Cazare ieftina Alexandria Teleorman

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Alexandria, Teleorman, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Alexandria, Teleorman, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Alexandria, Teleorman, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Alexandria, Teleorman, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Alexandria, Teleorman, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Teea si Casandra Almășan din Muncelu, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Alexandria, Teleorman, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Teea si Casandra Almășan din Muncelu, jud. BacauCazare in Alexandria, Teleorman, România pentru 4 persoane)

 • Violeta si Eduard Odobescu din Puscasu, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Alexandria, Teleorman, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Alexandria, Teleorman, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Violeta si Eduard Odobescu din Puscasu, jud. MehedintiCazare in Alexandria, Teleorman, România pentru 4 persoane)

 • Floare si Geanina Drumur din Paduris, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Alexandria, Teleorman, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Floare si Geanina Drumur din Paduris, jud. SalajCazare in Alexandria, Teleorman, România pentru 4 persoane)

 • Vlaicu si Pătru Turdeanu din Parau Crucii, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Alexandria, Teleorman, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Alexandria, Teleorman, România!

  (Vlaicu si Pătru Turdeanu din Parau Crucii, jud. MuresCazare in Alexandria, Teleorman, România pentru 4 persoane)

 • Janina si Anaida Pascu din Prunisor, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Alexandria, Teleorman, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Alexandria, Teleorman, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Janina si Anaida Pascu din Prunisor, jud. MehedintiCazare in Alexandria, Teleorman, România pentru 4 persoane)

 • Lăcrămioara si Barbu Codruț din Stamate, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Alexandria, Teleorman, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Alexandria, Teleorman, România.

  (Lăcrămioara si Barbu Codruț din Stamate, jud. SuceavaCazare in Alexandria, Teleorman, România pentru 4 persoane)

 1. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 2. Camera a fost curată , baia spațioasa , foarte multe prosoape .

 3. Curat, clientul respectat(la cat il auzeai pe SEF tipand, nu ai cum sa nu fii respectat), preturi decente, camera mare.

 4. Peste asteptarile mele. Un loc retras si linistit. Personalul amabil, intotdeauna saltaret sa ajute la orice problema. Mi-au recomandat un restaurant foarte bun. Camera spatioasa,confortabila si curata. O sa revin cat mai curand..

 5. Mic dejun diversificat, camere spatioase și călduroase, personalul amabil.

 6. Persoana de la receptie a fost la inaltime, foarte rar gasesti o astfel de persoana. Intr- un cuvant – profesionist. In rest totul a fost ok.

 7. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 8. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 9. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 10. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 11. Camera a fost curată , baia spațioasa , foarte multe prosoape .

 12. Curat, clientul respectat(la cat il auzeai pe SEF tipand, nu ai cum sa nu fii respectat), preturi decente, camera mare.

 13. Peste asteptarile mele. Un loc retras si linistit. Personalul amabil, intotdeauna saltaret sa ajute la orice problema. Mi-au recomandat un restaurant foarte bun. Camera spatioasa,confortabila si curata. O sa revin cat mai curand..

 14. Mic dejun diversificat, camere spatioase și călduroase, personalul amabil.

 15. Persoana de la receptie a fost la inaltime, foarte rar gasesti o astfel de persoana. Intr- un cuvant – profesionist. In rest totul a fost ok.

 16. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 17. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 18. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 19. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 20. Camera a fost curată , baia spațioasa , foarte multe prosoape .

 21. Curat, clientul respectat(la cat il auzeai pe SEF tipand, nu ai cum sa nu fii respectat), preturi decente, camera mare.

 22. Personal amabil si prompt la cerințele clientului, curățenia bine făcută, iar micul dejun a fost diversificat

 23. Peste asteptarile mele. Un loc retras si linistit. Personalul amabil, intotdeauna saltaret sa ajute la orice problema. Mi-au recomandat un restaurant foarte bun. Camera spatioasa,confortabila si curata. O sa revin cat mai curand..

 24. Mic dejun diversificat, camere spatioase și călduroase, personalul amabil.

 25. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 26. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 27. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 28. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 29. Camera a fost curată , baia spațioasa , foarte multe prosoape .

 30. Curat, clientul respectat(la cat il auzeai pe SEF tipand, nu ai cum sa nu fii respectat), preturi decente, camera mare.

 31. Personal amabil si prompt la cerințele clientului, curățenia bine făcută, iar micul dejun a fost diversificat

 32. Peste asteptarile mele. Un loc retras si linistit. Personalul amabil, intotdeauna saltaret sa ajute la orice problema. Mi-au recomandat un restaurant foarte bun. Camera spatioasa,confortabila si curata. O sa revin cat mai curand..

 33. Mic dejun diversificat, camere spatioase și călduroase, personalul amabil.

 34. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 35. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 36. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 37. Hotel frumos, personal amabil, pat si perna foarte bune, mic dejun generos, amplasare foarte buna. Voi reveni cu placere.

 38. Personal amabil si prompt la cerințele clientului, curățenia bine făcută, iar micul dejun a fost diversificat

 39. Peste asteptarile mele. Un loc retras si linistit. Personalul amabil, intotdeauna saltaret sa ajute la orice problema. Mi-au recomandat un restaurant foarte bun. Camera spatioasa,confortabila si curata. O sa revin cat mai curand..

 40. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 41. Camera a fost curată , baia spațioasa , foarte multe prosoape .

 42. Curat, clientul respectat(la cat il auzeai pe SEF tipand, nu ai cum sa nu fii respectat), preturi decente, camera mare.

 43. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 44. Condițiile sunt excelente, designul interior, precum și ambianța sunt extrem de bune, camera spațioasă, curată, are absolut toate condițiile unui hotel de 4 stele. Patul este mare și extrem de confortabil, televizorul de mari dimensiuni, iar programele de TV sunt în format digital, asigurând astfel o claritate bună. Țin să remarc iluminarea camerei extrem de plăcută cu led pe timpul nopții.

 45. Everything- the design, stylish rooms, stylish and delicious breakfast, attention for details, the combination of colours, amenities…

 46. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 47. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 48. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 49. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 50. Camera a fost curată , baia spațioasa , foarte multe prosoape .

 51. Curat, clientul respectat(la cat il auzeai pe SEF tipand, nu ai cum sa nu fii respectat), preturi decente, camera mare.

 52. Desi micul dejun incepe la ora 7:30, noi am intrebat daca putem bea o cafea la ora 7, pt ca la 7:15 trebuia sa plecam? Cand am coborat la ora 7:00 totul era pregatit, am fost serviti si cu omleta proaspat facuta, personalul a fost efectiv la dispozitia noastra! Camera foarte curata, baia de asemenea! Personal extrem de amabil si profesionist.

 53. Hotel frumos, personal amabil, pat si perna foarte bune, mic dejun generos, amplasare foarte buna. Voi reveni cu placere.

 54. Personal amabil si prompt la cerințele clientului, curățenia bine făcută, iar micul dejun a fost diversificat

 55. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 56. Condițiile sunt excelente, designul interior, precum și ambianța sunt extrem de bune, camera spațioasă, curată, are absolut toate condițiile unui hotel de 4 stele. Patul este mare și extrem de confortabil, televizorul de mari dimensiuni, iar programele de TV sunt în format digital, asigurând astfel o claritate bună. Țin să remarc iluminarea camerei extrem de plăcută cu led pe timpul nopții.

 57. Everything- the design, stylish rooms, stylish and delicious breakfast, attention for details, the combination of colours, amenities…

 58. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 59. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 60. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 61. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 62. Camera a fost curată , baia spațioasa , foarte multe prosoape .

 63. Curat, clientul respectat(la cat il auzeai pe SEF tipand, nu ai cum sa nu fii respectat), preturi decente, camera mare.

 64. Desi micul dejun incepe la ora 7:30, noi am intrebat daca putem bea o cafea la ora 7, pt ca la 7:15 trebuia sa plecam? Cand am coborat la ora 7:00 totul era pregatit, am fost serviti si cu omleta proaspat facuta, personalul a fost efectiv la dispozitia noastra! Camera foarte curata, baia de asemenea! Personal extrem de amabil si profesionist.

 65. Hotel frumos, personal amabil, pat si perna foarte bune, mic dejun generos, amplasare foarte buna. Voi reveni cu placere.

 66. Personal amabil si prompt la cerințele clientului, curățenia bine făcută, iar micul dejun a fost diversificat

 67. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 68. Condițiile sunt excelente, designul interior, precum și ambianța sunt extrem de bune, camera spațioasă, curată, are absolut toate condițiile unui hotel de 4 stele. Patul este mare și extrem de confortabil, televizorul de mari dimensiuni, iar programele de TV sunt în format digital, asigurând astfel o claritate bună. Țin să remarc iluminarea camerei extrem de plăcută cu led pe timpul nopții.

 69. Everything- the design, stylish rooms, stylish and delicious breakfast, attention for details, the combination of colours, amenities…

 70. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 71. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 72. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 73. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 74. Camera a fost curată , baia spațioasa , foarte multe prosoape .

 75. Curat, clientul respectat(la cat il auzeai pe SEF tipand, nu ai cum sa nu fii respectat), preturi decente, camera mare.

 76. Desi micul dejun incepe la ora 7:30, noi am intrebat daca putem bea o cafea la ora 7, pt ca la 7:15 trebuia sa plecam? Cand am coborat la ora 7:00 totul era pregatit, am fost serviti si cu omleta proaspat facuta, personalul a fost efectiv la dispozitia noastra! Camera foarte curata, baia de asemenea! Personal extrem de amabil si profesionist.

 77. Hotel frumos, personal amabil, pat si perna foarte bune, mic dejun generos, amplasare foarte buna. Voi reveni cu placere.

 78. Personal amabil si prompt la cerințele clientului, curățenia bine făcută, iar micul dejun a fost diversificat

 79. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 80. Condițiile sunt excelente, designul interior, precum și ambianța sunt extrem de bune, camera spațioasă, curată, are absolut toate condițiile unui hotel de 4 stele. Patul este mare și extrem de confortabil, televizorul de mari dimensiuni, iar programele de TV sunt în format digital, asigurând astfel o claritate bună. Țin să remarc iluminarea camerei extrem de plăcută cu led pe timpul nopții.

 81. Everything- the design, stylish rooms, stylish and delicious breakfast, attention for details, the combination of colours, amenities…

 82. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 83. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 84. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 85. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 86. Camera a fost curată , baia spațioasa , foarte multe prosoape .

 87. Curat, clientul respectat(la cat il auzeai pe SEF tipand, nu ai cum sa nu fii respectat), preturi decente, camera mare.

 88. Desi micul dejun incepe la ora 7:30, noi am intrebat daca putem bea o cafea la ora 7, pt ca la 7:15 trebuia sa plecam? Cand am coborat la ora 7:00 totul era pregatit, am fost serviti si cu omleta proaspat facuta, personalul a fost efectiv la dispozitia noastra! Camera foarte curata, baia de asemenea! Personal extrem de amabil si profesionist.

 89. Hotel frumos, personal amabil, pat si perna foarte bune, mic dejun generos, amplasare foarte buna. Voi reveni cu placere.

 90. Personal amabil si prompt la cerințele clientului, curățenia bine făcută, iar micul dejun a fost diversificat

 91. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 92. Condițiile sunt excelente, designul interior, precum și ambianța sunt extrem de bune, camera spațioasă, curată, are absolut toate condițiile unui hotel de 4 stele. Patul este mare și extrem de confortabil, televizorul de mari dimensiuni, iar programele de TV sunt în format digital, asigurând astfel o claritate bună. Țin să remarc iluminarea camerei extrem de plăcută cu led pe timpul nopții.

 93. Everything- the design, stylish rooms, stylish and delicious breakfast, attention for details, the combination of colours, amenities…

 94. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 95. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 96. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 97. Mancarea a fost delicioasa,personalul amabil,curat,liniste.Recomand!

 98. Desi micul dejun incepe la ora 7:30, noi am intrebat daca putem bea o cafea la ora 7, pt ca la 7:15 trebuia sa plecam? Cand am coborat la ora 7:00 totul era pregatit, am fost serviti si cu omleta proaspat facuta, personalul a fost efectiv la dispozitia noastra! Camera foarte curata, baia de asemenea! Personal extrem de amabil si profesionist.

 99. Hotel frumos, personal amabil, pat si perna foarte bune, mic dejun generos, amplasare foarte buna. Voi reveni cu placere.

 100. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 101. Camera a fost curată , baia spațioasa , foarte multe prosoape .

 102. Curat, clientul respectat(la cat il auzeai pe SEF tipand, nu ai cum sa nu fii respectat), preturi decente, camera mare.

 103. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 104. Condițiile sunt excelente, designul interior, precum și ambianța sunt extrem de bune, camera spațioasă, curată, are absolut toate condițiile unui hotel de 4 stele. Patul este mare și extrem de confortabil, televizorul de mari dimensiuni, iar programele de TV sunt în format digital, asigurând astfel o claritate bună. Țin să remarc iluminarea camerei extrem de plăcută cu led pe timpul nopții.

 105. Everything- the design, stylish rooms, stylish and delicious breakfast, attention for details, the combination of colours, amenities…

 106. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 107. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 108. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 109. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 110. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 111. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 112. Mancarea a fost delicioasa,personalul amabil,curat,liniste.Recomand!

 113. Desi micul dejun incepe la ora 7:30, noi am intrebat daca putem bea o cafea la ora 7, pt ca la 7:15 trebuia sa plecam? Cand am coborat la ora 7:00 totul era pregatit, am fost serviti si cu omleta proaspat facuta, personalul a fost efectiv la dispozitia noastra! Camera foarte curata, baia de asemenea! Personal extrem de amabil si profesionist.

 114. Hotel frumos, personal amabil, pat si perna foarte bune, mic dejun generos, amplasare foarte buna. Voi reveni cu placere.

 115. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 116. Condițiile sunt excelente, designul interior, precum și ambianța sunt extrem de bune, camera spațioasă, curată, are absolut toate condițiile unui hotel de 4 stele. Patul este mare și extrem de confortabil, televizorul de mari dimensiuni, iar programele de TV sunt în format digital, asigurând astfel o claritate bună. Țin să remarc iluminarea camerei extrem de plăcută cu led pe timpul nopții.

 117. Everything- the design, stylish rooms, stylish and delicious breakfast, attention for details, the combination of colours, amenities…

 118. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 119. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 120. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 121. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 122. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 123. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 124. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 125. Mancarea a fost delicioasa,personalul amabil,curat,liniste.Recomand!

 126. Desi micul dejun incepe la ora 7:30, noi am intrebat daca putem bea o cafea la ora 7, pt ca la 7:15 trebuia sa plecam? Cand am coborat la ora 7:00 totul era pregatit, am fost serviti si cu omleta proaspat facuta, personalul a fost efectiv la dispozitia noastra! Camera foarte curata, baia de asemenea! Personal extrem de amabil si profesionist.

 127. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 128. Condițiile sunt excelente, designul interior, precum și ambianța sunt extrem de bune, camera spațioasă, curată, are absolut toate condițiile unui hotel de 4 stele. Patul este mare și extrem de confortabil, televizorul de mari dimensiuni, iar programele de TV sunt în format digital, asigurând astfel o claritate bună. Țin să remarc iluminarea camerei extrem de plăcută cu led pe timpul nopții.

 129. Everything- the design, stylish rooms, stylish and delicious breakfast, attention for details, the combination of colours, amenities…

 130. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 131. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 132. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 133. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 134. Mancarea a fost delicioasa,personalul amabil,curat,liniste.Recomand!

 135. Desi micul dejun incepe la ora 7:30, noi am intrebat daca putem bea o cafea la ora 7, pt ca la 7:15 trebuia sa plecam? Cand am coborat la ora 7:00 totul era pregatit, am fost serviti si cu omleta proaspat facuta, personalul a fost efectiv la dispozitia noastra! Camera foarte curata, baia de asemenea! Personal extrem de amabil si profesionist.

 136. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 137. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 138. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 139. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 140. Condițiile sunt excelente, designul interior, precum și ambianța sunt extrem de bune, camera spațioasă, curată, are absolut toate condițiile unui hotel de 4 stele. Patul este mare și extrem de confortabil, televizorul de mari dimensiuni, iar programele de TV sunt în format digital, asigurând astfel o claritate bună. Țin să remarc iluminarea camerei extrem de plăcută cu led pe timpul nopții.

 141. Everything- the design, stylish rooms, stylish and delicious breakfast, attention for details, the combination of colours, amenities…

 142. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 143. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 144. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 145. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 146. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 147. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 148. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 149. Mancarea a fost delicioasa,personalul amabil,curat,liniste.Recomand!

 150. Desi micul dejun incepe la ora 7:30, noi am intrebat daca putem bea o cafea la ora 7, pt ca la 7:15 trebuia sa plecam? Cand am coborat la ora 7:00 totul era pregatit, am fost serviti si cu omleta proaspat facuta, personalul a fost efectiv la dispozitia noastra! Camera foarte curata, baia de asemenea! Personal extrem de amabil si profesionist.

 151. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 152. Condițiile sunt excelente, designul interior, precum și ambianța sunt extrem de bune, camera spațioasă, curată, are absolut toate condițiile unui hotel de 4 stele. Patul este mare și extrem de confortabil, televizorul de mari dimensiuni, iar programele de TV sunt în format digital, asigurând astfel o claritate bună. Țin să remarc iluminarea camerei extrem de plăcută cu led pe timpul nopții.

 153. Hotel is new and so far well maintained. Spacious rooms with very nice balconies. Bathroom very bright and with all amenities. USB ports next to a bed, which is nice. Breakfast – below average, quite a few things but presentation isn’t the best, eggs are cold, bacon is not really bacon and breakfast staff is hit and miss. Nice restaurant downstairs. Free parking in front of hotel. Excellent Internet connectivity, fast and stable.

 154. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 155. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 156. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 157. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 158. Mancarea a fost delicioasa,personalul amabil,curat,liniste.Recomand!

 159. Desi micul dejun incepe la ora 7:30, noi am intrebat daca putem bea o cafea la ora 7, pt ca la 7:15 trebuia sa plecam? Cand am coborat la ora 7:00 totul era pregatit, am fost serviti si cu omleta proaspat facuta, personalul a fost efectiv la dispozitia noastra! Camera foarte curata, baia de asemenea! Personal extrem de amabil si profesionist.

 160. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 161. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 162. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 163. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 164. Condițiile sunt excelente, designul interior, precum și ambianța sunt extrem de bune, camera spațioasă, curată, are absolut toate condițiile unui hotel de 4 stele. Patul este mare și extrem de confortabil, televizorul de mari dimensiuni, iar programele de TV sunt în format digital, asigurând astfel o claritate bună. Țin să remarc iluminarea camerei extrem de plăcută cu led pe timpul nopții.

 165. Hotel is new and so far well maintained. Spacious rooms with very nice balconies. Bathroom very bright and with all amenities. USB ports next to a bed, which is nice. Breakfast – below average, quite a few things but presentation isn’t the best, eggs are cold, bacon is not really bacon and breakfast staff is hit and miss. Nice restaurant downstairs. Free parking in front of hotel. Excellent Internet connectivity, fast and stable.

 166. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 167. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 168. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 169. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 170. Mancarea a fost delicioasa,personalul amabil,curat,liniste.Recomand!

 171. Desi micul dejun incepe la ora 7:30, noi am intrebat daca putem bea o cafea la ora 7, pt ca la 7:15 trebuia sa plecam? Cand am coborat la ora 7:00 totul era pregatit, am fost serviti si cu omleta proaspat facuta, personalul a fost efectiv la dispozitia noastra! Camera foarte curata, baia de asemenea! Personal extrem de amabil si profesionist.

 172. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 173. Condițiile sunt excelente, designul interior, precum și ambianța sunt extrem de bune, camera spațioasă, curată, are absolut toate condițiile unui hotel de 4 stele. Patul este mare și extrem de confortabil, televizorul de mari dimensiuni, iar programele de TV sunt în format digital, asigurând astfel o claritate bună. Țin să remarc iluminarea camerei extrem de plăcută cu led pe timpul nopții.

 174. Hotel is new and so far well maintained. Spacious rooms with very nice balconies. Bathroom very bright and with all amenities. USB ports next to a bed, which is nice. Breakfast – below average, quite a few things but presentation isn’t the best, eggs are cold, bacon is not really bacon and breakfast staff is hit and miss. Nice restaurant downstairs. Free parking in front of hotel. Excellent Internet connectivity, fast and stable.

 175. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 176. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 177. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 178. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 179. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 180. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 181. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 182. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 183. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 184. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 185. Mancarea a fost delicioasa,personalul amabil,curat,liniste.Recomand!

 186. Desi micul dejun incepe la ora 7:30, noi am intrebat daca putem bea o cafea la ora 7, pt ca la 7:15 trebuia sa plecam? Cand am coborat la ora 7:00 totul era pregatit, am fost serviti si cu omleta proaspat facuta, personalul a fost efectiv la dispozitia noastra! Camera foarte curata, baia de asemenea! Personal extrem de amabil si profesionist.

 187. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 188. Condițiile sunt excelente, designul interior, precum și ambianța sunt extrem de bune, camera spațioasă, curată, are absolut toate condițiile unui hotel de 4 stele. Patul este mare și extrem de confortabil, televizorul de mari dimensiuni, iar programele de TV sunt în format digital, asigurând astfel o claritate bună. Țin să remarc iluminarea camerei extrem de plăcută cu led pe timpul nopții.

 189. Hotel is new and so far well maintained. Spacious rooms with very nice balconies. Bathroom very bright and with all amenities. USB ports next to a bed, which is nice. Breakfast – below average, quite a few things but presentation isn’t the best, eggs are cold, bacon is not really bacon and breakfast staff is hit and miss. Nice restaurant downstairs. Free parking in front of hotel. Excellent Internet connectivity, fast and stable.

 190. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 191. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 192. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 193. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 194. Mancarea a fost delicioasa,personalul amabil,curat,liniste.Recomand!

 195. Desi micul dejun incepe la ora 7:30, noi am intrebat daca putem bea o cafea la ora 7, pt ca la 7:15 trebuia sa plecam? Cand am coborat la ora 7:00 totul era pregatit, am fost serviti si cu omleta proaspat facuta, personalul a fost efectiv la dispozitia noastra! Camera foarte curata, baia de asemenea! Personal extrem de amabil si profesionist.

 196. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 197. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 198. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 199. A fost OK, linistit , camere curate si spatioase cu mobilier modern.

 200. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 201. Condițiile sunt excelente, designul interior, precum și ambianța sunt extrem de bune, camera spațioasă, curată, are absolut toate condițiile unui hotel de 4 stele. Patul este mare și extrem de confortabil, televizorul de mari dimensiuni, iar programele de TV sunt în format digital, asigurând astfel o claritate bună. Țin să remarc iluminarea camerei extrem de plăcută cu led pe timpul nopții.

 202. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 203. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 204. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 205. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 206. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 207. Mancarea a fost delicioasa,personalul amabil,curat,liniste.Recomand!

 208. Camere spatioase, curatenie si confort maxim insa pretul exagerat.

 209. A fost OK, linistit , camere curate si spatioase cu mobilier modern.

 210. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 211. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 212. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 213. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 214. Micul dejun a cam lipsit. Nu a fost frigider in camera.

 215. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 216. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 217. Camere spatioase, curatenie si confort maxim insa pretul exagerat.

 218. A fost OK, linistit , camere curate si spatioase cu mobilier modern.

 219. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 220. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 221. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 222. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 223. Micul dejun a cam lipsit. Nu a fost frigider in camera.

 224. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 225. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 226. Camere spatioase, curatenie si confort maxim insa pretul exagerat.

 227. A fost OK, linistit , camere curate si spatioase cu mobilier modern.

 228. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 229. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 230. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 231. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 232. Micul dejun a cam lipsit. Nu a fost frigider in camera.

 233. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 234. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 235. Camere spatioase, curatenie si confort maxim insa pretul exagerat.

 236. A fost OK, linistit , camere curate si spatioase cu mobilier modern.

 237. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 238. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 239. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 240. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 241. Micul dejun a cam lipsit. Nu a fost frigider in camera.

 242. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 243. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 244. Camere spatioase, curatenie si confort maxim insa pretul exagerat.

 245. A fost OK, linistit , camere curate si spatioase cu mobilier modern.

 246. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 247. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 248. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 249. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 250. Micul dejun a cam lipsit. Nu a fost frigider in camera.

 251. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 252. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 253. Camere spatioase, curatenie si confort maxim insa pretul exagerat.

 254. A fost OK, linistit , camere curate si spatioase cu mobilier modern.

 255. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 256. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 257. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 258. Atenția personalului, servirea. Mâncarea foarte bună si la un pret foarte bun.

 259. Micul dejun a cam lipsit. Nu a fost frigider in camera.

 260. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 261. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 262. Camere spatioase, curatenie si confort maxim insa pretul exagerat.

 263. A fost OK, linistit , camere curate si spatioase cu mobilier modern.

 264. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 265. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 266. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 267. Locatie foarte buna, raport calitate pret, excelent, personalul foarte primitor si amabil. La restaurantul pensiunii mancarea este foarte buna si relativ ieftina, servirea rapida. Camera a fost curata si calduroasa.

 268. Micul dejun a cam lipsit. Nu a fost frigider in camera.

 269. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 270. Curat, frumos, confortabil. Amabilitate și respect pentru clienți. Servire excelenta, mic dejun gustos și sățios

 271. Camere spatioase, curatenie si confort maxim insa pretul exagerat.

 272. A fost OK, linistit , camere curate si spatioase cu mobilier modern.

 273. Locatie excelenta, designul hotelului deosebit, curatenie, mancare foarte buna, personal amabil.

 274. camerele la primul etaj acces usor ,parcul alaturi

 275. Amplasarea este deosebita, parcul din jur este foarte frumos si bine intretinut

 276. Pozitionarea este foarte buna, langa un parc care este foarte ingrijit

 277. Este un hotel amenajat foarte frumos, curat, stai cu drag in el.

 278. Camere spatioase, curatenie si confort maxim insa pretul exagerat.

 279. A fost OK, linistit , camere curate si spatioase cu mobilier modern.

 280. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 281. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 282. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 283. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 284. Personalul de la receptie este foarte amabil si cu bun simt. Camera este ok, nimic special, potrivita pentru o sedere pe termen scurt. Autogara este situata la 5 minute.

 285. Micul dejun a cam lipsit. Nu a fost frigider in camera.

 286. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 287. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 288. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 289. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 290. Personalul de la receptie este foarte amabil si cu bun simt. Camera este ok, nimic special, potrivita pentru o sedere pe termen scurt. Autogara este situata la 5 minute.

 291. Micul dejun a cam lipsit. Nu a fost frigider in camera.

 292. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 293. Este un hotel amenajat foarte frumos, curat, stai cu drag in el.

 294. Camere spatioase, curatenie si confort maxim insa pretul exagerat.

 295. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 296. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 297. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 298. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 299. Personalul de la receptie este foarte amabil si cu bun simt. Camera este ok, nimic special, potrivita pentru o sedere pe termen scurt. Autogara este situata la 5 minute.

 300. Micul dejun a cam lipsit. Nu a fost frigider in camera.

 301. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 302. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 303. Este un hotel amenajat foarte frumos, curat, stai cu drag in el.

 304. camerele la primul etaj acces usor ,parcul alaturi

 305. Amplasarea este deosebita, parcul din jur este foarte frumos si bine intretinut

 306. Pozitionarea este foarte buna, langa un parc care este foarte ingrijit

 307. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 308. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 309. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 310. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 311. Personalul de la receptie este foarte amabil si cu bun simt. Camera este ok, nimic special, potrivita pentru o sedere pe termen scurt. Autogara este situata la 5 minute.

 312. Micul dejun a cam lipsit. Nu a fost frigider in camera.

 313. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 314. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 315. Este un hotel amenajat foarte frumos, curat, stai cu drag in el.

 316. camerele la primul etaj acces usor ,parcul alaturi

 317. Amplasarea este deosebita, parcul din jur este foarte frumos si bine intretinut

 318. Pozitionarea este foarte buna, langa un parc care este foarte ingrijit

 319. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 320. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 321. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 322. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 323. Personalul de la receptie este foarte amabil si cu bun simt. Camera este ok, nimic special, potrivita pentru o sedere pe termen scurt. Autogara este situata la 5 minute.

 324. Micul dejun a cam lipsit. Nu a fost frigider in camera.

 325. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 326. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 327. Este un hotel amenajat foarte frumos, curat, stai cu drag in el.

 328. camerele la primul etaj acces usor ,parcul alaturi

 329. Amplasarea este deosebita, parcul din jur este foarte frumos si bine intretinut

 330. Pozitionarea este foarte buna, langa un parc care este foarte ingrijit

 331. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 332. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 333. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 334. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 335. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 336. Personalul de la receptie este foarte amabil si cu bun simt. Camera este ok, nimic special, potrivita pentru o sedere pe termen scurt. Autogara este situata la 5 minute.

 337. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 338. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 339. Este un hotel amenajat foarte frumos, curat, stai cu drag in el.

 340. camerele la primul etaj acces usor ,parcul alaturi

 341. Amplasarea este deosebita, parcul din jur este foarte frumos si bine intretinut

 342. Pozitionarea este foarte buna, langa un parc care este foarte ingrijit

 343. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 344. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 345. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 346. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 347. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 348. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 349. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 350. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 351. Este un hotel amenajat foarte frumos, curat, stai cu drag in el.

 352. camerele la primul etaj acces usor ,parcul alaturi

 353. Amplasarea este deosebita, parcul din jur este foarte frumos si bine intretinut

 354. Pozitionarea este foarte buna, langa un parc care este foarte ingrijit

 355. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 356. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 357. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 358. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 359. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 360. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 361. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 362. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 363. Este un hotel amenajat foarte frumos, curat, stai cu drag in el.

 364. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 365. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 366. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 367. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 368. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 369. Este un hotel amenajat foarte frumos, curat, stai cu drag in el.

 370. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 371. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 372. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 373. camerele la primul etaj acces usor ,parcul alaturi

 374. Amplasarea este deosebita, parcul din jur este foarte frumos si bine intretinut

 375. Pozitionarea este foarte buna, langa un parc care este foarte ingrijit

 376. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 377. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 378. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 379. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 380. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 381. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 382. Totul a fost foarte bine. Recomand hotelul celor care vor si isi permit confort de top.

 383. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 384. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 385. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 386. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 387. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 388. Totul a fost foarte bine. Recomand hotelul celor care vor si isi permit confort de top.

 389. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 390. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 391. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 392. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 393. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 394. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 395. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 396. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 397. Totul a fost foarte bine. Recomand hotelul celor care vor si isi permit confort de top.

 398. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 399. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 400. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 401. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 402. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 403. Totul a fost foarte bine. Recomand hotelul celor care vor si isi permit confort de top.

 404. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 405. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 406. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 407. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 408. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 409. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 410. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 411. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 412. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 413. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 414. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 415. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 416. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 417. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 418. Totul a fost foarte bine. Recomand hotelul celor care vor si isi permit confort de top.

 419. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 420. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 421. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 422. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 423. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 424. Totul a fost foarte bine. Recomand hotelul celor care vor si isi permit confort de top.

 425. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 426. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 427. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 428. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 429. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 430. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 431. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 432. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 433. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 434. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 435. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 436. Totul a fost foarte bine. Recomand hotelul celor care vor si isi permit confort de top.

 437. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 438. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 439. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 440. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 441. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 442. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 443. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 444. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 445. Totul a fost foarte bine. Recomand hotelul celor care vor si isi permit confort de top.

 446. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 447. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 448. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 449. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 450. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 451. Totul a fost foarte bine. Recomand hotelul celor care vor si isi permit confort de top.

 452. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 453. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 454. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 455. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 456. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 457. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 458. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 459. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 460. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 461. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 462. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 463. Restaurantul m-a surprins placut , personalul din prima zi , foarte amabil , mic dejun tipizat dar bun , o camera excelenta , in schimb colegul se plangea ca la baia lui putea face dus pe scaunul wc-ului fiind foarte mic spatiul.

 464. Very nice, comfortable and silent place for rest. Localization for trawlers to Alexandria the best. Helpfully staff.

 465. Das Frühstück prima, Auswahl von fertigen Zusammenstellungen zum Hotel gehört ein etwa 35 m Pool, nach dem öffentlichem Zutritt etwa ab 19:00 steht er den Hotelgästen allein zur Verfügung Wasser klar und sauber, selbst in der Hitze angenehm kühl Das Personal war ausgesprochen freundlich, nett, hilfsbereit, zuvorkommend – kann man einfach nur in allen Beziehungen loben täglicher Handtuchwechsel ohne Aufforderung, tägliche Reinigung Im Restaurant ein großes Angebot an Speisen, leider aber nicht immer alles im Angebot Die Speisen schmackhaft und gut angerichtet, Angebot an nationalen Speisen die Pizzen für eine Person leider etwas zu groß, deshalb haben wir sie nicht probiert Auf diesem Wege noch einmal besten Dank an das Personal – Multumesc mult!

 466. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 467. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 468. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 469. Totul a fost foarte bine. Recomand hotelul celor care vor si isi permit confort de top.

 470. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 471. Curățenie impecabila, servicii de calitate din toate punctele de vedere .As reveni cu drag .😉

 472. Personalul foarte amabil, răspunzând imediat la dorințele mele, camera foarte frumoasa, eleganta și foarte curata, restaurantul excelent, masa pt cina romantica ma încântat, mâncarea foarte gustoasa, iar personalul foarte atent și responsabil. Recomand cu mare drag hotelul cat și restaurantul.

 473. Totul a fost foarte bine. Recomand hotelul celor care vor si isi permit confort de top.

 474. Hotelul arata minunat, iar personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost de asemenea foarte bun, include si cafea, apa, suc. Patul din apartament a fost extrem de confortabil. Nota 10+!

 475. Este un hotel cochet, cu un design extravagant care intradevar este locul placut pentru a lua cina si a ramane o noapte in oras. Ceea ce m-a cucerit a fost gustul preparatelor servite dar si dorinta angajatilor de a ajuta. In camera a fost tot ce am avut nevoie. Parcarea in regula.

 476. Personal amabil, curățenie, ambient placut si camere excelente, pat mare și confortabil. Voi reveni cu siguranță.

 477. Personalul de la receptie a fost amabil si prompt la nevoile noastre, micul dejun a fost diversificat si foarte gustos. Camera a fost călduroasă, patul mare si confortabil. Raportul calitate pret este excelent.

 478. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 479. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 480. a fost foarte bine, felicitari proprietarilor – curat – spatios – personal atent – mic dejun bun – baie spatioasa – fara senzatie de teama sau disconfort desi nu este intr-un cartier rasarit

 481. Restaurantul m-a surprins placut , personalul din prima zi , foarte amabil , mic dejun tipizat dar bun , o camera excelenta , in schimb colegul se plangea ca la baia lui putea face dus pe scaunul wc-ului fiind foarte mic spatiul.

 482. Very nice, comfortable and silent place for rest. Localization for trawlers to Alexandria the best. Helpfully staff.

 483. Das Frühstück prima, Auswahl von fertigen Zusammenstellungen zum Hotel gehört ein etwa 35 m Pool, nach dem öffentlichem Zutritt etwa ab 19:00 steht er den Hotelgästen allein zur Verfügung Wasser klar und sauber, selbst in der Hitze angenehm kühl Das Personal war ausgesprochen freundlich, nett, hilfsbereit, zuvorkommend – kann man einfach nur in allen Beziehungen loben täglicher Handtuchwechsel ohne Aufforderung, tägliche Reinigung Im Restaurant ein großes Angebot an Speisen, leider aber nicht immer alles im Angebot Die Speisen schmackhaft und gut angerichtet, Angebot an nationalen Speisen die Pizzen für eine Person leider etwas zu groß, deshalb haben wir sie nicht probiert Auf diesem Wege noch einmal besten Dank an das Personal – Multumesc mult!

 484. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 485. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 486. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 487. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 488. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 489. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 490. Super masi întoarce de fiecare dată când voi avea ocazie

 491. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 492. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 493. Restaurantul m-a surprins placut , personalul din prima zi , foarte amabil , mic dejun tipizat dar bun , o camera excelenta , in schimb colegul se plangea ca la baia lui putea face dus pe scaunul wc-ului fiind foarte mic spatiul.

 494. Very nice, comfortable and silent place for rest. Localization for trawlers to Alexandria the best. Helpfully staff.

 495. Das Frühstück prima, Auswahl von fertigen Zusammenstellungen zum Hotel gehört ein etwa 35 m Pool, nach dem öffentlichem Zutritt etwa ab 19:00 steht er den Hotelgästen allein zur Verfügung Wasser klar und sauber, selbst in der Hitze angenehm kühl Das Personal war ausgesprochen freundlich, nett, hilfsbereit, zuvorkommend – kann man einfach nur in allen Beziehungen loben täglicher Handtuchwechsel ohne Aufforderung, tägliche Reinigung Im Restaurant ein großes Angebot an Speisen, leider aber nicht immer alles im Angebot Die Speisen schmackhaft und gut angerichtet, Angebot an nationalen Speisen die Pizzen für eine Person leider etwas zu groß, deshalb haben wir sie nicht probiert Auf diesem Wege noch einmal besten Dank an das Personal – Multumesc mult!

 496. Amplasare intr-o zona foarte frumoasa, langa un parc si totusi strada perpendiculara cu locatia m-a dus direct la primarie in 5 min cu masina. Camera spatioasa, saltea placuta. Restaurantul excelent, mancare diversificata si personal receptiv. Minibarul pare ca functioneaza mereu si am decis sa il opresc noaptea.

 497. Este un hotel cochet, cu un design extravagant care intradevar este locul placut pentru a lua cina si a ramane o noapte in oras. Ceea ce m-a cucerit a fost gustul preparatelor servite dar si dorinta angajatilor de a ajuta. In camera a fost tot ce am avut nevoie. Parcarea in regula.

 498. Personal amabil, curățenie, ambient placut si camere excelente, pat mare și confortabil. Voi reveni cu siguranță.

 499. Personalul a fost amabil si au rezolvat prompt micile neajunsuri.

 500. Totul a fost foarte la nivel! Ba chiar exclusiv! In comparatie cu alte hotele de 4 stele as fi de acord ca camera corespunde pentru 5 stele! Recomand pentru pretențioși!

 501. Ca orice locatie noua pe piata(putin peste un an) se prezinta bine: camere mobilate cu gust, curate, bucatarie cu gustari delicioase, personal dispus sa ajute. Salile de evenimente sunt impresionante, mult peste nivelul orasului Alexandria. Dl. Gabi – Sales Manager – nota 10

 502. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 503. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 504. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 505. Hanul este situat la șosea, la circa o ora de bacul peste Dunare de la Turnu Magurele, perfect pentru cei care se afla in tranzit. Are parcare generoasa, in curte. Mancarea la restaurant e ok, am comandat piept de rata pe varza calita si a fost surprinzator de buna. Langa han este un lac, dar nu am fost deranjati de tantari.

 506. -Camera spatioasa -curat si confortabil -un peisaj superb

 507. Curatenie desavarsita, TV performant, pat foarte confortabil, camera spatioasa cu multe locuri pentru depozitare, wi-fi gratuit.

 508. Camera de 4 stele, cald, curat; mic dejun bun, personal foarte amabil.

 509. Personalul a fost amabil si au rezolvat prompt micile neajunsuri.

 510. Totul a fost foarte la nivel! Ba chiar exclusiv! In comparatie cu alte hotele de 4 stele as fi de acord ca camera corespunde pentru 5 stele! Recomand pentru pretențioși!

 511. Super masi întoarce de fiecare dată când voi avea ocazie

 512. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 513. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 514. Restaurantul m-a surprins placut , personalul din prima zi , foarte amabil , mic dejun tipizat dar bun , o camera excelenta , in schimb colegul se plangea ca la baia lui putea face dus pe scaunul wc-ului fiind foarte mic spatiul.

 515. Very nice, comfortable and silent place for rest. Localization for trawlers to Alexandria the best. Helpfully staff.

 516. Das Frühstück prima, Auswahl von fertigen Zusammenstellungen zum Hotel gehört ein etwa 35 m Pool, nach dem öffentlichem Zutritt etwa ab 19:00 steht er den Hotelgästen allein zur Verfügung Wasser klar und sauber, selbst in der Hitze angenehm kühl Das Personal war ausgesprochen freundlich, nett, hilfsbereit, zuvorkommend – kann man einfach nur in allen Beziehungen loben täglicher Handtuchwechsel ohne Aufforderung, tägliche Reinigung Im Restaurant ein großes Angebot an Speisen, leider aber nicht immer alles im Angebot Die Speisen schmackhaft und gut angerichtet, Angebot an nationalen Speisen die Pizzen für eine Person leider etwas zu groß, deshalb haben wir sie nicht probiert Auf diesem Wege noch einmal besten Dank an das Personal – Multumesc mult!

 517. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 518. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 519. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 520. Camera de 4 stele, cald, curat; mic dejun bun, personal foarte amabil.

 521. Personalul a fost amabil si au rezolvat prompt micile neajunsuri.

 522. Totul a fost foarte la nivel! Ba chiar exclusiv! In comparatie cu alte hotele de 4 stele as fi de acord ca camera corespunde pentru 5 stele! Recomand pentru pretențioși!

 523. Restaurantul m-a surprins placut , personalul din prima zi , foarte amabil , mic dejun tipizat dar bun , o camera excelenta , in schimb colegul se plangea ca la baia lui putea face dus pe scaunul wc-ului fiind foarte mic spatiul.

 524. Very nice, comfortable and silent place for rest. Localization for trawlers to Alexandria the best. Helpfully staff.

 525. Das Frühstück prima, Auswahl von fertigen Zusammenstellungen zum Hotel gehört ein etwa 35 m Pool, nach dem öffentlichem Zutritt etwa ab 19:00 steht er den Hotelgästen allein zur Verfügung Wasser klar und sauber, selbst in der Hitze angenehm kühl Das Personal war ausgesprochen freundlich, nett, hilfsbereit, zuvorkommend – kann man einfach nur in allen Beziehungen loben täglicher Handtuchwechsel ohne Aufforderung, tägliche Reinigung Im Restaurant ein großes Angebot an Speisen, leider aber nicht immer alles im Angebot Die Speisen schmackhaft und gut angerichtet, Angebot an nationalen Speisen die Pizzen für eine Person leider etwas zu groß, deshalb haben wir sie nicht probiert Auf diesem Wege noch einmal besten Dank an das Personal – Multumesc mult!

 526. Amplasare intr-o zona foarte frumoasa, langa un parc si totusi strada perpendiculara cu locatia m-a dus direct la primarie in 5 min cu masina. Camera spatioasa, saltea placuta. Restaurantul excelent, mancare diversificata si personal receptiv. Minibarul pare ca functioneaza mereu si am decis sa il opresc noaptea.

 527. Este un hotel cochet, cu un design extravagant care intradevar este locul placut pentru a lua cina si a ramane o noapte in oras. Ceea ce m-a cucerit a fost gustul preparatelor servite dar si dorinta angajatilor de a ajuta. In camera a fost tot ce am avut nevoie. Parcarea in regula.

 528. Personal amabil, curățenie, ambient placut si camere excelente, pat mare și confortabil. Voi reveni cu siguranță.

 529. Super masi întoarce de fiecare dată când voi avea ocazie

 530. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 531. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 532. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 533. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 534. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 535. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 536. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 537. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 538. Super masi întoarce de fiecare dată când voi avea ocazie

 539. Camerele sunt mari si spatioase, baia este curata si dotata cu tot ce ai nevoie. Personalul a fost foarte amabil, iar procesul de inregistrare a fost rapid si usor.

 540. Rezervarea a fost facuta la Red Hotel 3*, din pacate nu au avut disponibila camera ceruta pe booking, dar am fost transferat la Red Comfort Hotel 4* la pretul de la Red Hotel.

 541. Camerele și băile sunt spațioase și curate, patul e foarte confortabil. Personalul e amabil, iar micul dejun fabulos.

 542. Amplasare intr-o zona foarte frumoasa, langa un parc si totusi strada perpendiculara cu locatia m-a dus direct la primarie in 5 min cu masina. Camera spatioasa, saltea placuta. Restaurantul excelent, mancare diversificata si personal receptiv. Minibarul pare ca functioneaza mereu si am decis sa il opresc noaptea.

 543. Este un hotel cochet, cu un design extravagant care intradevar este locul placut pentru a lua cina si a ramane o noapte in oras. Ceea ce m-a cucerit a fost gustul preparatelor servite dar si dorinta angajatilor de a ajuta. In camera a fost tot ce am avut nevoie. Parcarea in regula.

 544. Camera de 4 stele, cald, curat; mic dejun bun, personal foarte amabil.

 545. Personalul a fost amabil si au rezolvat prompt micile neajunsuri.

 546. Totul a fost foarte la nivel! Ba chiar exclusiv! In comparatie cu alte hotele de 4 stele as fi de acord ca camera corespunde pentru 5 stele! Recomand pentru pretențioși!

 547. Totul, amplasarea facila lângă Parcul Padurea Vedea, parcare privata, camera confortabila, curățenie impecabila. Micul dejun proaspăt, diversificat si îndestulătoar. Locația deține o piscina de 5 stele. Personal amabil cu servicii exemplare. M-am simțit în siguranță, se respectă distanțarea sociala. Proprietarii implicați, atenti la toate detaliile! Voi reveni cu plăcere.

 548. Patul a fost foarte confortabil si pernele asemenea.Perfecte pentru un somn odihnitor!Personal foarte amabil.Dat fiind faptul că am parasit hotelul dimineata la ora 6.00 înainte de servirea micului dejun,am primit micul dejun la pachet

 549. Totul a fost excelent, ma-i ales că la micul dejun poți să comanzi ce vrei să mănânci 👍

 550. Camera foarte mare, patul foarte confortabil, curățenia din camera. Micul dejun se poate servi în camera, destul de variat. Parcarea este publica, dar se găsesc locuri foarte aproape de hotel. La restaurant se poate servi masa pe terasa.

 551. Camera de 4 stele, cald, curat; mic dejun bun, personal foarte amabil.

 552. Personalul a fost amabil si au rezolvat prompt micile neajunsuri.

 553. Amabilitatea băiatului de la recepție, curățenia, micul dejun servit in cameră

 554. Curat, camera mare, patul impecabil. Baia imensa si apa calda.

 555. Super masi întoarce de fiecare dată când voi avea ocazie

 556. Locatie excelenta, curat, personal calificat,mancare foarte buna si servire impecabila , cu siguranta ne vom intoarce pentru mai multe zile

 557. Locație excelentă, recomand cu căldură camera 32 … mai ales copiilor le-a plăcut scara interioara și aspectul general!!!

 558. Locația este foarte bună, în inima pădurii, camera foarte curată. Recomand

 559. Camera mea a acut o priveliște splendida astupata orașului.

 560. Camera foarte mare, patul foarte confortabil, curățenia din camera. Micul dejun se poate servi în camera, destul de variat. Parcarea este publica, dar se găsesc locuri foarte aproape de hotel. La restaurant se poate servi masa pe terasa.

 561. Camera de 4 stele, cald, curat; mic dejun bun, personal foarte amabil.

 562. Am intalnit oameni foarte prietenosi si amabili. Hotelul este foarte curat, bine igienizat. Un sejur superrrr relaxant!

 563. Curățenia, designul interior, mancarea, staff ul, toate, impreuna, iti oferă o experienta unica.

 564. Piscina e super, curatenie si atentie la detalii, mic dejun delicios cu ingrediente de calitate, ne-am simtit foarte bine per total.

 565. Totul,… Confort, locatie, personal,… Excelent!

 566. Totul a fost la superlativ .Locatie excelenta pentru cine cauta liniste , bucate bune si aer curat.Mi-a placut foarte mult perechea de pauni care se plimba prin locatiile exterioare!!!

 567. Confortabil, personal amabil, terasa si restaurant excelente. Pozitionat in zona de agrement, posibil plimbari si activitati recreative .

 568. Amabilitatea băiatului de la recepție, curățenia, micul dejun servit in cameră

 569. Curat, camera mare, patul impecabil. Baia imensa si apa calda.

 570. Super masi întoarce de fiecare dată când voi avea ocazie

 571. The location of the hotel, right on the High Street, also the church behind the hotel ringing bells during night… I can say it was a very pleasant staying, the staff friendly and helpful… highly recommending this place, good value for money as well.

 572. Conveninetly located in the city centre, awesome restaurant & terrace, friendly staff.

 573. Buena ubicacion y personal super amable. Necesite una plancha y enseguida me consiguieron una 🙂 Gracias!

 574. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 575. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 576. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 577. Personal amabil, hotel amenajat cu mult bun gust, foarte curat, mic dejun diversificat( in special placinta de branza taraneasca este geniala!) , parcare gratuita. Vom reveni cu siguranta!

 578. Camera mea a acut o priveliște splendida astupata orașului.

 579. Camera foarte mare, patul foarte confortabil, curățenia din camera. Micul dejun se poate servi în camera, destul de variat. Parcarea este publica, dar se găsesc locuri foarte aproape de hotel. La restaurant se poate servi masa pe terasa.

 580. Totul,… Confort, locatie, personal,… Excelent!

 581. Totul a fost la superlativ .Locatie excelenta pentru cine cauta liniste , bucate bune si aer curat.Mi-a placut foarte mult perechea de pauni care se plimba prin locatiile exterioare!!!

 582. Confortabil, personal amabil, terasa si restaurant excelente. Pozitionat in zona de agrement, posibil plimbari si activitati recreative .

 583. Camera curata dar mica. Servicii decente. Mult prea cald in camera (am fost in decembrie) dar cred ca multi turisti apreciaza asa ca nu am trecut acest aspect la minusuri.

 584. Am intalnit oameni foarte prietenosi si amabili. Hotelul este foarte curat, bine igienizat. Un sejur superrrr relaxant!

 585. Curățenia, designul interior, mancarea, staff ul, toate, impreuna, iti oferă o experienta unica.

 586. Amabilitatea băiatului de la recepție, curățenia, micul dejun servit in cameră

 587. Curat, camera mare, patul impecabil. Baia imensa si apa calda.

 588. Super masi întoarce de fiecare dată când voi avea ocazie

 589. Cam totul ok, cel mai mult am apreciat ca au acceptat sa ne decazam putin mai tarziu (la ora 13).

 590. cazare excelenta, pret foarte bun, personal foarte amabil, curatenie, mancare excelenta

 591. Locatie cu foarte multa liniste,personalul extraordinar de amabil si politicos in special cel ce deservea restaurantul. Mincarea foarte buna si la gust si la pret.

 592. Un hotel foarte frumos , foarte curat , camere superbe , staff-ul foarte primitor. Mulțumim

 593. Personal amabil, hotel amenajat cu mult bun gust, foarte curat, mic dejun diversificat( in special placinta de branza taraneasca este geniala!) , parcare gratuita. Vom reveni cu siguranta!

 594. Camera mea a acut o priveliște splendida astupata orașului.

 595. Camera curata dar mica. Servicii decente. Mult prea cald in camera (am fost in decembrie) dar cred ca multi turisti apreciaza asa ca nu am trecut acest aspect la minusuri.

 596. Am intalnit oameni foarte prietenosi si amabili. Hotelul este foarte curat, bine igienizat. Un sejur superrrr relaxant!

 597. Curățenia, designul interior, mancarea, staff ul, toate, impreuna, iti oferă o experienta unica.

 598. Amabilitatea băiatului de la recepție, curățenia, micul dejun servit in cameră

 599. Curat, camera mare, patul impecabil. Baia imensa si apa calda.

 600. Super masi întoarce de fiecare dată când voi avea ocazie

 601. Totul,… Confort, locatie, personal,… Excelent!

 602. Totul a fost la superlativ .Locatie excelenta pentru cine cauta liniste , bucate bune si aer curat.Mi-a placut foarte mult perechea de pauni care se plimba prin locatiile exterioare!!!

 603. Confortabil, personal amabil, terasa si restaurant excelente. Pozitionat in zona de agrement, posibil plimbari si activitati recreative .

 604. Personalul este foarte dragut si mancarea este FOARTE FOARTE BUNA.

 605. Personalul foarte amabil și disciplinați. Camera foarte curata și plăcută.Mâncarea foarte gustoasa cu porții mari, gustul coastelor este unul formidabil. Cu siguranță ne vom revedea ! 🤞

 606. Personalul foarte drăguț! Servirea a fost excelenta și au acum mai nou burger…este super bun

 607. Situat intr-o zona linistita, curat, renovat recent, conditii foarte bune, micul dejun se ia pe terasa langa piscina, se poate comanda orice. Merita!

 608. Camera super curată, cu mențiunea că era un plasture utilizat pe covor și o pungă cu snacks-uri ramasa intr-o noptiera, dar nu m-au facut să pun la indoiala curățenia per total. Baia extrem de curată. Arată bine și ingrijit, patul foarte confortabil și deși era o nuntă la 100 de metri distanță, geamurile au izolat fonic f bine. Piscina e foarte curată, nu e aglomerată și pentru un weekend e foarte plăcut. Personalul foarte amabil si politicos. Se află chiar în dreptul unui parc măricel și bine îngrijit.

 609. Camera curata dar mica. Servicii decente. Mult prea cald in camera (am fost in decembrie) dar cred ca multi turisti apreciaza asa ca nu am trecut acest aspect la minusuri.

 610. Totul foarte bine, personalul foarte amabil, cu siguranta am sa mai revin!

 611. Amabilitatea băiatului de la recepție, curățenia, micul dejun servit in cameră

 612. Curat, camera mare, patul impecabil. Baia imensa si apa calda.

 613. Totul. Amplasare mișto, camera superb amenajată. Recomand.

 614. Foarte curat,foarte liniștit și cu un personal excelent

 615. Totul,… Confort, locatie, personal,… Excelent!

 616. Personalul este foarte dragut si mancarea este FOARTE FOARTE BUNA.

 617. Personalul foarte amabil și disciplinați. Camera foarte curata și plăcută.Mâncarea foarte gustoasa cu porții mari, gustul coastelor este unul formidabil. Cu siguranță ne vom revedea ! 🤞

 618. Personalul foarte drăguț! Servirea a fost excelenta și au acum mai nou burger…este super bun

 619. Absolut tot, a fost excelent! Recomand cu încredere acest Hotel 👍! Si nu in ultimul rând, felicitări bucătarului și întregului personal,nota 10 !

 620. În contrast cu Alexandria, este un loc foarte frumos unde te poți bucura de servicii foarte bune!

 621. Hotelul este foarte frumos, raport calitate preț f bun.

 622. Camere spațioase, curățenie, paturi confortabile, mancarea foarte bună

 623. Bed was very comfortable. Room was clean. Nice garden, even a lake. Fast wifi.

 624. I did like the location as it is near to the city but not inside the city. I like the nature around the hotel. very cozy and very welcoming. food is very nice as we tried breakfast and prices are so good.

 625. Micul dejun normal, prospat si servit rapid. De asemenea conditiile foarte bune.

 626. Cafea f buna Atmosfera placuta la terasa de langa piscina.

 627. Situat intr-o zona linistita, curat, renovat recent, conditii foarte bune, micul dejun se ia pe terasa langa piscina, se poate comanda orice. Merita!

 628. Totul foarte bine, personalul foarte amabil, cu siguranta am sa mai revin!

 629. Amabilitatea băiatului de la recepție, curățenia, micul dejun servit in cameră

 630. Curat, camera mare, patul impecabil. Baia imensa si apa calda.

 631. Absolut tot, a fost excelent! Recomand cu încredere acest Hotel 👍! Si nu in ultimul rând, felicitări bucătarului și întregului personal,nota 10 !

 632. În contrast cu Alexandria, este un loc foarte frumos unde te poți bucura de servicii foarte bune!

 633. Hotelul este foarte frumos, raport calitate preț f bun.

 634. Amplasafea hotelului, ai senzatia ca esti la munte.

 635. Personalul din restaurant a fost foarte serviabil, chiar daca nu au avut apa la retea din cauza unor lucrari in zona ne-au onorat toate comenzile, inclusiv cafeaua la ibric( intrucat trebuia presiune la aparat) . Multumim😀

 636. Totul. Personal amabil,liniște curățenie.Cadru perfect pentru odihnă și relaxare.

 637. Totul a decurs minunat. Am fost primiți super bine,camerele foarte curate și îngrijite. Am decis sa mâncăm tot aici, a fost o decizie bună. Mâncarea gustoasa, hamburgeri mari și delicioși!Vom reveni, mulțumim CasaPapacip

 638. Personalul este foarte dragut si mancarea este FOARTE FOARTE BUNA.

 639. Personalul foarte amabil și disciplinați. Camera foarte curata și plăcută.Mâncarea foarte gustoasa cu porții mari, gustul coastelor este unul formidabil. Cu siguranță ne vom revedea ! 🤞

 640. Camere spațioase, curățenie, paturi confortabile, mancarea foarte bună

 641. Bed was very comfortable. Room was clean. Nice garden, even a lake. Fast wifi.

 642. I did like the location as it is near to the city but not inside the city. I like the nature around the hotel. very cozy and very welcoming. food is very nice as we tried breakfast and prices are so good.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled