Cazare ieftina Barlad

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Bîrlad, Vaslui, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Bîrlad, Vaslui, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Bîrlad, Vaslui, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Bîrlad, Vaslui, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Bîrlad, Vaslui, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Aurora si Valentina Begu din Stejarii, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Bîrlad, Vaslui, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Aurora si Valentina Begu din Stejarii, jud. IasiCazare in Bîrlad, Vaslui, România pentru 5 persoane)

 • Tudora si Tinca Frunda din Silistea, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Bîrlad, Vaslui, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Bîrlad, Vaslui, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Tudora si Tinca Frunda din Silistea, jud. VasluiCazare in Bîrlad, Vaslui, România pentru 5 persoane)

 • Cornelia si Gențiana Belcot din Poiana, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Bîrlad, Vaslui, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Cornelia si Gențiana Belcot din Poiana, jud. SuceavaCazare in Bîrlad, Vaslui, România pentru 5 persoane)

 • Veronica si Victoria Dumitrescu din Hutu, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Bîrlad, Vaslui, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Bîrlad, Vaslui, România!

  (Veronica si Victoria Dumitrescu din Hutu, jud. BacauCazare in Bîrlad, Vaslui, România pentru 5 persoane)

 • Manuela si Adina Tescanu din Valeadeni, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Bîrlad, Vaslui, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Bîrlad, Vaslui, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Manuela si Adina Tescanu din Valeadeni, jud. Caras-SeverinCazare in Bîrlad, Vaslui, România pentru 5 persoane)

 • Gențiana si Cristea Buș din Viisoara, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Bîrlad, Vaslui, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Bîrlad, Vaslui, România.

  (Gențiana si Cristea Buș din Viisoara, jud. DoljCazare in Bîrlad, Vaslui, România pentru 5 persoane)

 1. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 2. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 3. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 4. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 5. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 6. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 7. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 8. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 9. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 10. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 11. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 12. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 13. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 14. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 15. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 16. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 17. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 18. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 19. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 20. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 21. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 22. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 23. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 24. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 25. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 26. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 27. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 28. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 29. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 30. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 31. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 32. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 33. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 34. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 35. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 36. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 37. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 38. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 39. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 40. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 41. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 42. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 43. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 44. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 45. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 46. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 47. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 48. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 49. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 50. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 51. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 52. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 53. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 54. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 55. Camere curate, baia la fel, mancare buna, preturi accesibile, personal amabil si serviabil.

 56. Curatenie, amplasare foarte buna, camere suficient de mari, caldura, confort

 57. Am luat masa aici in mai multe momente pe parcursul celor 3 zile petrecute acolo, servirea si tot personalul, au fost super, mancarea ok. Atat restaurantul, barul cat si terasa, ok. Semnal Wi-Fi excelent, mai ales ca noi aveam nevoie de o conexiune puternica. Zona excelenta, ai la dispozitie magazine si servicii de tot felul, chiar orice ai nevoie gasesti. Parcarea hotelului ne-a oferit un plus de confort, stiind-o in siguranta si ferita de traficul zilei.

 58. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 59. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 60. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 61. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 62. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 63. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 64. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 65. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 66. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 67. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 68. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 69. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 70. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 71. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 72. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 73. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 74. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 75. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 76. Curățenia exemplara ,liniștea,mancarea f.buna la restaurant

 77. Locatie buna.Parcare proprie dar nepazita.Am vazut oameni care traversau parcare spre casele lor

 78. Hotel situat în centrul orașului , personalul atent și serviabil , camera spațioasă , cu tv cu ecran plat , minifrigider, mobilierul adecvat, un pat mare odihnitor, baie cu cadă dotată cu tot ce trebuie . Micul dejun , pe bază de bonuri valorice destul de consistent și diversificat ! A fost curat , cu un “aer” care nu låsa să se vadă că e totuși un hotel destul de vechi ! Atunci când voi reveni în Bârlad , voi poposi tot aici ! Recomand cu drag !

 79. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 80. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 81. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 82. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 83. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 84. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 85. Curățenia exemplara ,liniștea,mancarea f.buna la restaurant

 86. Locatie buna.Parcare proprie dar nepazita.Am vazut oameni care traversau parcare spre casele lor

 87. Hotel situat în centrul orașului , personalul atent și serviabil , camera spațioasă , cu tv cu ecran plat , minifrigider, mobilierul adecvat, un pat mare odihnitor, baie cu cadă dotată cu tot ce trebuie . Micul dejun , pe bază de bonuri valorice destul de consistent și diversificat ! A fost curat , cu un “aer” care nu låsa să se vadă că e totuși un hotel destul de vechi ! Atunci când voi reveni în Bârlad , voi poposi tot aici ! Recomand cu drag !

 88. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 89. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 90. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 91. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 92. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 93. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 94. Curățenia exemplara ,liniștea,mancarea f.buna la restaurant

 95. Locatie buna.Parcare proprie dar nepazita.Am vazut oameni care traversau parcare spre casele lor

 96. Hotel situat în centrul orașului , personalul atent și serviabil , camera spațioasă , cu tv cu ecran plat , minifrigider, mobilierul adecvat, un pat mare odihnitor, baie cu cadă dotată cu tot ce trebuie . Micul dejun , pe bază de bonuri valorice destul de consistent și diversificat ! A fost curat , cu un “aer” care nu låsa să se vadă că e totuși un hotel destul de vechi ! Atunci când voi reveni în Bârlad , voi poposi tot aici ! Recomand cu drag !

 97. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 98. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 99. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 100. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 101. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 102. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 103. Poziționat foarte bine pentru activitățile pe care le-am avut.

 104. Curățenia exemplara ,liniștea,mancarea f.buna la restaurant

 105. Locatie buna.Parcare proprie dar nepazita.Am vazut oameni care traversau parcare spre casele lor

 106. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 107. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 108. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 109. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 110. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 111. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 112. Hotel curat, fara mirosuri, prosoape schimbate zilnic, receptionere amabile, mobilier ok, covoare curate, locatie centrala.

 113. Poziționat foarte bine pentru activitățile pe care le-am avut.

 114. Curățenia exemplara ,liniștea,mancarea f.buna la restaurant

 115. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 116. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 117. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 118. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 119. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 120. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 121. Hotel curat, fara mirosuri, prosoape schimbate zilnic, receptionere amabile, mobilier ok, covoare curate, locatie centrala.

 122. Poziționat foarte bine pentru activitățile pe care le-am avut.

 123. Curățenia exemplara ,liniștea,mancarea f.buna la restaurant

 124. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 125. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 126. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 127. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 128. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 129. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 130. Locația foarte buna ( practic in mijlocul orașului )

 131. Hotel curat, fara mirosuri, prosoape schimbate zilnic, receptionere amabile, mobilier ok, covoare curate, locatie centrala.

 132. Poziționat foarte bine pentru activitățile pe care le-am avut.

 133. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 134. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 135. PENSIUNEA DIANA = Suflete calde! Oameni curati! Respect! Oamenii de acolo, te fac sa te simti ACASA, din orice colt al lumii ai fi! Ma inclin in fata lor, inca o data!

 136. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 137. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 138. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 139. Locația foarte buna ( practic in mijlocul orașului )

 140. Hotel curat, fara mirosuri, prosoape schimbate zilnic, receptionere amabile, mobilier ok, covoare curate, locatie centrala.

 141. Poziționat foarte bine pentru activitățile pe care le-am avut.

 142. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 143. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 144. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 145. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 146. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 147. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 148. Locația foarte buna ( practic in mijlocul orașului )

 149. Hotel curat, fara mirosuri, prosoape schimbate zilnic, receptionere amabile, mobilier ok, covoare curate, locatie centrala.

 150. Poziționat foarte bine pentru activitățile pe care le-am avut.

 151. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 152. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 153. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 154. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 155. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 156. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 157. Locația foarte buna ( practic in mijlocul orașului )

 158. Hotel curat, fara mirosuri, prosoape schimbate zilnic, receptionere amabile, mobilier ok, covoare curate, locatie centrala.

 159. Poziționat foarte bine pentru activitățile pe care le-am avut.

 160. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 161. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 162. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 163. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 164. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 165. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 166. Locația foarte buna ( practic in mijlocul orașului )

 167. Hotel curat, fara mirosuri, prosoape schimbate zilnic, receptionere amabile, mobilier ok, covoare curate, locatie centrala.

 168. Poziționat foarte bine pentru activitățile pe care le-am avut.

 169. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 170. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 171. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 172. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 173. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 174. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 175. Hotelul este situat central, mic dejun bun, raportul calitate pret.

 176. Locația foarte buna ( practic in mijlocul orașului )

 177. Hotel curat, fara mirosuri, prosoape schimbate zilnic, receptionere amabile, mobilier ok, covoare curate, locatie centrala.

 178. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 179. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 180. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 181. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 182. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 183. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 184. a fost totul f ok la hotel ….exceptie galagiei de la alte restaurante din zona, unde era nunta si muzica se auzea la maximum la 3 dimineata

 185. Hotelul este situat central, mic dejun bun, raportul calitate pret.

 186. Locația foarte buna ( practic in mijlocul orașului )

 187. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 188. ne-a placut amabilitatea gazdelor, curatenia si aranjamentul interior

 189. Curatenia impecabila in primul rand, mobiler modern si frumos, personal foarte amabil, liniste, spatiu de parcare in curte.

 190. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 191. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 192. Cand am intrebat unde gasim cel mai apropiat restaurant pentru a manca o ciorba, gazda ne-a zis ca ne da ea ciorba, daca vrem, desi nu ofereau asa ceva in meniu, gratis. Am ales sa mergem totusi in Barlad ca sa mancam ceva, fiind la 5 minute de mers cu masina. Camera a fost curata si calduroasa. Personalul foarte amabil

 193. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 194. A fost totul in regula, doar ca am ajuns seara tarziu si nu am apucat sa mananc, deci nu ma pot pronunta asupra restaurantului. La fel dimineata, am plecat devreme, asa ca iar nu ma pot pronunta asupra micului dejun. In rest curatenie, ok.

 195. Mic dejun foarte bun, camera curata, aer conditionat, amplasare buna in centru orasului, personal amabil, parcare ieftina, acces la terasa.

 196. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 197. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 198. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 199. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 200. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 201. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 202. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 203. A fost totul in regula, doar ca am ajuns seara tarziu si nu am apucat sa mananc, deci nu ma pot pronunta asupra restaurantului. La fel dimineata, am plecat devreme, asa ca iar nu ma pot pronunta asupra micului dejun. In rest curatenie, ok.

 204. Mic dejun foarte bun, camera curata, aer conditionat, amplasare buna in centru orasului, personal amabil, parcare ieftina, acces la terasa.

 205. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 206. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 207. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 208. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 209. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 210. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 211. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 212. A fost totul in regula, doar ca am ajuns seara tarziu si nu am apucat sa mananc, deci nu ma pot pronunta asupra restaurantului. La fel dimineata, am plecat devreme, asa ca iar nu ma pot pronunta asupra micului dejun. In rest curatenie, ok.

 213. Mic dejun foarte bun, camera curata, aer conditionat, amplasare buna in centru orasului, personal amabil, parcare ieftina, acces la terasa.

 214. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 215. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 216. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 217. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 218. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 219. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 220. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 221. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 222. A fost totul in regula, doar ca am ajuns seara tarziu si nu am apucat sa mananc, deci nu ma pot pronunta asupra restaurantului. La fel dimineata, am plecat devreme, asa ca iar nu ma pot pronunta asupra micului dejun. In rest curatenie, ok.

 223. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 224. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 225. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 226. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 227. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 228. Conditiile excelente de cazare, precum si amabilitatea gazdei! Recomand cu caldura!!

 229. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 230. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 231. A fost totul in regula, doar ca am ajuns seara tarziu si nu am apucat sa mananc, deci nu ma pot pronunta asupra restaurantului. La fel dimineata, am plecat devreme, asa ca iar nu ma pot pronunta asupra micului dejun. In rest curatenie, ok.

 232. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 233. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 234. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 235. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 236. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 237. Foarte curat, gazdele foarte primitoare. Daca de data asta am calatorit in interes de serviciu, data viitoare voi reveni cu siguranta impreuna cu familia.

 238. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 239. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 240. A fost totul in regula, doar ca am ajuns seara tarziu si nu am apucat sa mananc, deci nu ma pot pronunta asupra restaurantului. La fel dimineata, am plecat devreme, asa ca iar nu ma pot pronunta asupra micului dejun. In rest curatenie, ok.

 241. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 242. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 243. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 244. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 245. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 246. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 247. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 248. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 249. A fost totul in regula, doar ca am ajuns seara tarziu si nu am apucat sa mananc, deci nu ma pot pronunta asupra restaurantului. La fel dimineata, am plecat devreme, asa ca iar nu ma pot pronunta asupra micului dejun. In rest curatenie, ok.

 250. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 251. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 252. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 253. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 254. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 255. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 256. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 257. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 258. A fost totul in regula, doar ca am ajuns seara tarziu si nu am apucat sa mananc, deci nu ma pot pronunta asupra restaurantului. La fel dimineata, am plecat devreme, asa ca iar nu ma pot pronunta asupra micului dejun. In rest curatenie, ok.

 259. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 260. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 261. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 262. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 263. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 264. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 265. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 266. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 267. A fost totul in regula, doar ca am ajuns seara tarziu si nu am apucat sa mananc, deci nu ma pot pronunta asupra restaurantului. La fel dimineata, am plecat devreme, asa ca iar nu ma pot pronunta asupra micului dejun. In rest curatenie, ok.

 268. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 269. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 270. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 271. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 272. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 273. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 274. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 275. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 276. A fost totul in regula, doar ca am ajuns seara tarziu si nu am apucat sa mananc, deci nu ma pot pronunta asupra restaurantului. La fel dimineata, am plecat devreme, asa ca iar nu ma pot pronunta asupra micului dejun. In rest curatenie, ok.

 277. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 278. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 279. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 280. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 281. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 282. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 283. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 284. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 285. A fost totul in regula, doar ca am ajuns seara tarziu si nu am apucat sa mananc, deci nu ma pot pronunta asupra restaurantului. La fel dimineata, am plecat devreme, asa ca iar nu ma pot pronunta asupra micului dejun. In rest curatenie, ok.

 286. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 287. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 288. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 289. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 290. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 291. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 292. Locatie excelenta, parcare sigura si garantata, destul de curat, mobilier si baia cam invechite. Personal amabil

 293. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 294. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 295. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 296. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 297. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 298. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 299. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 300. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 301. Locatie excelenta, parcare sigura si garantata, destul de curat, mobilier si baia cam invechite. Personal amabil

 302. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 303. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 304. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 305. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 306. Mi-a plăcut personalul de la pensiune camerele curate totul foarte curat, se merita prețul chiar este sub prețul pieței unei pensiuni.. Dacă vreți sa va relaxații și sa va bucurați de curățenie acolo este perfect

 307. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 308. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 309. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 310. Locatie excelenta, parcare sigura si garantata, destul de curat, mobilier si baia cam invechite. Personal amabil

 311. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 312. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 313. E foarte comod și plăcut în interior. Ușor de găsit locația și noaptea.

 314. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 315. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 316. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 317. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 318. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 319. Locatie excelenta, parcare sigura si garantata, destul de curat, mobilier si baia cam invechite. Personal amabil

 320. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 321. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 322. E foarte comod și plăcut în interior. Ușor de găsit locația și noaptea.

 323. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 324. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 325. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 326. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 327. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 328. Locatie excelenta, parcare sigura si garantata, destul de curat, mobilier si baia cam invechite. Personal amabil

 329. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 330. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 331. E foarte comod și plăcut în interior. Ușor de găsit locația și noaptea.

 332. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 333. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 334. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 335. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 336. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 337. Locatie excelenta, parcare sigura si garantata, destul de curat, mobilier si baia cam invechite. Personal amabil

 338. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 339. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 340. Micul dejun gustos si proapat. Personal foarte amabil. Camera spatioasa si curate.

 341. Personalul foarte amabil. M-au surprins cand mi-au spus ca putem sa le lasam hainele sa ni le calce, fara nici un cost.

 342. Spacious rooms and nice location in the center of the city.

 343. E foarte comod și plăcut în interior. Ușor de găsit locația și noaptea.

 344. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 345. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 346. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 347. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 348. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 349. Locatie excelenta, parcare sigura si garantata, destul de curat, mobilier si baia cam invechite. Personal amabil

 350. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 351. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 352. E foarte comod și plăcut în interior. Ușor de găsit locația și noaptea.

 353. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 354. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 355. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 356. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 357. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 358. Locatie excelenta, parcare sigura si garantata, destul de curat, mobilier si baia cam invechite. Personal amabil

 359. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 360. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 361. Micul dejun gustos si proapat. Personal foarte amabil. Camera spatioasa si curate.

 362. Personalul foarte amabil. M-au surprins cand mi-au spus ca putem sa le lasam hainele sa ni le calce, fara nici un cost.

 363. Spacious rooms and nice location in the center of the city.

 364. E foarte comod și plăcut în interior. Ușor de găsit locația și noaptea.

 365. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 366. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 367. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 368. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 369. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 370. Locatie excelenta, parcare sigura si garantata, destul de curat, mobilier si baia cam invechite. Personal amabil

 371. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 372. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 373. E foarte comod și plăcut în interior. Ușor de găsit locația și noaptea.

 374. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 375. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 376. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 377. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 378. Foarte curat, pat confortabil, priveliste frumoasa, relaxant.

 379. Personal amabil, faptul ca am gasit înțelegere pt solicitarile efectuate. Preturile bune din restaurant si faptul ca se puteau alege din 3 variante de mic dejun. Faptul ca a existat parcare la locatie intr-o zona centrala in care e problematic cu parcatul.

 380. TOTUL A FOST LA NIVEL MAXIM:CURĂȚENIE, AMABILITATE ,RAPORT PREȚ CALITATE ! 🤗N

 381. Hotel curat , parcare pazita, zona centrala, liniste

 382. E foarte comod și plăcut în interior. Ușor de găsit locația și noaptea.

 383. Camera spatioasa. Parcare sigura in curte. Acces la un oficiu bine dotat.

 384. Camera este foarte bine echipata cu tot ceea ce este necesar unui sejur: prosoape, produse toaleta, tv, aer conditionat. Bucatarie comuna cu toate utilitatile. O terasa mare. Curte frumoasa. O locatie cu liniste. Proprietara amabila si comunicativa. Recomand pensiunea pentru confort. Foarte aproape de orasul Barlad.

 385. Micul dejun excelent, cafeaua f. buna. Gazdele de toata isprava. Mi-ar fi placut sa ramanem mai mult dar, trebuia sa ajungem acasa in ziua urmatoare sosirii. Am sa revin cu siguranta, sa-mi incerc macar o zi norocul in balta alaturata.

 386. Foarte primitoare gazdele, comunicative si receptive la cerintele noastre. Noi am inchiriat un apartament, foarte curat si toate lucrurile noi, camerele ofera tot comfortul. Si pe langa toate acestea dimineata nu ne puteam trezi, era o liniste si un calm in jur cum rar intalnesti. Micul dejun gustos si consistent. Vom reveni cu siguranta!

 387. Curățenie, liniste, confort, amabilitatea personalului si grija de confortul clienților.

 388. Totul oameni de nota 10 receptie super personal restaurant super

 389. Superb asezat in centrul orasului si zona foarte linistita recomand cu drag

 390. Personal amabil, faptul ca am gasit înțelegere pt solicitarile efectuate. Preturile bune din restaurant si faptul ca se puteau alege din 3 variante de mic dejun. Faptul ca a existat parcare la locatie intr-o zona centrala in care e problematic cu parcatul.

 391. Camera curata, pat mare confortabil! WiFi-ul merge perfect! Mancarea gustoasa si personalul amabil si calificat.

 392. Curatenie in camera si un raport pret-calitate corect. Personalul hotelului a fost foarte respectuos si bine pregatit. Va recomand sa mancati pizza de la restaurantul hotelului, este cu adevarat un deliciu:)

 393. Super ok locatia la 120 lei camera comparatie cam de 4 stele,Nu are lift arata tot,este peste hotel moldova

 394. Personalul a fost foarte dragut, micul-dejun foarte bun. Destul de curat in camera, saltele confortabile, lenjeria de pat impecabila si pozitie foarte buna a hotelului. Un pret excelent, care a inclus si micul-dejun. Nu stiu nimic despre wi-fi, deoarece nu am avut nevoie.

 395. curatenia personalul amabil micul dejun bun si suficient

 396. Totul oameni de nota 10 receptie super personal restaurant super

 397. A fost foarte bine totul e super Recomand cu drag

 398. Camera curata, pat mare confortabil! WiFi-ul merge perfect! Mancarea gustoasa si personalul amabil si calificat.

 399. Curatenie in camera si un raport pret-calitate corect. Personalul hotelului a fost foarte respectuos si bine pregatit. Va recomand sa mancati pizza de la restaurantul hotelului, este cu adevarat un deliciu:)

 400. Hotelul este foarte curat, iar personalul foarte amabil.

 401. Personalul a fost foarte dragut, micul-dejun foarte bun. Destul de curat in camera, saltele confortabile, lenjeria de pat impecabila si pozitie foarte buna a hotelului. Un pret excelent, care a inclus si micul-dejun. Nu stiu nimic despre wi-fi, deoarece nu am avut nevoie.

 402. curatenia personalul amabil micul dejun bun si suficient

 403. A fost foarte bine totul e super Recomand cu drag

 404. Camera curata, pat mare confortabil! WiFi-ul merge perfect! Mancarea gustoasa si personalul amabil si calificat.

 405. Curatenie in camera si un raport pret-calitate corect. Personalul hotelului a fost foarte respectuos si bine pregatit. Va recomand sa mancati pizza de la restaurantul hotelului, este cu adevarat un deliciu:)

 406. Multumim pentru ospitalitate, ne au fost depasite asteptarile! Apartamentul este curat, modern, calduros si confortabil, iar gazda extrem de amabila. Recomandam cu drag si o sa revenim atunci cand vom mai avea ocazia!

 407. Modul de amenajare al apartamentului pur si simplu îți ofera relaxarea si comfortul necesar atunci cand te retragi dupa o zi lunga si obositoare. Curatenie de nota 10 si modul de colaborare cu propietarii excelent! Recomand 👏👌💯

 408. Relacion calidad/precio. Un apartamiento muy moero y comfortable.

 409. A fost foarte bine totul e super Recomand cu drag

 410. Camera curata, pat mare confortabil! WiFi-ul merge perfect! Mancarea gustoasa si personalul amabil si calificat.

 411. Curatenie in camera si un raport pret-calitate corect. Personalul hotelului a fost foarte respectuos si bine pregatit. Va recomand sa mancati pizza de la restaurantul hotelului, este cu adevarat un deliciu:)

 412. Totul la superlativ! Personalul foarte amabil; complimente jucătorului; liniște și curățenie! Felicitări!

 413. Hotelul este foarte curat, iar personalul foarte amabil.

 414. Personalul a fost foarte dragut, micul-dejun foarte bun. Destul de curat in camera, saltele confortabile, lenjeria de pat impecabila si pozitie foarte buna a hotelului. Un pret excelent, care a inclus si micul-dejun. Nu stiu nimic despre wi-fi, deoarece nu am avut nevoie.

 415. Multumim pentru ospitalitate, ne au fost depasite asteptarile! Apartamentul este curat, modern, calduros si confortabil, iar gazda extrem de amabila. Recomandam cu drag si o sa revenim atunci cand vom mai avea ocazia!

 416. Modul de amenajare al apartamentului pur si simplu îți ofera relaxarea si comfortul necesar atunci cand te retragi dupa o zi lunga si obositoare. Curatenie de nota 10 si modul de colaborare cu propietarii excelent! Recomand 👏👌💯

 417. Relacion calidad/precio. Un apartamiento muy moero y comfortable.

 418. Totul a fost excelent, așa cum ne-am dorit, liniște și curățenie, căldură și apă caldă în condițiile în care în București nu există căldură și apă caldă în apartamentele din blocuri. Angajații amabili, zâmbitori și răbdători cu noi. Preturi decente, totul renovat. Vom mai veni, cu siguranță! Micul dejun foarte bun!

 419. Totul la superlativ! Personalul foarte amabil; complimente jucătorului; liniște și curățenie! Felicitări!

 420. Hotelul este foarte curat, iar personalul foarte amabil.

 421. Multumim pentru ospitalitate, ne au fost depasite asteptarile! Apartamentul este curat, modern, calduros si confortabil, iar gazda extrem de amabila. Recomandam cu drag si o sa revenim atunci cand vom mai avea ocazia!

 422. Modul de amenajare al apartamentului pur si simplu îți ofera relaxarea si comfortul necesar atunci cand te retragi dupa o zi lunga si obositoare. Curatenie de nota 10 si modul de colaborare cu propietarii excelent! Recomand 👏👌💯

 423. Relacion calidad/precio. Un apartamiento muy moero y comfortable.

 424. A fost foarte bine totul e super Recomand cu drag

 425. Camera curata, pat mare confortabil! WiFi-ul merge perfect! Mancarea gustoasa si personalul amabil si calificat.

 426. Curatenie in camera si un raport pret-calitate corect. Personalul hotelului a fost foarte respectuos si bine pregatit. Va recomand sa mancati pizza de la restaurantul hotelului, este cu adevarat un deliciu:)

 427. Locatie excelenta, aer conditionat, camera curata.

 428. O locație bună. Pozițioanre centrală, preț în regulă, parcare în fața hotelului. Micul dejun bun și suficient. Restaurant propriu cu terasă și mâncare bunicică. Camere curate, baie spațioasă cu toate dotările necesare.

 429. Totul a fost excelent, așa cum ne-am dorit, liniște și curățenie, căldură și apă caldă în condițiile în care în București nu există căldură și apă caldă în apartamentele din blocuri. Angajații amabili, zâmbitori și răbdători cu noi. Preturi decente, totul renovat. Vom mai veni, cu siguranță! Micul dejun foarte bun!

 430. Am fost cazati la pensiunea din centru…str. C. Hamangiu…. Totul a fost perfect. ….locație, curățenie, personal amabil, f frumos amenajat si cu mult bun gust….cu siguranta vom reveni!

 431. Curatenie si comfort. Personalul foarte amabil, mancarea gustoasa!

 432. Tutto .il ragazzo è venuto a prenderci xchè non troviamo la strada

 433. Multumim pentru ospitalitate, ne au fost depasite asteptarile! Apartamentul este curat, modern, calduros si confortabil, iar gazda extrem de amabila. Recomandam cu drag si o sa revenim atunci cand vom mai avea ocazia!

 434. Modul de amenajare al apartamentului pur si simplu îți ofera relaxarea si comfortul necesar atunci cand te retragi dupa o zi lunga si obositoare. Curatenie de nota 10 si modul de colaborare cu propietarii excelent! Recomand 👏👌💯

 435. Relacion calidad/precio. Un apartamiento muy moero y comfortable.

 436. A fost foarte bine totul e super Recomand cu drag

 437. Camera curata, pat mare confortabil! WiFi-ul merge perfect! Mancarea gustoasa si personalul amabil si calificat.

 438. Curatenie in camera si un raport pret-calitate corect. Personalul hotelului a fost foarte respectuos si bine pregatit. Va recomand sa mancati pizza de la restaurantul hotelului, este cu adevarat un deliciu:)

 439. Camera a fost curata si linistita, personalul atent si primitor. La micul dejun ni s-au oferit 3 optiuni din care am ales una. Micul dejun a fost gustos si suficient. Terasa este bine amplasata, mancarea este buna si servirea prompta.

 440. Locatie excelenta, aer conditionat, camera curata.

 441. O locație bună. Pozițioanre centrală, preț în regulă, parcare în fața hotelului. Micul dejun bun și suficient. Restaurant propriu cu terasă și mâncare bunicică. Camere curate, baie spațioasă cu toate dotările necesare.

 442. – Zonă centrală – Spațiul generos, – Curățenia, – Paturi separate. – Am fost așteptați la o oră târzie in noapte, după ora 00.

 443. Am fost cazati la pensiunea din centru…str. C. Hamangiu…. Totul a fost perfect. ….locație, curățenie, personal amabil, f frumos amenajat si cu mult bun gust….cu siguranta vom reveni!

 444. Curatenie si comfort. Personalul foarte amabil, mancarea gustoasa!

 445. Multumim pentru ospitalitate, ne au fost depasite asteptarile! Apartamentul este curat, modern, calduros si confortabil, iar gazda extrem de amabila. Recomandam cu drag si o sa revenim atunci cand vom mai avea ocazia!

 446. Modul de amenajare al apartamentului pur si simplu îți ofera relaxarea si comfortul necesar atunci cand te retragi dupa o zi lunga si obositoare. Curatenie de nota 10 si modul de colaborare cu propietarii excelent! Recomand 👏👌💯

 447. Relacion calidad/precio. Un apartamiento muy moero y comfortable.

 448. A fost foarte bine totul e super Recomand cu drag

 449. Camera curata, pat mare confortabil! WiFi-ul merge perfect! Mancarea gustoasa si personalul amabil si calificat.

 450. Curatenie in camera si un raport pret-calitate corect. Personalul hotelului a fost foarte respectuos si bine pregatit. Va recomand sa mancati pizza de la restaurantul hotelului, este cu adevarat un deliciu:)

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled