Cazare in Gura Humorului 4 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Gura Humorului fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Gura Humorului recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Gura Humorului – Romania

★★★ Pension La Roata

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa in Bucovina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Rose Residence

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

HANUL VANATORULUI

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Casa Arinis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Hilde's Residence

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Varvara de Bucovina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Gura Humorului am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Gura Humorului bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Antonia si Mina Toderaș din Marinesti, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Antonia si Mina Toderaș din Marinesti, jud. GorjCazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Flaviu si Emanuil Cristescu din Coseni, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Gura Humorului, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Flaviu si Emanuil Cristescu din Coseni, jud. Covasna – Cazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Andrei si Fiona Focșanu din Afrimesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Andrei si Fiona Focșanu din Afrimesti, jud. Arges – Cazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Anton si Amalia Dobrin din Coteana, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Gura Humorului!

  (Anton si Amalia Dobrin din Coteana, jud. Olt – Cazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Adonis si Octaviu Captaru din Griesti, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Gura Humorului, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Adonis si Octaviu Captaru din Griesti, jud. Iasi – Cazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Eleonora si Hortensia Aldulescu din Gura Rosiei, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Gura Humorului.

  (Eleonora si Hortensia Aldulescu din Gura Rosiei, jud. Alba – Cazare in Gura Humorului 4 persoane)

 1. – amplasarea, panorama f frumoasa a stațiunii – am ajuns la ora 12 la hotel, însă ni s-a oferit o camera ( din 3 ) imediat, nu am fost nevoiți sa așteptam check in ul de la ora 14 – personal amabil

 2. Superb,personalul foarte amabil,o sa revenim cu drag!

 3. Personalul cu experienţă a fost foarte atent cu noi şi ne-am simţit ca într-o mare familie. Am discutat liber orice şi ni s-a răspuns prompt la fiecare solicitare.

 4. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 5. Tot ce tine de curatenie,turism,amabilitatea personalului.

 6. Totul a fost foarte bine. Am ramas placut impresionat de faptul ca nu am fost incasat pentru patutul de copil pe care l-am cerut in camera desi se specifica ca acesta costa 10 Euro pe noapte. Recomand cu caldura hotelul. PS: La atitudinea personalului din restaurant mai trebuie lucrat, insa cred ca aceasta este o problema des intalnita in tara noastra.

 7. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 8. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 9. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 10. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 11. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 12. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 13. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 14. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 15. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 16. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 17. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 18. Curat, confortabil, raport calitate preț excelent!

 19. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 20. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 21. Doua zile minunate : de dimineață chelneri deosebit de amabili, mic dejun bine ales, foarte bun si satios. Ce sa mai vorbim de receptionera. …. amabilitate, bun simt, corectitudine, un om care îți deschide ușa cu zâmbetul pe buze. Mai rar!!!! Mulțumim și abia așteptăm să revenim!

 22. Foarte faine terasele imobilului. Ne-am relaxat seara dupa ce am venit din plimbari si dimineata la cafea. Imobilul este situat chiar la sosea ceea ce permite un acces foarte usor la soseaua principala si de acolo spre locurile de vizitat. Aproape de Manastirea Voronet si de Escalada Aventura Parc. Aproape de Catedrala din Gura Humorului. Este vis-a-vis de un super market cu preturi foarte bune. Bucataria utilata ceea ce permite pregatirea cafelei, a micului dejun si chiar a unor feluri de mancare – noi am facut fara vreo problema paste carbonara. In rest, curatenie impecabila.

 23. Proprietate curată, călduroasă si spațioasă. Ne-au fost puse la dispoziție toate utilitătile necesare unei șederi confortabile.

 24. Apartamentul spatios, terasa incantatoare, foarte curat, paturi confortabile. Gazdele extrem de primitoare, gata sa indeplineasca cele mai neasteptate cereri cu maxima promptitudine si eleganta.

 25. – amplasarea, panorama f frumoasa a stațiunii – am ajuns la ora 12 la hotel, însă ni s-a oferit o camera ( din 3 ) imediat, nu am fost nevoiți sa așteptam check in ul de la ora 14 – personal amabil

 26. Superb,personalul foarte amabil,o sa revenim cu drag!

 27. Personalul cu experienţă a fost foarte atent cu noi şi ne-am simţit ca într-o mare familie. Am discutat liber orice şi ni s-a răspuns prompt la fiecare solicitare.

 28. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 29. Tot ce tine de curatenie,turism,amabilitatea personalului.

 30. Totul a fost foarte bine. Am ramas placut impresionat de faptul ca nu am fost incasat pentru patutul de copil pe care l-am cerut in camera desi se specifica ca acesta costa 10 Euro pe noapte. Recomand cu caldura hotelul. PS: La atitudinea personalului din restaurant mai trebuie lucrat, insa cred ca aceasta este o problema des intalnita in tara noastra.

 31. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 32. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 33. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 34. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 35. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 36. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 37. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 38. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 39. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 40. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 41. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 42. Curat, confortabil, raport calitate preț excelent!

 43. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 44. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 45. Doua zile minunate : de dimineață chelneri deosebit de amabili, mic dejun bine ales, foarte bun si satios. Ce sa mai vorbim de receptionera. …. amabilitate, bun simt, corectitudine, un om care îți deschide ușa cu zâmbetul pe buze. Mai rar!!!! Mulțumim și abia așteptăm să revenim!

 46. Foarte faine terasele imobilului. Ne-am relaxat seara dupa ce am venit din plimbari si dimineata la cafea. Imobilul este situat chiar la sosea ceea ce permite un acces foarte usor la soseaua principala si de acolo spre locurile de vizitat. Aproape de Manastirea Voronet si de Escalada Aventura Parc. Aproape de Catedrala din Gura Humorului. Este vis-a-vis de un super market cu preturi foarte bune. Bucataria utilata ceea ce permite pregatirea cafelei, a micului dejun si chiar a unor feluri de mancare – noi am facut fara vreo problema paste carbonara. In rest, curatenie impecabila.

 47. Proprietate curată, călduroasă si spațioasă. Ne-au fost puse la dispoziție toate utilitătile necesare unei șederi confortabile.

 48. Apartamentul spatios, terasa incantatoare, foarte curat, paturi confortabile. Gazdele extrem de primitoare, gata sa indeplineasca cele mai neasteptate cereri cu maxima promptitudine si eleganta.

 49. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 50. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 51. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 52. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 53. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 54. Tot ce tine de curatenie,turism,amabilitatea personalului.

 55. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 56. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 57. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 58. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 59. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 60. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 61. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 62. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 63. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 64. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 65. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 66. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 67. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 68. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 69. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 70. Mi-a plăcut servirea, mâncarea, locația, în principiu totul, felicitări.

 71. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 72. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 73. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 74. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 75. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 76. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 77. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 78. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 79. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 80. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 81. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 82. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 83. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 84. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 85. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 86. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 87. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 88. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 89. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 90. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 91. Mi-a plăcut servirea, mâncarea, locația, în principiu totul, felicitări.

 92. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 93. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 94. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 95. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 96. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 97. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 98. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 99. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 100. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 101. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 102. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 103. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 104. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 105. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 106. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 107. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 108. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 109. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 110. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 111. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 112. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 113. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 114. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 115. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 116. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 117. Locație grozavă! Liniște, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 118. Totul e cool,spatiul de joaca, bucatarie moderna, semineul cu lemne in locul spatios unde servesti masa si gazda super.

 119. Personal dragut, primitor. Peisaj genial. Camere micute si calduroase. Frumos decorat. Curat.

 120. Locatia frumoasa, multe locuri de relaxare la exterior.

 121. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 122. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 123. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 124. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 125. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 126. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 127. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 128. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 129. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 130. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 131. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 132. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 133. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 134. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 135. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 136. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 137. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 138. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 139. Totul e cool,spatiul de joaca, bucatarie moderna, semineul cu lemne in locul spatios unde servesti masa si gazda super.

 140. Personal dragut, primitor. Peisaj genial. Camere micute si calduroase. Frumos decorat. Curat.

 141. Locatia frumoasa, multe locuri de relaxare la exterior.

 142. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 143. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 144. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 145. Curățenie si gazde foarte amabile,mancare foarte buna.Cu siguranța vom reveni😘

 146. Totul. Curat, camera mare, patul mare si confortabil.

 147. Condiții bune in camere, acces la grătar. Aproape de pârtie si piscina

 148. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 149. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 150. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 151. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 152. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 153. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 154. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 155. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 156. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 157. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 158. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 159. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 160. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 161. Daniela-cristina martie 2, 2019 at 9:24 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 162. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 163. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 164. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 165. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 166. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 167. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 168. Locație grozavă! Liniște, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 169. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 170. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 171. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 172. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 173. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 174. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 175. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 176. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 177. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 178. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 179. Daniela-cristina martie 9, 2019 at 12:27 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 180. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 181. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 182. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 183. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 184. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 185. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 186. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 187. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 188. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 189. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 190. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 191. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 192. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 193. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradiționale foarte gustoase, Priveliștea foarte frumoasa. Camera călduroasă.

 194. Locație excelentă, hotelul are toate condițiile, curățenie , totul cu bun gust. Personalul este foarte amabil, răspunsul la solicitarea mea a venit foarte rapid din partea lor.

 195. – amplasarea, panorama f frumoasa a stațiunii – am ajuns la ora 12 la hotel, însă ni s-a oferit o camera ( din 3 ) imediat, nu am fost nevoiți sa așteptam check in ul de la ora 14 – personal amabil

 196. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 197. Patul super confortabil și odihnitor. Locația bună, Baia super. Recomand 100%. Curățenie!

 198. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 199. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 200. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 201. Camera spatioasa, patul foarte comfortabil si privelistea foarte frumoasa!

 202. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 203. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 204. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 205. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 206. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 207. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 208. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 209. Daniela-cristina aprilie 1, 2019 at 7:28 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 210. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 211. Mi-a plăcut servirea, mâncarea, locația, în principiu totul, felicitări.

 212. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 213. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 214. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 215. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 216. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 217. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 218. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 219. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 220. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 221. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 222. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 223. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 224. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 225. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 226. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 227. Patul super confortabil și odihnitor. Locația bună, Baia super. Recomand 100%. Curățenie!

 228. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 229. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 230. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 231. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 232. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 233. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 234. Camera spatioasa, patul foarte comfortabil si privelistea foarte frumoasa!

 235. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 236. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 237. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 238. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 239. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 240. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 241. Mi-a plăcut servirea, mâncarea, locația, în principiu totul, felicitări.

 242. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 243. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 244. patul foarte confortabil, liniste, priveliste superba

 245. Parcare mare, mâncare bună, locație bună, recomand cu plăcere.

 246. Este plasat foarte bine, hotelul este proaspăt renovat, curat și modern, angajați amabili, mâncarea buna la restaurant, mic dejun divers și gustos.

 247. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 248. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 249. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 250. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 251. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 252. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 253. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 254. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 255. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 256. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 257. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 258. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 259. Foarte frumos.Personal amabil.Bucatarul foarte bun

 260. Personalul foarte amabil,meniul pregatit foarte foarte bun.A fost o petrecere reusita ca urmare a calitatilor dovedite atat de ospatari cat si de bucatari.Felicitari !

 261. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradiționale foarte gustoase, Priveliștea foarte frumoasa. Camera călduroasă.

 262. Am ramas placut impresionati de gazde si de locatie. Ne-am simtit foarte confortabil pe toata durata sederii. Camere spatioase si dotate corespunzator, proprietari generosi si foarte atenti la nevoile oaspetilor. Am alege cu siguranta Casa Andrada si Ilinca din nou, daca am calatori prin zona. Multumim pentru cafeaua de dimineata si daruri!

