Cazare ieftina Apartament Predeal

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Melina si Carol Botescu din Padureni, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Melina si Carol Botescu din Padureni, jud. TimisCazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Dorina si Maia Olteanu din Scorteni, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Dorina si Maia Olteanu din Scorteni, jud. PrahovaCazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Elena si Edgar Buzatu din Nehoiu, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Elena si Edgar Buzatu din Nehoiu, jud. BuzauCazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Speran╚Ťa si Pompiliu Ciulei din Tariceni, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia!

  (Speran╚Ťa si Pompiliu Ciulei din Tariceni, jud. PrahovaCazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Axenia si Mina Basarabeanu din Suseni, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Axenia si Mina Basarabeanu din Suseni, jud. HarghitaCazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 • Florin si Flora Botean din Drajna de Sus, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia.

  (Florin si Flora Botean din Drajna de Sus, jud. PrahovaCazare in Apartamente ├«n Predeal, Bra┼čov, Rom├ónia pentru 3 persoane)

 1. Pensiunea este minunata, la piscină curat si cald, la restaurantul libanez am mâncat cei mai buni papanasi.

 2. Micul dejun este bogat si proaspat.Salteaua patului este destul de confortabila.

 3. Apa calda la piscina, jacuzzi sauna, suita deluxe foarte mare.

 4. Loca╚Ťia ,camerele sunt destul de spa╚Ťioase,cur─â╚Ťenia.

 5. Patul confortabil. Micul dejun destul de bun. Nu foarte variat, dar ok. Piscina destul de incapatoare. Daca nu gaseai sezlong liber, agatai halatul si te aruncai in piscina. Parcarea auto incapatoare.

 6. Micul dejun este foarte in regula dar personalul iti cam ia farfuria din fata. Lenjerii si prosoape curate.

 7. Mic dejun tip bufet suedez – generos, 4 variante de meniu fixe pentru demipensiune + a la carte.Muzica cu solisti creaza atmosfera placuta la cina.Restaurant mare (aglomerat dimineata, in weekend).Parcare facila in fata sau langa hotel.Atenta doamna din receptie cu noi la dorinta de a ne caza pe o parte a hotelului cu vedere catre munte.

 8. Amplasarea destul de buna. Priveli╚Ötea foarte frumoasa. Cald in camere. Micul dejun foarte diversificat. Personalul de la Recep╚Ťie amabil.

 9. Micul dejun bogat,apa calda si cu presiune,cald in baie,asternuturi curate

 10. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 11. Programul flexibil al restaurantului; Condi╚Ťiile din camera; Mancarea; Personalul.

 12. personalul f dragut. camera decenta, curatenie, mancare buna

 13. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai c─âutat din Predeal, cu men╚Ťiunea ca cei caza╚Ťi la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am a╚Öteptat niciodat─â mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact c├ót ╚Öi cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, irepro╚Öabil!

 14. Camera este foarte confortabil─â si personalul amabil.

 15. Mi-au placut:designul si confortul camerelor;pozitionarea hotelului;personalul foarte atent si amabil;calitatea mancarurilor de la restaurant.

 16. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 17. Condi╚Ťiile de cazare ╚Öi m├óncarea au fost bune ╚Öi personalul foarte serviabil! Cu drag o s─â revenim!

 18. TOTUL A FOST LA SUPERLATIV – CONFORT, CURATENIE, AMPLASARE, MIC DEJUN, PERSONAL AMABIL, RAPORT PRET-CALITATE OK. MULTUMIM.

 19. Mic dejun bun, confort deosebit, aproape de partie, restaurant de calitate.

 20. Pozitia, curatenia, aspectul camerei si faptul ca pe jos era mocheta.

 21. Personal amabil,apartamentul 301 curatenie luna!micul dejun excelent si divers cina extraordinara,domnul Nelu patronul un om minunat si simplu!felicitari,hotel de nota 10!si foarte aproape de partia Clabucet!inca odata FELICITARI STAFULUI!

 22. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 23. Recomand aceast─â loca╚Ťie cu mult drag! Este perfect─â pentru familiile cu copii! Cur─â╚Ťenie, confort, discre╚Ťie,o loca╚Ťie cu dubl─â priveli╚Öte, aproape de p├órtie. Vom reveni cu pl─âcere ├«n cur├ónd !!😘

 24. a fost wow, nu am mai vazut in viata mea un asa apartament, avea apa calda si incalzire!!! avea usi frumoase si balcoane, pat, canapea, se sa mai a fost minunat si extraordinar in acelasi timp, mai ales ca proprietarul a fost ca un prieten pe care nu l-am vazut demult, a stat cu noi tot timpul, ne ajuta cu fiecare ocazie, efectiv nu mai scapam de bunavointa lui!!! sincer m-as muta acolo definitiv, ahhh si super ieftin, aproape gratis – MERITA!!!

 25. In ultima zi am avut parte de personal amabil. Complimente domnilor de la barul din lobby, draguti de fiecare data. Raport ok calitate-pret.

 26. Loca╚Ťia ,camerele sunt destul de spa╚Ťioase,cur─â╚Ťenia.

 27. Patul confortabil. Micul dejun destul de bun. Nu foarte variat, dar ok. Piscina destul de incapatoare. Daca nu gaseai sezlong liber, agatai halatul si te aruncai in piscina. Parcarea auto incapatoare.

 28. Mic dejun copios. La restaurant, mancare ieftina si gustoasa, portii mari. Restaurant deschis toata ziua. Seara muzica live excelenta.

 29. Mic dejun bogat și variat. Amplasare bună. TV ok(pt cine interesează) Personal ok

 30. Mic dejun tip bufet suedez – generos, 4 variante de meniu fixe pentru demipensiune + a la carte.Muzica cu solisti creaza atmosfera placuta la cina.Restaurant mare (aglomerat dimineata, in weekend).Parcare facila in fata sau langa hotel.Atenta doamna din receptie cu noi la dorinta de a ne caza pe o parte a hotelului cu vedere catre munte.

 31. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 32. Programul flexibil al restaurantului; Condi╚Ťiile din camera; Mancarea; Personalul.

 33. personalul f dragut. camera decenta, curatenie, mancare buna

 34. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai c─âutat din Predeal, cu men╚Ťiunea ca cei caza╚Ťi la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am a╚Öteptat niciodat─â mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact c├ót ╚Öi cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, irepro╚Öabil!

 35. Camera este foarte confortabil─â si personalul amabil.

 36. Mi-au placut:designul si confortul camerelor;pozitionarea hotelului;personalul foarte atent si amabil;calitatea mancarurilor de la restaurant.

 37. Cur─â╚Ťenia, camerele arat─â foarte bine, micul dejun foarte consistent ╚Öi diversificat

 38. Camera curata, servirea la restaurant ok, personal amabil.

 39. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 40. A fost caldura in camera ,wifi de calitate ,apa calda ,personalul foarte amabil .

 41. Mic dejun bun, confort deosebit, aproape de partie, restaurant de calitate.

 42. Pozitia, curatenia, aspectul camerei si faptul ca pe jos era mocheta.

 43. Personalul foarte amabil, curătenie , piscină încălzită.

 44. Pensiunea este minunata, la piscină curat si cald, la restaurantul libanez am mâncat cei mai buni papanasi.

 45. Micul dejun este bogat si proaspat.Salteaua patului este destul de confortabila.

 46. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 47. Recomand aceast─â loca╚Ťie cu mult drag! Este perfect─â pentru familiile cu copii! Cur─â╚Ťenie, confort, discre╚Ťie,o loca╚Ťie cu dubl─â priveli╚Öte, aproape de p├órtie. Vom reveni cu pl─âcere ├«n cur├ónd !!😘

 48. a fost wow, nu am mai vazut in viata mea un asa apartament, avea apa calda si incalzire!!! avea usi frumoase si balcoane, pat, canapea, se sa mai a fost minunat si extraordinar in acelasi timp, mai ales ca proprietarul a fost ca un prieten pe care nu l-am vazut demult, a stat cu noi tot timpul, ne ajuta cu fiecare ocazie, efectiv nu mai scapam de bunavointa lui!!! sincer m-as muta acolo definitiv, ahhh si super ieftin, aproape gratis – MERITA!!!

 49. Personalul foarte amabil, curătenie , piscină încălzită.

 50. Pensiunea este minunata, la piscină curat si cald, la restaurantul libanez am mâncat cei mai buni papanasi.

 51. Micul dejun este bogat si proaspat.Salteaua patului este destul de confortabila.

 52. In ultima zi am avut parte de personal amabil. Complimente domnilor de la barul din lobby, draguti de fiecare data. Raport ok calitate-pret.

 53. Loca╚Ťia ,camerele sunt destul de spa╚Ťioase,cur─â╚Ťenia.

 54. Patul confortabil. Micul dejun destul de bun. Nu foarte variat, dar ok. Piscina destul de incapatoare. Daca nu gaseai sezlong liber, agatai halatul si te aruncai in piscina. Parcarea auto incapatoare.

 55. Mic dejun copios. La restaurant, mancare ieftina si gustoasa, portii mari. Restaurant deschis toata ziua. Seara muzica live excelenta.

 56. Mic dejun bogat și variat. Amplasare bună. TV ok(pt cine interesează) Personal ok

 57. Mic dejun tip bufet suedez – generos, 4 variante de meniu fixe pentru demipensiune + a la carte.Muzica cu solisti creaza atmosfera placuta la cina.Restaurant mare (aglomerat dimineata, in weekend).Parcare facila in fata sau langa hotel.Atenta doamna din receptie cu noi la dorinta de a ne caza pe o parte a hotelului cu vedere catre munte.

 58. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 59. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 60. Programul flexibil al restaurantului; Condi╚Ťiile din camera; Mancarea; Personalul.

 61. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai c─âutat din Predeal, cu men╚Ťiunea ca cei caza╚Ťi la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am a╚Öteptat niciodat─â mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact c├ót ╚Öi cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, irepro╚Öabil!

 62. Camera este foarte confortabil─â si personalul amabil.

 63. Mi-au placut:designul si confortul camerelor;pozitionarea hotelului;personalul foarte atent si amabil;calitatea mancarurilor de la restaurant.

 64. Cur─â╚Ťenia, camerele arat─â foarte bine, micul dejun foarte consistent ╚Öi diversificat

 65. Camera curata, servirea la restaurant ok, personal amabil.

 66. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 67. A fost caldura in camera ,wifi de calitate ,apa calda ,personalul foarte amabil .

 68. Mic dejun bun, confort deosebit, aproape de partie, restaurant de calitate.

 69. Pozitia, curatenia, aspectul camerei si faptul ca pe jos era mocheta.

 70. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 71. Recomand aceast─â loca╚Ťie cu mult drag! Este perfect─â pentru familiile cu copii! Cur─â╚Ťenie, confort, discre╚Ťie,o loca╚Ťie cu dubl─â priveli╚Öte, aproape de p├órtie. Vom reveni cu pl─âcere ├«n cur├ónd !!😘

 72. a fost wow, nu am mai vazut in viata mea un asa apartament, avea apa calda si incalzire!!! avea usi frumoase si balcoane, pat, canapea, se sa mai a fost minunat si extraordinar in acelasi timp, mai ales ca proprietarul a fost ca un prieten pe care nu l-am vazut demult, a stat cu noi tot timpul, ne ajuta cu fiecare ocazie, efectiv nu mai scapam de bunavointa lui!!! sincer m-as muta acolo definitiv, ahhh si super ieftin, aproape gratis – MERITA!!!

 73. loca╚Ťia, peisajul, micul dejun suficient ╚Öi bun, mai pu╚Ťin cafeaua.

 74. Micul dejun,cur─â╚Ťenia,lenjerie curat─â,caldura in camera ╚Öi amplasarea hotelului!

 75. Ne-a placut locatia, peisajul si personalul foarte amabil.

 76. Hotelul este frumos si are o piveliste superba. Primeste un plus pentru piscina si jacuzzi. De asemenea, mancarea a fost buna si variata.

 77. Hotelul este foarte frumos, camerele spatioase, spa-ul ok.

 78. Locatia extrem de buna, cu o parcare incapatoare; Receptia arata primitor; Micul dejun destul de bun;

 79. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 80. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 81. Programul flexibil al restaurantului; Condi╚Ťiile din camera; Mancarea; Personalul.

 82. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai c─âutat din Predeal, cu men╚Ťiunea ca cei caza╚Ťi la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am a╚Öteptat niciodat─â mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact c├ót ╚Öi cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, irepro╚Öabil!

 83. Camera este foarte confortabil─â si personalul amabil.

 84. Mi-au placut:designul si confortul camerelor;pozitionarea hotelului;personalul foarte atent si amabil;calitatea mancarurilor de la restaurant.

 85. Cur─â╚Ťenia, camerele arat─â foarte bine, micul dejun foarte consistent ╚Öi diversificat

 86. Camera curata, servirea la restaurant ok, personal amabil.

 87. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 88. A fost caldura in camera ,wifi de calitate ,apa calda ,personalul foarte amabil .

 89. Mic dejun bun, confort deosebit, aproape de partie, restaurant de calitate.

 90. Pozitia, curatenia, aspectul camerei si faptul ca pe jos era mocheta.

 91. Doamnele de la recep╚Ťie au fost foarte amabile, cur─â╚Ťenia foarte ok ╚Öi o piscina pe cinste.

 92. Locatia superba. Camera mare. Pat comfortabil. Baie curata.

 93. Personalul foarte amabil, curătenie , piscină încălzită.

 94. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 95. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 96. Recomand aceast─â loca╚Ťie cu mult drag! Este perfect─â pentru familiile cu copii! Cur─â╚Ťenie, confort, discre╚Ťie,o loca╚Ťie cu dubl─â priveli╚Öte, aproape de p├órtie. Vom reveni cu pl─âcere ├«n cur├ónd !!😘

 97. loca╚Ťia, peisajul, micul dejun suficient ╚Öi bun, mai pu╚Ťin cafeaua.

 98. Am fost un grup și aș fi dorit să stăm pe același nivel,cea ce nu sa întâmplat

 99. Micul dejun,cur─â╚Ťenia,lenjerie curat─â,caldura in camera ╚Öi amplasarea hotelului!

 100. Mic dejun diversificat . Disponibilitate a personalului in rezolvarea situatiilor sau a solicitarilor. Piscina generoasa cu apa calda.

 101. Hotelul este frumos si are o piveliste superba. Primeste un plus pentru piscina si jacuzzi. De asemenea, mancarea a fost buna si variata.

 102. Hotelul este foarte frumos, camerele spatioase, spa-ul ok.

 103. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 104. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 105. Programul flexibil al restaurantului; Condi╚Ťiile din camera; Mancarea; Personalul.

 106. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai c─âutat din Predeal, cu men╚Ťiunea ca cei caza╚Ťi la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am a╚Öteptat niciodat─â mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact c├ót ╚Öi cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, irepro╚Öabil!

 107. Camera este foarte confortabil─â si personalul amabil.

 108. Mi-au placut:designul si confortul camerelor;pozitionarea hotelului;personalul foarte atent si amabil;calitatea mancarurilor de la restaurant.

 109. Cur─â╚Ťenia, camerele arat─â foarte bine, micul dejun foarte consistent ╚Öi diversificat

 110. Camera curata, servirea la restaurant ok, personal amabil.

 111. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 112. mic dejun ok,dar se putea si mai bine! locatie excelenta.

 113. A fost caldura in camera ,wifi de calitate ,apa calda ,personalul foarte amabil .

 114. Mic dejun bun, confort deosebit, aproape de partie, restaurant de calitate.

 115. Doamnele de la recep╚Ťie au fost foarte amabile, cur─â╚Ťenia foarte ok ╚Öi o piscina pe cinste.

 116. Locatia superba. Camera mare. Pat comfortabil. Baie curata.

 117. Personalul foarte amabil, curătenie , piscină încălzită.

 118. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 119. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 120. Recomand aceast─â loca╚Ťie cu mult drag! Este perfect─â pentru familiile cu copii! Cur─â╚Ťenie, confort, discre╚Ťie,o loca╚Ťie cu dubl─â priveli╚Öte, aproape de p├órtie. Vom reveni cu pl─âcere ├«n cur├ónd !!😘

 121. Hotelul este foarte primitor, cur─â╚Ťenie, personalul este foarte amabil, sala de fitness si spa-ul sunt in regula:)

 122. Totul arata foarte bine Personal amabil si serviabil Conditii excelente

 123. Camere spa╚Ťioase M├óncare foarte bun─â Centru spa de calitate

 124. Restaurantul Miorita are un personal foarte atent si mancare foarte buna Tot respectul pt doamele de acolo care ╚Öi-au dat interesul ca sa ne simtim cat mai confortabil . ( ar putea sa le dea ni╚Öte lec╚Ťii la cei din restaurantul orizont)

 125. Mic dejun diversificat . Disponibilitate a personalului in rezolvarea situatiilor sau a solicitarilor. Piscina generoasa cu apa calda.

 126. Hotelul este frumos si are o piveliste superba. Primeste un plus pentru piscina si jacuzzi. De asemenea, mancarea a fost buna si variata.

 127. Un hotel placut, cu camere foarte c─âlduroase. Un mic dejun foarte bogat si diversificat pentru toate gusturile. Un plus este ca hotelul are formatie ce canta live, seara la restaurant.

 128. loca╚Ťia, peisajul, micul dejun suficient ╚Öi bun, mai pu╚Ťin cafeaua.

 129. Am fost un grup și aș fi dorit să stăm pe același nivel,cea ce nu sa întâmplat

 130. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 131. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 132. Programul flexibil al restaurantului; Condi╚Ťiile din camera; Mancarea; Personalul.

 133. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai c─âutat din Predeal, cu men╚Ťiunea ca cei caza╚Ťi la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am a╚Öteptat niciodat─â mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact c├ót ╚Öi cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, irepro╚Öabil!

 134. Camera este foarte confortabil─â si personalul amabil.

 135. Mi-au placut:designul si confortul camerelor;pozitionarea hotelului;personalul foarte atent si amabil;calitatea mancarurilor de la restaurant.

 136. – micul dejun si mancarea de la restaurant; – amabilitatea personalului.

 137. Raportul pret / calitate, amplasarea, masa servita in restaurant ,micul dejun bogat, SPA ( s-au straduit ).

 138. Cur─â╚Ťenia, camerele arat─â foarte bine, micul dejun foarte consistent ╚Öi diversificat

 139. mic dejun ok,dar se putea si mai bine! locatie excelenta.

 140. A fost caldura in camera ,wifi de calitate ,apa calda ,personalul foarte amabil .

 141. Mic dejun bun, confort deosebit, aproape de partie, restaurant de calitate.

 142. Personalul și mâncarea foarte bună de la restaurantul libanez.

 143. Sejur f pl─âcut cu siguranta vom reveni!!! Am ajuns f t├órziu.. Dar domnul de la restaurant c├ót ╚Öi domni╚Öoara din recep╚Ťie f serviabili ╚Öi ne.au organizat repede o cina cu toate trecuse de mult ora ├«nchiderii Felicit─âri tuturor!!

 144. Doamnele de la recep╚Ťie au fost foarte amabile, cur─â╚Ťenia foarte ok ╚Öi o piscina pe cinste.

 145. – micul dejun si mancarea de la restaurant; – amabilitatea personalului.

 146. Raportul pret / calitate, amplasarea, masa servita in restaurant ,micul dejun bogat, SPA ( s-au straduit ).

 147. Cur─â╚Ťenia, camerele arat─â foarte bine, micul dejun foarte consistent ╚Öi diversificat

 148. – Locatia, vederea spre munte. – Mi-a fost acceptata cererea unui late check-out (13:30) fara alte costuri

 149. Amplasarea hotelului si dimensiunea camerei,salteaua comoda a patului.

 150. privelistea, zona linistita, camere de 4 stele reale, foarte confortabil, micul dejun diversificat, locuri de parcare suficiente

 151. Totul la superlativ.Curatenie,camere spatioase si calduroase,mancarea foarte buna,personalul de la receptie foarte amabil iar privelistea de milioane.

 152. Un hotel placut, cu camere foarte c─âlduroase. Un mic dejun foarte bogat si diversificat pentru toate gusturile. Un plus este ca hotelul are formatie ce canta live, seara la restaurant.

 153. A fost curat, cald, micul dejun indestulator, fara a fi insa foarte variat. Seara a fost placuta, in restaurantul hotelului existand si o orchestra, care a cantat o serie de melodii din repertoriul romanesc si international, fiica mea de 5 ani si 9 luni a apreciat asta foarte mult.

 154. Liniste desi se afla langa DN1 , camerele curate spatioase si foarte calduroase iar miculdejun a fost foarte bun .

 155. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 156. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 157. 1. Amabilitatea personalului. 2. M├óncarea. 3. Camera frumoas─â ╚Öi spa╚Ťioas─â. 4. Baia cu cabina de du╚Ö.

 158. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai c─âutat din Predeal, cu men╚Ťiunea ca cei caza╚Ťi la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am a╚Öteptat niciodat─â mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact c├ót ╚Öi cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, irepro╚Öabil!

 159. Camera este foarte confortabil─â si personalul amabil.

 160. Foarte aproape de partie, mic dejun OK, personal amabil

 161. mic dejun ok,dar se putea si mai bine! locatie excelenta.

 162. A fost caldura in camera ,wifi de calitate ,apa calda ,personalul foarte amabil .

 163. Mi-a pl─âcut absolut tot raport pre╚Ť calitate foarte mul╚Ťumi╚Ťi am fost

 164. Personalul și mâncarea foarte bună de la restaurantul libanez.

 165. Sejur f pl─âcut cu siguranta vom reveni!!! Am ajuns f t├órziu.. Dar domnul de la restaurant c├ót ╚Öi domni╚Öoara din recep╚Ťie f serviabili ╚Öi ne.au organizat repede o cina cu toate trecuse de mult ora ├«nchiderii Felicit─âri tuturor!!

 166. Mic dejun bun, personal amabil, SPA suficient de mare.

 167. Camera impecabila si foarte ok Prosoapele se schimba zilnic Este parcare in fata hotelului dar daca e aglomerat in hotel..nu prinzi loc..nu am vazut alta zona imediata de parcare..poate am ratat-o eu ( noi am avut noroc sa fie foarte putini in hotel) la fel si la jocurile de jos( gratuite,nu se percepe taxa pt ele)

 168. Peisajul ╚Öi cur─â╚Ťenia. Osp─âtari ╚Öi recep╚Ťioneri ok. La c├ót indura din partea turi╚Ötilor ar trebui s─â ia salarii pe m─âsur─â. Menegerul de la Bucure╚Öti ar trebui sa ia ╚Öi el masuri. La c├ót a stat ├«n hotel nu a luat nici o m─âsur─â. Ar trebui sa se g├óndeasc─â…..

 169. Mic dejun bun, personal amabil, SPA suficient de mare.

 170. Camera impecabila si foarte ok Prosoapele se schimba zilnic Este parcare in fata hotelului dar daca e aglomerat in hotel..nu prinzi loc..nu am vazut alta zona imediata de parcare..poate am ratat-o eu ( noi am avut noroc sa fie foarte putini in hotel) la fel si la jocurile de jos( gratuite,nu se percepe taxa pt ele)

 171. Peisajul ╚Öi cur─â╚Ťenia. Osp─âtari ╚Öi recep╚Ťioneri ok. La c├ót indura din partea turi╚Ötilor ar trebui s─â ia salarii pe m─âsur─â. Menegerul de la Bucure╚Öti ar trebui sa ia ╚Öi el masuri. La c├ót a stat ├«n hotel nu a luat nici o m─âsur─â. Ar trebui sa se g├óndeasc─â…..

 172. -cazarea -camera -facilitati -mancarea de la restaurantul romanesc absolut minunata -curatenia ok

 173. – Locatia, vederea spre munte. – Mi-a fost acceptata cererea unui late check-out (13:30) fara alte costuri

 174. Amplasarea hotelului si dimensiunea camerei,salteaua comoda a patului.

 175. Personalul dr─âgu╚Ť, ne-am putut caza mai devreme dec├ót era trecut─â ora de check-in!!!

 176. Totul la superlativ.Curatenie,camere spatioase si calduroase,mancarea foarte buna,personalul de la receptie foarte amabil iar privelistea de milioane.

 177. Un hotel placut, cu camere foarte c─âlduroase. Un mic dejun foarte bogat si diversificat pentru toate gusturile. Un plus este ca hotelul are formatie ce canta live, seara la restaurant.

 178. 1. Amabilitatea personalului. 2. M├óncarea. 3. Camera frumoas─â ╚Öi spa╚Ťioas─â. 4. Baia cu cabina de du╚Ö.

 179. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai c─âutat din Predeal, cu men╚Ťiunea ca cei caza╚Ťi la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am a╚Öteptat niciodat─â mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact c├ót ╚Öi cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, irepro╚Öabil!

 180. Camera este foarte confortabil─â si personalul amabil.

 181. Liniste desi se afla langa DN1 , camerele curate spatioase si foarte calduroase iar miculdejun a fost foarte bun .

 182. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 183. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 184. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 185. – micul dejun si mancarea de la restaurant; – amabilitatea personalului.

 186. Raportul pret / calitate, amplasarea, masa servita in restaurant ,micul dejun bogat, SPA ( s-au straduit ).

 187. A fost foarte placut, patul foarte comfortabil, si mancarea a fost buna, micul dejun ok. Recomand.

 188. Camera curata, mancarea decenta, personalul amabil

 189. Foarte aproape de partie, mic dejun OK, personal amabil

 190. Mi-a pl─âcut absolut tot raport pre╚Ť calitate foarte mul╚Ťumi╚Ťi am fost

 191. Personalul și mâncarea foarte bună de la restaurantul libanez.

 192. Sejur f pl─âcut cu siguranta vom reveni!!! Am ajuns f t├órziu.. Dar domnul de la restaurant c├ót ╚Öi domni╚Öoara din recep╚Ťie f serviabili ╚Öi ne.au organizat repede o cina cu toate trecuse de mult ora ├«nchiderii Felicit─âri tuturor!!

 193. Peisajul de vis….hotelul are o amplasare minunata! Piscina buna…mic dejun delicios!

 194. -cazarea -camera -facilitati -mancarea de la restaurantul romanesc absolut minunata -curatenia ok

 195. Personalul de la restaurantul Miorita si domnii care te ajuta cu bagajele sunt foarte ok. La receptie depinde de tura. Hotelul are potential foarte mare si ar trebui investit in personal.

 196. Mic dejun corect in raport cu pretul; locatia excelenta

 197. Personalul dr─âgu╚Ť, ne-am putut caza mai devreme dec├ót era trecut─â ora de check-in!!!

 198. Totul la superlativ.Curatenie,camere spatioase si calduroase,mancarea foarte buna,personalul de la receptie foarte amabil iar privelistea de milioane.

 199. 1. Amabilitatea personalului. 2. M├óncarea. 3. Camera frumoas─â ╚Öi spa╚Ťioas─â. 4. Baia cu cabina de du╚Ö.

 200. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai c─âutat din Predeal, cu men╚Ťiunea ca cei caza╚Ťi la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am a╚Öteptat niciodat─â mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact c├ót ╚Öi cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, irepro╚Öabil!

 201. Camera este foarte confortabil─â si personalul amabil.

 202. Liniste desi se afla langa DN1 , camerele curate spatioase si foarte calduroase iar miculdejun a fost foarte bun .

 203. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 204. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 205. personal super profesionist,finete rara,amplasamentul ,linistea pe care o cautam,jacuzzi deosebit.recomand.

 206. Curat, tot personalul profesionist, liniste, pozi╚Ťie, parcare ok.

 207. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 208. A fost foarte placut, patul foarte comfortabil, si mancarea a fost buna, micul dejun ok. Recomand.

 209. Camera curata, mancarea decenta, personalul amabil

 210. Foarte aproape de partie, mic dejun OK, personal amabil

 211. Amplasarea, camerele, curatenia si micul dejun diversificat.

 212. Baia spatioasa, cada foarte confortabil─â pentru o baie cu spuma, camera foarte mare, decorul oriental, balconul/terasa potrivita pentru cafeaua si ╚Ťigara de dimineata piscin─â ├«nc─âlzit─â, sauna, iar la restaurantul Le Cedre se m─ân├ónc─â bine.

 213. Mi-a pl─âcut absolut tot raport pre╚Ť calitate foarte mul╚Ťumi╚Ťi am fost

 214. Mic dejun corect in raport cu pretul; locatia excelenta

 215. Personalul dr─âgu╚Ť, ne-am putut caza mai devreme dec├ót era trecut─â ora de check-in!!!

 216. Totul la superlativ.Curatenie,camere spatioase si calduroase,mancarea foarte buna,personalul de la receptie foarte amabil iar privelistea de milioane.

 217. Peisajul de vis….hotelul are o amplasare minunata! Piscina buna…mic dejun delicios!

 218. -cazarea -camera -facilitati -mancarea de la restaurantul romanesc absolut minunata -curatenia ok

 219. Personalul de la restaurantul Miorita si domnii care te ajuta cu bagajele sunt foarte ok. La receptie depinde de tura. Hotelul are potential foarte mare si ar trebui investit in personal.

 220. Liniste desi se afla langa DN1 , camerele curate spatioase si foarte calduroase iar miculdejun a fost foarte bun .

 221. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 222. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 223. 1. Amabilitatea personalului. 2. M├óncarea. 3. Camera frumoas─â ╚Öi spa╚Ťioas─â. 4. Baia cu cabina de du╚Ö.

 224. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai c─âutat din Predeal, cu men╚Ťiunea ca cei caza╚Ťi la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am a╚Öteptat niciodat─â mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact c├ót ╚Öi cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, irepro╚Öabil!

 225. Camera este foarte confortabil─â si personalul amabil.

 226. personal super profesionist,finete rara,amplasamentul ,linistea pe care o cautam,jacuzzi deosebit.recomand.

 227. Curat, tot personalul profesionist, liniste, pozi╚Ťie, parcare ok.

 228. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 229. A fost foarte placut, patul foarte comfortabil, si mancarea a fost buna, micul dejun ok. Recomand.

 230. Camera curata, mancarea decenta, personalul amabil

 231. Foarte aproape de partie, mic dejun OK, personal amabil

 232. Camera foarte mare, baia foarte mare, curatenia, sauna, mic dejun foarte bun.

 233. La sosire..chiar daca am ajuns mai devreme de ora check.inului ni s.a permis sa lasam bagajele intr.o incapere Baiatul de la bar foarte amabil si mult mai ok decat receptia.. Camerele frumos amenajate, curatenie

 234. camera mare,c─âlduroas─â,mic dejun bun,personal amabil,piscin─â curat─â,amplasare in zona linistita

 235. Mic dejun corect in raport cu pretul; locatia excelenta

 236. Personalul dr─âgu╚Ť, ne-am putut caza mai devreme dec├ót era trecut─â ora de check-in!!!

 237. Totul la superlativ.Curatenie,camere spatioase si calduroase,mancarea foarte buna,personalul de la receptie foarte amabil iar privelistea de milioane.

 238. Peisajul de vis….hotelul are o amplasare minunata! Piscina buna…mic dejun delicios!

 239. -cazarea -camera -facilitati -mancarea de la restaurantul romanesc absolut minunata -curatenia ok

 240. Personalul de la restaurantul Miorita si domnii care te ajuta cu bagajele sunt foarte ok. La receptie depinde de tura. Hotelul are potential foarte mare si ar trebui investit in personal.

 241. Liniste desi se afla langa DN1 , camerele curate spatioase si foarte calduroase iar miculdejun a fost foarte bun .

 242. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 243. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 244. 1. Amabilitatea personalului. 2. M├óncarea. 3. Camera frumoas─â ╚Öi spa╚Ťioas─â. 4. Baia cu cabina de du╚Ö.

 245. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai c─âutat din Predeal, cu men╚Ťiunea ca cei caza╚Ťi la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am a╚Öteptat niciodat─â mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact c├ót ╚Öi cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, irepro╚Öabil!

 246. Camera este foarte confortabil─â si personalul amabil.

 247. personal super profesionist,finete rara,amplasamentul ,linistea pe care o cautam,jacuzzi deosebit.recomand.

 248. Curat, tot personalul profesionist, liniste, pozi╚Ťie, parcare ok.

 249. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 250. A fost foarte placut, patul foarte comfortabil, si mancarea a fost buna, micul dejun ok. Recomand.

 251. Camera curata, mancarea decenta, personalul amabil

 252. Foarte aproape de partie, mic dejun OK, personal amabil

 253. Camera foarte mare, baia foarte mare, curatenia, sauna, mic dejun foarte bun.

 254. La sosire..chiar daca am ajuns mai devreme de ora check.inului ni s.a permis sa lasam bagajele intr.o incapere Baiatul de la bar foarte amabil si mult mai ok decat receptia.. Camerele frumos amenajate, curatenie

 255. camera mare,c─âlduroas─â,mic dejun bun,personal amabil,piscin─â curat─â,amplasare in zona linistita

 256. Loca╚Ťie excelent─â. Aproape de partie, apartament foarte curat. Gazda primitoare. Ai tot confortul necesar. Vedere direct pe partie din dormitor ╚Öi spre ora╚Ö din living. C─âldur─â suficient─â. Recomand pt familie ╚Öi copii ╚Öi nu numai. Mul╚Ťumim gazdei pt cazare.

 257. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 258. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 259. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 260. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 261. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 262. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 263. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 264. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 265. Locatia,Parcare Gratuita,Foarte aproape de Partia de Ski

 266. Locatie superba, cur─â╚Ťenie, personal amabil. Cu siguran╚Ťa vom mai reveni

 267. Apartamentul este nou, mobilat cu lucruri de calitate si cu mult bun gust prin intermediul asta as vrea sa felicit proprietara. Are o vedere direct pe pista,cand iesi pe terasa vezi o panoram─â superb─â. Are toate utilit─â╚Ťile ╚Öi este silentios. Va multumim pentru un weekend de neuitat

 268. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 269. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 270. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 271. Amplasarea foarte aproape de partie, apartamentul foarte mare si curat, dotat cu absolut tot ce iti doreai, iar vinul si ciocolata din partea casei au fost foarte apreciate. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta o sa revenim.

 272. Aproape de partie…apartamentul foarte primitor,c─âduros ╚Öi ceva super tare,g─âseai chiar tot ce aveai nevoie in el(tirbuson..prelungitor..carti de citit) vinul ok..ciocolat─â buna (era loc de 2 3 in pus 😂😁,glumesc)

 273. Amplasare, ai tot ce trebuie la bucătărie, priveliște superbă, curatenie, excelent pt familii.

 274. Mic dejun corect in raport cu pretul; locatia excelenta

 275. Loca╚Ťie excelent─â. Aproape de partie, apartament foarte curat. Gazda primitoare. Ai tot confortul necesar. Vedere direct pe partie din dormitor ╚Öi spre ora╚Ö din living. C─âldur─â suficient─â. Recomand pt familie ╚Öi copii ╚Öi nu numai. Mul╚Ťumim gazdei pt cazare.

 276. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 277. Personalul dr─âgu╚Ť, ne-am putut caza mai devreme dec├ót era trecut─â ora de check-in!!!

 278. Totul la superlativ.Curatenie,camere spatioase si calduroase,mancarea foarte buna,personalul de la receptie foarte amabil iar privelistea de milioane.

 279. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 280. Peisajul de vis….hotelul are o amplasare minunata! Piscina buna…mic dejun delicios!

 281. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 282. -cazarea -camera -facilitati -mancarea de la restaurantul romanesc absolut minunata -curatenia ok

 283. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 284. Personalul de la restaurantul Miorita si domnii care te ajuta cu bagajele sunt foarte ok. La receptie depinde de tura. Hotelul are potential foarte mare si ar trebui investit in personal.

 285. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 286. Liniste desi se afla langa DN1 , camerele curate spatioase si foarte calduroase iar miculdejun a fost foarte bun .

 287. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 288. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 289. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 290. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 291. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 292. 1. Amabilitatea personalului. 2. M├óncarea. 3. Camera frumoas─â ╚Öi spa╚Ťioas─â. 4. Baia cu cabina de du╚Ö.

 293. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 294. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai c─âutat din Predeal, cu men╚Ťiunea ca cei caza╚Ťi la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am a╚Öteptat niciodat─â mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact c├ót ╚Öi cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, irepro╚Öabil!

 295. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 296. Camera este foarte confortabil─â si personalul amabil.

 297. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 298. Amplasarea foarte aproape de partie, apartamentul foarte mare si curat, dotat cu absolut tot ce iti doreai, iar vinul si ciocolata din partea casei au fost foarte apreciate. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta o sa revenim.

 299. personal super profesionist,finete rara,amplasamentul ,linistea pe care o cautam,jacuzzi deosebit.recomand.

 300. Aproape de partie…apartamentul foarte primitor,c─âduros ╚Öi ceva super tare,g─âseai chiar tot ce aveai nevoie in el(tirbuson..prelungitor..carti de citit) vinul ok..ciocolat─â buna (era loc de 2 3 in pus 😂😁,glumesc)

 301. Curat, tot personalul profesionist, liniste, pozi╚Ťie, parcare ok.

 302. Amplasare, ai tot ce trebuie la bucătărie, priveliște superbă, curatenie, excelent pt familii.

 303. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 304. A fost foarte placut, patul foarte comfortabil, si mancarea a fost buna, micul dejun ok. Recomand.

 305. Camera curata, mancarea decenta, personalul amabil

 306. Foarte aproape de partie, mic dejun OK, personal amabil

 307. Camera foarte mare, baia foarte mare, curatenia, sauna, mic dejun foarte bun.

 308. La sosire..chiar daca am ajuns mai devreme de ora check.inului ni s.a permis sa lasam bagajele intr.o incapere Baiatul de la bar foarte amabil si mult mai ok decat receptia.. Camerele frumos amenajate, curatenie

 309. camera mare,c─âlduroas─â,mic dejun bun,personal amabil,piscin─â curat─â,amplasare in zona linistita

 310. Am fost caza╚Ťi la apartamentul 0, apartament mare pentru doua persoane, cur─â╚Ťenie, doua bai, dormitor mare, buc─ât─ârie utilata cu tot ce ai nevoie,televizoare ╚Öi ├«n living ╚Öi ├«n buc─ât─ârie ╚Öi ├«n dormitor. Mobilat cu gust ╚Öi ├«n stil modern. Cu siguran╚Ť─â o sa mai revenim ├«mpreun─â cu al╚Ťi prieteni

 311. C─ât─âlin aprilie 2, 2019 at 8:21 pm

  Totul a fost exemplar. Personalul dr─âgu╚Ť, cur─â╚Ťenia din camer─â a fost exemplar─â. ├Än general o atmosfer─â pl─âcut─â.

 312. Un apartament foarte spatios, frumos decorat, super curat si cu tot ce ai nevoie in el. Apartamentul 5 are si o terasa foarte mare. Bucataria este bine utilata (filtru de cafea, microunde, prajitor de paine, toate ustensilele necesare in caz ca doresti sa gatesti). Doamna care se ocupa de administrarea cladirii foarte amabila si atenta la detalii. In fiecare zi se schimbau prosoapele si se lua gunoiul lucru care nu se intampla in majoritatea apartamentelor in regim hotelier.

 313. Locatia hotelului, existenta piscinei si a saunei, termostat de temperatura in camera, salteaua confortabila, prosoapele au fost schimbate dupa prima noapte, cada foarte mare.

 314. Camera foarte mare, baia foarte mare, curatenia, sauna, mic dejun foarte bun.

 315. La sosire..chiar daca am ajuns mai devreme de ora check.inului ni s.a permis sa lasam bagajele intr.o incapere Baiatul de la bar foarte amabil si mult mai ok decat receptia.. Camerele frumos amenajate, curatenie

 316. Intrare spectaculoasa ,amabilitatea dlui de la Loby.

 317. Apreciez in mod deosebit designul modern,dusul minimalist din baie, lipsa cazii,curatenia, spa-ul

 318. Peisajul de vis….hotelul are o amplasare minunata! Piscina buna…mic dejun delicios!

 319. Mic dejun foarte bun iar locatia are un peisaj superb.

 320. Loca╚Ťia este superb─â, un peisaj de vis de pe balcon

 321. Camera curata ,foarte cald ,patul f. mare si comfortabil ,privelistea ,mic dejun f bogat pt toate gusturile. La cina mancare ok !,orchestra localului ok!

 322. Mic dejun foarte diversificat, locatia excelenta, curatenie exemplara, personal f.amabil

 323. Doamna Natalia – cea care face un masaj , este motivul pentru care vom reveni cu drag!

 324. – parcare ├«nc─âp─âtoare; – camer─â spa╚Ťioas─â cu balcon imens pentru un cuplu ╚Öi chiar dac─â am avut geam la ╚Öosea nu a fost deranjant; – check-in ╚Öi check-out rapid; – m├óncare destul de bun─â (cartofii pr─âji╚Ťi ╚Öi ca╚Öcavalul pane sunt delicioase); – pre╚Ťurile de mini-bar coincid cu cele ale restaurantului, decente.

 325. 1. Amabilitatea personalului. 2. M├óncarea. 3. Camera frumoas─â ╚Öi spa╚Ťioas─â. 4. Baia cu cabina de du╚Ö.

 326. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai c─âutat din Predeal, cu men╚Ťiunea ca cei caza╚Ťi la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am a╚Öteptat niciodat─â mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact c├ót ╚Öi cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, irepro╚Öabil!

 327. Camera este foarte confortabil─â si personalul amabil.

 328. Cur─â╚Ťenia exemplara, mancarea foarte gustoasa iar privelistea superba!

 329. Liniste desi se afla langa DN1 , camerele curate spatioase si foarte calduroase iar miculdejun a fost foarte bun .

 330. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 331. Totul a fost de excep╚Ťie, recomand cu drag aceasta loca╚Ťie!

 332. A fost frumos, nu am stat mult, dar a fost confortabil.

 333. A fost foarte placut, patul foarte comfortabil, si mancarea a fost buna, micul dejun ok. Recomand.

 334. Mic dejun variat, apartamente spatioase, paturi confortabile, personal amabil

 335. Cur─â╚Ťenia, f spa╚Ťios apartamentul, mic dejun variat

 336. MIC DEJUN EXCELENT, FOARTE BOGAT. PREPARATE PROASPETE, CAFEA FOARTE BUNA.

 337. Micul dejun a fost excelent, si cu mancare calda (omleta, ou ochi, ou fiert, crenvusti, carnati) si rece (mezeluri, branzeturi, zacusca, legume), de asemenea au avut si cereale cu lapte. A fost aprovizionat cu toate cele necesare desi am ajuns spre finalul programului de mic dejun. Cafeaua nu a fost tocmai grozava, dar nici oribila.

 338. Mic dejun foarte bun iar locatia are un peisaj superb.

 339. Loca╚Ťia este superb─â, un peisaj de vis de pe balcon

 340. Personal amabil, cur─â╚Ťenie, priveli╚Öte frumoasa, parcare, restaurant !

 341. Intrare spectaculoasa ,amabilitatea dlui de la Loby.

 342. Apreciez in mod deosebit designul modern,dusul minimalist din baie, lipsa cazii,curatenia, spa-ul

 343. 1. Amabilitatea personalului. 2. M├óncarea. 3. Camera frumoas─â ╚Öi spa╚Ťioas─â. 4. Baia cu cabina de du╚Ö.

 344. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai c─âutat din Predeal, cu men╚Ťiunea ca cei caza╚Ťi la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am a╚Öteptat niciodat─â mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact c├ót ╚Öi cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, irepro╚Öabil!

 345. Camera este foarte confortabil─â si personalul amabil.

 346. Facilit─â╚Ťi foarte bune, cur─â╚Ťenie, amabilitate, lift, mic dejun cu bufet suedez copios. Camer─â confortabil─â ╚Öi foarte chic, cu balcon. Amplasare excelent─â, curte ├«nc─âp─âtoare, lini╚Öte ╚Öi calm, ├«n ciuda traficului de pe DN 1.

 347. Mic dejun foarte diversificat, locatia excelenta, curatenie exemplara, personal f.amabil

 348. Doamna Natalia – cea care face un masaj , este motivul pentru care vom reveni cu drag!

 349. desi a fost o excursie cu copii galagiosi, personalul a reusit sa ÔÇŁnegociezeÔÇŁ situatia: am primit discount plata suplimentara pentru catel. In general oameni amabili, mic dejun foarte bun, restaurant frumos, deosebit, priveliste excelenta, paturi bune…

 350. Curatenia si caldura din camere. Personalul amabil.

 351. Cur─â╚Ťenia exemplara, mancarea foarte gustoasa iar privelistea superba!

 352. Locatia hotelului, existenta piscinei si a saunei, termostat de temperatura in camera, salteaua confortabila, prosoapele au fost schimbate dupa prima noapte, cada foarte mare.

 353. Camera foarte mare, baia foarte mare, curatenia, sauna, mic dejun foarte bun.

 354. La sosire..chiar daca am ajuns mai devreme de ora check.inului ni s.a permis sa lasam bagajele intr.o incapere Baiatul de la bar foarte amabil si mult mai ok decat receptia.. Camerele frumos amenajate, curatenie

 355. Totul a fost de excep╚Ťie, recomand cu drag aceasta loca╚Ťie!

 356. A fost frumos, nu am stat mult, dar a fost confortabil.

 357. A fost foarte placut, patul foarte comfortabil, si mancarea a fost buna, micul dejun ok. Recomand.

 358. Totul a decurs perfect, personalul amiabil, condi╚Ťiile foarte bune!

 359. Ne-am simtit ca acasa! Multumim pentru ospitalitate, vom reveni cu siguranta.

 360. Totul a fost minunat!!!! Locatia excelenta, fix la baza partiei de ski. Mobilier nou, cu bun gust. Foarte curat, comfortabil, caldura in camera. Personalul extraordinar! Am ajuns la ora 23,00, personalul din restaurant foarte amabili. Ne-au pregatit mancare chiar si la ora aia si au stat dupa noi chiar daca eram singurii clienti din restaurant. Tot respectul pentru personalul din restaurant!

 361. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 362. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 363. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 364. Loca╚Ťie excelent─â. Aproape de partie, apartament foarte curat. Gazda primitoare. Ai tot confortul necesar. Vedere direct pe partie din dormitor ╚Öi spre ora╚Ö din living. C─âldur─â suficient─â. Recomand pt familie ╚Öi copii ╚Öi nu numai. Mul╚Ťumim gazdei pt cazare.

 365. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 366. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 367. Un apartament frumos, dar pentru 4 persoane din punctul meu de vedere! utilat cu aproape tot de ce ai nevoie, dar cred ca ar trebui ca gazda sa locuiasca prin apropiere sau sa fie pe acolo, altfel se pot intampla incidente ca cel cu mirosul de tigari care a fost foarte puternic, pregnant si derjant.

 368. Apartamentul este la 10 minute de mers pe jos de partie, este curat, este ideal pentru o vacanta de cateva zile, iar gazda este foarte amabila.

 369. RO/EN Apartamentul arata foarte bine, chiar mai bine decat in poze. Nu au fost probleme cu apa calda/ caldura. Paturile sunt confortabile, camerele spatioase. Recomand The apartment looks really nice, even nicer than in the photos. We had no issues with water/ heat. The beds are comfortable and the rooms are spacious. I recommend a stay at this place.

 370. Apartamentul este foarte spatios,situat intr-o zona linistita la intrarea in Predeal. Comunicarea si organizarea pentru preluarea/ depunerea cheilor excelente Foarte curat si utilat

 371. Totul a fost excelent . Liniste. Recomand cu incredere ­čÖé

 372. Apartmanetul arata bine ca finisare, peisajul este superb.Este liniste.

 373. Loca╚Ťie excelent─â. Aproape de partie, apartament foarte curat. Gazda primitoare. Ai tot confortul necesar. Vedere direct pe partie din dormitor ╚Öi spre ora╚Ö din living. C─âldur─â suficient─â. Recomand pt familie ╚Öi copii ╚Öi nu numai. Mul╚Ťumim gazdei pt cazare.

 374. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 375. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 376. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 377. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 378. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 379. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 380. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 381. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 382. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 383. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 384. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 385. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 386. Amplasarea foarte aproape de partie, apartamentul foarte mare si curat, dotat cu absolut tot ce iti doreai, iar vinul si ciocolata din partea casei au fost foarte apreciate. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta o sa revenim.

 387. Aproape de partie…apartamentul foarte primitor,c─âduros ╚Öi ceva super tare,g─âseai chiar tot ce aveai nevoie in el(tirbuson..prelungitor..carti de citit) vinul ok..ciocolat─â buna (era loc de 2 3 in pus 😂😁,glumesc)

 388. Loca╚Ťie excelent─â. Aproape de partie, apartament foarte curat. Gazda primitoare. Ai tot confortul necesar. Vedere direct pe partie din dormitor ╚Öi spre ora╚Ö din living. C─âldur─â suficient─â. Recomand pt familie ╚Öi copii ╚Öi nu numai. Mul╚Ťumim gazdei pt cazare.

 389. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 390. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 391. Admosfera familiala. Dotarile. Corpurile sanitare. Amplasarea. Liniste si confort

 392. Este aproape de partie. Spatiul apartamentului este mare. Cladire noua si frumoasa.

 393. Un apartament spatios si amenajat cu bun gust ,cu spatiu suficient pentru 2 familii .

 394. Un apartament frumos, dar pentru 4 persoane din punctul meu de vedere! utilat cu aproape tot de ce ai nevoie, dar cred ca ar trebui ca gazda sa locuiasca prin apropiere sau sa fie pe acolo, altfel se pot intampla incidente ca cel cu mirosul de tigari care a fost foarte puternic, pregnant si derjant.

 395. Apartamentul este la 10 minute de mers pe jos de partie, este curat, este ideal pentru o vacanta de cateva zile, iar gazda este foarte amabila.

 396. RO/EN Apartamentul arata foarte bine, chiar mai bine decat in poze. Nu au fost probleme cu apa calda/ caldura. Paturile sunt confortabile, camerele spatioase. Recomand The apartment looks really nice, even nicer than in the photos. We had no issues with water/ heat. The beds are comfortable and the rooms are spacious. I recommend a stay at this place.

 397. Loca╚Ťie excelent─â. Aproape de partie, apartament foarte curat. Gazda primitoare. Ai tot confortul necesar. Vedere direct pe partie din dormitor ╚Öi spre ora╚Ö din living. C─âldur─â suficient─â. Recomand pt familie ╚Öi copii ╚Öi nu numai. Mul╚Ťumim gazdei pt cazare.

 398. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 399. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 400. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 401. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 402. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 403. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 404. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 405. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 406. Totul a fost excelent! Apartamentul amenajat cu gust, totul e de calitate. Foarte curat. Se vede ca proprietarul este gospodar! Ne-am simtit foarte bine si cred ca vom mai reveni. Peisajul de la balcon e super. Conditii foarte bune atat pt cupluri cat si pt sejur cu copii.

 407. Totul impecabil plec├ónd de la cur─â╚Ťenie si ajung├ónd la ospitalitatea gazdelor.

 408. Loca╚Ťie excelent─â. Aproape de partie, apartament foarte curat. Gazda primitoare. Ai tot confortul necesar. Vedere direct pe partie din dormitor ╚Öi spre ora╚Ö din living. C─âldur─â suficient─â. Recomand pt familie ╚Öi copii ╚Öi nu numai. Mul╚Ťumim gazdei pt cazare.

 409. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 410. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 411. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 412. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 413. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 414. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 415. Proprietatea foarte curata, aproape de partia Clabucet, sunt apartamente de 2 camere care le poti rezerva fie in totalitate, fie partial doar camera, hol si baie. Au frigider disponibil si cana electrica ptr ceai, cafea. Proprietarul amabil.

 416. Totul a fost excelent! Apartamentul amenajat cu gust, totul e de calitate. Foarte curat. Se vede ca proprietarul este gospodar! Ne-am simtit foarte bine si cred ca vom mai reveni. Peisajul de la balcon e super. Conditii foarte bune atat pt cupluri cat si pt sejur cu copii.

 417. Totul impecabil plec├ónd de la cur─â╚Ťenie si ajung├ónd la ospitalitatea gazdelor.

 418. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 419. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 420. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 421. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 422. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 423. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 424. Gazda, apartamentul,cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťia loca╚Ťiei etc.

 425. Proprietatea foarte curata, aproape de partia Clabucet, sunt apartamente de 2 camere care le poti rezerva fie in totalitate, fie partial doar camera, hol si baie. Au frigider disponibil si cana electrica ptr ceai, cafea. Proprietarul amabil.

 426. Totul a fost excelent! Apartamentul amenajat cu gust, totul e de calitate. Foarte curat. Se vede ca proprietarul este gospodar! Ne-am simtit foarte bine si cred ca vom mai reveni. Peisajul de la balcon e super. Conditii foarte bune atat pt cupluri cat si pt sejur cu copii.

 427. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 428. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 429. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 430. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 431. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 432. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 433. Un confort extraordinar,foarte curat o loca╚Ťie cu mult bun sim╚Ť ╚Öi o priveli╚Öte mirific─â

 434. Gazda, apartamentul,cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťia loca╚Ťiei etc.

 435. Proprietatea foarte curata, aproape de partia Clabucet, sunt apartamente de 2 camere care le poti rezerva fie in totalitate, fie partial doar camera, hol si baie. Au frigider disponibil si cana electrica ptr ceai, cafea. Proprietarul amabil.

 436. Un apartament frumos, dar pentru 4 persoane din punctul meu de vedere! utilat cu aproape tot de ce ai nevoie, dar cred ca ar trebui ca gazda sa locuiasca prin apropiere sau sa fie pe acolo, altfel se pot intampla incidente ca cel cu mirosul de tigari care a fost foarte puternic, pregnant si derjant.

 437. Apartamentul este la 10 minute de mers pe jos de partie, este curat, este ideal pentru o vacanta de cateva zile, iar gazda este foarte amabila.

 438. RO/EN Apartamentul arata foarte bine, chiar mai bine decat in poze. Nu au fost probleme cu apa calda/ caldura. Paturile sunt confortabile, camerele spatioase. Recomand The apartment looks really nice, even nicer than in the photos. We had no issues with water/ heat. The beds are comfortable and the rooms are spacious. I recommend a stay at this place.

 439. Apartamentul este foarte spatios,situat intr-o zona linistita la intrarea in Predeal. Comunicarea si organizarea pentru preluarea/ depunerea cheilor excelente Foarte curat si utilat

 440. Totul a fost excelent . Liniste. Recomand cu incredere ­čÖé

 441. Apartmanetul arata bine ca finisare, peisajul este superb.Este liniste.

 442. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 443. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 444. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 445. Locatie foarte buna, aproape de gara, centru, partie, Aleea Regala. Gazda comunicativa si ospitaliera. Apartamentul de la parter luminos, curat, spatios, dotat cu cele necesare unei vacante minunate, inclusiv sapun, sampon. Patul si canapeaua foarte confortabile. Microcentrala proprie silentioasa. Apartament amenajat cu gust. Am fost 3 persoane adulte, 4 zile. Cheile au fost preluate foarte usor. Raport calitate-pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomandam aceasta locatie.

 446. Raport calitate pret excelent! Acces facil la locatie, foarte aproape de centrul statiunii si de partii. Foarte aproape de gara, pt cei ce nu vin cu auto este un plus,iar pt cei ce vor sa fac mini excursiicu trenul este perfect Vom reveni cu siguranta in aceasta loca╚Ťie

 447. Gazda a fost foarte amabila, peste asteptari, s-a oferit sa ne transpote la hotel si ne-a oferit informatii in legatura cu ce urma sa vizitam, care ne-a fost de mare ajutor. O sa recomandam si la prieteni acest hotel. Luci, Ina si George

 448. Un confort extraordinar,foarte curat o loca╚Ťie cu mult bun sim╚Ť ╚Öi o priveli╚Öte mirific─â

 449. Gazda, apartamentul,cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťia loca╚Ťiei etc.

 450. Proprietatea foarte curata, aproape de partia Clabucet, sunt apartamente de 2 camere care le poti rezerva fie in totalitate, fie partial doar camera, hol si baie. Au frigider disponibil si cana electrica ptr ceai, cafea. Proprietarul amabil.

 451. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 452. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 453. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 454. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 455. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 456. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta ­čÖé

 457. Locatie foarte buna, aproape de gara, centru, partie, Aleea Regala. Gazda comunicativa si ospitaliera. Apartamentul de la parter luminos, curat, spatios, dotat cu cele necesare unei vacante minunate, inclusiv sapun, sampon. Patul si canapeaua foarte confortabile. Microcentrala proprie silentioasa. Apartament amenajat cu gust. Am fost 3 persoane adulte, 4 zile. Cheile au fost preluate foarte usor. Raport calitate-pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomandam aceasta locatie.

 458. Raport calitate pret excelent! Acces facil la locatie, foarte aproape de centrul statiunii si de partii. Foarte aproape de gara, pt cei ce nu vin cu auto este un plus,iar pt cei ce vor sa fac mini excursiicu trenul este perfect Vom reveni cu siguranta in aceasta loca╚Ťie

 459. Gazda a fost foarte amabila, peste asteptari, s-a oferit sa ne transpote la hotel si ne-a oferit informatii in legatura cu ce urma sa vizitam, care ne-a fost de mare ajutor. O sa recomandam si la prieteni acest hotel. Luci, Ina si George

 460. Un confort extraordinar,foarte curat o loca╚Ťie cu mult bun sim╚Ť ╚Öi o priveli╚Öte mirific─â

 461. Gazda, apartamentul,cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťia loca╚Ťiei etc.

 462. Proprietatea foarte curata, aproape de partia Clabucet, sunt apartamente de 2 camere care le poti rezerva fie in totalitate, fie partial doar camera, hol si baie. Au frigider disponibil si cana electrica ptr ceai, cafea. Proprietarul amabil.

 463. Locatie foarte buna, aproape de gara, centru, partie, Aleea Regala. Gazda comunicativa si ospitaliera. Apartamentul de la parter luminos, curat, spatios, dotat cu cele necesare unei vacante minunate, inclusiv sapun, sampon. Patul si canapeaua foarte confortabile. Microcentrala proprie silentioasa. Apartament amenajat cu gust. Am fost 3 persoane adulte, 4 zile. Cheile au fost preluate foarte usor. Raport calitate-pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomandam aceasta locatie.

 464. Raport calitate pret excelent! Acces facil la locatie, foarte aproape de centrul statiunii si de partii. Foarte aproape de gara, pt cei ce nu vin cu auto este un plus,iar pt cei ce vor sa fac mini excursiicu trenul este perfect Vom reveni cu siguranta in aceasta loca╚Ťie

 465. Gazda a fost foarte amabila, peste asteptari, s-a oferit sa ne transpote la hotel si ne-a oferit informatii in legatura cu ce urma sa vizitam, care ne-a fost de mare ajutor. O sa recomandam si la prieteni acest hotel. Luci, Ina si George

 466. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 467. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 468. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 469. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 470. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 471. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 472. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 473. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 474. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 475. Un confort extraordinar,foarte curat o loca╚Ťie cu mult bun sim╚Ť ╚Öi o priveli╚Öte mirific─â

 476. Gazda, apartamentul,cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťia loca╚Ťiei etc.

 477. Proprietatea foarte curata, aproape de partia Clabucet, sunt apartamente de 2 camere care le poti rezerva fie in totalitate, fie partial doar camera, hol si baie. Au frigider disponibil si cana electrica ptr ceai, cafea. Proprietarul amabil.

 478. Locatie foarte buna, aproape de gara, centru, partie, Aleea Regala. Gazda comunicativa si ospitaliera. Apartamentul de la parter luminos, curat, spatios, dotat cu cele necesare unei vacante minunate, inclusiv sapun, sampon. Patul si canapeaua foarte confortabile. Microcentrala proprie silentioasa. Apartament amenajat cu gust. Am fost 3 persoane adulte, 4 zile. Cheile au fost preluate foarte usor. Raport calitate-pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomandam aceasta locatie.

 479. Raport calitate pret excelent! Acces facil la locatie, foarte aproape de centrul statiunii si de partii. Foarte aproape de gara, pt cei ce nu vin cu auto este un plus,iar pt cei ce vor sa fac mini excursiicu trenul este perfect Vom reveni cu siguranta in aceasta loca╚Ťie

 480. Gazda a fost foarte amabila, peste asteptari, s-a oferit sa ne transpote la hotel si ne-a oferit informatii in legatura cu ce urma sa vizitam, care ne-a fost de mare ajutor. O sa recomandam si la prieteni acest hotel. Luci, Ina si George

 481. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 482. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 483. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 484. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 485. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 486. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 487. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 488. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 489. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 490. O cazare exceptionala. Apartamente spatioase, impecabil de curate cu mobilier modern si nou. Fiecare apartament are doua balcoane cu vedere catre partia Clabucet si spre Predeal. Gazda este foarte primitoare si ofera toate informatiile necesare. Pentru iarna, au un loc special pt depozitat schiuri. Partia Clabucet e la 2 minute distanta. O cazare excelenta !

 491. Un confort extraordinar,foarte curat o loca╚Ťie cu mult bun sim╚Ť ╚Öi o priveli╚Öte mirific─â

 492. Gazda, apartamentul,cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťia loca╚Ťiei etc.

 493. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 494. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 495. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 496. Apartament curat, cu toate facilitatile pentru o familie cu copii. Zona linistita, sigura, loc de parcare asigurat.

 497. Totul a fost ca in descriere ba chiar mai bine! Un apartament excelent atât pentru o familie cât și pentru un grup de prieteni! Ajungi in 3 min la pârtie cu mașina. Zona liniștita ,peisaj frumos!

 498. Totul incepand cu locatia, inconjurat de padure, multa liniste, curatenia si amabilitatea personalului.

 499. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 500. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 501. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 502. Foarte placuta sederea, apartamentul frumos amenajat, curat, liniste, parcare, facilitati ( frigider, fierbator, plita cu 2 ochiuri, microunde, farfurii, cani, tacamuri ) daca se sta mai multe zile se poate face mic dejun. Televizoare in ambele camere, terasa frumoasa cu scaune si masa – dimineata este soare pe terasa! superb! Ne-am simtit foarte bine, vom reveni!

 503. Locatie foarte buna, aproape de gara, centru, partie, Aleea Regala. Gazda comunicativa si ospitaliera. Apartamentul de la parter luminos, curat, spatios, dotat cu cele necesare unei vacante minunate, inclusiv sapun, sampon. Patul si canapeaua foarte confortabile. Microcentrala proprie silentioasa. Apartament amenajat cu gust. Am fost 3 persoane adulte, 4 zile. Cheile au fost preluate foarte usor. Raport calitate-pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomandam aceasta locatie.

 504. Raport calitate pret excelent! Acces facil la locatie, foarte aproape de centrul statiunii si de partii. Foarte aproape de gara, pt cei ce nu vin cu auto este un plus,iar pt cei ce vor sa fac mini excursiicu trenul este perfect Vom reveni cu siguranta in aceasta loca╚Ťie

 505. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 506. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 507. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 508. O cazare exceptionala. Apartamente spatioase, impecabil de curate cu mobilier modern si nou. Fiecare apartament are doua balcoane cu vedere catre partia Clabucet si spre Predeal. Gazda este foarte primitoare si ofera toate informatiile necesare. Pentru iarna, au un loc special pt depozitat schiuri. Partia Clabucet e la 2 minute distanta. O cazare excelenta !

 509. Un confort extraordinar,foarte curat o loca╚Ťie cu mult bun sim╚Ť ╚Öi o priveli╚Öte mirific─â

 510. Gazda, apartamentul,cur─â╚Ťenia, pozi╚Ťia loca╚Ťiei etc.

 511. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 512. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 513. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 514. Apartament curat, cu toate facilitatile pentru o familie cu copii. Zona linistita, sigura, loc de parcare asigurat.

 515. Totul a fost ca in descriere ba chiar mai bine! Un apartament excelent atât pentru o familie cât și pentru un grup de prieteni! Ajungi in 3 min la pârtie cu mașina. Zona liniștita ,peisaj frumos!

 516. Totul incepand cu locatia, inconjurat de padure, multa liniste, curatenia si amabilitatea personalului.

 517. Foarte placuta sederea, apartamentul frumos amenajat, curat, liniste, parcare, facilitati ( frigider, fierbator, plita cu 2 ochiuri, microunde, farfurii, cani, tacamuri ) daca se sta mai multe zile se poate face mic dejun. Televizoare in ambele camere, terasa frumoasa cu scaune si masa – dimineata este soare pe terasa! superb! Ne-am simtit foarte bine, vom reveni!

 518. Locatie foarte buna, aproape de gara, centru, partie, Aleea Regala. Gazda comunicativa si ospitaliera. Apartamentul de la parter luminos, curat, spatios, dotat cu cele necesare unei vacante minunate, inclusiv sapun, sampon. Patul si canapeaua foarte confortabile. Microcentrala proprie silentioasa. Apartament amenajat cu gust. Am fost 3 persoane adulte, 4 zile. Cheile au fost preluate foarte usor. Raport calitate-pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomandam aceasta locatie.

 519. Raport calitate pret excelent! Acces facil la locatie, foarte aproape de centrul statiunii si de partii. Foarte aproape de gara, pt cei ce nu vin cu auto este un plus,iar pt cei ce vor sa fac mini excursiicu trenul este perfect Vom reveni cu siguranta in aceasta loca╚Ťie

 520. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 521. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 522. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 523. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 524. Amplasarea foarte aproape de partie, apartamentul foarte mare si curat, dotat cu absolut tot ce iti doreai, iar vinul si ciocolata din partea casei au fost foarte apreciate. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta o sa revenim.

 525. Aproape de partie…apartamentul foarte primitor,c─âduros ╚Öi ceva super tare,g─âseai chiar tot ce aveai nevoie in el(tirbuson..prelungitor..carti de citit) vinul ok..ciocolat─â buna (era loc de 2 3 in pus 😂😁,glumesc)

 526. Gazda primitoare, curatenie, bucatarie dotata, zona linistita. A fost exact ca in descriere.

 527. Un loc minunat, foarte curat, comfortabil si priveliste ca in poveste!!!

 528. Foarte curat, cu mult bun gust, loca╚Ťie, peisaj…..

 529. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 530. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 531. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 532. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 533. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 534. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 535. Apartamentul foarte frumos, dotat cu tot ce ai nevoie

 536. Apartament curat, cu toate facilitatile pentru o familie cu copii. Zona linistita, sigura, loc de parcare asigurat.

 537. Totul a fost ca in descriere ba chiar mai bine! Un apartament excelent atât pentru o familie cât și pentru un grup de prieteni! Ajungi in 3 min la pârtie cu mașina. Zona liniștita ,peisaj frumos!

 538. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 539. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 540. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 541. Proprietarul foarte amabil, binevoitor si atent. De asemenea si personalul. FOARTE curat! Ne-am simtit excelent!

 542. Gazda primitoare, curatenie, bucatarie dotata, zona linistita. A fost exact ca in descriere.

 543. Un loc minunat, foarte curat, comfortabil si priveliste ca in poveste!!!

 544. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 545. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 546. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 547. Apartamentul foarte frumos, dotat cu tot ce ai nevoie

 548. Apartament curat, cu toate facilitatile pentru o familie cu copii. Zona linistita, sigura, loc de parcare asigurat.

 549. Totul a fost ca in descriere ba chiar mai bine! Un apartament excelent atât pentru o familie cât și pentru un grup de prieteni! Ajungi in 3 min la pârtie cu mașina. Zona liniștita ,peisaj frumos!

 550. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 551. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 552. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 553. Proprietarul foarte amabil, binevoitor si atent. De asemenea si personalul. FOARTE curat! Ne-am simtit excelent!

 554. Gazda primitoare, curatenie, bucatarie dotata, zona linistita. A fost exact ca in descriere.

 555. Un loc minunat, foarte curat, comfortabil si priveliste ca in poveste!!!

 556. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 557. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 558. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 559. Apartamentul foarte frumos, dotat cu tot ce ai nevoie

 560. Apartament curat, cu toate facilitatile pentru o familie cu copii. Zona linistita, sigura, loc de parcare asigurat.

 561. Totul a fost ca in descriere ba chiar mai bine! Un apartament excelent atât pentru o familie cât și pentru un grup de prieteni! Ajungi in 3 min la pârtie cu mașina. Zona liniștita ,peisaj frumos!

 562. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 563. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 564. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 565. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 566. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 567. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 568. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 569. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 570. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 571. Foarte curat , priveliste superba, un loc foarte bun de relaxat.

 572. Proprietarul foarte amabil, binevoitor si atent. De asemenea si personalul. FOARTE curat! Ne-am simtit excelent!

 573. Gazda primitoare, curatenie, bucatarie dotata, zona linistita. A fost exact ca in descriere.

 574. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 575. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 576. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 577. Apartamentul foarte frumos, dotat cu tot ce ai nevoie

 578. Apartament curat, cu toate facilitatile pentru o familie cu copii. Zona linistita, sigura, loc de parcare asigurat.

 579. Totul a fost ca in descriere ba chiar mai bine! Un apartament excelent atât pentru o familie cât și pentru un grup de prieteni! Ajungi in 3 min la pârtie cu mașina. Zona liniștita ,peisaj frumos!

 580. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 581. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 582. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 583. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 584. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 585. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 586. Totul la superlativ:locatie, confort , curatenie si gazda foarte ospitaliera. Recomand cu caldura! Sigur vom reveni! Felicitari!!!

 587. Foarte curat , priveliste superba, un loc foarte bun de relaxat.

 588. Proprietarul foarte amabil, binevoitor si atent. De asemenea si personalul. FOARTE curat! Ne-am simtit excelent!

 589. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 590. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 591. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 592. Apartamentul foarte frumos, dotat cu tot ce ai nevoie

 593. Apartament curat, cu toate facilitatile pentru o familie cu copii. Zona linistita, sigura, loc de parcare asigurat.

 594. Totul a fost ca in descriere ba chiar mai bine! Un apartament excelent atât pentru o familie cât și pentru un grup de prieteni! Ajungi in 3 min la pârtie cu mașina. Zona liniștita ,peisaj frumos!

 595. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 596. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 597. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 598. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 599. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 600. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 601. Locatie excelenta, liniste, apartament foarte spatios. Recomand cu incredere.

 602. gazda si bineinteles apartamentul. genul de situatie in care realitatea arata chiar mai bine decat in poze. recomand cu incredere si caldura!!!

 603. Apartamentul este recent renovat si foarte curat. Se afla intr-o zona linistita si aproape de partie. Gazda foarte draguta, ne-a pus la dispozitie cafea, papuci de casa si alte facilitati (masina de calcat, spalat, patut pt. bebe). Recomandam cu caldura.

 604. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 605. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 606. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 607. Apartamentul 5, in care am stat, este senzational. Curat, elegant, mobilat cu mult bun gust. Este foarte mare!! Are doua balcoane, cu vedere atat la oras si la munti, cat si spre Clabucet. Este o liniste deplina, te poti relaxa perfect. Am stat doua zile in casa (exatrasezon), am privit muntii si am ascultat pasarile. Bineinteles, vei gasi si doua televizoare uriase, dintre care unul smart, cu Netflix. Apa calda, caldura – perfecte. Gazdele sunt discrete si primitoare. Recomand din suflet acest loc.

 608. Totul la superlativ:locatie, confort , curatenie si gazda foarte ospitaliera. Recomand cu caldura! Sigur vom reveni! Felicitari!!!

 609. Foarte curat , priveliste superba, un loc foarte bun de relaxat.

 610. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 611. Gazda a fost foarte amabila.Ne-am simtit excelent.

 612. Gazda de treaba, a venit personal de la gara sa ne ia cu masina, si ne-a pus la dispozitie sucuri,ceai cafea gratis

 613. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 614. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 615. Amplasarea foarte aproape de partie, apartamentul foarte mare si curat, dotat cu absolut tot ce iti doreai, iar vinul si ciocolata din partea casei au fost foarte apreciate. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta o sa revenim.

 616. Locatie foarte buna, curatenie, dotat cu toate cele necesare

 617. Great location for our needs. Short car rides took us to the mountains for some great walking and to some of the classic castles that Transylvania is well known for. We were able to do a good walk from the property to enjoy lunch at restaurant in the mountains and a five minute walk to the Predeal church which though built fairly recently has to be seen inside for the paintings

 618. Very good location, nice hosts, clean apartment in the center of Predeal. Detailed help with regards to local tourist attractions provided by hosts.

 619. Apartamentul 5, in care am stat, este senzational. Curat, elegant, mobilat cu mult bun gust. Este foarte mare!! Are doua balcoane, cu vedere atat la oras si la munti, cat si spre Clabucet. Este o liniste deplina, te poti relaxa perfect. Am stat doua zile in casa (exatrasezon), am privit muntii si am ascultat pasarile. Bineinteles, vei gasi si doua televizoare uriase, dintre care unul smart, cu Netflix. Apa calda, caldura – perfecte. Gazdele sunt discrete si primitoare. Recomand din suflet acest loc.

 620. Totul la superlativ:locatie, confort , curatenie si gazda foarte ospitaliera. Recomand cu caldura! Sigur vom reveni! Felicitari!!!

 621. Foarte curat , priveliste superba, un loc foarte bun de relaxat.

 622. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 623. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 624. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 625. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 626. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 627. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 628. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 629. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 630. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 631. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 632. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 633. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 634. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 635. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 636. Amplasarea foarte aproape de partie, apartamentul foarte mare si curat, dotat cu absolut tot ce iti doreai, iar vinul si ciocolata din partea casei au fost foarte apreciate. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta o sa revenim.

 637. Gazda primitoare, conditii pe masura, recomand si vom reveni cu prima ocazie.

 638. Am ramas multumit de apartamentul dat.Conditiii foarte bune cu vederea spre munti si oras

 639. Apartamentul 5, in care am stat, este senzational. Curat, elegant, mobilat cu mult bun gust. Este foarte mare!! Are doua balcoane, cu vedere atat la oras si la munti, cat si spre Clabucet. Este o liniste deplina, te poti relaxa perfect. Am stat doua zile in casa (exatrasezon), am privit muntii si am ascultat pasarile. Bineinteles, vei gasi si doua televizoare uriase, dintre care unul smart, cu Netflix. Apa calda, caldura – perfecte. Gazdele sunt discrete si primitoare. Recomand din suflet acest loc.

 640. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 641. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 642. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 643. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 644. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 645. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 646. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 647. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 648. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 649. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 650. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 651. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 652. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 653. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 654. Amplasarea foarte aproape de partie, apartamentul foarte mare si curat, dotat cu absolut tot ce iti doreai, iar vinul si ciocolata din partea casei au fost foarte apreciate. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta o sa revenim.

 655. Exceptional. Gazda ne-a luat cu ma╚Öina de la gara, lucru foarte rar ├«nt├ólnit. Ne-am cazat destul de t├órziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problem─â. Apartamentul este foarte spa╚Ťios, foarte curat ╚Öi utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata ╚Öi func╚Ťional─â, un plus foarte mare. Centrala func╚Ťional─â cu termostat wireless. Per total ne-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile.

 656. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 657. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 658. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 659. Gazda primitoare, conditii pe masura, recomand si vom reveni cu prima ocazie.

 660. Am ramas multumit de apartamentul dat.Conditiii foarte bune cu vederea spre munti si oras

 661. Bucataria utilata; mobilierul din dormitor de culoare alba; decoratiuni interioare de efect, interesante; curatenie exemplara; acces facil cu auto.

 662. Apartamentul este utilat cu tot ce trebuie. Locatia unde este amplasat acesta este foarte ok.

 663. Foarte confortabil , curat linistit. Recomandabil.

 664. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 665. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 666. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 667. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 668. Gazda primitoare, conditii pe masura, recomand si vom reveni cu prima ocazie.

 669. Am ramas multumit de apartamentul dat.Conditiii foarte bune cu vederea spre munti si oras

 670. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 671. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 672. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 673. Exceptional. Gazda ne-a luat cu ma╚Öina de la gara, lucru foarte rar ├«nt├ólnit. Ne-am cazat destul de t├órziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problem─â. Apartamentul este foarte spa╚Ťios, foarte curat ╚Öi utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata ╚Öi func╚Ťional─â, un plus foarte mare. Centrala func╚Ťional─â cu termostat wireless. Per total ne-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile.

 674. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 675. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 676. O cazare minunata ! Liniste si aer curat! Cazarea arata chiar mai bine decat in poze . Are loc de parcare disponibil iar din balcon poti vedea cu usurinta masina , de asemenea o priveliste frumoasa ,dimineata a fost o placere sa bem cafeaua !Recomand.

 677. Este un loc avantajos mai ales prin apropierea fata de partii, cu multa liniste si spatii de relaxare generoase. Oamenii care raspund de apartament sunt deosebit de cordiali si plini de solicitudine. Pentru conditiile oferite, pretul este imbatabil!

 678. Un apartament frumos, dar pentru 4 persoane din punctul meu de vedere! utilat cu aproape tot de ce ai nevoie, dar cred ca ar trebui ca gazda sa locuiasca prin apropiere sau sa fie pe acolo, altfel se pot intampla incidente ca cel cu mirosul de tigari care a fost foarte puternic, pregnant si derjant.

 679. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 680. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 681. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 682. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 683. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 684. Gazda primitoare, conditii pe masura, recomand si vom reveni cu prima ocazie.

 685. Exceptional. Gazda ne-a luat cu ma╚Öina de la gara, lucru foarte rar ├«nt├ólnit. Ne-am cazat destul de t├órziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problem─â. Apartamentul este foarte spa╚Ťios, foarte curat ╚Öi utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata ╚Öi func╚Ťional─â, un plus foarte mare. Centrala func╚Ťional─â cu termostat wireless. Per total ne-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile.

 686. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 687. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 688. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 689. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 690. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 691. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 692. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 693. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 694. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 695. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 696. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 697. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 698. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 699. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 700. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 701. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 702. Gazda primitoare, conditii pe masura, recomand si vom reveni cu prima ocazie.

 703. Exceptional. Gazda ne-a luat cu ma╚Öina de la gara, lucru foarte rar ├«nt├ólnit. Ne-am cazat destul de t├órziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problem─â. Apartamentul este foarte spa╚Ťios, foarte curat ╚Öi utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata ╚Öi func╚Ťional─â, un plus foarte mare. Centrala func╚Ťional─â cu termostat wireless. Per total ne-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile.

 704. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 705. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 706. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 707. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 708. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 709. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 710. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 711. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 712. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 713. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 714. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 715. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 716. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 717. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 718. Apartamentul este foarte spa╚Ťios curatat ,foarte bine dotat,amplasat intr-o zona foarte linistita si totodata foarte aproape de partie.

 719. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 720. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 721. Exceptional. Gazda ne-a luat cu ma╚Öina de la gara, lucru foarte rar ├«nt├ólnit. Ne-am cazat destul de t├órziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problem─â. Apartamentul este foarte spa╚Ťios, foarte curat ╚Öi utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata ╚Öi func╚Ťional─â, un plus foarte mare. Centrala func╚Ťional─â cu termostat wireless. Per total ne-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile.

 722. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 723. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 724. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 725. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 726. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 727. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 728. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 729. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 730. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 731. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 732. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 733. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 734. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 735. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 736. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 737. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 738. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 739. Apartamentul este foarte spa╚Ťios curatat ,foarte bine dotat,amplasat intr-o zona foarte linistita si totodata foarte aproape de partie.

 740. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 741. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 742. Exceptional. Gazda ne-a luat cu ma╚Öina de la gara, lucru foarte rar ├«nt├ólnit. Ne-am cazat destul de t├órziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problem─â. Apartamentul este foarte spa╚Ťios, foarte curat ╚Öi utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata ╚Öi func╚Ťional─â, un plus foarte mare. Centrala func╚Ťional─â cu termostat wireless. Per total ne-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile.

 743. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 744. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 745. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 746. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 747. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 748. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 749. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 750. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 751. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 752. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 753. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 754. Este a treia oara cand ne cazam aici, de fiecare data a fost perfect.

 755. Apartamentul foarte curat ,spatios si dragut aranjat,gazda amabil─â.

 756. Curat, fara batai de cap la predare( lasat cheia in cutia postala), camere curate

 757. Apartamentul este foarte spa╚Ťios curatat ,foarte bine dotat,amplasat intr-o zona foarte linistita si totodata foarte aproape de partie.

 758. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 759. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 760. Exceptional. Gazda ne-a luat cu ma╚Öina de la gara, lucru foarte rar ├«nt├ólnit. Ne-am cazat destul de t├órziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problem─â. Apartamentul este foarte spa╚Ťios, foarte curat ╚Öi utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata ╚Öi func╚Ťional─â, un plus foarte mare. Centrala func╚Ťional─â cu termostat wireless. Per total ne-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile.

 761. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 762. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 763. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 764. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 765. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 766. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 767. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 768. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 769. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 770. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 771. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 772. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 773. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 774. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 775. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 776. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 777. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 778. Este a treia oara cand ne cazam aici, de fiecare data a fost perfect.

 779. Apartamentul foarte curat ,spatios si dragut aranjat,gazda amabil─â.

 780. Curat, fara batai de cap la predare( lasat cheia in cutia postala), camere curate

 781. Apartamentul este foarte spa╚Ťios curatat ,foarte bine dotat,amplasat intr-o zona foarte linistita si totodata foarte aproape de partie.

 782. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 783. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 784. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 785. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 786. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 787. Exceptional. Gazda ne-a luat cu ma╚Öina de la gara, lucru foarte rar ├«nt├ólnit. Ne-am cazat destul de t├órziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problem─â. Apartamentul este foarte spa╚Ťios, foarte curat ╚Öi utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata ╚Öi func╚Ťional─â, un plus foarte mare. Centrala func╚Ťional─â cu termostat wireless. Per total ne-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile.

 788. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 789. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 790. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 791. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 792. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 793. Este a treia oara cand ne cazam aici, de fiecare data a fost perfect.

 794. Apartamentul foarte curat ,spatios si dragut aranjat,gazda amabil─â.

 795. Curat, fara batai de cap la predare( lasat cheia in cutia postala), camere curate

 796. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 797. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 798. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 799. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 800. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 801. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 802. Apartamentul este foarte spa╚Ťios curatat ,foarte bine dotat,amplasat intr-o zona foarte linistita si totodata foarte aproape de partie.

 803. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 804. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 805. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 806. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 807. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 808. Gazda a fost foarte primitoare, ba chiar mai mult, ne-a l─âsat s─â mai st─âm ├«nc─â 2 nop╚Ťi gratuit. Raportul calitate-pret foarte bun. A fost totul curat, cald ╚Öi comod. Distan╚Ť─â fa╚Ť─â de p├órtie e mic─â. Recomand aceast─â proprietate pentru o vacan╚Ť─â reu╚Öit─â!!!

 809. ieftin si frumos. totul aproape nou. vederea din geam splendida. caldura reglabila. bucatarie echipata. multe jocuri de masa. smart tv cu netflix. proprietar amabil.

 810. Ospitalitatea gazdei, lini╚Ötea, priveli╚Ötea de la fereastra apartamentului, condi╚Ťiile din apartament.

 811. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 812. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 813. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 814. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 815. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 816. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 817. Exceptional. Gazda ne-a luat cu ma╚Öina de la gara, lucru foarte rar ├«nt├ólnit. Ne-am cazat destul de t├órziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problem─â. Apartamentul este foarte spa╚Ťios, foarte curat ╚Öi utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata ╚Öi func╚Ťional─â, un plus foarte mare. Centrala func╚Ťional─â cu termostat wireless. Per total ne-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile.

 818. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 819. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 820. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 821. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 822. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 823. Este a treia oara cand ne cazam aici, de fiecare data a fost perfect.

 824. Apartamentul foarte curat ,spatios si dragut aranjat,gazda amabil─â.

 825. Curat, fara batai de cap la predare( lasat cheia in cutia postala), camere curate

 826. Apartamentul este foarte spa╚Ťios curatat ,foarte bine dotat,amplasat intr-o zona foarte linistita si totodata foarte aproape de partie.

 827. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 828. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 829. Este a treia oara cand ne cazam aici, de fiecare data a fost perfect.

 830. Apartamentul foarte curat ,spatios si dragut aranjat,gazda amabil─â.

 831. Curat, fara batai de cap la predare( lasat cheia in cutia postala), camere curate

 832. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 833. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 834. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 835. Exceptional. Gazda ne-a luat cu ma╚Öina de la gara, lucru foarte rar ├«nt├ólnit. Ne-am cazat destul de t├órziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problem─â. Apartamentul este foarte spa╚Ťios, foarte curat ╚Öi utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata ╚Öi func╚Ťional─â, un plus foarte mare. Centrala func╚Ťional─â cu termostat wireless. Per total ne-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile.

 836. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 837. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 838. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 839. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 840. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 841. O mic─â cutiu╚Ť─â cu ciocolate ne-a ├«nt├ómpinat pe mas─â, ceai, cafea ╚Öi alte lucruri m─ârunte, dar care conteaz─â ╚Öi ├«╚Ťi aduc bucurie!

 842. Gazda a fost foarte primitoare, ba chiar mai mult, ne-a l─âsat s─â mai st─âm ├«nc─â 2 nop╚Ťi gratuit. Raportul calitate-pret foarte bun. A fost totul curat, cald ╚Öi comod. Distan╚Ť─â fa╚Ť─â de p├órtie e mic─â. Recomand aceast─â proprietate pentru o vacan╚Ť─â reu╚Öit─â!!!

 843. ieftin si frumos. totul aproape nou. vederea din geam splendida. caldura reglabila. bucatarie echipata. multe jocuri de masa. smart tv cu netflix. proprietar amabil.

 844. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 845. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 846. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 847. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 848. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 849. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 850. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 851. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 852. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 853. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 854. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 855. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 856. O mic─â cutiu╚Ť─â cu ciocolate ne-a ├«nt├ómpinat pe mas─â, ceai, cafea ╚Öi alte lucruri m─ârunte, dar care conteaz─â ╚Öi ├«╚Ťi aduc bucurie!

 857. Gazda a fost foarte primitoare, ba chiar mai mult, ne-a l─âsat s─â mai st─âm ├«nc─â 2 nop╚Ťi gratuit. Raportul calitate-pret foarte bun. A fost totul curat, cald ╚Öi comod. Distan╚Ť─â fa╚Ť─â de p├órtie e mic─â. Recomand aceast─â proprietate pentru o vacan╚Ť─â reu╚Öit─â!!!

 858. ieftin si frumos. totul aproape nou. vederea din geam splendida. caldura reglabila. bucatarie echipata. multe jocuri de masa. smart tv cu netflix. proprietar amabil.

 859. Totul a fost minunat Cur─â╚Ťenie impecabil─â o loca╚Ťie de vis cu o vedere direct pe partie din camera. Proprietarii foarte de treaba m- au ajutat si sa gasesc o cofetarie care face torturi ptr ziua de nastere al prietenului meu.Va multumim mult de tot ptr toat─â disponibilitatea si amabilitatea dv.

 860. Condi╚Ťiile caz─ârii sunt excep╚Ťionale, peisaje de vis. Loca╚Ťia este foarte bun─â ╚Öi se potriveste cu descrierea f─âcut─â de Garden Apart. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de serviciile oferite ╚Öi de surpriza frumoas─â de Cr─âciun, a d-lui Bogdan ! Mul╚Ťumim frumos ╚Öi recomand─âm s─â se aleag─â un sejur la Garden Apart !

 861. Totul a fost excelent. Apartamentul este modern, utilat cu tot ce este necesar unei familii, foarte aproape de partie, priveliste minunata si catre partie si catre oras.

 862. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 863. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 864. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 865. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 866. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 867. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 868. Gazde minunate,cur─â╚Ťenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotat─â cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scump─â!😁Multumim inca o data!

 869. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de c─âtre dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun sim╚Ť. Acesta ne-a ar─âtat toate facilit─â╚Ťile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, c─âr╚Ťi de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Loca╚Ťia este pozi╚Ťionat─â ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguran╚Ť─â vom reveni si cu alta ocazie!

 870. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 871. Este a treia oara cand ne cazam aici, de fiecare data a fost perfect.

 872. Apartamentul foarte curat ,spatios si dragut aranjat,gazda amabil─â.

 873. Curat, fara batai de cap la predare( lasat cheia in cutia postala), camere curate

 874. Foarte curat, gazda minunata, foarte aproape de partie / gara

 875. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 876. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalier─â si proprietara extrem de amabil─â ╚Öi dispus─â s─â rezolve dolean╚Ťele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile dec├ót dac─â se las─â usa complet deschis─â. Recomand cu c─âldur─â! 👍

 877. Totul a fost minunat Cur─â╚Ťenie impecabil─â o loca╚Ťie de vis cu o vedere direct pe partie din camera. Proprietarii foarte de treaba m- au ajutat si sa gasesc o cofetarie care face torturi ptr ziua de nastere al prietenului meu.Va multumim mult de tot ptr toat─â disponibilitatea si amabilitatea dv.

 878. Condi╚Ťiile caz─ârii sunt excep╚Ťionale, peisaje de vis. Loca╚Ťia este foarte bun─â ╚Öi se potriveste cu descrierea f─âcut─â de Garden Apart. Am fost foarte mul╚Ťumi╚Ťi de serviciile oferite ╚Öi de surpriza frumoas─â de Cr─âciun, a d-lui Bogdan ! Mul╚Ťumim frumos ╚Öi recomand─âm s─â se aleag─â un sejur la Garden Apart !

 879. Totul a fost excelent. Apartamentul este modern, utilat cu tot ce este necesar unei familii, foarte aproape de partie, priveliste minunata si catre partie si catre oras.

 880. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 881. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 882. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 883. Pe masa am fost intampinati de o cutie cu bomboane si destule jocuri de masa. Privelistea superba , se vede partia superb. Apartamentul este foarte curat si bine amenajat.

 884. O mic─â cutiu╚Ť─â cu ciocolate ne-a ├«nt├ómpinat pe mas─â, ceai, cafea ╚Öi alte lucruri m─ârunte, dar care conteaz─â ╚Öi ├«╚Ťi aduc bucurie!

 885. Gazda a fost foarte primitoare, ba chiar mai mult, ne-a l─âsat s─â mai st─âm ├«nc─â 2 nop╚Ťi gratuit. Raportul calitate-pret foarte bun. A fost totul curat, cald ╚Öi comod. Distan╚Ť─â fa╚Ť─â de p├órtie e mic─â. Recomand aceast─â proprietate pentru o vacan╚Ť─â reu╚Öit─â!!!

 886. Este a treia oara cand ne cazam aici, de fiecare data a fost perfect.

 887. Apartamentul foarte curat ,spatios si dragut aranjat,gazda amabil─â.

 888. Curat, fara batai de cap la predare( lasat cheia in cutia postala), camere curate

 889. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 890. A fost o cazare in care m-am sim╚Ťit acas─â. A fost lini╚Öte, cald, mobilier modern, buc─ât─âria utilat─â, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oric─âror probleme ap─ârute. Geamul din living ├«╚Ťi ofer─â priveli╚Ötea partiei Clabucet, iar in dreapta po╚Ťi vedea crestele mun╚Ťilor Bucegi.

 891. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 892. Camera spatioasa, curata, saltea confortabila, balcon mare cu priveliste la munte. Micul dejun variat si foarte gustos, priveliste foarte frumoasa din restaurant. Personal amabil, amplasare buna, la soseaua principala.

 893. Camera spatioasa, curatenie, caldura, pat confortabil, balcon cu vedere spre munti , mic dejun bogat , atmosfera placuta! Cu siguranta vom reveni!

 894. Camera cu vedere la munti,caldura,personalul,mic dejun bun,atmosfera din holul hotelului

 895. Un hotel frumos ,curat ,personal foarte amabil Se poate face turism de calitate si la noi Bravo hotel HERA

 896. M├óncarea din restaurant…gustoas─â Camera curata si luminoas─â Personal amabil

 897. Camera spatioasa, mancarea buna, personal amabil. Locul de joaca pentru copii a fost un mare plus.

 898. Peisajul SUPERB ! Mic dejun diversificat ! Personal amabil ! Camera foarte mare, curata. Pat confortabil. Raport calitate pret foarte bun

 899. Personal amabil, locuri de parcare disponibile, pozi╚Ťionare foarte bun─â, mic dejun diversificat.

 900. Conditii foarte bune, personal foarte amabil, mic dejun foarte diversificat, c─âldura in camere, cur─â╚Ťenie. Revenim oric├ónd cu mare placere.

 901. Desi situat stradal, m-am bucurat de liniste in hotel. Camera curata, spatioasa, luminoasa, cu balcon. Baia foarte mare. Hotelul ofera demipensiune la cerere. Zilnic este afisat la receptie meniul pentru cina, urmand sa anunti daca vei manca in seara respectiva.

 902. Patul a fost confortabil. Mi a pl─âcut ╚Öi pozi╚Ťionarea televizorului ╚Öi c─â a mers liftul. A╚Ö fi mers ╚Öi la sky bar dar nu a vrut so╚Ťia.

 903. Camera bun─â raportat cu pre╚Ťul, micul de Jun bun, personalul amabil

 904. Amplasare buna, in apropiere de gara, curatenie, liniste, mic dejun delicios si consistent, personal foarte amabil. Ne-am simtit foarte bine, am prins zapada pe partie si am facut o plimbare pana la cabana Susai. Merita efortul !! Sauna, salina, jacuzzi, toate la discretie .

 905. Micul dejun foarte bun.Locatia aproape de partie, nu am depins de masina.

 906. Personal foarte amabil, acces la locatie foarte facil, parcare disponibila, mic dejun variat

 907. Recep╚Ťia deschis─â non-stop, personalul amabil, balconul ├«nsorit, priveli╚Ötea, zona frumoas─â – la distan╚Ťa perfect─â de aglomera╚Ťia de la p├órtii

 908. Priveliștea superbă spre munte și oraș văzută de la terasa etajului superior în care am stat! Confort maxim!!!

 909. Mancare proaspata, totul era realimentat la orice ora ai fi ajuns, mese suficiente, cafea apa minerala SI suc de portocale rosii.

 910. Totul a fost de excep╚Ťie..cazarea, micul dejun diversificat, gazdele,oameni deosebi╚Ťi! Loca╚Ťie intim─â, toate camerele au pat matrimonial, gazdele foarte receptive la dolean╚Ťele noastre, cur─âtenie intretinuta zilnic, camera mare cu balcon imens,pensiunea situat─â pe DN fara sa fie zgomot, aproape de partia Clabucet ,totul a fost extraordinar.

 911. Foarte curat, personalul foarte amabil, mic dejun proaspat si bogat

 912. Este o pensiune primitoare,foarte aproape de partia de ski, curat, mic dejun variat.Proprietarii pensiunii, foarte amabili!Cel mai mult mi-a placut ca m-au cazat imediat cum am ajuns si m-au lăsat sa-mi aleg camera care imi place!Într-un cuvânt, un sejur reusit!Multumesc pensiunea Regina!

 913. Priveli╚Öte de vis! Un loc unde te reg─âse╚Öti! Mic dejun foarte bun… Cafeluta excelenta!! Personal bine instruit… Loc de parcare arhisuficient!

 914. Locatia este foarte buna. Privelistea asupra orasului si a masivului Bucegi iti taie rasuflarea. Personalul este amabil si a inteles ca in conditiile actuale nu doream sa intre cineva in camera.

 915. Hotelul este amplasat ├«ntr-o zon─â foarte lini╚Ötit─â ╚Öi cu vedere spre mun╚Ťi ╚Öi peisaje frumoase,ca peste tot de altfel ,la Predeal.Pentru un sejur de c├óteva zile este foarte potrivit─â loca╚Ťia,micul dejun a fost suficient ╚Öi organizarea ├«n condi╚Ťiile actuale de pandemie a fost f.buna.

 916. Sejur excelent! Personal excelent! Raport calitate/pret excelent! Confort si curatenie nota 10! Hotel amplasat intr-o zona excelenta! Camere renovate. Foarte aproape de gara si de trasee turistice! Proprietatea a fost conform asteptarilor mele! Recomand!

 917. Locatia este foarte buna pentru trasee montane din Predeal, Brasov si imprejurimi fara sa fii afectat de aglomeratia de pe Valea Prahovei.

 918. Locatie excelenta, fix la intrarea in Predeal (dinspre Brasov). Parcarea gratuita, monitorizata prin sistem de supraveghere Proprietatea are camere cu vedere pe ambele parti. Camere curate si bine dotate (inclusiv halate)

 919. Este curat, personal amabil, mancare buna☺️ am fost cu o catelusa , nu a fost nici problema.

 920. Camera ok, patul confortabil. Micul dejun delicios, priveli╚Ötea superba de pe terasa. Sunt respectate normele impuse privind situa╚Ťia covid. Personal amabil.

 921. Micul dejun exceptional, personalul amabil, loca╚Ťia buna

 922. Curatenia exemplara, camera dotata cu jacuzii, amplasarea hotelului, parcare

 923. Privește minunată, restaurantul exterior și terasele foarte îngrijite, personalul foarte amabil, mâncarea foarte gustoasă.

 924. Un sejur de vis,confort ,locatie,mancarea totul la superlativ.

 925. Vedere super, parcarea e incapatoare. Personalul amabil. Chiar OK. Mi se pare ca pretul de pe booking e mai mic ca cel afisat la receptie. Am mers pe jos pana la strada principala, a fost rapid. Mi-au adus mic dejunul in camera (din cauza la pandemia de covid)

 926. Loca╚Ťia superba,hotelul foarte frumos ╚Öi confortabil.Personalul foarte dragut ╚Öi amabil.

 927. Pozi╚Ťia, proprieta╚Ťii e minunata, patul este confortabil, personalul este foarte amabil!!!

 928. – s-a f─âcut cur─â╚Ťenie ├«n fiecare zi; – au fost punctuali cu micul dejun; – amabilitatea personalului de la recep╚Ťie – ne.a fost oferit un voucher de 10% reducere la restaurant;

 929. Camera, amplasare, facilitati pacat ca din cauza pandamiei piscina a fost inchisa.

 930. Loca╚Ťia, aspectul hotelului, camera ╚Öi utilit─â╚Ťile

 931. Cur─â╚Ťenia este exemplar─â, personal calificat, respectarea normelor covid, iar m├óncarea ├«ntrece a╚Ötept─ârile

 932. Salteaua de pat excelenta, gradina restaurantului superba.Un loc unde te poti relaxa si te poti simti ca acas─â. Personalul amabil si gata sa iti sara in ajutor cu orice ai nevoie.

 933. De la intrarea ├«n hotel am ramas surprin╚Öi de primirea c─âlduroas─â de care am avut parte. Servicii prompte, preparatele restaurantului gustoase si proaspete, personal prietenos si bine pregatit, cur─â╚Ťenie irepro╚Öabil─â ╚Öi priveli╚Öte superb─â din camere! Terasa hotelului este superb─â, cu foi╚Öoare, mese aranjate pentru cine romantice si un spatiu foarte spa╚Ťios de joaca pentru copii. Hotelul este amplasat intr-o zon─â foarte lini╚Ötit─â a ora╚Öului, perfect pentru o vacan╚Ť─â relaxant─â. Un hotel de nota 10+! Recomand cu mult drag

 934. Un loc foarte curat și primitor. Foarte indicat călătoriilor cu copii. Totul la superlativ

 935. Locatia este excelenta, personalul amabil, camera curata si spatioasa.

 936. Curatenia, personalul foarte amabil, regimul hotelier(am avut placuta surpriza sa ne întoarcem la cazare după o zi plină, si sa gasim asternuturile schimbate. Si ele foarte curate la rândul lor)

 937. Absolut totul.. Camera curata, personal amabil, priveli╚Ötea de vis…, cur─â╚Ťenie peste tot, m├óncare foarte bun─â, mic dejun fabulos… Recomand.

 938. Caldura din camer─â, personal amabil, cur─â╚Ťenia, dezinfectanti peste tot!

 939. Curat, mic dejun diversificat, personal amabil, pre╚Ť excelent

 940. Zona foarte frumoasa, personalul amabil, camera curata, micul dejun gustos.

 941. Totul a fost excelent, curatenie, personal amabil, mic dejun foarte bun, spatiul exterior amenajat cu bun gust si un loc de joaca perfect pentru copii.

 942. -mobilier modern – m├óncarea gustoas─â – personal amabil

 943. Absolut totul este la superlativ. Abia aștept sa revenim! Priveliștea iti taie răsuflarea!

 944. Loca╚Ťie superb─â, confort, mic dejun excelent, personal foarte amabil

 945. Sistemul de încălzire lasa de dorit(FOARTE ZGOMOTOS)

 946. Locatia este excelenta, aproape de gara, pe soseaua principala. Restaurante/terase la discretie. Nu am servit masa la restaurantul hotelului. Puncte turistice usor de accesat: Cabana Trei Brazi, Cioplea etc.

 947. In mod special hotelul Piemonte except├ónd restaurantul, la care am renun╚Ťat ├«n favoarea unei mici dar minunat─â afacere, care abia a ap─ârut de 3 luni, LA BUCATARUL VESEL, care trebuie promovat de noile autorit─â╚Ťi locale cu toate, puterile, eventual cu acordarea unui spa╚Ťiu mai generos. Am m├óncat acolo mai bine ca la mama, gustos, curat ╚Öi foarte convenabil ca pre╚Ť. Am f─âcut clip publicitar, ├«l trimit noului primar, ├«i propun s─â fac─â el publicitate sponsorizat─â pentru c─â merit─â din plin acest mic intreprizator privat, s─â fie sus╚Ťinut ╚Öi de autorita╚Ťi.

 948. Loca╚Ťia aproape de gara,cam 10 minute de mers pe jos fa╚Ť─â de gar─â

 949. Parcare privata, lift rapid, personal super politicos

 950. O loca╚Ťie care mi-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile, cu personal extrem de amabil, profesionist ╚Öi aflat permanent la dispozi╚Ťia oaspe╚Ťilor. Regulile de prevenire ├«mpotriva Covid-19 se respect─â f─âr─â rezerve, personalul de la Recep╚Ťie oferind gratuit m─â╚Öti de protec╚Ťie tuturor celor care solicit─â acest lucru. Recomand cu c─âldur─â!

 951. Micul dejun bun si variat , camera spatioasa, curata, servicii ireprosabile , locatie buna. Revin cu placere!

 952. Personalul a fost extrem de amabil, camera a fost foarte curata, zona este foarte buna, linistita, iar micul dejun a fost foarte bogat – bufet suedez, totul proaspat, cu siguranta vom reveni ­čÖé

 953. Personalul foarte competent, conditiile si facilitatile au fost bune.

 954. Cafeaua a fost gustuoasa.SPA ul curat si dezinfectat. Recomand si altora aceasta experien╚Ť─â la etajul 3, nu 4😬 ❤pe viitor o sa imi aleg cu balcon. Acum mi a lupsit!

 955. Camera impecabila, patul foarte confortabil, servire prompta la camera, personal amabil, jacuzzi in perfecta stare de functionare, amplasarea hotelului foarte buna. Un sejur perfect si relaxant, in ciuda regulilor de protectie impotriva Coronavirusului, care btw toate s’au respectat.

 956. Loca╚Ťie excelenta ╚Öi cur─â╚Ťenie exemplar─â. Personal amabil!

 957. Loca╚Ťia superba, peisajul este minunat, camera mare , curat─â, elegant─â, micul dejun variat

 958. Hotelul foarte curat, s au respectat toate conditiile privind igiena, camerele curate, mancarea foarte buna! Recomandam!

 959. Personal amabil, prompt la solicitari. Camera spatioasa si calduroasa. Se respecta foarte bine masurile de protectie impotriva Covid-19.

 960. Camera foarte mare, foarte curata. Cu toate ca am stat doar 2 nopti, au venit si ne-au f─âcut curatenie dup─â prima noapte. Micul dejun a fost inclus. Acesta este foarte variat, iar totul e proasp─ât. Tinand cont de aceasta perioada, in momentul in care doresti sa iei de mancare, trebuie sa folosesti manusi de unica folosinta, puse la dispozi╚Ťie de ei, ceea ce mi se pare foarte ok. Cei cazati in hotel, primesc in momentul check in ului si un tichet de reducere de 10% pentru restul meselor servite in restaurantul hotelului. Recomand si cu siguranta voi reveni.

 961. Mul╚Ťumitor. Variat. Lipsesc ├«ns─â produse de patiserie ╚Öi pr─âjitoare de p├óine. Cafeaua de foarte proasta calitate ╚Öi doar la filtru.

 962. Pozi╚Ťionarea hotelului este super are o panoram─â excelent─â

 963. Un hotel c─âruia nu ai ce s─â-i repro╚Öezi la nivel de 3 stele. Camere curate, c─âldur─â ( fiind iarn─â), balcon, micul dejun diversificat cu posibilitatea de a servi a la carte pr├ónzul ╚Öi cina, meniu ╚Öi libanez, siguran╚Ť─â sanitar─â, pozi╚Ťionat super ok, oamenii mi╚Öto.

 964. Totul, mai putin, oarecum, breakfastul. Personalul este foarte saritor, amabil, oameni simpatici. Wifi foarte bun.

 965. Personal amabil,curatenie,prosoapele schimbate in fiecare zi

 966. O sedere placuta!!! Camera spatioasa, curata si confortabila!!Personalul amabil!! Recomand cu placere aceasta locatie!!

 967. Patul confortabil , camera spatioasa si curatenie + cam tot ce va trebuie in camera

 968. Absolut totul este la superlativ. Abia aștept sa revenim! Priveliștea iti taie răsuflarea!

 969. Loca╚Ťie superb─â, confort, mic dejun excelent, personal foarte amabil

 970. A fost ceva super!!Chiar daca am ocolit de multe ori statiunea Predeal,aceasta scurta vacanta pe care am avut-o la acest superb hotel m-a convins ca pe viitor sa na re├«ntorc cu n-are drag la aceasta loca╚Ťie.Toat─â stima ╚Öi respectul acelor oameni care ne-au f─âcut sa ne sim╚Ťim foarte bine!!!

 971. Foarte curat si frumos pozitionat .am calatorit cu Atv-ul foarte frumos s├Č am servit masa la restaurant foarte bun.micul dejun foarte bun si personalul profi.ne revedem curand si dorim sa le multumim propietarilor Daniel si Lucia care muncesc cot la cot cu angajati ca sa fie bine mai rar asa ceva sau nu exista!!!

 972. amplasarea hotelului fata de partie, camera calda si placuta, personalul amabil , micul dejun exceptional

 973. Micul dejun bun proasp─ât gustos, sa╚Ťios, am putut manca si ├«n camera.Parcarea care are un num─âr mare de locuri. Exista dezinfectant pentru m├óini peste tot ├«n hotel- ceea ce e ok pt aceasta perioada cu Covid

 974. In prima faza am rezervat doua camere twin. Acestea au fost la mansarda. Nu aratau bine deloc, asa ca am hotarat sa le schimbam. Camerele primite in schimb au fost spatioase, tot twin insa paturile erau mai mari.

 975. Hotel foarte bine plasat in zona de centru a orasului Prdeal, exact la artera principala. Acces usor la toate punctele turistice de interes din Predeal. Raport calitate -pret foarte bun! Sunt respectate normele de siguranta COVD 19 ( mese distantate la 3 metri una de alta, toata lumea poarta masca, substante de dezinfectat prezente peste tot). Cald in camere ( chiar foarte cald, a trebuit sa deschid geamurile fecvent sa se poata obtine o temperatura optima). Sefa de la receptie foarte cumsecade si binevoitoare!

 976. Proprietatea ne-a dep─â╚Öit a╚Ötept─ârile, ├«ncep├ónd cu recep╚Ťiea, ╚Öeful de la recep╚Ťie super amabil ╚Öi foarte primitor, camerele mobilate de lux, iar m├óncarea la restaurant a fost nemaipomenit─â.

 977. Aproape de pârtie, liniște, confortabil, personal foarte amabil, mic dejun consistent, atmosfera calda, rafinament, bun gust

 978. Totul.De la personal,mancare ╚Öi cur─â╚Ťenie.Nota 10.Vom reveni cu siguran╚Ťa.

 979. Priveliștea, ospitalitatea și amabilitatea personalului ,mancarea bună ne au făcut sa uitam de mobila mai veche si de micile neajunsuri din camera destul de mică. Per total a fost un concediu reușit.

 980. Personal amabil, condi╚Ťii foarte bune, cur─â╚Ťenie, admosfera placuta

 981. Micul dejun diversificat, angajatii prietenosi, parcare free, in mare totul de la foarte bine in sus.

 982. Personal amabil , cur─â╚Ťenie , mic dejun bogat. Ne vom ├«ntoarce cu siguran╚Ť─â.

 983. Camera impecabila, patul foarte confortabil, servire prompta la camera, personal amabil, jacuzzi in perfecta stare de functionare, amplasarea hotelului foarte buna. Un sejur perfect si relaxant, in ciuda regulilor de protectie impotriva Coronavirusului, care btw toate s’au respectat.

 984. Loca╚Ťie excelenta ╚Öi cur─â╚Ťenie exemplar─â. Personal amabil!

 985. Totul a fost perfect! Am revenit cu plăcere! Personalul foarte amabil , mâncarea la restaurant este delicioasă iar cireasa de pe tort este piscină exterioară încălzită!

 986. Cur─â╚Ťenia in camere, mic dejun bogat , personalul amabil , piscina exterioara si serviciile de masaj . Totul a fost perfect .

 987. Personal amabil, zona de relaxare, respectarea normelor epidemiologice

 988. Curatenie, priveliste superba la etajele superioare spre oras, un pret f bun cu discount genius pentru luna martie, mic dejun destul de variat inclus in pret.

 989. Micul dejun este ok,personalul se str─âduie╚Öte mul╚Ťumeasc─â oaspetii

 990. Totul la superlativ,incepand cu personalul de la receptie,foarte amabila doamna,curatenie,caldura,micul dejun destul de bun(aveai de unde alege),mancarea la restaurant foarte buna si accesibila la pret.

 991. Camera curata!, confortabila si vederea. Mic dejun divesificat si gustos!

 992. Camera mare si curata, restaurant cu mancare buna si ieftina

 993. Micul dejun foarte bun si variat La restaurant mancare gustoasa , personal amabil si atent. Receptia operativa si profesionista.

 994. Totul a fost la superlativ. Caldura, curatenie exemplara, amabilitatea personalului de la receptie si a personalului de serviciu, pret excelent. Vom reveni curand.

 995. Camera spa╚Ťioas─â, frumos amenajata, personalul amabil

 996. Loca╚Ťia ├«n apropiere de DN. Personalul este foarte implicat si ospitalier.

 997. Foarte frumos hotelul exact ce ne doream,restaurant cu mancare super,mic dejun foarte bun,servirea foarte buna.vom reveni cu siguranta!sa fim sanatosi.

 998. Hotelul este amplasat central, camera a fost spatioasa si curata. Micul dejun a fost bogat si diversificat. Personalul a fost amabil.

 999. Locatia foarte buna. Micul dejun foarte bun. Personalul foarte serviabil. Hotelul foarte curat.

 1000. Hotelul foarte curat (noi am stat la Robinson boutique), restaurantul de jos f intim, curat si primitor. De asemenea mancarea foarte buna, apartamentul ok ca si dimensiuni.

 1001. Foarte curat, hotelul modern mobilat, mancarea foarte buna, iar personalul amabil.

 1002. Amplasamentul este ideal, camerele impecabile, personalul foarte amabil, mancarea delicioasa! Cu siguranta vom mai reveni!

 1003. Micul dejun bun ╚Öi variat, personalul amabil, cur─â╚Ťenie, pozi╚Ťionarea hotelului.

 1004. Personal foarte amabil, foarte curat, amplasare excelenta, mic dejun delicios și foarte diversificat

 1005. Cur─â╚Ťenia, loca╚Ťia fata de p├órtie, amabilitatea proprietarilor.