Cazare ieftina 23 August

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa cazare in 23 August, Constanţa, România fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar cazare in 23 August, Constanţa, România recomandate de clienti.

Cele mai recomandate locuri de cazare in 23 August, Constanţa, România

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre locurile de cazare in 23 August, Constanţa, România am adaugat mai sus o lista cu locuri de cazare in 23 August, Constanţa, România bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Eusebiu si Codruța Teodosiu din Stalpu, jud. Buzau recomanda unul dintre locurile de cazare in 23 August, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Eusebiu si Codruța Teodosiu din Stalpu, jud. BuzauCazare in 23 August, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Floare si Ionică Coandă din Patrascani, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in 23 August, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de 23 August, Constanţa, România, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Floare si Ionică Coandă din Patrascani, jud. VranceaCazare in 23 August, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Maia si Valeriu Frențiu din Fildu de Jos, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in 23 August, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Maia si Valeriu Frențiu din Fildu de Jos, jud. SalajCazare in 23 August, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Ileana si Zenobia Geambașu din Zauan, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in 23 August, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din 23 August, Constanţa, România!

  (Ileana si Zenobia Geambașu din Zauan, jud. SalajCazare in 23 August, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Agata si Gabriel Coșbuc din Rosia, jud. Hunedoara recomanda unul dintre locurile de cazare in 23 August, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din 23 August, Constanţa, România, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Agata si Gabriel Coșbuc din Rosia, jud. HunedoaraCazare in 23 August, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 • Alida si Tincuța Mocanu din Caianu-Vama, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in 23 August, Constanţa, România prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in 23 August, Constanţa, România.

  (Alida si Tincuța Mocanu din Caianu-Vama, jud. ClujCazare in 23 August, Constanţa, România pentru 4 persoane)

 1. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 2. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 3. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 4. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 5. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 6. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 7. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 8. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 9. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 10. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 11. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 12. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 13. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 14. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 15. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 16. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 17. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 18. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 19. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 20. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 21. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 22. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 23. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 24. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 25. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 26. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 27. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 28. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 29. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 30. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 31. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 32. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 33. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 34. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 35. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 36. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 37. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 38. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 39. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 40. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 41. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 42. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 43. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 44. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 45. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 46. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 47. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 48. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 49. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 50. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 51. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 52. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 53. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 54. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 55. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 56. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 57. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 58. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 59. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 60. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 61. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 62. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 63. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 64. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 65. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 66. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 67. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 68. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 69. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 70. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 71. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 72. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 73. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 74. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 75. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 76. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 77. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 78. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 79. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 80. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 81. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 82. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 83. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 84. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 85. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 86. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 87. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 88. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 89. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 90. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 91. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 92. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 93. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 94. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 95. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 96. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 97. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 98. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 99. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 100. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 101. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 102. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 103. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 104. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 105. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 106. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 107. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 108. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 109. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 110. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 111. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 112. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 113. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 114. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 115. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 116. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 117. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 118. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 119. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 120. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 121. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 122. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 123. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 124. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 125. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 126. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 127. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 128. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 129. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 130. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 131. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 132. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 133. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 134. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 135. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 136. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 137. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 138. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 139. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 140. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 141. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 142. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 143. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 144. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 145. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 146. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 147. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 148. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 149. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 150. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 151. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 152. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 153. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 154. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 155. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 156. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 157. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 158. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 159. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 160. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 161. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 162. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 163. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 164. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 165. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 166. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 167. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 168. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 169. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 170. Eu am evaluat camera rezervata si anume camera dubla in vila. Acolo au fost multe probleme ( curatenie, zgomot si apa care picura de la camera de sus. Camera din vila era departe de 3 stele. Dupa ce am reclamat am fost mutati in hotel, unde conditiile au fost f bune.

 171. Locatia frumoasa, situata pe malul lacului, curat, mancarea buna, se facea curat in camera zilnic si se schimbau prosaopele

 172. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 173. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 174. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 175. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 176. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 177. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 178. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 179. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 180. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 181. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 182. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 183. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 184. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 185. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 186. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 187. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 188. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 189. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 190. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 191. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 192. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 193. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 194. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 195. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 196. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 197. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 198. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 199. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 200. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 201. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 202. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 203. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 204. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 205. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 206. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 207. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 208. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 209. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 210. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 211. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 212. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 213. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 214. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 215. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 216. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 217. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 218. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 219. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 220. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 221. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 222. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 223. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 224. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 225. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 226. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 227. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 228. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 229. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 230. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 231. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 232. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 233. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 234. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 235. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 236. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 237. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 238. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 239. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 240. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 241. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 242. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 243. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 244. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 245. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 246. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 247. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 248. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 249. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 250. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 251. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 252. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 253. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 254. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 255. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 256. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 257. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 258. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 259. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 260. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 261. Peisajul si linistea din zona. Mic dejun consistent.

 262. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 263. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 264. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 265. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 266. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 267. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 268. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 269. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 270. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 271. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 272. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 273. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 274. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 275. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 276. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 277. Totul este la superlativ, începând de la locație, mâncare, servire, personal și pana la gradina superba și lacul ce o înconjoara. Una din ce le mai bune alegeri pentru cei ce prefera locurile mai retrase de la mare.

 278. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 279. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 280. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 281. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 282. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 283. Amplasarea hotelului este foarte buna, de aceea l-am si ales si in primul rand pretul, pentru ca trebuia sa ne incadram intr-un buget destul de redus. In fiecare zi s-a facut curat in camera ( adica se lua gunoiul si daca trebuia se si aspira) si s-au schimbat prosoapele. Personalul amabil, te ajuta cu orice doar sa spui daca sunt probleme. Lifturile functioneaza toate 3. Statiunea este foarte linistita, am fost in perioada 3 septembrie-10 septembrie si in ultimele doua zile pot zice ca era pustiu, deja se inchisesera terasele si buticurile, tarabele, jocuri pentru copii nu mai existau. Am ajuns la hotel la ora 09:20 si deja am completat toate hartiile si am achitat, am lasat bagajele in camera de bagaje, este o baie de servici unde te poti schimba si chiar face si dus pana in momentul cazarii. Ni s-a spus sa incercam dupa ora 13 sa vada ce camere se elibereaza. Tinand cont ca hotelul era plin, nu mai existau camere libere, a fost liniste si nu am simtit aglomeratie si deranj.

 284. Minunat. Vom reveni cu drag. Amplasarea hotelului, curatenia din camere, amabilitatea personalului (inclusiv a baietilor responsabili cu parcarea) fac din acest hotel un “jucator puternic” in statiune si nu numai !!! Nota 10+ !!

 285. Vedera la Marea Neagta excelenta. Personal f amabil. Pacat de lifturi, butoane atarnand sau lipsa, mesajele din lift intr o limba straiina si nu intelegeam nimic. Parcare dezordonata, mica pt cati turisti erau, astfel incat invadasera si putinul spatiu verde din jurul hotelului.

 286. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 287. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 288. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 289. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 290. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 291. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 292. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 293. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 294. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 295. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 296. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 297. Camere curate. Acces la bucatarie separata si foisor.

 298. Totul este la superlativ, începând de la locație, mâncare, servire, personal și pana la gradina superba și lacul ce o înconjoara. Una din ce le mai bune alegeri pentru cei ce prefera locurile mai retrase de la mare.

 299. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 300. Personalul extrem de amabil. Ba chiar am vazut o ospătariță jucându-se cu un copil ca părinții lui sa poata lua masa. Foarte curat si zona linistită cu loc de joaca exterior pentru copii.

 301. Camera mare, confortabila, balcon cu mobilier, afara gratarul langa care este si o chiuveta, foarte necesara, liniste si o atmosfera placuta. Gazdele sunt primitoare si preocupate de clienti, dar fara a-i deranja. Vila este situata in padurea Jupiter, ai si padure si mare. Ne-am simtit foarte bine.

 302. O proprietate frumos amenajata si primitoare, in special pentru o familie, dar si pentru cei singuri. Un ambient exceptional si dotari utile si rezonabile. Administratorii sunt foarte ospitaliei si adaptabili nevoilor clientilor.

 303. Lucrul de care m-am bucurat, pe langa toate facilitatile din camera, este faptul ca era la o distanta decenta de drumul ce trece prin mijlocul statiunii, iar acest lucru a asigurat o liniste ce permitea odihna.

 304. Holul de la intrare si terasa – renovate cu bun gust, bine intretinute

 305. O surpriza f placuta totul, de la aspect, pana la personal! Felicitari!

 306. Locația hotelului,amabilitatea personalului, curățenia .

 307. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 308. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 309. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 310. Ar fi fost grozav ca mancarea sa fie mai variata si mai orientata catre copii (de mentionat: salut ideea untului fara sare la mic dejun!). Plaja nu are nisip extrem de fin, dar nu este responsabilitatea hotelului la urma urmei, ci tine de zona. Tinand cont ca sunt multi turisti cu copii, ar fi ideala o ora de check-in mai aproape de pranz. Oricum am apreciat ca personalul a facut eforturi sa ne acomodeze in jurul orei 14, un mare avantaj pentru cel mic. Super confortabile paturile! Camera spatioasa, dar baia foarte mica, oricum stiam acest aspect, am vizualizat alte comentarii.

 311. Camera curata, mare, luminoasa. Personal amabil. Etaj superior priveliste superba (apusul, fara vedere la mare).

 312. Aproape totul a fost perfect – personal (receptie, restaurant, curatenie) amabil si saritor, curatenie, priveliste. Hotelul se afla intr-o zona mai putin animata si mai linistita fata de zgomotul si aglomeratia din Jupiter. Parcare incapatoare.

 313. O afacere de familie administrata cu harnicie si implicare de proprietari. M-am simtit foarte bine in camera mea, o camera foarte bine dotata, curata, frumoasa. A fost minunat!

 314. Un preț ok, gazdă prietenoasă si care oferă ajutor. Există si loc să iei masa, afară la o terasă cu bucătărie. In camera ai tot ce trebuie. Televizorul functionează ok, patul ok. Canapeaua nu stiu cum a fost, au dormit copiii in ea si ei nu s-au plâns 🙂

 315. Foarte curat.Gazdele sunt extrem de primitoare.Te simti ca acasa.Curtea este foarte mare si curata.O recomandam cu drag si abia asteptam sa ne reintoarcem la anul.

 316. Proprietarii sunt oameni extraordinari,fără sa deranjeze,cu ff mult bun simt(se vede ca au lucrat în domeniul hotelier)nu cer nimic în schimbul omeniei,ba mai mult de atât,dacă pot sa facă ceva ptr dvs. va ajuta cu tot ce pot

 317. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 318. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 319. Amplasarea complexului in mijlocul naturii, langa lac, multa umbra, spatiu de joaca pt copii, mic dejun ok, personal amabil

 320. Totul este la superlativ, începând de la locație, mâncare, servire, personal și pana la gradina superba și lacul ce o înconjoara. Una din ce le mai bune alegeri pentru cei ce prefera locurile mai retrase de la mare.

 321. Personal deosebit de amabil, locație deosebita, curat

 322. Este o locație excelenta, recomand cu mare drag! Voi reveni cu siguranță!

 323. Personalul este foarte amabil, camera curata. Ne-am bucurat de miniparcul pentru copii cu tobogan, leagăne si trambulină din curte( de altfel foarte frumos amenajata). Vila este la cateva minute de plaja. Recomand!

 324. Curatenia, linistea, gazde foarte primitoare, curtea foarte frumos amenajata, RECOMAND!!!

 325. A fost un sejur excelent! Personalul de la recepție foarte amabil,camera am primit-o in jurul orei 13,30.Curatenie peste tot,in camera ,zilnic s-au schimbat prosoapele,iar lenjeria ,la 2 zile .A fost foarte ok!

 326. Hotel exact pe plaja. Pretul este proporțional cu serviciile plătite.

 327. Aproape de plaja. Pret ft OK. Frigider in camera. Pat confortabil. Priveliste superba si de pe hol si din parcare (si probabil si din camere orientate spre mare).

 328. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 329. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 330. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 331. Locatia la malul marii si parcarea. Panorama marina extraordinara vazuta doar din jumatatea de camere cu aceasta vedere. Un hotel extraordinar, etalon al vremurilor predecembriste, reabilitat dupa 10 ani de paragina.

 332. Amabilitatea si intelegerea de care au dat dovada conducerea hotelului si domnisoara de la receptie.

 333. Mi-a placut servirea si personalul din restaurant si pozitionarea hotelului. Speram ca acest Hotel Opal asa de frumos cu un meneger foarte implicat plin de initiative sa aiba si plaja proprie.

 334. Proprietarii sunt oameni extraordinari,fără sa deranjeze,cu ff mult bun simt(se vede ca au lucrat în domeniul hotelier)nu cer nimic în schimbul omeniei,ba mai mult de atât,dacă pot sa facă ceva ptr dvs. va ajuta cu tot ce pot

 335. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 336. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 337. Un loc foarte frumos, linistit si restaurantul foarte bun .

 338. Micul dejun foarte bun. Locația foarte frumoasa. Gradina aranjata frumos.

 339. Totul a fost foarte frumos.Cu siguranță vom reveni.

 340. Ca a fost relativ aproape de plaja , 15 minute de mers pe jos.

 341. Curtea… Parcarea… Lipsa zgomotului de mașini noaptea…

 342. Este o locație excelenta, recomand cu mare drag! Voi reveni cu siguranță!

 343. Hotel renovat, foarte aproape de plaja, camere curate, mobilier nou, spatiul verde ingrijit, parcare la hotel.

 344. Amplasarea, personalul(mai putin persoana de mai sus), curățenie zilnică, prosoape schimbate zilnic, lenjeria schimbată la 3 zile, totul foarte curat, hotelul merita cel putin 3 stele.

 345. Hotelul este ok , merg in fiecare an , șefa de recepție este minunata , o persoana deosebită, personalul amabil si atent …

 346. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 347. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 348. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 349. scuze, nimic…totul aminteste de epoci apuse varuite superficial

 350. Locatia la malul marii si parcarea. Panorama marina extraordinara vazuta doar din jumatatea de camere cu aceasta vedere. Un hotel extraordinar, etalon al vremurilor predecembriste, reabilitat dupa 10 ani de paragina.

 351. Amabilitatea si intelegerea de care au dat dovada conducerea hotelului si domnisoara de la receptie.

 352. Camera a fost incapatoare iar personalul amabil…

 353. Amplasare fata de plaja foarte buna, liniste, curatenie, personal hotelier amabil si prietenos, terasa frumoasa. Revenim cu drag!

 354. Doamna de la Recepție foarte amabila și drăguța, hotelul este renovat dar in stilul românesc 🙂

 355. Proprietarii sunt oameni extraordinari,fără sa deranjeze,cu ff mult bun simt(se vede ca au lucrat în domeniul hotelier)nu cer nimic în schimbul omeniei,ba mai mult de atât,dacă pot sa facă ceva ptr dvs. va ajuta cu tot ce pot

 356. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 357. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 358. Personalul, micul dejun,, pozitionarea hotelului, curatenia

 359. Un loc foarte frumos, linistit si restaurantul foarte bun .

 360. Micul dejun foarte bun. Locația foarte frumoasa. Gradina aranjata frumos.

 361. Curte mare, parcare ok, loc de joaca, bucătărie de vara, multa verdeata

 362. Personalul foarte amabil! Curățenie zilnică! Patronul firmei un om deosebit!

 363. Personal drăguț,gazda amabilă.Patul confortabil,grădina generoasa cu spatii de relaxare si loc de joaca pt copii.

 364. Locația, curățenia, amabilitatea personalului, parcare păzită cu doar 7 lei/zi

 365. Este foarte aproape de plaja si terase. Priveliste superba.

 366. Foarte curat , pozitia , personalul foarte amabil .

 367. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 368. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 369. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 370. Proprietarii sunt oameni extraordinari,fără sa deranjeze,cu ff mult bun simt(se vede ca au lucrat în domeniul hotelier)nu cer nimic în schimbul omeniei,ba mai mult de atât,dacă pot sa facă ceva ptr dvs. va ajuta cu tot ce pot

 371. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 372. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 373. locatie linistita , te rupi de toata agitatia si nebunia. Datorita amplasamentului intre verdeata so copaci, noptile sunt racoroase vara si se poate dormi foarte bine.

 374. -Personal amabil, ospatari foarte prompti (daca nu erai atent si tineai la ultimele imbucaturi, riscai sa ramai fara ele 🙂 ) -disponibilitatea managerului de a ne schimba camera -camera la hotel mult superioara celei din vila.

 375. Personalul, micul dejun,, pozitionarea hotelului, curatenia

 376. Curățenia se facea zilnic si curtea exterioara ingrijita.

 377. Camera in care am stat a fost destul de aproape de plaja. Cel mai important a fost ca e racoare in camera.

 378. locatia bine amplasata…parca ai fi la munte si ajungi ft.repede la mare. 2 in 1.

 379. Totul la superlativ! Distanța mică pana la plaja, curățenie, liniște, lifturi noi care au funcționat fără probleme. Am fost îndrumați unde sa servim mesele și am avut parte de mâncare buna și personal amabil. Recomand Cometa!

 380. Mi-a placut curatenia si comportamentul personalului

 381. Foarte mulțumită de.tot personalul, curățenie zilnica, terasa excelenta, și toate renovările realizate, de foarte buna calitate.

 382. Proprietarii sunt oameni extraordinari,fără sa deranjeze,cu ff mult bun simt(se vede ca au lucrat în domeniul hotelier)nu cer nimic în schimbul omeniei,ba mai mult de atât,dacă pot sa facă ceva ptr dvs. va ajuta cu tot ce pot

 383. Curatenie, liniste, personal amabil, utilitati noi, functionale. Parcare in curte. Raport pret/calitate deosebit

 384. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 385. situatia langa lac ,zona linistita ,restaurantul cu terasa superba si mincare de calitate ,personal serviabil si atent la dorintele turistilor, parcare gratuita si an siguranta, mic dejun copios cum rar gasesti an occident

 386. Locația superbă, stafful prietenos, vilele curate recomand cu incredere

 387. locatie linistita , te rupi de toata agitatia si nebunia. Datorita amplasamentului intre verdeata so copaci, noptile sunt racoroase vara si se poate dormi foarte bine.

 388. Zona linistita, spre padure, curte interioara amenajata dragut, plus cateva jucarii pentru copii (tobogane, leagane, trambulina) parcare mare disponibila, se insista pe liniste peste noapte. Prosoape curate disponibile + gel de dus si sapun. Balcon amenajat cu masuta si 2 scaune + suport prosoape. Interventie prompta la o problema cu fereastra.

 389. Foarte frumos. Recomand un concediu la această vila.

 390. S-a făcut curățenie zilnic, prosoapele lăsate pentru schimbat au fost schimbate, personal ok, locuri amenajate pentru copii, dar cam atat.

 391. Raport/ preț calitate! Amplasarea Curațenia Parcarea Dispune de AC Liftul silențios model nou Plaja pentru copiii la 2 minute de iesirea din hotel Terasa din spate superbă Dupa ora 22 liniste totală se închide terasa ,te poți odihni daca ai camera standard cu balcon spre terasa hotelului ,oricum nu e gălăgie lumea e prin stațiune ,la plaja eu sunt multumit de prețul platit 1207lei pe 6 nopți camera superioara parter , am ales parter fiind cu copil mic sa nu am de circulat cu liftul sar nu era un impediment sunt 3 lifturi dar fiind pentru prima data la acest hotel am ales parter.

 392. Curățenie în toată locația. Personalul de nota 10.

 393. Curățenia,locația,amabilitatea si profesionalismul personalului de la receptie,bar. Noi mergem la acest Hotel de 6ani. An de an. Copilul este încântat! Noi la fel. Anul acesta ne-a impresionat schimbările aduse hotelului. De la receptie ,bar-terasa, ieșirea spre plaja superba!

 394. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 395. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 396. O locatie linistita. Gazda primitoare si amabila. Curatenie impecabila.

 397. Personal amabil, curățenie, totul nou. O locație liniștită tocmai bună pentru odihna.

 398. Curățenia, designul, gradul ridicat de confort, amabilitatea staff-ului, micul dejun, raportul calitate-preț excelent.

 399. Gazda de nota 10,foarte primitoare…camera curată,s-a facut curățenie în fiecare zi,primiti cu fructe și vin…mic dejun foarte gustos

 400. Așteptările au fost depășite. Un raport preț-calitate excelent, totul a fost conform descrierii. Proprietarii pensiunii sunt niște gazde minunate, am avut parte de un sejur excelent, cu siguranță vom revenii.

 401. ne.a placut tot…. curtea, terasa, bucataria, suita, gazdele(si cei mici si cei mari), tot ne.a placut!!!

 402. Am fost încântați. Ne.am bucurat de o gazdă primitoare, la care s.a adăugat curățenia exemplară și confortul bun.

 403. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 404. Am petrecut un sejur de 3 zile.Am fost cazata la camera 14 in incinta hotelului. Camera extrem de spatioasa,mobilata cu tot ceea ce este necesar,inclusiv un dulapior pentru pantofi.Patul foarte confortabil,mare,asternut curat,perne placute.Pentru 2 persoane,pilota este la limita ar putea fi mai mare,sau dupa caz,puteti cere una in plus de la receptie. Linistea dupa ora 23. Daca aveti camera cu vedere la lac,exista sanse sa auziti muzica,40% pe fundal,dar dupa ora 23 totul se opreste. Curatenia impecabila,mirosea foarte bine ,ireprosabil. La receptie,domnisoara Andra a fost extrem de amabila si prietenoasa,oferind raspuns tuturor intrebarilor. Micul dejun foarte diversificat,atat pentru pofticiosi cat si pentru cei care tin o oarecare dieta. Mi-a placut atat de mult,incat am mai rezervat si pentru saptamana viitoare un sejur. Am fost multumita si recomand Lacul Racilor,din experienta mea.

 405. Mic dejun suficient, mancare buna la restaurant, preturi decente, servire ireprosabila, se putea plati cu cardul, pozitie buna, langa statiunea Olimp, parcare suficient de mare, aer conditionat in camera.

 406. Vila se afla in padure, un loc linistit, special amenajat pentru copii. Camerele sunt suficient de mari si curate. La plaja se ajunge foarte repede, 10 min de mers pe jos – drumul este prin padure, cu putine portiuni neasfaltate pe care se poate merge chiar si cu caruciorul copilului.

 407. Are și restaurant. Lucru care nu este specificat. Prețurile sunt accesibile.

 408. Amenajarea curții. Faptul ca te puteai gospodari cum era mai comod mai ales daca erau și copii. Micul restaurant din aproprierea foarte ok. Linistea

 409. Cazarea a fost super ok. Ospitalitatea de nota 10. Am ramas foarte placut impresionat. Curatenia exemplara. Chiar si fetita mea care e alergica la acarieni nu a avut probleme. Locatia este linistita. Accesul la plaja necesita deplasare cu masina sau bicicleta.

 410. Personal amabil, curățenie, totul nou. O locație liniștită tocmai bună pentru odihna.

 411. Curățenia, designul, gradul ridicat de confort, amabilitatea staff-ului, micul dejun, raportul calitate-preț excelent.

 412. Așteptările au fost depășite. Un raport preț-calitate excelent, totul a fost conform descrierii. Proprietarii pensiunii sunt niște gazde minunate, am avut parte de un sejur excelent, cu siguranță vom revenii.

 413. ne.a placut tot…. curtea, terasa, bucataria, suita, gazdele(si cei mici si cei mari), tot ne.a placut!!!

 414. Am fost încântați. Ne.am bucurat de o gazdă primitoare, la care s.a adăugat curățenia exemplară și confortul bun.

 415. Un loc foarte confortabil pentru o familie sau chiar mai multe, gradina foarte frumos amenajata și în mod deosebit gazda, foarte joviala! Plaja de la 23 August a fost foarte frumoasa și curata.

 416. Condițiile au fost excelente, iar prețurile foarte mici. A fost mai bine ca la hotel. La bucătărie am avut cafea, zahar, ceai. Im baie gel de dus, șampon, sapun, bicuri de ras, parfum, fixativ, feon, bețișoare de urechi. A fost foarte curat, camerele aerisite si răcoroase. A existat de asemenea o curte foarte mare unde am jucat cărți.

 417. Very nice servise. Landlady very helpful. Garden so pretty. Very good localization

 418. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 419. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 420. Am petrecut un sejur de 3 zile.Am fost cazata la camera 14 in incinta hotelului. Camera extrem de spatioasa,mobilata cu tot ceea ce este necesar,inclusiv un dulapior pentru pantofi.Patul foarte confortabil,mare,asternut curat,perne placute.Pentru 2 persoane,pilota este la limita ar putea fi mai mare,sau dupa caz,puteti cere una in plus de la receptie. Linistea dupa ora 23. Daca aveti camera cu vedere la lac,exista sanse sa auziti muzica,40% pe fundal,dar dupa ora 23 totul se opreste. Curatenia impecabila,mirosea foarte bine ,ireprosabil. La receptie,domnisoara Andra a fost extrem de amabila si prietenoasa,oferind raspuns tuturor intrebarilor. Micul dejun foarte diversificat,atat pentru pofticiosi cat si pentru cei care tin o oarecare dieta. Mi-a placut atat de mult,incat am mai rezervat si pentru saptamana viitoare un sejur. Am fost multumita si recomand Lacul Racilor,din experienta mea.

 421. Totul a fost la superlativ. Personalul foarte amabil. Locația superbă, în special pentru familiile cu copii. Locuri de joacă, multe locuri de relaxare. Într-un cuvant: superb!

 422. Vila se afla in padure, un loc linistit, special amenajat pentru copii. Camerele sunt suficient de mari si curate. La plaja se ajunge foarte repede, 10 min de mers pe jos – drumul este prin padure, cu putine portiuni neasfaltate pe care se poate merge chiar si cu caruciorul copilului.

 423. Are și restaurant. Lucru care nu este specificat. Prețurile sunt accesibile.

 424. Atmosfera, curatenia, design-ul interior, dotarile din camera si din baie (seif, frigider, pupitru pentru lucru, vinul din partea casei, balconul), trasee pe sosea si off-road pentru biciclete.

 425. Cazarea a fost super ok. Ospitalitatea de nota 10. Am ramas foarte placut impresionat. Curatenia exemplara. Chiar si fetita mea care e alergica la acarieni nu a avut probleme. Locatia este linistita. Accesul la plaja necesita deplasare cu masina sau bicicleta.

 426. Personal amabil, curățenie, totul nou. O locație liniștită tocmai bună pentru odihna.

 427. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 428. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 429. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 430. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 431. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 432. Casa Leu este de fapt un complex de mai multe vile cu aproximativ 40 de camere. Este amplasat in mijlocul unei păduri la aproximativ 1km de plaja, te simti ca la munte. Exista locuri de parcare, si mai multe amenajari ( masute, canapele , locuri de joaca) pentru petrecerea timpului liber in curte. Exista si o bucatarie comuna utilata. Wifi bun in camera.

 433. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 434. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 435. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 436. Priveliste f frumoasa catre mare, mic dejun indestulator si un tv led nou in camera.

 437. camera spatioasa amplasare buna mancare buna aer conditionat

 438. Personalul este foarte amabil. Micul dejun este hranitor. Exista un mic magazin in incinta hotelului cu apa si sucuri. La fiecare 20 de minute trece un microbuz catre celelalte statiuni pe soseaua din apropierea hotelului.

 439. Un hotel curat, atmosferă plăcută, personal foarte amabil. Recomand.

 440. Localizarea hotelului, intr-o zona linistita, cu multa verdeata, ferita de zgomotele specifice litoralului romanesc. Parcare gratuita in fata hotelului. Mic dejun de calitate, iar cafeaua, clasica, la ibric, excelenta. Astfel de cafea rar mai gasesti, sper sa continue sa o pregateasca la fel.

 441. Masa treacă mearga Dar curățenia și mirosul de canal nu îmbie la revenire

 442. Atmosfera, curatenia, design-ul interior, dotarile din camera si din baie (seif, frigider, pupitru pentru lucru, vinul din partea casei, balconul), trasee pe sosea si off-road pentru biciclete.

 443. Cazarea a fost super ok. Ospitalitatea de nota 10. Am ramas foarte placut impresionat. Curatenia exemplara. Chiar si fetita mea care e alergica la acarieni nu a avut probleme. Locatia este linistita. Accesul la plaja necesita deplasare cu masina sau bicicleta.

 444. Personal amabil, curățenie, totul nou. O locație liniștită tocmai bună pentru odihna.

 445. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 446. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 447. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 448. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 449. Un hotel curat, amplasarea acestuia langa plaja, confortabil.

 450. Locatia amplasata foarte bine, pe malul marii, plaja foarte aproape. Hotelul este curat, are parcare supravegheata.

 451. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 452. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 453. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 454. Locatia aproape de plaja.. Vederea spre mare avuta din camera cu un balcon dragut. Trezirea de rasaritul minunat!!!

 455. Priveliste f frumoasa catre mare, mic dejun indestulator si un tv led nou in camera.

 456. camera spatioasa amplasare buna mancare buna aer conditionat

 457. In locație exista lift Zona liniștita și view foarte frumos

 458. Locatie spatioasa cu o terasa superba dotata cu masa de 4 persoane , foarte ok pentru stat seara la un pahar cu pritenii.Living ok, aerisit dotat cu AC si tv si plasa impotriva insectelor. Bucatarie dotata cu strictul necesar , Gazda de nota 10, a raspuns tuturor solicitarilor. Check in acceptat mult mai devreme decat ora afisata in descriere.

 459. Apartament foarte spatios, bucatarie echipata cu tot ce trebuie, aer conditionat functional, paturi si perne surprinzator de comode si cel mai important, liniste. Balconul face toti banii. E un loc unde vom reveni cu siguranta

 460. Atmosfera, curatenia, design-ul interior, dotarile din camera si din baie (seif, frigider, pupitru pentru lucru, vinul din partea casei, balconul), trasee pe sosea si off-road pentru biciclete.

 461. Cazarea a fost super ok. Ospitalitatea de nota 10. Am ramas foarte placut impresionat. Curatenia exemplara. Chiar si fetita mea care e alergica la acarieni nu a avut probleme. Locatia este linistita. Accesul la plaja necesita deplasare cu masina sau bicicleta.

 462. Personal amabil, curățenie, totul nou. O locație liniștită tocmai bună pentru odihna.

 463. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 464. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 465. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 466. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 467. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 468. Un hotel curat, amplasarea acestuia langa plaja, confortabil.

 469. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 470. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 471. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 472. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 473. Locatia aproape de plaja.. Vederea spre mare avuta din camera cu un balcon dragut. Trezirea de rasaritul minunat!!!

 474. Priveliste f frumoasa catre mare, mic dejun indestulator si un tv led nou in camera.

 475. In locație exista lift Zona liniștita și view foarte frumos

 476. Locatie spatioasa cu o terasa superba dotata cu masa de 4 persoane , foarte ok pentru stat seara la un pahar cu pritenii.Living ok, aerisit dotat cu AC si tv si plasa impotriva insectelor. Bucatarie dotata cu strictul necesar , Gazda de nota 10, a raspuns tuturor solicitarilor. Check in acceptat mult mai devreme decat ora afisata in descriere.

 477. Apartament foarte spatios, bucatarie echipata cu tot ce trebuie, aer conditionat functional, paturi si perne surprinzator de comode si cel mai important, liniste. Balconul face toti banii. E un loc unde vom reveni cu siguranta

 478. Frumos, cei din recepție foarte amabili, cazarea s-a făcut înainte de ora 18. Pe balcon au adus măsuțe și scaune confortabile și frumoase. Lipsește, totuşi, un uscător de rufe. Am prins o ofertă la cazare și raportat la cât am plătit pentru 6 nopți pot spune că în general am fost mulțumită. La prețul care este în recepție și datorită faptului că în preț sunt incluse și minim 2 mese pe zi, obligatoriu, nu voi reveni, decât dacă mai găsesc vreo ofertă fără masă.

 479. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 480. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 481. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 482. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 483. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 484. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 485. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 486. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 487. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 488. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 489. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 490. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 491. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 492. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 493. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 494. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 495. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 496. In locație exista lift Zona liniștita și view foarte frumos

 497. Locatie spatioasa cu o terasa superba dotata cu masa de 4 persoane , foarte ok pentru stat seara la un pahar cu pritenii.Living ok, aerisit dotat cu AC si tv si plasa impotriva insectelor. Bucatarie dotata cu strictul necesar , Gazda de nota 10, a raspuns tuturor solicitarilor. Check in acceptat mult mai devreme decat ora afisata in descriere.

 498. Apartament foarte spatios, bucatarie echipata cu tot ce trebuie, aer conditionat functional, paturi si perne surprinzator de comode si cel mai important, liniste. Balconul face toti banii. E un loc unde vom reveni cu siguranta

 499. Frumos, cei din recepție foarte amabili, cazarea s-a făcut înainte de ora 18. Pe balcon au adus măsuțe și scaune confortabile și frumoase. Lipsește, totuşi, un uscător de rufe. Am prins o ofertă la cazare și raportat la cât am plătit pentru 6 nopți pot spune că în general am fost mulțumită. La prețul care este în recepție și datorită faptului că în preț sunt incluse și minim 2 mese pe zi, obligatoriu, nu voi reveni, decât dacă mai găsesc vreo ofertă fără masă.

 500. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 501. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 502. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 503. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 504. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 505. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 506. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 507. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 508. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 509. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 510. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 511. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 512. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 513. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 514. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 515. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 516. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 517. In locație exista lift Zona liniștita și view foarte frumos

 518. Locatie spatioasa cu o terasa superba dotata cu masa de 4 persoane , foarte ok pentru stat seara la un pahar cu pritenii.Living ok, aerisit dotat cu AC si tv si plasa impotriva insectelor. Bucatarie dotata cu strictul necesar , Gazda de nota 10, a raspuns tuturor solicitarilor. Check in acceptat mult mai devreme decat ora afisata in descriere.

 519. Apartament foarte spatios, bucatarie echipata cu tot ce trebuie, aer conditionat functional, paturi si perne surprinzator de comode si cel mai important, liniste. Balconul face toti banii. E un loc unde vom reveni cu siguranta

 520. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 521. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 522. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 523. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 524. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 525. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 526. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 527. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 528. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 529. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 530. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 531. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 532. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 533. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 534. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 535. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 536. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 537. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 538. In locație exista lift Zona liniștita și view foarte frumos

 539. Locatie spatioasa cu o terasa superba dotata cu masa de 4 persoane , foarte ok pentru stat seara la un pahar cu pritenii.Living ok, aerisit dotat cu AC si tv si plasa impotriva insectelor. Bucatarie dotata cu strictul necesar , Gazda de nota 10, a raspuns tuturor solicitarilor. Check in acceptat mult mai devreme decat ora afisata in descriere.

 540. Apartament foarte spatios, bucatarie echipata cu tot ce trebuie, aer conditionat functional, paturi si perne surprinzator de comode si cel mai important, liniste. Balconul face toti banii. E un loc unde vom reveni cu siguranta

 541. Frumos, cei din recepție foarte amabili, cazarea s-a făcut înainte de ora 18. Pe balcon au adus măsuțe și scaune confortabile și frumoase. Lipsește, totuşi, un uscător de rufe. Am prins o ofertă la cazare și raportat la cât am plătit pentru 6 nopți pot spune că în general am fost mulțumită. La prețul care este în recepție și datorită faptului că în preț sunt incluse și minim 2 mese pe zi, obligatoriu, nu voi reveni, decât dacă mai găsesc vreo ofertă fără masă.

 542. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 543. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 544. Am apreciat in primul rand amabilitatea si promptitudinea gazdei, care mi-a raspuns imediat la solicitarea transmisa pe e-mail. Nu a fost prima data cand am stat la acest hotel. In schimb am fost la fel de multumit ca si pana acum. Voi reveni.

 545. Camera e spatioasa si curata. Procesul de check in si check out a fost super rapid iar personalul de la receptie foarte amabil.

 546. Camera mare, curata, cu mobilier nou, cu balcon si vedere superba spre lac si mare. Personal amabil la receptie.

 547. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 548. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 549. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 550. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 551. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 552. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 553. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 554. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 555. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 556. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 557. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 558. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 559. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 560. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 561. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 562. In locație exista lift Zona liniștita și view foarte frumos

 563. Locatie spatioasa cu o terasa superba dotata cu masa de 4 persoane , foarte ok pentru stat seara la un pahar cu pritenii.Living ok, aerisit dotat cu AC si tv si plasa impotriva insectelor. Bucatarie dotata cu strictul necesar , Gazda de nota 10, a raspuns tuturor solicitarilor. Check in acceptat mult mai devreme decat ora afisata in descriere.

 564. Apartament foarte spatios, bucatarie echipata cu tot ce trebuie, aer conditionat functional, paturi si perne surprinzator de comode si cel mai important, liniste. Balconul face toti banii. E un loc unde vom reveni cu siguranta

 565. Frumos, cei din recepție foarte amabili, cazarea s-a făcut înainte de ora 18. Pe balcon au adus măsuțe și scaune confortabile și frumoase. Lipsește, totuşi, un uscător de rufe. Am prins o ofertă la cazare și raportat la cât am plătit pentru 6 nopți pot spune că în general am fost mulțumită. La prețul care este în recepție și datorită faptului că în preț sunt incluse și minim 2 mese pe zi, obligatoriu, nu voi reveni, decât dacă mai găsesc vreo ofertă fără masă.

 566. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 567. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 568. Am apreciat in primul rand amabilitatea si promptitudinea gazdei, care mi-a raspuns imediat la solicitarea transmisa pe e-mail. Nu a fost prima data cand am stat la acest hotel. In schimb am fost la fel de multumit ca si pana acum. Voi reveni.

 569. Camera e spatioasa si curata. Procesul de check in si check out a fost super rapid iar personalul de la receptie foarte amabil.

 570. Camera mare, curata, cu mobilier nou, cu balcon si vedere superba spre lac si mare. Personal amabil la receptie.

 571. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 572. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 573. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 574. Gazda foarte primitoare. Aerul conditionat, care spre deosebire de alte cazari, chiar exista si functioneaza foarte bine. Usor de gasit.

 575. Mi-a placut absolut tot. A fost peste așteptările mele. Gazda primitoare, oameni deosebiți, amabili si cu foarte mult bun simt. Vila este amplasata intr-un loc foarte linistit, are foisor dotat cu absolut tot ce ai putea avea nevoie, o gradina frumoasă cu bancute, flori si o fantana, un loc de joaca pentru cei mici, camera foarte curata dotata cu gust, aer conditionat, smart tv, mini frigider, dulap, pat, am avut apa calda tot timpul. Raportul calitate-pret a fost extraordinar. M-am simtit nemaipomenit si voi revenii cu drag!!

 576. Oameni primitori si foarte amabili, mereu cu grija clientului sa il multumeasca. Camere spatioase, mobilier frumos, mini frigider in camera si acces la frigider comun in foisor ( are si congelator, mie mi-a fost de folos pt ca am avut cu mine copilul meu de 1 an si 2 luni si am avut nevoie sa ii congelez niste carne bio). Arata exact ca in poze. Curatenie si liniste, ideal pt familii cu copii dar nu numai. Acces la foisor la plita, chiuveta pt spalat vase, vesela pt cei ce vor sa isi pregateasca ceva, gratar in curte. Acces la trambulina, tobogan, leagan de gradina, calut (pt copii). Daca as putea as da mai mult de nota 10. Pe langa briza marii am beneficiat de aer curat de la padurea alaturata. Pt noi atat locatia, facilitatile, cat si gazdele au fost de milioane!!! Vom reveni cu drag!

 577. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 578. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 579. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 580. Locația vis-a-vis de plaja este excelenta, curățenie, apartament modern cu dormitoare mari, bathtub imens, balcon cu vedere la mare. Ne-am simtit foarte bine :))))

 581. Apartamentul este foarte spatios, confortabil iar bucataria dotata cu tot ce ai avea nevoie. Sunt aparate de aer conditionat in toate camerele in cazul in care este necesar. Ne-am simtit foarte bine. Recomand.

 582. Mi-a placut apartamentul foarte mult. – este spatios – este ideal pentru 2 familii -am avut la dispozitie tacamuri, oala, tigaie – balconul este spatios pentru 6 adulti – camerele sunt mari – este liniste, perfect pentru odihna – este restaurant langa cazare cu mancare buna – supermarket fix langa bloc deschis de la prima ora pana tarziu – loc de parcare asigurat in parcarea privata a blocului – mobilierul si apartamentul sunt noi, foarte bune – proprietarii amabili si promoti – este foarte curat – baia spatioasa – din balcon se vede un pic marea Cu prima ocazie ne vom intoarce.

 583. Patul a fos confortabil Si lenjeria curata , calcata si prosoapele foarte albe Mi-a placut

 584. Camerele cu vedere la mare ofera privelistea rasaritului in toata splendoarea lui.

 585. Foarte confortabil si o panorama foarte frumoasa cu vedere la mare

 586. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 587. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 588. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 589. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 590. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 591. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 592. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 593. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 594. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 595. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 596. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 597. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 598. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 599. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 600. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 601. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 602. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 603. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 604. Am apreciat in primul rand amabilitatea si promptitudinea gazdei, care mi-a raspuns imediat la solicitarea transmisa pe e-mail. Nu a fost prima data cand am stat la acest hotel. In schimb am fost la fel de multumit ca si pana acum. Voi reveni.

 605. Camera e spatioasa si curata. Procesul de check in si check out a fost super rapid iar personalul de la receptie foarte amabil.

 606. Camera mare, curata, cu mobilier nou, cu balcon si vedere superba spre lac si mare. Personal amabil la receptie.

 607. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 608. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 609. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 610. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 611. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 612. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 613. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 614. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 615. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 616. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 617. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 618. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 619. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 620. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 621. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 622. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 623. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 624. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 625. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 626. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 627. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 628. Am apreciat in primul rand amabilitatea si promptitudinea gazdei, care mi-a raspuns imediat la solicitarea transmisa pe e-mail. Nu a fost prima data cand am stat la acest hotel. In schimb am fost la fel de multumit ca si pana acum. Voi reveni.

 629. Camera e spatioasa si curata. Procesul de check in si check out a fost super rapid iar personalul de la receptie foarte amabil.

 630. Camera mare, curata, cu mobilier nou, cu balcon si vedere superba spre lac si mare. Personal amabil la receptie.

 631. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 632. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 633. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 634. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 635. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 636. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 637. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 638. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 639. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 640. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 641. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 642. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 643. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 644. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 645. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 646. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 647. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 648. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 649. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 650. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 651. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 652. Am apreciat in primul rand amabilitatea si promptitudinea gazdei, care mi-a raspuns imediat la solicitarea transmisa pe e-mail. Nu a fost prima data cand am stat la acest hotel. In schimb am fost la fel de multumit ca si pana acum. Voi reveni.

 653. Camera e spatioasa si curata. Procesul de check in si check out a fost super rapid iar personalul de la receptie foarte amabil.

 654. Camera mare, curata, cu mobilier nou, cu balcon si vedere superba spre lac si mare. Personal amabil la receptie.

 655. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 656. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 657. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 658. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 659. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 660. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 661. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 662. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 663. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 664. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 665. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 666. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 667. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 668. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 669. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 670. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 671. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 672. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 673. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 674. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 675. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 676. Am apreciat in primul rand amabilitatea si promptitudinea gazdei, care mi-a raspuns imediat la solicitarea transmisa pe e-mail. Nu a fost prima data cand am stat la acest hotel. In schimb am fost la fel de multumit ca si pana acum. Voi reveni.

 677. Camera e spatioasa si curata. Procesul de check in si check out a fost super rapid iar personalul de la receptie foarte amabil.

 678. Camera mare, curata, cu mobilier nou, cu balcon si vedere superba spre lac si mare. Personal amabil la receptie.

 679. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 680. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 681. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 682. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 683. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 684. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 685. Gazda foarte primitoare. Aerul conditionat, care spre deosebire de alte cazari, chiar exista si functioneaza foarte bine. Usor de gasit.

 686. Mi-a placut absolut tot. A fost peste așteptările mele. Gazda primitoare, oameni deosebiți, amabili si cu foarte mult bun simt. Vila este amplasata intr-un loc foarte linistit, are foisor dotat cu absolut tot ce ai putea avea nevoie, o gradina frumoasă cu bancute, flori si o fantana, un loc de joaca pentru cei mici, camera foarte curata dotata cu gust, aer conditionat, smart tv, mini frigider, dulap, pat, am avut apa calda tot timpul. Raportul calitate-pret a fost extraordinar. M-am simtit nemaipomenit si voi revenii cu drag!!

 687. Oameni primitori si foarte amabili, mereu cu grija clientului sa il multumeasca. Camere spatioase, mobilier frumos, mini frigider in camera si acces la frigider comun in foisor ( are si congelator, mie mi-a fost de folos pt ca am avut cu mine copilul meu de 1 an si 2 luni si am avut nevoie sa ii congelez niste carne bio). Arata exact ca in poze. Curatenie si liniste, ideal pt familii cu copii dar nu numai. Acces la foisor la plita, chiuveta pt spalat vase, vesela pt cei ce vor sa isi pregateasca ceva, gratar in curte. Acces la trambulina, tobogan, leagan de gradina, calut (pt copii). Daca as putea as da mai mult de nota 10. Pe langa briza marii am beneficiat de aer curat de la padurea alaturata. Pt noi atat locatia, facilitatile, cat si gazdele au fost de milioane!!! Vom reveni cu drag!

 688. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 689. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 690. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 691. Locația vis-a-vis de plaja este excelenta, curățenie, apartament modern cu dormitoare mari, bathtub imens, balcon cu vedere la mare. Ne-am simtit foarte bine :))))

 692. Apartamentul este foarte spatios, confortabil iar bucataria dotata cu tot ce ai avea nevoie. Sunt aparate de aer conditionat in toate camerele in cazul in care este necesar. Ne-am simtit foarte bine. Recomand.

 693. Mi-a placut apartamentul foarte mult. – este spatios – este ideal pentru 2 familii -am avut la dispozitie tacamuri, oala, tigaie – balconul este spatios pentru 6 adulti – camerele sunt mari – este liniste, perfect pentru odihna – este restaurant langa cazare cu mancare buna – supermarket fix langa bloc deschis de la prima ora pana tarziu – loc de parcare asigurat in parcarea privata a blocului – mobilierul si apartamentul sunt noi, foarte bune – proprietarii amabili si promoti – este foarte curat – baia spatioasa – din balcon se vede un pic marea Cu prima ocazie ne vom intoarce.

 694. O locație ideală pentru familii cu copii. Poziționare bună față de plajă. Stațiune liniștită, unde poți găsi trecutul, dar și prezentul cotidian…

 695. Vom reveni cu drag ori de cate ori vom mai avea ocazia.locatia este superba, foarte bine poziționată față de plajă.am fost plăcut impresionați de curățenia pe care am gasit o, de mirosul plăcut si proaspăt al lenjeriilor, de confortul si linistea pe care le am gasit. Apartamentul este mobilat cu bun gust si spațios, utilat cu absolut tot ce este nevoie pt un sejur impecabil.Vecinii sunt amabili, liftul functionabil, curățenie pe scara blocului … Felicitări gazdei pt respectul față de oaspeți si amabilitate!

 696. Amplasarea foarte aproape de plaja. Curățenie. Apartament utilat și mobilat in mod corespunzător. Gazda foarte amabila.

 697. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 698. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 699. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 700. Dl. Marian, gazda perfecta, ne-a pus la dispoziție pe lângă superbul apartament cu tema mediteraneana informații utile, necunoscand zona. Mi-a atras atenția în mod deosebit, pe lângă curățenie, finisajele și atenția la detalii ale proprietarilor. 4 adulți și 2 copii au confort și totodată și intimitate.

 701. Foarte curat. Bucătăria bine utilată.In camere mobilier modern.

 702. Locatie foarte aprope de plaja, 5 minute de mers pe jos. Amenajat cu gust si foarte primitor.

 703. Gazda foarte primitoare. Aerul conditionat, care spre deosebire de alte cazari, chiar exista si functioneaza foarte bine. Usor de gasit.

 704. Mi-a placut absolut tot. A fost peste așteptările mele. Gazda primitoare, oameni deosebiți, amabili si cu foarte mult bun simt. Vila este amplasata intr-un loc foarte linistit, are foisor dotat cu absolut tot ce ai putea avea nevoie, o gradina frumoasă cu bancute, flori si o fantana, un loc de joaca pentru cei mici, camera foarte curata dotata cu gust, aer conditionat, smart tv, mini frigider, dulap, pat, am avut apa calda tot timpul. Raportul calitate-pret a fost extraordinar. M-am simtit nemaipomenit si voi revenii cu drag!!

 705. Oameni primitori si foarte amabili, mereu cu grija clientului sa il multumeasca. Camere spatioase, mobilier frumos, mini frigider in camera si acces la frigider comun in foisor ( are si congelator, mie mi-a fost de folos pt ca am avut cu mine copilul meu de 1 an si 2 luni si am avut nevoie sa ii congelez niste carne bio). Arata exact ca in poze. Curatenie si liniste, ideal pt familii cu copii dar nu numai. Acces la foisor la plita, chiuveta pt spalat vase, vesela pt cei ce vor sa isi pregateasca ceva, gratar in curte. Acces la trambulina, tobogan, leagan de gradina, calut (pt copii). Daca as putea as da mai mult de nota 10. Pe langa briza marii am beneficiat de aer curat de la padurea alaturata. Pt noi atat locatia, facilitatile, cat si gazdele au fost de milioane!!! Vom reveni cu drag!

 706. Apartament de lux cu toate facilitatile , poziționat excelent

 707. Este un apartament spatios, cu vedere la mare. Ne vom intoarce cu placere in aceasta locatie.

 708. Apartamentul deosebit de frumos si foarte mare,perfect pentru familie si copii,ne-am simtit minunat si cred ca la anul o sa revenim.

 709. Locația vis-a-vis de plaja este excelenta, curățenie, apartament modern cu dormitoare mari, bathtub imens, balcon cu vedere la mare. Ne-am simtit foarte bine :))))

 710. Apartamentul este foarte spatios, confortabil iar bucataria dotata cu tot ce ai avea nevoie. Sunt aparate de aer conditionat in toate camerele in cazul in care este necesar. Ne-am simtit foarte bine. Recomand.

 711. Mi-a placut apartamentul foarte mult. – este spatios – este ideal pentru 2 familii -am avut la dispozitie tacamuri, oala, tigaie – balconul este spatios pentru 6 adulti – camerele sunt mari – este liniste, perfect pentru odihna – este restaurant langa cazare cu mancare buna – supermarket fix langa bloc deschis de la prima ora pana tarziu – loc de parcare asigurat in parcarea privata a blocului – mobilierul si apartamentul sunt noi, foarte bune – proprietarii amabili si promoti – este foarte curat – baia spatioasa – din balcon se vede un pic marea Cu prima ocazie ne vom intoarce.

 712. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 713. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 714. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 715. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 716. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 717. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 718. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 719. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 720. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 721. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 722. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 723. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 724. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 725. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 726. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 727. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 728. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 729. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 730. Am apreciat in primul rand amabilitatea si promptitudinea gazdei, care mi-a raspuns imediat la solicitarea transmisa pe e-mail. Nu a fost prima data cand am stat la acest hotel. In schimb am fost la fel de multumit ca si pana acum. Voi reveni.

 731. Camera e spatioasa si curata. Procesul de check in si check out a fost super rapid iar personalul de la receptie foarte amabil.

 732. Camera mare, curata, cu mobilier nou, cu balcon si vedere superba spre lac si mare. Personal amabil la receptie.

 733. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 734. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 735. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 736. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 737. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 738. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 739. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 740. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 741. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 742. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 743. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 744. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 745. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 746. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 747. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 748. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 749. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 750. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 751. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 752. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 753. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 754. Am apreciat in primul rand amabilitatea si promptitudinea gazdei, care mi-a raspuns imediat la solicitarea transmisa pe e-mail. Nu a fost prima data cand am stat la acest hotel. In schimb am fost la fel de multumit ca si pana acum. Voi reveni.

 755. Camera e spatioasa si curata. Procesul de check in si check out a fost super rapid iar personalul de la receptie foarte amabil.

 756. Camera mare, curata, cu mobilier nou, cu balcon si vedere superba spre lac si mare. Personal amabil la receptie.

 757. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 758. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 759. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 760. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 761. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 762. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 763. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 764. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 765. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 766. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 767. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 768. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 769. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 770. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 771. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 772. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 773. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 774. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 775. Totul a fost excelent! Patul este excelent, poziția față de plajă, camera, balconul…un sejur de vis!

 776. Curatenie, confort. Hotel este renovat si arata bine.

 777. Agora in prima saptamana din sept 2019 a fost in renovare cu etajele 1 si 2 santier. Noi am stat la etajul 5 unde nu se auzea zgomot sau vreun disconfort creat de renovare. Apartamentul in care am stat este format din doua camere standard unite insa fara usa intre ele; intr-una din camere zona baii a fost transformata in bucatarie cu plita, hota si frigider si in loc de canapea extensibila au fost doua saltele suprapuse asezate pe jos de 90×200 cm; cealalta camera avea un pat dublu super confortabil si o baie curata. Apartamentul a fost in intregime renovat cu mobila noua de calitate, la fel si lenjeriile si prosoapele.

 778. Am apreciat in primul rand amabilitatea si promptitudinea gazdei, care mi-a raspuns imediat la solicitarea transmisa pe e-mail. Nu a fost prima data cand am stat la acest hotel. In schimb am fost la fel de multumit ca si pana acum. Voi reveni.

 779. Camera e spatioasa si curata. Procesul de check in si check out a fost super rapid iar personalul de la receptie foarte amabil.

 780. Camera mare, curata, cu mobilier nou, cu balcon si vedere superba spre lac si mare. Personal amabil la receptie.

 781. curatenie, liniste, personal dragut si discret. aproape de restaurante si magazine la distanta potrivita de plaja ca sa te poti bucura de trecerea peste lac posibilitate sa poti sta la aer in gradina sub stejari

 782. Cel mai mult apreciez dorinta vadita a conducerii hotelului sa creeze, in spatiul restrans al unei camere, conditii cat mai bune pentru turisti: plasa tantari, veioze la paturi, un uscator de prosoape rabatabil, minifrigider. Felicitari!

 783. Mic dejun nu am solicitat. Locatia este superba raportata la costuri.

 784. Atmosfera, curatenia, design-ul interior, dotarile din camera si din baie (seif, frigider, pupitru pentru lucru, vinul din partea casei, balconul), trasee pe sosea si off-road pentru biciclete.

 785. Cazarea a fost super ok. Ospitalitatea de nota 10. Am ramas foarte placut impresionat. Curatenia exemplara. Chiar si fetita mea care e alergica la acarieni nu a avut probleme. Locatia este linistita. Accesul la plaja necesita deplasare cu masina sau bicicleta.

 786. Personal amabil, curățenie, totul nou. O locație liniștită tocmai bună pentru odihna.

 787. Așteptările au fost depășite. Un raport preț-calitate excelent, totul a fost conform descrierii. Proprietarii pensiunii sunt niște gazde minunate, am avut parte de un sejur excelent, cu siguranță vom revenii.

 788. ne.a placut tot…. curtea, terasa, bucataria, suita, gazdele(si cei mici si cei mari), tot ne.a placut!!!

 789. Am fost încântați. Ne.am bucurat de o gazdă primitoare, la care s.a adăugat curățenia exemplară și confortul bun.

 790. Foarte curat, gazdele sunt foarte amabile. Locația este foarte aproape de Neptun, Olimp și alte plaje. In 5-10 minute ajungi la plajă.

 791. Proprietarii sunt oameni extraordinari,fără sa deranjeze,cu ff mult bun simt(se vede ca au lucrat în domeniul hotelier)nu cer nimic în schimbul omeniei,ba mai mult de atât,dacă pot sa facă ceva ptr dvs. va ajuta cu tot ce pot

 792. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 793. zona linistita departe de agitatia din statiune loc de joaca copil si de promenada in jurul lacului padure locuri de parcare curatenie amabilitate angajati

 794. Micul dejun excelent, locatia buna, linistita, minunat pt familii si persoane varstnice, personalul amabil.

 795. Mic dejun ok. Locatie ok. Personal ok. Apa calda/rece in permanenta. Aer conditionat ok. TV acceptabil. Lipsa tantari! Atentionari privind accesul dificil la camerele superioare din vile. Restaurantul si oferta ok. Camerele din hotel ok. Recomand camerele din hotel, nu cele din vile chiar daca vilele par mai exotice.

 796. Camerele sunt curate,personalul își face treaba la superlativ și sunt foarte amabili,de asemenea și domnul administrator este o persoana minunata și placuta nu este ca ceilalți “patroni”.Recomand cu încredere.

 797. Prosoapele au fost schimbate zilnic, asternuturile dupa 3 zile, ca la carte! Administratorul hotelului este foarte amabil si deschis la orice solicitare. Doar pentru el, nota 10!

 798. Locul este foarte frumos, curat, personal extrem de amabil, aprape de mare.

 799. Noua “fata” a hotelului cu frumosul hol de la recepție. Camerele au o orientare cu priveliște foarte frumoasa. Cafeaua la automatele din hol , foarte buna. Recepție non-stop. personal prietenos .

 800. Anul acesta a fost surprinzator. Receptia e wow, peste orice asteptare, iar terasa e minunata. Pentru noi toti care am fost anul trecut, a fost o surpriza de proportii. Felicitari intregii echipe. Camera e mult mai bine decat anul trecut. Noi ne-am simtit foarte bine si cred ca daca totul decurge ca pana acum, vom deveni clienti fideli. Deja ne programam o noua vacanta pentru anul viitor si nu stiu daca hotelul mai are buget pentru alte investitii, dar ma astept la noi surprize placute. P.S. pentru toti ce au comentarii despre algele din golfuletul de langa hotel, o sa va rog sa fiti atenti ca zilnic intre orele 19:00- 22:00 vine o vola care le strange si le pune intr-un camion. O sa postez pe Google filmarea. Dupa acest hotel am fost la Mamaia unde era plin de meduze albastre imense. Acolo ce mai comentam.

 801. Locatia hotelului – pe plaja. Vedere spre mare din toate camerele.

 802. E curat, liniște, iar proprietarii sunt foarte sociabili și atenți la nevoile clienților.

 803. Atmosfera de ,,acasă”.Noi așa ne-am simțit…curte,grădină,grătar,foișor unde poți mânca sau bea cafea sau citi o carte.As reveni cu mare drag.Mulțumim frumos

 804. Gazda super primitoare . Conditiile foarte bune .

 805. Personal placut, mancarea gustoasa, schimbatul lenjeriei des.

 806. Privelistea de la Balcon; mic-dejun. rasaritul de soare

 807. MANCAREA FOARTE BUNA SI ABUNDENTA, AMPLASAREA HOTELULUI

 808. Curat, modern, spatios, bine utilat. Personalul foarte amabil.

 809. Pensiunea este foarte curata, camera de la etaj in care am stat spatioasa cu terasa spre apus. Arhitectura vilei este deosebita. Micul dejun variat si delicios. Gazdele foarte amabile. Vom reveni cu placere.

 810. Foarte curat, amenajat cu bun gust, gazde perfecte.

 811. Everything , the people were amazing . There are no words to describe how good it was. Foarte plăcut , Recomand din toată inima pentru toți , o locație frumoasa cu oameni minunați . Excepțional.

 812. Așteptările au fost depășite. Un raport preț-calitate excelent, totul a fost conform descrierii. Proprietarii pensiunii sunt niște gazde minunate, am avut parte de un sejur excelent, cu siguranță vom revenii.

 813. ne.a placut tot…. curtea, terasa, bucataria, suita, gazdele(si cei mici si cei mari), tot ne.a placut!!!

 814. Locatie linistita. Gazde foarte primitore. Camera curata si dotata.

 815. Locatie curata si foarte frumoasa, Proprietari foarte prietenosi si ospitalieri. Mancare f buna si magazin f aproape. Cu siguranta voi reveni.

 816. Foarte frumoasa casa, curată și gazda primitoare.

 817. Foarte curat, gazdele sunt foarte amabile. Locația este foarte aproape de Neptun, Olimp și alte plaje. In 5-10 minute ajungi la plajă.

 818. Proprietarii sunt oameni extraordinari,fără sa deranjeze,cu ff mult bun simt(se vede ca au lucrat în domeniul hotelier)nu cer nimic în schimbul omeniei,ba mai mult de atât,dacă pot sa facă ceva ptr dvs. va ajuta cu tot ce pot

 819. Mi-a plăcut tot! Camera a fost curată, iar personalul foarte amabil!

 820. micul dejun a fost diversificat. mâncarea, în general, foarte elegant pregătită. personalul de nota 10 !!! locaţia este perfectă pentru îndrăgostiţi şi visători, pentru familii şi copii, tineri sau vârstnici, cât şi pentru fotografii de colecţii speciale. baia perfectă. singura dorinţă ar fi fost să fi avut un pod sau un drum direct peste lac, peste pădure şi câmp, care să ducă spre mareee … doar cu maşina … per total, merită !!!

 821. Camera spatioasa si curata, baia mare si utilata(pt feon trebuie sa te adresezi la receptie). Personal amabil, amplaaarea hotelului pe malul lacului este un punct in plus, curtea destul de mare si frumoasa. Micul dejun bogat si gustos dar acelasi in fiecare zi. La restaurant se gateate foarte bine iar ispatarii amabili si atenti.

 822. personalul amabil, curatenie, liniste , perfect pentru familie cu copii sau familii care doresc liniste si siguranta

 823. Locatie linistita. Gazde foarte primitore. Camera curata si dotata.

 824. Locatie curata si foarte frumoasa, Proprietari foarte prietenosi si ospitalieri. Mancare f buna si magazin f aproape. Cu siguranta voi reveni.

 825. Foarte frumoasa casa, curată și gazda primitoare.

 826. -mancare buna -camere curate, curte curată -personal primitor -parcare mare și sigura

 827. Așezare pitorească, spatii largi, multă vegetație, liniște. Prezența lacului aduce un plus greu de egalat, practic neantalnit în alte locații. Mulțumim organizatorilor.

 828. Restaurantul este unul excelent, personal amabil si care respecta in totalitate regulile de protectie anticovid. Problema este la camere, care ar fi ok daca cineva din stafful tehnic s-ar ocupa de scurgerile de dus, mici reparatii in camere, etc; casutele cu mai multe camere sunt zgomotoase, se aude tot de la vecini. Per total este o locatie buna, mai ales din prisma restaurantului.

 829. Privelistea din balcon excelenta,curatenie zilnic.Totul OK!

 830. Ne-a plăcut camera, am apreciat curățenia și amplasarea hotelului.

 831. Se vede ca au inceput sa investeasca in hotel, mini gradina, terasa… Se poate si mai mult: as sacrifica spatiul verde dinspre Neptun (unde si asa se parcheaza masini) pt a face o mini piscina.

 832. Hotelul este curat, camerele sunt curate, se face curat în fiecare zi

 833. Vederea evident cash cash pentru ea:))) Da , vederea frumoasa si cam atat

 834. Mic dejun ok, produse proaspete, curățenie, respectarea regulilor de protecție sanitară in sala de mese. Programul artistic, seara, pe terasa restaurantului placut, antrenant.

 835. Nu am servit micul dejun, doar pranzul si cina. Foarte buna mancarea, servirea ireprosabila, curatenie!

 836. Am fost cazați într un mini apartament .Foarte frumos .paturile confortabile .curat .excelent .

 837. A fost excelent.. Este foarte aproape de plaja de la Olimp. A fost curat, personalul excelent. Camera era curată, așternuturi curate, miros plăcut în cameră, aer condiționat care funcționează. ❤️

 838. Am fost și anul trecut aici și acum mă bucur să văd că sunt îmbunătățiri : accesorii la baie, uscător de rufe, o cameristă foarte educată, care nu a intrat peste noi până nu am deschis noi ușa și nu a mai venit dis-de-dimineață, ca anul trecut.

 839. Hotelul este amplasat la cateva minute de plaja si raspunde nevoilor turistilor. Este curat, functional si are personal amabil. Micul dejun – asigurat printr-un serviciu de catering – a fost consistent si variat.

 840. Un hotel de 3 stele renovat, curatenie, personal amabil si cu respectarea masurilor de distantare.

 841. Proprietarul a fost foarte prietenos, ne-a facut sa ne simtit ca acasa. Cel mai important a fost ca animalele de companie sunt binevenite si iubite!Dispune de TV, aer conditionat. Camera foarte mare. Amplasat destul de aproape de plaja.

 842. Locația este curata, aproape de plaja, proprietarul de nota 10. Recomand!

 843. Gazda foarte primitoare; locația foarte curată, liniștită; camera a fost spațioasă cu toate dotăriile. Recomand cu încredere!

 844. Locatie linistita. Gazde foarte primitore. Camera curata si dotata.

 845. Locatie curata si foarte frumoasa, Proprietari foarte prietenosi si ospitalieri. Mancare f buna si magazin f aproape. Cu siguranta voi reveni.

 846. Foarte frumoasa casa, curată și gazda primitoare.

 847. -mancare buna -camere curate, curte curată -personal primitor -parcare mare și sigura

 848. Așezare pitorească, spatii largi, multă vegetație, liniște. Prezența lacului aduce un plus greu de egalat, practic neantalnit în alte locații. Mulțumim organizatorilor.

 849. Restaurantul este unul excelent, personal amabil si care respecta in totalitate regulile de protectie anticovid. Problema este la camere, care ar fi ok daca cineva din stafful tehnic s-ar ocupa de scurgerile de dus, mici reparatii in camere, etc; casutele cu mai multe camere sunt zgomotoase, se aude tot de la vecini. Per total este o locatie buna, mai ales din prisma restaurantului.

 850. Curtea este expetionala si cu foarte multe zone de socializare

 851. Buna seara! Excelent! Locatia foarte frumos amplasata! Peisajul excelent…racoare datorita padurii din apropiere. Braduti…nu spui ca esti la mare…intr-un cuvant deosebit!

 852. Locatia este excelenta, personalul este amabil, curatenie si locpentru gratar,spatiu verde.

 853. Privelistea din balcon excelenta,curatenie zilnic.Totul OK!

 854. Ne-a plăcut camera, am apreciat curățenia și amplasarea hotelului.

 855. Se vede ca au inceput sa investeasca in hotel, mini gradina, terasa… Se poate si mai mult: as sacrifica spatiul verde dinspre Neptun (unde si asa se parcheaza masini) pt a face o mini piscina.

 856. Hotelul este curat, camerele sunt curate, se face curat în fiecare zi

 857. Vederea evident cash cash pentru ea:))) Da , vederea frumoasa si cam atat

 858. Mic dejun ok, produse proaspete, curățenie, respectarea regulilor de protecție sanitară in sala de mese. Programul artistic, seara, pe terasa restaurantului placut, antrenant.

 859. Am fost și anul trecut aici și acum mă bucur să văd că sunt îmbunătățiri : accesorii la baie, uscător de rufe, o cameristă foarte educată, care nu a intrat peste noi până nu am deschis noi ușa și nu a mai venit dis-de-dimineață, ca anul trecut.

 860. Hotelul este amplasat la cateva minute de plaja si raspunde nevoilor turistilor. Este curat, functional si are personal amabil. Micul dejun – asigurat printr-un serviciu de catering – a fost consistent si variat.

 861. Un hotel de 3 stele renovat, curatenie, personal amabil si cu respectarea masurilor de distantare.

 862. Locatie linistita. Gazde foarte primitore. Camera curata si dotata.

 863. Locatie curata si foarte frumoasa, Proprietari foarte prietenosi si ospitalieri. Mancare f buna si magazin f aproape. Cu siguranta voi reveni.

 864. Foarte frumoasa casa, curată și gazda primitoare.

 865. -mancare buna -camere curate, curte curată -personal primitor -parcare mare și sigura

 866. Așezare pitorească, spatii largi, multă vegetație, liniște. Prezența lacului aduce un plus greu de egalat, practic neantalnit în alte locații. Mulțumim organizatorilor.

 867. Restaurantul este unul excelent, personal amabil si care respecta in totalitate regulile de protectie anticovid. Problema este la camere, care ar fi ok daca cineva din stafful tehnic s-ar ocupa de scurgerile de dus, mici reparatii in camere, etc; casutele cu mai multe camere sunt zgomotoase, se aude tot de la vecini. Per total este o locatie buna, mai ales din prisma restaurantului.

 868. Curtea este expetionala si cu foarte multe zone de socializare

 869. Buna seara! Excelent! Locatia foarte frumos amplasata! Peisajul excelent…racoare datorita padurii din apropiere. Braduti…nu spui ca esti la mare…intr-un cuvant deosebit!

 870. Locatia este excelenta, personalul este amabil, curatenie si locpentru gratar,spatiu verde.

 871. Privelistea din balcon excelenta,curatenie zilnic.Totul OK!

 872. Ne-a plăcut camera, am apreciat curățenia și amplasarea hotelului.

 873. Se vede ca au inceput sa investeasca in hotel, mini gradina, terasa… Se poate si mai mult: as sacrifica spatiul verde dinspre Neptun (unde si asa se parcheaza masini) pt a face o mini piscina.

 874. Hotelul este curat, camerele sunt curate, se face curat în fiecare zi

 875. Vederea evident cash cash pentru ea:))) Da , vederea frumoasa si cam atat

 876. Mic dejun ok, produse proaspete, curățenie, respectarea regulilor de protecție sanitară in sala de mese. Programul artistic, seara, pe terasa restaurantului placut, antrenant.

 877. Locație excelenta, retrasa, în imediata apropiere a Golfului Francezului, unde este și o mica plaja neamenajata, preponderent ocupata de nudiști. Mic dejun variat, pe gustul nostru, servit în cutii de carton de unica folosinta, astfel ca le-am putut lua cu noi pe plaja, sa servim micul dejun în sunetul valurilor. Am mâncat aici și la masa de prânz în fiecare zi și preparatele au fost foarte gustoase. Personal foarte amabil, sociabil, prietenos, deschis la orice sugestie. Am văzut aici multe familii cu copii mici. Alegeți camerele cu vedere directa la mare, e o reala încântare de cata lumina naturala te poți bucura de-a lungul zilei. Am fost aici de 2 ori și am mai fi venit dacă ne-ar fi permis timpul și bugetul 🙂

 878. Gazdele, apartamentul, faptul ca a fost acceptat și Skipy mopsuletul nostru; curățenia, liniștea și prezenta spațiului de joaca plus mascota pensiunii – cățelușa Eva! Este printre putinele locuri vizitate in România unde se pune accent pe confort, bun simt și încredere. Mulțumim Casa Eden, am avut o vacanța frumoasa! Sa va dea Dumnezeu puterea sa depășiți cu bine aceasta perioada dificila! Speram sa ne revedem cu bine la anul!

 879. Mic dejun f bun si deosebit. Cafea minunata! Locatie superba, liniste, gazde primitoare. F frumos.

 880. Locatie linistita. Gazde foarte primitore. Camera curata si dotata.

 881. Locatie curata si foarte frumoasa, Proprietari foarte prietenosi si ospitalieri. Mancare f buna si magazin f aproape. Cu siguranta voi reveni.

 882. Foarte frumoasa casa, curată și gazda primitoare.

 883. Locatie ferita de aglomeratia specifica litoralulul romanesc, curatenie exemplara, camere spatioase, aerisite si moderne, personal foarte amabil si un mic-dejun gustos si diversificat. Am apreciat, de asemenea, respectarea masurilor de siguranta si distantare sociala impuse de pandemia COVID-19. Bonus: balcon generos cu vedere la apus, daca veti opta pentru o camera la etaj. A nice touch: o sticla de vin din partea gazdelor Pe scurt: raport calitate-pret excelent. Cu siguranta cea mai buna cazare de pe litoralul romanesc testata de noi pana acum.

 884. O proprietate din 2019, foarte curata, ferita de aglomeratie, cu gazde amabile si mic dejun gustos!

 885. Curat, modern, spatios, bine utilat. Personalul foarte amabil.

 886. Foarte curat, prosoape, frigider in camera, balcon, personal amabil, parcare mare, loc de joaca pentru copii.

 887. Foarte curat, gazdele sunt foarte amabile. Locația este foarte aproape de Neptun, Olimp și alte plaje. In 5-10 minute ajungi la plajă.

 888. Proprietarii sunt oameni extraordinari,fără sa deranjeze,cu ff mult bun simt(se vede ca au lucrat în domeniul hotelier)nu cer nimic în schimbul omeniei,ba mai mult de atât,dacă pot sa facă ceva ptr dvs. va ajuta cu tot ce pot

 889. -mancare buna -camere curate, curte curată -personal primitor -parcare mare și sigura

 890. Așezare pitorească, spatii largi, multă vegetație, liniște. Prezența lacului aduce un plus greu de egalat, practic neantalnit în alte locații. Mulțumim organizatorilor.

 891. Restaurantul este unul excelent, personal amabil si care respecta in totalitate regulile de protectie anticovid. Problema este la camere, care ar fi ok daca cineva din stafful tehnic s-ar ocupa de scurgerile de dus, mici reparatii in camere, etc; casutele cu mai multe camere sunt zgomotoase, se aude tot de la vecini. Per total este o locatie buna, mai ales din prisma restaurantului.

 892. Curtea este expetionala si cu foarte multe zone de socializare

 893. Buna seara! Excelent! Locatia foarte frumos amplasata! Peisajul excelent…racoare datorita padurii din apropiere. Braduti…nu spui ca esti la mare…intr-un cuvant deosebit!

 894. Locatia este excelenta, personalul este amabil, curatenie si locpentru gratar,spatiu verde.

 895. Privelistea din balcon excelenta,curatenie zilnic.Totul OK!

 896. Ne-a plăcut camera, am apreciat curățenia și amplasarea hotelului.

 897. Se vede ca au inceput sa investeasca in hotel, mini gradina, terasa… Se poate si mai mult: as sacrifica spatiul verde dinspre Neptun (unde si asa se parcheaza masini) pt a face o mini piscina.

 898. mic dejun ok, diversificat. parcare am avut si a fost super. mi-a placut ca era in curtea pensiunii. camera a fost spatioasa pentru familie, salteaua la pat memory foarte confortabila. mi-a placut ca ne-a oferit un patut pentru copil de

 899. O locatie amenajata cu foarte mult bun gust si atentie la detalii.O gazda extrem de prietenoasa dar discreta in acelasi timp.Totul la superlaitiv!FELICITARI!Vom reveni cu drag!

 900. Oamenii de aici sunt calzi și primitori; Curățenie excepțională, liniște, mic dejun gustos și bogat. Au loc de joacă pentru copii, iar până la plajă (depinde pe care o alegi) faci cam 8-15 minute cu mașina. Mi se pare locul ideal pentru familiile cu copii dar și pentru cele fără, care doar au nevoie de puțină liniște și relaxare. Mă voi întoarce cu siguranță!

 901. Totul.Camera foarte spatioasa.Atmosfera de familie.Proprietari deschisi.Ne am simtit ca acasa Bonus: 2 catei foarte prietenosi

 902. Everything , the people were amazing . There are no words to describe how good it was. Foarte plăcut , Recomand din toată inima pentru toți , o locație frumoasa cu oameni minunați . Excepțional.

 903. Așteptările au fost depășite. Un raport preț-calitate excelent, totul a fost conform descrierii. Proprietarii pensiunii sunt niște gazde minunate, am avut parte de un sejur excelent, cu siguranță vom revenii.

 904. Am apreciat felul in care arata spatiile de cazare (vila este noua, intrata in utilizare anul acesta – 2021), camera arata foarte bine si foarte spatioasa si comoda, calitatea materialelor folosite este una premium iar serviciile au fost excelente. Exista o curte mare, spatioasa si umborasa, cu locuri precum masute si sezlonguri si hamace in care iti poti petrece seara, dupa retragerea de pe plaja. Gazdele sunt foarte primitoare si amabile. Recomandam cu drag!

 905. O grădină , excelentă.O curățenie desăvârșită in cameră.

 906. Au un parc în curte foarte frumos aranjat și organizat. Este superb. Hamacele sunt funcționale și te poți odihni în ele liniștit.

 907. Camera spatioasa, foarte curata, pat foarte comod. Curtea arata exceptional, poti servi micul dejun afara sau inauntru, foarte frumos amenajat. Proprietarii foarte prietenosi . O locatie de nota 10

 908. Locul este absolut fara repros. Parcare in numarul de locuri al camerelor. Curatenia este impecabila. Proprietarii sunt extraordinari, discreti, dar si prietenosi, dornici sa iti faca sederea cat mai placuta. Sa va spun ca voi mai reveni. Da.

 909. Zona Linistita , loc de parcare securizat, personal amabil , curatenie , amenajarile din curte frumoase .

 910. mic dejun ok, diversificat. parcare am avut si a fost super. mi-a placut ca era in curtea pensiunii. camera a fost spatioasa pentru familie, salteaua la pat memory foarte confortabila. mi-a placut ca ne-a oferit un patut pentru copil de

 911. O locatie amenajata cu foarte mult bun gust si atentie la detalii.O gazda extrem de prietenoasa dar discreta in acelasi timp.Totul la superlaitiv!FELICITARI!Vom reveni cu drag!

 912. Oamenii de aici sunt calzi și primitori; Curățenie excepțională, liniște, mic dejun gustos și bogat. Au loc de joacă pentru copii, iar până la plajă (depinde pe care o alegi) faci cam 8-15 minute cu mașina. Mi se pare locul ideal pentru familiile cu copii dar și pentru cele fără, care doar au nevoie de puțină liniște și relaxare. Mă voi întoarce cu siguranță!

 913. Totul.Camera foarte spatioasa.Atmosfera de familie.Proprietari deschisi.Ne am simtit ca acasa Bonus: 2 catei foarte prietenosi

 914. Everything , the people were amazing . There are no words to describe how good it was. Foarte plăcut , Recomand din toată inima pentru toți , o locație frumoasa cu oameni minunați . Excepțional.

 915. Așteptările au fost depășite. Un raport preț-calitate excelent, totul a fost conform descrierii. Proprietarii pensiunii sunt niște gazde minunate, am avut parte de un sejur excelent, cu siguranță vom revenii.

 916. Am apreciat felul in care arata spatiile de cazare (vila este noua, intrata in utilizare anul acesta – 2021), camera arata foarte bine si foarte spatioasa si comoda, calitatea materialelor folosite este una premium iar serviciile au fost excelente. Exista o curte mare, spatioasa si umborasa, cu locuri precum masute si sezlonguri si hamace in care iti poti petrece seara, dupa retragerea de pe plaja. Gazdele sunt foarte primitoare si amabile. Recomandam cu drag!

 917. O grădină , excelentă.O curățenie desăvârșită in cameră.

 918. Au un parc în curte foarte frumos aranjat și organizat. Este superb. Hamacele sunt funcționale și te poți odihni în ele liniștit.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled