Cazare ieftina Agigea

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in Agigea, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in Agigea, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in Agigea, Constanţa, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in Agigea, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in Agigea, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Cristofor si Iosefina Podriga din Dumuslau, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Agigea, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Cristofor si Iosefina Podriga din Dumuslau, jud. SalajCazare in Agigea, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Saveta si Sorana Patriciu din Piscuri, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Agigea, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Agigea, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Saveta si Sorana Patriciu din Piscuri, jud. GorjCazare in Agigea, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Ludovic si Mioara M─ârginean din Curete, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Agigea, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Ludovic si Mioara Mărginean din Curete, jud. MuresCazare in Agigea, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Cipriana si Denisa Popescu din Fetig, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Agigea, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Agigea, Constanţa, România!

  (Cipriana si Denisa Popescu din Fetig, jud. VranceaCazare in Agigea, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 • Eleonora si Roxelana Sire╚Ťeanu din Verendin, jud. Caras-Severin recomanda unul dintre locurile de cazare in Agigea, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Agigea, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Eleonora si Roxelana Sire╚Ťeanu din Verendin, jud. Caras-SeverinCazare in Agigea, Constan┼úa, Rom├ónia pentru 5 persoane)

 • Ilarie si Elisaveta Ciobanu din Brahasesti, jud. Galati recomanda unul dintre locurile de cazare in Agigea, Constan┼úa, Rom├ónia prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Agigea, Constanţa, România.

  (Ilarie si Elisaveta Ciobanu din Brahasesti, jud. GalatiCazare in Agigea, Constanţa, România pentru 5 persoane)

 1. In rest toate au fost bune. Personal foarte amabil. Atat receptia cat si curatenia. Panorama superba. Locatia este aproape de mare si foarte aproape de magazine, buticuri etc. Din punctul meu de vedere Nota 9.3

 2. Camerele curate, parcarea ft mare, personal prietenos

 3. C├ónd revii ├«ntr-un loc si mai mult, chiar ├«╚Ťi dore╚Öti s─â revii ╚Öi anul urm─âtor, atunci… chiar ti-a placut…Ce ? Serviabilitatea personalului, condi╚Ťiile, aproape de mare, de centru ╚Öi foarte liniste…

 4. Camera spatioasa si foarte curata, doamna de la receptie amabila, distanta fata de plaja acceptabila, astept sa revin anul viitor.

 5. Camera spatioasa, dotata cu frigidere, aer conditionat, tv, se fac cam 10 minute pana la plaja! Covorasul din baie a fost schimbat zilnic.

 6. Felicitari personalului care a fost primitor si zambaret. Sefa super de treaba,noi chiar am apelat la ea si a fost mai mult decat draguta.Inca odata felicitari.

 7. Cur─â╚Ťenie – OK Mic dejun – OK Personal (recep╚Ťie, cameriste, osp─âtari) – OK

 8. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute ­čÖé

 9. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat ╚Öi diversificat. Mul╚Ťumim!

 10. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 11. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 12. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 13. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 14. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 15. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 16. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 17. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 18. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 19. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 20. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 21. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 22. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 23. A fost totul peste a╚Ötept─âri. O loca╚Ťie superb─â,aproape de plaj─â,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am m├óncat aproape zilnic (m├óncare delicioas─â). Oamenii foarte ospitalieri ╚Öi c─âlduro╚Öi.

 24. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 25. Cur─â╚Ťenie – OK Mic dejun – OK Personal (recep╚Ťie, cameriste, osp─âtari) – OK

 26. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute ­čÖé

 27. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat ╚Öi diversificat. Mul╚Ťumim!

 28. Personal foarte amabil si atent,locatia aproape de mare,intr-o zona linistita.Excelent pentru o vacanta scurta.Vom reveni.

 29. Excelent!!! Zona buna, liniste, aproape de plaja, restaurante, alimentari( fara stres ca nu ai cumparat paine, apa…etc.) , curatenie, bucatarie la dispozitie, terasa.

 30. Totul, este foarte curat, aproape de plaja, ne intoarcem cu drag la anul.

 31. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 32. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 33. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 34. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 35. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 36. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 37. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 38. A fost totul peste a╚Ötept─âri. O loca╚Ťie superb─â,aproape de plaj─â,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am m├óncat aproape zilnic (m├óncare delicioas─â). Oamenii foarte ospitalieri ╚Öi c─âlduro╚Öi.

 39. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 40. Cur─â╚Ťenie – OK Mic dejun – OK Personal (recep╚Ťie, cameriste, osp─âtari) – OK

 41. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute ­čÖé

 42. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat ╚Öi diversificat. Mul╚Ťumim!

 43. In rest toate au fost bune. Personal foarte amabil. Atat receptia cat si curatenia. Panorama superba. Locatia este aproape de mare si foarte aproape de magazine, buticuri etc. Din punctul meu de vedere Nota 9.3

 44. Camerele curate, parcarea ft mare, personal prietenos

 45. C├ónd revii ├«ntr-un loc si mai mult, chiar ├«╚Ťi dore╚Öti s─â revii ╚Öi anul urm─âtor, atunci… chiar ti-a placut…Ce ? Serviabilitatea personalului, condi╚Ťiile, aproape de mare, de centru ╚Öi foarte liniste…

 46. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 47. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 48. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 49. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 50. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 51. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 52. In rest toate au fost bune. Personal foarte amabil. Atat receptia cat si curatenia. Panorama superba. Locatia este aproape de mare si foarte aproape de magazine, buticuri etc. Din punctul meu de vedere Nota 9.3

 53. Camerele curate, parcarea ft mare, personal prietenos

 54. C├ónd revii ├«ntr-un loc si mai mult, chiar ├«╚Ťi dore╚Öti s─â revii ╚Öi anul urm─âtor, atunci… chiar ti-a placut…Ce ? Serviabilitatea personalului, condi╚Ťiile, aproape de mare, de centru ╚Öi foarte liniste…

 55. Cur─â╚Ťenie – OK Mic dejun – OK Personal (recep╚Ťie, cameriste, osp─âtari) – OK

 56. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute ­čÖé

 57. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat ╚Öi diversificat. Mul╚Ťumim!

 58. Camera spatioasa si foarte curata, doamna de la receptie amabila, distanta fata de plaja acceptabila, astept sa revin anul viitor.

 59. Camera spatioasa, dotata cu frigidere, aer conditionat, tv, se fac cam 10 minute pana la plaja! Covorasul din baie a fost schimbat zilnic.

 60. Felicitari personalului care a fost primitor si zambaret. Sefa super de treaba,noi chiar am apelat la ea si a fost mai mult decat draguta.Inca odata felicitari.

 61. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 62. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 63. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 64. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 65. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 66. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 67. Cur─â╚Ťenie – OK Mic dejun – OK Personal (recep╚Ťie, cameriste, osp─âtari) – OK

 68. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute ­čÖé

 69. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat ╚Öi diversificat. Mul╚Ťumim!

 70. Personal foarte amabil si atent,locatia aproape de mare,intr-o zona linistita.Excelent pentru o vacanta scurta.Vom reveni.

 71. Excelent!!! Zona buna, liniste, aproape de plaja, restaurante, alimentari( fara stres ca nu ai cumparat paine, apa…etc.) , curatenie, bucatarie la dispozitie, terasa.

 72. Totul, este foarte curat, aproape de plaja, ne intoarcem cu drag la anul.

 73. Camera spatioasa si foarte curata, doamna de la receptie amabila, distanta fata de plaja acceptabila, astept sa revin anul viitor.

 74. Camera spatioasa, dotata cu frigidere, aer conditionat, tv, se fac cam 10 minute pana la plaja! Covorasul din baie a fost schimbat zilnic.

 75. Felicitari personalului care a fost primitor si zambaret. Sefa super de treaba,noi chiar am apelat la ea si a fost mai mult decat draguta.Inca odata felicitari.

 76. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 77. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 78. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 79. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 80. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 81. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 82. Cur─â╚Ťenie – OK Mic dejun – OK Personal (recep╚Ťie, cameriste, osp─âtari) – OK

 83. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute ­čÖé

 84. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat ╚Öi diversificat. Mul╚Ťumim!

 85. Personal foarte amabil si atent,locatia aproape de mare,intr-o zona linistita.Excelent pentru o vacanta scurta.Vom reveni.

 86. Excelent!!! Zona buna, liniste, aproape de plaja, restaurante, alimentari( fara stres ca nu ai cumparat paine, apa…etc.) , curatenie, bucatarie la dispozitie, terasa.

 87. Totul, este foarte curat, aproape de plaja, ne intoarcem cu drag la anul.

 88. Camera spatioasa si foarte curata, doamna de la receptie amabila, distanta fata de plaja acceptabila, astept sa revin anul viitor.

 89. Camera spatioasa, dotata cu frigidere, aer conditionat, tv, se fac cam 10 minute pana la plaja! Covorasul din baie a fost schimbat zilnic.

 90. Felicitari personalului care a fost primitor si zambaret. Sefa super de treaba,noi chiar am apelat la ea si a fost mai mult decat draguta.Inca odata felicitari.

 91. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 92. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 93. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 94. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 95. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 96. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 97. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 98. A fost totul peste a╚Ötept─âri. O loca╚Ťie superb─â,aproape de plaj─â,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am m├óncat aproape zilnic (m├óncare delicioas─â). Oamenii foarte ospitalieri ╚Öi c─âlduro╚Öi.

 99. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 100. Gazda super de treaba si saritoare. Discretie. REVEINIM!!! ­čÖé

 101. Mult mai bine decat ne-am asteptat. Gazda extrem de primitoare si cu o energie pozitiva extraordinara. Omul sfinteste locul. Curatenie exemplara. O locatie potrivita pentru un concediu de relaxare. Am plecat fericiti si multumiti! :*

 102. Camera peste asteptari. Am stat la hoteluri de 4* care aratau mai rau. Baia imensa, facilitati foarte bune. Curatenie ireprosabila. Cafeaua foarte buna. Bucatarie utilata (desi nu am avut ocazia sa o folosim fiind doar in trecere) Personal foarte amabil. Comunicare excelenta inainte de sosire prin sms.

 103. Personal foarte amabil si atent,locatia aproape de mare,intr-o zona linistita.Excelent pentru o vacanta scurta.Vom reveni.

 104. Excelent!!! Zona buna, liniste, aproape de plaja, restaurante, alimentari( fara stres ca nu ai cumparat paine, apa…etc.) , curatenie, bucatarie la dispozitie, terasa.

 105. Totul, este foarte curat, aproape de plaja, ne intoarcem cu drag la anul.

 106. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 107. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 108. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 109. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 110. A fost totul peste a╚Ötept─âri. O loca╚Ťie superb─â,aproape de plaj─â,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am m├óncat aproape zilnic (m├óncare delicioas─â). Oamenii foarte ospitalieri ╚Öi c─âlduro╚Öi.

 111. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 112. Personal foarte amabil si atent,locatia aproape de mare,intr-o zona linistita.Excelent pentru o vacanta scurta.Vom reveni.

 113. Excelent!!! Zona buna, liniste, aproape de plaja, restaurante, alimentari( fara stres ca nu ai cumparat paine, apa…etc.) , curatenie, bucatarie la dispozitie, terasa.

 114. Totul, este foarte curat, aproape de plaja, ne intoarcem cu drag la anul.

 115. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 116. A fost totul peste a╚Ötept─âri. O loca╚Ťie superb─â,aproape de plaj─â,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am m├óncat aproape zilnic (m├óncare delicioas─â). Oamenii foarte ospitalieri ╚Öi c─âlduro╚Öi.

 117. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 118. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 119. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 120. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 121. Cur─â╚Ťenie – OK Mic dejun – OK Personal (recep╚Ťie, cameriste, osp─âtari) – OK

 122. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute ­čÖé

 123. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat ╚Öi diversificat. Mul╚Ťumim!

 124. Gazda super de treaba si saritoare. Discretie. REVEINIM!!! ­čÖé

 125. Mult mai bine decat ne-am asteptat. Gazda extrem de primitoare si cu o energie pozitiva extraordinara. Omul sfinteste locul. Curatenie exemplara. O locatie potrivita pentru un concediu de relaxare. Am plecat fericiti si multumiti! :*

 126. Camera peste asteptari. Am stat la hoteluri de 4* care aratau mai rau. Baia imensa, facilitati foarte bune. Curatenie ireprosabila. Cafeaua foarte buna. Bucatarie utilata (desi nu am avut ocazia sa o folosim fiind doar in trecere) Personal foarte amabil. Comunicare excelenta inainte de sosire prin sms.

 127. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 128. A fost totul peste a╚Ötept─âri. O loca╚Ťie superb─â,aproape de plaj─â,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am m├óncat aproape zilnic (m├óncare delicioas─â). Oamenii foarte ospitalieri ╚Öi c─âlduro╚Öi.

 129. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 130. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 131. Varietatea felurilor de mancare atat la micul dejun cat si la cina. Piscina si serviciile SPA sunt foarte bune.

 132. Personal amabil, locatie buna, centru SPA profesional, sauna si piscina interioara relativ noi si ok, mancare buna si proaspata all inclusive, camera mare, luminoasa, terasa camerei la fel de mare.

 133. Cur─â╚Ťenie – OK Mic dejun – OK Personal (recep╚Ťie, cameriste, osp─âtari) – OK

 134. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute ­čÖé

 135. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat ╚Öi diversificat. Mul╚Ťumim!

 136. Gazda super de treaba si saritoare. Discretie. REVEINIM!!! ­čÖé

 137. Mult mai bine decat ne-am asteptat. Gazda extrem de primitoare si cu o energie pozitiva extraordinara. Omul sfinteste locul. Curatenie exemplara. O locatie potrivita pentru un concediu de relaxare. Am plecat fericiti si multumiti! :*

 138. Camera peste asteptari. Am stat la hoteluri de 4* care aratau mai rau. Baia imensa, facilitati foarte bune. Curatenie ireprosabila. Cafeaua foarte buna. Bucatarie utilata (desi nu am avut ocazia sa o folosim fiind doar in trecere) Personal foarte amabil. Comunicare excelenta inainte de sosire prin sms.

 139. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 140. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 141. Camera spatioasa, chiar si pentru o familie cu un copil, poate 2, locatie linistita si destul de aproape de plaja si de magazine. Fiind cu un copil mic dupa noi a trebuit sa gatesc si mi-a placut bucataria, e practica pentru o perioada de concediu.

 142. Camera spatioasa si luminoasa, lifturile moderne si rapide, restaurantul renovat, mic-dejun bogat si gustos, gradina frumos amenajata, facilitatile pentru timpul liber ( Spa-ul, masa de ping-pong, biliard, air hockey)

 143. Totul a fost ok. Personal amabil, mancare buna si diversificata. Recomand locatia tuturor.

 144. Mi-a pl─âcut A╚Öezarea complexului ╚Öi tot ce mi-au ofer pre╚Ť calitate sunt multumit

 145. Personal amabil,piscină curata si dotată cu sezlonguri,foișor pt a putea mânca in aer liber,parcare mare

 146. Locatie buna, relativ aproape de plaja 6-7 min de plaja

 147. Totul a fost excelent, curatenie, amabilitate,amplasament, liniste, odihna,

 148. Am avut camera cu balcon, cu vedere spre mare, la etajul 5, ceea ce a facut ca sejurul nostru sa fie excelent. Semnalul wifi foarte bun. Cu toate ca am ajuns inainte de ora 15,00 la hotel , am fost cazati imediat. Parcare privata gratuit la proprietate . Hotelul situat intr-o zona linistita, destul de aproape de mare. Camera dotata cu minibar si aer conditionat.

 149. amplasamentul hotelului intr-o zona linistita a statiunii Eforie Nord. Parcare.

 150. Am ajuns mai devreme de ora 15, dar am efectuat check-in destul de rapid si am putut intra imediat in camera. Camera primita era la ultimul etaj, cu balcon si vedere spre mare, foarte placuta, curata, linistita, hotel relativ aproape de plaja.

 151. Locatia este ok…. doar ca am gasit hotelul inchis , avand rezervarea facuta cu o zi inainte !!!

 152. Baia arata excelent, prosoape curate si schimbate cand este nevoie, personal foarte amabil.

 153. Amplasarea ff buna, langa plaja. Camera twin este destul de spatioasa. Personalul in regula. Parcarea ok.

 154. Distanta mica fata de plaja si facilitatile din curte: gratar, terasa, loc de joaca pt copii, trambulina…

 155. Un plus 10 pentru amabilitatea gazdei. Aer conditionat functional. Frigider miniBar functional (a pornit mai greu dar a facut fata cu brio+ se putea sa fie mai mare?!?). Apa calda la orice ora. Schimburi de pat si prosoape curate. Parcare ok.

 156. mi sa oferit altceva fata de ce am rezervat si platit

 157. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 158. A fost totul peste a╚Ötept─âri. O loca╚Ťie superb─â,aproape de plaj─â,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am m├óncat aproape zilnic (m├óncare delicioas─â). Oamenii foarte ospitalieri ╚Öi c─âlduro╚Öi.

 159. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 160. Camera spatioasa si foarte curata, doamna de la receptie amabila, distanta fata de plaja acceptabila, astept sa revin anul viitor.

 161. Camera spatioasa, dotata cu frigidere, aer conditionat, tv, se fac cam 10 minute pana la plaja! Covorasul din baie a fost schimbat zilnic.

 162. Felicitari personalului care a fost primitor si zambaret. Sefa super de treaba,noi chiar am apelat la ea si a fost mai mult decat draguta.Inca odata felicitari.

 163. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 164. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 165. – Este foarte aproape de faleza si departe de zgomotul de la sosea. – Personalul este foarte amabil, atat de la receptie cat si de la spa si restaurant. – Camera a fost curata. – Baia avea tot ce ii trebuie, am avut inclusiv halate de baie si papuci. – Camera spatioasa, calduroasa, cu balcon generos. – Accesul la sala de fitness, desi nu era foarte modernizata. – Accesul la piscina, direct din hotel.

 166. Gazda super de treaba si saritoare. Discretie. REVEINIM!!! ­čÖé

 167. Mult mai bine decat ne-am asteptat. Gazda extrem de primitoare si cu o energie pozitiva extraordinara. Omul sfinteste locul. Curatenie exemplara. O locatie potrivita pentru un concediu de relaxare. Am plecat fericiti si multumiti! :*

 168. Camera peste asteptari. Am stat la hoteluri de 4* care aratau mai rau. Baia imensa, facilitati foarte bune. Curatenie ireprosabila. Cafeaua foarte buna. Bucatarie utilata (desi nu am avut ocazia sa o folosim fiind doar in trecere) Personal foarte amabil. Comunicare excelenta inainte de sosire prin sms.

 169. Cur─â╚Ťenie – OK Mic dejun – OK Personal (recep╚Ťie, cameriste, osp─âtari) – OK

 170. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute ­čÖé

 171. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat ╚Öi diversificat. Mul╚Ťumim!

 172. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 173. A fost totul peste a╚Ötept─âri. O loca╚Ťie superb─â,aproape de plaj─â,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am m├óncat aproape zilnic (m├óncare delicioas─â). Oamenii foarte ospitalieri ╚Öi c─âlduro╚Öi.

 174. Mi a placut linistea interiorul proprietatii. Amabilitatea proprietarului.

 175. In rest toate au fost bune. Personal foarte amabil. Atat receptia cat si curatenia. Panorama superba. Locatia este aproape de mare si foarte aproape de magazine, buticuri etc. Din punctul meu de vedere Nota 9.3

 176. Camerele curate, parcarea ft mare, personal prietenos

 177. C├ónd revii ├«ntr-un loc si mai mult, chiar ├«╚Ťi dore╚Öti s─â revii ╚Öi anul urm─âtor, atunci… chiar ti-a placut…Ce ? Serviabilitatea personalului, condi╚Ťiile, aproape de mare, de centru ╚Öi foarte liniste…

 178. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe ­čÖé

 179. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 180. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 181. Camera spatioasa si foarte curata, doamna de la receptie amabila, distanta fata de plaja acceptabila, astept sa revin anul viitor.

 182. Camera spatioasa, dotata cu frigidere, aer conditionat, tv, se fac cam 10 minute pana la plaja! Covorasul din baie a fost schimbat zilnic.

 183. Felicitari personalului care a fost primitor si zambaret. Sefa super de treaba,noi chiar am apelat la ea si a fost mai mult decat draguta.Inca odata felicitari.

 184. Cur─â╚Ťenie – OK Mic dejun – OK Personal (recep╚Ťie, cameriste, osp─âtari) – OK

 185. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute ­čÖé

 186. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat ╚Öi diversificat. Mul╚Ťumim!

 187. In rest toate au fost bune. Personal foarte amabil. Atat receptia cat si curatenia. Panorama superba. Locatia este aproape de mare si foarte aproape de magazine, buticuri etc. Din punctul meu de vedere Nota 9.3

 188. Camerele curate, parcarea ft mare, personal prietenos

 189. C├ónd revii ├«ntr-un loc si mai mult, chiar ├«╚Ťi dore╚Öti s─â revii ╚Öi anul urm─âtor, atunci… chiar ti-a placut…Ce ? Serviabilitatea personalului, condi╚Ťiile, aproape de mare, de centru ╚Öi foarte liniste…

 190. Camera spatioasa si foarte curata, doamna de la receptie amabila, distanta fata de plaja acceptabila, astept sa revin anul viitor.

 191. Camera spatioasa, dotata cu frigidere, aer conditionat, tv, se fac cam 10 minute pana la plaja! Covorasul din baie a fost schimbat zilnic.

 192. Felicitari personalului care a fost primitor si zambaret. Sefa super de treaba,noi chiar am apelat la ea si a fost mai mult decat draguta.Inca odata felicitari.

 193. Cur─â╚Ťenie – OK Mic dejun – OK Personal (recep╚Ťie, cameriste, osp─âtari) – OK

 194. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute ­čÖé

 195. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat ╚Öi diversificat. Mul╚Ťumim!

 196. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe ­čÖé

 197. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 198. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 199. Amplasat in zona linistita, parcare asigurata, salteaua patului buna, presiune la apa, apa calda, scurgerea la cada nu era infundata, cladirea are lift, gazda foarte amabila, apartamentul bine luminat.

 200. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 201. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 202. Cur─â╚Ťenie – OK Mic dejun – OK Personal (recep╚Ťie, cameriste, osp─âtari) – OK

 203. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute ­čÖé

 204. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat ╚Öi diversificat. Mul╚Ťumim!

 205. In rest toate au fost bune. Personal foarte amabil. Atat receptia cat si curatenia. Panorama superba. Locatia este aproape de mare si foarte aproape de magazine, buticuri etc. Din punctul meu de vedere Nota 9.3

 206. Camerele curate, parcarea ft mare, personal prietenos

 207. C├ónd revii ├«ntr-un loc si mai mult, chiar ├«╚Ťi dore╚Öti s─â revii ╚Öi anul urm─âtor, atunci… chiar ti-a placut…Ce ? Serviabilitatea personalului, condi╚Ťiile, aproape de mare, de centru ╚Öi foarte liniste…

 208. Amplasat in zona linistita, parcare asigurata, salteaua patului buna, presiune la apa, apa calda, scurgerea la cada nu era infundata, cladirea are lift, gazda foarte amabila, apartamentul bine luminat.

 209. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 210. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 211. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe ­čÖé

 212. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 213. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 214. Cur─â╚Ťenie – OK Mic dejun – OK Personal (recep╚Ťie, cameriste, osp─âtari) – OK

 215. Aproape de plaja, patul f confortabil , vedere la mare pe cat e posibil datorita constructiei. Fetele de la receptie au fost f dragute ­čÖé

 216. Camera foarte curata, personalul amabil, micul dejun bogat ╚Öi diversificat. Mul╚Ťumim!

 217. In rest toate au fost bune. Personal foarte amabil. Atat receptia cat si curatenia. Panorama superba. Locatia este aproape de mare si foarte aproape de magazine, buticuri etc. Din punctul meu de vedere Nota 9.3

 218. Camerele curate, parcarea ft mare, personal prietenos

 219. C├ónd revii ├«ntr-un loc si mai mult, chiar ├«╚Ťi dore╚Öti s─â revii ╚Öi anul urm─âtor, atunci… chiar ti-a placut…Ce ? Serviabilitatea personalului, condi╚Ťiile, aproape de mare, de centru ╚Öi foarte liniste…

 220. Amplasat in zona linistita, parcare asigurata, salteaua patului buna, presiune la apa, apa calda, scurgerea la cada nu era infundata, cladirea are lift, gazda foarte amabila, apartamentul bine luminat.

 221. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 222. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 223. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe ­čÖé

 224. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 225. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 226. Camera spatioasa si luminoasa, lifturile moderne si rapide, restaurantul renovat, mic-dejun bogat si gustos, gradina frumos amenajata, facilitatile pentru timpul liber ( Spa-ul, masa de ping-pong, biliard, air hockey)

 227. Luciantraveler mai 31, 2019 at 11:06 pm

  Raport calitate pre╚Ť. Loc de joac─â pentru copii. Staf amabil at├ót la recep╚Ťie, c├ót ╚Öi la cur─â╚Ťenie. Priveli╚Ötea.

 228. In primul rand am vb la proprietate referitor returnare par╚Ťial suma privind sejurul ╚Öi datorit─â faptului c─â am avut accident pe A2 ├«n drum c─âtre destina╚Ťie, unde aveam f─âcuta rezervarea prin booking, NU primim nici o diferen╚Ť─â de bani ├«n cazul ├«n care se ├«nt├ómpl─â o cauz─â grav─â ╚Öi nepl─âcut─â. AM SA FAC PLANGERE la PROTEC╚ÜIA CONSUMATORULUI pt c─â ├«n toat─â lumea asta mare pe unde am fost, au legi de returnare a cel pu╚Ťin jum─âtate din pre╚Ťul pl─âtit pe rezervare, si c─â nu AVE╚ÜI nici un drept s─â face╚Ťi aceste opriri c├ónd persoana anun╚Ť─â proprietatea c─â din motive (s─ân─âtate, accidente etc) nu poate ajunge. ├Ämi pare RAU dar ├«nchidem colaborarea.

 229. Personal amabil, camere curate, design modern, cu foarte bun gust, mancare f buna, servicii de spa excelente. Am ramas surprinsa sa descopar asemenea conditii la noi in tara. Un alt plus este ca se afla f aproape de iesirea de pe autostrada si mai mult decat atat, la 15 min de mers pe jos de cele 2 restaurante pescaresti renumite- pescaria lui Matei si Golful Pescarilor. Sunt sigura ca vom reveni curand!

 230. Conditii foarte bune! Mancare excelenta!!! Raport calitate/pret foarte bun!

 231. Micul dejun foarte bun. Camerele amenajate cu foarte mult bun gust,. Personal profesionist si dornic sa te ajute. Centrul SPA este bine venit, mai ales daca afara nu este vreme de plaja. Prosoapele, halatele, sunt schimbate ori de cate ori ai nevoie.

 232. Amplasat in zona linistita, parcare asigurata, salteaua patului buna, presiune la apa, apa calda, scurgerea la cada nu era infundata, cladirea are lift, gazda foarte amabila, apartamentul bine luminat.

 233. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 234. Excelent pentru familii. Camera curata, internet wifi, aer conditionat, tv plasma, balcon cu masuta si scaune, tot necesarul pentru a gati, uscator de rufe etc. Plaja la 10 mn de mers pe jos. Restaurante si supermarketuri in apropiere.

 235. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe ­čÖé

 236. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 237. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 238. Patul matrimonial a fost confortabil. Exista AC functional in camera.

 239. Amplasat in zona linistita, parcare asigurata, salteaua patului buna, presiune la apa, apa calda, scurgerea la cada nu era infundata, cladirea are lift, gazda foarte amabila, apartamentul bine luminat.

 240. Apartamentul a corespuns cu dotările afișate pe site, in concluzie a fost ok

 241. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe ­čÖé

 242. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 243. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 244. Gazda super de treaba si saritoare. Discretie. REVEINIM!!! ­čÖé

 245. Mult mai bine decat ne-am asteptat. Gazda extrem de primitoare si cu o energie pozitiva extraordinara. Omul sfinteste locul. Curatenie exemplara. O locatie potrivita pentru un concediu de relaxare. Am plecat fericiti si multumiti! :*

 246. Camera peste asteptari. Am stat la hoteluri de 4* care aratau mai rau. Baia imensa, facilitati foarte bune. Curatenie ireprosabila. Cafeaua foarte buna. Bucatarie utilata (desi nu am avut ocazia sa o folosim fiind doar in trecere) Personal foarte amabil. Comunicare excelenta inainte de sosire prin sms.

 247. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe ­čÖé

 248. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 249. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 250. Personal amabil,piscină curata si dotată cu sezlonguri,foișor pt a putea mânca in aer liber,parcare mare

 251. Locatie buna, relativ aproape de plaja 6-7 min de plaja

 252. Totul a fost excelent, curatenie, amabilitate,amplasament, liniste, odihna,

 253. Camera mare si curata, dusul ok si functional. Pacat ca mirosea a canal . Masa de ping pong buna dar paletele vai de ele iar mingea sparta.

 254. Personal amabil. Pat confortabil . Imi place ca are parcare proprie. Destulă liniște.

 255. Cladirea este relativ noua si cu dotarile standard pentru 3 stele. Camera a fost destul de mare si familiara. Baia este incapatoare. Vederea este placuta iar zona linistita. Personalul a fost conform asteptarilor. Datorita faptului ca nu am fost in perioada sezonului nu am solicitat mic dejun. Zugraveala este placuta iar holurile primitoare.

 256. O destina╚Ťie potrivita pentru familiile cu copii .Totul a fost excelent:camera spa╚Ťioas─â,frigider in camera,cur─â╚Ťenie,prosoape schimbate la 2 zile. In plus pensiunea are ╚Öi locuri de joaca pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie complet utilat─â.

 257. Locatie ideala pentru familie, in special pentru copii. Camere mari, curate, personal foarte amabil si primitor. Recomand cu placere!

 258. Ambientul corespunzator scopului – relax, confort, gazda primitoare si atenta la orice detaliu – , dar totusi ne intrebam daca se poate sa fie pe viitor putin mai mici preturile de cazare, fara referire/ comparare cu alte destinatii.

 259. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe ­čÖé

 260. Locatia, facilitatile(SPA), atitudinea personalului.

 261. in camera am fost primiti cu fructe si o sticla de vin, in noaptea Invierii oaspetii au fost intampinati cu oua rosii, pasca, cozonac, masa de Paste a fost extraordinara,. Serviciile spa sunt fantastice.

 262. Mobilierul nou,comfortul, linistea, bucatária cu toate necesitatile!

 263. Nu avea ce sa ti placa. Bomba. Booking ar trebui sa si verifice mai atent colaborarile. Pozele de pe site nu au nicio legatura cu realitatea.

 264. 5 minute până la plajă,camere confortabile cu tot ce e nevoie pt un sejur la mare ,excelent pt middle class

 265. Personalul, curatenia. Micul dejun destul de generos (doua ochiuri, o rosie taiata julien, branza, salam cam mult, probabil trebuiau doua trei tipuri de mezeluri si au pus doar una dar mult :D). Gradina cu gratar. Apropierea de plaja.

 266. Totul a fost excelent,gazda foarte primitoare si curat in camera; Am fost sunati ca este gata camera inainte de a ajunge pt.check-in, ceea ce a fost extraordinar,noi fiind obositi dupa 6 ore de condus.multumim,vom reveni cu drag!!

 267. A fost totul peste a╚Ötept─âri. O loca╚Ťie superb─â,aproape de plaj─â,aproximativ 2 minute. Jos a fost restaurantul unde am m├óncat aproape zilnic (m├óncare delicioas─â). Oamenii foarte ospitalieri ╚Öi c─âlduro╚Öi.

 268. A fost mai placut decat ne_am asteptat,camera chiar mai frumoas─â,personalul ne_a daruit cate un zambet cu fiecare ocazie,mancarea delicioasa,f aproape de plaja(care e surprinzator de curata),locatie linistita si zona spa super!cu siguranta,este un loc unde vom reveni cu drag!

 269. Mic-dejun variat, cur─â╚Ťenia, mobilierul, camera foarte aerisita si amenajat─â cu gust..

 270. mic dejun foarte gustos, mancarea a fost proaspata si variata, sala de mese si in general toate incaperile publice ale hotelului straluceau de curatenie (in permanenta 2-3 doamne faceau curatenie cu spray alte accesorii specifice), piscina curata cu apa calda, camera spatioasa modern mobilata, in camera ne astepta o sticla de vin si fructe ­čÖé

 271. Proprietari foarte politicosi, loca╚Ťie aproape de mare , curat , atmosfera foarte pl─âcut─â ╚Öi relaxanta , lini╚Öte.

 272. Proprietarii foarte amabili , ne – au ├«ndrumat unde sa m├óncam , unde sa facem plaja ╚Öi chiar au ie╚Öit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f lini╚Ötita aproape de mare ╚Öi de centrul orasului

 273. Terasa interioara, aer conditionat, frigider, fierbator apa

 274. Camere mari spatioase, personal foarte amabil si discret, aproape de centrul statiunii voi reveni cu mare drag alaturi de familie.

 275. Curat, Apartament spatios, relativ aproape de mare, cu toate utilitatile incluse. Mi-a placut ca aveau Tv Lcd mare si Aer conditionat in fiecare camera din apartament. Personal Amabil. Daca o sa mai avem ocazia, vom reveni cu mare drag.

 276. Recomandam “SOLE RESIDENCE” din toata inima ! La Samali ne-am bucurat de confort, curatenie, camere extrem de spatioase, terasa generoasa si personal foarte, foarte dragut ! Pozele sunt prea sarace in descriere. In realitate este mult mai frumos !☺ Vom reveni cu siguranta !

 277. O destina╚Ťie potrivita pentru familiile cu copii .Totul a fost excelent:camera spa╚Ťioas─â,frigider in camera,cur─â╚Ťenie,prosoape schimbate la 2 zile. In plus pensiunea are ╚Öi locuri de joaca pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie complet utilat─â.

 278. Locatie ideala pentru familie, in special pentru copii. Camere mari, curate, personal foarte amabil si primitor. Recomand cu placere!

 279. Ambientul corespunzator scopului – relax, confort, gazda primitoare si atenta la orice detaliu – , dar totusi ne intrebam daca se poate sa fie pe viitor putin mai mici preturile de cazare, fara referire/ comparare cu alte destinatii.

 280. Proprietari foarte politicosi, loca╚Ťie aproape de mare , curat , atmosfera foarte pl─âcut─â ╚Öi relaxanta , lini╚Öte.

 281. Proprietarii foarte amabili , ne – au ├«ndrumat unde sa m├óncam , unde sa facem plaja ╚Öi chiar au ie╚Öit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f lini╚Ötita aproape de mare ╚Öi de centrul orasului

 282. Terasa interioara, aer conditionat, frigider, fierbator apa

 283. Personalul de la receptie foarte amabil si eficient in a raspunde eventualelor solicitari. Serviciile spa prestate de un staff excelent cu respectarea la secunda a programarilor. Curatenia zilnica in camere. Camere spatioase decorate cu mobilier nou si modern.

 284. A fost mai placut decat ne_am asteptat,camera chiar mai frumoas─â,personalul ne_a daruit cate un zambet cu fiecare ocazie,mancarea delicioasa,f aproape de plaja(care e surprinzator de curata),locatie linistita si zona spa super!cu siguranta,este un loc unde vom reveni cu drag!

 285. Mic-dejun variat, cur─â╚Ťenia, mobilierul, camera foarte aerisita si amenajat─â cu gust..

 286. Super locatie , gazda primitoare , sejur excelent.

 287. O destina╚Ťie potrivita pentru familiile cu copii .Totul a fost excelent:camera spa╚Ťioas─â,frigider in camera,cur─â╚Ťenie,prosoape schimbate la 2 zile. In plus pensiunea are ╚Öi locuri de joaca pentru copii ╚Öi o buc─ât─ârie complet utilat─â.

 288. Locatie ideala pentru familie, in special pentru copii. Camere mari, curate, personal foarte amabil si primitor. Recomand cu placere!

 289. Curat, Apartament spatios, relativ aproape de mare, cu toate utilitatile incluse. Mi-a placut ca aveau Tv Lcd mare si Aer conditionat in fiecare camera din apartament. Personal Amabil. Daca o sa mai avem ocazia, vom reveni cu mare drag.

 290. Recomandam “SOLE RESIDENCE” din toata inima ! La Samali ne-am bucurat de confort, curatenie, camere extrem de spatioase, terasa generoasa si personal foarte, foarte dragut ! Pozele sunt prea sarace in descriere. In realitate este mult mai frumos !☺ Vom reveni cu siguranta !

 291. A fost totul conform a┼čtept─ârilor. Apartamentul foarte mare, curat, terasa foarte spatioasa, personalul foarte amabil (au r─âspuns solicit─ârilor noastre imediat). Pentru patru persoane cu doi copii sub doi ani, acest apartament a fost nemaipomenit. Raport calitate-pre┼ú excelent.

 292. Aproape de malul m─ârii !! Piscina curat─â (cu loc pentru copii) !! Aer condi╚Ťionat in camer─â !!!

 293. Amplasarea ok, micul dejun diversificat, foarte curat in camere.

 294. Camera spatioasa si curata. Mancarea de la restaurant, ffff buna la un pret foarte bun.

 295. A fost totul la superlativ!!!! De la personal foarte atent si zâmbitor, la dotările camerei peste asteptari, mâncare foarte buna, preturi ok.

 296. Personalul foarte amabil. M├óncarea bun─â. La 2 minute de plaj─â. Loca╚Ťia este renovat─â, ai balcon, usc─âtor pentru prosoape, Camera spa╚Ťioas─â.

 297. Personalul de la receptie foarte amabil si eficient in a raspunde eventualelor solicitari. Serviciile spa prestate de un staff excelent cu respectarea la secunda a programarilor. Curatenia zilnica in camere. Camere spatioase decorate cu mobilier nou si modern.

 298. Proprietari foarte politicosi, loca╚Ťie aproape de mare , curat , atmosfera foarte pl─âcut─â ╚Öi relaxanta , lini╚Öte.

 299. Proprietarii foarte amabili , ne – au ├«ndrumat unde sa m├óncam , unde sa facem plaja ╚Öi chiar au ie╚Öit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f lini╚Ötita aproape de mare ╚Öi de centrul orasului

 300. Terasa interioara, aer conditionat, frigider, fierbator apa

 301. Amabilitatea personalului, existenta locurilor de parcare, proximitatea de plaja.

 302. Patul a fost confortabil si piscina curata. Nu a fost la asteptarile mele mai ales ca am fost cu doi bebelusi pana in 2 ani.

 303. Cristinel-ovidiu iulie 19, 2019 at 10:53 pm

  Patul….cel mai ieftin …╚Öi cea mai slab─â calitate……cu arcuri care te arunc─â din pat c├ónd te ├«ntorci….

 304. Camere spazioase, luminoase, mobier nou, prosoape curate , curatenie zilnica, personal amabil si disponibil. Aproape de plaja.Loc de parcare, spatiu de joaca ptr copii, aer conditionat.

 305. A fost liniste,aproape de plaja,aveau niste produse de vanzare(apa,bere,suc etc) la niste preturi mai mult decat decente,aveau si o terasa in fata hotelului la care puteai sta,personalul amabil,un mic parculet pentru copii.

 306. Foarte curat si frumos. E liniste si personal amabil. Recomand.

 307. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 308. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 309. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 310. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 311. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 312. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 313. Loca╚Ťie aproape de plaja. Priveli╚Öte minunata! Cafeaua foarte buna!

 314. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 315. Prive╚Ötea a fost spectaculoas─â. loca╚Ťia relativ aproape de plaj─â.

 316. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 317. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 318. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 319. Cur─â╚Ťenie foarte bun─â, locuri de parcare, saltea confortabil─â., piscina foarte frumoas─â.wifi ok.

 320. Camer─â curat─â recent renovat─â, centrul Spa ok, m├óncare bun─â ╚Öi diversificat─â diminea╚Ťa ╚Öi seara, personal amabil, lini╚Öte, camerele fiind bine izolate.

 321. Mi-a placut amplasarea , din cand in cand mancarea (pizza, fructele de mare) si faptul ca personalul , desi evident nu este de ajuns si sunt multi foarte tineri , se straduiesc , ceea ce este de apreciat ­čÖé .

 322. Loca╚Ťie aproape de plaja. Priveli╚Öte minunata! Cafeaua foarte buna!

 323. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 324. Prive╚Ötea a fost spectaculoas─â. loca╚Ťia relativ aproape de plaj─â.

 325. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 326. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 327. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 328. Foarte curat! Personalul este de calitate, mai putin receptionera Cristina/Cristiana

 329. Mi-a placut partea de proceduri, tratamentele si muzica seara la restaurant. Curatenia din camera si din tot hotelul. Personalul politicos si atent

 330. Cur─â╚Ťenie foarte bun─â, locuri de parcare, saltea confortabil─â., piscina foarte frumoas─â.wifi ok.

 331. Loca╚Ťie aproape de plaja. Priveli╚Öte minunata! Cafeaua foarte buna!

 332. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 333. Prive╚Ötea a fost spectaculoas─â. loca╚Ťia relativ aproape de plaj─â.

 334. Personal discret ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie impecabila. Situata aproape de plaja, lini╚Öte. Recomand ╚Öi mai revenim!

 335. Merg de 5ani de zile la Casa Alex, cam de 2,3 ori pe an,cur─â╚Ťenia este nr 1 ╚Öi la ├«nceputul sezonului ╚Öi la final.

 336. Au lipsit capsule de cafea, chiar in ziua c├ónd am vrut sa ├«ncerc─âm gustul cafelei Casei Alex, dar n a fost bai😁

 337. Cur─â╚Ťenia ╚Öi amabilitatea personalului! Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, condi╚Ťii optime pentru un sejur ├«n familie! Recomand cu placere!

 338. In afara de distanta la plaja totul: gazde foarte primitoare, camere mari si frumoase, curatenie in fiecare zi , schimbat prosoape la 2 zile si cearsafurile la vreo 3 zile parca, frigider, uscator de par, aer conditionat, balcon mare, bucatarie complet utilata la comun, baie privata mare, gratar, pentru copii masinute cu pedale, trambulina, piscina si topogan. Am stat la camera 3 din 7, am fost cazat mai repede decat ar fi trebuit iar la plecare chiar daca am predat camera pentru altii am fost lasat sa folosesc facilitatile curtii, bucatarie si toaleta deoarece venisem cu trenul si aveam plecarea la 22:30 ; ba mai mult am beneficiat si de nishte paturi pliante scoase la insistenta gazdei pentru a-mi usura asteptarea trenului 😅

 339. Totul la superlativ !!! Vom reveni cu siguranta si la anu .

 340. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 341. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 342. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 343. Cur─â╚Ťenia ╚Öi amabilitatea personalului! Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, condi╚Ťii optime pentru un sejur ├«n familie! Recomand cu placere!

 344. In afara de distanta la plaja totul: gazde foarte primitoare, camere mari si frumoase, curatenie in fiecare zi , schimbat prosoape la 2 zile si cearsafurile la vreo 3 zile parca, frigider, uscator de par, aer conditionat, balcon mare, bucatarie complet utilata la comun, baie privata mare, gratar, pentru copii masinute cu pedale, trambulina, piscina si topogan. Am stat la camera 3 din 7, am fost cazat mai repede decat ar fi trebuit iar la plecare chiar daca am predat camera pentru altii am fost lasat sa folosesc facilitatile curtii, bucatarie si toaleta deoarece venisem cu trenul si aveam plecarea la 22:30 ; ba mai mult am beneficiat si de nishte paturi pliante scoase la insistenta gazdei pentru a-mi usura asteptarea trenului 😅

 345. Totul la superlativ !!! Vom reveni cu siguranta si la anu .

 346. Personal discret ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie impecabila. Situata aproape de plaja, lini╚Öte. Recomand ╚Öi mai revenim!

 347. Merg de 5ani de zile la Casa Alex, cam de 2,3 ori pe an,cur─â╚Ťenia este nr 1 ╚Öi la ├«nceputul sezonului ╚Öi la final.

 348. Au lipsit capsule de cafea, chiar in ziua c├ónd am vrut sa ├«ncerc─âm gustul cafelei Casei Alex, dar n a fost bai😁

 349. Hotelul arata mult mai bine de cand a fost renovat. Am stat aici si anul trecut. Mobilierul este nou, camera curata, patul foarte confortabil. Receptia arata bine acum, la fel si restaurantul. Mic-dejunul a fost foarte bun si variat. Personalul amabil. In mod clar un progres si se vede investitia. Piscina este cea mai ok comparativ cu alte piscine interioare din zona.

 350. Foarte curat! Personalul este de calitate, mai putin receptionera Cristina/Cristiana

 351. Mi-a placut partea de proceduri, tratamentele si muzica seara la restaurant. Curatenia din camera si din tot hotelul. Personalul politicos si atent

 352. Loca╚Ťie aproape de plaja. Priveli╚Öte minunata! Cafeaua foarte buna!

 353. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 354. Prive╚Ötea a fost spectaculoas─â. loca╚Ťia relativ aproape de plaj─â.

 355. Pozi╚Ťionarea fata de mare, centrul localit─â╚Ťii, parcarea…Cur─â╚Ťenia din camera. Ca orasul arat─â c─â vai de el nu este vina hotelului.

 356. Gazda primitoare. Parcare asigurata 5 min de plaja, aprox 10 de centru, camera curata si mobilier nou, tv, aer conditionat, frigider, lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 357. Camera a fost ok, pozitia vilei ok, personalul amabil, mai putin pernele pe care am dormit… data viitoare imi iau perna cu mine

 358. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 359. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 360. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 361. Asezarea intr-o zona foarte linistita din Eforie Nord, la cateva minute de mers de mare.

 362. Este o locatie excelenta, conceputa cu gust. Gazde primitoare si amabile.

 363. Am avut la dispozitie o bucatarie complet utilata si facilitati de gatit, chiar si in aer liber (curte), unde am servit si masa !

 364. Cur─â╚Ťenia ╚Öi amabilitatea personalului! Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, condi╚Ťii optime pentru un sejur ├«n familie! Recomand cu placere!

 365. In afara de distanta la plaja totul: gazde foarte primitoare, camere mari si frumoase, curatenie in fiecare zi , schimbat prosoape la 2 zile si cearsafurile la vreo 3 zile parca, frigider, uscator de par, aer conditionat, balcon mare, bucatarie complet utilata la comun, baie privata mare, gratar, pentru copii masinute cu pedale, trambulina, piscina si topogan. Am stat la camera 3 din 7, am fost cazat mai repede decat ar fi trebuit iar la plecare chiar daca am predat camera pentru altii am fost lasat sa folosesc facilitatile curtii, bucatarie si toaleta deoarece venisem cu trenul si aveam plecarea la 22:30 ; ba mai mult am beneficiat si de nishte paturi pliante scoase la insistenta gazdei pentru a-mi usura asteptarea trenului 😅

 366. Totul la superlativ !!! Vom reveni cu siguranta si la anu .

 367. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 368. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 369. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 370. Personalul super ok. M├óncarea de calitate si ai de unde alege . Cur─â╚Ťenie exemplar─â. Prosoapele schimbate zilnic , inclusiv cur─â╚Ťenia la camer─â. Merita sa merge╚Ťi cu incredere. Voi face o rezervare cat de cur├ónd. Ca facilit─â╚Ťi ave╚Ťi tot ce va trebuie. De la piscin─â super curata cu apa calda , sal─â sport si tratamente diversificate .

 371. Hotelul arata mult mai bine de cand a fost renovat. Am stat aici si anul trecut. Mobilierul este nou, camera curata, patul foarte confortabil. Receptia arata bine acum, la fel si restaurantul. Mic-dejunul a fost foarte bun si variat. Personalul amabil. In mod clar un progres si se vede investitia. Piscina este cea mai ok comparativ cu alte piscine interioare din zona.

 372. Foarte curat! Personalul este de calitate, mai putin receptionera Cristina/Cristiana

 373. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 374. Loc de parcare,cur─â╚Ťenie,amabilitatea personalului!

 375. Amabilitatea gazdelor , mic-dejun bun hotel linistit, destul de aproape de plaja si centru

 376. Asezarea intr-o zona foarte linistita din Eforie Nord, la cateva minute de mers de mare.

 377. Este o locatie excelenta, conceputa cu gust. Gazde primitoare si amabile.

 378. Am avut la dispozitie o bucatarie complet utilata si facilitati de gatit, chiar si in aer liber (curte), unde am servit si masa !

 379. Vila este grozava pentru copii, are doua camere cu jucarii, iar afara are trambulina si leagane. Sunt mai multe bucatarii unde poti lua masa, iar una complet utilata.

 380. Gazda foarte amabila si primitoare, camere curate, terasa draguta. Am avut o sedere placuta.

 381. A╚Ötept─ârile mele au fost ├«ntrecute de realitatea vilei. Ne-am sim╚Ťit extraordinar, am avut parte de tot ceea ce este ├«n descriere iar pe langa asta ce ne-a pl─âcut cel mai mult a fost loca╚Ťia lini╚Ötit─â. Suntem foarte mul╚Ťumi╚Ťi de alegerea f─âcut─â ╚Öi cu siguran╚Ť─â ne vom ├«ntoarce cu urm─âtoarea ocazie 😊

 382. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 383. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 384. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 385. Personalul super ok. M├óncarea de calitate si ai de unde alege . Cur─â╚Ťenie exemplar─â. Prosoapele schimbate zilnic , inclusiv cur─â╚Ťenia la camer─â. Merita sa merge╚Ťi cu incredere. Voi face o rezervare cat de cur├ónd. Ca facilit─â╚Ťi ave╚Ťi tot ce va trebuie. De la piscin─â super curata cu apa calda , sal─â sport si tratamente diversificate .

 386. Hotelul arata mult mai bine de cand a fost renovat. Am stat aici si anul trecut. Mobilierul este nou, camera curata, patul foarte confortabil. Receptia arata bine acum, la fel si restaurantul. Mic-dejunul a fost foarte bun si variat. Personalul amabil. In mod clar un progres si se vede investitia. Piscina este cea mai ok comparativ cu alte piscine interioare din zona.

 387. Foarte curat! Personalul este de calitate, mai putin receptionera Cristina/Cristiana

 388. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 389. Loc de parcare,cur─â╚Ťenie,amabilitatea personalului!

 390. Amabilitatea gazdelor , mic-dejun bun hotel linistit, destul de aproape de plaja si centru

 391. Vila este grozava pentru copii, are doua camere cu jucarii, iar afara are trambulina si leagane. Sunt mai multe bucatarii unde poti lua masa, iar una complet utilata.

 392. Gazda foarte amabila si primitoare, camere curate, terasa draguta. Am avut o sedere placuta.

 393. A╚Ötept─ârile mele au fost ├«ntrecute de realitatea vilei. Ne-am sim╚Ťit extraordinar, am avut parte de tot ceea ce este ├«n descriere iar pe langa asta ce ne-a pl─âcut cel mai mult a fost loca╚Ťia lini╚Ötit─â. Suntem foarte mul╚Ťumi╚Ťi de alegerea f─âcut─â ╚Öi cu siguran╚Ť─â ne vom ├«ntoarce cu urm─âtoarea ocazie 😊

 394. Personal discret ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie impecabila. Situata aproape de plaja, lini╚Öte. Recomand ╚Öi mai revenim!

 395. Merg de 5ani de zile la Casa Alex, cam de 2,3 ori pe an,cur─â╚Ťenia este nr 1 ╚Öi la ├«nceputul sezonului ╚Öi la final.

 396. Au lipsit capsule de cafea, chiar in ziua c├ónd am vrut sa ├«ncerc─âm gustul cafelei Casei Alex, dar n a fost bai😁

 397. Pozi╚Ťionarea fata de mare, centrul localit─â╚Ťii, parcarea…Cur─â╚Ťenia din camera. Ca orasul arat─â c─â vai de el nu este vina hotelului.

 398. Gazda primitoare. Parcare asigurata 5 min de plaja, aprox 10 de centru, camera curata si mobilier nou, tv, aer conditionat, frigider, lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 399. Camera a fost ok, pozitia vilei ok, personalul amabil, mai putin pernele pe care am dormit… data viitoare imi iau perna cu mine

 400. Absolut tot, recomand. Raportul calitate / pre╚Ť este mai mult dec├ót excelent .

 401. Curatenia. Am putut face gratar. Mini gradinuta apartamentului. Personal cinstit si amabil

 402. Foarte curat, bucătăria super utilată cu vesela de la Ikea , iar proprietarul este foarte cumsecade și prompt la solicitări.

 403. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 404. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 405. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 406. Cur─â╚Ťenie,lini╚Öte,atitudine foarte amabil─â a personalului.

 407. Totul a fost la superlativ. Servicii foate bune, amabilitate cat cuprinde, a fost minunat. Multumim!

 408. Corespunde descrierii .Cur─â╚Ťenia foarte atent efectuat─â,prosoapele schimbate zilnic.Personalul deosebit de amabil ╚Öi politicos.Felicitari!Omul sfin╚Ťe╚Öte locul! Raportul pre╚Ť calitate,excelent!!Un mare plus ╚Öezlongurile gratuite pe o plaja foarte curata cu personal foarte amabil.Recomand cu ├«ncredere!

 409. Micul dejun diversificat. Locatia: ca plus – este aproape de/pe plaja, ca minus – este in capatul statiunii, destul de mult de mers pana in centrul statiunii.. Camera: superba, caldura pornita, am avut vedere partiala la mare -de vis Personalul de la restaurant – de nota 10 Televizor mare. Lumina ambietala in camera – de vis

 410. Curatenie impecabila, miros f placut in toate spatiile, meniu diversificat pentru mesele bufet suedez, personal f bine instruit.

 411. Totul,felul ├«n care am fost caza╚Ťi,camera elegan╚Ť─â ╚Öi curat─â,mincarea,condi╚Ťiile de la zona SPA!

 412. ├Än primul rand primirea a fost cu mult peste a╚Ötept─ârile noastre, mai ales ca sunt unele hoteluri ╚Öi pensiuni cu mult mai multe aere care nu ╚Ötiu sa fac─â acest lucru. Recomand oric─ârui turist care ├«╚Öi dore╚Öte lini╚Öte sa r─âm├ón─â aici totul fiind curat ╚Öi organizat asa cum ar trebui sa fie peste tot. ╚Üine╚Ťi-o tot asa ╚Öi cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 413. Multumim frumos gazdei in special, foarte amabil, primitor. Camera spatioasa, curata, terasa foarte frumos amenajata. Bucataria este foarte bine echipata, te simti ca acasa. Puncte in plus pentru catel 😊

 414. Loca╚Ťia foarte cochet─â ╚Öi cu bun gust. Gazdele amabile ╚Öi cu bun sim╚Ť.

 415. Personalul super ok. M├óncarea de calitate si ai de unde alege . Cur─â╚Ťenie exemplar─â. Prosoapele schimbate zilnic , inclusiv cur─â╚Ťenia la camer─â. Merita sa merge╚Ťi cu incredere. Voi face o rezervare cat de cur├ónd. Ca facilit─â╚Ťi ave╚Ťi tot ce va trebuie. De la piscin─â super curata cu apa calda , sal─â sport si tratamente diversificate .

 416. Hotelul arata mult mai bine de cand a fost renovat. Am stat aici si anul trecut. Mobilierul este nou, camera curata, patul foarte confortabil. Receptia arata bine acum, la fel si restaurantul. Mic-dejunul a fost foarte bun si variat. Personalul amabil. In mod clar un progres si se vede investitia. Piscina este cea mai ok comparativ cu alte piscine interioare din zona.

 417. Foarte curat! Personalul este de calitate, mai putin receptionera Cristina/Cristiana

 418. Apa marii! Foarte curata! Plaja din nordul statiunii foarte buna!

 419. Camera mare, dulapuri ├«nc─âp─âtoare ├Än fiecare zi s-a f─âcut cur─â╚Ťenie ├«n camer─â, pe jos, schimbat punga de gunoi Doamnele de la cur─â╚Ťenie amabile, ├«ns─â baiatul de la receptie nu stiu daca a scos 2 cuvinte – nu m-a deranjat, dar ca idee Cur─â╚Ťenie in buc─ât─ârie ╚Öi ├«n curte Curtea foarte dr─âgu╚Ť─â, cu multe juc─ârii pentru copila╚Öi mici Am vazut c─â se poate g─âti ╚Öi face gr─âtar, ├«ns─â noi am preferat s─â cump─âram m├óncare din supermarket Per total a fost bine ­čÖé

 420. Foarte curat, curtea este minunata si pentru cei cu copii… recomand. Au loc de joaca si foarte multe jucarii.

 421. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 422. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 423. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 424. Personal discret ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie impecabila. Situata aproape de plaja, lini╚Öte. Recomand ╚Öi mai revenim!

 425. Merg de 5ani de zile la Casa Alex, cam de 2,3 ori pe an,cur─â╚Ťenia este nr 1 ╚Öi la ├«nceputul sezonului ╚Öi la final.

 426. Au lipsit capsule de cafea, chiar in ziua c├ónd am vrut sa ├«ncerc─âm gustul cafelei Casei Alex, dar n a fost bai😁

 427. Totul ok. Camera frumoas─â, curat─â, personalul amabil.

 428. Recomand!este foarte curat!zona de spa ok!am primit apartentul 120 _ foarte spa╚Ťios, lenjerie impecabil─â, balcon mare. ..foarte dr─âgu╚Ť amenajat

 429. Personalul super ok. M├óncarea de calitate si ai de unde alege . Cur─â╚Ťenie exemplar─â. Prosoapele schimbate zilnic , inclusiv cur─â╚Ťenia la camer─â. Merita sa merge╚Ťi cu incredere. Voi face o rezervare cat de cur├ónd. Ca facilit─â╚Ťi ave╚Ťi tot ce va trebuie. De la piscin─â super curata cu apa calda , sal─â sport si tratamente diversificate .

 430. Apartament spatios si bine dotat,raportat la pretul acestuia.As recomanda ,totusi, veioze in dormitor. Locatie potrivita familiilor cu copii.

 431. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, serviabilitatea, componen╚Ťa spa╚Ťiului.

 432. Totul la superlativ! Absolut ca acasa…un loc intim unde confortul nu lipseste!. Multumesc d nului Andrei pentru amabilitatea dar mai presus pentru seriozitatea cu care si trateaza oaspetii!!!

 433. Pozi╚Ťionarea fata de mare, centrul localit─â╚Ťii, parcarea…Cur─â╚Ťenia din camera. Ca orasul arat─â c─â vai de el nu este vina hotelului.

 434. Gazda primitoare. Parcare asigurata 5 min de plaja, aprox 10 de centru, camera curata si mobilier nou, tv, aer conditionat, frigider, lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 435. Camera a fost ok, pozitia vilei ok, personalul amabil, mai putin pernele pe care am dormit… data viitoare imi iau perna cu mine

 436. locatie curata , gazda primitoare , am sa mai merg si alta data

 437. Proprietari foarte politicosi, loca╚Ťie aproape de mare , curat , atmosfera foarte pl─âcut─â ╚Öi relaxanta , lini╚Öte.

 438. Proprietarii foarte amabili , ne – au ├«ndrumat unde sa m├óncam , unde sa facem plaja ╚Öi chiar au ie╚Öit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f lini╚Ötita aproape de mare ╚Öi de centrul orasului

 439. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 440. Loc de parcare,cur─â╚Ťenie,amabilitatea personalului!

 441. Amabilitatea gazdelor , mic-dejun bun hotel linistit, destul de aproape de plaja si centru

 442. Amabilitatea personalului,buc─ât─âria foarte curat─â ╚Öi camerele la fel. Recomand cu caldura aceasta loca╚Ťie

 443. Asezarea intr-o zona foarte linistita din Eforie Nord, la cateva minute de mers de mare.

 444. Este o locatie excelenta, conceputa cu gust. Gazde primitoare si amabile.

 445. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 446. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 447. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 448. Totul ok. Camera frumoas─â, curat─â, personalul amabil.

 449. Recomand!este foarte curat!zona de spa ok!am primit apartentul 120 _ foarte spa╚Ťios, lenjerie impecabil─â, balcon mare. ..foarte dr─âgu╚Ť amenajat

 450. Personalul super ok. M├óncarea de calitate si ai de unde alege . Cur─â╚Ťenie exemplar─â. Prosoapele schimbate zilnic , inclusiv cur─â╚Ťenia la camer─â. Merita sa merge╚Ťi cu incredere. Voi face o rezervare cat de cur├ónd. Ca facilit─â╚Ťi ave╚Ťi tot ce va trebuie. De la piscin─â super curata cu apa calda , sal─â sport si tratamente diversificate .

 451. Amabilitatea personalului,buc─ât─âria foarte curat─â ╚Öi camerele la fel. Recomand cu caldura aceasta loca╚Ťie

 452. Asezarea intr-o zona foarte linistita din Eforie Nord, la cateva minute de mers de mare.

 453. Este o locatie excelenta, conceputa cu gust. Gazde primitoare si amabile.

 454. locatie curata , gazda primitoare , am sa mai merg si alta data

 455. Proprietari foarte politicosi, loca╚Ťie aproape de mare , curat , atmosfera foarte pl─âcut─â ╚Öi relaxanta , lini╚Öte.

 456. Proprietarii foarte amabili , ne – au ├«ndrumat unde sa m├óncam , unde sa facem plaja ╚Öi chiar au ie╚Öit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f lini╚Ötita aproape de mare ╚Öi de centrul orasului

 457. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 458. Loc de parcare,cur─â╚Ťenie,amabilitatea personalului!

 459. Amabilitatea gazdelor , mic-dejun bun hotel linistit, destul de aproape de plaja si centru

 460. Absolut tot, recomand. Raportul calitate / pre╚Ť este mai mult dec├ót excelent .

 461. Curatenia. Am putut face gratar. Mini gradinuta apartamentului. Personal cinstit si amabil

 462. Foarte curat, bucătăria super utilată cu vesela de la Ikea , iar proprietarul este foarte cumsecade și prompt la solicitări.

 463. Personal discret ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie impecabila. Situata aproape de plaja, lini╚Öte. Recomand ╚Öi mai revenim!

 464. Merg de 5ani de zile la Casa Alex, cam de 2,3 ori pe an,cur─â╚Ťenia este nr 1 ╚Öi la ├«nceputul sezonului ╚Öi la final.

 465. Au lipsit capsule de cafea, chiar in ziua c├ónd am vrut sa ├«ncerc─âm gustul cafelei Casei Alex, dar n a fost bai😁

 466. Pozi╚Ťionarea fata de mare, centrul localit─â╚Ťii, parcarea…Cur─â╚Ťenia din camera. Ca orasul arat─â c─â vai de el nu este vina hotelului.

 467. Gazda primitoare. Parcare asigurata 5 min de plaja, aprox 10 de centru, camera curata si mobilier nou, tv, aer conditionat, frigider, lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 468. Camera a fost ok, pozitia vilei ok, personalul amabil, mai putin pernele pe care am dormit… data viitoare imi iau perna cu mine

 469. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 470. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 471. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 472. Totul ok. Camera frumoas─â, curat─â, personalul amabil.

 473. Recomand!este foarte curat!zona de spa ok!am primit apartentul 120 _ foarte spa╚Ťios, lenjerie impecabil─â, balcon mare. ..foarte dr─âgu╚Ť amenajat

 474. Personalul super ok. M├óncarea de calitate si ai de unde alege . Cur─â╚Ťenie exemplar─â. Prosoapele schimbate zilnic , inclusiv cur─â╚Ťenia la camer─â. Merita sa merge╚Ťi cu incredere. Voi face o rezervare cat de cur├ónd. Ca facilit─â╚Ťi ave╚Ťi tot ce va trebuie. De la piscin─â super curata cu apa calda , sal─â sport si tratamente diversificate .

 475. Amabilitatea personalului,buc─ât─âria foarte curat─â ╚Öi camerele la fel. Recomand cu caldura aceasta loca╚Ťie

 476. Asezarea intr-o zona foarte linistita din Eforie Nord, la cateva minute de mers de mare.

 477. Este o locatie excelenta, conceputa cu gust. Gazde primitoare si amabile.

 478. locatie curata , gazda primitoare , am sa mai merg si alta data

 479. Proprietari foarte politicosi, loca╚Ťie aproape de mare , curat , atmosfera foarte pl─âcut─â ╚Öi relaxanta , lini╚Öte.

 480. Proprietarii foarte amabili , ne – au ├«ndrumat unde sa m├óncam , unde sa facem plaja ╚Öi chiar au ie╚Öit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f lini╚Ötita aproape de mare ╚Öi de centrul orasului

 481. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 482. Loc de parcare,cur─â╚Ťenie,amabilitatea personalului!

 483. Amabilitatea gazdelor , mic-dejun bun hotel linistit, destul de aproape de plaja si centru

 484. Absolut tot, recomand. Raportul calitate / pre╚Ť este mai mult dec├ót excelent .

 485. Curatenia. Am putut face gratar. Mini gradinuta apartamentului. Personal cinstit si amabil

 486. Foarte curat, bucătăria super utilată cu vesela de la Ikea , iar proprietarul este foarte cumsecade și prompt la solicitări.

 487. Personal discret ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie impecabila. Situata aproape de plaja, lini╚Öte. Recomand ╚Öi mai revenim!

 488. Merg de 5ani de zile la Casa Alex, cam de 2,3 ori pe an,cur─â╚Ťenia este nr 1 ╚Öi la ├«nceputul sezonului ╚Öi la final.

 489. Au lipsit capsule de cafea, chiar in ziua c├ónd am vrut sa ├«ncerc─âm gustul cafelei Casei Alex, dar n a fost bai😁

 490. Pozi╚Ťionarea fata de mare, centrul localit─â╚Ťii, parcarea…Cur─â╚Ťenia din camera. Ca orasul arat─â c─â vai de el nu este vina hotelului.

 491. Gazda primitoare. Parcare asigurata 5 min de plaja, aprox 10 de centru, camera curata si mobilier nou, tv, aer conditionat, frigider, lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 492. Camera a fost ok, pozitia vilei ok, personalul amabil, mai putin pernele pe care am dormit… data viitoare imi iau perna cu mine

 493. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 494. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 495. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 496. Totul ok. Camera frumoas─â, curat─â, personalul amabil.

 497. Recomand!este foarte curat!zona de spa ok!am primit apartentul 120 _ foarte spa╚Ťios, lenjerie impecabil─â, balcon mare. ..foarte dr─âgu╚Ť amenajat

 498. Personalul super ok. M├óncarea de calitate si ai de unde alege . Cur─â╚Ťenie exemplar─â. Prosoapele schimbate zilnic , inclusiv cur─â╚Ťenia la camer─â. Merita sa merge╚Ťi cu incredere. Voi face o rezervare cat de cur├ónd. Ca facilit─â╚Ťi ave╚Ťi tot ce va trebuie. De la piscin─â super curata cu apa calda , sal─â sport si tratamente diversificate .

 499. Locatia langa plaja Design interesant Confortabil Curat

 500. Amabilitatea personalului,buc─ât─âria foarte curat─â ╚Öi camerele la fel. Recomand cu caldura aceasta loca╚Ťie

 501. Asezarea intr-o zona foarte linistita din Eforie Nord, la cateva minute de mers de mare.

 502. locatie curata , gazda primitoare , am sa mai merg si alta data

 503. Proprietari foarte politicosi, loca╚Ťie aproape de mare , curat , atmosfera foarte pl─âcut─â ╚Öi relaxanta , lini╚Öte.

 504. Proprietarii foarte amabili , ne – au ├«ndrumat unde sa m├óncam , unde sa facem plaja ╚Öi chiar au ie╚Öit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f lini╚Ötita aproape de mare ╚Öi de centrul orasului

 505. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 506. Loc de parcare,cur─â╚Ťenie,amabilitatea personalului!

 507. Amabilitatea gazdelor , mic-dejun bun hotel linistit, destul de aproape de plaja si centru

 508. Absolut tot, recomand. Raportul calitate / pre╚Ť este mai mult dec├ót excelent .

 509. Curatenia. Am putut face gratar. Mini gradinuta apartamentului. Personal cinstit si amabil

 510. Foarte curat, bucătăria super utilată cu vesela de la Ikea , iar proprietarul este foarte cumsecade și prompt la solicitări.

 511. Pozi╚Ťionarea fata de mare, centrul localit─â╚Ťii, parcarea…Cur─â╚Ťenia din camera. Ca orasul arat─â c─â vai de el nu este vina hotelului.

 512. Gazda primitoare. Parcare asigurata 5 min de plaja, aprox 10 de centru, camera curata si mobilier nou, tv, aer conditionat, frigider, lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 513. Camera a fost ok, pozitia vilei ok, personalul amabil, mai putin pernele pe care am dormit… data viitoare imi iau perna cu mine

 514. Personal discret ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie impecabila. Situata aproape de plaja, lini╚Öte. Recomand ╚Öi mai revenim!

 515. Merg de 5ani de zile la Casa Alex, cam de 2,3 ori pe an,cur─â╚Ťenia este nr 1 ╚Öi la ├«nceputul sezonului ╚Öi la final.

 516. Au lipsit capsule de cafea, chiar in ziua c├ónd am vrut sa ├«ncerc─âm gustul cafelei Casei Alex, dar n a fost bai😁

 517. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 518. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 519. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 520. Mi-a placut camera in care am stat, a fost foarte curata, curtea frumos amenajata, gazdele amabile. Este un loc linistit pe care-l recomand.

 521. Curatenie, liniste, tot ce iti poti dori pentru o vacanta reusita.

 522. Totul a fost peste a╚Ötept─âri ! Gazda foarte primitoare , iar condi╚Ťiile excep╚Ťionale .

 523. Personal discret ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie impecabila. Situata aproape de plaja, lini╚Öte. Recomand ╚Öi mai revenim!

 524. Merg de 5ani de zile la Casa Alex, cam de 2,3 ori pe an,cur─â╚Ťenia este nr 1 ╚Öi la ├«nceputul sezonului ╚Öi la final.

 525. Au lipsit capsule de cafea, chiar in ziua c├ónd am vrut sa ├«ncerc─âm gustul cafelei Casei Alex, dar n a fost bai😁

 526. Piscina, sauna, salteaua de la pat, baia, micul dejun

 527. Totul ok. Camera frumoas─â, curat─â, personalul amabil.

 528. Recomand!este foarte curat!zona de spa ok!am primit apartentul 120 _ foarte spa╚Ťios, lenjerie impecabil─â, balcon mare. ..foarte dr─âgu╚Ť amenajat

 529. Pozi╚Ťionarea fata de mare, centrul localit─â╚Ťii, parcarea…Cur─â╚Ťenia din camera. Ca orasul arat─â c─â vai de el nu este vina hotelului.

 530. Gazda primitoare. Parcare asigurata 5 min de plaja, aprox 10 de centru, camera curata si mobilier nou, tv, aer conditionat, frigider, lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 531. Camera a fost ok, pozitia vilei ok, personalul amabil, mai putin pernele pe care am dormit… data viitoare imi iau perna cu mine

 532. Apartament spatios si bine dotat,raportat la pretul acestuia.As recomanda ,totusi, veioze in dormitor. Locatie potrivita familiilor cu copii.

 533. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, serviabilitatea, componen╚Ťa spa╚Ťiului.

 534. Totul la superlativ! Absolut ca acasa…un loc intim unde confortul nu lipseste!. Multumesc d nului Andrei pentru amabilitatea dar mai presus pentru seriozitatea cu care si trateaza oaspetii!!!

 535. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 536. Loc de parcare,cur─â╚Ťenie,amabilitatea personalului!

 537. Amabilitatea gazdelor , mic-dejun bun hotel linistit, destul de aproape de plaja si centru

 538. locatie curata , gazda primitoare , am sa mai merg si alta data

 539. Proprietari foarte politicosi, loca╚Ťie aproape de mare , curat , atmosfera foarte pl─âcut─â ╚Öi relaxanta , lini╚Öte.

 540. Proprietarii foarte amabili , ne – au ├«ndrumat unde sa m├óncam , unde sa facem plaja ╚Öi chiar au ie╚Öit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f lini╚Ötita aproape de mare ╚Öi de centrul orasului

 541. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 542. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 543. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 544. locatie curata , gazda primitoare , am sa mai merg si alta data

 545. Proprietari foarte politicosi, loca╚Ťie aproape de mare , curat , atmosfera foarte pl─âcut─â ╚Öi relaxanta , lini╚Öte.

 546. Proprietarii foarte amabili , ne – au ├«ndrumat unde sa m├óncam , unde sa facem plaja ╚Öi chiar au ie╚Öit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f lini╚Ötita aproape de mare ╚Öi de centrul orasului

 547. Totul a fost exceptional! Va multumesc mult!. Amplasarea, comfortul, serviciile au fost impecabile.

 548. Locatia langa plaja Design interesant Confortabil Curat

 549. Amabilitatea personalului,buc─ât─âria foarte curat─â ╚Öi camerele la fel. Recomand cu caldura aceasta loca╚Ťie

 550. Piscina, sauna, salteaua de la pat, baia, micul dejun

 551. Totul ok. Camera frumoas─â, curat─â, personalul amabil.

 552. Recomand!este foarte curat!zona de spa ok!am primit apartentul 120 _ foarte spa╚Ťios, lenjerie impecabil─â, balcon mare. ..foarte dr─âgu╚Ť amenajat

 553. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 554. Loc de parcare,cur─â╚Ťenie,amabilitatea personalului!

 555. Amabilitatea gazdelor , mic-dejun bun hotel linistit, destul de aproape de plaja si centru

 556. Absolut tot, recomand. Raportul calitate / pre╚Ť este mai mult dec├ót excelent .

 557. Curatenia. Am putut face gratar. Mini gradinuta apartamentului. Personal cinstit si amabil

 558. Foarte curat, bucătăria super utilată cu vesela de la Ikea , iar proprietarul este foarte cumsecade și prompt la solicitări.

 559. Pozi╚Ťionarea fata de mare, centrul localit─â╚Ťii, parcarea…Cur─â╚Ťenia din camera. Ca orasul arat─â c─â vai de el nu este vina hotelului.

 560. Gazda primitoare. Parcare asigurata 5 min de plaja, aprox 10 de centru, camera curata si mobilier nou, tv, aer conditionat, frigider, lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 561. Camera a fost ok, pozitia vilei ok, personalul amabil, mai putin pernele pe care am dormit… data viitoare imi iau perna cu mine

 562. Apartament spatios si bine dotat,raportat la pretul acestuia.As recomanda ,totusi, veioze in dormitor. Locatie potrivita familiilor cu copii.

 563. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, serviabilitatea, componen╚Ťa spa╚Ťiului.

 564. Totul la superlativ! Absolut ca acasa…un loc intim unde confortul nu lipseste!. Multumesc d nului Andrei pentru amabilitatea dar mai presus pentru seriozitatea cu care si trateaza oaspetii!!!

 565. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 566. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 567. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 568. Hotel renovat, curat, cu SERVICII SPA EXCELENTE. Camerele suficient de mari,cu bai moderne,camerele toate au balcon mare. Paturile confortabile, lenjerie foarte buna, pernele fb. Halat minunat,papuci,prosoape de calitate. Ai tot confortul pentru a te bucura de SPA. PERSONAL FOARTE AMABIL. Muzica live in restaurant seara,foarte placuta. Micul dejun stil bufet, la fel si cina,aproape generos. Pranzul NU. Mancare diversa incat ai de unde sa alegi. Legumele andante foarte bune. Prajituri bune,dar se repeta zilnic. Piscina desi un pic cam mica, are dotari excelente. Hotelul este foarte aproape de plaja. Pentru relaxare iarna este minunat. Recomand.

 569. Piscina, sauna, salteaua de la pat, baia, micul dejun

 570. Totul ok. Camera frumoas─â, curat─â, personalul amabil.

 571. Totul a fost exceptional! Va multumesc mult!. Amplasarea, comfortul, serviciile au fost impecabile.

 572. Locatia langa plaja Design interesant Confortabil Curat

 573. Amabilitatea personalului,buc─ât─âria foarte curat─â ╚Öi camerele la fel. Recomand cu caldura aceasta loca╚Ťie

 574. locatie curata , gazda primitoare , am sa mai merg si alta data

 575. Proprietari foarte politicosi, loca╚Ťie aproape de mare , curat , atmosfera foarte pl─âcut─â ╚Öi relaxanta , lini╚Öte.

 576. Proprietarii foarte amabili , ne – au ├«ndrumat unde sa m├óncam , unde sa facem plaja ╚Öi chiar au ie╚Öit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f lini╚Ötita aproape de mare ╚Öi de centrul orasului

 577. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 578. Loc de parcare,cur─â╚Ťenie,amabilitatea personalului!

 579. Amabilitatea gazdelor , mic-dejun bun hotel linistit, destul de aproape de plaja si centru

 580. Absolut tot, recomand. Raportul calitate / pre╚Ť este mai mult dec├ót excelent .

 581. Curatenia. Am putut face gratar. Mini gradinuta apartamentului. Personal cinstit si amabil

 582. Foarte curat, bucătăria super utilată cu vesela de la Ikea , iar proprietarul este foarte cumsecade și prompt la solicitări.

 583. Apartament spatios si bine dotat,raportat la pretul acestuia.As recomanda ,totusi, veioze in dormitor. Locatie potrivita familiilor cu copii.

 584. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, serviabilitatea, componen╚Ťa spa╚Ťiului.

 585. Totul la superlativ! Absolut ca acasa…un loc intim unde confortul nu lipseste!. Multumesc d nului Andrei pentru amabilitatea dar mai presus pentru seriozitatea cu care si trateaza oaspetii!!!

 586. Amplasarea, curatenia,linistea, foisorul si bucataria utilata.

 587. Locatia este excelenta si foarte aproape de plaja.

 588. Gazda primitoare. A răspuns la toate solicitările în timp util.

 589. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 590. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 591. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 592. Locatie aproape de mare si linistita perfect pentru famili! Nota 10! Vila Luxuriantã!

 593. Totul a fost exceptional! Va multumesc mult!. Amplasarea, comfortul, serviciile au fost impecabile.

 594. Locatia langa plaja Design interesant Confortabil Curat

 595. Amplasarea, curatenia,linistea, foisorul si bucataria utilata.

 596. Locatia este excelenta si foarte aproape de plaja.

 597. Gazda primitoare. A răspuns la toate solicitările în timp util.

 598. Apartament spatios si bine dotat,raportat la pretul acestuia.As recomanda ,totusi, veioze in dormitor. Locatie potrivita familiilor cu copii.

 599. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, serviabilitatea, componen╚Ťa spa╚Ťiului.

 600. Totul la superlativ! Absolut ca acasa…un loc intim unde confortul nu lipseste!. Multumesc d nului Andrei pentru amabilitatea dar mai presus pentru seriozitatea cu care si trateaza oaspetii!!!

 601. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 602. Loc de parcare,cur─â╚Ťenie,amabilitatea personalului!

 603. Amabilitatea gazdelor , mic-dejun bun hotel linistit, destul de aproape de plaja si centru

 604. Absolut tot, recomand. Raportul calitate / pre╚Ť este mai mult dec├ót excelent .

 605. Curatenia. Am putut face gratar. Mini gradinuta apartamentului. Personal cinstit si amabil

 606. Foarte curat, bucătăria super utilată cu vesela de la Ikea , iar proprietarul este foarte cumsecade și prompt la solicitări.

 607. locatie curata , gazda primitoare , am sa mai merg si alta data

 608. Proprietari foarte politicosi, loca╚Ťie aproape de mare , curat , atmosfera foarte pl─âcut─â ╚Öi relaxanta , lini╚Öte.

 609. Proprietarii foarte amabili , ne – au ├«ndrumat unde sa m├óncam , unde sa facem plaja ╚Öi chiar au ie╚Öit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f lini╚Ötita aproape de mare ╚Öi de centrul orasului

 610. Personal discret ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie impecabila. Situata aproape de plaja, lini╚Öte. Recomand ╚Öi mai revenim!

 611. Merg de 5ani de zile la Casa Alex, cam de 2,3 ori pe an,cur─â╚Ťenia este nr 1 ╚Öi la ├«nceputul sezonului ╚Öi la final.

 612. Au lipsit capsule de cafea, chiar in ziua c├ónd am vrut sa ├«ncerc─âm gustul cafelei Casei Alex, dar n a fost bai😁

 613. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 614. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 615. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 616. Amplasarea, curatenia,linistea, foisorul si bucataria utilata.

 617. Locatia este excelenta si foarte aproape de plaja.

 618. Gazda primitoare. A răspuns la toate solicitările în timp util.

 619. Locatie aproape de mare si linistita perfect pentru famili! Nota 10! Vila Luxuriantã!

 620. Totul a fost exceptional! Va multumesc mult!. Amplasarea, comfortul, serviciile au fost impecabile.

 621. Locatia langa plaja Design interesant Confortabil Curat

 622. Apartament spatios si bine dotat,raportat la pretul acestuia.As recomanda ,totusi, veioze in dormitor. Locatie potrivita familiilor cu copii.

 623. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, serviabilitatea, componen╚Ťa spa╚Ťiului.

 624. Totul la superlativ! Absolut ca acasa…un loc intim unde confortul nu lipseste!. Multumesc d nului Andrei pentru amabilitatea dar mai presus pentru seriozitatea cu care si trateaza oaspetii!!!

 625. Absolut tot, recomand. Raportul calitate / pre╚Ť este mai mult dec├ót excelent .

 626. Curatenia. Am putut face gratar. Mini gradinuta apartamentului. Personal cinstit si amabil

 627. Foarte curat, bucătăria super utilată cu vesela de la Ikea , iar proprietarul este foarte cumsecade și prompt la solicitări.

 628. doamna de la receptie, Ca a fost aproape de plaja , parcare aproape, camera

 629. Loc de parcare,cur─â╚Ťenie,amabilitatea personalului!

 630. Amabilitatea gazdelor , mic-dejun bun hotel linistit, destul de aproape de plaja si centru

 631. locatie curata , gazda primitoare , am sa mai merg si alta data

 632. Proprietari foarte politicosi, loca╚Ťie aproape de mare , curat , atmosfera foarte pl─âcut─â ╚Öi relaxanta , lini╚Öte.

 633. Proprietarii foarte amabili , ne – au ├«ndrumat unde sa m├óncam , unde sa facem plaja ╚Öi chiar au ie╚Öit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f lini╚Ötita aproape de mare ╚Öi de centrul orasului

 634. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 635. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 636. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 637. Totul la superlativ. Loca╚Ťie noua, excelent pozi╚Ťionat─â, mobilier nou premium, salteaua foarte comoda, c─âldur─â ├«n camera, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte curata. Recomand, sigur vom reveni.

 638. Totul.Curatenie, confort, vila super amenajată. Nu am ce sa reproșez. Bravo! Mai rar găsești așa ceva.

 639. Paturi comfortabile, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, loca╚Ťie foarte aproape de plaja si o pisic─â foarte prietenoas─â.

 640. Amplasarea, curatenia,linistea, foisorul si bucataria utilata.

 641. Locatia este excelenta si foarte aproape de plaja.

 642. Gazda primitoare. A răspuns la toate solicitările în timp util.

 643. Apartament spatios si bine dotat,raportat la pretul acestuia.As recomanda ,totusi, veioze in dormitor. Locatie potrivita familiilor cu copii.

 644. Loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, serviabilitatea, componen╚Ťa spa╚Ťiului.

 645. Totul la superlativ! Absolut ca acasa…un loc intim unde confortul nu lipseste!. Multumesc d nului Andrei pentru amabilitatea dar mai presus pentru seriozitatea cu care si trateaza oaspetii!!!

 646. Absolut tot, recomand. Raportul calitate / pre╚Ť este mai mult dec├ót excelent .

 647. Curatenia. Am putut face gratar. Mini gradinuta apartamentului. Personal cinstit si amabil

 648. Foarte curat, bucătăria super utilată cu vesela de la Ikea , iar proprietarul este foarte cumsecade și prompt la solicitări.

 649. Pozi╚Ťionarea fata de mare, centrul localit─â╚Ťii, parcarea…Cur─â╚Ťenia din camera. Ca orasul arat─â c─â vai de el nu este vina hotelului.

 650. Gazda primitoare. Parcare asigurata 5 min de plaja, aprox 10 de centru, camera curata si mobilier nou, tv, aer conditionat, frigider, lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 651. Camera a fost ok, pozitia vilei ok, personalul amabil, mai putin pernele pe care am dormit… data viitoare imi iau perna cu mine

 652. locatie curata , gazda primitoare , am sa mai merg si alta data

 653. Proprietari foarte politicosi, loca╚Ťie aproape de mare , curat , atmosfera foarte pl─âcut─â ╚Öi relaxanta , lini╚Öte.

 654. Proprietarii foarte amabili , ne – au ├«ndrumat unde sa m├óncam , unde sa facem plaja ╚Öi chiar au ie╚Öit in fata sa ne ghideze cu parcarea. Este o zona f lini╚Ötita aproape de mare ╚Öi de centrul orasului

 655. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 656. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 657. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 658. Locatie frumoasa cu o amplasare privilegiata, speram sa se termine in timp rezonabil, amenajarile stradale! Mic dejun variat si proaspat!

 659. Surprinz─âtor, un loc confortabil, personal atent la detalii.

 660. Totul a fost foarte bine organizat,chiar excelent.

 661. Amplasarea aproape de plaja, amabilitatea personalului de la recep╚Ťie, aspectul camerei ╚Öi al b─âii, cur─â╚Ťenia des─âv├ór╚Öit─â, lini╚Ötea zonei, aspectul rustic al amplasamentului, verdea╚Ť─â, existenta facilit─â╚Ťilor enumerate ├«n prezentare. Clar, voi reveni cu drag… Raportul pre╚Ť/calitate este foarte bun. E chiar mai bine dec├ót m-am a╚Öteptat pentru o zona camping. ,,Bucuria Camping” ├«╚Öi merita denumirea :). Recomand cu mare drag!

 662. Casutele sunt noi, curate, este foarte liniste, gazdele sunt foarte primitoare!!! Raport calitate-pret 10. 👌🏻🔝

 663. Excelent pentru situatia in care mergi pe litoral cu animalul de companie. Camera confortabil─â, curat si nou totul, ambient! Patronii tineri si implicati:)))

 664. Totul la superlativ, de la rezervare pana la check out. Cur─â╚Ťenie impecabila, conditii excelente, totul nou si functional, confortul a fost de 5 stele si raportul calitate pret excelent, comunicarea cu gazda este exceptionala, Ana a venit in intampinarea nevoilor mele, a recomandat un restaurant excelent, si m-a ajutat cu indicatii despre statiune. Recomand aceasta proprietare cu caldura. Mai rar asa gazda primitoare si de ajutor. Multumesc inca o data, voi reveni de cate ori voi avea ocazia. Locatia este amplasata f f aproape de supermarket ╚Öi de plaja.

 665. A fost exact ca ├«n poz─â! A fost lini╚Öte, camera curat─â ╚Öi frumoas─â, aproape de plaj─â, chiar mi-a pl─âcut foarte mult. Personalul foarte de treab─â ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtor. Recomand cu ├«ncredere. ☺👏

 666. Schimbarea a╚Öternuturilor ╚Öi a prosoapelor, dot─âri moderne, aer condi╚Ťionat, pat confortabil, amenajarea exterioar─â (curtea), acces pe baz─â de cartel─â, personal t├ón─âr ╚Öi prietenos.

 667. Pozi╚Ťionarea fata de mare, centrul localit─â╚Ťii, parcarea…Cur─â╚Ťenia din camera. Ca orasul arat─â c─â vai de el nu este vina hotelului.

 668. Gazda primitoare. Parcare asigurata 5 min de plaja, aprox 10 de centru, camera curata si mobilier nou, tv, aer conditionat, frigider, lenjeria de pat si prosoapele impecabile.

 669. Camera a fost ok, pozitia vilei ok, personalul amabil, mai putin pernele pe care am dormit… data viitoare imi iau perna cu mine

 670. Personal discret ╚Öi amabil, cur─â╚Ťenie impecabila. Situata aproape de plaja, lini╚Öte. Recomand ╚Öi mai revenim!

 671. Merg de 5ani de zile la Casa Alex, cam de 2,3 ori pe an,cur─â╚Ťenia este nr 1 ╚Öi la ├«nceputul sezonului ╚Öi la final.

 672. Au lipsit capsule de cafea, chiar in ziua c├ónd am vrut sa ├«ncerc─âm gustul cafelei Casei Alex, dar n a fost bai😁

 673. Locatia este superba, camerele foarte curate, amenajate, bine dotate si cu un ambient foarte placut. Personalul este minunat, au fost cele mai primitoare si politicoase gazde, iar la finalul sejurului ne-au dus si la gara. Multumim, EfoRooms pentru un sejur minunat! Cu siguranta vom reveni!

 674. Camera a fost super, cu iesire pe terasa….paturile foarte comode…..zon─â lini┼čtit─â iar gazdele ospitaliere ne -au servit cafeaua de dimineata din partea firmei.

 675. Camera este curata si linistita. Este aproape de centru si gazda este foarte prietenoasa.

 676. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 677. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 678. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 679. Mi a placut totul. Am avut un sejur de 2 nopti (28-30 august). Fetele de la receptie foarte profi, camera curata, lenjeria impecabila, micul dejun foarte bun si diversificat, personalul restaurantului foarte comunicativ.

 680. Locatie perfecta, personal ospitalier, meniu acceptabil, camera confortabila, design modern.

 681. Totul…amabilitatea personalului,cur─â╚Ťenia,confortul..masa…felicit─âri!

 682. Personalul foarte prompt, orice solicitare mi-a fost rezolvat─â ├«n timp util. Loca╚Ťia foarte aproape de falez─â (20 metri) Zon─â lini╚Ötit─â, piscin─â mare ╚Öi mic─â, iar pentru copii l├óng─â piscin─â mai erau un castel gonflabil, tobogan, c─âsu╚Ť─â de plastic, mese ╚Öi scaune mici, chestii foarte utile pentru ai ╚Ťine ocupa╚Ťi. Lift Parcare l├óng─â hotel

 683. Loca╚Ťia-aproape de plaja, camera destul de ├«nc─âp─âtoare. Paturile confortabile.

 684. Curat, personal super ok, super aproape de plaja, liniste cat de cat, piscina insa este foarte ok, inclusiv cea pt cei mici. In plus au si alte jucariu pt pici si asta a fost un mare plus. Camere spatioase, baie spatioasa cu intrare directa in cabina de dus, balcoane super ok, vedere laterala la mare

 685. Personalul, loca╚Ťia, cur─â╚Ťenia, m├óncarea DEOSEBIT─é. Regulile de distan╚Ťare social─â respectate, at├ót ├«n incint─â c├ót ╚Öi pe plaj─â. V─â felicit!!!

 686. Foarte curat, mancarea foarte ok, personalul foarte amabil si atent la nevoile clientilor.

 687. Mancarea excelenta. Foarte multe optiuni. Recomand tuturor

 688. Raport calitate pret foarte bun ├«n extrasezon. Un hotel adev─ârat de 4 stele. Foarte curat, camera mare, luminoasa, cu toate dot─ârile. M├óncarea, micul dejun ╚Öi cina foarte bune. Mancarea gustoasa, variata, excelenta. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 689. Personalul hotelului ╚Öi personalul restaurantului foarte amabil. Cur─â╚Ťenia impecabil─â, amplasarea hotelului aproape de plaj─â.Totul la superlativ.

 690. Micul dejun destul de variat. Camerele frumoase. Personal foarte amabil.

 691. Totul, cur─â╚Ťenie, preg─âtirea ╚Öi servitul mesei ├«n condi╚Ťii de pandemie, schimbatul prosoapelor, etc.

 692. Piscina, circuitul recomandat de personalul medical, masa, camera cu vedere la mare.

 693. Foarte curat si placut, nota 10 pentru servicii si personal.

 694. Hotelul este nou și curat. Mobilierul este modern. Locatia este la maxim 10 minute de mers pe jos fata de plaja Personalul a fost amabil

 695. Personal politicos, saritor. Camerele noi, curatenie in camera, locuri de parcare suficiente.

 696. O curatenie de nota 10! Personalul foarte amabil.

 697. Totul a fost perfect. Personal intesat de clienti. Inclusiv inainte de check in sau dupa check out.

 698. Recomand cu ├«ncredere! Cur─â╚Ťenie, confort, lini╚Öte, aproape de plaj─â ╚Öi magazine, personalul de nota 10+. O s─â revin cu drag!

 699. Personal amabil, curatenie in camera, aproape de plaja

 700. BAIA! Foarte spatioasa, moderna, curata cu un dus open, modern. Faptul ca dispune de o bucatarie pusa la dispozitia turistilor, faptul ca are un foisor cu gratar si chiuveta afara, inseamna ca iti poti face mancarea ta, fara sa fii obligat sa platesti preturile exorbitante practicate de catre unitatile restaurant de la mare, care de cele mai multe ori pentru a-si maximiza profitul utilizeaza produse de calitate indoilenica. Decoratiunile interioare dau impresia ca esti intr-un muzeu (aici ma refer la casa scarii si holuri). Faptul ca zilnic personalul de intretinere schimba sacii din cosurile de gunoi ale camerei. Curatenie! Desi curtea cam mica, amenajata cu gust, plantele decorative exterioare ingrijite.

 701. O loca╚Ťia foarte frumoasa, curat─â, personal amabil ╚Öi receptiv. Cur─â╚Ťenie s-a efectuat zilnic, in curtea proprieta╚Ťii sunt amplasate m─âsu╚Ťe cu scaune unde se poate servi micul dejun ╚Öi cafeaua intr-un mediu curat ╚Öi frumos. Plaja curat─â, un pic cam departe de proprietate, ├«ns─â un pic de mi╚Öcare nu d─âuneaz─â.

 702. Locatia foarte buna , 10 minute pina la plaja . Personalul foarte amabil cum rar am intilnit . Felicitari !

 703. Raport calitate pret foarte bun ├«n extrasezon. Un hotel adev─ârat de 4 stele. Foarte curat, camera mare, luminoasa, cu toate dot─ârile. M├óncarea, micul dejun ╚Öi cina foarte bune. Mancarea gustoasa, variata, excelenta. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 704. Personalul hotelului ╚Öi personalul restaurantului foarte amabil. Cur─â╚Ťenia impecabil─â, amplasarea hotelului aproape de plaj─â.Totul la superlativ.

 705. Micul dejun destul de variat. Camerele frumoase. Personal foarte amabil.

 706. Camera placuta, vedere superba, atmosfera calda, personal dedicat, atent, deosebit. O experienta unica.

 707. Confortul si panorama oferita de camera 508. Cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â peste tot, camera e mica ├«ns─â amenajat─â cu bun gust, saltea buna. Am revenit dup─â vreo 30 ani si am gasit hotelul mult schimbat…in bine!

 708. Totul, cur─â╚Ťenie, preg─âtirea ╚Öi servitul mesei ├«n condi╚Ťii de pandemie, schimbatul prosoapelor, etc.

 709. Hotelul este nou și curat. Mobilierul este modern. Locatia este la maxim 10 minute de mers pe jos fata de plaja Personalul a fost amabil

 710. Personal politicos, saritor. Camerele noi, curatenie in camera, locuri de parcare suficiente.

 711. O curatenie de nota 10! Personalul foarte amabil.

 712. Amplasare super ok,aproape de plaja,gazdele super de treaba,parcare privata.

 713. Personalul foarte amiabil. Aproape de plaj─â. Loc de parcare ok.

 714. Personalul amabil , loca╚Ťia aproape de plaja dar zona lini╚Ötita

 715. Vila si curtea sunt de vis! Are un aer foarte modern, amenajata cu bun gust iar totul este curat si ingrijit. Este amplasata aproape de plaja ├«n 8 minute am fost pe plaja si de asemenea aproape ╚Öi de cebtru si ofera multa liniste si relaxare. Multumim pentru tot, mai venim 👌😎

 716. Foarte curat, liniste, modern, camera foarte generoas─â chiar mareeee + un pat pentru cei care au copiii, gratar in curte, magazin la 2 minute, gazde foarte amabile! Recomand!

 717. Totul!!! Locul perfect pentru familiile cu copii mici. Am avut posibilitatea sa g─âtim. Proprietarii sunt oameni extraordinari, foarte receptivi la cerin╚Ťele noastre. Vom reveni cu siguran╚Ť─â!

 718. Raport calitate pret foarte bun ├«n extrasezon. Un hotel adev─ârat de 4 stele. Foarte curat, camera mare, luminoasa, cu toate dot─ârile. M├óncarea, micul dejun ╚Öi cina foarte bune. Mancarea gustoasa, variata, excelenta. Cu siguran╚Ť─â vom reveni.

 719. Personalul hotelului ╚Öi personalul restaurantului foarte amabil. Cur─â╚Ťenia impecabil─â, amplasarea hotelului aproape de plaj─â.Totul la superlativ.

 720. Micul dejun destul de variat. Camerele frumoase. Personal foarte amabil.

 721. Camera placuta, vedere superba, atmosfera calda, personal dedicat, atent, deosebit. O experienta unica.

 722. Confortul si panorama oferita de camera 508. Cur─â╚Ťenie des─âv├ór╚Öit─â peste tot, camera e mica ├«ns─â amenajat─â cu bun gust, saltea buna. Am revenit dup─â vreo 30 ani si am gasit hotelul mult schimbat…in bine!

 723. Totul, cur─â╚Ťenie, preg─âtirea ╚Öi servitul mesei ├«n condi╚Ťii de pandemie, schimbatul prosoapelor, etc.

 724. Hotelul este nou și curat. Mobilierul este modern. Locatia este la maxim 10 minute de mers pe jos fata de plaja Personalul a fost amabil

 725. Personal politicos, saritor. Camerele noi, curatenie in camera, locuri de parcare suficiente.

 726. O curatenie de nota 10! Personalul foarte amabil.

 727. Totul a fost excep╚Ťional! Garsoniera este foarte spa╚Ťioas─â ╚Öi modern─â, confortabil─â, cur─â╚Ťenie exemplar─â, dotat─â cu tot ce ai nevoie. Este foarte aproape de plaj─â, are o amplasare bun─â, gazda este foarte amabila ╚Öi a f─âcut totul pentru a ne sim╚Ťi ca acas─â. Un loc ideal pentru a te destinde la mare ├«mpreun─â cu cei dragi. Cu siguran╚Ť─â voi mai reveni! Recomand cu drag!

 728. This property is a perfect place to relax and connect with your family. The owners were super friendly, the place was very clean, a lot of facilities, free parking right next to the house, an amazing location near the beach. Everything was remarkable!

 729. Close to a clean beach with bar and umbrellas. Aparment was lovely safe and spacious for us and our active toddler. The owners are nice.

 730. Gazda sociabil─â, deschis─â la orice ├«ntrebare Cur─â╚Ťenie, raport calitate-pre╚Ť, lini╚Öte

 731. Personalul foarte amabil. Cur─â╚Ťenie. Lini╚Öte. O sa revin garantat. Va mul╚Ťumim pentru amabilitate.

 732. Totul foarte bine, foarte curat, locatie linistita, parcare disponibila. Proprietarii foarte amabili !

 733. Camere / priveliste / loc de citit la geam ­čÖé Spa curat, divers, liber Decor fain, amabilitate personal Mic dejun bun ­čÖé

 734. Personalul este de exceptie! Mancarea foarte buna!

 735. Mesele excelente, gustoase, diversificate. Curatenie si respectarea masurilor de siguranta, pana si telecomanda era sterilizata, am gasit-o sigilata in punga. La mese inclusiv farfuriile ambalate individual, mesele la distanta, personalul respecta cu strictete masurile. Am platit pentru doua camere la mezanin si am primit 2 camere la etejul 3 cu vedere la mare din partea hotelului. Minunat, multumim!

 736. Confortul camerei 406, curatenie desavirsita peste tot, saltea de buna calitate, mic dejun variat sub forma de bufet.

 737. Cur─â╚Ťenia, personalul foarte amabil (in mod special, domnul Dan), m├óncarea foarte bun─â.

 738. curatenia,amabilitatea personalului, raport pret calitate bun

 739. Un hotel foarte frumos, lini╚Ötit ╚Öi curat, camere mari ,exact ca ├«n poze…vom mai revenii cu siguran╚Ť─â!

 740. Hotelul este deschis recent: totul este nou, curat, impecabil.

 741. Absolut totul, ├«ncep├ónd de la primire, camera, condi╚Ťiile ├«n care am stat. Un hotel amplasat ├«ntr-o zona foarte lini╚Ötit─â, curat─â ╚Öi foarte aproape de plaja (10 minute). Personalul este foarte prietenos ╚Öi simpatic, te informeaz─â despre tot ╚Öi te conduce la camera unde te cazeaz─â. C├ónd ajungi ├«n camera te izbe╚Öte un miros fresh, de aer proasp─ât ╚Öi totul este luminat ├«n camer─â, te sim╚Ťi deja ca acas─â. Camera ╚Öi baia sunt foarte curate, lenjeria ╚Öi prosoapele la fel, spa╚Ťiu destul de mare pt o familie cu un bebe mic de 8 luni cum am fost noi. Camera ╚Öi hotelul arat─â ca ├«n poze, au lift ceea ce e un avantaj bun dac─â ai mai multe bagaje sau c─âru╚Ť pt bebe. Recomand cu cea mai mare ├«ncredere, mai ales dac─â ave╚Ťi copil mic❤️ pe viitor c├ónd vom alege aceast─â sta╚Ťiune, cu siguran╚Ť─â ne vom caza tot aici👏😍

 742. Hotelul este nou și curat. Mobilierul este modern. Locatia este la maxim 10 minute de mers pe jos fata de plaja Personalul a fost amabil

 743. Personal politicos, saritor. Camerele noi, curatenie in camera, locuri de parcare suficiente.

 744. O curatenie de nota 10! Personalul foarte amabil.

 745. Gazda hotelului, camera, priveli╚Ötea si cur─â╚Ťenia au facut ca sejurul nostru sa fie minunat.

 746. Cea mai calda primire pe care am trait-o pana acum. ­čÖé Niste gazde foarte dragi, desi am stat cateva zile ne-am simtit ca acasa. Camera super curata, aproape de plaja si intr-o zona linistita. Vom reveni cu placere!

 747. Locatia este la aprox 5 minute de plaja de o plaja salbatica, insa prietenoasa cu familiile care au copii mici (apa marii nu se adanceste brusc si, in general, este limpede). Desemenea, chiar langa plaja se afla restaurantul Golful Pescarilor. Gazdele sunt minunate, foarte ospitaliere, pe tot parcursul sederii au verificat daca suntem bine si cu ce ne mai pot ajuta. Camera in care am fost cazati, este dotata cu o terasa generoasa, din care se putea observa marea. Desemenea, interiorul era decorat cu gust si cu mare accent pe calitate. Trebuie mentionat faptul ca se face curatenie zilnic. Noi nu am gatit, insa exista aceasta posibilitate. In curte se afla un gratar, cuptor cu microunde, arajaz, chiuveta …fiind amenajata o mica terasa, foarte chic. Pe motiv de distantare sociala, noi nu am folosit aceste facilitati…insa e bine de stiut, pentru cei interesati. A, si sa nu uit de rasariturile de pe teresa, sunt foarte faine!

 748. Totul super, gazd─â super prietenoas─â, atmosfera perfect─â! Revenim cu drag.

 749. Gazde primitoare, loca╚Ťie dr─âgu╚Ť─â, lini╚Öte suficient─â.

 750. Totul a fost perfect, curat, ingrijit, proprietara foarte de treaba. Recomand mai ales daca aveti copii!

 751. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 752. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 753. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 754. Un loc liniștit, perfect pentru câteva zile de relaxare la mare, foarte curat și confortabil. Abia așteptăm să revenim.

 755. The view, sunflowers, sunshine and sunsets all in one big picture every time you open your eyes from the top of your bed. The facilities of the room were over my expectation, clean room, intimate cabin. Just perfect!

 756. In general everything from the cabin was perfect. Special mention to the bath outside, the decoration for the welcoming and that we were not missing anything essential because all the things were there.

 757. Foarte bine, gazd─â super prietenoasa , curatenie,atmosfera perfect─â!

 758. Totul super, gazd─â super prietenoas─â, atmosfera perfect─â! Revenim cu drag.

 759. Gazde primitoare, loca╚Ťie dr─âgu╚Ť─â, lini╚Öte suficient─â.

 760. foarte curat si spatios, liniste. pre╚Ťul foarte ok. daca monteaz─â si aer conditionat sigur mai merg acolo.

 761. M-am simtit bine aici. Personal atent, curatenie si ideal pentru famili. Mi-ar place sa revin . 😁

 762. Familia care detine proprietatea a fost foarte draguta si serviabila

 763. Cabanele arata bine si ca idee cum a fost conceput proiectul ,este ceva altfel. Aer liber ai curtea ta, drumul de la sosea pana la cabane cam lasa de dorit.

 764. Un loc liniștit, perfect pentru câteva zile de relaxare la mare, foarte curat și confortabil. Abia așteptăm să revenim.

 765. The view, sunflowers, sunshine and sunsets all in one big picture every time you open your eyes from the top of your bed. The facilities of the room were over my expectation, clean room, intimate cabin. Just perfect!

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled