Cazare ieftina Albena

De multe ori ne uitam dupa cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria

★★★ Villas Magnolia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Orhidea Park Hotel - All Inclusive

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Panorama Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Kompas Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Elitsa All Inclusive

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Mura - All Inclusive

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Nona - All Inclusive

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Todor si Mihnea Dănișor din Ciureni, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Todor si Mihnea Dănișor din Ciureni, jud. SalajCazare in Albena, Dobrici, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Liliana si Ozana Antonescu din Miheleu, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Albena, Dobrici, Bulgaria, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Liliana si Ozana Antonescu din Miheleu, jud. BihorCazare in Albena, Dobrici, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Alistar si Carmina Mihăilescu din Buda, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Alistar si Carmina Mihăilescu din Buda, jud. IasiCazare in Albena, Dobrici, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Georgian si Ludmila Bucur din Troas, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Albena, Dobrici, Bulgaria!

  (Georgian si Ludmila Bucur din Troas, jud. AradCazare in Albena, Dobrici, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Elisaveta si Niculina Mihnea din Scoposeni, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Albena, Dobrici, Bulgaria, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Elisaveta si Niculina Mihnea din Scoposeni, jud. IasiCazare in Albena, Dobrici, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Manole si Iosif Noica din Bradet, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Albena, Dobrici, Bulgaria.

  (Manole si Iosif Noica din Bradet, jud. CovasnaCazare in Albena, Dobrici, Bulgaria pentru 4 persoane)

 1. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 2. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 3. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 4. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 5. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 6. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 7. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 8. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 9. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 10. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 11. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 12. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 13. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 14. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 15. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 16. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 17. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 18. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 19. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 20. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 21. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 22. Mi-a placut tot. Angajati amabili, camere curate si moderne. Mancare buna.

 23. Totul, este al 3 an petrecut la kompas si in fiecare an am gasit o schimbare in bine in special la masa . Mancare buna ,proaspata si multa, pt noi a fost fff ok. nu suntem cu fite . Pt pretul platit a fost excelent. Scarile rulante ffffff utile .Personalul prietenos,amabil.

 24. Personal foarte bun , locația plăcută , scările rulante excelente , mâncare diversificata și bine gătită.

 25. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 26. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 27. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 28. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 29. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 30. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 31. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 32. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 33. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 34. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 35. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 36. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 37. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 38. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 39. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 40. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 41. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 42. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 43. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 44. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 45. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 46. Plaja cu nisipul fin. Mâncare diversificata,buna. Scările rulante asigura accesul ușor spre plaja. Excelent pentru familii cu copii.

 47. Locația Buna,aproape de plaja,mâncarea buna,piscinele foarte frumoase si ptr copii si ptr oamenii mari

 48. Camera cu vedere la mare. Piscinele curate, aproape de plaja.

 49. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 50. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 51. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 52. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 53. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 54. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 55. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 56. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 57. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 58. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 59. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 60. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 61. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 62. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 63. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 64. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 65. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 66. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 67. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 68. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 69. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 70. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 71. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 72. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 73. Mi-au placut multe,… aproape totul(mancarea, camera, plaja,personalul),si imi plac clatitele gata facute, caldute si bune de savurat… gratar in fiecare seara, fructe, salata, inghetata, etc… sigur nu pleci flamand, camera destul de mare cu patut, 3lifturi…

 74. Camera curata, cu pat foarte confortabil si vedere la mare. Amplasarea hotelului foarte aproape de plaja sa, pe care aveam incluse șezlonguri cu umbrela de soare. Mâncarea foarte variata si proaspăta.

 75. Camera cu vedere superbă la mare, piscina cu loc de joacă pentru copii, meniul all inclusive bogat și variat (nota 10 pt inghetata – preferata copiilor!). Locația excelentă – în centrul stațiunii și la 2-3 minute de plajă.

 76. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 77. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 78. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 79. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 80. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 81. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 82. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 83. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 84. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 85. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 86. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 87. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 88. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 89. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 90. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 91. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 92. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 93. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 94. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 95. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 96. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 97. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 98. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 99. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 100. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 101. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 102. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 103. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 104. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 105. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 106. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 107. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 108. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 109. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 110. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 111. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 112. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 113. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 114. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 115. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 116. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 117. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 118. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 119. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 120. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 121. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 122. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 123. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 124. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 125. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 126. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 127. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 128. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 129. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 130. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 131. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 132. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 133. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 134. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 135. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 136. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 137. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 138. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 139. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 140. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 141. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 142. Foarte frumoasa locatia si personalu hotelului foarte comunicativi

 143. Restul a fost foarte bine. Curatenie. Program pt copii. Excelent

 144. Amplasarea hotelului e buna, in apropierea plajei, chiar daca nu e chiar langa plaja. Mi-a placut faptul ca accepta animale de companie contra unei taxe de 20 BGN/zi. Nu trebuie uitata si optiunea de „All inclusive” care este de apreciat.

 145. Locația aproape de mare, mâncarea buna, liniște in hotel

 146. Aureliu-claudiu martie 24, 2019 at 11:02 am

  amplasarea wi fi corespunzator mancarea conform celor 4 stele

 147. Camera, personalul, plaja, mancarea, amplasarea, totul e excelent.

 148. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 149. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 150. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 151. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 152. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 153. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 154. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 155. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 156. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 157. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 158. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 159. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 160. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 161. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 162. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 163. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 164. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 165. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 166. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 167. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 168. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 169. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 170. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 171. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 172. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 173. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 174. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 175. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 176. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 177. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 178. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 179. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 180. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 181. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 182. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 183. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 184. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 185. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 186. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 187. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 188. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 189. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 190. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 191. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 192. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 193. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 194. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 195. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 196. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 197. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 198. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 199. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 200. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 201. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 202. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 203. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 204. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 205. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 206. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 207. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 208. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 209. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 210. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 211. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 212. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 213. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 214. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 215. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 216. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 217. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 218. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 219. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 220. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 221. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 222. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 223. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 224. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 225. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 226. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 227. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 228. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 229. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 230. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 231. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 232. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 233. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 234. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 235. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 236. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 237. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 238. Proprietarii minunati, curățenie, un pic cam departe de plaja – aprox 6km.

 239. Well equipped apartment, very bright and quiet, extremely clean! Everything you need inside a home. Very nice and helpful host. The apartment is located inside an autonomous complex of villas.

 240. Недавно построенный закрытый и охраняемый жилой комплекс в тихом и доступном на автомобиле месте. Аппартаменты оборудованны гостинной-кухней, стиральной машиной и удобной кроватью. На улице очень тихо, можно спать с открытым окном. Очень красивая территория с бассейном и ухоженными лужайками. Доброжелательные и отзывчивые владельцы. Нет проблем с парковкой.

 241. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 242. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 243. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 244. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 245. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 246. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 247. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 248. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 249. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 250. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 251. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 252. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 253. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 254. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 255. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 256. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 257. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 258. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 259. Proprietarii minunati, curățenie, un pic cam departe de plaja – aprox 6km.

 260. Well equipped apartment, very bright and quiet, extremely clean! Everything you need inside a home. Very nice and helpful host. The apartment is located inside an autonomous complex of villas.

 261. Недавно построенный закрытый и охраняемый жилой комплекс в тихом и доступном на автомобиле месте. Аппартаменты оборудованны гостинной-кухней, стиральной машиной и удобной кроватью. На улице очень тихо, можно спать с открытым окном. Очень красивая территория с бассейном и ухоженными лужайками. Доброжелательные и отзывчивые владельцы. Нет проблем с парковкой.

 262. Mancare diversificata(pui, porc, rata, vita, iepure, calitativa, aquapark , pentru 3 stele foarte bine , curatenie zilnic ,

 263. In afara de camere totul a fost foarte bine- plaja , restaurantul, mancarea , personalul. In ansamblu am fost multumiti.

 264. echipa de animatori a incercat sa faca tot posibilul sa ne simtim bine atat ziua la piscina cat si seara in amfiteatru desi mijoacele pe care le aveau la dispozitie au fost mai mult decat modeste. Statiunea in sine este curata si linistita si se vede ca are un management bun.

 265. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 266. Totul este „exelent”: personal receptie, personalul si mancarea all inclusive, locul este curat, linistit si..mult verde! Precizez am avut si catelusii cu mine, nu au fost probleme, toata lumea i a placut.Multumesc Ralitsa superior.evaluare de 5 stele cu+!

 267. Curatenia, personalul, spectacolele de seara ținute la teatrul de varietăți.

 268. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 269. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 270. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 271. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 272. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 273. Camera spațioasă, cu chicinetă, baie cu duș și cadă plus o toaleta de serviciu, foarte curat, mancarea diversificată și proaspătă, personal amabil, piscină interioară, saună. Toate condițiile de nota 10.

 274. Totul ok , calitate pret. O stațiune Verde si liniștită.

 275. -Locația aproape de plajă si de centru – Piscina – Camera avea vedere spre mare

 276. Totul la superlativ. Personalul orientat catre client. Felicitari!

 277. Plaja cu nisipul fin. Mâncare diversificata,buna. Scările rulante asigura accesul ușor spre plaja. Excelent pentru familii cu copii.

 278. Locația Buna,aproape de plaja,mâncarea buna,piscinele foarte frumoase si ptr copii si ptr oamenii mari

 279. Camera cu vedere la mare. Piscinele curate, aproape de plaja.

 280. A fost totul foarte bine, de aceea venim de 5-6 ani.

 281. Nimic sau mai bine zis , mi-a placut de noi ca suntem o gasca vesela care stie sa se distreze in orice situatie neplacuta si uitam repede de lucrurile care ne-au deranjat ,dar sigur nu va mai fi a.3.a oara la acest hotel si chiar si in Albena!!

 282. Hotel proaspat renovat. Mobilier nou, modern. TV Samsung Smart – nou (diagonala 127). Paturi foarte confortabile. Locuri de parcare suficiente (20 leva /zi), vis-a-vis de plaja (2 min) sezlonguri si umbrela incluse pe plaja.

 283. Amplasarea in padure. Mancare buna si pentru toate gusturile.

 284. Echipa de animatie a fost singurul lucru de calitate a hotelului

 285. Camera curate cu A/C, paturi confortabile si mancare buna.

 286. Mi-a placut tot. Angajati amabili, camere curate si moderne. Mancare buna.

 287. Totul, este al 3 an petrecut la kompas si in fiecare an am gasit o schimbare in bine in special la masa . Mancare buna ,proaspata si multa, pt noi a fost fff ok. nu suntem cu fite . Pt pretul platit a fost excelent. Scarile rulante ffffff utile .Personalul prietenos,amabil.

 288. Personal foarte bun , locația plăcută , scările rulante excelente , mâncare diversificata și bine gătită.

 289. Amplasarea in padure. Mancare buna si pentru toate gusturile.

 290. Echipa de animatie a fost singurul lucru de calitate a hotelului

 291. Camera curate cu A/C, paturi confortabile si mancare buna.

 292. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 293. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 294. Camerele superbe, personalul amabil, mancarea extraordinara, atmosfera faina seara in restaurant (muzica romaneasca), facilitati piscina, plaja, spa etc

 295. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 296. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 297. Camera mare,curata, spatioasa.Am fost cazati la etajul 6, vedere catre piscina si un pic catre mare.Mancarea f buna si diversificata.

 298. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 299. Totul este „exelent”: personal receptie, personalul si mancarea all inclusive, locul este curat, linistit si..mult verde! Precizez am avut si catelusii cu mine, nu au fost probleme, toata lumea i a placut.Multumesc Ralitsa superior.evaluare de 5 stele cu+!

 300. Ok pt pret Parcare insuficienta Departe plaja,autobuzele care trebuiau să circule nu existau

 301. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 302. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 303. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 304. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 305. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 306. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 307. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 308. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 309. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 310. Proprietarii minunati, curățenie, un pic cam departe de plaja – aprox 6km.

 311. Well equipped apartment, very bright and quiet, extremely clean! Everything you need inside a home. Very nice and helpful host. The apartment is located inside an autonomous complex of villas.

 312. Elenaaaaaaaaa mai 11, 2019 at 5:07 am

  Недавно построенный закрытый и охраняемый жилой комплекс в тихом и доступном на автомобиле месте. Аппартаменты оборудованны гостинной-кухней, стиральной машиной и удобной кроватью. На улице очень тихо, можно спать с открытым окном. Очень красивая территория с бассейном и ухоженными лужайками. Доброжелательные и отзывчивые владельцы. Нет проблем с парковкой.

 313. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 314. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 315. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 316. Superb de mers pentru familii cu copii locuri de joaca piscine activitati pentru copii spectacole si un restaurant pentru toate gusturile. Acceasi bani de Ef. Nord s au Sud aici e de 10x mai frumos si conditii mai bune si pentru 100km in plus merita efortu.

 317. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 318. Totul este „exelent”: personal receptie, personalul si mancarea all inclusive, locul este curat, linistit si..mult verde! Precizez am avut si catelusii cu mine, nu au fost probleme, toata lumea i a placut.Multumesc Ralitsa superior.evaluare de 5 stele cu+!

 319. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 320. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 321. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 322. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 323. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 324. Camerele superbe, personalul amabil, mancarea extraordinara, atmosfera faina seara in restaurant (muzica romaneasca), facilitati piscina, plaja, spa etc

 325. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 326. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 327. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 328. Totul ok , calitate pret. O stațiune Verde si liniștită.

 329. -Locația aproape de plajă si de centru – Piscina – Camera avea vedere spre mare

 330. Totul la superlativ. Personalul orientat catre client. Felicitari!

 331. Plaja cu nisipul fin. Mâncare diversificata,buna. Scările rulante asigura accesul ușor spre plaja. Excelent pentru familii cu copii.

 332. Locația Buna,aproape de plaja,mâncarea buna,piscinele foarte frumoase si ptr copii si ptr oamenii mari

 333. Camera cu vedere la mare. Piscinele curate, aproape de plaja.

 334. A fost totul foarte bine, de aceea venim de 5-6 ani.

 335. Nimic sau mai bine zis , mi-a placut de noi ca suntem o gasca vesela care stie sa se distreze in orice situatie neplacuta si uitam repede de lucrurile care ne-au deranjat ,dar sigur nu va mai fi a.3.a oara la acest hotel si chiar si in Albena!!

 336. Hotel proaspat renovat. Mobilier nou, modern. TV Samsung Smart – nou (diagonala 127). Paturi foarte confortabile. Locuri de parcare suficiente (20 leva /zi), vis-a-vis de plaja (2 min) sezlonguri si umbrela incluse pe plaja.

 337. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 338. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 339. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 340. Superb de mers pentru familii cu copii locuri de joaca piscine activitati pentru copii spectacole si un restaurant pentru toate gusturile. Acceasi bani de Ef. Nord s au Sud aici e de 10x mai frumos si conditii mai bune si pentru 100km in plus merita efortu.

 341. Tinand cont ca am fost in extra sezon mincarea a fost suficienta si foarte ok

 342. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 343. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 344. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 345. Camera mare,curata, spatioasa.Am fost cazati la etajul 6, vedere catre piscina si un pic catre mare.Mancarea f buna si diversificata.

 346. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 347. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 348. Camerele superbe, personalul amabil, mancarea extraordinara, atmosfera faina seara in restaurant (muzica romaneasca), facilitati piscina, plaja, spa etc

 349. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 350. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 351. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 352. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 353. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 354. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 355. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 356. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 357. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 358. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 359. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 360. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 361. Amplasarea in padure. Mancare buna si pentru toate gusturile.

 362. Echipa de animatie a fost singurul lucru de calitate a hotelului

 363. Camera curate cu A/C, paturi confortabile si mancare buna.

 364. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 365. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 366. Camerele superbe, personalul amabil, mancarea extraordinara, atmosfera faina seara in restaurant (muzica romaneasca), facilitati piscina, plaja, spa etc

 367. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 368. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 369. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 370. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 371. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 372. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 373. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 374. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 375. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 376. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 377. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 378. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 379. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 380. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 381. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 382. Atitudinea majorității personalului, incepând cu managerul și cu personalul de la receptie apoi cei de la restaurant ( sala)

 383. Foarte frumoasa locatia si personalu hotelului foarte comunicativi

 384. Restul a fost foarte bine. Curatenie. Program pt copii. Excelent

 385. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 386. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 387. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 388. Superb de mers pentru familii cu copii locuri de joaca piscine activitati pentru copii spectacole si un restaurant pentru toate gusturile. Acceasi bani de Ef. Nord s au Sud aici e de 10x mai frumos si conditii mai bune si pentru 100km in plus merita efortu.

 389. Tinand cont ca am fost in extra sezon mincarea a fost suficienta si foarte ok

 390. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 391. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 392. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 393. Camera mare,curata, spatioasa.Am fost cazati la etajul 6, vedere catre piscina si un pic catre mare.Mancarea f buna si diversificata.

 394. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 395. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 396. Camerele superbe, personalul amabil, mancarea extraordinara, atmosfera faina seara in restaurant (muzica romaneasca), facilitati piscina, plaja, spa etc

 397. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 398. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 399. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 400. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 401. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 402. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 403. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 404. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 405. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 406. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 407. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 408. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 409. Superb de mers pentru familii cu copii locuri de joaca piscine activitati pentru copii spectacole si un restaurant pentru toate gusturile. Acceasi bani de Ef. Nord s au Sud aici e de 10x mai frumos si conditii mai bune si pentru 100km in plus merita efortu.

 410. Tinand cont ca am fost in extra sezon mincarea a fost suficienta si foarte ok

 411. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 412. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 413. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 414. Camera mare,curata, spatioasa.Am fost cazati la etajul 6, vedere catre piscina si un pic catre mare.Mancarea f buna si diversificata.

 415. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 416. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 417. Camerele superbe, personalul amabil, mancarea extraordinara, atmosfera faina seara in restaurant (muzica romaneasca), facilitati piscina, plaja, spa etc

 418. Totul a fost foarte bun,mâncare foarte diversificată ,camera super ok, vom mai reveni cu placere aici.Liniste.

 419. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 420. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 421. Super,liniște ,verdeață mancare și servicii de nota 20.

 422. plaja, curat in mare. pot pleca de pe plaja fara sa nu stau cu morcovul ca trec dubiosi pentru cioardeala.

 423. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 424. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 425. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 426. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 427. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 428. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 429. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 430. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 431. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 432. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 433. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 434. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 435. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 436. Superb de mers pentru familii cu copii locuri de joaca piscine activitati pentru copii spectacole si un restaurant pentru toate gusturile. Acceasi bani de Ef. Nord s au Sud aici e de 10x mai frumos si conditii mai bune si pentru 100km in plus merita efortu.

 437. Tinand cont ca am fost in extra sezon mincarea a fost suficienta si foarte ok

 438. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 439. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 440. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 441. Camera mare,curata, spatioasa.Am fost cazati la etajul 6, vedere catre piscina si un pic catre mare.Mancarea f buna si diversificata.

 442. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 443. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 444. Camerele superbe, personalul amabil, mancarea extraordinara, atmosfera faina seara in restaurant (muzica romaneasca), facilitati piscina, plaja, spa etc

 445. Totul a fost foarte bun,mâncare foarte diversificată ,camera super ok, vom mai reveni cu placere aici.Liniste.

 446. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 447. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 448. Mancarea excelenta si diversificata ,bine gatita.Apropierea de plaja ne-a incantat,dar si faptul ca am avut sezlonguri,umbrele asigurate.Imprejurimile frumoase,linistite cu multa verdeata.!Am avut un sejur reusit!

 449. Super,liniște ,verdeață mancare și servicii de nota 20.

 450. plaja, curat in mare. pot pleca de pe plaja fara sa nu stau cu morcovul ca trec dubiosi pentru cioardeala.

 451. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 452. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai „bratara” (check-in).

 453. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 454. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 455. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 456. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 457. Locatia a fost ok, insa curatenia in camera a lasat de dorit.Totul mirosea a mucegai, o mizerie de nedescris, furnici peste tot ..Nu mai discutam despre schimbarea lenjeriei sau a prosoapelor…nimic..NU Recomand.

 458. Amplasarea excelenta, piscina minunata, și mâncare f Bună !

 459. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 460. Superb de mers pentru familii cu copii locuri de joaca piscine activitati pentru copii spectacole si un restaurant pentru toate gusturile. Acceasi bani de Ef. Nord s au Sud aici e de 10x mai frumos si conditii mai bune si pentru 100km in plus merita efortu.

 461. Tinand cont ca am fost in extra sezon mincarea a fost suficienta si foarte ok

 462. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 463. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 464. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 465. Camera mare,curata, spatioasa.Am fost cazati la etajul 6, vedere catre piscina si un pic catre mare.Mancarea f buna si diversificata.

 466. Am avut cameră la parter cu piscină, direct din balconul camerei. Super tare. Cand vom merge iar la acest hotel vom alege aceeași cameră cu piscină. Breakfast-ul, la superlativ, mâncare diversă și de calitate. Recomand acest hotel.

 467. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 468. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 469. Totul a fost foarte bun,mâncare foarte diversificată ,camera super ok, vom mai reveni cu placere aici.Liniste.

 470. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 471. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 472. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 473. Mancarea excelenta si diversificata ,bine gatita.Apropierea de plaja ne-a incantat,dar si faptul ca am avut sezlonguri,umbrele asigurate.Imprejurimile frumoase,linistite cu multa verdeata.!Am avut un sejur reusit!

 474. Super,liniște ,verdeață mancare și servicii de nota 20.

 475. Masa a fost buna, cu o varietate mare de feluri de mincare. Locatia ok pentru pretul platit. Parcarea scumpa (20 leva/zi) dar foarte aerisit in jurul locatiei si chiar in statiune.

 476. Hotelul curat, locatia ok, aproape de plaja. Mancarea buna, proaspata si destul de variata. Raport bun calitate pret. Personalul amabil

 477. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 478. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 479. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 480. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 481. Locatia a fost ok, insa curatenia in camera a lasat de dorit.Totul mirosea a mucegai, o mizerie de nedescris, furnici peste tot ..Nu mai discutam despre schimbarea lenjeriei sau a prosoapelor…nimic..NU Recomand.

 482. Amplasarea excelenta, piscina minunata, și mâncare f Bună !

 483. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 484. Asezarea si spatiile verzi, linistea, piscina curata, loc de parcare.

 485. oribil. camerele nu sunt ca in poze! Serviciile all inclusiv nu sunt in permanenta. Am asteptat 5 ore pana ne-am cazat. NU recomand

 486. Mâncare buna, diversificată, multe piscine, pt toate vârstele. A fost un loc linistit cu spectacole pt copii in fiecare seara.

 487. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 488. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 489. Camera mare,curata, spatioasa.Am fost cazati la etajul 6, vedere catre piscina si un pic catre mare.Mancarea f buna si diversificata.

 490. Am avut cameră la parter cu piscină, direct din balconul camerei. Super tare. Cand vom merge iar la acest hotel vom alege aceeași cameră cu piscină. Breakfast-ul, la superlativ, mâncare diversă și de calitate. Recomand acest hotel.

 491. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 492. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 493. Amplasarea pe plaja, mancare diversificata, curatenie.

 494. Totul a fost foarte bun,mâncare foarte diversificată ,camera super ok, vom mai reveni cu placere aici.Liniste.

 495. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 496. Plaja si apa nota 10. Daca vrei saltea pentru sezlong platesti 2 leva/zi.

 497. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 498. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 499. Masa a fost buna, cu o varietate mare de feluri de mincare. Locatia ok pentru pretul platit. Parcarea scumpa (20 leva/zi) dar foarte aerisit in jurul locatiei si chiar in statiune.

 500. Hotelul curat, locatia ok, aproape de plaja. Mancarea buna, proaspata si destul de variata. Raport bun calitate pret. Personalul amabil

 501. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 502. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 503. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 504. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 505. Clătitele erau bune, piscina mare si aveam voie sa stam si seara in ea.

 506. Piscina, atmosfera, mancarea…. aici e totul ok.

 507. Locatia a fost ok, insa curatenia in camera a lasat de dorit.Totul mirosea a mucegai, o mizerie de nedescris, furnici peste tot ..Nu mai discutam despre schimbarea lenjeriei sau a prosoapelor…nimic..NU Recomand.

 508. Liniste, relaxant, loc perfect pentru familii cu copii!!!

 509. Amplasarea hotelului intr.o zona plina de verdeata!..felicitari si bucatarilor!

 510. Camera sub orice critica.. in comunism era curat ca erai “ ras” daca nu era… parcare un mare”0” … aqua park, ok … in rest…. cautati altceva daca vreti sa nu va intoarceti acasa cu ceva “ chiriasi” ori primul drum la DV ( dermato-venerice… ciupituri… paianjeni, poate plosnite, gandaci de igrasie)…. concediu placut!

 511. Mancare excelenta. Locatie aproape de plaja, cu sezlonguri gratuite. Suficiente sezlonguri si umbrele inclusiv la piscina hotelului. Foarte bine insonorizat. Organizare buna.

 512. Totul a fost foarte frumos Micul dejun foarte bogat, fructe si legume proaspete! Personalul atent si dragut!

 513. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 514. Am avut cameră la parter cu piscină, direct din balconul camerei. Super tare. Cand vom merge iar la acest hotel vom alege aceeași cameră cu piscină. Breakfast-ul, la superlativ, mâncare diversă și de calitate. Recomand acest hotel.

 515. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 516. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 517. Mâncare variată si suficientă, inclusiv dulciurile si fructele. Asezare excelentă, chiar pe malul mării, oferind o plaja privată excelentă. Personal extrem de amabil.

 518. Amplasarea pe plaja, mancare diversificata, curatenie.

 519. Totul a fost foarte bun,mâncare foarte diversificată ,camera super ok, vom mai reveni cu placere aici.Liniste.

 520. Plaja si apa nota 10. Daca vrei saltea pentru sezlong platesti 2 leva/zi.

 521. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 522. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 523. Locatia si amabilitatea intregului personal. Mincarea gustoasa si foarte bine pregatita. Camera avea o vedere placuta la Pool si la verdeata din jurul hotelului.

 524. Masa a fost buna, cu o varietate mare de feluri de mincare. Locatia ok pentru pretul platit. Parcarea scumpa (20 leva/zi) dar foarte aerisit in jurul locatiei si chiar in statiune.

 525. Hotelul curat, locatia ok, aproape de plaja. Mancarea buna, proaspata si destul de variata. Raport bun calitate pret. Personalul amabil

 526. Mi-a placut tot. Angajati amabili, camere curate si moderne. Mancare buna.

 527. Totul, este al 3 an petrecut la kompas si in fiecare an am gasit o schimbare in bine in special la masa . Mancare buna ,proaspata si multa, pt noi a fost fff ok. nu suntem cu fite . Pt pretul platit a fost excelent. Scarile rulante ffffff utile .Personalul prietenos,amabil.

 528. Personal foarte bun , locația plăcută , scările rulante excelente , mâncare diversificata și bine gătită.

 529. Locație, mâncare, piscină, era aproape de plajă.

 530. Clătitele erau bune, piscina mare si aveam voie sa stam si seara in ea.

 531. Piscina, atmosfera, mancarea…. aici e totul ok.

 532. Proprietatea a fost curată, liniște, ne puteam odihni cu copilul, dupa amiaza, era plăcut ca era multă verdeața, deoarece nu era caldura sufocanta, țânțari sau muste. Personal extrem de amabil, mâncarea extrem de diversificata si extrem de gustoasa, băuturile la fel, diversificate si bune. Ștrandul de la Aqua Club, e ingenios si foarte foarte fain. Piscinele din împrejurimile resortului, la fel. Curate, apa foarte plăcută. Personalul de entertainment, foarte mișto. Marea foarte calda, totul a fost incredibil. Absolut incredibil. Imi pare rău ca nu am luat pentru 10 zile si doar 7.

 533. Personalul de la restaurant foarte implicati, zambitori tot timpul si foarte harnici, felicitari! Un alt aspect pozitiv a fost curatenia ireprosabila!

 534. locatia, excelent iar micul dejun ok, doar ar trebui ca preparatele sa fie mai diversificate

 535. Mancare excelenta. Locatie aproape de plaja, cu sezlonguri gratuite. Suficiente sezlonguri si umbrele inclusiv la piscina hotelului. Foarte bine insonorizat. Organizare buna.

 536. Totul a fost foarte frumos Micul dejun foarte bogat, fructe si legume proaspete! Personalul atent si dragut!

 537. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 538. Problema a fost însă remediată în scurt timp. Personal amabil, condiţii de cazare foarte bune, un pat confortabil, plajă privată.

 539. Am avut cameră la parter cu piscină, direct din balconul camerei. Super tare. Cand vom merge iar la acest hotel vom alege aceeași cameră cu piscină. Breakfast-ul, la superlativ, mâncare diversă și de calitate. Recomand acest hotel.

 540. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 541. Mâncare variată si suficientă, inclusiv dulciurile si fructele. Asezare excelentă, chiar pe malul mării, oferind o plaja privată excelentă. Personal extrem de amabil.

 542. Amplasarea pe plaja, mancare diversificata, curatenie.

 543. Totul a fost foarte bun,mâncare foarte diversificată ,camera super ok, vom mai reveni cu placere aici.Liniste.

 544. Plaja si apa nota 10. Daca vrei saltea pentru sezlong platesti 2 leva/zi.

 545. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 546. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 547. Aproape de plaja si zona de promenada, plaja proprie, mancarea gustoasa si destul de variata pentru a satisface gusturile grupului de 4 adulti si un copil. Pana la urma raport calitate pret ok, avand in vedere ca a fost luat cu o zi inainte de inceperea sejurului.

 548. Locatia si amabilitatea intregului personal. Mincarea gustoasa si foarte bine pregatita. Camera avea o vedere placuta la Pool si la verdeata din jurul hotelului.

 549. Masa a fost buna, cu o varietate mare de feluri de mincare. Locatia ok pentru pretul platit. Parcarea scumpa (20 leva/zi) dar foarte aerisit in jurul locatiei si chiar in statiune.

 550. Revin cu plăcere……Mâncare foarte buna….ieftin…personal amabil…camerele curate…băile la fel…. destul de aproape de plajă…..circa 7-8 minute mers lejer…scările rulante circulau doar pe sensul de urcare…dar coborârea pe jos e plăcută, umbrită…

 551. Mi-a placut tot. Angajati amabili, camere curate si moderne. Mancare buna.

 552. Totul, este al 3 an petrecut la kompas si in fiecare an am gasit o schimbare in bine in special la masa . Mancare buna ,proaspata si multa, pt noi a fost fff ok. nu suntem cu fite . Pt pretul platit a fost excelent. Scarile rulante ffffff utile .Personalul prietenos,amabil.

 553. Personal prietenos, mancare ok. Vilele sunt mai retrase, departe de plaja, dar se ajunge repede datorita scarilor rulante.

 554. Ne-au placut vilele si parcul in care sunt amplasate aceste vile. Fiecare camera are cate o terasa mare, inconjurata de vegetatie deasa si copaci inalti. Dupa o zi de plaja si caldura, faptul ca te poti retrage intr-un peisaj racoros de munte este de nepretuit.

 555. Plaja este superbă iar liniștea care te înconjoară te deconectează, faptul că nu urlă muzica in difuzoare pe plaja și nu sunt vânzători ambulanți merita sa petreci un sejur aici .

 556. Mesele sunt foarte variate, pentru toate gusturile, 10 cu felicitări, acuaclubul nou si foarte bine organizat

 557. PrimaSol Ralitsa Superior Aquaclub Hotel este un hotel curat dar foarte modest, situat in partea inalta a statiunii. Plaja este superba, statiunea in sine este frumoasa, verde, ingrijita.

 558. Totul a fost minunat pentru o familie cu doi copii

 559. Este un loc linistit cu locuri însorite, cu parcuri pentru plimbări de seară,

 560. Statiune linistita, pentru familii. Mancare buna. Acces usor la plaja.

 561. Plaja cu nisipul fin. Mâncare diversificata,buna. Scările rulante asigura accesul ușor spre plaja. Excelent pentru familii cu copii.

 562. Piscina ok, înghețată, fructe și prăjituri la piscină, mâncare destul de bună și multă

 563. Localizarea, deși departe de plaja, pentru noi a fost ok.

 564. Amplasarea in padure. Mancare buna si pentru toate gusturile.

 565. Mancarea f buna si diversificata, garniturile au fost zilnic cartofi, orez si legume (gatite zilnic altfel). Supele si felurile principale delicioase si schimbate zilnic (timp de 6 zile nu s-au repetat). Deserturile gustoase insa au fost doar cateva feluri pe perioada sejurului. Fructe si inghetata mereu proaspete. Echipa de animatori pt cei mici a fost super distractiva. Piscinele curate.

 566. Mancarea a fost buna si diversificata. Curatenie s a facut aproape zilnic. Personal tanar aprox ok.

 567. Revin cu plăcere……Mâncare foarte buna….ieftin…personal amabil…camerele curate…băile la fel…. destul de aproape de plajă…..circa 7-8 minute mers lejer…scările rulante circulau doar pe sensul de urcare…dar coborârea pe jos e plăcută, umbrită…

 568. Foarte bine așezat hotelul, chiar pe plajă. Personalul foarte amabil, șezlonguri pentru toată lumea, la orice oră. Curat, confortabil. Într-un cuvânt: excelent!

 569. Poziționarea hotelului – pe plaja Amabilitatea personalului.

 570. amplasarea foarte buna, mancarea si bautura buna.

 571. Hotel pe plaja, piscine curate ptr copiii, liniste, apa curata.

 572. Mâncarea bună, diversa. Locația pe plaja a hotelului și existenta minibusului gratuit în stațiune.

 573. Mancarea a fost intodeauna proaspata in cantitati uriase si foarte gustoasa! Plaja a fost ok.

 574. Cel mai mult mi-a placut amplasarea, pe plaja, a hotelului.

 575. Micul dejun a fost diversificat si suficient. hotelul este amplasat linga plaja la aproximativ 10 metri si este ideal pentru familiile cu copii.

 576. Plaja si apa nota 10. Daca vrei saltea pentru sezlong platesti 2 leva/zi.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled