Cazare ieftina Baia De Fier

De multe ori ne uitam dupa cazare in Baia de Fier, Gorj, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Baia de Fier, Gorj, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Baia de Fier, Gorj, România

Casa de vacanta Marya

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Iancului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Vila Nico

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

DN67 1564 La Vila Maria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

La Vila Maria

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Villa Marcel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Magura

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Angelica

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Baia de Fier, Gorj, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Victoria si Sidonia S─âhleanu din Curtea de Arges, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Victoria si Sidonia Săhleanu din Curtea de Arges, jud. ArgesCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Denis si Eduard Popa din Nadejdea, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Baia de Fier, Gorj, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Denis si Eduard Popa din Nadejdea, jud. HarghitaCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Alis si Nidia Moscopol din Malaesti, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Alis si Nidia Moscopol din Malaesti, jud. MuresCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Crin si Dorin Sp├«rlea din Valioara, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Baia de Fier, Gorj, România!

  (Crin si Dorin Spîrlea din Valioara, jud. HunedoaraCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Patricia si Sabrina Sp─âdaru din Nandra, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Baia de Fier, Gorj, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Patricia si Sabrina Spădaru din Nandra, jud. MuresCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Vasile si Albertina Rus din Lesu, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Baia de Fier, Gorj, România.

  (Vasile si Albertina Rus din Lesu, jud. Bistrita-NasaudCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 1. Amplasamentul, servirea, mancarea…intrun cuvant.. totul

 2. Cur─âtenie .Prosoape ╚Öi asternuturi impecabile.Mic dejun cu produse proaspete ╚Öi c├óteva op╚Ťiuni din gr─âdins proprie.Dulceat─â de cas─â excelent─â.N-ar strica o pr─âjitur─â de cas─â, o zacusc─â sau o salata de vinete pt cei care nu apreciaz─â mezelurile la miculdejun ,chiar daca asta ar ridica n├«╚Ťel costul.Servirea mesei reconfortant─â in gr─âdina ,iar doamna care s-a ocupat de micul dejun a fost eficient─â,priceput─â si extrem de amabil─â Loca╚Ťia e aproape de Transalpina, de pe╚Öteta Muierii ╚Öi Polovragi.

 3. Foarte curat și ordonat. Proprietara foarte amabilă și corectă

 4. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 5. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 6. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 7. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 8. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 9. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 10. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 11. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 12. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 13. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 14. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 15. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 16. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 17. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 18. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare ­čÖé ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 19. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 20. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 21. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 22. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 23. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 24. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 25. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 26. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 27. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 28. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 29. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 30. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 31. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 32. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 33. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 34. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 35. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 36. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 37. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 38. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 39. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 40. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 41. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 42. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare ­čÖé ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 43. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 44. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 45. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 46. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 47. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 48. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 49. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 50. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 51. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 52. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 53. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 54. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 55. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 56. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 57. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 58. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 59. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 60. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare ­čÖé ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 61. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 62. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 63. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 64. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 65. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 66. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 67. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 68. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 69. Confort , curatenie un loc numai bun pentru relaxare!! Iar mancarea delicioasa in special pizza!!

 70. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 71. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 72. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 73. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 74. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 75. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 76. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 77. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 78. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 79. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 80. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 81. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 82. Este un ambient foarte pl─âcut,m├óncarea foarte bun─â ╚Öi suficient─â, personalul foarte amabil si primitor. Eu si sotia mea ne-am sim╚Ťit foarte bine. Recomand─âm c─âlduros acest loc tuturor celor care vor sa faca un concediu placut ! Felicit─âri conducerii !!

 83. Amplasare buna, liniste, loc perfect de relaxare, toate facilitatile incluse (incluziv restaurant propriu).

 84. pensiunea intro comuna, zona de tara, zona cu foarte multa liniste gradina ptr mini fotbal mese de ping-pong mancare excelenta

 85. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 86. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 87. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare ­čÖé ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 88. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 89. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 90. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 91. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 92. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 93. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 94. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 95. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 96. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 97. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 98. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 99. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 100. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 101. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 102. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 103. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 104. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 105. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 106. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 107. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 108. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare ­čÖé ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 109. Este un ambient foarte pl─âcut,m├óncarea foarte bun─â ╚Öi suficient─â, personalul foarte amabil si primitor. Eu si sotia mea ne-am sim╚Ťit foarte bine. Recomand─âm c─âlduros acest loc tuturor celor care vor sa faca un concediu placut ! Felicit─âri conducerii !!

 110. Chivuelenaiulia martie 2, 2019 at 10:11 am

  Amplasare buna, liniste, loc perfect de relaxare, toate facilitatile incluse (incluziv restaurant propriu).

 111. pensiunea intro comuna, zona de tara, zona cu foarte multa liniste gradina ptr mini fotbal mese de ping-pong mancare excelenta

 112. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 113. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 114. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 115. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 116. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 117. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 118. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 119. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 120. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 121. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 122. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 123. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 124. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 125. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 126. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 127. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 128. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 129. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 130. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 131. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 132. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 133. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 134. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 135. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare ­čÖé ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 136. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 137. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 138. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 139. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 140. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 141. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 142. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 143. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 144. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 145. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 146. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 147. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 148. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 149. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 150. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 151. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. ­čÖé

 152. Amplasarea excelenta, linistea, peisajele si susurul apei. Mancare excelenta si indestulatoare. Personal foarte amabil, camere spatioase, curatenie. Pat excelent, mare si relaxant. Excelent pentru o odihna de 3-4 zile, cu plimbari in natura sau in Pestera Muierilor din vecinatatea imediata. Se accepta animale de companie, pentru noi a contat.

 153. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 154. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 155. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 156. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 157. faptul ca dupa un drum lung am fost intampinati cu un zambet;salteaua excelenta ;

 158. Pensiunea este superb─â cu o priveliste nemaipomenit─â de pe terasa si de la balcon spre muntele Parang. Camere foarte curate si intime, perfecte ptr un sejur de c├óteva zile.Gazdele foarte vesele si primitoare. Mancarea foarte gustoas─â. Raport calitate/ pre╚Ť foarte bun. Recomand cu incredere. Great place with an amazing view of Parang mountain. Really pleasant and clean rooms just perfect for a holiday. The hosts were incredibly helpful and generous with their time and advice. The food very tasty. Very good value. I would highly recommend it and would stay there again.

 159. Totul la superlativ,revin!Amplasare f. buna,personal atent,amabil,curatenie exemplara, camera foarte curata, calduroasa, intima. Mancare diversificata,gustoasa,din belsug.Raport pret, calitate, servicii, foarte bun.

 160. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 161. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 162. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 163. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 164. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 165. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 166. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 167. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 168. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 169. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 170. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 171. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 172. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 173. Gabrielaandreea martie 30, 2019 at 1:13 pm

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 174. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. ­čÖé

 175. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 176. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 177. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 178. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 179. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 180. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 181. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 182. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 183. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 184. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 185. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 186. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 187. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 188. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 189. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 190. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 191. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 192. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 193. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 194. Gabrielaandreea aprilie 4, 2019 at 4:16 am

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 195. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. ­čÖé

 196. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 197. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 198. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 199. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 200. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 201. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 202. Proprietarii foarte amabili ╚Öi primitori! Ne-am sim╚Ťit ca acas─â. Abia a╚Ötept─âm s─â mai venim! ­čÖé

 203. O pensiune frumoasa, cu oameni calzi care te fac sa te simti ca acasa.E foarte aproape de Pestera Muierilor , Manastirea Polovragi si Transalpina.

 204. Very clean rooms and very nice staff. The pension is just opened and everything is new and clean. It is located closed with the mountains and you can have fresh air enjoiying traditional „tuica”.

 205. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 206. Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 207. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. ­čÖé

 208. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 209. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 210. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 211. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 212. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 213. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 214. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 215. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 216. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 217. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 218. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 219. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 220. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 221. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 222. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 223. – Locatia este amplasata langa Pestera Muierilor. – Foarte liniste in zona. – Gazdele, niste oameni de nota 10 si extrem de primitoare. – Locatia are restaurant propriu. – Mancarea este super buna si nu am intampinat probleme. (fire de par, sarma de burete etc) – Camerele foarte curate si spatioase. – Baile curate, cos de gunoi, 2 suluri de hartie igienica (am stat o noapte), sapun si sampon/gel de dus.

 224. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 225. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 226. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 227. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 228. Confort , curatenie un loc numai bun pentru relaxare!! Iar mancarea delicioasa in special pizza!!

 229. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 230. Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 231. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. ­čÖé

 232. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 233. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 234. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 235. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 236. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 237. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 238. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 239. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 240. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 241. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 242. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 243. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 244. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 245. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 246. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 247. – Locatia este amplasata langa Pestera Muierilor. – Foarte liniste in zona. – Gazdele, niste oameni de nota 10 si extrem de primitoare. – Locatia are restaurant propriu. – Mancarea este super buna si nu am intampinat probleme. (fire de par, sarma de burete etc) – Camerele foarte curate si spatioase. – Baile curate, cos de gunoi, 2 suluri de hartie igienica (am stat o noapte), sapun si sampon/gel de dus.

 248. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 249. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 250. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 251. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 252. Confort , curatenie un loc numai bun pentru relaxare!! Iar mancarea delicioasa in special pizza!!

 253. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 254. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 255. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 256. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 257. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 258. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 259. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 260. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 261. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 262. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 263. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 264. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 265. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 266. Gabrielaandreea aprilie 27, 2019 at 1:02 pm

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 267. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. ­čÖé

 268. O pensiune de 3 margarete ,cu o gazda super , o priveliste deosebita ,trasee turistice foarte bine amenajate si marcate,via ferata, trasee catarari.

 269. – Locatia este amplasata langa Pestera Muierilor. – Foarte liniste in zona. – Gazdele, niste oameni de nota 10 si extrem de primitoare. – Locatia are restaurant propriu. – Mancarea este super buna si nu am intampinat probleme. (fire de par, sarma de burete etc) – Camerele foarte curate si spatioase. – Baile curate, cos de gunoi, 2 suluri de hartie igienica (am stat o noapte), sapun si sampon/gel de dus.

 270. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 271. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 272. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 273. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 274. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 275. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 276. Confort , curatenie un loc numai bun pentru relaxare!! Iar mancarea delicioasa in special pizza!!

 277. Vila este foarte frumoasa, foarte curat, amplasata in mijlocul naturii.

 278. O pensiune de 3 margarete ,cu o gazda super , o priveliste deosebita ,trasee turistice foarte bine amenajate si marcate,via ferata, trasee catarari.

 279. – Locatia este amplasata langa Pestera Muierilor. – Foarte liniste in zona. – Gazdele, niste oameni de nota 10 si extrem de primitoare. – Locatia are restaurant propriu. – Mancarea este super buna si nu am intampinat probleme. (fire de par, sarma de burete etc) – Camerele foarte curate si spatioase. – Baile curate, cos de gunoi, 2 suluri de hartie igienica (am stat o noapte), sapun si sampon/gel de dus.

 280. Personalul este prietenos, m├óncarea este buna, iar loca╚Ťia dispune de un loc de joaca pentru copii.

 281. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 282. Gabrielaandreea mai 3, 2019 at 9:10 pm

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 283. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 284. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 285. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 286. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 287. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 288. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 289. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 290. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 291. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 292. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 293. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 294. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 295. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 296. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 297. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 298. Constantinescu mai 3, 2019 at 9:10 pm

  Gazda este foarte primitoare ┼či ├«i mul╚Ťumesc ptr. ┼úuic─â ┼či vi╚Öinat─â

 299. -Gazda foarte foarte de treaba ! -Locul curat si bine aranjat -Pizza de nota 10 -Mancare proaspata

 300. Curatenie, locatie buna, personalul foarte amabil.

 301. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 302. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 303. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 304. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 305. Sergiu-mihail mai 12, 2019 at 12:32 am

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 306. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 307. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 308. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 309. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 310. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 311. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 312. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 313. Personalul este prietenos, m├óncarea este buna, iar loca╚Ťia dispune de un loc de joaca pentru copii.

 314. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 315. Gabrielaandreea mai 12, 2019 at 12:32 am

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 316. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 317. Vila este foarte frumoasa, foarte curat, amplasata in mijlocul naturii.

 318. O pensiune de 3 margarete ,cu o gazda super , o priveliste deosebita ,trasee turistice foarte bine amenajate si marcate,via ferata, trasee catarari.

 319. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 320. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 321. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 322. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 323. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 324. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 325. Personalul este prietenos, m├óncarea este buna, iar loca╚Ťia dispune de un loc de joaca pentru copii.

 326. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 327. Gabrielaandreea mai 15, 2019 at 3:57 am

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 328. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 329. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 330. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 331. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 332. Sergiu-mihail mai 15, 2019 at 3:57 am

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 333. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 334. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 335. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 336. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 337. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 338. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 339. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 340. Vila este foarte frumoas─â, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 341. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, m├óncare foarte buna …mult peste a╚Ötept─ârile noastre…neap─ârat vom reveni. Am fost foarte impresiona╚Ťi, nota 10 de la noi.

 342. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 343. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 344. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 345. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 346. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 347. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 348. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 349. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 350. Sergiu-mihail mai 18, 2019 at 3:27 pm

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 351. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 352. Personalul este prietenos, m├óncarea este buna, iar loca╚Ťia dispune de un loc de joaca pentru copii.

 353. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 354. Gabrielaandreea mai 18, 2019 at 3:27 pm

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 355. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 356. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 357. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 358. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 359. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 360. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 361. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 362. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 363. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 364. Vila este foarte frumoas─â, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 365. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, m├óncare foarte buna …mult peste a╚Ötept─ârile noastre…neap─ârat vom reveni. Am fost foarte impresiona╚Ťi, nota 10 de la noi.

 366. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 367. Totul a fost minunat!! Gazdele, d-na Ileana si d-l Aron sunt niste oameni deosebiti, de o caldura cum nu credeam sa mai intalnesc! D-na Ileana ne-a gatit o ciorba de cocos cu taitei de casa si un tocan de miel la ceaun nemaipomenit de gustoase, ne-a facut cozonaci, seara gratar si foc de tabara, intr-un cuvant, ne-am simtit ca facand parte din familie! Curatenia in camera a fost impecabila!! Mergeti la Pensiunea Magura din Baia de Fier si nu veti regreta, noi deja ne facem planuri pentru vacanta urmatoare!

 368. Gazda este extraordinar de amabil─â, a f─âcut cozonac la cuptor cu lemne, p├óine de cas─â, gr─âtar, foc de tab─âr─â. Camera a fost foarte curat─â, mare, baia la fel. Ne-au ├«ndrumat spre obiectivele turistice de vizitat, cu detalii despre trasee, pre╚Ťuri, program de vizitare, fiind foarte buni cunosc─âtori ai zonei.

 369. O zon─â superb─â, cine vrea lini╚Öte departe de zone aglomerate s─â mearg─â aici ,gazde primitoare te vei sim╚Ťi ca la tine acas─â

 370. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 371. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 372. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 373. O locatie foarte frumoasa intr un colt de rai. Totul este curat, modern si de bun gust. Mai presus de toate am gasit oameni deosebiti . Au dovedit disponibilitate si atentie. Am servit zilnic micul dejun cu produse foarte bune.

 374. Personalul este prietenos, m├óncarea este buna, iar loca╚Ťia dispune de un loc de joaca pentru copii.

 375. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 376. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 377. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 378. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 379. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 380. Sergiu-mihail mai 24, 2019 at 11:57 pm

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 381. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 382. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 383. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 384. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 385. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 386. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 387. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 388. Vila este foarte frumoas─â, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 389. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, m├óncare foarte buna …mult peste a╚Ötept─ârile noastre…neap─ârat vom reveni. Am fost foarte impresiona╚Ťi, nota 10 de la noi.

 390. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 391. faptul ca dupa un drum lung am fost intampinati cu un zambet;salteaua excelenta ;

 392. Pensiunea este superb─â cu o priveliste nemaipomenit─â de pe terasa si de la balcon spre muntele Parang. Camere foarte curate si intime, perfecte ptr un sejur de c├óteva zile.Gazdele foarte vesele si primitoare. Mancarea foarte gustoas─â. Raport calitate/ pre╚Ť foarte bun. Recomand cu incredere. Great place with an amazing view of Parang mountain. Really pleasant and clean rooms just perfect for a holiday. The hosts were incredibly helpful and generous with their time and advice. The food very tasty. Very good value. I would highly recommend it and would stay there again.

 393. Totul la superlativ,revin!Amplasare f. buna,personal atent,amabil,curatenie exemplara, camera foarte curata, calduroasa, intima. Mancare diversificata,gustoasa,din belsug.Raport pret, calitate, servicii, foarte bun.

 394. Totul a fost la superlariv! Gazda ne-a primit cu atata caldura si generozitate! Recomand tuturor!

 395. Totul a fost minunat!! Gazdele, d-na Ileana si d-l Aron sunt niste oameni deosebiti, de o caldura cum nu credeam sa mai intalnesc! D-na Ileana ne-a gatit o ciorba de cocos cu taitei de casa si un tocan de miel la ceaun nemaipomenit de gustoase, ne-a facut cozonaci, seara gratar si foc de tabara, intr-un cuvant, ne-am simtit ca facand parte din familie! Curatenia in camera a fost impecabila!! Mergeti la Pensiunea Magura din Baia de Fier si nu veti regreta, noi deja ne facem planuri pentru vacanta urmatoare!

 396. Gazda este extraordinar de amabil─â, a f─âcut cozonac la cuptor cu lemne, p├óine de cas─â, gr─âtar, foc de tab─âr─â. Camera a fost foarte curat─â, mare, baia la fel. Ne-au ├«ndrumat spre obiectivele turistice de vizitat, cu detalii despre trasee, pre╚Ťuri, program de vizitare, fiind foarte buni cunosc─âtori ai zonei.

 397. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 398. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 399. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 400. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 401. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 402. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 403. Vila este foarte frumoas─â, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 404. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, m├óncare foarte buna …mult peste a╚Ötept─ârile noastre…neap─ârat vom reveni. Am fost foarte impresiona╚Ťi, nota 10 de la noi.

 405. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 406. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 407. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 408. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 409. Principalul atu este amplasarea, priveli╚Ötea oferit─â, curgerea apei, care se aude lin ┼či relaxant. Pensiunea denot─â bun gust, terasa ┼či curtea sunt fain amenajate, totul ├«mbie la petrecerea ├«n aer liber a timpului. Este curat, ├«ngrijit, prietenos, se vede aten╚Ťia la detalii ┼či grija pentru a oferi condi╚Ťii c├ót mai bune turi╚Ötilor. Camera a fost mare, spa╚Ťioas─â, patul confortabil, baia nea╚Öteptat de mare. Era ┼či minifrigider ├«n camer─â. Parcare foarte mare, suficient─â. Loca╚Ťia pensiunii este chiar la ie╚Öirea de la vizitarea pe╚Öterii muierilor, deci cum nu se poate mai potrivit. Mul╚Ťumim managerului pensiunii pentru am─ânuntele oferite, pentru preocuparea de a oferi servicii de calitate, pentru implicare ┼či entuziasm.

 410. O locatie foarte frumoasa intr un colt de rai. Totul este curat, modern si de bun gust. Mai presus de toate am gasit oameni deosebiti . Au dovedit disponibilitate si atentie. Am servit zilnic micul dejun cu produse foarte bune.

 411. Personalul este prietenos, m├óncarea este buna, iar loca╚Ťia dispune de un loc de joaca pentru copii.

 412. faptul ca dupa un drum lung am fost intampinati cu un zambet;salteaua excelenta ;

 413. Pensiunea este superb─â cu o priveliste nemaipomenit─â de pe terasa si de la balcon spre muntele Parang. Camere foarte curate si intime, perfecte ptr un sejur de c├óteva zile.Gazdele foarte vesele si primitoare. Mancarea foarte gustoas─â. Raport calitate/ pre╚Ť foarte bun. Recomand cu incredere. Great place with an amazing view of Parang mountain. Really pleasant and clean rooms just perfect for a holiday. The hosts were incredibly helpful and generous with their time and advice. The food very tasty. Very good value. I would highly recommend it and would stay there again.

 414. Totul la superlativ,revin!Amplasare f. buna,personal atent,amabil,curatenie exemplara, camera foarte curata, calduroasa, intima. Mancare diversificata,gustoasa,din belsug.Raport pret, calitate, servicii, foarte bun.

 415. Micul dejun a fost fabulos! Foarte diversificat, cu produse gustoase. Proprietarul pensiunii foarte amabil si atent sa nu ne lipseasca nimic. Patul extra-large a fost foarte confortabil.

 416. Principalul atu este amplasarea, priveli╚Ötea oferit─â, curgerea apei, care se aude lin ┼či relaxant. Pensiunea denot─â bun gust, terasa ┼či curtea sunt fain amenajate, totul ├«mbie la petrecerea ├«n aer liber a timpului. Este curat, ├«ngrijit, prietenos, se vede aten╚Ťia la detalii ┼či grija pentru a oferi condi╚Ťii c├ót mai bune turi╚Ötilor. Camera a fost mare, spa╚Ťioas─â, patul confortabil, baia nea╚Öteptat de mare. Era ┼či minifrigider ├«n camer─â. Parcare foarte mare, suficient─â. Loca╚Ťia pensiunii este chiar la ie╚Öirea de la vizitarea pe╚Öterii muierilor, deci cum nu se poate mai potrivit. Mul╚Ťumim managerului pensiunii pentru am─ânuntele oferite, pentru preocuparea de a oferi servicii de calitate, pentru implicare ┼či entuziasm.

 417. O locatie foarte frumoasa intr un colt de rai. Totul este curat, modern si de bun gust. Mai presus de toate am gasit oameni deosebiti . Au dovedit disponibilitate si atentie. Am servit zilnic micul dejun cu produse foarte bune.

 418. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 419. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 420. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 421. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 422. Sergiu-mihail iunie 7, 2019 at 6:31 pm

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 423. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 424. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 425. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 426. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 427. Vila este foarte frumoas─â, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 428. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, m├óncare foarte buna …mult peste a╚Ötept─ârile noastre…neap─ârat vom reveni. Am fost foarte impresiona╚Ťi, nota 10 de la noi.

 429. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 430. Totul a fost la superlariv! Gazda ne-a primit cu atata caldura si generozitate! Recomand tuturor!

 431. Totul a fost minunat!! Gazdele, d-na Ileana si d-l Aron sunt niste oameni deosebiti, de o caldura cum nu credeam sa mai intalnesc! D-na Ileana ne-a gatit o ciorba de cocos cu taitei de casa si un tocan de miel la ceaun nemaipomenit de gustoase, ne-a facut cozonaci, seara gratar si foc de tabara, intr-un cuvant, ne-am simtit ca facand parte din familie! Curatenia in camera a fost impecabila!! Mergeti la Pensiunea Magura din Baia de Fier si nu veti regreta, noi deja ne facem planuri pentru vacanta urmatoare!

 432. Gazda este extraordinar de amabil─â, a f─âcut cozonac la cuptor cu lemne, p├óine de cas─â, gr─âtar, foc de tab─âr─â. Camera a fost foarte curat─â, mare, baia la fel. Ne-au ├«ndrumat spre obiectivele turistice de vizitat, cu detalii despre trasee, pre╚Ťuri, program de vizitare, fiind foarte buni cunosc─âtori ai zonei.

 433. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 434. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 435. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 436. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 437. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 438. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 439. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 440. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 441. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 442. Micul dejun a fost fabulos! Foarte diversificat, cu produse gustoase. Proprietarul pensiunii foarte amabil si atent sa nu ne lipseasca nimic. Patul extra-large a fost foarte confortabil.

 443. Principalul atu este amplasarea, priveli╚Ötea oferit─â, curgerea apei, care se aude lin ┼či relaxant. Pensiunea denot─â bun gust, terasa ┼či curtea sunt fain amenajate, totul ├«mbie la petrecerea ├«n aer liber a timpului. Este curat, ├«ngrijit, prietenos, se vede aten╚Ťia la detalii ┼či grija pentru a oferi condi╚Ťii c├ót mai bune turi╚Ötilor. Camera a fost mare, spa╚Ťioas─â, patul confortabil, baia nea╚Öteptat de mare. Era ┼či minifrigider ├«n camer─â. Parcare foarte mare, suficient─â. Loca╚Ťia pensiunii este chiar la ie╚Öirea de la vizitarea pe╚Öterii muierilor, deci cum nu se poate mai potrivit. Mul╚Ťumim managerului pensiunii pentru am─ânuntele oferite, pentru preocuparea de a oferi servicii de calitate, pentru implicare ┼či entuziasm.

 444. O locatie foarte frumoasa intr un colt de rai. Totul este curat, modern si de bun gust. Mai presus de toate am gasit oameni deosebiti . Au dovedit disponibilitate si atentie. Am servit zilnic micul dejun cu produse foarte bune.

 445. Constantinescu iunie 14, 2019 at 6:50 pm

  Gazda este foarte primitoare ┼či ├«i mul╚Ťumesc ptr. ┼úuic─â ┼či vi╚Öinat─â

 446. -Gazda foarte foarte de treaba ! -Locul curat si bine aranjat -Pizza de nota 10 -Mancare proaspata

 447. Curatenie, locatie buna, personalul foarte amabil.

 448. Vila este foarte frumoas─â, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 449. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, m├óncare foarte buna …mult peste a╚Ötept─ârile noastre…neap─ârat vom reveni. Am fost foarte impresiona╚Ťi, nota 10 de la noi.

 450. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 451. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 452. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 453. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 454. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 455. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 456. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 457. Proprietatea este situata vis-a-vis de ieșirea din peștera. Terasa este superba, mancarea buna. Camerele mansardate su fost spatioase, curate, cu tot ce le trebuie. A fost foarte frumos, si mai ales relaxant.

 458. Totul a fost conform asteptarilor. Camera confortabila, curtea si terasa frumos amenajate, micul dejun foarte bun.

 459. – locatia – camera si baia spatioasa – personal amabil – terasa frumos amenajata – curatenie

 460. M├óncarea foarte buna , preparat─â in casa. M-am intors putin in copil─ârie, cand la micul dejun mi-a fost servit si lapte cu cacao, zacusca, gem de prune..toate preparate de gazda😀 Livada in care puteai servi masa…absolut relaxanta

 461. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 462. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 463. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 464. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 465. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 466. Aerul curat de munte, terasa spa╚Ťioas─â ╚Öi atmosfera relaxanta! Camerele curate ╚Öi primitoare, patul confortabil ╚Öi personalul foarte amabil! Vom reveni!

 467. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 468. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 469. Casa este foarte frumoasa, curtea mare, loc de parcare. Bucataria dotata, curatenie, atmosfera placuta.

 470. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 471. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 472. Personal extrem de amabil, mincare buna , practic o locatie excelenta !

 473. A fost cea mai frumoas─â vacan╚Ť─â datorit─â modului ├«n care am fost trata╚Ťi de c─âtre gazd─â. Camera foarte curat─â, priveli╚Ötea frumoas─â, mancarea excelent─â ╚Öi la discre╚Ťie, pre╚Ťuri accesibile, iar personalul extrem de amabil ╚Öi primitor. Recomand Vila Nico pentru o vacan╚Ť─â excelent─â! ├Äi mul╚Ťumim doamnei Alina ╚Öi ├«ntreg personalului pentru tot!

 474. Vila este foarte frumoas─â, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 475. Proprietatea este situata vis-a-vis de ieșirea din peștera. Terasa este superba, mancarea buna. Camerele mansardate su fost spatioase, curate, cu tot ce le trebuie. A fost foarte frumos, si mai ales relaxant.

 476. Totul a fost conform asteptarilor. Camera confortabila, curtea si terasa frumos amenajate, micul dejun foarte bun.

 477. – locatia – camera si baia spatioasa – personal amabil – terasa frumos amenajata – curatenie

 478. M├óncarea foarte buna , preparat─â in casa. M-am intors putin in copil─ârie, cand la micul dejun mi-a fost servit si lapte cu cacao, zacusca, gem de prune..toate preparate de gazda😀 Livada in care puteai servi masa…absolut relaxanta

 479. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 480. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 481. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 482. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 483. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 484. Aerul curat de munte, terasa spa╚Ťioas─â ╚Öi atmosfera relaxanta! Camerele curate ╚Öi primitoare, patul confortabil ╚Öi personalul foarte amabil! Vom reveni!

 485. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 486. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 487. Casa este foarte frumoasa, curtea mare, loc de parcare. Bucataria dotata, curatenie, atmosfera placuta.

 488. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 489. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 490. Mi-a placut mult ospitalitatea gazdei, locatia este excelenta si confortul a fost mai mult decat m-am asteptat.

 491. Personal extrem de amabil, mincare buna , practic o locatie excelenta !

 492. A fost cea mai frumoas─â vacan╚Ť─â datorit─â modului ├«n care am fost trata╚Ťi de c─âtre gazd─â. Camera foarte curat─â, priveli╚Ötea frumoas─â, mancarea excelent─â ╚Öi la discre╚Ťie, pre╚Ťuri accesibile, iar personalul extrem de amabil ╚Öi primitor. Recomand Vila Nico pentru o vacan╚Ť─â excelent─â! ├Äi mul╚Ťumim doamnei Alina ╚Öi ├«ntreg personalului pentru tot!

 493. Personal totusi amabil Spa bine dotat (totusi contra cost, 50 lei/intrare) Destul de curat Pozitionare geografica superba

 494. Pensiunea este amplasata intr-o zona superba. Micul dejun traditional si foarte bogat. Zona de spa este la standarde exceptionale.

 495. O surpriza foarte placuta sa gasim un SPA bine utilat intr-o locatie pitoreasca, chiar la iesirea din Pestera Muierii. Chiar daca nu exista inca un restaurant, noua conducere este inca la inceput, se poate prepara mancare pentru cina si pranz la cerere. Personalul foarte amabil, de nota 10.

 496. camera era curata si ingrijita. Micul dejun „standard” a fost gustos si copios, n-am putut manca tot, a fost prea mult. Pacat ca n-am primit nimic lichid (ceai, lapte, suc de fructe) langa atata mancare.

 497. Gazda primitoare,mancare f buna,peisaj de vis!!!Multumim,Cristi😊😊😊

 498. Proprietatea este situata vis-a-vis de ieșirea din peștera. Terasa este superba, mancarea buna. Camerele mansardate su fost spatioase, curate, cu tot ce le trebuie. A fost foarte frumos, si mai ales relaxant.

 499. M├óncarea foarte buna , preparat─â in casa. M-am intors putin in copil─ârie, cand la micul dejun mi-a fost servit si lapte cu cacao, zacusca, gem de prune..toate preparate de gazda😀 Livada in care puteai servi masa…absolut relaxanta

 500. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 501. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 502. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 503. Sergiu-mihail iulie 5, 2019 at 6:42 pm

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 504. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 505. Aerul curat de munte, terasa spa╚Ťioas─â ╚Öi atmosfera relaxanta! Camerele curate ╚Öi primitoare, patul confortabil ╚Öi personalul foarte amabil! Vom reveni!

 506. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 507. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 508. Casa este foarte frumoasa, curtea mare, loc de parcare. Bucataria dotata, curatenie, atmosfera placuta.

 509. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 510. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 511. Mi-a placut mult ospitalitatea gazdei, locatia este excelenta si confortul a fost mai mult decat m-am asteptat.

 512. Personal extrem de amabil, mincare buna , practic o locatie excelenta !

 513. A fost cea mai frumoas─â vacan╚Ť─â datorit─â modului ├«n care am fost trata╚Ťi de c─âtre gazd─â. Camera foarte curat─â, priveli╚Ötea frumoas─â, mancarea excelent─â ╚Öi la discre╚Ťie, pre╚Ťuri accesibile, iar personalul extrem de amabil ╚Öi primitor. Recomand Vila Nico pentru o vacan╚Ť─â excelent─â! ├Äi mul╚Ťumim doamnei Alina ╚Öi ├«ntreg personalului pentru tot!

 514. camera era curata si ingrijita. Micul dejun „standard” a fost gustos si copios, n-am putut manca tot, a fost prea mult. Pacat ca n-am primit nimic lichid (ceai, lapte, suc de fructe) langa atata mancare.

 515. Gazda primitoare,mancare f buna,peisaj de vis!!!Multumim,Cristi😊😊😊

 516. Proprietatea este situata vis-a-vis de ieșirea din peștera. Terasa este superba, mancarea buna. Camerele mansardate su fost spatioase, curate, cu tot ce le trebuie. A fost foarte frumos, si mai ales relaxant.

 517. Stoicavictormarius iulie 12, 2019 at 6:02 pm

  Gazdele sunt primitoare si foarte atente cu oaspetii. Desi este meniu a la carte, mancarea este foarte buna. Este un loc linistit unde poti veni cu familia pe weekend. Recomand pt familii din oras care cauta „casa bunicilor”.

 518. Locatia si mancarea buna. Personalul foarte atent si amabil.

 519. M├óncarea foarte buna , preparat─â in casa. M-am intors putin in copil─ârie, cand la micul dejun mi-a fost servit si lapte cu cacao, zacusca, gem de prune..toate preparate de gazda😀 Livada in care puteai servi masa…absolut relaxanta

 520. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 521. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 522. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 523. Aerul curat de munte, terasa spa╚Ťioas─â ╚Öi atmosfera relaxanta! Camerele curate ╚Öi primitoare, patul confortabil ╚Öi personalul foarte amabil! Vom reveni!

 524. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 525. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 526. Personal totusi amabil Spa bine dotat (totusi contra cost, 50 lei/intrare) Destul de curat Pozitionare geografica superba

 527. Pensiunea este amplasata intr-o zona superba. Micul dejun traditional si foarte bogat. Zona de spa este la standarde exceptionale.

 528. O surpriza foarte placuta sa gasim un SPA bine utilat intr-o locatie pitoreasca, chiar la iesirea din Pestera Muierii. Chiar daca nu exista inca un restaurant, noua conducere este inca la inceput, se poate prepara mancare pentru cina si pranz la cerere. Personalul foarte amabil, de nota 10.

 529. Gazdele au fost extrem de amabile, locul in sine e foarte ofertant pentru copii si nu numai

 530. Casa este foarte frumoasa, curtea mare, loc de parcare. Bucataria dotata, curatenie, atmosfera placuta.

 531. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 532. Personalul foarte amabil,curatenie, amenajata cu bun gust și priveliștea minunată. Recomand cu drag

 533. Mi-a placut mult ospitalitatea gazdei, locatia este excelenta si confortul a fost mai mult decat m-am asteptat.

 534. Personal extrem de amabil, mincare buna , practic o locatie excelenta !

 535. Personal totusi amabil Spa bine dotat (totusi contra cost, 50 lei/intrare) Destul de curat Pozitionare geografica superba

 536. Pensiunea este amplasata intr-o zona superba. Micul dejun traditional si foarte bogat. Zona de spa este la standarde exceptionale.

 537. O surpriza foarte placuta sa gasim un SPA bine utilat intr-o locatie pitoreasca, chiar la iesirea din Pestera Muierii. Chiar daca nu exista inca un restaurant, noua conducere este inca la inceput, se poate prepara mancare pentru cina si pranz la cerere. Personalul foarte amabil, de nota 10.

 538. Personalul foarte amabil,curatenie, amenajata cu bun gust și priveliștea minunată. Recomand cu drag

 539. Mi-a placut mult ospitalitatea gazdei, locatia este excelenta si confortul a fost mai mult decat m-am asteptat.

 540. Personal extrem de amabil, mincare buna , practic o locatie excelenta !

 541. Amplasare pensiunii este excelenta pentru a vizita obiectivele din zona fiind aproape de pestera muieri si de localitatea polovraci . Curatenia si bunul simt sunt la ele acasa , gazde primitoare si gata sa ne ofere tot ce mai avem nevoie.

 542. A fost foarte pl─âcut. Foarte impresiona╚Ťi de ospitalitatea gazdelor noastre, camerele curate. Recomandam loca╚Ťia cu mare drag.

 543. Totul a fost la superlariv! Gazda ne-a primit cu atata caldura si generozitate! Recomand tuturor!

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled