Cazare ieftina Baile Felix

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Băile Felix, Bihor, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Băile Felix, Bihor, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Băile Felix, Bihor, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Băile Felix, Bihor, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Băile Felix, Bihor, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Tudor si Georgia Chirilov din Mancioiu, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Felix, Bihor, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Tudor si Georgia Chirilov din Mancioiu, jud. ArgesCazare in Băile Felix, Bihor, România pentru 3 persoane)

 • Marina si Amelia Toneanu din Podu Muncii, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Felix, Bihor, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Băile Felix, Bihor, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Marina si Amelia Toneanu din Podu Muncii, jud. BuzauCazare in Băile Felix, Bihor, România pentru 3 persoane)

 • Luciana si Silviu Ionesco din Lungani, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Felix, Bihor, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Luciana si Silviu Ionesco din Lungani, jud. IasiCazare in Băile Felix, Bihor, România pentru 3 persoane)

 • Sabina si Lioara Baciu din Cuza Voda, jud. Botosani recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Felix, Bihor, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Băile Felix, Bihor, România!

  (Sabina si Lioara Baciu din Cuza Voda, jud. BotosaniCazare in Băile Felix, Bihor, România pentru 3 persoane)

 • Patricia si Teona ╚śirato din Peteritea, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Felix, Bihor, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Băile Felix, Bihor, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Patricia si Teona ╚śirato din Peteritea, jud. MaramuresCazare in B─âile Felix, Bihor, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • S├ónziana si Matei Kiri╚Ťescu din Colibasi, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile Felix, Bihor, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Băile Felix, Bihor, România.

  (S├ónziana si Matei Kiri╚Ťescu din Colibasi, jud. BuzauCazare in B─âile Felix, Bihor, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 1. Totul este excelent(poate o baie sarata in cadrul spa-ului)

 2. Ne-a placut foarte mult! Este a treia oar─â c├ónd revenim. Condi╚Ťiile si serviciile sunt cu adev─ârat de cinci stele.

 3. Hotelul curat si linistit, aquaparcul impecabil, personalul profesionist si amabil. Mancarea buna si diversificata.

 4. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoas─â curatatenie zilnic amplasat─â foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 5. Camera curata și călduroasă.Personalul foarte amabil și primitor.

 6. Totul a fost perfect, am apreciat foarte mult ospitalitatea, conditiile si curatenia! Recomand cu mare caldura si sigur o sa ma intorc ­čÖé

 7. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 8. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi, personalul foarte amabil….M├óncarea foarte bun─â de 5 stele 🤗. ..Vom reveni cu drag !

 9. Cur─â╚Ťenie, ospitalitate, profesionalism, mic dejun foarte bun

 10. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 11. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 12. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 13. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 14. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 15. Camera foarte mare si existenta unei surse suplimentare de caldura. Amplasarea centrala in statiune.

 16. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 17. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 18. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 19. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 20. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 21. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 22. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 23. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 24. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 25. Camera spatioasa si curata, personalul amabil si serviciile welness si spa recomand!

 26. Totul este excelent(poate o baie sarata in cadrul spa-ului)

 27. Ne-a placut foarte mult! Este a treia oar─â c├ónd revenim. Condi╚Ťiile si serviciile sunt cu adev─ârat de cinci stele.

 28. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, cur─â╚Ťenie de neegalat , mic dejun delicios ╚Öi consistent

 29. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoas─â curatatenie zilnic amplasat─â foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 30. Camera curata și călduroasă.Personalul foarte amabil și primitor.

 31. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 32. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi, personalul foarte amabil….M├óncarea foarte bun─â de 5 stele 🤗. ..Vom reveni cu drag !

 33. Cur─â╚Ťenie, ospitalitate, profesionalism, mic dejun foarte bun

 34. Cur─â╚Ťenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 35. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 36. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 37. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 38. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 39. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 40. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 41. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 42. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 43. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 44. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 45. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 46. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 47. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 48. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 49. Centrul spa modern, bine organizat, cu multe facilitati si o multitudine de proceduri disponibile, personal priceput, atent si amabil, medic balneolog disponibil pentru consultatii de specialitate, foarte ok totul. In weekend anumite programe au totusi disponibilitate limitata.

 50. Am apreciat curatenia, promptitudinea si discretia personalului; camere mari, saltea de pat confortabila, prosoape si halate de baie schimbate zilnic; domnul doctor si domnisoarele asistente de la baza de tratament au oferit servicii medicale de calitate, profesionale. La restaurant e de admirat faptul ca ofera zilnic legume si fructe proaspete, produsele traditionale ( toba si sunca ) foarte cautate.

 51. Camera foarte mica, fata de restul camerelor la care am stat in acel hotel, poate ca prin booking, e altceva!

 52. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, cur─â╚Ťenie de neegalat , mic dejun delicios ╚Öi consistent

 53. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoas─â curatatenie zilnic amplasat─â foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 54. Camera curata și călduroasă.Personalul foarte amabil și primitor.

 55. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 56. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi, personalul foarte amabil….M├óncarea foarte bun─â de 5 stele 🤗. ..Vom reveni cu drag !

 57. Cur─â╚Ťenie, ospitalitate, profesionalism, mic dejun foarte bun

 58. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 59. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 60. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 61. Cur─â╚Ťenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 62. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 63. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 64. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 65. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 66. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 67. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 68. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 69. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 70. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 71. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 72. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 73. Bazinele cu apa termala curate, sauna, bazinul de apa rece, mâncarea, personalul ok.

 74. Centrul spa modern, bine organizat, cu multe facilitati si o multitudine de proceduri disponibile, personal priceput, atent si amabil, medic balneolog disponibil pentru consultatii de specialitate, foarte ok totul. In weekend anumite programe au totusi disponibilitate limitata.

 75. Am apreciat curatenia, promptitudinea si discretia personalului; camere mari, saltea de pat confortabila, prosoape si halate de baie schimbate zilnic; domnul doctor si domnisoarele asistente de la baza de tratament au oferit servicii medicale de calitate, profesionale. La restaurant e de admirat faptul ca ofera zilnic legume si fructe proaspete, produsele traditionale ( toba si sunca ) foarte cautate.

 76. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, cur─â╚Ťenie de neegalat , mic dejun delicios ╚Öi consistent

 77. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoas─â curatatenie zilnic amplasat─â foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 78. Camera curata și călduroasă.Personalul foarte amabil și primitor.

 79. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 80. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 81. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi, personalul foarte amabil….M├óncarea foarte bun─â de 5 stele 🤗. ..Vom reveni cu drag !

 82. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 83. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 84. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 85. Cur─â╚Ťenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 86. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 87. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 88. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 89. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 90. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 91. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 92. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 93. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 94. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 95. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 96. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 97. Bazinele cu apa termala curate, sauna, bazinul de apa rece, mâncarea, personalul ok.

 98. Centrul spa modern, bine organizat, cu multe facilitati si o multitudine de proceduri disponibile, personal priceput, atent si amabil, medic balneolog disponibil pentru consultatii de specialitate, foarte ok totul. In weekend anumite programe au totusi disponibilitate limitata.

 99. Am apreciat curatenia, promptitudinea si discretia personalului; camere mari, saltea de pat confortabila, prosoape si halate de baie schimbate zilnic; domnul doctor si domnisoarele asistente de la baza de tratament au oferit servicii medicale de calitate, profesionale. La restaurant e de admirat faptul ca ofera zilnic legume si fructe proaspete, produsele traditionale ( toba si sunca ) foarte cautate.

 100. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 101. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, cur─â╚Ťenie de neegalat , mic dejun delicios ╚Öi consistent

 102. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoas─â curatatenie zilnic amplasat─â foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 103. Cur─â╚Ťenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 104. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 105. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 106. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 107. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 108. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 109. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 110. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 111. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 112. Zona lini╚Ötit─â, lipsit─â de forfota str─âzii, oameni minuna╚Ťi, cur─â╚Ťenie zilnic─â, restaurant cu produse foate gustoase ╚Öi variate, confort deosebit. Recomand─âm cu drag ╚Öi vom reveni cu mare pl─âcere!

 113. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 114. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 115. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 116. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 117. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 118. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 119. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 120. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 121. Personal din baza de tratament si personalul de la receptie!!!

 122. Da micul dejun a fost proasp─ât. Patul confortabil.

 123. Bazinele cu apa termala curate, sauna, bazinul de apa rece, mâncarea, personalul ok.

 124. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 125. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, cur─â╚Ťenie de neegalat , mic dejun delicios ╚Öi consistent

 126. Pensiunea cocheta patronul un om deosebit camera foarte frumoas─â curatatenie zilnic amplasat─â foarte aproape de strandul termal recomand si voi reveni cu siguranta.Marinela

 127. Zona lini╚Ötit─â, lipsit─â de forfota str─âzii, oameni minuna╚Ťi, cur─â╚Ťenie zilnic─â, restaurant cu produse foate gustoase ╚Öi variate, confort deosebit. Recomand─âm cu drag ╚Öi vom reveni cu mare pl─âcere!

 128. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 129. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 130. Cur─â╚Ťenia din camere si ospitalitatea gazdelor ne conving sa revenim! Pensiunea este in centrul statiunii. Am primit reducere la Aquapark. Ne-am simtit minunat! Multumim!!!

 131. Proprietarii au fost feceptivi la toate dorintele noastre

 132. Camera curata, liniste, receptionera ft amabila, ne-a ajutat ft repede cu cartele de intrare la Aquapark si orice am avut nevoie.Sper ca proprietarul pensiunii stie ce angajat competent si ospitalier are.5 stele pt d-soara receptionera.

 133. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 134. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 135. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 136. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 137. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 138. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 139. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 140. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 141. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 142. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 143. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 144. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 145. Serviciile hoteliere, atentia de 8 martie pentru doamna, accesul la facilitatile de SPA cu halatele si papucii din camera, pesonalul de la receptia SPA si Cristi de la masaj. Micul dejun bogat pentru standardele romanesti iar bucataria pentru cina (a la carte) inspirata si delicioasa,

 146. Piscinele cu ap─â termala(interioare ╚Öi exterioar─â). Cur─â╚Ťenia, amabilitatea personalului,priveli╚Ötea de la balcon.

 147. Amabilitatea personalului, curatenia impecabila, mincare excelenta Multumim !

 148. Cred c─â mai bine de at├ót nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minuna╚Ťi, te sim╚Ťi ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 149. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 150. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, cur─â╚Ťenie de neegalat , mic dejun delicios ╚Öi consistent

 151. Zona lini╚Ötit─â, lipsit─â de forfota str─âzii, oameni minuna╚Ťi, cur─â╚Ťenie zilnic─â, restaurant cu produse foate gustoase ╚Öi variate, confort deosebit. Recomand─âm cu drag ╚Öi vom reveni cu mare pl─âcere!

 152. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 153. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 154. Camera spa╚Ťioas─â, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil ╚Öi prietenos. Pozi╚Ťionare foarte bun─â, ├«n centrul sta╚Ťiunii. Excelent raport calitate/pre╚Ť.

 155. Super locatia si personalul foarte de treaba. In mod sigur vom reveni. Recomand si altora.

 156. Amplasarea loca╚Ťiei este foarte bun─â, la mijlocul sta╚Ťiunii. Po╚Ťi vizita obiectivele sta╚Ťiunii.

 157. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 158. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 159. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 160. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 161. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 162. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 163. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 164. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 165. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 166. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 167. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 168. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 169. Totul a fost extraordinar . Felicitari personalului . Sigur vom reveni curând . Va multumim .

 170. Serviciile hoteliere, atentia de 8 martie pentru doamna, accesul la facilitatile de SPA cu halatele si papucii din camera, pesonalul de la receptia SPA si Cristi de la masaj. Micul dejun bogat pentru standardele romanesti iar bucataria pentru cina (a la carte) inspirata si delicioasa,

 171. Piscinele cu ap─â termala(interioare ╚Öi exterioar─â). Cur─â╚Ťenia, amabilitatea personalului,priveli╚Ötea de la balcon.

 172. Cred c─â mai bine de at├ót nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minuna╚Ťi, te sim╚Ťi ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 173. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 174. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, cur─â╚Ťenie de neegalat , mic dejun delicios ╚Öi consistent

 175. Zona lini╚Ötit─â, lipsit─â de forfota str─âzii, oameni minuna╚Ťi, cur─â╚Ťenie zilnic─â, restaurant cu produse foate gustoase ╚Öi variate, confort deosebit. Recomand─âm cu drag ╚Öi vom reveni cu mare pl─âcere!

 176. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 177. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 178. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 179. Camera spa╚Ťioas─â, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil ╚Öi prietenos. Pozi╚Ťionare foarte bun─â, ├«n centrul sta╚Ťiunii. Excelent raport calitate/pre╚Ť.

 180. Super locatia si personalul foarte de treaba. In mod sigur vom reveni. Recomand si altora.

 181. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 182. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 183. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 184. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 185. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 186. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 187. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 188. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 189. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 190. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 191. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 192. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 193. Totul- m├óncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumi╚Ťi

 194. Totul. Amabilitate, atentie, personalul vesnic cu zambetul pe buze.

 195. Curatenia, personalul, mâncarea, nu este aglomerat, bazinele sunt foarte curate.

 196. Cred c─â mai bine de at├ót nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minuna╚Ťi, te sim╚Ťi ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 197. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 198. Pensiune de 7 stele, foarte aproape de strandul Apolo Felix. Personal amabil, cur─â╚Ťenie de neegalat , mic dejun delicios ╚Öi consistent

 199. Zona lini╚Ötit─â, lipsit─â de forfota str─âzii, oameni minuna╚Ťi, cur─â╚Ťenie zilnic─â, restaurant cu produse foate gustoase ╚Öi variate, confort deosebit. Recomand─âm cu drag ╚Öi vom reveni cu mare pl─âcere!

 200. Totul a fost ok de la, confort pina la mincare și liniște. Personal foarte amabil. Va recomand cu toată încrederea aceasta pensiune și or de cite ori ma voi duce la Băile Felix ma voi caza la pensiunea Anthimos..

 201. zona linistita, patul confortabil , mic dejun bogat .

 202. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 203. Camera spa╚Ťioas─â, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil ╚Öi prietenos. Pozi╚Ťionare foarte bun─â, ├«n centrul sta╚Ťiunii. Excelent raport calitate/pre╚Ť.

 204. Super locatia si personalul foarte de treaba. In mod sigur vom reveni. Recomand si altora.

 205. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 206. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 207. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 208. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 209. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 210. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 211. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 212. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 213. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 214. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 215. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 216. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 217. Totul- m├óncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumi╚Ťi

 218. Totul. Amabilitate, atentie, personalul vesnic cu zambetul pe buze.

 219. Curatenia, personalul, mâncarea, nu este aglomerat, bazinele sunt foarte curate.

 220. Personalul a fost foarte amabil. Multa liniste, atmosfera perfecta pentru relaxare.

 221. Camerele sunt spatioase. Apa din piscina este curata si calda.

 222. In general a fost un sejur reusit chiar daca exista unele lucruri ce ar putea sa fie puse la punct dar, in ansamblu, a fost bine. Am stat doua doua nopti si din acest motiv nu pot evalua sub toate aspectele locatia, poate daca as fi stat mai mult.

 223. Totul a fost foarte bine dar piscina exterioara cu apa termala ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim exceptional

 224. Patul a fost confortabil și foarte încăpător. Am avut balcon, chiar doua.

 225. paturi confortabile, apa in piscina mereu curata si personalul foarte amabil. Mancarea a fost excelenta! curatenie in intreaga locatie si liniste deplina.

 226. Loca╚Ťia foarte curat─â, personalul dr─âgu╚Ť. Am avut parte de cel mai bun masaj pana acum,Gabriela o cheam─â pe fat─â, senza╚Ťionala !!!!!

 227. Confortul,cur─â╚Ťenia , centrul spam ╚Öi amabilitatea personalului

 228. Conditii excelente, camera confortabila, personal foarte amabil. Piscina interioara este deschisa pana la orele 24:00.

 229. Am apreciat profesionalismul si amabilitatea personalului si curatenia.

 230. Polite╚Ťea personalului. Pozi╚Ťionarea hotelului. Piscina exterioar─â. Micul dejun.

 231. Atitudine profesionala fata de client. Liniste, curatenia, piscina.

 232. Linistea,bazinul, mancare suficienta si de calitate.

 233. Am revenit la Nufarul dupa aproape 6 ani si am gasit hotelul cu cateva schimbari facute in bine. Baile sunt complet renovate, la fel si o parte a mobilierului din camere. Micul dejun este mult mai diversificat si ai de unde alege. Desi clasificarea este de ***, in continuare Nufarul mi se pare cea mai buna optiune din Felix, prin arhitectura, amplasament si aerul pe care il degaja hotelul. Personalul foarte amabil si atent la nevoile turistilor. Piscinele exterioare (comune cu hotel Termal) sunt punctul forte.

 234. Personalul foarte amabil , m├óncarea buna , cur─â╚Ťenia ok.

 235. Mic dejun foarte bun,curatenie,amplasament central.

 236. Camera linistita cu vedere catre Lacul cu Nuferi, curata, confortabila, micul dejun diversificat si indestulator… Amabilitatea deosebita a personalului, fiind foarte atenti la nevoile noastre, facandu-ne sederea placuta. Locatia centrala. Ne-a placut Hotel Ami ! Vom reveni, cu siguranta.

 237. camera mare spatioasa, personalul amabil, curatenie, mancarea foarte buna

 238. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 239. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 240. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 241. Amabilitatea, ├«ncrederea ╚Öi buna dispozi╚Ťie a gazdei

 242. Scuze am scris f─âr─â s─â vreau ce mia placut la paragraful ce nu mia placut va rog din suflet puteti schimba dv va roog nu am fost atent─â

 243. Pensiune este amplasata mai departe de zgomotul soselei . Gazdele au fost foarte amabile . Se respecta programul de liniste.

 244. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 245. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 246. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 247. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug ­čÖé – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President ­čÖé

 248. Cred c─â mai bine de at├ót nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minuna╚Ťi, te sim╚Ťi ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 249. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 250. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 251. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 252. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 253. Loca╚Ťia, personalul foarte dragut, facilitatile, comunicarea foarte buna, camere dr─âgu╚Ťe, foarte spatioase, reducere la aquapark, m├óncarea la restaurant foarte buna si f. mult─â, totul foarte ok!

 254. Amabilitate, comunicare, ospitalitate. Nici nu ai nevoie de mai mult ca s─â te sim╚Ťi binevenit.

 255. Zona lini╚Ötit─â, lipsit─â de forfota str─âzii, oameni minuna╚Ťi, cur─â╚Ťenie zilnic─â, restaurant cu produse foate gustoase ╚Öi variate, confort deosebit. Recomand─âm cu drag ╚Öi vom reveni cu mare pl─âcere!

 256. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 257. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 258. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 259. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 260. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 261. Administratorul ne-a oferit ├«nc─â un pat matrimonial pentru cei doi copii de 3 respectiv 6 ani pentru a evita lipsa de spa╚Ťiu, acces buc─ât─ârie, baie pentru fiecare camera, parcare asigurat─â, aproape de ╚Ötrand 5-7 min de mers lejer, gr─âtar ├«n curte….cu siguran╚Ť─â vom reveni !!!

 262. Loca╚Ťie excelenta,curata, gazde primitoare, ideala pentru petrecerea unui sejur lini╚Ötit.

 263. Gazde primitoare, ospitaliere, conditii foarte bune de cazare, curatenie impecabila, cazare aproape identica ca si la 4*

 264. A fost foarte curat in camera, dotata cu tot ce este necesar si conform celor 3* pe care le au. Personalul foarte amabil, ne-a predat camerele la ora 10 desi ora de check-in era 14, pentru ca ne grabeam sa ajungem la Bai. Am primit indicatii detaliate despre zonele de imbaiere si locuri de vizitat a doua zi, pentru a completa sejurul. Micul dejun a fost foarte generos.

 265. Micul dejun a fost excelent (variat si consistent).

 266. Totul a fost extraordinar . Felicitari personalului . Sigur vom reveni curând . Va multumim .

 267. Serviciile hoteliere, atentia de 8 martie pentru doamna, accesul la facilitatile de SPA cu halatele si papucii din camera, pesonalul de la receptia SPA si Cristi de la masaj. Micul dejun bogat pentru standardele romanesti iar bucataria pentru cina (a la carte) inspirata si delicioasa,

 268. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 269. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 270. Camera spa╚Ťioas─â, curata, paturi foarte confortabile. Personal foarte amabil ╚Öi prietenos. Pozi╚Ťionare foarte bun─â, ├«n centrul sta╚Ťiunii. Excelent raport calitate/pre╚Ť.

 271. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 272. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 273. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 274. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug ­čÖé – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President ­čÖé

 275. Cred c─â mai bine de at├ót nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minuna╚Ťi, te sim╚Ťi ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 276. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 277. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 278. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 279. Camere spatioase, liniste, piscina excelemta, xona centrala

 280. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 281. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 282. Loca╚Ťia, personalul foarte dragut, facilitatile, comunicarea foarte buna, camere dr─âgu╚Ťe, foarte spatioase, reducere la aquapark, m├óncarea la restaurant foarte buna si f. mult─â, totul foarte ok!

 283. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 284. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 285. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 286. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 287. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 288. Administratorul ne-a oferit ├«nc─â un pat matrimonial pentru cei doi copii de 3 respectiv 6 ani pentru a evita lipsa de spa╚Ťiu, acces buc─ât─ârie, baie pentru fiecare camera, parcare asigurat─â, aproape de ╚Ötrand 5-7 min de mers lejer, gr─âtar ├«n curte….cu siguran╚Ť─â vom reveni !!!

 289. excelent micul dejun si masa de searahabundenta de produse ,seara am baut un vin bun,deservirea a fost excelenta

 290. Cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, amabilitatea personalului, lini╚Ötea.

 291. Totul- m├óncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumi╚Ťi

 292. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 293. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 294. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 295. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 296. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 297. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 298. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 299. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 300. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 301. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 302. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 303. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 304. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug ­čÖé – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President ­čÖé

 305. Cred c─â mai bine de at├ót nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minuna╚Ťi, te sim╚Ťi ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 306. Conditii foarte bune de cazare, amplasata foarte aproape de strandul Apollo Felix la numai 3_4 minute de mers pe jos. Personalul amabil micul dejun consistent si delicios. Va recomand frumoasa pensiune

 307. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 308. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 309. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 310. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 311. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 312. Loca╚Ťia, personalul foarte dragut, facilitatile, comunicarea foarte buna, camere dr─âgu╚Ťe, foarte spatioase, reducere la aquapark, m├óncarea la restaurant foarte buna si f. mult─â, totul foarte ok!

 313. excelent micul dejun si masa de searahabundenta de produse ,seara am baut un vin bun,deservirea a fost excelenta

 314. Cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, amabilitatea personalului, lini╚Ötea.

 315. Totul- m├óncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumi╚Ťi

 316. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 317. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 318. Proprietatea este situata in cenrtu, foarte multumit.

 319. Pensiunea este localizata chiar la strada , ( aproape de baile Felix dar si de Oradea) ,Gazda ne-a intampinat foarte amabil, chiar daca ora la care am ajuns era tarzie! Camera a fost foarte buna, Paturi excelente! asternuturi curate, prosoape noi, curatenie exemplara! Am calatorit impreuna cu fetita noastra de nici 2 ani! Locatie excelenta pt familiile cu copii! Vom reveni

 320. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug ­čÖé – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President ­čÖé

 321. Cred c─â mai bine de at├ót nu se putea! Totul a fost minunat! Recomand cu mare drag. De asemenea, recomand cafeaua de la aparatul din pensiune! Am descoperit oameni minuna╚Ťi, te sim╚Ťi ca la hotel la ei! Camerele sunt foarte curate, totul la superlativ.

 322. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 323. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 324. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 325. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 326. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 327. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 328. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 329. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 330. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 331. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 332. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 333. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 334. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 335. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 336. Administratorul ne-a oferit ├«nc─â un pat matrimonial pentru cei doi copii de 3 respectiv 6 ani pentru a evita lipsa de spa╚Ťiu, acces buc─ât─ârie, baie pentru fiecare camera, parcare asigurat─â, aproape de ╚Ötrand 5-7 min de mers lejer, gr─âtar ├«n curte….cu siguran╚Ť─â vom reveni !!!

 337. excelent micul dejun si masa de searahabundenta de produse ,seara am baut un vin bun,deservirea a fost excelenta

 338. Cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, amabilitatea personalului, lini╚Ötea.

 339. Totul- m├óncarea si cazarea excelente . Noi am avut mic-dejun si cina si am fost fffoarte multumi╚Ťi

 340. Totul a fost bine Primirea,personalul ….ireprosabil…

 341. Pensiunea este localizata chiar la strada , ( aproape de baile Felix dar si de Oradea) ,Gazda ne-a intampinat foarte amabil, chiar daca ora la care am ajuns era tarzie! Camera a fost foarte buna, Paturi excelente! asternuturi curate, prosoape noi, curatenie exemplara! Am calatorit impreuna cu fetita noastra de nici 2 ani! Locatie excelenta pt familiile cu copii! Vom reveni

 342. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug ­čÖé – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President ­čÖé

 343. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 344. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 345. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 346. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 347. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 348. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 349. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 350. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 351. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 352. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 353. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 354. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 355. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 356. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 357. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 358. Proprietatea este intretinuta, curata, ordonata. Doamna Coca a fost foarte primitoare, ne-a oferit toate informatiile pe care i le-am solictitat.

 359. Priveliste minunata , personal exceptional, curatenie exemplara! Recomand !

 360. Camera confortabil─â ,pat confortabil ,zona linistit─â proprietari foarte amabili Anul viitor tot acolo merg ,preturi accesibile . Foarte multumit 😃😃😃

 361. Personal amabil cur─â╚Ťenie an scurte cuvinte totul este ok

 362. Personal amabil, mâncare bună și destul de curat.

 363. Personalul deosebit de amabil, tratamentul la Centrul Balnear – minunat!

 364. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 365. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 366. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 367. Totul a fost bine Primirea,personalul ….ireprosabil…

 368. Pensiunea este localizata chiar la strada , ( aproape de baile Felix dar si de Oradea) ,Gazda ne-a intampinat foarte amabil, chiar daca ora la care am ajuns era tarzie! Camera a fost foarte buna, Paturi excelente! asternuturi curate, prosoape noi, curatenie exemplara! Am calatorit impreuna cu fetita noastra de nici 2 ani! Locatie excelenta pt familiile cu copii! Vom reveni

 369. – personal foarte foarte amabil – curatenie exemplara in camere – priveliste frumoasa de la etajele superioare – mocheta pe jos (ideal pentru copii) – baie cu vana, apa firbinte tot timpul – caldura din belsug ­čÖé – aprope de centrul statiunii – 50% reducere la AquaPark President ­čÖé

 370. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 371. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 372. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 373. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 374. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 375. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 376. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 377. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 378. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 379. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 380. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 381. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 382. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 383. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 384. Camera foarte spatioasa cu 3 paturi duble (ma asteptam sa gasesc 3 paturi simple) si cu toate dotarile necesare.

 385. Totul….. Personalul, loca╚Ťia, camera, micul dejun, cina… pachetul wellnnes.. Absolut totul… Nota 10 cu felicit─âri!!!

 386. excelent micul dejun si masa de searahabundenta de produse ,seara am baut un vin bun,deservirea a fost excelenta

 387. Cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, amabilitatea personalului, lini╚Ötea.

 388. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 389. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 390. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 391. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 392. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 393. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 394. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 395. Totul a fost bine Primirea,personalul ….ireprosabil…

 396. Pensiunea este localizata chiar la strada , ( aproape de baile Felix dar si de Oradea) ,Gazda ne-a intampinat foarte amabil, chiar daca ora la care am ajuns era tarzie! Camera a fost foarte buna, Paturi excelente! asternuturi curate, prosoape noi, curatenie exemplara! Am calatorit impreuna cu fetita noastra de nici 2 ani! Locatie excelenta pt familiile cu copii! Vom reveni

 397. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 398. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 399. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 400. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 401. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 402. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 403. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 404. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 405. toate ,amplasamentul,camera,gazda foarte amabil ,camera in care am stat a fost foarte curata a corespuns tuturor cerintelor

 406. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 407. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 408. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 409. Totul….. Personalul, loca╚Ťia, camera, micul dejun, cina… pachetul wellnnes.. Absolut totul… Nota 10 cu felicit─âri!!!

 410. excelent micul dejun si masa de searahabundenta de produse ,seara am baut un vin bun,deservirea a fost excelenta

 411. Cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, amabilitatea personalului, lini╚Ötea.

 412. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 413. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 414. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 415. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 416. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 417. A fost o experienta interesanta. Increderea de care au dat dovata proprietarii fata de noi este un lucru pe care rar il mai gasesti azi. Comunicarea cu ei a fost una deschisa si facila. Ne-a placut tot.

 418. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 419. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 420. Totul a fost bine Primirea,personalul ….ireprosabil…

 421. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 422. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 423. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 424. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 425. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 426. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 427. Locatie excelentă aproape de strandul Apollo, de centru si de parcul cu nuferi. Proprietarul pensiunii foarte amabil, au un caine foarte simpatic. Curatenie in camera, frigider in camera, aer conditionat, acces la o bucatarie comuna foarte bine utilata. Pensiunea corespunde întocmai prezentarii de pe Booking. Alimentara bine aprovizionata si cu preturi rezonabile la intrarea in pensiune . Recomand pensiunea si ne vom caza cu altă ocazie când ajungem in Băile Felix.

 428. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 429. Pensiunea este foarte curata si foarte bine amplasata. Am avut acces usor la strand, personalul a fost peste asteptari.

 430. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 431. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 432. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 433. Amabilitatea personalului. Era un miros plăcut, atât pe hol, cât și în cameră.

 434. đłđ░Đüđ╝đŞđŻđ░ iunie 14, 2019 at 3:56 pm

  Locatia este aproape de centru, si personalul amabil.

 435. Camera e grozava, mare incapatoare si foarte confortabila, curatenia exemplara.

 436. Personal foarte amabil, mic dejun foarte variat si gustos, piscine mari si bine intretinute

 437. Restaurantul si masa excelente. Personal de la restaurant extrem de amabil.

 438. Camera de hotel foarte frumoas─â Acces o zi gratis la Aqua Prezident Bazinul acoperit din cadrul hotelului

 439. Dinu-sebastien iunie 14, 2019 at 3:56 pm

  Personalul foarte prietenos si amabil, pozitia centrala a hotelului in statiune si distanta mica fata de strandul Apollo, parcarea privata.

 440. Mic dejun foarte bun,curatenie,amplasament central.

 441. Camera linistita cu vedere catre Lacul cu Nuferi, curata, confortabila, micul dejun diversificat si indestulator… Amabilitatea deosebita a personalului, fiind foarte atenti la nevoile noastre, facandu-ne sederea placuta. Locatia centrala. Ne-a placut Hotel Ami ! Vom reveni, cu siguranta.

 442. Cunosteam locatia de anul trecut de unde luasem o carte de vizita. Totul a fost perfect. Perfect insemnand de la receptie, camera, bazinul cu apa, masa. O sa revin numai acolo, si o s-o recomand oricui. Multumesc BOOKING.com !

 443. Totul a fost foarte bine dar piscina exterioara cu apa termala ne-a f─âcut s─â ne sim╚Ťim exceptional

 444. Patul a fost confortabil și foarte încăpător. Am avut balcon, chiar doua.

 445. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 446. Nimic,camera avea baie fara caldura nu exista calorifer in baie,micul dejun era compus din cateva felii de sunca uscata,dar pretul cerut era de Hilton ,este doar o pensiune cu cateva camere in curs de deschidere-nu recomand decat daca doriti sa aveti un concediu de cosmar.

 447. Curatenie, camera spatioasa, mic dejun diversificat, personal amabil si cel mai important, ai reducere de 50% la Akua Parc Prezident. Locatia este in centrul statiunii, are si o piscina in curte, loc de joaca pentru copii. Vom reveni cu placere aici!

 448. Patul foarte confortabil , cur─â╚Ťenie excelenta , doamna de la Recep╚Ťie foarte amabila …

 449. RECOMAND, totul a fost absolut superb, incepand de la personal, curatenie, un miros placut peste tot, condi╚Ťii excelente, ambient impecabil, cu siguranta o sa revenim, D─â clas─â multor hoteluri din ╚Ťar─â, BRAVO!!!

 450. Mic dejun pentru vegetarieni cam slab. Locatia acceptabila

 451. M├óncarea foarte buna, personalul medical foarte amabil,cur─â╚Ťenia,condi╚Ťiile foarte bune la bazele de tratament,igiena impecabila.

 452. Personalul de la recep╚Ťie foarte amabil,camera renovat─â, baza de tratament peste astept─ârile mele,curat si personal amabil.

 453. micul dejun vareiat si foarte bun, personalul ok, temperatura in camera ok

 454. Lotus ramane inca cea mai buna locatie din Baile Felix.Arata aproape la fel de bine ca la deschidere , totusi timpul lasa urme.Aproape totul la superlativ.Pretul nu e mic dar avand in vedere ca nu are concurenta , e de inteles.

 455. Linistea, astenuturile, climatizarea, micul dejun si cina foarte bune, amabilitatea personalului si parcarea mare inclusa in pret.

 456. Amplasare bun─â, cur─â╚Ťenie exemplar─â, m├óncare diversificat─â, personal amabil.

 457. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 458. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 459. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 460. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 461. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 462. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 463. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 464. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 465. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 466. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 467. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 468. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 469. amplasat in centru…camere mari si curate ..baia ok..piscina cu apa calda si curata..flori ..verdeta …liniste ..

 470. Totul este super . Foarte curat și un peisaj de vis.

 471. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 472. Lotus ramane inca cea mai buna locatie din Baile Felix.Arata aproape la fel de bine ca la deschidere , totusi timpul lasa urme.Aproape totul la superlativ.Pretul nu e mic dar avand in vedere ca nu are concurenta , e de inteles.

 473. Linistea, astenuturile, climatizarea, micul dejun si cina foarte bune, amabilitatea personalului si parcarea mare inclusa in pret.

 474. Amplasare bun─â, cur─â╚Ťenie exemplar─â, m├óncare diversificat─â, personal amabil.

 475. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 476. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 477. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 478. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 479. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 480. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 481. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 482. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 483. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 484. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 485. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 486. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 487. amplasat in centru…camere mari si curate ..baia ok..piscina cu apa calda si curata..flori ..verdeta …liniste ..

 488. Totul este super . Foarte curat și un peisaj de vis.

 489. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 490. Lotus ramane inca cea mai buna locatie din Baile Felix.Arata aproape la fel de bine ca la deschidere , totusi timpul lasa urme.Aproape totul la superlativ.Pretul nu e mic dar avand in vedere ca nu are concurenta , e de inteles.

 491. Linistea, astenuturile, climatizarea, micul dejun si cina foarte bune, amabilitatea personalului si parcarea mare inclusa in pret.

 492. Amplasare bun─â, cur─â╚Ťenie exemplar─â, m├óncare diversificat─â, personal amabil.

 493. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 494. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 495. Loca╚Ťie central─â, parcare gratuita, aproape de centru.

 496. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 497. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 498. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 499. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 500. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 501. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 502. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 503. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 504. Ne-a pl─âcut totul la aceasta pensiune. Este foarte curat ╚Öi m├óncarea deosebita. Ne-am sim╚Ťit minunat. Micul dejun e bogat ╚Öi gustos. Felicit─âri gazdei!

 505. amplasat in centru…camere mari si curate ..baia ok..piscina cu apa calda si curata..flori ..verdeta …liniste ..

 506. Totul este super . Foarte curat și un peisaj de vis.

 507. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 508. Lotus ramane inca cea mai buna locatie din Baile Felix.Arata aproape la fel de bine ca la deschidere , totusi timpul lasa urme.Aproape totul la superlativ.Pretul nu e mic dar avand in vedere ca nu are concurenta , e de inteles.

 509. Linistea, astenuturile, climatizarea, micul dejun si cina foarte bune, amabilitatea personalului si parcarea mare inclusa in pret.

 510. Amplasare bun─â, cur─â╚Ťenie exemplar─â, m├óncare diversificat─â, personal amabil.

 511. Confort, cur─â╚Ťenie ╚Öi modul ├«n care am fost primi╚Ťi. Propietarul un om deosebit.

 512. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 513. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 514. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 515. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 516. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 517. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 518. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 519. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 520. ambianta camera parcare natura – gazonul ,locul de joaca pentru cei mici

 521. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 522. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 523. amplasat in centru…camere mari si curate ..baia ok..piscina cu apa calda si curata..flori ..verdeta …liniste ..

 524. Totul este super . Foarte curat și un peisaj de vis.

 525. Camera spatioasa, extrem de curata (am avut norocul sa nimerim primii dupa renovare),cu terasa ,pat confortabil,frigider, baie spatioasa ,piscina exterioara foarte bine intretinuta ,mic dejun bun, personal amabil si proprietarii foarte sociabili si cumsecade.

 526. Hotel nou, curat si personalul de la receptie a fost amabil si s─âritor. Hotelul este aproape de strandul Apollo, cca 5 min de mers pe jos.

 527. Totul a fost la superlativ! Amabilitatea este la ea acasa!

 528. Hotel foarte curat si personalul amabil!! O sa mai revenim cu drag!!! Recomand!!!

 529. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 530. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 531. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 532. Micul dejun si cina la discretie si diversificat. Amabilitate din partea personalului. Acces la spa si la piscinile hotelului

 533. Faptul ca au fost atenti inclusiv ca este ziua mea de nastere si mi-au facut o surpriza! 😃

 534. Personalul de la tratament. Foarte amabil, în special Adriana de la caracalla și fata de la magnetoterapie și unde scurte. Deosebite!

 535. Confort, cur─â╚Ťenie ╚Öi modul ├«n care am fost primi╚Ťi. Propietarul un om deosebit.

 536. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 537. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 538. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 539. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 540. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 541. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 542. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 543. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 544. ambianta camera parcare natura – gazonul ,locul de joaca pentru cei mici

 545. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 546. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 547. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat (am avut norocul s─â nimerim chiar dup─â ce a fost proasp─ât renovat), cu teras─â, patul imens ╚Öi confortabil, cu frigider, baie spa╚Ťioas─â ╚Öi utilat─â perfect, piscin─â exterioar─â bine ├«ntre╚Ťinut─â, loc lini╚Ötit, mic dejun foarte bun ╚Öi diversificat, personal extrem de amabil. Dac─â a╚Ö putea a╚Ö oferi o sut─â de stele. Cu siguran╚Ť─â, de fiecare dat─â c├ónd vom fi ├«n zon─â, vom poposi doar aici.

 548. amplasat in centru…camere mari si curate ..baia ok..piscina cu apa calda si curata..flori ..verdeta …liniste ..

 549. Totul este super . Foarte curat și un peisaj de vis.

 550. Hotel nou, curat si personalul de la receptie a fost amabil si s─âritor. Hotelul este aproape de strandul Apollo, cca 5 min de mers pe jos.

 551. Totul a fost la superlativ! Amabilitatea este la ea acasa!

 552. Hotel foarte curat si personalul amabil!! O sa mai revenim cu drag!!! Recomand!!!

 553. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 554. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 555. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 556. Personal extrem de amabil in toate locatiile cum rar intalnesti . Felicitari, un director popular care dezvolta relatii directe cu clientii atent la nevoile lor.

 557. Foarte curat in interiorul hotelului, mancare variata și de calitate , nu la fel de curat in zona bazinelor.

 558. Loca╚Ťia excelenta,exact ca in fotografii! B─âile ╚Öi piscina curate,╚Öezlonguri pentru toat─â lumea! M├óncarea foarte buna ╚Öi diversificata!

 559. Confort, cur─â╚Ťenie ╚Öi modul ├«n care am fost primi╚Ťi. Propietarul un om deosebit.

 560. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 561. Locatia a fost perfecta, chiar in centrul statiunii

 562. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 563. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 564. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 565. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 566. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 567. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 568. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat (am avut norocul s─â nimerim chiar dup─â ce a fost proasp─ât renovat), cu teras─â, patul imens ╚Öi confortabil, cu frigider, baie spa╚Ťioas─â ╚Öi utilat─â perfect, piscin─â exterioar─â bine ├«ntre╚Ťinut─â, loc lini╚Ötit, mic dejun foarte bun ╚Öi diversificat, personal extrem de amabil. Dac─â a╚Ö putea a╚Ö oferi o sut─â de stele. Cu siguran╚Ť─â, de fiecare dat─â c├ónd vom fi ├«n zon─â, vom poposi doar aici.

 569. amplasat in centru…camere mari si curate ..baia ok..piscina cu apa calda si curata..flori ..verdeta …liniste ..

 570. Totul este super . Foarte curat și un peisaj de vis.

 571. ambianta camera parcare natura – gazonul ,locul de joaca pentru cei mici

 572. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 573. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 574. Hotel nou, curat si personalul de la receptie a fost amabil si s─âritor. Hotelul este aproape de strandul Apollo, cca 5 min de mers pe jos.

 575. Totul a fost la superlativ! Amabilitatea este la ea acasa!

 576. Hotel foarte curat si personalul amabil!! O sa mai revenim cu drag!!! Recomand!!!

 577. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 578. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 579. Camera cocheta, include tot ce ai nevoie, c─âldur─â, pozi╚Ťionare excelent─â ├«n localitate… ╚śi multe altele!!! Gazda, doamna Loredana, o persoana foarte amabil─â!!!

 580. După o zi obositoare, un dus bun și o saltea odihnitoare

 581. Confort, cur─â╚Ťenie ╚Öi modul ├«n care am fost primi╚Ťi. Propietarul un om deosebit.

 582. Locatie excelenta,personalul primitor si foarte atent,recomand

 583. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 584. Curatenie exemplara, apartament aerisit, foarte dotat, paturi confortabile, mobilat cu mult bun gust, plasat intr-o zona linistita, aproape de stranduri si de restaurante. Gazda este un om deosebit. Recomand!

 585. Curatenia impecabila. Tot ce iti doreai era la indemana. Bucataria completa cu tot ce aveai nevoie. Baia ok iar cabina de dus……..perfecta. Am fost foarte multumiti.

 586. Mica atentie de bun sosit de la Nea Mitica-1/2 l-lichid .

 587. Camere mari, foarte curate, aerisite si primitoare. Cel mai mult ne-a incantat ca fiecarei camere era alocat cate un dulap cu cheie in bucatarie care continea tacamuri si vesela. Multumim frumos gazdei, super oameni!

 588. Pensiunea in totalitate e foarte primitoare si gazda de asemenea te face sa te simti bine si sa revi,totul a fost perfect, multumim frumos si pentru doua primire la rând la fel de călduroasă

 589. Camere mari, curate, modern mobilate. Piscina cu apa curata si calda. Foarte aproape de parc si de lacul cu nuferi (la cca 1 km.de strandul President, pe o poteca aflata in padure) Reducere la biletul de acces pt strandul President (35 ron/zi/adult), pt copii nu au reducerea, dar era 18 ron/zi/copil biletul achitat la intrarea in strand.

 590. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat (am avut norocul s─â nimerim chiar dup─â ce a fost proasp─ât renovat), cu teras─â, patul imens ╚Öi confortabil, cu frigider, baie spa╚Ťioas─â ╚Öi utilat─â perfect, piscin─â exterioar─â bine ├«ntre╚Ťinut─â, loc lini╚Ötit, mic dejun foarte bun ╚Öi diversificat, personal extrem de amabil. Dac─â a╚Ö putea a╚Ö oferi o sut─â de stele. Cu siguran╚Ť─â, de fiecare dat─â c├ónd vom fi ├«n zon─â, vom poposi doar aici.

 591. amplasat in centru…camere mari si curate ..baia ok..piscina cu apa calda si curata..flori ..verdeta …liniste ..

 592. Personal si proprietari minunati! Camerele si paturile confortabile!

 593. Hotel nou, curat si personalul de la receptie a fost amabil si s─âritor. Hotelul este aproape de strandul Apollo, cca 5 min de mers pe jos.

 594. Totul a fost la superlativ! Amabilitatea este la ea acasa!

 595. ambianta camera parcare natura – gazonul ,locul de joaca pentru cei mici

 596. Locatie frumoasa,gradina amenajata frumos,un restaurant bun cu preparate ok. la un pret decent,personal amabil.

 597. Locatie excelenta , zona linistita , usor de ajuns in statiune . Mancarea este foarte buna , personalul foarte serviabil , curatenie peste tot . In camera totul este de calitate buna si se face curatenie zilnic . Domnul Bugnar este atent tot timpul cu clientii , ofera sfaturi utile turistului .

 598. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 599. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 600. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 601. Ambianta placuta in camera. Aer conditionat si plasa la geamuri.

 602. Locatie excelentă aproape de strandul Apollo, de centru si de parcul cu nuferi. Proprietarul pensiunii foarte amabil, au un caine foarte simpatic. Curatenie in camera, frigider in camera, aer conditionat, acces la o bucatarie comuna foarte bine utilata. Pensiunea corespunde întocmai prezentarii de pe Booking. Alimentara bine aprovizionata si cu preturi rezonabile la intrarea in pensiune . Recomand pensiunea si ne vom caza cu altă ocazie când ajungem in Băile Felix.

 603. locatia pe strada principala ,la cateva minute de mers pe jos de ,,lacul cu nuferi”—–super ok

 604. Personal extrem de amabil, servicii excelente, cur─â╚Ťenie exemplar─â.

 605. Masa a fost excelenta. Meniul a fost variat. Servirea, ireprosabila

 606. Hotel de nota 10* . Mancarea extraordinara de buná , foarte diversificatã . Piscinele curate , ingrijite . Activitati pt copii , sala de activitati pt copii mici , copii mari . Tot ce ti ai dori de la un hotel . Absolut nimic de obiectat !!

 607. O pensiune foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Proprietarii ,oameni minunati, de nota 10 !!! . Recomand aceasta pensiune atat pentru familii cu copii, dar si pentru familii fara copii, pentru ca este intr-o zona linistita , te poti odihni. Curatenia este impecabila peste tot, in camere, in spatiul comun. Totul la superlativ !!!

 608. Gazde foarte primitoare, confort deosebit, calitate, curatenie, aproape de stranduri, liniste.

 609. totul,personal foarte placut si serviabil ,vom reveni cu foarte multa placere si vom recomanda si altor prieteni aceasta locatie precum si localitatea

 610. Foarte buna m├óncarea,atmosfera deosebita,servicii excelente,cur─â╚Ťenie exemplara

 611. Atat hotelul cat si zona cu piscine (atat interioare cat si exterioare) sunt foarte frumoase. Sunt 4 piscine exterioare si inca 5 (cred) interioare, impreuna cu 2 tobogane si 2 jacuzzi-uri, aquaparkul fiind foarte potrivit pentru familii cu copii, cat si pentru seniori care doresc sa vina la tratament. Mi-a placut foarte mult faptul ca in weekend se organizau sesiune de aqua zumba, la care copii s-au distrat pe cinste.

 612. Mic dejun excelent cu tot ce iti poti dori sa mananci dimineata , fructe , fresh de portocale, iaurturi dulciuri,patiserie, salata de icre de crap, oua umplute, zilnic mancare pentru vegetarieni, bufet cald si rece. Camera spatioasa, eleganta, mi-a placut modul de organizare al obiectelor de toaleta (casca dus, sapun,etc.) Halatele de baie schimbate dupa ziua de plaja, bazin si SPA.

 613. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 614. Apartamentul este spatios, renovat modern, curat, paturi confortabile.

 615. Foarte comod, curat, in centrul statiunii, paturi f comode, mobilat-utilat lux.

 616. Amplasarea. Exista terase la ultimul etaj-etaj 2,unde se poate fuma si bea cafeaua,priveliște ok.

 617. Locatia este excelenta, chiar in centrul statiunii, dar la o mica distanta de strada, suficienta pentru a nu fi deranjati de forfota orasului. Camera curata, iar pe canapeaua extensibila, pot dormi pana la 3 copii, sau chiar doi adulti.

 618. Proprietarii extrem de amabili, cur─â╚Ťenie. O familie frumoasa.

 619. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 620. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 621. Totul a fost excelent. Vom reveni in fiecare an cu mare placere. A fost al 5-lea an in care am petrecut concediul la acest hotel.

 622. Gazda a fost deosebit─â, nu stia ce s─â ne mai fac─â s─â ne sim╚Ťim bine. In plus, nea Mitic─â are o p─âlinc─â de Bihor deosebit─â 😎!

 623. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 624. Cur─â╚Ťenia,spa╚Ťiul destul de generos..terasa pe care am avut-o la dispozi╚Ťie doamna ce ne-a primit o persoan─â foarte dr─âgu╚Ť─â.. leag─ânul din incinta ne-a fascinat etc

 625. Mic dejun diversificat, bun. Pre╚Ťuri accesibile la restaurant. Lini╚Öte ╚Öi relaxare.

 626. Personal foarte politicos ╚Öi amabil. Restaurant cu m├óncare bun─â, mic dejunul generos Loca╚Ťia lini╚Ötit─â ,aproape de p─âdure, ideal pentru incursiuni de alergare sau bicicleta.

 627. Totul… locatia, personalul, mancarea. Felicit─âri!

 628. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 629. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 630. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 631. Facilitatile resortului , diversitatea bucatariei.

 632. Totul mai putin locatia care apartine de primarie si care este in paragina

 633. Cur─â╚Ťenie, profesionalismul personalului,mancare diversificata. Este un loc in care ma voi intoarce cu drag.

 634. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 635. Apartamentul este spatios, renovat modern, curat, paturi confortabile.

 636. Foarte comod, curat, in centrul statiunii, paturi f comode, mobilat-utilat lux.

 637. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 638. Amplasarea. Exista terase la ultimul etaj-etaj 2,unde se poate fuma si bea cafeaua,priveliște ok.

 639. Locatia este excelenta, chiar in centrul statiunii, dar la o mica distanta de strada, suficienta pentru a nu fi deranjati de forfota orasului. Camera curata, iar pe canapeaua extensibila, pot dormi pana la 3 copii, sau chiar doi adulti.

 640. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 641. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 642. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 643. Gazda a fost deosebit─â, nu stia ce s─â ne mai fac─â s─â ne sim╚Ťim bine. In plus, nea Mitic─â are o p─âlinc─â de Bihor deosebit─â 😎!

 644. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 645. Cur─â╚Ťenia,spa╚Ťiul destul de generos..terasa pe care am avut-o la dispozi╚Ťie doamna ce ne-a primit o persoan─â foarte dr─âgu╚Ť─â.. leag─ânul din incinta ne-a fascinat etc

 646. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 647. Cur─â╚Ťenia, Ambian╚Ť─â , Dot─ârile, Pozi╚Ťia ├«n sta╚Ťiune

 648. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 649. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 650. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 651. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 652. Mic dejun diversificat, bun. Pre╚Ťuri accesibile la restaurant. Lini╚Öte ╚Öi relaxare.

 653. Personal foarte politicos ╚Öi amabil. Restaurant cu m├óncare bun─â, mic dejunul generos Loca╚Ťia lini╚Ötit─â ,aproape de p─âdure, ideal pentru incursiuni de alergare sau bicicleta.

 654. Totul… locatia, personalul, mancarea. Felicit─âri!

 655. A╚Öa cum deja am specificat,a fost foarte mul╚Ťumitor totul -╚Öi tratamentul desigur

 656. Ambele OK. Centrul Spa e excelent, amabilitatea personalului de la receptie.

 657. Facilitatile resortului , diversitatea bucatariei.

 658. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 659. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 660. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 661. Un loc minunat!!! De la intrare se cunoa╚Öte diferen╚Ťa, primire c─âlduroas─â, atmosfer─â foarte pl─âcut─â, personal de nota 10! Totul arat─â ca in poze, camera a fost mare, spa╚Ťioas─â, foarte curat, prosoape schimbate zilnic, lini╚Öte, confort, m├óncare foarte bun─â, por╚Ťii foarte mari (c├ót pt 2 persoane😃), mic dejun diversificat ╚Öi gustos! Legat de Aqua park un mare avantaj ╚Öi o idee minunat─â colaborarea cu President care este foarte aproape, acolo se g─âsesc de toate, jacuzzi, tobogane, Spa, masaj, sauna, piscine etc ­čÖé Pre╚Ťuri accesibile ╚Öi calitate superioar─â!

 662. Mic dejun diversificat, bun. Pre╚Ťuri accesibile la restaurant. Lini╚Öte ╚Öi relaxare.

 663. Personal foarte politicos ╚Öi amabil. Restaurant cu m├óncare bun─â, mic dejunul generos Loca╚Ťia lini╚Ötit─â ,aproape de p─âdure, ideal pentru incursiuni de alergare sau bicicleta.

 664. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 665. Amplasarea. Exista terase la ultimul etaj-etaj 2,unde se poate fuma si bea cafeaua,priveliște ok.

 666. Locatia este excelenta, chiar in centrul statiunii, dar la o mica distanta de strada, suficienta pentru a nu fi deranjati de forfota orasului. Camera curata, iar pe canapeaua extensibila, pot dormi pana la 3 copii, sau chiar doi adulti.

 667. Camera și baia au fost ok. Micul dejun foarte bun.

 668. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 669. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 670. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 671. Cur─â╚Ťenia, Ambian╚Ť─â , Dot─ârile, Pozi╚Ťia ├«n sta╚Ťiune

 672. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 673. Gazda a fost deosebit─â, nu stia ce s─â ne mai fac─â s─â ne sim╚Ťim bine. In plus, nea Mitic─â are o p─âlinc─â de Bihor deosebit─â 😎!

 674. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 675. Cur─â╚Ťenia,spa╚Ťiul destul de generos..terasa pe care am avut-o la dispozi╚Ťie doamna ce ne-a primit o persoan─â foarte dr─âgu╚Ť─â.. leag─ânul din incinta ne-a fascinat etc

 676. Pe nsiunea condusa de o familie admirabila.Curatenie,camere confortabile,micul dejun excelent!As reveni oricand cu placere,recomand!!!

 677. a fost frumos dar din pacate sa terminat multumesc Doamnei si Domnului cau fost ff de treaba

 678. Atat camera, terasa cat si facilitatile incluse (parcare, terasa cu gratar, amabilitatea gazdei)

 679. locatia afost Ok,curatenie ok,personal foarte amabil

 680. Personalul din zona SPA a fost extrem de amabil, oameni pozitivi.

 681. Totul.De la cazare,servicii de masa si tratament, si personalul foarte amabil. Am cuvinte numai de lauda.Se poate face turism de calitate si la noi in tara la fel ca in Grecia si Turcia.Fac aceasta comparatie deoarece la acest hotel se practica sevicii all-inclusiv la fel ca in resorturile din tarile mentionate. Zona unde se fac tratamentele este impecabila si poate rivaliza cu oricare baza de tratament din lume!

 682. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 683. Apartamentul este spatios, renovat modern, curat, paturi confortabile.

 684. Foarte comod, curat, in centrul statiunii, paturi f comode, mobilat-utilat lux.

 685. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 686. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 687. Amplasarea. Exista terase la ultimul etaj-etaj 2,unde se poate fuma si bea cafeaua,priveliște ok.

 688. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 689. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 690. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 691. Mi-a pl─âcut totul. Loca╚Ťia, proprietarii, aproape de Aquapark President, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte… Totul la superlativ!

 692. O pensiune foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Proprietarii ,oameni minunati, de nota 10 !!! . Recomand aceasta pensiune atat pentru familii cu copii, dar si pentru familii fara copii, pentru ca este intr-o zona linistita , te poti odihni. Curatenia este impecabila peste tot, in camere, in spatiul comun. Totul la superlativ !!!

 693. Gazde foarte primitoare, confort deosebit, calitate, curatenie, aproape de stranduri, liniste.

 694. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 695. Cur─â╚Ťenia, Ambian╚Ť─â , Dot─ârile, Pozi╚Ťia ├«n sta╚Ťiune

 696. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 697. Ambianta placuta,mic dejun consistent si variat,personal amabil.

 698. Un loc minunat!!! De la intrare se cunoa╚Öte diferen╚Ťa, primire c─âlduroas─â, atmosfer─â foarte pl─âcut─â, personal de nota 10! Totul arat─â ca in poze, camera a fost mare, spa╚Ťioas─â, foarte curat, prosoape schimbate zilnic, lini╚Öte, confort, m├óncare foarte bun─â, por╚Ťii foarte mari (c├ót pt 2 persoane😃), mic dejun diversificat ╚Öi gustos! Legat de Aqua park un mare avantaj ╚Öi o idee minunat─â colaborarea cu President care este foarte aproape, acolo se g─âsesc de toate, jacuzzi, tobogane, Spa, masaj, sauna, piscine etc ­čÖé Pre╚Ťuri accesibile ╚Öi calitate superioar─â!

 699. Mic dejun diversificat, bun. Pre╚Ťuri accesibile la restaurant. Lini╚Öte ╚Öi relaxare.

 700. Micul dejun ok foarte variat Locatia buna cu parcare in centrul statiuni excelenta. Personalul intelegator si de mare ajutor cand ai nevoie .

 701. Baza de tratament bine dotata, moderna, curata, personal deosebit de atent. Mic dejun bogat, foarte bun. preparate de buna calitate, cafea foarte buna. Cina foarte buna, de asemenea. Personal foarte amabil de la receptie, baza de tratament si pana la personal auxiliar.

 702. Micul dejun a fost foarte imbelsugat si variat.Totul foarte proaspat , tavile goale erau din nou inlocuite chiar si cu 15 minute inaite de inchiderea restaurantului

 703. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 704. Cur─â╚Ťenia, Ambian╚Ť─â , Dot─ârile, Pozi╚Ťia ├«n sta╚Ťiune

 705. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 706. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 707. Apartamentul este spatios, renovat modern, curat, paturi confortabile.

 708. Foarte comod, curat, in centrul statiunii, paturi f comode, mobilat-utilat lux.

 709. Mi-a pl─âcut totul. Loca╚Ťia, proprietarii, aproape de Aquapark President, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte… Totul la superlativ!

 710. O pensiune foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Proprietarii ,oameni minunati, de nota 10 !!! . Recomand aceasta pensiune atat pentru familii cu copii, dar si pentru familii fara copii, pentru ca este intr-o zona linistita , te poti odihni. Curatenia este impecabila peste tot, in camere, in spatiul comun. Totul la superlativ !!!

 711. Gazde foarte primitoare, confort deosebit, calitate, curatenie, aproape de stranduri, liniste.

 712. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 713. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 714. Amplasarea. Exista terase la ultimul etaj-etaj 2,unde se poate fuma si bea cafeaua,priveliște ok.

 715. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 716. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 717. Un spatiu cochet si amenajat cu foarte mult bun gust, o saltea foarte confortabila, bucatarie dotata cu tot ce ai nevoie.

 718. Gazda a fost deosebit─â, nu stia ce s─â ne mai fac─â s─â ne sim╚Ťim bine. In plus, nea Mitic─â are o p─âlinc─â de Bihor deosebit─â 😎!

 719. Camera a fost foarte curata si proprietarii foarte primitori si prietenosi. Locatia este foarte buna, la doar 10-12 minute de mers pe jos de strandul Apollo.

 720. Cur─â╚Ťenia,spa╚Ťiul destul de generos..terasa pe care am avut-o la dispozi╚Ťie doamna ce ne-a primit o persoan─â foarte dr─âgu╚Ť─â.. leag─ânul din incinta ne-a fascinat etc

 721. Camera și baia au fost ok. Micul dejun foarte bun.

 722. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 723. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 724. Patul confortabil, mic dejun bun, piscinele curate.

 725. Totul la superlativ! Personal amabil incepand de la receptie si mai ales la baza de tratament,macare diversificata si gatita bine, mai mult decat suficienta ,curatenie,confort tot ce poti sa-ti doresti !Cu siguranta vom reveni si la anul!

 726. disponibilitatea medicului in ce priveste plierea la recomandarea procedurilor medicale, profesionalismul celor conduc gimnastica in apa, zambetul sincer al femeii de serviciu fata de al …altor categorii de personal, liftiera foarte amabila.

 727. Mi-a pl─âcut totul. Loca╚Ťia, proprietarii, aproape de Aquapark President, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte… Totul la superlativ!

 728. O pensiune foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Proprietarii ,oameni minunati, de nota 10 !!! . Recomand aceasta pensiune atat pentru familii cu copii, dar si pentru familii fara copii, pentru ca este intr-o zona linistita , te poti odihni. Curatenia este impecabila peste tot, in camere, in spatiul comun. Totul la superlativ !!!

 729. Gazde foarte primitoare, confort deosebit, calitate, curatenie, aproape de stranduri, liniste.

 730. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 731. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 732. Apartamentul este spatios, renovat modern, curat, paturi confortabile.

 733. Excelent. Gazdele sunt niste oameni extraordinari. Cur─â╚Ťenie si ospitalitate la superlativ . Cu siguranta vom reveni. Mul╚Ťumim din suflet pentru tot.

 734. Casa Irus este situata foarte aproape de strandul de la Baile Felix. Gazda este foarte amabila.

 735. Proprietari foarte amabili si intelegatori, dispuși să ne ajute cu orice, iar amplasarea este excelenta ! Recomand cu incredere !

 736. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 737. Cur─â╚Ťenia, Ambian╚Ť─â , Dot─ârile, Pozi╚Ťia ├«n sta╚Ťiune

 738. Apartamentul este foarte curat, bucataria utilata cu tot ce ai putea avea nevoie, este situat central iar proprietarii sunt foarte amabili. Recomand 100% ! Sper sa revenim cat mai curand.

 739. Intampinare bineplacuta cu o sticla de palinca, foarte curat, modern si foarte aproape de toate punctele importante din zona. Placut impresionat

 740. Locatie foarte aproape de Baile Felix, interiorul foarte modern, pat foarte mare si comod, toate utilitatile: masina de spalat, frigider, plita cu inductie.

 741. Confort si conditii cu mult peste asteptarile mele!Patul foarte comod si bucataria complet utilata . Locuinta este foarte primitoare, o sa ma cazez cu drag ori de cate ori o sa mai am ocazia!

 742. Excelent loc de relaxare pentru doua sau chiar trei familii (proprietate cu 5 dormitoare, 3 bai), gradina foarte frumoasa, ingrijita, teren de tenis, terasa cu gratar, piscina interioara destul de mare- totul este o garantie pentru un sejur minunat.

 743. Curtea este superba, cu teren de tenis, foisor si livada. Piscina interioara desi micuta i-a incantat pe copii. Camere spatioase si curate. Tot confortul asigurat.

 744. Vila e superbă,cu mult spatiu verde iar piscina este un mare plus.Am apreciat amplasarea casei intr-o zonă liniștită unde ne-am putut relaxa in voie.Nota 10 pentru tot.O să revenim cu drag si anul viitor.

 745. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 746. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 747. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 748. Mancarea excelenta! Diversificata, pentru toate gusturile. Mi-au placut restaurantul, terasa, piscinele interioare, piscina exterioara, apa calda din piscina, confortul camerei si privelistea de la balcon.

 749. Un hotel care indeplineste in totalitate cerintele unei persone care doreste sa faca tratament de specialitate si sa se relaxeze. Curatenia si serviciile au fost la un nivel ridicat!Lenjeria a fost schimbata la 3 zile ,iar halatele si prosoapele la 2 zile. Micul dejun si cina cu mancare variata pentru toate gusturile si suficienta indifferent la ce ora ajungeai la masa.

 750. Patul confortabil, mic dejun bun, piscinele curate.

 751. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 752. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 753. Cur─â╚Ťenia, Ambian╚Ť─â , Dot─ârile, Pozi╚Ťia ├«n sta╚Ťiune

 754. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 755. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 756. Apartamentul este spatios, renovat modern, curat, paturi confortabile.

 757. Mi-a pl─âcut totul. Loca╚Ťia, proprietarii, aproape de Aquapark President, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte… Totul la superlativ!

 758. O pensiune foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Proprietarii ,oameni minunati, de nota 10 !!! . Recomand aceasta pensiune atat pentru familii cu copii, dar si pentru familii fara copii, pentru ca este intr-o zona linistita , te poti odihni. Curatenia este impecabila peste tot, in camere, in spatiul comun. Totul la superlativ !!!

 759. Gazde foarte primitoare, confort deosebit, calitate, curatenie, aproape de stranduri, liniste.

 760. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 761. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 762. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 763. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 764. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 765. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 766. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 767. Totul a fost exceptional! 10 pe linie pentru gazda noastra, 10 pentru camera de dimensiuni generoase(baia idem), 10 pentru mobilierul de foarta buna calitate(patul exceptional), 10 pentru bucataria super-dotata pusa la dispozitie, un mare 10 pentru curatenie (impecabila), 10 pentru locul de joaca din curte si pentru leagane, 10 pentru ospitalitatea deosebita si pentru palinca primita cadou, 10 pentru caldura din camera in noptile racoroase de toamna, 10 pentru balconul de unde vedeam rasaritul si ne sorbeam cafeaua si as putea continua… Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni cu mare placere! Raport calitate-pret EXCEPTIONAL! Totul a fost perfect! Multumim!

 768. Gazda a fost deosebit─â, nu stia ce s─â ne mai fac─â s─â ne sim╚Ťim bine. In plus, nea Mitic─â are o p─âlinc─â de Bihor deosebit─â 😎!

 769. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 770. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 771. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 772. Micul dejun și cina au fost foarte bune și intr-o gama diversificata.Serviciile ospatarilor au fost promte și bucătarii profesioniști remarcându-se prin felurile de mâncare oferite foarte gustoase.

 773. Piscine termale curate si frumoase, feluri diversificate si gustoase la mesele incluse in pachet( fresh de portocale, peste, etc). Personal foarte amabil , binevoitor si evident dornic sa rezolve cererile turistilor.

 774. Personalul foarte amabil. Locatia excelenta, intr-o zona linistita. Faciltatile de spa. Micul dejun si cina destul de variate.

 775. amplasarea , curatenia in tot hotelul, atitudinea personalului si nu in ultimul rand masa sub forma de bufet suedez, atat micul dejun cat si cina, foarte diversificata si de calitate. De mentionat, referitor la masa chiar daca ajungeai pe sfarsitul programului se gasea mancare suficienta. bazinele cu apa termala foarte curate, desi , in exterior era deshisa doar o piscina. baza de tratament, sala fitness, totul foarte ok.

 776. Parcarea prea mic─â fa╚Ť─â de num─ârul mare de turi╚Öti caza╚Ťi.

 777. Locatie centrala, situat aproape de padure si lacurile cu nuferi. Curatenie exemplars, personal amabil, mic dejun diversificat.

 778. Amabilitatea personalului. Era un miros plăcut, atât pe hol, cât și în cameră.

 779. Locatia este aproape de centru, si personalul amabil.

 780. Camera e grozava, mare incapatoare si foarte confortabila, curatenia exemplara.

 781. Arhitectura, amenajarile interioare si exterioare originale si de foarte bun gust. Gazdele au fost ospitaliere si ne-au oferit bilete cu reducere la intrarea in AquaPark-ul Prezident. Aici au foarte multe bazine cu instalatii de masaj subacvatic. Nici nu stii cand trece timpul. Avantajul cel mare il ofera bazinele acoperite care daca nu erau, in conditiile meteo ale acestei perioade, ar fi dus la ratarea concediului nostru. Multumim.

 782. Ne-a pl─âcut absolut totul, ├«ncep├ónd de la primirea la pensiune, pana la plecare. Foarte curat, a╚Öternuturi proaspete, miroseau at├ót de bine, ne pare r─âu c─â nu am mai r─âmas. Cu siguran╚Ť─â voi reveni.

 783. Absolut totul, ospitalitatea si bunavointa gazdelor, curatenia de nota 10 plus .Am recomandat deja cu mult drag cunostintelor si o voi face in continuare.

 784. O pensiune destul de ok , foarte curat, caldura si apa calda din belsug

 785. Gazdele foarte primitoare, atmosfera pl─âcut─â, loca╚Ťia lini╚Ötit─â.

 786. O pensiune dr─âgu┼ú─â, curat─â, loca┼úie bun─â aproape de centru, ┼čtrand, terase, personal amabil.

 787. Mi-a placut ca am prins o vreme superba, in rest nimic care sa-mi atraga atentia.

 788. Amplasarea f buna,aproape de ╚śtrandul Apollo,intr-o zona lini╚Ötita

 789. Este un hotel confortabil, asezat in zona centrala a statiunii intr-un cadru cu mult spatiu verde. Acest weekend a fost unul placut.

 790. Locatia este buna , langa padure. Pentru un hotel de 3 stele , conditiile sunt chiar bune. Un mare plus pentru personalul hotelului . Foarte amabili si chiar daca apar mici probleme incearca sa le rezolve prompt . Mesele nu sunt extraordinare dar sunt la nivelul hotelului – 3 stele

 791. Camera a fost impecabila! Cur─â╚Ťenie ╚Öi ├«n incinta hotelului ╚Öi ├«n afara acestuia (strand). M├óncarea bun─â ╚Öi diversa, iar personalul amabil ╚Öi …. prezent.

 792. Cina excelent─â, masaj revigorant, recep╚Ťionere deosebit de amabile ╚Öi profesioniste, loca╚Ťie excelent─â, piscine superbe cu ap─â mereu curat─â ╚Öi cald─â.

 793. mic dejun si cina- foarte gustoase si bogate, totul in general mai putin un punct..

 794. Foarte frumos 🤗 absolut tot .Personal calificat corespunzator func╚Ťiei (foarte amabili si primitori) , m├óncarea peste m─âsur─â si calitativ si cantitativ ,iar orchestra din restaurant in fiecare seara extraordinar de placut.Nota 10 cu felicit─âri la tot personalul.Va mul╚Ťumim pentru ospitalitate si cu mare drag vom reveni!

 795. In fiecare seara a fost muzica live la restaurant. Dansuri populare din Beius. Amintiri foto din partea hotelului. Piscinele exterioare curate, dotate si bine intretinute. Felicitari echipei manageriale de la hotel Poienita!😘

 796. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 797. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 798. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 799. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 800. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 801. Cur─â╚Ťenia, Ambian╚Ť─â , Dot─ârile, Pozi╚Ťia ├«n sta╚Ťiune

 802. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 803. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 804. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 805. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 806. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 807. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 808. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 809. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 810. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 811. Ne-a placut totul.Oameni calzi, primitori si atenti la detalii, intr-o locatie la fel de calda, primitoare si curata.

 812. Apartamentul a fost foarte spatios, doua camere mari, un hol larg care avea in capat amenajat un mic living + un dulap. Curatenie, liniste si amplasat foarte aproape de aqua parcul President (aprox. 800m). Un avantaj este si faptul ca hotelul are restaurant (cu mancare delicioasa) care este deschis toata ziua. Micul dejun – delicios si pe toate gusturile. Mi-a mai placut foarte mult ca nu atrebuit platit sejurul in prealabil pe booking. Am achitat plata la plecare.

 813. Pensiunea foarte frumoasa si curata. Camere mobilate frumos, cu balcoane, unele dintre ele. Restaurantul, foarte bine organizat, cu personal care isi face pe deplin datoria. Am avut micul dejun inclus si de fiecare data ne-a placut ceea ce am mancat. De asemenea am luat pranzul si cina de mai multe ori acolo si mereu am fost placut surprinsi de calitatea produselor oferite. Au niste ciorbe excelente, si deserturi care ne-au placut mult. Chiar ni s-a oferit de mai multe ori palinca din partea casei. Desi vremea a fost cam rece, in interior era foarte placut. Ni s-au oferit bilete de intrare la strandul Prezident cu 50% din pret. Curtea pensiunii este foarte frumos amenajata si am petrecut acolo clipe minunate. Am avut cu noi si un caine care a fost bine tratat si datorita amplasarii pensiunii – loc mult de plimbare imprejur – s-a simtit si el in largul lui. Multumim pentru ospitalitate si recomandam pensiunea.

 814. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 815. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 816. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 817. serviciile sunt cele normale pentru un hotel de 5 stele, e facuta cur─âtenie zilnic, totul miroase bine peste tot. ├«n Nelumbo tot personalul este amabil ╚Öi dornic s─â ajute. o surpriz─â ├«n Felixarium a fost apari╚Ťia joi ╚Öi vineri a unei persoane din Nelumbo, care a condus exerci╚Ťii de aquagym. Andrei de la cabinetul medical alearg─â s─â mul╚Ťumeasc─â pe toat─â lumea: un pansament, o m─âsurare a tensiunii, o injectie, un sfat medical…

 818. Baza de tratament si atitudinea personalului medical. Camera este de 4+ stele.

 819. camerele mari, bazinele cu apa termala, animatia pentru copii

 820. A fff curat, oamenii ospitalieri ╚Öi cu bun sim╚Ť… 😘

 821. Totul a fost ffffff bine,cu siguran╚Ť─â mai revenim cu pl─âcere. Mul╚Ťumim gazdelor.

 822. Mi-a pl─âcut totul. Loca╚Ťia, proprietarii, aproape de Aquapark President, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte… Totul la superlativ!

 823. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 824. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 825. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 826. Facilitatile din hotel (bazine, spa, sala de sport), amabilitatea personalului, m├óncarea bun─â ╚Öi diversificat─â (mic dejun), cur─â╚Ťenia din camer─â, pre╚Ťuri decente la mini bar, priveli╚Ötea din camer─â.

 827. Cur─â╚Ťenie, amabilitate personal, mic dejun, zona spa

 828. amplasarea , curatenia in tot hotelul, atitudinea personalului si nu in ultimul rand masa sub forma de bufet suedez, atat micul dejun cat si cina, foarte diversificata si de calitate. De mentionat, referitor la masa chiar daca ajungeai pe sfarsitul programului se gasea mancare suficienta. bazinele cu apa termala foarte curate, desi , in exterior era deshisa doar o piscina. baza de tratament, sala fitness, totul foarte ok.

 829. Mic dejun si cina in regim bufet suedez – foarte bogat si variat.

 830. Mic dejun consistent,camera curata,cald in camera,baia curata.

 831. mic dejun si cina- foarte gustoase si bogate, totul in general mai putin un punct..

 832. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 833. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 834. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 835. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 836. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 837. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 838. – Amabilitatea si politetea personalului; – Curatenia; – Bazinele de afara; – Televizorul din camara, mare, bun, multe programe.

 839. serviciile sunt cele normale pentru un hotel de 5 stele, e facuta cur─âtenie zilnic, totul miroase bine peste tot. ├«n Nelumbo tot personalul este amabil ╚Öi dornic s─â ajute. o surpriz─â ├«n Felixarium a fost apari╚Ťia joi ╚Öi vineri a unei persoane din Nelumbo, care a condus exerci╚Ťii de aquagym. Andrei de la cabinetul medical alearg─â s─â mul╚Ťumeasc─â pe toat─â lumea: un pansament, o m─âsurare a tensiunii, o injectie, un sfat medical…

 840. Baza de tratament si atitudinea personalului medical. Camera este de 4+ stele.

 841. Gazde tinere ╚Öi amabile. Amplasarea pensiunii ofer─â o priveli╚Öte frumoas─â asupra zonei ├«nconjur─âtoare. Curtea mare ╚Öi gradina amenajat─â, o recomand─â ╚Öi familiilor cu copii. Ne-am sim╚Ťit minunat ╚Öi cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 842. A fff curat, oamenii ospitalieri ╚Öi cu bun sim╚Ť… 😘

 843. Totul a fost ffffff bine,cu siguran╚Ť─â mai revenim cu pl─âcere. Mul╚Ťumim gazdelor.

 844. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 845. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 846. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 847. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 848. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 849. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 850. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 851. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 852. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 853. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 854. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 855. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 856. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 857. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 858. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 859. Cur─â╚Ťenia ├«n imobil, amabilitatea ╚Öi disponibilitatea personalului. Este amplasat la mica distanta de bazinele President, clientii pensiunii av├ónd ╚Öi o reducere substan╚Ťial─â la tariful de ├«ntrare la bazine. Restaurantul pensiuni ofer─â suficiente feluri de m├óncare ╚Öi bautur─â iar por╚Ťiile sunt generoase. Atmosfer─â pl─âcut─â ╚Öi oameni de calitate.

 860. Camera spatioasa; carticica cu informatii despre atractiile din apropiere; mancarea delicioasa; poibilitatea de a primi carduri speciale pentru aqua parc.

 861. Locatia este amplasata intr-o zona linistita, retrasa, personalul prietenos, amabil; mancarea buna. As recomanda si altor prieteni aceasta locatie.

 862. Facilitatile din hotel (bazine, spa, sala de sport), amabilitatea personalului, m├óncarea bun─â ╚Öi diversificat─â (mic dejun), cur─â╚Ťenia din camer─â, pre╚Ťuri decente la mini bar, priveli╚Ötea din camer─â.

 863. Cur─â╚Ťenie, amabilitate personal, mic dejun, zona spa

 864. amplasarea , curatenia in tot hotelul, atitudinea personalului si nu in ultimul rand masa sub forma de bufet suedez, atat micul dejun cat si cina, foarte diversificata si de calitate. De mentionat, referitor la masa chiar daca ajungeai pe sfarsitul programului se gasea mancare suficienta. bazinele cu apa termala foarte curate, desi , in exterior era deshisa doar o piscina. baza de tratament, sala fitness, totul foarte ok.

 865. Gazde tinere ╚Öi amabile. Amplasarea pensiunii ofer─â o priveli╚Öte frumoas─â asupra zonei ├«nconjur─âtoare. Curtea mare ╚Öi gradina amenajat─â, o recomand─â ╚Öi familiilor cu copii. Ne-am sim╚Ťit minunat ╚Öi cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 866. A fff curat, oamenii ospitalieri ╚Öi cu bun sim╚Ť… 😘

 867. Totul a fost ffffff bine,cu siguran╚Ť─â mai revenim cu pl─âcere. Mul╚Ťumim gazdelor.

 868. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 869. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 870. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 871. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 872. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 873. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 874. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 875. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 876. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 877. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 878. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 879. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 880. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 881. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 882. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 883. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 884. Cur─â╚Ťenia ├«n imobil, amabilitatea ╚Öi disponibilitatea personalului. Este amplasat la mica distanta de bazinele President, clientii pensiunii av├ónd ╚Öi o reducere substan╚Ťial─â la tariful de ├«ntrare la bazine. Restaurantul pensiuni ofer─â suficiente feluri de m├óncare ╚Öi bautur─â iar por╚Ťiile sunt generoase. Atmosfer─â pl─âcut─â ╚Öi oameni de calitate.

 885. Camera spatioasa; carticica cu informatii despre atractiile din apropiere; mancarea delicioasa; poibilitatea de a primi carduri speciale pentru aqua parc.

 886. Au fost bune toate serviciile oferite, mâncarea excelenta!

 887. Facilitatile din hotel (bazine, spa, sala de sport), amabilitatea personalului, m├óncarea bun─â ╚Öi diversificat─â (mic dejun), cur─â╚Ťenia din camer─â, pre╚Ťuri decente la mini bar, priveli╚Ötea din camer─â.

 888. Cur─â╚Ťenie, amabilitate personal, mic dejun, zona spa

 889. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 890. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 891. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 892. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 893. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 894. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 895. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 896. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 897. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 898. Cur─â╚Ťenia, personalul ╚Öi patul foarte confortabil.

 899. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 900. ╚śti╚Ťi senza╚Ťia aceea c├ónd v─â ├«ntoarce╚Ťi acas─â dup─â mult timp ╚Öi ├«n pragul u╚Öii st─â mama/tata cu o dorin╚Ť─â arz─âtoare s─â v─â str├óng─â ├«n bra╚Ťe? Aceea╚Öi tr─âire o ve╚Ťi avea ╚Öi la Pensiunea Coca! Doamna Coca v─â a╚Öteapt─â cu mult─â dragoste ╚Öi are grij─â s─â nu ├«nt├ómpina╚Ťi obstacole ├«n timpul concediului! Camerele sunt foarte curate ╚Öi sunt dotate cu diverse lucruri de care a╚Ťi avea nevoie! Pensiunea este situat─â ├«ntr-un loc cu mult─â lini╚Öte, iar pre╚Ťurile sunt accesibile! Dac─â vre╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â atunci merge╚Ťi la Pensiunea Coca! 😊

 901. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 902. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 903. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 904. Gazde tinere ╚Öi amabile. Amplasarea pensiunii ofer─â o priveli╚Öte frumoas─â asupra zonei ├«nconjur─âtoare. Curtea mare ╚Öi gradina amenajat─â, o recomand─â ╚Öi familiilor cu copii. Ne-am sim╚Ťit minunat ╚Öi cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 905. A fff curat, oamenii ospitalieri ╚Öi cu bun sim╚Ť… 😘

 906. Totul a fost ffffff bine,cu siguran╚Ť─â mai revenim cu pl─âcere. Mul╚Ťumim gazdelor.

 907. Curatenie, amabilitate, liniste, confort. Recomand cu incredere, vom reveni.

 908. Loca╚Ťia excelent─â,comfortul deosebit,cur─â╚Ťenia impecabil─â,aten╚Ťia la detalii ╚Öi proprietarii(respectiv gazdele) sunt deosebit de amabili.Un cuplu minunat care ╚Öi-au pus la dispozi╚Ťie c─âminul lor turi╚Ötilor de pretutindeni…RESPECT❣Noi cu siguran╚Ť─â vom reveni ╚Öi v─â ├«mbr─â╚Ťi╚Ö─âm cu drag🤗🤗🤗 Mul╚Ťumim pentru tot😘

 909. Curatenie extraordinara. Zona foarte linistita si frumoasa. Personal exceptional. Gazde foarte primitoare si saritoare in a-ti rezolva orice problema pe care o ai.

 910. Au fost bune toate serviciile oferite, mâncarea excelenta!

 911. Facilitatile din hotel (bazine, spa, sala de sport), amabilitatea personalului, m├óncarea bun─â ╚Öi diversificat─â (mic dejun), cur─â╚Ťenia din camer─â, pre╚Ťuri decente la mini bar, priveli╚Ötea din camer─â.

 912. Cur─â╚Ťenie, amabilitate personal, mic dejun, zona spa

 913. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 914. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 915. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 916. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 917. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 918. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 919. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 920. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 921. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 922. Cur─â╚Ťenia, personalul ╚Öi patul foarte confortabil.

 923. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 924. ╚śti╚Ťi senza╚Ťia aceea c├ónd v─â ├«ntoarce╚Ťi acas─â dup─â mult timp ╚Öi ├«n pragul u╚Öii st─â mama/tata cu o dorin╚Ť─â arz─âtoare s─â v─â str├óng─â ├«n bra╚Ťe? Aceea╚Öi tr─âire o ve╚Ťi avea ╚Öi la Pensiunea Coca! Doamna Coca v─â a╚Öteapt─â cu mult─â dragoste ╚Öi are grij─â s─â nu ├«nt├ómpina╚Ťi obstacole ├«n timpul concediului! Camerele sunt foarte curate ╚Öi sunt dotate cu diverse lucruri de care a╚Ťi avea nevoie! Pensiunea este situat─â ├«ntr-un loc cu mult─â lini╚Öte, iar pre╚Ťurile sunt accesibile! Dac─â vre╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â atunci merge╚Ťi la Pensiunea Coca! 😊

 925. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 926. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 927. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 928. Gazde tinere ╚Öi amabile. Amplasarea pensiunii ofer─â o priveli╚Öte frumoas─â asupra zonei ├«nconjur─âtoare. Curtea mare ╚Öi gradina amenajat─â, o recomand─â ╚Öi familiilor cu copii. Ne-am sim╚Ťit minunat ╚Öi cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 929. A fff curat, oamenii ospitalieri ╚Öi cu bun sim╚Ť… 😘

 930. Totul a fost ffffff bine,cu siguran╚Ť─â mai revenim cu pl─âcere. Mul╚Ťumim gazdelor.

 931. Curatenie, amabilitate, liniste, confort. Recomand cu incredere, vom reveni.

 932. Loca╚Ťia excelent─â,comfortul deosebit,cur─â╚Ťenia impecabil─â,aten╚Ťia la detalii ╚Öi proprietarii(respectiv gazdele) sunt deosebit de amabili.Un cuplu minunat care ╚Öi-au pus la dispozi╚Ťie c─âminul lor turi╚Ötilor de pretutindeni…RESPECT❣Noi cu siguran╚Ť─â vom reveni ╚Öi v─â ├«mbr─â╚Ťi╚Ö─âm cu drag🤗🤗🤗 Mul╚Ťumim pentru tot😘

 933. Curatenie extraordinara. Zona foarte linistita si frumoasa. Personal exceptional. Gazde foarte primitoare si saritoare in a-ti rezolva orice problema pe care o ai.

 934. -camera spatioasa, curata, pat comod -mic dejun si cina gustoase, cu suficiente sortimente, pentru toate gusturile -bazine cu apa curate, ideal pentru familii cu copii

 935. Numeroase piscine – unele fierbinti, altele calde, cu jeturi, atat in interior cat si in exterior. Camere comfortabile. Personalul extrem de amabil. Am avut mic dejun si cina (bufet) – mancarea a fost variata si gustoasa. Bauturi incluse. Parcare mare, gratuita (noi am fost in extrasezon, nu stiu daca este suficienta in plin sezon). Facilitati deosebite de tratament, conform specificului. Multumiri deosebite domnului cu care am facut kinetoterapie – extrem de profesionist, atent si priceput.

 936. Excelent – este singurul cuvant care il pot da! TOTUL- MULTUMIM

 937. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 938. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 939. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 940. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 941. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 942. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 943. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 944. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 945. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 946. Locatia apropiata de stranduri, mancarea, personalul

 947. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 948. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 949. Mi-a placut tot, curatenia e impecabila, locatia foarte buna, nu e localizata in zona aglomerata si totusi foarte aproape de Aquaparc President ,practic ,peste drum,la 500 metri distanta,restaurant la 700 de metri, se poate ajunge si pe jos. Pensiunea are si o bucatarie utiliata cu tot ce trebuie si cu doua aparate pentru cafea😜. Propietarii sunt oameni foarte cumsecade care ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.

 950. Gazde tinere ╚Öi amabile. Amplasarea pensiunii ofer─â o priveli╚Öte frumoas─â asupra zonei ├«nconjur─âtoare. Curtea mare ╚Öi gradina amenajat─â, o recomand─â ╚Öi familiilor cu copii. Ne-am sim╚Ťit minunat ╚Öi cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 951. A fff curat, oamenii ospitalieri ╚Öi cu bun sim╚Ť… 😘

 952. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 953. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 954. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 955. A fost un sejur foarte placut. Personalul este prietenos, serviciile sunt foarte bune. Partea de SPA este diversificată și de bună calitate. Bazinul exterior este extraordinar in sezonul rece. Hotelul este reamenajat foarte bine, modern. Mâncarea este diversificată.

 956. -camera spatioasa, curata, pat comod -mic dejun si cina gustoase, cu suficiente sortimente, pentru toate gusturile -bazine cu apa curate, ideal pentru familii cu copii

 957. Numeroase piscine – unele fierbinti, altele calde, cu jeturi, atat in interior cat si in exterior. Camere comfortabile. Personalul extrem de amabil. Am avut mic dejun si cina (bufet) – mancarea a fost variata si gustoasa. Bauturi incluse. Parcare mare, gratuita (noi am fost in extrasezon, nu stiu daca este suficienta in plin sezon). Facilitati deosebite de tratament, conform specificului. Multumiri deosebite domnului cu care am facut kinetoterapie – extrem de profesionist, atent si priceput.

 958. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 959. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 960. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 961. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 962. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 963. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 964. Curatenia, micul dejun, cafeaua, proprietarii foarte amabili , locatia pensiunii care e aproape de lacul cu nuferi, la 10 min de mers pe jos pana la aqua president, reducere la strandul aqua president.

 965. Totul a fost excelent, gazda primitoare, camere curate si dragute, micul dejun excelent!!! Recomand!!!

 966. Proprietarii sunt foarte draguti si primitori, locatia foarte aproape de centru statiunii, camera curata,calduroasa si micul dejun gustos.

 967. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 968. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 969. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 970. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 971. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 972. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 973. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 974. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 975. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 976. Locatia apropiata de stranduri, mancarea, personalul

 977. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 978. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 979. Mic dejun OK. Cina OK Servicii receptie OK Curatenie Excelenta. Inlocuire zilnica lenjerie si prosoape. Spa Wellness exceptional. Sauna uscata OK. Piscina exterioara OK. Bar piscina excelent. Cofetarie OK Tratament OK. Medic OK.

 980. Mi-a pl─âcut totul la acest hotel, a fost excelent!

 981. Variat dar mi-ar fi placut sa fie si ceva de peste pentru cei care tin post.

 982. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 983. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 984. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 985. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 986. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 987. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 988. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 989. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 990. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 991. Curatenia, micul dejun, cafeaua, proprietarii foarte amabili , locatia pensiunii care e aproape de lacul cu nuferi, la 10 min de mers pe jos pana la aqua president, reducere la strandul aqua president.

 992. Totul a fost excelent, gazda primitoare, camere curate si dragute, micul dejun excelent!!! Recomand!!!

 993. Proprietarii sunt foarte draguti si primitori, locatia foarte aproape de centru statiunii, camera curata,calduroasa si micul dejun gustos.

 994. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 995. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 996. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 997. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 998. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 999. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 1000. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 1001. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 1002. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 1003. Mic dejun OK. Cina OK Servicii receptie OK Curatenie Excelenta. Inlocuire zilnica lenjerie si prosoape. Spa Wellness exceptional. Sauna uscata OK. Piscina exterioara OK. Bar piscina excelent. Cofetarie OK Tratament OK. Medic OK.

 1004. Mi-a pl─âcut totul la acest hotel, a fost excelent!

 1005. Variat dar mi-ar fi placut sa fie si ceva de peste pentru cei care tin post.

 1006. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 1007. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 1008. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 1009. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 1010. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 1011. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 1012. Curatenia, micul dejun, cafeaua, proprietarii foarte amabili , locatia pensiunii care e aproape de lacul cu nuferi, la 10 min de mers pe jos pana la aqua president, reducere la strandul aqua president.

 1013. Totul a fost excelent, gazda primitoare, camere curate si dragute, micul dejun excelent!!! Recomand!!!

 1014. Proprietarii sunt foarte draguti si primitori, locatia foarte aproape de centru statiunii, camera curata,calduroasa si micul dejun gustos.

 1015. Locatia apropiata de stranduri, mancarea, personalul

 1016. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 1017. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 1018. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 1019. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 1020. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 1021. Raport calitate pret ok Camere mari, Mic dejun tip bufet suedez, variat si diversificat. Minibar in camera, seif.

 1022. Mancarea fff gustoasa in portii super generoase,personal f amabil ,liniste desavarsita ,super relaxare !

 1023. Linistea din jurul proprietatii, micul dejun diversificat.

 1024. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 1025. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 1026. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 1027. Mic dejun OK. Cina OK Servicii receptie OK Curatenie Excelenta. Inlocuire zilnica lenjerie si prosoape. Spa Wellness exceptional. Sauna uscata OK. Piscina exterioara OK. Bar piscina excelent. Cofetarie OK Tratament OK. Medic OK.

 1028. Mi-a pl─âcut totul la acest hotel, a fost excelent!

 1029. Variat dar mi-ar fi placut sa fie si ceva de peste pentru cei care tin post.

 1030. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 1031. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 1032. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 1033. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 1034. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 1035. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 1036. Locatia apropiata de stranduri, mancarea, personalul

 1037. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 1038. Curatenie. oameni prietenosi, mancare foarte buna!

 1039. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 1040. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 1041. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 1042. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 1043. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 1044. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 1045. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 1046. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 1047. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 1048. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 1049. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 1050. Apartament superb! Foarte curat, foarte confortabil, bine plasat,foarte bine dotat ! Recomandam c─âlduros oricui pentru un sejur in zona!merita deplasarea!vom reveni!!!!

 1051. Suntem multumiti. Baza de tratament e super OK. Personalul e foarte deschis si amabil. Mancarea foarte buna si diversificata. Noi personal doar cuvinte de lauda cu mici exceptii la marimea camerei si a suitei, in rest totul foarte bine: curatenie, amabilitate, sejur reusit pentru noi. Multumim!

 1052. Patul,lenjeria,caldura din camere ,apa cald─â din piscinele interioare …oricum mici pentru num─ârul mare de clien╚Ťi.

 1053. Betonul din care este facut hotelul se simte rece, oricat ar merge ventilatorul. Camerele foarte mici chiar daca am platit pentru un apartament, prost compartimentat. Pretul de 2100 ron pt trei zile nu se justifica.

 1054. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 1055. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 1056. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 1057. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 1058. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 1059. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 1060. Ușor de găsit situat aproape de sosea, parcare gratis și supravegheata video, zona liniștită, gazda primitoare (am fost cazat cu 4 ore înainte de chekin). Totul a fost ok. Recomand 100% din toate punctele de vedere.

 1061. Locatia apropiata de stranduri, mancarea, personalul

 1062. bucatareasa a fost super draguta si un bun bucatar.

 1063. Cand o sa revin la Felix cu siguranta am sa caut daca e disponibila cazarea !

 1064. Pozitionarea apartamentului, parcare privata, curatenie,confort,liniste.

 1065. Curatenie exemplar─â! Recomand , mai ales familiilor cu copii! Aproape de stranduri, restaurante, etc.

 1066. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 1067. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 1068. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 1069. Pozitionarea este buna,magazine,restaurante si parc in apropiere.

 1070. Foarte curat, liniștit, proprietar foarte amabil.Recomand.

 1071. Pozi╚Ťionat in centru, la 2 pa╚Öi lacul cu nuferi, restaurante unde se maninca bine ╚Öi nu costa scump. Loca╚Ťia curata, persomalul amabil. Il recomand. Ma voi intoarce cu siguranz─â.

 1072. Pe nsiunea condusa de o familie admirabila.Curatenie,camere confortabile,micul dejun excelent!As reveni oricand cu placere,recomand!!!

 1073. a fost frumos dar din pacate sa terminat multumesc Doamnei si Domnului cau fost ff de treaba

 1074. Atat camera, terasa cat si facilitatile incluse (parcare, terasa cu gratar, amabilitatea gazdei)

 1075. Cur─â╚Ťenia, personal amabil, piscine cu apa ├«nc─âlzit─â, divertisment pentru copii, m├óncare de calitate, variata ╚Öi suficient─â; lini╚Öte; fabuloasa baie efervescenta

 1076. Aquaparcul este extraordinar, curatenia, diversitatea facilitatilor, calitatea apei termale, ambianta – toate merita nota 10…. Hotelul este frumos amenajat si frumos decorat, este curat, personalul a fost politicos si disponibil cu noi.

 1077. La ora actual─â cel mai bun hotel din B─âile Felix, cur─â╚Ťenie exemplar─â ├«n camere ╚Öi zona spa, amabilitatea personalului de la recep╚Ťia hotelului p├ón─â la cameriste… cu siguran╚Ťa vom reveni.

 1078. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 1079. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 1080. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 1081. Gazda foarte amabila, a venit si ne-a cazat, desi era trecut de ora 22. (Ora pana la care se poate face checkin). Era foarte curat si aveam tot ce ne trebuia.

 1082. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 1083. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 1084. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 1085. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 1086. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 1087. Raport pre╚Ť calitate excelent 👍👍Gazde foarte primitoare ╚Öi amabile 😍😍

 1088. Curatenia, amabilitatea personalului, facilitatile, ambientul inconjurator, cafeaua/ Am fost multumiti de tichetele oferite la Aqua park Prezident, se sfaturile gazdelor. Drumul de la pensiune la bai a fost placut (gradina, padure).

 1089. Gazda primitoare și discreta, cafeaua fin partea casei!

 1090. Micul dejun bogat, f.bun. Personalul foarte amabil.

 1091. LENJERIA IMPECABILĂ .CURĂȚENIA. PERSONALUL .TOTUL EXCELENT.NU RATAȚI!!!!

 1092. Micul dejun diversificat este servit in conditii de igiena maxima si intr-o sala de mese foarte curata.

 1093. Este amenajat cu gust,modern,practic și totul de foarte buna calitate

 1094. Apartament foarte curat, complet utilat si foarte calduros pe perioada ierii. Locatie linistita, aproape de centru. Cartelele cu 50% reducere la AquaPark au fost de mare ajutor. Cazarea perfecta pentru 2 familii/cupluri

 1095. Cand o sa revin la Felix cu siguranta am sa caut daca e disponibila cazarea !

 1096. Camera foarte mare si curata. Personal foarte amabil.

 1097. Totul a fost asa cum trebuia datorit─â proprietarului care este foarte omenos si serviabil. Merita vizitat─â aceasta pensiune

 1098. In fiecare dimineata gazda ne intampina intodeauna cu zambetul pe buze si cafea pregatita ceea ce iti da un plus de energie este foarte important ca persoana gazda sa fie sociabila ceea ce este de appreciat la IrishHouse.

 1099. Cur─â╚Ťenia, personal amabil, piscine cu apa ├«nc─âlzit─â, divertisment pentru copii, m├óncare de calitate, variata ╚Öi suficient─â; lini╚Öte; fabuloasa baie efervescenta

 1100. Aquaparcul este extraordinar, curatenia, diversitatea facilitatilor, calitatea apei termale, ambianta – toate merita nota 10…. Hotelul este frumos amenajat si frumos decorat, este curat, personalul a fost politicos si disponibil cu noi.

 1101. La ora actual─â cel mai bun hotel din B─âile Felix, cur─â╚Ťenie exemplar─â ├«n camere ╚Öi zona spa, amabilitatea personalului de la recep╚Ťia hotelului p├ón─â la cameriste… cu siguran╚Ťa vom reveni.

 1102. Totul a fost perfect!! Mul╚Ťumim gazdei pt tot. Revenim cu drag la anul!!

 1103. Gazda foarte de treaba, locatie excelenta, tot ce am avut nevoie. Recomand.

 1104. O familie foarte prietenoasa, ne-am simtit excelent. Multumim!

 1105. Gazda foarte amabila, a venit si ne-a cazat, desi era trecut de ora 22. (Ora pana la care se poate face checkin). Era foarte curat si aveam tot ce ne trebuia.

 1106. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 1107. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 1108. Totul a fost ok. E locul perfect pentru familii cu copii. Aproape de centrul sta╚Ťiunii. Recomand cu drag.

 1109. Apartamentul era spa╚Ťios, luminos si avea toate dot─ârile. Raportul calitate pret e excelent, primirea a fost una c─âlduroas─â, iar m├óncarea de la restaurantul Cas─â Rom├óneasc─â, apar╚Ťin├ónd aceluia╚Öi propieter ca cel al apartamentelor, a fost una de nota 100, la fel si servirea. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de sejurul nostru, iar dat─â viitoare c├ónd o sa ajungem la b─âile Felix o sa ne caram tot aici.

 1110. Locatia perfecta, apartamente frumoase, curate si paturi confortabile, foarte aproape de tot ce aveai nevoie. Restaurantul Casa Romaneasca este execptional din toate punctele de vedere (personal, diversitate meniu, promtitudine, pret) – felicitari administratorului !

 1111. Raport pre╚Ť calitate excelent 👍👍Gazde foarte primitoare ╚Öi amabile 😍😍

 1112. Curatenia, amabilitatea personalului, facilitatile, ambientul inconjurator, cafeaua/ Am fost multumiti de tichetele oferite la Aqua park Prezident, se sfaturile gazdelor. Drumul de la pensiune la bai a fost placut (gradina, padure).

 1113. Gazda primitoare și discreta, cafeaua fin partea casei!