Cazare in Gura Humorului 4 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Gura Humorului fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Gura Humorului recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Gura Humorului – Romania

Anca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Pension La Roata

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśůÔśů Hotel Buchenland

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Loft Chalet

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Hotel Aldi

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa in Bucovina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Gura Humorului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Gura Humorului am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Gura Humorului bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Antonia si Mina Todera╚Ö din Marinesti, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Antonia si Mina Toderaș din Marinesti, jud. GorjCazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Flaviu si Emanuil Cristescu din Coseni, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Gura Humorului, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Flaviu si Emanuil Cristescu din Coseni, jud. Covasna –┬áCazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Andrei si Fiona Foc╚Öanu din Afrimesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Andrei si Fiona Foc╚Öanu din Afrimesti, jud. Arges –┬áCazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Anton si Amalia Dobrin din Coteana, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Gura Humorului!

  (Anton si Amalia Dobrin din Coteana, jud. Olt –┬áCazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Adonis si Octaviu Captaru din Griesti, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Gura Humorului, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Adonis si Octaviu Captaru din Griesti, jud. Iasi –┬áCazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Eleonora si Hortensia Aldulescu din Gura Rosiei, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Gura Humorului.

  (Eleonora si Hortensia Aldulescu din Gura Rosiei, jud. Alba –┬áCazare in Gura Humorului 4 persoane)

 1. – amplasarea, panorama f frumoasa a sta╚Ťiunii – am ajuns la ora 12 la hotel, ├«ns─â ni s-a oferit o camera ( din 3 ) imediat, nu am fost nevoi╚Ťi sa a╚Öteptam check in ul de la ora 14 – personal amabil

 2. Superb,personalul foarte amabil,o sa revenim cu drag!

 3. Personalul cu experien┼ú─â a fost foarte atent cu noi ┼či ne-am sim┼úit ca ├«ntr-o mare familie. Am discutat liber orice ┼či ni s-a r─âspuns prompt la fiecare solicitare.

 4. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 5. Tot ce tine de curatenie,turism,amabilitatea personalului.

 6. Totul a fost foarte bine. Am ramas placut impresionat de faptul ca nu am fost incasat pentru patutul de copil pe care l-am cerut in camera desi se specifica ca acesta costa 10 Euro pe noapte. Recomand cu caldura hotelul. PS: La atitudinea personalului din restaurant mai trebuie lucrat, insa cred ca aceasta este o problema des intalnita in tara noastra.

 7. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 8. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 9. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 10. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 11. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 12. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 13. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 14. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 15. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 16. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 17. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 18. Curat, confortabil, raport calitate pre╚Ť excelent!

 19. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 20. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 21. Doua zile minunate : de diminea╚Ť─â chelneri deosebit de amabili, mic dejun bine ales, foarte bun si satios. Ce sa mai vorbim de receptionera. …. amabilitate, bun simt, corectitudine, un om care ├«╚Ťi deschide u╚Öa cu z├ómbetul pe buze. Mai rar!!!! Mul╚Ťumim ╚Öi abia a╚Ötept─âm s─â revenim!

 22. Foarte faine terasele imobilului. Ne-am relaxat seara dupa ce am venit din plimbari si dimineata la cafea. Imobilul este situat chiar la sosea ceea ce permite un acces foarte usor la soseaua principala si de acolo spre locurile de vizitat. Aproape de Manastirea Voronet si de Escalada Aventura Parc. Aproape de Catedrala din Gura Humorului. Este vis-a-vis de un super market cu preturi foarte bune. Bucataria utilata ceea ce permite pregatirea cafelei, a micului dejun si chiar a unor feluri de mancare – noi am facut fara vreo problema paste carbonara. In rest, curatenie impecabila.

 23. Proprietate curat─â, c─âlduroas─â si spa╚Ťioas─â. Ne-au fost puse la dispozi╚Ťie toate utilit─âtile necesare unei ╚Öederi confortabile.

 24. Apartamentul spatios, terasa incantatoare, foarte curat, paturi confortabile. Gazdele extrem de primitoare, gata sa indeplineasca cele mai neasteptate cereri cu maxima promptitudine si eleganta.

 25. – amplasarea, panorama f frumoasa a sta╚Ťiunii – am ajuns la ora 12 la hotel, ├«ns─â ni s-a oferit o camera ( din 3 ) imediat, nu am fost nevoi╚Ťi sa a╚Öteptam check in ul de la ora 14 – personal amabil

 26. Superb,personalul foarte amabil,o sa revenim cu drag!

 27. Personalul cu experien┼ú─â a fost foarte atent cu noi ┼či ne-am sim┼úit ca ├«ntr-o mare familie. Am discutat liber orice ┼či ni s-a r─âspuns prompt la fiecare solicitare.

 28. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 29. Tot ce tine de curatenie,turism,amabilitatea personalului.

 30. Totul a fost foarte bine. Am ramas placut impresionat de faptul ca nu am fost incasat pentru patutul de copil pe care l-am cerut in camera desi se specifica ca acesta costa 10 Euro pe noapte. Recomand cu caldura hotelul. PS: La atitudinea personalului din restaurant mai trebuie lucrat, insa cred ca aceasta este o problema des intalnita in tara noastra.

 31. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 32. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 33. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 34. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 35. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 36. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 37. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 38. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 39. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 40. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 41. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 42. Curat, confortabil, raport calitate pre╚Ť excelent!

 43. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 44. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 45. Doua zile minunate : de diminea╚Ť─â chelneri deosebit de amabili, mic dejun bine ales, foarte bun si satios. Ce sa mai vorbim de receptionera. …. amabilitate, bun simt, corectitudine, un om care ├«╚Ťi deschide u╚Öa cu z├ómbetul pe buze. Mai rar!!!! Mul╚Ťumim ╚Öi abia a╚Ötept─âm s─â revenim!

 46. Foarte faine terasele imobilului. Ne-am relaxat seara dupa ce am venit din plimbari si dimineata la cafea. Imobilul este situat chiar la sosea ceea ce permite un acces foarte usor la soseaua principala si de acolo spre locurile de vizitat. Aproape de Manastirea Voronet si de Escalada Aventura Parc. Aproape de Catedrala din Gura Humorului. Este vis-a-vis de un super market cu preturi foarte bune. Bucataria utilata ceea ce permite pregatirea cafelei, a micului dejun si chiar a unor feluri de mancare – noi am facut fara vreo problema paste carbonara. In rest, curatenie impecabila.

 47. Proprietate curat─â, c─âlduroas─â si spa╚Ťioas─â. Ne-au fost puse la dispozi╚Ťie toate utilit─âtile necesare unei ╚Öederi confortabile.

 48. Apartamentul spatios, terasa incantatoare, foarte curat, paturi confortabile. Gazdele extrem de primitoare, gata sa indeplineasca cele mai neasteptate cereri cu maxima promptitudine si eleganta.

 49. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 50. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 51. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 52. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 53. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 54. Tot ce tine de curatenie,turism,amabilitatea personalului.

 55. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 56. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 57. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 58. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 59. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 60. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 61. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 62. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 63. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 64. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 65. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 66. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 67. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 68. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 69. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 70. Mi-a pl─âcut servirea, m├óncarea, loca╚Ťia, ├«n principiu totul, felicit─âri.

 71. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 72. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 73. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 74. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 75. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 76. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 77. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 78. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 79. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 80. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 81. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 82. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 83. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 84. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 85. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 86. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 87. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 88. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 89. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 90. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 91. Mi-a pl─âcut servirea, m├óncarea, loca╚Ťia, ├«n principiu totul, felicit─âri.

 92. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 93. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 94. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 95. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 96. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 97. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 98. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 99. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 100. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 101. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 102. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 103. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 104. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 105. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 106. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 107. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 108. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 109. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 110. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 111. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 112. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 113. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 114. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 115. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 116. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 117. Loca╚Ťie grozav─â! Lini╚Öte, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 118. Totul e cool,spatiul de joaca, bucatarie moderna, semineul cu lemne in locul spatios unde servesti masa si gazda super.

 119. Personal dragut, primitor. Peisaj genial. Camere micute si calduroase. Frumos decorat. Curat.

 120. Locatia frumoasa, multe locuri de relaxare la exterior.

 121. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 122. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 123. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 124. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 125. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 126. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 127. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 128. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 129. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 130. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 131. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 132. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 133. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 134. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 135. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 136. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 137. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 138. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 139. Totul e cool,spatiul de joaca, bucatarie moderna, semineul cu lemne in locul spatios unde servesti masa si gazda super.

 140. Personal dragut, primitor. Peisaj genial. Camere micute si calduroase. Frumos decorat. Curat.

 141. Locatia frumoasa, multe locuri de relaxare la exterior.

 142. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 143. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 144. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 145. Cur─â╚Ťenie si gazde foarte amabile,mancare foarte buna.Cu siguran╚Ťa vom reveni😘

 146. Totul. Curat, camera mare, patul mare si confortabil.

 147. Condi╚Ťii bune in camere, acces la gr─âtar. Aproape de p├órtie si piscina

 148. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 149. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 150. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 151. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 152. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 153. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 154. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 155. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 156. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 157. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 158. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 159. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 160. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 161. Daniela-cristina martie 2, 2019 at 9:24 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 162. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 163. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 164. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 165. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 166. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 167. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 168. Loca╚Ťie grozav─â! Lini╚Öte, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 169. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 170. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 171. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 172. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 173. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 174. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 175. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 176. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 177. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 178. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 179. Daniela-cristina martie 9, 2019 at 12:27 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 180. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 181. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 182. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 183. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 184. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 185. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 186. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 187. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 188. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 189. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 190. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 191. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 192. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 193. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase, Priveli╚Ötea foarte frumoasa. Camera c─âlduroas─â.

 194. Loca╚Ťie excelent─â, hotelul are toate condi╚Ťiile, cur─â╚Ťenie , totul cu bun gust. Personalul este foarte amabil, r─âspunsul la solicitarea mea a venit foarte rapid din partea lor.

 195. – amplasarea, panorama f frumoasa a sta╚Ťiunii – am ajuns la ora 12 la hotel, ├«ns─â ni s-a oferit o camera ( din 3 ) imediat, nu am fost nevoi╚Ťi sa a╚Öteptam check in ul de la ora 14 – personal amabil

 196. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 197. Patul super confortabil ╚Öi odihnitor. Loca╚Ťia bun─â, Baia super. Recomand 100%. Cur─â╚Ťenie!

 198. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 199. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 200. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 201. Camera spatioasa, patul foarte comfortabil si privelistea foarte frumoasa!

 202. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 203. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 204. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 205. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 206. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 207. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 208. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 209. Daniela-cristina aprilie 1, 2019 at 7:28 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 210. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 211. Mi-a pl─âcut servirea, m├óncarea, loca╚Ťia, ├«n principiu totul, felicit─âri.

 212. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 213. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 214. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 215. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 216. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 217. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 218. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 219. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 220. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 221. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 222. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 223. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 224. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 225. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 226. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 227. Patul super confortabil ╚Öi odihnitor. Loca╚Ťia bun─â, Baia super. Recomand 100%. Cur─â╚Ťenie!

 228. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 229. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 230. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 231. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 232. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 233. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 234. Camera spatioasa, patul foarte comfortabil si privelistea foarte frumoasa!

 235. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 236. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 237. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 238. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 239. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 240. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 241. Mi-a pl─âcut servirea, m├óncarea, loca╚Ťia, ├«n principiu totul, felicit─âri.

 242. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 243. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 244. patul foarte confortabil, liniste, priveliste superba

 245. Parcare mare, m├óncare bun─â, loca╚Ťie bun─â, recomand cu pl─âcere.

 246. Este plasat foarte bine, hotelul este proasp─ât renovat, curat ╚Öi modern, angaja╚Ťi amabili, m├óncarea buna la restaurant, mic dejun divers ╚Öi gustos.

 247. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 248. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 249. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 250. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 251. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 252. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 253. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 254. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 255. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 256. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 257. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 258. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 259. Foarte frumos.Personal amabil.Bucatarul foarte bun

 260. Personalul foarte amabil,meniul pregatit foarte foarte bun.A fost o petrecere reusita ca urmare a calitatilor dovedite atat de ospatari cat si de bucatari.Felicitari !

 261. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase, Priveli╚Ötea foarte frumoasa. Camera c─âlduroas─â.

 262. Am ramas placut impresionati de gazde si de locatie. Ne-am simtit foarte confortabil pe toata durata sederii. Camere spatioase si dotate corespunzator, proprietari generosi si foarte atenti la nevoile oaspetilor. Am alege cu siguranta Casa Andrada si Ilinca din nou, daca am calatori prin zona. Multumim pentru cafeaua de dimineata si daruri!

 263. O gazda primitoare,atenta dar în același timp discreta. Ne vom întoarce cu plăcere,oricând vom avea ocazia.

 264. Locatie perfecta, foarte aproape de centru. Gazde extraordinar de amabile si generoase. Gradina minunata. Camere confortabile si foarte curate. Mic dejun generos. Una din cele mai confortabile deplasari in interes de serviciu.

 265. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 266. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornule╚Ťe cu gem facute atunci de gazda.

 267. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

 268. Curatenie , ospitalitate din partea gazdelor si liniste.Recomand!

 269. Proprietarii niste oameni extraordinari. Am mai fost si in minicanta de 1 decembrie, la fel de amabili. Din partea casei, dimineata deja traditionalele dulciuri de casa si cafea, iar cand am venit de la schi ne astepta cu o ciorba extraordinara si friptura, Delicioase!! Vom reveni cu mare placere!!

 270. totul, surpriza cu care care ne-au asteptat dimineata( cefeluta si ceva dulce facut in casa).

 271. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 272. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 273. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 274. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 275. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 276. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 277. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 278. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 279. Daniela-cristina aprilie 24, 2019 at 9:41 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 280. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 281. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 282. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 283. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 284. Patul super confortabil ╚Öi odihnitor. Loca╚Ťia bun─â, Baia super. Recomand 100%. Cur─â╚Ťenie!

 285. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 286. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 287. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 288. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 289. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 290. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 291. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 292. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 293. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 294. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 295. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 296. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 297. Daniela-cristina aprilie 28, 2019 at 12:21 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 298. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 299. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 300. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 301. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 302. Patul super confortabil ╚Öi odihnitor. Loca╚Ťia bun─â, Baia super. Recomand 100%. Cur─â╚Ťenie!

 303. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 304. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 305. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 306. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 307. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 308. Noul centru spa este superb, nu ai cum sa te plictise╚Öti. Mai ales daca nu este aglomerat hotelul ­čÖé

 309. Elegant curat cald ospitalitate mâncare foarte bună

 310. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 311. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 312. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 313. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 314. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 315. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 316. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 317. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 318. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 319. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 320. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 321. Daniela-cristina mai 3, 2019 at 1:23 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 322. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 323. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 324. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 325. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 326. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 327. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 328. Amplasarea, curatenia, personalul receptiv, atent, amabil.

 329. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 330. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 331. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 332. Noul centru spa este superb, nu ai cum sa te plictise╚Öti. Mai ales daca nu este aglomerat hotelul ­čÖé

 333. Elegant curat cald ospitalitate mâncare foarte bună

 334. Apartamentul foarte curat, c─âlduros si spa╚Ťios. Am avut la dispozi╚Ťie toate utilit─â╚Ťile. Proprietarii niste oameni de nota 10! Vom reveni cu drag si vom recomanda mai departe acest apartament!!

 335. Cur─â╚Ťenie impecabila. Un apartament renovat cu bun gust, aflat ├«n centrul Gura Humorului, dotat cu tot ce trebuie. M a impresionat.

 336. Totul a fost ok…recomand cu drag locatia.cu siguranta vom reveni…

 337. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 338. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 339. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 340. Camerele erau foarte curate si linistite, personalul foarte amabil si mancarea gustoasa.

 341. patul foarte confortabil, liniste, priveliste superba

 342. Parcare mare, m├óncare bun─â, loca╚Ťie bun─â, recomand cu pl─âcere.

 343. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 344. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 345. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 346. Micul dejun a fost bun, servirea de nota 10, personalul foarte amabil. Raportul calitate-pret este foarte bun. A fost o surpriza placuta cazarea aici, este chiar langa piata si are restaurante bune prin apropiere pentru pranz si cina.

 347. Amplasarea, curatenia, personalul receptiv, atent, amabil.

 348. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 349. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 350. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 351. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 352. Foarte frumos.Personal amabil.Bucatarul foarte bun

 353. Personalul foarte amabil,meniul pregatit foarte foarte bun.A fost o petrecere reusita ca urmare a calitatilor dovedite atat de ospatari cat si de bucatari.Felicitari !

 354. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase, Priveli╚Ötea foarte frumoasa. Camera c─âlduroas─â.

 355. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 356. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornule╚Ťe cu gem facute atunci de gazda.

 357. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

 358. A fost foarte confortabila camera. baia e foarte mare, cada mare, patul foarte confortabil, are si balcon.

 359. La pensiunea nimic în schimb zona este excelenta mai ales Complex Arinis.

 360. Mi-a placut curatenia din camera, amenajarea acesteia, faptul ca are balcon si cada jacuzzi.

 361. personal dragut,,, curatenie in camere bucatarie utilata sala de mese frumoasa

 362. Personalul foarte amabil si vreau sa ii multumesc pe aceasta cale doamnei Rodica Andrei pentru ca a putut sa ma primeasca la acea ora. Camera a fost intima si primitoare. Multumesc tare mult pentru tot!

 363. Pensiunea este situata într-o zona cu multa liniște și o vedere faina spre munte. Mi-a plăcut foarte mult, faptul că m-am cazat al treilea an consecutiv, cred că spune totul. Este foarte ușor de ajuns, la primul semafor de la intrarea în Gura Humorului dinspre Iași, la dreapta 150 de metri. In partea stângă după semafor este amplasat un supermarket. Apreciez in mod deosebit personalul pensiunii.

 364. Petrut-laurentiu mai 14, 2019 at 9:04 am

  Totul! Cazarea a fost excelent─â: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare fata de solicit─ârile noastre. De╚Öi am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: m├óncarea a fost de o calitate excelent─â ╚Öi diversificat─â ├«n fiecare dintre cele trei dimine╚Ťi. Domeniul pe care sunt amplasate vilele ╚Öi casele este foarte frumos amenajat ╚Öi merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, at├ót de bine conservate ╚Öi puse ├«n valoare. Noi suntem cei care trebuie s─â mul╚Ťumim pentru un sejur at├ót de pl─âcut!

 365. Exceptional realizat tot ansamblul de case, personalul foarte amabil. Curatenie, mancare, cazare de 5 stele.

 366. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 367. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 368. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 369. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 370. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 371. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 372. Daniela-cristina mai 14, 2019 at 9:04 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 373. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 374. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 375. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 376. Apartamentul foarte curat, c─âlduros si spa╚Ťios. Am avut la dispozi╚Ťie toate utilit─â╚Ťile. Proprietarii niste oameni de nota 10! Vom reveni cu drag si vom recomanda mai departe acest apartament!!

 377. Cur─â╚Ťenie impecabila. Un apartament renovat cu bun gust, aflat ├«n centrul Gura Humorului, dotat cu tot ce trebuie. M a impresionat.

 378. Totul a fost ok…recomand cu drag locatia.cu siguranta vom reveni…

 379. De╚Öi am crezut ini╚Ťial c─â doar loca╚Ťia in natura a pensiunii, aproape de p─âdure, frumuse╚Ťea locurilor cat si arhitectura dr─âgu╚Ť─â a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excep╚Ťional, preocupat de binele oaspe╚Ťilor, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoas─â ╚Öi o buc─ât─ârie rom├óneasc─â tradi╚Ťional─â fantastic─â, fapt care ne determin─â s─â spunem c─â ne-am simtit intr-adevar r─âsf─â╚Ťa╚Ťi ╚Öi s─â promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 380. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 381. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 382. Personalul foarte amabil ╚Öi dispus s─â te ajute. Ap─â cald─â trebuie sa a╚Ötep╚Ťi 1-2 minute sa vina cald─â, dar apoi este cald─â permanent. C─âldur─â permanent─â ├«n camer─â, asigur├ónd confortul necesar odihnei. Curat, a╚Öternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguran╚Ť─â, acces cu barier─â.

 383. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 384. Micul dejun a fost bun, servirea de nota 10, personalul foarte amabil. Raportul calitate-pret este foarte bun. A fost o surpriza placuta cazarea aici, este chiar langa piata si are restaurante bune prin apropiere pentru pranz si cina.

 385. Petrut-laurentiu mai 18, 2019 at 4:19 pm

  Totul! Cazarea a fost excelent─â: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare fata de solicit─ârile noastre. De╚Öi am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: m├óncarea a fost de o calitate excelent─â ╚Öi diversificat─â ├«n fiecare dintre cele trei dimine╚Ťi. Domeniul pe care sunt amplasate vilele ╚Öi casele este foarte frumos amenajat ╚Öi merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, at├ót de bine conservate ╚Öi puse ├«n valoare. Noi suntem cei care trebuie s─â mul╚Ťumim pentru un sejur at├ót de pl─âcut!

 386. Exceptional realizat tot ansamblul de case, personalul foarte amabil. Curatenie, mancare, cazare de 5 stele.

 387. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 388. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 389. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 390. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 391. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 392. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 393. Daniela-cristina mai 18, 2019 at 4:19 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 394. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 395. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 396. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 397. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 398. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 399. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 400. Peisaj superb! Loc linistit si curat! Gazda amabila si prietenoasa! In fiecare dimineata ne servea cu prajituri si cafea! Ne am simtit foarte bine, ca in familie, la rude!!!

 401. Atmosfera placuta, de comfort. Curat. Gazda primitoare. Ne-a oferit o felie generoasa de pasca, ca o tarta si o cafea foarte buna din parte casei. Parcare inclusa. Recomand

 402. Gazde foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötita, pieisaje de vis! Cafeaua ╚Öi cozonacul, excelente!

 403. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 404. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 405. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 406. Personalul a fost foarte primitor,amabil. Loca╚Ťia este de vis,o recomand tuturor celor care vor sa se simt─â in alta epoc─â. Totul a fost perfect,loca╚Ťia,personalul,micul dejun.

 407. Micul dejun este delicios, iar personalul este foarte prietenos si ofera multe sfaturi.

 408. Petrut-laurentiu mai 24, 2019 at 12:48 pm

  Totul! Cazarea a fost excelent─â: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare fata de solicit─ârile noastre. De╚Öi am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: m├óncarea a fost de o calitate excelent─â ╚Öi diversificat─â ├«n fiecare dintre cele trei dimine╚Ťi. Domeniul pe care sunt amplasate vilele ╚Öi casele este foarte frumos amenajat ╚Öi merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, at├ót de bine conservate ╚Öi puse ├«n valoare. Noi suntem cei care trebuie s─â mul╚Ťumim pentru un sejur at├ót de pl─âcut!

 409. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 410. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 411. Daniela-cristina mai 24, 2019 at 12:48 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 412. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 413. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 414. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 415. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 416. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 417. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 418. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 419. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 420. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 421. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 422. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 423. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 424. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 425. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 426. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 427. Ionut-gabriel iunie 1, 2019 at 9:47 pm

  Aproape de centru si de puncte turistice, parcare ok, camera destul de curata cu vedere la raul Humor, destul de ieftin.

 428. Personalul foarte amabil ╚Öi dispus s─â te ajute. Ap─â cald─â trebuie sa a╚Ötep╚Ťi 1-2 minute sa vina cald─â, dar apoi este cald─â permanent. C─âldur─â permanent─â ├«n camer─â, asigur├ónd confortul necesar odihnei. Curat, a╚Öternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguran╚Ť─â, acces cu barier─â.

 429. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 430. Loca╚Ťia este mai frumoas─â ├«n realitate dec├ót ├«n poze. Mult─â lini╚Öte,cur─â╚Ťenie si mult bun gust ├«n amenaj─ârile interioare. Un sejur ideal pentru o pereche ce dore╚Öte s─â mai uite de stresul cotidian. Foarte aproape de centru. Ne pare r─âu c─â n-am plecat in plimbare cu bicicletele puse la dispozi╚Ťie de pensiune din cauz─â c─â a plouat.

 431. Totul este minunat ! Te simti acasa din toate punctele de vedere. Vom reveni de fiecare dată când vom ajunge în Gura Humorului

 432. Utilitatile si dimensiunea camerelor; curatenia si personalul primitor; proximitatea de oras

 433. Gasesti ceea ce platesti – conditii excelente: camera mare, luminoasa, bine amenajata; foarte curat, miros placut in camera, prosoape si lenjerie impecabile; mobilier nou si modern, patul odihnitor cu saltea cu memorie; balcon cu vedere la munte; produse cosmetice de calitate; gradina mare in spate, cu loc de joaca pentru copii. Personalul amabil. Mic dejun foarte bun, preparat pe loc, portia mare; recomand omleta taraneasca, are legume, cascaval si sunca, este delicioasa.

 434. Lorin-gabriel iunie 1, 2019 at 9:47 pm

  Locatia la vedere chiar langa DN. Mic dejun gustos, personal amabil, curatenie desavarsita, hotel foarte cochet si curat. la subsol au o minidiscoteca cu bar si loc pentru jucat biliard. Recomand.

 435. Camerele erau foarte curate si linistite, personalul foarte amabil si mancarea gustoasa.

 436. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 437. Decor formidabil, rustic. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Amplasare minunat─â, peisaj de poveste. M├óncare super bun─â!!

 438. Foarte frumos amenajat, facilitati bune. Mic dejun delicios,

 439. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 440. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 441. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 442. Zona foarte frumoasa, linitita si oamenii foarte primitori si profesioni┼čti!

 443. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 444. Decor formidabil, rustic. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Amplasare minunat─â, peisaj de poveste. M├óncare super bun─â!!

 445. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 446. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 447. Daniela-cristina iunie 8, 2019 at 1:47 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 448. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 449. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 450. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 451. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 452. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 453. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 454. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 455. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 456. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 457. Gasesti ceea ce platesti – conditii excelente: camera mare, luminoasa, bine amenajata; foarte curat, miros placut in camera, prosoape si lenjerie impecabile; mobilier nou si modern, patul odihnitor cu saltea cu memorie; balcon cu vedere la munte; produse cosmetice de calitate; gradina mare in spate, cu loc de joaca pentru copii. Personalul amabil. Mic dejun foarte bun, preparat pe loc, portia mare; recomand omleta taraneasca, are legume, cascaval si sunca, este delicioasa.

 458. Locatia la vedere chiar langa DN. Mic dejun gustos, personal amabil, curatenie desavarsita, hotel foarte cochet si curat. la subsol au o minidiscoteca cu bar si loc pentru jucat biliard. Recomand.

 459. Camerele erau foarte curate si linistite, personalul foarte amabil si mancarea gustoasa.

 460. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 461. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 462. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 463. Aproape de centru si de puncte turistice, parcare ok, camera destul de curata cu vedere la raul Humor, destul de ieftin.

 464. Personalul foarte amabil ╚Öi dispus s─â te ajute. Ap─â cald─â trebuie sa a╚Ötep╚Ťi 1-2 minute sa vina cald─â, dar apoi este cald─â permanent. C─âldur─â permanent─â ├«n camer─â, asigur├ónd confortul necesar odihnei. Curat, a╚Öternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguran╚Ť─â, acces cu barier─â.

 465. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 466. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 467. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 468. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 469. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 470. Zona foarte frumoasa, linitita si oamenii foarte primitori si profesioni┼čti!

 471. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 472. curatenia, linistea, amabilitatea personalului, gradul crescut de intimitate, locatia foarte centrala, caldura din camera, dimensiunea patului.

 473. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 474. Patul super confortabil ╚Öi odihnitor. Loca╚Ťia bun─â, Baia super. Recomand 100%. Cur─â╚Ťenie!

 475. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 476. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornule╚Ťe cu gem facute atunci de gazda.

 477. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

 478. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 479. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 480. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 481. Servicii irepro╚Öabile, vedere superb─â, mic dejun delicios… Recomand─âm cu c─âldur─â Pension La Roat─â!

 482. Pensiunea prin modul cum este aranjat─â ne a oferit o lini╚Öte sufleteasc─â ceea ce a condus la petrecerea unui concediu minunat. Recomand sa nu rata╚Ťi ocazia de a petrece c├óteva zile ├«n acest peisaj superb.

 483. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 484. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 485. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 486. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 487. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 488. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 489. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 490. Curat, servirea ireproșabilă, ambient plăcut, mâncarea f bună.

 491. Mancarea foarte gustoasa , o locatie perfecta pentru odihna!

 492. Micul dejun excelent .Restaurantul foarte frumos. Locatie frumoasa

 493. Roxana-cornelia iunie 23, 2019 at 1:12 pm

  Curtea mare ╚Öi foarte frumos amenajat─â, camer─â spa╚Ťioas─â, amenajat─â cu mult bun gust ╚Öi aten╚Ťie la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 494. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! YouÔÇÖre literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and canÔÇÖt forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 495. Wonderful place to relax, delicious breakfast and lovely service! Worth trying it!

 496. Manuela-teodora iunie 23, 2019 at 1:12 pm

  Gazde primitoare, atente ╚Öi discrete; cafeau excelent─â ╚Öi tarta cu caise sublim─â. Mul╚Ťumim pentru g─âzduire; c├ónd vom reveni ├«n zon─â, la dv. dorim s─â ne odihnim ╚Öi s─â ne bucur─âm de lini╚Öte ╚Öi aer curat.

 497. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 498. Cazare cofortabila,locatie linistita,natura aproape,gazde foarte amabile,raspund prompt solicitarilor,delicioasa prajitura facuta de doamna casei si cafeaua de intampinare oferite cu gentilete si in fiecare dimineata, on the house.Recomandabil fara rezerve.l

 499. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 500. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 501. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 502. Servicii irepro╚Öabile, vedere superb─â, mic dejun delicios… Recomand─âm cu c─âldur─â Pension La Roat─â!

 503. Pensiunea prin modul cum este aranjat─â ne a oferit o lini╚Öte sufleteasc─â ceea ce a condus la petrecerea unui concediu minunat. Recomand sa nu rata╚Ťi ocazia de a petrece c├óteva zile ├«n acest peisaj superb.

 504. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 505. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 506. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 507. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 508. Locatia este foarte aproape de parcul arinis, restaurante si supermarket-uri. Apartamentul e foarte spatios, iar bucataria si baia sunt complet utilate, potrivite inclusiv pentru o sedere mai lunga. Wifi-ul este de buna calitate, iar apartamentul este dotat inclusiv cu aer conditionat. Curatenia este ireprosabila. Per total, a fost o sedere foarte placuta.

 509. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 510. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 511. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 512. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 513. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 514. Roxana-cornelia iunie 28, 2019 at 12:31 pm

  Curtea mare ╚Öi foarte frumos amenajat─â, camer─â spa╚Ťioas─â, amenajat─â cu mult bun gust ╚Öi aten╚Ťie la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 515. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! YouÔÇÖre literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and canÔÇÖt forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 516. Wonderful place to relax, delicious breakfast and lovely service! Worth trying it!

 517. Manuela-teodora iunie 28, 2019 at 12:31 pm

  Gazde primitoare, atente ╚Öi discrete; cafeau excelent─â ╚Öi tarta cu caise sublim─â. Mul╚Ťumim pentru g─âzduire; c├ónd vom reveni ├«n zon─â, la dv. dorim s─â ne odihnim ╚Öi s─â ne bucur─âm de lini╚Öte ╚Öi aer curat.

 518. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 519. Cazare cofortabila,locatie linistita,natura aproape,gazde foarte amabile,raspund prompt solicitarilor,delicioasa prajitura facuta de doamna casei si cafeaua de intampinare oferite cu gentilete si in fiecare dimineata, on the house.Recomandabil fara rezerve.l

 520. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 521. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 522. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 523. Personal amabil si dornic sa te faca sa te simti bine

 524. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 525. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 526. Servicii irepro╚Öabile, vedere superb─â, mic dejun delicios… Recomand─âm cu c─âldur─â Pension La Roat─â!

 527. Pensiunea prin modul cum este aranjat─â ne a oferit o lini╚Öte sufleteasc─â ceea ce a condus la petrecerea unui concediu minunat. Recomand sa nu rata╚Ťi ocazia de a petrece c├óteva zile ├«n acest peisaj superb.

 528. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 529. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 530. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 531. Apartament nou mobilat, cu toate utilitatile necesare la baie si bucatarie. Confort sporit, curatenie, centrala termica.

 532. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 533. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 534. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 535. Locatia este foarte aproape de parcul arinis, restaurante si supermarket-uri. Apartamentul e foarte spatios, iar bucataria si baia sunt complet utilate, potrivite inclusiv pentru o sedere mai lunga. Wifi-ul este de buna calitate, iar apartamentul este dotat inclusiv cu aer conditionat. Curatenia este ireprosabila. Per total, a fost o sedere foarte placuta.

 536. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 537. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 538. Roxana-cornelia iulie 5, 2019 at 9:16 pm

  Curtea mare ╚Öi foarte frumos amenajat─â, camer─â spa╚Ťioas─â, amenajat─â cu mult bun gust ╚Öi aten╚Ťie la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 539. Excellent bright fresh facility with lovely log cabin feel, extremely devoted staff, great service.

 540. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! YouÔÇÖre literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and canÔÇÖt forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 541. Gazda,Doina,de toată isprava!!!Abia aștept sa o revăd!

 542. Manuela-teodora iulie 5, 2019 at 9:16 pm

  Gazde primitoare, atente ╚Öi discrete; cafeau excelent─â ╚Öi tarta cu caise sublim─â. Mul╚Ťumim pentru g─âzduire; c├ónd vom reveni ├«n zon─â, la dv. dorim s─â ne odihnim ╚Öi s─â ne bucur─âm de lini╚Öte ╚Öi aer curat.

 543. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 544. Casa a fost excelent─â, buc─ât─ârie, spatiu verde, parcare. Totul a fost super. Am salvat num─ârul de telefon pentru rezerv─âri mai mari ! ­čÖé

 545. O familie cu bun sim╚Ť ╚Öi respect,foarte primitori.Camerele sunt curate . Patul din camera foarte confortabil. Peisajul este superb ,merita vizitat .Loca╚Ťia mai are ╚Öi un foi╚Öor unde se poate face gr─âtar .Buc─ât─âria este dotat─â cu toate cele necesare pentru g─âtit. Recomand cu drag aceasta casa .😘

 546. Am petrecut 4 zile minunate de iarna in casa Nicoleta. Camerele curate, bucataria este dotata cu toate necesare, in casa este extraordinar de cald. Dar cel mai mult ne-a placut pe perioada vizitei – gazdele. O familie extraordinara, deschisa, prietenoasa. Ne-am simtit de parca am venit la niste prieteni cu care nu ne vazusem de mult timp. Recomandam cu mare drag aceasta gazda!

 547. Personal amabil si dornic sa te faca sa te simti bine

 548. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 549. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 550. Un loc minunat in care vom reveni cu drag! Amplasarea, personalul, confortul si liniștea acestui loc nu se compara cu nimic altceva! Multumim pentru tot, a fost perfect!

 551. Absolut totul: confortul, mancarea (din pacate doar micul dejun), ospitalitatea gazdelor, curatenia, privelistea. Bravooooo BUCOVINA.

 552. Servicii irepro╚Öabile, vedere superb─â, mic dejun delicios… Recomand─âm cu c─âldur─â Pension La Roat─â!

 553. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 554. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 555. Apartament nou mobilat, cu toate utilitatile necesare la baie si bucatarie. Confort sporit, curatenie, centrala termica.

 556. Amplasare bun─â, apartamentul foarte spa╚Ťios, foarte curat, utilat, gazda foarte primitoare ╚Öi amabila.

 557. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 558. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 559. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 560. Apartamentul ne-a depasit asteptarile. Foarte bine utilat. Gazda foarte receptiva la nevoile clientilor. Recomandam cu drag.

 561. Locatie linistita, bloc nou, foarte curat, securizat (interfon, camere video). Supermarket cu preturi bune chiar langa bloc. Locuri de parcare la proprietate. TV cu Netflix, camere amenajate cu mult bun-gust. Baie de dimensiuni mari cu oglinda supradimensionata, bine luminata, cu gresie de foarte buna calitate. Bucatarie complet utilata, doua balcoane etc. Foarte placut + o sticla de Riesling la sosire.

 562. Gazda,Doina,de toată isprava!!!Abia aștept sa o revăd!

 563. Manuela-teodora iulie 13, 2019 at 1:50 am

  Gazde primitoare, atente ╚Öi discrete; cafeau excelent─â ╚Öi tarta cu caise sublim─â. Mul╚Ťumim pentru g─âzduire; c├ónd vom reveni ├«n zon─â, la dv. dorim s─â ne odihnim ╚Öi s─â ne bucur─âm de lini╚Öte ╚Öi aer curat.

 564. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 565. Hotelul este amplasat in centrul orasului. Are parcarea inclusa in pret. Micul dejun a fost cat de cat acceptabil. Personalul a fost dragut, in special cel de la restaurant cu care am interactionat si la cina.

 566. Personal amabil si dornic sa te faca sa te simti bine

 567. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 568. Casele restaurate si amenajate cu bun gust specific zonei, atentia la detalii, amabilitatea personalului, grija pt confortul musafirilor. Mai exista in Romania persoane care doresc sa pastreze traditia, minunatiile si autenticitatea satului romanesc. Tihna, vesnicia si nostalgia care te cuprind cand stai pe prispa casei.

 569. Personalul a fost extrem de dr─âgu╚Ť! Camera foarte curat─â ╚Öi frumoasa , iar micul dejun -excep╚Ťional.

 570. Un loc minunat in care vom reveni cu drag! Amplasarea, personalul, confortul si liniștea acestui loc nu se compara cu nimic altceva! Multumim pentru tot, a fost perfect!

 571. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 572. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 573. Apartament nou mobilat, cu toate utilitatile necesare la baie si bucatarie. Confort sporit, curatenie, centrala termica.

 574. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 575. Amplasare bun─â, apartamentul foarte spa╚Ťios, foarte curat, utilat, gazda foarte primitoare ╚Öi amabila.

 576. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 577. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 578. Apartamentul ne-a depasit asteptarile. Foarte bine utilat. Gazda foarte receptiva la nevoile clientilor. Recomandam cu drag.

 579. Locatie linistita, bloc nou, foarte curat, securizat (interfon, camere video). Supermarket cu preturi bune chiar langa bloc. Locuri de parcare la proprietate. TV cu Netflix, camere amenajate cu mult bun-gust. Baie de dimensiuni mari cu oglinda supradimensionata, bine luminata, cu gresie de foarte buna calitate. Bucatarie complet utilata, doua balcoane etc. Foarte placut + o sticla de Riesling la sosire.

 580. Roxana-cornelia iulie 19, 2019 at 11:03 pm

  Curtea mare ╚Öi foarte frumos amenajat─â, camer─â spa╚Ťioas─â, amenajat─â cu mult bun gust ╚Öi aten╚Ťie la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 581. Excellent bright fresh facility with lovely log cabin feel, extremely devoted staff, great service.

 582. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! YouÔÇÖre literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and canÔÇÖt forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 583. Totul. Mai ales cafeaua ╚Öi prajiturica de diminea╚Ť─â f─âcute cu mult─â dragoste de doamna Doina. Mul╚Ťumim

 584. O pensiune excep╚Ťional─â. Niste oameni de nota 10!

 585. Gazda,Doina,de toată isprava!!!Abia aștept sa o revăd!

 586. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 587. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 588. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 589. Este foarte bine amplasat,exact in centrul orasului,este curat,micul dejun foarte bun.

 590. Fata de la receptie f draguta si amabila!singurul plus!

 591. Locatie foarte buna, foarte aproape de centrul orasului dar incelasi timp usor de plecat spre punctele de vizitat.

 592. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 593. Baia renovata. Camera destul de ok. Personalul foarte amabil si profi. Mancare buna la restaurant, dar parca cu preturi putin peste media zonei. Vedere frumoasa din camera. Mic dejun bun. Amplasare foarte buna.

 594. Foarte bine amplasat,in centrul statiunii.Mancare diversificata,foarte gustoasa .

 595. Totul a fost perfect. Micul dejun este foarte variat si gustos.

 596. Ne-a placut totul in acest loc minunat. De la oamenii care te fac sa te simti binevenit si iti ofera tot ce ai nevoie, la camera foarte curata, confortabila si frumos decorata, privelistea si mancarea proaspata si delicioasa.

 597. Este cea mai frumoasa pensiune dintre cele care s-ar putea s─â-mi placa. Este de un bun gust des─âv├ór╚Öit. Este un loc de poveste unde au fost re├«nviate case tradi╚Ťionale, obiecte vechi din satul romanesc din Bucovina ╚Öi unde te po╚Ťi bucura de confort, de tihna, de lini╚Öte… Este de vis! Mi-ar pl─âcea sa ├«i cunosc pe cei care au dat via╚Ť─â unui asemenea loc!

 598. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 599. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 600. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 601. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 602. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 603. Amplasare bun─â, apartamentul foarte spa╚Ťios, foarte curat, utilat, gazda foarte primitoare ╚Öi amabila.

 604. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 605. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 606. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 607. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 608. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 609. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 610. De╚Öi am crezut ini╚Ťial c─â doar loca╚Ťia in natura a pensiunii, aproape de p─âdure, frumuse╚Ťea locurilor cat si arhitectura dr─âgu╚Ť─â a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excep╚Ťional, preocupat de binele oaspe╚Ťilor, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoas─â ╚Öi o buc─ât─ârie rom├óneasc─â tradi╚Ťional─â fantastic─â, fapt care ne determin─â s─â spunem c─â ne-am simtit intr-adevar r─âsf─â╚Ťa╚Ťi ╚Öi s─â promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 611. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 612. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 613. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 614. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 615. Baia renovata. Camera destul de ok. Personalul foarte amabil si profi. Mancare buna la restaurant, dar parca cu preturi putin peste media zonei. Vedere frumoasa din camera. Mic dejun bun. Amplasare foarte buna.

 616. Totul a fost absolut perfect. M├óncarea este excelenta, variata ╚Öi foarte gustoasa, totul fiind g─âtit din alimente din gospod─ârie. C─âsu╚Ťele sunt minunate, foarte rustice, asa cum doar la bunici am mai v─âzut ╚Öi ├«n acela╚Öi timp extrem de curate ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile necesare. Cur─â╚Ťenie se face ├«n fiecare zi. Zona este una foarte frumoasa, foarte lini╚Ötit─â, perfecta pentru a sc─âpa de stresul cotidian ╚Öi pentru a te putea relaxa.

 617. Interior foarte frumos si bine ingrijit. Personal foarte amabil. Pat foarte confortabil, lenjerie apretata, am dormit foarte bine. Mic dejun variat si foarte gustos, alcatuit din produse autentice (unt de casa, zacusca, pateu de casa, dulceata de ardei iuti, branzeturi, mezeluri).

 618. Minunat a fost micul dejun si amplasamentul, grozav.

 619. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 620. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 621. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 622. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 623. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 624. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 625. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 626. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 627. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 628. Locatie intr-o zona foarte linistita, la marginea padurii. Personal amabil, ambianta placuta.

 629. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 630. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 631. Am regasit acelasi bun gust. Cu un plus de frumuse╚Ťe datorita amenajarii spatiului verde de langa pensiune. Pomii au fost delimitati cu pietre albe, au aparut doua leagane si multe alte atractii pentru cei mici. Felicit─âri. Camerele sunt la fel de curate, am mai scris alte comentarii pe aceasta tema fiind a 5-a oara c├ónd poposesc aici. De un singur lucru imi pare rau: masina de scris veche (Continental) din hol incepe sa se deterioreze si asta datorita turistilor care din pacate au acces la ea si incarca sa o foloseasca (mai mult sau mai putin brutal) . Sugerez conducerii sa o retraga intr-un loc mai ferit pentru a o salva de la distrugere. Apropo de ea, fiica-mea a vazut-o acolo cu prilejul primei vizite si si-a dorit una. Astfel incat am facut eforturi sa ii luam un Remington din 1960 perfect functionala. Cu siguranta vom mai trece pe la Piatra Pinului!

 632. Priveli╚Ötea, mic dejun variat , cur─â╚Ťenie si consumabile de calitate, wi-fi , aproape de partia de ski( 500m , pt cei interesati), personal amabil, loc de joaca pt copii

 633. O loca╚Ťie deosebita. Din p─âcate nu am putut sta mai mult de 1 noapte. Micul dejun inclus – foarte bun ╚Öi diversificat. Recomand cu ├«ncredere aceasta loca╚Ťie pentru relaxare.

 634. personalul foarte dragut,atent si oricand gata sa te ajute

 635. Mic dejun diversificat.Personalul foarte amabil.La sosire am fost ajutata la caratul bagajelor si se facea curat zilnic iar prosoapele si lenjeria se schimba frecvent sau ori de cate ori era nevoie, la cerere. Mi-a placut ca personalul venea in intampinarea dorintelor clientului si nu invers..

 636. Totul a fost minunat. Personalul super amabil. Conditii foarte bune. Pozitionarea hotelului este perfecta…aproape de centru si un peisaj superb.

 637. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 638. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 639. Baia renovata. Camera destul de ok. Personalul foarte amabil si profi. Mancare buna la restaurant, dar parca cu preturi putin peste media zonei. Vedere frumoasa din camera. Mic dejun bun. Amplasare foarte buna.

 640. Totul a fost absolut perfect. M├óncarea este excelenta, variata ╚Öi foarte gustoasa, totul fiind g─âtit din alimente din gospod─ârie. C─âsu╚Ťele sunt minunate, foarte rustice, asa cum doar la bunici am mai v─âzut ╚Öi ├«n acela╚Öi timp extrem de curate ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile necesare. Cur─â╚Ťenie se face ├«n fiecare zi. Zona este una foarte frumoasa, foarte lini╚Ötit─â, perfecta pentru a sc─âpa de stresul cotidian ╚Öi pentru a te putea relaxa.

 641. Interior foarte frumos si bine ingrijit. Personal foarte amabil. Pat foarte confortabil, lenjerie apretata, am dormit foarte bine. Mic dejun variat si foarte gustos, alcatuit din produse autentice (unt de casa, zacusca, pateu de casa, dulceata de ardei iuti, branzeturi, mezeluri).

 642. Minunat a fost micul dejun si amplasamentul, grozav.

 643. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 644. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 645. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 646. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 647. Lini╚Öte ,cur─â╚Ťenie,gazda o persoana amabila ╚Öi primitoare !!!

 648. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 649. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 650. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 651. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 652. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 653. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 654. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 655. Locatie intr-o zona foarte linistita, la marginea padurii. Personal amabil, ambianta placuta.

 656. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 657. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 658. Totul confortabil, curat, placut, si foarte linistit!

 659. Am regasit acelasi bun gust. Cu un plus de frumuse╚Ťe datorita amenajarii spatiului verde de langa pensiune. Pomii au fost delimitati cu pietre albe, au aparut doua leagane si multe alte atractii pentru cei mici. Felicit─âri. Camerele sunt la fel de curate, am mai scris alte comentarii pe aceasta tema fiind a 5-a oara c├ónd poposesc aici. De un singur lucru imi pare rau: masina de scris veche (Continental) din hol incepe sa se deterioreze si asta datorita turistilor care din pacate au acces la ea si incarca sa o foloseasca (mai mult sau mai putin brutal) . Sugerez conducerii sa o retraga intr-un loc mai ferit pentru a o salva de la distrugere. Apropo de ea, fiica-mea a vazut-o acolo cu prilejul primei vizite si si-a dorit una. Astfel incat am facut eforturi sa ii luam un Remington din 1960 perfect functionala. Cu siguranta vom mai trece pe la Piatra Pinului!

 660. Priveli╚Ötea, mic dejun variat , cur─â╚Ťenie si consumabile de calitate, wi-fi , aproape de partia de ski( 500m , pt cei interesati), personal amabil, loc de joaca pt copii

 661. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 662. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 663. Baia renovata. Camera destul de ok. Personalul foarte amabil si profi. Mancare buna la restaurant, dar parca cu preturi putin peste media zonei. Vedere frumoasa din camera. Mic dejun bun. Amplasare foarte buna.

 664. Totul a fost pe gustul meu. Confort , curatenie , personal discret care ├«╚Öi face treaba perfect . Recomand cu toat─â pl─âcerea , dar cine face rezervare sa fie atent la pre╚Ť . Nu este ieftin, dar merita.

 665. Atmosfera copil─âriei la bunici Superbe c─âsu╚Ťele Poti petrece o zi intreaga in complex fara sa te plictisesti

 666. Totul a fost absolut perfect. M├óncarea este excelenta, variata ╚Öi foarte gustoasa, totul fiind g─âtit din alimente din gospod─ârie. C─âsu╚Ťele sunt minunate, foarte rustice, asa cum doar la bunici am mai v─âzut ╚Öi ├«n acela╚Öi timp extrem de curate ╚Öi cu toate utilit─â╚Ťile necesare. Cur─â╚Ťenie se face ├«n fiecare zi. Zona este una foarte frumoasa, foarte lini╚Ötit─â, perfecta pentru a sc─âpa de stresul cotidian ╚Öi pentru a te putea relaxa.

 667. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 668. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 669. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 670. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 671. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 672. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 673. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 674. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 675. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 676. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 677. Lini╚Öte ,cur─â╚Ťenie,gazda o persoana amabila ╚Öi primitoare !!!

 678. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 679. Locatie intr-o zona foarte linistita, la marginea padurii. Personal amabil, ambianta placuta.

 680. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 681. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 682. Totul confortabil, curat, placut, si foarte linistit!

 683. Am regasit acelasi bun gust. Cu un plus de frumuse╚Ťe datorita amenajarii spatiului verde de langa pensiune. Pomii au fost delimitati cu pietre albe, au aparut doua leagane si multe alte atractii pentru cei mici. Felicit─âri. Camerele sunt la fel de curate, am mai scris alte comentarii pe aceasta tema fiind a 5-a oara c├ónd poposesc aici. De un singur lucru imi pare rau: masina de scris veche (Continental) din hol incepe sa se deterioreze si asta datorita turistilor care din pacate au acces la ea si incarca sa o foloseasca (mai mult sau mai putin brutal) . Sugerez conducerii sa o retraga intr-un loc mai ferit pentru a o salva de la distrugere. Apropo de ea, fiica-mea a vazut-o acolo cu prilejul primei vizite si si-a dorit una. Astfel incat am facut eforturi sa ii luam un Remington din 1960 perfect functionala. Cu siguranta vom mai trece pe la Piatra Pinului!

 684. Priveli╚Ötea, mic dejun variat , cur─â╚Ťenie si consumabile de calitate, wi-fi , aproape de partia de ski( 500m , pt cei interesati), personal amabil, loc de joaca pt copii

 685. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 686. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 687. Baia renovata. Camera destul de ok. Personalul foarte amabil si profi. Mancare buna la restaurant, dar parca cu preturi putin peste media zonei. Vedere frumoasa din camera. Mic dejun bun. Amplasare foarte buna.

 688. Mi-a placut absolut tot, incepand de la casuta in care este receptia ,care te intampina plina de flori si incarcata de istorie,deoarece este o casa pastrata in stilul traditional. Este asa de frumoasa ca parca nici nu as mai fi plecat mai departe spre camera :). Foarte curata camera,mobilier de calitate si cu mult bun gust,pat foarte comod. Micul dejun extraordinar,totul bio,mancaruri,gemuri,unt,paine,toate facute in casa. Doamnele de acolo foarte dragute si mereu zambitoare. Sunt multe de spus,dar rezum totul la a spune ca abia astept sa merg din nou ­čÖé

 689. Totul a fost absolut perfect. Personal foarte amabil. Mic dejun bogat si gustos, variat, cu multe produse traditionale. Un loc minunat, c─âsu╚Ťele sunt minunate, rustice. Recomand cu toat─â pl─âcerea. Multumim pentru tot !

 690. Calitate maxima: amplasare si privelisti frumoase, curatenie desavarsita, mic dejun bogat si gustos cu multe produse traditionale, gazde atente si amabile. Si mai ales LINISTE. Chiar nu trebuie sa mergi in Tirol pentru toate acestea!

 691. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 692. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 693. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 694. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 695. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 696. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 697. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 698. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 699. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 700. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 701. Lini╚Öte ,cur─â╚Ťenie,gazda o persoana amabila ╚Öi primitoare !!!

 702. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 703. Locatie, mancare si curatenie extraordinara, cu siguranta vom reveni

 704. TOTUL. SALTEAUA AR PUTEA FI OK DACA AR AVEA UN TOPPER. SPA-UL ESTE OK DAR AR TREBUI SA AVETI PERSONAL PTR SERVICII DE MASAJ, MAI ALES CA AVETI PARTIE IN VECINATATE.

 705. Totul confortabil, curat, placut, si foarte linistit!

 706. De╚Öi am crezut ini╚Ťial c─â doar loca╚Ťia in natura a pensiunii, aproape de p─âdure, frumuse╚Ťea locurilor cat si arhitectura dr─âgu╚Ť─â a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excep╚Ťional, preocupat de binele oaspe╚Ťilor, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoas─â ╚Öi o buc─ât─ârie rom├óneasc─â tradi╚Ťional─â fantastic─â, fapt care ne determin─â s─â spunem c─â ne-am simtit intr-adevar r─âsf─â╚Ťa╚Ťi ╚Öi s─â promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 707. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 708. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 709. Pozitionarea camerei, cu vedere spre Arinis, respectiv partie. Camera a fost foarte curata si calduroasa, baia de asemenea. Hotelul dispune de o parcare generoasa in ceea ce priveste numarul de locuri. Mic dejun decent, diversificat.

 710. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 711. Pesonalul s-a comportat exemplar, curatenie, liniste. Micul dejun variat, am avut optiuni pentru copil. Toti angajatii au rapuns imediat tuturor solicitarilor noastre. Vom reveni cu siguranta!

 712. Mi-a placut absolut tot, incepand de la casuta in care este receptia ,care te intampina plina de flori si incarcata de istorie,deoarece este o casa pastrata in stilul traditional. Este asa de frumoasa ca parca nici nu as mai fi plecat mai departe spre camera :). Foarte curata camera,mobilier de calitate si cu mult bun gust,pat foarte comod. Micul dejun extraordinar,totul bio,mancaruri,gemuri,unt,paine,toate facute in casa. Doamnele de acolo foarte dragute si mereu zambitoare. Sunt multe de spus,dar rezum totul la a spune ca abia astept sa merg din nou ­čÖé

 713. Totul a fost absolut perfect. Personal foarte amabil. Mic dejun bogat si gustos, variat, cu multe produse traditionale. Un loc minunat, c─âsu╚Ťele sunt minunate, rustice. Recomand cu toat─â pl─âcerea. Multumim pentru tot !

 714. Calitate maxima: amplasare si privelisti frumoase, curatenie desavarsita, mic dejun bogat si gustos cu multe produse traditionale, gazde atente si amabile. Si mai ales LINISTE. Chiar nu trebuie sa mergi in Tirol pentru toate acestea!

 715. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 716. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 717. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 718. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 719. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 720. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 721. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 722. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 723. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 724. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 725. Lini╚Öte ,cur─â╚Ťenie,gazda o persoana amabila ╚Öi primitoare !!!

 726. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 727. Totul a fost foarte bine . Personalul este tot timpul atent si gata oricand sa-ti indeplineasca anumite cerinte . Amabilitatea este dusa la maximum . Bucataria este excelenta , la fel si barul .

 728. Locatie, mancare si curatenie extraordinara, cu siguranta vom reveni

 729. TOTUL. SALTEAUA AR PUTEA FI OK DACA AR AVEA UN TOPPER. SPA-UL ESTE OK DAR AR TREBUI SA AVETI PERSONAL PTR SERVICII DE MASAJ, MAI ALES CA AVETI PARTIE IN VECINATATE.

 730. De╚Öi am crezut ini╚Ťial c─â doar loca╚Ťia in natura a pensiunii, aproape de p─âdure, frumuse╚Ťea locurilor cat si arhitectura dr─âgu╚Ť─â a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excep╚Ťional, preocupat de binele oaspe╚Ťilor, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoas─â ╚Öi o buc─ât─ârie rom├óneasc─â tradi╚Ťional─â fantastic─â, fapt care ne determin─â s─â spunem c─â ne-am simtit intr-adevar r─âsf─â╚Ťa╚Ťi ╚Öi s─â promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 731. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 732. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 733. Baia este foarte curata, micul dejun este diversificat, camera este confortabila.

 734. Pozitionarea camerei, cu vedere spre Arinis, respectiv partie. Camera a fost foarte curata si calduroasa, baia de asemenea. Hotelul dispune de o parcare generoasa in ceea ce priveste numarul de locuri. Mic dejun decent, diversificat.

 735. Totul a fost excelent! Personalul de nota 10! Amabilitatea e la baza.

 736. Mi-a placut absolut tot, incepand de la casuta in care este receptia ,care te intampina plina de flori si incarcata de istorie,deoarece este o casa pastrata in stilul traditional. Este asa de frumoasa ca parca nici nu as mai fi plecat mai departe spre camera :). Foarte curata camera,mobilier de calitate si cu mult bun gust,pat foarte comod. Micul dejun extraordinar,totul bio,mancaruri,gemuri,unt,paine,toate facute in casa. Doamnele de acolo foarte dragute si mereu zambitoare. Sunt multe de spus,dar rezum totul la a spune ca abia astept sa merg din nou ­čÖé

 737. Totul a fost absolut perfect. Personal foarte amabil. Mic dejun bogat si gustos, variat, cu multe produse traditionale. Un loc minunat, c─âsu╚Ťele sunt minunate, rustice. Recomand cu toat─â pl─âcerea. Multumim pentru tot !

 738. Calitate maxima: amplasare si privelisti frumoase, curatenie desavarsita, mic dejun bogat si gustos cu multe produse traditionale, gazde atente si amabile. Si mai ales LINISTE. Chiar nu trebuie sa mergi in Tirol pentru toate acestea!

 739. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 740. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 741. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 742. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 743. Lini╚Öte ,cur─â╚Ťenie,gazda o persoana amabila ╚Öi primitoare !!!

 744. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 745. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 746. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 747. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 748. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 749. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 750. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 751. Totul a fost foarte bine . Personalul este tot timpul atent si gata oricand sa-ti indeplineasca anumite cerinte . Amabilitatea este dusa la maximum . Bucataria este excelenta , la fel si barul .

 752. Locatie, mancare si curatenie extraordinara, cu siguranta vom reveni

 753. TOTUL. SALTEAUA AR PUTEA FI OK DACA AR AVEA UN TOPPER. SPA-UL ESTE OK DAR AR TREBUI SA AVETI PERSONAL PTR SERVICII DE MASAJ, MAI ALES CA AVETI PARTIE IN VECINATATE.

 754. De╚Öi am crezut ini╚Ťial c─â doar loca╚Ťia in natura a pensiunii, aproape de p─âdure, frumuse╚Ťea locurilor cat si arhitectura dr─âgu╚Ť─â a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excep╚Ťional, preocupat de binele oaspe╚Ťilor, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoas─â ╚Öi o buc─ât─ârie rom├óneasc─â tradi╚Ťional─â fantastic─â, fapt care ne determin─â s─â spunem c─â ne-am simtit intr-adevar r─âsf─â╚Ťa╚Ťi ╚Öi s─â promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 755. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 756. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 757. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 758. Privelistea de la etajul 7 superba. Personalul atat din hotel, cat si de la restaurant foarte amabil. Servirea la restaurant prompta-mancarea delicioasa. Micul dejun diversificat, pentru toate gusturile (nu cred ca s-ar putea plange careva ca nu a avut ce servi). Curatenie peste tot. Ne-am simtit foarte bine. Intr-un cuvant, serviciile au fost pe masura „stelelor”.

 759. Baia este foarte curata, micul dejun este diversificat, camera este confortabila.

 760. Personalul foarte amabil. Stilul rustic m-a impresionat ├«n mod deosebit. Micul dejun (inclus ├«n pret) foarte gustos, produse naturale. Cafeaua foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune. E un „colt de rai”

 761. Mi-a placut absolut tot, incepand de la casuta in care este receptia ,care te intampina plina de flori si incarcata de istorie,deoarece este o casa pastrata in stilul traditional. Este asa de frumoasa ca parca nici nu as mai fi plecat mai departe spre camera :). Foarte curata camera,mobilier de calitate si cu mult bun gust,pat foarte comod. Micul dejun extraordinar,totul bio,mancaruri,gemuri,unt,paine,toate facute in casa. Doamnele de acolo foarte dragute si mereu zambitoare. Sunt multe de spus,dar rezum totul la a spune ca abia astept sa merg din nou ­čÖé

 762. Totul a fost absolut perfect. Personal foarte amabil. Mic dejun bogat si gustos, variat, cu multe produse traditionale. Un loc minunat, c─âsu╚Ťele sunt minunate, rustice. Recomand cu toat─â pl─âcerea. Multumim pentru tot !

 763. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 764. Lini╚Öte ,cur─â╚Ťenie,gazda o persoana amabila ╚Öi primitoare !!!

 765. Andreea e o gazda primitoare, iar apartamentul este localizat central, foarte comfortabil si bine utilat. Recomandam!

 766. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 767. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 768. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 769. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 770. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 771. Avand o pana cu masina in localiatatea alaturata, gazda(D-l Ovidiu) ne-a contactat si a venit sa ia copiii si sotiile. Ne-a surprins placut cafeaua de la terasa. Recomand tuturor. A doua zi ne-a ajutat cu sfaturi unde am putea repara masina.

 772. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 773. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 774. Foarte curat, are tot ceea ce ai putea avea nevoie.

 775. personal deosebit de amabil curatenie maxima mancare deosebit de buna tot la superlativ Felicitariiiiiii!!!!

 776. Totul a fost foarte bine . Personalul este tot timpul atent si gata oricand sa-ti indeplineasca anumite cerinte . Amabilitatea este dusa la maximum . Bucataria este excelenta , la fel si barul .

 777. Locatie, mancare si curatenie extraordinara, cu siguranta vom reveni

 778. De╚Öi am crezut ini╚Ťial c─â doar loca╚Ťia in natura a pensiunii, aproape de p─âdure, frumuse╚Ťea locurilor cat si arhitectura dr─âgu╚Ť─â a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excep╚Ťional, preocupat de binele oaspe╚Ťilor, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoas─â ╚Öi o buc─ât─ârie rom├óneasc─â tradi╚Ťional─â fantastic─â, fapt care ne determin─â s─â spunem c─â ne-am simtit intr-adevar r─âsf─â╚Ťa╚Ťi ╚Öi s─â promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 779. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 780. Noul centru spa este superb, nu ai cum sa te plictise╚Öti. Mai ales daca nu este aglomerat hotelul ­čÖé

 781. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 782. Privelistea de la etajul 7 superba. Personalul atat din hotel, cat si de la restaurant foarte amabil. Servirea la restaurant prompta-mancarea delicioasa. Micul dejun diversificat, pentru toate gusturile (nu cred ca s-ar putea plange careva ca nu a avut ce servi). Curatenie peste tot. Ne-am simtit foarte bine. Intr-un cuvant, serviciile au fost pe masura „stelelor”.

 783. Baia este foarte curata, micul dejun este diversificat, camera este confortabila.

 784. Autenticitatea locului, confort, micul dejun cu produse traditionale locale. Am avut surpriza sa gasim in dulapiorul din camera haine populare puse la dispozitie turistilor pentru fotografii.

 785. Loca╚Ťie superb─â, camer─â curat─â, micul dejun excelent

 786. Personalul foarte amabil. Stilul rustic m-a impresionat ├«n mod deosebit. Micul dejun (inclus ├«n pret) foarte gustos, produse naturale. Cafeaua foarte buna. Recomand cu caldura aceasta pensiune. E un „colt de rai”

 787. Este foarte bine amplasat,exact in centrul orasului,este curat,micul dejun foarte bun.

 788. Locatie foarte buna, foarte aproape de centrul orasului dar incelasi timp usor de plecat spre punctele de vizitat.

 789. Cur─â╚Ťenia, promtitudinea, ospitalitatea. Atmosfera din hotel

 790. Loca╚Ťie excelenta, gazde primitoare, m├óncare proaspata, foarte gustoasa si la un pret rezonabil (micul dejun pt 4 cca 80 lei, cina – 170 lei).

 791. Foarte curata pensiunea, personalul si patronul de exceptie cu o locatie superba, iar tot ceea ce se vede in poze este real… Recomand cu incredere

 792. Mancarea foarte buna, personalul foarte ok. Privelistea foarte frumoasa. O sa mai revin in aceasta locatie.

 793. Micul dejun super , camerele foarte bune , curatenie ,amplasamentul hotelului foarte bun , priveliste frumoasa !

 794. Locatie exceptionala, facilitati de 4 stele, mic dejun inclus

 795. Totul! Locatia, mancarea, amabilitatea personalului, curatenia!!! Superb!!!

 796. Tot locul camera destul de mare,baie la fel curatenie lini╚Öte ╚Öi o ambian╚Ť─â pl─âcut─â.Gazde de nota 10 de╚Öi am ajuns t├órziu nu a fost nici o problem─â.

 797. Camera curata ,teren de joac─â pentru copii foarte frumos, personal amabil, loc pentru gr─âtar!

 798. Gazda foarte primitoare totul a fost perfect recomand …curte frumos amenajata cu muuulte jucarii pt cei mici ..

 799. pozitia, apartamentul spatios, bine dotat, mancarea excelenta ca si personalul

 800. O locatie excelenta! Micul dejun -bufet suedez-asigurat cu produse traditionale, prajiturele facute in bucataria proprie, foarte gustoase! Se poate servi pranzul si cina la restaurantul pensiunii, foarte bune produsele!

 801. Gazda amabila, personalul dragut, curatenia si confortul locului, calitatea serviciilor oferite

 802. Camera curata, decorat─â cu mult bun gust, personal foarte primitor, sauna, jacuzzi foarte frumos! Mic dejun excelent!!

 803. Camera foarte curata si foarte bine utilata. Micul dejun foarte bun si variat. Restaurantul hotelului are mancare foarte gustoasa si preturi accedibile, in sensul ca nu difera de preturile din zona. Cu siguranta am sa revin.

 804. personal deosebit de amabil curatenie maxima mancare deosebit de buna tot la superlativ Felicitariiiiiii!!!!

 805. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 806. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 807. Lini╚Öte ,cur─â╚Ťenie,gazda o persoana amabila ╚Öi primitoare !!!

 808. Primirea a fost excep╚Ťional─â, ├«ndrumare c─âtre obiective turistice exemplificata cu hart─â, cur─â╚Ťenie! Totul la superlativ!

 809. Autenticitatea locului, confort, micul dejun cu produse traditionale locale. Am avut surpriza sa gasim in dulapiorul din camera haine populare puse la dispozitie turistilor pentru fotografii.

 810. Loca╚Ťie superb─â, camer─â curat─â, micul dejun excelent

 811. Un loc foarte frumos, at├ót peisajul, cat ╚Öi cl─âdirile. Domnul de la recep╚Ťie (nu ii ╚Ötim numele) a fost foarte amabil, un profesionist ├«n industria hoteliera ╚Öi ne-a oferit multe informa╚Ťii despre ce putem vizita.

 812. Proprietatea este superba. Locul in care este situat, dotarile ei, oamenii din jur, totul duc la o cabana de vis in Bucovina. Ospatarul un om de nota 10, detine cunostiinte in mai multe domenii, disciplinat, nici prea agasant, nici delasator si are raspuns la fiecare intrebare. Dupa parerea mea, este exceptionala din toate punctele de vedere.

 813. – Spa╚Ťiul din jurul pensiunii – M├óncarea – Personalul foarte amabil

 814. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 815. Privelistea de la etajul 7 superba. Personalul atat din hotel, cat si de la restaurant foarte amabil. Servirea la restaurant prompta-mancarea delicioasa. Micul dejun diversificat, pentru toate gusturile (nu cred ca s-ar putea plange careva ca nu a avut ce servi). Curatenie peste tot. Ne-am simtit foarte bine. Intr-un cuvant, serviciile au fost pe masura „stelelor”.

 816. Baia este foarte curata, micul dejun este diversificat, camera este confortabila.

 817. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 818. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 819. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 820. ╚śefa gazdei foarte de treaba si mereu gara sa te ajute cu ce ai nevoie

 821. Curat, lini╚Öte, persoana de contact amabila, sociabila, foarte dr─âgu╚Ť─â. Recomand cu c─âldur─â.

 822. Camera f.spatioasa si curata,liniste,potrivit pt.relaxare,vacanta,sau doar un week.end.Gazda este o doamna foarte sociabila, draguta si amabila.Cu siguranta am sa aleg acest loc de fiecare data cand voi reveni in oras,si recomand cu drag tuturor!

 823. Micul dejun super , camerele foarte bune , curatenie ,amplasamentul hotelului foarte bun , priveliste frumoasa !

 824. Locatie exceptionala, facilitati de 4 stele, mic dejun inclus

 825. Micul dejun a fost bun, variat. Locatia se afla inttr-un peisaj superb. E multa liniste, aer curat, personal amabil, potrivit pentru cei care calatoresc cu nimale de companie.

 826. pozitia, apartamentul spatios, bine dotat, mancarea excelenta ca si personalul

 827. O locatie excelenta! Micul dejun -bufet suedez-asigurat cu produse traditionale, prajiturele facute in bucataria proprie, foarte gustoase! Se poate servi pranzul si cina la restaurantul pensiunii, foarte bune produsele!

 828. Gazda amabila, personalul dragut, curatenia si confortul locului, calitatea serviciilor oferite

 829. Un loc frumos. Totul este nou,camerele mari ,bai spatioase, loc de luat masa,foisor cu gratar . Se afla la 3 km de Manastirea Voronet. Aici va puteti bucura si de plimbari cu ATV.

 830. Gazde – ni╚Öte tineri minuna╚Ťi foarte primitori. Loca╚Ťia superba, curat─â ╚Öi cu mult bun gust. DE RE╚ÜINUT este faptul ca nu este in mijlocul betoanelor care sunt se-a lungul ╚Öoselei. Peisajul mirific ╚Öi aerul curat de la poalele dealurilor ├«l po╚Ťi savura chiar din curtea loca╚Ťiei ╚Öi din terasa frumoasa care ├«mbina pl─âcut rustici cu modernul. Ce sa mai zic? Vorbele sunt de prisos ╚Öi oric├ót de frumoase ar fi tot nu ar egala cu reala frumuse╚Ťe. SUPERB!

 831. totul a fost conform celor scrise pe site. recomand cu drag.

 832. In centrul statiunii Gura Humorului, aproape de manastirile Voronet si Humor. Personal prietenos. Foarte cald si bine in camera. Per total, a fost o sedere placuta, la un pret rezonabil.

 833. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 834. Privelistea de la etajul 7 superba. Personalul atat din hotel, cat si de la restaurant foarte amabil. Servirea la restaurant prompta-mancarea delicioasa. Micul dejun diversificat, pentru toate gusturile (nu cred ca s-ar putea plange careva ca nu a avut ce servi). Curatenie peste tot. Ne-am simtit foarte bine. Intr-un cuvant, serviciile au fost pe masura „stelelor”.

 835. Primirea a fost excep╚Ťional─â, ├«ndrumare c─âtre obiective turistice exemplificata cu hart─â, cur─â╚Ťenie! Totul la superlativ!

 836. Autenticitatea locului, confort, micul dejun cu produse traditionale locale. Am avut surpriza sa gasim in dulapiorul din camera haine populare puse la dispozitie turistilor pentru fotografii.

 837. Loca╚Ťie superb─â, camer─â curat─â, micul dejun excelent

 838. Mancarea f buna camera comoda doar ca a fost galagie noaptea se auzeau masinile poate daca eram cazata in camerele din spate alta era situa╚Ťia poate pe viitor va fi mai bine

 839. Personal foarte amabil.Conditiile de cazare foarte bune.Mâncare foarte bună și multă.

 840. Totul ├«ncep├ónd de la m├óncare, cur─â╚Ťenie ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd personalul. Totul a fost Ok.

 841. Personal amabil. Mic dejun standard, dar ok. Locatie excelent─â, foarte aproape de centru. Parcare gratuita.

 842. Este foarte bine amplasat,exact in centrul orasului,este curat,micul dejun foarte bun.

 843. Locatie foarte buna, foarte aproape de centrul orasului dar incelasi timp usor de plecat spre punctele de vizitat.

 844. Micul dejun super , camerele foarte bune , curatenie ,amplasamentul hotelului foarte bun , priveliste frumoasa !

 845. Locatie exceptionala, facilitati de 4 stele, mic dejun inclus

 846. Totul! Locatia, mancarea, amabilitatea personalului, curatenia!!! Superb!!!

 847. Pe timpul sejur’ului, Casa Humorel a fost o alegere potrivit─â. Evit├ónd loca╚Ťia care este destul de departe de centru ╚Öi ├«ntr-o zon─â de construc╚Ťii, ceea ce s-a specificat pe pagina lor, totul a decurs destul de bine. Camerele sunt mari,spa╚Ťioase ╚Öi curate! Baia,at├ót igienic c├ót ╚Öi aspect,a fost acceptabil! M-a impresionat decorul tradi╚Ťional, o idee unic─â! Am avut parte de lini╚Öte ╚Öi confort, chiar ╚Öi de dou─â feluri de m├óncare delicioase g─âtite de gazda casei,o femeie minunat─â!

 848. Gazda primitoare si amabila, liniste si curatenie.

 849. Curatenie, detalii interesante ale mobilierului si designului interior, gazda amabila si placuta.

 850. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 851. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 852. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 853. Micul dejun a fost ok. Locatia e foarte buna, doar ca traficul este mare si cam deranjeaza. Dar per total am avut parte de un concediu relaxant.

 854. In centrul statiunii Gura Humorului, aproape de manastirile Voronet si Humor. Personal prietenos. Foarte cald si bine in camera. Per total, a fost o sedere placuta, la un pret rezonabil.

 855. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 856. Primirea a fost excep╚Ťional─â, ├«ndrumare c─âtre obiective turistice exemplificata cu hart─â, cur─â╚Ťenie! Totul la superlativ!

 857. Autenticitatea locului, confort, micul dejun cu produse traditionale locale. Am avut surpriza sa gasim in dulapiorul din camera haine populare puse la dispozitie turistilor pentru fotografii.

 858. Loca╚Ťie superb─â, camer─â curat─â, micul dejun excelent

 859. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 860. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 861. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 862. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 863. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 864. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 865. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 866. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 867. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 868. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 869. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 870. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 871. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 872. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 873. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 874. Camera,micul dejun, selec╚Ťia de muzic─â ( o minun─â╚Ťie, bijuterie,nu alta!!!),priveli╚Ötea, personalul ospitalier!!!

 875. Camera curata, decorat─â cu mult bun gust, personal foarte primitor, sauna, jacuzzi foarte frumos! Mic dejun excelent!!

 876. Camera foarte curata si foarte bine utilata. Micul dejun foarte bun si variat. Restaurantul hotelului are mancare foarte gustoasa si preturi accedibile, in sensul ca nu difera de preturile din zona. Cu siguranta am sa revin.

 877. Micul dejun a fost ok. Locatia e foarte buna, doar ca traficul este mare si cam deranjeaza. Dar per total am avut parte de un concediu relaxant.

 878. In centrul statiunii Gura Humorului, aproape de manastirile Voronet si Humor. Personal prietenos. Foarte cald si bine in camera. Per total, a fost o sedere placuta, la un pret rezonabil.

 879. Amplasare buna, mic dejun diversificat, restaurant excelent!

 880. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 881. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 882. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 883. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 884. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 885. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 886. Feti╚Ťei mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, ╚Öi a fost f ├«nc├óntat─â de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laud─â.

 887. Proprietatea este foarte bine pozi╚Ťionat─â ,departe de agita╚Ťia ora╚Öului Gura Humorului! R─âm├ói impresionat ├«nc─â de la intrarea in acest mini-complex care este alc─âtuit din c─âsu╚Ťe cu specific tradi╚Ťional rom├ónesc!Apreciem cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi ├«mprejurimi,aten╚Ťia la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existen╚Ťa expresorului😍Felicit─âri ╚Öi multumi╚Ťi celor 2doamne care au aranjat/preg─âtit micul dejun ╚Öi care s-au asigurat ca nu ne lipse╚Öte nimic!Multumim pentru p─ârerile /├«ndrum─ârile primite in privin╚Ťa obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a pl─âcut foarte mult c─âsu╚Ťa grill👍super idee,mega felicit─âri!Ne -am sim╚Ťit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguran╚Ťa vom reveni!

 888. Primirea a fost excep╚Ťional─â, ├«ndrumare c─âtre obiective turistice exemplificata cu hart─â, cur─â╚Ťenie! Totul la superlativ!

 889. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 890. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 891. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 892. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 893. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 894. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 895. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 896. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 897. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 898. Restaurantul foarte bun,totul frumos amenajat interior si exterior. ­čÖé

 899. Camera mare . Pat confortabil . Cur─â╚Ťenie exemplara . Personal amabil . Mic dejun fabulos .

 900. pozitia, apartamentul spatios, bine dotat, mancarea excelenta ca si personalul

 901. Toate la superlativ : camera placuta si confortabila, dotarile perfecte, bucataria excelenta, curatenie si amabilitate, iar peste toate – o panorama superba asupra orasului si padurilor inconjuratoare!

 902. Micul dejun a fost ok. Locatia e foarte buna, doar ca traficul este mare si cam deranjeaza. Dar per total am avut parte de un concediu relaxant.

 903. In centrul statiunii Gura Humorului, aproape de manastirile Voronet si Humor. Personal prietenos. Foarte cald si bine in camera. Per total, a fost o sedere placuta, la un pret rezonabil.

 904. Feti╚Ťei mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, ╚Öi a fost f ├«nc├óntat─â de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laud─â.

 905. Proprietatea este foarte bine pozi╚Ťionat─â ,departe de agita╚Ťia ora╚Öului Gura Humorului! R─âm├ói impresionat ├«nc─â de la intrarea in acest mini-complex care este alc─âtuit din c─âsu╚Ťe cu specific tradi╚Ťional rom├ónesc!Apreciem cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi ├«mprejurimi,aten╚Ťia la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existen╚Ťa expresorului😍Felicit─âri ╚Öi multumi╚Ťi celor 2doamne care au aranjat/preg─âtit micul dejun ╚Öi care s-au asigurat ca nu ne lipse╚Öte nimic!Multumim pentru p─ârerile /├«ndrum─ârile primite in privin╚Ťa obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a pl─âcut foarte mult c─âsu╚Ťa grill👍super idee,mega felicit─âri!Ne -am sim╚Ťit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguran╚Ťa vom reveni!

 906. Primirea a fost excep╚Ťional─â, ├«ndrumare c─âtre obiective turistice exemplificata cu hart─â, cur─â╚Ťenie! Totul la superlativ!

 907. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 908. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 909. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 910. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 911. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 912. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 913. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 914. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 915. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 916. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 917. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 918. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 919. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 920. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 921. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 922. Patul f confortabil, mobilierul, desi preturile sunt cam maricele, mancarea de la restaurantul hotelului f gustoasa.

 923. Toate la superlativ : camera placuta si confortabila, dotarile perfecte, bucataria excelenta, curatenie si amabilitate, iar peste toate – o panorama superba asupra orasului si padurilor inconjuratoare!

 924. Micul dejun a fost ok. Locatia e foarte buna, doar ca traficul este mare si cam deranjeaza. Dar per total am avut parte de un concediu relaxant.

 925. Superb totul! Mic dejun diversificat. Un loc superb pentru relaxare.

 926. Feti╚Ťei mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, ╚Öi a fost f ├«nc├óntat─â de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laud─â.

 927. Proprietatea este foarte bine pozi╚Ťionat─â ,departe de agita╚Ťia ora╚Öului Gura Humorului! R─âm├ói impresionat ├«nc─â de la intrarea in acest mini-complex care este alc─âtuit din c─âsu╚Ťe cu specific tradi╚Ťional rom├ónesc!Apreciem cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi ├«mprejurimi,aten╚Ťia la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existen╚Ťa expresorului😍Felicit─âri ╚Öi multumi╚Ťi celor 2doamne care au aranjat/preg─âtit micul dejun ╚Öi care s-au asigurat ca nu ne lipse╚Öte nimic!Multumim pentru p─ârerile /├«ndrum─ârile primite in privin╚Ťa obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a pl─âcut foarte mult c─âsu╚Ťa grill👍super idee,mega felicit─âri!Ne -am sim╚Ťit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguran╚Ťa vom reveni!

 928. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 929. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 930. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 931. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 932. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 933. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 934. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 935. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 936. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 937. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 938. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 939. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 940. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 941. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 942. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 943. personalul foarte dragut,atent si oricand gata sa te ajute

 944. Mic dejun diversificat.Personalul foarte amabil.La sosire am fost ajutata la caratul bagajelor si se facea curat zilnic iar prosoapele si lenjeria se schimba frecvent sau ori de cate ori era nevoie, la cerere. Mi-a placut ca personalul venea in intampinarea dorintelor clientului si nu invers..

 945. Totul a fost minunat. Personalul super amabil. Conditii foarte bune. Pozitionarea hotelului este perfecta…aproape de centru si un peisaj superb.

 946. Locatie centrala foarte buna, Caldura foarte buna, Locul de fumat cu radiatoare de caldura.

 947. Copiii din cadrul ansamblului de dansuri populare care au evoluat ├«n seara premerg─âtoare zilei de 1 Decembrie, ziua Rom├óniei!!!! Bravo lor si celor care se ocupa de educa╚Ťia lor!!!

 948. Patul f confortabil, mobilierul, desi preturile sunt cam maricele, mancarea de la restaurantul hotelului f gustoasa.

 949. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 950. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 951. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 952. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 953. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 954. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 955. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 956. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 957. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 958. Superb totul! Mic dejun diversificat. Un loc superb pentru relaxare.

 959. Feti╚Ťei mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, ╚Öi a fost f ├«nc├óntat─â de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laud─â.

 960. Proprietatea este foarte bine pozi╚Ťionat─â ,departe de agita╚Ťia ora╚Öului Gura Humorului! R─âm├ói impresionat ├«nc─â de la intrarea in acest mini-complex care este alc─âtuit din c─âsu╚Ťe cu specific tradi╚Ťional rom├ónesc!Apreciem cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi ├«mprejurimi,aten╚Ťia la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existen╚Ťa expresorului😍Felicit─âri ╚Öi multumi╚Ťi celor 2doamne care au aranjat/preg─âtit micul dejun ╚Öi care s-au asigurat ca nu ne lipse╚Öte nimic!Multumim pentru p─ârerile /├«ndrum─ârile primite in privin╚Ťa obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a pl─âcut foarte mult c─âsu╚Ťa grill👍super idee,mega felicit─âri!Ne -am sim╚Ťit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguran╚Ťa vom reveni!

 961. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 962. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 963. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 964. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 965. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 966. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 967. Camera a fost compacta, dar curata si luminoasa. Privelistea de la balcon este foarte frumoasa, placut sa o vezi dis de dimineata. Mic dejun gustos, potrivit pentru toate gusturile. Spa este compact, sauna este noua, hammam ok, camera de sare ok, jakuzi ok. Nu este piscina. Se ofera gratis slapi, prosop si halat. Este masaj, dar nu am reusit sa incercam. Hotel se afla chiar in centrul orasului

 968. Loca╚Ťia, oameni, foarte aproape de obiectivele turistice.

 969. Locatie centrala foarte buna, Caldura foarte buna, Locul de fumat cu radiatoare de caldura.

 970. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 971. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 972. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 973. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 974. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 975. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 976. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 977. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 978. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 979. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 980. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 981. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 982. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 983. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 984. Casa este imensa. Curat, accesibila, camere mari, paturi confortabile. Buc─ât─âria utilata cu tot ce trebuie ╚Öi nu ├«n ultimul rand, proprietarii ni╚Öte oameni minuna╚Ťi.

 985. Proprietara a femeie se nota 10+ Cur─â╚Ťenia in camere si bai, exemplar─â.

 986. Conditii foarte bune, calitate-pret excelent, gazdele sunt amabile. Recomad cu incredere!

 987. Gazde foarte primitoare mereu cu z├ómbetul pe buze, dornici sa te ajute cu sfaturi bune. Loca╚Ťia excelenta, totul la superlativ. Vom reveni cu drag.

 988. Un loc pentru cei fara prea multe pretentii. A fost curat, privelistea minunata, bucataria dotata cu tot ce trebuie.

 989. Patul era excelent, cu saltea ca aceea din reclame, cu spum─â de memorie. Cartier lini╚Ötit cu zgomote ca la ╚Ťar─â. Un coco╚Ö diminea╚Ťa ╚Öi un dul─âu care latra la trec─âtori. Camerele sunt la etajul doi (de fapt scria ├«n prezentare c─â accesul este pe scari). 6+11+6 trepte p├ón─â la et. 1 ╚Öi ├«nc─â 4+12 p├ón─â la doi. Pentru mine ─âsta a fost singurul inconvenient.

 990. Cazarea a fost fara mic dejun. Locatia a indeplinit cerintele.

 991. Camera a fost compacta, dar curata si luminoasa. Privelistea de la balcon este foarte frumoasa, placut sa o vezi dis de dimineata. Mic dejun gustos, potrivit pentru toate gusturile. Spa este compact, sauna este noua, hammam ok, camera de sare ok, jakuzi ok. Nu este piscina. Se ofera gratis slapi, prosop si halat. Este masaj, dar nu am reusit sa incercam. Hotel se afla chiar in centrul orasului

 992. Loca╚Ťia, oameni, foarte aproape de obiectivele turistice.

 993. Locatie centrala foarte buna, Caldura foarte buna, Locul de fumat cu radiatoare de caldura.

 994. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 995. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 996. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 997. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 998. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 999. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 1000. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 1001. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 1002. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 1003. Superb totul! Mic dejun diversificat. Un loc superb pentru relaxare.

 1004. Feti╚Ťei mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, ╚Öi a fost f ├«nc├óntat─â de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laud─â.

 1005. Proprietatea este foarte bine pozi╚Ťionat─â ,departe de agita╚Ťia ora╚Öului Gura Humorului! R─âm├ói impresionat ├«nc─â de la intrarea in acest mini-complex care este alc─âtuit din c─âsu╚Ťe cu specific tradi╚Ťional rom├ónesc!Apreciem cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi ├«mprejurimi,aten╚Ťia la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existen╚Ťa expresorului😍Felicit─âri ╚Öi multumi╚Ťi celor 2doamne care au aranjat/preg─âtit micul dejun ╚Öi care s-au asigurat ca nu ne lipse╚Öte nimic!Multumim pentru p─ârerile /├«ndrum─ârile primite in privin╚Ťa obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a pl─âcut foarte mult c─âsu╚Ťa grill👍super idee,mega felicit─âri!Ne -am sim╚Ťit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguran╚Ťa vom reveni!

 1006. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 1007. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 1008. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 1009. Sederea la Casa in Bucovina a fost minunata. Apartamentul pe doua etaje este foarte primitor, amenajat cu foarte mult bun gust si dotat cu toate cele necesare unui comfort optim. Camerele sunt spatioase si foarte curate. Micul dejun a fost un adevarat ospat, foarte variat si gustos, iar proprietarii sunt extraordinar de amabili si flexibili. Mii de multumiri!

 1010. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 1011. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 1012. Recomand! Camere curate si confortabile, design placut, spatiu de servit masa, bucatarie practica, fuisor cu gratar si prize exterioare,leagane in curte (adulti si copii).

 1013. Locatia a fost perfecta. Foarte curat si totul bine pus la punct. Proprietarul un om deosebit.

 1014. Excelent! Priveli╚Ötea f frumoasa, lini╚Öte, cur─â╚Ťenie….central…totul f aproape …

 1015. Personal amiabil, loca╚Ťie cu priveli╚Öte la munte, camera curat─â. Totul a fost ok

 1016. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 1017. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 1018. Locatie super, camera buna si calduroasa, personalul de la receptie foarte amabil.

 1019. Camera a fost compacta, dar curata si luminoasa. Privelistea de la balcon este foarte frumoasa, placut sa o vezi dis de dimineata. Mic dejun gustos, potrivit pentru toate gusturile. Spa este compact, sauna este noua, hammam ok, camera de sare ok, jakuzi ok. Nu este piscina. Se ofera gratis slapi, prosop si halat. Este masaj, dar nu am reusit sa incercam. Hotel se afla chiar in centrul orasului

 1020. Loca╚Ťia, oameni, foarte aproape de obiectivele turistice.

 1021. Totul a fost perfect. Pat comod, frigider, tot ce este necesar. ╚śi doamna care ne-a ├«nt├ómpinat a fost foarte amabil─â. ├Äi mul╚Ťumim pentru ospitalitate ╚Öi disponibilitate.

 1022. Locatie centrala, spatiu generos,liniste, toate dotarile si utilitatile.Gazda amabila si discreta.

 1023. Patul este extraordinar de confortabil. Totul a fost curat, apartamentul este ├«ngrijit, apa cald─â. Gazda a fost dr─âgu╚Ť─â ╚Öi foarte prompt─â.

 1024. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 1025. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!

 1026. Curatenia, paturile foarte mari, discretia din partea gazdelor. Balcoanele. Concordanta intre realitate si prezenrarea de pe site. Pretul.

 1027. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 1028. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 1029. Apartament spa╚Ťios, dotat cu toate cele de trebuin╚Ť─â, gazd─â primitoare, cu siguran╚Ť─â vom reveni! Recomand.

 1030. Superb totul! Mic dejun diversificat. Un loc superb pentru relaxare.

 1031. Feti╚Ťei mele i-a fiert oul adus de ea din cuibar, ╚Öi a fost f ├«nc├óntat─â de acest mic dejun. Cafea f buna, mic dejun minunat. De decoruri numai cuvinte de laud─â.

 1032. Proprietatea este foarte bine pozi╚Ťionat─â ,departe de agita╚Ťia ora╚Öului Gura Humorului! R─âm├ói impresionat ├«nc─â de la intrarea in acest mini-complex care este alc─âtuit din c─âsu╚Ťe cu specific tradi╚Ťional rom├ónesc!Apreciem cur─â╚Ťenia din camere ╚Öi ├«mprejurimi,aten╚Ťia la detalii,amabilitatea personalului !Micul dejun a fost foarte bun,diversificat(produsele servite fiind cu specific local,cafeaua 👍buna,m-am bucurat enorm de existen╚Ťa expresorului😍Felicit─âri ╚Öi multumi╚Ťi celor 2doamne care au aranjat/preg─âtit micul dejun ╚Öi care s-au asigurat ca nu ne lipse╚Öte nimic!Multumim pentru p─ârerile /├«ndrum─ârile primite in privin╚Ťa obiectivelor turistice din zona!Deasemenea mi-a pl─âcut foarte mult c─âsu╚Ťa grill👍super idee,mega felicit─âri!Ne -am sim╚Ťit foarte bine!Multumim pentru tot,cu siguran╚Ťa vom reveni!

 1033. Sederea la Casa in Bucovina a fost minunata. Apartamentul pe doua etaje este foarte primitor, amenajat cu foarte mult bun gust si dotat cu toate cele necesare unui comfort optim. Camerele sunt spatioase si foarte curate. Micul dejun a fost un adevarat ospat, foarte variat si gustos, iar proprietarii sunt extraordinar de amabili si flexibili. Mii de multumiri!

 1034. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 1035. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 1036. Apartamentul este bine dotat, curat si beneficiaza de loc de parcare inclus. Sederea a fost foarte placuta si comunicarea cu gazda excelenta. Recomand cu placere, mai ales daca mergeti in familie.

 1037. Un apartament super curat si dotat care ne-a intrecut toate asteptarile. Totul a fost perfect inclusiv aparatul de cafea (si cafeaua inclusa :). Recomand cu toata inima pentru un sejur in Bucovina.

 1038. Apartament nou, cu toate facilit─â╚Ťile. Lini╚Öte, chiar dac─â este aproape de gara. Perfect pentru un sejur in Bucovina!

 1039. locatie excelenta in centrul orasului foarte aproape de atractiile turistice de acolo se poate merge oriunde in Bucovina.

 1040. Personalul responsabil de cur─â╚Ťenie si cel din restaurant,centrul spa , mancarea

 1041. Personal ok, camera curata cu smart tv, pat confortabil. Fierbător, ceai, cafea si lapte în camera. Parcare supravegheata.

 1042. Apartament curat, spatios. Gazda primitoare. Ne am sim╚Ťit foarte bine si cu siguran╚Ť─â o sa revenim.

 1043. Confort, curatenie si o gazda respectoasa.Recomand cu placere pensiunea.

 1044. Loca╚Ťie faina ,aproape de centrul ora╚Öului Totul la indemana,buc─ât─âria utilata, loc de parcare in spatele blocului

 1045. Totul a fost la superlativ, gazdele primitoare si foarte dr─âgu╚Ťe, micul dejun delicios, peisajul de vis, atmosfera ca n pove╚Öti, vom reveni cu drag

 1046. Mic dejun gustos si satios, pe toate gusturile, bine structurat, intr-un ambient rustic ornat.

 1047. Personalul extrem de amabil, loca╚Ťia, micul dejun variat ╚Öi cu preparate tradi╚Ťionale

 1048. Mic dejun,excelent, mancare super ok(complimente bucatarului!), personal amabil si servire rapida, curatenie maxima.

 1049. Superb. Totul este nou. Loca╚Ťie centrala, cu parcare. Mic dejun foarte bun. Recomand! Vom reveni cu mare drag.

 1050. Hotelul nou, servicii ok, personalul amabil (doamna de la recep╚Ťie… deosebit de receptiva ╚Öi atenta). Felicit─âri!!! 👏

 1051. Camerele sunt foarte curate, aranjate cu tot ce ai nevoie,foarte chic. Stafful este neasteptat de amabil si dragut. Mancarea de la restaurant este incredibil de buna, portii mari si preturi foarte acceptabile. Recomand clar!

 1052. Mancarea f buna camera comoda doar ca a fost galagie noaptea se auzeau masinile poate daca eram cazata in camerele din spate alta era situa╚Ťia poate pe viitor va fi mai bine

 1053. Personal foarte amabil.Conditiile de cazare foarte bune.Mâncare foarte bună și multă.

 1054. Sederea la Casa in Bucovina a fost minunata. Apartamentul pe doua etaje este foarte primitor, amenajat cu foarte mult bun gust si dotat cu toate cele necesare unui comfort optim. Camerele sunt spatioase si foarte curate. Micul dejun a fost un adevarat ospat, foarte variat si gustos, iar proprietarii sunt extraordinar de amabili si flexibili. Mii de multumiri!

 1055. Gazda a fost foarte ospitaliera si amabila. Ne-am simtit ca acasa! Am dori sa mai revenim. Recomand cu drag.

 1056. Foarte mult spatiu, cafeaua la dispozitia noastra tot timpul, foarte aproape de centru si restaurantele orasului, foarte aproape de piscina acoperita.

 1057. Apartamentul este foarte potrivit pentru o familie cu copii, este decomandat, spa╚Ťios, cu paturi mari, am avut tot ce ne-a fost necesar.Este destul de aproape de centrul ora╚Öului ╚Öi foarte aproape de magazine. Gazda ne-a ajutat la nevoie, este foarte discret─â ╚Öi nu ne-a deranjat ├«n timpul ╚Öederii noastre. Cu siguran╚Ť─â, c├ónd vom reveni ├«n zon─â, vom alege iar aceast─â loca╚Ťie.

 1058. Apartament foarte curat si confortabil, cald si primitor.

 1059. Curatenie excelenta, gazda amabila, zona linistita. Recomand cu placere!