Cazare ieftina Avrig

De multe ori ne uitam dupa cazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România

★★ Palatul Brukenthal Avrig

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Domeniul Roa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Aqua Club Elatis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Toma

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Natura Family Resort

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Diu

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Casa Dinn

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Poiana Avrigului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Cornelia si Salomea Lazu din Genuneni, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Cornelia si Salomea Lazu din Genuneni, jud. ValceaCazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România pentru 2 persoane)

 • Ionela si Teodosia Dobran din Bobu, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Avrig, Judeţul Sibiu, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Ionela si Teodosia Dobran din Bobu, jud. OltCazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România pentru 2 persoane)

 • Teodora si Ladislau Grosu din Valcele, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Teodora si Ladislau Grosu din Valcele, jud. BacauCazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România pentru 2 persoane)

 • Cantemir si Mugurel Hossu din Pioresti, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Avrig, Judeţul Sibiu, România!

  (Cantemir si Mugurel Hossu din Pioresti, jud. DoljCazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România pentru 2 persoane)

 • Smaranda si Filip Ciolan din Tomsani, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Avrig, Judeţul Sibiu, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Smaranda si Filip Ciolan din Tomsani, jud. PrahovaCazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România pentru 2 persoane)

 • Alin si Simona Poghirc din Draganesti, jud. Neamt recomanda unul dintre locurile de cazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Avrig, Judeţul Sibiu, România.

  (Alin si Simona Poghirc din Draganesti, jud. NeamtCazare in Avrig, Judeţul Sibiu, România pentru 2 persoane)

 1. camera a fost spatioasa ,televizor mare, mancare buna.

 2. Micul dejun a fost bun; restaurantul a avut o bucatarie traditionala; pregatesc produse ecologice din ferma proprie.

 3. Camera si restaurantul au fost excelente, priveliste frumoasa, iar personalul foarte amabil. Camera este foarte mare, mobilata cu gust, baia mare si foarte curata. Prosoapele au fost schimbate in fiecare zi.

 4. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 5. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 6. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 7. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 8. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 9. Ne-a placut totul, doamna foarte de treaba, atenta, micul dejun a fost in regula, Desi toata lumea am observat ca scrie ca e sărăcăcios sau altele, noua ni s-a parut destul, a fost din fiecare cate ceva, poate legume putin mai multe, in perioada aceasta mai ales, si in rest totul a fost perfect.

 10. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 11. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 12. Camera curată si spațioasă, mâncare excelentă, spatiu de joacă pentru copii si amabilitate la superlativ!

 13. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 14. Amplasare intr-un decor idilic, la poalele munților, o locație deosebit de primitoare care îți da o stare de bine din momentul in care ai pășit pe proprietatea ei. Camere spațioase, un living din care parca nu vrei sa mai pleci, mâncare variata cu produse naturale de o calitate f buna, personal primitor si amabil. Un loc in care poți avea parte de un sejur deosebit.

 15. Proprietarii sunt super oameni,foarte ospitalieri.

 16. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 17. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 18. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 19. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 20. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 21. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 22. camera a fost spatioasa ,televizor mare, mancare buna.

 23. Micul dejun a fost bun; restaurantul a avut o bucatarie traditionala; pregatesc produse ecologice din ferma proprie.

 24. Camera si restaurantul au fost excelente, priveliste frumoasa, iar personalul foarte amabil. Camera este foarte mare, mobilata cu gust, baia mare si foarte curata. Prosoapele au fost schimbate in fiecare zi.

 25. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 26. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 27. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 28. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 29. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 30. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 31. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 32. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 33. Camera curată si spațioasă, mâncare excelentă, spatiu de joacă pentru copii si amabilitate la superlativ!

 34. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 35. Amplasare intr-un decor idilic, la poalele munților, o locație deosebit de primitoare care îți da o stare de bine din momentul in care ai pășit pe proprietatea ei. Camere spațioase, un living din care parca nu vrei sa mai pleci, mâncare variata cu produse naturale de o calitate f buna, personal primitor si amabil. Un loc in care poți avea parte de un sejur deosebit.

 36. Proprietarii sunt super oameni,foarte ospitalieri.

 37. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 38. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 39. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 40. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 41. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 42. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 43. Pesonal foarte amabil, ne-a ajutat sa rezolvam problema legata de rezervare , apartamentul superb cu toate dotarile, micul dejun delicios cu produse proaspete locale.

 44. camera a fost spatioasa ,televizor mare, mancare buna.

 45. Micul dejun a fost bun; restaurantul a avut o bucatarie traditionala; pregatesc produse ecologice din ferma proprie.

 46. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 47. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 48. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 49. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 50. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 51. Camera curată si spațioasă, mâncare excelentă, spatiu de joacă pentru copii si amabilitate la superlativ!

 52. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 53. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 54. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 55. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 56. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 57. Amplasare intr-un decor idilic, la poalele munților, o locație deosebit de primitoare care îți da o stare de bine din momentul in care ai pășit pe proprietatea ei. Camere spațioase, un living din care parca nu vrei sa mai pleci, mâncare variata cu produse naturale de o calitate f buna, personal primitor si amabil. Un loc in care poți avea parte de un sejur deosebit.

 58. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 59. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 60. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 61. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 62. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 63. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 64. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 65. Pesonal foarte amabil, ne-a ajutat sa rezolvam problema legata de rezervare , apartamentul superb cu toate dotarile, micul dejun delicios cu produse proaspete locale.

 66. camera a fost spatioasa ,televizor mare, mancare buna.

 67. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 68. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 69. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 70. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 71. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 72. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 73. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 74. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 75. Camera curată si spațioasă, mâncare excelentă, spatiu de joacă pentru copii si amabilitate la superlativ!

 76. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 77. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 78. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 79. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 80. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 81. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 82. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 83. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 84. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 85. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 86. Pesonal foarte amabil, ne-a ajutat sa rezolvam problema legata de rezervare , apartamentul superb cu toate dotarile, micul dejun delicios cu produse proaspete locale.

 87. camera a fost spatioasa ,televizor mare, mancare buna.

 88. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 89. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 90. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 91. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 92. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 93. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 94. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 95. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 96. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 97. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 98. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 99. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 100. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 101. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 102. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 103. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 104. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 105. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 106. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 107. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 108. Pesonal foarte amabil, ne-a ajutat sa rezolvam problema legata de rezervare , apartamentul superb cu toate dotarile, micul dejun delicios cu produse proaspete locale.

 109. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 110. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 111. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 112. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 113. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 114. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 115. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 116. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 117. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 118. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 119. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 120. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 121. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 122. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 123. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 124. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 125. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 126. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 127. Locatie excelenta, gaza foarte primitoare, curatenie perfecta. Un loc in care doresc sa revin si pe care il recomand cu caldura.

 128. Ospitalitatea gazdelor care este mult peste ceea ce gasiti in mod normal. Confort maxim, mobilier nou, baie frumoasa dotata cu tot ce trebuie, living spatios si comod unde gasesti sa citesti mai multe carti, TV mare si cu multe programe, per total totul a fost perfect si asta la un pret foarte convenabil. Cu siguranta vom reveni.

 129. Am optat pentru aceasta casa fiind nu foarte departe de Castelul de Lut.Gazdele au fost foarte primitoare,ai posibilitatea sa iti parchezi masina chiar in curtea resedintei.In interior totul arata impecabil,curat.Casa este complet mobilata si utilata.De orice ai nevoie gazdele sunt acolo sa te ajute.Le multumim pentru ospitalitate si pentru micul dejun..

 130. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 131. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 132. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 133. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 134. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 135. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 136. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 137. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 138. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 139. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 140. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 141. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 142. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 143. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 144. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 145. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 146. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 147. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 148. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 149. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 150. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 151. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 152. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 153. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 154. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 155. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 156. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 157. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 158. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 159. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 160. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 161. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 162. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 163. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 164. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 165. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 166. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 167. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 168. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 169. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 170. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 171. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 172. Gazda si proprietatea per ansamblu, deosebite ambele din toate punctele de vedere: incurajari din tot sufletul si succes pe mai departe!

 173. Zariadenie, bazen virivka mili majitelia. Krasne zariadene izby, super vybavena kuchyna spolocenska miestnost sedenie, odporucame na vikendove akcie aj dlhsie pobyty

 174. Les chambres super confortables, une salle de bain/toilettes par chambre. Le jacuzzi, le billard, la piscine…

 175. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 176. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 177. Pensiune în stil tradițional , personal drăguț și amabil , ne-am simțit ca în familie . De revăzut cu siguranță !

 178. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 179. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 180. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 181. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 182. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 183. Pensiune în stil tradițional , personal drăguț și amabil , ne-am simțit ca în familie . De revăzut cu siguranță !

 184. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 185. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 186. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 187. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 188. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 189. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 190. Zona in care este amplasat – foarte aproape de palat

 191. Camera a fost curata, insa dusul nu a functionat deloc, iar micul dejun despre care scrie ca este disponibil la proprietate nu a fost de fapt disponibil. Practic, cu exceptia curateniei, nu am nimic bun de apreciat.

 192. Confortul, locația, personalul, gradina restaurantului.

 193. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 194. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 195. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 196. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 197. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 198. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 199. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 200. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 201. Un weekend satisfăcător. Mâncarea extraordinar de gustoasa. Personalul foarte amabil! Este a doua oara când ne cazam la palat.(toamna și iarna). Așteptăm cu nerăbdare primăvară.

 202. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 203. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 204. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 205. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 206. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 207. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 208. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 209. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 210. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 211. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 212. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 213. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 214. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 215. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 216. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 217. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 218. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 219. Amabilitatea proprietarilor, curatenia, cafeau din partea casei.

 220. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 221. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 222. micul dejun destul de diversificat. curatenia a fost ok. amabilitatea tuturor.

 223. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 224. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 225. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 226. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 227. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 228. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 229. Zona in care este amplasat – foarte aproape de palat

 230. Camera a fost curata, insa dusul nu a functionat deloc, iar micul dejun despre care scrie ca este disponibil la proprietate nu a fost de fapt disponibil. Practic, cu exceptia curateniei, nu am nimic bun de apreciat.

 231. Confortul, locația, personalul, gradina restaurantului.

 232. Deja pentru a treia oara în vizita, totul a fost perfect : amplasarea și liniștea din zona, deosebita amabilitate a personalului, curatenia și priveliștea din camera, micul dejun delicios și foarte bogat! Cu siguranță vom reveni!

 233. Personalul foarte amabil. Serviciile de foarte buna calitate. Foarte curat si prietenasa locatia

 234. Camera este spatioasă, terenul din jurul pensiunii mare,animalutele de fermă.Șemineul din interiorul restaurantului,micul dejun diversificat.

 235. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 236. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 237. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 238. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 239. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 240. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 241. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 242. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 243. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 244. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 245. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 246. TOTUL FOARTE BINE SI FRUMOS,TE UMPLI DE ENERGIE POZITIVA

 247. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 248. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 249. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 250. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 251. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 252. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 253. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 254. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 255. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 256. Totul a fost minunat, camera, gazda, facilitatile. Am stat in tranzit o noapte, dar suntem hotarati sa revenim pentru mai multe zile.

 257. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 258. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 259. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 260. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 261. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 262. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 263. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 264. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 265. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 266. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 267. A fost o experienta deosebita. Desi a fost in februarie, centrala si-a facut treaba, oferind tot confortul. Camerele de la mansarda sunt cochete si draperiile creaza un ambient deosebit. Sigur vom reveni la vara sa ne bucuram de gradinile pline de istorie.

 268. Zona in care este amplasat – foarte aproape de palat

 269. Camera a fost curata, insa dusul nu a functionat deloc, iar micul dejun despre care scrie ca este disponibil la proprietate nu a fost de fapt disponibil. Practic, cu exceptia curateniei, nu am nimic bun de apreciat.

 270. Confortul, locația, personalul, gradina restaurantului.

 271. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 272. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 273. TOTUL FOARTE BINE SI FRUMOS,TE UMPLI DE ENERGIE POZITIVA

 274. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 275. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 276. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 277. Micul dejun indestulator, locatia excelenta, personalul amabil, impecabil din punct de vedere al curateniei

 278. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 279. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 280. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 281. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 282. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 283. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 284. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 285. TOTUL FOARTE BINE SI FRUMOS,TE UMPLI DE ENERGIE POZITIVA

 286. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 287. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 288. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 289. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 290. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 291. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 292. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 293. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 294. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 295. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 296. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 297. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 298. Micul dejun indestulator, locatia excelenta, personalul amabil, impecabil din punct de vedere al curateniei

 299. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 300. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 301. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 302. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 303. TOTUL FOARTE BINE SI FRUMOS,TE UMPLI DE ENERGIE POZITIVA

 304. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 305. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 306. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 307. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 308. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 309. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 310. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 311. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 312. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 313. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 314. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 315. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 316. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 317. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 318. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 319. Micul dejun indestulator, locatia excelenta, personalul amabil, impecabil din punct de vedere al curateniei

 320. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 321. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 322. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 323. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 324. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 325. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 326. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 327. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 328. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 329. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 330. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 331. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 332. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 333. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 334. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 335. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 336. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 337. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 338. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 339. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 340. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 341. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 342. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 343. Micul dejun indestulator, locatia excelenta, personalul amabil, impecabil din punct de vedere al curateniei

 344. A fost totul peste asteptari. Curat,confort si comod! Cei 3 ‘C’

 345. Amplasarea hotelului, terasele. Mancarea. Socata. Cafeaua.

 346. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 347. zona frumoasa, personal amabil,curatenie si confort

 348. Dna Florea a fost foarte amabila (a asteptat pana tarziu in noapte sa ajungem la pensiune si sa ne cazam). Camera este curata si confortabila, gradina frumoasa si ingrijita, iar animalul de companie foarte simpatic 🙂 Recomandam cu drag Casa Florea!

 349. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 350. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 351. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 352. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 353. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 354. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 355. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 356. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 357. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 358. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 359. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 360. O pensiune foarte frumoasa, oameni extrem de primitori si de amabili. Camerele sunt aranjate cu stil, iar mobilierul este nou. Am apreciat atentia la detalii a proprietarilor, orice am cerut ei au tinut cont si ne-au tratat foarte bine. Curatenie, bun gust, ospitalitate, aceste cuvinte definesc pesiunea! Cu siguranta vom reveni!

 361. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 362. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 363. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 364. Proprietarul foarte amabil. Micul dejun foarte consistent. Locație excelentă.

 365. O pensiune in stil austriac, construita cu mult bun gust si simt practic. Mobila din lemn masiv intregeste ideea de calitate. Curte frumos amenajata, gazda deosebit de placuta si interesata ca turistii sa fie multumiti. Am avut o camera cu balcon si priveliste minunata. Camera e dotata cu toate facilitatile, am avut caldura placuta in camera desi afara erau -15 grade. Baie cu cabina de dus spatioasa, dotata si cu uscator de par. Atat livingul, sala de mese, camerele, totul denota bun gust si faptul ca proprietarii nu greaza ideea de ieftin si kitsch. Am fost tare incantati de aceasta pensiune.

 366. Gazduia de treaba si cu bun gust.Cafeaua de dimineata a fost servita la camera.

 367. Locatia este nemaipomenit de frumoasa, personalul este foarte primitor, se misca bine si repede, fara sa te deranjeze cu nimic. Servirea mesei ireprosabila. Locatia primeste nota 10. Va multumim.

 368. Palatul, parcul, grădina, terasa, locația in sine e foarte frumoasa. Merita vizitat cu siguranță. Mancare bună, oameni amabili și drăguți, liniște și aer proaspăt. Dimineața mirosul florilor te îmbată – e o placere sa petreci timp în aer liber în aceasta locație. Am avut apa calda, aer condiționat, liniște, destul de curat în camera și patul foarte confortabil. Preturile pentru mâncare și bautură sunt accesibile și personalul foarte amabil.

 369. Micul dejun indestulator, locatia excelenta, personalul amabil, impecabil din punct de vedere al curateniei

 370. Zona in care este amplasat – foarte aproape de palat

 371. Camera a fost curata, insa dusul nu a functionat deloc, iar micul dejun despre care scrie ca este disponibil la proprietate nu a fost de fapt disponibil. Practic, cu exceptia curateniei, nu am nimic bun de apreciat.

 372. Confortul, locația, personalul, gradina restaurantului.

 373. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 374. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 375. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 376. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 377. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 378. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 379. Locația este superba, gradina, terasa și salonul în care se servește micul dejun te fac sa te simțit într o alta epoca, loc de joaca pentru copii cu spațiu generos, raport calitate preț ok.

 380. Locatia este nemaipomenit de frumoasa, personalul este foarte primitor, se misca bine si repede, fara sa te deranjeze cu nimic. Servirea mesei ireprosabila. Locatia primeste nota 10. Va multumim.

 381. Palatul, parcul, grădina, terasa, locația in sine e foarte frumoasa. Merita vizitat cu siguranță. Mancare bună, oameni amabili și drăguți, liniște și aer proaspăt. Dimineața mirosul florilor te îmbată – e o placere sa petreci timp în aer liber în aceasta locație. Am avut apa calda, aer condiționat, liniște, destul de curat în camera și patul foarte confortabil. Preturile pentru mâncare și bautură sunt accesibile și personalul foarte amabil.

 382. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 383. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 384. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 385. Totul a fost minunat, camera, gazda, facilitatile. Am stat in tranzit o noapte, dar suntem hotarati sa revenim pentru mai multe zile.

 386. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 387. Linistea, mancarea, amabilitatea gazdelor si Stefan. Pentru orice fel de tranzit prin Avrig, recomand cu multa caldura!

 388. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 389. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 390. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 391. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 392. O oaza de liniște. Curat și confortabil, am petrecut doua zile minunate in zona. Multumim pentru găzduire și amabilitate!

 393. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 394. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 395. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 396. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 397. Amabilitatea personalului, micul dejun bogat si diversificat, locatia excelenta, curatenia de nota 10.

 398. Locatia este superba…dar mai e de lucru cu personalul

 399. Locația este superba, gradina, terasa și salonul în care se servește micul dejun te fac sa te simțit într o alta epoca, loc de joaca pentru copii cu spațiu generos, raport calitate preț ok.

 400. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 401. Totul a fost minunat, camera, gazda, facilitatile. Am stat in tranzit o noapte, dar suntem hotarati sa revenim pentru mai multe zile.

 402. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 403. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 404. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 405. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 406. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 407. O oaza de liniște. Curat și confortabil, am petrecut doua zile minunate in zona. Multumim pentru găzduire și amabilitate!

 408. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 409. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 410. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 411. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 412. Foarte frumos la voi, as reveni oricând cu drag. Terasa e superba, atmosfera relaxanta, curățenie, mancare foarte buna.

 413. era foarte multa liniste!exact cum mi-am dorit ! iar mancarea de la restaurant este foarte gustoasa

 414. Amabilitatea personalului, micul dejun bogat si diversificat, locatia excelenta, curatenia de nota 10.

 415. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 416. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 417. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 418. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 419. Totul a fost minunat, camera, gazda, facilitatile. Am stat in tranzit o noapte, dar suntem hotarati sa revenim pentru mai multe zile.

 420. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 421. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 422. Locatie excelenta, gaza foarte primitoare, curatenie perfecta. Un loc in care doresc sa revin si pe care il recomand cu caldura.

 423. Ospitalitatea gazdelor care este mult peste ceea ce gasiti in mod normal. Confort maxim, mobilier nou, baie frumoasa dotata cu tot ce trebuie, living spatios si comod unde gasesti sa citesti mai multe carti, TV mare si cu multe programe, per total totul a fost perfect si asta la un pret foarte convenabil. Cu siguranta vom reveni.

 424. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 425. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 426. Doamna care s-a ocupat de cazarea noastra a fost foarte amabila.

 427. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 428. O oaza de liniște. Curat și confortabil, am petrecut doua zile minunate in zona. Multumim pentru găzduire și amabilitate!

 429. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 430. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 431. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 432. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 433. Mâncarea este delicioasă, iar condițiile întrunesc toate așteptările

 434. Locatia superba,am avut camera la mansarda,micuta dar foarte frumos amenajata si doata si curata..micul dejun consistent si variat.

 435. O locatie foarte frumoasa, situata in mijlocul unui domeniu care ofera tot ce-ti poti dori: padure, parc, gradina, piscina in aer liber. Terasa este in mijlocul unei gradini foarte frumoase, iar mancarea este excelenta.

 436. Curatenie,apa curata,mancare excelenta,angajatii super.

 437. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 438. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 439. Gazde primitoare, doamna casei gătește foarte bine și îi mulțumim pentru masa delicioasă cu specific romanesc. 😊

 440. Camerele foarte curate. Decorate in stil traditional cu mult bun gust. Gazdele foarte primitoare. Sigur mai revenim. Raportul calitate pret foarte bun.

 441. – Amplasare a locatiei in mijlocul naturii, paraias in vecinatate, conceptia apartamentului ca si o locuinta, cu living la parter si dormitoare/bai la etaj – Amabilitate la plecarea noastra; am avut nevoie de ajutor intr-o problema cu masina si am primit prompt ajutorul gazdelor

 442. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 443. Totul a fost minunat, camera, gazda, facilitatile. Am stat in tranzit o noapte, dar suntem hotarati sa revenim pentru mai multe zile.

 444. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 445. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 446. Locatie excelenta, gaza foarte primitoare, curatenie perfecta. Un loc in care doresc sa revin si pe care il recomand cu caldura.

 447. Ospitalitatea gazdelor care este mult peste ceea ce gasiti in mod normal. Confort maxim, mobilier nou, baie frumoasa dotata cu tot ce trebuie, living spatios si comod unde gasesti sa citesti mai multe carti, TV mare si cu multe programe, per total totul a fost perfect si asta la un pret foarte convenabil. Cu siguranta vom reveni.

 448. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 449. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 450. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 451. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 452. O oaza de liniște. Curat și confortabil, am petrecut doua zile minunate in zona. Multumim pentru găzduire și amabilitate!

 453. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 454. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 455. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 456. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 457. Mic dejun aromat, gustos, diversificat din pacate cu mici sincope in asigurarea tuturor produselor in mod continuu pe galantar. Personalul amabil, camera curata, patul cu saltele confortabile, liniste, terasa in mijlocul naturii, fantana arteziana, loc de parcare apropiat de camera, ……

 458. Locația superba, personal amabil, mic dejun bun. Voi reveni cu drag.

 459. Curat! Elegant! Baie mare. Grădina superbă! Aer curat!

 460. Curatenie,apa curata,mancare excelenta,angajatii super.

 461. Absolut totul ne-a plăcut. Arthur, un om de nota 10 + și un bucătar talentat.

 462. Personalul extraordinar de amabil;mancarea excelenta,piscina primitoare,patul mare cu salteaua confortabila,totul ok. Recomand!

 463. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 464. Totul a fost minunat, camera, gazda, facilitatile. Am stat in tranzit o noapte, dar suntem hotarati sa revenim pentru mai multe zile.

 465. Locatie superba si conditiile extraordinare. Recomand cu drag.

 466. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 467. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 468. Locatie excelenta, gaza foarte primitoare, curatenie perfecta. Un loc in care doresc sa revin si pe care il recomand cu caldura.

 469. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 470. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 471. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 472. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 473. O oaza de liniște. Curat și confortabil, am petrecut doua zile minunate in zona. Multumim pentru găzduire și amabilitate!

 474. Cazarea foarte ok (spatiu, facilitati, caldura, consumabile) gazda foarte ok, mic dejun bun si indestulator. In vila exista si un frigider cu apa, sucuri si bere la preturi ~ supermarket. Loc de parcare pentru cateva masini. Locatia foarte linistita.

 475. Totul a fost perfect. Sper ca pe viitor sa se deschida si restaurantul si atunci va fi excelent.

 476. Spatiul exterior este foarte frumos. Locația excelenta.

 477. Pensiunea frumos amenajata, cu loc de joaca pentru copii, lac cu pestisori si un parau ce trece prin spatele curtii.

 478. Mâncare foarte buna,personalul amabil,locația, îmbunătățirea condițiilor de cazare.

 479. Locatia a fost perfecta pentru un weekend de vis cu partenerul. Gradinile palatului, superbe, piscina curata, camerele curate si confortabile. Merita!!!!

 480. Proprietatea este deosebita prin parcul imens care înconjoară hotelul. Camera si baia au fost curate si plăcute. Personalul foarte prietenos.

 481. Mai au de lucru în zona bucatarie . Sub așteptări. Poate am fost pe o tură mai slaba

 482. Locul este foarte frumos. Camera si baia curate. Frigider si cafetiera in camera. Patul super comod. Piscina mare.

 483. Camera curată, personal foarte amabil,piscina superbă,mancarea foarte gustoasă,cu siguranta vom reveni

 484. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 485. Exact că în poze: curat, spațios…foarte frumos.

 486. Personalul foarte amabil, face tot posibilul sa ti rezolve orice cerere, camere curate dar cam mici fata de poza dar o cabana are 3 camere cu chicineta comuna dar bai in fiecare camere, e ideal pt familii pt 3 cupluri. Meniul este fix dar foarte de calitate, in apropiere exista un restauraant, teresa superba, liniste, doamna sta dupa tine pana noaptea tarziu! Pare o locatie noua cu siguranta vor mai urma investitii.

 487. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 488. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 489. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 490. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 491. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 492. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 493. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 494. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 495. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 496. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 497. Personalul, locația, camerele mari. Mulțumiri lui Arthur pentru disponibilitate și bunăvoința. Recomand locația!

 498. Locatie aerisita, terase generoase servire rapida si personalul amabil. Camera ok. Ok. Parcare mare. Piscina mare ok

 499. Camera curata, pat confortabil, totul în jur (terasa, spațiu de joaca, gradina) f îngrijite. Șederea a fost f plăcută și mi-a depășit așteptările (inițial am crezut ca fiind o clădire istorica, e bătrâneasca, dar m-am înșelat)…. FFFFF MULTUMITA

 500. Mâncare foarte buna,personalul amabil,locația, îmbunătățirea condițiilor de cazare.

 501. Locatia a fost perfecta pentru un weekend de vis cu partenerul. Gradinile palatului, superbe, piscina curata, camerele curate si confortabile. Merita!!!!

 502. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 503. Exact că în poze: curat, spațios…foarte frumos.

 504. Personalul foarte amabil, face tot posibilul sa ti rezolve orice cerere, camere curate dar cam mici fata de poza dar o cabana are 3 camere cu chicineta comuna dar bai in fiecare camere, e ideal pt familii pt 3 cupluri. Meniul este fix dar foarte de calitate, in apropiere exista un restauraant, teresa superba, liniste, doamna sta dupa tine pana noaptea tarziu! Pare o locatie noua cu siguranta vor mai urma investitii.

 505. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 506. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 507. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 508. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 509. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 510. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 511. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 512. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 513. Curat, frumos amenajat, mancare foarte buna, oameni foarte draguti!

 514. Gazde primitoare si prietenoase care ne-au facut sa ne simtim bine-veniti. Camera are vedere directa catre munti. Micul dejun a fost foarte gustos si variat. Am savurat cu placere produsele locale traditionale.

 515. Amabilitatea gazdei, serviabilitate, peisajul, mancare din belsug, curatenie, promptitudine

 516. Proprietarii au fost foarte amabili și prietenoși.

 517. Camera frumoasa și curata, personalul amabil. Micul dejun bun și variat.

 518. Camera a fost superba, confortul a fost peste asteptari, privelistea si atmosfera linistita m.a incarcat de energie.

 519. Apartament mansarda imens.. Amenajat cu gust. Mic dejun de nota 10.

 520. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 521. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 522. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 523. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 524. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 525. Exact că în poze: curat, spațios…foarte frumos.

 526. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 527. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 528. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 529. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 530. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 531. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 532. Este cel mai placut loc in care am fost in concediu pana in prezent. Mancare exceptionala, foarte aerisit, personalul ca la un hotel de 5 stele.

 533. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 534. Totul a fost la superlativ.Gazde primitoare,mancare buna,curatenie,locatie superba si liniste.Cu siguranta vom reveni!!

 535. Gazde primitoare si prietenoase care ne-au facut sa ne simtim bine-veniti. Camera are vedere directa catre munti. Micul dejun a fost foarte gustos si variat. Am savurat cu placere produsele locale traditionale.

 536. Amabilitatea gazdei, serviabilitate, peisajul, mancare din belsug, curatenie, promptitudine

 537. Proprietarii au fost foarte amabili și prietenoși.

 538. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 539. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 540. Exact că în poze: curat, spațios…foarte frumos.

 541. Am revenit dupa 3 ani la Brukental pentru o dimineata pe terasa incalzita de soare, pentru un mic dejun gustos, gradina in culori de toamna, decorul simplu si cu bun gust (ca intotdeauna)!

 542. Locația este de vis, camera a fost peste așteptările mele in ceea ce privește confortul și condițiile oferite!

 543. Camera frumoasa și curata, personalul amabil. Micul dejun bun și variat.

 544. Patul a fost confortabil și camera a fost curata!

 545. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 546. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 547. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 548. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 549. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 550. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 551. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 552. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 553. Curățenia exemplară, personalul ft amabil, locatia

 554. Este cel mai placut loc in care am fost in concediu pana in prezent. Mancare exceptionala, foarte aerisit, personalul ca la un hotel de 5 stele.

 555. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 556. A fost curat, liniste. Aproape de Palatul Brukenthal ce merita vizitat.

 557. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 558. O oaza de liniște. Curat și confortabil, am petrecut doua zile minunate in zona. Multumim pentru găzduire și amabilitate!

 559. Recomand cu mare încredere!Locație linistita,camera(apartamentul in cazul nostru) spațioasă,confortabila,mic dejun bun!

 560. Locatia este superba mai ales daca vii cu animalutul de companie. Un loc linistit, perfect pentru o evadare din aglomeratia urbana.

 561. Foarte curat, personal amabil, curte ingrijita cu atentie.

 562. Tot ce a fost vizibil si tangibil la această locație a fost mai presus de așteptări, foarte frumoasă locație plină de istorie dar in acelasi timp de oameni frumosi care fac sejurul turiștilor unul de neuitat .Va multumesc

 563. Am revenit dupa 3 ani la Brukental pentru o dimineata pe terasa incalzita de soare, pentru un mic dejun gustos, gradina in culori de toamna, decorul simplu si cu bun gust (ca intotdeauna)!

 564. Locația este de vis, camera a fost peste așteptările mele in ceea ce privește confortul și condițiile oferite!

 565. Patul a fost confortabil și camera a fost curata!

 566. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 567. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 568. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 569. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 570. Exact că în poze: curat, spațios…foarte frumos.

 571. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 572. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 573. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 574. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 575. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 576. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 577. Curățenia exemplară, personalul ft amabil, locatia

 578. Este cel mai placut loc in care am fost in concediu pana in prezent. Mancare exceptionala, foarte aerisit, personalul ca la un hotel de 5 stele.

 579. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 580. Zona este foarte frumoasă, casa foarte bine întreținută, curățenie, micul dejun satisfăcător, dulceață de pere din grădina d-nei Florea, baie în cameră, tv cu ecran plat și minunata cățelușă Bella de care fiica mea s-a atașat tare mult. Cred că este singura pensiune unde proprietarul pune la dispoziție dozator cu apa plată ptr oaspeți. Cu siguranță vom reveni la Casa Florea.

 581. A fost curat, liniste. Aproape de Palatul Brukenthal ce merita vizitat.

 582. Locatie foarte frumoasa si confortabila. Camera curata si staff prietenos! Gradina superba pentru relaxare. Recomand cu incredere aceasta locatie. The place is clean and tidy, the staff is amazing and kind. The room was clean and the bed confortable. Beautiful rear garden offers relaxation and recreation. I recomend this place for those who like to spend time in a cosy environment.

 583. Recomand cu mare încredere!Locație linistita,camera(apartamentul in cazul nostru) spațioasă,confortabila,mic dejun bun!

 584. Locatia este superba mai ales daca vii cu animalutul de companie. Un loc linistit, perfect pentru o evadare din aglomeratia urbana.

 585. Foarte curat, personal amabil, curte ingrijita cu atentie.

 586. Tot ce a fost vizibil si tangibil la această locație a fost mai presus de așteptări, foarte frumoasă locație plină de istorie dar in acelasi timp de oameni frumosi care fac sejurul turiștilor unul de neuitat .Va multumesc

 587. Am revenit dupa 3 ani la Brukental pentru o dimineata pe terasa incalzita de soare, pentru un mic dejun gustos, gradina in culori de toamna, decorul simplu si cu bun gust (ca intotdeauna)!

 588. Locația este de vis, camera a fost peste așteptările mele in ceea ce privește confortul și condițiile oferite!

 589. Patul a fost confortabil și camera a fost curata!

 590. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 591. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 592. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 593. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 594. Exact că în poze: curat, spațios…foarte frumos.

 595. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 596. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 597. Pozitia langa gradina Palatului Bruckenthal. Gazda ospitaliera. Camere spatioase.

 598. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 599. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 600. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 601. Curățenia exemplară, personalul ft amabil, locatia

 602. Este cel mai placut loc in care am fost in concediu pana in prezent. Mancare exceptionala, foarte aerisit, personalul ca la un hotel de 5 stele.

 603. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 604. Personalul a fost foarte amabil, iar camera in care am fost cazati arata foarte bine(decorata cu foarte mult bun gust,mobilier de buna calitate si atentie la detalii) Ar trebui totusi mentionat faptul ca intr-adevar casa Rozalia este inca in constructii (fatada nu este inca gata,iar in camera mai erau foarte mici retusuri de facut,cum ar fi faptul ca lipsea protectia la una dintre prize), dar pe noi acest lucru nu ne-a deranjat cu nimic. Pe scurt, a fost o experienta frumoasa si interesanta ,iar mobilierul cu iz vintage si povestea casei ne-a transpus parca in alte timpuri. O sa revenim cu siguranta!

 605. Camerele foarte frumoase, personalul foarte amabil.

 606. Este o locație de lux la care se mai lucrează încă, însă la final va arăta superb. Camera mare, patul foarte confortabil, mobilierul nou. Totul este făcut cu bun gust și eleganță.

 607. Gazdele sunt foarte primitoare, mic dejun traditional cu produse bio si gustoase, pranz si cina pe masura…bonus o afinata excelenta !

 608. Priveliște frumoasa, gazda super primitoare… Curățenie în camere… Mâncarea foarte bună👌… Recomand cu incredere👌👌👌👌

 609. Gazde primitoare si prietenoase care ne-au facut sa ne simtim bine-veniti. Camera are vedere directa catre munti. Micul dejun a fost foarte gustos si variat. Am savurat cu placere produsele locale traditionale.

 610. Tot ce a fost vizibil si tangibil la această locație a fost mai presus de așteptări, foarte frumoasă locație plină de istorie dar in acelasi timp de oameni frumosi care fac sejurul turiștilor unul de neuitat .Va multumesc

 611. Am revenit dupa 3 ani la Brukental pentru o dimineata pe terasa incalzita de soare, pentru un mic dejun gustos, gradina in culori de toamna, decorul simplu si cu bun gust (ca intotdeauna)!

 612. Locația este de vis, camera a fost peste așteptările mele in ceea ce privește confortul și condițiile oferite!

 613. Gazda primitoare,comunicativa,mic dejun bogat,camera curata,placuta

 614. Micul dejun copios, totul a fost peste Așteptările mele ☺️

 615. Exact că în poze: curat, spațios…foarte frumos.

 616. O cazare care ni s-a parut deosebit de decenta, cu pret bun, camera simpla, mare cu frigider, baia curata si fara miros (am vazut unele comentarii in acest sens). Mi-a placut ca este pet friendly si nu e putin lucrul acesta. Piscina mare dar nefiind sezon ne-am multumit sa ne relaxam pe marginea ei cu un suc si o bere admirand luna partocalie brazdata de norii intunecati ai noptii. Fiind sambata seara se auzea o muzica parapapa -parapapai din spatele hotelului. Am inchis geamul de la baie care dadea in spate si am dormit bine. Personalul amabil, adica un singur baiat factotum ca sa zic asa. Dar nu am avut ce sa ii reprosam. La micul dejun aveau doar omleta si platou rece.

 617. Excelenta locatie, piscina, bar, restaurant. Tot ce este nevoie pentru o relaxare completa. Vara se poate profita de piscina, insa celelalte facilitati ale complexului fac o alegere perfecta si in restul anului.

 618. Ne-a plăcut accesibilitatea locației, disponibilitatea și amabilitatea personalului, curățenia și aspectul locației.

 619. Curățenia exemplară, personalul ft amabil, locatia

 620. Este cel mai placut loc in care am fost in concediu pana in prezent. Mancare exceptionala, foarte aerisit, personalul ca la un hotel de 5 stele.

 621. Mi-a plăcut peisajul, Curtea imensă plină cu activități : loc de joacă, teren fotbal, masă de tenis, trambulina, biciclete, arc, volei, etc. Este ideal pentru familii cu copii.

 622. Gazda foarte primitoare. Camerele curate, spatioase, elemente egiptene, ,caine amuzant.

 623. Este un apartament drăguţ, curat şi amplasat într-o zonă foarte liniştită, în vecinătatea Palatului Brukenthal. Gazdele sunt tare amabile. Per total, mi-a plăcut mult!

 624. Un apartament superb și spațios, foarte foarte curat și frumos amenajat. Gazdele au fost foarte amabile, iar cățelușa ne-a dat pe spate! Mai rar găsești o asemenea cazare ireproșabilă, am rămas plăcut surprinși de curățenie, spatiu, un pat comod, mica biblioteca pe care din pacate abia am reușit să o răsfoim, toate detaliile prezente care asigura confortul de acasă. Mi-ar place sa revenim, o noapte a fost prea putin 😊

 625. Linistea curtii si a accesibilitatii zonei-doamna Daniela ne-a trimis mesaj din timp cu toate indicatiile necesare; Curatenia impecabila si camera spatioasa, colorata si mobilata cu bun gust; Accesul in curte pentru masina; Wi-fi gratis +articole de baie oferite de catre gazda;

 626. Curatenie, confort, gazda foarte agreabila. Ideal pt tranzit dar nu numai. Orasul Avrig este lipsit de viata, dar sunt multe alte puncte de atractie in zona.

 627. Foarte curat, patul confortabil, arata exact ca in poze

 628. cadru natural.liniste,masa foarte buna. gazda foarte amabila si volubila. FELICITARI!

 629. Totul a fost minunat. De la locul unde este amplasată casa, curățenie, liniste si gazde pe măsură. Ne am simtit foarte bine si vom reveni.

 630. Amplasarea pensiunii, atmosfera familiala, locul de joaca

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled