Cazare ieftina Baile 1 Mai

De multe ori ne uitam dupa cazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania

SELIM

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

CASA VIRGILIA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa Banc

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★ Pensiunea Adela

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila Emilia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Crina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Gasthaus

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Casa Porojan

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Horea si Adelin Epureanu din Valeapai, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Horea si Adelin Epureanu din Valeapai, jud. Caras-SeverinCazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania pentru 2 persoane)

 • Janeta si Ramona Răduță din Cruceanu, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Băile 1 Mai, Haieu, Romania, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Janeta si Ramona Răduță din Cruceanu, jud. GalatiCazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania pentru 2 persoane)

 • Cazimir si Giorgiana Drăgan din Baiut, jud. Maramures recomanda unul dintre locurile de cazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Cazimir si Giorgiana Drăgan din Baiut, jud. MaramuresCazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania pentru 2 persoane)

 • Florentin si Simion Bănică din Cornetu, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Băile 1 Mai, Haieu, Romania!

  (Florentin si Simion Bănică din Cornetu, jud. GorjCazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania pentru 2 persoane)

 • Ioanina si Sebastian Răceanu din Cristur-Sieu, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Băile 1 Mai, Haieu, Romania, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Ioanina si Sebastian Răceanu din Cristur-Sieu, jud. Bistrita-NasaudCazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania pentru 2 persoane)

 • Viorela si Vladimir Bordea din Neagra, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Băile 1 Mai, Haieu, Romania.

  (Viorela si Vladimir Bordea din Neagra, jud. SuceavaCazare in Băile 1 Mai, Haieu, Romania pentru 2 persoane)

 1. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 2. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 3. Totul. Baia renovata fata de anul trecut. Cu siguranță voi reveni.

 4. Curățenie, locație bună, căldură în plină iarnă, totul foarte plăcut. Vom mai reveni !

 5. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 6. Locatia bine amplasata, usor de gasit, parcare mare, curatenie, personal dragut, panorama frumusica, curtea cu gratar, patronii amabili, dar e nevoie de mai multa implicare si chiar mici investitii!….

 7. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 8. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 9. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 10. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 11. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 12. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 13. Camera incapatoare, paturile confortabile,curatenie,

 14. In privinta proprietatii totul a fost perfect. Insa cand am facut rezervarea am specificat 2 persoane, chiar daca camera a fost de trei.M-a deranjat faptul ca daca am specificat cu micul dejun am fost obligat sa platesc micul dejun pentru 3 persoane desi noi eram doua. Nu m-a deranjat sa platesc camera de 3 paturi. Dar de ce sa platesc micul dejun la fel daca nu aveam nevoie decat de 2 persoane.

 15. Totul fost super!!camera mare,curata,personalul foarte amabil!!!

 16. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 17. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 18. Totul. Baia renovata fata de anul trecut. Cu siguranță voi reveni.

 19. Curățenie, locație bună, căldură în plină iarnă, totul foarte plăcut. Vom mai reveni !

 20. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 21. Locatia bine amplasata, usor de gasit, parcare mare, curatenie, personal dragut, panorama frumusica, curtea cu gratar, patronii amabili, dar e nevoie de mai multa implicare si chiar mici investitii!….

 22. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 23. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 24. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 25. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 26. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 27. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 28. Camera incapatoare, paturile confortabile,curatenie,

 29. In privinta proprietatii totul a fost perfect. Insa cand am facut rezervarea am specificat 2 persoane, chiar daca camera a fost de trei.M-a deranjat faptul ca daca am specificat cu micul dejun am fost obligat sa platesc micul dejun pentru 3 persoane desi noi eram doua. Nu m-a deranjat sa platesc camera de 3 paturi. Dar de ce sa platesc micul dejun la fel daca nu aveam nevoie decat de 2 persoane.

 30. Totul fost super!!camera mare,curata,personalul foarte amabil!!!

 31. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 32. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 33. Totul. Baia renovata fata de anul trecut. Cu siguranță voi reveni.

 34. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 35. Curățenie, locație bună, căldură în plină iarnă, totul foarte plăcut. Vom mai reveni !

 36. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 37. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 38. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 39. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 40. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 41. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 42. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 43. Camera incapatoare, paturile confortabile,curatenie,

 44. In privinta proprietatii totul a fost perfect. Insa cand am facut rezervarea am specificat 2 persoane, chiar daca camera a fost de trei.M-a deranjat faptul ca daca am specificat cu micul dejun am fost obligat sa platesc micul dejun pentru 3 persoane desi noi eram doua. Nu m-a deranjat sa platesc camera de 3 paturi. Dar de ce sa platesc micul dejun la fel daca nu aveam nevoie decat de 2 persoane.

 45. Totul fost super!!camera mare,curata,personalul foarte amabil!!!

 46. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 47. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 48. Totul. Baia renovata fata de anul trecut. Cu siguranță voi reveni.

 49. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 50. Curățenie, locație bună, căldură în plină iarnă, totul foarte plăcut. Vom mai reveni !

 51. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 52. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 53. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 54. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 55. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 56. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 57. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 58. Camera incapatoare, paturile confortabile,curatenie,

 59. In privinta proprietatii totul a fost perfect. Insa cand am facut rezervarea am specificat 2 persoane, chiar daca camera a fost de trei.M-a deranjat faptul ca daca am specificat cu micul dejun am fost obligat sa platesc micul dejun pentru 3 persoane desi noi eram doua. Nu m-a deranjat sa platesc camera de 3 paturi. Dar de ce sa platesc micul dejun la fel daca nu aveam nevoie decat de 2 persoane.

 60. Totul fost super!!camera mare,curata,personalul foarte amabil!!!

 61. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 62. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 63. Totul. Baia renovata fata de anul trecut. Cu siguranță voi reveni.

 64. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 65. Curățenie, locație bună, căldură în plină iarnă, totul foarte plăcut. Vom mai reveni !

 66. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 67. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 68. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 69. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 70. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 71. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 72. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 73. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 74. Curățenie, locație bună, căldură în plină iarnă, totul foarte plăcut. Vom mai reveni !

 75. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 76. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 77. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 78. Totul. Baia renovata fata de anul trecut. Cu siguranță voi reveni.

 79. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 80. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 81. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 82. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 83. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 84. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 85. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 86. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 87. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 88. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 89. Curățenie, locație bună, căldură în plină iarnă, totul foarte plăcut. Vom mai reveni !

 90. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 91. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 92. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 93. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 94. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 95. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 96. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 97. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 98. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 99. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 100. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 101. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 102. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 103. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 104. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 105. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 106. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 107. Curățenie, locație bună, căldură în plină iarnă, totul foarte plăcut. Vom mai reveni !

 108. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 109. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 110. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 111. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 112. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 113. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 114. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 115. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 116. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 117. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 118. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 119. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 120. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 121. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 122. Curățenie, locație bună, căldură în plină iarnă, totul foarte plăcut. Vom mai reveni !

 123. Locatia este usor de gasit, proprietarii sunt amabili, am avut o camera la mansarda, caldura era asigurata de un calorifer electric si de aerul conditionat (a fost foarte cald), curatenia a fost ok.

 124. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 125. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 126. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 127. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 128. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 129. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 130. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 131. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 132. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 133. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 134. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 135. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 136. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 137. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 138. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 139. Locaţia este foarte bună ! Aproape de Băile Felix ( apolo ) cât şi de Băile 1 Mai ! Proprietarii foarte amabili . Curăţenie şi linişte !

 140. Paturi confortabile, de și am solicitat 1 pat dublu. Terasa a fost frumoasa. Bucătăria și sala de mese îngrijite și curate. Că au parcare.

 141. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 142. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 143. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 144. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 145. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 146. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 147. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 148. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 149. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 150. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 151. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 152. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 153. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 154. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 155. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 156. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 157. Locaţia este foarte bună ! Aproape de Băile Felix ( apolo ) cât şi de Băile 1 Mai ! Proprietarii foarte amabili . Curăţenie şi linişte !

 158. Paturi confortabile, de și am solicitat 1 pat dublu. Terasa a fost frumoasa. Bucătăria și sala de mese îngrijite și curate. Că au parcare.

 159. Totul a fost ok! Raport calitate – pret f bun. Personal foarte amabil!

 160. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 161. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 162. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 163. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 164. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 165. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 166. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 167. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 168. Personal foarte amabil , mic dejun foarte gustos .

 169. O pensiune foarte frumoasa si curata.Doamna de la pensiune a fost foarte amabilă.Recomand!:)

 170. Este o pensiune excelentă, curată și confortabilă! Personalul foarte amabil!

 171. Curatenie, facilitati complete si practice, foarte bine amenajate, zona sigura cu vecinătate linistita.

 172. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 173. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 174. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 175. Camerele sunt curate, beneficii precum reducere la anumite stranduri, bucatarie comuna pentru clienti, dulap cu chestii de bucatarie pentru fiecare camera. Recomand cu incredere!

 176. Pensiune cu self-catering, intr-o zona mai retrasa, linistita. Recomand pentru odihna. Este aproape de limita statiunii 1 Mai si Baile Felix, usor de ajuns in oricare dintre ele chiar si pe jos.

 177. Locaţia este foarte bună ! Aproape de Băile Felix ( apolo ) cât şi de Băile 1 Mai ! Proprietarii foarte amabili . Curăţenie şi linişte !

 178. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 179. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 180. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 181. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 182. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 183. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 184. Situată intr-o zona linistită, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguranță vom reveni

 185. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 186. Pensiunea este exact asa cum se prezinta.Gazda foarte amabila, o persoana care se intereseaza de clienti.Apa la piscina se schimba zilnic.Camere curate, micul dejun bufet suedez este bun si cafea se serveste cata doriti.

 187. Amabilitatea patronilor ,curățenia impecabilă,locația buna.

 188. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 189. Camerele sunt curate, beneficii precum reducere la anumite stranduri, bucatarie comuna pentru clienti, dulap cu chestii de bucatarie pentru fiecare camera. Recomand cu incredere!

 190. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 191. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 192. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 193. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 194. Situată intr-o zona linistită, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguranță vom reveni

 195. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 196. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 197. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 198. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 199. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 200. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 201. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 202. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 203. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 204. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 205. Amabilitatea patronilor ,curățenia impecabilă,locația buna.

 206. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 207. Camerele sunt curate, beneficii precum reducere la anumite stranduri, bucatarie comuna pentru clienti, dulap cu chestii de bucatarie pentru fiecare camera. Recomand cu incredere!

 208. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 209. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 210. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 211. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 212. Situată intr-o zona linistită, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguranță vom reveni

 213. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 214. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 215. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 216. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 217. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 218. Situată intr-o zona linistită, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguranță vom reveni

 219. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 220. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 221. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 222. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 223. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 224. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 225. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 226. Amabilitatea patronilor ,curățenia impecabilă,locația buna.

 227. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 228. Camerele sunt curate, beneficii precum reducere la anumite stranduri, bucatarie comuna pentru clienti, dulap cu chestii de bucatarie pentru fiecare camera. Recomand cu incredere!

 229. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 230. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 231. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 232. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 233. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 234. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 235. Amabilitatea patronilor ,curățenia impecabilă,locația buna.

 236. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 237. Camerele sunt curate, beneficii precum reducere la anumite stranduri, bucatarie comuna pentru clienti, dulap cu chestii de bucatarie pentru fiecare camera. Recomand cu incredere!

 238. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 239. Situată intr-o zona linistită, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguranță vom reveni

 240. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 241. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 242. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 243. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 244. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 245. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 246. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 247. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 248. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 249. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 250. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 251. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 252. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 253. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 254. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 255. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 256. Servicii, curatenie, amabilitate foarte bine. Recomand cu incredere!

 257. Amabilitatea patronilor ,curățenia impecabilă,locația buna.

 258. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 259. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 260. Situată intr-o zona linistită, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguranță vom reveni

 261. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 262. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 263. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 264. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 265. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 266. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 267. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 268. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 269. Situată intr-o zona linistită, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguranță vom reveni

 270. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 271. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 272. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 273. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 274. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 275. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 276. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 277. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 278. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 279. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 280. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 281. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 282. Camere spatioase si curate. Priveliste minunata, liniste. Gazda primitoare.

 283. Este o pensiune curată si personalul foarte amabil !!

 284. Personalul super de treabă, curat,aproape de strandul din statiune si destul de aproape si de Baile Felix.

 285. A fost foarte curata camera iar administratorii foarte amabili. Bucătăria este utilata cu tot ce doresti.

 286. Servicii, curatenie, amabilitate foarte bine. Recomand cu incredere!

 287. Amabilitatea patronilor ,curățenia impecabilă,locația buna.

 288. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 289. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 290. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 291. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 292. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 293. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 294. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 295. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 296. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 297. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 298. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 299. Situată intr-o zona linistită, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguranță vom reveni

 300. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 301. Servicii, curatenie, amabilitate foarte bine. Recomand cu incredere!

 302. Amabilitatea patronilor ,curățenia impecabilă,locația buna.

 303. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 304. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 305. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 306. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 307. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 308. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 309. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 310. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 311. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 312. Locatie linistita, aproape de facilitatile statiunii Baile 1 Mai (strand, restaurant, magazin). Gazdele proprietatii f ospitalieri si orientati catre clienti si nevoile acestora. Pensiunea este foarte curata, are un loc de servit masa pe o terasa acoperita. Acces la frigider.

 313. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 314. Situată intr-o zona linistită, peisaj minunat,gazda primitoare,personal amabil. recomand cu drag,cu siguranță vom reveni

 315. Mi-a placut foarte mult aceasta pensiune. Apartamentul 303 in care am stat noi, o familie cu doi copii, este foarte spatios, cu un living elegant in care se regasesc piese de mobilier din lemn masiv foarte frumos lucrate, un semineu, TV si o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, TV si minibar, o baie mare si o terasa imensa care dadea spre curtea din spatele pensiunii unde se regaseau si cele doua piscine, de care, insa, nu am reusit sa ne bucuram din cauza vremii reci. Copiii s-au bucurat totusi de piscina mai mica din interiorul pensiunii cu apa termala. Micul dejun a fost delicios si diversificat iar doamna Doina, proprietara pensiunii, o amfitrioana desavarsita.

 316. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 317. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 318. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 319. Servicii, curatenie, amabilitate foarte bine. Recomand cu incredere!

 320. Amabilitatea patronilor ,curățenia impecabilă,locația buna.

 321. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 322. O locaţie plăcută, liniştită. Gazdele, familia Banc, nişte oameni deosebit de amabili şi ospitalieri. Mi-ar plăcea să întâlnesc cât mai mulţi proprietari de pensiuni asemeni lor. Respect! Recomand cu căldură.

 323. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 324. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 325. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 326. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 327. O pensiune grazioasa. Comoda. Linistita. Proprietarii niste persoane f. Primitoare. Te simti mai bine decat acasa.

 328. Camera foarte mare, curata, pat dublu foarte mare. Piscinele exterioare curate. Prosoapele se schimba la cerere, iar la lenjerie esti intrebat dupa 2-3 zile (ceea ce este Ok). Locatia este Ok, este liniste. Restaurantul ofera meniul zilei in timpul saptamanii iar mancarea este foarte buna. Micul dejun mi s-a parut cu putine optiuni, dar Ok.

 329. Pensiunea minunata:; bun gust, calitate, camera deosebita; personal foarte amabil.

 330. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 331. Locația, personalul, serviciul de restaurant-mancarea

 332. Curatenia din hote!,personal amabil si calificat,facilitatile de care dispune hotelul si mincarea excelenta pa care l-e ofera clientilor. Ocazie buna de a petrece aici 4-5 zile de concediu acelor familii care au si copii mici. Piscina,sauna,fitness,masaj,salina,si trambulina pentru copii. Recomand tuturor cu incredere.

 333. Curatenie, liniste, micul dejun, personalul amabil.

 334. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 335. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 336. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 337. Servicii, curatenie, amabilitate foarte bine. Recomand cu incredere!

 338. Amabilitatea patronilor ,curățenia impecabilă,locația buna.

 339. Pensiunea arata bine, cu mult spatiu in jurul ei si este liniste in zona peste noapte! A fost curatenie si se pune la dispozitie o bucatarie utilata precum si un spatiu generos pentru servit masa!

 340. O locaţie plăcută, liniştită. Gazdele, familia Banc, nişte oameni deosebit de amabili şi ospitalieri. Mi-ar plăcea să întâlnesc cât mai mulţi proprietari de pensiuni asemeni lor. Respect! Recomand cu căldură.

 341. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 342. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 343. Pensiunea e mai retrasa fata de celelalte pensiuni si exista o doza de intimitate/liniste. Amplasata in centrul statiunii. Se ajunge pe jos la punctele de interes. Camera e mare si spatioasa. Chiar daca afara a fost destul de cald, in camera s-a pastrat aerul mai rece.

 344. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 345. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 346. Camera foarte mare, curata, pat dublu foarte mare. Piscinele exterioare curate. Prosoapele se schimba la cerere, iar la lenjerie esti intrebat dupa 2-3 zile (ceea ce este Ok). Locatia este Ok, este liniste. Restaurantul ofera meniul zilei in timpul saptamanii iar mancarea este foarte buna. Micul dejun mi s-a parut cu putine optiuni, dar Ok.

 347. Pensiunea minunata:; bun gust, calitate, camera deosebita; personal foarte amabil.

 348. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 349. Camera foarte mare, curata, pat dublu foarte mare. Piscinele exterioare curate. Prosoapele se schimba la cerere, iar la lenjerie esti intrebat dupa 2-3 zile (ceea ce este Ok). Locatia este Ok, este liniste. Restaurantul ofera meniul zilei in timpul saptamanii iar mancarea este foarte buna. Micul dejun mi s-a parut cu putine optiuni, dar Ok.

 350. Pensiunea minunata:; bun gust, calitate, camera deosebita; personal foarte amabil.

 351. Mi-a placut locatia, bazinele, curatenia si linistea. In general confortul oferit. Amabilitatea personalului, in special al d-nei Doina. O vacanta care m-a relaxat. Am sa revin in luna iulie, cand poate si timpul va fii frumos.

 352. O locaţie plăcută, liniştită. Gazdele, familia Banc, nişte oameni deosebit de amabili şi ospitalieri. Mi-ar plăcea să întâlnesc cât mai mulţi proprietari de pensiuni asemeni lor. Respect! Recomand cu căldură.

 353. Mi-a plăcut foișorul unde se mânca, având aragazului și chiuveta aproape, dar și d-na Banc o persoana foarte de treabă.

 354. AMPLASAREA PENSIUNII APROAPE DE CENTRUL STATIUNII,GAZDA AMABILA SI PRIETENOASA,LINISTE,CURATENIE EXEMPLARA,MICUL DEJUN OK,

 355. Pensiunea e mai retrasa fata de celelalte pensiuni si exista o doza de intimitate/liniste. Amplasata in centrul statiunii. Se ajunge pe jos la punctele de interes. Camera e mare si spatioasa. Chiar daca afara a fost destul de cald, in camera s-a pastrat aerul mai rece.

 356. Totul a fost perfect, mai ales recomandarile doamnei de la receptie. Pacat ca am stat atat de putin!

 357. Am avut un apartament cu 2 camere sus la etaj 2. Camerele erau mari, curate cu suficiente prosoape. Jos era trambuina si masa de tenis de masa ceea ce a facut deliciul serii, copiii mei s-au bucurat din plin. Pe hol este frigider. Aveam balcon. Jos sunt mese si banci unde se poate manca ( ce ai cu tine), juca carti, etc. Vom reveni. Am primit factura, multumim.

 358. Locația, personalul, serviciul de restaurant-mancarea

 359. Curatenia din hote!,personal amabil si calificat,facilitatile de care dispune hotelul si mincarea excelenta pa care l-e ofera clientilor. Ocazie buna de a petrece aici 4-5 zile de concediu acelor familii care au si copii mici. Piscina,sauna,fitness,masaj,salina,si trambulina pentru copii. Recomand tuturor cu incredere.

 360. Curatenie, liniste, micul dejun, personalul amabil.

 361. Personal foarte amabil, restaurant pe toate placurile, tot ce tine de servire, excelent.

 362. mic dejun excelent, lenjerie si prosoape foarte curate

 363. Personalul amabil! Meniu a la carte, diversificat, foarte bun! Zona de wellness placuta! Bazine pentru toate gusturile ! Zona de grill in incinta zonei cu bazine , excelenta! Personalul medical amabil!

 364. Totul a fost conform așteptărilor de la cazare la personal o sa ne întoarcem cu plăcere!

 365. O pensiune cocheta, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sfarsit de saptamana reusit. Gazda foarte amabila, deschisa la dialog pentru orice situatie aparuta.

 366. A fost o zi minunata, patul a fost foarte confortabil, curetenia impecabila, din pacate a trebuit sa plecam mai repede, initial a fost 3 nopti dar am stat numai o noapte.

 367. Este o pensiune curată si personalul foarte amabil !!

 368. Personalul super de treabă, curat,aproape de strandul din statiune si destul de aproape si de Baile Felix.

 369. A fost foarte curata camera iar administratorii foarte amabili. Bucătăria este utilata cu tot ce doresti.

 370. Locația, personalul, serviciul de restaurant-mancarea

 371. Curatenia din hote!,personal amabil si calificat,facilitatile de care dispune hotelul si mincarea excelenta pa care l-e ofera clientilor. Ocazie buna de a petrece aici 4-5 zile de concediu acelor familii care au si copii mici. Piscina,sauna,fitness,masaj,salina,si trambulina pentru copii. Recomand tuturor cu incredere.

 372. Curatenie, liniste, micul dejun, personalul amabil.

 373. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 374. Locatie relativ aproape de strandul Apolo din Baile Felix. Destul de curata, bucatarie cu sala de mese spatioasa, terasa exterioara cu gratar .

 375. Nimic la aceasta pemsiune nu este placut. Reclama este falsa. Din descriere foarte putine sunt adevarate. Nu sunt balcoane, aer conditionat , camere aerisite si nici conditiile din toalete nu sunt asa bune. Lipsesc prosoape , obiectele de toaleta si tot ce tine de igiena. In consecinta totul este fals.

 376. Am avut confortul necesar unei vacanțe în familie, începând de la gazde, care au fost foarte primitoare și continuând cu apartamentul spațios și elegant în care am fost cazați.

 377. Gazdele! Curățenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 378. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 379. Curat. Îngrijit. Ospitalieri. Strictul necesar la-ndemână. Indicat mai ales celor cu copii. Pensiunea este situată într-o curte mare, la circa 100 m de strada principală din stațiune. Loc de parcare gratis. Recomandăm.

 380. Totul perfect, mai bine de atât nici că se putea. Proprietarii locației sunt persoane de nota 20!! Felicitări!

 381. Camera foarte mare, balcon imens, totul nou si curat, proprietari amabili…

 382. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 383. Liniște, locație foarte puțin retrasă perfect cât să nu se audă gălăgie de la strada principală dar suficient de aproape de toate facilitățile și stațiunile din jur. Curățenie ireproșabilă. Gazdele (familia Banc) – oameni minunați, atenți și primitori. O să revin aici cu drag în viitorul apropiat.

 384. Curăţenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, liniştea, confortul cu aerul condiţionat, facilitaţile oferite, componenţa familiei Banc cele 3 generaţii, sigur o să mai dorim să fim cazaţi la Casa Banc .

 385. Amabilitatea proprietarei. Cafea din partea casei.

 386. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 387. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 388. Locația, personalul, serviciul de restaurant-mancarea

 389. Curatenia din hote!,personal amabil si calificat,facilitatile de care dispune hotelul si mincarea excelenta pa care l-e ofera clientilor. Ocazie buna de a petrece aici 4-5 zile de concediu acelor familii care au si copii mici. Piscina,sauna,fitness,masaj,salina,si trambulina pentru copii. Recomand tuturor cu incredere.

 390. Curatenie, liniste, micul dejun, personalul amabil.

 391. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 392. Locatie relativ aproape de strandul Apolo din Baile Felix. Destul de curata, bucatarie cu sala de mese spatioasa, terasa exterioara cu gratar .

 393. Nimic la aceasta pemsiune nu este placut. Reclama este falsa. Din descriere foarte putine sunt adevarate. Nu sunt balcoane, aer conditionat , camere aerisite si nici conditiile din toalete nu sunt asa bune. Lipsesc prosoape , obiectele de toaleta si tot ce tine de igiena. In consecinta totul este fals.

 394. Am avut confortul necesar unei vacanțe în familie, începând de la gazde, care au fost foarte primitoare și continuând cu apartamentul spațios și elegant în care am fost cazați.

 395. Gazdele! Curățenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 396. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 397. Curat. Îngrijit. Ospitalieri. Strictul necesar la-ndemână. Indicat mai ales celor cu copii. Pensiunea este situată într-o curte mare, la circa 100 m de strada principală din stațiune. Loc de parcare gratis. Recomandăm.

 398. Totul perfect, mai bine de atât nici că se putea. Proprietarii locației sunt persoane de nota 20!! Felicitări!

 399. Camera foarte mare, balcon imens, totul nou si curat, proprietari amabili…

 400. Amabilitatea proprietarei. Cafea din partea casei.

 401. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 402. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 403. Locatia super, personalul super ok. Proprietara o femeie de milioane. Felicitari!!!!

 404. Este fabulos.recomand cu tot dragul sa mergeți sa vedeți.

 405. Locatie f buna, pensiunea este decorata cu bun gust, oamenii foarte primitori. Micul dejun nu este f diversificat, insa am apreciat ca au unele produse realizate de ei.

 406. Locația, personalul, serviciul de restaurant-mancarea

 407. Curatenia din hote!,personal amabil si calificat,facilitatile de care dispune hotelul si mincarea excelenta pa care l-e ofera clientilor. Ocazie buna de a petrece aici 4-5 zile de concediu acelor familii care au si copii mici. Piscina,sauna,fitness,masaj,salina,si trambulina pentru copii. Recomand tuturor cu incredere.

 408. Curatenie, liniste, micul dejun, personalul amabil.

 409. E o pensiune frumoasa si curata. Pretul platit a fost ok raportat la preturile care sunt in prezent in Felix. Aer conditionat in camere, balcon, tv, bucatarile comuna jos la parter.

 410. Locatie relativ aproape de strandul Apolo din Baile Felix. Destul de curata, bucatarie cu sala de mese spatioasa, terasa exterioara cu gratar .

 411. Nimic la aceasta pemsiune nu este placut. Reclama este falsa. Din descriere foarte putine sunt adevarate. Nu sunt balcoane, aer conditionat , camere aerisite si nici conditiile din toalete nu sunt asa bune. Lipsesc prosoape , obiectele de toaleta si tot ce tine de igiena. In consecinta totul este fals.

 412. Amabilitatea proprietarei. Cafea din partea casei.

 413. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 414. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 415. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 416. Liniște, locație foarte puțin retrasă perfect cât să nu se audă gălăgie de la strada principală dar suficient de aproape de toate facilitățile și stațiunile din jur. Curățenie ireproșabilă. Gazdele (familia Banc) – oameni minunați, atenți și primitori. O să revin aici cu drag în viitorul apropiat.

 417. Curăţenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, liniştea, confortul cu aerul condiţionat, facilitaţile oferite, componenţa familiei Banc cele 3 generaţii, sigur o să mai dorim să fim cazaţi la Casa Banc .

 418. Locatia super, personalul super ok. Proprietara o femeie de milioane. Felicitari!!!!

 419. Este fabulos.recomand cu tot dragul sa mergeți sa vedeți.

 420. Locatie f buna, pensiunea este decorata cu bun gust, oamenii foarte primitori. Micul dejun nu este f diversificat, insa am apreciat ca au unele produse realizate de ei.

 421. Locația, personalul, serviciul de restaurant-mancarea

 422. Curatenia din hote!,personal amabil si calificat,facilitatile de care dispune hotelul si mincarea excelenta pa care l-e ofera clientilor. Ocazie buna de a petrece aici 4-5 zile de concediu acelor familii care au si copii mici. Piscina,sauna,fitness,masaj,salina,si trambulina pentru copii. Recomand tuturor cu incredere.

 423. Curatenie, liniste, micul dejun, personalul amabil.

 424. Locatia super, personalul super ok. Proprietara o femeie de milioane. Felicitari!!!!

 425. Este fabulos.recomand cu tot dragul sa mergeți sa vedeți.

 426. Locatie f buna, pensiunea este decorata cu bun gust, oamenii foarte primitori. Micul dejun nu este f diversificat, insa am apreciat ca au unele produse realizate de ei.

 427. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 428. Liniște, locație foarte puțin retrasă perfect cât să nu se audă gălăgie de la strada principală dar suficient de aproape de toate facilitățile și stațiunile din jur. Curățenie ireproșabilă. Gazdele (familia Banc) – oameni minunați, atenți și primitori. O să revin aici cu drag în viitorul apropiat.

 429. Curăţenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, liniştea, confortul cu aerul condiţionat, facilitaţile oferite, componenţa familiei Banc cele 3 generaţii, sigur o să mai dorim să fim cazaţi la Casa Banc .

 430. Am avut confortul necesar unei vacanțe în familie, începând de la gazde, care au fost foarte primitoare și continuând cu apartamentul spațios și elegant în care am fost cazați.

 431. Gazdele! Curățenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 432. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 433. Camera foarte curata la fel prosoapele si asternuturile. Bucataria era la dispozitia clientilor pentru a-si pregati singuri mesele din timpul zilei, la fel si sala de mese era disponibila pentru servirea mesei. (Noi nu am folosit aceasta optiune, dar cred ca este utila pentru cine nu doreste sa manance la un restaurant). Per total o sedere placuta.

 434. Curățenie,camere mari si răcoroase,prosoape curate,lenjeria curată

 435. Este o pensiune curată si personalul foarte amabil !!

 436. Conditiile sunt excelente, gazdele foarte primitoare si e locatia perfecta si pentru cei mici.

 437. O pensiune foarte frumoasa si curata.Doamna de la pensiune a fost foarte amabilă.Recomand!:)

 438. Este o pensiune excelentă, curată și confortabilă! Personalul foarte amabil!

 439. Amabilitatea proprietarei. Cafea din partea casei.

 440. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 441. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 442. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 443. Liniște, locație foarte puțin retrasă perfect cât să nu se audă gălăgie de la strada principală dar suficient de aproape de toate facilitățile și stațiunile din jur. Curățenie ireproșabilă. Gazdele (familia Banc) – oameni minunați, atenți și primitori. O să revin aici cu drag în viitorul apropiat.

 444. Curăţenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, liniştea, confortul cu aerul condiţionat, facilitaţile oferite, componenţa familiei Banc cele 3 generaţii, sigur o să mai dorim să fim cazaţi la Casa Banc .

 445. Am avut confortul necesar unei vacanțe în familie, începând de la gazde, care au fost foarte primitoare și continuând cu apartamentul spațios și elegant în care am fost cazați.

 446. Gazdele! Curățenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 447. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 448. Conditiile sunt excelente, gazdele foarte primitoare si e locatia perfecta si pentru cei mici.

 449. O pensiune foarte frumoasa si curata.Doamna de la pensiune a fost foarte amabilă.Recomand!:)

 450. Este o pensiune excelentă, curată și confortabilă! Personalul foarte amabil!

 451. Amabilitatea proprietarei. Cafea din partea casei.

 452. Personal prietenos, pensiunea draguta, camera mare

 453. Proprietarii foarte amabile, camere spatioase, iar gradina dotata cu ror ce ne-a trebuit

 454. Am avut confortul necesar unei vacanțe în familie, începând de la gazde, care au fost foarte primitoare și continuând cu apartamentul spațios și elegant în care am fost cazați.

 455. Gazdele! Curățenie,confort,ospitalitatea totul perfect.

 456. Foarte frumos, mi-a placut tot ,curatenie,gazdele deosebite,o sa mai revenim

 457. LOCATIE PERFECTA, OSPITALITATE, DISPONIBILITATE PENTRU REZOLVAREA MICILOR PROBLEME,CURATENIE DEOSEBITA, CONFORT.

 458. Liniște, locație foarte puțin retrasă perfect cât să nu se audă gălăgie de la strada principală dar suficient de aproape de toate facilitățile și stațiunile din jur. Curățenie ireproșabilă. Gazdele (familia Banc) – oameni minunați, atenți și primitori. O să revin aici cu drag în viitorul apropiat.

 459. Curăţenia, ordinea, primirea, ospitalitatea, liniştea, confortul cu aerul condiţionat, facilitaţile oferite, componenţa familiei Banc cele 3 generaţii, sigur o să mai dorim să fim cazaţi la Casa Banc .

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled