Cazare ieftina Baisoara

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Anabela si Amalia R─âdescu din Saltanesti, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in P├órtia de schi B─âi╚Öoara, Muntele Cacovei, Cluj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Anabela si Amalia Rădescu din Saltanesti, jud. OltCazare in Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România pentru 2 persoane)

 • Lucian si Simi Muscalu din Silivas, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in P├órtia de schi B─âi╚Öoara, Muntele Cacovei, Cluj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Lucian si Simi Muscalu din Silivas, jud. ClujCazare in Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România pentru 2 persoane)

 • Mihnea si Isabela ╚Ü─âranu din Niculesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in P├órtia de schi B─âi╚Öoara, Muntele Cacovei, Cluj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Mihnea si Isabela Țăranu din Niculesti, jud. AlbaCazare in Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România pentru 2 persoane)

 • Romeo si Ghenadie P├órvu din Ghida, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in P├órtia de schi B─âi╚Öoara, Muntele Cacovei, Cluj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România!

  (Romeo si Ghenadie Pârvu din Ghida, jud. BihorCazare in Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România pentru 2 persoane)

 • Aristide si Sorin V─âduva din Daia, jud. Sibiu recomanda unul dintre locurile de cazare in P├órtia de schi B─âi╚Öoara, Muntele Cacovei, Cluj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Aristide si Sorin Văduva din Daia, jud. SibiuCazare in Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România pentru 2 persoane)

 • Zamfir si Viorela St─ânescu din Hagau, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in P├órtia de schi B─âi╚Öoara, Muntele Cacovei, Cluj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România.

  (Zamfir si Viorela Stănescu din Hagau, jud. ClujCazare in Pârtia de schi Băișoara, Muntele Cacovei, Cluj, România pentru 2 persoane)

 1. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 2. Loca╚Ťie excelent─â. Personal de excep╚Ťie! M├óncare foarte buna! Pensiunea dispune de facilit─â╚Ťi de cazare ╚Öi relaxare extraordinare, iar persoanalul face c─â totul sa fie excelent!

 3. Foarte multa verdeata, un loc potrivit de relaxare

 4. Camere sunt frumoase, spatioase si curate. Curtea este ingrijita si potrivita pentru copii. Peisajul e superb.

 5. ├Äntreaga unitate de cazare este deosebit de frumos amenajat─â, de la interiorul recep╚Ťiei pana la curtea interioar─â. Am avut un apartament cu camere mari ╚Öi luminoase, cu mobilier modern ╚Öi aparatura de ultima genera╚Ťie ╚Öi cu ni╚Öte privelisti minunate. Zona de Spa este ofertant─â, ai de unde alege sub ce forma vrei sa te relaxezi. Ciub─ârul de pe teras─â (care a ╚Öi fost preferatul nostru) ╚Öi toat─â priveli╚Ötea din jur pe timp de noapte sunt de-a dreptul o experien╚Ťa unica ce merita ├«ncercat─â. Recomand─âm cu ├«ncredere ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 6. R─âs─âritul soarelui. Butoiul cu apa calda. Spa. P─âdurea. Apartamentul grozav.

 7. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 8. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 9. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 10. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 11. Loca╚Ťie excelent─â. Personal de excep╚Ťie! M├óncare foarte buna! Pensiunea dispune de facilit─â╚Ťi de cazare ╚Öi relaxare extraordinare, iar persoanalul face c─â totul sa fie excelent!

 12. Foarte multa verdeata, un loc potrivit de relaxare

 13. Camere sunt frumoase, spatioase si curate. Curtea este ingrijita si potrivita pentru copii. Peisajul e superb.

 14. ├Äntreaga unitate de cazare este deosebit de frumos amenajat─â, de la interiorul recep╚Ťiei pana la curtea interioar─â. Am avut un apartament cu camere mari ╚Öi luminoase, cu mobilier modern ╚Öi aparatura de ultima genera╚Ťie ╚Öi cu ni╚Öte privelisti minunate. Zona de Spa este ofertant─â, ai de unde alege sub ce forma vrei sa te relaxezi. Ciub─ârul de pe teras─â (care a ╚Öi fost preferatul nostru) ╚Öi toat─â priveli╚Ötea din jur pe timp de noapte sunt de-a dreptul o experien╚Ťa unica ce merita ├«ncercat─â. Recomand─âm cu ├«ncredere ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 15. R─âs─âritul soarelui. Butoiul cu apa calda. Spa. P─âdurea. Apartamentul grozav.

 16. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 17. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 18. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 19. Camere sunt frumoase, spatioase si curate. Curtea este ingrijita si potrivita pentru copii. Peisajul e superb.

 20. ├Äntreaga unitate de cazare este deosebit de frumos amenajat─â, de la interiorul recep╚Ťiei pana la curtea interioar─â. Am avut un apartament cu camere mari ╚Öi luminoase, cu mobilier modern ╚Öi aparatura de ultima genera╚Ťie ╚Öi cu ni╚Öte privelisti minunate. Zona de Spa este ofertant─â, ai de unde alege sub ce forma vrei sa te relaxezi. Ciub─ârul de pe teras─â (care a ╚Öi fost preferatul nostru) ╚Öi toat─â priveli╚Ötea din jur pe timp de noapte sunt de-a dreptul o experien╚Ťa unica ce merita ├«ncercat─â. Recomand─âm cu ├«ncredere ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 21. R─âs─âritul soarelui. Butoiul cu apa calda. Spa. P─âdurea. Apartamentul grozav.

 22. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 23. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 24. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 25. Camere sunt frumoase, spatioase si curate. Curtea este ingrijita si potrivita pentru copii. Peisajul e superb.

 26. ├Äntreaga unitate de cazare este deosebit de frumos amenajat─â, de la interiorul recep╚Ťiei pana la curtea interioar─â. Am avut un apartament cu camere mari ╚Öi luminoase, cu mobilier modern ╚Öi aparatura de ultima genera╚Ťie ╚Öi cu ni╚Öte privelisti minunate. Zona de Spa este ofertant─â, ai de unde alege sub ce forma vrei sa te relaxezi. Ciub─ârul de pe teras─â (care a ╚Öi fost preferatul nostru) ╚Öi toat─â priveli╚Ötea din jur pe timp de noapte sunt de-a dreptul o experien╚Ťa unica ce merita ├«ncercat─â. Recomand─âm cu ├«ncredere ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 27. R─âs─âritul soarelui. Butoiul cu apa calda. Spa. P─âdurea. Apartamentul grozav.

 28. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 29. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 30. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 31. Camere sunt frumoase, spatioase si curate. Curtea este ingrijita si potrivita pentru copii. Peisajul e superb.

 32. ├Äntreaga unitate de cazare este deosebit de frumos amenajat─â, de la interiorul recep╚Ťiei pana la curtea interioar─â. Am avut un apartament cu camere mari ╚Öi luminoase, cu mobilier modern ╚Öi aparatura de ultima genera╚Ťie ╚Öi cu ni╚Öte privelisti minunate. Zona de Spa este ofertant─â, ai de unde alege sub ce forma vrei sa te relaxezi. Ciub─ârul de pe teras─â (care a ╚Öi fost preferatul nostru) ╚Öi toat─â priveli╚Ötea din jur pe timp de noapte sunt de-a dreptul o experien╚Ťa unica ce merita ├«ncercat─â. Recomand─âm cu ├«ncredere ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 33. R─âs─âritul soarelui. Butoiul cu apa calda. Spa. P─âdurea. Apartamentul grozav.

 34. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 35. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 36. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 37. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 38. Camere sunt frumoase, spatioase si curate. Curtea este ingrijita si potrivita pentru copii. Peisajul e superb.

 39. ├Äntreaga unitate de cazare este deosebit de frumos amenajat─â, de la interiorul recep╚Ťiei pana la curtea interioar─â. Am avut un apartament cu camere mari ╚Öi luminoase, cu mobilier modern ╚Öi aparatura de ultima genera╚Ťie ╚Öi cu ni╚Öte privelisti minunate. Zona de Spa este ofertant─â, ai de unde alege sub ce forma vrei sa te relaxezi. Ciub─ârul de pe teras─â (care a ╚Öi fost preferatul nostru) ╚Öi toat─â priveli╚Ötea din jur pe timp de noapte sunt de-a dreptul o experien╚Ťa unica ce merita ├«ncercat─â. Recomand─âm cu ├«ncredere ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 40. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 41. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 42. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 43. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 44. Camere sunt frumoase, spatioase si curate. Curtea este ingrijita si potrivita pentru copii. Peisajul e superb.

 45. ├Äntreaga unitate de cazare este deosebit de frumos amenajat─â, de la interiorul recep╚Ťiei pana la curtea interioar─â. Am avut un apartament cu camere mari ╚Öi luminoase, cu mobilier modern ╚Öi aparatura de ultima genera╚Ťie ╚Öi cu ni╚Öte privelisti minunate. Zona de Spa este ofertant─â, ai de unde alege sub ce forma vrei sa te relaxezi. Ciub─ârul de pe teras─â (care a ╚Öi fost preferatul nostru) ╚Öi toat─â priveli╚Ötea din jur pe timp de noapte sunt de-a dreptul o experien╚Ťa unica ce merita ├«ncercat─â. Recomand─âm cu ├«ncredere ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 46. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 47. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 48. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 49. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 50. Loca╚Ťie excelent─â. Personal de excep╚Ťie! M├óncare foarte buna! Pensiunea dispune de facilit─â╚Ťi de cazare ╚Öi relaxare extraordinare, iar persoanalul face c─â totul sa fie excelent!

 51. Foarte multa verdeata, un loc potrivit de relaxare

 52. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 53. Camere sunt frumoase, spatioase si curate. Curtea este ingrijita si potrivita pentru copii. Peisajul e superb.

 54. ├Äntreaga unitate de cazare este deosebit de frumos amenajat─â, de la interiorul recep╚Ťiei pana la curtea interioar─â. Am avut un apartament cu camere mari ╚Öi luminoase, cu mobilier modern ╚Öi aparatura de ultima genera╚Ťie ╚Öi cu ni╚Öte privelisti minunate. Zona de Spa este ofertant─â, ai de unde alege sub ce forma vrei sa te relaxezi. Ciub─ârul de pe teras─â (care a ╚Öi fost preferatul nostru) ╚Öi toat─â priveli╚Ötea din jur pe timp de noapte sunt de-a dreptul o experien╚Ťa unica ce merita ├«ncercat─â. Recomand─âm cu ├«ncredere ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 55. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 56. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 57. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 58. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 59. Loca╚Ťie excelent─â. Personal de excep╚Ťie! M├óncare foarte buna! Pensiunea dispune de facilit─â╚Ťi de cazare ╚Öi relaxare extraordinare, iar persoanalul face c─â totul sa fie excelent!

 60. Foarte multa verdeata, un loc potrivit de relaxare

 61. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 62. Camere sunt frumoase, spatioase si curate. Curtea este ingrijita si potrivita pentru copii. Peisajul e superb.

 63. ├Äntreaga unitate de cazare este deosebit de frumos amenajat─â, de la interiorul recep╚Ťiei pana la curtea interioar─â. Am avut un apartament cu camere mari ╚Öi luminoase, cu mobilier modern ╚Öi aparatura de ultima genera╚Ťie ╚Öi cu ni╚Öte privelisti minunate. Zona de Spa este ofertant─â, ai de unde alege sub ce forma vrei sa te relaxezi. Ciub─ârul de pe teras─â (care a ╚Öi fost preferatul nostru) ╚Öi toat─â priveli╚Ötea din jur pe timp de noapte sunt de-a dreptul o experien╚Ťa unica ce merita ├«ncercat─â. Recomand─âm cu ├«ncredere ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 64. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 65. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 66. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 67. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 68. Loca╚Ťie excelent─â. Personal de excep╚Ťie! M├óncare foarte buna! Pensiunea dispune de facilit─â╚Ťi de cazare ╚Öi relaxare extraordinare, iar persoanalul face c─â totul sa fie excelent!

 69. Foarte multa verdeata, un loc potrivit de relaxare

 70. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 71. Camere sunt frumoase, spatioase si curate. Curtea este ingrijita si potrivita pentru copii. Peisajul e superb.

 72. ├Äntreaga unitate de cazare este deosebit de frumos amenajat─â, de la interiorul recep╚Ťiei pana la curtea interioar─â. Am avut un apartament cu camere mari ╚Öi luminoase, cu mobilier modern ╚Öi aparatura de ultima genera╚Ťie ╚Öi cu ni╚Öte privelisti minunate. Zona de Spa este ofertant─â, ai de unde alege sub ce forma vrei sa te relaxezi. Ciub─ârul de pe teras─â (care a ╚Öi fost preferatul nostru) ╚Öi toat─â priveli╚Ötea din jur pe timp de noapte sunt de-a dreptul o experien╚Ťa unica ce merita ├«ncercat─â. Recomand─âm cu ├«ncredere ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 73. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 74. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 75. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 76. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 77. Loca╚Ťie excelent─â. Personal de excep╚Ťie! M├óncare foarte buna! Pensiunea dispune de facilit─â╚Ťi de cazare ╚Öi relaxare extraordinare, iar persoanalul face c─â totul sa fie excelent!

 78. Foarte multa verdeata, un loc potrivit de relaxare

 79. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 80. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 81. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 82. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 83. Camere sunt frumoase, spatioase si curate. Curtea este ingrijita si potrivita pentru copii. Peisajul e superb.

 84. ├Äntreaga unitate de cazare este deosebit de frumos amenajat─â, de la interiorul recep╚Ťiei pana la curtea interioar─â. Am avut un apartament cu camere mari ╚Öi luminoase, cu mobilier modern ╚Öi aparatura de ultima genera╚Ťie ╚Öi cu ni╚Öte privelisti minunate. Zona de Spa este ofertant─â, ai de unde alege sub ce forma vrei sa te relaxezi. Ciub─ârul de pe teras─â (care a ╚Öi fost preferatul nostru) ╚Öi toat─â priveli╚Ötea din jur pe timp de noapte sunt de-a dreptul o experien╚Ťa unica ce merita ├«ncercat─â. Recomand─âm cu ├«ncredere ╚Öi vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 85. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 86. Loca╚Ťie excelent─â. Personal de excep╚Ťie! M├óncare foarte buna! Pensiunea dispune de facilit─â╚Ťi de cazare ╚Öi relaxare extraordinare, iar persoanalul face c─â totul sa fie excelent!

 87. Foarte multa verdeata, un loc potrivit de relaxare

 88. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 89. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 90. Camere sunt frumoase, spatioase si curate. Curtea este ingrijita si potrivita pentru copii. Peisajul e superb.

 91. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 92. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 93. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 94. Zona frumoasa, gr─âdina spa╚Ťioas─â, teren de fotbal propice pentru copii. Facilita╚Ťi de Spa Ok, piscina aprox 29 grade, jacuzzi ╚Öi sauna. Sala de jocuri cu biliard, fusbal, ping Pong, tabla de darts dar fara sageti. Personal amabil (osp─âtari ╚Öi buc─âtari).

 95. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 96. Loca╚Ťie excelent─â. Personal de excep╚Ťie! M├óncare foarte buna! Pensiunea dispune de facilit─â╚Ťi de cazare ╚Öi relaxare extraordinare, iar persoanalul face c─â totul sa fie excelent!

 97. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 98. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 99. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 100. Bianca-cristina mai 4, 2019 at 12:03 am

  Personalul excelent, conditii/mancarea foarte bune/a.personal dispus mereu sa ti satisfaca cerintele. Centrul Spa plasat in mansarda cu terasa cu priveliste minunata,locul perfect pt relaxare. Oameni faini.M am simtit ca in familie. Am fost deja de 2 ori anul acesta si planuiesc sa mai revin de cateva ori. Locul meu preferat!

 101. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 102. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 103. Zona frumoasa, gr─âdina spa╚Ťioas─â, teren de fotbal propice pentru copii. Facilita╚Ťi de Spa Ok, piscina aprox 29 grade, jacuzzi ╚Öi sauna. Sala de jocuri cu biliard, fusbal, ping Pong, tabla de darts dar fara sageti. Personal amabil (osp─âtari ╚Öi buc─âtari).

 104. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 105. Loca╚Ťie excelent─â. Personal de excep╚Ťie! M├óncare foarte buna! Pensiunea dispune de facilit─â╚Ťi de cazare ╚Öi relaxare extraordinare, iar persoanalul face c─â totul sa fie excelent!

 106. Bianca-cristina mai 11, 2019 at 11:02 am

  Personalul excelent, conditii/mancarea foarte bune/a.personal dispus mereu sa ti satisfaca cerintele. Centrul Spa plasat in mansarda cu terasa cu priveliste minunata,locul perfect pt relaxare. Oameni faini.M am simtit ca in familie. Am fost deja de 2 ori anul acesta si planuiesc sa mai revin de cateva ori. Locul meu preferat!

 107. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 108. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 109. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 110. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 111. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 112. Zona frumoasa, gr─âdina spa╚Ťioas─â, teren de fotbal propice pentru copii. Facilita╚Ťi de Spa Ok, piscina aprox 29 grade, jacuzzi ╚Öi sauna. Sala de jocuri cu biliard, fusbal, ping Pong, tabla de darts dar fara sageti. Personal amabil (osp─âtari ╚Öi buc─âtari).

 113. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 114. Loca╚Ťie excelent─â. Personal de excep╚Ťie! M├óncare foarte buna! Pensiunea dispune de facilit─â╚Ťi de cazare ╚Öi relaxare extraordinare, iar persoanalul face c─â totul sa fie excelent!

 115. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 116. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 117. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 118. Bianca-cristina mai 14, 2019 at 7:14 pm

  Personalul excelent, conditii/mancarea foarte bune/a.personal dispus mereu sa ti satisfaca cerintele. Centrul Spa plasat in mansarda cu terasa cu priveliste minunata,locul perfect pt relaxare. Oameni faini.M am simtit ca in familie. Am fost deja de 2 ori anul acesta si planuiesc sa mai revin de cateva ori. Locul meu preferat!

 119. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 120. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 121. Zona frumoasa, gr─âdina spa╚Ťioas─â, teren de fotbal propice pentru copii. Facilita╚Ťi de Spa Ok, piscina aprox 29 grade, jacuzzi ╚Öi sauna. Sala de jocuri cu biliard, fusbal, ping Pong, tabla de darts dar fara sageti. Personal amabil (osp─âtari ╚Öi buc─âtari).

 122. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 123. Loca╚Ťie excelent─â. Personal de excep╚Ťie! M├óncare foarte buna! Pensiunea dispune de facilit─â╚Ťi de cazare ╚Öi relaxare extraordinare, iar persoanalul face c─â totul sa fie excelent!

 124. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 125. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 126. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 127. Bianca-cristina mai 14, 2019 at 7:14 pm

  Personalul excelent, conditii/mancarea foarte bune/a.personal dispus mereu sa ti satisfaca cerintele. Centrul Spa plasat in mansarda cu terasa cu priveliste minunata,locul perfect pt relaxare. Oameni faini.M am simtit ca in familie. Am fost deja de 2 ori anul acesta si planuiesc sa mai revin de cateva ori. Locul meu preferat!

 128. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 129. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 130. Zona frumoasa, gr─âdina spa╚Ťioas─â, teren de fotbal propice pentru copii. Facilita╚Ťi de Spa Ok, piscina aprox 29 grade, jacuzzi ╚Öi sauna. Sala de jocuri cu biliard, fusbal, ping Pong, tabla de darts dar fara sageti. Personal amabil (osp─âtari ╚Öi buc─âtari).

 131. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 132. Loca╚Ťie excelent─â. Personal de excep╚Ťie! M├óncare foarte buna! Pensiunea dispune de facilit─â╚Ťi de cazare ╚Öi relaxare extraordinare, iar persoanalul face c─â totul sa fie excelent!

 133. Bianca-cristina mai 18, 2019 at 12:26 pm

  Personalul excelent, conditii/mancarea foarte bune/a.personal dispus mereu sa ti satisfaca cerintele. Centrul Spa plasat in mansarda cu terasa cu priveliste minunata,locul perfect pt relaxare. Oameni faini.M am simtit ca in familie. Am fost deja de 2 ori anul acesta si planuiesc sa mai revin de cateva ori. Locul meu preferat!

 134. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 135. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 136. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 137. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 138. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 139. Zona frumoasa, gr─âdina spa╚Ťioas─â, teren de fotbal propice pentru copii. Facilita╚Ťi de Spa Ok, piscina aprox 29 grade, jacuzzi ╚Öi sauna. Sala de jocuri cu biliard, fusbal, ping Pong, tabla de darts dar fara sageti. Personal amabil (osp─âtari ╚Öi buc─âtari).

 140. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 141. Loca╚Ťie excelent─â. Personal de excep╚Ťie! M├óncare foarte buna! Pensiunea dispune de facilit─â╚Ťi de cazare ╚Öi relaxare extraordinare, iar persoanalul face c─â totul sa fie excelent!

 142. Bianca-cristina mai 24, 2019 at 9:19 pm

  Personalul excelent, conditii/mancarea foarte bune/a.personal dispus mereu sa ti satisfaca cerintele. Centrul Spa plasat in mansarda cu terasa cu priveliste minunata,locul perfect pt relaxare. Oameni faini.M am simtit ca in familie. Am fost deja de 2 ori anul acesta si planuiesc sa mai revin de cateva ori. Locul meu preferat!

 143. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 144. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 145. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 146. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 147. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 148. Ideea amenajării din piatra și lemn este ceva aparte.Felicitari proprietarului pentru designul nemaipomenit și munca depusă!

 149. Personalul m-a facut sa ma simt ca si cum as fi mers la cineva ce face parte din familie. Linistea este deplina..este aproapte de obiective turistice..cheile Rametului, Cascada sipote, Pestera Huda lui Papara.. Padurea de larice unica in Europa Vidolm. Arhitectura si fiecare lucru din camere este unic.

 150. locatie superba, constructie deosebita, te face sa te simti rupt de lume.jacuzzi nemaipomenit!

 151. Totul a fost minunat, mancarea foarte buna, spa-ul excelent.

 152. Zona frumoasa, gr─âdina spa╚Ťioas─â, teren de fotbal propice pentru copii. Facilita╚Ťi de Spa Ok, piscina aprox 29 grade, jacuzzi ╚Öi sauna. Sala de jocuri cu biliard, fusbal, ping Pong, tabla de darts dar fara sageti. Personal amabil (osp─âtari ╚Öi buc─âtari).

 153. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 154. Bianca-cristina mai 31, 2019 at 4:03 pm

  Personalul excelent, conditii/mancarea foarte bune/a.personal dispus mereu sa ti satisfaca cerintele. Centrul Spa plasat in mansarda cu terasa cu priveliste minunata,locul perfect pt relaxare. Oameni faini.M am simtit ca in familie. Am fost deja de 2 ori anul acesta si planuiesc sa mai revin de cateva ori. Locul meu preferat!

 155. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 156. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 157. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 158. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 159. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 160. Ideea amenajării din piatra și lemn este ceva aparte.Felicitari proprietarului pentru designul nemaipomenit și munca depusă!

 161. Personalul m-a facut sa ma simt ca si cum as fi mers la cineva ce face parte din familie. Linistea este deplina..este aproapte de obiective turistice..cheile Rametului, Cascada sipote, Pestera Huda lui Papara.. Padurea de larice unica in Europa Vidolm. Arhitectura si fiecare lucru din camere este unic.

 162. locatie superba, constructie deosebita, te face sa te simti rupt de lume.jacuzzi nemaipomenit!

 163. Totul a fost minunat, mancarea foarte buna, spa-ul excelent.

 164. Zona frumoasa, gr─âdina spa╚Ťioas─â, teren de fotbal propice pentru copii. Facilita╚Ťi de Spa Ok, piscina aprox 29 grade, jacuzzi ╚Öi sauna. Sala de jocuri cu biliard, fusbal, ping Pong, tabla de darts dar fara sageti. Personal amabil (osp─âtari ╚Öi buc─âtari).

 165. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 166. Bianca-cristina iunie 7, 2019 at 3:52 pm

  Personalul excelent, conditii/mancarea foarte bune/a.personal dispus mereu sa ti satisfaca cerintele. Centrul Spa plasat in mansarda cu terasa cu priveliste minunata,locul perfect pt relaxare. Oameni faini.M am simtit ca in familie. Am fost deja de 2 ori anul acesta si planuiesc sa mai revin de cateva ori. Locul meu preferat!

 167. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 168. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 169. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 170. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 171. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 172. Ideea amenajării din piatra și lemn este ceva aparte.Felicitari proprietarului pentru designul nemaipomenit și munca depusă!

 173. Personalul m-a facut sa ma simt ca si cum as fi mers la cineva ce face parte din familie. Linistea este deplina..este aproapte de obiective turistice..cheile Rametului, Cascada sipote, Pestera Huda lui Papara.. Padurea de larice unica in Europa Vidolm. Arhitectura si fiecare lucru din camere este unic.

 174. locatie superba, constructie deosebita, te face sa te simti rupt de lume.jacuzzi nemaipomenit!

 175. Totul a fost minunat, mancarea foarte buna, spa-ul excelent.

 176. Zona frumoasa, gr─âdina spa╚Ťioas─â, teren de fotbal propice pentru copii. Facilita╚Ťi de Spa Ok, piscina aprox 29 grade, jacuzzi ╚Öi sauna. Sala de jocuri cu biliard, fusbal, ping Pong, tabla de darts dar fara sageti. Personal amabil (osp─âtari ╚Öi buc─âtari).

 177. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 178. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 179. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 180. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 181. Bianca-cristina iunie 14, 2019 at 4:01 pm

  Personalul excelent, conditii/mancarea foarte bune/a.personal dispus mereu sa ti satisfaca cerintele. Centrul Spa plasat in mansarda cu terasa cu priveliste minunata,locul perfect pt relaxare. Oameni faini.M am simtit ca in familie. Am fost deja de 2 ori anul acesta si planuiesc sa mai revin de cateva ori. Locul meu preferat!

 182. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 183. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 184. Ideea amenajării din piatra și lemn este ceva aparte.Felicitari proprietarului pentru designul nemaipomenit și munca depusă!

 185. Personalul m-a facut sa ma simt ca si cum as fi mers la cineva ce face parte din familie. Linistea este deplina..este aproapte de obiective turistice..cheile Rametului, Cascada sipote, Pestera Huda lui Papara.. Padurea de larice unica in Europa Vidolm. Arhitectura si fiecare lucru din camere este unic.

 186. locatie superba, constructie deosebita, te face sa te simti rupt de lume.jacuzzi nemaipomenit!

 187. Totul a fost minunat, mancarea foarte buna, spa-ul excelent.

 188. Zona frumoasa, gr─âdina spa╚Ťioas─â, teren de fotbal propice pentru copii. Facilita╚Ťi de Spa Ok, piscina aprox 29 grade, jacuzzi ╚Öi sauna. Sala de jocuri cu biliard, fusbal, ping Pong, tabla de darts dar fara sageti. Personal amabil (osp─âtari ╚Öi buc─âtari).

 189. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 190. Bianca-cristina iunie 21, 2019 at 3:51 pm

  Personalul excelent, conditii/mancarea foarte bune/a.personal dispus mereu sa ti satisfaca cerintele. Centrul Spa plasat in mansarda cu terasa cu priveliste minunata,locul perfect pt relaxare. Oameni faini.M am simtit ca in familie. Am fost deja de 2 ori anul acesta si planuiesc sa mai revin de cateva ori. Locul meu preferat!

 191. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 192. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 193. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 194. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 195. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 196. Ideea amenajării din piatra și lemn este ceva aparte.Felicitari proprietarului pentru designul nemaipomenit și munca depusă!

 197. Personalul m-a facut sa ma simt ca si cum as fi mers la cineva ce face parte din familie. Linistea este deplina..este aproapte de obiective turistice..cheile Rametului, Cascada sipote, Pestera Huda lui Papara.. Padurea de larice unica in Europa Vidolm. Arhitectura si fiecare lucru din camere este unic.

 198. locatie superba, constructie deosebita, te face sa te simti rupt de lume.jacuzzi nemaipomenit!

 199. Totul a fost minunat, mancarea foarte buna, spa-ul excelent.

 200. Zona frumoasa, gr─âdina spa╚Ťioas─â, teren de fotbal propice pentru copii. Facilita╚Ťi de Spa Ok, piscina aprox 29 grade, jacuzzi ╚Öi sauna. Sala de jocuri cu biliard, fusbal, ping Pong, tabla de darts dar fara sageti. Personal amabil (osp─âtari ╚Öi buc─âtari).

 201. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 202. Bianca-cristina iunie 28, 2019 at 4:21 pm

  Personalul excelent, conditii/mancarea foarte bune/a.personal dispus mereu sa ti satisfaca cerintele. Centrul Spa plasat in mansarda cu terasa cu priveliste minunata,locul perfect pt relaxare. Oameni faini.M am simtit ca in familie. Am fost deja de 2 ori anul acesta si planuiesc sa mai revin de cateva ori. Locul meu preferat!

 203. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 204. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 205. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 206. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 207. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 208. Ideea amenajării din piatra și lemn este ceva aparte.Felicitari proprietarului pentru designul nemaipomenit și munca depusă!

 209. Personalul m-a facut sa ma simt ca si cum as fi mers la cineva ce face parte din familie. Linistea este deplina..este aproapte de obiective turistice..cheile Rametului, Cascada sipote, Pestera Huda lui Papara.. Padurea de larice unica in Europa Vidolm. Arhitectura si fiecare lucru din camere este unic.

 210. locatie superba, constructie deosebita, te face sa te simti rupt de lume.jacuzzi nemaipomenit!

 211. Totul a fost minunat, mancarea foarte buna, spa-ul excelent.

 212. Zona frumoasa, gr─âdina spa╚Ťioas─â, teren de fotbal propice pentru copii. Facilita╚Ťi de Spa Ok, piscina aprox 29 grade, jacuzzi ╚Öi sauna. Sala de jocuri cu biliard, fusbal, ping Pong, tabla de darts dar fara sageti. Personal amabil (osp─âtari ╚Öi buc─âtari).

 213. Totul a fost bine, peisajul extraordinar, mâncarea buna.

 214. Bianca-cristina iulie 5, 2019 at 4:01 pm

  Personalul excelent, conditii/mancarea foarte bune/a.personal dispus mereu sa ti satisfaca cerintele. Centrul Spa plasat in mansarda cu terasa cu priveliste minunata,locul perfect pt relaxare. Oameni faini.M am simtit ca in familie. Am fost deja de 2 ori anul acesta si planuiesc sa mai revin de cateva ori. Locul meu preferat!

 215. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 216. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 217. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 218. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 219. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 220. Ideea amenajării din piatra și lemn este ceva aparte.Felicitari proprietarului pentru designul nemaipomenit și munca depusă!

 221. Personalul m-a facut sa ma simt ca si cum as fi mers la cineva ce face parte din familie. Linistea este deplina..este aproapte de obiective turistice..cheile Rametului, Cascada sipote, Pestera Huda lui Papara.. Padurea de larice unica in Europa Vidolm. Arhitectura si fiecare lucru din camere este unic.

 222. locatie superba, constructie deosebita, te face sa te simti rupt de lume.jacuzzi nemaipomenit!

 223. Personalul foarte serviabil si deschis spre solicitarile clientilor. Camera foarte buna. Baia curata si dotata corespunzator. Foarte frumoase peluzele din jurul pensiunii, bine intretinute, pline de flori, terenul de sport cu iarba, mica oaza de apa, aleile frumos creionate si dotarile cu mobilier de exterior pentru a sta relaxati. Foarte bine gandita este zona de SPA. O piscina pe care nu o banuiam a fi atat de primitoare, 2 jacuzzi (unul cu apa dulce altul cu apa sarata), sauna, sala de recuperare… toate la parterul pensiunii, la dispozitia celor cazati. Pentru SPA, gazdele au oferit halate de baie si de fiecare data cate un prosop curat. Micul dejun a fost indestulator si gustos, servit la timp si cu multa disponibilitate, precum si celelalte mese. Parcarea este suficienta pentru numarul de camere detinut de pensiune.

 224. Totul a fost minunat, mancarea foarte buna, spa-ul excelent.

 225. Zona frumoasa, gr─âdina spa╚Ťioas─â, teren de fotbal propice pentru copii. Facilita╚Ťi de Spa Ok, piscina aprox 29 grade, jacuzzi ╚Öi sauna. Sala de jocuri cu biliard, fusbal, ping Pong, tabla de darts dar fara sageti. Personal amabil (osp─âtari ╚Öi buc─âtari).

 226. Bianca-cristina iulie 12, 2019 at 4:07 pm

  Personalul excelent, conditii/mancarea foarte bune/a.personal dispus mereu sa ti satisfaca cerintele. Centrul Spa plasat in mansarda cu terasa cu priveliste minunata,locul perfect pt relaxare. Oameni faini.M am simtit ca in familie. Am fost deja de 2 ori anul acesta si planuiesc sa mai revin de cateva ori. Locul meu preferat!

 227. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 228. Vila este foarte moderna, centrul SPA este deosebit!

 229. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 230. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 231. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 232. Ideea amenajării din piatra și lemn este ceva aparte.Felicitari proprietarului pentru designul nemaipomenit și munca depusă!

 233. Personalul m-a facut sa ma simt ca si cum as fi mers la cineva ce face parte din familie. Linistea este deplina..este aproapte de obiective turistice..cheile Rametului, Cascada sipote, Pestera Huda lui Papara.. Padurea de larice unica in Europa Vidolm. Arhitectura si fiecare lucru din camere este unic.

 234. locatie superba, constructie deosebita, te face sa te simti rupt de lume.jacuzzi nemaipomenit!

 235. Personalul foarte serviabil si deschis spre solicitarile clientilor. Camera foarte buna. Baia curata si dotata corespunzator. Foarte frumoase peluzele din jurul pensiunii, bine intretinute, pline de flori, terenul de sport cu iarba, mica oaza de apa, aleile frumos creionate si dotarile cu mobilier de exterior pentru a sta relaxati. Foarte bine gandita este zona de SPA. O piscina pe care nu o banuiam a fi atat de primitoare, 2 jacuzzi (unul cu apa dulce altul cu apa sarata), sauna, sala de recuperare… toate la parterul pensiunii, la dispozitia celor cazati. Pentru SPA, gazdele au oferit halate de baie si de fiecare data cate un prosop curat. Micul dejun a fost indestulator si gustos, servit la timp si cu multa disponibilitate, precum si celelalte mese. Parcarea este suficienta pentru numarul de camere detinut de pensiune.

 236. Totul a fost minunat, mancarea foarte buna, spa-ul excelent.

 237. Zona frumoasa, gr─âdina spa╚Ťioas─â, teren de fotbal propice pentru copii. Facilita╚Ťi de Spa Ok, piscina aprox 29 grade, jacuzzi ╚Öi sauna. Sala de jocuri cu biliard, fusbal, ping Pong, tabla de darts dar fara sageti. Personal amabil (osp─âtari ╚Öi buc─âtari).

 238. Doamna Claudia este foarte harnic─â, priceput─â la toate ce le face, inclusiv prepararea mancarii. Domnul Cristi e foarte amabil ╚Öi serviabil. Personalul este foarte bine ales. Zona este minunat─â dar prim─âria local─â pare dezinteresata de aspectul localitatii. Este o pensiune foarte bine realizata, seam─ân─â cu cele pe care le-am vizitat ├«n Austria. Zona are un potential foarte bun, calitatea aerului este excelent─â. Regretabil c─â autorit─â╚Ťile locale nu ╚Ötiu sau nu vor sa valorifice acest potential, astfel ca aceasta pensiune pare o bijuterie ├«ntr-o insula neingrijita si neglijata de administratori alesi local.

 239. Personalul excelent, conditii/mancarea foarte bune/a.personal dispus mereu sa ti satisfaca cerintele. Centrul Spa plasat in mansarda cu terasa cu priveliste minunata,locul perfect pt relaxare. Oameni faini.M am simtit ca in familie. Am fost deja de 2 ori anul acesta si planuiesc sa mai revin de cateva ori. Locul meu preferat!

 240. Totul a fost minunat, staful superb, priveliștea si ambianta la spa deosebită

 241. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 242. Atmosfera excelenta, personalul deosebit se serviabil si cu foarte multa rabdare (chiar dac─â am cerut jacuzzi si sauna deodat─â, nu ne-a ├«ntrebat dac─â ne dedublam, ci le-a preg─âtit deodat─â ambele 😊😊), m├óncare excelenta, gatita pe loc, nu reincalzita, camere spatioase cu priveli╚Öte extraordinar─â, jocuri de relaxare si prioritate in absolut tot ceea ce am solicitat. Felicit─âri ├«ntregului personal si mul╚Ťumim pentru un sejur superb!! Recomand pentru relaxare

 243. Amplasare excelenta , liniste deplina , acces auto foarte usor

 244. Un mic paradis in mijlocul naturii, alintat de culorile toamnei, mângâiat de razele soarelui și ale ploii. Zâmbetul doamnei Semida a fost un balsam sufletesc.

 245. Gazda este un om deosebit, foarte atent la cei care ii calca pragul. Locul este un colt de rai, plante exotice si autohtone, oxigen din belsug, foarte potrivit pentru cei care vor liniste si relaxare. Totul este curat si ingrijit. Sigur voi reveni cand voi avea ocazia.

 246. Proprietarul pensiunii este un om prietenos ╚Öi deschis. Pensiunea este situata in munte . Este o loca╚Ťie lini╚Ötit─â ╚Öi curata.

 247. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 248. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 249. Amplasamentul e ideal, cu p─âdure ├«n jur ╚Öi perspectiv─â de la balcon; camera (suita junior) spa╚Ťioas─â; gradina adev─ârat─â arhitectur─â peisager─â, cuceritoare; gazonul foarte bine ├«ntretinut; micul dejun a fost variat si foarte bun, meniul la restaurant divers, m├óncarea bun─â; sala restaurantului mare ╚Öi luminoas─â; spa-ul foarte ├«ngrijit, apa ├«n piscina perfect─â; personalul a fost foarte amabil cu noi.

 250. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 251. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 252. Camera a fost spatioasa si curata, patul foarte comod cu perne clasice si anatomice. Mancarea a foarte buna, peisajul superb, pensiunea cu circuit inchis.

 253. Camere curate , mari …. M├óncare bun─â ….. Personal amabil ….

 254. Locatie si amplasare excelenta, cadru pitoresc, peisaje naturale, aer oxigenat; camere confortabile, staff amabil , la dispozitie,meniu bogat cu por╚Ťii mari,pre╚Ťuri bune,piscin─â ╚Öi jacuzzi la proprietate. Serile fiind mai r─âcoare afar─â, s-a dat c─âldur─â de la centrala pe lemne, astfel creindu-se o atmosfera foarte pl─âcut─â in camera.

 255. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 256. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 257. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 258. Hiking area Nice natura and villages around Like rimatea Aiud local town local people You need a car or good legs Speak no english, but okay Reallly cheap and okay!

 259. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 260. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 261. Amplasamentul e ideal, cu p─âdure ├«n jur ╚Öi perspectiv─â de la balcon; camera (suita junior) spa╚Ťioas─â; gradina adev─ârat─â arhitectur─â peisager─â, cuceritoare; gazonul foarte bine ├«ntretinut; micul dejun a fost variat si foarte bun, meniul la restaurant divers, m├óncarea bun─â; sala restaurantului mare ╚Öi luminoas─â; spa-ul foarte ├«ngrijit, apa ├«n piscina perfect─â; personalul a fost foarte amabil cu noi.

 262. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 263. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 264. Camera a fost spatioasa si curata, patul foarte comod cu perne clasice si anatomice. Mancarea a foarte buna, peisajul superb, pensiunea cu circuit inchis.

 265. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 266. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 267. Peisaje superbe, gazd─â extrem de primitoare, prietenoasa, condi╚Ťii bune de cazare. Dorim sa revenim!

 268. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 269. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 270. Amplasamentul e ideal, cu p─âdure ├«n jur ╚Öi perspectiv─â de la balcon; camera (suita junior) spa╚Ťioas─â; gradina adev─ârat─â arhitectur─â peisager─â, cuceritoare; gazonul foarte bine ├«ntretinut; micul dejun a fost variat si foarte bun, meniul la restaurant divers, m├óncarea bun─â; sala restaurantului mare ╚Öi luminoas─â; spa-ul foarte ├«ngrijit, apa ├«n piscina perfect─â; personalul a fost foarte amabil cu noi.

 271. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 272. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 273. Camera a fost spatioasa si curata, patul foarte comod cu perne clasice si anatomice. Mancarea a foarte buna, peisajul superb, pensiunea cu circuit inchis.

 274. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 275. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 276. Peisaje superbe, gazd─â extrem de primitoare, prietenoasa, condi╚Ťii bune de cazare. Dorim sa revenim!

 277. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 278. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 279. Amplasarea pensiunii este excelent─â, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde ╚Öi primitoare, ├«n special doamna Dorina care te face s─â te sim╚Ťi din primul moment ca acas─â. M├óncarea deosebit de gustoas─â, g─âtit─â mai ales din produse ecologice locale, dup─â re╚Ťete tradi╚Ťionale rom├óne╚Öti delicioase. A fost perfect. Ne-am sim╚Ťit cu to╚Ťii minunat ├«n acest ambient pl─âcut ╚Öi at├ót de ospitalier. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 280. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 281. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 282. Amplasamentul e ideal, cu p─âdure ├«n jur ╚Öi perspectiv─â de la balcon; camera (suita junior) spa╚Ťioas─â; gradina adev─ârat─â arhitectur─â peisager─â, cuceritoare; gazonul foarte bine ├«ntretinut; micul dejun a fost variat si foarte bun, meniul la restaurant divers, m├óncarea bun─â; sala restaurantului mare ╚Öi luminoas─â; spa-ul foarte ├«ngrijit, apa ├«n piscina perfect─â; personalul a fost foarte amabil cu noi.

 283. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 284. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 285. Camera a fost spatioasa si curata, patul foarte comod cu perne clasice si anatomice. Mancarea a foarte buna, peisajul superb, pensiunea cu circuit inchis.

 286. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 287. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 288. Peisaje superbe, gazd─â extrem de primitoare, prietenoasa, condi╚Ťii bune de cazare. Dorim sa revenim!

 289. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 290. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 291. Amplasarea pensiunii este excelent─â, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde ╚Öi primitoare, ├«n special doamna Dorina care te face s─â te sim╚Ťi din primul moment ca acas─â. M├óncarea deosebit de gustoas─â, g─âtit─â mai ales din produse ecologice locale, dup─â re╚Ťete tradi╚Ťionale rom├óne╚Öti delicioase. A fost perfect. Ne-am sim╚Ťit cu to╚Ťii minunat ├«n acest ambient pl─âcut ╚Öi at├ót de ospitalier. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 292. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 293. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 294. Amplasamentul e ideal, cu p─âdure ├«n jur ╚Öi perspectiv─â de la balcon; camera (suita junior) spa╚Ťioas─â; gradina adev─ârat─â arhitectur─â peisager─â, cuceritoare; gazonul foarte bine ├«ntretinut; micul dejun a fost variat si foarte bun, meniul la restaurant divers, m├óncarea bun─â; sala restaurantului mare ╚Öi luminoas─â; spa-ul foarte ├«ngrijit, apa ├«n piscina perfect─â; personalul a fost foarte amabil cu noi.

 295. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 296. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 297. Camera a fost spatioasa si curata, patul foarte comod cu perne clasice si anatomice. Mancarea a foarte buna, peisajul superb, pensiunea cu circuit inchis.

 298. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 299. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 300. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 301. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 302. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 303. Amplasarea pensiunii este excelent─â, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde ╚Öi primitoare, ├«n special doamna Dorina care te face s─â te sim╚Ťi din primul moment ca acas─â. M├óncarea deosebit de gustoas─â, g─âtit─â mai ales din produse ecologice locale, dup─â re╚Ťete tradi╚Ťionale rom├óne╚Öti delicioase. A fost perfect. Ne-am sim╚Ťit cu to╚Ťii minunat ├«n acest ambient pl─âcut ╚Öi at├ót de ospitalier. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 304. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 305. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 306. Amplasamentul e ideal, cu p─âdure ├«n jur ╚Öi perspectiv─â de la balcon; camera (suita junior) spa╚Ťioas─â; gradina adev─ârat─â arhitectur─â peisager─â, cuceritoare; gazonul foarte bine ├«ntretinut; micul dejun a fost variat si foarte bun, meniul la restaurant divers, m├óncarea bun─â; sala restaurantului mare ╚Öi luminoas─â; spa-ul foarte ├«ngrijit, apa ├«n piscina perfect─â; personalul a fost foarte amabil cu noi.

 307. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 308. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 309. Camera a fost spatioasa si curata, patul foarte comod cu perne clasice si anatomice. Mancarea a foarte buna, peisajul superb, pensiunea cu circuit inchis.

 310. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 311. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 312. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 313. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 314. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 315. Amplasamentul e ideal, cu p─âdure ├«n jur ╚Öi perspectiv─â de la balcon; camera (suita junior) spa╚Ťioas─â; gradina adev─ârat─â arhitectur─â peisager─â, cuceritoare; gazonul foarte bine ├«ntretinut; micul dejun a fost variat si foarte bun, meniul la restaurant divers, m├óncarea bun─â; sala restaurantului mare ╚Öi luminoas─â; spa-ul foarte ├«ngrijit, apa ├«n piscina perfect─â; personalul a fost foarte amabil cu noi.

 316. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 317. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 318. Camera a fost spatioasa si curata, patul foarte comod cu perne clasice si anatomice. Mancarea a foarte buna, peisajul superb, pensiunea cu circuit inchis.

 319. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 320. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 321. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 322. Amabilitatea personalui, mereu disponibili sa ne ajute. Mancarea f gustoasa.

 323. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 324. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 325. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 326. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 327. Camera a fost spatioasa si curata, patul foarte comod cu perne clasice si anatomice. Mancarea a foarte buna, peisajul superb, pensiunea cu circuit inchis.

 328. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 329. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 330. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 331. mancare delicioasa cum se facea odata, gazda foarte primitoare, peisaj de poveste

 332. Gazde foarte primitoare, conditi foarte bune, locatie excelenta in mijlocul naturii.

 333. Amplasarea pensiunii este excelent─â, oferind privitorului un peisaj sublim; gazdele extrem de calde ╚Öi primitoare, ├«n special doamna Dorina care te face s─â te sim╚Ťi din primul moment ca acas─â. M├óncarea deosebit de gustoas─â, g─âtit─â mai ales din produse ecologice locale, dup─â re╚Ťete tradi╚Ťionale rom├óne╚Öti delicioase. A fost perfect. Ne-am sim╚Ťit cu to╚Ťii minunat ├«n acest ambient pl─âcut ╚Öi at├ót de ospitalier. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 334. Amabilitatea personalui, mereu disponibili sa ne ajute. Mancarea f gustoasa.

 335. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 336. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 337. Camere curate , mari …. M├óncare bun─â ….. Personal amabil ….

 338. Locatie si amplasare excelenta, cadru pitoresc, peisaje naturale, aer oxigenat; camere confortabile, staff amabil , la dispozitie,meniu bogat cu por╚Ťii mari,pre╚Ťuri bune,piscin─â ╚Öi jacuzzi la proprietate. Serile fiind mai r─âcoare afar─â, s-a dat c─âldur─â de la centrala pe lemne, astfel creindu-se o atmosfera foarte pl─âcut─â in camera.

 339. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 340. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 341. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 342. Camera a fost spatioasa si curata, patul foarte comod cu perne clasice si anatomice. Mancarea a foarte buna, peisajul superb, pensiunea cu circuit inchis.

 343. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 344. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 345. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 346. Amabilitatea personalui, mereu disponibili sa ne ajute. Mancarea f gustoasa.

 347. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 348. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 349. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 350. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 351. Camera a fost spatioasa si curata, patul foarte comod cu perne clasice si anatomice. Mancarea a foarte buna, peisajul superb, pensiunea cu circuit inchis.

 352. Camere curate , mari …. M├óncare bun─â ….. Personal amabil ….

 353. Locatie si amplasare excelenta, cadru pitoresc, peisaje naturale, aer oxigenat; camere confortabile, staff amabil , la dispozitie,meniu bogat cu por╚Ťii mari,pre╚Ťuri bune,piscin─â ╚Öi jacuzzi la proprietate. Serile fiind mai r─âcoare afar─â, s-a dat c─âldur─â de la centrala pe lemne, astfel creindu-se o atmosfera foarte pl─âcut─â in camera.

 354. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 355. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 356. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 357. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 358. Amabilitatea personalui, mereu disponibili sa ne ajute. Mancarea f gustoasa.

 359. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 360. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 361. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 362. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 363. Camera a fost spatioasa si curata, patul foarte comod cu perne clasice si anatomice. Mancarea a foarte buna, peisajul superb, pensiunea cu circuit inchis.

 364. Camere curate , mari …. M├óncare bun─â ….. Personal amabil ….

 365. Locatie si amplasare excelenta, cadru pitoresc, peisaje naturale, aer oxigenat; camere confortabile, staff amabil , la dispozitie,meniu bogat cu por╚Ťii mari,pre╚Ťuri bune,piscin─â ╚Öi jacuzzi la proprietate. Serile fiind mai r─âcoare afar─â, s-a dat c─âldur─â de la centrala pe lemne, astfel creindu-se o atmosfera foarte pl─âcut─â in camera.

 366. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 367. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 368. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 369. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 370. Amabilitatea personalui, mereu disponibili sa ne ajute. Mancarea f gustoasa.

 371. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 372. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 373. Locatia e superba, personalul foarte amabil, te ajuta cu orice nelamurire, conditiile sunt excelente: ciubar cu o priveliste la apus minunata, sauna foarte dotata, mancarea super buna! Ma voi reintoarce cu drag!

 374. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 375. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 376. Camere curate , mari …. M├óncare bun─â ….. Personal amabil ….

 377. Locatie si amplasare excelenta, cadru pitoresc, peisaje naturale, aer oxigenat; camere confortabile, staff amabil , la dispozitie,meniu bogat cu por╚Ťii mari,pre╚Ťuri bune,piscin─â ╚Öi jacuzzi la proprietate. Serile fiind mai r─âcoare afar─â, s-a dat c─âldur─â de la centrala pe lemne, astfel creindu-se o atmosfera foarte pl─âcut─â in camera.

 378. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 379. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 380. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 381. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 382. Amabilitatea personalui, mereu disponibili sa ne ajute. Mancarea f gustoasa.

 383. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 384. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 385. Locatia e superba, personalul foarte amabil, te ajuta cu orice nelamurire, conditiile sunt excelente: ciubar cu o priveliste la apus minunata, sauna foarte dotata, mancarea super buna! Ma voi reintoarce cu drag!

 386. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 387. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 388. Camere curate , mari …. M├óncare bun─â ….. Personal amabil ….

 389. Locatie si amplasare excelenta, cadru pitoresc, peisaje naturale, aer oxigenat; camere confortabile, staff amabil , la dispozitie,meniu bogat cu por╚Ťii mari,pre╚Ťuri bune,piscin─â ╚Öi jacuzzi la proprietate. Serile fiind mai r─âcoare afar─â, s-a dat c─âldur─â de la centrala pe lemne, astfel creindu-se o atmosfera foarte pl─âcut─â in camera.

 390. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 391. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 392. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 393. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 394. Amabilitatea personalui, mereu disponibili sa ne ajute. Mancarea f gustoasa.

 395. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 396. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 397. Locatia e superba, personalul foarte amabil, te ajuta cu orice nelamurire, conditiile sunt excelente: ciubar cu o priveliste la apus minunata, sauna foarte dotata, mancarea super buna! Ma voi reintoarce cu drag!

 398. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 399. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 400. Camere curate , mari …. M├óncare bun─â ….. Personal amabil ….

 401. Locatie si amplasare excelenta, cadru pitoresc, peisaje naturale, aer oxigenat; camere confortabile, staff amabil , la dispozitie,meniu bogat cu por╚Ťii mari,pre╚Ťuri bune,piscin─â ╚Öi jacuzzi la proprietate. Serile fiind mai r─âcoare afar─â, s-a dat c─âldur─â de la centrala pe lemne, astfel creindu-se o atmosfera foarte pl─âcut─â in camera.

 402. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 403. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 404. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 405. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 406. Amabilitatea personalui, mereu disponibili sa ne ajute. Mancarea f gustoasa.

 407. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 408. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 409. Camere curate , mari …. M├óncare bun─â ….. Personal amabil ….

 410. Locatie si amplasare excelenta, cadru pitoresc, peisaje naturale, aer oxigenat; camere confortabile, staff amabil , la dispozitie,meniu bogat cu por╚Ťii mari,pre╚Ťuri bune,piscin─â ╚Öi jacuzzi la proprietate. Serile fiind mai r─âcoare afar─â, s-a dat c─âldur─â de la centrala pe lemne, astfel creindu-se o atmosfera foarte pl─âcut─â in camera.

 411. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 412. Locatia e superba, personalul foarte amabil, te ajuta cu orice nelamurire, conditiile sunt excelente: ciubar cu o priveliste la apus minunata, sauna foarte dotata, mancarea super buna! Ma voi reintoarce cu drag!

 413. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 414. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 415. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 416. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 417. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 418. Amabilitatea personalui, mereu disponibili sa ne ajute. Mancarea f gustoasa.

 419. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 420. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 421. Camere curate , mari …. M├óncare bun─â ….. Personal amabil ….

 422. Locatie si amplasare excelenta, cadru pitoresc, peisaje naturale, aer oxigenat; camere confortabile, staff amabil , la dispozitie,meniu bogat cu por╚Ťii mari,pre╚Ťuri bune,piscin─â ╚Öi jacuzzi la proprietate. Serile fiind mai r─âcoare afar─â, s-a dat c─âldur─â de la centrala pe lemne, astfel creindu-se o atmosfera foarte pl─âcut─â in camera.

 423. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 424. Locatia e superba, personalul foarte amabil, te ajuta cu orice nelamurire, conditiile sunt excelente: ciubar cu o priveliste la apus minunata, sauna foarte dotata, mancarea super buna! Ma voi reintoarce cu drag!

 425. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 426. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 427. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 428. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 429. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 430. Amabilitatea personalui, mereu disponibili sa ne ajute. Mancarea f gustoasa.

 431. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 432. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 433. Locatia e superba, personalul foarte amabil, te ajuta cu orice nelamurire, conditiile sunt excelente: ciubar cu o priveliste la apus minunata, sauna foarte dotata, mancarea super buna! Ma voi reintoarce cu drag!

 434. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 435. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 436. Camere curate , mari …. M├óncare bun─â ….. Personal amabil ….

 437. Locatie si amplasare excelenta, cadru pitoresc, peisaje naturale, aer oxigenat; camere confortabile, staff amabil , la dispozitie,meniu bogat cu por╚Ťii mari,pre╚Ťuri bune,piscin─â ╚Öi jacuzzi la proprietate. Serile fiind mai r─âcoare afar─â, s-a dat c─âldur─â de la centrala pe lemne, astfel creindu-se o atmosfera foarte pl─âcut─â in camera.

 438. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 439. Desi am ajuns intr-o seara de sambata, undeva in jurul orelor 19, fara sa ne anuntam intarzaierea, proprietarii ne-au primit cu intelegere, si mai mult de atat ne -au mai pus la dispozitie un pat suplimentar deoarece la pensiune am ajuns mai multi decat numarul de persoane pentru care am facut initial rezervarea. In pensiune curatenie, apa calda , caldura in camere din plin, balcoane cu peisaje care te cuceresc, imediat ce deschizi usa pentru o gura de aer curat. Micul dejun pregatit cu atentie si bun gust, suficient pentru o dimineata racoroasa de iarna, inainte de urcatul pe partie. Amplasarea super ok pentru iubitorii de schi. Te poti incalta cu claparii si din cativa pasi,esti gata sa schiezi. Din cauza oboselii si a orei tarzii la care am ajuns in pensiune sa ne cazam, am ratat ademenitorul Gulas pe care proprietarii l-au pregatit pentru noi la cina. L-am regretat inca de atunci, dar vom reveni , cu alta ocazie cand vom ajunge in zona, sa-l gustam)))))

 440. Ospitalitatea ╚Öi omenia gazdei. Mancarea. Loca╚Ťia.

 441. The host was extremely polite and prepared the food considering our needs

 442. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 443. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 444. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 445. Amabilitatea personalui, mereu disponibili sa ne ajute. Mancarea f gustoasa.

 446. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 447. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 448. Locatia e superba, personalul foarte amabil, te ajuta cu orice nelamurire, conditiile sunt excelente: ciubar cu o priveliste la apus minunata, sauna foarte dotata, mancarea super buna! Ma voi reintoarce cu drag!

 449. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 450. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 451. Camere curate , mari …. M├óncare bun─â ….. Personal amabil ….

 452. Locatie si amplasare excelenta, cadru pitoresc, peisaje naturale, aer oxigenat; camere confortabile, staff amabil , la dispozitie,meniu bogat cu por╚Ťii mari,pre╚Ťuri bune,piscin─â ╚Öi jacuzzi la proprietate. Serile fiind mai r─âcoare afar─â, s-a dat c─âldur─â de la centrala pe lemne, astfel creindu-se o atmosfera foarte pl─âcut─â in camera.

 453. Raport excelent calitate-pret. Proprietara ne-a dat telefonic toate indicatiile si detaliile necesare. Camerele sunt curate, mari, iar peisajul e de neegalat. Spa-ul face toti banii ! Am primit halate si prosoape pentru spa de la receptie, inclusiv papuci de unica folosinta. Activitati suficiente, nu te plictisesti daca alegi sa petreci ziua in pensiune. Partiile sunt aproape. Proprietarii sunt foarte atenti la detalii si se simte. Felicitari !

 454. Desi am ajuns intr-o seara de sambata, undeva in jurul orelor 19, fara sa ne anuntam intarzaierea, proprietarii ne-au primit cu intelegere, si mai mult de atat ne -au mai pus la dispozitie un pat suplimentar deoarece la pensiune am ajuns mai multi decat numarul de persoane pentru care am facut initial rezervarea. In pensiune curatenie, apa calda , caldura in camere din plin, balcoane cu peisaje care te cuceresc, imediat ce deschizi usa pentru o gura de aer curat. Micul dejun pregatit cu atentie si bun gust, suficient pentru o dimineata racoroasa de iarna, inainte de urcatul pe partie. Amplasarea super ok pentru iubitorii de schi. Te poti incalta cu claparii si din cativa pasi,esti gata sa schiezi. Din cauza oboselii si a orei tarzii la care am ajuns in pensiune sa ne cazam, am ratat ademenitorul Gulas pe care proprietarii l-au pregatit pentru noi la cina. L-am regretat inca de atunci, dar vom reveni , cu alta ocazie cand vom ajunge in zona, sa-l gustam)))))

 455. Ospitalitatea ╚Öi omenia gazdei. Mancarea. Loca╚Ťia.

 456. The host was extremely polite and prepared the food considering our needs

 457. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 458. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 459. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 460. Amabilitatea personalui, mereu disponibili sa ne ajute. Mancarea f gustoasa.

 461. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 462. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 463. Locatia e superba, personalul foarte amabil, te ajuta cu orice nelamurire, conditiile sunt excelente: ciubar cu o priveliste la apus minunata, sauna foarte dotata, mancarea super buna! Ma voi reintoarce cu drag!

 464. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 465. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 466. Desi am ajuns intr-o seara de sambata, undeva in jurul orelor 19, fara sa ne anuntam intarzaierea, proprietarii ne-au primit cu intelegere, si mai mult de atat ne -au mai pus la dispozitie un pat suplimentar deoarece la pensiune am ajuns mai multi decat numarul de persoane pentru care am facut initial rezervarea. In pensiune curatenie, apa calda , caldura in camere din plin, balcoane cu peisaje care te cuceresc, imediat ce deschizi usa pentru o gura de aer curat. Micul dejun pregatit cu atentie si bun gust, suficient pentru o dimineata racoroasa de iarna, inainte de urcatul pe partie. Amplasarea super ok pentru iubitorii de schi. Te poti incalta cu claparii si din cativa pasi,esti gata sa schiezi. Din cauza oboselii si a orei tarzii la care am ajuns in pensiune sa ne cazam, am ratat ademenitorul Gulas pe care proprietarii l-au pregatit pentru noi la cina. L-am regretat inca de atunci, dar vom reveni , cu alta ocazie cand vom ajunge in zona, sa-l gustam)))))

 467. Ospitalitatea ╚Öi omenia gazdei. Mancarea. Loca╚Ťia.

 468. The host was extremely polite and prepared the food considering our needs

 469. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 470. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 471. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 472. Amabilitatea personalui, mereu disponibili sa ne ajute. Mancarea f gustoasa.

 473. Locatie de vis , gradina care te indeamna la relaxare , cu mesele si bancile din lemn , iarba , flori , sezlonguri puse la soare si la umbra , un loc in care dupa doua zile uiti de orice oboseala . Un loc atat de placut in care poti sta sa “respiri” liniste prin toti porii . Camera si baia foarte curate , balcon cu vedere spre munte . Mancare foarte buna si proaspata , telemea de casa , gem de casa , zacusca facuta de fetele de la bucatarie . Personalul foarte atent la cea mai mica cerere , zambitori , prietenosi . Apa din piscina calda , fix 30 grade si 36 la jacuzzi ( pe verificate 😊 . Copilul meu e mare , dar pentru cei mici este loc de joaca si afara si in interior . Sincer , nu va fi singurul concediu petrecut aici . E un loc ideal pentru cei care vor sa se relaxez si sa alunge oboseala .

 474. mic dejun inclus in pret a fost indestulator ales din meniu

 475. Locatia e superba, personalul foarte amabil, te ajuta cu orice nelamurire, conditiile sunt excelente: ciubar cu o priveliste la apus minunata, sauna foarte dotata, mancarea super buna! Ma voi reintoarce cu drag!

 476. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 477. Cel pu╚Ťin 2 margarete, din cele cinci ale loca╚Ťiei, ii apartin lui ╚śtefan. Mul╚Ťumim!

 478. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 479. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 480. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 481. Conditii excelente pentru un weekend la ski. Spa cu piscina moderna si generoasa. Personal amabil si atent. Locatie foarte buna pentru ambele partii din zona.

 482. O pensiune perfectă pentru petrecerea timpului liber alături de familie,o zonă liniștită in mijlocul brazilor,aproape de partie,au si piscină si jacuzzi care sunt curate si frumos amenajate!!Ne-am simtit bine aici si cu siguranta vom reveni!Personalul a fost deasemenea foarte dragut!

 483. Confort, amabilitatea personalului, locatie superb─â!

 484. micul dejun diversificat, suficient frumos prezentat. Sejurul a fost foarte placut, odihnitor, confortabil.

 485. Locatia e superba, personalul foarte amabil, te ajuta cu orice nelamurire, conditiile sunt excelente: ciubar cu o priveliste la apus minunata, sauna foarte dotata, mancarea super buna! Ma voi reintoarce cu drag!

 486. Locatie de vis! La vila, totul de foarte buna calitate.Spa mic dar cu sauna umeda,uscata, cada cu hidromasaj iar ciubarul de pe acoperis este foarte interesant ! Multumim gazdei care a fost foarte amabila !

 487. Desi am ajuns intr-o seara de sambata, undeva in jurul orelor 19, fara sa ne anuntam intarzaierea, proprietarii ne-au primit cu intelegere, si mai mult de atat ne -au mai pus la dispozitie un pat suplimentar deoarece la pensiune am ajuns mai multi decat numarul de persoane pentru care am facut initial rezervarea. In pensiune curatenie, apa calda , caldura in camere din plin, balcoane cu peisaje care te cuceresc, imediat ce deschizi usa pentru o gura de aer curat. Micul dejun pregatit cu atentie si bun gust, suficient pentru o dimineata racoroasa de iarna, inainte de urcatul pe partie. Amplasarea super ok pentru iubitorii de schi. Te poti incalta cu claparii si din cativa pasi,esti gata sa schiezi. Din cauza oboselii si a orei tarzii la care am ajuns in pensiune sa ne cazam, am ratat ademenitorul Gulas pe care proprietarii l-au pregatit pentru noi la cina. L-am regretat inca de atunci, dar vom reveni , cu alta ocazie cand vom ajunge in zona, sa-l gustam)))))

 488. Ospitalitatea ╚Öi omenia gazdei. Mancarea. Loca╚Ťia.

 489. The host was extremely polite and prepared the food considering our needs

 490. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 491. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 492. Recomand cu incredere, o locatie foarte frumoasa si relaxanta, departe de agitatia urbana ,ofera o oaza de liniste si relaxare. Gazda este foarte primitoare.

 493. Ideea amenajării din piatra și lemn este ceva aparte.Felicitari proprietarului pentru designul nemaipomenit și munca depusă!

 494. Personalul m-a facut sa ma simt ca si cum as fi mers la cineva ce face parte din familie. Linistea este deplina..este aproapte de obiective turistice..cheile Rametului, Cascada sipote, Pestera Huda lui Papara.. Padurea de larice unica in Europa Vidolm. Arhitectura si fiecare lucru din camere este unic.

 495. locatie superba, constructie deosebita, te face sa te simti rupt de lume.jacuzzi nemaipomenit!

 496. Cel mai mult mi-a placut gradina plina de flori, copacei si verdeata, cu multe spatii amenajate pentru servit masa si pentru relaxare. Am fost placut surpinsa de promptitudinea si seriozitatea chelnerului, de mancarea gustoasa a bucatarului si de mediul familiar creat de propietareasa pensiunii. Cabana este de lemn, frumoasa, amenajata in stil traditional. Noi am locuit intr-un apartament cu 2 dormitoare, foarte spatios si curat, cu o priveliste spre sud si una spre vest, ambele te lasau fara cuvinte. Din pacate, zona de piscina/jacuzzi nu a fost accesibila in aceasta perioada si nu ne-am putut bucura de ea.

 497. Cadru natural superb, aer de o calitate unica, personal amabil, disponibil, deschis solicitarilor clientilor; menu variat, preparate de calitate; locatie bine pozitionata, permitand, astfel, accesul cu usurinta la obiectivele din zona.

 498. Liniste , curatenie, proximitatea padurii montane, aer curat. Punct de plecare spre numeroase trasee montane. Accesibilitatea obiectivelor din M.tii Apuseni. Teren amenajat unde se pot practica diferite sporturi: tenis, baschet, footbal. Spatii de joaca pentru copii

 499. personal agreabil si extrem de atent la nevoile clientilor, mic dejun bogat, camerele spatioase, iar balconul, la cele care au, ofera relaxare super.

 500. Ne-a placut locatia, cabana fiind situata in mijlocul unei paduri de brazi.

 501. Camere curate , mari …. M├óncare bun─â ….. Personal amabil ….

 502. Este un hotel foarte modern, foarte curat, zona spa este foarte curata cu o atmosfera relaxanta si intima. Personalul de nota 10

 503. Un coltisor de rai la 1 400 metri altitudine. Totul a fost la superlativ, de la confort pana la profesionalismul si amabilitatea personalului. Un exemplu despre cum ar trebui sa se faca turism in Romania. Multumim domnului Stefan si doamnei Claudia pentru un sejur de 5 stele!

 504. Ambianta placuta, camere confortabile cu variate posibilitati de petrecere a timpului liber si relaxare, superb!

 505. Proprietarul foarte amabil. O persoan─â deosebit─â.

 506. Desi am ajuns intr-o seara de sambata, undeva in jurul orelor 19, fara sa ne anuntam intarzaierea, proprietarii ne-au primit cu intelegere, si mai mult de atat ne -au mai pus la dispozitie un pat suplimentar deoarece la pensiune am ajuns mai multi decat numarul de persoane pentru care am facut initial rezervarea. In pensiune curatenie, apa calda , caldura in camere din plin, balcoane cu peisaje care te cuceresc, imediat ce deschizi usa pentru o gura de aer curat. Micul dejun pregatit cu atentie si bun gust, suficient pentru o dimineata racoroasa de iarna, inainte de urcatul pe partie. Amplasarea super ok pentru iubitorii de schi. Te poti incalta cu claparii si din cativa pasi,esti gata sa schiezi. Din cauza oboselii si a orei tarzii la care am ajuns in pensiune sa ne cazam, am ratat ademenitorul Gulas pe care proprietarii l-au pregatit pentru noi la cina. L-am regretat inca de atunci, dar vom reveni , cu alta ocazie cand vom ajunge in zona, sa-l gustam)))))

 507. Ospitalitatea ╚Öi omenia gazdei. Mancarea. Loca╚Ťia.

 508. Gazda este o doamna foarte de treaba, iar locatia este frumoasa, aproape de sat si inconjurata de paduri. Se poate ajunge usor la cheile Runcului. Bonus: dimineata, auzi cum se trezeste incet satul in ritmul talangilor vitelor ce merg la pascut.

 509. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 510. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 511. Amplasare frumoasa, parcare privata, camera f curata cu balcon ╚Öi priveli╚Öte la munte, personal f amabil, m├óncare f bun─â(diminea╚Ťa o omleta ╚Ť─âr─âneasc─â f bun─â, o cafea buna), am servit ╚Öi cina(piept de pui la gr─âtar cu sos de usturoi ╚Öi cartofi). Eu ╚Öi so╚Ťul ne-am sim╚Ťit f bine,peste a╚Ötept─ârile noastre. Mai era o familie din aceea╚Öi localitate cu noi, ╚Öi ei au spus ca au mai fost aici ╚Öi au revenit. Felicit─âri personalului ╚Öi proprietarului!!! Am uitat sa spun ca au teren de sport, copiii jucau tenis cu bunicii. Flori f frumoase ╚Öi un mic lac amenajat cu verdea╚Ť─â!!! Vom reveni!!

 512. Cel mai mult mi-a placut gradina plina de flori, copacei si verdeata, cu multe spatii amenajate pentru servit masa si pentru relaxare. Am fost placut surpinsa de promptitudinea si seriozitatea chelnerului, de mancarea gustoasa a bucatarului si de mediul familiar creat de propietareasa pensiunii. Cabana este de lemn, frumoasa, amenajata in stil traditional. Noi am locuit intr-un apartament cu 2 dormitoare, foarte spatios si curat, cu o priveliste spre sud si una spre vest, ambele te lasau fara cuvinte. Din pacate, zona de piscina/jacuzzi nu a fost accesibila in aceasta perioada si nu ne-am putut bucura de ea.

 513. Cadru natural superb, aer de o calitate unica, personal amabil, disponibil, deschis solicitarilor clientilor; menu variat, preparate de calitate; locatie bine pozitionata, permitand, astfel, accesul cu usurinta la obiectivele din zona.

 514. Panorama, linistea, centrul spa. Amabilitatea personalului, optiunile de adaptare a programului in functie de cerinte

 515. Loca╚Ťia este excep╚Ťional─â, vila este situat─â practic in p─âdure, un loc ideal pentru cei care caut─â lini╚Ötea departe de tumultul cotidian al marilor ora╚Öe. Facilit─â╚Ťile Spa sunt la nivelul pensiunilor din Austria, ciub─ârul situat la ultimul etaj in aer liber cu vedere panoramic─â asupra Muntelui Cacova ╚Öi Baisoara, fiind absolut magnific.

 516. Locatie excelenta. Am apreciat in primul rand calitatile de gazda si ghid turistic ale sefului de personal Stefan, care merita toata aprecierea! Apoi micul dejun, apartamentul cu 2 camere de la etajul 1, zona de spa, linistea totala, curatenia, motanul din vecini care ne vizita si ne-a insotit chiar si in afara pensiunii. Zona muntilor Apuseni, traseele turistice foarte bine marcate.

 517. Micul dejun clasic, rustic, proaspat. Trei feluri de branzeturi din zona, gemuri si dulceturi de casa, zacusca si salata de vinete productie proprie, omleta oua ochiuri, cremvusti si multe alte bunatati. O terasa acoperita de unde poti admira dealurile inconjuratoare. Personalul atent gata sa iti satisfaca cererile.

 518. Cur─â╚Ťenia din camera, baie cu cabina de dus ╚Öi apa calda, camera matrimoniala mare spa╚Ťioas─â, curata, cu balcon muc dejun variat ╚Öi consistent, personal amabil

 519. Am apreciat in primul r├ónd modestia ╚Öi disponibilitatea personalului.. cur─â╚Ťenia in camera, spa╚Ťiul mare, m├óncarea buna ╚Öi servita la timp, sala de jocuri pentru cei mari ╚Öi cei mici, jacuzzi, aten╚Ťia acordat─â de c─âtre osp─âtari ╚Öi patroni .. raport calitate/pre╚Ť (mai mult de c├ót a╚Ötept─âm).. ATV-URI, biciclete pentru plimb─âri oferite.. foc de tab─âra cu vin fiert servit.. lini╚Öte, libertate, sfaturi.. c─â╚Ťei dr─âg─âla╚Öi.. recomand din suflet pensiunea Skiland.. persoanele care va vor primi ╚Ťin la stisfactia ╚Öi binestarea clien╚Ťilor in mod sincer.. ne v-om mai ├«ntoarce cu siguran╚Ťa.. succes in toate ╚Öi apreciere sincer─â din partea noastr─â

 520. Gazda este o doamna foarte de treaba, iar locatia este frumoasa, aproape de sat si inconjurata de paduri. Se poate ajunge usor la cheile Runcului. Bonus: dimineata, auzi cum se trezeste incet satul in ritmul talangilor vitelor ce merg la pascut.

 521. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 522. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 523. Amplasare frumoasa, parcare privata, camera f curata cu balcon ╚Öi priveli╚Öte la munte, personal f amabil, m├óncare f bun─â(diminea╚Ťa o omleta ╚Ť─âr─âneasc─â f bun─â, o cafea buna), am servit ╚Öi cina(piept de pui la gr─âtar cu sos de usturoi ╚Öi cartofi). Eu ╚Öi so╚Ťul ne-am sim╚Ťit f bine,peste a╚Ötept─ârile noastre. Mai era o familie din aceea╚Öi localitate cu noi, ╚Öi ei au spus ca au mai fost aici ╚Öi au revenit. Felicit─âri personalului ╚Öi proprietarului!!! Am uitat sa spun ca au teren de sport, copiii jucau tenis cu bunicii. Flori f frumoase ╚Öi un mic lac amenajat cu verdea╚Ť─â!!! Vom reveni!!

 524. Cel mai mult mi-a placut gradina plina de flori, copacei si verdeata, cu multe spatii amenajate pentru servit masa si pentru relaxare. Am fost placut surpinsa de promptitudinea si seriozitatea chelnerului, de mancarea gustoasa a bucatarului si de mediul familiar creat de propietareasa pensiunii. Cabana este de lemn, frumoasa, amenajata in stil traditional. Noi am locuit intr-un apartament cu 2 dormitoare, foarte spatios si curat, cu o priveliste spre sud si una spre vest, ambele te lasau fara cuvinte. Din pacate, zona de piscina/jacuzzi nu a fost accesibila in aceasta perioada si nu ne-am putut bucura de ea.

 525. Cadru natural superb, aer de o calitate unica, personal amabil, disponibil, deschis solicitarilor clientilor; menu variat, preparate de calitate; locatie bine pozitionata, permitand, astfel, accesul cu usurinta la obiectivele din zona.

 526. Peisajul este de vis din fiecare colt al pensiunii, camera mare ╚Öi foarte curata, terasa mare ├«╚Ťi ofer─â un view superb, spa, sala de jocuri, cabine de dus de ultima genera╚Ťie ├«n camera, mic dejun forte bogat ╚Öi gustos, preturi avantajoase, iar personalul de excep╚Ťie, foarte atent la clien╚Ťi ╚Öi permisiv! Voi reveni cu drag aici, a fost mai mult dec├ót ma asteptam!

 527. Micul dejun clasic, rustic, proaspat. Trei feluri de branzeturi din zona, gemuri si dulceturi de casa, zacusca si salata de vinete productie proprie, omleta oua ochiuri, cremvusti si multe alte bunatati. O terasa acoperita de unde poti admira dealurile inconjuratoare. Personalul atent gata sa iti satisfaca cererile.

 528. Cur─â╚Ťenia din camera, baie cu cabina de dus ╚Öi apa calda, camera matrimoniala mare spa╚Ťioas─â, curata, cu balcon muc dejun variat ╚Öi consistent, personal amabil

 529. Ciubarul excelent, zona de spa rela canta, personal foarte amabil, mâncare foarte buna. Recomand , un loc de relaxare de nota 10.

 530. Locatia perfecta. Ne am sim╚Ťit super bine. Recomand!!!

 531. Panorama, linistea, centrul spa. Amabilitatea personalului, optiunile de adaptare a programului in functie de cerinte

 532. Amplasare frumoasa, parcare privata, camera f curata cu balcon ╚Öi priveli╚Öte la munte, personal f amabil, m├óncare f bun─â(diminea╚Ťa o omleta ╚Ť─âr─âneasc─â f bun─â, o cafea buna), am servit ╚Öi cina(piept de pui la gr─âtar cu sos de usturoi ╚Öi cartofi). Eu ╚Öi so╚Ťul ne-am sim╚Ťit f bine,peste a╚Ötept─ârile noastre. Mai era o familie din aceea╚Öi localitate cu noi, ╚Öi ei au spus ca au mai fost aici ╚Öi au revenit. Felicit─âri personalului ╚Öi proprietarului!!! Am uitat sa spun ca au teren de sport, copiii jucau tenis cu bunicii. Flori f frumoase ╚Öi un mic lac amenajat cu verdea╚Ť─â!!! Vom reveni!!

 533. Cel mai mult mi-a placut gradina plina de flori, copacei si verdeata, cu multe spatii amenajate pentru servit masa si pentru relaxare. Am fost placut surpinsa de promptitudinea si seriozitatea chelnerului, de mancarea gustoasa a bucatarului si de mediul familiar creat de propietareasa pensiunii. Cabana este de lemn, frumoasa, amenajata in stil traditional. Noi am locuit intr-un apartament cu 2 dormitoare, foarte spatios si curat, cu o priveliste spre sud si una spre vest, ambele te lasau fara cuvinte. Din pacate, zona de piscina/jacuzzi nu a fost accesibila in aceasta perioada si nu ne-am putut bucura de ea.

 534. Cadru natural superb, aer de o calitate unica, personal amabil, disponibil, deschis solicitarilor clientilor; menu variat, preparate de calitate; locatie bine pozitionata, permitand, astfel, accesul cu usurinta la obiectivele din zona.

 535. Loca╚Ťie f bun─â, aproape de p├órtia de Ski. Personal f. amabil ╚Öi receptiv la solicit─âri. Meniul de la restaurant modificat ├«n fiecare zi. Se respect─â regulile de distan╚Ťare ╚Öi s-au luat masuri suplimentare, pt. eliminarea riscurilor de infectare.

 536. Loca╚Ťia foarte bun─â , in apropierea pirtiei, personalul foarte respectuos ╚Öi prietenos , camera curat─â ╚Öi moderna.Mic dejun bogat iar prinzul ╚Öi cina gustoase. Vom reveni cu pl─âcere!

 537. Personalul foarte amabil ╚Öi politicos, centrul SPA unde te po╚Ťi relaxa ├«n ciub─âr ╚Öi ├«n una din cele 3 saune dup─â o zi de mers pe schiuri. Peisajul din jur este unul mirific, pensiunea fiind construita ├«n mijlocul unei p─âduri de brazi.

 538. Locatie superba, mancare buna, camere spatioase, personalul dragut si amabil.

 539. Peisajul este de vis din fiecare colt al pensiunii, camera mare ╚Öi foarte curata, terasa mare ├«╚Ťi ofer─â un view superb, spa, sala de jocuri, cabine de dus de ultima genera╚Ťie ├«n camera, mic dejun forte bogat ╚Öi gustos, preturi avantajoase, iar personalul de excep╚Ťie, foarte atent la clien╚Ťi ╚Öi permisiv! Voi reveni cu drag aici, a fost mai mult dec├ót ma asteptam!

 540. Micul dejun clasic, rustic, proaspat. Trei feluri de branzeturi din zona, gemuri si dulceturi de casa, zacusca si salata de vinete productie proprie, omleta oua ochiuri, cremvusti si multe alte bunatati. O terasa acoperita de unde poti admira dealurile inconjuratoare. Personalul atent gata sa iti satisfaca cererile.

 541. Amplasare frumoasa, parcare privata, camera f curata cu balcon ╚Öi priveli╚Öte la munte, personal f amabil, m├óncare f bun─â(diminea╚Ťa o omleta ╚Ť─âr─âneasc─â f bun─â, o cafea buna), am servit ╚Öi cina(piept de pui la gr─âtar cu sos de usturoi ╚Öi cartofi). Eu ╚Öi so╚Ťul ne-am sim╚Ťit f bine,peste a╚Ötept─ârile noastre. Mai era o familie din aceea╚Öi localitate cu noi, ╚Öi ei au spus ca au mai fost aici ╚Öi au revenit. Felicit─âri personalului ╚Öi proprietarului!!! Am uitat sa spun ca au teren de sport, copiii jucau tenis cu bunicii. Flori f frumoase ╚Öi un mic lac amenajat cu verdea╚Ť─â!!! Vom reveni!!

 542. Cel mai mult mi-a placut gradina plina de flori, copacei si verdeata, cu multe spatii amenajate pentru servit masa si pentru relaxare. Am fost placut surpinsa de promptitudinea si seriozitatea chelnerului, de mancarea gustoasa a bucatarului si de mediul familiar creat de propietareasa pensiunii. Cabana este de lemn, frumoasa, amenajata in stil traditional. Noi am locuit intr-un apartament cu 2 dormitoare, foarte spatios si curat, cu o priveliste spre sud si una spre vest, ambele te lasau fara cuvinte. Din pacate, zona de piscina/jacuzzi nu a fost accesibila in aceasta perioada si nu ne-am putut bucura de ea.

 543. Cadru natural superb, aer de o calitate unica, personal amabil, disponibil, deschis solicitarilor clientilor; menu variat, preparate de calitate; locatie bine pozitionata, permitand, astfel, accesul cu usurinta la obiectivele din zona.

 544. Am revenit cu drag la aceasta loca╚Ťie. Serviciile sunt foarte bune , un loc de odihna ,intimitate ╚Öi lini╚Öte .

 545. curatenie deosebita, mancare deosebita, localizarea pensiuni deosebita si foarte lini╚Ötitor…exact de ce ai nevoie pentru cateva zile de liniste si deconectare de la rutina zilnica.

 546. Chiar un mic dejun cu de toate. Cu bun gust si divers chiar daca suntem la munte ,putem sa ne simtim mai mult decat acasa. Cu deosebita stima si succes pe mai departe in activitatea dvs. Ne dorim pe viitor sa revenim cu mult drag.

 547. Mi-a placut felul in care s-au comportat angajatii, faptul ca s-a putut manca oricand fara sa avem banii dupa noi, mancarea fiind trecuta pe camera si ulterior la check out platita, privelistea de la masa superba, am adorat faptul ca am avut parte de jocuri asa ca dupa masa, sah, remi si altele.

 548. Locatie superba, mancare buna, camere spatioase, personalul dragut si amabil.

 549. Peisajul este de vis din fiecare colt al pensiunii, camera mare ╚Öi foarte curata, terasa mare ├«╚Ťi ofer─â un view superb, spa, sala de jocuri, cabine de dus de ultima genera╚Ťie ├«n camera, mic dejun forte bogat ╚Öi gustos, preturi avantajoase, iar personalul de excep╚Ťie, foarte atent la clien╚Ťi ╚Öi permisiv! Voi reveni cu drag aici, a fost mai mult dec├ót ma asteptam!

 550. Gazda este o doamna foarte de treaba, iar locatia este frumoasa, aproape de sat si inconjurata de paduri. Se poate ajunge usor la cheile Runcului. Bonus: dimineata, auzi cum se trezeste incet satul in ritmul talangilor vitelor ce merg la pascut.

 551. Oameni primitori si buni, foarte curat, nimic de reprosat! ­čÖé

 552. Amplasamantul pensiunii este foarte bun, avand o priveliste superba asupra satului. Personalul foarte amabil si binevoitor. Totul a fost minunat. Abia asteptam sa ne intoarcem.

 553. Camera este superba si foarte spatioasa, privelistea de la balcon era o placere sa o admiri, mancarea este foarte gustoasa si personalul amabil.

 554. Servire irepro╚Öabil─â, foarte curat, personalul foarte dr─âgu╚Ť.

 555. Locatie foarte buna, camera mare si linistita, loc de parcare inclus, mai mult o parte din parcarea este si acoperita. Camera foarte spatioasa, luminoasa, curata dotata cu tot ceea ce este nevoie. Paturile suficient de mari, si confortabile. Micul dejun foarte bun. Restaurantul si terasa e la lac foarte frumoase, la restaurant/terasa se poate servi masa iar raportul calitate pret este unul foarte ok.

 556. Micul dejun a fost divers, cafeaua minunata iar personalul permanent in miscare si atent ca nu cumva sa lipseasca ceva (am apreciat ca in lupta cu virusul regulile erau stricte – fiecare masa avea dezinfectant iar la intrare in sala in care se servea micul dejun gaseai manusi de unica folosinta si chiar si masti ptca unii turisti care nu le aveau intotdeauna la ei). In fiecare zi se facea curat in camera, se schimbau prosoapele si se dezinfecta. Nu pot sa nu amintesc de echipa “din spate”, bucataria (nu-i putem vedea ca sa le putem multumi personal dar sunt acolo si fac o treaba minunata) care gatea feluri minunate, aranjate si prezentate exemplar ! In cateva cuvinte – o locatie perfecta cu oameni frumosi la suflet si talentati in ceea ce fac !

 557. Micul dejun deosebit, personalul foarte amabil si respectuos, curatenie si mai ales, bun simt!!

 558. Ne-a pl─âcut tot, personalul a fost respectuos, amabil .Doar cuvinte de lauda 👍Vom reveni cu placere.

 559. Mi-a pl─âcut unde este amplasat, chiar l├óng─â Restaurantul Sura Dacilor,, ├«n centru, foarte frumoasa priveli╚Ötea, mic dejun f bun, pre╚Ťul foarte ok, totul foarte bine. Recomand!

 560. Amplasare buna, personal inimos si atent, curatenie, grija pentru turisti, precautii contra COVID19, mic dejun generos, mancare gustoasa la pranz, posibilitatea de a inchiria biciclete, casutele unde se putea lua masa afara, la aer curat, privind muntii.

 561. Am fost mul╚Ťumit─â de cum am fost primi╚Ťi. Personalul a dat dovad─â de ospitalitate, ├«n camer─â era cur─â╚Ťenie, iar raportul calitate/pre╚Ť este ├«n regul─â. Recomand dac─â dori╚Ťi s─â petrece╚Ťi un weekend lini╚Ötit, ├«nconjura╚Ťi de natur─â.

 562. Atentia si amabilitatea pe care o au fata de persoanele cazate.

 563. Micul dejun este exceptional si diversificat. Faptul ca se respecta masurile anti Covid e un mare plus. Vom reveni cu placere de fiecare data.

 564. Foarte bun micul dejun! Si in acorduri de vioara , cu o priveliste de vis, transforma timpul petrecut acolo in amintiri de neuitat.

 565. Camerele curate ╚Öi patul foarte confortabil. Micul dejun copios. Cur─â╚Ťenie general─â din hotel. Pozi╚Ťionare bun─â fa╚Ť─â de centrul sta╚Ťiunii.

 566. O locatie superba,linistita si camera fara discutii foarte frumoasa,peste asteptari.Recomand cu incredere !

 567. Suita foarte frumoasa, mic dejun bun, personal amabil, liniste

 568. Micul dejun excelent! Foarte bine gândit modul de servire! Felicitări!

 569. Totul,personalul de la receptie si restaurant foarte professionisti , placut impresionata!

 570. Personalul foarte primitor,mancarea foarte buna, raport pret-calitate destul de bun. Personalul de curatenie destul de prompt.

 571. Locatie buna , linistita , mic dejun bun, cafeaua 👌, piscina curata.

 572. Ne am simtit foarte bine, personalul a fost grijuliu cu noi, curatenia mereu prezenta, mancarea excelenta si conditile foarte bune. Camera a fost comoda. Piscina jacuzzi si sauna au fost excelente, perfecte de relaxare dupa o zi pe munte. Pl─ânuim sa revenim in urmatoarea perioada.

 573. Ne-a placut amabilitatea personalului, curatenia din camera, prosoapele schimbate zilnic, camera.

 574. Micul dejun a fost complet si variat pentru toate gusturile. Vila este localizata aproape de centru. Este inconjurata de brazi cu o gradina spatioasa. Vila iti incanta privirea de la departare cu aleea si poteca plina de brazi. In curte sunt mese si leagane, dar si un spatiu mare de parcare. La exterior, te trimite cu gandul la pensiunile montane din Austria sau Elvetia. Zona de mese unde se serveste micul dejun este primitoare, iar scara interioara din lemn te face sa te simti ca intr-o cabana. Camerele sunt spatioase si proaspat renovate. Recomand camera cu scara interioara din lemn si cu balcon pentru a va bucura si mai mult de priveliste. Gazda este mereu prezenta, sociabila si atenta cu turistii. Te face sa te simti ca acasa unde nu iti lipseste nimic.

 575. Pensiune foarte placuta in care ne am bucurat de intimitate si liniste. Personal foarte amabil.

 576. In primul rand,amabilitatea dl.Alex cel care se ocupa de administrarea locatiei.Sa se inteleaga,nu da directive ca nu are cui ci pune osul la treaba si o face de unul singur intr-un mod demn de admirat.Domnule felicitari. Vila este cotata cu 3 stele pe care oarecum le merita.Situata intr-o zona linistita aproape de promenada,parcare in curte,mic dejun neasteptat de bun,loc de gratar,disponibilitate din partea administratorului de a le face pe plac turistilor veniti acolo. Sugestie ptr. cei ce merg in zona ptr. drumetii.In zona parcarii hotelului Silva din Busteni se ofera vizitarea cu masini corespunzatoare a unor locuri mai putin accesibile,bineinteles contra cost,operatiunile facandu-se cu ghizi montani(ex.Ionut).Preturi sunt decente.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled