Cazare ieftina Bals

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Balş, Olt, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Balş, Olt, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Balş, Olt, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Balş, Olt, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Balş, Olt, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Vera si Minodora Movileanu din Dolat, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Balş, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Vera si Minodora Movileanu din Dolat, jud. TimisCazare in Balş, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Basarab si Emanoil Vellescu din Luguzau, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Balş, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Balş, Olt, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Basarab si Emanoil Vellescu din Luguzau, jud. AradCazare in Balş, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Bucur si Ernest Grigoriu din Boura, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Balş, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Bucur si Ernest Grigoriu din Boura, jud. SuceavaCazare in Balş, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Flaviu si Alida Covaliu din Magureni, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Balş, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Balş, Olt, România!

  (Flaviu si Alida Covaliu din Magureni, jud. HunedoaraCazare in Balş, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Victoria si Dochia Grecu din Racoviteni, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Balş, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Balş, Olt, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Victoria si Dochia Grecu din Racoviteni, jud. BuzauCazare in Balş, Olt, România pentru 2 persoane)

 • Ștefania si Petre Muntean din Crovu, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Balş, Olt, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Balş, Olt, România.

  (Ștefania si Petre Muntean din Crovu, jud. DambovitaCazare in Balş, Olt, România pentru 2 persoane)

 1. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 2. Aproape de aeroport si de restaurantul la care am participat la o nunta. Cearceafuri curate, pat mare si comod, caldura suficienta – a fost frig afara noaptea. Au camere multe si pot acomoda un grup numeros. Camera a fost curata.

 3. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 4. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 5. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 6. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 7. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 8. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 9. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 10. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 11. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 12. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 13. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 14. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 15. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 16. A fost conform asteptarilor si imaginilor de pe internet.Camera a fost suficient de spatioasa,bine incalzita,baia curata.Personalul foarte serviabil. Micul dejun bun si diversificat.

 17. Salteaua a fost perfectă, dar ingustă. Dacă nu iau în considerare omleta arsă la micul dejun, atunci pot spune că a fost un mic dejun extraordinar. Chiar foarte divers și m-am săturat. Cafeaua trebuie sămergi să o ceri tu de la bar…

 18. Patul confortabil ; nu am fost la micul dejun , am plecat devreme si nici n-am solicitat pachet.Pentru o noapte a fost totul OK

 19. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 20. Aproape de aeroport si de restaurantul la care am participat la o nunta. Cearceafuri curate, pat mare si comod, caldura suficienta – a fost frig afara noaptea. Au camere multe si pot acomoda un grup numeros. Camera a fost curata.

 21. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 22. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 23. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 24. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 25. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 26. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 27. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 28. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 29. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 30. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 31. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 32. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 33. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 34. A fost conform asteptarilor si imaginilor de pe internet.Camera a fost suficient de spatioasa,bine incalzita,baia curata.Personalul foarte serviabil. Micul dejun bun si diversificat.

 35. Salteaua a fost perfectă, dar ingustă. Dacă nu iau în considerare omleta arsă la micul dejun, atunci pot spune că a fost un mic dejun extraordinar. Chiar foarte divers și m-am săturat. Cafeaua trebuie sămergi să o ceri tu de la bar…

 36. Patul confortabil ; nu am fost la micul dejun , am plecat devreme si nici n-am solicitat pachet.Pentru o noapte a fost totul OK

 37. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 38. Aproape de aeroport si de restaurantul la care am participat la o nunta. Cearceafuri curate, pat mare si comod, caldura suficienta – a fost frig afara noaptea. Au camere multe si pot acomoda un grup numeros. Camera a fost curata.

 39. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 40. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 41. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 42. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 43. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 44. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 45. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 46. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 47. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 48. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 49. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 50. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 51. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 52. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 53. Aproape de aeroport si de restaurantul la care am participat la o nunta. Cearceafuri curate, pat mare si comod, caldura suficienta – a fost frig afara noaptea. Au camere multe si pot acomoda un grup numeros. Camera a fost curata.

 54. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 55. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 56. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 57. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 58. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 59. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 60. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 61. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 62. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 63. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 64. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 65. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 66. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 67. A fost conform asteptarilor si imaginilor de pe internet.Camera a fost suficient de spatioasa,bine incalzita,baia curata.Personalul foarte serviabil. Micul dejun bun si diversificat.

 68. Salteaua a fost perfectă, dar ingustă. Dacă nu iau în considerare omleta arsă la micul dejun, atunci pot spune că a fost un mic dejun extraordinar. Chiar foarte divers și m-am săturat. Cafeaua trebuie sămergi să o ceri tu de la bar…

 69. Patul confortabil ; nu am fost la micul dejun , am plecat devreme si nici n-am solicitat pachet.Pentru o noapte a fost totul OK

 70. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 71. Aproape de aeroport si de restaurantul la care am participat la o nunta. Cearceafuri curate, pat mare si comod, caldura suficienta – a fost frig afara noaptea. Au camere multe si pot acomoda un grup numeros. Camera a fost curata.

 72. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 73. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 74. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 75. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 76. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 77. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 78. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 79. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 80. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 81. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 82. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 83. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 84. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 85. A fost conform asteptarilor si imaginilor de pe internet.Camera a fost suficient de spatioasa,bine incalzita,baia curata.Personalul foarte serviabil. Micul dejun bun si diversificat.

 86. Salteaua a fost perfectă, dar ingustă. Dacă nu iau în considerare omleta arsă la micul dejun, atunci pot spune că a fost un mic dejun extraordinar. Chiar foarte divers și m-am săturat. Cafeaua trebuie sămergi să o ceri tu de la bar…

 87. Patul confortabil ; nu am fost la micul dejun , am plecat devreme si nici n-am solicitat pachet.Pentru o noapte a fost totul OK

 88. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 89. Aproape de aeroport si de restaurantul la care am participat la o nunta. Cearceafuri curate, pat mare si comod, caldura suficienta – a fost frig afara noaptea. Au camere multe si pot acomoda un grup numeros. Camera a fost curata.

 90. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 91. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 92. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 93. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 94. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 95. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 96. Personal amabil, curățenie, mobilier de calitate , salteaua foarte comodă, dotări excelente , izolare fonică buna, camera spatioasa .

 97. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 98. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 99. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 100. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 101. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 102. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 103. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 104. Aproape de aeroport si de restaurantul la care am participat la o nunta. Cearceafuri curate, pat mare si comod, caldura suficienta – a fost frig afara noaptea. Au camere multe si pot acomoda un grup numeros. Camera a fost curata.

 105. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 106. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 107. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 108. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 109. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 110. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 111. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 112. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 113. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 114. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 115. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 116. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 117. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 118. A fost conform asteptarilor si imaginilor de pe internet.Camera a fost suficient de spatioasa,bine incalzita,baia curata.Personalul foarte serviabil. Micul dejun bun si diversificat.

 119. Salteaua a fost perfectă, dar ingustă. Dacă nu iau în considerare omleta arsă la micul dejun, atunci pot spune că a fost un mic dejun extraordinar. Chiar foarte divers și m-am săturat. Cafeaua trebuie sămergi să o ceri tu de la bar…

 120. Patul confortabil ; nu am fost la micul dejun , am plecat devreme si nici n-am solicitat pachet.Pentru o noapte a fost totul OK

 121. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 122. Aproape de aeroport si de restaurantul la care am participat la o nunta. Cearceafuri curate, pat mare si comod, caldura suficienta – a fost frig afara noaptea. Au camere multe si pot acomoda un grup numeros. Camera a fost curata.

 123. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 124. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 125. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 126. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 127. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 128. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 129. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 130. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 131. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 132. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 133. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 134. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 135. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 136. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 137. Aproape de aeroport si de restaurantul la care am participat la o nunta. Cearceafuri curate, pat mare si comod, caldura suficienta – a fost frig afara noaptea. Au camere multe si pot acomoda un grup numeros. Camera a fost curata.

 138. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 139. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 140. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 141. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 142. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 143. Personalul amabil, micul dejun ok, cafeaua bună, piscina mare și ok. Senzație de hotel care din păcate și-a pierdut gloria inițială. Per total raport preț calitate….sa spunem rezonabil, dar nu voi mai sta niciodată aici.

 144. Personal DEOSEBIT de amabil, cu dorinta de a multumi clientul

 145. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 146. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 147. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 148. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 149. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 150. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 151. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 152. Aproape de aeroport si de restaurantul la care am participat la o nunta. Cearceafuri curate, pat mare si comod, caldura suficienta – a fost frig afara noaptea. Au camere multe si pot acomoda un grup numeros. Camera a fost curata.

 153. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 154. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 155. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 156. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 157. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 158. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 159. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 160. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 161. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 162. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 163. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 164. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 165. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 166. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 167. Aproape de aeroport si de restaurantul la care am participat la o nunta. Cearceafuri curate, pat mare si comod, caldura suficienta – a fost frig afara noaptea. Au camere multe si pot acomoda un grup numeros. Camera a fost curata.

 168. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 169. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 170. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 171. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 172. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 173. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 174. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 175. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 176. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 177. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 178. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 179. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 180. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 181. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 182. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 183. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 184. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 185. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 186. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 187. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 188. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 189. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 190. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 191. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 192. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 193. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 194. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 195. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 196. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 197. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 198. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 199. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 200. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 201. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 202. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 203. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 204. Un hotel deosebit Ar trebui o reclama mai mult promovata

 205. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 206. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 207. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 208. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 209. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 210. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 211. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 212. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 213. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 214. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 215. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 216. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 217. Cristianradut mai 14, 2019 at 5:36 pm

  sunt multumit, am avut loc de parcare, personalul amabil.

 218. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 219. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 220. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 221. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 222. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 223. Personal ospitalier.Camere confortabile și curate. Mic dejun proaspăt și gustos. Locatie excelenta. Recomand cu incredere

 224. Personalul foarte plăcut, locația de asemenea. Pensiune nou deschisa, din ce am înțeles se va mai investi lângă pensiune. Recomand aceasta locație cu mare placere

 225. Am avut la alegere 3 variante de mic de jun proaspat si gustos! Personalul ospitalier si camere curate!

 226. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 227. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 228. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 229. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 230. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 231. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 232. Cristianradut mai 18, 2019 at 3:56 am

  sunt multumit, am avut loc de parcare, personalul amabil.

 233. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 234. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 235. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 236. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 237. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 238. Locatie curata, spatioasa, linistita; mic dejun foarte bun; gazdele foarte primitoare si atente

 239. Personal ospitalier.Camere confortabile și curate. Mic dejun proaspăt și gustos. Locatie excelenta. Recomand cu incredere

 240. Personalul foarte plăcut, locația de asemenea. Pensiune nou deschisa, din ce am înțeles se va mai investi lângă pensiune. Recomand aceasta locație cu mare placere

 241. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 242. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 243. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 244. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 245. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 246. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 247. Cristianradut mai 24, 2019 at 6:11 pm

  sunt multumit, am avut loc de parcare, personalul amabil.

 248. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 249. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 250. Curat, primitor, aranjat, mic dejun delicios, personal amabil si dragut. Totul a fost perfect!

 251. Locatie curata, spatioasa, linistita; mic dejun foarte bun; gazdele foarte primitoare si atente

 252. Personal ospitalier.Camere confortabile și curate. Mic dejun proaspăt și gustos. Locatie excelenta. Recomand cu incredere

 253. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 254. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 255. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 256. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 257. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 258. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 259. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 260. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 261. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 262. Cristianradut mai 31, 2019 at 12:42 pm

  sunt multumit, am avut loc de parcare, personalul amabil.

 263. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 264. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 265. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 266. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 267. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 268. Curatenia, confortul, linistea, amabilitatea personalului, micul dejun.

 269. Curat, primitor, aranjat, mic dejun delicios, personal amabil si dragut. Totul a fost perfect!

 270. Locatie curata, spatioasa, linistita; mic dejun foarte bun; gazdele foarte primitoare si atente

 271. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 272. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 273. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 274. Venit, plecat, un loc perfect si curat pentru o pauza de la drum. recomand!

 275. Amplasat intr-un loc linistit, ferit de aglomeratia si zgomotul cotidian.

 276. A fost ok pt o noapte si pt ca a fost foarte aproape de locatia unde trebuia sa ajungem. Dar cam atat. Ar fi multe de spus, Dar prefer sa nu o fac .

 277. sunt multumit, am avut loc de parcare, personalul amabil.

 278. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 279. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 280. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 281. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 282. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 283. Curatenia, confortul, linistea, amabilitatea personalului, micul dejun.

 284. Curat, primitor, aranjat, mic dejun delicios, personal amabil si dragut. Totul a fost perfect!

 285. Locatie curata, spatioasa, linistita; mic dejun foarte bun; gazdele foarte primitoare si atente

 286. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 287. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 288. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 289. sunt multumit, am avut loc de parcare, personalul amabil.

 290. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 291. Totul a fost ok conform calitate preț…O sa revin cu placere

 292. Curățenie, personal foarte amabil, camera superba. Recomand cu ceea mai mare incredere

 293. Micul dejun delicios, personal amabil, camere curate si spatioase.

 294. Curatenia, confortul, linistea, amabilitatea personalului, micul dejun.

 295. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 296. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 297. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 298. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 299. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 300. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 301. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 302. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 303. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 304. Doamna de la receptie a fost amabilă și a folosit un card de rezervă pentru a permite A/C-ului sa functioneze

 305. sunt multumit, am avut loc de parcare, personalul amabil.

 306. Mancarea din restaurant excelenta- desi jumatate din felurile mentionate in meniu nu sunt disponibile, cele care sunt au portii generoase si gustoase ( am incercat ciorba de vacuta/somon grill+sote de spanac cu smantana, salata de varza ).

 307. Micul dejun excepțional Camera mare, totul nou Liniște și personal foarte amabil Balcon încăpător și bine utilat

 308. Totul a fost minunat, de la amabilitatea personalului la peisaj, ambient si servicii, voi reveni oricand cu placere. O locatie ideala, fiind la periferie, departe de zgomotul si poluarea orasului, aranjata cu bun gust de catre oameni inspirati.

 309. Locatia, camera, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun!

 310. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 311. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 312. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 313. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 314. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 315. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 316. personal dragut, serviabil, camera curata si spatioasa,zona linistita

 317. Camerele sunt mari, spatioase, personalul dragut, a incercat sa ne faca sederea placuta, dar cred ca au fost “dovediti” de cati oaspeti au avut in acea perioda. Nu au fost pregatiti (sau nu sunt pregatiti) sa deserveasca un nr mare de turisti… din pacate. Exista potential dar tine de ei sa-l puna in valoare!

 318. camera in care am stat noi a fost foarte curata , personalul primitor iar aerul conditionat a functionat foarte bine.Dupa o zi lunga a fost exact ce trebuia

 319. Micul dejun excepțional Camera mare, totul nou Liniște și personal foarte amabil Balcon încăpător și bine utilat

 320. Totul a fost minunat, de la amabilitatea personalului la peisaj, ambient si servicii, voi reveni oricand cu placere. O locatie ideala, fiind la periferie, departe de zgomotul si poluarea orasului, aranjata cu bun gust de catre oameni inspirati.

 321. Locatia, camera, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun!

 322. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 323. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 324. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 325. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 326. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 327. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 328. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 329. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 330. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 331. Camerele sunt mari, spatioase, personalul dragut, a incercat sa ne faca sederea placuta, dar cred ca au fost “dovediti” de cati oaspeti au avut in acea perioda. Nu au fost pregatiti (sau nu sunt pregatiti) sa deserveasca un nr mare de turisti… din pacate. Exista potential dar tine de ei sa-l puna in valoare!

 332. camera in care am stat noi a fost foarte curata , personalul primitor iar aerul conditionat a functionat foarte bine.Dupa o zi lunga a fost exact ce trebuia

 333. Doamna de la receptie a fost amabilă și a folosit un card de rezervă pentru a permite A/C-ului sa functioneze

 334. Micul dejun excepțional Camera mare, totul nou Liniște și personal foarte amabil Balcon încăpător și bine utilat

 335. Totul a fost minunat, de la amabilitatea personalului la peisaj, ambient si servicii, voi reveni oricand cu placere. O locatie ideala, fiind la periferie, departe de zgomotul si poluarea orasului, aranjata cu bun gust de catre oameni inspirati.

 336. Locatia, camera, amabilitatea personalului, curățenia, micul dejun!

 337. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 338. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 339. Atitudinea doamnei proprietar, Micul dejun excelent

 340. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 341. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 342. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 343. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 344. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 345. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 346. Camerele sunt mari, spatioase, personalul dragut, a incercat sa ne faca sederea placuta, dar cred ca au fost “dovediti” de cati oaspeti au avut in acea perioda. Nu au fost pregatiti (sau nu sunt pregatiti) sa deserveasca un nr mare de turisti… din pacate. Exista potential dar tine de ei sa-l puna in valoare!

 347. camera in care am stat noi a fost foarte curata , personalul primitor iar aerul conditionat a functionat foarte bine.Dupa o zi lunga a fost exact ce trebuia

 348. Doamna de la receptie a fost amabilă și a folosit un card de rezervă pentru a permite A/C-ului sa functioneze

 349. Mic dejun generos, camera spatioasa si curata, balcon destul de mare, si o panorama excelenta. Recomand cu caldura.

 350. Micul dejun excepțional Camera mare, totul nou Liniște și personal foarte amabil Balcon încăpător și bine utilat

 351. Totul a fost minunat, de la amabilitatea personalului la peisaj, ambient si servicii, voi reveni oricand cu placere. O locatie ideala, fiind la periferie, departe de zgomotul si poluarea orasului, aranjata cu bun gust de catre oameni inspirati.

 352. Ne-a placut atat de mult incat ne-am prelungit concediu cu o zi pentru a ramane la Bruxelles Guesthouse. Camera, patul, aerul conditionat – totul este la cele mai inalte standarde. Am dormit in liniste absoluta. Piscina curata si foarte bine intretinuta, mediu relaxant. Mic dejun excelent. Locatia este situata pe un mic deal, astfel incat privelistea din camera te lasa fara rasuflare.

 353. Zona amplasata. O locatia cu gust. Personalul de nota 10. Daca ai nevoie de ceva te vor servi. Camera mare, paturile foarte confortabile. Baia utilata cu tot ce ai nevoie. Totul de nota 10.

 354. Ma simt ca acasa de cate ori am treaba in Oltenia. Staff deosebit de amabil si gata sa te ajute. Subiectiv, cam cel mai bun pat de dormit pe care l-am gasit in Romania. Micul dejun este bogat, iti ajunge in mod normal pana seara! Look forward to sleep here again 🙂

 355. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 356. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 357. Confortabil, linistit, relaxant, curat si un loc frumos si retras.

 358. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 359. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 360. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 361. Camerele sunt mari, spatioase, personalul dragut, a incercat sa ne faca sederea placuta, dar cred ca au fost “dovediti” de cati oaspeti au avut in acea perioda. Nu au fost pregatiti (sau nu sunt pregatiti) sa deserveasca un nr mare de turisti… din pacate. Exista potential dar tine de ei sa-l puna in valoare!

 362. camera in care am stat noi a fost foarte curata , personalul primitor iar aerul conditionat a functionat foarte bine.Dupa o zi lunga a fost exact ce trebuia

 363. Doamna de la receptie a fost amabilă și a folosit un card de rezervă pentru a permite A/C-ului sa functioneze

 364. Mic dejun generos, camera spatioasa si curata, balcon destul de mare, si o panorama excelenta. Recomand cu caldura.

 365. Micul dejun excepțional Camera mare, totul nou Liniște și personal foarte amabil Balcon încăpător și bine utilat

 366. Totul a fost minunat, de la amabilitatea personalului la peisaj, ambient si servicii, voi reveni oricand cu placere. O locatie ideala, fiind la periferie, departe de zgomotul si poluarea orasului, aranjata cu bun gust de catre oameni inspirati.

 367. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 368. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 369. Ne-a placut atat de mult incat ne-am prelungit concediu cu o zi pentru a ramane la Bruxelles Guesthouse. Camera, patul, aerul conditionat – totul este la cele mai inalte standarde. Am dormit in liniste absoluta. Piscina curata si foarte bine intretinuta, mediu relaxant. Mic dejun excelent. Locatia este situata pe un mic deal, astfel incat privelistea din camera te lasa fara rasuflare.

 370. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 371. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 372. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 373. A staff member met us at the gate and helped with the bags. The swimming pool was wonderful after a 7 hour drive we really needed it. Our dog wasn’t charged which always makes me look on properties favourably. The room had everything in, a kettle and tea and coffee, bed side lamps, hooks, a fridge and a big mirror and most importantly a lovely comfortable bed. Communication with the staff was quick when I was asking questions and they were very friendly on arrival, unfortunately after the long drive we just wanted to get to bed. In the morning however, Camelia, who prepared our breakfast was very friendly. Would recommend to anyone who doesn’t want to be in the heart of Craiova.

 374. The room was great , super comfortable bed , great shower . the staff was amazing we came late and they arranged for us a food delivery from a local restaurant , and offered us to use the kitchen . the pool and they yard is very cozy , a free coffee is always welcomed. 10 min to the airport !!!

 375. Large rooms withe huge and comfort beds. Nice pool, lot of chairs and sun beds. There is nice restaurant not far away. Location is 10 min from the airport and same distance from the Craiova.

 376. Nu am decât cuvinte de laudă! Minunat !Felicitări pentru ospitalitate!Recomand cu mare placere!

 377. Mic dejun generos, camera spatioasa si curata, balcon destul de mare, si o panorama excelenta. Recomand cu caldura.

 378. Micul dejun excepțional Camera mare, totul nou Liniște și personal foarte amabil Balcon încăpător și bine utilat

 379. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 380. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 381. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 382. Locul este frumos si curat. Din pacate nu exista posibilitatea de a manca la pensiune, nici macar mic-dejun, ceea ce complica lucrurile

 383. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 384. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 385. A staff member met us at the gate and helped with the bags. The swimming pool was wonderful after a 7 hour drive we really needed it. Our dog wasn’t charged which always makes me look on properties favourably. The room had everything in, a kettle and tea and coffee, bed side lamps, hooks, a fridge and a big mirror and most importantly a lovely comfortable bed. Communication with the staff was quick when I was asking questions and they were very friendly on arrival, unfortunately after the long drive we just wanted to get to bed. In the morning however, Camelia, who prepared our breakfast was very friendly. Would recommend to anyone who doesn’t want to be in the heart of Craiova.

 386. The room was great , super comfortable bed , great shower . the staff was amazing we came late and they arranged for us a food delivery from a local restaurant , and offered us to use the kitchen . the pool and they yard is very cozy , a free coffee is always welcomed. 10 min to the airport !!!

 387. Large rooms withe huge and comfort beds. Nice pool, lot of chairs and sun beds. There is nice restaurant not far away. Location is 10 min from the airport and same distance from the Craiova.

 388. Nu mi-a plăcut nimic! Începând cu personalul si terminând cu camera! A fost o experiență total neplăcută!

 389. personal amabil, placut, dornic sa fie de ajutor. cand am cerut o camera care sa aiba vedere spre parcare au fost intelegatori si am primit ce am solicitat fara probleme. In camera a fost bine, racoare si liniste

 390. curatenie, personal placut si dornic sa ne fie de folos

 391. Servirea micului dejun ireprosabila, ca si cantitate “peste suficient”, alimente calitative, proaspete!

 392. Totul la superlativ . Personal exceptional , curatenie impecabila , cladire noua . Nu am avut timp sa servim micul dejun ,dar ne-au pregatit pachet sa putem manca pe drum . Multumim pentru profesionalism.

 393. Nu am decât cuvinte de laudă! Minunat !Felicitări pentru ospitalitate!Recomand cu mare placere!

 394. A staff member met us at the gate and helped with the bags. The swimming pool was wonderful after a 7 hour drive we really needed it. Our dog wasn’t charged which always makes me look on properties favourably. The room had everything in, a kettle and tea and coffee, bed side lamps, hooks, a fridge and a big mirror and most importantly a lovely comfortable bed. Communication with the staff was quick when I was asking questions and they were very friendly on arrival, unfortunately after the long drive we just wanted to get to bed. In the morning however, Camelia, who prepared our breakfast was very friendly. Would recommend to anyone who doesn’t want to be in the heart of Craiova.

 395. The room was great , super comfortable bed , great shower . the staff was amazing we came late and they arranged for us a food delivery from a local restaurant , and offered us to use the kitchen . the pool and they yard is very cozy , a free coffee is always welcomed. 10 min to the airport !!!

 396. Large rooms withe huge and comfort beds. Nice pool, lot of chairs and sun beds. There is nice restaurant not far away. Location is 10 min from the airport and same distance from the Craiova.

 397. Nu mi-a plăcut nimic! Începând cu personalul si terminând cu camera! A fost o experiență total neplăcută!

 398. personal amabil, placut, dornic sa fie de ajutor. cand am cerut o camera care sa aiba vedere spre parcare au fost intelegatori si am primit ce am solicitat fara probleme. In camera a fost bine, racoare si liniste

 399. curatenie, personal placut si dornic sa ne fie de folos

 400. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 401. Ne-am simtit foarte bine, curatenie, liniste confort

 402. Curatenie, zona linistita si intima, ideala pentru relaxare, aproape de oras.

 403. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 404. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 405. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 406. A staff member met us at the gate and helped with the bags. The swimming pool was wonderful after a 7 hour drive we really needed it. Our dog wasn’t charged which always makes me look on properties favourably. The room had everything in, a kettle and tea and coffee, bed side lamps, hooks, a fridge and a big mirror and most importantly a lovely comfortable bed. Communication with the staff was quick when I was asking questions and they were very friendly on arrival, unfortunately after the long drive we just wanted to get to bed. In the morning however, Camelia, who prepared our breakfast was very friendly. Would recommend to anyone who doesn’t want to be in the heart of Craiova.

 407. The room was great , super comfortable bed , great shower . the staff was amazing we came late and they arranged for us a food delivery from a local restaurant , and offered us to use the kitchen . the pool and they yard is very cozy , a free coffee is always welcomed. 10 min to the airport !!!

 408. Large rooms withe huge and comfort beds. Nice pool, lot of chairs and sun beds. There is nice restaurant not far away. Location is 10 min from the airport and same distance from the Craiova.

 409. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 410. Nu mi-a plăcut nimic! Începând cu personalul si terminând cu camera! A fost o experiență total neplăcută!

 411. personal amabil, placut, dornic sa fie de ajutor. cand am cerut o camera care sa aiba vedere spre parcare au fost intelegatori si am primit ce am solicitat fara probleme. In camera a fost bine, racoare si liniste

 412. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 413. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 414. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 415. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 416. Ne-am simtit foarte bine, curatenie, liniste confort

 417. Curatenie, zona linistita si intima, ideala pentru relaxare, aproape de oras.

 418. Locul este frumos si curat. Din pacate nu exista posibilitatea de a manca la pensiune, nici macar mic-dejun, ceea ce complica lucrurile

 419. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 420. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 421. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 422. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 423. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 424. A staff member met us at the gate and helped with the bags. The swimming pool was wonderful after a 7 hour drive we really needed it. Our dog wasn’t charged which always makes me look on properties favourably. The room had everything in, a kettle and tea and coffee, bed side lamps, hooks, a fridge and a big mirror and most importantly a lovely comfortable bed. Communication with the staff was quick when I was asking questions and they were very friendly on arrival, unfortunately after the long drive we just wanted to get to bed. In the morning however, Camelia, who prepared our breakfast was very friendly. Would recommend to anyone who doesn’t want to be in the heart of Craiova.

 425. The room was great , super comfortable bed , great shower . the staff was amazing we came late and they arranged for us a food delivery from a local restaurant , and offered us to use the kitchen . the pool and they yard is very cozy , a free coffee is always welcomed. 10 min to the airport !!!

 426. Large rooms withe huge and comfort beds. Nice pool, lot of chairs and sun beds. There is nice restaurant not far away. Location is 10 min from the airport and same distance from the Craiova.

 427. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 428. Nu mi-a plăcut nimic! Începând cu personalul si terminând cu camera! A fost o experiență total neplăcută!

 429. personal amabil, placut, dornic sa fie de ajutor. cand am cerut o camera care sa aiba vedere spre parcare au fost intelegatori si am primit ce am solicitat fara probleme. In camera a fost bine, racoare si liniste

 430. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 431. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 432. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 433. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 434. Ne-am simtit foarte bine, curatenie, liniste confort

 435. Curatenie, zona linistita si intima, ideala pentru relaxare, aproape de oras.

 436. Locul este frumos si curat. Din pacate nu exista posibilitatea de a manca la pensiune, nici macar mic-dejun, ceea ce complica lucrurile

 437. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 438. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 439. Condiții bune la prețul solicitat, pat pentru fiecare persoană curat, dejun inclus bun

 440. A fost perfect,marea la doi pași și personalul hotelului bine organizati

 441. Нормальная кровать, тв рабочий, есть мини холодильник

 442. Everything was fine, host was very helpful, room new and clean, bathroom spacious, great breakfast service.

 443. A staff member met us at the gate and helped with the bags. The swimming pool was wonderful after a 7 hour drive we really needed it. Our dog wasn’t charged which always makes me look on properties favourably. The room had everything in, a kettle and tea and coffee, bed side lamps, hooks, a fridge and a big mirror and most importantly a lovely comfortable bed. Communication with the staff was quick when I was asking questions and they were very friendly on arrival, unfortunately after the long drive we just wanted to get to bed. In the morning however, Camelia, who prepared our breakfast was very friendly. Would recommend to anyone who doesn’t want to be in the heart of Craiova.

 444. The room was great , super comfortable bed , great shower . the staff was amazing we came late and they arranged for us a food delivery from a local restaurant , and offered us to use the kitchen . the pool and they yard is very cozy , a free coffee is always welcomed. 10 min to the airport !!!

 445. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 446. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 447. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 448. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 449. Ne-am simtit foarte bine, curatenie, liniste confort

 450. Curatenie, zona linistita si intima, ideala pentru relaxare, aproape de oras.

 451. Locul este frumos si curat. Din pacate nu exista posibilitatea de a manca la pensiune, nici macar mic-dejun, ceea ce complica lucrurile

 452. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 453. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 454. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 455. Nu mi-a plăcut nimic! Începând cu personalul si terminând cu camera! A fost o experiență total neplăcută!

 456. personal amabil, placut, dornic sa fie de ajutor. cand am cerut o camera care sa aiba vedere spre parcare au fost intelegatori si am primit ce am solicitat fara probleme. In camera a fost bine, racoare si liniste

 457. Everything was fine, host was very helpful, room new and clean, bathroom spacious, great breakfast service.

 458. A staff member met us at the gate and helped with the bags. The swimming pool was wonderful after a 7 hour drive we really needed it. Our dog wasn’t charged which always makes me look on properties favourably. The room had everything in, a kettle and tea and coffee, bed side lamps, hooks, a fridge and a big mirror and most importantly a lovely comfortable bed. Communication with the staff was quick when I was asking questions and they were very friendly on arrival, unfortunately after the long drive we just wanted to get to bed. In the morning however, Camelia, who prepared our breakfast was very friendly. Would recommend to anyone who doesn’t want to be in the heart of Craiova.

 459. The room was great , super comfortable bed , great shower . the staff was amazing we came late and they arranged for us a food delivery from a local restaurant , and offered us to use the kitchen . the pool and they yard is very cozy , a free coffee is always welcomed. 10 min to the airport !!!

 460. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 461. Nu mi-a plăcut nimic! Începând cu personalul si terminând cu camera! A fost o experiență total neplăcută!

 462. personal amabil, placut, dornic sa fie de ajutor. cand am cerut o camera care sa aiba vedere spre parcare au fost intelegatori si am primit ce am solicitat fara probleme. In camera a fost bine, racoare si liniste

 463. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 464. Ne-am simtit foarte bine, curatenie, liniste confort

 465. Curatenie, zona linistita si intima, ideala pentru relaxare, aproape de oras.

 466. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 467. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 468. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 469. Locul este frumos si curat. Din pacate nu exista posibilitatea de a manca la pensiune, nici macar mic-dejun, ceea ce complica lucrurile

 470. Curtea pensiunii si atmosfera din pensiune absolut exceptionale

 471. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 472. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 473. The staff at DNT went above and beyond to make sure we were comfortable. We arrived late the first night and Lucien drive us to a great local restaurant, introduced us to the manager and then stayed to help us translate the menu! He was incredibly helpful! His colleague, Camellia, made us amazing breakfasts and heated the pool room up so our kids could splash around to their hearts’ delight. We stayed in the three bedroom apartment and there was tons of room and our two kids had a ball enjoying their own space. The kids are already asking to go back. It was a great stay!

 474. Everything was fine, host was very helpful, room new and clean, bathroom spacious, great breakfast service.

 475. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 476. personal amabil, placut, dornic sa fie de ajutor. cand am cerut o camera care sa aiba vedere spre parcare au fost intelegatori si am primit ce am solicitat fara probleme. In camera a fost bine, racoare si liniste

 477. curatenie, personal placut si dornic sa ne fie de folos

 478. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 479. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 480. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 481. Faptul ca are balcon este minunat. Camerele mari, baia la fel. Mic dejun fabulos și nu în ultimul rand personal foarte amabil.

 482. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 483. Ne-am simtit foarte bine, curatenie, liniste confort

 484. Camera mare, spatioasa. Micul dejun ok, sunca, salam, branza, omleta, masline, rosii, castraveti, crenvusti, ceai, unt, gem, miere, apa la bidon Apa calda, apa rece OK. Exista minibar (frigider micut dar bun la nevoie)

 485. Destul de comod, raport bun calitate-preț. Pentru o noapte de tranzit e ok.

 486. Locatie buna,personal amabil,curatenie in camera,raport bun calitate-pret.

 487. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 488. The staff at DNT went above and beyond to make sure we were comfortable. We arrived late the first night and Lucien drive us to a great local restaurant, introduced us to the manager and then stayed to help us translate the menu! He was incredibly helpful! His colleague, Camellia, made us amazing breakfasts and heated the pool room up so our kids could splash around to their hearts’ delight. We stayed in the three bedroom apartment and there was tons of room and our two kids had a ball enjoying their own space. The kids are already asking to go back. It was a great stay!

 489. Everything was fine, host was very helpful, room new and clean, bathroom spacious, great breakfast service.

 490. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 491. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 492. Nu mi-a plăcut nimic! Începând cu personalul si terminând cu camera! A fost o experiență total neplăcută!

 493. Faptul ca are balcon este minunat. Camerele mari, baia la fel. Mic dejun fabulos și nu în ultimul rand personal foarte amabil.

 494. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 495. Ne-am simtit foarte bine, curatenie, liniste confort

 496. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 497. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 498. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 499. Camera mare, spatioasa. Micul dejun ok, sunca, salam, branza, omleta, masline, rosii, castraveti, crenvusti, ceai, unt, gem, miere, apa la bidon Apa calda, apa rece OK. Exista minibar (frigider micut dar bun la nevoie)

 500. Destul de comod, raport bun calitate-preț. Pentru o noapte de tranzit e ok.

 501. Locatie buna,personal amabil,curatenie in camera,raport bun calitate-pret.

 502. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 503. The staff at DNT went above and beyond to make sure we were comfortable. We arrived late the first night and Lucien drive us to a great local restaurant, introduced us to the manager and then stayed to help us translate the menu! He was incredibly helpful! His colleague, Camellia, made us amazing breakfasts and heated the pool room up so our kids could splash around to their hearts’ delight. We stayed in the three bedroom apartment and there was tons of room and our two kids had a ball enjoying their own space. The kids are already asking to go back. It was a great stay!

 504. Everything was fine, host was very helpful, room new and clean, bathroom spacious, great breakfast service.

 505. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 506. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 507. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 508. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 509. Faptul ca are balcon este minunat. Camerele mari, baia la fel. Mic dejun fabulos și nu în ultimul rand personal foarte amabil.

 510. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 511. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 512. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 513. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 514. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 515. Camera mare, spatioasa. Micul dejun ok, sunca, salam, branza, omleta, masline, rosii, castraveti, crenvusti, ceai, unt, gem, miere, apa la bidon Apa calda, apa rece OK. Exista minibar (frigider micut dar bun la nevoie)

 516. Destul de comod, raport bun calitate-preț. Pentru o noapte de tranzit e ok.

 517. Foarte frumoasa camera si baia. Finisaje de buna calitate. Curatenie.

 518. Locație extrem de atractivă, îşi merită stelele şi chiar mai mult. Gazda este foarte amabilă şi implicată.

 519. Curățenia, micul dejun si amabilitatea proprietarului.

 520. Mic dejun f bun. Locatie la periferie, dar fara zgomot. Acces facil.

 521. personal amabil, restaurant cu un meniu diversificat, camerele curate

 522. Locatia usor de ajuns, situata chiar pe Centura Craiovei. Amabilitatea personalului, curatenia, mic dejun diversificat. Camerele sunt exact ca in poze. Totul a fost excelent, nu am nimic de reprosat.

 523. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 524. The staff at DNT went above and beyond to make sure we were comfortable. We arrived late the first night and Lucien drive us to a great local restaurant, introduced us to the manager and then stayed to help us translate the menu! He was incredibly helpful! His colleague, Camellia, made us amazing breakfasts and heated the pool room up so our kids could splash around to their hearts’ delight. We stayed in the three bedroom apartment and there was tons of room and our two kids had a ball enjoying their own space. The kids are already asking to go back. It was a great stay!

 525. Everything was fine, host was very helpful, room new and clean, bathroom spacious, great breakfast service.

 526. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 527. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 528. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 529. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 530. Faptul ca are balcon este minunat. Camerele mari, baia la fel. Mic dejun fabulos și nu în ultimul rand personal foarte amabil.

 531. Curatenie desavarsita. Totul nou si de bun gust. Locatie linistita desi zona nu e un punct forte.

 532. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 533. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 534. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 535. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 536. Camera mare, spatioasa. Micul dejun ok, sunca, salam, branza, omleta, masline, rosii, castraveti, crenvusti, ceai, unt, gem, miere, apa la bidon Apa calda, apa rece OK. Exista minibar (frigider micut dar bun la nevoie)

 537. Destul de comod, raport bun calitate-preț. Pentru o noapte de tranzit e ok.

 538. Mic dejun f bun. Locatie la periferie, dar fara zgomot. Acces facil.

 539. personal amabil, restaurant cu un meniu diversificat, camerele curate

 540. Locatia usor de ajuns, situata chiar pe Centura Craiovei. Amabilitatea personalului, curatenia, mic dejun diversificat. Camerele sunt exact ca in poze. Totul a fost excelent, nu am nimic de reprosat.

 541. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 542. The staff at DNT went above and beyond to make sure we were comfortable. We arrived late the first night and Lucien drive us to a great local restaurant, introduced us to the manager and then stayed to help us translate the menu! He was incredibly helpful! His colleague, Camellia, made us amazing breakfasts and heated the pool room up so our kids could splash around to their hearts’ delight. We stayed in the three bedroom apartment and there was tons of room and our two kids had a ball enjoying their own space. The kids are already asking to go back. It was a great stay!

 543. Everything was fine, host was very helpful, room new and clean, bathroom spacious, great breakfast service.

 544. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 545. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 546. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 547. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 548. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 549. Faptul ca are balcon este minunat. Camerele mari, baia la fel. Mic dejun fabulos și nu în ultimul rand personal foarte amabil.

 550. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 551. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 552. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 553. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 554. Camera mare, spatioasa. Micul dejun ok, sunca, salam, branza, omleta, masline, rosii, castraveti, crenvusti, ceai, unt, gem, miere, apa la bidon Apa calda, apa rece OK. Exista minibar (frigider micut dar bun la nevoie)

 555. Destul de comod, raport bun calitate-preț. Pentru o noapte de tranzit e ok.

 556. Mic dejun f bun. Locatie la periferie, dar fara zgomot. Acces facil.

 557. personal amabil, restaurant cu un meniu diversificat, camerele curate

 558. Locatia usor de ajuns, situata chiar pe Centura Craiovei. Amabilitatea personalului, curatenia, mic dejun diversificat. Camerele sunt exact ca in poze. Totul a fost excelent, nu am nimic de reprosat.

 559. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 560. The staff at DNT went above and beyond to make sure we were comfortable. We arrived late the first night and Lucien drive us to a great local restaurant, introduced us to the manager and then stayed to help us translate the menu! He was incredibly helpful! His colleague, Camellia, made us amazing breakfasts and heated the pool room up so our kids could splash around to their hearts’ delight. We stayed in the three bedroom apartment and there was tons of room and our two kids had a ball enjoying their own space. The kids are already asking to go back. It was a great stay!

 561. Everything was fine, host was very helpful, room new and clean, bathroom spacious, great breakfast service.

 562. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 563. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 564. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 565. Pat bun, foarte curat, cald (era iarna), liniste, mic dejun bun.

 566. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 567. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 568. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 569. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 570. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 571. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 572. Camera mare, spatioasa. Micul dejun ok, sunca, salam, branza, omleta, masline, rosii, castraveti, crenvusti, ceai, unt, gem, miere, apa la bidon Apa calda, apa rece OK. Exista minibar (frigider micut dar bun la nevoie)

 573. Destul de comod, raport bun calitate-preț. Pentru o noapte de tranzit e ok.

 574. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 575. The staff at DNT went above and beyond to make sure we were comfortable. We arrived late the first night and Lucien drive us to a great local restaurant, introduced us to the manager and then stayed to help us translate the menu! He was incredibly helpful! His colleague, Camellia, made us amazing breakfasts and heated the pool room up so our kids could splash around to their hearts’ delight. We stayed in the three bedroom apartment and there was tons of room and our two kids had a ball enjoying their own space. The kids are already asking to go back. It was a great stay!

 576. Everything was fine, host was very helpful, room new and clean, bathroom spacious, great breakfast service.

 577. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 578. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 579. Camera suficient de mare pentru 2 persoane, paturile sunt confortabile si destul de mari, Mic dejun bogat, personalul de la receptie a fost foarte amabil

 580. Pat bun, foarte curat, cald (era iarna), liniste, mic dejun bun.

 581. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 582. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 583. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 584. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 585. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 586. Personalul foarte atent.impresionat, mi-a plăcut foarte mult.

 587. Camera curată,mi-ar fi plăcut un tv mai mare,raportat la dimensiunea camerei

 588. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 589. Mic dejun f bun. Locatie la periferie, dar fara zgomot. Acces facil.

 590. personal amabil, restaurant cu un meniu diversificat, camerele curate

 591. Locatia usor de ajuns, situata chiar pe Centura Craiovei. Amabilitatea personalului, curatenia, mic dejun diversificat. Camerele sunt exact ca in poze. Totul a fost excelent, nu am nimic de reprosat.

 592. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 593. The staff at DNT went above and beyond to make sure we were comfortable. We arrived late the first night and Lucien drive us to a great local restaurant, introduced us to the manager and then stayed to help us translate the menu! He was incredibly helpful! His colleague, Camellia, made us amazing breakfasts and heated the pool room up so our kids could splash around to their hearts’ delight. We stayed in the three bedroom apartment and there was tons of room and our two kids had a ball enjoying their own space. The kids are already asking to go back. It was a great stay!

 594. Everything was fine, host was very helpful, room new and clean, bathroom spacious, great breakfast service.

 595. Super. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, este printre cel mai mici din Craiova. Sigur vom reveni

 596. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 597. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 598. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 599. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 600. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 601. Pat bun, foarte curat, cald (era iarna), liniste, mic dejun bun.

 602. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 603. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 604. Personalul foarte atent.impresionat, mi-a plăcut foarte mult.

 605. Camera curată,mi-ar fi plăcut un tv mai mare,raportat la dimensiunea camerei

 606. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 607. Foarte frumoasa camera si baia. Finisaje de buna calitate. Curatenie.

 608. Locație extrem de atractivă, îşi merită stelele şi chiar mai mult. Gazda este foarte amabilă şi implicată.

 609. Curățenia, micul dejun si amabilitatea proprietarului.

 610. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 611. The staff at DNT went above and beyond to make sure we were comfortable. We arrived late the first night and Lucien drive us to a great local restaurant, introduced us to the manager and then stayed to help us translate the menu! He was incredibly helpful! His colleague, Camellia, made us amazing breakfasts and heated the pool room up so our kids could splash around to their hearts’ delight. We stayed in the three bedroom apartment and there was tons of room and our two kids had a ball enjoying their own space. The kids are already asking to go back. It was a great stay!

 612. Everything was fine, host was very helpful, room new and clean, bathroom spacious, great breakfast service.

 613. Super. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, este printre cel mai mici din Craiova. Sigur vom reveni

 614. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 615. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 616. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 617. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 618. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 619. Pat bun, foarte curat, cald (era iarna), liniste, mic dejun bun.

 620. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 621. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 622. Personalul foarte atent.impresionat, mi-a plăcut foarte mult.

 623. Camera curată,mi-ar fi plăcut un tv mai mare,raportat la dimensiunea camerei

 624. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 625. Foarte frumoasa camera si baia. Finisaje de buna calitate. Curatenie.

 626. Locație extrem de atractivă, îşi merită stelele şi chiar mai mult. Gazda este foarte amabilă şi implicată.

 627. Curățenia, micul dejun si amabilitatea proprietarului.

 628. Super. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, este printre cel mai mici din Craiova. Sigur vom reveni

 629. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 630. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 631. Pat bun, foarte curat, cald (era iarna), liniste, mic dejun bun.

 632. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 633. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 634. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 635. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 636. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 637. Personalul foarte atent.impresionat, mi-a plăcut foarte mult.

 638. Camera curată,mi-ar fi plăcut un tv mai mare,raportat la dimensiunea camerei

 639. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 640. Mic dejun f bun. Locatie la periferie, dar fara zgomot. Acces facil.

 641. personal amabil, restaurant cu un meniu diversificat, camerele curate

 642. Locatia usor de ajuns, situata chiar pe Centura Craiovei. Amabilitatea personalului, curatenia, mic dejun diversificat. Camerele sunt exact ca in poze. Totul a fost excelent, nu am nimic de reprosat.

 643. Super. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, este printre cel mai mici din Craiova. Sigur vom reveni

 644. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 645. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 646. Pat bun, foarte curat, cald (era iarna), liniste, mic dejun bun.

 647. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 648. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 649. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 650. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 651. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 652. Personalul foarte atent.impresionat, mi-a plăcut foarte mult.

 653. Camera curată,mi-ar fi plăcut un tv mai mare,raportat la dimensiunea camerei

 654. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 655. Foarte frumoasa camera si baia. Finisaje de buna calitate. Curatenie.

 656. Locație extrem de atractivă, îşi merită stelele şi chiar mai mult. Gazda este foarte amabilă şi implicată.

 657. Curățenia, micul dejun si amabilitatea proprietarului.

 658. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 659. The staff at DNT went above and beyond to make sure we were comfortable. We arrived late the first night and Lucien drive us to a great local restaurant, introduced us to the manager and then stayed to help us translate the menu! He was incredibly helpful! His colleague, Camellia, made us amazing breakfasts and heated the pool room up so our kids could splash around to their hearts’ delight. We stayed in the three bedroom apartment and there was tons of room and our two kids had a ball enjoying their own space. The kids are already asking to go back. It was a great stay!

 660. Everything was fine, host was very helpful, room new and clean, bathroom spacious, great breakfast service.

 661. Super. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, este printre cel mai mici din Craiova. Sigur vom reveni

 662. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 663. m a surprins placut faptul ca am primit un cosulet cu fructe sezon, de fapt ma astepta in camera datorita faptului ca sunt cienta fidela. O atentie de apreciat

 664. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 665. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 666. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 667. Pat bun, foarte curat, cald (era iarna), liniste, mic dejun bun.

 668. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 669. mic dejun indestulator si bine pregatit. curat,e locatie noua sper sa ramana la fel si dupa trecerea timpului. angajatii cu mult bun simt,bine educati,respectuosi,isi fac treaba bine.sa continue asa.

 670. Personalul foarte atent.impresionat, mi-a plăcut foarte mult.

 671. Camera curată,mi-ar fi plăcut un tv mai mare,raportat la dimensiunea camerei

 672. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 673. Mic dejun f bun. Locatie la periferie, dar fara zgomot. Acces facil.

 674. personal amabil, restaurant cu un meniu diversificat, camerele curate

 675. Locatia usor de ajuns, situata chiar pe Centura Craiovei. Amabilitatea personalului, curatenia, mic dejun diversificat. Camerele sunt exact ca in poze. Totul a fost excelent, nu am nimic de reprosat.

 676. – in primul rand personalul foarte amabil, sociabil, saritor la solocitori. – pat mare confortabil, curatenia, dotarile, piscina, terasa, micul dejun, totul.

 677. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 678. The staff at DNT went above and beyond to make sure we were comfortable. We arrived late the first night and Lucien drive us to a great local restaurant, introduced us to the manager and then stayed to help us translate the menu! He was incredibly helpful! His colleague, Camellia, made us amazing breakfasts and heated the pool room up so our kids could splash around to their hearts’ delight. We stayed in the three bedroom apartment and there was tons of room and our two kids had a ball enjoying their own space. The kids are already asking to go back. It was a great stay!

 679. liniste curatenie si personal foarte amabil. Cina a fost delicioasa dar cam mare pretul.

 680. Super. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, este printre cel mai mici din Craiova. Sigur vom reveni

 681. +Personalul +Micul dejun copios +Camera, baia, curate, caldura ok, vara răcoare, Patul confortabil

 682. Mic dejun simplu dar foarte bun .Locatia este intr-o zona in dezvoltare am apreciat foarte mult linistea .Mobilier si dotari noi si cu gust .

 683. Pat bun, foarte curat, cald (era iarna), liniste, mic dejun bun.

 684. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 685. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 686. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 687. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 688. Personalul foarte atent.impresionat, mi-a plăcut foarte mult.

 689. Camera curată,mi-ar fi plăcut un tv mai mare,raportat la dimensiunea camerei

 690. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 691. Mic dejun f bun. Locatie la periferie, dar fara zgomot. Acces facil.

 692. personal amabil, restaurant cu un meniu diversificat, camerele curate

 693. Locatia usor de ajuns, situata chiar pe Centura Craiovei. Amabilitatea personalului, curatenia, mic dejun diversificat. Camerele sunt exact ca in poze. Totul a fost excelent, nu am nimic de reprosat.

 694. Foarte frumoasa camera si baia. Finisaje de buna calitate. Curatenie.

 695. Locație extrem de atractivă, îşi merită stelele şi chiar mai mult. Gazda este foarte amabilă şi implicată.

 696. Curățenia, micul dejun si amabilitatea proprietarului.

 697. – in primul rand personalul foarte amabil, sociabil, saritor la solocitori. – pat mare confortabil, curatenia, dotarile, piscina, terasa, micul dejun, totul.

 698. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 699. The staff at DNT went above and beyond to make sure we were comfortable. We arrived late the first night and Lucien drive us to a great local restaurant, introduced us to the manager and then stayed to help us translate the menu! He was incredibly helpful! His colleague, Camellia, made us amazing breakfasts and heated the pool room up so our kids could splash around to their hearts’ delight. We stayed in the three bedroom apartment and there was tons of room and our two kids had a ball enjoying their own space. The kids are already asking to go back. It was a great stay!

 700. totul a fost bine, un hotel linistit putin mai departe de oras dar din fericire are locuri de parcare exact in fata asa ca nu am avut probleme cu parcarea masinii.Personalul de receptie foarte amabil si dornic sa ajute iar camera a fost curata.

 701. liniste curatenie si personal foarte amabil. Cina a fost delicioasa dar cam mare pretul.

 702. Super. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, este printre cel mai mici din Craiova. Sigur vom reveni

 703. Mic dejun simplu dar foarte bun .Locatia este intr-o zona in dezvoltare am apreciat foarte mult linistea .Mobilier si dotari noi si cu gust .

 704. Pat bun, foarte curat, cald (era iarna), liniste, mic dejun bun.

 705. Totul a fost excelent ! Foarte curat peste tot ! Mic-dejun foarte bogat ! Personal amabil ! Recomand !

 706. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 707. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 708. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 709. Personalul foarte atent.impresionat, mi-a plăcut foarte mult.

 710. Camera curată,mi-ar fi plăcut un tv mai mare,raportat la dimensiunea camerei

 711. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 712. Mic dejun f bun. Locatie la periferie, dar fara zgomot. Acces facil.

 713. personal amabil, restaurant cu un meniu diversificat, camerele curate

 714. Locatia usor de ajuns, situata chiar pe Centura Craiovei. Amabilitatea personalului, curatenia, mic dejun diversificat. Camerele sunt exact ca in poze. Totul a fost excelent, nu am nimic de reprosat.

 715. – in primul rand personalul foarte amabil, sociabil, saritor la solocitori. – pat mare confortabil, curatenia, dotarile, piscina, terasa, micul dejun, totul.

 716. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 717. The staff at DNT went above and beyond to make sure we were comfortable. We arrived late the first night and Lucien drive us to a great local restaurant, introduced us to the manager and then stayed to help us translate the menu! He was incredibly helpful! His colleague, Camellia, made us amazing breakfasts and heated the pool room up so our kids could splash around to their hearts’ delight. We stayed in the three bedroom apartment and there was tons of room and our two kids had a ball enjoying their own space. The kids are already asking to go back. It was a great stay!

 718. totul a fost bine, un hotel linistit putin mai departe de oras dar din fericire are locuri de parcare exact in fata asa ca nu am avut probleme cu parcarea masinii.Personalul de receptie foarte amabil si dornic sa ajute iar camera a fost curata.

 719. liniste curatenie si personal foarte amabil. Cina a fost delicioasa dar cam mare pretul.

 720. Super. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, este printre cel mai mici din Craiova. Sigur vom reveni

 721. Personal foarte amabil, mic dejun variat, curat atât în cameră cât și în restul pensiunii.

 722. Mic dejun simplu dar foarte bun .Locatia este intr-o zona in dezvoltare am apreciat foarte mult linistea .Mobilier si dotari noi si cu gust .

 723. Pat bun, foarte curat, cald (era iarna), liniste, mic dejun bun.

 724. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 725. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 726. Totul a fost la superlativ.Ne-am simtit ca si acasa, iar micul dejun a fost delicios.

 727. Personalul foarte atent.impresionat, mi-a plăcut foarte mult.

 728. Camera curată,mi-ar fi plăcut un tv mai mare,raportat la dimensiunea camerei

 729. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 730. Mic dejun f bun. Locatie la periferie, dar fara zgomot. Acces facil.

 731. personal amabil, restaurant cu un meniu diversificat, camerele curate

 732. Locatia usor de ajuns, situata chiar pe Centura Craiovei. Amabilitatea personalului, curatenia, mic dejun diversificat. Camerele sunt exact ca in poze. Totul a fost excelent, nu am nimic de reprosat.

 733. – in primul rand personalul foarte amabil, sociabil, saritor la solocitori. – pat mare confortabil, curatenia, dotarile, piscina, terasa, micul dejun, totul.

 734. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 735. The staff at DNT went above and beyond to make sure we were comfortable. We arrived late the first night and Lucien drive us to a great local restaurant, introduced us to the manager and then stayed to help us translate the menu! He was incredibly helpful! His colleague, Camellia, made us amazing breakfasts and heated the pool room up so our kids could splash around to their hearts’ delight. We stayed in the three bedroom apartment and there was tons of room and our two kids had a ball enjoying their own space. The kids are already asking to go back. It was a great stay!

 736. totul a fost bine, un hotel linistit putin mai departe de oras dar din fericire are locuri de parcare exact in fata asa ca nu am avut probleme cu parcarea masinii.Personalul de receptie foarte amabil si dornic sa ajute iar camera a fost curata.

 737. liniste curatenie si personal foarte amabil. Cina a fost delicioasa dar cam mare pretul.

 738. Super. Personalul este foarte amabil si are grija sa nu-ti lipseasca nimic. Curatenia in camera a fost exemplara. In ceea ce priveste micul dejun, acesta a fost bogat si cu mancare proaspata. Pretul pe camera, cu reducerea Genius, este printre cel mai mici din Craiova. Sigur vom reveni

 739. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 740. Cazarea perfecta,piscina si zona de plaja amenajate cu gust,atmosfera placuta,muzica -tineti-o tot asa

 741. We arrived the night before the flight without any special expectations. And we were pleasantly surprised. Beautiful and well maintained place with enchanting garden, tanning beds, bridge and fish pond. The gracious host called to order food for us. A beautiful modern-creepy-cool style room.

 742. La cazare, anand in vedere faptul ca eram cu un copil mic, ne-a fost oferit un apartament, la pretul unri camere duble. Atat cazarea cat si restaurantul sunt de cea mai buna calitate, iar proprietara si personalul sunt foarte primitori. Recomand aceasta optiune de cazare.

 743. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 744. A fost excelent totul si mult peste asteptari. Gazdele au fost deosebite, au facut tot posibilul sa ma simt bine. Recomand !

 745. De la intampinarea baiatului de la receptie (Bogdan, daca nu ma insel), pana la iesirea din unitate, totul a fost peste asteptari. Receptionerul politicos, cu rabdare si cu o atitudine pozitiva in fata clientului. Camera mare, cu balcon, patul cu saltea super confortabila, TV LED, CURATENIA si MIROSUL DE NOU, toate au contribuit la odihna binemeritata dupa 16 ore de condus. Baia este echipata cu tot ce ai nevoie, iar un MARE PLUS pe care l-am sesizat, fata de alte unitati de cazare prin care am fost, -prosoapele sunt ori spalate la o curatatorie profesionala, ori sunt tratate cu o solutie dezinfectanta, ceea ce este foarte foarte bine dpdv al igienei… Micul dejun bogat, unde iti poti alege ce vrei sa mananci, iar doamna care il pregateste este super de treaba, si la fel, atenta la cerintele oaspetilor. In concluzie, voi reveni cu drag ori de cate ori voi tranzita Craiova. Va multumesc pentru tot. Valentin

 746. Personalul foarte amabil. Mancarea excelenta. Este situata intr o zona de case noi, linistita, numai buna de un relax. Recomand

 747. Personal foarte amabil, mic dejun variat, curat atât în cameră cât și în restul pensiunii.

 748. Personalul foarte atent.impresionat, mi-a plăcut foarte mult.

 749. Camera curată,mi-ar fi plăcut un tv mai mare,raportat la dimensiunea camerei

 750. Personal amabil. Receptia mi-a placut ca design. Camere curate in limita decentei. Locatia foarte aproape de aeroport pentru cine calatoreste in scop de afaceri.

 751. Totul a fost la superlativ: Locație excelentă, curățenie impecabilă! Vila este deosebită, cu spatii mari, foarte modern amenajate, grădina și piscina superbe. Micuța terasa cu vedere spre gradină a fost locul potrivit pentru servit cea mai buna cafea, aceasta fiind oferită “din partea casei”. Personalul deosebit de amabil si prietenos, ne-a facut sa ne simțim ca acasă. Mulțumim că ne-ați asigurat acest confort. Cu siguranță o să revenim! Cristian & Giselle, Delia & Bogdan, Adi & Nelu

 752. – in primul rand personalul foarte amabil, sociabil, saritor la solocitori. – pat mare confortabil, curatenia, dotarile, piscina, terasa, micul dejun, totul.

 753. Zona foarte linista, camera foarte curata, personalul extrem de amabil

 754. personal prietenos, mancare buna, camera curata si spatioasa. Zona este inistita si sigura departe de agitatia orasului

 755. totul a fost bine, un hotel linistit putin mai departe de oras dar din fericire are locuri de parcare exact in fata asa ca nu am avut probleme cu parcarea masinii.Personalul de receptie foarte amabil si dornic sa ajute iar camera a fost curata.

 756. liniste curatenie si personal foarte amabil. Cina a fost delicioasa dar cam mare pretul.

 757. Frumos amenajata……o atmosfera relaxanta si placuta.

 758. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 759. Cazarea perfecta,piscina si zona de plaja amenajate cu gust,atmosfera placuta,muzica -tineti-o tot asa

 760. Micul dejun la comanda, terasa mare, aerisita. De vizitat. Sigur eu voi reveni cand voi avea calatorii in zona.

 761. Foarte curata, zona linistita. De departe cea mai ok locatie din Craiova.

 762. Personalul foarte amabil, locatia linistita si aer curat, mic dejun proaspat si bun.

 763. Personalul este super și facilitățile foarte bune!

 764. Totul a fost perfect, de la personal, la locație. O sa revenim cu drag!

 765. Totul a fost la superlativ: Locație excelentă, curățenie impecabilă! Vila este deosebită, cu spatii mari, foarte modern amenajate, grădina și piscina superbe. Micuța terasa cu vedere spre gradină a fost locul potrivit pentru servit cea mai buna cafea, aceasta fiind oferită “din partea casei”. Personalul deosebit de amabil si prietenos, ne-a facut sa ne simțim ca acasă. Mulțumim că ne-ați asigurat acest confort. Cu siguranță o să revenim! Cristian & Giselle, Delia & Bogdan, Adi & Nelu

 766. Camere spațioase, pat confortabil, curat, hotel luxuriant, mic dejun foarte bun.

 767. personal prietenos, mancare buna, camera curata si spatioasa. Zona este inistita si sigura departe de agitatia orasului

 768. totul a fost bine, un hotel linistit putin mai departe de oras dar din fericire are locuri de parcare exact in fata asa ca nu am avut probleme cu parcarea masinii.Personalul de receptie foarte amabil si dornic sa ajute iar camera a fost curata.

 769. · Zonă liniștită în plină dezvoltare; · Parcare privată; · Mic dejun bun; · Personal amabil – dimineața am primit sandvișuri și cafea la pachet. Am apreciat foarte mult acest gest.

 770. Personalul foarte amabil. Doamna ne-a pregatit si sandwish-uri la pachet pentru drum din partea casei. Camera frumosa, zona linistita.

 771. Personal prietenos si amabil. La plecare din pensiune mi-au oferit un sandviș ptr drum și o cafea la pahar de carton ptr mașină.

 772. Un loc elegant, cochet, curat, confortabil. Daca nu tii neaparat sa fii in centru este ideal.

 773. La cazare, anand in vedere faptul ca eram cu un copil mic, ne-a fost oferit un apartament, la pretul unri camere duble. Atat cazarea cat si restaurantul sunt de cea mai buna calitate, iar proprietara si personalul sunt foarte primitori. Recomand aceasta optiune de cazare.

 774. O placere sa stai la Bruxelles GuestHouse. Sigur ca este totul foarte curat si intretinut, conditiile clar de 4 stele cum de altfel e normal dar ospitalitatea gazdelor si modul de relationare face acest loc special.

 775. Personalul este super și facilitățile foarte bune!

 776. Totul a fost perfect, de la personal, la locație. O sa revenim cu drag!

 777. Totul a fost la superlativ: Locație excelentă, curățenie impecabilă! Vila este deosebită, cu spatii mari, foarte modern amenajate, grădina și piscina superbe. Micuța terasa cu vedere spre gradină a fost locul potrivit pentru servit cea mai buna cafea, aceasta fiind oferită “din partea casei”. Personalul deosebit de amabil si prietenos, ne-a facut sa ne simțim ca acasă. Mulțumim că ne-ați asigurat acest confort. Cu siguranță o să revenim! Cristian & Giselle, Delia & Bogdan, Adi & Nelu

 778. La plecare mi.au pregatit un pachetel pt drum chiar daca tocmai luasem micul dejun.

 779. Cu toate că este un drum de acces cam anevoios, locația este excelenta. Perfect pentru a te odihni, foarte multă liniște pentru că este departe de trafic. Camere foarte spatioase, pat cu saltea de calitate și lenjerie impecabilă.

 780. Micul dejun foarte bun Personal foarte amabil Liniste si curatenie

 781. Frumos amenajata……o atmosfera relaxanta si placuta.

 782. camera chiar ok pentru pretul cerut baia spatioasa (inclusiv cada) curte modern amenajata piscina

 783. Cazarea perfecta,piscina si zona de plaja amenajate cu gust,atmosfera placuta,muzica -tineti-o tot asa

 784. Ca a fost liniste, si cada cu hidromasaj a fost f faina.

 785. Personalul este super și facilitățile foarte bune!

 786. Totul a fost perfect, de la personal, la locație. O sa revenim cu drag!

 787. Locatie cu camere mari, amenajata si decorata profesionist .

 788. Un loc elegant, cochet, curat, confortabil. Daca nu tii neaparat sa fii in centru este ideal.

 789. La cazare, anand in vedere faptul ca eram cu un copil mic, ne-a fost oferit un apartament, la pretul unri camere duble. Atat cazarea cat si restaurantul sunt de cea mai buna calitate, iar proprietara si personalul sunt foarte primitori. Recomand aceasta optiune de cazare.

 790. Micul dejun excelent, proaspat iar personalul care a servit si gatit foarte primitor. Nu stiu ce sa spun, doar cuvinte de lauda. E printre putinele pensiuni/hotel unde am avut o omleta proaspata si un personal atat de amiabil. Au fost atat de draguti incat s-au oferit sa mi faca un sandwich pt mai tarziu.

 791. Curat,confort,mic dejun excelent,o cafea grozava,cald peste noapte O sa revin cu siguranță!

 792. La plecare mi.au pregatit un pachetel pt drum chiar daca tocmai luasem micul dejun.

 793. Personalul foarte amabil, micul dejun servit la ora dorita, zona linistita, aproape de Hanul cu Ponei si Craiova.

 794. Ca a fost liniste, si cada cu hidromasaj a fost f faina.

 795. Personalul este super și facilitățile foarte bune!

 796. Mic dejun destul de consistent si variat. Posibilitatea de a comanda o cafea, suc, bere seara de la receptie. Camera curata, asternuturi curate … In general foarte OK.

 797. Camere spațioase, pat confortabil, curat, hotel luxuriant, mic dejun foarte bun.

 798. personal prietenos, mancare buna, camera curata si spatioasa. Zona este inistita si sigura departe de agitatia orasului

 799. – Gazdele au fost amabile -Conditiile au fost foarte bune tinand cont ca e pensiune – Este posibila plata cu cardul

 800. Totul este perfect, personalul, locația, micul dejun 👌👌

 801. Staff foarte prietenos, foarte curat, mic dejun bun cafea buna!!

 802. Totul la superlativ ! Cazare , locatie , mancare , curatenie . Felicitari gazdei !

 803. Gazdele extrem de plăcute și de primitoare, ne-am simțit răsfățați!😊

 804. Micul dejun a fost ,,ca acasă ” .Apartamentul a fost extrem de spațios și confortabil și ne-am simțit minunat ! O să revenim în iulie !

 805. ! Foarte frumos. Personal amabil , mâncarea foarte buna, piscina minunata .

 806. Curatenia din camere, linistea (nu erau evenimente), gradina ingrijita, terasa generoasa. Micu dejun continental, dar hotelul era redeschis curand si cam gol si nu se justifica micul dejun tip bufet.

 807. cum mi s-a parut micul dejun? Nu am fost informat ca pot beneficia de mic dejun si nu mi-a spus nimeni acest lucru, stiam ca este in pachet dar nu am vazut pe nimeni la micul dejun si nu am stiut ora

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled