Cazare ieftina Baile Figa

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Cosmina si Filofteia Am├ónar din Murani, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Cosmina si Filofteia Am├ónar din Murani, jud. TimisCazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Leana si Fiodor Corut din Boghis, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Leana si Fiodor Corut din Boghis, jud. SalajCazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Eremia si Betina Mircea din Ghilesti, jud. Satu Mare recomanda unul dintre locurile de cazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Eremia si Betina Mircea din Ghilesti, jud. Satu MareCazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Viviana si Natalia Chelaru din Olteanca, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia!

  (Viviana si Natalia Chelaru din Olteanca, jud. TeleormanCazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Nelu si Sava Mih─âil─â din Frenciugi, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Nelu si Sava Mih─âil─â din Frenciugi, jud. IasiCazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Timea si Gra╚Ťiela Vulpe din Cojmanesti, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia.

  (Timea si Gra╚Ťiela Vulpe din Cojmanesti, jud. GorjCazare in Sta╚Ťiunea balnear─â B─âile Figa, Beclean, Bistri┼úa-N─âs─âud, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 1. Locatie excelenta pentru dat o petrecere cu muzica si nebuneala. ­čśÇ Propietarii au fost foarte primitori. Am fost intampinati cu o sticla de palinca de casa facuta de catre ei. Locatia foarte curata.

 2. Gazde excep╚Ťionale, cabana foarte curata ╚Öi spa╚Ťioas─â, terasa acoperita cu gr─âtar. Un loc ├«n care m-a╚Ö ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â.

 3. Very nice owner of house! He was veeeeeery helpy and so so nice! House very nice, clean and comfort. Very quiet place! 10!

 4. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 5. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 6. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 7. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 8. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 9. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 10. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 11. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 12. Foarte aproape de Baile Figa. Proprietarul saritor si ospitalier. Trambulina, foisor, leagan, gratar. Liniste. Curatenie. O sa revenim!

 13. Locatie excelenta pentru dat o petrecere cu muzica si nebuneala. ­čśÇ Propietarii au fost foarte primitori. Am fost intampinati cu o sticla de palinca de casa facuta de catre ei. Locatia foarte curata.

 14. Gazde excep╚Ťionale, cabana foarte curata ╚Öi spa╚Ťioas─â, terasa acoperita cu gr─âtar. Un loc ├«n care m-a╚Ö ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â.

 15. Very nice owner of house! He was veeeeeery helpy and so so nice! House very nice, clean and comfort. Very quiet place! 10!

 16. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 17. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 18. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 19. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 20. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 21. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 22. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 23. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 24. Foarte aproape de Baile Figa. Proprietarul saritor si ospitalier. Trambulina, foisor, leagan, gratar. Liniste. Curatenie. O sa revenim!

 25. Locatie excelenta pentru dat o petrecere cu muzica si nebuneala. ­čśÇ Propietarii au fost foarte primitori. Am fost intampinati cu o sticla de palinca de casa facuta de catre ei. Locatia foarte curata.

 26. Gazde excep╚Ťionale, cabana foarte curata ╚Öi spa╚Ťioas─â, terasa acoperita cu gr─âtar. Un loc ├«n care m-a╚Ö ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â.

 27. Very nice owner of house! He was veeeeeery helpy and so so nice! House very nice, clean and comfort. Very quiet place! 10!

 28. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 29. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 30. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 31. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 32. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 33. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 34. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 35. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 36. Foarte aproape de Baile Figa. Proprietarul saritor si ospitalier. Trambulina, foisor, leagan, gratar. Liniste. Curatenie. O sa revenim!

 37. Locatie excelenta pentru dat o petrecere cu muzica si nebuneala. ­čśÇ Propietarii au fost foarte primitori. Am fost intampinati cu o sticla de palinca de casa facuta de catre ei. Locatia foarte curata.

 38. Gazde excep╚Ťionale, cabana foarte curata ╚Öi spa╚Ťioas─â, terasa acoperita cu gr─âtar. Un loc ├«n care m-a╚Ö ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â.

 39. Very nice owner of house! He was veeeeeery helpy and so so nice! House very nice, clean and comfort. Very quiet place! 10!

 40. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 41. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 42. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 43. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 44. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 45. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 46. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 47. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 48. Foarte aproape de Baile Figa. Proprietarul saritor si ospitalier. Trambulina, foisor, leagan, gratar. Liniste. Curatenie. O sa revenim!

 49. Locatie excelenta pentru dat o petrecere cu muzica si nebuneala. ­čśÇ Propietarii au fost foarte primitori. Am fost intampinati cu o sticla de palinca de casa facuta de catre ei. Locatia foarte curata.

 50. Gazde excep╚Ťionale, cabana foarte curata ╚Öi spa╚Ťioas─â, terasa acoperita cu gr─âtar. Un loc ├«n care m-a╚Ö ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â.

 51. Very nice owner of house! He was veeeeeery helpy and so so nice! House very nice, clean and comfort. Very quiet place! 10!

 52. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 53. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 54. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 55. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 56. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 57. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 58. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 59. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 60. Foarte aproape de Baile Figa. Proprietarul saritor si ospitalier. Trambulina, foisor, leagan, gratar. Liniste. Curatenie. O sa revenim!

 61. Locatie excelenta pentru dat o petrecere cu muzica si nebuneala. ­čśÇ Propietarii au fost foarte primitori. Am fost intampinati cu o sticla de palinca de casa facuta de catre ei. Locatia foarte curata.

 62. Gazde excep╚Ťionale, cabana foarte curata ╚Öi spa╚Ťioas─â, terasa acoperita cu gr─âtar. Un loc ├«n care m-a╚Ö ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â.

 63. Very nice owner of house! He was veeeeeery helpy and so so nice! House very nice, clean and comfort. Very quiet place! 10!

 64. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 65. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 66. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 67. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 68. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 69. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 70. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 71. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 72. Foarte aproape de Baile Figa. Proprietarul saritor si ospitalier. Trambulina, foisor, leagan, gratar. Liniste. Curatenie. O sa revenim!

 73. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 74. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 75. Foarte aproape de Baile Figa. Proprietarul saritor si ospitalier. Trambulina, foisor, leagan, gratar. Liniste. Curatenie. O sa revenim!

 76. Locatie excelenta pentru dat o petrecere cu muzica si nebuneala. ­čśÇ Propietarii au fost foarte primitori. Am fost intampinati cu o sticla de palinca de casa facuta de catre ei. Locatia foarte curata.

 77. Gazde excep╚Ťionale, cabana foarte curata ╚Öi spa╚Ťioas─â, terasa acoperita cu gr─âtar. Un loc ├«n care m-a╚Ö ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â.

 78. Very nice owner of house! He was veeeeeery helpy and so so nice! House very nice, clean and comfort. Very quiet place! 10!

 79. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 80. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 81. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 82. Amabilitatea gazdei si amplasarea foarte aproape de bai.

 83. Faptul ca am fost asteptati la intrare in satul de vacanta.

 84. Curat, intretinut, confortabil exact ca in poze .

 85. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 86. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 87. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 88. preturi decente la restaurant, posibilitate de a face gratar, frigiderul la comun de pe etaj destul de incapator

 89. Curatenia, servirea mesei. Amabilitatea personalului

 90. E peste drum de sala de evenimente Ozana. Acesta este motivul pentru care am ales aceasta pensiune.

 91. Locatie excelenta pentru dat o petrecere cu muzica si nebuneala. ­čśÇ Propietarii au fost foarte primitori. Am fost intampinati cu o sticla de palinca de casa facuta de catre ei. Locatia foarte curata.

 92. Gazde excep╚Ťionale, cabana foarte curata ╚Öi spa╚Ťioas─â, terasa acoperita cu gr─âtar. Un loc ├«n care m-a╚Ö ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â.

 93. Very nice owner of house! He was veeeeeery helpy and so so nice! House very nice, clean and comfort. Very quiet place! 10!

 94. Privelistea minunata,oamenii deschisi,vorbareti si amabili!O locatie excelenta pentru relaxare!

 95. Pozi╚Ťia este excelenta! Iar lini╚Ötea era divina!

 96. Prprietarul pensiunii un baiat harnic foarte amabil. Este un loc frumos linistit. Te relaxezi si te simti minunat.Ne a placut foarte mult si mai venim. pat confortabil . Baia haiducilor a fost ceva ceea ce nu pot sa uit seara in marginea padurii faci baie jacuzzi iluminat frumos cu culori colorate.

 97. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 98. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 99. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 100. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 101. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 102. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 103. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 104. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 105. Foarte aproape de Baile Figa. Proprietarul saritor si ospitalier. Trambulina, foisor, leagan, gratar. Liniste. Curatenie. O sa revenim!

 106. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 107. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 108. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 109. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 110. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 111. Foarte aproape de Baile Figa. Proprietarul saritor si ospitalier. Trambulina, foisor, leagan, gratar. Liniste. Curatenie. O sa revenim!

 112. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 113. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 114. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 115. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 116. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 117. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 118. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 119. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 120. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 121. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 122. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 123. Foarte aproape de Baile Figa. Proprietarul saritor si ospitalier. Trambulina, foisor, leagan, gratar. Liniste. Curatenie. O sa revenim!

 124. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 125. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 126. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 127. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 128. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 129. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 130. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 131. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 132. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 133. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 134. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 135. Foarte aproape de Baile Figa. Proprietarul saritor si ospitalier. Trambulina, foisor, leagan, gratar. Liniste. Curatenie. O sa revenim!

 136. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 137. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 138. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 139. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 140. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 141. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 142. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 143. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 144. Foarte aproape de Baile Figa. Proprietarul saritor si ospitalier. Trambulina, foisor, leagan, gratar. Liniste. Curatenie. O sa revenim!

 145. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 146. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 147. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 148. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 149. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 150. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 151. Foarte lini╚Ötit─â zona, cu spa╚Ťiu de relaxare destinat adul╚Ťilor ╚Öi zon─â de joac─â pentru copii.

 152. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 153. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 154. Am fost asteptati cu cheia ,camera curata si aranjata la ora convenita. Gazda este foarte primitor si rezolva orice mica problema ivita in mod profesionist. Sunt foarte multumit . Recomand tuturor.

 155. amplasare buna, aproape de bai, gazda foarte amabila.

 156. Totul . Din momentul rezervarii colaborarea cu gazda d- nul Sebastian a fost foarte buna ,practic raspunzand prompt la dorintele noastre. Recomand cu caldura CASUTELE SEBASTIAN , o locatie de vis .

 157. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 158. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 159. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 160. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 161. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 162. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 163. Foarte lini╚Ötit─â zona, cu spa╚Ťiu de relaxare destinat adul╚Ťilor ╚Öi zon─â de joac─â pentru copii.

 164. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 165. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 166. Am fost asteptati cu cheia ,camera curata si aranjata la ora convenita. Gazda este foarte primitor si rezolva orice mica problema ivita in mod profesionist. Sunt foarte multumit . Recomand tuturor.

 167. amplasare buna, aproape de bai, gazda foarte amabila.

 168. Totul . Din momentul rezervarii colaborarea cu gazda d- nul Sebastian a fost foarte buna ,practic raspunzand prompt la dorintele noastre. Recomand cu caldura CASUTELE SEBASTIAN , o locatie de vis .

 169. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 170. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 171. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 172. Foarte lini╚Ötit─â zona, cu spa╚Ťiu de relaxare destinat adul╚Ťilor ╚Öi zon─â de joac─â pentru copii.

 173. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 174. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 175. A fost super primirea gazdei ╚Öi toat─â perioada cat am fost caza╚Ťi lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenia din cabana a fost mult peste a╚Ötept─ârile noastre !

 176. Locatie excelenta pentru dat o petrecere cu muzica si nebuneala. ­čśÇ Propietarii au fost foarte primitori. Am fost intampinati cu o sticla de palinca de casa facuta de catre ei. Locatia foarte curata.

 177. Gazde excep╚Ťionale, cabana foarte curata ╚Öi spa╚Ťioas─â, terasa acoperita cu gr─âtar. Un loc ├«n care m-a╚Ö ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â.

 178. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 179. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 180. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 181. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 182. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 183. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 184. Casuta a fost ca din povesti, foarte curata, confortabila, proprietarul foarte primitor, intr un cuvant a fost de vis.

 185. Loca╚Ťie foarte aproape de complexul Baile Figa: curat, r─âcoare-ventilator, frigider, televizor, apa calda. O loca╚Ťie foarte buna, raportul calitate pret este excelent.

 186. Am fost asteptati cu cheia ,camera curata si aranjata la ora convenita. Gazda este foarte primitor si rezolva orice mica problema ivita in mod profesionist. Sunt foarte multumit . Recomand tuturor.

 187. Foarte lini╚Ötit─â zona, cu spa╚Ťiu de relaxare destinat adul╚Ťilor ╚Öi zon─â de joac─â pentru copii.

 188. Se zice ca poti fi fericit oriunde atunci cand ii ai pe cei dragi aproape dar conditiile de cazare , ospitalitatea personalului, linistea de care am avut parte ne a intrecut asteptarile .Ne am bucurat de fiecare secunda petrecuta intr un loc relaxant si revigorant. Recomand cu drag acest loc fiind de a dreptul calm si primitor.Felicitari patronului pt. Tot ambientului creat si confortul de care am avut parte !!! Multumim !!! ( urmatoarea vacanta nu mai venim doar in familie ci cu prietenii nostrii care deja cauta sa rezerve din timp pt a fi siguri ca usa e deschisa pt toti )

 189. Personalul foarte amabil, camerele noi cu finisaje medii-bune. Raport calitate-pret excelent.

 190. A fost super primirea gazdei ╚Öi toat─â perioada cat am fost caza╚Ťi lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenia din cabana a fost mult peste a╚Ötept─ârile noastre !

 191. Locatie excelenta pentru dat o petrecere cu muzica si nebuneala. ­čśÇ Propietarii au fost foarte primitori. Am fost intampinati cu o sticla de palinca de casa facuta de catre ei. Locatia foarte curata.

 192. Gazde excep╚Ťionale, cabana foarte curata ╚Öi spa╚Ťioas─â, terasa acoperita cu gr─âtar. Un loc ├«n care m-a╚Ö ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â.

 193. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 194. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 195. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 196. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 197. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 198. Cur─â╚Ťenie exemplar─â, gazd─â primitoare si amabil─â precum ╚Öi facilit─â╚Ťile prezente la cazare

 199. Recomand cu drag, cur─â╚Ťenie si Domnul Sebastian o gazd─â de nota 10, o sa revenim cu siguranta!

 200. Casuta a fost ca din povesti, foarte curata, confortabila, proprietarul foarte primitor, intr un cuvant a fost de vis.

 201. Loca╚Ťie foarte aproape de complexul Baile Figa: curat, r─âcoare-ventilator, frigider, televizor, apa calda. O loca╚Ťie foarte buna, raportul calitate pret este excelent.

 202. Totul a fost minunat: locul, cabana impecabila, curtea perfecta pentru copii. Orice am avut nevoie in sejurul nostru am gasit la cabana. Le multumim proprietarilor.

 203. A fost super primirea gazdei ╚Öi toat─â perioada cat am fost caza╚Ťi lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenia din cabana a fost mult peste a╚Ötept─ârile noastre !

 204. Locatie excelenta pentru dat o petrecere cu muzica si nebuneala. ­čśÇ Propietarii au fost foarte primitori. Am fost intampinati cu o sticla de palinca de casa facuta de catre ei. Locatia foarte curata.

 205. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 206. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 207. A fost un loc prietenos Foarte relaxant Ideal pentru familie (cu sau fara copii)

 208. balconul foarte spatios, camera luminoasa, baia mare, totul curat

 209. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 210. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 211. Fiind la al doilea sejur la aceleasi casute, pot spune ca te poti astepta de fiecare data la ceva in plus de la cazare. De exemplu acum 5 ani am avut in fata casutei o copertina sub care aveam o masa cu bancute pentru servit masa, acum am avut langa casuta o masa cu banca si o chiuveta si loc suplimentar de intins haine la uscat.

