Cazare in Gura Humorului 4 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Gura Humorului fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Gura Humorului recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Gura Humorului – Romania

Casa Nicoleta

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśů Pension La Roata

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartament Gura Humorului

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa in Bucovina

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Rose Residence

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśůÔśů Casa Arinis

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Voro Mold

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Gura Humorului am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Gura Humorului bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Antonia si Mina Todera╚Ö din Marinesti, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Antonia si Mina Toderaș din Marinesti, jud. GorjCazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Flaviu si Emanuil Cristescu din Coseni, jud. Covasna recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Gura Humorului, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Flaviu si Emanuil Cristescu din Coseni, jud. Covasna –┬áCazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Andrei si Fiona Foc╚Öanu din Afrimesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Andrei si Fiona Foc╚Öanu din Afrimesti, jud. Arges –┬áCazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Anton si Amalia Dobrin din Coteana, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Gura Humorului!

  (Anton si Amalia Dobrin din Coteana, jud. Olt –┬áCazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Adonis si Octaviu Captaru din Griesti, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Gura Humorului, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Adonis si Octaviu Captaru din Griesti, jud. Iasi –┬áCazare in Gura Humorului 4 persoane)

 • Eleonora si Hortensia Aldulescu din Gura Rosiei, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Gura Humorului prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Gura Humorului.

  (Eleonora si Hortensia Aldulescu din Gura Rosiei, jud. Alba –┬áCazare in Gura Humorului 4 persoane)

 1. – amplasarea, panorama f frumoasa a sta╚Ťiunii – am ajuns la ora 12 la hotel, ├«ns─â ni s-a oferit o camera ( din 3 ) imediat, nu am fost nevoi╚Ťi sa a╚Öteptam check in ul de la ora 14 – personal amabil

 2. Superb,personalul foarte amabil,o sa revenim cu drag!

 3. Personalul cu experien┼ú─â a fost foarte atent cu noi ┼či ne-am sim┼úit ca ├«ntr-o mare familie. Am discutat liber orice ┼či ni s-a r─âspuns prompt la fiecare solicitare.

 4. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 5. Tot ce tine de curatenie,turism,amabilitatea personalului.

 6. Totul a fost foarte bine. Am ramas placut impresionat de faptul ca nu am fost incasat pentru patutul de copil pe care l-am cerut in camera desi se specifica ca acesta costa 10 Euro pe noapte. Recomand cu caldura hotelul. PS: La atitudinea personalului din restaurant mai trebuie lucrat, insa cred ca aceasta este o problema des intalnita in tara noastra.

 7. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 8. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 9. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 10. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 11. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 12. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 13. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 14. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 15. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 16. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 17. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 18. Curat, confortabil, raport calitate pre╚Ť excelent!

 19. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 20. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 21. Doua zile minunate : de diminea╚Ť─â chelneri deosebit de amabili, mic dejun bine ales, foarte bun si satios. Ce sa mai vorbim de receptionera. …. amabilitate, bun simt, corectitudine, un om care ├«╚Ťi deschide u╚Öa cu z├ómbetul pe buze. Mai rar!!!! Mul╚Ťumim ╚Öi abia a╚Ötept─âm s─â revenim!

 22. Foarte faine terasele imobilului. Ne-am relaxat seara dupa ce am venit din plimbari si dimineata la cafea. Imobilul este situat chiar la sosea ceea ce permite un acces foarte usor la soseaua principala si de acolo spre locurile de vizitat. Aproape de Manastirea Voronet si de Escalada Aventura Parc. Aproape de Catedrala din Gura Humorului. Este vis-a-vis de un super market cu preturi foarte bune. Bucataria utilata ceea ce permite pregatirea cafelei, a micului dejun si chiar a unor feluri de mancare – noi am facut fara vreo problema paste carbonara. In rest, curatenie impecabila.

 23. Proprietate curat─â, c─âlduroas─â si spa╚Ťioas─â. Ne-au fost puse la dispozi╚Ťie toate utilit─âtile necesare unei ╚Öederi confortabile.

 24. Apartamentul spatios, terasa incantatoare, foarte curat, paturi confortabile. Gazdele extrem de primitoare, gata sa indeplineasca cele mai neasteptate cereri cu maxima promptitudine si eleganta.

 25. – amplasarea, panorama f frumoasa a sta╚Ťiunii – am ajuns la ora 12 la hotel, ├«ns─â ni s-a oferit o camera ( din 3 ) imediat, nu am fost nevoi╚Ťi sa a╚Öteptam check in ul de la ora 14 – personal amabil

 26. Superb,personalul foarte amabil,o sa revenim cu drag!

 27. Personalul cu experien┼ú─â a fost foarte atent cu noi ┼či ne-am sim┼úit ca ├«ntr-o mare familie. Am discutat liber orice ┼či ni s-a r─âspuns prompt la fiecare solicitare.

 28. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 29. Tot ce tine de curatenie,turism,amabilitatea personalului.

 30. Totul a fost foarte bine. Am ramas placut impresionat de faptul ca nu am fost incasat pentru patutul de copil pe care l-am cerut in camera desi se specifica ca acesta costa 10 Euro pe noapte. Recomand cu caldura hotelul. PS: La atitudinea personalului din restaurant mai trebuie lucrat, insa cred ca aceasta este o problema des intalnita in tara noastra.

 31. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 32. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 33. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 34. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 35. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 36. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 37. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 38. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 39. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 40. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 41. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 42. Curat, confortabil, raport calitate pre╚Ť excelent!

 43. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 44. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 45. Doua zile minunate : de diminea╚Ť─â chelneri deosebit de amabili, mic dejun bine ales, foarte bun si satios. Ce sa mai vorbim de receptionera. …. amabilitate, bun simt, corectitudine, un om care ├«╚Ťi deschide u╚Öa cu z├ómbetul pe buze. Mai rar!!!! Mul╚Ťumim ╚Öi abia a╚Ötept─âm s─â revenim!

 46. Foarte faine terasele imobilului. Ne-am relaxat seara dupa ce am venit din plimbari si dimineata la cafea. Imobilul este situat chiar la sosea ceea ce permite un acces foarte usor la soseaua principala si de acolo spre locurile de vizitat. Aproape de Manastirea Voronet si de Escalada Aventura Parc. Aproape de Catedrala din Gura Humorului. Este vis-a-vis de un super market cu preturi foarte bune. Bucataria utilata ceea ce permite pregatirea cafelei, a micului dejun si chiar a unor feluri de mancare – noi am facut fara vreo problema paste carbonara. In rest, curatenie impecabila.

 47. Proprietate curat─â, c─âlduroas─â si spa╚Ťioas─â. Ne-au fost puse la dispozi╚Ťie toate utilit─âtile necesare unei ╚Öederi confortabile.

 48. Apartamentul spatios, terasa incantatoare, foarte curat, paturi confortabile. Gazdele extrem de primitoare, gata sa indeplineasca cele mai neasteptate cereri cu maxima promptitudine si eleganta.

 49. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 50. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 51. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 52. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 53. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 54. Tot ce tine de curatenie,turism,amabilitatea personalului.

 55. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 56. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 57. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 58. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 59. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 60. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 61. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 62. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 63. Complexul este deosebit. O oaza de liniște și verde. Gazdele sunt extrem de amabile.

 64. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 65. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 66. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 67. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 68. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 69. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 70. Mi-a pl─âcut servirea, m├óncarea, loca╚Ťia, ├«n principiu totul, felicit─âri.

 71. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 72. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 73. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 74. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 75. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 76. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 77. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 78. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 79. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 80. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 81. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 82. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 83. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 84. Gazdele amabile.Bucatarie ultradotata cu spatiu de servit masa.Camere curate.

 85. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 86. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 87. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 88. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 89. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 90. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 91. Mi-a pl─âcut servirea, m├óncarea, loca╚Ťia, ├«n principiu totul, felicit─âri.

 92. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 93. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 94. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 95. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 96. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 97. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 98. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 99. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 100. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 101. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 102. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 103. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 104. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 105. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 106. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 107. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 108. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 109. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 110. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 111. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 112. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 113. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 114. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 115. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 116. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 117. Loca╚Ťie grozav─â! Lini╚Öte, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 118. Totul e cool,spatiul de joaca, bucatarie moderna, semineul cu lemne in locul spatios unde servesti masa si gazda super.

 119. Personal dragut, primitor. Peisaj genial. Camere micute si calduroase. Frumos decorat. Curat.

 120. Locatia frumoasa, multe locuri de relaxare la exterior.

 121. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 122. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 123. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 124. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 125. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 126. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 127. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 128. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 129. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 130. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 131. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 132. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 133. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 134. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 135. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 136. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 137. Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 138. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 139. Totul e cool,spatiul de joaca, bucatarie moderna, semineul cu lemne in locul spatios unde servesti masa si gazda super.

 140. Personal dragut, primitor. Peisaj genial. Camere micute si calduroase. Frumos decorat. Curat.

 141. Locatia frumoasa, multe locuri de relaxare la exterior.

 142. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 143. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 144. Locatia, personalul ,micul dejun foarte bun si bogat, totul foarte frumos…

 145. Cur─â╚Ťenie si gazde foarte amabile,mancare foarte buna.Cu siguran╚Ťa vom reveni😘

 146. Totul. Curat, camera mare, patul mare si confortabil.

 147. Condi╚Ťii bune in camere, acces la gr─âtar. Aproape de p├órtie si piscina

 148. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 149. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 150. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 151. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 152. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 153. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 154. Proprietarii sunt niste oameni minunati! Raportul calitate-pret este unul exceptional, iar amplasarea pensiunii favorizeaza atmosfera de relaxare. Recomand!

 155. Totul a fost peste asteptari. Este un loc foarte curat si ingrijit.

 156. Lini╚Öte, deoarece nu se afl─â la strada principal─â Cur─â╚Ťenie exemplar─â Camerele foarte bine dotate ╚Öi ├«nc─âlzite Buc─ât─âria cu tot ce trebuie pentru a nu sim╚Ťi lipsa celei de acas─â:)

 157. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 158. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 159. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 160. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 161. Daniela-cristina martie 2, 2019 at 9:24 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 162. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 163. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 164. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 165. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 166. Gazde primitoare camere mari curate vom reveni cu siguranta

 167. Amplasarea si aerul curat a facut ca sejurul sa fie unul perfect.Camera a fost foarte incapatoare,mai incapatoare decat ma asteptam, si curata.In acelasi timp personalul amabil.

 168. Loca╚Ťie grozav─â! Lini╚Öte, relaxare, peisaj superb! Aproape de complex si partie ! Casa este dotata cu tot ce e nevoie ! Von reveni cu drag cat de des putem !

 169. Peisajul de la etajul 6, patul, baia, locatia, confortul si curatenia, acoperire wifi.

 170. Camera mare, cu Ceai si cafea incluse, mic dejun inclus in pret

 171. Doamna de la receptie a fost foarte draguta. Patul a fost foarte confortabil. Micul dejun a fost destul de consistent.

 172. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 173. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 174. Aspectul ╚Öi grija pentru detalii, respectul pentru Tradi╚Ťiile rom├óne╚Öti.

 175. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 176. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 177. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 178. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 179. Daniela-cristina martie 9, 2019 at 12:27 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 180. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 181. Personalul amabil si atent la cerin╚Ťele clientului. Cur─â╚Ťenia ,caldura si micul dejun au fost la ├«n─âl╚Ťime!Recomand aceast─â loca╚Ťie!

 182. Ospitalitatea, oportunitatea si profesionalismul personalului. Camerele sunt mari, serviciile sunt se calitate. Siguranta si confort.

 183. Am ajuns aici printr-o intamplare fericita si s-a dovedit a fi o locatie peste asteptarile noastre! Gazde superbe, camera foarte spatioasa, curata, calda si frumos mirositoare! Mancarea este excrlenta, ospatarii la inaltime, iar toata atmosfera, per ansamblu, surprinde frumusetea Bucovinei si bunatatea oamenilor! Recomand cu draga inima aceasta pensiune si abia astept sa revenim! ❤️🙏🏼 Multumim!

 184. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 185. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 186. Camera LOVE STORY, micul dejun din produc╚Ťia proprie, lini╚Ötea loca╚Ťie, amabilitatea personalului ╚Öi a gazdei, care a venit la micul dejun (unde fiecare camera avea masa proprie rezervat─â) ╚Öi a primit feedback de la fiecare turist!

 187. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 188. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 189. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 190. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 191. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 192. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 193. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase, Priveli╚Ötea foarte frumoasa. Camera c─âlduroas─â.

 194. Loca╚Ťie excelent─â, hotelul are toate condi╚Ťiile, cur─â╚Ťenie , totul cu bun gust. Personalul este foarte amabil, r─âspunsul la solicitarea mea a venit foarte rapid din partea lor.

 195. – amplasarea, panorama f frumoasa a sta╚Ťiunii – am ajuns la ora 12 la hotel, ├«ns─â ni s-a oferit o camera ( din 3 ) imediat, nu am fost nevoi╚Ťi sa a╚Öteptam check in ul de la ora 14 – personal amabil

 196. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 197. Patul super confortabil ╚Öi odihnitor. Loca╚Ťia bun─â, Baia super. Recomand 100%. Cur─â╚Ťenie!

 198. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 199. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 200. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 201. Camera spatioasa, patul foarte comfortabil si privelistea foarte frumoasa!

 202. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 203. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 204. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 205. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 206. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 207. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 208. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 209. Daniela-cristina aprilie 1, 2019 at 7:28 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 210. Apartamentul este foarte mare si curat. Arata chiar mai bine decat in poze. Bucataria este spatioasa si utilata. Spatiul pentru gratar are tot ce trebuie.

 211. Mi-a pl─âcut servirea, m├óncarea, loca╚Ťia, ├«n principiu totul, felicit─âri.

 212. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 213. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 214. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 215. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 216. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 217. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 218. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 219. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 220. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 221. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 222. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 223. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 224. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 225. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 226. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 227. Patul super confortabil ╚Öi odihnitor. Loca╚Ťia bun─â, Baia super. Recomand 100%. Cur─â╚Ťenie!

 228. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 229. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 230. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 231. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 232. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 233. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 234. Camera spatioasa, patul foarte comfortabil si privelistea foarte frumoasa!

 235. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 236. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 237. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 238. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 239. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 240. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 241. Mi-a pl─âcut servirea, m├óncarea, loca╚Ťia, ├«n principiu totul, felicit─âri.

 242. Camerele sunt spatioase, curate, iar privelistea este deosebita. Proprietarul este o persoana foarte amabila si comunicativa.

 243. Totul si mia placut ca se accepta si prieteni cu patru labute super ok totul

 244. patul foarte confortabil, liniste, priveliste superba

 245. Parcare mare, m├óncare bun─â, loca╚Ťie bun─â, recomand cu pl─âcere.

 246. Este plasat foarte bine, hotelul este proasp─ât renovat, curat ╚Öi modern, angaja╚Ťi amabili, m├óncarea buna la restaurant, mic dejun divers ╚Öi gustos.

 247. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 248. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 249. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 250. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 251. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 252. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 253. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 254. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 255. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 256. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 257. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 258. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 259. Foarte frumos.Personal amabil.Bucatarul foarte bun

 260. Personalul foarte amabil,meniul pregatit foarte foarte bun.A fost o petrecere reusita ca urmare a calitatilor dovedite atat de ospatari cat si de bucatari.Felicitari !

 261. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase, Priveli╚Ötea foarte frumoasa. Camera c─âlduroas─â.

 262. Am ramas placut impresionati de gazde si de locatie. Ne-am simtit foarte confortabil pe toata durata sederii. Camere spatioase si dotate corespunzator, proprietari generosi si foarte atenti la nevoile oaspetilor. Am alege cu siguranta Casa Andrada si Ilinca din nou, daca am calatori prin zona. Multumim pentru cafeaua de dimineata si daruri!

 263. O gazda primitoare,atenta dar în același timp discreta. Ne vom întoarce cu plăcere,oricând vom avea ocazia.

 264. Locatie perfecta, foarte aproape de centru. Gazde extraordinar de amabile si generoase. Gradina minunata. Camere confortabile si foarte curate. Mic dejun generos. Una din cele mai confortabile deplasari in interes de serviciu.

 265. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 266. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornule╚Ťe cu gem facute atunci de gazda.

 267. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

 268. Curatenie , ospitalitate din partea gazdelor si liniste.Recomand!

 269. Proprietarii niste oameni extraordinari. Am mai fost si in minicanta de 1 decembrie, la fel de amabili. Din partea casei, dimineata deja traditionalele dulciuri de casa si cafea, iar cand am venit de la schi ne astepta cu o ciorba extraordinara si friptura, Delicioase!! Vom reveni cu mare placere!!

 270. totul, surpriza cu care care ne-au asteptat dimineata( cefeluta si ceva dulce facut in casa).

 271. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 272. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 273. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 274. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 275. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 276. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 277. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 278. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 279. Daniela-cristina aprilie 24, 2019 at 9:41 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 280. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 281. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 282. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 283. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 284. Patul super confortabil ╚Öi odihnitor. Loca╚Ťia bun─â, Baia super. Recomand 100%. Cur─â╚Ťenie!

 285. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 286. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 287. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 288. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 289. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 290. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 291. locatie foarte buna, in centrul orasului. Personal amabil, confort ridicat

 292. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 293. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 294. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 295. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 296. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 297. Daniela-cristina aprilie 28, 2019 at 12:21 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 298. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 299. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 300. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 301. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 302. Patul super confortabil ╚Öi odihnitor. Loca╚Ťia bun─â, Baia super. Recomand 100%. Cur─â╚Ťenie!

 303. Pozitionat in centrul orasului. Zona linistita. Gazde foarte primitoare.

 304. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 305. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 306. Personalul amabil, camera spatioasa, calduroasa si curata. Privelistea este frumoasa. Raport calitate/pret excelent si avantajos prin posibilitatea platii cu tichete de vacanta.

 307. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 308. Noul centru spa este superb, nu ai cum sa te plictise╚Öti. Mai ales daca nu este aglomerat hotelul ­čÖé

 309. Elegant curat cald ospitalitate mâncare foarte bună

 310. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 311. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 312. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 313. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 314. -micul dejun,liniștea și amabilitatea personalului.

 315. Loca╚Ťia lini╚Ötit─â, personalul super ospitalier, conceptul inedit si bine gandit. Propuneri de ├«mbun─ât─â╚Ťire la zona de presiune a apei la dus si extinderea ofertei si cu cina.

 316. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 317. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 318. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 319. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 320. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 321. Daniela-cristina mai 3, 2019 at 1:23 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 322. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 323. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 324. Apartamentul foarte frumos, loca╚Ťia aproape de centru ╚Öi Complexul Arinis, gazda foarte amabil─â.

 325. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 326. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 327. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 328. Amplasarea, curatenia, personalul receptiv, atent, amabil.

 329. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 330. Peisajul superb. Aproape de pârtia de schi și totodată de centrul orașului.

 331. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 332. Noul centru spa este superb, nu ai cum sa te plictise╚Öti. Mai ales daca nu este aglomerat hotelul ­čÖé

 333. Elegant curat cald ospitalitate mâncare foarte bună

 334. Apartamentul foarte curat, c─âlduros si spa╚Ťios. Am avut la dispozi╚Ťie toate utilit─â╚Ťile. Proprietarii niste oameni de nota 10! Vom reveni cu drag si vom recomanda mai departe acest apartament!!

 335. Cur─â╚Ťenie impecabila. Un apartament renovat cu bun gust, aflat ├«n centrul Gura Humorului, dotat cu tot ce trebuie. M a impresionat.

 336. Totul a fost ok…recomand cu drag locatia.cu siguranta vom reveni…

 337. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 338. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 339. Pozi╚Ťie excelent─â, personalul foarte amabil ╚Öi atent, camera super OK.

 340. Camerele erau foarte curate si linistite, personalul foarte amabil si mancarea gustoasa.

 341. patul foarte confortabil, liniste, priveliste superba

 342. Parcare mare, m├óncare bun─â, loca╚Ťie bun─â, recomand cu pl─âcere.

 343. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 344. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 345. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 346. Micul dejun a fost bun, servirea de nota 10, personalul foarte amabil. Raportul calitate-pret este foarte bun. A fost o surpriza placuta cazarea aici, este chiar langa piata si are restaurante bune prin apropiere pentru pranz si cina.

 347. Amplasarea, curatenia, personalul receptiv, atent, amabil.

 348. Personalul foarte amabil, locatia este accesibila si pentru cei care nu au masina

 349. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 350. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 351. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 352. Foarte frumos.Personal amabil.Bucatarul foarte bun

 353. Personalul foarte amabil,meniul pregatit foarte foarte bun.A fost o petrecere reusita ca urmare a calitatilor dovedite atat de ospatari cat si de bucatari.Felicitari !

 354. Amabilitatea personalului, micul dejun bun si variat cu produse tradi╚Ťionale foarte gustoase, Priveli╚Ötea foarte frumoasa. Camera c─âlduroas─â.

 355. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 356. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornule╚Ťe cu gem facute atunci de gazda.

 357. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

 358. A fost foarte confortabila camera. baia e foarte mare, cada mare, patul foarte confortabil, are si balcon.

 359. La pensiunea nimic în schimb zona este excelenta mai ales Complex Arinis.

 360. Mi-a placut curatenia din camera, amenajarea acesteia, faptul ca are balcon si cada jacuzzi.

 361. personal dragut,,, curatenie in camere bucatarie utilata sala de mese frumoasa

 362. Personalul foarte amabil si vreau sa ii multumesc pe aceasta cale doamnei Rodica Andrei pentru ca a putut sa ma primeasca la acea ora. Camera a fost intima si primitoare. Multumesc tare mult pentru tot!

 363. Pensiunea este situata într-o zona cu multa liniște și o vedere faina spre munte. Mi-a plăcut foarte mult, faptul că m-am cazat al treilea an consecutiv, cred că spune totul. Este foarte ușor de ajuns, la primul semafor de la intrarea în Gura Humorului dinspre Iași, la dreapta 150 de metri. In partea stângă după semafor este amplasat un supermarket. Apreciez in mod deosebit personalul pensiunii.

 364. Petrut-laurentiu mai 14, 2019 at 9:04 am

  Totul! Cazarea a fost excelent─â: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare fata de solicit─ârile noastre. De╚Öi am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: m├óncarea a fost de o calitate excelent─â ╚Öi diversificat─â ├«n fiecare dintre cele trei dimine╚Ťi. Domeniul pe care sunt amplasate vilele ╚Öi casele este foarte frumos amenajat ╚Öi merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, at├ót de bine conservate ╚Öi puse ├«n valoare. Noi suntem cei care trebuie s─â mul╚Ťumim pentru un sejur at├ót de pl─âcut!

 365. Exceptional realizat tot ansamblul de case, personalul foarte amabil. Curatenie, mancare, cazare de 5 stele.

 366. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 367. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 368. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 369. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 370. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 371. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 372. Daniela-cristina mai 14, 2019 at 9:04 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 373. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 374. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 375. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 376. Apartamentul foarte curat, c─âlduros si spa╚Ťios. Am avut la dispozi╚Ťie toate utilit─â╚Ťile. Proprietarii niste oameni de nota 10! Vom reveni cu drag si vom recomanda mai departe acest apartament!!

 377. Cur─â╚Ťenie impecabila. Un apartament renovat cu bun gust, aflat ├«n centrul Gura Humorului, dotat cu tot ce trebuie. M a impresionat.

 378. Totul a fost ok…recomand cu drag locatia.cu siguranta vom reveni…

 379. De╚Öi am crezut ini╚Ťial c─â doar loca╚Ťia in natura a pensiunii, aproape de p─âdure, frumuse╚Ťea locurilor cat si arhitectura dr─âgu╚Ť─â a casei vor fi de ajuns sa ne simtim bine, am descoperit aici un personal excep╚Ťional, preocupat de binele oaspe╚Ťilor, extraordinar de amabil si binevoitor, camera curata si frumoas─â ╚Öi o buc─ât─ârie rom├óneasc─â tradi╚Ťional─â fantastic─â, fapt care ne determin─â s─â spunem c─â ne-am simtit intr-adevar r─âsf─â╚Ťa╚Ťi ╚Öi s─â promitem va vom mai reveni; multumim. And for the english speaking guests, don’t think to much if you like romanian quisine, just go for it and book it: Well done La conac in Bucovina!

 380. Foarte frumos. Doua corpuri are locatia. corp A si corp B. Corp B este mai nou si are zona Spa. Intre ele exista un tunel subteran. Personal foarte amabil, mancarea extraordinara la preturi mici. O curatenie buna.

 381. Foarte binevoitoare tinara care ne-a servit micul dejun

 382. Personalul foarte amabil ╚Öi dispus s─â te ajute. Ap─â cald─â trebuie sa a╚Ötep╚Ťi 1-2 minute sa vina cald─â, dar apoi este cald─â permanent. C─âldur─â permanent─â ├«n camer─â, asigur├ónd confortul necesar odihnei. Curat, a╚Öternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguran╚Ť─â, acces cu barier─â.

 383. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 384. Micul dejun a fost bun, servirea de nota 10, personalul foarte amabil. Raportul calitate-pret este foarte bun. A fost o surpriza placuta cazarea aici, este chiar langa piata si are restaurante bune prin apropiere pentru pranz si cina.

 385. Petrut-laurentiu mai 18, 2019 at 4:19 pm

  Totul! Cazarea a fost excelent─â: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare fata de solicit─ârile noastre. De╚Öi am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: m├óncarea a fost de o calitate excelent─â ╚Öi diversificat─â ├«n fiecare dintre cele trei dimine╚Ťi. Domeniul pe care sunt amplasate vilele ╚Öi casele este foarte frumos amenajat ╚Öi merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, at├ót de bine conservate ╚Öi puse ├«n valoare. Noi suntem cei care trebuie s─â mul╚Ťumim pentru un sejur at├ót de pl─âcut!

 386. Exceptional realizat tot ansamblul de case, personalul foarte amabil. Curatenie, mancare, cazare de 5 stele.

 387. Totul pare „nemtesc” organizat. Personal primitor, mancare excelenta.

 388. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 389. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 390. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 391. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 392. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 393. Daniela-cristina mai 18, 2019 at 4:19 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 394. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 395. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 396. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 397. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 398. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 399. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 400. Peisaj superb! Loc linistit si curat! Gazda amabila si prietenoasa! In fiecare dimineata ne servea cu prajituri si cafea! Ne am simtit foarte bine, ca in familie, la rude!!!

 401. Atmosfera placuta, de comfort. Curat. Gazda primitoare. Ne-a oferit o felie generoasa de pasca, ca o tarta si o cafea foarte buna din parte casei. Parcare inclusa. Recomand

 402. Gazde foarte primitoare, loca╚Ťie lini╚Ötita, pieisaje de vis! Cafeaua ╚Öi cozonacul, excelente!

 403. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 404. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 405. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 406. Personalul a fost foarte primitor,amabil. Loca╚Ťia este de vis,o recomand tuturor celor care vor sa se simt─â in alta epoc─â. Totul a fost perfect,loca╚Ťia,personalul,micul dejun.

 407. Micul dejun este delicios, iar personalul este foarte prietenos si ofera multe sfaturi.

 408. Petrut-laurentiu mai 24, 2019 at 12:48 pm

  Totul! Cazarea a fost excelent─â: curat, primitor, cald (afara erau 2-3 grade noaptea) si intim. Gazda foarte primitoare ╚Öi ├«n╚Ťeleg─âtoare fata de solicit─ârile noastre. De╚Öi am putut servi doar micul dejun, acest fapt nu este un minus: m├óncarea a fost de o calitate excelent─â ╚Öi diversificat─â ├«n fiecare dintre cele trei dimine╚Ťi. Domeniul pe care sunt amplasate vilele ╚Öi casele este foarte frumos amenajat ╚Öi merita mai mult timp petrecut afara decat am reusit noi. Ne gandim sa revenim, poate chiar la una dintre superbele case traditionale, at├ót de bine conservate ╚Öi puse ├«n valoare. Noi suntem cei care trebuie s─â mul╚Ťumim pentru un sejur at├ót de pl─âcut!

 409. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 410. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 411. Daniela-cristina mai 24, 2019 at 12:48 pm

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 412. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 413. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 414. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 415. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 416. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 417. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 418. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 419. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 420. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 421. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 422. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 423. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 424. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 425. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 426. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 427. Ionut-gabriel iunie 1, 2019 at 9:47 pm

  Aproape de centru si de puncte turistice, parcare ok, camera destul de curata cu vedere la raul Humor, destul de ieftin.

 428. Personalul foarte amabil ╚Öi dispus s─â te ajute. Ap─â cald─â trebuie sa a╚Ötep╚Ťi 1-2 minute sa vina cald─â, dar apoi este cald─â permanent. C─âldur─â permanent─â ├«n camer─â, asigur├ónd confortul necesar odihnei. Curat, a╚Öternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguran╚Ť─â, acces cu barier─â.

 429. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 430. Loca╚Ťia este mai frumoas─â ├«n realitate dec├ót ├«n poze. Mult─â lini╚Öte,cur─â╚Ťenie si mult bun gust ├«n amenaj─ârile interioare. Un sejur ideal pentru o pereche ce dore╚Öte s─â mai uite de stresul cotidian. Foarte aproape de centru. Ne pare r─âu c─â n-am plecat in plimbare cu bicicletele puse la dispozi╚Ťie de pensiune din cauz─â c─â a plouat.

 431. Totul este minunat ! Te simti acasa din toate punctele de vedere. Vom reveni de fiecare dată când vom ajunge în Gura Humorului

 432. Utilitatile si dimensiunea camerelor; curatenia si personalul primitor; proximitatea de oras

 433. Gasesti ceea ce platesti – conditii excelente: camera mare, luminoasa, bine amenajata; foarte curat, miros placut in camera, prosoape si lenjerie impecabile; mobilier nou si modern, patul odihnitor cu saltea cu memorie; balcon cu vedere la munte; produse cosmetice de calitate; gradina mare in spate, cu loc de joaca pentru copii. Personalul amabil. Mic dejun foarte bun, preparat pe loc, portia mare; recomand omleta taraneasca, are legume, cascaval si sunca, este delicioasa.

 434. Lorin-gabriel iunie 1, 2019 at 9:47 pm

  Locatia la vedere chiar langa DN. Mic dejun gustos, personal amabil, curatenie desavarsita, hotel foarte cochet si curat. la subsol au o minidiscoteca cu bar si loc pentru jucat biliard. Recomand.

 435. Camerele erau foarte curate si linistite, personalul foarte amabil si mancarea gustoasa.

 436. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 437. Decor formidabil, rustic. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Amplasare minunat─â, peisaj de poveste. M├óncare super bun─â!!

 438. Foarte frumos amenajat, facilitati bune. Mic dejun delicios,

 439. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 440. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 441. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 442. Zona foarte frumoasa, linitita si oamenii foarte primitori si profesioni┼čti!

 443. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 444. Decor formidabil, rustic. Cur─â╚Ťenie impecabil─â. Amplasare minunat─â, peisaj de poveste. M├óncare super bun─â!!

 445. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 446. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 447. Daniela-cristina iunie 8, 2019 at 1:47 am

  Gazda a fost minunata, deosebit de serviabila. A pregatit focul pentru gratar, ne-a transportat la partie si la piscina din Complexul Arinis. Locatia are tot ce trebuie pentru un sejur cu familia sau prietenii. Deoarece inchirierea a fost pentru toata cladirea s-a acceptat si petrecerea cu muzica si dans. In apropiere am mancat bine si la preturi rezonabile la autoservirea Damone. De alaturi am cumparat produse foarte bune din carne pentru gratar.

 448. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 449. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 450. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 451. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 452. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 453. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 454. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 455. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 456. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 457. Gasesti ceea ce platesti – conditii excelente: camera mare, luminoasa, bine amenajata; foarte curat, miros placut in camera, prosoape si lenjerie impecabile; mobilier nou si modern, patul odihnitor cu saltea cu memorie; balcon cu vedere la munte; produse cosmetice de calitate; gradina mare in spate, cu loc de joaca pentru copii. Personalul amabil. Mic dejun foarte bun, preparat pe loc, portia mare; recomand omleta taraneasca, are legume, cascaval si sunca, este delicioasa.

 458. Locatia la vedere chiar langa DN. Mic dejun gustos, personal amabil, curatenie desavarsita, hotel foarte cochet si curat. la subsol au o minidiscoteca cu bar si loc pentru jucat biliard. Recomand.

 459. Camerele erau foarte curate si linistite, personalul foarte amabil si mancarea gustoasa.

 460. Pat confortabil, camera spatioasa, caldura suficienta, terasa mare ;

 461. Mi-a placut privelistea de a terasã si faptul cã am putut sã plecãm usor sã vizitãm obiectivele turistice din zonã.Seara am luat cina la restaurantul hotelului.

 462. Mancarea foarte buna, personalul prietenos, camera confortabila. Ne-am simtit foarte bine, am fost foarte multumiti si o sa revenim cu drag acolo! Recomand cu incredere aceasta locatie!

 463. Aproape de centru si de puncte turistice, parcare ok, camera destul de curata cu vedere la raul Humor, destul de ieftin.

 464. Personalul foarte amabil ╚Öi dispus s─â te ajute. Ap─â cald─â trebuie sa a╚Ötep╚Ťi 1-2 minute sa vina cald─â, dar apoi este cald─â permanent. C─âldur─â permanent─â ├«n camer─â, asigur├ónd confortul necesar odihnei. Curat, a╚Öternuturi curate, paturi confortabile. Mic dejun foarte bun. Parcare in siguran╚Ť─â, acces cu barier─â.

 465. Locatia este foarte buna. Raport pret/calitate foarte bun. Personal dragut.

 466. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 467. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 468. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 469. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 470. Zona foarte frumoasa, linitita si oamenii foarte primitori si profesioni┼čti!

 471. Absolut minunat totul! Trebuie traita aceasta experienta macar o data , musai!

 472. curatenia, linistea, amabilitatea personalului, gradul crescut de intimitate, locatia foarte centrala, caldura din camera, dimensiunea patului.

 473. locatie linistita, pret ok, locatie ultra centrala.

 474. Patul super confortabil ╚Öi odihnitor. Loca╚Ťia bun─â, Baia super. Recomand 100%. Cur─â╚Ťenie!

 475. Conditii foarte bune de cazare, curatenie, personal foarte amabil si ospitalier. Frumos, curat si oameni de nota zece. Merita vizitat.

 476. Ne-a intampinat cu o bautura din cirese amare foarte gustoasa, cornule╚Ťe cu gem facute atunci de gazda.

 477. Gazdele foarte amabile, curat, dotari bune, acces la bucataria utilata

 478. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 479. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 480. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 481. Servicii irepro╚Öabile, vedere superb─â, mic dejun delicios… Recomand─âm cu c─âldur─â Pension La Roat─â!

 482. Pensiunea prin modul cum este aranjat─â ne a oferit o lini╚Öte sufleteasc─â ceea ce a condus la petrecerea unui concediu minunat. Recomand sa nu rata╚Ťi ocazia de a petrece c├óteva zile ├«n acest peisaj superb.

 483. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 484. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 485. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 486. Am calatorit doua familii cu copii mici (sub 8 ani). Am ajuns foarte tarziu (la ora 2 de noapte), dar proprietarul a fost dragut si ne-a asteptat in drum. Cand am intrat in casa ardea focul in camin – a fost aprins special pentru venirea noastra. Totul era curat, frumos aranjat, camerele erau spatioase. Proprietarul era foarte receptiv la orice solicitare. A ramas foarte satisfacuti si cu siguranta v-om reveni aici!

 487. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 488. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 489. Apartament foarte curat, spatios, intr-o zona linistita a orasului, foarte aproape de Partia Soimul, de Voronet si de cele mai bune restaurante din Gura Humorului – Casa Humor si Hilde’s.

 490. Curat, servirea ireproșabilă, ambient plăcut, mâncarea f bună.

 491. Mancarea foarte gustoasa , o locatie perfecta pentru odihna!

 492. Micul dejun excelent .Restaurantul foarte frumos. Locatie frumoasa

 493. Roxana-cornelia iunie 23, 2019 at 1:12 pm

  Curtea mare ╚Öi foarte frumos amenajat─â, camer─â spa╚Ťioas─â, amenajat─â cu mult bun gust ╚Öi aten╚Ťie la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 494. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! YouÔÇÖre literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and canÔÇÖt forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 495. Wonderful place to relax, delicious breakfast and lovely service! Worth trying it!

 496. Manuela-teodora iunie 23, 2019 at 1:12 pm

  Gazde primitoare, atente ╚Öi discrete; cafeau excelent─â ╚Öi tarta cu caise sublim─â. Mul╚Ťumim pentru g─âzduire; c├ónd vom reveni ├«n zon─â, la dv. dorim s─â ne odihnim ╚Öi s─â ne bucur─âm de lini╚Öte ╚Öi aer curat.

 497. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 498. Cazare cofortabila,locatie linistita,natura aproape,gazde foarte amabile,raspund prompt solicitarilor,delicioasa prajitura facuta de doamna casei si cafeaua de intampinare oferite cu gentilete si in fiecare dimineata, on the house.Recomandabil fara rezerve.l

 499. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 500. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 501. Personalul de ga╚Öc─â…doamna care a facut masajul e o profesoinist─â…are m├óinile superbe…spa-ul e curat, muzic─â ambiental─â…├«ntr-un cuv├ónt a fost mi╚Öto.

 502. Servicii irepro╚Öabile, vedere superb─â, mic dejun delicios… Recomand─âm cu c─âldur─â Pension La Roat─â!

 503. Pensiunea prin modul cum este aranjat─â ne a oferit o lini╚Öte sufleteasc─â ceea ce a condus la petrecerea unui concediu minunat. Recomand sa nu rata╚Ťi ocazia de a petrece c├óteva zile ├«n acest peisaj superb.

 504. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 505. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 506. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 507. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 508. Locatia este foarte aproape de parcul arinis, restaurante si supermarket-uri. Apartamentul e foarte spatios, iar bucataria si baia sunt complet utilate, potrivite inclusiv pentru o sedere mai lunga. Wifi-ul este de buna calitate, iar apartamentul este dotat inclusiv cu aer conditionat. Curatenia este ireprosabila. Per total, a fost o sedere foarte placuta.

 509. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 510. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 511. micul dejun consistent si foarte bun. locatia excelenta

 512. Locatia foarte buna,foarte curata cu personal deosebit de amabil .Bucataria foarte buna cu un mic dejun excelent.O locatie linistita si bine administrata.

 513. Totul a fost minunat. Mâncarea, camera, personalul etc

 514. Roxana-cornelia iunie 28, 2019 at 12:31 pm

  Curtea mare ╚Öi foarte frumos amenajat─â, camer─â spa╚Ťioas─â, amenajat─â cu mult bun gust ╚Öi aten╚Ťie la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 515. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! YouÔÇÖre literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and canÔÇÖt forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 516. Wonderful place to relax, delicious breakfast and lovely service! Worth trying it!

 517. Manuela-teodora iunie 28, 2019 at 12:31 pm

  Gazde primitoare, atente ╚Öi discrete; cafeau excelent─â ╚Öi tarta cu caise sublim─â. Mul╚Ťumim pentru g─âzduire; c├ónd vom reveni ├«n zon─â, la dv. dorim s─â ne odihnim ╚Öi s─â ne bucur─âm de lini╚Öte ╚Öi aer curat.

 518. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 519. Cazare cofortabila,locatie linistita,natura aproape,gazde foarte amabile,raspund prompt solicitarilor,delicioasa prajitura facuta de doamna casei si cafeaua de intampinare oferite cu gentilete si in fiecare dimineata, on the house.Recomandabil fara rezerve.l

 520. mancarea de mic dejun excelenta.personalul foarte ok.

 521. PERSONAL AMABIL. CAMERA CURATA MICUL DEJUN CONSISTENT

 522. excelenta mincarea, excelenta lumina si linistea din camera; corecta curatenia zilnica; personalul foarte politicos si atent;

 523. Personal amabil si dornic sa te faca sa te simti bine

 524. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 525. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 526. Servicii irepro╚Öabile, vedere superb─â, mic dejun delicios… Recomand─âm cu c─âldur─â Pension La Roat─â!

 527. Pensiunea prin modul cum este aranjat─â ne a oferit o lini╚Öte sufleteasc─â ceea ce a condus la petrecerea unui concediu minunat. Recomand sa nu rata╚Ťi ocazia de a petrece c├óteva zile ├«n acest peisaj superb.

 528. Curatenia din camera, micul-dejun variat in fiecare zi, decorul traditional, atmosfera de liniste si amabilitatea personalului.

 529. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 530. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 531. Apartament nou mobilat, cu toate utilitatile necesare la baie si bucatarie. Confort sporit, curatenie, centrala termica.

 532. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 533. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 534. Un loc minunat pentru grupuri. Am stat 3 zile si ne-am simtit ca acasa. Apartamentul este extrem de spatios, foarte curat si utilat cu tot ce este necesar. Proprietarul este o persoana deosebita si, pe aceasta cale, ii multumim pentru amabilitatea de a ne permite sa ramanem in apartament pana la ora 19 (ora la care aveam tren spre Iasi), chiar daca ora de check-out era 12. Recomandam cu drag acest loc si, cu siguranta, vom reveni.

 535. Locatia este foarte aproape de parcul arinis, restaurante si supermarket-uri. Apartamentul e foarte spatios, iar bucataria si baia sunt complet utilate, potrivite inclusiv pentru o sedere mai lunga. Wifi-ul este de buna calitate, iar apartamentul este dotat inclusiv cu aer conditionat. Curatenia este ireprosabila. Per total, a fost o sedere foarte placuta.

 536. Surprinzator,este mai frumos decat in poze,totul este nou,amenajari si dotari de actualitate si ce este cel mai important,curatenia este impecabila,de apreciat si ospitalitate proprietarului.Recomand cu toata increderea.

 537. Cazare, amabilitate, curatenie impecabila, disponibilitate, totul la superlativ.

 538. Roxana-cornelia iulie 5, 2019 at 9:16 pm

  Curtea mare ╚Öi foarte frumos amenajat─â, camer─â spa╚Ťioas─â, amenajat─â cu mult bun gust ╚Öi aten╚Ťie la detalii, mic dejun gustos cu produse naturale.

 539. Excellent bright fresh facility with lovely log cabin feel, extremely devoted staff, great service.

 540. From the moment we entered Marian was there to greet us with some welcome drinks! His service was exceptional, professional, and very attentive! The location is exquisite and the building itself is beautiful beyond belief. Every room has a balcony with beautiful views! YouÔÇÖre literally surrounded by nature! The grounds and rooms are very clean and well kept as well! Oh and canÔÇÖt forget the food, absolutely delicious and wonderful presentation!

 541. Gazda,Doina,de toată isprava!!!Abia aștept sa o revăd!

 542. Manuela-teodora iulie 5, 2019 at 9:16 pm

  Gazde primitoare, atente ╚Öi discrete; cafeau excelent─â ╚Öi tarta cu caise sublim─â. Mul╚Ťumim pentru g─âzduire; c├ónd vom reveni ├«n zon─â, la dv. dorim s─â ne odihnim ╚Öi s─â ne bucur─âm de lini╚Öte ╚Öi aer curat.

 543. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

 544. Casa a fost excelent─â, buc─ât─ârie, spatiu verde, parcare. Totul a fost super. Am salvat num─ârul de telefon pentru rezerv─âri mai mari ! ­čÖé

 545. O familie cu bun sim╚Ť ╚Öi respect,foarte primitori.Camerele sunt curate . Patul din camera foarte confortabil. Peisajul este superb ,merita vizitat .Loca╚Ťia mai are ╚Öi un foi╚Öor unde se poate face gr─âtar .Buc─ât─âria este dotat─â cu toate cele necesare pentru g─âtit. Recomand cu drag aceasta casa .😘

 546. Am petrecut 4 zile minunate de iarna in casa Nicoleta. Camerele curate, bucataria este dotata cu toate necesare, in casa este extraordinar de cald. Dar cel mai mult ne-a placut pe perioada vizitei – gazdele. O familie extraordinara, deschisa, prietenoasa. Ne-am simtit de parca am venit la niste prieteni cu care nu ne vazusem de mult timp. Recomandam cu mare drag aceasta gazda!

 547. Personal amabil si dornic sa te faca sa te simti bine

 548. A fost super cazarea si micul dejun. Patul si baia +++.

 549. Personal amabil si politicos, camera curata, mancarea variata si gustoasa.

 550. Un loc minunat in care vom reveni cu drag! Amplasarea, personalul, confortul si liniștea acestui loc nu se compara cu nimic altceva! Multumim pentru tot, a fost perfect!

 551. Absolut totul: confortul, mancarea (din pacate doar micul dejun), ospitalitatea gazdelor, curatenia, privelistea. Bravooooo BUCOVINA.

 552. Servicii irepro╚Öabile, vedere superb─â, mic dejun delicios… Recomand─âm cu c─âldur─â Pension La Roat─â!

 553. Camere mari,paturi extra largi, cur─â╚Ťenie,et 1, restaurante relativ aproape, parchet foarte aproape….

 554. Locatia f. buna! Curatenie,confort,dotari bune,raport pret calitate f. bun. Impresiile lasate sunt f. bune!Cu siguranta o sa revenim cat mai curand!

 555. Apartament nou mobilat, cu toate utilitatile necesare la baie si bucatarie. Confort sporit, curatenie, centrala termica.

 556. Amplasare bun─â, apartamentul foarte spa╚Ťios, foarte curat, utilat, gazda foarte primitoare ╚Öi amabila.

 557. aproape de centru gazde discrete si atente la detalii mult spatiu interior curatenie

 558. Totul a fost foarte ok. Proprietarul super amabil, ne-a asteptat la proprietate, acces la grătar. Curatenie ireproșabilă, bucătărie total utilata, expresor cafea. Totul la superlativ. 10/10. Recomandam cu plăcere.

 559. Nu se ofera mic dejun, doar cazare iar locatia este foarte moderna si foarte curata.

 560. Apartamentul ne-a depasit asteptarile. Foarte bine utilat. Gazda foarte receptiva la nevoile clientilor. Recomandam cu drag.

 561. Locatie linistita, bloc nou, foarte curat, securizat (interfon, camere video). Supermarket cu preturi bune chiar langa bloc. Locuri de parcare la proprietate. TV cu Netflix, camere amenajate cu mult bun-gust. Baie de dimensiuni mari cu oglinda supradimensionata, bine luminata, cu gresie de foarte buna calitate. Bucatarie complet utilata, doua balcoane etc. Foarte placut + o sticla de Riesling la sosire.

 562. Gazda,Doina,de toată isprava!!!Abia aștept sa o revăd!

 563. Manuela-teodora iulie 13, 2019 at 1:50 am

  Gazde primitoare, atente ╚Öi discrete; cafeau excelent─â ╚Öi tarta cu caise sublim─â. Mul╚Ťumim pentru g─âzduire; c├ónd vom reveni ├«n zon─â, la dv. dorim s─â ne odihnim ╚Öi s─â ne bucur─âm de lini╚Öte ╚Öi aer curat.

 564. Prajitura si cafeaua din partea casei ! Pensiunea este situata la 2 km. de Manastirea Voronet si parcul de distractii pentru copii, Escalade Park. Foarte aproape de drumul national se pot vizita cele mai importante manastiri din Bucovina, Voronet Putna, Sucevita, Moldovita, Dragomirna, Humor, Bogadana este in reconstructie. la Moldovita se poate merge cu trenul Mocanita si muzeul Oului un muzeu exceptional. Proprietarii pensiunii ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, oameni exceptionali.

Rezerv─âri Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled