Cazare ieftina Baia De Fier

De multe ori ne uitam dupa cazare in Baia de Fier, Gorj, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Baia de Fier, Gorj, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Baia de Fier, Gorj, România

Pensiunea Casa Noastra

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Agropensiunea Eva

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiunea Tobo

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea XINELA

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Mariana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Vila Nico

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiunea Viitorul

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Domneasca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Baia de Fier, Gorj, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Victoria si Sidonia Săhleanu din Curtea de Arges, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Victoria si Sidonia Săhleanu din Curtea de Arges, jud. ArgesCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Denis si Eduard Popa din Nadejdea, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Baia de Fier, Gorj, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Denis si Eduard Popa din Nadejdea, jud. HarghitaCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Alis si Nidia Moscopol din Malaesti, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Alis si Nidia Moscopol din Malaesti, jud. MuresCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Crin si Dorin Spîrlea din Valioara, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Baia de Fier, Gorj, România!

  (Crin si Dorin Spîrlea din Valioara, jud. HunedoaraCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Patricia si Sabrina Spădaru din Nandra, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Baia de Fier, Gorj, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Patricia si Sabrina Spădaru din Nandra, jud. MuresCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Vasile si Albertina Rus din Lesu, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Baia de Fier, Gorj, România.

  (Vasile si Albertina Rus din Lesu, jud. Bistrita-NasaudCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 1. Amplasamentul, servirea, mancarea…intrun cuvant.. totul

 2. Curătenie .Prosoape și asternuturi impecabile.Mic dejun cu produse proaspete și câteva opțiuni din grădins proprie.Dulceată de casă excelentă.N-ar strica o prăjitură de casă, o zacuscă sau o salata de vinete pt cei care nu apreciază mezelurile la miculdejun ,chiar daca asta ar ridica nîțel costul.Servirea mesei reconfortantă in grădina ,iar doamna care s-a ocupat de micul dejun a fost eficientă,pricepută si extrem de amabilă Locația e aproape de Transalpina, de peșteta Muierii și Polovragi.

 3. Foarte curat și ordonat. Proprietara foarte amabilă și corectă

 4. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 5. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 6. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experiență wow pentru ei! Intenționăm să repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 7. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 8. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 9. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 10. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 11. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 12. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 13. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 14. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 15. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 16. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 17. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 18. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare 🙂 ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 19. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 20. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 21. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 22. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 23. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 24. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 25. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 26. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 27. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experiență wow pentru ei! Intenționăm să repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 28. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 29. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 30. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 31. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 32. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 33. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 34. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 35. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 36. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 37. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 38. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 39. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 40. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 41. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 42. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare 🙂 ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 43. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 44. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 45. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 46. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 47. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 48. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experiență wow pentru ei! Intenționăm să repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 49. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 50. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 51. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 52. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 53. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 54. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 55. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 56. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 57. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 58. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 59. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 60. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare 🙂 ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 61. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 62. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 63. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 64. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 65. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 66. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 67. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 68. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 69. Confort , curatenie un loc numai bun pentru relaxare!! Iar mancarea delicioasa in special pizza!!

 70. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 71. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 72. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 73. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 74. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 75. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experiență wow pentru ei! Intenționăm să repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 76. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 77. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 78. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 79. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 80. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 81. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 82. Este un ambient foarte plăcut,mâncarea foarte bună și suficientă, personalul foarte amabil si primitor. Eu si sotia mea ne-am simțit foarte bine. Recomandăm călduros acest loc tuturor celor care vor sa faca un concediu placut ! Felicitări conducerii !!

 83. Amplasare buna, liniste, loc perfect de relaxare, toate facilitatile incluse (incluziv restaurant propriu).

 84. pensiunea intro comuna, zona de tara, zona cu foarte multa liniste gradina ptr mini fotbal mese de ping-pong mancare excelenta

 85. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 86. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 87. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare 🙂 ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 88. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 89. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 90. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 91. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 92. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 93. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 94. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 95. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 96. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experiență wow pentru ei! Intenționăm să repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 97. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 98. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 99. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 100. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 101. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 102. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 103. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 104. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 105. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 106. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 107. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 108. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare 🙂 ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 109. Este un ambient foarte plăcut,mâncarea foarte bună și suficientă, personalul foarte amabil si primitor. Eu si sotia mea ne-am simțit foarte bine. Recomandăm călduros acest loc tuturor celor care vor sa faca un concediu placut ! Felicitări conducerii !!

 110. Chivuelenaiulia martie 2, 2019 at 10:11 am

  Amplasare buna, liniste, loc perfect de relaxare, toate facilitatile incluse (incluziv restaurant propriu).

 111. pensiunea intro comuna, zona de tara, zona cu foarte multa liniste gradina ptr mini fotbal mese de ping-pong mancare excelenta

 112. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 113. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 114. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 115. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 116. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 117. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 118. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 119. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 120. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 121. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 122. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 123. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experiență wow pentru ei! Intenționăm să repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 124. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 125. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 126. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 127. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 128. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 129. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 130. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 131. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 132. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 133. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 134. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 135. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare 🙂 ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 136. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 137. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 138. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 139. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 140. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 141. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experiență wow pentru ei! Intenționăm să repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 142. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 143. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 144. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 145. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 146. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 147. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 148. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 149. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 150. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 151. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. 🙂

 152. Amplasarea excelenta, linistea, peisajele si susurul apei. Mancare excelenta si indestulatoare. Personal foarte amabil, camere spatioase, curatenie. Pat excelent, mare si relaxant. Excelent pentru o odihna de 3-4 zile, cu plimbari in natura sau in Pestera Muierilor din vecinatatea imediata. Se accepta animale de companie, pentru noi a contat.

 153. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 154. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 155. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 156. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 157. faptul ca dupa un drum lung am fost intampinati cu un zambet;salteaua excelenta ;

 158. Pensiunea este superbă cu o priveliste nemaipomenită de pe terasa si de la balcon spre muntele Parang. Camere foarte curate si intime, perfecte ptr un sejur de câteva zile.Gazdele foarte vesele si primitoare. Mancarea foarte gustoasă. Raport calitate/ preț foarte bun. Recomand cu incredere. Great place with an amazing view of Parang mountain. Really pleasant and clean rooms just perfect for a holiday. The hosts were incredibly helpful and generous with their time and advice. The food very tasty. Very good value. I would highly recommend it and would stay there again.

 159. Totul la superlativ,revin!Amplasare f. buna,personal atent,amabil,curatenie exemplara, camera foarte curata, calduroasa, intima. Mancare diversificata,gustoasa,din belsug.Raport pret, calitate, servicii, foarte bun.

 160. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 161. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 162. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experiență wow pentru ei! Intenționăm să repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 163. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 164. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 165. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 166. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 167. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 168. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 169. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 170. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 171. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 172. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa 🙂

 173. Gabrielaandreea martie 30, 2019 at 1:13 pm

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se află amplasată pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a simțit excelent.

 174. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. 🙂

 175. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 176. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 177. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 178. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 179. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 180. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 181. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 182. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 183. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experiență wow pentru ei! Intenționăm să repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 184. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 185. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 186. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 187. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 188. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 189. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 190. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 191. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 192. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 193. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa 🙂

 194. Gabrielaandreea aprilie 4, 2019 at 4:16 am

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se află amplasată pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a simțit excelent.

 195. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. 🙂

 196. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 197. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 198. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 199. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 200. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 201. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 202. Proprietarii foarte amabili și primitori! Ne-am simțit ca acasă. Abia așteptăm să mai venim! 🙂

 203. O pensiune frumoasa, cu oameni calzi care te fac sa te simti ca acasa.E foarte aproape de Pestera Muierilor , Manastirea Polovragi si Transalpina.

 204. Very clean rooms and very nice staff. The pension is just opened and everything is new and clean. It is located closed with the mountains and you can have fresh air enjoiying traditional „tuica”.

 205. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa 🙂

 206. Amabilitatea gazdelor, zona in cate se află amplasată pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a simțit excelent.

 207. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. 🙂

 208. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 209. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 210. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 211. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 212. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 213. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 214. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 215. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 216. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 217. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur 🙂

 218. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 219. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 220. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 221. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 222. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 223. – Locatia este amplasata langa Pestera Muierilor. – Foarte liniste in zona. – Gazdele, niste oameni de nota 10 si extrem de primitoare. – Locatia are restaurant propriu. – Mancarea este super buna si nu am intampinat probleme. (fire de par, sarma de burete etc) – Camerele foarte curate si spatioase. – Baile curate, cos de gunoi, 2 suluri de hartie igienica (am stat o noapte), sapun si sampon/gel de dus.

 224. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 225. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 226. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 227. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 228. Confort , curatenie un loc numai bun pentru relaxare!! Iar mancarea delicioasa in special pizza!!

 229. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa 🙂

 230. Amabilitatea gazdelor, zona in cate se află amplasată pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a simțit excelent.

 231. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. 🙂

 232. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 233. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 234. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 235. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 236. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 237. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 238. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 239. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 240. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 241. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur 🙂

 242. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 243. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 244. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 245. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 246. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 247. – Locatia este amplasata langa Pestera Muierilor. – Foarte liniste in zona. – Gazdele, niste oameni de nota 10 si extrem de primitoare. – Locatia are restaurant propriu. – Mancarea este super buna si nu am intampinat probleme. (fire de par, sarma de burete etc) – Camerele foarte curate si spatioase. – Baile curate, cos de gunoi, 2 suluri de hartie igienica (am stat o noapte), sapun si sampon/gel de dus.

 248. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 249. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 250. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 251. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 252. Confort , curatenie un loc numai bun pentru relaxare!! Iar mancarea delicioasa in special pizza!!

 253. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur 🙂

 254. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 255. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 256. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 257. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 258. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 259. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 260. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 261. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 262. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 263. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 264. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 265. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa 🙂

 266. Gabrielaandreea aprilie 27, 2019 at 1:02 pm

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se află amplasată pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a simțit excelent.

 267. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. 🙂

 268. O pensiune de 3 margarete ,cu o gazda super , o priveliste deosebita ,trasee turistice foarte bine amenajate si marcate,via ferata, trasee catarari.

 269. – Locatia este amplasata langa Pestera Muierilor. – Foarte liniste in zona. – Gazdele, niste oameni de nota 10 si extrem de primitoare. – Locatia are restaurant propriu. – Mancarea este super buna si nu am intampinat probleme. (fire de par, sarma de burete etc) – Camerele foarte curate si spatioase. – Baile curate, cos de gunoi, 2 suluri de hartie igienica (am stat o noapte), sapun si sampon/gel de dus.

 270. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 271. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 272. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 273. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 274. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 275. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 276. Confort , curatenie un loc numai bun pentru relaxare!! Iar mancarea delicioasa in special pizza!!

 277. Vila este foarte frumoasa, foarte curat, amplasata in mijlocul naturii.

 278. O pensiune de 3 margarete ,cu o gazda super , o priveliste deosebita ,trasee turistice foarte bine amenajate si marcate,via ferata, trasee catarari.

 279. – Locatia este amplasata langa Pestera Muierilor. – Foarte liniste in zona. – Gazdele, niste oameni de nota 10 si extrem de primitoare. – Locatia are restaurant propriu. – Mancarea este super buna si nu am intampinat probleme. (fire de par, sarma de burete etc) – Camerele foarte curate si spatioase. – Baile curate, cos de gunoi, 2 suluri de hartie igienica (am stat o noapte), sapun si sampon/gel de dus.

 280. Personalul este prietenos, mâncarea este buna, iar locația dispune de un loc de joaca pentru copii.

 281. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa 🙂

 282. Gabrielaandreea mai 3, 2019 at 9:10 pm

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se află amplasată pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a simțit excelent.

 283. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 284. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 285. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 286. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 287. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 288. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 289. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 290. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 291. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 292. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 293. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 294. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 295. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 296. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur 🙂

 297. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 298. Constantinescu mai 3, 2019 at 9:10 pm

  Gazda este foarte primitoare şi îi mulțumesc ptr. ţuică şi vișinată

 299. -Gazda foarte foarte de treaba ! -Locul curat si bine aranjat -Pizza de nota 10 -Mancare proaspata

 300. Curatenie, locatie buna, personalul foarte amabil.

 301. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 302. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 303. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 304. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 305. Sergiu-mihail mai 12, 2019 at 12:32 am

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 306. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 307. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 308. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 309. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 310. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 311. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur 🙂

 312. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 313. Personalul este prietenos, mâncarea este buna, iar locația dispune de un loc de joaca pentru copii.

 314. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa 🙂

 315. Gabrielaandreea mai 12, 2019 at 12:32 am

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se află amplasată pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a simțit excelent.

 316. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 317. Vila este foarte frumoasa, foarte curat, amplasata in mijlocul naturii.

 318. O pensiune de 3 margarete ,cu o gazda super , o priveliste deosebita ,trasee turistice foarte bine amenajate si marcate,via ferata, trasee catarari.

 319. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 320. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 321. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 322. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 323. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 324. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 325. Personalul este prietenos, mâncarea este buna, iar locația dispune de un loc de joaca pentru copii.

 326. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa 🙂

 327. Gabrielaandreea mai 15, 2019 at 3:57 am

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se află amplasată pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a simțit excelent.

 328. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 329. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 330. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 331. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 332. Sergiu-mihail mai 15, 2019 at 3:57 am

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 333. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 334. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 335. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 336. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 337. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 338. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur 🙂

 339. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 340. Vila este foarte frumoasă, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 341. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, mâncare foarte buna …mult peste așteptările noastre…neapărat vom reveni. Am fost foarte impresionați, nota 10 de la noi.

 342. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 343. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 344. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 345. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 346. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 347. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 348. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 349. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 350. Sergiu-mihail mai 18, 2019 at 3:27 pm

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 351. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 352. Personalul este prietenos, mâncarea este buna, iar locația dispune de un loc de joaca pentru copii.

 353. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa 🙂

 354. Gabrielaandreea mai 18, 2019 at 3:27 pm

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se află amplasată pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a simțit excelent.

 355. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 356. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 357. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 358. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 359. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 360. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 361. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 362. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur 🙂

 363. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 364. Vila este foarte frumoasă, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 365. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, mâncare foarte buna …mult peste așteptările noastre…neapărat vom reveni. Am fost foarte impresionați, nota 10 de la noi.

 366. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 367. Totul a fost minunat!! Gazdele, d-na Ileana si d-l Aron sunt niste oameni deosebiti, de o caldura cum nu credeam sa mai intalnesc! D-na Ileana ne-a gatit o ciorba de cocos cu taitei de casa si un tocan de miel la ceaun nemaipomenit de gustoase, ne-a facut cozonaci, seara gratar si foc de tabara, intr-un cuvant, ne-am simtit ca facand parte din familie! Curatenia in camera a fost impecabila!! Mergeti la Pensiunea Magura din Baia de Fier si nu veti regreta, noi deja ne facem planuri pentru vacanta urmatoare!

 368. Gazda este extraordinar de amabilă, a făcut cozonac la cuptor cu lemne, pâine de casă, grătar, foc de tabără. Camera a fost foarte curată, mare, baia la fel. Ne-au îndrumat spre obiectivele turistice de vizitat, cu detalii despre trasee, prețuri, program de vizitare, fiind foarte buni cunoscători ai zonei.

 369. O zonă superbă, cine vrea liniște departe de zone aglomerate să meargă aici ,gazde primitoare te vei simți ca la tine acasă

 370. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 371. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 372. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 373. O locatie foarte frumoasa intr un colt de rai. Totul este curat, modern si de bun gust. Mai presus de toate am gasit oameni deosebiti . Au dovedit disponibilitate si atentie. Am servit zilnic micul dejun cu produse foarte bune.

 374. Personalul este prietenos, mâncarea este buna, iar locația dispune de un loc de joaca pentru copii.

 375. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa 🙂

 376. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 377. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 378. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 379. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 380. Sergiu-mihail mai 24, 2019 at 11:57 pm

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 381. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 382. Un loc primitor și excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-preț foarte bun.

 383. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 384. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 385. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 386. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur 🙂

 387. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 388. Vila este foarte frumoasă, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 389. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, mâncare foarte buna …mult peste așteptările noastre…neapărat vom reveni. Am fost foarte impresionați, nota 10 de la noi.

 390. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 391. faptul ca dupa un drum lung am fost intampinati cu un zambet;salteaua excelenta ;

 392. Pensiunea este superbă cu o priveliste nemaipomenită de pe terasa si de la balcon spre muntele Parang. Camere foarte curate si intime, perfecte ptr un sejur de câteva zile.Gazdele foarte vesele si primitoare. Mancarea foarte gustoasă. Raport calitate/ preț foarte bun. Recomand cu incredere. Great place with an amazing view of Parang mountain. Really pleasant and clean rooms just perfect for a holiday. The hosts were incredibly helpful and generous with their time and advice. The food very tasty. Very good value. I would highly recommend it and would stay there again.

 393. Totul la superlativ,revin!Amplasare f. buna,personal atent,amabil,curatenie exemplara, camera foarte curata, calduroasa, intima. Mancare diversificata,gustoasa,din belsug.Raport pret, calitate, servicii, foarte bun.

 394. Totul a fost la superlariv! Gazda ne-a primit cu atata caldura si generozitate! Recomand tuturor!

 395. Totul a fost minunat!! Gazdele, d-na Ileana si d-l Aron sunt niste oameni deosebiti, de o caldura cum nu credeam sa mai intalnesc! D-na Ileana ne-a gatit o ciorba de cocos cu taitei de casa si un tocan de miel la ceaun nemaipomenit de gustoase, ne-a facut cozonaci, seara gratar si foc de tabara, intr-un cuvant, ne-am simtit ca facand parte din familie! Curatenia in camera a fost impecabila!! Mergeti la Pensiunea Magura din Baia de Fier si nu veti regreta, noi deja ne facem planuri pentru vacanta urmatoare!

 396. Gazda este extraordinar de amabilă, a făcut cozonac la cuptor cu lemne, pâine de casă, grătar, foc de tabără. Camera a fost foarte curată, mare, baia la fel. Ne-au îndrumat spre obiectivele turistice de vizitat, cu detalii despre trasee, prețuri, program de vizitare, fiind foarte buni cunoscători ai zonei.

 397. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 398. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur 🙂

 399. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 400. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 401. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 402. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 403. Vila este foarte frumoasă, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 404. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, mâncare foarte buna …mult peste așteptările noastre…neapărat vom reveni. Am fost foarte impresionați, nota 10 de la noi.

 405. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 406. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 407. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 408. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 409. Principalul atu este amplasarea, priveliștea oferită, curgerea apei, care se aude lin şi relaxant. Pensiunea denotă bun gust, terasa şi curtea sunt fain amenajate, totul îmbie la petrecerea în aer liber a timpului. Este curat, îngrijit, prietenos, se vede atenția la detalii şi grija pentru a oferi condiții cât mai bune turiștilor. Camera a fost mare, spațioasă, patul confortabil, baia neașteptat de mare. Era şi minifrigider în cameră. Parcare foarte mare, suficientă. Locația pensiunii este chiar la ieșirea de la vizitarea peșterii muierilor, deci cum nu se poate mai potrivit. Mulțumim managerului pensiunii pentru amănuntele oferite, pentru preocuparea de a oferi servicii de calitate, pentru implicare şi entuziasm.

 410. O locatie foarte frumoasa intr un colt de rai. Totul este curat, modern si de bun gust. Mai presus de toate am gasit oameni deosebiti . Au dovedit disponibilitate si atentie. Am servit zilnic micul dejun cu produse foarte bune.

 411. Personalul este prietenos, mâncarea este buna, iar locația dispune de un loc de joaca pentru copii.

 412. faptul ca dupa un drum lung am fost intampinati cu un zambet;salteaua excelenta ;

 413. Pensiunea este superbă cu o priveliste nemaipomenită de pe terasa si de la balcon spre muntele Parang. Camere foarte curate si intime, perfecte ptr un sejur de câteva zile.Gazdele foarte vesele si primitoare. Mancarea foarte gustoasă. Raport calitate/ preț foarte bun. Recomand cu incredere. Great place with an amazing view of Parang mountain. Really pleasant and clean rooms just perfect for a holiday. The hosts were incredibly helpful and generous with their time and advice. The food very tasty. Very good value. I would highly recommend it and would stay there again.

 414. Totul la superlativ,revin!Amplasare f. buna,personal atent,amabil,curatenie exemplara, camera foarte curata, calduroasa, intima. Mancare diversificata,gustoasa,din belsug.Raport pret, calitate, servicii, foarte bun.

 415. Micul dejun a fost fabulos! Foarte diversificat, cu produse gustoase. Proprietarul pensiunii foarte amabil si atent sa nu ne lipseasca nimic. Patul extra-large a fost foarte confortabil.

 416. Principalul atu este amplasarea, priveliștea oferită, curgerea apei, care se aude lin şi relaxant. Pensiunea denotă bun gust, terasa şi curtea sunt fain amenajate, totul îmbie la petrecerea în aer liber a timpului. Este curat, îngrijit, prietenos, se vede atenția la detalii şi grija pentru a oferi condiții cât mai bune turiștilor. Camera a fost mare, spațioasă, patul confortabil, baia neașteptat de mare. Era şi minifrigider în cameră. Parcare foarte mare, suficientă. Locația pensiunii este chiar la ieșirea de la vizitarea peșterii muierilor, deci cum nu se poate mai potrivit. Mulțumim managerului pensiunii pentru amănuntele oferite, pentru preocuparea de a oferi servicii de calitate, pentru implicare şi entuziasm.

 417. O locatie foarte frumoasa intr un colt de rai. Totul este curat, modern si de bun gust. Mai presus de toate am gasit oameni deosebiti . Au dovedit disponibilitate si atentie. Am servit zilnic micul dejun cu produse foarte bune.

 418. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 419. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 420. Atmosfera caldă și primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clienților! Te simti ca in vizita la bunici!

 421. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 422. Sergiu-mihail iunie 7, 2019 at 6:31 pm

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 423. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 424. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 425. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur 🙂

 426. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 427. Vila este foarte frumoasă, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 428. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, mâncare foarte buna …mult peste așteptările noastre…neapărat vom reveni. Am fost foarte impresionați, nota 10 de la noi.

 429. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 430. Totul a fost la superlariv! Gazda ne-a primit cu atata caldura si generozitate! Recomand tuturor!

 431. Totul a fost minunat!! Gazdele, d-na Ileana si d-l Aron sunt niste oameni deosebiti, de o caldura cum nu credeam sa mai intalnesc! D-na Ileana ne-a gatit o ciorba de cocos cu taitei de casa si un tocan de miel la ceaun nemaipomenit de gustoase, ne-a facut cozonaci, seara gratar si foc de tabara, intr-un cuvant, ne-am simtit ca facand parte din familie! Curatenia in camera a fost impecabila!! Mergeti la Pensiunea Magura din Baia de Fier si nu veti regreta, noi deja ne facem planuri pentru vacanta urmatoare!

 432. Gazda este extraordinar de amabilă, a făcut cozonac la cuptor cu lemne, pâine de casă, grătar, foc de tabără. Camera a fost foarte curată, mare, baia la fel. Ne-au îndrumat spre obiectivele turistice de vizitat, cu detalii despre trasee, prețuri, program de vizitare, fiind foarte buni cunoscători ai zonei.

 433. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 434. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 435. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 436. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 437. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur 🙂

 438. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 439. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 440. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 441. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost așteptați cu bucate tradiționale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 442. Micul dejun a fost fabulos! Foarte diversificat, cu produse gustoase. Proprietarul pensiunii foarte amabil si atent sa nu ne lipseasca nimic. Patul extra-large a fost foarte confortabil.

 443. Principalul atu este amplasarea, priveliștea oferită, curgerea apei, care se aude lin şi relaxant. Pensiunea denotă bun gust, terasa şi curtea sunt fain amenajate, totul îmbie la petrecerea în aer liber a timpului. Este curat, îngrijit, prietenos, se vede atenția la detalii şi grija pentru a oferi condiții cât mai bune turiștilor. Camera a fost mare, spațioasă, patul confortabil, baia neașteptat de mare. Era şi minifrigider în cameră. Parcare foarte mare, suficientă. Locația pensiunii este chiar la ieșirea de la vizitarea peșterii muierilor, deci cum nu se poate mai potrivit. Mulțumim managerului pensiunii pentru amănuntele oferite, pentru preocuparea de a oferi servicii de calitate, pentru implicare şi entuziasm.

 444. O locatie foarte frumoasa intr un colt de rai. Totul este curat, modern si de bun gust. Mai presus de toate am gasit oameni deosebiti . Au dovedit disponibilitate si atentie. Am servit zilnic micul dejun cu produse foarte bune.

 445. Constantinescu iunie 14, 2019 at 6:50 pm

  Gazda este foarte primitoare şi îi mulțumesc ptr. ţuică şi vișinată

 446. -Gazda foarte foarte de treaba ! -Locul curat si bine aranjat -Pizza de nota 10 -Mancare proaspata

 447. Curatenie, locatie buna, personalul foarte amabil.

 448. Vila este foarte frumoasă, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 449. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, mâncare foarte buna …mult peste așteptările noastre…neapărat vom reveni. Am fost foarte impresionați, nota 10 de la noi.

 450. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 451. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 452. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 453. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 454. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 455. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 456. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled