Cazare ieftina Baia De Fier

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Baia de Fier, Gorj, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Baia de Fier, Gorj, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Baia de Fier, Gorj, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Baia de Fier, Gorj, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Victoria si Sidonia S─âhleanu din Curtea de Arges, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Victoria si Sidonia Săhleanu din Curtea de Arges, jud. ArgesCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Denis si Eduard Popa din Nadejdea, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Baia de Fier, Gorj, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Denis si Eduard Popa din Nadejdea, jud. HarghitaCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Alis si Nidia Moscopol din Malaesti, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Alis si Nidia Moscopol din Malaesti, jud. MuresCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Crin si Dorin Sp├«rlea din Valioara, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Baia de Fier, Gorj, România!

  (Crin si Dorin Spîrlea din Valioara, jud. HunedoaraCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Patricia si Sabrina Sp─âdaru din Nandra, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Baia de Fier, Gorj, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Patricia si Sabrina Spădaru din Nandra, jud. MuresCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 • Vasile si Albertina Rus din Lesu, jud. Bistrita-Nasaud recomanda unul dintre locurile de cazare in Baia de Fier, Gorj, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Baia de Fier, Gorj, România.

  (Vasile si Albertina Rus din Lesu, jud. Bistrita-NasaudCazare in Baia de Fier, Gorj, România pentru 2 persoane)

 1. Amplasamentul, servirea, mancarea…intrun cuvant.. totul

 2. Cur─âtenie .Prosoape ╚Öi asternuturi impecabile.Mic dejun cu produse proaspete ╚Öi c├óteva op╚Ťiuni din gr─âdins proprie.Dulceat─â de cas─â excelent─â.N-ar strica o pr─âjitur─â de cas─â, o zacusc─â sau o salata de vinete pt cei care nu apreciaz─â mezelurile la miculdejun ,chiar daca asta ar ridica n├«╚Ťel costul.Servirea mesei reconfortant─â in gr─âdina ,iar doamna care s-a ocupat de micul dejun a fost eficient─â,priceput─â si extrem de amabil─â Loca╚Ťia e aproape de Transalpina, de pe╚Öteta Muierii ╚Öi Polovragi.

 3. Foarte curat și ordonat. Proprietara foarte amabilă și corectă

 4. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 5. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 6. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 7. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 8. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 9. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 10. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 11. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 12. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 13. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 14. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 15. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 16. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 17. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 18. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare ­čÖé ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 19. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 20. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 21. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 22. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 23. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 24. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 25. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 26. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 27. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 28. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 29. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 30. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 31. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 32. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 33. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 34. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 35. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 36. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 37. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 38. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 39. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 40. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 41. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 42. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare ­čÖé ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 43. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 44. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 45. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 46. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 47. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 48. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 49. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 50. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 51. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 52. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 53. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 54. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 55. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 56. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 57. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 58. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 59. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 60. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare ­čÖé ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 61. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 62. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 63. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 64. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 65. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 66. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 67. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 68. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 69. Confort , curatenie un loc numai bun pentru relaxare!! Iar mancarea delicioasa in special pizza!!

 70. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 71. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 72. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 73. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 74. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 75. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 76. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 77. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 78. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 79. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 80. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 81. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 82. Este un ambient foarte pl─âcut,m├óncarea foarte bun─â ╚Öi suficient─â, personalul foarte amabil si primitor. Eu si sotia mea ne-am sim╚Ťit foarte bine. Recomand─âm c─âlduros acest loc tuturor celor care vor sa faca un concediu placut ! Felicit─âri conducerii !!

 83. Amplasare buna, liniste, loc perfect de relaxare, toate facilitatile incluse (incluziv restaurant propriu).

 84. pensiunea intro comuna, zona de tara, zona cu foarte multa liniste gradina ptr mini fotbal mese de ping-pong mancare excelenta

 85. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 86. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 87. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare ­čÖé ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 88. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 89. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 90. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 91. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 92. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 93. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 94. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 95. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 96. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 97. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 98. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 99. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 100. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 101. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 102. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 103. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 104. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 105. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 106. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 107. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 108. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare ­čÖé ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 109. Este un ambient foarte pl─âcut,m├óncarea foarte bun─â ╚Öi suficient─â, personalul foarte amabil si primitor. Eu si sotia mea ne-am sim╚Ťit foarte bine. Recomand─âm c─âlduros acest loc tuturor celor care vor sa faca un concediu placut ! Felicit─âri conducerii !!

 110. Chivuelenaiulia martie 2, 2019 at 10:11 am

  Amplasare buna, liniste, loc perfect de relaxare, toate facilitatile incluse (incluziv restaurant propriu).

 111. pensiunea intro comuna, zona de tara, zona cu foarte multa liniste gradina ptr mini fotbal mese de ping-pong mancare excelenta

 112. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 113. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 114. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 115. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 116. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 117. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 118. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 119. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 120. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 121. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 122. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 123. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 124. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 125. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 126. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 127. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 128. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 129. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 130. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 131. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 132. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 133. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 134. Nu ne asteptam sa gasim ceva atat de frumos ca locatie si personal

 135. Locatie excelenta – vizavi de (muntele) Pestera Muierilor, camera (suita) foarte spatioasa (si bine incalzita) cu balcon (mare) cu vedere la munte, dotari – tv lcd mare, radio, canapele confortabile, pat f. mare + canapea extensibila, masa si cafeaua la superlativ, la fel si amabilitatea personalului (incl. patron) … pana si catelul (din dotare ­čÖé ) f. jucaus …; in afara de Pestera Muierilor in apropiere se afla Pestera si Manastirea Polovragi, iar la ~ 50 km Salina Ocnele Mari.

 136. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 137. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 138. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 139. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 140. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 141. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 142. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 143. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 144. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 145. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 146. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 147. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 148. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 149. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 150. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 151. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. ­čÖé

 152. Amplasarea excelenta, linistea, peisajele si susurul apei. Mancare excelenta si indestulatoare. Personal foarte amabil, camere spatioase, curatenie. Pat excelent, mare si relaxant. Excelent pentru o odihna de 3-4 zile, cu plimbari in natura sau in Pestera Muierilor din vecinatatea imediata. Se accepta animale de companie, pentru noi a contat.

 153. Paturile foarte mari, caldura in camera si apa calda tot timpul, micul dejun f. bun si diversificat, personalul amabil, amplasarea extraordinara si locuri de parcare suficiente .

 154. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 155. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 156. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 157. faptul ca dupa un drum lung am fost intampinati cu un zambet;salteaua excelenta ;

 158. Pensiunea este superb─â cu o priveliste nemaipomenit─â de pe terasa si de la balcon spre muntele Parang. Camere foarte curate si intime, perfecte ptr un sejur de c├óteva zile.Gazdele foarte vesele si primitoare. Mancarea foarte gustoas─â. Raport calitate/ pre╚Ť foarte bun. Recomand cu incredere. Great place with an amazing view of Parang mountain. Really pleasant and clean rooms just perfect for a holiday. The hosts were incredibly helpful and generous with their time and advice. The food very tasty. Very good value. I would highly recommend it and would stay there again.

 159. Totul la superlativ,revin!Amplasare f. buna,personal atent,amabil,curatenie exemplara, camera foarte curata, calduroasa, intima. Mancare diversificata,gustoasa,din belsug.Raport pret, calitate, servicii, foarte bun.

 160. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 161. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 162. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 163. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 164. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 165. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 166. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 167. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 168. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 169. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 170. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 171. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 172. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 173. Gabrielaandreea martie 30, 2019 at 1:13 pm

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 174. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. ­čÖé

 175. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 176. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 177. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 178. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 179. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 180. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 181. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 182. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 183. Mi-a placut dormitorul din pod unde copiii au dormit! A fost o experien╚Ť─â wow pentru ei! Inten╚Ťion─âm s─â repetam ! Si sa dormim si noi acolo !

 184. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 185. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 186. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 187. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 188. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 189. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 190. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 191. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 192. Totul a fost la superlativ,recomandam cu mult drag tuturor.

 193. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 194. Gabrielaandreea aprilie 4, 2019 at 4:16 am

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 195. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. ­čÖé

 196. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 197. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 198. totul a fost excelent. camera f buna, curata, spatioasa. personal extraordinar. mancare f buna la preturi bune

 199. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 200. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 201. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 202. Proprietarii foarte amabili ╚Öi primitori! Ne-am sim╚Ťit ca acas─â. Abia a╚Ötept─âm s─â mai venim! ­čÖé

 203. O pensiune frumoasa, cu oameni calzi care te fac sa te simti ca acasa.E foarte aproape de Pestera Muierilor , Manastirea Polovragi si Transalpina.

 204. Very clean rooms and very nice staff. The pension is just opened and everything is new and clean. It is located closed with the mountains and you can have fresh air enjoiying traditional “tuica”.

 205. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 206. Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 207. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. ­čÖé

 208. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 209. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 210. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 211. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 212. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 213. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 214. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 215. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 216. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 217. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 218. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 219. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 220. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 221. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 222. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 223. – Locatia este amplasata langa Pestera Muierilor. – Foarte liniste in zona. – Gazdele, niste oameni de nota 10 si extrem de primitoare. – Locatia are restaurant propriu. – Mancarea este super buna si nu am intampinat probleme. (fire de par, sarma de burete etc) – Camerele foarte curate si spatioase. – Baile curate, cos de gunoi, 2 suluri de hartie igienica (am stat o noapte), sapun si sampon/gel de dus.

 224. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 225. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 226. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 227. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 228. Confort , curatenie un loc numai bun pentru relaxare!! Iar mancarea delicioasa in special pizza!!

 229. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 230. Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 231. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. ­čÖé

 232. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 233. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 234. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 235. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 236. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 237. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 238. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 239. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 240. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 241. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 242. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 243. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 244. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 245. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 246. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 247. – Locatia este amplasata langa Pestera Muierilor. – Foarte liniste in zona. – Gazdele, niste oameni de nota 10 si extrem de primitoare. – Locatia are restaurant propriu. – Mancarea este super buna si nu am intampinat probleme. (fire de par, sarma de burete etc) – Camerele foarte curate si spatioase. – Baile curate, cos de gunoi, 2 suluri de hartie igienica (am stat o noapte), sapun si sampon/gel de dus.

 248. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 249. Cazare peste asteptari. Pestera Muierii este foarte interesanta. Drumuri de acces foarte bune. Fructe de padure pe toate traseele.

 250. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 251. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 252. Confort , curatenie un loc numai bun pentru relaxare!! Iar mancarea delicioasa in special pizza!!

 253. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 254. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 255. Pensiunea este pozitionata aproape de Ranca si Transalpina. Are o curte gigantica, multe spatii de joaca pentru copii si jocuri, mic dejun foarte bun, pernele un pic cam moi pentru gustul meu, multe locuri de parcare in curte.

 256. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 257. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 258. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 259. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 260. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 261. Oameni serviabili, foarte gospodari și săritori! Recomand cu căldură !

 262. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 263. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 264. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 265. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 266. Gabrielaandreea aprilie 27, 2019 at 1:02 pm

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 267. Ne-a placut amplasarea – intr-o zona unde ne puteam bucura de aer curat si puteam admira muntii din jurul ei. Personalul extrem de amabil si prietenos. Mancare buna. ­čÖé

 268. O pensiune de 3 margarete ,cu o gazda super , o priveliste deosebita ,trasee turistice foarte bine amenajate si marcate,via ferata, trasee catarari.

 269. – Locatia este amplasata langa Pestera Muierilor. – Foarte liniste in zona. – Gazdele, niste oameni de nota 10 si extrem de primitoare. – Locatia are restaurant propriu. – Mancarea este super buna si nu am intampinat probleme. (fire de par, sarma de burete etc) – Camerele foarte curate si spatioase. – Baile curate, cos de gunoi, 2 suluri de hartie igienica (am stat o noapte), sapun si sampon/gel de dus.

 270. Amplasarea excelenta, camera mare, personal foarte bun.

 271. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 272. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 273. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 274. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 275. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 276. Confort , curatenie un loc numai bun pentru relaxare!! Iar mancarea delicioasa in special pizza!!

 277. Vila este foarte frumoasa, foarte curat, amplasata in mijlocul naturii.

 278. O pensiune de 3 margarete ,cu o gazda super , o priveliste deosebita ,trasee turistice foarte bine amenajate si marcate,via ferata, trasee catarari.

 279. – Locatia este amplasata langa Pestera Muierilor. – Foarte liniste in zona. – Gazdele, niste oameni de nota 10 si extrem de primitoare. – Locatia are restaurant propriu. – Mancarea este super buna si nu am intampinat probleme. (fire de par, sarma de burete etc) – Camerele foarte curate si spatioase. – Baile curate, cos de gunoi, 2 suluri de hartie igienica (am stat o noapte), sapun si sampon/gel de dus.

 280. Personalul este prietenos, m├óncarea este buna, iar loca╚Ťia dispune de un loc de joaca pentru copii.

 281. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 282. Gabrielaandreea mai 3, 2019 at 9:10 pm

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 283. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 284. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 285. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 286. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 287. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 288. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 289. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 290. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 291. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 292. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 293. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 294. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 295. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 296. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 297. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 298. Constantinescu mai 3, 2019 at 9:10 pm

  Gazda este foarte primitoare ┼či ├«i mul╚Ťumesc ptr. ┼úuic─â ┼či vi╚Öinat─â

 299. -Gazda foarte foarte de treaba ! -Locul curat si bine aranjat -Pizza de nota 10 -Mancare proaspata

 300. Curatenie, locatie buna, personalul foarte amabil.

 301. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 302. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 303. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 304. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 305. Sergiu-mihail mai 12, 2019 at 12:32 am

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 306. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 307. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 308. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 309. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 310. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 311. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 312. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 313. Personalul este prietenos, m├óncarea este buna, iar loca╚Ťia dispune de un loc de joaca pentru copii.

 314. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 315. Gabrielaandreea mai 12, 2019 at 12:32 am

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 316. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 317. Vila este foarte frumoasa, foarte curat, amplasata in mijlocul naturii.

 318. O pensiune de 3 margarete ,cu o gazda super , o priveliste deosebita ,trasee turistice foarte bine amenajate si marcate,via ferata, trasee catarari.

 319. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 320. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 321. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 322. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 323. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 324. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 325. Personalul este prietenos, m├óncarea este buna, iar loca╚Ťia dispune de un loc de joaca pentru copii.

 326. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 327. Gabrielaandreea mai 15, 2019 at 3:57 am

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 328. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 329. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 330. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 331. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 332. Sergiu-mihail mai 15, 2019 at 3:57 am

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 333. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 334. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 335. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 336. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 337. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 338. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 339. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 340. Vila este foarte frumoas─â, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 341. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, m├óncare foarte buna …mult peste a╚Ötept─ârile noastre…neap─ârat vom reveni. Am fost foarte impresiona╚Ťi, nota 10 de la noi.

 342. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 343. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 344. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 345. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 346. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 347. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 348. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 349. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 350. Sergiu-mihail mai 18, 2019 at 3:27 pm

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 351. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 352. Personalul este prietenos, m├óncarea este buna, iar loca╚Ťia dispune de un loc de joaca pentru copii.

 353. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 354. Gabrielaandreea mai 18, 2019 at 3:27 pm

  Amabilitatea gazdelor, zona in cate se afl─â amplasat─â pensiunea, camera mare. Am fost cu labradorul nostru in varsta de 2 ani care s-a sim╚Ťit excelent.

 355. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 356. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 357. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 358. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 359. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 360. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 361. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 362. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 363. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 364. Vila este foarte frumoas─â, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 365. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, m├óncare foarte buna …mult peste a╚Ötept─ârile noastre…neap─ârat vom reveni. Am fost foarte impresiona╚Ťi, nota 10 de la noi.

 366. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 367. Totul a fost minunat!! Gazdele, d-na Ileana si d-l Aron sunt niste oameni deosebiti, de o caldura cum nu credeam sa mai intalnesc! D-na Ileana ne-a gatit o ciorba de cocos cu taitei de casa si un tocan de miel la ceaun nemaipomenit de gustoase, ne-a facut cozonaci, seara gratar si foc de tabara, intr-un cuvant, ne-am simtit ca facand parte din familie! Curatenia in camera a fost impecabila!! Mergeti la Pensiunea Magura din Baia de Fier si nu veti regreta, noi deja ne facem planuri pentru vacanta urmatoare!

 368. Gazda este extraordinar de amabil─â, a f─âcut cozonac la cuptor cu lemne, p├óine de cas─â, gr─âtar, foc de tab─âr─â. Camera a fost foarte curat─â, mare, baia la fel. Ne-au ├«ndrumat spre obiectivele turistice de vizitat, cu detalii despre trasee, pre╚Ťuri, program de vizitare, fiind foarte buni cunosc─âtori ai zonei.

 369. O zon─â superb─â, cine vrea lini╚Öte departe de zone aglomerate s─â mearg─â aici ,gazde primitoare te vei sim╚Ťi ca la tine acas─â

 370. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 371. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 372. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 373. O locatie foarte frumoasa intr un colt de rai. Totul este curat, modern si de bun gust. Mai presus de toate am gasit oameni deosebiti . Au dovedit disponibilitate si atentie. Am servit zilnic micul dejun cu produse foarte bune.

 374. Personalul este prietenos, m├óncarea este buna, iar loca╚Ťia dispune de un loc de joaca pentru copii.

 375. Proprietarul a fost foarte amabil, a oferit indicatii referitoare la locurile pe care le poti vizita, mic dejun generos, liniste si imprejurimi minunate si o mancare super gustoasa ­čÖé

 376. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 377. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 378. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 379. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 380. Sergiu-mihail mai 24, 2019 at 11:57 pm

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 381. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 382. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 383. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 384. Camere spatioase, renovate recent, curte mare cu gazon, bucatarie complet utilat, gratar exterior, terasa. Aproape de atractiile zonei: Pestera muierii, canionul Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Transalpina.

 385. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 386. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 387. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 388. Vila este foarte frumoas─â, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 389. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, m├óncare foarte buna …mult peste a╚Ötept─ârile noastre…neap─ârat vom reveni. Am fost foarte impresiona╚Ťi, nota 10 de la noi.

 390. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 391. faptul ca dupa un drum lung am fost intampinati cu un zambet;salteaua excelenta ;

 392. Pensiunea este superb─â cu o priveliste nemaipomenit─â de pe terasa si de la balcon spre muntele Parang. Camere foarte curate si intime, perfecte ptr un sejur de c├óteva zile.Gazdele foarte vesele si primitoare. Mancarea foarte gustoas─â. Raport calitate/ pre╚Ť foarte bun. Recomand cu incredere. Great place with an amazing view of Parang mountain. Really pleasant and clean rooms just perfect for a holiday. The hosts were incredibly helpful and generous with their time and advice. The food very tasty. Very good value. I would highly recommend it and would stay there again.

 393. Totul la superlativ,revin!Amplasare f. buna,personal atent,amabil,curatenie exemplara, camera foarte curata, calduroasa, intima. Mancare diversificata,gustoasa,din belsug.Raport pret, calitate, servicii, foarte bun.

 394. Totul a fost la superlariv! Gazda ne-a primit cu atata caldura si generozitate! Recomand tuturor!

 395. Totul a fost minunat!! Gazdele, d-na Ileana si d-l Aron sunt niste oameni deosebiti, de o caldura cum nu credeam sa mai intalnesc! D-na Ileana ne-a gatit o ciorba de cocos cu taitei de casa si un tocan de miel la ceaun nemaipomenit de gustoase, ne-a facut cozonaci, seara gratar si foc de tabara, intr-un cuvant, ne-am simtit ca facand parte din familie! Curatenia in camera a fost impecabila!! Mergeti la Pensiunea Magura din Baia de Fier si nu veti regreta, noi deja ne facem planuri pentru vacanta urmatoare!

 396. Gazda este extraordinar de amabil─â, a f─âcut cozonac la cuptor cu lemne, p├óine de cas─â, gr─âtar, foc de tab─âr─â. Camera a fost foarte curat─â, mare, baia la fel. Ne-au ├«ndrumat spre obiectivele turistice de vizitat, cu detalii despre trasee, pre╚Ťuri, program de vizitare, fiind foarte buni cunosc─âtori ai zonei.

 397. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 398. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 399. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 400. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 401. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 402. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 403. Vila este foarte frumoas─â, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 404. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, m├óncare foarte buna …mult peste a╚Ötept─ârile noastre…neap─ârat vom reveni. Am fost foarte impresiona╚Ťi, nota 10 de la noi.

 405. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 406. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 407. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 408. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 409. Principalul atu este amplasarea, priveli╚Ötea oferit─â, curgerea apei, care se aude lin ┼či relaxant. Pensiunea denot─â bun gust, terasa ┼či curtea sunt fain amenajate, totul ├«mbie la petrecerea ├«n aer liber a timpului. Este curat, ├«ngrijit, prietenos, se vede aten╚Ťia la detalii ┼či grija pentru a oferi condi╚Ťii c├ót mai bune turi╚Ötilor. Camera a fost mare, spa╚Ťioas─â, patul confortabil, baia nea╚Öteptat de mare. Era ┼či minifrigider ├«n camer─â. Parcare foarte mare, suficient─â. Loca╚Ťia pensiunii este chiar la ie╚Öirea de la vizitarea pe╚Öterii muierilor, deci cum nu se poate mai potrivit. Mul╚Ťumim managerului pensiunii pentru am─ânuntele oferite, pentru preocuparea de a oferi servicii de calitate, pentru implicare ┼či entuziasm.

 410. O locatie foarte frumoasa intr un colt de rai. Totul este curat, modern si de bun gust. Mai presus de toate am gasit oameni deosebiti . Au dovedit disponibilitate si atentie. Am servit zilnic micul dejun cu produse foarte bune.

 411. Personalul este prietenos, m├óncarea este buna, iar loca╚Ťia dispune de un loc de joaca pentru copii.

 412. faptul ca dupa un drum lung am fost intampinati cu un zambet;salteaua excelenta ;

 413. Pensiunea este superb─â cu o priveliste nemaipomenit─â de pe terasa si de la balcon spre muntele Parang. Camere foarte curate si intime, perfecte ptr un sejur de c├óteva zile.Gazdele foarte vesele si primitoare. Mancarea foarte gustoas─â. Raport calitate/ pre╚Ť foarte bun. Recomand cu incredere. Great place with an amazing view of Parang mountain. Really pleasant and clean rooms just perfect for a holiday. The hosts were incredibly helpful and generous with their time and advice. The food very tasty. Very good value. I would highly recommend it and would stay there again.

 414. Totul la superlativ,revin!Amplasare f. buna,personal atent,amabil,curatenie exemplara, camera foarte curata, calduroasa, intima. Mancare diversificata,gustoasa,din belsug.Raport pret, calitate, servicii, foarte bun.

 415. Micul dejun a fost fabulos! Foarte diversificat, cu produse gustoase. Proprietarul pensiunii foarte amabil si atent sa nu ne lipseasca nimic. Patul extra-large a fost foarte confortabil.

 416. Principalul atu este amplasarea, priveli╚Ötea oferit─â, curgerea apei, care se aude lin ┼či relaxant. Pensiunea denot─â bun gust, terasa ┼či curtea sunt fain amenajate, totul ├«mbie la petrecerea ├«n aer liber a timpului. Este curat, ├«ngrijit, prietenos, se vede aten╚Ťia la detalii ┼či grija pentru a oferi condi╚Ťii c├ót mai bune turi╚Ötilor. Camera a fost mare, spa╚Ťioas─â, patul confortabil, baia nea╚Öteptat de mare. Era ┼či minifrigider ├«n camer─â. Parcare foarte mare, suficient─â. Loca╚Ťia pensiunii este chiar la ie╚Öirea de la vizitarea pe╚Öterii muierilor, deci cum nu se poate mai potrivit. Mul╚Ťumim managerului pensiunii pentru am─ânuntele oferite, pentru preocuparea de a oferi servicii de calitate, pentru implicare ┼či entuziasm.

 417. O locatie foarte frumoasa intr un colt de rai. Totul este curat, modern si de bun gust. Mai presus de toate am gasit oameni deosebiti . Au dovedit disponibilitate si atentie. Am servit zilnic micul dejun cu produse foarte bune.

 418. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 419. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 420. Atmosfera cald─â ╚Öi primitoare, gazdele foarte amabile si saritoare,atente la toate dorintele clien╚Ťilor! Te simti ca in vizita la bunici!

 421. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 422. Sergiu-mihail iunie 7, 2019 at 6:31 pm

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 423. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 424. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 425. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 426. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 427. Vila este foarte frumoas─â, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 428. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, m├óncare foarte buna …mult peste a╚Ötept─ârile noastre…neap─ârat vom reveni. Am fost foarte impresiona╚Ťi, nota 10 de la noi.

 429. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 430. Totul a fost la superlariv! Gazda ne-a primit cu atata caldura si generozitate! Recomand tuturor!

 431. Totul a fost minunat!! Gazdele, d-na Ileana si d-l Aron sunt niste oameni deosebiti, de o caldura cum nu credeam sa mai intalnesc! D-na Ileana ne-a gatit o ciorba de cocos cu taitei de casa si un tocan de miel la ceaun nemaipomenit de gustoase, ne-a facut cozonaci, seara gratar si foc de tabara, intr-un cuvant, ne-am simtit ca facand parte din familie! Curatenia in camera a fost impecabila!! Mergeti la Pensiunea Magura din Baia de Fier si nu veti regreta, noi deja ne facem planuri pentru vacanta urmatoare!

 432. Gazda este extraordinar de amabil─â, a f─âcut cozonac la cuptor cu lemne, p├óine de cas─â, gr─âtar, foc de tab─âr─â. Camera a fost foarte curat─â, mare, baia la fel. Ne-au ├«ndrumat spre obiectivele turistice de vizitat, cu detalii despre trasee, pre╚Ťuri, program de vizitare, fiind foarte buni cunosc─âtori ai zonei.

 433. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 434. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 435. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 436. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 437. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 438. Un loc excelent pentru o vacanta cu prietenii. Gazda este extrem de primitoare si amabila. Locul este bine amplasat, linistit. Chiar ne am simtit ca acasa, iar fasolea la ceaun a fost grozava:) Felicitari, Casa Noastra!

 439. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 440. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 441. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 442. Micul dejun a fost fabulos! Foarte diversificat, cu produse gustoase. Proprietarul pensiunii foarte amabil si atent sa nu ne lipseasca nimic. Patul extra-large a fost foarte confortabil.

 443. Principalul atu este amplasarea, priveli╚Ötea oferit─â, curgerea apei, care se aude lin ┼či relaxant. Pensiunea denot─â bun gust, terasa ┼či curtea sunt fain amenajate, totul ├«mbie la petrecerea ├«n aer liber a timpului. Este curat, ├«ngrijit, prietenos, se vede aten╚Ťia la detalii ┼či grija pentru a oferi condi╚Ťii c├ót mai bune turi╚Ötilor. Camera a fost mare, spa╚Ťioas─â, patul confortabil, baia nea╚Öteptat de mare. Era ┼či minifrigider ├«n camer─â. Parcare foarte mare, suficient─â. Loca╚Ťia pensiunii este chiar la ie╚Öirea de la vizitarea pe╚Öterii muierilor, deci cum nu se poate mai potrivit. Mul╚Ťumim managerului pensiunii pentru am─ânuntele oferite, pentru preocuparea de a oferi servicii de calitate, pentru implicare ┼či entuziasm.

 444. O locatie foarte frumoasa intr un colt de rai. Totul este curat, modern si de bun gust. Mai presus de toate am gasit oameni deosebiti . Au dovedit disponibilitate si atentie. Am servit zilnic micul dejun cu produse foarte bune.

 445. Constantinescu iunie 14, 2019 at 6:50 pm

  Gazda este foarte primitoare ┼či ├«i mul╚Ťumesc ptr. ┼úuic─â ┼či vi╚Öinat─â

 446. -Gazda foarte foarte de treaba ! -Locul curat si bine aranjat -Pizza de nota 10 -Mancare proaspata

 447. Curatenie, locatie buna, personalul foarte amabil.

 448. Vila este foarte frumoas─â, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 449. Vila este de vis, personal amabil, ne-am simtit extraordinar, m├óncare foarte buna …mult peste a╚Ötept─ârile noastre…neap─ârat vom reveni. Am fost foarte impresiona╚Ťi, nota 10 de la noi.

 450. Ne-a placut totul … Exemplul pentru celelalte vile. Bravooo 👍👍👍

 451. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 452. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 453. Conditiile de cazare foarte bune , camera spatioasa , pat confortabil cu o lenjerie foarte curata ,baie cu aerisire , curatenie peste tot ; noi poposim pentru a doua oara la aceasta pensiune , recomandam cu toata increderea .

 454. Noi am servit masa in fiecare seara la Casa Domneasca dupa ce am solicitat acest lucru. Mancarea a fost extrem de gustoasa!

 455. Gazdele au fost foarte dragute, dispuse sa ajute cu orice. Pensiunea are spatii comune frumoase si bine amenajate.

 456. Locatia este excelenta, cu un peisaj minunat. Iar preturile sunt extraordinar de mici.

 457. Proprietatea este situata vis-a-vis de ieșirea din peștera. Terasa este superba, mancarea buna. Camerele mansardate su fost spatioase, curate, cu tot ce le trebuie. A fost foarte frumos, si mai ales relaxant.

 458. Totul a fost conform asteptarilor. Camera confortabila, curtea si terasa frumos amenajate, micul dejun foarte bun.

 459. – locatia – camera si baia spatioasa – personal amabil – terasa frumos amenajata – curatenie

 460. M├óncarea foarte buna , preparat─â in casa. M-am intors putin in copil─ârie, cand la micul dejun mi-a fost servit si lapte cu cacao, zacusca, gem de prune..toate preparate de gazda😀 Livada in care puteai servi masa…absolut relaxanta

 461. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 462. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 463. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 464. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 465. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 466. Aerul curat de munte, terasa spa╚Ťioas─â ╚Öi atmosfera relaxanta! Camerele curate ╚Öi primitoare, patul confortabil ╚Öi personalul foarte amabil! Vom reveni!

 467. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 468. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 469. Casa este foarte frumoasa, curtea mare, loc de parcare. Bucataria dotata, curatenie, atmosfera placuta.

 470. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 471. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 472. Personal extrem de amabil, mincare buna , practic o locatie excelenta !

 473. A fost cea mai frumoas─â vacan╚Ť─â datorit─â modului ├«n care am fost trata╚Ťi de c─âtre gazd─â. Camera foarte curat─â, priveli╚Ötea frumoas─â, mancarea excelent─â ╚Öi la discre╚Ťie, pre╚Ťuri accesibile, iar personalul extrem de amabil ╚Öi primitor. Recomand Vila Nico pentru o vacan╚Ť─â excelent─â! ├Äi mul╚Ťumim doamnei Alina ╚Öi ├«ntreg personalului pentru tot!

 474. Vila este foarte frumoas─â, gazdele sunt foarte amabile, peisaje superbe, totul la superlativ…

 475. Proprietatea este situata vis-a-vis de ieșirea din peștera. Terasa este superba, mancarea buna. Camerele mansardate su fost spatioase, curate, cu tot ce le trebuie. A fost foarte frumos, si mai ales relaxant.

 476. Totul a fost conform asteptarilor. Camera confortabila, curtea si terasa frumos amenajate, micul dejun foarte bun.

 477. – locatia – camera si baia spatioasa – personal amabil – terasa frumos amenajata – curatenie

 478. M├óncarea foarte buna , preparat─â in casa. M-am intors putin in copil─ârie, cand la micul dejun mi-a fost servit si lapte cu cacao, zacusca, gem de prune..toate preparate de gazda😀 Livada in care puteai servi masa…absolut relaxanta

 479. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 480. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 481. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 482. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 483. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 484. Aerul curat de munte, terasa spa╚Ťioas─â ╚Öi atmosfera relaxanta! Camerele curate ╚Öi primitoare, patul confortabil ╚Öi personalul foarte amabil! Vom reveni!

 485. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 486. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 487. Casa este foarte frumoasa, curtea mare, loc de parcare. Bucataria dotata, curatenie, atmosfera placuta.

 488. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 489. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 490. Mi-a placut mult ospitalitatea gazdei, locatia este excelenta si confortul a fost mai mult decat m-am asteptat.

 491. Personal extrem de amabil, mincare buna , practic o locatie excelenta !

 492. A fost cea mai frumoas─â vacan╚Ť─â datorit─â modului ├«n care am fost trata╚Ťi de c─âtre gazd─â. Camera foarte curat─â, priveli╚Ötea frumoas─â, mancarea excelent─â ╚Öi la discre╚Ťie, pre╚Ťuri accesibile, iar personalul extrem de amabil ╚Öi primitor. Recomand Vila Nico pentru o vacan╚Ť─â excelent─â! ├Äi mul╚Ťumim doamnei Alina ╚Öi ├«ntreg personalului pentru tot!

 493. Personal totusi amabil Spa bine dotat (totusi contra cost, 50 lei/intrare) Destul de curat Pozitionare geografica superba

 494. Pensiunea este amplasata intr-o zona superba. Micul dejun traditional si foarte bogat. Zona de spa este la standarde exceptionale.

 495. O surpriza foarte placuta sa gasim un SPA bine utilat intr-o locatie pitoreasca, chiar la iesirea din Pestera Muierii. Chiar daca nu exista inca un restaurant, noua conducere este inca la inceput, se poate prepara mancare pentru cina si pranz la cerere. Personalul foarte amabil, de nota 10.

 496. camera era curata si ingrijita. Micul dejun “standard” a fost gustos si copios, n-am putut manca tot, a fost prea mult. Pacat ca n-am primit nimic lichid (ceai, lapte, suc de fructe) langa atata mancare.

 497. Gazda primitoare,mancare f buna,peisaj de vis!!!Multumim,Cristi😊😊😊

 498. Proprietatea este situata vis-a-vis de ieșirea din peștera. Terasa este superba, mancarea buna. Camerele mansardate su fost spatioase, curate, cu tot ce le trebuie. A fost foarte frumos, si mai ales relaxant.

 499. M├óncarea foarte buna , preparat─â in casa. M-am intors putin in copil─ârie, cand la micul dejun mi-a fost servit si lapte cu cacao, zacusca, gem de prune..toate preparate de gazda😀 Livada in care puteai servi masa…absolut relaxanta

 500. Camerele curate, mancare buna si gazdele foarte politicoase.

 501. Mancarea servita la pensiune a fost de vis. Totul de la mic dejun la vinul de seara din gospodaria proprie. Camera micuta, dar foarte cocheta. Mansarda Pentru copii minunata. Vom reveni si vara!

 502. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 503. Sergiu-mihail iulie 5, 2019 at 6:42 pm

  Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 504. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 505. Aerul curat de munte, terasa spa╚Ťioas─â ╚Öi atmosfera relaxanta! Camerele curate ╚Öi primitoare, patul confortabil ╚Öi personalul foarte amabil! Vom reveni!

 506. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 507. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 508. Casa este foarte frumoasa, curtea mare, loc de parcare. Bucataria dotata, curatenie, atmosfera placuta.

 509. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 510. Pensiune deosebita din toate punctele de vedere: amplasarea, area de relaxare, decoratiune interioara a pensiunii, oameni care ne a primit, locatia, facilitati pentru toate gusturile si varstele, ideal pentru relaxare in zona paraului, parcare sigura, market aproape. Cuplu roman – mexican foarte fericiti in sejur ­čÖé

 511. Mi-a placut mult ospitalitatea gazdei, locatia este excelenta si confortul a fost mai mult decat m-am asteptat.

 512. Personal extrem de amabil, mincare buna , practic o locatie excelenta !

 513. A fost cea mai frumoas─â vacan╚Ť─â datorit─â modului ├«n care am fost trata╚Ťi de c─âtre gazd─â. Camera foarte curat─â, priveli╚Ötea frumoas─â, mancarea excelent─â ╚Öi la discre╚Ťie, pre╚Ťuri accesibile, iar personalul extrem de amabil ╚Öi primitor. Recomand Vila Nico pentru o vacan╚Ť─â excelent─â! ├Äi mul╚Ťumim doamnei Alina ╚Öi ├«ntreg personalului pentru tot!

 514. camera era curata si ingrijita. Micul dejun “standard” a fost gustos si copios, n-am putut manca tot, a fost prea mult. Pacat ca n-am primit nimic lichid (ceai, lapte, suc de fructe) langa atata mancare.

 515. Gazda primitoare,mancare f buna,peisaj de vis!!!Multumim,Cristi😊😊😊

 516. Proprietatea este situata vis-a-vis de ieșirea din peștera. Terasa este superba, mancarea buna. Camerele mansardate su fost spatioase, curate, cu tot ce le trebuie. A fost foarte frumos, si mai ales relaxant.

 517. Stoicavictormarius iulie 12, 2019 at 6:02 pm

  Gazdele sunt primitoare si foarte atente cu oaspetii. Desi este meniu a la carte, mancarea este foarte buna. Este un loc linistit unde poti veni cu familia pe weekend. Recomand pt familii din oras care cauta “casa bunicilor”.

 518. Locatia si mancarea buna. Personalul foarte atent si amabil.

 519. M├óncarea foarte buna , preparat─â in casa. M-am intors putin in copil─ârie, cand la micul dejun mi-a fost servit si lapte cu cacao, zacusca, gem de prune..toate preparate de gazda😀 Livada in care puteai servi masa…absolut relaxanta

 520. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 521. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 522. Personalul amabil si primitor, camerele curate, mancarea excelenta. Am avut parte de o primire frumoasa, am fost a╚Ötepta╚Ťi cu bucate tradi╚Ťionale, vin si palinca, toate la superlativ. Recomand si vom reveni cu siguranta!

 523. Aerul curat de munte, terasa spa╚Ťioas─â ╚Öi atmosfera relaxanta! Camerele curate ╚Öi primitoare, patul confortabil ╚Öi personalul foarte amabil! Vom reveni!

 524. Un loc primitor ╚Öi excelent pentru relaxare 😊 Cu un raport calitate-pre╚Ť foarte bun.

 525. Atmosfera linistita si imprejurimi superbe. Gazdele ne-au dat toate explicatiile necesare.

 526. Personal totusi amabil Spa bine dotat (totusi contra cost, 50 lei/intrare) Destul de curat Pozitionare geografica superba

 527. Pensiunea este amplasata intr-o zona superba. Micul dejun traditional si foarte bogat. Zona de spa este la standarde exceptionale.

 528. O surpriza foarte placuta sa gasim un SPA bine utilat intr-o locatie pitoreasca, chiar la iesirea din Pestera Muierii. Chiar daca nu exista inca un restaurant, noua conducere este inca la inceput, se poate prepara mancare pentru cina si pranz la cerere. Personalul foarte amabil, de nota 10.

 529. Gazdele au fost extrem de amabile, locul in sine e foarte ofertant pentru copii si nu numai

 530. Casa este foarte frumoasa, curtea mare, loc de parcare. Bucataria dotata, curatenie, atmosfera placuta.

 531. Camere frumoase, curate, personalul foarte prietenos, mancare buna, un living superb. Locatia foarte frumoasa, o curte mare si frumos amenajata, loc de joaca pentru copii.

 532. Personalul foarte amabil,curatenie, amenajata cu bun gust și priveliștea minunată. Recomand cu drag

 533. Mi-a placut mult ospitalitatea gazdei, locatia este excelenta si confortul a fost mai mult decat m-am asteptat.

 534. Personal extrem de amabil, mincare buna , practic o locatie excelenta !

 535. Personal totusi amabil Spa bine dotat (totusi contra cost, 50 lei/intrare) Destul de curat Pozitionare geografica superba

 536. Pensiunea este amplasata intr-o zona superba. Micul dejun traditional si foarte bogat. Zona de spa este la standarde exceptionale.

 537. O surpriza foarte placuta sa gasim un SPA bine utilat intr-o locatie pitoreasca, chiar la iesirea din Pestera Muierii. Chiar daca nu exista inca un restaurant, noua conducere este inca la inceput, se poate prepara mancare pentru cina si pranz la cerere. Personalul foarte amabil, de nota 10.

 538. Personalul foarte amabil,curatenie, amenajata cu bun gust și priveliștea minunată. Recomand cu drag

 539. Mi-a placut mult ospitalitatea gazdei, locatia este excelenta si confortul a fost mai mult decat m-am asteptat.

 540. Personal extrem de amabil, mincare buna , practic o locatie excelenta !

 541. Amplasare pensiunii este excelenta pentru a vizita obiectivele din zona fiind aproape de pestera muieri si de localitatea polovraci . Curatenia si bunul simt sunt la ele acasa , gazde primitoare si gata sa ne ofere tot ce mai avem nevoie.

 542. A fost foarte pl─âcut. Foarte impresiona╚Ťi de ospitalitatea gazdelor noastre, camerele curate. Recomandam loca╚Ťia cu mare drag.

 543. Totul a fost la superlariv! Gazda ne-a primit cu atata caldura si generozitate! Recomand tuturor!

 544. Totul. De la designul camerelor și al bailor, la amabilitatea proprietarului, gradina cu hamace și ciubarul din grădina.

 545. calitate foarte buna a amenajarii camerei, spatiu exterior de stat, bolta de vita, personalul amabil, asternuturile calitate foarte buna

 546. Un loc cu liniste, bucurie si caldura. Proprietarul a conlucrat cu natura si totul curge firesc. Ne-a bucurat mult primirea, recomandarile, hamacul si via! O frumusete sa imbratisezi apusul si dimineata! Asteptam cat mai curand bicicletele si revederea oamenilor si locurilor minunate!

 547. Totul a fost minunat, dna foarte preocupata de toate solicitarile oaspetilor(serveste o cafea foarte buna, si siropuri naturale).Curatenie si ordine. Speram sa revenim!

 548. Gazda este foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi atenta la cerin╚Ťele clientilor. Atmosfera de vacan╚Ť─â, buna dispozi╚Ťie, iar micul dejun este compus din legume de gradina ╚Öi alimente tradi╚Ťionale foarte gustoase. Sigur vom mai reveni.

 549. Totul a fost extraordinar, cu siguranta un loc perfect pentru relaxare.

 550. Amabilitate, confort, siguran╚Ť─â ma╚Öinii, cur─â╚Ťenie, servire exemplara. Felicitam proprietarii.

 551. Gazda deosebit de amabila, locatie f bun─â pt a vedea atractiile turistice din zon─â

 552. amabilitatea gazdelor,curatenia din camera,foisorul si gradina de legume,cafeaua de dimineata cu lapte proaspat muls de la vaca,mai revenim

 553. Camera mare, curatenie, gazde primitoare, excelent

 554. Se afla intr o pozi╚Ťie excelenta la ie╚Öirea din pe╚Ötera Muierii . Peisajul e superb.

 555. Totul a fost perfect,personalul foarte prietenos,amplasarea excelenta,servicii de calitate,cur─â╚Ťenie….o sa revenim cu drag.

 556. Pensiunea este foarte frumos asezata , personalul foarte amabil ,mincarea excelenta ,TOTUL DE NOTA 10.

 557. Absolut tot, de la sosire pana la plecare , mancarea foarte buna, loc de joaca pentru copii. Nota 10

 558. Pozitia pensiunii e super, gradina e ok, conditiile din camera sunt ok, copii sub 6 ani nu au platit micul dejun, gazda primitoare care ne-a dat indicatii ok despre atractiile din zona, mancare buna, existenta locului de joaca

 559. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 560. Personalul mult peste așteptări! Foarte amabili și politicoși oamenii de la conac. Vom mai opri când trecem prin zonă!

 561. Mi-au placut ospitalitatea gazdelor, mancarea, amplasarea.

 562. Poten╚Ťial irosit de nepriceperea personalului ╚Öi accesul p├ón─â la loca╚Ťie. Singurul lucru bun a fost receptivitatea proprietarului la cerin╚Ťele noastre.

 563. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 564. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 565. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 566. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 567. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 568. Foarte frumos din toate punctele de vedere…copiii cei mai ferici╚Ťi..

 569. Mi-a placut totul. Gazdele sunt niste oameni minunati. Ne-am simtit chiar ca la “casa noastra”, totul este la superlativ, mancarea foarte gustoasa si” bucatareasa frumoasa” ,servirea a fost impecabila, curatenie, au o curte minunata, cu spatii pentru copii, un parc intr-o mica padure , totul arata ca pe internet Ne-am despartit cu greu de gazde (d-nele Lili si Cristina sunt doua fete de zahar, iar de dl. Mari nu mai zic, un om foarte harnic), toti cu suflet mare O revenim cu mare drag

 570. Cazarea super,personalul deosebit de primitor si cald,ne simteam ca in familie.Zona este foarte frumoasa iar punctele de atractie sunt foarte aproape,Pestera Muieri,Pestera Polvragi , Manastirea Polvragi,cheile Oltetului (max 4 km ) si multe altele .Curtea foarte mare si foarte dotata pentru copii dar si pentru adulti .Nu ne venea sa mai plecam si ne-am despartit cu greu de aceasta pensiune minunata in care vom reveni cu drag de fiecere data.Iti ramane la suflet -Casa Noastra-.Va multumim si ne vom revedea.

 571. O gazd─â minunat─â c─âreia ├«i place ceea ce face , prietenoas─â,implicat─â ╚Öi plin─â de dorin╚Ťa de a te face s─â te sim╚Ťi bine.Am avut parte de o primire t├órzie cu afinat─â ╚Öi un platou cu fructe sub bolta de vi╚Ťa de vie .La plecare am primit o cafea din partea casei.Pensiunea se preg─âte╚Öte s─â ofere in viitorul apropiat si mic dejun.Camera a fost curat─â,lenjeria de pat ╚Öi prosoapele impecabile , iar patul are o saltea senza╚Ťional─â.Mul╚Ťumim,ne-am sim╚Ťit minunat!Loca╚Ťia e aproape de zonele de interes turistic Pe╚Ötera Polovragi,Cheile Olte╚Ťului,Pe╚Ötera Muierii,Transalpina.

 572. Totul. De la designul camerelor și al bailor, la amabilitatea proprietarului, gradina cu hamace și ciubarul din grădina.

 573. calitate foarte buna a amenajarii camerei, spatiu exterior de stat, bolta de vita, personalul amabil, asternuturile calitate foarte buna

 574. Nimic de reprosat. Primirea c─âlduroas─â, produse din gospod─âria proprie. O pensiune la care voi reveni cu placere si pe care o recomand.

 575. Amabilitate, confort, siguran╚Ť─â ma╚Öinii, cur─â╚Ťenie, servire exemplara. Felicitam proprietarii.

 576. Gazda deosebit de amabila, locatie f bun─â pt a vedea atractiile turistice din zon─â

 577. Ne a placut foarte mult ospitalitatea gazdelor si personalului, mancarea a fost delicioasa, pensiunea este amplasata intr un loc minunat ! Vom reveni cu placere !

 578. Pensiunea este foarte frumos asezata , personalul foarte amabil ,mincarea excelenta ,TOTUL DE NOTA 10.

 579. Absolut tot, de la sosire pana la plecare , mancarea foarte buna, loc de joaca pentru copii. Nota 10

 580. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 581. Personalul mult peste așteptări! Foarte amabili și politicoși oamenii de la conac. Vom mai opri când trecem prin zonă!

 582. Mi-au placut ospitalitatea gazdelor, mancarea, amplasarea.

 583. Poten╚Ťial irosit de nepriceperea personalului ╚Öi accesul p├ón─â la loca╚Ťie. Singurul lucru bun a fost receptivitatea proprietarului la cerin╚Ťele noastre.

 584. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 585. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 586. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 587. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 588. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 589. Foarte frumos din toate punctele de vedere…copiii cei mai ferici╚Ťi..

 590. Mi-a placut totul. Gazdele sunt niste oameni minunati. Ne-am simtit chiar ca la “casa noastra”, totul este la superlativ, mancarea foarte gustoasa si” bucatareasa frumoasa” ,servirea a fost impecabila, curatenie, au o curte minunata, cu spatii pentru copii, un parc intr-o mica padure , totul arata ca pe internet Ne-am despartit cu greu de gazde (d-nele Lili si Cristina sunt doua fete de zahar, iar de dl. Mari nu mai zic, un om foarte harnic), toti cu suflet mare O revenim cu mare drag

 591. Cazarea super,personalul deosebit de primitor si cald,ne simteam ca in familie.Zona este foarte frumoasa iar punctele de atractie sunt foarte aproape,Pestera Muieri,Pestera Polvragi , Manastirea Polvragi,cheile Oltetului (max 4 km ) si multe altele .Curtea foarte mare si foarte dotata pentru copii dar si pentru adulti .Nu ne venea sa mai plecam si ne-am despartit cu greu de aceasta pensiune minunata in care vom reveni cu drag de fiecere data.Iti ramane la suflet -Casa Noastra-.Va multumim si ne vom revedea.

 592. Totul a fost perfect!!!! cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, proprietarul un om deosebit, loca╚Ťia minunat─â ! Din partea mea +++++10 !

 593. O gazd─â minunat─â c─âreia ├«i place ceea ce face , prietenoas─â,implicat─â ╚Öi plin─â de dorin╚Ťa de a te face s─â te sim╚Ťi bine.Am avut parte de o primire t├órzie cu afinat─â ╚Öi un platou cu fructe sub bolta de vi╚Ťa de vie .La plecare am primit o cafea din partea casei.Pensiunea se preg─âte╚Öte s─â ofere in viitorul apropiat si mic dejun.Camera a fost curat─â,lenjeria de pat ╚Öi prosoapele impecabile , iar patul are o saltea senza╚Ťional─â.Mul╚Ťumim,ne-am sim╚Ťit minunat!Loca╚Ťia e aproape de zonele de interes turistic Pe╚Ötera Polovragi,Cheile Olte╚Ťului,Pe╚Ötera Muierii,Transalpina.

 594. Totul. De la designul camerelor și al bailor, la amabilitatea proprietarului, gradina cu hamace și ciubarul din grădina.

 595. Nimic de reprosat. Primirea c─âlduroas─â, produse din gospod─âria proprie. O pensiune la care voi reveni cu placere si pe care o recomand.

 596. Amabilitate, confort, siguran╚Ť─â ma╚Öinii, cur─â╚Ťenie, servire exemplara. Felicitam proprietarii.

 597. Gazda deosebit de amabila, locatie f bun─â pt a vedea atractiile turistice din zon─â

 598. Gazda extraordinara,pozele.reflecta realitatea,curte mare,gratar,balansoar,bucatarie modern utilata,sala de mese moderna….totul minunat

 599. Totul a fost minunat, dna foarte preocupata de toate solicitarile oaspetilor(serveste o cafea foarte buna, si siropuri naturale).Curatenie si ordine. Speram sa revenim!

 600. Gazda este foarte dr─âgu╚Ť─â ╚Öi atenta la cerin╚Ťele clientilor. Atmosfera de vacan╚Ť─â, buna dispozi╚Ťie, iar micul dejun este compus din legume de gradina ╚Öi alimente tradi╚Ťionale foarte gustoase. Sigur vom mai reveni.

 601. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 602. Personalul mult peste așteptări! Foarte amabili și politicoși oamenii de la conac. Vom mai opri când trecem prin zonă!

 603. Mi-au placut ospitalitatea gazdelor, mancarea, amplasarea.

 604. Ne a placut foarte mult ospitalitatea gazdelor si personalului, mancarea a fost delicioasa, pensiunea este amplasata intr un loc minunat ! Vom reveni cu placere !

 605. Pensiunea este foarte frumos asezata , personalul foarte amabil ,mincarea excelenta ,TOTUL DE NOTA 10.

 606. Absolut tot, de la sosire pana la plecare , mancarea foarte buna, loc de joaca pentru copii. Nota 10

 607. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 608. Poten╚Ťial irosit de nepriceperea personalului ╚Öi accesul p├ón─â la loca╚Ťie. Singurul lucru bun a fost receptivitatea proprietarului la cerin╚Ťele noastre.

 609. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 610. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 611. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 612. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 613. Micul dejun romanesc, ba chiar si adaptat copilului de 3 ani, camera spatioasa, baie spatioasa, tarcul cu animale-minunat, o multime de jucarii si biciclete,trotinete, locurile de joaca, echipamente sportive pt toate varstele in curte, cortul indianului, TOT

 614. Foarte frumos din toate punctele de vedere…copiii cei mai ferici╚Ťi..

 615. Mi-a placut totul. Gazdele sunt niste oameni minunati. Ne-am simtit chiar ca la “casa noastra”, totul este la superlativ, mancarea foarte gustoasa si” bucatareasa frumoasa” ,servirea a fost impecabila, curatenie, au o curte minunata, cu spatii pentru copii, un parc intr-o mica padure , totul arata ca pe internet Ne-am despartit cu greu de gazde (d-nele Lili si Cristina sunt doua fete de zahar, iar de dl. Mari nu mai zic, un om foarte harnic), toti cu suflet mare O revenim cu mare drag

 616. Totul super, personal, camere curate, locatie superba… e oauuu ce mai

 617. Ne.a pl─âcut pozitia geografic─â peisajul ,tot personal gazde pe sufletul turi╚Ötilor ,amabili serviabili ╚Öi joviali.Ne.am sim╚Ťit c─â ├«ntr.o familie.La buc─ât─ârie mai au lucrat ╚Öi de ├«nv─â╚Ťat .

 618. MIC DEJUN A FOST LA ALEGERE, MENIU FIX S-AU A LA CARTE. DIVERSIFICAT SI GUSTOS.

 619. am avut parte de niste gazde foarte primitoare si locatia de poveste!

 620. Nimic de reprosat. Primirea c─âlduroas─â, produse din gospod─âria proprie. O pensiune la care voi reveni cu placere si pe care o recomand.

 621. Amabilitate, confort, siguran╚Ť─â ma╚Öinii, cur─â╚Ťenie, servire exemplara. Felicitam proprietarii.

 622. Totul a fost perfect!!!! cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, proprietarul un om deosebit, loca╚Ťia minunat─â ! Din partea mea +++++10 !

 623. O gazd─â minunat─â c─âreia ├«i place ceea ce face , prietenoas─â,implicat─â ╚Öi plin─â de dorin╚Ťa de a te face s─â te sim╚Ťi bine.Am avut parte de o primire t├órzie cu afinat─â ╚Öi un platou cu fructe sub bolta de vi╚Ťa de vie .La plecare am primit o cafea din partea casei.Pensiunea se preg─âte╚Öte s─â ofere in viitorul apropiat si mic dejun.Camera a fost curat─â,lenjeria de pat ╚Öi prosoapele impecabile , iar patul are o saltea senza╚Ťional─â.Mul╚Ťumim,ne-am sim╚Ťit minunat!Loca╚Ťia e aproape de zonele de interes turistic Pe╚Ötera Polovragi,Cheile Olte╚Ťului,Pe╚Ötera Muierii,Transalpina.

 624. Totul. De la designul camerelor și al bailor, la amabilitatea proprietarului, gradina cu hamace și ciubarul din grădina.

 625. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 626. Personalul mult peste așteptări! Foarte amabili și politicoși oamenii de la conac. Vom mai opri când trecem prin zonă!

 627. Mi-au placut ospitalitatea gazdelor, mancarea, amplasarea.

 628. Personal amabil, curat, cald, mancarea foarte buna, traditionala, produse facute in casa, vedere spre munte, foarte aproape de Pestera Muierii.

 629. Pozitia pensiunii, confortul, serviciile, bucatarul, toate au fost pe gustul nostru.

 630. Ne a placut foarte mult ospitalitatea gazdelor si personalului, mancarea a fost delicioasa, pensiunea este amplasata intr un loc minunat ! Vom reveni cu placere !

 631. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 632. Poten╚Ťial irosit de nepriceperea personalului ╚Öi accesul p├ón─â la loca╚Ťie. Singurul lucru bun a fost receptivitatea proprietarului la cerin╚Ťele noastre.

 633. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 634. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 635. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 636. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 637. Zona de exterior a locatieieste foarte atractiva , mai ales pentru copii. prosibilitatea de a face un foc de tabara si a petrece ceva timp in aer liber, noaptea la lumina focului, a salvat excursia. partial atitudinea personalului. Nota de 4 este data doar pentru curtea senzationala si atidudinea domnul de la cazare care ne-a ajutat cat a fost nevoie; Altfel era 1.

 638. Micul dejun romanesc, ba chiar si adaptat copilului de 3 ani, camera spatioasa, baie spatioasa, tarcul cu animale-minunat, o multime de jucarii si biciclete,trotinete, locurile de joaca, echipamente sportive pt toate varstele in curte, cortul indianului, TOT

 639. Foarte frumos din toate punctele de vedere…copiii cei mai ferici╚Ťi..

 640. Totul super, personal, camere curate, locatie superba… e oauuu ce mai

 641. Ne.a pl─âcut pozitia geografic─â peisajul ,tot personal gazde pe sufletul turi╚Ötilor ,amabili serviabili ╚Öi joviali.Ne.am sim╚Ťit c─â ├«ntr.o familie.La buc─ât─ârie mai au lucrat ╚Öi de ├«nv─â╚Ťat .

 642. MIC DEJUN A FOST LA ALEGERE, MENIU FIX S-AU A LA CARTE. DIVERSIFICAT SI GUSTOS.

 643. Este o pensiune excelenta! Doamna Ileana, gazda, impreuna cu sotul dumneaei, sunt de o amabilitate extraordinara, asa cum ar trebui sa fie toti proprietarii de pensiuni. Vom reveni cu drag!

 644. am avut parte de niste gazde foarte primitoare si locatia de poveste!

 645. Nimic de reprosat. Primirea c─âlduroas─â, produse din gospod─âria proprie. O pensiune la care voi reveni cu placere si pe care o recomand.

 646. Gazde minunate. Foarte curat, o adevarata placere sa fi gazduit la Pensiunea Angelica. Multumim pentru ospitalitate.

 647. Totul este minunat. Camera foarte curata, iar familia este foarte draguta. Mancarea facuta de doamna Angelica foarte gustoasa si proaspata.

 648. Totul. Serviciile, Personalul, este foarte cur─â╚Ťenie. O sa mai revenim cu mare drag

 649. Personal amabil, curat, cald, mancarea foarte buna, traditionala, produse facute in casa, vedere spre munte, foarte aproape de Pestera Muierii.

 650. Pozitia pensiunii, confortul, serviciile, bucatarul, toate au fost pe gustul nostru.

 651. Ne a placut foarte mult ospitalitatea gazdelor si personalului, mancarea a fost delicioasa, pensiunea este amplasata intr un loc minunat ! Vom reveni cu placere !

 652. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 653. Personalul mult peste așteptări! Foarte amabili și politicoși oamenii de la conac. Vom mai opri când trecem prin zonă!

 654. Mi-au placut ospitalitatea gazdelor, mancarea, amplasarea.

 655. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 656. Poten╚Ťial irosit de nepriceperea personalului ╚Öi accesul p├ón─â la loca╚Ťie. Singurul lucru bun a fost receptivitatea proprietarului la cerin╚Ťele noastre.

 657. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 658. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 659. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 660. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 661. Zona de exterior a locatieieste foarte atractiva , mai ales pentru copii. prosibilitatea de a face un foc de tabara si a petrece ceva timp in aer liber, noaptea la lumina focului, a salvat excursia. partial atitudinea personalului. Nota de 4 este data doar pentru curtea senzationala si atidudinea domnul de la cazare care ne-a ajutat cat a fost nevoie; Altfel era 1.

 662. Micul dejun romanesc, ba chiar si adaptat copilului de 3 ani, camera spatioasa, baie spatioasa, tarcul cu animale-minunat, o multime de jucarii si biciclete,trotinete, locurile de joaca, echipamente sportive pt toate varstele in curte, cortul indianului, TOT

 663. Foarte frumos din toate punctele de vedere…copiii cei mai ferici╚Ťi..

 664. Este o pensiune excelenta! Doamna Ileana, gazda, impreuna cu sotul dumneaei, sunt de o amabilitate extraordinara, asa cum ar trebui sa fie toti proprietarii de pensiuni. Vom reveni cu drag!

 665. am avut parte de niste gazde foarte primitoare si locatia de poveste!

 666. Nimic de reprosat. Primirea c─âlduroas─â, produse din gospod─âria proprie. O pensiune la care voi reveni cu placere si pe care o recomand.

 667. A fost o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â, pensiunea este nou─â si construit─â cu mult─â aten╚Ťie la detalii, foarte calitativ ╚Öi cu mult bun gust. Camerele sunt spatioase , patul confortabil, mobilier foarte frumos, din lemn masiv , baie decorat─â modern , totul deosebit. Gazdele sunt tinere , foarte sociabile si primitoare. Am fost r─âsf─â╚Ťa╚Ťi cu mici aten╚Ťii din partea casei ╚Öi am primit multe informa╚Ťii in leg─âtur─â cu obiectivele turistice din zona. Vom reveni cu pl─âcere …

 668. Totul a fost perfect!!!! cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, proprietarul un om deosebit, loca╚Ťia minunat─â ! Din partea mea +++++10 !

 669. O gazd─â minunat─â c─âreia ├«i place ceea ce face , prietenoas─â,implicat─â ╚Öi plin─â de dorin╚Ťa de a te face s─â te sim╚Ťi bine.Am avut parte de o primire t├órzie cu afinat─â ╚Öi un platou cu fructe sub bolta de vi╚Ťa de vie .La plecare am primit o cafea din partea casei.Pensiunea se preg─âte╚Öte s─â ofere in viitorul apropiat si mic dejun.Camera a fost curat─â,lenjeria de pat ╚Öi prosoapele impecabile , iar patul are o saltea senza╚Ťional─â.Mul╚Ťumim,ne-am sim╚Ťit minunat!Loca╚Ťia e aproape de zonele de interes turistic Pe╚Ötera Polovragi,Cheile Olte╚Ťului,Pe╚Ötera Muierii,Transalpina.

 670. Recomand cu drag, un loc superb pentru relaxare atat pt cei mari cat si pt copii, gazde ospitaliere, cazarea excelenta! Mi-a placut foarte mult mai venim! ­čśë

 671. Cel mai mult mi-a pl─âcut ospitalitatea gazdelor. Condi╚Ťiile de cazare au fost impecabile.

 672. Loca╚Ťia a fost superb─â ,casa foarte frumoasa ╚Öi curat─â ,o curte superb─â ╚Öi foarte bine ├«ntre╚Ťinut─â ,gazda foarte primitoare , oameni deosebi╚Ťi ╚Öi extraordinari ,le mul╚Ťumim pentru tot ╚Öi recomandam mai departe.

 673. Personal amabil, curat, cald, mancarea foarte buna, traditionala, produse facute in casa, vedere spre munte, foarte aproape de Pestera Muierii.

 674. Pozitia pensiunii, confortul, serviciile, bucatarul, toate au fost pe gustul nostru.

 675. Ne a placut foarte mult ospitalitatea gazdelor si personalului, mancarea a fost delicioasa, pensiunea este amplasata intr un loc minunat ! Vom reveni cu placere !

 676. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 677. Personalul mult peste așteptări! Foarte amabili și politicoși oamenii de la conac. Vom mai opri când trecem prin zonă!

 678. Mi-au placut ospitalitatea gazdelor, mancarea, amplasarea.

 679. Gazde minunate. Foarte curat, o adevarata placere sa fi gazduit la Pensiunea Angelica. Multumim pentru ospitalitate.

 680. Totul este minunat. Camera foarte curata, iar familia este foarte draguta. Mancarea facuta de doamna Angelica foarte gustoasa si proaspata.

 681. Totul. Serviciile, Personalul, este foarte cur─â╚Ťenie. O sa mai revenim cu mare drag

 682. A fost o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â, pensiunea este nou─â si construit─â cu mult─â aten╚Ťie la detalii, foarte calitativ ╚Öi cu mult bun gust. Camerele sunt spatioase , patul confortabil, mobilier foarte frumos, din lemn masiv , baie decorat─â modern , totul deosebit. Gazdele sunt tinere , foarte sociabile si primitoare. Am fost r─âsf─â╚Ťa╚Ťi cu mici aten╚Ťii din partea casei ╚Öi am primit multe informa╚Ťii in leg─âtur─â cu obiectivele turistice din zona. Vom reveni cu pl─âcere …

 683. Totul a fost perfect!!!! cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, proprietarul un om deosebit, loca╚Ťia minunat─â ! Din partea mea +++++10 !

 684. O gazd─â minunat─â c─âreia ├«i place ceea ce face , prietenoas─â,implicat─â ╚Öi plin─â de dorin╚Ťa de a te face s─â te sim╚Ťi bine.Am avut parte de o primire t├órzie cu afinat─â ╚Öi un platou cu fructe sub bolta de vi╚Ťa de vie .La plecare am primit o cafea din partea casei.Pensiunea se preg─âte╚Öte s─â ofere in viitorul apropiat si mic dejun.Camera a fost curat─â,lenjeria de pat ╚Öi prosoapele impecabile , iar patul are o saltea senza╚Ťional─â.Mul╚Ťumim,ne-am sim╚Ťit minunat!Loca╚Ťia e aproape de zonele de interes turistic Pe╚Ötera Polovragi,Cheile Olte╚Ťului,Pe╚Ötera Muierii,Transalpina.

 685. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 686. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 687. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 688. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 689. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 690. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 691. Totul super, personal, camere curate, locatie superba… e oauuu ce mai

 692. Ne.a pl─âcut pozitia geografic─â peisajul ,tot personal gazde pe sufletul turi╚Ötilor ,amabili serviabili ╚Öi joviali.Ne.am sim╚Ťit c─â ├«ntr.o familie.La buc─ât─ârie mai au lucrat ╚Öi de ├«nv─â╚Ťat .

 693. MIC DEJUN A FOST LA ALEGERE, MENIU FIX S-AU A LA CARTE. DIVERSIFICAT SI GUSTOS.

 694. Recomand cu drag, un loc superb pentru relaxare atat pt cei mari cat si pt copii, gazde ospitaliere, cazarea excelenta! Mi-a placut foarte mult mai venim! ­čśë

 695. Cel mai mult mi-a pl─âcut ospitalitatea gazdelor. Condi╚Ťiile de cazare au fost impecabile.

 696. Loca╚Ťia a fost superb─â ,casa foarte frumoasa ╚Öi curat─â ,o curte superb─â ╚Öi foarte bine ├«ntre╚Ťinut─â ,gazda foarte primitoare , oameni deosebi╚Ťi ╚Öi extraordinari ,le mul╚Ťumim pentru tot ╚Öi recomandam mai departe.

 697. Locatia, facilitatile (restaurant cu mancare traditionala, foarte buna), raport pret-calitate bun.

 698. Personal amabil, curat, cald, mancarea foarte buna, traditionala, produse facute in casa, vedere spre munte, foarte aproape de Pestera Muierii.

 699. Pozitia pensiunii, confortul, serviciile, bucatarul, toate au fost pe gustul nostru.

 700. A fost o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â, pensiunea este nou─â si construit─â cu mult─â aten╚Ťie la detalii, foarte calitativ ╚Öi cu mult bun gust. Camerele sunt spatioase , patul confortabil, mobilier foarte frumos, din lemn masiv , baie decorat─â modern , totul deosebit. Gazdele sunt tinere , foarte sociabile si primitoare. Am fost r─âsf─â╚Ťa╚Ťi cu mici aten╚Ťii din partea casei ╚Öi am primit multe informa╚Ťii in leg─âtur─â cu obiectivele turistice din zona. Vom reveni cu pl─âcere …

 701. Totul a fost perfect!!!! cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, proprietarul un om deosebit, loca╚Ťia minunat─â ! Din partea mea +++++10 !

 702. O gazd─â minunat─â c─âreia ├«i place ceea ce face , prietenoas─â,implicat─â ╚Öi plin─â de dorin╚Ťa de a te face s─â te sim╚Ťi bine.Am avut parte de o primire t├órzie cu afinat─â ╚Öi un platou cu fructe sub bolta de vi╚Ťa de vie .La plecare am primit o cafea din partea casei.Pensiunea se preg─âte╚Öte s─â ofere in viitorul apropiat si mic dejun.Camera a fost curat─â,lenjeria de pat ╚Öi prosoapele impecabile , iar patul are o saltea senza╚Ťional─â.Mul╚Ťumim,ne-am sim╚Ťit minunat!Loca╚Ťia e aproape de zonele de interes turistic Pe╚Ötera Polovragi,Cheile Olte╚Ťului,Pe╚Ötera Muierii,Transalpina.

 703. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 704. Poten╚Ťial irosit de nepriceperea personalului ╚Öi accesul p├ón─â la loca╚Ťie. Singurul lucru bun a fost receptivitatea proprietarului la cerin╚Ťele noastre.

 705. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 706. Gazde minunate, totul pe gustul nostru. Diminea╚Ťa se savureaza cea mai buna cafea din partea casei. Mul╚Ťumim doamnei Mariana pt tot. Vom mai reveni la dvs.

 707. Gazde amabile si mereu cu zambetul pe buze.Mancarea excelenta (a gatit dupa preferintele noastre).

 708. O pensiune in care familiile cu copii mici, dar nu numai, se simt ca acasa! Cei mici au piscina, trambulina, gradina cu flori, nisip, animalute si multe jucarii. Camerele sunt frumos colorate, nici una nu seamana cu cealalta. Gazdele sunt extrem de amabile, iar locatia e perfecta pentru a vizita cele 2 pesteri din zona, o manastire si alte lucruri deosebite. O recomand din toata inima.

 709. Totul super, personal, camere curate, locatie superba… e oauuu ce mai

 710. Ne.a pl─âcut pozitia geografic─â peisajul ,tot personal gazde pe sufletul turi╚Ötilor ,amabili serviabili ╚Öi joviali.Ne.am sim╚Ťit c─â ├«ntr.o familie.La buc─ât─ârie mai au lucrat ╚Öi de ├«nv─â╚Ťat .

 711. MIC DEJUN A FOST LA ALEGERE, MENIU FIX S-AU A LA CARTE. DIVERSIFICAT SI GUSTOS.

 712. Gazde primitoare, camera micuta dar frumos mobilata; mancarea foarte gustoasa, portiile generoase.

 713. Oameni primitori, mancare excelenta, locatie linistita. Exact ca la bunici!

 714. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 715. Camera dubla cu balcon avea un pat extra-large, salteaua era confortabil─â, livingul pensiunii foarte placut, cu carti pentru citit si jocuri puse la dispozi╚Ťie. Restaurantul a fost ok, micul dejun foarte bun, barul avea preturile mici ╚Öi cafeaua foarte buna. Personalul este primitor.

 716. Gazde primitoare,personal amabil,buc─ât─ârie de nota 10+. Loc de joaca pentru copii. Recomand─âm cu mare drag!

 717. Locatia, facilitatile (restaurant cu mancare traditionala, foarte buna), raport pret-calitate bun.

 718. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 719. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 720. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 721. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 722. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 723. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 724. Curatenie si mancarea foarte buna ,curte curata si aranjata.

 725. Pozitia convenabila pentru a vizita obiectivele zonei.

 726. hotel amplasat intr-o zona linistita, curte si terase extraordinar de frumoase si ingrijite. Parculet pentru copii si foarte mult verde; in putine cuvinte un post de vis. Camere super dotate si curate.

 727. Micul dejun romanesc, ba chiar si adaptat copilului de 3 ani, camera spatioasa, baie spatioasa, tarcul cu animale-minunat, o multime de jucarii si biciclete,trotinete, locurile de joaca, echipamente sportive pt toate varstele in curte, cortul indianului, TOT

 728. Foarte frumos din toate punctele de vedere…copiii cei mai ferici╚Ťi..

 729. Mi-a placut totul. Gazdele sunt niste oameni minunati. Ne-am simtit chiar ca la “casa noastra”, totul este la superlativ, mancarea foarte gustoasa si” bucatareasa frumoasa” ,servirea a fost impecabila, curatenie, au o curte minunata, cu spatii pentru copii, un parc intr-o mica padure , totul arata ca pe internet Ne-am despartit cu greu de gazde (d-nele Lili si Cristina sunt doua fete de zahar, iar de dl. Mari nu mai zic, un om foarte harnic), toti cu suflet mare O revenim cu mare drag

 730. Totul super, personal, camere curate, locatie superba… e oauuu ce mai

 731. Ne.a pl─âcut pozitia geografic─â peisajul ,tot personal gazde pe sufletul turi╚Ötilor ,amabili serviabili ╚Öi joviali.Ne.am sim╚Ťit c─â ├«ntr.o familie.La buc─ât─ârie mai au lucrat ╚Öi de ├«nv─â╚Ťat .

 732. MIC DEJUN A FOST LA ALEGERE, MENIU FIX S-AU A LA CARTE. DIVERSIFICAT SI GUSTOS.

 733. locatie stradala, ideal pentru o sedere de 1 noapte, camera curata, proprietarul foarte amabil, parcare gratuita

 734. faptul ca dupa un drum lung am fost intampinati cu un zambet;salteaua excelenta ;

 735. Pensiunea este superb─â cu o priveliste nemaipomenit─â de pe terasa si de la balcon spre muntele Parang. Camere foarte curate si intime, perfecte ptr un sejur de c├óteva zile.Gazdele foarte vesele si primitoare. Mancarea foarte gustoas─â. Raport calitate/ pre╚Ť foarte bun. Recomand cu incredere. Great place with an amazing view of Parang mountain. Really pleasant and clean rooms just perfect for a holiday. The hosts were incredibly helpful and generous with their time and advice. The food very tasty. Very good value. I would highly recommend it and would stay there again.

 736. locatia,mobilierul, receptia, totul este extraordinar de frumos

 737. Camera dubla cu balcon avea un pat extra-large, salteaua era confortabil─â, livingul pensiunii foarte placut, cu carti pentru citit si jocuri puse la dispozi╚Ťie. Restaurantul a fost ok, micul dejun foarte bun, barul avea preturile mici ╚Öi cafeaua foarte buna. Personalul este primitor.

 738. Gazde primitoare,personal amabil,buc─ât─ârie de nota 10+. Loc de joaca pentru copii. Recomand─âm cu mare drag!

 739. A fost o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â, pensiunea este nou─â si construit─â cu mult─â aten╚Ťie la detalii, foarte calitativ ╚Öi cu mult bun gust. Camerele sunt spatioase , patul confortabil, mobilier foarte frumos, din lemn masiv , baie decorat─â modern , totul deosebit. Gazdele sunt tinere , foarte sociabile si primitoare. Am fost r─âsf─â╚Ťa╚Ťi cu mici aten╚Ťii din partea casei ╚Öi am primit multe informa╚Ťii in leg─âtur─â cu obiectivele turistice din zona. Vom reveni cu pl─âcere …

 740. Totul a fost perfect!!!! cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, proprietarul un om deosebit, loca╚Ťia minunat─â ! Din partea mea +++++10 !

 741. O gazd─â minunat─â c─âreia ├«i place ceea ce face , prietenoas─â,implicat─â ╚Öi plin─â de dorin╚Ťa de a te face s─â te sim╚Ťi bine.Am avut parte de o primire t├órzie cu afinat─â ╚Öi un platou cu fructe sub bolta de vi╚Ťa de vie .La plecare am primit o cafea din partea casei.Pensiunea se preg─âte╚Öte s─â ofere in viitorul apropiat si mic dejun.Camera a fost curat─â,lenjeria de pat ╚Öi prosoapele impecabile , iar patul are o saltea senza╚Ťional─â.Mul╚Ťumim,ne-am sim╚Ťit minunat!Loca╚Ťia e aproape de zonele de interes turistic Pe╚Ötera Polovragi,Cheile Olte╚Ťului,Pe╚Ötera Muierii,Transalpina.

 742. Gazde minunate, totul pe gustul nostru. Diminea╚Ťa se savureaza cea mai buna cafea din partea casei. Mul╚Ťumim doamnei Mariana pt tot. Vom mai reveni la dvs.

 743. Gazde amabile si mereu cu zambetul pe buze.Mancarea excelenta (a gatit dupa preferintele noastre).

 744. O pensiune in care familiile cu copii mici, dar nu numai, se simt ca acasa! Cei mici au piscina, trambulina, gradina cu flori, nisip, animalute si multe jucarii. Camerele sunt frumos colorate, nici una nu seamana cu cealalta. Gazdele sunt extrem de amabile, iar locatia e perfecta pentru a vizita cele 2 pesteri din zona, o manastire si alte lucruri deosebite. O recomand din toata inima.

 745. Totul super, personal, camere curate, locatie superba… e oauuu ce mai

 746. Ne.a pl─âcut pozitia geografic─â peisajul ,tot personal gazde pe sufletul turi╚Ötilor ,amabili serviabili ╚Öi joviali.Ne.am sim╚Ťit c─â ├«ntr.o familie.La buc─ât─ârie mai au lucrat ╚Öi de ├«nv─â╚Ťat .

 747. MIC DEJUN A FOST LA ALEGERE, MENIU FIX S-AU A LA CARTE. DIVERSIFICAT SI GUSTOS.

 748. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 749. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 750. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 751. Gazde minunate, totul pe gustul nostru. Diminea╚Ťa se savureaza cea mai buna cafea din partea casei. Mul╚Ťumim doamnei Mariana pt tot. Vom mai reveni la dvs.

 752. Gazde amabile si mereu cu zambetul pe buze.Mancarea excelenta (a gatit dupa preferintele noastre).

 753. O pensiune in care familiile cu copii mici, dar nu numai, se simt ca acasa! Cei mici au piscina, trambulina, gradina cu flori, nisip, animalute si multe jucarii. Camerele sunt frumos colorate, nici una nu seamana cu cealalta. Gazdele sunt extrem de amabile, iar locatia e perfecta pentru a vizita cele 2 pesteri din zona, o manastire si alte lucruri deosebite. O recomand din toata inima.

 754. locatia,mobilierul, receptia, totul este extraordinar de frumos

 755. Camera dubla cu balcon avea un pat extra-large, salteaua era confortabil─â, livingul pensiunii foarte placut, cu carti pentru citit si jocuri puse la dispozi╚Ťie. Restaurantul a fost ok, micul dejun foarte bun, barul avea preturile mici ╚Öi cafeaua foarte buna. Personalul este primitor.

 756. Gazde primitoare,personal amabil,buc─ât─ârie de nota 10+. Loc de joaca pentru copii. Recomand─âm cu mare drag!

 757. Gazde primitoare, camera micuta dar frumos mobilata; mancarea foarte gustoasa, portiile generoase.

 758. Oameni primitori, mancare excelenta, locatie linistita. Exact ca la bunici!

 759. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 760. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 761. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 762. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 763. A fost o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â, pensiunea este nou─â si construit─â cu mult─â aten╚Ťie la detalii, foarte calitativ ╚Öi cu mult bun gust. Camerele sunt spatioase , patul confortabil, mobilier foarte frumos, din lemn masiv , baie decorat─â modern , totul deosebit. Gazdele sunt tinere , foarte sociabile si primitoare. Am fost r─âsf─â╚Ťa╚Ťi cu mici aten╚Ťii din partea casei ╚Öi am primit multe informa╚Ťii in leg─âtur─â cu obiectivele turistice din zona. Vom reveni cu pl─âcere …

 764. Totul a fost perfect!!!! cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, proprietarul un om deosebit, loca╚Ťia minunat─â ! Din partea mea +++++10 !

 765. O gazd─â minunat─â c─âreia ├«i place ceea ce face , prietenoas─â,implicat─â ╚Öi plin─â de dorin╚Ťa de a te face s─â te sim╚Ťi bine.Am avut parte de o primire t├órzie cu afinat─â ╚Öi un platou cu fructe sub bolta de vi╚Ťa de vie .La plecare am primit o cafea din partea casei.Pensiunea se preg─âte╚Öte s─â ofere in viitorul apropiat si mic dejun.Camera a fost curat─â,lenjeria de pat ╚Öi prosoapele impecabile , iar patul are o saltea senza╚Ťional─â.Mul╚Ťumim,ne-am sim╚Ťit minunat!Loca╚Ťia e aproape de zonele de interes turistic Pe╚Ötera Polovragi,Cheile Olte╚Ťului,Pe╚Ötera Muierii,Transalpina.

 766. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 767. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 768. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 769. Totul super, personal, camere curate, locatie superba… e oauuu ce mai

 770. Ne.a pl─âcut pozitia geografic─â peisajul ,tot personal gazde pe sufletul turi╚Ötilor ,amabili serviabili ╚Öi joviali.Ne.am sim╚Ťit c─â ├«ntr.o familie.La buc─ât─ârie mai au lucrat ╚Öi de ├«nv─â╚Ťat .

 771. MIC DEJUN A FOST LA ALEGERE, MENIU FIX S-AU A LA CARTE. DIVERSIFICAT SI GUSTOS.

 772. locatia,mobilierul, receptia, totul este extraordinar de frumos

 773. Camera dubla cu balcon avea un pat extra-large, salteaua era confortabil─â, livingul pensiunii foarte placut, cu carti pentru citit si jocuri puse la dispozi╚Ťie. Restaurantul a fost ok, micul dejun foarte bun, barul avea preturile mici ╚Öi cafeaua foarte buna. Personalul este primitor.

 774. Gazde primitoare,personal amabil,buc─ât─ârie de nota 10+. Loc de joaca pentru copii. Recomand─âm cu mare drag!

 775. Gazde primitoare, camera micuta dar frumos mobilata; mancarea foarte gustoasa, portiile generoase.

 776. Oameni primitori, mancare excelenta, locatie linistita. Exact ca la bunici!

 777. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 778. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 779. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 780. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 781. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 782. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 783. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 784. Micul dejun romanesc, ba chiar si adaptat copilului de 3 ani, camera spatioasa, baie spatioasa, tarcul cu animale-minunat, o multime de jucarii si biciclete,trotinete, locurile de joaca, echipamente sportive pt toate varstele in curte, cortul indianului, TOT

 785. Foarte frumos din toate punctele de vedere…copiii cei mai ferici╚Ťi..

 786. Mi-a placut totul. Gazdele sunt niste oameni minunati. Ne-am simtit chiar ca la “casa noastra”, totul este la superlativ, mancarea foarte gustoasa si” bucatareasa frumoasa” ,servirea a fost impecabila, curatenie, au o curte minunata, cu spatii pentru copii, un parc intr-o mica padure , totul arata ca pe internet Ne-am despartit cu greu de gazde (d-nele Lili si Cristina sunt doua fete de zahar, iar de dl. Mari nu mai zic, un om foarte harnic), toti cu suflet mare O revenim cu mare drag

 787. A fost o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â, pensiunea este nou─â si construit─â cu mult─â aten╚Ťie la detalii, foarte calitativ ╚Öi cu mult bun gust. Camerele sunt spatioase , patul confortabil, mobilier foarte frumos, din lemn masiv , baie decorat─â modern , totul deosebit. Gazdele sunt tinere , foarte sociabile si primitoare. Am fost r─âsf─â╚Ťa╚Ťi cu mici aten╚Ťii din partea casei ╚Öi am primit multe informa╚Ťii in leg─âtur─â cu obiectivele turistice din zona. Vom reveni cu pl─âcere …

 788. Totul a fost perfect!!!! cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, proprietarul un om deosebit, loca╚Ťia minunat─â ! Din partea mea +++++10 !

 789. O gazd─â minunat─â c─âreia ├«i place ceea ce face , prietenoas─â,implicat─â ╚Öi plin─â de dorin╚Ťa de a te face s─â te sim╚Ťi bine.Am avut parte de o primire t├órzie cu afinat─â ╚Öi un platou cu fructe sub bolta de vi╚Ťa de vie .La plecare am primit o cafea din partea casei.Pensiunea se preg─âte╚Öte s─â ofere in viitorul apropiat si mic dejun.Camera a fost curat─â,lenjeria de pat ╚Öi prosoapele impecabile , iar patul are o saltea senza╚Ťional─â.Mul╚Ťumim,ne-am sim╚Ťit minunat!Loca╚Ťia e aproape de zonele de interes turistic Pe╚Ötera Polovragi,Cheile Olte╚Ťului,Pe╚Ötera Muierii,Transalpina.

 790. Totul super, personal, camere curate, locatie superba… e oauuu ce mai

 791. Ne.a pl─âcut pozitia geografic─â peisajul ,tot personal gazde pe sufletul turi╚Ötilor ,amabili serviabili ╚Öi joviali.Ne.am sim╚Ťit c─â ├«ntr.o familie.La buc─ât─ârie mai au lucrat ╚Öi de ├«nv─â╚Ťat .

 792. MIC DEJUN A FOST LA ALEGERE, MENIU FIX S-AU A LA CARTE. DIVERSIFICAT SI GUSTOS.

 793. locatia,mobilierul, receptia, totul este extraordinar de frumos

 794. Camera dubla cu balcon avea un pat extra-large, salteaua era confortabil─â, livingul pensiunii foarte placut, cu carti pentru citit si jocuri puse la dispozi╚Ťie. Restaurantul a fost ok, micul dejun foarte bun, barul avea preturile mici ╚Öi cafeaua foarte buna. Personalul este primitor.

 795. Gazde primitoare,personal amabil,buc─ât─ârie de nota 10+. Loc de joaca pentru copii. Recomand─âm cu mare drag!

 796. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 797. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 798. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 799. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 800. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 801. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 802. Gazde primitoare, camera micuta dar frumos mobilata; mancarea foarte gustoasa, portiile generoase.

 803. Oameni primitori, mancare excelenta, locatie linistita. Exact ca la bunici!

 804. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 805. A fost o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â, pensiunea este nou─â si construit─â cu mult─â aten╚Ťie la detalii, foarte calitativ ╚Öi cu mult bun gust. Camerele sunt spatioase , patul confortabil, mobilier foarte frumos, din lemn masiv , baie decorat─â modern , totul deosebit. Gazdele sunt tinere , foarte sociabile si primitoare. Am fost r─âsf─â╚Ťa╚Ťi cu mici aten╚Ťii din partea casei ╚Öi am primit multe informa╚Ťii in leg─âtur─â cu obiectivele turistice din zona. Vom reveni cu pl─âcere …

 806. Totul a fost perfect!!!! cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, proprietarul un om deosebit, loca╚Ťia minunat─â ! Din partea mea +++++10 !

 807. O gazd─â minunat─â c─âreia ├«i place ceea ce face , prietenoas─â,implicat─â ╚Öi plin─â de dorin╚Ťa de a te face s─â te sim╚Ťi bine.Am avut parte de o primire t├órzie cu afinat─â ╚Öi un platou cu fructe sub bolta de vi╚Ťa de vie .La plecare am primit o cafea din partea casei.Pensiunea se preg─âte╚Öte s─â ofere in viitorul apropiat si mic dejun.Camera a fost curat─â,lenjeria de pat ╚Öi prosoapele impecabile , iar patul are o saltea senza╚Ťional─â.Mul╚Ťumim,ne-am sim╚Ťit minunat!Loca╚Ťia e aproape de zonele de interes turistic Pe╚Ötera Polovragi,Cheile Olte╚Ťului,Pe╚Ötera Muierii,Transalpina.

 808. Camera și baia au fost foarte curate.Bucataria dotată cu toate cele necesare. Proprietara foarte amabilă.

 809. Totul a fost super. Ne-au ajutat si cu un mecanic auto. Recomand aceasta locatie.

 810. Locatia e buna. Mâncarea, putin cam scumpa dar foarte buna. Gayda, minunata.

 811. Gazde primitoare, camera micuta dar frumos mobilata; mancarea foarte gustoasa, portiile generoase.

 812. Oameni primitori, mancare excelenta, locatie linistita. Exact ca la bunici!

 813. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 814. locatia,mobilierul, receptia, totul este extraordinar de frumos

 815. Camera dubla cu balcon avea un pat extra-large, salteaua era confortabil─â, livingul pensiunii foarte placut, cu carti pentru citit si jocuri puse la dispozi╚Ťie. Restaurantul a fost ok, micul dejun foarte bun, barul avea preturile mici ╚Öi cafeaua foarte buna. Personalul este primitor.

 816. Gazde primitoare,personal amabil,buc─ât─ârie de nota 10+. Loc de joaca pentru copii. Recomand─âm cu mare drag!

 817. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 818. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 819. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 820. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 821. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 822. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 823. Micul dejun romanesc, ba chiar si adaptat copilului de 3 ani, camera spatioasa, baie spatioasa, tarcul cu animale-minunat, o multime de jucarii si biciclete,trotinete, locurile de joaca, echipamente sportive pt toate varstele in curte, cortul indianului, TOT

 824. Foarte frumos din toate punctele de vedere…copiii cei mai ferici╚Ťi..

 825. Mi-a placut totul. Gazdele sunt niste oameni minunati. Ne-am simtit chiar ca la “casa noastra”, totul este la superlativ, mancarea foarte gustoasa si” bucatareasa frumoasa” ,servirea a fost impecabila, curatenie, au o curte minunata, cu spatii pentru copii, un parc intr-o mica padure , totul arata ca pe internet Ne-am despartit cu greu de gazde (d-nele Lili si Cristina sunt doua fete de zahar, iar de dl. Mari nu mai zic, un om foarte harnic), toti cu suflet mare O revenim cu mare drag

 826. Totul super, personal, camere curate, locatie superba… e oauuu ce mai

 827. Ne.a pl─âcut pozitia geografic─â peisajul ,tot personal gazde pe sufletul turi╚Ötilor ,amabili serviabili ╚Öi joviali.Ne.am sim╚Ťit c─â ├«ntr.o familie.La buc─ât─ârie mai au lucrat ╚Öi de ├«nv─â╚Ťat .

 828. MIC DEJUN A FOST LA ALEGERE, MENIU FIX S-AU A LA CARTE. DIVERSIFICAT SI GUSTOS.

 829. A fost o experien╚Ť─â foarte pl─âcut─â, pensiunea este nou─â si construit─â cu mult─â aten╚Ťie la detalii, foarte calitativ ╚Öi cu mult bun gust. Camerele sunt spatioase , patul confortabil, mobilier foarte frumos, din lemn masiv , baie decorat─â modern , totul deosebit. Gazdele sunt tinere , foarte sociabile si primitoare. Am fost r─âsf─â╚Ťa╚Ťi cu mici aten╚Ťii din partea casei ╚Öi am primit multe informa╚Ťii in leg─âtur─â cu obiectivele turistice din zona. Vom reveni cu pl─âcere …

 830. Totul a fost perfect!!!! cur─â╚Ťenia irepro╚Öabil─â, proprietarul un om deosebit, loca╚Ťia minunat─â ! Din partea mea +++++10 !

 831. O gazd─â minunat─â c─âreia ├«i place ceea ce face , prietenoas─â,implicat─â ╚Öi plin─â de dorin╚Ťa de a te face s─â te sim╚Ťi bine.Am avut parte de o primire t├órzie cu afinat─â ╚Öi un platou cu fructe sub bolta de vi╚Ťa de vie .La plecare am primit o cafea din partea casei.Pensiunea se preg─âte╚Öte s─â ofere in viitorul apropiat si mic dejun.Camera a fost curat─â,lenjeria de pat ╚Öi prosoapele impecabile , iar patul are o saltea senza╚Ťional─â.Mul╚Ťumim,ne-am sim╚Ťit minunat!Loca╚Ťia e aproape de zonele de interes turistic Pe╚Ötera Polovragi,Cheile Olte╚Ťului,Pe╚Ötera Muierii,Transalpina.

 832. locatia,mobilierul, receptia, totul este extraordinar de frumos

 833. Camera dubla cu balcon avea un pat extra-large, salteaua era confortabil─â, livingul pensiunii foarte placut, cu carti pentru citit si jocuri puse la dispozi╚Ťie. Restaurantul a fost ok, micul dejun foarte bun, barul avea preturile mici ╚Öi cafeaua foarte buna. Personalul este primitor.

 834. Gazde primitoare,personal amabil,buc─ât─ârie de nota 10+. Loc de joaca pentru copii. Recomand─âm cu mare drag!

 835. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 836. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 837. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 838. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 839. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 840. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 841. Gazde primitoare, camera micuta dar frumos mobilata; mancarea foarte gustoasa, portiile generoase.

 842. Oameni primitori, mancare excelenta, locatie linistita. Exact ca la bunici!

 843. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 844. Pensiunea este superb─â cu o priveliste nemaipomenit─â de pe terasa si de la balcon spre muntele Parang. Camere foarte curate si intime, perfecte ptr un sejur de c├óteva zile.Gazdele foarte vesele si primitoare. Mancarea foarte gustoas─â. Raport calitate/ pre╚Ť foarte bun. Recomand cu incredere. Great place with an amazing view of Parang mountain. Really pleasant and clean rooms just perfect for a holiday. The hosts were incredibly helpful and generous with their time and advice. The food very tasty. Very good value. I would highly recommend it and would stay there again.

 845. Totul la superlativ,revin!Amplasare f. buna,personal atent,amabil,curatenie exemplara, camera foarte curata, calduroasa, intima. Mancare diversificata,gustoasa,din belsug.Raport pret, calitate, servicii, foarte bun.

 846. Amplasata in apropierea zonelor de vizita,confortul camerelor foarte bun,mancare foarte buna,calitate-pret exceptional,povestile Domnului Capitan de exceptie,intr un cuvant un sejur reusit

 847. Recomand cu drag, un loc superb pentru relaxare atat pt cei mari cat si pt copii, gazde ospitaliere, cazarea excelenta! Mi-a placut foarte mult mai venim! ­čśë

 848. Cel mai mult mi-a pl─âcut ospitalitatea gazdelor. Condi╚Ťiile de cazare au fost impecabile.

 849. Loca╚Ťia a fost superb─â ,casa foarte frumoasa ╚Öi curat─â ,o curte superb─â ╚Öi foarte bine ├«ntre╚Ťinut─â ,gazda foarte primitoare , oameni deosebi╚Ťi ╚Öi extraordinari ,le mul╚Ťumim pentru tot ╚Öi recomandam mai departe.

 850. Gazde minunate. Foarte curat, o adevarata placere sa fi gazduit la Pensiunea Angelica. Multumim pentru ospitalitate.

 851. Totul este minunat. Camera foarte curata, iar familia este foarte draguta. Mancarea facuta de doamna Angelica foarte gustoasa si proaspata.

 852. Totul. Serviciile, Personalul, este foarte cur─â╚Ťenie. O sa mai revenim cu mare drag

 853. locatia,mobilierul, receptia, totul este extraordinar de frumos

 854. Camera dubla cu balcon avea un pat extra-large, salteaua era confortabil─â, livingul pensiunii foarte placut, cu carti pentru citit si jocuri puse la dispozi╚Ťie. Restaurantul a fost ok, micul dejun foarte bun, barul avea preturile mici ╚Öi cafeaua foarte buna. Personalul este primitor.

 855. Gazde primitoare,personal amabil,buc─ât─ârie de nota 10+. Loc de joaca pentru copii. Recomand─âm cu mare drag!

 856. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 857. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 858. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 859. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 860. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 861. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 862. Gazde primitoare, camera micuta dar frumos mobilata; mancarea foarte gustoasa, portiile generoase.

 863. Oameni primitori, mancare excelenta, locatie linistita. Exact ca la bunici!

 864. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 865. Gazde minunate, totul pe gustul nostru. Diminea╚Ťa se savureaza cea mai buna cafea din partea casei. Mul╚Ťumim doamnei Mariana pt tot. Vom mai reveni la dvs.

 866. Gazde amabile si mereu cu zambetul pe buze.Mancarea excelenta (a gatit dupa preferintele noastre).

 867. O pensiune in care familiile cu copii mici, dar nu numai, se simt ca acasa! Cei mici au piscina, trambulina, gradina cu flori, nisip, animalute si multe jucarii. Camerele sunt frumos colorate, nici una nu seamana cu cealalta. Gazdele sunt extrem de amabile, iar locatia e perfecta pentru a vizita cele 2 pesteri din zona, o manastire si alte lucruri deosebite. O recomand din toata inima.

 868. A fost foarte frumos, am avut de toate la dispozi╚Ťie. Totul este amenajat cu gust.

 869. Pensiunea este spatioasa dotata cu tot ce e nevoie. Ne-am simtit minunat. Multumim gazdei!

 870. Amplasamentul, servirea, mancarea…intrun cuvant.. totul

 871. locatia,mobilierul, receptia, totul este extraordinar de frumos

 872. Camera dubla cu balcon avea un pat extra-large, salteaua era confortabil─â, livingul pensiunii foarte placut, cu carti pentru citit si jocuri puse la dispozi╚Ťie. Restaurantul a fost ok, micul dejun foarte bun, barul avea preturile mici ╚Öi cafeaua foarte buna. Personalul este primitor.

 873. Gazde primitoare,personal amabil,buc─ât─ârie de nota 10+. Loc de joaca pentru copii. Recomand─âm cu mare drag!

 874. Gazde primitoare, camera micuta dar frumos mobilata; mancarea foarte gustoasa, portiile generoase.

 875. Oameni primitori, mancare excelenta, locatie linistita. Exact ca la bunici!

 876. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 877. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 878. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 879. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 880. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 881. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 882. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 883. Faptul c─â salteaua a fost cam tare pt gustul meu ╚Öi din aceast─â cauz─â nu prea am reu╚Öit s─â m─â odihnesc. In rest mi-a pl─âcut tot! Doamna proprietar─â a fost super de treab─â ╚Öi a fost oric├ónd la dispozi╚Ťia noastr─â. Am fost primi╚Ťi cu mult─â c─âldur─â ╚Öi cu z├ómbetul pe buze de c─âtre tot personalul… Ne-am sim╚Ťit ca acas─â. Speram sa revenim ╚Öi cu ga╚Öca de prieteni 🤗

 884. Curtea mare, frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii si masa de ping pong. Gazda foarte primitoare

 885. Oameni f calzi si primitori, preturi f bune pt mancare, bautura, cafea.

 886. Pensiunea este superb─â cu o priveliste nemaipomenit─â de pe terasa si de la balcon spre muntele Parang. Camere foarte curate si intime, perfecte ptr un sejur de c├óteva zile.Gazdele foarte vesele si primitoare. Mancarea foarte gustoas─â. Raport calitate/ pre╚Ť foarte bun. Recomand cu incredere. Great place with an amazing view of Parang mountain. Really pleasant and clean rooms just perfect for a holiday. The hosts were incredibly helpful and generous with their time and advice. The food very tasty. Very good value. I would highly recommend it and would stay there again.

 887. Totul la superlativ,revin!Amplasare f. buna,personal atent,amabil,curatenie exemplara, camera foarte curata, calduroasa, intima. Mancare diversificata,gustoasa,din belsug.Raport pret, calitate, servicii, foarte bun.

 888. Amplasata in apropierea zonelor de vizita,confortul camerelor foarte bun,mancare foarte buna,calitate-pret exceptional,povestile Domnului Capitan de exceptie,intr un cuvant un sejur reusit

 889. locatia,mobilierul, receptia, totul este extraordinar de frumos

 890. Camera dubla cu balcon avea un pat extra-large, salteaua era confortabil─â, livingul pensiunii foarte placut, cu carti pentru citit si jocuri puse la dispozi╚Ťie. Restaurantul a fost ok, micul dejun foarte bun, barul avea preturile mici ╚Öi cafeaua foarte buna. Personalul este primitor.

 891. Gazde primitoare,personal amabil,buc─ât─ârie de nota 10+. Loc de joaca pentru copii. Recomand─âm cu mare drag!

 892. Gazde primitoare, camera micuta dar frumos mobilata; mancarea foarte gustoasa, portiile generoase.

 893. Oameni primitori, mancare excelenta, locatie linistita. Exact ca la bunici!

 894. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 895. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 896. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 897. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 898. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 899. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 900. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 901. Gazde minunate, totul pe gustul nostru. Diminea╚Ťa se savureaza cea mai buna cafea din partea casei. Mul╚Ťumim doamnei Mariana pt tot. Vom mai reveni la dvs.

 902. Gazde amabile si mereu cu zambetul pe buze.Mancarea excelenta (a gatit dupa preferintele noastre).

 903. O pensiune in care familiile cu copii mici, dar nu numai, se simt ca acasa! Cei mici au piscina, trambulina, gradina cu flori, nisip, animalute si multe jucarii. Camerele sunt frumos colorate, nici una nu seamana cu cealalta. Gazdele sunt extrem de amabile, iar locatia e perfecta pentru a vizita cele 2 pesteri din zona, o manastire si alte lucruri deosebite. O recomand din toata inima.

 904. Este o pensiune excelenta! Doamna Ileana, gazda, impreuna cu sotul dumneaei, sunt de o amabilitate extraordinara, asa cum ar trebui sa fie toti proprietarii de pensiuni. Vom reveni cu drag!

 905. am avut parte de niste gazde foarte primitoare si locatia de poveste!

 906. Nimic de reprosat. Primirea c─âlduroas─â, produse din gospod─âria proprie. O pensiune la care voi reveni cu placere si pe care o recomand.

 907. locatia,mobilierul, receptia, totul este extraordinar de frumos

 908. Camera dubla cu balcon avea un pat extra-large, salteaua era confortabil─â, livingul pensiunii foarte placut, cu carti pentru citit si jocuri puse la dispozi╚Ťie. Restaurantul a fost ok, micul dejun foarte bun, barul avea preturile mici ╚Öi cafeaua foarte buna. Personalul este primitor.

 909. Gazde primitoare,personal amabil,buc─ât─ârie de nota 10+. Loc de joaca pentru copii. Recomand─âm cu mare drag!

 910. Gazde primitoare, camera micuta dar frumos mobilata; mancarea foarte gustoasa, portiile generoase.

 911. Oameni primitori, mancare excelenta, locatie linistita. Exact ca la bunici!

 912. Mic-dejun ╚Öi cin─â consistente, gustoase, pe placul ├«ntregii familii. Loca╚Ťie excelent─â, un ,,conac” al vremurilor trecute, condus cu pasiune ╚Öi devotament de proprietar. Un concept reu╚Öit, care merit─â cuvinte de laud─â. Ne dorim s─â revenim aici !

 913. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 914. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 915. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 916. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 917. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 918. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 919. Recomand cu drag, un loc superb pentru relaxare atat pt cei mari cat si pt copii, gazde ospitaliere, cazarea excelenta! Mi-a placut foarte mult mai venim! ­čśë

 920. Cel mai mult mi-a pl─âcut ospitalitatea gazdelor. Condi╚Ťiile de cazare au fost impecabile.

 921. Loca╚Ťia a fost superb─â ,casa foarte frumoasa ╚Öi curat─â ,o curte superb─â ╚Öi foarte bine ├«ntre╚Ťinut─â ,gazda foarte primitoare , oameni deosebi╚Ťi ╚Öi extraordinari ,le mul╚Ťumim pentru tot ╚Öi recomandam mai departe.

 922. Gazde minunate. Foarte curat, o adevarata placere sa fi gazduit la Pensiunea Angelica. Multumim pentru ospitalitate.

 923. Totul este minunat. Camera foarte curata, iar familia este foarte draguta. Mancarea facuta de doamna Angelica foarte gustoasa si proaspata.

 924. Totul. Serviciile, Personalul, este foarte cur─â╚Ťenie. O sa mai revenim cu mare drag

 925. Curatenia impecabila . Locatie adecvata unui sejur de o zi doua pentru vizitare obiective in zona.Odihna garantata.

 926. Gazda extraordinara,pozele.reflecta realitatea,curte mare,gratar,balansoar,bucatarie modern utilata,sala de mese moderna….totul minunat

 927. Totul a fost minunat, dna foarte preocupata de toate solicitarile oaspetilor(serveste o cafea foarte buna, si siropuri naturale).Curatenie si ordine. Speram sa revenim!

 928. Micul dejun romanesc, ba chiar si adaptat copilului de 3 ani, camera spatioasa, baie spatioasa, tarcul cu animale-minunat, o multime de jucarii si biciclete,trotinete, locurile de joaca, echipamente sportive pt toate varstele in curte, cortul indianului, TOT

 929. Foarte frumos din toate punctele de vedere…copiii cei mai ferici╚Ťi..

 930. Mi-a placut totul. Gazdele sunt niste oameni minunati. Ne-am simtit chiar ca la “casa noastra”, totul este la superlativ, mancarea foarte gustoasa si” bucatareasa frumoasa” ,servirea a fost impecabila, curatenie, au o curte minunata, cu spatii pentru copii, un parc intr-o mica padure , totul arata ca pe internet Ne-am despartit cu greu de gazde (d-nele Lili si Cristina sunt doua fete de zahar, iar de dl. Mari nu mai zic, un om foarte harnic), toti cu suflet mare O revenim cu mare drag

 931. Locatia, personalul, mancarea, curatenie, confort, amplasare. Totul a fost la superlativ!

 932. locatia,mobilierul, receptia, totul este extraordinar de frumos

 933. Camera dubla cu balcon avea un pat extra-large, salteaua era confortabil─â, livingul pensiunii foarte placut, cu carti pentru citit si jocuri puse la dispozi╚Ťie. Restaurantul a fost ok, micul dejun foarte bun, barul avea preturile mici ╚Öi cafeaua foarte buna. Personalul este primitor.

 934. M├óncarea foarte bun─â, personal amabil, cur─â╚Ťenie.

 935. Gazde primitoare, camera micuta dar frumos mobilata; mancarea foarte gustoasa, portiile generoase.

 936. Oameni primitori, mancare excelenta, locatie linistita. Exact ca la bunici!

 937. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 938. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 939. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 940. Camera și baia au fost foarte curate.Bucataria dotată cu toate cele necesare. Proprietara foarte amabilă.

 941. Totul a fost super. Ne-au ajutat si cu un mecanic auto. Recomand aceasta locatie.

 942. Locatia e buna. Mâncarea, putin cam scumpa dar foarte buna. Gayda, minunata.

 943. Este o pensiune excelenta! Doamna Ileana, gazda, impreuna cu sotul dumneaei, sunt de o amabilitate extraordinara, asa cum ar trebui sa fie toti proprietarii de pensiuni. Vom reveni cu drag!

 944. am avut parte de niste gazde foarte primitoare si locatia de poveste!

 945. Nimic de reprosat. Primirea c─âlduroas─â, produse din gospod─âria proprie. O pensiune la care voi reveni cu placere si pe care o recomand.

 946. O locatie superba, totul foarte bine amenajat si dotat cu tot ce ai nevoie pentru un sejur de ne uitat… Foarte bine situatia, casa de vacanta Maria se afla la cateva minute de traseul p pesterilor:Muierilor si Polovragi si la doar 15 km de pistele de schi de la Ranca… Curatenie impecabila iar gazda… Exceptionala…

 947. Curatenia impecabila . Locatie adecvata unui sejur de o zi doua pentru vizitare obiective in zona.Odihna garantata.

 948. Gazda extraordinara,pozele.reflecta realitatea,curte mare,gratar,balansoar,bucatarie modern utilata,sala de mese moderna….totul minunat

 949. Micul dejun romanesc, ba chiar si adaptat copilului de 3 ani, camera spatioasa, baie spatioasa, tarcul cu animale-minunat, o multime de jucarii si biciclete,trotinete, locurile de joaca, echipamente sportive pt toate varstele in curte, cortul indianului, TOT

 950. Foarte frumos din toate punctele de vedere…copiii cei mai ferici╚Ťi..

 951. Mi-a placut totul. Gazdele sunt niste oameni minunati. Ne-am simtit chiar ca la “casa noastra”, totul este la superlativ, mancarea foarte gustoasa si” bucatareasa frumoasa” ,servirea a fost impecabila, curatenie, au o curte minunata, cu spatii pentru copii, un parc intr-o mica padure , totul arata ca pe internet Ne-am despartit cu greu de gazde (d-nele Lili si Cristina sunt doua fete de zahar, iar de dl. Mari nu mai zic, un om foarte harnic), toti cu suflet mare O revenim cu mare drag

 952. M├óncarea foarte bun─â, personal amabil, cur─â╚Ťenie.

 953. Gazde primitoare, camera micuta dar frumos mobilata; mancarea foarte gustoasa, portiile generoase.

 954. Oameni primitori, mancare excelenta, locatie linistita. Exact ca la bunici!

 955. Camere curate, personalul super ok iar micul dejun a fost probabil cel mai bun si consistent de care am avut parte pana acum! Recomand!

 956. Mi-au pl─âcut foarte mult condi╚Ťiile de cazare ╚Öi personalul amabil. Camerele King sunt foarte spa╚Ťioase, av├ónd un pat extrem de generos. Foarte frumos amenajat ╚Öi livingul, foarte primitor. Am fost cu bebe de 1 an ├«n cursul s─âpt─âm├ónii ╚Öi a fost perfect pentru c─â nu a fost aglomerat. To╚Ťi angaja╚Ťii au fost foarte prieteno╚Öi ╚Öi aten╚Ťi.

 957. Pensiunea impecabila, m├óncare foarte bun─â, personal deosebit de amabil, pozi╚Ťionare foarte buna ­čÖé l├óng─â pesterile Muierii si Polovragi si la 30min de Ranca

 958. Gazda foarte saritoare, amabila, mancare extraordinara si priveliste divina.

 959. Personalul a fost foarte prietenos si flexibil. Amplasarea este fantastica, in mijlocul naturii, langa padure si stanca, cu o panorama superba si intr-o mare de liniste, intr-un sat traditional oltenesc. Mancarea a fost traditionala, foarte gustoasa si bogata. In proximitate sunt foarte bune oportunitati de via ferrata. The staff was friendly and flexible. The location is mind blowing, in the heart of nature, close to the forest and Rocky mountains, with a wonderful view over a genuine traditional Romanian village, drowning in a sea of quietness. The food was traditional, extremely tasty and rich. Close by there are multiple via ferrata opportunities

 960. Mancare traditionala geniala, cea mai buna alegere ca am spus da atunci cand am fost intrebat daca dorim toate mesele.

 961. A fost ok per total. Recomand grupurilor de prieteni sau cupluri.

 962. Locatia este foarte buna. Este liniste, curat. Terasa este perfecta! Am facut 15 minute pe jos pana la Pestera Muierii.

 963. Curtea, living ul, terasa, camera, liniștea, în principiu tot.

 964. Curatenie,c─âldur─â ╚Öi totul este foarte frumos amenajat. Sigur mai revenim 😊

 965. A fost foarte frumos, am avut de toate la dispozi╚Ťie. Totul este amenajat cu gust.

 966. Pensiunea este spatioasa dotata cu tot ce e nevoie. Ne-am simtit minunat. Multumim gazdei!

 967. Este o pensiune excelenta! Doamna Ileana, gazda, impreuna cu sotul dumneaei, sunt de o amabilitate extraordinara, asa cum ar trebui sa fie toti proprietarii de pensiuni. Vom reveni cu drag!

 968. am avut parte de niste gazde foarte primitoare si locatia de poveste!

 969. Nimic de reprosat. Primirea c─âlduroas─â, produse din gospod─âria proprie. O pensiune la care voi reveni cu placere si pe care o recomand.

 970. Camera mare, curatenie, gazde primitoare, excelent

 971. Se afla intr o pozi╚Ťie excelenta la ie╚Öirea din pe╚Ötera Muierii . Peisajul e superb.

 972. Totul a fost perfect,personalul foarte prietenos,amplasarea excelenta,servicii de calitate,cur─â╚Ťenie….o sa revenim cu drag.

 973. Micul dejun romanesc, ba chiar si adaptat copilului de 3 ani, camera spatioasa, baie spatioasa, tarcul cu animale-minunat, o multime de jucarii si biciclete,trotinete, locurile de joaca, echipamente sportive pt toate varstele in curte, cortul indianului, TOT

 974. Foarte frumos din toate punctele de vedere…copiii cei mai ferici╚Ťi..

 975. Mi-a placut totul. Gazdele sunt niste oameni minunati. Ne-am simtit chiar ca la “casa noastra”, totul este la superlativ, mancarea foarte gustoasa si” bucatareasa frumoasa” ,servirea a fost impecabila, curatenie, au o curte minunata, cu spatii pentru copii, un parc intr-o mica padure , totul arata ca pe internet Ne-am despartit cu greu de gazde (d-nele Lili si Cristina sunt doua fete de zahar, iar de dl. Mari nu mai zic, un om foarte harnic), toti cu suflet mare O revenim cu mare drag

 976. Camerele foarte, foarte curate. Mancarea extraordinara, au si preparate din vanat gatite foarte bine. Micul dejun foarte bun. Doamnele de la receptie s-au purtat impecabil. Ospitalitate maxima.

 977. Proprietarii au fost foarte deschi╚Öi ╚Öi ospitalieri din momentul ├«n care am intrat in pensiune. Noi am stat doar o noapte, am fost in trecere, dar a meritat. Loca╚Ťia este buna, ├«n apropiere este Pesterea Muierii ╚Öi Polovragi. Recomand cu ├«ncredere.

 978. Loca╚Ťia minunat─â, personalul extrem de amabil, camera este impecabil─â, peisaj fenomenal

 979. Loca╚Ťie superb─â, pensiunea foarte curat─â, recomand cu ├«ncredere

 980. Superb─â loca╚Ťie, priveli╚Öte uimitoare, personal foarte amabil, cur─â╚Ťenia impecabil─â, m├óncare bun─â… Extraordinar totul din toate punctele de vedere! Recomand─âm din toat─â inima!!! 💗

 981. Gazde foarte amabile, cur─â╚Ťenie, camera spa╚Ťioas─â, spa╚Ťii suficiente de luat masa in condi╚Ťii de distan╚Ťare, in foi╚Öoare sau pe terasa

 982. Tot mi a pl─âcut. Cur─â╚Ťenie, gazd─â. M am simtit ca acasa

 983. Curtea impecabila, casa impecabila, totul nou ╚Öi curat. Singurul dezavantaj, lipsa aerului condi╚Ťionat.

 984. Livada frumoasa, mese suficient de mari, bucatarie dotata complet, cafea inclusa, hamace.

 985. Am fost foarte bine primiti. Gazda foarte dr─âgu╚Ť─â, s-a oferit sa mearg─â cu ma╚Öina personala dup─â comanda noastr─â de pizza ╚Öi ne-a dat voie sa ne ├«ntindem echipamentele pe sarma. Camerele au fost curate. Un ultim detaliu, motocicli╚Ötii sunt primi╚Ťi cu drag! 😁

 986. Absolut totul. Camerele, gazda, totul a fost peste așteptări.

 987. Pensiunea a fost superba, curtea si spatiul mare, excelent pentru copii iar piscina a fost bonus pe tru ei. Gazdele foarte amabile! Ne-a placut mult si vom reveni!

 988. Patul confortabil, lenjerie curat─â. Cur─â╚Ťenie ├«n camer─â. M├óncarea foarte bun─â, iar papanasii sunt deliciosi. Pensiunea este l├óng─â Pe╚Ötera Muierilor, Pe╚Ötera ╚Öi M├ón─âstirea Polovragi. Ne-am sim╚Ťit bine la Pensiunea Tobo. 😀👍

 989. Amplasata aproape de Pestera Muierii, mancare excelenta la restaurant, personal amabil si conditii de cazare foarte bune

 990. O pensiune care ├«╚Öi merit─â nota de pe booking, curat ╚Öi amenajat cu bun gust. Micul dejun foarte gustos, completat cu o cafea savuroas─â ├«n fa╚Ťa unui peisaj de poveste. Recomand!

 991. Mi-au pl─âcut─â personalul,cur─â╚Ťenia, m├óncarea, lini╚Ötea

 992. Personal foarte amabil, curatenie,camere mari si curate!

 993. Pensiunea amplasata intr-o zona foarte frumoasa,asezare perfecta pentru a vizita obiectivele din zona.Curte interioara frumos amenajata si ingrijita cu spatiu de parcare suficient.

 994. O locatie care satisface nevoile de cazare si relaxare. Poate nu este chiar de nota 10, dar combinat facilitatile oferite, curtea si mai ales amabilitatea gazdei face ca locatia sa fie primitoare . O recomand cu placere!

 995. Sedera in aceasta proprietate a fost una placuta, camerele au fost curate si primitoare. In special ne-a placut curtea care are foarte multe dotari, de la piscina pana la un foisor frumos amenajat, iar gazda a fost de nota 10.

 996. Disponibilitatea si ospitalitatea gazdei, precum si locatia. Doamna Maria este gazda ideala.

 997. Totul. Loca╚Ťia este excelenta at├ót pentru copii ╚Öi, nu numai. Pensiunea de╚Ťine un teren imens cu mult spa╚Ťiu de joaca pentru cei mici, cu zone de relaxare pentru adul╚Ťi, cu loc pentru foc de tab─âra, cu un cort autentic indian, cu un p├ór├óia╚Ö. Ce sa mai! E o ├«nc├óntare sa poposesti aici. Micul dejun delicios ╚Öi trebuie anun╚Ťat─â gazda ├«nainte. Ca ╚Öi loc de m├óncat, noi am descoperit pensiunea Andreea, la 10 min de mers pe jos (m├óncare excelenta) Cur─â╚Ťenie impecabila, Baia foarte curata.

 998. Totul este excelent incepand cu proprietarii ,spatiu frumos amenajat mult loc de joaca pentru copii .In concluzie un loc in care sa revii cu drag!

 999. Este un loc ├«n care ├«╚Ťi dore╚Öti s─â revii, mai ales dac─â e╚Öti ├«nso╚Ťit de cei mici. Totul este g├óndit astfel ├«nc├ót s─â te sim╚Ťi confortabil. Recomand aceast─â pensiune.

 1000. Mancare foarte gustoasa, portii sanatoase, camera curata, calduroasa, apa calda la discretie, informatii privind traseele din zona, personal amabil

 1001. Loca╚Ťie excelenta, personal amabil, unitate intr-adev─âr petfriendly, m├óncare foarte gustoasa, cu produse tradi╚Ťionale. Felicit─âri patronilor care au adoptat aceasta perspectiva!

 1002. Voi reveni ╚Öi a treia oara cu mult drag.Totul este la superlativ,m├óncarea excep╚Ťional─â ,camere spa╚Ťioase ╚Öi foarte curate.O gazda minunata.Multumim frumos !

 1003. Un loc deosebit cu gazde foarte primitoare si calde. Totul a fost la superlativ, pornind de la curatenia impecabila, camerele spatioase si primitoare, mini-bucataria in care gasesti tot ce trebuie pentru a te gospodari pentru zilele de vacanta, pana la curtea spatioasa si foarte ingrijita, cu loc de joaca pentru copii si teren de tenis pentru cei dornici de miscare. Privelistea este deosebita si am savurat momentele diminetii cand beam cafeaua la masuta din pridvor si admiram muntii din zare. In jur sunt multe obiective turistice de vizitat, Pestera Muierii, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Cheile Oltetului si bineinteles Transalpina cu peisaje care iti taie rasuflarea. Recomand cu caldura Livada de Nuci si le multumim din suflet gazdelor noastre pentru felul cum ne-au facut sa ne simtim! Vom reveni! ­čÖé

 1004. Totul a fost minunat! În special gazdele care, sunt conștiente ca nu fac turism de masa și își tratează turiști cât pot de bine!

 1005. Locatia, linistea, amabilitatea gazdei, sevirea cafelei dimineata in trilul randunelelor si galagia vrabiutelor, sub supravegherea atenta a 2 berze.

 1006. Locatia foarte ok, personalul dragut, camera spatioasa, desi rezervarea a fost pt camera de 2 persoane, am primit o camera pt 3 persoane ­čÖé

 1007. Pentru noi a fost popasul perfect pentru o noapte, fiind in tanzit prin zona. Personalul amabil, mancare buna si ieftina, curte generoasa cu locuri de parcare.

 1008. Mi-au pl─âcut─â personalul,cur─â╚Ťenia, m├óncarea, lini╚Ötea

 1009. A trecut ceva timp de cand nu am mai avut parte de un loc atat de relaxant, plin cu oameni sinceri si veseli…departe de stresul si poluarea din marile orase. Locatia vilei este fix langa pestera Muierilor, o locatie intre doi munti unde se practica zilnic multe trasee. O zona curata si linistita. Camera a fost confortabila si dotata corespunzator nevoilor. Personalul este foarte amabil si prietenos. Aceasta pensiune are si restaurant propriu, unde se poate servi masa la orice ora in decursul zilei. In ansamblu, n-ai cum sa regreti o vacanta petrecuta aici.

 1010. Pensiunea este localizata chiar la intrarea in Pestera Muierii. Serviciile de cazare si restaurant au fost bune. Salteaua de la pat foarte confortabila. S-a rezolvat problema mentionata in comentariile anterioare referitor la lumina puternica de la becul de iluminat stradal, camera are draperii inchise la culoare si lumina de afara nu deranjeaza.

 1011. Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie. Peisaj superb, gazde primitoare si gata oric├ónd s─â r─âspund─â nevoilor noastre. Noi am ├«nt├órziat la cazare din cauza traficului. Cu toate acestea, am fost pl─âcut surprin╚Öi s─â vedem c─â at├ót recep╚Ťia cat ╚Öi buc─ât─âria erau ├«nc─â deschise pentru noi. Mul╚Ťumim Vila Nico!

 1012. Camere curate, b─âi mari, la bucatarie,tot ce ai nevoie…se respecta masurile anticovid.

 1013. Pensiunea e un mic col╚Ť de rai. Lini╚Ötit─â ╚Öi r─âcoroas─â, are o gr─âdin─â cu flori ┼či pomi ce te invit─â la o minunat─â relaxare. Bun─ât─â╚Ťile ei stau la dispozi╚Ťia oaspe╚Ťilor. Gazde admirabile ╚Öi comunicative care, pe l├óng─â faptul c─â iti ├«ndeplinesc orice dolean╚Ť─â, ┼čtiu s─â te ├«ndrume c─âtre toate punctele turistice de interes. Iar m├óncarea, “ca la mama acas─â”.

 1014. Gazda ne-a primit ca si cum am fi fost din familia dansei. Camerele sunt foarte spatioase,dotate cu televizor.Noi am avut si baie proprie in camera. Este un foisor si posibilitate de a face gratar.

 1015. Totul a fost perfect! Casuta este splendida, iar zona deosebit de frumoasa.

 1016. Locatia este absolut MINUNATA! Conceptul proiectul este foarte ingenios. Multa liniste, o oaza perfecta de relaxare. Cu siguranta o sa revenim pentru un sejur mai lung!

 1017. Super aten╚Ťie la detalii, cur─â╚Ťenie ╚Öi gr─âdin─â perfecta pentru relaxare! Ne-am bucurat de lini╚Öte ╚Öi de verdea╚Ť─â si de paturi confortabile, pentru somn odihnitor.

 1018. Faptul c─â salteaua a fost cam tare pt gustul meu ╚Öi din aceast─â cauz─â nu prea am reu╚Öit s─â m─â odihnesc. In rest mi-a pl─âcut tot! Doamna proprietar─â a fost super de treab─â ╚Öi a fost oric├ónd la dispozi╚Ťia noastr─â. Am fost primi╚Ťi cu mult─â c─âldur─â ╚Öi cu z├ómbetul pe buze de c─âtre tot personalul… Ne-am sim╚Ťit ca acas─â. Speram sa revenim ╚Öi cu ga╚Öca de prieteni 🤗

 1019. Curtea mare, frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii si masa de ping pong. Gazda foarte primitoare

 1020. Oameni f calzi si primitori, preturi f bune pt mancare, bautura, cafea.

 1021. Cazarea super ok, amplasata într-un loc bun, aproape de obiectivele turistice.

 1022. O loca╚Ťie minunata ,gazda de nota 10 vom revenii cu siguranta.

 1023. Camera mare, curatenie, gazde primitoare, excelent

 1024. Locatia a fost peste asteptari, camerele sunt curate si mai frumoase ca in poze. Personal amabil, mancare foarte buna la toate cele trei mese. O sa mai revenim cu mare drag.

 1025. Absolut totul a fost fantastic. Personalul, mancarea(demipensiune), pozitionarea, absolut tot la superlativ. Multumim gazdelor.

 1026. Primirea calduroasa chiar la 22.30. Mancare buna, personal atent si super amabil. Locatie excelenta foarte aproape de Pestera Muierii.

 1027. Totul a fost perfect! Casuta este splendida, iar zona deosebit de frumoasa.

 1028. Locatia este absolut MINUNATA! Conceptul proiectul este foarte ingenios. Multa liniste, o oaza perfecta de relaxare. Cu siguranta o sa revenim pentru un sejur mai lung!

 1029. Super aten╚Ťie la detalii, cur─â╚Ťenie ╚Öi gr─âdin─â perfecta pentru relaxare! Ne-am bucurat de lini╚Öte ╚Öi de verdea╚Ť─â si de paturi confortabile, pentru somn odihnitor.

 1030. A trecut ceva timp de cand nu am mai avut parte de un loc atat de relaxant, plin cu oameni sinceri si veseli…departe de stresul si poluarea din marile orase. Locatia vilei este fix langa pestera Muierilor, o locatie intre doi munti unde se practica zilnic multe trasee. O zona curata si linistita. Camera a fost confortabila si dotata corespunzator nevoilor. Personalul este foarte amabil si prietenos. Aceasta pensiune are si restaurant propriu, unde se poate servi masa la orice ora in decursul zilei. In ansamblu, n-ai cum sa regreti o vacanta petrecuta aici.

 1031. Pensiunea este localizata chiar la intrarea in Pestera Muierii. Serviciile de cazare si restaurant au fost bune. Salteaua de la pat foarte confortabila. S-a rezolvat problema mentionata in comentariile anterioare referitor la lumina puternica de la becul de iluminat stradal, camera are draperii inchise la culoare si lumina de afara nu deranjeaza.

 1032. Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie. Peisaj superb, gazde primitoare si gata oric├ónd s─â r─âspund─â nevoilor noastre. Noi am ├«nt├órziat la cazare din cauza traficului. Cu toate acestea, am fost pl─âcut surprin╚Öi s─â vedem c─â at├ót recep╚Ťia cat ╚Öi buc─ât─âria erau ├«nc─â deschise pentru noi. Mul╚Ťumim Vila Nico!

 1033. Gazde de excep╚Ťie,camere ╚Öi b─âi mari,buc─ât─ârie utilat─â,foi╚Öor,gr─âtar,curte spa╚Ťioas─â,recomand cu drag!

 1034. Camere curate, b─âi mari, la bucatarie,tot ce ai nevoie…se respecta masurile anticovid.

 1035. Pensiunea e un mic col╚Ť de rai. Lini╚Ötit─â ╚Öi r─âcoroas─â, are o gr─âdin─â cu flori ┼či pomi ce te invit─â la o minunat─â relaxare. Bun─ât─â╚Ťile ei stau la dispozi╚Ťia oaspe╚Ťilor. Gazde admirabile ╚Öi comunicative care, pe l├óng─â faptul c─â iti ├«ndeplinesc orice dolean╚Ť─â, ┼čtiu s─â te ├«ndrume c─âtre toate punctele turistice de interes. Iar m├óncarea, “ca la mama acas─â”.

 1036. Locatia foarte ok, personalul dragut, camera spatioasa, desi rezervarea a fost pt camera de 2 persoane, am primit o camera pt 3 persoane ­čÖé

 1037. Pentru noi a fost popasul perfect pentru o noapte, fiind in tanzit prin zona. Personalul amabil, mancare buna si ieftina, curte generoasa cu locuri de parcare.

 1038. Mi-au pl─âcut─â personalul,cur─â╚Ťenia, m├óncarea, lini╚Ötea

 1039. O oaza de liniste,totul curat,bucataria dotata cu aproape tot ce trebuie,gazdele f.amabile .

 1040. Totul a fost ok, aproape de obiectivele turistice. Curatene, terasele pensiunii elegante, liniste.

 1041. Zona linistita, peisaje superbe, bucatarie dotata cu tot ce e necesar pentru preparare MD/P/C, spatiu suficient si inauntru dar si pe terase.

 1042. Locatia este extraordinar de frumoasa, pensiunea foarte frumoasa, linistita, personalul foarte amabil, mancarea foarte buna, doi catei foarte frumosi, cuminti si jucausi. Deci, totul a fost excelent. O sa revenim cu cea mai mare placere!

 1043. Totul a fost la superlativ – locatia, gazdele, mancarea. A fost perfect pentru un grup de 3 prieteni, 2 nopti. Cu siguranta vom reveni cand vrem sa mergem pe Transalpina. Multumim!

 1044. Personalul ╚Öi “bunicii” au fost foarte amabili. Curtea din spate este minunata, plina de verdea╚Ť─â, pomi, hamace ╚Öi multe alte locuri de relaxare. Un loc excelent unde sa petreci c├óteva zile de relaxare. Fiind caza╚Ťi ├«n perioada covidiului, la intrare ni s-a luat temperatura ╚Öi ├«n interior toat─â lumea purta masca. De asemenea pe alocuri se g─âsea dezinfectant pentru m├óini, un plus as zice in aceasta perioad─â.

 1045. Locatia a fost peste asteptari, camerele sunt curate si mai frumoase ca in poze. Personal amabil, mancare foarte buna la toate cele trei mese. O sa mai revenim cu mare drag.

 1046. Absolut totul a fost fantastic. Personalul, mancarea(demipensiune), pozitionarea, absolut tot la superlativ. Multumim gazdelor.

 1047. Primirea calduroasa chiar la 22.30. Mancare buna, personal atent si super amabil. Locatie excelenta foarte aproape de Pestera Muierii.

 1048. Totul a fost perfect! Casuta este splendida, iar zona deosebit de frumoasa.

 1049. Locatia este absolut MINUNATA! Conceptul proiectul este foarte ingenios. Multa liniste, o oaza perfecta de relaxare. Cu siguranta o sa revenim pentru un sejur mai lung!

 1050. Super aten╚Ťie la detalii, cur─â╚Ťenie ╚Öi gr─âdin─â perfecta pentru relaxare! Ne-am bucurat de lini╚Öte ╚Öi de verdea╚Ť─â si de paturi confortabile, pentru somn odihnitor.

 1051. A trecut ceva timp de cand nu am mai avut parte de un loc atat de relaxant, plin cu oameni sinceri si veseli…departe de stresul si poluarea din marile orase. Locatia vilei este fix langa pestera Muierilor, o locatie intre doi munti unde se practica zilnic multe trasee. O zona curata si linistita. Camera a fost confortabila si dotata corespunzator nevoilor. Personalul este foarte amabil si prietenos. Aceasta pensiune are si restaurant propriu, unde se poate servi masa la orice ora in decursul zilei. In ansamblu, n-ai cum sa regreti o vacanta petrecuta aici.

 1052. Pensiunea este localizata chiar la intrarea in Pestera Muierii. Serviciile de cazare si restaurant au fost bune. Salteaua de la pat foarte confortabila. S-a rezolvat problema mentionata in comentariile anterioare referitor la lumina puternica de la becul de iluminat stradal, camera are draperii inchise la culoare si lumina de afara nu deranjeaza.

 1053. Recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie. Peisaj superb, gazde primitoare si gata oric├ónd s─â r─âspund─â nevoilor noastre. Noi am ├«nt├órziat la cazare din cauza traficului. Cu toate acestea, am fost pl─âcut surprin╚Öi s─â vedem c─â at├ót recep╚Ťia cat ╚Öi buc─ât─âria erau ├«nc─â deschise pentru noi. Mul╚Ťumim Vila Nico!

 1054. Gazde de excep╚Ťie,camere ╚Öi b─âi mari,buc─ât─ârie utilat─â,foi╚Öor,gr─âtar,curte spa╚Ťioas─â,recomand cu drag!

 1055. Camere curate, b─âi mari, la bucatarie,tot ce ai nevoie…se respecta masurile anticovid.

 1056. Pensiunea e un mic col╚Ť de rai. Lini╚Ötit─â ╚Öi r─âcoroas─â, are o gr─âdin─â cu flori ┼či pomi ce te invit─â la o minunat─â relaxare. Bun─ât─â╚Ťile ei stau la dispozi╚Ťia oaspe╚Ťilor. Gazde admirabile ╚Öi comunicative care, pe l├óng─â faptul c─â iti ├«ndeplinesc orice dolean╚Ť─â, ┼čtiu s─â te ├«ndrume c─âtre toate punctele turistice de interes. Iar m├óncarea, “ca la mama acas─â”.

 1057. Locatia foarte ok, personalul dragut, camera spatioasa, desi rezervarea a fost pt camera de 2 persoane, am primit o camera pt 3 persoane ­čÖé

 1058. Pentru noi a fost popasul perfect pentru o noapte, fiind in tanzit prin zona. Personalul amabil, mancare buna si ieftina, curte generoasa cu locuri de parcare.

 1059. Mi-au pl─âcut─â personalul,cur─â╚Ťenia, m├óncarea, lini╚Ötea

 1060. O oaza de liniste,totul curat,bucataria dotata cu aproape tot ce trebuie,gazdele f.amabile .

 1061. Totul a fost ok, aproape de obiectivele turistice. Curatene, terasele pensiunii elegante, liniste.

 1062. Zona linistita, peisaje superbe, bucatarie dotata cu tot ce e necesar pentru preparare MD/P/C, spatiu suficient si inauntru dar si pe terase.

 1063. Locatia este extraordinar de frumoasa, pensiunea foarte frumoasa, linistita, personalul foarte amabil, mancarea foarte buna, doi catei foarte frumosi, cuminti si jucausi. Deci, totul a fost excelent. O sa revenim cu cea mai mare placere!

 1064. Totul a fost la superlativ – locatia, gazdele, mancarea. A fost perfect pentru un grup de 3 prieteni, 2 nopti. Cu siguranta vom reveni cand vrem sa mergem pe Transalpina. Multumim!

 1065. Personalul ╚Öi “bunicii” au fost foarte amabili. Curtea din spate este minunata, plina de verdea╚Ť─â, pomi, hamace ╚Öi multe alte locuri de relaxare. Un loc excelent unde sa petreci c├óteva zile de relaxare. Fiind caza╚Ťi ├«n perioada covidiului, la intrare ni s-a luat temperatura ╚Öi ├«n interior toat─â lumea purta masca. De asemenea pe alocuri se g─âsea dezinfectant pentru m├óini, un plus as zice in aceasta perioad─â.

 1066. – locatie foarte buna, noi am mers zilnic pana la Ranca la ski, maximum 30 de minute de mers pana acolo – mancarea buna dar pretul putin cam mare – personal amabil – parcare disponibila – plata cu tichete de vacanta edenred

 1067. Loca╚Ťia este foarte frumos amplasata, nu este ├«n sat, este chiar peste sosea de Pe╚Öter─â Muierii. Personalul ╚Öi gazdele sunt foarte ospitaliere, iar m├óncarea este peste a╚Ötept─âri. Multumim pentru tot.

 1068. O locatie superba, chiar vis a vis de Pestera Muierii. Personal foarte amabil si mancare super buna. Recomand

 1069. Locatia foarte ok, personalul dragut, camera spatioasa, desi rezervarea a fost pt camera de 2 persoane, am primit o camera pt 3 persoane ­čÖé

 1070. Pentru noi a fost popasul perfect pentru o noapte, fiind in tanzit prin zona. Personalul amabil, mancare buna si ieftina, curte generoasa cu locuri de parcare.

 1071. Mi-au pl─âcut─â personalul,cur─â╚Ťenia, m├óncarea, lini╚Ötea