 212. Recomand cu drag, cur─â╚Ťenie si Domnul Sebastian o gazd─â de nota 10, o sa revenim cu siguranta!

 213. Casuta a fost ca din povesti, foarte curata, confortabila, proprietarul foarte primitor, intr un cuvant a fost de vis.

 214. Totul a fost minunat: locul, cabana impecabila, curtea perfecta pentru copii. Orice am avut nevoie in sejurul nostru am gasit la cabana. Le multumim proprietarilor.

 215. A fost super primirea gazdei ╚Öi toat─â perioada cat am fost caza╚Ťi lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenia din cabana a fost mult peste a╚Ötept─ârile noastre !

 216. Locatie excelenta pentru dat o petrecere cu muzica si nebuneala. ­čśÇ Propietarii au fost foarte primitori. Am fost intampinati cu o sticla de palinca de casa facuta de catre ei. Locatia foarte curata.

 217. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 218. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 219. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 220. balconul foarte spatios, camera luminoasa, baia mare, totul curat

 221. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 222. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 223. Fiind la al doilea sejur la aceleasi casute, pot spune ca te poti astepta de fiecare data la ceva in plus de la cazare. De exemplu acum 5 ani am avut in fata casutei o copertina sub care aveam o masa cu bancute pentru servit masa, acum am avut langa casuta o masa cu banca si o chiuveta si loc suplimentar de intins haine la uscat.

 224. Recomand cu drag, cur─â╚Ťenie si Domnul Sebastian o gazd─â de nota 10, o sa revenim cu siguranta!

 225. Casuta a fost ca din povesti, foarte curata, confortabila, proprietarul foarte primitor, intr un cuvant a fost de vis.

 226. balconul foarte spatios, camera luminoasa, baia mare, totul curat

 227. Contactul telefonic cu o persoana dedicata.Curatenie bine facuta.Caldura si apa calda cit trebuie.Loc de parcare luminat.

 228. Excelent! Gazda primitoare, cur─â╚Ťenie exemplar─â, camera mare, mobilier nou !

 229. Fiind la al doilea sejur la aceleasi casute, pot spune ca te poti astepta de fiecare data la ceva in plus de la cazare. De exemplu acum 5 ani am avut in fata casutei o copertina sub care aveam o masa cu bancute pentru servit masa, acum am avut langa casuta o masa cu banca si o chiuveta si loc suplimentar de intins haine la uscat.

 230. Recomand cu drag, cur─â╚Ťenie si Domnul Sebastian o gazd─â de nota 10, o sa revenim cu siguranta!

 231. Casuta a fost ca din povesti, foarte curata, confortabila, proprietarul foarte primitor, intr un cuvant a fost de vis.

 232. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 233. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 234. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 235. Casu╚Ťele sunt noi, ├«ngrijite, curate, foarte aproape de locul Festivalului Celtic Transilvania dar ╚Öi de ╚Ötrand. Au toate dot─ârile, a╚Öa cum erau descrise pe Booking. Mai venim!

 236. Loca╚Ťia este perfect─â, la nici 2 minute de mers pe jos de intrarea ├«n cadrul complexului. De asemenea, spa╚Ťiul de cazare ne-a oferit toate facilitatile necesare. Doamna Dana este foarte pl─âcut─â, mereu dornic─â ╚Öi s─âritoare s─â ne ├«ndeplineasc─â dorin╚Ťele ╚Öi necesit─â╚Ťile. Cur─â╚Ťenia a fost exemplar─â!! Recomand cu cea mai mare c─âldur─â!!!

 237. Amabilitatea gazdei si amplasarea foarte aproape de bai.

 238. Casutele ne-au impresionat. Amenajarea interioara a casutelor foarte bine gandita cu toate facilitatile. Recomand cu drag!

 239. Sederea a fost foarte placuta. Cabana foarte ok, gazda foarte primitoare.

 240. Super mi╚Öto c─âsu╚Ťele, curate, confortabile iar Sebastian este un tip foarte okay.

 241. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 242. Loca╚Ťie superba. Totul nou, curat – nota 10. Zon─â lini╚Ötit─â. Pensiunea dispune de buc─ât─ârie proprie complet utilata. ├Än curte este amanajata zona de gr─âtar cu foi╚Öor pentru masa. Zona de joaca pentru copii amenajata ├«n curtea din spate.

 243. Este situat aproape de gar─â ,zona este lini┼čtit─â ┼či curat─â ,personalul este foarte amabil .

 244. Casu╚Ťele sunt noi, ├«ngrijite, curate, foarte aproape de locul Festivalului Celtic Transilvania dar ╚Öi de ╚Ötrand. Au toate dot─ârile, a╚Öa cum erau descrise pe Booking. Mai venim!

 245. Loca╚Ťia este perfect─â, la nici 2 minute de mers pe jos de intrarea ├«n cadrul complexului. De asemenea, spa╚Ťiul de cazare ne-a oferit toate facilitatile necesare. Doamna Dana este foarte pl─âcut─â, mereu dornic─â ╚Öi s─âritoare s─â ne ├«ndeplineasc─â dorin╚Ťele ╚Öi necesit─â╚Ťile. Cur─â╚Ťenia a fost exemplar─â!! Recomand cu cea mai mare c─âldur─â!!!

 246. Amabilitatea gazdei si amplasarea foarte aproape de bai.

 247. Casutele ne-au impresionat. Amenajarea interioara a casutelor foarte bine gandita cu toate facilitatile. Recomand cu drag!

 248. Sederea a fost foarte placuta. Cabana foarte ok, gazda foarte primitoare.

 249. Super mi╚Öto c─âsu╚Ťele, curate, confortabile iar Sebastian este un tip foarte okay.

 250. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 251. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 252. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 253. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 254. Loca╚Ťie superba. Totul nou, curat – nota 10. Zon─â lini╚Ötit─â. Pensiunea dispune de buc─ât─ârie proprie complet utilata. ├Än curte este amanajata zona de gr─âtar cu foi╚Öor pentru masa. Zona de joaca pentru copii amenajata ├«n curtea din spate.

 255. Este situat aproape de gar─â ,zona este lini┼čtit─â ┼či curat─â ,personalul este foarte amabil .

 256. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 257. Gazde primitoare, locatie excelenta, dotare f.buna

 258. Gradina este amenajată superb, cu multe specii de plante, cu foișor si loc de joaca.

 259. Casu╚Ťele sunt noi, ├«ngrijite, curate, foarte aproape de locul Festivalului Celtic Transilvania dar ╚Öi de ╚Ötrand. Au toate dot─ârile, a╚Öa cum erau descrise pe Booking. Mai venim!

 260. Loca╚Ťia este perfect─â, la nici 2 minute de mers pe jos de intrarea ├«n cadrul complexului. De asemenea, spa╚Ťiul de cazare ne-a oferit toate facilitatile necesare. Doamna Dana este foarte pl─âcut─â, mereu dornic─â ╚Öi s─âritoare s─â ne ├«ndeplineasc─â dorin╚Ťele ╚Öi necesit─â╚Ťile. Cur─â╚Ťenia a fost exemplar─â!! Recomand cu cea mai mare c─âldur─â!!!

 261. Amabilitatea gazdei si amplasarea foarte aproape de bai.

 262. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 263. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 264. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 265. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 266. Loca╚Ťie superba. Totul nou, curat – nota 10. Zon─â lini╚Ötit─â. Pensiunea dispune de buc─ât─ârie proprie complet utilata. ├Än curte este amanajata zona de gr─âtar cu foi╚Öor pentru masa. Zona de joaca pentru copii amenajata ├«n curtea din spate.

 267. Este situat aproape de gar─â ,zona este lini┼čtit─â ┼či curat─â ,personalul este foarte amabil .

 268. Casu╚Ťele sunt noi, ├«ngrijite, curate, foarte aproape de locul Festivalului Celtic Transilvania dar ╚Öi de ╚Ötrand. Au toate dot─ârile, a╚Öa cum erau descrise pe Booking. Mai venim!

 269. Loca╚Ťia este perfect─â, la nici 2 minute de mers pe jos de intrarea ├«n cadrul complexului. De asemenea, spa╚Ťiul de cazare ne-a oferit toate facilitatile necesare. Doamna Dana este foarte pl─âcut─â, mereu dornic─â ╚Öi s─âritoare s─â ne ├«ndeplineasc─â dorin╚Ťele ╚Öi necesit─â╚Ťile. Cur─â╚Ťenia a fost exemplar─â!! Recomand cu cea mai mare c─âldur─â!!!

 270. Amabilitatea gazdei si amplasarea foarte aproape de bai.

 271. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 272. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 273. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 274. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 275. Loca╚Ťie superba. Totul nou, curat – nota 10. Zon─â lini╚Ötit─â. Pensiunea dispune de buc─ât─ârie proprie complet utilata. ├Än curte este amanajata zona de gr─âtar cu foi╚Öor pentru masa. Zona de joaca pentru copii amenajata ├«n curtea din spate.

 276. Este situat aproape de gar─â ,zona este lini┼čtit─â ┼či curat─â ,personalul este foarte amabil .

 277. Cur─â╚Ťenie, finisaje, discre╚Ťie proprietar, amplasare, liniste

 278. Gazda primitoare, camera și baia curată, ne-am putut alege camera la sosire!

 279. Foarte lini╚Ötit─â zona, cu spa╚Ťiu de relaxare destinat adul╚Ťilor ╚Öi zon─â de joac─â pentru copii.

 280. Am avut parte de o primire calduroasa. Cabana a fost extrem de curata, ingrijita. Am putut parca masina in curte. Per ansamblu, ne-am simtit ca acasa. Daca vom mai avea ocazia sa ajungem in Baile Figa, voi alege din nou Cabana 84.

 281. Totul a fost minunat: locul, cabana impecabila, curtea perfecta pentru copii. Orice am avut nevoie in sejurul nostru am gasit la cabana. Le multumim proprietarilor.

 282. A fost super primirea gazdei ╚Öi toat─â perioada cat am fost caza╚Ťi lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenia din cabana a fost mult peste a╚Ötept─ârile noastre !

 283. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 284. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 285. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 286. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 287. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 288. Loca╚Ťie superba. Totul nou, curat – nota 10. Zon─â lini╚Ötit─â. Pensiunea dispune de buc─ât─ârie proprie complet utilata. ├Än curte este amanajata zona de gr─âtar cu foi╚Öor pentru masa. Zona de joaca pentru copii amenajata ├«n curtea din spate.

 289. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 290. Gazde primitoare, locatie excelenta, dotare f.buna

 291. Gradina este amenajată superb, cu multe specii de plante, cu foișor si loc de joaca.

 292. Am avut parte de o primire calduroasa. Cabana a fost extrem de curata, ingrijita. Am putut parca masina in curte. Per ansamblu, ne-am simtit ca acasa. Daca vom mai avea ocazia sa ajungem in Baile Figa, voi alege din nou Cabana 84.

 293. Totul a fost minunat: locul, cabana impecabila, curtea perfecta pentru copii. Orice am avut nevoie in sejurul nostru am gasit la cabana. Le multumim proprietarilor.

 294. A fost super primirea gazdei ╚Öi toat─â perioada cat am fost caza╚Ťi lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenia din cabana a fost mult peste a╚Ötept─ârile noastre !

 295. Totul . Domnul Eugen a fost foarte simpatic și primitor!

 296. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 297. Gazde primitoare, locatie excelenta, dotare f.buna

 298. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 299. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 300. Loca╚Ťie superba. Totul nou, curat – nota 10. Zon─â lini╚Ötit─â. Pensiunea dispune de buc─ât─ârie proprie complet utilata. ├Än curte este amanajata zona de gr─âtar cu foi╚Öor pentru masa. Zona de joaca pentru copii amenajata ├«n curtea din spate.

 301. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 302. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 303. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 304. Am avut parte de o primire calduroasa. Cabana a fost extrem de curata, ingrijita. Am putut parca masina in curte. Per ansamblu, ne-am simtit ca acasa. Daca vom mai avea ocazia sa ajungem in Baile Figa, voi alege din nou Cabana 84.

 305. Totul a fost minunat: locul, cabana impecabila, curtea perfecta pentru copii. Orice am avut nevoie in sejurul nostru am gasit la cabana. Le multumim proprietarilor.

 306. A fost super primirea gazdei ╚Öi toat─â perioada cat am fost caza╚Ťi lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenia din cabana a fost mult peste a╚Ötept─ârile noastre !

 307. Totul . Domnul Eugen a fost foarte simpatic și primitor!

 308. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 309. Gazde primitoare, locatie excelenta, dotare f.buna

 310. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 311. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 312. Loca╚Ťie superba. Totul nou, curat – nota 10. Zon─â lini╚Ötit─â. Pensiunea dispune de buc─ât─ârie proprie complet utilata. ├Än curte este amanajata zona de gr─âtar cu foi╚Öor pentru masa. Zona de joaca pentru copii amenajata ├«n curtea din spate.

 313. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 314. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 315. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 316. A fost foarte curat, comod, amenajat . Casa si curtea sunt foarte frumoase. Baia si veceu de nota 10!

 317. Cur─â╚Ťenie, finisaje, discre╚Ťie proprietar, amplasare, liniste

 318. Gazda primitoare, camera și baia curată, ne-am putut alege camera la sosire!

 319. Gazda a fost foarte primitoare si serviabila …camera curata cu un balon cu priveliste frumoasa …recomandam cu drag aceasta locuinta pentru cei care doresc s─â se petreac─â c├óteva zile lini╚Ötite in beclean

 320. Totul . Domnul Eugen a fost foarte simpatic și primitor!

 321. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 322. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 323. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 324. Loca╚Ťie superba. Totul nou, curat – nota 10. Zon─â lini╚Ötit─â. Pensiunea dispune de buc─ât─ârie proprie complet utilata. ├Än curte este amanajata zona de gr─âtar cu foi╚Öor pentru masa. Zona de joaca pentru copii amenajata ├«n curtea din spate.

 325. A fost foarte curat, comod, amenajat . Casa si curtea sunt foarte frumoase. Baia si veceu de nota 10!

 326. Cur─â╚Ťenie, finisaje, discre╚Ťie proprietar, amplasare, liniste

 327. Gazda primitoare, camera și baia curată, ne-am putut alege camera la sosire!

 328. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 329. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 330. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 331. Gazda a fost foarte primitoare si serviabila …camera curata cu un balon cu priveliste frumoasa …recomandam cu drag aceasta locuinta pentru cei care doresc s─â se petreac─â c├óteva zile lini╚Ötite in beclean

 332. Totul . Domnul Eugen a fost foarte simpatic și primitor!

 333. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 334. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 335. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 336. Loca╚Ťie superba. Totul nou, curat – nota 10. Zon─â lini╚Ötit─â. Pensiunea dispune de buc─ât─ârie proprie complet utilata. ├Än curte este amanajata zona de gr─âtar cu foi╚Öor pentru masa. Zona de joaca pentru copii amenajata ├«n curtea din spate.

 337. A fost foarte curat, comod, amenajat . Casa si curtea sunt foarte frumoase. Baia si veceu de nota 10!

 338. Cur─â╚Ťenie, finisaje, discre╚Ťie proprietar, amplasare, liniste

 339. Gazda primitoare, camera și baia curată, ne-am putut alege camera la sosire!

 340. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 341. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 342. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 343. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 344. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 345. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 346. Camera afost fffplacuta si confortabila O recomand tuturor V_om reveni Cu placere

 347. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 348. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 349. Gazda a fost foarte primitoare si serviabila …camera curata cu un balon cu priveliste frumoasa …recomandam cu drag aceasta locuinta pentru cei care doresc s─â se petreac─â c├óteva zile lini╚Ötite in beclean

 350. Totul . Domnul Eugen a fost foarte simpatic și primitor!

 351. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 352. A fost foarte curat, comod, amenajat . Casa si curtea sunt foarte frumoase. Baia si veceu de nota 10!

 353. Cur─â╚Ťenie, finisaje, discre╚Ťie proprietar, amplasare, liniste

 354. Gazda primitoare, camera și baia curată, ne-am putut alege camera la sosire!

 355. Gazda a fost foarte primitoare si serviabila …camera curata cu un balon cu priveliste frumoasa …recomandam cu drag aceasta locuinta pentru cei care doresc s─â se petreac─â c├óteva zile lini╚Ötite in beclean

 356. Totul . Domnul Eugen a fost foarte simpatic și primitor!

 357. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 358. Camera afost fffplacuta si confortabila O recomand tuturor V_om reveni Cu placere

 359. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 360. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 361. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 362. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 363. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 364. Gazda a fost foarte primitoare si serviabila …camera curata cu un balon cu priveliste frumoasa …recomandam cu drag aceasta locuinta pentru cei care doresc s─â se petreac─â c├óteva zile lini╚Ötite in beclean

 365. Totul . Domnul Eugen a fost foarte simpatic și primitor!

 366. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 367. Camera afost fffplacuta si confortabila O recomand tuturor V_om reveni Cu placere

 368. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 369. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 370. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 371. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 372. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 373. Camera afost fffplacuta si confortabila O recomand tuturor V_om reveni Cu placere

 374. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 375. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 376. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 377. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 378. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 379. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 380. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 381. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 382. Camera afost fffplacuta si confortabila O recomand tuturor V_om reveni Cu placere

 383. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 384. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 385. Gazda a fost foarte primitoare si serviabila …camera curata cu un balon cu priveliste frumoasa …recomandam cu drag aceasta locuinta pentru cei care doresc s─â se petreac─â c├óteva zile lini╚Ötite in beclean

 386. Totul . Domnul Eugen a fost foarte simpatic și primitor!

 387. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 388. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 389. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 390. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 391. Gazda a fost foarte primitoare si serviabila …camera curata cu un balon cu priveliste frumoasa …recomandam cu drag aceasta locuinta pentru cei care doresc s─â se petreac─â c├óteva zile lini╚Ötite in beclean

 392. Totul . Domnul Eugen a fost foarte simpatic și primitor!

 393. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 394. A fost foarte curat, comod, amenajat . Casa si curtea sunt foarte frumoase. Baia si veceu de nota 10!

 395. Cur─â╚Ťenie, finisaje, discre╚Ťie proprietar, amplasare, liniste

 396. Gazda primitoare, camera și baia curată, ne-am putut alege camera la sosire!

 397. Camera afost fffplacuta si confortabila O recomand tuturor V_om reveni Cu placere

 398. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 399. Totul a fost excelent. Recomand cu mare drag aceasta pensiune. Proprietari foarte primitori si prietenosi

 400. Gazda a fost foarte primitoare si serviabila …camera curata cu un balon cu priveliste frumoasa …recomandam cu drag aceasta locuinta pentru cei care doresc s─â se petreac─â c├óteva zile lini╚Ötite in beclean

 401. Totul . Domnul Eugen a fost foarte simpatic și primitor!

 402. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 403. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 404. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 405. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 406. Gazda a fost foarte primitoare si serviabila …camera curata cu un balon cu priveliste frumoasa …recomandam cu drag aceasta locuinta pentru cei care doresc s─â se petreac─â c├óteva zile lini╚Ötite in beclean

 407. Totul . Domnul Eugen a fost foarte simpatic și primitor!

 408. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 409. Locatia buna , gazda foarte amabila.Ne-am simtit bine.

 410. Camera afost fffplacuta si confortabila O recomand tuturor V_om reveni Cu placere

 411. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 412. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 413. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 414. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 415. Am avut parte de o primire calduroasa. Cabana a fost extrem de curata, ingrijita. Am putut parca masina in curte. Per ansamblu, ne-am simtit ca acasa. Daca vom mai avea ocazia sa ajungem in Baile Figa, voi alege din nou Cabana 84.

 416. Totul a fost minunat: locul, cabana impecabila, curtea perfecta pentru copii. Orice am avut nevoie in sejurul nostru am gasit la cabana. Le multumim proprietarilor.

 417. A fost super primirea gazdei ╚Öi toat─â perioada cat am fost caza╚Ťi lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenia din cabana a fost mult peste a╚Ötept─ârile noastre !

 418. Locatia buna , gazda foarte amabila.Ne-am simtit bine.

 419. Camera afost fffplacuta si confortabila O recomand tuturor V_om reveni Cu placere

 420. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 421. Am fost cu 2 copiii si a fost fff bine, recomand sa mergeti cu incredere!

 422. Gazda primitoare si foarte amabila. Pat confortabil. Curatenie

 423. Am fost cu un copil de 1an si 8 luni si ne-am odihnit ca acasa

 424. Gazda a fost foarte primitoare si serviabila …camera curata cu un balon cu priveliste frumoasa …recomandam cu drag aceasta locuinta pentru cei care doresc s─â se petreac─â c├óteva zile lini╚Ötite in beclean

 425. Totul . Domnul Eugen a fost foarte simpatic și primitor!

 426. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 427. Am avut parte de o primire calduroasa. Cabana a fost extrem de curata, ingrijita. Am putut parca masina in curte. Per ansamblu, ne-am simtit ca acasa. Daca vom mai avea ocazia sa ajungem in Baile Figa, voi alege din nou Cabana 84.

 428. Totul a fost minunat: locul, cabana impecabila, curtea perfecta pentru copii. Orice am avut nevoie in sejurul nostru am gasit la cabana. Le multumim proprietarilor.

 429. A fost super primirea gazdei ╚Öi toat─â perioada cat am fost caza╚Ťi lini╚Öte ╚Öi cur─â╚Ťenia din cabana a fost mult peste a╚Ötept─ârile noastre !

 430. A fost foarte curat, comod, amenajat . Casa si curtea sunt foarte frumoase. Baia si veceu de nota 10!

 431. Cur─â╚Ťenie, finisaje, discre╚Ťie proprietar, amplasare, liniste

 432. Gazda primitoare, camera și baia curată, ne-am putut alege camera la sosire!

 433. Gazda a fost foarte primitoare si serviabila …camera curata cu un balon cu priveliste frumoasa …recomandam cu drag aceasta locuinta pentru cei care doresc s─â se petreac─â c├óteva zile lini╚Ötite in beclean

 434. Totul . Domnul Eugen a fost foarte simpatic și primitor!

 435. Camera a fost excelent─â, curat─â, confortabil─â. Recomand cu mare drag aceast─â loca╚Ťie. Pretul este de asemena foarte bun.

 436. Locatia buna , gazda foarte amabila.Ne-am simtit bine.

 437. Camera afost fffplacuta si confortabila O recomand tuturor V_om reveni Cu placere

 438. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 439. Personalul a fost foarte dragut, exista gratar care poate fi folosit si un foisor in afara cabanei unnde poti petrece seara

 440. Gazda a fost foarte primitoare si serviabila …camera curata cu un balon cu priveliste frumoasa …recomandam cu drag aceasta locuinta pentru cei care doresc s─â se petreac─â c├óteva zile lini╚Ötite in beclean

 441. Totul . Domnul Eugen a fost foarte simpatic și primitor!

 442. Ne-au oferit Mai mult dec├ót alte ÔÇťcabaneÔÇŁ , lucruri mici (h├órtie igienica, lemne de gr─âtar, detergent de vase, dezinfectant, 2 sau 3 r├ónduri de lenjerie curat─â) .

 443. Am avut parte de o primire calduroasa. Cabana a fost extrem de curata, ingrijita. Am putut parca masina in curte. Per ansamblu, ne-am simtit ca acasa. Daca vom mai avea ocazia sa ajungem in Baile Figa, voi alege din nou Cabana 84.

 444. Totul a fost minunat: locul, cabana impecabila, curtea perfecta pentru copii. Orice am avut nevoie in sejurul nostru am gasit la cabana. Le multumim proprietarilor.

 445. Amplasate chiar langa strand, c─âsu╚Ťele sunt foarte cochete, fiecare casa are baie proprie, frigider si terasa. Raport excelent pret-calitate. In ceea ce priveste curatenia, totul a fost perfect. In cadrul satului de vacanta exista si locuri amenajate pentru gratar si foisoare. A fost un minisejur reusit.

 446. Casu╚Ťele sunt noi, ├«ngrijite, curate, foarte aproape de locul Festivalului Celtic Transilvania dar ╚Öi de ╚Ötrand. Au toate dot─ârile, a╚Öa cum erau descrise pe Booking. Mai venim!

 447. Loca╚Ťia este perfect─â, la nici 2 minute de mers pe jos de intrarea ├«n cadrul complexului. De asemenea, spa╚Ťiul de cazare ne-a oferit toate facilitatile necesare. Doamna Dana este foarte pl─âcut─â, mereu dornic─â ╚Öi s─âritoare s─â ne ├«ndeplineasc─â dorin╚Ťele ╚Öi necesit─â╚Ťile. Cur─â╚Ťenia a fost exemplar─â!! Recomand cu cea mai mare c─âldur─â!!!

 448. Gazda a fost foarte primitoare si ne-a stat mereu la dispozi╚Ťie. Casuta este curata, av├ónd facilit─â╚Ťile necesare pentru un sejur minunat si fara griji. Recomand!

 449. Gazda foarte primitoare ╚Öi condi╚Ťii foarte bune. Totul la superlativ. Revin cu drag aici.

 450. Totul a fost perfect, c─âsu╚Ťele curate ╚Öi ├«ngrijite, ce ├«╚Ťi ofer─â intimitate. Proprietarul foarte amabil ╚Öi dispus sa te ajute. Avantaj: spa╚Ťiu de luat masa, gr─âtare puse la dispozi╚Ťie

 451. Totul a fost minunat, ni╚Öte persoane deosebite, ╚Öi o loca╚Ťie superb─â 🤗🤗🤗recomand

 452. Casutele se afla in satul de vacanta, foarte aproape de strand. Maxim 5 minute de mers. Personalul primitor, amabil.

 453. C─âsu╚Ťa este spatioasa si confortabil─â. Personalul foarte amabil.

 454. Ne-au oferit Mai mult dec├ót alte ÔÇťcabaneÔÇŁ , lucruri mici (h├órtie igienica, lemne de gr─âtar, detergent de vase, dezinfectant, 2 sau 3 r├ónduri de lenjerie curat─â) .

 455. Am avut parte de o primire calduroasa. Cabana a fost extrem de curata, ingrijita. Am putut parca masina in curte. Per ansamblu, ne-am simtit ca acasa. Daca vom mai avea ocazia sa ajungem in Baile Figa, voi alege din nou Cabana 84.

 456. Totul a fost minunat: locul, cabana impecabila, curtea perfecta pentru copii. Orice am avut nevoie in sejurul nostru am gasit la cabana. Le multumim proprietarilor.

 457. Foarte frumos la casute Sebastian, recomand. Totul a fost in ordine ,curatenie, este dotata cu tot ce este nevoie . Au fost 2 zile de odihna super faine ! Si domnul Sebastian o gazda super primitoare .

 458. Personal foarte amabil. Curatenie in satul de vacanta. Locuri de parcare aproape.

 459. Frumos si curat, iar gazda foarte atenta cu oaspetii. Cu sigutanta o sa mai revenim.

 460. Locatia foarte frumoasa. Gandit foarte bine. In interiorul camerei un al treilea loc (pat) pentru copil. Balcon cu vedere la un spatiu verde frumos amenajat.

 461. Personalul a fost foarte dragut, exista gratar care poate fi folosit si un foisor in afara cabanei unnde poti petrece seara

 462. Gazda a fost foarte primitoare si serviabila …camera curata cu un balon cu priveliste frumoasa …recomandam cu drag aceasta locuinta pentru cei care doresc s─â se petreac─â c├óteva zile lini╚Ötite in beclean

 463. Ne-au oferit Mai mult dec├ót alte ÔÇťcabaneÔÇŁ , lucruri mici (h├órtie igienica, lemne de gr─âtar, detergent de vase, dezinfectant, 2 sau 3 r├ónduri de lenjerie curat─â) .

 464. Am avut parte de o primire calduroasa. Cabana a fost extrem de curata, ingrijita. Am putut parca masina in curte. Per ansamblu, ne-am simtit ca acasa. Daca vom mai avea ocazia sa ajungem in Baile Figa, voi alege din nou Cabana 84.

 465. Totul a fost minunat: locul, cabana impecabila, curtea perfecta pentru copii. Orice am avut nevoie in sejurul nostru am gasit la cabana. Le multumim proprietarilor.

 466. Locatia buna , gazda foarte amabila.Ne-am simtit bine.

 467. Camera afost fffplacuta si confortabila O recomand tuturor V_om reveni Cu placere

 468. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 469. Foarte frumos la casute Sebastian, recomand. Totul a fost in ordine ,curatenie, este dotata cu tot ce este nevoie . Au fost 2 zile de odihna super faine ! Si domnul Sebastian o gazda super primitoare .

 470. Personal foarte amabil. Curatenie in satul de vacanta. Locuri de parcare aproape.

 471. Frumos si curat, iar gazda foarte atenta cu oaspetii. Cu sigutanta o sa mai revenim.

 472. Ne-au oferit Mai mult dec├ót alte ÔÇťcabaneÔÇŁ , lucruri mici (h├órtie igienica, lemne de gr─âtar, detergent de vase, dezinfectant, 2 sau 3 r├ónduri de lenjerie curat─â) .

 473. Am avut parte de o primire calduroasa. Cabana a fost extrem de curata, ingrijita. Am putut parca masina in curte. Per ansamblu, ne-am simtit ca acasa. Daca vom mai avea ocazia sa ajungem in Baile Figa, voi alege din nou Cabana 84.

 474. Totul a fost minunat: locul, cabana impecabila, curtea perfecta pentru copii. Orice am avut nevoie in sejurul nostru am gasit la cabana. Le multumim proprietarilor.

 475. Locatia buna , gazda foarte amabila.Ne-am simtit bine.

 476. Camera afost fffplacuta si confortabila O recomand tuturor V_om reveni Cu placere

 477. Ospitalitatea gazdelor ,oameni de nora 11! Cur─âtenia si senzatia de a te simti ” ca acas─â”

 478. Foarte frumos la casute Sebastian, recomand. Totul a fost in ordine ,curatenie, este dotata cu tot ce este nevoie . Au fost 2 zile de odihna super faine ! Si domnul Sebastian o gazda super primitoare .

 479. Personal foarte amabil. Curatenie in satul de vacanta. Locuri de parcare aproape.

 480. Frumos si curat, iar gazda foarte atenta cu oaspetii. Cu sigutanta o sa mai revenim.

 481. Ne-au oferit Mai mult dec├ót alte ÔÇťcabaneÔÇŁ , lucruri mici (h├órtie igienica, lemne de gr─âtar, detergent de vase, dezinfectant, 2 sau 3 r├ónduri de lenjerie curat─â) .

 482. Am avut parte de o primire calduroasa. Cabana a fost extrem de curata, ingrijita. Am putut parca masina in curte. Per ansamblu, ne-am simtit ca acasa. Daca vom mai avea ocazia sa ajungem in Baile Figa, voi alege din nou Cabana 84.

 483. Totul a fost minunat: locul, cabana impecabila, curtea perfecta pentru copii. Orice am avut nevoie in sejurul nostru am gasit la cabana. Le multumim proprietarilor.

 484. Foarte frumos la casute Sebastian, recomand. Totul a fost in ordine ,curatenie, este dotata cu tot ce este nevoie . Au fost 2 zile de odihna super faine ! Si domnul Sebastian o gazda super primitoare .

 485. Personal foarte amabil. Curatenie in satul de vacanta. Locuri de parcare aproape.

 486. Frumos si curat, iar gazda foarte atenta cu oaspetii. Cu sigutanta o sa mai revenim.

 487. Cabana este foarte curata si ├«ngrijit─â, doata cu tot ceea ce e necesar ,├«ncep├ónd de la buc─ât─ârie, dormitoare,baie … pana la teras─â . Condi╚Ťii excelente. Proprietarii sunt foarte amabili. C├ónd o sa revenim la B─âile Figa ,cu siguran╚Ť─â prima op╚Ťiune de cazare ,va fi aceasta cabana,Cabana 84. O Recomand cu mare drag ╚Öi cu mare ├«ncredere!

 488. Loca╚Ťia a fost ok. Check-in-ul s-a f─âcut mult mai repede. Trebuia sa fim caza╚Ťi la ora 12 dar proprietarul ne-a cazat la 8:30.

 489. Loca╚Ťie excelent─â, ambian╚Ť─â de petrecere, loc de gratar daca sunteti fani:)

 490. Amplasarea foarte aproape de b─âi. Gazda foarte primitoare. Oameni amabili.

 491. Amplasate chiar langa strand, c─âsu╚Ťele sunt foarte cochete, fiecare casa are baie proprie, frigider si terasa. Raport excelent pret-calitate. In ceea ce priveste curatenia, totul a fost perfect. In cadrul satului de vacanta exista si locuri amenajate pentru gratar si foisoare. A fost un minisejur reusit.

 492. Casu╚Ťele sunt noi, ├«ngrijite, curate, foarte aproape de locul Festivalului Celtic Transilvania dar ╚Öi de ╚Ötrand. Au toate dot─ârile, a╚Öa cum erau descrise pe Booking. Mai venim!

 493. Loca╚Ťia a fost excelenta, c─âsu╚Ťa a fost curat─â, ├«ngrijit─â. Gazdele primitoare. Am petrecut un timp perfect in aceasta loca╚Ťie.

 494. Mediu placut si curat, personalul foarte prietenos, casutele sunt amplasate intr-o zona linistita si foarte aproape de bazine, vom reveni cu drag!

 495. Proprietari foarte amabili,dot─ârile cabanei in functiune,frigider,cuptor cu microunde,filtru cafea,televizor.Dus cu ap─â cald─â permanent.Am petrecut 4 zile frumoase.Cu siguranta vom reveni.

 496. Amplasarea foarte aproape de b─âi. Gazda foarte primitoare. Oameni amabili.

 497. Amplasate chiar langa strand, c─âsu╚Ťele sunt foarte cochete, fiecare casa are baie proprie, frigider si terasa. Raport excelent pret-calitate. In ceea ce priveste curatenia, totul a fost perfect. In cadrul satului de vacanta exista si locuri amenajate pentru gratar si foisoare. A fost un minisejur reusit.

 498. Casu╚Ťele sunt noi, ├«ngrijite, curate, foarte aproape de locul Festivalului Celtic Transilvania dar ╚Öi de ╚Ötrand. Au toate dot─ârile, a╚Öa cum erau descrise pe Booking. Mai venim!

 499. Cabana este foarte curata si ├«ngrijit─â, doata cu tot ceea ce e necesar ,├«ncep├ónd de la buc─ât─ârie, dormitoare,baie … pana la teras─â . Condi╚Ťii excelente. Proprietarii sunt foarte amabili. C├ónd o sa revenim la B─âile Figa ,cu siguran╚Ť─â prima op╚Ťiune de cazare ,va fi aceasta cabana,Cabana 84. O Recomand cu mare drag ╚Öi cu mare ├«ncredere!

 500. Loca╚Ťia a fost ok. Check-in-ul s-a f─âcut mult mai repede. Trebuia sa fim caza╚Ťi la ora 12 dar proprietarul ne-a cazat la 8:30.

 501. Loca╚Ťie excelent─â, ambian╚Ť─â de petrecere, loc de gratar daca sunteti fani:)

 502. Un loc minunat ╚Öi o gazda primitoare! Cur─â╚Ťenie ╚Öi condi╚Ťii foarte bune ╚Öi inspirate de relaxare. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun! C─âsu╚Ťele sunt g├óndite la cele mai mici detalii pentru confortul ╚Öi nevoile turistului. Nu ne-a lipsit absolut nimic! Este cu siguran╚Ť─â cea mai bun─â alegere pentru a petrece cu familia sau cu prietenii! Vom revenii cu drag si ├«l felicitam pe Sebastian pentru toat─â implicarea ╚Öi devotamentul lui!

 503. Loca╚Ťia a fost excelenta, c─âsu╚Ťa a fost curat─â, ├«ngrijit─â. Gazdele primitoare. Am petrecut un timp perfect in aceasta loca╚Ťie.

 504. Mediu placut si curat, personalul foarte prietenos, casutele sunt amplasate intr-o zona linistita si foarte aproape de bazine, vom reveni cu drag!

 505. Cabana este foarte curata si ├«ngrijit─â, doata cu tot ceea ce e necesar ,├«ncep├ónd de la buc─ât─ârie, dormitoare,baie … pana la teras─â . Condi╚Ťii excelente. Proprietarii sunt foarte amabili. C├ónd o sa revenim la B─âile Figa ,cu siguran╚Ť─â prima op╚Ťiune de cazare ,va fi aceasta cabana,Cabana 84. O Recomand cu mare drag ╚Öi cu mare ├«ncredere!

 506. Loca╚Ťia a fost ok. Check-in-ul s-a f─âcut mult mai repede. Trebuia sa fim caza╚Ťi la ora 12 dar proprietarul ne-a cazat la 8:30.

 507. Loca╚Ťie excelent─â, ambian╚Ť─â de petrecere, loc de gratar daca sunteti fani:)

 508. Amplasarea foarte aproape de b─âi. Gazda foarte primitoare. Oameni amabili.

 509. Amplasate chiar langa strand, c─âsu╚Ťele sunt foarte cochete, fiecare casa are baie proprie, frigider si terasa. Raport excelent pret-calitate. In ceea ce priveste curatenia, totul a fost perfect. In cadrul satului de vacanta exista si locuri amenajate pentru gratar si foisoare. A fost un minisejur reusit.

 510. Casu╚Ťele sunt noi, ├«ngrijite, curate, foarte aproape de locul Festivalului Celtic Transilvania dar ╚Öi de ╚Ötrand. Au toate dot─ârile, a╚Öa cum erau descrise pe Booking. Mai venim!

 511. Locatie perfecta. Cazare bun─â, paturi confortabile. Toate facilit─â╚Ťile de care am avut nevoie. Super!

 512. Am fost pl─âcut surprin╚Öi de amplasarea cabanei, de condi╚Ťiile acesteia (cur─â╚Ťenie, c─âldur─â, camere, etc.)╚Öi ├«ndeosebi de gazd─â. Ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi abia a╚Ötept─âm s─â revenim ╚Öi la var─â.

 513. Great customer service and friendly keeper, made sure we quickly had everything and peovided us with options for breakfast.

 514. Cur─â╚Ťenie ospitalitate,cu siguran╚Ť─â vom reveni! Nota 10.

 515. Proprietatea este administrata de un manager cu experienta in domeniu straduind-se sa satisfaca cerintele clientilor. Este o zona frumoasa cu potential, dar inca in extindere. Recomand cu placere. Vom reveni.

 516. Un loc minunat ╚Öi o gazda primitoare! Cur─â╚Ťenie ╚Öi condi╚Ťii foarte bune ╚Öi inspirate de relaxare. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun! C─âsu╚Ťele sunt g├óndite la cele mai mici detalii pentru confortul ╚Öi nevoile turistului. Nu ne-a lipsit absolut nimic! Este cu siguran╚Ť─â cea mai bun─â alegere pentru a petrece cu familia sau cu prietenii! Vom revenii cu drag si ├«l felicitam pe Sebastian pentru toat─â implicarea ╚Öi devotamentul lui!

 517. Cabana este foarte curata si ├«ngrijit─â, doata cu tot ceea ce e necesar ,├«ncep├ónd de la buc─ât─ârie, dormitoare,baie … pana la teras─â . Condi╚Ťii excelente. Proprietarii sunt foarte amabili. C├ónd o sa revenim la B─âile Figa ,cu siguran╚Ť─â prima op╚Ťiune de cazare ,va fi aceasta cabana,Cabana 84. O Recomand cu mare drag ╚Öi cu mare ├«ncredere!

 518. Loca╚Ťia a fost ok. Check-in-ul s-a f─âcut mult mai repede. Trebuia sa fim caza╚Ťi la ora 12 dar proprietarul ne-a cazat la 8:30.

 519. Cabana este foarte curata si ├«ngrijit─â, doata cu tot ceea ce e necesar ,├«ncep├ónd de la buc─ât─ârie, dormitoare,baie … pana la teras─â . Condi╚Ťii excelente. Proprietarii sunt foarte amabili. C├ónd o sa revenim la B─âile Figa ,cu siguran╚Ť─â prima op╚Ťiune de cazare ,va fi aceasta cabana,Cabana 84. O Recomand cu mare drag ╚Öi cu mare ├«ncredere!

 520. Loca╚Ťie excelent─â, ambian╚Ť─â de petrecere, loc de gratar daca sunteti fani:)

 521. Loca╚Ťia a fost ok. Check-in-ul s-a f─âcut mult mai repede. Trebuia sa fim caza╚Ťi la ora 12 dar proprietarul ne-a cazat la 8:30.

 522. Amplasarea foarte aproape de b─âi. Gazda foarte primitoare. Oameni amabili.

 523. Loca╚Ťie excelent─â, ambian╚Ť─â de petrecere, loc de gratar daca sunteti fani:)

 524. Amplasate chiar langa strand, c─âsu╚Ťele sunt foarte cochete, fiecare casa are baie proprie, frigider si terasa. Raport excelent pret-calitate. In ceea ce priveste curatenia, totul a fost perfect. In cadrul satului de vacanta exista si locuri amenajate pentru gratar si foisoare. A fost un minisejur reusit.

 525. Amplasarea foarte aproape de b─âi. Gazda foarte primitoare. Oameni amabili.

 526. Casu╚Ťele sunt noi, ├«ngrijite, curate, foarte aproape de locul Festivalului Celtic Transilvania dar ╚Öi de ╚Ötrand. Au toate dot─ârile, a╚Öa cum erau descrise pe Booking. Mai venim!

 527. Amplasate chiar langa strand, c─âsu╚Ťele sunt foarte cochete, fiecare casa are baie proprie, frigider si terasa. Raport excelent pret-calitate. In ceea ce priveste curatenia, totul a fost perfect. In cadrul satului de vacanta exista si locuri amenajate pentru gratar si foisoare. A fost un minisejur reusit.

 528. Locatie perfecta. Cazare bun─â, paturi confortabile. Toate facilit─â╚Ťile de care am avut nevoie. Super!

 529. Casu╚Ťele sunt noi, ├«ngrijite, curate, foarte aproape de locul Festivalului Celtic Transilvania dar ╚Öi de ╚Ötrand. Au toate dot─ârile, a╚Öa cum erau descrise pe Booking. Mai venim!

 530. Am fost pl─âcut surprin╚Öi de amplasarea cabanei, de condi╚Ťiile acesteia (cur─â╚Ťenie, c─âldur─â, camere, etc.)╚Öi ├«ndeosebi de gazd─â. Ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi abia a╚Ötept─âm s─â revenim ╚Öi la var─â.

 531. Locatie perfecta. Cazare bun─â, paturi confortabile. Toate facilit─â╚Ťile de care am avut nevoie. Super!

 532. Great customer service and friendly keeper, made sure we quickly had everything and peovided us with options for breakfast.

 533. Am fost pl─âcut surprin╚Öi de amplasarea cabanei, de condi╚Ťiile acesteia (cur─â╚Ťenie, c─âldur─â, camere, etc.)╚Öi ├«ndeosebi de gazd─â. Ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi abia a╚Ötept─âm s─â revenim ╚Öi la var─â.

 534. Cur─â╚Ťenie ospitalitate,cu siguran╚Ť─â vom reveni! Nota 10.

 535. Great customer service and friendly keeper, made sure we quickly had everything and peovided us with options for breakfast.

 536. Proprietatea este administrata de un manager cu experienta in domeniu straduind-se sa satisfaca cerintele clientilor. Este o zona frumoasa cu potential, dar inca in extindere. Recomand cu placere. Vom reveni.

 537. Cur─â╚Ťenie ospitalitate,cu siguran╚Ť─â vom reveni! Nota 10.

 538. Un loc minunat ╚Öi o gazda primitoare! Cur─â╚Ťenie ╚Öi condi╚Ťii foarte bune ╚Öi inspirate de relaxare. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun! C─âsu╚Ťele sunt g├óndite la cele mai mici detalii pentru confortul ╚Öi nevoile turistului. Nu ne-a lipsit absolut nimic! Este cu siguran╚Ť─â cea mai bun─â alegere pentru a petrece cu familia sau cu prietenii! Vom revenii cu drag si ├«l felicitam pe Sebastian pentru toat─â implicarea ╚Öi devotamentul lui!

 539. Proprietatea este administrata de un manager cu experienta in domeniu straduind-se sa satisfaca cerintele clientilor. Este o zona frumoasa cu potential, dar inca in extindere. Recomand cu placere. Vom reveni.

 540. Un loc minunat ╚Öi o gazda primitoare! Cur─â╚Ťenie ╚Öi condi╚Ťii foarte bune ╚Öi inspirate de relaxare. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun! C─âsu╚Ťele sunt g├óndite la cele mai mici detalii pentru confortul ╚Öi nevoile turistului. Nu ne-a lipsit absolut nimic! Este cu siguran╚Ť─â cea mai bun─â alegere pentru a petrece cu familia sau cu prietenii! Vom revenii cu drag si ├«l felicitam pe Sebastian pentru toat─â implicarea ╚Öi devotamentul lui!

 541. Cabana este foarte curata si ├«ngrijit─â, doata cu tot ceea ce e necesar ,├«ncep├ónd de la buc─ât─ârie, dormitoare,baie … pana la teras─â . Condi╚Ťii excelente. Proprietarii sunt foarte amabili. C├ónd o sa revenim la B─âile Figa ,cu siguran╚Ť─â prima op╚Ťiune de cazare ,va fi aceasta cabana,Cabana 84. O Recomand cu mare drag ╚Öi cu mare ├«ncredere!

 542. Loca╚Ťia a fost ok. Check-in-ul s-a f─âcut mult mai repede. Trebuia sa fim caza╚Ťi la ora 12 dar proprietarul ne-a cazat la 8:30.

 543. Loca╚Ťie excelent─â, ambian╚Ť─â de petrecere, loc de gratar daca sunteti fani:)

 544. Amplasarea foarte aproape de b─âi. Gazda foarte primitoare. Oameni amabili.

 545. Amplasate chiar langa strand, c─âsu╚Ťele sunt foarte cochete, fiecare casa are baie proprie, frigider si terasa. Raport excelent pret-calitate. In ceea ce priveste curatenia, totul a fost perfect. In cadrul satului de vacanta exista si locuri amenajate pentru gratar si foisoare. A fost un minisejur reusit.

 546. Casu╚Ťele sunt noi, ├«ngrijite, curate, foarte aproape de locul Festivalului Celtic Transilvania dar ╚Öi de ╚Ötrand. Au toate dot─ârile, a╚Öa cum erau descrise pe Booking. Mai venim!

 547. Locatie perfecta. Cazare bun─â, paturi confortabile. Toate facilit─â╚Ťile de care am avut nevoie. Super!

 548. Am fost pl─âcut surprin╚Öi de amplasarea cabanei, de condi╚Ťiile acesteia (cur─â╚Ťenie, c─âldur─â, camere, etc.)╚Öi ├«ndeosebi de gazd─â. Ne-am sim╚Ťit foarte bine ╚Öi abia a╚Ötept─âm s─â revenim ╚Öi la var─â.

 549. Great customer service and friendly keeper, made sure we quickly had everything and peovided us with options for breakfast.

 550. Cur─â╚Ťenie ospitalitate,cu siguran╚Ť─â vom reveni! Nota 10.

 551. Proprietatea este administrata de un manager cu experienta in domeniu straduind-se sa satisfaca cerintele clientilor. Este o zona frumoasa cu potential, dar inca in extindere. Recomand cu placere. Vom reveni.

 552. Un loc minunat ╚Öi o gazda primitoare! Cur─â╚Ťenie ╚Öi condi╚Ťii foarte bune ╚Öi inspirate de relaxare. Raport calitate-pre╚Ť foarte bun! C─âsu╚Ťele sunt g├óndite la cele mai mici detalii pentru confortul ╚Öi nevoile turistului. Nu ne-a lipsit absolut nimic! Este cu siguran╚Ť─â cea mai bun─â alegere pentru a petrece cu familia sau cu prietenii! Vom revenii cu drag si ├«l felicitam pe Sebastian pentru toat─â implicarea ╚Öi devotamentul lui!

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled