Cazare ieftina Botosani

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Botoşani, Botoşani, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Botoşani, Botoşani, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Botoşani, Botoşani, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Botoşani, Botoşani, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Botoşani, Botoşani, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Dalia si Zaraza Brătescu din Cotorasti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Botoşani, Botoşani, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Dalia si Zaraza Brătescu din Cotorasti, jud. AlbaCazare in Botoşani, Botoşani, România pentru 4 persoane)

 • Larisa si Flavia Runceanu din Solca, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Botoşani, Botoşani, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Botoşani, Botoşani, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Larisa si Flavia Runceanu din Solca, jud. NeamtCazare in Botoşani, Botoşani, România pentru 4 persoane)

 • Lia si Elisabeta Jebeleanu din Frasina, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Botoşani, Botoşani, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Lia si Elisabeta Jebeleanu din Frasina, jud. ValceaCazare in Botoşani, Botoşani, România pentru 4 persoane)

 • Martin si Emanoil FamiliaTrancu din Ruseni, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Botoşani, Botoşani, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Botoşani, Botoşani, România!

  (Martin si Emanoil FamiliaTrancu din Ruseni, jud. NeamtCazare in Botoşani, Botoşani, România pentru 4 persoane)

 • Sava si Izabela Moroșanu din Gradistea, jud. Braila recomanda unul dintre locurile de cazare in Botoşani, Botoşani, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Botoşani, Botoşani, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Sava si Izabela Moroșanu din Gradistea, jud. BrailaCazare in Botoşani, Botoşani, România pentru 4 persoane)

 • Eva si Petronela Albu din Laceni, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Botoşani, Botoşani, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Botoşani, Botoşani, România.

  (Eva si Petronela Albu din Laceni, jud. TeleormanCazare in Botoşani, Botoşani, România pentru 4 persoane)

 1. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 2. Mi-au intrecut asteptarile, la prima vedere hotelul nu arata cine stie ce, personalul a fost foarte receptiv in special doamna de la receptie dar si baiatul de la plecare. Mancarea a fost foarte buna iar chelnerii foarte agreabili si exceptional de amuzanti, un mediu foarte placut. Camera a avut un miros placut si a fost foarte curata. Recomand cu caldura si pentru un sejur de o durata mai lunga

 3. Personalul a avut un comportament exceptional, foarte receptivi atat cei de la receptie cat si chelnerii, mancatea a fost foarte gustoasa, camerele erau curate si aratau foarte bine, m-am simtit exceptional

 4. Curatenia…totul impecabil..personalul foarte ok..locatia in sine e tare frumoasa…

 5. E o locatie minunata…intrun cadru de poveste…curatenie.. Totul la superlativ..

 6. Un singur ospătar a reușit să fie amabil, sa vina cu propuneri pentru servirea mesei, si a avut grija sa nu imi lipsească băutura, mâncarea.. a fost atent.

 7. Totul super de la angajati la tot ce inseamna amenajare ! Superb !

 8. absolut totul, minunat la fel ca prima oara, a doua oara si a treia oară.

 9. Constantin-corneliu februarie 15, 2019 at 6:50 pm

  Totul a fost perfect. Hotelul se remarcă prin stil, eleganta și confort. Camerele (de 4*) sunt foarte mari și nu lipsește absolut nimic pentru a putea concura cu orice alt hotel din aceeași categorie, de oriunde din lume. Recomand cu căldură Hotel Maria tuturor celor care trec prin Botoșani.

 10. Curățenie,menajerele nu ai intrat in camera fara sa anunțe sau in lipsa noastra

 11. Totul a fost la superlativ! Locație superbă, liniștită, aproape de centru, iar personalul foarte amabil. Merită toți banii!

 12. Camera 510 a fost mare, cu birou, scaune, balconas, cu caldura. cu lenjerie impecabila. Motivul pentru care ma cazez acum doar aici,, este lenjeria imaculata si micul dejun super bogat, ospitalitatea din partea personalului de hotel si restaurant. Am luat si cina, recomand, sunt mancaruri pentru toate gusturile. Eu am incercat somonul, salaul cu dovlecei la gratar si sos de capere, orezul cu prosciuto, brocoli cu sos de branza. Voi reveni

 13. -central -parcare -camera mare confortabila/liniste -baie utilata

 14. Faptul ca am cerut o camera luminoasa si mi s a oferit. Personal drăguț, camera si cladirea curate si frumoase , comoditate lift, zona centrală, restaurant frumos amenajat si curat . Multumiri staff ului

 15. Micul dejun a fost variat Au parcare in curtea interioara Paturile au fost foarte confortabile Este amplasat central Ofera papuci de uf

 16. Personal foarte amabil, curatenie zilnica, mancarea de la restaurant extraordinar de buna. Pensiunea este foarte frumos amenajata, cu bun gust.

 17. A fost liniste, aer curat, exact ceea ce aveam nevoie.

 18. Absolut tot, personal amabil, confort, foarte curat si incapator. Camere foarte mari cu preturi foarte acceptabile

 19. E amplasat in zona linistita si verde. Prin preajma sunt multe magazine in diferite domenii (alimentare, produse de uz casnic, piata agricola, florarii s.a.) Camera cu nr.102 are de toate cum era expus pe booking si suplimentar balcon. Obiectii nu am avut nici unua. Anturajul e placut si elegant. Pentru autovehicolul meu am avut rezervare gratis pentru parcare.

 20. Camerele foarte curate, facilitati excelente…cazare foarte buna!

 21. Amplasare,curatenie,personal amabil,aspect placut,modern si elegant in camere si restaurant Un menu mai variat.Am vrut sa servim,de ex.,o supa crema ,ardei umpluti si nu s-a putut Am rugat sa se dea la blender o ciorba (sotul meu fiind cu dantura in lucru),nu s-a putut

 22. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 23. Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 24. Personal deosebit de amabil care incearca sa compenseze lipsurile inerente unui hotel de doua stele. Conditii decente de cazare in raport cu categoria de clasificare a hotelului. Cladirea este istorica si ar merita o investitie ce sa mareasca numarul de stele.

 25. Dotări peste medie: halat, papuci, periuță de dinți.

 26. Totul super de la angajati la tot ce inseamna amenajare ! Superb !

 27. absolut totul, minunat la fel ca prima oara, a doua oara si a treia oară.

 28. Curatenia…totul impecabil..personalul foarte ok..locatia in sine e tare frumoasa…

 29. E o locatie minunata…intrun cadru de poveste…curatenie.. Totul la superlativ..

 30. Un singur ospătar a reușit să fie amabil, sa vina cu propuneri pentru servirea mesei, si a avut grija sa nu imi lipsească băutura, mâncarea.. a fost atent.

 31. Curățenie,menajerele nu ai intrat in camera fara sa anunțe sau in lipsa noastra

 32. Totul a fost la superlativ! Locație superbă, liniștită, aproape de centru, iar personalul foarte amabil. Merită toți banii!

 33. Camera 510 a fost mare, cu birou, scaune, balconas, cu caldura. cu lenjerie impecabila. Motivul pentru care ma cazez acum doar aici,, este lenjeria imaculata si micul dejun super bogat, ospitalitatea din partea personalului de hotel si restaurant. Am luat si cina, recomand, sunt mancaruri pentru toate gusturile. Eu am incercat somonul, salaul cu dovlecei la gratar si sos de capere, orezul cu prosciuto, brocoli cu sos de branza. Voi reveni

 34. -central -parcare -camera mare confortabila/liniste -baie utilata

 35. Faptul ca am cerut o camera luminoasa si mi s a oferit. Personal drăguț, camera si cladirea curate si frumoase , comoditate lift, zona centrală, restaurant frumos amenajat si curat . Multumiri staff ului

 36. Micul dejun a fost variat Au parcare in curtea interioara Paturile au fost foarte confortabile Este amplasat central Ofera papuci de uf

 37. Personal foarte amabil, curatenie zilnica, mancarea de la restaurant extraordinar de buna. Pensiunea este foarte frumos amenajata, cu bun gust.

 38. A fost liniste, aer curat, exact ceea ce aveam nevoie.

 39. Absolut tot, personal amabil, confort, foarte curat si incapator. Camere foarte mari cu preturi foarte acceptabile

 40. E amplasat in zona linistita si verde. Prin preajma sunt multe magazine in diferite domenii (alimentare, produse de uz casnic, piata agricola, florarii s.a.) Camera cu nr.102 are de toate cum era expus pe booking si suplimentar balcon. Obiectii nu am avut nici unua. Anturajul e placut si elegant. Pentru autovehicolul meu am avut rezervare gratis pentru parcare.

 41. Camerele foarte curate, facilitati excelente…cazare foarte buna!

 42. Amplasare,curatenie,personal amabil,aspect placut,modern si elegant in camere si restaurant Un menu mai variat.Am vrut sa servim,de ex.,o supa crema ,ardei umpluti si nu s-a putut Am rugat sa se dea la blender o ciorba (sotul meu fiind cu dantura in lucru),nu s-a putut

 43. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 44. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 45. Mi-au intrecut asteptarile, la prima vedere hotelul nu arata cine stie ce, personalul a fost foarte receptiv in special doamna de la receptie dar si baiatul de la plecare. Mancarea a fost foarte buna iar chelnerii foarte agreabili si exceptional de amuzanti, un mediu foarte placut. Camera a avut un miros placut si a fost foarte curata. Recomand cu caldura si pentru un sejur de o durata mai lunga

 46. -central -parcare -camera mare confortabila/liniste -baie utilata

 47. Faptul ca am cerut o camera luminoasa si mi s a oferit. Personal drăguț, camera si cladirea curate si frumoase , comoditate lift, zona centrală, restaurant frumos amenajat si curat . Multumiri staff ului

 48. Micul dejun a fost variat Au parcare in curtea interioara Paturile au fost foarte confortabile Este amplasat central Ofera papuci de uf

 49. Curatenia…totul impecabil..personalul foarte ok..locatia in sine e tare frumoasa…

 50. E o locatie minunata…intrun cadru de poveste…curatenie.. Totul la superlativ..

 51. Un singur ospătar a reușit să fie amabil, sa vina cu propuneri pentru servirea mesei, si a avut grija sa nu imi lipsească băutura, mâncarea.. a fost atent.

 52. Dotări peste medie: halat, papuci, periuță de dinți.

 53. Totul super de la angajati la tot ce inseamna amenajare ! Superb !

 54. absolut totul, minunat la fel ca prima oara, a doua oara si a treia oară.

 55. Curățenie,menajerele nu ai intrat in camera fara sa anunțe sau in lipsa noastra

 56. Totul a fost la superlativ! Locație superbă, liniștită, aproape de centru, iar personalul foarte amabil. Merită toți banii!

 57. Camera 510 a fost mare, cu birou, scaune, balconas, cu caldura. cu lenjerie impecabila. Motivul pentru care ma cazez acum doar aici,, este lenjeria imaculata si micul dejun super bogat, ospitalitatea din partea personalului de hotel si restaurant. Am luat si cina, recomand, sunt mancaruri pentru toate gusturile. Eu am incercat somonul, salaul cu dovlecei la gratar si sos de capere, orezul cu prosciuto, brocoli cu sos de branza. Voi reveni

 58. Personal foarte amabil, curatenie zilnica, mancarea de la restaurant extraordinar de buna. Pensiunea este foarte frumos amenajata, cu bun gust.

 59. A fost liniste, aer curat, exact ceea ce aveam nevoie.

 60. Absolut tot, personal amabil, confort, foarte curat si incapator. Camere foarte mari cu preturi foarte acceptabile

 61. E amplasat in zona linistita si verde. Prin preajma sunt multe magazine in diferite domenii (alimentare, produse de uz casnic, piata agricola, florarii s.a.) Camera cu nr.102 are de toate cum era expus pe booking si suplimentar balcon. Obiectii nu am avut nici unua. Anturajul e placut si elegant. Pentru autovehicolul meu am avut rezervare gratis pentru parcare.

 62. Camerele foarte curate, facilitati excelente…cazare foarte buna!

 63. Amplasare,curatenie,personal amabil,aspect placut,modern si elegant in camere si restaurant Un menu mai variat.Am vrut sa servim,de ex.,o supa crema ,ardei umpluti si nu s-a putut Am rugat sa se dea la blender o ciorba (sotul meu fiind cu dantura in lucru),nu s-a putut

 64. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 65. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 66. Mi-au intrecut asteptarile, la prima vedere hotelul nu arata cine stie ce, personalul a fost foarte receptiv in special doamna de la receptie dar si baiatul de la plecare. Mancarea a fost foarte buna iar chelnerii foarte agreabili si exceptional de amuzanti, un mediu foarte placut. Camera a avut un miros placut si a fost foarte curata. Recomand cu caldura si pentru un sejur de o durata mai lunga

 67. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 68. Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 69. Personal deosebit de amabil care incearca sa compenseze lipsurile inerente unui hotel de doua stele. Conditii decente de cazare in raport cu categoria de clasificare a hotelului. Cladirea este istorica si ar merita o investitie ce sa mareasca numarul de stele.

 70. Dotări peste medie: halat, papuci, periuță de dinți.

 71. Totul super de la angajati la tot ce inseamna amenajare ! Superb !

 72. absolut totul, minunat la fel ca prima oara, a doua oara si a treia oară.

 73. Curățenie,menajerele nu ai intrat in camera fara sa anunțe sau in lipsa noastra

 74. Totul a fost la superlativ! Locație superbă, liniștită, aproape de centru, iar personalul foarte amabil. Merită toți banii!

 75. Camera 510 a fost mare, cu birou, scaune, balconas, cu caldura. cu lenjerie impecabila. Motivul pentru care ma cazez acum doar aici,, este lenjeria imaculata si micul dejun super bogat, ospitalitatea din partea personalului de hotel si restaurant. Am luat si cina, recomand, sunt mancaruri pentru toate gusturile. Eu am incercat somonul, salaul cu dovlecei la gratar si sos de capere, orezul cu prosciuto, brocoli cu sos de branza. Voi reveni

 76. -central -parcare -camera mare confortabila/liniste -baie utilata

 77. Faptul ca am cerut o camera luminoasa si mi s a oferit. Personal drăguț, camera si cladirea curate si frumoase , comoditate lift, zona centrală, restaurant frumos amenajat si curat . Multumiri staff ului

 78. Micul dejun a fost variat Au parcare in curtea interioara Paturile au fost foarte confortabile Este amplasat central Ofera papuci de uf

 79. Personal foarte amabil, curatenie zilnica, mancarea de la restaurant extraordinar de buna. Pensiunea este foarte frumos amenajata, cu bun gust.

 80. A fost liniste, aer curat, exact ceea ce aveam nevoie.

 81. Absolut tot, personal amabil, confort, foarte curat si incapator. Camere foarte mari cu preturi foarte acceptabile

 82. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 83. E amplasat in zona linistita si verde. Prin preajma sunt multe magazine in diferite domenii (alimentare, produse de uz casnic, piata agricola, florarii s.a.) Camera cu nr.102 are de toate cum era expus pe booking si suplimentar balcon. Obiectii nu am avut nici unua. Anturajul e placut si elegant. Pentru autovehicolul meu am avut rezervare gratis pentru parcare.

 84. Camerele foarte curate, facilitati excelente…cazare foarte buna!

 85. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 86. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 87. Mi-au intrecut asteptarile, la prima vedere hotelul nu arata cine stie ce, personalul a fost foarte receptiv in special doamna de la receptie dar si baiatul de la plecare. Mancarea a fost foarte buna iar chelnerii foarte agreabili si exceptional de amuzanti, un mediu foarte placut. Camera a avut un miros placut si a fost foarte curata. Recomand cu caldura si pentru un sejur de o durata mai lunga

 88. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 89. Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 90. Personal deosebit de amabil care incearca sa compenseze lipsurile inerente unui hotel de doua stele. Conditii decente de cazare in raport cu categoria de clasificare a hotelului. Cladirea este istorica si ar merita o investitie ce sa mareasca numarul de stele.

 91. Dotări peste medie: halat, papuci, periuță de dinți.

 92. Totul super de la angajati la tot ce inseamna amenajare ! Superb !

 93. absolut totul, minunat la fel ca prima oara, a doua oara si a treia oară.

 94. Curatenia…totul impecabil..personalul foarte ok..locatia in sine e tare frumoasa…

 95. E o locatie minunata…intrun cadru de poveste…curatenie.. Totul la superlativ..

 96. Un singur ospătar a reușit să fie amabil, sa vina cu propuneri pentru servirea mesei, si a avut grija sa nu imi lipsească băutura, mâncarea.. a fost atent.

 97. Curățenie,menajerele nu ai intrat in camera fara sa anunțe sau in lipsa noastra

 98. Totul a fost la superlativ! Locație superbă, liniștită, aproape de centru, iar personalul foarte amabil. Merită toți banii!

 99. Camera 510 a fost mare, cu birou, scaune, balconas, cu caldura. cu lenjerie impecabila. Motivul pentru care ma cazez acum doar aici,, este lenjeria imaculata si micul dejun super bogat, ospitalitatea din partea personalului de hotel si restaurant. Am luat si cina, recomand, sunt mancaruri pentru toate gusturile. Eu am incercat somonul, salaul cu dovlecei la gratar si sos de capere, orezul cu prosciuto, brocoli cu sos de branza. Voi reveni

 100. -central -parcare -camera mare confortabila/liniste -baie utilata

 101. Faptul ca am cerut o camera luminoasa si mi s a oferit. Personal drăguț, camera si cladirea curate si frumoase , comoditate lift, zona centrală, restaurant frumos amenajat si curat . Multumiri staff ului

 102. Micul dejun a fost variat Au parcare in curtea interioara Paturile au fost foarte confortabile Este amplasat central Ofera papuci de uf

 103. Personal foarte amabil, curatenie zilnica, mancarea de la restaurant extraordinar de buna. Pensiunea este foarte frumos amenajata, cu bun gust.

 104. A fost liniste, aer curat, exact ceea ce aveam nevoie.

 105. Absolut tot, personal amabil, confort, foarte curat si incapator. Camere foarte mari cu preturi foarte acceptabile

 106. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 107. E amplasat in zona linistita si verde. Prin preajma sunt multe magazine in diferite domenii (alimentare, produse de uz casnic, piata agricola, florarii s.a.) Camera cu nr.102 are de toate cum era expus pe booking si suplimentar balcon. Obiectii nu am avut nici unua. Anturajul e placut si elegant. Pentru autovehicolul meu am avut rezervare gratis pentru parcare.

 108. Camerele foarte curate, facilitati excelente…cazare foarte buna!

 109. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 110. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 111. Mi-au intrecut asteptarile, la prima vedere hotelul nu arata cine stie ce, personalul a fost foarte receptiv in special doamna de la receptie dar si baiatul de la plecare. Mancarea a fost foarte buna iar chelnerii foarte agreabili si exceptional de amuzanti, un mediu foarte placut. Camera a avut un miros placut si a fost foarte curata. Recomand cu caldura si pentru un sejur de o durata mai lunga

 112. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 113. Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 114. Personal deosebit de amabil care incearca sa compenseze lipsurile inerente unui hotel de doua stele. Conditii decente de cazare in raport cu categoria de clasificare a hotelului. Cladirea este istorica si ar merita o investitie ce sa mareasca numarul de stele.

 115. Curățenie,menajerele nu ai intrat in camera fara sa anunțe sau in lipsa noastra

 116. Totul a fost la superlativ! Locație superbă, liniștită, aproape de centru, iar personalul foarte amabil. Merită toți banii!

 117. Camera 510 a fost mare, cu birou, scaune, balconas, cu caldura. cu lenjerie impecabila. Motivul pentru care ma cazez acum doar aici,, este lenjeria imaculata si micul dejun super bogat, ospitalitatea din partea personalului de hotel si restaurant. Am luat si cina, recomand, sunt mancaruri pentru toate gusturile. Eu am incercat somonul, salaul cu dovlecei la gratar si sos de capere, orezul cu prosciuto, brocoli cu sos de branza. Voi reveni

 118. Mancarea, curatenia, WiFI, Amplasament in padurice, aer curat si totodata aproape de Botosani….adica pe jos poti merge pana la Botosani in cateva minute.

 119. Curatenia…totul impecabil..personalul foarte ok..locatia in sine e tare frumoasa…

 120. E o locatie minunata…intrun cadru de poveste…curatenie.. Totul la superlativ..

 121. Dotări peste medie: halat, papuci, periuță de dinți.

 122. Totul super de la angajati la tot ce inseamna amenajare ! Superb !

 123. absolut totul, minunat la fel ca prima oara, a doua oara si a treia oară.

 124. -central -parcare -camera mare confortabila/liniste -baie utilata

 125. Faptul ca am cerut o camera luminoasa si mi s a oferit. Personal drăguț, camera si cladirea curate si frumoase , comoditate lift, zona centrală, restaurant frumos amenajat si curat . Multumiri staff ului

 126. Micul dejun a fost variat Au parcare in curtea interioara Paturile au fost foarte confortabile Este amplasat central Ofera papuci de uf

 127. Personal foarte amabil, curatenie zilnica, mancarea de la restaurant extraordinar de buna. Pensiunea este foarte frumos amenajata, cu bun gust.

 128. A fost liniste, aer curat, exact ceea ce aveam nevoie.

 129. Absolut tot, personal amabil, confort, foarte curat si incapator. Camere foarte mari cu preturi foarte acceptabile

 130. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 131. E amplasat in zona linistita si verde. Prin preajma sunt multe magazine in diferite domenii (alimentare, produse de uz casnic, piata agricola, florarii s.a.) Camera cu nr.102 are de toate cum era expus pe booking si suplimentar balcon. Obiectii nu am avut nici unua. Anturajul e placut si elegant. Pentru autovehicolul meu am avut rezervare gratis pentru parcare.

 132. Camerele foarte curate, facilitati excelente…cazare foarte buna!

 133. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 134. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 135. Mi-au intrecut asteptarile, la prima vedere hotelul nu arata cine stie ce, personalul a fost foarte receptiv in special doamna de la receptie dar si baiatul de la plecare. Mancarea a fost foarte buna iar chelnerii foarte agreabili si exceptional de amuzanti, un mediu foarte placut. Camera a avut un miros placut si a fost foarte curata. Recomand cu caldura si pentru un sejur de o durata mai lunga

 136. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 137. Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 138. Personal deosebit de amabil care incearca sa compenseze lipsurile inerente unui hotel de doua stele. Conditii decente de cazare in raport cu categoria de clasificare a hotelului. Cladirea este istorica si ar merita o investitie ce sa mareasca numarul de stele.

 139. Camera spatioasa, curatenie, priveliste frumoasa din balcon, iar micul dejun a depasit asteptarile, foarte bun si generos (inclusiv desert). Recomand!

 140. Foarte curat . Dotări de 4 stele la camera de 3 stele . Personal foste amabil și mâncare foarte buna.

 141. Dotări peste medie: halat, papuci, periuță de dinți.

 142. Mancarea, curatenia, WiFI, Amplasament in padurice, aer curat si totodata aproape de Botosani….adica pe jos poti merge pana la Botosani in cateva minute.

 143. Curatenia…totul impecabil..personalul foarte ok..locatia in sine e tare frumoasa…

 144. E o locatie minunata…intrun cadru de poveste…curatenie.. Totul la superlativ..

 145. Locatie accesibila si usor de ajuns in toate punctele cheie ale orasului

 146. Curățenie,menajerele nu ai intrat in camera fara sa anunțe sau in lipsa noastra

 147. Totul a fost la superlativ! Locație superbă, liniștită, aproape de centru, iar personalul foarte amabil. Merită toți banii!

 148. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 149. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 150. Locatia excelent pozitionata, cu o arhitectura deosebita (partea din fata cu restaurantul este fosta casa Prassa) Micul dejun excelent, variat, gustos, cu toate facilitatile. Facilitatile oferita la SPA, aproare complete.

 151. Personal foarte amabil, curatenie zilnica, mancarea de la restaurant extraordinar de buna. Pensiunea este foarte frumos amenajata, cu bun gust.

 152. A fost liniste, aer curat, exact ceea ce aveam nevoie.

 153. Absolut tot, personal amabil, confort, foarte curat si incapator. Camere foarte mari cu preturi foarte acceptabile

 154. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 155. E amplasat in zona linistita si verde. Prin preajma sunt multe magazine in diferite domenii (alimentare, produse de uz casnic, piata agricola, florarii s.a.) Camera cu nr.102 are de toate cum era expus pe booking si suplimentar balcon. Obiectii nu am avut nici unua. Anturajul e placut si elegant. Pentru autovehicolul meu am avut rezervare gratis pentru parcare.

 156. Camerele foarte curate, facilitati excelente…cazare foarte buna!

 157. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 158. Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 159. Personal deosebit de amabil care incearca sa compenseze lipsurile inerente unui hotel de doua stele. Conditii decente de cazare in raport cu categoria de clasificare a hotelului. Cladirea este istorica si ar merita o investitie ce sa mareasca numarul de stele.

 160. Locatia ultra centrala, camere extrem de generoase, personal foarte amabil.

 161. Receptia competenta sefa de receptie la fel. Camera mare si foarte spatioasa. Locatia

 162. Camera spatioasa, curatenie, priveliste frumoasa din balcon, iar micul dejun a depasit asteptarile, foarte bun si generos (inclusiv desert). Recomand!

 163. Mancarea, curatenia, WiFI, Amplasament in padurice, aer curat si totodata aproape de Botosani….adica pe jos poti merge pana la Botosani in cateva minute.

 164. Curatenia…totul impecabil..personalul foarte ok..locatia in sine e tare frumoasa…

 165. E o locatie minunata…intrun cadru de poveste…curatenie.. Totul la superlativ..

 166. Locatie accesibila si usor de ajuns in toate punctele cheie ale orasului

 167. Curățenie,menajerele nu ai intrat in camera fara sa anunțe sau in lipsa noastra

 168. Totul a fost la superlativ! Locație superbă, liniștită, aproape de centru, iar personalul foarte amabil. Merită toți banii!

 169. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 170. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 171. Locatia excelent pozitionata, cu o arhitectura deosebita (partea din fata cu restaurantul este fosta casa Prassa) Micul dejun excelent, variat, gustos, cu toate facilitatile. Facilitatile oferita la SPA, aproare complete.

 172. Personal foarte amabil, curatenie zilnica, mancarea de la restaurant extraordinar de buna. Pensiunea este foarte frumos amenajata, cu bun gust.

 173. A fost liniste, aer curat, exact ceea ce aveam nevoie.

 174. Absolut tot, personal amabil, confort, foarte curat si incapator. Camere foarte mari cu preturi foarte acceptabile

 175. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 176. E amplasat in zona linistita si verde. Prin preajma sunt multe magazine in diferite domenii (alimentare, produse de uz casnic, piata agricola, florarii s.a.) Camera cu nr.102 are de toate cum era expus pe booking si suplimentar balcon. Obiectii nu am avut nici unua. Anturajul e placut si elegant. Pentru autovehicolul meu am avut rezervare gratis pentru parcare.

 177. Camerele foarte curate, facilitati excelente…cazare foarte buna!

 178. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 179. Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 180. Personal deosebit de amabil care incearca sa compenseze lipsurile inerente unui hotel de doua stele. Conditii decente de cazare in raport cu categoria de clasificare a hotelului. Cladirea este istorica si ar merita o investitie ce sa mareasca numarul de stele.

 181. Mancarea, curatenia, WiFI, Amplasament in padurice, aer curat si totodata aproape de Botosani….adica pe jos poti merge pana la Botosani in cateva minute.

 182. Curatenia…totul impecabil..personalul foarte ok..locatia in sine e tare frumoasa…

 183. E o locatie minunata…intrun cadru de poveste…curatenie.. Totul la superlativ..

 184. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 185. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 186. Locatia excelent pozitionata, cu o arhitectura deosebita (partea din fata cu restaurantul este fosta casa Prassa) Micul dejun excelent, variat, gustos, cu toate facilitatile. Facilitatile oferita la SPA, aproare complete.

 187. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 188. E amplasat in zona linistita si verde. Prin preajma sunt multe magazine in diferite domenii (alimentare, produse de uz casnic, piata agricola, florarii s.a.) Camera cu nr.102 are de toate cum era expus pe booking si suplimentar balcon. Obiectii nu am avut nici unua. Anturajul e placut si elegant. Pentru autovehicolul meu am avut rezervare gratis pentru parcare.

 189. Camerele foarte curate, facilitati excelente…cazare foarte buna!

 190. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 191. Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 192. Personal deosebit de amabil care incearca sa compenseze lipsurile inerente unui hotel de doua stele. Conditii decente de cazare in raport cu categoria de clasificare a hotelului. Cladirea este istorica si ar merita o investitie ce sa mareasca numarul de stele.

 193. Locatie accesibila si usor de ajuns in toate punctele cheie ale orasului

 194. Curățenie,menajerele nu ai intrat in camera fara sa anunțe sau in lipsa noastra

 195. Totul a fost la superlativ! Locație superbă, liniștită, aproape de centru, iar personalul foarte amabil. Merită toți banii!

 196. Locatia frumoasa. Mic dejun f.scump in raport cu ce au oferit.

 197. O locație excelentă, personal amabil, curățenie desăvârșită.

 198. Totul e super ok…Locatie..peisaj…liniste…curat…impecabil.. personal amabil..

 199. Apartamentul,urias,curatenia,personal amabil ,zona,parcare.

 200. Este chiar in centrul orasului. Camere curate, spatioase si linistite.

 201. Poziție hotel excelentă, mobilier clasic de lux, cameră spatioasa, liniște. Vom reveni cu plăcere în aceeași locație.

 202. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 203. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 204. Locatia excelent pozitionata, cu o arhitectura deosebita (partea din fata cu restaurantul este fosta casa Prassa) Micul dejun excelent, variat, gustos, cu toate facilitatile. Facilitatile oferita la SPA, aproare complete.

 205. Locatia ofera toate cele necesare pentru o cazare decenta, o masa decenta si o odihna excelenta

 206. pensiunea are toate dotarile necesare cum ar fi spa ,sala de forta,restaurant,piscina si multe altele…..

 207. Personal foarte amabil, curatenie zilnica, mancarea de la restaurant extraordinar de buna. Pensiunea este foarte frumos amenajata, cu bun gust.

 208. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 209. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 210. E amplasat in zona linistita si verde. Prin preajma sunt multe magazine in diferite domenii (alimentare, produse de uz casnic, piata agricola, florarii s.a.) Camera cu nr.102 are de toate cum era expus pe booking si suplimentar balcon. Obiectii nu am avut nici unua. Anturajul e placut si elegant. Pentru autovehicolul meu am avut rezervare gratis pentru parcare.

 211. Amabilitatea personalului de la receptie si dimensiunea televizorului

 212. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 213. Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 214. Micul dejun se serveste proaspat pregatit. Este un loc cu atmosfera placuta .

 215. Locatia ofera toate cele necesare pentru o cazare decenta, o masa decenta si o odihna excelenta

 216. pensiunea are toate dotarile necesare cum ar fi spa ,sala de forta,restaurant,piscina si multe altele…..

 217. Locatia frumoasa. Mic dejun f.scump in raport cu ce au oferit.

 218. O locație excelentă, personal amabil, curățenie desăvârșită.

 219. Totul e super ok…Locatie..peisaj…liniste…curat…impecabil.. personal amabil..

 220. Apartamentul,urias,curatenia,personal amabil ,zona,parcare.

 221. Este chiar in centrul orasului. Camere curate, spatioase si linistite.

 222. Poziție hotel excelentă, mobilier clasic de lux, cameră spatioasa, liniște. Vom reveni cu plăcere în aceeași locație.

 223. Locatie accesibila si usor de ajuns in toate punctele cheie ale orasului

 224. Curățenie,menajerele nu ai intrat in camera fara sa anunțe sau in lipsa noastra

 225. Totul a fost la superlativ! Locație superbă, liniștită, aproape de centru, iar personalul foarte amabil. Merită toți banii!

 226. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 227. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 228. Locatia excelent pozitionata, cu o arhitectura deosebita (partea din fata cu restaurantul este fosta casa Prassa) Micul dejun excelent, variat, gustos, cu toate facilitatile. Facilitatile oferita la SPA, aproare complete.

 229. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 230. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 231. E amplasat in zona linistita si verde. Prin preajma sunt multe magazine in diferite domenii (alimentare, produse de uz casnic, piata agricola, florarii s.a.) Camera cu nr.102 are de toate cum era expus pe booking si suplimentar balcon. Obiectii nu am avut nici unua. Anturajul e placut si elegant. Pentru autovehicolul meu am avut rezervare gratis pentru parcare.

 232. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 233. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 234. Mi-au intrecut asteptarile, la prima vedere hotelul nu arata cine stie ce, personalul a fost foarte receptiv in special doamna de la receptie dar si baiatul de la plecare. Mancarea a fost foarte buna iar chelnerii foarte agreabili si exceptional de amuzanti, un mediu foarte placut. Camera a avut un miros placut si a fost foarte curata. Recomand cu caldura si pentru un sejur de o durata mai lunga

 235. Amabilitatea personalului de la receptie si dimensiunea televizorului

 236. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 237. Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 238. Personal amabil,locatie centrala,camera curata si raportul calitate-pret foarte bun.

 239. Locatie accesibila si usor de ajuns in toate punctele cheie ale orasului

 240. Curățenie,menajerele nu ai intrat in camera fara sa anunțe sau in lipsa noastra

 241. Locatie linistita, personal amabil, camere spatioase si curate

 242. Locația este superba,înconjurată de pădure, ferestre mari vezi, esti in inima pădurii. Camera sperioasa,mobilată modern, baie mare, design interior placut. Restaurant cu meniu divers Totul e la cote maxime. Recomand!

 243. Locatia frumoasa. Mic dejun f.scump in raport cu ce au oferit.

 244. Amplasarea, camerele largi, confortabile si relativ curate. Lenjerii si prosoape curate, schimbate zilnic.

 245. Apartamentul,urias,curatenia,personal amabil ,zona,parcare.

 246. Este chiar in centrul orasului. Camere curate, spatioase si linistite.

 247. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 248. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 249. Locatia excelent pozitionata, cu o arhitectura deosebita (partea din fata cu restaurantul este fosta casa Prassa) Micul dejun excelent, variat, gustos, cu toate facilitatile. Facilitatile oferita la SPA, aproare complete.

 250. Micul dejun se serveste proaspat pregatit. Este un loc cu atmosfera placuta .

 251. Locatia ofera toate cele necesare pentru o cazare decenta, o masa decenta si o odihna excelenta

 252. pensiunea are toate dotarile necesare cum ar fi spa ,sala de forta,restaurant,piscina si multe altele…..

 253. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 254. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 255. Mi-au intrecut asteptarile, la prima vedere hotelul nu arata cine stie ce, personalul a fost foarte receptiv in special doamna de la receptie dar si baiatul de la plecare. Mancarea a fost foarte buna iar chelnerii foarte agreabili si exceptional de amuzanti, un mediu foarte placut. Camera a avut un miros placut si a fost foarte curata. Recomand cu caldura si pentru un sejur de o durata mai lunga

 256. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 257. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 258. E amplasat in zona linistita si verde. Prin preajma sunt multe magazine in diferite domenii (alimentare, produse de uz casnic, piata agricola, florarii s.a.) Camera cu nr.102 are de toate cum era expus pe booking si suplimentar balcon. Obiectii nu am avut nici unua. Anturajul e placut si elegant. Pentru autovehicolul meu am avut rezervare gratis pentru parcare.

 259. Amabilitatea personalului de la receptie si dimensiunea televizorului

 260. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 261. Stefan-bogdan mai 4, 2019 at 11:58 pm

  Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 262. Amplasarea, camerele largi, confortabile si relativ curate. Lenjerii si prosoape curate, schimbate zilnic.

 263. Apartamentul,urias,curatenia,personal amabil ,zona,parcare.

 264. Este chiar in centrul orasului. Camere curate, spatioase si linistite.

 265. Locatie linistita, personal amabil, camere spatioase si curate

 266. Locația este superba,înconjurată de pădure, ferestre mari vezi, esti in inima pădurii. Camera sperioasa,mobilată modern, baie mare, design interior placut. Restaurant cu meniu divers Totul e la cote maxime. Recomand!

 267. Locatia frumoasa. Mic dejun f.scump in raport cu ce au oferit.

 268. Personal amabil,locatie centrala,camera curata si raportul calitate-pret foarte bun.

 269. Locatie accesibila si usor de ajuns in toate punctele cheie ale orasului

 270. Curățenie,menajerele nu ai intrat in camera fara sa anunțe sau in lipsa noastra

 271. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 272. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 273. Mi-au intrecut asteptarile, la prima vedere hotelul nu arata cine stie ce, personalul a fost foarte receptiv in special doamna de la receptie dar si baiatul de la plecare. Mancarea a fost foarte buna iar chelnerii foarte agreabili si exceptional de amuzanti, un mediu foarte placut. Camera a avut un miros placut si a fost foarte curata. Recomand cu caldura si pentru un sejur de o durata mai lunga

 274. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 275. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 276. Locatia excelent pozitionata, cu o arhitectura deosebita (partea din fata cu restaurantul este fosta casa Prassa) Micul dejun excelent, variat, gustos, cu toate facilitatile. Facilitatile oferita la SPA, aproare complete.

 277. Micul dejun se serveste proaspat pregatit. Este un loc cu atmosfera placuta .

 278. Locatia ofera toate cele necesare pentru o cazare decenta, o masa decenta si o odihna excelenta

 279. pensiunea are toate dotarile necesare cum ar fi spa ,sala de forta,restaurant,piscina si multe altele…..

 280. Amabilitatea personalului de la receptie si dimensiunea televizorului

 281. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 282. Stefan-bogdan mai 5, 2019 at 4:20 am

  Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 283. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 284. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 285. E amplasat in zona linistita si verde. Prin preajma sunt multe magazine in diferite domenii (alimentare, produse de uz casnic, piata agricola, florarii s.a.) Camera cu nr.102 are de toate cum era expus pe booking si suplimentar balcon. Obiectii nu am avut nici unua. Anturajul e placut si elegant. Pentru autovehicolul meu am avut rezervare gratis pentru parcare.

 286. Foarte curat si patul foarte confortabil. Prosoapele foarte curate. Este uscator de par, samplon, sapun, casca de dus. Gasiti in frigider ce aveti nevoie. Micul dejun este super ok, are fructe si legume proaspete. Cafeaua la aparat este excelenta, si stiu ce vorbesc.

 287. Personal amabil,locatie centrala,camera curata si raportul calitate-pret foarte bun.

 288. Locatie accesibila si usor de ajuns in toate punctele cheie ale orasului

 289. Locația este foarte plăcută și liniștita, complexul este de 4 stele. Este curat probabil ca nu este foarte aglomerat.

 290. Locatie linistita, personal amabil, camere spatioase si curate

 291. Locația este superba,înconjurată de pădure, ferestre mari vezi, esti in inima pădurii. Camera sperioasa,mobilată modern, baie mare, design interior placut. Restaurant cu meniu divers Totul e la cote maxime. Recomand!

 292. O locație foarte primitoare, amplasată excelent, curățenia este impecabila, in camere ai absolut tot ce ai nevoie.

 293. Amplasarea, camerele largi, confortabile si relativ curate. Lenjerii si prosoape curate, schimbate zilnic.

 294. Apartamentul,urias,curatenia,personal amabil ,zona,parcare.

 295. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 296. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 297. Locatia excelent pozitionata, cu o arhitectura deosebita (partea din fata cu restaurantul este fosta casa Prassa) Micul dejun excelent, variat, gustos, cu toate facilitatile. Facilitatile oferita la SPA, aproare complete.

 298. Micul dejun se serveste proaspat pregatit. Este un loc cu atmosfera placuta .

 299. Locatia ofera toate cele necesare pentru o cazare decenta, o masa decenta si o odihna excelenta

 300. pensiunea are toate dotarile necesare cum ar fi spa ,sala de forta,restaurant,piscina si multe altele…..

 301. Raportul pret calitate. Mâncare buna. Personal drăguț.

 302. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 303. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 304. Din pacate nu am servit micul dejun. Am plecat inainte de 7.00.

 305. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 306. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 307. Amabilitatea personalului de la receptie si dimensiunea televizorului

 308. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 309. Stefan-bogdan mai 11, 2019 at 11:19 pm

  Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 310. Personalul amabil,am avut apartament, curat,confortabil, mâncarea la restaurant bună, locație deosebită, amplasare in zona linistită, te poti relaxa , recomand!

 311. Mi-a placut foarte mult, atat amplasarea cat si serviciile. Personalul amabil, profesionist, mancarea foarte buna, un loc foarte linistit. Eu am fost pentru un eveniment ce a avut loc la hotel, insa am pus pe lista mea acest hotel in cazul in care va trebui sa ma cazez in Botosani pe viitor.

 312. Locația este foarte plăcută și liniștita, complexul este de 4 stele. Este curat probabil ca nu este foarte aglomerat.

 313. Raportul pret calitate. Mâncare buna. Personal drăguț.

 314. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 315. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 316. Personalul excelent , mâncarea foarte buna , Confort excelent

 317. O locație foarte primitoare, amplasată excelent, curățenia este impecabila, in camere ai absolut tot ce ai nevoie.

 318. Amplasarea, camerele largi, confortabile si relativ curate. Lenjerii si prosoape curate, schimbate zilnic.

 319. Totul a fost foarte OK. Amplasarea hotelului este ideala, chiar in centru, de unde totul este foarte aproape. Personalul a fost foarte amabil.

 320. Foarte curat si patul foarte confortabil. Prosoapele foarte curate. Este uscator de par, samplon, sapun, casca de dus. Gasiti in frigider ce aveti nevoie. Micul dejun este super ok, are fructe si legume proaspete. Cafeaua la aparat este excelenta, si stiu ce vorbesc.

 321. Personal amabil,locatie centrala,camera curata si raportul calitate-pret foarte bun.

 322. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 323. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 324. Locatia excelent pozitionata, cu o arhitectura deosebita (partea din fata cu restaurantul este fosta casa Prassa) Micul dejun excelent, variat, gustos, cu toate facilitatile. Facilitatile oferita la SPA, aproare complete.

 325. In mod special restaurantul cu meniurile foarte diversificate. Amplasament ok cu pret/calitate excelent.

 326. Micul dejun se serveste proaspat pregatit. Este un loc cu atmosfera placuta .

 327. Locatia ofera toate cele necesare pentru o cazare decenta, o masa decenta si o odihna excelenta

 328. Amabilitatea personalului de la receptie si dimensiunea televizorului

 329. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 330. Stefan-bogdan mai 15, 2019 at 9:27 pm

  Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 331. Din pacate nu am servit micul dejun. Am plecat inainte de 7.00.

 332. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 333. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 334. Poziția,curățenia,personalul si posibilitatea de a parca sunt motive pt care merita sa fii oaspetele acestui hotel.

 335. Personalul excelent , mâncarea foarte buna , Confort excelent

 336. O locație foarte primitoare, amplasată excelent, curățenia este impecabila, in camere ai absolut tot ce ai nevoie.

 337. Personalul amabil,am avut apartament, curat,confortabil, mâncarea la restaurant bună, locație deosebită, amplasare in zona linistită, te poti relaxa , recomand!

 338. Mi-a placut foarte mult, atat amplasarea cat si serviciile. Personalul amabil, profesionist, mancarea foarte buna, un loc foarte linistit. Eu am fost pentru un eveniment ce a avut loc la hotel, insa am pus pe lista mea acest hotel in cazul in care va trebui sa ma cazez in Botosani pe viitor.

 339. Locația este foarte plăcută și liniștita, complexul este de 4 stele. Este curat probabil ca nu este foarte aglomerat.

 340. Camera a fost frumoasa si curata. Priveliste frumoasa de la geam. Nu mergea aerul conditionat, am sunat la receptie si imediat au trimis un tehnician care a reparat.

 341. Totul a fost foarte OK. Amplasarea hotelului este ideala, chiar in centru, de unde totul este foarte aproape. Personalul a fost foarte amabil.

 342. Excelent pentru nevoile noastre pentru o noapte de cazare

 343. Din pacate nu am servit micul dejun. Am plecat inainte de 7.00.

 344. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 345. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 346. Raportul pret calitate. Mâncare buna. Personal drăguț.

 347. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 348. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 349. Buna ziua am inchiriat acest apartament la pretul de 270 lei pe/zi am constatat ca o camera nu are geam este gen debara cu doua paturi si cu loc foarte mic sa cobori din pat nu cred ca pe tot globul poate exista o camera fara geam nu stiu cum cei dela booking acepta asa ceva este bataie de joc voi sesiza si protectia consumatoruli despre acest aspect

 350. In mod special restaurantul cu meniurile foarte diversificate. Amplasament ok cu pret/calitate excelent.

 351. Micul dejun se serveste proaspat pregatit. Este un loc cu atmosfera placuta .

 352. Camere curate cu toate facilitatile necesare, mancarea la restautant foarte buna si accesibila ca pret. Intotdeauna e o placere sa va vizitez😉

 353. Curat, zona foarte frumoasa, salteaua foarte confortabila

 354. Nudaunumedinmotivedeconfidentialitate mai 31, 2019 at 11:40 pm

  Check-in -ul, atat, in rest mobilierul era zgariat, initial credeam ca era praf, dar urmele nu se duceau cu degetul.

 355. Poziția,curățenia,personalul si posibilitatea de a parca sunt motive pt care merita sa fii oaspetele acestui hotel.

 356. Personalul excelent , mâncarea foarte buna , Confort excelent

 357. O locație foarte primitoare, amplasată excelent, curățenia este impecabila, in camere ai absolut tot ce ai nevoie.

 358. Personalul amabil,am avut apartament, curat,confortabil, mâncarea la restaurant bună, locație deosebită, amplasare in zona linistită, te poti relaxa , recomand!

 359. Mi-a placut foarte mult, atat amplasarea cat si serviciile. Personalul amabil, profesionist, mancarea foarte buna, un loc foarte linistit. Eu am fost pentru un eveniment ce a avut loc la hotel, insa am pus pe lista mea acest hotel in cazul in care va trebui sa ma cazez in Botosani pe viitor.

 360. Locația este foarte plăcută și liniștita, complexul este de 4 stele. Este curat probabil ca nu este foarte aglomerat.

 361. Amabilitatea personalului, curatenia si mancarea excelenta din restaurant.

 362. Buna ziua am inchiriat acest apartament la pretul de 270 lei pe/zi am constatat ca o camera nu are geam este gen debara cu doua paturi si cu loc foarte mic sa cobori din pat nu cred ca pe tot globul poate exista o camera fara geam nu stiu cum cei dela booking acepta asa ceva este bataie de joc voi sesiza si protectia consumatoruli despre acest aspect

 363. In mod special restaurantul cu meniurile foarte diversificate. Amplasament ok cu pret/calitate excelent.

 364. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 365. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 366. Locatia excelent pozitionata, cu o arhitectura deosebita (partea din fata cu restaurantul este fosta casa Prassa) Micul dejun excelent, variat, gustos, cu toate facilitatile. Facilitatile oferita la SPA, aproare complete.

 367. Din pacate nu am servit micul dejun. Am plecat inainte de 7.00.

 368. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 369. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 370. Amabilitatea personalului de la receptie si dimensiunea televizorului

 371. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 372. Stefan-bogdan mai 31, 2019 at 11:40 pm

  Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 373. Raportul pret calitate. Mâncare buna. Personal drăguț.

 374. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 375. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 376. Camere curate cu toate facilitatile necesare, mancarea la restautant foarte buna si accesibila ca pret. Intotdeauna e o placere sa va vizitez😉

 377. Curat, zona foarte frumoasa, salteaua foarte confortabila

 378. Nudaunumedinmotivedeconfidentialitate iunie 7, 2019 at 11:30 pm

  Check-in -ul, atat, in rest mobilierul era zgariat, initial credeam ca era praf, dar urmele nu se duceau cu degetul.

 379. Personalul amabil,am avut apartament, curat,confortabil, mâncarea la restaurant bună, locație deosebită, amplasare in zona linistită, te poti relaxa , recomand!

 380. Mi-a placut foarte mult, atat amplasarea cat si serviciile. Personalul amabil, profesionist, mancarea foarte buna, un loc foarte linistit. Eu am fost pentru un eveniment ce a avut loc la hotel, insa am pus pe lista mea acest hotel in cazul in care va trebui sa ma cazez in Botosani pe viitor.

 381. Locația este foarte plăcută și liniștita, complexul este de 4 stele. Este curat probabil ca nu este foarte aglomerat.

 382. Suntem clienți vechi și foarte multÎți de condițiile de cazare și personal.

 383. Poziția,curățenia,personalul si posibilitatea de a parca sunt motive pt care merita sa fii oaspetele acestui hotel.

 384. Personalul excelent , mâncarea foarte buna , Confort excelent

 385. Amabilitatea personalului, curatenia si mancarea excelenta din restaurant.

 386. Buna ziua am inchiriat acest apartament la pretul de 270 lei pe/zi am constatat ca o camera nu are geam este gen debara cu doua paturi si cu loc foarte mic sa cobori din pat nu cred ca pe tot globul poate exista o camera fara geam nu stiu cum cei dela booking acepta asa ceva este bataie de joc voi sesiza si protectia consumatoruli despre acest aspect

 387. In mod special restaurantul cu meniurile foarte diversificate. Amplasament ok cu pret/calitate excelent.

 388. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 389. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 390. Locatia excelent pozitionata, cu o arhitectura deosebita (partea din fata cu restaurantul este fosta casa Prassa) Micul dejun excelent, variat, gustos, cu toate facilitatile. Facilitatile oferita la SPA, aproare complete.

 391. Din pacate nu am servit micul dejun. Am plecat inainte de 7.00.

 392. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 393. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 394. Amabilitatea personalului de la receptie si dimensiunea televizorului

 395. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 396. Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 397. Raportul pret calitate. Mâncare buna. Personal drăguț.

 398. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 399. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 400. Curățenia, camere spațioase, locația excelenta in centrul orașului.

 401. Suntem clienți vechi și foarte multÎți de condițiile de cazare și personal.

 402. Poziția,curățenia,personalul si posibilitatea de a parca sunt motive pt care merita sa fii oaspetele acestui hotel.

 403. Raportul pret calitate. Mâncare buna. Personal drăguț.

 404. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 405. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 406. Locatii importante destul de aproape ,parc , mall etc !

 407. Camere curate cu toate facilitatile necesare, mancarea la restautant foarte buna si accesibila ca pret. Intotdeauna e o placere sa va vizitez😉

 408. Curat, zona foarte frumoasa, salteaua foarte confortabila

 409. Mi-a placut locatia ca in rest nu pot sa zic ca este wow dar pentru 3 stele este foarte ok

 410. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 411. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 412. Terasele,multă verdeață și flori Mâncare bună Camerele de la mansarda nu au lumina naturală și nici vizibilitate

 413. Amabilitatea personalului, curatenia si mancarea excelenta din restaurant.

 414. Buna ziua am inchiriat acest apartament la pretul de 270 lei pe/zi am constatat ca o camera nu are geam este gen debara cu doua paturi si cu loc foarte mic sa cobori din pat nu cred ca pe tot globul poate exista o camera fara geam nu stiu cum cei dela booking acepta asa ceva este bataie de joc voi sesiza si protectia consumatoruli despre acest aspect

 415. Personalul amabil,am avut apartament, curat,confortabil, mâncarea la restaurant bună, locație deosebită, amplasare in zona linistită, te poti relaxa , recomand!

 416. Mi-a placut foarte mult, atat amplasarea cat si serviciile. Personalul amabil, profesionist, mancarea foarte buna, un loc foarte linistit. Eu am fost pentru un eveniment ce a avut loc la hotel, insa am pus pe lista mea acest hotel in cazul in care va trebui sa ma cazez in Botosani pe viitor.

 417. Locația este foarte plăcută și liniștita, complexul este de 4 stele. Este curat probabil ca nu este foarte aglomerat.

 418. Toți angajații au fost foarte prietenoși și din motivul acesta șederea mea a fost minunata ! Micul dejun a fost delicios ! Cu siguranța revin !!!

 419. Micul dejun este in valoare de 6 euro si iti poti alege dintr-o lista de produse….este suficient ca valoare ca sa te saturi bine.

 420. Totul a fost excelent, la superlativ: personalul/staff-ul extrem de amabil, hotelul, restautantul si mancarea, locatia

 421. Din pacate nu am servit micul dejun. Am plecat inainte de 7.00.

 422. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 423. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 424. Amplasarea minunata, micul dejun foarte bun, dar putin pentru cei care obisnuiesc sa manance mult, personalul foarte amabil

 425. Locatia foarte faina, in padure Personal amabil Camere curate

 426. Personalul amabil,am avut apartament, curat,confortabil, mâncarea la restaurant bună, locație deosebită, amplasare in zona linistită, te poti relaxa , recomand!

 427. Curățenia, camere spațioase, locația excelenta in centrul orașului.

 428. Suntem clienți vechi și foarte multÎți de condițiile de cazare și personal.

 429. Poziția,curățenia,personalul si posibilitatea de a parca sunt motive pt care merita sa fii oaspetele acestui hotel.

 430. Locatii importante destul de aproape ,parc , mall etc !

 431. Camere curate cu toate facilitatile necesare, mancarea la restautant foarte buna si accesibila ca pret. Intotdeauna e o placere sa va vizitez😉

 432. Curat, zona foarte frumoasa, salteaua foarte confortabila

 433. Terasele,multă verdeață și flori Mâncare bună Camerele de la mansarda nu au lumina naturală și nici vizibilitate

 434. Amabilitatea personalului, curatenia si mancarea excelenta din restaurant.

 435. Buna ziua am inchiriat acest apartament la pretul de 270 lei pe/zi am constatat ca o camera nu are geam este gen debara cu doua paturi si cu loc foarte mic sa cobori din pat nu cred ca pe tot globul poate exista o camera fara geam nu stiu cum cei dela booking acepta asa ceva este bataie de joc voi sesiza si protectia consumatoruli despre acest aspect

 436. Mi-a placut locatia ca in rest nu pot sa zic ca este wow dar pentru 3 stele este foarte ok

 437. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 438. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 439. Din pacate nu am servit micul dejun. Am plecat inainte de 7.00.

 440. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 441. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 442. Raportul pret calitate. Mâncare buna. Personal drăguț.

 443. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 444. Este inadmisibil ca la un hotel de 3 stele sa nu mi se poata oferi cheie de rezerva de la camera. Am plecat din camera impreuna cu prietena mea si ea a ramas la Mall impreuna cu niste prieteni si cheia a ramas la ea in poseta. Iar eu m-am intors la hotel crezand ca voi putea intra in camera cu o cheie de rezerva dar..surpriza, la receptie mi s-a spus ca nu mi se poate oferi o chei deoarece nu exista cheie de rezerva .. In cazul in care se intampla ceva mai rau ? Ce faceam spargeam usa ? Este inadmisibil si ar trebui sa se specifice astfel de lucruri de la receptie …. nu sa faca clientul sa mearga pe drumuri degeaba.. Nu o sa ma mai intorc la acest hotel..prefer sa dau mai mult dar sa stiu ca mi se ofera niste conditii corecte din partea hotelului

 445. Amabilitatea personalului de la receptie si dimensiunea televizorului

 446. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 447. Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 448. Perfect ubicat,calitate pret excelent foarte racoros ,mancare buna siguranta si confort.

 449. Curățenia, camere spațioase, locația excelenta in centrul orașului.

 450. Suntem clienți vechi și foarte multÎți de condițiile de cazare și personal.

 451. Amplasarea minunata, micul dejun foarte bun, dar putin pentru cei care obisnuiesc sa manance mult, personalul foarte amabil

 452. Locatia foarte faina, in padure Personal amabil Camere curate

 453. Personalul amabil,am avut apartament, curat,confortabil, mâncarea la restaurant bună, locație deosebită, amplasare in zona linistită, te poti relaxa , recomand!

 454. Este bine, oameni amabili, parcare subterana, restaurant disponibil, bravo!

 455. Receptionera , foarte amabilă și cu mult bun simț. Locația ff frumoasă și curată.

 456. Locatii importante destul de aproape ,parc , mall etc !

 457. A fost foarte bine totul, personal foarte amabil, doar ca aerul condiționat a fost precar și “puțin disponibil” în camera pe care am primit-o, iar caldura insuportabila de afara ne-a chinuit toată noaptea.

 458. Terasele,multă verdeață și flori Mâncare bună Camerele de la mansarda nu au lumina naturală și nici vizibilitate

 459. Amabilitatea personalului, curatenia si mancarea excelenta din restaurant.

 460. Mi-a placut locatia ca in rest nu pot sa zic ca este wow dar pentru 3 stele este foarte ok

 461. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 462. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 463. Din pacate nu am servit micul dejun. Am plecat inainte de 7.00.

 464. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 465. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 466. Amabilitatea personalului de la receptie si dimensiunea televizorului

 467. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 468. Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 469. Personalul a fost incredibil de binevoitor. Te ajuta cu orice se poate fara sa dea impresia ca se dau peste cap pentru tine si asta ne-a facut sederea mai placuta. Am avut apa calda constant, baia era curata, camera a fost ok ca si spatiu, ne-am lovit de marginea patului de cateva ori, dar per total ok. Locatia este aproape de gara, ceea ce pentru noi a fost convenabil. Zona e linistita, nu am avut probleme cu zgomotul. Am comandat o singura data de la restaurant si a fost ok mancarea.

 470. Nimic. E oribila. Canalizare defecta, mizerie mare

 471. Doamna de la recepție-de a doua zi-a fost amabilă

 472. Din pacate nu am servit micul dejun. Am plecat inainte de 7.00.

 473. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 474. Dusul cu muzica (desi ne-am prins putin urechile pana sa ajungem sa folosim apa calda), patul si pernele foarte mari si confortabile.

 475. Mi-a placut micul dejun, optiunea cu oua benedict este geniala: gust si plating. Mancarea la restaurant este buna, am servit ciolan cu fasole, a fost bun, nu excelent. In alte locuri am mancat ciolan mai bine gatit, fasolea a fost in regula. Am observat seara ca sunt multe persoane din zona care vin sa manance la restaurant. Am apreciat patul confortabil si cele doua tipuri de perna, una moale si una mai tare. Cu siguranta voi reveni si recomand cunoscutilor.

 476. Amplasarea minunata, micul dejun foarte bun, dar putin pentru cei care obisnuiesc sa manance mult, personalul foarte amabil

 477. Locatia foarte faina, in padure Personal amabil Camere curate

 478. Perfect ubicat,calitate pret excelent foarte racoros ,mancare buna siguranta si confort.

 479. Curățenia, camere spațioase, locația excelenta in centrul orașului.

 480. Suntem clienți vechi și foarte multÎți de condițiile de cazare și personal.

 481. Hotelul este situat intr-o locatie foarte buna,este curat si staff-ul e de ajutor

 482. Hotelul este localizat chiar în centrul Botoşaniului.

 483. Este bine, oameni amabili, parcare subterana, restaurant disponibil, bravo!

 484. A fost foarte bine totul, personal foarte amabil, doar ca aerul condiționat a fost precar și “puțin disponibil” în camera pe care am primit-o, iar caldura insuportabila de afara ne-a chinuit toată noaptea.

 485. Terasele,multă verdeață și flori Mâncare bună Camerele de la mansarda nu au lumina naturală și nici vizibilitate

 486. Amabilitatea personalului, curatenia si mancarea excelenta din restaurant.

 487. Mi-a placut locatia ca in rest nu pot sa zic ca este wow dar pentru 3 stele este foarte ok

 488. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 489. Antifonare excelenta. Chiar daca sunt evenimente in restaurant, nu se aude nimic in camera. Primire calduroasa!

 490. Amabilitatea personalului de la receptie si dimensiunea televizorului

 491. Camera , curatenia si masa excelente. Pozitionat intr o zona istorica.

 492. Locația din centrul vechi te poarta, oarecum în istorie

 493. Personalul a fost incredibil de binevoitor. Te ajuta cu orice se poate fara sa dea impresia ca se dau peste cap pentru tine si asta ne-a facut sederea mai placuta. Am avut apa calda constant, baia era curata, camera a fost ok ca si spatiu, ne-am lovit de marginea patului de cateva ori, dar per total ok. Locatia este aproape de gara, ceea ce pentru noi a fost convenabil. Zona e linistita, nu am avut probleme cu zgomotul. Am comandat o singura data de la restaurant si a fost ok mancarea.

 494. Nimic. E oribila. Canalizare defecta, mizerie mare

 495. Doamna de la recepție-de a doua zi-a fost amabilă

 496. Mi-a placut micul dejun, optiunea cu oua benedict este geniala: gust si plating. Mancarea la restaurant este buna, am servit ciolan cu fasole, a fost bun, nu excelent. In alte locuri am mancat ciolan mai bine gatit, fasolea a fost in regula. Am observat seara ca sunt multe persoane din zona care vin sa manance la restaurant. Am apreciat patul confortabil si cele doua tipuri de perna, una moale si una mai tare. Cu siguranta voi reveni si recomand cunoscutilor.

 497. Amplasarea minunata, micul dejun foarte bun, dar putin pentru cei care obisnuiesc sa manance mult, personalul foarte amabil

 498. Locatia foarte faina, in padure Personal amabil Camere curate

 499. Apartamentul foarte spațios, dotat inclusiv cu fier de călcat. Locația excelentă. Personalul foarte amabil.

 500. Perfect ubicat,calitate pret excelent foarte racoros ,mancare buna siguranta si confort.

 501. Curățenia, camere spațioase, locația excelenta in centrul orașului.

 502. Hotelul este situat intr-o locatie foarte buna,este curat si staff-ul e de ajutor

 503. Hotelul este localizat chiar în centrul Botoşaniului.

 504. Este bine, oameni amabili, parcare subterana, restaurant disponibil, bravo!

 505. A fost foarte bine totul, personal foarte amabil, doar ca aerul condiționat a fost precar și “puțin disponibil” în camera pe care am primit-o, iar caldura insuportabila de afara ne-a chinuit toată noaptea.

 506. Terasele,multă verdeață și flori Mâncare bună Camerele de la mansarda nu au lumina naturală și nici vizibilitate

 507. Amabilitatea personalului, curatenia si mancarea excelenta din restaurant.

 508. Camere foarte bine utilate si curate, pozitionare centrala.

 509. Mi-a placut locatia ca in rest nu pot sa zic ca este wow dar pentru 3 stele este foarte ok

 510. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 511. proptitudinea personalului in rezolvarea unei probleme aparute

 512. Din pacate nu am servit micul dejun. Am plecat inainte de 7.00.

 513. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 514. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 515. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 516. Amabilitatea personalului de la receptie si dimensiunea televizorului

 517. Personalul a fost incredibil de binevoitor. Te ajuta cu orice se poate fara sa dea impresia ca se dau peste cap pentru tine si asta ne-a facut sederea mai placuta. Am avut apa calda constant, baia era curata, camera a fost ok ca si spatiu, ne-am lovit de marginea patului de cateva ori, dar per total ok. Locatia este aproape de gara, ceea ce pentru noi a fost convenabil. Zona e linistita, nu am avut probleme cu zgomotul. Am comandat o singura data de la restaurant si a fost ok mancarea.

 518. Nimic. E oribila. Canalizare defecta, mizerie mare

 519. Doamna de la recepție-de a doua zi-a fost amabilă

 520. Camera spatioasa, mobilată modern, foarte curata. Baia ok.personal amabil, atât la hotel cât și la restaurant.

 521. Mi-a placut micul dejun, optiunea cu oua benedict este geniala: gust si plating. Mancarea la restaurant este buna, am servit ciolan cu fasole, a fost bun, nu excelent. In alte locuri am mancat ciolan mai bine gatit, fasolea a fost in regula. Am observat seara ca sunt multe persoane din zona care vin sa manance la restaurant. Am apreciat patul confortabil si cele doua tipuri de perna, una moale si una mai tare. Cu siguranta voi reveni si recomand cunoscutilor.

 522. Amplasarea minunata, micul dejun foarte bun, dar putin pentru cei care obisnuiesc sa manance mult, personalul foarte amabil

 523. Ma cazez la acest hotel in fiecare an cand ma duc in Romania.e o adevarata placere.personal gentil,camere curate si mancarea ff buna.multumim inca o data camera 111.

 524. Camera mare si confortabila,personalul prietenos si gata oricand sa te ajute,o sedere placuta.

 525. Apartamentul foarte spațios, dotat inclusiv cu fier de călcat. Locația excelentă. Personalul foarte amabil.

 526. In afara de masa servita in restaurantul hotelului restul nu merita cele patru stele acordate.

 527. Hotelul este situat intr-o locatie foarte buna,este curat si staff-ul e de ajutor

 528. Hotelul este localizat chiar în centrul Botoşaniului.

 529. A fost foarte bine totul, personal foarte amabil, doar ca aerul condiționat a fost precar și “puțin disponibil” în camera pe care am primit-o, iar caldura insuportabila de afara ne-a chinuit toată noaptea.

 530. Terasele,multă verdeață și flori Mâncare bună Camerele de la mansarda nu au lumina naturală și nici vizibilitate

 531. Amabilitatea personalului, curatenia si mancarea excelenta din restaurant.

 532. Camere foarte bine utilate si curate, pozitionare centrala.

 533. Mi-a placut locatia ca in rest nu pot sa zic ca este wow dar pentru 3 stele este foarte ok

 534. Paturi confortabile! Personal super ok la Recepție! Micul dejun cam sărac,fără alternative pentru persoanele cu intoleranta la lactoza sau gluten😬😔 Dacă mai ai și “norocul” sa nu fii consumator de carne de porc,te hrănești doar cu rosii și castraveți!🤦🏻‍♂️😬

 535. proptitudinea personalului in rezolvarea unei probleme aparute

 536. Din pacate nu am servit micul dejun. Am plecat inainte de 7.00.

 537. Amplasare minunata, personal serviabil, recreere totala

 538. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 539. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 540. Amabilitatea personalului de la receptie si dimensiunea televizorului

 541. Ambianță plăcută, personalul foarte amabil. Camera foarte confortabilă, climatizare perfectă. Pe scurt, minunat!

 542. Totul nou, curat, utilat complet, relaxant, personal extrem de amabil. Zona excepțională, plaja la 30 secunde.Recomand

 543. Atentie deosebita a personalului, in special de la receptie!

 544. curățenie și gust. calitatea saltelei, curățenia la un nivel extrem de bun și neașteptat. nu au minibar (produse, există un răcitor) și parcă m-a plăcut că nu mi s-a băgat asta în configurație. dacă vreau ceva, îmi iau singur

 545. Locația, fiind amplasat in pădure, liniște și aer curat, hotelul curat și primitor.

 546. Camere mari, paturi comode, relaxante, mocheta groasa și plăcută. Mâncare bună la preturi bune.

 547. Room service- ul impecabil ,camerq largă și spațioasă ,bine izolată fonic .Micul dejun bogat și variat . Felicitări!

 548. Totul a fost super,mâncarea foarte bună la mic dejun.Recomand.Ce mi-a plăcut a fost faptul ca pe biroul din camera am găsit Biblia ortodoxă. Multumim.

 549. Poziția centrală a hotelului, camera și personalul.

 550. *Micul dejun este variat, cu produse de calitate (in special mezelurile) *camera a fost curata, dar paturile un pic cam mici *aproape de centru

 551. A fost excelent totul: locatia, camerele, personalul, mincarea, servirea. In putine locuri din tara am intalnit un personal atat de agreabil, o curatenie desavarsita si un loc amenajat cu atat de mult bun gust. Felicitari! Vom reveni.

 552. Camere mari, confortabile, foarte curat, mic dejun consistent si variat, receptionera foarte amabila si simpatica.

 553. Personalul foarte amabil, dotarile din camera au functionat:tv, arr conditionat.Desi exista un salon de evenimente la parter, nu s a auzit muzica si nici galagie.

 554. Curatenie, amplasare, facilitati (cuptor cu microunde, frigider, aer conditionat)

 555. super tare decorata, interiorul este super. au parcarea destul de incapatoare. conditiile sunt super waww

 556. Camera avea lenjerie curata, camera era curata. Totul era pregatit cand am ajuns. Personalul amabil.

 557. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 558. proptitudinea personalului in rezolvarea unei probleme aparute

 559. Fata de vizita din octombrie, anul trecut, am constatat o evolutie a serviciilor. Vom reveni cu placere.

 560. Conditii de cazare super ok. Parcarea incapatoare. Pozitia.

 561. Singurul lucru bun a fost calitatea marcării servite la micul dejun chiar dacă am asteptat 25 minute până a sosit.

 562. Locația este ușor de găsit și ajungi foarte ușor și repede oriunde de la hotel, personalul amabil, condițiile de cazare excelente pentru prețul practicat.

 563. Locatia este foarte buna, pozitionat In centrul orasului

 564. Ambianță plăcută, personalul foarte amabil. Camera foarte confortabilă, climatizare perfectă. Pe scurt, minunat!

 565. Este de departe cel mai frumos hotel din zona Botosani, raport calitate pret excelent, situat la marginea unei paduri, departe de agitatie. Restaurant cu servire a la carte cu mancare delicioasa, personal foaaaaaaaarteeee amabil, curatenie, liniste, pat foarte confortabil, camera mare …tot ce ti-ai putea dori la o cazare la nivelul acesta de pret! Recomand cu toata increderea!

 566. curățenie și gust. calitatea saltelei, curățenia la un nivel extrem de bun și neașteptat. nu au minibar (produse, există un răcitor) și parcă m-a plăcut că nu mi s-a băgat asta în configurație. dacă vreau ceva, îmi iau singur

 567. Locația, fiind amplasat in pădure, liniște și aer curat, hotelul curat și primitor.

 568. Room service- ul impecabil ,camerq largă și spațioasă ,bine izolată fonic .Micul dejun bogat și variat . Felicitări!

 569. Totul a fost super,mâncarea foarte bună la mic dejun.Recomand.Ce mi-a plăcut a fost faptul ca pe biroul din camera am găsit Biblia ortodoxă. Multumim.

 570. Poziția centrală a hotelului, camera și personalul.

 571. *Micul dejun este variat, cu produse de calitate (in special mezelurile) *camera a fost curata, dar paturile un pic cam mici *aproape de centru

 572. A fost excelent totul: locatia, camerele, personalul, mincarea, servirea. In putine locuri din tara am intalnit un personal atat de agreabil, o curatenie desavarsita si un loc amenajat cu atat de mult bun gust. Felicitari! Vom reveni.

 573. Camere mari, confortabile, foarte curat, mic dejun consistent si variat, receptionera foarte amabila si simpatica.

 574. Personalul foarte amabil, dotarile din camera au functionat:tv, arr conditionat.Desi exista un salon de evenimente la parter, nu s a auzit muzica si nici galagie.

 575. Curatenie, amplasare, facilitati (cuptor cu microunde, frigider, aer conditionat)

 576. super tare decorata, interiorul este super. au parcarea destul de incapatoare. conditiile sunt super waww

 577. Camera avea lenjerie curata, camera era curata. Totul era pregatit cand am ajuns. Personalul amabil.

 578. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 579. proptitudinea personalului in rezolvarea unei probleme aparute

 580. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 581. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 582. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 583. Amplasarea hotelului curățenia personalul.Am prins super cu echipa de fotbal Hermanstadt,am avut ocazia să văd câțiva jucători care pe vremuri erau idoli.

 584. Superb ca de obicei! Felicitari managerului de hotel si echipei sale 😉

 585. Locația este ușor de găsit și ajungi foarte ușor și repede oriunde de la hotel, personalul amabil, condițiile de cazare excelente pentru prețul practicat.

 586. Locatia este intrun cadru de poveste…liniste …si relaxare.

 587. Este de departe cel mai frumos hotel din zona Botosani, raport calitate pret excelent, situat la marginea unei paduri, departe de agitatie. Restaurant cu servire a la carte cu mancare delicioasa, personal foaaaaaaaarteeee amabil, curatenie, liniste, pat foarte confortabil, camera mare …tot ce ti-ai putea dori la o cazare la nivelul acesta de pret! Recomand cu toata increderea!

 588. curățenie și gust. calitatea saltelei, curățenia la un nivel extrem de bun și neașteptat. nu au minibar (produse, există un răcitor) și parcă m-a plăcut că nu mi s-a băgat asta în configurație. dacă vreau ceva, îmi iau singur

 589. camera spatioasa,balconul si hotelul f bine amplasat,in centrul orasului.

 590. Room service- ul impecabil ,camerq largă și spațioasă ,bine izolată fonic .Micul dejun bogat și variat . Felicitări!

 591. Totul a fost super,mâncarea foarte bună la mic dejun.Recomand.Ce mi-a plăcut a fost faptul ca pe biroul din camera am găsit Biblia ortodoxă. Multumim.

 592. Curat, confortabil, iar personalul plin de amabilitate. Cu certitudine daca voi avea nevoie de cazare in Botosani, voi reveni la Belvedere! Imi permit o comparatie: am stat si la Maria, care mi-a lasat o impresie foarte proasta referitor la curatenie, amabilitate, promptitudine si facilitati oferite.

 593. *Micul dejun este variat, cu produse de calitate (in special mezelurile) *camera a fost curata, dar paturile un pic cam mici *aproape de centru

 594. A fost excelent totul: locatia, camerele, personalul, mincarea, servirea. In putine locuri din tara am intalnit un personal atat de agreabil, o curatenie desavarsita si un loc amenajat cu atat de mult bun gust. Felicitari! Vom reveni.

 595. camera este spatioasa, curata si patul este comod.

 596. Personalul foarte amabil, dotarile din camera au functionat:tv, arr conditionat.Desi exista un salon de evenimente la parter, nu s a auzit muzica si nici galagie.

 597. Curatenie, amplasare, facilitati (cuptor cu microunde, frigider, aer conditionat)

 598. Camera avea lenjerie curata, camera era curata. Totul era pregatit cand am ajuns. Personalul amabil.

 599. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 600. proptitudinea personalului in rezolvarea unei probleme aparute

 601. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 602. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 603. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 604. Sejurul per ansamblu a fost foarte ok. Raportul calitate pret foarte bun, personalul drăguț si serviabil iar amplasarea este excelentă!

 605. Accesul de la parcarea sbterana in hotel cu liftul. Ciorba răduțeană.

 606. Amplasarea hotelului curățenia personalul.Am prins super cu echipa de fotbal Hermanstadt,am avut ocazia să văd câțiva jucători care pe vremuri erau idoli.

 607. Locatia este intrun cadru de poveste…liniste …si relaxare.

 608. Este de departe cel mai frumos hotel din zona Botosani, raport calitate pret excelent, situat la marginea unei paduri, departe de agitatie. Restaurant cu servire a la carte cu mancare delicioasa, personal foaaaaaaaarteeee amabil, curatenie, liniste, pat foarte confortabil, camera mare …tot ce ti-ai putea dori la o cazare la nivelul acesta de pret! Recomand cu toata increderea!

 609. curățenie și gust. calitatea saltelei, curățenia la un nivel extrem de bun și neașteptat. nu au minibar (produse, există un răcitor) și parcă m-a plăcut că nu mi s-a băgat asta în configurație. dacă vreau ceva, îmi iau singur

 610. Criasantul nu a fost foarte proaspăt . Patul a fost confirtabil

 611. camera spatioasa,balconul si hotelul f bine amplasat,in centrul orasului.

 612. Room service- ul impecabil ,camerq largă și spațioasă ,bine izolată fonic .Micul dejun bogat și variat . Felicitări!

 613. Curat, confortabil, iar personalul plin de amabilitate. Cu certitudine daca voi avea nevoie de cazare in Botosani, voi reveni la Belvedere! Imi permit o comparatie: am stat si la Maria, care mi-a lasat o impresie foarte proasta referitor la curatenie, amabilitate, promptitudine si facilitati oferite.

 614. *Micul dejun este variat, cu produse de calitate (in special mezelurile) *camera a fost curata, dar paturile un pic cam mici *aproape de centru

 615. A fost excelent totul: locatia, camerele, personalul, mincarea, servirea. In putine locuri din tara am intalnit un personal atat de agreabil, o curatenie desavarsita si un loc amenajat cu atat de mult bun gust. Felicitari! Vom reveni.

 616. camera este spatioasa, curata si patul este comod.

 617. Personalul foarte amabil, dotarile din camera au functionat:tv, arr conditionat.Desi exista un salon de evenimente la parter, nu s a auzit muzica si nici galagie.

 618. Curatenie, amplasare, facilitati (cuptor cu microunde, frigider, aer conditionat)

 619. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 620. Camera avea lenjerie curata, camera era curata. Totul era pregatit cand am ajuns. Personalul amabil.

 621. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 622. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 623. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 624. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 625. Criasantul nu a fost foarte proaspăt . Patul a fost confirtabil

 626. camera spatioasa,balconul si hotelul f bine amplasat,in centrul orasului.

 627. Room service- ul impecabil ,camerq largă și spațioasă ,bine izolată fonic .Micul dejun bogat și variat . Felicitări!

 628. Locatia este intrun cadru de poveste…liniste …si relaxare.

 629. Este de departe cel mai frumos hotel din zona Botosani, raport calitate pret excelent, situat la marginea unei paduri, departe de agitatie. Restaurant cu servire a la carte cu mancare delicioasa, personal foaaaaaaaarteeee amabil, curatenie, liniste, pat foarte confortabil, camera mare …tot ce ti-ai putea dori la o cazare la nivelul acesta de pret! Recomand cu toata increderea!

 630. curățenie și gust. calitatea saltelei, curățenia la un nivel extrem de bun și neașteptat. nu au minibar (produse, există un răcitor) și parcă m-a plăcut că nu mi s-a băgat asta în configurație. dacă vreau ceva, îmi iau singur

 631. Sejurul per ansamblu a fost foarte ok. Raportul calitate pret foarte bun, personalul drăguț si serviabil iar amplasarea este excelentă!

 632. Accesul de la parcarea sbterana in hotel cu liftul. Ciorba răduțeană.

 633. Amplasarea hotelului curățenia personalul.Am prins super cu echipa de fotbal Hermanstadt,am avut ocazia să văd câțiva jucători care pe vremuri erau idoli.

 634. Curat, confortabil, iar personalul plin de amabilitate. Cu certitudine daca voi avea nevoie de cazare in Botosani, voi reveni la Belvedere! Imi permit o comparatie: am stat si la Maria, care mi-a lasat o impresie foarte proasta referitor la curatenie, amabilitate, promptitudine si facilitati oferite.

 635. *Micul dejun este variat, cu produse de calitate (in special mezelurile) *camera a fost curata, dar paturile un pic cam mici *aproape de centru

 636. A fost excelent totul: locatia, camerele, personalul, mincarea, servirea. In putine locuri din tara am intalnit un personal atat de agreabil, o curatenie desavarsita si un loc amenajat cu atat de mult bun gust. Felicitari! Vom reveni.

 637. Pensiunea este foarte frumos aranjata, camerele merita chiar 4 stele, salteaua foarte confortabila, baia si camera curata si dotata foarte bine. Noi am stat in camera deluxe, pentru o diferenta infima de bani. Recomand aceasta camera(nr. 205) de 1000 de ori, deoarece este spatioasa, cu o baie mare si un balcon imens cu o priveliste f frumoasa spre curtea interioara.

 638. camera este spatioasa, curata si patul este comod.

 639. Personalul foarte amabil, dotarile din camera au functionat:tv, arr conditionat.Desi exista un salon de evenimente la parter, nu s a auzit muzica si nici galagie.

 640. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 641. Camera avea lenjerie curata, camera era curata. Totul era pregatit cand am ajuns. Personalul amabil.

 642. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 643. Excelent raport calitate preț. Patru stele meritate

 644. Sejurul per ansamblu a fost foarte ok. Raportul calitate pret foarte bun, personalul drăguț si serviabil iar amplasarea este excelentă!

 645. Accesul de la parcarea sbterana in hotel cu liftul. Ciorba răduțeană.

 646. Curat, confortabil, iar personalul plin de amabilitate. Cu certitudine daca voi avea nevoie de cazare in Botosani, voi reveni la Belvedere! Imi permit o comparatie: am stat si la Maria, care mi-a lasat o impresie foarte proasta referitor la curatenie, amabilitate, promptitudine si facilitati oferite.

 647. *Micul dejun este variat, cu produse de calitate (in special mezelurile) *camera a fost curata, dar paturile un pic cam mici *aproape de centru

 648. A fost excelent totul: locatia, camerele, personalul, mincarea, servirea. In putine locuri din tara am intalnit un personal atat de agreabil, o curatenie desavarsita si un loc amenajat cu atat de mult bun gust. Felicitari! Vom reveni.

 649. Placut impresionat de camera/mancare, raportate la pret.

 650. Locatia este intrun cadru de poveste…liniste …si relaxare.

 651. Este de departe cel mai frumos hotel din zona Botosani, raport calitate pret excelent, situat la marginea unei paduri, departe de agitatie. Restaurant cu servire a la carte cu mancare delicioasa, personal foaaaaaaaarteeee amabil, curatenie, liniste, pat foarte confortabil, camera mare …tot ce ti-ai putea dori la o cazare la nivelul acesta de pret! Recomand cu toata increderea!

 652. Camera mare si foarte curată, personalul deosebit de amabil si mâncarea gustoasă.

 653. Locatia foarte frumoasa, camera a fost foarte spatioasa si curata, personalul amabil.

 654. Criasantul nu a fost foarte proaspăt . Patul a fost confirtabil

 655. Personalul a fost extraordinar, in special d-na/d-ra care ne-a servit micul dejun a fost foarte deschisa la cerintele clientilor.

 656. Personal amabil si serviabil..Curătenie impecabilă..prosoape,baie..parcare asigurată ..

 657. Mi-au placut mult locația, camerele f frumoase iar personalul f amabil.

 658. Pensiunea este foarte frumos aranjata, camerele merita chiar 4 stele, salteaua foarte confortabila, baia si camera curata si dotata foarte bine. Noi am stat in camera deluxe, pentru o diferenta infima de bani. Recomand aceasta camera(nr. 205) de 1000 de ori, deoarece este spatioasa, cu o baie mare si un balcon imens cu o priveliste f frumoasa spre curtea interioara.

 659. camera este spatioasa, curata si patul este comod.

 660. Personalul foarte amabil, dotarile din camera au functionat:tv, arr conditionat.Desi exista un salon de evenimente la parter, nu s a auzit muzica si nici galagie.

 661. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 662. Camera avea lenjerie curata, camera era curata. Totul era pregatit cand am ajuns. Personalul amabil.

 663. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 664. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 665. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 666. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 667. Excelent raport calitate preț. Patru stele meritate

 668. Sejurul per ansamblu a fost foarte ok. Raportul calitate pret foarte bun, personalul drăguț si serviabil iar amplasarea este excelentă!

 669. Accesul de la parcarea sbterana in hotel cu liftul. Ciorba răduțeană.

 670. Totul, amplasare într-o zonă superbă, mâncare foartă bună, nota 10 pt toate serviciile oferite!

 671. Placut impresionat de camera/mancare, raportate la pret.

 672. Locatia este intrun cadru de poveste…liniste …si relaxare.

 673. Camera mare si foarte curată, personalul deosebit de amabil si mâncarea gustoasă.

 674. Locatia foarte frumoasa, camera a fost foarte spatioasa si curata, personalul amabil.

 675. Criasantul nu a fost foarte proaspăt . Patul a fost confirtabil

 676. Curat, confortabil, iar personalul plin de amabilitate. Cu certitudine daca voi avea nevoie de cazare in Botosani, voi reveni la Belvedere! Imi permit o comparatie: am stat si la Maria, care mi-a lasat o impresie foarte proasta referitor la curatenie, amabilitate, promptitudine si facilitati oferite.

 677. *Micul dejun este variat, cu produse de calitate (in special mezelurile) *camera a fost curata, dar paturile un pic cam mici *aproape de centru

 678. A fost excelent totul: locatia, camerele, personalul, mincarea, servirea. In putine locuri din tara am intalnit un personal atat de agreabil, o curatenie desavarsita si un loc amenajat cu atat de mult bun gust. Felicitari! Vom reveni.

 679. În rest, foarte plăcut și confortabil, raport bun calitate-preț. Super camera, dotările și restaurantul, ambient foarte plăcut. Recomand cu placere…

 680. Pensiunea Bianca este cazarea perfecta pentru o persoana in tranzit. Camere linistite, restaurant dotat si cu un meniu variat.

 681. Bine configurat, cu spații generoase și restaurant excelent.

 682. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 683. Camera avea lenjerie curata, camera era curata. Totul era pregatit cand am ajuns. Personalul amabil.

 684. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 685. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 686. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 687. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 688. Camera murdara mocheta era dezastru In camera nu era nici măcar un fierbător Personal de la Recepție dezastru era un singur domn la Recepție era foarte prietenos și saluta in rest femeile de la Recepție foarte sclifosite se uita la tine parca ele erau mama păduri am stat câteva zile ca am făcut rezervarea înainte și după 3 zile îmi spune doamna de la Recepție alo sa veniți sa achitați ceva ca aveți o suma foarte mare și na ii era frica sa nu fug de parca era hotelul ei era vb de 400 de euro și eu politicos i-am răspuns ca plătesc totul o data am adus Cardu și am plătit Era ceva normal sa plătesc doar nu stau gratis dar tonul acela și privirea aia Doamne Diamne într-un cuvânt nu mia plăcut Mic dejun dezastru Dar dacă merdeai la masa după-masa Era mincarea superba bine plăteam normal Deci eu nu mai vreau in viața mia sa merg la acest hotel Cica de 4 stele după mine nici o stea nu vas da

 689. Parcare subterana, camera mare cu balcon dara scaun

 690. Excelent raport calitate preț. Patru stele meritate

 691. Camera mare si foarte curată, personalul deosebit de amabil si mâncarea gustoasă.

 692. Locatia foarte frumoasa, camera a fost foarte spatioasa si curata, personalul amabil.

 693. Criasantul nu a fost foarte proaspăt . Patul a fost confirtabil

 694. În rest, foarte plăcut și confortabil, raport bun calitate-preț. Super camera, dotările și restaurantul, ambient foarte plăcut. Recomand cu placere…

 695. Pensiunea Bianca este cazarea perfecta pentru o persoana in tranzit. Camere linistite, restaurant dotat si cu un meniu variat.

 696. Bine configurat, cu spații generoase și restaurant excelent.

 697. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 698. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 699. proptitudinea personalului in rezolvarea unei probleme aparute

 700. Impecabil. Foarte curat. Zona linistita, lângă padure. Foarte frumos.

 701. Amplasarea este extraordinara, personalul foarte amabil, camera a fost spatioasa, curata si foarte frumoasa. Patul e fost confortabil, dusul foarte elegant. mancarea preparata de bucatari este foarte buna, doar ca nu fac si alte preparate in afara meniului.

 702. O experiența care a depășit orice așteptare. Totul la superlativ. Felicitări și sper ca acest nivel sa se păstreze și pe viitor. Cu siguranța voi mai opta pentru aceasta locație și o voi recomanda cu caldura.

 703. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 704. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 705. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 706. e un loc in care am sa revin de fiecare data cand ajung in Botosani.

 707. Curat, confortabil, iar personalul plin de amabilitate. Cu certitudine daca voi avea nevoie de cazare in Botosani, voi reveni la Belvedere! Imi permit o comparatie: am stat si la Maria, care mi-a lasat o impresie foarte proasta referitor la curatenie, amabilitate, promptitudine si facilitati oferite.

 708. *Micul dejun este variat, cu produse de calitate (in special mezelurile) *camera a fost curata, dar paturile un pic cam mici *aproape de centru

 709. Personalul a fost extraordinar, in special d-na/d-ra care ne-a servit micul dejun a fost foarte deschisa la cerintele clientilor.

 710. Personal amabil si serviabil..Curătenie impecabilă..prosoape,baie..parcare asigurată ..

 711. Mi-au placut mult locația, camerele f frumoase iar personalul f amabil.

 712. Impecabil. Foarte curat. Zona linistita, lângă padure. Foarte frumos.

 713. Amplasarea este extraordinara, personalul foarte amabil, camera a fost spatioasa, curata si foarte frumoasa. Patul e fost confortabil, dusul foarte elegant. mancarea preparata de bucatari este foarte buna, doar ca nu fac si alte preparate in afara meniului.

 714. O experiența care a depășit orice așteptare. Totul la superlativ. Felicitări și sper ca acest nivel sa se păstreze și pe viitor. Cu siguranța voi mai opta pentru aceasta locație și o voi recomanda cu caldura.

 715. Este un loc linistit unde te poti odihni. Aproape de centru.

 716. Hotel curat, mic dejun f.bun,camera mare ,baie dotata occidental. Daca mai am ocazia, o sa revin tot aici.

 717. Excelent raport calitate preț. Patru stele meritate

 718. e un loc in care am sa revin de fiecare data cand ajung in Botosani.

 719. Curat, confortabil, iar personalul plin de amabilitate. Cu certitudine daca voi avea nevoie de cazare in Botosani, voi reveni la Belvedere! Imi permit o comparatie: am stat si la Maria, care mi-a lasat o impresie foarte proasta referitor la curatenie, amabilitate, promptitudine si facilitati oferite.

 720. *Micul dejun este variat, cu produse de calitate (in special mezelurile) *camera a fost curata, dar paturile un pic cam mici *aproape de centru

 721. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 722. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 723. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 724. Locația hotelului- lângă parc, în fața o pietonala si muzeu. În odaie a fost curat, au fost prezente lucruri mai puțin găsite în alte hotele, cum ar fi lingura pt încălțăminte, pachet pt rufe murdare, pachete de ceai, cafea, halate de baie, papuci etc.

 725. Camera mare si foarte curată, personalul deosebit de amabil si mâncarea gustoasă.

 726. Locatia foarte frumoasa, camera a fost foarte spatioasa si curata, personalul amabil.

 727. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 728. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 729. proptitudinea personalului in rezolvarea unei probleme aparute

 730. În rest, foarte plăcut și confortabil, raport bun calitate-preț. Super camera, dotările și restaurantul, ambient foarte plăcut. Recomand cu placere…

 731. Pensiunea Bianca este cazarea perfecta pentru o persoana in tranzit. Camere linistite, restaurant dotat si cu un meniu variat.

 732. Bine configurat, cu spații generoase și restaurant excelent.

 733. Personalul a fost extraordinar, in special d-na/d-ra care ne-a servit micul dejun a fost foarte deschisa la cerintele clientilor.

 734. Personal amabil si serviabil..Curătenie impecabilă..prosoape,baie..parcare asigurată ..

 735. Mi-au placut mult locația, camerele f frumoase iar personalul f amabil.

 736. Este un loc linistit unde te poti odihni. Aproape de centru.

 737. Hotel curat, mic dejun f.bun,camera mare ,baie dotata occidental. Daca mai am ocazia, o sa revin tot aici.

 738. Excelent raport calitate preț. Patru stele meritate

 739. Impecabil. Foarte curat. Zona linistita, lângă padure. Foarte frumos.

 740. Amplasarea este extraordinara, personalul foarte amabil, camera a fost spatioasa, curata si foarte frumoasa. Patul e fost confortabil, dusul foarte elegant. mancarea preparata de bucatari este foarte buna, doar ca nu fac si alte preparate in afara meniului.

 741. O experiența care a depășit orice așteptare. Totul la superlativ. Felicitări și sper ca acest nivel sa se păstreze și pe viitor. Cu siguranța voi mai opta pentru aceasta locație și o voi recomanda cu caldura.

 742. Locația hotelului- lângă parc, în fața o pietonala si muzeu. În odaie a fost curat, au fost prezente lucruri mai puțin găsite în alte hotele, cum ar fi lingura pt încălțăminte, pachet pt rufe murdare, pachete de ceai, cafea, halate de baie, papuci etc.

 743. Camera mare si foarte curată, personalul deosebit de amabil si mâncarea gustoasă.

 744. Locatia foarte frumoasa, camera a fost foarte spatioasa si curata, personalul amabil.

 745. Personalul foarte amabil, incepand de la receptie, restaurant si pana la doamnele de la curatenie.

 746. e un loc in care am sa revin de fiecare data cand ajung in Botosani.

 747. Curat, confortabil, iar personalul plin de amabilitate. Cu certitudine daca voi avea nevoie de cazare in Botosani, voi reveni la Belvedere! Imi permit o comparatie: am stat si la Maria, care mi-a lasat o impresie foarte proasta referitor la curatenie, amabilitate, promptitudine si facilitati oferite.

 748. În rest, foarte plăcut și confortabil, raport bun calitate-preț. Super camera, dotările și restaurantul, ambient foarte plăcut. Recomand cu placere…

 749. Pensiunea Bianca este cazarea perfecta pentru o persoana in tranzit. Camere linistite, restaurant dotat si cu un meniu variat.

 750. Bine configurat, cu spații generoase și restaurant excelent.

 751. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 752. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 753. proptitudinea personalului in rezolvarea unei probleme aparute

 754. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 755. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 756. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 757. Per ansamblu foarte in regula; locatie foarte buna; personal foarte amabil, check in/out foarte rapid; camera spatioasa; presiune foarte buna la dus; WiFi functional; mic dejun corect; raport pret-calitate foarte bun.

 758. Este un loc linistit unde te poti odihni. Aproape de centru.

 759. Hotel curat, mic dejun f.bun,camera mare ,baie dotata occidental. Daca mai am ocazia, o sa revin tot aici.

 760. Impecabil. Foarte curat. Zona linistita, lângă padure. Foarte frumos.

 761. Amplasarea este extraordinara, personalul foarte amabil, camera a fost spatioasa, curata si foarte frumoasa. Patul e fost confortabil, dusul foarte elegant. mancarea preparata de bucatari este foarte buna, doar ca nu fac si alte preparate in afara meniului.

 762. O experiența care a depășit orice așteptare. Totul la superlativ. Felicitări și sper ca acest nivel sa se păstreze și pe viitor. Cu siguranța voi mai opta pentru aceasta locație și o voi recomanda cu caldura.

 763. De 3 ani de când ne cazam la Maria suntem foarte mulțumiți de confortul oferit de acest hotel. Ne simțim ca acasă.

 764. Locația hotelului- lângă parc, în fața o pietonala si muzeu. În odaie a fost curat, au fost prezente lucruri mai puțin găsite în alte hotele, cum ar fi lingura pt încălțăminte, pachet pt rufe murdare, pachete de ceai, cafea, halate de baie, papuci etc.

 765. Camera mare si foarte curată, personalul deosebit de amabil si mâncarea gustoasă.

 766. În rest, foarte plăcut și confortabil, raport bun calitate-preț. Super camera, dotările și restaurantul, ambient foarte plăcut. Recomand cu placere…

 767. Pensiunea Bianca este cazarea perfecta pentru o persoana in tranzit. Camere linistite, restaurant dotat si cu un meniu variat.

 768. Bine configurat, cu spații generoase și restaurant excelent.

 769. Personalul foarte amabil, incepand de la receptie, restaurant si pana la doamnele de la curatenie.

 770. e un loc in care am sa revin de fiecare data cand ajung in Botosani.

 771. Curat, confortabil, iar personalul plin de amabilitate. Cu certitudine daca voi avea nevoie de cazare in Botosani, voi reveni la Belvedere! Imi permit o comparatie: am stat si la Maria, care mi-a lasat o impresie foarte proasta referitor la curatenie, amabilitate, promptitudine si facilitati oferite.

 772. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 773. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 774. proptitudinea personalului in rezolvarea unei probleme aparute

 775. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 776. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 777. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 778. De 3 ani de când ne cazam la Maria suntem foarte mulțumiți de confortul oferit de acest hotel. Ne simțim ca acasă.

 779. Locația hotelului- lângă parc, în fața o pietonala si muzeu. În odaie a fost curat, au fost prezente lucruri mai puțin găsite în alte hotele, cum ar fi lingura pt încălțăminte, pachet pt rufe murdare, pachete de ceai, cafea, halate de baie, papuci etc.

 780. Camera mare si foarte curată, personalul deosebit de amabil si mâncarea gustoasă.

 781. Locatie frumoasa, linistita, in mijlocul naturii. Camerele mari, curate. Meniul generos si preturi acceptabile.

 782. Locație superbă, personal amabil, mâncare foarte buna

 783. Impecabil. Foarte curat. Zona linistita, lângă padure. Foarte frumos.

 784. Per ansamblu foarte in regula; locatie foarte buna; personal foarte amabil, check in/out foarte rapid; camera spatioasa; presiune foarte buna la dus; WiFi functional; mic dejun corect; raport pret-calitate foarte bun.

 785. Este un loc linistit unde te poti odihni. Aproape de centru.

 786. Hotel curat, mic dejun f.bun,camera mare ,baie dotata occidental. Daca mai am ocazia, o sa revin tot aici.

 787. Personalul foarte amabil, incepand de la receptie, restaurant si pana la doamnele de la curatenie.

 788. e un loc in care am sa revin de fiecare data cand ajung in Botosani.

 789. Curat, confortabil, iar personalul plin de amabilitate. Cu certitudine daca voi avea nevoie de cazare in Botosani, voi reveni la Belvedere! Imi permit o comparatie: am stat si la Maria, care mi-a lasat o impresie foarte proasta referitor la curatenie, amabilitate, promptitudine si facilitati oferite.

 790. În rest, foarte plăcut și confortabil, raport bun calitate-preț. Super camera, dotările și restaurantul, ambient foarte plăcut. Recomand cu placere…

 791. Pensiunea Bianca este cazarea perfecta pentru o persoana in tranzit. Camere linistite, restaurant dotat si cu un meniu variat.

 792. Bine configurat, cu spații generoase și restaurant excelent.

 793. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 794. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 795. proptitudinea personalului in rezolvarea unei probleme aparute

 796. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 797. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 798. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 799. De 3 ani de când ne cazam la Maria suntem foarte mulțumiți de confortul oferit de acest hotel. Ne simțim ca acasă.

 800. Locația hotelului- lângă parc, în fața o pietonala si muzeu. În odaie a fost curat, au fost prezente lucruri mai puțin găsite în alte hotele, cum ar fi lingura pt încălțăminte, pachet pt rufe murdare, pachete de ceai, cafea, halate de baie, papuci etc.

 801. Camera mare si foarte curată, personalul deosebit de amabil si mâncarea gustoasă.

 802. Locatie frumoasa, linistita, in mijlocul naturii. Camerele mari, curate. Meniul generos si preturi acceptabile.

 803. Locație superbă, personal amabil, mâncare foarte buna

 804. Impecabil. Foarte curat. Zona linistita, lângă padure. Foarte frumos.

 805. Per ansamblu foarte in regula; locatie foarte buna; personal foarte amabil, check in/out foarte rapid; camera spatioasa; presiune foarte buna la dus; WiFi functional; mic dejun corect; raport pret-calitate foarte bun.

 806. Este un loc linistit unde te poti odihni. Aproape de centru.

 807. Hotel curat, mic dejun f.bun,camera mare ,baie dotata occidental. Daca mai am ocazia, o sa revin tot aici.

 808. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 809. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 810. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 811. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 812. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 813. proptitudinea personalului in rezolvarea unei probleme aparute

 814. Locatie frumoasa, linistita, in mijlocul naturii. Camerele mari, curate. Meniul generos si preturi acceptabile.

 815. Locație superbă, personal amabil, mâncare foarte buna

 816. Impecabil. Foarte curat. Zona linistita, lângă padure. Foarte frumos.

 817. Profesioniști desăvârșiti ,gazde deosebit de indatoritoare,dornici de a mulțumi clientul si de a-l fideliza prin calitatea serviciilor si un raport mai mult decât acceptabil intre ceea ce oferă si tarifele percepute.

 818. Personalul foarte amabil, incepand de la receptie, restaurant si pana la doamnele de la curatenie.

 819. e un loc in care am sa revin de fiecare data cand ajung in Botosani.

 820. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 821. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 822. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 823. În rest, foarte plăcut și confortabil, raport bun calitate-preț. Super camera, dotările și restaurantul, ambient foarte plăcut. Recomand cu placere…

 824. Pensiunea Bianca este cazarea perfecta pentru o persoana in tranzit. Camere linistite, restaurant dotat si cu un meniu variat.

 825. Bine configurat, cu spații generoase și restaurant excelent.

 826. De 3 ani de când ne cazam la Maria suntem foarte mulțumiți de confortul oferit de acest hotel. Ne simțim ca acasă.

 827. Locația hotelului- lângă parc, în fața o pietonala si muzeu. În odaie a fost curat, au fost prezente lucruri mai puțin găsite în alte hotele, cum ar fi lingura pt încălțăminte, pachet pt rufe murdare, pachete de ceai, cafea, halate de baie, papuci etc.

 828. Camera mare si foarte curată, personalul deosebit de amabil si mâncarea gustoasă.

 829. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 830. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 831. proptitudinea personalului in rezolvarea unei probleme aparute

 832. Per ansamblu foarte in regula; locatie foarte buna; personal foarte amabil, check in/out foarte rapid; camera spatioasa; presiune foarte buna la dus; WiFi functional; mic dejun corect; raport pret-calitate foarte bun.

 833. Este un loc linistit unde te poti odihni. Aproape de centru.

 834. Hotel curat, mic dejun f.bun,camera mare ,baie dotata occidental. Daca mai am ocazia, o sa revin tot aici.

 835. Inca de la intrare se obseva bunul gust, curatenia si profesionalismul. Camerele mari, mobilate cu bun gust, cu mobilier elegant si de calitate, paturile foare confortabile cu asternuturi de un alb imaculat, prosoapele albe si pufoase aranjate cu rabdare si indemanare ca sa te faca sa simti ca cineva iti spune,, bine ai venit”, baia foarte curata si bine utilata, personalul, dragut si amabil, restaurantul elegant cu ospatari minunati si bucatele pregatite excelent de maestri bucatari, orchestra care te rasfata in timp ce sorbi cu admiratie cate o inghititura din vinul casei, toate acestea te fac sa iti doresti sa mai revii. Suntem incantati ca am fost oaspetii dumneavoastra!

 836. Locatie frumoasa, linistita, in mijlocul naturii. Camerele mari, curate. Meniul generos si preturi acceptabile.

 837. Locație superbă, personal amabil, mâncare foarte buna

 838. Personalul a fost extraordinar, in special d-na/d-ra care ne-a servit micul dejun a fost foarte deschisa la cerintele clientilor.

 839. Personal amabil si serviabil..Curătenie impecabilă..prosoape,baie..parcare asigurată ..

 840. Mi-au placut mult locația, camerele f frumoase iar personalul f amabil.

 841. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 842. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 843. proptitudinea personalului in rezolvarea unei probleme aparute

 844. Per ansamblu foarte in regula; locatie foarte buna; personal foarte amabil, check in/out foarte rapid; camera spatioasa; presiune foarte buna la dus; WiFi functional; mic dejun corect; raport pret-calitate foarte bun.

 845. Este un loc linistit unde te poti odihni. Aproape de centru.

 846. Hotel curat, mic dejun f.bun,camera mare ,baie dotata occidental. Daca mai am ocazia, o sa revin tot aici.

 847. Inca de la intrare se obseva bunul gust, curatenia si profesionalismul. Camerele mari, mobilate cu bun gust, cu mobilier elegant si de calitate, paturile foare confortabile cu asternuturi de un alb imaculat, prosoapele albe si pufoase aranjate cu rabdare si indemanare ca sa te faca sa simti ca cineva iti spune,, bine ai venit”, baia foarte curata si bine utilata, personalul, dragut si amabil, restaurantul elegant cu ospatari minunati si bucatele pregatite excelent de maestri bucatari, orchestra care te rasfata in timp ce sorbi cu admiratie cate o inghititura din vinul casei, toate acestea te fac sa iti doresti sa mai revii. Suntem incantati ca am fost oaspetii dumneavoastra!

 848. Locatie frumoasa, linistita, in mijlocul naturii. Camerele mari, curate. Meniul generos si preturi acceptabile.

 849. Locație superbă, personal amabil, mâncare foarte buna

 850. În rest, foarte plăcut și confortabil, raport bun calitate-preț. Super camera, dotările și restaurantul, ambient foarte plăcut. Recomand cu placere…

 851. Pensiunea Bianca este cazarea perfecta pentru o persoana in tranzit. Camere linistite, restaurant dotat si cu un meniu variat.

 852. Bine configurat, cu spații generoase și restaurant excelent.

 853. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 854. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 855. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 856. Camera are balcon cu deschidere spre pietonal, in baie am gasit kituri dentare, sistemul de incalzire foarte eficient si rapid. Pe masa am gasit pliculete cu cafea si zahar alaturi de canite de cafea, in dulap papuci si fier de calcat.

 857. De 3 ani de când ne cazam la Maria suntem foarte mulțumiți de confortul oferit de acest hotel. Ne simțim ca acasă.

 858. Locația hotelului- lângă parc, în fața o pietonala si muzeu. În odaie a fost curat, au fost prezente lucruri mai puțin găsite în alte hotele, cum ar fi lingura pt încălțăminte, pachet pt rufe murdare, pachete de ceai, cafea, halate de baie, papuci etc.

 859. Personalul a fost extraordinar, in special d-na/d-ra care ne-a servit micul dejun a fost foarte deschisa la cerintele clientilor.

 860. Personal amabil si serviabil..Curătenie impecabilă..prosoape,baie..parcare asigurată ..

 861. Mi-au placut mult locația, camerele f frumoase iar personalul f amabil.

 862. Camera are balcon cu deschidere spre pietonal, in baie am gasit kituri dentare, sistemul de incalzire foarte eficient si rapid. Pe masa am gasit pliculete cu cafea si zahar alaturi de canite de cafea, in dulap papuci si fier de calcat.

 863. De 3 ani de când ne cazam la Maria suntem foarte mulțumiți de confortul oferit de acest hotel. Ne simțim ca acasă.

 864. Locația hotelului- lângă parc, în fața o pietonala si muzeu. În odaie a fost curat, au fost prezente lucruri mai puțin găsite în alte hotele, cum ar fi lingura pt încălțăminte, pachet pt rufe murdare, pachete de ceai, cafea, halate de baie, papuci etc.

 865. Inca de la intrare se obseva bunul gust, curatenia si profesionalismul. Camerele mari, mobilate cu bun gust, cu mobilier elegant si de calitate, paturile foare confortabile cu asternuturi de un alb imaculat, prosoapele albe si pufoase aranjate cu rabdare si indemanare ca sa te faca sa simti ca cineva iti spune,, bine ai venit”, baia foarte curata si bine utilata, personalul, dragut si amabil, restaurantul elegant cu ospatari minunati si bucatele pregatite excelent de maestri bucatari, orchestra care te rasfata in timp ce sorbi cu admiratie cate o inghititura din vinul casei, toate acestea te fac sa iti doresti sa mai revii. Suntem incantati ca am fost oaspetii dumneavoastra!

 866. Locatie frumoasa, linistita, in mijlocul naturii. Camerele mari, curate. Meniul generos si preturi acceptabile.

 867. Locație superbă, personal amabil, mâncare foarte buna

 868. Personalul a fost extraordinar, in special d-na/d-ra care ne-a servit micul dejun a fost foarte deschisa la cerintele clientilor.

 869. Personal amabil si serviabil..Curătenie impecabilă..prosoape,baie..parcare asigurată ..

 870. Mi-au placut mult locația, camerele f frumoase iar personalul f amabil.

 871. Ca intotdeauna, raport pret-calitate excelent !!!!

 872. În rest, foarte plăcut și confortabil, raport bun calitate-preț. Super camera, dotările și restaurantul, ambient foarte plăcut. Recomand cu placere…

 873. Pensiunea Bianca este cazarea perfecta pentru o persoana in tranzit. Camere linistite, restaurant dotat si cu un meniu variat.

 874. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 875. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 876. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 877. Per ansamblu foarte in regula; locatie foarte buna; personal foarte amabil, check in/out foarte rapid; camera spatioasa; presiune foarte buna la dus; WiFi functional; mic dejun corect; raport pret-calitate foarte bun.

 878. Este un loc linistit unde te poti odihni. Aproape de centru.

 879. Hotel curat, mic dejun f.bun,camera mare ,baie dotata occidental. Daca mai am ocazia, o sa revin tot aici.

 880. Inca de la intrare se obseva bunul gust, curatenia si profesionalismul. Camerele mari, mobilate cu bun gust, cu mobilier elegant si de calitate, paturile foare confortabile cu asternuturi de un alb imaculat, prosoapele albe si pufoase aranjate cu rabdare si indemanare ca sa te faca sa simti ca cineva iti spune,, bine ai venit”, baia foarte curata si bine utilata, personalul, dragut si amabil, restaurantul elegant cu ospatari minunati si bucatele pregatite excelent de maestri bucatari, orchestra care te rasfata in timp ce sorbi cu admiratie cate o inghititura din vinul casei, toate acestea te fac sa iti doresti sa mai revii. Suntem incantati ca am fost oaspetii dumneavoastra!

 881. Locatie frumoasa, linistita, in mijlocul naturii. Camerele mari, curate. Meniul generos si preturi acceptabile.

 882. Locație superbă, personal amabil, mâncare foarte buna

 883. Raportul pret calitate. Mâncare buna. Personal drăguț.

 884. ✔️Curat ✔️Cald ✔️Camera mare ✔️Există lift ✔️Baia curată și mare ✔️ Perosnal amabil

 885. Mi-au intrecut asteptarile, la prima vedere hotelul nu arata cine stie ce, personalul a fost foarte receptiv in special doamna de la receptie dar si baiatul de la plecare. Mancarea a fost foarte buna iar chelnerii foarte agreabili si exceptional de amuzanti, un mediu foarte placut. Camera a avut un miros placut si a fost foarte curata. Recomand cu caldura si pentru un sejur de o durata mai lunga

 886. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 887. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 888. proptitudinea personalului in rezolvarea unei probleme aparute

 889. Ca intotdeauna, raport pret-calitate excelent !!!!

 890. În rest, foarte plăcut și confortabil, raport bun calitate-preț. Super camera, dotările și restaurantul, ambient foarte plăcut. Recomand cu placere…

 891. Pensiunea Bianca este cazarea perfecta pentru o persoana in tranzit. Camere linistite, restaurant dotat si cu un meniu variat.

 892. Camera are balcon cu deschidere spre pietonal, in baie am gasit kituri dentare, sistemul de incalzire foarte eficient si rapid. Pe masa am gasit pliculete cu cafea si zahar alaturi de canite de cafea, in dulap papuci si fier de calcat.

 893. De 3 ani de când ne cazam la Maria suntem foarte mulțumiți de confortul oferit de acest hotel. Ne simțim ca acasă.

 894. Locația hotelului- lângă parc, în fața o pietonala si muzeu. În odaie a fost curat, au fost prezente lucruri mai puțin găsite în alte hotele, cum ar fi lingura pt încălțăminte, pachet pt rufe murdare, pachete de ceai, cafea, halate de baie, papuci etc.

 895. Camera are balcon cu deschidere spre pietonal, in baie am gasit kituri dentare, sistemul de incalzire foarte eficient si rapid. Pe masa am gasit pliculete cu cafea si zahar alaturi de canite de cafea, in dulap papuci si fier de calcat.

 896. De 3 ani de când ne cazam la Maria suntem foarte mulțumiți de confortul oferit de acest hotel. Ne simțim ca acasă.

 897. Locația hotelului- lângă parc, în fața o pietonala si muzeu. În odaie a fost curat, au fost prezente lucruri mai puțin găsite în alte hotele, cum ar fi lingura pt încălțăminte, pachet pt rufe murdare, pachete de ceai, cafea, halate de baie, papuci etc.

 898. Este un hotel foarte curat,liniștit ,camerele sunt foarte spatioase.Sunt mai multe săli de restaurant,care sunt amenajate cu mult bun gust si eleganta.

 899. Inca de la intrare se obseva bunul gust, curatenia si profesionalismul. Camerele mari, mobilate cu bun gust, cu mobilier elegant si de calitate, paturile foare confortabile cu asternuturi de un alb imaculat, prosoapele albe si pufoase aranjate cu rabdare si indemanare ca sa te faca sa simti ca cineva iti spune,, bine ai venit”, baia foarte curata si bine utilata, personalul, dragut si amabil, restaurantul elegant cu ospatari minunati si bucatele pregatite excelent de maestri bucatari, orchestra care te rasfata in timp ce sorbi cu admiratie cate o inghititura din vinul casei, toate acestea te fac sa iti doresti sa mai revii. Suntem incantati ca am fost oaspetii dumneavoastra!

 900. Locatie frumoasa, linistita, in mijlocul naturii. Camerele mari, curate. Meniul generos si preturi acceptabile.

 901. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 902. Locatia este in centrul istoric al orasului, si merita sa fie vizitata.

 903. Personalul amabil și degajat, camera spațioasă și curată.

 904. Ca intotdeauna, raport pret-calitate excelent !!!!

 905. În rest, foarte plăcut și confortabil, raport bun calitate-preț. Super camera, dotările și restaurantul, ambient foarte plăcut. Recomand cu placere…

 906. Pensiunea Bianca este cazarea perfecta pentru o persoana in tranzit. Camere linistite, restaurant dotat si cu un meniu variat.

 907. Personalul a fost extraordinar, in special d-na/d-ra care ne-a servit micul dejun a fost foarte deschisa la cerintele clientilor.

 908. Personal amabil si serviabil..Curătenie impecabilă..prosoape,baie..parcare asigurată ..

 909. Mi-au placut mult locația, camerele f frumoase iar personalul f amabil.

 910. Profesioniști desăvârșiti ,gazde deosebit de indatoritoare,dornici de a mulțumi clientul si de a-l fideliza prin calitatea serviciilor si un raport mai mult decât acceptabil intre ceea ce oferă si tarifele percepute.

 911. Personalul foarte amabil, incepand de la receptie, restaurant si pana la doamnele de la curatenie.

 912. e un loc in care am sa revin de fiecare data cand ajung in Botosani.

 913. Condițiile au fost excelente, s a respectat raportul calitate preț, plus ca aspectul e fix cel din poze.

 914. Personal prietenos servicii de calitate prețuri accesibile mâncare de calitate.

 915. A fost foarte placut! Camere curate, calduroase (am dormit cu geamul deschis de cald ce era, ceea ce e bine). Mancarea de la restaurantul pensiunii, aflat la parter, este foarte gustoasa si ieftina! Ca idee, meniul zilei este 17 lei. Voi reveni cu placere!

 916. Hotelul mi-a depasit asteptarile, totul a fost foarte bine. Excelent amplasat, la fel raportul pret-calitate.

 917. locatie ok, un hotel civilizat, cu un restaurant ok

 918. Este situat in afara orasului,intr o padure,e zona super frumoasa

 919. Mi-a placut aspectul exterior al hotelului si zona in care este amplasat. Camera este spatioasa si are tot ce trebuie ca sa te simti confortabil. Micul dejun a fost bun si am fost serviti repede.

 920. Amabilitatea personalului si disponibilitatea acestuia. Servirea la masa in restaurant si bucatele f. bine pregatite. Vinul casei deosebit si la un pret rezonabil. Disponibilitatea patronului in toate amanuntele ce tin de cazare, transport si nu in ultimul rand dialogul de bun simt si grija aratata fata de toti cei cazati, pentru o sedere cat mai agrabila. Multumim Hotel Rares!

 921. E curat și mirosul este plăcut în ciuda faptului că hotelul este vechi. Apă fierbinte pentru un duș decent…

 922. Este bine poziționat, foarte aproape de strada pietonală și de centru istoric, Este foarte subtil îmbinată vechea clădire, monument istoric, cu construcția nouă.

 923. Profesioniști desăvârșiti ,gazde deosebit de indatoritoare,dornici de a mulțumi clientul si de a-l fideliza prin calitatea serviciilor si un raport mai mult decât acceptabil intre ceea ce oferă si tarifele percepute.

 924. Personalul foarte amabil, incepand de la receptie, restaurant si pana la doamnele de la curatenie.

 925. hotel in centru, camera mare, extrem de curat. Personal foarte amabil.

 926. Locatie buna, chiar in centru, mic dejun bufet suedez, foarte variat si gustos.

 927. Desi nu a fost tip bufet, micul dejun a fost ok. Hotelul este foarte bine amplasat, personalul amabil, orasul curat, vom reveni.

 928. Raport bun calitate pret, personal amabil, mancare buna la restaurant.

 929. Fata de vizita din octombrie, anul trecut, am constatat o evolutie a serviciilor. Vom reveni cu placere.

 930. Sehr gutes Frühstück, aber nur ein Getränk im Preis enthalten

 931. Personalul, curatenia, apropierea de centrul orasului

 932. Locația superbă, parcuri, promenada, curățenie.. Micul dejun copios. Foarte plăcut!! Recomand

 933. hotel in centru, camera mare, extrem de curat. Personal foarte amabil.

 934. Locatia este chiar în centrul orașului aproape de parc și de strada pietonală principală. Hotelul are un are foarte plăcut, iar camera este imensă. Curățenia a fost pe măsură. Din punct de vedere al facilităților pot să dau 10.

 935. Mia placut tot hotelul foarte frumos curat patul foarte curat si confortabil totul a fost superb la receptie foarte amabili mereu zimbitori mic dejun foarte bun intrun Culinarium am sa revin cu drag la voii

 936. Amplasarea hotelului, confortul, atmosfera și piscina.Micul dejun a fost pe măsura așteptărilor!

 937. O cazare deosebit de plăcută, mâncare de nota 10*** , camere spațioase liniștite și super curate, personal amabil și zonă retrasă în pădure, aer curat și priveliște superbă.

 938. Locația frumoasă, hotelul frumos și curat, personal f amabil!

 939. Camere frumoase și spațioase, chiar și cele standard, curatenie, personal amabil, locație bine amplasată și gestionata. Felicitări!

 940. mic dejun îndestulător, la alegere, …. cafea excelenta

 941. Totul a fost ok.mamcarea de la.restaurant delicioasa si accesibila ca pret

 942. Condițiile au fost excelente, s a respectat raportul calitate preț, plus ca aspectul e fix cel din poze.

 943. Totul a fost foarte bine. Sunt mulțumit. Voi mai veni.

 944. Amplasare buna, destul de curat, personal serviabil, micul dejun nu este variat dar destul de consistent, camera spațioasă cu pat confortabil.

 945. Mi-a placut aspectul exterior al hotelului si zona in care este amplasat. Camera este spatioasa si are tot ce trebuie ca sa te simti confortabil. Micul dejun a fost bun si am fost serviti repede.

 946. Un răspuns simplu, scurt și la obiect …….MI-A PLĂCUT TOT

 947. Totul a fost OK. Locatie centrala, personal amabil.

 948. Este bine poziționat, foarte aproape de strada pietonală și de centru istoric, Este foarte subtil îmbinată vechea clădire, monument istoric, cu construcția nouă.

 949. În mare parte tot, personal amabil, mâncare bună, prețuri ok

 950. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 951. camere spatioase, confortabile, baie spatioasa bine dotata, cabina de dus cu radio, aer conditionat, TV cu ecran mare.

 952. Meniul este absolut spectaculos. Inclusiv micul dejun

 953. Raport bun calitate pret, personal amabil, mancare buna la restaurant.

 954. Fata de vizita din octombrie, anul trecut, am constatat o evolutie a serviciilor. Vom reveni cu placere.

 955. Zona este foarte bună, central, ajungi repede unde ai nevoie. Baia arata bine si era ingrijita. Minibarul era aprovizionat

 956. Personalul de la receptie foarte amabil si chelnerul de la micul dejun ospitalier.

 957. Locatia centrala. Am putut lasa bagajul în pastrare dupa check-out. Personalul amabil raspunde la solicitari, fara a fi intruziv.

 958. Preț foarte bun, raportat la ce camera moderna am avut 😊

 959. Mancarea excelenta!Aici poti manca variat si pe toate gusturile.Locatie deosebita,merita vazut!Sincer am fost foarte placut impresionata!

 960. Super cam tot asezare, curatenie,facilitati,mic dejun 👏

 961. Totul a fost minunat. Ne-am simțit ca și acasă. Mulțumim întregului personal! 😊

 962. Raportul calitate pret excelent, iar hotelul este situat intr-o zona frumoasa. Personalul extrem de amabil- am lasat bagajul la receptie cateva ore dupa efectuatea check-out-ului. De asemenea, check-out-ul se poate face pana in ora 12:30.

 963. Pozitionarea,camere spatioase,personal ok,pret ok,se poate servi si masa,recomand cu incredere

 964. Personal calificat,mic dejun super,curățenie în camera/baie,patul confortabil,porțiile la restaurant sunt super generoase!!!Recomand cu toată inima!

 965. Personalul foarte amabil, camera curată, zonă liniștită la restaurant un meniu diversificat.

 966. Camera in care am stat a fost foarte frumoasa, moderna, fosrte mare, avand si canapea si pat matrimonial. Micul dejun foarte bun si pe saturate.

 967. Locația destul de ok camerele foarte curate in rest n-am ce zice nota 10

 968. Camera pe care am rezervat-o era cu pat extra large si canapea extensibila. Patul foarte confortabil. Baia mare cu tot ce ai nevoie: sampon, prosoape uscător de par. Pensiunea dispune de piscina, o camera de joaca pentru copii și o trambulina.

 969. mic dejun îndestulător, la alegere, …. cafea excelenta

 970. Este o cladire veche,de patrimoniu cu camere mari,paturi comode,balcon care dadea in piata pietonală,si parcă am dat timpul inapoi,prin anii 1950.A fost placut,interesant,Personalul amabil si micul dejun bun,

 971. Camera mare, spatioasa. Personalul amabil. Ne.a prezentat mai multe camere, inainte de a ne caza.

 972. Totul a fost foarte bine. Sunt mulțumit. Voi mai veni.

 973. Locația este bine amplasată cu spații multe de parcare. Camera a fost curată și inclusiv un minibar. Cu o mică terasa, totul a fost așa cum trebuie

 974. Meniul este absolut spectaculos. Inclusiv micul dejun

 975. Raport bun calitate pret, personal amabil, mancare buna la restaurant.

 976. Camerele sunt foarte curate si mobilate cu bun gust iar personalul amabil si open-minded.

 977. În mare parte tot, personal amabil, mâncare bună, prețuri ok

 978. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 979. Foarte curat si amplasat super interesant in padure.

 980. Totul a fost la superlativ.Speram sa revenim și într-o mini vacanță .

 981. Camera spatioasa, curata, personalul foarte amabil.

 982. Hotelul este situat pe o alee de Promenada, in inima orasului! Tot personalul e amabil, gata sa te ajute dc ai nevoie! Ne simțim bine la acest hotel de fiecare data!

 983. Scarile si modul in care ajungi in camera…nu e lift

 984. Superb ,personalul foarte drăguț, camera una foarte curată cald .Mie personal mia plăcut enorm.

 985. Camera foarte mare si curata, un pat foarte mare si confortabil. Facilitatile din camera foarte buna. Camera, hotelul foarte linistite. Micul dejun alacrte, conditii de pandemie. Destul de diversificat.

 986. Mi-a plăcut totul. Am fost cazat în camera de 3 stele desi în hotel existau și de 4. Cea de 3 stele arata waw. Ma intreb cum arată cea se 4 stele.

 987. Personal calificat,mic dejun super,curățenie în camera/baie,patul confortabil,porțiile la restaurant sunt super generoase!!!Recomand cu toată inima!

 988. Locație bună. chiar în centrul Botoșaniului. Mâncarea la restaurant gustoasă. Parcare la subsolul hotelului.

 989. Sejurul a fost scurt, o singura noapte, este un hotel superb, central, servicii de masa excelente, un singur minus , caldura centralizata data inceput cu ora 20:00( totusi este noiembrie) in camera trebuie sa induri frigul sau sa stai in pat invelit bine😀, asa ca atentie pentru cei care veniti sa aveti si haine groase!

 990. Zona este foarte bună, central, ajungi repede unde ai nevoie. Baia arata bine si era ingrijita. Minibarul era aprovizionat

 991. Foarte frumoasa camera in care am stat. Totul a fost la superlativ. La receptie am fost intampinat cu foarte multa amabilitate. Voi reveni cu placere si altadata.

 992. Locația destul de ok camerele foarte curate in rest n-am ce zice nota 10

 993. Camera pe care am rezervat-o era cu pat extra large si canapea extensibila. Patul foarte confortabil. Baia mare cu tot ce ai nevoie: sampon, prosoape uscător de par. Pensiunea dispune de piscina, o camera de joaca pentru copii și o trambulina.

 994. Este o cladire veche,de patrimoniu cu camere mari,paturi comode,balcon care dadea in piata pietonală,si parcă am dat timpul inapoi,prin anii 1950.A fost placut,interesant,Personalul amabil si micul dejun bun,

 995. Camera mare, spatioasa. Personalul amabil. Ne.a prezentat mai multe camere, inainte de a ne caza.

 996. Totul a fost foarte bine. Sunt mulțumit. Voi mai veni.

 997. Locația este bine amplasată cu spații multe de parcare. Camera a fost curată și inclusiv un minibar. Cu o mică terasa, totul a fost așa cum trebuie

 998. Meniul este absolut spectaculos. Inclusiv micul dejun

 999. Raport bun calitate pret, personal amabil, mancare buna la restaurant.

 1000. Camerele sunt foarte curate si mobilate cu bun gust iar personalul amabil si open-minded.

 1001. În mare parte tot, personal amabil, mâncare bună, prețuri ok

 1002. Camera foarte curata cu tot ce ai nevoie in ea…chiar nu ma asteptam

 1003. Foarte curat si amplasat super interesant in padure.

 1004. Totul a fost la superlativ.Speram sa revenim și într-o mini vacanță .

 1005. Camera spatioasa, curata, personalul foarte amabil.

 1006. Locație bună. chiar în centrul Botoșaniului. Mâncarea la restaurant gustoasă. Parcare la subsolul hotelului.

 1007. Sejurul a fost scurt, o singura noapte, este un hotel superb, central, servicii de masa excelente, un singur minus , caldura centralizata data inceput cu ora 20:00( totusi este noiembrie) in camera trebuie sa induri frigul sau sa stai in pat invelit bine😀, asa ca atentie pentru cei care veniti sa aveti si haine groase!

 1008. Zona este foarte bună, central, ajungi repede unde ai nevoie. Baia arata bine si era ingrijita. Minibarul era aprovizionat

 1009. Mic dejun la alegere, din 5 variante, amplasare centrala.

 1010. Totul a fost OK. Poate ar trebui un up-grade la televizoare. De asemenea, furnizorul de cablu ar trebui schimbat.

 1011. Camera foarte mare si curata, un pat foarte mare si confortabil. Facilitatile din camera foarte buna. Camera, hotelul foarte linistite. Micul dejun alacrte, conditii de pandemie. Destul de diversificat.

 1012. Locatie excelenta, langa parcul Mihai Eminescu, pe pietonalul Unirii.

 1013. Hotelul este situat pe o alee de Promenada, in inima orasului! Tot personalul e amabil, gata sa te ajute dc ai nevoie! Ne simțim bine la acest hotel de fiecare data!

 1014. Scarile si modul in care ajungi in camera…nu e lift

 1015. Foarte frumoasa camera in care am stat. Totul a fost la superlativ. La receptie am fost intampinat cu foarte multa amabilitate. Voi reveni cu placere si altadata.

 1016. Locația destul de ok camerele foarte curate in rest n-am ce zice nota 10

 1017. Camera pe care am rezervat-o era cu pat extra large si canapea extensibila. Patul foarte confortabil. Baia mare cu tot ce ai nevoie: sampon, prosoape uscător de par. Pensiunea dispune de piscina, o camera de joaca pentru copii și o trambulina.

 1018. Este o cladire veche,de patrimoniu cu camere mari,paturi comode,balcon care dadea in piata pietonală,si parcă am dat timpul inapoi,prin anii 1950.A fost placut,interesant,Personalul amabil si micul dejun bun,

 1019. Camera mare, spatioasa. Personalul amabil. Ne.a prezentat mai multe camere, inainte de a ne caza.

 1020. Totul a fost foarte bine. Sunt mulțumit. Voi mai veni.

 1021. Personalul de la recepție(Dan și Nadia) au fost foarte drăguți și profesionali ajutânduma cu tot ce am avut nevoie!

 1022. Personalul restaurantului a fost extrem de amabil, iar raportul calitate/preț este unul corect.

 1023. Locație bună. chiar în centrul Botoșaniului. Mâncarea la restaurant gustoasă. Parcare la subsolul hotelului.

 1024. Cea mai bună alegere din oraș. Raport calitate-preț excellent.

 1025. Totul a fost impresionant. Pe scurt, ai tot ce ți-ai putea dori, ba chiar mai mult. Totul este amplasat inteligent, de la mobilier și până la întrerupătoare. Am fost cazat în camera 216 din corpul de 3 stele. Printre lucrurile ce merită menționate: -curățenie; -mobilă din lemn masiv; -sistem de climatizare integrat în tavan, cu un termostat lângă pat. Foarte elegant și eficient; -televizor Vortex de ~80 cm, FullHd. Am putut conecta un laptop prin HDMI fără probleme; -balcon mare; -fierbător, fier de călcat și masă de călcat, uscător de păr, minibar, bideu; -sistemul de ventilație din baie pompa constant parfum. Foarte interesant; -se oferă papuci de unică folosință, bureți pentru încălțăminte, încălțător, pachete pentru igiena orală (periuță și pastă de dinți), plicuri cu gel de duș și șampon, săpun solid, cafea instant, lapte pentru cafea, zahăr, ceai; -telefoane fixe lângă pat și în baie; -semnal bun de Wi-Fi; -parcare privată cu barieră; -hotelul oferă și servicii de spălătorie.

 1026. Locatie excelenta, langa parcul Mihai Eminescu, pe pietonalul Unirii.

 1027. Curățenie, căldură în cameră, mic dejun bogat, personal amabil.

 1028. Totul a fost minunat, super personal foarte amabil si saritor!!!

 1029. Micul dejun ar putea fi mai complex, oferta este restransa.

 1030. Foarte frumoasa camera in care am stat. Totul a fost la superlativ. La receptie am fost intampinat cu foarte multa amabilitate. Voi reveni cu placere si altadata.

 1031. Locația destul de ok camerele foarte curate in rest n-am ce zice nota 10

 1032. Camera pe care am rezervat-o era cu pat extra large si canapea extensibila. Patul foarte confortabil. Baia mare cu tot ce ai nevoie: sampon, prosoape uscător de par. Pensiunea dispune de piscina, o camera de joaca pentru copii și o trambulina.

 1033. Locația este bine amplasată cu spații multe de parcare. Camera a fost curată și inclusiv un minibar. Cu o mică terasa, totul a fost așa cum trebuie

 1034. Meniul este absolut spectaculos. Inclusiv micul dejun

 1035. Raport bun calitate pret, personal amabil, mancare buna la restaurant.

 1036. Bună ziua! M.am simţit foarte bine, meniul după aşteptările mele, personalul minunat. Vă mulțumesc!

 1037. Este o cladire veche,de patrimoniu cu camere mari,paturi comode,balcon care dadea in piata pietonală,si parcă am dat timpul inapoi,prin anii 1950.A fost placut,interesant,Personalul amabil si micul dejun bun,

 1038. Camera mare, spatioasa. Personalul amabil. Ne.a prezentat mai multe camere, inainte de a ne caza.

 1039. Micul dejun este redus ca sortimente .Poate fi imbunatatit

 1040. O plăcere să revin și să scriu această recenzie Totul este foarte foarte frumos, bun gust, calitate Mâncare foarte bună la restaurant Cel mai bun raport calitate preț posibil

 1041. O locație liniștită, într-un oraș extrem de aglomerat. Totul a fost ok.

 1042. Personal amabil, mâncare bună, ambient placut, lucruri făcute cu bun gust .

 1043. Locația faină, un loc liniștit. Mi-a plăcut maxim xa pensiunea are terasa sus la et1. Piscină, doar ca eu nu m-am putut bucura de ea. A fost frig. Personalul fain. Lenjeria schimbată la timp.

 1044. Foarte frumoasa camera in care am stat. Totul a fost la superlativ. La receptie am fost intampinat cu foarte multa amabilitate. Voi reveni cu placere si altadata.

 1045. Personalul foarte amabil. Camerele curate si confortabile

 1046. Mi-a plăcut un mic detaliu – Aparatul anti-tantari. Eu am dormit liniștit. Țânțarii au fost cuminți. Bravo celor de la Hotel TEX Club !!!

 1047. Hotelul este ok, camera spaţioasă, am stat la etaj, nu am văzut să fie lift.

 1048. Camera mare, spatioasa, birou mare in camera, prie suficiente, personal ok, parcare subterana ok. Desk 24/24

 1049. Foarte buna poziția, fix în centrul orașului aproape de restaurante, zona pietonala, magazine . Parcarea suficient de mare și terasa hotelului care este f frumoasa.

 1050. Personalul amabil si locatie ultracentrala. Au fost amabili si ne-au mai lasat doua ore in plus pentru decazare. Copilul isi facea somnul de amiaza.

 1051. Minunat! Elegant, spațios, locație foarte bună. Recomand din toată inima.

 1052. Camera mare, curata. Am gasit in camera ceai si cafea, in baie toate necesare.

 1053. Este un hotel foarte bine amplasat. Parcare gratuita, personal placut, camera curata si comfortabila, piscina cocheta micul dejun delicios.

 1054. O locatie curata, bine amplasata, cu locuri de servire masa (interior si exterior), frumoase

 1055. Amplasarea ultra centrala. Mic dejun f bun. Camere bine dotate. Fara plata în avans. Politica de anulare flexibila.

 1056. Camera a fost comfortabila si curata. Personal amabil.

 1057. Mic dejunul gustos si divers cu mici suplimente surpriza neprevazute in meniul de baza. Foarte amabile si intelegatoare doamnele de la receptie au fost de acord sa ne dea bonus inca o camera pentru un insotitor aparut in ultimul moment. Apreciem si recomandam cu caldura.

 1058. Bună ziua! M.am simţit foarte bine, meniul după aşteptările mele, personalul minunat. Vă mulțumesc!

 1059. Este o cladire veche,de patrimoniu cu camere mari,paturi comode,balcon care dadea in piata pietonală,si parcă am dat timpul inapoi,prin anii 1950.A fost placut,interesant,Personalul amabil si micul dejun bun,

 1060. Curățenie Calitate /preț Foarte frumoasa locația Personal foarte amabil

 1061. Camerele sunt foarte curate si mobilate cu bun gust iar personalul amabil si open-minded.

 1062. În mare parte tot, personal amabil, mâncare bună, prețuri ok

 1063. Amplasare, aer curat, curățenie , personal serviabil, civilizat, mâncarea fff buna

 1064. Micul dejun este redus ca sortimente .Poate fi imbunatatit

 1065. O plăcere să revin și să scriu această recenzie Totul este foarte foarte frumos, bun gust, calitate Mâncare foarte bună la restaurant Cel mai bun raport calitate preț posibil

 1066. Personal amabil, mâncare bună, ambient placut, lucruri făcute cu bun gust .

 1067. Locația faină, un loc liniștit. Mi-a plăcut maxim xa pensiunea are terasa sus la et1. Piscină, doar ca eu nu m-am putut bucura de ea. A fost frig. Personalul fain. Lenjeria schimbată la timp.

 1068. Foarte frumoasa camera in care am stat. Totul a fost la superlativ. La receptie am fost intampinat cu foarte multa amabilitate. Voi reveni cu placere si altadata.

 1069. Personalul foarte amabil. Camerele curate si confortabile

 1070. Mi-a plăcut un mic detaliu – Aparatul anti-tantari. Eu am dormit liniștit. Țânțarii au fost cuminți. Bravo celor de la Hotel TEX Club !!!

 1071. Hotelul este ok, camera spaţioasă, am stat la etaj, nu am văzut să fie lift.

 1072. Poziția hotelului. E poziționat exact în centrul Botosaniului, peste drum de primărie. Baia arată bine, părea curata și este foarte încăpătoare.

 1073. In rest totul a fost perfect! La recepție personalul ospitalier, în camere curat, mobilier bine întreținut.

 1074. Camera mare, spatioasa, birou mare in camera, prie suficiente, personal ok, parcare subterana ok. Desk 24/24

 1075. Totul, cazare,curatenie masa.Cinste lor.Recomand tuturor.

 1076. Minunat! Elegant, spațios, locație foarte bună. Recomand din toată inima.

 1077. Camera mare, curata. Am gasit in camera ceai si cafea, in baie toate necesare.

 1078. Curățenie ireproșabilă, mic dejun bogat. Totul la superlativ.

 1079. O locatie curata, bine amplasata, cu locuri de servire masa (interior si exterior), frumoase

 1080. Amplasarea ultra centrala. Mic dejun f bun. Camere bine dotate. Fara plata în avans. Politica de anulare flexibila.

 1081. Mic dejunul gustos si divers cu mici suplimente surpriza neprevazute in meniul de baza. Foarte amabile si intelegatoare doamnele de la receptie au fost de acord sa ne dea bonus inca o camera pentru un insotitor aparut in ultimul moment. Apreciem si recomandam cu caldura.

 1082. Bună ziua! M.am simţit foarte bine, meniul după aşteptările mele, personalul minunat. Vă mulțumesc!

 1083. Este o cladire veche,de patrimoniu cu camere mari,paturi comode,balcon care dadea in piata pietonală,si parcă am dat timpul inapoi,prin anii 1950.A fost placut,interesant,Personalul amabil si micul dejun bun,

 1084. Locația este bine amplasată cu spații multe de parcare. Camera a fost curată și inclusiv un minibar. Cu o mică terasa, totul a fost așa cum trebuie

 1085. Meniul este absolut spectaculos. Inclusiv micul dejun

 1086. Raport bun calitate pret, personal amabil, mancare buna la restaurant.