Cazare ieftina Baneasa Bucuresti

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Claudiu si Georgia Crăiniceanu din Ungheni, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Claudiu si Georgia Crăiniceanu din Ungheni, jud. NeamtCazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Tudosia si Fiodor Borcea din Leresti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Tudosia si Fiodor Borcea din Leresti, jud. ArgesCazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Horațiu si Alin Păcuraru din Blejesti, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Horațiu si Alin Păcuraru din Blejesti, jud. TeleormanCazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Coralia si Petru Mișu din Niculitel, jud. Tulcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România!

  (Coralia si Petru Mișu din Niculitel, jud. TulceaCazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Costel si Amalia Tănase din Romuli, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Costel si Amalia Tănase din Romuli, jud. Bistrita-NasaudCazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 • Constantin si Antoaneta Cesereanu din Balta Doamnei, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România.

  (Constantin si Antoaneta Cesereanu din Balta Doamnei, jud. PrahovaCazare in Gara Băneasa, București, Regiunea Bucuresti – Ilfov, România pentru 2 persoane)

 1. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 2. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 3. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 4. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 5. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 6. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 7. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 8. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 9. Personal ff amabil, curatenia f ok si s-a facut zilnic, wifi bun, parcare supravegheata video. Camera foarte spatioasa, paturi confortabile (2 paturi de 1 persoana unite), mini canapea si 2 fotolii, chicineta cu microunde si plita electrica, baie proprie. Noi am fost in sezon rece, iar caldura a fost ff ok. Este situat intr-un complex rezidential (campus). Desi este la periferia Bucurestiului, este extrem de aproape de statia de metrou Preciziei si de un Mega Image non stop.

 10. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 11. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 12. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 13. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 14. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 15. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 16. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 17. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 18. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 19. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 20. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 21. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 22. Studio cochet, cu “aer” pescaresc-lipovenesc, pozitionat foarte aproape de centru. Cazare extrem de rapida.

 23. Privelistea, design-ul interior al apartamentului, curatenia

 24. Un apartament foarte dragut, ingrijit si curat, dotat cu tot ce ai nevoie pt o sedere de scurta durata.

 25. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 26. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 27. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 28. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 29. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 30. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 31. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 32. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 33. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 34. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 35. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 36. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 37. O zona unde se merită de odihnit,foarte curat in gazda,toate conditiile la maxim ,inprejurimile placute,zona linistita! Excelent!

 38. Numele definește foarte bine acest cochet studio, amenajat cu stil, pana la cele mai mici detalii, proaspăt renovat, intim, foarte curat, arata exact ca in poze. Bucătăria este utilată cu tot ce e necesar, baia este încăpătoare , modernă, igiena impecabilă. Amplasat intr-un cartier cu case vechi si frumoase, foarte linistit, ferit de zgomot. Proprietarul este deosebit de atent si amabil, ne- a lăsat sa depășim ora de check-out.

 39. Perfect studio and location. Would definitely go back

 40. – good contact with the owner (by phone) – location within walking distance from the city main sightseeing objects – offered breakfast with good choice – good wi-fi range – fast food bars and supermarkets available in the basement of the building

 41. So clean, comfortable, cozy, with anything you may need

 42. large apartment, spacious rooms, comfortable beds, clean place. there is a new washing machine and dryer. the place after renovation.

 43. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 44. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 45. Un hotel frumos aflat chiar in centru,mic dejun satisfacator, foarte ok pentru nevoile mele.

 46. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 47. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 48. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 49. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 50. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 51. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 52. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 53. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 54. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 55. Apartament superb, poziționare foarte buna, curatenie, gazda primitoare.

 56. Am ales aceasta locatie deoarece este foarte aproape de centrul orasului.

 57. Totul a fost perfect! Mi-a intrecut asteptarile. Sigur vom reveni!

 58. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 59. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 60. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 61. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 62. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 63. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 64. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 65. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 66. Absolut totul: apartamentul, personalul, micul dejun.

 67. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 68. Locatia, personalul amabil, izolarea fonica a camerelor, privelistea, executive lounge care isi merita banii

 69. Curatenie, mic dejun fine dinning, angajati cu niste calitati deosebite puse in favoarea clientilor

 70. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 71. Personalul de la Receptie putin amabil!Platesc 68 de lei pentru ce am consumat,dau 100 de lei si primesc 30 înapoi!Sa inteleg ca 2 lei e bacșișul lor pt ca au incasat?Nu mi se pare in regula ca si client sa nu primesc restul intreg inapoi,nu sunt multi bani dar gestul in sine e neplăcut!Cei de la Restaurant si Bar au fost foarte Ok,si drăguți!

 72. Personalul drăguț, locația buna,curat,mic dejun variat si bun,etc…

 73. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 74. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 75. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 76. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 77. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 78. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 79. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 80. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 81. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 82. Locatie excelenta Gazda a fost formidabila. Iti multumim Mihaela pt sederea incredibila si amabilitatea ta. Camera buna unde ai tot necesarul, patul si pernele foarte confortabile. Cu siguranta vom reveni!

 83. Excelent. Curat, patul foarte confortabil, jacuzzi, fier de calcat, frigider, expresor, tv, internet, minibar gratuit. Ma intorc sigur!!!!!

 84. Gazda este de nota 20. Totul a fost peste așteptări. Cu siguranța vom recomanda.

 85. Am fost placut impresionati de capacitatea foarte mare de gazduire a unui grup mare de turisti, curatenia si deasemenea locatia centrala. Gazda a fost foarte ospitaliera. Ireprosabil totul.

 86. Second time we stay in one of Bogdan’s and Cristina’s flat and was another great experience. Both were very responsive to our queries and like last time we had complementary fruit and wine. Everything went perfect, transfer from the airport at a great price , amazing central flat, close to everything you possibly need, decorated with great style, spacious, sparkling clean and a fully equipped kitchen. We’ll definitely book them when returning to Bucharest.

 87. Perfect location, very spacious and beautiful apartment, everyfing is new and modern, smoking place on the balcony, transfer sevices, close to everyfing. Great host. Thank you!

 88. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 89. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 90. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 91. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 92. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 93. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 94. Situat in centrul orasului , parcarea foarte mare ai acceptabila la pret

 95. Amplasarea e perfecta, hotelul e cochet si raspunde asteptarilor. Camera calduroasa, foarte curata. Personalul hotelului s-a ocupat de asigurarea unui loc de parcare pentru masina.

 96. Totul ok. Hotel amplasat in centrul Bucurestiului, la 5 minute de mers pe jos de piata Universitatii si de centrul vechi al orasului, parcarea autoturismelor se face in spatele hotelului, desi nu este foarte incapatoare, micul dejun diversificat, camerele dotate si curate. Raport pret/calitate foarte convenabil.

 97. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 98. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 99. Very nice flat. Excellent location-right at the gates of Old Town, on a secondary quiet street. Highly recommended!

 100. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 101. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 102. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 103. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 104. What a nice place! The best location in Bucharest!!!!!

 105. Great location! The apartment is conveniently located in the middle of the old town. The host was very nice, friendly and made sure we had everything we needed to enjoy our stay

 106. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 107. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 108. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 109. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 110. L’appartement est très bien situé au cœur de la vieille ville. Le quartier Lipscani regorge de bars et de restaurants et est très animé mais le studio est dans une rue piétonnière et il est très calme car il donne sur une cour intérieure. L’équipement électroménager est correct (plaques de cuisson, four à micro ondes, réfrigérateur, machine à laver, fer à repasser, étendage); le coin séjour est accueillant (canapé, table et téléviseur équipé de Netflix, bon éclairage); la chambre est confortable(grand lit avec matelas moelleux, armoire avec cintres et petit meuble de rangement), la salle de bains est convenable.

 111. Este piso esta muy bien situado, en el Centro Antiguo de la ciudad. Muy limpio y bien acogedor.

 112. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 113. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 114. Foarte curat, foarte confortabil. Chiar dacă este poziționat în Centrul Vechi, este foarte liniște.

 115. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 116. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 117. In primul rand locatia dar si arhitectura si designul

 118. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 119. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 120. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 121. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 122. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 123. דירה מושלמת!! נהננו ממנה בטירוף! המרפסת כייפית, הכל נקי, קרוב להכל, הלכנו ברגל לעיר העתיקה 5 דק’ הליכה. המארח מקסים ומסביר פנים. מאד מומלץ!

 124. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 125. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 126. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 127. The location was great, just next to anything you would like to have, food, drinks, snacks, shopping mall. The room was clean with brand new furniture. Fresh towels and extra sheets in case you needed them. The room has a fully equipped with kitchen. There was an ATM in the hotel for easier and safer withdrawals. The staff was helpful and kind. Tip: A vending machine at the lobby would have been a nice addition.

 128. Wow.huge apartement, very clean .new everything.g8 location. Value for money.in fact the only hotel/ apt ive taken photos off

 129. it’s actually even better than what you see in the photos. Totally worth it and recommendable.

 130. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 131. TOP Location! Very nice area and beautiful apartment.

 132. Me alojé aquí por una noche con mis amigos y todo fue perfecto. Ubicación central, muchos restaurantes y clubes en la zona. El piso es muy limpio y hermoso.

 133. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 134. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 135. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 136. Un apartament frumos, dotat cu tot ce este nevoie. Foarte curat si spatios. Este pozitionat in centrul vechi pe o strada plina cu restaurante si cluburi. Recomand!

 137. Locatia. Exact in centrul vechi. A salvat situatia. Proprietarul ok, înțelegător.

 138. Clean and cosy, very nice host. The flat had everything that we needed. The area is splendid – in the middle of the action – full of clubs. The location is minutes away from the palace of parliament.

 139. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 140. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 141. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 142. gazda este minunata, amplasarea a fost perfecta pentru noi,apartament spatios, curat.

 143. Totul foarte bine! Salteaua extrem de confortabila, apartamentul foarte mare, elegant si foarte curat. Cu siguranta vom reveni!

 144. Un apartament foarte curat, cu tot ce ai nevoie pt. un sejur reusit. Vom reveni de cate ori drumurile ne vor aduce in Bucuresti.

 145. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 146. Comfortable and convenient apartment with lovely little extras. At the gates of Old Town.

 147. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 148. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 149. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 150. *Hotelul e frumos, pat super-confortabil. *Parcare sigura in apropiere, in Shopping-center Unirea, 8 min. de mers pana la hotel.

 151. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 152. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 153. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 154. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 155. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 156. Oportunitatea de a fi aproape de studenta noastră care locuiește in acest campus.

 157. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 158. Locația e fix în Centru Vechi, are și loc de parcare în curte. Ne-am simțit f bine! Mulțumim, d-le Yanek.

 159. Totul : amabilitatea gazdei, locația, condițiile de cazare, liniștea (chiar dacă este în Centrul istoric), ușurința cu care am ajuns la obiectivele propuse. Pentru cei care călătoresc cu mașina, parcarea este într-o curte interioară, în care se intră dintr-o altă stradă – Blănari. În această locație mai sunt două apartamente, eu fiind cazat în garsonieră – salon, dormitor, baie și o bucătărie utilată.

 160. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 161. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 162. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 163. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 164. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 165. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 166. Camera mare, spatioasa si amenajata cu gust. Mi-a lipsit minibar-ul, in camera am gasit doar un racitor gol. In rest totul a fost OK, zona linistita, mai mult decat central, obiectivele turistice in apropiere

 167. Locatia. Interiorul este confortabil deși culorile sunt țipătoare și nuanțele contradictorii.

 168. Hotelul este foarte frumos si foarte curat . Personalul a fost foarte amabil , comunicativ , zambitor si doritor de a explica si ajuta. Camera exceptionala, curatenie exemplara,la fel si baia.Ideea de camere personalizate ,mi s-a parut una inedita ! Am stat in camera greceasca !Micul dejun foarte bun si suficient cantitativ. Oricum sederea la acest hotel mi-a depasit asteptarile si il recomand cu toata responsabilitatea tuturor celor care merg la Bucuresti ,pentru 2-3 nopti. Hotelul depaseste in eleganta si curatenie, multe hoteluri din strainatate ,in care am stat !

 169. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 170. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 171. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 172. Un apartament foarte intim, primitor, calduros si frumos. M- am simtit minunat. Ai la dispozitie absolut tot ce ai nevoie (proprietara- atenta la toate detaliile si foarte amabila) Privelistea din apartament mi-a placut enorm de mult. Un pat super comod. Te simti relaxat in inima Bucurestiului. Recomand la toti. Eu revin!

 173. Gazda este super! Curatenie impecabila! Locuinta aranjata cu mult gust! Zona foarte buna si linistita! Felicitari!!

 174. Gabriela is wonderful person very helpful.. All is great… The apartment is clean, warm, comfort bed, it had everything you need and feel like your home. I suggest it to you.. First of all thanks a lot Gabriela you have done very good work for all and I appreciate…

 175. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 176. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 177. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 178. Parcare proprie gratuita, aproape de zona de interes, micul dejun diversificat, 3 lifturi de acces, piscina interioara si exterioara pentru amatori de acest gen de relaxare

 179. Promptitudinea receptionerului de a-mi schimba camera.

 180. Micul dejun excelent, piscina,deși un pic rece, foarte curata.

 181. This is a very cool apartment. Very well furnished with big rooms and comfy beds and couch. The Old Town area is the place to be. For sure, I will book again this place.

 182. I found this place to be very clean, comfortable, and perfectly sized for for to 5 people. The bathroom and shower was perfect. You could tell that Vladimir made sure that the apartment is very clean. Furthermore, they clearly explained the area,For the price, I honestly think this is a bargain. I am looking forward to staying here again one day. Couldn’t have been better. Apartment was beautiful and equipped with everything I needed (and lots of lovely touches / local design! Will return again 🙂

 183. Awesome house mate! Would definitely stay again here. The space is big and very shaggy.

 184. Camera foarte mare,exact cum este prezentată pe site

 185. Patul confortabil, micul dejun cu preparate de calitate, personalul amabil.

 186. Curatenie, atentie la detalii, camere moderne si spatioase! De 14 februarie (v.day) am primit o sticla de vin din partea hotelului

 187. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 188. locație excelentă, personal profesionist și disponibilitate maximă! Mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 189. Foarte curata camera!Baiatul de la receptie super super de treaba!Fetele de la cureteni super ok! Recomand cu increde si ma voi intoarce de fiecare data cand voi avea nevoie!

 190. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 191. Comfortable and convenient apartment with lovely little extras. At the gates of Old Town.

 192. Cool place! Very clean and spacious. Good position in center of Bucharest.

 193. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 194. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 195. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 196. Curatenie , gasesti tot ce ai nevoie in cadrul complexului

 197. Potrivit, destul de bogat, poate ar trebui incluse și fructele proaspete

 198. Totul a fost conform asteptarilor noastre.Locatia potrivita nevoilor,apreciem faptul ca am solicitat o camera de nefumatori si dorinta ne-a fost respectata.Multumiri personalului!

 199. Pozele nu sunt reale, cazarea nu este in locatia din poze! Plata am facut-o inainte si mi am luat o mare teapa! Nu recomand

 200. Singurul lucru notabil a fost privelistea si balconul imens..

 201. The apartment was nice in a beautiful building and neighborhood. It was nicely designed with a nice kitchenet. Adrian was very nice and welcoming. All in total we did like our stay at prince.

 202. Am fost incantata de absolut tot. Zona excelenta (centrul vechi, centru, mall) , apartamentul curat, aspect ingrijit, procedura de check-in a fost foarte simpla. Sigur o sa mai revin. Multumesc pentru tot!

 203. Location is in the old town which is perfect for tourist. A lot of restaurants and bars are within walking distance. Easy access to public transportation such as bus and taxi.

 204. Abbiamo trascorso 4 notti in questo bellissimo appartamento completamente attrezzato. Posizione ottima vicina al centro storico (in una via molto tranquilla) e vicina anche alla piazza unirii con tutto i collegamenti necessari per andare ovunque. Mike è stato gentilissimo a rispondere subito alle mie richieste. Consigliato!!!

 205. Zona excelenta, fix in centrul vechi, pret rezonabil.

 206. Apartmentul arata minunat, exact ca in poze. Totul era nou, curat impecabil. Cladirea era linistita – voi reveni!

 207. Excellent location, truly in the heart of the Old Town but without any noise concerns. Good for two travellers, interesting split level property and great host.

 208. I have chosen this flat because of two bedrooms (don’t like when my child sleeps on a sofa). The flat has had already excellent rating, so it was a good choice. The hosts are very helpful and friendly. The flat meets our expectation: it has all a traveller may need. I’s big enough fir three and even more people. Beds are very comfortable. The location of thd flat is just perfect, in a very quiet neighbourhood but just ten-minute walk from the main city attractions, restaurants, shops. There is a proper park near the flat.

 209. I really enjoyed my stay in Bucharest. The best location accommodation was excellent . Our host was very helpful and l would stay there again if l am back .

 210. The apartment looks just as described, the location is perfect and the view is gorgeous. Our hosts were extremely helpful and eager to meet our requirements, even the ones on very short notice. Thank you again!

 211. Mcul dejun a fost variat, pt toate gusturile si destul de bogat…Poate ca ar trebui mai multe fructe, ar trebui si lapte cald (am gasit doar rece). In general, OK!

 212. Curatenia atat in camera cat si in restul hotelului. Personalul amabil si nu in ultimul rand zona de spa.

 213. Amplasamentul in sensul ca este destul de facil catre principalele puncte strategice din oras si evident, aproape de Herastrau

 214. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 215. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 216. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 217. In primul rand restaurantul, inclusiv extinderea programului de functionare.

 218. Ce ne-a placut? Modul de primire, a fost deosebit! Chiar super Hotelul

 219. Totul a fost minunat, mancarea buna, personalul foarte amabil, curat

 220. Personalul de sex masculin a fost cel mai agradabil din tot hotelul. Foarte educati si cu un zambet pe buze!

 221. Camerele fara caldura. Receptionerul arogant nici nu a urcat sa vada daca e cald. Ei aveau la receptie o aeroterma asa ca in camera nu ii mai interesa daca e caldura.

 222. Totul…este un hotel,unde te simti “acasa”

 223. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 224. De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 225. În general acestea sunt părțile pozitive: – Camerele de tip apartment sunt foarte spațioase – Micul dejun este unul super bun – Personalul foarte receptiv – Amplasarea ultra-centrală

 226. Prestanta hotelului, personal bine pregatit, curatenia, patul foarte comod Consider ca daca se va face o renovare totala, va fi cel mai tare hotel din Romania si nu numai.

 227. Nu am luat micul dejun asa ca nu-mi pot da cu parerea. Restaurantul steak-house este foarte bun. Camera este superba comparativ cu alte hoteluri din bucuresti, de exemplu Hilton a fost o mare dezamagire…

 228. Totul este la înalt standard de calitate. Servicii, curățenie, facilități, atmosferă….

 229. Locatie superba, amabili, generosi (am primit mai mult decat ne-am asteptat)

 230. Plăcut surprins de doamna Oana de la Recepție , am ajuns destul de devreme pt check-in și totuși ne-a dat camera ! mulțumesc frumos

 231. personal simpatic si competent, micul dejun proaspat si diversificat pentru toate gusturile, sala fitness buna (pentru cine este interesat), imprejurimi interesante de descoperit si vizitat.

 232. Amplasamentul, curățenia și personalul impecabil.

 233. Personalul foarte amabil, curățenie, comfort, camere mari și foarte curate,micul dejun excelent. Hotelul este situat chiar în centrul Bucureștiul.

 234. A fost totul aproape perfect inafara de mirosul din baie.

 235. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 236. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 237. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 238. Perfect location. Very nice and reliable host. Clean and spacious apartment.

 239. Everything was great, a historic apartment, well-equipped and very nice and helpful host.

 240. In the core center of the town, just a few steps to all turistic objectives and night life old town. Nice and cozy apartment, all facilities. Very good beds. I was many times in Bucharest, but from now on this place will be the first choice for me.

 241. Amplasarea centrală, aproape de metrou și alte mijloace de transport și proiveliștea oferită spre parcul Cișmgiu.

 242. Locatia este minunata, apartamentul a fost curat iar gazda primitoare.

 243. Una buona posizione centrale. Vicino il parco di Cișmigiu

 244. Locatia este centrala, apartamentul spatios, curat, zona linistita.

 245. Locația perfecta, zona liniștita , apartamentul super ok

 246. Curat si amenajat cu bun gust. Foarte confortabil. Aproape de principale puncte de interes sau mijloacele de transport/metrou. Este disponibil un restaurant cu specific oriental chiar langa intrarea in bloc.

 247. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 248. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 249. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 250. Bloc nou,cu lifturi noi,camera foarte spatioasa,curata,moderna.F.dragut!

 251. Locatie foarte buna. Apartamentul este curat, luminos si destul de spatios.

 252. Gazda a fost amabila si ne-a inteles doleantele incercand sa le satisfaca.Apartamentul are un design placut ce da senzatia placuta a confortului de acasa.Curatenie in bloc ,lifturile sunt OK.

 253. Locația super, aproape de parc si centru, personalul de nota 10, mic dejun bun…

 254. MICUL DEJUN FOARTE BUN, CURATENIE, PERSONAL AMABIL , AMPLASARE BUNA, LINISTE.

 255. LOCATIA, CAMERA, SERVICIILE,MANCAREA TOTUL ESTE MULTUMITOR. RECOMAND HORELUL.

 256. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 257. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 258. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 259. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 260. Camerele mari, foarte înalte ceea ce face sa fie foarte bine aerisite. Locație curata, personal amabil, ușor de ajuns la locație, zona liniștită.

 261. Am fost incatat de toate facilitatile vilei , mult peste asteptari la pretul camerei .

 262. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 263. Confortul camerei, personalul de la receptie, amplasarea locației.

 264. Amplasare unică în Bucuresti(in mijlocul parcului Herastrau), personal f.amabil,mic dejun f.bun,camera si baie mari,saltea buna,curățenie.

 265. Simon-corina mai 4, 2019 at 5:09 am

  Micul dejun decent, personalul prietenos, locatia buna, balcon generos cu priveliste frumoasa.

 266. Lenjerie curată, personal amabil, curățenie, parcare subterana

 267. Locatie, personal amabil si calificat, pat confortabil, zona linistita, restaurant din vecinatate

 268. Stilul hotelului. E plăcut, intim, amenajat cu bun gust. Personalul amabil. Micul dejun diversificat, frumos prezentat și cu produse de calitate. Locația e extraordinară.

 269. Personalul foarte amabil. locație ultracentrală, perfect pentru cei ce vor in primul rând să se distreze.

 270. Atmosfera deosebita!!!Calitate,Servicii o.k 👍Locatie excelenta….Personal Foarte serviabil!!Apreciez Mult👍👍

 271. Situare excelenta,într-o zona linistită si f aproape de centrul vechi, cișmigiu, mic dejun variat si f bun,

 272. S-a raspuns cu amabilitate solicitarii mele de a servi micul dejun cu cateva minute inainte de ora de deschidere. M-a ajutat sa imi respect programul.

 273. Totul! Personal amabil, servicii impecabile, mic dejun excelent!

 274. Pozitia ultracentrala, mobilierul, arhitectura cladirii. Totul la superlativ.

 275. Stilul hotelului, decoratiunile interioare, obiectele de arta, atmosfera melancolica, personalul deosebit de amabil.

 276. Personal extraordinar, locatie ultra-centrala, are un aer boem interbelic, de moda veche, care capteaza atentia de la intrare. Totul a fost la superlativ, iar pretul a fost de bun simt si abordabil.

 277. Locatie centrala, linistita, curatenie, personal atent, micul dejun f.bun, un pat confortabil. Restaurante f.b. in apropiere. Ne-am simtit f.bine.

 278. A fost bine. Curatenie. Personalul amabil, prietenos. Locatia – foarte buna.

 279. Totul: locul linistit, cochet, personal amabil, curat, grija deosebita pentru turisti!!

 280. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 281. Totul a fost OK , amabilitatea personalului, camera micul dejun chiar daca hotelul nu are parcare proprie ( parcarea se face la cca 2 minute in parcare subterana.Amplasarea in centrul vechi al Bucurestiului Am sa revin cu placere in aceasta locatie

 282. Hotelul si personalul ,sper sa mai am ocazia sa mai fiu cazat in hotelul dvs,a fost super,pacat ca a fost asa scurt,va doresc mult succes si sper sa ne mai vedem.

 283. Super locatie pe calea victoriei, raport pret-calitate corect, gazda a fost prietenoasa si flexibila avand nevoie de early check-in. Acces facil la mijloace de transport, magazine, etc.

 284. Este o locatie foarte bună din toate punctele de vedere.

 285. Wonderful position right in the Old Town. Very friendly and helpful ‘staff’. Stores very close by. Very clean and warm.

 286. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 287. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 288. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 289. paturile ff confortabile baile ff bine concepute excelent conceputa chicineta si cu toata aparatura de care ai nevoie pt micul dejun si pt gatit

 290. Plasata ultracentral, confort, magazine si cafenea si acces la mijloace de transport in imediata apropiere.

 291. Spațiul de cazare este foarte confortabil , beneficiază de toate dotările necesare (fier de călcat,masă de călcat,bucătăria utilată cu toate cele de trebuință). Proprietarul parolist, de bună credință şi responsive. Partea de curățenie este asigurată cu strictețe şi dedicație de către două simpatice doamne astfel încât, acest aspect se încadrează în superlativ. Aflat în vecinătatea hotelului Radisson Blu, proprietatea oferă în primul rând un raport calitate-preț corect, mai apoi, o experieță plăcută a clientului. P.S. 😉Pentru dimineți cu aromă de cafea, balconul şi priveliştea oferită spre bolta cerească, departe de zumzetul autoturismelor aduce plus valoare şi moment de tihnă pentru a pune început bun zilei ce urmează. Braşov Alina & Ioana

 292. Mic dejun bun , personalul foarte amabil si saritor .

 293. Locatia foarte buna pentru scopul sejurului, camera mare.

 294. de neconceput. mult sub asteptari. s-au stricat complet. incalificabil. dezastru. abia am asteptat sa plec. absolut sub orice critica. de evitat

 295. Un apartament spatios, luminos, curat cu toate utilitatile. Pret avantajos

 296. Locatie perfecta pentru scopul calatoriei noastre,central,gazda primitoare,prompta,ce mai,totul la superlativ.

 297. Aproape de centrul vechi, zona pietonala, centrala, dotari minime, suficiente.

 298. Un apartament foarte ok aranjat, curat, bine intretinut. Jos palaria! Raport pret-calitate EXCELENT.

 299. Apartament curat si aranjat cu bun gust iar proprietarul o persoana cu bun simt cu care am comunicat excelent!

 300. Locația centrală a fost primul criteriu de alegere. Apartamentul este curat și aranjat cu gust. Am apreciat cafeaua și apa din partea casei. Voi reveni și recomand cu plăcere.

 301. A fost impecabil de curat, bine aerisit, temperatura camerei a fost potrivită, iar mirosul era unul primitor. Foarte aproape de mall-ul Militari, iar receptionistii au fost foarte primitori.

 302. Curat, cald, angajatii poloticosi si de mare ajuror ina oferi info cerute.

 303. Totul a fost deosebit de frumos. Mic dejun foarte bun. Băiatul de la receptie si cel de la mic dejun foarte OK.

 304. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 305. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 306. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 307. Confortul camerelor este chiar ok, curatenia este ok, personalul foarte amabil si orientat sa gaseasca solutii ok si rapid. Restaurantul are o bucatarie buna si cele cateva retete sunt suficiente pentru un sejur de pana la 3 zile

 308. Hotel foarte primitor, amenajat cu mult bun gust. Personal deosebit de amabil, curatenie exemplara, paturi confortabile si micul dejun proaspat, bogat si gustos. Vom reveni cu placere!

 309. Serviciul de curățenie mi se pare ca e de 2 ori pe zi și te folosești de un semn pe ușa în care specifici dacă pot sa facă sau nu curatenie (poate atunci dormi în camera și nu vrei sa deranjeze).Multa mâncare la micul dejun, îți alegi ce vrei. Camera arata bine. Am putut face rost de fier de călcat printr-o vorba la receptie. Personal amabil

 310. Florin-nicolae mai 15, 2019 at 4:44 am

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 311. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 312. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 313. Amabilitatea personalului, camera mare, amenajată cu foarte bun gust, baia generoasa.

 314. Vila noua. Zona linistita. Desi ultimii 500m sunt pe un drum pietruit, nu a fost un inconvenient. Personal amabil.

 315. Zona linistita, vedere frumoasa spre lacul de lângă proprietate, personal foarte amabil, camera curată, spațioasă și confortabila. Mulțumim!

 316. Personalul foarte amabil,curățenie exemplara,locația excelentă!

 317. * cafea si ceai la discreție * 2l apa, 2 mere, fierbator, frigider, seif, dus cu jeturi de apa, uscator de par puternic, cosumabile de calitate(șampon/gel dus/h.igienica) * pat+perne confortabile * temperatura potrivita * liniste totala * personal amabil Poate pare putin prea detaliat, dar toate detaliile acestea conteaza cand nu sunt adecvate.

 318. Amplasare excelenta langa muzee, teatre, ateneu, opera, monumente istorice, restaurante, magazine. Mijloace de transport variate. Locație curata, primitoare, personal foarte amabil si profesionist. Recomand!

 319. Cea mai convenabilă cazare în plin centrul Bucureştiului. Linişte, curăţenie exemplară. Micul dejun foarte bun, proaspăt. Cafeaua excelentă, for free oricând. Baia de asemenea foarte bine întreţinută, totul nou, finisaje de calitate. Personalul foarte ok. Recomand si cu siguranţă voi reveni.

 320. Am mai fost la Upstairs Boutique. Totul este foarte placut si confortabil acolo. Am sa revin sigur.

 321. Camere curate si frumos aranjate, mic dejun suficient si diversificat, lounge ul cu cafea si ceai non-stop, locatia ultracentrala, personalul foarte amabil si gata sa te ajute, am putut lasa bagajele acolo si a fost de mare folos dupa check out

 322. Un hotel foarte placut, nu e luxos, dar este foarte comfortabil. Constructia este tipic anilor ’70, pe un etaj, fiind intins pe o suprafață foarte mare din Herăstrău. Restaurantul este superb, avand o anexa pe lac. Foarte romantic, comod, cu un meniu variat, bine gatit. O nota de 10 pentru personal, chelnerii sunt cei mai amabili oameni, calzi, rabdatori, eleganti, este o placere sa fii servit de oricare dintre ei. La receptie mereu gasesti un zambet amabil si solutie pentru orice problema. Camera este mare, mobilata frumos, cu gust, minibar plin, televizor mare, asternuturi si prosoape curate. Dimineata auzi ciocanitoarea, e o liniste si un aer de munte. Parcarea e mare si gratuita.

 323. Micul dejun bogat și gustos. Este self service și îți pui ce doresti.

 324. Am petrecut zile minunate: personal foarte amabil, servicii de foarte buna calitate! Vom reveni cu siguranta.

 325. Micul dejun decent, personalul prietenos, locatia buna, balcon generos cu priveliste frumoasa.

 326. Lenjerie curată, personal amabil, curățenie, parcare subterana

 327. Locatie, personal amabil si calificat, pat confortabil, zona linistita, restaurant din vecinatate

 328. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 329. Mic dejun bogat!Cafeaua f buna!Piscina frumoasa si curata!

 330. Claudiu-florin mai 18, 2019 at 3:12 pm

  Curățenia, amabilitatea personalului, parcare încăpătoare.

 331. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 332. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 333. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 334. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 335. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 336. Okromania2015 mai 18, 2019 at 3:12 pm

  De la cazarea la ora 11.00 (early check-inn-ul solicitat la rezervare), la posibilitatea de a face late-check-out solicitat la ora 11,45, dupa curatenia in camera si schimbarea prosoapelor si a asternuturilor. Mancare excelenta la micul dejun, cu varietate ampla de produse, pentru toate gusturile, inclusiv fructe proaspete si fresh-uri variate. Pat cu saltea confortabila si halat de baie pufos. Apreciex trecerea catre Calea Victoriei

 337. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 338. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 339. Personalul foarte amabil. Fara nici o problema au schimbat camera la cererea noastra.

 340. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 341. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 342. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 343. Florin-nicolae mai 18, 2019 at 3:12 pm

  Locatia, parcare pazita. Camere spatioase. Linistea.

 344. Locatie minunata-am ajuns pe jos la ambasada SUA 30 minute. Mic dejun copios si proaspat, zona linistita. Personalul foarte prietenos.

 345. Mic dejun ok, gemul de casa a fost o surpriza mai gustoasa 🙂

 346. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 347. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 348. Faptul ca personalul lucra si era la posturi in noaptea de Anul Nou.

 349. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 350. Curățenie bună, mobilier în stare buna, personalul serviabil.

 351. Cearșafurile albe si curate! Amabilitatea personalului.

 352. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 353. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 354. The apartment is very nice and clean. The ubication is great and the hosts are super nice. They were willing to help us and making our stay in their home the best as possible.

 355. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 356. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 357. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 358. Locatia este una deosebita,ingrijita,moderna ,si este foarte curata. Sunt oferite toate facilitatile, aragaz, masina de spalat ,fier de calcat. Zona este una foarte buna,este exchange la intrarea in bloc , centrul comercial Obor, parc la 30 m de apartament. Proprietarul raspunde la orice ora si este atent la detalii.

 359. F spațios, bine mobilat si utilat cu tot ce e nevoie!

 360. الشقة واسعة و بقرب جميع الخدمات و صاحبها متعاون جدا

 361. Un loc în care merg de fiecare data cu plăcere! Curat, personal deosebit, mâncare bună, toate facilitățile!

 362. Amplasarea hotelului , spațiul din camera , curățenia ..

 363. Hotel cu acces spa, sala fitness , camerele cu pat king confortabile, spatioase,masina de cafea, bai moderne, curat!

 364. We liked the apartment very much because it was all new in it (the furniture, the equipment) and it was very clean. It is located in a modern building very close to the Parliament Palace, the Mariott Hotel and the Cathedral of the People’s Salvation. Ne-a placut foarte mult apartamentul pentru ca era totul nou in el (mobilierul, aparatura) si era foarte curat. Este situat intr-un bloc modern foarte aproape de Palatul Parlamentului, hotelul Mariott si Catedrala Mantuirii Neamului.

 365. Foarte frumos , curat , utilat cu tot ce e necesar si liniste.

 366. The apartment is so lovely and cozy. Very clean and it makes you feel comfortable as if you were home. The neighbourhood is very quiet and the host made the check in and check out process so easy. It is located very near to the Parliament Palace and the Mariott Hotel, excellent location. I would totally recommend this place!

 367. amplasare este buna, mobilier modern, aparatura corespunzatoare.

 368. Ne-a surprins placut aspectul din interiorul hotelului fata de un exterior nu prea atractiv.

 369. Pozitionarea hotelului atat fata de gara, cat si fata de centru.

 370. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 371. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 372. Mic dejun a la carte excelent,locatie magnifica , cine vrea sa beneficieze de un sejur de vis…recomand acest hotel.

 373. Pat f comod Curatenie impecabila Mic dejun variat Piscina f frumoasa si centru spa f bun

 374. Amplasarea hotelului a fost excelenta, izolarea fonica de asemenea. Personalul competent si ff modern si curat. Am petrecut un sejur f agreabil 😊

 375. Camera curata, pat impecabil si ospitalitate deplina.

 376. Un apartament foarte curat ai cu bun gust intr-o locatie buna la etajul 11 si un domn foarte amabil si primitor la check-in ! Multumesc frumos !

 377. GAZDA PRIMITOARE, AMABILA, AMPLASARE EXCELENTA, APROAPE DE METROU LOC DE PARCARE SIGUR APARTAMENT NOU, CURAT, MODERN ANSAMBLU REZIDENTIAL STIL OCCIDENTAL

 378. Este cea mai placuta experienta hoteliera pe care am avut-o in Romania. Totul e la superlativ. Felicitari si respect pentru proprietari!

 379. Locatia a fost super, intr-o zona linistita si cu magazine in jur. Camera foarte frumos mobilata si spatioasa, patul foarte comod, curatenie.

 380. Locatie buna , hotel aranjat cu gust spre boutique , personal foarte amabil , recomand !

 381. Personalul deosebit de amabil. Decoratiuni dragute cu bun gust.

 382. Pozotionare excelenta pentru treburi rapide in centrul bucurestiului dar amenajarea din pacate este invechita, geamurile sunt vechi si nu se inchid bine, usile asemenea. Am avut camera cu vedere spre zona interna/aerisire… deci vedere horror, dar cred ca daca era vederea la strada, era si mai galagie. Per ansamblu, pentru o noapte e ok.

 383. Locatia aproape de nevoile mele, am primit o camera la etajul 4 si a fost liniste, iar in baie ai in plus crema de corp si balsam de par. Imi place oglinda mare din camera si faptul ca a fost multa lumina naturala si multe becuri, se poate citi aici. Mobilierul modern.

 384. pat confortabil si mare, personal extrem de amabil si serviabil. nu pot spune nimic de restaurant, ca nu am servit masa acolo, dar cu siguranta vom mai reveni. recomand!

 385. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 386. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 387. Personalul este agreabil. Vederea spre oras – Etaj 8.

 388. Mic dejun diversificat. Curat in camera si ingrijit

 389. Am solicitat mic dejun in camera si ne a fost servit foarte repede si foarte frumos aranjat . De asemenea am solicitat servicii de calcatorie si taxi si servirea a fost ireprosabila .

 390. Un plus pentru pernele moi si patul relaxant. Staff-ul ca de obicei foarte amabil si competent. Micul dejun bogat si variat.

 391. Faptul ca s-au efectuat o serie de reparatii la camere. De aceasta data , a fost curat , lenjerie curata , mocheta curata. Personalul este amabil, iar amplasarea hotelului este foarte buna , aproape de mijloacele de transport in comun si de Gara de Nord . De asemenea, sunt si multe magazine in apropiere , in caz ca ai nevoie de ceva .

 392. Croissante proasoete, neniu bogat la mic dejun. Pat confirtabil

 393. Totul a fost conform asteptarilor. sînt client fidel si revin de fiecare data cu placere. Multumesc

 394. Este foarte plăcut amenajat, foarte curat și sunt disponibile toate facilitățile de care ai avea nevoie pentru un sejur. Excelent! Comunicarea cu gazda a fost excelenta și prompta!

 395. Peste asteptari. Apartament frumos, ingrijit, curat, terasa disponibila, acces super usor. Recomand cu incredere !

 396. Really nice studio, sparkling clean, excellent location, really close to Centrul Vechi.

 397. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 398. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 399. Recently renovated apartment, very clean, safe, warm and cosy. Value for money. With a really kind and helpful host. In the center of the city, some minutes away on foot from the old town.

 400. Curat. Acces rapid din A3. Zona linistita. Gazda amabila si disponibila.

 401. Proprietarul foarte amabil, camera f curata, personalul dragut

 402. Calator_frecvent iunie 7, 2019 at 6:19 pm

  Foarte aproape de Fundeni. 400 metri. În câteva minute, mers pe jos, intri pe poarta spitalului. De care cel mai bine să n-ai nevoie.. Pt că acolo lucrurile devin sensibil mai neplăcute. În apartament, chicineta suficienta. Plita cu inducție, vase, frigider nou. De fapt, absolut totul părea NOU. Am avut plăcuta senzație că suntem primii clienți. Evident, curățenia e luată în serios. Mulțumim!

 403. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 404. This apartament was one of the best I have ever seen. It was very spatious and the location was excellent. I was able to visit everything I wanted beacause I had the metro station just a few steps away. I had all the facilities I needed to feel very comfortable and I loved how friendly and helpful my hosts were (I asked them about places to eat and must-see location and their recomandations were great! ). It is indeed an apartament in which four persons can stay without any inconvinience. Thank you for making this wonderful city even more wonderful for me !

 405. È stata un’esperienza eccezionale! L’appartamento è bellissimo, pulitissimo e ben arredato. Ci sono a disposizione tutti i confort. Sorin, il proprietario, è molto disponibile a rispondere ad ogni domanda su WhatsApp.

 406. Absolut TOTUL a fost la un nivel superior. Personalul care a servit micul dejun a fost amabil și cu deschidere față de nevoile noastre. Având un examen, am fost nevoiți să plecăm la 7.30 de la hotel, deci să luăm micul-dejun înainte de această oră și înțelegănd acest aspect și-au însușit rolul unor gazde de excepție.

 407. Curatenia in acest hotel este impecabila,este aranjat si decorat modern cu mobilier din perioada interbelica. Personalul foarte amabil.Micul dejun este à la carte.

 408. Imaginea de hotel interbelic. Foarte frumos la interior.

 409. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 410. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 411. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 412. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 413. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 414. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 415. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 416. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 417. A fost un sejur placut, apartamentul este nou, dotat cu tot ce am avut nevoie, iar amplasarea acestuia este chiar in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a unor localuri renumite. Am sa revin cu siguranta

 418. It is a bright apartment, in the centre, quite cosy.

 419. I felt safe. Great location. Great value for money. I will be staying here again next time

 420. The apartment is really nice, modern, well located, great value for money. Friendly staff as well.

 421. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 422. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 423. Nice and clean apartment, great view from terrace.

 424. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 425. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 426. Perfect position to visit the city. You can easily reach by foot many of the most important attractions, like the Palace of Parliament, the Museum of History and the Old town, where you can discover many old, beautiful churches. The area is also full of locals and restaurants, probably the most loved by tourists, but also by people of Bucharest. The staff is extremely kind and helpful, giving us all the info about the city and the trips in the region. The apartment is modern, clean and very comfortable, full of accessories (two lcd tvs, air conditioning system, jakuzzi and also bidet 😀)

 427. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 428. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 429. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 430. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 431. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 432. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 433. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 434. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 435. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 436. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 437. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 438. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 439. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 440. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 441. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 442. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 443. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 444. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 445. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 446. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 447. Dl Alexandru de la receptie a fost foarte amabil si a incercat sa rezolve 2 mici probleme pe care le-am avut, dar pe care nu le mai prezint ca sa nu par cusurgiu.

 448. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 449. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 450. Ne-a placut faptul ca este un apartament modern la un pret foarte bun.

 451. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 452. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 453. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 454. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 455. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 456. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 457. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 458. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 459. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 460. Foarte frumos apartamentul,terasa foarte mare si are o priveliste deosebita asupra Catedralei si asupara Casei Poporului.

 461. I definitely recommend this place! Enjoyed the terrace that has a wonderful view, the nicely decorated and clean rooms and the welcoming hosts. I was pleasantly impressed by the location that is very close to the center. I will certainly come back!

 462. Limpio… Muy amplio.. Ideal para ninos.. Los huéspedes muy amables.. Para repetir!!

 463. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 464. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 465. Everything was perfect!!! I strongly recommend it!!!

 466. Totul la superlativ!Recomand!Cu siguranță vom reveni!

 467. Condiții de cazare excelente! Comunicarea :super!

 468. Raport pret/ calitate excelent. Spatios, nou, curat aproape de Spitalul Fundeni.

 469. A fost aproape de centru si locatia conferintei de dimineata. Aer conditionat (care curge in casa daca il opriti). Bine echipat pt o masa/cafea de dimineata. Bucatarie OK. Incap MAXIM 4 persoane. E f mic apartamentul. Nu deranjant pt 2-4 persoane.

 470. Mi-a plăcut designul camerelor. Baia cu cele doua intrări din living respectiv dormitor. Apartament curat și îngrijit.

 471. Very easy and flexible check in. The host was helpful and able to recommend places for us to eat dinner. The location was also very good for a short stay in Bucharest.

 472. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 473. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 474. Personalul este de nota 10! Au fost incredibili cu tot ce i am rugat sa ne ajute! Patul foarte confortabil! Totul a fost minunat!

 475. Bine amplasat. Acces gratuit la piscine/ sauna. Mic dejun diversificat, de calitate

 476. Am primit for free un upgrade la o camera superioara, ceea ce, desigur, m-a incantat! Atmosfera placuta in restaurantul italienesc, am mancat paste grozave si am baut un vin excelent (si cafeaua este foarte buna).

 477. Un hotel care numai de 5 stele nu este, a acceptat orice compromis pentru clientii cazinoului de alaturi , si e zgomot mizerie, oameni si femei de proasta calitate

 478. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 479. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 480. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 481. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 482. nu am avut mic dejun. in rest a fost totul wow. nu ma așteptam

 483. Locatia este foarte buna. Exact in centrul orasului intr-o zona linistita inconjurata de cladiri istorice. Totul este absolut nou si mobilat cu bun gust. Terasa are masuta si scaune unde iti poti savura cafeaua in liniste. Bucataria este utilata modern iar baia este suficient de spatioasa. Patul are saltea confortabila cu lenjerii noi noute. Voi reveni cu siguranta.

 484. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 485. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 486. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 487. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 488. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 489. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 490. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 491. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 492. Very easy to collect the keys and get inside the apartment. Spotless apartment right in the center of town. Great wine bar right next door. Perfect for a solo traveler or a couple.

 493. Totul a fost impecabil incepand de la micul dejun pana la camera!Merg a doua oara, dar voi reveni! Bravo!

 494. Ne-au plăcut angajații hotelului, decorațiunile, culorile, felul in care a fost amenajat hotelul.

 495. Hotel foarte bine renovat, personal amabil, mic-dejun foarte bun.

 496. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 497. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 498. Personalul foarte amabil , confortul, caldura și curățenia din camera , pat foarte confortabil !! Recomand minuna

 499. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 500. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 501. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 502. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 503. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 504. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 505. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 506. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 507. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 508. The location was fantastic, close to the best restaurants, shopping centres, and historical buildings. The ambience is great, overlooking a lively street with pubs. The room was very tidy and clean and comfortable, with excellent coffee facilities. We highly recommend this apartment.

 509. Thank you for a nice stay. Great central location but also very quiet, clean and tidy. I totally recommend!”

 510. Super location right in the middle of historic town Quite street The coffe machine in the lobby very tasty in the morning

 511. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 512. pozita a fost foarte buna pentru a vizita bucurestiul

 513. The apartment was in a superb location in the corner of the old town, it was super clean and well equipped and the hosts did a great job accommodating me and helping me out where possible when I was there.

 514. Totul la superlativ! Camera, curatenia, comfortul, locatia de nota 10. Aproape de centru si foarte usor de gasit. Toate dotarile necesare pentru a petrece una sau mai multe zile. Curatenia exemplara si lenjeria si prosoapele de calitate. Voi reveni ori de cate ori voi avea drum la Bucuresti.

 515. Camera curata, bine dotata. Check innul si out, in foarte bune conditii. Apartamentul este situata intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Felicitari

 516. Locație ultracentrala, curat, ferestre mari, luminos, comunicare facilă, dotari foarte bune.

 517. Camera extraordinara si curata. Mic dejun excelent. Pozitionare hotel … strategica. Per ansamblu o experienta pozitiva.

 518. Sistemul de ventilație nu poate fi oprit din camera. E destul de zgomotos.

 519. Patul foarte confortabil, facilitatile camerei, amplasarea hotelului

 520. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 521. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 522. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 523. Totul la superlativ. Apartament spatios, curat, central. Loc de parcare inclus supravegheat video. Se primeste un cod de acces, nu chei, atat pentru apartament, cat si pentru scara blocului si asta este extraordinar de comod si sigur.

 524. Mi-a placut foarte mult ca nu trebuie sa interactionezi cu “detinator-ul” apartamentului. Primesti un cod si intri si iesi cand doresti, simplu si elegant. Nu trebuie sa ai grija unei chei. Apartamentul este modern, iar materialele folosite sunt de calitate. Aparatul de AC a fost perfect pentru caldura din zilele toride in care ne-am cazat. Apartamentul e relativ aproape de stadion si de centru (20-30min pe jos), intr-o zona foarte linistita.

 525. Elegant, foarte curat, baia cu o cada enorma, dotarea cu totul necesar. Un plus pentru nostalgicii vremurilor de altadata- dimineata se aud cocosii, nu glumesc! 😉 Pana la Piata Unirii sint 15 minute de mers pe jos, deci central.

 526. Curat, locatie linistita, in zona centrala. Camerele exceptional de curate, personal super amabil. Voi reveni cu siguranta.

 527. The property is in central location, close to the Old City and close to Piata Unirii !!!

 528. Excellent location and flat,very clean and modern with a amazing view over the old town. Quiet over the night and the host was very friendly and helpful. Easy check in and check out. Highly recommend it for future guests. Thank you

 529. Locatie excelenta pentru apropierea de hotel Marriot unde am avut cursurile. Gazda excelenta, curatenie impecabila, apartament dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur.

 530. Locatia a fost perfecta la fel și prețul proprietații. Este aproape de toate obiectivele vizitate de noi. Proprietara ne-a așteptat la ora convenita iar modalitatea de părăsire a proprietații ne-a convenit f mult. Per ansamblu nota de 8.8 ar trebui sa fie mai mare . Proprietatea are toate facilitățile necesare unei șederi de scurta durata .

 531. Mi-a placut ca proprietatea iti ofera siguranta maxima .Gazdele sunt receptive la cerintele oaspetelui .Sunt dispuse si la schimbarea orei la care trebuie sa parasesti locatia , daca ai o problema urgenta si nu ai reusit s-o rezolvi . Nu cu mult , dar cu max o ora , da.

 532. apartament regim hotelier, cafea la expresor+apa+biscuiti din partea proprietatii, Bucatarie bine utilata, produse de curatenie si igiena la discretie.

 533. Un apartament frumos,gazda foarte amabila,intelegatoare.

 534. Faptul că pentru o singură noapte gazda ne-a așteptat cu apă,biscuiți și cafea pentru dimineață ,ceea ce nu întâlnești în multe locații de cazare,nouă ne-a plăcut.

 535. totul… curățenia, micul dejun, personalul (mai ales personalul)

 536. Zona centrala si faptul ca e liniste si foarte curat.

 537. Amplasarea hotelului este foarte buna, camera este extrem de confortabila, spatioasa, linistita, aer conditionat, internet wifi, baie cu cada, micul dejun este extrem de bogat si gustos, personalul foarte amabil. Ne-am simtit foarte bine, recomand hotelul cu cea mai mare incredere.

 538. Pentru Romania mi se pare prea scump. Conditiile sunt ok

 539. Așa ar trebuii să fie in toate hotelurile , curat totul la locul lui și raportul calitate-preț normal

 540. Micul dejun esre unul de exceptie.Putine hoteluri de 4 stele ofera asa abundenta. Exceleaza fata de alte hoteluri cu “pretentii”

 541. The apartment is really nice and looks exactly like the pictures. We stayed here for 3 nights and I must say that I was pleasantly impressed by its cleanliness. Being perfectly located in Bucharest’s centre made it very easy for us for get around. The Old Town is only 10 min walk away and there are plenty of shops or mini markets in the area. We really enjoyed our short stay in this city and having such a nice accommodation was a big plus.

 542. Great location near old town. Spacious two rooms with air conditioner. Balcony with table and chairs. First floor so no need to use rickety elevator. The owner cooperated and tried to fix the things we pointed out to him.

 543. Die Lage war top. Nah zu allem. Das Bett war bequem.

 544. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 545. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 546. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 547. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 548. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 549. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 550. Ap este mare , curat , ordonat cu multe spatii de depozitare Bucataria super utilata

 551. Totul a fost de nota 10, curatenie, discretie, amplasare, dotari.

 552. Very nice apartment – clean, new furniture, good repair, there is everything you need and even more. Special thanks to the owner – he met us, helped with parking, accompanied during the stay. It was a big unexpected pleasure to have welcome drinks. We definitely recommend this apartment and we’ll take it again next time in Bucharest!!!

 553. Micul dejun a fost exceptional. Unele persoane din personalul de serviciu au fost deosebite.

 554. Foarte bun micul dejun/Personalul foarte amabil/serviabil

 555. Locatia este superba si dotata cu multe lucruri folositoare.

 556. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 557. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 558. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 559. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 560. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 561. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 562. Confortul. Amplasarea. Curățenia. Amabilitatea gazdei. Modul facil de check-in și check-out.

 563. Ne-am simtit excelent si vom reveni cu prima ocazie.

 564. apartamentul este nou, conditiile impecabile, personalul deosebit de amabil, amplasarea foarte aproape de zone de interes.

 565. Gazda amabila si apartamentul ca in poze. Curat si usor de facut chekin ul.

 566. Personalul a fost ok, comunicativ, curățenie impecabila. Localul este la vedere se poate ajunge foarte ușor. Recomand!

 567. The place is very clean, not very spacious but perfect for a one night stay. The location is 15 minutes away from the City Centre. The host is really helpful and kind.

 568. Nu am servit micul dejun. Locația este acceptabilă.

 569. Personalul foarte amabil, amplasarea centrala, mancarea de la restaurant extrem de buna.

 570. Camere curate, renovate, mic dejun foarte bun, personal amabil.

 571. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 572. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 573. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 574. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 575. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 576. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 577. Conform asteptarilor, curatenie, liniste, foarte buna comunicare cu proprietarii. Cu siguranta vom reveni atunci cand se va ivi ocazia

 578. Absolut superb totul, facilitati, locatie! Cu siguranta v-om mai reveni.

 579. – Dotarile: fier de calcat si masa de calcat , aspirator, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, aparat de facut cafeaua, prajitor de paine, farfurii si tacamuri, aer conditionat, masina de spalat vasele, masina de spalat. -Camera este spatioasa. – Gazda receptiva la cererile noastre.

 580. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 581. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 582. Apartamentul este foarte spațios, are 3 bai, ceea ce e excelent. Este curățenie desăvârșită și totul e aranjat cu foarte mare bun gust.

 583. Locatie buna, Lidl vis-a-vis, foarte aproape de statia de autobuz, Curatenie,Comfort,… Gazda a fost foarte atenta la curatenie, instructiunile de Check-In si Check-Out au fost simple si clare, am fost primit fara probleme chiar cu trei ore mai devreme decat ora pe care am stabilit-o la inceput.

 584. Privelistea e catre zona centrala a orasului si se pot observa obiective turistice. Am fost placut surprinsa sa gasesc in bucatarie cafea, ceai, zahar…, pe langa toate aparatele de bucatarie necesare si in apartament masa de calcat, fier de calcat si feon.

 585. fantastic place to stay, we loved it – inexpensive, well equipped flat, plenty of power outlets for mobile phones etc we had our two Chihuahuas and they loved the grounds around the building and meeting friendly people in the funny lift 🙂 parking was great (especially to the side of the building or even out in front), supermarket across the road, very central, perfect!

 586. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 587. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 588. Micul dejun extrem de variat, parcarea încăpătoare și patul king-size foarte confortabil.

 589. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 590. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 591. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 592. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 593. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 594. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 595. Mi a placut amplasarea, foarte central, in zona linistita . Monica este amabila, gata sa te ajute cand ai nevoie, ne a dat indicatii pentru Bucuresti. Apreciez pretul foarte bun, raportul calitate- pret-excelent .Patul este mare, confortabil, exista aer conditionat . Multumesc pentru toate facilitatile, pentru toate raspunsurile la intrebari, pentru amabilitate si disponibilitate.

 596. Locatie excelenta in centrul Bucurestiului, zona linistita si sigura. Garsoniera este moderna , bine dotata, curata. Gazda amabila si gata sa te ajute .

 597. Apartamentul fost foarte confortabil, dotat si utilat mai mult decat ne asteptam, curat, gazda extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!

 598. Faptul ca am avut un MegaImage nonstop langa locatie.

 599. Gazdele au fost amabile. Locatia era foarte aproape de centru.

 600. Poziția și vederea este minunata. Apartamentul este mare și frumos împărțit.

 601. Zona linistita, acces facil la mijloacele de transport in comun.

 602. Everything was just fine. House is on two levels. Upper level is perfect, lower is fine. Close enough to city centre. Bus/trolly station is about 100 meters from object. Nice place to stay if you don`t looking for luxury. Bed is big and pretty comfortable.

 603. Helpful host, good location and cozy place. Would definitely recommend!

 604. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 605. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 606. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 607. Personal amabil, acesta este hotelul unde revenim de fiecare data cu placere.

 608. Personalul foarte amabil, mancarea a la carte diversificata si foarte buna, piscina mare, curata….mic dejun foarte bogat, minibar ok, sistemul de incalzire si izolarea fonica ok

 609. Micul dejun foarte bun, copios si pentru toate gusturile! Foarte bine !

 610. Totul a fost placut. Pat confortabil, zonă linistita, dotare/echipare cu tot ce este necesar. Preluarea cheilor s a facut imediat la sosire, cu mare usurinta. Recomand cu încredere .

 611. Super apartament! Recomand. E ceva rar sa gasesti un apartament in bloc nou in centrul Bucurestiului, atat de aproape de orice (magazine, parcuri, statie de metrou). Ne-am atasat mult de locatie. Ne-am acomodat foarte usor iar gazda a raspuns solicitarilor prompt si ne-a inteles si ajutat in toata perioada sederii.

 612. Gazda amabila, locatie excelenta, liniste, aproape de parcul Cismigiu (4 min)

 613. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 614. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 615. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 616. Locatie buna.staff prietenos si de ajutor.camera curata.

 617. Locatia si curatenia au fost conform asteptarilor, personalul foarte amabil si binevoitor.

 618. Camera curată, personalul amabil care a oferit informații și înainte de cazare și după. Foarte aproape de locul unde am avut de rezolvat o problemă de sănătate. Nu am întâmpinat nici un fel de probleme.

 619. Zona liniștită, spațiul de lângă bloc frumos amenajat. Apartamentul frumos cu toate facilitățile necesare.

 620. O locatie excelenta. Acces la mijloace de transport, magazine si spatii de joaca pentru copii. Terase si restaurante la tot pasul. O zona linistita si plina de verdeata. Umbra pe toate partile apartamentului. Canicula de afara nu a fost resimtita in interiorul apartamentului nefiind necesar folosirea aparatului de aer conditionat. Mobilier modern, totul aranjat cu mult gust, mai pe scurt un spatiu care iti confera linistea si relaxarea necesara. Gazda de nota 10+. Foarte flexibila si amabila. Intr.un Bucuresti aglomerat si plin de praf, Nicola’s Home e locatia perfecta pentru a-ti reincarca bateriile. Multumim frumos. Cu siguranta o s-a revin.

 621. Mi-a placut totul, a fost liniste confortabil, stradal. Luminile ambientale….. inspirate! Foarte frumos! Multumiri, Nicola!

 622. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 623. Mi-a placut foarte mult locatia, intima, cocheta, foarte aproape de centrul istoric.

 624. Locatia excelenta, saltele foarte confortabile, gazda foarte amabila

 625. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 626. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 627. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 628. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 629. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 630. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 631. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 632. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 633. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 634. Curat,dotat cu aproape tot ce ai putea sa ai nevoie

 635. Un apartament perfect pentru două persoane…o atmosfera calda și primitoare exact ca in poze! Mulțumim!

 636. Raport calitate pret de necontestat. Apartamentul este foarte frumos si curat, ideal pentru 2/3 persoane si de asemenea e destul de aproape de centrul orasului. Apartamentul a fost utilat cu toate cele necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Gazda a fost foarte amabila si ne-a lasat sa facem check-in-ul mai repede. Recomand!

 637. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 638. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 639. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 640. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 641. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 642. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 643. gazda este minunata, amplasarea a fost perfecta pentru noi,apartament spatios, curat.

 644. Totul foarte bine! Salteaua extrem de confortabila, apartamentul foarte mare, elegant si foarte curat. Cu siguranta vom reveni!

 645. Un apartament foarte curat, cu tot ce ai nevoie pt. un sejur reusit. Vom reveni de cate ori drumurile ne vor aduce in Bucuresti.

 646. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 647. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 648. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 649. Locatia este buna. Apartamentul este curat, iar predarea cheii s-a facut cu multa amabilitate.

 650. The place is perfectly located, close to the old town and around a lot of amenities. The homestay is perfect for people who want the flexibility to be able to cook and also go out from time to time. The proximity to the parliament palace and other nice historical locations and all the help from Sam and Dan on making you feel at home, makes this place great.

 651. The perfect place to stay in when visiting Bucharest. Our room and the bathroom were very comfortable and perfectly clean. There also is a fully equipped kitchen with a wide range of different spices and basic cooking ingredients free to use. If you need to do some laundry, the flat even includes a washing machine. Within walking distance, you can reach countless bars, restaurants, parks and important sights. What made our stay especially enjoyable, however, was the host. Dan is really attentive and helpful and really does everything to make you feel welcome. He and his friend own two other hostels in Bucharest where they organize special events, including dinners or yoga sessions. All in all, we have had a perfect stay here in Bucharest, not least due to Dan and his incredible hospitality.

 652. Apartament renovat recent foarte aproape de universitate si centrul vechi

 653. Foarte curat si amenajat cu gust,gazda foarte prietenoasa,totul ok

 654. The apartment is very close to the old city center, just a few minutes by foot. It’s new and that applies to every aspect: bathroom, bed, mattress, pillows and linens, kitchenware, etc. The owner is very polite and was very easy to talk to. The apartment is quiet and there are plenty of restaurants and cafe’s nearby. I really liked the cleaning detail.

 655. The location is perfect. Piata Romana ( or Roman Plaza) metro station is just 30 seconds away by walk and this makes it really convenient to travel anywhere in Bucharest. It is on the main road and has lots of shops and other points of interests nearby. The room itself was good and the amenities provided were really good. The host was very nice and kind. If you want a room at good place which is near to metro and Old town as well, then select this one.

 656. I would definitely recommend this property! It is very close to the city, all facilities needed are present, its clean and the landlord is fantastic. We had some difficulties during our stay to which anticipated perfectly. He is very helpful and kind.

 657. Great and full equiped Apartment in the City centre. Very clean. Uncompliceted handover of the keys. Very central at Piata Romana, a central place with Metro, bus stop direct to Airport, McDonalds and Co.

 658. Micul dejun foarte bun. Raport pret-calitate, real. O sa mai venim.

 659. Personalul foarte amabil și plin de disponibilitate

 660. Camera mare, personal deosebit de serviabil si profesionist

 661. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 662. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 663. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 664. Curat,dotat cu aproape tot ce ai putea sa ai nevoie

 665. Un apartament perfect pentru două persoane…o atmosfera calda și primitoare exact ca in poze! Mulțumim!

 666. Raport calitate pret de necontestat. Apartamentul este foarte frumos si curat, ideal pentru 2/3 persoane si de asemenea e destul de aproape de centrul orasului. Apartamentul a fost utilat cu toate cele necesare pentru o sedere cat mai confortabila. Gazda a fost foarte amabila si ne-a lasat sa facem check-in-ul mai repede. Recomand!

 667. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 668. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 669. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 670. Apartamentul spatios,curat .Parcarea nu a fost disponibila asadar a trebuit sa ne descurcam.

 671. Un apartament elegant, amplasat insa langa linia ferata. Fara insa a fi o galagie deranjanta. Foarte OK.

 672. Locatie excelenta pentru a ajunge la aeroport si in toata zona de nord a Bucurestiului. Curte cu bariere unde sa poti parca masina. Apartament foarte frumos si spatios cu trei bai. Dormitoarele separate prin living astfel ca doua cupluri nu se deranjeaza. Vom reveni cu siguranta.

 673. gazda este minunata, amplasarea a fost perfecta pentru noi,apartament spatios, curat.

 674. Totul foarte bine! Salteaua extrem de confortabila, apartamentul foarte mare, elegant si foarte curat. Cu siguranta vom reveni!

 675. Un apartament foarte curat, cu tot ce ai nevoie pt. un sejur reusit. Vom reveni de cate ori drumurile ne vor aduce in Bucuresti.

 676. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 677. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 678. Design-ul … amplasarea, curatenia …. piscina ….sala ….. super mic dejun

 679. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 680. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 681. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 682. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 683. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 684. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 685. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 686. Hotelul este in general ok, am fost de mai multe ori cazați la proprietate.Este amplasat convenabil,iar personalul este drăguț.Ce a mai rămas din el și nu a migrat pe la concurenta- cei mai buni, de obicei.

 687. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 688. A fost liniste, situat aproape de centru, curatenie in camere si tot strictul necesar, pretul foarte ok, singurul lucru necesar ar fi un gel de dus in rest nota 10

 689. E un loc liniştit şi civilizat, se respectă ora de linişte, după 22 nu mai e gălăgie, e plăcut!

 690. Personalul foarte amabil, amplasare excelenta in centrul orasului, curatenie, etc.

 691. Amplasarea hotelului a corespuns atât nevoilor mele din acel moment, dar , în general locația este plăcută și liniștită, apropierea de obiective turistice interesante o face atractivă.

 692. A fost o experienta foarte placuta , nici nu am crezut ca totul va fi atat de bine , curatenie in camere , un personal foarte dragut si amabil , usor in ajuns la locatie . Felicitari , cu siguranta cand voi reveni in Bucuresti tot aici ma voi caza

 693. Curatenia, lenjeria si prosoapele de calitate. Am fost reticent cand am facut rezervarea dar am avut o experienta placuta.

 694. Este o locație excelenta ,proprietari foarte amabili .Ma voi întoarce cu drag mereu .Recomand ..

 695. Locatia excelenta, gazda foarte eficienta, buna comunicare, gradina foarte utila si relaxanta. Un loc linistit si foarte bine pozitionat (la doar 2-300 m de destinatia mea).

 696. Totul, incepand de la primul apel telefonic pt confirmarea rezervarii si pana la felul in care am fost tratati!

 697. Amplasamentul ultracentral si faptul ca am primit cheile dimineata la prima ora.

 698. Apartamentul mi-a depasit asteptarile. Fiind un pret mic, ma asteptam ca si calitatea sa fie la fel, insa s-a intamplat contrariul. Amplasarea a fost excelenta, cu un Mega (supermarket) la nici 2 min, locul a fost foarte curat, si de asemenea liftul foarte folositor, fiind cazati la etajul 4. Nu cred ca as fi putut cere mai mult de la un astfel de loc. Foarte modest, curat si placut, pentru cineva in trecere si fara pretentii.

 699. Patul a fost ok! Mai liniște decât ma așteptam, poziție excelenta.

 700. Foarte aproape de multe obiective turistice, parcuri,etc

 701. Locatia este dotata cu bucatarie si cu dozator de apa pe casa scarii. Camera mi s-a parut confortabila. Locatia este in apropiere de parcul Carol si la doua statii distanta de statia de metrou (se poate lua autobuzul 117 care circula din aprox. din 5 in 5 min). In apropiere este un restaurant Buisniess, unde mancarea a fost foarte buna si pretul ok.

 702. Totul a fost minunat. Gazda foarte drăguță, personalul deosebit de amabil.

 703. Nu au fost incluse si servicii de masa! Totul a fost excellent! Gazda supeer!!!

 704. Totul a fost in regula! Confortabil, priveliste frumoasa, gazda primitoare!

 705. Gazda a fost foarte primitoare,ne-a asteptat cu bauturi reci la sosirea in apartament.Am calatorit in interes de servici,totul a fost excelent.Recomand cu incredere si multumesc inca o data pentru ospitalitate!

 706. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 707. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 708. baia și ștergarele destul de curate, revistele gratuite foarte utile, aparatul de aer condiționat foarte puternic!

 709. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 710. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 711. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 712. Amplasarea, compartimentarea apartamentului si facilitatile, m-au facut sa ma simt ca acasa

 713. Proprietarul a fost amabil și a ajutat cu sfaturi.

 714. Totul a fost conform descrierilor de pe booking. Conditii foarte bune in raport cu pretul solicitat.

 715. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 716. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 717. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 718. Camere spatioase, foarte frumoase. Singura problema e locatia greu accesibila.

 719. Curatenie, personal amabil, camera frumos decorata

 720. Locatie retrasa si linistita. Nu servesc mancare dar au un living mare cu mese unde poti manca ce ai comandat. Personal amabil.

 721. Doamna Alexandra este o gazda extraordinara iar fiica ei un copil minunt 🙂 Va multumim pt tot si ne bucuram ca am avut ocazia sa ne cunoastem si sa stam la dumnevoastra.Raport calitate/pret extraordinar.

 722. Apartamentul este localizat aproape de metrou, dar, in acelasi timp, este ferit de zgomotul strazii. Este foarte curat si spatios. Patul si pernele sunt extrem de confortabile. Este utilat cu tot ce este necesar unei sederi fara griji.

 723. Gazda a fost foarte primitoare, apartamentul a fost foarte curat și mare ! Raportul calitate preț este excelent. Locația este foarte buna, aproape de Afi. Patul este mare și comfortabil , canapeaua la fel. Nu am avut niciun fel de probleme. Atât domnul și cât doamna se vede ca sunt niște persoane serioase și foarte amabili! O sa revenim cu drag Doamna Alexandra este o dulcica

 724. Proprietara a fost foarte ospitalieră si proactiva.

 725. 1. Aproape de Unirii/ Centrul Vechi, Palatul Parlamentului si mai ales de Mall Vitan. 2. Nou, foarte curat si ingrijit. 3. Wi-fi optim! 4. Plin cu energie pozitiva! 5. Bucatarie dotata cu de toate! 6. Balcon – cu loc pentru fumat. 7. Apa minerala, sticla de vin, croissante – free!

 726. Gazada primitoare, apartamanentul curat, aranjat bine!

 727. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 728. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 729. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 730. Vila este ok pentru tranzit datorita amplasarii linga aeroport . Este accesibila doar cu masina sau cu taxiul . Ne-a placut ca ofera dimineta cafea si ceai . Este foarte buna pentru cei care pleaca dimineta devreme .Un bonus este si parcarea gratuita !

 731. Locație Bună, liniște chiar dacă e la șoseaua principală, beneficiezi de parcare, camere curate si confortabile, personalul super

 732. Personalul a fost de bun simt si a incercat sa ne ajute, a fost parcare langa proprietate, am fost servicti cu cafea si ceai dimineata.

 733. Hotelul arata fantastic. Obiectele de arta expuse iti incanta privirea. Camera a fost spatioasa, cu toate cele necesare unei sederi placute. M-au impresionat amabilitatea si profesionalismul angajatilor hotelului. O experienta unica 😉.Felicitari intregii echipe!

 734. Camera ,foarte frumos aranjată/am găsit în cameră un ghid cu informații utile despre BUCUREȘTI/ prețul f.bun

 735. Hotel curat, camera foarte confortabilă, mic dejun bogat.

 736. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 737. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 738. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 739. Locatia, linistea, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 740. Great location and perfect room if you’re staying just a couple days.

 741. Very cimfortable and nice studio at great location. Very close to metro station (University) and night life of Bucharest at your doorstep

 742. Zona linistita, apropiata de multe obiecive turistice, patul confortabil, gazda primitoare.

 743. Pat confortabil, gazda primitoare, recomand cu încredere.

 744. Locul este curat. Zona este liniștita. Personalul este amabil

 745. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 746. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 747. Curatenie, aer conditionat,pat confortabil, bucatarie utilata, loc de parcare… nota 10! Ca o mica sugestie, un filtru de cafea ar fi completarea ideală! Recomand!

 748. Good price, excellent location for Cismigiu and Old Town All facilities needed for a base to explore Bucharest

 749. Perfect size for one person, the location quite funky and not loud at night

 750. Хорошее место, близко к центру и вокзалу. Хозяин оперативно отвечал на все вопросы по Вотсап. Все условия есть и даже кондей 😀

 751. Locatie buna. Aprope de mijloacele de transport in comun. Locuri de parcare fara plata in apropiere. Zona buna si sigura.

 752. Totul mi.a plăcut. Recomand cu multă căldură. Voi reveni în mod sigur! Mulțumesc d-lui.Marius ,gazda noastră, pentru tot și îl felicit pt.bunul gust deosebit !!!!

 753. Faptul ca este situata la 5 minute de Piata Roamana (metrou) este un avantaj pentru cine doreste sa viziteze Bucurestiul. Garsoniera este suficient de spatioasa pentru un cuplu cu un copil. Patul si canapeaua sunt confortabile. Gazda ne-a asteptat asa cum am stabilit telefonic. Sejurul a fost prefect pentru noi.

 754. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 755. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 756. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 757. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 758. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 759. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 760. Foarte curat Bucătăria comuna bine dotată Locația foarte buna

 761. Foarte fain mai ales amplasarea ,pe timp de noapte e o priveliste neobisnuita de la terasa incaperii ,bucurestiul de noapte in timpul sarbatorilor de reveluon!!!

 762. Foarte spatios, in poze nu se vede cat de spatios este cu adevarat, vedere frumoasa, pat comfortabil, dotat cu tot ce este nevoie, zona f buna, la parterul blocului kfc mega image zona centrala aproape de orice, distanta de mers 7-8 minute pana la unirii, totul a fost perfect

 763. Locatia, linistea, pat confortabil, amabilitatea gazdei.

 764. Great location and perfect room if you’re staying just a couple days.

 765. Very cimfortable and nice studio at great location. Very close to metro station (University) and night life of Bucharest at your doorstep

 766. Zona linistita, apropiata de multe obiecive turistice, patul confortabil, gazda primitoare.

 767. Pat confortabil, gazda primitoare, recomand cu încredere.

 768. Locul este curat. Zona este liniștita. Personalul este amabil

 769. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 770. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 771. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 772. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 773. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 774. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 775. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 776. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 777. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 778. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 779. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 780. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 781. Locatie amplasata intr-o zona linistita, foarte aproape de Foisorul de Foc. Gazda deosebit de amabila, discreta si dispusa sa ofere date despre obiectivele din zona. Locatia foarte curata si dotata cu cele necesare.

 782. Poziția, curățenie , tot ce e nevoie in apartament

 783. Totul a fost perfect la aceasta cazare…începând de la curățenia și aerisirea locuinței pana la cearșafuri și aerul condiționat. Am fost întâmpinați de gazda noastră care este o persoană foarte primitoare care ne-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie. Ni s-au oferit multe lucruri în cadrul cazării: bucătărie dotata cu de toate , cuptor cu microunde, aragaz etc. La baie curățenia era ireproșabilă! Am avut gel de duș, sapun lichid. Camerele au fost aerisite, am primit câte 3- 4 prosoape de persoana iar pe fiecare pachețel de prosoape gazda a avut grija sa ne lase câte o bombonica pe bun venit. Cearșafurile au fost de o calitate deosebita, pur și simplu îți mângâiau pielea. În plus zona în care este situata aceasta casa este extrem de liniștită. Toate serviciile au fost la superlativ.

 784. Excelent, de la locatie pana la cel mai mic detaliu. Felicitari!

 785. Forte placut!Hotelul este nou si pozitionat excelent!Camerele nu sunt foarte mari dar sunt elegante cu pat foarte confortabil (saltea de calitate)Langa receptie au si un ‘mini market’ unde poti gasi cateva chestii de care poti avea nevoie urgent!

 786. Curățenie impecabila. Patul foarte confortabil. Mic dejun excelent

 787. Personal ambil foarte primitor. Am fost placut surprinși de locație. Liniste,camere curate ,bucătărie specific vanatoresc foarte bune.acces la parcare tinand cont ca in București este foarte greu.

 788. Micul dejun este constituit din produse naturale. Putin din fiecare ..

 789. O oază de liniște în inima Bucureștiului. Totul este foarte plăcut.

 790. Am avut tot ce trebuie la bucătărie, inclusiv sare, zahăr, cafea, ceai, cafea solubilă. Era până și un chibrit pentru aprins aragazul și ustensile pentru întreținerea curățeniei în apartament.. Am găsit băutură și dulciuri pentru copii din partea casei, ceea ce am apreciat foarte mult. În plus, locația e foarte aproape de Universitate și de stația de metrou.

 791. Zona ideala, fix la bulevard (privelistea superba), iar apartamentul cu tot ce iti trebuie, curat si comfortabil

 792. Proprietatea este in centrul orasului, la 5 minute de Centrul Vechi, la 2 minute de statiile de metrou si busuri. Apartamentul este foarte curat, la fel si lenjeriile de pat si prosoapele. Orientarea catre curtea interioara a imobilului este un plus, avand in vedere traficul intens pe bulevard (si a galagiei aferente). Proprietarii sunt comunicativi si foarte amabili.

 793. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 794. Micul dejun copios , locatia corespunzatoare necesitatilor noastre.

 795. Hotelul este curat, decent. Personalul ok, saritor, totul a decurs in regula. Raport calitate-pret bun.

 796. incalzirea prin pardoseala. caldura in general. prezenta frigiderului cel mai bun mic dejun, cu produse proaspete si de calitate cel mai mult atitudinea personalului. calzi si profesionisti

 797. Totul a fost ok, doar ca a lipsit papuci de camera

 798. Curățenie, ordine și multe facilități ce la 2 stele nu le primești în alte localuri.

 799. Totul a fost bine.Proprietarul amabil, locația aproape de Universitatea, aproape de metrou și alte mijloace de transport.Nimic de reproșat.Recomand această locație.

 800. Pozitia fata de Centrul Vechi – 10 minute mers pe jos. Proprietarul foarte prompt in predarea chei desi era ora 23. Apartamentul curat,utilat complet

 801. Paturi foarte confortabile, atent la detalii – numarul de persoane care calatoresc, imobilul este complet utilat, 3 televizoare cu diagonala mare, recomand cu toata increderea. Cu siguranta ne vom caza si pe viitor aici.

 802. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 803. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 804. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 805. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 806. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 807. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 808. Totul a fost conform așteptărilor . Iar faptul că la sosire am găsit mici detalii precum niște cafea in dulap , câteva pastile de detergent a fost o surpriză agreabilă!

 809. Mobila noua, curat, gazda a fost foarte amabila. O casa cu doua etaje cu parcare privata dupa poarta. Sunt 2 Tv

 810. Locatia este foarte buna, accesibilitate usoara pentru mijloacele de transport in comun. Camerele mari, spatioase si foarte curate. Propietarul vilei foarte amabil si ajutator , o persoana deosebita. Recomand cu mare drag Central Green Villa.

 811. Găsești aici tot ce ai nevoie sa te simți ca acasa

 812. absolut totul, confort , curatenie, dotari si amenajare apartament pana in cele mai mici detalii, pozitie intr-o zona foarte linistita , o terasa enorma umbrita si f linistita, parcare gratuita in fata locatiei, proprietarul foarte amabil. Desi am venit cu alte probleme, cazarea mi-a creat senzatia de concediu .

 813. Totul, gazde foarte primitoare . Zona extraordinara la câțiva pași de Herăstrău.

 814. Locatie excelenta, personal foarte amabil si prietenos, curatenie! Recomand!

 815. Totul a fost foarte bine.Vom reveni, cu siguranță!

 816. Location. The Room was very spacious and the host was 10 Stars.

 817. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 818. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 819. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 820. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 821. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 822. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 823. Locatie amplasata intr-o zona linistita, foarte aproape de Foisorul de Foc. Gazda deosebit de amabila, discreta si dispusa sa ofere date despre obiectivele din zona. Locatia foarte curata si dotata cu cele necesare.

 824. Poziția, curățenie , tot ce e nevoie in apartament

 825. Totul a fost perfect la aceasta cazare…începând de la curățenia și aerisirea locuinței pana la cearșafuri și aerul condiționat. Am fost întâmpinați de gazda noastră care este o persoană foarte primitoare care ne-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie. Ni s-au oferit multe lucruri în cadrul cazării: bucătărie dotata cu de toate , cuptor cu microunde, aragaz etc. La baie curățenia era ireproșabilă! Am avut gel de duș, sapun lichid. Camerele au fost aerisite, am primit câte 3- 4 prosoape de persoana iar pe fiecare pachețel de prosoape gazda a avut grija sa ne lase câte o bombonica pe bun venit. Cearșafurile au fost de o calitate deosebita, pur și simplu îți mângâiau pielea. În plus zona în care este situata aceasta casa este extrem de liniștită. Toate serviciile au fost la superlativ.

 826. Excelent, de la locatie pana la cel mai mic detaliu. Felicitari!

 827. Forte placut!Hotelul este nou si pozitionat excelent!Camerele nu sunt foarte mari dar sunt elegante cu pat foarte confortabil (saltea de calitate)Langa receptie au si un ‘mini market’ unde poti gasi cateva chestii de care poti avea nevoie urgent!

 828. Curățenie impecabila. Patul foarte confortabil. Mic dejun excelent

 829. Personal ambil foarte primitor. Am fost placut surprinși de locație. Liniste,camere curate ,bucătărie specific vanatoresc foarte bune.acces la parcare tinand cont ca in București este foarte greu.

 830. Micul dejun este constituit din produse naturale. Putin din fiecare ..

 831. O oază de liniște în inima Bucureștiului. Totul este foarte plăcut.

 832. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 833. Micul dejun copios , locatia corespunzatoare necesitatilor noastre.

 834. Hotelul este curat, decent. Personalul ok, saritor, totul a decurs in regula. Raport calitate-pret bun.

 835. Am avut tot ce trebuie la bucătărie, inclusiv sare, zahăr, cafea, ceai, cafea solubilă. Era până și un chibrit pentru aprins aragazul și ustensile pentru întreținerea curățeniei în apartament.. Am găsit băutură și dulciuri pentru copii din partea casei, ceea ce am apreciat foarte mult. În plus, locația e foarte aproape de Universitate și de stația de metrou.

 836. Zona ideala, fix la bulevard (privelistea superba), iar apartamentul cu tot ce iti trebuie, curat si comfortabil

 837. Proprietatea este in centrul orasului, la 5 minute de Centrul Vechi, la 2 minute de statiile de metrou si busuri. Apartamentul este foarte curat, la fel si lenjeriile de pat si prosoapele. Orientarea catre curtea interioara a imobilului este un plus, avand in vedere traficul intens pe bulevard (si a galagiei aferente). Proprietarii sunt comunicativi si foarte amabili.

 838. Totul a fost bine.Proprietarul amabil, locația aproape de Universitatea, aproape de metrou și alte mijloace de transport.Nimic de reproșat.Recomand această locație.

 839. Pozitia fata de Centrul Vechi – 10 minute mers pe jos. Proprietarul foarte prompt in predarea chei desi era ora 23. Apartamentul curat,utilat complet

 840. Paturi foarte confortabile, atent la detalii – numarul de persoane care calatoresc, imobilul este complet utilat, 3 televizoare cu diagonala mare, recomand cu toata increderea. Cu siguranta ne vom caza si pe viitor aici.

 841. incalzirea prin pardoseala. caldura in general. prezenta frigiderului cel mai bun mic dejun, cu produse proaspete si de calitate cel mai mult atitudinea personalului. calzi si profesionisti

 842. Totul a fost ok, doar ca a lipsit papuci de camera

 843. Curățenie, ordine și multe facilități ce la 2 stele nu le primești în alte localuri.

 844. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 845. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 846. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 847. Gazda ne-a transmis toate informatiile necesare. Locatia a fost usor de gasit, linistita si aproape de evenimentul vizat de noi. Apartamentul este nou, mobila la fel, curatenia atinge perfectiunea.

 848. Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Am avut parte de tot comfortul. Multumesc!

 849. Amplasare, curatenie, comfort. Totul la superlativ.

 850. Totul a fost conform așteptărilor . Iar faptul că la sosire am găsit mici detalii precum niște cafea in dulap , câteva pastile de detergent a fost o surpriză agreabilă!

 851. Mobila noua, curat, gazda a fost foarte amabila. O casa cu doua etaje cu parcare privata dupa poarta. Sunt 2 Tv

 852. Locatia este foarte buna, accesibilitate usoara pentru mijloacele de transport in comun. Camerele mari, spatioase si foarte curate. Propietarul vilei foarte amabil si ajutator , o persoana deosebita. Recomand cu mare drag Central Green Villa.

 853. Găsești aici tot ce ai nevoie sa te simți ca acasa

 854. absolut totul, confort , curatenie, dotari si amenajare apartament pana in cele mai mici detalii, pozitie intr-o zona foarte linistita , o terasa enorma umbrita si f linistita, parcare gratuita in fata locatiei, proprietarul foarte amabil. Desi am venit cu alte probleme, cazarea mi-a creat senzatia de concediu .

 855. Totul, gazde foarte primitoare . Zona extraordinara la câțiva pași de Herăstrău.

 856. Locatie excelenta, personal foarte amabil si prietenos, curatenie! Recomand!

 857. Totul a fost foarte bine.Vom reveni, cu siguranță!

 858. Location. The Room was very spacious and the host was 10 Stars.

 859. Locația perfecta, proprietarul foarte amabil. Apartamentul avea tot ce trebuia și foarte curat. Condiții excelente. N-am avut nicio problema și o sa mai revenim cu siguranța 🙂

 860. Mi-a plăcut că am putut ajunge la orice oră, nefiind legat de un anumit interval orar.

 861. Totul ok, conform asteptarilor; 2 dormitoare + living, bucataria utilata, facilitati in apropiere (Auchan Iris). Loc de parcare in incinta, la scara, contra 10 lei/zi, de achitat la bariera, locul PV6 (parcare vizitatori – 6)

 862. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 863. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 864. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 865. Apartamentul arata exact ca in poze, o atmosfera cozy, curatenie impecabila , toate cele necesare inclusiv fier de calcat si fion, patul este f confortabil si pot spune ca cel mai mare plus il aduce sistemul bluetooth.Il recomand cu incredere!

 866. Totul a fost perfect! Curatenie, confort, ospitalitate, punctualitate, apartamentul frumos decorat, cafea si ceai, recomand cu drag! Chiar in centrul Bucurestiului! Cladire noua! Liniste!

 867. Curat. Spatios. Mobilat modern si cu tot ceea ce vrei. Balcon perfect. Recomand cu multa incredere. Zona foarte buna

 868. Totul a fost foarte bine. Locatia este excelenta. Cu siguranța vom mai reveni aici.

 869. Garsoniera confortabila . Frigider si aer conditionat functionale ; chicineta curatica , baie spatioasa si curata . Parcare se gaseste ( am ajuns joi la ora de varf) peste bulevard in spatele Spitalului Coltea si e OK .

 870. Garsoniera amplasata central, foarte aproape de Intercontinental, cu o suprafata mare, utilata cu absolut tot ce este necesar. Preluarea cheilor a fost una facila si rapida. Locuinta a fost curata si decenta ca si aspect. Caloriferul nu a mers insa aerul conditionat a facut fata cu brio, nefiind frig in locuinta. Raportul calitate pret unu excelent avand in vedere zona unde este amplasat imobilul

 871. Liniste, intimitate, curatenie si localizarea langa parc

 872. Apartament foarte curat si bine amplasat. Gazdele sunt foarte amabile.

 873. Pat confortabil ,foarte curat ,amplasat intr-o zona cu magazine ,stație de autobuz. Excelent !

 874. Excelent. O îmbinare deosebita între clasic și modern. Restaurant super!

 875. Un hotel foarte bun,amplasat intr-o zona linistita,aproape de centru.Camere sunt mari si curate.Mic dejun este foarte bun.Personal extrem de atent si amabil.Daca vii cu masina,nu-ti fa probleme,hotelul are propria parcare.Si data viitoare cand vin in Bucuresti,Hotel Diesel va fi alegerea mea.

 876. Camera am primit o exact cum am solicitat. Fără zgomot din trafic. Am avut un examen de susținut și doream să mă odihnesc.

 877. Apartament bun,iar proprietarul foarte bun,atent si foarte dragutz.S a oferit sa ma ia de la aeroport,ceea ce a fost de neprețuit pentru mine pentru că ajungeam tirziu si nu cunoșteam Bucurestiul.Intr un cuvânt de nota 10 pentru că nu ma asteptam la asa o atitudine.Multumesc din suflet.

 878. Foarte curat,condiții foarte bune,gazda primitoare.

 879. Totul a fost minunat, de la sosire și până la plecare. Gazda a fost primitoare și amabilă, studio-ul curat și cu un aspect ca de “acasă”. Cu siguranță aș reveni dacă aș mai avea nevoie de cazare în zonă.

 880. Vedere frumoasă spre lac, parcare în fața proprietății, liniște. Locația e perfectă dacă ai treabă în zona de Nord a capitalei.

 881. O camera foarte spațioasă, amenajata cu bun gust.

 882. Locatia linistita. Un living mare unde puteai sa mănânci ce ai comandat la diverse firme de cattering. Parcare gratuita. Cafea din partea casei. Pret excelent.

 883. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 884. Locatia. Confortul. Facilitatile. Personalul atent la clienti. Piscina si sala de forta/fitness. Totul cum trebuie pentru un hotel de 5 stele.

 885. Piscina foarte frumoasa,micul dejun f bun,cafea excelemta,pat si perne confortabile

 886. Locația excelenta în centrul vechi Spațiu generos în 2 camere mari cu 3 canapele și 2 paturi matrimoniale. Preț superieftin comparativ cu locația și condițiile. In baie exista șampon, gel dus, prosoape, fier de călcat, mașina de spălat, etc.

 887. Spațios. Foarte bine poziționat. Exact lângă centrul vechi. Statie de metrou aproape, Mc Donald’s, magazine, patiserii. Central. Este lângă centrul vechi dar nu sunt probleme cu galagia. Este in o zonă mai liniștită.

 888. Apartamentul foarte spațios, curat si dotat cu tot ce ai putea avea nevoie. Foarte aproape de localuri.

 889. Proprietara foarte rapida si precisa in raspunsuri. Privelistea perfecta,din multe unghiuri si balconul super incapator. Pat comod,sufragerie mare. Dotata cu tot ce trebuie . – de la umerase la uscator de par

 890. Locația f buna,chiar lângă intrarea la metrou Unirii,super central,proprietara amabila,curățenie ,iar priveliștea de pe terasa e fabuloasa,se vede spectacolul de la fântâni .

 891. A fost totul foarte curat si panorama este senzationala

 892. A fost totul super , locația situat aproape de tot ce ai nevoie .Cazda a fost foarte primitoare ! am rămas satisfăcuți .

 893. Un apartament boem in zona veche a orasului, mai mult decat un apartament, o experienta!Serviciile oferite de catre gazda au fost peste asteptari!👏

 894. Apartamentul este localizat in centrul vechi al orasului. Toate localurile si centrele istorice sunt in nemijlocita apropiere. Gazda a fost foarte amabila si a oferit suport continuu de la check-in pina in ziua plecarii.

 895. O locatie centrala, totul ca la carte. Cu siguranta in concediul urmator nu o sa stam doar 2 zile, ci vom sta min 2 saptamani.

 896. Desi am facut rezervarile in ziua respectiva si am ajuns la locatie la o ora destul de tarzie, am fost primiti imediat. Locatia excelenta, apartamentul avnd toate dotarile mentionate in descriere. Cu alte cuvinte: siguranta si confort.

 897. Poziționarea.. Curățenia.. Agentul care ne-a consiliat

 898. Confortul apartamentului, bunul gust cu care este amenajat, patul super confortabil, bucatarie pentru gatit de la chestii simple pana la chestii complicate, apartamentul este larg, aria de zi si de luat masa langa televizor dragute, lumanari plasate in camera de baie mi.au adus aminte sa ma rasfat,

 899. Apartamentul a fost ca in poze,si curat. Vederea de la balcon a fost placuta, vom reveni si cu alta ocazie.

 900. Andrei a fost disponibil pt check-in desi am ajuns cu intarziere. exista aparat de cafea si capsule in apartament. locatia super, curat, amenajat simplu si cu bun gust

 901. I loved the location of the apartment. Very close to the public transport. The apartment was sparkling clean and it is very well equipped with everything you’d possibly need for your stay.I highly recommend this apartment for future guests.Thank you, it was a pleasure!

 902. We stayed twice, at beginning and end of time in Romania and both times the host Madalina couldn’t have been more helpful. The apartment was spotlessly clean and really Comfortable. There was an added bonus of a lovely terrace and it was in a great position to look around Bucharest old town.

 903. Loved the terrace. Very comfy bed. Spotlessly clean.

 904. Totul a fost OK. asa cum m-am asteptat. O nota speciala pentru bazinul de inot si mai ales pentru masaj ( cred ca era o fata ” Florentina ” ? ). Micul dejun excelent, nu cred ca are cineva ceva de comentat.

 905. Cafea de calitate in camere, ceai si apă imbuteliata la discretie. Camere foarte spatioase.

 906. Micul dejun foarete diversificat si consistent. Locatie ok.

 907. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 908. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 909. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 910. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 911. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 912. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 913. Totul a fost peste asteptari. Intregul apartament este foarte bine dotat si utilat, foarte spatios si foarte curat. Este situat intr o zona linistita. Proprietara a fost foarte amabila. Cu siguranta, voi reveni!

 914. Apartamentul este foarte frumos decorat, amplasat pe o straduta linistita si ofera acces facil catre centru. Patul este extrem de comfortabil, baile sunt curate si au echipamente sanitare de calitate.

 915. Totul : liniște, curățenie, amplasare, intimitate. Comunicarea cu doamna proprietar.

 916. excelent raport calitate pret. localizare excelenta.

 917. MI-A PLACUT TOTUL. AM MAI FOST , STIU LOCATIA . AM FOST FOARTE MULTUMITA . TOTUL ESTE OK . MULTUMESC PENTRU AMABILITATE SI CONFORT EXCELENT .

 918. Camere spatioase izolate fonic.Curatenie desavarsita.

 919. Promtitudinea gazdei, pozitia blocului si faptul ca a fost cald in camera.

 920. deja de cateva ori ma opresc in acest apartament, sunt multumit. +10

 921. Amplasamentul este genial. Gaza a fost super de treaba. Check in-ul si check out-ul au fost perfecte. Blocul este foarte sigur, avand personal ce se ocupa de persoanele ce intra si ies. Apartamentul este la et. 5 dar beneficieaza de 2 lifturi functionale. Baia are si dus(chiar daca nu apare in poze).

 922. Absolut tot mi-a placut , proprietar amabil, din apartament nu lipsea absolut nimic pentru a avea vreun discomfort sau vreo lipsa. Amplasarea foarte buna .

 923. Apartamentul este excelent. Este amplasat in Centrul Vechi si e foarte curat si modern, utilat cu tot ce iti trebuie.

 924. Locuinta excelenta, foarte ingrijita si curata, balconul are o vedere foarte frumoasa, patul cu o saltea foarte confortabila, totul este nou, recomand!

 925. Primire calduroasa , amplasare buna, camera curata si confortabila. Raportul pret / ceea ce s.a oferit , a fost unul corect.

 926. Foarte curat, confortabil, foarte aproape de centrul vechi ( maxim 10 min.pe jos), personalul dragut. ..

 927. Raport calitate/preț ok. Aproape de centru. Parcare gratuită. Mic dejun acceptabil. Consumabile gratuite.(inclusiv papuci)

 928. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 929. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 930. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 931. Hotel bun, am avut nevoie de o locație nu departe de centura București. A fost cald, +/- curat. Pentru banii achitați – ideal.

 932. Camera primita a fost ok, curata, lenjeria si prosoapele de calitate, patul confortabil.

 933. Amabilitate din partea personalului, conditiile si facilitatile sunt mult superioare stelelor pe care le au, camere calduroase si primitoare, curatenie impecabila.

 934. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 935. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 936. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 937. In primul rand curatenia,am fost in hoteluri de 4 stele si din romania si din strainatate si nu am gasit asa curatenie

 938. Ne-am simtit, literalmente, ca acasa! Gazde primitoare, ne-au asteptat sa ajungem dupa cheie, sunt tineri, draguti, foarte amabili! Conditii excelente, bucatarie, camera si baie complet utilate, am gasit chiar mai multe decat ne asteptam! Pozele de pe site sunt conform realitatii!!! Aer conditionat care a fost perfect avand in vedere ca am prins doua zile extrem de calduroase si cred ca toti stim ce inseamna Bucurestiul sub cod de canicula! Zona frumoasa, aproape de statia de metrou, mall Park Lake, un Lidl, cam tot ce iti trebuie ai la indemana! Noi am venit de la Gara de Nord si am ajuns cu un singur metrou acolo, ceea ce e perfect cand ai bagaje!! Am doar cuvinte de lauda pentru proprietari, recomand cu drag!

 939. Totul e ca in poze. Curat și dotat cu tot ce ai nevoie. Zona este foarte liniștită, relativ aproape de Dristor. Personalul foarte amabil. Am fost placut surprins de ceea ce am gasit, recomand și cu siguranță voi reveni.

 940. Un apartament perfect pentru un sejur de 2 persoane. Complet utilat cu tot ce este nevoie pentru a te simți confortabil. Locatia perfecta.

 941. Pat foarte confortabil, curatenie, toate conditiile(fier de calcat, mini frigider, cuptor cu microunde, espressor etc). Ne-a placut foarte mult, gazda super! Recomand

 942. Conditiile excelente,foarte curat,mi-a placut ,,maxim”,multumesc!

 943. Receptionerii si procedurile de check-in si check-out, curatenia, lumina, pozitia camerei, mobilierul.

 944. Pret raport calitate este de nota 10.la o camera de 200 de ron pe noapte ai toate conditiile si si un mic dejun bun.patul confortabil.personalul foarte amabil

 945. Micul dejun este bun…cafeaua se poate si mai buna..Locatia este buna si bine amplasata .Personalul foarte amabil.

 946. Extrem de plăcut, zona minunata, apartamentul extrem de călduros și comfortabil.

 947. Tot ce ai nevoie si chiar mai mult. Liniste. Punctualitate. Geografic, asezat in inima orasului.

 948. Promtitudinea gazdei, pozitia blocului si faptul ca a fost cald in camera.

 949. Totul a fost la superlativ! Am obtinut ft usor informatii despre tot ce am avut nevoie pt a ne putea caza..locatia ft faina..decorata cu bun gust,curatenie,bucataria si baia dotate cu tot ce e necesar pt a te simti ca acasa! Multumiri si felicitari!!!!

 950. Apartament foarte frumos și curat. O sa revenim cu siguranță.

 951. Totul a fost perfect! La fel ca de fiecare data cand merg aici. Recomand !

 952. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 953. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 954. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 955. este o locatie cocheta , am primit fructe , apa imbuteliata si pliculete de cafea . Cireasa de pe tort a fost curtea interioara foarte placuta.

 956. Preluarea cheii este foarte practica, ma bucur ca se gasesc astfel de cazari si la noi, pentru ca nu implica deranjarea proprietarului la ore nepotrivite. Locatia este decorata placut, cu simt estetic si atmosfera, in general, este extrem de primitoare. Se denota o grija speciala pentru turist prin micile gustari pregatite, ideale pentru diminetile in care va aflati “in graba”, pliculetele de ceai si cafea, apa, papucei de casa, halat, uscator de par. De multe ori cazarile la hotel nu sunt suficient de primitoare precum aceasta. Mica terasa exterioara este extrem de utila si frumoasa prin simplitatea sa. Zona este ideala, aproape de Piata Romana, Calea Floreasca, Stefan Cel Mare, prin urmare gasiti o multime de restaurante și bistro-uri cochete. Desi nu exista loc de parcare special alocat, se poate parca in imprejurimi.

 957. Locație excelentă,aproape de metrou. Apartamentul este spațios și are o grădină foarte drăguță

 958. Locația de nota 10.gazda super.locuinta bine dotată.nu la standarde mari,dar e super ok .o sa revenim cu placere

 959. This is an apartment and doesn’t include breakfast. We went to the little supermarket around the corner and made our own breakfast. We stayed at this lovely apartment last year so we knew what to expect. I hope to go back to this same apartment next time I visit the beautiful city of Bucharest.

 960. The apartment is big and designed nicely. The location is gteat: 5-10 minutes of walk to old town. Very quiet. Has a private park. Has a jacuzzi, shower stall and 2 restrooms Very good value for money.

 961. Locatie ok,gazda primitoare.Nu exista cafea.La pretul dat ma asteptam sa fie,cum am primit si in alte locatii.Se aud vecinii prin pereti. Curatenie acceptabila. Salteaua patului din dormitor este cam tare.

 962. Totul a fost foarte bine. Recomand aceasta locatie !

 963. Totul a fost la superlativ…apartamentul arata mai bine decat in poze!

 964. Este in loc extrem de primitor. In ultimii 4 ani de cate ori am ajuns in Bucuresti si a fost liber I am preferat. Este curat, proprietarul extrem de dragut, are toate facilitatile pentru in sejur de 2-3 zile. Recomand din toata inima!

 965. Chiar peste Așteptările noastre mai ales ca eram cu un copil mic ce avea nevoie de destula igiena.multumim foarte mult și recomand cu încredere pt oricine .(preț,calitate ,igiena, amabilitate =10

 966. Curățenia, locația – aproape de magazine și de mijloacele de transport în comun!

 967. Atmosfera si curatenia din micul restaurant. Promptitudinea celor de la receptie in rezolvarea problemelor.

 968. putin cam vechi dar confortabil si placut, locatie buna

 969. Atentia la detalii, personalul amabil, salteaua, pozitia hotelului – aproape de Cismigiu

 970. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 971. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 972. Am petrecut doar o noapte acolo și nu am avut pretenții. Pentru 135 lei, a fost bine.

 973. A fost minunat totul,bucataria super bine dotata,cu tot ce ai nevoie,curatenie,confort si relaxare,zona linistita numai buna pt cei in tranzit sau cu treaba in oras, aproape de punctele cheie ale capitalei iar gazdele super de treaba si primitoare.

 974. A fost foarte curat si confortabil, proprietarii au fost foarte amabili! Recomand cu incredere!

 975. Atitudinea extrem de amabilă a gazdelor. Chiar s-au oferit să mă preia de la Otopeni, fiind în drumul lor. În plus, deși am ajuns spre ora 22.00, când magazinele din zonă erau închise, m-au dus cu mașina la un supermarket non-stop! Am apreciat curățenia deosebită și faptul că nu-ți lipsește nimic în apartamentul pe care-l pun la dispoziție. E o locație apropiată de Otopeni și Ambasada SUA. Deci, pentru cineva care merge pentru viză, e o alegere excelentă! Recomand cu căldură! (că și căldură am avut din plin, deși am fost în decembrie! 🙂

 976. Curatenie exemplara. Personal amabil. Pat king size foarte confortabil. Restaurant foarte bun in cadrul hotelului. Merita vazut cazinoul. Per total un hotel modern cu facilitati bine intretinute. Foarte usor de gasit ceva de facut in jurul hotelului (baruri, restaurante, shopping etc.).

 977. Este curat , este totul ok , ai unde sa bei o cafea , unde sa mănânci , atat la restaurantul Shakria libanez care e in incinta oarecum cât și in zona sunt f multe,piscina este f ok , cu sala de Fitness.Parchezi in fata dacă plătești si dacă mergi cu o mașina frumoasa . Totul este ok

 978. Mi-a placut camera – chiar este confortabila! si faptul ca hotelul este atat de aproape de centru. Taxiul a venit foarte repede, room-service iarasi impecabil. Sunt multumita

 979. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 980. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 981. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 982. Poziția hotelului, calitatea servucilor, amabilitatea personalului si pretul foarte bun in comparatie cu zona in care se gaseste hotelul.

 983. Nu am servit mic dejun , dar ne-a placut ideea cu automatul de cafea din hol.

 984. Foarte curat,noaptea cald(12 octombrie),camera spațioasa,baie dotată,personal foarte amabil!

 985. Pozitionarea apartamentului, priveliștea, curățenia, dotările, tot. Apartamentul este situat intr-un bloc foarte curat, central. Mobilierul este modern cu multiple spatii de depozitare. Bucătăria este utilata corespunzator si draperiile fac un ambient placut si reconfortant.

 986. Poziția și priveliștea oferită de acest apartament reprezintă punctul forte al proprietății. Plata direct din cont și preluarea cheilor prin intermediul unei căsușe poștale simplifică mult modalitatea de cazare. Apartamentul este confortabil, dar sunt și lucruri ce ar putea fi îmbunătățite. În general condițiile sunt bune, iar lipsurile sunt compensate de poziția foarte bună a apartamentului.

 987. Totul foarte frumos,apartamentul, locația,priveliște. Vom reveni cu mare placere.

 988. Apartamentul este foarte frumos, curat, locatia f buna.

 989. Totul a fost excelent. Întregul mobilier este nou, apartamentul este echipat cu tot ce este necesar. Locația este ultracentrală.

 990. Un apartament foarte primitor, una din cele mai curate proprietati unde am stat, este situat central, totul este la indemana. O gazda extrem de draguta. Cu siguranta voi mai apela la serviciile lor cand voi mai avea nevoie.

 991. Are o locație excelenta. Curat. Modern. Proprietar prietenos.

 992. Bright and clean appartment, it is placed in the center of city and in the nearest to all attractions

 993. Clean, good internal design, spaceous, very close to all. Zero complaints.

 994. Spatios, curat, amplasare buna, gazda foarte primitoare si amabila.

 995. Un apartament frumos, cu toate lucrurile necesare si o gazda minunata. Zona este un mare plus deoarece ai metrou si este aproape de centru, poti sa mergi pe jos. Voi reveni si cu alte ocazii. 🙂

 996. Very good Location. Very Clean and Bigger. I want to stay again.

 997. Totul… locația este curată bine localizata din toate punctele de vedere

 998. amplasarea,curatenia,dialogul smart intre client-proprietar

 999. Very close to Palace of the Parliament and the old city of Bucharest. Clean, cozy and warm. Besides the fact that is situated in the corner of Main Street it was quite and calm.

 1000. Mic dejun excelent,pat ff comod,locatia extraordinara

 1001. Primire excelenta.Raspuns prompt la cereri.Personal amabil.Locatie excelenta.

 1002. Hotel de business bine situat aproape de centrul vechi. Personal perfect. Curat, strictul necesar asigurat. Patul e ok cu saltea groasă.

 1003. Foarte curat, locatie perfecta, vederea asupra orasului a fost punctul forte.

 1004. Locație superba, paturi comode, curățenie și bun gust. Proprietar de calitate, recomandam!

 1005. Curatenie, Comfort, Apartament spatios, luminos, aerisit, et.10 cu vedere spre vestul Bucurestiului de la inaltime. Recomand cu placere!

 1006. There is no better location in central Bucharest than this. At a walking distance to anything you would like to see. Plenty of restaurants and theaters around. The apartment is refreshed and spacious, especially good for a family or company of up to 6 friends. Downstairs there is a big supermarket. Our host even managed to find us a parking place just in front of the building. I would definitely go back to this apartment if we visit Bucharest again.

 1007. The appartment is located in the centre of Bukarest. It is big and comfortable. It has everything you would need: AC, comfortable beds, dishes, cooker, kettle, washing machine. Wifi works fine. The owner contacted us before our arrival via whatsapp and her mother was waiting for us to give us the keys. She is a lovely sweet lady.

 1008. The apartment location is excellent, there is a small supermarker just around the corner The owner is very nice and willing

 1009. Camera in care am fost cazat, la ultimul etaj, are o panorama superba catre centrul vechi.

 1010. Vederea de pe Teresa apartamentului extraordinara!

 1011. Locatia este fix in centrul vechi, cladire veche, oameni prietenosi.

 1012. Amplasare foarte ok, aproape de centrul vechi si de magazine, spatiu suficient pentru 4 persoane, baie mare, semnal bun wi-fi.

 1013. very polite and accomodating owner; exceptionally clean and comfortable; will return surely

 1014. Spacious apartment Good location Very clean Well equipped

 1015. Situata foarte aproape de centrul vechi, este o garsoniera cocheta, curata și utilata cu tot ceea ce îți trebuie pentru a te simți ca acasă. Gazda, Delia, este o doamna foarte amabila si gata oricând sa te ajute cu tot ceea ce îți este necesar pentru a-ți face sejurul cat mai confortabil.

 1016. O familie primitoare, foarte atenți cu fiecare detaliu.

 1017. Extremely cozy small apartment, clean and very well equipped, bathroom with shower clean and equipped with basic cosmetics for those who are not masters of packing 🙂 But the true unbeatable and priceless value of this location is the care that THE HOST – Delia – is taking on her guest from booking till the departure. Artsy Studio will be my address whenever in Bucharest.

 1018. LOCATIE IN CENTRUL BUCURESTIULUI ,FOARTE SPATIOASA,CURATA CU LOC DE PARCARE IN CURTE.

 1019. Gazda a fost foarte draguta si ne-a primit cu drag

 1020. -locatia exact in centrul vechi -apartamentul este foarte spatios, sunt doua dormitoare cu paturi matrimoniale si o canapea extensibila -curatenia -doamna de la care am preluat cheile apartamentului este o draguta! (:

 1021. Locatia foarte buna si serviciile (curatenie, receptie) deasemenea. Camerele spatioase si cu tot confortul necesar. Spatiile aferente curate si primitoare.

 1022. Personalul foarte amabil, camere curate, parcare subterana.

 1023. Hotel amplasat intr-o zona buna,personalul amabil si prompt la toate solicitarile noastre,curatenia in hotel si camera de nota 10.

 1024. Mic dejun excelent,pat ff comod,locatia extraordinara

 1025. Primire excelenta.Raspuns prompt la cereri.Personal amabil.Locatie excelenta.

 1026. Hotel de business bine situat aproape de centrul vechi. Personal perfect. Curat, strictul necesar asigurat. Patul e ok cu saltea groasă.

 1027. Este amplasat aproape de centrul vechi, la cateva minute de mers pe jos. A fost usor de comunicat cu gazda si de luat/predat cheile. Patul a fost foarte confortabil si prezenta aerului conditionat a ajutat.

 1028. Gazda a fost foarte prompta si mi-a dat indicatiile necesare sa ajung la propietate. E foarte bine deoarece se afla in apropiere de obiective de interes.

 1029. Amplasarea fata de centru, facilitatile oferite in interiorul apartamentului , călduros iarna,spatiu excelent decorat si valorificat.

 1030. Apartamentul este superb si zona nu mai spun! Este exact in centrul orasului! Este aproape de farmacii , magazine nonstop ,schimb valutarFoarte curat si personalul foarte amabil si f intelegator ! Putem spune ca am avut o experienta de nota 11!

 1031. Locul unde este situat foarte aproape de centru Bucurestului.

 1032. -aer conditionat -tv in fiecare dormitor -living mare -pot dormi 6 persoane -la 3 minute de centru vechi -renovat recent -este complet utilat

 1033. Locatie potrivita , care satisface aproape orice gust. Pozitia sa este excelenta. Personalul este foarte amabil!

 1034. Locatia foarte buna si serviciile (curatenie, receptie) deasemenea. Camerele spatioase si cu tot confortul necesar. Spatiile aferente curate si primitoare.

 1035. Personalul foarte amabil, camere curate, parcare subterana.

 1036. Totul Un loc curat, cald si oameni de calitate superioara!

 1037. Personalul a fost amabil si am putut sa ne cazam cu 2 ore inainte de ora de check-in.

 1038. Întreg hotelul iti da o senzatie de “nou”. Dotarile sunt cele obișnuite la un hotel de 4*, insa curatenia, personalul si designul camerelor fac din acest hotel unul destul de rar întâlnit (cel putin in Bucuresti). Micul dejun este diversificat, gustos, dar ca o sugestie ar putea fii prelungit pana la 10:30, precum alte hoteluri din zona.

 1039. Micul dejun si personalul deosebit de amabil care imi ofereau cea mai buna cappucino, ma vor face sa revin la acest hotel!

 1040. Hotel curat si frumos!Personalul foarte amabil si prietenos! Recomand cu incredere

 1041. Total a fost excelent.serviciile,amabilitatea personalului,curatenia,amplasare,usor de gasit si de ajuns inclusiv cu mijloace de transport in comun,foarte aproape de toate punctele de interes

 1042. Totul a fost foarte frumos, curat si cu o priveliște minunata. Voi reveni cu drag.

 1043. Gazdele primitoare, am primit la cazare 2 beri. De asemenea am avut la dispoziție cafea, ustenstile, farfurii, tacâmuri. Mai pe scurt, o bucătărie utilată. Zona este fix in buza centrului vechi, lucruri de vizitat sunt. Vederea este excepțională. Recomand, toată considerația pentru Bogdan. Vom mai reveni..

 1044. Apsolut totul cind revin la București revin la Coltea

 1045. Camera este placuta, decorata frumos, modern, si este potrivit de mare. Exista practic tot ce este necesar pentru o persoana, inclusiv in chicineta (dulap, umerase, cuier, suporturi in baie, locuri de depozitare, vesela, fier, etc); la 2 persoane cred ca locul devine cam inghesuit. Gazda raspunde repede, este foarte amabila si incearca rezolvarea situatiilor. Este relativ linistit, desi traficul se face auzit dimineata. A fost curat, nimic de reprosat.

 1046. locație centrala, un apartament drăguț, curat, pret foarte bun,

 1047. Ideal pentru 1,2 nopti dar nu mai mult. Locatia este foarte buna, in spatele hotelului Intercontinental .Check in rapid

 1048. O locație foarte bună, cu tot ce ai nevoie pentru un sejur în București. Priveliștea de pe balcon minunata. Un plus pentru faptul ca gasesti relativ repede loc de parcare lângă locație.

 1049. Curat, spațios, foarte confortabil și o locație perfecta pentru mine ca poziție in București. Terasa și priveliștea excelente. Recomand.

 1050. Curatenia, arata bine, am facut check-inul mai repede decat trebuia, pozitia super buna, aproape de piata unirii.

 1051. Totul a fost perfect. Gazda amabila si casa curata! In apartament găsesti tot ce ai nevoie! Luminile… fac toti banii ! Mulțumim, ne vom întoarce cu drag!

 1052. Apartamentul este impecabil, foarte modern, foarte primitor și foarte bine echipat. Locația este bună, iar personalul amabil. Personal mi-a depășit cu mult așteptările.

 1053. Foarte curat, am fost cu sotul si fetita. Perfect pentru ce am avut noi nevoie! Recomand!

 1054. The apartment was clean and spacious. It has everything that you might need for your stay. The host was very helpful. Perfect location for night life.

 1055. Din hija t-tieni darba li żort Bucharest u rrid ngħidlek li kelli esperjenza sabiħa f’dan l-appartament. Il-post huwa ċentrali f’xi toroq magħluqa għat-traffiku tal-karozzi. Nirrakkomanda bis-sħana !!!!

 1056. апартаментът се намира в пешеходната зона на стария център на Букурещ. Има две спални с двойни легла и разтегателен диван. Платеният паркинг е на 4 минути

 1057. Camera curata mare si f linistita. Baia este incredibil de mare conceputa intr un design boem.Totul a fost la superlativ.

 1058. Camera mare, curata, confortabila, patul de-a dreptul impresionant. Mobilier de buna calitate, minibar, baie modernă, cu dus walkin. F. Frumoasă curtea interioară, cu mulți copaci, atmosfera de munte. F. Aproape de spitalul, policlinica Regina Maria, alte unități spitalicești. Primire caldă din partea gazdelor. Un loc de cazare plăcut, chiar f. Bun din perspectiva pret-calitate.

 1059. Am venit obosit și m-am trezit foarte odihnit. Mi-a plăcut baia desigur și camera care este foarte spațioasă.

 1060. Apartamentul a fost foarte curat, echipat cu tot ceea ce trebuie, foarte central.

 1061. In primul rând foarte curat,ceea ce pentru mine este primul aspect și cel mai important pe care îl observ ; spațios,foarte comfortabil și un alt aspect care mi-a plăcut a fost balconul pe care te poți relaxa,mânca liniștit admirând priveliștea centrului ! Raport calitate-preț 10/10. Cu siguranța m-as întoarce oricând in locație !

 1062. Curat,central si spațios. Multumim gazdei pentru seriozitate si amabilitate! Cu siguranta,vom reveni!

 1063. Amplasarea în proximitatea spitalului Sanador a fost principalul motiv pentru care am ales această locație. Apartamentul este unul primitor și curat. A fost o alegere perfectă pentru 3 adulți într-o deplasare cu scop medical timp de 5 nopți. Personalul a fost foarte amabil și tot timpul la un telefon distanță. Instrucțiunile de check-in și check-out au fost foarte clare și usor de urmat. În apropierea locației aveti cafenele, magazine, farmacie si drogherie. Recomand cu dragă inimă această locație și cu siguranță o voi recomanda mai departe.

 1064. Raportul calitate – pret, si poziționarea locației.

 1065. Locatia , perfecta . Gazda – sau interfata – absolut Ok , prietenoasa , chiar mi-asi dori sa ne revedem !! ( a compensat faptul ca se faceau lucrari de curatenie / restaurare )

 1066. E totul foarte curat și personalul amabil. Am apreciat posibilitatea de late check-in.

 1067. Zona e destul de linistită pentru București; am fost plăcut surprinsă de curățenia din baia comună, dar si de ingeniozitatea folosirii spațiului,, ce a condus la preturi mici de cazare. Impresia lăsată este că vrei să mai stai in acest hotel, cand ai drum prin capitală.

 1068. Din pacate, nu am beneficiat de mic dejun, desi sunt client Genius2.

 1069. Imi place calitatea mobilei din camera, imi place ca este boxa in baie si cand tv-ul functioneaza poti regla volumul boxei din baie sa se auda mai tare sau mai incet. Internet la tv era cam slab, asa incat se incarca greu youtube-ul. Piscina mi-a placut mult, apa tratata cu ozon si nu cu clor.

 1070. Absolut totul este perfect! Nu ai nici un motiv sa nu te simti ca acasa.

 1071. Foarte amabil si receptiv personalul de la receptie!!!

 1072. Amabilitatea personalului, curățenia, liniștea…

 1073. Piscina hotelului. Confortul camerei si indeosebi al patului. Micul dejun si in special servirea acestuia. Liftul panoramic si parcarea f f mare.

 1074. Peste așteptări. Micul dejun, servit in camera, foarte diversificat si suficient. La piscina exterioară se păstrează distanțarea, devenind si intima si liniștită.

 1075. Ma voi caza la aceasta locatie de cate ori ma deplasez in Bucuresti si o recomand cunoscutilor.

 1076. Personalul amabil, mic dejun bogat si gustos, curatenie. Fara repros

 1077. Totul! Personal amabil, atent, bine pregătit! S-au respectat toate cerințele de distanțare socială, trasee, dezinfectanți, măști…Curățenie impecabilă, micul dejun la cameră, împachetat și consistent…Recomand!

 1078. Totul a fost peste așteptări. Amplasarea într-o zona f bună, curatenia impecabila, modernismul este la el acasă. Personalul este f amabil . Zona exterioara , cu bar si piscina este la superlativ . Va mulțumim!

 1079. Locația , piscina exterioara f curată , personal amabil !

 1080. Zona foarte buna, centrala, foarte curat, personalul amabil.

 1081. Locatia foarte buna. Micul dejun afectat de pandemie, la pachet,, cu alimente care nu se pot consuma la pachet (gem, unt..)

 1082. La 5 minute de Gara de Nord, ceea ce pentru noi a fost super ! Curat, dotari mai mult decat suficiente ! Ar fi foarte bine daca ar exista si un mic frigider!

 1083. Un Hotel frumos cu preturi bune, personalul foarte amabili si prietenosi.

 1084. Locatie excelenta, acces usor, zona ferita de traficul urban. Parcare cu multe locuri. Micul dejun calitativ, insa prea putin diversificat in raport cu perioada anterioara COVID-19. Normele de igiena respectate.

 1085. Am rezervata camera la Ramada Parc si amafost anuntat ca s-a facut upgrade gratuit la Ramada Plaza. Update foarte bine venit, asa am profitat de piscinele exterioare din curtea hotelului, care sunt noi si foarte bine venite pe caldura aceasta. Am folosit si sala de fitnes care este foarte bine dotata, seara am observat si terenurile de tenis amplasate in lateralul complexului. Terasa pentru mic dejun este destul de mica fata de numarul de camere ale hotelului, dar normle de igiena si anticovid sunt respctate. Am avut parte de un mic dejun foarte bun, servit de angajatii hotelului, cu ce am dorit din varietatea mare de preduse proaspete. Camera si cada foarte ok, am primit o camera la un etaj superior cu vedere spre piscina.

 1086. Micul dejun foarte diversificat . Masuri luate pentru protectia anti-Covid . Personal amabil , curatenie …nu este prima vizita in acest complex hotelier si cu siguranta vom reveni !

 1087. Un hotel care isi mentine standardul si raportul calitate pret .

 1088. Locatie excelenta,personal amabil.D-na Cristina a fost minunata!!Va multumesc!!!!

 1089. La receptie am fost informat de catre D-ra Cristina despre toate masurile de preventie COVID-19 aplicate de catre hotel (scanner temperatura la intrare, locatii dezinfectant, modalitati servire mese, etc). De asemenea, tot personalul purtau manusi si masca de protectie. Micul dejun si cina au fost aduse in camera foarte repede si la ora specificata.

 1090. Totul la superlativ. Dotarile hotelului, amabilitatea angajatilor, locatia, cina și micul dejun.

 1091. Micul dejun delicios, personal amabil, locatia buna. Patul confortabil, camera destul de spatioasa,curatenie si liniște.

 1092. Totul…calitatea este la rang inalt!!Felicitari!!

 1093. Camera a fost foarte spatioasa si curata. Micul dejun a fost gustos.

 1094. Locaţia. Serviciile. Patul extraordinar de confortabil. Accesul la piscină. Aparatul de cafea din cameră.

 1095. Personalul este format din oameni de calitate. Piscina curata si ingrijita corespunzator. Mancarea delicioasa!

 1096. Foarte frumos totul, cu siguranta vom reveni aici.

 1097. Dispunerea este centrala, vederea din apropiere nu este extraordinara, doar cea de ansamblu, spre centrul orasului este acceptabila. Nu exista verdeata, parcuri, copaci in apropiere. Mobilierul este foarte optimizat, o multime de spoturi si veioze, biroul este foarte bine dotat cu tot felul de prize si porturi necesare.

 1098. Absolut totul. Este un hotel foarte bun, personalul este extraordinar, serviciile sunt intr-adevăr de 5 stele. Voi reveni întotdeauna cu multă plăcere.

 1099. Curatenie foarte buna. Dezinfectie anti Covid foarte buna. Amplasarea ok.

 1100. Localizare perfecta, eleganta, servicii de calitate, comfort.

 1101. Hotelul e situat central, direct in Centrul Vechi, dar intr-o zona linistita. Totul este foarte curat, camerele destul de spatioase.