Cazare ieftina Albena

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Todor si Mihnea Dănișor din Ciureni, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Todor si Mihnea Dănișor din Ciureni, jud. SalajCazare in Albena, Dobrici, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Liliana si Ozana Antonescu din Miheleu, jud. Bihor recomanda unul dintre locurile de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Albena, Dobrici, Bulgaria, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Liliana si Ozana Antonescu din Miheleu, jud. BihorCazare in Albena, Dobrici, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Alistar si Carmina Mihăilescu din Buda, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Alistar si Carmina Mihăilescu din Buda, jud. IasiCazare in Albena, Dobrici, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Georgian si Ludmila Bucur din Troas, jud. Arad recomanda unul dintre locurile de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Albena, Dobrici, Bulgaria!

  (Georgian si Ludmila Bucur din Troas, jud. AradCazare in Albena, Dobrici, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Elisaveta si Niculina Mihnea din Scoposeni, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Albena, Dobrici, Bulgaria, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Elisaveta si Niculina Mihnea din Scoposeni, jud. IasiCazare in Albena, Dobrici, Bulgaria pentru 4 persoane)

 • Manole si Iosif Noica din Bradet, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Albena, Dobrici, Bulgaria prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Albena, Dobrici, Bulgaria.

  (Manole si Iosif Noica din Bradet, jud. CovasnaCazare in Albena, Dobrici, Bulgaria pentru 4 persoane)

 1. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 2. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 3. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 4. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 5. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 6. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 7. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 8. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 9. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 10. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 11. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 12. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 13. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 14. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 15. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 16. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 17. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 18. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 19. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 20. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 21. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 22. Mi-a placut tot. Angajati amabili, camere curate si moderne. Mancare buna.

 23. Totul, este al 3 an petrecut la kompas si in fiecare an am gasit o schimbare in bine in special la masa . Mancare buna ,proaspata si multa, pt noi a fost fff ok. nu suntem cu fite . Pt pretul platit a fost excelent. Scarile rulante ffffff utile .Personalul prietenos,amabil.

 24. Personal foarte bun , locația plăcută , scările rulante excelente , mâncare diversificata și bine gătită.

 25. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 26. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 27. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 28. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 29. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 30. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 31. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 32. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 33. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 34. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 35. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 36. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 37. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 38. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 39. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 40. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 41. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 42. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 43. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 44. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 45. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 46. Plaja cu nisipul fin. Mâncare diversificata,buna. Scările rulante asigura accesul ușor spre plaja. Excelent pentru familii cu copii.

 47. Locația Buna,aproape de plaja,mâncarea buna,piscinele foarte frumoase si ptr copii si ptr oamenii mari

 48. Camera cu vedere la mare. Piscinele curate, aproape de plaja.

 49. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 50. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 51. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 52. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 53. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 54. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 55. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 56. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 57. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 58. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 59. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 60. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 61. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 62. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 63. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 64. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 65. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 66. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 67. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 68. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 69. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 70. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 71. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 72. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 73. Mi-au placut multe,… aproape totul(mancarea, camera, plaja,personalul),si imi plac clatitele gata facute, caldute si bune de savurat… gratar in fiecare seara, fructe, salata, inghetata, etc… sigur nu pleci flamand, camera destul de mare cu patut, 3lifturi…

 74. Camera curata, cu pat foarte confortabil si vedere la mare. Amplasarea hotelului foarte aproape de plaja sa, pe care aveam incluse șezlonguri cu umbrela de soare. Mâncarea foarte variata si proaspăta.

 75. Camera cu vedere superbă la mare, piscina cu loc de joacă pentru copii, meniul all inclusive bogat și variat (nota 10 pt inghetata – preferata copiilor!). Locația excelentă – în centrul stațiunii și la 2-3 minute de plajă.

 76. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 77. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 78. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 79. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 80. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 81. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 82. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 83. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 84. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 85. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 86. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 87. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 88. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 89. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 90. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 91. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 92. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 93. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 94. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 95. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 96. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 97. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 98. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 99. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 100. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 101. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 102. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 103. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 104. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 105. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 106. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 107. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 108. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 109. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 110. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 111. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 112. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 113. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 114. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 115. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 116. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 117. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 118. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 119. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 120. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 121. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 122. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 123. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 124. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 125. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 126. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 127. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 128. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 129. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 130. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 131. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 132. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 133. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 134. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 135. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 136. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 137. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 138. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 139. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 140. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 141. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 142. Foarte frumoasa locatia si personalu hotelului foarte comunicativi

 143. Restul a fost foarte bine. Curatenie. Program pt copii. Excelent

 144. Amplasarea hotelului e buna, in apropierea plajei, chiar daca nu e chiar langa plaja. Mi-a placut faptul ca accepta animale de companie contra unei taxe de 20 BGN/zi. Nu trebuie uitata si optiunea de “All inclusive” care este de apreciat.

 145. Locația aproape de mare, mâncarea buna, liniște in hotel

 146. Aureliu-claudiu martie 24, 2019 at 11:02 am

  amplasarea wi fi corespunzator mancarea conform celor 4 stele

 147. Camera, personalul, plaja, mancarea, amplasarea, totul e excelent.

 148. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 149. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 150. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 151. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 152. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 153. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 154. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 155. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 156. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 157. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 158. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 159. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 160. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 161. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 162. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 163. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 164. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 165. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 166. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 167. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 168. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 169. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 170. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 171. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 172. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 173. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 174. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 175. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 176. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 177. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 178. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 179. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 180. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 181. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 182. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 183. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 184. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 185. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 186. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 187. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 188. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 189. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 190. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 191. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 192. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 193. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 194. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 195. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 196. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 197. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 198. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 199. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 200. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 201. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 202. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 203. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 204. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 205. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 206. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 207. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 208. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 209. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 210. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 211. Locatie foarte aproape de plaja, umbrelute si sezlonguri gratuite, locatie centrala, mancarea in general buna, daca nu iti place ceva, ai de unde alege, variatie in regula.

 212. Marea si plaja foarte bine organizata in privinta sejlongurilor

 213. Mâncarea a fost delicioasă și pe saturate. Personalul a fost foarte amabil.

 214. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 215. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 216. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 217. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 218. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 219. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 220. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 221. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 222. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 223. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 224. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 225. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 226. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 227. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 228. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 229. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 230. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 231. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 232. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 233. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 234. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 235. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 236. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 237. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 238. Proprietarii minunati, curățenie, un pic cam departe de plaja – aprox 6km.

 239. Well equipped apartment, very bright and quiet, extremely clean! Everything you need inside a home. Very nice and helpful host. The apartment is located inside an autonomous complex of villas.

 240. Недавно построенный закрытый и охраняемый жилой комплекс в тихом и доступном на автомобиле месте. Аппартаменты оборудованны гостинной-кухней, стиральной машиной и удобной кроватью. На улице очень тихо, можно спать с открытым окном. Очень красивая территория с бассейном и ухоженными лужайками. Доброжелательные и отзывчивые владельцы. Нет проблем с парковкой.

 241. Locatia, promptitudinea personalului de la Receptie, flexibilitatea personalului. Patul deosebit de confortabil, perna excelenta in a asigura un somn odihnitor. Facilitatea de tip studio cu posibilitatea de a-ti pregati singur cafeaua sau da a incalzi ceva la cuptorul cu micro-unde. Personalul hotelului se straduieste sa satisfaca cerintele unui hotel de 5 stele, chiar daca uneori nu reuseste in totalitate.

 242. Mic dejun generos ,variat Cina destul de bine gandita si diversificata Managerul General foarte dragut ,Bill Boy de asemenea

 243. Camera este spatioasa si frumoasa. Patul extrem de confortabil. Mancarea deosebita. Am avut demipensiune si la cina exista apa plata, ceea ce este perfect. Gasesti in restaurant tot ce doresti. Piscinele mari si curate.

 244. Locatia este minunata, amenajare si confort maxim in camere, in interior si exterior hotel. Plaja ingrijita, nisip fin, sezlonguri distantate. Diversitate felurilor de mancare incluse in pachet este ok.

 245. FOARTE CURAT, ELEGANT , PATUL CONFORTABIL ,,MIC DEJUN DIVERSIFICAT ,PERSONAL AMABIL ; RECOMAND CU INCREDERE SI PLACERE . IMI DORESC SA REVIN !

 246. Concept, design, dotari, confort, toate ok. Piscine & Spa, ok.

 247. Mancare excelenta si pe toate gusturile Acces la aquaparc 3 piscine mari si una interioara curate

 248. Locatie frumoasa,personal amabil prosoape curate,piscinele curate,mâncare buna și multa.

 249. Mâncarea si personalul de la restaurant respectiv bar. Plaja cu nisip fin si chiar dacă mai găseai mucuri e infinit mai curată decât la Mamaia Aquaparcul deși are o apa rece rece Faptul ca au mai multe piscine in jurul hotelului

 250. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 251. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 252. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 253. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 254. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 255. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 256. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 257. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 258. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 259. Proprietarii minunati, curățenie, un pic cam departe de plaja – aprox 6km.

 260. Well equipped apartment, very bright and quiet, extremely clean! Everything you need inside a home. Very nice and helpful host. The apartment is located inside an autonomous complex of villas.

 261. Недавно построенный закрытый и охраняемый жилой комплекс в тихом и доступном на автомобиле месте. Аппартаменты оборудованны гостинной-кухней, стиральной машиной и удобной кроватью. На улице очень тихо, можно спать с открытым окном. Очень красивая территория с бассейном и ухоженными лужайками. Доброжелательные и отзывчивые владельцы. Нет проблем с парковкой.

 262. Mancare diversificata(pui, porc, rata, vita, iepure, calitativa, aquapark , pentru 3 stele foarte bine , curatenie zilnic ,

 263. In afara de camere totul a fost foarte bine- plaja , restaurantul, mancarea , personalul. In ansamblu am fost multumiti.

 264. echipa de animatori a incercat sa faca tot posibilul sa ne simtim bine atat ziua la piscina cat si seara in amfiteatru desi mijoacele pe care le aveau la dispozitie au fost mai mult decat modeste. Statiunea in sine este curata si linistita si se vede ca are un management bun.

 265. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 266. Totul este “exelent”: personal receptie, personalul si mancarea all inclusive, locul este curat, linistit si..mult verde! Precizez am avut si catelusii cu mine, nu au fost probleme, toata lumea i a placut.Multumesc Ralitsa superior.evaluare de 5 stele cu+!

 267. Curatenia, personalul, spectacolele de seara ținute la teatrul de varietăți.

 268. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 269. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 270. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 271. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 272. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 273. Camera spațioasă, cu chicinetă, baie cu duș și cadă plus o toaleta de serviciu, foarte curat, mancarea diversificată și proaspătă, personal amabil, piscină interioară, saună. Toate condițiile de nota 10.

 274. Totul ok , calitate pret. O stațiune Verde si liniștită.

 275. -Locația aproape de plajă si de centru – Piscina – Camera avea vedere spre mare

 276. Totul la superlativ. Personalul orientat catre client. Felicitari!

 277. Plaja cu nisipul fin. Mâncare diversificata,buna. Scările rulante asigura accesul ușor spre plaja. Excelent pentru familii cu copii.

 278. Locația Buna,aproape de plaja,mâncarea buna,piscinele foarte frumoase si ptr copii si ptr oamenii mari

 279. Camera cu vedere la mare. Piscinele curate, aproape de plaja.

 280. A fost totul foarte bine, de aceea venim de 5-6 ani.

 281. Nimic sau mai bine zis , mi-a placut de noi ca suntem o gasca vesela care stie sa se distreze in orice situatie neplacuta si uitam repede de lucrurile care ne-au deranjat ,dar sigur nu va mai fi a.3.a oara la acest hotel si chiar si in Albena!!

 282. Hotel proaspat renovat. Mobilier nou, modern. TV Samsung Smart – nou (diagonala 127). Paturi foarte confortabile. Locuri de parcare suficiente (20 leva /zi), vis-a-vis de plaja (2 min) sezlonguri si umbrela incluse pe plaja.

 283. Amplasarea in padure. Mancare buna si pentru toate gusturile.

 284. Echipa de animatie a fost singurul lucru de calitate a hotelului

 285. Camera curate cu A/C, paturi confortabile si mancare buna.

 286. Mi-a placut tot. Angajati amabili, camere curate si moderne. Mancare buna.

 287. Totul, este al 3 an petrecut la kompas si in fiecare an am gasit o schimbare in bine in special la masa . Mancare buna ,proaspata si multa, pt noi a fost fff ok. nu suntem cu fite . Pt pretul platit a fost excelent. Scarile rulante ffffff utile .Personalul prietenos,amabil.

 288. Personal foarte bun , locația plăcută , scările rulante excelente , mâncare diversificata și bine gătită.

 289. Amplasarea in padure. Mancare buna si pentru toate gusturile.

 290. Echipa de animatie a fost singurul lucru de calitate a hotelului

 291. Camera curate cu A/C, paturi confortabile si mancare buna.

 292. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 293. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 294. Camerele superbe, personalul amabil, mancarea extraordinara, atmosfera faina seara in restaurant (muzica romaneasca), facilitati piscina, plaja, spa etc

 295. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 296. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 297. Camera mare,curata, spatioasa.Am fost cazati la etajul 6, vedere catre piscina si un pic catre mare.Mancarea f buna si diversificata.

 298. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 299. Totul este “exelent”: personal receptie, personalul si mancarea all inclusive, locul este curat, linistit si..mult verde! Precizez am avut si catelusii cu mine, nu au fost probleme, toata lumea i a placut.Multumesc Ralitsa superior.evaluare de 5 stele cu+!

 300. Ok pt pret Parcare insuficienta Departe plaja,autobuzele care trebuiau să circule nu existau

 301. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 302. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 303. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 304. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 305. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 306. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 307. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 308. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 309. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 310. Proprietarii minunati, curățenie, un pic cam departe de plaja – aprox 6km.

 311. Well equipped apartment, very bright and quiet, extremely clean! Everything you need inside a home. Very nice and helpful host. The apartment is located inside an autonomous complex of villas.

 312. Elenaaaaaaaaa mai 11, 2019 at 5:07 am

  Недавно построенный закрытый и охраняемый жилой комплекс в тихом и доступном на автомобиле месте. Аппартаменты оборудованны гостинной-кухней, стиральной машиной и удобной кроватью. На улице очень тихо, можно спать с открытым окном. Очень красивая территория с бассейном и ухоженными лужайками. Доброжелательные и отзывчивые владельцы. Нет проблем с парковкой.

 313. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 314. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 315. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 316. Superb de mers pentru familii cu copii locuri de joaca piscine activitati pentru copii spectacole si un restaurant pentru toate gusturile. Acceasi bani de Ef. Nord s au Sud aici e de 10x mai frumos si conditii mai bune si pentru 100km in plus merita efortu.

 317. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 318. Totul este “exelent”: personal receptie, personalul si mancarea all inclusive, locul este curat, linistit si..mult verde! Precizez am avut si catelusii cu mine, nu au fost probleme, toata lumea i a placut.Multumesc Ralitsa superior.evaluare de 5 stele cu+!

 319. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 320. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 321. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 322. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 323. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 324. Camerele superbe, personalul amabil, mancarea extraordinara, atmosfera faina seara in restaurant (muzica romaneasca), facilitati piscina, plaja, spa etc

 325. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 326. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 327. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 328. Totul ok , calitate pret. O stațiune Verde si liniștită.

 329. -Locația aproape de plajă si de centru – Piscina – Camera avea vedere spre mare

 330. Totul la superlativ. Personalul orientat catre client. Felicitari!

 331. Plaja cu nisipul fin. Mâncare diversificata,buna. Scările rulante asigura accesul ușor spre plaja. Excelent pentru familii cu copii.

 332. Locația Buna,aproape de plaja,mâncarea buna,piscinele foarte frumoase si ptr copii si ptr oamenii mari

 333. Camera cu vedere la mare. Piscinele curate, aproape de plaja.

 334. A fost totul foarte bine, de aceea venim de 5-6 ani.

 335. Nimic sau mai bine zis , mi-a placut de noi ca suntem o gasca vesela care stie sa se distreze in orice situatie neplacuta si uitam repede de lucrurile care ne-au deranjat ,dar sigur nu va mai fi a.3.a oara la acest hotel si chiar si in Albena!!

 336. Hotel proaspat renovat. Mobilier nou, modern. TV Samsung Smart – nou (diagonala 127). Paturi foarte confortabile. Locuri de parcare suficiente (20 leva /zi), vis-a-vis de plaja (2 min) sezlonguri si umbrela incluse pe plaja.

 337. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 338. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 339. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 340. Superb de mers pentru familii cu copii locuri de joaca piscine activitati pentru copii spectacole si un restaurant pentru toate gusturile. Acceasi bani de Ef. Nord s au Sud aici e de 10x mai frumos si conditii mai bune si pentru 100km in plus merita efortu.

 341. Tinand cont ca am fost in extra sezon mincarea a fost suficienta si foarte ok

 342. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 343. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 344. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 345. Camera mare,curata, spatioasa.Am fost cazati la etajul 6, vedere catre piscina si un pic catre mare.Mancarea f buna si diversificata.

 346. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 347. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 348. Camerele superbe, personalul amabil, mancarea extraordinara, atmosfera faina seara in restaurant (muzica romaneasca), facilitati piscina, plaja, spa etc

 349. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 350. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 351. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 352. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 353. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 354. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 355. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 356. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 357. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 358. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 359. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 360. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 361. Amplasarea in padure. Mancare buna si pentru toate gusturile.

 362. Echipa de animatie a fost singurul lucru de calitate a hotelului

 363. Camera curate cu A/C, paturi confortabile si mancare buna.

 364. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 365. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 366. Camerele superbe, personalul amabil, mancarea extraordinara, atmosfera faina seara in restaurant (muzica romaneasca), facilitati piscina, plaja, spa etc

 367. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 368. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 369. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 370. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 371. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 372. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 373. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 374. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 375. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 376. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 377. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 378. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 379. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 380. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 381. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 382. Atitudinea majorității personalului, incepând cu managerul și cu personalul de la receptie apoi cei de la restaurant ( sala)

 383. Foarte frumoasa locatia si personalu hotelului foarte comunicativi

 384. Restul a fost foarte bine. Curatenie. Program pt copii. Excelent

 385. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 386. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 387. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 388. Superb de mers pentru familii cu copii locuri de joaca piscine activitati pentru copii spectacole si un restaurant pentru toate gusturile. Acceasi bani de Ef. Nord s au Sud aici e de 10x mai frumos si conditii mai bune si pentru 100km in plus merita efortu.

 389. Tinand cont ca am fost in extra sezon mincarea a fost suficienta si foarte ok

 390. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 391. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 392. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 393. Camera mare,curata, spatioasa.Am fost cazati la etajul 6, vedere catre piscina si un pic catre mare.Mancarea f buna si diversificata.

 394. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 395. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 396. Camerele superbe, personalul amabil, mancarea extraordinara, atmosfera faina seara in restaurant (muzica romaneasca), facilitati piscina, plaja, spa etc

 397. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 398. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 399. Personal amabil, plaja ok, liniste pe plaja. Masinutele electrice,Statiunea, spectacole.

 400. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 401. Amplasarea superba,hotelul are iesire direct pe plaja,mancarea excelenta,foarte variata si gustoasa,pentru toate gusturile,snack bar-ul foarte bun,in fircare zi de la 15 la 17 pizza cirese inghetata,sendvis-uri,prajturi. Privelistea din camera superba,auzeam marea si vedeam toata plaja.Paturile foarte comode Personalul foarte amabil,prietenos,predominant tineri. La fiecare masa faceau si grătar in curtea exterioara ceea ce mi s a parut foarte interesant. Mese in curtea hotelului unde puteai sta seara,barul fiind deschis pana la ora 23 ceea ce era avantajos. Mi-au dat cheia de la camera inainte de ora 14.

 402. Managerul extrem de receptiv la orice solicitare, personal amabil, respectarea solicitarilor descrise in comentariile mele in legatura cu camera. Curatenie zilnica. Orientati catre nevoile musafirilor. Recomand cu caldura

 403. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 404. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 405. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 406. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 407. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 408. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 409. Superb de mers pentru familii cu copii locuri de joaca piscine activitati pentru copii spectacole si un restaurant pentru toate gusturile. Acceasi bani de Ef. Nord s au Sud aici e de 10x mai frumos si conditii mai bune si pentru 100km in plus merita efortu.

 410. Tinand cont ca am fost in extra sezon mincarea a fost suficienta si foarte ok

 411. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 412. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 413. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 414. Camera mare,curata, spatioasa.Am fost cazati la etajul 6, vedere catre piscina si un pic catre mare.Mancarea f buna si diversificata.

 415. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 416. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 417. Camerele superbe, personalul amabil, mancarea extraordinara, atmosfera faina seara in restaurant (muzica romaneasca), facilitati piscina, plaja, spa etc

 418. Totul a fost foarte bun,mâncare foarte diversificată ,camera super ok, vom mai reveni cu placere aici.Liniste.

 419. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 420. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 421. Super,liniște ,verdeață mancare și servicii de nota 20.

 422. plaja, curat in mare. pot pleca de pe plaja fara sa nu stau cu morcovul ca trec dubiosi pentru cioardeala.

 423. Personalul orientat către nevoile noastre a rezolvat problema cu gresia imediat și cu zâmbetul pe buze, deși era după ora 19.00 când am ajuns. Camera a fost întreținută și prosoapele schimbate zilnic. Aerul conditionat nu a fost oprit dacă în lipsa noastră când am decis să îl lăsăm pornit. Locația hotelului și vederea de pe terasa restaurantului chiar înspre mare a compensat toate micile inconveniente .

 424. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 425. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 426. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 427. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 428. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 429. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 430. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 431. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 432. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 433. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 434. hotelul amplasat intre copaci si liniste curatenie in camera paturile bune baia curata si se scurge si apa de la dus personalul amabil si serviabil piscina curata, ingrijita plaja curata

 435. Orice solicitare a fost prompt rezolvată !Personal amabil !

 436. Superb de mers pentru familii cu copii locuri de joaca piscine activitati pentru copii spectacole si un restaurant pentru toate gusturile. Acceasi bani de Ef. Nord s au Sud aici e de 10x mai frumos si conditii mai bune si pentru 100km in plus merita efortu.

 437. Tinand cont ca am fost in extra sezon mincarea a fost suficienta si foarte ok

 438. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 439. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 440. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 441. Camera mare,curata, spatioasa.Am fost cazati la etajul 6, vedere catre piscina si un pic catre mare.Mancarea f buna si diversificata.

 442. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 443. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 444. Camerele superbe, personalul amabil, mancarea extraordinara, atmosfera faina seara in restaurant (muzica romaneasca), facilitati piscina, plaja, spa etc

 445. Totul a fost foarte bun,mâncare foarte diversificată ,camera super ok, vom mai reveni cu placere aici.Liniste.

 446. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 447. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 448. Mancarea excelenta si diversificata ,bine gatita.Apropierea de plaja ne-a incantat,dar si faptul ca am avut sezlonguri,umbrele asigurate.Imprejurimile frumoase,linistite cu multa verdeata.!Am avut un sejur reusit!

 449. Super,liniște ,verdeață mancare și servicii de nota 20.

 450. plaja, curat in mare. pot pleca de pe plaja fara sa nu stau cu morcovul ca trec dubiosi pentru cioardeala.

 451. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 452. Curatenia in camere zilnic, prosoapele daca le puneai jos pe hol, le schimbau. Cearceafurile le-au schimbat la 3 zile. Inghetata foarte buna, a fost de nota 10+. Se servea intre 10:00-22:00. Copiii au mancat pentru tot anul :). Tot timpul erau 6-7 feluri de inghetata. Personalul hotelului super dragut, animatorii la fel. Puteai sa iesi cu mancare, bauturi sau inghetata din hotel sau sa mergi in camera fara sa-ti atraga nimeni atentia. In fiecare seara s-a facut gratar afara. Cei care merg cu masina, le recomand sa intre in statiune cu masina si in intervalul de 30 min sa lase bagajele, iar apoi sa iasa din statiune(gratis) si sa lase masina in parcarea de autocare (bus parking – 5 leva/ora). Sunt destule locuri si nimeni nu se atinge de masini. Eu nu am vazut paznic, dar sunt camere la intrare/iesire. Recomand sa nu lasati ticketul de parcare in masina. Din parcare se ia autobuzul nr.4 pana la hotel. E gratis, chiar daca nu ai “bratara” (check-in).

 453. curatenia, diversificarea produselor la mancare si a bauturilor, curatenia piscinei,animatoarele, spatiul verde

 454. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 455. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 456. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 457. Locatia a fost ok, insa curatenia in camera a lasat de dorit.Totul mirosea a mucegai, o mizerie de nedescris, furnici peste tot ..Nu mai discutam despre schimbarea lenjeriei sau a prosoapelor…nimic..NU Recomand.

 458. Amplasarea excelenta, piscina minunata, și mâncare f Bună !

 459. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 460. Superb de mers pentru familii cu copii locuri de joaca piscine activitati pentru copii spectacole si un restaurant pentru toate gusturile. Acceasi bani de Ef. Nord s au Sud aici e de 10x mai frumos si conditii mai bune si pentru 100km in plus merita efortu.

 461. Tinand cont ca am fost in extra sezon mincarea a fost suficienta si foarte ok

 462. Mancarea a fost ok; piscine exterioare au fost suficiente, dar nu s-au putut folosi din cauza vremii. Am avut noroc si am avut vedere spre piscina exteriora, dar restul camerelor si aripa hotelului de vav nu au o priveliste prea frumoasa!

 463. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 464. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 465. Camera mare,curata, spatioasa.Am fost cazati la etajul 6, vedere catre piscina si un pic catre mare.Mancarea f buna si diversificata.

 466. Am avut cameră la parter cu piscină, direct din balconul camerei. Super tare. Cand vom merge iar la acest hotel vom alege aceeași cameră cu piscină. Breakfast-ul, la superlativ, mâncare diversă și de calitate. Recomand acest hotel.

 467. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 468. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 469. Totul a fost foarte bun,mâncare foarte diversificată ,camera super ok, vom mai reveni cu placere aici.Liniste.

 470. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 471. Amplasarea hotelului într-o zonă liniștită, înconjurat de natură, pe plajă, sezlongurile artiste. Mâncarea este ok, dar se poate si mai bine; Statiunea frumoasă, liniștită, verdeață 😊

 472. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 473. Mancarea excelenta si diversificata ,bine gatita.Apropierea de plaja ne-a incantat,dar si faptul ca am avut sezlonguri,umbrele asigurate.Imprejurimile frumoase,linistite cu multa verdeata.!Am avut un sejur reusit!

 474. Super,liniște ,verdeață mancare și servicii de nota 20.

 475. Masa a fost buna, cu o varietate mare de feluri de mincare. Locatia ok pentru pretul platit. Parcarea scumpa (20 leva/zi) dar foarte aerisit in jurul locatiei si chiar in statiune.

 476. Hotelul curat, locatia ok, aproape de plaja. Mancarea buna, proaspata si destul de variata. Raport bun calitate pret. Personalul amabil

 477. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 478. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 479. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 480. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 481. Locatia a fost ok, insa curatenia in camera a lasat de dorit.Totul mirosea a mucegai, o mizerie de nedescris, furnici peste tot ..Nu mai discutam despre schimbarea lenjeriei sau a prosoapelor…nimic..NU Recomand.

 482. Amplasarea excelenta, piscina minunata, și mâncare f Bună !

 483. Piscina si berea daca aveai rabdare gratarul de seara. De clatite nu pot spune nimic, era coada tot timpul si nu le am gustat…mult popor” la restaurant…

 484. Asezarea si spatiile verzi, linistea, piscina curata, loc de parcare.

 485. oribil. camerele nu sunt ca in poze! Serviciile all inclusiv nu sunt in permanenta. Am asteptat 5 ore pana ne-am cazat. NU recomand

 486. Mâncare buna, diversificată, multe piscine, pt toate vârstele. A fost un loc linistit cu spectacole pt copii in fiecare seara.

 487. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 488. Camera curata, paturi foarte confortabile, prosoapele au fost schimbate zilic. Piscina interioara cu hidromasaj. Activitati pentru copii. Personal amabil.

 489. Camera mare,curata, spatioasa.Am fost cazati la etajul 6, vedere catre piscina si un pic catre mare.Mancarea f buna si diversificata.

 490. Am avut cameră la parter cu piscină, direct din balconul camerei. Super tare. Cand vom merge iar la acest hotel vom alege aceeași cameră cu piscină. Breakfast-ul, la superlativ, mâncare diversă și de calitate. Recomand acest hotel.

 491. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 492. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 493. Amplasarea pe plaja, mancare diversificata, curatenie.

 494. Totul a fost foarte bun,mâncare foarte diversificată ,camera super ok, vom mai reveni cu placere aici.Liniste.

 495. Amplasare excelenta, camere spatioase, personal amabil, curatenie…

 496. Plaja si apa nota 10. Daca vrei saltea pentru sezlong platesti 2 leva/zi.

 497. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 498. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 499. Masa a fost buna, cu o varietate mare de feluri de mincare. Locatia ok pentru pretul platit. Parcarea scumpa (20 leva/zi) dar foarte aerisit in jurul locatiei si chiar in statiune.

 500. Hotelul curat, locatia ok, aproape de plaja. Mancarea buna, proaspata si destul de variata. Raport bun calitate pret. Personalul amabil

 501. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 502. peisaj amprejurimi,plaja foarte curata cu toate conditiile,apa curata

 503. Cu toată bunăvoința , nu pot găsi nimic plăcut la aceasta locație . Evitați !

 504. Piscina a fost curata, la fel si camera. Plaja excelenta dar trebuie sa faci cercetari saafli cum ajungi acolo, nu primesti informatii privind transportul spre plaja daca nu stii engleza (pe care si ei o balbaie). Functiona foarte bine aerul conditionat.

 505. Clătitele erau bune, piscina mare si aveam voie sa stam si seara in ea.

 506. Piscina, atmosfera, mancarea…. aici e totul ok.

 507. Locatia a fost ok, insa curatenia in camera a lasat de dorit.Totul mirosea a mucegai, o mizerie de nedescris, furnici peste tot ..Nu mai discutam despre schimbarea lenjeriei sau a prosoapelor…nimic..NU Recomand.

 508. Liniste, relaxant, loc perfect pentru familii cu copii!!!

 509. Amplasarea hotelului intr.o zona plina de verdeata!..felicitari si bucatarilor!

 510. Camera sub orice critica.. in comunism era curat ca erai “ ras” daca nu era… parcare un mare”0” … aqua park, ok … in rest…. cautati altceva daca vreti sa nu va intoarceti acasa cu ceva “ chiriasi” ori primul drum la DV ( dermato-venerice… ciupituri… paianjeni, poate plosnite, gandaci de igrasie)…. concediu placut!

 511. Mancare excelenta. Locatie aproape de plaja, cu sezlonguri gratuite. Suficiente sezlonguri si umbrele inclusiv la piscina hotelului. Foarte bine insonorizat. Organizare buna.

 512. Totul a fost foarte frumos Micul dejun foarte bogat, fructe si legume proaspete! Personalul atent si dragut!

 513. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 514. Am avut cameră la parter cu piscină, direct din balconul camerei. Super tare. Cand vom merge iar la acest hotel vom alege aceeași cameră cu piscină. Breakfast-ul, la superlativ, mâncare diversă și de calitate. Recomand acest hotel.

 515. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 516. A fost totul la superlativ! Vom reveni in aceasta vara.

 517. Mâncare variată si suficientă, inclusiv dulciurile si fructele. Asezare excelentă, chiar pe malul mării, oferind o plaja privată excelentă. Personal extrem de amabil.

 518. Amplasarea pe plaja, mancare diversificata, curatenie.

 519. Totul a fost foarte bun,mâncare foarte diversificată ,camera super ok, vom mai reveni cu placere aici.Liniste.

 520. Plaja si apa nota 10. Daca vrei saltea pentru sezlong platesti 2 leva/zi.

 521. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 522. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 523. Locatia si amabilitatea intregului personal. Mincarea gustoasa si foarte bine pregatita. Camera avea o vedere placuta la Pool si la verdeata din jurul hotelului.

 524. Masa a fost buna, cu o varietate mare de feluri de mincare. Locatia ok pentru pretul platit. Parcarea scumpa (20 leva/zi) dar foarte aerisit in jurul locatiei si chiar in statiune.

 525. Hotelul curat, locatia ok, aproape de plaja. Mancarea buna, proaspata si destul de variata. Raport bun calitate pret. Personalul amabil

 526. Mi-a placut tot. Angajati amabili, camere curate si moderne. Mancare buna.

 527. Totul, este al 3 an petrecut la kompas si in fiecare an am gasit o schimbare in bine in special la masa . Mancare buna ,proaspata si multa, pt noi a fost fff ok. nu suntem cu fite . Pt pretul platit a fost excelent. Scarile rulante ffffff utile .Personalul prietenos,amabil.

 528. Personal foarte bun , locația plăcută , scările rulante excelente , mâncare diversificata și bine gătită.

 529. Locație, mâncare, piscină, era aproape de plajă.

 530. Clătitele erau bune, piscina mare si aveam voie sa stam si seara in ea.

 531. Piscina, atmosfera, mancarea…. aici e totul ok.

 532. Proprietatea a fost curată, liniște, ne puteam odihni cu copilul, dupa amiaza, era plăcut ca era multă verdeața, deoarece nu era caldura sufocanta, țânțari sau muste. Personal extrem de amabil, mâncarea extrem de diversificata si extrem de gustoasa, băuturile la fel, diversificate si bune. Ștrandul de la Aqua Club, e ingenios si foarte foarte fain. Piscinele din împrejurimile resortului, la fel. Curate, apa foarte plăcută. Personalul de entertainment, foarte mișto. Marea foarte calda, totul a fost incredibil. Absolut incredibil. Imi pare rău ca nu am luat pentru 10 zile si doar 7.

 533. Personalul de la restaurant foarte implicati, zambitori tot timpul si foarte harnici, felicitari! Un alt aspect pozitiv a fost curatenia ireprosabila!

 534. locatia, excelent iar micul dejun ok, doar ar trebui ca preparatele sa fie mai diversificate

 535. Mancare excelenta. Locatie aproape de plaja, cu sezlonguri gratuite. Suficiente sezlonguri si umbrele inclusiv la piscina hotelului. Foarte bine insonorizat. Organizare buna.

 536. Totul a fost foarte frumos Micul dejun foarte bogat, fructe si legume proaspete! Personalul atent si dragut!

 537. Paturi confortabile, sauna, piscina interioara/exterioara,mancarea

 538. Problema a fost însă remediată în scurt timp. Personal amabil, condiţii de cazare foarte bune, un pat confortabil, plajă privată.

 539. Am avut cameră la parter cu piscină, direct din balconul camerei. Super tare. Cand vom merge iar la acest hotel vom alege aceeași cameră cu piscină. Breakfast-ul, la superlativ, mâncare diversă și de calitate. Recomand acest hotel.

 540. Personalul prietenos, săritor. Mîncarea variată, plaja curata, piscină impecabila

 541. Mâncare variată si suficientă, inclusiv dulciurile si fructele. Asezare excelentă, chiar pe malul mării, oferind o plaja privată excelentă. Personal extrem de amabil.

 542. Amplasarea pe plaja, mancare diversificata, curatenie.

 543. Totul a fost foarte bun,mâncare foarte diversificată ,camera super ok, vom mai reveni cu placere aici.Liniste.

 544. Plaja si apa nota 10. Daca vrei saltea pentru sezlong platesti 2 leva/zi.

 545. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 546. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 547. Aproape de plaja si zona de promenada, plaja proprie, mancarea gustoasa si destul de variata pentru a satisface gusturile grupului de 4 adulti si un copil. Pana la urma raport calitate pret ok, avand in vedere ca a fost luat cu o zi inainte de inceperea sejurului.

 548. Locatia si amabilitatea intregului personal. Mincarea gustoasa si foarte bine pregatita. Camera avea o vedere placuta la Pool si la verdeata din jurul hotelului.

 549. Masa a fost buna, cu o varietate mare de feluri de mincare. Locatia ok pentru pretul platit. Parcarea scumpa (20 leva/zi) dar foarte aerisit in jurul locatiei si chiar in statiune.

 550. Revin cu plăcere……Mâncare foarte buna….ieftin…personal amabil…camerele curate…băile la fel…. destul de aproape de plajă…..circa 7-8 minute mers lejer…scările rulante circulau doar pe sensul de urcare…dar coborârea pe jos e plăcută, umbrită…

 551. Mi-a placut tot. Angajati amabili, camere curate si moderne. Mancare buna.

 552. Totul, este al 3 an petrecut la kompas si in fiecare an am gasit o schimbare in bine in special la masa . Mancare buna ,proaspata si multa, pt noi a fost fff ok. nu suntem cu fite . Pt pretul platit a fost excelent. Scarile rulante ffffff utile .Personalul prietenos,amabil.

 553. Personal prietenos, mancare ok. Vilele sunt mai retrase, departe de plaja, dar se ajunge repede datorita scarilor rulante.

 554. Ne-au placut vilele si parcul in care sunt amplasate aceste vile. Fiecare camera are cate o terasa mare, inconjurata de vegetatie deasa si copaci inalti. Dupa o zi de plaja si caldura, faptul ca te poti retrage intr-un peisaj racoros de munte este de nepretuit.

 555. Plaja este superbă iar liniștea care te înconjoară te deconectează, faptul că nu urlă muzica in difuzoare pe plaja și nu sunt vânzători ambulanți merita sa petreci un sejur aici .

 556. Mesele sunt foarte variate, pentru toate gusturile, 10 cu felicitări, acuaclubul nou si foarte bine organizat

 557. PrimaSol Ralitsa Superior Aquaclub Hotel este un hotel curat dar foarte modest, situat in partea inalta a statiunii. Plaja este superba, statiunea in sine este frumoasa, verde, ingrijita.

 558. Totul a fost minunat pentru o familie cu doi copii

 559. Este un loc linistit cu locuri însorite, cu parcuri pentru plimbări de seară,

 560. Statiune linistita, pentru familii. Mancare buna. Acces usor la plaja.

 561. Plaja cu nisipul fin. Mâncare diversificata,buna. Scările rulante asigura accesul ușor spre plaja. Excelent pentru familii cu copii.

 562. Piscina ok, înghețată, fructe și prăjituri la piscină, mâncare destul de bună și multă

 563. Localizarea, deși departe de plaja, pentru noi a fost ok.

 564. Amplasarea in padure. Mancare buna si pentru toate gusturile.

 565. Mancarea f buna si diversificata, garniturile au fost zilnic cartofi, orez si legume (gatite zilnic altfel). Supele si felurile principale delicioase si schimbate zilnic (timp de 6 zile nu s-au repetat). Deserturile gustoase insa au fost doar cateva feluri pe perioada sejurului. Fructe si inghetata mereu proaspete. Echipa de animatori pt cei mici a fost super distractiva. Piscinele curate.

 566. Mancarea a fost buna si diversificata. Curatenie s a facut aproape zilnic. Personal tanar aprox ok.

 567. Revin cu plăcere……Mâncare foarte buna….ieftin…personal amabil…camerele curate…băile la fel…. destul de aproape de plajă…..circa 7-8 minute mers lejer…scările rulante circulau doar pe sensul de urcare…dar coborârea pe jos e plăcută, umbrită…

 568. Foarte bine așezat hotelul, chiar pe plajă. Personalul foarte amabil, șezlonguri pentru toată lumea, la orice oră. Curat, confortabil. Într-un cuvânt: excelent!

 569. Poziționarea hotelului – pe plaja Amabilitatea personalului.

 570. amplasarea foarte buna, mancarea si bautura buna.

 571. Hotel pe plaja, piscine curate ptr copiii, liniste, apa curata.

 572. Mâncarea bună, diversa. Locația pe plaja a hotelului și existenta minibusului gratuit în stațiune.

 573. Mancarea a fost intodeauna proaspata in cantitati uriase si foarte gustoasa! Plaja a fost ok.

 574. Cel mai mult mi-a placut amplasarea, pe plaja, a hotelului.

 575. Micul dejun a fost diversificat si suficient. hotelul este amplasat linga plaja la aproximativ 10 metri si este ideal pentru familiile cu copii.

 576. Plaja si apa nota 10. Daca vrei saltea pentru sezlong platesti 2 leva/zi.

 577. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 578. Micul dejun este foarte bogat. Cu de toate pentru toti!

 579. Facilitatile hotelului si mancarea cu adevarat de 5*****.

 580. Locația, camera, micul dejun variat și gustos, piscina exterioara, plaja, șezlonguri foarte comode

 581. Piscina privată a camerei a fost excelenta pentru copil.

 582. curățenie, piscinele, amplasarea hotelului, personal restaurant, șezlongurile confortabile- super ok servirea și mâncarea- ok

 583. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 584. O locatie potrivita pentru familiile cu copii, mai ales ca hotelul ofera si acces gratuit la un aquapark destul de frumos, aflat chiar vis-a-vis. Noi am fost un grup de mai multe familii cu copii si ne-am simtit bine – mancarea a fost Ok, curatenie se facea zilnic, per total conform asteptarilor.

 585. Amplasarea, mâncarea, piscinele, autobuzul care merge din 30 in 30 minute la plaja, aqua parcul

 586. Aproape de plaja , zonă liniștită și curată , mâncarea bună și diversificata , curățenie în hotel și restaurant.

 587. Asezarea hotelului,personalul de la receptie si restaurant,mancarea( in proportie de 70%),plaja ingrijita,programe dragute la piscina,permisiunea cu animale de companie.

 588. Amplasarea lângă plaja și in zona verde,fără țânțari de aceasta data 🙂

 589. Locatia pe malul marii si amabilitatea personalului.

 590. Amplasarea hotelului, mai ales ca am avut camera cu vedere la mare, patul foarte confortabil, curatenie, prosoapele schimbate zilnic.

 591. Cel mai mult mi-a placut amplasarea, pe plaja, a hotelului.

 592. TOTUL mi-a depasit asteptarile. Hotelul de 2 stele, consider ca este mult subevaluat . Raportul calitate-pret foarte bun. Personalul foarte amabil, harnic , intotdeauna atent la client si nevoile lui. Recomand oricui, oricand Hotelul Oasis!

 593. Aproape de plaja si zona de promenada, plaja proprie, mancarea gustoasa si destul de variata pentru a satisface gusturile grupului de 4 adulti si un copil. Pana la urma raport calitate pret ok, avand in vedere ca a fost luat cu o zi inainte de inceperea sejurului.

 594. Locatia si amabilitatea intregului personal. Mincarea gustoasa si foarte bine pregatita. Camera avea o vedere placuta la Pool si la verdeata din jurul hotelului.

 595. Faptul că hotelul este aproape de plaja. Personal amabil. Barul si piscina ok

 596. Amplasarea hotelului, personalul amabil, dotarile hotelului, mancarea diversa

 597. Nu am remarcat ceva care sa imi.placă Normal ca si hotel.

 598. Ca întotdeauna liniștea si faptul că hotelul este amplasat pe plajă!

 599. Aproape de plaja , zonă liniștită și curată , mâncarea bună și diversificata , curățenie în hotel și restaurant.

 600. Asezarea hotelului,personalul de la receptie si restaurant,mancarea( in proportie de 70%),plaja ingrijita,programe dragute la piscina,permisiunea cu animale de companie.

 601. Spatii generoase, personalul agreabil si receptiv, dotari tehnice si confort de inalt nivel. Restaurant si servicii anexe excelente.

 602. TOTUL HOTEL SUPERB,MIC DEJUN FOATRE BUM,CAMERA ENORMA CU VEDERE LA MARE,CURATENIE

 603. Locația, camera, micul dejun variat și gustos, piscina exterioara, plaja, șezlonguri foarte comode

 604. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 605. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 606. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 607. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 608. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 609. O locatie potrivita pentru familiile cu copii, mai ales ca hotelul ofera si acces gratuit la un aquapark destul de frumos, aflat chiar vis-a-vis. Noi am fost un grup de mai multe familii cu copii si ne-am simtit bine – mancarea a fost Ok, curatenie se facea zilnic, per total conform asteptarilor.

 610. Locatia pe malul marii si amabilitatea personalului.

 611. Amplasarea hotelului, mai ales ca am avut camera cu vedere la mare, patul foarte confortabil, curatenie, prosoapele schimbate zilnic.

 612. Cel mai mult mi-a placut amplasarea, pe plaja, a hotelului.

 613. Miros oribil la toaletele de la loby si de la restaurant.Personalul in general cel de la bar si de la bufetul piscinei plictisiti.Pentru a cere ceva trebuia sa dai bacsis.

 614. Locatie excelenta, iesire direct la plaja. Curat si in hotel si pe plaja. Mancare nu la fel de diversificata precum am intalnit in alte hoteluri, dar suficienta sa poti alege ceva pe placul tau.

 615. Angajatii nu sunt ospitalieri mai ales cu ROMANII.

 616. Personalul bine , mancarea din abundenta , foarte buna , cazarea buna .

 617. Faptul că hotelul este aproape de plaja. Personal amabil. Barul si piscina ok

 618. Amplasarea hotelului, personalul amabil, dotarile hotelului, mancarea diversa

 619. Mancarea foarte buna, diversificata! Amplasarea pe plaja, nisipul fin!

 620. Aproape de plaja, Plaja Curata, Servirea OK,Personalul

 621. Felurile de mancare au fost diversificate. Amplasarea pe plaja, intr-o zona linistita a statiunii, a fost ceea ce ne-am dorit.

 622. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 623. Spatii generoase, personalul agreabil si receptiv, dotari tehnice si confort de inalt nivel. Restaurant si servicii anexe excelente.

 624. TOTUL HOTEL SUPERB,MIC DEJUN FOATRE BUM,CAMERA ENORMA CU VEDERE LA MARE,CURATENIE

 625. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 626. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 627. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 628. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 629. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 630. O locatie potrivita pentru familiile cu copii, mai ales ca hotelul ofera si acces gratuit la un aquapark destul de frumos, aflat chiar vis-a-vis. Noi am fost un grup de mai multe familii cu copii si ne-am simtit bine – mancarea a fost Ok, curatenie se facea zilnic, per total conform asteptarilor.

 631. Ne-a plăcut locația. Așternuturi curate Mâncare bună

 632. Conditii bune, curat, personal amabil, mancare multa si buna (all inclusive), pozitia mai izolata a hotelului e buna pt cei care vor liniste.

 633. Ca întotdeauna liniștea si faptul că hotelul este amplasat pe plajă!

 634. Amplasarea hotelului intr-o zona mai linistita cu iesirea direct pe plaja. Camerele cu vedere la mare . Privelistea este deosebita . Plaja este foarte curata , in apa de asemenea foarte curat fundul marii .

 635. Mancarea a fost buna, camera mare si compartimentata modern. Vederea si sunetul marii in camera face toti banii. Personalul foarte amabil tot timpul.

 636. Am apreciat apropierea de plaja, privelistea marii de la balcon si sunetul valurilor, posibilitatea de a servi bauturi racoritoare sau alcoolice dintr-un foisor in apropierea plajei (pe langa barul din interior), marimea camerei si presiunea foarte mare a apei calde la baie.

 637. Multe sortimente de mancare din care sigur gasesti ceva sa iti placa. Plaja generoasa, multe sezlonguri.

 638. Mic dejun , ca de altfel si pranz si cina , excelent! Locatie fiind axtinsa pe pavilioane chiar interesanta , fiind inconjurata de mult spatiu verde .

 639. Hotelul este curat ,camera are toate dotarile necesare . Mancarea este diversificata , buna . E ok. si pentru familii cu copiii . Permit accesul si la un parc acvatic , foarte frumos .

 640. Amplasare buna, exact pe malul marii. Plaja mare cu sezlonguri si umbrele in pretul camerei. Nisip fin si curat. Apa curata, intrare lina in mare. Mancare buna si diversificata si dimineata si seara. Un hotel bun pentru familii cu copii.

 641. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 642. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 643. Ne-au cazat imediat si tot imediat am putut lua masa. Personalul amabil si receptiv. Se păstrează curățenia și în camere, și în holuri, și în restaurant… în toată încăperea hotelului. Seara muzică vie la terasă. Bucătăria foarte bună. Niciodată nu se face coadă în restaurant, nu sunt multe feluri de mâncare, dar bine gândite (nu poți rămâne flămând) și foarte-foarte gustoase – gătite ca acasă, ceea ce nu prea am întâlnit în alte hoteluri All inclusive și chiar ne-a impresionat!

 644. Este al treilea an in care mergem la Sunny Castle. Motivele pentru care ne intoarcem sunt: – locatia aproape de plaja – camera foarte spatioasa – curatenia – facilitatile oferite (parcare gratuita, piscina, restaurant in regim All Inclusive, Sky Bar etc.)

 645. Un hotel cu un design rafinat,f…cochet….intr-un contrast reusit cu stuful din-prejur care-i dau un aer salbatic….Mancarea deosebit deosebit de gustoasa{ca la mama acasa).Bauturile f.bune!!!Camerele curate,curatenie peste tot,personal amabil iar din balcon rasaritul soarelui este impresionant!!!!!!!!

 646. LOCATIA O CUNOSTEAM,AM MAI FOST LA AHILEA.MIC DEJUN BUN SI VARIAT

 647. Micul dejun este ok, suficient sa te saturi.Vederea din camere (am avut 2 camere) este incredibila, foarte frumoasa. Asternuturi si prosoape curate, camera curata.Personal amabil (receptionera ne-a schimbat una din camere, fara sa solicitam noi, pt. ca a vazut ca eram cu doua bunici care se deplasau cu greutate si ne-a dat o camera la parter).

 648. foarte sarac si lipsit de inspiratie! sa maninci zilnic aceeasi hrana si putina si nediversificata

 649. Mancarea a fost satisfacatoare, dar aceeasi in fiecare zi.

 650. Facilitati care nu se prea gasesc la o stea: aer conditionat, televizor lcd cu programe inclusiv romanesti. Servicii de hranire bune pt nivelul complexului. Piscina mare si curata.

 651. Raportul calitate pret este bun. Nu se adreseaza celor cu pretentii mari.

 652. Nota 10…totul a fost siper ok…vom reveni cu drad si cu alta ocazie.

 653. Personalul foarte atent cu turiștii…camerele spațioase și curate…lenjeria și prosoapele schimbate zilnic…totul a fost excelent!

 654. Managerul era mereu prezent printre turisti, in fiecare seara au pus muzica, au avut si momente de animatie, camera mare si frumoasa, dozator pe palier de cafea si apa!

 655. Amplasare buna, exact pe malul marii. Plaja mare cu sezlonguri si umbrele in pretul camerei. Nisip fin si curat. Apa curata, intrare lina in mare. Mancare buna si diversificata si dimineata si seara. Un hotel bun pentru familii cu copii.

 656. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 657. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 658. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 659. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 660. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 661. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 662. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 663. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 664. Mancarea este excelenta. Camerele destul de aglomerate. Curatenia nu se facea foarte bine. Aveam impresia ca doar paturile se ranjau, insa nu se aspira deloc cu atentie. Aveau pentru copilasi si un mini club de joaca. Ar fi minunat ca acel club sa se imbunatateasca dpdv al curateniei, dotarilor, spatiului.

 665. Ne-a plăcut locația. Așternuturi curate Mâncare bună

 666. Conditii bune, curat, personal amabil, mancare multa si buna (all inclusive), pozitia mai izolata a hotelului e buna pt cei care vor liniste.

 667. Mâncarea foarte variată și bună, personalul super, vorbesc și romana, comunicativi și intelegatori

 668. Personalul, serviciile oferite comform ofertei și statutului hotelului.

 669. Multe sortimente de mancare din care sigur gasesti ceva sa iti placa. Plaja generoasa, multe sezlonguri.

 670. Piscina frumoasa,camere mari,luminoase deosebit decorate,hotel langa plaja,personalul amabil.

 671. Ne-au cazat imediat si tot imediat am putut lua masa. Personalul amabil si receptiv. Se păstrează curățenia și în camere, și în holuri, și în restaurant… în toată încăperea hotelului. Seara muzică vie la terasă. Bucătăria foarte bună. Niciodată nu se face coadă în restaurant, nu sunt multe feluri de mâncare, dar bine gândite (nu poți rămâne flămând) și foarte-foarte gustoase – gătite ca acasă, ceea ce nu prea am întâlnit în alte hoteluri All inclusive și chiar ne-a impresionat!

 672. Este al treilea an in care mergem la Sunny Castle. Motivele pentru care ne intoarcem sunt: – locatia aproape de plaja – camera foarte spatioasa – curatenia – facilitatile oferite (parcare gratuita, piscina, restaurant in regim All Inclusive, Sky Bar etc.)

 673. Amplasarea hotelului intr-o zona mai linistita cu iesirea direct pe plaja. Camerele cu vedere la mare . Privelistea este deosebita . Plaja este foarte curata , in apa de asemenea foarte curat fundul marii .

 674. Mancarea a fost buna, camera mare si compartimentata modern. Vederea si sunetul marii in camera face toti banii. Personalul foarte amabil tot timpul.

 675. Am apreciat apropierea de plaja, privelistea marii de la balcon si sunetul valurilor, posibilitatea de a servi bauturi racoritoare sau alcoolice dintr-un foisor in apropierea plajei (pe langa barul din interior), marimea camerei si presiunea foarte mare a apei calde la baie.

 676. a fost bine, mai putin faptul ca grupurile de francezi au avut o seara festiva si a fost cam mult zgomot .

 677. Food, environment, cleaning, pool. The view from the room was wonderful, facing the sea with a right to see the sunrise

 678. Стаите бяха просторни и чисти, с морски изглед. Храната беше вкусна.

 679. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 680. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 681. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 682. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 683. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 684. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 685. raport pret-calitate bun locatia f aproape de plaja mancare diversificata camera mare cu balcon, pat confortabil

 686. Mic dejun variat. Mancare buna, nu excelenta, dar pe gustul fiecaruia. In fiecare zi aveam peste, gatit in diverse tipuri. Fructe proaspete, macar 3 feluri. Prajiturile erau variate. Vinul bun, alb si roze, sampanie. In camera se facea zilnic curat (maturat, spalat pe jos, luat cosul de gunoi) si la cerere se schimbau prosoapele.

 687. Amplasare buna, aproape de plaja dar si de zona pietonala de distractii/magazine , camera spatioasa si curata, paturi confortabile , plasa tantari, minibar , aer conditionat, uscator par, fierbator etc ..tot ce trebuie in camera.

 688. atat locatia cat si micul dejun excelent iar personalul deasemenea

 689. Locatie excelenta, aproape de plaja. Mancare variata si foarte gustoasa, multe fructe si legume , deserturi gustoase si aspectoase. Personal amabil si serviabil atat la receptie cat si la restaurant si bar piscina . Curatenia in camera s-a facut zilnic. Pacat ca nu se poate la fel si in Romania.

 690. Locatie excelenta, pe malul marii, foarte curat, mancare diversificata si proaspata, piscine curate.

 691. Hotelul este chiar langa plajă. Patul foarte, foarte confortabil. Camera luminoasă. Mobilier de actualitate de culoare deschisă, cu peretele în zona patului în imitatie de piele crem. Tv foarte mare. Mâncare ok, dar nu spectaculoasă. Wafe foarte bune, (dar nu se respectă programul de inceput al servirii uneori intarzaie si 30 min.)

 692. Miros oribil la toaletele de la loby si de la restaurant.Personalul in general cel de la bar si de la bufetul piscinei plictisiti.Pentru a cere ceva trebuia sa dai bacsis.

 693. Locatie excelenta, iesire direct la plaja. Curat si in hotel si pe plaja. Mancare nu la fel de diversificata precum am intalnit in alte hoteluri, dar suficienta sa poti alege ceva pe placul tau.

 694. Totul. De la personalul de la receptie, pana la cei care ne-au servit la masa, sau care administrau piscina si sezlongurile de pe plaja. Amplasarea hotelului a fost excelenta. Hotel pe plaja, aproape de padure, aer curat, liniste.

 695. Recenzie de la parintii mei: De la personal până la felurile de mâncare oferite a fost absolut perfect. Curatenie in camera zilnic,respectarea programului de masa si organizare perfecta a personalului. Recomand Hotel Slavuna. Nota 10!

 696. Plaja mare, curata. Piscina mare, dar nu sunt suficiente sezlonguri. Mancare multa, dar nu neaparat cu gust.

 697. Mic dejun excelent, camera spatioasa si cu vedere la mare,

 698. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 699. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 700. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 701. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 702. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 703. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 704. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 705. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 706. Hotelul este chiar langa plajă. Patul foarte, foarte confortabil. Camera luminoasă. Mobilier de actualitate de culoare deschisă, cu peretele în zona patului în imitatie de piele crem. Tv foarte mare. Mâncare ok, dar nu spectaculoasă. Wafe foarte bune, (dar nu se respectă programul de inceput al servirii uneori intarzaie si 30 min.)

 707. Locatie excelenta, iesire direct la plaja. Curat si in hotel si pe plaja. Mancare nu la fel de diversificata precum am intalnit in alte hoteluri, dar suficienta sa poti alege ceva pe placul tau.

 708. Mâncarea foarte diversificata, o mica parte a fost pe gustul meu, însă ai de unde alege. Fructe proaspete la fiecare masa. Mi-a plăcut și locația, faptul ca plaja este fix în fata hotelului.

 709. raport pret-calitate bun locatia f aproape de plaja mancare diversificata camera mare cu balcon, pat confortabil

 710. Mic dejun variat. Mancare buna, nu excelenta, dar pe gustul fiecaruia. In fiecare zi aveam peste, gatit in diverse tipuri. Fructe proaspete, macar 3 feluri. Prajiturile erau variate. Vinul bun, alb si roze, sampanie. In camera se facea zilnic curat (maturat, spalat pe jos, luat cosul de gunoi) si la cerere se schimbau prosoapele.

 711. Amplasare buna, aproape de plaja dar si de zona pietonala de distractii/magazine , camera spatioasa si curata, paturi confortabile , plasa tantari, minibar , aer conditionat, uscator par, fierbator etc ..tot ce trebuie in camera.

 712. Hotelul aproape de plaja. Mâncarea bună. Frigider în camera. Loc de joaca pentru copilași. (se puteau repara puțin câteva din ele, dar ok per total) All Inclusive continea ca și băuturi doar de la dozator, dacă doreai sa bei un Sprite de exemplu, acesta trebuia plătit.

 713. Ne-au cazat imediat si tot imediat am putut lua masa. Personalul amabil si receptiv. Se păstrează curățenia și în camere, și în holuri, și în restaurant… în toată încăperea hotelului. Seara muzică vie la terasă. Bucătăria foarte bună. Niciodată nu se face coadă în restaurant, nu sunt multe feluri de mâncare, dar bine gândite (nu poți rămâne flămând) și foarte-foarte gustoase – gătite ca acasă, ceea ce nu prea am întâlnit în alte hoteluri All inclusive și chiar ne-a impresionat!

 714. Este al treilea an in care mergem la Sunny Castle. Motivele pentru care ne intoarcem sunt: – locatia aproape de plaja – camera foarte spatioasa – curatenia – facilitatile oferite (parcare gratuita, piscina, restaurant in regim All Inclusive, Sky Bar etc.)

 715. Mic dejun excelent, camera spatioasa si cu vedere la mare,

 716. Amplasare buna, exact pe malul marii. Plaja mare cu sezlonguri si umbrele in pretul camerei. Nisip fin si curat. Apa curata, intrare lina in mare. Mancare buna si diversificata si dimineata si seara. Un hotel bun pentru familii cu copii.

 717. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 718. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 719. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 720. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 721. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 722. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 723. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 724. Mancarea este excelenta. Camerele destul de aglomerate. Curatenia nu se facea foarte bine. Aveam impresia ca doar paturile se ranjau, insa nu se aspira deloc cu atentie. Aveau pentru copilasi si un mini club de joaca. Ar fi minunat ca acel club sa se imbunatateasca dpdv al curateniei, dotarilor, spatiului.

 725. Ne-a plăcut locația. Așternuturi curate Mâncare bună

 726. Conditii bune, curat, personal amabil, mancare multa si buna (all inclusive), pozitia mai izolata a hotelului e buna pt cei care vor liniste.

 727. Este constanta in servicii, mancare si curatenie. In camera nu este super dar ok.

 728. Mâncarea foarte gustoasa curățenie la piscina.locatia de la mare este super.

 729. Un hotel de 3 stele foarte decent, recomandat pentru familiile cu copii, avand in vedere accesul inclus la Aquapark.

 730. Locația este excelentă. Vedere la mare. Plaja foarte extinsă. Șezlonguri și umbrele. Nisipul foarte fin. Intrarea în apă fără nici un bolovan. Mergi in larg vreo 200 m. Pe partea cealaltă a hotelului este rezervația naturală Bălțata. O pădure în care nu a intervenit omul cu nimic. Alee de acces unde mi-am plimbat cățelul.

 731. Locatia pe malul marii si amabilitatea personalului.

 732. Amplasarea hotelului, mai ales ca am avut camera cu vedere la mare, patul foarte confortabil, curatenie, prosoapele schimbate zilnic.

 733. Amplasarea hotelului intr-o zona mai linistita cu iesirea direct pe plaja. Camerele cu vedere la mare . Privelistea este deosebita . Plaja este foarte curata , in apa de asemenea foarte curat fundul marii .

 734. Mancarea a fost buna, camera mare si compartimentata modern. Vederea si sunetul marii in camera face toti banii. Personalul foarte amabil tot timpul.

 735. Am apreciat apropierea de plaja, privelistea marii de la balcon si sunetul valurilor, posibilitatea de a servi bauturi racoritoare sau alcoolice dintr-un foisor in apropierea plajei (pe langa barul din interior), marimea camerei si presiunea foarte mare a apei calde la baie.

 736. TOTUL mi-a depasit asteptarile. Hotelul de 2 stele, consider ca este mult subevaluat . Raportul calitate-pret foarte bun. Personalul foarte amabil, harnic , intotdeauna atent la client si nevoile lui. Recomand oricui, oricand Hotelul Oasis!

 737. Locatia si amabilitatea intregului personal. Mincarea gustoasa si foarte bine pregatita. Camera avea o vedere placuta la Pool si la verdeata din jurul hotelului.

 738. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 739. Conceptul in sine, este ok. Mi-a placut ca hotelul are piscina. Mancare variata, pentru toate gusturile.

 740. Desi plaja este departe de hotel ,drumul spre mare este printre brazi, da..placut…multa vegetatie, iar accesul la nisipul auriu si fin se face cu ajutorul scarilor rulante…foarte interesant..practic si comod.

 741. Contrar asteptarilor, a fost un sejur satisfacator, s-a facut curatenie de 2 ori in 5 zile, cu personalul de la receptie te intelegi in engleza cu restul nu, restaurantul hotelului era inchis si am fost indreptati spre restaurantul Com care se afla la 50 m distanta, mancare ok, variata, dar curatenia din restaurant lasa de dorit. Camera dotata cu aer conditionat, si 2 paturi de o persoana (desi la rezervare iti dau optiunea sa alegi pat matrimonial, nu exista in hotel decat paturi de o persoana) Relativ aproape de scarile care te duc la plaja, plaja corespunzatoare hotelului este plaja Kompass (din fata hotelului Kaliakra). Per total un raport bun calitate pret. La aceasta suma nu poti avea asteptati mai bune.

 742. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 743. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 744. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 745. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 746. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 747. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 748. Mic dejun excelent, camera spatioasa si cu vedere la mare,

 749. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 750. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 751. 1. Locația bună, camera frumoasa( am stat la Magnolia Lux) 2. Mancarea diversificata, pana la inchieierea sezonului, si gustoasa; prajiturile erau geniale, dar destul de putine. 3. Băuturile de la bar au fost bune. 4. Piscinele spațioase. 5. Personalul amabil.

 752. Nu mi-a plăcut mirosul din baie!Era defect closetul și nimeni nu s-a deranjat Sa-L repare!

 753. Mâncarea variată si gustoasă. Piscina este extraordinara. Marea este la distanta de aprox 15 minute fata de Hotel pentru o familie cu copii care se deplasează mai greu.

 754. Mancarea este excelenta. Camerele destul de aglomerate. Curatenia nu se facea foarte bine. Aveam impresia ca doar paturile se ranjau, insa nu se aspira deloc cu atentie. Aveau pentru copilasi si un mini club de joaca. Ar fi minunat ca acel club sa se imbunatateasca dpdv al curateniei, dotarilor, spatiului.

 755. Ne-a plăcut locația. Așternuturi curate Mâncare bună

 756. Conditii bune, curat, personal amabil, mancare multa si buna (all inclusive), pozitia mai izolata a hotelului e buna pt cei care vor liniste.

 757. micul dejun ok dar nu pentru gurmanzi. Fata de anii trecuti , este mai sarac dar gasesti ce sa maninaci Este amplasat in padure . Aer curat si umbra si racoare in mijlocul zilei la hotel

 758. Este un loc linistit cu locuri însorite, cu parcuri pentru plimbări de seară,

 759. Statiune linistita, pentru familii. Mancare buna. Acces usor la plaja.

 760. raport pret-calitate bun locatia f aproape de plaja mancare diversificata camera mare cu balcon, pat confortabil

 761. Mic dejun variat. Mancare buna, nu excelenta, dar pe gustul fiecaruia. In fiecare zi aveam peste, gatit in diverse tipuri. Fructe proaspete, macar 3 feluri. Prajiturile erau variate. Vinul bun, alb si roze, sampanie. In camera se facea zilnic curat (maturat, spalat pe jos, luat cosul de gunoi) si la cerere se schimbau prosoapele.

 762. Amplasare buna, aproape de plaja dar si de zona pietonala de distractii/magazine , camera spatioasa si curata, paturi confortabile , plasa tantari, minibar , aer conditionat, uscator par, fierbator etc ..tot ce trebuie in camera.

 763. Contrar asteptarilor, a fost un sejur satisfacator, s-a facut curatenie de 2 ori in 5 zile, cu personalul de la receptie te intelegi in engleza cu restul nu, restaurantul hotelului era inchis si am fost indreptati spre restaurantul Com care se afla la 50 m distanta, mancare ok, variata, dar curatenia din restaurant lasa de dorit. Camera dotata cu aer conditionat, si 2 paturi de o persoana (desi la rezervare iti dau optiunea sa alegi pat matrimonial, nu exista in hotel decat paturi de o persoana) Relativ aproape de scarile care te duc la plaja, plaja corespunzatoare hotelului este plaja Kompass (din fata hotelului Kaliakra). Per total un raport bun calitate pret. La aceasta suma nu poti avea asteptati mai bune.

 764. Personalul din hotel este foarte prietenos. Piscina este foarte curata, receptia este un loc prietenos unde poti folosi wifi, te poti juca biliard (3leva) sau ping-pong (1leva cred). La efectuarea check in-ului am primit un orar al activitatilor sportive din cadrul Albenei. Politicile hotelului sunt prietenoase cu mediul.

 765. Totul a fost excelent cu siguranta vom reveni cu mare drag

 766. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 767. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 768. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 769. Mic dejun excelent, camera spatioasa si cu vedere la mare,

 770. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 771. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 772. Cei de la receptie vorbesc bine engleza Hotelul e chiar pe plaja Curatenie in camere se face zilnic Micul dejun e foarte diversificat

 773. Priveliste superba. Restaurant foarte ok,mancare pentru toata lume; baie curata spatioasa .hotel pe plaja,piscina curata.

 774. Totul ok , calitate pret. O stațiune Verde si liniștită.

 775. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 776. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 777. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 778. 1. Locația bună, camera frumoasa( am stat la Magnolia Lux) 2. Mancarea diversificata, pana la inchieierea sezonului, si gustoasa; prajiturile erau geniale, dar destul de putine. 3. Băuturile de la bar au fost bune. 4. Piscinele spațioase. 5. Personalul amabil.

 779. Nu mi-a plăcut mirosul din baie!Era defect closetul și nimeni nu s-a deranjat Sa-L repare!

 780. Mâncarea variată si gustoasă. Piscina este extraordinara. Marea este la distanta de aprox 15 minute fata de Hotel pentru o familie cu copii care se deplasează mai greu.

 781. raport pret-calitate bun locatia f aproape de plaja mancare diversificata camera mare cu balcon, pat confortabil

 782. Mic dejun variat. Mancare buna, nu excelenta, dar pe gustul fiecaruia. In fiecare zi aveam peste, gatit in diverse tipuri. Fructe proaspete, macar 3 feluri. Prajiturile erau variate. Vinul bun, alb si roze, sampanie. In camera se facea zilnic curat (maturat, spalat pe jos, luat cosul de gunoi) si la cerere se schimbau prosoapele.

 783. Amplasare buna, aproape de plaja dar si de zona pietonala de distractii/magazine , camera spatioasa si curata, paturi confortabile , plasa tantari, minibar , aer conditionat, uscator par, fierbator etc ..tot ce trebuie in camera.

 784. micul dejun ok dar nu pentru gurmanzi. Fata de anii trecuti , este mai sarac dar gasesti ce sa maninaci Este amplasat in padure . Aer curat si umbra si racoare in mijlocul zilei la hotel

 785. Este un loc linistit cu locuri însorite, cu parcuri pentru plimbări de seară,

 786. Statiune linistita, pentru familii. Mancare buna. Acces usor la plaja.

 787. Mic dejun excelent, camera spatioasa si cu vedere la mare,

 788. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 789. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 790. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 791. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 792. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 793. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 794. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 795. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 796. Mancarea este excelenta. Camerele destul de aglomerate. Curatenia nu se facea foarte bine. Aveam impresia ca doar paturile se ranjau, insa nu se aspira deloc cu atentie. Aveau pentru copilasi si un mini club de joaca. Ar fi minunat ca acel club sa se imbunatateasca dpdv al curateniei, dotarilor, spatiului.

 797. Ne-a plăcut locația. Așternuturi curate Mâncare bună

 798. Conditii bune, curat, personal amabil, mancare multa si buna (all inclusive), pozitia mai izolata a hotelului e buna pt cei care vor liniste.

 799. Locatia pe malul marii si amabilitatea personalului.

 800. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 801. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 802. raport pret-calitate bun locatia f aproape de plaja mancare diversificata camera mare cu balcon, pat confortabil

 803. Mic dejun variat. Mancare buna, nu excelenta, dar pe gustul fiecaruia. In fiecare zi aveam peste, gatit in diverse tipuri. Fructe proaspete, macar 3 feluri. Prajiturile erau variate. Vinul bun, alb si roze, sampanie. In camera se facea zilnic curat (maturat, spalat pe jos, luat cosul de gunoi) si la cerere se schimbau prosoapele.

 804. Amplasare buna, aproape de plaja dar si de zona pietonala de distractii/magazine , camera spatioasa si curata, paturi confortabile , plasa tantari, minibar , aer conditionat, uscator par, fierbator etc ..tot ce trebuie in camera.

 805. Hotelul este chiar langa plajă. Patul foarte, foarte confortabil. Camera luminoasă. Mobilier de actualitate de culoare deschisă, cu peretele în zona patului în imitatie de piele crem. Tv foarte mare. Mâncare ok, dar nu spectaculoasă. Wafe foarte bune, (dar nu se respectă programul de inceput al servirii uneori intarzaie si 30 min.)

 806. Locatie excelenta, iesire direct la plaja. Curat si in hotel si pe plaja. Mancare nu la fel de diversificata precum am intalnit in alte hoteluri, dar suficienta sa poti alege ceva pe placul tau.

 807. Mâncarea foarte diversificata, o mica parte a fost pe gustul meu, însă ai de unde alege. Fructe proaspete la fiecare masa. Mi-a plăcut și locația, faptul ca plaja este fix în fata hotelului.

 808. Mancarea a fost buna, camera mare si compartimentata modern. Vederea si sunetul marii in camera face toti banii. Personalul foarte amabil tot timpul.

 809. Am apreciat apropierea de plaja, privelistea marii de la balcon si sunetul valurilor, posibilitatea de a servi bauturi racoritoare sau alcoolice dintr-un foisor in apropierea plajei (pe langa barul din interior), marimea camerei si presiunea foarte mare a apei calde la baie.

 810. Camera extrem de curată, spațioasă, cu tot ce este necesar . Personalul amabil, relaxat, cu excepția barman din loby ( atitudine aroganta nepotrivita pentru un angajat in turism:(….) Accesul la plaja . Locația , pe malul marii.

 811. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 812. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 813. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 814. Mic dejun excelent, camera spatioasa si cu vedere la mare,

 815. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 816. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 817. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 818. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 819. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 820. Mancarea este excelenta. Camerele destul de aglomerate. Curatenia nu se facea foarte bine. Aveam impresia ca doar paturile se ranjau, insa nu se aspira deloc cu atentie. Aveau pentru copilasi si un mini club de joaca. Ar fi minunat ca acel club sa se imbunatateasca dpdv al curateniei, dotarilor, spatiului.

 821. Ne-a plăcut locația. Așternuturi curate Mâncare bună

 822. Conditii bune, curat, personal amabil, mancare multa si buna (all inclusive), pozitia mai izolata a hotelului e buna pt cei care vor liniste.

 823. Locatia pe malul marii si amabilitatea personalului.

 824. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 825. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 826. raport pret-calitate bun locatia f aproape de plaja mancare diversificata camera mare cu balcon, pat confortabil

 827. Mic dejun variat. Mancare buna, nu excelenta, dar pe gustul fiecaruia. In fiecare zi aveam peste, gatit in diverse tipuri. Fructe proaspete, macar 3 feluri. Prajiturile erau variate. Vinul bun, alb si roze, sampanie. In camera se facea zilnic curat (maturat, spalat pe jos, luat cosul de gunoi) si la cerere se schimbau prosoapele.

 828. Amplasare buna, aproape de plaja dar si de zona pietonala de distractii/magazine , camera spatioasa si curata, paturi confortabile , plasa tantari, minibar , aer conditionat, uscator par, fierbator etc ..tot ce trebuie in camera.

 829. Este constanta in servicii, mancare si curatenie. In camera nu este super dar ok.

 830. Mâncarea foarte gustoasa curățenie la piscina.locatia de la mare este super.

 831. Un hotel de 3 stele foarte decent, recomandat pentru familiile cu copii, avand in vedere accesul inclus la Aquapark.

 832. Mancarea a fost buna, camera mare si compartimentata modern. Vederea si sunetul marii in camera face toti banii. Personalul foarte amabil tot timpul.

 833. Am apreciat apropierea de plaja, privelistea marii de la balcon si sunetul valurilor, posibilitatea de a servi bauturi racoritoare sau alcoolice dintr-un foisor in apropierea plajei (pe langa barul din interior), marimea camerei si presiunea foarte mare a apei calde la baie.

 834. Camera extrem de curată, spațioasă, cu tot ce este necesar . Personalul amabil, relaxat, cu excepția barman din loby ( atitudine aroganta nepotrivita pentru un angajat in turism:(….) Accesul la plaja . Locația , pe malul marii.

 835. Mic dejun excelent, camera spatioasa si cu vedere la mare,

 836. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 837. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 838. Locatia pe malul marii si amabilitatea personalului.

 839. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 840. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 841. Este constanta in servicii, mancare si curatenie. In camera nu este super dar ok.

 842. Mâncarea foarte gustoasa curățenie la piscina.locatia de la mare este super.

 843. Un hotel de 3 stele foarte decent, recomandat pentru familiile cu copii, avand in vedere accesul inclus la Aquapark.

 844. raport pret-calitate bun locatia f aproape de plaja mancare diversificata camera mare cu balcon, pat confortabil

 845. Mic dejun variat. Mancare buna, nu excelenta, dar pe gustul fiecaruia. In fiecare zi aveam peste, gatit in diverse tipuri. Fructe proaspete, macar 3 feluri. Prajiturile erau variate. Vinul bun, alb si roze, sampanie. In camera se facea zilnic curat (maturat, spalat pe jos, luat cosul de gunoi) si la cerere se schimbau prosoapele.

 846. Amplasare buna, aproape de plaja dar si de zona pietonala de distractii/magazine , camera spatioasa si curata, paturi confortabile , plasa tantari, minibar , aer conditionat, uscator par, fierbator etc ..tot ce trebuie in camera.

 847. TOTUL mi-a depasit asteptarile. Hotelul de 2 stele, consider ca este mult subevaluat . Raportul calitate-pret foarte bun. Personalul foarte amabil, harnic , intotdeauna atent la client si nevoile lui. Recomand oricui, oricand Hotelul Oasis!

 848. Locatia si amabilitatea intregului personal. Mincarea gustoasa si foarte bine pregatita. Camera avea o vedere placuta la Pool si la verdeata din jurul hotelului.

 849. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 850. Mâncarea foarte variată și bună, personalul super, vorbesc și romana, comunicativi și intelegatori

 851. Personalul, serviciile oferite comform ofertei și statutului hotelului.

 852. Multe sortimente de mancare din care sigur gasesti ceva sa iti placa. Plaja generoasa, multe sezlonguri.

 853. Hotelul este amplasat pe plaja, mancarea este buna, personal ok.

 854. Ne-au promis ca.a doua zi ne schimba camera si s-au tinut de cuvant.

 855. Amplasarea hotelului chiar pe plaja, mancarea diversa si delicioasa, personalul amabil, camera cu vedere la mare, curata, baia renovata. Un loc ideal pentru relaxare.

 856. Contrar asteptarilor, a fost un sejur satisfacator, s-a facut curatenie de 2 ori in 5 zile, cu personalul de la receptie te intelegi in engleza cu restul nu, restaurantul hotelului era inchis si am fost indreptati spre restaurantul Com care se afla la 50 m distanta, mancare ok, variata, dar curatenia din restaurant lasa de dorit. Camera dotata cu aer conditionat, si 2 paturi de o persoana (desi la rezervare iti dau optiunea sa alegi pat matrimonial, nu exista in hotel decat paturi de o persoana) Relativ aproape de scarile care te duc la plaja, plaja corespunzatoare hotelului este plaja Kompass (din fata hotelului Kaliakra). Per total un raport bun calitate pret. La aceasta suma nu poti avea asteptati mai bune.

 857. Personalul din hotel este foarte prietenos. Piscina este foarte curata, receptia este un loc prietenos unde poti folosi wifi, te poti juca biliard (3leva) sau ping-pong (1leva cred). La efectuarea check in-ului am primit un orar al activitatilor sportive din cadrul Albenei. Politicile hotelului sunt prietenoase cu mediul.

 858. Totul a fost excelent cu siguranta vom reveni cu mare drag

 859. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 860. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 861. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 862. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 863. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 864. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 865. Mic dejun excelent, camera spatioasa si cu vedere la mare,

 866. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 867. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 868. Locatia pe malul marii si amabilitatea personalului.

 869. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 870. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 871. Este constanta in servicii, mancare si curatenie. In camera nu este super dar ok.

 872. Mâncarea foarte gustoasa curățenie la piscina.locatia de la mare este super.

 873. Un hotel de 3 stele foarte decent, recomandat pentru familiile cu copii, avand in vedere accesul inclus la Aquapark.

 874. TOTUL mi-a depasit asteptarile. Hotelul de 2 stele, consider ca este mult subevaluat . Raportul calitate-pret foarte bun. Personalul foarte amabil, harnic , intotdeauna atent la client si nevoile lui. Recomand oricui, oricand Hotelul Oasis!

 875. Locatia si amabilitatea intregului personal. Mincarea gustoasa si foarte bine pregatita. Camera avea o vedere placuta la Pool si la verdeata din jurul hotelului.

 876. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 877. raport pret-calitate bun locatia f aproape de plaja mancare diversificata camera mare cu balcon, pat confortabil

 878. Mic dejun variat. Mancare buna, nu excelenta, dar pe gustul fiecaruia. In fiecare zi aveam peste, gatit in diverse tipuri. Fructe proaspete, macar 3 feluri. Prajiturile erau variate. Vinul bun, alb si roze, sampanie. In camera se facea zilnic curat (maturat, spalat pe jos, luat cosul de gunoi) si la cerere se schimbau prosoapele.

 879. Amplasare buna, aproape de plaja dar si de zona pietonala de distractii/magazine , camera spatioasa si curata, paturi confortabile , plasa tantari, minibar , aer conditionat, uscator par, fierbator etc ..tot ce trebuie in camera.

 880. Mâncarea foarte variată și bună, personalul super, vorbesc și romana, comunicativi și intelegatori

 881. Personalul, serviciile oferite comform ofertei și statutului hotelului.

 882. Multe sortimente de mancare din care sigur gasesti ceva sa iti placa. Plaja generoasa, multe sezlonguri.

 883. Locatia pe malul marii si amabilitatea personalului.

 884. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 885. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 886. Este constanta in servicii, mancare si curatenie. In camera nu este super dar ok.

 887. Mâncarea foarte gustoasa curățenie la piscina.locatia de la mare este super.

 888. Un hotel de 3 stele foarte decent, recomandat pentru familiile cu copii, avand in vedere accesul inclus la Aquapark.

 889. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 890. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 891. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 892. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 893. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 894. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 895. Mic dejun excelent, camera spatioasa si cu vedere la mare,

 896. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 897. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 898. raport pret-calitate bun locatia f aproape de plaja mancare diversificata camera mare cu balcon, pat confortabil

 899. Mic dejun variat. Mancare buna, nu excelenta, dar pe gustul fiecaruia. In fiecare zi aveam peste, gatit in diverse tipuri. Fructe proaspete, macar 3 feluri. Prajiturile erau variate. Vinul bun, alb si roze, sampanie. In camera se facea zilnic curat (maturat, spalat pe jos, luat cosul de gunoi) si la cerere se schimbau prosoapele.

 900. Amplasare buna, aproape de plaja dar si de zona pietonala de distractii/magazine , camera spatioasa si curata, paturi confortabile , plasa tantari, minibar , aer conditionat, uscator par, fierbator etc ..tot ce trebuie in camera.

 901. TOTUL mi-a depasit asteptarile. Hotelul de 2 stele, consider ca este mult subevaluat . Raportul calitate-pret foarte bun. Personalul foarte amabil, harnic , intotdeauna atent la client si nevoile lui. Recomand oricui, oricand Hotelul Oasis!

 902. Locatia si amabilitatea intregului personal. Mincarea gustoasa si foarte bine pregatita. Camera avea o vedere placuta la Pool si la verdeata din jurul hotelului.

 903. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 904. Mâncarea foarte variată și bună, personalul super, vorbesc și romana, comunicativi și intelegatori

 905. Personalul, serviciile oferite comform ofertei și statutului hotelului.

 906. Multe sortimente de mancare din care sigur gasesti ceva sa iti placa. Plaja generoasa, multe sezlonguri.

 907. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 908. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 909. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 910. Locatia pe malul marii si amabilitatea personalului.

 911. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 912. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 913. Mic dejun excelent, camera spatioasa si cu vedere la mare,

 914. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 915. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 916. TOTUL mi-a depasit asteptarile. Hotelul de 2 stele, consider ca este mult subevaluat . Raportul calitate-pret foarte bun. Personalul foarte amabil, harnic , intotdeauna atent la client si nevoile lui. Recomand oricui, oricand Hotelul Oasis!

 917. Locatia si amabilitatea intregului personal. Mincarea gustoasa si foarte bine pregatita. Camera avea o vedere placuta la Pool si la verdeata din jurul hotelului.

 918. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 919. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 920. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 921. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 922. Este constanta in servicii, mancare si curatenie. In camera nu este super dar ok.

 923. Mâncarea foarte gustoasa curățenie la piscina.locatia de la mare este super.

 924. Un hotel de 3 stele foarte decent, recomandat pentru familiile cu copii, avand in vedere accesul inclus la Aquapark.

 925. Mâncarea foarte variată și bună, personalul super, vorbesc și romana, comunicativi și intelegatori

 926. Personalul, serviciile oferite comform ofertei și statutului hotelului.

 927. Multe sortimente de mancare din care sigur gasesti ceva sa iti placa. Plaja generoasa, multe sezlonguri.

 928. Mancarea este excelenta. Camerele destul de aglomerate. Curatenia nu se facea foarte bine. Aveam impresia ca doar paturile se ranjau, insa nu se aspira deloc cu atentie. Aveau pentru copilasi si un mini club de joaca. Ar fi minunat ca acel club sa se imbunatateasca dpdv al curateniei, dotarilor, spatiului.

 929. Ne-a plăcut locația. Așternuturi curate Mâncare bună

 930. Conditii bune, curat, personal amabil, mancare multa si buna (all inclusive), pozitia mai izolata a hotelului e buna pt cei care vor liniste.

 931. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 932. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 933. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 934. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 935. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 936. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 937. TOTUL mi-a depasit asteptarile. Hotelul de 2 stele, consider ca este mult subevaluat . Raportul calitate-pret foarte bun. Personalul foarte amabil, harnic , intotdeauna atent la client si nevoile lui. Recomand oricui, oricand Hotelul Oasis!

 938. Locatia si amabilitatea intregului personal. Mincarea gustoasa si foarte bine pregatita. Camera avea o vedere placuta la Pool si la verdeata din jurul hotelului.

 939. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 940. Mic dejun excelent, camera spatioasa si cu vedere la mare,

 941. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 942. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 943. Locatia pe malul marii si amabilitatea personalului.

 944. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 945. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 946. Este constanta in servicii, mancare si curatenie. In camera nu este super dar ok.

 947. Mâncarea foarte gustoasa curățenie la piscina.locatia de la mare este super.

 948. Un hotel de 3 stele foarte decent, recomandat pentru familiile cu copii, avand in vedere accesul inclus la Aquapark.

 949. Mâncarea foarte variată și bună, personalul super, vorbesc și romana, comunicativi și intelegatori

 950. Personalul, serviciile oferite comform ofertei și statutului hotelului.

 951. Multe sortimente de mancare din care sigur gasesti ceva sa iti placa. Plaja generoasa, multe sezlonguri.

 952. Mancarea este excelenta. Camerele destul de aglomerate. Curatenia nu se facea foarte bine. Aveam impresia ca doar paturile se ranjau, insa nu se aspira deloc cu atentie. Aveau pentru copilasi si un mini club de joaca. Ar fi minunat ca acel club sa se imbunatateasca dpdv al curateniei, dotarilor, spatiului.

 953. Ne-a plăcut locația. Așternuturi curate Mâncare bună

 954. Conditii bune, curat, personal amabil, mancare multa si buna (all inclusive), pozitia mai izolata a hotelului e buna pt cei care vor liniste.

 955. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 956. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 957. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 958. Mic dejun excelent, camera spatioasa si cu vedere la mare,

 959. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 960. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 961. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 962. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 963. Sejur minunat.Mi a plăcut totul începând de la cazare, personal,mancare ,piscina,plaja aproape. Cu siguranță vom mai reveni.

 964. raport pret-calitate bun locatia f aproape de plaja mancare diversificata camera mare cu balcon, pat confortabil

 965. Mic dejun variat. Mancare buna, nu excelenta, dar pe gustul fiecaruia. In fiecare zi aveam peste, gatit in diverse tipuri. Fructe proaspete, macar 3 feluri. Prajiturile erau variate. Vinul bun, alb si roze, sampanie. In camera se facea zilnic curat (maturat, spalat pe jos, luat cosul de gunoi) si la cerere se schimbau prosoapele.

 966. Amplasare buna, aproape de plaja dar si de zona pietonala de distractii/magazine , camera spatioasa si curata, paturi confortabile , plasa tantari, minibar , aer conditionat, uscator par, fierbator etc ..tot ce trebuie in camera.

 967. Este constanta in servicii, mancare si curatenie. In camera nu este super dar ok.

 968. Mâncarea foarte gustoasa curățenie la piscina.locatia de la mare este super.

 969. Un hotel de 3 stele foarte decent, recomandat pentru familiile cu copii, avand in vedere accesul inclus la Aquapark.

 970. TOTUL mi-a depasit asteptarile. Hotelul de 2 stele, consider ca este mult subevaluat . Raportul calitate-pret foarte bun. Personalul foarte amabil, harnic , intotdeauna atent la client si nevoile lui. Recomand oricui, oricand Hotelul Oasis!

 971. Locatia si amabilitatea intregului personal. Mincarea gustoasa si foarte bine pregatita. Camera avea o vedere placuta la Pool si la verdeata din jurul hotelului.

 972. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 973. Locatia pe malul marii si amabilitatea personalului.

 974. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 975. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 976. Mâncarea foarte variată și bună, personalul super, vorbesc și romana, comunicativi și intelegatori

 977. Personalul, serviciile oferite comform ofertei și statutului hotelului.

 978. Multe sortimente de mancare din care sigur gasesti ceva sa iti placa. Plaja generoasa, multe sezlonguri.

 979. Mic dejun excelent, camera spatioasa si cu vedere la mare,

 980. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 981. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 982. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 983. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 984. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 985. Camera foarte mare, cu chicineta și vesela. Mâncarea bună, piscina mare. Recomand cu încredere acest hotel. Nu am mai întâlnit o camera atât de mare.

 986. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 987. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 988. TOTUL mi-a depasit asteptarile. Hotelul de 2 stele, consider ca este mult subevaluat . Raportul calitate-pret foarte bun. Personalul foarte amabil, harnic , intotdeauna atent la client si nevoile lui. Recomand oricui, oricand Hotelul Oasis!

 989. Locatia si amabilitatea intregului personal. Mincarea gustoasa si foarte bine pregatita. Camera avea o vedere placuta la Pool si la verdeata din jurul hotelului.

 990. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 991. raport pret-calitate bun locatia f aproape de plaja mancare diversificata camera mare cu balcon, pat confortabil

 992. Mic dejun variat. Mancare buna, nu excelenta, dar pe gustul fiecaruia. In fiecare zi aveam peste, gatit in diverse tipuri. Fructe proaspete, macar 3 feluri. Prajiturile erau variate. Vinul bun, alb si roze, sampanie. In camera se facea zilnic curat (maturat, spalat pe jos, luat cosul de gunoi) si la cerere se schimbau prosoapele.

 993. Amplasare buna, aproape de plaja dar si de zona pietonala de distractii/magazine , camera spatioasa si curata, paturi confortabile , plasa tantari, minibar , aer conditionat, uscator par, fierbator etc ..tot ce trebuie in camera.

 994. Mâncarea foarte variată și bună, personalul super, vorbesc și romana, comunicativi și intelegatori

 995. Personalul, serviciile oferite comform ofertei și statutului hotelului.

 996. Multe sortimente de mancare din care sigur gasesti ceva sa iti placa. Plaja generoasa, multe sezlonguri.

 997. Mancarea este excelenta. Camerele destul de aglomerate. Curatenia nu se facea foarte bine. Aveam impresia ca doar paturile se ranjau, insa nu se aspira deloc cu atentie. Aveau pentru copilasi si un mini club de joaca. Ar fi minunat ca acel club sa se imbunatateasca dpdv al curateniei, dotarilor, spatiului.

 998. Ne-a plăcut locația. Așternuturi curate Mâncare bună

 999. Conditii bune, curat, personal amabil, mancare multa si buna (all inclusive), pozitia mai izolata a hotelului e buna pt cei care vor liniste.

 1000. Locatia pe malul marii si amabilitatea personalului.

 1001. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 1002. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 1003. Personalul primitor. Autobuzul catre mare, restaurantul de pe plaja, sezlongurile si umbrela care intrau in pretul camerei. Plaja curata. Aquaparc-ul. Per total am avut un sejur distractiv, relaxant si plin de lucruri frumoase.

 1004. A fost frumos, camera nu este foarte mare insa acest lucru se compenseaza cu serviciile adiacente… Aqua parc, 3 piscine foarte curate, mancare buna si diversificata, spectacole pentru copii si adulti. Foarte frumos !

 1005. curatenia deservirea,meniu,si culmea acolo nu am vazut muste

 1006. raport pret-calitate bun locatia f aproape de plaja mancare diversificata camera mare cu balcon, pat confortabil

 1007. Mic dejun variat. Mancare buna, nu excelenta, dar pe gustul fiecaruia. In fiecare zi aveam peste, gatit in diverse tipuri. Fructe proaspete, macar 3 feluri. Prajiturile erau variate. Vinul bun, alb si roze, sampanie. In camera se facea zilnic curat (maturat, spalat pe jos, luat cosul de gunoi) si la cerere se schimbau prosoapele.

 1008. Amplasare buna, aproape de plaja dar si de zona pietonala de distractii/magazine , camera spatioasa si curata, paturi confortabile , plasa tantari, minibar , aer conditionat, uscator par, fierbator etc ..tot ce trebuie in camera.

 1009. Mic dejun excelent, camera spatioasa si cu vedere la mare,

 1010. Locatia este pe malul marii, dar totodata are diferite piscine ( inclusiv pentru copii) cat si plaja proprie, in pretul camerei fiind incluse 2 sezlonguri si 1 umbrela. Are o curte interna frumos ingrijita, loc de joaca pentru copii, iar micul dejul este bogat si diversificat. Am fost cazati la una din putinele camerele de la parter care au si piscina proprie, dar perioada in care am fost nu ne-a ajutat, apa fiind rece. Camerele sunt spatioase si salteaua foarte confortabila.

 1011. Totul la superlativ, condiții excepționale, servicii ft bune. Cu siguranță este un loc care merita vizitat

 1012. TOTUL mi-a depasit asteptarile. Hotelul de 2 stele, consider ca este mult subevaluat . Raportul calitate-pret foarte bun. Personalul foarte amabil, harnic , intotdeauna atent la client si nevoile lui. Recomand oricui, oricand Hotelul Oasis!

 1013. Locatia si amabilitatea intregului personal. Mincarea gustoasa si foarte bine pregatita. Camera avea o vedere placuta la Pool si la verdeata din jurul hotelului.

 1014. personal excelent mancare prospata tot timpul hotel in statiune in centrul statiunii plaja mare si curata in apropiere circa 10 min de hotel sejur super calitate servicii raportate la pretul biletului

 1015. Mancarea este excelenta. Camerele destul de aglomerate. Curatenia nu se facea foarte bine. Aveam impresia ca doar paturile se ranjau, insa nu se aspira deloc cu atentie. Aveau pentru copilasi si un mini club de joaca. Ar fi minunat ca acel club sa se imbunatateasca dpdv al curateniei, dotarilor, spatiului.

 1016. Ne-a plăcut locația. Așternuturi curate Mâncare bună

 1017. Conditii bune, curat, personal amabil, mancare multa si buna (all inclusive), pozitia mai izolata a hotelului e buna pt cei care vor liniste.

 1018. Este constanta in servicii, mancare si curatenie. In camera nu este super dar ok.

 1019. Mâncarea foarte gustoasa curățenie la piscina.locatia de la mare este super.

 1020. Un hotel de 3 stele foarte decent, recomandat pentru familiile cu copii, avand in vedere accesul inclus la Aquapark.

 1021. Locatia pe malul marii si amabilitatea personalului.

 1022. Hotelul este asezat pe malul marii, in imediata apropiere a rezervatiei naturale “Baltata”. Am avut rezervate doua camere duble si am fost cazati la etajul 9. Camerele, de marime medie, au avut vedere panoramica la plajă. Balconul este mobilat si are plasa pentru tantari. În camere era un pat dublu mare, televizor, frigider mic, aer condiționat etc. Lenjeria curata, la fel si prosoapele. Destul de curat, angajatii isi faceau treaba. Baia, destul de mare, avea cadă, săpunuri, șampon si ventilator pentru aerisire. Mancarea destul de diversificata, aveai ce manca la fiecare masa, fructe, prajituri si torturi delicioase la fiecare masa, gratare la fiecare masa de pranz si cina. Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, in parcarea hotelului, contracost. Pe plaja am avut la dispozitie sezlonguri si umbrele. In concluzie, recomand acest hotel!

 1023. Mancarea diversificata si foarte buna. Curatenie zilnica . Plaja aproape si cirata , sezlonguri

 1024. Camera foarte mare, cu chicineta și vesela. Mâncarea bună, piscina mare. Recomand cu încredere acest hotel. Nu am mai întâlnit o camera atât de mare.

 1025. Micul dejun foarte bun. Bogat si variat. Vedere Ok.

 1026. Vedere foarte frumoasa la mare Camere spatioase Curatenie si prosoape schimbate in fiecare zi Mic dejun bogat si foarte bun Piscine mari si curate Plaja proprie curata

 1027. Amabilitatea personalului și facilitățile de la piscine.

 1028. Locatia este minunata, piscinele bine intretinute, plaja privata frumos amenajata iar personalul foarte amabil.

 1029. Locatie excelenta, conditii ft bune, camera cu o baie ft mare, se face curatenie zilnic, piscina pt copii mici, apoi piscina cu tobogane cu apa, piscina pt copii mai mari si pt adulti. Din hotel se iese direct pe plaja, 2 sezlonguri cu umbrela/camera. Micul dejun variat, gasesti de toate, doar dc esti carcotas nu gasesti ceva sa-ti placa. Este de mers, familie cu copii, cel putin 1 saptamana ai ce face. Suntem la ani lumina fata de Albena.

 1030. Pozitionarea foarte aproape de plaja, piscina, barul de la receptie, terasa de servit masa de vis. Mancarea foarte buna si variata…feluri destul de sofisticate…ingrediente scumpe…branzeturi fine. Plaja lejera…putina lume si educata care nu stau gramada…in apa la fel…nimic ca in Romania.

 1031. Mancarea este excelenta. Camerele destul de aglomerate. Curatenia nu se facea foarte bine. Aveam impresia ca doar paturile se ranjau, insa nu se aspira deloc cu atentie. Aveau pentru copilasi si un mini club de joaca. Ar fi minunat ca acel club sa se imbunatateasca dpdv al curateniei, dotarilor, spatiului.

 1032. Ne-a plăcut locația. Așternuturi curate Mâncare bună

 1033. Personal amabil, toate facilitatile, meniu f.bun, plaja privata amenajata, totul f.bine, la un pret fara concuranta

 1034. Curatenia este in regula, nu pare un hotel de 5 stele, mai de graba ar fi de 4.5, mancarea este in regula, personalul amabil

 1035. Micul dejun si cina diversificate, in sistem bufet. Au scaune pentru copii si sunt igenizate bine. Mesele le-am servit pe terasa. Sezlongurile la plaja erau suficient de distantate. Curatenia a fost facuta in fiecare zi.

 1036. Mancarea este ok, gratar in curte, poti alege pentru toate gusturile…cat sa te simti bine…

 1037. Camera, curățenia, barmanii,rapiditatea cazarii, poziția pe plaja a resortului cat si activitățile organizate seară de seară .

 1038. Mancarea a fost buna, camera mare si compartimentata modern. Vederea si sunetul marii in camera face toti banii. Personalul foarte amabil tot timpul.

 1039. Amplasarea este de nota 10+ Tot personalul intelege românește și nu am avut probleme de comunicare. Am avut parte de 2 seri speciale , una tradițională cu ocazia aniversării de 51 de ani și una cu specific italian. Pe plajă a fost liniște, nu a fost niciun fel de muzica. Mâncarea a fost bună, destul de diversă.

 1040. Locatia perfecta a hotelului, acesta avand iesire direct pe plaja, Hotelul destul de departe de centrul statiunii pentru a evita aglomeratia. In rest: camere curate , personal amabil, masurile de preventie COVID bine puse la punct si respectate.

 1041. Am scris mai sus și ce mi-a plăcut și ce nu😁plus ca recepționistul a fost foarte drăguț, aveam camere cu vedere la parc și am primit camere cu vedere la mare, a fost surpriza..

 1042. O vacanță reusita pentru familie cu copii! Aqua-parcul superb!Mâncarea foarte bună,plaja curata..

 1043. Cafeaua a fost minunata! Aquapark-ul și piscina au fost binevenite, iar curățenia in camera a fost nelipsita. Foarte frumos!

 1044. Mâncarea si personalul au fost la nivel, în Ralitsa Superior! Intrarea in Aquaparc este inclusa in pretul cazarii/rezervări, intrări nelimitate pe parcursul zilei. Se intra in baza bratarii. Curățenia in aquaparc, nota 10. Stațiune pt familie cu copii. La moment, puțină lume, care nu prea au nicio treaba cu acest “virus”. Decât personalul poartă măști si unii turiști. În rest, nu se tine cont de distanțarea socială :). Vacanța plăcuta!

 1045. Hotelul este amplasat pe plaja, mancarea este buna, personal ok.

 1046. Food, staff, location, room view- amazing, over my expectations!

 1047. Страхотен персонал! Винаги усмихнати и готови да помогнат!

 1048. Food, environment, cleaning, pool. The view from the room was wonderful, facing the sea with a right to see the sunrise

 1049. Стаите бяха просторни и чисти, с морски изглед. Храната беше вкусна.

 1050. Всеки ден почистено, сменени хавлии. Хавлиите поставени като скулптура на лебеди-добра закачка. Консумативи не липсват. Добра храна.

 1051. Liniște, aproape de plajă. Camere cu paturi confortabile .

 1052. Locație f frumoasă, plaja, cazarea, mâncarea, personalul👏

 1053. Camera mare, frumoasa si curata, camerista foarte draguta, personalul de la receptie foate amabil, mic dejun foarte variat.

 1054. Pozitionarea foarte aproape de plaja, piscina, barul de la receptie, terasa de servit masa de vis. Mancarea foarte buna si variata…feluri destul de sofisticate…ingrediente scumpe…branzeturi fine. Plaja lejera…putina lume si educata care nu stau gramada…in apa la fel…nimic ca in Romania.

 1055. Mancarea este excelenta. Camerele destul de aglomerate. Curatenia nu se facea foarte bine. Aveam impresia ca doar paturile se ranjau, insa nu se aspira deloc cu atentie. Aveau pentru copilasi si un mini club de joaca. Ar fi minunat ca acel club sa se imbunatateasca dpdv al curateniei, dotarilor, spatiului.

 1056. Ne-a plăcut locația. Așternuturi curate Mâncare bună

 1057. Cazarea foarte bună, prosoapele se schimbă în fiecare zi, în cameră sunt pliculete de ceai, ness, zahăr și posibilitatea de a ți le pregăti. De asemenea, se pun zilnic șampon, gel de duș, balsam de păr, moțiune de corp, săpun.

 1058. Totul, in mod special atmosfera creata de animatori.

 1059. Recomand! Hotelul pe malul marii, locație si mâncare excelenta!!

 1060. O vacanță reusita pentru familie cu copii! Aqua-parcul superb!Mâncarea foarte bună,plaja curata..

 1061. Cafeaua a fost minunata! Aquapark-ul și piscina au fost binevenite, iar curățenia in camera a fost nelipsita. Foarte frumos!