Cazare in Gura Humorului 4 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Gura Humorului fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Gura Humorului recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Gura Humorului – Romania

★★★★ Hotel Buchenland

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Aldi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pension La Roata

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Piatra Pinului Ski & Spa

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Casa Doamnei Voronet

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Sim House

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pension Elegance

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Gura Humorului am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Gura Humorului bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Antonia si Mina Toderaș din Marinesti, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Antonia si Mina Toderaș din Marinesti, jud. GorjCazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Flaviu si Emanuil Cristescu din Coseni, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Gura Humorului, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Flaviu si Emanuil Cristescu din Coseni, jud. Covasna – Cazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Andrei si Fiona Focșanu din Afrimesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Andrei si Fiona Focșanu din Afrimesti, jud. Arges – Cazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Anton si Amalia Dobrin din Coteana, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Gura Humorului!

  (Anton si Amalia Dobrin din Coteana, jud. Olt – Cazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Adonis si Octaviu Captaru din Griesti, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Gura Humorului, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Adonis si Octaviu Captaru din Griesti, jud. Iasi – Cazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Eleonora si Hortensia Aldulescu din Gura Rosiei, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Gura Humorului.

  (Eleonora si Hortensia Aldulescu din Gura Rosiei, jud. Alba – Cazare in Gura Humorului 4 persoane)

 1. – amplasarea, panorama f frumoasa a stațiunii – am ajuns la ora 12 la hotel, însă ni s-a oferit o camera ( din 3 ) imediat, nu am fost nevoiți sa așteptam check in ul de la ora 14 – personal amabil

 2. Superb,personalul foarte amabil,o sa revenim cu drag!

 3. Personalul cu experienţă a fost foarte atent cu noi şi ne-am simţit ca într-o mare familie. Am discutat liber orice şi ni s-a răspuns prompt la fiecare solicitare.

 4. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 5. Tot ce tine de curatenie,turism,amabilitatea personalului.

 6. Totul a fost foarte bine. Am ramas placut impresionat de faptul ca nu am fost incasat pentru patutul de copil pe care l-am cerut in camera desi se specifica ca acesta costa 10 Euro pe noapte. Recomand cu caldura hotelul. PS: La atitudinea personalului din restaurant mai trebuie lucrat, insa cred ca aceasta este o problema des intalnita in tara noastra.

 7. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 8. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 9. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 10. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 11. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 12. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 13. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 14. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 15. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 16. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 17. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 18. Curat, confortabil, raport calitate preț excelent!

 19. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 20. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 21. Doua zile minunate : de dimineață chelneri deosebit de amabili, mic dejun bine ales, foarte bun si satios. Ce sa mai vorbim de receptionera. …. amabilitate, bun simt, corectitudine, un om care îți deschide ușa cu zâmbetul pe buze. Mai rar!!!! Mulțumim și abia așteptăm să revenim!

 22. Foarte faine terasele imobilului. Ne-am relaxat seara dupa ce am venit din plimbari si dimineata la cafea. Imobilul este situat chiar la sosea ceea ce permite un acces foarte usor la soseaua principala si de acolo spre locurile de vizitat. Aproape de Manastirea Voronet si de Escalada Aventura Parc. Aproape de Catedrala din Gura Humorului. Este vis-a-vis de un super market cu preturi foarte bune. Bucataria utilata ceea ce permite pregatirea cafelei, a micului dejun si chiar a unor feluri de mancare – noi am facut fara vreo problema paste carbonara. In rest, curatenie impecabila.

 23. Proprietate curată, călduroasă si spațioasă. Ne-au fost puse la dispoziție toate utilitătile necesare unei șederi confortabile.

 24. Apartamentul spatios, terasa incantatoare, foarte curat, paturi confortabile. Gazdele extrem de primitoare, gata sa indeplineasca cele mai neasteptate cereri cu maxima promptitudine si eleganta.

 25. – amplasarea, panorama f frumoasa a stațiunii – am ajuns la ora 12 la hotel, însă ni s-a oferit o camera ( din 3 ) imediat, nu am fost nevoiți sa așteptam check in ul de la ora 14 – personal amabil

 26. Superb,personalul foarte amabil,o sa revenim cu drag!

 27. Personalul cu experienţă a fost foarte atent cu noi şi ne-am simţit ca într-o mare familie. Am discutat liber orice şi ni s-a răspuns prompt la fiecare solicitare.

 28. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 29. Tot ce tine de curatenie,turism,amabilitatea personalului.

 30. Totul a fost foarte bine. Am ramas placut impresionat de faptul ca nu am fost incasat pentru patutul de copil pe care l-am cerut in camera desi se specifica ca acesta costa 10 Euro pe noapte. Recomand cu caldura hotelul. PS: La atitudinea personalului din restaurant mai trebuie lucrat, insa cred ca aceasta este o problema des intalnita in tara noastra.

 31. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 32. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 33. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 34. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 35. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 36. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 37. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 38. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 39. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 40. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 41. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 42. Curat, confortabil, raport calitate preț excelent!

 43. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 44. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 45. Doua zile minunate : de dimineață chelneri deosebit de amabili, mic dejun bine ales, foarte bun si satios. Ce sa mai vorbim de receptionera. …. amabilitate, bun simt, corectitudine, un om care îți deschide ușa cu zâmbetul pe buze. Mai rar!!!! Mulțumim și abia așteptăm să revenim!

 46. Foarte faine terasele imobilului. Ne-am relaxat seara dupa ce am venit din plimbari si dimineata la cafea. Imobilul este situat chiar la sosea ceea ce permite un acces foarte usor la soseaua principala si de acolo spre locurile de vizitat. Aproape de Manastirea Voronet si de Escalada Aventura Parc. Aproape de Catedrala din Gura Humorului. Este vis-a-vis de un super market cu preturi foarte bune. Bucataria utilata ceea ce permite pregatirea cafelei, a micului dejun si chiar a unor feluri de mancare – noi am facut fara vreo problema paste carbonara. In rest, curatenie impecabila.

 47. Proprietate curată, călduroasă si spațioasă. Ne-au fost puse la dispoziție toate utilitătile necesare unei șederi confortabile.

 48. Apartamentul spatios, terasa incantatoare, foarte curat, paturi confortabile. Gazdele extrem de primitoare, gata sa indeplineasca cele mai neasteptate cereri cu maxima promptitudine si eleganta.

 49. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 50. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 51. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 52. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 53. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 54. Tot ce tine de curatenie,turism,amabilitatea personalului.

 55. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 56. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 57. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 58. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 59. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 60. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 61. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 62. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 63. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 64. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 65. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 66. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 67. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 68. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 69. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 70. Mi-a plăcut servirea, mâncarea, locația, în principiu totul, felicitări.

 71. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 72. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 73. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 74. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 75. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 76. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 77. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 78. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 79. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 80. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 81. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 82. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 83. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 84. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 85. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 86. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 87. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 88. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 89. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 90. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 91. Mi-a plăcut servirea, mâncarea, locația, în principiu totul, felicitări.

 92. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 93. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 94. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 95. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 96. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 97. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 98. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 99. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 100. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 101. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 102. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 103. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 104. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 105. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 106. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 107. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 108. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 109. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 110. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 111. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 112. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 113. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 114. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 115. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 116. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 117. Locație grozavă! Liniște, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 118. Totul e cool,spatiul de joaca, bucatarie moderna, semineul cu lemne in locul spatios unde servesti masa si gazda super.

 119. Personal dragut, primitor. Peisaj genial. Camere micute si calduroase. Frumos decorat. Curat.

 120. Locatia frumoasa, multe locuri de relaxare la exterior.

 121. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 122. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 123. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 124. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 125. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 126. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 127. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 128. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 129. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 130. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 131. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 132. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 133. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 134. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 135. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 136. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 137. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 138. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 139. Totul e cool,spatiul de joaca, bucatarie moderna, semineul cu lemne in locul spatios unde servesti masa si gazda super.

 140. Personal dragut, primitor. Peisaj genial. Camere micute si calduroase. Frumos decorat. Curat.

 141. Locatia frumoasa, multe locuri de relaxare la exterior.

 142. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 143. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 144. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 145. Curățenie si gazde foarte amabile,mancare foarte buna.Cu siguranța vom reveni😘

 146. Totul. Curat, camera mare, patul mare si confortabil.

 147. Condiții bune in camere, acces la grătar. Aproape de pârtie si piscina

 148. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 149. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 150. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 151. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 152. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 153. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 154. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 155. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 156. Liniște, deoarece nu se află la strada principală Curățenie exemplară Camerele foarte bine dotate și încălzite Bucătăria cu tot ce trebuie pentru a nu simți lipsa celei de acasă:)

 157. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 158. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 159. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 160. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 161. Daniela-cristina martie 2, 2019 at 9:24 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 162. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 163. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 164. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 165. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 166. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 167. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 168. Locație grozavă! Liniște, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 169. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 170. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 171. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 172. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 173. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 174. Aspectul și grija pentru detalii, respectul pentru Tradițiile românești.

 175. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 176. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 177. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 178. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 179. Daniela-cristina martie 9, 2019 at 12:27 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 180. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 181. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 182. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 183. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 184. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 185. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 186. Camera LOVE STORY, micul dejun din producția proprie, liniștea locație, amabilitatea personalului și a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervată) și a primit feedback de la fiecare turist!

 187. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 188. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 189. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 190. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 191. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 192. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 193. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradiționale foarte gustoase, Priveliștea foarte frumoasa. Camera călduroasă.

 194. Locație excelentă, hotelul are toate condițiile, curățenie , totul cu bun gust. Personalul este foarte amabil, răspunsul la solicitarea mea a venit foarte rapid din partea lor.

 195. – amplasarea, panorama f frumoasa a stațiunii – am ajuns la ora 12 la hotel, însă ni s-a oferit o camera ( din 3 ) imediat, nu am fost nevoiți sa așteptam check in ul de la ora 14 – personal amabil

 196. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 197. Patul super confortabil și odihnitor. Locația bună, Baia super. Recomand 100%. Curățenie!

 198. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 199. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 200. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 201. Camera spatioasa, patul foarte comfortabil si privelistea foarte frumoasa!

 202. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 203. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 204. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 205. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 206. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 207. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 208. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 209. Daniela-cristina aprilie 1, 2019 at 7:28 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 210. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 211. Mi-a plăcut servirea, mâncarea, locația, în principiu totul, felicitări.

 212. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 213. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 214. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 215. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 216. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 217. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 218. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 219. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 220. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 221. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 222. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 223. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 224. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 225. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 226. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 227. Patul super confortabil și odihnitor. Locația bună, Baia super. Recomand 100%. Curățenie!

 228. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 229. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 230. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 231. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 232. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 233. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 234. Camera spatioasa, patul foarte comfortabil si privelistea foarte frumoasa!

 235. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 236. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 237. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 238. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 239. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 240. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 241. Mi-a plăcut servirea, mâncarea, locația, în principiu totul, felicitări.

 242. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 243. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 244. patul foarte confortabil, liniste, priveliste superba

 245. Parcare mare, mâncare bună, locație bună, recomand cu plăcere.

 246. Este plasat foarte bine, hotelul este proaspăt renovat, curat și modern, angajați amabili, mâncarea buna la restaurant, mic dejun divers și gustos.

 247. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 248. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 249. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 250. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 251. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 252. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 253. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 254. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 255. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 256. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 257. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 258. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 259. Foarte frumos.Personal amabil.Bucatarul foarte bun

 260. Personalul foarte amabil,meniul pregatit foarte foarte bun.A fost o petrecere reusita ca urmare a calitatilor dovedite atat de ospatari cat si de bucatari.Felicitari !

 261. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradiționale foarte gustoase, Priveliștea foarte frumoasa. Camera călduroasă.

 262. Am ramas placut impresionati de gazde si de locatie. Ne-am simtit foarte confortabil pe toata durata sederii. Camere spatioase si dotate corespunzator, proprietari generosi si foarte atenti la nevoile oaspetilor. Am alege cu siguranta Casa Andrada si Ilinca din nou, daca am calatori prin zona. Multumim pentru cafeaua de dimineata si daruri!

 263. O gazda primitoare,atenta dar în același timp discreta. Ne vom întoarce cu plăcere,oricând vom avea ocazia.

 264. Locatie perfecta, foarte aproape de centru. Gazde extraordinar de amabile si generoase. Gradina minunata. Camere confortabile si foarte curate. Mic dejun generos. Una din cele mai confortabile deplasari in interes de serviciu.

 265. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 266. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornulețe cu gem facute atunci de gazda.

 267. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

 268. Curatenie , ospitalitate din partea gazdelor si liniste.Recomand!

 269. Proprietarii niste oameni extraordinari. Am mai fost si in minicanta de 1 decembrie, la fel de amabili. Din partea casei, dimineata deja traditionalele dulciuri de casa si cafea, iar cand am venit de la schi ne astepta cu o ciorba extraordinara si friptura, Delicioase!! Vom reveni cu mare placere!!

 270. totul, surpriza cu care care ne-au asteptat dimineata( cefeluta si ceva dulce facut in casa).

 271. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 272. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 273. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 274. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 275. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 276. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 277. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 278. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 279. Daniela-cristina aprilie 24, 2019 at 9:41 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 280. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 281. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 282. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 283. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 284. Patul super confortabil și odihnitor. Locația bună, Baia super. Recomand 100%. Curățenie!

 285. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 286. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 287. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 288. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 289. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 290. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 291. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 292. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 293. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 294. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 295. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 296. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 297. Daniela-cristina aprilie 28, 2019 at 12:21 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 298. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 299. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 300. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 301. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 302. Patul super confortabil și odihnitor. Locația bună, Baia super. Recomand 100%. Curățenie!

 303. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 304. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 305. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 306. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 307. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 308. Noul centru spa este superb, nu ai cum sa te plictisești. Mai ales daca nu este aglomerat hotelul 🙂

 309. Elegant curat cald ospitalitate mâncare foarte bună

 310. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 311. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 312. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 313. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 314. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 315. Locația liniștită, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de îmbunătățire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 316. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 317. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 318. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 319. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 320. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 321. Daniela-cristina mai 3, 2019 at 1:23 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 322. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 323. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 324. Apartamentul foarte frumos, locația aproape de centru și Complexul Arinis, gazda foarte amabilă.

 325. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 326. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 327. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 328. Amplasarea, curatenia, personalul receptiv, atent, amabil.

 329. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 330. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 331. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 332. Noul centru spa este superb, nu ai cum sa te plictisești. Mai ales daca nu este aglomerat hotelul 🙂

 333. Elegant curat cald ospitalitate mâncare foarte bună

 334. Apartamentul foarte curat, călduros si spațios. Am avut la dispoziție toate utilitățile. Proprietarii niste oameni de nota 10! Vom reveni cu drag si vom recomanda mai departe acest apartament!!

 335. Curățenie impecabila. Un apartament renovat cu bun gust, aflat în centrul Gura Humorului, dotat cu tot ce trebuie. M a impresionat.

 336. Totul a fost ok…recomand cu drag locatia.cu siguranta vom reveni…

 337. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 338. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 339. Poziție excelentă, personalul foarte amabil și atent, camera super OK.

 340. Camerele erau foarte curate si linistite, personalul foarte amabil si mancarea gustoasa.

 341. patul foarte confortabil, liniste, priveliste superba

 342. Parcare mare, mâncare bună, locație bună, recomand cu plăcere.

 343. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 344. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 345. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 346. Micul dejun a fost bun, servirea de nota 10, personalul foarte amabil. Raportul calitate-pret este foarte bun. A fost o surpriza placuta cazarea aici, este chiar langa piata si are restaurante bune prin apropiere pentru pranz si cina.

 347. Amplasarea, curatenia, personalul receptiv, atent, amabil.

 348. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 349. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 350. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 351. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 352. Foarte frumos.Personal amabil.Bucatarul foarte bun

 353. Personalul foarte amabil,meniul pregatit foarte foarte bun.A fost o petrecere reusita ca urmare a calitatilor dovedite atat de ospatari cat si de bucatari.Felicitari !

 354. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradiționale foarte gustoase, Priveliștea foarte frumoasa. Camera călduroasă.

 355. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 356. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornulețe cu gem facute atunci de gazda.

 357. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

 358. A fost foarte confortabila camera. baia e foarte mare, cada mare, patul foarte confortabil, are si balcon.

 359. La pensiunea nimic în schimb zona este excelenta mai ales Complex Arinis.

 360. Mi-a placut curatenia din camera, amenajarea acesteia, faptul ca are balcon si cada jacuzzi.

 361. personal dragut,,, curatenie in camere bucatarie utilata sala de mese frumoasa

 362. Personalul foarte amabil si vreau sa ii multumesc pe aceasta cale doamnei Rodica Andrei pentru ca a putut sa ma primeasca la acea ora. Camera a fost intima si primitoare. Multumesc tare mult pentru tot!

 363. Pensiunea este situata într-o zona cu multa liniște și o vedere faina spre munte. Mi-a plăcut foarte mult, faptul că m-am cazat al treilea an consecutiv, cred că spune totul. Este foarte ușor de ajuns, la primul semafor de la intrarea în Gura Humorului dinspre Iași, la dreapta 150 de metri. In partea stângă după semafor este amplasat un supermarket. Apreciez in mod deosebit personalul pensiunii.

 364. Petrut-laurentiu mai 14, 2019 at 9:04 am

  Totul! Cazarea a fost excelentă: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare și înțelegătoare fata de solicitările noastre. Deși am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: mâncarea a fost de o calitate excelentă și diversificată în fiecare dintre cele trei dimineți. Domeniul pe care sunt amplasate vilele și casele este foarte frumos amenajat și merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, atât de bine conservate și puse în valoare. Noi suntem cei care trebuie să mulțumim pentru un sejur atât de plăcut!

 365. Exceptional realizat tot ansamblul de case, personalul foarte amabil. Curatenie, mancare, cazare de 5 stele.

 366. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 367. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 368. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 369. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 370. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 371. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 372. Daniela-cristina mai 14, 2019 at 9:04 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 373. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 374. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 375. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 376. Apartamentul foarte curat, călduros si spațios. Am avut la dispoziție toate utilitățile. Proprietarii niste oameni de nota 10! Vom reveni cu drag si vom recomanda mai departe acest apartament!!

 377. Curățenie impecabila. Un apartament renovat cu bun gust, aflat în centrul Gura Humorului, dotat cu tot ce trebuie. M a impresionat.

 378. Totul a fost ok…recomand cu drag locatia.cu siguranta vom reveni…

 379. Deși am crezut inițial că doar locația in natura a pensiunii, aproape de pădure, frumusețea locurilor cat si arhitectura drăguță a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excepțional, preocupat de binele oaspeților, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoasă și o bucătărie românească tradițională fantastică, fapt care ne determină să spunem că ne-am simtit intr-adevar răsfățați și să promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 380. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 381. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 382. Personalul foarte amabil și dispus să te ajute. Apă caldă trebuie sa aștepți 1-2 minute sa vina caldă, dar apoi este caldă permanent. Căldură permanentă în cameră, asigurând confortul necesar odihnei. Curat, așternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguranță, acces cu barieră.

 383. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 384. Micul dejun a fost bun, servirea de nota 10, personalul foarte amabil. Raportul calitate-pret este foarte bun. A fost o surpriza placuta cazarea aici, este chiar langa piata si are restaurante bune prin apropiere pentru pranz si cina.

 385. Petrut-laurentiu mai 18, 2019 at 4:19 pm

  Totul! Cazarea a fost excelentă: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare și înțelegătoare fata de solicitările noastre. Deși am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: mâncarea a fost de o calitate excelentă și diversificată în fiecare dintre cele trei dimineți. Domeniul pe care sunt amplasate vilele și casele este foarte frumos amenajat și merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, atât de bine conservate și puse în valoare. Noi suntem cei care trebuie să mulțumim pentru un sejur atât de plăcut!

 386. Exceptional realizat tot ansamblul de case, personalul foarte amabil. Curatenie, mancare, cazare de 5 stele.

 387. Totul pare “nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 388. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 389. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 390. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 391. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 392. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 393. Daniela-cristina mai 18, 2019 at 4:19 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 394. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 395. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 396. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 397. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 398. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 399. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 400. Peisaj superb! Loc linistit si curat! Gazda amabila si prietenoasa! In fiecare dimineata ne servea cu prajituri si cafea! Ne am simtit foarte bine, ca in familie, la rude!!!

 401. Atmosfera placuta, de comfort. Curat. Gazda primitoare. Ne-a oferit o felie generoasa de pasca, ca o tarta si o cafea foarte buna din parte casei. Parcare inclusa. Recomand

 402. Gazde foarte primitoare, locație liniștita, pieisaje de vis! Cafeaua și cozonacul, excelente!

 403. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 404. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 405. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 406. Personalul a fost foarte primitor,amabil. Locația este de vis,o recomand tuturor celor care vor sa se simtă in alta epocă. Totul a fost perfect,locația,personalul,micul dejun.

 407. Micul dejun este delicios, iar personalul este foarte prietenos si ofera multe sfaturi.

 408. Petrut-laurentiu mai 24, 2019 at 12:48 pm

  Totul! Cazarea a fost excelentă: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare și înțelegătoare fata de solicitările noastre. Deși am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: mâncarea a fost de o calitate excelentă și diversificată în fiecare dintre cele trei dimineți. Domeniul pe care sunt amplasate vilele și casele este foarte frumos amenajat și merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, atât de bine conservate și puse în valoare. Noi suntem cei care trebuie să mulțumim pentru un sejur atât de plăcut!

 409. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 410. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 411. Daniela-cristina mai 24, 2019 at 12:48 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 412. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 413. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 414. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 415. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 416. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 417. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 418. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 419. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 420. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 421. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 422. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 423. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 424. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 425. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 426. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 427. Ionut-gabriel iunie 1, 2019 at 9:47 pm

  Aproape de centru si de puncte turistice, parcare ok, camera destul de curata cu vedere la raul Humor, destul de ieftin.

 428. Personalul foarte amabil și dispus să te ajute. Apă caldă trebuie sa aștepți 1-2 minute sa vina caldă, dar apoi este caldă permanent. Căldură permanentă în cameră, asigurând confortul necesar odihnei. Curat, așternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguranță, acces cu barieră.

 429. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 430. Locația este mai frumoasă în realitate decât în poze. Multă liniște,curățenie si mult bun gust în amenajările interioare. Un sejur ideal pentru o pereche ce dorește să mai uite de stresul cotidian. Foarte aproape de centru. Ne pare rău că n-am plecat in plimbare cu bicicletele puse la dispoziție de pensiune din cauză că a plouat.

 431. Totul este minunat ! Te simti acasa din toate punctele de vedere. Vom reveni de fiecare dată când vom ajunge în Gura Humorului

 432. Utilitatile si dimensiunea camerelor; curatenia si personalul primitor; proximitatea de oras

 433. Gasesti ceea ce platesti – conditii excelente: camera mare, luminoasa, bine amenajata; foarte curat, miros placut in camera, prosoape si lenjerie impecabile; mobilier nou si modern, patul odihnitor cu saltea cu memorie; balcon cu vedere la munte; produse cosmetice de calitate; gradina mare in spate, cu loc de joaca pentru copii. Personalul amabil. Mic dejun foarte bun, preparat pe loc, portia mare; recomand omleta taraneasca, are legume, cascaval si sunca, este delicioasa.

 434. Lorin-gabriel iunie 1, 2019 at 9:47 pm

  Locatia la vedere chiar langa DN. Mic dejun gustos, personal amabil, curatenie desavarsita, hotel foarte cochet si curat. la subsol au o minidiscoteca cu bar si loc pentru jucat biliard. Recomand.

 435. Camerele erau foarte curate si linistite, personalul foarte amabil si mancarea gustoasa.

 436. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 437. Decor formidabil, rustic. Curățenie impecabilă. Amplasare minunată, peisaj de poveste. Mâncare super bună!!

 438. Foarte frumos amenajat, facilitati bune. Mic dejun delicios,

 439. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 440. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 441. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 442. Zona foarte frumoasa, linitita si oamenii foarte primitori si profesionişti!

 443. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 444. Decor formidabil, rustic. Curățenie impecabilă. Amplasare minunată, peisaj de poveste. Mâncare super bună!!

 445. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 446. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 447. Daniela-cristina iunie 8, 2019 at 1:47 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 448. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 449. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 450. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 451. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 452. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 453. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 454. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 455. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 456. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 457. Gasesti ceea ce platesti – conditii excelente: camera mare, luminoasa, bine amenajata; foarte curat, miros placut in camera, prosoape si lenjerie impecabile; mobilier nou si modern, patul odihnitor cu saltea cu memorie; balcon cu vedere la munte; produse cosmetice de calitate; gradina mare in spate, cu loc de joaca pentru copii. Personalul amabil. Mic dejun foarte bun, preparat pe loc, portia mare; recomand omleta taraneasca, are legume, cascaval si sunca, este delicioasa.

 458. Locatia la vedere chiar langa DN. Mic dejun gustos, personal amabil, curatenie desavarsita, hotel foarte cochet si curat. la subsol au o minidiscoteca cu bar si loc pentru jucat biliard. Recomand.

 459. Camerele erau foarte curate si linistite, personalul foarte amabil si mancarea gustoasa.

 460. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 461. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 462. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 463. Aproape de centru si de puncte turistice, parcare ok, camera destul de curata cu vedere la raul Humor, destul de ieftin.

 464. Personalul foarte amabil și dispus să te ajute. Apă caldă trebuie sa aștepți 1-2 minute sa vina caldă, dar apoi este caldă permanent. Căldură permanentă în cameră, asigurând confortul necesar odihnei. Curat, așternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguranță, acces cu barieră.

 465. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 466. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 467. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 468. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 469. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 470. Zona foarte frumoasa, linitita si oamenii foarte primitori si profesionişti!

 471. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 472. curatenia, linistea, amabilitatea personalului, gradul crescut de intimitate, locatia foarte centrala, caldura din camera, dimensiunea patului.

 473. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 474. Patul super confortabil și odihnitor. Locația bună, Baia super. Recomand 100%. Curățenie!

 475. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 476. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornulețe cu gem facute atunci de gazda.

 477. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

 478. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 479. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 480. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 481. Servicii ireproșabile, vedere superbă, mic dejun delicios… Recomandăm cu căldură Pension La Roată!

 482. Pensiunea prin modul cum este aranjată ne a oferit o liniște sufletească ceea ce a condus la petrecerea unui concediu minunat. Recomand sa nu ratați ocazia de a petrece câteva zile în acest peisaj superb.

 483. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 484. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 485. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 486. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 487. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 488. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 489. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 490. Curat, servirea ireproșabilă, ambient plăcut, mâncarea f bună.

 491. Mancarea foarte gustoasa , o locatie perfecta pentru odihna!

 492. Micul dejun excelent .Restaurantul foarte frumos. Locatie frumoasa

 493. Roxana-cornelia iunie 23, 2019 at 1:12 pm

  Curtea mare și foarte frumos amenajată, cameră spațioasă, amenajată cu mult bun gust și atenție la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 494. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! You’re literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and can’t forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 495. Wonderful place to relax, delicious breakfast and lovely service! Worth trying it!

 496. Manuela-teodora iunie 23, 2019 at 1:12 pm

  Gazde primitoare, atente și discrete; cafeau excelentă și tarta cu caise sublimă. Mulțumim pentru găzduire; când vom reveni în zonă, la dv. dorim să ne odihnim și să ne bucurăm de liniște și aer curat.

 497. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 498. Cazare cofortabila,locatie linistita,natura aproape,gazde foarte amabile,raspund prompt solicitarilor,delicioasa prajitura facuta de doamna casei si cafeaua de intampinare oferite cu gentilete si in fiecare dimineata, on the house.Recomandabil fara rezerve.l

 499. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 500. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 501. Personalul de gașcă…doamna care a facut masajul e o profesoinistă…are mâinile superbe…spa-ul e curat, muzică ambientală…într-un cuvânt a fost mișto.

 502. Servicii ireproșabile, vedere superbă, mic dejun delicios… Recomandăm cu căldură Pension La Roată!

 503. Pensiunea prin modul cum este aranjată ne a oferit o liniște sufletească ceea ce a condus la petrecerea unui concediu minunat. Recomand sa nu ratați ocazia de a petrece câteva zile în acest peisaj superb.

 504. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 505. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 506. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 507. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 508. Locatia este foarte aproape de parcul arinis, restaurante si supermarket-uri. Apartamentul e foarte spatios, iar bucataria si baia sunt complet utilate, potrivite inclusiv pentru o sedere mai lunga. Wifi-ul este de buna calitate, iar apartamentul este dotat inclusiv cu aer conditionat. Curatenia este ireprosabila. Per total, a fost o sedere foarte placuta.

 509. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 510. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 511. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 512. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 513. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 514. Roxana-cornelia iunie 28, 2019 at 12:31 pm

  Curtea mare și foarte frumos amenajată, cameră spațioasă, amenajată cu mult bun gust și atenție la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 515. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! You’re literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and can’t forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 516. Wonderful place to relax, delicious breakfast and lovely service! Worth trying it!

 517. Manuela-teodora iunie 28, 2019 at 12:31 pm

  Gazde primitoare, atente și discrete; cafeau excelentă și tarta cu caise sublimă. Mulțumim pentru găzduire; când vom reveni în zonă, la dv. dorim să ne odihnim și să ne bucurăm de liniște și aer curat.

 518. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 519. Cazare cofortabila,locatie linistita,natura aproape,gazde foarte amabile,raspund prompt solicitarilor,delicioasa prajitura facuta de doamna casei si cafeaua de intampinare oferite cu gentilete si in fiecare dimineata, on the house.Recomandabil fara rezerve.l

 520. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 521. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 522. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 523. Personal amabil si dornic sa te faca sa te simti bine

 524. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 525. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 526. Servicii ireproșabile, vedere superbă, mic dejun delicios… Recomandăm cu căldură Pension La Roată!

 527. Pensiunea prin modul cum este aranjată ne a oferit o liniște sufletească ceea ce a condus la petrecerea unui concediu minunat. Recomand sa nu ratați ocazia de a petrece câteva zile în acest peisaj superb.

 528. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 529. Camere mari,paturi extra largi, curățenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 530. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 531. Apartament nou mobilat, cu toate utilitatile necesare la baie si bucatarie. Confort sporit, curatenie, centrala termica.

 532. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 533. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 534. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 535. Locatia este foarte aproape de parcul arinis, restaurante si supermarket-uri. Apartamentul e foarte spatios, iar bucataria si baia sunt complet utilate, potrivite inclusiv pentru o sedere mai lunga. Wifi-ul este de buna calitate, iar apartamentul este dotat inclusiv cu aer conditionat. Curatenia este ireprosabila. Per total, a fost o sedere foarte placuta.

 536. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 537. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 538. Roxana-cornelia iulie 5, 2019 at 9:16 pm

  Curtea mare și foarte frumos amenajată, cameră spațioasă, amenajată cu mult bun gust și atenție la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 539. Excellent bright fresh facility with lovely log cabin feel, extremely devoted staff, great service.

 540. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! You’re literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and can’t forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 541. Gazda,Doina,de toată isprava!!!Abia aștept sa o revăd!

 542. Manuela-teodora iulie 5, 2019 at 9:16 pm

  Gazde primitoare, atente și discrete; cafeau excelentă și tarta cu caise sublimă. Mulțumim pentru găzduire; când vom reveni în zonă, la dv. dorim să ne odihnim și să ne bucurăm de liniște și aer curat.

 543. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 544. Casa a fost excelentă, bucătărie, spatiu verde, parcare. Totul a fost super. Am salvat numărul de telefon pentru rezervări mai mari ! 🙂

 545. O familie cu bun simț și respect,foarte primitori.Camerele sunt curate . Patul din camera foarte confortabil. Peisajul este superb ,merita vizitat .Locația mai are și un foișor unde se poate face grătar .Bucătăria este dotată cu toate cele necesare pentru gătit. Recomand cu drag aceasta casa .😘

 546. Am petrecut 4 zile minunate de iarna in casa Nicoleta. Camerele curate, bucataria este dotata cu toate necesare, in casa este extraordinar de cald. Dar cel mai mult ne-a placut pe perioada vizitei – gazdele. O familie extraordinara, deschisa, prietenoasa. Ne-am simtit de parca am venit la niste prieteni cu care nu ne vazusem de mult timp. Recomandam cu mare drag aceasta gazda!

 547. Personal amabil si dornic sa te faca sa te simti bine

 548. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 549. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 550. Un loc minunat in care vom reveni cu drag! Amplasarea, personalul, confortul si liniștea acestui loc nu se compara cu nimic altceva! Multumim pentru tot, a fost perfect!

 551. Absolut totul: confortul, mancarea (din pacate doar micul dejun), ospitalitatea gazdelor, curatenia, privelistea. Bravooooo BUCOVINA.

 552. Servicii ireproșabile, vedere superbă, mic dejun delicios… Recomandăm cu căldură Pension La Roată!

 553. Camere mari,paturi extra largi, curățenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 554. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 555. Apartament nou mobilat, cu toate utilitatile necesare la baie si bucatarie. Confort sporit, curatenie, centrala termica.

 556. Amplasare bună, apartamentul foarte spațios, foarte curat, utilat, gazda foarte primitoare și amabila.

 557. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 558. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 559. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 560. Apartamentul ne-a depasit asteptarile. Foarte bine utilat. Gazda foarte receptiva la nevoile clientilor. Recomandam cu drag.

 561. Locatie linistita, bloc nou, foarte curat, securizat (interfon, camere video). Supermarket cu preturi bune chiar langa bloc. Locuri de parcare la proprietate. TV cu Netflix, camere amenajate cu mult bun-gust. Baie de dimensiuni mari cu oglinda supradimensionata, bine luminata, cu gresie de foarte buna calitate. Bucatarie complet utilata, doua balcoane etc. Foarte placut + o sticla de Riesling la sosire.

 562. Gazda,Doina,de toată isprava!!!Abia aștept sa o revăd!

 563. Manuela-teodora iulie 13, 2019 at 1:50 am

  Gazde primitoare, atente și discrete; cafeau excelentă și tarta cu caise sublimă. Mulțumim pentru găzduire; când vom reveni în zonă, la dv. dorim să ne odihnim și să ne bucurăm de liniște și aer curat.

 564. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 565. Hotelul este amplasat in centrul orasului. Are parcarea inclusa in pret. Micul dejun a fost cat de cat acceptabil. Personalul a fost dragut, in special cel de la restaurant cu care am interactionat si la cina.

 566. Personal amabil si dornic sa te faca sa te simti bine

 567. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 568. Casele restaurate si amenajate cu bun gust specific zonei, atentia la detalii, amabilitatea personalului, grija pt confortul musafirilor. Mai exista in Romania persoane care doresc sa pastreze traditia, minunatiile si autenticitatea satului romanesc. Tihna, vesnicia si nostalgia care te cuprind cand stai pe prispa casei.

 569. Personalul a fost extrem de drăguț! Camera foarte curată și frumoasa , iar micul dejun -excepțional.

 570. Un loc minunat in care vom reveni cu drag! Amplasarea, personalul, confortul si liniștea acestui loc nu se compara cu nimic altceva! Multumim pentru tot, a fost perfect!

 571. Camere mari,paturi extra largi, curățenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 572. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 573. Apartament nou mobilat, cu toate utilitatile necesare la baie si bucatarie. Confort sporit, curatenie, centrala termica.

 574. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 575. Amplasare bună, apartamentul foarte spațios, foarte curat, utilat, gazda foarte primitoare și amabila.

 576. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 577. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 578. Apartamentul ne-a depasit asteptarile. Foarte bine utilat. Gazda foarte receptiva la nevoile clientilor. Recomandam cu drag.

 579. Locatie linistita, bloc nou, foarte curat, securizat (interfon, camere video). Supermarket cu preturi bune chiar langa bloc. Locuri de parcare la proprietate. TV cu Netflix, camere amenajate cu mult bun-gust. Baie de dimensiuni mari cu oglinda supradimensionata, bine luminata, cu gresie de foarte buna calitate. Bucatarie complet utilata, doua balcoane etc. Foarte placut + o sticla de Riesling la sosire.

 580. Roxana-cornelia iulie 19, 2019 at 11:03 pm

  Curtea mare și foarte frumos amenajată, cameră spațioasă, amenajată cu mult bun gust și atenție la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 581. Excellent bright fresh facility with lovely log cabin feel, extremely devoted staff, great service.

 582. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! You’re literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and can’t forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 583. Totul. Mai ales cafeaua și prajiturica de dimineață făcute cu multă dragoste de doamna Doina. Mulțumim

 584. O pensiune excepțională. Niste oameni de nota 10!

 585. Gazda,Doina,de toată isprava!!!Abia aștept sa o revăd!

 586. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 587. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 588. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 589. Este foarte bine amplasat,exact in centrul orasului,este curat,micul dejun foarte bun.

 590. Fata de la receptie f draguta si amabila!singurul plus!

 591. Locatie foarte buna, foarte aproape de centrul orasului dar incelasi timp usor de plecat spre punctele de vizitat.

 592. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 593. Baia renovata. Camera destul de ok. Personalul foarte amabil si profi. Mancare buna la restaurant, dar parca cu preturi putin peste media zonei. Vedere frumoasa din camera. Mic dejun bun. Amplasare foarte buna.

 594. Foarte bine amplasat,in centrul statiunii.Mancare diversificata,foarte gustoasa .

 595. Totul a fost perfect. Micul dejun este foarte variat si gustos.

 596. Ne-a placut totul in acest loc minunat. De la oamenii care te fac sa te simti binevenit si iti ofera tot ce ai nevoie, la camera foarte curata, confortabila si frumos decorata, privelistea si mancarea proaspata si delicioasa.

 597. Este cea mai frumoasa pensiune dintre cele care s-ar putea să-mi placa. Este de un bun gust desăvârșit. Este un loc de poveste unde au fost reînviate case tradiționale, obiecte vechi din satul romanesc din Bucovina și unde te poți bucura de confort, de tihna, de liniște… Este de vis! Mi-ar plăcea sa îi cunosc pe cei care au dat viață unui asemenea loc!

 598. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 599. Camere mari,paturi extra largi, curățenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 600. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 601. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie și nu în ultimul rand, proprietarii niște oameni minunați.

 602. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 603. Amplasare bună, apartamentul foarte spațios, foarte curat, utilat, gazda foarte primitoare și amabila.

 604. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 605. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 606. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 607. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 608. Locație faina ,aproape de centrul orașului Totul la indemana,bucătăria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 609. Apartament spațios, dotat cu toate cele de trebuință, gazdă primitoare, cu siguranță vom reveni! Recomand.

 610. Deși am crezut inițial că doar locația in natura a pensiunii, aproape de pădure, frumusețea locurilor cat si arhitectura drăguță a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excepțional, preocupat de binele oaspeților, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoasă și o bucătărie românească tradițională fantastică, fapt care ne determină să spunem că ne-am simtit intr-adevar răsfățați și să promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 611. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 612. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 613. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 614. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 615. Baia renovata. Camera destul de ok. Personalul foarte amabil si profi. Mancare buna la restaurant, dar parca cu preturi putin peste media zonei. Vedere frumoasa din camera. Mic dejun bun. Amplasare foarte buna.

 616. Totul a fost absolut perfect. Mâncarea este excelenta, variata și foarte gustoasa, totul fiind gătit din alimente din gospodărie. Căsuțele sunt minunate, foarte rustice, asa cum doar la bunici am mai văzut și în același timp extrem de curate și cu toate utilitățile necesare. Curățenie se face în fiecare zi. Zona este una foarte frumoasa, foarte liniștită, perfecta pentru a scăpa de stresul cotidian și pentru a te putea relaxa.

 617. Interior foarte frumos si bine ingrijit. Personal foarte amabil. Pat foarte confortabil, lenjerie apretata, am dormit foarte bine. Mic dejun variat si foarte gustos, alcatuit din produse autentice (unt de casa, zacusca, pateu de casa, dulceata de ardei iuti, branzeturi, mezeluri).

 618. Minunat a fost micul dejun si amplasamentul, grozav.

 619. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 620. Camere mari,paturi extra largi, curățenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 621. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 622. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 623. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie și nu în ultimul rand, proprietarii niște oameni minunați.

 624. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 625. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 626. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 627. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 628. Locatie intr-o zona foarte linistita, la marginea padurii. Personal amabil, ambianta placuta.

 629. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 630. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 631. Am regasit acelasi bun gust. Cu un plus de frumusețe datorita amenajarii spatiului verde de langa pensiune. Pomii au fost delimitati cu pietre albe, au aparut doua leagane si multe alte atractii pentru cei mici. Felicitări. Camerele sunt la fel de curate, am mai scris alte comentarii pe aceasta tema fiind a 5-a oara când poposesc aici. De un singur lucru imi pare rau: masina de scris veche (Continental) din hol incepe sa se deterioreze si asta datorita turistilor care din pacate au acces la ea si incarca sa o foloseasca (mai mult sau mai putin brutal) . Sugerez conducerii sa o retraga intr-un loc mai ferit pentru a o salva de la distrugere. Apropo de ea, fiica-mea a vazut-o acolo cu prilejul primei vizite si si-a dorit una. Astfel incat am facut eforturi sa ii luam un Remington din 1960 perfect functionala. Cu siguranta vom mai trece pe la Piatra Pinului!

 632. Priveliștea, mic dejun variat , curățenie si consumabile de calitate, wi-fi , aproape de partia de ski( 500m , pt cei interesati), personal amabil, loc de joaca pt copii

 633. O locație deosebita. Din păcate nu am putut sta mai mult de 1 noapte. Micul dejun inclus – foarte bun și diversificat. Recomand cu încredere aceasta locație pentru relaxare.

 634. personalul foarte dragut,atent si oricand gata sa te ajute

 635. Mic dejun diversificat.Personalul foarte amabil.La sosire am fost ajutata la caratul bagajelor si se facea curat zilnic iar prosoapele si lenjeria se schimba frecvent sau ori de cate ori era nevoie, la cerere. Mi-a placut ca personalul venea in intampinarea dorintelor clientului si nu invers..

 636. Totul a fost minunat. Personalul super amabil. Conditii foarte bune. Pozitionarea hotelului este perfecta…aproape de centru si un peisaj superb.

 637. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 638. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 639. Baia renovata. Camera destul de ok. Personalul foarte amabil si profi. Mancare buna la restaurant, dar parca cu preturi putin peste media zonei. Vedere frumoasa din camera. Mic dejun bun. Amplasare foarte buna.

 640. Totul a fost absolut perfect. Mâncarea este excelenta, variata și foarte gustoasa, totul fiind gătit din alimente din gospodărie. Căsuțele sunt minunate, foarte rustice, asa cum doar la bunici am mai văzut și în același timp extrem de curate și cu toate utilitățile necesare. Curățenie se face în fiecare zi. Zona este una foarte frumoasa, foarte liniștită, perfecta pentru a scăpa de stresul cotidian și pentru a te putea relaxa.

 641. Interior foarte frumos si bine ingrijit. Personal foarte amabil. Pat foarte confortabil, lenjerie apretata, am dormit foarte bine. Mic dejun variat si foarte gustos, alcatuit din produse autentice (unt de casa, zacusca, pateu de casa, dulceata de ardei iuti, branzeturi, mezeluri).

 642. Minunat a fost micul dejun si amplasamentul, grozav.

 643. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 644. Camere mari,paturi extra largi, curățenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 645. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 646. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 647. Liniște ,curățenie,gazda o persoana amabila și primitoare !!!

 648. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 649. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 650. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie și nu în ultimul rand, proprietarii niște oameni minunați.

 651. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 652. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 653. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 654. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 655. Locatie intr-o zona foarte linistita, la marginea padurii. Personal amabil, ambianta placuta.

 656. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 657. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 658. Totul confortabil, curat, placut, si foarte linistit!

 659. Am regasit acelasi bun gust. Cu un plus de frumusețe datorita amenajarii spatiului verde de langa pensiune. Pomii au fost delimitati cu pietre albe, au aparut doua leagane si multe alte atractii pentru cei mici. Felicitări. Camerele sunt la fel de curate, am mai scris alte comentarii pe aceasta tema fiind a 5-a oara când poposesc aici. De un singur lucru imi pare rau: masina de scris veche (Continental) din hol incepe sa se deterioreze si asta datorita turistilor care din pacate au acces la ea si incarca sa o foloseasca (mai mult sau mai putin brutal) . Sugerez conducerii sa o retraga intr-un loc mai ferit pentru a o salva de la distrugere. Apropo de ea, fiica-mea a vazut-o acolo cu prilejul primei vizite si si-a dorit una. Astfel incat am facut eforturi sa ii luam un Remington din 1960 perfect functionala. Cu siguranta vom mai trece pe la Piatra Pinului!

 660. Priveliștea, mic dejun variat , curățenie si consumabile de calitate, wi-fi , aproape de partia de ski( 500m , pt cei interesati), personal amabil, loc de joaca pt copii

 661. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 662. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 663. Baia renovata. Camera destul de ok. Personalul foarte amabil si profi. Mancare buna la restaurant, dar parca cu preturi putin peste media zonei. Vedere frumoasa din camera. Mic dejun bun. Amplasare foarte buna.

 664. Totul a fost pe gustul meu. Confort , curatenie , personal discret care își face treaba perfect . Recomand cu toată plăcerea , dar cine face rezervare sa fie atent la preț . Nu este ieftin, dar merita.

 665. Atmosfera copilăriei la bunici Superbe căsuțele Poti petrece o zi intreaga in complex fara sa te plictisesti

 666. Totul a fost absolut perfect. Mâncarea este excelenta, variata și foarte gustoasa, totul fiind gătit din alimente din gospodărie. Căsuțele sunt minunate, foarte rustice, asa cum doar la bunici am mai văzut și în același timp extrem de curate și cu toate utilitățile necesare. Curățenie se face în fiecare zi. Zona este una foarte frumoasa, foarte liniștită, perfecta pentru a scăpa de stresul cotidian și pentru a te putea relaxa.

 667. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 668. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 669. Camere mari,paturi extra largi, curățenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 670. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 671. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie și nu în ultimul rand, proprietarii niște oameni minunați.

 672. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 673. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 674. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 675. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 676. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 677. Liniște ,curățenie,gazda o persoana amabila și primitoare !!!

 678. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 679. Locatie intr-o zona foarte linistita, la marginea padurii. Personal amabil, ambianta placuta.

 680. Personalul amabil si atent la cerințele clientului. Curățenia ,caldura si micul dejun au fost la înălțime!Recomand această locație!

 681. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 682. Totul confortabil, curat, placut, si foarte linistit!

 683. Am regasit acelasi bun gust. Cu un plus de frumusețe datorita amenajarii spatiului verde de langa pensiune. Pomii au fost delimitati cu pietre albe, au aparut doua leagane si multe alte atractii pentru cei mici. Felicitări. Camerele sunt la fel de curate, am mai scris alte comentarii pe aceasta tema fiind a 5-a oara când poposesc aici. De un singur lucru imi pare rau: masina de scris veche (Continental) din hol incepe sa se deterioreze si asta datorita turistilor care din pacate au acces la ea si incarca sa o foloseasca (mai mult sau mai putin brutal) . Sugerez conducerii sa o retraga intr-un loc mai ferit pentru a o salva de la distrugere. Apropo de ea, fiica-mea a vazut-o acolo cu prilejul primei vizite si si-a dorit una. Astfel incat am facut eforturi sa ii luam un Remington din 1960 perfect functionala. Cu siguranta vom mai trece pe la Piatra Pinului!

 684. Priveliștea, mic dejun variat , curățenie si consumabile de calitate, wi-fi , aproape de partia de ski( 500m , pt cei interesati), personal amabil, loc de joaca pt copii

 685. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 686. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 687. Baia renovata. Camera destul de ok. Personalul foarte amabil si profi. Mancare buna la restaurant, dar parca cu preturi putin peste media zonei. Vedere frumoasa din camera. Mic dejun bun. Amplasare foarte buna.

 688. Mi-a placut absolut tot, incepand de la casuta in care este receptia ,care te intampina plina de flori si incarcata de istorie,deoarece este o casa pastrata in stilul traditional. Este asa de frumoasa ca parca nici nu as mai fi plecat mai departe spre camera :). Foarte curata camera,mobilier de calitate si cu mult bun gust,pat foarte comod. Micul dejun extraordinar,totul bio,mancaruri,gemuri,unt,paine,toate facute in casa. Doamnele de acolo foarte dragute si mereu zambitoare. Sunt multe de spus,dar rezum totul la a spune ca abia astept sa merg din nou 🙂

 689. Totul a fost absolut perfect. Personal foarte amabil. Mic dejun bogat si gustos, variat, cu multe produse traditionale. Un loc minunat, căsuțele sunt minunate, rustice. Recomand cu toată plăcerea. Multumim pentru tot !

 690. Calitate maxima: amplasare si privelisti frumoase, curatenie desavarsita, mic dejun bogat si gustos cu multe produse traditionale, gazde atente si amabile. Si mai ales LINISTE. Chiar nu trebuie sa mergi in Tirol pentru toate acestea!

 691. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 692. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 693. Camere mari,paturi extra largi, curățenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 694. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 695. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie și nu în ultimul rand, proprietarii niște oameni minunați.

 696. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 697. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 698. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 699. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 700. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 701. Liniște ,curățenie,gazda o persoana amabila și primitoare !!!

 702. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 703. Locatie, mancare si curatenie extraordinara, cu siguranta vom reveni

 704. TOTUL. SALTEAUA AR PUTEA FI OK DACA AR AVEA UN TOPPER. SPA-UL ESTE OK DAR AR TREBUI SA AVETI PERSONAL PTR SERVICII DE MASAJ, MAI ALES CA AVETI PARTIE IN VECINATATE.

 705. Totul confortabil, curat, placut, si foarte linistit!

 706. Deși am crezut inițial că doar locația in natura a pensiunii, aproape de pădure, frumusețea locurilor cat si arhitectura drăguță a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excepțional, preocupat de binele oaspeților, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoasă și o bucătărie românească tradițională fantastică, fapt care ne determină să spunem că ne-am simtit intr-adevar răsfățați și să promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 707. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 708. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 709. Pozitionarea camerei, cu vedere spre Arinis, respectiv partie. Camera a fost foarte curata si calduroasa, baia de asemenea. Hotelul dispune de o parcare generoasa in ceea ce priveste numarul de locuri. Mic dejun decent, diversificat.

 710. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 711. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 712. Mi-a placut absolut tot, incepand de la casuta in care este receptia ,care te intampina plina de flori si incarcata de istorie,deoarece este o casa pastrata in stilul traditional. Este asa de frumoasa ca parca nici nu as mai fi plecat mai departe spre camera :). Foarte curata camera,mobilier de calitate si cu mult bun gust,pat foarte comod. Micul dejun extraordinar,totul bio,mancaruri,gemuri,unt,paine,toate facute in casa. Doamnele de acolo foarte dragute si mereu zambitoare. Sunt multe de spus,dar rezum totul la a spune ca abia astept sa merg din nou 🙂

 713. Totul a fost absolut perfect. Personal foarte amabil. Mic dejun bogat si gustos, variat, cu multe produse traditionale. Un loc minunat, căsuțele sunt minunate, rustice. Recomand cu toată plăcerea. Multumim pentru tot !

 714. Calitate maxima: amplasare si privelisti frumoase, curatenie desavarsita, mic dejun bogat si gustos cu multe produse traditionale, gazde atente si amabile. Si mai ales LINISTE. Chiar nu trebuie sa mergi in Tirol pentru toate acestea!

 715. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 716. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 717. Camere mari,paturi extra largi, curățenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 718. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 719. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie și nu în ultimul rand, proprietarii niște oameni minunați.

 720. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 721. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 722. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 723. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 724. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 725. Liniște ,curățenie,gazda o persoana amabila și primitoare !!!

 726. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 727. Totul a fost foarte bine . Personalul este tot timpul atent si gata oricand sa-ti indeplineasca anumite cerinte . Amabilitatea este dusa la maximum . Bucataria este excelenta , la fel si barul .

 728. Locatie, mancare si curatenie extraordinara, cu siguranta vom reveni

 729. TOTUL. SALTEAUA AR PUTEA FI OK DACA AR AVEA UN TOPPER. SPA-UL ESTE OK DAR AR TREBUI SA AVETI PERSONAL PTR SERVICII DE MASAJ, MAI ALES CA AVETI PARTIE IN VECINATATE.

 730. Deși am crezut inițial că doar locația in natura a pensiunii, aproape de pădure, frumusețea locurilor cat si arhitectura drăguță a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excepțional, preocupat de binele oaspeților, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoasă și o bucătărie românească tradițională fantastică, fapt care ne determină să spunem că ne-am simtit intr-adevar răsfățați și să promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 731. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 732. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 733. Baia este foarte curata, micul dejun este diversificat, camera este confortabila.

 734. Pozitionarea camerei, cu vedere spre Arinis, respectiv partie. Camera a fost foarte curata si calduroasa, baia de asemenea. Hotelul dispune de o parcare generoasa in ceea ce priveste numarul de locuri. Mic dejun decent, diversificat.

 735. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 736. Mi-a placut absolut tot, incepand de la casuta in care este receptia ,care te intampina plina de flori si incarcata de istorie,deoarece este o casa pastrata in stilul traditional. Este asa de frumoasa ca parca nici nu as mai fi plecat mai departe spre camera :). Foarte curata camera,mobilier de calitate si cu mult bun gust,pat foarte comod. Micul dejun extraordinar,totul bio,mancaruri,gemuri,unt,paine,toate facute in casa. Doamnele de acolo foarte dragute si mereu zambitoare. Sunt multe de spus,dar rezum totul la a spune ca abia astept sa merg din nou 🙂

 737. Totul a fost absolut perfect. Personal foarte amabil. Mic dejun bogat si gustos, variat, cu multe produse traditionale. Un loc minunat, căsuțele sunt minunate, rustice. Recomand cu toată plăcerea. Multumim pentru tot !

 738. Calitate maxima: amplasare si privelisti frumoase, curatenie desavarsita, mic dejun bogat si gustos cu multe produse traditionale, gazde atente si amabile. Si mai ales LINISTE. Chiar nu trebuie sa mergi in Tirol pentru toate acestea!

 739. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 740. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 741. Camere mari,paturi extra largi, curățenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 742. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 743. Liniște ,curățenie,gazda o persoana amabila și primitoare !!!

 744. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 745. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 746. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie și nu în ultimul rand, proprietarii niște oameni minunați.

 747. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 748. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 749. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 750. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 751. Totul a fost foarte bine . Personalul este tot timpul atent si gata oricand sa-ti indeplineasca anumite cerinte . Amabilitatea este dusa la maximum . Bucataria este excelenta , la fel si barul .

 752. Locatie, mancare si curatenie extraordinara, cu siguranta vom reveni

 753. TOTUL. SALTEAUA AR PUTEA FI OK DACA AR AVEA UN TOPPER. SPA-UL ESTE OK DAR AR TREBUI SA AVETI PERSONAL PTR SERVICII DE MASAJ, MAI ALES CA AVETI PARTIE IN VECINATATE.

 754. Deși am crezut inițial că doar locația in natura a pensiunii, aproape de pădure, frumusețea locurilor cat si arhitectura drăguță a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excepțional, preocupat de binele oaspeților, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoasă și o bucătărie românească tradițională fantastică, fapt care ne determină să spunem că ne-am simtit intr-adevar răsfățați și să promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 755. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 756. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 757. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 758. Privelistea de la etajul 7 superba. Personalul atat din hotel, cat si de la restaurant foarte amabil. Servirea la restaurant prompta-mancarea delicioasa. Micul dejun diversificat, pentru toate gusturile (nu cred ca s-ar putea plange careva ca nu a avut ce servi). Curatenie peste tot. Ne-am simtit foarte bine. Intr-un cuvant, serviciile au fost pe masura “stelelor”.

 759. Baia este foarte curata, micul dejun este diversificat, camera este confortabila.

 760. Personalul foarte amabil. Stilul rustic m-a impresionat în mod deosebit. Micul dejun (inclus în pret) foarte gustos, produse naturale. Cafeaua foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune. E un “colt de rai”

 761. Mi-a placut absolut tot, incepand de la casuta in care este receptia ,care te intampina plina de flori si incarcata de istorie,deoarece este o casa pastrata in stilul traditional. Este asa de frumoasa ca parca nici nu as mai fi plecat mai departe spre camera :). Foarte curata camera,mobilier de calitate si cu mult bun gust,pat foarte comod. Micul dejun extraordinar,totul bio,mancaruri,gemuri,unt,paine,toate facute in casa. Doamnele de acolo foarte dragute si mereu zambitoare. Sunt multe de spus,dar rezum totul la a spune ca abia astept sa merg din nou 🙂

 762. Totul a fost absolut perfect. Personal foarte amabil. Mic dejun bogat si gustos, variat, cu multe produse traditionale. Un loc minunat, căsuțele sunt minunate, rustice. Recomand cu toată plăcerea. Multumim pentru tot !

 763. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 764. Liniște ,curățenie,gazda o persoana amabila și primitoare !!!

 765. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 766. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 767. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 768. Camere mari,paturi extra largi, curățenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 769. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 770. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie și nu în ultimul rand, proprietarii niște oameni minunați.

 771. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 772. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 773. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 774. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 775. personal deosebit de amabil curatenie maxima mancare deosebit de buna tot la superlativ Felicitariiiiiii!!!!

 776. Totul a fost foarte bine . Personalul este tot timpul atent si gata oricand sa-ti indeplineasca anumite cerinte . Amabilitatea este dusa la maximum . Bucataria este excelenta , la fel si barul .

 777. Locatie, mancare si curatenie extraordinara, cu siguranta vom reveni

 778. Deși am crezut inițial că doar locația in natura a pensiunii, aproape de pădure, frumusețea locurilor cat si arhitectura drăguță a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excepțional, preocupat de binele oaspeților, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoasă și o bucătărie românească tradițională fantastică, fapt care ne determină să spunem că ne-am simtit intr-adevar răsfățați și să promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 779. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 780. Noul centru spa este superb, nu ai cum sa te plictisești. Mai ales daca nu este aglomerat hotelul 🙂

 781. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 782. Privelistea de la etajul 7 superba. Personalul atat din hotel, cat si de la restaurant foarte amabil. Servirea la restaurant prompta-mancarea delicioasa. Micul dejun diversificat, pentru toate gusturile (nu cred ca s-ar putea plange careva ca nu a avut ce servi). Curatenie peste tot. Ne-am simtit foarte bine. Intr-un cuvant, serviciile au fost pe masura “stelelor”.

 783. Baia este foarte curata, micul dejun este diversificat, camera este confortabila.

 784. Autenticitatea locului, confort, micul dejun cu produse traditionale locale. Am avut surpriza sa gasim in dulapiorul din camera haine populare puse la dispozitie turistilor pentru fotografii.

 785. Locație superbă, cameră curată, micul dejun excelent

 786. Personalul foarte amabil. Stilul rustic m-a impresionat în mod deosebit. Micul dejun (inclus în pret) foarte gustos, produse naturale. Cafeaua foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune. E un “colt de rai”

 787. Este foarte bine amplasat,exact in centrul orasului,este curat,micul dejun foarte bun.

 788. Locatie foarte buna, foarte aproape de centrul orasului dar incelasi timp usor de plecat spre punctele de vizitat.

 789. Curățenia, promtitudinea, ospitalitatea. Atmosfera din hotel

 790. Locație excelenta, gazde primitoare, mâncare proaspata, foarte gustoasa si la un pret rezonabil (micul dejun pt 4 cca 80 lei, cina – 170 lei).

 791. Foarte curata pensiunea, personalul si patronul de exceptie cu o locatie superba, iar tot ceea ce se vede in poze este real… Recomand cu incredere

 792. Mancarea foarte buna, personalul foarte ok. Privelistea foarte frumoasa. O sa mai revin in aceasta locatie.

 793. Micul dejun super , camerele foarte bune , curatenie ,amplasamentul hotelului foarte bun , priveliste frumoasa !

 794. Locatie exceptionala, facilitati de 4 stele, mic dejun inclus

 795. Totul! Locatia, mancarea, amabilitatea personalului, curatenia!!! Superb!!!

 796. Tot locul camera destul de mare,baie la fel curatenie liniște și o ambianță plăcută.Gazde de nota 10 deși am ajuns târziu nu a fost nici o problemă.

 797. Camera curata ,teren de joacă pentru copii foarte frumos, personal amabil, loc pentru grătar!

 798. Gazda foarte primitoare totul a fost perfect recomand …curte frumos amenajata cu muuulte jucarii pt cei mici ..

 799. pozitia, apartamentul spatios, bine dotat, mancarea excelenta ca si personalul

 800. O locatie excelenta! Micul dejun -bufet suedez-asigurat cu produse traditionale, prajiturele facute in bucataria proprie, foarte gustoase! Se poate servi pranzul si cina la restaurantul pensiunii, foarte bune produsele!

 801. Gazda amabila, personalul dragut, curatenia si confortul locului, calitatea serviciilor oferite

 802. Camera curata, decorată cu mult bun gust, personal foarte primitor, sauna, jacuzzi foarte frumos! Mic dejun excelent!!

 803. Camera foarte curata si foarte bine utilata. Micul dejun foarte bun si variat. Restaurantul hotelului are mancare foarte gustoasa si preturi accedibile, in sensul ca nu difera de preturile din zona. Cu siguranta am sa revin.

 804. personal deosebit de amabil curatenie maxima mancare deosebit de buna tot la superlativ Felicitariiiiiii!!!!

 805. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 806. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 807. Liniște ,curățenie,gazda o persoana amabila și primitoare !!!

 808. Primirea a fost excepțională, îndrumare către obiective turistice exemplificata cu hartă, curățenie! Totul la superlativ!

 809. Autenticitatea locului, confort, micul dejun cu produse traditionale locale. Am avut surpriza sa gasim in dulapiorul din camera haine populare puse la dispozitie turistilor pentru fotografii.

 810. Locație superbă, cameră curată, micul dejun excelent

 811. Un loc foarte frumos, atât peisajul, cat și clădirile. Domnul de la recepție (nu ii știm numele) a fost foarte amabil, un profesionist în industria hoteliera și ne-a oferit multe informații despre ce putem vizita.

 812. Proprietatea este superba. Locul in care este situat, dotarile ei, oamenii din jur, totul duc la o cabana de vis in Bucovina. Ospatarul un om de nota 10, detine cunostiinte in mai multe domenii, disciplinat, nici prea agasant, nici delasator si are raspuns la fiecare intrebare. Dupa parerea mea, este exceptionala din toate punctele de vedere.

 813. – Spațiul din jurul pensiunii – Mâncarea – Personalul foarte amabil

 814. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 815. Privelistea de la etajul 7 superba. Personalul atat din hotel, cat si de la restaurant foarte amabil. Servirea la restaurant prompta-mancarea delicioasa. Micul dejun diversificat, pentru toate gusturile (nu cred ca s-ar putea plange careva ca nu a avut ce servi). Curatenie peste tot. Ne-am simtit foarte bine. Intr-un cuvant, serviciile au fost pe masura “stelelor”.

 816. Baia este foarte curata, micul dejun este diversificat, camera este confortabila.

 817. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 818. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 819. Camere mari,paturi extra largi, curățenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 820. Șefa gazdei foarte de treaba si mereu gara sa te ajute cu ce ai nevoie

 821. Curat, liniște, persoana de contact amabila, sociabila, foarte drăguță. Recomand cu căldură.

 822. Camera f.spatioasa si curata,liniste,potrivit pt.relaxare,vacanta,sau doar un week.end.Gazda este o doamna foarte sociabila, draguta si amabila.Cu siguranta am sa aleg acest loc de fiecare data cand voi reveni in oras,si recomand cu drag tuturor!

 823. Micul dejun super , camerele foarte bune , curatenie ,amplasamentul hotelului foarte bun , priveliste frumoasa !

 824. Locatie exceptionala, facilitati de 4 stele, mic dejun inclus

 825. Micul dejun a fost bun, variat. Locatia se afla inttr-un peisaj superb. E multa liniste, aer curat, personal amabil, potrivit pentru cei care calatoresc cu nimale de companie.

 826. pozitia, apartamentul spatios, bine dotat, mancarea excelenta ca si personalul

 827. O locatie excelenta! Micul dejun -bufet suedez-asigurat cu produse traditionale, prajiturele facute in bucataria proprie, foarte gustoase! Se poate servi pranzul si cina la restaurantul pensiunii, foarte bune produsele!

 828. Gazda amabila, personalul dragut, curatenia si confortul locului, calitatea serviciilor oferite

 829. Un loc frumos. Totul este nou,camerele mari ,bai spatioase, loc de luat masa,foisor cu gratar . Se afla la 3 km de Manastirea Voronet. Aici va puteti bucura si de plimbari cu ATV.

 830. Gazde – niște tineri minunați foarte primitori. Locația superba, curată și cu mult bun gust. DE REȚINUT este faptul ca nu este in mijlocul betoanelor care sunt se-a lungul șoselei. Peisajul mirific și aerul curat de la poalele dealurilor îl poți savura chiar din curtea locației și din terasa frumoasa care îmbina plăcut rustici cu modernul. Ce sa mai zic? Vorbele sunt de prisos și oricât de frumoase ar fi tot nu ar egala cu reala frumusețe. SUPERB!

 831. totul a fost conform celor scrise pe site. recomand cu drag.

 832. In centrul statiunii Gura Humorului, aproape de manastirile Voronet si Humor. Personal prietenos. Foarte cald si bine in camera. Per total, a fost o sedere placuta, la un pret rezonabil.

 833. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 834. Privelistea de la etajul 7 superba. Personalul atat din hotel, cat si de la restaurant foarte amabil. Servirea la restaurant prompta-mancarea delicioasa. Micul dejun diversificat, pentru toate gusturile (nu cred ca s-ar putea plange careva ca nu a avut ce servi). Curatenie peste tot. Ne-am simtit foarte bine. Intr-un cuvant, serviciile au fost pe masura “stelelor”.

 835. Primirea a fost excepțională, îndrumare către obiective turistice exemplificata cu hartă, curățenie! Totul la superlativ!

 836. Autenticitatea locului, confort, micul dejun cu produse traditionale locale. Am avut surpriza sa gasim in dulapiorul din camera haine populare puse la dispozitie turistilor pentru fotografii.

 837. Locație superbă, cameră curată, micul dejun excelent

 838. Mancarea f buna camera comoda doar ca a fost galagie noaptea se auzeau masinile poate daca eram cazata in camerele din spate alta era situația poate pe viitor va fi mai bine

 839. Personal foarte amabil.Conditiile de cazare foarte bune.Mâncare foarte bună și multă.

 840. Totul începând de la mâncare, curățenie și nu în ultimul rând personalul. Totul a fost Ok.

 841. Personal amabil. Mic dejun standard, dar ok. Locatie excelentă, foarte aproape de centru. Parcare gratuita.

 842. Este foarte bine amplasat,exact in centrul orasului,este curat,micul dejun foarte bun.

 843. Locatie foarte buna, foarte aproape de centrul orasului dar incelasi timp usor de plecat spre punctele de vizitat.

 844. Micul dejun super , camerele foarte bune , curatenie ,amplasamentul hotelului foarte bun , priveliste frumoasa !

 845. Locatie exceptionala, facilitati de 4 stele, mic dejun inclus

 846. Totul! Locatia, mancarea, amabilitatea personalului, curatenia!!! Superb!!!

 847. Pe timpul sejur’ului, Casa Humorel a fost o alegere potrivită. Evitând locația care este destul de departe de centru și într-o zonă de construcții, ceea ce s-a specificat pe pagina lor, totul a decurs destul de bine. Camerele sunt mari,spațioase și curate! Baia,atât igienic cât și aspect,a fost acceptabil! M-a impresionat decorul tradițional, o idee unică! Am avut parte de liniște și confort, chiar și de două feluri de mâncare delicioase gătite de gazda casei,o femeie minunată!

 848. Gazda primitoare si amabila, liniste si curatenie.

 849. Curatenie, detalii interesante ale mobilierului si designului interior, gazda amabila si placuta.

 850. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. Și doamna care ne-a întâmpinat a fost foarte amabilă. Îi mulțumim pentru ospitalitate și disponibilitate.

 851. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 852. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 853. Micul dejun a fost ok. Locatia e foarte buna, doar ca traficul este mare si cam deranjeaza. Dar per total am avut parte de un concediu relaxant.

 854. In centrul statiunii Gura Humorului, aproape de manastirile Voronet si Humor. Personal prietenos. Foarte cald si bine in camera. Per total, a fost o sedere placuta, la un pret rezonabil.

 855. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 856. Primirea a fost excepțională, îndrumare către obiective turistice exemplificata cu hartă, curățenie! Totul la superlativ!

 857. Autenticitatea locului, confort, micul dejun cu produse traditionale locale. Am avut surpriza sa gasim in dulapiorul din camera haine populare puse la dispozitie turistilor pentru fotografii.

 858. Locație superbă, cameră curată, micul dejun excelent

 859. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. Și doamna care ne-a întâmpinat a fost foarte amabilă. Îi mulțumim pentru ospitalitate și disponibilitate.

 860. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 861. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 862. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 863. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 864. Camere mari,paturi extra largi, curățenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 865. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 866. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 867. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 868. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 869. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 870. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie și nu în ultimul rand, proprietarii niște oameni minunați.

 871. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 872. Locație faina ,aproape de centrul orașului Totul la indemana,bucătăria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 873. Apartament spațios, dotat cu toate cele de trebuință, gazdă primitoare, cu siguranță vom reveni! Recomand.

 874. Camera,micul dejun, selecția de muzică ( o minunăție, bijuterie,nu alta!!!),priveliștea, personalul ospitalier!!!

 875. Camera curata, decorată cu mult bun gust, personal foarte primitor, sauna, jacuzzi foarte frumos! Mic dejun excelent!!

 876. Camera foarte curata si foarte bine utilata. Micul dejun foarte bun si variat. Restaurantul hotelului are mancare foarte gustoasa si preturi accedibile, in sensul ca nu difera de preturile din zona. Cu siguranta am sa revin.

 877. Micul dejun a fost ok. Locatia e foarte buna, doar ca traficul este mare si cam deranjeaza. Dar per total am avut parte de un concediu relaxant.

 878. In centrul statiunii Gura Humorului, aproape de manastirile Voronet si Humor. Personal prietenos. Foarte cald si bine in camera. Per total, a fost o sedere placuta, la un pret rezonabil.

 879. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 880. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 881. Locație faina ,aproape de centrul orașului Totul la indemana,bucătăria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 882. Apartament spațios, dotat cu toate cele de trebuință, gazdă primitoare, cu siguranță vom reveni! Recomand.

 883. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 884. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 885. Camere mari,paturi extra largi, curățenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 886. Fetiței mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, și a fost f încântată de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laudă.

 887. Proprietatea este foarte bine poziționată ,departe de agitația orașului Gura Humorului! Rămâi impresionat încă de la intrarea in acest mini-complex care este alcătuit din căsuțe cu specific tradițional românesc!Apreciem curățenia din camere și împrejurimi,atenția la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existența expresorului😍Felicitări și multumiți celor 2doamne care au aranjat/pregătit micul dejun și care s-au asigurat ca nu ne lipsește nimic!Multumim pentru părerile /îndrumările primite in privința obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a plăcut foarte mult căsuța grill👍super idee,mega felicitări!Ne -am simțit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguranța vom reveni!

 888. Primirea a fost excepțională, îndrumare către obiective turistice exemplificata cu hartă, curățenie! Totul la superlativ!

 889. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. Și doamna care ne-a întâmpinat a fost foarte amabilă. Îi mulțumim pentru ospitalitate și disponibilitate.

 890. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 891. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 892. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 893. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 894. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 895. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 896. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 897. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie și nu în ultimul rand, proprietarii niște oameni minunați.

 898. Restaurantul foarte bun,totul frumos amenajat interior si exterior. 🙂

 899. Camera mare . Pat confortabil . Curățenie exemplara . Personal amabil . Mic dejun fabulos .

 900. pozitia, apartamentul spatios, bine dotat, mancarea excelenta ca si personalul

 901. Toate la superlativ : camera placuta si confortabila, dotarile perfecte, bucataria excelenta, curatenie si amabilitate, iar peste toate – o panorama superba asupra orasului si padurilor inconjuratoare!

 902. Micul dejun a fost ok. Locatia e foarte buna, doar ca traficul este mare si cam deranjeaza. Dar per total am avut parte de un concediu relaxant.

 903. In centrul statiunii Gura Humorului, aproape de manastirile Voronet si Humor. Personal prietenos. Foarte cald si bine in camera. Per total, a fost o sedere placuta, la un pret rezonabil.

 904. Fetiței mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, și a fost f încântată de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laudă.

 905. Proprietatea este foarte bine poziționată ,departe de agitația orașului Gura Humorului! Rămâi impresionat încă de la intrarea in acest mini-complex care este alcătuit din căsuțe cu specific tradițional românesc!Apreciem curățenia din camere și împrejurimi,atenția la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existența expresorului😍Felicitări și multumiți celor 2doamne care au aranjat/pregătit micul dejun și care s-au asigurat ca nu ne lipsește nimic!Multumim pentru părerile /îndrumările primite in privința obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a plăcut foarte mult căsuța grill👍super idee,mega felicitări!Ne -am simțit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguranța vom reveni!

 906. Primirea a fost excepțională, îndrumare către obiective turistice exemplificata cu hartă, curățenie! Totul la superlativ!

 907. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. Și doamna care ne-a întâmpinat a fost foarte amabilă. Îi mulțumim pentru ospitalitate și disponibilitate.

 908. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 909. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 910. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 911. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 912. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 913. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 914. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 915. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 916. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 917. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 918. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie și nu în ultimul rand, proprietarii niște oameni minunați.

 919. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 920. Locație faina ,aproape de centrul orașului Totul la indemana,bucătăria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 921. Apartament spațios, dotat cu toate cele de trebuință, gazdă primitoare, cu siguranță vom reveni! Recomand.

 922. Patul f confortabil, mobilierul, desi preturile sunt cam maricele, mancarea de la restaurantul hotelului f gustoasa.

 923. Toate la superlativ : camera placuta si confortabila, dotarile perfecte, bucataria excelenta, curatenie si amabilitate, iar peste toate – o panorama superba asupra orasului si padurilor inconjuratoare!

 924. Micul dejun a fost ok. Locatia e foarte buna, doar ca traficul este mare si cam deranjeaza. Dar per total am avut parte de un concediu relaxant.

 925. Superb totul! Mic dejun diversificat. Un loc superb pentru relaxare.

 926. Fetiței mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, și a fost f încântată de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laudă.

 927. Proprietatea este foarte bine poziționată ,departe de agitația orașului Gura Humorului! Rămâi impresionat încă de la intrarea in acest mini-complex care este alcătuit din căsuțe cu specific tradițional românesc!Apreciem curățenia din camere și împrejurimi,atenția la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existența expresorului😍Felicitări și multumiți celor 2doamne care au aranjat/pregătit micul dejun și care s-au asigurat ca nu ne lipsește nimic!Multumim pentru părerile /îndrumările primite in privința obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a plăcut foarte mult căsuța grill👍super idee,mega felicitări!Ne -am simțit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguranța vom reveni!

 928. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. Și doamna care ne-a întâmpinat a fost foarte amabilă. Îi mulțumim pentru ospitalitate și disponibilitate.

 929. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 930. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 931. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 932. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 933. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 934. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 935. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 936. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 937. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 938. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 939. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie și nu în ultimul rand, proprietarii niște oameni minunați.

 940. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 941. Locație faina ,aproape de centrul orașului Totul la indemana,bucătăria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 942. Apartament spațios, dotat cu toate cele de trebuință, gazdă primitoare, cu siguranță vom reveni! Recomand.

 943. personalul foarte dragut,atent si oricand gata sa te ajute

 944. Mic dejun diversificat.Personalul foarte amabil.La sosire am fost ajutata la caratul bagajelor si se facea curat zilnic iar prosoapele si lenjeria se schimba frecvent sau ori de cate ori era nevoie, la cerere. Mi-a placut ca personalul venea in intampinarea dorintelor clientului si nu invers..

 945. Totul a fost minunat. Personalul super amabil. Conditii foarte bune. Pozitionarea hotelului este perfecta…aproape de centru si un peisaj superb.

 946. Locatie centrala foarte buna, Caldura foarte buna, Locul de fumat cu radiatoare de caldura.

 947. Copiii din cadrul ansamblului de dansuri populare care au evoluat în seara premergătoare zilei de 1 Decembrie, ziua României!!!! Bravo lor si celor care se ocupa de educația lor!!!

 948. Patul f confortabil, mobilierul, desi preturile sunt cam maricele, mancarea de la restaurantul hotelului f gustoasa.

 949. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 950. Locație faina ,aproape de centrul orașului Totul la indemana,bucătăria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 951. Apartament spațios, dotat cu toate cele de trebuință, gazdă primitoare, cu siguranță vom reveni! Recomand.

 952. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 953. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 954. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 955. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. Și doamna care ne-a întâmpinat a fost foarte amabilă. Îi mulțumim pentru ospitalitate și disponibilitate.

 956. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 957. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 958. Superb totul! Mic dejun diversificat. Un loc superb pentru relaxare.

 959. Fetiței mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, și a fost f încântată de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laudă.

 960. Proprietatea este foarte bine poziționată ,departe de agitația orașului Gura Humorului! Rămâi impresionat încă de la intrarea in acest mini-complex care este alcătuit din căsuțe cu specific tradițional românesc!Apreciem curățenia din camere și împrejurimi,atenția la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existența expresorului😍Felicitări și multumiți celor 2doamne care au aranjat/pregătit micul dejun și care s-au asigurat ca nu ne lipsește nimic!Multumim pentru părerile /îndrumările primite in privința obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a plăcut foarte mult căsuța grill👍super idee,mega felicitări!Ne -am simțit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguranța vom reveni!

 961. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 962. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 963. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 964. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 965. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 966. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie și nu în ultimul rand, proprietarii niște oameni minunați.

 967. Camera a fost compacta, dar curata si luminoasa. Privelistea de la balcon este foarte frumoasa, placut sa o vezi dis de dimineata. Mic dejun gustos, potrivit pentru toate gusturile. Spa este compact, sauna este noua, hammam ok, camera de sare ok, jakuzi ok. Nu este piscina. Se ofera gratis slapi, prosop si halat. Este masaj, dar nu am reusit sa incercam. Hotel se afla chiar in centrul orasului

 968. Locația, oameni, foarte aproape de obiectivele turistice.

 969. Locatie centrala foarte buna, Caldura foarte buna, Locul de fumat cu radiatoare de caldura.

 970. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 971. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 972. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 973. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 974. Locație faina ,aproape de centrul orașului Totul la indemana,bucătăria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 975. Apartament spațios, dotat cu toate cele de trebuință, gazdă primitoare, cu siguranță vom reveni! Recomand.

 976. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. Și doamna care ne-a întâmpinat a fost foarte amabilă. Îi mulțumim pentru ospitalitate și disponibilitate.

 977. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 978. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 979. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 980. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 981. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 982. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 983. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 984. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Bucătăria utilata cu tot ce trebuie și nu în ultimul rand, proprietarii niște oameni minunați.

 985. Proprietara a femeie se nota 10+ Curățenia in camere si bai, exemplară.

 986. Conditii foarte bune, calitate-pret excelent, gazdele sunt amabile. Recomad cu incredere!

 987. Gazde foarte primitoare mereu cu zâmbetul pe buze, dornici sa te ajute cu sfaturi bune. Locația excelenta, totul la superlativ. Vom reveni cu drag.

 988. Un loc pentru cei fara prea multe pretentii. A fost curat, privelistea minunata, bucataria dotata cu tot ce trebuie.

 989. Patul era excelent, cu saltea ca aceea din reclame, cu spumă de memorie. Cartier liniștit cu zgomote ca la țară. Un cocoș dimineața și un dulău care latra la trecători. Camerele sunt la etajul doi (de fapt scria în prezentare că accesul este pe scari). 6+11+6 trepte până la et. 1 și încă 4+12 până la doi. Pentru mine ăsta a fost singurul inconvenient.

 990. Cazarea a fost fara mic dejun. Locatia a indeplinit cerintele.

 991. Camera a fost compacta, dar curata si luminoasa. Privelistea de la balcon este foarte frumoasa, placut sa o vezi dis de dimineata. Mic dejun gustos, potrivit pentru toate gusturile. Spa este compact, sauna este noua, hammam ok, camera de sare ok, jakuzi ok. Nu este piscina. Se ofera gratis slapi, prosop si halat. Este masaj, dar nu am reusit sa incercam. Hotel se afla chiar in centrul orasului

 992. Locația, oameni, foarte aproape de obiectivele turistice.

 993. Locatie centrala foarte buna, Caldura foarte buna, Locul de fumat cu radiatoare de caldura.

 994. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. Și doamna care ne-a întâmpinat a fost foarte amabilă. Îi mulțumim pentru ospitalitate și disponibilitate.

 995. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 996. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 997. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 998. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 999. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 1000. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 1001. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 1002. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 1003. Superb totul! Mic dejun diversificat. Un loc superb pentru relaxare.

 1004. Fetiței mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, și a fost f încântată de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laudă.

 1005. Proprietatea este foarte bine poziționată ,departe de agitația orașului Gura Humorului! Rămâi impresionat încă de la intrarea in acest mini-complex care este alcătuit din căsuțe cu specific tradițional românesc!Apreciem curățenia din camere și împrejurimi,atenția la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existența expresorului😍Felicitări și multumiți celor 2doamne care au aranjat/pregătit micul dejun și care s-au asigurat ca nu ne lipsește nimic!Multumim pentru părerile /îndrumările primite in privința obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a plăcut foarte mult căsuța grill👍super idee,mega felicitări!Ne -am simțit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguranța vom reveni!

 1006. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 1007. Locație faina ,aproape de centrul orașului Totul la indemana,bucătăria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 1008. Apartament spațios, dotat cu toate cele de trebuință, gazdă primitoare, cu siguranță vom reveni! Recomand.

 1009. Sederea la Casa in Bucovina a fost minunata. Apartamentul pe doua etaje este foarte primitor, amenajat cu foarte mult bun gust si dotat cu toate cele necesare unui comfort optim. Camerele sunt spatioase si foarte curate. Micul dejun a fost un adevarat ospat, foarte variat si gustos, iar proprietarii sunt extraordinar de amabili si flexibili. Mii de multumiri!

 1010. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 1011. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 1012. Recomand! Camere curate si confortabile, design placut, spatiu de servit masa, bucatarie practica, fuisor cu gratar si prize exterioare,leagane in curte (adulti si copii).

 1013. Locatia a fost perfecta. Foarte curat si totul bine pus la punct. Proprietarul un om deosebit.

 1014. Excelent! Priveliștea f frumoasa, liniște, curățenie….central…totul f aproape …

 1015. Personal amiabil, locație cu priveliște la munte, camera curată. Totul a fost ok

 1016. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 1017. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 1018. Locatie super, camera buna si calduroasa, personalul de la receptie foarte amabil.

 1019. Camera a fost compacta, dar curata si luminoasa. Privelistea de la balcon este foarte frumoasa, placut sa o vezi dis de dimineata. Mic dejun gustos, potrivit pentru toate gusturile. Spa este compact, sauna este noua, hammam ok, camera de sare ok, jakuzi ok. Nu este piscina. Se ofera gratis slapi, prosop si halat. Este masaj, dar nu am reusit sa incercam. Hotel se afla chiar in centrul orasului

 1020. Locația, oameni, foarte aproape de obiectivele turistice.

 1021. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. Și doamna care ne-a întâmpinat a fost foarte amabilă. Îi mulțumim pentru ospitalitate și disponibilitate.

 1022. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 1023. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este îngrijit, apa caldă. Gazda a fost drăguță și foarte promptă.

 1024. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 1025. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 1026. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 1027. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 1028. Locație faina ,aproape de centrul orașului Totul la indemana,bucătăria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 1029. Apartament spațios, dotat cu toate cele de trebuință, gazdă primitoare, cu siguranță vom reveni! Recomand.

 1030. Superb totul! Mic dejun diversificat. Un loc superb pentru relaxare.

 1031. Fetiței mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, și a fost f încântată de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laudă.

 1032. Proprietatea este foarte bine poziționată ,departe de agitația orașului Gura Humorului! Rămâi impresionat încă de la intrarea in acest mini-complex care este alcătuit din căsuțe cu specific tradițional românesc!Apreciem curățenia din camere și împrejurimi,atenția la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existența expresorului😍Felicitări și multumiți celor 2doamne care au aranjat/pregătit micul dejun și care s-au asigurat ca nu ne lipsește nimic!Multumim pentru părerile /îndrumările primite in privința obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a plăcut foarte mult căsuța grill👍super idee,mega felicitări!Ne -am simțit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguranța vom reveni!

 1033. Sederea la Casa in Bucovina a fost minunata. Apartamentul pe doua etaje este foarte primitor, amenajat cu foarte mult bun gust si dotat cu toate cele necesare unui comfort optim. Camerele sunt spatioase si foarte curate. Micul dejun a fost un adevarat ospat, foarte variat si gustos, iar proprietarii sunt extraordinar de amabili si flexibili. Mii de multumiri!

 1034. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 1035. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 1036. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 1037. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 1038. Apartament nou, cu toate facilitățile. Liniște, chiar dacă este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 1039. locatie excelenta in centrul orasului foarte aproape de atractiile turistice de acolo se poate merge oriunde in Bucovina.

 1040. Personalul responsabil de curățenie si cel din restaurant,centrul spa , mancarea

 1041. Personal ok, camera curata cu smart tv, pat confortabil. Fierbător, ceai, cafea si lapte în camera. Parcare supravegheata.

 1042. Apartament curat, spatios. Gazda primitoare. Ne am simțit foarte bine si cu siguranță o sa revenim.

 1043. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 1044. Locație faina ,aproape de centrul orașului Totul la indemana,bucătăria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 1045. Totul a fost la superlativ, gazdele primitoare si foarte drăguțe, micul dejun delicios, peisajul de vis, atmosfera ca n povești, vom reveni cu drag

 1046. Mic dejun gustos si satios, pe toate gusturile, bine structurat, intr-un ambient rustic ornat.

 1047. Personalul extrem de amabil, locația, micul dejun variat și cu preparate tradiționale

 1048. Mic dejun,excelent, mancare super ok(complimente bucatarului!), personal amabil si servire rapida, curatenie maxima.

 1049. Superb. Totul este nou. Locație centrala, cu parcare. Mic dejun foarte bun. Recomand! Vom reveni cu mare drag.

 1050. Hotelul nou, servicii ok, personalul amabil (doamna de la recepție… deosebit de receptiva și atenta). Felicitări!!! 👏

 1051. Camerele sunt foarte curate, aranjate cu tot ce ai nevoie,foarte chic. Stafful este neasteptat de amabil si dragut. Mancarea de la restaurant este incredibil de buna, portii mari si preturi foarte acceptabile. Recomand clar!

 1052. Mancarea f buna camera comoda doar ca a fost galagie noaptea se auzeau masinile poate daca eram cazata in camerele din spate alta era situația poate pe viitor va fi mai bine

 1053. Personal foarte amabil.Conditiile de cazare foarte bune.Mâncare foarte bună și multă.

 1054. Sederea la Casa in Bucovina a fost minunata. Apartamentul pe doua etaje este foarte primitor, amenajat cu foarte mult bun gust si dotat cu toate cele necesare unui comfort optim. Camerele sunt spatioase si foarte curate. Micul dejun a fost un adevarat ospat, foarte variat si gustos, iar proprietarii sunt extraordinar de amabili si flexibili. Mii de multumiri!

 1055. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 1056. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 1057. Apartamentul este foarte potrivit pentru o familie cu copii, este decomandat, spațios, cu paturi mari, am avut tot ce ne-a fost necesar.Este destul de aproape de centrul orașului și foarte aproape de magazine. Gazda ne-a ajutat la nevoie, este foarte discretă și nu ne-a deranjat în timpul șederii noastre. Cu siguranță, când vom reveni în zonă, vom alege iar această locație.

 1058. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 1059. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 1060. Hotelul se află chiar în centrul orașului Gura Humorului. Chiar dacă este situat în intersecție, nu ești deranjat din cauza traficului, nu se aude nimic. Camerele sunt foarte curate și confortabile. Baia foarte curată și îngrijită. Micul-dejun este divers, cu bufet suedez, iar melcișorii cu vanilie delicioși. 😂 Personalul este foarte amabil, atât la recepție, cât și la restaurant. Recomand pentru o vacanță în Bucovina! ✨

 1061. Mia placut cazarea, dar orașul lasa de dorit. Păcat de peisajele din jur.

 1062. Locatia hotelului este foarte accesibila, chiar in centrul oraşului!

 1063. Mi-a placut mult casuta Vasile cea in care am stat si ideea in sine de a transmuta si reconditiona casele vechi. Pastrarea si pretuirea tezaurului nostru folcloric devenit viu, nu doar exponat de muzeu. Mi-a placut si faptul de a gasi haine originale cusute de mana pe panza de casa, cred ca este un concept destul de rar in Romania .

 1064. Totul a fost foarte bine: personalul, micul dejun, ambianta….. Pensiunea este de neratat alegand cazarea intr-o casa traditionala

 1065. Totul a fost de poveste. Liniște, confort și voie bună! Mulțumim și recomandam cu drag și altor turiști! 😁

 1066. Patul foarte confortabil Amplasarea hotelului foarte buna Personal foarte bine pregătit Curățenia în camera Baia foarte curata și spatioasa Micul dejun foarte bun

 1067. Personalul este foarte amabil. Curatenia, la superlativ. Meniul la restaurant, foarte variat.

 1068. Totul a fost la superlativ. Micul dejun a fost foarte bun, sunt 4 feluri la alegere, am incercat 3 feluri și au fost super gustoase; de asemenea mâncarea de la prânz și cină a fost foarte buna, recomand sa incercati cat mai multe feluri pentru că nu o să dați greș. Personalul este de nota 11+, tot ce i-am rugat s-a rezolvat, nu au spus niciodată că nu se poate. Nici la capitolul curățenie nu avem nimic de reproșat. Hotelul are parcare privată și în imediata apropiere se găsesc diverse magazine. Cu siguranță când vom mai ajunge in zona, prima opțiune de cazare și de masă va fi Buchenland.

 1069. locatia este extraordinara.pe un varf de deal,ai o priveliste de 360 de grade care iti incanta privirea. parcare imensa.personal dedicat clientilor.mic dejun tip bufet suedez.

 1070. Amplasamentul ideal, personalul foarte amabil, cu servicii de top, mic dejun excelent, meniul restaurantului diversificat cu preparate foarte gustoase și generoase. Recomand cu drag!

 1071. Locatia si privelistea excelenta ! Personal amabil !

 1072. Totul la superlativ. Curățenie, amabilitate, dotări, design, mâncarea. Absolut totul a fost peste așteptări. Prețuri mici pe partea de restaurant și băuturi. Meniu foarte variat. Vă felicit pentru un așa hotel, pentru personal și curățenie. O să revin cu siguranță!

 1073. Cunoșteam locația din exterior, însă am fost încântați de-a dreptul când am folosit-o. Camerele sunt superbe, mobilate confortabil și cu mult bun gust. Personal am fost încântată de paleta de culori folosită, de curățenia exemplară și amabilitatea extraordinară a personalului. Felicitări patronului, un om plăcut și inteligent, care știe că detaliile fac diferența! Ne-a plăcut micul dejun, încheiat cu lapte acru din partea casei, și, cu siguranță, vom reveni pentru a gusta și restul bucatelor, într-un alt week-end! Am stat doar o noapte, însă locația este aproape de Complexul Ariniș din Gura Humorului și permite efectuarea de drumeții în Bucovina (Voroneț, Sucevița, Cacica etc) și poate fi folosită ca punct de plecare cu ușurință. Felicitări și mult spor!

 1074. Conditii excelente, personal ospitalier, servicii de calitate. Recomand

 1075. Locația, personalul, serviciile, mâncarea (cu specific local), curtea pensiunii cu foișoare și locuri de joaca pentru copii. Recomand cu căldură. 🙂

 1076. Totul a fost mai mult decat perfect, cu siguranță vom mai revenim!! Un loc linistit c