 263. O gazda primitoare,atenta dar în același timp discreta. Ne vom întoarce cu plăcere,oricând vom avea ocazia.

 264. Locatie perfecta, foarte aproape de centru. Gazde extraordinar de amabile si generoase. Gradina minunata. Camere confortabile si foarte curate. Mic dejun generos. Una din cele mai confortabile deplasari in interes de serviciu.

 265. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 266. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornulețe cu gem facute atunci de gazda.

 267. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

 268. Curatenie , ospitalitate din partea gazdelor si liniste.Recomand!

 269. Proprietarii niste oameni extraordinari. Am mai fost si in minicanta de 1 decembrie, la fel de amabili. Din partea casei, dimineata deja traditionalele dulciuri de casa si cafea, iar cand am venit de la schi ne astepta cu o ciorba extraordinara si friptura, Delicioase!! Vom reveni cu mare placere!!

 270. totul, surpriza cu care care ne-au asteptat dimineata( cefeluta si ceva dulce facut in casa).

 271. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 272. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 273. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 274. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 275. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 276. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 277. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 278. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 279. Daniela-cristina aprilie 24, 2019 at 9:41 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 280. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 281. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 282. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 283. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 284. Patul super confortabil și odihnitor. Locația bună, Baia super. Recomand 100%. Curățenie!

 285. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 286. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 287. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 288. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 289. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 290. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 291. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 292. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 293. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 294. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 295. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 296. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 297. Daniela-cristina aprilie 28, 2019 at 12:21 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 298. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 299. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 300. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 301. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 302. Patul super confortabil și odihnitor. Locația bună, Baia super. Recomand 100%. Curățenie!

 303. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 304. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 305. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 306. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 307. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 308. Noul centru spa este superb, nu ai cum sa te plictisești. Mai ales daca nu este aglomerat hotelul 🙂

 309. Elegant curat cald ospitalitate mâncare foarte bună

 310. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 311. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 312. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 313. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 314. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 315. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 316. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 317. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 318. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 319. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 320. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 321. Daniela-cristina mai 3, 2019 at 1:23 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 322. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 323. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 324. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 325. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 326. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 327. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 328. Amplasarea, curatenia, personalul receptiv, atent, amabil.

 329. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 330. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 331. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 332. Noul centru spa este superb, nu ai cum sa te plictisești. Mai ales daca nu este aglomerat hotelul 🙂

 333. Elegant curat cald ospitalitate mâncare foarte bună

 334. Apartamentul foarte curat, călduros si spațios. Am avut la dispoziție toate utilitățile. Proprietarii niste oameni de nota 10! Vom reveni cu drag si vom recomanda mai departe acest apartament!!

 335. Curățenie impecabila. Un apartament renovat cu bun gust, aflat în centrul Gura Humorului, dotat cu tot ce trebuie. M a impresionat.

 336. Totul a fost ok…recomand cu drag locatia.cu siguranta vom reveni…

 337. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 338. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 339. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 340. Camerele erau foarte curate si linistite, personalul foarte amabil si mancarea gustoasa.

 341. patul foarte confortabil, liniste, priveliste superba

 342. Parcare mare, mâncare bună, locație bună, recomand cu plăcere.

 343. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 344. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 345. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 346. Micul dejun a fost bun, servirea de nota 10, personalul foarte amabil. Raportul calitate-pret este foarte bun. A fost o surpriza placuta cazarea aici, este chiar langa piata si are restaurante bune prin apropiere pentru pranz si cina.

 347. Amplasarea, curatenia, personalul receptiv, atent, amabil.

 348. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 349. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 350. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 351. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 352. Foarte frumos.Personal amabil.Bucatarul foarte bun

 353. Personalul foarte amabil,meniul pregatit foarte foarte bun.A fost o petrecere reusita ca urmare a calitatilor dovedite atat de ospatari cat si de bucatari.Felicitari !

 354. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradiționale foarte gustoase, Priveliștea foarte frumoasa. Camera călduroasă.

 355. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 356. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornulețe cu gem facute atunci de gazda.

 357. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

 358. A fost foarte confortabila camera. baia e foarte mare, cada mare, patul foarte confortabil, are si balcon.

 359. La pensiunea nimic în schimb zona este excelenta mai ales Complex Arinis.

 360. Mi-a placut curatenia din camera, amenajarea acesteia, faptul ca are balcon si cada jacuzzi.

 361. personal dragut,,, curatenie in camere bucatarie utilata sala de mese frumoasa

 362. Personalul foarte amabil si vreau sa ii multumesc pe aceasta cale doamnei Rodica Andrei pentru ca a putut sa ma primeasca la acea ora. Camera a fost intima si primitoare. Multumesc tare mult pentru tot!

 363. Pensiunea este situata într-o zona cu multa liniște și o vedere faina spre munte. Mi-a plăcut foarte mult, faptul că m-am cazat al treilea an consecutiv, cred că spune totul. Este foarte ușor de ajuns, la primul semafor de la intrarea în Gura Humorului dinspre Iași, la dreapta 150 de metri. In partea stângă după semafor este amplasat un supermarket. Apreciez in mod deosebit personalul pensiunii.

 364. Petrut-laurentiu mai 14, 2019 at 9:04 am

  Totul! Cazarea a fost excelentă: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare și înțelegătoare fata de solicitările noastre. Deși am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: mâncarea a fost de o calitate excelentă și diversificată în fiecare dintre cele trei dimineți. Domeniul pe care sunt amplasate vilele și casele este foarte frumos amenajat și merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, atât de bine conservate și puse în valoare. Noi suntem cei care trebuie să mulțumim pentru un sejur atât de plăcut!

 365. Exceptional realizat tot ansamblul de case, personalul foarte amabil. Curatenie, mancare, cazare de 5 stele.

 366. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 367. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 368. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 369. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 370. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 371. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 372. Daniela-cristina mai 14, 2019 at 9:04 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 373. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 374. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 375. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 376. Apartamentul foarte curat, călduros si spațios. Am avut la dispoziție toate utilitățile. Proprietarii niste oameni de nota 10! Vom reveni cu drag si vom recomanda mai departe acest apartament!!

 377. Curățenie impecabila. Un apartament renovat cu bun gust, aflat în centrul Gura Humorului, dotat cu tot ce trebuie. M a impresionat.

 378. Totul a fost ok…recomand cu drag locatia.cu siguranta vom reveni…

 379. Deși am crezut inițial că doar locația in natura a pensiunii, aproape de pădure, frumusețea locurilor cat si arhitectura drăguță a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excepțional, preocupat de binele oaspeților, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoasă și o bucătărie românească tradițională fantastică, fapt care ne determină să spunem că ne-am simtit intr-adevar răsfățați și să promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 380. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 381. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 382. Personalul foarte amabil și dispus să te ajute. Apă caldă trebuie sa aștepți 1-2 minute sa vina caldă, dar apoi este caldă permanent. Căldură permanentă în cameră, asigurând confortul necesar odihnei. Curat, așternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguranță, acces cu barieră.

 383. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 384. Micul dejun a fost bun, servirea de nota 10, personalul foarte amabil. Raportul calitate-pret este foarte bun. A fost o surpriza placuta cazarea aici, este chiar langa piata si are restaurante bune prin apropiere pentru pranz si cina.

 385. Petrut-laurentiu mai 18, 2019 at 4:19 pm

  Totul! Cazarea a fost excelentă: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare și înțelegătoare fata de solicitările noastre. Deși am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: mâncarea a fost de o calitate excelentă și diversificată în fiecare dintre cele trei dimineți. Domeniul pe care sunt amplasate vilele și casele este foarte frumos amenajat și merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, atât de bine conservate și puse în valoare. Noi suntem cei care trebuie să mulțumim pentru un sejur atât de plăcut!

 386. Exceptional realizat tot ansamblul de case, personalul foarte amabil. Curatenie, mancare, cazare de 5 stele.

 387. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 388. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 389. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 390. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 391. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 392. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 393. Daniela-cristina mai 18, 2019 at 4:19 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 394. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 395. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 396. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 397. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 398. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 399. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled