Cazare ieftina Bran Moeciu

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Octavian si Anabela Halep din Les, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Octavian si Anabela Halep din Les, jud. BihorCazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Ruxanda si Valeria Bercea din Modruzeni, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ruxanda si Valeria Bercea din Modruzeni, jud. VranceaCazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Vasile si Francisc Cr─âciun din Cocorasti, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Vasile si Francisc Cr─âciun din Cocorasti, jud. OltCazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Lioara si Lioara Logothetti din Durasti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia!

  (Lioara si Lioara Logothetti din Durasti, jud. AlbaCazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Cerasela si Damian Deleanu din Criseni, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Cerasela si Damian Deleanu din Criseni, jud. HarghitaCazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Gabriel si Iustinian Baconsky din Valea Fantanilor, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia.

  (Gabriel si Iustinian Baconsky din Valea Fantanilor, jud. DoljCazare in Moieciu de Jos, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 1. Camera spatioasa, cu balcon,priveliste extraordinara.

 2. Peisaj super totul in ordine in afara de apa rece din piscina

 3. Apartamentul spatios si curat, privelistea de la balcon.

 4. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 5. Amplasare buna, gradina frumoasa. Balcon cu priveliste placuta, catre munte si parau. Receptioner amabil si intelegator.

 6. Patronii care încearcă sa imbunatateasca constant pensiunea.

 7. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 8. Peisajul extraordinar, mancarea f buna, locatia deosebita.

 9. Cea mai pitoreasca zona accesibila cu masina pe care am vizitat-o pana acum ! Curatenie impecabila, personal foarte amabil, restaurant cu specific romanesc – moldovenesc, cu feluri de mancare extrem de gustoase ( recomand in mod deosebit supa crema de ciuperci/urzici, soleanca, zeama de pui cu taitei de casa, pastravul cu legume ). Ultimii 4-5 km pana la Amfiteatru sunt pe un drum forestier si pot fi problematici pe vreme rea, dar la cerere se asigura transport . Seara am beneficiat din partea gazdelor si de un super foc de tabara, acompaniat de vin fiert. Multumim !

 10. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 11. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 12. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 13. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 14. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 15. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 16. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 17. Nu este ceva sa nu ne fi placut, totul a fost peste a╚Ötept─âri…… recomand.

 18. Curatenia, designul, amabilitatea personalului, inclusiv de la restaurant. De asemenea, faptul ca restaurantul este mic si este in cadrul hotelului face mult mai usoara viata parintilor care calatoresc cu copiii.

 19. Peisajul foarte frumos, personalul super, mâncarea bună, păcat ca proprietarul nu investește în pensiune. Baia nu e deloc ok, bateria de la dus arata groaznic.

 20. Vederea din camera este superba, personalul foare dragut.

 21. Camera primitoare si calduroasa, peisajul vazut pe geam si din balcon mirific, in adevaratul sens al cuvantului. Patul confortabil.

 22. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 23. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 24. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 25. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 26. Amplasare buna, gradina frumoasa. Balcon cu priveliste placuta, catre munte si parau. Receptioner amabil si intelegator.

 27. Patronii care încearcă sa imbunatateasca constant pensiunea.

 28. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 29. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 30. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 31. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 32. Peisajul extraordinar, mancarea f buna, locatia deosebita.

 33. Cea mai pitoreasca zona accesibila cu masina pe care am vizitat-o pana acum ! Curatenie impecabila, personal foarte amabil, restaurant cu specific romanesc – moldovenesc, cu feluri de mancare extrem de gustoase ( recomand in mod deosebit supa crema de ciuperci/urzici, soleanca, zeama de pui cu taitei de casa, pastravul cu legume ). Ultimii 4-5 km pana la Amfiteatru sunt pe un drum forestier si pot fi problematici pe vreme rea, dar la cerere se asigura transport . Seara am beneficiat din partea gazdelor si de un super foc de tabara, acompaniat de vin fiert. Multumim !

 34. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 35. Nu este ceva sa nu ne fi placut, totul a fost peste a╚Ötept─âri…… recomand.

 36. Curatenia, designul, amabilitatea personalului, inclusiv de la restaurant. De asemenea, faptul ca restaurantul este mic si este in cadrul hotelului face mult mai usoara viata parintilor care calatoresc cu copiii.

 37. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 38. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 39. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 40. Camere cu priveliște frumoasă, liniște, acces auto foarte bun.

 41. Peisajul foarte frumos, personalul super, mâncarea bună, păcat ca proprietarul nu investește în pensiune. Baia nu e deloc ok, bateria de la dus arata groaznic.

 42. Vederea din camera este superba, personalul foare dragut.

 43. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 44. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 45. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 46. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 47. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 48. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 49. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 50. Amplasare buna, gradina frumoasa. Balcon cu priveliste placuta, catre munte si parau. Receptioner amabil si intelegator.

 51. Patronii care încearcă sa imbunatateasca constant pensiunea.

 52. Col╚Ť de rai , felicit─âri ! A╚Ťi dep─â╚Öit orice limita a frumuse╚Ťii ╚Öi confortului 😊. Am tr─âit intr-o poveste ce nu mi-a╚Ö fi dorit vreodat─â sa se ├«ncheie. Mul╚Ťumim !

 53. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 54. Peisajul extraordinar, mancarea f buna, locatia deosebita.

 55. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 56. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 57. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 58. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 59. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 60. Nu este ceva sa nu ne fi placut, totul a fost peste a╚Ötept─âri…… recomand.

 61. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 62. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 63. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 64. Camere cu priveliște frumoasă, liniște, acces auto foarte bun.

 65. Personalul persoane de milioane. Doamna de la buc─ât─ârie o femeie jos p─âl─âria, b─âiatul de la “recep╚Ťie” care era de fapt multifunc╚Ťional adic─â era ╚Öi barman ╚Öi osaptar ╚Öi recep╚Ťioner ╚Öi manager ╚Öi de toate. Pe un salariu mizer! De l─âudat. Priveli╚Ötea este de milioane, p─âcat c─â locul nu este ├«ngrijit iar ╚Öeful/patronul nu ├«╚Öi d─â interesul!

 66. Peisajul foarte frumos, personalul super, mâncarea bună, păcat ca proprietarul nu investește în pensiune. Baia nu e deloc ok, bateria de la dus arata groaznic.

 67. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 68. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 69. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 70. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 71. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 72. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 73. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 74. Amplasare buna, gradina frumoasa. Balcon cu priveliste placuta, catre munte si parau. Receptioner amabil si intelegator.

 75. Patronii care încearcă sa imbunatateasca constant pensiunea.

 76. Col╚Ť de rai , felicit─âri ! A╚Ťi dep─â╚Öit orice limita a frumuse╚Ťii ╚Öi confortului 😊. Am tr─âit intr-o poveste ce nu mi-a╚Ö fi dorit vreodat─â sa se ├«ncheie. Mul╚Ťumim !

 77. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 78. Peisajul extraordinar, mancarea f buna, locatia deosebita.

 79. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 80. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 81. Nu este ceva sa nu ne fi placut, totul a fost peste a╚Ötept─âri…… recomand.

 82. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 83. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 84. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 85. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 86. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 87. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 88. Camere cu priveliște frumoasă, liniște, acces auto foarte bun.

 89. Personalul persoane de milioane. Doamna de la buc─ât─ârie o femeie jos p─âl─âria, b─âiatul de la “recep╚Ťie” care era de fapt multifunc╚Ťional adic─â era ╚Öi barman ╚Öi osaptar ╚Öi recep╚Ťioner ╚Öi manager ╚Öi de toate. Pe un salariu mizer! De l─âudat. Priveli╚Ötea este de milioane, p─âcat c─â locul nu este ├«ngrijit iar ╚Öeful/patronul nu ├«╚Öi d─â interesul!

 90. Peisajul foarte frumos, personalul super, mâncarea bună, păcat ca proprietarul nu investește în pensiune. Baia nu e deloc ok, bateria de la dus arata groaznic.

 91. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 92. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 93. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 94. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 95. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 96. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 97. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 98. Amplasare buna, gradina frumoasa. Balcon cu priveliste placuta, catre munte si parau. Receptioner amabil si intelegator.

 99. Patronii care încearcă sa imbunatateasca constant pensiunea.

 100. Col╚Ť de rai , felicit─âri ! A╚Ťi dep─â╚Öit orice limita a frumuse╚Ťii ╚Öi confortului 😊. Am tr─âit intr-o poveste ce nu mi-a╚Ö fi dorit vreodat─â sa se ├«ncheie. Mul╚Ťumim !

 101. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 102. Peisajul extraordinar, mancarea f buna, locatia deosebita.

 103. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 104. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 105. Nu este ceva sa nu ne fi placut, totul a fost peste a╚Ötept─âri…… recomand.

 106. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 107. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 108. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 109. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 110. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 111. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 112. Camere cu priveliște frumoasă, liniște, acces auto foarte bun.

 113. Personalul persoane de milioane. Doamna de la buc─ât─ârie o femeie jos p─âl─âria, b─âiatul de la “recep╚Ťie” care era de fapt multifunc╚Ťional adic─â era ╚Öi barman ╚Öi osaptar ╚Öi recep╚Ťioner ╚Öi manager ╚Öi de toate. Pe un salariu mizer! De l─âudat. Priveli╚Ötea este de milioane, p─âcat c─â locul nu este ├«ngrijit iar ╚Öeful/patronul nu ├«╚Öi d─â interesul!

 114. Peisajul foarte frumos, personalul super, mâncarea bună, păcat ca proprietarul nu investește în pensiune. Baia nu e deloc ok, bateria de la dus arata groaznic.

 115. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 116. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 117. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 118. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 119. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 120. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 121. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 122. Col╚Ť de rai , felicit─âri ! A╚Ťi dep─â╚Öit orice limita a frumuse╚Ťii ╚Öi confortului 😊. Am tr─âit intr-o poveste ce nu mi-a╚Ö fi dorit vreodat─â sa se ├«ncheie. Mul╚Ťumim !

 123. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 124. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 125. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 126. Nu este ceva sa nu ne fi placut, totul a fost peste a╚Ötept─âri…… recomand.

 127. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 128. Amplasare buna, gradina frumoasa. Balcon cu priveliste placuta, catre munte si parau. Receptioner amabil si intelegator.

 129. Patronii care încearcă sa imbunatateasca constant pensiunea.

 130. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 131. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 132. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 133. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 134. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 135. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 136. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 137. Camere cu priveliște frumoasă, liniște, acces auto foarte bun.

 138. Personalul persoane de milioane. Doamna de la buc─ât─ârie o femeie jos p─âl─âria, b─âiatul de la “recep╚Ťie” care era de fapt multifunc╚Ťional adic─â era ╚Öi barman ╚Öi osaptar ╚Öi recep╚Ťioner ╚Öi manager ╚Öi de toate. Pe un salariu mizer! De l─âudat. Priveli╚Ötea este de milioane, p─âcat c─â locul nu este ├«ngrijit iar ╚Öeful/patronul nu ├«╚Öi d─â interesul!

 139. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 140. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 141. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 142. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 143. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 144. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 145. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 146. Col╚Ť de rai , felicit─âri ! A╚Ťi dep─â╚Öit orice limita a frumuse╚Ťii ╚Öi confortului 😊. Am tr─âit intr-o poveste ce nu mi-a╚Ö fi dorit vreodat─â sa se ├«ncheie. Mul╚Ťumim !

 147. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 148. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 149. Amplasare buna, gradina frumoasa. Balcon cu priveliste placuta, catre munte si parau. Receptioner amabil si intelegator.

 150. Patronii care încearcă sa imbunatateasca constant pensiunea.

 151. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 152. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 153. Nu este ceva sa nu ne fi placut, totul a fost peste a╚Ötept─âri…… recomand.

 154. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 155. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 156. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 157. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 158. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 159. Camere cu priveliște frumoasă, liniște, acces auto foarte bun.

 160. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 161. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 162. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 163. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 164. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 165. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 166. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 167. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 168. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 169. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 170. Col╚Ť de rai , felicit─âri ! A╚Ťi dep─â╚Öit orice limita a frumuse╚Ťii ╚Öi confortului 😊. Am tr─âit intr-o poveste ce nu mi-a╚Ö fi dorit vreodat─â sa se ├«ncheie. Mul╚Ťumim !

 171. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 172. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 173. Amplasare buna, gradina frumoasa. Balcon cu priveliste placuta, catre munte si parau. Receptioner amabil si intelegator.

 174. Patronii care încearcă sa imbunatateasca constant pensiunea.

 175. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, m├óncarea foarte buna si de bun gust si o priveli╚Öte impresionat─â. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi si ne dorim s─â mai revenim. Noi am fost in sezon de iarn─â si cu multa, mult─â z─âpad─â. Osp─âtarul, un b─âiat foarte sim╚Ťit si un om foarte respectuos, ├«ntr-un cuv├ónt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacan╚Ť─â de VIS. VA MUL╚ÜUMIM!

 176. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 177. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 178. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 179. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 180. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 181. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 182. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 183. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 184. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 185. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 186. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 187. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 188. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 189. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 190. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 191. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 192. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 193. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, m├óncarea foarte buna si de bun gust si o priveli╚Öte impresionat─â. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi si ne dorim s─â mai revenim. Noi am fost in sezon de iarn─â si cu multa, mult─â z─âpad─â. Osp─âtarul, un b─âiat foarte sim╚Ťit si un om foarte respectuos, ├«ntr-un cuv├ónt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacan╚Ť─â de VIS. VA MUL╚ÜUMIM!

 194. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 195. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 196. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 197. Col╚Ť de rai , felicit─âri ! A╚Ťi dep─â╚Öit orice limita a frumuse╚Ťii ╚Öi confortului 😊. Am tr─âit intr-o poveste ce nu mi-a╚Ö fi dorit vreodat─â sa se ├«ncheie. Mul╚Ťumim !

 198. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 199. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 200. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 201. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 202. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 203. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 204. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 205. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 206. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 207. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 208. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 209. Col╚Ť de rai , felicit─âri ! A╚Ťi dep─â╚Öit orice limita a frumuse╚Ťii ╚Öi confortului 😊. Am tr─âit intr-o poveste ce nu mi-a╚Ö fi dorit vreodat─â sa se ├«ncheie. Mul╚Ťumim !

 210. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 211. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 212. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 213. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 214. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, m├óncarea foarte buna si de bun gust si o priveli╚Öte impresionat─â. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi si ne dorim s─â mai revenim. Noi am fost in sezon de iarn─â si cu multa, mult─â z─âpad─â. Osp─âtarul, un b─âiat foarte sim╚Ťit si un om foarte respectuos, ├«ntr-un cuv├ónt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacan╚Ť─â de VIS. VA MUL╚ÜUMIM!

 215. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 216. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 217. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 218. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 219. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 220. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 221. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 222. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 223. Recomandabil familiilor cu copii (gazdele sunt foarte tolerante): este o curte imensa cu leagane si animale domestice peste tot. Ne-a placut mult mancarea (marea parte a produselor erau naturale). Aerul foarte curat, privelistea superba. Daca am mai merge o data in zona cu copii dupa noi as alege aceeasi pensiune.

 224. Camera spatioasa, curata. Personalul foarte amabil iar mancarea excelenta. Vom reveni cu siguranta.

 225. Peisajul frumos in care este amplasat─â pensiunea…

 226. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 227. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 228. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 229. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 230. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 231. Peisajul ( pentru camerele cu vedere la rau) si dotarea corespunzatoare a camerelor

 232. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 233. Col╚Ť de rai , felicit─âri ! A╚Ťi dep─â╚Öit orice limita a frumuse╚Ťii ╚Öi confortului 😊. Am tr─âit intr-o poveste ce nu mi-a╚Ö fi dorit vreodat─â sa se ├«ncheie. Mul╚Ťumim !

 234. Privelistea extraordinara, personal amabil, liniste, aer curat, mancare delicioasa, camere calduroase. O vacanta de nota 20! Recomand cu drag si abia asteptam sa revenim la vara!

 235. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, m├óncarea foarte buna si de bun gust si o priveli╚Öte impresionat─â. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi si ne dorim s─â mai revenim. Noi am fost in sezon de iarn─â si cu multa, mult─â z─âpad─â. Osp─âtarul, un b─âiat foarte sim╚Ťit si un om foarte respectuos, ├«ntr-un cuv├ónt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacan╚Ť─â de VIS. VA MUL╚ÜUMIM!

 236. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 237. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 238. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 239. Camera foarte curat─â. Micul dejun absolut delicios.

 240. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 241. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 242. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 243. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 244. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 245. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 246. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 247. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 248. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 249. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 250. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 251. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 252. Atmosfera relaxanta, peisaj frumos si gazde primitoare!

 253. Proprietatea a fost excelenta zona lini╚Ötita este ideal pentru famili ,casa este foarte curat─â , personalul primitor ….a fost un sejur excelent o sa mai revenim !!!

 254. Foarte curat. Mobilier si dotari noi. Camera (atat dormitorul cat si baia) la mansarda foarte spatioasa. Personal foarte amabil si primitor. Raport pret calitate excelent.

 255. A fost o loca╚Ťie superba, camera extrem de ├«ngrijit─â, excelenta pt copii!

 256. Mihaela-maria mai 5, 2019 at 5:01 am

  Mancarea buna, camerele curate, personalul amabil.

 257. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 258. Col╚Ť de rai , felicit─âri ! A╚Ťi dep─â╚Öit orice limita a frumuse╚Ťii ╚Öi confortului 😊. Am tr─âit intr-o poveste ce nu mi-a╚Ö fi dorit vreodat─â sa se ├«ncheie. Mul╚Ťumim !

 259. Parcarea destul de încăpătoare. Căldură în camerere Mâncarea foarte bună la restaurant.

 260. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 261. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 262. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, m├óncarea foarte buna si de bun gust si o priveli╚Öte impresionat─â. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi si ne dorim s─â mai revenim. Noi am fost in sezon de iarn─â si cu multa, mult─â z─âpad─â. Osp─âtarul, un b─âiat foarte sim╚Ťit si un om foarte respectuos, ├«ntr-un cuv├ónt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacan╚Ť─â de VIS. VA MUL╚ÜUMIM!

 263. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 264. Staff-ul hotelului extraordinar de amabil si serviabil. Curatenie zilnica in camere.

 265. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 266. Camera foarte curat─â. Micul dejun absolut delicios.

 267. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 268. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 269. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 270. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 271. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 272. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 273. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 274. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 275. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 276. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 277. Mihaela-maria mai 11, 2019 at 12:10 am

  Mancarea buna, camerele curate, personalul amabil.

 278. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 279. Col╚Ť de rai , felicit─âri ! A╚Ťi dep─â╚Öit orice limita a frumuse╚Ťii ╚Öi confortului 😊. Am tr─âit intr-o poveste ce nu mi-a╚Ö fi dorit vreodat─â sa se ├«ncheie. Mul╚Ťumim !

 280. Parcarea destul de încăpătoare. Căldură în camerere Mâncarea foarte bună la restaurant.

 281. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 282. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 283. O loca╚Ťie foarte frumoasa si linistit personal amabil m├óncare foarte bun─â ├«ntr-un cuv├ónt super

 284. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, m├óncarea foarte buna si de bun gust si o priveli╚Öte impresionat─â. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi si ne dorim s─â mai revenim. Noi am fost in sezon de iarn─â si cu multa, mult─â z─âpad─â. Osp─âtarul, un b─âiat foarte sim╚Ťit si un om foarte respectuos, ├«ntr-un cuv├ónt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacan╚Ť─â de VIS. VA MUL╚ÜUMIM!

 285. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 286. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 287. Camera foarte curat─â. Micul dejun absolut delicios.

 288. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 289. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 290. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 291. Pensiunea este situata intr-o zona linistita, cu priveliste frumoasa, unde poti merge oricand sa iti incarci bateriile. Camera si baia au fost curate.

 292. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 293. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 294. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 295. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 296. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 297. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 298. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 299. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 300. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 301. O loca╚Ťie foarte frumoasa si linistit personal amabil m├óncare foarte bun─â ├«ntr-un cuv├ónt super

 302. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, m├óncarea foarte buna si de bun gust si o priveli╚Öte impresionat─â. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi si ne dorim s─â mai revenim. Noi am fost in sezon de iarn─â si cu multa, mult─â z─âpad─â. Osp─âtarul, un b─âiat foarte sim╚Ťit si un om foarte respectuos, ├«ntr-un cuv├ónt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacan╚Ť─â de VIS. VA MUL╚ÜUMIM!

 303. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 304. Mihaela-maria mai 15, 2019 at 10:06 pm

  Mancarea buna, camerele curate, personalul amabil.

 305. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 306. Col╚Ť de rai , felicit─âri ! A╚Ťi dep─â╚Öit orice limita a frumuse╚Ťii ╚Öi confortului 😊. Am tr─âit intr-o poveste ce nu mi-a╚Ö fi dorit vreodat─â sa se ├«ncheie. Mul╚Ťumim !

 307. Parcarea destul de încăpătoare. Căldură în camerere Mâncarea foarte bună la restaurant.

 308. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 309. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 310. Mancarea f.buna, proprietari f.primitori,sociabili, atmosfera: ca de familie!! Sejurul a fost scurt, dar vom incerca sa savuram din plin tot ceea ce ofera pensiunea data viitoare. Promitem sa revenim!

 311. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 312. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 313. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 314. Camera foarte curat─â. Micul dejun absolut delicios.

 315. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 316. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 317. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 318. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 319. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 320. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 321. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 322. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 323. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 324. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 325. Mancarea foarte buna (preturi pe masura), servirea – cea mai buna servire pe care am avut-o in Romania. Stafful foarte atent, amabil, prompt, tinea minte preferintele noastre de la mesele anterioare, camera foarte frumos amenajata, privelisti absolut de vis, ceva unic in Romania. E perfect pentru deconectare totala.

 326. Mihaela-maria mai 25, 2019 at 5:27 am

  Mancarea buna, camerele curate, personalul amabil.

 327. Cred ca nu exagerez daca spun ca este cel mai frumos loc in care am fost cazati in Romania. Locatia este senzationala, iar serviciile foarte bune. Casutele impresioneaza prin atentia la detalii, iar privelistea te lasa fara cuvinte. O sa revenim cu drag.

 328. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 329. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 330. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 331. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 332. Camera foarte curat─â. Micul dejun absolut delicios.

 333. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 334. Mancarea f.buna, proprietari f.primitori,sociabili, atmosfera: ca de familie!! Sejurul a fost scurt, dar vom incerca sa savuram din plin tot ceea ce ofera pensiunea data viitoare. Promitem sa revenim!

 335. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 336. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 337. O loca╚Ťie foarte frumoasa si linistit personal amabil m├óncare foarte bun─â ├«ntr-un cuv├ónt super

 338. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, m├óncarea foarte buna si de bun gust si o priveli╚Öte impresionat─â. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi si ne dorim s─â mai revenim. Noi am fost in sezon de iarn─â si cu multa, mult─â z─âpad─â. Osp─âtarul, un b─âiat foarte sim╚Ťit si un om foarte respectuos, ├«ntr-un cuv├ónt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacan╚Ť─â de VIS. VA MUL╚ÜUMIM!

 339. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 340. Parcarea destul de încăpătoare. Căldură în camerere Mâncarea foarte bună la restaurant.

 341. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 342. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 343. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 344. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 345. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 346. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 347. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 348. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 349. Privelistea este de vis, mancarea f delicioasa, cazarea inedita, baietii/personalul f simpatici, amabili si prompti!

 350. Mancarea foarte buna (preturi pe masura), servirea – cea mai buna servire pe care am avut-o in Romania. Stafful foarte atent, amabil, prompt, tinea minte preferintele noastre de la mesele anterioare, camera foarte frumos amenajata, privelisti absolut de vis, ceva unic in Romania. E perfect pentru deconectare totala.

 351. Mancarea buna, camerele curate, personalul amabil.

 352. O loca╚Ťie foarte frumoasa si linistit personal amabil m├óncare foarte bun─â ├«ntr-un cuv├ónt super

 353. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, m├óncarea foarte buna si de bun gust si o priveli╚Öte impresionat─â. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi si ne dorim s─â mai revenim. Noi am fost in sezon de iarn─â si cu multa, mult─â z─âpad─â. Osp─âtarul, un b─âiat foarte sim╚Ťit si un om foarte respectuos, ├«ntr-un cuv├ónt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacan╚Ť─â de VIS. VA MUL╚ÜUMIM!

 354. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 355. Teodor-vicen╚Ťiu iunie 1, 2019 at 12:21 am

  Personalul a fost primitor si cald, servire excelenta, camera curata si cu priveliste incantatoare. Recreere cu ping pong la han. Trasee montane in apropiere.

 356. Totul a fost ok. Doamna de la pensiune super draguta. Conditiile de relaxare…gratar …priveliste…totul a fost super! De mers in grup pentru distractie sau evenimente este ideal!

 357. Totul a fost minunat, loca╚Ťie excelenta, p─âdurea in spate ╚Öi r├óul in fata, mun╚Ťii acoperi╚Ťi cu z─âpada in dep─ârtare, ceva de vis

 358. Parcarea destul de încăpătoare. Căldură în camerere Mâncarea foarte bună la restaurant.

 359. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 360. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 361. Mi-a placut camera,curatenia,restaurantul ,spatiul de joaca ,paraul din spatele curtii,servirea si comunicarea cu administratorii pensiunii.

 362. Priveliste frumoasa; excelent spatiul de relaxare din spatele pensiunii. Loc de “incarcat bateriile” excelent – aer ozonat si energie buna din plin ! Baia foarte spatioasa cu balcon. Ideea cu cada cu hidromasaj excelenta.

 363. ++ Personalul, mancarea si curatenia la baie au fost foarte OK. + Curtea destul de ingrijita dar leaganele si topoganele un pic cam imbatranite/lemnul putrezit.

 364. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 365. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 366. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 367. Recomandabil familiilor cu copii (gazdele sunt foarte tolerante): este o curte imensa cu leagane si animale domestice peste tot. Ne-a placut mult mancarea (marea parte a produselor erau naturale). Aerul foarte curat, privelistea superba. Daca am mai merge o data in zona cu copii dupa noi as alege aceeasi pensiune.

 368. Camera spatioasa, curata. Personalul foarte amabil iar mancarea excelenta. Vom reveni cu siguranta.

 369. Peisajul frumos in care este amplasat─â pensiunea…

 370. Peisajul este spectaculos, stafful foarte amabil, casutele foarte pitoresti, mancarea foarte buna

 371. Privelistea este de vis, mancarea f delicioasa, cazarea inedita, baietii/personalul f simpatici, amabili si prompti!

 372. Mancarea foarte buna (preturi pe masura), servirea – cea mai buna servire pe care am avut-o in Romania. Stafful foarte atent, amabil, prompt, tinea minte preferintele noastre de la mesele anterioare, camera foarte frumos amenajata, privelisti absolut de vis, ceva unic in Romania. E perfect pentru deconectare totala.

 373. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 374. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 375. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 376. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 377. Camera foarte curat─â. Micul dejun absolut delicios.

 378. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 379. Mancarea f.buna, proprietari f.primitori,sociabili, atmosfera: ca de familie!! Sejurul a fost scurt, dar vom incerca sa savuram din plin tot ceea ce ofera pensiunea data viitoare. Promitem sa revenim!

 380. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 381. Personalul foarte amabil. Local curat. M├óncare tradi╚Ťional─â excelenta.

 382. O loca╚Ťie foarte frumoasa si linistit personal amabil m├óncare foarte bun─â ├«ntr-un cuv├ónt super

 383. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, m├óncarea foarte buna si de bun gust si o priveli╚Öte impresionat─â. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi si ne dorim s─â mai revenim. Noi am fost in sezon de iarn─â si cu multa, mult─â z─âpad─â. Osp─âtarul, un b─âiat foarte sim╚Ťit si un om foarte respectuos, ├«ntr-un cuv├ónt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacan╚Ť─â de VIS. VA MUL╚ÜUMIM!

 384. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 385. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 386. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 387. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 388. Parcarea destul de încăpătoare. Căldură în camerere Mâncarea foarte bună la restaurant.

 389. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 390. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 391. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 392. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 393. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 394. Gazda exceptionala. Om bun si gospodar! Mancarea din produse locale in mare parte si foarte sanatoasa.

 395. Micul dejun – excelent! Calitate si cantitate, ambele la maxim! Camera curata si linistita. Spatii suficiente de parcare.

 396. Totul a fost foarte bine, curatenie, caldura, gazde amabile, micul dejun bogat

 397. Peisajul este spectaculos, stafful foarte amabil, casutele foarte pitoresti, mancarea foarte buna

 398. Privelistea este de vis, mancarea f delicioasa, cazarea inedita, baietii/personalul f simpatici, amabili si prompti!

 399. Mancarea foarte buna (preturi pe masura), servirea – cea mai buna servire pe care am avut-o in Romania. Stafful foarte atent, amabil, prompt, tinea minte preferintele noastre de la mesele anterioare, camera foarte frumos amenajata, privelisti absolut de vis, ceva unic in Romania. E perfect pentru deconectare totala.

 400. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 401. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 402. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 403. O loca╚Ťie foarte frumoasa si linistit personal amabil m├óncare foarte bun─â ├«ntr-un cuv├ónt super

 404. Foarte frumos! Au fost 3 zile de vis! Curat, cald in camera, liniste, m├óncarea foarte buna si de bun gust si o priveli╚Öte impresionat─â. Foarte mul╚Ťumi╚Ťi si ne dorim s─â mai revenim. Noi am fost in sezon de iarn─â si cu multa, mult─â z─âpad─â. Osp─âtarul, un b─âiat foarte sim╚Ťit si un om foarte respectuos, ├«ntr-un cuv├ónt: un om de nota 10! Va multumim tuturor pentru aceasta vacan╚Ť─â de VIS. VA MUL╚ÜUMIM!

 405. Personalul este impecabil, incepand de la receptie, atat inainte cat si in timpul sejurului si terminand cu restaurantul. Toti sunt foarte amabili si atenti. Am avut parte de o primire de neuitat, fiind Valentine’s Day, camera a fost plina de petale de trandafiri si lumanari. Recomand din tot sufletul locatia!

 406. Gazde foarte primitoare, un peisaj superb ╚Öi condi╚Ťii mai mult dec├ót decente. Micul dejun foarte gustos ╚Öi consistent, cu por╚Ťii uria╚Öe… 👋👋👋

 407. Mancarea f.buna, proprietari f.primitori,sociabili, atmosfera: ca de familie!! Sejurul a fost scurt, dar vom incerca sa savuram din plin tot ceea ce ofera pensiunea data viitoare. Promitem sa revenim!

 408. Totul:peisaj, confort, cur─â╚Ťenie, amabilitate, facilit─â╚Ťi, ajutorul oferit, socializarea, m├óncarea excelent─â, ╚Ö.a.m.d!

 409. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 410. Camera foarte curat─â. Micul dejun absolut delicios.

 411. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 412. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 413. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 414. Gazde super primitoare. Locatie super curata si cu o priveliste ce te lasa fara glas. Am fost 2 adulti si un copil si am avut inchiriat aparatmentul care e foarte spatios si curat. Fiind cazati in octombrie, nu am simtit frigul, deoarece gazdele au avut grija sa nu simtim asta. ­čÖé Vom reveni cu mare drag! Recomand din suflet!

 415. Parcarea destul de încăpătoare. Căldură în camerere Mâncarea foarte bună la restaurant.

 416. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 417. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 418. Locatia este exceptionala. Am fost chiar cu 2 copii, unul de 4 ani si unul de 7 luni. Nu am avut nicio problema. Mancarea excelenta. Drumul de la Sos Principala mai anevoios insa destul de ok de mers, aproximativ 4 km prin padure. Camerele sunt amenajate in stilul rustic, insa totul de calitate si nou. Afara nu am cuvinte sa va descriu peisajul.

 419. Probabil unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania.

 420. Peisajul este spectaculos, stafful foarte amabil, casutele foarte pitoresti, mancarea foarte buna

 421. Mancarea foarte buna, gazdele foarte prietenoase si atente la clienti, locatia de vis!

 422. Gazde foarte primitoare, un peisaj superb ╚Öi condi╚Ťii mai mult dec├ót decente. Micul dejun foarte gustos ╚Öi consistent, cu por╚Ťii uria╚Öe… 👋👋👋

 423. Mancarea f.buna, proprietari f.primitori,sociabili, atmosfera: ca de familie!! Sejurul a fost scurt, dar vom incerca sa savuram din plin tot ceea ce ofera pensiunea data viitoare. Promitem sa revenim!

 424. Linistea, zona, dar cel mai important, posibilitatea de a te relaxa si de a te deconecta de la stresul din capitala.

 425. Hotelul foarte bun, curatenie exceptionala, personalul hotelului foarte amabil. Micul dejun foarte consistent si bun, meniul in general, a fost excelent , cu o varietate foarte mare.

 426. O loca╚Ťie foarte frumoasa si linistit personal amabil m├óncare foarte bun─â ├«ntr-un cuv├ónt super

 427. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 428. Camera foarte curat─â. Micul dejun absolut delicios.

 429. Am revenit cu drag. Loca╚Ťie curat─â, frumos amenajat─â, mic dejun super, iar proprietarii sunt de 10+. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 430. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 431. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 432. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 433. Parcarea destul de încăpătoare. Căldură în camerere Mâncarea foarte bună la restaurant.

 434. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 435. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 436. gazdele au fost de nota 10. vila si imprejurimile sunte geniale.

 437. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 438. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 439. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 440. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 441. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 442. Locatia este exceptionala. Am fost chiar cu 2 copii, unul de 4 ani si unul de 7 luni. Nu am avut nicio problema. Mancarea excelenta. Drumul de la Sos Principala mai anevoios insa destul de ok de mers, aproximativ 4 km prin padure. Camerele sunt amenajate in stilul rustic, insa totul de calitate si nou. Afara nu am cuvinte sa va descriu peisajul.

 443. Probabil unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania.

 444. Peisajul este spectaculos, stafful foarte amabil, casutele foarte pitoresti, mancarea foarte buna

 445. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 446. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 447. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 448. Locatie foarte frumoasa, gazdele primitoare (la sosire am fost intampinati cu tuica si visinata), camera spatioasa si curata. Micul dejun bogat si variat (25 de lei/pers). Vom reveni cu placere!!

 449. Mancarea foarte buna, gazdele foarte prietenoase si atente la clienti, locatia de vis!

 450. Gazde foarte primitoare, un peisaj superb ╚Öi condi╚Ťii mai mult dec├ót decente. Micul dejun foarte gustos ╚Öi consistent, cu por╚Ťii uria╚Öe… 👋👋👋

 451. Linistea, zona, dar cel mai important, posibilitatea de a te relaxa si de a te deconecta de la stresul din capitala.

 452. Hotelul foarte bun, curatenie exceptionala, personalul hotelului foarte amabil. Micul dejun foarte consistent si bun, meniul in general, a fost excelent , cu o varietate foarte mare.

 453. O loca╚Ťie foarte frumoasa si linistit personal amabil m├óncare foarte bun─â ├«ntr-un cuv├ónt super

 454. Personal foarte amabil, camera curata cu balcon spre paraul din apropiere, mic dejun foarte bun.

 455. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 456. Camera foarte curat─â. Micul dejun absolut delicios.

 457. gazdele au fost de nota 10. vila si imprejurimile sunte geniale.

 458. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 459. A fost frumos foisorul la gratar , privelistea si locul vilei foarte bine pozitionat!

 460. Parcarea destul de încăpătoare. Căldură în camerere Mâncarea foarte bună la restaurant.

 461. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 462. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 463. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 464. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 465. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 466. Personalul amabil, pozitionarea vilei si privelistea.

 467. Personal foarte amabil, camera curata cu balcon spre paraul din apropiere, mic dejun foarte bun.

 468. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 469. Locatia este exceptionala. Am fost chiar cu 2 copii, unul de 4 ani si unul de 7 luni. Nu am avut nicio problema. Mancarea excelenta. Drumul de la Sos Principala mai anevoios insa destul de ok de mers, aproximativ 4 km prin padure. Camerele sunt amenajate in stilul rustic, insa totul de calitate si nou. Afara nu am cuvinte sa va descriu peisajul.

 470. Probabil unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania.

 471. Peisajul este spectaculos, stafful foarte amabil, casutele foarte pitoresti, mancarea foarte buna

 472. Locatie foarte frumoasa, gazdele primitoare (la sosire am fost intampinati cu tuica si visinata), camera spatioasa si curata. Micul dejun bogat si variat (25 de lei/pers). Vom reveni cu placere!!

 473. Mancarea foarte buna, gazdele foarte prietenoase si atente la clienti, locatia de vis!

 474. Gazde foarte primitoare, un peisaj superb ╚Öi condi╚Ťii mai mult dec├ót decente. Micul dejun foarte gustos ╚Öi consistent, cu por╚Ťii uria╚Öe… 👋👋👋

 475. Linistea, zona, dar cel mai important, posibilitatea de a te relaxa si de a te deconecta de la stresul din capitala.

 476. Hotelul foarte bun, curatenie exceptionala, personalul hotelului foarte amabil. Micul dejun foarte consistent si bun, meniul in general, a fost excelent , cu o varietate foarte mare.

 477. O loca╚Ťie foarte frumoasa si linistit personal amabil m├óncare foarte bun─â ├«ntr-un cuv├ónt super

 478. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 479. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 480. Totul la superlativ! Gazdele extrem de primitoare, ne-au oferit tot confortul, chiar si ceai si cafea din partea casei! Le multumim mult si cu siguranta ne vom intoarce😁

 481. Parcarea destul de încăpătoare. Căldură în camerere Mâncarea foarte bună la restaurant.

 482. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 483. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 484. Vizitiu-lascar iulie 5, 2019 at 11:05 pm

  Amplasament exceptional intr-o zona cu priveliste incredibila catre Piatra Craiului. Curtea, spatiile de gratar, foisorul pentru luat masa sunt bonusuri minunate la un spatiu interior generos si frumos organizat. Combinat cu vremea foarte buna, curtea a devenit locul predilect de petrecere a timpului si o dotare esentiala. Casa spatioasa, cu o arhitectura interesanta atat la exterior cat si la interior si o utilizare inteligenta a jocului de panta, amenajata in stil traditional si dotata cu toate cele necesare. Gazda primitoare, care te poate sfatui ce trasee de munte sa incerci, daca ai astfel de planuri; pajisti si fanete de jur imprejur, liniste si pace, sentimental ca ai toata casa si privelistea doar pentru tine.

 485. gazdele au fost de nota 10. vila si imprejurimile sunte geniale.

 486. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 487. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 488. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 489. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 490. Personalul amabil, pozitionarea vilei si privelistea.

 491. Personal foarte amabil, camera curata cu balcon spre paraul din apropiere, mic dejun foarte bun.

 492. A fost o experienta minunata, amplasarea este excelenta, aproape de castelul Bran, cetatea Moeciu si alte obiective cunoscunte din zona. Personalul foarte amabil si prietenos. Curatnie zilnica in camera, camera calduroasa iar privelistea de vis.

 493. Locatia este exceptionala. Am fost chiar cu 2 copii, unul de 4 ani si unul de 7 luni. Nu am avut nicio problema. Mancarea excelenta. Drumul de la Sos Principala mai anevoios insa destul de ok de mers, aproximativ 4 km prin padure. Camerele sunt amenajate in stilul rustic, insa totul de calitate si nou. Afara nu am cuvinte sa va descriu peisajul.

 494. Probabil unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania.

 495. Peisajul este spectaculos, stafful foarte amabil, casutele foarte pitoresti, mancarea foarte buna

 496. totul a fost foarte bine : conditiile de cazare ,curatenie impecabila ,mancare “ca la mama acasa ” ,in fiecare seara desert din partea casei,tuica si visinata de intampinare ,gazde primitoare si calde ,dovada vie a proverbului “omul sfinteste locul “.vom reveni cu siguranta .

 497. Locatie foarte frumoasa, gazdele primitoare (la sosire am fost intampinati cu tuica si visinata), camera spatioasa si curata. Micul dejun bogat si variat (25 de lei/pers). Vom reveni cu placere!!

 498. Mancarea foarte buna, gazdele foarte prietenoase si atente la clienti, locatia de vis!

 499. Linistea, zona, dar cel mai important, posibilitatea de a te relaxa si de a te deconecta de la stresul din capitala.

 500. Hotelul foarte bun, curatenie exceptionala, personalul hotelului foarte amabil. Micul dejun foarte consistent si bun, meniul in general, a fost excelent , cu o varietate foarte mare.

 501. O loca╚Ťie foarte frumoasa si linistit personal amabil m├óncare foarte bun─â ├«ntr-un cuv├ónt super

 502. Great location in Moieciu de Jos village towards the road to the picturesque Pestera village. There are numerous hiking routes in the area. The rooms were very clean, everything was brand new and the food was great. I recommend trying the traditional bulz (polenta with three types of cheese) and the traditional cheese wrapped in fir tree bark The host / manager is a very nice person and creates a very relaxing atmosphere especially when she is singing in the kitchen while preparing the food :). Locatie foarte buna in Moieciu de Jos, spre drumul care duce la pitorescul sat Pestera. Exista numeroase trasee de drumetie in zona. Camerele sunt foarte curate, tot e nou nout si mancarea grozava. Recomand bulzul cu trei tipuri de branza si traditionala branza in coaja de brad. Gaza / cea care administreaza pensiunea este o persoana amabila si contribuie la crearea unei atmosfere foarte relaxante, in special cand canta in bucatarie in timp ce prepara mancarea ­čÖé

 503. Weekend frumos, totul la superlativ!!!!!! Gazda, un om minunat!!!! De revenit!!!

 504. Cazarea este superba, o locatie moderna, cu loc de parcare in curte, facilitati extraordinare si curatenia si proapetimea lenjeriilor/prosoapelor de nota 10. Zona foarte linistita si noaptea te poti odihni mai bine ca acasa. Proprietara este formidabila, de mare ajutor si omenie. Recomand cu incredere si nu veti regreta.

 505. Parcarea destul de încăpătoare. Căldură în camerere Mâncarea foarte bună la restaurant.

 506. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 507. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 508. Vizitiu-lascar iulie 12, 2019 at 2:43 pm

  Amplasament exceptional intr-o zona cu priveliste incredibila catre Piatra Craiului. Curtea, spatiile de gratar, foisorul pentru luat masa sunt bonusuri minunate la un spatiu interior generos si frumos organizat. Combinat cu vremea foarte buna, curtea a devenit locul predilect de petrecere a timpului si o dotare esentiala. Casa spatioasa, cu o arhitectura interesanta atat la exterior cat si la interior si o utilizare inteligenta a jocului de panta, amenajata in stil traditional si dotata cu toate cele necesare. Gazda primitoare, care te poate sfatui ce trasee de munte sa incerci, daca ai astfel de planuri; pajisti si fanete de jur imprejur, liniste si pace, sentimental ca ai toata casa si privelistea doar pentru tine.

 509. gazdele au fost de nota 10. vila si imprejurimile sunte geniale.

 510. In realitate, muntii sunt mult mai aproape de cabana, decat pe poze, deci privelistea e wow din orice geam ai privi. Am stat in cabana cu 2 dormitoare – designul e superb, stil rustic cu gust, fara kitch-uri. Totul a functionat perfect: aragazul, dusul, WC, frigiderul, in casa a fost cald, uneori chiar foarte cald. Gazdele – dna Ika si dl Nelu – primitoare, receptive, amabile. Pisica lor – un “bonus” pufos care adora sa doarma la tine in brate in fata semineului si sa pape ceva gustos

 511. Locatie la strada principala, usor de gasit. Peisaj minunat, pret convenabil.

 512. Foarte curat, gazda amabilă,ne a oferit un radiator suplimentar in cazul in care ni se pare frig,priveliște superba de la balcon ,liniște!

 513. Privelistea este superba.Camerele mari ,curate.Personalul ospitalier.

 514. Amplasarea ╚Öi confortul camerelor a fost la ├«n─âl╚Ťime.

 515. Linistea, zona, dar cel mai important, posibilitatea de a te relaxa si de a te deconecta de la stresul din capitala.

 516. Hotelul foarte bun, curatenie exceptionala, personalul hotelului foarte amabil. Micul dejun foarte consistent si bun, meniul in general, a fost excelent , cu o varietate foarte mare.

 517. Parcarea destul de încăpătoare. Căldură în camerere Mâncarea foarte bună la restaurant.

 518. Camera mare. Pat confortabil. Amplasare la sosea. Mic dejun-contra cost- bun

 519. Pensiunea foarte bine amplasata, camere mari si luminoase, amenajate cu gust, pat confortabil, wifi bun

 520. Privelistea ­čÖé cazarea a fost ok, caldura si asternuturi curate, liniste in hotel

 521. Micul dejun excelent , locatia foarte frumoasa.Cinste personalului si a dezvoltatorolui

 522. Camera spatioasa, cu balcon,priveliste extraordinara.

 523. Mi-a placut camera,curatenia,restaurantul ,spatiul de joaca ,paraul din spatele curtii,servirea si comunicarea cu administratorii pensiunii.

 524. Priveliste frumoasa; excelent spatiul de relaxare din spatele pensiunii. Loc de “incarcat bateriile” excelent – aer ozonat si energie buna din plin ! Baia foarte spatioasa cu balcon. Ideea cu cada cu hidromasaj excelenta.

 525. ++ Personalul, mancarea si curatenia la baie au fost foarte OK. + Curtea destul de ingrijita dar leaganele si topoganele un pic cam imbatranite/lemnul putrezit.

 526. Gazda foarte primitoare..mancarea extraordinara iar locatia de vis 😍

 527. Recomandabil familiilor cu copii (gazdele sunt foarte tolerante): este o curte imensa cu leagane si animale domestice peste tot. Ne-a placut mult mancarea (marea parte a produselor erau naturale). Aerul foarte curat, privelistea superba. Daca am mai merge o data in zona cu copii dupa noi as alege aceeasi pensiune.

 528. Camera spatioasa, curata. Personalul foarte amabil iar mancarea excelenta. Vom reveni cu siguranta.

 529. Super, la anul revin cu mare drag. Ospitalieri, curat, zona superba

 530. Parcare generoasa, mult spa╚Ťiu verde. Camera a fost spa╚Ťioas─â, de╚Öi nu avea balcon. Patul confortabil. Se poate g─âti la buc─ât─ârie, exista foi╚Öor ╚Öi loc pt gr─âtar.

 531. Camera foarte curata si terasa amenajata cu gratar si locuri de joasa pentru copii.

 532. Locatia a fost superba. In camere a fost cald, iar proprietarii sunt niste oameni extraordinari.

 533. Gazde foarte bune. Mic dejun gustos, curat, caldura. Recomand cu placere!

 534. Propietarii sunt niste oameni deosebiti de draguti si primitori. Recomand cu placere pensiunea Piatra Craiului.

 535. Camerele au fost relativ curate, dar baile foarte mici si invechite. La caldura s-a dat drumul dupa ora 19 si cand am ajuns era destul de rece in camere, apoi peste noapte a fost cald, dar spre dimineata s-a racit iar. Paturile au fost destul de tari si pilota grea. Micul dejun a fost stabilit de catre gazda si nu a fost foarte variat.

 536. micul dejun excelent, locatie buna, linistita, personal super.

 537. Totul a fost conform asteptarilor.A fost o greseala din partea mea sa nu anunt ora sosirii.Dar situatia s a rezolvat asa cum ne am dorit. Recomand sa petreceti cel putin un weekend la aceasta pensiune. Proprietarul ne a ajutat cu informatii privind restaurantele din zona . Se mananca excelent la “Poiana soarelui” dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare ,eventual sa nu fii flamand

 538. Totul! Meniul a fost deosebit si pe gustul tuturor! Personal deosebit , amabil si foarte ingaduitor la toate cerintele noastre ! Locatie foarte frumoasa ,linistita si deosebita priveliste !

 539. Camera 1 de la mansarda corpului principal a fost extraordinar─â. Foarte spatioasa si potrivit decorata. Este a treia vacan╚Ť─â la Hanul cu Noroc si sigur nu va fi ultima.

 540. Am ajuns inainte cu doua ore de ora check-in ului si am fost primiti. Gratar acoperit, foisor cu o capacitate de circa 20 de persoane, doua mese de ping pong, ne au oferit o vitrina frigorifica pentru cele aduse de acasa de noi. Nu este la drumul principal, fara zgomot de automobile, un parau superb care trece pe langa drumul de acces din fata hanului, iar in spatele hanului se poate urca pe munte unde este o priveliste superba. Pentru un grup de 13 persoane cum am fost noi, este locatia ideala.

 541. Mic dejun consistent si foarte gustos. Gazdele sunt foarte amabile si ne-am simtit foarte bine.

 542. Curatenia amabilitatea propietarilor. Super buna pizza!

 543. Stafful foarte amabil, pensiunea extrem de frumoasa si curata. Totul nou si frumos avand in vedere ca este primul an de activitate. Sper ca proprietarii sa aiba succes si sa o dezvolte asa cum isi doresc.

 544. Loca╚Ťia, panorama spectaculoasa a Pietrei Craiului ├«n spate ╚Öi a Bucegilor ├«n fa╚Ť─â. Lini╚Ötea, dac─â ai camera spre spatele pensunii.

 545. Proprietar amabil, camere mari cu vedere la munte, o terasa superbă plina de flori cu o priveliște minunată, parcare in curte, apa calda, caldura.

 546. Mi-a placut faptul a fost cald in cameră, amplasamentul cabanei și vederea extraordinara către munte.

 547. Drumul pana la destinatie destul de anevoios dar cu grija se poate ajunge si cu masina mica. Privelistea absolut incantatoare te face sa uiti de acest mic incovenient. Este impresionanta atentia la detalii; mancarea restaurantului delicioasa!

 548. Nu pot cuprinde in cuvinte frumusetea locului si a oamenilor pe care i-am gasit aici. Este o locatie foarte child friendly si asta o spun cu toata sinceritatea, fetita noastra cere multa atentie iar aici a primit-o din plin si chiar si-a facut prieteni – Stefania,Odin,Stefan,Roxana,Gheorghe – va saluta Elena si abia asteapta sa va reintalneasca in coltul vostru de rai. Recomand cu tot dragul celor care apreciaza natura, mancarea buna si oamenii de calitate.

 549. Locatia este una de vis, uiti de toate problemele si simti cum te incarci cu energie, nu recomand asflatarea portiunii de 5 km de drum forestier, deoarece astfel ar avea acces mult prea multa lume, se stie ce aduce acest lucru.

 550. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 551. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 552. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 553. Ne-a placut atat de mult, incat am mai stat o zi ­čÖé Curatenie excelent─â! Spre bucuria noastra camera era in spate, spre munte si ne-am delectat cu zgomotul apei. B─âiatul de la recep╚Ťie, un om de calitate, s-a straduit cu bun─âtate pentru toti cei aflati in pensiune. 10+

 554. Gazde primitoare si amabile! Mic dejun de calitate!

 555. Apartament cu terasă cu vedere la munte, si paraul la doi pași. Absolut minunat!

 556. micul dejun foarte bun, curatenia din camera, ospitalitatea gazdei

 557. ├Äncep├ónd de la muzica ambientala de la terasa (care a fost excelenta ), continuand cu felurile de mancare din meniuri ( gustoase, divesificate, acceptabile ca si cost ), curatenia zilnica, jovialitatea gazdelor, locuri de parcare gratuita in curtea pensiunii, peisajul care se vedea de pe balconul camerei – totul la SUPERLATIV !

 558. Desi am plecat cu strangere de inima in vacanta, datorita comentariilor negative citite, cand am ajuns la pensiune, toate temerile noastre s-au risipit si am avut parte de cel mai relaxant sejur ! Locatia, camera, mancarea si personalul au fost peste asteptari ! Multumim din suflet gazdelor pentru tot ! Vom reveni cu mare drag !

 559. Locatia si micul dejun bune. Am baut o cafea si am mancat o pizza foarte bune.

 560. Proprietarii ╚Öi personalul sunt deosebit de ospitalieri ╚Öi foarte amabili. Foarte curat. Micul dejun si pizza sunt foarte bune. Colec╚Ťie de vinuri italiene cu un raport pret/calitate imbatabil. Recomand cu c─âldur─â!

 561. Mic dejun consistent si foarte gustos. Gazdele sunt foarte amabile si ne-am simtit foarte bine.

 562. Am stat ├«n cabana cu dou─â dormitoare, ├«mpreun─â cu fiul meu ╚Öi cu p─ârin╚Ťii mei. Am avut toat─â intimitatea de acas─â + peisajul mirific. Recomand tuturor iubitorilor de natur─â. Gazdele, d-na Ica ╚Öi d-l Nelu – de nota 10!!!

 563. Amplasament exceptional intr-o zona cu priveliste incredibila catre Piatra Craiului. Curtea, spatiile de gratar, foisorul pentru luat masa sunt bonusuri minunate la un spatiu interior generos si frumos organizat. Combinat cu vremea foarte buna, curtea a devenit locul predilect de petrecere a timpului si o dotare esentiala. Casa spatioasa, cu o arhitectura interesanta atat la exterior cat si la interior si o utilizare inteligenta a jocului de panta, amenajata in stil traditional si dotata cu toate cele necesare. Gazda primitoare, care te poate sfatui ce trasee de munte sa incerci, daca ai astfel de planuri; pajisti si fanete de jur imprejur, liniste si pace, sentimental ca ai toata casa si privelistea doar pentru tine.

 564. gazdele au fost de nota 10. vila si imprejurimile sunte geniale.

 565. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 566. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 567. locatie linistita si confortabila. foarte curat. gazda foarte primitoare

 568. O loca╚Ťie frumoasa , lini╚Öte , cur─â╚Ťenie . Voi reveni !

 569. Ne-a placut atat de mult, incat am mai stat o zi ­čÖé Curatenie excelent─â! Spre bucuria noastra camera era in spate, spre munte si ne-am delectat cu zgomotul apei. B─âiatul de la recep╚Ťie, un om de calitate, s-a straduit cu bun─âtate pentru toti cei aflati in pensiune. 10+

 570. Gazde primitoare si amabile! Mic dejun de calitate!

 571. Drumul pana la destinatie destul de anevoios dar cu grija se poate ajunge si cu masina mica. Privelistea absolut incantatoare te face sa uiti de acest mic incovenient. Este impresionanta atentia la detalii; mancarea restaurantului delicioasa!

 572. Nu pot cuprinde in cuvinte frumusetea locului si a oamenilor pe care i-am gasit aici. Este o locatie foarte child friendly si asta o spun cu toata sinceritatea, fetita noastra cere multa atentie iar aici a primit-o din plin si chiar si-a facut prieteni – Stefania,Odin,Stefan,Roxana,Gheorghe – va saluta Elena si abia asteapta sa va reintalneasca in coltul vostru de rai. Recomand cu tot dragul celor care apreciaza natura, mancarea buna si oamenii de calitate.

 573. Locatia este una de vis, uiti de toate problemele si simti cum te incarci cu energie, nu recomand asflatarea portiunii de 5 km de drum forestier, deoarece astfel ar avea acces mult prea multa lume, se stie ce aduce acest lucru.

 574. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 575. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 576. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 577. Locatia si micul dejun bune. Am baut o cafea si am mancat o pizza foarte bune.

 578. Proprietarii ╚Öi personalul sunt deosebit de ospitalieri ╚Öi foarte amabili. Foarte curat. Micul dejun si pizza sunt foarte bune. Colec╚Ťie de vinuri italiene cu un raport pret/calitate imbatabil. Recomand cu c─âldur─â!

 579. Mic dejun consistent si foarte gustos. Gazdele sunt foarte amabile si ne-am simtit foarte bine.

 580. Privelistea este superba, pretul este mai mult decat ok, camerele sunt curate, paturile comfortabile.

 581. Am stat ├«n cabana cu dou─â dormitoare, ├«mpreun─â cu fiul meu ╚Öi cu p─ârin╚Ťii mei. Am avut toat─â intimitatea de acas─â + peisajul mirific. Recomand tuturor iubitorilor de natur─â. Gazdele, d-na Ica ╚Öi d-l Nelu – de nota 10!!!

 582. Amplasament exceptional intr-o zona cu priveliste incredibila catre Piatra Craiului. Curtea, spatiile de gratar, foisorul pentru luat masa sunt bonusuri minunate la un spatiu interior generos si frumos organizat. Combinat cu vremea foarte buna, curtea a devenit locul predilect de petrecere a timpului si o dotare esentiala. Casa spatioasa, cu o arhitectura interesanta atat la exterior cat si la interior si o utilizare inteligenta a jocului de panta, amenajata in stil traditional si dotata cu toate cele necesare. Gazda primitoare, care te poate sfatui ce trasee de munte sa incerci, daca ai astfel de planuri; pajisti si fanete de jur imprejur, liniste si pace, sentimental ca ai toata casa si privelistea doar pentru tine.

 583. micul dejun foarte bun, curatenia din camera, ospitalitatea gazdei

 584. ├Äncep├ónd de la muzica ambientala de la terasa (care a fost excelenta ), continuand cu felurile de mancare din meniuri ( gustoase, divesificate, acceptabile ca si cost ), curatenia zilnica, jovialitatea gazdelor, locuri de parcare gratuita in curtea pensiunii, peisajul care se vedea de pe balconul camerei – totul la SUPERLATIV !

 585. Desi am plecat cu strangere de inima in vacanta, datorita comentariilor negative citite, cand am ajuns la pensiune, toate temerile noastre s-au risipit si am avut parte de cel mai relaxant sejur ! Locatia, camera, mancarea si personalul au fost peste asteptari ! Multumim din suflet gazdelor pentru tot ! Vom reveni cu mare drag !

 586. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 587. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 588. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 589. Peisajul este superb, preparatele din restaurant sunt foarte gustoase iar semineul face toti banii. Personalul foarte atent si placut.

 590. Privelistea de vis, amenajarile interioare (camera si restaurant), personalul foarte amabil

 591. Drumul pana la destinatie destul de anevoios dar cu grija se poate ajunge si cu masina mica. Privelistea absolut incantatoare te face sa uiti de acest mic incovenient. Este impresionanta atentia la detalii; mancarea restaurantului delicioasa!

 592. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 593. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 594. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 595. O loca╚Ťie frumoasa , lini╚Öte , cur─â╚Ťenie . Voi reveni !

 596. Ne-a placut atat de mult, incat am mai stat o zi ­čÖé Curatenie excelent─â! Spre bucuria noastra camera era in spate, spre munte si ne-am delectat cu zgomotul apei. B─âiatul de la recep╚Ťie, un om de calitate, s-a straduit cu bun─âtate pentru toti cei aflati in pensiune. 10+

 597. Gazde primitoare si amabile! Mic dejun de calitate!

 598. Privelistea este superba, pretul este mai mult decat ok, camerele sunt curate, paturile comfortabile.

 599. Am stat ├«n cabana cu dou─â dormitoare, ├«mpreun─â cu fiul meu ╚Öi cu p─ârin╚Ťii mei. Am avut toat─â intimitatea de acas─â + peisajul mirific. Recomand tuturor iubitorilor de natur─â. Gazdele, d-na Ica ╚Öi d-l Nelu – de nota 10!!!

 600. Amplasament exceptional intr-o zona cu priveliste incredibila catre Piatra Craiului. Curtea, spatiile de gratar, foisorul pentru luat masa sunt bonusuri minunate la un spatiu interior generos si frumos organizat. Combinat cu vremea foarte buna, curtea a devenit locul predilect de petrecere a timpului si o dotare esentiala. Casa spatioasa, cu o arhitectura interesanta atat la exterior cat si la interior si o utilizare inteligenta a jocului de panta, amenajata in stil traditional si dotata cu toate cele necesare. Gazda primitoare, care te poate sfatui ce trasee de munte sa incerci, daca ai astfel de planuri; pajisti si fanete de jur imprejur, liniste si pace, sentimental ca ai toata casa si privelistea doar pentru tine.

 601. Totul!!! Pozele nu reflecta cât e de frumos și relaxant acolo!!!

 602. Totul a fost excelent. Casa foarte bine mobilata si utilata. Patul confortabil. Gazdele super de treaba si amabile. Amplasamentul linistit, iar curtea a fost pentru noi un spatiu de relaxare.

 603. Curtea din spatele casei este imensa. Peisajul la 360 gr. Gazda cool!

 604. micul dejun foarte bun, curatenia din camera, ospitalitatea gazdei

 605. ├Äncep├ónd de la muzica ambientala de la terasa (care a fost excelenta ), continuand cu felurile de mancare din meniuri ( gustoase, divesificate, acceptabile ca si cost ), curatenia zilnica, jovialitatea gazdelor, locuri de parcare gratuita in curtea pensiunii, peisajul care se vedea de pe balconul camerei – totul la SUPERLATIV !

 606. Desi am plecat cu strangere de inima in vacanta, datorita comentariilor negative citite, cand am ajuns la pensiune, toate temerile noastre s-au risipit si am avut parte de cel mai relaxant sejur ! Locatia, camera, mancarea si personalul au fost peste asteptari ! Multumim din suflet gazdelor pentru tot ! Vom reveni cu mare drag !

 607. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 608. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 609. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 610. Locatia si micul dejun bune. Am baut o cafea si am mancat o pizza foarte bune.

 611. Proprietarii ╚Öi personalul sunt deosebit de ospitalieri ╚Öi foarte amabili. Foarte curat. Micul dejun si pizza sunt foarte bune. Colec╚Ťie de vinuri italiene cu un raport pret/calitate imbatabil. Recomand cu c─âldur─â!

 612. Mic dejun consistent si foarte gustos. Gazdele sunt foarte amabile si ne-am simtit foarte bine.

 613. foarte curat, nu ne-a lipsit nimic!! casa complet echipata si la bucatarie. patul foarte confortabil!! La exterior foisoare cu gratare, balansoare, hamace. foarte utilata si pentru copilasi! multumim !

 614. Loca╚Ťie excelenta, cur─â╚Ťenie la superlativ, camere mari cu mobilier modern, bucatarie mare, dotata cu tot ce este necesar, loc de joaca pentru copii, gr─âtar! Este locul ideal pentru relaxare maxima! Iar gazdele sunt extrem de amabile, te fac sa te sim╚Ťi ca in familie!

 615. Peisajul, locul de joaca, facilitate gratar, bucatarie utilata, parcare

 616. Priveliste de vis, mincare delicioasa. Rupt din poveste acest loc.

 617. Peisajul este superb, preparatele din restaurant sunt foarte gustoase iar semineul face toti banii. Personalul foarte atent si placut.

 618. Privelistea de vis, amenajarile interioare (camera si restaurant), personalul foarte amabil

 619. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 620. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 621. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 622. O loca╚Ťie frumoasa , lini╚Öte , cur─â╚Ťenie . Voi reveni !

 623. Ne-a placut atat de mult, incat am mai stat o zi ­čÖé Curatenie excelent─â! Spre bucuria noastra camera era in spate, spre munte si ne-am delectat cu zgomotul apei. B─âiatul de la recep╚Ťie, un om de calitate, s-a straduit cu bun─âtate pentru toti cei aflati in pensiune. 10+

 624. Gazde primitoare si amabile! Mic dejun de calitate!

 625. Privelistea este superba, pretul este mai mult decat ok, camerele sunt curate, paturile comfortabile.

 626. Am stat ├«n cabana cu dou─â dormitoare, ├«mpreun─â cu fiul meu ╚Öi cu p─ârin╚Ťii mei. Am avut toat─â intimitatea de acas─â + peisajul mirific. Recomand tuturor iubitorilor de natur─â. Gazdele, d-na Ica ╚Öi d-l Nelu – de nota 10!!!

 627. Amplasament exceptional intr-o zona cu priveliste incredibila catre Piatra Craiului. Curtea, spatiile de gratar, foisorul pentru luat masa sunt bonusuri minunate la un spatiu interior generos si frumos organizat. Combinat cu vremea foarte buna, curtea a devenit locul predilect de petrecere a timpului si o dotare esentiala. Casa spatioasa, cu o arhitectura interesanta atat la exterior cat si la interior si o utilizare inteligenta a jocului de panta, amenajata in stil traditional si dotata cu toate cele necesare. Gazda primitoare, care te poate sfatui ce trasee de munte sa incerci, daca ai astfel de planuri; pajisti si fanete de jur imprejur, liniste si pace, sentimental ca ai toata casa si privelistea doar pentru tine.

 628. micul dejun foarte bun, curatenia din camera, ospitalitatea gazdei

 629. ├Äncep├ónd de la muzica ambientala de la terasa (care a fost excelenta ), continuand cu felurile de mancare din meniuri ( gustoase, divesificate, acceptabile ca si cost ), curatenia zilnica, jovialitatea gazdelor, locuri de parcare gratuita in curtea pensiunii, peisajul care se vedea de pe balconul camerei – totul la SUPERLATIV !

 630. Desi am plecat cu strangere de inima in vacanta, datorita comentariilor negative citite, cand am ajuns la pensiune, toate temerile noastre s-au risipit si am avut parte de cel mai relaxant sejur ! Locatia, camera, mancarea si personalul au fost peste asteptari ! Multumim din suflet gazdelor pentru tot ! Vom reveni cu mare drag !

 631. Totul!!! Pozele nu reflecta cât e de frumos și relaxant acolo!!!

 632. Totul a fost excelent. Casa foarte bine mobilata si utilata. Patul confortabil. Gazdele super de treaba si amabile. Amplasamentul linistit, iar curtea a fost pentru noi un spatiu de relaxare.

 633. Curtea din spatele casei este imensa. Peisajul la 360 gr. Gazda cool!

 634. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 635. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 636. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 637. Apa calda tot timpul, chiar fierbinte, iar asa-zisul personal (fiica proprietarilor), foarte amabil cu noi.

 638. Raportul pre╚Ť-calitate a fost bun. Camera a fost spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â.

 639. Gazde de nota 10, liniste noaptea, terasa si peisajul din spate, in general ok, recomand!

 640. Gazda a fost foarte amabila. Am avut toate condi╚Ťiile, intimitate, casa este noua ╚Öi extrem de spa╚Ťioas─â, cu toate utilit─â╚Ťile. Foi╚Öorul ofer─â spa╚Ťiul ideal pentru gr─âtar, iar curtea imensa este potrivita pentru o mul╚Ťime de activit─â╚Ťi. Nota 10!

 641. Locatia e grozava, dotata cu tot ce trebuie. Este foarte curat, spatios. Abia astept sa revenim.

 642. Totul este nou cu foarte mult spatiu la dispozitie. Nu se poate compara cu foarte multe locatii. Totul a fost peste asteptari. Multumim proprietarului pentru tot ce a gandit acolo!

 643. Gazdele sunt niste persoane extraodinare, locatia foarte frumoasa iar facilitatile cu mult peste asteptarile noastre. Vom reveni cu mare bucurie!

 644. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 645. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 646. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 647. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 648. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 649. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 650. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 651. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 652. Totul!!! Pozele nu reflecta cât e de frumos și relaxant acolo!!!

 653. Totul a fost excelent. Casa foarte bine mobilata si utilata. Patul confortabil. Gazdele super de treaba si amabile. Amplasamentul linistit, iar curtea a fost pentru noi un spatiu de relaxare.

 654. Curtea din spatele casei este imensa. Peisajul la 360 gr. Gazda cool!

 655. foarte curat, nu ne-a lipsit nimic!! casa complet echipata si la bucatarie. patul foarte confortabil!! La exterior foisoare cu gratare, balansoare, hamace. foarte utilata si pentru copilasi! multumim !

 656. Loca╚Ťie excelenta, cur─â╚Ťenie la superlativ, camere mari cu mobilier modern, bucatarie mare, dotata cu tot ce este necesar, loc de joaca pentru copii, gr─âtar! Este locul ideal pentru relaxare maxima! Iar gazdele sunt extrem de amabile, te fac sa te sim╚Ťi ca in familie!

 657. Peisajul, locul de joaca, facilitate gratar, bucatarie utilata, parcare

 658. Pe platou, pe pajistile alpine , turism ecosistem, o noutate ptr mine, dar un loc magic inxarcat cu energie pozitiva , liniste si lux .Restaurantul excelent , personalul impecabil Recomand cu placere !!!

 659. Priveliste de vis, mincare delicioasa. Rupt din poveste acest loc.

 660. Peisajul este superb, preparatele din restaurant sunt foarte gustoase iar semineul face toti banii. Personalul foarte atent si placut.

 661. Locatia este superba, privelistea este cu totul deosebita… Camerele sunt realizate cu bun gust, iar prin geamul mare din camera te poti bucura de priveliste, din confortul camerei tale ­čśÇ Micul dejun este foarte bogat si gustos iar staff-ul foarte amabil.

 662. Pe platou, pe pajistile alpine , turism ecosistem, o noutate ptr mine, dar un loc magic inxarcat cu energie pozitiva , liniste si lux .Restaurantul excelent , personalul impecabil Recomand cu placere !!!

 663. Priveliste de vis, mincare delicioasa. Rupt din poveste acest loc.

 664. Gazdele sunt niste persoane extraodinare, locatia foarte frumoasa iar facilitatile cu mult peste asteptarile noastre. Vom reveni cu mare bucurie!

 665. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 666. Totul. Amplasament. Foisorul este foarte frumos. Camere mari si curate.

 667. Gazda a fost foarte amabila. Am avut toate condi╚Ťiile, intimitate, casa este noua ╚Öi extrem de spa╚Ťioas─â, cu toate utilit─â╚Ťile. Foi╚Öorul ofer─â spa╚Ťiul ideal pentru gr─âtar, iar curtea imensa este potrivita pentru o mul╚Ťime de activit─â╚Ťi. Nota 10!

 668. Locatia e grozava, dotata cu tot ce trebuie. Este foarte curat, spatios. Abia astept sa revenim.

 669. Totul este nou cu foarte mult spatiu la dispozitie. Nu se poate compara cu foarte multe locatii. Totul a fost peste asteptari. Multumim proprietarului pentru tot ce a gandit acolo!

 670. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 671. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 672. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 673. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recep╚Ťioner foarte dr─âgut

 674. O loca╚Ťie frumoasa , lini╚Öte , cur─â╚Ťenie . Voi reveni !

 675. Ne-a placut atat de mult, incat am mai stat o zi ­čÖé Curatenie excelent─â! Spre bucuria noastra camera era in spate, spre munte si ne-am delectat cu zgomotul apei. B─âiatul de la recep╚Ťie, un om de calitate, s-a straduit cu bun─âtate pentru toti cei aflati in pensiune. 10+

 676. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 677. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 678. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 679. Camere mari, spatioase ,curat ,personal amabil, servire irepro╚Öabil─â la restaurant…M├óncarea a fost bun─â, meniul destul de variat,preturile convenabile!

 680. micul dejun foarte bun, curatenia din camera, ospitalitatea gazdei

 681. ├Äncep├ónd de la muzica ambientala de la terasa (care a fost excelenta ), continuand cu felurile de mancare din meniuri ( gustoase, divesificate, acceptabile ca si cost ), curatenia zilnica, jovialitatea gazdelor, locuri de parcare gratuita in curtea pensiunii, peisajul care se vedea de pe balconul camerei – totul la SUPERLATIV !

 682. Totul!!! Pozele nu reflecta cât e de frumos și relaxant acolo!!!

 683. Totul a fost excelent. Casa foarte bine mobilata si utilata. Patul confortabil. Gazdele super de treaba si amabile. Amplasamentul linistit, iar curtea a fost pentru noi un spatiu de relaxare.

 684. Curtea din spatele casei este imensa. Peisajul la 360 gr. Gazda cool!

 685. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recep╚Ťioner foarte dr─âgut

 686. O loca╚Ťie frumoasa , lini╚Öte , cur─â╚Ťenie . Voi reveni !

 687. Ne-a placut atat de mult, incat am mai stat o zi ­čÖé Curatenie excelent─â! Spre bucuria noastra camera era in spate, spre munte si ne-am delectat cu zgomotul apei. B─âiatul de la recep╚Ťie, un om de calitate, s-a straduit cu bun─âtate pentru toti cei aflati in pensiune. 10+

 688. Peisajul de vis, constructiile realizate in stil original, amplasarea, calitatea personalului.

 689. Un loc de vis. Pacat ca infrastructura romaneasca ucide turismul si orice initiativa de turism de calitate.

 690. Locatia este superba, privelistea este cu totul deosebita… Camerele sunt realizate cu bun gust, iar prin geamul mare din camera te poti bucura de priveliste, din confortul camerei tale ­čśÇ Micul dejun este foarte bogat si gustos iar staff-ul foarte amabil.

 691. Locatia e superba, salbatica si inedita.Camerele au nume de avioane vechi,copii au fost f incantati.Amenajarea interioara e o imbinare placuta de traditional si facilitati moderne, spatiul verde de afara e extraordinar.Mic dejun bogat.Per total o surpriza placuta.

 692. Gazda primitoare, mic dejun gustos, amplasare excelenta, ambianta familiala.

 693. Totul a fost superb. Proprietara extrem de amabilă. Cu siguranţă vom reveni.

 694. Privelistea ­čÖé cazarea a fost ok, caldura si asternuturi curate, liniste in hotel

 695. Micul dejun excelent , locatia foarte frumoasa.Cinste personalului si a dezvoltatorolui

 696. Camera spatioasa, cu balcon,priveliste extraordinara.

 697. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 698. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 699. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 700. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 701. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 702. Gazda primitoare ,ne am bucurat c─â am fost primiti gratuit cu c├óinele . Cur─â╚Ťenie ├«n camera,la restaurant personal t├ón─âr foarte amabil ╚Öi atent ,preturile bune,iar priveli╚Ötea de la terasa superb─â. A fost un sejur reu╚Öit. Recomand cu ├«ncredere. Vom reveni .

 703. Locatie, pensiune si gazde, toate perfecte. Incercati, nu veti regreta !

 704. Locatia si micul dejun bune. Am baut o cafea si am mancat o pizza foarte bune.

 705. Proprietarii ╚Öi personalul sunt deosebit de ospitalieri ╚Öi foarte amabili. Foarte curat. Micul dejun si pizza sunt foarte bune. Colec╚Ťie de vinuri italiene cu un raport pret/calitate imbatabil. Recomand cu c─âldur─â!

 706. Loca╚Ťia, panorama spectaculoasa a Pietrei Craiului ├«n spate ╚Öi a Bucegilor ├«n fa╚Ť─â. Lini╚Ötea, dac─â ai camera spre spatele pensunii.

 707. Proprietar amabil, camere mari cu vedere la munte, o terasa superbă plina de flori cu o priveliște minunată, parcare in curte, apa calda, caldura.

 708. Mi-a placut faptul a fost cald in cameră, amplasamentul cabanei și vederea extraordinara către munte.

 709. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 710. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 711. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 712. Curte mare, priveliste frumoasa, mic dejun excelent, cu produse traditionale, curat, gazda foarte primitoare si prietenoasa. Vom reveni!

 713. Pensiunea este una ideala pentru familii cu copii. Curte mare, cu loc de joaca. Zona superba. Mancarea foarte foarte buna, ca la mama acasa, cu ingrediente bio. Servire ireprosabila. Gazdele extrem de primitoare. Nota 10 pt. personal ! Va Multumim inca o data pe aceasta cale, si cu siguranta o sa mai venim pe la dv.

 714. A fost o vacan╚Ť─â frumoas─â! Gazdele au fost foarte primitoare, amabile ╚Öi foarte atente. Cur─â╚Ťenie ├«n camere, micul dejun variat ╚Öi bogat cu produse tradi╚Ťionale rom├óne╚Öti! Peisaje superbe! Ne-am sim╚Ťit minunat ╚Öi le mul╚Ťumim gazdelor de la pensiunea IOSEFINA!

 715. Camera spatioasa si foarte frumoasa, mobilata si utilata perfect, priveliste superba.

 716. Privelistea este superba, pretul este mai mult decat ok, camerele sunt curate, paturile comfortabile.

 717. Am stat ├«n cabana cu dou─â dormitoare, ├«mpreun─â cu fiul meu ╚Öi cu p─ârin╚Ťii mei. Am avut toat─â intimitatea de acas─â + peisajul mirific. Recomand tuturor iubitorilor de natur─â. Gazdele, d-na Ica ╚Öi d-l Nelu – de nota 10!!!

 718. Peisajul de vis, constructiile realizate in stil original, amplasarea, calitatea personalului.

 719. Un loc de vis. Pacat ca infrastructura romaneasca ucide turismul si orice initiativa de turism de calitate.

 720. Locatia este superba, privelistea este cu totul deosebita… Camerele sunt realizate cu bun gust, iar prin geamul mare din camera te poti bucura de priveliste, din confortul camerei tale ­čśÇ Micul dejun este foarte bogat si gustos iar staff-ul foarte amabil.

 721. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recep╚Ťioner foarte dr─âgut

 722. O loca╚Ťie frumoasa , lini╚Öte , cur─â╚Ťenie . Voi reveni !

 723. Ne-a placut atat de mult, incat am mai stat o zi ­čÖé Curatenie excelent─â! Spre bucuria noastra camera era in spate, spre munte si ne-am delectat cu zgomotul apei. B─âiatul de la recep╚Ťie, un om de calitate, s-a straduit cu bun─âtate pentru toti cei aflati in pensiune. 10+

 724. Mi-au placut amenajarile interioare si curatenia, precum si amabilitatea personalului.

 725. Personalul a fost foarte amabil, mancarea gustoasa, iar camerele foarte curate.

 726. Curatenie si servicii civilizate . Personal bine educat si serviabil. Pozitia cu vedere la rasarit avand bucuria soarelui ce rasare .

 727. Amplasarea. Jacuzzi din dotarea baii. Restaurantul pensiunii: mancarea buna, servire civilizata. Proprietarii prietenosi.

 728. Mi-a placut camera,curatenia,restaurantul ,spatiul de joaca ,paraul din spatele curtii,servirea si comunicarea cu administratorii pensiunii.

 729. Priveliste frumoasa; excelent spatiul de relaxare din spatele pensiunii. Loc de “incarcat bateriile” excelent – aer ozonat si energie buna din plin ! Baia foarte spatioasa cu balcon. Ideea cu cada cu hidromasaj excelenta.

 730. Camere mari, spatioase ,curat ,personal amabil, servire irepro╚Öabil─â la restaurant…M├óncarea a fost bun─â, meniul destul de variat,preturile convenabile!

 731. micul dejun foarte bun, curatenia din camera, ospitalitatea gazdei

 732. ├Äncep├ónd de la muzica ambientala de la terasa (care a fost excelenta ), continuand cu felurile de mancare din meniuri ( gustoase, divesificate, acceptabile ca si cost ), curatenia zilnica, jovialitatea gazdelor, locuri de parcare gratuita in curtea pensiunii, peisajul care se vedea de pe balconul camerei – totul la SUPERLATIV !

 733. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 734. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recep╚Ťioner foarte dr─âgut

 735. O loca╚Ťie frumoasa , lini╚Öte , cur─â╚Ťenie . Voi reveni !

 736. Peisajul de vis, constructiile realizate in stil original, amplasarea, calitatea personalului.

 737. Un loc de vis. Pacat ca infrastructura romaneasca ucide turismul si orice initiativa de turism de calitate.

 738. Locatia este superba, privelistea este cu totul deosebita… Camerele sunt realizate cu bun gust, iar prin geamul mare din camera te poti bucura de priveliste, din confortul camerei tale ­čśÇ Micul dejun este foarte bogat si gustos iar staff-ul foarte amabil.

 739. Mi-au placut amenajarile interioare si curatenia, precum si amabilitatea personalului.

 740. Personalul a fost foarte amabil, mancarea gustoasa, iar camerele foarte curate.

 741. Curatenie si servicii civilizate . Personal bine educat si serviabil. Pozitia cu vedere la rasarit avand bucuria soarelui ce rasare .

 742. am fost bine primi╚Ťi.. cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, peisajul super, m├óncarea de la restaurant…

 743. Privelistea ­čÖé cazarea a fost ok, caldura si asternuturi curate, liniste in hotel

 744. Micul dejun excelent , locatia foarte frumoasa.Cinste personalului si a dezvoltatorolui

 745. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 746. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 747. Doamna foarte amabila si intotdeauna cu informatii utile.Curatenie OK.Mic dejun gustos si la super pret.La doi pasi restaurant (vecin cu pensiunea Adelante) deschis pana la ora 22.Liniste,aer curat.

 748. Domnul Buzdugan (proprietarul ) este un om tare dr─âgu╚Ť, glume╚Ť si de omenie. Am avut foi╚Öor unde am putut sa facem gr─âtar.

 749. Raportul pre╚Ť-calitate a fost bun. Camera a fost spa╚Ťioas─â ╚Öi curat─â.

 750. Gazde de nota 10, liniste noaptea, terasa si peisajul din spate, in general ok, recomand!

 751. Peisaj de vis! Personalul de acolo super super amabil! Mancare buna, preturi putin piperate dar se merita! Aproximativ 5 km se merge pe un drum forestier. Cu masina mica se poate ajunge, dar greu. De preferat sa mergi cu o masina inalta, insa cei de la pensiune pot asigura si transportul celor care nu au aceasta posibilitate. Se poate lasa masina personala intr-o parcare amenajata. Recomand! Eu voi reveni cu drag!

 752. Peisajul de vis, constructiile realizate in stil original, amplasarea, calitatea personalului.

 753. Un loc de vis. Pacat ca infrastructura romaneasca ucide turismul si orice initiativa de turism de calitate.

 754. Totul!!! Pozele nu reflecta cât e de frumos și relaxant acolo!!!

 755. Totul a fost excelent. Casa foarte bine mobilata si utilata. Patul confortabil. Gazdele super de treaba si amabile. Amplasamentul linistit, iar curtea a fost pentru noi un spatiu de relaxare.

 756. Curtea din spatele casei este imensa. Peisajul la 360 gr. Gazda cool!

 757. Camere mari, spatioase ,curat ,personal amabil, servire irepro╚Öabil─â la restaurant…M├óncarea a fost bun─â, meniul destul de variat,preturile convenabile!

 758. micul dejun foarte bun, curatenia din camera, ospitalitatea gazdei

 759. ├Äncep├ónd de la muzica ambientala de la terasa (care a fost excelenta ), continuand cu felurile de mancare din meniuri ( gustoase, divesificate, acceptabile ca si cost ), curatenia zilnica, jovialitatea gazdelor, locuri de parcare gratuita in curtea pensiunii, peisajul care se vedea de pe balconul camerei – totul la SUPERLATIV !

 760. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 761. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recep╚Ťioner foarte dr─âgut

 762. O loca╚Ťie frumoasa , lini╚Öte , cur─â╚Ťenie . Voi reveni !

 763. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 764. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 765. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 766. Locatie, pensiune si gazde, toate perfecte. Incercati, nu veti regreta !

 767. Locatia si micul dejun bune. Am baut o cafea si am mancat o pizza foarte bune.

 768. Proprietarii ╚Öi personalul sunt deosebit de ospitalieri ╚Öi foarte amabili. Foarte curat. Micul dejun si pizza sunt foarte bune. Colec╚Ťie de vinuri italiene cu un raport pret/calitate imbatabil. Recomand cu c─âldur─â!

 769. Camera spatioasa si foarte frumoasa, mobilata si utilata perfect, priveliste superba.

 770. Privelistea este superba, pretul este mai mult decat ok, camerele sunt curate, paturile comfortabile.

 771. Am stat ├«n cabana cu dou─â dormitoare, ├«mpreun─â cu fiul meu ╚Öi cu p─ârin╚Ťii mei. Am avut toat─â intimitatea de acas─â + peisajul mirific. Recomand tuturor iubitorilor de natur─â. Gazdele, d-na Ica ╚Öi d-l Nelu – de nota 10!!!

 772. Peisaj de vis! Personalul de acolo super super amabil! Mancare buna, preturi putin piperate dar se merita! Aproximativ 5 km se merge pe un drum forestier. Cu masina mica se poate ajunge, dar greu. De preferat sa mergi cu o masina inalta, insa cei de la pensiune pot asigura si transportul celor care nu au aceasta posibilitate. Se poate lasa masina personala intr-o parcare amenajata. Recomand! Eu voi reveni cu drag!

 773. Peisajul de vis, constructiile realizate in stil original, amplasarea, calitatea personalului.

 774. Un loc de vis. Pacat ca infrastructura romaneasca ucide turismul si orice initiativa de turism de calitate.

 775. Totul!!! Pozele nu reflecta cât e de frumos și relaxant acolo!!!

 776. Totul a fost excelent. Casa foarte bine mobilata si utilata. Patul confortabil. Gazdele super de treaba si amabile. Amplasamentul linistit, iar curtea a fost pentru noi un spatiu de relaxare.

 777. Curtea din spatele casei este imensa. Peisajul la 360 gr. Gazda cool!

 778. Camere mari, spatioase ,curat ,personal amabil, servire irepro╚Öabil─â la restaurant…M├óncarea a fost bun─â, meniul destul de variat,preturile convenabile!

 779. micul dejun foarte bun, curatenia din camera, ospitalitatea gazdei

 780. ├Äncep├ónd de la muzica ambientala de la terasa (care a fost excelenta ), continuand cu felurile de mancare din meniuri ( gustoase, divesificate, acceptabile ca si cost ), curatenia zilnica, jovialitatea gazdelor, locuri de parcare gratuita in curtea pensiunii, peisajul care se vedea de pe balconul camerei – totul la SUPERLATIV !

 781. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 782. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recep╚Ťioner foarte dr─âgut

 783. O loca╚Ťie frumoasa , lini╚Öte , cur─â╚Ťenie . Voi reveni !

 784. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 785. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 786. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 787. Camera spatioasa si foarte frumoasa, mobilata si utilata perfect, priveliste superba.

 788. Privelistea este superba, pretul este mai mult decat ok, camerele sunt curate, paturile comfortabile.

 789. Am stat ├«n cabana cu dou─â dormitoare, ├«mpreun─â cu fiul meu ╚Öi cu p─ârin╚Ťii mei. Am avut toat─â intimitatea de acas─â + peisajul mirific. Recomand tuturor iubitorilor de natur─â. Gazdele, d-na Ica ╚Öi d-l Nelu – de nota 10!!!

 790. Locatie, pensiune si gazde, toate perfecte. Incercati, nu veti regreta !

 791. Locatia si micul dejun bune. Am baut o cafea si am mancat o pizza foarte bune.

 792. Proprietarii ╚Öi personalul sunt deosebit de ospitalieri ╚Öi foarte amabili. Foarte curat. Micul dejun si pizza sunt foarte bune. Colec╚Ťie de vinuri italiene cu un raport pret/calitate imbatabil. Recomand cu c─âldur─â!

 793. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 794. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 795. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 796. Peisaj de vis! Personalul de acolo super super amabil! Mancare buna, preturi putin piperate dar se merita! Aproximativ 5 km se merge pe un drum forestier. Cu masina mica se poate ajunge, dar greu. De preferat sa mergi cu o masina inalta, insa cei de la pensiune pot asigura si transportul celor care nu au aceasta posibilitate. Se poate lasa masina personala intr-o parcare amenajata. Recomand! Eu voi reveni cu drag!

 797. Peisajul de vis, constructiile realizate in stil original, amplasarea, calitatea personalului.

 798. Un loc de vis. Pacat ca infrastructura romaneasca ucide turismul si orice initiativa de turism de calitate.

 799. Camere mari, spatioase ,curat ,personal amabil, servire irepro╚Öabil─â la restaurant…M├óncarea a fost bun─â, meniul destul de variat,preturile convenabile!

 800. micul dejun foarte bun, curatenia din camera, ospitalitatea gazdei

 801. ├Äncep├ónd de la muzica ambientala de la terasa (care a fost excelenta ), continuand cu felurile de mancare din meniuri ( gustoase, divesificate, acceptabile ca si cost ), curatenia zilnica, jovialitatea gazdelor, locuri de parcare gratuita in curtea pensiunii, peisajul care se vedea de pe balconul camerei – totul la SUPERLATIV !

 802. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 803. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recep╚Ťioner foarte dr─âgut

 804. O loca╚Ťie frumoasa , lini╚Öte , cur─â╚Ťenie . Voi reveni !

 805. Locatie, pensiune si gazde, toate perfecte. Incercati, nu veti regreta !

 806. Locatia si micul dejun bune. Am baut o cafea si am mancat o pizza foarte bune.

 807. Proprietarii ╚Öi personalul sunt deosebit de ospitalieri ╚Öi foarte amabili. Foarte curat. Micul dejun si pizza sunt foarte bune. Colec╚Ťie de vinuri italiene cu un raport pret/calitate imbatabil. Recomand cu c─âldur─â!

 808. Niste gazde foarte primitoare si atente! O mancare de nota 10 !! O sa revenim cu mare drag!

 809. Mâncare excelenta, gazde primitoare, totul excellent. Recomand cu caldura.

 810. Absolut totul a fost minunat! O sa revenim cu drag !

 811. Camera spatioasa si foarte frumoasa, mobilata si utilata perfect, priveliste superba.

 812. Privelistea este superba, pretul este mai mult decat ok, camerele sunt curate, paturile comfortabile.

 813. Am stat ├«n cabana cu dou─â dormitoare, ├«mpreun─â cu fiul meu ╚Öi cu p─ârin╚Ťii mei. Am avut toat─â intimitatea de acas─â + peisajul mirific. Recomand tuturor iubitorilor de natur─â. Gazdele, d-na Ica ╚Öi d-l Nelu – de nota 10!!!

 814. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 815. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 816. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 817. Peisaj de vis! Personalul de acolo super super amabil! Mancare buna, preturi putin piperate dar se merita! Aproximativ 5 km se merge pe un drum forestier. Cu masina mica se poate ajunge, dar greu. De preferat sa mergi cu o masina inalta, insa cei de la pensiune pot asigura si transportul celor care nu au aceasta posibilitate. Se poate lasa masina personala intr-o parcare amenajata. Recomand! Eu voi reveni cu drag!

 818. Peisajul de vis, constructiile realizate in stil original, amplasarea, calitatea personalului.

 819. Un loc de vis. Pacat ca infrastructura romaneasca ucide turismul si orice initiativa de turism de calitate.

 820. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 821. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recep╚Ťioner foarte dr─âgut

 822. O loca╚Ťie frumoasa , lini╚Öte , cur─â╚Ťenie . Voi reveni !

 823. Amplasarea, personalul super, senza╚Ťia ca e╚Öti acas─â , intimitate,lini╚Öte.

 824. Camere mari, spatioase ,curat ,personal amabil, servire irepro╚Öabil─â la restaurant…M├óncarea a fost bun─â, meniul destul de variat,preturile convenabile!

 825. micul dejun foarte bun, curatenia din camera, ospitalitatea gazdei

 826. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 827. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 828. Gazda primitoare ,ne am bucurat c─â am fost primiti gratuit cu c├óinele . Cur─â╚Ťenie ├«n camera,la restaurant personal t├ón─âr foarte amabil ╚Öi atent ,preturile bune,iar priveli╚Ötea de la terasa superb─â. A fost un sejur reu╚Öit. Recomand cu ├«ncredere. Vom reveni .

 829. Casa Dudu poate fi descrisa prin profesionalism la nivel inalt. Gazda excelenta, servicii ireprosabile. Curtea mare cu gradina gratar si foisor, cu absolut toate facilitatile.

 830. Gazdele sunt niste persoane extraodinare, locatia foarte frumoasa iar facilitatile cu mult peste asteptarile noastre. Vom reveni cu mare bucurie!

 831. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 832. Locatie, pensiune si gazde, toate perfecte. Incercati, nu veti regreta !

 833. Locatia si micul dejun bune. Am baut o cafea si am mancat o pizza foarte bune.

 834. Proprietarii ╚Öi personalul sunt deosebit de ospitalieri ╚Öi foarte amabili. Foarte curat. Micul dejun si pizza sunt foarte bune. Colec╚Ťie de vinuri italiene cu un raport pret/calitate imbatabil. Recomand cu c─âldur─â!

 835. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 836. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 837. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 838. Camera spatioasa si foarte frumoasa, mobilata si utilata perfect, priveliste superba.

 839. Privelistea este superba, pretul este mai mult decat ok, camerele sunt curate, paturile comfortabile.

 840. Am stat ├«n cabana cu dou─â dormitoare, ├«mpreun─â cu fiul meu ╚Öi cu p─ârin╚Ťii mei. Am avut toat─â intimitatea de acas─â + peisajul mirific. Recomand tuturor iubitorilor de natur─â. Gazdele, d-na Ica ╚Öi d-l Nelu – de nota 10!!!

 841. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 842. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recep╚Ťioner foarte dr─âgut

 843. O loca╚Ťie frumoasa , lini╚Öte , cur─â╚Ťenie . Voi reveni !

 844. Casa Dudu poate fi descrisa prin profesionalism la nivel inalt. Gazda excelenta, servicii ireprosabile. Curtea mare cu gradina gratar si foisor, cu absolut toate facilitatile.

 845. Gazdele sunt niste persoane extraodinare, locatia foarte frumoasa iar facilitatile cu mult peste asteptarile noastre. Vom reveni cu mare bucurie!

 846. Gazda primitoare, camerele calduroase (pe timp de iarna), curatenie, complet utilat, o camera/anexa separata de restul casei in care ai si un bar, boxe, masa mare, tv, unde poti sa dai o petrecere. Pentru cei care merg vara este si o piscina in curte, balansoar, foisor. Fff frumos. Mult peste asteptarile noastre. Din poze nu iti dai seama, dar este mult mai frumos in realitate. Vom reveni cu siguranta! ❤️

 847. Peisaj de vis! Personalul de acolo super super amabil! Mancare buna, preturi putin piperate dar se merita! Aproximativ 5 km se merge pe un drum forestier. Cu masina mica se poate ajunge, dar greu. De preferat sa mergi cu o masina inalta, insa cei de la pensiune pot asigura si transportul celor care nu au aceasta posibilitate. Se poate lasa masina personala intr-o parcare amenajata. Recomand! Eu voi reveni cu drag!

 848. Peisajul de vis, constructiile realizate in stil original, amplasarea, calitatea personalului.

 849. Un loc de vis. Pacat ca infrastructura romaneasca ucide turismul si orice initiativa de turism de calitate.

 850. Amplasarea, personalul super, senza╚Ťia ca e╚Öti acas─â , intimitate,lini╚Öte.

 851. Camere mari, spatioase ,curat ,personal amabil, servire irepro╚Öabil─â la restaurant…M├óncarea a fost bun─â, meniul destul de variat,preturile convenabile!

 852. micul dejun foarte bun, curatenia din camera, ospitalitatea gazdei

 853. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 854. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 855. Gazda primitoare ,ne am bucurat c─â am fost primiti gratuit cu c├óinele . Cur─â╚Ťenie ├«n camera,la restaurant personal t├ón─âr foarte amabil ╚Öi atent ,preturile bune,iar priveli╚Ötea de la terasa superb─â. A fost un sejur reu╚Öit. Recomand cu ├«ncredere. Vom reveni .

 856. Locatie, pensiune si gazde, toate perfecte. Incercati, nu veti regreta !

 857. Locatia si micul dejun bune. Am baut o cafea si am mancat o pizza foarte bune.

 858. Proprietarii ╚Öi personalul sunt deosebit de ospitalieri ╚Öi foarte amabili. Foarte curat. Micul dejun si pizza sunt foarte bune. Colec╚Ťie de vinuri italiene cu un raport pret/calitate imbatabil. Recomand cu c─âldur─â!

 859. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 860. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 861. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 862. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 863. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recep╚Ťioner foarte dr─âgut

 864. O loca╚Ťie frumoasa , lini╚Öte , cur─â╚Ťenie . Voi reveni !

 865. Amplasarea, personalul super, senza╚Ťia ca e╚Öti acas─â , intimitate,lini╚Öte.

 866. Camere mari, spatioase ,curat ,personal amabil, servire irepro╚Öabil─â la restaurant…M├óncarea a fost bun─â, meniul destul de variat,preturile convenabile!

 867. micul dejun foarte bun, curatenia din camera, ospitalitatea gazdei

 868. Peisaj de vis! Personalul de acolo super super amabil! Mancare buna, preturi putin piperate dar se merita! Aproximativ 5 km se merge pe un drum forestier. Cu masina mica se poate ajunge, dar greu. De preferat sa mergi cu o masina inalta, insa cei de la pensiune pot asigura si transportul celor care nu au aceasta posibilitate. Se poate lasa masina personala intr-o parcare amenajata. Recomand! Eu voi reveni cu drag!

 869. Peisajul de vis, constructiile realizate in stil original, amplasarea, calitatea personalului.

 870. Un loc de vis. Pacat ca infrastructura romaneasca ucide turismul si orice initiativa de turism de calitate.

 871. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 872. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 873. Doamna foarte amabila si intotdeauna cu informatii utile.Curatenie OK.Mic dejun gustos si la super pret.La doi pasi restaurant (vecin cu pensiunea Adelante) deschis pana la ora 22.Liniste,aer curat.

 874. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 875. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 876. Gazda primitoare ,ne am bucurat c─â am fost primiti gratuit cu c├óinele . Cur─â╚Ťenie ├«n camera,la restaurant personal t├ón─âr foarte amabil ╚Öi atent ,preturile bune,iar priveli╚Ötea de la terasa superb─â. A fost un sejur reu╚Öit. Recomand cu ├«ncredere. Vom reveni .

 877. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 878. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 879. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 880. Camera spatioasa si foarte frumoasa, mobilata si utilata perfect, priveliste superba.

 881. Privelistea este superba, pretul este mai mult decat ok, camerele sunt curate, paturile comfortabile.

 882. Am stat ├«n cabana cu dou─â dormitoare, ├«mpreun─â cu fiul meu ╚Öi cu p─ârin╚Ťii mei. Am avut toat─â intimitatea de acas─â + peisajul mirific. Recomand tuturor iubitorilor de natur─â. Gazdele, d-na Ica ╚Öi d-l Nelu – de nota 10!!!

 883. Locatie, pensiune si gazde, toate perfecte. Incercati, nu veti regreta !

 884. Locatia si micul dejun bune. Am baut o cafea si am mancat o pizza foarte bune.

 885. Proprietarii ╚Öi personalul sunt deosebit de ospitalieri ╚Öi foarte amabili. Foarte curat. Micul dejun si pizza sunt foarte bune. Colec╚Ťie de vinuri italiene cu un raport pret/calitate imbatabil. Recomand cu c─âldur─â!

 886. Peisaj de vis! Personalul de acolo super super amabil! Mancare buna, preturi putin piperate dar se merita! Aproximativ 5 km se merge pe un drum forestier. Cu masina mica se poate ajunge, dar greu. De preferat sa mergi cu o masina inalta, insa cei de la pensiune pot asigura si transportul celor care nu au aceasta posibilitate. Se poate lasa masina personala intr-o parcare amenajata. Recomand! Eu voi reveni cu drag!

 887. Peisajul de vis, constructiile realizate in stil original, amplasarea, calitatea personalului.

 888. Un loc de vis. Pacat ca infrastructura romaneasca ucide turismul si orice initiativa de turism de calitate.

 889. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 890. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 891. Doamna foarte amabila si intotdeauna cu informatii utile.Curatenie OK.Mic dejun gustos si la super pret.La doi pasi restaurant (vecin cu pensiunea Adelante) deschis pana la ora 22.Liniste,aer curat.

 892. Camere curate si spatioase,mancare buna,personal foarte amabil.vom reveni cu drag

 893. Amplasarea, personalul super, senza╚Ťia ca e╚Öti acas─â , intimitate,lini╚Öte.

 894. Camere mari, spatioase ,curat ,personal amabil, servire irepro╚Öabil─â la restaurant…M├óncarea a fost bun─â, meniul destul de variat,preturile convenabile!

 895. Curtea e mare, gratarul e bine echipat, camerele sunt mari si curate

 896. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 897. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recep╚Ťioner foarte dr─âgut

 898. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 899. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 900. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 901. Gazdele care ne-au asigurat tot confortul si o cabana perfect─â pentru vacanta si petrecere. 🤗

 902. Casa Dudu poate fi descrisa prin profesionalism la nivel inalt. Gazda excelenta, servicii ireprosabile. Curtea mare cu gradina gratar si foisor, cu absolut toate facilitatile.

 903. Gazdele sunt niste persoane extraodinare, locatia foarte frumoasa iar facilitatile cu mult peste asteptarile noastre. Vom reveni cu mare bucurie!

 904. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 905. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 906. Gazda primitoare ,ne am bucurat c─â am fost primiti gratuit cu c├óinele . Cur─â╚Ťenie ├«n camera,la restaurant personal t├ón─âr foarte amabil ╚Öi atent ,preturile bune,iar priveli╚Ötea de la terasa superb─â. A fost un sejur reu╚Öit. Recomand cu ├«ncredere. Vom reveni .

 907. Camera spatioasa si foarte frumoasa, mobilata si utilata perfect, priveliste superba.

 908. Privelistea este superba, pretul este mai mult decat ok, camerele sunt curate, paturile comfortabile.

 909. Am stat ├«n cabana cu dou─â dormitoare, ├«mpreun─â cu fiul meu ╚Öi cu p─ârin╚Ťii mei. Am avut toat─â intimitatea de acas─â + peisajul mirific. Recomand tuturor iubitorilor de natur─â. Gazdele, d-na Ica ╚Öi d-l Nelu – de nota 10!!!

 910. Locatia a fost foarte frumoasa. Spatiul exterior cu loc de joaca pentru copii a fost mai impresionant decat in poze. Parcarea in incinta pensiunii cu pavaj. Personalul prietenos si manierat. Per total am fost foarte multumiti de rezervare.

 911. Amplasarea. Jacuzzi din dotarea baii. Restaurantul pensiunii: mancarea buna, servire civilizata. Proprietarii prietenosi.

 912. Mi-a placut camera,curatenia,restaurantul ,spatiul de joaca ,paraul din spatele curtii,servirea si comunicarea cu administratorii pensiunii.

 913. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 914. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 915. Gazda primitoare ,ne am bucurat c─â am fost primiti gratuit cu c├óinele . Cur─â╚Ťenie ├«n camera,la restaurant personal t├ón─âr foarte amabil ╚Öi atent ,preturile bune,iar priveli╚Ötea de la terasa superb─â. A fost un sejur reu╚Öit. Recomand cu ├«ncredere. Vom reveni .

 916. Locatie, pensiune si gazde, toate perfecte. Incercati, nu veti regreta !

 917. Locatia si micul dejun bune. Am baut o cafea si am mancat o pizza foarte bune.

 918. Proprietarii ╚Öi personalul sunt deosebit de ospitalieri ╚Öi foarte amabili. Foarte curat. Micul dejun si pizza sunt foarte bune. Colec╚Ťie de vinuri italiene cu un raport pret/calitate imbatabil. Recomand cu c─âldur─â!

 919. Peisaj de vis! Personalul de acolo super super amabil! Mancare buna, preturi putin piperate dar se merita! Aproximativ 5 km se merge pe un drum forestier. Cu masina mica se poate ajunge, dar greu. De preferat sa mergi cu o masina inalta, insa cei de la pensiune pot asigura si transportul celor care nu au aceasta posibilitate. Se poate lasa masina personala intr-o parcare amenajata. Recomand! Eu voi reveni cu drag!

 920. Peisajul de vis, constructiile realizate in stil original, amplasarea, calitatea personalului.

 921. Un loc de vis. Pacat ca infrastructura romaneasca ucide turismul si orice initiativa de turism de calitate.

 922. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 923. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 924. Doamna foarte amabila si intotdeauna cu informatii utile.Curatenie OK.Mic dejun gustos si la super pret.La doi pasi restaurant (vecin cu pensiunea Adelante) deschis pana la ora 22.Liniste,aer curat.

 925. Camere curate si spatioase,mancare buna,personal foarte amabil.vom reveni cu drag

 926. Amplasarea, personalul super, senza╚Ťia ca e╚Öti acas─â , intimitate,lini╚Öte.

 927. Camere mari, spatioase ,curat ,personal amabil, servire irepro╚Öabil─â la restaurant…M├óncarea a fost bun─â, meniul destul de variat,preturile convenabile!

 928. Curtea e mare, gratarul e bine echipat, camerele sunt mari si curate

 929. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 930. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recep╚Ťioner foarte dr─âgut

 931. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 932. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 933. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 934. Totul,gazde mai mult decât primitoate,mic dejun delicios,locatie de vis o să revenim cu drag

 935. Frumos, curat, multa liniste. Pensiunea nu este situata pe strada principala, ci intr-o zona linistita, departe de galagia produsa de traficul intens din zona.

 936. Doamna foarte amabila si intotdeauna cu informatii utile.Curatenie OK.Mic dejun gustos si la super pret.La doi pasi restaurant (vecin cu pensiunea Adelante) deschis pana la ora 22.Liniste,aer curat.

 937. Camera foarte spatioasa, personal amabil, privelistea minunata.

 938. Peisajul vazut de la balconul din camera este de vis. Personalul este foarte amabil, iar pensiunea este foarte bine pozitionata la strada.

 939. Gazda primitoare ,ne am bucurat c─â am fost primiti gratuit cu c├óinele . Cur─â╚Ťenie ├«n camera,la restaurant personal t├ón─âr foarte amabil ╚Öi atent ,preturile bune,iar priveli╚Ötea de la terasa superb─â. A fost un sejur reu╚Öit. Recomand cu ├«ncredere. Vom reveni .

 940. Peisaj de vis! Personalul de acolo super super amabil! Mancare buna, preturi putin piperate dar se merita! Aproximativ 5 km se merge pe un drum forestier. Cu masina mica se poate ajunge, dar greu. De preferat sa mergi cu o masina inalta, insa cei de la pensiune pot asigura si transportul celor care nu au aceasta posibilitate. Se poate lasa masina personala intr-o parcare amenajata. Recomand! Eu voi reveni cu drag!

 941. Peisajul de vis, constructiile realizate in stil original, amplasarea, calitatea personalului.

 942. Un loc de vis. Pacat ca infrastructura romaneasca ucide turismul si orice initiativa de turism de calitate.

 943. Camere curate si spatioase,mancare buna,personal foarte amabil.vom reveni cu drag

 944. Amplasarea, personalul super, senza╚Ťia ca e╚Öti acas─â , intimitate,lini╚Öte.

 945. Camere mari, spatioase ,curat ,personal amabil, servire irepro╚Öabil─â la restaurant…M├óncarea a fost bun─â, meniul destul de variat,preturile convenabile!

 946. Curtea e mare, gratarul e bine echipat, camerele sunt mari si curate

 947. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 948. Raport calitate pret excelent mic dejun copios recep╚Ťioner foarte dr─âgut

 949. Locatie, pensiune si gazde, toate perfecte. Incercati, nu veti regreta !

 950. Locatia si micul dejun bune. Am baut o cafea si am mancat o pizza foarte bune.

 951. Proprietarii ╚Öi personalul sunt deosebit de ospitalieri ╚Öi foarte amabili. Foarte curat. Micul dejun si pizza sunt foarte bune. Colec╚Ťie de vinuri italiene cu un raport pret/calitate imbatabil. Recomand cu c─âldur─â!

 952. Gazdele care ne-au asigurat tot confortul si o cabana perfect─â pentru vacanta si petrecere. 🤗

 953. Casa Dudu poate fi descrisa prin profesionalism la nivel inalt. Gazda excelenta, servicii ireprosabile. Curtea mare cu gradina gratar si foisor, cu absolut toate facilitatile.

 954. Gazdele sunt niste persoane extraodinare, locatia foarte frumoasa iar facilitatile cu mult peste asteptarile noastre. Vom reveni cu mare bucurie!

 955. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 956. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 957. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 958. Constructiile sunt realizate in stil rustic ce se imbina perfect cu zona si peisajul. De jur imprejur vezi dealuri, munti si case razlete. Peisaj de vis. Perfect pentru relaxare, citit, fotografie, gratar cu prietenii, etc.

 959. Un peisaj superb, o liniște deplina cum nu am mai întâlnit nicăieri, gazde super! O vila echipata cu tot ce este nevoie!

 960. Gazdele de nota 20, liniste si curatenie, iar amplasamentul este superb🤩

 961. Camere curate si spatioase,mancare buna,personal foarte amabil.vom reveni cu drag

 962. Amplasarea, personalul super, senza╚Ťia ca e╚Öti acas─â , intimitate,lini╚Öte.

 963. Camere mari, spatioase ,curat ,personal amabil, servire irepro╚Öabil─â la restaurant…M├óncarea a fost bun─â, meniul destul de variat,preturile convenabile!

 964. Totul a fost la superlativ! Loca╚Ťie, cur─â╚Ťenie,amabilitate!🥇🥇🥇

 965. Foarte multumiti,camerele mari si spatioase,personalul amabil,mâncarea foarte buna,patronul foarte sociabil si amabil, recomand peisaj de vis

 966. Camere mari si spatioase,mancare excelenta,personal amabila si primitor,administratorul o persoana deosebita si prietenoasa! Nota 10 recomand

 967. A fost totul la superlativ, de la curatenie pana la gazda .

 968. Am avut marea inspira╚Ťie de a alege pensiunea “Kate House”, Moieciu de Jos. Pe l├óng─â frumoasele peisaje aflate ├«n vecin─âtatea vilei,am avut parte de o gazda absolut ├«nc├ónt─âtoare care ne-a r─âsf─â╚Ťat cu bun─ât─â╚Ťi culinare de o mare fine╚Ťe. Aranjamentele interioare, amprenta creativ─â a gazdei ╚Öi cur─â╚Ťenia impecabila, ne-au f─âcut s─â ne sim╚Ťim minunat. Cu siguran╚Ť─â data viitoare vom reveni la pensiune. Felicit─âri !

 969. Zona linistita. Nu foarte departe de atractiile turistice. Pat foarte confortabil, personal foarte amabil.

 970. ce mi-a placut: totul! cum intri, miroase a curat, e usor de gasit, ai parcare in curte, caldura, apa calda, salteaua e ortopedica (nu cum unii inchipuiti obisnuiti cu salteaua bunicii din pene de gaina au zis ca e incomoda). Pe langa asta, am avut si mic dejun tip bufet inclus. Raport calitate/pret: 10/10

 971. Curtea e mare, gratarul e bine echipat, camerele sunt mari si curate

 972. Dorinta proprietarilor de a oferi servicii de calitate.

 973. Locatia este foarte frumoasa si mancarea servita la restaurant este foarte buna.

 974. Totul..incepand de la locatia care este superba pana la personalul foarte amabil!😁 Recomand cu incredere!!!!

 975. Loca╚Ťie absolut fabuloas─â ├«n mijlocul mun╚Ťilor, trasee de drume╚Ťie disponibile, personalul de foarte mare ajutor mai ales ├«n condi╚Ťiile ├«n care ultimul kilometru p├ón─â la proprietate a trebuit s─â-l facem cu una dintre camionetele 4*4 ale propriet─â╚Ťii.

 976. O curte foarte frumoasa, cu multe flori si verdeata, pe malul raului. Gazda amabila, pensiune curata, mobilata decent. Am fost si anul trecut si am revenit si anul acesta cu drag.

 977. Vila Aniela este o locatie de nota 10 in toate privintele. Curatenie, confort, amplasare (raul care trece prin curte), proprietari discreti si amabili, liniste, gradina si curtea frumos ingrijite, aranjamentele florale din toata locatia, atent selectate si care iti bucura ochii. Un sejur de neuitat. Sigur vom mai reveni.

 978. Friendly welcome, comfy beds, quiet room and clean.

 979. Loca╚Ťia foarte frumoasa, personal dornic de a te face s─â te sim╚Ťi bine. M├óncarea delicioas─â. Perfect pentru familiile cu copii.

 980. Hotelul este amplasat in Moeciu de jos,o zona superba,in apropierea careia se afla multe posibilitati de trasee montane.Proprietarii sunt foarte amabili,care ofera informatii detaliate.Micul dejun satisfacator,iar la cina am servit preparate foarte gustoase.Camera este rezonabil de spatioasa,cu acces pe un balcon tip terasa.Baia curata.Se respecta regulile de protectie Covid.

 981. Totul este super . Proprietarii si personalul super dr─âgu╚Ťi si amabili .aten╚Ťi la nevoile oaspetilor Curatenie de nota zece Camera spatioasa si f.curat─â. Balconul cu priveli╚Öte minunat─â Mancare bun─â. Intr-un cuv├ónt un sejur de nota zece .

 982. Micul dejun a fost consistent., variat, gustos, a con╚Ťinut produse tradi╚Ťionale. 👍👍👍

 983. Hotelul este foare curat, camere spatioase, personalul foarte amabil, mancare excelenta, loc de joaca pentru copii, gradina unde te poti relaxa. Am fost foarte multumiti pe parcursul sejurului. Vom reveni cu drag!

 984. Totul a fost mai mult decat ne asteptam. Locatia, curatenia si personalul perfecte. Interiorul hotelului este decorat cu foarte mult simt artistic si foare bine intretinute. O sa revenim!

 985. Totul la superlativ! Gazdele sunt oameni minuna╚Ťi, cum rar ti e dat sa ├«nt├ólne╚Öti. Peisajul este pitoresc. Pe geam se descrie un tablou viu.

 986. Daca as putea sa dau o nota mai mare,as da nota 1000! ❤️

 987. Loca╚Ťia este excelenta, mun╚Ťii Piatra Craiului fiind panorama de pe terasa pensiunii. Sunt puse la dispozi╚Ťia turi╚Ötilor facilita╚Ťi pentru gr─âtar ╚Öi preparare masa. Recomandam laptele proasp─ât de vaca de la Vecinul cu magazin

 988. Am ajuns ├«n loca╚Ťie cu g├óndul la lini╚Ötea aceea ├«n stare a ne ├«nc─ârca de bine. ╚śi am g─âsit-o, oric├ót de greu de crezut ar fi – Casa Preto E Branco este o oaz─â de verde ╚Öi lumin─â, curat─â, lini╚Ötit─â, iar doamna care ne-a purtat de grij─â este un om minunat, de care m-am apropiat u╚Öor.

 989. Locatie excelenta, camerele foarte curate, loc de joaca pentru copii, foisoare cu gratar. UN LOC SUPEEERB pentru odihna cu familia, sau dc nu, cu gasca. Alaturi de Moieciu se afla Pestera si Magura, cu niste peisaje spectaculoase! Gazdele foarte calduroase! Vom reveni cu cel mai mare drag!

 990. Cas─â spa╚Ťioas─â, curat, perfect pentru familiile cu copii ╚Öi nu numai.

 991. Locatia,peisajul,confortul,personalul au fost exceptionale!Gazda foarte amabila,mobilier frumos si de calitate in camere,curatenie si confort.Am avut apartament,terasa enorma si cu vedere superba la munte

 992. Dimensiunile camerei,amplasarea,cur─â╚Ťenia,personalul.

 993. Loca╚Ťia de vis, lini╚Öte, aer curat, cafea foarte bun─â, mic dejun copios,camera spa╚Ťioas─â!

 994. Gazda foarte primitoare. Camere cu priveliste excelenta. Raport calitate/pret foarte bun

 995. Micul dejun foarte bun, gazda primitoare si serviabila, curat, am gasit loca╚Ťia imediat.

 996. Micul dejun foarte diversificat,priveliștea superbă si proprietarii foarte amabili.

 997. Tot , de la personal , curatenie , amplasare , servicii…..totul a fost deosebit. Recomand

 998. Am gasit camere curate, spa╚Ťioase, cu toate cele necesare. De asemenea, priveli╚Ötea este superba de la balconul camerei, pe partea de unde se vede Moeciu de Jos. Micul dejun de asemenea gustos.

 999. Camerele sunt imense si spatioase. Personalul foarte primitor. La restaurant ospatarul a fost foarte amabil si mâncarea a fost foarte bogata si gustoasă.

 1000. Un Weekend minunat, pensiunea este dotata cu absolut tot ce ai putea avea nevoie, cu siguran╚Ťa vom reveni

 1001. Totul!!! Pozele nu reflecta cât e de frumos și relaxant acolo!!!

 1002. Totul a fost excelent. Casa foarte bine mobilata si utilata. Patul confortabil. Gazdele super de treaba si amabile. Amplasamentul linistit, iar curtea a fost pentru noi un spatiu de relaxare.

 1003. Zona excelenta, peisaj de poveste, toate utilitatile , bucatarie cu tot ce e necesar, cabana foarte frumoasa si comfortabila .

 1004. O priveliste rupta din povesti, iar gazdele au fost absolut minunate.. Abia asteptam sa revenim cu toata familia, de la mic la mare!

 1005. Locatia excelenta, intre Piatra Craiului si Bucegi, aproape de Bran

 1006. Personal amabil, camera foarte curata ╚Öi extrem de spa╚Ťioas─â. Mic dejun excelent.

 1007. Camerele spa╚Ťioase ,cur─â╚Ťenie exemplar─â, micul dejun foarte bun

 1008. Parcare mare Camere mari de familie cu balcon. Locatie buna,aproape de alte puncte de interes din zona Preturi rezonabile Zona linistita , la marginea padurii.

 1009. Curatenia, personalul, m-am simtit in siguranta. Restaurantul cu o mancare bine gatita.

 1010. Foarte curat, personalul foarte amabil, terasa foarte placuta, mancarea buna.

 1011. Micul dejun a fost consistent., variat, gustos, a con╚Ťinut produse tradi╚Ťionale. 👍👍👍

 1012. Curat, liniște, mâncare bună, priveliște de vis! Personal amabil.

 1013. MICUL DEJUN BUN…..POATE AR TREBUI MAI MULTE VARIANTE …DAR IN SITUATIA ACTUALA E OK

 1014. Personalul foarte amabil. Camera a fost curata și foarte confortabila. Micul dejun foarte bun. Locatia excelenta!

 1015. Sederea a fost foarte placuta. Vila este amenajata si construita cu multa delicatete! Bucataria dotata cu tot ce e nevoie! Noi vom reveni cu drag, sper sa se rezolve si problema locatiei pe booking.

 1016. Living-ul este foarte spatios si amenajat cu bun gust. Mansarda este un loc unde oricarui copil cu siguranta i-ar placea (aviz grupurilor cu mai multi copii), are 3 paturi, dar cu ajutorul unor saltele gonflabile incap usor inca 4, spatiul este suficient. Bucataria foarte bine echipata (open space). Unitatea a fost incalzita pe timp de noapte, probabil a fost o intamplare faptul ca grupul precedent a intampinat aceasta problema. Terasa cu gratar si loc de luat masa… Toate ingredientele necesare pentru cateva zile de relaxare👍.

 1017. The leavingroom is an exelent place, is very big and beautiful. A very good place to stay and relax

 1018. O gazda de nota 10+, am primit toate cele necesare intr-un timp record. Iar spa╚Ťiul din livingul vilei este perfect pentru cei petrec─âre╚Ťi. In cazul in care vre╚Ťi putina mi╚Öcare terenul de sport este ideal. A fost mai mult ca perfect iar gazda a fost super primitoare. Buc─ât─âria utilat─â cu toate cele necesare.

 1019. Am fost un grup de treizeci de persoane. Toti am picat de acord ca, gazdele au fost minunate, ne-am simtit rasfatati. Locatia este de vis, iar conditiile au fost pe masura. Focul de tabara, oferit de gazde, a completat atmosfera creata de grup. Multumesc in numele tuturor!

 1020. O loca╚Ťie excelent─â, personalul administrativ de 5 stele, peisaj superb, recomand─âm.

 1021. Foarte ospitalieri si organizati. Cand am ajuns, un angajat a venit afara dupa noi sa ne conduca, apoi ne-a ajutat cu bagajul pana in camera. Au o parcare foarte mare si zona in care este pensiunea este foarte linistita. Camerele sunt foarte curate si personalul este foarte amabil si atent. As reveni oricand cu placere.

 1022. Totul foarte curat, mi-a placut ca personalul era foarte consecvent cu aplicarea masurilor anti-COVID-19: gel dezinfectant pentru clienti, formular pe propria raspundere, port de masca obligatoriu in spatiile comune. Restaurantul de asemenea foarte bun, produse proaspete gatite atent, curat. Rampa de acces pentru persoane cu dizabilitati e iarasi un plus, nu o vezi in multe locuri.

 1023. Camera foarte mare, baia mare, cur─â╚Ťenie,gazdele foarte amabile. Parcare disponibila, posibilitatea de early check-in. Restaurant la parterul loca╚Ťiei.

 1024. Loca╚Ťie excelent─â! Un loc minunat in care sa te bucuri de frumuse╚Ťea naturii! Recomand cu drag!

 1025. Locatia excelenta pentru cei care vor liniste, curte, preturile foarte bune la barul din locatie. Directia celor care administreaza locatia este foarte buna (fiind la inceput de drum), va recomand sa o tineti tot asa.

 1026. Atmosfera, gradina, primirea gazdelor, zona, curatenie

 1027. Camera spa╚Ťioas─â, un view r─âcoros ╚Öi tomnatic chiar extrem de pl─âcut.

 1028. Personal amabil, camera foarte curata ╚Öi extrem de spa╚Ťioas─â. Mic dejun excelent.

 1029. Camerele spa╚Ťioase ,cur─â╚Ťenie exemplar─â, micul dejun foarte bun

 1030. Foarte primitor, camere mari, restaurant bun, personal amabil

 1031. Mancare buna, ospitalitate si bun simt din partea staff-ului, caldura si parcare privata!

 1032. Curatenia, personalul, m-am simtit in siguranta. Restaurantul cu o mancare bine gatita.

 1033. Hotelul este foarte elegant, ├«mbin├ónd stilul modern cu cel rustic. Personalul foarte atent ╚Öi cumsecade. ├Än ceea ce prive╚Öte observa╚Ťiile anterioare ale altor clienti privind mobilierul vechi ╚Öi uzat, at├ót am de spus: mobilierul nu este vechi sau uzat, ci ├«n stil retro, vintage. Camera are dimensiuni generoase (27 de metri p─âtra╚Ťi). Se ╚Öi vede c─â luce╚Öte ╚Öi este ├«n stare impecabil─â. ├Än rest, cur─â╚Ťenie exemplar─â, personal politicos ╚Öi m├óncarea din restaurant mai mult dec├ót suficient─â.

 1034. Cazarea, camera, baia, balconul, parcarea, amplasarea in zona, micul dejun, inclusiv celelalte mese,….totul a fost la ├«n─âl╚Ťime si nu ├«n ultimul rand amabilitatea gazdelor de nota 10 plus

 1035. Curat, liniște, mâncare bună, priveliște de vis! Personal amabil.

 1036. Sederea a fost foarte placuta. Vila este amenajata si construita cu multa delicatete! Bucataria dotata cu tot ce e nevoie! Noi vom reveni cu drag, sper sa se rezolve si problema locatiei pe booking.

 1037. Living-ul este foarte spatios si amenajat cu bun gust. Mansarda este un loc unde oricarui copil cu siguranta i-ar placea (aviz grupurilor cu mai multi copii), are 3 paturi, dar cu ajutorul unor saltele gonflabile incap usor inca 4, spatiul este suficient. Bucataria foarte bine echipata (open space). Unitatea a fost incalzita pe timp de noapte, probabil a fost o intamplare faptul ca grupul precedent a intampinat aceasta problema. Terasa cu gratar si loc de luat masa… Toate ingredientele necesare pentru cateva zile de relaxare👍.

 1038. Gazda foarte cumsecade, punctual!Livingul foarte frumos, spatios ,cu bun gust, bucataria echipata, caldura suficienta, apa calda, totul a fost excelent!

 1039. Ce era sa nu imi placa? Totul a fost la superlativ, incepand de la gazda, curatenie, spatiu de cazare pana la peisaj si facilitati. Abia astept sa revenim!

 1040. Zona excelenta, peisaj de poveste, toate utilitatile , bucatarie cu tot ce e necesar, cabana foarte frumoasa si comfortabila .

 1041. O priveliste rupta din povesti, iar gazdele au fost absolut minunate.. Abia asteptam sa revenim cu toata familia, de la mic la mare!

 1042. Foarte frumoasa locatia, in mic dejun divers si gazdele primitoare. Camera a fost curata si destul de mare, este o locatie potrivita pentru cupluri si familii cu copii.

 1043. Cur─â╚Ťenie, gazda amabil─â, atent─â ╚Öi pl─âcut─â, micul dejun variat ╚Öi gustos, vom reveni cu drag.

 1044. Cur─â╚Ťenia , gazda foarte amabil─â, mic dejun gustos, loca╚Ťia amplasat─â bine , cu posibilit─â╚Ťi de plimbare in ├«mprejurimi.

 1045. Totul a fost minunat,curat ,facilita╚Ťi. Zona superba. Totul la superlativ

 1046. Gazdele sunt cu adevarat dedicate, chiar empatice, fata de turisti.Foarte atenti si prietenosi. Amplasarea pensiunii ofera privelisti fabuloase.

 1047. Pozitie deosebita, cu priveliste foarte frumoasa spre munti, pe ambele parti. Liniste, aer curat, relaxare. Gazde deosebite, merita sa-i cunoasteti pe dna Ica si pe dl. Nelu !

 1048. Micul dejun a fost excelent, cu preparate tradi╚Ťionale.

 1049. Locatia este superba, camerele sunt generoase, cu balcoane mari, este cutat, micul dejun este bun.

 1050. Loca╚Ťia a fost superba, camera extrem de mare, cur─â╚Ťenia la inaltime 😍

 1051. Toate lucrurile au fost foarte bune, atat locatia cat si micul dejun.

 1052. Hotelul este destul de curat,patul este OK,m├óncarea restaurantului este super OK pre╚Ťul accesibil,personalul destul de OK…. Caldura este OK Baia curat─â….. Meniul restaurantului ar trebui pu╚Ťin mai diversificat…

 1053. Clădirea foarte frumoasa și inspirat decorata și mobilata. Elemente de fier forjat foarte frumos lucrate și lemn natur folosite inspirat pentru a crea un aspect medieval. Curtea frumos amenajata, parcare suficient de mare. Personal foarte amabil.

 1054. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, personal de nota 10. Ne-am sim╚Ťit minunat, vom reveni cur├ónd.

 1055. Usor de ajuns la locatie, vila si curtea foarte ingrijite. Foarte curat in camera si in baie, camera incalzita foarte bine atat in timpul zilei cat si noaptea. Recomand.

 1056. Kate, o gazda foarte prietenoasa si amabila, locatia frumoasa si facilitatile de nereprosat. Am avut parte de un weekend odihnitor si relaxant.

 1057. Locatia are o curte foarte generoasa si draguta, cu vedere catre munti, doua foisoare si un balasoar. Legat de interior n-am nimic de reprosat, totul curat si complet utilat. A fost o sedere placuta si cu siguranta vom reveni.

 1058. Casuta este foarte frumoasa si confortabila, are o curte superba cu spatiu de joaca pentru copii, gratar, etc. Vom reveni in mod sigur cu placere. Este foarte aproape de partiile pentru copii de la Cheile Gradistei si Fundata asa ca este perfecta pentru o escapada cu copii la ski.

 1059. Casa foarte frumos impartita, curata, calduroasa, frumos amenajata, bine utilata pentru cei care doresc sa se autogospodareasca, curte generoasa.Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni.

 1060. Gazda primitoare, toate facilitatile, curatenie luna. Recomand cu incredere tururor celor care vor sa petreaca impreuna cu prietenii!

 1061. Foarte, foarte curat! Mancare foarte buna si proaspata, gazdele sunt minunate! O sa revenim cu placere si luna urmatoare! Va multumim frumos!

 1062. Totul: Cur─â╚Ťenie, ospitalitate, utilit─â╚Ťi, ambient, etc.

 1063. Peisaj frumos, cur─â╚Ťenie, c─âldur─â. Gazda foarte amabila. Vom reveni cur├ónd.

 1064. O gazda de nota 10+, am primit toate cele necesare intr-un timp record. Iar spa╚Ťiul din livingul vilei este perfect pentru cei petrec─âre╚Ťi. In cazul in care vre╚Ťi putina mi╚Öcare terenul de sport este ideal. A fost mai mult ca perfect iar gazda a fost super primitoare. Buc─ât─âria utilat─â cu toate cele necesare.

 1065. Am fost un grup de treizeci de persoane. Toti am picat de acord ca, gazdele au fost minunate, ne-am simtit rasfatati. Locatia este de vis, iar conditiile au fost pe masura. Focul de tabara, oferit de gazde, a completat atmosfera creata de grup. Multumesc in numele tuturor!

 1066. Proprietari amabili, locatie destul de buna, mancarea este gustoasa. Un plus si pentru faptul ca are masa de biliard si de ping pong de care te poti bucura daca nu sunt copii prin preajma.

 1067. Loca╚Ťia excelent─â, m├óncare bun─â ╚Öi servire irepro╚Öabil─â. Camer─â spatioasa, cu balcon ╚Öi vedere excelent─â la parcul din fa╚Ťa hotelului.

 1068. Un sejur frumos,locatia buna si personalul foarte amabil,mancarea extraordinara