Cazare ieftina Bragadiru

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Bragadiru, Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Bragadiru, Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Bragadiru, Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Bragadiru, Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Bragadiru, Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Inocențiu si Marcheta Dascălu din Popeni, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Bragadiru, Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Inocențiu si Marcheta Dascălu din Popeni, jud. BacauCazare in Bragadiru, Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Patricia si Gherghina Neagu din Sereca, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Bragadiru, Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Bragadiru, Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Patricia si Gherghina Neagu din Sereca, jud. HunedoaraCazare in Bragadiru, Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Iancu si Filip Cochinescu din Butoiu de Jos, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Bragadiru, Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Iancu si Filip Cochinescu din Butoiu de Jos, jud. DambovitaCazare in Bragadiru, Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Mihai si Iulian Bulacu din Cladova, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Bragadiru, Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Bragadiru, Ilfov, România!

  (Mihai si Iulian Bulacu din Cladova, jud. TimisCazare in Bragadiru, Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Ada si Fabia Teodosiu din Costisa, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Bragadiru, Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Bragadiru, Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Ada si Fabia Teodosiu din Costisa, jud. NeamtCazare in Bragadiru, Ilfov, România pentru 5 persoane)

 • Raluca si Raul Oprișan din Miroslava, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Bragadiru, Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Bragadiru, Ilfov, România.

  (Raluca si Raul Oprișan din Miroslava, jud. IasiCazare in Bragadiru, Ilfov, România pentru 5 persoane)

 1. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 2. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 3. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 4. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 5. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 6. Amenajarea si dotarile ne-au multumit, patul dublu a fost mare si confortabil. In a doua dimineata ospatarul de la micul dejun ne-a depasit asteptarile.

 7. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 8. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 9. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 10. Gazda primitoare, foarte sociabili si atenti. Casa e sub supraveghere video. Ne-am simtit foarte bine 🙂

 11. Camera foarte curata, bine intretinuta, arata exact ca si in poze. Locatia este facila pentru cei care au treaba in zona, locuri de parcare suficiente pe strada (gratuit) iar personalul foarte primitor si prietenos. Recomand! Camera foarte spatioasa si calduroasa (iarna).

 12. Foarte cald in camera, pat foarte confortabil, liniste, amabilitate si flexibilitate din partea gazdei.

 13. camera mare, curata, personalul mi-a oferit informatiile necesare referitoare la mijloacele de transport , unde e cel mai aproape local unde as putea servi masa, mi-a chemat taxi. Pt. o noapte cat am stat la hotel, a fost foarte bine.

 14. Camera este spațioasa , are balcon, e un plus pentru fumători. Zona este liniștită. A fost căldură si apa calda.

 15. Personalul foarte amabil, a fost de ajutor, chiar ne-au imptumutat o cartela pt mijloacele de transport Camera spatioasa

 16. Acces facil si usor de ajuns, parcare proprie, curatenie si liniste, mic dejun foarte bun.

 17. Deși sejurul a fost de o zi, revin frecvent la acest hotel, prin urmare pot afirma în cunoștință de cauză că raportul preț/calitate este imbatabil. Personalul este amabil, camerele curate, deasemenea așternuturile și prosoapele, dimensiunea camerelor de tip “buget” decentă, celelalte fiind chiar spațioase, iar pentru fumători, faptul că majoritatea camerelor dispun de balcon, este un plus incontestabil. În concluzie, recomand cu încredere acest hotel deoarece, spre deosebire de altele, chiar își merită cele trei stele declarate.

 18. Pat confortabil si baie mare si curata,mocheta curata si moale.

 19. Amplasarea, deoarece a fost aproape de licul unde aveam treaba

 20. Camera a fost cu vedere la parcarea hotelului,unde aveam masina lasata. Am primit si telecomanda pt aer conditionat.

 21. Hotelul este situat foarte aproape de Plaza Romania si de Afi Palace Cotroceni. Acces rapid catre mijloace de transport in comun. Camera este relativ spatioasa, calduroasa. Pentru doua persoane este potrivita. Baia ok, dusul cu apa fierbinte. Nu am luat micul dejun. A fost liniste. E perfect pentru cateva nopti in Bucuresti. Parcarea este ok, fix in fata hotelului.

 22. Curățenia, personal instruit şi foarte prietenos, designul şi dotările camerei (condiții de lux la prețuri realmente competitive). Plus faptul că am avut o noapte liniştită, fără zgomot.

 23. Camera foarte spatioasa si confortabila. Centrul Spa este spectaculos, în special Jacuzi. Recomand.

 24. Suita foarte spatioasa si primitoare, cele 2 bai sunt extrem de utile!

 25. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 26. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 27. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 28. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 29. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 30. Amenajarea si dotarile ne-au multumit, patul dublu a fost mare si confortabil. In a doua dimineata ospatarul de la micul dejun ne-a depasit asteptarile.

 31. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 32. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 33. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 34. Gazda primitoare, foarte sociabili si atenti. Casa e sub supraveghere video. Ne-am simtit foarte bine 🙂

 35. Camera foarte curata, bine intretinuta, arata exact ca si in poze. Locatia este facila pentru cei care au treaba in zona, locuri de parcare suficiente pe strada (gratuit) iar personalul foarte primitor si prietenos. Recomand! Camera foarte spatioasa si calduroasa (iarna).

 36. Foarte cald in camera, pat foarte confortabil, liniste, amabilitate si flexibilitate din partea gazdei.

 37. camera mare, curata, personalul mi-a oferit informatiile necesare referitoare la mijloacele de transport , unde e cel mai aproape local unde as putea servi masa, mi-a chemat taxi. Pt. o noapte cat am stat la hotel, a fost foarte bine.

 38. Camera este spațioasa , are balcon, e un plus pentru fumători. Zona este liniștită. A fost căldură si apa calda.

 39. Personalul foarte amabil, a fost de ajutor, chiar ne-au imptumutat o cartela pt mijloacele de transport Camera spatioasa

 40. Acces facil si usor de ajuns, parcare proprie, curatenie si liniste, mic dejun foarte bun.

 41. Deși sejurul a fost de o zi, revin frecvent la acest hotel, prin urmare pot afirma în cunoștință de cauză că raportul preț/calitate este imbatabil. Personalul este amabil, camerele curate, deasemenea așternuturile și prosoapele, dimensiunea camerelor de tip “buget” decentă, celelalte fiind chiar spațioase, iar pentru fumători, faptul că majoritatea camerelor dispun de balcon, este un plus incontestabil. În concluzie, recomand cu încredere acest hotel deoarece, spre deosebire de altele, chiar își merită cele trei stele declarate.

 42. Pat confortabil si baie mare si curata,mocheta curata si moale.

 43. Amplasarea, deoarece a fost aproape de licul unde aveam treaba

 44. Camera a fost cu vedere la parcarea hotelului,unde aveam masina lasata. Am primit si telecomanda pt aer conditionat.

 45. Hotelul este situat foarte aproape de Plaza Romania si de Afi Palace Cotroceni. Acces rapid catre mijloace de transport in comun. Camera este relativ spatioasa, calduroasa. Pentru doua persoane este potrivita. Baia ok, dusul cu apa fierbinte. Nu am luat micul dejun. A fost liniste. E perfect pentru cateva nopti in Bucuresti. Parcarea este ok, fix in fata hotelului.

 46. – zona de spa – camera mare cu un design placut – pat confortabil – personal amabil

 47. Curățenia, personal instruit şi foarte prietenos, designul şi dotările camerei (condiții de lux la prețuri realmente competitive). Plus faptul că am avut o noapte liniştită, fără zgomot.

 48. Camera foarte spatioasa si confortabila. Centrul Spa este spectaculos, în special Jacuzi. Recomand.

 49. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 50. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 51. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 52. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 53. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 54. Amenajarea si dotarile ne-au multumit, patul dublu a fost mare si confortabil. In a doua dimineata ospatarul de la micul dejun ne-a depasit asteptarile.

 55. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 56. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 57. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 58. Gazda primitoare, foarte sociabili si atenti. Casa e sub supraveghere video. Ne-am simtit foarte bine 🙂

 59. Camera foarte curata, bine intretinuta, arata exact ca si in poze. Locatia este facila pentru cei care au treaba in zona, locuri de parcare suficiente pe strada (gratuit) iar personalul foarte primitor si prietenos. Recomand! Camera foarte spatioasa si calduroasa (iarna).

 60. Foarte cald in camera, pat foarte confortabil, liniste, amabilitate si flexibilitate din partea gazdei.

 61. camera mare, curata, personalul mi-a oferit informatiile necesare referitoare la mijloacele de transport , unde e cel mai aproape local unde as putea servi masa, mi-a chemat taxi. Pt. o noapte cat am stat la hotel, a fost foarte bine.

 62. Camera este spațioasa , are balcon, e un plus pentru fumători. Zona este liniștită. A fost căldură si apa calda.

 63. Personalul foarte amabil, a fost de ajutor, chiar ne-au imptumutat o cartela pt mijloacele de transport Camera spatioasa

 64. Personalul amabil,promt,zambitor…iar timpul de reactie la solicitarile mele atat pe booking cat si pe email cu proprietatea au fost de exceptie!Recomand!

 65. Acces facil si usor de ajuns, parcare proprie, curatenie si liniste, mic dejun foarte bun.

 66. Deși sejurul a fost de o zi, revin frecvent la acest hotel, prin urmare pot afirma în cunoștință de cauză că raportul preț/calitate este imbatabil. Personalul este amabil, camerele curate, deasemenea așternuturile și prosoapele, dimensiunea camerelor de tip “buget” decentă, celelalte fiind chiar spațioase, iar pentru fumători, faptul că majoritatea camerelor dispun de balcon, este un plus incontestabil. În concluzie, recomand cu încredere acest hotel deoarece, spre deosebire de altele, chiar își merită cele trei stele declarate.

 67. Locație f bună față de locația unde am avut treabă.

 68. Pentru 2-3 zile este o locatie buna. Eu am avut treaba in zona si a fost perfect pentru mine.

 69. Amplasarea, deoarece a fost aproape de licul unde aveam treaba

 70. – zona de spa – camera mare cu un design placut – pat confortabil – personal amabil

 71. Curățenia, personal instruit şi foarte prietenos, designul şi dotările camerei (condiții de lux la prețuri realmente competitive). Plus faptul că am avut o noapte liniştită, fără zgomot.

 72. Camera foarte spatioasa si confortabila. Centrul Spa este spectaculos, în special Jacuzi. Recomand.

 73. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 74. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 75. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 76. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 77. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 78. Amenajarea si dotarile ne-au multumit, patul dublu a fost mare si confortabil. In a doua dimineata ospatarul de la micul dejun ne-a depasit asteptarile.

 79. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 80. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 81. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 82. Gazda primitoare, foarte sociabili si atenti. Casa e sub supraveghere video. Ne-am simtit foarte bine 🙂

 83. Camera foarte curata, bine intretinuta, arata exact ca si in poze. Locatia este facila pentru cei care au treaba in zona, locuri de parcare suficiente pe strada (gratuit) iar personalul foarte primitor si prietenos. Recomand! Camera foarte spatioasa si calduroasa (iarna).

 84. Foarte cald in camera, pat foarte confortabil, liniste, amabilitate si flexibilitate din partea gazdei.

 85. camera mare, curata, personalul mi-a oferit informatiile necesare referitoare la mijloacele de transport , unde e cel mai aproape local unde as putea servi masa, mi-a chemat taxi. Pt. o noapte cat am stat la hotel, a fost foarte bine.

 86. Camera este spațioasa , are balcon, e un plus pentru fumători. Zona este liniștită. A fost căldură si apa calda.

 87. Personalul foarte amabil, a fost de ajutor, chiar ne-au imptumutat o cartela pt mijloacele de transport Camera spatioasa

 88. Este curat.si raportul calitate pret destul de ajustat.recomand pentru calatorii de afaceri.

 89. Personalul amabil,promt,zambitor…iar timpul de reactie la solicitarile mele atat pe booking cat si pe email cu proprietatea au fost de exceptie!Recomand!

 90. Acces facil si usor de ajuns, parcare proprie, curatenie si liniste, mic dejun foarte bun.

 91. Sistemul de deblocare a usii cu cardul a functinat foarte bine. Mi-a placut liftul. Mobilierul in conditii bune. Caldura foarte buna in interior. Dușul, chiuveta robinetul curate functionale. Parcarea mare, multe locuri libere si functionale.

 92. Locație f bună față de locația unde am avut treabă.

 93. Pentru 2-3 zile este o locatie buna. Eu am avut treaba in zona si a fost perfect pentru mine.

 94. – zona de spa – camera mare cu un design placut – pat confortabil – personal amabil

 95. Curățenia, personal instruit şi foarte prietenos, designul şi dotările camerei (condiții de lux la prețuri realmente competitive). Plus faptul că am avut o noapte liniştită, fără zgomot.

 96. Camera foarte spatioasa si confortabila. Centrul Spa este spectaculos, în special Jacuzi. Recomand.

 97. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 98. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 99. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 100. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 101. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 102. Amenajarea si dotarile ne-au multumit, patul dublu a fost mare si confortabil. In a doua dimineata ospatarul de la micul dejun ne-a depasit asteptarile.

 103. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 104. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 105. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 106. Gazda primitoare, foarte sociabili si atenti. Casa e sub supraveghere video. Ne-am simtit foarte bine 🙂

 107. Camera foarte curata, bine intretinuta, arata exact ca si in poze. Locatia este facila pentru cei care au treaba in zona, locuri de parcare suficiente pe strada (gratuit) iar personalul foarte primitor si prietenos. Recomand! Camera foarte spatioasa si calduroasa (iarna).

 108. Foarte cald in camera, pat foarte confortabil, liniste, amabilitate si flexibilitate din partea gazdei.

 109. camera mare, curata, personalul mi-a oferit informatiile necesare referitoare la mijloacele de transport , unde e cel mai aproape local unde as putea servi masa, mi-a chemat taxi. Pt. o noapte cat am stat la hotel, a fost foarte bine.

 110. Camera este spațioasa , are balcon, e un plus pentru fumători. Zona este liniștită. A fost căldură si apa calda.

 111. Personalul foarte amabil, a fost de ajutor, chiar ne-au imptumutat o cartela pt mijloacele de transport Camera spatioasa

 112. Este curat.si raportul calitate pret destul de ajustat.recomand pentru calatorii de afaceri.

 113. Personalul amabil,promt,zambitor…iar timpul de reactie la solicitarile mele atat pe booking cat si pe email cu proprietatea au fost de exceptie!Recomand!

 114. Acces facil si usor de ajuns, parcare proprie, curatenie si liniste, mic dejun foarte bun.

 115. Sistemul de deblocare a usii cu cardul a functinat foarte bine. Mi-a placut liftul. Mobilierul in conditii bune. Caldura foarte buna in interior. Dușul, chiuveta robinetul curate functionale. Parcarea mare, multe locuri libere si functionale.

 116. Locație f bună față de locația unde am avut treabă.

 117. Pentru 2-3 zile este o locatie buna. Eu am avut treaba in zona si a fost perfect pentru mine.

 118. – zona de spa – camera mare cu un design placut – pat confortabil – personal amabil

 119. Curățenia, personal instruit şi foarte prietenos, designul şi dotările camerei (condiții de lux la prețuri realmente competitive). Plus faptul că am avut o noapte liniştită, fără zgomot.

 120. Camera foarte spatioasa si confortabila. Centrul Spa este spectaculos, în special Jacuzi. Recomand.

 121. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 122. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 123. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 124. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 125. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 126. Amenajarea si dotarile ne-au multumit, patul dublu a fost mare si confortabil. In a doua dimineata ospatarul de la micul dejun ne-a depasit asteptarile.

 127. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 128. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 129. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 130. Locatia este foarte curata, totul este pus la punct, iar gazda primitoare si atenta.

 131. Gazda primitoare, foarte sociabili si atenti. Casa e sub supraveghere video. Ne-am simtit foarte bine 🙂

 132. Camera foarte curata, bine intretinuta, arata exact ca si in poze. Locatia este facila pentru cei care au treaba in zona, locuri de parcare suficiente pe strada (gratuit) iar personalul foarte primitor si prietenos. Recomand! Camera foarte spatioasa si calduroasa (iarna).

 133. Petronela-daniela martie 7, 2019 at 10:45 am

  Locația, zgomotoasă zona ferentari ȘI am spus tot!!! Curățenia a lăsat de dorit, praful probabil nu a fost șters de foarte mult timp, lenjeria pe pat sub orice critică, prosoapele in cameră lipseau iar când am făcut rost de ele….deplorabile….uzate ȘI murdare, parcarea hotelului insuficientă, înghesuită dacă au loc 3 mașini…. Trebuie accentuat pe curățenie ȘI legat de zonă nu am ce adăuga nu se poate schimba nimic, în schimb personalul amabil, un singur punct forte!

 134. camera mare, curata, personalul mi-a oferit informatiile necesare referitoare la mijloacele de transport , unde e cel mai aproape local unde as putea servi masa, mi-a chemat taxi. Pt. o noapte cat am stat la hotel, a fost foarte bine.

 135. Camera este spațioasa , are balcon, e un plus pentru fumători. Zona este liniștită. A fost căldură si apa calda.

 136. Este curat.si raportul calitate pret destul de ajustat.recomand pentru calatorii de afaceri.

 137. Personalul amabil,promt,zambitor…iar timpul de reactie la solicitarile mele atat pe booking cat si pe email cu proprietatea au fost de exceptie!Recomand!

 138. Acces facil si usor de ajuns, parcare proprie, curatenie si liniste, mic dejun foarte bun.

 139. Sistemul de deblocare a usii cu cardul a functinat foarte bine. Mi-a placut liftul. Mobilierul in conditii bune. Caldura foarte buna in interior. Dușul, chiuveta robinetul curate functionale. Parcarea mare, multe locuri libere si functionale.

 140. Locație f bună față de locația unde am avut treabă.

 141. Pentru 2-3 zile este o locatie buna. Eu am avut treaba in zona si a fost perfect pentru mine.

 142. – zona de spa – camera mare cu un design placut – pat confortabil – personal amabil

 143. Curățenia, personal instruit şi foarte prietenos, designul şi dotările camerei (condiții de lux la prețuri realmente competitive). Plus faptul că am avut o noapte liniştită, fără zgomot.

 144. Camera foarte spatioasa si confortabila. Centrul Spa este spectaculos, în special Jacuzi. Recomand.

 145. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 146. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 147. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 148. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 149. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 150. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 151. Locatia este foarte curata, totul este pus la punct, iar gazda primitoare si atenta.

 152. Gazda primitoare, foarte sociabili si atenti. Casa e sub supraveghere video. Ne-am simtit foarte bine 🙂

 153. Camera foarte curata, bine intretinuta, arata exact ca si in poze. Locatia este facila pentru cei care au treaba in zona, locuri de parcare suficiente pe strada (gratuit) iar personalul foarte primitor si prietenos. Recomand! Camera foarte spatioasa si calduroasa (iarna).

 154. Petronela-daniela martie 24, 2019 at 4:04 pm

  Locația, zgomotoasă zona ferentari ȘI am spus tot!!! Curățenia a lăsat de dorit, praful probabil nu a fost șters de foarte mult timp, lenjeria pe pat sub orice critică, prosoapele in cameră lipseau iar când am făcut rost de ele….deplorabile….uzate ȘI murdare, parcarea hotelului insuficientă, înghesuită dacă au loc 3 mașini…. Trebuie accentuat pe curățenie ȘI legat de zonă nu am ce adăuga nu se poate schimba nimic, în schimb personalul amabil, un singur punct forte!

 155. camera mare, curata, personalul mi-a oferit informatiile necesare referitoare la mijloacele de transport , unde e cel mai aproape local unde as putea servi masa, mi-a chemat taxi. Pt. o noapte cat am stat la hotel, a fost foarte bine.

 156. Camera este spațioasa , are balcon, e un plus pentru fumători. Zona este liniștită. A fost căldură si apa calda.

 157. Receptioner foarte amabil. Wifi de buna calitate.

 158. A fost o experiență plăcută, camera spațioasă și curată, la fel și baia, personalul foarte amabil. Camera a fost dotată și cu balcon ceea ce a fost foarte plăcut deoarece în camera nu mirosea a țigări. Locația hotelului a fost de asemenea foarte bună (mai ales că am reușit să ies repede din București la ora 7:30 🙂). Micul dejun foarte bogat și variat. Cu siguranță voi mai reveni.

 159. Este curat.si raportul calitate pret destul de ajustat.recomand pentru calatorii de afaceri.

 160. Curățenie, locația, raportul preț calitate excelent.

 161. Sistemul de deblocare a usii cu cardul a functinat foarte bine. Mi-a placut liftul. Mobilierul in conditii bune. Caldura foarte buna in interior. Dușul, chiuveta robinetul curate functionale. Parcarea mare, multe locuri libere si functionale.

 162. Locație f bună față de locația unde am avut treabă.

 163. gasesti ceea ce trebuie, dar sa nu ai asteptari mari de la nimic

 164. – zona de spa – camera mare cu un design placut – pat confortabil – personal amabil

 165. Curățenia, personal instruit şi foarte prietenos, designul şi dotările camerei (condiții de lux la prețuri realmente competitive). Plus faptul că am avut o noapte liniştită, fără zgomot.

 166. Toata atmosfera a fost extraordinara si foarte confortabila! Cainii, cel vesel care sarea pe tine si era non-stop plin de energie, dar si cel calm si mai lenes asa primesc cu caldura vizitatorii. Sa nu uitam si de pisici care se inteleg de minune cu cainii. Am venit aici si eram trista, dar cazarea in sine m-a bine dispus, animalele in sine au jucat un rol foarte important in transformarea starii mele si totul s-a-ncheiat cu bine! Recomand

 167. Ne-a placut curatenia, punctualitatea, linistea. Totul este impecabil

 168. Totul a fost conform cu prezentarea pe site, personalul placut si politicos. Totul a fost perfect.

 169. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 170. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 171. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 172. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 173. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 174. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 175. Locatia este foarte curata, totul este pus la punct, iar gazda primitoare si atenta.

 176. Gazda primitoare, foarte sociabili si atenti. Casa e sub supraveghere video. Ne-am simtit foarte bine 🙂

 177. Camera foarte curata, bine intretinuta, arata exact ca si in poze. Locatia este facila pentru cei care au treaba in zona, locuri de parcare suficiente pe strada (gratuit) iar personalul foarte primitor si prietenos. Recomand! Camera foarte spatioasa si calduroasa (iarna).

 178. Petronela-daniela martie 31, 2019 at 12:25 pm

  Locația, zgomotoasă zona ferentari ȘI am spus tot!!! Curățenia a lăsat de dorit, praful probabil nu a fost șters de foarte mult timp, lenjeria pe pat sub orice critică, prosoapele in cameră lipseau iar când am făcut rost de ele….deplorabile….uzate ȘI murdare, parcarea hotelului insuficientă, înghesuită dacă au loc 3 mașini…. Trebuie accentuat pe curățenie ȘI legat de zonă nu am ce adăuga nu se poate schimba nimic, în schimb personalul amabil, un singur punct forte!

 179. camera mare, curata, personalul mi-a oferit informatiile necesare referitoare la mijloacele de transport , unde e cel mai aproape local unde as putea servi masa, mi-a chemat taxi. Pt. o noapte cat am stat la hotel, a fost foarte bine.

 180. Camera este spațioasa , are balcon, e un plus pentru fumători. Zona este liniștită. A fost căldură si apa calda.

 181. Receptioner foarte amabil. Wifi de buna calitate.

 182. A fost o experiență plăcută, camera spațioasă și curată, la fel și baia, personalul foarte amabil. Camera a fost dotată și cu balcon ceea ce a fost foarte plăcut deoarece în camera nu mirosea a țigări. Locația hotelului a fost de asemenea foarte bună (mai ales că am reușit să ies repede din București la ora 7:30 🙂). Micul dejun foarte bogat și variat. Cu siguranță voi mai reveni.

 183. Este curat.si raportul calitate pret destul de ajustat.recomand pentru calatorii de afaceri.

 184. Locatia este singurul avantaj, fiind aproape de statiile de tramvai si centrele comerciale.

 185. Curățenie, locația, raportul preț calitate excelent.

 186. Sistemul de deblocare a usii cu cardul a functinat foarte bine. Mi-a placut liftul. Mobilierul in conditii bune. Caldura foarte buna in interior. Dușul, chiuveta robinetul curate functionale. Parcarea mare, multe locuri libere si functionale.

 187. gasesti ceea ce trebuie, dar sa nu ai asteptari mari de la nimic

 188. – zona de spa – camera mare cu un design placut – pat confortabil – personal amabil

 189. Curățenia, personal instruit şi foarte prietenos, designul şi dotările camerei (condiții de lux la prețuri realmente competitive). Plus faptul că am avut o noapte liniştită, fără zgomot.

 190. Toata atmosfera a fost extraordinara si foarte confortabila! Cainii, cel vesel care sarea pe tine si era non-stop plin de energie, dar si cel calm si mai lenes asa primesc cu caldura vizitatorii. Sa nu uitam si de pisici care se inteleg de minune cu cainii. Am venit aici si eram trista, dar cazarea in sine m-a bine dispus, animalele in sine au jucat un rol foarte important in transformarea starii mele si totul s-a-ncheiat cu bine! Recomand

 191. Ne-a placut curatenia, punctualitatea, linistea. Totul este impecabil

 192. Totul a fost conform cu prezentarea pe site, personalul placut si politicos. Totul a fost perfect.

 193. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 194. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 195. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 196. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 197. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 198. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 199. Ne-a plăcut mult camera în care am fost cazați.Foarte original dușul.Curățenie-nota 10!

 200. Locatia este foarte curata, totul este pus la punct, iar gazda primitoare si atenta.

 201. Gazda primitoare, foarte sociabili si atenti. Casa e sub supraveghere video. Ne-am simtit foarte bine 🙂

 202. Petronela-daniela aprilie 3, 2019 at 3:23 pm

  Locația, zgomotoasă zona ferentari ȘI am spus tot!!! Curățenia a lăsat de dorit, praful probabil nu a fost șters de foarte mult timp, lenjeria pe pat sub orice critică, prosoapele in cameră lipseau iar când am făcut rost de ele….deplorabile….uzate ȘI murdare, parcarea hotelului insuficientă, înghesuită dacă au loc 3 mașini…. Trebuie accentuat pe curățenie ȘI legat de zonă nu am ce adăuga nu se poate schimba nimic, în schimb personalul amabil, un singur punct forte!

 203. camera mare, curata, personalul mi-a oferit informatiile necesare referitoare la mijloacele de transport , unde e cel mai aproape local unde as putea servi masa, mi-a chemat taxi. Pt. o noapte cat am stat la hotel, a fost foarte bine.

 204. Camera este spațioasa , are balcon, e un plus pentru fumători. Zona este liniștită. A fost căldură si apa calda.

 205. Receptioner foarte amabil. Wifi de buna calitate.

 206. A fost o experiență plăcută, camera spațioasă și curată, la fel și baia, personalul foarte amabil. Camera a fost dotată și cu balcon ceea ce a fost foarte plăcut deoarece în camera nu mirosea a țigări. Locația hotelului a fost de asemenea foarte bună (mai ales că am reușit să ies repede din București la ora 7:30 🙂). Micul dejun foarte bogat și variat. Cu siguranță voi mai reveni.

 207. Este curat.si raportul calitate pret destul de ajustat.recomand pentru calatorii de afaceri.

 208. Locatia este singurul avantaj, fiind aproape de statiile de tramvai si centrele comerciale.

 209. Curățenie, locația, raportul preț calitate excelent.

 210. Sistemul de deblocare a usii cu cardul a functinat foarte bine. Mi-a placut liftul. Mobilierul in conditii bune. Caldura foarte buna in interior. Dușul, chiuveta robinetul curate functionale. Parcarea mare, multe locuri libere si functionale.

 211. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 212. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 213. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 214. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 215. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 216. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 217. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 218. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 219. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 220. Totul este foarte curat… Căldură și tot ce ai nevoie… Recomand cu încredere aceasta locație.. Este pentru pretențioși… Miros plăcut… Liniște, relaxare și gazda foarte ok… Nota 10 de la mine

 221. Ne-a plăcut mult camera în care am fost cazați.Foarte original dușul.Curățenie-nota 10!

 222. Locatia este foarte curata, totul este pus la punct, iar gazda primitoare si atenta.

 223. Petronela-daniela aprilie 20, 2019 at 8:18 pm

  Locația, zgomotoasă zona ferentari ȘI am spus tot!!! Curățenia a lăsat de dorit, praful probabil nu a fost șters de foarte mult timp, lenjeria pe pat sub orice critică, prosoapele in cameră lipseau iar când am făcut rost de ele….deplorabile….uzate ȘI murdare, parcarea hotelului insuficientă, înghesuită dacă au loc 3 mașini…. Trebuie accentuat pe curățenie ȘI legat de zonă nu am ce adăuga nu se poate schimba nimic, în schimb personalul amabil, un singur punct forte!

 224. camera mare, curata, personalul mi-a oferit informatiile necesare referitoare la mijloacele de transport , unde e cel mai aproape local unde as putea servi masa, mi-a chemat taxi. Pt. o noapte cat am stat la hotel, a fost foarte bine.

 225. Camera este spațioasa , are balcon, e un plus pentru fumători. Zona este liniștită. A fost căldură si apa calda.

 226. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 227. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 228. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 229. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 230. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 231. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 232. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 233. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 234. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 235. Totul este foarte curat… Căldură și tot ce ai nevoie… Recomand cu încredere aceasta locație.. Este pentru pretențioși… Miros plăcut… Liniște, relaxare și gazda foarte ok… Nota 10 de la mine

 236. Ne-a plăcut mult camera în care am fost cazați.Foarte original dușul.Curățenie-nota 10!

 237. Locatia este foarte curata, totul este pus la punct, iar gazda primitoare si atenta.

 238. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 239. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 240. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 241. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 242. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 243. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 244. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 245. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 246. Sunshine_szb mai 3, 2019 at 6:16 pm

  Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 247. Totul este foarte curat… Căldură și tot ce ai nevoie… Recomand cu încredere aceasta locație.. Este pentru pretențioși… Miros plăcut… Liniște, relaxare și gazda foarte ok… Nota 10 de la mine

 248. Ne-a plăcut mult camera în care am fost cazați.Foarte original dușul.Curățenie-nota 10!

 249. Locatia este foarte curata, totul este pus la punct, iar gazda primitoare si atenta.

 250. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 251. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 252. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 253. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 254. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 255. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 256. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 257. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 258. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 259. Este super totul este făcut cu bun gust. Aș reveni oricând cu plăcere

 260. Totul este foarte curat… Căldură și tot ce ai nevoie… Recomand cu încredere aceasta locație.. Este pentru pretențioși… Miros plăcut… Liniște, relaxare și gazda foarte ok… Nota 10 de la mine

 261. Ne-a plăcut mult camera în care am fost cazați.Foarte original dușul.Curățenie-nota 10!

 262. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 263. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 264. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 265. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 266. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 267. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 268. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 269. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 270. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 271. Amabilitatea gazdei, camere frumoase, parcare, siguranță. Totul a functionat perfect.

 272. Este super totul este făcut cu bun gust. Aș reveni oricând cu plăcere

 273. Totul este foarte curat… Căldură și tot ce ai nevoie… Recomand cu încredere aceasta locație.. Este pentru pretențioși… Miros plăcut… Liniște, relaxare și gazda foarte ok… Nota 10 de la mine

 274. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 275. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 276. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 277. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 278. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 279. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 280. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 281. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 282. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 283. Amabilitatea gazdei, camere frumoase, parcare, siguranță. Totul a functionat perfect.

 284. Este super totul este făcut cu bun gust. Aș reveni oricând cu plăcere

 285. Totul este foarte curat… Căldură și tot ce ai nevoie… Recomand cu încredere aceasta locație.. Este pentru pretențioși… Miros plăcut… Liniște, relaxare și gazda foarte ok… Nota 10 de la mine

 286. Mia plăcut totul mam simțit foarte bine voi reveni mereu cu drag la acest hotel!

 287. Petronela-daniela mai 18, 2019 at 8:43 pm

  Locația, zgomotoasă zona ferentari ȘI am spus tot!!! Curățenia a lăsat de dorit, praful probabil nu a fost șters de foarte mult timp, lenjeria pe pat sub orice critică, prosoapele in cameră lipseau iar când am făcut rost de ele….deplorabile….uzate ȘI murdare, parcarea hotelului insuficientă, înghesuită dacă au loc 3 mașini…. Trebuie accentuat pe curățenie ȘI legat de zonă nu am ce adăuga nu se poate schimba nimic, în schimb personalul amabil, un singur punct forte!

 288. camera mare, curata, personalul mi-a oferit informatiile necesare referitoare la mijloacele de transport , unde e cel mai aproape local unde as putea servi masa, mi-a chemat taxi. Pt. o noapte cat am stat la hotel, a fost foarte bine.

 289. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 290. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 291. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 292. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 293. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 294. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 295. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 296. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 297. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 298. Locatia corespunde 100% descrierii, gazde primitoare atente la detalii si dispusi sa faca sederea cat mai lejera….vom reveni.

 299. Amabilitatea gazdei, camere frumoase, parcare, siguranță. Totul a functionat perfect.

 300. Este super totul este făcut cu bun gust. Aș reveni oricând cu plăcere

 301. Mia plăcut totul mam simțit foarte bine voi reveni mereu cu drag la acest hotel!

 302. Petronela-daniela mai 25, 2019 at 4:56 am

  Locația, zgomotoasă zona ferentari ȘI am spus tot!!! Curățenia a lăsat de dorit, praful probabil nu a fost șters de foarte mult timp, lenjeria pe pat sub orice critică, prosoapele in cameră lipseau iar când am făcut rost de ele….deplorabile….uzate ȘI murdare, parcarea hotelului insuficientă, înghesuită dacă au loc 3 mașini…. Trebuie accentuat pe curățenie ȘI legat de zonă nu am ce adăuga nu se poate schimba nimic, în schimb personalul amabil, un singur punct forte!

 303. camera mare, curata, personalul mi-a oferit informatiile necesare referitoare la mijloacele de transport , unde e cel mai aproape local unde as putea servi masa, mi-a chemat taxi. Pt. o noapte cat am stat la hotel, a fost foarte bine.

 304. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 305. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 306. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 307. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 308. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 309. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 310. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 311. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 312. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 313. Locatia corespunde 100% descrierii, gazde primitoare atente la detalii si dispusi sa faca sederea cat mai lejera….vom reveni.

 314. Amabilitatea gazdei, camere frumoase, parcare, siguranță. Totul a functionat perfect.

 315. Este super totul este făcut cu bun gust. Aș reveni oricând cu plăcere

 316. Mia plăcut totul mam simțit foarte bine voi reveni mereu cu drag la acest hotel!

 317. Petronela-daniela mai 31, 2019 at 7:43 pm

  Locația, zgomotoasă zona ferentari ȘI am spus tot!!! Curățenia a lăsat de dorit, praful probabil nu a fost șters de foarte mult timp, lenjeria pe pat sub orice critică, prosoapele in cameră lipseau iar când am făcut rost de ele….deplorabile….uzate ȘI murdare, parcarea hotelului insuficientă, înghesuită dacă au loc 3 mașini…. Trebuie accentuat pe curățenie ȘI legat de zonă nu am ce adăuga nu se poate schimba nimic, în schimb personalul amabil, un singur punct forte!

 318. camera mare, curata, personalul mi-a oferit informatiile necesare referitoare la mijloacele de transport , unde e cel mai aproape local unde as putea servi masa, mi-a chemat taxi. Pt. o noapte cat am stat la hotel, a fost foarte bine.

 319. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 320. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 321. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 322. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 323. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 324. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 325. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 326. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 327. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 328. Locatia corespunde 100% descrierii, gazde primitoare atente la detalii si dispusi sa faca sederea cat mai lejera….vom reveni.

 329. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 330. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 331. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 332. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 333. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 334. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 335. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 336. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 337. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 338. Locatia corespunde 100% descrierii, gazde primitoare atente la detalii si dispusi sa faca sederea cat mai lejera….vom reveni.

 339. Amabilitatea gazdei, camere frumoase, parcare, siguranță. Totul a functionat perfect.

 340. Este super totul este făcut cu bun gust. Aș reveni oricând cu plăcere

 341. Mia plăcut totul mam simțit foarte bine voi reveni mereu cu drag la acest hotel!

 342. Petronela-daniela iunie 7, 2019 at 11:38 pm

  Locația, zgomotoasă zona ferentari ȘI am spus tot!!! Curățenia a lăsat de dorit, praful probabil nu a fost șters de foarte mult timp, lenjeria pe pat sub orice critică, prosoapele in cameră lipseau iar când am făcut rost de ele….deplorabile….uzate ȘI murdare, parcarea hotelului insuficientă, înghesuită dacă au loc 3 mașini…. Trebuie accentuat pe curățenie ȘI legat de zonă nu am ce adăuga nu se poate schimba nimic, în schimb personalul amabil, un singur punct forte!

 343. camera mare, curata, personalul mi-a oferit informatiile necesare referitoare la mijloacele de transport , unde e cel mai aproape local unde as putea servi masa, mi-a chemat taxi. Pt. o noapte cat am stat la hotel, a fost foarte bine.

 344. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 345. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 346. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 347. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 348. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 349. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 350. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 351. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 352. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 353. Proprietarul este foarte ORGANIZAT! Curatenie exemplara Ideea de cada in camera este extraordinara,face ca totul sa para deosebit mai ales ca ai o telecomanda din care poti sa te joci cu luminile din camera! Aerul conditionat functioneaza!

 354. Locatia corespunde 100% descrierii, gazde primitoare atente la detalii si dispusi sa faca sederea cat mai lejera….vom reveni.

 355. Amabilitatea gazdei, camere frumoase, parcare, siguranță. Totul a functionat perfect.

 356. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 357. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 358. Cazarea la Casa Bella Apartments a fost superba: proprietarii prietenosi, intelegatori, de foarte mare ajutor, iar apartamentul incredibil. Totul nou, totul excelent intretinut, spatiu imens si cu toate dotarile de acasa. Ori de cate ori voi mai avea treaba in Bucuresti, doar aici ma voi caza. Felicitari proprietarilor si sa o tina tot asa!!

 359. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 360. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 361. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 362. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 363. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 364. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 365. Proprietarul este foarte ORGANIZAT! Curatenie exemplara Ideea de cada in camera este extraordinara,face ca totul sa para deosebit mai ales ca ai o telecomanda din care poti sa te joci cu luminile din camera! Aerul conditionat functioneaza!

 366. Locatia corespunde 100% descrierii, gazde primitoare atente la detalii si dispusi sa faca sederea cat mai lejera….vom reveni.

 367. Amabilitatea gazdei, camere frumoase, parcare, siguranță. Totul a functionat perfect.

 368. Multumim mult gazdei!Am rămas foarte mulțumiți. Sper sa ne mai întoarcem.

 369. Gazda foarte primitoare. Excelent!!! De recomandat.

 370. Cazarea si facilitati peste ce poate oferi un hotel de 5 stele si daca aveti nevoie de ceva suplimentar, gazda va pune la dispozitie. Gradina cu foisor pentru un gratar cu prietenii.

 371. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 372. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 373. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 374. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 375. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 376. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 377. Gazda prietenoasa. Curatenie. Liniste. Intim. Sigur revenim!

 378. Proprietarul este foarte ORGANIZAT! Curatenie exemplara Ideea de cada in camera este extraordinara,face ca totul sa para deosebit mai ales ca ai o telecomanda din care poti sa te joci cu luminile din camera! Aerul conditionat functioneaza!

 379. Locatia corespunde 100% descrierii, gazde primitoare atente la detalii si dispusi sa faca sederea cat mai lejera….vom reveni.

 380. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 381. Foarte spațios, cu un leaving mare! Perfect pentru 2 perechi, chiar și cu copii! Proprietarul ft amabil!

 382. Multumim mult gazdei!Am rămas foarte mulțumiți. Sper sa ne mai întoarcem.

 383. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 384. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 385. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 386. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 387. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 388. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 389. E altceva. Altceva plăcut, te atrage… Recomand să puneți la îndemâna clienților un aparat de cafea, ar fi excelent.

 390. Totul la superlativ. Concept inovativ privind amplasarea căzii în cameră. Iluminat ambiental superb atât în cameră cât și în interiorul căzii. Curățenie desăvârșită. Liniște maximă. Poze conforme cu realitatea. Gazdă primitoare, discretă, cu bun simț și ne-a acordat încredere totală. Recomand cu căldură această locație! Cu siguranță vom reveni aici cu prima ocazie!

 391. Gazda prietenoasa. Curatenie. Liniste. Intim. Sigur revenim!

 392. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 393. Foarte spațios, cu un leaving mare! Perfect pentru 2 perechi, chiar și cu copii! Proprietarul ft amabil!

 394. Multumim mult gazdei!Am rămas foarte mulțumiți. Sper sa ne mai întoarcem.

 395. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 396. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 397. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 398. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 399. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 400. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 401. E altceva. Altceva plăcut, te atrage… Recomand să puneți la îndemâna clienților un aparat de cafea, ar fi excelent.

 402. Totul la superlativ. Concept inovativ privind amplasarea căzii în cameră. Iluminat ambiental superb atât în cameră cât și în interiorul căzii. Curățenie desăvârșită. Liniște maximă. Poze conforme cu realitatea. Gazdă primitoare, discretă, cu bun simț și ne-a acordat încredere totală. Recomand cu căldură această locație! Cu siguranță vom reveni aici cu prima ocazie!

 403. Gazda prietenoasa. Curatenie. Liniste. Intim. Sigur revenim!

 404. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 405. Foarte spațios, cu un leaving mare! Perfect pentru 2 perechi, chiar și cu copii! Proprietarul ft amabil!

 406. Multumim mult gazdei!Am rămas foarte mulțumiți. Sper sa ne mai întoarcem.

 407. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 408. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 409. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 410. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 411. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 412. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 413. Curățenia din cameră Apă caldă la orice oră Aer condiționat Am apreciat în special design ul camerei, foarte interesant Liniște ❤️

 414. Este un loc extraordinar , foarte curat , proprietarii sunt oameni foarte primitori si extraordinari, ne-au ajutat cu tot ce a fost nevoie !Recomand aceasta locație tuturor celor care doresc un loc de cazare minunat in Bucuresti!!

 415. E altceva. Altceva plăcut, te atrage… Recomand să puneți la îndemâna clienților un aparat de cafea, ar fi excelent.

 416. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 417. Foarte spațios, cu un leaving mare! Perfect pentru 2 perechi, chiar și cu copii! Proprietarul ft amabil!

 418. Multumim mult gazdei!Am rămas foarte mulțumiți. Sper sa ne mai întoarcem.

 419. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 420. Pat confortabil. Mic dejun excelent. Voi reveni sigur.

 421. amabilitatea personalului si curatenia desavarsita

 422. in camera era curat si pot spune ca in toata casa se vedea curatenie.

 423. O variantă bună de cazare low-cost dacă eşti venit cu maşina. Pentru cei care călătoresc cu trenul este de evitat, deoarece taxiul costă circa 100 de lei de la gară până la proprietate. La sfârşit de săptămână, când traficul auto este mai scăzut în Bucureşti, este foarte bine. Am făcut 25 de minute până la Romexpo. Gazda foarte amabilă, curăţenie de nota 10 (mai curat decât în alte unităţi de cazare „cu pretenţii”). Nu recomand în perioada de vară, deoarece are baie comună şi, când sunt multe persoane cazate, asta reprezintă un inconvenient.

 424. Doamna care ne-a primit a fost amabila, chiar daca am ajuns la o ora tarzie. Casa este primitoare cu leagan, catelus in curte.

 425. Locatia se afla la 5 minute distanta de 302. Si la 20 de minute daca mergeti pe jos fata de cel mai apropriat supermarket, jos la colt exista si un magazin. Personalul este foarte primitor. Curatenia este perfecta la fel si comfortul camerei.

 426. Curățenia din cameră Apă caldă la orice oră Aer condiționat Am apreciat în special design ul camerei, foarte interesant Liniște ❤️

 427. Este un loc extraordinar , foarte curat , proprietarii sunt oameni foarte primitori si extraordinari, ne-au ajutat cu tot ce a fost nevoie !Recomand aceasta locație tuturor celor care doresc un loc de cazare minunat in Bucuresti!!

 428. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 429. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 430. Curățenie desăvârșita, locație liniștita, totul a fost impecabil.

 431. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 432. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 433. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 434. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 435. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 436. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 437. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 438. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 439. Curățenie desăvârșita, locație liniștita, totul a fost impecabil.

 440. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 441. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 442. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 443. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 444. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 445. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 446. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 447. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 448. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 449. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 450. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 451. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 452. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 453. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 454. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 455. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 456. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 457. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 458. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 459. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 460. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 461. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 462. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 463. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 464. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 465. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 466. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 467. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 468. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 469. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 470. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 471. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 472. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 473. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 474. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 475. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 476. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 477. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 478. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 479. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 480. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 481. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 482. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 483. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 484. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 485. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 486. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 487. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 488. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 489. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 490. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 491. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 492. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 493. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 494. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 495. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 496. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 497. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 498. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 499. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 500. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 501. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 502. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 503. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 504. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 505. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 506. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 507. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 508. Curat, spatios, bine amenajat, proprietarul foarte amabil si receptiv!!!

 509. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 510. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 511. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 512. Totul a fost excelent, proprietarul de foarte mare ajutor, primire caldă, apartamentul foarte frumos și bine amenajat. O experiență încântătoare!

 513. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 514. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 515. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 516. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 517. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 518. Totul a fost excelent, proprietarul de foarte mare ajutor, primire caldă, apartamentul foarte frumos și bine amenajat. O experiență încântătoare!

 519. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 520. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 521. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 522. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 523. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 524. A fost curat , a fost zona linistit , angajați amabil si primitor . Mancare buna si preti acceptabila..

 525. Camere curate, personal amabil. Dar, servicii insuficiente pt un hotel de 4 stele.

 526. Mi-a placut stilul frumos si cald al camerei + baia

 527. Totul a fost excelent, proprietarul de foarte mare ajutor, primire caldă, apartamentul foarte frumos și bine amenajat. O experiență încântătoare!

 528. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 529. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 530. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 531. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 532. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 533. Totul a fost excelent, proprietarul de foarte mare ajutor, primire caldă, apartamentul foarte frumos și bine amenajat. O experiență încântătoare!

 534. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 535. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 536. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 537. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 538. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 539. Totul a fost excelent, proprietarul de foarte mare ajutor, primire caldă, apartamentul foarte frumos și bine amenajat. O experiență încântătoare!

 540. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 541. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 542. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 543. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 544. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 545. Totul a fost excelent, proprietarul de foarte mare ajutor, primire caldă, apartamentul foarte frumos și bine amenajat. O experiență încântătoare!

 546. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 547. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 548. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 549. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 550. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 551. Totul a fost excelent, proprietarul de foarte mare ajutor, primire caldă, apartamentul foarte frumos și bine amenajat. O experiență încântătoare!

 552. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 553. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 554. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 555. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 556. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 557. Totul a fost excelent, proprietarul de foarte mare ajutor, primire caldă, apartamentul foarte frumos și bine amenajat. O experiență încântătoare!

 558. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 559. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 560. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 561. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 562. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 563. Totul a fost excelent, proprietarul de foarte mare ajutor, primire caldă, apartamentul foarte frumos și bine amenajat. O experiență încântătoare!

 564. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 565. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 566. nu am luat micul dejun. Locatia este placuta, curata.

 567. Surprinzator de curat. E a 2a cazare in Bucuresti unde gasesc atat de curat. Cada imensa, iar banda cu leduri, o idee minunata. Zona, desi nu e cea mai grozava, e linistita.

 568. Am găsit foarte ușor Villa. Proprietarul a fost foarte primitor și nea arătat camera și tot ce era nevoie . Camera arată că în poze . Camera era curata .

 569. Totul. Locația este foarte bună dacă sunteți în tranzit (aproape de șoseaua de centură, un Mega Image in apropiere).

 570. foarte curat si personal amabil liniste si a fost ok

 571. Camere foarte curate, luminoase, terasa, dresing, frigider, aer conditionat.. Ce-ți poți dori mai mult? Felicitări!

 572. Zona liniștita , cartier cu vile, camera curată mobilată simplu , baia frumoasa și curată, așternuturi de un alb imaculat , aer condiționat și o terasa mare

 573. Nu am mancat aici… cred ca nu servesc masa dar curat peste tot de la intrare pana in ultimul coltisor al camerei camerele arata impecabil,..au si o gradina f draguta… liniste… Doamna de acolo a fost f ok. Ne.a asteptat sa ajungem desi era 23.30 si receptia era pana la ora 23. Ne-a ridicat comanda de la food panda pe care o comandasem de pe drum cu ceva timp inainte sa ajunge dat fiind faptul ca eram cu copil si trb sa manance bine inainte de somn.Totul a fost ok. Ne.am odihnit si am continuat drumul.

 574. Foarte curat Zona linistita Personal foarte amabil

 575. Totul a fost excelent, proprietarul de foarte mare ajutor, primire caldă, apartamentul foarte frumos și bine amenajat. O experiență încântătoare!

 576. Mic dejun excelent, personalul deosebit de amabil.Recomand proprietatea pentru familii.

 577. Foarte curat, gazdele amabile. Ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie: lenjerie in plus, masa de calcat, etc. Apartamentul a fost mare si bine utilat.

 578. Mic dejun foarte bun, curatenie peste asteptari, raport bun calitate-pret

 579. Hotel ce pare destul de nou, mobilier în stare buna, elegant, parcare în fata hotelului

 580. A fost curat , a fost zona linistit , angajați amabil si primitor . Mancare buna si preti acceptabila..

 581. Zona liniștita , cartier cu vile, camera curată mobilată simplu , baia frumoasa și curată, așternuturi de un alb imaculat , aer condiționat și o terasa mare

 582. Nu am mancat aici… cred ca nu servesc masa dar curat peste tot de la intrare pana in ultimul coltisor al camerei camerele arata impecabil,..au si o gradina f draguta… liniste… Doamna de acolo a fost f ok. Ne.a asteptat sa ajungem desi era 23.30 si receptia era pana la ora 23. Ne-a ridicat comanda de la food panda pe care o comandasem de pe drum cu ceva timp inainte sa ajunge dat fiind faptul ca eram cu copil si trb sa manance bine inainte de somn.Totul a fost ok. Ne.am odihnit si am continuat drumul.

 583. Foarte curat Zona linistita Personal foarte amabil

 584. Mic dejun foarte bun, curatenie peste asteptari, raport bun calitate-pret

 585. Hotel ce pare destul de nou, mobilier în stare buna, elegant, parcare în fata hotelului

 586. A fost curat , a fost zona linistit , angajați amabil si primitor . Mancare buna si preti acceptabila..

 587. Zona liniștita , cartier cu vile, camera curată mobilată simplu , baia frumoasa și curată, așternuturi de un alb imaculat , aer condiționat și o terasa mare

 588. Nu am mancat aici… cred ca nu servesc masa dar curat peste tot de la intrare pana in ultimul coltisor al camerei camerele arata impecabil,..au si o gradina f draguta… liniste… Doamna de acolo a fost f ok. Ne.a asteptat sa ajungem desi era 23.30 si receptia era pana la ora 23. Ne-a ridicat comanda de la food panda pe care o comandasem de pe drum cu ceva timp inainte sa ajunge dat fiind faptul ca eram cu copil si trb sa manance bine inainte de somn.Totul a fost ok. Ne.am odihnit si am continuat drumul.

 589. Foarte curat Zona linistita Personal foarte amabil

 590. Zona liniștita , cartier cu vile, camera curată mobilată simplu , baia frumoasa și curată, așternuturi de un alb imaculat , aer condiționat și o terasa mare

 591. Nu am mancat aici… cred ca nu servesc masa dar curat peste tot de la intrare pana in ultimul coltisor al camerei camerele arata impecabil,..au si o gradina f draguta… liniste… Doamna de acolo a fost f ok. Ne.a asteptat sa ajungem desi era 23.30 si receptia era pana la ora 23. Ne-a ridicat comanda de la food panda pe care o comandasem de pe drum cu ceva timp inainte sa ajunge dat fiind faptul ca eram cu copil si trb sa manance bine inainte de somn.Totul a fost ok. Ne.am odihnit si am continuat drumul.

 592. Foarte curat Zona linistita Personal foarte amabil

 593. Apartament frumos, curat si calduros. Pat f comod, totul bine organizat, cu toate cele necesare. Multumim ptr toate surprizele! Am avut o sedere scurta, dar ne-am simtit f bine..o sa revenim cu drag!

 594. Excepțional apartament , m-aș muta definitiv in aceasta proprietate !

 595. Apartamentul este foarte modern, curat și primitor. Gazda este foarte drăguța. Megaimage lângă,plus doua locuri de parcare. Zona este f sigura și liniștita

 596. Gazde amabile si primitoare. Camera spatioasa, inclusiv cu dresing. Baia mare, echipata complet. O curatenie impecabila. Totul extraordinar de bine!

 597. Zona liniștita , cartier cu vile, camera curată mobilată simplu , baia frumoasa și curată, așternuturi de un alb imaculat , aer condiționat și o terasa mare

 598. Nu am mancat aici… cred ca nu servesc masa dar curat peste tot de la intrare pana in ultimul coltisor al camerei camerele arata impecabil,..au si o gradina f draguta… liniste… Doamna de acolo a fost f ok. Ne.a asteptat sa ajungem desi era 23.30 si receptia era pana la ora 23. Ne-a ridicat comanda de la food panda pe care o comandasem de pe drum cu ceva timp inainte sa ajunge dat fiind faptul ca eram cu copil si trb sa manance bine inainte de somn.Totul a fost ok. Ne.am odihnit si am continuat drumul.

 599. Mic dejun foarte bun, curatenie peste asteptari, raport bun calitate-pret

 600. Hotel ce pare destul de nou, mobilier în stare buna, elegant, parcare în fata hotelului

 601. A fost curat , a fost zona linistit , angajați amabil si primitor . Mancare buna si preti acceptabila..

 602. Apartament frumos, curat si calduros. Pat f comod, totul bine organizat, cu toate cele necesare. Multumim ptr toate surprizele! Am avut o sedere scurta, dar ne-am simtit f bine..o sa revenim cu drag!

 603. Excepțional apartament , m-aș muta definitiv in aceasta proprietate !

 604. Apartamentul este foarte modern, curat și primitor. Gazda este foarte drăguța. Megaimage lângă,plus doua locuri de parcare. Zona este f sigura și liniștita

 605. Gazde amabile si primitoare. Camera spatioasa, inclusiv cu dresing. Baia mare, echipata complet. O curatenie impecabila. Totul extraordinar de bine!

 606. Zona liniștita , cartier cu vile, camera curată mobilată simplu , baia frumoasa și curată, așternuturi de un alb imaculat , aer condiționat și o terasa mare

 607. Nu am mancat aici… cred ca nu servesc masa dar curat peste tot de la intrare pana in ultimul coltisor al camerei camerele arata impecabil,..au si o gradina f draguta… liniste… Doamna de acolo a fost f ok. Ne.a asteptat sa ajungem desi era 23.30 si receptia era pana la ora 23. Ne-a ridicat comanda de la food panda pe care o comandasem de pe drum cu ceva timp inainte sa ajunge dat fiind faptul ca eram cu copil si trb sa manance bine inainte de somn.Totul a fost ok. Ne.am odihnit si am continuat drumul.

 608. Mic dejun foarte bun, curatenie peste asteptari, raport bun calitate-pret

 609. Hotel ce pare destul de nou, mobilier în stare buna, elegant, parcare în fata hotelului

 610. A fost curat , a fost zona linistit , angajați amabil si primitor . Mancare buna si preti acceptabila..

 611. Ușa camerei. Nu oferă antifonare. Recomand găsirea unei soluții în acest sens

 612. Loctie excelenta pentru tranzit. Curatenie, liniste.

 613. Gazde amabile si primitoare. Camera spatioasa, inclusiv cu dresing. Baia mare, echipata complet. O curatenie impecabila. Totul extraordinar de bine!

 614. Totul, locație excelenta, într-o zona linistita, ideala pentru cazare.

 615. Zona liniștită, locatie excelentă, curat si cameră spațioasă

 616. Zona tranquilla, tutto nuovo. Comodo per uscire dalla città, vicino a ristoranti e supermercati. Proprietario molto disponibile

 617. Ne-a plăcut foarte mult, curățenie, dotare, ospitalitate, o locatie care are tot ce-ti trebuie. Peste așteptări, recomand.

 618. Apartament frumos, curat si calduros. Pat f comod, totul bine organizat, cu toate cele necesare. Multumim ptr toate surprizele! Am avut o sedere scurta, dar ne-am simtit f bine..o sa revenim cu drag!

 619. Excepțional apartament , m-aș muta definitiv in aceasta proprietate !

 620. Ușa camerei. Nu oferă antifonare. Recomand găsirea unei soluții în acest sens

 621. Loctie excelenta pentru tranzit. Curatenie, liniste.

 622. Gazde amabile si primitoare. Camera spatioasa, inclusiv cu dresing. Baia mare, echipata complet. O curatenie impecabila. Totul extraordinar de bine!

 623. Totul, locație excelenta, într-o zona linistita, ideala pentru cazare.

 624. Zona liniștită, locatie excelentă, curat si cameră spațioasă

 625. Zona tranquilla, tutto nuovo. Comodo per uscire dalla città, vicino a ristoranti e supermercati. Proprietario molto disponibile

 626. Ne-a plăcut foarte mult, curățenie, dotare, ospitalitate, o locatie care are tot ce-ti trebuie. Peste așteptări, recomand.

 627. Apartament frumos, curat si calduros. Pat f comod, totul bine organizat, cu toate cele necesare. Multumim ptr toate surprizele! Am avut o sedere scurta, dar ne-am simtit f bine..o sa revenim cu drag!

 628. Excepțional apartament , m-aș muta definitiv in aceasta proprietate !

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled