Cazare ieftina Baia Mare

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Baia Mare, Maramureş, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Baia Mare, Maramureş, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Baia Mare, Maramureş, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Baia Mare, Maramureş, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Baia Mare, Maramureş, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Octavian si Augustin Ghideanu din Balhacu, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia Mare, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Octavian si Augustin Ghideanu din Balhacu, jud. BuzauCazare in Baia Mare, Maramureş, România pentru 2 persoane)

 • Eufrosina si Iosif Râpeanu din Camp, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia Mare, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Baia Mare, Maramureş, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Eufrosina si Iosif Râpeanu din Camp, jud. BihorCazare in Baia Mare, Maramureş, România pentru 2 persoane)

 • Arsenie si Daciana Hristu din Cornea, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia Mare, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Arsenie si Daciana Hristu din Cornea, jud. Caras-SeverinCazare in Baia Mare, Maramureş, România pentru 2 persoane)

 • Simona si Șerban Postolache din Darabani, jud. Constanta recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia Mare, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Baia Mare, Maramureş, România!

  (Simona si Șerban Postolache din Darabani, jud. ConstantaCazare in Baia Mare, Maramureş, România pentru 2 persoane)

 • Carina si Henrieta Ciucurescu din Matei, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia Mare, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Baia Mare, Maramureş, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Carina si Henrieta Ciucurescu din Matei, jud. Bistrita-NasaudCazare in Baia Mare, Maramureş, România pentru 2 persoane)

 • Axinte si Blanduzia Derdena din Silistea Crucii, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia Mare, Maramureş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Baia Mare, Maramureş, România.

  (Axinte si Blanduzia Derdena din Silistea Crucii, jud. DoljCazare in Baia Mare, Maramureş, România pentru 2 persoane)

 1. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 2. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 3. Este amplasat central Designul interior Croissant-ul

 4. Micul dejun- excelent, personalul- deosebit de amabil !

 5. Mic dejun diversificat, camera confortabila, liniste.

 6. Amplasare excelenta. View de minune (mai ales de la etajele superioare). Parcare proprie, securizata. Mic dejun OK.

 7. Pentru a doua oară aici, aceleași condiții deosebite. Camera este foarte curată, piscina deosebită. Amplasare bună, se ajunge foarte ușor la hotel, parcare proprie, liniște și un personal deosebit. Voi reveni cu siguranță.

 8. Locuri de parcare suficiente. Cald in camera. Pranz bun, servit cu amabilitate.

 9. Raport pret calitate excelent. Desi am rezervat camera twin, receptionerul a facut tot posibilul sa ne dea o camera cu pat matrimonial, cum am cerut. Facilitati bune pt relaxare, in special sauna.

 10. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 11. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 12. Situat in apropire de clinica unde am avut nevoie

 13. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 14. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 15. Calitatea lenjeriei de pat si salteaua /au fost suficiente prosoape/baia foarte curata si dusul a avut presiune foarte buna.In general am fost foarte incantati. Felicitarile mele gazdelor.

 16. * Camera a fost curata * Am gasit camera calda, a fost cald pana spre dimineata * Am avut Apa calda * Prosoape curate * Rezervarea s-a facut usor

 17. Ambianta placuta , amplasament bun , personalul ( D-na Liliana ) de apreciat foarte mult , mancarea si servirea excelenta .

 18. Singurul lucru frumos de la voi a fost DOAMNA LILIANA pe scurt LILI. Un om plin cu voie buna zambete si dedicat daca com mai merge in Baia Mare com trece doar pe la dansa.

 19. am fost multumiti de tot ce am gasit in apartament

 20. Personal foarte amabil. Apartamentul foarte mare dotat cu tot ce ai nevoie Camere curate

 21. Totul a fost la superlativ: de la comunicarea cu proprietarul, locatie, curătenie, confort!

 22. Apartament foarte confortabil, spatios, modern. Toate facilitatile. Recomand cu incredere!

 23. Apartament foarte dragut, primitor. Am avut norocul sa ninga. Privelistea a fost minunata. Apartamentul este aproape de zona centrala.

 24. Apartament renovat, mobilier nou, baie cu cabina de dus mare, bucătărie dotată cu toate aparatele necesare pentru gătit, cafea, ceai,etc inclusiv mașină de spălat haine.

 25. Chiar dacă este totul nou, personalul îți lasă impresia ca sunt cu multă experiența . Bravo!! Ideal dacă tranzitezi , patul matrimonial e suficient de mare cât ptr 2 Adulți și un copil

 26. A fost totul foarte bine…poate daca micul dejun ar fi mai diversificat ar fi si mai bine…ne-am simtit oricum excelent.

 27. Totul a fost la superlativ. Cu siguranța revenim .

 28. Micul dejun- excelent, personalul- deosebit de amabil !

 29. Mic dejun diversificat, camera confortabila, liniste.

 30. Amplasare excelenta. View de minune (mai ales de la etajele superioare). Parcare proprie, securizata. Mic dejun OK.

 31. Pentru a doua oară aici, aceleași condiții deosebite. Camera este foarte curată, piscina deosebită. Amplasare bună, se ajunge foarte ușor la hotel, parcare proprie, liniște și un personal deosebit. Voi reveni cu siguranță.

 32. Locuri de parcare suficiente. Cald in camera. Pranz bun, servit cu amabilitate.

 33. Raport pret calitate excelent. Desi am rezervat camera twin, receptionerul a facut tot posibilul sa ne dea o camera cu pat matrimonial, cum am cerut. Facilitati bune pt relaxare, in special sauna.

 34. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 35. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 36. Situat in apropire de clinica unde am avut nevoie

 37. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 38. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 39. Calitatea lenjeriei de pat si salteaua /au fost suficiente prosoape/baia foarte curata si dusul a avut presiune foarte buna.In general am fost foarte incantati. Felicitarile mele gazdelor.

 40. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 41. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 42. Este amplasat central Designul interior Croissant-ul

 43. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă, liniștită, aproape de centrul vechi, ceea ce pentru noi a constituit un avantaj.

 44. Gazda primitoare,amabila.Conditiile de cazare excelente . Recomand oricui cu drag!

 45. Gazda a fost foarte amabila și primitoare. Cand am sosit ne aștepta deja la apartament cu cheile și nea oferit toate informațiile de care aveam nevoie. Recomand cu încredere.

 46. * Camera a fost curata * Am gasit camera calda, a fost cald pana spre dimineata * Am avut Apa calda * Prosoape curate * Rezervarea s-a facut usor

 47. Ambianta placuta , amplasament bun , personalul ( D-na Liliana ) de apreciat foarte mult , mancarea si servirea excelenta .

 48. Singurul lucru frumos de la voi a fost DOAMNA LILIANA pe scurt LILI. Un om plin cu voie buna zambete si dedicat daca com mai merge in Baia Mare com trece doar pe la dansa.

 49. * Camera a fost curata * Am gasit camera calda, a fost cald pana spre dimineata * Am avut Apa calda * Prosoape curate * Rezervarea s-a facut usor

 50. Ambianta placuta , amplasament bun , personalul ( D-na Liliana ) de apreciat foarte mult , mancarea si servirea excelenta .

 51. Singurul lucru frumos de la voi a fost DOAMNA LILIANA pe scurt LILI. Un om plin cu voie buna zambete si dedicat daca com mai merge in Baia Mare com trece doar pe la dansa.

 52. Micul dejun- excelent, personalul- deosebit de amabil !

 53. Mic dejun diversificat, camera confortabila, liniste.

 54. Amplasare excelenta. View de minune (mai ales de la etajele superioare). Parcare proprie, securizata. Mic dejun OK.

 55. Pentru a doua oară aici, aceleași condiții deosebite. Camera este foarte curată, piscina deosebită. Amplasare bună, se ajunge foarte ușor la hotel, parcare proprie, liniște și un personal deosebit. Voi reveni cu siguranță.

 56. Locuri de parcare suficiente. Cald in camera. Pranz bun, servit cu amabilitate.

 57. Raport pret calitate excelent. Desi am rezervat camera twin, receptionerul a facut tot posibilul sa ne dea o camera cu pat matrimonial, cum am cerut. Facilitati bune pt relaxare, in special sauna.

 58. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 59. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 60. Situat in apropire de clinica unde am avut nevoie

 61. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 62. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 63. Calitatea lenjeriei de pat si salteaua /au fost suficiente prosoape/baia foarte curata si dusul a avut presiune foarte buna.In general am fost foarte incantati. Felicitarile mele gazdelor.

 64. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 65. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 66. Este amplasat central Designul interior Croissant-ul

 67. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă, liniștită, aproape de centrul vechi, ceea ce pentru noi a constituit un avantaj.

 68. Gazda primitoare,amabila.Conditiile de cazare excelente . Recomand oricui cu drag!

 69. Gazda a fost foarte amabila și primitoare. Cand am sosit ne aștepta deja la apartament cu cheile și nea oferit toate informațiile de care aveam nevoie. Recomand cu încredere.

 70. am fost multumiti de tot ce am gasit in apartament

 71. Personal foarte amabil. Apartamentul foarte mare dotat cu tot ce ai nevoie Camere curate

 72. Totul a fost la superlativ: de la comunicarea cu proprietarul, locatie, curătenie, confort!

 73. Un hotel foatre elegant. Interioarele sunt de mult bun gust. Totul este curat si frumos.

 74. Am apreciat designul interior si curatenia exemplara. Prezenta lifturilor (2 la numar) a fost un lucru placut Mancarea servita le restaurant a fost excelenta, felicitari bucatarului. Patul a fost foarte comfortabil.

 75. Mancarea si personalul sunt punctele forte ale hotelului, mai ales ca dupa o zi de ski sau plimbari, nu prea mai are nimeni chef de cautat restaurante prin oras. Curatenia este una foarte satisfacatoare, se schimba prosoapele zilnic si se face ordine. Camera mare, cu balcon. Patul confortabil, relaxant. Mic dejun variat, sucuri preparate de clienti cum isi doresc, cafea, apa, deserturi faine 🙂

 76. LINISTE,CURATENIE,PERSONAL AMABIL,CAFEAUA LA MICUL DEJUN MINUNATA.

 77. Micul dejun- excelent, personalul- deosebit de amabil !

 78. Mic dejun diversificat, camera confortabila, liniste.

 79. Pentru a doua oară aici, aceleași condiții deosebite. Camera este foarte curată, piscina deosebită. Amplasare bună, se ajunge foarte ușor la hotel, parcare proprie, liniște și un personal deosebit. Voi reveni cu siguranță.

 80. Locuri de parcare suficiente. Cald in camera. Pranz bun, servit cu amabilitate.

 81. Raport pret calitate excelent. Desi am rezervat camera twin, receptionerul a facut tot posibilul sa ne dea o camera cu pat matrimonial, cum am cerut. Facilitati bune pt relaxare, in special sauna.

 82. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 83. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 84. Situat in apropire de clinica unde am avut nevoie

 85. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 86. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 87. Calitatea lenjeriei de pat si salteaua /au fost suficiente prosoape/baia foarte curata si dusul a avut presiune foarte buna.In general am fost foarte incantati. Felicitarile mele gazdelor.

 88. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 89. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 90. Este amplasat central Designul interior Croissant-ul

 91. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă, liniștită, aproape de centrul vechi, ceea ce pentru noi a constituit un avantaj.

 92. Gazda primitoare,amabila.Conditiile de cazare excelente . Recomand oricui cu drag!

 93. Gazda a fost foarte amabila și primitoare. Cand am sosit ne aștepta deja la apartament cu cheile și nea oferit toate informațiile de care aveam nevoie. Recomand cu încredere.

 94. * Camera a fost curata * Am gasit camera calda, a fost cald pana spre dimineata * Am avut Apa calda * Prosoape curate * Rezervarea s-a facut usor

 95. Ambianta placuta , amplasament bun , personalul ( D-na Liliana ) de apreciat foarte mult , mancarea si servirea excelenta .

 96. Singurul lucru frumos de la voi a fost DOAMNA LILIANA pe scurt LILI. Un om plin cu voie buna zambete si dedicat daca com mai merge in Baia Mare com trece doar pe la dansa.

 97. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 98. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 99. Situat in apropire de clinica unde am avut nevoie

 100. LINISTE,CURATENIE,PERSONAL AMABIL,CAFEAUA LA MICUL DEJUN MINUNATA.

 101. Micul dejun- excelent, personalul- deosebit de amabil !

 102. Mic dejun diversificat, camera confortabila, liniste.

 103. Pentru a doua oară aici, aceleași condiții deosebite. Camera este foarte curată, piscina deosebită. Amplasare bună, se ajunge foarte ușor la hotel, parcare proprie, liniște și un personal deosebit. Voi reveni cu siguranță.

 104. Locuri de parcare suficiente. Cald in camera. Pranz bun, servit cu amabilitate.

 105. Raport pret calitate excelent. Desi am rezervat camera twin, receptionerul a facut tot posibilul sa ne dea o camera cu pat matrimonial, cum am cerut. Facilitati bune pt relaxare, in special sauna.

 106. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 107. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 108. Calitatea lenjeriei de pat si salteaua /au fost suficiente prosoape/baia foarte curata si dusul a avut presiune foarte buna.In general am fost foarte incantati. Felicitarile mele gazdelor.

 109. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 110. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 111. Este amplasat central Designul interior Croissant-ul

 112. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă, liniștită, aproape de centrul vechi, ceea ce pentru noi a constituit un avantaj.

 113. Gazda primitoare,amabila.Conditiile de cazare excelente . Recomand oricui cu drag!

 114. Gazda a fost foarte amabila și primitoare. Cand am sosit ne aștepta deja la apartament cu cheile și nea oferit toate informațiile de care aveam nevoie. Recomand cu încredere.

 115. * Camera a fost curata * Am gasit camera calda, a fost cald pana spre dimineata * Am avut Apa calda * Prosoape curate * Rezervarea s-a facut usor

 116. Ambianta placuta , amplasament bun , personalul ( D-na Liliana ) de apreciat foarte mult , mancarea si servirea excelenta .

 117. Singurul lucru frumos de la voi a fost DOAMNA LILIANA pe scurt LILI. Un om plin cu voie buna zambete si dedicat daca com mai merge in Baia Mare com trece doar pe la dansa.

 118. Apartament foarte confortabil, spatios, modern. Toate facilitatile. Recomand cu incredere!

 119. Apartament foarte dragut, primitor. Am avut norocul sa ninga. Privelistea a fost minunata. Apartamentul este aproape de zona centrala.

 120. Apartament renovat, mobilier nou, baie cu cabina de dus mare, bucătărie dotată cu toate aparatele necesare pentru gătit, cafea, ceai,etc inclusiv mașină de spălat haine.

 121. Curatentia si linistea . Un loc foarte linistit si curat. Recomand.

 122. Personalul foarte amabil,am fost impresionat de primire și grija față de oaspeți. Micul dejun foarte gustos si diversificat. Curatenie si confort! Un decor superb. Totul la superlativ. Am să revin cu siguranță. M-am simțit ca si acasa! Si recomand locația Castel Transilvania! Best in town!!

 123. Extraordinar ce sa mai… Extraordinar personal mâncare,locatie!

 124. Alexgoesplaces martie 7, 2019 at 7:07 am

  Vederea de la etajele superioare, locatia centrala (nu centru istoric), oamenii amabili, micul dejun variat si bun (desi insuficient spatiu la mese la ora de varf) si saunele.

 125. Camere curate, salteaua patului excelenta, mic dejun foarte variat și bun, servire prompta, recomand cu incredere

 126. LINISTE,CURATENIE,PERSONAL AMABIL,CAFEAUA LA MICUL DEJUN MINUNATA.

 127. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 128. Pentru a doua oară aici, aceleași condiții deosebite. Camera este foarte curată, piscina deosebită. Amplasare bună, se ajunge foarte ușor la hotel, parcare proprie, liniște și un personal deosebit. Voi reveni cu siguranță.

 129. Locuri de parcare suficiente. Cald in camera. Pranz bun, servit cu amabilitate.

 130. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 131. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 132. Situat in apropire de clinica unde am avut nevoie

 133. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 134. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 135. Este amplasat central Designul interior Croissant-ul

 136. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 137. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 138. Calitatea lenjeriei de pat si salteaua /au fost suficiente prosoape/baia foarte curata si dusul a avut presiune foarte buna.In general am fost foarte incantati. Felicitarile mele gazdelor.

 139. * Camera a fost curata * Am gasit camera calda, a fost cald pana spre dimineata * Am avut Apa calda * Prosoape curate * Rezervarea s-a facut usor

 140. Ambianta placuta , amplasament bun , personalul ( D-na Liliana ) de apreciat foarte mult , mancarea si servirea excelenta .

 141. Singurul lucru frumos de la voi a fost DOAMNA LILIANA pe scurt LILI. Un om plin cu voie buna zambete si dedicat daca com mai merge in Baia Mare com trece doar pe la dansa.

 142. Apartament foarte confortabil, spatios, modern. Toate facilitatile. Recomand cu incredere!

 143. Apartament foarte dragut, primitor. Am avut norocul sa ninga. Privelistea a fost minunata. Apartamentul este aproape de zona centrala.

 144. Apartament renovat, mobilier nou, baie cu cabina de dus mare, bucătărie dotată cu toate aparatele necesare pentru gătit, cafea, ceai,etc inclusiv mașină de spălat haine.

 145. Aceeași primire călduroasă, aceeași oameni care se pun în slujba ta ca de fiecare dată, aceeași mâncare excelenta atat ca gust cât și ca pret.. Totul într-o nuanta fabuloasă data de frumusețea Castelului Transilvania****

 146. Curatentia si linistea . Un loc foarte linistit si curat. Recomand.

 147. Personalul foarte amabil,am fost impresionat de primire și grija față de oaspeți. Micul dejun foarte gustos si diversificat. Curatenie si confort! Un decor superb. Totul la superlativ. Am să revin cu siguranță. M-am simțit ca si acasa! Si recomand locația Castel Transilvania! Best in town!!

 148. Mic dejun bun.Probleme cu apa calda care nu ajunge la etajul 6

 149. Vederea de la etajele superioare, locatia centrala (nu centru istoric), oamenii amabili, micul dejun variat si bun (desi insuficient spatiu la mese la ora de varf) si saunele.

 150. Camere curate, salteaua patului excelenta, mic dejun foarte variat și bun, servire prompta, recomand cu incredere

 151. Accesul usor la hotel , fiind situat destul de central.

 152. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 153. Pentru a doua oară aici, aceleași condiții deosebite. Camera este foarte curată, piscina deosebită. Amplasare bună, se ajunge foarte ușor la hotel, parcare proprie, liniște și un personal deosebit. Voi reveni cu siguranță.

 154. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 155. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 156. Situat in apropire de clinica unde am avut nevoie

 157. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 158. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 159. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 160. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 161. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 162. Calitatea lenjeriei de pat si salteaua /au fost suficiente prosoape/baia foarte curata si dusul a avut presiune foarte buna.In general am fost foarte incantati. Felicitarile mele gazdelor.

 163. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă, liniștită, aproape de centrul vechi, ceea ce pentru noi a constituit un avantaj.

 164. Gazda primitoare,amabila.Conditiile de cazare excelente . Recomand oricui cu drag!

 165. Gazda a fost foarte amabila și primitoare. Cand am sosit ne aștepta deja la apartament cu cheile și nea oferit toate informațiile de care aveam nevoie. Recomand cu încredere.

 166. * Camera a fost curata * Am gasit camera calda, a fost cald pana spre dimineata * Am avut Apa calda * Prosoape curate * Rezervarea s-a facut usor

 167. Ambianta placuta , amplasament bun , personalul ( D-na Liliana ) de apreciat foarte mult , mancarea si servirea excelenta .

 168. Singurul lucru frumos de la voi a fost DOAMNA LILIANA pe scurt LILI. Un om plin cu voie buna zambete si dedicat daca com mai merge in Baia Mare com trece doar pe la dansa.

 169. Personal amabil, conditii excelente. Profesioniști.

 170. Totul mi-a plăcut: personal f amabil, locația, curățenia, mâncare foarte bună și băuturi variate in meniu.

 171. Aceeași primire călduroasă, aceeași oameni care se pun în slujba ta ca de fiecare dată, aceeași mâncare excelenta atat ca gust cât și ca pret.. Totul într-o nuanta fabuloasă data de frumusețea Castelului Transilvania****

 172. Mic dejun bun.Probleme cu apa calda care nu ajunge la etajul 6

 173. Vederea de la etajele superioare, locatia centrala (nu centru istoric), oamenii amabili, micul dejun variat si bun (desi insuficient spatiu la mese la ora de varf) si saunele.

 174. Camere curate, salteaua patului excelenta, mic dejun foarte variat și bun, servire prompta, recomand cu incredere

 175. Accesul usor la hotel , fiind situat destul de central.

 176. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 177. Pentru a doua oară aici, aceleași condiții deosebite. Camera este foarte curată, piscina deosebită. Amplasare bună, se ajunge foarte ușor la hotel, parcare proprie, liniște și un personal deosebit. Voi reveni cu siguranță.

 178. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 179. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 180. Situat in apropire de clinica unde am avut nevoie

 181. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 182. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 183. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 184. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 185. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 186. Calitatea lenjeriei de pat si salteaua /au fost suficiente prosoape/baia foarte curata si dusul a avut presiune foarte buna.In general am fost foarte incantati. Felicitarile mele gazdelor.

 187. D-na de la bar, Liliana foarte amabilă și volubilă! A socializat cu noi. Mic dejun inclus foarte bun și încărcat. Dejunul îndestulător!

 188. În afară de confort, curățenie, amplasare, personalul a fost peste așteptări. Doamna Liliana nu a fost doar un simplu membru din echipa care alcătuiește personalul restaurantului, ci a depășit așteptările noastre. Pe lângă faptul că ne.a recomandat cele mai bune mâncăruri, ne.a recomandat și obiectivele turistice din zona, pe care le.as mai vizita oricând cu cel mai mare drag. Mulțumesc pentru ospitalitate, dedicație și devotament. Mai rar așa oameni că doamna Liliana.

 189. Micul dejun a fost singurul lucru care mi-a placut. A fost extraordinar de gustos si doamna care m-a servit foarte simpatica la fel si domnișoara de la receptie! Personalul de nota 10!

 190. Apartament foarte confortabil, spatios, modern. Toate facilitatile. Recomand cu incredere!

 191. Apartament foarte dragut, primitor. Am avut norocul sa ninga. Privelistea a fost minunata. Apartamentul este aproape de zona centrala.

 192. Apartament renovat, mobilier nou, baie cu cabina de dus mare, bucătărie dotată cu toate aparatele necesare pentru gătit, cafea, ceai,etc inclusiv mașină de spălat haine.

 193. Personal amabil, conditii excelente. Profesioniști.

 194. Totul mi-a plăcut: personal f amabil, locația, curățenia, mâncare foarte bună și băuturi variate in meniu.

 195. Aceeași primire călduroasă, aceeași oameni care se pun în slujba ta ca de fiecare dată, aceeași mâncare excelenta atat ca gust cât și ca pret.. Totul într-o nuanta fabuloasă data de frumusețea Castelului Transilvania****

 196. Mic dejun bun.Probleme cu apa calda care nu ajunge la etajul 6

 197. Vederea de la etajele superioare, locatia centrala (nu centru istoric), oamenii amabili, micul dejun variat si bun (desi insuficient spatiu la mese la ora de varf) si saunele.

 198. Camere curate, salteaua patului excelenta, mic dejun foarte variat și bun, servire prompta, recomand cu incredere

 199. Accesul usor la hotel , fiind situat destul de central.

 200. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 201. Pentru a doua oară aici, aceleași condiții deosebite. Camera este foarte curată, piscina deosebită. Amplasare bună, se ajunge foarte ușor la hotel, parcare proprie, liniște și un personal deosebit. Voi reveni cu siguranță.

 202. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 203. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 204. Situat in apropire de clinica unde am avut nevoie

 205. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 206. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 207. Amplasarea hotelului, parcarea, caldura din camera, micul dejun (croissantul excelent) si personalul de la receptie.

 208. Totul a fost super ok. Așa cum m-am așteptat. Liniște, curat, preluarea cheilor, predarea lor total simplu. Cand mai vizitez Baia Mare tot acolo ma voi duce mereu. Mulțumesc că mi-ați făcut vizita plăcută. Chiar nu am nimic de criticat.

 209. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 210. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 211. D-na de la bar, Liliana foarte amabilă și volubilă! A socializat cu noi. Mic dejun inclus foarte bun și încărcat. Dejunul îndestulător!

 212. În afară de confort, curățenie, amplasare, personalul a fost peste așteptări. Doamna Liliana nu a fost doar un simplu membru din echipa care alcătuiește personalul restaurantului, ci a depășit așteptările noastre. Pe lângă faptul că ne.a recomandat cele mai bune mâncăruri, ne.a recomandat și obiectivele turistice din zona, pe care le.as mai vizita oricând cu cel mai mare drag. Mulțumesc pentru ospitalitate, dedicație și devotament. Mai rar așa oameni că doamna Liliana.

 213. Micul dejun a fost singurul lucru care mi-a placut. A fost extraordinar de gustos si doamna care m-a servit foarte simpatica la fel si domnișoara de la receptie! Personalul de nota 10!

 214. Apartament foarte confortabil, spatios, modern. Toate facilitatile. Recomand cu incredere!

 215. Apartament foarte dragut, primitor. Am avut norocul sa ninga. Privelistea a fost minunata. Apartamentul este aproape de zona centrala.

 216. Apartament renovat, mobilier nou, baie cu cabina de dus mare, bucătărie dotată cu toate aparatele necesare pentru gătit, cafea, ceai,etc inclusiv mașină de spălat haine.

 217. Camerele, gazdele, curățenia, locația, recomand cu drag.

 218. Pensiunea este amplasata extrem de aproape de centrul istoric al orasului Baia Mare, intr-o zona foarte linistita. Recomand cu mare drag aceasta locatie, atat pentru cei care calatoresc in interes de serviciu (camerele sunt foarte bine izolate fonic si va puteti bucura de linistea dorita), cat si celor care sunt in acest oras ca turisti. Excellent service and friendly staff!

 219. Micul dejun foarte bun, personalul foarte amabil, camera mai frumoasă decât pe site. Totul a fost perfect!

 220. Mic dejun bun.Probleme cu apa calda care nu ajunge la etajul 6

 221. Vederea de la etajele superioare, locatia centrala (nu centru istoric), oamenii amabili, micul dejun variat si bun (desi insuficient spatiu la mese la ora de varf) si saunele.

 222. Camere curate, salteaua patului excelenta, mic dejun foarte variat și bun, servire prompta, recomand cu incredere

 223. Atmosfera calda și prietenoasa, personalul amabil și micul dejun foarte bun

 224. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 225. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 226. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 227. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 228. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 229. Accesul usor la hotel , fiind situat destul de central.

 230. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 231. Pentru a doua oară aici, aceleași condiții deosebite. Camera este foarte curată, piscina deosebită. Amplasare bună, se ajunge foarte ușor la hotel, parcare proprie, liniște și un personal deosebit. Voi reveni cu siguranță.

 232. Totul a fost super ok. Așa cum m-am așteptat. Liniște, curat, preluarea cheilor, predarea lor total simplu. Cand mai vizitez Baia Mare tot acolo ma voi duce mereu. Mulțumesc că mi-ați făcut vizita plăcută. Chiar nu am nimic de criticat.

 233. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 234. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 235. D-na de la bar, Liliana foarte amabilă și volubilă! A socializat cu noi. Mic dejun inclus foarte bun și încărcat. Dejunul îndestulător!

 236. În afară de confort, curățenie, amplasare, personalul a fost peste așteptări. Doamna Liliana nu a fost doar un simplu membru din echipa care alcătuiește personalul restaurantului, ci a depășit așteptările noastre. Pe lângă faptul că ne.a recomandat cele mai bune mâncăruri, ne.a recomandat și obiectivele turistice din zona, pe care le.as mai vizita oricând cu cel mai mare drag. Mulțumesc pentru ospitalitate, dedicație și devotament. Mai rar așa oameni că doamna Liliana.

 237. Micul dejun a fost singurul lucru care mi-a placut. A fost extraordinar de gustos si doamna care m-a servit foarte simpatica la fel si domnișoara de la receptie! Personalul de nota 10!

 238. Apartament foarte confortabil, spatios, modern. Toate facilitatile. Recomand cu incredere!

 239. Apartament foarte dragut, primitor. Am avut norocul sa ninga. Privelistea a fost minunata. Apartamentul este aproape de zona centrala.

 240. Apartament renovat, mobilier nou, baie cu cabina de dus mare, bucătărie dotată cu toate aparatele necesare pentru gătit, cafea, ceai,etc inclusiv mașină de spălat haine.

 241. Atmosfera calda și prietenoasa, personalul amabil și micul dejun foarte bun

 242. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 243. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 244. Personal f amabil, camera f curata, mic dejun foarte bun si variat.

 245. Mic dejun bun.Probleme cu apa calda care nu ajunge la etajul 6

 246. Vederea de la etajele superioare, locatia centrala (nu centru istoric), oamenii amabili, micul dejun variat si bun (desi insuficient spatiu la mese la ora de varf) si saunele.

 247. Accesul usor la hotel , fiind situat destul de central.

 248. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 249. Pentru a doua oară aici, aceleași condiții deosebite. Camera este foarte curată, piscina deosebită. Amplasare bună, se ajunge foarte ușor la hotel, parcare proprie, liniște și un personal deosebit. Voi reveni cu siguranță.

 250. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 251. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 252. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 253. Totul a fost super ok. Așa cum m-am așteptat. Liniște, curat, preluarea cheilor, predarea lor total simplu. Cand mai vizitez Baia Mare tot acolo ma voi duce mereu. Mulțumesc că mi-ați făcut vizita plăcută. Chiar nu am nimic de criticat.

 254. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 255. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 256. Foarte multe lucruri, personal excelent in frunte cu d-na Liliana !

 257. Mancarea de la restaurant a fost foarte buna . Plus personalul de la bar si bucatarie au fost foarte primitori !

 258. D-na de la bar, Liliana foarte amabilă și volubilă! A socializat cu noi. Mic dejun inclus foarte bun și încărcat. Dejunul îndestulător!

 259. Apartamentul este foarte spatios,curat,si ofera toate cele necesare.O gazda deosebit de amabila si disponibila.M -as intoarce oricând cu placere in acest loc!Recomand !

 260. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă, liniștită, aproape de centrul vechi, ceea ce pentru noi a constituit un avantaj.

 261. Gazda primitoare,amabila.Conditiile de cazare excelente . Recomand oricui cu drag!

 262. Apartament modern, confortabil dotat cu toate utilitatile. Curatenie impecabila si o gazda deosebit de amabila.

 263. Apartament foarte confortabil, spatios, modern. Toate facilitatile. Recomand cu incredere!

 264. Apartament foarte dragut, primitor. Am avut norocul sa ninga. Privelistea a fost minunata. Apartamentul este aproape de zona centrala.

 265. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 266. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 267. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 268. Un hotel foarte frumos! Curat, luxos cu personal foarte amabil si mancare gustoasa! Recomand!

 269. Personal f amabil, camera f curata, mic dejun foarte bun si variat.

 270. Mic dejun bun.Probleme cu apa calda care nu ajunge la etajul 6

 271. Totul a fost super ok. Așa cum m-am așteptat. Liniște, curat, preluarea cheilor, predarea lor total simplu. Cand mai vizitez Baia Mare tot acolo ma voi duce mereu. Mulțumesc că mi-ați făcut vizita plăcută. Chiar nu am nimic de criticat.

 272. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 273. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 274. Personal amabil, mâncarea bună, poziționare buna fata de obiectivele turistice. Facilitățile de la cazare au fost conform pozelor.

 275. Accesul usor la hotel , fiind situat destul de central.

 276. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 277. Foarte multe lucruri, personal excelent in frunte cu d-na Liliana !

 278. Mancarea de la restaurant a fost foarte buna . Plus personalul de la bar si bucatarie au fost foarte primitori !

 279. D-na de la bar, Liliana foarte amabilă și volubilă! A socializat cu noi. Mic dejun inclus foarte bun și încărcat. Dejunul îndestulător!

 280. Apartamentul este foarte spatios,curat,si ofera toate cele necesare.O gazda deosebit de amabila si disponibila.M -as intoarce oricând cu placere in acest loc!Recomand !

 281. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă, liniștită, aproape de centrul vechi, ceea ce pentru noi a constituit un avantaj.

 282. Gazda primitoare,amabila.Conditiile de cazare excelente . Recomand oricui cu drag!

 283. Apartament modern, confortabil dotat cu toate utilitatile. Curatenie impecabila si o gazda deosebit de amabila.

 284. Apartament foarte confortabil, spatios, modern. Toate facilitatile. Recomand cu incredere!

 285. Apartament foarte dragut, primitor. Am avut norocul sa ninga. Privelistea a fost minunata. Apartamentul este aproape de zona centrala.

 286. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 287. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 288. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 289. Un hotel foarte frumos! Curat, luxos cu personal foarte amabil si mancare gustoasa! Recomand!

 290. Personal f amabil, camera f curata, mic dejun foarte bun si variat.

 291. Mic dejun bun.Probleme cu apa calda care nu ajunge la etajul 6

 292. Atmosfera calda și prietenoasa, personalul amabil și micul dejun foarte bun

 293. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 294. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 295. Totul a fost super ok. Așa cum m-am așteptat. Liniște, curat, preluarea cheilor, predarea lor total simplu. Cand mai vizitez Baia Mare tot acolo ma voi duce mereu. Mulțumesc că mi-ați făcut vizita plăcută. Chiar nu am nimic de criticat.

 296. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 297. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 298. Personal amabil, mâncarea bună, poziționare buna fata de obiectivele turistice. Facilitățile de la cazare au fost conform pozelor.

 299. Accesul usor la hotel , fiind situat destul de central.

 300. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 301. Foarte multe lucruri, personal excelent in frunte cu d-na Liliana !

 302. Mancarea de la restaurant a fost foarte buna . Plus personalul de la bar si bucatarie au fost foarte primitori !

 303. D-na de la bar, Liliana foarte amabilă și volubilă! A socializat cu noi. Mic dejun inclus foarte bun și încărcat. Dejunul îndestulător!

 304. Apartamentul este foarte spatios,curat,si ofera toate cele necesare.O gazda deosebit de amabila si disponibila.M -as intoarce oricând cu placere in acest loc!Recomand !

 305. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă, liniștită, aproape de centrul vechi, ceea ce pentru noi a constituit un avantaj.

 306. Gazda primitoare,amabila.Conditiile de cazare excelente . Recomand oricui cu drag!

 307. Apartament modern, confortabil dotat cu toate utilitatile. Curatenie impecabila si o gazda deosebit de amabila.

 308. Apartament foarte confortabil, spatios, modern. Toate facilitatile. Recomand cu incredere!

 309. Apartament foarte dragut, primitor. Am avut norocul sa ninga. Privelistea a fost minunata. Apartamentul este aproape de zona centrala.

 310. Un hotel foarte frumos! Curat, luxos cu personal foarte amabil si mancare gustoasa! Recomand!

 311. Personal f amabil, camera f curata, mic dejun foarte bun si variat.

 312. Mic dejun bun.Probleme cu apa calda care nu ajunge la etajul 6

 313. Personal amabil, mâncarea bună, poziționare buna fata de obiectivele turistice. Facilitățile de la cazare au fost conform pozelor.

 314. Accesul usor la hotel , fiind situat destul de central.

 315. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 316. Atmosfera calda și prietenoasa, personalul amabil și micul dejun foarte bun

 317. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 318. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 319. Calitatea depășește prețul 😉 dar țineți-o tot așa. E cheia spre clienți numeroși, părerea mea.

 320. Hotel bun curat camera frumoasa curată mâncare buna servire ireproșabila angajați hotelului vorbesc frumos și te ajuta cu orice va recomand și la prieteni mei sa vina la acest hotel cu respect mariana

 321. Foarte multe lucruri, personal excelent in frunte cu d-na Liliana !

 322. Apartament modern, confortabil dotat cu toate utilitatile. Curatenie impecabila si o gazda deosebit de amabila.

 323. Apartament foarte confortabil, spatios, modern. Toate facilitatile. Recomand cu incredere!

 324. Apartament foarte dragut, primitor. Am avut norocul sa ninga. Privelistea a fost minunata. Apartamentul este aproape de zona centrala.

 325. Totul a fost super ok. Așa cum m-am așteptat. Liniște, curat, preluarea cheilor, predarea lor total simplu. Cand mai vizitez Baia Mare tot acolo ma voi duce mereu. Mulțumesc că mi-ați făcut vizita plăcută. Chiar nu am nimic de criticat.

 326. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 327. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 328. Camera spațioasa si luminoasă, patul foarte confortabil, liniște. Personalul foarte amabil. Exista un supermarket foarte aproape, un mic parc iar hotelul dispune si de o mică terasa.

 329. Totul nou, foarte bine intretinut, micul dejun diversificat.

 330. Personalul primitor si extrem de serviabil, curatenia in ansamblu.

 331. Am ramas placut surprinsi de curațenia si amabilitatea personalului. Micul-dejun a fost bogat, camera impecabilă, mâncarea delicioasă, a fost o atmosfera placută, lipsita de zgomot, una prielnica in a te odihni si bucura de concediu. Cu siguranță o sa mai venim, hotelul iși merita banii !

 332. Personal foarte amabil. Camera curata, wifi semnal foarte bun. Mic dejul excelent.

 333. Curatenia . Personalul . Micul dejun diversificat si freshul 🙂 Restaurantul cu produse delicioase .

 334. Oameni frumoși și ospitalieri! Am ales hotelul doar pt că ne-au primit cu animal de companie dar ne-am simțit f bine…

 335. Căldură în cameră, pat confortabil, curățenia și mirosul plăcut din cameră, mâncarea de la restaurant.

 336. Aer conditionat, camera destul de mare si pozitia.

 337. Un hotel foarte frumos! Curat, luxos cu personal foarte amabil si mancare gustoasa! Recomand!

 338. Personal f amabil, camera f curata, mic dejun foarte bun si variat.

 339. Mic dejun bun.Probleme cu apa calda care nu ajunge la etajul 6

 340. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 341. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 342. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 343. Atmosfera calda și prietenoasa, personalul amabil și micul dejun foarte bun

 344. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 345. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 346. Totul a fost super ok. Așa cum m-am așteptat. Liniște, curat, preluarea cheilor, predarea lor total simplu. Cand mai vizitez Baia Mare tot acolo ma voi duce mereu. Mulțumesc că mi-ați făcut vizita plăcută. Chiar nu am nimic de criticat.

 347. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 348. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 349. Personal amabil, mâncarea bună, poziționare buna fata de obiectivele turistice. Facilitățile de la cazare au fost conform pozelor.

 350. Accesul usor la hotel , fiind situat destul de central.

 351. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 352. Calitatea depășește prețul 😉 dar țineți-o tot așa. E cheia spre clienți numeroși, părerea mea.

 353. Hotel bun curat camera frumoasa curată mâncare buna servire ireproșabila angajați hotelului vorbesc frumos și te ajuta cu orice va recomand și la prieteni mei sa vina la acest hotel cu respect mariana

 354. Foarte multe lucruri, personal excelent in frunte cu d-na Liliana !

 355. Apartamentul este foarte spatios,curat,si ofera toate cele necesare.O gazda deosebit de amabila si disponibila.M -as intoarce oricând cu placere in acest loc!Recomand !

 356. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă, liniștită, aproape de centrul vechi, ceea ce pentru noi a constituit un avantaj.

 357. Gazda primitoare,amabila.Conditiile de cazare excelente . Recomand oricui cu drag!

 358. Amplasarea. Asternuturi f curate. Saltea si perne f bune. Caldura si apa calda ok.

 359. Personalul extraordinar de primitor, atât doamna de la recepție, cât și fetele de la servire. Si au dat dovada de o empatie și un bun simț nespecific vremurilor în care trăim. Locația este ideală ca și poziție, chiar în inima orașului.

 360. Curatenie exemplara.Personal saritor.Pat excelent.Locatie excelenta pentru mine.

 361. foarte buna pozitia, curat, si de la etajul 7 unde am avut camera, panorama a fost superba.

 362. Curat, priveliste frumoasa asupra orasului. Micul dejun a fost bogat.

 363. Un hotel foarte frumos! Curat, luxos cu personal foarte amabil si mancare gustoasa! Recomand!

 364. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 365. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 366. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 367. Calitatea depășește prețul 😉 dar țineți-o tot așa. E cheia spre clienți numeroși, părerea mea.

 368. Hotel bun curat camera frumoasa curată mâncare buna servire ireproșabila angajați hotelului vorbesc frumos și te ajuta cu orice va recomand și la prieteni mei sa vina la acest hotel cu respect mariana

 369. Foarte multe lucruri, personal excelent in frunte cu d-na Liliana !

 370. Apartament modern, confortabil dotat cu toate utilitatile. Curatenie impecabila si o gazda deosebit de amabila.

 371. Apartament foarte confortabil, spatios, modern. Toate facilitatile. Recomand cu incredere!

 372. Apartament foarte dragut, primitor. Am avut norocul sa ninga. Privelistea a fost minunata. Apartamentul este aproape de zona centrala.

 373. Atmosfera calda și prietenoasa, personalul amabil și micul dejun foarte bun

 374. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 375. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 376. Personal amabil, mâncarea bună, poziționare buna fata de obiectivele turistice. Facilitățile de la cazare au fost conform pozelor.

 377. Accesul usor la hotel , fiind situat destul de central.

 378. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 379. Totul a fost super ok. Așa cum m-am așteptat. Liniște, curat, preluarea cheilor, predarea lor total simplu. Cand mai vizitez Baia Mare tot acolo ma voi duce mereu. Mulțumesc că mi-ați făcut vizita plăcută. Chiar nu am nimic de criticat.

 380. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 381. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 382. foarte buna pozitia, curat, si de la etajul 7 unde am avut camera, panorama a fost superba.

 383. Curat, priveliste frumoasa asupra orasului. Micul dejun a fost bogat.

 384. Un hotel foarte frumos! Curat, luxos cu personal foarte amabil si mancare gustoasa! Recomand!

 385. Am ramas placut surprinsi de curațenia si amabilitatea personalului. Micul-dejun a fost bogat, camera impecabilă, mâncarea delicioasă, a fost o atmosfera placută, lipsita de zgomot, una prielnica in a te odihni si bucura de concediu. Cu siguranță o sa mai venim, hotelul iși merita banii !

 386. Personal foarte amabil. Camera curata, wifi semnal foarte bun. Mic dejul excelent.

 387. Curatenia . Personalul . Micul dejun diversificat si freshul 🙂 Restaurantul cu produse delicioase .

 388. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 389. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 390. Amabilitatea personalului, aerul istoric, amplasarea în Centrul vechi al orașului….

 391. Mic dejun bogat, personal prietenos si primitor. Locatie la periferie dar cu parcare mare si multa liniste

 392. Foarte curat, elegant miroase in tot hotelul minunat. Personalul prietenos chiar si cu animalele. Super!!! Revenim cu prima ocazie

 393. Amabilitatea personalului, locatia, si camere spatioase si foarte curate. Excelent!!

 394. Curatenia este fara cusur. Hotel potrivit pentru tranzit.

 395. Totul a fost perfect . Camera spatioasa , curatenie impecabila , personal extrem de amabil .. intr-un cuvant a fost excelent. Cu siguranta la urmatoarea vizita ne vom caza tot aici.

 396. Totul…foarte curat,foarte ingrijit,mobilier ok,personal ok,mic dejun foarte bun!

 397. Bine amplasat, curat, mic dejun corect, camere reimprospatate

 398. Conditiile bune, curatenie, doamnele de la receptie dragute, dejunul bogat… A fost ok….vom reveni. Multumim.

 399. Personal amabil, zona centrala, loc de parcare in fata hotelului, curatenie in camera

 400. Apartament modern, confortabil dotat cu toate utilitatile. Curatenie impecabila si o gazda deosebit de amabila.

 401. Apartament foarte confortabil, spatios, modern. Toate facilitatile. Recomand cu incredere!

 402. Apartament foarte dragut, primitor. Am avut norocul sa ninga. Privelistea a fost minunata. Apartamentul este aproape de zona centrala.

 403. Conditiile de cazare, mancarea in restaurant excelenta din toate punctele de vedere. Personal amabil.

 404. Camera a fost spațioasă, curată, iar balconul a fost cu siguranța un mare plus. Cei din personal sunt prietenoși, politicosi, bine informați. Locația este superba și îngrijită. Multumim.

 405. Mic dejun excelent! Patul excelent! Totul la superlativ!

 406. Totul 👍. Va multumim mult🙏.O sa revenim cu drag🤗

 407. foarte buna pozitia, curat, si de la etajul 7 unde am avut camera, panorama a fost superba.

 408. Curat, priveliste frumoasa asupra orasului. Micul dejun a fost bogat.

 409. Atmosfera calda și prietenoasa, personalul amabil și micul dejun foarte bun

 410. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 411. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 412. Este localizat in centrul orasului, micut, dar potrivit pentru cele 2 nopti cat am stat acolo. Inconjurat de resturante. Personalul amabil, micul dejun foare bun.

 413. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 414. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 415. Personal amabil, mâncarea bună, poziționare buna fata de obiectivele turistice. Facilitățile de la cazare au fost conform pozelor.

 416. Accesul usor la hotel , fiind situat destul de central.

 417. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 418. Totul a fost super ok. Așa cum m-am așteptat. Liniște, curat, preluarea cheilor, predarea lor total simplu. Cand mai vizitez Baia Mare tot acolo ma voi duce mereu. Mulțumesc că mi-ați făcut vizita plăcută. Chiar nu am nimic de criticat.

 419. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 420. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 421. Calitatea depășește prețul 😉 dar țineți-o tot așa. E cheia spre clienți numeroși, părerea mea.

 422. Hotel bun curat camera frumoasa curată mâncare buna servire ireproșabila angajați hotelului vorbesc frumos și te ajuta cu orice va recomand și la prieteni mei sa vina la acest hotel cu respect mariana

 423. Foarte multe lucruri, personal excelent in frunte cu d-na Liliana !

 424. Apartamentul este foarte spatios,curat,si ofera toate cele necesare.O gazda deosebit de amabila si disponibila.M -as intoarce oricând cu placere in acest loc!Recomand !

 425. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă, liniștită, aproape de centrul vechi, ceea ce pentru noi a constituit un avantaj.

 426. Gazda primitoare,amabila.Conditiile de cazare excelente . Recomand oricui cu drag!

 427. Este localizat in centrul orasului, micut, dar potrivit pentru cele 2 nopti cat am stat acolo. Inconjurat de resturante. Personalul amabil, micul dejun foare bun.

 428. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 429. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 430. Personalul extrem de amabil,parcare in curte sigura ,foarte foarte curat si aproape de centrul orasului maramuresan.

 431. Personalul foarte amabil si prietenos. Mic dejun bun.

 432. Micul dejun foarte bun. Camera curată. Personal politicos și foarte prompt pe Booking.

 433. Personal amabil, mâncarea bună, poziționare buna fata de obiectivele turistice. Facilitățile de la cazare au fost conform pozelor.

 434. Accesul usor la hotel , fiind situat destul de central.

 435. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 436. Privelistea de la balcon, doua parcuri foarte apropiate si curate, foarte multe flori colorate, mic dejun foarte bun.

 437. Totul 👍. Va multumim mult🙏.O sa revenim cu drag🤗

 438. foarte buna pozitia, curat, si de la etajul 7 unde am avut camera, panorama a fost superba.

 439. Atmosfera calda și prietenoasa, personalul amabil și micul dejun foarte bun

 440. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 441. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 442. Curatenia este fara cusur. Hotel potrivit pentru tranzit.

 443. Totul a fost perfect . Camera spatioasa , curatenie impecabila , personal extrem de amabil .. intr-un cuvant a fost excelent. Cu siguranta la urmatoarea vizita ne vom caza tot aici.

 444. Totul…foarte curat,foarte ingrijit,mobilier ok,personal ok,mic dejun foarte bun!

 445. Curat, ingrijit, mancare f buna,.mic dejun delicios, personal extrem de amabil si dragut. Am solicitat o camera linistita si mi-au cautat una special ferita de zgomotul petrecerii ce a ea loc in a doua seara. Ne-am simtit foarte bine.

 446. Am ramas placut surprinsi de curațenia si amabilitatea personalului. Micul-dejun a fost bogat, camera impecabilă, mâncarea delicioasă, a fost o atmosfera placută, lipsita de zgomot, una prielnica in a te odihni si bucura de concediu. Cu siguranță o sa mai venim, hotelul iși merita banii !

 447. Personal foarte amabil. Camera curata, wifi semnal foarte bun. Mic dejul excelent.

 448. Totul a fost excelent din punctul meu de vedere. Curatenie, personal binevoitor, camera mare conform descrierii, exista restaurant la locatie unde se poate lua masa si de seara si de pranz in conditii foarte bune. La baie era curat si canalizarea NU mirosea. Intr-un cuvant totul foarte bine, recomand prietenilor si cunostintelor.

 449. Oameni frumoși și ospitalieri! Am ales hotelul doar pt că ne-au primit cu animal de companie dar ne-am simțit f bine…

 450. Căldură în cameră, pat confortabil, curățenia și mirosul plăcut din cameră, mâncarea de la restaurant.

 451. Privelistea de la balcon, doua parcuri foarte apropiate si curate, foarte multe flori colorate, mic dejun foarte bun.

 452. Totul 👍. Va multumim mult🙏.O sa revenim cu drag🤗

 453. foarte buna pozitia, curat, si de la etajul 7 unde am avut camera, panorama a fost superba.

 454. Atmosfera calda și prietenoasa, personalul amabil și micul dejun foarte bun

 455. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 456. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 457. Este localizat in centrul orasului, micut, dar potrivit pentru cele 2 nopti cat am stat acolo. Inconjurat de resturante. Personalul amabil, micul dejun foare bun.

 458. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 459. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 460. Personal amabil, mâncarea bună, poziționare buna fata de obiectivele turistice. Facilitățile de la cazare au fost conform pozelor.

 461. Accesul usor la hotel , fiind situat destul de central.

 462. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 463. Totul a fost super ok. Așa cum m-am așteptat. Liniște, curat, preluarea cheilor, predarea lor total simplu. Cand mai vizitez Baia Mare tot acolo ma voi duce mereu. Mulțumesc că mi-ați făcut vizita plăcută. Chiar nu am nimic de criticat.

 464. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 465. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 466. Calitatea depășește prețul 😉 dar țineți-o tot așa. E cheia spre clienți numeroși, părerea mea.

 467. Hotel bun curat camera frumoasa curată mâncare buna servire ireproșabila angajați hotelului vorbesc frumos și te ajuta cu orice va recomand și la prieteni mei sa vina la acest hotel cu respect mariana

 468. Foarte multe lucruri, personal excelent in frunte cu d-na Liliana !

 469. Gazdele au fost foarte primitoare. Curatenia in camerele a fost mai mult decat ma asteptam.

 470. O locatie placuta,liniste,caldura la discretie,TV in fiecare camera ,curatenie exemplara.Exista disponibil chiar si o sala pentru exercitii fizice foarte bine dotata si gazda este chiar antrenor personal (Un atuu).Am fost incantat si de faptul ca am avut spatiu sa parchez masina in curte pe timpul noptii.Un chestie foarte interesanta este faptul ca am gasit in living un ghid al orasului cu toate amanuntele necesare (restaurante,locatii de vizitat,etc.).Un mare plus este si faptul ca-n living exista un SmartTV.

 471. Locatie excelenta, mobilata modern si cu bun gust. Recomand cu drag. Gazda extrem de amabila.

 472. Conditii bune de cazare, precum si de relaxare (la piscine). Mancare buna. Personal amabil.

 473. Camera arata bine( cel putin in poze); Fiind la marginea orasului, este destul de linistit; Parcarea mare, gasesti loc destul de usor; Am incercat sa scot cateva puncte forte ale locatiei.

 474. Mancare buna, preturi penru orice buzunar, camera curata.

 475. Privelistea de la balcon, doua parcuri foarte apropiate si curate, foarte multe flori colorate, mic dejun foarte bun.

 476. Totul 👍. Va multumim mult🙏.O sa revenim cu drag🤗

 477. foarte buna pozitia, curat, si de la etajul 7 unde am avut camera, panorama a fost superba.

 478. Atmosfera calda și prietenoasa, personalul amabil și micul dejun foarte bun

 479. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 480. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 481. Este localizat in centrul orasului, micut, dar potrivit pentru cele 2 nopti cat am stat acolo. Inconjurat de resturante. Personalul amabil, micul dejun foare bun.

 482. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 483. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 484. Personal amabil, mâncarea bună, poziționare buna fata de obiectivele turistice. Facilitățile de la cazare au fost conform pozelor.

 485. Accesul usor la hotel , fiind situat destul de central.

 486. Amabilitatea personalului, curățenie, mic dejun foarte bun

 487. Totul a fost super ok. Așa cum m-am așteptat. Liniște, curat, preluarea cheilor, predarea lor total simplu. Cand mai vizitez Baia Mare tot acolo ma voi duce mereu. Mulțumesc că mi-ați făcut vizita plăcută. Chiar nu am nimic de criticat.

 488. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 489. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 490. Calitatea depășește prețul 😉 dar țineți-o tot așa. E cheia spre clienți numeroși, părerea mea.

 491. Hotel bun curat camera frumoasa curată mâncare buna servire ireproșabila angajați hotelului vorbesc frumos și te ajuta cu orice va recomand și la prieteni mei sa vina la acest hotel cu respect mariana

 492. Foarte multe lucruri, personal excelent in frunte cu d-na Liliana !

 493. Curat, ingrijit, mancare f buna,.mic dejun delicios, personal extrem de amabil si dragut. Am solicitat o camera linistita si mi-au cautat una special ferita de zgomotul petrecerii ce a ea loc in a doua seara. Ne-am simtit foarte bine.

 494. Am ramas placut surprinsi de curațenia si amabilitatea personalului. Micul-dejun a fost bogat, camera impecabilă, mâncarea delicioasă, a fost o atmosfera placută, lipsita de zgomot, una prielnica in a te odihni si bucura de concediu. Cu siguranță o sa mai venim, hotelul iși merita banii !

 495. Personal foarte amabil. Camera curata, wifi semnal foarte bun. Mic dejul excelent.

 496. Privelistea de la balcon, doua parcuri foarte apropiate si curate, foarte multe flori colorate, mic dejun foarte bun.

 497. Totul 👍. Va multumim mult🙏.O sa revenim cu drag🤗

 498. foarte buna pozitia, curat, si de la etajul 7 unde am avut camera, panorama a fost superba.

 499. Atmosfera calda și prietenoasa, personalul amabil și micul dejun foarte bun

 500. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 501. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 502. Este localizat in centrul orasului, micut, dar potrivit pentru cele 2 nopti cat am stat acolo. Inconjurat de resturante. Personalul amabil, micul dejun foare bun.

 503. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 504. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 505. Curățenie, miros plăcut, aer condiționat bun, acces la piscina și mic de jun diversificat și foarte bun

 506. Camerele curate și spațioase, mic dejun diversificat, hotel amplasat pe bulevardul principal.

 507. Personal amabil, mâncarea bună, poziționare buna fata de obiectivele turistice. Facilitățile de la cazare au fost conform pozelor.

 508. Totul a fost super ok. Așa cum m-am așteptat. Liniște, curat, preluarea cheilor, predarea lor total simplu. Cand mai vizitez Baia Mare tot acolo ma voi duce mereu. Mulțumesc că mi-ați făcut vizita plăcută. Chiar nu am nimic de criticat.

 509. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 510. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 511. Calitatea depășește prețul 😉 dar țineți-o tot așa. E cheia spre clienți numeroși, părerea mea.

 512. Hotel bun curat camera frumoasa curată mâncare buna servire ireproșabila angajați hotelului vorbesc frumos și te ajuta cu orice va recomand și la prieteni mei sa vina la acest hotel cu respect mariana

 513. Foarte multe lucruri, personal excelent in frunte cu d-na Liliana !

 514. Curat, ingrijit, mancare f buna,.mic dejun delicios, personal extrem de amabil si dragut. Am solicitat o camera linistita si mi-au cautat una special ferita de zgomotul petrecerii ce a ea loc in a doua seara. Ne-am simtit foarte bine.

 515. Am ramas placut surprinsi de curațenia si amabilitatea personalului. Micul-dejun a fost bogat, camera impecabilă, mâncarea delicioasă, a fost o atmosfera placută, lipsita de zgomot, una prielnica in a te odihni si bucura de concediu. Cu siguranță o sa mai venim, hotelul iși merita banii !

 516. Personal foarte amabil. Camera curata, wifi semnal foarte bun. Mic dejul excelent.

 517. Privelistea de la balcon, doua parcuri foarte apropiate si curate, foarte multe flori colorate, mic dejun foarte bun.

 518. Totul 👍. Va multumim mult🙏.O sa revenim cu drag🤗

 519. foarte buna pozitia, curat, si de la etajul 7 unde am avut camera, panorama a fost superba.

 520. Atmosfera calda și prietenoasa, personalul amabil și micul dejun foarte bun

 521. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 522. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 523. Este localizat in centrul orasului, micut, dar potrivit pentru cele 2 nopti cat am stat acolo. Inconjurat de resturante. Personalul amabil, micul dejun foare bun.

 524. Locatia excelenta chiar in centru vechi. Personal amabil. Mic dejun ‘a la cart. Cafea buna. Parcare privata.

 525. Servicii impecabile, personal extrem de amabil, raport preț-calitate foarte bun. Impeccable service, extremely friendly staff, very good price-quality ratio.

 526. Faptul ca hotelul este la bulevard si are parcare asigurata si acces de la parcare direct la receptie. Personal amabil si receptiv.

 527. Curățenie, miros plăcut, aer condiționat bun, acces la piscina și mic de jun diversificat și foarte bun

 528. Camerele curate și spațioase, mic dejun diversificat, hotel amplasat pe bulevardul principal.

 529. Totul a fost super ok. Așa cum m-am așteptat. Liniște, curat, preluarea cheilor, predarea lor total simplu. Cand mai vizitez Baia Mare tot acolo ma voi duce mereu. Mulțumesc că mi-ați făcut vizita plăcută. Chiar nu am nimic de criticat.

 530. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 531. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 532. Calitatea depășește prețul 😉 dar țineți-o tot așa. E cheia spre clienți numeroși, părerea mea.

 533. Hotel bun curat camera frumoasa curată mâncare buna servire ireproșabila angajați hotelului vorbesc frumos și te ajuta cu orice va recomand și la prieteni mei sa vina la acest hotel cu respect mariana

 534. Foarte multe lucruri, personal excelent in frunte cu d-na Liliana !

 535. Absolut totul a fost foarte ok,personal de nota 11

 536. Personalul si amplasarea au fost singurele lucruri pe care le pot aprecia la acest hotel.

 537. Conditii bune de cazare, precum si de relaxare (la piscine). Mancare buna. Personal amabil.

 538. salteaua este de vis! are burete cu memorie, dormi ca un bebelus

 539. Privelistea de la balcon, doua parcuri foarte apropiate si curate, foarte multe flori colorate, mic dejun foarte bun.

 540. Totul 👍. Va multumim mult🙏.O sa revenim cu drag🤗

 541. Atmosfera calda și prietenoasa, personalul amabil și micul dejun foarte bun

 542. Calitatea consumabilelor, curatenia, calitatea lenjeriei si a prosoapelor, micul dejun diversificat.

 543. Foarte aproape de centru,personal amabil,camere curate și mic dejun diversificat și foarte gustos.

 544. Foarte curat, micul dejun variat, personalul foarte amabil!

 545. Amplasarea hotelului și amabilitatea personalului.

 546. Este localizat in centrul orasului, micut, dar potrivit pentru cele 2 nopti cat am stat acolo. Inconjurat de resturante. Personalul amabil, micul dejun foare bun.

 547. Confortabil, curat, foarte linistit. Camerele foarte bine izolate, femeile de serviciu nici nu stii ca exista, isi fac treaba in cea mai mare liniste si cu discretie. Buton electronic la usa prin care anunti ca nu vrei sa fii deranjat. Nu se aud zgomotele de pe hol si din celelalte camere, o problema farte mare in majoritatea locurilor de cazare. receptioneri draguti si amabili, Pentru acest pret, ai sala de finess, sauna, piscina si un mic dejun mai mult decat OK. Foarte multumit si recomand cu caldura!

 548. Amplasarea hotelului la o distanta rezonabila de centrul vechi si intr-o oarecare care masura salteaua patului. Un plus si pentru parcare.

 549. Faptul ca hotelul este la bulevard si are parcare asigurata si acces de la parcare direct la receptie. Personal amabil si receptiv.

 550. Totul a fost super ok. Așa cum m-am așteptat. Liniște, curat, preluarea cheilor, predarea lor total simplu. Cand mai vizitez Baia Mare tot acolo ma voi duce mereu. Mulțumesc că mi-ați făcut vizita plăcută. Chiar nu am nimic de criticat.

 551. intimitatea, curatenia, caldura etc, in rest numai de bine

 552. A fost placut si foarte confortabil. Pretul a fost destul de rezonabil

 553. Calitatea depășește prețul 😉 dar țineți-o tot așa. E cheia spre clienți numeroși, părerea mea.

 554. Hotel bun curat camera frumoasa curată mâncare buna servire ireproșabila angajați hotelului vorbesc frumos și te ajuta cu orice va recomand și la prieteni mei sa vina la acest hotel cu respect mariana

 555. Foarte multe lucruri, personal excelent in frunte cu d-na Liliana !

 556. Totul a fost exceleni ! Personalul foarte amabil, camere curate, mâncarea foarte bună ! Vom reveni !

 557. Very clean and nice accommodation with a lovely view outside. I recommend this place. Worth the money definitely. Dupa o calatorie luna am popsit in aces loc frumos cu angajati ospitalieri, camere curate si mancare buna. Recomand acest hotel.

 558. În principal, păstrarea curățeniei, îngirijirea hotelului, dar și personalul amabil!

 559. Personalul de la receptie, primirea și implicarea dacă a fost cazul

 560. Amplasarea si posibilitatile de a vizita usor orasul

 561. Privelistea este frumoasa si poti vedea orasul de sus. Camera este OK pentru trip in stilul clasic de hotel de dupa revolutie. Hotelul Mara nu are 3 stele ci mai degrabã 2 stele plus. Hotelul are parcare proprie. Ceilalti turisti par ca si mine in trecere prin oras cu treabã. Putin cam scump pentru conditiile oferite. Este a doua oarã cand stau aici prin urmare pot evalua corect situatia. *nu am fost la SPA

 562. Amplasarea hotelului este in imediata apropriere a locului unde mergem de fiecare dată când ajungem la Baia Mare.

 563. Foarte curat, micul dejun variat, personalul foarte amabil!

 564. Amplasarea hotelului și amabilitatea personalului.

 565. Locatia, la sosea . Usor de gasit.Personal amabil, camera curata, si incapatoare . Mic dejun consistent. Parcare privata. Per total, raportul calitate pret e ok.

 566. Locatia buna Parcare proprie in spatele hotelului Prosoape curate

 567. Faptul ca aI avut anumite facilitati,sala de fitnes etc.

 568. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 569. Apartamentul este curat si ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Ventilatorul din camera este util, dar un aparat de aer conditionat este bine venit. Recomand cu incredere locatia, cand o sa mai trec prin oras cu siguranta o sa fie prima optione.

 570. Totul a fost exact ca in descriere. Apartament mobilat si utilat, cu tot ce ai nevoie. Amplasare intr-o zona linistita, in apropiere restaurante, pizzeri, si supermarketuri.

 571. Apartamentul este superb si aproape de centru si de gara cu Mocanita.

 572. Everything fas wonderful. Very friendly greeting, great location, very clean and cosy. Felt like home. We’ll be back for sure! Thanks for everything!

 573. Wysoki standard mieszkania oraz klimatyzacja. Cenne wskazówki właściciela na pozostałą część trasy.

 574. Locație pet-friendly și kid-friendly deosebită. Spațiu exterior mare, loc de joacă pentru copii. Gazdele foarte amabile. Curățenie, confort, liniște. Posibilitatea de a comanda mâncare de la Restaurantul Centro, foarte bună și accesibilă.

 575. Gazde extraordinare, locatia foarte frumoasa, casuta excelenta si foarte bine dotata. Piscina exterioara si teren de tenis gratuit. Totul a fost minunat.

 576. Familie cu doi copii. Zona liniștită, proprietarii amabili, căsuța dotată cu de toate TV, internet, bucătărie cu vesela, cuptor cu microunde aparat de făcut cafea, etc baia curata cu dus uscător de păr etc, pat mare încap chiar și 3 adulți și 2 copii mai mici în patul etajat, căsuța este călduroasă . Ne-am simțit bine dacă v-om venii în zona cu siguranță ne vom caza aici.

 577. Curățenie Preț ieftin Pat confortabil Merge pentru 1-2 nopți dacă ești cu treabă sau in trecere.

 578. Doamna de la restaurant foarte amabil,mancarea foarte gustoasa, curatenie exemplara,ac functional in camera,tv led

 579. Calitatea depășește prețul 😉 dar țineți-o tot așa. E cheia spre clienți numeroși, părerea mea.

 580. A fost curat si primitor. Micul dejun a fost pe placul nostru, iar micuta terasa a fost un plus pentru locatie.

 581. Micul dejun excelent ! Locatia si amplasarea de centru buna.

 582. Hotelul este curat, iar micul dejun a fost satisfacator!

 583. Personalul de la receptie, primirea și implicarea dacă a fost cazul

 584. Amplasarea si posibilitatile de a vizita usor orasul

 585. Privelistea este frumoasa si poti vedea orasul de sus. Camera este OK pentru trip in stilul clasic de hotel de dupa revolutie. Hotelul Mara nu are 3 stele ci mai degrabã 2 stele plus. Hotelul are parcare proprie. Ceilalti turisti par ca si mine in trecere prin oras cu treabã. Putin cam scump pentru conditiile oferite. Este a doua oarã cand stau aici prin urmare pot evalua corect situatia. *nu am fost la SPA

 586. Manacare foarte buna, personal amabil, foisorul din spatele hotelului, superb, multa liniste.

 587. Totul a fost exceleni ! Personalul foarte amabil, camere curate, mâncarea foarte bună ! Vom reveni !

 588. Very clean and nice accommodation with a lovely view outside. I recommend this place. Worth the money definitely. Dupa o calatorie luna am popsit in aces loc frumos cu angajati ospitalieri, camere curate si mancare buna. Recomand acest hotel.

 589. Amplasarea hotelului este in imediata apropriere a locului unde mergem de fiecare dată când ajungem la Baia Mare.

 590. Foarte curat, micul dejun variat, personalul foarte amabil!

 591. Amplasarea hotelului și amabilitatea personalului.

 592. Locatia, la sosea . Usor de gasit.Personal amabil, camera curata, si incapatoare . Mic dejun consistent. Parcare privata. Per total, raportul calitate pret e ok.

 593. Locatia buna Parcare proprie in spatele hotelului Prosoape curate

 594. Faptul ca aI avut anumite facilitati,sala de fitnes etc.

 595. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 596. Apartamentul este curat si ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Ventilatorul din camera este util, dar un aparat de aer conditionat este bine venit. Recomand cu incredere locatia, cand o sa mai trec prin oras cu siguranta o sa fie prima optione.

 597. Totul a fost exact ca in descriere. Apartament mobilat si utilat, cu tot ce ai nevoie. Amplasare intr-o zona linistita, in apropiere restaurante, pizzeri, si supermarketuri.

 598. Apartamentul este superb si aproape de centru si de gara cu Mocanita.

 599. Everything fas wonderful. Very friendly greeting, great location, very clean and cosy. Felt like home. We’ll be back for sure! Thanks for everything!

 600. Wysoki standard mieszkania oraz klimatyzacja. Cenne wskazówki właściciela na pozostałą część trasy.

 601. Locație pet-friendly și kid-friendly deosebită. Spațiu exterior mare, loc de joacă pentru copii. Gazdele foarte amabile. Curățenie, confort, liniște. Posibilitatea de a comanda mâncare de la Restaurantul Centro, foarte bună și accesibilă.

 602. Gazde extraordinare, locatia foarte frumoasa, casuta excelenta si foarte bine dotata. Piscina exterioara si teren de tenis gratuit. Totul a fost minunat.

 603. Familie cu doi copii. Zona liniștită, proprietarii amabili, căsuța dotată cu de toate TV, internet, bucătărie cu vesela, cuptor cu microunde aparat de făcut cafea, etc baia curata cu dus uscător de păr etc, pat mare încap chiar și 3 adulți și 2 copii mai mici în patul etajat, căsuța este călduroasă . Ne-am simțit bine dacă v-om venii în zona cu siguranță ne vom caza aici.

 604. A fost curat si primitor. Micul dejun a fost pe placul nostru, iar micuta terasa a fost un plus pentru locatie.

 605. Micul dejun excelent ! Locatia si amplasarea de centru buna.

 606. Hotelul este curat, iar micul dejun a fost satisfacator!

 607. Personalul de la receptie, primirea și implicarea dacă a fost cazul

 608. Amplasarea si posibilitatile de a vizita usor orasul

 609. Privelistea este frumoasa si poti vedea orasul de sus. Camera este OK pentru trip in stilul clasic de hotel de dupa revolutie. Hotelul Mara nu are 3 stele ci mai degrabã 2 stele plus. Hotelul are parcare proprie. Ceilalti turisti par ca si mine in trecere prin oras cu treabã. Putin cam scump pentru conditiile oferite. Este a doua oarã cand stau aici prin urmare pot evalua corect situatia. *nu am fost la SPA

 610. Manacare foarte buna, personal amabil, foisorul din spatele hotelului, superb, multa liniste.

 611. Totul a fost exceleni ! Personalul foarte amabil, camere curate, mâncarea foarte bună ! Vom reveni !

 612. Very clean and nice accommodation with a lovely view outside. I recommend this place. Worth the money definitely. Dupa o calatorie luna am popsit in aces loc frumos cu angajati ospitalieri, camere curate si mancare buna. Recomand acest hotel.

 613. Amplasarea hotelului este in imediata apropriere a locului unde mergem de fiecare dată când ajungem la Baia Mare.

 614. Foarte curat, micul dejun variat, personalul foarte amabil!

 615. Amplasarea hotelului și amabilitatea personalului.

 616. – aproape de locul unde am avut de lucru – au lift – au piscină (mică) si saună – parcare

 617. Locatia, la sosea . Usor de gasit.Personal amabil, camera curata, si incapatoare . Mic dejun consistent. Parcare privata. Per total, raportul calitate pret e ok.

 618. Locatia buna Parcare proprie in spatele hotelului Prosoape curate

 619. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 620. Apartamentul este curat si ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Ventilatorul din camera este util, dar un aparat de aer conditionat este bine venit. Recomand cu incredere locatia, cand o sa mai trec prin oras cu siguranta o sa fie prima optione.

 621. Totul a fost exact ca in descriere. Apartament mobilat si utilat, cu tot ce ai nevoie. Amplasare intr-o zona linistita, in apropiere restaurante, pizzeri, si supermarketuri.

 622. Apartamentul este superb si aproape de centru si de gara cu Mocanita.

 623. Everything fas wonderful. Very friendly greeting, great location, very clean and cosy. Felt like home. We’ll be back for sure! Thanks for everything!

 624. Wysoki standard mieszkania oraz klimatyzacja. Cenne wskazówki właściciela na pozostałą część trasy.

 625. Personal amabil, curățenie, pat confortabil. O cazare excelenta

 626. Nu mi-a placut nimic la micul dejun totul prost gust pana și spațiul de cafea mergea prost

 627. Personal amabil, locație liniștită, minibar in cameră.

 628. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 629. Amplasarea hotelului este in imediata apropriere a locului unde mergem de fiecare dată când ajungem la Baia Mare.

 630. Foarte curat, micul dejun variat, personalul foarte amabil!

 631. Manacare foarte buna, personal amabil, foisorul din spatele hotelului, superb, multa liniste.

 632. Totul a fost exceleni ! Personalul foarte amabil, camere curate, mâncarea foarte bună ! Vom reveni !

 633. Very clean and nice accommodation with a lovely view outside. I recommend this place. Worth the money definitely. Dupa o calatorie luna am popsit in aces loc frumos cu angajati ospitalieri, camere curate si mancare buna. Recomand acest hotel.

 634. Personalul de la receptie, primirea și implicarea dacă a fost cazul

 635. Amplasarea si posibilitatile de a vizita usor orasul

 636. Privelistea este frumoasa si poti vedea orasul de sus. Camera este OK pentru trip in stilul clasic de hotel de dupa revolutie. Hotelul Mara nu are 3 stele ci mai degrabã 2 stele plus. Hotelul are parcare proprie. Ceilalti turisti par ca si mine in trecere prin oras cu treabã. Putin cam scump pentru conditiile oferite. Este a doua oarã cand stau aici prin urmare pot evalua corect situatia. *nu am fost la SPA

 637. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 638. Apartamentul este curat si ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Ventilatorul din camera este util, dar un aparat de aer conditionat este bine venit. Recomand cu incredere locatia, cand o sa mai trec prin oras cu siguranta o sa fie prima optione.

 639. Totul a fost exact ca in descriere. Apartament mobilat si utilat, cu tot ce ai nevoie. Amplasare intr-o zona linistita, in apropiere restaurante, pizzeri, si supermarketuri.

 640. Locatia buna, camera si baia OK. Faptul ca are un bazin de inot e un plus.

 641. – aproape de locul unde am avut de lucru – au lift – au piscină (mică) si saună – parcare

 642. Locatia, la sosea . Usor de gasit.Personal amabil, camera curata, si incapatoare . Mic dejun consistent. Parcare privata. Per total, raportul calitate pret e ok.

 643. Propretatea a fost super Totul modern si bine pus la punct Mobila si televizoare noi pe care poti face orice Super, recomand

 644. Apartamentul este superb si aproape de centru si de gara cu Mocanita.

 645. Everything fas wonderful. Very friendly greeting, great location, very clean and cosy. Felt like home. We’ll be back for sure! Thanks for everything!

 646. -locatie centrala -parcare -camera confortabila -mic dejun bun si variat

 647. Manacare foarte buna, personal amabil, foisorul din spatele hotelului, superb, multa liniste.

 648. Totul a fost exceleni ! Personalul foarte amabil, camere curate, mâncarea foarte bună ! Vom reveni !

 649. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 650. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 651. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 652. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 653. Apartamentul este curat si ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Ventilatorul din camera este util, dar un aparat de aer conditionat este bine venit. Recomand cu incredere locatia, cand o sa mai trec prin oras cu siguranta o sa fie prima optione.

 654. Totul a fost exact ca in descriere. Apartament mobilat si utilat, cu tot ce ai nevoie. Amplasare intr-o zona linistita, in apropiere restaurante, pizzeri, si supermarketuri.

 655. Pt un hotel de 3 stele a fost ok. Mi-a placut mobilierul, curățenia….

 656. Personalul de la receptie, primirea și implicarea dacă a fost cazul

 657. Amplasarea si posibilitatile de a vizita usor orasul

 658. Propretatea a fost super Totul modern si bine pus la punct Mobila si televizoare noi pe care poti face orice Super, recomand

 659. Apartamentul este superb si aproape de centru si de gara cu Mocanita.

 660. Everything fas wonderful. Very friendly greeting, great location, very clean and cosy. Felt like home. We’ll be back for sure! Thanks for everything!

 661. Liniștea Parcarea Patul foarte confortabil Poziționarea

 662. Locatia buna, camera si baia OK. Faptul ca are un bazin de inot e un plus.

 663. – aproape de locul unde am avut de lucru – au lift – au piscină (mică) si saună – parcare

 664. Locatia e aproape de Sala Sporturilor si Stadionul de rugby .

 665. La restaurant amabilitatea, sarviciile si micul dejun.

 666. Curățenie Preț ieftin Pat confortabil Merge pentru 1-2 nopți dacă ești cu treabă sau in trecere.

 667. Locație pet-friendly și kid-friendly deosebită. Spațiu exterior mare, loc de joacă pentru copii. Gazdele foarte amabile. Curățenie, confort, liniște. Posibilitatea de a comanda mâncare de la Restaurantul Centro, foarte bună și accesibilă.

 668. Gazde extraordinare, locatia foarte frumoasa, casuta excelenta si foarte bine dotata. Piscina exterioara si teren de tenis gratuit. Totul a fost minunat.

 669. Familie cu doi copii. Zona liniștită, proprietarii amabili, căsuța dotată cu de toate TV, internet, bucătărie cu vesela, cuptor cu microunde aparat de făcut cafea, etc baia curata cu dus uscător de păr etc, pat mare încap chiar și 3 adulți și 2 copii mai mici în patul etajat, căsuța este călduroasă . Ne-am simțit bine dacă v-om venii în zona cu siguranță ne vom caza aici.

 670. Locatia e aproape de Sala Sporturilor si Stadionul de rugby .

 671. La restaurant amabilitatea, sarviciile si micul dejun.

 672. Curățenie Preț ieftin Pat confortabil Merge pentru 1-2 nopți dacă ești cu treabă sau in trecere.

 673. Locație pet-friendly și kid-friendly deosebită. Spațiu exterior mare, loc de joacă pentru copii. Gazdele foarte amabile. Curățenie, confort, liniște. Posibilitatea de a comanda mâncare de la Restaurantul Centro, foarte bună și accesibilă.

 674. Gazde extraordinare, locatia foarte frumoasa, casuta excelenta si foarte bine dotata. Piscina exterioara si teren de tenis gratuit. Totul a fost minunat.

 675. Familie cu doi copii. Zona liniștită, proprietarii amabili, căsuța dotată cu de toate TV, internet, bucătărie cu vesela, cuptor cu microunde aparat de făcut cafea, etc baia curata cu dus uscător de păr etc, pat mare încap chiar și 3 adulți și 2 copii mai mici în patul etajat, căsuța este călduroasă . Ne-am simțit bine dacă v-om venii în zona cu siguranță ne vom caza aici.

 676. Un apartament modern,situat într -o zona liniștită și utilat cu tot ce este necesar. Îl recomandat.

 677. Este într-adevăr un apartament de lux. Am stat 2 nopți și ne-am simțit foarte bine. D-na Andreea a fost foarte amabilă. Dacă va fi să mergem la Baia Mare cu siguranță aici ne vom caza. Totul merită nota 10

 678. Locatie excelenta, mobilata modern si cu bun gust. Proprietara, Andreea, extrem de amabila si prietenoasa. Bucataria este bine utilata iar fiecare camera este dotata cu TV cu ecran plat. Proprietatea este situata intr-o zona linistita a orasului, la 10 minute de mers de Parcul Municipal si 15 min de Muzeul Satului. Un plus il reprezinta posibilitatea de a parca in curtea proprietatii.

 679. Apartamentul este amplasat bine, linistit, foarte bine echipat.

 680. apartament complet mobilat si utilat amplasat intr-o zona centrala, gazdele foarte amabile si primitoare, a fost exact ce aveam noi nevoie, multumim!

 681. Dotarea apartamentului (in special uscatorul de rufe), curatenia si amabilitatea proprietarului.

 682. Locatia este foarte aproape de centrul orasului, iar personalul este foarte amiabil.

 683. Pensiunea este foarte bine amplasată. Deși este aproape de centrul vechi, este liniște. Camerele sunt spațioase, curate, micul dejun foarte bun (cu unt de casa cred). Cu siguranța voi reveni.

 684. Curatenie exemplara, camerele foarte spatioase, gazdele foarte amabile, amplasarea excelenta aproape de centrul istoric.Este locatia ideala pentru vizitarea orasului si imprejurimilor.

 685. Personal amabil, curățenie, piscina OK. Restaurant OK, locuri de parcare disponibile. Mic dejun suficient fără ceva special.

 686. Liniștea Parcarea Patul foarte confortabil Poziționarea

 687. Locatia, la sosea . Usor de gasit.Personal amabil, camera curata, si incapatoare . Mic dejun consistent. Parcare privata. Per total, raportul calitate pret e ok.

 688. Pt un hotel de 3 stele a fost ok. Mi-a placut mobilierul, curățenia….

 689. Personalul de la receptie, primirea și implicarea dacă a fost cazul

 690. Amplasarea si posibilitatile de a vizita usor orasul

 691. -locatie centrala -parcare -camera confortabila -mic dejun bun si variat

 692. Manacare foarte buna, personal amabil, foisorul din spatele hotelului, superb, multa liniste.

 693. Totul a fost exceleni ! Personalul foarte amabil, camere curate, mâncarea foarte bună ! Vom reveni !

 694. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 695. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 696. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 697. Apartamentul este curat, ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Salteaua din dormitor este foarte comoda Amplasarea este intr-o zona linistita, in apropiere sunt pizzerii, supermarketuri. Recomand cu incredere locatia, cu siguranta o sa revenim.

 698. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 699. Apartamentul este curat si ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Ventilatorul din camera este util, dar un aparat de aer conditionat este bine venit. Recomand cu incredere locatia, cand o sa mai trec prin oras cu siguranta o sa fie prima optione.

 700. Propretatea a fost super Totul modern si bine pus la punct Mobila si televizoare noi pe care poti face orice Super, recomand

 701. Apartamentul este superb si aproape de centru si de gara cu Mocanita.

 702. Everything fas wonderful. Very friendly greeting, great location, very clean and cosy. Felt like home. We’ll be back for sure! Thanks for everything!

 703. Locația este aproape de centrul orașului, de terase și de restaurante, dar și de principalele atracții turistice. Gazda este foarte amabila și pune la dispoziția turiștilor un apartament curat, renovat, spațios și amenajat cu bun gust. Din partea noastră are nota 10. Raportul calitate preț este mai mult decât avantajos! Recomandam tuturor!

 704. Aveam ceva rezerve determinate doar de puținele reviewuri. Totul, însă, a fost perfect .Apartamentul este proaspăt renovat și foarte curat ! Mulțumim mult gazdei noastre !!

 705. Proprietara a fost foarte amabilă și plină de îngrijire, a avut grijă de toate nevoile noastre. Camerele erau foarte curate și confortabile. Mă voi întoarce ,recomand cu tărie tuturor. Vă mulțumesc foarte mult pentru ospitalitatea voastră

 706. Oameni senzaționali. Curățenie impecabilă. Decorațiuni cu mult stil și bun gust . Eleganța la superlativ! Mâncare din belșug, diversă și foarte gustoasă!

 707. Linistea locației, eleganta ei si discretia personalului. Felicitari!

 708. Locație bună, liniște, personal amabil, curățenie, mâncare foarte bună

 709. Camera confortabila, calduroasa, foarte curata, inclusiv baia. Patul matrimonial excelent pentru odihna.

 710. Locatie centrala, in zona noua a orasului. Mic-dejun foarte ok, bufet usor de accesat, perfect pentru o alimentare rapida inainte de a incepe ziua de lucru. Camera confortabila, cu balcon, internetul wi-fi a mers foarte bine.

 711. Pt un hotel de 3 stele a fost ok. Mi-a placut mobilierul, curățenia….

 712. -locatie centrala -parcare -camera confortabila -mic dejun bun si variat

 713. Manacare foarte buna, personal amabil, foisorul din spatele hotelului, superb, multa liniste.

 714. Totul a fost exceleni ! Personalul foarte amabil, camere curate, mâncarea foarte bună ! Vom reveni !

 715. Personal amabil, curățenie, piscina OK. Restaurant OK, locuri de parcare disponibile. Mic dejun suficient fără ceva special.

 716. Liniștea Parcarea Patul foarte confortabil Poziționarea

 717. Locatia, la sosea . Usor de gasit.Personal amabil, camera curata, si incapatoare . Mic dejun consistent. Parcare privata. Per total, raportul calitate pret e ok.

 718. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 719. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 720. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 721. Apartamentul este curat, ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Salteaua din dormitor este foarte comoda Amplasarea este intr-o zona linistita, in apropiere sunt pizzerii, supermarketuri. Recomand cu incredere locatia, cu siguranta o sa revenim.

 722. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 723. Apartamentul este curat si ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Ventilatorul din camera este util, dar un aparat de aer conditionat este bine venit. Recomand cu incredere locatia, cand o sa mai trec prin oras cu siguranta o sa fie prima optione.

 724. Propretatea a fost super Totul modern si bine pus la punct Mobila si televizoare noi pe care poti face orice Super, recomand

 725. Apartamentul este superb si aproape de centru si de gara cu Mocanita.

 726. Everything fas wonderful. Very friendly greeting, great location, very clean and cosy. Felt like home. We’ll be back for sure! Thanks for everything!

 727. Locația este aproape de centrul orașului, de terase și de restaurante, dar și de principalele atracții turistice. Gazda este foarte amabila și pune la dispoziția turiștilor un apartament curat, renovat, spațios și amenajat cu bun gust. Din partea noastră are nota 10. Raportul calitate preț este mai mult decât avantajos! Recomandam tuturor!

 728. Aveam ceva rezerve determinate doar de puținele reviewuri. Totul, însă, a fost perfect .Apartamentul este proaspăt renovat și foarte curat ! Mulțumim mult gazdei noastre !!

 729. Proprietara a fost foarte amabilă și plină de îngrijire, a avut grijă de toate nevoile noastre. Camerele erau foarte curate și confortabile. Mă voi întoarce ,recomand cu tărie tuturor. Vă mulțumesc foarte mult pentru ospitalitatea voastră

 730. Foarte curat, micul dejun copios. Gazdele au fost foarte primitoare, m-au facut sa ma simt ca acasa. Cu siguranta voi reveni.

 731. Totul impecabil!⁷ O investitie impresionantă, cu o istorie frumoasă, gazde impecabile! Veți rămâne uimiti: se pot gasi in Romania, in 2019 oameni care oferă servicii cu pasiune! Respectele mele!

 732. Sejurul a fost PERFECT, recomand cu căldură această locație, veți găsi confort de 5 stele si oameni de calitate. Multumesc gazdei pentru tot ! 😘❤❤❤🍀🍀🍀

 733. Totul a fost peste asteptari. Curatenia, personalul, decorul, mobilierul, lenjeria absolut totul ne-a placut. Mancare de la restaurant, servirea, baietii sunt ff bine instruiti totul la superlativ. Micul dejun peste asteptari. Au fost fff multe produse preparate in bucataria proprie , ceea ce este extraordinat. Merita FELICITARI hotelul adica persoanele care manageriaza functionarea, pentru aceasta organizare. Felicitari. RECOMAND acest hotel!

 734. Oameni senzaționali. Curățenie impecabilă. Decorațiuni cu mult stil și bun gust . Eleganța la superlativ! Mâncare din belșug, diversă și foarte gustoasă!

 735. Linistea locației, eleganta ei si discretia personalului. Felicitari!

 736. Personal amabil, curățenie, piscina OK. Restaurant OK, locuri de parcare disponibile. Mic dejun suficient fără ceva special.

 737. Liniștea Parcarea Patul foarte confortabil Poziționarea

 738. Locatia, la sosea . Usor de gasit.Personal amabil, camera curata, si incapatoare . Mic dejun consistent. Parcare privata. Per total, raportul calitate pret e ok.

 739. Totul a fost perfect.Recomand cu căldură această pensiune.

 740. După o experiență mai puțin plăcută la un hotel din Baia Mare, pe care l-am părăsit după o noapte, am ajuns la această pensiune elegantă, situată chiar în centrul istoric al orașului. Am găsit o cameră confortabilă, foarte curată, și un personal amabil, atent. Nimic de reproșat, recomandăm cu plăcere!

 741. Locatie centrala, pret cu mult sub pensiunile din zona. Personal interesat, camere spatioase, curate si primitoare. Pat foarte confortabil.

 742. Camera confortabila, calduroasa, foarte curata, inclusiv baia. Patul matrimonial excelent pentru odihna.

 743. Locatie centrala, in zona noua a orasului. Mic-dejun foarte ok, bufet usor de accesat, perfect pentru o alimentare rapida inainte de a incepe ziua de lucru. Camera confortabila, cu balcon, internetul wi-fi a mers foarte bine.

 744. Pt un hotel de 3 stele a fost ok. Mi-a placut mobilierul, curățenia….

 745. Ne-a placut ospitalitatea proprietarilor, mancarea delicioasa si camera confortabila. Ne – am simtit excelent !

 746. Micul dejun ca la mama acasa. Locatia… de vis !!!

 747. Personalul amabil, locatie superba, camere mari, curatenie, mancarea foarte buna. Cu siguranta voi reveni la urmatoarea vizita in Baia Mare.

 748. Camera este amenajata cu mult bun gust. Mobila alba este nemaipomenita,crează o atmosfera de liniște . Este o zona liniștită și m-am putut odihni. Salteaua confortabilă și plapuma din puf m-au făcut să mă simt ca acasă.

 749. Curatenia, amabilitatea gazdei, raport calitate -pret foarte bun

 750. Camera spatioasa, pat confortabil, gazda foarte amabila.

 751. Totul a fost peste asteptari. Curatenia, personalul, decorul, mobilierul, lenjeria absolut totul ne-a placut. Mancare de la restaurant, servirea, baietii sunt ff bine instruiti totul la superlativ. Micul dejun peste asteptari. Au fost fff multe produse preparate in bucataria proprie , ceea ce este extraordinat. Merita FELICITARI hotelul adica persoanele care manageriaza functionarea, pentru aceasta organizare. Felicitari. RECOMAND acest hotel!

 752. Oameni senzaționali. Curățenie impecabilă. Decorațiuni cu mult stil și bun gust . Eleganța la superlativ! Mâncare din belșug, diversă și foarte gustoasă!

 753. Linistea locației, eleganta ei si discretia personalului. Felicitari!

 754. Totul a fost perfect.Recomand cu căldură această pensiune.

 755. După o experiență mai puțin plăcută la un hotel din Baia Mare, pe care l-am părăsit după o noapte, am ajuns la această pensiune elegantă, situată chiar în centrul istoric al orașului. Am găsit o cameră confortabilă, foarte curată, și un personal amabil, atent. Nimic de reproșat, recomandăm cu plăcere!

 756. Locatie centrala, pret cu mult sub pensiunile din zona. Personal interesat, camere spatioase, curate si primitoare. Pat foarte confortabil.

 757. Apartament spațios (201), potrivit pentru 3-4 persoane. Televizoare smart in ambele camere, ceea ce l-a încântat pe copil. Bucătărie utilata cu frigider, fierbator, chiuvetă si veselă (farfurii, cești de cafea, tacamuri). Potrivit pentru o ședere prelungita. Apartamentul e mobilat foarte ok cu pat mare in dormitor, noptiere, masă cu oglinda, sifonier. In living, canapea, comode, masă cu scaune, cuier. Supermarket-ul Kaufland e foarte aproape, cam la 5 minute de mers pe jos. UN MARE PLUS. De pe geam se vedea o biserică mare in apropiere. E o benzinărie PETROM chiar lângă motel si am putut face câteva cumpărături (apa, snacks-uri, biscuiți…) noaptea tarziu. Nu era altceva deschis la ora aceea când am ajuns noi si eram înfometați de pe tren. Stație de TAXI chiar in fata. Pret foarte ok pt condițiile oferite si locație.

 758. Curățenie Preț ieftin Pat confortabil Merge pentru 1-2 nopți dacă ești cu treabă sau in trecere.

 759. Doamna de la restaurant foarte amabil,mancarea foarte gustoasa, curatenie exemplara,ac functional in camera,tv led

 760. Ne pare rău că nu am avut ocazia să încercăm și micul dejun. În rest, nota 10.

 761. Mic dejun consistent,divers, gustos:), patul confortabil, albul camerei atractiv:)

 762. Cel mai bun mic dejun mâncat de mine la vre-un hotel! Bravo

 763. Personal amabil, curățenie, piscina OK. Restaurant OK, locuri de parcare disponibile. Mic dejun suficient fără ceva special.

 764. Liniștea Parcarea Patul foarte confortabil Poziționarea

 765. Locatia, la sosea . Usor de gasit.Personal amabil, camera curata, si incapatoare . Mic dejun consistent. Parcare privata. Per total, raportul calitate pret e ok.

 766. Interiorul este foarte frumos decorat; gazda, doamna Camelia – o persoana de nota 10+.

 767. Doamna foarte amabila si intelegatoare. Iti vine sa revii doar pentru ea. Patul este confortabil si mare, incapator, este curata si destul de mare camera.

 768. Camera este amenajata cu mult bun gust. Mobila alba este nemaipomenita,crează o atmosfera de liniște . Este o zona liniștită și m-am putut odihni. Salteaua confortabilă și plapuma din puf m-au făcut să mă simt ca acasă.

 769. Locatie centrala – perfecta pentru calatorii de afaceri.

 770. Locatie excelenta. Esti aproape de orice. Uneori piateta este frumos decorata ceea ce incanta privirea.

 771. Amplasarea, camera mare si curata , personal amabil.

 772. O locatie noua, bine situata, usor de gasit, realizata cu mult gust si rafinament, si deosebit de confortabila. Patul mare, salteaua excelenta, mic dejun complet , cu mancare pt toate gusturile. Personalul prietenos, parcare mare.

 773. Merita stelele ce le are. Curățenia, eu asta urmăresc în primul rând, personalul foarte amabil si drăguț. Micul dejun foarte diversificat si bun. Un plus în are pentru pachetele cu spa la un aqua parc din zona. În concluzie, cu drag as reveni si il voi recomanda .

 774. Atmosfera, camera, curatenia, personalul, micul dejun!

 775. Micul dejun foarte ok, localizare usor de gasit, parcare gratis.

 776. Totul amenajat cu foarte mult bun gust si atentie la detaliu.

 777. Pensiunea foarte bine dotata iar la restaurant poti gasi o friptura de vita foarte buna.

 778. Camera confortabila, calduroasa, foarte curata, inclusiv baia. Patul matrimonial excelent pentru odihna.

 779. Locatie centrala, in zona noua a orasului. Mic-dejun foarte ok, bufet usor de accesat, perfect pentru o alimentare rapida inainte de a incepe ziua de lucru. Camera confortabila, cu balcon, internetul wi-fi a mers foarte bine.

 780. Pt un hotel de 3 stele a fost ok. Mi-a placut mobilierul, curățenia….

 781. Totul a fost perfect.Recomand cu căldură această pensiune.

 782. După o experiență mai puțin plăcută la un hotel din Baia Mare, pe care l-am părăsit după o noapte, am ajuns la această pensiune elegantă, situată chiar în centrul istoric al orașului. Am găsit o cameră confortabilă, foarte curată, și un personal amabil, atent. Nimic de reproșat, recomandăm cu plăcere!

 783. Locatie centrala, pret cu mult sub pensiunile din zona. Personal interesat, camere spatioase, curate si primitoare. Pat foarte confortabil.

 784. Dotarea camerei c 2 bai , suprafata mare a camerei

 785. Personal foarte ok, mâncarea bună, mic dejun destul de variat, liniște în hotel. Parcare gratuita. Curățenia, căldură ok.

 786. -locatie centrala -parcare -camera confortabila -mic dejun bun si variat

 787. Amplasare la distanta mica fata de centrul vechi, curat, personal ok

 788. Personal foarte amabil, cu zambetul pe buze, camerele curate, un loc linistit. Langa este un restaurant cu mancaruri foarte gustoase, doamna care ne-a servit foarte draguta.

 789. Camera deosebita Paturi comfortabile Personal primitor

 790. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 791. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 792. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 793. Personal amabil, curățenie, piscina OK. Restaurant OK, locuri de parcare disponibile. Mic dejun suficient fără ceva special.

 794. Liniștea Parcarea Patul foarte confortabil Poziționarea

 795. Locatia, la sosea . Usor de gasit.Personal amabil, camera curata, si incapatoare . Mic dejun consistent. Parcare privata. Per total, raportul calitate pret e ok.

 796. Patul super confortabil.. practic te afunzi in el .. și pernele moi și de calitate.

 797. Apartamentul este curat, ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Salteaua din dormitor este foarte comoda Amplasarea este intr-o zona linistita, in apropiere sunt pizzerii, supermarketuri. Recomand cu incredere locatia, cu siguranta o sa revenim.

 798. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 799. Curat in cameră, aerisit, apartamentul dispune si de bucatarie utilată. Recomand!

 800. Apartament spațios (201), potrivit pentru 3-4 persoane. Televizoare smart in ambele camere, ceea ce l-a încântat pe copil. Bucătărie utilata cu frigider, fierbator, chiuvetă si veselă (farfurii, cești de cafea, tacamuri). Potrivit pentru o ședere prelungita. Apartamentul e mobilat foarte ok cu pat mare in dormitor, noptiere, masă cu oglinda, sifonier. In living, canapea, comode, masă cu scaune, cuier. Supermarket-ul Kaufland e foarte aproape, cam la 5 minute de mers pe jos. UN MARE PLUS. De pe geam se vedea o biserică mare in apropiere. E o benzinărie PETROM chiar lângă motel si am putut face câteva cumpărături (apa, snacks-uri, biscuiți…) noaptea tarziu. Nu era altceva deschis la ora aceea când am ajuns noi si eram înfometați de pe tren. Stație de TAXI chiar in fata. Pret foarte ok pt condițiile oferite si locație.

 801. Curățenie Preț ieftin Pat confortabil Merge pentru 1-2 nopți dacă ești cu treabă sau in trecere.

 802. Personal amabil,disponibil cerințelor clienților,camerele curate cu paturi confortabile amplasare cu piesaj minunat , personal m-am simțit foarte bine!

 803. Camera confortabila, calduroasa, foarte curata, inclusiv baia. Patul matrimonial excelent pentru odihna.

 804. Locatie centrala, in zona noua a orasului. Mic-dejun foarte ok, bufet usor de accesat, perfect pentru o alimentare rapida inainte de a incepe ziua de lucru. Camera confortabila, cu balcon, internetul wi-fi a mers foarte bine.

 805. Dotarea camerei c 2 bai , suprafata mare a camerei

 806. Personal foarte ok, mâncarea bună, mic dejun destul de variat, liniște în hotel. Parcare gratuita. Curățenia, căldură ok.

 807. -locatie centrala -parcare -camera confortabila -mic dejun bun si variat

 808. Personal amabil, curățenie, piscina OK. Restaurant OK, locuri de parcare disponibile. Mic dejun suficient fără ceva special.

 809. Liniștea Parcarea Patul foarte confortabil Poziționarea

 810. Locatia, la sosea . Usor de gasit.Personal amabil, camera curata, si incapatoare . Mic dejun consistent. Parcare privata. Per total, raportul calitate pret e ok.

 811. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 812. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 813. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 814. Patul super confortabil.. practic te afunzi in el .. și pernele moi și de calitate.

 815. Apartamentul este curat, ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Salteaua din dormitor este foarte comoda Amplasarea este intr-o zona linistita, in apropiere sunt pizzerii, supermarketuri. Recomand cu incredere locatia, cu siguranta o sa revenim.

 816. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 817. Propretatea a fost super Totul modern si bine pus la punct Mobila si televizoare noi pe care poti face orice Super, recomand

 818. Apartamentul este superb si aproape de centru si de gara cu Mocanita.

 819. Everything fas wonderful. Very friendly greeting, great location, very clean and cosy. Felt like home. We’ll be back for sure! Thanks for everything!

 820. Am fost cazati o noapte, 4 persoane. Proprietarul punctual si amabil, apartamentul era foarte aproape de muzeul satului, foarte curat si bine utilat, toate facilitatile, pat curat, modern si confortabil.

 821. Apartamentul este foarte spatios,curat,si ofera toate cele necesare.O gazda deosebit de amabila si disponibila.M -as intoarce oricând cu placere in acest loc!Recomand !

 822. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă, liniștită, aproape de centrul vechi, ceea ce pentru noi a constituit un avantaj.

 823. Locatia este superba ,depaseste cu mult o locatie de 5stele !

 824. Personal extraordinar de amabil și serviabil, mâncarea extraordinară, curățenie exemplară. O sa mai solicit serviciile, acestui minunat Hotel, cu mare drag de fiecare data când vin la Baia Mare.

 825. Cozy and warm place. Best restaurant în Baia Mare.

 826. Dotarea camerei c 2 bai , suprafata mare a camerei

 827. Personal foarte ok, mâncarea bună, mic dejun destul de variat, liniște în hotel. Parcare gratuita. Curățenia, căldură ok.

 828. -locatie centrala -parcare -camera confortabila -mic dejun bun si variat

 829. Personal amabil,disponibil cerințelor clienților,camerele curate cu paturi confortabile amplasare cu piesaj minunat , personal m-am simțit foarte bine!

 830. Camera confortabila, calduroasa, foarte curata, inclusiv baia. Patul matrimonial excelent pentru odihna.

 831. Locatie centrala, in zona noua a orasului. Mic-dejun foarte ok, bufet usor de accesat, perfect pentru o alimentare rapida inainte de a incepe ziua de lucru. Camera confortabila, cu balcon, internetul wi-fi a mers foarte bine.

 832. Personal amabil, curățenie, piscina OK. Restaurant OK, locuri de parcare disponibile. Mic dejun suficient fără ceva special.

 833. Liniștea Parcarea Patul foarte confortabil Poziționarea

 834. Locatia, la sosea . Usor de gasit.Personal amabil, camera curata, si incapatoare . Mic dejun consistent. Parcare privata. Per total, raportul calitate pret e ok.

 835. Totul….. De la amplasamentul locatiei,pana confortul apartamentului.

 836. O experiență neașteptată, o locatie excelenta, curatenie, confort, liniste, pat confortabil. Recomand.

 837. Foarte spațios, foarte curat. Recomand cu încredere

 838. Curat in cameră, aerisit, apartamentul dispune si de bucatarie utilată. Recomand!

 839. Apartament spațios (201), potrivit pentru 3-4 persoane. Televizoare smart in ambele camere, ceea ce l-a încântat pe copil. Bucătărie utilata cu frigider, fierbator, chiuvetă si veselă (farfurii, cești de cafea, tacamuri). Potrivit pentru o ședere prelungita. Apartamentul e mobilat foarte ok cu pat mare in dormitor, noptiere, masă cu oglinda, sifonier. In living, canapea, comode, masă cu scaune, cuier. Supermarket-ul Kaufland e foarte aproape, cam la 5 minute de mers pe jos. UN MARE PLUS. De pe geam se vedea o biserică mare in apropiere. E o benzinărie PETROM chiar lângă motel si am putut face câteva cumpărături (apa, snacks-uri, biscuiți…) noaptea tarziu. Nu era altceva deschis la ora aceea când am ajuns noi si eram înfometați de pe tren. Stație de TAXI chiar in fata. Pret foarte ok pt condițiile oferite si locație.

 840. Curățenie Preț ieftin Pat confortabil Merge pentru 1-2 nopți dacă ești cu treabă sau in trecere.

 841. am fost multumiti de tot ce am gasit in apartament

 842. Personal foarte amabil. Apartamentul foarte mare dotat cu tot ce ai nevoie Camere curate

 843. Totul a fost la superlativ: de la comunicarea cu proprietarul, locatie, curătenie, confort!

 844. Am fost cazati o noapte, 4 persoane. Proprietarul punctual si amabil, apartamentul era foarte aproape de muzeul satului, foarte curat si bine utilat, toate facilitatile, pat curat, modern si confortabil.

 845. Apartamentul este foarte spatios,curat,si ofera toate cele necesare.O gazda deosebit de amabila si disponibila.M -as intoarce oricând cu placere in acest loc!Recomand !

 846. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă, liniștită, aproape de centrul vechi, ceea ce pentru noi a constituit un avantaj.

 847. Personal amabil, curățenie, piscina OK. Restaurant OK, locuri de parcare disponibile. Mic dejun suficient fără ceva special.

 848. Liniștea Parcarea Patul foarte confortabil Poziționarea

 849. Locatia, la sosea . Usor de gasit.Personal amabil, camera curata, si incapatoare . Mic dejun consistent. Parcare privata. Per total, raportul calitate pret e ok.

 850. Personal amabil,disponibil cerințelor clienților,camerele curate cu paturi confortabile amplasare cu piesaj minunat , personal m-am simțit foarte bine!

 851. Camera confortabila, calduroasa, foarte curata, inclusiv baia. Patul matrimonial excelent pentru odihna.

 852. Locatie centrala, in zona noua a orasului. Mic-dejun foarte ok, bufet usor de accesat, perfect pentru o alimentare rapida inainte de a incepe ziua de lucru. Camera confortabila, cu balcon, internetul wi-fi a mers foarte bine.

 853. Dotarea camerei c 2 bai , suprafata mare a camerei

 854. Personal foarte ok, mâncarea bună, mic dejun destul de variat, liniște în hotel. Parcare gratuita. Curățenia, căldură ok.

 855. -locatie centrala -parcare -camera confortabila -mic dejun bun si variat

 856. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 857. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 858. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 859. Patul super confortabil.. practic te afunzi in el .. și pernele moi și de calitate.

 860. Apartamentul este curat, ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Salteaua din dormitor este foarte comoda Amplasarea este intr-o zona linistita, in apropiere sunt pizzerii, supermarketuri. Recomand cu incredere locatia, cu siguranta o sa revenim.

 861. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 862. Propretatea a fost super Totul modern si bine pus la punct Mobila si televizoare noi pe care poti face orice Super, recomand

 863. Apartamentul este superb si aproape de centru si de gara cu Mocanita.

 864. Everything fas wonderful. Very friendly greeting, great location, very clean and cosy. Felt like home. We’ll be back for sure! Thanks for everything!

 865. Curat in cameră, aerisit, apartamentul dispune si de bucatarie utilată. Recomand!

 866. Apartament spațios (201), potrivit pentru 3-4 persoane. Televizoare smart in ambele camere, ceea ce l-a încântat pe copil. Bucătărie utilata cu frigider, fierbator, chiuvetă si veselă (farfurii, cești de cafea, tacamuri). Potrivit pentru o ședere prelungita. Apartamentul e mobilat foarte ok cu pat mare in dormitor, noptiere, masă cu oglinda, sifonier. In living, canapea, comode, masă cu scaune, cuier. Supermarket-ul Kaufland e foarte aproape, cam la 5 minute de mers pe jos. UN MARE PLUS. De pe geam se vedea o biserică mare in apropiere. E o benzinărie PETROM chiar lângă motel si am putut face câteva cumpărături (apa, snacks-uri, biscuiți…) noaptea tarziu. Nu era altceva deschis la ora aceea când am ajuns noi si eram înfometați de pe tren. Stație de TAXI chiar in fata. Pret foarte ok pt condițiile oferite si locație.

 867. Curățenie Preț ieftin Pat confortabil Merge pentru 1-2 nopți dacă ești cu treabă sau in trecere.

 868. Locatia este superba ,depaseste cu mult o locatie de 5stele !

 869. Personal extraordinar de amabil și serviabil, mâncarea extraordinară, curățenie exemplară. O sa mai solicit serviciile, acestui minunat Hotel, cu mare drag de fiecare data când vin la Baia Mare.

 870. Cozy and warm place. Best restaurant în Baia Mare.

 871. Curat in cameră, aerisit, apartamentul dispune si de bucatarie utilată. Recomand!

 872. Apartament spațios (201), potrivit pentru 3-4 persoane. Televizoare smart in ambele camere, ceea ce l-a încântat pe copil. Bucătărie utilata cu frigider, fierbator, chiuvetă si veselă (farfurii, cești de cafea, tacamuri). Potrivit pentru o ședere prelungita. Apartamentul e mobilat foarte ok cu pat mare in dormitor, noptiere, masă cu oglinda, sifonier. In living, canapea, comode, masă cu scaune, cuier. Supermarket-ul Kaufland e foarte aproape, cam la 5 minute de mers pe jos. UN MARE PLUS. De pe geam se vedea o biserică mare in apropiere. E o benzinărie PETROM chiar lângă motel si am putut face câteva cumpărături (apa, snacks-uri, biscuiți…) noaptea tarziu. Nu era altceva deschis la ora aceea când am ajuns noi si eram înfometați de pe tren. Stație de TAXI chiar in fata. Pret foarte ok pt condițiile oferite si locație.

 873. Curățenie Preț ieftin Pat confortabil Merge pentru 1-2 nopți dacă ești cu treabă sau in trecere.

 874. Personal amabil,disponibil cerințelor clienților,camerele curate cu paturi confortabile amplasare cu piesaj minunat , personal m-am simțit foarte bine!

 875. Camera confortabila, calduroasa, foarte curata, inclusiv baia. Patul matrimonial excelent pentru odihna.

 876. Locatie centrala, in zona noua a orasului. Mic-dejun foarte ok, bufet usor de accesat, perfect pentru o alimentare rapida inainte de a incepe ziua de lucru. Camera confortabila, cu balcon, internetul wi-fi a mers foarte bine.

 877. M-am simțit foarte bine, pensiunea îngrijită, curată, personalul prietenos și profi.

 878. Spatiul generos al camerei, linistea, petrecerea timpului intr-un mediu placut.

 879. Camera spatioasa si curata, micul dejun foarte bun, caldura, linistea, parcarea si terasa.

 880. Dotarea camerei c 2 bai , suprafata mare a camerei

 881. Personal foarte ok, mâncarea bună, mic dejun destul de variat, liniște în hotel. Parcare gratuita. Curățenia, căldură ok.

 882. -locatie centrala -parcare -camera confortabila -mic dejun bun si variat

 883. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 884. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 885. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 886. Un apartament modern,situat într -o zona liniștită și utilat cu tot ce este necesar. Îl recomandat.

 887. Este într-adevăr un apartament de lux. Am stat 2 nopți și ne-am simțit foarte bine. D-na Andreea a fost foarte amabilă. Dacă va fi să mergem la Baia Mare cu siguranță aici ne vom caza. Totul merită nota 10

 888. Locatie excelenta, mobilata modern si cu bun gust. Proprietara, Andreea, extrem de amabila si prietenoasa. Bucataria este bine utilata iar fiecare camera este dotata cu TV cu ecran plat. Proprietatea este situata intr-o zona linistita a orasului, la 10 minute de mers de Parcul Municipal si 15 min de Muzeul Satului. Un plus il reprezinta posibilitatea de a parca in curtea proprietatii.

 889. Patul super confortabil.. practic te afunzi in el .. și pernele moi și de calitate.

 890. Apartamentul este curat, ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Salteaua din dormitor este foarte comoda Amplasarea este intr-o zona linistita, in apropiere sunt pizzerii, supermarketuri. Recomand cu incredere locatia, cu siguranta o sa revenim.

 891. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 892. Totul a fost ffff ok, mii de mulțumiri întregului personal, în special băiatul de la recepție, Adrian, care într-adevăr știe sa explice ȘI să se facă înțeles!!! Am fost întâmpinați cu tradiționala horinca de mm!!!

 893. Locatia este superba ,depaseste cu mult o locatie de 5stele !

 894. Personal extraordinar de amabil și serviabil, mâncarea extraordinară, curățenie exemplară. O sa mai solicit serviciile, acestui minunat Hotel, cu mare drag de fiecare data când vin la Baia Mare.

 895. Curat in cameră, aerisit, apartamentul dispune si de bucatarie utilată. Recomand!

 896. Apartament spațios (201), potrivit pentru 3-4 persoane. Televizoare smart in ambele camere, ceea ce l-a încântat pe copil. Bucătărie utilata cu frigider, fierbator, chiuvetă si veselă (farfurii, cești de cafea, tacamuri). Potrivit pentru o ședere prelungita. Apartamentul e mobilat foarte ok cu pat mare in dormitor, noptiere, masă cu oglinda, sifonier. In living, canapea, comode, masă cu scaune, cuier. Supermarket-ul Kaufland e foarte aproape, cam la 5 minute de mers pe jos. UN MARE PLUS. De pe geam se vedea o biserică mare in apropiere. E o benzinărie PETROM chiar lângă motel si am putut face câteva cumpărături (apa, snacks-uri, biscuiți…) noaptea tarziu. Nu era altceva deschis la ora aceea când am ajuns noi si eram înfometați de pe tren. Stație de TAXI chiar in fata. Pret foarte ok pt condițiile oferite si locație.

 897. Curățenie Preț ieftin Pat confortabil Merge pentru 1-2 nopți dacă ești cu treabă sau in trecere.

 898. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 899. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 900. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 901. Patul super confortabil.. practic te afunzi in el .. și pernele moi și de calitate.

 902. Apartamentul este curat, ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Salteaua din dormitor este foarte comoda Amplasarea este intr-o zona linistita, in apropiere sunt pizzerii, supermarketuri. Recomand cu incredere locatia, cu siguranta o sa revenim.

 903. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 904. Personal amabil, curățenie, piscina OK. Restaurant OK, locuri de parcare disponibile. Mic dejun suficient fără ceva special.

 905. Liniștea Parcarea Patul foarte confortabil Poziționarea

 906. Locatia, la sosea . Usor de gasit.Personal amabil, camera curata, si incapatoare . Mic dejun consistent. Parcare privata. Per total, raportul calitate pret e ok.

 907. M-am simțit foarte bine, pensiunea îngrijită, curată, personalul prietenos și profi.

 908. Spatiul generos al camerei, linistea, petrecerea timpului intr-un mediu placut.

 909. Camera spatioasa si curata, micul dejun foarte bun, caldura, linistea, parcarea si terasa.

 910. Servicii de calitate, personal foarte amabil, mancarea buna. In camere este cald, iar privelistea este superba

 911. Personal amabil,disponibil cerințelor clienților,camerele curate cu paturi confortabile amplasare cu piesaj minunat , personal m-am simțit foarte bine!

 912. Camera confortabila, calduroasa, foarte curata, inclusiv baia. Patul matrimonial excelent pentru odihna.

 913. am fost multumiti de tot ce am gasit in apartament

 914. Personal foarte amabil. Apartamentul foarte mare dotat cu tot ce ai nevoie Camere curate

 915. Totul a fost la superlativ: de la comunicarea cu proprietarul, locatie, curătenie, confort!

 916. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 917. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 918. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 919. M-am simțit foarte bine, pensiunea îngrijită, curată, personalul prietenos și profi.

 920. Spatiul generos al camerei, linistea, petrecerea timpului intr-un mediu placut.

 921. Camera spatioasa si curata, micul dejun foarte bun, caldura, linistea, parcarea si terasa.

 922. Curat in cameră, aerisit, apartamentul dispune si de bucatarie utilată. Recomand!

 923. Apartament spațios (201), potrivit pentru 3-4 persoane. Televizoare smart in ambele camere, ceea ce l-a încântat pe copil. Bucătărie utilata cu frigider, fierbator, chiuvetă si veselă (farfurii, cești de cafea, tacamuri). Potrivit pentru o ședere prelungita. Apartamentul e mobilat foarte ok cu pat mare in dormitor, noptiere, masă cu oglinda, sifonier. In living, canapea, comode, masă cu scaune, cuier. Supermarket-ul Kaufland e foarte aproape, cam la 5 minute de mers pe jos. UN MARE PLUS. De pe geam se vedea o biserică mare in apropiere. E o benzinărie PETROM chiar lângă motel si am putut face câteva cumpărături (apa, snacks-uri, biscuiți…) noaptea tarziu. Nu era altceva deschis la ora aceea când am ajuns noi si eram înfometați de pe tren. Stație de TAXI chiar in fata. Pret foarte ok pt condițiile oferite si locație.

 924. Curățenie Preț ieftin Pat confortabil Merge pentru 1-2 nopți dacă ești cu treabă sau in trecere.

 925. Servicii de calitate, personal foarte amabil, mancarea buna. In camere este cald, iar privelistea este superba

 926. Personal amabil,disponibil cerințelor clienților,camerele curate cu paturi confortabile amplasare cu piesaj minunat , personal m-am simțit foarte bine!

 927. Camera confortabila, calduroasa, foarte curata, inclusiv baia. Patul matrimonial excelent pentru odihna.

 928. Personal amabil, curățenie, piscina OK. Restaurant OK, locuri de parcare disponibile. Mic dejun suficient fără ceva special.

 929. Liniștea Parcarea Patul foarte confortabil Poziționarea

 930. Locatia, la sosea . Usor de gasit.Personal amabil, camera curata, si incapatoare . Mic dejun consistent. Parcare privata. Per total, raportul calitate pret e ok.

 931. Patul super confortabil.. practic te afunzi in el .. și pernele moi și de calitate.

 932. Apartamentul este curat, ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Salteaua din dormitor este foarte comoda Amplasarea este intr-o zona linistita, in apropiere sunt pizzerii, supermarketuri. Recomand cu incredere locatia, cu siguranta o sa revenim.

 933. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 934. Dotarea camerei c 2 bai , suprafata mare a camerei

 935. Personal foarte ok, mâncarea bună, mic dejun destul de variat, liniște în hotel. Parcare gratuita. Curățenia, căldură ok.

 936. -locatie centrala -parcare -camera confortabila -mic dejun bun si variat

 937. Totul….. De la amplasamentul locatiei,pana confortul apartamentului.

 938. O experiență neașteptată, o locatie excelenta, curatenie, confort, liniste, pat confortabil. Recomand.

 939. Foarte spațios, foarte curat. Recomand cu încredere

 940. Locatie centrala – perfecta pentru calatorii de afaceri.

 941. Locatie excelenta. Esti aproape de orice. Uneori piateta este frumos decorata ceea ce incanta privirea.

 942. Amplasarea, camera mare si curata , personal amabil.

 943. Foarte curat, locație excelentă, parcare privată, personal amabil, mic dejun sățios. Voi reveni.

 944. M-am simțit foarte bine, pensiunea îngrijită, curată, personalul prietenos și profi.

 945. Spatiul generos al camerei, linistea, petrecerea timpului intr-un mediu placut.

 946. Curat in cameră, aerisit, apartamentul dispune si de bucatarie utilată. Recomand!

 947. Apartament spațios (201), potrivit pentru 3-4 persoane. Televizoare smart in ambele camere, ceea ce l-a încântat pe copil. Bucătărie utilata cu frigider, fierbator, chiuvetă si veselă (farfurii, cești de cafea, tacamuri). Potrivit pentru o ședere prelungita. Apartamentul e mobilat foarte ok cu pat mare in dormitor, noptiere, masă cu oglinda, sifonier. In living, canapea, comode, masă cu scaune, cuier. Supermarket-ul Kaufland e foarte aproape, cam la 5 minute de mers pe jos. UN MARE PLUS. De pe geam se vedea o biserică mare in apropiere. E o benzinărie PETROM chiar lângă motel si am putut face câteva cumpărături (apa, snacks-uri, biscuiți…) noaptea tarziu. Nu era altceva deschis la ora aceea când am ajuns noi si eram înfometați de pe tren. Stație de TAXI chiar in fata. Pret foarte ok pt condițiile oferite si locație.

 948. Curățenie Preț ieftin Pat confortabil Merge pentru 1-2 nopți dacă ești cu treabă sau in trecere.

 949. Patul super confortabil.. practic te afunzi in el .. și pernele moi și de calitate.

 950. Apartamentul este curat, ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Salteaua din dormitor este foarte comoda Amplasarea este intr-o zona linistita, in apropiere sunt pizzerii, supermarketuri. Recomand cu incredere locatia, cu siguranta o sa revenim.

 951. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 952. Servicii de calitate, personal foarte amabil, mancarea buna. In camere este cald, iar privelistea este superba

 953. Personal amabil,disponibil cerințelor clienților,camerele curate cu paturi confortabile amplasare cu piesaj minunat , personal m-am simțit foarte bine!

 954. Camera confortabila, calduroasa, foarte curata, inclusiv baia. Patul matrimonial excelent pentru odihna.

 955. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 956. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 957. Este un hotel la care se ajunge repede cu taxiul de la aeroport, este situat în centrul orașului (are o intrare chiar în zona pietonală). Am apreciat cel mai mult personalul hotelui și curățenia deosebită din cameră (se intra zilnic pentru aranjat, aspirat și făcut curat la baie). Micul dejun este bun și consistent (având ouă ca preparat de bază, gătite la alegere din vreo 6 opțiuni posibile). Există aer condiționat și wifi. Per total, o alegere foarte bună pentru un sejur la Baia Mare. Hotelul se află la 3 minute mers pe jos de Turnul Ștefan, la vreo 2 de Muzeul de Istorie și la vreo 10-15 de Muzeul de Etnografie 🙂

 958. Totul….. De la amplasamentul locatiei,pana confortul apartamentului.

 959. O experiență neașteptată, o locatie excelenta, curatenie, confort, liniste, pat confortabil. Recomand.

 960. Foarte spațios, foarte curat. Recomand cu încredere

 961. Am fost cazati o noapte, 4 persoane. Proprietarul punctual si amabil, apartamentul era foarte aproape de muzeul satului, foarte curat si bine utilat, toate facilitatile, pat curat, modern si confortabil.

 962. Apartamentul este foarte spatios,curat,si ofera toate cele necesare.O gazda deosebit de amabila si disponibila.M -as intoarce oricând cu placere in acest loc!Recomand !

 963. Gazda a fost foarte amabilă. Apartamentul este situat într-o zonă frumoasă, liniștită, aproape de centrul vechi, ceea ce pentru noi a constituit un avantaj.

 964. A fost cald in camera si in hotel, personalul amabil, micul dejun a fost bun. Nu am auzit deloc zgomot de la aeroport si nici de la masinile de pe centura.

 965. Foarte curat , mic dejun bogat , personal foarte amabil

 966. Personal foarte primitor si amabil,camera foarte curata si gazda hotelului(Petrica pisoiul)foarte primitor si bland.

 967. Foarte curat, locație excelentă, parcare privată, personal amabil, mic dejun sățios. Voi reveni.

 968. M-am simțit foarte bine, pensiunea îngrijită, curată, personalul prietenos și profi.

 969. Spatiul generos al camerei, linistea, petrecerea timpului intr-un mediu placut.

 970. Breakfast a fost foarte bun. Locul a fost bine, pe piata cu targul de creciun. Este o parcare disponibil pentru masina.

 971. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 972. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 973. Curat in cameră, aerisit, apartamentul dispune si de bucatarie utilată. Recomand!

 974. Apartament spațios (201), potrivit pentru 3-4 persoane. Televizoare smart in ambele camere, ceea ce l-a încântat pe copil. Bucătărie utilata cu frigider, fierbator, chiuvetă si veselă (farfurii, cești de cafea, tacamuri). Potrivit pentru o ședere prelungita. Apartamentul e mobilat foarte ok cu pat mare in dormitor, noptiere, masă cu oglinda, sifonier. In living, canapea, comode, masă cu scaune, cuier. Supermarket-ul Kaufland e foarte aproape, cam la 5 minute de mers pe jos. UN MARE PLUS. De pe geam se vedea o biserică mare in apropiere. E o benzinărie PETROM chiar lângă motel si am putut face câteva cumpărături (apa, snacks-uri, biscuiți…) noaptea tarziu. Nu era altceva deschis la ora aceea când am ajuns noi si eram înfometați de pe tren. Stație de TAXI chiar in fata. Pret foarte ok pt condițiile oferite si locație.

 975. Curățenie Preț ieftin Pat confortabil Merge pentru 1-2 nopți dacă ești cu treabă sau in trecere.

 976. Dotarea camerei c 2 bai , suprafata mare a camerei

 977. Personal foarte ok, mâncarea bună, mic dejun destul de variat, liniște în hotel. Parcare gratuita. Curățenia, căldură ok.

 978. -locatie centrala -parcare -camera confortabila -mic dejun bun si variat

 979. Patul super confortabil.. practic te afunzi in el .. și pernele moi și de calitate.

 980. Apartamentul este curat, ingrijit, bucataria dotata cu tot ce este nevoie. Salteaua din dormitor este foarte comoda Amplasarea este intr-o zona linistita, in apropiere sunt pizzerii, supermarketuri. Recomand cu incredere locatia, cu siguranta o sa revenim.

 981. Un apartament situat la parter, destul de curat si ingrijit, dotat cu tot ce trebuie. Am stat doar 1 noapte fiind in tranzit dar a fost ok, proprietarul amabil si punctual

 982. Personal amabil,locație curată,liniște,Spa foarte bun. Totul ok.

 983. Servicii de calitate, personal foarte amabil, mancarea buna. In camere este cald, iar privelistea este superba

 984. Personal amabil,disponibil cerințelor clienților,camerele curate cu paturi confortabile amplasare cu piesaj minunat , personal m-am simțit foarte bine!

 985. Locatia si personalul, sunt de apreciat. Accesul la SPA inclus in tariful de cazare si existenta unui loc de parcare privat.

 986. Personal amabil, curățenie, piscina OK. Restaurant OK, locuri de parcare disponibile. Mic dejun suficient fără ceva special.

 987. Liniștea Parcarea Patul foarte confortabil Poziționarea

 988. Mi-a placut absolut tot camera-curata , restaurantul – superlativ , o locatie de vis . Toata lumea ft amabila . Abia astept sa revin la vara ca sa pot profita si de piscina minunata ce o au .

 989. Micul dejun gustos, personal prietenos camera curata și mobila din lemn masiv.

 990. Locația este superbă! Stilul medieval al accesoriilor, plus cel rafinat al mobilierului îți creează un confort maxim. Grădina este superbă, cu atât mai mult, cu cât, acolo este amenajat un lac unde sunt niste pești exotici. Prețurile de la restaurant sunt de foarte mult bun simț, iar bucatele sunt gătite cu gust. Programul restaurantului este foarte corect : 07 – 24 . Personalul amabil, săritor, politicos și într-un număr rezonabil, cât să nu aștepți inutil preluarea comenzii. Excelent! Frumos! Elegant!

 991. Partea de piscina/saună curată, mâncarea diversă pentru trei stele, personalul foarte amabil. Dacă mai am treabă în zona revin tot aici

 992. Personalul este amabil, hotelul este situat in centru, a fost căldura in camera. Apa din bazin nu contine mult clor. Multumesc tuturor pe această cale

 993. Locatia si personalul, sunt de apreciat. Accesul la SPA inclus in tariful de cazare si existenta unui loc de parcare privat.

 994. Personal amabil,locație curată,liniște,Spa foarte bun. Totul ok.

 995. Personal amabil,disponibil cerințelor clienților,camerele curate cu paturi confortabile amplasare cu piesaj minunat , personal m-am simțit foarte bine!

 996. Camera confortabila, calduroasa, foarte curata, inclusiv baia. Patul matrimonial excelent pentru odihna.

 997. Curatenia si facilitatile oferite la un pret competitiv

 998. Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar.Amplasarea apartamentului este super.Curatenie, gazda super ospitaliera.

 999. Locatia,curatenia,caldura,bucataria dotata foarte bine

 1000. Foarte curat, locație excelentă, parcare privată, personal amabil, mic dejun sățios. Voi reveni.

 1001. M-am simțit foarte bine, pensiunea îngrijită, curată, personalul prietenos și profi.

 1002. Spatiul generos al camerei, linistea, petrecerea timpului intr-un mediu placut.

 1003. Breakfast a fost foarte bun. Locul a fost bine, pe piata cu targul de creciun. Este o parcare disponibil pentru masina.

 1004. Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului. Este foarte curat,iar personalul a fost foarte amabil. Micul dejun foarte gustos si diversificat.

 1005. Condiții , locație și servicii de foarte buna calitate, la prețuri absolut acceptabile

 1006. Curat in cameră, aerisit, apartamentul dispune si de bucatarie utilată. Recomand!

 1007. Apartament spațios (201), potrivit pentru 3-4 persoane. Televizoare smart in ambele camere, ceea ce l-a încântat pe copil. Bucătărie utilata cu frigider, fierbator, chiuvetă si veselă (farfurii, cești de cafea, tacamuri). Potrivit pentru o ședere prelungita. Apartamentul e mobilat foarte ok cu pat mare in dormitor, noptiere, masă cu oglinda, sifonier. In living, canapea, comode, masă cu scaune, cuier. Supermarket-ul Kaufland e foarte aproape, cam la 5 minute de mers pe jos. UN MARE PLUS. De pe geam se vedea o biserică mare in apropiere. E o benzinărie PETROM chiar lângă motel si am putut face câteva cumpărături (apa, snacks-uri, biscuiți…) noaptea tarziu. Nu era altceva deschis la ora aceea când am ajuns noi si eram înfometați de pe tren. Stație de TAXI chiar in fata. Pret foarte ok pt condițiile oferite si locație.

 1008. Curățenie Preț ieftin Pat confortabil Merge pentru 1-2 nopți dacă ești cu treabă sau in trecere.

 1009. Locatia este centrala de unde poti ajunge rapid pe jos in centrul vechi.

 1010. Dotarea camerei c 2 bai , suprafata mare a camerei

 1011. Personal foarte ok, mâncarea bună, mic dejun destul de variat, liniște în hotel. Parcare gratuita. Curățenia, căldură ok.

 1012. Micul dejun a fost foarte satios si gustos, iar personalul extrem de amabil. Ne-au primit dupa ora 23:00, fara probleme. Centrul vechi este la doi pasi.

 1013. Personalul super amabil,patul confortabil ptr un somn odihnitor

 1014. Pensiunea este situata în zona centrala, liniștită. Personalul pensiunii foarte amabil și înțelegător.

 1015. Amplasat drept piata centrala, ai promenada si toate barurile la dispozitie. Totul OK, loc de parcare, etc. Micul dejun a la carte, dar delicios.

 1016. Am fost placut surprins de finisajele interioare. Personal super amabil, camere foarte dragute, locatia excelenta. Mic dejun foarte bun. Recomand.

 1017. Breakfast a fost foarte bun. Locul a fost bine, pe piata cu targul de creciun. Este o parcare disponibil pentru masina.

 1018. Totul extraordinar!foarte curat,liniște, mic dejun delicios,pat mare si confortabil,proprietari foarte amabili!

 1019. Foarte curat, mâncare bună, personal amabil Recomand

 1020. Totul a fost minunat! Extrem de curat, personal foarte foarte amabil, mic dejun delicios, per total este o locatie fabuloasa!

 1021. Mic dejun peste asteptari , Locatia ideala pentru ce am avut eu nevoie.

 1022. Curat in cameră, aerisit, apartamentul dispune si de bucatarie utilată. Recomand!

 1023. Apartament spațios (201), potrivit pentru 3-4 persoane. Televizoare smart in ambele camere, ceea ce l-a încântat pe copil. Bucătărie utilata cu frigider, fierbator, chiuvetă si veselă (farfurii, cești de cafea, tacamuri). Potrivit pentru o ședere prelungita. Apartamentul e mobilat foarte ok cu pat mare in dormitor, noptiere, masă cu oglinda, sifonier. In living, canapea, comode, masă cu scaune, cuier. Supermarket-ul Kaufland e foarte aproape, cam la 5 minute de mers pe jos. UN MARE PLUS. De pe geam se vedea o biserică mare in apropiere. E o benzinărie PETROM chiar lângă motel si am putut face câteva cumpărături (apa, snacks-uri, biscuiți…) noaptea tarziu. Nu era altceva deschis la ora aceea când am ajuns noi si eram înfometați de pe tren. Stație de TAXI chiar in fata. Pret foarte ok pt condițiile oferite si locație.

 1024. Nu am servit mic dejun în cadrul locației. Locația centrală, curat, puțin cam rece în cameră la momentul vizitei efectuate de mine.

 1025. Locatie centrala – perfecta pentru calatorii de afaceri.

 1026. Locatie excelenta. Esti aproape de orice. Uneori piateta este frumos decorata ceea ce incanta privirea.

 1027. Totul a fost perfect. Mâncare, personal, camera, condiții.

 1028. Totul a fost perfect. Amplasament excelent ,( central)Mâncare buna.

 1029. Amabilitatea receptionerilor,am interactionat cu 2 baieti si o fata,toti au fost amabili si politicosi iar fata a a avut o discutie cu cei de la booking intr-o engleza perfecta si a rezolvat situatia intr-un timp relativ scurt. Sauna si piscina a fost ok.

 1030. Personalul, din punctul meu de vedere, a fost foarte amabil. Aspectul, curatenia, mancarea, totul a fost perfect. A fost cel mai bun sejur al meu, si locatia este excelenta

 1031. Locatie foarte buna cu un personal atent. Cu toate ca in perioada in care am fost cazati au avut un congres medical personalul a reusit sa se descurce bine. Camera spatioasa, mobilier cam vechi dar bine intretinut. Mic dejun diversificat cu o cafea buna.

 1032. Personal amabil,locație curată,liniște,Spa foarte bun. Totul ok.

 1033. locatie excelenta, curatenie desavarsita, aproape de centru

 1034. Curat, ordonat, locatie linistita, personal amabil, pret bun! Micul de jun bogat!

 1035. Personal amabil curățenie bună raport calitate preț surprinzator de bun!

 1036. Surprinzator de frumos. O bună locație de poposit pentru vizite in Maramures. Personal amabil si micul dejun foarte interesant.

 1037. Locația are parcare privată. Paturile au fost foarte confortabile. Camera fost curată. Mic dejunul a fost gustos și din belșug. E un hotel îngrijit. Locația a fost ușor de găsit. Dacă am ocazia din nou, aș reveni.

 1038. Totul a fost super oke , curățenie, personal super de treabă, locatie excelentă totul la un preț foarte accesibil.

 1039. Curatenia impecabila,baia foarte bine dotata,pat extra large,foarte comfortabil,staff foarte amabil

 1040. Hotelul este amplasat la distanță scurtă de centrul vechi al orașului. Chiar lângă hotel este o parcare publică generoasă. Zona este plină de baruri, magazine, iar faptul că în câteva minute de plimbare plăcută se ajunge în centrul vechi îi sporește valoarea. Noi am făcut rezervarea pe booking în ziua sejurului și personalul ne-a așteptat până noaptea târziu, când am ajuns de pe drum. Ne-au așteptat până dimineața și cu plata cazării.

 1041. Personalul a fost amabil si dispus sa ajute. Camera a fost curata si comfortabila, iar hotelul este situat in apropiere de principalele obiective turistice ale orasului. In apropiere de hotel sunt mai multe magazine alimentare.

 1042. Micul dejun a fost foarte bun. De asemenea, personalul a fost foarte dragut si cumsecade. Tetul a fost foarte ok! O sa ne mai intoarcem, cu siguranta!

 1043. Camera a fost foarte frumos, si langa hotel este o piscina

 1044. De apreciat la hotelul Seneca, personalul… pur și simplu minunați, iar domnișoara /doamna Ana de la recepție este magică, are rezolvare pentru absolut orice problemă.

 1045. Ospitalitatea, atentia la detalii, curatenia, mancarea, totul.

 1046. Mâncarea, personalul super ok și drăguț. Curățenie, ambient plăcut și pat foarte confortabil. Recomand!!

 1047. Personalul foarte dragut, micul dejun de calitate si gustos.

 1048. Camera a fost foarte curată, personalul amabil, iar micul dejun a fost mai mult decât suficient. Pensiunea este foarte aproape de obiectivele turistice. Recomand cu încredere.

 1049. Curățenia exemplară, locația în centru, liniștea, curtea interioară și receptionerul care ne-a oferit informații despre obiectivele turistice.

 1050. Personalul e extrem de amabil și prietenos, parcă compensează anumite lipsuri ale locației

 1051. Pat matrimonial de dimensiuni mari extrem de confortabil, cu așternuturi de calitate, imaculate. Facilități pt prepararea ceaiului și cafelei în cameră, binevenite. În locații de categorie similară găsești și o apa din partea casei. Curat, fără mirosuri, eleganță cam austeră a camerei. La micul dejun s-au luat toate măsurile pentru a te simți în siguranță. Deși era bufet, clienții au fost serviți de personalul dotat cu măști și mănuși. Am remarcat limonada cu ghimbir.

 1052. Un raport bun pret/calitate, curatenia, personal instruit, respectare masurilor anticovid in proportie de 100%.

 1053. Amabilitatea angajatilor, hotelul foarte curat si modern.

 1054. Mic dejun cu reguli de pandemie….adica nu mai e bufet suedez…..

 1055. Personalul de la receptie foarte amabil, te ajută in timp util cu orice ai nevoie. Locatia excelentă, langa rau, unde se serveste si mic dejunul (foarte bun si el) Curățenia Priveliștea de la camera

 1056. Gazda este super. Hotel aproape de centrul vechi. Foarte curat.

 1057. Totul, o atmosfera asa de primitoare, nu am ce reprosa. Personalul f amabil, totul f curat. Recomand cu drag

 1058. Micul dejun foarte bun si personalul foarte receptiv.

 1059. Totul a fost perfect…locatia in centrul istoric, personalul foarte amabil, condițiile oferite… Recomand.

 1060. Mic dejun bun. Personalul amabil. Camera curata si patul confortabil.

 1061. Locația, curățenia, amabilitatea , disponibilitatea personalului.

 1062. Patul confortabil, personalul amabil, restaurantul

 1063. Camera foarte mare, aerisita, foarte curat, personal foarte amabil, locatie frumoasa

 1064. Mic dejun cu reguli de pandemie….adica nu mai e bufet suedez…..

 1065. Personalul de la receptie foarte amabil, te ajută in timp util cu orice ai nevoie. Locatia excelentă, langa rau, unde se serveste si mic dejunul (foarte bun si el) Curățenia Priveliștea de la camera

 1066. Desi este in centrul orașului, zgomotul străzii este atenuat de geamuri. Toată lumea purta mască, dezinfectat peste tot. Micul dejun a fost ca la 4 stele, ospătarii erau aliniați si gata sa te servească, omleta a fost făcută atunci. Detaliile contează.

 1067. Curatenia impecabila,baia foarte bine dotata,pat extra large,foarte comfortabil,staff foarte amabil

 1068. Hotelul este amplasat la distanță scurtă de centrul vechi al orașului. Chiar lângă hotel este o parcare publică generoasă. Zona este plină de baruri, magazine, iar faptul că în câteva minute de plimbare plăcută se ajunge în centrul vechi îi sporește valoarea. Noi am făcut rezervarea pe booking în ziua sejurului și personalul ne-a așteptat până noaptea târziu, când am ajuns de pe drum. Ne-au așteptat până dimineața și cu plata cazării.

 1069. Totul a fost minunat, excelenta primire, mâncare extraordinar de bună și consistenta, personal excepțional! Revin cu mare drag de câte ori am posibilitatea. Felicitări întregii echipe! Nota 10, cu felicitările de riguare din partea mea!! Everything was wonderful, excellent reception, extraordinarily good and consistent food, exceptional staff! I return with great pleasure whenever I can. Congratulations to the whole team! Grade 10, with greeting cards from me !!

 1070. Este foarte dragut amenajat hotelul, iar personalul este foarte amabil! Restaurantul hotelului nu se lasă mai prejos, mancarea este foarte buna și servirea de asemenea!

 1071. Camera excepțională, vedere extraordinară, ambient mai mult decât frumos! Pat foarte confortabil! Cu siguranță, în top 10 locații pe care le-am vizitat de-a lungul timpului!

 1072. Amabilitatea personalului, linistea din hotel, curatenia toate la superlativ, data fiind clasificarea hotelului.

 1073. Curățenia a fost exemplară. Camera cu pat matrimonial a arătat mai bine decât în poze. Camera a avut o vedere minunata spre parc. Mancarea de la restaurant foarte gustoasă. Mi-as dori sa revin.

 1074. Personalul foarte ok! Curat intr-adevar. Un hotel pe stil vechi, dar ingrijit.

 1075. Un mic dejun adecvat, personal amabil. Curatenie in camera.

 1076. Micul dejun a fost foarte bun. Pensiunea ofera produse diverse din care sa alegi pentru micul dejun. Zona in care se afla pensiunea este linistita. Recomand cu drag.

 1077. E o locație frumoasă, situată foarte aproape de centrul vechi. Recomand!

 1078. Totul e perfect, pret -calitate, excepțional. O echipa foarte amabila.

 1079. Un hotel curat, personalul amabil, glumeț și de ajutor.

 1080. Curatenie,liniste,personal dragut,mic dejun consistent ,aproape de magazine si supermarketuri si multe obiective turistice in zona.

 1081. Amplasare, aerul l, romantic, amplasarea foarte aproape de centrul istoric, designul interior.

 1082. O locație excelentă,oameni foarte amabili, curățenie exemplară. Recomand cu încredere. Nota 10

 1083. Este totul superb.Curatenie exemplara,liniste,personalul foarte amabil.Voi reveni cu drag.

 1084. foarte elegant, personal foarte amabil, locatie si vedere excelente, faciltati deosebite in incinta proprietatii

 1085. Totul a fost excelent. Stilul arhitectonic a fost impresionant. Personalul amabil și discret în același timp. Curățenie peste tot. Patul mare. În cameră nici pre cald, nici prea rece. Micul dejun a fost bogat și variat. Noi am fost acolo în dimineața de crăciun și au avut și preparate de sezon. Ce a fost în plus față de ceea ce m-am așteptat? În cameră am avut ornament din prosoape în formă de lebădă și ciocolată. Papuci de cameră, halat și kit pentru spălat pe dinți. Probabil că aceste lucruri trebuie să fie, dar am fost și în alte părți și nu au fost. Noi am fost foarte mulțumiți și de restaurant. Prețuri de fast-food, mâncare de restaurant. Și cadrul este incredibil. Felicitări celor care au construit acest loc fascinant. Ne vom întoarce cu multă plăcere aici.

 1086. Personalul amabil, parcare în fața hotelului, cameră călduroasă, nota 10 din partea mea.

 1087. Mâncare foarte multa și foarte bună, salteaua extrem de confortabila, liniște pe timpul nopții, locuri de parcare suficiente, se respecta distanțarea și purtarea măștii.

 1088. Camera foarte frumos decorată! Superb design-ul! Mancarea foarte buna și personalul nota 10.

 1089. Micul dejun si cafeaua excelente. Personalul amabil

 1090. Desi este in centrul orașului, zgomotul străzii este atenuat de geamuri. Toată lumea purta mască, dezinfectat peste tot. Micul dejun a fost ca la 4 stele, ospătarii erau aliniați si gata sa te servească, omleta a fost făcută atunci. Detaliile contează.

 1091. Curatenia impecabila,baia foarte bine dotata,pat extra large,foarte comfortabil,staff foarte amabil

 1092. Hotelul este amplasat la distanță scurtă de centrul vechi al orașului. Chiar lângă hotel este o parcare publică generoasă. Zona este plină de baruri, magazine, iar faptul că în câteva minute de plimbare plăcută se ajunge în centrul vechi îi sporește valoarea. Noi am făcut rezervarea pe booking în ziua sejurului și personalul ne-a așteptat până noaptea târziu, când am ajuns de pe drum. Ne-au așteptat până dimineața și cu plata cazării.

 1093. Camera foarte mare, aerisita, foarte curat, personal foarte amabil, locatie frumoasa

 1094. Mic dejun cu reguli de pandemie….adica nu mai e bufet suedez…..

 1095. Personalul de la receptie foarte amabil, te ajută in timp util cu orice ai nevoie. Locatia excelentă, langa rau, unde se serveste si mic dejunul (foarte bun si el) Curățenia Priveliștea de la camera

 1096. Super echipa, profesioniști ( de la recepție la personalul de curățenie) și de ajutor în caz de nevoie. Revin cu fiecare ocazie

 1097. Totul e perfect, pret -calitate, excepțional. O echipa foarte amabila.

 1098. Un hotel curat, personalul amabil, glumeț și de ajutor.

 1099. Amabilitatea personalului, linistea din hotel, curatenia toate la superlativ, data fiind clasificarea hotelului.

 1100. Curățenia a fost exemplară. Camera cu pat matrimonial a arătat mai bine decât în poze. Camera a avut o vedere minunata spre parc. Mancarea de la restaurant foarte gustoasă. Mi-as dori sa revin.

 1101. Personalul foarte ok! Curat intr-adevar. Un hotel pe stil vechi, dar ingrijit.

 1102. Un loc minunat, o primire calda și prietenoasa, oameni extraordinari, servirea, curățenia și mâncarea excelente. Un loc în care te simți ca și acasă, o sa revenim cu drag de fiecare data.

 1103. Zona minunata, personal amabil, recomand tuturor.

 1104. Personal amabil, înțelegător, o primire călduroasă. Poți achiziționa băuturi de la barul propriu la preturi accesibile. Curat în cameră, dotată cu toate cele necesare, priveliște superba, locație buna, liniște.

 1105. Locatie bine amplasata, neajunsul este ca restaurantul este inchis si nu sunt locatii pentru servirea mesei foarte aproape.

 1106. Mic dejun peste asteptari , Locatia ideala pentru ce am avut eu nevoie.

 1107. Curat in cameră, aerisit, apartamentul dispune si de bucatarie utilată. Recomand!

 1108. Totul a fost ok. Restaurantul de nota 10, camera dubla delux a fost super mare, mobilata cu gust, balcon mare cu masa si scaune.

 1109. Am dat 9 pentru zgomotul care il fac aparatele de AC pozitonate in partea din spate a hotelului. In rest totul foarte bine.

 1110. O locație deosebita cu servicii pe măsura! Amabilitatea personalului, serviciile, preparatele, totul este la superlativ.

 1111. Foarte curat si prietenos, personal foarte amabil, micul dejun excelent

 1112. Mâncare foarte multa și foarte bună, salteaua extrem de confortabila, liniște pe timpul nopții, locuri de parcare suficiente, se respecta distanțarea și purtarea măștii.

 1113. Camera foarte frumos decorată! Superb design-ul! Mancarea foarte buna și personalul nota 10.

 1114. Micul dejun este bun, caldura si comfort bune, personalul excelent.

 1115. Amabilitatea personalului, linistea din hotel, curatenia toate la superlativ, data fiind clasificarea hotelului.

 1116. Curățenia a fost exemplară. Camera cu pat matrimonial a arătat mai bine decât în poze. Camera a avut o vedere minunata spre parc. Mancarea de la restaurant foarte gustoasă. Mi-as dori sa revin.

 1117. Super echipa, profesioniști ( de la recepție la personalul de curățenie) și de ajutor în caz de nevoie. Revin cu fiecare ocazie

 1118. Totul e perfect, pret -calitate, excepțional. O echipa foarte amabila.

 1119. Un hotel curat, personalul amabil, glumeț și de ajutor.

 1120. Localizata in Centrul vechi istoric al orasului, aproape de toate punctele de interes, pensiunea este la fel de curata si primitoare cum am gasit-o si datile trecute cand am ales-o ca optiune de cazare. Personal amabil, curatenie exemplara, localizare excelenta.

 1121. Amplasare, aerul l, romantic, amplasarea foarte aproape de centrul istoric, designul interior.

 1122. O locație excelentă,oameni foarte amabili, curățenie exemplară. Recomand cu încredere. Nota 10