Cazare ieftina Agigea

De multe ori ne uitam dupa cazare in Agigea, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Agigea, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Agigea, Constanţa, România

Vila Eliade

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Steaua de Mare

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament 2 camere Steaua de Mare II

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Mirage Medspa Hotel

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Coral

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Eforie Villa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

MAV Boutique Villa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Vila Rocco

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Agigea, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Agigea, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Cristofor si Iosefina Podriga din Dumuslau, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Agigea, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Cristofor si Iosefina Podriga din Dumuslau, jud. SalajCazare in Agigea, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Saveta si Sorana Patriciu din Piscuri, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Agigea, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Agigea, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Saveta si Sorana Patriciu din Piscuri, jud. GorjCazare in Agigea, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Ludovic si Mioara Mărginean din Curete, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Agigea, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ludovic si Mioara Mărginean din Curete, jud. MuresCazare in Agigea, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Cipriana si Denisa Popescu din Fetig, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Agigea, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Agigea, Constanţa, România!

  (Cipriana si Denisa Popescu din Fetig, jud. VranceaCazare in Agigea, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Eleonora si Roxelana Sirețeanu din Verendin, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Agigea, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Agigea, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Eleonora si Roxelana Sirețeanu din Verendin, jud. Caras-SeverinCazare in Agigea, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Ilarie si Elisaveta Ciobanu din Brahasesti, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Agigea, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Agigea, Constanţa, România.

  (Ilarie si Elisaveta Ciobanu din Brahasesti, jud. GalatiCazare in Agigea, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 1. In rest toate au fost bune. Personal foarte amabil. Atat receptia cat si curatenia. Panorama superba. Locatia este aproape de mare si foarte aproape de magazine, buticuri etc. Din punctul meu de vedere Nota 9.3

 2. Camerele curate, parcarea ft mare, personal prietenos

 3. Când revii într-un loc si mai mult, chiar îți dorești să revii și anul următor, atunci… chiar ti-a placut…Ce ? Serviabilitatea personalului, condițiile, aproape de mare, de centru și foarte liniste…

 4. Camera spatioasa si foarte curata, doamna de la receptie amabila, distanta fata de plaja acceptabila, astept sa revin anul viitor.

 5. Camera spatioasa, dotata cu frigidere, aer conditionat, tv, se fac cam 10 minute pana la plaja! Covorasul din baie a fost schimbat zilnic.

 6. Felicitari personalului care a fost primitor si zambaret. Sefa super de treaba,noi chiar am apelat la ea si a fost mai mult decat draguta.Inca odata felicitari.

 7. Curățenie – OK Mic dejun – OK Personal (recepție, cameriste, ospătari) – OK

 8. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute 🙂

 9. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat și diversificat. Mulțumim!

 10. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 11. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 12. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 13. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 14. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 15. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 16. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 17. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 18. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 19. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 20. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 21. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 22. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 23. A fost totul peste așteptări. O locație superbă,aproape de plajă,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am mâncat aproape zilnic (mâncare delicioasă). Oamenii foarte ospitalieri și călduroși.

 24. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 25. Curățenie – OK Mic dejun – OK Personal (recepție, cameriste, ospătari) – OK

 26. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute 🙂

 27. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat și diversificat. Mulțumim!

 28. Personal foarte amabil si atent,locatia aproape de mare,intr-o zona linistita.Excelent pentru o vacanta scurta.Vom reveni.

 29. Excelent!!! Zona buna, liniste, aproape de plaja, restaurante, alimentari( fara stres ca nu ai cumparat paine, apa…etc.) , curatenie, bucatarie la dispozitie, terasa.

 30. Totul, este foarte curat, aproape de plaja, ne intoarcem cu drag la anul.

 31. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 32. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 33. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 34. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 35. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 36. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 37. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 38. A fost totul peste așteptări. O locație superbă,aproape de plajă,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am mâncat aproape zilnic (mâncare delicioasă). Oamenii foarte ospitalieri și călduroși.

 39. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 40. Curățenie – OK Mic dejun – OK Personal (recepție, cameriste, ospătari) – OK

 41. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute 🙂

 42. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat și diversificat. Mulțumim!

 43. In rest toate au fost bune. Personal foarte amabil. Atat receptia cat si curatenia. Panorama superba. Locatia este aproape de mare si foarte aproape de magazine, buticuri etc. Din punctul meu de vedere Nota 9.3

 44. Camerele curate, parcarea ft mare, personal prietenos

 45. Când revii într-un loc si mai mult, chiar îți dorești să revii și anul următor, atunci… chiar ti-a placut…Ce ? Serviabilitatea personalului, condițiile, aproape de mare, de centru și foarte liniste…

 46. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 47. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 48. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 49. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 50. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 51. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 52. In rest toate au fost bune. Personal foarte amabil. Atat receptia cat si curatenia. Panorama superba. Locatia este aproape de mare si foarte aproape de magazine, buticuri etc. Din punctul meu de vedere Nota 9.3

 53. Camerele curate, parcarea ft mare, personal prietenos

 54. Când revii într-un loc si mai mult, chiar îți dorești să revii și anul următor, atunci… chiar ti-a placut…Ce ? Serviabilitatea personalului, condițiile, aproape de mare, de centru și foarte liniste…

 55. Curățenie – OK Mic dejun – OK Personal (recepție, cameriste, ospătari) – OK

 56. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute 🙂

 57. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat și diversificat. Mulțumim!

 58. Camera spatioasa si foarte curata, doamna de la receptie amabila, distanta fata de plaja acceptabila, astept sa revin anul viitor.

 59. Camera spatioasa, dotata cu frigidere, aer conditionat, tv, se fac cam 10 minute pana la plaja! Covorasul din baie a fost schimbat zilnic.

 60. Felicitari personalului care a fost primitor si zambaret. Sefa super de treaba,noi chiar am apelat la ea si a fost mai mult decat draguta.Inca odata felicitari.

 61. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 62. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 63. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 64. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 65. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 66. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 67. Curățenie – OK Mic dejun – OK Personal (recepție, cameriste, ospătari) – OK

 68. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute 🙂

 69. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat și diversificat. Mulțumim!

 70. Personal foarte amabil si atent,locatia aproape de mare,intr-o zona linistita.Excelent pentru o vacanta scurta.Vom reveni.

 71. Excelent!!! Zona buna, liniste, aproape de plaja, restaurante, alimentari( fara stres ca nu ai cumparat paine, apa…etc.) , curatenie, bucatarie la dispozitie, terasa.

 72. Totul, este foarte curat, aproape de plaja, ne intoarcem cu drag la anul.

 73. Camera spatioasa si foarte curata, doamna de la receptie amabila, distanta fata de plaja acceptabila, astept sa revin anul viitor.

 74. Camera spatioasa, dotata cu frigidere, aer conditionat, tv, se fac cam 10 minute pana la plaja! Covorasul din baie a fost schimbat zilnic.

 75. Felicitari personalului care a fost primitor si zambaret. Sefa super de treaba,noi chiar am apelat la ea si a fost mai mult decat draguta.Inca odata felicitari.

 76. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 77. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 78. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 79. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 80. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 81. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 82. Curățenie – OK Mic dejun – OK Personal (recepție, cameriste, ospătari) – OK

 83. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute 🙂

 84. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat și diversificat. Mulțumim!

 85. Personal foarte amabil si atent,locatia aproape de mare,intr-o zona linistita.Excelent pentru o vacanta scurta.Vom reveni.

 86. Excelent!!! Zona buna, liniste, aproape de plaja, restaurante, alimentari( fara stres ca nu ai cumparat paine, apa…etc.) , curatenie, bucatarie la dispozitie, terasa.

 87. Totul, este foarte curat, aproape de plaja, ne intoarcem cu drag la anul.

 88. Camera spatioasa si foarte curata, doamna de la receptie amabila, distanta fata de plaja acceptabila, astept sa revin anul viitor.

 89. Camera spatioasa, dotata cu frigidere, aer conditionat, tv, se fac cam 10 minute pana la plaja! Covorasul din baie a fost schimbat zilnic.

 90. Felicitari personalului care a fost primitor si zambaret. Sefa super de treaba,noi chiar am apelat la ea si a fost mai mult decat draguta.Inca odata felicitari.

 91. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 92. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 93. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 94. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 95. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 96. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 97. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 98. A fost totul peste așteptări. O locație superbă,aproape de plajă,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am mâncat aproape zilnic (mâncare delicioasă). Oamenii foarte ospitalieri și călduroși.

 99. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 100. Gazda super de treaba si saritoare. Discretie. REVEINIM!!! 🙂

 101. Mult mai bine decat ne-am asteptat. Gazda extrem de primitoare si cu o energie pozitiva extraordinara. Omul sfinteste locul. Curatenie exemplara. O locatie potrivita pentru un concediu de relaxare. Am plecat fericiti si multumiti! :*

 102. Camera peste asteptari. Am stat la hoteluri de 4* care aratau mai rau. Baia imensa, facilitati foarte bune. Curatenie ireprosabila. Cafeaua foarte buna. Bucatarie utilata (desi nu am avut ocazia sa o folosim fiind doar in trecere) Personal foarte amabil. Comunicare excelenta inainte de sosire prin sms.

 103. Personal foarte amabil si atent,locatia aproape de mare,intr-o zona linistita.Excelent pentru o vacanta scurta.Vom reveni.

 104. Excelent!!! Zona buna, liniste, aproape de plaja, restaurante, alimentari( fara stres ca nu ai cumparat paine, apa…etc.) , curatenie, bucatarie la dispozitie, terasa.

 105. Totul, este foarte curat, aproape de plaja, ne intoarcem cu drag la anul.

 106. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 107. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 108. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 109. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 110. A fost totul peste așteptări. O locație superbă,aproape de plajă,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am mâncat aproape zilnic (mâncare delicioasă). Oamenii foarte ospitalieri și călduroși.

 111. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 112. Personal foarte amabil si atent,locatia aproape de mare,intr-o zona linistita.Excelent pentru o vacanta scurta.Vom reveni.

 113. Excelent!!! Zona buna, liniste, aproape de plaja, restaurante, alimentari( fara stres ca nu ai cumparat paine, apa…etc.) , curatenie, bucatarie la dispozitie, terasa.

 114. Totul, este foarte curat, aproape de plaja, ne intoarcem cu drag la anul.

 115. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 116. A fost totul peste așteptări. O locație superbă,aproape de plajă,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am mâncat aproape zilnic (mâncare delicioasă). Oamenii foarte ospitalieri și călduroși.

 117. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 118. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 119. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 120. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 121. Curățenie – OK Mic dejun – OK Personal (recepție, cameriste, ospătari) – OK

 122. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute 🙂

 123. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat și diversificat. Mulțumim!

 124. Gazda super de treaba si saritoare. Discretie. REVEINIM!!! 🙂

 125. Mult mai bine decat ne-am asteptat. Gazda extrem de primitoare si cu o energie pozitiva extraordinara. Omul sfinteste locul. Curatenie exemplara. O locatie potrivita pentru un concediu de relaxare. Am plecat fericiti si multumiti! :*

 126. Camera peste asteptari. Am stat la hoteluri de 4* care aratau mai rau. Baia imensa, facilitati foarte bune. Curatenie ireprosabila. Cafeaua foarte buna. Bucatarie utilata (desi nu am avut ocazia sa o folosim fiind doar in trecere) Personal foarte amabil. Comunicare excelenta inainte de sosire prin sms.

 127. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 128. A fost totul peste așteptări. O locație superbă,aproape de plajă,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am mâncat aproape zilnic (mâncare delicioasă). Oamenii foarte ospitalieri și călduroși.

 129. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 130. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 131. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 132. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 133. Curățenie – OK Mic dejun – OK Personal (recepție, cameriste, ospătari) – OK

 134. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute 🙂

 135. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat și diversificat. Mulțumim!

 136. Gazda super de treaba si saritoare. Discretie. REVEINIM!!! 🙂

 137. Mult mai bine decat ne-am asteptat. Gazda extrem de primitoare si cu o energie pozitiva extraordinara. Omul sfinteste locul. Curatenie exemplara. O locatie potrivita pentru un concediu de relaxare. Am plecat fericiti si multumiti! :*

 138. Camera peste asteptari. Am stat la hoteluri de 4* care aratau mai rau. Baia imensa, facilitati foarte bune. Curatenie ireprosabila. Cafeaua foarte buna. Bucatarie utilata (desi nu am avut ocazia sa o folosim fiind doar in trecere) Personal foarte amabil. Comunicare excelenta inainte de sosire prin sms.

 139. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 140. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 141. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 142. Camera spatioasa si luminoasa, lifturile moderne si rapide, restaurantul renovat, mic-dejun bogat si gustos, gradina frumos amenajata, facilitatile pentru timpul liber ( Spa-ul, masa de ping-pong, biliard, air hockey)

 143. Totul a fost ok. Personal amabil, mancare buna si diversificata. Recomand locatia tuturor.

 144. Mi-a plăcut Așezarea complexului și tot ce mi-au ofer preț calitate sunt multumit

 145. Personal amabil,piscină curata si dotată cu sezlonguri,foișor pt a putea mânca in aer liber,parcare mare

 146. Locatie buna, relativ aproape de plaja 6-7 min de plaja

 147. Totul a fost excelent, curatenie, amabilitate,amplasament, liniste, odihna,

 148. Am avut camera cu balcon, cu vedere spre mare, la etajul 5, ceea ce a facut ca sejurul nostru sa fie excelent. Semnalul wifi foarte bun. Cu toate ca am ajuns inainte de ora 15,00 la hotel , am fost cazati imediat. Parcare privata gratuit la proprietate . Hotelul situat intr-o zona linistita, destul de aproape de mare. Camera dotata cu minibar si aer conditionat.

 149. amplasamentul hotelului intr-o zona linistita a statiunii Eforie Nord. Parcare.

 150. Am ajuns mai devreme de ora 15, dar am efectuat check-in destul de rapid si am putut intra imediat in camera. Camera primita era la ultimul etaj, cu balcon si vedere spre mare, foarte placuta, curata, linistita, hotel relativ aproape de plaja.

 151. Locatia este ok…. doar ca am gasit hotelul inchis , avand rezervarea facuta cu o zi inainte !!!

 152. Baia arata excelent, prosoape curate si schimbate cand este nevoie, personal foarte amabil.

 153. Amplasarea ff buna, langa plaja. Camera twin este destul de spatioasa. Personalul in regula. Parcarea ok.

 154. Distanta mica fata de plaja si facilitatile din curte: gratar, terasa, loc de joaca pt copii, trambulina…

 155. Un plus 10 pentru amabilitatea gazdei. Aer conditionat functional. Frigider miniBar functional (a pornit mai greu dar a facut fata cu brio+ se putea sa fie mai mare?!?). Apa calda la orice ora. Schimburi de pat si prosoape curate. Parcare ok.

 156. mi sa oferit altceva fata de ce am rezervat si platit

 157. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 158. A fost totul peste așteptări. O locație superbă,aproape de plajă,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am mâncat aproape zilnic (mâncare delicioasă). Oamenii foarte ospitalieri și călduroși.

 159. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 160. Camera spatioasa si foarte curata, doamna de la receptie amabila, distanta fata de plaja acceptabila, astept sa revin anul viitor.

 161. Camera spatioasa, dotata cu frigidere, aer conditionat, tv, se fac cam 10 minute pana la plaja! Covorasul din baie a fost schimbat zilnic.

 162. Felicitari personalului care a fost primitor si zambaret. Sefa super de treaba,noi chiar am apelat la ea si a fost mai mult decat draguta.Inca odata felicitari.

 163. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 164. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 165. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 166. Gazda super de treaba si saritoare. Discretie. REVEINIM!!! 🙂

 167. Mult mai bine decat ne-am asteptat. Gazda extrem de primitoare si cu o energie pozitiva extraordinara. Omul sfinteste locul. Curatenie exemplara. O locatie potrivita pentru un concediu de relaxare. Am plecat fericiti si multumiti! :*

 168. Camera peste asteptari. Am stat la hoteluri de 4* care aratau mai rau. Baia imensa, facilitati foarte bune. Curatenie ireprosabila. Cafeaua foarte buna. Bucatarie utilata (desi nu am avut ocazia sa o folosim fiind doar in trecere) Personal foarte amabil. Comunicare excelenta inainte de sosire prin sms.

 169. Curățenie – OK Mic dejun – OK Personal (recepție, cameriste, ospătari) – OK

 170. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute 🙂

 171. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat și diversificat. Mulțumim!

 172. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 173. A fost totul peste așteptări. O locație superbă,aproape de plajă,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am mâncat aproape zilnic (mâncare delicioasă). Oamenii foarte ospitalieri și călduroși.

 174. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 175. In rest toate au fost bune. Personal foarte amabil. Atat receptia cat si curatenia. Panorama superba. Locatia este aproape de mare si foarte aproape de magazine, buticuri etc. Din punctul meu de vedere Nota 9.3

 176. Camerele curate, parcarea ft mare, personal prietenos

 177. Când revii într-un loc si mai mult, chiar îți dorești să revii și anul următor, atunci… chiar ti-a placut…Ce ? Serviabilitatea personalului, condițiile, aproape de mare, de centru și foarte liniste…

 178. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe 🙂

 179. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 180. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 181. Camera spatioasa si foarte curata, doamna de la receptie amabila, distanta fata de plaja acceptabila, astept sa revin anul viitor.

 182. Camera spatioasa, dotata cu frigidere, aer conditionat, tv, se fac cam 10 minute pana la plaja! Covorasul din baie a fost schimbat zilnic.

 183. Felicitari personalului care a fost primitor si zambaret. Sefa super de treaba,noi chiar am apelat la ea si a fost mai mult decat draguta.Inca odata felicitari.

 184. Curățenie – OK Mic dejun – OK Personal (recepție, cameriste, ospătari) – OK

 185. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute 🙂

 186. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat și diversificat. Mulțumim!

 187. In rest toate au fost bune. Personal foarte amabil. Atat receptia cat si curatenia. Panorama superba. Locatia este aproape de mare si foarte aproape de magazine, buticuri etc. Din punctul meu de vedere Nota 9.3

 188. Camerele curate, parcarea ft mare, personal prietenos

 189. Când revii într-un loc si mai mult, chiar îți dorești să revii și anul următor, atunci… chiar ti-a placut…Ce ? Serviabilitatea personalului, condițiile, aproape de mare, de centru și foarte liniste…

 190. Camera spatioasa si foarte curata, doamna de la receptie amabila, distanta fata de plaja acceptabila, astept sa revin anul viitor.

 191. Camera spatioasa, dotata cu frigidere, aer conditionat, tv, se fac cam 10 minute pana la plaja! Covorasul din baie a fost schimbat zilnic.

 192. Felicitari personalului care a fost primitor si zambaret. Sefa super de treaba,noi chiar am apelat la ea si a fost mai mult decat draguta.Inca odata felicitari.

 193. Curățenie – OK Mic dejun – OK Personal (recepție, cameriste, ospătari) – OK

 194. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute 🙂

 195. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat și diversificat. Mulțumim!

 196. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe 🙂

 197. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 198. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 199. Amplasat in zona linistita, parcare asigurata, salteaua patului buna, presiune la apa, apa calda, scurgerea la cada nu era infundata, cladirea are lift, gazda foarte amabila, apartamentul bine luminat.

 200. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 201. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 202. Curățenie – OK Mic dejun – OK Personal (recepție, cameriste, ospătari) – OK

 203. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute 🙂

 204. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat și diversificat. Mulțumim!

 205. In rest toate au fost bune. Personal foarte amabil. Atat receptia cat si curatenia. Panorama superba. Locatia este aproape de mare si foarte aproape de magazine, buticuri etc. Din punctul meu de vedere Nota 9.3

 206. Camerele curate, parcarea ft mare, personal prietenos

 207. Când revii într-un loc si mai mult, chiar îți dorești să revii și anul următor, atunci… chiar ti-a placut…Ce ? Serviabilitatea personalului, condițiile, aproape de mare, de centru și foarte liniste…

 208. Amplasat in zona linistita, parcare asigurata, salteaua patului buna, presiune la apa, apa calda, scurgerea la cada nu era infundata, cladirea are lift, gazda foarte amabila, apartamentul bine luminat.

 209. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 210. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 211. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe 🙂

 212. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 213. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 214. Curățenie – OK Mic dejun – OK Personal (recepție, cameriste, ospătari) – OK

 215. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute 🙂

 216. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat și diversificat. Mulțumim!

 217. In rest toate au fost bune. Personal foarte amabil. Atat receptia cat si curatenia. Panorama superba. Locatia este aproape de mare si foarte aproape de magazine, buticuri etc. Din punctul meu de vedere Nota 9.3

 218. Camerele curate, parcarea ft mare, personal prietenos

 219. Când revii într-un loc si mai mult, chiar îți dorești să revii și anul următor, atunci… chiar ti-a placut…Ce ? Serviabilitatea personalului, condițiile, aproape de mare, de centru și foarte liniste…

 220. Amplasat in zona linistita, parcare asigurata, salteaua patului buna, presiune la apa, apa calda, scurgerea la cada nu era infundata, cladirea are lift, gazda foarte amabila, apartamentul bine luminat.

 221. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 222. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 223. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe 🙂

 224. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 225. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 226. Camera spatioasa si luminoasa, lifturile moderne si rapide, restaurantul renovat, mic-dejun bogat si gustos, gradina frumos amenajata, facilitatile pentru timpul liber ( Spa-ul, masa de ping-pong, biliard, air hockey)

 227. Luciantraveler mai 31, 2019 at 11:06 pm

  Raport calitate preț. Loc de joacă pentru copii. Staf amabil atât la recepție, cât și la curățenie. Priveliștea.

 228. In primul rand am vb la proprietate referitor returnare parțial suma privind sejurul și datorită faptului că am avut accident pe A2 în drum către destinație, unde aveam făcuta rezervarea prin booking, NU primim nici o diferență de bani în cazul în care se întâmplă o cauză gravă și neplăcută. AM SA FAC PLANGERE la PROTECȚIA CONSUMATORULUI pt că în toată lumea asta mare pe unde am fost, au legi de returnare a cel puțin jumătate din prețul plătit pe rezervare, si că nu AVEȚI nici un drept să faceți aceste opriri când persoana anunță proprietatea că din motive (sănătate, accidente etc) nu poate ajunge. Îmi pare RAU dar închidem colaborarea.

 229. Personal amabil, camere curate, design modern, cu foarte bun gust, mancare f buna, servicii de spa excelente. Am ramas surprinsa sa descopar asemenea conditii la noi in tara. Un alt plus este ca se afla f aproape de iesirea de pe autostrada si mai mult decat atat, la 15 min de mers pe jos de cele 2 restaurante pescaresti renumite- pescaria lui Matei si Golful Pescarilor. Sunt sigura ca vom reveni curand!

 230. Conditii foarte bune! Mancare excelenta!!! Raport calitate/pret foarte bun!

 231. Micul dejun foarte bun. Camerele amenajate cu foarte mult bun gust,. Personal profesionist si dornic sa te ajute. Centrul SPA este bine venit, mai ales daca afara nu este vreme de plaja. Prosoapele, halatele, sunt schimbate ori de cate ori ai nevoie.

 232. Amplasat in zona linistita, parcare asigurata, salteaua patului buna, presiune la apa, apa calda, scurgerea la cada nu era infundata, cladirea are lift, gazda foarte amabila, apartamentul bine luminat.

 233. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 234. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 235. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe 🙂

 236. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 237. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 238. Patul matrimonial a fost confortabil. Exista AC functional in camera.

 239. Amplasat in zona linistita, parcare asigurata, salteaua patului buna, presiune la apa, apa calda, scurgerea la cada nu era infundata, cladirea are lift, gazda foarte amabila, apartamentul bine luminat.

 240. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 241. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe 🙂

 242. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 243. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 244. Gazda super de treaba si saritoare. Discretie. REVEINIM!!! 🙂

 245. Mult mai bine decat ne-am asteptat. Gazda extrem de primitoare si cu o energie pozitiva extraordinara. Omul sfinteste locul. Curatenie exemplara. O locatie potrivita pentru un concediu de relaxare. Am plecat fericiti si multumiti! :*

 246. Camera peste asteptari. Am stat la hoteluri de 4* care aratau mai rau. Baia imensa, facilitati foarte bune. Curatenie ireprosabila. Cafeaua foarte buna. Bucatarie utilata (desi nu am avut ocazia sa o folosim fiind doar in trecere) Personal foarte amabil. Comunicare excelenta inainte de sosire prin sms.

 247. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe 🙂

 248. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 249. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 250. Personal amabil,piscină curata si dotată cu sezlonguri,foișor pt a putea mânca in aer liber,parcare mare

 251. Locatie buna, relativ aproape de plaja 6-7 min de plaja

 252. Totul a fost excelent, curatenie, amabilitate,amplasament, liniste, odihna,

 253. Camera mare si curata, dusul ok si functional. Pacat ca mirosea a canal . Masa de ping pong buna dar paletele vai de ele iar mingea sparta.

 254. Personal amabil. Pat confortabil . Imi place ca are parcare proprie. Destulă liniște.

 255. Cladirea este relativ noua si cu dotarile standard pentru 3 stele. Camera a fost destul de mare si familiara. Baia este incapatoare. Vederea este placuta iar zona linistita. Personalul a fost conform asteptarilor. Datorita faptului ca nu am fost in perioada sezonului nu am solicitat mic dejun. Zugraveala este placuta iar holurile primitoare.

 256. O destinație potrivita pentru familiile cu copii .Totul a fost excelent:camera spațioasă,frigider in camera,curățenie,prosoape schimbate la 2 zile. In plus pensiunea are și locuri de joaca pentru copii și o bucătărie complet utilată.

 257. Locatie ideala pentru familie, in special pentru copii. Camere mari, curate, personal foarte amabil si primitor. Recomand cu placere!

 258. Ambientul corespunzator scopului – relax, confort, gazda primitoare si atenta la orice detaliu – , dar totusi ne intrebam daca se poate sa fie pe viitor putin mai mici preturile de cazare, fara referire/ comparare cu alte destinatii.

 259. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe 🙂

 260. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 261. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 262. Mobilierul nou,comfortul, linistea, bucatária cu toate necesitatile!

 263. Nu avea ce sa ti placa. Bomba. Booking ar trebui sa si verifice mai atent colaborarile. Pozele de pe site nu au nicio legatura cu realitatea.

 264. 5 minute până la plajă,camere confortabile cu tot ce e nevoie pt un sejur la mare ,excelent pt middle class

 265. Personalul, curatenia. Micul dejun destul de generos (doua ochiuri, o rosie taiata julien, branza, salam cam mult, probabil trebuiau doua trei tipuri de mezeluri si au pus doar una dar mult :D). Gradina cu gratar. Apropierea de plaja.

 266. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 267. A fost totul peste așteptări. O locație superbă,aproape de plajă,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am mâncat aproape zilnic (mâncare delicioasă). Oamenii foarte ospitalieri și călduroși.

 268. A fost mai placut decat ne_am asteptat,camera chiar mai frumoasă,personalul ne_a daruit cate un zambet cu fiecare ocazie,mancarea delicioasa,f aproape de plaja(care e surprinzator de curata),locatie linistita si zona spa super!cu siguranta,este un loc unde vom reveni cu drag!

 269. Mic-dejun variat, curățenia, mobilierul, camera foarte aerisita si amenajată cu gust..

 270. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe 🙂

 271. Proprietari foarte politicosi, locație aproape de mare , curat , atmosfera foarte plăcută și relaxanta , liniște.

 272. Proprietarii foarte amabili , ne – au îndrumat unde sa mâncam , unde sa facem plaja și chiar au ieșit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f liniștita aproape de mare și de centrul orasului

 273. Terasa interioara, aer conditionat, frigider, fierbator apa

 274. Camere mari spatioase, personal foarte amabil si discret, aproape de centrul statiunii voi reveni cu mare drag alaturi de familie.

 275. Curat, Apartament spatios, relativ aproape de mare, cu toate utilitatile incluse. Mi-a placut ca aveau Tv Lcd mare si Aer conditionat in fiecare camera din apartament. Personal Amabil. Daca o sa mai avem ocazia, vom reveni cu mare drag.

 276. Recomandam „SOLE RESIDENCE” din toata inima ! La Samali ne-am bucurat de confort, curatenie, camere extrem de spatioase, terasa generoasa si personal foarte, foarte dragut ! Pozele sunt prea sarace in descriere. In realitate este mult mai frumos !☺ Vom reveni cu siguranta !

 277. O destinație potrivita pentru familiile cu copii .Totul a fost excelent:camera spațioasă,frigider in camera,curățenie,prosoape schimbate la 2 zile. In plus pensiunea are și locuri de joaca pentru copii și o bucătărie complet utilată.

 278. Locatie ideala pentru familie, in special pentru copii. Camere mari, curate, personal foarte amabil si primitor. Recomand cu placere!

 279. Ambientul corespunzator scopului – relax, confort, gazda primitoare si atenta la orice detaliu – , dar totusi ne intrebam daca se poate sa fie pe viitor putin mai mici preturile de cazare, fara referire/ comparare cu alte destinatii.

 280. Proprietari foarte politicosi, locație aproape de mare , curat , atmosfera foarte plăcută și relaxanta , liniște.

 281. Proprietarii foarte amabili , ne – au îndrumat unde sa mâncam , unde sa facem plaja și chiar au ieșit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f liniștita aproape de mare și de centrul orasului

 282. Terasa interioara, aer conditionat, frigider, fierbator apa

 283. Personalul de la receptie foarte amabil si eficient in a raspunde eventualelor solicitari. Serviciile spa prestate de un staff excelent cu respectarea la secunda a programarilor. Curatenia zilnica in camere. Camere spatioase decorate cu mobilier nou si modern.

 284. A fost mai placut decat ne_am asteptat,camera chiar mai frumoasă,personalul ne_a daruit cate un zambet cu fiecare ocazie,mancarea delicioasa,f aproape de plaja(care e surprinzator de curata),locatie linistita si zona spa super!cu siguranta,este un loc unde vom reveni cu drag!

 285. Mic-dejun variat, curățenia, mobilierul, camera foarte aerisita si amenajată cu gust..

 286. Super locatie , gazda primitoare , sejur excelent.

 287. O destinație potrivita pentru familiile cu copii .Totul a fost excelent:camera spațioasă,frigider in camera,curățenie,prosoape schimbate la 2 zile. In plus pensiunea are și locuri de joaca pentru copii și o bucătărie complet utilată.

 288. Locatie ideala pentru familie, in special pentru copii. Camere mari, curate, personal foarte amabil si primitor. Recomand cu placere!

 289. Curat, Apartament spatios, relativ aproape de mare, cu toate utilitatile incluse. Mi-a placut ca aveau Tv Lcd mare si Aer conditionat in fiecare camera din apartament. Personal Amabil. Daca o sa mai avem ocazia, vom reveni cu mare drag.

 290. Recomandam „SOLE RESIDENCE” din toata inima ! La Samali ne-am bucurat de confort, curatenie, camere extrem de spatioase, terasa generoasa si personal foarte, foarte dragut ! Pozele sunt prea sarace in descriere. In realitate este mult mai frumos !☺ Vom reveni cu siguranta !

 291. A fost totul conform aşteptărilor. Apartamentul foarte mare, curat, terasa foarte spatioasa, personalul foarte amabil (au răspuns solicitărilor noastre imediat). Pentru patru persoane cu doi copii sub doi ani, acest apartament a fost nemaipomenit. Raport calitate-preţ excelent.

 292. Aproape de malul mării !! Piscina curată (cu loc pentru copii) !! Aer condiționat in cameră !!!

 293. Amplasarea ok, micul dejun diversificat, foarte curat in camere.

 294. Camera spatioasa si curata. Mancarea de la restaurant, ffff buna la un pret foarte bun.

 295. A fost totul la superlativ!!!! De la personal foarte atent si zâmbitor, la dotările camerei peste asteptari, mâncare foarte buna, preturi ok.

 296. Personalul foarte amabil. Mâncarea bună. La 2 minute de plajă. Locația este renovată, ai balcon, uscător pentru prosoape, Camera spațioasă.

 297. Personalul de la receptie foarte amabil si eficient in a raspunde eventualelor solicitari. Serviciile spa prestate de un staff excelent cu respectarea la secunda a programarilor. Curatenia zilnica in camere. Camere spatioase decorate cu mobilier nou si modern.

 298. Proprietari foarte politicosi, locație aproape de mare , curat , atmosfera foarte plăcută și relaxanta , liniște.

 299. Proprietarii foarte amabili , ne – au îndrumat unde sa mâncam , unde sa facem plaja și chiar au ieșit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f liniștita aproape de mare și de centrul orasului

 300. Terasa interioara, aer conditionat, frigider, fierbator apa

 301. Amabilitatea personalului, existenta locurilor de parcare, proximitatea de plaja.

 302. Patul a fost confortabil si piscina curata. Nu a fost la asteptarile mele mai ales ca am fost cu doi bebelusi pana in 2 ani.

 303. Cristinel-ovidiu iulie 19, 2019 at 10:53 pm

  Patul….cel mai ieftin …și cea mai slabă calitate……cu arcuri care te aruncă din pat când te întorci….

 304. Camere spazioase, luminoase, mobier nou, prosoape curate , curatenie zilnica, personal amabil si disponibil. Aproape de plaja.Loc de parcare, spatiu de joaca ptr copii, aer conditionat.

 305. A fost liniste,aproape de plaja,aveau niste produse de vanzare(apa,bere,suc etc) la niste preturi mai mult decat decente,aveau si o terasa in fata hotelului la care puteai sta,personalul amabil,un mic parculet pentru copii.

 306. Foarte curat si frumos. E liniste si personal amabil. Recomand.

 307. foarte curat si spatios, liniste. prețul foarte ok. daca montează si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 308. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 309. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 310. foarte curat si spatios, liniste. prețul foarte ok. daca montează si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 311. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 312. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 313. Locație aproape de plaja. Priveliște minunata! Cafeaua foarte buna!

 314. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 315. Priveștea a fost spectaculoasă. locația relativ aproape de plajă.

 316. foarte curat si spatios, liniste. prețul foarte ok. daca montează si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 317. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 318. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 319. Curățenie foarte bună, locuri de parcare, saltea confortabilă., piscina foarte frumoasă.wifi ok.

 320. Cameră curată recent renovată, centrul Spa ok, mâncare bună și diversificată dimineața și seara, personal amabil, liniște, camerele fiind bine izolate.

 321. Mi-a placut amplasarea , din cand in cand mancarea (pizza, fructele de mare) si faptul ca personalul , desi evident nu este de ajuns si sunt multi foarte tineri , se straduiesc , ceea ce este de apreciat 🙂 .

 322. Locație aproape de plaja. Priveliște minunata! Cafeaua foarte buna!

 323. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 324. Priveștea a fost spectaculoasă. locația relativ aproape de plajă.

 325. foarte curat si spatios, liniste. prețul foarte ok. daca montează si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 326. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 327. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 328. Foarte curat! Personalul este de calitate, mai putin receptionera Cristina/Cristiana

 329. Mi-a placut partea de proceduri, tratamentele si muzica seara la restaurant. Curatenia din camera si din tot hotelul. Personalul politicos si atent

 330. Curățenie foarte bună, locuri de parcare, saltea confortabilă., piscina foarte frumoasă.wifi ok.

 331. Locație aproape de plaja. Priveliște minunata! Cafeaua foarte buna!

 332. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 333. Priveștea a fost spectaculoasă. locația relativ aproape de plajă.

 334. Personal discret și amabil, curățenie impecabila. Situata aproape de plaja, liniște. Recomand și mai revenim!

 335. Merg de 5ani de zile la Casa Alex, cam de 2,3 ori pe an,curățenia este nr 1 și la începutul sezonului și la final.

 336. Au lipsit capsule de cafea, chiar in ziua când am vrut sa încercăm gustul cafelei Casei Alex, dar n a fost bai😁

 337. Curățenia și amabilitatea personalului! Locație liniștită, condiții optime pentru un sejur în familie! Recomand cu placere!

 338. In afara de distanta la plaja totul: gazde foarte primitoare, camere mari si frumoase, curatenie in fiecare zi , schimbat prosoape la 2 zile si cearsafurile la vreo 3 zile parca, frigider, uscator de par, aer conditionat, balcon mare, bucatarie complet utilata la comun, baie privata mare, gratar, pentru copii masinute cu pedale, trambulina, piscina si topogan. Am stat la camera 3 din 7, am fost cazat mai repede decat ar fi trebuit iar la plecare chiar daca am predat camera pentru altii am fost lasat sa folosesc facilitatile curtii, bucatarie si toaleta deoarece venisem cu trenul si aveam plecarea la 22:30 ; ba mai mult am beneficiat si de nishte paturi pliante scoase la insistenta gazdei pentru a-mi usura asteptarea trenului 😅

 339. Totul la superlativ !!! Vom reveni cu siguranta si la anu .

 340. foarte curat si spatios, liniste. prețul foarte ok. daca montează si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 341. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 342. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 343. Curățenia și amabilitatea personalului! Locație liniștită, condiții optime pentru un sejur în familie! Recomand cu placere!

 344. In afara de distanta la plaja totul: gazde foarte primitoare, camere mari si frumoase, curatenie in fiecare zi , schimbat prosoape la 2 zile si cearsafurile la vreo 3 zile parca, frigider, uscator de par, aer conditionat, balcon mare, bucatarie complet utilata la comun, baie privata mare, gratar, pentru copii masinute cu pedale, trambulina, piscina si topogan. Am stat la camera 3 din 7, am fost cazat mai repede decat ar fi trebuit iar la plecare chiar daca am predat camera pentru altii am fost lasat sa folosesc facilitatile curtii, bucatarie si toaleta deoarece venisem cu trenul si aveam plecarea la 22:30 ; ba mai mult am beneficiat si de nishte paturi pliante scoase la insistenta gazdei pentru a-mi usura asteptarea trenului 😅

 345. Totul la superlativ !!! Vom reveni cu siguranta si la anu .

 346. Personal discret și amabil, curățenie impecabila. Situata aproape de plaja, liniște. Recomand și mai revenim!

 347. Merg de 5ani de zile la Casa Alex, cam de 2,3 ori pe an,curățenia este nr 1 și la începutul sezonului și la final.

 348. Au lipsit capsule de cafea, chiar in ziua când am vrut sa încercăm gustul cafelei Casei Alex, dar n a fost bai😁

 349. Hotelul arata mult mai bine de cand a fost renovat. Am stat aici si anul trecut. Mobilierul este nou, camera curata, patul foarte confortabil. Receptia arata bine acum, la fel si restaurantul. Mic-dejunul a fost foarte bun si variat. Personalul amabil. In mod clar un progres si se vede investitia. Piscina este cea mai ok comparativ cu alte piscine interioare din zona.

 350. Foarte curat! Personalul este de calitate, mai putin receptionera Cristina/Cristiana

 351. Mi-a placut partea de proceduri, tratamentele si muzica seara la restaurant. Curatenia din camera si din tot hotelul. Personalul politicos si atent

 352. Locație aproape de plaja. Priveliște minunata! Cafeaua foarte buna!

 353. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 354. Priveștea a fost spectaculoasă. locația relativ aproape de plajă.

 355. Poziționarea fata de mare, centrul localității, parcarea…Curățenia din camera. Ca orasul arată că vai de el nu este vina hotelului.

 356. Gazda primitoare. Parcare asigurata 5 min de plaja, aprox 10 de centru, camera curata si mobilier nou, tv, aer conditionat, frigider, lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 357. Camera a fost ok, pozitia vilei ok, personalul amabil, mai putin pernele pe care am dormit… data viitoare imi iau perna cu mine

 358. foarte curat si spatios, liniste. prețul foarte ok. daca montează si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 359. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 360. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 361. Asezarea intr-o zona foarte linistita din Eforie Nord, la cateva minute de mers de mare.

 362. Este o locatie excelenta, conceputa cu gust. Gazde primitoare si amabile.

 363. Am avut la dispozitie o bucatarie complet utilata si facilitati de gatit, chiar si in aer liber (curte), unde am servit si masa !

 364. Curățenia și amabilitatea personalului! Locație liniștită, condiții optime pentru un sejur în familie! Recomand cu placere!

 365. In afara de distanta la plaja totul: gazde foarte primitoare, camere mari si frumoase, curatenie in fiecare zi , schimbat prosoape la 2 zile si cearsafurile la vreo 3 zile parca, frigider, uscator de par, aer conditionat, balcon mare, bucatarie complet utilata la comun, baie privata mare, gratar, pentru copii masinute cu pedale, trambulina, piscina si topogan. Am stat la camera 3 din 7, am fost cazat mai repede decat ar fi trebuit iar la plecare chiar daca am predat camera pentru altii am fost lasat sa folosesc facilitatile curtii, bucatarie si toaleta deoarece venisem cu trenul si aveam plecarea la 22:30 ; ba mai mult am beneficiat si de nishte paturi pliante scoase la insistenta gazdei pentru a-mi usura asteptarea trenului 😅

 366. Totul la superlativ !!! Vom reveni cu siguranta si la anu .

 367. foarte curat si spatios, liniste. prețul foarte ok. daca montează si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 368. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 369. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 370. Personalul super ok. Mâncarea de calitate si ai de unde alege . Curățenie exemplară. Prosoapele schimbate zilnic , inclusiv curățenia la cameră. Merita sa mergeți cu incredere. Voi face o rezervare cat de curând. Ca facilități aveți tot ce va trebuie. De la piscină super curata cu apa calda , sală sport si tratamente diversificate .

 371. Hotelul arata mult mai bine de cand a fost renovat. Am stat aici si anul trecut. Mobilierul este nou, camera curata, patul foarte confortabil. Receptia arata bine acum, la fel si restaurantul. Mic-dejunul a fost foarte bun si variat. Personalul amabil. In mod clar un progres si se vede investitia. Piscina este cea mai ok comparativ cu alte piscine interioare din zona.

 372. Foarte curat! Personalul este de calitate, mai putin receptionera Cristina/Cristiana

 373. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 374. Loc de parcare,curățenie,amabilitatea personalului!

 375. Amabilitatea gazdelor , mic-dejun bun hotel linistit, destul de aproape de plaja si centru

 376. Asezarea intr-o zona foarte linistita din Eforie Nord, la cateva minute de mers de mare.

 377. Este o locatie excelenta, conceputa cu gust. Gazde primitoare si amabile.

 378. Am avut la dispozitie o bucatarie complet utilata si facilitati de gatit, chiar si in aer liber (curte), unde am servit si masa !

 379. Vila este grozava pentru copii, are doua camere cu jucarii, iar afara are trambulina si leagane. Sunt mai multe bucatarii unde poti lua masa, iar una complet utilata.

 380. Gazda foarte amabila si primitoare, camere curate, terasa draguta. Am avut o sedere placuta.

 381. Așteptările mele au fost întrecute de realitatea vilei. Ne-am simțit extraordinar, am avut parte de tot ceea ce este în descriere iar pe langa asta ce ne-a plăcut cel mai mult a fost locația liniștită. Suntem foarte mulțumiți de alegerea făcută și cu siguranță ne vom întoarce cu următoarea ocazie 😊

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled