Cazare ieftina Apartament Predeal

De multe ori ne uitam dupa cazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România

★★★ Vila Brandusa Predeal

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Rozmarin

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Hera

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Belvedere

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Piemonte

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Bulevard Predeal

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hotel Orizont

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiunea Regina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Melina si Carol Botescu din Padureni, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Melina si Carol Botescu din Padureni, jud. TimisCazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Dorina si Maia Olteanu din Scorteni, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Apartamente în Predeal, Braşov, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Dorina si Maia Olteanu din Scorteni, jud. PrahovaCazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Elena si Edgar Buzatu din Nehoiu, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Elena si Edgar Buzatu din Nehoiu, jud. BuzauCazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Speranța si Pompiliu Ciulei din Tariceni, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Apartamente în Predeal, Braşov, România!

  (Speranța si Pompiliu Ciulei din Tariceni, jud. PrahovaCazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Axenia si Mina Basarabeanu din Suseni, jud. Harghita recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Apartamente în Predeal, Braşov, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Axenia si Mina Basarabeanu din Suseni, jud. HarghitaCazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România pentru 3 persoane)

 • Florin si Flora Botean din Drajna de Sus, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Apartamente în Predeal, Braşov, România.

  (Florin si Flora Botean din Drajna de Sus, jud. PrahovaCazare in Apartamente în Predeal, Braşov, România pentru 3 persoane)

 1. Pensiunea este minunata, la piscină curat si cald, la restaurantul libanez am mâncat cei mai buni papanasi.

 2. Micul dejun este bogat si proaspat.Salteaua patului este destul de confortabila.

 3. Apa calda la piscina, jacuzzi sauna, suita deluxe foarte mare.

 4. Locația ,camerele sunt destul de spațioase,curățenia.

 5. Patul confortabil. Micul dejun destul de bun. Nu foarte variat, dar ok. Piscina destul de incapatoare. Daca nu gaseai sezlong liber, agatai halatul si te aruncai in piscina. Parcarea auto incapatoare.

 6. Micul dejun este foarte in regula dar personalul iti cam ia farfuria din fata. Lenjerii si prosoape curate.

 7. Mic dejun tip bufet suedez – generos, 4 variante de meniu fixe pentru demipensiune + a la carte.Muzica cu solisti creaza atmosfera placuta la cina.Restaurant mare (aglomerat dimineata, in weekend).Parcare facila in fata sau langa hotel.Atenta doamna din receptie cu noi la dorinta de a ne caza pe o parte a hotelului cu vedere catre munte.

 8. Amplasarea destul de buna. Priveliștea foarte frumoasa. Cald in camere. Micul dejun foarte diversificat. Personalul de la Recepție amabil.

 9. Micul dejun bogat,apa calda si cu presiune,cald in baie,asternuturi curate

 10. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 11. Programul flexibil al restaurantului; Condițiile din camera; Mancarea; Personalul.

 12. personalul f dragut. camera decenta, curatenie, mancare buna

 13. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai căutat din Predeal, cu mențiunea ca cei cazați la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am așteptat niciodată mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact cât și cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, ireproșabil!

 14. Camera este foarte confortabilă si personalul amabil.

 15. Mi-au placut:designul si confortul camerelor;pozitionarea hotelului;personalul foarte atent si amabil;calitatea mancarurilor de la restaurant.

 16. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 17. Condițiile de cazare și mâncarea au fost bune și personalul foarte serviabil! Cu drag o să revenim!

 18. TOTUL A FOST LA SUPERLATIV – CONFORT, CURATENIE, AMPLASARE, MIC DEJUN, PERSONAL AMABIL, RAPORT PRET-CALITATE OK. MULTUMIM.

 19. Mic dejun bun, confort deosebit, aproape de partie, restaurant de calitate.

 20. Pozitia, curatenia, aspectul camerei si faptul ca pe jos era mocheta.

 21. Personal amabil,apartamentul 301 curatenie luna!micul dejun excelent si divers cina extraordinara,domnul Nelu patronul un om minunat si simplu!felicitari,hotel de nota 10!si foarte aproape de partia Clabucet!inca odata FELICITARI STAFULUI!

 22. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 23. Recomand această locație cu mult drag! Este perfectă pentru familiile cu copii! Curățenie, confort, discreție,o locație cu dublă priveliște, aproape de pârtie. Vom reveni cu plăcere în curând !!😘

 24. a fost wow, nu am mai vazut in viata mea un asa apartament, avea apa calda si incalzire!!! avea usi frumoase si balcoane, pat, canapea, se sa mai a fost minunat si extraordinar in acelasi timp, mai ales ca proprietarul a fost ca un prieten pe care nu l-am vazut demult, a stat cu noi tot timpul, ne ajuta cu fiecare ocazie, efectiv nu mai scapam de bunavointa lui!!! sincer m-as muta acolo definitiv, ahhh si super ieftin, aproape gratis – MERITA!!!

 25. In ultima zi am avut parte de personal amabil. Complimente domnilor de la barul din lobby, draguti de fiecare data. Raport ok calitate-pret.

 26. Locația ,camerele sunt destul de spațioase,curățenia.

 27. Patul confortabil. Micul dejun destul de bun. Nu foarte variat, dar ok. Piscina destul de incapatoare. Daca nu gaseai sezlong liber, agatai halatul si te aruncai in piscina. Parcarea auto incapatoare.

 28. Mic dejun copios. La restaurant, mancare ieftina si gustoasa, portii mari. Restaurant deschis toata ziua. Seara muzica live excelenta.

 29. Mic dejun bogat și variat. Amplasare bună. TV ok(pt cine interesează) Personal ok

 30. Mic dejun tip bufet suedez – generos, 4 variante de meniu fixe pentru demipensiune + a la carte.Muzica cu solisti creaza atmosfera placuta la cina.Restaurant mare (aglomerat dimineata, in weekend).Parcare facila in fata sau langa hotel.Atenta doamna din receptie cu noi la dorinta de a ne caza pe o parte a hotelului cu vedere catre munte.

 31. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 32. Programul flexibil al restaurantului; Condițiile din camera; Mancarea; Personalul.

 33. personalul f dragut. camera decenta, curatenie, mancare buna

 34. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai căutat din Predeal, cu mențiunea ca cei cazați la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am așteptat niciodată mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact cât și cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, ireproșabil!

 35. Camera este foarte confortabilă si personalul amabil.

 36. Mi-au placut:designul si confortul camerelor;pozitionarea hotelului;personalul foarte atent si amabil;calitatea mancarurilor de la restaurant.

 37. Curățenia, camerele arată foarte bine, micul dejun foarte consistent și diversificat

 38. Camera curata, servirea la restaurant ok, personal amabil.

 39. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 40. A fost caldura in camera ,wifi de calitate ,apa calda ,personalul foarte amabil .

 41. Mic dejun bun, confort deosebit, aproape de partie, restaurant de calitate.

 42. Pozitia, curatenia, aspectul camerei si faptul ca pe jos era mocheta.

 43. Personalul foarte amabil, curătenie , piscină încălzită.

 44. Pensiunea este minunata, la piscină curat si cald, la restaurantul libanez am mâncat cei mai buni papanasi.

 45. Micul dejun este bogat si proaspat.Salteaua patului este destul de confortabila.

 46. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 47. Recomand această locație cu mult drag! Este perfectă pentru familiile cu copii! Curățenie, confort, discreție,o locație cu dublă priveliște, aproape de pârtie. Vom reveni cu plăcere în curând !!😘

 48. a fost wow, nu am mai vazut in viata mea un asa apartament, avea apa calda si incalzire!!! avea usi frumoase si balcoane, pat, canapea, se sa mai a fost minunat si extraordinar in acelasi timp, mai ales ca proprietarul a fost ca un prieten pe care nu l-am vazut demult, a stat cu noi tot timpul, ne ajuta cu fiecare ocazie, efectiv nu mai scapam de bunavointa lui!!! sincer m-as muta acolo definitiv, ahhh si super ieftin, aproape gratis – MERITA!!!

 49. Personalul foarte amabil, curătenie , piscină încălzită.

 50. Pensiunea este minunata, la piscină curat si cald, la restaurantul libanez am mâncat cei mai buni papanasi.

 51. Micul dejun este bogat si proaspat.Salteaua patului este destul de confortabila.

 52. In ultima zi am avut parte de personal amabil. Complimente domnilor de la barul din lobby, draguti de fiecare data. Raport ok calitate-pret.

 53. Locația ,camerele sunt destul de spațioase,curățenia.

 54. Patul confortabil. Micul dejun destul de bun. Nu foarte variat, dar ok. Piscina destul de incapatoare. Daca nu gaseai sezlong liber, agatai halatul si te aruncai in piscina. Parcarea auto incapatoare.

 55. Mic dejun copios. La restaurant, mancare ieftina si gustoasa, portii mari. Restaurant deschis toata ziua. Seara muzica live excelenta.

 56. Mic dejun bogat și variat. Amplasare bună. TV ok(pt cine interesează) Personal ok

 57. Mic dejun tip bufet suedez – generos, 4 variante de meniu fixe pentru demipensiune + a la carte.Muzica cu solisti creaza atmosfera placuta la cina.Restaurant mare (aglomerat dimineata, in weekend).Parcare facila in fata sau langa hotel.Atenta doamna din receptie cu noi la dorinta de a ne caza pe o parte a hotelului cu vedere catre munte.

 58. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 59. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 60. Programul flexibil al restaurantului; Condițiile din camera; Mancarea; Personalul.

 61. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai căutat din Predeal, cu mențiunea ca cei cazați la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am așteptat niciodată mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact cât și cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, ireproșabil!

 62. Camera este foarte confortabilă si personalul amabil.

 63. Mi-au placut:designul si confortul camerelor;pozitionarea hotelului;personalul foarte atent si amabil;calitatea mancarurilor de la restaurant.

 64. Curățenia, camerele arată foarte bine, micul dejun foarte consistent și diversificat

 65. Camera curata, servirea la restaurant ok, personal amabil.

 66. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 67. A fost caldura in camera ,wifi de calitate ,apa calda ,personalul foarte amabil .

 68. Mic dejun bun, confort deosebit, aproape de partie, restaurant de calitate.

 69. Pozitia, curatenia, aspectul camerei si faptul ca pe jos era mocheta.

 70. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 71. Recomand această locație cu mult drag! Este perfectă pentru familiile cu copii! Curățenie, confort, discreție,o locație cu dublă priveliște, aproape de pârtie. Vom reveni cu plăcere în curând !!😘

 72. a fost wow, nu am mai vazut in viata mea un asa apartament, avea apa calda si incalzire!!! avea usi frumoase si balcoane, pat, canapea, se sa mai a fost minunat si extraordinar in acelasi timp, mai ales ca proprietarul a fost ca un prieten pe care nu l-am vazut demult, a stat cu noi tot timpul, ne ajuta cu fiecare ocazie, efectiv nu mai scapam de bunavointa lui!!! sincer m-as muta acolo definitiv, ahhh si super ieftin, aproape gratis – MERITA!!!

 73. locația, peisajul, micul dejun suficient și bun, mai puțin cafeaua.

 74. Micul dejun,curățenia,lenjerie curată,caldura in camera și amplasarea hotelului!

 75. Ne-a placut locatia, peisajul si personalul foarte amabil.

 76. Hotelul este frumos si are o piveliste superba. Primeste un plus pentru piscina si jacuzzi. De asemenea, mancarea a fost buna si variata.

 77. Hotelul este foarte frumos, camerele spatioase, spa-ul ok.

 78. Locatia extrem de buna, cu o parcare incapatoare; Receptia arata primitor; Micul dejun destul de bun;

 79. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 80. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 81. Programul flexibil al restaurantului; Condițiile din camera; Mancarea; Personalul.

 82. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai căutat din Predeal, cu mențiunea ca cei cazați la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am așteptat niciodată mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact cât și cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, ireproșabil!

 83. Camera este foarte confortabilă si personalul amabil.

 84. Mi-au placut:designul si confortul camerelor;pozitionarea hotelului;personalul foarte atent si amabil;calitatea mancarurilor de la restaurant.

 85. Curățenia, camerele arată foarte bine, micul dejun foarte consistent și diversificat

 86. Camera curata, servirea la restaurant ok, personal amabil.

 87. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 88. A fost caldura in camera ,wifi de calitate ,apa calda ,personalul foarte amabil .

 89. Mic dejun bun, confort deosebit, aproape de partie, restaurant de calitate.

 90. Pozitia, curatenia, aspectul camerei si faptul ca pe jos era mocheta.

 91. Doamnele de la recepție au fost foarte amabile, curățenia foarte ok și o piscina pe cinste.

 92. Locatia superba. Camera mare. Pat comfortabil. Baie curata.

 93. Personalul foarte amabil, curătenie , piscină încălzită.

 94. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 95. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 96. Recomand această locație cu mult drag! Este perfectă pentru familiile cu copii! Curățenie, confort, discreție,o locație cu dublă priveliște, aproape de pârtie. Vom reveni cu plăcere în curând !!😘

 97. locația, peisajul, micul dejun suficient și bun, mai puțin cafeaua.

 98. Am fost un grup și aș fi dorit să stăm pe același nivel,cea ce nu sa întâmplat

 99. Micul dejun,curățenia,lenjerie curată,caldura in camera și amplasarea hotelului!

 100. Mic dejun diversificat . Disponibilitate a personalului in rezolvarea situatiilor sau a solicitarilor. Piscina generoasa cu apa calda.

 101. Hotelul este frumos si are o piveliste superba. Primeste un plus pentru piscina si jacuzzi. De asemenea, mancarea a fost buna si variata.

 102. Hotelul este foarte frumos, camerele spatioase, spa-ul ok.

 103. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 104. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 105. Programul flexibil al restaurantului; Condițiile din camera; Mancarea; Personalul.

 106. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai căutat din Predeal, cu mențiunea ca cei cazați la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am așteptat niciodată mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact cât și cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, ireproșabil!

 107. Camera este foarte confortabilă si personalul amabil.

 108. Mi-au placut:designul si confortul camerelor;pozitionarea hotelului;personalul foarte atent si amabil;calitatea mancarurilor de la restaurant.

 109. Curățenia, camerele arată foarte bine, micul dejun foarte consistent și diversificat

 110. Camera curata, servirea la restaurant ok, personal amabil.

 111. Curatenie, confort, micul dejun foarte bun, locatia excelenta, personalul amabil.

 112. mic dejun ok,dar se putea si mai bine! locatie excelenta.

 113. A fost caldura in camera ,wifi de calitate ,apa calda ,personalul foarte amabil .

 114. Mic dejun bun, confort deosebit, aproape de partie, restaurant de calitate.

 115. Doamnele de la recepție au fost foarte amabile, curățenia foarte ok și o piscina pe cinste.

 116. Locatia superba. Camera mare. Pat comfortabil. Baie curata.

 117. Personalul foarte amabil, curătenie , piscină încălzită.

 118. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 119. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 120. Recomand această locație cu mult drag! Este perfectă pentru familiile cu copii! Curățenie, confort, discreție,o locație cu dublă priveliște, aproape de pârtie. Vom reveni cu plăcere în curând !!😘

 121. Hotelul este foarte primitor, curățenie, personalul este foarte amabil, sala de fitness si spa-ul sunt in regula:)

 122. Totul arata foarte bine Personal amabil si serviabil Conditii excelente

 123. Camere spațioase Mâncare foarte bună Centru spa de calitate

 124. Restaurantul Miorita are un personal foarte atent si mancare foarte buna Tot respectul pt doamele de acolo care și-au dat interesul ca sa ne simtim cat mai confortabil . ( ar putea sa le dea niște lecții la cei din restaurantul orizont)

 125. Mic dejun diversificat . Disponibilitate a personalului in rezolvarea situatiilor sau a solicitarilor. Piscina generoasa cu apa calda.

 126. Hotelul este frumos si are o piveliste superba. Primeste un plus pentru piscina si jacuzzi. De asemenea, mancarea a fost buna si variata.

 127. Un hotel placut, cu camere foarte călduroase. Un mic dejun foarte bogat si diversificat pentru toate gusturile. Un plus este ca hotelul are formatie ce canta live, seara la restaurant.

 128. locația, peisajul, micul dejun suficient și bun, mai puțin cafeaua.

 129. Am fost un grup și aș fi dorit să stăm pe același nivel,cea ce nu sa întâmplat

 130. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 131. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 132. Programul flexibil al restaurantului; Condițiile din camera; Mancarea; Personalul.

 133. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai căutat din Predeal, cu mențiunea ca cei cazați la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am așteptat niciodată mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact cât și cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, ireproșabil!

 134. Camera este foarte confortabilă si personalul amabil.

 135. Mi-au placut:designul si confortul camerelor;pozitionarea hotelului;personalul foarte atent si amabil;calitatea mancarurilor de la restaurant.

 136. – micul dejun si mancarea de la restaurant; – amabilitatea personalului.

 137. Raportul pret / calitate, amplasarea, masa servita in restaurant ,micul dejun bogat, SPA ( s-au straduit ).

 138. Curățenia, camerele arată foarte bine, micul dejun foarte consistent și diversificat

 139. mic dejun ok,dar se putea si mai bine! locatie excelenta.

 140. A fost caldura in camera ,wifi de calitate ,apa calda ,personalul foarte amabil .

 141. Mic dejun bun, confort deosebit, aproape de partie, restaurant de calitate.

 142. Personalul și mâncarea foarte bună de la restaurantul libanez.

 143. Sejur f plăcut cu siguranta vom reveni!!! Am ajuns f târziu.. Dar domnul de la restaurant cât și domnișoara din recepție f serviabili și ne.au organizat repede o cina cu toate trecuse de mult ora închiderii Felicitări tuturor!!

 144. Doamnele de la recepție au fost foarte amabile, curățenia foarte ok și o piscina pe cinste.

 145. – micul dejun si mancarea de la restaurant; – amabilitatea personalului.

 146. Raportul pret / calitate, amplasarea, masa servita in restaurant ,micul dejun bogat, SPA ( s-au straduit ).

 147. Curățenia, camerele arată foarte bine, micul dejun foarte consistent și diversificat

 148. – Locatia, vederea spre munte. – Mi-a fost acceptata cererea unui late check-out (13:30) fara alte costuri

 149. Amplasarea hotelului si dimensiunea camerei,salteaua comoda a patului.

 150. privelistea, zona linistita, camere de 4 stele reale, foarte confortabil, micul dejun diversificat, locuri de parcare suficiente

 151. Totul la superlativ.Curatenie,camere spatioase si calduroase,mancarea foarte buna,personalul de la receptie foarte amabil iar privelistea de milioane.

 152. Un hotel placut, cu camere foarte călduroase. Un mic dejun foarte bogat si diversificat pentru toate gusturile. Un plus este ca hotelul are formatie ce canta live, seara la restaurant.

 153. A fost curat, cald, micul dejun indestulator, fara a fi insa foarte variat. Seara a fost placuta, in restaurantul hotelului existand si o orchestra, care a cantat o serie de melodii din repertoriul romanesc si international, fiica mea de 5 ani si 9 luni a apreciat asta foarte mult.

 154. Liniste desi se afla langa DN1 , camerele curate spatioase si foarte calduroase iar miculdejun a fost foarte bun .

 155. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 156. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 157. 1. Amabilitatea personalului. 2. Mâncarea. 3. Camera frumoasă și spațioasă. 4. Baia cu cabina de duș.

 158. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai căutat din Predeal, cu mențiunea ca cei cazați la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am așteptat niciodată mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact cât și cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, ireproșabil!

 159. Camera este foarte confortabilă si personalul amabil.

 160. Foarte aproape de partie, mic dejun OK, personal amabil

 161. mic dejun ok,dar se putea si mai bine! locatie excelenta.

 162. A fost caldura in camera ,wifi de calitate ,apa calda ,personalul foarte amabil .

 163. Mi-a plăcut absolut tot raport preț calitate foarte mulțumiți am fost

 164. Personalul și mâncarea foarte bună de la restaurantul libanez.

 165. Sejur f plăcut cu siguranta vom reveni!!! Am ajuns f târziu.. Dar domnul de la restaurant cât și domnișoara din recepție f serviabili și ne.au organizat repede o cina cu toate trecuse de mult ora închiderii Felicitări tuturor!!

 166. Mic dejun bun, personal amabil, SPA suficient de mare.

 167. Camera impecabila si foarte ok Prosoapele se schimba zilnic Este parcare in fata hotelului dar daca e aglomerat in hotel..nu prinzi loc..nu am vazut alta zona imediata de parcare..poate am ratat-o eu ( noi am avut noroc sa fie foarte putini in hotel) la fel si la jocurile de jos( gratuite,nu se percepe taxa pt ele)

 168. Peisajul și curățenia. Ospătari și recepționeri ok. La cât indura din partea turiștilor ar trebui să ia salarii pe măsură. Menegerul de la București ar trebui sa ia și el masuri. La cât a stat în hotel nu a luat nici o măsură. Ar trebui sa se gândească…..

 169. Mic dejun bun, personal amabil, SPA suficient de mare.

 170. Camera impecabila si foarte ok Prosoapele se schimba zilnic Este parcare in fata hotelului dar daca e aglomerat in hotel..nu prinzi loc..nu am vazut alta zona imediata de parcare..poate am ratat-o eu ( noi am avut noroc sa fie foarte putini in hotel) la fel si la jocurile de jos( gratuite,nu se percepe taxa pt ele)

 171. Peisajul și curățenia. Ospătari și recepționeri ok. La cât indura din partea turiștilor ar trebui să ia salarii pe măsură. Menegerul de la București ar trebui sa ia și el masuri. La cât a stat în hotel nu a luat nici o măsură. Ar trebui sa se gândească…..

 172. -cazarea -camera -facilitati -mancarea de la restaurantul romanesc absolut minunata -curatenia ok

 173. – Locatia, vederea spre munte. – Mi-a fost acceptata cererea unui late check-out (13:30) fara alte costuri

 174. Amplasarea hotelului si dimensiunea camerei,salteaua comoda a patului.

 175. Personalul drăguț, ne-am putut caza mai devreme decât era trecută ora de check-in!!!

 176. Totul la superlativ.Curatenie,camere spatioase si calduroase,mancarea foarte buna,personalul de la receptie foarte amabil iar privelistea de milioane.

 177. Un hotel placut, cu camere foarte călduroase. Un mic dejun foarte bogat si diversificat pentru toate gusturile. Un plus este ca hotelul are formatie ce canta live, seara la restaurant.

 178. 1. Amabilitatea personalului. 2. Mâncarea. 3. Camera frumoasă și spațioasă. 4. Baia cu cabina de duș.

 179. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai căutat din Predeal, cu mențiunea ca cei cazați la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am așteptat niciodată mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact cât și cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, ireproșabil!

 180. Camera este foarte confortabilă si personalul amabil.

 181. Liniste desi se afla langa DN1 , camerele curate spatioase si foarte calduroase iar miculdejun a fost foarte bun .

 182. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 183. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 184. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 185. – micul dejun si mancarea de la restaurant; – amabilitatea personalului.

 186. Raportul pret / calitate, amplasarea, masa servita in restaurant ,micul dejun bogat, SPA ( s-au straduit ).

 187. A fost foarte placut, patul foarte comfortabil, si mancarea a fost buna, micul dejun ok. Recomand.

 188. Camera curata, mancarea decenta, personalul amabil

 189. Foarte aproape de partie, mic dejun OK, personal amabil

 190. Mi-a plăcut absolut tot raport preț calitate foarte mulțumiți am fost

 191. Personalul și mâncarea foarte bună de la restaurantul libanez.

 192. Sejur f plăcut cu siguranta vom reveni!!! Am ajuns f târziu.. Dar domnul de la restaurant cât și domnișoara din recepție f serviabili și ne.au organizat repede o cina cu toate trecuse de mult ora închiderii Felicitări tuturor!!

 193. Peisajul de vis….hotelul are o amplasare minunata! Piscina buna…mic dejun delicios!

 194. -cazarea -camera -facilitati -mancarea de la restaurantul romanesc absolut minunata -curatenia ok

 195. Personalul de la restaurantul Miorita si domnii care te ajuta cu bagajele sunt foarte ok. La receptie depinde de tura. Hotelul are potential foarte mare si ar trebui investit in personal.

 196. Mic dejun corect in raport cu pretul; locatia excelenta

 197. Personalul drăguț, ne-am putut caza mai devreme decât era trecută ora de check-in!!!

 198. Totul la superlativ.Curatenie,camere spatioase si calduroase,mancarea foarte buna,personalul de la receptie foarte amabil iar privelistea de milioane.

 199. 1. Amabilitatea personalului. 2. Mâncarea. 3. Camera frumoasă și spațioasă. 4. Baia cu cabina de duș.

 200. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai căutat din Predeal, cu mențiunea ca cei cazați la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am așteptat niciodată mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact cât și cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, ireproșabil!

 201. Camera este foarte confortabilă si personalul amabil.

 202. Liniste desi se afla langa DN1 , camerele curate spatioase si foarte calduroase iar miculdejun a fost foarte bun .

 203. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 204. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 205. personal super profesionist,finete rara,amplasamentul ,linistea pe care o cautam,jacuzzi deosebit.recomand.

 206. Curat, tot personalul profesionist, liniste, poziție, parcare ok.

 207. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 208. A fost foarte placut, patul foarte comfortabil, si mancarea a fost buna, micul dejun ok. Recomand.

 209. Camera curata, mancarea decenta, personalul amabil

 210. Foarte aproape de partie, mic dejun OK, personal amabil

 211. Amplasarea, camerele, curatenia si micul dejun diversificat.

 212. Baia spatioasa, cada foarte confortabilă pentru o baie cu spuma, camera foarte mare, decorul oriental, balconul/terasa potrivita pentru cafeaua si țigara de dimineata piscină încălzită, sauna, iar la restaurantul Le Cedre se mănâncă bine.

 213. Mi-a plăcut absolut tot raport preț calitate foarte mulțumiți am fost

 214. Mic dejun corect in raport cu pretul; locatia excelenta

 215. Personalul drăguț, ne-am putut caza mai devreme decât era trecută ora de check-in!!!

 216. Totul la superlativ.Curatenie,camere spatioase si calduroase,mancarea foarte buna,personalul de la receptie foarte amabil iar privelistea de milioane.

 217. Peisajul de vis….hotelul are o amplasare minunata! Piscina buna…mic dejun delicios!

 218. -cazarea -camera -facilitati -mancarea de la restaurantul romanesc absolut minunata -curatenia ok

 219. Personalul de la restaurantul Miorita si domnii care te ajuta cu bagajele sunt foarte ok. La receptie depinde de tura. Hotelul are potential foarte mare si ar trebui investit in personal.

 220. Liniste desi se afla langa DN1 , camerele curate spatioase si foarte calduroase iar miculdejun a fost foarte bun .

 221. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 222. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 223. 1. Amabilitatea personalului. 2. Mâncarea. 3. Camera frumoasă și spațioasă. 4. Baia cu cabina de duș.

 224. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai căutat din Predeal, cu mențiunea ca cei cazați la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am așteptat niciodată mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact cât și cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, ireproșabil!

 225. Camera este foarte confortabilă si personalul amabil.

 226. personal super profesionist,finete rara,amplasamentul ,linistea pe care o cautam,jacuzzi deosebit.recomand.

 227. Curat, tot personalul profesionist, liniste, poziție, parcare ok.

 228. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 229. A fost foarte placut, patul foarte comfortabil, si mancarea a fost buna, micul dejun ok. Recomand.

 230. Camera curata, mancarea decenta, personalul amabil

 231. Foarte aproape de partie, mic dejun OK, personal amabil

 232. Camera foarte mare, baia foarte mare, curatenia, sauna, mic dejun foarte bun.

 233. La sosire..chiar daca am ajuns mai devreme de ora check.inului ni s.a permis sa lasam bagajele intr.o incapere Baiatul de la bar foarte amabil si mult mai ok decat receptia.. Camerele frumos amenajate, curatenie

 234. camera mare,călduroasă,mic dejun bun,personal amabil,piscină curată,amplasare in zona linistita

 235. Mic dejun corect in raport cu pretul; locatia excelenta

 236. Personalul drăguț, ne-am putut caza mai devreme decât era trecută ora de check-in!!!

 237. Totul la superlativ.Curatenie,camere spatioase si calduroase,mancarea foarte buna,personalul de la receptie foarte amabil iar privelistea de milioane.

 238. Peisajul de vis….hotelul are o amplasare minunata! Piscina buna…mic dejun delicios!

 239. -cazarea -camera -facilitati -mancarea de la restaurantul romanesc absolut minunata -curatenia ok

 240. Personalul de la restaurantul Miorita si domnii care te ajuta cu bagajele sunt foarte ok. La receptie depinde de tura. Hotelul are potential foarte mare si ar trebui investit in personal.

 241. Liniste desi se afla langa DN1 , camerele curate spatioase si foarte calduroase iar miculdejun a fost foarte bun .

 242. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 243. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 244. 1. Amabilitatea personalului. 2. Mâncarea. 3. Camera frumoasă și spațioasă. 4. Baia cu cabina de duș.

 245. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai căutat din Predeal, cu mențiunea ca cei cazați la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am așteptat niciodată mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact cât și cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, ireproșabil!

 246. Camera este foarte confortabilă si personalul amabil.

 247. personal super profesionist,finete rara,amplasamentul ,linistea pe care o cautam,jacuzzi deosebit.recomand.

 248. Curat, tot personalul profesionist, liniste, poziție, parcare ok.

 249. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 250. A fost foarte placut, patul foarte comfortabil, si mancarea a fost buna, micul dejun ok. Recomand.

 251. Camera curata, mancarea decenta, personalul amabil

 252. Foarte aproape de partie, mic dejun OK, personal amabil

 253. Camera foarte mare, baia foarte mare, curatenia, sauna, mic dejun foarte bun.

 254. La sosire..chiar daca am ajuns mai devreme de ora check.inului ni s.a permis sa lasam bagajele intr.o incapere Baiatul de la bar foarte amabil si mult mai ok decat receptia.. Camerele frumos amenajate, curatenie

 255. camera mare,călduroasă,mic dejun bun,personal amabil,piscină curată,amplasare in zona linistita

 256. Locație excelentă. Aproape de partie, apartament foarte curat. Gazda primitoare. Ai tot confortul necesar. Vedere direct pe partie din dormitor și spre oraș din living. Căldură suficientă. Recomand pt familie și copii și nu numai. Mulțumim gazdei pt cazare.

 257. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 258. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 259. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 260. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 261. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta 🙂

 262. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 263. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 264. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 265. Locatia,Parcare Gratuita,Foarte aproape de Partia de Ski

 266. Locatie superba, curățenie, personal amabil. Cu siguranța vom mai reveni

 267. Apartamentul este nou, mobilat cu lucruri de calitate si cu mult bun gust prin intermediul asta as vrea sa felicit proprietara. Are o vedere direct pe pista,cand iesi pe terasa vezi o panoramă superbă. Are toate utilitățile și este silentios. Va multumim pentru un weekend de neuitat

 268. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 269. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 270. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 271. Amplasarea foarte aproape de partie, apartamentul foarte mare si curat, dotat cu absolut tot ce iti doreai, iar vinul si ciocolata din partea casei au fost foarte apreciate. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta o sa revenim.

 272. Aproape de partie…apartamentul foarte primitor,căduros și ceva super tare,găseai chiar tot ce aveai nevoie in el(tirbuson..prelungitor..carti de citit) vinul ok..ciocolată buna (era loc de 2 3 in pus 😂😁,glumesc)

 273. Amplasare, ai tot ce trebuie la bucătărie, priveliște superbă, curatenie, excelent pt familii.

 274. Mic dejun corect in raport cu pretul; locatia excelenta

 275. Locație excelentă. Aproape de partie, apartament foarte curat. Gazda primitoare. Ai tot confortul necesar. Vedere direct pe partie din dormitor și spre oraș din living. Căldură suficientă. Recomand pt familie și copii și nu numai. Mulțumim gazdei pt cazare.

 276. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 277. Personalul drăguț, ne-am putut caza mai devreme decât era trecută ora de check-in!!!

 278. Totul la superlativ.Curatenie,camere spatioase si calduroase,mancarea foarte buna,personalul de la receptie foarte amabil iar privelistea de milioane.

 279. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 280. Peisajul de vis….hotelul are o amplasare minunata! Piscina buna…mic dejun delicios!

 281. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 282. -cazarea -camera -facilitati -mancarea de la restaurantul romanesc absolut minunata -curatenia ok

 283. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 284. Personalul de la restaurantul Miorita si domnii care te ajuta cu bagajele sunt foarte ok. La receptie depinde de tura. Hotelul are potential foarte mare si ar trebui investit in personal.

 285. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta 🙂

 286. Liniste desi se afla langa DN1 , camerele curate spatioase si foarte calduroase iar miculdejun a fost foarte bun .

 287. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 288. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 289. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 290. Micul dejun variat, acces la sauna, priveliște frumoasa, personal amabil.

 291. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 292. 1. Amabilitatea personalului. 2. Mâncarea. 3. Camera frumoasă și spațioasă. 4. Baia cu cabina de duș.

 293. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 294. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai căutat din Predeal, cu mențiunea ca cei cazați la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am așteptat niciodată mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact cât și cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, ireproșabil!

 295. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 296. Camera este foarte confortabilă si personalul amabil.

 297. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 298. Amplasarea foarte aproape de partie, apartamentul foarte mare si curat, dotat cu absolut tot ce iti doreai, iar vinul si ciocolata din partea casei au fost foarte apreciate. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta o sa revenim.

 299. personal super profesionist,finete rara,amplasamentul ,linistea pe care o cautam,jacuzzi deosebit.recomand.

 300. Aproape de partie…apartamentul foarte primitor,căduros și ceva super tare,găseai chiar tot ce aveai nevoie in el(tirbuson..prelungitor..carti de citit) vinul ok..ciocolată buna (era loc de 2 3 in pus 😂😁,glumesc)

 301. Curat, tot personalul profesionist, liniste, poziție, parcare ok.

 302. Amplasare, ai tot ce trebuie la bucătărie, priveliște superbă, curatenie, excelent pt familii.

 303. Personalul foarte amabil, persoanele de la receptie nu pot fi uitate, multumesc pentru sejurul excelent pe care mi l-ati oferit! Voi reveni cu mult drag in acest hotel!!! Nu va voi uita niciodata!

 304. A fost foarte placut, patul foarte comfortabil, si mancarea a fost buna, micul dejun ok. Recomand.

 305. Camera curata, mancarea decenta, personalul amabil

 306. Foarte aproape de partie, mic dejun OK, personal amabil

 307. Camera foarte mare, baia foarte mare, curatenia, sauna, mic dejun foarte bun.

 308. La sosire..chiar daca am ajuns mai devreme de ora check.inului ni s.a permis sa lasam bagajele intr.o incapere Baiatul de la bar foarte amabil si mult mai ok decat receptia.. Camerele frumos amenajate, curatenie

 309. camera mare,călduroasă,mic dejun bun,personal amabil,piscină curată,amplasare in zona linistita

 310. Am fost cazați la apartamentul 0, apartament mare pentru doua persoane, curățenie, doua bai, dormitor mare, bucătărie utilata cu tot ce ai nevoie,televizoare și în living și în bucătărie și în dormitor. Mobilat cu gust și în stil modern. Cu siguranță o sa mai revenim împreună cu alți prieteni

 311. Totul a fost exemplar. Personalul drăguț, curățenia din cameră a fost exemplară. În general o atmosferă plăcută.

 312. Un apartament foarte spatios, frumos decorat, super curat si cu tot ce ai nevoie in el. Apartamentul 5 are si o terasa foarte mare. Bucataria este bine utilata (filtru de cafea, microunde, prajitor de paine, toate ustensilele necesare in caz ca doresti sa gatesti). Doamna care se ocupa de administrarea cladirii foarte amabila si atenta la detalii. In fiecare zi se schimbau prosoapele si se lua gunoiul lucru care nu se intampla in majoritatea apartamentelor in regim hotelier.

 313. Locatia hotelului, existenta piscinei si a saunei, termostat de temperatura in camera, salteaua confortabila, prosoapele au fost schimbate dupa prima noapte, cada foarte mare.

 314. Camera foarte mare, baia foarte mare, curatenia, sauna, mic dejun foarte bun.

 315. La sosire..chiar daca am ajuns mai devreme de ora check.inului ni s.a permis sa lasam bagajele intr.o incapere Baiatul de la bar foarte amabil si mult mai ok decat receptia.. Camerele frumos amenajate, curatenie

 316. Intrare spectaculoasa ,amabilitatea dlui de la Loby.

 317. Apreciez in mod deosebit designul modern,dusul minimalist din baie, lipsa cazii,curatenia, spa-ul

 318. Peisajul de vis….hotelul are o amplasare minunata! Piscina buna…mic dejun delicios!

 319. Mic dejun foarte bun iar locatia are un peisaj superb.

 320. Locația este superbă, un peisaj de vis de pe balcon

 321. Camera curata ,foarte cald ,patul f. mare si comfortabil ,privelistea ,mic dejun f bogat pt toate gusturile. La cina mancare ok !,orchestra localului ok!

 322. Mic dejun foarte diversificat, locatia excelenta, curatenie exemplara, personal f.amabil

 323. Doamna Natalia – cea care face un masaj , este motivul pentru care vom reveni cu drag!

 324. – parcare încăpătoare; – cameră spațioasă cu balcon imens pentru un cuplu și chiar dacă am avut geam la șosea nu a fost deranjant; – check-in și check-out rapid; – mâncare destul de bună (cartofii prăjiți și cașcavalul pane sunt delicioase); – prețurile de mini-bar coincid cu cele ale restaurantului, decente.

 325. 1. Amabilitatea personalului. 2. Mâncarea. 3. Camera frumoasă și spațioasă. 4. Baia cu cabina de duș.

 326. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai căutat din Predeal, cu mențiunea ca cei cazați la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am așteptat niciodată mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact cât și cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, ireproșabil!

 327. Camera este foarte confortabilă si personalul amabil.

 328. Curățenia exemplara, mancarea foarte gustoasa iar privelistea superba!

 329. Liniste desi se afla langa DN1 , camerele curate spatioase si foarte calduroase iar miculdejun a fost foarte bun .

 330. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun bogat. Privelistea frumoasa!

 331. Totul a fost de excepție, recomand cu drag aceasta locație!

 332. A fost frumos, nu am stat mult, dar a fost confortabil.

 333. A fost foarte placut, patul foarte comfortabil, si mancarea a fost buna, micul dejun ok. Recomand.

 334. Mic dejun variat, apartamente spatioase, paturi confortabile, personal amabil

 335. Curățenia, f spațios apartamentul, mic dejun variat

 336. MIC DEJUN EXCELENT, FOARTE BOGAT. PREPARATE PROASPETE, CAFEA FOARTE BUNA.

 337. Micul dejun a fost excelent, si cu mancare calda (omleta, ou ochi, ou fiert, crenvusti, carnati) si rece (mezeluri, branzeturi, zacusca, legume), de asemenea au avut si cereale cu lapte. A fost aprovizionat cu toate cele necesare desi am ajuns spre finalul programului de mic dejun. Cafeaua nu a fost tocmai grozava, dar nici oribila.

 338. Mic dejun foarte bun iar locatia are un peisaj superb.

 339. Locația este superbă, un peisaj de vis de pe balcon

 340. Personal amabil, curățenie, priveliște frumoasa, parcare, restaurant !

 341. Intrare spectaculoasa ,amabilitatea dlui de la Loby.

 342. Apreciez in mod deosebit designul modern,dusul minimalist din baie, lipsa cazii,curatenia, spa-ul

 343. 1. Amabilitatea personalului. 2. Mâncarea. 3. Camera frumoasă și spațioasă. 4. Baia cu cabina de duș.

 344. Absolut tot, inclusiv restaurantul care este cel mai căutat din Predeal, cu mențiunea ca cei cazați la hotel au prioritate, de fiecare data respectat (n-am așteptat niciodată mai mult de 10 min). Implicarea personalului este exact cât și cum trebuie, discret, prezent, informat, obiectiv, ireproșabil!

 345. Camera este foarte confortabilă si personalul amabil.

 346. Facilități foarte bune, curățenie, amabilitate, lift, mic dejun cu bufet suedez copios. Cameră confortabilă și foarte chic, cu balcon. Amplasare excelentă, curte încăpătoare, liniște și calm, în ciuda traficului de pe DN 1.

 347. Mic dejun foarte diversificat, locatia excelenta, curatenie exemplara, personal f.amabil

 348. Doamna Natalia – cea care face un masaj , este motivul pentru care vom reveni cu drag!

 349. desi a fost o excursie cu copii galagiosi, personalul a reusit sa ”negocieze” situatia: am primit discount plata suplimentara pentru catel. In general oameni amabili, mic dejun foarte bun, restaurant frumos, deosebit, priveliste excelenta, paturi bune…

 350. Curatenia si caldura din camere. Personalul amabil.

 351. Curățenia exemplara, mancarea foarte gustoasa iar privelistea superba!

 352. Locatia hotelului, existenta piscinei si a saunei, termostat de temperatura in camera, salteaua confortabila, prosoapele au fost schimbate dupa prima noapte, cada foarte mare.

 353. Camera foarte mare, baia foarte mare, curatenia, sauna, mic dejun foarte bun.

 354. La sosire..chiar daca am ajuns mai devreme de ora check.inului ni s.a permis sa lasam bagajele intr.o incapere Baiatul de la bar foarte amabil si mult mai ok decat receptia.. Camerele frumos amenajate, curatenie

 355. Totul a fost de excepție, recomand cu drag aceasta locație!

 356. A fost frumos, nu am stat mult, dar a fost confortabil.

 357. A fost foarte placut, patul foarte comfortabil, si mancarea a fost buna, micul dejun ok. Recomand.

 358. Totul a decurs perfect, personalul amiabil, condițiile foarte bune!

 359. Ne-am simtit ca acasa! Multumim pentru ospitalitate, vom reveni cu siguranta.

 360. Totul a fost minunat!!!! Locatia excelenta, fix la baza partiei de ski. Mobilier nou, cu bun gust. Foarte curat, comfortabil, caldura in camera. Personalul extraordinar! Am ajuns la ora 23,00, personalul din restaurant foarte amabili. Ne-au pregatit mancare chiar si la ora aia si au stat dupa noi chiar daca eram singurii clienti din restaurant. Tot respectul pentru personalul din restaurant!

 361. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 362. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 363. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta 🙂

 364. Locație excelentă. Aproape de partie, apartament foarte curat. Gazda primitoare. Ai tot confortul necesar. Vedere direct pe partie din dormitor și spre oraș din living. Căldură suficientă. Recomand pt familie și copii și nu numai. Mulțumim gazdei pt cazare.

 365. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 366. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 367. Un apartament frumos, dar pentru 4 persoane din punctul meu de vedere! utilat cu aproape tot de ce ai nevoie, dar cred ca ar trebui ca gazda sa locuiasca prin apropiere sau sa fie pe acolo, altfel se pot intampla incidente ca cel cu mirosul de tigari care a fost foarte puternic, pregnant si derjant.

 368. Apartamentul este la 10 minute de mers pe jos de partie, este curat, este ideal pentru o vacanta de cateva zile, iar gazda este foarte amabila.

 369. RO/EN Apartamentul arata foarte bine, chiar mai bine decat in poze. Nu au fost probleme cu apa calda/ caldura. Paturile sunt confortabile, camerele spatioase. Recomand The apartment looks really nice, even nicer than in the photos. We had no issues with water/ heat. The beds are comfortable and the rooms are spacious. I recommend a stay at this place.

 370. Apartamentul este foarte spatios,situat intr-o zona linistita la intrarea in Predeal. Comunicarea si organizarea pentru preluarea/ depunerea cheilor excelente Foarte curat si utilat

 371. Totul a fost excelent . Liniste. Recomand cu incredere 🙂

 372. Apartmanetul arata bine ca finisare, peisajul este superb.Este liniste.

 373. Locație excelentă. Aproape de partie, apartament foarte curat. Gazda primitoare. Ai tot confortul necesar. Vedere direct pe partie din dormitor și spre oraș din living. Căldură suficientă. Recomand pt familie și copii și nu numai. Mulțumim gazdei pt cazare.

 374. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 375. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 376. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 377. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 378. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta 🙂

 379. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 380. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 381. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 382. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 383. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 384. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 385. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 386. Amplasarea foarte aproape de partie, apartamentul foarte mare si curat, dotat cu absolut tot ce iti doreai, iar vinul si ciocolata din partea casei au fost foarte apreciate. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta o sa revenim.

 387. Aproape de partie…apartamentul foarte primitor,căduros și ceva super tare,găseai chiar tot ce aveai nevoie in el(tirbuson..prelungitor..carti de citit) vinul ok..ciocolată buna (era loc de 2 3 in pus 😂😁,glumesc)

 388. Locație excelentă. Aproape de partie, apartament foarte curat. Gazda primitoare. Ai tot confortul necesar. Vedere direct pe partie din dormitor și spre oraș din living. Căldură suficientă. Recomand pt familie și copii și nu numai. Mulțumim gazdei pt cazare.

 389. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 390. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 391. Admosfera familiala. Dotarile. Corpurile sanitare. Amplasarea. Liniste si confort

 392. Este aproape de partie. Spatiul apartamentului este mare. Cladire noua si frumoasa.

 393. Un apartament spatios si amenajat cu bun gust ,cu spatiu suficient pentru 2 familii .

 394. Un apartament frumos, dar pentru 4 persoane din punctul meu de vedere! utilat cu aproape tot de ce ai nevoie, dar cred ca ar trebui ca gazda sa locuiasca prin apropiere sau sa fie pe acolo, altfel se pot intampla incidente ca cel cu mirosul de tigari care a fost foarte puternic, pregnant si derjant.

 395. Apartamentul este la 10 minute de mers pe jos de partie, este curat, este ideal pentru o vacanta de cateva zile, iar gazda este foarte amabila.

 396. RO/EN Apartamentul arata foarte bine, chiar mai bine decat in poze. Nu au fost probleme cu apa calda/ caldura. Paturile sunt confortabile, camerele spatioase. Recomand The apartment looks really nice, even nicer than in the photos. We had no issues with water/ heat. The beds are comfortable and the rooms are spacious. I recommend a stay at this place.

 397. Locație excelentă. Aproape de partie, apartament foarte curat. Gazda primitoare. Ai tot confortul necesar. Vedere direct pe partie din dormitor și spre oraș din living. Căldură suficientă. Recomand pt familie și copii și nu numai. Mulțumim gazdei pt cazare.

 398. Astazi ne-am intors de acolo. Totul este impecabil: amplasare ( apartament cu vedere spre partie si oras),amabilitate, curatenie, servicii, caldura, spatiu, tot ce vrei. Recomand cu incredere. Vom reveni cu siguranta!!!

 399. Apartament extrem de curat, cu detalii atent alese, in proximitatea partiei de schi

 400. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 401. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 402. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta 🙂

 403. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 404. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 405. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 406. Totul a fost excelent! Apartamentul amenajat cu gust, totul e de calitate. Foarte curat. Se vede ca proprietarul este gospodar! Ne-am simtit foarte bine si cred ca vom mai reveni. Peisajul de la balcon e super. Conditii foarte bune atat pt cupluri cat si pt sejur cu copii.

 407. Totul impecabil plecând de la curățenie si ajungând la ospitalitatea gazdelor.

 408. Locație excelentă. Aproape de partie, apartament foarte curat. Gazda primitoare. Ai tot confortul necesar. Vedere direct pe partie din dormitor și spre oraș din living. Căldură suficientă. Recomand pt familie și copii și nu numai. Mulțumim gazdei pt cazare.

 409. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 410. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 411. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta 🙂

 412. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 413. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 414. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 415. Proprietatea foarte curata, aproape de partia Clabucet, sunt apartamente de 2 camere care le poti rezerva fie in totalitate, fie partial doar camera, hol si baie. Au frigider disponibil si cana electrica ptr ceai, cafea. Proprietarul amabil.

 416. Totul a fost excelent! Apartamentul amenajat cu gust, totul e de calitate. Foarte curat. Se vede ca proprietarul este gospodar! Ne-am simtit foarte bine si cred ca vom mai reveni. Peisajul de la balcon e super. Conditii foarte bune atat pt cupluri cat si pt sejur cu copii.

 417. Totul impecabil plecând de la curățenie si ajungând la ospitalitatea gazdelor.

 418. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 419. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 420. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta 🙂

 421. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 422. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 423. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 424. Gazda, apartamentul,curățenia, poziția locației etc.

 425. Proprietatea foarte curata, aproape de partia Clabucet, sunt apartamente de 2 camere care le poti rezerva fie in totalitate, fie partial doar camera, hol si baie. Au frigider disponibil si cana electrica ptr ceai, cafea. Proprietarul amabil.

 426. Totul a fost excelent! Apartamentul amenajat cu gust, totul e de calitate. Foarte curat. Se vede ca proprietarul este gospodar! Ne-am simtit foarte bine si cred ca vom mai reveni. Peisajul de la balcon e super. Conditii foarte bune atat pt cupluri cat si pt sejur cu copii.

 427. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 428. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 429. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta 🙂

 430. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 431. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 432. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 433. Un confort extraordinar,foarte curat o locație cu mult bun simț și o priveliște mirifică

 434. Gazda, apartamentul,curățenia, poziția locației etc.

 435. Proprietatea foarte curata, aproape de partia Clabucet, sunt apartamente de 2 camere care le poti rezerva fie in totalitate, fie partial doar camera, hol si baie. Au frigider disponibil si cana electrica ptr ceai, cafea. Proprietarul amabil.

 436. Un apartament frumos, dar pentru 4 persoane din punctul meu de vedere! utilat cu aproape tot de ce ai nevoie, dar cred ca ar trebui ca gazda sa locuiasca prin apropiere sau sa fie pe acolo, altfel se pot intampla incidente ca cel cu mirosul de tigari care a fost foarte puternic, pregnant si derjant.

 437. Apartamentul este la 10 minute de mers pe jos de partie, este curat, este ideal pentru o vacanta de cateva zile, iar gazda este foarte amabila.

 438. RO/EN Apartamentul arata foarte bine, chiar mai bine decat in poze. Nu au fost probleme cu apa calda/ caldura. Paturile sunt confortabile, camerele spatioase. Recomand The apartment looks really nice, even nicer than in the photos. We had no issues with water/ heat. The beds are comfortable and the rooms are spacious. I recommend a stay at this place.

 439. Apartamentul este foarte spatios,situat intr-o zona linistita la intrarea in Predeal. Comunicarea si organizarea pentru preluarea/ depunerea cheilor excelente Foarte curat si utilat

 440. Totul a fost excelent . Liniste. Recomand cu incredere 🙂

 441. Apartmanetul arata bine ca finisare, peisajul este superb.Este liniste.

 442. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 443. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 444. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 445. Locatie foarte buna, aproape de gara, centru, partie, Aleea Regala. Gazda comunicativa si ospitaliera. Apartamentul de la parter luminos, curat, spatios, dotat cu cele necesare unei vacante minunate, inclusiv sapun, sampon. Patul si canapeaua foarte confortabile. Microcentrala proprie silentioasa. Apartament amenajat cu gust. Am fost 3 persoane adulte, 4 zile. Cheile au fost preluate foarte usor. Raport calitate-pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomandam aceasta locatie.

 446. Raport calitate pret excelent! Acces facil la locatie, foarte aproape de centrul statiunii si de partii. Foarte aproape de gara, pt cei ce nu vin cu auto este un plus,iar pt cei ce vor sa fac mini excursiicu trenul este perfect Vom reveni cu siguranta in aceasta locație

 447. Gazda a fost foarte amabila, peste asteptari, s-a oferit sa ne transpote la hotel si ne-a oferit informatii in legatura cu ce urma sa vizitam, care ne-a fost de mare ajutor. O sa recomandam si la prieteni acest hotel. Luci, Ina si George

 448. Un confort extraordinar,foarte curat o locație cu mult bun simț și o priveliște mirifică

 449. Gazda, apartamentul,curățenia, poziția locației etc.

 450. Proprietatea foarte curata, aproape de partia Clabucet, sunt apartamente de 2 camere care le poti rezerva fie in totalitate, fie partial doar camera, hol si baie. Au frigider disponibil si cana electrica ptr ceai, cafea. Proprietarul amabil.

 451. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 452. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 453. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 454. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 455. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 456. Amplasarea, amabilitatea proprietarului, curatenia si toate detaliile proprietatii au intrecut asteptarile noastre. Ne-am bucurat de o mini-vacanta frumoasa intr-un loc minunat. Felicitari gazdei ! Vom reveni cu siguranta 🙂

 457. Locatie foarte buna, aproape de gara, centru, partie, Aleea Regala. Gazda comunicativa si ospitaliera. Apartamentul de la parter luminos, curat, spatios, dotat cu cele necesare unei vacante minunate, inclusiv sapun, sampon. Patul si canapeaua foarte confortabile. Microcentrala proprie silentioasa. Apartament amenajat cu gust. Am fost 3 persoane adulte, 4 zile. Cheile au fost preluate foarte usor. Raport calitate-pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomandam aceasta locatie.

 458. Raport calitate pret excelent! Acces facil la locatie, foarte aproape de centrul statiunii si de partii. Foarte aproape de gara, pt cei ce nu vin cu auto este un plus,iar pt cei ce vor sa fac mini excursiicu trenul este perfect Vom reveni cu siguranta in aceasta locație

 459. Gazda a fost foarte amabila, peste asteptari, s-a oferit sa ne transpote la hotel si ne-a oferit informatii in legatura cu ce urma sa vizitam, care ne-a fost de mare ajutor. O sa recomandam si la prieteni acest hotel. Luci, Ina si George

 460. Un confort extraordinar,foarte curat o locație cu mult bun simț și o priveliște mirifică

 461. Gazda, apartamentul,curățenia, poziția locației etc.

 462. Proprietatea foarte curata, aproape de partia Clabucet, sunt apartamente de 2 camere care le poti rezerva fie in totalitate, fie partial doar camera, hol si baie. Au frigider disponibil si cana electrica ptr ceai, cafea. Proprietarul amabil.

 463. Locatie foarte buna, aproape de gara, centru, partie, Aleea Regala. Gazda comunicativa si ospitaliera. Apartamentul de la parter luminos, curat, spatios, dotat cu cele necesare unei vacante minunate, inclusiv sapun, sampon. Patul si canapeaua foarte confortabile. Microcentrala proprie silentioasa. Apartament amenajat cu gust. Am fost 3 persoane adulte, 4 zile. Cheile au fost preluate foarte usor. Raport calitate-pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomandam aceasta locatie.

 464. Raport calitate pret excelent! Acces facil la locatie, foarte aproape de centrul statiunii si de partii. Foarte aproape de gara, pt cei ce nu vin cu auto este un plus,iar pt cei ce vor sa fac mini excursiicu trenul este perfect Vom reveni cu siguranta in aceasta locație

 465. Gazda a fost foarte amabila, peste asteptari, s-a oferit sa ne transpote la hotel si ne-a oferit informatii in legatura cu ce urma sa vizitam, care ne-a fost de mare ajutor. O sa recomandam si la prieteni acest hotel. Luci, Ina si George

 466. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 467. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 468. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 469. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 470. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 471. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 472. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 473. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 474. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 475. Un confort extraordinar,foarte curat o locație cu mult bun simț și o priveliște mirifică

 476. Gazda, apartamentul,curățenia, poziția locației etc.

 477. Proprietatea foarte curata, aproape de partia Clabucet, sunt apartamente de 2 camere care le poti rezerva fie in totalitate, fie partial doar camera, hol si baie. Au frigider disponibil si cana electrica ptr ceai, cafea. Proprietarul amabil.

 478. Locatie foarte buna, aproape de gara, centru, partie, Aleea Regala. Gazda comunicativa si ospitaliera. Apartamentul de la parter luminos, curat, spatios, dotat cu cele necesare unei vacante minunate, inclusiv sapun, sampon. Patul si canapeaua foarte confortabile. Microcentrala proprie silentioasa. Apartament amenajat cu gust. Am fost 3 persoane adulte, 4 zile. Cheile au fost preluate foarte usor. Raport calitate-pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomandam aceasta locatie.

 479. Raport calitate pret excelent! Acces facil la locatie, foarte aproape de centrul statiunii si de partii. Foarte aproape de gara, pt cei ce nu vin cu auto este un plus,iar pt cei ce vor sa fac mini excursiicu trenul este perfect Vom reveni cu siguranta in aceasta locație

 480. Gazda a fost foarte amabila, peste asteptari, s-a oferit sa ne transpote la hotel si ne-a oferit informatii in legatura cu ce urma sa vizitam, care ne-a fost de mare ajutor. O sa recomandam si la prieteni acest hotel. Luci, Ina si George

 481. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 482. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 483. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 484. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 485. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 486. Casa TEEA e o locatie deosebit de placuta si relaxanta, departe de zgomotul urban, cu gazde primitoare si atente la toate detaliile, astfel incat sa te simti excelent. Va multumim si vom reveni cu drag!!!

 487. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 488. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 489. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 490. O cazare exceptionala. Apartamente spatioase, impecabil de curate cu mobilier modern si nou. Fiecare apartament are doua balcoane cu vedere catre partia Clabucet si spre Predeal. Gazda este foarte primitoare si ofera toate informatiile necesare. Pentru iarna, au un loc special pt depozitat schiuri. Partia Clabucet e la 2 minute distanta. O cazare excelenta !

 491. Un confort extraordinar,foarte curat o locație cu mult bun simț și o priveliște mirifică

 492. Gazda, apartamentul,curățenia, poziția locației etc.

 493. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 494. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 495. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 496. Apartament curat, cu toate facilitatile pentru o familie cu copii. Zona linistita, sigura, loc de parcare asigurat.

 497. Totul a fost ca in descriere ba chiar mai bine! Un apartament excelent atât pentru o familie cât și pentru un grup de prieteni! Ajungi in 3 min la pârtie cu mașina. Zona liniștita ,peisaj frumos!

 498. Totul incepand cu locatia, inconjurat de padure, multa liniste, curatenia si amabilitatea personalului.

 499. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 500. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 501. Apartament confortabil; proprietari foarte amabilli.

 502. Foarte placuta sederea, apartamentul frumos amenajat, curat, liniste, parcare, facilitati ( frigider, fierbator, plita cu 2 ochiuri, microunde, farfurii, cani, tacamuri ) daca se sta mai multe zile se poate face mic dejun. Televizoare in ambele camere, terasa frumoasa cu scaune si masa – dimineata este soare pe terasa! superb! Ne-am simtit foarte bine, vom reveni!

 503. Locatie foarte buna, aproape de gara, centru, partie, Aleea Regala. Gazda comunicativa si ospitaliera. Apartamentul de la parter luminos, curat, spatios, dotat cu cele necesare unei vacante minunate, inclusiv sapun, sampon. Patul si canapeaua foarte confortabile. Microcentrala proprie silentioasa. Apartament amenajat cu gust. Am fost 3 persoane adulte, 4 zile. Cheile au fost preluate foarte usor. Raport calitate-pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomandam aceasta locatie.

 504. Raport calitate pret excelent! Acces facil la locatie, foarte aproape de centrul statiunii si de partii. Foarte aproape de gara, pt cei ce nu vin cu auto este un plus,iar pt cei ce vor sa fac mini excursiicu trenul este perfect Vom reveni cu siguranta in aceasta locație

 505. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 506. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 507. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 508. O cazare exceptionala. Apartamente spatioase, impecabil de curate cu mobilier modern si nou. Fiecare apartament are doua balcoane cu vedere catre partia Clabucet si spre Predeal. Gazda este foarte primitoare si ofera toate informatiile necesare. Pentru iarna, au un loc special pt depozitat schiuri. Partia Clabucet e la 2 minute distanta. O cazare excelenta !

 509. Un confort extraordinar,foarte curat o locație cu mult bun simț și o priveliște mirifică

 510. Gazda, apartamentul,curățenia, poziția locației etc.

 511. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 512. Proprietarii sunt niste persoane deosebite, cu bun simt si atentie la detalii.

 513. gazda foarte amabila, camera spatioasa si curata,patul confortabil,balcon mare si bine amplasat[esti practic in padure],temperatura in camera o reglezi dupa bunul plac,bucataria bine dotata.

 514. Apartament curat, cu toate facilitatile pentru o familie cu copii. Zona linistita, sigura, loc de parcare asigurat.

 515. Totul a fost ca in descriere ba chiar mai bine! Un apartament excelent atât pentru o familie cât și pentru un grup de prieteni! Ajungi in 3 min la pârtie cu mașina. Zona liniștita ,peisaj frumos!

 516. Totul incepand cu locatia, inconjurat de padure, multa liniste, curatenia si amabilitatea personalului.

 517. Foarte placuta sederea, apartamentul frumos amenajat, curat, liniste, parcare, facilitati ( frigider, fierbator, plita cu 2 ochiuri, microunde, farfurii, cani, tacamuri ) daca se sta mai multe zile se poate face mic dejun. Televizoare in ambele camere, terasa frumoasa cu scaune si masa – dimineata este soare pe terasa! superb! Ne-am simtit foarte bine, vom reveni!

 518. Locatie foarte buna, aproape de gara, centru, partie, Aleea Regala. Gazda comunicativa si ospitaliera. Apartamentul de la parter luminos, curat, spatios, dotat cu cele necesare unei vacante minunate, inclusiv sapun, sampon. Patul si canapeaua foarte confortabile. Microcentrala proprie silentioasa. Apartament amenajat cu gust. Am fost 3 persoane adulte, 4 zile. Cheile au fost preluate foarte usor. Raport calitate-pret foarte bun. Cu siguranta vom reveni. Recomandam aceasta locatie.

 519. Raport calitate pret excelent! Acces facil la locatie, foarte aproape de centrul statiunii si de partii. Foarte aproape de gara, pt cei ce nu vin cu auto este un plus,iar pt cei ce vor sa fac mini excursiicu trenul este perfect Vom reveni cu siguranta in aceasta locație

 520. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 521. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 522. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 523. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 524. Amplasarea foarte aproape de partie, apartamentul foarte mare si curat, dotat cu absolut tot ce iti doreai, iar vinul si ciocolata din partea casei au fost foarte apreciate. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta o sa revenim.

 525. Aproape de partie…apartamentul foarte primitor,căduros și ceva super tare,găseai chiar tot ce aveai nevoie in el(tirbuson..prelungitor..carti de citit) vinul ok..ciocolată buna (era loc de 2 3 in pus 😂😁,glumesc)

 526. Gazda primitoare, curatenie, bucatarie dotata, zona linistita. A fost exact ca in descriere.

 527. Un loc minunat, foarte curat, comfortabil si priveliste ca in poveste!!!

 528. Foarte curat, cu mult bun gust, locație, peisaj…..

 529. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 530. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 531. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 532. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 533. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 534. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 535. Apartamentul foarte frumos, dotat cu tot ce ai nevoie

 536. Apartament curat, cu toate facilitatile pentru o familie cu copii. Zona linistita, sigura, loc de parcare asigurat.

 537. Totul a fost ca in descriere ba chiar mai bine! Un apartament excelent atât pentru o familie cât și pentru un grup de prieteni! Ajungi in 3 min la pârtie cu mașina. Zona liniștita ,peisaj frumos!

 538. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 539. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 540. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 541. Proprietarul foarte amabil, binevoitor si atent. De asemenea si personalul. FOARTE curat! Ne-am simtit excelent!

 542. Gazda primitoare, curatenie, bucatarie dotata, zona linistita. A fost exact ca in descriere.

 543. Un loc minunat, foarte curat, comfortabil si priveliste ca in poveste!!!

 544. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 545. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 546. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 547. Apartamentul foarte frumos, dotat cu tot ce ai nevoie

 548. Apartament curat, cu toate facilitatile pentru o familie cu copii. Zona linistita, sigura, loc de parcare asigurat.

 549. Totul a fost ca in descriere ba chiar mai bine! Un apartament excelent atât pentru o familie cât și pentru un grup de prieteni! Ajungi in 3 min la pârtie cu mașina. Zona liniștita ,peisaj frumos!

 550. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 551. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 552. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 553. Proprietarul foarte amabil, binevoitor si atent. De asemenea si personalul. FOARTE curat! Ne-am simtit excelent!

 554. Gazda primitoare, curatenie, bucatarie dotata, zona linistita. A fost exact ca in descriere.

 555. Un loc minunat, foarte curat, comfortabil si priveliste ca in poveste!!!

 556. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 557. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 558. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 559. Apartamentul foarte frumos, dotat cu tot ce ai nevoie

 560. Apartament curat, cu toate facilitatile pentru o familie cu copii. Zona linistita, sigura, loc de parcare asigurat.

 561. Totul a fost ca in descriere ba chiar mai bine! Un apartament excelent atât pentru o familie cât și pentru un grup de prieteni! Ajungi in 3 min la pârtie cu mașina. Zona liniștita ,peisaj frumos!

 562. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 563. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 564. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 565. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 566. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 567. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 568. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 569. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 570. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 571. Foarte curat , priveliste superba, un loc foarte bun de relaxat.

 572. Proprietarul foarte amabil, binevoitor si atent. De asemenea si personalul. FOARTE curat! Ne-am simtit excelent!

 573. Gazda primitoare, curatenie, bucatarie dotata, zona linistita. A fost exact ca in descriere.

 574. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 575. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 576. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 577. Apartamentul foarte frumos, dotat cu tot ce ai nevoie

 578. Apartament curat, cu toate facilitatile pentru o familie cu copii. Zona linistita, sigura, loc de parcare asigurat.

 579. Totul a fost ca in descriere ba chiar mai bine! Un apartament excelent atât pentru o familie cât și pentru un grup de prieteni! Ajungi in 3 min la pârtie cu mașina. Zona liniștita ,peisaj frumos!

 580. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 581. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 582. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 583. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 584. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 585. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 586. Totul la superlativ:locatie, confort , curatenie si gazda foarte ospitaliera. Recomand cu caldura! Sigur vom reveni! Felicitari!!!

 587. Foarte curat , priveliste superba, un loc foarte bun de relaxat.

 588. Proprietarul foarte amabil, binevoitor si atent. De asemenea si personalul. FOARTE curat! Ne-am simtit excelent!

 589. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 590. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 591. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 592. Apartamentul foarte frumos, dotat cu tot ce ai nevoie

 593. Apartament curat, cu toate facilitatile pentru o familie cu copii. Zona linistita, sigura, loc de parcare asigurat.

 594. Totul a fost ca in descriere ba chiar mai bine! Un apartament excelent atât pentru o familie cât și pentru un grup de prieteni! Ajungi in 3 min la pârtie cu mașina. Zona liniștita ,peisaj frumos!

 595. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 596. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 597. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 598. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 599. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 600. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 601. Locatie excelenta, liniste, apartament foarte spatios. Recomand cu incredere.

 602. gazda si bineinteles apartamentul. genul de situatie in care realitatea arata chiar mai bine decat in poze. recomand cu incredere si caldura!!!

 603. Apartamentul este recent renovat si foarte curat. Se afla intr-o zona linistita si aproape de partie. Gazda foarte draguta, ne-a pus la dispozitie cafea, papuci de casa si alte facilitati (masina de calcat, spalat, patut pt. bebe). Recomandam cu caldura.

 604. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 605. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 606. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 607. Apartamentul 5, in care am stat, este senzational. Curat, elegant, mobilat cu mult bun gust. Este foarte mare!! Are doua balcoane, cu vedere atat la oras si la munti, cat si spre Clabucet. Este o liniste deplina, te poti relaxa perfect. Am stat doua zile in casa (exatrasezon), am privit muntii si am ascultat pasarile. Bineinteles, vei gasi si doua televizoare uriase, dintre care unul smart, cu Netflix. Apa calda, caldura – perfecte. Gazdele sunt discrete si primitoare. Recomand din suflet acest loc.

 608. Totul la superlativ:locatie, confort , curatenie si gazda foarte ospitaliera. Recomand cu caldura! Sigur vom reveni! Felicitari!!!

 609. Foarte curat , priveliste superba, un loc foarte bun de relaxat.

 610. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 611. Gazda a fost foarte amabila.Ne-am simtit excelent.

 612. Gazda de treaba, a venit personal de la gara sa ne ia cu masina, si ne-a pus la dispozitie sucuri,ceai cafea gratis

 613. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 614. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 615. Amplasarea foarte aproape de partie, apartamentul foarte mare si curat, dotat cu absolut tot ce iti doreai, iar vinul si ciocolata din partea casei au fost foarte apreciate. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta o sa revenim.

 616. Locatie foarte buna, curatenie, dotat cu toate cele necesare

 617. Great location for our needs. Short car rides took us to the mountains for some great walking and to some of the classic castles that Transylvania is well known for. We were able to do a good walk from the property to enjoy lunch at restaurant in the mountains and a five minute walk to the Predeal church which though built fairly recently has to be seen inside for the paintings

 618. Very good location, nice hosts, clean apartment in the center of Predeal. Detailed help with regards to local tourist attractions provided by hosts.

 619. Apartamentul 5, in care am stat, este senzational. Curat, elegant, mobilat cu mult bun gust. Este foarte mare!! Are doua balcoane, cu vedere atat la oras si la munti, cat si spre Clabucet. Este o liniste deplina, te poti relaxa perfect. Am stat doua zile in casa (exatrasezon), am privit muntii si am ascultat pasarile. Bineinteles, vei gasi si doua televizoare uriase, dintre care unul smart, cu Netflix. Apa calda, caldura – perfecte. Gazdele sunt discrete si primitoare. Recomand din suflet acest loc.

 620. Totul la superlativ:locatie, confort , curatenie si gazda foarte ospitaliera. Recomand cu caldura! Sigur vom reveni! Felicitari!!!

 621. Foarte curat , priveliste superba, un loc foarte bun de relaxat.

 622. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 623. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 624. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 625. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 626. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 627. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 628. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 629. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 630. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 631. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 632. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 633. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 634. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 635. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 636. Amplasarea foarte aproape de partie, apartamentul foarte mare si curat, dotat cu absolut tot ce iti doreai, iar vinul si ciocolata din partea casei au fost foarte apreciate. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta o sa revenim.

 637. Gazda primitoare, conditii pe masura, recomand si vom reveni cu prima ocazie.

 638. Am ramas multumit de apartamentul dat.Conditiii foarte bune cu vederea spre munti si oras

 639. Apartamentul 5, in care am stat, este senzational. Curat, elegant, mobilat cu mult bun gust. Este foarte mare!! Are doua balcoane, cu vedere atat la oras si la munti, cat si spre Clabucet. Este o liniste deplina, te poti relaxa perfect. Am stat doua zile in casa (exatrasezon), am privit muntii si am ascultat pasarile. Bineinteles, vei gasi si doua televizoare uriase, dintre care unul smart, cu Netflix. Apa calda, caldura – perfecte. Gazdele sunt discrete si primitoare. Recomand din suflet acest loc.

 640. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 641. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 642. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 643. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 644. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 645. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 646. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 647. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 648. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 649. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 650. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 651. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 652. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 653. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 654. Amplasarea foarte aproape de partie, apartamentul foarte mare si curat, dotat cu absolut tot ce iti doreai, iar vinul si ciocolata din partea casei au fost foarte apreciate. Ne-am simtit ca acasa! Cu siguranta o sa revenim.

 655. Exceptional. Gazda ne-a luat cu mașina de la gara, lucru foarte rar întâlnit. Ne-am cazat destul de târziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problemă. Apartamentul este foarte spațios, foarte curat și utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata și funcțională, un plus foarte mare. Centrala funcțională cu termostat wireless. Per total ne-a depășit așteptările.

 656. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 657. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 658. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 659. Gazda primitoare, conditii pe masura, recomand si vom reveni cu prima ocazie.

 660. Am ramas multumit de apartamentul dat.Conditiii foarte bune cu vederea spre munti si oras

 661. Bucataria utilata; mobilierul din dormitor de culoare alba; decoratiuni interioare de efect, interesante; curatenie exemplara; acces facil cu auto.

 662. Apartamentul este utilat cu tot ce trebuie. Locatia unde este amplasat acesta este foarte ok.

 663. Foarte confortabil , curat linistit. Recomandabil.

 664. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 665. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 666. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 667. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 668. Gazda primitoare, conditii pe masura, recomand si vom reveni cu prima ocazie.

 669. Am ramas multumit de apartamentul dat.Conditiii foarte bune cu vederea spre munti si oras

 670. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 671. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 672. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 673. Exceptional. Gazda ne-a luat cu mașina de la gara, lucru foarte rar întâlnit. Ne-am cazat destul de târziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problemă. Apartamentul este foarte spațios, foarte curat și utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata și funcțională, un plus foarte mare. Centrala funcțională cu termostat wireless. Per total ne-a depășit așteptările.

 674. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 675. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 676. O cazare minunata ! Liniste si aer curat! Cazarea arata chiar mai bine decat in poze . Are loc de parcare disponibil iar din balcon poti vedea cu usurinta masina , de asemenea o priveliste frumoasa ,dimineata a fost o placere sa bem cafeaua !Recomand.

 677. Este un loc avantajos mai ales prin apropierea fata de partii, cu multa liniste si spatii de relaxare generoase. Oamenii care raspund de apartament sunt deosebit de cordiali si plini de solicitudine. Pentru conditiile oferite, pretul este imbatabil!

 678. Un apartament frumos, dar pentru 4 persoane din punctul meu de vedere! utilat cu aproape tot de ce ai nevoie, dar cred ca ar trebui ca gazda sa locuiasca prin apropiere sau sa fie pe acolo, altfel se pot intampla incidente ca cel cu mirosul de tigari care a fost foarte puternic, pregnant si derjant.

 679. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 680. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 681. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 682. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 683. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 684. Gazda primitoare, conditii pe masura, recomand si vom reveni cu prima ocazie.

 685. Exceptional. Gazda ne-a luat cu mașina de la gara, lucru foarte rar întâlnit. Ne-am cazat destul de târziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problemă. Apartamentul este foarte spațios, foarte curat și utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata și funcțională, un plus foarte mare. Centrala funcțională cu termostat wireless. Per total ne-a depășit așteptările.

 686. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 687. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 688. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 689. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 690. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 691. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 692. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 693. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 694. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 695. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 696. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 697. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 698. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 699. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 700. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 701. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 702. Gazda primitoare, conditii pe masura, recomand si vom reveni cu prima ocazie.

 703. Exceptional. Gazda ne-a luat cu mașina de la gara, lucru foarte rar întâlnit. Ne-am cazat destul de târziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problemă. Apartamentul este foarte spațios, foarte curat și utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata și funcțională, un plus foarte mare. Centrala funcțională cu termostat wireless. Per total ne-a depășit așteptările.

 704. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 705. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 706. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 707. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 708. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 709. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 710. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 711. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 712. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 713. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 714. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 715. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 716. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 717. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 718. Apartamentul este foarte spațios curatat ,foarte bine dotat,amplasat intr-o zona foarte linistita si totodata foarte aproape de partie.

 719. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 720. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 721. Exceptional. Gazda ne-a luat cu mașina de la gara, lucru foarte rar întâlnit. Ne-am cazat destul de târziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problemă. Apartamentul este foarte spațios, foarte curat și utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata și funcțională, un plus foarte mare. Centrala funcțională cu termostat wireless. Per total ne-a depășit așteptările.

 722. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 723. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 724. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 725. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 726. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 727. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 728. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 729. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 730. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 731. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 732. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 733. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 734. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 735. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 736. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 737. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 738. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 739. Apartamentul este foarte spațios curatat ,foarte bine dotat,amplasat intr-o zona foarte linistita si totodata foarte aproape de partie.

 740. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 741. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 742. Exceptional. Gazda ne-a luat cu mașina de la gara, lucru foarte rar întâlnit. Ne-am cazat destul de târziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problemă. Apartamentul este foarte spațios, foarte curat și utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata și funcțională, un plus foarte mare. Centrala funcțională cu termostat wireless. Per total ne-a depășit așteptările.

 743. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 744. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 745. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 746. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 747. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 748. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 749. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 750. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 751. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 752. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 753. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 754. Este a treia oara cand ne cazam aici, de fiecare data a fost perfect.

 755. Apartamentul foarte curat ,spatios si dragut aranjat,gazda amabilă.

 756. Curat, fara batai de cap la predare( lasat cheia in cutia postala), camere curate

 757. Apartamentul este foarte spațios curatat ,foarte bine dotat,amplasat intr-o zona foarte linistita si totodata foarte aproape de partie.

 758. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 759. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 760. Exceptional. Gazda ne-a luat cu mașina de la gara, lucru foarte rar întâlnit. Ne-am cazat destul de târziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problemă. Apartamentul este foarte spațios, foarte curat și utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata și funcțională, un plus foarte mare. Centrala funcțională cu termostat wireless. Per total ne-a depășit așteptările.

 761. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 762. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 763. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 764. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 765. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 766. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 767. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 768. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 769. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 770. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 771. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 772. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 773. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 774. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 775. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 776. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 777. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 778. Este a treia oara cand ne cazam aici, de fiecare data a fost perfect.

 779. Apartamentul foarte curat ,spatios si dragut aranjat,gazda amabilă.

 780. Curat, fara batai de cap la predare( lasat cheia in cutia postala), camere curate

 781. Apartamentul este foarte spațios curatat ,foarte bine dotat,amplasat intr-o zona foarte linistita si totodata foarte aproape de partie.

 782. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 783. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 784. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 785. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 786. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 787. Exceptional. Gazda ne-a luat cu mașina de la gara, lucru foarte rar întâlnit. Ne-am cazat destul de târziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problemă. Apartamentul este foarte spațios, foarte curat și utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata și funcțională, un plus foarte mare. Centrala funcțională cu termostat wireless. Per total ne-a depășit așteptările.

 788. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 789. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 790. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 791. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 792. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 793. Este a treia oara cand ne cazam aici, de fiecare data a fost perfect.

 794. Apartamentul foarte curat ,spatios si dragut aranjat,gazda amabilă.

 795. Curat, fara batai de cap la predare( lasat cheia in cutia postala), camere curate

 796. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 797. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 798. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 799. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 800. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 801. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 802. Apartamentul este foarte spațios curatat ,foarte bine dotat,amplasat intr-o zona foarte linistita si totodata foarte aproape de partie.

 803. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 804. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 805. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 806. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 807. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 808. Gazda a fost foarte primitoare, ba chiar mai mult, ne-a lăsat să mai stăm încă 2 nopți gratuit. Raportul calitate-pret foarte bun. A fost totul curat, cald și comod. Distanță față de pârtie e mică. Recomand această proprietate pentru o vacanță reușită!!!

 809. ieftin si frumos. totul aproape nou. vederea din geam splendida. caldura reglabila. bucatarie echipata. multe jocuri de masa. smart tv cu netflix. proprietar amabil.

 810. Ospitalitatea gazdei, liniștea, priveliștea de la fereastra apartamentului, condițiile din apartament.

 811. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 812. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 813. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 814. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 815. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 816. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 817. Exceptional. Gazda ne-a luat cu mașina de la gara, lucru foarte rar întâlnit. Ne-am cazat destul de târziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problemă. Apartamentul este foarte spațios, foarte curat și utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata și funcțională, un plus foarte mare. Centrala funcțională cu termostat wireless. Per total ne-a depășit așteptările.

 818. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 819. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 820. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 821. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 822. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 823. Este a treia oara cand ne cazam aici, de fiecare data a fost perfect.

 824. Apartamentul foarte curat ,spatios si dragut aranjat,gazda amabilă.

 825. Curat, fara batai de cap la predare( lasat cheia in cutia postala), camere curate

 826. Apartamentul este foarte spațios curatat ,foarte bine dotat,amplasat intr-o zona foarte linistita si totodata foarte aproape de partie.

 827. Bucatarie utilata complet. Curatenie! Lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 828. – Patul este foarte bun. – Foarte aproape de partie – Exista locuri de parcare in fata hotelului

 829. Este a treia oara cand ne cazam aici, de fiecare data a fost perfect.

 830. Apartamentul foarte curat ,spatios si dragut aranjat,gazda amabilă.

 831. Curat, fara batai de cap la predare( lasat cheia in cutia postala), camere curate

 832. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 833. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 834. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 835. Exceptional. Gazda ne-a luat cu mașina de la gara, lucru foarte rar întâlnit. Ne-am cazat destul de târziu, la ora 9, dar nu a fost nici o problemă. Apartamentul este foarte spațios, foarte curat și utilat cu tot ce trebuie. Bucatarie complet utilata și funcțională, un plus foarte mare. Centrala funcțională cu termostat wireless. Per total ne-a depășit așteptările.

 836. Sufrageria foarte incapatoare ce ofera un spatiu mare de joaca pentru cei mici.

 837. Apartamentul este spatios , luminos , calduros , impecabil de curat , foarte bine dotat cu tot ce ai nevoie pentru maxim de confort . Dulapuri spatioase cu multe umerase . Totul este nou si de bun gust in acest apartament . Bucataria de nota zece , fara cusur , cu toate cele necesare in ea . Baia spatioasa , curata , modern utilata , cu multilple posibilitati de ati aranja lucrurile pentru ingrijirea personala . Gazda foarte amabila si primitoare . Cu exceptia saltelei mult prea dure , totul a fost de nota zece . Recomand aceasta locatie !

 838. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 839. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 840. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 841. O mică cutiuță cu ciocolate ne-a întâmpinat pe masă, ceai, cafea și alte lucruri mărunte, dar care contează și îți aduc bucurie!

 842. Gazda a fost foarte primitoare, ba chiar mai mult, ne-a lăsat să mai stăm încă 2 nopți gratuit. Raportul calitate-pret foarte bun. A fost totul curat, cald și comod. Distanță față de pârtie e mică. Recomand această proprietate pentru o vacanță reușită!!!

 843. ieftin si frumos. totul aproape nou. vederea din geam splendida. caldura reglabila. bucatarie echipata. multe jocuri de masa. smart tv cu netflix. proprietar amabil.

 844. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 845. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 846. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 847. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 848. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 849. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 850. Locatia este ok, intr-un cartier linistit de blocuri, cu priveliste intr-o gradina. Totul foarte linistit. Apartamentul este complet utilat cu tot ce ai nevoie pentru o sedere perfecta. Bonus din partea mea, privelistea din sufragerie seamana identic de mult cu cea de acasa.

 851. Locatie curata si dotata, gazda primitoare si amabila. Recomand!

 852. Totul a fost excelent, genul de casa departe de casa, cu tot confortul la care te poti gândi

 853. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 854. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 855. apartamentul decorat cu bun gust; multe facilitati asigura un sejur de exceptie

 856. O mică cutiuță cu ciocolate ne-a întâmpinat pe masă, ceai, cafea și alte lucruri mărunte, dar care contează și îți aduc bucurie!

 857. Gazda a fost foarte primitoare, ba chiar mai mult, ne-a lăsat să mai stăm încă 2 nopți gratuit. Raportul calitate-pret foarte bun. A fost totul curat, cald și comod. Distanță față de pârtie e mică. Recomand această proprietate pentru o vacanță reușită!!!

 858. ieftin si frumos. totul aproape nou. vederea din geam splendida. caldura reglabila. bucatarie echipata. multe jocuri de masa. smart tv cu netflix. proprietar amabil.

 859. Totul a fost minunat Curățenie impecabilă o locație de vis cu o vedere direct pe partie din camera. Proprietarii foarte de treaba m- au ajutat si sa gasesc o cofetarie care face torturi ptr ziua de nastere al prietenului meu.Va multumim mult de tot ptr toată disponibilitatea si amabilitatea dv.

 860. Condițiile cazării sunt excepționale, peisaje de vis. Locația este foarte bună și se potriveste cu descrierea făcută de Garden Apart. Am fost foarte mulțumiți de serviciile oferite și de surpriza frumoasă de Crăciun, a d-lui Bogdan ! Mulțumim frumos și recomandăm să se aleagă un sejur la Garden Apart !

 861. Totul a fost excelent. Apartamentul este modern, utilat cu tot ce este necesar unei familii, foarte aproape de partie, priveliste minunata si catre partie si catre oras.

 862. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 863. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 864. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 865. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 866. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 867. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 868. Gazde minunate,curățenie exemplara. Priveliste minunata.Destul de aproape de gara. Locatia foarte dotată cu de toate. Ne-am simtit realmente ca acasa❤ Multumim din suflet sotilor Ilie!🤗❤ Cand vom reveni la munte clar la dumnealor vom merge!❤❤Nota 10 + . Felicitari! Daca toti proprietarii ar fi asa….Doamna Ilie…o scumpă!😁Multumim inca o data!

 869. Recomandam cu mare drag Casa Teea. Am fost intampinati la gara din Predeal de către dl Ilie, un domn foarte amabil si cu bun simț. Acesta ne-a arătat toate facilitățile camerei (vesela, parola wireless, jocuri de societate, carti de colorat pentru copii, cărți de citit etc.) De asemenea, din partea casei am avut diferite tipuri de ceaiuri, cafea si bomboane. Camera este foarte curata, cu mobilier nou, iar lenjeriile au mirosit foarte frumos. Locația este poziționată într-o zona foarte liniștită, relativ aproape de gara, iar de pe terasa camerei se vede un peisaj superb. Cu siguranță vom reveni si cu alta ocazie!

 870. Am fost placut surprinsi de modul in care am fost orientati si intampinati la sosire, respectiv de tratamentul mai mult decat prietenos si saritor al gazdelor pe intreaga durata de 17 zile a sederii noastre la Casa Teea. Camera curata si spatioasa ne-a oferit loc suficient pentru doua persoane si respectiv pentru catel (Gordon Setter). Mobilierul este foarte practic, cu dulapuri incapatoare si pat mare. O excelenta impresie ne-au lasat-o deasemenea frigiderul practic si incapator si respectiv existenta incalzirii centrale proprii. Dotarile bucatariei au permis gatitul in conditii bune pe intreaga durata a sederii. La cerere pot fi primite spre folosinta dotari si ustensile suplimentare ca de exemplu vase pentru Microunde, aspirator, etc. Balconul mare (si el mobilat) ofera o priveliste deosebita cu multa liniste.

 871. Este a treia oara cand ne cazam aici, de fiecare data a fost perfect.

 872. Apartamentul foarte curat ,spatios si dragut aranjat,gazda amabilă.

 873. Curat, fara batai de cap la predare( lasat cheia in cutia postala), camere curate

 874. Foarte curat, gazda minunata, foarte aproape de partie / gara

 875. Am stat într-un apartament la parter, cu dormitor și living, destul de curat. Chicineta utilata ne-a fost de ajutor (am călătorit cu bebe). Exista o plita, cuptor cu microunde, prăjitor, frigider cu un congelator mic. Este centrala, deci apa calda și căldură oricând este nevoie. Zona este liniștită și verde, chiar dacă este lângă gara, și aproape de pârtie. Apartamentul are o terasa mare însă este cu vedere către strada și blocuri, nu prea ai intimitate.

 876. Un sejur extraordinar. Cu siguranta vom reveni. Gazda ospitalieră si proprietara extrem de amabilă și dispusă să rezolve doleanțele clientului. Aproape de centru. Apropo, nu se aud trenurile decât dacă se lasă usa complet deschisă. Recomand cu căldură! 👍

 877. Totul a fost minunat Curățenie impecabilă o locație de vis cu o vedere direct pe partie din camera. Proprietarii foarte de treaba m- au ajutat si sa gasesc o cofetarie care face torturi ptr ziua de nastere al prietenului meu.Va multumim mult de tot ptr toată disponibilitatea si amabilitatea dv.

 878. Condițiile cazării sunt excepționale, peisaje de vis. Locația este foarte bună și se potriveste cu descrierea făcută de Garden Apart. Am fost foarte mulțumiți de serviciile oferite și de surpriza frumoasă de Crăciun, a d-lui Bogdan ! Mulțumim frumos și recomandăm să se aleagă un sejur la Garden Apart !

 879. Totul a fost excelent. Apartamentul este modern, utilat cu tot ce este necesar unei familii, foarte aproape de partie, priveliste minunata si catre partie si catre oras.

 880. Totul a fost in regula.Recomand si voi mai veni acolo.Curat,linistit.

 881. tot ce ai nevoie la dispozitie, curat, functional, liniste si privelisti placute

 882. apartamentul este spatios, foarte curat, complet utilat, iar gazda de nota 10

 883. Pe masa am fost intampinati de o cutie cu bomboane si destule jocuri de masa. Privelistea superba , se vede partia superb. Apartamentul este foarte curat si bine amenajat.

 884. O mică cutiuță cu ciocolate ne-a întâmpinat pe masă, ceai, cafea și alte lucruri mărunte, dar care contează și îți aduc bucurie!

 885. Gazda a fost foarte primitoare, ba chiar mai mult, ne-a lăsat să mai stăm încă 2 nopți gratuit. Raportul calitate-pret foarte bun. A fost totul curat, cald și comod. Distanță față de pârtie e mică. Recomand această proprietate pentru o vacanță reușită!!!

 886. Este a treia oara cand ne cazam aici, de fiecare data a fost perfect.

 887. Apartamentul foarte curat ,spatios si dragut aranjat,gazda amabilă.

 888. Curat, fara batai de cap la predare( lasat cheia in cutia postala), camere curate

 889. Confortul, aspectul general al apartamentului si parcarea din interiorul imobilului.

 890. A fost o cazare in care m-am simțit acasă. A fost liniște, cald, mobilier modern, bucătăria utilată, camerele spatioase, aproape de partie. Gazdele deschise in rezolvarea oricăror probleme apărute. Geamul din living îți oferă priveliștea partiei Clabucet, iar in dreapta poți vedea crestele munților Bucegi.

 891. Este bine asezat, aproape de partie si de gara. Confortabil, utilat foarte bine, linistit, excelent pentru in grup cu prieteni. Nu am stiut ca este singurul apartament de inchiriat, dar chiar nu e niciun impediment. Spatios, curat, confortabil, dotat. Ne am simtit foarte bine. Cu siguranta vom reveni!

 892. Camera spatioasa, curata, saltea confortabila, balcon mare cu priveliste la munte. Micul dejun variat si foarte gustos, priveliste foarte frumoasa din restaurant. Personal amabil, amplasare buna, la soseaua principala.

 893. Camera spatioasa, curatenie, caldura, pat confortabil, balcon cu vedere spre munti , mic dejun bogat , atmosfera placuta! Cu siguranta vom reveni!

 894. Camera cu vedere la munti,caldura,personalul,mic dejun bun,atmosfera din holul hotelului

 895. Un hotel frumos ,curat ,personal foarte amabil Se poate face turism de calitate si la noi Bravo hotel HERA

 896. Mâncarea din restaurant…gustoasă Camera curata si luminoasă Personal amabil

 897. Camera spatioasa, mancarea buna, personal amabil. Locul de joaca pentru copii a fost un mare plus.

 898. Peisajul SUPERB ! Mic dejun diversificat ! Personal amabil ! Camera foarte mare, curata. Pat confortabil. Raport calitate pret foarte bun

 899. Personal amabil, locuri de parcare disponibile, poziționare foarte bună, mic dejun diversificat.

 900. Conditii foarte bune, personal foarte amabil, mic dejun foarte diversificat, căldura in camere, curățenie. Revenim oricând cu mare placere.

 901. Desi situat stradal, m-am bucurat de liniste in hotel. Camera curata, spatioasa, luminoasa, cu balcon. Baia foarte mare. Hotelul ofera demipensiune la cerere. Zilnic este afisat la receptie meniul pentru cina, urmand sa anunti daca vei manca in seara respectiva.

 902. Patul a fost confortabil. Mi a plăcut și poziționarea televizorului și că a mers liftul. Aș fi mers și la sky bar dar nu a vrut soția.

 903. Camera bună raportat cu prețul, micul de Jun bun, personalul amabil

 904. Amplasare buna, in apropiere de gara, curatenie, liniste, mic dejun delicios si consistent, personal foarte amabil. Ne-am simtit foarte bine, am prins zapada pe partie si am facut o plimbare pana la cabana Susai. Merita efortul !! Sauna, salina, jacuzzi, toate la discretie .

 905. Micul dejun foarte bun.Locatia aproape de partie, nu am depins de masina.

 906. Personal foarte amabil, acces la locatie foarte facil, parcare disponibila, mic dejun variat

 907. Recepția deschisă non-stop, personalul amabil, balconul însorit, priveliștea, zona frumoasă – la distanța perfectă de aglomerația de la pârtii

 908. Priveliștea superbă spre munte și oraș văzută de la terasa etajului superior în care am stat! Confort maxim!!!

 909. Mancare proaspata, totul era realimentat la orice ora ai fi ajuns, mese suficiente, cafea apa minerala SI suc de portocale rosii.

 910. Totul a fost de excepție..cazarea, micul dejun diversificat, gazdele,oameni deosebiți! Locație intimă, toate camerele au pat matrimonial, gazdele foarte receptive la doleanțele noastre, curătenie intretinuta zilnic, camera mare cu balcon imens,pensiunea situată pe DN fara sa fie zgomot, aproape de partia Clabucet ,totul a fost extraordinar.

 911. Foarte curat, personalul foarte amabil, mic dejun proaspat si bogat

 912. Este o pensiune primitoare,foarte aproape de partia de ski, curat, mic dejun variat.Proprietarii pensiunii, foarte amabili!Cel mai mult mi-a placut ca m-au cazat imediat cum am ajuns si m-au lăsat sa-mi aleg camera care imi place!Într-un cuvânt, un sejur reusit!Multumesc pensiunea Regina!