Cazare ieftina Arges

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Argeş, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Argeş, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Argeş, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Argeş, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Argeş, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Octavia si Iurie Turcu din Harlau, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Octavia si Iurie Turcu din Harlau, jud. IasiCazare in Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Gelu si Leonard Huidu din Smeura, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Argeş, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Gelu si Leonard Huidu din Smeura, jud. ArgesCazare in Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Lucia si Ortansa Cojocaru din Sub Piatra, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Lucia si Ortansa Cojocaru din Sub Piatra, jud. AlbaCazare in Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Flavia si Ada Vladimirescu din Tutu, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Argeş, România!

  (Flavia si Ada Vladimirescu din Tutu, jud. VranceaCazare in Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Consuela si Eftimie Săceanu din Ciocmani, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Argeş, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Consuela si Eftimie Săceanu din Ciocmani, jud. SalajCazare in Argeş, România pentru 5 persoane)

 • Bianca si Lazăr Nicolau din Istrita de Jos, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Argeş, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Argeş, România.

  (Bianca si Lazăr Nicolau din Istrita de Jos, jud. BuzauCazare in Argeş, România pentru 5 persoane)

 1. Gazdele foarte primitoare, loc de parcare inauntru, curat ca aspect si miros.

 2. Ne-a placut amabilitatea gazdelor, confortul camerelor, curatenia, atat in camere, cat si in bai. Cald in camere, liniste, atmosfera primitoare. Micul dejun a fost delicios si consistent, la un pret bun. Am primit recomandari de la gazde pentru masa de pranz si cina, asa ca am mancat foarte bine si in oras. Noi am calatorit cu trenul, iar amplasarea pensiunii este la 15 minute de mers lejer pe jos pana la gara si autogara.

 3. La pensiune am ajuns usor fiind situata intr-o zona linistita a Curtii de Argeș.Impresionant aspectul-minunate flori,curatenie si nu in ultimul rînd, oamenii calzi care ne-au primit.Micul dejun pe care gazdele au avut amabilitatea să ni-l prepare a fost fabulos.Atmosferă ca între vechi și dragi cunoștințe.

 4. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 5. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 6. Totul !Pozitie in cadrul localitatii,dotare,curatenie, amabilitatea gazdei. O vila extraordinara pentru 2-3 familii prietene

 7. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 8. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 9. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 10. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 11. Amabilitatea, disponibilitatea si discretia gazdelor, spatiul generos al camerei.

 12. totul a fost super…. caldura, curatenie, amabiltate….. un dejun f f diversificat, nota 200++++. o sa revenim cu drag,. felicitari proprietarei dna. Mihaela .

 13. Un hotel mai mult decat decent, pat confortabil, cald in camera desi afara erau – 10 grade, camera mare, curata, mancare buna la preturi corecte, personalul foarte dragut si primitor. Amplasare perfecta. O alegere inspirata.

 14. Tot,dar terasa….Am făcut poză unui leagăn și am dat comanda.Abia astept sa-l am la mine in grădină!

 15. Amplasarea și faptul că este renovat de curând, cu un design modern.

 16. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 17. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 18. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 19. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 20. Camera călduroasă, iar personalul (domnișoara care ne a primit) foarte ospitalier! Am fost in repetate rânduri cazați!

 21. Amplasata intr-o zona linistita, mobilier personalizat, incalzire buna a caloriferelor.

 22. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 23. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 24. Curățenie in camere, mâncare bună, personal bine educat care servește prompt, discret și profesionist. Terasă exterioară plăcută, dotată cu televizoare, bar și multe flori. O locație plăcută din toate punctele de vedere.

 25. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 26. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 27. Totul !Pozitie in cadrul localitatii,dotare,curatenie, amabilitatea gazdei. O vila extraordinara pentru 2-3 familii prietene

 28. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 29. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 30. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 31. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 32. Amabilitatea, disponibilitatea si discretia gazdelor, spatiul generos al camerei.

 33. totul a fost super…. caldura, curatenie, amabiltate….. un dejun f f diversificat, nota 200++++. o sa revenim cu drag,. felicitari proprietarei dna. Mihaela .

 34. Un hotel mai mult decat decent, pat confortabil, cald in camera desi afara erau – 10 grade, camera mare, curata, mancare buna la preturi corecte, personalul foarte dragut si primitor. Amplasare perfecta. O alegere inspirata.

 35. Tot,dar terasa….Am făcut poză unui leagăn și am dat comanda.Abia astept sa-l am la mine in grădină!

 36. Amplasarea și faptul că este renovat de curând, cu un design modern.

 37. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 38. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 39. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 40. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 41. Camera călduroasă, iar personalul (domnișoara care ne a primit) foarte ospitalier! Am fost in repetate rânduri cazați!

 42. Amplasata intr-o zona linistita, mobilier personalizat, incalzire buna a caloriferelor.

 43. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 44. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 45. Curățenie in camere, mâncare bună, personal bine educat care servește prompt, discret și profesionist. Terasă exterioară plăcută, dotată cu televizoare, bar și multe flori. O locație plăcută din toate punctele de vedere.

 46. Gazdele foarte primitoare, loc de parcare inauntru, curat ca aspect si miros.

 47. Ne-a placut amabilitatea gazdelor, confortul camerelor, curatenia, atat in camere, cat si in bai. Cald in camere, liniste, atmosfera primitoare. Micul dejun a fost delicios si consistent, la un pret bun. Am primit recomandari de la gazde pentru masa de pranz si cina, asa ca am mancat foarte bine si in oras. Noi am calatorit cu trenul, iar amplasarea pensiunii este la 15 minute de mers lejer pe jos pana la gara si autogara.

 48. La pensiune am ajuns usor fiind situata intr-o zona linistita a Curtii de Argeș.Impresionant aspectul-minunate flori,curatenie si nu in ultimul rînd, oamenii calzi care ne-au primit.Micul dejun pe care gazdele au avut amabilitatea să ni-l prepare a fost fabulos.Atmosferă ca între vechi și dragi cunoștințe.

 49. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 50. Camera călduroasă, iar personalul (domnișoara care ne a primit) foarte ospitalier! Am fost in repetate rânduri cazați!

 51. Amplasata intr-o zona linistita, mobilier personalizat, incalzire buna a caloriferelor.

 52. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 53. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 54. Totul !Pozitie in cadrul localitatii,dotare,curatenie, amabilitatea gazdei. O vila extraordinara pentru 2-3 familii prietene

 55. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 56. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 57. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 58. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 59. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 60. Amabilitatea, disponibilitatea si discretia gazdelor, spatiul generos al camerei.

 61. Micul dejun inclus a fost bun. Amputut alege ce dorim. Am fost serviti la masa.

 62. Un hotel mai mult decat decent, pat confortabil, cald in camera desi afara erau – 10 grade, camera mare, curata, mancare buna la preturi corecte, personalul foarte dragut si primitor. Amplasare perfecta. O alegere inspirata.

 63. Tot,dar terasa….Am făcut poză unui leagăn și am dat comanda.Abia astept sa-l am la mine in grădină!

 64. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 65. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 66. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 67. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 68. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 69. Curățenie in camere, mâncare bună, personal bine educat care servește prompt, discret și profesionist. Terasă exterioară plăcută, dotată cu televizoare, bar și multe flori. O locație plăcută din toate punctele de vedere.

 70. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 71. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 72. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 73. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 74. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 75. Totul !Pozitie in cadrul localitatii,dotare,curatenie, amabilitatea gazdei. O vila extraordinara pentru 2-3 familii prietene

 76. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 77. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 78. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 79. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 80. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 81. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 82. Micul dejun inclus a fost bun. Amputut alege ce dorim. Am fost serviti la masa.

 83. Un hotel mai mult decat decent, pat confortabil, cald in camera desi afara erau – 10 grade, camera mare, curata, mancare buna la preturi corecte, personalul foarte dragut si primitor. Amplasare perfecta. O alegere inspirata.

 84. Tot,dar terasa….Am făcut poză unui leagăn și am dat comanda.Abia astept sa-l am la mine in grădină!

 85. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 86. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 87. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 88. – curățenie – căldură în cameră – pat confortabil – apă caldă la duș indiferent de oră – aproape de piață, magazine alimentare

 89. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 90. Camera călduroasă, iar personalul (domnișoara care ne a primit) foarte ospitalier! Am fost in repetate rânduri cazați!

 91. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 92. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 93. Curățenie in camere, mâncare bună, personal bine educat care servește prompt, discret și profesionist. Terasă exterioară plăcută, dotată cu televizoare, bar și multe flori. O locație plăcută din toate punctele de vedere.

 94. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 95. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 96. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 97. – curățenie – căldură în cameră – pat confortabil – apă caldă la duș indiferent de oră – aproape de piață, magazine alimentare

 98. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 99. Camera călduroasă, iar personalul (domnișoara care ne a primit) foarte ospitalier! Am fost in repetate rânduri cazați!

 100. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 101. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 102. Totul !Pozitie in cadrul localitatii,dotare,curatenie, amabilitatea gazdei. O vila extraordinara pentru 2-3 familii prietene

 103. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 104. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 105. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 106. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 107. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 108. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 109. Micul dejun inclus a fost bun. Amputut alege ce dorim. Am fost serviti la masa.

 110. Un hotel mai mult decat decent, pat confortabil, cald in camera desi afara erau – 10 grade, camera mare, curata, mancare buna la preturi corecte, personalul foarte dragut si primitor. Amplasare perfecta. O alegere inspirata.

 111. Tot,dar terasa….Am făcut poză unui leagăn și am dat comanda.Abia astept sa-l am la mine in grădină!

 112. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 113. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 114. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 115. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 116. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 117. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 118. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 119. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 120. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 121. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 122. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 123. Totul !Pozitie in cadrul localitatii,dotare,curatenie, amabilitatea gazdei. O vila extraordinara pentru 2-3 familii prietene

 124. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 125. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 126. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 127. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 128. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 129. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 130. Micul dejun inclus a fost bun. Amputut alege ce dorim. Am fost serviti la masa.

 131. Un hotel mai mult decat decent, pat confortabil, cald in camera desi afara erau – 10 grade, camera mare, curata, mancare buna la preturi corecte, personalul foarte dragut si primitor. Amplasare perfecta. O alegere inspirata.

 132. Tot,dar terasa….Am făcut poză unui leagăn și am dat comanda.Abia astept sa-l am la mine in grădină!

 133. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 134. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 135. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 136. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 137. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 138. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 139. – curățenie – căldură în cameră – pat confortabil – apă caldă la duș indiferent de oră – aproape de piață, magazine alimentare

 140. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 141. Camera călduroasă, iar personalul (domnișoara care ne a primit) foarte ospitalier! Am fost in repetate rânduri cazați!

 142. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 143. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 144. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 145. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 146. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 147. mancarea excelenta. personalul extrem de amabil si cu zambetul pe buze. in camera f cald, apa calda non stop.

 148. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 149. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 150. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 151. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 152. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 153. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 154. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 155. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 156. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 157. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 158. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 159. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 160. Totul! Locatie excelenta, curatenie, camera frumos amenajata.

 161. – curățenie – căldură în cameră – pat confortabil – apă caldă la duș indiferent de oră – aproape de piață, magazine alimentare

 162. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 163. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 164. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 165. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 166. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 167. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 168. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 169. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 170. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 171. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 172. Totul! Locatie excelenta, curatenie, camera frumos amenajata.

 173. – curățenie – căldură în cameră – pat confortabil – apă caldă la duș indiferent de oră – aproape de piață, magazine alimentare

 174. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 175. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 176. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 177. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 178. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 179. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 180. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 181. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 182. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 183. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 184. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 185. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 186. mancarea excelenta. personalul extrem de amabil si cu zambetul pe buze. in camera f cald, apa calda non stop.

 187. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 188. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 189. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 190. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 191. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 192. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 193. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 194. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 195. mancarea excelenta. personalul extrem de amabil si cu zambetul pe buze. in camera f cald, apa calda non stop.

 196. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 197. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 198. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 199. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 200. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 201. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 202. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 203. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 204. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 205. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 206. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 207. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 208. Totul! Locatie excelenta, curatenie, camera frumos amenajata.

 209. – curățenie – căldură în cameră – pat confortabil – apă caldă la duș indiferent de oră – aproape de piață, magazine alimentare

 210. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 211. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 212. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 213. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 214. Totul! Locatie excelenta, curatenie, camera frumos amenajata.

 215. – curățenie – căldură în cameră – pat confortabil – apă caldă la duș indiferent de oră – aproape de piață, magazine alimentare

 216. + proprietari foarte atenti la detalii -> desi camera e mica, au avut grija sa nu-i lipsesca nimic – dulap mare , cu polite, noptiera, masa cu scaun, cuiere destule in baie; + am apreciat fierbatorul in camera si pliculetele de ceai oferite din partea casei; + curatenie si bun gust in amenajarea camerei; + desi am platit pentru mansarda, am primit camera la etajul 1 fara cost suplimentar; + am avut un pat super mare si confortabil.

 217. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 218. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 219. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 220. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 221. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 222. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 223. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 224. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 225. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 226. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 227. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 228. mancarea excelenta. personalul extrem de amabil si cu zambetul pe buze. in camera f cald, apa calda non stop.

 229. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 230. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 231. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 232. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 233. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 234. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 235. Gazdele foarte primitoare, loc de parcare inauntru, curat ca aspect si miros.

 236. Ne-a placut amabilitatea gazdelor, confortul camerelor, curatenia, atat in camere, cat si in bai. Cald in camere, liniste, atmosfera primitoare. Micul dejun a fost delicios si consistent, la un pret bun. Am primit recomandari de la gazde pentru masa de pranz si cina, asa ca am mancat foarte bine si in oras. Noi am calatorit cu trenul, iar amplasarea pensiunii este la 15 minute de mers lejer pe jos pana la gara si autogara.

 237. La pensiune am ajuns usor fiind situata intr-o zona linistita a Curtii de Argeș.Impresionant aspectul-minunate flori,curatenie si nu in ultimul rînd, oamenii calzi care ne-au primit.Micul dejun pe care gazdele au avut amabilitatea să ni-l prepare a fost fabulos.Atmosferă ca între vechi și dragi cunoștințe.

 238. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 239. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 240. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 241. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 242. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 243. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 244. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 245. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 246. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 247. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 248. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 249. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 250. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 251. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 252. mancarea excelenta. personalul extrem de amabil si cu zambetul pe buze. in camera f cald, apa calda non stop.

 253. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 254. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 255. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 256. Camera spațioasă, mobilier ales cu bun gust, curățenie, interacțiune minimă și perfect eficientă cu administratorul.

 257. Camera, desi a fost destul de mica, a fost comfortabila. Utilitatile standard au fost prezente.

 258. Totul! Locatie excelenta, curatenie, camera frumos amenajata.

 259. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 260. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 261. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 262. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 263. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 264. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 265. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 266. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 267. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 268. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 269. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 270. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 271. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 272. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 273. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 274. Camera spațioasă, mobilier ales cu bun gust, curățenie, interacțiune minimă și perfect eficientă cu administratorul.

 275. Camera, desi a fost destul de mica, a fost comfortabila. Utilitatile standard au fost prezente.

 276. Totul! Locatie excelenta, curatenie, camera frumos amenajata.

 277. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 278. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 279. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 280. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 281. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 282. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 283. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 284. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 285. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 286. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 287. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 288. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 289. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 290. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 291. TOTUL. Casa e perfecta, impartire, dotare, decoratiuni, curatenie… micul dejun prospat si copios. Curtea frumoasa. Loc de facut lemne. Gazdele foarte dragute si primitoare. Una din locatiile in care vom reveni cu siguranta.

 292. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 293. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 294. Curat, gazde primitoare,conditii de cazare excelente. Recomand.

 295. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 296. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 297. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 298. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 299. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 300. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 301. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 302. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 303. Camera spațioasă, mobilier ales cu bun gust, curățenie, interacțiune minimă și perfect eficientă cu administratorul.

 304. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 305. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 306. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 307. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 308. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 309. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 310. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 311. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 312. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 313. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 314. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 315. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 316. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 317. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 318. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 319. Gazdele sunt niste persoane minunate, recomand cu drag!

 320. Gazdele foarte primitoare, loc de parcare inauntru, curat ca aspect si miros.

 321. Ne-a placut amabilitatea gazdelor, confortul camerelor, curatenia, atat in camere, cat si in bai. Cald in camere, liniste, atmosfera primitoare. Micul dejun a fost delicios si consistent, la un pret bun. Am primit recomandari de la gazde pentru masa de pranz si cina, asa ca am mancat foarte bine si in oras. Noi am calatorit cu trenul, iar amplasarea pensiunii este la 15 minute de mers lejer pe jos pana la gara si autogara.

 322. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 323. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 324. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 325. Totul este ok. Camere curate.lenjerii si prosoape noi. Toalete curate bine intretinute. Apa calda permanent. Aer conditionat. Caldura reglabila.Personal civilizat,sociabil,competent. Atmosfera placuta . Liniste. Mic dejun super ok.

 326. Gazdă ospitalieră, personal amabil, au găsit solutie pentru check-in la o oră târzie. Este curat in camera, pat confortabil, căldură pe măsură.

 327. Un raport calitate preț excelent, cameră curată și bine întreținută, locație foarte aproape de Mănăstirea Curtea de Argeș, personal deosebit de amabil și primitor. Per total, merită să revin aici 🙂

 328. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 329. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 330. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 331. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 332. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 333. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 334. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 335. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 336. Amabilitatea personalului si mancarea foarte buna 😀

 337. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 338. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 339. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 340. Gazdele sunt niste persoane minunate, recomand cu drag!

 341. Gazdele foarte primitoare, loc de parcare inauntru, curat ca aspect si miros.

 342. Ne-a placut amabilitatea gazdelor, confortul camerelor, curatenia, atat in camere, cat si in bai. Cald in camere, liniste, atmosfera primitoare. Micul dejun a fost delicios si consistent, la un pret bun. Am primit recomandari de la gazde pentru masa de pranz si cina, asa ca am mancat foarte bine si in oras. Noi am calatorit cu trenul, iar amplasarea pensiunii este la 15 minute de mers lejer pe jos pana la gara si autogara.

 343. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 344. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 345. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 346. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 347. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 348. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 349. Zonă liniștită, parcare în curte, camera curată și dotată cu tot ce ai nevoie.

 350. Locație foarte bună, micul dejun bogat și variat, camera drăguță și confortabilă 👍🙂

 351. o stare de bine, liniste, te simti bine…pur si simplu

 352. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 353. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 354. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 355. Imi pare rau ca a fost doar o noapte. Gazada de nota 1000. Fiind si cu un copil, nu am dus grija lui, avea in curte un mic spațiu pentru joaca. Cu siguranță cand vom avea o vacanță planificata in zona, voi reveni

 356. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 357. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 358. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 359. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 360. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 361. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 362. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 363. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 364. Totul este ok. Camere curate.lenjerii si prosoape noi. Toalete curate bine intretinute. Apa calda permanent. Aer conditionat. Caldura reglabila.Personal civilizat,sociabil,competent. Atmosfera placuta . Liniste. Mic dejun super ok.

 365. Gazdă ospitalieră, personal amabil, au găsit solutie pentru check-in la o oră târzie. Este curat in camera, pat confortabil, căldură pe măsură.

 366. Un raport calitate preț excelent, cameră curată și bine întreținută, locație foarte aproape de Mănăstirea Curtea de Argeș, personal deosebit de amabil și primitor. Per total, merită să revin aici 🙂

 367. Camera a fost foarte curată, locația este super aproape de centru. Personalul foarte amabil. Cu siguranța vom reveni cu plăcere!

 368. Foarte curat, spatios. Frigider in camera. Singurul inconvenient a fost baia comuna, dar pentru o noapte nu a mai contat.

 369. Totul a fost excelent. Camera mare si spatioasa, pat mare si confortabil. Dotarile decente: televizor LED, mini bar, veioze la pat. Baia spatioasa si curata, apa calda in permanenta, sapun, sampon. Personal amabil si cooperant. Loc de parcare linga locatie. Wi-Fi cu semnal puternic.

 370. Am apreciat lenjeria alba, camera spatioasa, frigiderul in camera, baia curata. Am avut chiar si liniste desi fereastra era orientata spre strada. Nu am servit micul dejun, nu am fost atenta daca este aer conditionat (nu am avut nevoie).

 371. Aprecierile mele sunt cel putin la nivelul celor care au vizitat aceasta minunata locatie ,cu servicii de hotel 4 stele (internet perfect,toate produsele de igiena sunt sigilate,papuci de unica folosinta ,halat de baie ,frigider cu sortiment variat de bauturi si dulciuri,contracost ,la preturi modice).Personal nu am mai intalnit atatea facilitati la o pensiune de 3 stele.Apreciere fata de varietatea si bogatia micului dejun si nu in ultimul rand fata de profesionalismul gazdei,D_na Mihaela.

 372. totul la superlativ, gazde excelente, nimic de reprosat !! vom mai reveni cu drag aici , se merita din plin !!

 373. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 374. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 375. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 376. Imi pare rau ca a fost doar o noapte. Gazada de nota 1000. Fiind si cu un copil, nu am dus grija lui, avea in curte un mic spațiu pentru joaca. Cu siguranță cand vom avea o vacanță planificata in zona, voi reveni

 377. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 378. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 379. Locatia buna. Cam la 1 km de mers pe jos de restaurante si de manastire.

 380. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 381. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 382. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 383. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 384. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 385. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 386. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 387. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 388. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 389. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 390. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 391. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 392. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 393. Proprietara foarte amabilă și simpatică. Camerele curate. Ușor de localizat. Relativ aproape de centrul orașului.

 394. Imi pare rau ca a fost doar o noapte. Gazada de nota 1000. Fiind si cu un copil, nu am dus grija lui, avea in curte un mic spațiu pentru joaca. Cu siguranță cand vom avea o vacanță planificata in zona, voi reveni

 395. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 396. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 397. Fiind în interes de serviciu, pentru mine contează foarte mult conexiunea Wifi. Și la acest capitol pot spune că Pensiunea Ioana stă excelent. Dimineața, în bucătărie proprietarii m-au așteptat cu cafea și biscuiți /croissant. O surpriză plăcută. Cameră este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Dacă ai plecat în grabă și ai uitat periuța de dinți, surpriză… Găsești una în baie, alături de cască de duș, șampon și gel de duș, chiar și Set de cusut și silicon pentru pantofi. Felicitări gazdelor pentru atenția la detalii și mulțumesc pentru primire și tratație.

 398. Am apreciat lenjeria alba, camera spatioasa, frigiderul in camera, baia curata. Am avut chiar si liniste desi fereastra era orientata spre strada. Nu am servit micul dejun, nu am fost atenta daca este aer conditionat (nu am avut nevoie).

 399. Aprecierile mele sunt cel putin la nivelul celor care au vizitat aceasta minunata locatie ,cu servicii de hotel 4 stele (internet perfect,toate produsele de igiena sunt sigilate,papuci de unica folosinta ,halat de baie ,frigider cu sortiment variat de bauturi si dulciuri,contracost ,la preturi modice).Personal nu am mai intalnit atatea facilitati la o pensiune de 3 stele.Apreciere fata de varietatea si bogatia micului dejun si nu in ultimul rand fata de profesionalismul gazdei,D_na Mihaela.

 400. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 401. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 402. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 403. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 404. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 405. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 406. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 407. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 408. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 409. Totul este ok. Camere curate.lenjerii si prosoape noi. Toalete curate bine intretinute. Apa calda permanent. Aer conditionat. Caldura reglabila.Personal civilizat,sociabil,competent. Atmosfera placuta . Liniste. Mic dejun super ok.

 410. Gazdă ospitalieră, personal amabil, au găsit solutie pentru check-in la o oră târzie. Este curat in camera, pat confortabil, căldură pe măsură.

 411. Un raport calitate preț excelent, cameră curată și bine întreținută, locație foarte aproape de Mănăstirea Curtea de Argeș, personal deosebit de amabil și primitor. Per total, merită să revin aici 🙂

 412. Camera a fost foarte curată, locația este super aproape de centru. Personalul foarte amabil. Cu siguranța vom reveni cu plăcere!

 413. Foarte curat, spatios. Frigider in camera. Singurul inconvenient a fost baia comuna, dar pentru o noapte nu a mai contat.

 414. Totul a fost excelent. Camera mare si spatioasa, pat mare si confortabil. Dotarile decente: televizor LED, mini bar, veioze la pat. Baia spatioasa si curata, apa calda in permanenta, sapun, sampon. Personal amabil si cooperant. Loc de parcare linga locatie. Wi-Fi cu semnal puternic.

 415. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 416. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 417. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 418. Fiind în interes de serviciu, pentru mine contează foarte mult conexiunea Wifi. Și la acest capitol pot spune că Pensiunea Ioana stă excelent. Dimineața, în bucătărie proprietarii m-au așteptat cu cafea și biscuiți /croissant. O surpriză plăcută. Cameră este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Dacă ai plecat în grabă și ai uitat periuța de dinți, surpriză… Găsești una în baie, alături de cască de duș, șampon și gel de duș, chiar și Set de cusut și silicon pentru pantofi. Felicitări gazdelor pentru atenția la detalii și mulțumesc pentru primire și tratație.

 419. Am apreciat lenjeria alba, camera spatioasa, frigiderul in camera, baia curata. Am avut chiar si liniste desi fereastra era orientata spre strada. Nu am servit micul dejun, nu am fost atenta daca este aer conditionat (nu am avut nevoie).

 420. Aprecierile mele sunt cel putin la nivelul celor care au vizitat aceasta minunata locatie ,cu servicii de hotel 4 stele (internet perfect,toate produsele de igiena sunt sigilate,papuci de unica folosinta ,halat de baie ,frigider cu sortiment variat de bauturi si dulciuri,contracost ,la preturi modice).Personal nu am mai intalnit atatea facilitati la o pensiune de 3 stele.Apreciere fata de varietatea si bogatia micului dejun si nu in ultimul rand fata de profesionalismul gazdei,D_na Mihaela.

 421. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 422. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 423. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 424. Imi pare rau ca a fost doar o noapte. Gazada de nota 1000. Fiind si cu un copil, nu am dus grija lui, avea in curte un mic spațiu pentru joaca. Cu siguranță cand vom avea o vacanță planificata in zona, voi reveni

 425. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 426. Totul a fost frumos si curat un loc minunat cu oameni minunați vom reveni cu plăcere

 427. Locatia buna. Cam la 1 km de mers pe jos de restaurante si de manastire.

 428. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 429. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 430. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 431. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 432. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 433. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 434. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 435. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 436. Recomand! Zona f frumoasa, gazda amabila, sejur mult prea scurt! Vom reveni, cu siguranta.

 437. Excelent raport calitate pret, liniste, super gazda!

 438. The apartment is all new, clean, spacious, well furnished including TV, nice bathroom with tub/shower, washing machine and kitchen with fridge and microwave (no cooking stove), which was perfect for us with kids. Very friendly and helpful hosts! Easy parking inside, very quiet area and close to town (just a pleasant 15 mins walk or 3 mins drive) and even closer to Lidl supermarket (10 mins walk or 2 min drive).

 439. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 440. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 441. Camera micuta, dar cocheta. Foarte curat si ingrijit. Raportul calitate-pret bun.

 442. Fiind în interes de serviciu, pentru mine contează foarte mult conexiunea Wifi. Și la acest capitol pot spune că Pensiunea Ioana stă excelent. Dimineața, în bucătărie proprietarii m-au așteptat cu cafea și biscuiți /croissant. O surpriză plăcută. Cameră este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Dacă ai plecat în grabă și ai uitat periuța de dinți, surpriză… Găsești una în baie, alături de cască de duș, șampon și gel de duș, chiar și Set de cusut și silicon pentru pantofi. Felicitări gazdelor pentru atenția la detalii și mulțumesc pentru primire și tratație.

 443. Am apreciat lenjeria alba, camera spatioasa, frigiderul in camera, baia curata. Am avut chiar si liniste desi fereastra era orientata spre strada. Nu am servit micul dejun, nu am fost atenta daca este aer conditionat (nu am avut nevoie).

 444. Aprecierile mele sunt cel putin la nivelul celor care au vizitat aceasta minunata locatie ,cu servicii de hotel 4 stele (internet perfect,toate produsele de igiena sunt sigilate,papuci de unica folosinta ,halat de baie ,frigider cu sortiment variat de bauturi si dulciuri,contracost ,la preturi modice).Personal nu am mai intalnit atatea facilitati la o pensiune de 3 stele.Apreciere fata de varietatea si bogatia micului dejun si nu in ultimul rand fata de profesionalismul gazdei,D_na Mihaela.

 445. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 446. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 447. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 448. Locatia excelenta,gradina mare si spatiu pt copii amenajat

 449. Imi pare rau ca a fost doar o noapte. Gazada de nota 1000. Fiind si cu un copil, nu am dus grija lui, avea in curte un mic spațiu pentru joaca. Cu siguranță cand vom avea o vacanță planificata in zona, voi reveni

 450. Marimea camerei, curtea, disponibilitatea si amabilitatea gazdei.

 451. Locatia buna. Cam la 1 km de mers pe jos de restaurante si de manastire.

 452. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 453. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 454. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 455. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 456. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 457. Un loc curat, liniştit, fără aglomeraţie. Se poate servi cafeaua într-un fel de mic salon pe hol, cu masă şi fotolii, cu privelişte la stradă.

 458. Arata mult mai bine decat in poze, iar mancarea de la restaurantul lor e absolut delicioasa. Cartofi curatati manual…nu de la punga congelati. Grija pentru mancare si clienti.

 459. Locatie placuta, amplasata in apropierea obiectivelor turistice Personal amabil, prompt. Mancare gustoasa, servita rapid. Camera spatioasa, curata, foarte calduroasa,desi afara era destul de rece(noaptea a nins).

 460. Recomand! Zona f frumoasa, gazda amabila, sejur mult prea scurt! Vom reveni, cu siguranta.

 461. Excelent raport calitate pret, liniste, super gazda!

 462. The apartment is all new, clean, spacious, well furnished including TV, nice bathroom with tub/shower, washing machine and kitchen with fridge and microwave (no cooking stove), which was perfect for us with kids. Very friendly and helpful hosts! Easy parking inside, very quiet area and close to town (just a pleasant 15 mins walk or 3 mins drive) and even closer to Lidl supermarket (10 mins walk or 2 min drive).

 463. Domna a fost foarte amabila, se interesa de cum am stat. Foarte gratioasa.

 464. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 465. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 466. Fiind în interes de serviciu, pentru mine contează foarte mult conexiunea Wifi. Și la acest capitol pot spune că Pensiunea Ioana stă excelent. Dimineața, în bucătărie proprietarii m-au așteptat cu cafea și biscuiți /croissant. O surpriză plăcută. Cameră este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Dacă ai plecat în grabă și ai uitat periuța de dinți, surpriză… Găsești una în baie, alături de cască de duș, șampon și gel de duș, chiar și Set de cusut și silicon pentru pantofi. Felicitări gazdelor pentru atenția la detalii și mulțumesc pentru primire și tratație.

 467. Am apreciat lenjeria alba, camera spatioasa, frigiderul in camera, baia curata. Am avut chiar si liniste desi fereastra era orientata spre strada. Nu am servit micul dejun, nu am fost atenta daca este aer conditionat (nu am avut nevoie).

 468. Aprecierile mele sunt cel putin la nivelul celor care au vizitat aceasta minunata locatie ,cu servicii de hotel 4 stele (internet perfect,toate produsele de igiena sunt sigilate,papuci de unica folosinta ,halat de baie ,frigider cu sortiment variat de bauturi si dulciuri,contracost ,la preturi modice).Personal nu am mai intalnit atatea facilitati la o pensiune de 3 stele.Apreciere fata de varietatea si bogatia micului dejun si nu in ultimul rand fata de profesionalismul gazdei,D_na Mihaela.

 469. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 470. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 471. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 472. locatie buna, chiar in centru, curatenie, gazda extrem de prietenoasa si saritoare, spatiu de joaca pentru copii ok, bar chiar la intrare de unde se pot cumpara diverse, piata este aproape, terasa foarte mare

 473. Locatia excelenta,gradina mare si spatiu pt copii amenajat

 474. Imi pare rau ca a fost doar o noapte. Gazada de nota 1000. Fiind si cu un copil, nu am dus grija lui, avea in curte un mic spațiu pentru joaca. Cu siguranță cand vom avea o vacanță planificata in zona, voi reveni

 475. Locatia buna. Cam la 1 km de mers pe jos de restaurante si de manastire.

 476. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 477. Mic dejun la alegere , tot ce vrei Locatie ok cu parcare .Totul ok

 478. Curatenia, confortul, mobilierul ales cu gust, lumina naturala, internetul wi-fi, parcarea proprie si pretul rezonabil sunt atuurile pensiunii.

 479. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 480. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 481. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 482. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 483. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 484. Personal amabil, camerele desi cam invechite, sunt comfortabile

 485. Locatia buna. Cam la 1 km de mers pe jos de restaurante si de manastire.

 486. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 487. Fiind în interes de serviciu, pentru mine contează foarte mult conexiunea Wifi. Și la acest capitol pot spune că Pensiunea Ioana stă excelent. Dimineața, în bucătărie proprietarii m-au așteptat cu cafea și biscuiți /croissant. O surpriză plăcută. Cameră este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Dacă ai plecat în grabă și ai uitat periuța de dinți, surpriză… Găsești una în baie, alături de cască de duș, șampon și gel de duș, chiar și Set de cusut și silicon pentru pantofi. Felicitări gazdelor pentru atenția la detalii și mulțumesc pentru primire și tratație.

 488. Am apreciat lenjeria alba, camera spatioasa, frigiderul in camera, baia curata. Am avut chiar si liniste desi fereastra era orientata spre strada. Nu am servit micul dejun, nu am fost atenta daca este aer conditionat (nu am avut nevoie).

 489. Aprecierile mele sunt cel putin la nivelul celor care au vizitat aceasta minunata locatie ,cu servicii de hotel 4 stele (internet perfect,toate produsele de igiena sunt sigilate,papuci de unica folosinta ,halat de baie ,frigider cu sortiment variat de bauturi si dulciuri,contracost ,la preturi modice).Personal nu am mai intalnit atatea facilitati la o pensiune de 3 stele.Apreciere fata de varietatea si bogatia micului dejun si nu in ultimul rand fata de profesionalismul gazdei,D_na Mihaela.

 490. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 491. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 492. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 493. Personal foarte amabil si atent cu nevoile clientilor. Vom reveni cu drag.

 494. locatie buna, chiar in centru, curatenie, gazda extrem de prietenoasa si saritoare, spatiu de joaca pentru copii ok, bar chiar la intrare de unde se pot cumpara diverse, piata este aproape, terasa foarte mare

 495. Locatia excelenta,gradina mare si spatiu pt copii amenajat

 496. Curatenia, confortul, mobilierul ales cu gust, lumina naturala, internetul wi-fi, parcarea proprie si pretul rezonabil sunt atuurile pensiunii.

 497. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 498. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 499. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 500. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 501. Privelistea si gradina sunt superbe. Pozitionarea este ok, in centrul orasului. Camera a avut terasa, halate si papuci. Personalul este zambitor si amabil.

 502. Domna a fost foarte amabila, se interesa de cum am stat. Foarte gratioasa.

 503. Locatia este cam la 1 km distanta fata de centru. Oricum, sensurile unice din oras sunt un cosmar. Doamna era amabila, ne-a indrumat spre un restaurant/pizzerie din apropiere, unde se mananca bine.

 504. Amabilitatea gazdei, florile din balcoane, paturile foarte mari, existenta figiderului pe nivel.

 505. Fiind în interes de serviciu, pentru mine contează foarte mult conexiunea Wifi. Și la acest capitol pot spune că Pensiunea Ioana stă excelent. Dimineața, în bucătărie proprietarii m-au așteptat cu cafea și biscuiți /croissant. O surpriză plăcută. Cameră este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Dacă ai plecat în grabă și ai uitat periuța de dinți, surpriză… Găsești una în baie, alături de cască de duș, șampon și gel de duș, chiar și Set de cusut și silicon pentru pantofi. Felicitări gazdelor pentru atenția la detalii și mulțumesc pentru primire și tratație.

 506. Am apreciat lenjeria alba, camera spatioasa, frigiderul in camera, baia curata. Am avut chiar si liniste desi fereastra era orientata spre strada. Nu am servit micul dejun, nu am fost atenta daca este aer conditionat (nu am avut nevoie).

 507. Aprecierile mele sunt cel putin la nivelul celor care au vizitat aceasta minunata locatie ,cu servicii de hotel 4 stele (internet perfect,toate produsele de igiena sunt sigilate,papuci de unica folosinta ,halat de baie ,frigider cu sortiment variat de bauturi si dulciuri,contracost ,la preturi modice).Personal nu am mai intalnit atatea facilitati la o pensiune de 3 stele.Apreciere fata de varietatea si bogatia micului dejun si nu in ultimul rand fata de profesionalismul gazdei,D_na Mihaela.

 508. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 509. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 510. Mi-a placut tot, cap coada. M-am simtit ca acasa. ❤️ Totul facut cu gust, paturile foarte comfortabile, perne moi, pilote moi si calduroase, lenjerii si prosoape curate si catifelate. Efectiv oamenii astia au grja de clientii lor !

 511. Personal foarte amabil si atent cu nevoile clientilor. Vom reveni cu drag.

 512. locatie buna, chiar in centru, curatenie, gazda extrem de prietenoasa si saritoare, spatiu de joaca pentru copii ok, bar chiar la intrare de unde se pot cumpara diverse, piata este aproape, terasa foarte mare

 513. Locatia excelenta,gradina mare si spatiu pt copii amenajat

 514. Restaurant cu meniu foarte bun, preturi corecte, personal amabil, camere curate etc. Un hotel nou patronat cu pasune si respect pt. clienti.

 515. Excellent restaurant, friendly staff, large selection of wines, nice ambiance.

 516. Everything, perfect spot for a relaxing vacation. The staff is very friendly. Rich selection of wine in the wine seller. The food is great, especially the beef and burgers…

 517. Personal amabil, camerele desi cam invechite, sunt comfortabile

 518. Locatia buna. Cam la 1 km de mers pe jos de restaurante si de manastire.

 519. Mic dejun in regula. Restaurant cu mancare si servire adecvata, personal foarte amabil. Locatie foarte buna.

 520. Restaurant cu meniu foarte bun, preturi corecte, personal amabil, camere curate etc. Un hotel nou patronat cu pasune si respect pt. clienti.

 521. The rooms are big and well desgined. The staff was very nice and helpful as well as the actual owner who presented us the wine room. Well presented food, super tasty and fresh. Only a couple minutes drive to the Arges Court Monastery which is a must see attraction in the area.

 522. Excellent restaurant, friendly staff, large selection of wines, nice ambiance.

 523. Liniște, plăcut spații generoase curățenie si dotări mai multe ca acasă. Te poti caza doar cu hainele de pe tine. Nu o să-ți lipsească nimic. BRAVO gazdelor.

 524. Personalul este foarte prietenos, micul dejun este gustos, iar curatenia impecabila. Se vede ca se depune efort pentru confortul oaspetilor. In plus, amplasarea proprietatii este la marginea orasului ceea cea ofera liniste si verdeata.

 525. Fiind în interes de serviciu, pentru mine contează foarte mult conexiunea Wifi. Și la acest capitol pot spune că Pensiunea Ioana stă excelent. Dimineața, în bucătărie proprietarii m-au așteptat cu cafea și biscuiți /croissant. O surpriză plăcută. Cameră este dotată cu tot ceea ce ai nevoie. Dacă ai plecat în grabă și ai uitat periuța de dinți, surpriză… Găsești una în baie, alături de cască de duș, șampon și gel de duș, chiar și Set de cusut și silicon pentru pantofi. Felicitări gazdelor pentru atenția la detalii și mulțumesc pentru primire și tratație.

 526. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 527. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 528. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 529. Personal foarte amabil si atent cu nevoile clientilor. Vom reveni cu drag.

 530. locatie buna, chiar in centru, curatenie, gazda extrem de prietenoasa si saritoare, spatiu de joaca pentru copii ok, bar chiar la intrare de unde se pot cumpara diverse, piata este aproape, terasa foarte mare

 531. Locatia excelenta,gradina mare si spatiu pt copii amenajat

 532. Mi-a plăcut în general tot. Curățenie, confort, liniște, personal amabil, iar cel mai mult mi-a pla cut “Mic dejun”. Personalul de la restaurant chiar acorda multă atenție curățeniei, igienei și nu în ultimul rand diversității. Excelent.

 533. Personal amabil, camerele desi cam invechite, sunt comfortabile

 534. Locatia buna. Cam la 1 km de mers pe jos de restaurante si de manastire.

 535. Curatenia, confortul, mobilierul ales cu gust, lumina naturala, internetul wi-fi, parcarea proprie si pretul rezonabil sunt atuurile pensiunii.

 536. Camera micuta dar confortabila, destul de curata, materiale de calitate. Patul foarte confortabil si mare. Pentru o sedere de scurta durata este perfect.

 537. A fost perfect! Curatenie de nota 10. Amabilitate si seriozitate din partea gazdelor si discretie de remarcat. Multumim si vom reveni cu mare drag!

 538. Serviciile ireproșabile, confortul, curățenia mâncarea foarte gustoasă.

 539. Locatie excelenta, usor de gasit, f curat. Noi am fost iarna si a fost cald si in camere si in locatie. Personalul f amabil si serviabil. Camere luminoase, cu balcon .Este aproape de obiective turistice si poti vizita multe.

 540. Mancarea foarte buna, recomanda deserturile in mod special.

 541. Totul a fost perfect. Mi-a placut dotarea pensiunii, oglindeste stilul si rafinamentul fin a d-nei Ioana. Curatenia a fost impecabila. Micul dejun a fost foarte bogat, cu o varietate de feluri. Proprietarii sunt foarte amabili, ne- a parut bine sa povestim cu ei. Va multumim ” Pensiunea Ioana”

 542. Liniște, plăcut spații generoase curățenie si dotări mai multe ca acasă. Te poti caza doar cu hainele de pe tine. Nu o să-ți lipsească nimic. BRAVO gazdelor.

 543. Personalul este foarte prietenos, micul dejun este gustos, iar curatenia impecabila. Se vede ca se depune efort pentru confortul oaspetilor. In plus, amplasarea proprietatii este la marginea orasului ceea cea ofera liniste si verdeata.

 544. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 545. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 546. Peisajul, lunistea, confortul. Ne-am simțit foarte bine!

 547. Gazda minunata, curatenie si amabilitate, locatie de vis

 548. Personal foarte amabil si atent cu nevoile clientilor. Vom reveni cu drag.

 549. locatie buna, chiar in centru, curatenie, gazda extrem de prietenoasa si saritoare, spatiu de joaca pentru copii ok, bar chiar la intrare de unde se pot cumpara diverse, piata este aproape, terasa foarte mare

 550. Locație foarte bună, structura apartamentului ok.

 551. Fara comentarii : ). Frumos, confortabil, practic, foarte aproape de Manastitea Argesului, primitor. Multumim!

 552. Cea mai buna locație din oraș, curățenie impecabila.

 553. Camerele sunt curate, spatioase, mancarea foarte gustoasa,locatia are parcare si un loc de joaca pentru copii.

 554. – personalul este super ok, amabil; – intr-o perioada aglomerata au rezolvat problemele ivite ( prelungire sejur fără rezervare); – mâncarea din restaurant deosebit de buna; – micul dejun foarte variat.

 555. Un hotel modern, recent deschis, intim si foarte placut. cu un personal amabil. De asemenea este aproape de Manastirea Curtea de Arges! Recomand cu incredere!

 556. Absolut tot. Camere de un design superb, cu foarte mult bun gust și gândite până în cel mai mic detaliu, curățenie, acces la o curte superbă, posibilitate de grătar și nu în ultimul rând gazde excepționale!

 557. Personal foarte amabil și politicos; Locație puțin mai retrasă ferita de forfota orașului; Camera și baia erau curate;

 558. Pensiunea este superba! Iar gazdele – foarte prietenoase, primitoare și grijulii. Terasa și gradina sunt o oază de flori și prospețime! Totul este curat și confortabil. Mulțumim din suflet! Cu siguranta, recomand!

 559. Foarte buna mancarea de la restaurant. Terasa, locul de joaca pentru copii.

 560. Totul a fost foarte bine… cazare, masa, personal. Oricând as reveni pentru o noapte înainte sau după Transfagarasan.

 561. Extrem de curat, extrem de relaxant. Camera spațioasă, suficient pentru patru stele, cât are hotelul. Micul dejun extrem de bogat cu toate că Hotelul este de dimensiuni mici. Parcare largă, generoasă, cu spații verzi bine întreținute. Principalele Principalele obiective (Biserica Mănăstirii C. Argeș și Biserica domnească Sf. Nicolae) pot fi vizitate lăsând mașina la hotel.

 562. totul a fost la cel mai înalt nivel! Multumim gazdei pentru tot!

 563. -o gazda primitoare, pensiunea frumoasa si curata ! Raport corect calitate- pret, Recomand !

 564. Totul a fost excelent, gazda prietenoasă și primitoare.

 565. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 566. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 567. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 568. Fetele de la receptie foarte amabile. Felicitări celor care le-au angajat.

 569. Amabilitate, curatenie si confort! Mi-ar plăcea să revenim!

 570. Locatie foarte aproape de obiectivele turistice din Curtea de Arges, personal de la receptie foarte amabil, curatenie exemplara, restaurante cu mancare foarte buna in zona.

 571. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 572. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 573. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 574. Gazdele sunt niște persoane deosebite ,o ador pe doamna Adriana ,tot mi-a plăcut ❤️

 575. Totul la superlativ! O locație de vis!!! Proprietarii sunt foarte amabili, curățenie impecabilă, liniște, confort, intimitate, grădină superbă ( cu piscină, grătar, locuri de joacă pentru copii, terasă cu tot ce trebuie) ! Vom reveni cu siguranță! Felicitări proprietarilor 👏👏👏🤗!

 576. Gazda deosebit de amabilä,camera curatä,baia utilată cu de toate.Amplasată chiar în centrul orasului,într-o casä de patrimoniu,cu arhitectură superbă.

 577. Peisajul este superb, cu vedere la lacul Zigoreni, apusurile sunt superbe. Toate conditiile de care ai nevoie, recomand.

 578. Casa este perfecta. Camerele sunt curate, spatioase, luminoase. bucataria bine echipata. afara este gratar si terasa de care ne-am bucurat foarte mult. Din ograda se deschide o priveliste frumoasa. recomand cu incredere.

 579. Am avut la dispoziție intreaga vila, complet utilata, precum și un foișor. Desi este situata la sosea, nu am fost deranjati de trafic, iar gazda a fost foarte atentă

 580. Foarte curat si ingrijit, personal foarte amabil Preturi bune.

 581. Gazda plăcută,camerele superbe,lenjerie de calitate curata.

 582. Camerele de la etajul 2 foarte spatioase si curate, lenjeriile curate. Gazdele destul de intelegatoare. Au un fel de “muzeu” cu tot felul de lucruri vechi si foarte vechi: de vazut.

 583. Personalul este foarte primitor, apa si cafea din partea casei pe toata perioada cazarii, locatia este accesibila, iar camerele sunt foarte curate si primitoare. Recomand!

 584. Totul a fost minunat,camerele și amplasarea foarte frumoase și proprietari foarte primitori și atenți la nevoile noastre Va mulțumim,o sa mai revenim cu drag

 585. Pentru noi este o locatie ideala deoarece suntem pasionati de drumeții montane si aventuri pe munte cu bicicleta iar gazdele ne-au fost de un real ajutor si ne au oferit informatii despre traseele pe care putem sa le facem. O zi ne-am rezervat-o zonei Barajului Vidraru care este foarte aproape (aprox 25 km). Plimbarile de seara le am facut la Manastire (obiectivul principal al orasului), pensiunea este in imediata vecinatate. Camerele spatioase si confortabile ne-au oferit noptile odihnitoare de care avem atata nevoie dupa zbuciumul orasului mare in care locuim.

 586. Curatenia impecabila, personal foarte amabil, totul la superlativ, multumesc, recomand!

 587. totul a fost la cel mai înalt nivel! Multumim gazdei pentru tot!

 588. -o gazda primitoare, pensiunea frumoasa si curata ! Raport corect calitate- pret, Recomand !

 589. Liniste …curatenie….si ce conteaza cel mai mult AMABILITATEA OAMENILOR… aceasta din urma fiind foarte greu de gasit pe drumurile patriei noastre dragi… Multumim pentru gazduire.

 590. Fetele de la receptie foarte amabile. Felicitări celor care le-au angajat.

 591. Amabilitate, curatenie si confort! Mi-ar plăcea să revenim!

 592. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 593. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 594. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 595. Foarte curat si ingrijit, personal foarte amabil Preturi bune.

 596. Gazda plăcută,camerele superbe,lenjerie de calitate curata.

 597. Camerele de la etajul 2 foarte spatioase si curate, lenjeriile curate. Gazdele destul de intelegatoare. Au un fel de “muzeu” cu tot felul de lucruri vechi si foarte vechi: de vazut.

 598. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 599. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 600. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 601. Ospitalitatea. Per total ne am simtit foarte bine. O să m-ai revenim.Pacat ca am stat numai o zi eram în trecere

 602. Gazdele sunt niște persoane deosebite ,o ador pe doamna Adriana ,tot mi-a plăcut ❤️

 603. Totul la superlativ! O locație de vis!!! Proprietarii sunt foarte amabili, curățenie impecabilă, liniște, confort, intimitate, grădină superbă ( cu piscină, grătar, locuri de joacă pentru copii, terasă cu tot ce trebuie) ! Vom reveni cu siguranță! Felicitări proprietarilor 👏👏👏🤗!

 604. Peisajul este superb, cu vedere la lacul Zigoreni, apusurile sunt superbe. Toate conditiile de care ai nevoie, recomand.

 605. Casa este perfecta. Camerele sunt curate, spatioase, luminoase. bucataria bine echipata. afara este gratar si terasa de care ne-am bucurat foarte mult. Din ograda se deschide o priveliste frumoasa. recomand cu incredere.

 606. Am avut la dispoziție intreaga vila, complet utilata, precum și un foișor. Desi este situata la sosea, nu am fost deranjati de trafic, iar gazda a fost foarte atentă

 607. Curatenia impecabila, personal foarte amabil, totul la superlativ, multumesc, recomand!

 608. totul a fost la cel mai înalt nivel! Multumim gazdei pentru tot!

 609. -o gazda primitoare, pensiunea frumoasa si curata ! Raport corect calitate- pret, Recomand !

 610. Foarte curat si ingrijit, personal foarte amabil Preturi bune.

 611. Gazda plăcută,camerele superbe,lenjerie de calitate curata.

 612. Camerele de la etajul 2 foarte spatioase si curate, lenjeriile curate. Gazdele destul de intelegatoare. Au un fel de “muzeu” cu tot felul de lucruri vechi si foarte vechi: de vazut.

 613. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 614. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 615. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 616. Liniste …curatenie….si ce conteaza cel mai mult AMABILITATEA OAMENILOR… aceasta din urma fiind foarte greu de gasit pe drumurile patriei noastre dragi… Multumim pentru gazduire.

 617. Fetele de la receptie foarte amabile. Felicitări celor care le-au angajat.

 618. Amabilitate, curatenie si confort! Mi-ar plăcea să revenim!

 619. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 620. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 621. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 622. Ospitalitatea. Per total ne am simtit foarte bine. O să m-ai revenim.Pacat ca am stat numai o zi eram în trecere

 623. Gazdele sunt niște persoane deosebite ,o ador pe doamna Adriana ,tot mi-a plăcut ❤️

 624. Totul la superlativ! O locație de vis!!! Proprietarii sunt foarte amabili, curățenie impecabilă, liniște, confort, intimitate, grădină superbă ( cu piscină, grătar, locuri de joacă pentru copii, terasă cu tot ce trebuie) ! Vom reveni cu siguranță! Felicitări proprietarilor 👏👏👏🤗!

 625. Apartamentul cochet;îngrijit aproape de centrul.orasului.Gazda primitoare Il recomand cu căldură.

 626. Amabilitatea si disponibilitatea gazdei cu privire la check-in si alte cereri.

 627. Locație excelentă!Foarte aproape de punctele de atracție. Apartament modern, cu toate dotările necesare. Gazda foarte primitoare!Ne pare rău că timpul nu ne-a permis să stăm mai mult.

 628. Peisajul este superb, cu vedere la lacul Zigoreni, apusurile sunt superbe. Toate conditiile de care ai nevoie, recomand.

 629. Casa este perfecta. Camerele sunt curate, spatioase, luminoase. bucataria bine echipata. afara este gratar si terasa de care ne-am bucurat foarte mult. Din ograda se deschide o priveliste frumoasa. recomand cu incredere.

 630. Am avut la dispoziție intreaga vila, complet utilata, precum și un foișor. Desi este situata la sosea, nu am fost deranjati de trafic, iar gazda a fost foarte atentă

 631. mi-a placut totul amplasare hotel miancarea vinul personalul

 632. Foarte buna mancarea de la restaurant. Terasa, locul de joaca pentru copii.

 633. Totul a fost foarte bine… cazare, masa, personal. Oricând as reveni pentru o noapte înainte sau după Transfagarasan.

 634. Curatenia impecabila, personal foarte amabil, totul la superlativ, multumesc, recomand!

 635. totul a fost la cel mai înalt nivel! Multumim gazdei pentru tot!

 636. -o gazda primitoare, pensiunea frumoasa si curata ! Raport corect calitate- pret, Recomand !

 637. Foarte curat si ingrijit, personal foarte amabil Preturi bune.

 638. Gazda plăcută,camerele superbe,lenjerie de calitate curata.

 639. Camerele de la etajul 2 foarte spatioase si curate, lenjeriile curate. Gazdele destul de intelegatoare. Au un fel de “muzeu” cu tot felul de lucruri vechi si foarte vechi: de vazut.

 640. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 641. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 642. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 643. Hotelul cu mobilier și dotări noi. Personalul amabil.

 644. Liniste …curatenie….si ce conteaza cel mai mult AMABILITATEA OAMENILOR… aceasta din urma fiind foarte greu de gasit pe drumurile patriei noastre dragi… Multumim pentru gazduire.

 645. Fetele de la receptie foarte amabile. Felicitări celor care le-au angajat.

 646. Apartamentul cochet;îngrijit aproape de centrul.orasului.Gazda primitoare Il recomand cu căldură.

 647. Amabilitatea si disponibilitatea gazdei cu privire la check-in si alte cereri.

 648. Locație excelentă!Foarte aproape de punctele de atracție. Apartament modern, cu toate dotările necesare. Gazda foarte primitoare!Ne pare rău că timpul nu ne-a permis să stăm mai mult.

 649. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 650. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 651. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 652. Mi-a placut foarte mult privelistea, amabilitatea si disponibilitatea gazdei. Curatenia este minutios facuta.

 653. Peisajul este superb, cu vedere la lacul Zigoreni, apusurile sunt superbe. Toate conditiile de care ai nevoie, recomand.

 654. Casa este perfecta. Camerele sunt curate, spatioase, luminoase. bucataria bine echipata. afara este gratar si terasa de care ne-am bucurat foarte mult. Din ograda se deschide o priveliste frumoasa. recomand cu incredere.

 655. Personalul este foarte primitor, apa si cafea din partea casei pe toata perioada cazarii, locatia este accesibila, iar camerele sunt foarte curate si primitoare. Recomand!

 656. Totul a fost minunat,camerele și amplasarea foarte frumoase și proprietari foarte primitori și atenți la nevoile noastre Va mulțumim,o sa mai revenim cu drag

 657. Pentru noi este o locatie ideala deoarece suntem pasionati de drumeții montane si aventuri pe munte cu bicicleta iar gazdele ne-au fost de un real ajutor si ne au oferit informatii despre traseele pe care putem sa le facem. O zi ne-am rezervat-o zonei Barajului Vidraru care este foarte aproape (aprox 25 km). Plimbarile de seara le am facut la Manastire (obiectivul principal al orasului), pensiunea este in imediata vecinatate. Camerele spatioase si confortabile ne-au oferit noptile odihnitoare de care avem atata nevoie dupa zbuciumul orasului mare in care locuim.

 658. Curatenia impecabila, personal foarte amabil, totul la superlativ, multumesc, recomand!

 659. totul a fost la cel mai înalt nivel! Multumim gazdei pentru tot!

 660. -o gazda primitoare, pensiunea frumoasa si curata ! Raport corect calitate- pret, Recomand !

 661. Hotelul cu mobilier și dotări noi. Personalul amabil.

 662. Liniste …curatenie….si ce conteaza cel mai mult AMABILITATEA OAMENILOR… aceasta din urma fiind foarte greu de gasit pe drumurile patriei noastre dragi… Multumim pentru gazduire.

 663. Fetele de la receptie foarte amabile. Felicitări celor care le-au angajat.

 664. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 665. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 666. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 667. Apartamentul cochet;îngrijit aproape de centrul.orasului.Gazda primitoare Il recomand cu căldură.

 668. Amabilitatea si disponibilitatea gazdei cu privire la check-in si alte cereri.

 669. Locație excelentă!Foarte aproape de punctele de atracție. Apartament modern, cu toate dotările necesare. Gazda foarte primitoare!Ne pare rău că timpul nu ne-a permis să stăm mai mult.

 670. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 671. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 672. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 673. Foarte curat si ingrijit, personal foarte amabil Preturi bune.

 674. Gazda plăcută,camerele superbe,lenjerie de calitate curata.

 675. Camerele de la etajul 2 foarte spatioase si curate, lenjeriile curate. Gazdele destul de intelegatoare. Au un fel de “muzeu” cu tot felul de lucruri vechi si foarte vechi: de vazut.

 676. Proprietarii sunt foarte amabili, curățenie impecabilă, liniște, confort.Recomad cu incredere.Pacat ca a fost doar o noapte,ne-ar fi placut sa stam mai mult.

 677. Ospitalitatea. Per total ne am simtit foarte bine. O să m-ai revenim.Pacat ca am stat numai o zi eram în trecere

 678. Gazdele sunt niște persoane deosebite ,o ador pe doamna Adriana ,tot mi-a plăcut ❤️

 679. Totul este nou si “fresh”, hotelul are o parcare generoasa iar stafful pare foarte dedicat si implicat.

 680. Prestația personalului liniste ,Curatenie amabilitate

 681. mi-a placut totul amplasare hotel miancarea vinul personalul

 682. Curatenia impecabila, personal foarte amabil, totul la superlativ, multumesc, recomand!

 683. totul a fost la cel mai înalt nivel! Multumim gazdei pentru tot!

 684. -o gazda primitoare, pensiunea frumoasa si curata ! Raport corect calitate- pret, Recomand !

 685. Hotelul cu mobilier și dotări noi. Personalul amabil.

 686. Liniste …curatenie….si ce conteaza cel mai mult AMABILITATEA OAMENILOR… aceasta din urma fiind foarte greu de gasit pe drumurile patriei noastre dragi… Multumim pentru gazduire.

 687. Fetele de la receptie foarte amabile. Felicitări celor care le-au angajat.

 688. Gazda foarte primitoare. Localizarea aproape de centru. Patul extrem de confortabil. O casa plina de istorie, renovata cu bun gust, atenție la detalii. Minunat 😊

 689. Locatia este o casuta veche de 140 ani, reconditionata cu drag de tanarul proprietar. Are un iz traditional neintalnit in orasul Curtea de Arges si sufletul pus de proprietar in reconditionarea casutei se simte de la curatenia impecabila si pana la mobilierul pastrat si reconditionat cu suflet(masuta din camera pastreaza patina celor 200 ani si da o nota aparte locatiei). Casuta este situata chiar in zona de centru in spatele Bisericii Domnesti, cu acces facil la restaurante si la zona de promenada a orasului regal Curtea de Arges. Locatia beneficiaza de o curte mare si de o zona de gratar, perfecta pentru iubitorii petrecerii timpului liber in natura.

 690. We spent our weekend with Family in Romania and on the way to Transfagarasan stayed in this apartment. It is very old fashioned typical Romanian style, fully renovated and new inside. Well equipped, with big warm bed, led TV, mini bar, nice bathroom with shower. Very calm inside, very nice yard outside if the weather is nice. Good caring host. I would recommend it for everybody!

 691. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 692. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 693. Tot, linistea, confortul, amplasarea si proprietari care au facut ca totul sa fie OK Speram sa revenim cat mai curand.

 694. Ne-am simtit foarte bine . Casa este foarte frumoasa, foarte curata iar gazda de nota 10. Abia asteptam sa revenim, pana atunci va urmarim pe facebook! Multumim pentru tot! 👍❤️

 695. Personalul este foarte primitor, apa si cafea din partea casei pe toata perioada cazarii, locatia este accesibila, iar camerele sunt foarte curate si primitoare. Recomand!

 696. Totul a fost minunat,camerele și amplasarea foarte frumoase și proprietari foarte primitori și atenți la nevoile noastre Va mulțumim,o sa mai revenim cu drag

 697. Locatie in “buricul” targului! Supermarket non-stop la 2 pasi.Cafenele, restaurante si pub-uri, te asteptau chiar dupa colt. Apartamentul este spatios si insorit, iar gazda m-a asteptat cu o bautura traditionala in frigider! Check-in l-am facut devreme, iar predarea cheilor foarte tarziu: 15, ceea ce mi-a demonstrat ca d-l Razvan este un OM, in adevaratul sens al cuvantului! Recomand cu toata increderea si abia astept sa revin pentru o perioada mai indelungata!

 698. Apartamentul cochet;îngrijit aproape de centrul.orasului.Gazda primitoare Il recomand cu căldură.

 699. Amabilitatea si disponibilitatea gazdei cu privire la check-in si alte cereri.

 700. Totul! In primul rand oamenii care sunt foarte primitori, apoi curtea superbă, terasa, locația…o voi recomanda prietenilor și cunoscutilor.

 701. Foarte ospitalieri și curat ! Amabilitate la maxim.

 702. Gazdele foarte primitoare si cumsecade! Ne-am simtit ca si cum am fi in familie ❤️ Vom reveni cu siguranta 👍🏻

 703. Totul este nou si “fresh”, hotelul are o parcare generoasa iar stafful pare foarte dedicat si implicat.

 704. Prestația personalului liniste ,Curatenie amabilitate

 705. mi-a placut totul amplasare hotel miancarea vinul personalul

 706. Interiorul m-a impresionat cel mai mult, mai ales tablourile de pe pereți! Demne de un oraș precum Curtea de Argeș ( felicitări din suflet pentru asta). De asemenea, mobilierul din cameră este foarte frumos, cu un aer vintage! O altă surpriză a fost să găsesc în cameră tot ce este necesar pentru a ne prepara un ceai sau o cafea dimineata, lucruri pe care nu le întâlnim, de obicei, la pensiuni! Cu siguranță voi opta tot pentru această pensiune când voi reveni în Curtea de Argeș!

 707. Locatia ok, curat, paturi bune, foarte frig in camere peste noapte,

 708. personal foarte amabil, ne-a intampinat cu o propunere pentru imbunatatirea sejurului, camera curata. fierbator si ceai in camera (foarte bun dimineata )

 709. Ne-am simtit foarte bine . Casa este foarte frumoasa, foarte curata iar gazda de nota 10. Abia asteptam sa revenim, pana atunci va urmarim pe facebook! Multumim pentru tot! 👍❤️

 710. Personalul este foarte primitor, apa si cafea din partea casei pe toata perioada cazarii, locatia este accesibila, iar camerele sunt foarte curate si primitoare. Recomand!

 711. Totul a fost minunat,camerele și amplasarea foarte frumoase și proprietari foarte primitori și atenți la nevoile noastre Va mulțumim,o sa mai revenim cu drag

 712. Gazda foarte primitoare. Localizarea aproape de centru. Patul extrem de confortabil. O casa plina de istorie, renovata cu bun gust, atenție la detalii. Minunat 😊

 713. Locatia este o casuta veche de 140 ani, reconditionata cu drag de tanarul proprietar. Are un iz traditional neintalnit in orasul Curtea de Arges si sufletul pus de proprietar in reconditionarea casutei se simte de la curatenia impecabila si pana la mobilierul pastrat si reconditionat cu suflet(masuta din camera pastreaza patina celor 200 ani si da o nota aparte locatiei). Casuta este situata chiar in zona de centru in spatele Bisericii Domnesti, cu acces facil la restaurante si la zona de promenada a orasului regal Curtea de Arges. Locatia beneficiaza de o curte mare si de o zona de gratar, perfecta pentru iubitorii petrecerii timpului liber in natura.

 714. Such a nice and cute place and very friendly hosts! I would definitely recommend this place 🙂

 715. Apropierea de Curtea domneasca (5 minute de plimbare), linistea si confortul din camera. Pretul excelent.

 716. Amplasamentul vilei. Central iar de pe balcon se poate admira Curtea Veche.

 717. Amplasare intr o zona linistita, la cateva minute de mers pe jos fata de centru.

 718. Elegant, curat si aproape de mănăstirea Argesului.

 719. Totul este ok. Camere curate.lenjerii si prosoape noi. Toalete curate bine intretinute. Apa calda permanent. Aer conditionat. Caldura reglabila.Personal civilizat,sociabil,competent. Atmosfera placuta . Liniste. Mic dejun super ok.

 720. Gazdă ospitalieră, personal amabil, au găsit solutie pentru check-in la o oră târzie. Este curat in camera, pat confortabil, căldură pe măsură.

 721. Locatia este perfecta pentru a vizita monumentele istorice ; personalul atent si binevoitor ; micul dejun diversificat si foarte bun , iar restaurantul hotelului ofera mincare buna la preturi rezonabile .

 722. Amabili, corecți, hotelul este curat și are o poziție f. bună. Bucătăria și servirea la restaurantul hotelului sunt excelente!

 723. În primul rand amplasarea hotelului :excelenta. Curățenie, amabilitate și nu în ultimul rand “micul dejun”super bun, totul strălucește de curățenie,iar peisajul ma determina sa revin cu placere mereu.

 724. Curatenie ireprosabila in camera si baie, confort si liniste.Gazda foarte amabila, desi nu se ofera mic dejun , ne-a servit dimineata cu cafea proaspata si ceai.

 725. Totul foarte curat, o locatie foarte primitoare cu o curte foarte frumoasa cu flori.

 726. Curatenia, ordinea, discretia proprietarei. Prajiturile si cafeaua de dimineata!

 727. În centru orașului cu terase multe ,restaurante vizavi unul tradițional cu muzica live La Costică lângă un restaurant foarte mare și foarte bun Curtea Veche

 728. Hotelul cu mobilier și dotări noi. Personalul amabil.

 729. Liniste …curatenie….si ce conteaza cel mai mult AMABILITATEA OAMENILOR… aceasta din urma fiind foarte greu de gasit pe drumurile patriei noastre dragi… Multumim pentru gazduire.

 730. Totul a fost la cel mai înalt nivel! Fiind in trafic, cand am facut rezervarea am ales din greseala prima varianta (cea fara mic dejun). Cand am ajuns la receptie, doamna Mihaela ne-a comunicat conditiile rezervarii si ne-a spus ca daca dorim (prietenii nostri facusera rezervare cu mic dejun) putem sa servim si noi micul dejun. A fost primul lucru pe care l-am apreciat la gazda noastra. Micul dejun a fost peste asteptari, putand spune ca numai “mic” nu a fost… Iar cafeaua… fara cuvinte (am avut de ales dintre 5 tipuri de cafea: esspresso, cafea, cafea americano, cappuccino si latte machiatto). Dupa ce ne-am cazat, am intrebat la receptie unde putem manca (ni s-a recomandat Restaurantul La Conac – 500 m de pensiune) si ce putem vizita in oras. Multumim gazdei pentru tot! Raport calitate / pret EXCELENT.

 731. Totul a fost foarte bine, locatia, persoalul, excat cum ne-am dorit.

 732. Curatenia impecabila, personal foarte amabil, totul la superlativ, multumesc, recomand!

 733. Totul a fost la superlative. Mancarea excelenta.Personalul extraordinary. Hotel nou. Sper sa o tina tot asa.

 734. Totul este nou si “fresh”, hotelul are o parcare generoasa iar stafful pare foarte dedicat si implicat.

 735. Prestația personalului liniste ,Curatenie amabilitate

 736. Interiorul m-a impresionat cel mai mult, mai ales tablourile de pe pereți! Demne de un oraș precum Curtea de Argeș ( felicitări din suflet pentru asta). De asemenea, mobilierul din cameră este foarte frumos, cu un aer vintage! O altă surpriză a fost să găsesc în cameră tot ce este necesar pentru a ne prepara un ceai sau o cafea dimineata, lucruri pe care nu le întâlnim, de obicei, la pensiuni! Cu siguranță voi opta tot pentru această pensiune când voi reveni în Curtea de Argeș!

 737. A fost curățenie și bun gust la aranjarea camerei, deși era micuță.

 738. Locatia ok, curat, paturi bune, foarte frig in camere peste noapte,

 739. Totul nou, foarte curat, personalul a fost deosebit de amabil

 740. Casa este relativ noua și foarte frumos amenajată, cu spațiu de joaca pentru cei mici și un mic foișor. Camerele sunt superbe, curate, spațioase, personalul este foarte primitor și amplasarea este excelenta. Micul dejun este destul de variat. Măsuța de machiaj din camera este exact ce trebuie, mai ales pentru cineva pasionat de make-up!

 741. Am venit aici pentru o noapte și am găsit camera impecabila, personal foarte amabil (proprietarul s-a oferit sa ne ajute la carat bagajele), mic dejun corect plus cafea și ceai oricând doresti. Dacă vom mai ajunge prin zona cu siguranță tot aici ne vom caza.

 742. Foarte usor de ajuns(pe drumul principal) si pozitionat in proximitatea obiectivelor turistice si a restaurantelor,etc.Gazda deosebit de atenta,amabila si primitoare, iar casuta in care am fost cazati ne-a lasat impresia unei calatorii in trecut dar cu tot confortul si utilitatile actuale(inclusiv laptop functional conectat la net,mini frigider aprovizionat cu vin,suc, bere,etc.).Cu siguranta o sa revenim si poate sa ne cazam si in casuta cu pridvor care este in curs de restaurare.Multumim gazdei pentru tot!

 743. Gazda foarte primitoare. Localizarea aproape de centru. Patul extrem de confortabil. O casa plina de istorie, renovata cu bun gust, atenție la detalii. Minunat 😊

 744. Locatia este o casuta veche de 140 ani, reconditionata cu drag de tanarul proprietar. Are un iz traditional neintalnit in orasul Curtea de Arges si sufletul pus de proprietar in reconditionarea casutei se simte de la curatenia impecabila si pana la mobilierul pastrat si reconditionat cu suflet(masuta din camera pastreaza patina celor 200 ani si da o nota aparte locatiei). Casuta este situata chiar in zona de centru in spatele Bisericii Domnesti, cu acces facil la restaurante si la zona de promenada a orasului regal Curtea de Arges. Locatia beneficiaza de o curte mare si de o zona de gratar, perfecta pentru iubitorii petrecerii timpului liber in natura.

 745. Gazde foarte primitoare, camera incapatoare, gradina frumoasa. Recomand!

 746. Apropierea de Curtea domneasca (5 minute de plimbare), linistea si confortul din camera. Pretul excelent.

 747. Amplasare intr o zona linistita, la cateva minute de mers pe jos fata de centru.

 748. Elegant, curat si aproape de mănăstirea Argesului.

 749. Totul este ok. Camere curate.lenjerii si prosoape noi. Toalete curate bine intretinute. Apa calda permanent. Aer conditionat. Caldura reglabila.Personal civilizat,sociabil,competent. Atmosfera placuta . Liniste. Mic dejun super ok.

 750. Gazdă ospitalieră, personal amabil, au găsit solutie pentru check-in la o oră târzie. Este curat in camera, pat confortabil, căldură pe măsură.

 751. Amabilitatea întregului personal, curățenia și micul dejun. O locație centrală foarte bună, cu acces ușor atât la magazine, cât și la obiectivele turistice.

 752. Amplasare excelenta, camere spatioase si curate. Restaurant cu optiuni diverse si mancare foarte gustoasa.

 753. Zona și am. Plasamentul.. Ospitalitatea și mancarea

 754. Totul a fost la superlative. Mancarea excelenta.Personalul extraordinary. Hotel nou. Sper sa o tina tot asa.

 755. Totul este nou si “fresh”, hotelul are o parcare generoasa iar stafful pare foarte dedicat si implicat.

 756. Prestația personalului liniste ,Curatenie amabilitate

 757. Totul este la superlativ, pensiunea și oamenii din pensiune!

 758. Totul nou, foarte curat, personalul a fost deosebit de amabil

 759. Casa este relativ noua și foarte frumos amenajată, cu spațiu de joaca pentru cei mici și un mic foișor. Camerele sunt superbe, curate, spațioase, personalul este foarte primitor și amplasarea este excelenta. Micul dejun este destul de variat. Măsuța de machiaj din camera este exact ce trebuie, mai ales pentru cineva pasionat de make-up!

 760. Caldurica in camera 🙂, curatenie, liniste in locatie, pat confortabil, design interior deosebit, personal amabil.

 761. Interiorul m-a impresionat cel mai mult, mai ales tablourile de pe pereți! Demne de un oraș precum Curtea de Argeș ( felicitări din suflet pentru asta). De asemenea, mobilierul din cameră este foarte frumos, cu un aer vintage! O altă surpriză a fost să găsesc în cameră tot ce este necesar pentru a ne prepara un ceai sau o cafea dimineata, lucruri pe care nu le întâlnim, de obicei, la pensiuni! Cu siguranță voi opta tot pentru această pensiune când voi reveni în Curtea de Argeș!

 762. Locatia ok, curat, paturi bune, foarte frig in camere peste noapte,

 763. Locatie buna, parcare, camere spatioase si curate. Pat confortabil. Gazde excelente.

 764. Locația este exceptională, are toate facitățile, foarte curat, gazda este foarte amabilă si ceea ce este foarte important, iti poți bea cafeaua de dimineață la locație.

 765. Totul a fost la cel mai înalt nivel! Fiind in trafic, cand am facut rezervarea am ales din greseala prima varianta (cea fara mic dejun). Cand am ajuns la receptie, doamna Mihaela ne-a comunicat conditiile rezervarii si ne-a spus ca daca dorim (prietenii nostri facusera rezervare cu mic dejun) putem sa servim si noi micul dejun. A fost primul lucru pe care l-am apreciat la gazda noastra. Micul dejun a fost peste asteptari, putand spune ca numai “mic” nu a fost… Iar cafeaua… fara cuvinte (am avut de ales dintre 5 tipuri de cafea: esspresso, cafea, cafea americano, cappuccino si latte machiatto). Dupa ce ne-am cazat, am intrebat la receptie unde putem manca (ni s-a recomandat Restaurantul La Conac – 500 m de pensiune) si ce putem vizita in oras. Multumim gazdei pentru tot! Raport calitate / pret EXCELENT.

 766. Totul! Căsuța arată exact ca în prezentare, gazda extrem de primitoare și serviabilă!Recomandăm cu drag!

 767. Foarte usor de ajuns(pe drumul principal) si pozitionat in proximitatea obiectivelor turistice si a restaurantelor,etc.Gazda deosebit de atenta,amabila si primitoare, iar casuta in care am fost cazati ne-a lasat impresia unei calatorii in trecut dar cu tot confortul si utilitatile actuale(inclusiv laptop functional conectat la net,mini frigider aprovizionat cu vin,suc, bere,etc.).Cu siguranta o sa revenim si poate sa ne cazam si in casuta cu pridvor care este in curs de restaurare.Multumim gazdei pentru tot!

 768. Gazda foarte primitoare. Localizarea aproape de centru. Patul extrem de confortabil. O casa plina de istorie, renovata cu bun gust, atenție la detalii. Minunat 😊

 769. Am revenit aici după câteva luni și am gasit aceleași condiții minunate. Gazdele foarte primitoare, locația excelentă, liniște, aer curat, condiții bune, totul la superlativ. Recomand celor care vor să viziteze Curtea de Argeș, un oraș cochet si incarcat de istorie.

 770. În sfârșit am ajuns în locul unde au fost cazate vedete din sport – Ilie Năstase, Victor Hănescu, Iosif Rotariu, medaliații mondiali și olimpici Marian Drăgulescu sau Alina Dumitru și din lumea mondenă -actorul Victor Yila sau cântărețul Peter Pop). Într-adevăr merită să vii la Victoriei35b din Curtea de Argeș!

 771. Revenim cu mare placere aici. Gazde primitoare, interesate in modernizarea proprietatii si cresterea confortului clientilor. Sala de mese, terase si spatii de agrement placute si frumos amenajate. Camerele curate si confortabile. Recomand.

 772. Locatia este perfecta pentru a vizita monumentele istorice ; personalul atent si binevoitor ; micul dejun diversificat si foarte bun , iar restaurantul hotelului ofera mincare buna la preturi rezonabile .

 773. Amabili, corecți, hotelul este curat și are o poziție f. bună. Bucătăria și servirea la restaurantul hotelului sunt excelente!

 774. În primul rand amplasarea hotelului :excelenta. Curățenie, amabilitate și nu în ultimul rand “micul dejun”super bun, totul strălucește de curățenie,iar peisajul ma determina sa revin cu placere mereu.

 775. În centru orașului cu terase multe ,restaurante vizavi unul tradițional cu muzica live La Costică lângă un restaurant foarte mare și foarte bun Curtea Veche

 776. Hotelul cu mobilier și dotări noi. Personalul amabil.

 777. Liniste …curatenie….si ce conteaza cel mai mult AMABILITATEA OAMENILOR… aceasta din urma fiind foarte greu de gasit pe drumurile patriei noastre dragi… Multumim pentru gazduire.

 778. Totul a fost la superlative. Mancarea excelenta.Personalul extraordinary. Hotel nou. Sper sa o tina tot asa.

 779. Totul este nou si “fresh”, hotelul are o parcare generoasa iar stafful pare foarte dedicat si implicat.

 780. Prestația personalului liniste ,Curatenie amabilitate

 781. Locatie buna, parcare, camere spatioase si curate. Pat confortabil. Gazde excelente.

 782. Locația este exceptională, are toate facitățile, foarte curat, gazda este foarte amabilă si ceea ce este foarte important, iti poți bea cafeaua de dimineață la locație.

 783. Totul a fost la cel mai înalt nivel! Fiind in trafic, cand am facut rezervarea am ales din greseala prima varianta (cea fara mic dejun). Cand am ajuns la receptie, doamna Mihaela ne-a comunicat conditiile rezervarii si ne-a spus ca daca dorim (prietenii nostri facusera rezervare cu mic dejun) putem sa servim si noi micul dejun. A fost primul lucru pe care l-am apreciat la gazda noastra. Micul dejun a fost peste asteptari, putand spune ca numai “mic” nu a fost… Iar cafeaua… fara cuvinte (am avut de ales dintre 5 tipuri de cafea: esspresso, cafea, cafea americano, cappuccino si latte machiatto). Dupa ce ne-am cazat, am intrebat la receptie unde putem manca (ni s-a recomandat Restaurantul La Conac – 500 m de pensiune) si ce putem vizita in oras. Multumim gazdei pentru tot! Raport calitate / pret EXCELENT.

 784. Caldurica in camera 🙂, curatenie, liniste in locatie, pat confortabil, design interior deosebit, personal amabil.

 785. Interiorul m-a impresionat cel mai mult, mai ales tablourile de pe pereți! Demne de un oraș precum Curtea de Argeș ( felicitări din suflet pentru asta). De asemenea, mobilierul din cameră este foarte frumos, cu un aer vintage! O altă surpriză a fost să găsesc în cameră tot ce este necesar pentru a ne prepara un ceai sau o cafea dimineata, lucruri pe care nu le întâlnim, de obicei, la pensiuni! Cu siguranță voi opta tot pentru această pensiune când voi reveni în Curtea de Argeș!

 786. Locatia ok, curat, paturi bune, foarte frig in camere peste noapte,

 787. Curățenie impecabila. Mobilier interior și exterior de foarte bună calitate. Bucătărie dotata cu absolut tot ce își poate dori un vizitator. Terasa dotata cu un grătar incredibil, plus un locaș pentru foc de tabăra. Raport calitate-preț excelent.

 788. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 789. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 790. Totul este fost la superlativ, camerele foarte frumoase si curate, personalul extrem de amabil si atent la nevoile turistilor. Recomand cu drag acest loc minunat!

 791. Totul este la superlativ, pensiunea și oamenii din pensiune!

 792. Totul nou, foarte curat, personalul a fost deosebit de amabil

 793. Gazda foarte primitoare. Apartamentul arata la fel ca în poze. Recomand!

 794. – curățenie – personal amabil – locație centrală – apartament spațios în care găsești tot ceea ce ai nevoie astfel încât să te simți ca acasă ( tacâmuri, espressor pentru cafea, farfurii, etc.) – căldură – apă caldă in permanență

 795. Locatie in “buricul” targului! Supermarket non-stop la 2 pasi.Cafenele, restaurante si pub-uri, te asteptau chiar dupa colt. Apartamentul este spatios si insorit, iar gazda m-a asteptat cu o bautura traditionala in frigider! Check-in l-am facut devreme, iar predarea cheilor foarte tarziu: 15, ceea ce mi-a demonstrat ca d-l Razvan este un OM, in adevaratul sens al cuvantului! Recomand cu toata increderea si abia astept sa revin pentru o perioada mai indelungata!

 796. Am ramas placut surprins de atitudinea proprietarului, cu ajutorul sau, in 15 min am aflat urmatoarele : -ce putem vizita – unde putem servi masa PS: curatenia, confortul si calitatea serviciilor au fost exceptionale !

 797. Camere spațioase cu tematică de poveste, bucătărie complet utilată , perfectă pentru familiile cu copii și nu numai. Proprietar foarte amabil și disponibil care ne-a făcut sa ne simțim ca acasa

 798. Two floors house with big Jacuzzi. Big kitchen with everything to need. Very helpful host.

 799. Locatie buna, parcare, camere spatioase si curate. Pat confortabil. Gazde excelente.

 800. Locația este exceptională, are toate facitățile, foarte curat, gazda este foarte amabilă si ceea ce este foarte important, iti poți bea cafeaua de dimineață la locație.

 801. Totul a fost la cel mai înalt nivel! Fiind in trafic, cand am facut rezervarea am ales din greseala prima varianta (cea fara mic dejun). Cand am ajuns la receptie, doamna Mihaela ne-a comunicat conditiile rezervarii si ne-a spus ca daca dorim (prietenii nostri facusera rezervare cu mic dejun) putem sa servim si noi micul dejun. A fost primul lucru pe care l-am apreciat la gazda noastra. Micul dejun a fost peste asteptari, putand spune ca numai “mic” nu a fost… Iar cafeaua… fara cuvinte (am avut de ales dintre 5 tipuri de cafea: esspresso, cafea, cafea americano, cappuccino si latte machiatto). Dupa ce ne-am cazat, am intrebat la receptie unde putem manca (ni s-a recomandat Restaurantul La Conac – 500 m de pensiune) si ce putem vizita in oras. Multumim gazdei pentru tot! Raport calitate / pret EXCELENT.

 802. În centru orașului cu terase multe ,restaurante vizavi unul tradițional cu muzica live La Costică lângă un restaurant foarte mare și foarte bun Curtea Veche

 803. Hotelul cu mobilier și dotări noi. Personalul amabil.

 804. Liniste …curatenie….si ce conteaza cel mai mult AMABILITATEA OAMENILOR… aceasta din urma fiind foarte greu de gasit pe drumurile patriei noastre dragi… Multumim pentru gazduire.

 805. Curățenie impecabila. Mobilier interior și exterior de foarte bună calitate. Bucătărie dotata cu absolut tot ce își poate dori un vizitator. Terasa dotata cu un grătar incredibil, plus un locaș pentru foc de tabăra. Raport calitate-preț excelent.

 806. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 807. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 808. Gazda foarte primitoare. Apartamentul arata la fel ca în poze. Recomand!

 809. – curățenie – personal amabil – locație centrală – apartament spațios în care găsești tot ceea ce ai nevoie astfel încât să te simți ca acasă ( tacâmuri, espressor pentru cafea, farfurii, etc.) – căldură – apă caldă in permanență

 810. Locatie in “buricul” targului! Supermarket non-stop la 2 pasi.Cafenele, restaurante si pub-uri, te asteptau chiar dupa colt. Apartamentul este spatios si insorit, iar gazda m-a asteptat cu o bautura traditionala in frigider! Check-in l-am facut devreme, iar predarea cheilor foarte tarziu: 15, ceea ce mi-a demonstrat ca d-l Razvan este un OM, in adevaratul sens al cuvantului! Recomand cu toata increderea si abia astept sa revin pentru o perioada mai indelungata!

 811. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 812. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 813. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 814. Locatia excelenta, aproape de centru. Gazda foarte primitoare.Spatiu suficient pentru joaca la copii. Caldura in camera. Apa calda la baie.

 815. Proprietarii sunt foarte amabili, curățenie impecabilă, liniște, confort.Recomad cu incredere.Pacat ca a fost doar o noapte,ne-ar fi placut sa stam mai mult.

 816. Ospitalitatea. Per total ne am simtit foarte bine. O să m-ai revenim.Pacat ca am stat numai o zi eram în trecere

 817. Mi-a placut foarte mult privelistea, amabilitatea si disponibilitatea gazdei. Curatenia este minutios facuta.

 818. Peisajul este superb, cu vedere la lacul Zigoreni, apusurile sunt superbe. Toate conditiile de care ai nevoie, recomand.

 819. Casa este perfecta. Camerele sunt curate, spatioase, luminoase. bucataria bine echipata. afara este gratar si terasa de care ne-am bucurat foarte mult. Din ograda se deschide o priveliste frumoasa. recomand cu incredere.

 820. Locatie buna, parcare, camere spatioase si curate. Pat confortabil. Gazde excelente.

 821. Locația este exceptională, are toate facitățile, foarte curat, gazda este foarte amabilă si ceea ce este foarte important, iti poți bea cafeaua de dimineață la locație.

 822. Totul a fost la cel mai înalt nivel! Fiind in trafic, cand am facut rezervarea am ales din greseala prima varianta (cea fara mic dejun). Cand am ajuns la receptie, doamna Mihaela ne-a comunicat conditiile rezervarii si ne-a spus ca daca dorim (prietenii nostri facusera rezervare cu mic dejun) putem sa servim si noi micul dejun. A fost primul lucru pe care l-am apreciat la gazda noastra. Micul dejun a fost peste asteptari, putand spune ca numai “mic” nu a fost… Iar cafeaua… fara cuvinte (am avut de ales dintre 5 tipuri de cafea: esspresso, cafea, cafea americano, cappuccino si latte machiatto). Dupa ce ne-am cazat, am intrebat la receptie unde putem manca (ni s-a recomandat Restaurantul La Conac – 500 m de pensiune) si ce putem vizita in oras. Multumim gazdei pentru tot! Raport calitate / pret EXCELENT.

 823. În centru orașului cu terase multe ,restaurante vizavi unul tradițional cu muzica live La Costică lângă un restaurant foarte mare și foarte bun Curtea Veche

 824. Hotelul cu mobilier și dotări noi. Personalul amabil.

 825. Liniste …curatenie….si ce conteaza cel mai mult AMABILITATEA OAMENILOR… aceasta din urma fiind foarte greu de gasit pe drumurile patriei noastre dragi… Multumim pentru gazduire.

 826. Curățenie impecabila. Mobilier interior și exterior de foarte bună calitate. Bucătărie dotata cu absolut tot ce își poate dori un vizitator. Terasa dotata cu un grătar incredibil, plus un locaș pentru foc de tabăra. Raport calitate-preț excelent.

 827. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 828. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 829. Am avut o noapte de cazare de tranzit. Rezervarea a fost confirmata pe loc. Proprietarul este foarte amabil. Raportul pret calitate foarte bun!

 830. Gazda foarte primitoare. Apartamentul arata la fel ca în poze. Recomand!

 831. – curățenie – personal amabil – locație centrală – apartament spațios în care găsești tot ceea ce ai nevoie astfel încât să te simți ca acasă ( tacâmuri, espressor pentru cafea, farfurii, etc.) – căldură – apă caldă in permanență

 832. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 833. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 834. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 835. Locatia excelenta, aproape de centru. Gazda foarte primitoare.Spatiu suficient pentru joaca la copii. Caldura in camera. Apa calda la baie.

 836. Proprietarii sunt foarte amabili, curățenie impecabilă, liniște, confort.Recomad cu incredere.Pacat ca a fost doar o noapte,ne-ar fi placut sa stam mai mult.

 837. Ospitalitatea. Per total ne am simtit foarte bine. O să m-ai revenim.Pacat ca am stat numai o zi eram în trecere

 838. Foarte curat si ingrijit, personal foarte amabil Preturi bune.

 839. Camerele de la etajul 2 foarte spatioase si curate, lenjeriile curate. Gazdele destul de intelegatoare. Au un fel de “muzeu” cu tot felul de lucruri vechi si foarte vechi: de vazut.

 840. O gazda foarte prietenoasa ,camerele foarte curate ,spațioase.Ne-am simțit foarte bine ,personal ospitalier!Recomand cu încredere !Cu siguranța vom reveni!

 841. Mi-a placut foarte mult privelistea, amabilitatea si disponibilitatea gazdei. Curatenia este minutios facuta.

 842. Peisajul este superb, cu vedere la lacul Zigoreni, apusurile sunt superbe. Toate conditiile de care ai nevoie, recomand.

 843. Casa este perfecta. Camerele sunt curate, spatioase, luminoase. bucataria bine echipata. afara este gratar si terasa de care ne-am bucurat foarte mult. Din ograda se deschide o priveliste frumoasa. recomand cu incredere.

 844. Totul a fost minunat. Linistite, curatenie (pana si marginea geamului pe exterior era curata), personal foarte amabil. Imi pare rau ca am stat doar o seara, dar cu siguranta voi reveni. Calitate-pret ireprosabil.

 845. În centru orașului cu terase multe ,restaurante vizavi unul tradițional cu muzica live La Costică lângă un restaurant foarte mare și foarte bun Curtea Veche

 846. Hotelul cu mobilier și dotări noi. Personalul amabil.

 847. Locatie buna, parcare, camere spatioase si curate. Pat confortabil. Gazde excelente.

 848. Locația este exceptională, are toate facitățile, foarte curat, gazda este foarte amabilă si ceea ce este foarte important, iti poți bea cafeaua de dimineață la locație.

 849. Totul a fost la cel mai înalt nivel! Fiind in trafic, cand am facut rezervarea am ales din greseala prima varianta (cea fara mic dejun). Cand am ajuns la receptie, doamna Mihaela ne-a comunicat conditiile rezervarii si ne-a spus ca daca dorim (prietenii nostri facusera rezervare cu mic dejun) putem sa servim si noi micul dejun. A fost primul lucru pe care l-am apreciat la gazda noastra. Micul dejun a fost peste asteptari, putand spune ca numai “mic” nu a fost… Iar cafeaua… fara cuvinte (am avut de ales dintre 5 tipuri de cafea: esspresso, cafea, cafea americano, cappuccino si latte machiatto). Dupa ce ne-am cazat, am intrebat la receptie unde putem manca (ni s-a recomandat Restaurantul La Conac – 500 m de pensiune) si ce putem vizita in oras. Multumim gazdei pentru tot! Raport calitate / pret EXCELENT.

 850. Am avut o noapte de cazare de tranzit. Rezervarea a fost confirmata pe loc. Proprietarul este foarte amabil. Raportul pret calitate foarte bun!

 851. Gazda foarte primitoare. Apartamentul arata la fel ca în poze. Recomand!

 852. – curățenie – personal amabil – locație centrală – apartament spațios în care găsești tot ceea ce ai nevoie astfel încât să te simți ca acasă ( tacâmuri, espressor pentru cafea, farfurii, etc.) – căldură – apă caldă in permanență

 853. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 854. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 855. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 856. Mi-a placut foarte mult privelistea, amabilitatea si disponibilitatea gazdei. Curatenia este minutios facuta.

 857. Peisajul este superb, cu vedere la lacul Zigoreni, apusurile sunt superbe. Toate conditiile de care ai nevoie, recomand.

 858. Casa este perfecta. Camerele sunt curate, spatioase, luminoase. bucataria bine echipata. afara este gratar si terasa de care ne-am bucurat foarte mult. Din ograda se deschide o priveliste frumoasa. recomand cu incredere.

 859. Curățenie impecabila. Mobilier interior și exterior de foarte bună calitate. Bucătărie dotata cu absolut tot ce își poate dori un vizitator. Terasa dotata cu un grătar incredibil, plus un locaș pentru foc de tabăra. Raport calitate-preț excelent.

 860. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 861. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 862. Locatia excelenta, aproape de centru. Gazda foarte primitoare.Spatiu suficient pentru joaca la copii. Caldura in camera. Apa calda la baie.

 863. Proprietarii sunt foarte amabili, curățenie impecabilă, liniște, confort.Recomad cu incredere.Pacat ca a fost doar o noapte,ne-ar fi placut sa stam mai mult.

 864. Ospitalitatea. Per total ne am simtit foarte bine. O să m-ai revenim.Pacat ca am stat numai o zi eram în trecere

 865. Totul a fost minunat. Linistite, curatenie (pana si marginea geamului pe exterior era curata), personal foarte amabil. Imi pare rau ca am stat doar o seara, dar cu siguranta voi reveni. Calitate-pret ireprosabil.

 866. În centru orașului cu terase multe ,restaurante vizavi unul tradițional cu muzica live La Costică lângă un restaurant foarte mare și foarte bun Curtea Veche

 867. Hotelul cu mobilier și dotări noi. Personalul amabil.

 868. Locatie buna, parcare, camere spatioase si curate. Pat confortabil. Gazde excelente.

 869. Locația este exceptională, are toate facitățile, foarte curat, gazda este foarte amabilă si ceea ce este foarte important, iti poți bea cafeaua de dimineață la locație.

 870. Totul a fost la cel mai înalt nivel! Fiind in trafic, cand am facut rezervarea am ales din greseala prima varianta (cea fara mic dejun). Cand am ajuns la receptie, doamna Mihaela ne-a comunicat conditiile rezervarii si ne-a spus ca daca dorim (prietenii nostri facusera rezervare cu mic dejun) putem sa servim si noi micul dejun. A fost primul lucru pe care l-am apreciat la gazda noastra. Micul dejun a fost peste asteptari, putand spune ca numai “mic” nu a fost… Iar cafeaua… fara cuvinte (am avut de ales dintre 5 tipuri de cafea: esspresso, cafea, cafea americano, cappuccino si latte machiatto). Dupa ce ne-am cazat, am intrebat la receptie unde putem manca (ni s-a recomandat Restaurantul La Conac – 500 m de pensiune) si ce putem vizita in oras. Multumim gazdei pentru tot! Raport calitate / pret EXCELENT.

 871. Curățenie impecabila. Mobilier interior și exterior de foarte bună calitate. Bucătărie dotata cu absolut tot ce își poate dori un vizitator. Terasa dotata cu un grătar incredibil, plus un locaș pentru foc de tabăra. Raport calitate-preț excelent.

 872. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 873. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 874. Este ok ca pozitionare, ca spatiu, curatenie, gazda f de treaba, noi ne-am simtit foarte bine aici.

 875. Am avut o noapte de cazare de tranzit. Rezervarea a fost confirmata pe loc. Proprietarul este foarte amabil. Raportul pret calitate foarte bun!

 876. Gazda foarte primitoare. Apartamentul arata la fel ca în poze. Recomand!

 877. Mi-a placut foarte mult privelistea, amabilitatea si disponibilitatea gazdei. Curatenia este minutios facuta.

 878. Peisajul este superb, cu vedere la lacul Zigoreni, apusurile sunt superbe. Toate conditiile de care ai nevoie, recomand.

 879. Casa este perfecta. Camerele sunt curate, spatioase, luminoase. bucataria bine echipata. afara este gratar si terasa de care ne-am bucurat foarte mult. Din ograda se deschide o priveliste frumoasa. recomand cu incredere.

 880. Locatia excelenta, aproape de centru. Gazda foarte primitoare.Spatiu suficient pentru joaca la copii. Caldura in camera. Apa calda la baie.

 881. Proprietarii sunt foarte amabili, curățenie impecabilă, liniște, confort.Recomad cu incredere.Pacat ca a fost doar o noapte,ne-ar fi placut sa stam mai mult.

 882. Ospitalitatea. Per total ne am simtit foarte bine. O să m-ai revenim.Pacat ca am stat numai o zi eram în trecere

 883. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 884. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 885. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 886. Locatia extraordinara si pensiunea este minunata. De vis. Camerele curate, proaspete, un sentiment de a fi acasa, gazdele foarte ospitaliere, terasa superba si o liniste divina in jurul pensiunii! Multumim

 887. -amabilitatea gazdei -curățenia -mobilierul nou nouț, de bun gust -terasa din camera (este perfecta pentru un mic dejun romantic) -gradina -foisorul si gratarul din gradină -accesul usor la șoseaua principala

 888. A lovely host! Comfy bed! Very clean and cozy place! Short version: you need to book it!

 889. Totul a fost minunat. Linistite, curatenie (pana si marginea geamului pe exterior era curata), personal foarte amabil. Imi pare rau ca am stat doar o seara, dar cu siguranta voi reveni. Calitate-pret ireprosabil.

 890. În centru orașului cu terase multe ,restaurante vizavi unul tradițional cu muzica live La Costică lângă un restaurant foarte mare și foarte bun Curtea Veche

 891. Hotelul cu mobilier și dotări noi. Personalul amabil.

 892. Locatie buna, parcare, camere spatioase si curate. Pat confortabil. Gazde excelente.

 893. Locația este exceptională, are toate facitățile, foarte curat, gazda este foarte amabilă si ceea ce este foarte important, iti poți bea cafeaua de dimineață la locație.

 894. Totul a fost la cel mai înalt nivel! Fiind in trafic, cand am facut rezervarea am ales din greseala prima varianta (cea fara mic dejun). Cand am ajuns la receptie, doamna Mihaela ne-a comunicat conditiile rezervarii si ne-a spus ca daca dorim (prietenii nostri facusera rezervare cu mic dejun) putem sa servim si noi micul dejun. A fost primul lucru pe care l-am apreciat la gazda noastra. Micul dejun a fost peste asteptari, putand spune ca numai “mic” nu a fost… Iar cafeaua… fara cuvinte (am avut de ales dintre 5 tipuri de cafea: esspresso, cafea, cafea americano, cappuccino si latte machiatto). Dupa ce ne-am cazat, am intrebat la receptie unde putem manca (ni s-a recomandat Restaurantul La Conac – 500 m de pensiune) si ce putem vizita in oras. Multumim gazdei pentru tot! Raport calitate / pret EXCELENT.

 895. Curățenie impecabila. Mobilier interior și exterior de foarte bună calitate. Bucătărie dotata cu absolut tot ce își poate dori un vizitator. Terasa dotata cu un grătar incredibil, plus un locaș pentru foc de tabăra. Raport calitate-preț excelent.

 896. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 897. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 898. Este ok ca pozitionare, ca spatiu, curatenie, gazda f de treaba, noi ne-am simtit foarte bine aici.

 899. Am avut o noapte de cazare de tranzit. Rezervarea a fost confirmata pe loc. Proprietarul este foarte amabil. Raportul pret calitate foarte bun!

 900. Gazda foarte primitoare. Apartamentul arata la fel ca în poze. Recomand!

 901. Locatia excelenta, aproape de centru. Gazda foarte primitoare.Spatiu suficient pentru joaca la copii. Caldura in camera. Apa calda la baie.

 902. Proprietarii sunt foarte amabili, curățenie impecabilă, liniște, confort.Recomad cu incredere.Pacat ca a fost doar o noapte,ne-ar fi placut sa stam mai mult.

 903. Ospitalitatea. Per total ne am simtit foarte bine. O să m-ai revenim.Pacat ca am stat numai o zi eram în trecere

 904. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 905. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 906. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 907. Locatia extraordinara si pensiunea este minunata. De vis. Camerele curate, proaspete, un sentiment de a fi acasa, gazdele foarte ospitaliere, terasa superba si o liniste divina in jurul pensiunii! Multumim

 908. -amabilitatea gazdei -curățenia -mobilierul nou nouț, de bun gust -terasa din camera (este perfecta pentru un mic dejun romantic) -gradina -foisorul si gratarul din gradină -accesul usor la șoseaua principala

 909. A lovely host! Comfy bed! Very clean and cozy place! Short version: you need to book it!

 910. Totul a fost la superlative. Mancarea excelenta.Personalul extraordinary. Hotel nou. Sper sa o tina tot asa.

 911. Totul este nou si “fresh”, hotelul are o parcare generoasa iar stafful pare foarte dedicat si implicat.

 912. Prestația personalului liniste ,Curatenie amabilitate

 913. Locatie buna, parcare, camere spatioase si curate. Pat confortabil. Gazde excelente.

 914. Locația este exceptională, are toate facitățile, foarte curat, gazda este foarte amabilă si ceea ce este foarte important, iti poți bea cafeaua de dimineață la locație.

 915. Totul a fost la cel mai înalt nivel! Fiind in trafic, cand am facut rezervarea am ales din greseala prima varianta (cea fara mic dejun). Cand am ajuns la receptie, doamna Mihaela ne-a comunicat conditiile rezervarii si ne-a spus ca daca dorim (prietenii nostri facusera rezervare cu mic dejun) putem sa servim si noi micul dejun. A fost primul lucru pe care l-am apreciat la gazda noastra. Micul dejun a fost peste asteptari, putand spune ca numai “mic” nu a fost… Iar cafeaua… fara cuvinte (am avut de ales dintre 5 tipuri de cafea: esspresso, cafea, cafea americano, cappuccino si latte machiatto). Dupa ce ne-am cazat, am intrebat la receptie unde putem manca (ni s-a recomandat Restaurantul La Conac – 500 m de pensiune) si ce putem vizita in oras. Multumim gazdei pentru tot! Raport calitate / pret EXCELENT.

 916. Totul a fost minunat. Linistite, curatenie (pana si marginea geamului pe exterior era curata), personal foarte amabil. Imi pare rau ca am stat doar o seara, dar cu siguranta voi reveni. Calitate-pret ireprosabil.

 917. În centru orașului cu terase multe ,restaurante vizavi unul tradițional cu muzica live La Costică lângă un restaurant foarte mare și foarte bun Curtea Veche

 918. Hotelul cu mobilier și dotări noi. Personalul amabil.

 919. Curățenie impecabila. Mobilier interior și exterior de foarte bună calitate. Bucătărie dotata cu absolut tot ce își poate dori un vizitator. Terasa dotata cu un grătar incredibil, plus un locaș pentru foc de tabăra. Raport calitate-preț excelent.

 920. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 921. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 922. Locatia excelenta, aproape de centru. Gazda foarte primitoare.Spatiu suficient pentru joaca la copii. Caldura in camera. Apa calda la baie.

 923. Proprietarii sunt foarte amabili, curățenie impecabilă, liniște, confort.Recomad cu incredere.Pacat ca a fost doar o noapte,ne-ar fi placut sa stam mai mult.

 924. Ospitalitatea. Per total ne am simtit foarte bine. O să m-ai revenim.Pacat ca am stat numai o zi eram în trecere

 925. Este ok ca pozitionare, ca spatiu, curatenie, gazda f de treaba, noi ne-am simtit foarte bine aici.

 926. Am avut o noapte de cazare de tranzit. Rezervarea a fost confirmata pe loc. Proprietarul este foarte amabil. Raportul pret calitate foarte bun!

 927. Gazda foarte primitoare. Apartamentul arata la fel ca în poze. Recomand!

 928. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 929. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 930. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 931. Comportamentul tuturor celor ce ne-au oferit setvicii

 932. ca in orice” casa” mai sunt cateva lucruri de imbunatatit,dar per ansamblu,foarte bine

 933. Caldurica in camera 🙂, curatenie, liniste in locatie, pat confortabil, design interior deosebit, personal amabil.

 934. Locația excelentă, in centru,aproape de toate punctele de interes, curățenia exemplară, totul a fost perfect.

 935. Totul a fost minunat. Linistite, curatenie (pana si marginea geamului pe exterior era curata), personal foarte amabil. Imi pare rau ca am stat doar o seara, dar cu siguranta voi reveni. Calitate-pret ireprosabil.

 936. În centru orașului cu terase multe ,restaurante vizavi unul tradițional cu muzica live La Costică lângă un restaurant foarte mare și foarte bun Curtea Veche

 937. Locatie buna, parcare, camere spatioase si curate. Pat confortabil. Gazde excelente.

 938. Locația este exceptională, are toate facitățile, foarte curat, gazda este foarte amabilă si ceea ce este foarte important, iti poți bea cafeaua de dimineață la locație.

 939. Totul a fost la cel mai înalt nivel! Fiind in trafic, cand am facut rezervarea am ales din greseala prima varianta (cea fara mic dejun). Cand am ajuns la receptie, doamna Mihaela ne-a comunicat conditiile rezervarii si ne-a spus ca daca dorim (prietenii nostri facusera rezervare cu mic dejun) putem sa servim si noi micul dejun. A fost primul lucru pe care l-am apreciat la gazda noastra. Micul dejun a fost peste asteptari, putand spune ca numai “mic” nu a fost… Iar cafeaua… fara cuvinte (am avut de ales dintre 5 tipuri de cafea: esspresso, cafea, cafea americano, cappuccino si latte machiatto). Dupa ce ne-am cazat, am intrebat la receptie unde putem manca (ni s-a recomandat Restaurantul La Conac – 500 m de pensiune) si ce putem vizita in oras. Multumim gazdei pentru tot! Raport calitate / pret EXCELENT.

 940. Curățenie impecabila. Mobilier interior și exterior de foarte bună calitate. Bucătărie dotata cu absolut tot ce își poate dori un vizitator. Terasa dotata cu un grătar incredibil, plus un locaș pentru foc de tabăra. Raport calitate-preț excelent.

 941. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 942. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 943. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 944. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 945. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 946. Este ok ca pozitionare, ca spatiu, curatenie, gazda f de treaba, noi ne-am simtit foarte bine aici.

 947. Am avut o noapte de cazare de tranzit. Rezervarea a fost confirmata pe loc. Proprietarul este foarte amabil. Raportul pret calitate foarte bun!

 948. Gazda foarte primitoare. Apartamentul arata la fel ca în poze. Recomand!

 949. Locatia excelenta, aproape de centru. Gazda foarte primitoare.Spatiu suficient pentru joaca la copii. Caldura in camera. Apa calda la baie.

 950. Proprietarii sunt foarte amabili, curățenie impecabilă, liniște, confort.Recomad cu incredere.Pacat ca a fost doar o noapte,ne-ar fi placut sa stam mai mult.

 951. Ospitalitatea. Per total ne am simtit foarte bine. O să m-ai revenim.Pacat ca am stat numai o zi eram în trecere

 952. Locatie buna, parcare, camere spatioase si curate. Pat confortabil. Gazde excelente.

 953. Locația este exceptională, are toate facitățile, foarte curat, gazda este foarte amabilă si ceea ce este foarte important, iti poți bea cafeaua de dimineață la locație.

 954. Totul a fost la cel mai înalt nivel! Fiind in trafic, cand am facut rezervarea am ales din greseala prima varianta (cea fara mic dejun). Cand am ajuns la receptie, doamna Mihaela ne-a comunicat conditiile rezervarii si ne-a spus ca daca dorim (prietenii nostri facusera rezervare cu mic dejun) putem sa servim si noi micul dejun. A fost primul lucru pe care l-am apreciat la gazda noastra. Micul dejun a fost peste asteptari, putand spune ca numai “mic” nu a fost… Iar cafeaua… fara cuvinte (am avut de ales dintre 5 tipuri de cafea: esspresso, cafea, cafea americano, cappuccino si latte machiatto). Dupa ce ne-am cazat, am intrebat la receptie unde putem manca (ni s-a recomandat Restaurantul La Conac – 500 m de pensiune) si ce putem vizita in oras. Multumim gazdei pentru tot! Raport calitate / pret EXCELENT.

 955. – locatia este foarte buna, acces direct din bulevardul principal – micul dejun are doua optiuni relevante: dulce sau sarat; l-am incercat pe cel sarat si este delicios – ospitalitatea angajatilor- am fost bine primiti, atat din receptie cat si de la restaurant ni s-au aratat deschisi si inclinati catre clienti – camera este frumos decorata si mobilierul nou

 956. totul la superlativ,camere foarte curate,confortabile,personalul deosebit de amabil,te face sa te simti bine,mincarea f.buna preparata la comanda.Felicit tot personalul,oameni deosebiti.

 957. Locația excelentă, in centru,aproape de toate punctele de interes, curățenia exemplară, totul a fost perfect.

 958. Locatia excelenta, aproape de centru. Gazda foarte primitoare.Spatiu suficient pentru joaca la copii. Caldura in camera. Apa calda la baie.

 959. Proprietarii sunt foarte amabili, curățenie impecabilă, liniște, confort.Recomad cu incredere.Pacat ca a fost doar o noapte,ne-ar fi placut sa stam mai mult.

 960. Ospitalitatea. Per total ne am simtit foarte bine. O să m-ai revenim.Pacat ca am stat numai o zi eram în trecere

 961. Mi-a placut foarte mult privelistea, amabilitatea si disponibilitatea gazdei. Curatenia este minutios facuta.

 962. Peisajul este superb, cu vedere la lacul Zigoreni, apusurile sunt superbe. Toate conditiile de care ai nevoie, recomand.

 963. Casa este perfecta. Camerele sunt curate, spatioase, luminoase. bucataria bine echipata. afara este gratar si terasa de care ne-am bucurat foarte mult. Din ograda se deschide o priveliste frumoasa. recomand cu incredere.

 964. Curățenie impecabila. Mobilier interior și exterior de foarte bună calitate. Bucătărie dotata cu absolut tot ce își poate dori un vizitator. Terasa dotata cu un grătar incredibil, plus un locaș pentru foc de tabăra. Raport calitate-preț excelent.

 965. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 966. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 967. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 968. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 969. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 970. Este ok ca pozitionare, ca spatiu, curatenie, gazda f de treaba, noi ne-am simtit foarte bine aici.

 971. Am avut o noapte de cazare de tranzit. Rezervarea a fost confirmata pe loc. Proprietarul este foarte amabil. Raportul pret calitate foarte bun!

 972. Gazda foarte primitoare. Apartamentul arata la fel ca în poze. Recomand!

 973. camerele curate, personalul foarte amabil, mîncarea gustoasă, atmosferă plăcută.

 974. Totul a fost ok. Mancarea,locatoa,curatenia,zona SPA.

 975. Totul nou , de buna calitate și foarte curat . Personalul foarte amabil .

 976. Hotelul este amplasat central. Manastirea Curtea de Arges este aproape de hotel, la aproximativ 1,5 km; se poate merge si pe jos, ca plimbare. Pozele de pe booking sunt reale. Domnisoarele de la receptie si restaurant (unde am servit micul dejun) foarte amabile si dragute. Micul dejun este la alegere: mic dejun dulce (corn si briosa) sau mic dejun sarat (branza telemea, 2 oua ochiuri, beacon pajit si rosie), paine, la alegere ceai sau cafea. Micul dejun proaspat si bun. Camera 105 a fost calduroasa si curata, la fel si baia. Parcarea este gratuita, la aproximativ 100 m fata de hotel, in fata Muzeului Municipal Curtea de Arges, fiind pazita de paza de la muzeu; se primeste de la receptie un cartonas cu numele hotelului, care se pune in parbrizul masinii astfel parcarea nu se plateste. Totul a fost fain. Vom reveni cu drag!

 977. – locatia este foarte buna, acces direct din bulevardul principal – micul dejun are doua optiuni relevante: dulce sau sarat; l-am incercat pe cel sarat si este delicios – ospitalitatea angajatilor- am fost bine primiti, atat din receptie cat si de la restaurant ni s-au aratat deschisi si inclinati catre clienti – camera este frumos decorata si mobilierul nou

 978. totul la superlativ,camere foarte curate,confortabile,personalul deosebit de amabil,te face sa te simti bine,mincarea f.buna preparata la comanda.Felicit tot personalul,oameni deosebiti.

 979. Locatie buna, parcare, camere spatioase si curate. Pat confortabil. Gazde excelente.

 980. Locația este exceptională, are toate facitățile, foarte curat, gazda este foarte amabilă si ceea ce este foarte important, iti poți bea cafeaua de dimineață la locație.

 981. Totul a fost la cel mai înalt nivel! Fiind in trafic, cand am facut rezervarea am ales din greseala prima varianta (cea fara mic dejun). Cand am ajuns la receptie, doamna Mihaela ne-a comunicat conditiile rezervarii si ne-a spus ca daca dorim (prietenii nostri facusera rezervare cu mic dejun) putem sa servim si noi micul dejun. A fost primul lucru pe care l-am apreciat la gazda noastra. Micul dejun a fost peste asteptari, putand spune ca numai “mic” nu a fost… Iar cafeaua… fara cuvinte (am avut de ales dintre 5 tipuri de cafea: esspresso, cafea, cafea americano, cappuccino si latte machiatto). Dupa ce ne-am cazat, am intrebat la receptie unde putem manca (ni s-a recomandat Restaurantul La Conac – 500 m de pensiune) si ce putem vizita in oras. Multumim gazdei pentru tot! Raport calitate / pret EXCELENT.

 982. Curățenie impecabila. Mobilier interior și exterior de foarte bună calitate. Bucătărie dotata cu absolut tot ce își poate dori un vizitator. Terasa dotata cu un grătar incredibil, plus un locaș pentru foc de tabăra. Raport calitate-preț excelent.

 983. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 984. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 985. Locatia excelenta, aproape de centru. Gazda foarte primitoare.Spatiu suficient pentru joaca la copii. Caldura in camera. Apa calda la baie.

 986. Proprietarii sunt foarte amabili, curățenie impecabilă, liniște, confort.Recomad cu incredere.Pacat ca a fost doar o noapte,ne-ar fi placut sa stam mai mult.

 987. Ospitalitatea. Per total ne am simtit foarte bine. O să m-ai revenim.Pacat ca am stat numai o zi eram în trecere

 988. Mi-a placut foarte mult privelistea, amabilitatea si disponibilitatea gazdei. Curatenia este minutios facuta.

 989. Peisajul este superb, cu vedere la lacul Zigoreni, apusurile sunt superbe. Toate conditiile de care ai nevoie, recomand.

 990. Casa este perfecta. Camerele sunt curate, spatioase, luminoase. bucataria bine echipata. afara este gratar si terasa de care ne-am bucurat foarte mult. Din ograda se deschide o priveliste frumoasa. recomand cu incredere.

 991. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 992. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 993. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 994. Este ok ca pozitionare, ca spatiu, curatenie, gazda f de treaba, noi ne-am simtit foarte bine aici.

 995. Am avut o noapte de cazare de tranzit. Rezervarea a fost confirmata pe loc. Proprietarul este foarte amabil. Raportul pret calitate foarte bun!

 996. Gazda foarte primitoare. Apartamentul arata la fel ca în poze. Recomand!

 997. Foarte frumos, vom reveni cu drag! Un pat foarte confortabil! Mâncarea foarte bună(murăturile de la copanele la ceaun demențiale). Personalul foarte amabil și serviabil.

 998. Hotelul este amplasat central. Manastirea Curtea de Arges este aproape de hotel, la aproximativ 1,5 km; se poate merge si pe jos, ca plimbare. Pozele de pe booking sunt reale. Domnisoarele de la receptie si restaurant (unde am servit micul dejun) foarte amabile si dragute. Micul dejun este la alegere: mic dejun dulce (corn si briosa) sau mic dejun sarat (branza telemea, 2 oua ochiuri, beacon pajit si rosie), paine, la alegere ceai sau cafea. Micul dejun proaspat si bun. Camera 105 a fost calduroasa si curata, la fel si baia. Parcarea este gratuita, la aproximativ 100 m fata de hotel, in fata Muzeului Municipal Curtea de Arges, fiind pazita de paza de la muzeu; se primeste de la receptie un cartonas cu numele hotelului, care se pune in parbrizul masinii astfel parcarea nu se plateste. Totul a fost fain. Vom reveni cu drag!

 999. – locatia este foarte buna, acces direct din bulevardul principal – micul dejun are doua optiuni relevante: dulce sau sarat; l-am incercat pe cel sarat si este delicios – ospitalitatea angajatilor- am fost bine primiti, atat din receptie cat si de la restaurant ni s-au aratat deschisi si inclinati catre clienti – camera este frumos decorata si mobilierul nou

 1000. Locatie buna, parcare, camere spatioase si curate. Pat confortabil. Gazde excelente.

 1001. Locația este exceptională, are toate facitățile, foarte curat, gazda este foarte amabilă si ceea ce este foarte important, iti poți bea cafeaua de dimineață la locație.

 1002. Totul a fost la cel mai înalt nivel! Fiind in trafic, cand am facut rezervarea am ales din greseala prima varianta (cea fara mic dejun). Cand am ajuns la receptie, doamna Mihaela ne-a comunicat conditiile rezervarii si ne-a spus ca daca dorim (prietenii nostri facusera rezervare cu mic dejun) putem sa servim si noi micul dejun. A fost primul lucru pe care l-am apreciat la gazda noastra. Micul dejun a fost peste asteptari, putand spune ca numai “mic” nu a fost… Iar cafeaua… fara cuvinte (am avut de ales dintre 5 tipuri de cafea: esspresso, cafea, cafea americano, cappuccino si latte machiatto). Dupa ce ne-am cazat, am intrebat la receptie unde putem manca (ni s-a recomandat Restaurantul La Conac – 500 m de pensiune) si ce putem vizita in oras. Multumim gazdei pentru tot! Raport calitate / pret EXCELENT.

 1003. Curățenie impecabila. Mobilier interior și exterior de foarte bună calitate. Bucătărie dotata cu absolut tot ce își poate dori un vizitator. Terasa dotata cu un grătar incredibil, plus un locaș pentru foc de tabăra. Raport calitate-preț excelent.

 1004. Curatenia si comfortul. Paturi si perne foarte comode Facilitatile din curte. Jocuri pentru copii, Grill, Foc de tabara

 1005. În special – independența (anunțată dar și respectată) și d-na administrator.

 1006. A fost aproape de locatia in care am avut evenimentul. Gazda excelenta

 1007. Apartament foarte elegant și curat. Gazdă foarte drăguță și amabilă.

 1008. Curat si functional apartamentul. Gazda deosebita!

 1009. Locatia excelenta, aproape de centru. Gazda foarte primitoare.Spatiu suficient pentru joaca la copii. Caldura in camera. Apa calda la baie.

 1010. Proprietarii sunt foarte amabili, curățenie impecabilă, liniște, confort.Recomad cu incredere.Pacat ca a fost doar o noapte,ne-ar fi placut sa stam mai mult.

 1011. Ospitalitatea. Per total ne am simtit foarte bine. O să m-ai revenim.Pacat ca am stat numai o zi eram în trecere

 1012. Mi-a placut foarte mult privelistea, amabilitatea si disponibilitatea gazdei. Curatenia este minutios facuta.

 1013. Peisajul este superb, cu vedere la lacul Zigoreni, apusurile sunt superbe. Toate conditiile de care ai nevoie, recomand.

 1014. Casa este perfecta. Camerele sunt curate, spatioase, luminoase. bucataria bine echipata. afara este gratar si terasa de care ne-am bucurat foarte mult. Din ograda se deschide o priveliste frumoasa. recomand cu incredere.

 1015. Ne-a placut Vila foarte mult. Dotata cu toate cele necesare. Camerele curate. Dispune afara de gratar, terasa unde se poate lua masa, hamac, leagan. Aveau si cateva jocuri.

 1016. Cosy house, perfect for families with children. Fully equipped kitchen. Huge yard.

 1017. Great place, clean, huge house, fully eqiupped kitchen, comfortable beds

 1018. Camera foarte mare, cu balcon, curatenie peste asteptari.

 1019. Curatenia, confortul, marimea camerei si a baii, dotarile, amabilitatea personalului.

 1020. Superb! Cea mai buna cazare din Curtea de Arges. Camere mari si spatioase, dormitor + living in toate camerele king. Recomand cu mare incredere

 1021. Daca aveam posibilitatea sa acord nota 11 nu ezitam absolut deloc.Totul foarte bine .Proprietarri extrem de amabili si prietenosi.Voi reveni cu siguranta.

 1022. Curatenie si totul foarte organizat.Se vede ca gazdele isi dau tot interesul si sunt atenti la nevoile turistilor.Raport calitate-pret excelent.

 1023. Locatie buna, parcare, camere spatioase si curate. Pat confortabil. Gazde excelente.

 1024. Este ok ca pozitionare, ca spatiu, curatenie, gazda f de treaba, noi ne-am simtit foarte bine aici.

 1025. Am avut o noapte de cazare de tranzit. Rezervarea a fost confirmata pe loc. Proprietarul este foarte amabil. Raportul pret calitate foarte bun!

 1026. Gazda foarte primitoare. Apartamentul arata la fel ca în poze. Recomand!

 1027. Am nimerit prima dată la Vila Margareta de Revelion 2018, printr-un last minute. Voiam un loc liniștit și comfortabil în care sa ne petrecem sfârșitul de an. Pe lângă amplasarea ideală, am avut norocul să fim găzduiți de doi oameni incredibil de primitori. Călin și Filonela ne-au făcut să ne simțim ca acasă. Am revenit acum, în toamna lui 2019, și am gasit aceeași atmosteferă primitoare, într-o oază de liniște. Ne-am petrecut după-amiezile în camera de zi și pe terasă, am facut grătar, am smotocit și câinii de pe proprietate. Camerele nu sunt foarte mari, dar îți oferă exact ceea ce ai nevoie: curățenie, un pat comfortabil, o baie proprie. În timpul zilei te bucuri de aerul curat de afară, de împrejurimi sau, dacă ai ghinion de ploaie, de jocurile, televizorul, muzica excelentă a lui Călin, și spațiul de relaxare din pensiune. Este locul ideal pentru un mini-sejur în care să îți încarci bateriile.

 1028. Liniștea si cantecul greierilor.Lenjeria si prosoapele albe ,de bumbac.Amabilitatea gazdei.

 1029. Se poate servi o cafea foarte buna, zonă liniștită

 1030. Am petrecut un week-end bine meritat dupa perioada de izolare, inconjurati de natura. Ca de obicei, amabilitatea gazdelor a fost la inaltime si ne-am simtit ca acasa. Un strop din istoria familiei impartasit de gazde cu drag cu fiecare turist ce le trece pragul. Asteptam cu nerabdare si urmatoarele proiecte.

 1031. Foarte rustic, sejur de vis, frumos, curatenie, o sa revin cu drag.

 1032. Amabilitatea gazdei, curățenia, atenția la detalii. Am fost răsfățați cu mâncare foarte gustoasa, preparate tradiționale de Crăciun. Nu am decât cuvinte de laudă.

 1033. Ne-a placut Vila foarte mult. Dotata cu toate cele necesare. Camerele curate. Dispune afara de gratar, terasa unde se poate lua masa, hamac, leagan. Aveau si cateva jocuri.

 1034. Cosy house, perfect for families with children. Fully equipped kitchen. Huge yard.

 1035. Great place, clean, huge house, fully eqiupped kitchen, comfortable beds

 1036. Mi-a placut foarte mult privelistea, amabilitatea si disponibilitatea gazdei. Curatenia este minutios facuta.

 1037. Peisajul este superb, cu vedere la lacul Zigoreni, apusurile sunt superbe. Toate conditiile de care ai nevoie, recomand.

 1038. Casa este perfecta. Camerele sunt curate, spatioase, luminoase. bucataria bine echipata. afara este gratar si terasa de care ne-am bucurat foarte mult. Din ograda se deschide o priveliste frumoasa. recomand cu incredere.

 1039. Foarte bun, conditiile deosebite curatenie si grija personalului fata de clienti.

 1040. Totul a fost superb. Camera curată și spațioasă, personal amabil, mâncare foarte buna, mic-dejun variat, totul perfect!

 1041. Hotelul arata bine; e decorat cu bun gust. Mi-a placut: camera (mobilier, saltea, perna, geamurile opreau zgomotele de afara); in general restaurantul si mai ales micul dejun. Personalul de la restaurant foarte amabil

 1042. Personalul foarte amabil. Un hotel curat. Micul dejun foarte bun. Cafeau excelenta. Canapeaua (am avut apartament cu pat dunlunsi canapea extensibila) nu foarte comoda pentru 2 copii. Camerele sunt mari, mobilier in regula. Baia arata f bine. Per total recomand.

 1043. Curat , patul foarte confortabil ! Am apreciat amabilitatea personalului de la Recepție si restaurant ; pentru orice am întrebat sau solicitat raspunsul a fost pozitiv ; Desi restaurantul se deschide la 8 , mi s-a adus cafeaua in camera la 7:15 ! Multumesc ! Recomand acest hotel

 1044. Amplasare centrala, de pe balcon vezi biserica din Curtea Domneasca. Apartamentul spatios, frumos aranjat si curat, Personalul dragut si amabil!

 1045. Totul a fost foarte frumos si in special foarte curat mai ales în perioada aceasta conteaza foarte mult. Camerele aranjate cu mult gust

 1046. Camera foarte cocheta, foarte curata. Deși e micuța nu am simțit nevoia de mai mult. Proprietarul foarte amabil, am primit și recomandări de restaurant în zona.

 1047. Curatenie impecabila, camerele sunt amenajate cu gust si atentie la detalii. In camere exista in fierbator, cafea 3 in 1, ceai, papuci de unica folosinta si sapun.

 1048. Locația a fost excelentă, destul de aproape de centru. Gazda a fost primitoare.

 1049. Mi-a plăcut locația.Se află la aproape 1 kilometru de centru.Exista magazine aproape. Locația este frumoasă,liniștită.Camera este spațioasă și este dotată cu tot ce este nevoie. Pentru o noapte cat am stat,merita

 1050. Camere curate, televizor, baie in camera, internet, tot ce ai nevoie pentru o vacanța plăcută. Locația este buna, aproape de orice.

 1051. Am avut camera cu o terasa imensa, ceea ce a fost super pentru noi. Este și baby friendly terasa.

 1052. Pentru suma platita micul dejun a fost foarte bun. Patul a fost confortabil. Am stat in apartament si spatiul a fost suficient pentru doi adulti si un copil (adolescent). Personalul amabil, primitor.

 1053. Personal amabil. Locatie supercurata. Mic dejun foarte bun.

 1054. Condiții, localizare. Amabilitatea personalului, într-un cuvânt, totul

 1055. Nu am beneficiat de micul dejun, dar pensiunea s-a ridicat la așteptările pe care le-am avut. Ne declarăm mulțumiți cu privire la confortul patului și la ideea că am beneficiat de balcon.

 1056. Zona linistita, mancarea la restaurant foarte buna,

 1057. Terasa foarte buna, spatioasa, care este esentiala pentru un grup la discutia de seara.

 1058. Curatenie,.. liniste,.. e o locatie aflata in apropierea Barajului Vidraru,.. Personalul a fost foarte operativ, am primit camera imediat ce am sosit la locatie si am solicitat-o,..

 1059. Curățenie exemplară. Mâncare bună la terasa proprie, un mic magazin alimentar alături.

 1060. Curat, serviciu bun, parcare gratuita, baia spatioasa.

 1061. Atmosfera primitoare, personal foarte amabil. Camerele sunt foarte curate iar micul dejun a fost delicios. O sa revenim cu siguranța!

 1062. Micul dejun a fost gustos . Au o cafea super buna! Disponibilitatea personalului merita nota 10.

 1063. Camerele foarte curate, confortabile, mobilierul modern, baile dotate cu toate consumabilele în doze de unica folosință, curățenie exemplară. Hotelul are și crama, cu o gama variata de vinuri. Mâncarea la restaurantul hotelului a fost foarte gustoasă, servire promptă și amabilă, mic dejun copios. Personalul hotelului, cu care am interacționat, a dat dovada de un înalt profesionalism, amabilitate și omenie. Hotelul are amenajat și un loc de joaca pentru copii, în exterior, insa al nostru copil a fost captivat de o mașinuța cu care s-a putut plimba în interior( zona recepției – restaurant).

 1064. Cred ca e cea mai buna cazare din Curtea de Argeș

 1065. Foarte curat, liniste, camera cu balcon pentru relaxare, mancare buna si diversificata, cald in camera, Wi-fi, baia foarte curata, salteaua confortabila. Personalul foarte amabil. Aproape de Manastirea Curtea de Arges si de atractiile turistice din zona. Locatie foarte buna pentru o iesire de week-end

 1066. Totul este frumos. Locatia nu este chiar centrala, dar este aproape de drumul spre Transfagarasan.

 1067. Superb. O locație curată și frumoasă. O recomand cu . plăcere

 1068. Locație foarte frumoasa, curata, administrata de oamenii primitori.

 1069. Amabilitatea și disponibilitatea personalului, camera spațioasă și curată, baie mare, cafea super, mic dejun rezonabil și gustos.

 1070. Personalul foarte amabil si prietenos, curățenie desăvârșită si amplasamentul hotelului ideal pt o vizită la Curtea de Argeș.

 1071. Am ținut neapărat să fac o recenzie în urma șederii noastre la acest hotel. Am fost foarte încântați, de la atmosfera caldă, primitoare, personalul care ne-a întâmpinat cu voie buna și care a venit cu o soluție la orice problemă a nostră, la curățenia și design-ul extraordinar și locurile instagramabile și nu în ultimul rând mâncarea de care ne-am îndrăgostit. Cu siguranță vom mai reveni!

 1072. Raport calitate-pret Am venit pentru relaxare si cu siguranta vom reveni. Foarte curat in camera , lenjeria spălată si călcată. Căldura pornită , peisaj frumos. Va multumim pentru găzduire si amabilitate.

 1073. Locatie bine amplasata, cu atentie vadita pentru curatenie.

 1074. Locația este ok. Vila este amplasata chiar înainte de a începe practic traseul pe munte

 1075. Locatia este superba.Camera spatioasa si calduroasa.Patul mare si confortabil.Cazarea a fost cu cina si mic dejun incluse (mancarea foarte buna),iar personalul atent si foarte simpatic.Recomand locatia.Vom reveni cu siguranta.

 1076. Mic dejun a la cart, proaspăt și gustos. Camere spațioase și curate. O singura noapte am fost cazați, dar ne-am simțit foarte bine. În curte este și o trambulina pentru cei mici, un leagăn și o căsuța de plastic pentru copii😊❤️

 1077. Excelent.mancarea foarte buna, prețuri de bun simt.

 1078. Camera primitoare, personalul activ în nevoile tale. Recomand cu căldură !

 1079. foarte curata camera si in acelasi timp f cute design-ul camerei.

 1080. Central,personal ok și primire călduroasă, prețul ok, curat, ușor de găsit. Mulțumim!

 1081. Totul a fost la superlativ: curatenie ireprosabila, camere dotate cu tot ce ai nevoie, 2 bai mari cu toate facilitatile. Zona in care este amplasata casa e foarte linistita, departe de galagia orasului. Gazda super prietenoasa, ne-a lasat impresia ca putem apela oricand la ea pentru orice problema am avea. Un mare plus pentru Nea’ Mitica (tatal gazdei), care locuieste in casa de langa, si care ne-a ajutat sa aprindem mai usor gratarul si ne-a oferit mere si piersici proaspat culese din gradina.

 1082. Camerele spatioase, curatenie generala, vila este foarte bine intretinuta. Terasa arata foarte bine, gratarul si locul de foc de tabara reprezinta un plus. Loc de parcare suficient pentru mai multe masini decat ar fi nevoie. Vila este amplatasa intr-un cartier foarte linistit, deci pentru turistii in cautare de liniste este alegerea perfecta. Gazda extremd e primitoare, ne-a explicat detaliat tot ce aveam nevoie.

 1083. Gazda de nota 10, amenajarea superba, totul pus la punct pana la ultimul detaliu. Recomand cu incredere!!!

 1084. Gazda f draguta, camera mare, curata, mirosea f frumos, are 2 catei super simpatici, locatie aproape de centru. Recomand.

 1085. Camera frumoasa,confortabila,foarte curata!Zona linistita cu multa verdeata,Animalute pentru cei care le iubesc, altfel nu deranjaza absolut deloc!

 1086. Locația bună , aproape de centrul orasului , gazda foarte amabilă ,curățenia cf. protocoalelor Covid-ului…

 1087. Am calatorit cu o prietena. Ne-am cazat in noaptea de Revelion (am stat 2 noapti). Staff-ul foarte prietenos, mancarea de la restaurant foarte buna si camerele foarte curate. Am beneficiat si de 2 ore la SPA, raportul pret-calitate este mai mult decat potrivit. Ne-am simtit extraordinar!!

 1088. Locația e foarte bună, mâncare excepțională și personal foarte amabil. În camera este foarte curat și în baie la fel.

 1089. Curat, aproape de centru, cald, mic dejun bun, relativ variat, însă putine legume, precum in majoritatea hotelurilor. La Bistro se poate servi un meniu destul de variat. Personalul a fost foarte drăguț, ne-au ajutat cu orice am solicitat.

 1090. Camera primitoare, personalul activ în nevoile tale. Recomand cu căldură !

 1091. foarte curata camera si in acelasi timp f cute design-ul camerei.

 1092. Central,personal ok și primire călduroasă, prețul ok, curat, ușor de găsit. Mulțumim!

 1093. Apartamentul spațios,camerele și baia curate cu mobilier nou și de calitate! Balconul mare ,pe toată lungimea apartamentului. Hotelul este bine amplasat ,lângă biserica Domnească. Personalul amabil și receptiv. Recomand acest hotel!

 1094. Amabilitatea și disponibilitatea personalului, camera spațioasă și curată, baie mare, cafea super, mic dejun rezonabil și gustos.

 1095. Personalul foarte amabil si prietenos, curățenie desăvârșită si amplasamentul hotelului ideal pt o vizită la Curtea de Argeș.

 1096. RO: Personal foarte amabil. Camerele sunt frumoase,curate si calduroase. Micul dejun este si el foarte bun EN: The personnel was polite and nice, the atmosphere was very friendly. The rooms were nice, clean and warm, so where the bathrooms.

 1097. Totul este frumos. Locatia nu este chiar centrala, dar este aproape de drumul spre Transfagarasan.

 1098. Superb. O locație curată și frumoasă. O recomand cu . plăcere