Cazare ieftina Bistrita Nasaud

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Ghiță si Nelu Ducas din Balsa, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Ghiță si Nelu Ducas din Balsa, jud. HunedoaraCazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România pentru 5 persoane)

 • Stelian si Ovidiu Bușilă din Cutus, jud. Brasov recomanda unul dintre locurile de cazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Stelian si Ovidiu Bușilă din Cutus, jud. BrasovCazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România pentru 5 persoane)

 • Leordean si Georgiana Sărățeanu din Valea Macrisului, jud. Ialomita recomanda unul dintre locurile de cazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Leordean si Georgiana Sărățeanu din Valea Macrisului, jud. IalomitaCazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România pentru 5 persoane)

 • Gabriela si Andrei Vellescu din Ihod, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România!

  (Gabriela si Andrei Vellescu din Ihod, jud. MuresCazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România pentru 5 persoane)

 • Marcu si Blanduzia Pietraru din Saca, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Marcu si Blanduzia Pietraru din Saca, jud. BihorCazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România pentru 5 persoane)

 • Paulina si Nicolae Olinescu din Oraseni, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România.

  (Paulina si Nicolae Olinescu din Oraseni, jud. HarghitaCazare in Bistriţa, Bistriţa-Năsăud, România pentru 5 persoane)

 1. A fost deosebita experienta la cosmetica. Doamna Tea face cinste hotelul si invers, combinatia perfecta ! Revin cu mare drag !

 2. Gheorghita-andrei februarie 15, 2019 at 10:19 pm

  Hotel este foarte bine pozițional,în parcul central.Parcul Central este de vis și am surprins foarte multe peisaje extraordinare de toamna.Curatenie desăvârșită, baia este superba,iar patul este moale și confortabil.Micul dejun este foarte diversificat!

 3. Facilitați ok, curățenie ok, personal amabil! Micul dejun mai mult decât suficient! 👍🏻

 4. Camera, Baia, confortul, mâncarea f bună, respectul și intimitatea.

 5. Camera este foarte curata, personalul foarte amabil.

 6. Camera super confortabila, curatenia exemplară, micul dejun excelent

 7. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 8. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 9. Spatiu, liniste, aer curat. Loc perfect pentru destindere.

 10. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 11. In primul rand as vrea sa incep cu amabilitatea gazdei: de cand am vorbit la telefon prima data si pana am ajuns la destinatie totul a fost perfect, am primit indicatii cum sa ajung mai usor. Amplasarea este una minunata deoarece beneficiezi de intimitate si liniste. Curatenia a fost de nota 10+. Gazda este foarte amabila si dispusa sa va ajute cu orice doriti. Recomand sa rezervati cu incredere. Daca o sa mai am drum prin zona cu siguranta aici o sa dorm din nou.

 12. Totul ok , curățenie , liniște , parcare in curte

 13. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 14. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 15. In afara de confortul apartamentului, plasarea intr-o zona linistita si intima dar foarte aproape de centrul vechi si alte puncte importante ale orasului, curatenia exemplara, m-a impresionat grija pe care gazdele au avut-o de a ne simti bine. Aceasta incepand de la a ne asigura un loc de popas pana la eliberarea si dupa eliberarea camerei, intrucat nu am putut corela programul cfr cu programul turistic; – bucatarioara dotata cu tot ce trebuie pentru mici gustari, ceai si cafea din partea casei – asigurarea cu consumabile suficiente din hartie, ceea ce a fost o surpriza placuta, nemaifiind nevoie sa cerem sau sa cuparam asa cum s-a intamplat in oricare alta locatie in care am fost – accesul la sala de sport Desi gazdele au fost la randul lor plecate in concediu in aceasta perioada, persoanele care au fost desemnate sa se ocupe de noi au fost extrem de amabile

 16. Este un hotel foarte bine amplasat, am avut o priveliste superba catre oras si catre intrarea hotelului. Ninsese si peisajul era de poveste! Personalul extrem de amabil.

 17. amplasare excelenta ,personal amabil,camera mare,la rugaminte nea fost oferit mic dejun la pachet-a fost atit de generos ca am mincat o zi intreaga

 18. Am solicitat o camera cat mai linistita si ASTA AM PRIMIT. Personal deosebit, camerele super OK. Locatia hotelului e centrala si e usor de ajuns aproape in orice parte a orasului. Categoric un loc de avut in vedere, avand un pret mult mai OK fata de concurenta (nu dau nume). Atat in cazul altui hotel echivalent cat si aici, cred ca e important sa stiti dinainte daca e sau nu vreo petrecere sau nunta, mai ales in cazul celor ca mine, care au probleme cu zgomotul. Per total, MULTUMESC GAZDELOR!

 19. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 20. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 21. Locatia este in centru…foarte aproape de restaurante si centru.

 22. Servirea la restaurant, amabilitatea personalului.

 23. – preturi accesibile la cazare și la restaurant – pensiune cu restaurant, prefect pentru cine vine de la un drum lung. – patul mare si confortabil (saltea de 200x200cm din spuma cu memorie) – zona linistita – 10 minute de centru – acces rapid pentru cine vine dinspre Nasaud.

 24. Personalul foarte amabil, zona foarte frumoasă, pensiunea cochetă

 25. Comfortul camerei, personalul, varietatea la micul dejun Era bine ca era hotelul langa parc, e o zona frumoasa si linistita

 26. A fost deosebita experienta la cosmetica. Doamna Tea face cinste hotelul si invers, combinatia perfecta ! Revin cu mare drag !

 27. Gheorghita-andrei februarie 21, 2019 at 2:38 am

  Hotel este foarte bine pozițional,în parcul central.Parcul Central este de vis și am surprins foarte multe peisaje extraordinare de toamna.Curatenie desăvârșită, baia este superba,iar patul este moale și confortabil.Micul dejun este foarte diversificat!

 28. Camera, Baia, confortul, mâncarea f bună, respectul și intimitatea.

 29. Camera este foarte curata, personalul foarte amabil.

 30. Camera super confortabila, curatenia exemplară, micul dejun excelent

 31. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 32. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 33. Spatiu, liniste, aer curat. Loc perfect pentru destindere.

 34. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 35. In primul rand as vrea sa incep cu amabilitatea gazdei: de cand am vorbit la telefon prima data si pana am ajuns la destinatie totul a fost perfect, am primit indicatii cum sa ajung mai usor. Amplasarea este una minunata deoarece beneficiezi de intimitate si liniste. Curatenia a fost de nota 10+. Gazda este foarte amabila si dispusa sa va ajute cu orice doriti. Recomand sa rezervati cu incredere. Daca o sa mai am drum prin zona cu siguranta aici o sa dorm din nou.

 36. Totul ok , curățenie , liniște , parcare in curte

 37. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 38. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 39. In afara de confortul apartamentului, plasarea intr-o zona linistita si intima dar foarte aproape de centrul vechi si alte puncte importante ale orasului, curatenia exemplara, m-a impresionat grija pe care gazdele au avut-o de a ne simti bine. Aceasta incepand de la a ne asigura un loc de popas pana la eliberarea si dupa eliberarea camerei, intrucat nu am putut corela programul cfr cu programul turistic; – bucatarioara dotata cu tot ce trebuie pentru mici gustari, ceai si cafea din partea casei – asigurarea cu consumabile suficiente din hartie, ceea ce a fost o surpriza placuta, nemaifiind nevoie sa cerem sau sa cuparam asa cum s-a intamplat in oricare alta locatie in care am fost – accesul la sala de sport Desi gazdele au fost la randul lor plecate in concediu in aceasta perioada, persoanele care au fost desemnate sa se ocupe de noi au fost extrem de amabile

 40. Este un hotel foarte bine amplasat, am avut o priveliste superba catre oras si catre intrarea hotelului. Ninsese si peisajul era de poveste! Personalul extrem de amabil.

 41. amplasare excelenta ,personal amabil,camera mare,la rugaminte nea fost oferit mic dejun la pachet-a fost atit de generos ca am mincat o zi intreaga

 42. Am solicitat o camera cat mai linistita si ASTA AM PRIMIT. Personal deosebit, camerele super OK. Locatia hotelului e centrala si e usor de ajuns aproape in orice parte a orasului. Categoric un loc de avut in vedere, avand un pret mult mai OK fata de concurenta (nu dau nume). Atat in cazul altui hotel echivalent cat si aici, cred ca e important sa stiti dinainte daca e sau nu vreo petrecere sau nunta, mai ales in cazul celor ca mine, care au probleme cu zgomotul. Per total, MULTUMESC GAZDELOR!

 43. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 44. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 45. Locatia este in centru…foarte aproape de restaurante si centru.

 46. Servirea la restaurant, amabilitatea personalului.

 47. – preturi accesibile la cazare și la restaurant – pensiune cu restaurant, prefect pentru cine vine de la un drum lung. – patul mare si confortabil (saltea de 200x200cm din spuma cu memorie) – zona linistita – 10 minute de centru – acces rapid pentru cine vine dinspre Nasaud.

 48. Personalul foarte amabil, zona foarte frumoasă, pensiunea cochetă

 49. Camera mare si spatioasa, curatenia. Le-as mentiona in mod special pe doamnele de la masaj si cosmetica, oameni cu pasiune pentru ceea ce fac si care in acelasi timp te trateaza impecabil de profesional. Bravo si multumesc! 🙂

 50. Totul o fost excelent , toate serviciile incluse au fost peste așteptări , micul dejun cu foarte , foarte multe preparate . Bravo Metropolis .

 51. Comfortul camerei, personalul, varietatea la micul dejun Era bine ca era hotelul langa parc, e o zona frumoasa si linistita

 52. Camera, Baia, confortul, mâncarea f bună, respectul și intimitatea.

 53. Camera este foarte curata, personalul foarte amabil.

 54. Camera super confortabila, curatenia exemplară, micul dejun excelent

 55. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 56. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 57. Spatiu, liniste, aer curat. Loc perfect pentru destindere.

 58. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 59. In primul rand as vrea sa incep cu amabilitatea gazdei: de cand am vorbit la telefon prima data si pana am ajuns la destinatie totul a fost perfect, am primit indicatii cum sa ajung mai usor. Amplasarea este una minunata deoarece beneficiezi de intimitate si liniste. Curatenia a fost de nota 10+. Gazda este foarte amabila si dispusa sa va ajute cu orice doriti. Recomand sa rezervati cu incredere. Daca o sa mai am drum prin zona cu siguranta aici o sa dorm din nou.

 60. Totul ok , curățenie , liniște , parcare in curte

 61. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 62. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 63. In afara de confortul apartamentului, plasarea intr-o zona linistita si intima dar foarte aproape de centrul vechi si alte puncte importante ale orasului, curatenia exemplara, m-a impresionat grija pe care gazdele au avut-o de a ne simti bine. Aceasta incepand de la a ne asigura un loc de popas pana la eliberarea si dupa eliberarea camerei, intrucat nu am putut corela programul cfr cu programul turistic; – bucatarioara dotata cu tot ce trebuie pentru mici gustari, ceai si cafea din partea casei – asigurarea cu consumabile suficiente din hartie, ceea ce a fost o surpriza placuta, nemaifiind nevoie sa cerem sau sa cuparam asa cum s-a intamplat in oricare alta locatie in care am fost – accesul la sala de sport Desi gazdele au fost la randul lor plecate in concediu in aceasta perioada, persoanele care au fost desemnate sa se ocupe de noi au fost extrem de amabile

 64. Este un hotel foarte bine amplasat, am avut o priveliste superba catre oras si catre intrarea hotelului. Ninsese si peisajul era de poveste! Personalul extrem de amabil.

 65. amplasare excelenta ,personal amabil,camera mare,la rugaminte nea fost oferit mic dejun la pachet-a fost atit de generos ca am mincat o zi intreaga

 66. Am solicitat o camera cat mai linistita si ASTA AM PRIMIT. Personal deosebit, camerele super OK. Locatia hotelului e centrala si e usor de ajuns aproape in orice parte a orasului. Categoric un loc de avut in vedere, avand un pret mult mai OK fata de concurenta (nu dau nume). Atat in cazul altui hotel echivalent cat si aici, cred ca e important sa stiti dinainte daca e sau nu vreo petrecere sau nunta, mai ales in cazul celor ca mine, care au probleme cu zgomotul. Per total, MULTUMESC GAZDELOR!

 67. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 68. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 69. Locatia este in centru…foarte aproape de restaurante si centru.

 70. Servirea la restaurant, amabilitatea personalului.

 71. – preturi accesibile la cazare și la restaurant – pensiune cu restaurant, prefect pentru cine vine de la un drum lung. – patul mare si confortabil (saltea de 200x200cm din spuma cu memorie) – zona linistita – 10 minute de centru – acces rapid pentru cine vine dinspre Nasaud.

 72. Personalul foarte amabil, zona foarte frumoasă, pensiunea cochetă

 73. Camera, Baia, confortul, mâncarea f bună, respectul și intimitatea.

 74. Camera este foarte curata, personalul foarte amabil.

 75. Camera super confortabila, curatenia exemplară, micul dejun excelent

 76. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 77. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 78. Spatiu, liniste, aer curat. Loc perfect pentru destindere.

 79. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 80. In primul rand as vrea sa incep cu amabilitatea gazdei: de cand am vorbit la telefon prima data si pana am ajuns la destinatie totul a fost perfect, am primit indicatii cum sa ajung mai usor. Amplasarea este una minunata deoarece beneficiezi de intimitate si liniste. Curatenia a fost de nota 10+. Gazda este foarte amabila si dispusa sa va ajute cu orice doriti. Recomand sa rezervati cu incredere. Daca o sa mai am drum prin zona cu siguranta aici o sa dorm din nou.

 81. Totul ok , curățenie , liniște , parcare in curte

 82. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 83. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 84. In afara de confortul apartamentului, plasarea intr-o zona linistita si intima dar foarte aproape de centrul vechi si alte puncte importante ale orasului, curatenia exemplara, m-a impresionat grija pe care gazdele au avut-o de a ne simti bine. Aceasta incepand de la a ne asigura un loc de popas pana la eliberarea si dupa eliberarea camerei, intrucat nu am putut corela programul cfr cu programul turistic; – bucatarioara dotata cu tot ce trebuie pentru mici gustari, ceai si cafea din partea casei – asigurarea cu consumabile suficiente din hartie, ceea ce a fost o surpriza placuta, nemaifiind nevoie sa cerem sau sa cuparam asa cum s-a intamplat in oricare alta locatie in care am fost – accesul la sala de sport Desi gazdele au fost la randul lor plecate in concediu in aceasta perioada, persoanele care au fost desemnate sa se ocupe de noi au fost extrem de amabile

 85. Destul de completa. Cina la restaurantul hotelului a fost excelenta si personalul deosebit de amabil. Me-a impresionat placut faptul ce exista un WC suplimentar

 86. Este un hotel foarte bine amplasat, am avut o priveliste superba catre oras si catre intrarea hotelului. Ninsese si peisajul era de poveste! Personalul extrem de amabil.

 87. amplasare excelenta ,personal amabil,camera mare,la rugaminte nea fost oferit mic dejun la pachet-a fost atit de generos ca am mincat o zi intreaga

 88. Micul dejun foarte diversificat 2 sticle de apa plata in camera gratuite Lift securizat cu cartela de acces in camera Curatenia in restaurant

 89. Camera mare si spatioasa, curatenia. Le-as mentiona in mod special pe doamnele de la masaj si cosmetica, oameni cu pasiune pentru ceea ce fac si care in acelasi timp te trateaza impecabil de profesional. Bravo si multumesc! 🙂

 90. Totul o fost excelent , toate serviciile incluse au fost peste așteptări , micul dejun cu foarte , foarte multe preparate . Bravo Metropolis .

 91. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 92. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 93. Locatia este in centru…foarte aproape de restaurante si centru.

 94. Servirea la restaurant, amabilitatea personalului.

 95. – preturi accesibile la cazare și la restaurant – pensiune cu restaurant, prefect pentru cine vine de la un drum lung. – patul mare si confortabil (saltea de 200x200cm din spuma cu memorie) – zona linistita – 10 minute de centru – acces rapid pentru cine vine dinspre Nasaud.

 96. Personalul foarte amabil, zona foarte frumoasă, pensiunea cochetă

 97. Micul dejun foarte diversificat 2 sticle de apa plata in camera gratuite Lift securizat cu cartela de acces in camera Curatenia in restaurant

 98. Camera mare si spatioasa, curatenia. Le-as mentiona in mod special pe doamnele de la masaj si cosmetica, oameni cu pasiune pentru ceea ce fac si care in acelasi timp te trateaza impecabil de profesional. Bravo si multumesc! 🙂

 99. Ca de obicei, peste asteptari…totul a fost minunat : personal extrem de amabil, preturi grozave la restaurant, zona de SPA a fost grozava , upgrade gratuit al camerei … a fost de poveste ! Multumim si abia asteptam sa revenim !

 100. Camera, Baia, confortul, mâncarea f bună, respectul și intimitatea.

 101. Camera este foarte curata, personalul foarte amabil.

 102. Camera super confortabila, curatenia exemplară, micul dejun excelent

 103. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 104. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 105. Spatiu, liniste, aer curat. Loc perfect pentru destindere.

 106. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 107. In primul rand as vrea sa incep cu amabilitatea gazdei: de cand am vorbit la telefon prima data si pana am ajuns la destinatie totul a fost perfect, am primit indicatii cum sa ajung mai usor. Amplasarea este una minunata deoarece beneficiezi de intimitate si liniste. Curatenia a fost de nota 10+. Gazda este foarte amabila si dispusa sa va ajute cu orice doriti. Recomand sa rezervati cu incredere. Daca o sa mai am drum prin zona cu siguranta aici o sa dorm din nou.

 108. Totul ok , curățenie , liniște , parcare in curte

 109. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 110. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 111. In afara de confortul apartamentului, plasarea intr-o zona linistita si intima dar foarte aproape de centrul vechi si alte puncte importante ale orasului, curatenia exemplara, m-a impresionat grija pe care gazdele au avut-o de a ne simti bine. Aceasta incepand de la a ne asigura un loc de popas pana la eliberarea si dupa eliberarea camerei, intrucat nu am putut corela programul cfr cu programul turistic; – bucatarioara dotata cu tot ce trebuie pentru mici gustari, ceai si cafea din partea casei – asigurarea cu consumabile suficiente din hartie, ceea ce a fost o surpriza placuta, nemaifiind nevoie sa cerem sau sa cuparam asa cum s-a intamplat in oricare alta locatie in care am fost – accesul la sala de sport Desi gazdele au fost la randul lor plecate in concediu in aceasta perioada, persoanele care au fost desemnate sa se ocupe de noi au fost extrem de amabile

 112. Destul de completa. Cina la restaurantul hotelului a fost excelenta si personalul deosebit de amabil. Me-a impresionat placut faptul ce exista un WC suplimentar

 113. Localizarea foarte buna, curatenia din camera ireprosabila si caliatea foarte buna: baia, mobilier, saltea, lenjerie si perna.

 114. Este un hotel foarte bine amplasat, am avut o priveliste superba catre oras si catre intrarea hotelului. Ninsese si peisajul era de poveste! Personalul extrem de amabil.

 115. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 116. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 117. Locatia este in centru…foarte aproape de restaurante si centru.

 118. Servirea la restaurant, amabilitatea personalului.

 119. – preturi accesibile la cazare și la restaurant – pensiune cu restaurant, prefect pentru cine vine de la un drum lung. – patul mare si confortabil (saltea de 200x200cm din spuma cu memorie) – zona linistita – 10 minute de centru – acces rapid pentru cine vine dinspre Nasaud.

 120. Personalul foarte amabil, zona foarte frumoasă, pensiunea cochetă

 121. Camera, Baia, confortul, mâncarea f bună, respectul și intimitatea.

 122. Camera este foarte curata, personalul foarte amabil.

 123. Camera super confortabila, curatenia exemplară, micul dejun excelent

 124. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 125. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 126. Spatiu, liniste, aer curat. Loc perfect pentru destindere.

 127. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 128. In primul rand as vrea sa incep cu amabilitatea gazdei: de cand am vorbit la telefon prima data si pana am ajuns la destinatie totul a fost perfect, am primit indicatii cum sa ajung mai usor. Amplasarea este una minunata deoarece beneficiezi de intimitate si liniste. Curatenia a fost de nota 10+. Gazda este foarte amabila si dispusa sa va ajute cu orice doriti. Recomand sa rezervati cu incredere. Daca o sa mai am drum prin zona cu siguranta aici o sa dorm din nou.

 129. Totul ok , curățenie , liniște , parcare in curte

 130. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 131. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 132. In afara de confortul apartamentului, plasarea intr-o zona linistita si intima dar foarte aproape de centrul vechi si alte puncte importante ale orasului, curatenia exemplara, m-a impresionat grija pe care gazdele au avut-o de a ne simti bine. Aceasta incepand de la a ne asigura un loc de popas pana la eliberarea si dupa eliberarea camerei, intrucat nu am putut corela programul cfr cu programul turistic; – bucatarioara dotata cu tot ce trebuie pentru mici gustari, ceai si cafea din partea casei – asigurarea cu consumabile suficiente din hartie, ceea ce a fost o surpriza placuta, nemaifiind nevoie sa cerem sau sa cuparam asa cum s-a intamplat in oricare alta locatie in care am fost – accesul la sala de sport Desi gazdele au fost la randul lor plecate in concediu in aceasta perioada, persoanele care au fost desemnate sa se ocupe de noi au fost extrem de amabile

 133. Destul de completa. Cina la restaurantul hotelului a fost excelenta si personalul deosebit de amabil. Me-a impresionat placut faptul ce exista un WC suplimentar

 134. Localizarea foarte buna, curatenia din camera ireprosabila si caliatea foarte buna: baia, mobilier, saltea, lenjerie si perna.

 135. Este un hotel foarte bine amplasat, am avut o priveliste superba catre oras si catre intrarea hotelului. Ninsese si peisajul era de poveste! Personalul extrem de amabil.

 136. Elegantă si confort. Cred ca este cel mai bun hotel din Romania. Peste hotelurile de 5 stele din Bucuresti. Felicitări !

 137. Amplasarea hotelului , camera spațioasă cu multiple dotari,2 sticle de apă oferite gratuit, espressor de cafea în camera, mic dejun foarte variat. Parcare subterana.

 138. Micul dejun foarte diversificat 2 sticle de apa plata in camera gratuite Lift securizat cu cartela de acces in camera Curatenia in restaurant

 139. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 140. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 141. Locatia este in centru…foarte aproape de restaurante si centru.

 142. Servirea la restaurant, amabilitatea personalului.

 143. – preturi accesibile la cazare și la restaurant – pensiune cu restaurant, prefect pentru cine vine de la un drum lung. – patul mare si confortabil (saltea de 200x200cm din spuma cu memorie) – zona linistita – 10 minute de centru – acces rapid pentru cine vine dinspre Nasaud.

 144. Personalul foarte amabil, zona foarte frumoasă, pensiunea cochetă

 145. Raport calitate pret excelent. Camera mare, placut aranjata, cu baie dar si wc de serviciu.

 146. Destul de completa. Cina la restaurantul hotelului a fost excelenta si personalul deosebit de amabil. Me-a impresionat placut faptul ce exista un WC suplimentar

 147. Localizarea foarte buna, curatenia din camera ireprosabila si caliatea foarte buna: baia, mobilier, saltea, lenjerie si perna.

 148. Camera, Baia, confortul, mâncarea f bună, respectul și intimitatea.

 149. Camera este foarte curata, personalul foarte amabil.

 150. Camera super confortabila, curatenia exemplară, micul dejun excelent

 151. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 152. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 153. Spatiu, liniste, aer curat. Loc perfect pentru destindere.

 154. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 155. In primul rand as vrea sa incep cu amabilitatea gazdei: de cand am vorbit la telefon prima data si pana am ajuns la destinatie totul a fost perfect, am primit indicatii cum sa ajung mai usor. Amplasarea este una minunata deoarece beneficiezi de intimitate si liniste. Curatenia a fost de nota 10+. Gazda este foarte amabila si dispusa sa va ajute cu orice doriti. Recomand sa rezervati cu incredere. Daca o sa mai am drum prin zona cu siguranta aici o sa dorm din nou.

 156. Totul ok , curățenie , liniște , parcare in curte

 157. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 158. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 159. In afara de confortul apartamentului, plasarea intr-o zona linistita si intima dar foarte aproape de centrul vechi si alte puncte importante ale orasului, curatenia exemplara, m-a impresionat grija pe care gazdele au avut-o de a ne simti bine. Aceasta incepand de la a ne asigura un loc de popas pana la eliberarea si dupa eliberarea camerei, intrucat nu am putut corela programul cfr cu programul turistic; – bucatarioara dotata cu tot ce trebuie pentru mici gustari, ceai si cafea din partea casei – asigurarea cu consumabile suficiente din hartie, ceea ce a fost o surpriza placuta, nemaifiind nevoie sa cerem sau sa cuparam asa cum s-a intamplat in oricare alta locatie in care am fost – accesul la sala de sport Desi gazdele au fost la randul lor plecate in concediu in aceasta perioada, persoanele care au fost desemnate sa se ocupe de noi au fost extrem de amabile

 160. Amplasarea hotelului , camera spațioasă cu multiple dotari, halate de baie, espressor de cafea în camera, parcare subterana, lift securizat cu cartela de acces la camera, curatenia in restaurant, mic dejun bun, decorul camerei, acces spa. Amabilitatea si serviciile personalului au fost de nota 10.

 161. Camera spatioasa, curatenia, personalul, cafeaua foarte buna, mancarea de la restaurant gustoasa si accesibila ca pret

 162. Elegantă si confort. Cred ca este cel mai bun hotel din Romania. Peste hotelurile de 5 stele din Bucuresti. Felicitări !

 163. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 164. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 165. Locatia este in centru…foarte aproape de restaurante si centru.

 166. Servirea la restaurant, amabilitatea personalului.

 167. – preturi accesibile la cazare și la restaurant – pensiune cu restaurant, prefect pentru cine vine de la un drum lung. – patul mare si confortabil (saltea de 200x200cm din spuma cu memorie) – zona linistita – 10 minute de centru – acces rapid pentru cine vine dinspre Nasaud.

 168. Personalul foarte amabil, zona foarte frumoasă, pensiunea cochetă

 169. Camera spatioasa, dupa ce am inlocuit-o la bussines

 170. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 171. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 172. Camera, Baia, confortul, mâncarea f bună, respectul și intimitatea.

 173. Camera este foarte curata, personalul foarte amabil.

 174. Camera super confortabila, curatenia exemplară, micul dejun excelent

 175. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 176. In primul rand as vrea sa incep cu amabilitatea gazdei: de cand am vorbit la telefon prima data si pana am ajuns la destinatie totul a fost perfect, am primit indicatii cum sa ajung mai usor. Amplasarea este una minunata deoarece beneficiezi de intimitate si liniste. Curatenia a fost de nota 10+. Gazda este foarte amabila si dispusa sa va ajute cu orice doriti. Recomand sa rezervati cu incredere. Daca o sa mai am drum prin zona cu siguranta aici o sa dorm din nou.

 177. Totul ok , curățenie , liniște , parcare in curte

 178. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 179. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 180. In afara de confortul apartamentului, plasarea intr-o zona linistita si intima dar foarte aproape de centrul vechi si alte puncte importante ale orasului, curatenia exemplara, m-a impresionat grija pe care gazdele au avut-o de a ne simti bine. Aceasta incepand de la a ne asigura un loc de popas pana la eliberarea si dupa eliberarea camerei, intrucat nu am putut corela programul cfr cu programul turistic; – bucatarioara dotata cu tot ce trebuie pentru mici gustari, ceai si cafea din partea casei – asigurarea cu consumabile suficiente din hartie, ceea ce a fost o surpriza placuta, nemaifiind nevoie sa cerem sau sa cuparam asa cum s-a intamplat in oricare alta locatie in care am fost – accesul la sala de sport Desi gazdele au fost la randul lor plecate in concediu in aceasta perioada, persoanele care au fost desemnate sa se ocupe de noi au fost extrem de amabile

 181. Amplasarea. Mancarea servita la restaurant a fost foarte buna ( somon )

 182. Raport calitate pret excelent. Camera mare, placut aranjata, cu baie dar si wc de serviciu.

 183. Destul de completa. Cina la restaurantul hotelului a fost excelenta si personalul deosebit de amabil. Me-a impresionat placut faptul ce exista un WC suplimentar

 184. Amplasarea hotelului , camera spațioasă cu multiple dotari, halate de baie, espressor de cafea în camera, parcare subterana, lift securizat cu cartela de acces la camera, curatenia in restaurant, mic dejun bun, decorul camerei, acces spa. Amabilitatea si serviciile personalului au fost de nota 10.

 185. Camera spatioasa, curatenia, personalul, cafeaua foarte buna, mancarea de la restaurant gustoasa si accesibila ca pret

 186. Elegantă si confort. Cred ca este cel mai bun hotel din Romania. Peste hotelurile de 5 stele din Bucuresti. Felicitări !

 187. Recomand cu incredere, proprietarii sunt niste oameni minunati care au avut grija sa nu ne lipseasca nimic. Am fost extrem de multumiti! Cand vom avea drum din nou la Bistrita, cu siguranta vom reveni la dansii.

 188. Foarte curat, confortabil (camere spațioase, baia la fel, căldură numai bună), gazdele foarte primitoare și atente. Locația este fix în buricul orașului, am avut loc de parcare și a fost foarte liniște (chiar dacă eram în centru, nu am auzit nicio mașină).

 189. Totul a fost perfect! Curat, confortabil, proprietarii au fost foarte amabili! Recomand!

 190. FacilitAte la parcare,curat,cald,toate condițiile,voi reveni cu drag .

 191. Comunicarea cu gazda, amabilitatea, locatia (zona ultra centrala), micile atentii(apa aqua carpatica, ceai lipton, pastila pentru cafea, prajiturica mini ambalata), designul impecabil, curatenia, vesela nou-nouta, lumanarele electrice la geamuri, bradut impodobit pe masa. Seif, halate de baie, masa si fier de calcat, uscator de par. Fiind noaptea de anul nou am primit si o sampanie prosecco din partea casei. Data viitoare, ne vom caza cu siguranta tot aici.

 192. Amplasare super chiar in centrul orasului in apropierea cafenelelor si restaurantelor gazda primitoare ne a pus la dispozitie cafea, prajitura , apa si ceai gratuit. Apartamentul cochet, lenjerie calcata de un alb imaculat. Recomand cu incredere!

 193. Orașul si amplasaseara Hotelului f bune si camera Ok

 194. Amplasarea hotelului , camera spațioasă cu multiple dotari, halate de baie, espressor de cafea în camera, parcare subterana, lift securizat cu cartela de acces la camera, curatenia in restaurant, mic dejun bun, decorul camerei, acces spa. Amabilitatea si serviciile personalului au fost de nota 10.

 195. Camera spatioasa, curatenia, personalul, cafeaua foarte buna, mancarea de la restaurant gustoasa si accesibila ca pret

 196. Foarte curat, confortabil, baia foarte curata. Am mancat foarte bine la restaurantul hotelului. Personal tanar si amabil. Recomand!

 197. Camera, Baia, confortul, mâncarea f bună, respectul și intimitatea.

 198. Camera este foarte curata, personalul foarte amabil.

 199. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 200. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 201. Spatiu, liniste, aer curat. Loc perfect pentru destindere.

 202. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 203. In primul rand as vrea sa incep cu amabilitatea gazdei: de cand am vorbit la telefon prima data si pana am ajuns la destinatie totul a fost perfect, am primit indicatii cum sa ajung mai usor. Amplasarea este una minunata deoarece beneficiezi de intimitate si liniste. Curatenia a fost de nota 10+. Gazda este foarte amabila si dispusa sa va ajute cu orice doriti. Recomand sa rezervati cu incredere. Daca o sa mai am drum prin zona cu siguranta aici o sa dorm din nou.

 204. Totul ok , curățenie , liniște , parcare in curte

 205. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 206. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 207. In afara de confortul apartamentului, plasarea intr-o zona linistita si intima dar foarte aproape de centrul vechi si alte puncte importante ale orasului, curatenia exemplara, m-a impresionat grija pe care gazdele au avut-o de a ne simti bine. Aceasta incepand de la a ne asigura un loc de popas pana la eliberarea si dupa eliberarea camerei, intrucat nu am putut corela programul cfr cu programul turistic; – bucatarioara dotata cu tot ce trebuie pentru mici gustari, ceai si cafea din partea casei – asigurarea cu consumabile suficiente din hartie, ceea ce a fost o surpriza placuta, nemaifiind nevoie sa cerem sau sa cuparam asa cum s-a intamplat in oricare alta locatie in care am fost – accesul la sala de sport Desi gazdele au fost la randul lor plecate in concediu in aceasta perioada, persoanele care au fost desemnate sa se ocupe de noi au fost extrem de amabile

 208. Amplasarea. Mancarea servita la restaurant a fost foarte buna ( somon )

 209. Raport calitate pret excelent. Camera mare, placut aranjata, cu baie dar si wc de serviciu.

 210. Destul de completa. Cina la restaurantul hotelului a fost excelenta si personalul deosebit de amabil. Me-a impresionat placut faptul ce exista un WC suplimentar

 211. Camera spatioasa, dupa ce am inlocuit-o la bussines

 212. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 213. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 214. Servirea la restaurant, amabilitatea personalului.

 215. – preturi accesibile la cazare și la restaurant – pensiune cu restaurant, prefect pentru cine vine de la un drum lung. – patul mare si confortabil (saltea de 200x200cm din spuma cu memorie) – zona linistita – 10 minute de centru – acces rapid pentru cine vine dinspre Nasaud.

 216. Personalul foarte amabil, zona foarte frumoasă, pensiunea cochetă

 217. Ospitalitate , curatenie , recomand cu caldura 😁!!!

 218. Conacul este intr-o zona linistita, dispune de toate facilitatile, curatenie. Domnul Petrica, un om deosebit, foarte amabil.

 219. Cazare foarte buna liniste si curatenie, tot confortul

 220. Foarte curat, confortabil, baia foarte curata. Am mancat foarte bine la restaurantul hotelului. Personal tanar si amabil. Recomand!

 221. Camera, Baia, confortul, mâncarea f bună, respectul și intimitatea.

 222. Camera este foarte curata, personalul foarte amabil.

 223. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 224. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 225. Spatiu, liniste, aer curat. Loc perfect pentru destindere.

 226. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 227. In primul rand as vrea sa incep cu amabilitatea gazdei: de cand am vorbit la telefon prima data si pana am ajuns la destinatie totul a fost perfect, am primit indicatii cum sa ajung mai usor. Amplasarea este una minunata deoarece beneficiezi de intimitate si liniste. Curatenia a fost de nota 10+. Gazda este foarte amabila si dispusa sa va ajute cu orice doriti. Recomand sa rezervati cu incredere. Daca o sa mai am drum prin zona cu siguranta aici o sa dorm din nou.

 228. Totul ok , curățenie , liniște , parcare in curte

 229. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 230. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 231. In afara de confortul apartamentului, plasarea intr-o zona linistita si intima dar foarte aproape de centrul vechi si alte puncte importante ale orasului, curatenia exemplara, m-a impresionat grija pe care gazdele au avut-o de a ne simti bine. Aceasta incepand de la a ne asigura un loc de popas pana la eliberarea si dupa eliberarea camerei, intrucat nu am putut corela programul cfr cu programul turistic; – bucatarioara dotata cu tot ce trebuie pentru mici gustari, ceai si cafea din partea casei – asigurarea cu consumabile suficiente din hartie, ceea ce a fost o surpriza placuta, nemaifiind nevoie sa cerem sau sa cuparam asa cum s-a intamplat in oricare alta locatie in care am fost – accesul la sala de sport Desi gazdele au fost la randul lor plecate in concediu in aceasta perioada, persoanele care au fost desemnate sa se ocupe de noi au fost extrem de amabile

 232. Amplasarea. Mancarea servita la restaurant a fost foarte buna ( somon )

 233. Raport calitate pret excelent. Camera mare, placut aranjata, cu baie dar si wc de serviciu.

 234. Destul de completa. Cina la restaurantul hotelului a fost excelenta si personalul deosebit de amabil. Me-a impresionat placut faptul ce exista un WC suplimentar

 235. Camera, baia, confortul, curatenia. Personalul amabil si serviabil. Parcarea inclusa. Restaurant bun.

 236. O locatie cu oeleganta personal si facilitat demne de un hotel de 5 stele. Cred ca etalon in Romania de cum ar trebui sa fie un hotel car isi depaseste stelele afisate.

 237. Curatenie,mic dejun diversificat.Felicitari pentru mica sera!

 238. Camera spatioasa, dupa ce am inlocuit-o la bussines

 239. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 240. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 241. Camera spatioasa, dupa ce am inlocuit-o la bussines

 242. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 243. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 244. Camere spatioase, patul foarte confortabil, mirosul ambiental din hotel

 245. Camera, baia, confortul, curatenia. Personalul amabil si serviabil. Parcarea inclusa. Restaurant bun.

 246. O locatie cu oeleganta personal si facilitat demne de un hotel de 5 stele. Cred ca etalon in Romania de cum ar trebui sa fie un hotel car isi depaseste stelele afisate.

 247. Foarte curat, confortabil, baia foarte curata. Am mancat foarte bine la restaurantul hotelului. Personal tanar si amabil. Recomand!

 248. Camera, Baia, confortul, mâncarea f bună, respectul și intimitatea.

 249. Camera este foarte curata, personalul foarte amabil.

 250. Amplasarea. Mancarea servita la restaurant a fost foarte buna ( somon )

 251. Raport calitate pret excelent. Camera mare, placut aranjata, cu baie dar si wc de serviciu.

 252. Destul de completa. Cina la restaurantul hotelului a fost excelenta si personalul deosebit de amabil. Me-a impresionat placut faptul ce exista un WC suplimentar

 253. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 254. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 255. In afara de confortul apartamentului, plasarea intr-o zona linistita si intima dar foarte aproape de centrul vechi si alte puncte importante ale orasului, curatenia exemplara, m-a impresionat grija pe care gazdele au avut-o de a ne simti bine. Aceasta incepand de la a ne asigura un loc de popas pana la eliberarea si dupa eliberarea camerei, intrucat nu am putut corela programul cfr cu programul turistic; – bucatarioara dotata cu tot ce trebuie pentru mici gustari, ceai si cafea din partea casei – asigurarea cu consumabile suficiente din hartie, ceea ce a fost o surpriza placuta, nemaifiind nevoie sa cerem sau sa cuparam asa cum s-a intamplat in oricare alta locatie in care am fost – accesul la sala de sport Desi gazdele au fost la randul lor plecate in concediu in aceasta perioada, persoanele care au fost desemnate sa se ocupe de noi au fost extrem de amabile

 256. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 257. In primul rand as vrea sa incep cu amabilitatea gazdei: de cand am vorbit la telefon prima data si pana am ajuns la destinatie totul a fost perfect, am primit indicatii cum sa ajung mai usor. Amplasarea este una minunata deoarece beneficiezi de intimitate si liniste. Curatenia a fost de nota 10+. Gazda este foarte amabila si dispusa sa va ajute cu orice doriti. Recomand sa rezervati cu incredere. Daca o sa mai am drum prin zona cu siguranta aici o sa dorm din nou.

 258. Totul ok , curățenie , liniște , parcare in curte

 259. Pat confortabil si mare, internet bun pe toata raza pensiunii

 260. Mancarea a fost foarte buna. Servirea si cazarea peste asteptari.

 261. Camera curata. Baia este mare si la dus ai loc si sa dormi.

 262. Pat confortabil si mare, internet bun pe toata raza pensiunii

 263. Mancarea a fost foarte buna. Servirea si cazarea peste asteptari.

 264. Camera curata. Baia este mare si la dus ai loc si sa dormi.

 265. Am stat o noapte la hotel pentru că eram în tranzit spre Ungaria. Am dormit foarte bine într-o cameră extrem de largă, curată și aerisită. Micul-dejun a fost bun, iar angajații foarte receptivi. Recomand.

 266. Foarte curat, confortabil, baia foarte curata. Am mancat foarte bine la restaurantul hotelului. Personal tanar si amabil. Recomand!

 267. Camera, Baia, confortul, mâncarea f bună, respectul și intimitatea.

 268. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 269. Apartament dotat cu tot ce este necesar unei cazari.

 270. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 271. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 272. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 273. Spatiu, liniste, aer curat. Loc perfect pentru destindere.

 274. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 275. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 276. In afara de confortul apartamentului, plasarea intr-o zona linistita si intima dar foarte aproape de centrul vechi si alte puncte importante ale orasului, curatenia exemplara, m-a impresionat grija pe care gazdele au avut-o de a ne simti bine. Aceasta incepand de la a ne asigura un loc de popas pana la eliberarea si dupa eliberarea camerei, intrucat nu am putut corela programul cfr cu programul turistic; – bucatarioara dotata cu tot ce trebuie pentru mici gustari, ceai si cafea din partea casei – asigurarea cu consumabile suficiente din hartie, ceea ce a fost o surpriza placuta, nemaifiind nevoie sa cerem sau sa cuparam asa cum s-a intamplat in oricare alta locatie in care am fost – accesul la sala de sport Desi gazdele au fost la randul lor plecate in concediu in aceasta perioada, persoanele care au fost desemnate sa se ocupe de noi au fost extrem de amabile

 277. Amplasarea. Mancarea servita la restaurant a fost foarte buna ( somon )

 278. Raport calitate pret excelent. Camera mare, placut aranjata, cu baie dar si wc de serviciu.

 279. Destul de completa. Cina la restaurantul hotelului a fost excelenta si personalul deosebit de amabil. Me-a impresionat placut faptul ce exista un WC suplimentar

 280. Locatia,zona liniștită lângă parc și râul Bistrița,curătenia din cameră,personal amabil,mic dejun bun.

 281. Locația foarte bună, micul dejun foarte cuprinzător, personalul amabil, camera curată și spațioasă, baia curată, patul confortabil.

 282. Priboi si Asociatii despagubiri RCA accidente rutiere cu vatamari, deces recomanda Hotel Codrisor Bistrita – liniste, restaurant bun, parcare free, priveliste frumoasa!

 283. Am stat o noapte la hotel pentru că eram în tranzit spre Ungaria. Am dormit foarte bine într-o cameră extrem de largă, curată și aerisită. Micul-dejun a fost bun, iar angajații foarte receptivi. Recomand.

 284. Foarte curat, confortabil, baia foarte curata. Am mancat foarte bine la restaurantul hotelului. Personal tanar si amabil. Recomand!

 285. Camera, Baia, confortul, mâncarea f bună, respectul și intimitatea.

 286. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 287. Apartament dotat cu tot ce este necesar unei cazari.

 288. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 289. Totul este super! Am avut cea mai tare priveliște, cu un geam foarte imens. Nu mă așteptam!

 290. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 291. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 292. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 293. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 294. In afara de confortul apartamentului, plasarea intr-o zona linistita si intima dar foarte aproape de centrul vechi si alte puncte importante ale orasului, curatenia exemplara, m-a impresionat grija pe care gazdele au avut-o de a ne simti bine. Aceasta incepand de la a ne asigura un loc de popas pana la eliberarea si dupa eliberarea camerei, intrucat nu am putut corela programul cfr cu programul turistic; – bucatarioara dotata cu tot ce trebuie pentru mici gustari, ceai si cafea din partea casei – asigurarea cu consumabile suficiente din hartie, ceea ce a fost o surpriza placuta, nemaifiind nevoie sa cerem sau sa cuparam asa cum s-a intamplat in oricare alta locatie in care am fost – accesul la sala de sport Desi gazdele au fost la randul lor plecate in concediu in aceasta perioada, persoanele care au fost desemnate sa se ocupe de noi au fost extrem de amabile

 295. Micul dejun,bun.Camera excelenta.dpv:spatiu,curatenie,facilitati.

 296. – curatenia – camera foarte mare – salteaua excelenta – personalul amabil si prietenos – locatia & parcarea

 297. Amplasarea. Mancarea servita la restaurant a fost foarte buna ( somon )

 298. E un hotel frumos, amplasat intr-un parc pe malul Bistritei, garaj, raport prer/ calitate foarte bun

 299. Camere spatioase, patul foarte confortabil, mirosul ambiental din hotel

 300. Camera, baia, confortul, curatenia. Personalul amabil si serviabil. Parcarea inclusa. Restaurant bun.

 301. Locatia,zona liniștită lângă parc și râul Bistrița,curătenia din cameră,personal amabil,mic dejun bun.

 302. Locația foarte bună, micul dejun foarte cuprinzător, personalul amabil, camera curată și spațioasă, baia curată, patul confortabil.

 303. Priboi si Asociatii despagubiri RCA accidente rutiere cu vatamari, deces recomanda Hotel Codrisor Bistrita – liniste, restaurant bun, parcare free, priveliste frumoasa!

 304. E un hotel frumos, amplasat intr-un parc pe malul Bistritei, garaj, raport prer/ calitate foarte bun

 305. Camere spatioase, patul foarte confortabil, mirosul ambiental din hotel

 306. Camera, baia, confortul, curatenia. Personalul amabil si serviabil. Parcarea inclusa. Restaurant bun.

 307. Am stat o noapte la hotel pentru că eram în tranzit spre Ungaria. Am dormit foarte bine într-o cameră extrem de largă, curată și aerisită. Micul-dejun a fost bun, iar angajații foarte receptivi. Recomand.

 308. Foarte curat, confortabil, baia foarte curata. Am mancat foarte bine la restaurantul hotelului. Personal tanar si amabil. Recomand!

 309. Camera, Baia, confortul, mâncarea f bună, respectul și intimitatea.

 310. Totul este super! Am avut cea mai tare priveliște, cu un geam foarte imens. Nu mă așteptam!

 311. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 312. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 313. Camera spatioasa, dupa ce am inlocuit-o la bussines

 314. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 315. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 316. Mic dejun f bun , diversificat si multumim personalului care ne-a oferit produse care nu apareau in micul dejun , felicitari personalului din restaurant Locatia perfecta in centrul vechi .

 317. Micul dejun,bun.Camera excelenta.dpv:spatiu,curatenie,facilitati.

 318. – curatenia – camera foarte mare – salteaua excelenta – personalul amabil si prietenos – locatia & parcarea

 319. Locatia,zona liniștită lângă parc și râul Bistrița,curătenia din cameră,personal amabil,mic dejun bun.

 320. Locația foarte bună, micul dejun foarte cuprinzător, personalul amabil, camera curată și spațioasă, baia curată, patul confortabil.

 321. Priboi si Asociatii despagubiri RCA accidente rutiere cu vatamari, deces recomanda Hotel Codrisor Bistrita – liniste, restaurant bun, parcare free, priveliste frumoasa!

 322. Camere foarte spatioase si curate, personal amabil, mancare excelenta. Calitate/pret excelent.

 323. Foarte aproape de Bostrița. Parcarea este OK iar micul dejun este foarte bun. Camera a fost mare și spațioasă.

 324. Personalul este extrem de amabil, camerele foarte curate, mari, frumos amenajate. Sejurul a a fost foarte plăcut și vom reveni cu plăcere. Deși nu am făcut rezervare în prealabil și pentru cină, am întrebat când ne-am cazat dacă ar fi posibil să mâncăm acolo. Ni s-a pregătit ceva destul de repede și foarte gustos!

 325. Personal amabil si atent, mancare delicioasa, ambianta placuta.

 326. Mi-a placut indeosebi personalul foarte calm si diplomat. De asemenea nu s-au deranjat pentru a-mi raspunde la orice nelamurire pe care am avut-o pe decursul sederii. Totodata este un loc foarte curat si bine intretinut. 9/10.

 327. amplasarea magnifica. camera excelenta. fffff. curat. multa liniste. multe flori in hotel. designul ffff placut. impresionant. mult.bun gust. abia asteptam sa revenim in 2019. nu puteam face o alegere mai buna.

 328. Camera spatioasa, dupa ce am inlocuit-o la bussines

 329. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 330. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 331. Foarte ok hotelul, staff-ul extraordinar de amabil. Camera maricica, curata , dotari bune .

 332. Am stat o noapte la hotel pentru că eram în tranzit spre Ungaria. Am dormit foarte bine într-o cameră extrem de largă, curată și aerisită. Micul-dejun a fost bun, iar angajații foarte receptivi. Recomand.

 333. Foarte curat, confortabil, baia foarte curata. Am mancat foarte bine la restaurantul hotelului. Personal tanar si amabil. Recomand!

 334. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 335. Apartament dotat cu tot ce este necesar unei cazari.

 336. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 337. Totul este super! Am avut cea mai tare priveliște, cu un geam foarte imens. Nu mă așteptam!

 338. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 339. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 340. Gazdele sunt foarte amabile, facilitățile descrise sunt toate și funcționale. Zona este liniștită, apartamentul din vila este curat și spațios pentru o familie cu 2 copii. Afară găsești o masa de ping-pong, o saltea trambulina ,un mic tobogan și multa verdeață. Să nu uit de sala de forță- fitness bine dotată și foarte apreciata de noi. Vom reveni la următoarea escapada prin țară.

 341. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 342. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 343. E un hotel frumos, amplasat intr-un parc pe malul Bistritei, garaj, raport prer/ calitate foarte bun

 344. Camere spatioase, patul foarte confortabil, mirosul ambiental din hotel

 345. Camera, baia, confortul, curatenia. Personalul amabil si serviabil. Parcarea inclusa. Restaurant bun.

 346. Mic dejun bogat, personal foarte amabil, perfect totul.

 347. Mic dejun f bun , diversificat si multumim personalului care ne-a oferit produse care nu apareau in micul dejun , felicitari personalului din restaurant Locatia perfecta in centrul vechi .

 348. Micul dejun,bun.Camera excelenta.dpv:spatiu,curatenie,facilitati.

 349. Hotelul ofera camere mult peste ce te-ai astepta intr-un hotel de 4* dintr-un orasel de provincie. Camera twin (cea mai ieftina) a fost foarte spatioasa, avea 2 bai, inclusiv una cat un dormitor de bloc comunist,plus mobilier nou si foarte elegant. Spatiile comune ale hotelului (receptie, holuri, scari) sunt de asemenea foarte aerisite.

 350. Mic dejun bogat, personal foarte amabil, perfect totul.

 351. Mic dejun f bun , diversificat si multumim personalului care ne-a oferit produse care nu apareau in micul dejun , felicitari personalului din restaurant Locatia perfecta in centrul vechi .

 352. Amlpasarea intr-o zona linistita,micul dejun foarte bun,personalul super!!!

 353. Foarte ok hotelul, staff-ul extraordinar de amabil. Camera maricica, curata , dotari bune .

 354. Am stat o noapte la hotel pentru că eram în tranzit spre Ungaria. Am dormit foarte bine într-o cameră extrem de largă, curată și aerisită. Micul-dejun a fost bun, iar angajații foarte receptivi. Recomand.

 355. Totul este super! Am avut cea mai tare priveliște, cu un geam foarte imens. Nu mă așteptam!

 356. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 357. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 358. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 359. Apartament dotat cu tot ce este necesar unei cazari.

 360. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 361. Gazdele sunt foarte amabile, facilitățile descrise sunt toate și funcționale. Zona este liniștită, apartamentul din vila este curat și spațios pentru o familie cu 2 copii. Afară găsești o masa de ping-pong, o saltea trambulina ,un mic tobogan și multa verdeață. Să nu uit de sala de forță- fitness bine dotată și foarte apreciata de noi. Vom reveni la următoarea escapada prin țară.

 362. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 363. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 364. E un hotel frumos, amplasat intr-un parc pe malul Bistritei, garaj, raport prer/ calitate foarte bun

 365. Camere spatioase, patul foarte confortabil, mirosul ambiental din hotel

 366. Camera, baia, confortul, curatenia. Personalul amabil si serviabil. Parcarea inclusa. Restaurant bun.

 367. Camera spatioasa, dupa ce am inlocuit-o la bussines

 368. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 369. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 370. personalul a fost amabil, iar dimensiunea camerei a fost foarte ok

 371. Amlpasarea intr-o zona linistita,micul dejun foarte bun,personalul super!!!

 372. Foarte ok hotelul, staff-ul extraordinar de amabil. Camera maricica, curata , dotari bune .

 373. Totul este super! Am avut cea mai tare priveliște, cu un geam foarte imens. Nu mă așteptam!

 374. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 375. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 376. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 377. Apartament dotat cu tot ce este necesar unei cazari.

 378. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 379. Gazdele sunt foarte amabile, facilitățile descrise sunt toate și funcționale. Zona este liniștită, apartamentul din vila este curat și spațios pentru o familie cu 2 copii. Afară găsești o masa de ping-pong, o saltea trambulina ,un mic tobogan și multa verdeață. Să nu uit de sala de forță- fitness bine dotată și foarte apreciata de noi. Vom reveni la următoarea escapada prin țară.

 380. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 381. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 382. Camera spatioasa, dupa ce am inlocuit-o la bussines

 383. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 384. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 385. Raportul calitate pret este foarte bun! Mai ales daca nu esti pretentios! Ai un loc de dormit linistit curat, ieftin si aproape de centru!

 386. In primul rand personalul. Amabil, zambitor, plăcut.

 387. Începând de la personalul primitor până la cazare,meniu și tot ce are acest hotel, toate sunt de nota zece. Dacă aș mai avea drum lncolo tot aici m-aș caza. Mii de mulțumiri pentru toate serviciile dvs. Sunteți o echipa minunată.

 388. Hotelul ofera camere mult peste ce te-ai astepta intr-un hotel de 4* dintr-un orasel de provincie. Camera twin (cea mai ieftina) a fost foarte spatioasa, avea 2 bai, inclusiv una cat un dormitor de bloc comunist,plus mobilier nou si foarte elegant. Spatiile comune ale hotelului (receptie, holuri, scari) sunt de asemenea foarte aerisite.

 389. Mic dejun bogat, personal foarte amabil, perfect totul.

 390. Mic dejun f bun , diversificat si multumim personalului care ne-a oferit produse care nu apareau in micul dejun , felicitari personalului din restaurant Locatia perfecta in centrul vechi .

 391. Camera spatioasa, dupa ce am inlocuit-o la bussines

 392. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 393. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 394. Personal amabil, mic dejun ok, asternuturi curate, camera de dimensiuni mari

 395. personalul a fost amabil, iar dimensiunea camerei a fost foarte ok

 396. Amlpasarea intr-o zona linistita,micul dejun foarte bun,personalul super!!!

 397. Totul este super! Am avut cea mai tare priveliște, cu un geam foarte imens. Nu mă așteptam!

 398. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 399. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 400. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 401. Apartament dotat cu tot ce este necesar unei cazari.

 402. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 403. Gazdele sunt foarte amabile, facilitățile descrise sunt toate și funcționale. Zona este liniștită, apartamentul din vila este curat și spațios pentru o familie cu 2 copii. Afară găsești o masa de ping-pong, o saltea trambulina ,un mic tobogan și multa verdeață. Să nu uit de sala de forță- fitness bine dotată și foarte apreciata de noi. Vom reveni la următoarea escapada prin țară.

 404. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 405. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 406. Raportul calitate pret este foarte bun! Mai ales daca nu esti pretentios! Ai un loc de dormit linistit curat, ieftin si aproape de centru!

 407. In primul rand personalul. Amabil, zambitor, plăcut.

 408. Începând de la personalul primitor până la cazare,meniu și tot ce are acest hotel, toate sunt de nota zece. Dacă aș mai avea drum lncolo tot aici m-aș caza. Mii de mulțumiri pentru toate serviciile dvs. Sunteți o echipa minunată.

 409. Pe langa amabilitatea personalului,curatenie,amplasare foarte buna ,foarte mult am apreciat faptul ca la o camera dubla aveam doua bai:una doar cu wc si chiuveta si cealalta cu wc,chiuveta si dus.Acest lucru nu l-am mai intalnit la alt hotel la care am mai stat.

 410. Hotelul ofera camere mult peste ce te-ai astepta intr-un hotel de 4* dintr-un orasel de provincie. Camera twin (cea mai ieftina) a fost foarte spatioasa, avea 2 bai, inclusiv una cat un dormitor de bloc comunist,plus mobilier nou si foarte elegant. Spatiile comune ale hotelului (receptie, holuri, scari) sunt de asemenea foarte aerisite.

 411. Mic dejun bogat, personal foarte amabil, perfect totul.

 412. Personal amabil, mic dejun ok, asternuturi curate, camera de dimensiuni mari

 413. personalul a fost amabil, iar dimensiunea camerei a fost foarte ok

 414. Amlpasarea intr-o zona linistita,micul dejun foarte bun,personalul super!!!

 415. Totul este super! Am avut cea mai tare priveliște, cu un geam foarte imens. Nu mă așteptam!

 416. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 417. Cald în cameră Curat Cameră spațioasă Cadru natural frumos. O locație excelentă vara, cu terasă și grădină aerisită, la baza pădurii. Aranjament ușor luxos al unități la general. Personal amabil, s-au adaptat la nevoile noastre.

 418. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 419. Apartament dotat cu tot ce este necesar unei cazari.

 420. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 421. Gazdele sunt foarte amabile, facilitățile descrise sunt toate și funcționale. Zona este liniștită, apartamentul din vila este curat și spațios pentru o familie cu 2 copii. Afară găsești o masa de ping-pong, o saltea trambulina ,un mic tobogan și multa verdeață. Să nu uit de sala de forță- fitness bine dotată și foarte apreciata de noi. Vom reveni la următoarea escapada prin țară.

 422. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 423. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 424. Camera mare curata si foarte frumos decorata. Pat king size confortabil. Micul dejun ofera foarte multe optiuni. As reveni cu placere aici. Am avut masina electrica si personalul hotelului m-a ajutat sa o incarc peste noapte. Ar fi buna o priza trifazata profi pentru incarcare.

 425. Pe langa amabilitatea personalului,curatenie,amplasare foarte buna ,foarte mult am apreciat faptul ca la o camera dubla aveam doua bai:una doar cu wc si chiuveta si cealalta cu wc,chiuveta si dus.Acest lucru nu l-am mai intalnit la alt hotel la care am mai stat.

 426. Hotelul ofera camere mult peste ce te-ai astepta intr-un hotel de 4* dintr-un orasel de provincie. Camera twin (cea mai ieftina) a fost foarte spatioasa, avea 2 bai, inclusiv una cat un dormitor de bloc comunist,plus mobilier nou si foarte elegant. Spatiile comune ale hotelului (receptie, holuri, scari) sunt de asemenea foarte aerisite.

 427. Micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul extrem de atent si amabil

 428. E un hotel frumos, amplasat intr-un parc pe malul Bistritei, garaj, raport prer/ calitate foarte bun

 429. Camere spatioase, patul foarte confortabil, mirosul ambiental din hotel

 430. Camera spatioasa, dupa ce am inlocuit-o la bussines

 431. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 432. Zona renovata are design plăcut, curățenie exemplară, condiții excelente!

 433. Am avut o camera business , foarte spatioasa cu balcon .In centrul orasului.Micul dejun a fost tipbufet foarte bogat

 434. Camera spatioasa, dupa ce am inlocuit-o la bussines

 435. Totul, pentru un hotel in Romania, a fost foarte bine.

 436. Localizat linga Parcul Municipal intr-o zona verde si linistita.Are un Restaurant foarte bun cu mincaruri romanesti.

 437. Singurul cuvant care imi vine in minte pentru a descrie acest hotel din toate punctele de vedere este: mizerabil.

 438. Mic dejun bogat Zona foarte plăcută si liniștită Personal amabil

 439. Micul dejun este bun şi foarte diversificat. parcarea este disponibilă!

 440. Personal amabil, mic dejun ok, asternuturi curate, camera de dimensiuni mari

 441. personalul a fost amabil, iar dimensiunea camerei a fost foarte ok

 442. Eu, gindila cristina amelia, v-am raspuns deja, Patricia e prietena mea. Am facut rezervare pentru ea la acest hotel. A fost foarte multumita. Am fost impreuna la o nunta la Bistrita. Patricia nu are cum sa va raspunda pentru ca nu are adresa de e-mail. O zi buna va doresc.

 443. Camera mare curata si foarte frumos decorata. Pat king size confortabil. Micul dejun ofera foarte multe optiuni. As reveni cu placere aici. Am avut masina electrica si personalul hotelului m-a ajutat sa o incarc peste noapte. Ar fi buna o priza trifazata profi pentru incarcare.

 444. Pe langa amabilitatea personalului,curatenie,amplasare foarte buna ,foarte mult am apreciat faptul ca la o camera dubla aveam doua bai:una doar cu wc si chiuveta si cealalta cu wc,chiuveta si dus.Acest lucru nu l-am mai intalnit la alt hotel la care am mai stat.

 445. Camere curate, personal serviabil, prêt foarte corect.

 446. Camere foarte spatioase si curate, personal amabil, mancare excelenta. Calitate/pret excelent.

 447. Foarte aproape de Bostrița. Parcarea este OK iar micul dejun este foarte bun. Camera a fost mare și spațioasă.

 448. Micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul extrem de atent si amabil

 449. E un hotel frumos, amplasat intr-un parc pe malul Bistritei, garaj, raport prer/ calitate foarte bun

 450. Camere spatioase, patul foarte confortabil, mirosul ambiental din hotel

 451. Personal amabil si atent, mancare delicioasa, ambianta placuta.

 452. Mi-a placut indeosebi personalul foarte calm si diplomat. De asemenea nu s-au deranjat pentru a-mi raspunde la orice nelamurire pe care am avut-o pe decursul sederii. Totodata este un loc foarte curat si bine intretinut. 9/10.

 453. amplasarea magnifica. camera excelenta. fffff. curat. multa liniste. multe flori in hotel. designul ffff placut. impresionant. mult.bun gust. abia asteptam sa revenim in 2019. nu puteam face o alegere mai buna.

 454. Micul dejun este bun şi foarte diversificat. parcarea este disponibilă!

 455. Personal amabil, mic dejun ok, asternuturi curate, camera de dimensiuni mari

 456. personalul a fost amabil, iar dimensiunea camerei a fost foarte ok

 457. Servicii ireproșabile! Personal amabil Curățenie de nota 10 Mic dejun că acasă, cada incredibila. Locație in afara orasului, liniște și o priveliște cu un verde nemărginit! Recomand cu încredere.

 458. Totul este super! Am avut cea mai tare priveliște, cu un geam foarte imens. Nu mă așteptam!

 459. locatia,micul dejun,personalul,totul este foarte bine.relaxant si intim

 460. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 461. Apartament dotat cu tot ce este necesar unei cazari.

 462. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 463. Gazdele sunt foarte amabile, facilitățile descrise sunt toate și funcționale. Zona este liniștită, apartamentul din vila este curat și spațios pentru o familie cu 2 copii. Afară găsești o masa de ping-pong, o saltea trambulina ,un mic tobogan și multa verdeață. Să nu uit de sala de forță- fitness bine dotată și foarte apreciata de noi. Vom reveni la următoarea escapada prin țară.

 464. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 465. Locatia este foarte frumoasa si linistita. Exista curte afara unde poti sta la o poveste pe bancuta. Dormitorul este la etaj si patul este matrimonial. Are toate utilitatile necesare in bucatarie(cuptor cu microunde, cafetiera) Baia este suficient de mare dotata cu cabina de dus. Televizorul se afla in dormitor.

 466. Flacaul de la receptie, distras de de la preocuparile personale de salutul clientului “buna seara”, a raspuns plictisit “buna”. Dupa 10 min de asteptare in fata lui, timp in care el si-a continuat preocuparile cu computerul, de nu mai stiam ce sa credem, am intrebat ce se intampla si in final ne-a facut serviciul sa ne dea cheia. Femeia de serviciu este cea care administreaza ordinea in parcarea hotelului, tot femeia de serviciu raspunde “profi” la telefonul din receptie si tot ea ne-a adus fierul de calcat atragandu-ne atentia sa-l returnam chiar noi la receptie. Nu am aflat insa cum am fi putut sa-l utilizam in lipsa scandurii de calcat: fie pe noptiere, fie pe masa, adica in vecinatatea prizelor din dotare.

 467. Eu, gindila cristina amelia, v-am raspuns deja, Patricia e prietena mea. Am facut rezervare pentru ea la acest hotel. A fost foarte multumita. Am fost impreuna la o nunta la Bistrita. Patricia nu are cum sa va raspunda pentru ca nu are adresa de e-mail. O zi buna va doresc.

 468. Camera mare curata si foarte frumos decorata. Pat king size confortabil. Micul dejun ofera foarte multe optiuni. As reveni cu placere aici. Am avut masina electrica si personalul hotelului m-a ajutat sa o incarc peste noapte. Ar fi buna o priza trifazata profi pentru incarcare.

 469. Mic dejun corect, cafea buna, camera confortabila, la mica distanta de centrul orasului.

 470. Hotel in centrul orasului. De aici ajungi usor la toate obiectivele turistice sau de interes. Camera 207 este spatioasa, foarte curata. Liniste. Aer conditionat. Un televizor micut pentru camera asa de mare. Mic dejun superbogat si gustos, servit intr-o anexa a hotelului, de fapt un restaurant elegant si spatios.

 471. Am avut o camera business , foarte spatioasa cu balcon .In centrul orasului.Micul dejun a fost tipbufet foarte bogat

 472. Camere spatioase, design modern, pat foarte comod, mic dejun excelent

 473. Micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul extrem de atent si amabil

 474. E un hotel frumos, amplasat intr-un parc pe malul Bistritei, garaj, raport prer/ calitate foarte bun

 475. Locatie ultracentrala si totusi linistita, personal amabil, mic dejun suficient si destul de variat, in general un bun raport calitate-pret. A fost, categoric, alegerea perfecta de cazare in Bistrita.

 476. Mic dejun corect, cafea buna, camera confortabila, la mica distanta de centrul orasului.

 477. Hotel in centrul orasului. De aici ajungi usor la toate obiectivele turistice sau de interes. Camera 207 este spatioasa, foarte curata. Liniste. Aer conditionat. Un televizor micut pentru camera asa de mare. Mic dejun superbogat si gustos, servit intr-o anexa a hotelului, de fapt un restaurant elegant si spatios.

 478. Asternutul patului curat, miros placut, pat foarte confortabil

 479. Micul dejun este bun şi foarte diversificat. parcarea este disponibilă!

 480. Personal amabil, mic dejun ok, asternuturi curate, camera de dimensiuni mari

 481. Personalul nota 10,mâncare bună.Peisaj ,liniște.Dd

 482. Servicii ireproșabile! Personal amabil Curățenie de nota 10 Mic dejun că acasă, cada incredibila. Locație in afara orasului, liniște și o priveliște cu un verde nemărginit! Recomand cu încredere.

 483. Totul este super! Am avut cea mai tare priveliște, cu un geam foarte imens. Nu mă așteptam!

 484. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 485. Apartament dotat cu tot ce este necesar unei cazari.

 486. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 487. Gazdele sunt foarte amabile si de ajutor, mereu disponibile. Apartamentul este amplasat intr-o zona linistita si are o curte in care copiii se pot juca (topogan, saltea, minge). Este un apartament curat, bine utilat, in care amplasarea bucatariei la parter ofera confort fonic.

 488. Gazdele sunt foarte amabile, facilitățile descrise sunt toate și funcționale. Zona este liniștită, apartamentul din vila este curat și spațios pentru o familie cu 2 copii. Afară găsești o masa de ping-pong, o saltea trambulina ,un mic tobogan și multa verdeață. Să nu uit de sala de forță- fitness bine dotată și foarte apreciata de noi. Vom reveni la următoarea escapada prin țară.

 489. Conditii excelente, apartamentul este exact ca in poze. Este foarte bine utilat existand si masa & fier de calcat, boardgames, s.a. Chiar nu iti poate lipsi nimic. Multumiri & jos palaria!

 490. Flacaul de la receptie, distras de de la preocuparile personale de salutul clientului “buna seara”, a raspuns plictisit “buna”. Dupa 10 min de asteptare in fata lui, timp in care el si-a continuat preocuparile cu computerul, de nu mai stiam ce sa credem, am intrebat ce se intampla si in final ne-a facut serviciul sa ne dea cheia. Femeia de serviciu este cea care administreaza ordinea in parcarea hotelului, tot femeia de serviciu raspunde “profi” la telefonul din receptie si tot ea ne-a adus fierul de calcat atragandu-ne atentia sa-l returnam chiar noi la receptie. Nu am aflat insa cum am fi putut sa-l utilizam in lipsa scandurii de calcat: fie pe noptiere, fie pe masa, adica in vecinatatea prizelor din dotare.

 491. Eu, gindila cristina amelia, v-am raspuns deja, Patricia e prietena mea. Am facut rezervare pentru ea la acest hotel. A fost foarte multumita. Am fost impreuna la o nunta la Bistrita. Patricia nu are cum sa va raspunda pentru ca nu are adresa de e-mail. O zi buna va doresc.

 492. Camera mare curata si foarte frumos decorata. Pat king size confortabil. Micul dejun ofera foarte multe optiuni. As reveni cu placere aici. Am avut masina electrica si personalul hotelului m-a ajutat sa o incarc peste noapte. Ar fi buna o priza trifazata profi pentru incarcare.

 493. Camere spatioase, design modern, pat foarte comod, mic dejun excelent

 494. Micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul extrem de atent si amabil

 495. E un hotel frumos, amplasat intr-un parc pe malul Bistritei, garaj, raport prer/ calitate foarte bun

 496. Totul a fost excelent : personalul, camera, cina in restaurant

 497. Asternutul patului curat, miros placut, pat foarte confortabil

 498. Micul dejun este bun şi foarte diversificat. parcarea este disponibilă!

 499. Liniște și camera spațioasă. Aer condiționat bun.

 500. Personalul nota 10,mâncare bună.Peisaj ,liniște.Dd

 501. Servicii ireproșabile! Personal amabil Curățenie de nota 10 Mic dejun că acasă, cada incredibila. Locație in afara orasului, liniște și o priveliște cu un verde nemărginit! Recomand cu încredere.

 502. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 503. Apartament dotat cu tot ce este necesar unei cazari.

 504. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 505. Liniștea, curățenia și amplasamentul apartamentului.

 506. Gazdele sunt foarte amabile si de ajutor, mereu disponibile. Apartamentul este amplasat intr-o zona linistita si are o curte in care copiii se pot juca (topogan, saltea, minge). Este un apartament curat, bine utilat, in care amplasarea bucatariei la parter ofera confort fonic.

 507. Gazdele sunt foarte amabile, facilitățile descrise sunt toate și funcționale. Zona este liniștită, apartamentul din vila este curat și spațios pentru o familie cu 2 copii. Afară găsești o masa de ping-pong, o saltea trambulina ,un mic tobogan și multa verdeață. Să nu uit de sala de forță- fitness bine dotată și foarte apreciata de noi. Vom reveni la următoarea escapada prin țară.

 508. Flacaul de la receptie, distras de de la preocuparile personale de salutul clientului “buna seara”, a raspuns plictisit “buna”. Dupa 10 min de asteptare in fata lui, timp in care el si-a continuat preocuparile cu computerul, de nu mai stiam ce sa credem, am intrebat ce se intampla si in final ne-a facut serviciul sa ne dea cheia. Femeia de serviciu este cea care administreaza ordinea in parcarea hotelului, tot femeia de serviciu raspunde “profi” la telefonul din receptie si tot ea ne-a adus fierul de calcat atragandu-ne atentia sa-l returnam chiar noi la receptie. Nu am aflat insa cum am fi putut sa-l utilizam in lipsa scandurii de calcat: fie pe noptiere, fie pe masa, adica in vecinatatea prizelor din dotare.

 509. Eu, gindila cristina amelia, v-am raspuns deja, Patricia e prietena mea. Am facut rezervare pentru ea la acest hotel. A fost foarte multumita. Am fost impreuna la o nunta la Bistrita. Patricia nu are cum sa va raspunda pentru ca nu are adresa de e-mail. O zi buna va doresc.

 510. Camera mare curata si foarte frumos decorata. Pat king size confortabil. Micul dejun ofera foarte multe optiuni. As reveni cu placere aici. Am avut masina electrica si personalul hotelului m-a ajutat sa o incarc peste noapte. Ar fi buna o priza trifazata profi pentru incarcare.

 511. Locatie ultracentrala si totusi linistita, personal amabil, mic dejun suficient si destul de variat, in general un bun raport calitate-pret. A fost, categoric, alegerea perfecta de cazare in Bistrita.

 512. Mic dejun corect, cafea buna, camera confortabila, la mica distanta de centrul orasului.

 513. Hotel in centrul orasului. De aici ajungi usor la toate obiectivele turistice sau de interes. Camera 207 este spatioasa, foarte curata. Liniste. Aer conditionat. Un televizor micut pentru camera asa de mare. Mic dejun superbogat si gustos, servit intr-o anexa a hotelului, de fapt un restaurant elegant si spatios.

 514. Parcarea, camerele, curatenia, calitatea, servirea, personal amabil, pozitionarea ideala in oras.

 515. Camere spatioase, design modern, pat foarte comod, mic dejun excelent

 516. Micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul extrem de atent si amabil

 517. Locatie ultracentrala si totusi linistita, personal amabil, mic dejun suficient si destul de variat, in general un bun raport calitate-pret. A fost, categoric, alegerea perfecta de cazare in Bistrita.

 518. Mic dejun corect, cafea buna, camera confortabila, la mica distanta de centrul orasului.

 519. Hotel in centrul orasului. De aici ajungi usor la toate obiectivele turistice sau de interes. Camera 207 este spatioasa, foarte curata. Liniste. Aer conditionat. Un televizor micut pentru camera asa de mare. Mic dejun superbogat si gustos, servit intr-o anexa a hotelului, de fapt un restaurant elegant si spatios.

 520. Totul a fost excelent : personalul, camera, cina in restaurant

 521. Asternutul patului curat, miros placut, pat foarte confortabil

 522. Micul dejun este bun şi foarte diversificat. parcarea este disponibilă!

 523. Liniște și camera spațioasă. Aer condiționat bun.

 524. Personalul nota 10,mâncare bună.Peisaj ,liniște.Dd

 525. Servicii ireproșabile! Personal amabil Curățenie de nota 10 Mic dejun că acasă, cada incredibila. Locație in afara orasului, liniște și o priveliște cu un verde nemărginit! Recomand cu încredere.

 526. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 527. Apartament dotat cu tot ce este necesar unei cazari.

 528. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 529. Totul la superlativ! Nou, curat, mobilat cu tot ce trebuie pt cine sta mai multe zile. Ne am simtit ca acasa si asta spune totul. Un mare bonus pt ca primesc si cu animalute, pt cine are stie cat este de greu sa gasesti gazde care sa accepte.

 530. Totul foarte ok. Curatenie impecabila. Vom reveni de cate ori vom avea ocazia. Gazda foarte ok.

 531. Experienta noastra a fost una foarte placuta. Ceea ce cautam pentru o seara in trecere.

 532. Liniștea, curățenia și amplasamentul apartamentului.

 533. Gazdele sunt foarte amabile si de ajutor, mereu disponibile. Apartamentul este amplasat intr-o zona linistita si are o curte in care copiii se pot juca (topogan, saltea, minge). Este un apartament curat, bine utilat, in care amplasarea bucatariei la parter ofera confort fonic.

 534. Gazdele sunt foarte amabile, facilitățile descrise sunt toate și funcționale. Zona este liniștită, apartamentul din vila este curat și spațios pentru o familie cu 2 copii. Afară găsești o masa de ping-pong, o saltea trambulina ,un mic tobogan și multa verdeață. Să nu uit de sala de forță- fitness bine dotată și foarte apreciata de noi. Vom reveni la următoarea escapada prin țară.

 535. Flacaul de la receptie, distras de de la preocuparile personale de salutul clientului “buna seara”, a raspuns plictisit “buna”. Dupa 10 min de asteptare in fata lui, timp in care el si-a continuat preocuparile cu computerul, de nu mai stiam ce sa credem, am intrebat ce se intampla si in final ne-a facut serviciul sa ne dea cheia. Femeia de serviciu este cea care administreaza ordinea in parcarea hotelului, tot femeia de serviciu raspunde “profi” la telefonul din receptie si tot ea ne-a adus fierul de calcat atragandu-ne atentia sa-l returnam chiar noi la receptie. Nu am aflat insa cum am fi putut sa-l utilizam in lipsa scandurii de calcat: fie pe noptiere, fie pe masa, adica in vecinatatea prizelor din dotare.

 536. Eu, gindila cristina amelia, v-am raspuns deja, Patricia e prietena mea. Am facut rezervare pentru ea la acest hotel. A fost foarte multumita. Am fost impreuna la o nunta la Bistrita. Patricia nu are cum sa va raspunda pentru ca nu are adresa de e-mail. O zi buna va doresc.

 537. Camera mare curata si foarte frumos decorata. Pat king size confortabil. Micul dejun ofera foarte multe optiuni. As reveni cu placere aici. Am avut masina electrica si personalul hotelului m-a ajutat sa o incarc peste noapte. Ar fi buna o priza trifazata profi pentru incarcare.

 538. Patul foarte confortabil si multe perne, minibar bogat, foarte curat in camera si au facut curat in fiecare zi.

 539. Totul a fost excelent : personalul, camera, cina in restaurant

 540. Asternutul patului curat, miros placut, pat foarte confortabil

 541. Locația centrala,camera spațioasă și curata,personal amabil.Recomand cu căldură.

 542. In mod special personalul in integralitatea sa! Deosebit de atenti cu oaspetii! Multumiri si pe aceasta cale!

 543. Foarte curat. Aspect placut. Confort marit. Ospitalitate.

 544. Liniște și camera spațioasă. Aer condiționat bun.

 545. Personalul nota 10,mâncare bună.Peisaj ,liniște.Dd

 546. Servicii ireproșabile! Personal amabil Curățenie de nota 10 Mic dejun că acasă, cada incredibila. Locație in afara orasului, liniște și o priveliște cu un verde nemărginit! Recomand cu încredere.

 547. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 548. Apartament dotat cu tot ce este necesar unei cazari.

 549. Gazde amabile. Apartamentul curat, elegant, complet utilat. Curtea plina de verdeață, cu loc de joaca pentru copii.

 550. Totul la superlativ! Nou, curat, mobilat cu tot ce trebuie pt cine sta mai multe zile. Ne am simtit ca acasa si asta spune totul. Un mare bonus pt ca primesc si cu animalute, pt cine are stie cat este de greu sa gasesti gazde care sa accepte.

 551. Totul foarte ok. Curatenie impecabila. Vom reveni de cate ori vom avea ocazia. Gazda foarte ok.

 552. Experienta noastra a fost una foarte placuta. Ceea ce cautam pentru o seara in trecere.

 553. Liniștea, curățenia și amplasamentul apartamentului.

 554. Gazdele sunt foarte amabile si de ajutor, mereu disponibile. Apartamentul este amplasat intr-o zona linistita si are o curte in care copiii se pot juca (topogan, saltea, minge). Este un apartament curat, bine utilat, in care amplasarea bucatariei la parter ofera confort fonic.

 555. Gazdele sunt foarte amabile, facilitățile descrise sunt toate și funcționale. Zona este liniștită, apartamentul din vila este curat și spațios pentru o familie cu 2 copii. Afară găsești o masa de ping-pong, o saltea trambulina ,un mic tobogan și multa verdeață. Să nu uit de sala de forță- fitness bine dotată și foarte apreciata de noi. Vom reveni la următoarea escapada prin țară.

 556. Flacaul de la receptie, distras de de la preocuparile personale de salutul clientului “buna seara”, a raspuns plictisit “buna”. Dupa 10 min de asteptare in fata lui, timp in care el si-a continuat preocuparile cu computerul, de nu mai stiam ce sa credem, am intrebat ce se intampla si in final ne-a facut serviciul sa ne dea cheia. Femeia de serviciu este cea care administreaza ordinea in parcarea hotelului, tot femeia de serviciu raspunde “profi” la telefonul din receptie si tot ea ne-a adus fierul de calcat atragandu-ne atentia sa-l returnam chiar noi la receptie. Nu am aflat insa cum am fi putut sa-l utilizam in lipsa scandurii de calcat: fie pe noptiere, fie pe masa, adica in vecinatatea prizelor din dotare.

 557. Eu, gindila cristina amelia, v-am raspuns deja, Patricia e prietena mea. Am facut rezervare pentru ea la acest hotel. A fost foarte multumita. Am fost impreuna la o nunta la Bistrita. Patricia nu are cum sa va raspunda pentru ca nu are adresa de e-mail. O zi buna va doresc.

 558. Camera mare curata si foarte frumos decorata. Pat king size confortabil. Micul dejun ofera foarte multe optiuni. As reveni cu placere aici. Am avut masina electrica si personalul hotelului m-a ajutat sa o incarc peste noapte. Ar fi buna o priza trifazata profi pentru incarcare.

 559. Totul a fost conform așteptărilor : camera foarte frumoasa și curata conform pozelor, personal foarte amabil

 560. Parcare privată. Hotelul ușor de găsit situat pe artera principala. Camera de mari dimensiuni foarte curată Mic dejun foarte variat și gustos

 561. Hotelul e situat la sosea, dar nu se aud zgomotele de mașini in camere.

 562. constructie noua,zona buna,liniste,mic dejun indestulator.

 563. Este ok pentru o noapte. La restaurantul hotelului era o nunta, cu usa de la balcon inchisa nu se auzea absolut niciun zgomot.

 564. Nimic de reprosat…. locatie excelenta situat central, arata ca si cum a fost recent renovat, mic dejun foarte bun, “bufet suedez”

 565. Totul a fost conform așteptărilor : camera foarte frumoasa și curata conform pozelor, personal foarte amabil

 566. Parcare privată. Hotelul ușor de găsit situat pe artera principala. Camera de mari dimensiuni foarte curată Mic dejun foarte variat și gustos

 567. Hotelul e situat la sosea, dar nu se aud zgomotele de mașini in camere.

 568. Ne-am simțit excelent,camera foate curată, liniște,gazde minunate orientate mereu spre dorințele clienților,foarte aproape de centru,magazine,restaurante. Mulțumim pentru amabilitatea cu care ne-ați tratat, cu siguranță vom reveni cu drag.

 569. A fost curat în camera iar gazdele au fost foarte primitoare.

 570. recomand doar apartamentul pe care l-am primit după ce am refuzat camera care nu avea aer conditionat

 571. Domnul Iliaș este o gazda excelenta.Ne-a servit cu palinca, iar croasantul cu un de la micul dejun a fost foarte bun.

 572. Liniște și camera spațioasă. Aer condiționat bun.

 573. Personalul nota 10,mâncare bună.Peisaj ,liniște.Dd

 574. Apartamentul este nou, in bloc nou, are parcare subterana, lift,magazin la parterul blocului cu de toate, este aproape de centru, noi am mers si am venit pe jos din oras. Totul este modern si foarte curat. Recomand cu drag, ne-am simtit foarte bine aici. Pot sa spun ca locatia arata mai bine ca in poze! In plus dispune si de o terasa minunata. Gazdele foarte amabile.

 575. Apartamentul nou cu dotări de top, loc de parcare propriu la subsol, lift, și cel mai important cu o terasă imensă. Se merită pe deplin închirierea acestui apartament.

 576. Gazde deosebite care au facut efortul de a ne gazdui chiar daca am facut rezervarea cu putin timp inainte de sosire , apreciem si multumim .

 577. O locație minunata, foarte curat, nou, nu lipsește nimic, curtea super pentru joacă copii, recomand cu mare drag !

 578. Gazda este primitoare si foarte amabila, am purtat citeva conversatii foarte placute . Locatia este excelenta, foarte apropae de centrul istoric. Apartamentul foarte bine utilat si mobilat cu bun gust. Unul din lucrurile importante – curtea in care este amplasat apartamentul. Este un loc perfect pentru oricine doreste sa se bucure de clipe linistite si pentru familiile cu copii ( este amenajat si un mic loc de joaca). Cu siguranta Daca vom avea nevoie sa trecem din nou prin Bistrita, cu siguranta ne vom caza tot aici. Recomandam sa rezervati cu incredere.

 579. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 580. Totul la superlativ! Nou, curat, mobilat cu tot ce trebuie pt cine sta mai multe zile. Ne am simtit ca acasa si asta spune totul. Un mare bonus pt ca primesc si cu animalute, pt cine are stie cat este de greu sa gasesti gazde care sa accepte.

 581. Totul foarte ok. Curatenie impecabila. Vom reveni de cate ori vom avea ocazia. Gazda foarte ok.

 582. Experienta noastra a fost una foarte placuta. Ceea ce cautam pentru o seara in trecere.

 583. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 584. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 585. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 586. Amplasare , peisaj Telescaun si parc aventura in apropiere

 587. Locatia mi a placut iar servirea a fost ok chiar DACA a fost o ora mai tarziu!😊

 588. Personal drăguț si serviabil,mâncare excelenta,curățenie. Ne- am simtit foarte bine !

 589. Totul a fost conform așteptărilor : camera foarte frumoasa și curata conform pozelor, personal foarte amabil

 590. Parcare privată. Hotelul ușor de găsit situat pe artera principala. Camera de mari dimensiuni foarte curată Mic dejun foarte variat și gustos

 591. Hotelul e situat la sosea, dar nu se aud zgomotele de mașini in camere.

 592. Ne-am simțit excelent,camera foate curată, liniște,gazde minunate orientate mereu spre dorințele clienților,foarte aproape de centru,magazine,restaurante. Mulțumim pentru amabilitatea cu care ne-ați tratat, cu siguranță vom reveni cu drag.

 593. A fost curat în camera iar gazdele au fost foarte primitoare.

 594. recomand doar apartamentul pe care l-am primit după ce am refuzat camera care nu avea aer conditionat

 595. Apartament select, modern, nou, situat intr o zona linistita, usor accesibilă. Dotat, utilat cu tot ce e nevoie pentru un sejur confortabil. Il recomand cu placere.

 596. Apartamentul este nou, in bloc nou, are parcare subterana, lift,magazin la parterul blocului cu de toate, este aproape de centru, noi am mers si am venit pe jos din oras. Totul este modern si foarte curat. Recomand cu drag, ne-am simtit foarte bine aici. Pot sa spun ca locatia arata mai bine ca in poze! In plus dispune si de o terasa minunata. Gazdele foarte amabile.

 597. Apartamentul nou cu dotări de top, loc de parcare propriu la subsol, lift, și cel mai important cu o terasă imensă. Se merită pe deplin închirierea acestui apartament.

 598. O locație minunata, foarte curat, nou, nu lipsește nimic, curtea super pentru joacă copii, recomand cu mare drag !

 599. Gazda este primitoare si foarte amabila, am purtat citeva conversatii foarte placute . Locatia este excelenta, foarte apropae de centrul istoric. Apartamentul foarte bine utilat si mobilat cu bun gust. Unul din lucrurile importante – curtea in care este amplasat apartamentul. Este un loc perfect pentru oricine doreste sa se bucure de clipe linistite si pentru familiile cu copii ( este amenajat si un mic loc de joaca). Cu siguranta Daca vom avea nevoie sa trecem din nou prin Bistrita, cu siguranta ne vom caza tot aici. Recomandam sa rezervati cu incredere.

 600. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 601. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 602. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 603. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 604. Totul la superlativ! Nou, curat, mobilat cu tot ce trebuie pt cine sta mai multe zile. Ne am simtit ca acasa si asta spune totul. Un mare bonus pt ca primesc si cu animalute, pt cine are stie cat este de greu sa gasesti gazde care sa accepte.

 605. Totul foarte ok. Curatenie impecabila. Vom reveni de cate ori vom avea ocazia. Gazda foarte ok.

 606. Experienta noastra a fost una foarte placuta. Ceea ce cautam pentru o seara in trecere.

 607. Propietarii foarte amabili! Apartamentul este foarte confortabil, dotat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere mai lunga! Cel mai mult mi-a placut faptul ca apartamentul este situat intr-o zona linistita, cu curte frumoasa, unde poti bea o cafea, iar copilasii au locul de joaca special amenajat pentru ei. Multumim!

 608. Liniștea, curățenia și amplasamentul apartamentului.

 609. Gazdele sunt foarte amabile si de ajutor, mereu disponibile. Apartamentul este amplasat intr-o zona linistita si are o curte in care copiii se pot juca (topogan, saltea, minge). Este un apartament curat, bine utilat, in care amplasarea bucatariei la parter ofera confort fonic.

 610. Totul in camera la cel mai inalt nivel de confort, baie foarte curata si cu balcon

 611. Flacaul de la receptie, distras de de la preocuparile personale de salutul clientului “buna seara”, a raspuns plictisit “buna”. Dupa 10 min de asteptare in fata lui, timp in care el si-a continuat preocuparile cu computerul, de nu mai stiam ce sa credem, am intrebat ce se intampla si in final ne-a facut serviciul sa ne dea cheia. Femeia de serviciu este cea care administreaza ordinea in parcarea hotelului, tot femeia de serviciu raspunde “profi” la telefonul din receptie si tot ea ne-a adus fierul de calcat atragandu-ne atentia sa-l returnam chiar noi la receptie. Nu am aflat insa cum am fi putut sa-l utilizam in lipsa scandurii de calcat: fie pe noptiere, fie pe masa, adica in vecinatatea prizelor din dotare.

 612. Eu, gindila cristina amelia, v-am raspuns deja, Patricia e prietena mea. Am facut rezervare pentru ea la acest hotel. A fost foarte multumita. Am fost impreuna la o nunta la Bistrita. Patricia nu are cum sa va raspunda pentru ca nu are adresa de e-mail. O zi buna va doresc.

 613. Am apreciat in primul rand curatenia. Camerele sunt dragute, spatioase, mobilate cu bun gust. Micul dejun este foarte bun si variat.

 614. Micul-dejun nu conține o varietate mare de produse, dar sunt de foarte bună calitate; Există loc de parcare în fața hotelului; Camerele sunt foarte curate și spațioase.

 615. Totul a fost conform așteptărilor : camera foarte frumoasa și curata conform pozelor, personal foarte amabil

 616. Proprietari amabili,au raspuns prompt solicitarilor,cafeaua buna si la discretie.

 617. Ne-am simțit excelent,camera foate curată, liniște,gazde minunate orientate mereu spre dorințele clienților,foarte aproape de centru,magazine,restaurante. Mulțumim pentru amabilitatea cu care ne-ați tratat, cu siguranță vom reveni cu drag.

 618. A fost curat în camera iar gazdele au fost foarte primitoare.

 619. O locație minunata, foarte curat, nou, nu lipsește nimic, curtea super pentru joacă copii, recomand cu mare drag !

 620. Gazda este primitoare si foarte amabila, am purtat citeva conversatii foarte placute . Locatia este excelenta, foarte apropae de centrul istoric. Apartamentul foarte bine utilat si mobilat cu bun gust. Unul din lucrurile importante – curtea in care este amplasat apartamentul. Este un loc perfect pentru oricine doreste sa se bucure de clipe linistite si pentru familiile cu copii ( este amenajat si un mic loc de joaca). Cu siguranta Daca vom avea nevoie sa trecem din nou prin Bistrita, cu siguranta ne vom caza tot aici. Recomandam sa rezervati cu incredere.

 621. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 622. Domnul Iliaș este o gazda excelenta.Ne-a servit cu palinca, iar croasantul cu un de la micul dejun a fost foarte bun.

 623. Liniște și camera spațioasă. Aer condiționat bun.

 624. Personalul nota 10,mâncare bună.Peisaj ,liniște.Dd

 625. Curățenia, atenția la detalii, cafeaua delicioasă, trandafirii galbeni de pe masă, locul de relaxare din gang. .. Și, nu în ultimul rând, cele două biciclete cu care ne-am plimbat în voie. Deși spațiul nu este extrem de generos, totul este aranjat perfect!

 626. Situat în centrul istoric. Gazdă primitoare. Decent și intim.

 627. Amplasarea foarte buna, chiar in centru. Totul este foarte curat, conditii foarte bune. Gazda ffffff amabila si cu mult bun simt. Ne-am simtit foarte bine. Categoric vom reveni. E una dintre putinele locatii care au primit aprecierile noastre maxime.

 628. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 629. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 630. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 631. Totul impecabil. Curatenie , mobilier , facilitati, excelent.

 632. Apartament select, modern, nou, situat intr o zona linistita, usor accesibilă. Dotat, utilat cu tot ce e nevoie pentru un sejur confortabil. Il recomand cu placere.

 633. Apartamentul este nou, in bloc nou, are parcare subterana, lift,magazin la parterul blocului cu de toate, este aproape de centru, noi am mers si am venit pe jos din oras. Totul este modern si foarte curat. Recomand cu drag, ne-am simtit foarte bine aici. Pot sa spun ca locatia arata mai bine ca in poze! In plus dispune si de o terasa minunata. Gazdele foarte amabile.

 634. Locatia este foarte buna, exista locuri de parcare

 635. Mi-a placut locatia, curatenia din hotel si viteza internetului.

 636. Plăcut surprins de modificările și îmbunătățirile aduse hotelului.

 637. Patul din camera dublă are o saltea de calitate ,extrem de confortabilă,așternuturi satinate,impecabile,de cea mai bună calitate.Felicitări pt ideea de a pune la dispoziție 3 tipuri de perne,unele mai moi,altele mai ferme,de dimensiuni diferite.Curătenie și facilităti in cameră și baie conforme clasoficăŕii. Personal discret,binevoitor și profesionist atât la recepție cât și la restaurantul hotelului.Am luat o cină gustoasă și bine pregătită ,la prețuri decente la Rose Garden,restaurantul hotelului.De incercat salăul și șnițelul vienez.Porțiile sunt nu doar generoase,ci și bine gătite.Micul dejun are o bună selecție de brânzeturi , mezeluri și mâncare caldă gen legume sotate ,ciuperci umplute.Cafeaua a fost excelentă .

 638. Am apreciat in primul rand curatenia. Camerele sunt dragute, spatioase, mobilate cu bun gust. Micul dejun este foarte bun si variat.

 639. Micul-dejun nu conține o varietate mare de produse, dar sunt de foarte bună calitate; Există loc de parcare în fața hotelului; Camerele sunt foarte curate și spațioase.

 640. O locație minunata, foarte curat, nou, nu lipsește nimic, curtea super pentru joacă copii, recomand cu mare drag !

 641. Gazda este primitoare si foarte amabila, am purtat citeva conversatii foarte placute . Locatia este excelenta, foarte apropae de centrul istoric. Apartamentul foarte bine utilat si mobilat cu bun gust. Unul din lucrurile importante – curtea in care este amplasat apartamentul. Este un loc perfect pentru oricine doreste sa se bucure de clipe linistite si pentru familiile cu copii ( este amenajat si un mic loc de joaca). Cu siguranta Daca vom avea nevoie sa trecem din nou prin Bistrita, cu siguranta ne vom caza tot aici. Recomandam sa rezervati cu incredere.

 642. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 643. Proprietari amabili,au raspuns prompt solicitarilor,cafeaua buna si la discretie.

 644. Ne-am simțit excelent,camera foate curată, liniște,gazde minunate orientate mereu spre dorințele clienților,foarte aproape de centru,magazine,restaurante. Mulțumim pentru amabilitatea cu care ne-ați tratat, cu siguranță vom reveni cu drag.

 645. A fost curat în camera iar gazdele au fost foarte primitoare.

 646. Curățenia, atenția la detalii, cafeaua delicioasă, trandafirii galbeni de pe masă, locul de relaxare din gang. .. Și, nu în ultimul rând, cele două biciclete cu care ne-am plimbat în voie. Deși spațiul nu este extrem de generos, totul este aranjat perfect!

 647. Situat în centrul istoric. Gazdă primitoare. Decent și intim.

 648. Amplasarea foarte buna, chiar in centru. Totul este foarte curat, conditii foarte bune. Gazda ffffff amabila si cu mult bun simt. Ne-am simtit foarte bine. Categoric vom reveni. E una dintre putinele locatii care au primit aprecierile noastre maxime.

 649. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 650. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 651. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 652. Totul la superlativ! Nou, curat, mobilat cu tot ce trebuie pt cine sta mai multe zile. Ne am simtit ca acasa si asta spune totul. Un mare bonus pt ca primesc si cu animalute, pt cine are stie cat este de greu sa gasesti gazde care sa accepte.

 653. Totul foarte ok. Curatenie impecabila. Vom reveni de cate ori vom avea ocazia. Gazda foarte ok.

 654. Experienta noastra a fost una foarte placuta. Ceea ce cautam pentru o seara in trecere.

 655. Am stat doar o seara dar cu siguranta ne vom intoarce de fiecare dată când trecem prin Bistrița

 656. Domnul Iliaș este o gazda excelenta.Ne-a servit cu palinca, iar croasantul cu un de la micul dejun a fost foarte bun.

 657. Liniște și camera spațioasă. Aer condiționat bun.

 658. Pozitionarea fata de centrul orasului. Strandul din vecinatate.

 659. Mic-dejun ok – nu foarte variat, dar ai totusi de unde alege Personalul ok Locatia excelenta – aproape de centrul istoric, terase, restaurante, parcul central, etc.

 660. amplasat in imediata apropiere a Parcului Municipal din Bistrita are un mare plus datorita acestui fapt;micul dejun f bun,variat si proaspat;cafeaua excelenta!!!

 661. Patul din camera dublă are o saltea de calitate ,extrem de confortabilă,așternuturi satinate,impecabile,de cea mai bună calitate.Felicitări pt ideea de a pune la dispoziție 3 tipuri de perne,unele mai moi,altele mai ferme,de dimensiuni diferite.Curătenie și facilităti in cameră și baie conforme clasoficăŕii. Personal discret,binevoitor și profesionist atât la recepție cât și la restaurantul hotelului.Am luat o cină gustoasă și bine pregătită ,la prețuri decente la Rose Garden,restaurantul hotelului.De incercat salăul și șnițelul vienez.Porțiile sunt nu doar generoase,ci și bine gătite.Micul dejun are o bună selecție de brânzeturi , mezeluri și mâncare caldă gen legume sotate ,ciuperci umplute.Cafeaua a fost excelentă .

 662. Am apreciat in primul rand curatenia. Camerele sunt dragute, spatioase, mobilate cu bun gust. Micul dejun este foarte bun si variat.

 663. Micul-dejun nu conține o varietate mare de produse, dar sunt de foarte bună calitate; Există loc de parcare în fața hotelului; Camerele sunt foarte curate și spațioase.

 664. Proprietari amabili,au raspuns prompt solicitarilor,cafeaua buna si la discretie.

 665. Ne-am simțit excelent,camera foate curată, liniște,gazde minunate orientate mereu spre dorințele clienților,foarte aproape de centru,magazine,restaurante. Mulțumim pentru amabilitatea cu care ne-ați tratat, cu siguranță vom reveni cu drag.

 666. A fost curat în camera iar gazdele au fost foarte primitoare.

 667. Am stat doar o seara dar cu siguranta ne vom intoarce de fiecare dată când trecem prin Bistrița

 668. Domnul Iliaș este o gazda excelenta.Ne-a servit cu palinca, iar croasantul cu un de la micul dejun a fost foarte bun.

 669. Liniște și camera spațioasă. Aer condiționat bun.

 670. Curățenia, atenția la detalii, cafeaua delicioasă, trandafirii galbeni de pe masă, locul de relaxare din gang. .. Și, nu în ultimul rând, cele două biciclete cu care ne-am plimbat în voie. Deși spațiul nu este extrem de generos, totul este aranjat perfect!

 671. Situat în centrul istoric. Gazdă primitoare. Decent și intim.

 672. Amplasarea foarte buna, chiar in centru. Totul este foarte curat, conditii foarte bune. Gazda ffffff amabila si cu mult bun simt. Ne-am simtit foarte bine. Categoric vom reveni. E una dintre putinele locatii care au primit aprecierile noastre maxime.

 673. Proprietar punctual si foarte amabil, apartament mobilat modern, spatios, curat, cu o terasa superba cu vedere la munti.

 674. Totul a fost OK . Apartament curat , spatios , luminos .

 675. Apartamentul – spațios – este situat la etajul al treilea într-un bloc modern, dotat cu lift, la cinci minute de mers pe jos de centrul istoric al Bistriței, pe o stradă liniștită. Marele avantaj îl reprezintă terasa – foarte mare, cu o priveliște frumoasă, un loc numai bun de stat la o cafea (sau la o țigară). Oaspeții găsesc toate utilitățile de care au nevoie pentru un sejur agreabil. Totuși, cabina de duș putea fi mai atent întreținută, iar veioza din dormitor e cam „șubredă”… Dar apartamentul ne-a întrecut așteptările.

 676. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 677. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 678. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 679. O locație minunata, foarte curat, nou, nu lipsește nimic, curtea super pentru joacă copii, recomand cu mare drag !

 680. Gazda este primitoare si foarte amabila, am purtat citeva conversatii foarte placute . Locatia este excelenta, foarte apropae de centrul istoric. Apartamentul foarte bine utilat si mobilat cu bun gust. Unul din lucrurile importante – curtea in care este amplasat apartamentul. Este un loc perfect pentru oricine doreste sa se bucure de clipe linistite si pentru familiile cu copii ( este amenajat si un mic loc de joaca). Cu siguranta Daca vom avea nevoie sa trecem din nou prin Bistrita, cu siguranta ne vom caza tot aici. Recomandam sa rezervati cu incredere.

 681. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 682. Totul a fost frumos. Zona linistită si foarte curat. Micul dejun variat si personal amabil.

 683. Situat intr-o pozitie centrala, foarte aproape de centrul istoric si principalele atractii. Parcare generoasa, camere curate si mic dejun indestulator.

 684. Locatia este foarte buna, exista locuri de parcare

 685. Proprietar punctual si foarte amabil, apartament mobilat modern, spatios, curat, cu o terasa superba cu vedere la munti.

 686. Totul a fost OK . Apartament curat , spatios , luminos .

 687. Apartamentul – spațios – este situat la etajul al treilea într-un bloc modern, dotat cu lift, la cinci minute de mers pe jos de centrul istoric al Bistriței, pe o stradă liniștită. Marele avantaj îl reprezintă terasa – foarte mare, cu o priveliște frumoasă, un loc numai bun de stat la o cafea (sau la o țigară). Oaspeții găsesc toate utilitățile de care au nevoie pentru un sejur agreabil. Totuși, cabina de duș putea fi mai atent întreținută, iar veioza din dormitor e cam „șubredă”… Dar apartamentul ne-a întrecut așteptările.

 688. Patul din camera dublă are o saltea de calitate ,extrem de confortabilă,așternuturi satinate,impecabile,de cea mai bună calitate.Felicitări pt ideea de a pune la dispoziție 3 tipuri de perne,unele mai moi,altele mai ferme,de dimensiuni diferite.Curătenie și facilităti in cameră și baie conforme clasoficăŕii. Personal discret,binevoitor și profesionist atât la recepție cât și la restaurantul hotelului.Am luat o cină gustoasă și bine pregătită ,la prețuri decente la Rose Garden,restaurantul hotelului.De incercat salăul și șnițelul vienez.Porțiile sunt nu doar generoase,ci și bine gătite.Micul dejun are o bună selecție de brânzeturi , mezeluri și mâncare caldă gen legume sotate ,ciuperci umplute.Cafeaua a fost excelentă .

 689. Am apreciat in primul rand curatenia. Camerele sunt dragute, spatioase, mobilate cu bun gust. Micul dejun este foarte bun si variat.

 690. Micul-dejun nu conține o varietate mare de produse, dar sunt de foarte bună calitate; Există loc de parcare în fața hotelului; Camerele sunt foarte curate și spațioase.

 691. Mi a placut foarte mult atentia la detalii, orice ai nevoie gasesti in acest apartament, situat aproape de toate atractiile orasului.

 692. Excelent am petrecut in aceasta locatie.Totul este nou , curat si cochet.Prajitura si cafea de calitate,amplasare ideala in centru istoric la 2 minute de zona cu restaurante si pub.gazda deosebit de amabila.vom reveni cu placere.

 693. New apartment, well equipped in the old town. It is possible to park the motorcycle in the yard.

 694. Curatenie impecabila,cladire noua , instalatii sanitare noi, camere spatioase,personal amabil, dornic sa ajute. Doamna mi-a calcat hainele pt ca cerusem un calcator. Zona centrala, langa Prefectura Bistrita. Aproape de gara si autogara- 15-20 de minute pe jos.

 695. Foarte curat, usor accesibil. Liniste. Pretul mai mult decit accesibil. Recomand, ma voi intoarce.Parcare gratis in incinta.

 696. Locația situată în inima Bistriței. Aproape de restaurante

 697. O locație minunata, foarte curat, nou, nu lipsește nimic, curtea super pentru joacă copii, recomand cu mare drag !

 698. Gazda este primitoare si foarte amabila, am purtat citeva conversatii foarte placute . Locatia este excelenta, foarte apropae de centrul istoric. Apartamentul foarte bine utilat si mobilat cu bun gust. Unul din lucrurile importante – curtea in care este amplasat apartamentul. Este un loc perfect pentru oricine doreste sa se bucure de clipe linistite si pentru familiile cu copii ( este amenajat si un mic loc de joaca). Cu siguranta Daca vom avea nevoie sa trecem din nou prin Bistrita, cu siguranta ne vom caza tot aici. Recomandam sa rezervati cu incredere.

 699. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 700. Propietarii foarte amabili! Apartamentul este foarte confortabil, dotat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere mai lunga! Cel mai mult mi-a placut faptul ca apartamentul este situat intr-o zona linistita, cu curte frumoasa, unde poti bea o cafea, iar copilasii au locul de joaca special amenajat pentru ei. Multumim!

 701. Liniștea, curățenia și amplasamentul apartamentului.

 702. Gazdele sunt foarte amabile si de ajutor, mereu disponibile. Apartamentul este amplasat intr-o zona linistita si are o curte in care copiii se pot juca (topogan, saltea, minge). Este un apartament curat, bine utilat, in care amplasarea bucatariei la parter ofera confort fonic.

 703. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 704. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 705. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 706. Patul a fost satisfăcător, dar în perioada aceea a fost ff frig și nu funcționa aparatul de aer cond. Din acest punct de vedere am fost ff nemulțumita am tremurat de frig.

 707. Ultracentral. Totoul cu exceptia sistemului de climatizare care a inghetat la 19 grade si am cam tremurat….

 708. -Camera confortabilă,foarte curată,dotată cu toate facilitățile și plăcut mobilată -Hotelul este bine întreținut -Personalul este amabil și prevenitor

 709. Totul a fost frumos. Zona linistită si foarte curat. Micul dejun variat si personal amabil.

 710. Situat intr-o pozitie centrala, foarte aproape de centrul istoric si principalele atractii. Parcare generoasa, camere curate si mic dejun indestulator.

 711. Locatia este foarte buna, exista locuri de parcare

 712. Patul din camera dublă are o saltea de calitate ,extrem de confortabilă,așternuturi satinate,impecabile,de cea mai bună calitate.Felicitări pt ideea de a pune la dispoziție 3 tipuri de perne,unele mai moi,altele mai ferme,de dimensiuni diferite.Curătenie și facilităti in cameră și baie conforme clasoficăŕii. Personal discret,binevoitor și profesionist atât la recepție cât și la restaurantul hotelului.Am luat o cină gustoasă și bine pregătită ,la prețuri decente la Rose Garden,restaurantul hotelului.De incercat salăul și șnițelul vienez.Porțiile sunt nu doar generoase,ci și bine gătite.Micul dejun are o bună selecție de brânzeturi , mezeluri și mâncare caldă gen legume sotate ,ciuperci umplute.Cafeaua a fost excelentă .

 713. Am apreciat in primul rand curatenia. Camerele sunt dragute, spatioase, mobilate cu bun gust. Micul dejun este foarte bun si variat.

 714. Micul-dejun nu conține o varietate mare de produse, dar sunt de foarte bună calitate; Există loc de parcare în fața hotelului; Camerele sunt foarte curate și spațioase.

 715. Locația, personalul și micul dejun, toate au fost ok. Recomand cu încredere.

 716. Cameră spațioasă, curată, pat foarte confortabil, personal foarte primitor, totul antifonat pentru o liniște deplină.

 717. Amplasarea este aproape de centru Camera a avut vedere intr o curte interioara,deci a fost liniste si ne am putut odihni

 718. Un hotel decent, aproape de centrul orasului.La un pret corect.Am gasit chiar si frigider in camera, desi nu figura la dotari.

 719. amabilitatea si bunul simt al angajatilor……si linistea….m-am simtit ca acasa….RECOMAND……m-as intoarce oricand.

 720. Camera foarte curata, personal amabil. Seara petrecuta in hotel Dacia a fost placuta datorita acestor doua aspecte. Deasemenea pretul a fost convenabil

 721. locatie relativ ok – nu foarte greu de ajuns. parcare incapatoare.

 722. Camera este curată , lenjeria respectiv prosoapele erau curate .

 723. Receptie/bar – frumos design-ul amenajat nota 10 cu felicitari

 724. Mi-a plăcut foarte mult curățenia pe care am găsit-o , micul dejun si tot personalul hotelului , toți erau foarte respectuoși . Dacă ar fi sa mai aleg vreodată as merge acolo fără nicio grija și as recomanda tuturor acest hotel

 725. În rest, super ok. Personal amabil, liniște, tv ok, în general foarte bine

 726. Patul dublu a fost extremde confortabil cu saltea de buna calitate și dimensiuni generoase.Centrul spa curat și bine intreținut cu piscină mare și jacuzzi cu apa caldă.Camerele dotate cu ap de cafea Julius Meinl.Aerosire la baie perfect funcțională ,presiune la duș bună,produse de toaleta de calitate,oglindă cosmetică cu lumină proprie.Iluminatul camerei bine gândit ,funcțional și modern.Vedere spre râul Bistrița .Mic dejun cu opțiuni vegetariene gen humus,zacuscă,chiftele de cartofi,fructe,legume,semințe,fructe uscate si o buna selecție de brânzeturi de calitate.Personal bine pregătit,amabil și placut.Un sejur reușit datorită condițiilor de inalta clasă și personalului binevoitor.Mulțumim .

 727. Foarte bine. Noi am stat doar cateva ore. camera mare, curata, personal foarte amabi.

 728. Hotelul este pozitionat foarte aproape de principalele obiective turistice. Camera si baia sunt curate.

 729. Raport pret calitate super. Dotari decente, toate functionale. Personal receptiv si politicos.

 730. Patul din camera dublă are o saltea de calitate ,extrem de confortabilă,așternuturi satinate,impecabile,de cea mai bună calitate.Felicitări pt ideea de a pune la dispoziție 3 tipuri de perne,unele mai moi,altele mai ferme,de dimensiuni diferite.Curătenie și facilităti in cameră și baie conforme clasoficăŕii. Personal discret,binevoitor și profesionist atât la recepție cât și la restaurantul hotelului.Am luat o cină gustoasă și bine pregătită ,la prețuri decente la Rose Garden,restaurantul hotelului.De incercat salăul și șnițelul vienez.Porțiile sunt nu doar generoase,ci și bine gătite.Micul dejun are o bună selecție de brânzeturi , mezeluri și mâncare caldă gen legume sotate ,ciuperci umplute.Cafeaua a fost excelentă .

 731. Am apreciat in primul rand curatenia. Camerele sunt dragute, spatioase, mobilate cu bun gust. Micul dejun este foarte bun si variat.

 732. Micul-dejun nu conține o varietate mare de produse, dar sunt de foarte bună calitate; Există loc de parcare în fața hotelului; Camerele sunt foarte curate și spațioase.

 733. Camera a fost curata, din toate punctele de vedere. Cladirea este situata intr-o zona linistita, iar locul se parcare a fost disponibil exact langa intrare, ceea ce este un plus.

 734. Curatenia exemplara si liniste, camera spatioasa si foarte luminoasa. Esspresor de calitate la dispozitia tuturor celor cazati (esspreso si cappuccino extraordinar de bun- gratis, cat vrei); Parcare gratuita langa proprietate, proprietarii foarte amabili; iar pretul cazarii mai mult decat ok. O sa revin cu placere!

 735. Curatenie impecabila,cladire noua , instalatii sanitare noi, camere spatioase,personal amabil, dornic sa ajute. Doamna mi-a calcat hainele pt ca cerusem un calcator. Zona centrala, langa Prefectura Bistrita. Aproape de gara si autogara- 15-20 de minute pe jos.

 736. Am avut un sejur de 2 nopți. Totul a fost foarte bine. Camera a fost spațioasă si curata. Zona foarte linistita.

 737. Foarte bine. Noi am stat doar cateva ore. camera mare, curata, personal foarte amabi.

 738. Hotelul este pozitionat foarte aproape de principalele obiective turistice. Camera si baia sunt curate.

 739. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 740. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 741. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 742. O locație minunata, foarte curat, nou, nu lipsește nimic, curtea super pentru joacă copii, recomand cu mare drag !

 743. Gazda este primitoare si foarte amabila, am purtat citeva conversatii foarte placute . Locatia este excelenta, foarte apropae de centrul istoric. Apartamentul foarte bine utilat si mobilat cu bun gust. Unul din lucrurile importante – curtea in care este amplasat apartamentul. Este un loc perfect pentru oricine doreste sa se bucure de clipe linistite si pentru familiile cu copii ( este amenajat si un mic loc de joaca). Cu siguranta Daca vom avea nevoie sa trecem din nou prin Bistrita, cu siguranta ne vom caza tot aici. Recomandam sa rezervati cu incredere.

 744. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 745. Curățenia, atenția la detalii, cafeaua delicioasă, trandafirii galbeni de pe masă, locul de relaxare din gang. .. Și, nu în ultimul rând, cele două biciclete cu care ne-am plimbat în voie. Deși spațiul nu este extrem de generos, totul este aranjat perfect!

 746. Situat în centrul istoric. Gazdă primitoare. Decent și intim.

 747. Amplasarea foarte buna, chiar in centru. Totul este foarte curat, conditii foarte bune. Gazda ffffff amabila si cu mult bun simt. Ne-am simtit foarte bine. Categoric vom reveni. E una dintre putinele locatii care au primit aprecierile noastre maxime.

 748. Locatie buna, parcare subterana, terasa imensa, magazin la parterul blocului, proprietar amabil etc

 749. Proprietar punctual si foarte amabil, apartament mobilat modern, spatios, curat, cu o terasa superba cu vedere la munti.

 750. Totul a fost OK . Apartament curat , spatios , luminos .

 751. Totul la superlativ! Nou, curat, mobilat cu tot ce trebuie pt cine sta mai multe zile. Ne am simtit ca acasa si asta spune totul. Un mare bonus pt ca primesc si cu animalute, pt cine are stie cat este de greu sa gasesti gazde care sa accepte.

 752. Totul foarte ok. Curatenie impecabila. Vom reveni de cate ori vom avea ocazia. Gazda foarte ok.

 753. Experienta noastra a fost una foarte placuta. Ceea ce cautam pentru o seara in trecere.

 754. Personal amabil, bucatar cumsecade, liniste, tv cu diagonala mare, baie spatioasa si curata, internet bun.

 755. Mic dejun foarte bun și variat. Un design de interior interesant, într-o clădire al cărei exterior nu promite mare lucru.

 756. Intr un fel a fost ok. Patul a fost f.bun , si camera in general…..adica mi a placut cel mai mult curateniea….la camera si baie….etc.😉 Doamna de la receptie a fost calduroasa si amabila. Multumim.

 757. Personalul extrem de ambil, curatenia din camere, camera mare cu mobilier nou, restaurantul, terasa restaurantului, mancarea.

 758. Patul din camera dublă are o saltea de calitate ,extrem de confortabilă,așternuturi satinate,impecabile,de cea mai bună calitate.Felicitări pt ideea de a pune la dispoziție 3 tipuri de perne,unele mai moi,altele mai ferme,de dimensiuni diferite.Curătenie și facilităti in cameră și baie conforme clasoficăŕii. Personal discret,binevoitor și profesionist atât la recepție cât și la restaurantul hotelului.Am luat o cină gustoasă și bine pregătită ,la prețuri decente la Rose Garden,restaurantul hotelului.De incercat salăul și șnițelul vienez.Porțiile sunt nu doar generoase,ci și bine gătite.Micul dejun are o bună selecție de brânzeturi , mezeluri și mâncare caldă gen legume sotate ,ciuperci umplute.Cafeaua a fost excelentă .

 759. Am apreciat in primul rand curatenia. Camerele sunt dragute, spatioase, mobilate cu bun gust. Micul dejun este foarte bun si variat.

 760. Camera a fost mare si dotata cu aparat de preparat cafea. Prosoapele au fost mari si foarte curate iar dusul imens.

 761. Mi-a plăcut foarte mult curățenia pe care am găsit-o , micul dejun si tot personalul hotelului , toți erau foarte respectuoși . Dacă ar fi sa mai aleg vreodată as merge acolo fără nicio grija și as recomanda tuturor acest hotel

 762. În rest, super ok. Personal amabil, liniște, tv ok, în general foarte bine

 763. Curățenia, locația, personalul sunt de nivel înalt. Camera și micul dejun sunt la superlativ. Minibarul a acoperit micile necesități zilnice.

 764. Camera f spatioasa, curat, liniste, aproape de zona pietonala centrala.

 765. Ultracentral. Totoul cu exceptia sistemului de climatizare care a inghetat la 19 grade si am cam tremurat….

 766. Locație superba. Liniște, discreție și camere curate

 767. Am avut un sejur de 2 nopți. Totul a fost foarte bine. Camera a fost spațioasă si curata. Zona foarte linistita.

 768. Foarte bine. Noi am stat doar cateva ore. camera mare, curata, personal foarte amabi.

 769. Totul a fost frumos. Zona linistită si foarte curat. Micul dejun variat si personal amabil.

 770. Situat intr-o pozitie centrala, foarte aproape de centrul istoric si principalele atractii. Parcare generoasa, camere curate si mic dejun indestulator.

 771. Mi-a placut locatia, curatenia din hotel si viteza internetului.

 772. Totul a fost ok. Personalul amabil și drăguț, camera curata și patul foarte confortabil.

 773. Un hotel decent, aproape de centrul orasului.La un pret corect.Am gasit chiar si frigider in camera, desi nu figura la dotari.

 774. amabilitatea si bunul simt al angajatilor……si linistea….m-am simtit ca acasa….RECOMAND……m-as intoarce oricand.

 775. Curatenia, linistea si confortul. Plus parcare gratuita in incinta.

 776. Camera a fost curata, din toate punctele de vedere. Cladirea este situata intr-o zona linistita, iar locul se parcare a fost disponibil exact langa intrare, ceea ce este un plus.

 777. Curatenia exemplara si liniste, camera spatioasa si foarte luminoasa. Esspresor de calitate la dispozitia tuturor celor cazati (esspreso si cappuccino extraordinar de bun- gratis, cat vrei); Parcare gratuita langa proprietate, proprietarii foarte amabili; iar pretul cazarii mai mult decat ok. O sa revin cu placere!

 778. Curățenia, locația, personalul sunt de nivel înalt. Camera și micul dejun sunt la superlativ. Minibarul a acoperit micile necesități zilnice.

 779. Camera f spatioasa, curat, liniste, aproape de zona pietonala centrala.

 780. Ultracentral. Totoul cu exceptia sistemului de climatizare care a inghetat la 19 grade si am cam tremurat….

 781. Personalul extrem de ambil, curatenia din camere, camera mare cu mobilier nou, restaurantul, terasa restaurantului, mancarea.

 782. Patul din camera dublă are o saltea de calitate ,extrem de confortabilă,așternuturi satinate,impecabile,de cea mai bună calitate.Felicitări pt ideea de a pune la dispoziție 3 tipuri de perne,unele mai moi,altele mai ferme,de dimensiuni diferite.Curătenie și facilităti in cameră și baie conforme clasoficăŕii. Personal discret,binevoitor și profesionist atât la recepție cât și la restaurantul hotelului.Am luat o cină gustoasă și bine pregătită ,la prețuri decente la Rose Garden,restaurantul hotelului.De incercat salăul și șnițelul vienez.Porțiile sunt nu doar generoase,ci și bine gătite.Micul dejun are o bună selecție de brânzeturi , mezeluri și mâncare caldă gen legume sotate ,ciuperci umplute.Cafeaua a fost excelentă .

 783. Am apreciat in primul rand curatenia. Camerele sunt dragute, spatioase, mobilate cu bun gust. Micul dejun este foarte bun si variat.

 784. Locație superba. Liniște, discreție și camere curate

 785. Am avut un sejur de 2 nopți. Totul a fost foarte bine. Camera a fost spațioasă si curata. Zona foarte linistita.

 786. Foarte bine. Noi am stat doar cateva ore. camera mare, curata, personal foarte amabi.

 787. Curatenia, linistea si confortul. Plus parcare gratuita in incinta.

 788. Camera a fost curata, din toate punctele de vedere. Cladirea este situata intr-o zona linistita, iar locul se parcare a fost disponibil exact langa intrare, ceea ce este un plus.

 789. Curatenia exemplara si liniste, camera spatioasa si foarte luminoasa. Esspresor de calitate la dispozitia tuturor celor cazati (esspreso si cappuccino extraordinar de bun- gratis, cat vrei); Parcare gratuita langa proprietate, proprietarii foarte amabili; iar pretul cazarii mai mult decat ok. O sa revin cu placere!

 790. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 791. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 792. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 793. Curățenia, atenția la detalii, cafeaua delicioasă, trandafirii galbeni de pe masă, locul de relaxare din gang. .. Și, nu în ultimul rând, cele două biciclete cu care ne-am plimbat în voie. Deși spațiul nu este extrem de generos, totul este aranjat perfect!

 794. Situat în centrul istoric. Gazdă primitoare. Decent și intim.

 795. Amplasarea foarte buna, chiar in centru. Totul este foarte curat, conditii foarte bune. Gazda ffffff amabila si cu mult bun simt. Ne-am simtit foarte bine. Categoric vom reveni. E una dintre putinele locatii care au primit aprecierile noastre maxime.

 796. Locatie buna, parcare subterana, terasa imensa, magazin la parterul blocului, proprietar amabil etc

 797. Proprietar punctual si foarte amabil, apartament mobilat modern, spatios, curat, cu o terasa superba cu vedere la munti.

 798. Totul a fost OK . Apartament curat , spatios , luminos .

 799. O locație minunata, foarte curat, nou, nu lipsește nimic, curtea super pentru joacă copii, recomand cu mare drag !

 800. Gazda este primitoare si foarte amabila, am purtat citeva conversatii foarte placute . Locatia este excelenta, foarte apropae de centrul istoric. Apartamentul foarte bine utilat si mobilat cu bun gust. Unul din lucrurile importante – curtea in care este amplasat apartamentul. Este un loc perfect pentru oricine doreste sa se bucure de clipe linistite si pentru familiile cu copii ( este amenajat si un mic loc de joaca). Cu siguranta Daca vom avea nevoie sa trecem din nou prin Bistrita, cu siguranta ne vom caza tot aici. Recomandam sa rezervati cu incredere.

 801. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 802. Curățenia, locația, personalul sunt de nivel înalt. Camera și micul dejun sunt la superlativ. Minibarul a acoperit micile necesități zilnice.

 803. Camera f spatioasa, curat, liniste, aproape de zona pietonala centrala.

 804. Ultracentral. Totoul cu exceptia sistemului de climatizare care a inghetat la 19 grade si am cam tremurat….

 805. Personalul extrem de ambil, curatenia din camere, camera mare cu mobilier nou, restaurantul, terasa restaurantului, mancarea.

 806. Patul din camera dublă are o saltea de calitate ,extrem de confortabilă,așternuturi satinate,impecabile,de cea mai bună calitate.Felicitări pt ideea de a pune la dispoziție 3 tipuri de perne,unele mai moi,altele mai ferme,de dimensiuni diferite.Curătenie și facilităti in cameră și baie conforme clasoficăŕii. Personal discret,binevoitor și profesionist atât la recepție cât și la restaurantul hotelului.Am luat o cină gustoasă și bine pregătită ,la prețuri decente la Rose Garden,restaurantul hotelului.De incercat salăul și șnițelul vienez.Porțiile sunt nu doar generoase,ci și bine gătite.Micul dejun are o bună selecție de brânzeturi , mezeluri și mâncare caldă gen legume sotate ,ciuperci umplute.Cafeaua a fost excelentă .

 807. Am apreciat in primul rand curatenia. Camerele sunt dragute, spatioase, mobilate cu bun gust. Micul dejun este foarte bun si variat.

 808. Locație superba. Liniște, discreție și camere curate

 809. Am avut un sejur de 2 nopți. Totul a fost foarte bine. Camera a fost spațioasă si curata. Zona foarte linistita.

 810. Foarte bine. Noi am stat doar cateva ore. camera mare, curata, personal foarte amabi.

 811. Curatenia, linistea si confortul. Plus parcare gratuita in incinta.

 812. Camera a fost curata, din toate punctele de vedere. Cladirea este situata intr-o zona linistita, iar locul se parcare a fost disponibil exact langa intrare, ceea ce este un plus.

 813. Curatenia exemplara si liniste, camera spatioasa si foarte luminoasa. Esspresor de calitate la dispozitia tuturor celor cazati (esspreso si cappuccino extraordinar de bun- gratis, cat vrei); Parcare gratuita langa proprietate, proprietarii foarte amabili; iar pretul cazarii mai mult decat ok. O sa revin cu placere!

 814. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 815. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 816. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 817. Curățenia, atenția la detalii, cafeaua delicioasă, trandafirii galbeni de pe masă, locul de relaxare din gang. .. Și, nu în ultimul rând, cele două biciclete cu care ne-am plimbat în voie. Deși spațiul nu este extrem de generos, totul este aranjat perfect!

 818. Situat în centrul istoric. Gazdă primitoare. Decent și intim.

 819. Amplasarea foarte buna, chiar in centru. Totul este foarte curat, conditii foarte bune. Gazda ffffff amabila si cu mult bun simt. Ne-am simtit foarte bine. Categoric vom reveni. E una dintre putinele locatii care au primit aprecierile noastre maxime.

 820. Locatie buna, parcare subterana, terasa imensa, magazin la parterul blocului, proprietar amabil etc

 821. Proprietar punctual si foarte amabil, apartament mobilat modern, spatios, curat, cu o terasa superba cu vedere la munti.

 822. Totul a fost OK . Apartament curat , spatios , luminos .

 823. O locație minunata, foarte curat, nou, nu lipsește nimic, curtea super pentru joacă copii, recomand cu mare drag !

 824. Gazda este primitoare si foarte amabila, am purtat citeva conversatii foarte placute . Locatia este excelenta, foarte apropae de centrul istoric. Apartamentul foarte bine utilat si mobilat cu bun gust. Unul din lucrurile importante – curtea in care este amplasat apartamentul. Este un loc perfect pentru oricine doreste sa se bucure de clipe linistite si pentru familiile cu copii ( este amenajat si un mic loc de joaca). Cu siguranta Daca vom avea nevoie sa trecem din nou prin Bistrita, cu siguranta ne vom caza tot aici. Recomandam sa rezervati cu incredere.

 825. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 826. Totul afost excelen,regret ca nu am stat mai mult.

 827. Curățenia, locația, personalul sunt de nivel înalt. Camera și micul dejun sunt la superlativ. Minibarul a acoperit micile necesități zilnice.

 828. Camera f spatioasa, curat, liniste, aproape de zona pietonala centrala.

 829. Prietenoși , super curat , mâncarea excelenta , caldura din plin in anotimp friguros

 830. Personalul extrem de ambil, curatenia din camere, camera mare cu mobilier nou, restaurantul, terasa restaurantului, mancarea.

 831. Patul din camera dublă are o saltea de calitate ,extrem de confortabilă,așternuturi satinate,impecabile,de cea mai bună calitate.Felicitări pt ideea de a pune la dispoziție 3 tipuri de perne,unele mai moi,altele mai ferme,de dimensiuni diferite.Curătenie și facilităti in cameră și baie conforme clasoficăŕii. Personal discret,binevoitor și profesionist atât la recepție cât și la restaurantul hotelului.Am luat o cină gustoasă și bine pregătită ,la prețuri decente la Rose Garden,restaurantul hotelului.De incercat salăul și șnițelul vienez.Porțiile sunt nu doar generoase,ci și bine gătite.Micul dejun are o bună selecție de brânzeturi , mezeluri și mâncare caldă gen legume sotate ,ciuperci umplute.Cafeaua a fost excelentă .

 832. Totul a fost in regula curatenie,căldura si liniste!!!

 833. Locație superba. Liniște, discreție și camere curate

 834. Am avut un sejur de 2 nopți. Totul a fost foarte bine. Camera a fost spațioasă si curata. Zona foarte linistita.

 835. Relaxare liniste curățenie si loc amenajat pt fumatori

 836. Era curat si ordonat, am avut fiecare prosop pregatit, in camera mirosea frumos, bucataria dispune de vesela si electrocasnice.

 837. Curatenia, linistea si confortul. Plus parcare gratuita in incinta.

 838. Curățenia, atenția la detalii, cafeaua delicioasă, trandafirii galbeni de pe masă, locul de relaxare din gang. .. Și, nu în ultimul rând, cele două biciclete cu care ne-am plimbat în voie. Deși spațiul nu este extrem de generos, totul este aranjat perfect!

 839. Situat în centrul istoric. Gazdă primitoare. Decent și intim.

 840. Amplasarea foarte buna, chiar in centru. Totul este foarte curat, conditii foarte bune. Gazda ffffff amabila si cu mult bun simt. Ne-am simtit foarte bine. Categoric vom reveni. E una dintre putinele locatii care au primit aprecierile noastre maxime.

 841. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 842. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 843. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 844. Am stat doar o seara dar cu siguranta ne vom intoarce de fiecare dată când trecem prin Bistrița

 845. Domnul Iliaș este o gazda excelenta.Ne-a servit cu palinca, iar croasantul cu un de la micul dejun a fost foarte bun.

 846. Personalul nota 10,mâncare bună.Peisaj ,liniște.Dd

 847. Locatie buna, parcare subterana, terasa imensa, magazin la parterul blocului, proprietar amabil etc

 848. Proprietar punctual si foarte amabil, apartament mobilat modern, spatios, curat, cu o terasa superba cu vedere la munti.

 849. Totul a fost OK . Apartament curat , spatios , luminos .

 850. Amabilitatea gazdei Curte și vedere excepțională Camere mari și confortabile

 851. Totul a fost frumos. Zona linistită si foarte curat. Micul dejun variat si personal amabil.

 852. Situat intr-o pozitie centrala, foarte aproape de centrul istoric si principalele atractii. Parcare generoasa, camere curate si mic dejun indestulator.

 853. Am stat doar o seara dar cu siguranta ne vom intoarce de fiecare dată când trecem prin Bistrița

 854. Domnul Iliaș este o gazda excelenta.Ne-a servit cu palinca, iar croasantul cu un de la micul dejun a fost foarte bun.

 855. Personalul nota 10,mâncare bună.Peisaj ,liniște.Dd

 856. Prietenoși , super curat , mâncarea excelenta , caldura din plin in anotimp friguros

 857. Personalul extrem de ambil, curatenia din camere, camera mare cu mobilier nou, restaurantul, terasa restaurantului, mancarea.

 858. Patul din camera dublă are o saltea de calitate ,extrem de confortabilă,așternuturi satinate,impecabile,de cea mai bună calitate.Felicitări pt ideea de a pune la dispoziție 3 tipuri de perne,unele mai moi,altele mai ferme,de dimensiuni diferite.Curătenie și facilităti in cameră și baie conforme clasoficăŕii. Personal discret,binevoitor și profesionist atât la recepție cât și la restaurantul hotelului.Am luat o cină gustoasă și bine pregătită ,la prețuri decente la Rose Garden,restaurantul hotelului.De incercat salăul și șnițelul vienez.Porțiile sunt nu doar generoase,ci și bine gătite.Micul dejun are o bună selecție de brânzeturi , mezeluri și mâncare caldă gen legume sotate ,ciuperci umplute.Cafeaua a fost excelentă .

 859. Totul a fost in regula curatenie,căldura si liniste!!!

 860. Locație superba. Liniște, discreție și camere curate

 861. Am avut un sejur de 2 nopți. Totul a fost foarte bine. Camera a fost spațioasă si curata. Zona foarte linistita.

 862. Relaxare liniste curățenie si loc amenajat pt fumatori

 863. Era curat si ordonat, am avut fiecare prosop pregatit, in camera mirosea frumos, bucataria dispune de vesela si electrocasnice.

 864. Curatenia, linistea si confortul. Plus parcare gratuita in incinta.

 865. Curățenia, atenția la detalii, cafeaua delicioasă, trandafirii galbeni de pe masă, locul de relaxare din gang. .. Și, nu în ultimul rând, cele două biciclete cu care ne-am plimbat în voie. Deși spațiul nu este extrem de generos, totul este aranjat perfect!

 866. Situat în centrul istoric. Gazdă primitoare. Decent și intim.

 867. Amplasarea foarte buna, chiar in centru. Totul este foarte curat, conditii foarte bune. Gazda ffffff amabila si cu mult bun simt. Ne-am simtit foarte bine. Categoric vom reveni. E una dintre putinele locatii care au primit aprecierile noastre maxime.

 868. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 869. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 870. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 871. O locație minunata, foarte curat, nou, nu lipsește nimic, curtea super pentru joacă copii, recomand cu mare drag !

 872. Gazda este primitoare si foarte amabila, am purtat citeva conversatii foarte placute . Locatia este excelenta, foarte apropae de centrul istoric. Apartamentul foarte bine utilat si mobilat cu bun gust. Unul din lucrurile importante – curtea in care este amplasat apartamentul. Este un loc perfect pentru oricine doreste sa se bucure de clipe linistite si pentru familiile cu copii ( este amenajat si un mic loc de joaca). Cu siguranta Daca vom avea nevoie sa trecem din nou prin Bistrita, cu siguranta ne vom caza tot aici. Recomandam sa rezervati cu incredere.

 873. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 874. Hotel frumos si amenajat din toate punctele de vedere!

 875. Prietenoși , super curat , mâncarea excelenta , caldura din plin in anotimp friguros

 876. Personalul extrem de ambil, curatenia din camere, camera mare cu mobilier nou, restaurantul, terasa restaurantului, mancarea.

 877. Totul a fost in regula curatenie,căldura si liniste!!!

 878. Locație superba. Liniște, discreție și camere curate

 879. Am avut un sejur de 2 nopți. Totul a fost foarte bine. Camera a fost spațioasă si curata. Zona foarte linistita.

 880. Relaxare liniste curățenie si loc amenajat pt fumatori

 881. Era curat si ordonat, am avut fiecare prosop pregatit, in camera mirosea frumos, bucataria dispune de vesela si electrocasnice.

 882. Curatenia, linistea si confortul. Plus parcare gratuita in incinta.

 883. Proprietatea este curata, are toate dotarile necesare pentru a te simti confortabil, gazda foarte primitoare si discreta, relativ aproape de Centrul Istoric, terasa mare pentru fumatori. Recomandam!

 884. Locatie buna, parcare subterana, terasa imensa, magazin la parterul blocului, proprietar amabil etc

 885. Proprietar punctual si foarte amabil, apartament mobilat modern, spatios, curat, cu o terasa superba cu vedere la munti.

 886. O locație minunata, foarte curat, nou, nu lipsește nimic, curtea super pentru joacă copii, recomand cu mare drag !

 887. Gazda este primitoare si foarte amabila, am purtat citeva conversatii foarte placute . Locatia este excelenta, foarte apropae de centrul istoric. Apartamentul foarte bine utilat si mobilat cu bun gust. Unul din lucrurile importante – curtea in care este amplasat apartamentul. Este un loc perfect pentru oricine doreste sa se bucure de clipe linistite si pentru familiile cu copii ( este amenajat si un mic loc de joaca). Cu siguranta Daca vom avea nevoie sa trecem din nou prin Bistrita, cu siguranta ne vom caza tot aici. Recomandam sa rezervati cu incredere.

 888. Liniste, confort si curatenie. Aproape de centru. Gazde impecabile si discrete. Revenim oricand si recomandam oricui.

 889. Curățenia, atenția la detalii, cafeaua delicioasă, trandafirii galbeni de pe masă, locul de relaxare din gang. .. Și, nu în ultimul rând, cele două biciclete cu care ne-am plimbat în voie. Deși spațiul nu este extrem de generos, totul este aranjat perfect!

 890. Situat în centrul istoric. Gazdă primitoare. Decent și intim.

 891. Amplasarea foarte buna, chiar in centru. Totul este foarte curat, conditii foarte bune. Gazda ffffff amabila si cu mult bun simt. Ne-am simtit foarte bine. Categoric vom reveni. E una dintre putinele locatii care au primit aprecierile noastre maxime.

 892. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 893. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 894. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 895. In primul rand linistea locatiei. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, fara zgomot de trafic, la 15 minute de mers pe jos fata de centrul istoric. Apartamentul se gaseste intr-o curte interioara mare extrem de curata, gazon tuns, loc de joaca pentru copii, loc de parcare in curte. este structurat pe 2 niveluri, la parter o sufragerie cu toate dotarile necesare pentru gatit – asta daca e cazul – iar la etaj dormitorul. Exista si o sala de fitness cu diverse aparate – pentru o sedere mai lunga e mai mult decat binevenita. Este curat, cald (am fost in octombrie).

 896. Propietarii foarte amabili! Apartamentul este foarte confortabil, dotat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere mai lunga! Cel mai mult mi-a placut faptul ca apartamentul este situat intr-o zona linistita, cu curte frumoasa, unde poti bea o cafea, iar copilasii au locul de joaca special amenajat pentru ei. Multumim!

 897. Liniștea, curățenia și amplasamentul apartamentului.

 898. Totul a fost peste asteptari. Felicitari conducerii si personalului! Conteaza foarte mult sa te simti comfortabil si sa fie totul proaspat si impecabil de curat! Dotarile sunt de cinci stele! Mancarea si servirea la restaurant la fel, de cinci stele. Personalul foarte amabil!

 899. Am ramas foarte placut surprins de calitatea cazarii, camera excelenta, amplasare foarte buna. Mult peste pretul solicitat, felicitari!

 900. Totul afost excelen,regret ca nu am stat mai mult.

 901. Hotel frumos si amenajat din toate punctele de vedere!

 902. Prietenoși , super curat , mâncarea excelenta , caldura din plin in anotimp friguros

 903. Personalul extrem de ambil, curatenia din camere, camera mare cu mobilier nou, restaurantul, terasa restaurantului, mancarea.

 904. Totul a fost in regula curatenie,căldura si liniste!!!

 905. Locație superba. Liniște, discreție și camere curate

 906. Am avut un sejur de 2 nopți. Totul a fost foarte bine. Camera a fost spațioasă si curata. Zona foarte linistita.

 907. Totul la superlativ! Nou, curat, mobilat cu tot ce trebuie pt cine sta mai multe zile. Ne am simtit ca acasa si asta spune totul. Un mare bonus pt ca primesc si cu animalute, pt cine are stie cat este de greu sa gasesti gazde care sa accepte.

 908. Totul foarte ok. Curatenie impecabila. Vom reveni de cate ori vom avea ocazia. Gazda foarte ok.

 909. Experienta noastra a fost una foarte placuta. Ceea ce cautam pentru o seara in trecere.

 910. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 911. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 912. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 913. Relaxare liniste curățenie si loc amenajat pt fumatori

 914. Era curat si ordonat, am avut fiecare prosop pregatit, in camera mirosea frumos, bucataria dispune de vesela si electrocasnice.

 915. Curatenia, linistea si confortul. Plus parcare gratuita in incinta.

 916. Totul a fost perfect. Proprietarii foarte atenti la nevoile noastre, Locatia excelenta, in mijlocul orasului, dar totusi foarte liniste. In apropiere, gasiti orice vreti. Apartamentul, foarte curat bine incalzit ( precizez ca sunt foarte friguroasa). Patul foarte confortabil.. Cu siguranta voi revenii! Recomand cu caldura! Va multumesc!

 917. In primul rand linistea locatiei. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, fara zgomot de trafic, la 15 minute de mers pe jos fata de centrul istoric. Apartamentul se gaseste intr-o curte interioara mare extrem de curata, gazon tuns, loc de joaca pentru copii, loc de parcare in curte. este structurat pe 2 niveluri, la parter o sufragerie cu toate dotarile necesare pentru gatit – asta daca e cazul – iar la etaj dormitorul. Exista si o sala de fitness cu diverse aparate – pentru o sedere mai lunga e mai mult decat binevenita. Este curat, cald (am fost in octombrie).

 918. Propietarii foarte amabili! Apartamentul este foarte confortabil, dotat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere mai lunga! Cel mai mult mi-a placut faptul ca apartamentul este situat intr-o zona linistita, cu curte frumoasa, unde poti bea o cafea, iar copilasii au locul de joaca special amenajat pentru ei. Multumim!

 919. Curățenia, atenția la detalii, cafeaua delicioasă, trandafirii galbeni de pe masă, locul de relaxare din gang. .. Și, nu în ultimul rând, cele două biciclete cu care ne-am plimbat în voie. Deși spațiul nu este extrem de generos, totul este aranjat perfect!

 920. Situat în centrul istoric. Gazdă primitoare. Decent și intim.

 921. Amplasarea foarte buna, chiar in centru. Totul este foarte curat, conditii foarte bune. Gazda ffffff amabila si cu mult bun simt. Ne-am simtit foarte bine. Categoric vom reveni. E una dintre putinele locatii care au primit aprecierile noastre maxime.

 922. Totul a fost peste asteptari. Felicitari conducerii si personalului! Conteaza foarte mult sa te simti comfortabil si sa fie totul proaspat si impecabil de curat! Dotarile sunt de cinci stele! Mancarea si servirea la restaurant la fel, de cinci stele. Personalul foarte amabil!

 923. Am ramas foarte placut surprins de calitatea cazarii, camera excelenta, amplasare foarte buna. Mult peste pretul solicitat, felicitari!

 924. Totul afost excelen,regret ca nu am stat mai mult.

 925. Hotel frumos si amenajat din toate punctele de vedere!

 926. Prietenoși , super curat , mâncarea excelenta , caldura din plin in anotimp friguros

 927. Personalul extrem de ambil, curatenia din camere, camera mare cu mobilier nou, restaurantul, terasa restaurantului, mancarea.

 928. Totul la superlativ! Nou, curat, mobilat cu tot ce trebuie pt cine sta mai multe zile. Ne am simtit ca acasa si asta spune totul. Un mare bonus pt ca primesc si cu animalute, pt cine are stie cat este de greu sa gasesti gazde care sa accepte.

 929. Totul foarte ok. Curatenie impecabila. Vom reveni de cate ori vom avea ocazia. Gazda foarte ok.

 930. Experienta noastra a fost una foarte placuta. Ceea ce cautam pentru o seara in trecere.

 931. Totul a fost in regula curatenie,căldura si liniste!!!

 932. Locație superba. Liniște, discreție și camere curate

 933. Am avut un sejur de 2 nopți. Totul a fost foarte bine. Camera a fost spațioasă si curata. Zona foarte linistita.

 934. Relaxare liniste curățenie si loc amenajat pt fumatori

 935. Era curat si ordonat, am avut fiecare prosop pregatit, in camera mirosea frumos, bucataria dispune de vesela si electrocasnice.

 936. Curatenia, linistea si confortul. Plus parcare gratuita in incinta.

 937. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 938. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 939. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 940. Totul a fost perfect. Proprietarii foarte atenti la nevoile noastre, Locatia excelenta, in mijlocul orasului, dar totusi foarte liniste. In apropiere, gasiti orice vreti. Apartamentul, foarte curat bine incalzit ( precizez ca sunt foarte friguroasa). Patul foarte confortabil.. Cu siguranta voi revenii! Recomand cu caldura! Va multumesc!

 941. In primul rand linistea locatiei. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, fara zgomot de trafic, la 15 minute de mers pe jos fata de centrul istoric. Apartamentul se gaseste intr-o curte interioara mare extrem de curata, gazon tuns, loc de joaca pentru copii, loc de parcare in curte. este structurat pe 2 niveluri, la parter o sufragerie cu toate dotarile necesare pentru gatit – asta daca e cazul – iar la etaj dormitorul. Exista si o sala de fitness cu diverse aparate – pentru o sedere mai lunga e mai mult decat binevenita. Este curat, cald (am fost in octombrie).

 942. Propietarii foarte amabili! Apartamentul este foarte confortabil, dotat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere mai lunga! Cel mai mult mi-a placut faptul ca apartamentul este situat intr-o zona linistita, cu curte frumoasa, unde poti bea o cafea, iar copilasii au locul de joaca special amenajat pentru ei. Multumim!

 943. Curățenia, atenția la detalii, cafeaua delicioasă, trandafirii galbeni de pe masă, locul de relaxare din gang. .. Și, nu în ultimul rând, cele două biciclete cu care ne-am plimbat în voie. Deși spațiul nu este extrem de generos, totul este aranjat perfect!

 944. Situat în centrul istoric. Gazdă primitoare. Decent și intim.

 945. Amplasarea foarte buna, chiar in centru. Totul este foarte curat, conditii foarte bune. Gazda ffffff amabila si cu mult bun simt. Ne-am simtit foarte bine. Categoric vom reveni. E una dintre putinele locatii care au primit aprecierile noastre maxime.

 946. Totul a fost in regula curatenie,căldura si liniste!!!

 947. Locație superba. Liniște, discreție și camere curate

 948. Am avut un sejur de 2 nopți. Totul a fost foarte bine. Camera a fost spațioasă si curata. Zona foarte linistita.

 949. Hotel frumos si amenajat din toate punctele de vedere!

 950. Prietenoși , super curat , mâncarea excelenta , caldura din plin in anotimp friguros

 951. Personalul extrem de ambil, curatenia din camere, camera mare cu mobilier nou, restaurantul, terasa restaurantului, mancarea.

 952. Relaxare liniste curățenie si loc amenajat pt fumatori

 953. Era curat si ordonat, am avut fiecare prosop pregatit, in camera mirosea frumos, bucataria dispune de vesela si electrocasnice.

 954. Curatenia, linistea si confortul. Plus parcare gratuita in incinta.

 955. Totul la superlativ! Nou, curat, mobilat cu tot ce trebuie pt cine sta mai multe zile. Ne am simtit ca acasa si asta spune totul. Un mare bonus pt ca primesc si cu animalute, pt cine are stie cat este de greu sa gasesti gazde care sa accepte.

 956. Totul foarte ok. Curatenie impecabila. Vom reveni de cate ori vom avea ocazia. Gazda foarte ok.

 957. Experienta noastra a fost una foarte placuta. Ceea ce cautam pentru o seara in trecere.

 958. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 959. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 960. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 961. Totul a fost perfect. Proprietarii foarte atenti la nevoile noastre, Locatia excelenta, in mijlocul orasului, dar totusi foarte liniste. In apropiere, gasiti orice vreti. Apartamentul, foarte curat bine incalzit ( precizez ca sunt foarte friguroasa). Patul foarte confortabil.. Cu siguranta voi revenii! Recomand cu caldura! Va multumesc!

 962. In primul rand linistea locatiei. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, fara zgomot de trafic, la 15 minute de mers pe jos fata de centrul istoric. Apartamentul se gaseste intr-o curte interioara mare extrem de curata, gazon tuns, loc de joaca pentru copii, loc de parcare in curte. este structurat pe 2 niveluri, la parter o sufragerie cu toate dotarile necesare pentru gatit – asta daca e cazul – iar la etaj dormitorul. Exista si o sala de fitness cu diverse aparate – pentru o sedere mai lunga e mai mult decat binevenita. Este curat, cald (am fost in octombrie).

 963. Propietarii foarte amabili! Apartamentul este foarte confortabil, dotat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere mai lunga! Cel mai mult mi-a placut faptul ca apartamentul este situat intr-o zona linistita, cu curte frumoasa, unde poti bea o cafea, iar copilasii au locul de joaca special amenajat pentru ei. Multumim!

 964. Am stat doar o seara dar cu siguranta ne vom intoarce de fiecare dată când trecem prin Bistrița

 965. Domnul Iliaș este o gazda excelenta.Ne-a servit cu palinca, iar croasantul cu un de la micul dejun a fost foarte bun.

 966. Personalul nota 10,mâncare bună.Peisaj ,liniște.Dd

 967. Proprietarul si mama dumnealui, persoane absolut deosebite. Incearca sa te ajute in orice problema ca sa te simti ca acasa in apartamentul dumnealor.

 968. Proprietatea este curata, are toate dotarile necesare pentru a te simti confortabil, gazda foarte primitoare si discreta, relativ aproape de Centrul Istoric, terasa mare pentru fumatori. Recomandam!

 969. Locatie buna, parcare subterana, terasa imensa, magazin la parterul blocului, proprietar amabil etc

 970. A FOST FOARTE BINE,FOARTE CURAT,PERSONALUL FOARTE AMABIL

 971. Curățenia, camera, mâncarea, raportul preț-calitate.

 972. Curățenia si locația buna pentru tranzit.Parcare supravegheată video,liniste.

 973. Un personal foarte amabil 10,calitate 10,comfort 9.

 974. Hotel frumos si amenajat din toate punctele de vedere!

 975. Prietenoși , super curat , mâncarea excelenta , caldura din plin in anotimp friguros

 976. Totul a fost in regula curatenie,căldura si liniste!!!

 977. Locație superba. Liniște, discreție și camere curate

 978. Am avut un sejur de 2 nopți. Totul a fost foarte bine. Camera a fost spațioasă si curata. Zona foarte linistita.

 979. Proprietarul si mama dumnealui, persoane absolut deosebite. Incearca sa te ajute in orice problema ca sa te simti ca acasa in apartamentul dumnealor.

 980. Proprietatea este curata, are toate dotarile necesare pentru a te simti confortabil, gazda foarte primitoare si discreta, relativ aproape de Centrul Istoric, terasa mare pentru fumatori. Recomandam!

 981. Locatie buna, parcare subterana, terasa imensa, magazin la parterul blocului, proprietar amabil etc

 982. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 983. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 984. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 985. Relaxare liniste curățenie si loc amenajat pt fumatori

 986. Era curat si ordonat, am avut fiecare prosop pregatit, in camera mirosea frumos, bucataria dispune de vesela si electrocasnice.

 987. Curatenia, linistea si confortul. Plus parcare gratuita in incinta.

 988. Totul la superlativ! Nou, curat, mobilat cu tot ce trebuie pt cine sta mai multe zile. Ne am simtit ca acasa si asta spune totul. Un mare bonus pt ca primesc si cu animalute, pt cine are stie cat este de greu sa gasesti gazde care sa accepte.

 989. Totul foarte ok. Curatenie impecabila. Vom reveni de cate ori vom avea ocazia. Gazda foarte ok.

 990. Experienta noastra a fost una foarte placuta. Ceea ce cautam pentru o seara in trecere.

 991. Totul a fost perfect. Proprietarii foarte atenti la nevoile noastre, Locatia excelenta, in mijlocul orasului, dar totusi foarte liniste. In apropiere, gasiti orice vreti. Apartamentul, foarte curat bine incalzit ( precizez ca sunt foarte friguroasa). Patul foarte confortabil.. Cu siguranta voi revenii! Recomand cu caldura! Va multumesc!

 992. In primul rand linistea locatiei. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, fara zgomot de trafic, la 15 minute de mers pe jos fata de centrul istoric. Apartamentul se gaseste intr-o curte interioara mare extrem de curata, gazon tuns, loc de joaca pentru copii, loc de parcare in curte. este structurat pe 2 niveluri, la parter o sufragerie cu toate dotarile necesare pentru gatit – asta daca e cazul – iar la etaj dormitorul. Exista si o sala de fitness cu diverse aparate – pentru o sedere mai lunga e mai mult decat binevenita. Este curat, cald (am fost in octombrie).

 993. Propietarii foarte amabili! Apartamentul este foarte confortabil, dotat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere mai lunga! Cel mai mult mi-a placut faptul ca apartamentul este situat intr-o zona linistita, cu curte frumoasa, unde poti bea o cafea, iar copilasii au locul de joaca special amenajat pentru ei. Multumim!

 994. A FOST FOARTE BINE,FOARTE CURAT,PERSONALUL FOARTE AMABIL

 995. Curățenia, camera, mâncarea, raportul preț-calitate.

 996. Curățenia si locația buna pentru tranzit.Parcare supravegheată video,liniste.

 997. Liniștea, curățenia, amplasamentul, personalul, confortul.

 998. Totul. Foarte curat, personalul profi, balcon pt fumatori, locatie excelenta,patul foarte bun.

 999. Un personal foarte amabil 10,calitate 10,comfort 9.

 1000. Locatia. Personaul f ok. Flexibilitate. Loc de parcare. Curat. Recomand cu incredere !

 1001. O locație minunata, foarte curat, nou, nu lipsește nimic, curtea super pentru joacă copii, recomand cu mare drag !

 1002. Gazda este primitoare si foarte amabila, am purtat citeva conversatii foarte placute . Locatia este excelenta, foarte apropae de centrul istoric. Apartamentul foarte bine utilat si mobilat cu bun gust. Unul din lucrurile importante – curtea in care este amplasat apartamentul. Este un loc perfect pentru oricine doreste sa se bucure de clipe linistite si pentru familiile cu copii ( este amenajat si un mic loc de joaca). Cu siguranta Daca vom avea nevoie sa trecem din nou prin Bistrita, cu siguranta ne vom caza tot aici. Recomandam sa rezervati cu incredere.

 1003. Totul la superlativ! Nou, curat, mobilat cu tot ce trebuie pt cine sta mai multe zile. Ne am simtit ca acasa si asta spune totul. Un mare bonus pt ca primesc si cu animalute, pt cine are stie cat este de greu sa gasesti gazde care sa accepte.

 1004. Totul foarte ok. Curatenie impecabila. Vom reveni de cate ori vom avea ocazia. Gazda foarte ok.

 1005. Experienta noastra a fost una foarte placuta. Ceea ce cautam pentru o seara in trecere.

 1006. Totul a fost in regula curatenie,căldura si liniste!!!

 1007. Locație superba. Liniște, discreție și camere curate

 1008. Am avut un sejur de 2 nopți. Totul a fost foarte bine. Camera a fost spațioasă si curata. Zona foarte linistita.

 1009. Relaxare liniste curățenie si loc amenajat pt fumatori

 1010. Era curat si ordonat, am avut fiecare prosop pregatit, in camera mirosea frumos, bucataria dispune de vesela si electrocasnice.

 1011. Curatenia, linistea si confortul. Plus parcare gratuita in incinta.

 1012. Proprietarul si mama dumnealui, persoane absolut deosebite. Incearca sa te ajute in orice problema ca sa te simti ca acasa in apartamentul dumnealor.

 1013. Proprietatea este curata, are toate dotarile necesare pentru a te simti confortabil, gazda foarte primitoare si discreta, relativ aproape de Centrul Istoric, terasa mare pentru fumatori. Recomandam!

 1014. Locatie buna, parcare subterana, terasa imensa, magazin la parterul blocului, proprietar amabil etc

 1015. Apartament aflat într-o clădire veche, curat, spațios, amenajat cu gust, cu bucătărie, cu parcare proprie și aproape de centrul orașului și de zona pietonală cu terase, localuri și magazine.

 1016. Apartament spatios, curat si frumos decorat situat in centrul orasului. Locul de parcare este chiar langa cladire. Gazda a fost foarte binevoitoare . Recomand cu incredere!

 1017. Locatie excelenta, parcare gratuita, paturile foarte confortabile, curatenie exemplara. A fost mai mult decat ne asteptam. Recomandam cu cea mai mare incredere. Vom reveni cu siguranta!

 1018. Hotel confortabil,cafea foarte bună, mic dejun gustos, personal amabil😊

 1019. Camera curata,personalul amabil,pozitie foarte buna a hotelului cu multe magazine in apropiere,micul dejun cu de toate si cafeaua foarte buna,baia spatioasa ,moderna si curata.Este important de stiut ca termostatul pentru calorifer este pe perete.

 1020. Curățenia și confortul camerei dar cel mai mult ma atras salteaua super buna

 1021. Discreția, pentru mine importantă,este maximă.Cu siguranță voi reveni!!

 1022. Raport pret calitate neasteptat de bun. Modest, dar curat si cu tot ce e necesar. Asternut impecabil. Prosoape la fel. Baie igienizata. Self check in fara probleme. Putin cam galagios pana dupa miezul noptii de la un eveniment de sambata seara din imobilul vecin.

 1023. Daca stai o noapte in Bistrita si cauti conditii acceptabile pentru un pret foarte mic, mai bine de atat nu gasesti. Sa ne intelegem: conditiile sunt OK, tinand cont de pret, nu si in comparatie cu alte hoteluri. E un low-cost, fara receptie, dar deschis non-stop, recomandabil pentru cei ce se afla in tranzit, in special. Amplasarea e buna, camerele sunt decente si au minimul necesar.

 1024. Totul a fost perfect. Proprietarii foarte atenti la nevoile noastre, Locatia excelenta, in mijlocul orasului, dar totusi foarte liniste. In apropiere, gasiti orice vreti. Apartamentul, foarte curat bine incalzit ( precizez ca sunt foarte friguroasa). Patul foarte confortabil.. Cu siguranta voi revenii! Recomand cu caldura! Va multumesc!

 1025. In primul rand linistea locatiei. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, fara zgomot de trafic, la 15 minute de mers pe jos fata de centrul istoric. Apartamentul se gaseste intr-o curte interioara mare extrem de curata, gazon tuns, loc de joaca pentru copii, loc de parcare in curte. este structurat pe 2 niveluri, la parter o sufragerie cu toate dotarile necesare pentru gatit – asta daca e cazul – iar la etaj dormitorul. Exista si o sala de fitness cu diverse aparate – pentru o sedere mai lunga e mai mult decat binevenita. Este curat, cald (am fost in octombrie).

 1026. Propietarii foarte amabili! Apartamentul este foarte confortabil, dotat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere mai lunga! Cel mai mult mi-a placut faptul ca apartamentul este situat intr-o zona linistita, cu curte frumoasa, unde poti bea o cafea, iar copilasii au locul de joaca special amenajat pentru ei. Multumim!

 1027. locatia centrala, acces usor la centrul orasului , nu e nevoie de stricat bani pe taxi si pe alte mijloace de transport pentru a ajunge oriunde vrei in bistrita. Camerele sunt calduroase si proprietarii foarte primitori.

 1028. Relaxare liniste curățenie si loc amenajat pt fumatori

 1029. Era curat si ordonat, am avut fiecare prosop pregatit, in camera mirosea frumos, bucataria dispune de vesela si electrocasnice.

 1030. Am stat doar o seara dar cu siguranta ne vom intoarce de fiecare dată când trecem prin Bistrița

 1031. Domnul Iliaș este o gazda excelenta.Ne-a servit cu palinca, iar croasantul cu un de la micul dejun a fost foarte bun.

 1032. Personalul nota 10,mâncare bună.Peisaj ,liniște.Dd

 1033. Locatia. Personaul f ok. Flexibilitate. Loc de parcare. Curat. Recomand cu incredere !

 1034. O locație minunata, foarte curat, nou, nu lipsește nimic, curtea super pentru joacă copii, recomand cu mare drag !

 1035. Gazda este primitoare si foarte amabila, am purtat citeva conversatii foarte placute . Locatia este excelenta, foarte apropae de centrul istoric. Apartamentul foarte bine utilat si mobilat cu bun gust. Unul din lucrurile importante – curtea in care este amplasat apartamentul. Este un loc perfect pentru oricine doreste sa se bucure de clipe linistite si pentru familiile cu copii ( este amenajat si un mic loc de joaca). Cu siguranta Daca vom avea nevoie sa trecem din nou prin Bistrita, cu siguranta ne vom caza tot aici. Recomandam sa rezervati cu incredere.

 1036. Apartament mare, frumos si modern. Este intr-o cladire noua. Proprietarii sunt foarte amabili.

 1037. Persoane deosebite Recomand apartamentul cu mare drag M-am simtit ca a casa.O sa revin sigur .

 1038. Proprietarul si mama dumnealui, persoane absolut deosebite. Incearca sa te ajute in orice problema ca sa te simti ca acasa in apartamentul dumnealor.

 1039. Discreția, pentru mine importantă,este maximă.Cu siguranță voi reveni!!

 1040. Raport pret calitate neasteptat de bun. Modest, dar curat si cu tot ce e necesar. Asternut impecabil. Prosoape la fel. Baie igienizata. Self check in fara probleme. Putin cam galagios pana dupa miezul noptii de la un eveniment de sambata seara din imobilul vecin.

 1041. Daca stai o noapte in Bistrita si cauti conditii acceptabile pentru un pret foarte mic, mai bine de atat nu gasesti. Sa ne intelegem: conditiile sunt OK, tinand cont de pret, nu si in comparatie cu alte hoteluri. E un low-cost, fara receptie, dar deschis non-stop, recomandabil pentru cei ce se afla in tranzit, in special. Amplasarea e buna, camerele sunt decente si au minimul necesar.

 1042. Hotel confortabil,cafea foarte bună, mic dejun gustos, personal amabil😊

 1043. Camera curata,personalul amabil,pozitie foarte buna a hotelului cu multe magazine in apropiere,micul dejun cu de toate si cafeaua foarte buna,baia spatioasa ,moderna si curata.Este important de stiut ca termostatul pentru calorifer este pe perete.

 1044. Curățenia și confortul camerei dar cel mai mult ma atras salteaua super buna

 1045. Apartament mare, frumos si modern. Este intr-o cladire noua. Proprietarii sunt foarte amabili.

 1046. Persoane deosebite Recomand apartamentul cu mare drag M-am simtit ca a casa.O sa revin sigur .

 1047. Proprietarul si mama dumnealui, persoane absolut deosebite. Incearca sa te ajute in orice problema ca sa te simti ca acasa in apartamentul dumnealor.

 1048. Curățenia, atenția la detalii, cafeaua delicioasă, trandafirii galbeni de pe masă, locul de relaxare din gang. .. Și, nu în ultimul rând, cele două biciclete cu care ne-am plimbat în voie. Deși spațiul nu este extrem de generos, totul este aranjat perfect!

 1049. Situat în centrul istoric. Gazdă primitoare. Decent și intim.

 1050. Amplasarea foarte buna, chiar in centru. Totul este foarte curat, conditii foarte bune. Gazda ffffff amabila si cu mult bun simt. Ne-am simtit foarte bine. Categoric vom reveni. E una dintre putinele locatii care au primit aprecierile noastre maxime.

 1051. Totul a fost perfect. Proprietarii foarte atenti la nevoile noastre, Locatia excelenta, in mijlocul orasului, dar totusi foarte liniste. In apropiere, gasiti orice vreti. Apartamentul, foarte curat bine incalzit ( precizez ca sunt foarte friguroasa). Patul foarte confortabil.. Cu siguranta voi revenii! Recomand cu caldura! Va multumesc!

 1052. In primul rand linistea locatiei. Apartamentul este situat intr-o zona linistita, fara zgomot de trafic, la 15 minute de mers pe jos fata de centrul istoric. Apartamentul se gaseste intr-o curte interioara mare extrem de curata, gazon tuns, loc de joaca pentru copii, loc de parcare in curte. este structurat pe 2 niveluri, la parter o sufragerie cu toate dotarile necesare pentru gatit – asta daca e cazul – iar la etaj dormitorul. Exista si o sala de fitness cu diverse aparate – pentru o sedere mai lunga e mai mult decat binevenita. Este curat, cald (am fost in octombrie).

 1053. Propietarii foarte amabili! Apartamentul este foarte confortabil, dotat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere mai lunga! Cel mai mult mi-a placut faptul ca apartamentul este situat intr-o zona linistita, cu curte frumoasa, unde poti bea o cafea, iar copilasii au locul de joaca special amenajat pentru ei. Multumim!

 1054. Amabilitatea proprietarului și a personalului, proximitatea pădurii.

 1055. Am stat doar o seara dar cu siguranta ne vom intoarce de fiecare dată când trecem prin Bistrița

 1056. Domnul Iliaș este o gazda excelenta.Ne-a servit cu palinca, iar croasantul cu un de la micul dejun a fost foarte bun.

 1057. Este un apartament comfortabil, facut cu mult bun gust, foarte mare atentie la detalii, de la cromatica pana la intrerupatoare si pahare ! Rareori am gasit o locatie fara a putea reprosa ceva

 1058. Totul a fost la superlativ. Cu un mare plus pentru gazda. Irina este deosebita. Multumesc mult Irina. Imi doresc sa ne revedem.

 1059. Totul la superlativ! Nou, curat, mobilat cu tot ce trebuie pt cine sta mai multe zile. Ne am simtit ca acasa si asta spune totul. Un mare bonus pt ca primesc si cu animalute, pt cine are stie cat este de greu sa gasesti gazde care sa accepte.

 1060. Interior spatios, bine utilat, mobilier ales cu gust, soba ce seamana cu un semineu.

 1061. Decorul, camera spatioasa, curtea/gradina… Dotarile din camera… chicineta… TV mare…

 1062. Zona f.liniștită, gazda amabila, mâncarea bună la Pensiunea Miracolo din incintă cu personal serviabil, am pescuit pe râul Bistrița din spate, am jucat fotbal pe gazonul din fata, f. multa verdeață, taxiul ajunge în 4 Min, dc aveti vreo nemulțumire cu siguranță gazda o va rezolva,…. Pt superlativ: propriul acces la râul Bistrița:) aveți o comoară în spatele proprietății 🙂

 1063. Micul dejun nu a fost la nivelul unui hotel de 4 stele.

 1064. Totul, camera mare, frumos decorata, cu toate facilitățile.

 1065. Locația, confortul, personalul intr-un cuvânt aproape tot.

 1066. Aproape de centru, poziționat in zona liniștita ; personal amabil; camere curate; raport calitate-preț excelent!

 1067. Locatia si linistea zonei ,amabilitatea dnei care ne-a cazat,si preturile pentru toate buzunarele ,chiar acceptabile

 1068. Cel mai ieftin din oraș. Pentru noi a fost locația super . Lângă ștrand , parc și aproape de centru. Parcare gratis chiar in fata hotelului. Receptionista foarte amabila .

 1069. Mare surpriza, o cazare exceptionala in Bistrita! Totul la superlativ: locatie, camera (cereti o comera cu balcon!), dotari, mic dejun, restaurant. Si, mai ales, oameni: un customer service cum mai rar intalnesti in Romania! Bravo Metropolis, unul din cele mai bune hoteluri din tara!

 1070. Camera care corespunde asteptarilor. Conditiile pt prevenirea Covid-19 sunt respectate

 1071. Totul a fost așa cum trebuie să fie într-un hotel de 5 stele

 1072. Locatie curata, mic dejun gustos. Foarte bine puse la punct normele de igiena si distantare sociala.

 1073. 1. Are o pozitie exceptionala 2. Toate elementele din zona de primire , scari, holuri si din camere sunt de o calitate extraordinara

 1074. Totul. Curățenie, facilitățile, personalul foarte amabil, amplasarea hotelului, terasa, mâncarea.

 1075. -doamna de la recepție foarte amabilă. Îi mulțumesc pentru implicare și atitudine. Foarte rar se întâlnește o astfel de abordare. Dânsa a încercat să ne ofere alternative pentru camera rezervată pe booking fiindca respectiva nu era disponibilă. Foarte simpatică atitudinea acesteia!:) – este curat -pat dublu mare și foarte confortabil -TV foarte mare -terasa unde se poate manca micul dejun e foarte drăguță

 1076. Camera excelenta mare si spatioasa,micul dejun suficient de consistent.Parcare free.

 1077. Camera curata, cu tot ce e necesar, frumoasa, moderna, lenjerii si prosoape curate. Personal amabil, dragut. Singura noastra problema a fost caldura, din cauza faptului ca veneam dintr-o zona de munte, dar asta nu a fost vina locatiei :)). Oricum era aparat de aer conditionat in camera.

 1078. Locația excelenta, curățenie impecabilă,camera superbă,mic dejun pe terasa foarte bun.

 1079. Curățenie, liniște, amabilitate. Mic dejun pentru toate gusturile.

 1080. Un hotel foarte frumos, curat, spațios, bine poziționat.

 1081. Locatia este superba, dar micul dejun foarte modest, nu serveau decat oua.

 1082. A fost curat, locul destul de linistit si optiuni mai multe pentru cei cu copii(loc de joaca si chiar plimbare cu ponei sau cai)

 1083. Raport excelent calitate-pret, mancarea foarte buna la restaurant (astepti putin dar merita), oameni draguti si amabili.

 1084. Camera si baia super curate. Totul aranjat si pus la punct.