Cazare ieftina Baile 1 Mai

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Horea si Adelin Epureanu din Valeapai, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Horea si Adelin Epureanu din Valeapai, jud. Caras-SeverinCazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania pentru 2 persoane)

 • Janeta si Ramona R─âdu╚Ť─â din Cruceanu, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de B─âile 1 Mai, Haieu, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Janeta si Ramona R─âdu╚Ť─â din Cruceanu, jud. GalatiCazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania pentru 2 persoane)

 • Cazimir si Giorgiana Dr─âgan din Baiut, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Cazimir si Giorgiana Dr─âgan din Baiut, jud. MaramuresCazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania pentru 2 persoane)

 • Florentin si Simion B─ânic─â din Cornetu, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din B─âile 1 Mai, Haieu, Romania!

  (Florentin si Simion B─ânic─â din Cornetu, jud. GorjCazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania pentru 2 persoane)

 • Ioanina si Sebastian R─âceanu din Cristur-Sieu, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din B─âile 1 Mai, Haieu, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Ioanina si Sebastian R─âceanu din Cristur-Sieu, jud. Bistrita-NasaudCazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania pentru 2 persoane)

 • Viorela si Vladimir Bordea din Neagra, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania.

  (Viorela si Vladimir Bordea din Neagra, jud. SuceavaCazare in B─âile 1 Mai, Haieu, Romania pentru 2 persoane)

 1. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 2. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 3. Totul. Baia renovata fata de anul trecut. Cu siguran╚Ť─â voi reveni.

 4. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie bun─â, c─âldur─â ├«n plin─â iarn─â, totul foarte pl─âcut. Vom mai reveni !

 5. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 6. Locatia bine amplasata, usor de gasit, parcare mare, curatenie, personal dragut, panorama frumusica, curtea cu gratar, patronii amabili, dar e nevoie de mai multa implicare si chiar mici investitii!….

 7. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 8. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 9. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 10. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 11. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 12. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 13. Camera incapatoare, paturile confortabile,curatenie,

 14. In privinta proprietatii totul a fost perfect. Insa cand am facut rezervarea am specificat 2 persoane, chiar daca camera a fost de trei.M-a deranjat faptul ca daca am specificat cu micul dejun am fost obligat sa platesc micul dejun pentru 3 persoane desi noi eram doua. Nu m-a deranjat sa platesc camera de 3 paturi. Dar de ce sa platesc micul dejun la fel daca nu aveam nevoie decat de 2 persoane.

 15. Totul fost super!!camera mare,curata,personalul foarte amabil!!!

 16. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 17. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 18. Totul. Baia renovata fata de anul trecut. Cu siguran╚Ť─â voi reveni.

 19. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie bun─â, c─âldur─â ├«n plin─â iarn─â, totul foarte pl─âcut. Vom mai reveni !

 20. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 21. Locatia bine amplasata, usor de gasit, parcare mare, curatenie, personal dragut, panorama frumusica, curtea cu gratar, patronii amabili, dar e nevoie de mai multa implicare si chiar mici investitii!….

 22. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 23. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 24. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 25. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 26. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 27. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 28. Camera incapatoare, paturile confortabile,curatenie,

 29. In privinta proprietatii totul a fost perfect. Insa cand am facut rezervarea am specificat 2 persoane, chiar daca camera a fost de trei.M-a deranjat faptul ca daca am specificat cu micul dejun am fost obligat sa platesc micul dejun pentru 3 persoane desi noi eram doua. Nu m-a deranjat sa platesc camera de 3 paturi. Dar de ce sa platesc micul dejun la fel daca nu aveam nevoie decat de 2 persoane.

 30. Totul fost super!!camera mare,curata,personalul foarte amabil!!!

 31. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 32. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 33. Totul. Baia renovata fata de anul trecut. Cu siguran╚Ť─â voi reveni.

 34. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 35. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie bun─â, c─âldur─â ├«n plin─â iarn─â, totul foarte pl─âcut. Vom mai reveni !

 36. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 37. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 38. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 39. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 40. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 41. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 42. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 43. Camera incapatoare, paturile confortabile,curatenie,

 44. In privinta proprietatii totul a fost perfect. Insa cand am facut rezervarea am specificat 2 persoane, chiar daca camera a fost de trei.M-a deranjat faptul ca daca am specificat cu micul dejun am fost obligat sa platesc micul dejun pentru 3 persoane desi noi eram doua. Nu m-a deranjat sa platesc camera de 3 paturi. Dar de ce sa platesc micul dejun la fel daca nu aveam nevoie decat de 2 persoane.

 45. Totul fost super!!camera mare,curata,personalul foarte amabil!!!

 46. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 47. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 48. Totul. Baia renovata fata de anul trecut. Cu siguran╚Ť─â voi reveni.

 49. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 50. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie bun─â, c─âldur─â ├«n plin─â iarn─â, totul foarte pl─âcut. Vom mai reveni !

 51. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 52. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 53. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 54. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 55. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 56. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 57. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 58. Camera incapatoare, paturile confortabile,curatenie,

 59. In privinta proprietatii totul a fost perfect. Insa cand am facut rezervarea am specificat 2 persoane, chiar daca camera a fost de trei.M-a deranjat faptul ca daca am specificat cu micul dejun am fost obligat sa platesc micul dejun pentru 3 persoane desi noi eram doua. Nu m-a deranjat sa platesc camera de 3 paturi. Dar de ce sa platesc micul dejun la fel daca nu aveam nevoie decat de 2 persoane.

 60. Totul fost super!!camera mare,curata,personalul foarte amabil!!!

 61. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 62. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 63. Totul. Baia renovata fata de anul trecut. Cu siguran╚Ť─â voi reveni.

 64. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 65. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie bun─â, c─âldur─â ├«n plin─â iarn─â, totul foarte pl─âcut. Vom mai reveni !

 66. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 67. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 68. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 69. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 70. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 71. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 72. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 73. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 74. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie bun─â, c─âldur─â ├«n plin─â iarn─â, totul foarte pl─âcut. Vom mai reveni !

 75. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 76. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 77. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 78. Totul. Baia renovata fata de anul trecut. Cu siguran╚Ť─â voi reveni.

 79. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 80. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 81. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 82. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 83. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 84. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 85. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 86. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 87. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 88. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 89. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie bun─â, c─âldur─â ├«n plin─â iarn─â, totul foarte pl─âcut. Vom mai reveni !

 90. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 91. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 92. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 93. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 94. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 95. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 96. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 97. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 98. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 99. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 100. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 101. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 102. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 103. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 104. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 105. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 106. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 107. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie bun─â, c─âldur─â ├«n plin─â iarn─â, totul foarte pl─âcut. Vom mai reveni !

 108. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 109. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 110. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 111. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 112. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 113. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 114. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 115. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 116. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 117. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 118. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 119. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 120. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 121. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 122. Cur─â╚Ťenie, loca╚Ťie bun─â, c─âldur─â ├«n plin─â iarn─â, totul foarte pl─âcut. Vom mai reveni !

 123. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 124. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 125. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 126. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 127. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 128. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 129. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 130. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 131. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 132. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 133. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 134. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 135. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 136. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 137. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 138. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 139. Loca┼úia este foarte bun─â ! Aproape de B─âile Felix ( apolo ) c├ót ┼či de B─âile 1 Mai ! Proprietarii foarte amabili . Cur─â┼úenie ┼či lini┼čte !

 140. Paturi confortabile, de și am solicitat 1 pat dublu. Terasa a fost frumoasa. Bucătăria și sala de mese îngrijite și curate. Că au parcare.

 141. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 142. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 143. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 144. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 145. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 146. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 147. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 148. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 149. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 150. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 151. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 152. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 153. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 154. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 155. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 156. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 157. Loca┼úia este foarte bun─â ! Aproape de B─âile Felix ( apolo ) c├ót ┼či de B─âile 1 Mai ! Proprietarii foarte amabili . Cur─â┼úenie ┼či lini┼čte !

 158. Paturi confortabile, de și am solicitat 1 pat dublu. Terasa a fost frumoasa. Bucătăria și sala de mese îngrijite și curate. Că au parcare.

 159. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 160. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 161. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 162. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 163. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 164. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 165. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 166. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 167. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 168. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 169. O pensiune foarte frumoasa si curata.Doamna de la pensiune a fost foarte amabil─â.Recomand!:)

 170. Este o pensiune excelentă, curată și confortabilă! Personalul foarte amabil!

 171. Curatenie, facilitati complete si practice, foarte bine amenajate, zona sigura cu vecin─âtate linistita.

 172. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 173. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 174. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 175. Camerele sunt curate, beneficii precum reducere la anumite stranduri, bucatarie comuna pentru clienti, dulap cu chestii de bucatarie pentru fiecare camera. Recomand cu incredere!

 176. Pensiune cu self-catering, intr-o zona mai retrasa, linistita. Recomand pentru odihna. Este aproape de limita statiunii 1 Mai si Baile Felix, usor de ajuns in oricare dintre ele chiar si pe jos.

 177. Loca┼úia este foarte bun─â ! Aproape de B─âile Felix ( apolo ) c├ót ┼či de B─âile 1 Mai ! Proprietarii foarte amabili . Cur─â┼úenie ┼či lini┼čte !

 178. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 179. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 180. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 181. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 182. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 183. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 184. Situat─â intr-o zona linistit─â, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguran╚Ť─â vom reveni

 185. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 186. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 187. Amabilitatea patronilor ,cur─â╚Ťenia impecabil─â,loca╚Ťia buna.

 188. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 189. Camerele sunt curate, beneficii precum reducere la anumite stranduri, bucatarie comuna pentru clienti, dulap cu chestii de bucatarie pentru fiecare camera. Recomand cu incredere!

 190. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 191. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 192. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 193. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 194. Situat─â intr-o zona linistit─â, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguran╚Ť─â vom reveni

 195. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 196. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 197. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 198. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 199. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 200. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 201. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 202. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 203. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 204. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 205. Amabilitatea patronilor ,cur─â╚Ťenia impecabil─â,loca╚Ťia buna.

 206. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 207. Camerele sunt curate, beneficii precum reducere la anumite stranduri, bucatarie comuna pentru clienti, dulap cu chestii de bucatarie pentru fiecare camera. Recomand cu incredere!

 208. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 209. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 210. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 211. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 212. Situat─â intr-o zona linistit─â, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguran╚Ť─â vom reveni

 213. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 214. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 215. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 216. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 217. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 218. Situat─â intr-o zona linistit─â, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguran╚Ť─â vom reveni

 219. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 220. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 221. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 222. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 223. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 224. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 225. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 226. Amabilitatea patronilor ,cur─â╚Ťenia impecabil─â,loca╚Ťia buna.

 227. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 228. Camerele sunt curate, beneficii precum reducere la anumite stranduri, bucatarie comuna pentru clienti, dulap cu chestii de bucatarie pentru fiecare camera. Recomand cu incredere!

 229. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 230. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 231. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 232. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 233. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 234. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 235. Amabilitatea patronilor ,cur─â╚Ťenia impecabil─â,loca╚Ťia buna.

 236. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 237. Camerele sunt curate, beneficii precum reducere la anumite stranduri, bucatarie comuna pentru clienti, dulap cu chestii de bucatarie pentru fiecare camera. Recomand cu incredere!

 238. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 239. Situat─â intr-o zona linistit─â, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguran╚Ť─â vom reveni

 240. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 241. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 242. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 243. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 244. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 245. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 246. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 247. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 248. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 249. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 250. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 251. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 252. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 253. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 254. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 255. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 256. Servicii, curatenie, amabilitate foarte bine. Recomand cu incredere!

 257. Amabilitatea patronilor ,cur─â╚Ťenia impecabil─â,loca╚Ťia buna.

 258. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 259. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 260. Situat─â intr-o zona linistit─â, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguran╚Ť─â vom reveni

 261. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 262. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 263. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 264. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 265. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 266. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 267. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 268. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 269. Situat─â intr-o zona linistit─â, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguran╚Ť─â vom reveni

 270. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 271. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 272. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 273. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 274. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 275. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 276. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 277. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 278. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 279. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 280. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 281. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 282. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 283. Este o pensiune curat─â si personalul foarte amabil !!

 284. Personalul super de treab─â, curat,aproape de strandul din statiune si destul de aproape si de Baile Felix.

 285. A fost foarte curata camera iar administratorii foarte amabili. Buc─ât─âria este utilata cu tot ce doresti.

 286. Servicii, curatenie, amabilitate foarte bine. Recomand cu incredere!

 287. Amabilitatea patronilor ,cur─â╚Ťenia impecabil─â,loca╚Ťia buna.

 288. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 289. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 290. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 291. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 292. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 293. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 294. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 295. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 296. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 297. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 298. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 299. Situat─â intr-o zona linistit─â, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguran╚Ť─â vom reveni

 300. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 301. Servicii, curatenie, amabilitate foarte bine. Recomand cu incredere!

 302. Amabilitatea patronilor ,cur─â╚Ťenia impecabil─â,loca╚Ťia buna.

 303. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 304. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 305. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 306. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 307. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 308. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 309. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 310. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 311. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 312. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 313. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 314. Situat─â intr-o zona linistit─â, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguran╚Ť─â vom reveni

 315. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 316. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 317. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 318. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 319. Servicii, curatenie, amabilitate foarte bine. Recomand cu incredere!

 320. Amabilitatea patronilor ,cur─â╚Ťenia impecabil─â,loca╚Ťia buna.

 321. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 322. O loca┼úie pl─âcut─â, lini┼čtit─â. Gazdele, familia Banc, ni┼čte oameni deosebit de amabili ┼či ospitalieri. Mi-ar pl─âcea s─â ├«nt├ólnesc c├ót mai mul┼úi proprietari de pensiuni asemeni lor. Respect! Recomand cu c─âldur─â.

 323. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 324. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 325. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 326. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 327. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 328. Camera foarte mare, curata, pat dublu foarte mare. Piscinele exterioare curate. Prosoapele se schimba la cerere, iar la lenjerie esti intrebat dupa 2-3 zile (ceea ce este Ok). Locatia este Ok, este liniste. Restaurantul ofera meniul zilei in timpul saptamanii iar mancarea este foarte buna. Micul dejun mi s-a parut cu putine optiuni, dar Ok.

 329. Pensiunea minunata:; bun gust, calitate, camera deosebita; personal foarte amabil.

 330. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 331. Loca╚Ťia, personalul, serviciul de restaurant-mancarea

 332. Curatenia din hote!,personal amabil si calificat,facilitatile de care dispune hotelul si mincarea excelenta pa care l-e ofera clientilor. Ocazie buna de a petrece aici 4-5 zile de concediu acelor familii care au si copii mici. Piscina,sauna,fitness,masaj,salina,si trambulina pentru copii. Recomand tuturor cu incredere.

 333. Curatenie, liniste, micul dejun, personalul amabil.

 334. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 335. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 336. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 337. Servicii, curatenie, amabilitate foarte bine. Recomand cu incredere!

 338. Amabilitatea patronilor ,cur─â╚Ťenia impecabil─â,loca╚Ťia buna.

 339. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 340. O loca┼úie pl─âcut─â, lini┼čtit─â. Gazdele, familia Banc, ni┼čte oameni deosebit de amabili ┼či ospitalieri. Mi-ar pl─âcea s─â ├«nt├ólnesc c├ót mai mul┼úi proprietari de pensiuni asemeni lor. Respect! Recomand cu c─âldur─â.

 341. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 342. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 343. Pensiunea e mai retrasa fata de celelalte pensiuni si exista o doza de intimitate/liniste. Amplasata in centrul statiunii. Se ajunge pe jos la punctele de interes. Camera e mare si spatioasa. Chiar daca afara a fost destul de cald, in camera s-a pastrat aerul mai rece.

 344. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 345. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 346. Camera foarte mare, curata, pat dublu foarte mare. Piscinele exterioare curate. Prosoapele se schimba la cerere, iar la lenjerie esti intrebat dupa 2-3 zile (ceea ce este Ok). Locatia este Ok, este liniste. Restaurantul ofera meniul zilei in timpul saptamanii iar mancarea este foarte buna. Micul dejun mi s-a parut cu putine optiuni, dar Ok.

 347. Pensiunea minunata:; bun gust, calitate, camera deosebita; personal foarte amabil.

 348. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 349. Camera foarte mare, curata, pat dublu foarte mare. Piscinele exterioare curate. Prosoapele se schimba la cerere, iar la lenjerie esti intrebat dupa 2-3 zile (ceea ce este Ok). Locatia este Ok, este liniste. Restaurantul ofera meniul zilei in timpul saptamanii iar mancarea este foarte buna. Micul dejun mi s-a parut cu putine optiuni, dar Ok.

 350. Pensiunea minunata:; bun gust, calitate, camera deosebita; personal foarte amabil.

 351. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 352. O loca┼úie pl─âcut─â, lini┼čtit─â. Gazdele, familia Banc, ni┼čte oameni deosebit de amabili ┼či ospitalieri. Mi-ar pl─âcea s─â ├«nt├ólnesc c├ót mai mul┼úi proprietari de pensiuni asemeni lor. Respect! Recomand cu c─âldur─â.

 353. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 354. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 355. Pensiunea e mai retrasa fata de celelalte pensiuni si exista o doza de intimitate/liniste. Amplasata in centrul statiunii. Se ajunge pe jos la punctele de interes. Camera e mare si spatioasa. Chiar daca afara a fost destul de cald, in camera s-a pastrat aerul mai rece.

 356. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 357. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 358. Loca╚Ťia, personalul, serviciul de restaurant-mancarea

 359. Curatenia din hote!,personal amabil si calificat,facilitatile de care dispune hotelul si mincarea excelenta pa care l-e ofera clientilor. Ocazie buna de a petrece aici 4-5 zile de concediu acelor familii care au si copii mici. Piscina,sauna,fitness,masaj,salina,si trambulina pentru copii. Recomand tuturor cu incredere.

 360. Curatenie, liniste, micul dejun, personalul amabil.

 361. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 362. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 363. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 364. Totul a fost conform așteptărilor de la cazare la personal o sa ne întoarcem cu plăcere!

 365. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 366. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 367. Este o pensiune curat─â si personalul foarte amabil !!

 368. Personalul super de treab─â, curat,aproape de strandul din statiune si destul de aproape si de Baile Felix.

 369. A fost foarte curata camera iar administratorii foarte amabili. Buc─ât─âria este utilata cu tot ce doresti.

 370. Loca╚Ťia, personalul, serviciul de restaurant-mancarea

 371. Curatenia din hote!,personal amabil si calificat,facilitatile de care dispune hotelul si mincarea excelenta pa care l-e ofera clientilor. Ocazie buna de a petrece aici 4-5 zile de concediu acelor familii care au si copii mici. Piscina,sauna,fitness,masaj,salina,si trambulina pentru copii. Recomand tuturor cu incredere.

 372. Curatenie, liniste, micul dejun, personalul amabil.

 373. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 374. Locatie relativ aproape de strandul Apolo din Baile Felix. Destul de curata, bucatarie cu sala de mese spatioasa, terasa exterioara cu gratar .

 375. Nimic la aceasta pemsiune nu este placut. Reclama este falsa. Din descriere foarte putine sunt adevarate. Nu sunt balcoane, aer conditionat , camere aerisite si nici conditiile din toalete nu sunt asa bune. Lipsesc prosoape , obiectele de toaleta si tot ce tine de igiena. In consecinta totul este fals.

 376. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 377. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 378. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 379. Curat. ├Ängrijit. Ospitalieri. Strictul necesar la-ndem├ón─â. Indicat mai ales celor cu copii. Pensiunea este situat─â ├«ntr-o curte mare, la circa 100 m de strada principal─â din sta╚Ťiune. Loc de parcare gratis. Recomand─âm.

 380. Totul perfect, mai bine de at├ót nici c─â se putea. Proprietarii loca╚Ťiei sunt persoane de nota 20!! Felicit─âri!

 381. Camera foarte mare, balcon imens, totul nou si curat, proprietari amabili…

 382. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 383. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 384. Cur─â┼úenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, lini┼čtea, confortul cu aerul condi┼úionat, facilita┼úile oferite, componen┼úa familiei Banc cele 3 genera┼úii, sigur o s─â mai dorim s─â fim caza┼úi la Casa Banc .

 385. Amabilitatea proprietarei. Cafea din partea casei.

 386. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 387. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 388. Loca╚Ťia, personalul, serviciul de restaurant-mancarea

 389. Curatenia din hote!,personal amabil si calificat,facilitatile de care dispune hotelul si mincarea excelenta pa care l-e ofera clientilor. Ocazie buna de a petrece aici 4-5 zile de concediu acelor familii care au si copii mici. Piscina,sauna,fitness,masaj,salina,si trambulina pentru copii. Recomand tuturor cu incredere.

 390. Curatenie, liniste, micul dejun, personalul amabil.

 391. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 392. Locatie relativ aproape de strandul Apolo din Baile Felix. Destul de curata, bucatarie cu sala de mese spatioasa, terasa exterioara cu gratar .

 393. Nimic la aceasta pemsiune nu este placut. Reclama este falsa. Din descriere foarte putine sunt adevarate. Nu sunt balcoane, aer conditionat , camere aerisite si nici conditiile din toalete nu sunt asa bune. Lipsesc prosoape , obiectele de toaleta si tot ce tine de igiena. In consecinta totul este fals.

 394. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 395. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 396. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 397. Curat. ├Ängrijit. Ospitalieri. Strictul necesar la-ndem├ón─â. Indicat mai ales celor cu copii. Pensiunea este situat─â ├«ntr-o curte mare, la circa 100 m de strada principal─â din sta╚Ťiune. Loc de parcare gratis. Recomand─âm.

 398. Totul perfect, mai bine de at├ót nici c─â se putea. Proprietarii loca╚Ťiei sunt persoane de nota 20!! Felicit─âri!

 399. Camera foarte mare, balcon imens, totul nou si curat, proprietari amabili…

 400. Amabilitatea proprietarei. Cafea din partea casei.

 401. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 402. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 403. Locatia super, personalul super ok. Proprietara o femeie de milioane. Felicitari!!!!

 404. Este fabulos.recomand cu tot dragul sa merge╚Ťi sa vede╚Ťi.

 405. Locatie f buna, pensiunea este decorata cu bun gust, oamenii foarte primitori. Micul dejun nu este f diversificat, insa am apreciat ca au unele produse realizate de ei.

 406. Loca╚Ťia, personalul, serviciul de restaurant-mancarea

 407. Curatenia din hote!,personal amabil si calificat,facilitatile de care dispune hotelul si mincarea excelenta pa care l-e ofera clientilor. Ocazie buna de a petrece aici 4-5 zile de concediu acelor familii care au si copii mici. Piscina,sauna,fitness,masaj,salina,si trambulina pentru copii. Recomand tuturor cu incredere.

 408. Curatenie, liniste, micul dejun, personalul amabil.

 409. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 410. Locatie relativ aproape de strandul Apolo din Baile Felix. Destul de curata, bucatarie cu sala de mese spatioasa, terasa exterioara cu gratar .

 411. Nimic la aceasta pemsiune nu este placut. Reclama este falsa. Din descriere foarte putine sunt adevarate. Nu sunt balcoane, aer conditionat , camere aerisite si nici conditiile din toalete nu sunt asa bune. Lipsesc prosoape , obiectele de toaleta si tot ce tine de igiena. In consecinta totul este fals.

 412. Amabilitatea proprietarei. Cafea din partea casei.

 413. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 414. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 415. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 416. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 417. Cur─â┼úenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, lini┼čtea, confortul cu aerul condi┼úionat, facilita┼úile oferite, componen┼úa familiei Banc cele 3 genera┼úii, sigur o s─â mai dorim s─â fim caza┼úi la Casa Banc .

 418. Locatia super, personalul super ok. Proprietara o femeie de milioane. Felicitari!!!!

 419. Este fabulos.recomand cu tot dragul sa merge╚Ťi sa vede╚Ťi.

 420. Locatie f buna, pensiunea este decorata cu bun gust, oamenii foarte primitori. Micul dejun nu este f diversificat, insa am apreciat ca au unele produse realizate de ei.

 421. Loca╚Ťia, personalul, serviciul de restaurant-mancarea

 422. Curatenia din hote!,personal amabil si calificat,facilitatile de care dispune hotelul si mincarea excelenta pa care l-e ofera clientilor. Ocazie buna de a petrece aici 4-5 zile de concediu acelor familii care au si copii mici. Piscina,sauna,fitness,masaj,salina,si trambulina pentru copii. Recomand tuturor cu incredere.

 423. Curatenie, liniste, micul dejun, personalul amabil.

 424. Locatia super, personalul super ok. Proprietara o femeie de milioane. Felicitari!!!!

 425. Este fabulos.recomand cu tot dragul sa merge╚Ťi sa vede╚Ťi.

 426. Locatie f buna, pensiunea este decorata cu bun gust, oamenii foarte primitori. Micul dejun nu este f diversificat, insa am apreciat ca au unele produse realizate de ei.

 427. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 428. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 429. Cur─â┼úenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, lini┼čtea, confortul cu aerul condi┼úionat, facilita┼úile oferite, componen┼úa familiei Banc cele 3 genera┼úii, sigur o s─â mai dorim s─â fim caza┼úi la Casa Banc .

 430. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 431. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 432. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 433. Camera foarte curata la fel prosoapele si asternuturile. Bucataria era la dispozitia clientilor pentru a-si pregati singuri mesele din timpul zilei, la fel si sala de mese era disponibila pentru servirea mesei. (Noi nu am folosit aceasta optiune, dar cred ca este utila pentru cine nu doreste sa manance la un restaurant). Per total o sedere placuta.

 434. Cur─â╚Ťenie,camere mari si r─âcoroase,prosoape curate,lenjeria curat─â

 435. Este o pensiune curat─â si personalul foarte amabil !!

 436. Conditiile sunt excelente, gazdele foarte primitoare si e locatia perfecta si pentru cei mici.

 437. O pensiune foarte frumoasa si curata.Doamna de la pensiune a fost foarte amabil─â.Recomand!:)

 438. Este o pensiune excelentă, curată și confortabilă! Personalul foarte amabil!

 439. Amabilitatea proprietarei. Cafea din partea casei.

 440. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 441. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 442. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 443. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 444. Cur─â┼úenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, lini┼čtea, confortul cu aerul condi┼úionat, facilita┼úile oferite, componen┼úa familiei Banc cele 3 genera┼úii, sigur o s─â mai dorim s─â fim caza┼úi la Casa Banc .

 445. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 446. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 447. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 448. Conditiile sunt excelente, gazdele foarte primitoare si e locatia perfecta si pentru cei mici.

 449. O pensiune foarte frumoasa si curata.Doamna de la pensiune a fost foarte amabil─â.Recomand!:)

 450. Este o pensiune excelentă, curată și confortabilă! Personalul foarte amabil!

 451. Amabilitatea proprietarei. Cafea din partea casei.

 452. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 453. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 454. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 455. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 456. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 457. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 458. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 459. Cur─â┼úenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, lini┼čtea, confortul cu aerul condi┼úionat, facilita┼úile oferite, componen┼úa familiei Banc cele 3 genera┼úii, sigur o s─â mai dorim s─â fim caza┼úi la Casa Banc .

 460. Camerele au fost “ok”.☺ Televizorul de pe timpuri…🤨 Cur─â╚Ťenia camerelor si bailor au l─âsat de dorit.😐 Proprietarii sunt foarte “ok”

 461. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 462. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia, buc─ât─âria, terasa. Gazda ospitalier─â, ne-a f─âcut recomand─âri privind ╚Ötrandul, restaurantele unde puteam servi o m├óncare bun─â. Avea aer condi╚Ťionat ╚Öi telecomand─â care func╚Ťionau corespunz─âtor. Avea frigidere pe fiecare etaj. Era cur─â╚Ťenie. Avea carduri pentru ╚Ötrand. Aveau dul─âpioare cu vesel─â la buc─ât─ârie, aferente fiec─ârei camere.

 463. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 464. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 465. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 466. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 467. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 468. Cur─â┼úenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, lini┼čtea, confortul cu aerul condi┼úionat, facilita┼úile oferite, componen┼úa familiei Banc cele 3 genera┼úii, sigur o s─â mai dorim s─â fim caza┼úi la Casa Banc .

 469. Amabilitatea proprietarei. Cafea din partea casei.

 470. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 471. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 472. Conditiile sunt excelente, gazdele foarte primitoare si e locatia perfecta si pentru cei mici.

 473. O pensiune foarte frumoasa si curata.Doamna de la pensiune a fost foarte amabil─â.Recomand!:)

 474. Este o pensiune excelentă, curată și confortabilă! Personalul foarte amabil!

 475. Camerele au fost “ok”.☺ Televizorul de pe timpuri…🤨 Cur─â╚Ťenia camerelor si bailor au l─âsat de dorit.😐 Proprietarii sunt foarte “ok”

 476. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 477. Locatie relativ aproape de strandul Apolo din Baile Felix. Destul de curata, bucatarie cu sala de mese spatioasa, terasa exterioara cu gratar .

 478. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 479. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 480. Cur─â┼úenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, lini┼čtea, confortul cu aerul condi┼úionat, facilita┼úile oferite, componen┼úa familiei Banc cele 3 genera┼úii, sigur o s─â mai dorim s─â fim caza┼úi la Casa Banc .

 481. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 482. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 483. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 484. Totul foarte curat si ingrijit, gazda primitoate, loc de joaca pentru copii, liniste, a fost perfect.

 485. Totul a fost conform așteptărilor de la cazare la personal o sa ne întoarcem cu plăcere!

 486. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 487. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 488. Totul a fost exceptional! 10 pe linie pentru gazda noastra, 10 pentru camera de dimensiuni generoase(baia idem), 10 pentru mobilierul de foarta buna calitate(patul exceptional), 10 pentru bucataria super-dotata pusa la dispozitie, un mare 10 pentru curatenie (impecabila), 10 pentru locul de joaca din curte si pentru leagane, 10 pentru ospitalitatea deosebita si pentru palinca primita cadou, 10 pentru caldura din camera in noptile racoroase de toamna, 10 pentru balconul de unde vedeam rasaritul si ne sorbeam cafeaua si as putea continua… Ne-am simtit foarte bine si cu siguranta vom reveni cu mare placere! Raport calitate-pret EXCEPTIONAL! Totul a fost perfect! Multumim!

 489. Gazda a fost deosebit─â, nu stia ce s─â ne mai fac─â s─â ne sim╚Ťim bine. In plus, nea Mitic─â are o p─âlinc─â de Bihor deosebit─â 😎!

 490. Camerele au fost “ok”.☺ Televizorul de pe timpuri…🤨 Cur─â╚Ťenia camerelor si bailor au l─âsat de dorit.😐 Proprietarii sunt foarte “ok”

 491. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 492. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia, buc─ât─âria, terasa. Gazda ospitalier─â, ne-a f─âcut recomand─âri privind ╚Ötrandul, restaurantele unde puteam servi o m├óncare bun─â. Avea aer condi╚Ťionat ╚Öi telecomand─â care func╚Ťionau corespunz─âtor. Avea frigidere pe fiecare etaj. Era cur─â╚Ťenie. Avea carduri pentru ╚Ötrand. Aveau dul─âpioare cu vesel─â la buc─ât─ârie, aferente fiec─ârei camere.

 493. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 494. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 495. Cur─â┼úenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, lini┼čtea, confortul cu aerul condi┼úionat, facilita┼úile oferite, componen┼úa familiei Banc cele 3 genera┼úii, sigur o s─â mai dorim s─â fim caza┼úi la Casa Banc .

 496. Amabilitatea proprietarei. Cafea din partea casei.

 497. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 498. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 499. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 500. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 501. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 502. Totul foarte curat si ingrijit, gazda primitoate, loc de joaca pentru copii, liniste, a fost perfect.

 503. Totul a fost conform așteptărilor de la cazare la personal o sa ne întoarcem cu plăcere!

 504. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 505. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 506. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 507. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 508. Camerele au fost “ok”.☺ Televizorul de pe timpuri…🤨 Cur─â╚Ťenia camerelor si bailor au l─âsat de dorit.😐 Proprietarii sunt foarte “ok”

 509. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 510. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia, buc─ât─âria, terasa. Gazda ospitalier─â, ne-a f─âcut recomand─âri privind ╚Ötrandul, restaurantele unde puteam servi o m├óncare bun─â. Avea aer condi╚Ťionat ╚Öi telecomand─â care func╚Ťionau corespunz─âtor. Avea frigidere pe fiecare etaj. Era cur─â╚Ťenie. Avea carduri pentru ╚Ötrand. Aveau dul─âpioare cu vesel─â la buc─ât─ârie, aferente fiec─ârei camere.

 511. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 512. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 513. Cur─â┼úenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, lini┼čtea, confortul cu aerul condi┼úionat, facilita┼úile oferite, componen┼úa familiei Banc cele 3 genera┼úii, sigur o s─â mai dorim s─â fim caza┼úi la Casa Banc .

 514. Totul foarte curat si ingrijit, gazda primitoate, loc de joaca pentru copii, liniste, a fost perfect.

 515. Totul a fost conform așteptărilor de la cazare la personal o sa ne întoarcem cu plăcere!

 516. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 517. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 518. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 519. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 520. Cur─â╚Ťenia, personalul ╚Öi patul foarte confortabil.

 521. Ospitalitatea gazdei acestei pensiuni,curatenia si linistea locatiei.

 522. ╚śti╚Ťi senza╚Ťia aceea c├ónd v─â ├«ntoarce╚Ťi acas─â dup─â mult timp ╚Öi ├«n pragul u╚Öii st─â mama/tata cu o dorin╚Ť─â arz─âtoare s─â v─â str├óng─â ├«n bra╚Ťe? Aceea╚Öi tr─âire o ve╚Ťi avea ╚Öi la Pensiunea Coca! Doamna Coca v─â a╚Öteapt─â cu mult─â dragoste ╚Öi are grij─â s─â nu ├«nt├ómpina╚Ťi obstacole ├«n timpul concediului! Camerele sunt foarte curate ╚Öi sunt dotate cu diverse lucruri de care a╚Ťi avea nevoie! Pensiunea este situat─â ├«ntr-un loc cu mult─â lini╚Öte, iar pre╚Ťurile sunt accesibile! Dac─â vre╚Ťi s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi ca la mama acas─â atunci merge╚Ťi la Pensiunea Coca! 😊

 523. Camerele au fost “ok”.☺ Televizorul de pe timpuri…🤨 Cur─â╚Ťenia camerelor si bailor au l─âsat de dorit.😐 Proprietarii sunt foarte “ok”

 524. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 525. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia, buc─ât─âria, terasa. Gazda ospitalier─â, ne-a f─âcut recomand─âri privind ╚Ötrandul, restaurantele unde puteam servi o m├óncare bun─â. Avea aer condi╚Ťionat ╚Öi telecomand─â care func╚Ťionau corespunz─âtor. Avea frigidere pe fiecare etaj. Era cur─â╚Ťenie. Avea carduri pentru ╚Ötrand. Aveau dul─âpioare cu vesel─â la buc─ât─ârie, aferente fiec─ârei camere.

 526. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 527. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 528. Cur─â┼úenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, lini┼čtea, confortul cu aerul condi┼úionat, facilita┼úile oferite, componen┼úa familiei Banc cele 3 genera┼úii, sigur o s─â mai dorim s─â fim caza┼úi la Casa Banc .

 529. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 530. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 531. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 532. Totul foarte curat si ingrijit, gazda primitoate, loc de joaca pentru copii, liniste, a fost perfect.

 533. Totul a fost conform așteptărilor de la cazare la personal o sa ne întoarcem cu plăcere!

 534. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 535. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 536. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 537. Totul! Curratenia, personalul, dotarile si efortul d.lui Mitica de a pastra locatia la cele mai ridicate standarde! Multumim! Vom reveni!

 538. Camerele au fost “ok”.☺ Televizorul de pe timpuri…🤨 Cur─â╚Ťenia camerelor si bailor au l─âsat de dorit.😐 Proprietarii sunt foarte “ok”

 539. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 540. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia, buc─ât─âria, terasa. Gazda ospitalier─â, ne-a f─âcut recomand─âri privind ╚Ötrandul, restaurantele unde puteam servi o m├óncare bun─â. Avea aer condi╚Ťionat ╚Öi telecomand─â care func╚Ťionau corespunz─âtor. Avea frigidere pe fiecare etaj. Era cur─â╚Ťenie. Avea carduri pentru ╚Ötrand. Aveau dul─âpioare cu vesel─â la buc─ât─ârie, aferente fiec─ârei camere.

 541. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 542. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 543. Cur─â┼úenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, lini┼čtea, confortul cu aerul condi┼úionat, facilita┼úile oferite, componen┼úa familiei Banc cele 3 genera┼úii, sigur o s─â mai dorim s─â fim caza┼úi la Casa Banc .

