Cazare ieftina Borsa Maramures

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Edgar si Clara G─âl─â╚Ťanu din Vladiceasca, jud. Ilfov recomanda unul dintre locurile de cazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Edgar si Clara G─âl─â╚Ťanu din Vladiceasca, jud. IlfovCazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Traian si ╚śerban Posteuc─â din Fundatura, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Traian si ╚śerban Posteuc─â din Fundatura, jud. VasluiCazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Roxelana si Basarab Bo╚Ötin─â din Valea Minisului, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Roxelana si Basarab Bo╚Ötin─â din Valea Minisului, jud. Caras-SeverinCazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Francisc si Ionela Moi╚Ö din Zarneni, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia!

  (Francisc si Ionela Moi╚Ö din Zarneni, jud. ValceaCazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Anda si Zamfir Liiceanu din Codlea, jud. Brasov recomanda unul dintre locurile de cazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Anda si Zamfir Liiceanu din Codlea, jud. BrasovCazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 • Claudiu si Julieta Penescu din Floresti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia.

  (Claudiu si Julieta Penescu din Floresti, jud. AlbaCazare in Bor┼ča, Maramure┼č, Rom├ónia pentru 2 persoane)

 1. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 2. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 3. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 4. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 5. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 6. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 7. Totul a fost excelent, inclusiv room-service-ul foarte prompt. Mâncarea excelenta, totul cu gust și personalul foarte politicos.

 8. Totul este foarte bine f─âcut camere moderne ,o cur─â╚Ťenie exemplara m├óncarea este delicioasa un Spa foarte elegant

 9. Staff exemplar,cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,calitate. Restaurantul de asemenea excelent. La Spa intrarea se pl─âte╚Öte separat (50 RON de persoana pe zi) dar ├«╚Öi merita banii. Recomand!

 10. Locatie perfecta pentru un weekend la munte! Priveliste, curatenie, cald in camere, bucatarie spatioasa, gazde foarte amabile, ne-au oferit cafea si palinca din partea casei! Multumim si vom mai reveni!

 11. Privelistea e foarte frumoasa, camera curata si proprietara a fost foarte amabila si ospitaliera

 12. Pensiunea curata..spatioasa..confort pe toate planurile.

 13. Totul a fost perfect.Iarna autentica, traditii,colindatori, mancare ca la mama acasa gatita de doamna Maria .Toata familia calda si primitoare.Peisajul si cabana superbe. O sa mai revenim cu drag de fiecare data.

 14. Peisaj de vis gazde superbe….recomand cu caldura pentru toti cei care doresc liniste si recreere.

 15. Sunt sigur ca sunt si lucruri frumoase acolo, dar cele neplacute au eclipsat totul.

 16. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 17. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 18. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 19. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 20. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 21. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 22. Mâncarea excelentă Apartamentul foarte curat si f călduros

 23. Totul a fost excelent, inclusiv room-service-ul foarte prompt. Mâncarea excelenta, totul cu gust și personalul foarte politicos.

 24. Totul este foarte bine f─âcut camere moderne ,o cur─â╚Ťenie exemplara m├óncarea este delicioasa un Spa foarte elegant

 25. Locatie perfecta pentru un weekend la munte! Priveliste, curatenie, cald in camere, bucatarie spatioasa, gazde foarte amabile, ne-au oferit cafea si palinca din partea casei! Multumim si vom mai reveni!

 26. Privelistea e foarte frumoasa, camera curata si proprietara a fost foarte amabila si ospitaliera

 27. Pensiunea curata..spatioasa..confort pe toate planurile.

 28. Totul a fost perfect.Iarna autentica, traditii,colindatori, mancare ca la mama acasa gatita de doamna Maria .Toata familia calda si primitoare.Peisajul si cabana superbe. O sa mai revenim cu drag de fiecare data.

 29. Peisaj de vis gazde superbe….recomand cu caldura pentru toti cei care doresc liniste si recreere.

 30. Sunt sigur ca sunt si lucruri frumoase acolo, dar cele neplacute au eclipsat totul.

 31. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 32. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 33. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 34. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 35. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 36. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 37. Mâncarea excelentă Apartamentul foarte curat si f călduros

 38. Totul a fost excelent, inclusiv room-service-ul foarte prompt. Mâncarea excelenta, totul cu gust și personalul foarte politicos.

 39. Totul este foarte bine f─âcut camere moderne ,o cur─â╚Ťenie exemplara m├óncarea este delicioasa un Spa foarte elegant

 40. Locatie perfecta pentru un weekend la munte! Priveliste, curatenie, cald in camere, bucatarie spatioasa, gazde foarte amabile, ne-au oferit cafea si palinca din partea casei! Multumim si vom mai reveni!

 41. Privelistea e foarte frumoasa, camera curata si proprietara a fost foarte amabila si ospitaliera

 42. Pensiunea curata..spatioasa..confort pe toate planurile.

 43. Totul a fost perfect.Iarna autentica, traditii,colindatori, mancare ca la mama acasa gatita de doamna Maria .Toata familia calda si primitoare.Peisajul si cabana superbe. O sa mai revenim cu drag de fiecare data.

 44. Peisaj de vis gazde superbe….recomand cu caldura pentru toti cei care doresc liniste si recreere.

 45. Sunt sigur ca sunt si lucruri frumoase acolo, dar cele neplacute au eclipsat totul.

 46. Mâncarea excelentă Apartamentul foarte curat si f călduros

 47. Totul a fost excelent, inclusiv room-service-ul foarte prompt. Mâncarea excelenta, totul cu gust și personalul foarte politicos.

 48. Totul este foarte bine f─âcut camere moderne ,o cur─â╚Ťenie exemplara m├óncarea este delicioasa un Spa foarte elegant

 49. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 50. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 51. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 52. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 53. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 54. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 55. Locatie perfecta pentru un weekend la munte! Priveliste, curatenie, cald in camere, bucatarie spatioasa, gazde foarte amabile, ne-au oferit cafea si palinca din partea casei! Multumim si vom mai reveni!

 56. Privelistea e foarte frumoasa, camera curata si proprietara a fost foarte amabila si ospitaliera

 57. Pensiunea curata..spatioasa..confort pe toate planurile.

 58. Totul a fost perfect.Iarna autentica, traditii,colindatori, mancare ca la mama acasa gatita de doamna Maria .Toata familia calda si primitoare.Peisajul si cabana superbe. O sa mai revenim cu drag de fiecare data.

 59. Peisaj de vis gazde superbe….recomand cu caldura pentru toti cei care doresc liniste si recreere.

 60. Sunt sigur ca sunt si lucruri frumoase acolo, dar cele neplacute au eclipsat totul.

 61. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 62. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 63. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 64. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 65. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 66. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 67. Mâncarea excelentă Apartamentul foarte curat si f călduros

 68. Totul a fost excelent, inclusiv room-service-ul foarte prompt. Mâncarea excelenta, totul cu gust și personalul foarte politicos.

 69. Totul este foarte bine f─âcut camere moderne ,o cur─â╚Ťenie exemplara m├óncarea este delicioasa un Spa foarte elegant

 70. Locatie perfecta pentru un weekend la munte! Priveliste, curatenie, cald in camere, bucatarie spatioasa, gazde foarte amabile, ne-au oferit cafea si palinca din partea casei! Multumim si vom mai reveni!

 71. Privelistea e foarte frumoasa, camera curata si proprietara a fost foarte amabila si ospitaliera

 72. Pensiunea curata..spatioasa..confort pe toate planurile.

 73. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 74. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 75. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 76. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 77. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 78. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 79. Mâncarea excelentă Apartamentul foarte curat si f călduros

 80. Totul a fost excelent, inclusiv room-service-ul foarte prompt. Mâncarea excelenta, totul cu gust și personalul foarte politicos.

 81. Totul este foarte bine f─âcut camere moderne ,o cur─â╚Ťenie exemplara m├óncarea este delicioasa un Spa foarte elegant

 82. Locatie perfecta pentru un weekend la munte! Priveliste, curatenie, cald in camere, bucatarie spatioasa, gazde foarte amabile, ne-au oferit cafea si palinca din partea casei! Multumim si vom mai reveni!

 83. Privelistea e foarte frumoasa, camera curata si proprietara a fost foarte amabila si ospitaliera

 84. Pensiunea curata..spatioasa..confort pe toate planurile.

 85. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 86. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 87. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 88. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 89. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 90. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 91. Mâncarea excelentă Apartamentul foarte curat si f călduros

 92. Totul a fost excelent, inclusiv room-service-ul foarte prompt. Mâncarea excelenta, totul cu gust și personalul foarte politicos.

 93. Totul este foarte bine f─âcut camere moderne ,o cur─â╚Ťenie exemplara m├óncarea este delicioasa un Spa foarte elegant

 94. Pat confortabil, curatenie foarte buna. A fost o expeirenta foarte placuta

 95. Pat confortabil, incalzire excelenta, gazde de treaba ­čÖé

 96. Am fost placut surprins de amabilitatea si caldura proprietarilor, care au fost si sunt atenti cu oamenii pe care ii gazduiesc. Un loc linistit, cu vedere spre Pietrosul Rodnei. Tot aici este si o pastravarie unde se poate manca sau cumpara pastrav de calitate!

 97. Pensiunea este foarte frumoasa, personalul foarte amabil.

 98. Restaurant cu mancare foarte buna, nu ratati ceva din meniu!!!!!!

 99. Camerele spa╚Ťioase si cutate, iar m├óncarea de la restaurant a fost foarte buna.

 100. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 101. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 102. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 103. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 104. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 105. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 106. Pat confortabil, camera calduroasa. La restaurant servirea este excelenta, iar mancarea este gustoasa.

 107. Mâncarea excelentă Apartamentul foarte curat si f călduros

 108. Totul a fost excelent, inclusiv room-service-ul foarte prompt. Mâncarea excelenta, totul cu gust și personalul foarte politicos.

 109. Pat confortabil, curatenie foarte buna. A fost o expeirenta foarte placuta

 110. Pat confortabil, incalzire excelenta, gazde de treaba ­čÖé

 111. Am fost placut surprins de amabilitatea si caldura proprietarilor, care au fost si sunt atenti cu oamenii pe care ii gazduiesc. Un loc linistit, cu vedere spre Pietrosul Rodnei. Tot aici este si o pastravarie unde se poate manca sau cumpara pastrav de calitate!

 112. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 113. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 114. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 115. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 116. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 117. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 118. Pat confortabil, camera calduroasa. La restaurant servirea este excelenta, iar mancarea este gustoasa.

 119. Mâncarea excelentă Apartamentul foarte curat si f călduros

 120. Totul a fost excelent, inclusiv room-service-ul foarte prompt. Mâncarea excelenta, totul cu gust și personalul foarte politicos.

 121. Cocîrlă aprilie 3, 2019 at 1:47 am

  Pensiunea superba, iar privelistea de vis. Cele mai amabile gazde din cate am intalnit in Romania.

 122. Booking_geniuses aprilie 3, 2019 at 1:47 am

  – Gazdele sunt foarte primitoare, oameni buni. – Peisaj foarte frumos, un loc deosebit. – Buc─ât─ârie foarte bine dotat─â ╚Öi amenajat─â, doar c─â trebuie s─â v─â aduce╚Ťi m├óncare s─â o prepara╚Ťi ­čÖé – Foarte curat ╚Öi ├«ngrijit (╚Öi ├«n exterior, dar ╚Öi ├«n interior)

 123. Locatia este superba, personal amabil si foarte curat.

 124. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 125. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 126. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 127. Bucatarie deosebita si servire impecabila. Ambient placut si personal foarte amabil. Camera a fost confortabila si cu o panorama minunata.

 128. Un personal foarte atent, m├óncarea a fost excep╚Ťional─â, iar loca╚Ťia in sine este de vis.

 129. Curat si cu bun gust. Personalul a fost serviabil.

 130. Pat confortabil, curatenie foarte buna. A fost o expeirenta foarte placuta

 131. Pat confortabil, incalzire excelenta, gazde de treaba ­čÖé

 132. Am fost placut surprins de amabilitatea si caldura proprietarilor, care au fost si sunt atenti cu oamenii pe care ii gazduiesc. Un loc linistit, cu vedere spre Pietrosul Rodnei. Tot aici este si o pastravarie unde se poate manca sau cumpara pastrav de calitate!

 133. Gazdele sunt extraordinare !Mancare foarte buna gen ,,ca la mama acasaÔÇŁ insotita de povestiri frumoase si o palinca ca la carte! Despre locatie nu stiu ce as mai fi putut sa mi doresc . Am avut munte , padure si multa zapada! Dar cel mai mult mi a placut ca nu am avut nicio informatie falsa referitoare la oferta booking.

 134. Locatia superba,foarte curat si foarte cald in camera,avind in vedere ca am fost de Craciun.Familia Danci este deosebit de primitoare si dna.gateste f.bine.Recomand cu incredere si altor turisti.

 135. Proprietari acestei case sunt 2 persoane deosebite. Doamna foarte amabila si o bucatareasa exceptionala, iar domnul foarte primitor si dragut. Curatenia este incredibila iar casa are un decor,chiar un aer familial ,nu este tipul camerei standard de hotel. Locatia este chiar la poalele muntelui , deci aveti si chiar posibilitatea drumetiilor. Va recomand cu tarie aceasta locatia , eu unul abia astept sa revin!

 136. Foarte curat! Foarte confortabil! Gazde foarte primitoare, interesate sa ajungem acolo unde trebuie :). Doamna casei te asteapta la drumul principal daca e cazul. ­čÖé Salonul amenajat intr-un mod foarte placut cu covoare si stergare traditionale. Terasa generoasa! Peisaj de neuitat!

 137. Gazde primitoare, condi╚Ťii de cazare excelente, cu siguran╚Ť─â vom reveni. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 138. A fost totul la superlativ, locatia, gazda, mancarea…

 139. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 140. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 141. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 142. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 143. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 144. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 145. Totul a fost perfect.Iarna autentica, traditii,colindatori, mancare ca la mama acasa gatita de doamna Maria .Toata familia calda si primitoare.Peisajul si cabana superbe. O sa mai revenim cu drag de fiecare data.

 146. Peisaj de vis gazde superbe….recomand cu caldura pentru toti cei care doresc liniste si recreere.

 147. Sunt sigur ca sunt si lucruri frumoase acolo, dar cele neplacute au eclipsat totul.

 148. Bucatarie deosebita si servire impecabila. Ambient placut si personal foarte amabil. Camera a fost confortabila si cu o panorama minunata.

 149. Un personal foarte atent, m├óncarea a fost excep╚Ťional─â, iar loca╚Ťia in sine este de vis.

 150. Curat si cu bun gust. Personalul a fost serviabil.

 151. Locatie perfecta pentru un weekend la munte! Priveliste, curatenie, cald in camere, bucatarie spatioasa, gazde foarte amabile, ne-au oferit cafea si palinca din partea casei! Multumim si vom mai reveni!

 152. Privelistea e foarte frumoasa, camera curata si proprietara a fost foarte amabila si ospitaliera

 153. Pensiunea curata..spatioasa..confort pe toate planurile.

 154. Totul a fost perfect! Nu am nici o nemultumire! Data viitoare sigur voi merge in acelasi loc! ­čÖé

 155. Lenjeria mirosea frumos a parfum ca acasa, cur─â╚Ťenia impecabila, proprietarii amabili!!

 156. O locatie cu bun gust, oameni primitori, terasa foarte frumoasa unde poti face si savura orice friptura vrei la gratar. Ma bucur m am cazat acolo!

 157. Spa excelent, piscina cu apa calda. M├óncarea gustoasa. Cur─â╚Ťenie nota 10.

 158. Totul a fost de poveste.O sa mai revenim cu drag!!

 159. Bucatarie deosebita si servire impecabila. Ambient placut si personal foarte amabil. Camera a fost confortabila si cu o panorama minunata.

 160. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 161. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 162. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 163. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 164. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 165. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 166. O loca╚Ťie frumoasa ╚Öi personalul foarte amabil ╚Öi primitor !!! O sa revin data viitoare cu cea mai mare pl─âcere !!! Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor noastre ╚Öi locul m-a fascina enorm de mult !!! Este aproape de sta╚Ťiunea Borsa unde am putut sa urcam cu telescaunul pentru a vizita Cascada Cailor !! Nota 10 cu felicitari ╚Öi mul╚Ťumim pentru toate !!! ☺️

 167. Totul a fost perfect.Iarna autentica, traditii,colindatori, mancare ca la mama acasa gatita de doamna Maria .Toata familia calda si primitoare.Peisajul si cabana superbe. O sa mai revenim cu drag de fiecare data.

 168. Peisaj de vis gazde superbe….recomand cu caldura pentru toti cei care doresc liniste si recreere.

 169. Locatie perfecta pentru un weekend la munte! Priveliste, curatenie, cald in camere, bucatarie spatioasa, gazde foarte amabile, ne-au oferit cafea si palinca din partea casei! Multumim si vom mai reveni!

 170. Privelistea e foarte frumoasa, camera curata si proprietara a fost foarte amabila si ospitaliera

 171. Pensiunea curata..spatioasa..confort pe toate planurile.

 172. Gazda. Omenii superbi, primitori, calzii ╚Öi tot ce trebuie ca s─â ├«╚Ťi dores╚Ťi iar o vacan╚Ť─â la vila victoria………. Doamna ╚Öi domnul adic─â gazda ne dat impresia c─â sunt familia noastr─â v─â iubim ╚Öi a╚Ötept─âm cu ner─âbdare s─â ne ├«ntoarcem

 173. Locatie excelenta,oameni deosebiti,o experienta minunata

 174. Catstyle2209 mai 5, 2019 at 4:27 am

  Zona de gr─âtar. Cur─â╚Ťenia, parte din finisaje in camere au fost bune. Gazd─â amabil─â.

 175. Spa excelent, piscina cu apa calda. M├óncarea gustoasa. Cur─â╚Ťenie nota 10.

 176. Totul a fost de poveste.O sa mai revenim cu drag!!

 177. Bucatarie deosebita si servire impecabila. Ambient placut si personal foarte amabil. Camera a fost confortabila si cu o panorama minunata.

 178. Locatie foarte frumoasa, cu vedere spre Pietrosul Rodnei, cel mai inalt varf din Carpatii Orientali, foarte curat, placut, atmosfera intima, gradina, curte, gazda foarte amabila, bun si pentru copii, loc de joaca, oameni buni! Recomand! Si o palinca exceptionala! Locuri frumoase de vizitat in apropiere, Cascada Cailor cu telescaun din Borsa statiune, biserica veche de lemn de la 1700, trasee pe munte lacul Iezer, Mocanita- trenul cu abur din Viseul de Sus- spectaculos!

 179. Locatie perfecta pentru un weekend la munte! Priveliste, curatenie, cald in camere, bucatarie spatioasa, gazde foarte amabile, ne-au oferit cafea si palinca din partea casei! Multumim si vom mai reveni!

 180. Privelistea e foarte frumoasa, camera curata si proprietara a fost foarte amabila si ospitaliera

 181. O loca╚Ťie frumoasa ╚Öi personalul foarte amabil ╚Öi primitor !!! O sa revin data viitoare cu cea mai mare pl─âcere !!! Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor noastre ╚Öi locul m-a fascina enorm de mult !!! Este aproape de sta╚Ťiunea Borsa unde am putut sa urcam cu telescaunul pentru a vizita Cascada Cailor !! Nota 10 cu felicitari ╚Öi mul╚Ťumim pentru toate !!! ☺️

 182. Totul a fost perfect.Iarna autentica, traditii,colindatori, mancare ca la mama acasa gatita de doamna Maria .Toata familia calda si primitoare.Peisajul si cabana superbe. O sa mai revenim cu drag de fiecare data.

 183. Peisaj de vis gazde superbe….recomand cu caldura pentru toti cei care doresc liniste si recreere.

 184. Vila este cocheta, este curat iar gazdele sunt foarte primitoare,cu siguran╚Ť─â o sa revenim cu drag

 185. Condiitii foarte bune, o priveleste frumoasa si un pret decent.

 186. Locatia este ok la o altitudine de aproximativ 700 m(fta.d niv. mri) ,aerul curat alpin, gazdele primitoare , camera mare , patul mare si confortabil , balcon cu o priveliste frumoasa. Raportul calitate pret foarte bun . Cu siguranta daca mai merg in zona si camera in care am stat va fii disponibila ma voi caza. Zona este frumoasa si aveti ce vedea si admira, nu am facut un plan de a vizita anumite puncte totul a venit spotan si a fost frumos. Am gasit liniste si pace de care aveam nevoie in concediu. Multumesc

 187. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 188. Laurentiu-lucian mai 12, 2019 at 1:46 pm

  Locatia este super din toate punctele de vedere: camere mari , paturi confortabile, caldura si apa calda non-stop, gazde super grijulii si amabile. Camera 7 are bucatarie complet utilata. Parcare sigura in curte.

 189. Recomand ! Locatie retrasa, linistita si in acelasi timp aproape de oras, camerele foarte odihnitoare, bucatarie utilata cu tot ce este nevoie .

 190. Gazda. Omenii superbi, primitori, calzii ╚Öi tot ce trebuie ca s─â ├«╚Ťi dores╚Ťi iar o vacan╚Ť─â la vila victoria………. Doamna ╚Öi domnul adic─â gazda ne dat impresia c─â sunt familia noastr─â v─â iubim ╚Öi a╚Ötept─âm cu ner─âbdare s─â ne ├«ntoarcem

 191. Locatie excelenta,oameni deosebiti,o experienta minunata

 192. Zona de gr─âtar. Cur─â╚Ťenia, parte din finisaje in camere au fost bune. Gazd─â amabil─â.

 193. Locatie foarte frumoasa, cu vedere spre Pietrosul Rodnei, cel mai inalt varf din Carpatii Orientali, foarte curat, placut, atmosfera intima, gradina, curte, gazda foarte amabila, bun si pentru copii, loc de joaca, oameni buni! Recomand! Si o palinca exceptionala! Locuri frumoase de vizitat in apropiere, Cascada Cailor cu telescaun din Borsa statiune, biserica veche de lemn de la 1700, trasee pe munte lacul Iezer, Mocanita- trenul cu abur din Viseul de Sus- spectaculos!

 194. Locatie perfecta pentru un weekend la munte! Priveliste, curatenie, cald in camere, bucatarie spatioasa, gazde foarte amabile, ne-au oferit cafea si palinca din partea casei! Multumim si vom mai reveni!

 195. Privelistea e foarte frumoasa, camera curata si proprietara a fost foarte amabila si ospitaliera

 196. Spa excelent, piscina cu apa calda. M├óncarea gustoasa. Cur─â╚Ťenie nota 10.

 197. Totul a fost de poveste.O sa mai revenim cu drag!!

 198. Bucatarie deosebita si servire impecabila. Ambient placut si personal foarte amabil. Camera a fost confortabila si cu o panorama minunata.

 199. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 200. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 201. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 202. Gazda. Omenii superbi, primitori, calzii ╚Öi tot ce trebuie ca s─â ├«╚Ťi dores╚Ťi iar o vacan╚Ť─â la vila victoria………. Doamna ╚Öi domnul adic─â gazda ne dat impresia c─â sunt familia noastr─â v─â iubim ╚Öi a╚Ötept─âm cu ner─âbdare s─â ne ├«ntoarcem

 203. Locatie excelenta,oameni deosebiti,o experienta minunata

 204. Zona de gr─âtar. Cur─â╚Ťenia, parte din finisaje in camere au fost bune. Gazd─â amabil─â.

 205. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 206. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 207. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 208. Totul e fost perfect 😊….. dar piscina era in renovare

 209. Spa excelent, piscina cu apa calda. M├óncarea gustoasa. Cur─â╚Ťenie nota 10.

 210. Totul a fost de poveste.O sa mai revenim cu drag!!

 211. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 212. Laurentiu-lucian mai 24, 2019 at 1:02 pm

  Locatia este super din toate punctele de vedere: camere mari , paturi confortabile, caldura si apa calda non-stop, gazde super grijulii si amabile. Camera 7 are bucatarie complet utilata. Parcare sigura in curte.

 213. Recomand ! Locatie retrasa, linistita si in acelasi timp aproape de oras, camerele foarte odihnitoare, bucatarie utilata cu tot ce este nevoie .

 214. Foarte frumos ! Personal foarte amabil ! Recomand tuturor si voi reveni ori de cate ori vom avea ocazia !

 215. Location. Cleaness. Facilities. Parking in front of the hotel. Big room. Good location next to the cable car (to go up the mountain)

 216. Błażej mai 24, 2019 at 1:02 pm

  Otoczenie mog┼éoby by─ç czystsze, ale z obserwacji wynika ┼╝e Rumunia jest bardzo za┼Ťmieconym krajem, wi─Öc tak jest wsz─Ödzie.

 217. Locatie foarte frumoasa, cu vedere spre Pietrosul Rodnei, cel mai inalt varf din Carpatii Orientali, foarte curat, placut, atmosfera intima, gradina, curte, gazda foarte amabila, bun si pentru copii, loc de joaca, oameni buni! Recomand! Si o palinca exceptionala! Locuri frumoase de vizitat in apropiere, Cascada Cailor cu telescaun din Borsa statiune, biserica veche de lemn de la 1700, trasee pe munte lacul Iezer, Mocanita- trenul cu abur din Viseul de Sus- spectaculos!

 218. Locatie perfecta pentru un weekend la munte! Priveliste, curatenie, cald in camere, bucatarie spatioasa, gazde foarte amabile, ne-au oferit cafea si palinca din partea casei! Multumim si vom mai reveni!

 219. Privelistea e foarte frumoasa, camera curata si proprietara a fost foarte amabila si ospitaliera

 220. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 221. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 222. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 223. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 224. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 225. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 226. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 227. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 228. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 229. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 230. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 231. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 232. Foarte frumos ! Personal foarte amabil ! Recomand tuturor si voi reveni ori de cate ori vom avea ocazia !

 233. Location. Cleaness. Facilities. Parking in front of the hotel. Big room. Good location next to the cable car (to go up the mountain)

 234. Błażej mai 31, 2019 at 11:48 pm

  Otoczenie mog┼éoby by─ç czystsze, ale z obserwacji wynika ┼╝e Rumunia jest bardzo za┼Ťmieconym krajem, wi─Öc tak jest wsz─Ödzie.

 235. Mancarea, nu doar micul dejun, suficiente si gustoase. Au fost petreceri in doua zile, dar s-au terminat la ora 22, putand sa ne odihnim. Sala de jocuri de la subsol accesibila la orice ora, fara a fi deranjati de cineva.

 236. Pai sa vedem….de la balconul camerei( din mansarda) se vedea Pietrosul Rodnei, de asemenea,foisorul avea o panorama incantatoare spre marele munte. Curatenie absoluta, atentie MAXIMA din partea gazdei, o doamna tare placuta, foarte atenta la detalii, la feedback-ul oferit de clienti, cu grija pentru confortul oaspetilor, un model de gazda, care va fi un reper, pentru mine, in evaluarile locatiilor viitoare 😉. Mancarea este EXCELENTA, portiile indestulatoare. M-am convins si eu…papricasul de ciuperci cu gratar de carne, papanasii, ciorba…nu as sti unde sa ma opresc.Un mare PLUS il are pensiunea pentru salonul de la demisol. O sala generoasa cu TV mare, banda de alergat, masa de biliard, tenis de masa, pentru remmy, darts, carti de joc…Super pentru serile racoroase, in loc de tehnologie, poti alege sa petreci in familie momente in acest salon. Asadar, o experienta de nota 10!

 237. Pensiunea este foarte frumoasa, personalul foarte amabil.

 238. Totul e fost perfect 😊….. dar piscina era in renovare

 239. Spa excelent, piscina cu apa calda. M├óncarea gustoasa. Cur─â╚Ťenie nota 10.

 240. Totul a fost de poveste.O sa mai revenim cu drag!!

 241. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 242. Laurentiu-lucian mai 31, 2019 at 11:48 pm

  Locatia este super din toate punctele de vedere: camere mari , paturi confortabile, caldura si apa calda non-stop, gazde super grijulii si amabile. Camera 7 are bucatarie complet utilata. Parcare sigura in curte.

 243. Recomand ! Locatie retrasa, linistita si in acelasi timp aproape de oras, camerele foarte odihnitoare, bucatarie utilata cu tot ce este nevoie .

 244. O loca╚Ťie frumoasa ╚Öi personalul foarte amabil ╚Öi primitor !!! O sa revin data viitoare cu cea mai mare pl─âcere !!! Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor noastre ╚Öi locul m-a fascina enorm de mult !!! Este aproape de sta╚Ťiunea Borsa unde am putut sa urcam cu telescaunul pentru a vizita Cascada Cailor !! Nota 10 cu felicitari ╚Öi mul╚Ťumim pentru toate !!! ☺️

 245. Totul a fost perfect.Iarna autentica, traditii,colindatori, mancare ca la mama acasa gatita de doamna Maria .Toata familia calda si primitoare.Peisajul si cabana superbe. O sa mai revenim cu drag de fiecare data.

 246. Peisaj de vis gazde superbe….recomand cu caldura pentru toti cei care doresc liniste si recreere.

 247. mult bun gust in designul interior al intregului complex; mancarea exceptionala,la fel cafeaua;peisajul de la balcon iti taie respiratia,personalul de la bar si restaurant super

 248. Totul e fost perfect 😊….. dar piscina era in renovare

 249. Spa excelent, piscina cu apa calda. M├óncarea gustoasa. Cur─â╚Ťenie nota 10.

 250. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 251. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 252. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 253. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 254. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 255. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 256. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 257. Laurentiu-lucian iunie 7, 2019 at 11:38 pm

  Locatia este super din toate punctele de vedere: camere mari , paturi confortabile, caldura si apa calda non-stop, gazde super grijulii si amabile. Camera 7 are bucatarie complet utilata. Parcare sigura in curte.

 258. Recomand ! Locatie retrasa, linistita si in acelasi timp aproape de oras, camerele foarte odihnitoare, bucatarie utilata cu tot ce este nevoie .

 259. O loca╚Ťie frumoasa ╚Öi personalul foarte amabil ╚Öi primitor !!! O sa revin data viitoare cu cea mai mare pl─âcere !!! Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor noastre ╚Öi locul m-a fascina enorm de mult !!! Este aproape de sta╚Ťiunea Borsa unde am putut sa urcam cu telescaunul pentru a vizita Cascada Cailor !! Nota 10 cu felicitari ╚Öi mul╚Ťumim pentru toate !!! ☺️

 260. Totul a fost perfect.Iarna autentica, traditii,colindatori, mancare ca la mama acasa gatita de doamna Maria .Toata familia calda si primitoare.Peisajul si cabana superbe. O sa mai revenim cu drag de fiecare data.

 261. Peisaj de vis gazde superbe….recomand cu caldura pentru toti cei care doresc liniste si recreere.

 262. Locatie foarte frumoasa, cu vedere spre Pietrosul Rodnei, cel mai inalt varf din Carpatii Orientali, foarte curat, placut, atmosfera intima, gradina, curte, gazda foarte amabila, bun si pentru copii, loc de joaca, oameni buni! Recomand! Si o palinca exceptionala! Locuri frumoase de vizitat in apropiere, Cascada Cailor cu telescaun din Borsa statiune, biserica veche de lemn de la 1700, trasee pe munte lacul Iezer, Mocanita- trenul cu abur din Viseul de Sus- spectaculos!

 263. Locatie perfecta pentru un weekend la munte! Priveliste, curatenie, cald in camere, bucatarie spatioasa, gazde foarte amabile, ne-au oferit cafea si palinca din partea casei! Multumim si vom mai reveni!

 264. Privelistea e foarte frumoasa, camera curata si proprietara a fost foarte amabila si ospitaliera

 265. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 266. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 267. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 268. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 269. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 270. Indicator către pensiune in strada Camera mare și curată cu mobilier de calitate. Bucătărie utilată, cu loc de servit masa Priveliște spre munte Parcare in curte Plapuma călduroasă

 271. mult bun gust in designul interior al intregului complex; mancarea exceptionala,la fel cafeaua;peisajul de la balcon iti taie respiratia,personalul de la bar si restaurant super

 272. Totul e fost perfect 😊….. dar piscina era in renovare

 273. Spa excelent, piscina cu apa calda. M├óncarea gustoasa. Cur─â╚Ťenie nota 10.

 274. Gazda super primitoare, asa cum sunt oamenii in Maramu. Locatia fix in centru.

 275. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 276. Laurentiu-lucian iunie 14, 2019 at 11:27 pm

  Locatia este super din toate punctele de vedere: camere mari , paturi confortabile, caldura si apa calda non-stop, gazde super grijulii si amabile. Camera 7 are bucatarie complet utilata. Parcare sigura in curte.

 277. O loca╚Ťie frumoasa ╚Öi personalul foarte amabil ╚Öi primitor !!! O sa revin data viitoare cu cea mai mare pl─âcere !!! Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor noastre ╚Öi locul m-a fascina enorm de mult !!! Este aproape de sta╚Ťiunea Borsa unde am putut sa urcam cu telescaunul pentru a vizita Cascada Cailor !! Nota 10 cu felicitari ╚Öi mul╚Ťumim pentru toate !!! ☺️

 278. Totul a fost perfect.Iarna autentica, traditii,colindatori, mancare ca la mama acasa gatita de doamna Maria .Toata familia calda si primitoare.Peisajul si cabana superbe. O sa mai revenim cu drag de fiecare data.

 279. Peisaj de vis gazde superbe….recomand cu caldura pentru toti cei care doresc liniste si recreere.

 280. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 281. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 282. Foarte frumoasa pensiunea, locul dar mai ales proprietara, a fost foarte draguta si serviabila

 283. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 284. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 285. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 286. Nu au comunicat pe site ca SPA-ul este nefunctional !!! Cineva care ajunge la BORSA si ia in calcul asta, e ff dezamagit daca observa ca a fost mintit.

 287. mult bun gust in designul interior al intregului complex; mancarea exceptionala,la fel cafeaua;peisajul de la balcon iti taie respiratia,personalul de la bar si restaurant super

 288. Totul e fost perfect 😊….. dar piscina era in renovare

 289. O loca╚Ťie frumoasa ╚Öi personalul foarte amabil ╚Öi primitor !!! O sa revin data viitoare cu cea mai mare pl─âcere !!! Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor noastre ╚Öi locul m-a fascina enorm de mult !!! Este aproape de sta╚Ťiunea Borsa unde am putut sa urcam cu telescaunul pentru a vizita Cascada Cailor !! Nota 10 cu felicitari ╚Öi mul╚Ťumim pentru toate !!! ☺️

 290. Totul a fost perfect.Iarna autentica, traditii,colindatori, mancare ca la mama acasa gatita de doamna Maria .Toata familia calda si primitoare.Peisajul si cabana superbe. O sa mai revenim cu drag de fiecare data.

 291. Peisaj de vis gazde superbe….recomand cu caldura pentru toti cei care doresc liniste si recreere.

 292. Gazda super primitoare, asa cum sunt oamenii in Maramu. Locatia fix in centru.

 293. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 294. Laurentiu-lucian iunie 22, 2019 at 4:54 am

  Locatia este super din toate punctele de vedere: camere mari , paturi confortabile, caldura si apa calda non-stop, gazde super grijulii si amabile. Camera 7 are bucatarie complet utilata. Parcare sigura in curte.

 295. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 296. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 297. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 298. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 299. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 300. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 301. Nu au comunicat pe site ca SPA-ul este nefunctional !!! Cineva care ajunge la BORSA si ia in calcul asta, e ff dezamagit daca observa ca a fost mintit.

 302. mult bun gust in designul interior al intregului complex; mancarea exceptionala,la fel cafeaua;peisajul de la balcon iti taie respiratia,personalul de la bar si restaurant super

 303. Totul e fost perfect 😊….. dar piscina era in renovare

 304. Gazda super primitoare, asa cum sunt oamenii in Maramu. Locatia fix in centru.

 305. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 306. Laurentiu-lucian iunie 29, 2019 at 1:42 am

  Locatia este super din toate punctele de vedere: camere mari , paturi confortabile, caldura si apa calda non-stop, gazde super grijulii si amabile. Camera 7 are bucatarie complet utilata. Parcare sigura in curte.

 307. Curtea spatioasa, cu lacuri, proprietara foarte primitoare si serviabila.

 308. O loca╚Ťie frumoasa ╚Öi personalul foarte amabil ╚Öi primitor !!! O sa revin data viitoare cu cea mai mare pl─âcere !!! Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor noastre ╚Öi locul m-a fascina enorm de mult !!! Este aproape de sta╚Ťiunea Borsa unde am putut sa urcam cu telescaunul pentru a vizita Cascada Cailor !! Nota 10 cu felicitari ╚Öi mul╚Ťumim pentru toate !!! ☺️

 309. Totul a fost perfect.Iarna autentica, traditii,colindatori, mancare ca la mama acasa gatita de doamna Maria .Toata familia calda si primitoare.Peisajul si cabana superbe. O sa mai revenim cu drag de fiecare data.

 310. Locatie foarte frumoasa, cu vedere spre Pietrosul Rodnei, cel mai inalt varf din Carpatii Orientali, foarte curat, placut, atmosfera intima, gradina, curte, gazda foarte amabila, bun si pentru copii, loc de joaca, oameni buni! Recomand! Si o palinca exceptionala! Locuri frumoase de vizitat in apropiere, Cascada Cailor cu telescaun din Borsa statiune, biserica veche de lemn de la 1700, trasee pe munte lacul Iezer, Mocanita- trenul cu abur din Viseul de Sus- spectaculos!

 311. Locatie perfecta pentru un weekend la munte! Priveliste, curatenie, cald in camere, bucatarie spatioasa, gazde foarte amabile, ne-au oferit cafea si palinca din partea casei! Multumim si vom mai reveni!

 312. Privelistea e foarte frumoasa, camera curata si proprietara a fost foarte amabila si ospitaliera

 313. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 314. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 315. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 316. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 317. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 318. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 319. camera placuta, confortabila, personal amabil, dedicat

 320. Facilit─â╚Ťile…. Oau… Piscina, grota de sare, sauna, fantastice, asa DA

 321. Nu au comunicat pe site ca SPA-ul este nefunctional !!! Cineva care ajunge la BORSA si ia in calcul asta, e ff dezamagit daca observa ca a fost mintit.

 322. Gazda super primitoare, asa cum sunt oamenii in Maramu. Locatia fix in centru.

 323. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 324. Laurentiu-lucian iulie 6, 2019 at 12:23 am

  Locatia este super din toate punctele de vedere: camere mari , paturi confortabile, caldura si apa calda non-stop, gazde super grijulii si amabile. Camera 7 are bucatarie complet utilata. Parcare sigura in curte.

 325. Curtea spatioasa, cu lacuri, proprietara foarte primitoare si serviabila.

 326. O loca╚Ťie frumoasa ╚Öi personalul foarte amabil ╚Öi primitor !!! O sa revin data viitoare cu cea mai mare pl─âcere !!! Totul a fost conform a╚Ötept─ârilor noastre ╚Öi locul m-a fascina enorm de mult !!! Este aproape de sta╚Ťiunea Borsa unde am putut sa urcam cu telescaunul pentru a vizita Cascada Cailor !! Nota 10 cu felicitari ╚Öi mul╚Ťumim pentru toate !!! ☺️

 327. Totul a fost perfect.Iarna autentica, traditii,colindatori, mancare ca la mama acasa gatita de doamna Maria .Toata familia calda si primitoare.Peisajul si cabana superbe. O sa mai revenim cu drag de fiecare data.

 328. Zona si pensiunea au fost de povesti si de povestit.

 329. Doamna care ne-a intampinat a fost deosebit─â! O doamna special─â! Merita mult mai mult!

 330. Totul la superlativ, iar ├«n privin╚Ťa gazdei,iti pare r─âu c─â trebuie la un moment dat s─â pleci acas─â….gazda primitoare,super gospodin─â ╚Öi foarte vesel─â.

 331. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 332. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 333. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 334. Cazare excelenta, gazda foarte primitoare, un loc in care ma voi intoarce oricand cu mare placere.

 335. Amabilitatea si promptitudinea gazdelor, curatenia impecabila, dotarile si facilitatile bucatariei comune si atentia le detaliile finisajelor.

 336. Excelent service , clean , quiet and moat of all the host was exceptional . I 100% recomand this place to everybody.

 337. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 338. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 339. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 340. Camera spatioasa, curata. Personal de nota 10. Mancare buna

 341. Piscina este mai mare decat ma asteptam. Raportul pret/calitate este unul excelent.

 342. camera placuta, confortabila, personal amabil, dedicat

 343. Gazda super primitoare, asa cum sunt oamenii in Maramu. Locatia fix in centru.

 344. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 345. Laurentiu-lucian iulie 12, 2019 at 2:41 pm

  Locatia este super din toate punctele de vedere: camere mari , paturi confortabile, caldura si apa calda non-stop, gazde super grijulii si amabile. Camera 7 are bucatarie complet utilata. Parcare sigura in curte.

 346. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 347. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 348. Cur─â╚Ťenie,gazd─â foarte primitoare ╚Öi camere spatioase

 349. Curat. Nou. Cafea din partea casei. Confortabil! Recomand cu drag!

 350. Cazare excelenta, gazda foarte primitoare, un loc in care ma voi intoarce oricand cu mare placere.

 351. Amabilitatea si promptitudinea gazdelor, curatenia impecabila, dotarile si facilitatile bucatariei comune si atentia le detaliile finisajelor.

 352. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 353. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 354. Vila e usor de reperat (panou mare in strada) Am stat intr -un apartament(camera dubla+tripla) foarte spatios,foarte curat,cu o priveliste superba. Bucataria,desi comuna,este dotata cu tot ce e necesar .Curte mare.

 355. ÔÇ×Oameni extraordinar de caldurosi si primitori! Serviabili, atenti, parca e o lume rupta din Rai. Recomandam cu cea mai mare caldura!ÔÇŁ

 356. Amplasarea excelenta, restaurantul variat. SPA ul si piscina super, apa fff calda, recomand familiilor cu copii.

 357. Liniste, cur─â╚Ťenie, servire impecabil─â, m├óncare bun─â!

 358. Gazda super primitoare, asa cum sunt oamenii in Maramu. Locatia fix in centru.

 359. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 360. Locatia este super din toate punctele de vedere: camere mari , paturi confortabile, caldura si apa calda non-stop, gazde super grijulii si amabile. Camera 7 are bucatarie complet utilata. Parcare sigura in curte.

 361. Zona si pensiunea au fost de povesti si de povestit.

 362. Doamna care ne-a intampinat a fost deosebit─â! O doamna special─â! Merita mult mai mult!

 363. Totul la superlativ, iar ├«n privin╚Ťa gazdei,iti pare r─âu c─â trebuie la un moment dat s─â pleci acas─â….gazda primitoare,super gospodin─â ╚Öi foarte vesel─â.

 364. Gazda minunata, peisaj superb, liniste confort. Palinca tare (bună). Ne-a părut rau că nu am putut rămâne mai mult timp!!

 365. Locatie foarte frumoasa, cu vedere spre Pietrosul Rodnei, cel mai inalt varf din Carpatii Orientali, foarte curat, placut, atmosfera intima, gradina, curte, gazda foarte amabila, bun si pentru copii, loc de joaca, oameni buni! Recomand! Si o palinca exceptionala! Locuri frumoase de vizitat in apropiere, Cascada Cailor cu telescaun din Borsa statiune, biserica veche de lemn de la 1700, trasee pe munte lacul Iezer, Mocanita- trenul cu abur din Viseul de Sus- spectaculos!

 366. Locatie perfecta pentru un weekend la munte! Priveliste, curatenie, cald in camere, bucatarie spatioasa, gazde foarte amabile, ne-au oferit cafea si palinca din partea casei! Multumim si vom mai reveni!

 367. Masă și cazare deosebită, centru spa excelent, recomand!

 368. Personalul amabil, camera curata ai mobilata modern, baie curata. Piscina si SPA disponibile in locatie. General vorbind atinge limita superioara de 3 stele.

 369. Personalul foarte amabil, curetenie impecabila, camerele sunt dotate modern și confortabile

 370. Loca╚Ťie excelent─â, curata si bine dotat─â. Gazdele foarte primitoare. Vom reveni cu drag!

 371. O pensiune nou─â, curat─â, bine g├óndit─â, dar ├«nc─â incomplet─â. Camerele au spa╚Ťiu suficient pentru scopul lor, b─âile au dotarea standard, buc─ât─âria este dotat─â cu tot ce trebuie pentru g─âtit, extrem de spa╚Ťioas─â, fiind inclus─â ├«ntr-un living. Dispune ╚Öi de un aparat de cafea automat. Amplasarea este bun─â, la strad─â, relativ aproape de centrul localit─â╚Ťii, unde se poate ajunge ╚Öi pe jos, ├«n cca 20 minute. Wi-Fi func╚Ťioneaz─â excelent.

 372. pensiune moderna;curata; personal amabil cafeaua din partea casei

 373. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 374. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 375. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 376. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 377. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 378. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 379. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 380. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 381. ┼Üwietne miejsce, balkon z ┼éadnym widokiem, sympatyczna w┼éa┼Ťcicielka, kt├│ra pomo┼╝e w ka┼╝dej sytuacji :).

 382. O pensiune super moderna. Este aproape de telescaun. Restaurante in zona. Gazdele foarte amabile.

 383. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita. Gazdele sunt deosebit de comunicative si vesele. Camerele mari si foarte curate. Pensiunea dispune de tot confortul, iar echipamentele electrocasnice sunt puse la dispozitia turistilor.

 384. Pensiunea este noua, moderna ╚Öi gazdele deosebit de primitoare. Pute╚Ťi lua masa la restaurantele din zona sau va pute╚Ťi g─âti singuri pentru ca pensiunea este dotata cu tot ce va trebuie.

 385. Pensiunea este foarte frumoasa, curata și liniștită. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 386. Loca╚Ťie cu o priveli╚Öte superb─â. Gazd─â foarte primitoare ╚Öi foarte amabil─â, cu suflet mare. Camere curate ╚Öi frumoase. Lenjerie curat─â, b─âi curate. Recomand cu c─âldura. Revin cu placere.

 387. Locul a fost minunat camerele, spatiul destinat copiilor ,dar si bucataria au fost foarte curate si frumos amenajate. Gazda si personalul au fost foarte primitori si prietenosi. Un loc minunat pentru a veni in vacanta alaturi de familie.

 388. Loca╚Ťie excelent─â, curata si bine dotat─â. Gazdele foarte primitoare. Vom reveni cu drag!

 389. O pensiune nou─â, curat─â, bine g├óndit─â, dar ├«nc─â incomplet─â. Camerele au spa╚Ťiu suficient pentru scopul lor, b─âile au dotarea standard, buc─ât─âria este dotat─â cu tot ce trebuie pentru g─âtit, extrem de spa╚Ťioas─â, fiind inclus─â ├«ntr-un living. Dispune ╚Öi de un aparat de cafea automat. Amplasarea este bun─â, la strad─â, relativ aproape de centrul localit─â╚Ťii, unde se poate ajunge ╚Öi pe jos, ├«n cca 20 minute. Wi-Fi func╚Ťioneaz─â excelent.

 390. pensiune moderna;curata; personal amabil cafeaua din partea casei

 391. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 392. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 393. Linistete, foarte curata camera si pensiunea in general. Magazin alimentar foarte aproape iar bucataria dotata cu tot ceea ce aveai nevoie. Pentru cineva care doreste sa se rupa de aglomeratia din oras, este bine venit sa-si petreaca sejurul aici. O sa revin cand vremea va fi mai calda . ­čÖé

 394. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 395. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 396. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 397. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 398. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 399. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 400. Masă și cazare deosebită, centru spa excelent, recomand!

 401. Personalul amabil, camera curata ai mobilata modern, baie curata. Piscina si SPA disponibile in locatie. General vorbind atinge limita superioara de 3 stele.

 402. Personalul foarte amabil, curetenie impecabila, camerele sunt dotate modern și confortabile

 403. Pensiunea este foarte frumoasa, curata și liniștită. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 404. Loca╚Ťie cu o priveli╚Öte superb─â. Gazd─â foarte primitoare ╚Öi foarte amabil─â, cu suflet mare. Camere curate ╚Öi frumoase. Lenjerie curat─â, b─âi curate. Recomand cu c─âldura. Revin cu placere.

 405. Locul a fost minunat camerele, spatiul destinat copiilor ,dar si bucataria au fost foarte curate si frumos amenajate. Gazda si personalul au fost foarte primitori si prietenosi. Un loc minunat pentru a veni in vacanta alaturi de familie.

 406. O pensiune super moderna. Este aproape de telescaun. Restaurante in zona. Gazdele foarte amabile.

 407. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita. Gazdele sunt deosebit de comunicative si vesele. Camerele mari si foarte curate. Pensiunea dispune de tot confortul, iar echipamentele electrocasnice sunt puse la dispozitia turistilor.

 408. Pensiunea este noua, moderna ╚Öi gazdele deosebit de primitoare. Pute╚Ťi lua masa la restaurantele din zona sau va pute╚Ťi g─âti singuri pentru ca pensiunea este dotata cu tot ce va trebuie.

 409. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 410. Loca╚Ťie excelent─â, curata si bine dotat─â. Gazdele foarte primitoare. Vom reveni cu drag!

 411. O pensiune nou─â, curat─â, bine g├óndit─â, dar ├«nc─â incomplet─â. Camerele au spa╚Ťiu suficient pentru scopul lor, b─âile au dotarea standard, buc─ât─âria este dotat─â cu tot ce trebuie pentru g─âtit, extrem de spa╚Ťioas─â, fiind inclus─â ├«ntr-un living. Dispune ╚Öi de un aparat de cafea automat. Amplasarea este bun─â, la strad─â, relativ aproape de centrul localit─â╚Ťii, unde se poate ajunge ╚Öi pe jos, ├«n cca 20 minute. Wi-Fi func╚Ťioneaz─â excelent.

 412. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 413. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 414. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 415. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 416. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 417. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 418. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 419. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 420. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 421. Am avut c├óteva cerin╚Ťe speciale cu ocazia s─ârb─âtoririi unui eveniment, iar preg─âtirile mi-au dep─â╚Öit asteptarile. Personalul este foarte amabil, m├óncarea a fost delicioasa, camera foarte curat─â ╚Öi exact ca in poze. La Spa este foarte frumos ╚Öi cu adev─ârat relaxant! Cu siguran╚Ťa vom deveni clien╚Ťi fideli.

 422. Masă și cazare deosebită, centru spa excelent, recomand!

 423. Personalul amabil, camera curata ai mobilata modern, baie curata. Piscina si SPA disponibile in locatie. General vorbind atinge limita superioara de 3 stele.

 424. O pensiune super moderna. Este aproape de telescaun. Restaurante in zona. Gazdele foarte amabile.

 425. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita. Gazdele sunt deosebit de comunicative si vesele. Camerele mari si foarte curate. Pensiunea dispune de tot confortul, iar echipamentele electrocasnice sunt puse la dispozitia turistilor.

 426. Pensiunea este noua, moderna ╚Öi gazdele deosebit de primitoare. Pute╚Ťi lua masa la restaurantele din zona sau va pute╚Ťi g─âti singuri pentru ca pensiunea este dotata cu tot ce va trebuie.

 427. Pensiunea este foarte frumoasa, curata și liniștită. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 428. Loca╚Ťie cu o priveli╚Öte superb─â. Gazd─â foarte primitoare ╚Öi foarte amabil─â, cu suflet mare. Camere curate ╚Öi frumoase. Lenjerie curat─â, b─âi curate. Recomand cu c─âldura. Revin cu placere.

 429. Locul a fost minunat camerele, spatiul destinat copiilor ,dar si bucataria au fost foarte curate si frumos amenajate. Gazda si personalul au fost foarte primitori si prietenosi. Un loc minunat pentru a veni in vacanta alaturi de familie.

 430. Locatia este super, aproape de centru pentru cine vrea o plimbare pe seara. Liniste si pace imprejur. Este perfect pentru o vacanta cu familia departe de toate problemele.

 431. Gazda super primitoare, asa cum sunt oamenii in Maramu. Locatia fix in centru.

 432. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 433. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 434. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 435. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 436. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 437. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 438. Loca╚Ťie excelent─â, curata si bine dotat─â. Gazdele foarte primitoare. Vom reveni cu drag!

 439. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 440. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 441. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 442. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 443. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 444. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 445. Foarte frumos si cu o priveliste superba catre munti

 446. Mancarea extraordinar de buna, SPA-ul frumos, camera foarte curata.

 447. Am avut c├óteva cerin╚Ťe speciale cu ocazia s─ârb─âtoririi unui eveniment, iar preg─âtirile mi-au dep─â╚Öit asteptarile. Personalul este foarte amabil, m├óncarea a fost delicioasa, camera foarte curat─â ╚Öi exact ca in poze. La Spa este foarte frumos ╚Öi cu adev─ârat relaxant! Cu siguran╚Ťa vom deveni clien╚Ťi fideli.

 448. Pensiunea este foarte frumoasa, curata și liniștită. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 449. Loca╚Ťie cu o priveli╚Öte superb─â. Gazd─â foarte primitoare ╚Öi foarte amabil─â, cu suflet mare. Camere curate ╚Öi frumoase. Lenjerie curat─â, b─âi curate. Recomand cu c─âldura. Revin cu placere.

 450. Locul a fost minunat camerele, spatiul destinat copiilor ,dar si bucataria au fost foarte curate si frumos amenajate. Gazda si personalul au fost foarte primitori si prietenosi. Un loc minunat pentru a veni in vacanta alaturi de familie.

 451. Locatia este super, aproape de centru pentru cine vrea o plimbare pe seara. Liniste si pace imprejur. Este perfect pentru o vacanta cu familia departe de toate problemele.

 452. Gazda super primitoare, asa cum sunt oamenii in Maramu. Locatia fix in centru.

 453. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 454. – Pensiunea arat─â foarte bine – Cur─â╚Ťenie exemplar─â – Gazdele foarte amabile

 455. O pensiune super moderna. Este aproape de telescaun. Restaurante in zona. Gazdele foarte amabile.

 456. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita. Gazdele sunt deosebit de comunicative si vesele. Camerele mari si foarte curate. Pensiunea dispune de tot confortul, iar echipamentele electrocasnice sunt puse la dispozitia turistilor.

 457. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 458. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 459. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 460. Nou, modern, curat, confortabil, loc de parcare disponibil, privelistea foarte frumoasa de la balcon. Gazdele tinere, foarte primitoare, am fost intampinati cu cafea si cu o palinca din partea casei ­čÖé O bucatarie noua, mare si frumoasa la dispozitie, cu aspect combinat, rustic cu modern. Bine utilata. Cafeaua la expresor, foarte buna si la discretie din partea gazdelor. Raport calitate pret rezonabil, pentru ce investite au facut proprietarii. Mi-a placut ca au si camere de securitate montate la intrare si se vede si in fata, in parcare. Liniste si pace, desi pensiunea se afla la sosea. Felicitari gazdelor, vom reveni cu mare drag ­čÖé

 461. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 462. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 463. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 464. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 465. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 466. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 467. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 468. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 469. Meniul restaurantului Camere confortabile Doamna de la recep╚Ťie a fost amabil─â ╚Öi ne-a facut comand─â la buc─ât─ârie s─â putem m─ânca c├ónd am ajuns (restaurantul av├ónd program p├ón─â la 10 ╚Öi noi am ajuns la 9.45).

 470. Foarte frumos si cu o priveliste superba catre munti

 471. Mancarea extraordinar de buna, SPA-ul frumos, camera foarte curata.

 472. Locatia este super, aproape de centru pentru cine vrea o plimbare pe seara. Liniste si pace imprejur. Este perfect pentru o vacanta cu familia departe de toate problemele.

 473. Gazda super primitoare, asa cum sunt oamenii in Maramu. Locatia fix in centru.

 474. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 475. Pensiunea este foarte frumoasa, curata și liniștită. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 476. Loca╚Ťie cu o priveli╚Öte superb─â. Gazd─â foarte primitoare ╚Öi foarte amabil─â, cu suflet mare. Camere curate ╚Öi frumoase. Lenjerie curat─â, b─âi curate. Recomand cu c─âldura. Revin cu placere.

 477. Locul a fost minunat camerele, spatiul destinat copiilor ,dar si bucataria au fost foarte curate si frumos amenajate. Gazda si personalul au fost foarte primitori si prietenosi. Un loc minunat pentru a veni in vacanta alaturi de familie.

 478. – Pensiunea arat─â foarte bine – Cur─â╚Ťenie exemplar─â – Gazdele foarte amabile

 479. O pensiune super moderna. Este aproape de telescaun. Restaurante in zona. Gazdele foarte amabile.

 480. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita. Gazdele sunt deosebit de comunicative si vesele. Camerele mari si foarte curate. Pensiunea dispune de tot confortul, iar echipamentele electrocasnice sunt puse la dispozitia turistilor.

 481. Totul, doamna Mona este un om minunat, gateste excelent si are o casa superba, ne am simtit foarte bine!

 482. Doamna Monica, o gazda foarte harnica cu suflet cald, mereu la dispozitia oaspetilor. Casa Mona se afla intr-o zona linistita cu aer curat. Dispune de o curte bine intretunuta si aranjata cu bun simt. Casa este foarte curata si deasemenea foarte frumos mobilata si decorata. In plus doamna Monica gateste mancaruri traditionale (si nu numai) dupa care “iti lingi degetele”. Daca am avea parte peste tot de asemenea gazde, ar fi de vis. Multumim doamna Monica pentru aceste cateva zile de neuitat. Tineti-o tot asa!

 483. O proprietate excep╚Ťional─â, spa╚Ťii generoase, foarte curat, dna Mona, un suflet deosebit, optimismul se cite╚Öte ├«n ochii ei. M├óncarea f gustoas─â ╚Öi de calitate.

 484. Camerele sunt curate, zona este foarte frumoas─â, iar gazdele sunt foarte primitoare. Recomand! 10/10 P.S: Foarte bun─â p─âlinc─â, mul╚Ťumim! ­čÖé

 485. Conditii excelente, plasamentul locatiei deosebit, camera curata si cu bun gust aranjata iar gazdele primitoare, calde si foarte ospitaliere. Recomand cu mult drag!

 486. Ne-a pl─âcut tot. Loca╚Ťia este ├«ntr-adev─âr la marginea unui p├ór├óu de munte, cam la vreo 50 metri de ╚Öosea. Condi╚Ťii foarte bune, gazdele sunt ni╚Öte oameni deosebi╚Ťi, foarte ospitalieri.

 487. Gratarul de bun-venit a fost super! Gazdele sunt oameni de nota 10! La fel si palinca! Curatenie ireprosabila, aer curat si liniste. Vom reveni cu drag!

 488. Atmosfera a fost placuta, ca intre prieteni. Gazdele au fost amabile, primitoare. A fost liniste si racoare.

 489. Zona frumoasa, drum asfaltat, gazde primitoare si atente.

 490. Ne-am sim╚Ťit ca acasa! Am avut tot confortul dorit, iar gazdele sunt de nota 10! In plus este una din pu╚Ťinele pensiuni care accepta animale de companie (noi am mers cu un labrador) ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor. Mul╚Ťumum mult! Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni!

 491. Sejurul a fost okay. Gazdele super super de treaba. Dac─â nu e╚Öti preten╚Ťios ╚Öi nu cau╚Ťi o vila de lux, se merita din toate punctele de vedere. Nu ne-a lipsit nimic c├ót am stat.

 492. O gazda foarte ospitaliera! Va recomand cu mare drag!

 493. Frumos, o sa revenim si data viitoare! O pesiune unde se vede ca omul isi sfinteste locul.

 494. Totul a fost excelent,foarte curat,gazda foarte amabila,paturi confortabile,tuica,afinata si cafeaua foarte buna la discre╚Ťie,pozitie foarte bun─â. Cea mai bun─â cazare din c├óte am avut parte,recomand cu c─âldur─â ╚Öi voi reveni cu mare placere ori de c├óte ori voi avea ocazia

 495. Totul a fost excelent. Vom reveni. Nu avem ce comenta.

 496. Gazdele sunt minunate! Loca╚Ťia este la superlativ din toate punctele de vedere. Recomandam cu mare drag!

 497. Nice and clean place, we get there bit late due to long jurney but there was everything ok with that, the owner was waiting for us, he explained us how to get to hiking point, wich was helpfull for us. Lovely staying.

 498. friendly staff, brand new equipment, excellent food, reach breakfast, huge terrace, spacious living room

 499. Locatia este superba.Hotelul arata mai bine ca in poze.Peisajul mirific, personalul amabil, mâncarea la restaurant foarte bună si cu preturi rezonabile.Data viitoare tot aici ne vom caza dar in camera cu vedere la șosea.

 500. Camera draguta. Amplasarea hotelulul in apropierea p─âdurii. Zona pitoreasc─â.

 501. Patul mare și confortabil și terasa superba lângă brazi. Personalul deosebit.

 502. Nou, modern, curat, confortabil, loc de parcare disponibil, privelistea foarte frumoasa de la balcon. Gazdele tinere, foarte primitoare, am fost intampinati cu cafea si cu o palinca din partea casei ­čÖé O bucatarie noua, mare si frumoasa la dispozitie, cu aspect combinat, rustic cu modern. Bine utilata. Cafeaua la expresor, foarte buna si la discretie din partea gazdelor. Raport calitate pret rezonabil, pentru ce investite au facut proprietarii. Mi-a placut ca au si camere de securitate montate la intrare si se vede si in fata, in parcare. Liniste si pace, desi pensiunea se afla la sosea. Felicitari gazdelor, vom reveni cu mare drag ­čÖé

 503. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 504. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 505. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 506. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 507. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 508. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 509. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 510. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 511. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 512. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 513. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 514. Camera spa╚Ťioas─â, pat super confortabil, balconul, cur─â╚Ťenia.

 515. Personalul a fost foarte amabil, iar mancarea excelenta cu posibilitatea de a alege mesele dintr-un meniu destul de diversificat.

 516. Meniul restaurantului Camere confortabile Doamna de la recep╚Ťie a fost amabil─â ╚Öi ne-a facut comand─â la buc─ât─ârie s─â putem m─ânca c├ónd am ajuns (restaurantul av├ónd program p├ón─â la 10 ╚Öi noi am ajuns la 9.45).

 517. Loca╚Ťia este minunata. Fiind la poalele mun╚Ťilor Rodnei, foarte aproape de telescaun, nu mai trebuie s─â faci comentarii suplimentare. Pensiunea in interior am reu╚Öit sa-i vad doar etajul 1. Aici are un living cu buc─ât─ârie de tip oupen space. De aici se intra in trei camere care au bai separate. In living ai un tv smart f. mare si spatiu de servit masa. La buc─ât─ârie poti sa gatesti. Dac─â nu ai tot ce-ti trebuie poti sa ceri de la proprietar. In curte , in spate este amenajat un loc f frumos pentru gr─âtare.

 518. O zon─â foarte frumoas─â ╚Öi lini╚Ötit─â, ce ├«╚Ťi poate oferi diferite drume╚Ťii. Condi╚Ťiile de cazare excelente, camerele sunt mari, elegant mobilate ╚Öi foarte curate. Gazdele extrem de amabile ╚Öi primitoare. Felicitari! Vom reveni cu drag!

 519. – Pensiunea arat─â foarte bine – Cur─â╚Ťenie exemplar─â – Gazdele foarte amabile

 520. Pensiunea este foarte frumoasa, curata și liniștită. Recomand cu drag aceasta pensiune!

 521. Loca╚Ťie cu o priveli╚Öte superb─â. Gazd─â foarte primitoare ╚Öi foarte amabil─â, cu suflet mare. Camere curate ╚Öi frumoase. Lenjerie curat─â, b─âi curate. Recomand cu c─âldura. Revin cu placere.

 522. Locul a fost minunat camerele, spatiul destinat copiilor ,dar si bucataria au fost foarte curate si frumos amenajate. Gazda si personalul au fost foarte primitori si prietenosi. Un loc minunat pentru a veni in vacanta alaturi de familie.

 523. Loca╚Ťie super, personal amabil, cur─â╚Ťenie, ne mai ├«ntoarcem dar de s─ârb─âtori.

 524. Locatia este superba.Hotelul arata mai bine ca in poze.Peisajul mirific, personalul amabil, mâncarea la restaurant foarte bună si cu preturi rezonabile.Data viitoare tot aici ne vom caza dar in camera cu vedere la șosea.

 525. C─â╚Ťelul din curte ! Este mai educat ca restul personalului !

 526. Camera spa╚Ťioas─â, pat super confortabil, balconul, cur─â╚Ťenia.

 527. Personalul a fost foarte amabil, iar mancarea excelenta cu posibilitatea de a alege mesele dintr-un meniu destul de diversificat.

 528. Meniul restaurantului Camere confortabile Doamna de la recep╚Ťie a fost amabil─â ╚Öi ne-a facut comand─â la buc─ât─ârie s─â putem m─ânca c├ónd am ajuns (restaurantul av├ónd program p├ón─â la 10 ╚Öi noi am ajuns la 9.45).

 529. Loca╚Ťia este minunata. Fiind la poalele mun╚Ťilor Rodnei, foarte aproape de telescaun, nu mai trebuie s─â faci comentarii suplimentare. Pensiunea in interior am reu╚Öit sa-i vad doar etajul 1. Aici are un living cu buc─ât─ârie de tip oupen space. De aici se intra in trei camere care au bai separate. In living ai un tv smart f. mare si spatiu de servit masa. La buc─ât─ârie poti sa gatesti. Dac─â nu ai tot ce-ti trebuie poti sa ceri de la proprietar. In curte , in spate este amenajat un loc f frumos pentru gr─âtare.

 530. O zon─â foarte frumoas─â ╚Öi lini╚Ötit─â, ce ├«╚Ťi poate oferi diferite drume╚Ťii. Condi╚Ťiile de cazare excelente, camerele sunt mari, elegant mobilate ╚Öi foarte curate. Gazdele extrem de amabile ╚Öi primitoare. Felicitari! Vom reveni cu drag!

 531. – Pensiunea arat─â foarte bine – Cur─â╚Ťenie exemplar─â – Gazdele foarte amabile

 532. Gazd─â extrem de amabil─â, ne-a oferit imediat o camer─â de╚Öi am ajuns cu c├óteva ore mai devreme dec├ót am anun╚Ťat. Raport calitate-pre╚Ť excep╚Ťional. Camer─â curat─â, pat confortabil. Buc─ât─ârie comun─â bine echipat─â. Curtea interioar─â frumos amenajat─â. Ne-am dori s─â revenim.

 533. Apartamentul este frumos, curat, intim. Priveliștea e minunată de la etaj: dintr-o cameră se vede un munte și grădina, iar din balconul celeilalte se vede alt munte. Lenjeriile erau impecabile, iar prosoapele de calitate, care absorb bine apa. În grădină există șezlonguri pentru cine dorește să citească, precum și un foișor dotat cu un televizor mare.

 534. Noi am avut apartamentul care este foarte spa╚Ťios, curat ╚Öi frumos decorat. Am fost bucuro╚Öi de existenta bibliotecii minunate. ├Än buc─ât─âria comuna bine amenajat, iar curtea frumoasa. Proprietarii foarte cumsecade ╚Öi aten╚Ťi.

 535. Nou, modern, curat, confortabil, loc de parcare disponibil, privelistea foarte frumoasa de la balcon. Gazdele tinere, foarte primitoare, am fost intampinati cu cafea si cu o palinca din partea casei ­čÖé O bucatarie noua, mare si frumoasa la dispozitie, cu aspect combinat, rustic cu modern. Bine utilata. Cafeaua la expresor, foarte buna si la discretie din partea gazdelor. Raport calitate pret rezonabil, pentru ce investite au facut proprietarii. Mi-a placut ca au si camere de securitate montate la intrare si se vede si in fata, in parcare. Liniste si pace, desi pensiunea se afla la sosea. Felicitari gazdelor, vom reveni cu mare drag ­čÖé

 536. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 537. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 538. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 539. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 540. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 541. Loca╚Ťie super, personal amabil, cur─â╚Ťenie, ne mai ├«ntoarcem dar de s─ârb─âtori.

 542. Locatia este superba.Hotelul arata mai bine ca in poze.Peisajul mirific, personalul amabil, mâncarea la restaurant foarte bună si cu preturi rezonabile.Data viitoare tot aici ne vom caza dar in camera cu vedere la șosea.

 543. C─â╚Ťelul din curte ! Este mai educat ca restul personalului !

 544. Camera spa╚Ťioas─â, pat super confortabil, balconul, cur─â╚Ťenia.

 545. Personalul a fost foarte amabil, iar mancarea excelenta cu posibilitatea de a alege mesele dintr-un meniu destul de diversificat.

 546. Meniul restaurantului Camere confortabile Doamna de la recep╚Ťie a fost amabil─â ╚Öi ne-a facut comand─â la buc─ât─ârie s─â putem m─ânca c├ónd am ajuns (restaurantul av├ónd program p├ón─â la 10 ╚Öi noi am ajuns la 9.45).

 547. Gazd─â extrem de amabil─â, ne-a oferit imediat o camer─â de╚Öi am ajuns cu c├óteva ore mai devreme dec├ót am anun╚Ťat. Raport calitate-pre╚Ť excep╚Ťional. Camer─â curat─â, pat confortabil. Buc─ât─ârie comun─â bine echipat─â. Curtea interioar─â frumos amenajat─â. Ne-am dori s─â revenim.

 548. Apartamentul este frumos, curat, intim. Priveliștea e minunată de la etaj: dintr-o cameră se vede un munte și grădina, iar din balconul celeilalte se vede alt munte. Lenjeriile erau impecabile, iar prosoapele de calitate, care absorb bine apa. În grădină există șezlonguri pentru cine dorește să citească, precum și un foișor dotat cu un televizor mare.

 549. Noi am avut apartamentul care este foarte spa╚Ťios, curat ╚Öi frumos decorat. Am fost bucuro╚Öi de existenta bibliotecii minunate. ├Än buc─ât─âria comuna bine amenajat, iar curtea frumoasa. Proprietarii foarte cumsecade ╚Öi aten╚Ťi.

 550. O priveliste spre Pietrosul Rodnei fabuloasa.Paturi super,un somn excelent.O palinca foarte buna din partea gazdelor.Baia si bucataria generoase.Sufrageria amenajata in stil maramuresan.

 551. Foarte curat! Foarte confortabil! Gazde foarte primitoare, interesate sa ajungem acolo unde trebuie :). Doamna casei te asteapta la drumul principal daca e cazul. ­čÖé Salonul amenajat intr-un mod foarte placut cu covoare si stergare traditionale. Terasa generoasa! Peisaj de neuitat!

 552. Gazde primitoare, condi╚Ťii de cazare excelente, cu siguran╚Ť─â vom reveni. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 553. Loca╚Ťia este minunata. Fiind la poalele mun╚Ťilor Rodnei, foarte aproape de telescaun, nu mai trebuie s─â faci comentarii suplimentare. Pensiunea in interior am reu╚Öit sa-i vad doar etajul 1. Aici are un living cu buc─ât─ârie de tip oupen space. De aici se intra in trei camere care au bai separate. In living ai un tv smart f. mare si spatiu de servit masa. La buc─ât─ârie poti sa gatesti. Dac─â nu ai tot ce-ti trebuie poti sa ceri de la proprietar. In curte , in spate este amenajat un loc f frumos pentru gr─âtare.

 554. O zon─â foarte frumoas─â ╚Öi lini╚Ötit─â, ce ├«╚Ťi poate oferi diferite drume╚Ťii. Condi╚Ťiile de cazare excelente, camerele sunt mari, elegant mobilate ╚Öi foarte curate. Gazdele extrem de amabile ╚Öi primitoare. Felicitari! Vom reveni cu drag!

 555. – Pensiunea arat─â foarte bine – Cur─â╚Ťenie exemplar─â – Gazdele foarte amabile

 556. Frumos, o sa revenim si data viitoare! O pesiune unde se vede ca omul isi sfinteste locul.

 557. Totul a fost excelent,foarte curat,gazda foarte amabila,paturi confortabile,tuica,afinata si cafeaua foarte buna la discre╚Ťie,pozitie foarte bun─â. Cea mai bun─â cazare din c├óte am avut parte,recomand cu c─âldur─â ╚Öi voi reveni cu mare placere ori de c├óte ori voi avea ocazia

 558. Totul a fost excelent. Vom reveni. Nu avem ce comenta.

 559. Camera spa╚Ťioas─â, pat super confortabil, balconul, cur─â╚Ťenia.

 560. Personalul a fost foarte amabil, iar mancarea excelenta cu posibilitatea de a alege mesele dintr-un meniu destul de diversificat.

 561. Meniul restaurantului Camere confortabile Doamna de la recep╚Ťie a fost amabil─â ╚Öi ne-a facut comand─â la buc─ât─ârie s─â putem m─ânca c├ónd am ajuns (restaurantul av├ónd program p├ón─â la 10 ╚Öi noi am ajuns la 9.45).

 562. Loca╚Ťie super, personal amabil, cur─â╚Ťenie, ne mai ├«ntoarcem dar de s─ârb─âtori.

 563. Locatia este superba.Hotelul arata mai bine ca in poze.Peisajul mirific, personalul amabil, mâncarea la restaurant foarte bună si cu preturi rezonabile.Data viitoare tot aici ne vom caza dar in camera cu vedere la șosea.

 564. Camera draguta. Amplasarea hotelulul in apropierea p─âdurii. Zona pitoreasc─â.

 565. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 566. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 567. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 568. Loca╚Ťia este minunata. Fiind la poalele mun╚Ťilor Rodnei, foarte aproape de telescaun, nu mai trebuie s─â faci comentarii suplimentare. Pensiunea in interior am reu╚Öit sa-i vad doar etajul 1. Aici are un living cu buc─ât─ârie de tip oupen space. De aici se intra in trei camere care au bai separate. In living ai un tv smart f. mare si spatiu de servit masa. La buc─ât─ârie poti sa gatesti. Dac─â nu ai tot ce-ti trebuie poti sa ceri de la proprietar. In curte , in spate este amenajat un loc f frumos pentru gr─âtare.

 569. O zon─â foarte frumoas─â ╚Öi lini╚Ötit─â, ce ├«╚Ťi poate oferi diferite drume╚Ťii. Condi╚Ťiile de cazare excelente, camerele sunt mari, elegant mobilate ╚Öi foarte curate. Gazdele extrem de amabile ╚Öi primitoare. Felicitari! Vom reveni cu drag!

 570. – Pensiunea arat─â foarte bine – Cur─â╚Ťenie exemplar─â – Gazdele foarte amabile

 571. Gazd─â extrem de amabil─â, ne-a oferit imediat o camer─â de╚Öi am ajuns cu c├óteva ore mai devreme dec├ót am anun╚Ťat. Raport calitate-pre╚Ť excep╚Ťional. Camer─â curat─â, pat confortabil. Buc─ât─ârie comun─â bine echipat─â. Curtea interioar─â frumos amenajat─â. Ne-am dori s─â revenim.

 572. Apartamentul este frumos, curat, intim. Priveliștea e minunată de la etaj: dintr-o cameră se vede un munte și grădina, iar din balconul celeilalte se vede alt munte. Lenjeriile erau impecabile, iar prosoapele de calitate, care absorb bine apa. În grădină există șezlonguri pentru cine dorește să citească, precum și un foișor dotat cu un televizor mare.

 573. Noi am avut apartamentul care este foarte spa╚Ťios, curat ╚Öi frumos decorat. Am fost bucuro╚Öi de existenta bibliotecii minunate. ├Än buc─ât─âria comuna bine amenajat, iar curtea frumoasa. Proprietarii foarte cumsecade ╚Öi aten╚Ťi.

 574. O priveliste spre Pietrosul Rodnei fabuloasa.Paturi super,un somn excelent.O palinca foarte buna din partea gazdelor.Baia si bucataria generoase.Sufrageria amenajata in stil maramuresan.

 575. Foarte curat! Foarte confortabil! Gazde foarte primitoare, interesate sa ajungem acolo unde trebuie :). Doamna casei te asteapta la drumul principal daca e cazul. ­čÖé Salonul amenajat intr-un mod foarte placut cu covoare si stergare traditionale. Terasa generoasa! Peisaj de neuitat!

 576. Gazde primitoare, condi╚Ťii de cazare excelente, cu siguran╚Ť─â vom reveni. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 577. Locatia este super, aproape de centru pentru cine vrea o plimbare pe seara. Liniste si pace imprejur. Este perfect pentru o vacanta cu familia departe de toate problemele.

 578. Gazda super primitoare, asa cum sunt oamenii in Maramu. Locatia fix in centru.

 579. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 580. Loca╚Ťie super, personal amabil, cur─â╚Ťenie, ne mai ├«ntoarcem dar de s─ârb─âtori.

 581. Locatia este superba.Hotelul arata mai bine ca in poze.Peisajul mirific, personalul amabil, mâncarea la restaurant foarte bună si cu preturi rezonabile.Data viitoare tot aici ne vom caza dar in camera cu vedere la șosea.

 582. Camera draguta. Amplasarea hotelulul in apropierea p─âdurii. Zona pitoreasc─â.

 583. Camera spa╚Ťioas─â, pat super confortabil, balconul, cur─â╚Ťenia.

 584. Personalul a fost foarte amabil, iar mancarea excelenta cu posibilitatea de a alege mesele dintr-un meniu destul de diversificat.

 585. Meniul restaurantului Camere confortabile Doamna de la recep╚Ťie a fost amabil─â ╚Öi ne-a facut comand─â la buc─ât─ârie s─â putem m─ânca c├ónd am ajuns (restaurantul av├ónd program p├ón─â la 10 ╚Öi noi am ajuns la 9.45).

 586. O loca╚Ťie de vis, o priveli╚Öte de poveste, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, oameni primitori ╚Öi discre╚Ťi.

 587. Proprietatea este foarte frumoasa, curat─â ╚Öi spa╚Ťioas─â, afara este loc de petrecut ╚Öi este ╚Öi un balansoar. Unele camere au balcon ╚Öi priveli╚Ötea este absolut superba! Proprietarii sunt amabili, este cam la 20 min distan╚Ť─â cu ma╚Öina de Moc─âni╚Ťa. Recomand!

 588. Privelistea de pe terasa minunata, personalul foarte bun, raport pret/calitate excelent.totul a fost nou si frumos recomand cu caldura!

 589. Loca╚Ťia este minunata. Fiind la poalele mun╚Ťilor Rodnei, foarte aproape de telescaun, nu mai trebuie s─â faci comentarii suplimentare. Pensiunea in interior am reu╚Öit sa-i vad doar etajul 1. Aici are un living cu buc─ât─ârie de tip oupen space. De aici se intra in trei camere care au bai separate. In living ai un tv smart f. mare si spatiu de servit masa. La buc─ât─ârie poti sa gatesti. Dac─â nu ai tot ce-ti trebuie poti sa ceri de la proprietar. In curte , in spate este amenajat un loc f frumos pentru gr─âtare.

 590. O zon─â foarte frumoas─â ╚Öi lini╚Ötit─â, ce ├«╚Ťi poate oferi diferite drume╚Ťii. Condi╚Ťiile de cazare excelente, camerele sunt mari, elegant mobilate ╚Öi foarte curate. Gazdele extrem de amabile ╚Öi primitoare. Felicitari! Vom reveni cu drag!

 591. – Pensiunea arat─â foarte bine – Cur─â╚Ťenie exemplar─â – Gazdele foarte amabile

 592. Nou, modern, curat, confortabil, loc de parcare disponibil, privelistea foarte frumoasa de la balcon. Gazdele tinere, foarte primitoare, am fost intampinati cu cafea si cu o palinca din partea casei ­čÖé O bucatarie noua, mare si frumoasa la dispozitie, cu aspect combinat, rustic cu modern. Bine utilata. Cafeaua la expresor, foarte buna si la discretie din partea gazdelor. Raport calitate pret rezonabil, pentru ce investite au facut proprietarii. Mi-a placut ca au si camere de securitate montate la intrare si se vede si in fata, in parcare. Liniste si pace, desi pensiunea se afla la sosea. Felicitari gazdelor, vom reveni cu mare drag ­čÖé

 593. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 594. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 595. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 596. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 597. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 598. Loca╚Ťie super, personal amabil, cur─â╚Ťenie, ne mai ├«ntoarcem dar de s─ârb─âtori.

 599. Locatia este superba.Hotelul arata mai bine ca in poze.Peisajul mirific, personalul amabil, mâncarea la restaurant foarte bună si cu preturi rezonabile.Data viitoare tot aici ne vom caza dar in camera cu vedere la șosea.

 600. Camera draguta. Amplasarea hotelulul in apropierea p─âdurii. Zona pitoreasc─â.

 601. O loca╚Ťie de vis, o priveli╚Öte de poveste, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, oameni primitori ╚Öi discre╚Ťi.

 602. Proprietatea este foarte frumoasa, curat─â ╚Öi spa╚Ťioas─â, afara este loc de petrecut ╚Öi este ╚Öi un balansoar. Unele camere au balcon ╚Öi priveli╚Ötea este absolut superba! Proprietarii sunt amabili, este cam la 20 min distan╚Ť─â cu ma╚Öina de Moc─âni╚Ťa. Recomand!

 603. Privelistea de pe terasa minunata, personalul foarte bun, raport pret/calitate excelent.totul a fost nou si frumos recomand cu caldura!

 604. Nou, modern, curat, confortabil, loc de parcare disponibil, privelistea foarte frumoasa de la balcon. Gazdele tinere, foarte primitoare, am fost intampinati cu cafea si cu o palinca din partea casei ­čÖé O bucatarie noua, mare si frumoasa la dispozitie, cu aspect combinat, rustic cu modern. Bine utilata. Cafeaua la expresor, foarte buna si la discretie din partea gazdelor. Raport calitate pret rezonabil, pentru ce investite au facut proprietarii. Mi-a placut ca au si camere de securitate montate la intrare si se vede si in fata, in parcare. Liniste si pace, desi pensiunea se afla la sosea. Felicitari gazdelor, vom reveni cu mare drag ­čÖé

 605. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 606. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 607. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 608. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 609. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 610. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 611. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 612. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 613. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 614. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 615. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 616. Camera spa╚Ťioas─â, pat super confortabil, balconul, cur─â╚Ťenia.

 617. Personalul a fost foarte amabil, iar mancarea excelenta cu posibilitatea de a alege mesele dintr-un meniu destul de diversificat.

 618. Meniul restaurantului Camere confortabile Doamna de la recep╚Ťie a fost amabil─â ╚Öi ne-a facut comand─â la buc─ât─ârie s─â putem m─ânca c├ónd am ajuns (restaurantul av├ónd program p├ón─â la 10 ╚Öi noi am ajuns la 9.45).

 619. Loca╚Ťia este minunata. Fiind la poalele mun╚Ťilor Rodnei, foarte aproape de telescaun, nu mai trebuie s─â faci comentarii suplimentare. Pensiunea in interior am reu╚Öit sa-i vad doar etajul 1. Aici are un living cu buc─ât─ârie de tip oupen space. De aici se intra in trei camere care au bai separate. In living ai un tv smart f. mare si spatiu de servit masa. La buc─ât─ârie poti sa gatesti. Dac─â nu ai tot ce-ti trebuie poti sa ceri de la proprietar. In curte , in spate este amenajat un loc f frumos pentru gr─âtare.

 620. O zon─â foarte frumoas─â ╚Öi lini╚Ötit─â, ce ├«╚Ťi poate oferi diferite drume╚Ťii. Condi╚Ťiile de cazare excelente, camerele sunt mari, elegant mobilate ╚Öi foarte curate. Gazdele extrem de amabile ╚Öi primitoare. Felicitari! Vom reveni cu drag!

 621. – Pensiunea arat─â foarte bine – Cur─â╚Ťenie exemplar─â – Gazdele foarte amabile

 622. Loca╚Ťie super, personal amabil, cur─â╚Ťenie, ne mai ├«ntoarcem dar de s─ârb─âtori.

 623. Locatia este superba.Hotelul arata mai bine ca in poze.Peisajul mirific, personalul amabil, mâncarea la restaurant foarte bună si cu preturi rezonabile.Data viitoare tot aici ne vom caza dar in camera cu vedere la șosea.

 624. Camera draguta. Amplasarea hotelulul in apropierea p─âdurii. Zona pitoreasc─â.

 625. O loca╚Ťie de vis, o priveli╚Öte de poveste, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, oameni primitori ╚Öi discre╚Ťi.

 626. Proprietatea este foarte frumoasa, curat─â ╚Öi spa╚Ťioas─â, afara este loc de petrecut ╚Öi este ╚Öi un balansoar. Unele camere au balcon ╚Öi priveli╚Ötea este absolut superba! Proprietarii sunt amabili, este cam la 20 min distan╚Ť─â cu ma╚Öina de Moc─âni╚Ťa. Recomand!

 627. Privelistea de pe terasa minunata, personalul foarte bun, raport pret/calitate excelent.totul a fost nou si frumos recomand cu caldura!

 628. Nou, modern, curat, confortabil, loc de parcare disponibil, privelistea foarte frumoasa de la balcon. Gazdele tinere, foarte primitoare, am fost intampinati cu cafea si cu o palinca din partea casei ­čÖé O bucatarie noua, mare si frumoasa la dispozitie, cu aspect combinat, rustic cu modern. Bine utilata. Cafeaua la expresor, foarte buna si la discretie din partea gazdelor. Raport calitate pret rezonabil, pentru ce investite au facut proprietarii. Mi-a placut ca au si camere de securitate montate la intrare si se vede si in fata, in parcare. Liniste si pace, desi pensiunea se afla la sosea. Felicitari gazdelor, vom reveni cu mare drag ­čÖé

 629. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 630. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 631. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 632. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 633. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 634. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 635. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 636. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 637. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 638. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 639. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 640. Gazd─â extrem de amabil─â, ne-a oferit imediat o camer─â de╚Öi am ajuns cu c├óteva ore mai devreme dec├ót am anun╚Ťat. Raport calitate-pre╚Ť excep╚Ťional. Camer─â curat─â, pat confortabil. Buc─ât─ârie comun─â bine echipat─â. Curtea interioar─â frumos amenajat─â. Ne-am dori s─â revenim.

 641. Apartamentul este frumos, curat, intim. Priveliștea e minunată de la etaj: dintr-o cameră se vede un munte și grădina, iar din balconul celeilalte se vede alt munte. Lenjeriile erau impecabile, iar prosoapele de calitate, care absorb bine apa. În grădină există șezlonguri pentru cine dorește să citească, precum și un foișor dotat cu un televizor mare.

 642. Noi am avut apartamentul care este foarte spa╚Ťios, curat ╚Öi frumos decorat. Am fost bucuro╚Öi de existenta bibliotecii minunate. ├Än buc─ât─âria comuna bine amenajat, iar curtea frumoasa. Proprietarii foarte cumsecade ╚Öi aten╚Ťi.

 643. Frumos, o sa revenim si data viitoare! O pesiune unde se vede ca omul isi sfinteste locul.

 644. Totul a fost excelent,foarte curat,gazda foarte amabila,paturi confortabile,tuica,afinata si cafeaua foarte buna la discre╚Ťie,pozitie foarte bun─â. Cea mai bun─â cazare din c├óte am avut parte,recomand cu c─âldur─â ╚Öi voi reveni cu mare placere ori de c├óte ori voi avea ocazia

 645. Totul a fost excelent. Vom reveni. Nu avem ce comenta.

 646. Camera spa╚Ťioas─â, pat super confortabil, balconul, cur─â╚Ťenia.

 647. Personalul a fost foarte amabil, iar mancarea excelenta cu posibilitatea de a alege mesele dintr-un meniu destul de diversificat.

 648. Meniul restaurantului Camere confortabile Doamna de la recep╚Ťie a fost amabil─â ╚Öi ne-a facut comand─â la buc─ât─ârie s─â putem m─ânca c├ónd am ajuns (restaurantul av├ónd program p├ón─â la 10 ╚Öi noi am ajuns la 9.45).

 649. Loca╚Ťie super, personal amabil, cur─â╚Ťenie, ne mai ├«ntoarcem dar de s─ârb─âtori.

 650. Locatia este superba.Hotelul arata mai bine ca in poze.Peisajul mirific, personalul amabil, mâncarea la restaurant foarte bună si cu preturi rezonabile.Data viitoare tot aici ne vom caza dar in camera cu vedere la șosea.

 651. Camera draguta. Amplasarea hotelulul in apropierea p─âdurii. Zona pitoreasc─â.

 652. O loca╚Ťie de vis, o priveli╚Öte de poveste, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, oameni primitori ╚Öi discre╚Ťi.

 653. Proprietatea este foarte frumoasa, curat─â ╚Öi spa╚Ťioas─â, afara este loc de petrecut ╚Öi este ╚Öi un balansoar. Unele camere au balcon ╚Öi priveli╚Ötea este absolut superba! Proprietarii sunt amabili, este cam la 20 min distan╚Ť─â cu ma╚Öina de Moc─âni╚Ťa. Recomand!

 654. Privelistea de pe terasa minunata, personalul foarte bun, raport pret/calitate excelent.totul a fost nou si frumos recomand cu caldura!

 655. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 656. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 657. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 658. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 659. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 660. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 661. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 662. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 663. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 664. Camera spa╚Ťioas─â, pat super confortabil, balconul, cur─â╚Ťenia.

 665. Personalul a fost foarte amabil, iar mancarea excelenta cu posibilitatea de a alege mesele dintr-un meniu destul de diversificat.

 666. Meniul restaurantului Camere confortabile Doamna de la recep╚Ťie a fost amabil─â ╚Öi ne-a facut comand─â la buc─ât─ârie s─â putem m─ânca c├ónd am ajuns (restaurantul av├ónd program p├ón─â la 10 ╚Öi noi am ajuns la 9.45).

 667. Loca╚Ťie super, personal amabil, cur─â╚Ťenie, ne mai ├«ntoarcem dar de s─ârb─âtori.

 668. Locatia este superba.Hotelul arata mai bine ca in poze.Peisajul mirific, personalul amabil, mâncarea la restaurant foarte bună si cu preturi rezonabile.Data viitoare tot aici ne vom caza dar in camera cu vedere la șosea.

 669. Camera draguta. Amplasarea hotelulul in apropierea p─âdurii. Zona pitoreasc─â.

 670. Nou, modern, curat, confortabil, loc de parcare disponibil, privelistea foarte frumoasa de la balcon. Gazdele tinere, foarte primitoare, am fost intampinati cu cafea si cu o palinca din partea casei ­čÖé O bucatarie noua, mare si frumoasa la dispozitie, cu aspect combinat, rustic cu modern. Bine utilata. Cafeaua la expresor, foarte buna si la discretie din partea gazdelor. Raport calitate pret rezonabil, pentru ce investite au facut proprietarii. Mi-a placut ca au si camere de securitate montate la intrare si se vede si in fata, in parcare. Liniste si pace, desi pensiunea se afla la sosea. Felicitari gazdelor, vom reveni cu mare drag ­čÖé

 671. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 672. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 673. O loca╚Ťie de vis, o priveli╚Öte de poveste, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, oameni primitori ╚Öi discre╚Ťi.

 674. Proprietatea este foarte frumoasa, curat─â ╚Öi spa╚Ťioas─â, afara este loc de petrecut ╚Öi este ╚Öi un balansoar. Unele camere au balcon ╚Öi priveli╚Ötea este absolut superba! Proprietarii sunt amabili, este cam la 20 min distan╚Ť─â cu ma╚Öina de Moc─âni╚Ťa. Recomand!

 675. Privelistea de pe terasa minunata, personalul foarte bun, raport pret/calitate excelent.totul a fost nou si frumos recomand cu caldura!

 676. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 677. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 678. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 679. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 680. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 681. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 682. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 683. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 684. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 685. Gratarul de bun-venit a fost super! Gazdele sunt oameni de nota 10! La fel si palinca! Curatenie ireprosabila, aer curat si liniste. Vom reveni cu drag!

 686. Atmosfera a fost placuta, ca intre prieteni. Gazdele au fost amabile, primitoare. A fost liniste si racoare.

 687. Zona frumoasa, drum asfaltat, gazde primitoare si atente.

 688. Locatie foarte accesibila. Am stat la una din cabanute si a fost foarte curat. Mancarea raport calitate – pret este unul foarte bun. Nu in ultimul rand personalul, foarte amabil.

 689. Totul a fost excelent; personalul, m├óncarea, ├«mprejmuirile, camere spa╚Ťioase ╚Öi curate…..recomand cu ├«ncredere ╚Öi pentru cei mai preten╚Ťio╚Öi turi╚Öti!

 690. Cur─â╚Ťenie Paturile confortabile De╚Öi nu era cald afar─â (am fost in septembrie) era cald in camere (desi caloriferele nu erau inca puse ├«n func╚Ťiune). Personal atent, receptiv la orice ne doream. Faptul c─â am avut restaurant chiar in cadrul pensiunii

 691. FFF frumos . Ma intreb oare cum e var ? dar cind este zapada ?

 692. Loca╚Ťie super, personal amabil, cur─â╚Ťenie, ne mai ├«ntoarcem dar de s─ârb─âtori.

 693. Locatia este superba.Hotelul arata mai bine ca in poze.Peisajul mirific, personalul amabil, mâncarea la restaurant foarte bună si cu preturi rezonabile.Data viitoare tot aici ne vom caza dar in camera cu vedere la șosea.

 694. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 695. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 696. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 697. Nou, modern, curat, confortabil, loc de parcare disponibil, privelistea foarte frumoasa de la balcon. Gazdele tinere, foarte primitoare, am fost intampinati cu cafea si cu o palinca din partea casei ­čÖé O bucatarie noua, mare si frumoasa la dispozitie, cu aspect combinat, rustic cu modern. Bine utilata. Cafeaua la expresor, foarte buna si la discretie din partea gazdelor. Raport calitate pret rezonabil, pentru ce investite au facut proprietarii. Mi-a placut ca au si camere de securitate montate la intrare si se vede si in fata, in parcare. Liniste si pace, desi pensiunea se afla la sosea. Felicitari gazdelor, vom reveni cu mare drag ­čÖé

 698. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 699. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 700. O loca╚Ťie de vis, o priveli╚Öte de poveste, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, oameni primitori ╚Öi discre╚Ťi.

 701. Proprietatea este foarte frumoasa, curat─â ╚Öi spa╚Ťioas─â, afara este loc de petrecut ╚Öi este ╚Öi un balansoar. Unele camere au balcon ╚Öi priveli╚Ötea este absolut superba! Proprietarii sunt amabili, este cam la 20 min distan╚Ť─â cu ma╚Öina de Moc─âni╚Ťa. Recomand!

 702. Privelistea de pe terasa minunata, personalul foarte bun, raport pret/calitate excelent.totul a fost nou si frumos recomand cu caldura!

 703. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 704. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 705. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 706. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 707. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 708. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 709. Gazdele sunt minunate! Loca╚Ťia este la superlativ din toate punctele de vedere. Recomandam cu mare drag!

 710. Nice and clean place, we get there bit late due to long jurney but there was everything ok with that, the owner was waiting for us, he explained us how to get to hiking point, wich was helpfull for us. Lovely staying.

 711. friendly staff, brand new equipment, excellent food, reach breakfast, huge terrace, spacious living room

 712. FFF frumos . Ma intreb oare cum e var ? dar cind este zapada ?

 713. Loca╚Ťie super, personal amabil, cur─â╚Ťenie, ne mai ├«ntoarcem dar de s─ârb─âtori.

 714. Locatia este superba.Hotelul arata mai bine ca in poze.Peisajul mirific, personalul amabil, mâncarea la restaurant foarte bună si cu preturi rezonabile.Data viitoare tot aici ne vom caza dar in camera cu vedere la șosea.

 715. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 716. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 717. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 718. Nou, modern, curat, confortabil, loc de parcare disponibil, privelistea foarte frumoasa de la balcon. Gazdele tinere, foarte primitoare, am fost intampinati cu cafea si cu o palinca din partea casei ­čÖé O bucatarie noua, mare si frumoasa la dispozitie, cu aspect combinat, rustic cu modern. Bine utilata. Cafeaua la expresor, foarte buna si la discretie din partea gazdelor. Raport calitate pret rezonabil, pentru ce investite au facut proprietarii. Mi-a placut ca au si camere de securitate montate la intrare si se vede si in fata, in parcare. Liniste si pace, desi pensiunea se afla la sosea. Felicitari gazdelor, vom reveni cu mare drag ­čÖé

 719. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 720. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 721. O loca╚Ťie de vis, o priveli╚Öte de poveste, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, oameni primitori ╚Öi discre╚Ťi.

 722. Proprietatea este foarte frumoasa, curat─â ╚Öi spa╚Ťioas─â, afara este loc de petrecut ╚Öi este ╚Öi un balansoar. Unele camere au balcon ╚Öi priveli╚Ötea este absolut superba! Proprietarii sunt amabili, este cam la 20 min distan╚Ť─â cu ma╚Öina de Moc─âni╚Ťa. Recomand!

 723. Privelistea de pe terasa minunata, personalul foarte bun, raport pret/calitate excelent.totul a fost nou si frumos recomand cu caldura!

 724. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 725. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 726. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 727. Locatia este super, aproape de centru pentru cine vrea o plimbare pe seara. Liniste si pace imprejur. Este perfect pentru o vacanta cu familia departe de toate problemele.

 728. Gazda super primitoare, asa cum sunt oamenii in Maramu. Locatia fix in centru.

 729. Personal foarte amabil. Ne-a oferit indicatii si sugestii referitoare la obiectivele turistice. Locatie excelenta, cu priveliste frumoasa,intr-o zona linistita.

 730. FFF frumos . Ma intreb oare cum e var ? dar cind este zapada ?

 731. Loca╚Ťie super, personal amabil, cur─â╚Ťenie, ne mai ├«ntoarcem dar de s─ârb─âtori.

 732. Locatia este superba.Hotelul arata mai bine ca in poze.Peisajul mirific, personalul amabil, mâncarea la restaurant foarte bună si cu preturi rezonabile.Data viitoare tot aici ne vom caza dar in camera cu vedere la șosea.

 733. Nou, modern, curat, confortabil, loc de parcare disponibil, privelistea foarte frumoasa de la balcon. Gazdele tinere, foarte primitoare, am fost intampinati cu cafea si cu o palinca din partea casei ­čÖé O bucatarie noua, mare si frumoasa la dispozitie, cu aspect combinat, rustic cu modern. Bine utilata. Cafeaua la expresor, foarte buna si la discretie din partea gazdelor. Raport calitate pret rezonabil, pentru ce investite au facut proprietarii. Mi-a placut ca au si camere de securitate montate la intrare si se vede si in fata, in parcare. Liniste si pace, desi pensiunea se afla la sosea. Felicitari gazdelor, vom reveni cu mare drag ­čÖé

 734. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 735. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 736. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 737. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 738. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 739. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 740. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 741. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 742. O loca╚Ťie de vis, o priveli╚Öte de poveste, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, oameni primitori ╚Öi discre╚Ťi.

 743. Proprietatea este foarte frumoasa, curat─â ╚Öi spa╚Ťioas─â, afara este loc de petrecut ╚Öi este ╚Öi un balansoar. Unele camere au balcon ╚Öi priveli╚Ötea este absolut superba! Proprietarii sunt amabili, este cam la 20 min distan╚Ť─â cu ma╚Öina de Moc─âni╚Ťa. Recomand!

 744. Privelistea de pe terasa minunata, personalul foarte bun, raport pret/calitate excelent.totul a fost nou si frumos recomand cu caldura!

 745. Frumos, o sa revenim si data viitoare! O pesiune unde se vede ca omul isi sfinteste locul.

 746. Totul a fost excelent,foarte curat,gazda foarte amabila,paturi confortabile,tuica,afinata si cafeaua foarte buna la discre╚Ťie,pozitie foarte bun─â. Cea mai bun─â cazare din c├óte am avut parte,recomand cu c─âldur─â ╚Öi voi reveni cu mare placere ori de c├óte ori voi avea ocazia

 747. Totul a fost excelent. Vom reveni. Nu avem ce comenta.

 748. Vila este cocheta, este curat iar gazdele sunt foarte primitoare,cu siguran╚Ť─â o sa revenim cu drag

 749. Condiitii foarte bune, o priveleste frumoasa si un pret decent.

 750. Locatia este ok la o altitudine de aproximativ 700 m(fta.d niv. mri) ,aerul curat alpin, gazdele primitoare , camera mare , patul mare si confortabil , balcon cu o priveliste frumoasa. Raportul calitate pret foarte bun . Cu siguranta daca mai merg in zona si camera in care am stat va fii disponibila ma voi caza. Zona este frumoasa si aveti ce vedea si admira, nu am facut un plan de a vizita anumite puncte totul a venit spotan si a fost frumos. Am gasit liniste si pace de care aveam nevoie in concediu. Multumesc

 751. FFF frumos . Ma intreb oare cum e var ? dar cind este zapada ?

 752. Loca╚Ťie super, personal amabil, cur─â╚Ťenie, ne mai ├«ntoarcem dar de s─ârb─âtori.

 753. Locatia este superba.Hotelul arata mai bine ca in poze.Peisajul mirific, personalul amabil, mâncarea la restaurant foarte bună si cu preturi rezonabile.Data viitoare tot aici ne vom caza dar in camera cu vedere la șosea.

 754. O loca╚Ťie de vis, o priveli╚Öte de poveste, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, oameni primitori ╚Öi discre╚Ťi.

 755. Proprietatea este foarte frumoasa, curat─â ╚Öi spa╚Ťioas─â, afara este loc de petrecut ╚Öi este ╚Öi un balansoar. Unele camere au balcon ╚Öi priveli╚Ötea este absolut superba! Proprietarii sunt amabili, este cam la 20 min distan╚Ť─â cu ma╚Öina de Moc─âni╚Ťa. Recomand!

 756. Privelistea de pe terasa minunata, personalul foarte bun, raport pret/calitate excelent.totul a fost nou si frumos recomand cu caldura!

 757. Nou, modern, curat, confortabil, loc de parcare disponibil, privelistea foarte frumoasa de la balcon. Gazdele tinere, foarte primitoare, am fost intampinati cu cafea si cu o palinca din partea casei ­čÖé O bucatarie noua, mare si frumoasa la dispozitie, cu aspect combinat, rustic cu modern. Bine utilata. Cafeaua la expresor, foarte buna si la discretie din partea gazdelor. Raport calitate pret rezonabil, pentru ce investite au facut proprietarii. Mi-a placut ca au si camere de securitate montate la intrare si se vede si in fata, in parcare. Liniste si pace, desi pensiunea se afla la sosea. Felicitari gazdelor, vom reveni cu mare drag ­čÖé

 758. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 759. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 760. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 761. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 762. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 763. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 764. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 765. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 766. Loca╚Ťia este minunata. Fiind la poalele mun╚Ťilor Rodnei, foarte aproape de telescaun, nu mai trebuie s─â faci comentarii suplimentare. Pensiunea in interior am reu╚Öit sa-i vad doar etajul 1. Aici are un living cu buc─ât─ârie de tip oupen space. De aici se intra in trei camere care au bai separate. In living ai un tv smart f. mare si spatiu de servit masa. La buc─ât─ârie poti sa gatesti. Dac─â nu ai tot ce-ti trebuie poti sa ceri de la proprietar. In curte , in spate este amenajat un loc f frumos pentru gr─âtare.

 767. O zon─â foarte frumoas─â ╚Öi lini╚Ötit─â, ce ├«╚Ťi poate oferi diferite drume╚Ťii. Condi╚Ťiile de cazare excelente, camerele sunt mari, elegant mobilate ╚Öi foarte curate. Gazdele extrem de amabile ╚Öi primitoare. Felicitari! Vom reveni cu drag!

 768. – Pensiunea arat─â foarte bine – Cur─â╚Ťenie exemplar─â – Gazdele foarte amabile

 769. O loca╚Ťie de vis, o priveli╚Öte de poveste, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, oameni primitori ╚Öi discre╚Ťi.

 770. Proprietatea este foarte frumoasa, curat─â ╚Öi spa╚Ťioas─â, afara este loc de petrecut ╚Öi este ╚Öi un balansoar. Unele camere au balcon ╚Öi priveli╚Ötea este absolut superba! Proprietarii sunt amabili, este cam la 20 min distan╚Ť─â cu ma╚Öina de Moc─âni╚Ťa. Recomand!

 771. Privelistea de pe terasa minunata, personalul foarte bun, raport pret/calitate excelent.totul a fost nou si frumos recomand cu caldura!

 772. Nou, modern, curat, confortabil, loc de parcare disponibil, privelistea foarte frumoasa de la balcon. Gazdele tinere, foarte primitoare, am fost intampinati cu cafea si cu o palinca din partea casei ­čÖé O bucatarie noua, mare si frumoasa la dispozitie, cu aspect combinat, rustic cu modern. Bine utilata. Cafeaua la expresor, foarte buna si la discretie din partea gazdelor. Raport calitate pret rezonabil, pentru ce investite au facut proprietarii. Mi-a placut ca au si camere de securitate montate la intrare si se vede si in fata, in parcare. Liniste si pace, desi pensiunea se afla la sosea. Felicitari gazdelor, vom reveni cu mare drag ­čÖé

 773. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 774. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 775. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 776. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 777. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 778. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 779. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 780. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 781. O priveliste spre Pietrosul Rodnei fabuloasa.Paturi super,un somn excelent.O palinca foarte buna din partea gazdelor.Baia si bucataria generoase.Sufrageria amenajata in stil maramuresan.

 782. Foarte curat! Foarte confortabil! Gazde foarte primitoare, interesate sa ajungem acolo unde trebuie :). Doamna casei te asteapta la drumul principal daca e cazul. ­čÖé Salonul amenajat intr-un mod foarte placut cu covoare si stergare traditionale. Terasa generoasa! Peisaj de neuitat!

 783. Gazde primitoare, condi╚Ťii de cazare excelente, cu siguran╚Ť─â vom reveni. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 784. Zon─â lini╚Ötit─â, curat, cald, proprietarii foarte amabili. Recomand celor ce doresc pu╚Ťin─â lini╚Öte.

 785. O loca╚Ťie de vis, o priveli╚Öte de poveste, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, oameni primitori ╚Öi discre╚Ťi.

 786. Proprietatea este foarte frumoasa, curat─â ╚Öi spa╚Ťioas─â, afara este loc de petrecut ╚Öi este ╚Öi un balansoar. Unele camere au balcon ╚Öi priveli╚Ötea este absolut superba! Proprietarii sunt amabili, este cam la 20 min distan╚Ť─â cu ma╚Öina de Moc─âni╚Ťa. Recomand!

 787. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 788. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 789. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 790. Nou, modern, curat, confortabil, loc de parcare disponibil, privelistea foarte frumoasa de la balcon. Gazdele tinere, foarte primitoare, am fost intampinati cu cafea si cu o palinca din partea casei ­čÖé O bucatarie noua, mare si frumoasa la dispozitie, cu aspect combinat, rustic cu modern. Bine utilata. Cafeaua la expresor, foarte buna si la discretie din partea gazdelor. Raport calitate pret rezonabil, pentru ce investite au facut proprietarii. Mi-a placut ca au si camere de securitate montate la intrare si se vede si in fata, in parcare. Liniste si pace, desi pensiunea se afla la sosea. Felicitari gazdelor, vom reveni cu mare drag ­čÖé

 791. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 792. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 793. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 794. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 795. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 796. Locatia foarte buna, langa telescaun, curatenie, liniste, mancarea la restaurant foarte buna.

 797. micul dejun nu era inclus in pret si nu se specifica in oferta de pe baking. Aspect negativ.

 798. A fost cald, curat, confortabil, iar personalul amabil.

 799. Familie extraordinara😍😍, oameni adevarati, cu suflet, primire calduroasa, atmosfer─â relaxanta, mesele ( mic dejun ╚Öi cina) gustoase, cu preparate locale si g─âtite cu drag! Nota 10+++++! Vom reveni cu siguran╚Ť─â!👍

 800. Gazde cum rar mai gaseti pe la noi! Oameni extraordinar de primitori, mancare delicioasa! Abia asteptam sa revenin la vara 🤗

 801. Gazdele sunt minunate! Loca╚Ťia este la superlativ din toate punctele de vedere. Recomandam cu mare drag!

 802. Gazdele foarte primitoare, loca╚Ťia curat─â, caldura nu a lipsit!

 803. Gazda extrem de primitoare. Am primit sfaturi si ajutor la orice am avut nevoie.

 804. Ne-am sim╚Ťit ca acasa! Am avut tot confortul dorit, iar gazdele sunt de nota 10! In plus este una din pu╚Ťinele pensiuni care accepta animale de companie (noi am mers cu un labrador) ╚Öi am ramas pl─âcut impresiona╚Ťi de amabilitatea gazdelor. Mul╚Ťumum mult! Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni!

 805. Nou, modern, curat, confortabil, loc de parcare disponibil, privelistea foarte frumoasa de la balcon. Gazdele tinere, foarte primitoare, am fost intampinati cu cafea si cu o palinca din partea casei ­čÖé O bucatarie noua, mare si frumoasa la dispozitie, cu aspect combinat, rustic cu modern. Bine utilata. Cafeaua la expresor, foarte buna si la discretie din partea gazdelor. Raport calitate pret rezonabil, pentru ce investite au facut proprietarii. Mi-a placut ca au si camere de securitate montate la intrare si se vede si in fata, in parcare. Liniste si pace, desi pensiunea se afla la sosea. Felicitari gazdelor, vom reveni cu mare drag ­čÖé

 806. Liniste multa, chiar daca e aproape de sosea…am dormit foarte bine.

 807. Mobilierul din camera cat si din baie este una foarte moderna, peste asteptarile mele.

 808. O locatie foarte bine ingrijita, spatioasa, foarte curata! Curte spatioasa, frumos decorata, priveliste deosebita.

 809. Buc─ât─ârie complet utilata, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa spre munte

 810. Totul a fost bine. Gazda primitoare, zona linistita curat si bine ingrijit. Super.

 811. Totul! Gazda minunat─â – o doamn─â extrem de pl─âcut─â. Cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, loca╚Ťia accesibil─â ╚Öi primitoare.

 812. Proprietarii pensiunii sunt niste persoane deosebit de amabile si implicate.

 813. Proprietatea foarte bine intretinuta, curatenie ireprosabila. Panorama frumoasa spre Pietrosul de pe terasa din spate.

 814. Gazda foarte amabilă, vilă nouă, curată. De aceea am și revenit

 815. Vila este foarte frumoasa și curată . Bucătărie utilată iar proprietarii sunt oameni foarte primitori care te ajuta cu orice .

 816. De la 1 la 10,dau nota 11.Mi a pl─âcut totul. Gazde primitoare, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â. Dac─â o sa mai venim ├«n zon─â, cu siguran╚Ť─â tot aici o sa ne cazam.Recomand👍

 817. Zona si pensiunea au fost de povesti si de povestit.

 818. Doamna care ne-a intampinat a fost deosebit─â! O doamna special─â! Merita mult mai mult!

 819. Totul la superlativ, iar ├«n privin╚Ťa gazdei,iti pare r─âu c─â trebuie la un moment dat s─â pleci acas─â….gazda primitoare,super gospodin─â ╚Öi foarte vesel─â.

 820. Totul a fost peste asteptarile noastre.Vom reveni cu drag.

 821. Camera a fost foarte confortabila și primitoare, ca întreg hotelul de altfel

 822. Minunata . Totul este organizat . Camerele impecabile ╚Öi de asemenea personalul este foarte dr─âgu╚Ť cu clien╚Ťii . Recomand cu mult─â caldura acest hotel ╚Öi de asemenea voi revenii cu drag .

 823. Gazda excep╚Ťional─â, raport calitate pret care mi-a dep─â╚Öit cu mult a╚Ötept─ârile, recomand tuturor cu incredere. Gazda iti poate livra inclusiv m├óncare la adresa ( pizza, paste…). Locuinta foarte confortabil─â, ai toate facilitatile de care ai nevoie pentru o vacanta minunata iar despre semineu si atmosfera pe care o creaza poti scrie o carte. Lumina creat─â de flac─âra semineului se joac─â frumos pe tavan dandu-ti o atmosfer─â de basm si poveste, o atmosfer─â in care relaxarea este la ea acasa si dupa care poti spune ca pleci cu bateriile ├«nc─ârcat─â. Multumesc pentru sejurul minunat, cu siguran╚Ť─â voi revenii…

 824. Ospitalitatea, apartamentul arata foarte bine si este curat, si pizza de la locatia propietarului este de nota 10.

 825. Udvarias segit┼Ĺk├ęsz tulajdonos,tisztas├íg rendben ,k├Âzzel a k├Âzpont ├ęs l├ítnival├│ ,boltok,├ętterem. Minden l├ítnival├│r├│l b├│ven ├ęs r├ęszletesen t├íj├ękoztat├íst kaptunk. S├íj├ít ├ętterm├╝kben v├íltozatos gastron├│miai csemeg├ęk,├║gy a helyi mint a szokv├ínyos ├ętelekb┼Ĺl.Udvarias kiszolg├íl├ísban volt r├ęsz├╝nk.

 826. Staff prietenos; atmosfera relaxanta; recomand pt cei cu animale;

 827. Camere mari, curat. Mâncarea foarte buna si diversificată. Amplasarea hotelului si priveliștea minunată.

 828. Personal foarte atent cu clientela,cur─â╚Ťenie si restaurant cu bucatari priceputi .recomand hotel victoria.(familie cu doi copii,4 respectiv 11 ani)

 829. Hotelul este foarte frumos, elegant și curat. Mâncarea foarte bună.

 830. Foarte curat, mancarea foarte foarte buna, piscina cu apa calda, personalul amabil.

 831. Camere curate, facilitati foarte bune, de la loc de parcare, piscina, restaurant, barul, pana la locul de servit, foarte bine administrate. Locatie buna, personal tanar si amabil, preturi decente la restaurant. Per total a fost o experienta deosebita.

 832. Camera foarta curata ╚Öi amenajata cu mult bun gust, buc─ât─âria este complet utilat─â cu tot ce ai nevoie iar terasa ├«╚Ťi ofer─â o priveli╚Öte de neuitat.

 833. Curat, modern. Acces facil la toate facilitatile, bucatarie echipata cu de toate, espressor care face o cafea fantastica. Loc fain de facut gratar, si tot ce am avut nevoie a fost destul de aproape de locatie.

 834. Recomand cu mare drag . Oameni primitori de nota 10 .

 835. Pensiunea a fost amplasata la distanta de soseaua principala. Apartamentul inchiriat a fost spatios, avand 2 dormitoare, frumos mobilat si foarte curat. Ambele camere aveau balcon cu vedere catre statiune. Proprietatii au fost ospitalieri si ne-au oferit informatii despre restaurantele din zona. Exista parcare in curtea pensiunii.

 836. Totul a fost ok, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, buc─ât─ârie dotat─â cu tot ce trebuie.

 837. Peisajul, gazdele primitoare, chiar au facut cinste cu o cina

 838. Locatia, gazdele, totul a fost foarte frumos, recomand cu mare drag, eu sigur o sa mai merg!!

 839. Din punct de vedere al curateniei, facilitatilor camerei si pensiunii si amabilitatii personalului si al raportului calitate-pret, absolut nimic de reprosat, cu exceptia semnalului wi-fi foarte slab in camera. Amplasare la doar 200 m de telescaun si 100 m de o alimentara. Recomand cu caldura.

 840. Totul,incepand cu amplasarea aproape de telescaun, peisajele superbe de la balconul pensiunii, mobilierul, curatenia si facilitatile puse la dispozitie!Gazde super amabile si un pret mai mult decat convenabil! Va recomand sa veniti la aceasta pensiune!

 841. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de camer─â ╚Öi de amabilitatea personalului, drept dovad─â am mai r─âmas ├«nc─â o zi…

 842. Locatia, camera(am primit o camera mai mare de 3 persoane)amenajata cu gust, tv , baia curata cu apa calda.La etajul 1 era o bucatarie unde puteai sa iti prepari mic dejunul , sa faci o cafea.Priveliste frumoasa de la balcon.

 843. Foarte curat. Gazde primitoare si foarte de treaba

 844. Priveliste minunata de pe terasa! Gazda ospitaliera. Curatenia este la ea acasa. Bucataria utilata cu tot ce ai nevoie pentru gatit.

 845. Loca╚Ťia a fost ok. Camere mari, spa╚Ťioase, acces la buc─ât─ârie comun─â, parcare gratuit─â. Ideal ca punct de plecare c─âtre diferite obiective turistice din zon─â.

 846. Ne-a intampinat o doamna amabila care ne-a servit cu o cafea si ne-a cazat intr-o camera mare, bine amenajata si foarte curata. Locatia e in centrul orasului. Baia e foarte curata, bucataria e bine dotata. Internetul e bun, au o parcare mare in care pot parca mai multe masini. Exista si o terasa frumoasa cu vedere la munte.

 847. Ospitalitate,cur─â╚Ťenie, Am primit din partea casei si o mas─â tradi╚Ťional─â excelenta.Oameni de calitate.Vom reveni cu pl─âcere.Un concediu la superlativ.

 848. Cazarea este peste asteptari, super curatenie, super utilata, in bucatarie gasesti absolut tot ce este nevoie: tacamuri, condimente, pahare, cani, tigai, oala, ulei, apa in frigider. Doamna Silvia este o femeie minunata care te face sa te simti ca acasa, in prima seara ne-a ghidat catre cazare si ne-a explicat unde putem gasi lucrurile in casa, in a doua seara ne-a adus un cozonac super delicios, iar in a treia seara ne-a gatit o masa traditionala din partea casei. Masa traditionala a fost foarte buna si delicioasa si prin aceasta cale ii multumin frumos pentru ospitalitatea si bunatatea ei. Va multumim frumos si cu siguranta vom reveni si vom recomanda prietenilor cazarea dumneavoastra!

 849. O surpriza placuta!! In poze se poate observa doar 10% din frumusetea vilei ! gazda a fost extrem de primitoare, prietenoasa, disponibila la orice ora pentru orice problema; gazda ne-a surprins in fiecare seara cu o cina variata, cu preparate facute “ca la mama acasaÔÇŁ, te puteai ÔÇťlinge pe degeteÔÇŁ Conditiile au fost de hotel Peisajul epic s-a imbinat perfect cu camerele spatioase si extrem de curate Cu siguranta vom mai reveni curand !

 850. Totul absolut superb de la camera, locatie, spa. Totul impecabil. Am organizat ╚Öi o surpriz─â so╚Ťului fiind ziua lui de na╚Ötere cu tort pe comanda f─âcut de c─âtre bucatarsi baloane in camera si vin c├ónd am ajuns la hotel. Am fost extrem de incantata de experien╚Ť─â at├ót eu c├ót ╚Öi so╚Ťul. Personalul foarte amabil si de ajutor cu absolut tot. Excelent totul recomand tuturor!

 851. Camera a fost curata, spatioasa; personalul amabil

 852. A fost totul superb, acest hotel ar trebui să fie valutat ca 4stele. De la cameră, pișcină, saună, mâncarea, servire tot foarte foarte bine

 853. Totul a fost excelent. Personal foarte amabil, condi╚Ťii foarte bune ╚Öi amplasare minunat─â Recomand hotelul.

 854. -amplasarea -peisajul -amabilitatea personalului -mi-au facilitat încărcarea automobilului electric

 855. Minunat─â loca╚Ťia, cur─â╚Ťenie, m├óncarea bun─â, personalul amabil, aproape de telescaun, se poate merge si pe jos! Acum, depinde ce isi doreste fiecare, nu le poti avea pe toate! Recomand cu incredere!

 856. – gazda si conditiile de cazare excelente, – curatenie – surpriza din frigider :))) un platpu si o palinca buna, – bucataria bine dotata cu tot ce trebuie si de foarte buna calitate . – recomand cu incredere!

 857. Foarte curat, spatios si toate utilitatile necesare. Personalul super amabil. Curte mare, zona linistita.

 858. O casa frumoasa, totul cu bun gust, camere mari cu paruri comfortabile, cald..ne-am simtit f bine..

 859. Doamna Alina,este o prrsoana,..de zahar!Ne-a facut sa ne simtim ca acasa.Am foști foarte triști cand am plecat.Cu siguranta,vom reveni!!!

 860. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de camer─â ╚Öi de amabilitatea personalului, drept dovad─â am mai r─âmas ├«nc─â o zi…

 861. Locatia, camera(am primit o camera mai mare de 3 persoane)amenajata cu gust, tv , baia curata cu apa calda.La etajul 1 era o bucatarie unde puteai sa iti prepari mic dejunul , sa faci o cafea.Priveliste frumoasa de la balcon.

 862. Gradina, ospitalitatea gazdelor, grija cu care a fost aranjata casa. Foarte spatios. Baia minunata. Magazin peste drum si pastravaria langa. WiFi bun. Ne-au ajutat cu cumpararea foarte din scurt a unor pastravi afumati in cetina de brad.

 863. Vila a fost excelenta, gazda primitoare. Camere spatioase, dispune de dotarile necesare unei familii. Poti petrece un timp indelungat intr-o atmosfera linistita. Pentru mese, pe langa bucataria dotata cu tot ce trebuie, gazda ne-a pus la dispozitie si datele de contact si meniul de la un restaurant bun din zona care asigura catering. Lic de parcare un curte, in siguranta. Acces permanent fara a deranja gazda.

 864. Vom reveni cu drag oric├ónd. Am rezervat, am primit aprobare foarte prompt ╚Öi am fost a╚Ötepta╚Ťi de gazd─â. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte ╚Öi confort.

 865. Locatia excelenta, Gazdele super, cu siguranta vom reveni

 866. Peisajul de la balcon, camera spatioasa, curata si cu bun gust.

 867. Priveli╚Ötea din camer─â este superb─â! Vila este frumos mobilat─â, camera mare ╚Öi curat─â. Gazdele au fost primitoare ╚Öi de ajutor. Zona este lini╚Ötit─â, te po╚Ťi bucura ├«n tihn─â de munte.

 868. Pe l├óng─â faptul ca loca╚Ťia este foarte ok,gazda este minunata,ii doresc din suflet sa i mearg─â din plin pe viitor,merita.

 869. Gazdele foarte primitoare ╚Öi amabile, ne-au a╚Öteptat cu un pahar de palinca. Loca╚Ťie frumoas─â, curat ├«n camer─â, aproape de centrul ora╚Öului ╚Öi de obiectivele turistice importante. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 870. Mobilierul nou, totul f curat. Gazda foarte amabil─â.

 871. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, aproape de traseul c─âtre Cascada Cailor. Parcare ├«n curte. Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â ╚Öi baie.

 872. Totul a fost cu mult peste a╚Ötept─ârile noastre. Recomand ╚Öi cu siguran╚Ť─â noi vom reveni!

 873. Locatia superba, camere curate , amenajate cu bun gust. Privelistea de la balcon geniala. Personalul foarte amabil si prietenos. Loc de parcare in curte ,aproape de telescaun si magazin alimentar. M-am simtit grozav , vom reveni cu siguranta !

 874. Camera a fost frumoasa si confortabila, am avut si terasa. Ne-a placut si baia, mai ales dusul spatios. De asemenea, mancarea de la restaurant a fost foarte gustoasa. Personalul a fost amabil.

 875. Un hotel frumos si elegant cu bun gust, mi a placut mancarea, patul a fost comod, piscina e mare si incalzita, pentru o noapte a fost perfect.

 876. Mancarea , piscina si camera (exceptand frigiderul) super ok. Mi am uitat incarcatorul in camera si l au trimis prin curier.

 877. Locatie super,liniste,foarte curat si placut in camera. Pret – Calitate excelent ! Recomand !!!

 878. Totul a fost excelent. Personal foarte amabil, condi╚Ťii foarte bune ╚Öi amplasare minunat─â Recomand hotelul.

 879. -amplasarea -peisajul -amabilitatea personalului -mi-au facilitat încărcarea automobilului electric

 880. – gazda si conditiile de cazare excelente, – curatenie – surpriza din frigider :))) un platpu si o palinca buna, – bucataria bine dotata cu tot ce trebuie si de foarte buna calitate . – recomand cu incredere!

 881. Foarte curat, spatios si toate utilitatile necesare. Personalul super amabil. Curte mare, zona linistita.

 882. O casa frumoasa, totul cu bun gust, camere mari cu paruri comfortabile, cald..ne-am simtit f bine..

 883. Foarte frumos! Hotelul este amplasat chiar lângă telescaunul care urca spre Cascada Cailor și oferă o priveliște deosebita. Personalul foarte serviabil, restaurantul are o gama variata de mâncăruri, totul a fost perfect.

 884. Personalul extra amabil, priveli╚Ötea este una de vis. Camerele foarte mari ╚Öi curate. Iar ├«n perioada coronavirus chiar ne am sim╚Ťit proteja╚Ťi. A fost minunat.

 885. Angajatii hotelului extrem de customer-oriented, foarte amabila domnisoara care ne-a servit pe noi si ne-a facut check-out pe data de 17/10/20. Patul confortabil, camera spatioasa cu balconc foarte curat, baia curata si totul parea nou-nout. Locatia foarte buna, hotelul este exact langa telescaun (30 lei/persoana dus-intors), se pot face trasee de sus catre cascada cailor sau alte destinatii pe trasee putin mai lungi, functie de anotimp. Cu mult drag recomand. Mancarea gustoasa si sala de restaurant arata impecabil. Foarte bun pret si foarte buna primire. Recomand+++++

 886. Curat. Pat ok. Baie ok. Bucatarie cu de toate. Apa calda si caldura non stop. Dormitor frumos decorat. Living spatios. Nu lipseste nimic esential. Exista pana si o masina de spalat rufe pentru cei cu familie numeroasa si care planuiesc sederi lungi. Este exact ca in poze, iarna lipseste bineinteles verdeata si terasa este inchisa atat cat se poate. Vara cred ca este ideal de stat acolo. Nu am observat daca exista plase de tantari pentru ca la -10 grade singurele chestii vii afara erau niste rate. Am ales Vila Fulgu pentru statutul de “entire house”. Desi constructia este intr-o curte cu mai multe gospodarii nu a trebuit sa interactionam cu nimeni si asta a fost un mare plus.

 887. Gradina, ospitalitatea gazdelor, grija cu care a fost aranjata casa. Foarte spatios. Baia minunata. Magazin peste drum si pastravaria langa. WiFi bun. Ne-au ajutat cu cumpararea foarte din scurt a unor pastravi afumati in cetina de brad.

 888. Vila a fost excelenta, gazda primitoare. Camere spatioase, dispune de dotarile necesare unei familii. Poti petrece un timp indelungat intr-o atmosfera linistita. Pentru mese, pe langa bucataria dotata cu tot ce trebuie, gazda ne-a pus la dispozitie si datele de contact si meniul de la un restaurant bun din zona care asigura catering. Lic de parcare un curte, in siguranta. Acces permanent fara a deranja gazda.

 889. Mul╚Ťumim frumos gazdelor primitoare!loca╚Ťie de nota 10 +,cur─â╚Ťenie,facilit─â╚Ťi,zon─â deosebit─â.Mul╚Ťumim

 890. Loca╚Ťia perfecta! Apartament curat, aerisit, dormitoare cu paturi confortabile, buc─ât─ârie dotata cu tot ce ai nevoie ╚Öi living spatios. Vom mai revenii cu pl─âcere!

 891. O locatie excelenta cu oameni primitori ,foarte curat,totul nou si impecabil .Raport foarte bun calitate -pret.Multumim frumos pentru gazduire ,o sa revenim cu drag.

 892. Doamna Alina,este o prrsoana,..de zahar!Ne-a facut sa ne simtim ca acasa.Am foști foarte triști cand am plecat.Cu siguranta,vom reveni!!!

 893. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de camer─â ╚Öi de amabilitatea personalului, drept dovad─â am mai r─âmas ├«nc─â o zi…

 894. Locatia, camera(am primit o camera mai mare de 3 persoane)amenajata cu gust, tv , baia curata cu apa calda.La etajul 1 era o bucatarie unde puteai sa iti prepari mic dejunul , sa faci o cafea.Priveliste frumoasa de la balcon.

 895. Este o cabana foarte frumosa, rustica, calduroasa. Ne-am simtit foarte bine, cu siguranta o sa revenim 😊

 896. Cabana din lemn rotund, noua, frumoasa. Amenajata in interior cu gust si modern. Sunt 2 corpuri, unul cu apartamente cu intrari separate, unul cu o terasa mare, spatioasa, cu semineu, si un living cu bucatarie, cu cateva camere repartizate la 2 etaje. Excelenta optiune pentru pandemie apartamentele, cabana cealalta foarte recomandata pentru cateva familii sau grup. Curat, nou, imbinare de rustic si modern, recomand ! Gazdele foarte agreabile. Multumim.

 897. Cabana este foarte curata, are toate utilit─â╚Ťile, buc─ât─ârie open space, foi╚Öor cu gr─âtar. Este potrivita pentru familii sau pentru un weekend cu prietenii. Recomand.

 898. Curat, comod, de bun gust. Prosoape curate, halat de baie. Mâncare bună.

 899. Totul, personal amabil, curatenia, piscina cu apa calda este super dupa o zi de ski!

 900. Zona Spa este minunat─â, iar restaurantul ofera o gam─â variat─â de preparate delicioase. Personalul de la restaurant si cel de la curatenie este foarte amabil, exceptie face doar personalul de la receptie. Camerele sunt amenajate confortabil si personalul se ingrijeste sa fie mereu curatenie.

 901. Totul a fost la superlativ, curatenie, confort. Gazdele forte primitoare. Recomand cu mare incredere. Cu siguranta vom revenii!

 902. – gazda si conditiile de cazare excelente, – curatenie – surpriza din frigider :))) un platpu si o palinca buna, – bucataria bine dotata cu tot ce trebuie si de foarte buna calitate . – recomand cu incredere!

 903. Foarte curat, spatios si toate utilitatile necesare. Personalul super amabil. Curte mare, zona linistita.

 904. nu am prins micul dejun dar cafeaua a fost foarte buna si cineva a deschis barul mai devreme de ora 8:00

 905. De fiecare dat─â c├ónd plec la ski ori drume╚Ťie ├«n Bor╚Öa, m─â cazez la acest hotel. Raport calitate-pre╚Ť , foarte bun !

 906. Locatie excelenta, personalul f comunicativ si dragut cu siguranta am sa ma mai intoc acolo dar vara.

 907. Locatie cu restaurant. Mancare minunata, servita de un personal tanar si politicos. Este chiar langa imbarcarea pe telescaun.

 908. Personalul foarte amabil, curat, căldură, mâncarea foarte bună, patroana este o doamna foarte cumsecade. Pentru amatorii de ski, telescaunul pleacă din lateralul hotelului. Partia destul de îngrijită, însă mult mai frumoasa este cea de la Pasul Prislop.

 909. Totul – restaurant, m├óncare, cur─â╚Ťenie, pozi╚Ťionare chiar l├óng─â telescaun.

 910. Ne-am simtit excelent,gazdele au fost primitoare, am avut confort maxim, am avut si doua pufosenii foarte dragute si cuminti prin curte Niki(catelusa) si Karla(pisicuta). Cand am ajuns am fost intampinati cu palinca iar la plecare cu branza, slanina si cozonac. Recomand cu drag aceasta pensiune si sper sa ne intoarcem si la vara!

 911. Ne-am simtit foarte bine. Gazdele foarte primitoare si prietenoase, proprietate foarte curata si amplasarea intr-o zona frumoasa cu peisaj minunat.

 912. Am fost foarte impresionat de amabilitatea Sorinei dar si a parintilor acesteia. Ne-au primit ca in Maramures cu nelipsita palinca. Amplasarea este la 500m de strada principala ce traverseaza Borsa .Este aproape de obiectivele importante. Vila este frumos amenajata, cu vedere la munti, si este inconjurata de verdeata. O sa revenim cu drag.

 913. Doamna Alina,este o prrsoana,..de zahar!Ne-a facut sa ne simtim ca acasa.Am foști foarte triști cand am plecat.Cu siguranta,vom reveni!!!

 914. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de camer─â ╚Öi de amabilitatea personalului, drept dovad─â am mai r─âmas ├«nc─â o zi…

 915. Locatia, camera(am primit o camera mai mare de 3 persoane)amenajata cu gust, tv , baia curata cu apa calda.La etajul 1 era o bucatarie unde puteai sa iti prepari mic dejunul , sa faci o cafea.Priveliste frumoasa de la balcon.

 916. Totul a fost ok. Cur─â╚Ťenie, spa╚Ťiu generos, angaja╚Ťii amabili.

 917. Camere frumoase, curate si restaurant propriu cu mancare foarte bun─â

 918. Priveliste frumoasa si mancare buna,dotari in camera si baie

 919. Casuta este minunata, iar gazdele extraordinare. Cand am ajuns, am fost intampinati cu o palinca buna de prune. Domnul Ilie ne-a invitat seara la o bere la el in atelier si ne-am simtit foarte bine cu totii. In casa veti gasi tot ceea ce va trebuie atat pentru gatit, cat si pentru relaxat. Totul este mobilat modern si cu bun gust.

 920. Curat. Pat ok. Baie ok. Bucatarie cu de toate. Apa calda si caldura non stop. Dormitor frumos decorat. Living spatios. Nu lipseste nimic esential. Exista pana si o masina de spalat rufe pentru cei cu familie numeroasa si care planuiesc sederi lungi. Este exact ca in poze, iarna lipseste bineinteles verdeata si terasa este inchisa atat cat se poate. Vara cred ca este ideal de stat acolo. Nu am observat daca exista plase de tantari pentru ca la -10 grade singurele chestii vii afara erau niste rate. Am ales Vila Fulgu pentru statutul de “entire house”. Desi constructia este intr-o curte cu mai multe gospodarii nu a trebuit sa interactionam cu nimeni si asta a fost un mare plus.

 921. Gradina, ospitalitatea gazdelor, grija cu care a fost aranjata casa. Foarte spatios. Baia minunata. Magazin peste drum si pastravaria langa. WiFi bun. Ne-au ajutat cu cumpararea foarte din scurt a unor pastravi afumati in cetina de brad.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled