Cazare ieftina Alexandroupolis

De multe ori ne uitam dupa cazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia

★★★★★ Ramada Plaza Thraki

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

THE BEAUTIFUL HOUSE

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

House with great view and front Yard

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Betty's central apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Plane Tree House

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Feels like your home

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Dora's Garden

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Clean & Comfortable Apartment

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Cristea si Fabia Calimente din Cruceni, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Cristea si Fabia Calimente din Cruceni, jud. TimisCazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia pentru 5 persoane)

 • Dimitrina si Ionelia Bârlea din Curtisoara, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Alexandroupoli, Thrace, Grecia, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Dimitrina si Ionelia Bârlea din Curtisoara, jud. GorjCazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia pentru 5 persoane)

 • Albert si Sabina Ghideanu din Butesti, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Albert si Sabina Ghideanu din Butesti, jud. AlbaCazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia pentru 5 persoane)

 • Corvin si Zenobia Corfanta din Fenis, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Alexandroupoli, Thrace, Grecia!

  (Corvin si Zenobia Corfanta din Fenis, jud. AradCazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia pentru 5 persoane)

 • Gică si Iasmina Eminescu din Movileni, jud. Vaslui recomanda unul dintre locurile de cazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Alexandroupoli, Thrace, Grecia, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Gică si Iasmina Eminescu din Movileni, jud. VasluiCazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia pentru 5 persoane)

 • Edmond si Camil Bechet din Tulburea, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Alexandroupoli, Thrace, Grecia.

  (Edmond si Camil Bechet din Tulburea, jud. PrahovaCazare in Alexandroupoli, Thrace, Grecia pentru 5 persoane)

 1. Micul dejun.Cina ar fi de preferat tot bufet suedez.Am fost primiti si noi si copii atat la venire cat si la plecare cu mici atentii

 2. Curatenia,mancarea,absolut totul,inafare de anumite lucruri.

 3. Camerele cu vedere la mare sunt foarte bine pozitionate.

 4. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 5. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 6. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 7. Tudoricamargareta februarie 15, 2019 at 9:19 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 8. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 9. Simplicity, modern design and very comfortable. The place is easy to find. Employees are helpful.

 10. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 11. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 12. Very comfortable bed with crisp clean linen. Excellent central heating. Exceptionally clean. Friendly and hospitable hosts, always willing to help.

 13. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 14. Warm welcoming, modern, fully fitted clean room with large balcony and a nice view. A few minutes walk to the beach.

 15. Clean, comfortable, very well equipped (new and tasteful design) room in a nice building( lift in it ) . Just 50 meters from sea, close to every need. You can stay with your child easily.

 16. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 17. Very clean, cozy, fully equipped. TV with Netflix on. Friendly owner and easy to talk to for gettintjr keys etc.

 18. everything was great the house was just like home 🙂 and the bed is amazing best sleep ever !!!

 19. Everything was super ok: location, the space, the spotless place, the utillities, kindness of the host.

 20. Tesiste begenmedigim hic bir nokta yoktu.Otel sahibi teyze cok tatli ve nazik biriydi.Oda gayet temiz ve kullanisliydi.Herkese tavsiye ederim.Fiyati da gayet makuldu..

 21. ανετος ωραιος χωρος, σε καλη τοποθεσια κοντα στο κεντρο. καλη εξυπηρετηση.

 22. Este un mic hotel la intrarea in oras,este curat,are parcare proprie.Excelent pentru tranzit sau pentru un sejur mai lung.

 23. Kitchen and fridge in the apartment, nice sea view, beautiful sunset watched from balcony

 24. Cozy rooms, equipped by the friendly owners with everything needed for a pleasant stay!

 25. Micul dejun.Cina ar fi de preferat tot bufet suedez.Am fost primiti si noi si copii atat la venire cat si la plecare cu mici atentii

 26. Curatenia,mancarea,absolut totul,inafare de anumite lucruri.

 27. Camerele cu vedere la mare sunt foarte bine pozitionate.

 28. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 29. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 30. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 31. Tudoricamargareta februarie 21, 2019 at 2:32 am

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 32. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 33. Simplicity, modern design and very comfortable. The place is easy to find. Employees are helpful.

 34. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 35. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 36. Very comfortable bed with crisp clean linen. Excellent central heating. Exceptionally clean. Friendly and hospitable hosts, always willing to help.

 37. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 38. Warm welcoming, modern, fully fitted clean room with large balcony and a nice view. A few minutes walk to the beach.

 39. Clean, comfortable, very well equipped (new and tasteful design) room in a nice building( lift in it ) . Just 50 meters from sea, close to every need. You can stay with your child easily.

 40. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 41. Very clean, cozy, fully equipped. TV with Netflix on. Friendly owner and easy to talk to for gettintjr keys etc.

 42. everything was great the house was just like home 🙂 and the bed is amazing best sleep ever !!!

 43. Este un mic hotel la intrarea in oras,este curat,are parcare proprie.Excelent pentru tranzit sau pentru un sejur mai lung.

 44. Kitchen and fridge in the apartment, nice sea view, beautiful sunset watched from balcony

 45. Cozy rooms, equipped by the friendly owners with everything needed for a pleasant stay!

 46. Everything was super ok: location, the space, the spotless place, the utillities, kindness of the host.

 47. kahvaltı hariç konsepti, yatak ve yastıkları çok rahattı

 48. Tesiste begenmedigim hic bir nokta yoktu.Otel sahibi teyze cok tatli ve nazik biriydi.Oda gayet temiz ve kullanisliydi.Herkese tavsiye ederim.Fiyati da gayet makuldu..

 49. Micul dejun.Cina ar fi de preferat tot bufet suedez.Am fost primiti si noi si copii atat la venire cat si la plecare cu mici atentii

 50. Curatenia,mancarea,absolut totul,inafare de anumite lucruri.

 51. Camerele cu vedere la mare sunt foarte bine pozitionate.

 52. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 53. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 54. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 55. Tudoricamargareta februarie 24, 2019 at 3:43 am

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 56. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 57. Simplicity, modern design and very comfortable. The place is easy to find. Employees are helpful.

 58. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 59. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 60. Very comfortable bed with crisp clean linen. Excellent central heating. Exceptionally clean. Friendly and hospitable hosts, always willing to help.

 61. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 62. Warm welcoming, modern, fully fitted clean room with large balcony and a nice view. A few minutes walk to the beach.

 63. Clean, comfortable, very well equipped (new and tasteful design) room in a nice building( lift in it ) . Just 50 meters from sea, close to every need. You can stay with your child easily.

 64. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 65. Very clean, cozy, fully equipped. TV with Netflix on. Friendly owner and easy to talk to for gettintjr keys etc.

 66. everything was great the house was just like home 🙂 and the bed is amazing best sleep ever !!!

 67. Este un mic hotel la intrarea in oras,este curat,are parcare proprie.Excelent pentru tranzit sau pentru un sejur mai lung.

 68. Kitchen and fridge in the apartment, nice sea view, beautiful sunset watched from balcony

 69. Cozy rooms, equipped by the friendly owners with everything needed for a pleasant stay!

 70. Everything was super ok: location, the space, the spotless place, the utillities, kindness of the host.

 71. kahvaltı hariç konsepti, yatak ve yastıkları çok rahattı

 72. Η κα Παναγιώτα είναι πολύ καλή οικοδέσποινα!!Ευχαριστουμε πολύ για όλα!!!!

 73. Micul dejun.Cina ar fi de preferat tot bufet suedez.Am fost primiti si noi si copii atat la venire cat si la plecare cu mici atentii

 74. Curatenia,mancarea,absolut totul,inafare de anumite lucruri.

 75. Camerele cu vedere la mare sunt foarte bine pozitionate.

 76. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 77. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 78. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 79. Tudoricamargareta februarie 27, 2019 at 7:20 am

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 80. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 81. Simplicity, modern design and very comfortable. The place is easy to find. Employees are helpful.

 82. Este un mic hotel la intrarea in oras,este curat,are parcare proprie.Excelent pentru tranzit sau pentru un sejur mai lung.

 83. Kitchen and fridge in the apartment, nice sea view, beautiful sunset watched from balcony

 84. Cozy rooms, equipped by the friendly owners with everything needed for a pleasant stay!

 85. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 86. Warm welcoming, modern, fully fitted clean room with large balcony and a nice view. A few minutes walk to the beach.

 87. Clean, comfortable, very well equipped (new and tasteful design) room in a nice building( lift in it ) . Just 50 meters from sea, close to every need. You can stay with your child easily.

 88. foarte buna amplasarea, inclusiv posibilitati de parcare

 89. Locatia extraordinara si personalul hotelului extrem de amabil

 90. Great location! The bed was super comfortable and we loved the design of the room!

 91. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 92. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 93. Very comfortable bed with crisp clean linen. Excellent central heating. Exceptionally clean. Friendly and hospitable hosts, always willing to help.

 94. The location of the flat is excellent and at the hearth of the city. Free parking space is a plus. Internet and the Tv is OK. All kinds of kitchen equipment is available.

 95. We liked absolutely everything about this accommodation,it’s 2 minutes walk from the lighthouse,there are numerous restaurants,cafes and shops around,the apartment is immaculately clean with all the utilities for a comfortable stay and the host is very friendly,helpful and professional.We strongly recommend the place .

 96. The apartment was perfect, very clean, renovated, located in the center near the port

 97. Micul dejun.Cina ar fi de preferat tot bufet suedez.Am fost primiti si noi si copii atat la venire cat si la plecare cu mici atentii

 98. Curatenia,mancarea,absolut totul,inafare de anumite lucruri.

 99. Camerele cu vedere la mare sunt foarte bine pozitionate.

 100. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 101. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 102. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 103. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 104. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 105. Very comfortable bed with crisp clean linen. Excellent central heating. Exceptionally clean. Friendly and hospitable hosts, always willing to help.

 106. Tudoricamargareta martie 2, 2019 at 10:01 am

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 107. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 108. Simplicity, modern design and very comfortable. The place is easy to find. Employees are helpful.

 109. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 110. Warm welcoming, modern, fully fitted clean room with large balcony and a nice view. A few minutes walk to the beach.

 111. Clean, comfortable, very well equipped (new and tasteful design) room in a nice building( lift in it ) . Just 50 meters from sea, close to every need. You can stay with your child easily.

 112. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 113. Very clean, cozy, fully equipped. TV with Netflix on. Friendly owner and easy to talk to for gettintjr keys etc.

 114. everything was great the house was just like home 🙂 and the bed is amazing best sleep ever !!!

 115. Este un mic hotel la intrarea in oras,este curat,are parcare proprie.Excelent pentru tranzit sau pentru un sejur mai lung.

 116. Kitchen and fridge in the apartment, nice sea view, beautiful sunset watched from balcony

 117. Cozy rooms, equipped by the friendly owners with everything needed for a pleasant stay!

 118. foarte buna amplasarea, inclusiv posibilitati de parcare

 119. Locatia extraordinara si personalul hotelului extrem de amabil

 120. Great location! The bed was super comfortable and we loved the design of the room!

 121. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 122. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 123. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 124. Tudoricamargareta martie 7, 2019 at 4:31 am

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 125. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 126. Simplicity, modern design and very comfortable. The place is easy to find. Employees are helpful.

 127. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 128. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 129. Very comfortable bed with crisp clean linen. Excellent central heating. Exceptionally clean. Friendly and hospitable hosts, always willing to help.

 130. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 131. Warm welcoming, modern, fully fitted clean room with large balcony and a nice view. A few minutes walk to the beach.

 132. Clean, comfortable, very well equipped (new and tasteful design) room in a nice building( lift in it ) . Just 50 meters from sea, close to every need. You can stay with your child easily.

 133. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 134. Very clean, cozy, fully equipped. TV with Netflix on. Friendly owner and easy to talk to for gettintjr keys etc.

 135. everything was great the house was just like home 🙂 and the bed is amazing best sleep ever !!!

 136. Este un mic hotel la intrarea in oras,este curat,are parcare proprie.Excelent pentru tranzit sau pentru un sejur mai lung.

 137. Kitchen and fridge in the apartment, nice sea view, beautiful sunset watched from balcony

 138. Cozy rooms, equipped by the friendly owners with everything needed for a pleasant stay!

 139. foarte buna amplasarea, inclusiv posibilitati de parcare

 140. Locatia extraordinara si personalul hotelului extrem de amabil

 141. Great location! The bed was super comfortable and we loved the design of the room!

 142. Thank you for your services! The friendly and cute hostess! We recommend with confidence!

 143. We liked the decoration of the apartment, the comfort, the cleanliness and the surroundings !

 144. The room was excellent , clean and comfortable …we have stayed other appartments before but this was superb …all the kitchen tools, everything that comes to your mind , were available in the room . We will sure come back and stay there again ..

 145. Micul dejun.Cina ar fi de preferat tot bufet suedez.Am fost primiti si noi si copii atat la venire cat si la plecare cu mici atentii

 146. Curatenia,mancarea,absolut totul,inafare de anumite lucruri.

 147. Camerele cu vedere la mare sunt foarte bine pozitionate.

 148. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 149. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 150. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 151. Tudoricamargareta martie 15, 2019 at 2:50 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 152. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 153. Simplicity, modern design and very comfortable. The place is easy to find. Employees are helpful.

 154. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 155. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 156. Very comfortable bed with crisp clean linen. Excellent central heating. Exceptionally clean. Friendly and hospitable hosts, always willing to help.

 157. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 158. Warm welcoming, modern, fully fitted clean room with large balcony and a nice view. A few minutes walk to the beach.

 159. Clean, comfortable, very well equipped (new and tasteful design) room in a nice building( lift in it ) . Just 50 meters from sea, close to every need. You can stay with your child easily.

 160. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 161. Very clean, cozy, fully equipped. TV with Netflix on. Friendly owner and easy to talk to for gettintjr keys etc.

 162. everything was great the house was just like home 🙂 and the bed is amazing best sleep ever !!!

 163. foarte buna amplasarea, inclusiv posibilitati de parcare

 164. Locatia extraordinara si personalul hotelului extrem de amabil

 165. Globetrotter_cosmos martie 15, 2019 at 2:50 pm

  The hotel was really great. Not only location but also staff and comfort were nice. We’ve just stayed only one day but if i had a chance i will prefer Dias Hotel again. If you travel by your car, you can find free parking area easily. Thank you Mr.Erhan for your kindly hospitality.

 166. Micul dejun.Cina ar fi de preferat tot bufet suedez.Am fost primiti si noi si copii atat la venire cat si la plecare cu mici atentii

 167. Curatenia,mancarea,absolut totul,inafare de anumite lucruri.

 168. Camerele cu vedere la mare sunt foarte bine pozitionate.

 169. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 170. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 171. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 172. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 173. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 174. Very comfortable bed with crisp clean linen. Excellent central heating. Exceptionally clean. Friendly and hospitable hosts, always willing to help.

 175. Tudoricamargareta martie 24, 2019 at 6:56 am

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 176. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 177. Simplicity, modern design and very comfortable. The place is easy to find. Employees are helpful.

 178. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 179. Warm welcoming, modern, fully fitted clean room with large balcony and a nice view. A few minutes walk to the beach.

 180. Clean, comfortable, very well equipped (new and tasteful design) room in a nice building( lift in it ) . Just 50 meters from sea, close to every need. You can stay with your child easily.

 181. Este un mic hotel la intrarea in oras,este curat,are parcare proprie.Excelent pentru tranzit sau pentru un sejur mai lung.

 182. Kitchen and fridge in the apartment, nice sea view, beautiful sunset watched from balcony

 183. Cozy rooms, equipped by the friendly owners with everything needed for a pleasant stay!

 184. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 185. Very clean, cozy, fully equipped. TV with Netflix on. Friendly owner and easy to talk to for gettintjr keys etc.

 186. everything was great the house was just like home 🙂 and the bed is amazing best sleep ever !!!

 187. Thank you for your services! The friendly and cute hostess! We recommend with confidence!

 188. We liked the decoration of the apartment, the comfort, the cleanliness and the surroundings !

 189. The room was excellent , clean and comfortable …we have stayed other appartments before but this was superb …all the kitchen tools, everything that comes to your mind , were available in the room . We will sure come back and stay there again ..

 190. Micul dejun.Cina ar fi de preferat tot bufet suedez.Am fost primiti si noi si copii atat la venire cat si la plecare cu mici atentii

 191. Curatenia,mancarea,absolut totul,inafare de anumite lucruri.

 192. Camerele cu vedere la mare sunt foarte bine pozitionate.

 193. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 194. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 195. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 196. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 197. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 198. Very comfortable bed with crisp clean linen. Excellent central heating. Exceptionally clean. Friendly and hospitable hosts, always willing to help.

 199. Tudoricamargareta martie 30, 2019 at 1:06 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 200. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 201. Simplicity, modern design and very comfortable. The place is easy to find. Employees are helpful.

 202. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 203. Warm welcoming, modern, fully fitted clean room with large balcony and a nice view. A few minutes walk to the beach.

 204. Clean, comfortable, very well equipped (new and tasteful design) room in a nice building( lift in it ) . Just 50 meters from sea, close to every need. You can stay with your child easily.

 205. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 206. Very clean, cozy, fully equipped. TV with Netflix on. Friendly owner and easy to talk to for gettintjr keys etc.

 207. everything was great the house was just like home 🙂 and the bed is amazing best sleep ever !!!

 208. foarte buna amplasarea, inclusiv posibilitati de parcare

 209. Locatia extraordinara si personalul hotelului extrem de amabil

 210. Globetrotter_cosmos martie 30, 2019 at 1:06 pm

  The hotel was really great. Not only location but also staff and comfort were nice. We’ve just stayed only one day but if i had a chance i will prefer Dias Hotel again. If you travel by your car, you can find free parking area easily. Thank you Mr.Erhan for your kindly hospitality.

 211. Thank you for your services! The friendly and cute hostess! We recommend with confidence!

 212. We liked the decoration of the apartment, the comfort, the cleanliness and the surroundings !

 213. The room was excellent , clean and comfortable …we have stayed other appartments before but this was superb …all the kitchen tools, everything that comes to your mind , were available in the room . We will sure come back and stay there again ..

 214. Micul dejun.Cina ar fi de preferat tot bufet suedez.Am fost primiti si noi si copii atat la venire cat si la plecare cu mici atentii

 215. Curatenia,mancarea,absolut totul,inafare de anumite lucruri.

 216. Camerele cu vedere la mare sunt foarte bine pozitionate.

 217. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 218. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 219. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 220. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 221. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 222. Very comfortable bed with crisp clean linen. Excellent central heating. Exceptionally clean. Friendly and hospitable hosts, always willing to help.

 223. Tudoricamargareta aprilie 2, 2019 at 6:01 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 224. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 225. Simplicity, modern design and very comfortable. The place is easy to find. Employees are helpful.

 226. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 227. Warm welcoming, modern, fully fitted clean room with large balcony and a nice view. A few minutes walk to the beach.

 228. Clean, comfortable, very well equipped (new and tasteful design) room in a nice building( lift in it ) . Just 50 meters from sea, close to every need. You can stay with your child easily.

 229. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 230. Very clean, cozy, fully equipped. TV with Netflix on. Friendly owner and easy to talk to for gettintjr keys etc.

 231. everything was great the house was just like home 🙂 and the bed is amazing best sleep ever !!!

 232. foarte buna amplasarea, inclusiv posibilitati de parcare

 233. Locatia extraordinara si personalul hotelului extrem de amabil

 234. Globetrotter_cosmos aprilie 2, 2019 at 6:01 pm

  The hotel was really great. Not only location but also staff and comfort were nice. We’ve just stayed only one day but if i had a chance i will prefer Dias Hotel again. If you travel by your car, you can find free parking area easily. Thank you Mr.Erhan for your kindly hospitality.

 235. Este un mic hotel la intrarea in oras,este curat,are parcare proprie.Excelent pentru tranzit sau pentru un sejur mai lung.

 236. Kitchen and fridge in the apartment, nice sea view, beautiful sunset watched from balcony

 237. Cozy rooms, equipped by the friendly owners with everything needed for a pleasant stay!

 238. Micul dejun.Cina ar fi de preferat tot bufet suedez.Am fost primiti si noi si copii atat la venire cat si la plecare cu mici atentii

 239. Curatenia,mancarea,absolut totul,inafare de anumite lucruri.

 240. Camerele cu vedere la mare sunt foarte bine pozitionate.

 241. Amplasat foarte bine, curatenie, personal amabil, totul ok.

 242. Curățenie, camera mare, amplasare lângă port, lângă ferry spre Samotraki. Personalul foarte amabil, mic dejun grecesc variat si bogat.

 243. Amplasarea aproape de port, personal amabil, curățenie in camere, vederea din balcon. Speram sa revenim🙂

 244. Personalul foarte amabil, micul dejun foarte bun, foarte gustos și la discretie. Camerele foarte mari și curate. Recomand!

 245. Curățenia, liniștea, bunul gust si bunul simt, amabilitatea si seriozitatea personalului, rabdarea lor, vorbitori de engleza, mic dejun, spatiu generos in camere, hol, peste tot, gradina îngrijită, locație foarte buna ( la prima vedere ai putea crede ca nu e in regula lângă DN, dar, de fapt, este foarte liniște si bine), situat la distanță perfecta de Makri, de plaje virgine, deA Aexandropoulis si, de ce nu, de Ferres si Soufli ( Muzeul Mătăsii).

 246. Personal competent si amabil,curatenie si confort.Vedere frumoasa a marii,putin zgomot de la drumul national.Noaptea liniste.

 247. Neasteptat de bine. Camera mare si curata, personalul foarte dragut, se mai pot face mici modificari la micul dejun.

 248. – micul dejun a fost bogat şi bun; – personalul amabil şi cu zâmbetul pe buze; – curăţenie se face în fiecare zi( se schimbă prosoapele zilnic şi lenjeria la 2 zile ); – loc de joacă pentru copii; – parcare mare; – o curte frumoasă şi îngrijită( flori, măsilini şi copaci ornamentali).

 249. The Hotel was so clean. The receptionists were very smiling.

 250. Hotel foarte dragut, pe strada principala, inconjurat de terase si magazine. Camerele, desi micute, sunt decorate cu gust si au toate cele necesare. Personalul este deosebit de amabil, micul dejun excelent (gemul de cirese facut in casa a fost exceptional!) Ne-am simtit foarte bine si ne vom intoarce in viitor!

 251. Very clean well maintained and friendly helpful owners/staff

 252. It is a family owned small hotel. Good location, very good staff.

 253. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 254. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 255. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 256. Poziționarea complexului , piscinele multiple si curate , personalul foarte amabil si parțial mâncarea

 257. Privelistea excelenta din balconul camerei, piscina curata si destul de mare ( o latura are 25 m ), personalul mereu atent alaturi de un mic dejun variat fac ca acest hotel sa fie o destinatie pe care cu siguranta o vom mai alege.

 258. Close to the city center and Nice view of the sea

 259. Micul dejun.Cina ar fi de preferat tot bufet suedez.Am fost primiti si noi si copii atat la venire cat si la plecare cu mici atentii

 260. Curatenia,mancarea,absolut totul,inafare de anumite lucruri.

 261. Camerele cu vedere la mare sunt foarte bine pozitionate.

 262. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 263. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 264. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 265. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 266. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 267. Very comfortable bed with crisp clean linen. Excellent central heating. Exceptionally clean. Friendly and hospitable hosts, always willing to help.

 268. foarte buna amplasarea, inclusiv posibilitati de parcare

 269. Locatia extraordinara si personalul hotelului extrem de amabil

 270. Globetrotter_cosmos aprilie 27, 2019 at 12:18 pm

  The hotel was really great. Not only location but also staff and comfort were nice. We’ve just stayed only one day but if i had a chance i will prefer Dias Hotel again. If you travel by your car, you can find free parking area easily. Thank you Mr.Erhan for your kindly hospitality.

 271. Very comfortable and clean apartment , in a perfect location . The hosts are very friendly . Thank you for all !

 272. Very clean, newly decorated, spacious and perfect location..

 273. Много чист апартамент!Съвсем нов!Има всичко необходимо.Домакините са много любезни. С две думи Всичко е Перфектно!Препоръчвам това място за настаняване!

 274. Olga was very friendly and helpful. Room was very clean and newly decorated.

 275. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 276. Warm welcoming, modern, fully fitted clean room with large balcony and a nice view. A few minutes walk to the beach.

 277. Tudoricamargareta aprilie 27, 2019 at 12:18 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 278. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 279. Very comfortable, clean apartments, easy to find, near the beach. Perfect furniture, new quality linens. The staff is welcoming and friendly. Easy to find parking place nearby, cafes and shops within walking distance.

 280. Este un mic hotel la intrarea in oras,este curat,are parcare proprie.Excelent pentru tranzit sau pentru un sejur mai lung.

 281. Kitchen and fridge in the apartment, nice sea view, beautiful sunset watched from balcony

 282. Cozy rooms, equipped by the friendly owners with everything needed for a pleasant stay!

 283. Micul dejun.Cina ar fi de preferat tot bufet suedez.Am fost primiti si noi si copii atat la venire cat si la plecare cu mici atentii

 284. Curatenia,mancarea,absolut totul,inafare de anumite lucruri.

 285. Camerele cu vedere la mare sunt foarte bine pozitionate.

 286. It’s a nice place if there are only 2 of you staying just a few nights. The room was clean and the complex/building was nice. Cleaning staff are nice. Nice coffee shops around the corner and close to beach.

 287. Olga was very friendly and helpful. Room was very clean and newly decorated.

 288. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 289. Location was excellent, close to everything. Nice apartment with comfortable beds and good lighting.

 290. Clean modern. Lift. Great location. Parked at Port. €5

 291. Location was perfect. Walking distance to everywhere .

 292. Room was spacious and clean. Th =e host was nice and kind, and helped us with issues we had.

 293. Had cooking equipment to make my own dinner rather than waste on eating out. Super large rooms. Very cheap. Comfy bed. Air con.

 294. The room was always clean, comfortable and usefull. Hotels location is excellente.

 295. The hosts were great and met us at the property to hand over keys even with us running an hour late for our check in. The space was much bigger than we anticipated and was very clean and comfortable. Lovely comfortable bed and nice shower.

 296. The property is fantastic! A very new apartment, large living room, balcony, nice kitchen and very comfortable bed. 5 stars!!

 297. It is the best apartment I have ever stayed while travelling – perfect for a family or a group of friends. After booking the property I contacted the host. He explained everything in details and was super helpful every time. We were allowed to enter the apartment at 8 am in the morning when check in time is 2 pm. The host and his mother advised us which restaurants and beaches worth visiting, and after we actually visited them, we were more than satisfied. Super friendly host, super clean and modern place and nice area for a vacation. They all deserve more than 10 🙂

 298. Pelinnerede_ mai 3, 2019 at 9:49 pm

  The owner Anna was a great help. She took her time to give us the most useful information on Alexandroupoli.

 299. Great and friendly host and location. Very clean apartment in a nice building with parking lots. Anna was in contact with us before our stay to arrange all details and gave us nice local tips. Definitely recommend it 🙂

 300. The flat is an apart-house having a kitchen with all kinds of useful equipments. Flat has a sea- viewed balcony. Close to the city center and various tavernas around the flat. Wi-Fi is free and satisfying. A car parking lot below the apartment is a bonus. I would eagerly stay in the flat on my next visit Alexandrapolis. It is highly recommended.

 301. Amplasat foarte bine, curatenie, personal amabil, totul ok.

 302. Curățenie, camera mare, amplasare lângă port, lângă ferry spre Samotraki. Personalul foarte amabil, mic dejun grecesc variat si bogat.

 303. Amplasarea aproape de port, personal amabil, curățenie in camere, vederea din balcon. Speram sa revenim🙂

 304. Personalul foarte amabil, micul dejun foarte bun, foarte gustos și la discretie. Camerele foarte mari și curate. Recomand!

 305. Curățenia, liniștea, bunul gust si bunul simt, amabilitatea si seriozitatea personalului, rabdarea lor, vorbitori de engleza, mic dejun, spatiu generos in camere, hol, peste tot, gradina îngrijită, locație foarte buna ( la prima vedere ai putea crede ca nu e in regula lângă DN, dar, de fapt, este foarte liniște si bine), situat la distanță perfecta de Makri, de plaje virgine, deA Aexandropoulis si, de ce nu, de Ferres si Soufli ( Muzeul Mătăsii).

 306. Personal competent si amabil,curatenie si confort.Vedere frumoasa a marii,putin zgomot de la drumul national.Noaptea liniste.

 307. Am stat 7 zile la acest hotel, doua intr-o camera mica , dar cu vedere la mare si cinci intr-o camera mai mare, dar cu vedere la curtea interioara.Camera cu vedere la mare destul de frumoasa, dar mica.Personal amabil.Mic dejun si cina cu multe specialitati, dar aceleasi in fiecare zi.

 308. Micul dejun proaspat si diversificat,personal deosebit de amabil.

 309. Micul dejun.Cina ar fi de preferat tot bufet suedez.Am fost primiti si noi si copii atat la venire cat si la plecare cu mici atentii

 310. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 311. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 312. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 313. Este un loc excelent dacă trebuie să te cazezi în Alexandroupoli. Totul a fost foarte profesionist – gazda punctuală, vorbește bine engleză, ne-a explicat tot ce trebuie să știm, ne-a oferit un loc de parcare privat. Apartamentul este aproape de centru și feribot.

 314. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 315. We (mother, father and baby) stayed for only one night, before we took the ferry to Samothraki. The place is just perfect – new building, nicely decorated comfortable room. My parents were in the other apartment on the next floor (4th) and their room had even bigger terrace than ours – lovely.

 316. The location was just brilliant for our overnight stay with early departure to catch the ferry.

 317. Clean. İt iscespecially good for a for a long stay because it is spacious and you feel home

 318. Thank you for your services! The friendly and cute hostess! We recommend with confidence!

 319. Tudoricamargareta mai 11, 2019 at 1:22 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 320. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 321. Very comfortable, clean apartments, easy to find, near the beach. Perfect furniture, new quality linens. The staff is welcoming and friendly. Easy to find parking place nearby, cafes and shops within walking distance.

 322. The owner Anna was a great help. She took her time to give us the most useful information on Alexandroupoli.

 323. Great and friendly host and location. Very clean apartment in a nice building with parking lots. Anna was in contact with us before our stay to arrange all details and gave us nice local tips. Definitely recommend it 🙂

 324. The flat is an apart-house having a kitchen with all kinds of useful equipments. Flat has a sea- viewed balcony. Close to the city center and various tavernas around the flat. Wi-Fi is free and satisfying. A car parking lot below the apartment is a bonus. I would eagerly stay in the flat on my next visit Alexandrapolis. It is highly recommended.

 325. The location is great. The apartment is close to everywhere. It was clean and decorated with taste. Parking is not a problem. Anna was very kind and helpful. We definitely would like to stay there again.

 326. Amazing place…..very clean and Gabriel very nice men !

 327. apartın konumu çok güzeldi. turistik yerlere, halk plajına ve tavernalara çok yakındı. odalar tertemizdi, mutfakta ihtiyaç olabilecek her malzeme vardı ve Gabriel çok yardımcı ve cana yakın bir ev sahibiydi. dedeağaçla ilgili sorularımızın hepsini yanıtladı ve whatsapp üzerinden her zaman ulaşılabilirdi. kesinlikle çok memnun kaldık.

 328. Am stat 7 zile la acest hotel, doua intr-o camera mica , dar cu vedere la mare si cinci intr-o camera mai mare, dar cu vedere la curtea interioara.Camera cu vedere la mare destul de frumoasa, dar mica.Personal amabil.Mic dejun si cina cu multe specialitati, dar aceleasi in fiecare zi.

 329. Micul dejun proaspat si diversificat,personal deosebit de amabil.

 330. Micul dejun.Cina ar fi de preferat tot bufet suedez.Am fost primiti si noi si copii atat la venire cat si la plecare cu mici atentii

 331. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 332. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 333. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 334. foarte buna amplasarea, inclusiv posibilitati de parcare

 335. Locatia extraordinara si personalul hotelului extrem de amabil

 336. Perfect location on a quiet street near the coastline and at the same time not far from the city center. Very polite and responsive staff. The management of the hotel is also always available. Our rooms were recently totaly renovated. Completely new bathroom with all necessary accessories. Very comfortable new beds and mattresses. Free bikes were provided to us, making a nice city trip. The breakfast was delicious and quite sufficient. Very good espresso coffee and cappuccino. The waiters in the restaurant are fast and have made small gifts for the children. There are many taverns and a sports complex with tennis courts, football and basketball courts and a large park for children.

 337. Location was excellent, close to everything. Nice apartment with comfortable beds and good lighting.

 338. Clean modern. Lift. Great location. Parked at Port. €5

 339. Location was perfect. Walking distance to everywhere .

 340. Este un loc excelent dacă trebuie să te cazezi în Alexandroupoli. Totul a fost foarte profesionist – gazda punctuală, vorbește bine engleză, ne-a explicat tot ce trebuie să știm, ne-a oferit un loc de parcare privat. Apartamentul este aproape de centru și feribot.

 341. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 342. We (mother, father and baby) stayed for only one night, before we took the ferry to Samothraki. The place is just perfect – new building, nicely decorated comfortable room. My parents were in the other apartment on the next floor (4th) and their room had even bigger terrace than ours – lovely.

 343. It’s a nice place if there are only 2 of you staying just a few nights. The room was clean and the complex/building was nice. Cleaning staff are nice. Nice coffee shops around the corner and close to beach.

 344. Olga was very friendly and helpful. Room was very clean and newly decorated.

 345. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 346. Tudoricamargareta mai 15, 2019 at 2:47 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 347. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 348. Very comfortable, clean apartments, easy to find, near the beach. Perfect furniture, new quality linens. The staff is welcoming and friendly. Easy to find parking place nearby, cafes and shops within walking distance.

 349. The owner Anna was a great help. She took her time to give us the most useful information on Alexandroupoli.

 350. Great and friendly host and location. Very clean apartment in a nice building with parking lots. Anna was in contact with us before our stay to arrange all details and gave us nice local tips. Definitely recommend it 🙂

 351. The flat is an apart-house having a kitchen with all kinds of useful equipments. Flat has a sea- viewed balcony. Close to the city center and various tavernas around the flat. Wi-Fi is free and satisfying. A car parking lot below the apartment is a bonus. I would eagerly stay in the flat on my next visit Alexandrapolis. It is highly recommended.

 352. mic dejun bogat si variat peste asteptari (peste standard grecia)

 353. Am stat 7 zile la acest hotel, doua intr-o camera mica , dar cu vedere la mare si cinci intr-o camera mai mare, dar cu vedere la curtea interioara.Camera cu vedere la mare destul de frumoasa, dar mica.Personal amabil.Mic dejun si cina cu multe specialitati, dar aceleasi in fiecare zi.

 354. Micul dejun proaspat si diversificat,personal deosebit de amabil.

 355. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 356. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 357. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 358. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 359. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 360. Very comfortable bed with crisp clean linen. Excellent central heating. Exceptionally clean. Friendly and hospitable hosts, always willing to help.

 361. Tudoricamargareta mai 24, 2019 at 11:16 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 362. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 363. Very comfortable, clean apartments, easy to find, near the beach. Perfect furniture, new quality linens. The staff is welcoming and friendly. Easy to find parking place nearby, cafes and shops within walking distance.

 364. It’s a nice place if there are only 2 of you staying just a few nights. The room was clean and the complex/building was nice. Cleaning staff are nice. Nice coffee shops around the corner and close to beach.

 365. Olga was very friendly and helpful. Room was very clean and newly decorated.

 366. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 367. The location was just brilliant for our overnight stay with early departure to catch the ferry.

 368. Clean. İt iscespecially good for a for a long stay because it is spacious and you feel home

 369. Thank you for your services! The friendly and cute hostess! We recommend with confidence!

 370. foarte buna amplasarea, inclusiv posibilitati de parcare

 371. Locatia extraordinara si personalul hotelului extrem de amabil

 372. Perfect location on a quiet street near the coastline and at the same time not far from the city center. Very polite and responsive staff. The management of the hotel is also always available. Our rooms were recently totaly renovated. Completely new bathroom with all necessary accessories. Very comfortable new beds and mattresses. Free bikes were provided to us, making a nice city trip. The breakfast was delicious and quite sufficient. Very good espresso coffee and cappuccino. The waiters in the restaurant are fast and have made small gifts for the children. There are many taverns and a sports complex with tennis courts, football and basketball courts and a large park for children.

 373. We have been touring around Greece for the last 3 weeks and this is the nicest place we have stayed. Perfect…everything on your doorstep, restaurants, cafes, shopping, beautiful bakery and bus terminal just around the corner. Host Irini could not have been more helpful and sweet. We took advantage of the washing machine and dryer but there are also full cooking facilities all quality up to the minute appliances. I cant rate this property highly enough…loved it and all it had to offer….beautiful!!

 374. The location was perfect. The room was very well decorated. The host was lovely.

 375. Το δωματιο ηταν ολοκαινουριο με ολες τις ανεσεις. Στο κεντρο της πόλης. Ησυχο και φιλοξενο.

 376. mic dejun bogat si variat peste asteptari (peste standard grecia)

 377. Am stat 7 zile la acest hotel, doua intr-o camera mica , dar cu vedere la mare si cinci intr-o camera mai mare, dar cu vedere la curtea interioara.Camera cu vedere la mare destul de frumoasa, dar mica.Personal amabil.Mic dejun si cina cu multe specialitati, dar aceleasi in fiecare zi.

 378. Micul dejun proaspat si diversificat,personal deosebit de amabil.

 379. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 380. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 381. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 382. foarte buna amplasarea, inclusiv posibilitati de parcare

 383. Locatia extraordinara si personalul hotelului extrem de amabil

 384. Perfect location on a quiet street near the coastline and at the same time not far from the city center. Very polite and responsive staff. The management of the hotel is also always available. Our rooms were recently totaly renovated. Completely new bathroom with all necessary accessories. Very comfortable new beds and mattresses. Free bikes were provided to us, making a nice city trip. The breakfast was delicious and quite sufficient. Very good espresso coffee and cappuccino. The waiters in the restaurant are fast and have made small gifts for the children. There are many taverns and a sports complex with tennis courts, football and basketball courts and a large park for children.

 385. Este un mic hotel la intrarea in oras,este curat,are parcare proprie.Excelent pentru tranzit sau pentru un sejur mai lung.

 386. clean room, near to the beach, private parking, good wifi signal,confortable beds, very nice host.

 387. The hosts were nice and friendly. Comfortable beds and rooms. I would recommend this place.

 388. Excellent rooms for the price, we were in 1st floor and the room was brand new, clean, comfortable and large. Free parking is available right next to the entrance, very convenient.

 389. Room was spacious and clean. Th =e host was nice and kind, and helped us with issues we had.

 390. Had cooking equipment to make my own dinner rather than waste on eating out. Super large rooms. Very cheap. Comfy bed. Air con.

 391. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 392. the breakfast was really nice..and all the kitchen supplies very clean. the house was extremely clean. the location very close to the centre of the city..very quiet..the owners very friently and happy couple.

 393. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 394. Tudoricamargareta mai 31, 2019 at 6:01 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 395. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 396. Very comfortable, clean apartments, easy to find, near the beach. Perfect furniture, new quality linens. The staff is welcoming and friendly. Easy to find parking place nearby, cafes and shops within walking distance.

 397. It’s a nice place if there are only 2 of you staying just a few nights. The room was clean and the complex/building was nice. Cleaning staff are nice. Nice coffee shops around the corner and close to beach.

 398. Olga was very friendly and helpful. Room was very clean and newly decorated.

 399. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 400. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 401. Camera spatioasa cu vedere la mare. Paturile mari comfortabile.Micul dejun variat si bogat. Locatia buna la malul marii.Personalul ok. Locuri de parcare pe langa hotel.

 402. Piscina, luminile colorate din piscina,sezlongurile, paturile, prsonalul de la barul piscinei, receptionerii, personalul de curatenie.

 403. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 404. the breakfast was really nice..and all the kitchen supplies very clean. the house was extremely clean. the location very close to the centre of the city..very quiet..the owners very friently and happy couple.

 405. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 406. Tudoricamargareta iunie 7, 2019 at 4:05 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 407. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 408. Very comfortable, clean apartments, easy to find, near the beach. Perfect furniture, new quality linens. The staff is welcoming and friendly. Easy to find parking place nearby, cafes and shops within walking distance.

 409. It’s a nice place if there are only 2 of you staying just a few nights. The room was clean and the complex/building was nice. Cleaning staff are nice. Nice coffee shops around the corner and close to beach.

 410. Olga was very friendly and helpful. Room was very clean and newly decorated.

 411. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 412. We loved all the extra touches. The host thought of everything we could possibly need. It was a beautiful apartment, great location, very clean and modern and the host made everything very easy for us. It exceeded our expectations. Would definitely stay there again.

 413. The place is very nice and i felt the owner made alot of effort to make the place charming . He was realy helpful with the questions we had. Great place

 414. Friendly host, he was not there to let me in but there was a good key system.

 415. The location was just brilliant for our overnight stay with early departure to catch the ferry.

 416. Clean. İt iscespecially good for a for a long stay because it is spacious and you feel home

 417. Thank you for your services! The friendly and cute hostess! We recommend with confidence!

 418. The location is perfect, just at the center of the city. Every detail was thought carefully. The rooms are very modern and useful. The host was helpful and polite. Even though it is at the center, the security was perfect so you can feel safe. Şehirde konaklamak istiyorsanız gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

 419. Rooms are well designed and comfortable. Staff is very helpful. Location is excellent, near to port and cafes and markets. There was a manual for your needs. Kitchen is excellent we easily had our morning coffee. Beds and pillows are soft and you had extra two. Room has extra high roofs it has two air condition and i think enough for hot days. We are pleased and planning our next trip thanks for everything.

 420. We have been touring around Greece for the last 3 weeks and this is the nicest place we have stayed. Perfect…everything on your doorstep, restaurants, cafes, shopping, beautiful bakery and bus terminal just around the corner. Host Irini could not have been more helpful and sweet. We took advantage of the washing machine and dryer but there are also full cooking facilities all quality up to the minute appliances. I cant rate this property highly enough…loved it and all it had to offer….beautiful!!

 421. foarte buna amplasarea, inclusiv posibilitati de parcare

 422. Locatia extraordinara si personalul hotelului extrem de amabil

 423. Perfect location on a quiet street near the coastline and at the same time not far from the city center. Very polite and responsive staff. The management of the hotel is also always available. Our rooms were recently totaly renovated. Completely new bathroom with all necessary accessories. Very comfortable new beds and mattresses. Free bikes were provided to us, making a nice city trip. The breakfast was delicious and quite sufficient. Very good espresso coffee and cappuccino. The waiters in the restaurant are fast and have made small gifts for the children. There are many taverns and a sports complex with tennis courts, football and basketball courts and a large park for children.

 424. Hotelul este foarte curat. Personalul foarte amabil.

 425. Camera spațioasă , elegantă , plăcută. Patul f comod.

 426. Very convenient location, restaurants and bars walking distance, satisfying breakfast, helpful and kind staff & front desk, brand new building and decoration, free parking area nearby

 427. hotelul este foarte bine amplasat,aproape de magazine restaurante vis_a-vis de port.camere si lenjerii ff curate

 428. The bathroom is incredibly small. Basically you can barely use the toilet. Or the bathroom with the door closed. The room was clean but it smelled funny, a combination of cigarette smoke and dust. Personnel was great.

 429. The room had all the facilities. Clean towels and sheets, nice receptionist. Very good for transit.

 430. Hotel foarte dragut, pe strada principala, inconjurat de terase si magazine. Camerele, desi micute, sunt decorate cu gust si au toate cele necesare. Personalul este deosebit de amabil, micul dejun excelent (gemul de cirese facut in casa a fost exceptional!) Ne-am simtit foarte bine si ne vom intoarce in viitor!

 431. Very warm staff, very clean rooms, perfect location. Price / performance was great. We did not have breakfast included, but owners served us breakfast on our final day. It was a very nice experience.

 432. clean rooms, cheerful staffs, nice breakfast, excellent location.

 433. Amplasat foarte bine, curatenie, personal amabil, totul ok.

 434. Curățenie, camera mare, amplasare lângă port, lângă ferry spre Samotraki. Personalul foarte amabil, mic dejun grecesc variat si bogat.

 435. Amplasarea aproape de port, personal amabil, curățenie in camere, vederea din balcon. Speram sa revenim🙂

 436. Neasteptat de bine. Camera mare si curata, personalul foarte dragut, se mai pot face mici modificari la micul dejun.

 437. – micul dejun a fost bogat şi bun; – personalul amabil şi cu zâmbetul pe buze; – curăţenie se face în fiecare zi( se schimbă prosoapele zilnic şi lenjeria la 2 zile ); – loc de joacă pentru copii; – parcare mare; – o curte frumoasă şi îngrijită( flori, măsilini şi copaci ornamentali).

 438. Lovely place run by Efi and her parents. She is very friendly and helpful. Location was great close to city center, beaches and big supermarket at a walking distance. Decent breakfast was ready every morning. Rooms were clean and spacious with a lovely balcony with a sea view. I will return for sure!

 439. Mic dejun variat. Camera curata si aer conditionat super eficient. Piscina mica, dar foarte bine intretinuta si curata. Domnul proprietar foarte simpatic, saritor si serviabil. Am stat doar o zi in drum spre alta locatie, dar vom reveni si anul viitor.

 440. Curatenia – se facea zilnic; se schimbau prosoape/lenjerie, etc.. Personalul este foarte abil. Micul dejun a fost bogat, desi au fost produse din aceeasi gama in fiecare zi. Primesc animale de companie.

 441. Amplasare buna, aproape de plaja si taverne, parcare in curtea hotelului, se făcea curățenie zilnic, aer condiționat, terasa. E Ok ptr cazare 1-2 nopti.

 442. The very polite attitude of the Staff The services provided

 443. Warm, cozy, not what I expected, but I adjusted nicely. Staff super nice

 444. The hotel is located at the center of Alexandroupoli.

 445. Amplasare , curățenia , schimbarea lenjeriei , personal foarte primitor !

 446. O vacanta foarte frumoasa,relaxanta.Hotelul ofera conditii foarte bune de cazare,curatenie in camere zilnic,lenjeria se schimba la doua zile.Amplasat foarte aproape de plaja.Personalul amabil,conversatia in engleza.

 447. Foarte aproape de plaja, nisip fin, apa calda si curata. Personal f.f. amabil, ajutator. Camera este mica, dar perfecta, cu balcon, cu aer conditionat, cu un mic frigider. Dusul este mai ciudat, nu este cabina separata, practic se face dus in toata „baia”. Micul dejun se achita separat, 5 euro, dar a fost bufet suedez si variat.

 448. Hotel dragut, personal prietenos. Micul dejun foarte bun.

 449. Un hotel excelent de la cazare pana la plecare. Personal amabil si profesionist,curătenie impecabilă ,mâncarea foarte buna si variată.,foarte multe facilități,vederea de la balcon superba, aproape de oras,camerele spatioase

 450. Personal foarte amabil si profesionist. Micul dejun foarte bun. Curatenie, Amplasare langa plaja.

 451. Hotelul este foarte curat. Personalul foarte amabil.

 452. Camera spațioasă , elegantă , plăcută. Patul f comod.

 453. Everything was just perfect! They pay attention to each detail în the building and decoring of the room. Very clean, very cosy! Definetly they overcome our estimations.

 454. Tudoricamargareta iunie 21, 2019 at 10:51 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 455. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 456. Very comfortable, clean apartments, easy to find, near the beach. Perfect furniture, new quality linens. The staff is welcoming and friendly. Easy to find parking place nearby, cafes and shops within walking distance.

 457. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 458. the breakfast was really nice..and all the kitchen supplies very clean. the house was extremely clean. the location very close to the centre of the city..very quiet..the owners very friently and happy couple.

 459. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 460. We loved all the extra touches. The host thought of everything we could possibly need. It was a beautiful apartment, great location, very clean and modern and the host made everything very easy for us. It exceeded our expectations. Would definitely stay there again.

 461. The place is very nice and i felt the owner made alot of effort to make the place charming . He was realy helpful with the questions we had. Great place

 462. Friendly host, he was not there to let me in but there was a good key system.

 463. It’s a nice place if there are only 2 of you staying just a few nights. The room was clean and the complex/building was nice. Cleaning staff are nice. Nice coffee shops around the corner and close to beach.

 464. Olga was very friendly and helpful. Room was very clean and newly decorated.

 465. It’s very close to the beach (walkable) and there are everything neighbourhood. Perfectly clean and comfortable rooms are big enough. I would choose the same place next time.

 466. The location was just brilliant for our overnight stay with early departure to catch the ferry.

 467. Clean. İt iscespecially good for a for a long stay because it is spacious and you feel home

 468. Thank you for your services! The friendly and cute hostess! We recommend with confidence!

 469. Hotelul este foarte curat. Personalul foarte amabil.

 470. Camera spațioasă , elegantă , plăcută. Patul f comod.

 471. Very clean, comfortable place; located at the center and has hospitable staff. We are looking forward to going back again.

 472. Totul a fost perfect. Nu am ce reproșa, recomand acest hotel.

 473. O locație mare (nu înaltă), multă liniște și intimitate.

 474. Hotel dragut, personal prietenos. Micul dejun foarte bun.

 475. Tudoricamargareta iunie 28, 2019 at 6:31 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 476. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 477. Very comfortable, clean apartments, easy to find, near the beach. Perfect furniture, new quality linens. The staff is welcoming and friendly. Easy to find parking place nearby, cafes and shops within walking distance.

 478. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 479. the breakfast was really nice..and all the kitchen supplies very clean. the house was extremely clean. the location very close to the centre of the city..very quiet..the owners very friently and happy couple.

 480. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 481. The place was very cozy and clean, I recomend it! The location is great and the apartment has all the necesary aumentities.

 482. We loved all the extra touches. The host thought of everything we could possibly need. It was a beautiful apartment, great location, very clean and modern and the host made everything very easy for us. It exceeded our expectations. Would definitely stay there again.

 483. The place is very nice and i felt the owner made alot of effort to make the place charming . He was realy helpful with the questions we had. Great place

 484. The location was just brilliant for our overnight stay with early departure to catch the ferry.

 485. Clean. İt iscespecially good for a for a long stay because it is spacious and you feel home

 486. Thank you for your services! The friendly and cute hostess! We recommend with confidence!

 487. Мариана iunie 28, 2019 at 6:31 pm

  Stylish, very well done place … The apartment was well-equipped, with a bug bed, and Kostas settled into a larger apartment as a bonus for us! He allowed us to stay by the afternoon! Thanks, Kostas! We will come again

 488. It’s a nice place if there are only 2 of you staying just a few nights. The room was clean and the complex/building was nice. Cleaning staff are nice. Nice coffee shops around the corner and close to beach.

 489. Olga was very friendly and helpful. Room was very clean and newly decorated.

 490. Este un mic hotel la intrarea in oras,este curat,are parcare proprie.Excelent pentru tranzit sau pentru un sejur mai lung.

 491. Nearby was a supermarket. Easy acces to main beaches. Clean room. Free parking. Kitchen with all you need. The host was very nice.

 492. Being close to sea was very nice. But there were a lot of insect and ants that bite us in the seaside

 493. Personal foarte amabil,curatenie , cental… Totul a fost ok

 494. Hotelul este foarte curat. Personalul foarte amabil.

 495. Camera spațioasă , elegantă , plăcută. Patul f comod.

 496. Totul a fost perfect. Nu am ce reproșa, recomand acest hotel.

 497. O locație mare (nu înaltă), multă liniște și intimitate.

 498. Hotel dragut, personal prietenos. Micul dejun foarte bun.

 499. Tudoricamargareta iulie 5, 2019 at 6:01 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 500. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 501. Very comfortable, clean apartments, easy to find, near the beach. Perfect furniture, new quality linens. The staff is welcoming and friendly. Easy to find parking place nearby, cafes and shops within walking distance.

 502. The place was very cozy and clean, I recomend it! The location is great and the apartment has all the necesary aumentities.

 503. We loved all the extra touches. The host thought of everything we could possibly need. It was a beautiful apartment, great location, very clean and modern and the host made everything very easy for us. It exceeded our expectations. Would definitely stay there again.

 504. The place is very nice and i felt the owner made alot of effort to make the place charming . He was realy helpful with the questions we had. Great place

 505. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 506. the breakfast was really nice..and all the kitchen supplies very clean. the house was extremely clean. the location very close to the centre of the city..very quiet..the owners very friently and happy couple.

 507. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 508. The location was just brilliant for our overnight stay with early departure to catch the ferry.

 509. Clean. İt iscespecially good for a for a long stay because it is spacious and you feel home

 510. Thank you for your services! The friendly and cute hostess! We recommend with confidence!

 511. Everything! Stylish, comfortable, modern, clean, facilities…fabulous.

 512. The location is perfect, just at the center of the city. Every detail was thought carefully. The rooms are very modern and useful. The host was helpful and polite. Even though it is at the center, the security was perfect so you can feel safe. Şehirde konaklamak istiyorsanız gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

 513. Rooms are well designed and comfortable. Staff is very helpful. Location is excellent, near to port and cafes and markets. There was a manual for your needs. Kitchen is excellent we easily had our morning coffee. Beds and pillows are soft and you had extra two. Room has extra high roofs it has two air condition and i think enough for hot days. We are pleased and planning our next trip thanks for everything.

 514. Мариана iulie 5, 2019 at 6:01 pm

  Stylish, very well done place … The apartment was well-equipped, with a bug bed, and Kostas settled into a larger apartment as a bonus for us! He allowed us to stay by the afternoon! Thanks, Kostas! We will come again

 515. It’s a nice place if there are only 2 of you staying just a few nights. The room was clean and the complex/building was nice. Cleaning staff are nice. Nice coffee shops around the corner and close to beach.

 516. Olga was very friendly and helpful. Room was very clean and newly decorated.

 517. Personal foarte amabil,curatenie , cental… Totul a fost ok

 518. Hotelul este foarte curat. Personalul foarte amabil.

 519. Camera spațioasă , elegantă , plăcută. Patul f comod.

 520. Camerele mai mici decat in poze. Curat, pe malul marii. Spa-ul este deosebit si merita incercat (piscina cu apa sarata, saune, loc de relaxare, etc.). Micul dejun foarte bun. Din pacate organizeaza nunti, botezuri si cumetrii sambata si duminica si le organizeaza afara, la piscina cu vedere la mare. Daca ai camera cu vedere la mare nu dormi pana la 12.30. Dupa aceasta ora se da stingerea ceea ce este totusi suportabil. Parcare larga, in curtea hotelului.

 521. Amplasarea aproape de mare, vederea din camera, micul dejun

 522. micul dejun – foarte bine, personalul – foarte bine, curatenia in camera – foarte bine, piscina – superba

 523. Tudoricamargareta iulie 12, 2019 at 2:02 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 524. Design-ul modern al camerei si dimensiunile mari anuleaza senzatia de înghesuială atunci cand locuieste o familie cu copii.Amplasata foarte bine:aproape de plaja, de magazine, de restaurant.

 525. Very comfortable, clean apartments, easy to find, near the beach. Perfect furniture, new quality linens. The staff is welcoming and friendly. Easy to find parking place nearby, cafes and shops within walking distance.

 526. The place was very cozy and clean, I recomend it! The location is great and the apartment has all the necesary aumentities.

 527. We loved all the extra touches. The host thought of everything we could possibly need. It was a beautiful apartment, great location, very clean and modern and the host made everything very easy for us. It exceeded our expectations. Would definitely stay there again.

 528. The place is very nice and i felt the owner made alot of effort to make the place charming . He was realy helpful with the questions we had. Great place

 529. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 530. the breakfast was really nice..and all the kitchen supplies very clean. the house was extremely clean. the location very close to the centre of the city..very quiet..the owners very friently and happy couple.

 531. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 532. The location was just brilliant for our overnight stay with early departure to catch the ferry.

 533. Clean. İt iscespecially good for a for a long stay because it is spacious and you feel home

 534. Thank you for your services! The friendly and cute hostess! We recommend with confidence!

 535. Мариана iulie 12, 2019 at 2:02 pm

  Stylish, very well done place … The apartment was well-equipped, with a bug bed, and Kostas settled into a larger apartment as a bonus for us! He allowed us to stay by the afternoon! Thanks, Kostas! We will come again

 536. It’s a nice place if there are only 2 of you staying just a few nights. The room was clean and the complex/building was nice. Cleaning staff are nice. Nice coffee shops around the corner and close to beach.

 537. Olga was very friendly and helpful. Room was very clean and newly decorated.

 538. Este un mic hotel la intrarea in oras,este curat,are parcare proprie.Excelent pentru tranzit sau pentru un sejur mai lung.

 539. Nearby was a supermarket. Easy acces to main beaches. Clean room. Free parking. Kitchen with all you need. The host was very nice.

 540. Being close to sea was very nice. But there were a lot of insect and ants that bite us in the seaside

 541. Camerele mai mici decat in poze. Curat, pe malul marii. Spa-ul este deosebit si merita incercat (piscina cu apa sarata, saune, loc de relaxare, etc.). Micul dejun foarte bun. Din pacate organizeaza nunti, botezuri si cumetrii sambata si duminica si le organizeaza afara, la piscina cu vedere la mare. Daca ai camera cu vedere la mare nu dormi pana la 12.30. Dupa aceasta ora se da stingerea ceea ce este totusi suportabil. Parcare larga, in curtea hotelului.

 542. Amplasarea aproape de mare, vederea din camera, micul dejun

 543. micul dejun – foarte bine, personalul – foarte bine, curatenia in camera – foarte bine, piscina – superba

 544. Personal foarte amabil,curatenie , cental… Totul a fost ok

 545. Hotelul este foarte curat. Personalul foarte amabil.

 546. Camera spațioasă , elegantă , plăcută. Patul f comod.

 547. Tudoricamargareta iulie 19, 2019 at 6:09 pm

  Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 548. Very comfortable, clean apartments, easy to find, near the beach. Perfect furniture, new quality linens. The staff is welcoming and friendly. Easy to find parking place nearby, cafes and shops within walking distance.

 549. Simplicity, modern design and very comfortable. The place is easy to find. Employees are helpful.

 550. The place was very cozy and clean, I recomend it! The location is great and the apartment has all the necesary aumentities.

 551. We loved all the extra touches. The host thought of everything we could possibly need. It was a beautiful apartment, great location, very clean and modern and the host made everything very easy for us. It exceeded our expectations. Would definitely stay there again.

 552. The place is very nice and i felt the owner made alot of effort to make the place charming . He was realy helpful with the questions we had. Great place

 553. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 554. the breakfast was really nice..and all the kitchen supplies very clean. the house was extremely clean. the location very close to the centre of the city..very quiet..the owners very friently and happy couple.

 555. The Room, bath, kitchen were super clean.. The details were great.. There was a bottle of wine on table waiting for us, cheese, bread, Honey Etc. on refrigerator for breakfast.. Stefanos was very interested.. He gave super quick answers to our questions about the cafes, taverns.. Everything was above my expectations..

 556. The flat has great location, it is so close to leoforos dimokratias street 4 minutes by walk. It was very clean and comfortable.

 557. The location was just brilliant for our overnight stay with early departure to catch the ferry.

 558. Clean. İt iscespecially good for a for a long stay because it is spacious and you feel home

 559. Dora is very kind and helpfull. Balcony has a wonderfull view, even you can see Samothraki island. Beach is very close. Beds are very comfortable. My favorites are the TV with Netflix app and many wall plugs on each side of the bed. Kitchen stuff is enough.

 560. Nearby was a supermarket. Easy acces to main beaches. Clean room. Free parking. Kitchen with all you need. The host was very nice.

 561. Being close to sea was very nice. But there were a lot of insect and ants that bite us in the seaside

 562. The studio had nice amenities and a small kitchenette. Everything looked brand new, except for the bathroom’s toilet seat which was broken. We liked that the host provided us with coffee and tea for breakfast. It was a very quiet area and had a nice terrace.

 563. Stylish, very well done place … The apartment was well-equipped, with a bug bed, and Kostas settled into a larger apartment as a bonus for us! He allowed us to stay by the afternoon! Thanks, Kostas! We will come again

 564. It’s a nice place if there are only 2 of you staying just a few nights. The room was clean and the complex/building was nice. Cleaning staff are nice. Nice coffee shops around the corner and close to beach.

 565. Locatie frumoasa, multa verdeata, lipsa palmieri(!!!)

 566. Aproape de plaja Mic dejun variat Piscine Loc de joaca Parcare spațioasă Camera mare frumoasa cu terasa Facilitați in camera Zilnic se schimba prosoapele și se aduc produse de igiena La cerere se schimba lenjeria

 567. Curatentie, amplasare si mai ales mancare gustoasa.

 568. A fost exceptional!!! Cafea Nespresso in camera, pliculete de aromatherapy sub perna, un design modern superb, mic dejun fabulos, pozitionare centru. Ce poti sa-ti mai doresti ?

 569. Curatenia.micul dejun.personalul si amplasamentul!

 570. Personal foarte amabil,curatenie , cental… Totul a fost ok

 571. Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 572. Olga was such a great home owner. She taking care with us prior to our arrival. we will be definetly coming back. The main bed was so comfortable. The pillows are amazing. Room was very clean so do bathroom. 100 meters away from sea but not excatly in the city center of alexandrapoli fyi

 573. Very comfortable, clean apartments, easy to find, near the beach. Perfect furniture, new quality linens. The staff is welcoming and friendly. Easy to find parking place nearby, cafes and shops within walking distance.

 574. The location is good, it was easy to find and receive the keys.

 575. Konum olarak yeri fena değil. Yakınında büyük market var ve plaja yürüme mesafesi.

 576. Местоположението е много удобно, домакините са отзивчиви.

 577. The bed was very comfortable. And it had everything what you were looking for at your home.

 578. The flat has great location, it is so close to leoforos dimokratias street 4 minutes by walk. It was very clean and comfortable.

 579. The location was just brilliant for our overnight stay with early departure to catch the ferry.

 580. Everything that your basic needs in the room. Every kitchen stuff very clean. Tea and nescafe in the door as a fever 🙂

 581. The studio had nice amenities and a small kitchenette. Everything looked brand new, except for the bathroom’s toilet seat which was broken. We liked that the host provided us with coffee and tea for breakfast. It was a very quiet area and had a nice terrace.

 582. Stylish, very well done place … The apartment was well-equipped, with a bug bed, and Kostas settled into a larger apartment as a bonus for us! He allowed us to stay by the afternoon! Thanks, Kostas! We will come again

 583. It is a welcoming place. We were treated with candies, cafe, tea, sugar, biscuits and other things good to have at arrival. The apartment is quite close to the beach and to a big supermarket. The is a big flat smart-TV in the room. The WIFI works great. Most of the furniture look pretty new.

 584. The staff was helpful. The location of the hotel is well, near the beach. View was nice.

 585. Very easy to find. Lots of parking space. Close to beach; close to the bus stop; rooms are clean, small kitchen well equipped. Nice balcony.

 586. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 587. Its well furnished and well decorated small house apart and the owner Stefano was helpful about anything.

 588. the breakfast was really nice..and all the kitchen supplies very clean. the house was extremely clean. the location very close to the centre of the city..very quiet..the owners very friently and happy couple.

 589. 1. are pe o plajă privată, 2. are camere spațioase 3 am primit o sticla de apa la venire 4 Centrul de spa Thalasso & Wellness are sala gym dotata 5 micul dejun tip bufet 6 atitudinea deschisa a personalului de la Centrul de spa Thalasso & Wellness

 590. Locatie frumoasa, multa verdeata, lipsa palmieri(!!!)

 591. Aproape de plaja Mic dejun variat Piscine Loc de joaca Parcare spațioasă Camera mare frumoasa cu terasa Facilitați in camera Zilnic se schimba prosoapele și se aduc produse de igiena La cerere se schimba lenjeria

 592. Personalul foarte amabil, camera arata exact ca in poze, foarte curat, mic dejun foarte bun, cafea si apa gratuita in camera in fiecare zi

 593. A fost exceptional!!! Cafea Nespresso in camera, pliculete de aromatherapy sub perna, un design modern superb, mic dejun fabulos, pozitionare centru. Ce poti sa-ti mai doresti ?

 594. Curatenia.micul dejun.personalul si amplasamentul!

 595. Gazda a comunicat cu noi pana am ajuns la proprietate. Plaja foarte aproape, restaurant foarte aproape. La plaja puteti merge pe prina strada dupa biserica si la restaurantul din partea stanga cand privesti spre mare. Se mananca foarte bine si la preturi bune, intre 6-13 euro preparatul de fructe de mare sau peste. Probabil preturile sunt pentru extrasezon, tinand cont de faptul ca suntem in luna septembrie. La proprietate ne-a placut totul. Curatenie, design, confort. Gasiti tot ce aveti nevoie… Fier de calcat, uscator de par, detergent si balsam de rufe, cafea, zahar etc. Masinile le-am parcat in fata proprietatii.

 596. Nice place, on foot to nice beach and eazy and safe parking

 597. Olga was such a great home owner. She taking care with us prior to our arrival. we will be definetly coming back. The main bed was so comfortable. The pillows are amazing. Room was very clean so do bathroom. 100 meters away from sea but not excatly in the city center of alexandrapoli fyi

 598. We arrived too late after 00:00 due to border gate queue but we’ve contacted with Dora via Skype and she helped so much for late check in. Thanks for everything

 599. location is nice, close to the beach and markets, in-room facilities are nice

 600. It is a welcoming place. We were treated with candies, cafe, tea, sugar, biscuits and other things good to have at arrival. The apartment is quite close to the beach and to a big supermarket. The is a big flat smart-TV in the room. The WIFI works great. Most of the furniture look pretty new.

 601. The owner waited for us in front of the hotel with the keys. He was very nice and definitely make you feel good and to want to go back there.

 602. Everything that your basic needs in the room. Every kitchen stuff very clean. Tea and nescafe in the door as a fever 🙂

 603. The studio had nice amenities and a small kitchenette. Everything looked brand new, except for the bathroom’s toilet seat which was broken. We liked that the host provided us with coffee and tea for breakfast. It was a very quiet area and had a nice terrace.

 604. e o locație foarte bună, confortabilă în care te simți ca acasă. E utilata cu tot ce trebuie, poziția foarte bună. Din balcon se vede marea.

 605. Este un loc excelent dacă trebuie să te cazezi în Alexandroupoli. Totul a fost foarte profesionist – gazda punctuală, vorbește bine engleză, ne-a explicat tot ce trebuie să știm, ne-a oferit un loc de parcare privat. Apartamentul este aproape de centru și feribot.

 606. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 607. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 608. Its well furnished and well decorated small house apart and the owner Stefano was helpful about anything.

 609. the breakfast was really nice..and all the kitchen supplies very clean. the house was extremely clean. the location very close to the centre of the city..very quiet..the owners very friently and happy couple.

 610. Hotelul este amplasat foarte aproape de mare si zona pietonala. Curățenia in camera a fost făcută zilnic.

 611. Locație excelenta, personal foarte amabil. Curățenie se făcea zilnic.

 612. Micul dejun a fost simplist, in fiecare dimineata am mancat aceleasi 3 feluri de salam, oua fierte, gem si rosii. Este inadmisibil ca in fiecare zi sa serveasca aceleasi produse la micul dejun. Parcarea se afla vis a vis de hotel ( se trece strada in port) si ai acces la ea cu un card, pe care trebuie sa-l ridici de la receptie inainte sa scoti masina din parcare, trebuie sa-l aduci la receptie dupa ce scoti masina si la fel la intoarcerea la hotel. Sunt numai 5 carduri in tot hotelul, ca atare faci drumuri inutile numai sa iei si sa lasi cardul la receptie.

 613. 1. are pe o plajă privată, 2. are camere spațioase 3 am primit o sticla de apa la venire 4 Centrul de spa Thalasso & Wellness are sala gym dotata 5 micul dejun tip bufet 6 atitudinea deschisa a personalului de la Centrul de spa Thalasso & Wellness

 614. Locatie frumoasa, multa verdeata, lipsa palmieri(!!!)

 615. Aproape de plaja Mic dejun variat Piscine Loc de joaca Parcare spațioasă Camera mare frumoasa cu terasa Facilitați in camera Zilnic se schimba prosoapele și se aduc produse de igiena La cerere se schimba lenjeria

 616. Patul confortabil , produsele cosmetice , pozitia centrala in oras

 617. Personalul foarte amabil, camera arata exact ca in poze, foarte curat, mic dejun foarte bun, cafea si apa gratuita in camera in fiecare zi

 618. A fost exceptional!!! Cafea Nespresso in camera, pliculete de aromatherapy sub perna, un design modern superb, mic dejun fabulos, pozitionare centru. Ce poti sa-ti mai doresti ?

 619. Nice place, on foot to nice beach and eazy and safe parking

 620. Olga was such a great home owner. She taking care with us prior to our arrival. we will be definetly coming back. The main bed was so comfortable. The pillows are amazing. Room was very clean so do bathroom. 100 meters away from sea but not excatly in the city center of alexandrapoli fyi

 621. Very comfortable, clean apartments, easy to find, near the beach. Perfect furniture, new quality linens. The staff is welcoming and friendly. Easy to find parking place nearby, cafes and shops within walking distance.

 622. The location is good, it was easy to find and receive the keys.

 623. Konum olarak yeri fena değil. Yakınında büyük market var ve plaja yürüme mesafesi.

 624. Местоположението е много удобно, домакините са отзивчиви.

 625. e o locație foarte bună, confortabilă în care te simți ca acasă. E utilata cu tot ce trebuie, poziția foarte bună. Din balcon se vede marea.

 626. Este un loc excelent dacă trebuie să te cazezi în Alexandroupoli. Totul a fost foarte profesionist – gazda punctuală, vorbește bine engleză, ne-a explicat tot ce trebuie să știm, ne-a oferit un loc de parcare privat. Apartamentul este aproape de centru și feribot.

 627. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 628. The owner waited for us in front of the hotel with the keys. He was very nice and definitely make you feel good and to want to go back there.

 629. Everything that your basic needs in the room. Every kitchen stuff very clean. Tea and nescafe in the door as a fever 🙂

 630. The studio had nice amenities and a small kitchenette. Everything looked brand new, except for the bathroom’s toilet seat which was broken. We liked that the host provided us with coffee and tea for breakfast. It was a very quiet area and had a nice terrace.

 631. Very cozy apartment. Clean and nice, with everything you need.

 632. We arrived too late after 00:00 due to border gate queue but we’ve contacted with Dora via Skype and she helped so much for late check in. Thanks for everything

 633. location is nice, close to the beach and markets, in-room facilities are nice

 634. Locatia si vederea spre mare, amabilitatea si promptitudinea personalului.

 635. Totul a fost EXCELENT,mâncare, curățenie,personal,liniște .

 636. Curatenie, personal primitor si atent cu cerintele tale.

 637. 1. are pe o plajă privată, 2. are camere spațioase 3 am primit o sticla de apa la venire 4 Centrul de spa Thalasso & Wellness are sala gym dotata 5 micul dejun tip bufet 6 atitudinea deschisa a personalului de la Centrul de spa Thalasso & Wellness

 638. Locatie frumoasa, multa verdeata, lipsa palmieri(!!!)

 639. Aproape de plaja Mic dejun variat Piscine Loc de joaca Parcare spațioasă Camera mare frumoasa cu terasa Facilitați in camera Zilnic se schimba prosoapele și se aduc produse de igiena La cerere se schimba lenjeria

 640. Patul confortabil , produsele cosmetice , pozitia centrala in oras

 641. Personalul foarte amabil, camera arata exact ca in poze, foarte curat, mic dejun foarte bun, cafea si apa gratuita in camera in fiecare zi

 642. A fost exceptional!!! Cafea Nespresso in camera, pliculete de aromatherapy sub perna, un design modern superb, mic dejun fabulos, pozitionare centru. Ce poti sa-ti mai doresti ?

 643. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 644. Its well furnished and well decorated small house apart and the owner Stefano was helpful about anything.

 645. the breakfast was really nice..and all the kitchen supplies very clean. the house was extremely clean. the location very close to the centre of the city..very quiet..the owners very friently and happy couple.

 646. e o locație foarte bună, confortabilă în care te simți ca acasă. E utilata cu tot ce trebuie, poziția foarte bună. Din balcon se vede marea.

 647. Este un loc excelent dacă trebuie să te cazezi în Alexandroupoli. Totul a fost foarte profesionist – gazda punctuală, vorbește bine engleză, ne-a explicat tot ce trebuie să știm, ne-a oferit un loc de parcare privat. Apartamentul este aproape de centru și feribot.

 648. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 649. We could enjoy a great stay in a well equipped apartment. the staff was very friendly!

 650. The bed was very comfortable. And it had everything what you were looking for at your home.

 651. The flat has great location, it is so close to leoforos dimokratias street 4 minutes by walk. It was very clean and comfortable.

 652. Dotarile si aspectele interioare pot califica hotelul catre 3 stele (absolut) si perspectiva catre 4 stele, poate concura detasat cu hotelurile din Romania.:) sau alte tari

 653. Hotelul arata ca nou, curatenie impecabila, mic dejun generos, oameni saritori, spatiu folosit la maxim, pozitionare foarte buna.

 654. Camera foarte curata, mic dejun foarte buna, amplasarea hotelului excelenta.

 655. Nice place, on foot to nice beach and eazy and safe parking

 656. Olga was such a great home owner. She taking care with us prior to our arrival. we will be definetly coming back. The main bed was so comfortable. The pillows are amazing. Room was very clean so do bathroom. 100 meters away from sea but not excatly in the city center of alexandrapoli fyi

 657. Very comfortable, clean apartments, easy to find, near the beach. Perfect furniture, new quality linens. The staff is welcoming and friendly. Easy to find parking place nearby, cafes and shops within walking distance.

 658. Patul confortabil , produsele cosmetice , pozitia centrala in oras

 659. Personalul foarte amabil, camera arata exact ca in poze, foarte curat, mic dejun foarte bun, cafea si apa gratuita in camera in fiecare zi

 660. A fost exceptional!!! Cafea Nespresso in camera, pliculete de aromatherapy sub perna, un design modern superb, mic dejun fabulos, pozitionare centru. Ce poti sa-ti mai doresti ?

 661. 1. are pe o plajă privată, 2. are camere spațioase 3 am primit o sticla de apa la venire 4 Centrul de spa Thalasso & Wellness are sala gym dotata 5 micul dejun tip bufet 6 atitudinea deschisa a personalului de la Centrul de spa Thalasso & Wellness

 662. Locatie frumoasa, multa verdeata, lipsa palmieri(!!!)

 663. Aproape de plaja Mic dejun variat Piscine Loc de joaca Parcare spațioasă Camera mare frumoasa cu terasa Facilitați in camera Zilnic se schimba prosoapele și se aduc produse de igiena La cerere se schimba lenjeria

 664. GABRIEL , A FOST O GAZDA MINUATA, FOARTE PRIMITOR, SERVIABIL IN TOT CEEA CE TINE ATAT DE CAZARE CAT SI CU INFORMATII IMPORTANTE ALE LOCATIILOR DE VIZITAT, PLAJE,MAGAZINE,RESTAURANTE…ETC. PENTRU NOI A FOST UN SEJUR MINUNATA!!!VOM REVENI MEREU CU MARE DRAG!!

 665. A fost un sejur foare placut,ANNA a fost deosebit de amabila si dornica sa ne ajute si la sosire, plina de solicitudine.Totul este „tipla”, nou , de ultima generatie.Doresc din tot sufletul sa ma reintorc la anul.

 666. Anna was very helpful. It was very easy to find the apartment, check in & out. Location is very good, at the center of the city.

 667. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 668. Its well furnished and well decorated small house apart and the owner Stefano was helpful about anything.

 669. the breakfast was really nice..and all the kitchen supplies very clean. the house was extremely clean. the location very close to the centre of the city..very quiet..the owners very friently and happy couple.

 670. Foarte frumoasa locatie, aproape de mare si de taverne, 2 terase, una mica si alta mare, bucatarie utilata, tv smart, prosoape si lenjerie curata la discretie, curatenie, exact ca in imagini. Ana ne a fost de mare ajutor cu recomandari, nu am avut probleme cu parcarea.

 671. Great location and great facilities… Anna was so so kind, helpful, interested and positive. Everything was thought in details in the apartment. It was simple and stylish, and clean. View is also amazing, full of sea and beautiful Samothraki Island… Balcony was so enjoyable especially in sunset with a glass of wine. Definitely, House Okto will be the only choice our future visits of Alexandroupoli.

 672. The location is great. The apartment is close to everywhere. It was clean and decorated with taste. Parking is not a problem. Anna was very kind and helpful. We definitely would like to stay there again.

 673. e o locație foarte bună, confortabilă în care te simți ca acasă. E utilata cu tot ce trebuie, poziția foarte bună. Din balcon se vede marea.

 674. Este un loc excelent dacă trebuie să te cazezi în Alexandroupoli. Totul a fost foarte profesionist – gazda punctuală, vorbește bine engleză, ne-a explicat tot ce trebuie să știm, ne-a oferit un loc de parcare privat. Apartamentul este aproape de centru și feribot.

 675. destul de cochet , aproape de far , de marcket, de centru. studio e mic dar există la proprietate și apartament mai mare

 676. Dotarile si aspectele interioare pot califica hotelul catre 3 stele (absolut) si perspectiva catre 4 stele, poate concura detasat cu hotelurile din Romania.:) sau alte tari

 677. Hotelul arata ca nou, curatenie impecabila, mic dejun generos, oameni saritori, spatiu folosit la maxim, pozitionare foarte buna.

 678. Camera foarte curata, mic dejun foarte buna, amplasarea hotelului excelenta.

 679. We could enjoy a great stay in a well equipped apartment. the staff was very friendly!

 680. The bed was very comfortable. And it had everything what you were looking for at your home.

 681. The flat has great location, it is so close to leoforos dimokratias street 4 minutes by walk. It was very clean and comfortable.

 682. 1. are pe o plajă privată, 2. are camere spațioase 3 am primit o sticla de apa la venire 4 Centrul de spa Thalasso & Wellness are sala gym dotata 5 micul dejun tip bufet 6 atitudinea deschisa a personalului de la Centrul de spa Thalasso & Wellness

 683. Locatie frumoasa, multa verdeata, lipsa palmieri(!!!)

 684. Aproape de plaja Mic dejun variat Piscine Loc de joaca Parcare spațioasă Camera mare frumoasa cu terasa Facilitați in camera Zilnic se schimba prosoapele și se aduc produse de igiena La cerere se schimba lenjeria

 685. everything was absolutely beautiful! the hosts, the view, the rooms, hole apartment, everything! If I could give 20 as a mark, I would! so I give a 10+!

 686. Отношението на собствениците,мястото,атмосферата, Домакинята,Домакинът,местоположението, чистотата, и всичко останало

 687. Ev sahipleri Chryssa ve Dimitris çok samimi, sıcak kanlı ve misafirperverdi. Güzel bir tatil geçirmemiz için çabaladılar. Ev sahipleri üst katta oturdukları için ihtiyacınız olan her konuda yardım alabiliyorsunuz. Dimitris’in yazdığı kitapları incelemek, bölge hakkında bilgi sahibi olmak da çok keyifliydi. İlginiz ve hediyeleriniz için teşekkürler Chryssa ve Dimitris.

 688. Un loc in care m-as intoarce oricand. Christos, propietarul apartamentului, ne-a oferit tot confortul necesar . La sosire am gasit pe masa o sticla cu vin (foarte bun), cafea , zahar si ceai. Propietatea este dotata cu tot ceea ce este nevoie pentru o vacanta minunata. NOTA 10 pentru curatenie, amplasare( foarte aproape de centrul orasului), liniste si pentru tot confortul oferit. Christos, thank you for this wonderful holiday!!!!

 689. Very clean and well equipped apartment! The mattress and pillows were very comfortable.

 690. Clean and tidy modern apartment with good facilities and location

 691. Gazda este super, locatia superba pentru familie cu copii..

 692. Dimitri and Dora was very kind, we felt their hospitality every moment.Thanks for the delicious pancake:)

 693. We spent 3 nights at Dora’s Garden with a few friends. All agree it is one of the nicest placest we’ve been jet. The apartment has everything one could need, everything is clean and works well. The location is perfect and the hosts are extremely nice people who even made us a pancake breakfast!

 694. Absolut memorabil. Un apartament cochet, concept, se observa usor ca un designer inspirat a lucrat la fiecare detaliu. Nu lipseste nimic in baie, bucatarie, dormitoare, fiecare detaliu este gandit si totul este la locul lui!! Este ca si cum proprietarul si-a propus sa faca un mic apartament in care sa se simta bine el. Se simte pasiunea si atentia pentru oameni. Felicitari proprietarilor!!

 695. Its well furnished and well decorated small house apart and the owner Stefano was helpful about anything.

 696. the breakfast was really nice..and all the kitchen supplies very clean. the house was extremely clean. the location very close to the centre of the city..very quiet..the owners very friently and happy couple.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled