Cazare ieftina Azuga

De multe ori ne uitam dupa cazare in Azuga, Prahova, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Azuga, Prahova, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Azuga, Prahova, România

★★★★ HOTEL CARPAT INN

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★★ Lux Garden Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Azuga Ski & Bike Resort

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vila F

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Pin Azuga

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Ferica

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Rhein

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Noni

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Azuga, Prahova, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Azuga, Prahova, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Șerban si Codruț Moiș din Iepuresti, jud. Giurgiu recomanda unul dintre locurile de cazare in Azuga, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Șerban si Codruț Moiș din Iepuresti, jud. GiurgiuCazare in Azuga, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Floare si Georgia Avramescu din Lunca Cetatuii, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Azuga, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Azuga, Prahova, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Floare si Georgia Avramescu din Lunca Cetatuii, jud. IasiCazare in Azuga, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Artemisa si Simona Cassian din Lalesti, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Azuga, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Artemisa si Simona Cassian din Lalesti, jud. VasluiCazare in Azuga, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Roberta si Ionuț Lăcătuș din Rona, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Azuga, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Azuga, Prahova, România!

  (Roberta si Ionuț Lăcătuș din Rona, jud. SalajCazare in Azuga, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Fiona si Hortensia Păunescu din Podu Lung, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Azuga, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Azuga, Prahova, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Fiona si Hortensia Păunescu din Podu Lung, jud. PrahovaCazare in Azuga, Prahova, România pentru 4 persoane)

 • Veronica si Loredana Vatamanu din Neghinesti, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Azuga, Prahova, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Azuga, Prahova, România.

  (Veronica si Loredana Vatamanu din Neghinesti, jud. ValceaCazare in Azuga, Prahova, România pentru 4 persoane)

 1. Ne-a placut foarte mult, amplasarea pensiunii (la 10 minute de mers pe jos de la Gara), faptul ca este o constructie istorica pastrata si renovata unde inca se simte sufletul celor care au contribuit la existenta si cresterea ei, personalul – si in special doamna care este administratorul complexului, care se ocupa si de repceptie si ajuta si la restaurant cand este aglomerat si care a fost foarte draguta si ne-a facut un mini tur al cramei si muzeului desi nu eram decat noi doi, aerul curat, natura, faptul ca pensiunea nu este la strada si in acest fel te poti bucura de mirosul si linistea padurii si nu in ultimul rand spumantul delicios care se produce in acest loc. Noi cu siguranta vom reveni cu drag aici.

 2. Foarte curat, liniste, un loc primitor, camere frumoase, personal anabil. Restaurantul in acelasi loc e un mare avantaj mai ales cand mergi cu copiii.

 3. Liniștea, locația, personalul, mâncarea, curatenia

 4. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 5. Așezarea în imediata apropiere a pârtiilor, priveliștea către munte/pârtii, curățenia găsită la check-in, dotarea/facilitățile apartamentului și, nu în ultimul rând, amabilitatea și promptitudinea proprietarului pe tot parcursul sejurului.

 6. Privelistea foarte frumoasa. Foarte aproape de partii . Totul a fost excelent . Voi reveni cu placere😀 !!!

 7. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 8. Locatia, zona, confortul locuintei, gazda ft înțelegătoare si flexibila!

 9. Foarte confortabil patul și foarte călduroasă casa

 10. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 11. Am găsit o bucătărie dotata foarte bine, unde poți găsi tot ce ai nevoie .

 12. Au fost 2 nopți de cazare excelentă, cu căldură și gazde foarte primitoare și grijulii! Recomandăm!

 13. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 14. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 15. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 16. A fost perfect, extrem de cald in cabana…fparte mult spatiu la comun, bucătărie echipată complet, liniste, absolut tot ce vrei. Sigur o sa revenim de oricâte ori o sa putem!

 17. Amplasamentul exceptional. Intimitatea de care ne-am bucurat.

 18. Totul, proprietarul și domnii care ne-au întâmpinat foarte amabili

 19. Foarte aproape de pârtie. Se putea servi masa la restaurant.

 20. Locație excelenta, camere călduroase, personal amabil, liniște.

 21. Foarte aproape de partia Sorica (se traverseaza pe un pod, nu trebuie ocolit) si au garderoba pentru ski-uri. Oamenii nu sunt foarte amabili, dar am observat asta ca un tipar pentru intregul oras. In principiu, serviciile lor au fost mai mult decat decente. Camera este spatioasa, curata, insa avea cateva probleme. Micul dejun a fost decent, nu ce ma asteptam raportat la pretul camerei, insa decent (posibil sa fie pret de sezon). Merita incercat pranzul si/sau cina, pentru ca preparatele sunt chiar bune, spre deosebire de cocioaba de vis-a-vis Elmar sau cum i-o spune.

 22. Pensiunea este frumoasa, ingrijita, personalul amabil, micul dejun este bufet suedez, cu mancare pentru toate gusturile, inclusiv pentru copiii mofturosi. Am avut o camera de 2 persoane plus un pat suplimentar pentru copil, suprafata camerei a fost suficienta pentru toti.

 23. Croasantul delicios!Gazdele Ok!Voi reveni cu placere!

 24. Gazda prietenoasa, caldura in camere, consumabile din abundenta

 25. Foarte aproape de pârtie. Se putea servi masa la restaurant.

 26. Locație excelenta, camere călduroase, personal amabil, liniște.

 27. Foarte aproape de partia Sorica (se traverseaza pe un pod, nu trebuie ocolit) si au garderoba pentru ski-uri. Oamenii nu sunt foarte amabili, dar am observat asta ca un tipar pentru intregul oras. In principiu, serviciile lor au fost mai mult decat decente. Camera este spatioasa, curata, insa avea cateva probleme. Micul dejun a fost decent, nu ce ma asteptam raportat la pretul camerei, insa decent (posibil sa fie pret de sezon). Merita incercat pranzul si/sau cina, pentru ca preparatele sunt chiar bune, spre deosebire de cocioaba de vis-a-vis Elmar sau cum i-o spune.

 28. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 29. Locatia, zona, confortul locuintei, gazda ft înțelegătoare si flexibila!

 30. Foarte confortabil patul și foarte călduroasă casa

 31. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 32. Așezarea în imediata apropiere a pârtiilor, priveliștea către munte/pârtii, curățenia găsită la check-in, dotarea/facilitățile apartamentului și, nu în ultimul rând, amabilitatea și promptitudinea proprietarului pe tot parcursul sejurului.

 33. Privelistea foarte frumoasa. Foarte aproape de partii . Totul a fost excelent . Voi reveni cu placere😀 !!!

 34. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 35. Am găsit o bucătărie dotata foarte bine, unde poți găsi tot ce ai nevoie .

 36. Au fost 2 nopți de cazare excelentă, cu căldură și gazde foarte primitoare și grijulii! Recomandăm!

 37. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 38. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 39. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 40. Raport calitate pret excelent. Camere curate, personal amabil mancare buna.

 41. Ne-a placut foarte mult, amplasarea pensiunii (la 10 minute de mers pe jos de la Gara), faptul ca este o constructie istorica pastrata si renovata unde inca se simte sufletul celor care au contribuit la existenta si cresterea ei, personalul – si in special doamna care este administratorul complexului, care se ocupa si de repceptie si ajuta si la restaurant cand este aglomerat si care a fost foarte draguta si ne-a facut un mini tur al cramei si muzeului desi nu eram decat noi doi, aerul curat, natura, faptul ca pensiunea nu este la strada si in acest fel te poti bucura de mirosul si linistea padurii si nu in ultimul rand spumantul delicios care se produce in acest loc. Noi cu siguranta vom reveni cu drag aici.

 42. Foarte curat, liniste, un loc primitor, camere frumoase, personal anabil. Restaurantul in acelasi loc e un mare avantaj mai ales cand mergi cu copiii.

 43. Pensiunea este frumoasa, ingrijita, personalul amabil, micul dejun este bufet suedez, cu mancare pentru toate gusturile, inclusiv pentru copiii mofturosi. Am avut o camera de 2 persoane plus un pat suplimentar pentru copil, suprafata camerei a fost suficienta pentru toti.

 44. Croasantul delicios!Gazdele Ok!Voi reveni cu placere!

 45. Gazda prietenoasa, caldura in camere, consumabile din abundenta

 46. Amabilitatea personalului, curatenia, amplasarea fata de partii, cald in camera.

 47. Personalul de la restaurant a fost foarte amabil, dar nu prea avea ce sa ofere. In camera era cald.

 48. Liftul din sticla pe fatada clădirii. Sala cu masa de biliard și masa de fotbal. Căldură din belșug atât în camere cât și în tot Hotelul. Mancare bună și servire rezonabila ca interval de timp. Parcarea privata, unde încăpeau 12 – 14 masini

 49. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 50. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 51. Așezarea în imediata apropiere a pârtiilor, priveliștea către munte/pârtii, curățenia găsită la check-in, dotarea/facilitățile apartamentului și, nu în ultimul rând, amabilitatea și promptitudinea proprietarului pe tot parcursul sejurului.

 52. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 53. Locatia, zona, confortul locuintei, gazda ft înțelegătoare si flexibila!

 54. Foarte confortabil patul și foarte călduroasă casa

 55. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 56. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 57. Am găsit o bucătărie dotata foarte bine, unde poți găsi tot ce ai nevoie .

 58. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 59. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 60. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 61. Mi-a plăcut totul. Liniștea, așezarea în peisaj, arhitectura calda și prietenoasa a pensiunii, restaurantului și camerei, politețea calda a personalului, managementul atent și armonios.

 62. Raport calitate pret excelent. Camere curate, personal amabil mancare buna.

 63. Am avut un apartament la parter, foarte mare cu un living impresionant, mai degraba o sala de castel medieval, decat o camera tipica de hotel. Peretii din caramida nefinisata si barnele din lemn vechi, plus un semineu si o firida rotunda, atipica cu multe ferestre sunt foarte bine puse in valoare. Poate cel mai interesant lucru pe care l-am descoperit aici, este o usa “secreta” mascata ingenios in lambriul ce tapeteaza peretii. La capitolul restaurant, Pensiunea Rhein este de departe cea mai buna optiune din toata Azuga, chiar si cand nu eram cazati la aceasta pensiune in alti ani , cautam totdeauna sa mancam aici.

 64. Foarte aproape de pârtie. Se putea servi masa la restaurant.

 65. Locație excelenta, camere călduroase, personal amabil, liniște.

 66. Foarte aproape de partia Sorica (se traverseaza pe un pod, nu trebuie ocolit) si au garderoba pentru ski-uri. Oamenii nu sunt foarte amabili, dar am observat asta ca un tipar pentru intregul oras. In principiu, serviciile lor au fost mai mult decat decente. Camera este spatioasa, curata, insa avea cateva probleme. Micul dejun a fost decent, nu ce ma asteptam raportat la pretul camerei, insa decent (posibil sa fie pret de sezon). Merita incercat pranzul si/sau cina, pentru ca preparatele sunt chiar bune, spre deosebire de cocioaba de vis-a-vis Elmar sau cum i-o spune.

 67. Pensiunea este frumoasa, ingrijita, personalul amabil, micul dejun este bufet suedez, cu mancare pentru toate gusturile, inclusiv pentru copiii mofturosi. Am avut o camera de 2 persoane plus un pat suplimentar pentru copil, suprafata camerei a fost suficienta pentru toti.

 68. Croasantul delicios!Gazdele Ok!Voi reveni cu placere!

 69. Gazda prietenoasa, caldura in camere, consumabile din abundenta

 70. Amplasarea, personalul, mâncarea ff buna, ospătarii de 5*, serveau cu mănuși albe , in sfârșit am găsit un hotel cu camera dotata cu masa si fier de călcat , aparat cafea nespresso!!!

 71. Curățenie, toate serviciile au fost pe măsura prețului plătit !!!

 72. Locatia excelenta! Foarte curat. Personalul de la receptie si camere f ok.

 73. Foarte aproape de pârtie. Se putea servi masa la restaurant.

 74. Locație excelenta, camere călduroase, personal amabil, liniște.

 75. Foarte aproape de partia Sorica (se traverseaza pe un pod, nu trebuie ocolit) si au garderoba pentru ski-uri. Oamenii nu sunt foarte amabili, dar am observat asta ca un tipar pentru intregul oras. In principiu, serviciile lor au fost mai mult decat decente. Camera este spatioasa, curata, insa avea cateva probleme. Micul dejun a fost decent, nu ce ma asteptam raportat la pretul camerei, insa decent (posibil sa fie pret de sezon). Merita incercat pranzul si/sau cina, pentru ca preparatele sunt chiar bune, spre deosebire de cocioaba de vis-a-vis Elmar sau cum i-o spune.

 76. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 77. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 78. Așezarea în imediata apropiere a pârtiilor, priveliștea către munte/pârtii, curățenia găsită la check-in, dotarea/facilitățile apartamentului și, nu în ultimul rând, amabilitatea și promptitudinea proprietarului pe tot parcursul sejurului.

 79. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 80. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 81. Am găsit o bucătărie dotata foarte bine, unde poți găsi tot ce ai nevoie .

 82. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 83. Locatia, zona, confortul locuintei, gazda ft înțelegătoare si flexibila!

 84. Foarte confortabil patul și foarte călduroasă casa

 85. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 86. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 87. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 88. Poziția buna-retrasa față de drum; curte mare,parcare,natură,peisaj Magazin cu băuturi fine și vinurile din sortimentul cramelor și domeniului Hallewood-la preturi bune; restaurant cu mâncare foarte bună și prețuri OK.

 89. Mi-a plăcut totul. Liniștea, așezarea în peisaj, arhitectura calda și prietenoasa a pensiunii, restaurantului și camerei, politețea calda a personalului, managementul atent și armonios.

 90. Raport calitate pret excelent. Camere curate, personal amabil mancare buna.

 91. Pensiunea este frumoasa, ingrijita, personalul amabil, micul dejun este bufet suedez, cu mancare pentru toate gusturile, inclusiv pentru copiii mofturosi. Am avut o camera de 2 persoane plus un pat suplimentar pentru copil, suprafata camerei a fost suficienta pentru toti.

 92. Croasantul delicios!Gazdele Ok!Voi reveni cu placere!

 93. Gazda prietenoasa, caldura in camere, consumabile din abundenta

 94. Amabilitatea personalului, curatenia, amplasarea fata de partii, cald in camera.

 95. Personalul de la restaurant a fost foarte amabil, dar nu prea avea ce sa ofere. In camera era cald.

 96. Liftul din sticla pe fatada clădirii. Sala cu masa de biliard și masa de fotbal. Căldură din belșug atât în camere cât și în tot Hotelul. Mancare bună și servire rezonabila ca interval de timp. Parcarea privata, unde încăpeau 12 – 14 masini

 97. Amabilitatea personalului, curatenia, amplasarea fata de partii, cald in camera.

 98. Personalul de la restaurant a fost foarte amabil, dar nu prea avea ce sa ofere. In camera era cald.

 99. Liftul din sticla pe fatada clădirii. Sala cu masa de biliard și masa de fotbal. Căldură din belșug atât în camere cât și în tot Hotelul. Mancare bună și servire rezonabila ca interval de timp. Parcarea privata, unde încăpeau 12 – 14 masini

 100. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 101. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 102. Așezarea în imediata apropiere a pârtiilor, priveliștea către munte/pârtii, curățenia găsită la check-in, dotarea/facilitățile apartamentului și, nu în ultimul rând, amabilitatea și promptitudinea proprietarului pe tot parcursul sejurului.

 103. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 104. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 105. Am găsit o bucătărie dotata foarte bine, unde poți găsi tot ce ai nevoie .

 106. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 107. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 108. Locatia, zona, confortul locuintei, gazda ft înțelegătoare si flexibila!

 109. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 110. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 111. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 112. Mi a placut locatia,linistea,curatenia,totul a fost perfect.

 113. Parcare la discretie , curte mare , restaurant bun , staf placut ,crama . Pat mare 1.8m latime in camera 8 .

 114. Poziția buna-retrasa față de drum; curte mare,parcare,natură,peisaj Magazin cu băuturi fine și vinurile din sortimentul cramelor și domeniului Hallewood-la preturi bune; restaurant cu mâncare foarte bună și prețuri OK.

 115. Locația. Camere spațioase. Persoanele d la recepție f amabile. Garderoba pt skiuri.

 116. Foarte aproape de pârtie. Se putea servi masa la restaurant.

 117. Locație excelenta, camere călduroase, personal amabil, liniște.

 118. Pensiunea este frumoasa, ingrijita, personalul amabil, micul dejun este bufet suedez, cu mancare pentru toate gusturile, inclusiv pentru copiii mofturosi. Am avut o camera de 2 persoane plus un pat suplimentar pentru copil, suprafata camerei a fost suficienta pentru toti.

 119. Croasantul delicios!Gazdele Ok!Voi reveni cu placere!

 120. Gazda prietenoasa, caldura in camere, consumabile din abundenta

 121. Amplasarea, personalul, mâncarea ff buna, ospătarii de 5*, serveau cu mănuși albe , in sfârșit am găsit un hotel cu camera dotata cu masa si fier de călcat , aparat cafea nespresso!!!

 122. Curățenie, toate serviciile au fost pe măsura prețului plătit !!!

 123. Locatia excelenta! Foarte curat. Personalul de la receptie si camere f ok.

 124. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 125. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 126. Locatia, zona, confortul locuintei, gazda ft înțelegătoare si flexibila!

 127. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 128. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 129. Așezarea în imediata apropiere a pârtiilor, priveliștea către munte/pârtii, curățenia găsită la check-in, dotarea/facilitățile apartamentului și, nu în ultimul rând, amabilitatea și promptitudinea proprietarului pe tot parcursul sejurului.

 130. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 131. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 132. Am găsit o bucătărie dotata foarte bine, unde poți găsi tot ce ai nevoie .

 133. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 134. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 135. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 136. Mi a placut locatia,linistea,curatenia,totul a fost perfect.

 137. Parcare la discretie , curte mare , restaurant bun , staf placut ,crama . Pat mare 1.8m latime in camera 8 .

 138. Poziția buna-retrasa față de drum; curte mare,parcare,natură,peisaj Magazin cu băuturi fine și vinurile din sortimentul cramelor și domeniului Hallewood-la preturi bune; restaurant cu mâncare foarte bună și prețuri OK.

 139. Locația. Camere spațioase. Persoanele d la recepție f amabile. Garderoba pt skiuri.

 140. Foarte aproape de pârtie. Se putea servi masa la restaurant.

 141. Locație excelenta, camere călduroase, personal amabil, liniște.

 142. Pensiunea este frumoasa, ingrijita, personalul amabil, micul dejun este bufet suedez, cu mancare pentru toate gusturile, inclusiv pentru copiii mofturosi. Am avut o camera de 2 persoane plus un pat suplimentar pentru copil, suprafata camerei a fost suficienta pentru toti.

 143. Croasantul delicios!Gazdele Ok!Voi reveni cu placere!

 144. Gazda prietenoasa, caldura in camere, consumabile din abundenta

 145. Confortul si calitatea amenajării interioare. Priveliștea spectaculoasa spre munții Bucegi.

 146. Personalul extrem de amabil si prietenos – te simti binevenit si gasesti tot timpul pe cineva sa te ajute cu absolut oricw; locatia hotelului perfecta – langa partie; foarte curat

 147. Micul dejun variat si foarte bun. Locatia excelente, cu vedere spre partie.

 148. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 149. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 150. Așezarea în imediata apropiere a pârtiilor, priveliștea către munte/pârtii, curățenia găsită la check-in, dotarea/facilitățile apartamentului și, nu în ultimul rând, amabilitatea și promptitudinea proprietarului pe tot parcursul sejurului.

 151. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 152. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 153. Locatia, zona, confortul locuintei, gazda ft înțelegătoare si flexibila!

 154. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 155. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 156. Am găsit o bucătărie dotata foarte bine, unde poți găsi tot ce ai nevoie .

 157. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 158. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 159. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 160. Locatia este in paragina de cand a fost preluata , nu s-a imbunatatit nimic fata de acum cativa ani ba din contra totul s-a degradat,de la aleea principala de la intrare plina de gropi totul este neingrijit, air camera lasa de dorit incepand de la usi care nu se inchid la dusul care de poate folosi partial iar chiuveta care era sparta

 161. Mi a placut locatia,linistea,curatenia,totul a fost perfect.

 162. Parcare la discretie , curte mare , restaurant bun , staf placut ,crama . Pat mare 1.8m latime in camera 8 .

 163. Locatia este aproape de partie, curatenia din camere si faptul ca am gasit camera incalzita, inca prea cald fata de ce ne-am fi asteptat.Noi mergem des la acest hotel pt ca este curat si bineinteles pt ca este aproape de partie si cobori in clapari din hotel pana la baza partiei.

 164. Locația. Camere spațioase. Persoanele d la recepție f amabile. Garderoba pt skiuri.

 165. Foarte aproape de pârtie. Se putea servi masa la restaurant.

 166. Aproape de partie, restaurant propriu, mic dejun variat. Locuri de parcare imediat langa pensiune. Mobilier nou, balcon.

 167. Locatie foarte buna, aproape de instalatiile de schi. Mic dejun normal.

 168. Mancarea a fost excelenta. Iar camera foarte curata. Nu exista diferente intre pozele de prezentare si realitate. Si nu in ultimul rand, personalul este foarte primitor.

 169. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 170. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 171. Locatia, zona, confortul locuintei, gazda ft înțelegătoare si flexibila!

 172. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 173. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 174. Așezarea în imediata apropiere a pârtiilor, priveliștea către munte/pârtii, curățenia găsită la check-in, dotarea/facilitățile apartamentului și, nu în ultimul rând, amabilitatea și promptitudinea proprietarului pe tot parcursul sejurului.

 175. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 176. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 177. Am găsit o bucătărie dotata foarte bine, unde poți găsi tot ce ai nevoie .

 178. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 179. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 180. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 181. pt copii este ok sa fie mai multa diversificare cat si atentie.

 182. Locatia este in paragina de cand a fost preluata , nu s-a imbunatatit nimic fata de acum cativa ani ba din contra totul s-a degradat,de la aleea principala de la intrare plina de gropi totul este neingrijit, air camera lasa de dorit incepand de la usi care nu se inchid la dusul care de poate folosi partial iar chiuveta care era sparta

 183. Mi a placut locatia,linistea,curatenia,totul a fost perfect.

 184. Locatia este aproape de partie, curatenia din camere si faptul ca am gasit camera incalzita, inca prea cald fata de ce ne-am fi asteptat.Noi mergem des la acest hotel pt ca este curat si bineinteles pt ca este aproape de partie si cobori in clapari din hotel pana la baza partiei.

 185. Locația. Camere spațioase. Persoanele d la recepție f amabile. Garderoba pt skiuri.

 186. Foarte aproape de pârtie. Se putea servi masa la restaurant.

 187. Pozitionarea hotelului este excelenta pentru schiori si are locuri de parcare

 188. Amabilitatea personalului, curatenia, amplasarea fata de partii, cald in camera.

 189. Personalul de la restaurant a fost foarte amabil, dar nu prea avea ce sa ofere. In camera era cald.

 190. Confortul si calitatea amenajării interioare. Priveliștea spectaculoasa spre munții Bucegi.

 191. Personalul extrem de amabil si prietenos – te simti binevenit si gasesti tot timpul pe cineva sa te ajute cu absolut oricw; locatia hotelului perfecta – langa partie; foarte curat

 192. Micul dejun variat si foarte bun. Locatia excelente, cu vedere spre partie.

 193. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 194. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 195. Locatia, zona, confortul locuintei, gazda ft înțelegătoare si flexibila!

 196. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 197. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 198. Așezarea în imediata apropiere a pârtiilor, priveliștea către munte/pârtii, curățenia găsită la check-in, dotarea/facilitățile apartamentului și, nu în ultimul rând, amabilitatea și promptitudinea proprietarului pe tot parcursul sejurului.

 199. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 200. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 201. Am găsit o bucătărie dotata foarte bine, unde poți găsi tot ce ai nevoie .

 202. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 203. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 204. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 205. pt copii este ok sa fie mai multa diversificare cat si atentie.

 206. Locatia este in paragina de cand a fost preluata , nu s-a imbunatatit nimic fata de acum cativa ani ba din contra totul s-a degradat,de la aleea principala de la intrare plina de gropi totul este neingrijit, air camera lasa de dorit incepand de la usi care nu se inchid la dusul care de poate folosi partial iar chiuveta care era sparta

 207. Mi a placut locatia,linistea,curatenia,totul a fost perfect.

 208. Locatia este aproape de partie, curatenia din camere si faptul ca am gasit camera incalzita, inca prea cald fata de ce ne-am fi asteptat.Noi mergem des la acest hotel pt ca este curat si bineinteles pt ca este aproape de partie si cobori in clapari din hotel pana la baza partiei.

 209. Locația. Camere spațioase. Persoanele d la recepție f amabile. Garderoba pt skiuri.

 210. Foarte aproape de pârtie. Se putea servi masa la restaurant.

 211. Pozitionarea hotelului este excelenta pentru schiori si are locuri de parcare

 212. Amabilitatea personalului, curatenia, amplasarea fata de partii, cald in camera.

 213. Personalul de la restaurant a fost foarte amabil, dar nu prea avea ce sa ofere. In camera era cald.

 214. Personalul foarte amabil, camera foarte curata. Recomand

 215. Confortul si calitatea amenajării interioare. Priveliștea spectaculoasa spre munții Bucegi.

 216. Personalul extrem de amabil si prietenos – te simti binevenit si gasesti tot timpul pe cineva sa te ajute cu absolut oricw; locatia hotelului perfecta – langa partie; foarte curat

 217. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 218. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 219. Am găsit o bucătărie dotata foarte bine, unde poți găsi tot ce ai nevoie .

 220. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 221. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 222. Locatia, zona, confortul locuintei, gazda ft înțelegătoare si flexibila!

 223. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 224. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 225. Așezarea în imediata apropiere a pârtiilor, priveliștea către munte/pârtii, curățenia găsită la check-in, dotarea/facilitățile apartamentului și, nu în ultimul rând, amabilitatea și promptitudinea proprietarului pe tot parcursul sejurului.

 226. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 227. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 228. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 229. pt copii este ok sa fie mai multa diversificare cat si atentie.

 230. Locatia este in paragina de cand a fost preluata , nu s-a imbunatatit nimic fata de acum cativa ani ba din contra totul s-a degradat,de la aleea principala de la intrare plina de gropi totul este neingrijit, air camera lasa de dorit incepand de la usi care nu se inchid la dusul care de poate folosi partial iar chiuveta care era sparta

 231. Mi a placut locatia,linistea,curatenia,totul a fost perfect.

 232. Locatia este aproape de partie, curatenia din camere si faptul ca am gasit camera incalzita, inca prea cald fata de ce ne-am fi asteptat.Noi mergem des la acest hotel pt ca este curat si bineinteles pt ca este aproape de partie si cobori in clapari din hotel pana la baza partiei.

 233. Locația. Camere spațioase. Persoanele d la recepție f amabile. Garderoba pt skiuri.

 234. Foarte aproape de pârtie. Se putea servi masa la restaurant.

 235. Pozitionarea hotelului este excelenta pentru schiori si are locuri de parcare

 236. Amabilitatea personalului, curatenia, amplasarea fata de partii, cald in camera.

 237. Personalul de la restaurant a fost foarte amabil, dar nu prea avea ce sa ofere. In camera era cald.

 238. Mancarea de la restaurant este buna, daca vii degerat de frig recomand cu drag ciorba lor.

 239. Personal foarte amabil, camere impecabile, baie imecabila

 240. Stafful foarte prietenos si binevoitor. camerele sunt decente si curate. mancare buna. raport calitate pret bun

 241. Curat, spațios, personalul foarte ok, vederea frumoasa spre pârtie.

 242. Locatia este aproape de partie, curatenia din camere si faptul ca am gasit camera incalzita, inca prea cald fata de ce ne-am fi asteptat.Noi mergem des la acest hotel pt ca este curat si bineinteles pt ca este aproape de partie si cobori in clapari din hotel pana la baza partiei.

 243. Locația. Camere spațioase. Persoanele d la recepție f amabile. Garderoba pt skiuri.

 244. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 245. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 246. Am găsit o bucătărie dotata foarte bine, unde poți găsi tot ce ai nevoie .

 247. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 248. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 249. Așezarea în imediata apropiere a pârtiilor, priveliștea către munte/pârtii, curățenia găsită la check-in, dotarea/facilitățile apartamentului și, nu în ultimul rând, amabilitatea și promptitudinea proprietarului pe tot parcursul sejurului.

 250. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 251. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 252. Locatia, zona, confortul locuintei, gazda ft înțelegătoare si flexibila!

 253. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 254. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 255. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 256. Liniste, foarte curat, mancarea foarte buna. Staff foarte amabil.

 257. pt copii este ok sa fie mai multa diversificare cat si atentie.

 258. Locatia este in paragina de cand a fost preluata , nu s-a imbunatatit nimic fata de acum cativa ani ba din contra totul s-a degradat,de la aleea principala de la intrare plina de gropi totul este neingrijit, air camera lasa de dorit incepand de la usi care nu se inchid la dusul care de poate folosi partial iar chiuveta care era sparta

 259. Pozitionarea hotelului este excelenta pentru schiori si are locuri de parcare

 260. Amabilitatea personalului, curatenia, amplasarea fata de partii, cald in camera.

 261. Personalul de la restaurant a fost foarte amabil, dar nu prea avea ce sa ofere. In camera era cald.

 262. CONFORTUL DIN HOTEL + SERV. DE MASAJ (EXCELENTE- RECOMAND!!)

 263. Personalul foarte amabil, camera foarte curata. Recomand

 264. Confortul si calitatea amenajării interioare. Priveliștea spectaculoasa spre munții Bucegi.

 265. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 266. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 267. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 268. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 269. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 270. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 271. Curat, spațios, personalul foarte ok, vederea frumoasa spre pârtie.

 272. Locatia este aproape de partie, curatenia din camere si faptul ca am gasit camera incalzita, inca prea cald fata de ce ne-am fi asteptat.Noi mergem des la acest hotel pt ca este curat si bineinteles pt ca este aproape de partie si cobori in clapari din hotel pana la baza partiei.

 273. Locația. Camere spațioase. Persoanele d la recepție f amabile. Garderoba pt skiuri.

 274. locatia frumoasa, personalul foarte, foarte amabil, curatenia, imprejurimile superbe.sigur v-om mai rezerva, daca vom mai vizita aceste locuri.

 275. Pozitionarea hotelului este excelenta pentru schiori si are locuri de parcare

 276. Amabilitatea personalului, curatenia, amplasarea fata de partii, cald in camera.

 277. F curat. Camera si baia spațioase. Bucatarie curata, spatioasa. Parc si magazine aproape. Mergeti pe Valea Azugii! E mirific!

 278. Un loc magic, dna Nina, magica!O locatie de nota 10.Totul la superlativ!Curatenie, caldura, nu lipseste absolut nimic!

 279. Foarte spatioasa si foarte curata!Peisaj de vis iar drumul pana la partie a fost unul mirific!

 280. -personal foarte amabil -mic dejun divers -locatie buna -comfortul camerei

 281. Locatia a fost excelenta. Mâncarea a fost si ea foarte buna. Gazde primitoare.

 282. Aproape de partie, restaurant propriu, mic dejun variat. Locuri de parcare imediat langa pensiune. Mobilier nou, balcon.

 283. Foarte primitoare și cochetă. Recomand cu încredere.

 284. Camera și baia au fost spatioase și curate, iar balconul tare dragut. Gazda a fost foarte primitoare! Recomand!

 285. Oamenii… Gazdele (sotul si sotia) sunt oameni de o noblete desavarsita! Este o expresie: “asta a facut toti banii”. Realmente, orice ar fi putut sa nu imi convina nu am vazut, pentru ca oamenii acestia mi-au mers direct la inima si am descoperit in toate lucrurile pe care le-au oferit caracterul lor minunat.

 286. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 287. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 288. Am găsit o bucătărie dotata foarte bine, unde poți găsi tot ce ai nevoie .

 289. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 290. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 291. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 292. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 293. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 294. Așezarea în imediata apropiere a pârtiilor, priveliștea către munte/pârtii, curățenia găsită la check-in, dotarea/facilitățile apartamentului și, nu în ultimul rând, amabilitatea și promptitudinea proprietarului pe tot parcursul sejurului.

 295. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 296. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 297. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 298. Am ajuns la vila si Mariana ne-a intampinat, a fost foarte draguta si ne-a aratat toata vila , detalii…etc… Vila are 4 dormitoare , toate cu baie proprie.

 299. Privelistea foarte frumoasa de pe terasa, jacuzzi cu apa calda in aer liber, living-ul cu semineu, gazda ne-a asteptat cu o sampanie.

 300. Priveliste superba, personal amabil, casa e curata si bine gandita, totul a fost perfect

 301. Argumente pro: Locația foarte frumoasa, aer curat, priveliște încântătoare Mancarea buna Liniste dupa ora 21, 22 – fara manele si cocalari Parcare generoasa. In camera – prosoape suficiente si espressor cu capsule Concluzia: voi cauta altceva data viitoare!

 302. Liniste, foarte curat, mancarea foarte buna. Staff foarte amabil.

 303. pt copii este ok sa fie mai multa diversificare cat si atentie.

 304. Curat, spațios, personalul foarte ok, vederea frumoasa spre pârtie.

 305. Locatia este aproape de partie, curatenia din camere si faptul ca am gasit camera incalzita, inca prea cald fata de ce ne-am fi asteptat.Noi mergem des la acest hotel pt ca este curat si bineinteles pt ca este aproape de partie si cobori in clapari din hotel pana la baza partiei.

 306. Locația. Camere spațioase. Persoanele d la recepție f amabile. Garderoba pt skiuri.

 307. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 308. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 309. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 310. Argumente pro: Locația foarte frumoasa, aer curat, priveliște încântătoare Mancarea buna Liniste dupa ora 21, 22 – fara manele si cocalari Parcare generoasa. In camera – prosoape suficiente si espressor cu capsule Concluzia: voi cauta altceva data viitoare!

 311. Liniste, foarte curat, mancarea foarte buna. Staff foarte amabil.

 312. pt copii este ok sa fie mai multa diversificare cat si atentie.

 313. Am ajuns la vila si Mariana ne-a intampinat, a fost foarte draguta si ne-a aratat toata vila , detalii…etc… Vila are 4 dormitoare , toate cu baie proprie.

 314. Privelistea foarte frumoasa de pe terasa, jacuzzi cu apa calda in aer liber, living-ul cu semineu, gazda ne-a asteptat cu o sampanie.

 315. Priveliste superba, personal amabil, casa e curata si bine gandita, totul a fost perfect

 316. Curat, spațios, personalul foarte ok, vederea frumoasa spre pârtie.

 317. Locatia este aproape de partie, curatenia din camere si faptul ca am gasit camera incalzita, inca prea cald fata de ce ne-am fi asteptat.Noi mergem des la acest hotel pt ca este curat si bineinteles pt ca este aproape de partie si cobori in clapari din hotel pana la baza partiei.

 318. Locația. Camere spațioase. Persoanele d la recepție f amabile. Garderoba pt skiuri.

 319. locatia frumoasa, personalul foarte, foarte amabil, curatenia, imprejurimile superbe.sigur v-om mai rezerva, daca vom mai vizita aceste locuri.

 320. Pozitionarea hotelului este excelenta pentru schiori si are locuri de parcare

 321. Amabilitatea personalului, curatenia, amplasarea fata de partii, cald in camera.

 322. O experienta foarte placuta. Personal extrem de profesionist si amabil, restaurantul foarte bun, cu meniu fine dinning si selectie interesanta de vinuri

 323. Amplasarea, curățenia impecabilă, micul dejun divers, ambianța din hotel, amabilitatea personalului la restaurant și recepție. Bravo!

 324. CONFORTUL DIN HOTEL + SERV. DE MASAJ (EXCELENTE- RECOMAND!!)

 325. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 326. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 327. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 328. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 329. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 330. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 331. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 332. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 333. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 334. Vlad-cristian mai 25, 2019 at 2:21 am

  Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 335. A fost un sejur extraordinar! Vila este foarte bine amplasata, foarte curata iar calitatea serviciilor (caldura, apa calda, bucataria utilata, echipamente diverse) este excelenta! Vom reveni cu mare placere! Multumim pentru tot! Nota 10/10

 336. Villa este foarte aproape de partie, iar privelistea extraordinara. Recomand cu caldura aceasta pensiune. Gazda a fost foarte draguta si ne-a lasat sa facem check-in ul si check-out ul la ce ora am vrut.

 337. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 338. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 339. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 340. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 341. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 342. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 343. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 344. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 345. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 346. Locatie deosebita, totul amenajat si f curat. Suntem in 2019: schimbati va rog podelele alea care scartaie peste tot!

 347. Argumente pro: Locația foarte frumoasa, aer curat, priveliște încântătoare Mancarea buna Liniste dupa ora 21, 22 – fara manele si cocalari Parcare generoasa. In camera – prosoape suficiente si espressor cu capsule Concluzia: voi cauta altceva data viitoare!

 348. Liniste, foarte curat, mancarea foarte buna. Staff foarte amabil.

 349. O experienta foarte placuta. Personal extrem de profesionist si amabil, restaurantul foarte bun, cu meniu fine dinning si selectie interesanta de vinuri

 350. Amplasarea, curățenia impecabilă, micul dejun divers, ambianța din hotel, amabilitatea personalului la restaurant și recepție. Bravo!

 351. CONFORTUL DIN HOTEL + SERV. DE MASAJ (EXCELENTE- RECOMAND!!)

 352. Curat, spațios, personalul foarte ok, vederea frumoasa spre pârtie.

 353. Locatia este aproape de partie, curatenia din camere si faptul ca am gasit camera incalzita, inca prea cald fata de ce ne-am fi asteptat.Noi mergem des la acest hotel pt ca este curat si bineinteles pt ca este aproape de partie si cobori in clapari din hotel pana la baza partiei.

 354. Locația. Camere spațioase. Persoanele d la recepție f amabile. Garderoba pt skiuri.

 355. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 356. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 357. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 358. Vlad-cristian mai 31, 2019 at 8:56 pm

  Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 359. A fost un sejur extraordinar! Vila este foarte bine amplasata, foarte curata iar calitatea serviciilor (caldura, apa calda, bucataria utilata, echipamente diverse) este excelenta! Vom reveni cu mare placere! Multumim pentru tot! Nota 10/10

 360. Villa este foarte aproape de partie, iar privelistea extraordinara. Recomand cu caldura aceasta pensiune. Gazda a fost foarte draguta si ne-a lasat sa facem check-in ul si check-out ul la ce ora am vrut.

 361. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 362. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 363. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 364. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 365. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 366. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 367. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 368. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 369. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 370. Locatie deosebita, totul amenajat si f curat. Suntem in 2019: schimbati va rog podelele alea care scartaie peste tot!

 371. Argumente pro: Locația foarte frumoasa, aer curat, priveliște încântătoare Mancarea buna Liniste dupa ora 21, 22 – fara manele si cocalari Parcare generoasa. In camera – prosoape suficiente si espressor cu capsule Concluzia: voi cauta altceva data viitoare!

 372. Liniste, foarte curat, mancarea foarte buna. Staff foarte amabil.

 373. O experienta foarte placuta. Personal extrem de profesionist si amabil, restaurantul foarte bun, cu meniu fine dinning si selectie interesanta de vinuri

 374. Amplasarea, curățenia impecabilă, micul dejun divers, ambianța din hotel, amabilitatea personalului la restaurant și recepție. Bravo!

 375. CONFORTUL DIN HOTEL + SERV. DE MASAJ (EXCELENTE- RECOMAND!!)

 376. Curat, spațios, personalul foarte ok, vederea frumoasa spre pârtie.

 377. Locatia este aproape de partie, curatenia din camere si faptul ca am gasit camera incalzita, inca prea cald fata de ce ne-am fi asteptat.Noi mergem des la acest hotel pt ca este curat si bineinteles pt ca este aproape de partie si cobori in clapari din hotel pana la baza partiei.

 378. Locația. Camere spațioase. Persoanele d la recepție f amabile. Garderoba pt skiuri.

 379. Serviabilitatea personalului, liniștea incintei dar și a împrejurimilor. Un sejur liniștit, în ton cu regiunea. Raport calitate-preț destul de ok.

 380. Locul este super frumos. Am prins ploaie, dar Azuga mi s-a parut spectaculoasa acoperita de nori si abur.

 381. locatia frumoasa, personalul foarte, foarte amabil, curatenia, imprejurimile superbe.sigur v-om mai rezerva, daca vom mai vizita aceste locuri.

 382. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 383. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 384. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 385. Vlad-cristian iunie 7, 2019 at 8:53 pm

  Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 386. A fost un sejur extraordinar! Vila este foarte bine amplasata, foarte curata iar calitatea serviciilor (caldura, apa calda, bucataria utilata, echipamente diverse) este excelenta! Vom reveni cu mare placere! Multumim pentru tot! Nota 10/10

 387. Villa este foarte aproape de partie, iar privelistea extraordinara. Recomand cu caldura aceasta pensiune. Gazda a fost foarte draguta si ne-a lasat sa facem check-in ul si check-out ul la ce ora am vrut.

 388. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 389. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 390. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 391. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 392. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 393. Foarte buna locatia am avut soare in living si pe terasa de la ora 9 la 16 , televizoare in living si in dormitor , chicineta bine utilata cu tot ce este necesar , centrala proprie , aproape de partie , liniste , curatenie ,proprietar amabil , un sejur perfect.

 394. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 395. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 396. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 397. Locatie deosebita, totul amenajat si f curat. Suntem in 2019: schimbati va rog podelele alea care scartaie peste tot!

 398. Argumente pro: Locația foarte frumoasa, aer curat, priveliște încântătoare Mancarea buna Liniste dupa ora 21, 22 – fara manele si cocalari Parcare generoasa. In camera – prosoape suficiente si espressor cu capsule Concluzia: voi cauta altceva data viitoare!

 399. Liniste, foarte curat, mancarea foarte buna. Staff foarte amabil.

 400. Curat, spațios, personalul foarte ok, vederea frumoasa spre pârtie.

 401. Locatia este aproape de partie, curatenia din camere si faptul ca am gasit camera incalzita, inca prea cald fata de ce ne-am fi asteptat.Noi mergem des la acest hotel pt ca este curat si bineinteles pt ca este aproape de partie si cobori in clapari din hotel pana la baza partiei.

 402. Locația. Camere spațioase. Persoanele d la recepție f amabile. Garderoba pt skiuri.

 403. Amplasamentul, constructia, iluminarea, terasa, camera, balconul, muscatele…

 404. O locație de vis! O oază de liniște și verdeață! Piscina, deși mică, este încălzită și plăcută! Noi am avut norocul să fie aproape tot timpul liberă! Muzică de calitate în surdină: pe holuri, în saună sau la piscină!

 405. O experienta foarte placuta. Personal extrem de profesionist si amabil, restaurantul foarte bun, cu meniu fine dinning si selectie interesanta de vinuri

 406. Curat, spațios, personalul foarte ok, vederea frumoasa spre pârtie.

 407. Locatia este aproape de partie, curatenia din camere si faptul ca am gasit camera incalzita, inca prea cald fata de ce ne-am fi asteptat.Noi mergem des la acest hotel pt ca este curat si bineinteles pt ca este aproape de partie si cobori in clapari din hotel pana la baza partiei.

 408. Locația. Camere spațioase. Persoanele d la recepție f amabile. Garderoba pt skiuri.

 409. Serviabilitatea personalului, liniștea incintei dar și a împrejurimilor. Un sejur liniștit, în ton cu regiunea. Raport calitate-preț destul de ok.

 410. Locul este super frumos. Am prins ploaie, dar Azuga mi s-a parut spectaculoasa acoperita de nori si abur.

 411. locatia frumoasa, personalul foarte, foarte amabil, curatenia, imprejurimile superbe.sigur v-om mai rezerva, daca vom mai vizita aceste locuri.

 412. Tot. Locația și curățenia. Amabilitatea personalului.

 413. Camera a fost o.k,distanța față de pârtie…in ansamblu-ok.

 414. Atmosfera deosebita,priveliște frumoasa foarte aproape de pârtia de ski,locație liniștita potrivită atat pentru familii cât și pentru orice tip de petrecere ,eveniment;personal foarte amabil și prompt,servicii excelente,mâncarea ffff ok.Recomand cu drag 🙂

 415. Camera foarte ingrijita, proprietarii sunt atenti la detalii de bun gust si ce conteaza mai mult curatenie de la asternuturi pana la prosoapele de baie. Vom reveni cu placere.

 416. Camera este curara si ingrijita. Paturile sunt bune si confortabile. Micul dejun nu este extrem de divesificat, dar e bun pt ca produsele sunt de calitate superioara.

 417. A fost perfect. Gazda ne-a facut upgrade la camera gratuit. Multumim.

 418. Locatie deosebita, totul amenajat si f curat. Suntem in 2019: schimbati va rog podelele alea care scartaie peste tot!

 419. Argumente pro: Locația foarte frumoasa, aer curat, priveliște încântătoare Mancarea buna Liniste dupa ora 21, 22 – fara manele si cocalari Parcare generoasa. In camera – prosoape suficiente si espressor cu capsule Concluzia: voi cauta altceva data viitoare!

 420. Liniste, foarte curat, mancarea foarte buna. Staff foarte amabil.

 421. Absolut tot, atat curățenia, aspectul, facilitățile cat si personalul.

 422. Foarte primitoare și cochetă. Recomand cu încredere.

 423. Camera și baia au fost spatioase și curate, iar balconul tare dragut. Gazda a fost foarte primitoare! Recomand!

 424. Ne-am simțit ca acasă. Gazdele au fost primitoare, cu mult bun simț, foarte discrete, nici nu le-am simțit prezența. Am observat atenția la detalii. Totul părea să fie la locul potrivit, acolo unde ai nevoie. Îi felicităm, le mulțumim și abia așteptăm să revenim.

 425. Camera aerisită, totul e util și funcțional, două geamuri cu dublă deschidere, patul confortabil, apa caldă nelipsită, încălzirea bine dimensionată, ventilator în baie, uscător de păr cu priză pentru aparat de bărbierit electric în baie, prosoape și lenjerie curată și un minifrigider în cameră. Când ne-a întâmpinat gazda ne-a arătat un loc de parcare în apropiere și ne-a invitat să servim o cafea sau un ceai din partea casei, în bucătăria comună complet utilată, de la parterul casei. Vila își întâmpină oaspeții primitoare, cu un aspect de nou, e foarte bine întreținută, iar ceea ce ne-a surprins la început a fost rugămintea de a folosi papucii de la intrare sau botoșei de plastic, de unică folosință, puși la dispoziție ca la spital, pentru protejarea parchetului.

 426. Camera mare, curătenie, personal foarte drăguț, vedere superba, bucătărie utilita cu tot ce trebuie. Aproape de partie si restaurante.

 427. Amplasament deosebit , aer curat , camera mare , balcon imens . baia dotata , paturi confortabile , curatenie exemplara , liniste

 428. Curat, spațios, personalul foarte ok, vederea frumoasa spre pârtie.

 429. Locatia este aproape de partie, curatenia din camere si faptul ca am gasit camera incalzita, inca prea cald fata de ce ne-am fi asteptat.Noi mergem des la acest hotel pt ca este curat si bineinteles pt ca este aproape de partie si cobori in clapari din hotel pana la baza partiei.

 430. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 431. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 432. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 433. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 434. A fost un sejur extraordinar! Vila este foarte bine amplasata, foarte curata iar calitatea serviciilor (caldura, apa calda, bucataria utilata, echipamente diverse) este excelenta! Vom reveni cu mare placere! Multumim pentru tot! Nota 10/10

 435. Villa este foarte aproape de partie, iar privelistea extraordinara. Recomand cu caldura aceasta pensiune. Gazda a fost foarte draguta si ne-a lasat sa facem check-in ul si check-out ul la ce ora am vrut.

 436. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 437. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 438. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 439. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 440. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 441. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 442. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 443. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 444. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 445. Proprietar amabil, conditii de cabana, aproape de partie, nu se serveste micul dejun, dar ti-l poti prepara singur.

 446. camera curata; cald in camera; amplasare buna, foarte aproape de partie; raport pret-calitate bun; comunicare buna cu personalul.

 447. Locatie foarte buna, 5 minute de mers pe jos pana la partia Sorica.

 448. Mic dejun foarte bun, variat. Locatia frumoasa, avand in vedere ca am facut un tur al cramei si al zonei de imbuteliere pentru spumantul produs de Rhein

 449. Locatie deosebita, totul amenajat si f curat. Suntem in 2019: schimbati va rog podelele alea care scartaie peste tot!

 450. Argumente pro: Locația foarte frumoasa, aer curat, priveliște încântătoare Mancarea buna Liniste dupa ora 21, 22 – fara manele si cocalari Parcare generoasa. In camera – prosoape suficiente si espressor cu capsule Concluzia: voi cauta altceva data viitoare!

 451. locatia buna aproape de telecabina Sorica Camera spatioasa si confortabila gradina si terasa frumoase designul receptiei este dragut, camerele sunt in stil clasic cafea espresso in camera prosoape la discretie la piscina, apa detox

 452. Amplasamentul, constructia, iluminarea, terasa, camera, balconul, muscatele…

 453. O locație de vis! O oază de liniște și verdeață! Piscina, deși mică, este încălzită și plăcută! Noi am avut norocul să fie aproape tot timpul liberă! Muzică de calitate în surdină: pe holuri, în saună sau la piscină!

 454. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 455. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 456. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 457. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 458. A fost un sejur extraordinar! Vila este foarte bine amplasata, foarte curata iar calitatea serviciilor (caldura, apa calda, bucataria utilata, echipamente diverse) este excelenta! Vom reveni cu mare placere! Multumim pentru tot! Nota 10/10

 459. Villa este foarte aproape de partie, iar privelistea extraordinara. Recomand cu caldura aceasta pensiune. Gazda a fost foarte draguta si ne-a lasat sa facem check-in ul si check-out ul la ce ora am vrut.

 460. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 461. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 462. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 463. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 464. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 465. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 466. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 467. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 468. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 469. Amplasamentul, liniștea, mâncarea, angajații își știu fiecare treaba lui.

 470. Mic dejun foarte bun, variat. Locatia frumoasa, avand in vedere ca am facut un tur al cramei si al zonei de imbuteliere pentru spumantul produs de Rhein

 471. Locatie deosebita, totul amenajat si f curat. Suntem in 2019: schimbati va rog podelele alea care scartaie peste tot!

 472. Camera foarte spatioasa, balconul mare, foarte curat. A meritat banii!

 473. Un raport bun calitate/pret si amabilitatea personalului.

 474. Camera foarte moderna, saltea de buna calitate, balcon extrem de mare pe 2 laturi, lenjeria de calitate de asemenea, receptionerele cat si cameristele foarte amabile..

 475. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 476. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 477. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 478. Vlad-cristian iulie 5, 2019 at 9:33 pm

  Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 479. A fost un sejur extraordinar! Vila este foarte bine amplasata, foarte curata iar calitatea serviciilor (caldura, apa calda, bucataria utilata, echipamente diverse) este excelenta! Vom reveni cu mare placere! Multumim pentru tot! Nota 10/10

 480. Villa este foarte aproape de partie, iar privelistea extraordinara. Recomand cu caldura aceasta pensiune. Gazda a fost foarte draguta si ne-a lasat sa facem check-in ul si check-out ul la ce ora am vrut.

 481. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 482. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 483. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 484. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 485. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 486. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 487. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 488. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 489. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 490. Amplasamentul, liniștea, mâncarea, angajații își știu fiecare treaba lui.

 491. Mic dejun foarte bun, variat. Locatia frumoasa, avand in vedere ca am facut un tur al cramei si al zonei de imbuteliere pentru spumantul produs de Rhein

 492. Locatie deosebita, totul amenajat si f curat. Suntem in 2019: schimbati va rog podelele alea care scartaie peste tot!

 493. Mi-a lacut totul.Multumesc frumos personalului.Totul a fost excelent ,personal,mancare,camera hotelul ,amplasarea hotelului,privelistea de la balcon.Foarte frumos,m-am simtit excelent.

 494. Serviabilitatea personalului, liniștea incintei dar și a împrejurimilor. Un sejur liniștit, în ton cu regiunea. Raport calitate-preț destul de ok.

 495. Locul este super frumos. Am prins ploaie, dar Azuga mi s-a parut spectaculoasa acoperita de nori si abur.

 496. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 497. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 498. Garsoniera de la parter, confortabila, intima. Doamna care administreaza vila este foarte amabila.

 499. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 500. A fost un sejur extraordinar! Vila este foarte bine amplasata, foarte curata iar calitatea serviciilor (caldura, apa calda, bucataria utilata, echipamente diverse) este excelenta! Vom reveni cu mare placere! Multumim pentru tot! Nota 10/10

 501. Villa este foarte aproape de partie, iar privelistea extraordinara. Recomand cu caldura aceasta pensiune. Gazda a fost foarte draguta si ne-a lasat sa facem check-in ul si check-out ul la ce ora am vrut.

 502. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 503. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 504. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 505. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 506. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 507. locatia excelenta fata de partie. apartament foarte frumos amenajat, cu tot ce iti trebuie, excelent pentru cuplu sau familie cu 2 copii, si foarte curat.

 508. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 509. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 510. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 511. Amplasamentul, liniștea, mâncarea, angajații își știu fiecare treaba lui.

 512. Mic dejun foarte bun, variat. Locatia frumoasa, avand in vedere ca am facut un tur al cramei si al zonei de imbuteliere pentru spumantul produs de Rhein

 513. Locatie deosebita, totul amenajat si f curat. Suntem in 2019: schimbati va rog podelele alea care scartaie peste tot!

 514. Personalul mereu zâmbitor și amabil, mocheta in camera, lenjerie de calitate, prosoape la fel.

 515. Personalul amabil, Zona linistita, Camera curata, Locuri de parcare in fata hotelului

 516. Mi-a lacut totul.Multumesc frumos personalului.Totul a fost excelent ,personal,mancare,camera hotelul ,amplasarea hotelului,privelistea de la balcon.Foarte frumos,m-am simtit excelent.

 517. Adrian-madalin iulie 19, 2019 at 9:06 pm

  Este o locatie mai retrasa, care pe timp de vara se bucura de liniste si peisaj deosebit. Camera este spatioasa si are toate dotarile… mai putin un dop de cada :). Locuri de parcare din plin.

 518. Camera foarte spatioasa, balconul mare, foarte curat. A meritat banii!

 519. Un raport bun calitate/pret si amabilitatea personalului.

 520. Absolut tot, atat curățenia, aspectul, facilitățile cat si personalul.

 521. Foarte primitoare și cochetă. Recomand cu încredere.

 522. Camera și baia au fost spatioase și curate, iar balconul tare dragut. Gazda a fost foarte primitoare! Recomand!

 523. Camera foarte primitoare, locatia extraordinara,personal amabil si un vin spumant deosebit. Recomandam cu mare drag!

 524. Amplasamentul, liniștea, mâncarea, angajații își știu fiecare treaba lui.

 525. Mic dejun foarte bun, variat. Locatia frumoasa, avand in vedere ca am facut un tur al cramei si al zonei de imbuteliere pentru spumantul produs de Rhein

 526. Locația, deși pare a fi la distanta, se vede din curte platoul Bucegi. Dimineața și seara este foarte răcoroasă dar se aude sunetul apei, curtea foarte curată și personalul foarte amabil.

 527. Mâncarea foarte buna personalul foarte amabil in apartament totul aranjat și foarte curat

 528. Camera foarte ingrijita, proprietarii sunt atenti la detalii de bun gust si ce conteaza mai mult curatenie de la asternuturi pana la prosoapele de baie. Vom reveni cu placere.

 529. Ne-am simțit ca acasă. Gazdele au fost primitoare, cu mult bun simț, foarte discrete, nici nu le-am simțit prezența. Am observat atenția la detalii. Totul părea să fie la locul potrivit, acolo unde ai nevoie. Îi felicităm, le mulțumim și abia așteptăm să revenim.

 530. Camera aerisită, totul e util și funcțional, două geamuri cu dublă deschidere, patul confortabil, apa caldă nelipsită, încălzirea bine dimensionată, ventilator în baie, uscător de păr cu priză pentru aparat de bărbierit electric în baie, prosoape și lenjerie curată și un minifrigider în cameră. Când ne-a întâmpinat gazda ne-a arătat un loc de parcare în apropiere și ne-a invitat să servim o cafea sau un ceai din partea casei, în bucătăria comună complet utilată, de la parterul casei. Vila își întâmpină oaspeții primitoare, cu un aspect de nou, e foarte bine întreținută, iar ceea ce ne-a surprins la început a fost rugămintea de a folosi papucii de la intrare sau botoșei de plastic, de unică folosință, puși la dispoziție ca la spital, pentru protejarea parchetului.

 531. Camera mare, curătenie, personal foarte drăguț, vedere superba, bucătărie utilita cu tot ce trebuie. Aproape de partie si restaurante.

 532. Totul a fost perfect. O sa revenim cu drag la aceasta cazare.

 533. Nu am cerut mic dejun. Locația a fost foarte frumoasă. Vom reveni cu plăcere, mai ales la iarnă, pentru a schia.

 534. Gazdă foarte primitoare și înțelegătoare, ne-a primit în afara orelor check-in/check-out, foarte curat. Zonă liniștită, dar destul de aproape de majoritatea punctelor turistice, si foarte aproape de singurul supermaket, Profi. 20 de min de mers, de la gară. Recomand!

 535. La capitolul mancare slabut,iar patul destul de confortabil si este curat hotelul.

 536. Am avut o camera spatioasa,ideala pt 4 persoane,vom reveni la aceasta locatie cand vom mai reveni in zona.

 537. Mancarea si curatenia. Personalul foarte amabil si atent.

 538. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 539. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 540. Curatenir,caldura,pat,facilitatiile, gratar ,bucatarie

 541. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 542. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 543. A fost un sejur extraordinar! Vila este foarte bine amplasata, foarte curata iar calitatea serviciilor (caldura, apa calda, bucataria utilata, echipamente diverse) este excelenta! Vom reveni cu mare placere! Multumim pentru tot! Nota 10/10

 544. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 545. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 546. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 547. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 548. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 549. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 550. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 551. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 552. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 553. Un complex frumos, ingrijit, curat, linistit. Camera spatioasa, curata. Restaurantul bun, personal foarte amabil. Curtea superba. Baby friendly – am fost cu baietelul de 1an si 10 luni si am apreciat ca toata lumea avea rabdare cu noi si au fost intelegatori chiar daca se mai pata o fata de masa sau eram mai galagiosi. Este o locatie in care as reveni.

 554. Personal amiabil. Curățenie în cameră. Restaurant cu mâncare bună . Liniște. Priveliște superbă.

 555. Curatenia, locatia excelenta, mic dejun variat si indestulator.

 556. Personal foarte amabil. Ne-au sunat sa confirme ora sosirii si chiar daca am ajuns foarte tarziu la cazare nu a fost nici o problema. Camera spatioasa cu vedere spre munte.

 557. Peisajul este superb. Hotelul este modern, amplasat într-o zonă frumoasă, la baza pârtiei Sorica. Camera este foarte spațioasă, balconul este mare.

 558. Micul dejun in prima zi a fost servit la masa abea de a 2a zi a fost tip bufet .pozitia hotelului foarte frumoasa se vad muntii bucegi.

 559. La capitolul mancare slabut,iar patul destul de confortabil si este curat hotelul.

 560. Am avut o camera spatioasa,ideala pt 4 persoane,vom reveni la aceasta locatie cand vom mai reveni in zona.

 561. Mancarea si curatenia. Personalul foarte amabil si atent.

 562. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 563. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 564. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 565. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 566. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 567. A fost un sejur extraordinar! Vila este foarte bine amplasata, foarte curata iar calitatea serviciilor (caldura, apa calda, bucataria utilata, echipamente diverse) este excelenta! Vom reveni cu mare placere! Multumim pentru tot! Nota 10/10

 568. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 569. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 570. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 571. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 572. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 573. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 574. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 575. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 576. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 577. Personal foarte amabil, camera foarte curata si spatioasa, patul imens, restaurantul foarte frumos decorat, mancare gustoasa, crama … cu siguranta revenim.

 578. Plasata bine. Magazinul de vinuri si patul confortabil cu o lenjerie grozava

 579. Un complex frumos, ingrijit, curat, linistit. Camera spatioasa, curata. Restaurantul bun, personal foarte amabil. Curtea superba. Baby friendly – am fost cu baietelul de 1an si 10 luni si am apreciat ca toata lumea avea rabdare cu noi si au fost intelegatori chiar daca se mai pata o fata de masa sau eram mai galagiosi. Este o locatie in care as reveni.

 580. Casa este foarte incapatoare si bine organizata, are spatiu unde sa iei masa, unde sa stai de vorba cu prietenii, exista o camera la subsol perfecta pentru stat cu totii, jocuri, ascultat muzica. Bucataria este utilata cu vase pentru pregatirea mesei si servitul ei. Exista gratar amenajat afara. Locatia este situata la aproximativ 3 km de gara din Azuga. Noi am fost cu masinile si curtea a fost destul de incapatoare incat sa le parcam acolo.

 581. Casa curata, bucatarie complet echipata, raport excelent calitate-pret. Foarte confortabil per total, iar cele 3 zone de relaxare (1 afara, 2 in casa) au fost perfecte pentru un grup mare.

 582. A fost perfect, extrem de cald in cabana…fparte mult spatiu la comun, bucătărie echipată complet, liniste, absolut tot ce vrei. Sigur o sa revenim de oricâte ori o sa putem!

 583. Personalul amabil, zona linistita, camere curate si mari

 584. La capitolul mancare slabut,iar patul destul de confortabil si este curat hotelul.

 585. Am avut o camera spatioasa,ideala pt 4 persoane,vom reveni la aceasta locatie cand vom mai reveni in zona.

 586. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 587. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 588. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 589. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 590. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 591. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 592. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 593. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 594. A fost un sejur extraordinar! Vila este foarte bine amplasata, foarte curata iar calitatea serviciilor (caldura, apa calda, bucataria utilata, echipamente diverse) este excelenta! Vom reveni cu mare placere! Multumim pentru tot! Nota 10/10

 595. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 596. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 597. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 598. Zona e frumoasa si te poti deplasa lejer si in statiunile alaturate. Pretul ok.

 599. Personal foarte amabil, camera foarte curata si spatioasa, patul imens, restaurantul foarte frumos decorat, mancare gustoasa, crama … cu siguranta revenim.

 600. Plasata bine. Magazinul de vinuri si patul confortabil cu o lenjerie grozava

 601. Camerele au fost mari, curate, personal amabil, micul dejun a fost foarte bun

 602. Personalul a fost foarte amabil, iar in exterior se afla o terasa inchisa cu folie transparenta, pe trei laturi, care este foarte o.k. pentru servit bauturi, fumat si relaxare in general.

 603. Locatie retrasa si linistita.Te poti odihni cu adevarat.

 604. Am avut parte de o experienta placuta, personal amabil, o priveliste frumoasa. Recomand!

 605. Mancarea a fost foarte buna dar meniul in sine nu este foarte ofertant.

 606. O pensiune superba. Ft curata. Doamna foarte cumsecade, ne-a asteptat, deși am ajuns tarziu, după ora 9. Camerele superbe. Ft curate. Liniste. Aer curat. Se poate servi masa. Cu siguranta as mai reveni aici pt mai multe zile.

 607. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 608. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 609. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 610. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 611. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 612. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 613. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 614. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 615. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 616. Incinta proprietatii foarte frumoasa, aranjata cu flori, gazon tuns, terasa frumoasa, vederea din orice punct din curte foarte frumoasa. Mi-a placut turul prin crama Rhein, exceptional. Am mancat numai la proprietate si vreau sa remarc supa de pui cu taitei, rata pe varza, curcan cu gorgonzola si vinurile.

 617. Zona e frumoasa si te poti deplasa lejer si in statiunile alaturate. Pretul ok.

 618. Personal foarte amabil, camera foarte curata si spatioasa, patul imens, restaurantul foarte frumos decorat, mancare gustoasa, crama … cu siguranta revenim.

 619. Amplasare buna, personal amabil, camere mari si curate cu vedere minunata catre muntii Bucegi !!

 620. Micul dejun foarte bun, locatia superba, personal receptie amabil si simpatic. Meniu special pentru copii.

 621. Personalul excelent ! Un adevarat hotel de 5 stele !

 622. In primul rind amplasarea, si privelistea de la balcon..E foarte frumos totul in jur.. linga hotel trece un riu. Am stat doar o noapte si nu am reusit sa apreciem alte facilitati ale hotelului. Camera a fost spatioasa,patul mare, confortabil, cu masa, scaune, mini frigider, tv, wifi, incalzire(era chiar cald) In general bine.

 623. Locatia este foarte buna, iar pe total merita pt 2-3 nopti.

 624. Camera a fost spatioasa,curata,cu vedere catre padure.

 625. Zona unde este amplasat, personalul foarte de treabă, inclusiv la restaurant.

 626. Personalul amabil, zona linistita, camere curate si mari

 627. La capitolul mancare slabut,iar patul destul de confortabil si este curat hotelul.

 628. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 629. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 630. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 631. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 632. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 633. A fost un sejur extraordinar! Vila este foarte bine amplasata, foarte curata iar calitatea serviciilor (caldura, apa calda, bucataria utilata, echipamente diverse) este excelenta! Vom reveni cu mare placere! Multumim pentru tot! Nota 10/10

 634. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 635. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 636. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 637. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 638. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 639. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 640. Incinta proprietatii foarte frumoasa, aranjata cu flori, gazon tuns, terasa frumoasa, vederea din orice punct din curte foarte frumoasa. Mi-a placut turul prin crama Rhein, exceptional. Am mancat numai la proprietate si vreau sa remarc supa de pui cu taitei, rata pe varza, curcan cu gorgonzola si vinurile.

 641. Zona e frumoasa si te poti deplasa lejer si in statiunile alaturate. Pretul ok.

 642. Personal foarte amabil, camera foarte curata si spatioasa, patul imens, restaurantul foarte frumos decorat, mancare gustoasa, crama … cu siguranta revenim.

 643. Localizare de exceptie, daca ai noroc sa prinzi o camera cu vedere spre munte. Altfel, de bucuri confort, un design interior aproape fara cusur si nu in ultimul rand de o terasa minunata, intima si generoasa deopotriva.

 644. Amplasare buna, personal amabil, camere mari si curate cu vedere minunata catre muntii Bucegi !!

 645. Micul dejun foarte bun, locatia superba, personal receptie amabil si simpatic. Meniu special pentru copii.

 646. Raport calitate-preț… Foarte avantajos. Camerele mari și curate, priveliștea superba.

 647. Locatie ok, amplasament f bun, personal amabil, ok, restaurant, preturi bune, in comparatie cu alte localuri, ok, servire rapida, ok,

 648. In primul rind amplasarea, si privelistea de la balcon..E foarte frumos totul in jur.. linga hotel trece un riu. Am stat doar o noapte si nu am reusit sa apreciem alte facilitati ale hotelului. Camera a fost spatioasa,patul mare, confortabil, cu masa, scaune, mini frigider, tv, wifi, incalzire(era chiar cald) In general bine.

 649. Zona unde este amplasat, personalul foarte de treabă, inclusiv la restaurant.

 650. Personalul amabil, zona linistita, camere curate si mari

 651. La capitolul mancare slabut,iar patul destul de confortabil si este curat hotelul.

 652. A fost totul bine. ne-am si plimbat. Personal amabil.

 653. Localizare de exceptie, daca ai noroc sa prinzi o camera cu vedere spre munte. Altfel, de bucuri confort, un design interior aproape fara cusur si nu in ultimul rand de o terasa minunata, intima si generoasa deopotriva.

 654. Amplasare buna, personal amabil, camere mari si curate cu vedere minunata catre muntii Bucegi !!

 655. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 656. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 657. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 658. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 659. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 660. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 661. Super locatie!Gazda foarte amabila,placuta si deschisa dialogului.O sa mai revenim.

 662. Totul a fost perfect. O sa revenim cu drag la aceasta cazare.

 663. Nu am cerut mic dejun. Locația a fost foarte frumoasă. Vom reveni cu plăcere, mai ales la iarnă, pentru a schia.

 664. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 665. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 666. A fost un sejur extraordinar! Vila este foarte bine amplasata, foarte curata iar calitatea serviciilor (caldura, apa calda, bucataria utilata, echipamente diverse) este excelenta! Vom reveni cu mare placere! Multumim pentru tot! Nota 10/10

 667. Condițiile excelente, amabilitatea personalului, micul dejun, curățenia, așezarea pensiunii, într-un cuvânt, totul. A fost o plăcere să stau la această pensiune. Felicitări întregului personal pentru efortul depus.

 668. Am avut parte de o experienta placuta, personal amabil, o priveliste frumoasa. Recomand!

 669. Mancarea a fost foarte buna dar meniul in sine nu este foarte ofertant.

 670. Zona unde este amplasat, personalul foarte de treabă, inclusiv la restaurant.

 671. Personalul amabil, zona linistita, camere curate si mari

 672. Am avut o camera spatioasa,ideala pt 4 persoane,vom reveni la aceasta locatie cand vom mai reveni in zona.

 673. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 674. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 675. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 676. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 677. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 678. A fost un sejur extraordinar! Vila este foarte bine amplasata, foarte curata iar calitatea serviciilor (caldura, apa calda, bucataria utilata, echipamente diverse) este excelenta! Vom reveni cu mare placere! Multumim pentru tot! Nota 10/10

 679. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 680. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 681. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 682. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 683. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 684. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 685. Incinta proprietatii foarte frumoasa, aranjata cu flori, gazon tuns, terasa frumoasa, vederea din orice punct din curte foarte frumoasa. Mi-a placut turul prin crama Rhein, exceptional. Am mancat numai la proprietate si vreau sa remarc supa de pui cu taitei, rata pe varza, curcan cu gorgonzola si vinurile.

 686. Personal foarte amabil, camera foarte curata si spatioasa, patul imens, restaurantul foarte frumos decorat, mancare gustoasa, crama … cu siguranta revenim.

 687. Plasata bine. Magazinul de vinuri si patul confortabil cu o lenjerie grozava

 688. A fost un sejur plăcut. Personal amabil și serviabil. Camera a fost curata iar paturile au fost confortabile. Mulțumim

 689. Raport calitate-preț… Foarte avantajos. Camerele mari și curate, priveliștea superba.

 690. Locatie ok, amplasament f bun, personal amabil, ok, restaurant, preturi bune, in comparatie cu alte localuri, ok, servire rapida, ok,

 691. Locatia , personalul , amenajarea interioara , mancarea , restaurantul

 692. Foarte frumos,totul la superlativ ,curatenie,personal foarte amabil ,o locație perfecta de relaxare,chiar langa partie 👩‍🔬👍👏👏👏

 693. A fost totul bine. ne-am si plimbat. Personal amabil.

 694. Felicit propietarul ca a știut sa-și aleagă personalul , in toate domeniile începând cu Recepție (Carmen), restaurant (Nicolae și Georgiana)și curățenie ! Nota 10 cu felicitări

 695. Locatia , personalul , amenajarea interioara , mancarea , restaurantul

 696. Foarte frumos,totul la superlativ ,curatenie,personal foarte amabil ,o locație perfecta de relaxare,chiar langa partie 👩‍🔬👍👏👏👏

 697. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 698. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 699. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 700. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 701. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 702. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 703. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 704. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 705. Locatia este exceptionala pentru practicantii de sporturi pe partie.Gazda, un om de calitate ce ne-a aratat incredere ceea ce te face ….mai om ! Am recomandat deja prietenilor nostri iubitori de munte.De asemeni si noi am reveni cu placere.

 706. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 707. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 708. Un loc minunat, cald, primitor, curatenie exemplara, facilitati minunate! Categoric vom reveni!

 709. A fost un sejur plăcut. Personal amabil și serviabil. Camera a fost curata iar paturile au fost confortabile. Mulțumim

 710. Raport calitate-preț… Foarte avantajos. Camerele mari și curate, priveliștea superba.

 711. Locatie ok, amplasament f bun, personal amabil, ok, restaurant, preturi bune, in comparatie cu alte localuri, ok, servire rapida, ok,

 712. Persoanal foarte amabil. Pentru o familie cu 2 copii este foarte confortabil. Hotelul este situat lângă pârtie/telegondola

 713. Amplasamentul hotelului. Camera cat de cat curata!

 714. Zona unde este amplasat, personalul foarte de treabă, inclusiv la restaurant.

 715. Liniste, aer curat, sejur odihnitor. Zona este cu specific sporturilor de iarna, eu am fost in extrasezon.

 716. Curatenie exemplara. Priveliste superba. Mic dejun excelent.

 717. Patul confortabil si totul foarte curat. Am cerut sa-mi fie pregatite camerele cu o temperatura mai mare și așa am gasit, copii au fost foarte incantati. Micul dejun foarte bun, pentru toate gusturile.

 718. Personal foarte amabil și atent la solicitările clienților, mâncare foarte bună.

 719. Gazdele foarte primitoare, locația excelenta, mâncarea bună, crama f ok, așternuturi curate, căldură în camera.

 720. Pentru un mic dejun la o pensiune a fost acceptabil.

 721. Baia , apa caldă , căldura , apartamentul, locația, personalul , deși obosit a fost ok, prețul e super ok. Am fost în multe pensiuni dar e cel mai bun raport pret/calitate. O sa mai venim în ciuda micilor inconveniente. Vă doresc numai bine .

 722. Preparatatele de la restaurant si calitatea servirii au fost foarte bune.

 723. Totul a fost super ok dar peste tot a fost restaurantul cu un meniu foarte diversificat ,mâncarea foarte bună și prețurile excelente .Felicitări celor de la Casa Azugeana.Vom reveni.

 724. A fost un sejur plăcut. Personal amabil și serviabil. Camera a fost curata iar paturile au fost confortabile. Mulțumim

 725. Raport calitate-preț… Foarte avantajos. Camerele mari și curate, priveliștea superba.

 726. Locatie ok, amplasament f bun, personal amabil, ok, restaurant, preturi bune, in comparatie cu alte localuri, ok, servire rapida, ok,

 727. Persoanal foarte amabil. Pentru o familie cu 2 copii este foarte confortabil. Hotelul este situat lângă pârtie/telegondola

 728. Zona unde este amplasat, personalul foarte de treabă, inclusiv la restaurant.

 729. Personalul amabil, zona linistita, camere curate si mari

 730. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 731. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 732. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 733. Curatenie, liniste, mobila buna, lenjerie de calitate, niciun miros dubios, balcon, fierbator, foen, minibar, posibilitatea de a manca la pensiune. Aproape de partii, de telegondola, de valea azugii. Spatii de relaxare in afara camerei

 734. Condițiile excelente, amabilitatea personalului, micul dejun, curățenia, așezarea pensiunii, într-un cuvânt, totul. A fost o plăcere să stau la această pensiune. Felicitări întregului personal pentru efortul depus.

 735. Am avut parte de o experienta placuta, personal amabil, o priveliste frumoasa. Recomand!

 736. A fost liniște, un loc unde te poți relaxa, mâncarea a fost bună, patul confortabil.

 737. Personalul foarte comunicativ ,respectuos și amabil Camera foarte curata Un plus la tot este restaurantul pensiunii,mâncarea foarte buna și variată

 738. Foarte frumos totul ,curat si personalul foarte amabil si ospitalier.

 739. Curatenie exemplara. Priveliste superba. Mic dejun excelent.

 740. Patul confortabil si totul foarte curat. Am cerut sa-mi fie pregatite camerele cu o temperatura mai mare și așa am gasit, copii au fost foarte incantati. Micul dejun foarte bun, pentru toate gusturile.

 741. personalul extrem de educat si profesional.locatia superba!

 742. Persoanal foarte amabil. Pentru o familie cu 2 copii este foarte confortabil. Hotelul este situat lângă pârtie/telegondola

 743. Zona unde este amplasat, personalul foarte de treabă, inclusiv la restaurant.

 744. Personalul amabil, zona linistita, camere curate si mari

 745. Casa este foarte incapatoare si bine organizata, are spatiu unde sa iei masa, unde sa stai de vorba cu prietenii, exista o camera la subsol perfecta pentru stat cu totii, jocuri, ascultat muzica. Bucataria este utilata cu vase pentru pregatirea mesei si servitul ei. Exista gratar amenajat afara. Locatia este situata la aproximativ 3 km de gara din Azuga. Noi am fost cu masinile si curtea a fost destul de incapatoare incat sa le parcam acolo.

 746. Casa curata, bucatarie complet echipata, raport excelent calitate-pret. Foarte confortabil per total, iar cele 3 zone de relaxare (1 afara, 2 in casa) au fost perfecte pentru un grup mare.

 747. A fost perfect, extrem de cald in cabana…fparte mult spatiu la comun, bucătărie echipată complet, liniste, absolut tot ce vrei. Sigur o sa revenim de oricâte ori o sa putem!

 748. Locație, apa calda non-stop, foarte cald in camere, curățenie. Camerele sunt foarte mari și spațioase, spații de depozitare, priveliște frumoasa.

 749. A fost un sejur plăcut. Personal amabil și serviabil. Camera a fost curata iar paturile au fost confortabile. Mulțumim

 750. Raport calitate-preț… Foarte avantajos. Camerele mari și curate, priveliștea superba.

 751. Personal foarte amabil și atent la solicitările clienților, mâncare foarte bună.

 752. Gazdele foarte primitoare, locația excelenta, mâncarea bună, crama f ok, așternuturi curate, căldură în camera.

 753. Incinta proprietatii foarte frumoasa, aranjata cu flori, gazon tuns, terasa frumoasa, vederea din orice punct din curte foarte frumoasa. Mi-a placut turul prin crama Rhein, exceptional. Am mancat numai la proprietate si vreau sa remarc supa de pui cu taitei, rata pe varza, curcan cu gorgonzola si vinurile.

 754. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 755. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 756. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 757. Baia , apa caldă , căldura , apartamentul, locația, personalul , deși obosit a fost ok, prețul e super ok. Am fost în multe pensiuni dar e cel mai bun raport pret/calitate. O sa mai venim în ciuda micilor inconveniente. Vă doresc numai bine .

 758. Preparatatele de la restaurant si calitatea servirii au fost foarte bune.

 759. Totul a fost super ok dar peste tot a fost restaurantul cu un meniu foarte diversificat ,mâncarea foarte bună și prețurile excelente .Felicitări celor de la Casa Azugeana.Vom reveni.

 760. Curatenie exemplara. Priveliste superba. Mic dejun excelent.

 761. Patul confortabil si totul foarte curat. Am cerut sa-mi fie pregatite camerele cu o temperatura mai mare și așa am gasit, copii au fost foarte incantati. Micul dejun foarte bun, pentru toate gusturile.

 762. personalul extrem de educat si profesional.locatia superba!

 763. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 764. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 765. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 766. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 767. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 768. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 769. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 770. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 771. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 772. Vederea este foarte frumoasa. O zona f linistita. Pensiunea are absolut toate facilitatile la care te-ai putea gandi. Totul este bine gandit, organizat, cochet si cu bun gust. Ciubarul este foarte fain. Pensiunea este primitoare si calduroasa. O locatie excelenta unde voi reveni cu placere!

 773. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 774. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 775. Personal foarte amabil. Totul a fost foarte curat, locație excelentă. Priveliște superbă. Cu un cuvânt:profesionalism. Totul la superlativ. Cu siguranță o să mai revenim.

 776. Locatia este superba, iar serviciile au intrecut asteptarile. Este al 2-lea an cand revin la Casa Bogdan si recomand cu toata increderea aceasta pensiune.

 777. Ne-a plăcut totul asa de mult ca ne-am prelungit șederea! Totul la superlativ. Cu siguranta vom reveni!!!

 778. Personal foarte amabil și atent la solicitările clienților, mâncare foarte bună.

 779. Gazdele foarte primitoare, locația excelenta, mâncarea bună, crama f ok, așternuturi curate, căldură în camera.

 780. Incinta proprietatii foarte frumoasa, aranjata cu flori, gazon tuns, terasa frumoasa, vederea din orice punct din curte foarte frumoasa. Mi-a placut turul prin crama Rhein, exceptional. Am mancat numai la proprietate si vreau sa remarc supa de pui cu taitei, rata pe varza, curcan cu gorgonzola si vinurile.

 781. Locație, apa calda non-stop, foarte cald in camere, curățenie. Camerele sunt foarte mari și spațioase, spații de depozitare, priveliște frumoasa.

 782. A fost un sejur plăcut. Personal amabil și serviabil. Camera a fost curata iar paturile au fost confortabile. Mulțumim

 783. Raport calitate-preț… Foarte avantajos. Camerele mari și curate, priveliștea superba.

 784. Curatenie exemplara. Priveliste superba. Mic dejun excelent.

 785. Patul confortabil si totul foarte curat. Am cerut sa-mi fie pregatite camerele cu o temperatura mai mare și așa am gasit, copii au fost foarte incantati. Micul dejun foarte bun, pentru toate gusturile.

 786. personalul extrem de educat si profesional.locatia superba!

 787. Persoanal foarte amabil. Pentru o familie cu 2 copii este foarte confortabil. Hotelul este situat lângă pârtie/telegondola

 788. Zona unde este amplasat, personalul foarte de treabă, inclusiv la restaurant.

 789. Personalul amabil, zona linistita, camere curate si mari

 790. Locație, apa calda non-stop, foarte cald in camere, curățenie. Camerele sunt foarte mari și spațioase, spații de depozitare, priveliște frumoasa.

 791. A fost un sejur plăcut. Personal amabil și serviabil. Camera a fost curata iar paturile au fost confortabile. Mulțumim

 792. Raport calitate-preț… Foarte avantajos. Camerele mari și curate, priveliștea superba.

 793. Personal foarte amabil și atent la solicitările clienților, mâncare foarte bună.

 794. Gazdele foarte primitoare, locația excelenta, mâncarea bună, crama f ok, așternuturi curate, căldură în camera.

 795. Incinta proprietatii foarte frumoasa, aranjata cu flori, gazon tuns, terasa frumoasa, vederea din orice punct din curte foarte frumoasa. Mi-a placut turul prin crama Rhein, exceptional. Am mancat numai la proprietate si vreau sa remarc supa de pui cu taitei, rata pe varza, curcan cu gorgonzola si vinurile.

 796. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 797. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 798. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 799. A fost liniște, un loc unde te poți relaxa, mâncarea a fost bună, patul confortabil.

 800. Personalul foarte comunicativ ,respectuos și amabil Camera foarte curata Un plus la tot este restaurantul pensiunii,mâncarea foarte buna și variată

 801. Foarte frumos totul ,curat si personalul foarte amabil si ospitalier.

 802. Baia , apa caldă , căldura , apartamentul, locația, personalul , deși obosit a fost ok, prețul e super ok. Am fost în multe pensiuni dar e cel mai bun raport pret/calitate. O sa mai venim în ciuda micilor inconveniente. Vă doresc numai bine .

 803. Preparatatele de la restaurant si calitatea servirii au fost foarte bune.

 804. Totul a fost super ok dar peste tot a fost restaurantul cu un meniu foarte diversificat ,mâncarea foarte bună și prețurile excelente .Felicitări celor de la Casa Azugeana.Vom reveni.

 805. Totul. Camera, personalul, locația, facilitățile,linistea.

 806. Doamna Nicoleta și soțul dânsei sunt o gazdă foarte primitoare și săritoare in a oferii ajutor despre ce poți vizita in împrejurimi. Totul a fost foarte bine! Mulțumim!

 807. Super locatie!Gazda foarte amabila,placuta si deschisa dialogului.O sa mai revenim.

 808. Locatia excelenta. Camere spatioase, totul foarte curat. Personalul foarte amabil.

 809. Curatenie exemplara. Priveliste superba. Mic dejun excelent.

 810. Patul confortabil si totul foarte curat. Am cerut sa-mi fie pregatite camerele cu o temperatura mai mare și așa am gasit, copii au fost foarte incantati. Micul dejun foarte bun, pentru toate gusturile.

 811. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 812. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 813. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 814. Persoanal foarte amabil. Pentru o familie cu 2 copii este foarte confortabil. Hotelul este situat lângă pârtie/telegondola

 815. Zona unde este amplasat, personalul foarte de treabă, inclusiv la restaurant.

 816. Personalul amabil, zona linistita, camere curate si mari

 817. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 818. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 819. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 820. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 821. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 822. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 823. Casa este foarte incapatoare si bine organizata, are spatiu unde sa iei masa, unde sa stai de vorba cu prietenii, exista o camera la subsol perfecta pentru stat cu totii, jocuri, ascultat muzica. Bucataria este utilata cu vase pentru pregatirea mesei si servitul ei. Exista gratar amenajat afara. Locatia este situata la aproximativ 3 km de gara din Azuga. Noi am fost cu masinile si curtea a fost destul de incapatoare incat sa le parcam acolo.

 824. Casa curata, bucatarie complet echipata, raport excelent calitate-pret. Foarte confortabil per total, iar cele 3 zone de relaxare (1 afara, 2 in casa) au fost perfecte pentru un grup mare.

 825. A fost perfect, extrem de cald in cabana…fparte mult spatiu la comun, bucătărie echipată complet, liniste, absolut tot ce vrei. Sigur o sa revenim de oricâte ori o sa putem!

 826. Vederea este foarte frumoasa. O zona f linistita. Pensiunea are absolut toate facilitatile la care te-ai putea gandi. Totul este bine gandit, organizat, cochet si cu bun gust. Ciubarul este foarte fain. Pensiunea este primitoare si calduroasa. O locatie excelenta unde voi reveni cu placere!

 827. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 828. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 829. Locatia excelenta. Camere spatioase, totul foarte curat. Personalul foarte amabil.

 830. Curatenie exemplara. Priveliste superba. Mic dejun excelent.

 831. Patul confortabil si totul foarte curat. Am cerut sa-mi fie pregatite camerele cu o temperatura mai mare și așa am gasit, copii au fost foarte incantati. Micul dejun foarte bun, pentru toate gusturile.

 832. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 833. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 834. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 835. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 836. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 837. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 838. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 839. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 840. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 841. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 842. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 843. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 844. Vederea este foarte frumoasa. O zona f linistita. Pensiunea are absolut toate facilitatile la care te-ai putea gandi. Totul este bine gandit, organizat, cochet si cu bun gust. Ciubarul este foarte fain. Pensiunea este primitoare si calduroasa. O locatie excelenta unde voi reveni cu placere!

 845. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 846. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 847. Personal foarte amabil și atent la solicitările clienților, mâncare foarte bună.

 848. Gazdele foarte primitoare, locația excelenta, mâncarea bună, crama f ok, așternuturi curate, căldură în camera.

 849. Incinta proprietatii foarte frumoasa, aranjata cu flori, gazon tuns, terasa frumoasa, vederea din orice punct din curte foarte frumoasa. Mi-a placut turul prin crama Rhein, exceptional. Am mancat numai la proprietate si vreau sa remarc supa de pui cu taitei, rata pe varza, curcan cu gorgonzola si vinurile.

 850. Locație, apa calda non-stop, foarte cald in camere, curățenie. Camerele sunt foarte mari și spațioase, spații de depozitare, priveliște frumoasa.

 851. A fost un sejur plăcut. Personal amabil și serviabil. Camera a fost curata iar paturile au fost confortabile. Mulțumim

 852. Raport calitate-preț… Foarte avantajos. Camerele mari și curate, priveliștea superba.

 853. Locatia excelenta. Camere spatioase, totul foarte curat. Personalul foarte amabil.

 854. Curatenie exemplara. Priveliste superba. Mic dejun excelent.

 855. Patul confortabil si totul foarte curat. Am cerut sa-mi fie pregatite camerele cu o temperatura mai mare și așa am gasit, copii au fost foarte incantati. Micul dejun foarte bun, pentru toate gusturile.

 856. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 857. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 858. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 859. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 860. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 861. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 862. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 863. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 864. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 865. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 866. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 867. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 868. Vederea este foarte frumoasa. O zona f linistita. Pensiunea are absolut toate facilitatile la care te-ai putea gandi. Totul este bine gandit, organizat, cochet si cu bun gust. Ciubarul este foarte fain. Pensiunea este primitoare si calduroasa. O locatie excelenta unde voi reveni cu placere!

 869. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 870. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 871. Așezarea, camerele călduroase, spațioase, preturile din restaurant în raport cu mâncarea gustoasă servita la cina

 872. Personal foarte amabil și atent la solicitările clienților, mâncare foarte bună.

 873. Gazdele foarte primitoare, locația excelenta, mâncarea bună, crama f ok, așternuturi curate, căldură în camera.

 874. Amplasare lângă pârtie, vedere superba spre Munții Baiului și Munții Bucegi.

 875. Locație, apa calda non-stop, foarte cald in camere, curățenie. Camerele sunt foarte mari și spațioase, spații de depozitare, priveliște frumoasa.

 876. A fost un sejur plăcut. Personal amabil și serviabil. Camera a fost curata iar paturile au fost confortabile. Mulțumim

 877. Locatia excelenta. Camere spatioase, totul foarte curat. Personalul foarte amabil.

 878. Curatenie exemplara. Priveliste superba. Mic dejun excelent.

 879. Patul confortabil si totul foarte curat. Am cerut sa-mi fie pregatite camerele cu o temperatura mai mare și așa am gasit, copii au fost foarte incantati. Micul dejun foarte bun, pentru toate gusturile.

 880. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 881. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 882. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 883. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 884. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 885. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 886. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 887. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 888. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 889. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 890. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 891. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 892. Vederea este foarte frumoasa. O zona f linistita. Pensiunea are absolut toate facilitatile la care te-ai putea gandi. Totul este bine gandit, organizat, cochet si cu bun gust. Ciubarul este foarte fain. Pensiunea este primitoare si calduroasa. O locatie excelenta unde voi reveni cu placere!

 893. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 894. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 895. Așezarea, camerele călduroase, spațioase, preturile din restaurant în raport cu mâncarea gustoasă servita la cina

 896. Personal foarte amabil și atent la solicitările clienților, mâncare foarte bună.

 897. Gazdele foarte primitoare, locația excelenta, mâncarea bună, crama f ok, așternuturi curate, căldură în camera.

 898. Amplasare lângă pârtie, vedere superba spre Munții Baiului și Munții Bucegi.

 899. Locație, apa calda non-stop, foarte cald in camere, curățenie. Camerele sunt foarte mari și spațioase, spații de depozitare, priveliște frumoasa.

 900. A fost un sejur plăcut. Personal amabil și serviabil. Camera a fost curata iar paturile au fost confortabile. Mulțumim

 901. Locatia excelenta. Camere spatioase, totul foarte curat. Personalul foarte amabil.

 902. Curatenie exemplara. Priveliste superba. Mic dejun excelent.

 903. Patul confortabil si totul foarte curat. Am cerut sa-mi fie pregatite camerele cu o temperatura mai mare și așa am gasit, copii au fost foarte incantati. Micul dejun foarte bun, pentru toate gusturile.

 904. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 905. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 906. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 907. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 908. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 909. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 910. Vederea este foarte frumoasa. O zona f linistita. Pensiunea are absolut toate facilitatile la care te-ai putea gandi. Totul este bine gandit, organizat, cochet si cu bun gust. Ciubarul este foarte fain. Pensiunea este primitoare si calduroasa. O locatie excelenta unde voi reveni cu placere!

 911. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 912. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 913. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 914. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 915. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 916. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 917. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 918. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 919. Amabilitatea personalului, restaurantul foarte bun

 920. Locatia a fost realizata de firma tatalui meu in colaborare cu d-l director Dan Munteanu,D-l director Mihai Chitic d-l Ing.Adrian Moisescu {Dumnezeu sa-l odihneasca in pace}si d-l director Mitica Florea si deci nu avea cum sa nu-mi placa !

 921. Așezarea, camerele călduroase, spațioase, preturile din restaurant în raport cu mâncarea gustoasă servita la cina

 922. Privelistea foarte frumoasa de pe terasa, jacuzzi cu apa calda in aer liber, living-ul cu semineu, gazda ne-a asteptat cu o sampanie.

 923. View was breath taking. Living room was great, spacious and the terrace was nice to hang out on.

 924. Very cozy villa. We had the feeling we are at home. Very well equipped. Nice design, very clean. Great view towards Karpati mountains. I do highly recommend.

 925. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 926. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 927. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 928. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 929. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 930. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 931. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 932. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 933. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 934. Vederea este foarte frumoasa. O zona f linistita. Pensiunea are absolut toate facilitatile la care te-ai putea gandi. Totul este bine gandit, organizat, cochet si cu bun gust. Ciubarul este foarte fain. Pensiunea este primitoare si calduroasa. O locatie excelenta unde voi reveni cu placere!

 935. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 936. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 937. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 938. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 939. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 940. totul e superb .. Garsoniera , oameni locatie , curațenie , gradina , liniste , view suberb

 941. Un studio destul de spatios si luminos. Gazde grijulii si primitoare. Bucataria echipata complet.

 942. Ne-am simțit că acasă! Foarte bine utilată, cu o vedere frumoasa , iar gazdele au fost foarte amabile!

 943. Peisaj frumos, aer curat, camera foarte placuta, baia de asemenea, curatenie, gazda primitoare si am avut la dispozitie bucataria pensiunii, ceea ce a facut diferenta atunci cand am avut nevoie de un cuptor. Cu siguranta vom reveni! Multumim.

 944. the lady at the accommodation was very welcoming and very warm, we were allowed to choose whichever room we wanted as the pension was free at the time. The outside table and the grill it was what i was also looking for on an accommodation. It also has a big kitchen with a big dining room. Totally recommend

 945. The cleanliness, the balcony, the bathroom, the balcony.

 946. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 947. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 948. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 949. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 950. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 951. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 952. Vederea este foarte frumoasa. O zona f linistita. Pensiunea are absolut toate facilitatile la care te-ai putea gandi. Totul este bine gandit, organizat, cochet si cu bun gust. Ciubarul este foarte fain. Pensiunea este primitoare si calduroasa. O locatie excelenta unde voi reveni cu placere!

 953. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 954. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 955. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 956. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 957. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 958. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 959. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 960. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 961. Noi am fost in octombrie, vremea era calda pt perioada respectiva, totusi am avut caldura in camera. Camerele si baia au fost curate, destul de moderne dupa parerea mea (aveam mai putine asteptari sincer). De mentionat ca am fost cazati la etajul 1, nu mansarda (despre mansarda am citit review-uri nu prea bune). Patul incapator si confortabil (si suntem destul de pretentiosi la asta, prietenul meu e inalt si solid). Am avut apa fierbinte toti patru. Gazdele au fost amabile, am ajuns destul de tarziu si nu au avut nicio problema cu asta, ba chiar ei au fost cei care au sunat sa stie de noi. Depinde acum si de pretentiile fiecaruia, noi nu aveam cine stie ce asteptari, am stat doar o noapte si ne doream 2 camere curate, in care sa ne odihnim dupa aproape o zi de mers pe munte, la un pret nu foarte mare si pot sa spun ca a indeplinit aceste conditii cu brio.

 962. O locatie linistita. Posibilitate de a servii micul dejun cat si cina la restaurantul propriu.Peisaj placut de la balconul camerei unde am fost cazat.

 963. Baia , apa caldă , căldura , apartamentul, locația, personalul , deși obosit a fost ok, prețul e super ok. Am fost în multe pensiuni dar e cel mai bun raport pret/calitate. O sa mai venim în ciuda micilor inconveniente. Vă doresc numai bine .

 964. A fost liniște, un loc unde te poți relaxa, mâncarea a fost bună, patul confortabil.

 965. Personalul foarte comunicativ ,respectuos și amabil Camera foarte curata Un plus la tot este restaurantul pensiunii,mâncarea foarte buna și variată

 966. Foarte frumos totul ,curat si personalul foarte amabil si ospitalier.

 967. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 968. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 969. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 970. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 971. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 972. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 973. Vederea este foarte frumoasa. O zona f linistita. Pensiunea are absolut toate facilitatile la care te-ai putea gandi. Totul este bine gandit, organizat, cochet si cu bun gust. Ciubarul este foarte fain. Pensiunea este primitoare si calduroasa. O locatie excelenta unde voi reveni cu placere!

 974. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 975. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 976. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 977. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 978. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 979. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 980. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 981. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 982. Peisajul superb se poate vedea direct din pat. Sau din balcon. Curat, frumos, plăcut. Wifi super! Recomand!

 983. Foarte curat, bucatarie utilata, priveliste minunata, aproape de pârtie. Totul a fost ok. Recomand!

 984. Priveliste frumoasa, foarte curat, miros placut, apartament utilat cu tot ceea ce ai nevoie, confortabil, primitor, gazda foarte amabila, loc de parcare, ne am simtit foarte bine. Multumim pentru conditii care sa merite banii. Cu siguranta vom mai reveni si recomanda acest loc de cazare.

 985. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 986. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 987. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 988. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 989. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 990. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 991. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 992. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 993. Vederea este foarte frumoasa. O zona f linistita. Pensiunea are absolut toate facilitatile la care te-ai putea gandi. Totul este bine gandit, organizat, cochet si cu bun gust. Ciubarul este foarte fain. Pensiunea este primitoare si calduroasa. O locatie excelenta unde voi reveni cu placere!

 994. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 995. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 996. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 997. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 998. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 999. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 1000. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 1001. Vederea este foarte frumoasa. O zona f linistita. Pensiunea are absolut toate facilitatile la care te-ai putea gandi. Totul este bine gandit, organizat, cochet si cu bun gust. Ciubarul este foarte fain. Pensiunea este primitoare si calduroasa. O locatie excelenta unde voi reveni cu placere!

 1002. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 1003. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 1004. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 1005. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 1006. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 1007. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 1008. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 1009. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 1010. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 1011. A fost liniște, am avut loc de parcare și exista o bucătărie în care găsești tot ce îți trebuie

 1012. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 1013. Proprietarii pensiunii sunt foarte ospitalieri Cu zâmbetul pe buze și foarte comunicativi

 1014. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 1015. Very nice accomodation, the owners are very kind and friendly, walking distance to ski slope, 8-10 min.

 1016. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 1017. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 1018. Primire calda, camera confortabila, personal foarte amabil si atent, peisaj superb.

 1019. Amabilitatea personalului, restaurantul foarte bun

 1020. Locatia a fost realizata de firma tatalui meu in colaborare cu d-l director Dan Munteanu,D-l director Mihai Chitic d-l Ing.Adrian Moisescu {Dumnezeu sa-l odihneasca in pace}si d-l director Mitica Florea si deci nu avea cum sa nu-mi placa !

 1021. Doamna de la vila a fost foarte amabila si ne-a lasat sa plecam a doua zi mai tarziu de ora 10.

 1022. Camera confortabilă, călduroasă, pensiunea e aproape de partie, este microbus chiar la ieșire. Nu in ultimul rand, doamna care m-a primit este super amabilă. Cu siguranță o sa mai merg acolo.

 1023. Marele avantaj este ca se afla aproape de gara si de statia de microbus de mers la partie. Are frigider mic in camera, multe prize si a fost cald.

 1024. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 1025. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 1026. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 1027. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 1028. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 1029. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 1030. Vederea este foarte frumoasa. O zona f linistita. Pensiunea are absolut toate facilitatile la care te-ai putea gandi. Totul este bine gandit, organizat, cochet si cu bun gust. Ciubarul este foarte fain. Pensiunea este primitoare si calduroasa. O locatie excelenta unde voi reveni cu placere!

 1031. Foarte frumoasa locatie Priveliste deosebita Terasa mare Camere spatioase Living generos …. Ceva deosebit Cu siguranta o sa revenim

 1032. Superb. Totul la superlativ. Recomand cu cea mai mare placere.

 1033. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 1034. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 1035. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 1036. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 1037. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 1038. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 1039. Amplasare lângă pârtie, vedere superba spre Munții Baiului și Munții Bucegi.

 1040. Locație, apa calda non-stop, foarte cald in camere, curățenie. Camerele sunt foarte mari și spațioase, spații de depozitare, priveliște frumoasa.

 1041. A fost un sejur plăcut. Personal amabil și serviabil. Camera a fost curata iar paturile au fost confortabile. Mulțumim

 1042. Pat confortabil, camera spațioasă, dotări bune, tavane cu steluțe foarte frumoase. Liniște în cameră și izolare fonică bună. Am auzit un bebeluș plângând, abia când am ieșit pe hol, deși era într-o cameră alăturată.

 1043. Locatia excelenta. Camere spatioase, totul foarte curat. Personalul foarte amabil.

 1044. Curatenie exemplara. Priveliste superba. Mic dejun excelent.

 1045. O locație foarte plăcută potrivită unei familii cu doi copii, priveliștea de vis, curat și tot ce ai nevoie. O sa revenim cu siguranța. Multumim 🤗

 1046. Foarte satisfacut de tot ce am gasit acolo, incepand de la curatenia exemplara, privelistea superba, studioul utilat cu tot ce ii trebuie unei familii aflata intr o vacanta, proprietarul o gazda cooperanta! Per total 10/10! Raport calitate pret bun! Revenim cu siguranta!

 1047. everything. That place looks like my future home 😍

 1048. Noi am fost in octombrie, vremea era calda pt perioada respectiva, totusi am avut caldura in camera. Camerele si baia au fost curate, destul de moderne dupa parerea mea (aveam mai putine asteptari sincer). De mentionat ca am fost cazati la etajul 1, nu mansarda (despre mansarda am citit review-uri nu prea bune). Patul incapator si confortabil (si suntem destul de pretentiosi la asta, prietenul meu e inalt si solid). Am avut apa fierbinte toti patru. Gazdele au fost amabile, am ajuns destul de tarziu si nu au avut nicio problema cu asta, ba chiar ei au fost cei care au sunat sa stie de noi. Depinde acum si de pretentiile fiecaruia, noi nu aveam cine stie ce asteptari, am stat doar o noapte si ne doream 2 camere curate, in care sa ne odihnim dupa aproape o zi de mers pe munte, la un pret nu foarte mare si pot sa spun ca a indeplinit aceste conditii cu brio.

 1049. O locatie linistita. Posibilitate de a servii micul dejun cat si cina la restaurantul propriu.Peisaj placut de la balconul camerei unde am fost cazat.

 1050. Baia , apa caldă , căldura , apartamentul, locația, personalul , deși obosit a fost ok, prețul e super ok. Am fost în multe pensiuni dar e cel mai bun raport pret/calitate. O sa mai venim în ciuda micilor inconveniente. Vă doresc numai bine .

 1051. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 1052. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 1053. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 1054. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 1055. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 1056. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 1057. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 1058. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 1059. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 1060. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 1061. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 1062. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 1063. Dotarea apartamentului a fost f buna. Nu ne a lipsit nimic. Caldura putea fi reglata din termostat iar apa calda a fost permanent. Gazda a fost f primitoare. Am fost 2 adulti cu 3 copii de 17 si 18 ani. Ne am simtit ca acasa

 1064. Apartamentul e foarte ok pentru 4 persoane, e utilat cu tot ce trebuie, e curat, destul de aproape de pârtie (10 minute cu masina).

 1065. Se poate ajunge usor la locatie si locul de parcare este chiar in fata scarii. Apartamentul este ingrijit si cu gazda am comunicat foarte usor. Cu toate ca apartamentul este chiar langa gara, la cat de rar circula trenurile la noi, zgomotul nu a fost o problema. Mai ales ca apartamentul are termopane. Il recomand.

 1066. Locatie excelenta, aproape de partia de ski si de telegondola Azuga. Facilitatile apartamentului la un nivel foarte bun, la fel si curatenia.

 1067. Locatia buna, in apropiere de partia de schi si telegondola. Padurea este in spatele vilei, liniste si aer curat. Gazde foarte amabile. Un spatiu confortabil si bine amenajat cu tot ce trebuie, inclusiv bucataria. Desi era vara, noaptea era rece, iar centrala termica era programata sa dea caldura cand era cazul. Am fost foarte multumiti, totul a fost ca in descrierea si fotografiile din prezentare.

 1068. Locatia este excelenta, la parterul unui bloc, cu o mica terasa cu vedere directa la zona partiei Sorica. Zona este foarte linistita, cu padure, aer curat, pasari cantatoare, etc. Este pe drumul spre pastravaria Azuga (de unde am cumparat pastrav auriu – o bunatate). Apartamentul este spatios, curat, frumos mobilat si modern echipat. Totul a functionat ireprosabil. Reteaua WiFi a mers bine. Gazda este un domn foarte politicos si amabil, care a raspuns cu promptitudine la solicitarile noastre.

 1069. Atmosfera Curatenia Amenajarea camerei Priveliste Amplasarea vilei

 1070. Camera spațioasă și curata. Amabilitatea personalului.

 1071. Curat, spatios, bucatariile utilate. Voi reveni cu siguranta!

 1072. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 1073. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 1074. Calduroasa, camere mari, bucatarie complet utilata cu toate cele necesare pentru un sejur placut. Inclusiv locuri de parcare in curte

 1075. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 1076. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 1077. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 1078. Hotelul bine poziționat intr-o zona superba , liniște , personalul amabil , in camera foarte curat , piscina foarte mică ☹️

 1079. Pat confortabil, camera spațioasă, dotări bune, tavane cu steluțe foarte frumoase. Liniște în cameră și izolare fonică bună. Am auzit un bebeluș plângând, abia când am ieșit pe hol, deși era într-o cameră alăturată.

 1080. Locatia excelenta. Camere spatioase, totul foarte curat. Personalul foarte amabil.

 1081. Am găsit ușor un loc de parcare pe stradă, în fața vilei, camera dublă e o garsonieră cu bucătărie închisă, cu centrală proprie, așadar am putut regla temperatura camerei după placul nostru, iar apa caldă nu a lipsit. Există un gemuleț în toaleta cu cabină de duș, iar în bucătărie se găsesc cele necesare.

 1082. Patul si pernele au fost foarte confortabile. Camera a fost spatioasa si am avut mereu caldura. Curatenia nu a lipsit. Am avut acces la frigider, congelator, cuptor cu microunde, aragaz. Am avut la dispozitie vase, pahare si orice gaseam in bucatarie. In perioada cand a fost a nins foarte puternic si la plecare am putut sa folosesc de la cazare o lopata si o matura pentru a-mi scoate masina din nameti.

 1083. Curatenie,spatiul,beneficiam si de o bucatarie/living pe care puteai sa folosesti cu toate tacamurile incluse

 1084. Amenajat modern, cu gust Curat si foarte aproape de partie. Cu siguranta vom reveni.

 1085. Totul, locație excelenta. Perfect pt o familie cu 2 copii.

 1086. A fost un apartament foarte frumos si curat.Am avut caldura iar bucataria era utilata cu tot ce-ti trebuie. Gazda a fost foarte primitoare desi am ajuns la alta ora decat am prevazut , accesul la chei afost facil.

 1087. Locatia frumoasa,linistita. Dotata cu toate cele necesare.

 1088. Gazde amabile, răspund prompt la tot ce ai nevoie

 1089. Amplasare. Bucataria utilata. Perfect pentru grupuri.

 1090. Armosfera imbietoare, liniste, foarte curat, tot ce trebuie pentru o (mini)vacanta!!!! Am.gasit tot ceea ce aveam nevoie!

 1091. Personal amabil, loc dotat cu tot ce este nevoie. Ne.am simtit bine

 1092. Vila superba cu living spatios, check-in/check-out la ce ora am vrut noi, proprietari foarte amabili, priveliste super, liniste. Exact ce trebuie atat pentru petreceri cat si pentru un weekend linistit. Cu siguranta vom reveni!

 1093. O pensiune cu bun gust,camera frumoasa, mult spatiu verde in padure,ideal loc de joaca pt copii,restaurant frumos,amenajat ca sufrageria unui mic castel,mancare buna.👍

 1094. Serviciile la cea mai inalta calitate. Check-inul s-a facut mai devreme. Au fost foarte draguti, desi am ajuns prea devreme s-a vb cu personalul de curatenie sa faca curat in camera noastra cat mai rapid posibil. Mancarea la restaurant foarte buna.