micul dejun, salteaua, personalul de la receptie.

 29. Camera f mare, spatioasa, calduroasa, personal amabil, aproape de centru

 30. Totul a fost ok . daca mergeti cu masina prin Brasov , o sa vedeti ca peste tot e problema cu parcarea, asa ca nu e vina lor 🙂 Daca faceti rezervare la un loc de parcare, il aveti asigurat. Locatie perfecta , super draguta domnisoara de la receptie.

 31. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 32. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 33. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 34. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 35. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 36. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 37. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 38. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 39. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 40. Apartamentul a fost curat, frumos amenajat. Cel mai tare mi-a plăcut sauna.

 41. Totul a fost absolut perfect. Perfect pentru un cuplu. Vom reveni cu siguranta! Personal foarte amabil si intelegator. Totul a fost foarte foarte curat.

 42. A venit personal cu cheile. Foarte serviabilă și sociabilă.

 43. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 44. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 45. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 46. Gazda primitoare,bucatarie utilata,living superb, relaxare totala.

 47. O villa foarte frumoasa, perfecta pentru o vacanta in centrul Brasovului!

 48. Foarte frumos, bucatarie utilata, priveliste , parcare in fata porti,tot ce ai nevoie pentru o vacanta placuta. Recomand 🤗

 49. Croasant nu am mancat ,dar celelalte au fost delicioase.patul a fost la fel de confortabil ca și cel de acasa!

 50. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 51. Camera spatioasa, patul confortabil,situat la 3-4 min de mers pe jos de centru

 52. Poziționarea, mărimea camerei, micul dejun, salteaua, personalul de la receptie.

 53. Camera f mare, spatioasa, calduroasa, personal amabil, aproape de centru

 54. Totul a fost ok . daca mergeti cu masina prin Brasov , o sa vedeti ca peste tot e problema cu parcarea, asa ca nu e vina lor 🙂 Daca faceti rezervare la un loc de parcare, il aveti asigurat. Locatie perfecta , super draguta domnisoara de la receptie.

 55. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 56. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 57. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 58. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 59. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 60. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 61. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 62. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 63. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 64. Apartamentul a fost curat, frumos amenajat. Cel mai tare mi-a plăcut sauna.

 65. Totul a fost absolut perfect. Perfect pentru un cuplu. Vom reveni cu siguranta! Personal foarte amabil si intelegator. Totul a fost foarte foarte curat.

 66. A venit personal cu cheile. Foarte serviabilă și sociabilă.

 67. Locație foarte buna,apartament modern bine dotat,curat, comunicare excelenta cu proprietarul, un loc in care te simnti foarte bine.

 68. Super totul… de la locatie pana la parcare, dotare, imprejurimi.

 69. Foarte curat Foarte bine echipat si utilat O comunicare excelenta cu proprietarul Parcare excelenta 24/24

 70. Excelent. Apartamentul nou mobilat, aproape de centru, distanta putand fi parcursa usor si pe jos, iar inafara mirosului de nou si foarte placut al intregului apartament, acesta era echipat cu absolut tot ce am avut nevoie. Gazda la fel de primitoare si calduroasa. Un sejur deosebit datorita unui apartament curat, modern si atragator.

 71. Apartamentul este superb. Facilități si dotări de cea mai înaltă calitate . Una dintre cele mai frumoase locații în care am fost . Gazda super de treaba . Sistemul Smart Home +++ . Nota 10+ Cu siguranta vom reveni.

 72. Spatios, dotari foarte bune, curat, totul nou si cu bun gust.

 73. Mic dejun variat si de calitate.Camera foarte buna,patul ca acasa.Amplasare excelenta.Daca avea si parcare nu as fi avut nimic de obiectat.

 74. Croasant nu am mancat ,dar celelalte au fost delicioase.patul a fost la fel de confortabil ca și cel de acasa!

 75. micul dejun face fata la orice categorisire 4 stele

 76. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 77. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 78. Apartamentul spatios ,utilat cu tot ce trebuie , foarte curat , loc de parcare amenajat . Ideal pentru o vacanta reusita.

 79. Culorile au dat elegantă camerei, care a fost spatioasa. A fost cald. Menajera foarte cumsecade. Personalul amabil.

 80. Se serveste micul dejun la proprietate. Locatia Amplasarea-aproape de centru

 81. Poziționarea, mărimea camerei, micul dejun, salteaua, personalul de la receptie.

 82. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 83. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 84. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 85. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 86. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 87. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 88. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 89. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 90. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 91. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 92. Modern, curat, placut! Un loc in care iti doresti sa revii!

 93. Camera curata, conditii spa excelente, mic dejun variat si gustos.

 94. Amplasarea este perfecta. Mancarea servita de restaurant este minunata. Micul dejun este variat.

 95. Personalul foarte amabil, zona spa foarte placuta, mic dejun divers, gustos. Fructele de bun venit o surpriza placuta.

 96. Amplasarea , micul dejun , personalul ,curatenia…toate au fost la superlativ.

 97. Am primit upgrade desi hotelul nu era plin. MULTUMIM! Un weekend minunat: hotel elegant, priveliste frumoasa din camera, mic dejun bun, liniste, camera mare si curata, langa centrul vechi si nu in ultimul rand un zambet la receptie. Felicitari!

 98. amplasarea hotelului,personal profesionist,mic dejun perfect,camera impecabila,Vom reveni cu mare drag!

 99. Totul a fost peste asteptari, un hotel de trei stele plus, multa liniste, comfort, curatenie, mic dejun pentru toate gusturile, muzica ambientala care te insoteste cand servesti masa si pe holuri, cafea f buna, caldura in camera reglabila, privelistea din camera minunata mai ales seara. Personalul amabil, instruit , am cerut o pilota in plus ( desi nu am avut nevoie :)) ) si mi a fost adusa imediat, in acelasi timp persoana care a venit sa o aduca a verificat termostatul sa se asigure ca totul functioneaza perfect. In concluzie , nota 10, recomand acest hotel .

 100. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 101. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 102. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 103. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 104. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 105. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 106. Micul dejun a fost variat si potrivit pentru toate gusturile. Locatia aproape de centru, curatenia in camere si paturi confortabile.

 107. Camera superioară este extraordinara, mare și spațioasă. Mic dejun bogat, salata de ton, zacuscă, ciuperci sote. Amplasare foarte buna, chiar in centru.

 108. Micul dejun a fost bun, locatia este foarte bună, in camera smart tv mare.

 109. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 110. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 111. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 112. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 113. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 114. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 115. Confort, apartamentul foarte curat si bine aranjat, locație linistita, gazda primitoare si amabilă! Recomand!

 116. – Locatia este foarte aproape de centrul vechi, nu ai nevoie de masina pentru a merge la un restaurant. Am inteles ca nu departe se construieste un magazin Lidl. – Zona linistita de case – Are loc de parcare – Stil traditional foarte frumos, casnic – Bucataria super echipata – Incalzirea in pardoseala – Paturile matrimoniale foarte confortabile – Vedere super

 117. The apartment exceeded our expectations, very clean, all new and modern facility, good wifi, parking in front of the main door very good location, quiet street close to the old city very friendly hosts ware available any time.

 118. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 119. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 120. Totul foarte curat, mancare buna, insa camerele duble putin cam mici. Din pozele de pe site si la pretul platit m as fi asteptat la ceva mai spatios

 121. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 122. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 123. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 124. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 125. Culorile au dat elegantă camerei, care a fost spatioasa. A fost cald. Menajera foarte cumsecade. Personalul amabil.

 126. Se serveste micul dejun la proprietate. Locatia Amplasarea-aproape de centru

 127. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 128. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 129. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 130. Amabilitatea si buna intelegere a proprietarului 10+

 131. Superb amenajat! Zonă foarte liniștită. Locație absolut încântătoare!

 132. Only good things about the appartment. Stylish, nice, cozy, clean. Everything that we’re expecting and even more.

 133. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 134. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 135. Totul super curat, apartament nou, aerisit, caldura, bucataria utilata, baia super curata, proprietarul amabil,zona linistita, autobuz la 50m direct spre Livada Postei.

 136. Atmosfera relaxanta, curatenie, totul arata exact ca in poze, foarte bine dotat, ideal pentru 2-3 persoane si mai ales pentru cupluri, pozitionare foarte buna in raport cu centrul (Biserica Neagra etc.). Abia astept sa revenim!

 137. Locatie foarte frumos aranjata, curata si complet utilata, amplasata foarte bine pentru excursiile pe care ni le-am propus in aceasta vacanta.

 138. Apartament foarte frumos aranjat, cozy si tineresc ! 🙂 Locatie excelenta si proprietari prietenosi

 139. Foarte frumos ….recomand cu toata increderea….chiar ne-a depasit asteptarile…..situat foarte aproape de centru istoric …..singura problema este parcarea in centru dar oricum s-a rezolvat si asta nu este vina gazdei …..orasul foarte frumos merita vizitat .

 140. Amplasare excelenta. Confortabil si f bine dotat apartamentul, mult peste asteptari. Gazde primitoare. Recomand cu caldura.

 141. Comunicarea ușoară, prompta. Curățenia și dotările apartamentului: găsești tot ce ai nevoie pentru o ședere comoda, relaxanta.

 142. Camerele luminoase, inalte si extrem de curate, amplasare excelenta a hotelului , magazinul de vinuri excelent ( reprezentativ pentru vinurile romanesti), mic dejun variat si o cafea excelenta . Check-in foarte rapid.

 143. Locația excelentă, staff primitor și dornic să ne răspundă întrebărilor, iar camera (am avut duplex room) curată și îngrijită. Dormitorul se află la etaj mansardat, senzația este foarte placută! Mi-a plăcut și faptul că hotelul are o micuță curte interioară, luminată frumos seara, iar printre pereții hotelului se vede chiar scrisul BRASOV luminat în depărtare. O experiență frumoasă pe care o vom repeta!

 144. Totul foarte curat, mancare buna, insa camerele duble putin cam mici. Din pozele de pe site si la pretul platit m as fi asteptat la ceva mai spatios

 145. Locatia este perfecta, foarte aproape de centru. Camerele sunt spatioase si curate.

 146. Recomand sejurul cu mic dejun. Micul dejun a fost diversificat si copios. Personalul de deservire foarte amabil. Amplasarea este excelenta. Foarte curat si placut. Recomand cu drag cazarea in aceasta proprietate.

 147. Mi-a placut hotelul, camera, locatia excelenta. Se vede ca este renovat recent si facut cu mult bun gust.

 148. Apartamentul este spatios si foarte curat. Bucataria este destul de mare, fiind open space si este complet dotata cu cele necesare de la pahare/cani pana la zahar, sare, etc. Mi-a placut foarte mult dormitorul, patul este foarte confortabil iar cele doua noptiere impreuna cu dulapul iti ofera destul spatiu pentru depozitare. Atat in living cat si in dormitor este TV, iar balconul generos ca si suprafata poate fi accesat din ambele camere. Pentru noi amplasarea a fost una foarte buna, aproape de centrul comercial Coresi si la 5 minute de mers cu masina pana in centru. Cu siguranta vom mai reveni!

 149. curatenie, conditii foarte bune, tot ce aveai nevoie, liniste, parc pt copii in cartier, mall la o distanta foarte mica se putea merge pe jos

 150. Proprietari amabili ,generosi ,amplasament foarte bun la vreo 8-10 min de centru cu masina , apartament foarte curat. Recomand cu drag

 151. Amabilitatea si buna intelegere a proprietarului 10+

 152. Superb amenajat! Zonă foarte liniștită. Locație absolut încântătoare!

 153. Only good things about the appartment. Stylish, nice, cozy, clean. Everything that we’re expecting and even more.

 154. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 155. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 156. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 157. Proprietatea este foarte curata si frumos amenjata iar zona centrala .

 158. Camera este inalta cam la 2,8m ceea ce da senzatia de extra-spatiu in cei 25 mp. Sistemul de inchidere in 5 puncte atat la usa de intrare cat si la fereastra dau o placuta senzatie de siguranta si intimitate. Mobilierul de bungust cu mult peste nivelul unor hoteluri de 4 stele chiar si din acelasi oras. Locuri de parcare se gasesc, fara cost, in fata parcului peste drum de cladire si masina sta in siguranta. Se poate ajunge, pietonal, in centrul vechi in doar cateva minute. Exista o chicineta foarte placut amenajata in camera iar la cateva sute de metrii, spre centru, gasiti un magazin deschis non-stop.

 159. Ne-am simtit foarte bine. Foarte curat totul nou, patul super ! Locatia desi este chiar in centru e si foarte liniste. Gazada foarte primitiare desi am ajuns aproape de miezul noptii. Recomand cu incredere.

 160. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 161. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 162. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 163. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 164. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 165. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 166. Apartamentul este spatios si foarte curat. Bucataria este destul de mare, fiind open space si este complet dotata cu cele necesare de la pahare/cani pana la zahar, sare, etc. Mi-a placut foarte mult dormitorul, patul este foarte confortabil iar cele doua noptiere impreuna cu dulapul iti ofera destul spatiu pentru depozitare. Atat in living cat si in dormitor este TV, iar balconul generos ca si suprafata poate fi accesat din ambele camere. Pentru noi amplasarea a fost una foarte buna, aproape de centrul comercial Coresi si la 5 minute de mers cu masina pana in centru. Cu siguranta vom mai reveni!

 167. curatenie, conditii foarte bune, tot ce aveai nevoie, liniste, parc pt copii in cartier, mall la o distanta foarte mica se putea merge pe jos

 168. Proprietari amabili ,generosi ,amplasament foarte bun la vreo 8-10 min de centru cu masina , apartament foarte curat. Recomand cu drag

 169. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 170. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 171. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 172. Proprietatea este foarte curata si frumos amenjata iar zona centrala .

 173. Camera este inalta cam la 2,8m ceea ce da senzatia de extra-spatiu in cei 25 mp. Sistemul de inchidere in 5 puncte atat la usa de intrare cat si la fereastra dau o placuta senzatie de siguranta si intimitate. Mobilierul de bungust cu mult peste nivelul unor hoteluri de 4 stele chiar si din acelasi oras. Locuri de parcare se gasesc, fara cost, in fata parcului peste drum de cladire si masina sta in siguranta. Se poate ajunge, pietonal, in centrul vechi in doar cateva minute. Exista o chicineta foarte placut amenajata in camera iar la cateva sute de metrii, spre centru, gasiti un magazin deschis non-stop.

 174. Ne-am simtit foarte bine. Foarte curat totul nou, patul super ! Locatia desi este chiar in centru e si foarte liniste. Gazada foarte primitiare desi am ajuns aproape de miezul noptii. Recomand cu incredere.

 175. Amabilitatea si buna intelegere a proprietarului 10+

 176. Superb amenajat! Zonă foarte liniștită. Locație absolut încântătoare!

 177. Only good things about the appartment. Stylish, nice, cozy, clean. Everything that we’re expecting and even more.

 178. Extraordinar! Locul in care voi reveni de fiecare data cand vizitez Brasovul. Locatia incredibila, foarte aproape de orasul vechi, nu ai nevoie de masina ca sa vizitezi imprejurimile. Apartamentul este foarte cozy, curat, gazde primitoare. Recomand!

 179. Raport calitate-pret, excelent! O garsoniera foarte convenabila la cateva minute de centrul Brasovului. Garsoniera este destul de mica, dar exploatata la maxim – are tot ce oti trebuie, foarte multe spatii de depozitare, foarte cocheta si te face sa te simti confortabil. Balconul are o priveliste superba! Este mai mult decat suficient pentru cei care doresc sa aiba un loc dragut unde sa stea, pentru a explora Brasovul si imprejurimile!

 180. Aproape de centru, un supermarket lidl foarte aproape de locatie. Proprietarul a cooperat foarte bine si a rezolvat repede problema sigurantelor electrice

 181. Proprietarul foarte amabil, curatenie desavarsita, cartier foarte linistit, toate strazile asfaltate, ceea ce ne-a facilitat mersul pe biciclete/ trotinete, un pic parc si spatiu de joaca pentru copii.Recomand cu drag!

 182. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 183. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 184. Apartamentul, amplasat intr-o zona linistita la o distanta de maxim 10 minute de Piata Sfatului, este foarte comfortabil si iti da senzatia de ”acasa”.

 185. Apartamentul este foarte primitor, super curat si decorat cu bun gust. Noi ne-am simtit ca acasa:)

 186. The apartment lies in a central, beautiful area of Brașov, and Zoltan is a kind, excellent host. Not only does the place easily fit 6 people, but the design is brilliant – it’s one of the most stylish places I’ve ever stayed in! For such a cosy and comfortable apartament, the quality-price ratio ia fantastic.

 187. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 188. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 189. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 190. Ne-a plăcut totul, de la curățenie, locație și profesionalitatea cu care s-a făcut cazarea. Fără nici o emoție că am plătit în avans, nu am avut parte de nicio întâmplare neplăcută.

 191. Locație excelenta, Check in foarte rapid, saltea moale și confortabila

 192. Apartamentul îți oferă conditii de top, salteaua f bună, amenajat elegant, simplu, practic. În inima Brașovului, f aproape de obiectivele turistice. Faptul ca nu te întâlnești cu proprietarul este interesant. La întrarea în curte este un cafe2go excelent 😊

 193. Apartamentul este spatios si foarte curat. Bucataria este destul de mare, fiind open space si este complet dotata cu cele necesare de la pahare/cani pana la zahar, sare, etc. Mi-a placut foarte mult dormitorul, patul este foarte confortabil iar cele doua noptiere impreuna cu dulapul iti ofera destul spatiu pentru depozitare. Atat in living cat si in dormitor este TV, iar balconul generos ca si suprafata poate fi accesat din ambele camere. Pentru noi amplasarea a fost una foarte buna, aproape de centrul comercial Coresi si la 5 minute de mers cu masina pana in centru. Cu siguranta vom mai reveni!

 194. curatenie, conditii foarte bune, tot ce aveai nevoie, liniste, parc pt copii in cartier, mall la o distanta foarte mica se putea merge pe jos

 195. Proprietari amabili ,generosi ,amplasament foarte bun la vreo 8-10 min de centru cu masina , apartament foarte curat. Recomand cu drag

 196. Proprietatea este foarte curata si frumos amenjata iar zona centrala .

 197. Camera este inalta cam la 2,8m ceea ce da senzatia de extra-spatiu in cei 25 mp. Sistemul de inchidere in 5 puncte atat la usa de intrare cat si la fereastra dau o placuta senzatie de siguranta si intimitate. Mobilierul de bungust cu mult peste nivelul unor hoteluri de 4 stele chiar si din acelasi oras. Locuri de parcare se gasesc, fara cost, in fata parcului peste drum de cladire si masina sta in siguranta. Se poate ajunge, pietonal, in centrul vechi in doar cateva minute. Exista o chicineta foarte placut amenajata in camera iar la cateva sute de metrii, spre centru, gasiti un magazin deschis non-stop.

 198. Ne-am simtit foarte bine. Foarte curat totul nou, patul super ! Locatia desi este chiar in centru e si foarte liniste. Gazada foarte primitiare desi am ajuns aproape de miezul noptii. Recomand cu incredere.

 199. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 200. Totul. Curățenia, confortul, surprizele din frigider,😁

 201. Foarte curat, liniștit. Este complet utilat. Recomand!

 202. Amabilitatea si buna intelegere a proprietarului 10+

 203. Superb amenajat! Zonă foarte liniștită. Locație absolut încântătoare!

 204. Only good things about the appartment. Stylish, nice, cozy, clean. Everything that we’re expecting and even more.

 205. Extraordinar! Locul in care voi reveni de fiecare data cand vizitez Brasovul. Locatia incredibila, foarte aproape de orasul vechi, nu ai nevoie de masina ca sa vizitezi imprejurimile. Apartamentul este foarte cozy, curat, gazde primitoare. Recomand!

 206. Raport calitate-pret, excelent! O garsoniera foarte convenabila la cateva minute de centrul Brasovului. Garsoniera este destul de mica, dar exploatata la maxim – are tot ce oti trebuie, foarte multe spatii de depozitare, foarte cocheta si te face sa te simti confortabil. Balconul are o priveliste superba! Este mai mult decat suficient pentru cei care doresc sa aiba un loc dragut unde sa stea, pentru a explora Brasovul si imprejurimile!

 207. Aproape de centru, un supermarket lidl foarte aproape de locatie. Proprietarul a cooperat foarte bine si a rezolvat repede problema sigurantelor electrice

 208. Proprietarul foarte amabil, curatenie desavarsita, cartier foarte linistit, toate strazile asfaltate, ceea ce ne-a facilitat mersul pe biciclete/ trotinete, un pic parc si spatiu de joaca pentru copii.Recomand cu drag!

 209. Totul a fost excelent, conditii foarte bune de cazare, gazda foarte serviabila

 210. Zona liniștită Facilități in apropiere Apartament spațios, curat, bine dotat

 211. Un apartament foarte spatios, curat si frumos aranjat, unde 5 persoane ne-am simtit excelent. Este situat intr-o zona linistita, la 7 minute de centrul orasului cu masina. Comunicarea cu un domn foarte amabil a fost excelenta. Recomand!

 212. + Amabilitatea gazdei + Curatenia + Suprafata apartamentului + Zona linistita

 213. Pozitia excelenta(5 min. de mers cu masina de centru), zona linistita, parcare cu acces gratuit. Apartamentul este excelent pt. 6/7 persoane. Dormitoare mari(2+1 dormitor cu pat single+1living cu canapea exatensibila),paturi confortabile,2 bai, bucatarie utilitata cu absolut tot ce trebuie,curatenie ireprosabila.Gazdele sunt foarte primitoare!Vom reveni cu siguranta!

 214. Vedere superba spre Piata Sfatului. Desi am ajuns in jur de ora 21:30,am fost asteptati cu drag si primiti calduros. Apartamentul a fost decorat cu mult bun gust. Totul a fost superb.

 215. Un apartament modern, confortabil si curat in care totul este de buna calitate. Privelistea excelenta! Gazde amabile.

 216. Totul. Locatia este perfecta. Apartamentul este confortabil, modern si spatios. Ne vom intoarce cu siguranta. Raportul calitate/pret este exceptional.

 217. Totul a fost frumos,proprietarul disponibil si amabil.Multumim pentru tot !!!!

 218. Un apartament curat,intr-o zona usor accessibila, aproape de centrul Brasovului,statie de autobuz in fata blocului!gazda,Silviu,foarte ok!cu siguranta recomandam

 219. Este o locație foarte îngrijită și cu bun gust! Ne-am simțit extraordinar. Atât Silviu (proprietarul) cât și fratele sau Dani, au fost niște gazde exemplare. Recomand!!!

 220. Avand in vedere scopul calatoriei, a fost foarte bine! Apartamentul este spatios, inclusiv curte si gratar, dotat, curat, aproape de iesirea spre Poiana Brasov, dar si aproape de centru. Gazda(un domn) este deosebita.

 221. Perfect!! Am fost intimpinati cu drag Gazda destul de draguta!! Recomand)))

 222. Gazda, Sabina, a fost foarte amabila si draguta. Apartamentul de la etajul doi este foarte incapator pentru 6 persoane. Camerele in care se doarme( doua dormitoare si sufrageria) sunt separate de bucatarie si astfel ai parte de suficienta intimitate. Bucataria este dotata cu toate cele necesare si baia la fel. Camerele sunt mari si paturile comode. Ar fi fost ideala o baie in plus, dar fiind cladire veche, acest lucru probabil nu este posibil. Locatia este perfecta, intr-o zona linistita cu case, dar aproape de centrul vechi. Tot in apropiere este restaurantul Roata Norocului cu mancare foarte buna la preturi si mai bune.

 223. Apartament modern mobilat, foarte aproape de centru si de urcarea in Poiana. Paturi foarte comfortabile. Centrala proprie si apartament calduros. Cheile preluate cu usurinta de la o alta locatie. Parcarea in fata proprietatii un plus. La distanta de 10 min pe jos de restaurant Tudor, Pizza Domino’s sau Kaufland. Suficiente prosoape si consumabile baie. Feon in baie. S-a ridicat gunoiul in fiecare zi. Comunicarea usoara cu proprietarul.

 224. F curat , frumos decorat , centrala proprie , f aproape de drumul spre Poiana si centru

 225. Personalul super! Camerele arata ca in poze. Se face curățenie, se schimba prosoapele, se aranjează camera. Parcarea este in fata locatiei. Este foarte cald.

 226. Curatenia si confortul au fost pe masura asteptarilor noastre, locatie intr-un cartier frumos cu loc de parcare privat. Recomand cu drag!!

 227. Pozitionarea excelenta , o zona linistita , gazda foarte amabilă. Un apartament elegant , primitor si foarte curat.

 228. Good apartment for the short family stay. Friendly host.

 229. Apartament spațios, curat, calduros. A fost un sejur frumos , relaxant. Jacuzi wow, apa calda curata…. foarte romantic pt cupluri.

 230. -in apartament am gasit un bradut mic impodobit in spiritul sarbatorilor de iarna -asternuturi si prosoape curate -jacuzz-ul este bine intretinut -apartamentul este spatios -amplasarea este una buna -in zona ai market-uri ,farmacie si diferite magazine de decoratiuni si dulciuri,pizzerie si fast-food -temperatura din camera poate fi reglata Incep prin a va ruga sa incercati sa primiti aceste critici in speranta remedierii problemelor pe care vi le voi semnala.Nu cred ca va ajuta nici pe dvs si nici pe oaspetii dvs o atitudine cum am vazut si prin alte comentarii in incercarea de a respinge orice feedback negativ.Incerc sa fiu obiectiva ,va transmit atat lucrurile bune cat si lucrurile mai putin bune.Luati-le ca atare si nu incercati sa ma convingeti de altceva decat de ceea ce am vazut cu ochii mei 🙂

 231. Jacuzi, terasa, gratar, living- super, apartament de vis.

 232. Locatia este foarte potrivita pentru o sedere in oras daca vii cu masina, pentru ca este accesibila din marile bulevarde si asigura parcare.

 233. Prezentarea apartamentului la sosire. Confortul. Conditiile de cazare au fost de asemenea apreciate si de copii. Vom reveni!

 234. Un apartament cu un spatiu foarte generos. Este amenajat modern si elegant in acelasi timp. Bucataria utilata cu tot ce e nevoie. Lenjerie foarte curata si de calitate. Personalul foarte amabil. O locatie pe care o recomand.

 235. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 236. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 237. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 238. Locatia excelenta, gazda primitoare dar ce mi-a placut este ca dupa o zi de vizitat am avut parte de un somn foarte bun.O saltea de calitate asta pot sa spun!

 239. Gazda foarte amabila. Camerele, facilitatile, designul, totul nou. Un loc extraordinar care a asigurat un confort exceptional pentru un city break. Locatia este aproape de centrul vechi.

 240. Great location, everything was new and fresh. Friendly host.

 241. Amabilitatea personalului,mancarea,curatenia,patul,etc…

 242. Camerele sunt dragute, spatioase, confortabile. Micul dejun este extraordinar de variat si bine gandit.

 243. Amplasare, curatenie, personal extrem de amabil, mic dejun fabulos, liniste.

 244. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 245. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 246. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 247. Ne-a placut totul, aspectul, facilitatile, curatenia, pozitionarea, amabilitatea gazdei. Vom alege aceasta cazare si data viitoare cand vizitam Brasovul 🙂

 248. Totul a fost perfect, gazdele primitoare , cald, foarte curat si mult bun gust.

 249. Totul la superlativ. Apartament aranjat modern curat. Poze reale. Recomand cu căldură. Aproape de centrul vechi. Revenim.

 250. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 251. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 252. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 253. Extraordinar! Locul in care voi reveni de fiecare data cand vizitez Brasovul. Locatia incredibila, foarte aproape de orasul vechi, nu ai nevoie de masina ca sa vizitezi imprejurimile. Apartamentul este foarte cozy, curat, gazde primitoare. Recomand!

 254. Raport calitate-pret, excelent! O garsoniera foarte convenabila la cateva minute de centrul Brasovului. Garsoniera este destul de mica, dar exploatata la maxim – are tot ce oti trebuie, foarte multe spatii de depozitare, foarte cocheta si te face sa te simti confortabil. Balconul are o priveliste superba! Este mai mult decat suficient pentru cei care doresc sa aiba un loc dragut unde sa stea, pentru a explora Brasovul si imprejurimile!

 255. Aproape de centru, un supermarket lidl foarte aproape de locatie. Proprietarul a cooperat foarte bine si a rezolvat repede problema sigurantelor electrice

 256. Impecabil amplasat in inima Brasovului, realmente vis-avis de Piata Sfatului si Biserica Neagra, cu un restaurant incantator si o locatie destinata micului dejun impecabil gandita si amenajata.

 257. Salteaua – ok, tv plat, apa calda, mic dejun bun si variat, personal f amabil, liniste!!

 258. Cazare situata in Centrul Vechi, foarte curata si intima, personal foarte amabil si atent, mic dejun delicios, parcare asigurata in apropiere, totul perfect!

 259. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 260. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 261. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 262. Locatia excelenta, gazda primitoare dar ce mi-a placut este ca dupa o zi de vizitat am avut parte de un somn foarte bun.O saltea de calitate asta pot sa spun!

 263. Gazda foarte amabila. Camerele, facilitatile, designul, totul nou. Un loc extraordinar care a asigurat un confort exceptional pentru un city break. Locatia este aproape de centrul vechi.

 264. Great location, everything was new and fresh. Friendly host.

 265. Amabilitatea personalului,mancarea,curatenia,patul,etc…

 266. Camerele sunt dragute, spatioase, confortabile. Micul dejun este extraordinar de variat si bine gandit.

 267. Amplasare, curatenie, personal extrem de amabil, mic dejun fabulos, liniste.

 268. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 269. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 270. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 271. Ne-a placut totul, aspectul, facilitatile, curatenia, pozitionarea, amabilitatea gazdei. Vom alege aceasta cazare si data viitoare cand vizitam Brasovul 🙂

 272. Totul a fost perfect, gazdele primitoare , cald, foarte curat si mult bun gust.

 273. Totul la superlativ. Apartament aranjat modern curat. Poze reale. Recomand cu căldură. Aproape de centrul vechi. Revenim.

 274. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 275. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 276. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 277. Extraordinar! Locul in care voi reveni de fiecare data cand vizitez Brasovul. Locatia incredibila, foarte aproape de orasul vechi, nu ai nevoie de masina ca sa vizitezi imprejurimile. Apartamentul este foarte cozy, curat, gazde primitoare. Recomand!

 278. Raport calitate-pret, excelent! O garsoniera foarte convenabila la cateva minute de centrul Brasovului. Garsoniera este destul de mica, dar exploatata la maxim – are tot ce oti trebuie, foarte multe spatii de depozitare, foarte cocheta si te face sa te simti confortabil. Balconul are o priveliste superba! Este mai mult decat suficient pentru cei care doresc sa aiba un loc dragut unde sa stea, pentru a explora Brasovul si imprejurimile!

 279. Aproape de centru, un supermarket lidl foarte aproape de locatie. Proprietarul a cooperat foarte bine si a rezolvat repede problema sigurantelor electrice

 280. Impecabil amplasat in inima Brasovului, realmente vis-avis de Piata Sfatului si Biserica Neagra, cu un restaurant incantator si o locatie destinata micului dejun impecabil gandita si amenajata.

 281. Salteaua – ok, tv plat, apa calda, mic dejun bun si variat, personal f amabil, liniste!!

 282. Cazare situata in Centrul Vechi, foarte curata si intima, personal foarte amabil si atent, mic dejun delicios, parcare asigurata in apropiere, totul perfect!

 283. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 284. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 285. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 286. Locatia excelenta, gazda primitoare dar ce mi-a placut este ca dupa o zi de vizitat am avut parte de un somn foarte bun.O saltea de calitate asta pot sa spun!

 287. Gazda foarte amabila. Camerele, facilitatile, designul, totul nou. Un loc extraordinar care a asigurat un confort exceptional pentru un city break. Locatia este aproape de centrul vechi.

 288. Great location, everything was new and fresh. Friendly host.

 289. Locație superba, curatenie, o panoramă a orașului superba. Foarte bine utilata bucătăria, absolut tot ce ai nevoie. Am avut parte de un weekend magnific.

 290. The house is exactly like in the pictures; beautiful, clean and spacious. The view over the city is breathtaking. The hosts, Bianca & Catalin, were very welcoming and made all of us feel at ease. This villa is the best villa I’ve ever stayed in my entire life, we felt like a million bucks during our holiday in Brasov. I’d definitely recommend this accommodation for a group of friends eager to discover this beautiful and special part of Romania. Inca o data, multumesc Bianca si Catalin. Ne-am simtit nemaipomenit 🙂 Pe curand, sper! Sandra

 291. everything was perfect, but the view was breathtaking!

 292. Ne-a placut totul, aspectul, facilitatile, curatenia, pozitionarea, amabilitatea gazdei. Vom alege aceasta cazare si data viitoare cand vizitam Brasovul 🙂

 293. Totul a fost perfect, gazdele primitoare , cald, foarte curat si mult bun gust.

 294. Totul la superlativ. Apartament aranjat modern curat. Poze reale. Recomand cu căldură. Aproape de centrul vechi. Revenim.

 295. Amabilitatea personalului,mancarea,curatenia,patul,etc…

 296. Camerele sunt dragute, spatioase, confortabile. Micul dejun este extraordinar de variat si bine gandit.

 297. Amplasare, curatenie, personal extrem de amabil, mic dejun fabulos, liniste.

 298. Atentia la detalii,echipa de profesionisti chiar daca este un hotel NOBrand!Felicitari!

 299. Daca am stat mai putin cu o zi se poate returna pretul pentru ziua in plus ?

 300. Patul foarte confortabil, designul camerei deosebit, personal amabil si atent, facilitatile de la spa, mic dejun variat si calitativ

 301. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 302. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 303. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 304. Totul foarte bine gandit la cel mai mic detaliu , foarte primitor ,foarte curat ,utilat cu tot ce e nevoie…personal foarte primitor si amabil ce au oferit o comunicare excelenta ! Zona buna(iesi direct in centrul vechi) . Nici o obiectie !

 305. Apartamentul este situat chiar in centrul vechi, la doi pasi de Piata Sfatului si desi este pozitionat pe strada principala este foarte de linistit. Este extrem de curat, mobilat cu bun gust, dotat cu toate cele necesare, calduros si ceva mai mare decat reiese din fotografii. Proprietarii sunt tineri, foarte amabili si ne-au ajutat cu o multime de informatii pe parcursul sederii noastre in Brasov. O experienta de nota 10+, recomandam cu toata increderea!

 306. Foarte bine, confortabil si foarte liniște. Nota 9+

 307. Locatia, gazda primitoare si nesacaitoare, curatenia, utilarea studioului – frigider, chicineta s.a.

 308. Pozitionarea in centrul orasului.caldura din apartament

 309. Curatenie,patul foarte bun,amplasare excelenta,proprietar foarte amabil

 310. apartament central, la cativa pasi de piata sfatului, foarte spatios, foarte curat, patul de sus este foarte interesant:) a fost ceva zgomot datorita barului de dedesubt, dar nu era foarte deranjant. proprietarul foarte amabil foarte greu cu locul de parcare, dar asta e o problema in centrul brasovului:) vom reveni cu siguranta

 311. Amenajarea apartamentului, design-ul, tot a fost frumos.

 312. Un apartament frumos, ca în poze. Este chiar în centrul oraşului. Vom reveni cu siguranță!

 313. Ne-a încântat foarte mult ambientul cozy și primitor al studioului, faptul ca am avut absolut toate dorarile necesare, de la feon la fier de călcat si cafetiera, curățenia, confortul pus la dispoziție, gazdele foarte friendly și primitoare, locația chiar lângă centru, pe scurt NOTA 10+++ pentru tot și recomandam cu încredere, noi vom reveni cu siguranța 😁😍

 314. Locatia excelenta, gazda primitoare dar ce mi-a placut este ca dupa o zi de vizitat am avut parte de un somn foarte bun.O saltea de calitate asta pot sa spun!

 315. Gazda foarte amabila. Camerele, facilitatile, designul, totul nou. Un loc extraordinar care a asigurat un confort exceptional pentru un city break. Locatia este aproape de centrul vechi.

 316. Super central, apartamentul este perfect pentru un somn bun! Este curat si dragut, iar pentru o sedere scurta este perfect/

 317. locatia foarte buna,situata in centru si cel mai important a fost cald in apartament

 318. Un apartament simplu si totusi foarte primitor, totul foarte bine pus la punct. Ne.am simtit exact ca acasa. Cu siguranta o sa revenim!

 319. Ne-a placut totul, aspectul, facilitatile, curatenia, pozitionarea, amabilitatea gazdei. Vom alege aceasta cazare si data viitoare cand vizitam Brasovul 🙂

 320. Totul a fost perfect, gazdele primitoare , cald, foarte curat si mult bun gust.

 321. Totul la superlativ. Apartament aranjat modern curat. Poze reale. Recomand cu căldură. Aproape de centrul vechi. Revenim.

 322. Gazda a fost foarte amabila!A fost cald și plăcut!

 323. Locatie excelenta, curat tot ce trebuie, gazdele extrem de primitoare, se preteaza inclusiv pentru vacanta cu copii

 324. Locatie excelenta cu o gazda amabila si ajutator . Camera spatioana, curata si foarte confortabil. Vom reveni si alta data

 325. Liniștea. Priveliștea. Intimitatea. Baia. Minibarul.

 326. Locatia este foarte potrivita pentru o sedere in oras daca vii cu masina, pentru ca este accesibila din marile bulevarde si asigura parcare.

 327. Prezentarea apartamentului la sosire. Confortul. Conditiile de cazare au fost de asemenea apreciate si de copii. Vom reveni!

 328. Locatie excelenta, confort si curatenie excelente, concluzie respect pentru client!

 329. Locația, curățenie, confortul apartamentului, apartament spațios, perfect pt familii cu copii, parcare asigurata

 330. Curățenie și mult gust. Punctualitatea și amabilitate cum rar întâlnești! Multumim!

 331. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 332. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 333. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 334. Excelent totul (curățenie, confort, amabilitatea gazdei, amplasarea locației). Cu drag vom reveni!!!!

 335. Sunt foarte fericită că am ales să mă cazez la Seasons Garden Apartment ! Mi-a plăcut tot, de la amabilitatea cu care am fost întâmpinată până la confortul de care am avut parte. Totul a fost impecabil ! Felicitări !

 336. Apartament confortabil, ultra utilat, șemineul conferă o nota de romantism.

 337. Amplasarea este excelenta, aproape de obiectivele turistice.

 338. apartament central, la cativa pasi de piata sfatului, foarte spatios, foarte curat, patul de sus este foarte interesant:) a fost ceva zgomot datorita barului de dedesubt, dar nu era foarte deranjant. proprietarul foarte amabil foarte greu cu locul de parcare, dar asta e o problema in centrul brasovului:) vom reveni cu siguranta

 339. Amenajarea apartamentului, design-ul, tot a fost frumos.

 340. Cea mai draguta cazare la care am stat până acum. E perfecta pentru un cuplu, spațiul este suficient, iar decorul realizat cu bun gust ne.a facut sa ne simtim excelent. Apartamentul este si foarte aproape de centrul vechi si de statia Livada Poștei, de unde poti sa ajungi cam oriunde doresti. Gazdele au fost foarte primitoare si receptive. Cu siguranta ne vom întoarce tot aici data viitoare! 🙂

 341. Ne-a încântat foarte mult ambientul cozy și primitor al studioului, faptul ca am avut absolut toate dorarile necesare, de la feon la fier de călcat si cafetiera, curățenia, confortul pus la dispoziție, gazdele foarte friendly și primitoare, locația chiar lângă centru, pe scurt NOTA 10+++ pentru tot și recomandam cu încredere, noi vom reveni cu siguranța 😁😍

 342. Locatia excelenta, gazda primitoare dar ce mi-a placut este ca dupa o zi de vizitat am avut parte de un somn foarte bun.O saltea de calitate asta pot sa spun!

 343. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 344. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 345. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 346. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 347. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 348. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 349. Totul a fost super ! Toata lumea multumita . Recomand !

 350. Locația superbă la 10 min de mers faţă de Piața Sfatului. Apartamentul curat, dotat cu toate utilităţile.

 351. A fost mai mult loc decât era prezentat in poze , asta ne a uimit 😊

 352. E cazarea potrivita pentru familiile cu copii. Apartamentul este curat si primitor, cu toate facilitatile necesare sa-ti faca sederea confortabila. Locatia apartamentului este foarte buna, la doar 2-3 minute de mers pe jos de centrul vechi al Brasovului.

 353. Locatie foarte buna,gazde primitoare si apartamentul minunat!

 354. Pozitia apartamentului, linistea, mirosul de vechi impletit cu turta dulce, dimensiunile locuintei.

 355. Personal plăcut. Mâncare bună. Pat lat de 1.80 m. Curățenie. În centru. Baie mare.

 356. – micul dejun foarte bun – curățenia din cameră – amplasarea foarte buna a hotelului

 357. Micul dejun rezonabil, locatia amplasata f aproape de P-ta Sfatului

 358. Excelent totul (curățenie, confort, amabilitatea gazdei, amplasarea locației). Cu drag vom reveni!!!!

 359. Sunt foarte fericită că am ales să mă cazez la Seasons Garden Apartment ! Mi-a plăcut tot, de la amabilitatea cu care am fost întâmpinată până la confortul de care am avut parte. Totul a fost impecabil ! Felicitări !

 360. Apartament confortabil, ultra utilat, șemineul conferă o nota de romantism.

 361. Amplasarea este excelenta, aproape de obiectivele turistice.

 362. apartament central, la cativa pasi de piata sfatului, foarte spatios, foarte curat, patul de sus este foarte interesant:) a fost ceva zgomot datorita barului de dedesubt, dar nu era foarte deranjant. proprietarul foarte amabil foarte greu cu locul de parcare, dar asta e o problema in centrul brasovului:) vom reveni cu siguranta

 363. Amenajarea apartamentului, design-ul, tot a fost frumos.

 364. Cea mai draguta cazare la care am stat până acum. E perfecta pentru un cuplu, spațiul este suficient, iar decorul realizat cu bun gust ne.a facut sa ne simtim excelent. Apartamentul este si foarte aproape de centrul vechi si de statia Livada Poștei, de unde poti sa ajungi cam oriunde doresti. Gazdele au fost foarte primitoare si receptive. Cu siguranta ne vom întoarce tot aici data viitoare! 🙂

 365. Ne-a încântat foarte mult ambientul cozy și primitor al studioului, faptul ca am avut absolut toate dorarile necesare, de la feon la fier de călcat si cafetiera, curățenia, confortul pus la dispoziție, gazdele foarte friendly și primitoare, locația chiar lângă centru, pe scurt NOTA 10+++ pentru tot și recomandam cu încredere, noi vom reveni cu siguranța 😁😍

 366. Locatia excelenta, gazda primitoare dar ce mi-a placut este ca dupa o zi de vizitat am avut parte de un somn foarte bun.O saltea de calitate asta pot sa spun!

 367. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 368. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 369. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 370. Amplasarea hotelului este foarte buna. Micul dejun a fost gustos si am reusit sa ma odihnesc bine. In functie de noroc, se primeste o camera mai spatioasa sau mai micuta ca suprafata. Camerele sunt inalte si au sansa de a arata foarte bine cu ceva renovari adecvate.

 371. Totul a fost minunat. Personal foarte amabil, curatenie, amplasare excelenta.

 372. personal amabil. mic dejun bun. cald si comfortabil in camere. raport bun pret/calitate.

 373. Totul a fost super ! Toata lumea multumita . Recomand !

 374. Locația superbă la 10 min de mers faţă de Piața Sfatului. Apartamentul curat, dotat cu toate utilităţile.

 375. A fost mai mult loc decât era prezentat in poze , asta ne a uimit 😊

 376. E cazarea potrivita pentru familiile cu copii. Apartamentul este curat si primitor, cu toate facilitatile necesare sa-ti faca sederea confortabila. Locatia apartamentului este foarte buna, la doar 2-3 minute de mers pe jos de centrul vechi al Brasovului.

 377. Locatie foarte buna,gazde primitoare si apartamentul minunat!

 378. Pozitia apartamentului, linistea, mirosul de vechi impletit cu turta dulce, dimensiunile locuintei.

 379. Locatia foarte buna, aproape de centru. Am avut toate necesitatile. Un apartament ok pentru cei nepretentiosi.

 380. Am avut parte de un sejur minunat ! O locuinta curata.. locație foarte buna 🙂 Iar comunicarea cu proprietarul excelenta !!!

 381. O garsoniera foarte curata, aproape de centru, spatioasa si bine dotata. Am mers cu un bebe de 2 luni si a fost totul foarte ok. Cu siguranta vom reveni!

 382. O locație perfecta, amplasată pe o stradă linistită, în centrul vechi, în proximitatea obiectivelor turistice! Sunt probleme cu locurile de parcare, însă este valabil pentru toată zona centrala… Este necesar un ocol (de vreo 3 ori, dupa GPS) al zonei pe o rază de cca 500m si se rezolva 😉 Ca locuri de luat masa recomand La Ceaun – str M. Weiss, Am Rosenanger, Old Shanghai (rest chinezesc autentic)

 383. Totul. Doamna foarte amabila și corecta. Am găsit și umbrele, pentru timp ploios.😃

 384. Locatia excelenta. 2 min de Piata Sfatului. Camera foarte mare, incalzirea prin pardoseala in baie+ bucatarie. Bucataria echipata complet. Baia la fel. Ideal pt familii, dar nu numai. Priveliste frumoasa, spre Tampa si oras. Gazda foarte amabila si atenta.

 385. Locatie exceptional, curatenie, dotarii, gazda ireprosabil. Recomand cu sinceritate 100%

 386. Apartamentul in sine: Comfortabil, totul de bun gust, super curat In jur: Frumos si aproape si de Piata sfatului si de Tampa

 387. Locatia si faptul ca sunt mari camerile.in plus apartamentul are un sarm aparte.

 388. A fost super frumos! Liniste! Curat! Tot ce trebuie! Recomand cu placere!

 389. Pozitionat foarte aproape de centru.Este o zona linistita,iar apartamentul este dragut si curat.Gazda este foarte primitoare si disponibila in cazul in care intampini dificultati.

 390. Locatie excelenta.Camera spre curte-liniste. Cald. Dotari suficiente pentru sejurul nostru.

 391. Apartamentul este intr-un bloc nou foarte securizat si cu o priveliste foarte frumoasa catre Tampa, este spatios si aproape de obiectivele turistice.

 392. Apartamentul era spatios, a fost caldura deci nu am murit de frig ca in alte cazari. Bucataria era ok facilitata, proprietara era amabila, apa calda la baie si cu ventilator.

 393. Zona foarte linistita. Se poate spune ca este la marginea orasului dar pt. zona accea de Brasov unde orasul se “pupa” cu muntele ofera un cadru natural deosebit.

 394. Pozitionarea, destul de aproape de Piata Sfatului ( 900metri)

 395. Apartamentul a fost foarte curat si calduros, situat foart aproape de centru, intr-o zona linistita. Am avut tot ce aveam nevoie, de la prosoape, sapun si gel de dus pana la cafea, ceai, tacamuri. Cu Alexandru am comunicat foarte usor si ne-a oferit cateva informatii despre oras si locuri de mancat.

 396. Locatia este buna, aproape de centru. Cu putin noroc, poti prinde chiar si loc de parcare in zona. Bucataria este bine utilata.

 397. A fost super frumos! Liniste! Curat! Tot ce trebuie! Recomand cu placere!

 398. Pozitionat foarte aproape de centru.Este o zona linistita,iar apartamentul este dragut si curat.Gazda este foarte primitoare si disponibila in cazul in care intampini dificultati.

 399. Locatie excelenta.Camera spre curte-liniste. Cald. Dotari suficiente pentru sejurul nostru.

 400. Locație de nota 10+ proprietara si mai ok nu lipsește nimic din locație!

 401. E un loc confortabil si aproape de cam orice, a fost fain.

 402. Patul a fost confortabil, iar distanta de la gara la apartament e de 3 minute, minunat.

 403. O locație perfecta, amplasată pe o stradă linistită, în centrul vechi, în proximitatea obiectivelor turistice! Sunt probleme cu locurile de parcare, însă este valabil pentru toată zona centrala… Este necesar un ocol (de vreo 3 ori, dupa GPS) al zonei pe o rază de cca 500m si se rezolva 😉 Ca locuri de luat masa recomand La Ceaun – str M. Weiss, Am Rosenanger, Old Shanghai (rest chinezesc autentic)

 404. Totul. Doamna foarte amabila și corecta. Am găsit și umbrele, pentru timp ploios.😃

 405. Locatia excelenta. 2 min de Piata Sfatului. Camera foarte mare, incalzirea prin pardoseala in baie+ bucatarie. Bucataria echipata complet. Baia la fel. Ideal pt familii, dar nu numai. Priveliste frumoasa, spre Tampa si oras. Gazda foarte amabila si atenta.

 406. Pozitia,marime,facilitati,curatenie si liniste. Multumim !!

 407. Totul a fost impecabil, iar gazda foarte intelegatoare. Recomand cu caldura.

 408. Confortul, curatenia, locatia, linistea, dotarile, locul de parcare, privelistea, aerul curat. Totul a fost peste asteptarile noastre

 409. Apartament spatios si bine utilat, perfect pentru destinatia noastra.

 410. Apartamentul frumos mobilat, modern, complet utilat, proprietarul foarte drăguț, serviabil. Aproape de Paradisul Acvatic. Recomand locația.

 411. Ne-a asigurat cazarea corespunzătoare unei vacanțe de iarnă la munte.

 412. Apartamentul este minunat,ideal pentru o familie sau un grup de prieteni!Foarte aproape de centru!

 413. Apartamentul foarte mare, foarte curat, am avut toate facilitățile, foarte aproape de centru, chiar la baza vf Tâmpa.

 414. Este un apartament cu toate facilitățile necesare, este aproape de centru, mare și foarte curat. Inclusiv se găsesc farfurii, pahare, până și o mașină de făcut cafea, cu capsulele necesare.

 415. Superb apartamentu, gazdele super primitoare si promte😊

 416. Mie personal mi-a plăcut mult . Primirea a fost foarte bună, personalul a fost foarte politicos si au avut încredere deplină. Condițiile sunt foarte bune si ai tot ce iti trebuie .

 417. – Apartament spatios – Dotat cu de toate: masina de spalat, feon, aspirator, fier de calcat, tacamuri, vesela, etc – Gazda amabila

 418. Confort, curățenie, dotări, bun gust, spațios, seriozitate, ospitalitate, amplasare. Calificativ EXCEPȚIONAL.

 419. Excepțional! A fost peste așteptările noastre. Nu am crezut ca mai exista asemnea locuri si amabilitate in Romania. Felicitări proprietarului care s-a ocupat de aranjarea cu bun gust a apartamentului. Felicitări pentru modul în care își primeste clienții. Recomand 100% acest loc.

 420. Un apartament cu mult peste asteptarile noastra, primitor si calduros. Gazda a fost de nota 10. Vom reveni cu proxima ocazie

 421. Locatie cocheta, zona linistita, la poalele Tampei, aproape de centru, utilata simplu, eficient si cu bun gust.

 422. Un apartament minunat! Pozitionat foarte aproape de centrul orasului dar si de telecabina care duce către Tampa. Amenajarea mi-a placut foarte mult, arata exact ca in poze. Am avut toate cele necesare, de la vesela, la aparatura pentru gatit, proasoape, uscator de par, etc. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Este unul dintre cele mai frumoase apartamente in care ne-am cazat. Am comunicat cu dna Ramona pentru cazare, la fel, nu avem ce sa reprosam, foarte amabila.

 423. Foarte bine amplasat exact in centru,priveliste superba si o terasa extrem de primitoare :),calitate si comfort ireprosabil

 424. Totul este minunat. curatenie exemplara. apartamentul este mai frumos in realitate decat in poze. privelistea este minunata!

 425. Foarte curat, îngrijit, condiții bune,zona frumoasa… Proprietara a avut încredere, mi-a lăsat cheia la portar și am achitat cash după plecare, lăsând banii în camera fără ca cineva sa mă verifice. Am lăsat curat pe cât posibil drept mulțumire

 426. O locatie perfecta pentru iubitorii de liniste care doresc sa viziteze Brasovul. Desi pare putin departe de oras, distanta reala e de maxim 15 min de mers pe jos, iar locatia corespunde 100% cu ceea ce se vede in poze. Recomand cu incredere.

 427. A fost curat, cald și comod, plus bucătăria era dotata cu toate cele necesare!

 428. Ne-a placut foarte mult si am dori chiar sa mai revenim!

 429. Locația, aproape de Piata Sfatului si aproape de Tampa!

 430. Apartament spatios si bine utilat, perfect pentru destinatia noastra.

 431. Apartamentul frumos mobilat, modern, complet utilat, proprietarul foarte drăguț, serviabil. Aproape de Paradisul Acvatic. Recomand locația.

 432. Ne-a asigurat cazarea corespunzătoare unei vacanțe de iarnă la munte.

 433. Superb apartamentu, gazdele super primitoare si promte😊

 434. Mie personal mi-a plăcut mult . Primirea a fost foarte bună, personalul a fost foarte politicos si au avut încredere deplină. Condițiile sunt foarte bune si ai tot ce iti trebuie .

 435. – Apartament spatios – Dotat cu de toate: masina de spalat, feon, aspirator, fier de calcat, tacamuri, vesela, etc – Gazda amabila

 436. Pozitia,marime,facilitati,curatenie si liniste. Multumim !!

 437. Totul a fost impecabil, iar gazda foarte intelegatoare. Recomand cu caldura.

 438. Confortul, curatenia, locatia, linistea, dotarile, locul de parcare, privelistea, aerul curat. Totul a fost peste asteptarile noastre

 439. Apartamentul este minunat,ideal pentru o familie sau un grup de prieteni!Foarte aproape de centru!

 440. Apartamentul foarte mare, foarte curat, am avut toate facilitățile, foarte aproape de centru, chiar la baza vf Tâmpa.

 441. Este un apartament cu toate facilitățile necesare, este aproape de centru, mare și foarte curat. Inclusiv se găsesc farfurii, pahare, până și o mașină de făcut cafea, cu capsulele necesare.

 442. Locatie cocheta, zona linistita, la poalele Tampei, aproape de centru, utilata simplu, eficient si cu bun gust.

 443. Un apartament minunat! Pozitionat foarte aproape de centrul orasului dar si de telecabina care duce către Tampa. Amenajarea mi-a placut foarte mult, arata exact ca in poze. Am avut toate cele necesare, de la vesela, la aparatura pentru gatit, proasoape, uscator de par, etc. Nu ne-a lipsit absolut nimic. Este unul dintre cele mai frumoase apartamente in care ne-am cazat. Am comunicat cu dna Ramona pentru cazare, la fel, nu avem ce sa reprosam, foarte amabila.

 444. Foarte bine amplasat exact in centru,priveliste superba si o terasa extrem de primitoare :),calitate si comfort ireprosabil

 445. Totul este minunat. curatenie exemplara. apartamentul este mai frumos in realitate decat in poze. privelistea este minunata!

 446. Foarte curat, îngrijit, condiții bune,zona frumoasa… Proprietara a avut încredere, mi-a lăsat cheia la portar și am achitat cash după plecare, lăsând banii în camera fără ca cineva sa mă verifice. Am lăsat curat pe cât posibil drept mulțumire

 447. O locatie perfecta pentru iubitorii de liniste care doresc sa viziteze Brasovul. Desi pare putin departe de oras, distanta reala e de maxim 15 min de mers pe jos, iar locatia corespunde 100% cu ceea ce se vede in poze. Recomand cu incredere.

 448. A fost curat, cald și comod, plus bucătăria era dotata cu toate cele necesare!

 449. Ne-a placut foarte mult si am dori chiar sa mai revenim!

 450. Locația, aproape de Piata Sfatului si aproape de Tampa!

 451. Confort, curățenie, dotări, bun gust, spațios, seriozitate, ospitalitate, amplasare. Calificativ EXCEPȚIONAL.

 452. Excepțional! A fost peste așteptările noastre. Nu am crezut ca mai exista asemnea locuri si amabilitate in Romania. Felicitări proprietarului care s-a ocupat de aranjarea cu bun gust a apartamentului. Felicitări pentru modul în care își primeste clienții. Recomand 100% acest loc.

 453. Un apartament cu mult peste asteptarile noastra, primitor si calduros. Gazda a fost de nota 10. Vom reveni cu proxima ocazie

 454. Locatie centrala, design placut si toate facilitatile pentru o familie sau grup de prieteni!! Recomandam cu drag si vom reveni curand.

 455. Curatenie,aproape de centrul orasului, liniste,tot ceea ce ai nevoie( inclusiv ustensile de bucatarie disponibile)pentru un concediu reusit.Cu siguranta o sa mai revenim!Multumim gazdei!😊

 456. The short description is that this property exceeded my expectations from all points of view. – the location is great as it is located in the old city and 5 minutes walk from the city centre where all the nice things happen. Brasov is an amazing city and the old town is the place you want to be while visiting it. – the property is bigger than what you would expect. The bedrooms are big and the living area huge. – the kitchen is fully equipped which can save you some money by preparing some of the meals there. – the bathroom was spotless clean – the hosts was very helpful and knowledgeable about the surroundings – the property is perfect for a family or a group of friends. 4 people fit very comfortable in the 2 bedrooms while another 2 persons can easily sleep on the couch in the living room.

 457. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 458. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 459. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 460. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 461. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 462. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 463. Excelent totul (curățenie, confort, amabilitatea gazdei, amplasarea locației). Cu drag vom reveni!!!!

 464. Sunt foarte fericită că am ales să mă cazez la Seasons Garden Apartment ! Mi-a plăcut tot, de la amabilitatea cu care am fost întâmpinată până la confortul de care am avut parte. Totul a fost impecabil ! Felicitări !

 465. Apartament confortabil, ultra utilat, șemineul conferă o nota de romantism.

 466. Patul a fost foarte confortabil, camera foarte luminata iar bucataria este mobilata complet.

 467. Totul foarte bine gandit la cel mai mic detaliu , foarte primitor ,foarte curat ,utilat cu tot ce e nevoie…personal foarte primitor si amabil ce au oferit o comunicare excelenta ! Zona buna(iesi direct in centrul vechi) . Nici o obiectie !

 468. Apartamentul este situat chiar in centrul vechi, la doi pasi de Piata Sfatului si desi este pozitionat pe strada principala este foarte de linistit. Este extrem de curat, mobilat cu bun gust, dotat cu toate cele necesare, calduros si ceva mai mare decat reiese din fotografii. Proprietarii sunt tineri, foarte amabili si ne-au ajutat cu o multime de informatii pe parcursul sederii noastre in Brasov. O experienta de nota 10+, recomandam cu toata increderea!

 469. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 470. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 471. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 472. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 473. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 474. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 475. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 476. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 477. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 478. Apartamentul este mobilat frumos, modern, curat, foarte aproape de centru. Am găsit vin, apa si fructe din partea casei. Ne-a întâmpinat o vecina foarte drăguța!

 479. Totul a fost la superlativ. Cazarea este intr-o zona centrala, in imediata apropriere a centrului vechi (3-4 minute pana la Piata Sfatului) si totusi este intr-o zona linistita. Conditiile sunt foarte bune: curatenie, confort, caldura, toate facilitatile (bucatarie / baie echipate cu tot ce trebuie, fier de calcat, uscator de par). La sosire am gasit cateva cadouri din partea gazdelor (sticle de apa, bomboane, vin). Accesul a fost usor, ne-a intampinat o vecina foarte amabila. Una peste alta, un loc foarte primitor unde am reveni cu mare placere.

 480. Foarte bine amplasat, foarte curat, pat confortabil, posibilitatea de a gati.

 481. Patul a fost foarte confortabil, camera foarte luminata iar bucataria este mobilata complet.

 482. Totul foarte bine gandit la cel mai mic detaliu , foarte primitor ,foarte curat ,utilat cu tot ce e nevoie…personal foarte primitor si amabil ce au oferit o comunicare excelenta ! Zona buna(iesi direct in centrul vechi) . Nici o obiectie !

 483. Apartamentul este situat chiar in centrul vechi, la doi pasi de Piata Sfatului si desi este pozitionat pe strada principala este foarte de linistit. Este extrem de curat, mobilat cu bun gust, dotat cu toate cele necesare, calduros si ceva mai mare decat reiese din fotografii. Proprietarii sunt tineri, foarte amabili si ne-au ajutat cu o multime de informatii pe parcursul sederii noastre in Brasov. O experienta de nota 10+, recomandam cu toata increderea!

 484. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 485. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 486. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 487. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 488. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 489. Absolut totul. Locația este perfectă, puteți găsi în apropiere unde să vă umpleți burtica, Centrul Vechi se află la câteva sute de metri de cazare, alături este un părculeț drăguț unde vă puteți odihni. Ceea ce privește camera, designul este foarte fain, aveți la dispoziție bucătărie cu toate cele necesare pentru a vă pregăti ceva, condițiile din baie sunt bune etc. Am rămas foarte mulțumiți și de personal. Au fost foarte amabili și binevoitori, având grijă să ne simțim bine în perioada de cazare. Recomandăm cu încredere All Season Studios! E una dintre cele mai bune oferte preț-calitate. Mulțumim pentru ospitalitate!

 490. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 491. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 492. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 493. Un apartament curat cu tot ce este nevoie sa te simti ca acasa

 494. Liniștea. Priveliștea. Intimitatea. Baia. Minibarul.

 495. Locatia este foarte potrivita pentru o sedere in oras daca vii cu masina, pentru ca este accesibila din marile bulevarde si asigura parcare.

 496. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 497. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 498. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 499. Gazda a fost foarte primitoare si amabila. Apartamenetul este superb, foarte curat, spatios. Apartamentul este amplasat intr-o zona foarte buna, in centrul Brasovului. Ne-am simtit super bine, revenimm!

 500. Beautiful little place just next to old centre, it was very clean and cosy. Very nice place to stay in Brasov.

 501. First of all, the location is in the center of the old town. We had great communication whit the owner. Very comfortable way to get the apartment key, at any time. The apartment is very, very, very clean!

 502. Biroul in mod special, patul, decorul, multitudinea de aparate casnice la indemana, minibar-ul variat, luarea cheilor intr-un mod super rapid.

 503. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 504. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 505. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 506. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 507. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 508. Totul a fost minunat, de cum am intrat am avut sentimentul de acasa. Am avut la dispozitie tot ce am avut nevoie iar curatenia a fost la superlativ. Ce m-a impresionat cel mai mult a fost terasa, cu gradina ei si cu privelistea de vis

 509. A fost totul la superlativ! Cu siguranta voi reveni.

 510. Excelent totul (curățenie, confort, amabilitatea gazdei, amplasarea locației). Cu drag vom reveni!!!!

 511. Amabilitatea si buna intelegere a proprietarului 10+

 512. Superb amenajat! Zonă foarte liniștită. Locație absolut încântătoare!

 513. The apartment is very comfortable and well equipped for to stay with family. Check-in and checkout is fast and simple. The internet path is good thought

 514. Un apartament foarte spatios, dotat cu toate cele necesare unui sejur relaxant si comod.

 515. Un apartament curat cu tot ce este nevoie sa te simti ca acasa

 516. Liniștea. Priveliștea. Intimitatea. Baia. Minibarul.

 517. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 518. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 519. Locatie excelenta, proprietara o doamna foarte amabila si draguta 😍

 520. Gazda a fost foarte primitoare si amabila. Apartamenetul este superb, foarte curat, spatios. Apartamentul este amplasat intr-o zona foarte buna, in centrul Brasovului. Ne-am simtit super bine, revenimm!

 521. Beautiful little place just next to old centre, it was very clean and cosy. Very nice place to stay in Brasov.

 522. First of all, the location is in the center of the old town. We had great communication whit the owner. Very comfortable way to get the apartment key, at any time. The apartment is very, very, very clean!

 523. Biroul in mod special, patul, decorul, multitudinea de aparate casnice la indemana, minibar-ul variat, luarea cheilor intr-un mod super rapid.

 524. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 525. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 526. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 527. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 528. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 529. Amabilitatea si buna intelegere a proprietarului 10+

 530. Superb amenajat! Zonă foarte liniștită. Locație absolut încântătoare!

 531. The apartment is very comfortable and well equipped for to stay with family. Check-in and checkout is fast and simple. The internet path is good thought

 532. Un apartament foarte spatios, dotat cu toate cele necesare unui sejur relaxant si comod.

 533. Un apartament curat cu tot ce este nevoie sa te simti ca acasa

 534. Liniștea. Priveliștea. Intimitatea. Baia. Minibarul.

 535. Apartamentul este mobilat frumos, modern, curat, foarte aproape de centru. Am găsit vin, apa si fructe din partea casei. Ne-a întâmpinat o vecina foarte drăguța!

 536. Totul a fost la superlativ. Cazarea este intr-o zona centrala, in imediata apropriere a centrului vechi (3-4 minute pana la Piata Sfatului) si totusi este intr-o zona linistita. Conditiile sunt foarte bune: curatenie, confort, caldura, toate facilitatile (bucatarie / baie echipate cu tot ce trebuie, fier de calcat, uscator de par). La sosire am gasit cateva cadouri din partea gazdelor (sticle de apa, bomboane, vin). Accesul a fost usor, ne-a intampinat o vecina foarte amabila. Una peste alta, un loc foarte primitor unde am reveni cu mare placere.

 537. Foarte bine amplasat, foarte curat, pat confortabil, posibilitatea de a gati.

 538. Apartament superb cu o priveliste de vis. Proprietarul foarte de treaba.

 539. Un apartament foarte frumos.Privelistea Brasovului( ziua si noaptea), este superba.Amplasarea langa Piata Sfatului si langa majoritatea atractiilor este super.Paturile comode, bucataria este complet utilata( absolut orice), temperatura ambientala se poate regla, baia este foarte frumoasa, camere mari si luminoase.Masina am parcat-o pe straduta pe care am urcat( are o inclinatie mare,asa ca pe jos, cu siguranta,la urcare dam ceva calorii jos). In concluzie, este o locatie unde vom reveni cu placere.

 540. Locatie foarte buna aproape de Centrul Vechi. Propietatea a fost conform asteptarilor sunt foarte multumit si recomand acesta propietate.

 541. Biroul in mod special, patul, decorul, multitudinea de aparate casnice la indemana, minibar-ul variat, luarea cheilor intr-un mod super rapid.

 542. Apartamentul este dotat cu absolut tot ce e necesar de la aparat de cafea la fier de calcat,confortabil,curat,foarte aproape de centru( 5 min de mers pe jos).Parcare am găsit ușor pe strada gratuit și în timpul săptămânii. Gazda foarte amabila și la disponibila!!Mulțumim!

 543. Gazda foarte amabila. Arata exact ca in poze. Foarte curat si dotat cu tot ce e necesar. La 5 minute de mers pe jos de centru. Vom reveni cu drag de fiecare data cand trecem prin Brasov!

 544. Totul a fost perfect. Apartamentul este localizat lângă magazinul Star chiar la poalele Tampei. Intri într o curte interioara unde poți parca mașina. E liniște și umbra. Este foarte curat în tot apartamentul. Mobilat și utilat cu absolut tot ce ai nevoie. Felicitări! O sa revenim cu drag!

 545. Absolut tot. Un apartament minunat, foarte curat, cu un stil aparte, o imbinare reusita intre modern si clasic, care se integreaza perfect in arhitectura zonei vechi a Brasovului. Racoros. Desi afara erau 28-30 grade, nu a fost necesar aerul conditionat. Arata mult mai bine decat in fotografii. Lenjerie curata, prosoape curate, articole de dus… Situat in zona veche a Brasovului, plina de terase, magazine… Magazinul universal “Star” si Prefectura sunt la 2-3 min de mers. Piata Sfatului si Biserica Neagra sunt la 5-6 min de mers. Proprietarul poate fi caracterizat simplu: un domn de isprava. Recomand cu drag.

 546. Cazare super elegantă, amenajată cu bun gust, cu utilitățile necesare unui cuplu care dorește să petreacă câteva zile în Brașov. Gazda primitoare și sociabilă….

 547. Gazda primitoare, curătenie, apartamentul situat foarte aproape de centru, piscină, mall.

 548. La Geppetto a fost grozav de la A la Z, foarte frumos si modern amenajat apartamentul, ai tot ce iti trebuie si gazdele foarte ospitaliere si dragute. Zona linistita si destul de centrala, cu siguranta vom reveni!

 549. Gazdele super drăguțe și deschise. Foarte confortabil, de calitate obiectele imobiliare.

 550. Terasa fabuloasa cu o priveliste panoramica asupra centrului . LOCATIE IDEALA PENTRU DOUA, TREI ZILE DE HOINAREALA FARA GRIJJI.

 551. Apartament foarte bine plasat cu toate amenajările pentru confort. Terasa este un plus al acestui apartament, cu vedere de 360′. Se vede foarte frumos vârful Tâmpa.

 552. Totul a fost conform așteptărilor noastre. Apartamentul arată exact ca în imagini, e curat, dotat cu de toate și are o terasa panoramica superbă. Poziționat foarte bine (exact în centrul vechi) pentru a ajunge pe jos rapid la principalele obiective turistice ale Brașovului. Recomand!

 553. Totul, apartamentul corespundea descrierilor din anunț, pentru prima dată am avut atât uscător de păr cât și fier de călcat și produse de igienă, prosoape, etc. Apartamentul este foarte aproape de Mall și de alte restaurante, magazine. Ne-a plăcut foarte mult.

 554. Curat , frumos , totul aproape nou , domnul Marius foarte amabil si intelegator Recomand cu drag

 555. Gazda f draguta: un gest frumos din partea lui ca ne a oferit ceai și cafea. Apartamentul are tot ce aveți nevoie, perne pufoase, mult spațiu în balcon…

 556. Totul a fost conform așteptărilor, ba chiar mai mult. Proprietarul a fost o gazdă super okay si ne-a asigurat condițiile necesare pentru o vacanță de vis!

 557. Privelistea de pe balcon e o splendoare, curatenie impecabila, complet utilata cu absolut tot ce e necesar. Ideala pt familii cu copii dar nu numai.

 558. Apartamentul este foarte spatios si dotat cu absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur perfect. Patul este unul mare si confortabil, iar view-ul este de vis ! Proprietarii au fost foarte prietenosi, am avut si o sampanie la rece cand am ajuns 😊! Recomand cu caldura, iar eu cu siguranta voi reveni!

 559. Gazda a fost foarte amabila, ne-a furnizat si cateva informatii cu privire la oras, localuri din apropriere unde se mananca bine. Apartamentul este situat central, ai acces pe jos la toate obiectivele principale din Brasov. Foarte curat, spatios, luminos, intr-un cuvant excelent. Ne-am simtit ca acasa. Vom reveni cu siguranta. Multumim Radu!

 560. Locatia este perfecta. La nici 3 minute de piata sfatului. Studio cu toate utilitatile posibile… de la ustensile de bucatarie pana la fier de calcat:). Perfect!

 561. Garsoniera are o atmosfera foarte placuta, cu un design fain, curata, calduroasa si cu toate facilitatile necesare. Gazda super prietenoasa si ne-a informat in privinta tuturor curiozitatilor culinare si culturale. O sa ne intoarcem cu drag 🙂

 562. Chiar în centrul vechi, curat, primitor, aerisit, exact ca în fotografii, utilat cu tot ce este nevoie! Gazda foarte amabilă și simpatică! Recomand cu căldură!

 563. Total multumiti de sejurul nostru la Pine House: incepand de la locatie, chiar in centrul vechi al Brasovului, de la modul in care am comunicat cu proprietarii si pana la curatenia si atmosfera de “acasa” a apartamentului inchiriat. Multumim! Vom reveni cu siguranta!

 564. Recomandam cu drag locatia!Multumim gazdei care a fost foarte prietenoasa!Vom reveni cu siguranta!

 565. Propietarii amabili, studio-ul arata exact ca in poze, iar locația e perfecta.

 566. Un locsor foarte placut si cochet. Perfect pentru Brasov.

 567. Locație excelenta, fix în buricul targului Tot ce trebuie pt a putea gatii

 568. Un apartament extraordinar, gazda perfecta, totul la superlativ. Cu siguranta ne vom intoarce. Multumim si succes in continuare

 569. Locatie excelenta, apartament mare si foarte curat.

 570. Apartamentul cu toate dotarile, curatenia si comunicarea cu gazda.

 571. Apartamentul aproape de Centrul Vechi, gazda foarte primitoare, condiţii bune. Recomand ! Cu siguranţă vom reveni.

 572. Apartamentul e amplasat f bine, langa centrul vechi. Conditiile de cazare au fost excelente, mobila noua, curatenie exemplara, bucataria dotata cu tot ce trebuie, proprietarul f amabil.

 573. Very central, close to pedestrian street and good restaurants. Air conditioning in the room, a very good point when outside is 30 degrees. The room we had was a bit high and no elevator but it was good training since we were on holiday.

 574. Amplasarea, aproape de centrul vechi. Am gasit loc de parcare, pe strada, foarte aproape de propietate.

 575. Desi nu este un hotel, (este un apart hotel) am fost extrem de placut impresionat de curatenia din camere , lenjeriile de pat impecabile, prosoapele asemenea. Gazda nu ne-a deranjat, nu ne-a lipsit nimic, ba chiar a fost peste asteptarile noastre. Desi pe site scrie ca nu este loc de parcare, gazda ne-a asteptat cu un loc rezervat in parcarea publica din fata imobilului.

 576. Gazda a fost foarte primitoare si cazarea excelenta. Recomand!

 577. Gazda amabila, garsoniera confortabila un loc placut recomand cu incredere

 578. Foarte aproape de Lidl la 3 min pe jos, loc de parcare, la parter, nu urci la etaj cu bagajele.

 579. Curatenia si senzatia de camin calduros Foarte aproape de statia de taxiuri si autibuz…de fapt in fata scarii

 580. Check-in usor si nu a fost problema cu ora. Se poate parca pe straduta sau in imprejurime daca este nevoie. Gazda amabila si ajutatoare. Liniste. Racoare. Proximitate fata de centrul istoric. Confort. Curatenie. Facilitati in camera: frigider, cuptor cu microunde, aparat de facut cafea, cafea, ceai, canute. Decor specific, cu mobila de lemn si obiecte vintage. Faptul ca in ultima zi in oras am putut sa imi las bagajul la locatie pana la plecare.

 581. Gazda primitoare, amabila, alături de noi pe tot pArcursul șederii.

 582. Locatia a fost excelenta, in apropiere de centru, cateva minute de mers pe jos, o zona linistita si curata. Foarte placut peisajul si drumul.

 583. Locația este amplasată chiar in centrul vechi, amenajarea este superba, și dacă alegeți varianta cu mic dejun, o sa fiți foarte plăcut impresionatiz. Evaluez torul cu “excelent”

 584. Amenajare si design excelent, Servicii ireprosabile, locatie foarte aproape de Piata Sfatului (50m). Cu alte cuvinte, o locatie ce nu trebuie evitata deoarece totul este minunat.

 585. I loved everything about this place! The position, the vibe, how it’s furnished, the host (very nice and friendly) – It’s just wesome, we will come back here for sure!!!

 586. Totul a fost conform așteptărilor, ba chiar mai mult. Proprietarul a fost o gazdă super okay si ne-a asigurat condițiile necesare pentru o vacanță de vis!

 587. Privelistea de pe balcon e o splendoare, curatenie impecabila, complet utilata cu absolut tot ce e necesar. Ideala pt familii cu copii dar nu numai.

 588. Apartamentul este foarte spatios si dotat cu absolut tot ce ai nevoie pentru un sejur perfect. Patul este unul mare si confortabil, iar view-ul este de vis ! Proprietarii au fost foarte prietenosi, am avut si o sampanie la rece cand am ajuns 😊! Recomand cu caldura, iar eu cu siguranta voi reveni!

 589. Locația excelenta ,aproape de centrul orașului,personal foarte amabil,multe facilități,raport calitate preț bun .

 590. Recomand cu drag aceasta cazare. Bucătăria era dotata cu tot ce aveam nevoie,baia la fel. Garsoniera este una modernă, iar curatenia a fost cu mult peste asteptariile noastre.

 591. Foarte confortabil patul si un apartament curat,spatios si primitor.

 592. Un apartament extraordinar, gazda perfecta, totul la superlativ. Cu siguranta ne vom intoarce. Multumim si succes in continuare

 593. Locatie excelenta, apartament mare si foarte curat.

 594. Apartamentul cu toate dotarile, curatenia si comunicarea cu gazda.

 595. Propietarii amabili, studio-ul arata exact ca in poze, iar locația e perfecta.

 596. Un locsor foarte placut si cochet. Perfect pentru Brasov.

 597. Locație excelenta, fix în buricul targului Tot ce trebuie pt a putea gatii

 598. Foarte aproape de Piata Sfatului si Biserica Neagra. Foarte curat, spatios si confortabil. Bucatarie la subsol dotata cu tot ce este nevoie, baia peste asteptari, cu doua dusuri! Mobilat cochet, televizor in living si in dormitor. Personal amabil, prompt, sigur revenim!

 599. Este a doua oara cand ma cazez in acest superb apartament! Este foarte bine intretinut si curat! Experienta a fost la fel de buna ca prima oara!

 600. Proprietatea se afla in apropierea Bisericii Negre si a Pietii Sfatului. Apartamentul este curat, spatios, gazda amabila, dispusa sa ajute daca este solicitata.

 601. Terasa foarte mare, sezlonguri, privelistea, curatenie. Apartament foarte bine dotat. Canapeaua din living ce putin la fel de confortabila ca si patul. Locatie ideala pe drumul spre Poiana Brasov pe care l-am facut cu masina de cel putin 15 ori in 3 zile. 👍

 602. Totul este la superlativ. Orice detaliu care sa iti oferte confortul de acasa, a fost bifat. Este foarte curat, foarte frumos decorat, bucataria echipata cu tot ce iti trebuie. Salteaua din dormitor este foarte buna, canapeaua din living mare si comoda. Ne-a placut foarte mult si terasa. Dimineata poti lua micul dejun cu o priveliste frumoasa spre tot orasul si Tampa.

 603. Totul, dar absolut totul, foarte curat, dotat cu tot ce ai nevoie si in baie si in bucatarie. Frumos decorat, un apartament minunat!!!

 604. O experienta placuta. Gazda primitoare, localizare destul de buna, in distanta de mers pe jos pana in centrul vechi.

 605. Este al doilea WE consecutiv pe care am decis sa il petrecem aici. Studioul s-a potrivit perfect nevoilor noastre, avand chicineta complet utilata, foarte utila pentru noi (suntem morning people, nu functionam fara mic dejun). Multumim Silviei pentru tot. Recomand.

 606. Pentru nevoia noastra, locatia a fost excelenta, intr-o zona linistita de case, la 10 minute de mers pe jos de centrul vechi. Am ales studioul cu chicineta, care s-a dovedit a fi extrem de utila pentru micul dejun. Am doar cuvinte de lauda. Curatenie impecabila, lenjerie de pat curata si din materiale de calitate, plapuma si perne din puf, pat generos, wifi, tv. Chicineta complet utilata cu vesela, tacamuri, ceainic electric, aparat de cafea cu capsule, frigider (in care am gasit 2 ape la 0.5L). Baie cu apa fierbinte instant, masina de spalat rufe (n-a fost cazul s-o folosim), prosoape curate si parfumate. Silvia (gazda) a fost foarte atenta cu noi, ne-a rezervat si loc de parcare (care btw in Brasov e lux). Ne-am cazat doua WE la rand, si cu siguranta o vom face in viitor. Multumim.

 607. Foarte frumos apartament și extrem de bine dotat și decorat, curățenie exemplara și bun gust.

 608. Absolut totul. Gazda, comunicarea cu ea inainte si dupa sejur, apartamentul, localizarea.

 609. Amabilitatea si căldura cu care am fost primiti, curățenia, linistea si cu siguranta vom mai reveni cu mare drag!!!

 610. Totul arata foarte bine, amplasarea ca si locatie e super ok, gazda super, liniste…tot ce iti doresti pentru un sejur. O sa mai revenim cu drag

 611. Foarte Frumos Apartamentul. Placut surprins de Curat si Ordonat. Nota 10. Voi reveni cu cea mai mare placere.

 612. Ayan Apartment este o locatie excelenta. Spatiul este generos si dotarile nu lipsesc. Curatenia este impecabila, iar linistea din jur relaxanta!

 613. Apartamentul, locația , zona aproape de centru de mall , și de paradisul acvatic.

 614. Apartamentul a fost spatios si bine intretinut, chiar daca am petrecut foarte putin timp in el am fost multumit de facilitati.

 615. Locatia este ok , amenajarea apartamentului cu bun gust , curatenie , liniste .

 616. Locație centrala, curată cu toate dotarile. Raport calitate pret, peste asteptari! Recomandam oricui doreste sa fie aproape de toate obiectivele din oras!

 617. Apartament foarte curat, liniște, foarte aproape de centrul istoric. Recomand!!!

 618. Exceptional, revenim de fiecare data cu drag! Multumim cu toata inima!

 619. – locatie foarte buna – parcare asigurata – curatenie – baie dotata cu tot ce trebuie – gazda discreta, dar in acelasi timp foarte de ajutor (ne-a asteptat la sosire in strada ca sa gasim din prima intrarea in parcare – bucatarie dotata cu tot ce trebuie

 620. Central Dotat foarte bine, ofera confortul de acasă Comunicare facilă cu proprietarul Parcare in loc special amenajat, acoperit Spațios și curat, situat la parter, liniștit cu vedere spre munte

 621. Un apartament amenajat super modern, cu mobila noua, foarte curat. Bucataria dotata cu tot ce este necesar,ustensile si vesela noi, am gasit chiar si cafea, zahar, ulei, etc. Am avut si loc de parcare asigurat. Gazda foarte interesata, desi nu am interactionat, a sunat sa intrebe daca e totul ok si daca mai avem nevoie de ceva. Totul a fost exceptional. Sigur vom reveni! 🙂

 622. Foarte aproape de Piata Sfatului si Biserica Neagra. Foarte curat, spatios si confortabil. Bucatarie la subsol dotata cu tot ce este nevoie, baia peste asteptari, cu doua dusuri! Mobilat cochet, televizor in living si in dormitor. Personal amabil, prompt, sigur revenim!

 623. Este a doua oara cand ma cazez in acest superb apartament! Este foarte bine intretinut si curat! Experienta a fost la fel de buna ca prima oara!

 624. Proprietatea se afla in apropierea Bisericii Negre si a Pietii Sfatului. Apartamentul este curat, spatios, gazda amabila, dispusa sa ajute daca este solicitata.

 625. Ca de obicei…venim aici mereu, totul este perfect, recomand!

 626. Excelenta zona precum si serviciile oferite exact ca in fotografii recomand cu incredere

 627. Locație foarte aproape de Piața Sfatului, curat și primitor, foarte spațios și dotat cu tot ce am avut nevoie. Gazda foarte foarte amabila, chiar am ajuns mai târziu decât preconizam însă nu am întâmpinat probleme. Cu siguranța ne vom întoarce!

 628. Apartamentul f frumos, f curat si bine utilat. Situat in centrul vechi, proape de toate obiectivele turistice.

 629. Mi-a placut faptul ca apartamentul era situat in centrul vechi, intr-o zona lunistita.

 630. Personalul 10 , locatie 10 , curatenie 10 , confort + utilitati 10+.

 631. Un apartament cochet, dotat cu tot ce ai putea avea nevoie într-un sejur ca să te simți ca acasă. Am primit toate instrucțiunile de care aș fi putut avea nevoie, atât pe telefon cât și în apartament. Felicitări!

 632. Zona linistita,apartamentul este foarte curat mobilier nou cu toate facilitățile

 633. Apartamentul este foarte curat.Este, de asemenea, foarte aproape de Mall Coresi.Am sa il recomand cu incredere prietenilor si am sa revin cand o sa am ocazia.Ne-am simtit foarte bine.

 634. Extraordinar! Locul in care voi reveni de fiecare data cand vizitez Brasovul. Locatia incredibila, foarte aproape de orasul vechi, nu ai nevoie de masina ca sa vizitezi imprejurimile. Apartamentul este foarte cozy, curat, gazde primitoare. Recomand!

 635. Raport calitate-pret, excelent! O garsoniera foarte convenabila la cateva minute de centrul Brasovului. Garsoniera este destul de mica, dar exploatata la maxim – are tot ce oti trebuie, foarte multe spatii de depozitare, foarte cocheta si te face sa te simti confortabil. Balconul are o priveliste superba! Este mai mult decat suficient pentru cei care doresc sa aiba un loc dragut unde sa stea, pentru a explora Brasovul si imprejurimile!

 636. Aproape de centru, un supermarket lidl foarte aproape de locatie. Proprietarul a cooperat foarte bine si a rezolvat repede problema sigurantelor electrice

 637. Locatia acestui studio este excelenta, nu trebuie decat sa iesi dintr-un gang ca sa dai direct in strada principala de promenada a centrului vechi din oras. Studio-ul este foarte confortabil si bine aranjat, intr-o curte interioara foarte linistita. In interior ai toate facilitatile posibile, de la o bucatarie utilata si dotata cu tot ce trebuie pana la dormitorul frumos aranjat.

 638. Curățenie, liniște, confort….totul la superlativ!!!

 639. Unde este amplasat apartamentul si ce ofera acesta.

 640. Curatenia, spatiul prietenos, design-ul, facilitatile excelente pentru o calatorie scurta de familie sau afaceri

 641. Dintr-un spatiu mic s-a facut ceva excelent si cu bun gust, ai si in bucatarioara si in baie toate cele necesare.

 642. Locația exact in centru și curatenie ,bun gust și liniște

 643. Un apartament foarte frumos ,curat. Este chiar in centrul orașului aproape de toate terasele și de toate restaurantele pe care Brașovul le găzduiește . Este perfect pentru o familie sau pentru mai mulți prieteni care vor sa petreacă timpul impreuna in Aceasi casa . Recomand cu mare drag , mai ales ca și gazda este foarte primitoare .

 644. Mobilier nou, confortabil, totul nou. Poziție extrem de buna… acces facil la terase, restaurante, magazine. Vom reveni cu siguranță.

 645. Amplasamentul ,mobilierul nou și modern,curățenia la momentul sosirii!

 646. Terasa foarte mare, sezlonguri, privelistea, curatenie. Apartament foarte bine dotat. Canapeaua din living ce putin la fel de confortabila ca si patul. Locatie ideala pe drumul spre Poiana Brasov pe care l-am facut cu masina de cel putin 15 ori in 3 zile. 👍

 647. Totul este la superlativ. Orice detaliu care sa iti oferte confortul de acasa, a fost bifat. Este foarte curat, foarte frumos decorat, bucataria echipata cu tot ce iti trebuie. Salteaua din dormitor este foarte buna, canapeaua din living mare si comoda. Ne-a placut foarte mult si terasa. Dimineata poti lua micul dejun cu o priveliste frumoasa spre tot orasul si Tampa.

 648. Totul, dar absolut totul, foarte curat, dotat cu tot ce ai nevoie si in baie si in bucatarie. Frumos decorat, un apartament minunat!!!

 649. A fost foarte frumos, conditîi foarte bune! Voi reveni cu mare placere.

 650. Am dormit si ne-am relaxat f oarte bine. O casuta foarte primitoare. Am avut un sejur foarte placut. O sa revenim cu placere.

 651. Apartamentul este dotat cu toate utilitățile necesare unei șederi comfortabile. Locația este excelentă, fiind amplasant chiar in centrul vechi.

 652. Proprietara a fost super amabila. Foarte usor de ajuns la locatie si apartamentul arata foarte bine. Este la etajul 11 si privelistea este minunata. Pretul avantajos.

 653. Proprietatea este foarte modern decorata, spatioasa si calduroasa, usor de ajuns si bine amplasata in oras. Ofera o imagine panoramica deosebita. Este ideala pentru familii cu copii de orice varsta.

 654. Amplasarea apartamentului este excelentă, să te trezești dimineața și să vezi muntele, e ceva de vis.

 655. Locatia foarte buna , curatenia care a fost foarte ok, dotarile bucatariei, linistea, si nu in ultimul rind amabilitatea gazdei.

 656. Apartamentul este foarte drăgălaș, primitor, intim. Multă liniște, cel puțin noaptea, deoarece pe parcursul zilei, nu există timp de “stat in casă”, cum, bine zice o vorbă. Faptul ca, apartamentul se află, practic, in centrul orașului, aduce un punct favorabil. Gazdele noastre, persoane foarte deschise, atente la nevoile noastre, primitoare, tot timpul disponibile să sară in ajutor. Il recomandam, cu multă căldură 🤗😊

 657. Apartament cu dormitoare spațioase, de ajuns pentru 4 persoane, situat într-o zona linistita, la aproximativ 3 minute de centru. Este bine utilat (aragaz cu cuptor, cuptor cu microunde, mașina de spălat, vesela).

 658. Curățenie ok. design modern, este situat in centrul orasului. Este de luat in calcul!

 659. Tot! Extraordinar, de la zona până la cel mai mic detaliu. Apartamentul arată în realitate exact ca în pozele de pe Booking. Curățenie exemplară. Proprietarul, deși nu ne-am întâlnit, un super om! Nu vă spun să mergeți la Quiboo, vă spun că eu doar în Cuib, cum îmi place mie să-i spun, am să vin ori de câte ori am să ajung în Brașov, iar asta cred că spune tot. 🙂

 660. Foarte curat, mobilat cu gust. Liniste desavarsita desi te afli la doar cateva zeci de metri de centrul Brasovului. In mod paradoxal, apartamentul arata chiar mai bine in realitate decat in poze.

 661. Apartament frumos, curat cu un design modern si practic. Mic dejun foarte frumos pregatit si servit intr-o atmosfera placuta, relaxante,de catre gazde prietenoase. Excelent!

 662. Locația este amplasată chiar in centrul vechi, amenajarea este superba, și dacă alegeți varianta cu mic dejun, o sa fiți foarte plăcut impresionatiz. Evaluez torul cu “excelent”

 663. Amenajare si design excelent, Servicii ireprosabile, locatie foarte aproape de Piata Sfatului (50m). Cu alte cuvinte, o locatie ce nu trebuie evitata deoarece totul este minunat.

 664. Excepțional, apartamentul este utilat complet, de la prăjitor de pâine, la espressor și fier de călcat. Apartamentul arată exact ca in poze, foarte spațios, curat, un mare plus pentru mine a fost și locul de parcare. De asemenea gazdele au fost extraordinar de amabile și dispuse sa te ajute in orice moment cu orice ai avea nevoie. In concluzie, am avut totul pentru un concediu perfect, vom reveni cu siguranța.

 665. Totul a fost conform așteptărilor, poate chiar peste așteptări. Mulțumim!

 666. Liniștea și conditile din apartament ținând cont ca am fost cu 2 copii mici,am avut tot ce trebuia unei familii!!

 667. Doamna a fost foarte amabila , iar apartamentul foarte curat .

 668. Gazda amabila, garsoniera confortabila un loc placut recomand cu incredere

 669. Foarte aproape de Lidl la 3 min pe jos, loc de parcare, la parter, nu urci la etaj cu bagajele.

 670. Totul este impecabil :mobilier ,decoratiuni alese cu gust,camere cu pereti inalti de 3metri (apartamentul se afla intr un imobil de patrimoniu,de valoare istorica);perdele superbe,lenjerii de pat bumbac satinat,saltea impecabila,prosoape super curate,alb imaculat !Nu pot sa nu pomenesc surpriza din frigider,o sticla de vin 🍷 romanesc,pe care o voi bea de ziua mea,caci am luat o la pachet !

 671. Locatie, apartament superb, o gazda atenta la toate detaliile, ne-a parut rau ca am stat doar o noapte, dar ne-am propus sa revenim.

 672. Am fost multumiti de tot . Priveliste, zona linistita, curatenie, spatiu suficient, dotarile existente,micul dejun…

 673. A fost foarte frumos, conditîi foarte bune! Voi reveni cu mare placere.

 674. Am dormit si ne-am relaxat f oarte bine. O casuta foarte primitoare. Am avut un sejur foarte placut. O sa revenim cu placere.

 675. Apartamentul este dotat cu toate utilitățile necesare unei șederi comfortabile. Locația este excelentă, fiind amplasant chiar in centrul vechi.

 676. Locatia foarte buna , curatenia care a fost foarte ok, dotarile bucatariei, linistea, si nu in ultimul rind amabilitatea gazdei.

 677. Apartamentul este foarte drăgălaș, primitor, intim. Multă liniște, cel puțin noaptea, deoarece pe parcursul zilei, nu există timp de “stat in casă”, cum, bine zice o vorbă. Faptul ca, apartamentul se află, practic, in centrul orașului, aduce un punct favorabil. Gazdele noastre, persoane foarte deschise, atente la nevoile noastre, primitoare, tot timpul disponibile să sară in ajutor. Il recomandam, cu multă căldură 🤗😊

 678. Apartament cu dormitoare spațioase, de ajuns pentru 4 persoane, situat într-o zona linistita, la aproximativ 3 minute de centru. Este bine utilat (aragaz cu cuptor, cuptor cu microunde, mașina de spălat, vesela).

 679. Terasa foarte mare, sezlonguri, privelistea, curatenie. Apartament foarte bine dotat. Canapeaua din living ce putin la fel de confortabila ca si patul. Locatie ideala pe drumul spre Poiana Brasov pe care l-am facut cu masina de cel putin 15 ori in 3 zile. 👍

 680. Totul este la superlativ. Orice detaliu care sa iti oferte confortul de acasa, a fost bifat. Este foarte curat, foarte frumos decorat, bucataria echipata cu tot ce iti trebuie. Salteaua din dormitor este foarte buna, canapeaua din living mare si comoda. Ne-a placut foarte mult si terasa. Dimineata poti lua micul dejun cu o priveliste frumoasa spre tot orasul si Tampa.

 681. Totul, dar absolut totul, foarte curat, dotat cu tot ce ai nevoie si in baie si in bucatarie. Frumos decorat, un apartament minunat!!!

 682. Superb! De cate ori calatorim cu bebe, cautam intotdeauna un loc curat, confortabil, aproape de centru, etc. sunt multe cerinte pe lista. Aici asteptarile noastre au fost depasite. Un studio mare, curat, super frumos amenajat si decorat, totul este de calitate. Plus comunicarea cu proprietarul este una foarte usoara si rapida, raspunzand imediat pe whatsapp.

 683. Curățenie ok. design modern, este situat in centrul orasului. Este de luat in calcul!

 684. Tot! Extraordinar, de la zona până la cel mai mic detaliu. Apartamentul arată în realitate exact ca în pozele de pe Booking. Curățenie exemplară. Proprietarul, deși nu ne-am întâlnit, un super om! Nu vă spun să mergeți la Quiboo, vă spun că eu doar în Cuib, cum îmi place mie să-i spun, am să vin ori de câte ori am să ajung în Brașov, iar asta cred că spune tot. 🙂

 685. Cafeaua, fructele, și celelalte mici detalii, dotările, priveliștea, amabilitatea și zâmbetul de bun venit! În comparație cu alte locații unde am asteptat și 40 minute gazda, aici noi am fost cei așteptați. Mulțumim!!

 686. Great Staff, very nice apartment, great panorama.

 687. The apartment is very comfortable, the facilities are maximum and the evening view is wonderful.

 688. Apartamentul este intr-o zona foarte linistita a orasului, la cateva statii cu autobuzul fata de centru. Gara si statia de autobuz sunt la 2 minute de mers pe jos, ceea ce a facut ca transportul sa fie usor. Exista un supermarket la 1 minut de mers pe jos. In apartament am gasit tot ce am avut nevoie (produse de curatenie, igiena personala si electrocasnice). Recomand cu mare drag acest apartament.

 689. faptul ca apartamentul era linistit; gazdele foarte atente;

 690. Locatia este superba,se vede ca pe acolo,au trecut doar oameni cu bun simt.Gazdele foarte dragute,preluare si predare apartament foarte rapida.Dotata cu tot ce este necesar traiului zilnic,liniste,cald,frumos.

 691. Totul, foarte curat, utilat cu tot ce este nevoie. Amenajat cu foarte mult bun gust si gandit sa fie confortabil pentru client.

 692. Nice flat, clean and comfortable. Heart of the Downtown, across the main city square. A lot of restaurants and cafe around, nice view on the Brasov mountain.

 693. Although I stayed only for 1 night, I have really enjoyed my stay. This place is right in the heart of town, a short walking distance away from the main attractions. The apartment is spacious, clean, and has everything you need for an enjoyable stay. I highly recommend this place.

 694. Gazda primitoare si foarte amabila, locatia curata, usor accesibila, toate facilitatile necesare cazarii incluse, zona linistita!

 695. Un apartament frumos, o locație perfecta pentru o familie. Gazdele super primitoare și de treaba. Liniște și aer curat. Un cartier modern. Recomand cu drag.

 696. Mi a placut ca a fost foarte curat, mobilierul este nou, apartamentul se gaseste intr un complex nou, aveti in fata gradina. Gazda e placuta si amabila.

 697. Locația aproape de cetru , camera utilata cu tot ce este necesar, liniștea,curățenia.

 698. Locația extrem de bine amplasata, la mica distanta de zonele pitorești ale orașului. Design-ul camerei, curățenia și personalul foarte amabil.

 699. Excellent location in the city centre, nice owner, very clean apartment.

 700. Apartamentul este impecabil: frumos, curat,dotat, și cu bun gust aranjat. Este acel gen “Asa DA!” Recomand!

 701. Gazda super primitoare, curatenie, aproape de centru!

 702. Totul la acest apartament este modern și amenajat cu foarte mult bun gust

 703. Apartament dotat cu tot ce este nevoie pentru a face sederea confortabilă, foarte aproape de centrul vechi, pe o străduță liniștită, paralelă cu aleea pietonala ce duce spre Piața Sfatului. Gazda prietenoasă și discretă, comunicare facilă și eficientă. Nu este posibila parcarea la proprietate(este alee pietonala), dar nu am avut probleme in a gasi parcare in apropiere. Cu siguranta vom reveni!

 704. Raport excelent calitate pret Zona foarte buna Gazda foarte amabila Dispune de toata facilitatile Vom reveni cu prima ocazie 🙂

 705. Foarte curat. Apartamentul este situat foarte central la cativa pasi de Piata Sfatului.

 706. Este o locatie perfecta pentru a vizita centrul vechi al Brasovului. Apartamentul ofera toate facilitatile pentru un sejur reusit.

 707. Apartamentul f frumos, f curat si bine utilat. Situat in centrul vechi, proape de toate obiectivele turistice.

 708. Mi-a placut faptul ca apartamentul era situat in centrul vechi, intr-o zona lunistita.

 709. zona, preluarea cheilor si modul de aranjare al patului

 710. Locație buna, condiții ok, caldura și paturi confortabile.

 711. Locatia linistita Foarte aproape este un supermarket Patul este confortabil Este pet friendly

 712. Apartament curat, ideal pentru familii cu doi copii.

 713. Foarte frumos si spatios. Balconul cochet cu o priveliște impresionanta. Si proprietarii foarte de treaba, sper sa mai revenim.

 714. A fost f. Frumos. Cu siguranta vom reveni. Recomand cu mult drag.

 715. Totul la superlativ. Pentru o familie cu un copil mic este excelent. Curat, confortabil si liniste. Doamna care ne-a intampinat super de treaba. O sa revenim cu drag. Multumim

 716. Apartamentul foarte spațios, foarte curat, gazde amabile.

 717. Locatia linistita Amplasare buna, vis a vis de mall-ul Coresi Camere spatioase Cafea inclusa 🙂 Pat confortabil Foarte curat Doamna care se ocupa de proprietate a fost intelegatoare si a acceptat sa facem check-in-ul mai tarziu. Loc de parcare inclus, iti poti vedea automobilul de pe geamul apartamentului.

 718. Pat foarte confortabil Perne foste confortabile Curățenie Caldura la discretie ceea ce conteaza Ușor de ajuns Gazda foarte ok .

 719. Foarte curat, pat confortabil, bucătărie echipată complet, priveliște minunată la munte, gazdă foarte amabilă. Revenim numaidecât cu prima ocazie.

 720. Locația, dotarea apartamentului cu tot necesarul, amabilitatea gazdelor.

 721. Totul arata foarte bine, amplasarea ca si locatie e super ok, gazda super, liniste…tot ce iti doresti pentru un sejur. O sa mai revenim cu drag

 722. Foarte Frumos Apartamentul. Placut surprins de Curat si Ordonat. Nota 10. Voi reveni cu cea mai mare placere.

 723. Ayan Apartment este o locatie excelenta. Spatiul este generos si dotarile nu lipsesc. Curatenia este impecabila, iar linistea din jur relaxanta!

 724. Apartamentul a fost f curat, spațios, modern, perfect pt 2 cupluri! Liniștea a fost la ea acasă iar locația este foarte buna: aproape de mall dar și de centru(Piața Sfatului). Gazda f primitoare și comunicativa…când vom mai avea ocazia sigur vom dori sa revenim aici împreuna cu prietenii noștri! Ne-am simțit toți 4 ca la noi acasă!

 725. Curățenia, amplasarea camerelor, bucătăriei și a băii, calitatea materialelor folosite pentru dotarea apartamentului, faptul că are balcon, în apartament am avut tot ceea ce am avut nevoie. Chiar dacă am întârziat am fost așteptați și primiți corespunzător.

 726. Totul foarte modern la un preț mai mult decât rezonabil🙌🏻 recomand cu încredere!

 727. Apartamentul este amplasat exact în zona centrală, la un minut de Jamaica Pub. Condițiile au fost excelente, de la curățenie până la căldură, deci pot să zic că atât eu, cât și prietenele mele ne-am simțit foarte bine aici. Cu siguranță e una dintre cazările mele preferate din Brașov.

 728. Este o locatie perfecta pentru a vizita centrul vechi al Brasovului. Apartamentul ofera toate facilitatile pentru un sejur reusit.

 729. Apartamentul f frumos, f curat si bine utilat. Situat in centrul vechi, proape de toate obiectivele turistice.

 730. Apartamentul ne-a depasit asteptarile ! Locatie foarte aproape de Centrul orasului, liniste , modalitate usoara de check-in si check-out . Proprietarii foarte comunicativi. Raport calitate- pret excelent . Vom reveni cu siguranta !

 731. Amenajari interioare moderne, curatenie, posibilitatea de a sta impreuna cu animalul de companie (caine in cazul nostru), raport pret-calitate foarte bun, locatie bună. Mi-a placut foarte mult de asemenea că beneficiază de grădină.

 732. Apartamentul este curat, destul de spatios, aranjat cu bun-gust, incalzirea este buna(centrala+AC cu inverter), camera copii curata si dotata cu cateva jucarii, bucatarie curata si dotata cu tot ce trebuie, totul a fost ca acasa.

 733. Totul a fost foarte bine, locatia este intr-un cartier linistit, caldura si apa calda am avut din plin, curatenie, supermarketuri aproape, gara la 20 min de mers pe jos. Si proprietarii foarte amabili. Ne-a placut si cu siguranta vom mai apela la dânșii daca vom mai venii in Brasov 🙂

 734. O proprietate foarte curată ,călduroasă,cu toate facilitățile . O sa revenim cu drag.

 735. Mi-a plăcut foarte mult caldura acestui loc, modul in care a fost decorat denota bun gust,iar raportul calitate-preț este fantastic

 736. Studio frumos, camera mare, curatenie, pat confortabil, gazda foarte amabila. Vom reveni cu drag!

 737. Cred ca e una dintre cele mai confortabile locuri în care am stat. O gazda deosebita și o ambianta extraordinara. Recomand cu mare căldură !!!! Mulțumim frumos pentru amabilitate !!!

 738. Am fost cazati 2 adulti si 2 copii in camera studio.Spatiu suficient cu loc de luat masa,mini bucatarie, tot ce ai nevoie…

 739. Cafeaua, fructele, și celelalte mici detalii, dotările, priveliștea, amabilitatea și zâmbetul de bun venit! În comparație cu alte locații unde am asteptat și 40 minute gazda, aici noi am fost cei așteptați. Mulțumim!!

 740. Great Staff, very nice apartment, great panorama.

 741. The apartment is very comfortable, the facilities are maximum and the evening view is wonderful.

 742. Locatia este super. Data viitoare voi merge cu trenul de la Bucuresti la Brasov pentru ca este foarte aproape de gara iar pentru plimbari in oras transportul in comun este curat si circula destul de des (statia RATBV este foarte aproape). Apartamentul este utilat cu tot ce ai nevoie, ba chiar mult mai multe (ma refer la produsele de bucatarie).

 743. Superba locatie si gazdele foarte primitoare 😊😊😊

 744. Apartamentul este intr-o zona foarte linistita a orasului, la cateva statii cu autobuzul fata de centru. Gara si statia de autobuz sunt la 2 minute de mers pe jos, ceea ce a facut ca transportul sa fie usor. Exista un supermarket la 1 minut de mers pe jos. In apartament am gasit tot ce am avut nevoie (produse de curatenie, igiena personala si electrocasnice). Recomand cu mare drag acest apartament.

 745. Un loc superb si linistit cu o priveliste de exceptie. Totul e impecabil. Intim si retras. Parcarea subterana e foarte convenabila. Gazdele au fost foarte amabile. Totul e nou, functional si mobilat cu gust.

 746. Priveliste superba , apt amenajat foarte frumos. Dotari peste medie

 747. Totul a fost minunat, de cum am intrat am avut sentimentul de acasa. Am avut la dispozitie tot ce am avut nevoie iar curatenia a fost la superlativ. Ce m-a impresionat cel mai mult a fost terasa, cu gradina ei si cu privelistea de vis

 748. Locație liniștită, curățenie în apartament, căldură ok, personal foarte amabil și înțelegător.

 749. Gazda prietenoasă și primitoare, curățenie, ambianță plăcută, locația bună (pentru cei fără mașină),situat aproape de Biserica Neagră și telecabina, restaurante,terase,magazine foarte aproape.

 750. Ce ne-a plăcut cel mai mult a fost locația apartamentului!Este situat in cea mai bună zonă a Brașovului!

 751. Locația aproape de cetru , camera utilata cu tot ce este necesar, liniștea,curățenia.

 752. Locația extrem de bine amplasata, la mica distanta de zonele pitorești ale orașului. Design-ul camerei, curățenia și personalul foarte amabil.

 753. Very cozy and tidy, ideal for family with kids. Very nice place. We would like to go back again.

 754. Realitatea corespunde cu imaginile de pe booking. Gazda foarte amabila si disponibila pentru orice neclaritate. Cu siguranta vom reveni!

 755. Apartament cu design / mobilier premium situat intr-unul din blocurile noi Urban Residence (constructie 2017), pare solid construit. Spatios, are bucataria separata, living cu pat dublu + canapea si dormitor cu pat dublu. Bucatarie mobilata complet, articole de baie si papuci de unica folosinta disponibili. In bucatarie se aflau din partea gazdei cateva fructe proaspete, o sticla de vin, suc de portocale, apa plata. Gazda foarte primitoare, comunicativa si raspunde rapid (inclusiv pe Whatsapp). Procedura de self-checkin/self-checkout foarte facila. Loc de parcare rezervat (privat) – telecomanda pentru parcare cu bariera. Pe terasa este o priveliste frumoasa catre munti si spatiul verde din jur. In fata blocului se afla mall-ul Coresi, unde va puteti petrece timpul sau servi mancarea.

 756. Apartamentul arata de vis, totul impecabil, de la curățenie, la design și la calitatea materialelor. Arata chiar mai bine decât în pozele de prezentare! Primire de excepție, cu fructe proaspete, sticla de vin în frapiera, suc și apa. Totul de nota 10+. Clar o sa recomandam aceasta locație și v-a fi prima noastră opțiune de cazare atunci când o sa mai venim la Brașov.

 757. Cafeaua, fructele, și celelalte mici detalii, dotările, priveliștea, amabilitatea și zâmbetul de bun venit! În comparație cu alte locații unde am asteptat și 40 minute gazda, aici noi am fost cei așteptați. Mulțumim!!

 758. Great Staff, very nice apartment, great panorama.

 759. The apartment is very comfortable, the facilities are maximum and the evening view is wonderful.

 760. Realitatea corespunde cu imaginile de pe booking. Gazda foarte amabila si disponibila pentru orice neclaritate. Cu siguranta vom reveni!

 761. Apartament cu design / mobilier premium situat intr-unul din blocurile noi Urban Residence (constructie 2017), pare solid construit. Spatios, are bucataria separata, living cu pat dublu + canapea si dormitor cu pat dublu. Bucatarie mobilata complet, articole de baie si papuci de unica folosinta disponibili. In bucatarie se aflau din partea gazdei cateva fructe proaspete, o sticla de vin, suc de portocale, apa plata. Gazda foarte primitoare, comunicativa si raspunde rapid (inclusiv pe Whatsapp). Procedura de self-checkin/self-checkout foarte facila. Loc de parcare rezervat (privat) – telecomanda pentru parcare cu bariera. Pe terasa este o priveliste frumoasa catre munti si spatiul verde din jur. In fata blocului se afla mall-ul Coresi, unde va puteti petrece timpul sau servi mancarea.

 762. Apartamentul arata de vis, totul impecabil, de la curățenie, la design și la calitatea materialelor. Arata chiar mai bine decât în pozele de prezentare! Primire de excepție, cu fructe proaspete, sticla de vin în frapiera, suc și apa. Totul de nota 10+. Clar o sa recomandam aceasta locație și v-a fi prima noastră opțiune de cazare atunci când o sa mai venim la Brașov.

 763. Apartamentul e foarte spatios, comod, curat si nou.

 764. Grija pentru detalii, de la betisoare de urechi, pana la ceaiul din bucatarie si bomboanele de pe masa. Camerele extrem de curate, imobilul frumos amenajat.

 765. Gazda foarte placuta. Apartamentul amenajat cu gust. Foarte curat si luminos. Multumim !

 766. Camere mari, confortabile, bucătărie bine dotată, curățenie, gazdă prietenoasă, comunicare foarte bună, stradă liniștită (pietonală), dar totuși aproape de localuri și alte puncte de interes.

 767. Personalul foarte amabil , zona foarte frumoasa in centrul vechi al orașului

 768. Locația este la câțiva pași de Piață Sfatului. Locație centrala. Apartamentul este foarte mare, spațiu suficient și pentru 2 familii. Foarte frumos și cu gust amenajat, 2 bai, toate facilitățile la îndemână. Căldură, apa calda etc. Cuptor cu microunde, cafetiera, sandwich maker. Zona liniștită (singurele zgomote care au deranjat au fost cele făcute de copiii noștri și ne cerem scuze pe aceasta cale). Într_un cuvânt, totul a fost la superlativ și vom reveni cu siguranță.

 769. Apartamentul este foarte primitor,curat,modern, dotat cu tot ce trebuie…. si privelistea este foarte frumoasa! Ne-am simtit bine si cu siguranta vom mai reveni!

 770. A fost foarte curat, foarte practic, exact ce ne trebuia. Pentru un scurt sejur nici nu ai nevoie de mai mult. Proprietarul foarte amabil si promt.

 771. Decor modern, plăcut, cabină de duș super, curățenie, zonă plăcută, loc de parcare asigurat.

 772. A fost foarte frumos, conditîi foarte bune! Voi reveni cu mare placere.

 773. Am dormit si ne-am relaxat f oarte bine. O casuta foarte primitoare. Am avut un sejur foarte placut. O sa revenim cu placere.

 774. Apartamentul este dotat cu toate utilitățile necesare unei șederi comfortabile. Locația este excelentă, fiind amplasant chiar in centrul vechi.

 775. Totul a fost super! Patul foarte confortabil, extrem de curat. Prosoapele miroseau foarte frumos. Camerele amenajate cu stil. Multumim! Recomand cu drag.

 776. Un local foarte frumos ,amenajat cu gust ,modern si primitor ! Ne-am simtit foarte bine ,desii am stat doar o noapte ne-am odihnit si relaxat foarte bine ! Am avut parte de o gazda primitoare ,deschisă și înțelegătoare !

 777. Locatia, aproape de centru si design-ul apartamentului cu o terasa draguta.

 778. Foarte spațios apartamentul, luminos intr-un residence curat și demn de poziția care o ocupă

 779. Totul a fost mai bine decat ne-am asteptat si o sa revenim cu plăcere

 780. Un apartament nou, cu bun gust amenajat, foarte curat, amplasare foarte buna, iar gazda foarte amabila. Felicitari

 781. Recomand cu încredere. Gazda respectuoasa, locuință primitoare, curată cu toate utilitățile necesare :).

 782. Recomand cu multă încredere, gazda minunată. Tortul a fost perfect.

 783. Gazda a fost foarte primitoare, amabila, raport calitate preț excelent, apartamentul este situat într-o zona liniștită la 10-15 min de mers pe jos pana în centru. Recomand cu drag!

 784. Ai tot ce ai nevoie in acest apartament . M-am simțit ca și acasă. Recomand cu mare drag.

 785. Totul a fost excelent ! Curățenie , proprietarii super , ajungi ușor la locație !!

 786. Ne-am simțit foarte bine. Un apartament curat, cu tot ce ai nevoie. Gazda foarte prietenoasă. Am putut lua și chowlinul cu noi fără nicio problemă!

 787. Preluarea foarte usoara a cheilor, cat si predarea acestora; cele trei surse de lumina adjustabile; amplasarea camerei; un pret superb pentru cele oferite si o sa mai revin.

 788. La 7 minute de mers pe jos de centru, lidl la 2 minut de mers

 789. O camera spatioasa, un pat foarte comod, amplasare foarte buna, aproape de centru, magazine in apropiere (pizzerie chiar in cladirea vecina). In mod special ne-a placut modul de a prelua cheile (in seif). Un pret foarte bun pentru un loc in care ne-am simtit bine.

 790. Apreciem localizarea, confortul, ambientul, amabilitatea, atenția și grija gazdei, pentru a asigura un sejur plăcut, in care sa nu îți lipsească nimic.

 791. Absolut minunat! Locatie foarte curata si aproape de toate atractiile turistice, statii de autobuz chiar la parterul blocului, proprietari foarte amabili. Recomand cu drag si sigur vom reveni pe viitor. Totul arata exact ca in poze. 🤗🤗🤗

 792. O locatie linistita, foarte bine dotata si decorata cu gust, curata si confortabila cu o vedere superba la Tampa si amplasata foarte aproape de centrul vechi, toate acestea impreuna cu amabilitatea gazdei au facut ca sejurul nostru sa fie perfect. Vom reveni cu siguranta!

 793. Frumos, curatenie, proprietari foarte amabili si dispusi sa te ajute cat de mult pot. Zona linistita si destul de aproape de centru. Utilat cu tot ce este necesar. Parcare chiar in fata apartamentului. Pe viitor tot aici vom reveni!

 794. Este o zona linistita, curatenie in camere, gazda foarte amabila si relativ aproape de centru. Recomand!

 795. Dotare cu tot ce este nevoie, foarte curat, liniste, simplitate, bun gust.

 796. Everything was amazing. The location is the best, as central as you can get. The apartment is huge and beautiful, very nice furniture and decorations and feels very cozy. The facilities are excellent, parking in the courtyard was an added bonus.

 797. I really liked the apartments. The apartment are very clean and comfortable. Excellent location – in the center of the city. All the necessary equipment in the kitchen for cooking, detergents are also there. The owner reacted very quickly and answered all the questions. Super! It was wonderful rest .

 798. Self check-in is very nice option. App located in the very center of the city. We liked a lot style of the flat, it is old-style furnished what makes special atmosphere. Free wi-fi.

 799. Atmosfera placuta,gazda calda si primitoare,amplasarea foarte ok,pe centru,aproape de obiectivele turistice.Totul a fost excelent!

 800. Este exact lângă Piata Sfatului Are centrală proprie si a fost cald. Destul de spațios, drăguț. Patul în care am dormit a fost comod. A fost curățenie dar în baie cred ca trebuie ceva mai multă atenție. Persoana cu care am tinut legătura a fost foarte amabilă, totul s-a desfășurat prin telefon.

 801. Curat, intim, în zona centrală.. Frumos. Preț bun.

 802. Studio frumos, camera mare, curatenie, pat confortabil, gazda foarte amabila. Vom reveni cu drag!

 803. Cred ca e una dintre cele mai confortabile locuri în care am stat. O gazda deosebita și o ambianta extraordinara. Recomand cu mare căldură !!!! Mulțumim frumos pentru amabilitate !!!

 804. Am fost cazati 2 adulti si 2 copii in camera studio.Spatiu suficient cu loc de luat masa,mini bucatarie, tot ce ai nevoie…

 805. Superb! De cate ori calatorim cu bebe, cautam intotdeauna un loc curat, confortabil, aproape de centru, etc. sunt multe cerinte pe lista. Aici asteptarile noastre au fost depasite. Un studio mare, curat, super frumos amenajat si decorat, totul este de calitate. Plus comunicarea cu proprietarul este una foarte usoara si rapida, raspunzand imediat pe whatsapp.

 806. Curățenie ok. design modern, este situat in centrul orasului. Este de luat in calcul!

 807. Tot! Extraordinar, de la zona până la cel mai mic detaliu. Apartamentul arată în realitate exact ca în pozele de pe Booking. Curățenie exemplară. Proprietarul, deși nu ne-am întâlnit, un super om! Nu vă spun să mergeți la Quiboo, vă spun că eu doar în Cuib, cum îmi place mie să-i spun, am să vin ori de câte ori am să ajung în Brașov, iar asta cred că spune tot. 🙂

 808. Confort, amplasare, comunicarea cu gazda: excelente

 809. Amplasarea este excelenta, aproape de obiectivele turistice.

 810. apartament central, la cativa pasi de piata sfatului, foarte spatios, foarte curat, patul de sus este foarte interesant:) a fost ceva zgomot datorita barului de dedesubt, dar nu era foarte deranjant. proprietarul foarte amabil foarte greu cu locul de parcare, dar asta e o problema in centrul brasovului:) vom reveni cu siguranta

 811. Extraordinar! Locul in care voi reveni de fiecare data cand vizitez Brasovul. Locatia incredibila, foarte aproape de orasul vechi, nu ai nevoie de masina ca sa vizitezi imprejurimile. Apartamentul este foarte cozy, curat, gazde primitoare. Recomand!

 812. Raport calitate-pret, excelent! O garsoniera foarte convenabila la cateva minute de centrul Brasovului. Garsoniera este destul de mica, dar exploatata la maxim – are tot ce oti trebuie, foarte multe spatii de depozitare, foarte cocheta si te face sa te simti confortabil. Balconul are o priveliste superba! Este mai mult decat suficient pentru cei care doresc sa aiba un loc dragut unde sa stea, pentru a explora Brasovul si imprejurimile!

 813. Aproape de centru, un supermarket lidl foarte aproape de locatie. Proprietarul a cooperat foarte bine si a rezolvat repede problema sigurantelor electrice

 814. Totul ! Amplasare, liniște, curățenie, doamna amabilă peste limita, faptul ca avem bucatarie, totul peste așteptări ! Mai vin

 815. Curatenie, frumos amenajat si utilat, gazde primitoare si gata sa te ajute cu orice ai nevoie, in imediata apropiere a zonei centrale. In plus din partea gazdelor am gasit ciocolata ceaiuri, cafea si biscuitei pentru Cafea.

 816. “Ce mai faci, Domniţă, de nu mai dai niciun semn? Tu ştii, că eu vreau să ştiu, că doresc să ştiu cam fiecare pas al luminei Tale! Eu neschimbat. Cu gândul dincolo de carul cel mare. Să facem la Braşov o şedinţă literară cu aceste traduceri, într-o după-amiază cu zăpadă. Şi cu căldura inimei Tale împrăştiată în toată camera, ca mirosul de gutuie!” Lucian Blaga

 817. Pentru mine si prietena mea a fost super,curat,călduros,poziționarea a fost 🥇🥇🥇recomandăm cu mare placere !!!!

 818. Exceptional, locatie, curatenie, caldura. Vom reveni cu drag!

 819. Totul la superlativ. Gazda primitoare, curățenie,confort și amplasare in cea mai bună zona orașului.

 820. Proprietarul, locația, totul într-un cuvânt deosebit. Recomand cu căldură!!!

 821. Avand in vedere scopul calatoriei, a fost foarte bine! Apartamentul este spatios, inclusiv curte si gratar, dotat, curat, aproape de iesirea spre Poiana Brasov, dar si aproape de centru. Gazda(un domn) este deosebita.

 822. Perfect!! Am fost intimpinati cu drag Gazda destul de draguta!! Recomand)))

 823. Foarte frumos, am fost pentru prima oara in Brasov.Studioul este mare si spatios, proprietarul ne-a asteptat pina tirziu si ne-a inminat cheile. Zona linistita foarte buna pentru cei ce detin automobil, avantaj ca poti parca masina in ograda fara grija.

 824. Studioul Vanesa emana energii pozitive, ca si proprietara. Pacat ca unii turisti nu se ridica la inaltimea acestei elegante locatii in sensul ca nu stiu sa pastreze sau sa aprecieze obiectele frumoase puse la dispozitie de proprietari. Speram ca eu si sotul meu sa revenim macar pt cateva zile…

 825. Cam tot. De la Vanessa la cea mică, designul, amplasarea, liniștea, tot.

 826. Foarte aproape de Piata Sfatului, curat, si conform informatiilor si pozelor.

 827. Apartament curat , cu toate utilitatile , foarte dragut amenajat .O sa mai revenim.

 828. Condițiile sunt peste așteptări; practic, locuința este dotată cu orice este necesar unui sejur al unei familii/ grup de prieteni. (Fierbator, prajitor de paine, aspirator, perie de curățat sticle de bebelusi, deschizator de sticle, saci menajeri, uscator de par etc.) Personalul este primitor și doritor să ajute turiștii pentru o ședere satisfăcătoare. Curățenia este un alt punct forte al cazarii: toate facilitatile sunt in stare foarte buna de utilizare, fiind moderne. În cameră există 2 paturi mari (foarte mari), ambele de aceeasi marime. Locația este centrală: in medie, in 15 minute de mers pe jos se ajunge la punctele centrale din Brașov (Tâmpa, Centru Vechi). (Gara este la o distanță de 10 minute de mers cu taxi). Având in vedere aprecierile (rezumate) de mai sus, recomand cu încredere această cazare oricarui grup (familii) care vrea sa viziteze Brașovul.

 829. Apartamentul este amplasat exact în zona centrală, la un minut de Jamaica Pub. Condițiile au fost excelente, de la curățenie până la căldură, deci pot să zic că atât eu, cât și prietenele mele ne-am simțit foarte bine aici. Cu siguranță e una dintre cazările mele preferate din Brașov.

 830. Este o locatie perfecta pentru a vizita centrul vechi al Brasovului. Apartamentul ofera toate facilitatile pentru un sejur reusit.

 831. Apartamentul f frumos, f curat si bine utilat. Situat in centrul vechi, proape de toate obiectivele turistice.

 832. Locația foarte buna, proprietatea dotata cu tot ce e nevoie, foarte curat și cu bun gust amenajat! Gazda atenta in ceea ce privește a ne ajuta cu descoperirea împrejurimilor. Vom reveni cu drag😊

 833. Noua ne-a placut tot. 💕 Am gasit o casuta de poveste, de care are grija un om minunat. 🌼Multumim. O sa revenim

 834. Totul a fost de calitate, recomand cu încredere și cu siguranță o sa revenim. Nu am găsit nimic de care sa ma pot plânge. Felicitări gazdei, nota 10 + multe felicitări !

 835. Apartament nou , mobilat si utilat complet. – zona linistita , usor accesibila – proprietar foarte ok ( ne am auzit la telefon si doar la sf sejurului a verificat apartamentul ) – tot ce ai nevoie gasesti acolo

 836. Super dotat, curatenie, bloc nou, cartier nou, aproape de Coresi Mall, dar departe de centru. Se poate ajunge pe drum asfaltat, nu trebuie mers pe drumul neasfaltat

 837. Locatie noua, linistita, acces facil, drum asfaltat, parcare asigurata in fata apartamentului. Totul nou, saltea excelenta, TV, internet, NETFLIX …. bere, apa,suc din partea gazdei puse la frigider 🙂 Cateva minute de Mall CORESI … pe scurt, un apartament excelent.

 838. Locatia excelenta si o priveliste minunata asupra Brasovului. Foarte curat ! Gazda foarte prompta si amabila.

 839. Totul a fost conform asteptarilor, curățenia la ea acasă.

 840. Apartament curat, decorat cu bun gust. O priveliște frumoasă și mult liniște. Recomand cu drag.

 841. Locație centrala, curată cu toate dotarile. Raport calitate pret, peste asteptari! Recomandam oricui doreste sa fie aproape de toate obiectivele din oras!

 842. Apartament foarte curat, liniște, foarte aproape de centrul istoric. Recomand!!!

 843. Exceptional, revenim de fiecare data cu drag! Multumim cu toata inima!

 844. Am fost placut impresionati de amabilitatea si generozitatea gazdei noastre, care ne-a pus la dispozitie un apartament deosebit de frumos, dotat cu toate cele necesare unui sejur de neuitat. Locatia este amplasata intr-un imobil, monument istoric, in apropiere de Poarta Schei, De aici, in cateva minute ajungi la Biserica Neagra si in Piata Sfatului. Desi am avut parte de o zi extrem de friguroasa in Brasov, in casa a fost cald si bine. Multumim din suflet gazdei noastre, domnul Florin.

 845. Loacatia foarte avantajoasa,iar proprietarul super amabil .Domnul Florin chiar si-a modificat programul pentru a ne primi la o ora favorabila noua. Apartamentul foarte curat si utilat cu tot ce este necesar pentru ca vacanta sa fie cat mai placuta .

 846. Amenajat apartamentul cu foarte mult bun gust. Dotat cu tot ce este nevoie, inclusiv surprize (precum sauna, sistemul de iluminat nocturn si altele). Gazda foarte amabila.

 847. Locatia centrala, linistita, proprietari foarte amabili, este dotat cu tot ce ai nevoie, pat si perne confortabile, proprietarul ne-a oprit loc de parcare

 848. Este locația preferată atunci când vin în Brașov. Locație frumoasă, confortabilă iar gazda foarte primitoare. Recomand și acord nota 10.

 849. Totul! Recomand cu incredere! Apartamentul are cea mai dotata bucatarie din cate am vazut pana acum (nu lipseste absolut nimic), mall la nici 10 minute de mers pe jos, amplasare chiar in centrul vechi, se vede toata frumusetea muntelui de la geamurile apartamentului, un supermarket cu fructe si legume la 50 metri de proprietate, parcarea este cu “Doamne Ajuta sa gasesc!” (dar noi am gasit usor), gazdele senzationale (multumim mult!), concluzia: de fiecare data cand vom sta in Brasov, aici stam!

 850. Locatie deosebita,curte mare,excelenta cazare pt familii si nu numai.foarte aproape de supermarket si superland(loc de joaca pt copii).casa e dotata cu tot ce ai avea nevoie,caldura si apa calda la discretie.gazda foarte primitoare.cu siguranta vom reveni!

 851. Totul . Multumim pentru primire si cu siguranta revenim !

 852. Totul a fost foarte frumos. Grădina reprezintă un mare plus al acestei locații. Grătarul si foisorul va stau la dispoziție. Bucătăria utilată cu absolut orice ai nevoie: de la prăjitor de paine,cuptor cu microunde, frigider pana la oale, tacâmuri, pahare etc. Veți găsi câteva jocuri și o consola Wii. Ne-am bucurat de vreme buna, având tot ce ne-am dorit pentru o vacanța minunata.

 853. Self-service ireprosabil. Aproape de centru, exact ce imi doream.

 854. Preluarea foarte usoara a cheilor, cat si predarea acestora; cele trei surse de lumina adjustabile; amplasarea camerei; un pret superb pentru cele oferite si o sa mai revin.

 855. La 7 minute de mers pe jos de centru, lidl la 2 minut de mers

 856. Apartamentul indeplineste toate descrierile din anunt.

 857. Totul a fost conform asteptarilor exact ca in descriere

 858. Locația mi-a depășit așteptările, camera curata, caldă, vecini liniștiți, ușor de ajuns in centru sau restul orașului.

 859. Locația foarte buna, proprietatea dotata cu tot ce e nevoie, foarte curat și cu bun gust amenajat! Gazda atenta in ceea ce privește a ne ajuta cu descoperirea împrejurimilor. Vom reveni cu drag😊

 860. Noua ne-a placut tot. 💕 Am gasit o casuta de poveste, de care are grija un om minunat. 🌼Multumim. O sa revenim

 861. Totul a fost de calitate, recomand cu încredere și cu siguranță o sa revenim. Nu am găsit nimic de care sa ma pot plânge. Felicitări gazdei, nota 10 + multe felicitări !

 862. Recomand cu incredere! Apartamentul este superb și proprietatul de nota 100!

 863. Gazda este foarte binevoitoare, locatia e buna, luminoasa, dotata

 864. Aproape de stația de autobuz care duce in centru. Multe magazine in apropiere. Zona foarte liniștită, este un cartier nou construit. Apartamentul dotat cu toate facilitatile. Ne-a plăcut si o sa revenim. Ne-am putut caza la 00 noaptea. ❤

 865. Locatia super , la 4 minute de mers pe jos de Piata Sfatului ; apartamentul renovat cu bun gust si foarte comfortabil ; raport calitate pret excelent. Doamna care se ocupa de check in este foarte primitoare .

 866. I loved everything. The apartment was very cosy, clean, it had all the facilities that you can imagine. It looks exactly like it is shown in the pictures, if not better 😉 It is ideal for families given the fact that the rooms are quite big. Plus it is very close to the historical center 😊

 867. Deer Apartment in Brasov was one of the most romantic apartments we’ve booked through booking.com. Situated in the center of old city, close to all of the old city attractions ,was perfect choice for our 4 nights stay in this fairy tale city. Beside full comfort ,Deer apartment is even decorated such a way to make you feeling ,you are truly in fairy tale ,far away of reality . Everything you need is just a few steps away spotless clean , .key delivery efficient ,kitchen fully equipped ,if you decide to make own romantic dinner, ,and stay in this perfect apartment instead of going to one of numerous restaurants near by.

 868. Locatia usor accesibila. Spatiu parcare convenabil. Gazda foarte amabila, ne-a furnizat informatii suplimentare inainte de sejur. Apartamentul decorat cu mult bun gust. Bucatarie dotata cu toate utilitatile. Recomand cu mare caldura! Vom reveni cu siguranta in aceasta locatie. Multumim, doamna Oana!

 869. Studio frumos, camera mare, curatenie, pat confortabil, gazda foarte amabila. Vom reveni cu drag!

 870. Cred ca e una dintre cele mai confortabile locuri în care am stat. O gazda deosebita și o ambianta extraordinara. Recomand cu mare căldură !!!! Mulțumim frumos pentru amabilitate !!!

 871. Locatia centrala, linistita, proprietari foarte amabili, este dotat cu tot ce ai nevoie, pat si perne confortabile, proprietarul ne-a oprit loc de parcare

 872. Este locația preferată atunci când vin în Brașov. Locație frumoasă, confortabilă iar gazda foarte primitoare. Recomand și acord nota 10.

 873. Totul! Recomand cu incredere! Apartamentul are cea mai dotata bucatarie din cate am vazut pana acum (nu lipseste absolut nimic), mall la nici 10 minute de mers pe jos, amplasare chiar in centrul vechi, se vede toata frumusetea muntelui de la geamurile apartamentului, un supermarket cu fructe si legume la 50 metri de proprietate, parcarea este cu “Doamne Ajuta sa gasesc!” (dar noi am gasit usor), gazdele senzationale (multumim mult!), concluzia: de fiecare data cand vom sta in Brasov, aici stam!

 874. Foarte frumos, liniștit, loc de joaca pentru copii

 875. Locatia , curata , moderna cu toate facilitatile .

 876. Un apartament curat. Proprietarii foarte amabili. Vom reveni cu placere

 877. Curatenia, proprietara o persoana foarte draguta.

 878. Spatios, curat, aproape de centru. Raport calitate-pret f bun. Curtea interioara plina de flori de soc si iasomie.

 879. Era întro zonă frumoasă, pe deal, și aproape de centru,

 880. Un studio cochet, dotat corespunzator, curat, calduros, confortabil si linistit. Locatie foarte buna. Gazda minunata. Recomand cu incredere.Voi reveni cu drag.

 881. Locatie excelenta, la 300m de Piata Sfatului, liniste, curatenie impecabila, unitate de cazare dotata cu tot confortul de acasa, pat confortabil.

 882. Este un loc care merita sa fie descoperit. Pentru liniște, intimitate și aerul de poveste pe care îl respiri. Mulțumesc frumoasă Doamna pentru vacanta oferită. M-am simțit minunat.

 883. Realitatea corespunde cu imaginile de pe booking. Gazda foarte amabila si disponibila pentru orice neclaritate. Cu siguranta vom reveni!

 884. Apartament cu design / mobilier premium situat intr-unul din blocurile noi Urban Residence (constructie 2017), pare solid construit. Spatios, are bucataria separata, living cu pat dublu + canapea si dormitor cu pat dublu. Bucatarie mobilata complet, articole de baie si papuci de unica folosinta disponibili. In bucatarie se aflau din partea gazdei cateva fructe proaspete, o sticla de vin, suc de portocale, apa plata. Gazda foarte primitoare, comunicativa si raspunde rapid (inclusiv pe Whatsapp). Procedura de self-checkin/self-checkout foarte facila. Loc de parcare rezervat (privat) – telecomanda pentru parcare cu bariera. Pe terasa este o priveliste frumoasa catre munti si spatiul verde din jur. In fata blocului se afla mall-ul Coresi, unde va puteti petrece timpul sau servi mancarea.

 885. Apartamentul arata de vis, totul impecabil, de la curățenie, la design și la calitatea materialelor. Arata chiar mai bine decât în pozele de prezentare! Primire de excepție, cu fructe proaspete, sticla de vin în frapiera, suc și apa. Totul de nota 10+. Clar o sa recomandam aceasta locație și v-a fi prima noastră opțiune de cazare atunci când o sa mai venim la Brașov.

 886. Amplasarea. Liniștea. Oricand vom reveni in Brasov, tot aici venim.

 887. Curatenia, spatiul prietenos, design-ul, facilitatile excelente pentru o calatorie scurta de familie sau afaceri

 888. Dintr-un spatiu mic s-a facut ceva excelent si cu bun gust, ai si in bucatarioara si in baie toate cele necesare.

 889. Ideal pentru familiile cu copii. Pozitionare buna, spatios si utilat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur scurt.

 890. Un apartament superb, spațios, amenajat minunat, curat, îngrijit, cu toate cele necesare. Se află chiar lîngă mall. Ne-am simțit minunat!

 891. Apartament foarte spatios cu o bucatarie bine dotata. Nu ne-a lipsit nimic.

 892. A fost o infiltratie de apa din tavan, iar administratorul ne a mutat la un hotel de doua ori mai scump. Am fost foarte multumiti

 893. Atat locatia (practic la 10 metrii de Piata Sfatului) cat si modul in care a fost gandit apartamentul sunt la superlativ.

 894. Pozitia locatiei, la 50 de m de piata sfatului, studioul spatios, curat, calduros!

 895. Am fost placut impresionati de amabilitatea si generozitatea gazdei noastre, care ne-a pus la dispozitie un apartament deosebit de frumos, dotat cu toate cele necesare unui sejur de neuitat. Locatia este amplasata intr-un imobil, monument istoric, in apropiere de Poarta Schei, De aici, in cateva minute ajungi la Biserica Neagra si in Piata Sfatului. Desi am avut parte de o zi extrem de friguroasa in Brasov, in casa a fost cald si bine. Multumim din suflet gazdei noastre, domnul Florin.

 896. Loacatia foarte avantajoasa,iar proprietarul super amabil .Domnul Florin chiar si-a modificat programul pentru a ne primi la o ora favorabila noua. Apartamentul foarte curat si utilat cu tot ce este necesar pentru ca vacanta sa fie cat mai placuta .

 897. Amenajat apartamentul cu foarte mult bun gust. Dotat cu tot ce este nevoie, inclusiv surprize (precum sauna, sistemul de iluminat nocturn si altele). Gazda foarte amabila.

 898. Foarte aproape de Piata Sfatului, curat, si conform informatiilor si pozelor.

 899. Apartament curat , cu toate utilitatile , foarte dragut amenajat .O sa mai revenim.

 900. Condițiile sunt peste așteptări; practic, locuința este dotată cu orice este necesar unui sejur al unei familii/ grup de prieteni. (Fierbator, prajitor de paine, aspirator, perie de curățat sticle de bebelusi, deschizator de sticle, saci menajeri, uscator de par etc.) Personalul este primitor și doritor să ajute turiștii pentru o ședere satisfăcătoare. Curățenia este un alt punct forte al cazarii: toate facilitatile sunt in stare foarte buna de utilizare, fiind moderne. În cameră există 2 paturi mari (foarte mari), ambele de aceeasi marime. Locația este centrală: in medie, in 15 minute de mers pe jos se ajunge la punctele centrale din Brașov (Tâmpa, Centru Vechi). (Gara este la o distanță de 10 minute de mers cu taxi). Având in vedere aprecierile (rezumate) de mai sus, recomand cu încredere această cazare oricarui grup (familii) care vrea sa viziteze Brașovul.

 901. Aproape de centru, foarte frumos amenajat, toate facilitatille de care am avut nevoie

 902. Apartamentul este amplasat exact în zona centrală, la un minut de Jamaica Pub. Condițiile au fost excelente, de la curățenie până la căldură, deci pot să zic că atât eu, cât și prietenele mele ne-am simțit foarte bine aici. Cu siguranță e una dintre cazările mele preferate din Brașov.

 903. Este o locatie perfecta pentru a vizita centrul vechi al Brasovului. Apartamentul ofera toate facilitatile pentru un sejur reusit.

 904. Locatia usor accesibila. Spatiu parcare convenabil. Gazda foarte amabila, ne-a furnizat informatii suplimentare inainte de sejur. Apartamentul decorat cu mult bun gust. Bucatarie dotata cu toate utilitatile. Recomand cu mare caldura! Vom reveni cu siguranta in aceasta locatie. Multumim, doamna Oana!

 905. Studio frumos, camera mare, curatenie, pat confortabil, gazda foarte amabila. Vom reveni cu drag!

 906. Cred ca e una dintre cele mai confortabile locuri în care am stat. O gazda deosebita și o ambianta extraordinara. Recomand cu mare căldură !!!! Mulțumim frumos pentru amabilitate !!!

 907. Ne a placut totul.Apartamentul a fost f mare si f curat.Multumim gazdelor și sigur mai revenim

 908. Locatia centrala, linistita, proprietari foarte amabili, este dotat cu tot ce ai nevoie, pat si perne confortabile, proprietarul ne-a oprit loc de parcare

 909. Este locația preferată atunci când vin în Brașov. Locație frumoasă, confortabilă iar gazda foarte primitoare. Recomand și acord nota 10.

 910. Totul a fost la superlativ. Gazda ff ospitalieră.Am fost cu copilul la o operație la ochi,iar a 2a zi trebuia să mergem la doctor pt a evalua operația la ora 14.00 ,iar gazda ne a ținut în cazare până la ora 13.30,fapt ce trebuia să iesim la ora 10.00. Ii mulțumesc pe această cale și promit că voi reveni și pt a mă distra ,a vizita Brașov

 911. Totul a fost excelent! De la curatenie la confort!

 912. Fără birocrație, preluare rapidă a cheiei, excelent

 913. Curățenie,liniste, apartamentul utilat cu tot ce ai nevoie, zona foarte ok !

 914. Totul a fost extraordinar. Vom mai reveni cu siguranță. Curat, călduros, primitor. Recomand cu incredere.

 915. Este un apartament superb,cu toate dotarile necesare.Curatenie,masina de spalat vase si rufe.Totul este nou.Multumim pt.tot.

 916. Self-service ireprosabil. Aproape de centru, exact ce imi doream.

 917. Preluarea foarte usoara a cheilor, cat si predarea acestora; cele trei surse de lumina adjustabile; amplasarea camerei; un pret superb pentru cele oferite si o sa mai revin.

 918. La 7 minute de mers pe jos de centru, lidl la 2 minut de mers

 919. Cabana este foarte ingrijita, utilata cu tot ce trebuie si amplasata intr-o zona linistita! Curtea este ingrijita, are gratar, loc pentru foc de tabara! Pentru iubitorii de animale, la proprietate este si un caine ciobanesc foarte prietenos! Canionul 7 scari este la 45 de minute de mers pe jos.

 920. Friendly host! Authentic accommodation.. Hot tub clean and fully functional!

 921. Everything was nice, the hot tub it’s wonderful.

 922. Totul a fost foarte bine.. Vom mai reveni sigur! Locatia este excelenta

 923. Pensiunea este situată exact în centru, ceea ce este foarte plăcut. Personalul merită orice laudă deoarece a fost disponibil oricând, pentru orice întrebare. Având în vedere că pensiunea este situată în centru, te poți bucura de toate facilitățile pe care le oferă amplasarea acesteia: muzeele sunt foarte aproape, monumentele istorice de asemenea, precum și stația de telecabine spre Vârful Tâmpa.

 924. Mic dejun excelent! Gustos si substantial! Ambianta extrem de primitoare.

 925. Locatia f bine amplasata, personalul ok, camerele f curate

 926. Micul dejun este absolut fabulos, camerele sunt extrem de spatioase, mobilierul extrem de bine ales, baia este spatioasa si curata, este foarte liniste peste tot. Locatia este absolut excelenta, exact la marginea centrului vechi. Faci practic 3 minute pana oriunde ai vrea sa ajungi.

 927. Modul in care s-a conservat/restaurat cladirea… Mobilierul din lemn masiv pictat.. Pozitia hotelului fata de obiectivele turistice importante.. Amabilitatea si promptitudinea personalului…

 928. Locatia foarte comoda pentru a ajunge in toate punctele turistice si restaurantele,barurile centrale.Camere spatioase,curate si in stil autentic centrului vechi.Are si un spatiu relaxant(salina) pt a savura o ceasca de ceai sau cafea.Recomand

 929. Foarte confortabil patul și căldură in cameră. Cazarea este chiar în mijlocul centrului vechi, aproape de toate obiectivele din centru.

 930. Personal elegant, serviabil. Cazare ultra-centrala in Brasov

 931. Locatie centrala, excelenta, gazda foarte amabila si primitoare.Proprietarii acestei casute sunt doi oameni minunati. Foarte comunicativi. Casa are un design in stil britanic. Locatia se afla la cateva minute distanta de mers pe jos pana la Piata Sfatului. Recomand!!!

 932. Casa este in zona veche a Brasovului(Schei),foarte aproape de Piata Unirii si Catedrala Sf.Nicolae in curtea careia se afla prima Scoala Romaneasca,Am avut privilegiul sa-l avem ghid pe parintele-profesor Vasile Oltean. Destul de aproape(aproximativ 10 minute pe jos)se afla Biserica Neagra si Piata Sfatului. Gazdele sunt foarte primitoare,iar curatenia este exemplara.Te simti ca acasa.

 933. Proprietarii acestei casute sunt doi oameni minunati. Foarte comunicativi. Casa are un design in stil britanic. Locatia se afla la cateva minute distanta de mers pe jos pana la Piata Sfatului.

 934. Totul a fost ca in descriere perfect, personalul de nota 1000 FELICITĂRI!!! Recomand din toata inima merita sa incercati o experiență de neuitat ✌✌✌

 935. As putea scrie foarte multe lucruri, insa totul a fost exceptional. Nu ma gandeam sa gasesc un loc atat de linistit si frumos. Nota 10.

 936. Locația excelentă, priveliștea frumoasă cu grădina interioară, curățenie în camere și la toaletă, personal amabil (Am uitat un încărcător și am fost anunțați)

 937. Absolut totul este perfect, recomand cu mare incredere !

 938. Amplasarea (exact in centeul vechi), vederea catre piata si binecunoscutul nume al orasului, personalul amabil, curatenia, caldura, mic dejunul generos, designul special al camerei.

 939. Cladirea este monument istoric si este amenajata in stil clasic, cu mult bun gust!

 940. Sejur excelent! O să revin cu plăcere de fiecare dată! Personal foarte amabil!

 941. Locatia excelenta! Suita este spatioasa si baia curata!

 942. Locatia excelenta,oersonalul excelent,curatenie,asternut curat si sapunul perfect la baie

 943. M-au impresionat ospătarii foarte tare, ştiu că e o gravă problemă cu personalul în pandemie, dar aici nu e cazul. Oamenii brici, super meseriaşi, non invazivi, dar prezenţi şi rapizi dc s-ar clona. Mâncarea bună……..

 944. Am ales acest hotel in special pentru masurile suplimentare de siguranta (camera era dezinfectata cu ozon si uv), pentru posibilitatea servirii micului dejun in camera si pentru gradul scazut de ocupare din cauza perioadei si a pandemiei. Conditiile de cazare au fost foarte bune, curatenie exemplara, personalul foarte amabil.

 945. Hotelul ARO incearcă să-şi păstreze blazonul. Micul dejun in grădină a fost foarte agreabil. Menu exelent, chiar excesiv. Personal foarte amabil. Mulţumesc!

 946. Locatia excelenta, micul dejun bogat, camera spatioasa si curata

 947. Locatia foarte buna, staff-ul foarte amabil, curatenie exemplara in camera. Hotelul este proaspat renovat si camerele arata foarte bine. In contextul covid sunt respectate masurile de siguranta: masca obligatorie in hotel iar in camera nu intra sa se faca curatenie decat daca se cere in mod special. Recomand cu drag!

 948. Superb. Bine amplasat, personal amabil si instruit, camere cu personalitate si parfum boem. O placere!

 949. In plus fata de cele menționate mai sus prin calificative, as menționa și micul dejun foarte bun.

 950. Totul este perfect. Camerele foarte frumoase, comfortabile si curate. Mancarea este senzationala. Personalul foarte amabil. Din punctul meu de vedere este un hotel de 5 stele. Cu siguranta ne vom caza aici de fiecare data cand vom veni in Brasov!

 951. Camerele foarte spatioase,patul incredibil de comod,accesoriile din camera toate sunt de ultima generatie si cu atentie la detalii extrem de bine executata.O atmosfera placuta peste tot in hotel inca de la receptie si un personal foarte dragut si orientat spre client.

 952. Piscina, mancarea, spatiul de joaca pentru copii, staff-ul, spatile de relaxare.

 953. Piscina curata si foarte draguta Camera mare Amplasare foarte buna

 954. atmosfera placuta, locatie buna, mancare foarte buna si servicii rapide la pret accesibil, zona de plaja/piscina foarte buna, personal atent.

 955. Locația, curățenia, micul dejun, terasa interioară.

 956. Locatia este excelenta, fiind aplasata in centru la maxim 5 minute de plimbare fata de terasele din centrul vechi. Personalul de la receptie foarte amabil. Camerele foarte spatioase.

 957. Totul a fost minunat. Cameră spațioasă și curată, baia la fel. Micul-dejun bogat. Recomand!

 958. Locația superba, o priveliște minunata atat din fata hotelului cat si din camera. Zona de piscina, ceva cochet, frumos, elegant. Apa din piscina curata. Se poate servi mancare si lângă piscina, au si bar. . Camera spațioasă, curata. Nu am ce sa comentez.

 959. Personal amabil, locație excelentă, micul dejun foarte bun deși a fost servit în cameră.

 960. Piscina OK, privelistea foarte frumoasa, hotelul aflandu-se in drum spre Poiana Brasov.

 961. Locație perfecta in mijlocul naturii, multa liniste, in curte se aude muzica relaxantă, loc de joaca pentru copii, iepurașii sunt adorabili, biciclete puse la dispoziția turiștilor pentru plimbări, mic dejun fabulos. Se respecta măsurile de siguranță, personalul poarta măști, mesele de la restaurant sunt așezate in curte respectând distanțarea. Recomand, in special familiilor cu copii.

 962. Structura este foarte frumoasa, ne am simtit minunat. Camerele sunt frumoase si mari, sunt locuri de joaca pentru copii si locuri de relaxare pentru adulti. Foarte aproape de oras si de alte locuri de atractie.

 963. Mi-a placut ca au ce face copiii, iepurasii, casuta din copac, faptul ca e mult spatiu verde, hamacul, muzica si atmosfera relaxanta

 964. Zona super cu privire la munte dar și la oras, gazde primitoare , curățenie ok, mâncarea buna,camera spațioasă , balcon . In curte o terasa cu piscina super . Recomand . Florin Oradea

 965. Totul a fost minunat ! Locatie, curatenie, personal amabil, camera și piscina👌 frumoase , priveliște de vis. Mâncarea foarte bună! Vom reveni cu drag❤️ !

 966. Avand in vedere ca am revenit dupa o luna, se deduce concluzia 😊

 967. Poziționare în oraș. Amplu și spațios. Baie mare și funcțională. Priveliște. Personal ok. Mic dejun bun, chiar și în pandemie.

 968. F bun, variat avand in vedere perioada de pandemie.Dar cafeaua nu prea buna. Camera f confortabila, spatioasa, f curat. Dar curge apa sub cada. Per total este f ok.

 969. Totul foarte curat. Ne-am simtit in siguranta la acest hotel, date fiind conditiile actuale

 970. Hotelul este relativ nou si cu tehnologii de ultima generatie, mancarea este buna. Designul interior al hotelului este exceptional. Se remarca prin stil si rafinament Paturile sunt confortabile si curatenia este ireprosabila! Cu siguranta voi reveni la acest Hotel !

 971. Micul dejun excelent ! Curățenie , confort , personal amabil ! Absolut !

 972. Este un hotel care merită 5 stele, nu 4. Dacă dorești să faci un masaj, aici este locul perfect, a fost cel mai bun masaj pe care l-am făcut vreodată. Nu se compară cu nimic! Camera a fost absolut superbă, totul a fost exemplar, meniurile au fost delicioase, deși nu sunt pentru gurmanzi, s-ar putea să mori de foame sau să fii nevoit să comanzi 2 meniuri dacă ești obișnuit să mănânci mai mult decât fotomodelele. Personalul se comportă exemplar.

 973. Amplasarea foarte aproape de centrul vechi. Micul dejun suficient si destul de variat. Camera placuta, bine incalzita si primitoare. De retinut preocuparea serioasa pentru prevenirea imbolnavirii cu Covid 19: distantare reala, obligativitatea purtarii mastii, dezinfectanti .

 974. Locatie excelenta. Mic dejun variat si gustos. Personal amabil, au raspuns rapid tuturor solicitarilor noastre.

 975. Locația (la 2min de Piața Sfatului). Foarte curat. Un preț foarte bun pentru 2 adulți și 2 copii.

 976. Locatia foarte buna, fix in centrul orasului. Camera a fost extrem de curata, lafel si baia, am avut toate facilitatile promise. Micul dejun a fost bogat – bufet suedez, s-au respectat masurile de maxim 4 persoane in incaperea unde se servea, aveam si optiunea de a manca in camera.

 977. Locatie excelenta chiar in Piata Sfatului, personal foarte amabil, camera si baie foarte mari si a fost foarte curat. Chiar daca nu exista parcare privata la hotel, am gasit usor in apropiere loc de parcare publica cu ajutorul instructiunilor primite prin mail de la proprietate.

 978. Locatia este excelenta, fix in Piata Sfatului si, desi este la strada, nu am avut probleme cu zgomotul. Micul dejun foarte bun diversificat, cafeaua foarte buna. Personalul foarte atent si cumsecade. As reveni cu placere la acest hotel.

 979. Amplasare excelentă, personal serviabil, curățenie.

 980. Aerul curat ,posibilitatea de a pleca în excursii in toate direcțiile fara a fi nevoit să stai în traficul din oraș .

 981. Locația unde este poziționată și view-ul pe care ți l oferă

 982. Am revenit cu drag, personal amabil, mancarea buna, curățenie. Este un loc potrivit, atat pentru cupluri sau pentru familii cu copii. Liniste, loc de joaca si de desfasurare. Servire impecabila.

 983. Amplasarea ei retrasa Modelul de cazare in mijlocul naturii cu toate facilitățile la îndemâna și totuși la 15 min de aglomerație.

 984. Locație perfecta pentru relaxare. Mic dejun excelent. Personal amabil.

 985. Un hotel minunat totul la superlativ camera foarte mare, baie mare și foarte curata, personalul hotelului foarte amabil recomand cu încredere și pe viitor vom reveni cu siguranță în același hotel.

 986. Angajati foarte amabili,am ajuns tarziu si nu am gasit parcare,receptionerul ne-a ajutat pana am gasit.

 987. Cazarea a fost frumoasa, personalul vorbeste engleza dar intelege si română putin mai greu.

 988. Personal foarte amabil, locație excelenta, curățenie făcută riguros.

 989. Locația exact în centrul vechi. Personalul foarte amabil. Curățenie impecabila. Totul este nou.

 990. Curățenia, personalul și amplasarea locatiei excelente.

 991. Curățenie impecabila & serviciile oferite de personalul hotelului sunt ireprosabile

 992. Locația semi centrala. Am mers pe jos către punctele de interes din oraș. Camerele sunt foarte rafinate cu atenție la detalii și confortabile, greu ieși din ele. De apreciat sistemul de lumini ambientale ce e în trend la astfel de standarde.

 993. Personal amabil, mâncare foarte bună, curățenie, camere mari și frumoase. Totul la superlativ!

 994. Privelistea minunata, serviciile foarte bune, pesonalul extrem de atent si amabil

 995. Hotel curat, camera mare, curată, cu toate facilitățile, aparat de cafea. Vederea din camera a fost foarte frumoasa. Mi-a plăcut ca erau implementare și se respectau normele sanitare anti Covid-19. Personal foarte amabil și săritor. Micul dejun bogat și pentru toate gusturile. De sărbători foarte frumos împodobit in lobby și in restaurant.

 996. Pro: Servicii hoteliere de calitate, personal amabil si profesionist, care te face sa te simti binevenit mereu. Mancarea foarte buna, servirea impecabila. Localizarea foarte buna – 1 minut de mers pe jos de Piata Sfatului. Revin de fiecare data cu placere.

 997. Hotelul este amplasat super bine . Privelistea este superba . Camerele sunt curate si este cu adevarat un hotel de 4 stele

 998. Locație de vis. Am stat la etajul 4, priveliștea e absolut ca în povești ! Curatenie ireproșabilă, în fiecare zi s-a făcut curat în cameră, în fiecare zi s-au schimbat prosoapele, căldură în cameră, meniul restaurantului a fost super, personalul foarte atent și dedicat! Voi reveni cu siguranță la acest hotel. Recomand tuturor un sejur la acest hotel.

 999. – amplasarea hotelului – personalul foarte amabil – vederea superba din camera, lift si restaurant – curatenia

 1000. Locația excelenta(chiar în Piața Sfatului), micul dejun copios și diversificat, personal extrem de serviabil

 1001. Personal amabil si zambitor, camera mare, confortabila, calduroasa, curata, baie mare si curata, micul dejun diversificat si proaspat. Cafeaua excelenta. Pozitionare foarte buna, chiar in Piata Sfatului. Vom reveni cu placere oricand.

 1002. Domnul de la recepție super dragut, Micul dejun f. gustos

 1003. Camera frumoasa si curata , micul dejun super,priveliștea asupra orașului este impresionantă din restaurant.

 1004. Micul dejun delicios,curatenia de nota 10, liniste

 1005. Micul dejun este foarte bun si variat. Hotelul este super cozy si camerele curate. Fiecare camera are balcon, prosoape, gel de dus, minibar, fierbator, fier de calcat si tot ce trebuie. Hotelul dispune de un bar si de o terasa superba la etaj.

 1006. Foarte multumiti, camere curate si spatioase, mic dejun..exact cum trebuie sa fie un mic dejun. Personalul de asemenea a fost foarte amabil. Aproape de Centrul Vechi (la doar 5 minute de mers cu masina). Zona unde este amplasat hotelul este foarte linistita. Cu siguranta o sa revenim.

 1007. Mic dejun delicios Camere spatioase Personal foarte placut

 1008. Micul dejun a fost atât cât trebuie și gustos. Personalul foarte amabil. Curățenie fără nimic de reprosat. Aproape de centru.

 1009. Conditii excelente, personal amabil si primitor, ambient deosebit si linistitor.

 1010. Curățenia este pe primul loc și este cea mai călduroasă cazare

 1011. Mancarea si amplasarea au fost bune. Camera calduroasa. Personal placut.

 1012. Foarte aproape de centru vechi,terase si alte locații necesare si foarte integrat in peisaj,linistit,aproape de mijloace de transport

 1013. Camera este foarte ok, spatioasa si foarte curata. Locatia este foarte aproape de punctele de interes din centru, oamenii foarte ospitalieri. Am apreciat televizorul smart si micul dejun. Recomand si cu siguranta vom reveni.

 1014. Camera tripla mare, baie curata cu încălzire în pardoseala, servicii curățenie ireproșabile, comunicare cu clienți inainte, dupa cazare și după plecare – bravo!. Mic dejun consistent. Reguli sanitare respectate la nivel maxim- felicitări! O surpriza placuta in aceasta perioada 🙂 Foarte aproape de Telecabina Tampa. Recomandam pentru familii.

 1015. privelistea este superba si apartamentul f frumos. terasa este de nota 10.

 1016. Apartament superb, spatios, modern, cu o priveliste minunata, curatenie impecabila si proprietarii extraordinari.

 1017. Apartamentul este foarte spatios, extrem de curat si este amplasat chiar in centrul orasului. Acesta dispune de o terasa generoasa, cu o priveliste superba. Gazda a fost foarte primitoare si dornica de a ne ajuta cu tot ce se putea. Cu siguranta vom reveni si in viitor.

 1018. Camera spatioasa , curatenie,liniște, personal foarte amabil si profesionist, hotelul este poziționat în centru si ai acces la obiectivele turistice si restaurante.

 1019. Este un hotel smart. Este o locație perfectă pentru un sejur liniștit. Recomand cu drag tuturor celor care vor să vină să viziteze Brașovul. Este foarte aproape de obiectivele turistice Piața Sfatului, Biserica Neagră, Strada Sforii, Turnul Alb și Turnul Negru.

 1020. Curătenie, responsabil de măsurile covid , mic dejun bun, personal f amabil , amplasare aproape de centrul vechi

 1021. Curatenie, personal amabil, mic dejun bun, se respecta masurile anti covid

 1022. Casa medievala, renovata cu bun gust, care ofera conditii mai bune decat acasa, respectiv caldura fara limita, apa calda. Curatenia este la ea acasa. Mic dejun variat, gustos si indestulator. Localizare la 5 minute de piata Sfatului.

 1023. Locația, amplasamentul, curtea interioară . Personal extrem de amabil și plăcut . Curățenie !

 1024. In afara de faptul ca nu am avut vedere la absolut nimic, doar un hol cu alte camere a fost ok tot.

 1025. Poziția ultracentrala a hotelului. Personalul foarte amabil.

 1026. locatia este excelenta, perfecta pentru vizitarea orasului.

 1027. Camera suficient de mare, apropierea de Poiana Brasov. Micul dejun bun.

 1028. Un loc excepțional, camera foarte curată și bine organizata și dotata. Prosoape moi și curate. Spațiul camerei și Așezarea mobilei este excelenta. Personalul foarte amabil și de ajutor. Mic de jun foarte bun. Piscina interioara nota 10. Vom reveni!

 1029. Mic dejun tip bufet, f. bun. Locație f. bună – la marginea Brașovului, în drumul spre Poiană. Piscina și sala de fitness deschise, spre deosebire de alții

 1030. Sunt condițiile f ok, curat, zona de SPA este absolut superba. Cu tot felul de facilități. Loc de joaca pt copii în aer liber; măsuțe, tractoras, motociclete, biciclete pt adulți. Camera de joaca pt copii, biblioteca. Sigur veti petrece niște zile tare frumoase.

 1031. Foarte curat in camere si la restaurant Personal promt Sauna perfecta

 1032. Amabilitatea personalului Curatenia interior/exterior Cafeaua buna, palinca Zona unde este amplasat hotelul Camera spatioasa Centrul Spa

 1033. Curățenie Confort Proprietar mai mult decât de treabă

 1034. Curatenia, promptitudinea gazdei si zona foarte linistita.

 1035. O gazdă primitoare, apartamente moderne, bucataria dotată cu tot ce e necesar, eletocasnicele toate funcționale,foarte curat si cald, vom reveni cu drag. Multumim

 1036. O ambianta plăcută. Foarte curat,un peisaj superb.

 1037. Ospitalitate, curatenie, confort, amplasare perfecta pentru vizitarea orasului!! Gazda deosebit de amabila.

 1038. Camere mari, mobilier nou, curățenie exemplară. Cu siguranta vom reveni! Personalul este foarte amabil si primitor, iar priveliștea de vis

 1039. Locatia in apropierea gradinii zoo si a parcului aventura. Mic dejun gustos si suficient. Apa, cafea, ceai din partea casei la orice ora.

 1040. Amabilitatea și disponibilitatea gazdei, curățenia, priveliștea de la balcon.

 1041. Mic dejun excelent,camere mari , raport calitate preț foarte bun!

 1042. Locatia, Confort pe masura asteptarilor, Serviciile hotelului , Un mic de jun bogat – Un sejur excelent.

 1043. Curat,un mic dejun inclus foarte variat și gustos!

 1044. Un loc elegant ,camera este foarte curată și îngrijită iar mâncarea este foarte buna 😊

 1045. Micul dejun a fost complet, locatia- foarte buna. Curat, linistit, civilizat, confortabil, se respecta masurile de igiena anticovid. Un avantaj important il prezinta faptul ca hotelul asigura locuri de parcare.

 1046. Totul s-a desfasurat, ca de obicei, conform asteptarilor, incepand cu primirea calduroasa la receptie si pana la amabilitatea domnului ospatar de la micul dejun. Apropo de micul dejun, este din nou bufet, variat si delicios. PS Am atasat o fotografie cu vederea din balcon (orientare spre centrul orasului).

 1047. Locatia este foarte buna, curatenia exemplara, personalul amabil. Este a doua oara cand ma xazez la acest hotel si pe viitor tot aici o voi face.

 1048. Personal super amabil, camera minunată. Cu siguranță am să revin.

 1049. Foarte curat, personal foarte prietenos. Ne-am simtit super bine!

 1050. Totul a fost perfect personal foarte foarte amabil și prietenos curateania este la ea acasă recomandat cu încredere. mă voi întoarce la aceasta locație

 1051. Locatia este asezata foarte aproare de Piata Sfatului dar si de Telecabina care urca pe Tampa. Camera a fost foarte spatioasa ,personalul foarte amabil si am avut parte de conditii de curatenie ireprosabila.

 1052. Camera (dublă la mansardă) foarte frumoasă și curată. Hotelul în sine este foarte modern, deși din exterior nu pare. Camerele bine antifonate, duș spațios, patul (mai puțin pernele) confortabil.

 1053. Locatia este excelenta, deoarece este aplasata in centrul orasului. Micul dejun este diversificat si gustos.

 1054. Linistit, aproape de centru. Am putut sa parcam masinile in curtea hotelului 👍 Micul dejun foarte bun. Cand vom mai trece prin Brasov vom reveni!

 1055. Totul a fost foarte curat. Personalul foarte drăguț. Micul dejun foarte sățios. Foarte frumos amenajat și decorat. Per total a fost frumos, conform așteptărilor, o să mai revenim.

 1056. – Liniște -Personalul foarte amabil – Foarte curat – Confort maxim

 1057. Curățenie Confort Proprietar mai mult decât de treabă

 1058. Curatenia, promptitudinea gazdei si zona foarte linistita.

 1059. O gazdă primitoare, apartamente moderne, bucataria dotată cu tot ce e necesar, eletocasnicele toate funcționale,foarte curat si cald, vom reveni cu drag. Multumim

 1060. Fără să exagerez, ne-a plăcut totul. Atât apartamentul rezervat cât și gazda au fost peste așteptările noastre. Cu foarte mult bun simț și pricepere, gazda a fost atentă la toate nevoile noastre pentru a ne asigura (fără a ne deranja câtuși de puțin) un sejur plăcut și liniștit, așa cum de altfel ne doream. Recomand cu toată încrederea această locație pentru confortul deosebit și, foarte important, calitatea oamenilor.

 1061. It is an amazing apartment with perfect location! Will come again!

 1062. The host was great and cant wait to stay there again. I am recommending to all my friends!

 1063. Peisajul superb. Aproape de centru. Faptul că accepta animale de companie este de apreciat. Personal amabil.

 1064. Locatia aproape de centru cu o priveliste foarte frumoasa, curatenia

 1065. Curățenie, personal foarte amabil, priveliște minunata

 1066. Locația este foarte frumoasa, linistita, camerele mari, spațioase, un loc foarte curat

 1067. Personal amabil și atent.Amenajat plăcut.Curat.Recomand

 1068. Personalul amabil, locația destul de ușor de găsit, curățenia și mirosul plăcut de pe hol.

 1069. Mi-a placut ca hotelul este amplasat intr-o zona cu multa verdeata, in munte. Hotelul dispune de lift, camera spatioasa, curata si un mic-dejun variat.

 1070. Personalul, servirea de 5* !!! Ma refer, in special, la receptionera, ospatara de la micul dejun si doamna de la curatenie, pt ca cu ele am intrat in contact direct! Deosebit de amabile, atitudine placuta, atente, inclinate spre ducerea la indeplinire a nevoilor clientului! Ma inclin respectuos in fata lor si rog managerul sa considere o marire salariala, pt. ca merita sa fie stimulate si respectate, asa cum ele inteleg sa respecte clientul! Foarte greu gasesti asa ceva in Romania zilelor noastre, din pacate! Micul dejun variat, proaspat, delicios! Cafeau foarte buna! Spatiile exterioare de verdeata dragute, desi usor neingrijite! Aerul curat de munte!

 1071. O priveliște superba, personalul ok, foarte curat.

 1072. Micul dejun gustos si diversificat, cina foarte buna, mancare cu gust, priveliste frumoasa din camera, personal foarte amabil si atent, camera linistita, parcare gratuita.

 1073. Mi-a plăcut foarte mult camera cum arata, deoarece mi-a oferit un feeling oriental care ma relaxa și era foarte curata! Personalul este foarte amabil și m-a ajutat atunci când am avut nevoie! Baia este wow, am stat într-un jacuzzi care m-a relaxat complet, astfel am uitat de tot stresul pe care l-am avut! Felicitări Ramada Brașov

 1074. foarte confortabil, curatenie, mic dejun foarte bun

 1075. Am solicitat schimbare camerei și mi s”a rezolvat problema prompt.Mulțumiri doamnei/domnișoarei Adriana.Mâncare f bune la fel și micul dejun

 1076. Foarte curat in camera, cald. Intreg personalul atat de la receptie cat si de la restaurant foarte amabil. Mancarea extraordinar de gustoasa. In interiorul restaurantului se respecta distantarea meselor, iar in restul hotelului toata lumea poarta masti.

 1077. Camera si baia sunt destul de mari, f curate, comfortabile si de bun gust. Am avut micul dejun inclus in pretul camerei.F f cald in camera 🙂

 1078. Camera spatioasa, curata, linistita, si personal politicos. Curatenia se face zilnic..Prodoapele se schimba zilnic..

 1079. Camerele au fost foarte curate și spațioase. Locația este super, în centru, iar parcarea publica cu plata este foarte aproape de hotel. Prețul este foarte ok pentru serviciul oferit.

 1080. Personal super amabil, locatie curata si foarte aproape de Piata Sfatului si restul atractiilor locale.