 544. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 545. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 546. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 547. Totul foarte curat si ingrijit, gazda primitoate, loc de joaca pentru copii, liniste, a fost perfect.

 548. Totul a fost conform așteptărilor de la cazare la personal o sa ne întoarcem cu plăcere!

 549. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 550. Mancsrea a fost proaspata bine preparata si in sortimente suficiente .

 551. Micul dejun a fost foarte bogat, variat, gustos. Apreciez faptul, c─â femeia de serviciu a rezolvat imediat mica problem─â sesizat─â.

 552. Amabilitatea personal piscin─â, recep╚Ťie, restaurant.

 553. Camerele au fost “ok”.☺ Televizorul de pe timpuri…🤨 Cur─â╚Ťenia camerelor si bailor au l─âsat de dorit.😐 Proprietarii sunt foarte “ok”

 554. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 555. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia, buc─ât─âria, terasa. Gazda ospitalier─â, ne-a f─âcut recomand─âri privind ╚Ötrandul, restaurantele unde puteam servi o m├óncare bun─â. Avea aer condi╚Ťionat ╚Öi telecomand─â care func╚Ťionau corespunz─âtor. Avea frigidere pe fiecare etaj. Era cur─â╚Ťenie. Avea carduri pentru ╚Ötrand. Aveau dul─âpioare cu vesel─â la buc─ât─ârie, aferente fiec─ârei camere.

 556. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 557. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 558. Cur─â┼úenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, lini┼čtea, confortul cu aerul condi┼úionat, facilita┼úile oferite, componen┼úa familiei Banc cele 3 genera┼úii, sigur o s─â mai dorim s─â fim caza┼úi la Casa Banc .

 559. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 560. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 561. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 562. Totul foarte curat si ingrijit, gazda primitoate, loc de joaca pentru copii, liniste, a fost perfect.

 563. Totul a fost conform așteptărilor de la cazare la personal o sa ne întoarcem cu plăcere!

 564. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 565. Mancsrea a fost proaspata bine preparata si in sortimente suficiente .

 566. Micul dejun a fost foarte bogat, variat, gustos. Apreciez faptul, c─â femeia de serviciu a rezolvat imediat mica problem─â sesizat─â.

 567. Amabilitatea personal piscin─â, recep╚Ťie, restaurant.

 568. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 569. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 570. Cur─â┼úenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, lini┼čtea, confortul cu aerul condi┼úionat, facilita┼úile oferite, componen┼úa familiei Banc cele 3 genera┼úii, sigur o s─â mai dorim s─â fim caza┼úi la Casa Banc .

 571. Camerele au fost “ok”.☺ Televizorul de pe timpuri…🤨 Cur─â╚Ťenia camerelor si bailor au l─âsat de dorit.😐 Proprietarii sunt foarte “ok”

 572. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 573. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia, buc─ât─âria, terasa. Gazda ospitalier─â, ne-a f─âcut recomand─âri privind ╚Ötrandul, restaurantele unde puteam servi o m├óncare bun─â. Avea aer condi╚Ťionat ╚Öi telecomand─â care func╚Ťionau corespunz─âtor. Avea frigidere pe fiecare etaj. Era cur─â╚Ťenie. Avea carduri pentru ╚Ötrand. Aveau dul─âpioare cu vesel─â la buc─ât─ârie, aferente fiec─ârei camere.

 574. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 575. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 576. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 577. Totul foarte curat si ingrijit, gazda primitoate, loc de joaca pentru copii, liniste, a fost perfect.

 578. Totul a fost conform așteptărilor de la cazare la personal o sa ne întoarcem cu plăcere!

 579. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 580. Locatia super, personalul super ok. Proprietara o femeie de milioane. Felicitari!!!!

 581. Este fabulos.recomand cu tot dragul sa merge╚Ťi sa vede╚Ťi.

 582. Locatie f buna, pensiunea este decorata cu bun gust, oamenii foarte primitori. Micul dejun nu este f diversificat, insa am apreciat ca au unele produse realizate de ei.

 583. Mancsrea a fost proaspata bine preparata si in sortimente suficiente .

 584. Micul dejun a fost foarte bogat, variat, gustos. Apreciez faptul, c─â femeia de serviciu a rezolvat imediat mica problem─â sesizat─â.

 585. Amabilitatea personal piscin─â, recep╚Ťie, restaurant.

 586. Locatia super, personalul super ok. Proprietara o femeie de milioane. Felicitari!!!!

 587. Este fabulos.recomand cu tot dragul sa merge╚Ťi sa vede╚Ťi.

 588. Locatie f buna, pensiunea este decorata cu bun gust, oamenii foarte primitori. Micul dejun nu este f diversificat, insa am apreciat ca au unele produse realizate de ei.

 589. Camerele au fost “ok”.☺ Televizorul de pe timpuri…🤨 Cur─â╚Ťenia camerelor si bailor au l─âsat de dorit.😐 Proprietarii sunt foarte “ok”

 590. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 591. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia, buc─ât─âria, terasa. Gazda ospitalier─â, ne-a f─âcut recomand─âri privind ╚Ötrandul, restaurantele unde puteam servi o m├óncare bun─â. Avea aer condi╚Ťionat ╚Öi telecomand─â care func╚Ťionau corespunz─âtor. Avea frigidere pe fiecare etaj. Era cur─â╚Ťenie. Avea carduri pentru ╚Ötrand. Aveau dul─âpioare cu vesel─â la buc─ât─ârie, aferente fiec─ârei camere.

 592. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 593. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 594. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 595. Totul foarte curat si ingrijit, gazda primitoate, loc de joaca pentru copii, liniste, a fost perfect.

 596. Totul a fost conform așteptărilor de la cazare la personal o sa ne întoarcem cu plăcere!

 597. a fost totul ok,ma bucur ca am ales aceasta pensiune.

 598. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 599. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 600. Cur─â┼úenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, lini┼čtea, confortul cu aerul condi┼úionat, facilita┼úile oferite, componen┼úa familiei Banc cele 3 genera┼úii, sigur o s─â mai dorim s─â fim caza┼úi la Casa Banc .

 601. Totul foarte curat si ingrijit, gazda primitoate, loc de joaca pentru copii, liniste, a fost perfect.

 602. Totul a fost conform așteptărilor de la cazare la personal o sa ne întoarcem cu plăcere!

 603. a fost totul ok,ma bucur ca am ales aceasta pensiune.

 604. Locatia super, personalul super ok. Proprietara o femeie de milioane. Felicitari!!!!

 605. Este fabulos.recomand cu tot dragul sa merge╚Ťi sa vede╚Ťi.

 606. Locatie f buna, pensiunea este decorata cu bun gust, oamenii foarte primitori. Micul dejun nu este f diversificat, insa am apreciat ca au unele produse realizate de ei.

 607. Camerele au fost “ok”.☺ Televizorul de pe timpuri…🤨 Cur─â╚Ťenia camerelor si bailor au l─âsat de dorit.😐 Proprietarii sunt foarte “ok”

 608. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 609. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia, buc─ât─âria, terasa. Gazda ospitalier─â, ne-a f─âcut recomand─âri privind ╚Ötrandul, restaurantele unde puteam servi o m├óncare bun─â. Avea aer condi╚Ťionat ╚Öi telecomand─â care func╚Ťionau corespunz─âtor. Avea frigidere pe fiecare etaj. Era cur─â╚Ťenie. Avea carduri pentru ╚Ötrand. Aveau dul─âpioare cu vesel─â la buc─ât─ârie, aferente fiec─ârei camere.

 610. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 611. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 612. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 613. Proprietatea este deosebita curata ,amenajata cu mult bun gust ,iar gazdele foarte amabile Recomand .

 614. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 615. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 616. Totul foarte curat si ingrijit, gazda primitoate, loc de joaca pentru copii, liniste, a fost perfect.

 617. Totul a fost conform așteptărilor de la cazare la personal o sa ne întoarcem cu plăcere!

 618. a fost totul ok,ma bucur ca am ales aceasta pensiune.

 619. Camerele au fost “ok”.☺ Televizorul de pe timpuri…🤨 Cur─â╚Ťenia camerelor si bailor au l─âsat de dorit.😐 Proprietarii sunt foarte “ok”

 620. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 621. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia, buc─ât─âria, terasa. Gazda ospitalier─â, ne-a f─âcut recomand─âri privind ╚Ötrandul, restaurantele unde puteam servi o m├óncare bun─â. Avea aer condi╚Ťionat ╚Öi telecomand─â care func╚Ťionau corespunz─âtor. Avea frigidere pe fiecare etaj. Era cur─â╚Ťenie. Avea carduri pentru ╚Ötrand. Aveau dul─âpioare cu vesel─â la buc─ât─ârie, aferente fiec─ârei camere.

 622. Locatia super, personalul super ok. Proprietara o femeie de milioane. Felicitari!!!!

 623. Este fabulos.recomand cu tot dragul sa merge╚Ťi sa vede╚Ťi.

 624. Locatie f buna, pensiunea este decorata cu bun gust, oamenii foarte primitori. Micul dejun nu este f diversificat, insa am apreciat ca au unele produse realizate de ei.

 625. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 626. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 627. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 628. Proprietatea este deosebita curata ,amenajata cu mult bun gust ,iar gazdele foarte amabile Recomand .

 629. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 630. Lini╚Öte, loca╚Ťie foarte pu╚Ťin retras─â perfect c├ót s─â nu se aud─â g─âl─âgie de la strada principal─â dar suficient de aproape de toate facilit─â╚Ťile ╚Öi sta╚Ťiunile din jur. Cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â. Gazdele (familia Banc) – oameni minuna╚Ťi, aten╚Ťi ╚Öi primitori. O s─â revin aici cu drag ├«n viitorul apropiat.

 631. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 632. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 633. Nice and quiet place. Friendly host, big room, private parking, climatisation, good wifi. The host let us keep our bicycles in small shed. localisation maybe not central but good when you want to ride bicycle at nearby hill in Betfia.

 634. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 635. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 636. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 637. Camerele au fost “ok”.☺ Televizorul de pe timpuri…🤨 Cur─â╚Ťenia camerelor si bailor au l─âsat de dorit.😐 Proprietarii sunt foarte “ok”

 638. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 639. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia, buc─ât─âria, terasa. Gazda ospitalier─â, ne-a f─âcut recomand─âri privind ╚Ötrandul, restaurantele unde puteam servi o m├óncare bun─â. Avea aer condi╚Ťionat ╚Öi telecomand─â care func╚Ťionau corespunz─âtor. Avea frigidere pe fiecare etaj. Era cur─â╚Ťenie. Avea carduri pentru ╚Ötrand. Aveau dul─âpioare cu vesel─â la buc─ât─ârie, aferente fiec─ârei camere.

 640. Conditiile sunt excelente, gazdele foarte primitoare si e locatia perfecta si pentru cei mici.

 641. O pensiune foarte frumoasa si curata.Doamna de la pensiune a fost foarte amabil─â.Recomand!:)

 642. Este o pensiune excelentă, curată și confortabilă! Personalul foarte amabil!

 643. Locatia super, personalul super ok. Proprietara o femeie de milioane. Felicitari!!!!

 644. Este fabulos.recomand cu tot dragul sa merge╚Ťi sa vede╚Ťi.

 645. Locatie f buna, pensiunea este decorata cu bun gust, oamenii foarte primitori. Micul dejun nu este f diversificat, insa am apreciat ca au unele produse realizate de ei.

 646. Camerele au fost “ok”.☺ Televizorul de pe timpuri…🤨 Cur─â╚Ťenia camerelor si bailor au l─âsat de dorit.😐 Proprietarii sunt foarte “ok”

 647. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 648. Mi-a pl─âcut loca╚Ťia, buc─ât─âria, terasa. Gazda ospitalier─â, ne-a f─âcut recomand─âri privind ╚Ötrandul, restaurantele unde puteam servi o m├óncare bun─â. Avea aer condi╚Ťionat ╚Öi telecomand─â care func╚Ťionau corespunz─âtor. Avea frigidere pe fiecare etaj. Era cur─â╚Ťenie. Avea carduri pentru ╚Ötrand. Aveau dul─âpioare cu vesel─â la buc─ât─ârie, aferente fiec─ârei camere.

 649. Totul a fost la superlativ.Copiii s-au simtit excelent.Multumim gazdei pt tot!

 650. In privinta proprietatii totul a fost perfect. Insa cand am facut rezervarea am specificat 2 persoane, chiar daca camera a fost de trei.M-a deranjat faptul ca daca am specificat cu micul dejun am fost obligat sa platesc micul dejun pentru 3 persoane desi noi eram doua. Nu m-a deranjat sa platesc camera de 3 paturi. Dar de ce sa platesc micul dejun la fel daca nu aveam nevoie decat de 2 persoane.

 651. Totul fost super!!camera mare,curata,personalul foarte amabil!!!

 652. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 653. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 654. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 655. Conditiile sunt excelente, gazdele foarte primitoare si e locatia perfecta si pentru cei mici.

 656. O pensiune foarte frumoasa si curata.Doamna de la pensiune a fost foarte amabil─â.Recomand!:)

 657. Este o pensiune excelentă, curată și confortabilă! Personalul foarte amabil!

 658. Pre╚Ť-calitate super. O loca╚Ťie aproape de B─âile Felix sau 1 Mai, am fost ├«ngriji╚Ťi foarte bine de personal. Curat, cu facilita╚Ťi externe pentru gratar! Cu siguran╚Ťa revenim!

 659. Pensiunea este amplasata in zona linistita. Bucataria este dotata cu tot ce trebuie.

 660. Conditiile sunt excelente, gazdele foarte primitoare si e locatia perfecta si pentru cei mici.

 661. Locatia super, personalul super ok. Proprietara o femeie de milioane. Felicitari!!!!

 662. Este fabulos.recomand cu tot dragul sa merge╚Ťi sa vede╚Ťi.

 663. Locatie f buna, pensiunea este decorata cu bun gust, oamenii foarte primitori. Micul dejun nu este f diversificat, insa am apreciat ca au unele produse realizate de ei.

 664. Frumos, pensiunea arata foarte bine. Camerele spatioase si curate. Bucataria si zona de luat masa foarte bine dotate cu tot ce ai nevoie. Gazdele foarte primitoare. Recomand si o sa revenim de fiecare cand ne permite timpul.

 665. Frumoase camere…curat …buc─ât─âria la ├«ndem├«na clien╚Ťilor ╚Öi bine dotat─â…foarte mul╚Ťumi╚Ťi.V─é MUL╚ÜUMIM PENSIUNEA MARGARETA!

 666. Camerele au fost “ok”.☺ Televizorul de pe timpuri…🤨 Cur─â╚Ťenia camerelor si bailor au l─âsat de dorit.😐 Proprietarii sunt foarte “ok”

 667. Am avut confortul necesar unei vacan╚Ťe ├«n familie, ├«ncep├ónd de la gazde, care au fost foarte primitoare ╚Öi continu├ónd cu apartamentul spa╚Ťios ╚Öi elegant ├«n care am fost caza╚Ťi.

 668. Gazdele! Cur─â╚Ťenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 669. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 670. Totul foarte curat si ingrijit, gazda primitoate, loc de joaca pentru copii, liniste, a fost perfect.

 671. Totul a fost conform așteptărilor de la cazare la personal o sa ne întoarcem cu plăcere!

 672. a fost totul ok,ma bucur ca am ales aceasta pensiune.

 673. Loca╚Ťia, personalul, serviciul de restaurant-mancarea

 674. Curatenia din hote!,personal amabil si calificat,facilitatile de care dispune hotelul si mincarea excelenta pa care l-e ofera clientilor. Ocazie buna de a petrece aici 4-5 zile de concediu acelor familii care au si copii mici. Piscina,sauna,fitness,masaj,salina,si trambulina pentru copii. Recomand tuturor cu incredere.

 675. Curatenie, liniste, micul dejun, personalul amabil.

 676. Totul. Gazde dragute, camera curata. Am primit factura. Parcare privara. Acces usor.

 677. Frumos, pensiunea arata foarte bine. Camerele spatioase si curate. Bucataria si zona de luat masa foarte bine dotate cu tot ce ai nevoie. Gazdele foarte primitoare. Recomand si o sa revenim de fiecare cand ne permite timpul.

 678. Frumoase camere…curat …buc─ât─âria la ├«ndem├«na clien╚Ťilor ╚Öi bine dotat─â…foarte mul╚Ťumi╚Ťi.V─é MUL╚ÜUMIM PENSIUNEA MARGARETA!

 679. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 680. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 681. Nice and quiet place. Friendly host, big room, private parking, climatisation, good wifi. The host let us keep our bicycles in small shed. localisation maybe not central but good when you want to ride bicycle at nearby hill in Betfia.

 682. Totul foarte curat si ingrijit, gazda primitoate, loc de joaca pentru copii, liniste, a fost perfect.

 683. Totul a fost conform așteptărilor de la cazare la personal o sa ne întoarcem cu plăcere!

 684. a fost totul ok,ma bucur ca am ales aceasta pensiune.

 685. Foarte curat, personal amabil si primitor, mic dejun diversificat si bun.

 686. Locatia super, personalul super ok. Proprietara o femeie de milioane. Felicitari!!!!

 687. Este fabulos.recomand cu tot dragul sa merge╚Ťi sa vede╚Ťi.

 688. Gazda foarte amabila, a venit si ne-a cazat, desi era trecut de ora 22. (Ora pana la care se poate face checkin). Era foarte curat si aveam tot ce ne trebuia.

 689. Foarte ospitalier personalul si primitor..Locatia si conditiile superbe.multumim

 690. Camera excelenta, curatenia super. Personal foarte amabil. Locatia excelenta, chiar la intrare in Baile Felix. Sigur vor reveni.

 691. Locatia este excelenta, tinand cont de situatia actuala in care ne aflam, fara vecini in apropiere, deci nu intri in contact cu aproape nimeni, decat cei cazati, dar si cu acestia foarte rar; Este liniste; Recomand cu placere oricui vrea sa-si petreaca concediul la aceasta locatie;

 692. Totul. Gazde dragute, camera curata. Am primit factura. Parcare privara. Acces usor.

 693. Frumos, pensiunea arata foarte bine. Camerele spatioase si curate. Bucataria si zona de luat masa foarte bine dotate cu tot ce ai nevoie. Gazdele foarte primitoare. Recomand si o sa revenim de fiecare cand ne permite timpul.

 694. M─âncarea de la restaurant este excelent─â, personal prietenos.

 695. Micul dejun ╚Öi por╚Ťiile de m├óncare mari. Se ├«ntra zilnic ├«n camer─â pentru igienizare.

 696. Micul dejun a fost complex, ai avut de unde alege, multe optiuni pentru toate gusturile.

 697. Loca╚Ťie excelent─â, cur─â╚Ťenie impecabil─â, gazdele foarte primitoare .Recomand cu placere !

 698. Mi-a pl─âcut foarte mult loca╚Ťia ╚Öi personalul. Personal recomand instalarea mai multor mese afar─â. Recomand aceast─â pensiune.

 699. Loca╚Ťie excelent─â, mult peste a╚Ötept─âri. Camera a fost spa╚Ťioas─â ╚Öi aerisit─â, cu pat matrimonial ╚Öi o excelent─â saltea cu memorie. Baia utilat─â inteligent, balcon mare. Pensiunea are 2 buc─ât─ârii comune dotate cu tot necesarul ╚Öi terasa ├«n curte, unde po╚Ťi servi masa. Flori peste tot, cur─â╚Ťenie nici nu mai zic. Proprietarii sunt gazdele perfecte, te sim╚Ťi ca acas─â, poate chiar mai bine. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 700. Micul dejun nu am fost informati dac─â il puteam servi.

 701. Pensiunea este foarte curat─â, camera spa╚Ťioas─â, curat─â, pat foarte confortabil, baie foarte curat─â.Nu are aer condi╚Ťionat, dar nici nu a fost necesar, de╚Öi au fost ╚Öi 30Ôü░ C. ├Än curtea din spate are dou─â terase, inclusiv buc─ât─ârie exterioar─â disponibil─â la una din terase. Personalul este foarte amabil ╚Öi s─âritor, iar cafeaua este foarte bun─â.

 702. Atmosfera a fost deosebita, gazdele primitoare! Amplasarea a fost un avantaj deoarece se ajungea usor la mai multe piscine cu apa termala, la magazine sau terase! Ideal pentru familii cu copii datorita accesului la bucatarie!

 703. Nu are mic dejun deoarece nu dispune ╚Öi nici nu a fost inclus in pachetul pe care l-am achizi╚Ťionat.Ar fi fost un punct ├«n plus dar pentru cineva care dore╚Öte s─â-╚Öi prepare de m├óncare exista o buc─ât─ârie f.f.bine pus─â la punct.Exista posibilitatea aici de a-╚Ťi prepara o cafea expresso in aparatul de cafea de la buc─ât─ârie care tot timpul este alimentat ╚Öi partea frumoasa…este freee.Una peste alta sunt foarte mul╚Ťumit mai ales c─â am “prins” pachetul de 6 nop╚Ťi la doar 864 lei !!!!! In plin sezon.Mersi booking Mersi 1Mai.

 704. Camera foarte curata la fel prosoapele si asternuturile. Bucataria era la dispozitia clientilor pentru a-si pregati singuri mesele din timpul zilei, la fel si sala de mese era disponibila pentru servirea mesei. (Noi nu am folosit aceasta optiune, dar cred ca este utila pentru cine nu doreste sa manance la un restaurant). Per total o sedere placuta.

 705. Cur─â╚Ťenie,camere mari si r─âcoroase,prosoape curate,lenjeria curat─â

 706. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 707. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 708. Nice and quiet place. Friendly host, big room, private parking, climatisation, good wifi. The host let us keep our bicycles in small shed. localisation maybe not central but good when you want to ride bicycle at nearby hill in Betfia.

 709. Amplasarea,curatenia,gazdele sociabile,patul confortabil,bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, O gradina cu foisor superba ne pare rau ca am stat doar o noapte si nu am reusit sa petrecem timp in ea.

 710. Loca╚Ťie excelent─â, cur─â╚Ťenie impecabil─â, gazdele foarte primitoare .Recomand cu placere !

 711. Mi-a pl─âcut foarte mult loca╚Ťia ╚Öi personalul. Personal recomand instalarea mai multor mese afar─â. Recomand aceast─â pensiune.

 712. M─âncarea de la restaurant este excelent─â, personal prietenos.

 713. Micul dejun ╚Öi por╚Ťiile de m├óncare mari. Se ├«ntra zilnic ├«n camer─â pentru igienizare.

 714. Micul dejun a fost complex, ai avut de unde alege, multe optiuni pentru toate gusturile.

 715. Personalul extrem de amabil. Ne-a indrumat si catre piscina si SPA. Totul curat in camere si la piscina. Micul dejun este foarte variat si generos. Este de tip bufet. Hotelul are si restaurant pentru mese. Seara am fost prea obosit sa mai iesim, asa ca am mancat la restaurantul hotelului si a fost excelent. Am avut unde sa las masina in siguranta. Voi reveni cu placere!

 716. Personalul este excep╚Ťional, m├óncarea foarte foarte bun─â.

 717. Nagyon j├│l felszerelt ├ęs kiv├íll├│ az elhelyezked├ęse.a kaja az b┼Ĺs├ęges,├ęs az ├írak is megfelel┼Ĺek.a szem├ęlyzet nagyon segit┼Ĺk├ęsz ├ęs a fogadtat├ís kiv├íll├│ volt.no meg az alagsori medence,s├│s szoba ├ęs egyben minden kiv├íll├│ volt.Biztos visszat├ęr├╝nk m├ęg.csak aj├ínlani tudom

 718. Ne-a placut ca a fost curat, gazda buna, camerele mari si terasa faina din spate

 719. Curatenie si liniste.Proprietarul foarte amabil si comunicativ.O sa revenim cand o sa avem ocazia.Raport bun calitate- pre╚Ť.

 720. Locatia este excelenta, tinand cont de situatia actuala in care ne aflam, fara vecini in apropiere, deci nu intri in contact cu aproape nimeni, decat cei cazati, dar si cu acestia foarte rar; Este liniste; Recomand cu placere oricui vrea sa-si petreaca concediul la aceasta locatie;

 721. Pre╚Ť-calitate super. O loca╚Ťie aproape de B─âile Felix sau 1 Mai, am fost ├«ngriji╚Ťi foarte bine de personal. Curat, cu facilita╚Ťi externe pentru gratar! Cu siguran╚Ťa revenim!

 722. Pensiunea este amplasata in zona linistita. Bucataria este dotata cu tot ce trebuie.

 723. Conditiile sunt excelente, gazdele foarte primitoare si e locatia perfecta si pentru cei mici.

 724. Micul dejun nu am fost informati dac─â il puteam servi.

 725. Pensiunea este foarte curat─â, camera spa╚Ťioas─â, curat─â, pat foarte confortabil, baie foarte curat─â.Nu are aer condi╚Ťionat, dar nici nu a fost necesar, de╚Öi au fost ╚Öi 30Ôü░ C. ├Än curtea din spate are dou─â terase, inclusiv buc─ât─ârie exterioar─â disponibil─â la una din terase. Personalul este foarte amabil ╚Öi s─âritor, iar cafeaua este foarte bun─â.

 726. Atmosfera a fost deosebita, gazdele primitoare! Amplasarea a fost un avantaj deoarece se ajungea usor la mai multe piscine cu apa termala, la magazine sau terase! Ideal pentru familii cu copii datorita accesului la bucatarie!

 727. Mâncarea este bună, servirea și comportamentul angajatilor la fel , curat in camere ,am dormit bine. Este OK.

 728. M─âncarea de la restaurant este excelent─â, personal prietenos.

 729. Micul dejun ╚Öi por╚Ťiile de m├óncare mari. Se ├«ntra zilnic ├«n camer─â pentru igienizare.

 730. Amplasarea,curatenia,gazdele sociabile,patul confortabil,bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, O gradina cu foisor superba ne pare rau ca am stat doar o noapte si nu am reusit sa petrecem timp in ea.

 731. Loca╚Ťie excelent─â, cur─â╚Ťenie impecabil─â, gazdele foarte primitoare .Recomand cu placere !

 732. Mi-a pl─âcut foarte mult loca╚Ťia ╚Öi personalul. Personal recomand instalarea mai multor mese afar─â. Recomand aceast─â pensiune.

 733. Ne-a placut ca a fost curat, gazda buna, camerele mari si terasa faina din spate

 734. Curatenie si liniste.Proprietarul foarte amabil si comunicativ.O sa revenim cand o sa avem ocazia.Raport bun calitate- pre╚Ť.

 735. Locatia este excelenta, tinand cont de situatia actuala in care ne aflam, fara vecini in apropiere, deci nu intri in contact cu aproape nimeni, decat cei cazati, dar si cu acestia foarte rar; Este liniste; Recomand cu placere oricui vrea sa-si petreaca concediul la aceasta locatie;

 736. Pre╚Ť-calitate super. O loca╚Ťie aproape de B─âile Felix sau 1 Mai, am fost ├«ngriji╚Ťi foarte bine de personal. Curat, cu facilita╚Ťi externe pentru gratar! Cu siguran╚Ťa revenim!

 737. Pensiunea este amplasata in zona linistita. Bucataria este dotata cu tot ce trebuie.

 738. Conditiile sunt excelente, gazdele foarte primitoare si e locatia perfecta si pentru cei mici.

 739. Mâncarea este bună, servirea și comportamentul angajatilor la fel , curat in camere ,am dormit bine. Este OK.

 740. M─âncarea de la restaurant este excelent─â, personal prietenos.

 741. Micul dejun ╚Öi por╚Ťiile de m├óncare mari. Se ├«ntra zilnic ├«n camer─â pentru igienizare.

 742. Amplasarea,curatenia,gazdele sociabile,patul confortabil,bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, O gradina cu foisor superba ne pare rau ca am stat doar o noapte si nu am reusit sa petrecem timp in ea.

 743. Loca╚Ťie excelent─â, cur─â╚Ťenie impecabil─â, gazdele foarte primitoare .Recomand cu placere !

 744. Mi-a pl─âcut foarte mult loca╚Ťia ╚Öi personalul. Personal recomand instalarea mai multor mese afar─â. Recomand aceast─â pensiune.

 745. Pre╚Ť-calitate super. O loca╚Ťie aproape de B─âile Felix sau 1 Mai, am fost ├«ngriji╚Ťi foarte bine de personal. Curat, cu facilita╚Ťi externe pentru gratar! Cu siguran╚Ťa revenim!

 746. Pensiunea este amplasata in zona linistita. Bucataria este dotata cu tot ce trebuie.

 747. Conditiile sunt excelente, gazdele foarte primitoare si e locatia perfecta si pentru cei mici.

 748. Micul dejun nu am fost informati dac─â il puteam servi.

 749. Pensiunea este foarte curat─â, camera spa╚Ťioas─â, curat─â, pat foarte confortabil, baie foarte curat─â.Nu are aer condi╚Ťionat, dar nici nu a fost necesar, de╚Öi au fost ╚Öi 30Ôü░ C. ├Än curtea din spate are dou─â terase, inclusiv buc─ât─ârie exterioar─â disponibil─â la una din terase. Personalul este foarte amabil ╚Öi s─âritor, iar cafeaua este foarte bun─â.

 750. Atmosfera a fost deosebita, gazdele primitoare! Amplasarea a fost un avantaj deoarece se ajungea usor la mai multe piscine cu apa termala, la magazine sau terase! Ideal pentru familii cu copii datorita accesului la bucatarie!

 751. Ne-a placut ca a fost curat, gazda buna, camerele mari si terasa faina din spate

 752. Curatenie si liniste.Proprietarul foarte amabil si comunicativ.O sa revenim cand o sa avem ocazia.Raport bun calitate- pre╚Ť.

 753. Locatia este excelenta, tinand cont de situatia actuala in care ne aflam, fara vecini in apropiere, deci nu intri in contact cu aproape nimeni, decat cei cazati, dar si cu acestia foarte rar; Este liniste; Recomand cu placere oricui vrea sa-si petreaca concediul la aceasta locatie;

 754. Ne-a placut ca a fost curat, gazda buna, camerele mari si terasa faina din spate

 755. Curatenie si liniste.Proprietarul foarte amabil si comunicativ.O sa revenim cand o sa avem ocazia.Raport bun calitate- pre╚Ť.

 756. Locatia este excelenta, tinand cont de situatia actuala in care ne aflam, fara vecini in apropiere, deci nu intri in contact cu aproape nimeni, decat cei cazati, dar si cu acestia foarte rar; Este liniste; Recomand cu placere oricui vrea sa-si petreaca concediul la aceasta locatie;

 757. Mâncarea este bună, servirea și comportamentul angajatilor la fel , curat in camere ,am dormit bine. Este OK.

 758. M─âncarea de la restaurant este excelent─â, personal prietenos.

 759. Micul dejun ╚Öi por╚Ťiile de m├óncare mari. Se ├«ntra zilnic ├«n camer─â pentru igienizare.

 760. Amplasarea,curatenia,gazdele sociabile,patul confortabil,bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie, O gradina cu foisor superba ne pare rau ca am stat doar o noapte si nu am reusit sa petrecem timp in ea.

 761. Loca╚Ťie excelent─â, cur─â╚Ťenie impecabil─â, gazdele foarte primitoare .Recomand cu placere !

 762. Mi-a pl─âcut foarte mult loca╚Ťia ╚Öi personalul. Personal recomand instalarea mai multor mese afar─â. Recomand aceast─â pensiune.

 763. Micul dejun nu am fost informati dac─â il puteam servi.

 764. Pensiunea este foarte curat─â, camera spa╚Ťioas─â, curat─â, pat foarte confortabil, baie foarte curat─â.Nu are aer condi╚Ťionat, dar nici nu a fost necesar, de╚Öi au fost ╚Öi 30Ôü░ C. ├Än curtea din spate are dou─â terase, inclusiv buc─ât─ârie exterioar─â disponibil─â la una din terase. Personalul este foarte amabil ╚Öi s─âritor, iar cafeaua este foarte bun─â.

 765. Atmosfera a fost deosebita, gazdele primitoare! Amplasarea a fost un avantaj deoarece se ajungea usor la mai multe piscine cu apa termala, la magazine sau terase! Ideal pentru familii cu copii datorita accesului la bucatarie!

 766. Proprietari foarte amabili ╚Öi loca╚Ťie curata, amenajata frumos. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 767. Locatia foarte bine amplasata pentru cei ce doresc liniste, curatenie exemplara, gazda receptiva la nevoile clientilor. Inainte de cazare administratorul pensiunii a adus la cunostinta regulamentul de cazare. Apreciez modul in care i-si selecteaza clientii . Au fost cazati clienti familisti cu copii educati care respecta normele elementare de cazare .

 768. Recomand cu mare incredere, gazdele deosebite, amabile si disponibile sa ajute mereu cu orice aveti nevoie. Sejurul a fost foarte linistit, am avut parte de relaxare maxima si curatenie impecabila. Pentru familiile cu copii este locatia perfecta, amenajata foarte frumos, aceasta avand in dotare leagane , trambulina si un superb balansoar pentru doamne, si un foarte prietenos catel. Pensiunea este foarte aproape de Aquapark president, noi am mers pe jos zilnic atat la strand cat si in statiune la Lacul cu nuferi spre exemplu. Multumim pentru ospitalitate,, fam Serbu

 769. Nu a fost mic dejun inclus, dar nici oferta nu continea acest lucru. Pentru nepretentiosi (adica pentru oamenii normali, fara fite), raportul calitate/pret este nsuper.

 770. Gazda deosebit de amabil─â. Zon─â extrem de lini╚Ötit─â. Cafeaua de diminea╚Ť─â o poti servi in camera, in sufragerie , in fata camerei sau afara in curte. Loc de parcare mai mult decat generos. Loc excelent pentru galagiosii si prea plini de via╚Ťa copiii

 771. F curat . Gazde primitoare.locatie superba. Cu siguranta vom reveni proprietari f dr─âgu╚Ťi dimineata ne a a╚Öteptat cu cafeaua gata.

 772. Super dotări, deși având in vedere faptul ca este pentru vacante as fi înlocuit cuptorul cu o mașina de spălat vase. Totul este bine gândit și util.

 773. Loca╚Ťia este deosebit─â, casa c─âlduroas─â, dotat─â cu tot ce este necesar pentru o ╚Öedere confortabil─â ╚Öi pl─âcut─â. Gazde primitoare ╚Öi binevoitoare.

 774. Nu serveste mic dejun. Locatia este buna. O casa cu gradina numai a noastra. Intimitate si relaxare.

 775. Locatie foarte curata si linistita . Venim pt a 2-a oara aici . Gazdele sunt foarte primitoare ca de fiecare data . Pensiunea este aproape de Aqua Park Residence . Se ofera carduri cu reducere de la pensiune pt intrare in aqua park : 40 lei / pers toata ziua . Recomand si restaurantul Casa Romaneasca din statiune unde se mananca foarte bine .

 776. Totul este foarte modern, gazdele sunt amabile si este o locatie linistita.

 777. Proprietari foarte amabili ╚Öi loca╚Ťie curata, amenajata frumos. Cu siguran╚Ť─â vom reveni!

 778. Nu a fost mic dejun inclus, dar nici oferta nu continea acest lucru. Pentru nepretentiosi (adica pentru oamenii normali, fara fite), raportul calitate/pret este nsuper.

 779. Gazda deosebit de amabil─â. Zon─â extrem de lini╚Ötit─â. Cafeaua de diminea╚Ť─â o poti servi in camera, in sufragerie , in fata camerei sau afara in curte. Loc de parcare mai mult decat generos. Loc excelent pentru galagiosii si prea plini de via╚Ťa copiii

 780. F curat . Gazde primitoare.locatie superba. Cu siguranta vom reveni proprietari f dr─âgu╚Ťi dimineata ne a a╚Öteptat cu cafeaua gata.

 781. Super dotări, deși având in vedere faptul ca este pentru vacante as fi înlocuit cuptorul cu o mașina de spălat vase. Totul este bine gândit și util.

 782. Loca╚Ťia este deosebit─â, casa c─âlduroas─â, dotat─â cu tot ce este necesar pentru o ╚Öedere confortabil─â ╚Öi pl─âcut─â. Gazde primitoare ╚Öi binevoitoare.

 783. Nu serveste mic dejun. Locatia este buna. O casa cu gradina numai a noastra. Intimitate si relaxare.

 784. Ne-am sim╚Ťit f. bine, a fost pl─âcut. Sper s─â mai revenim.

 785. Loca╚Ťia foarte bun─â. Gazda foarte amabil─â ╚Öi ospitaliera.

 786. Gazda amabil─â,primitoare,cur─â╚Ťenie , Recomand cu drag

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled