Cazare in Fîntîna Dulce 4 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Fîntîna Dulce fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Fîntîna Dulce recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Fîntîna Dulce – Romania

★★★ Hotel Sunrise

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Hotel Plutitor Kingfisher

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Casa Dintre Salcii

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Casa Teo

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Orizont Mahmudia

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Agapie

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea 4 Salcii

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Fîntîna Dulce am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Fîntîna Dulce bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Antonela si Remus Ungureanu din Argea, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Fîntîna Dulce prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Antonela si Remus Ungureanu din Argea, jud. VranceaCazare in Fîntîna Dulce 4 persoane)

 • Dorian si Voicu Panțuru din Benic, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Fîntîna Dulce prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Fîntîna Dulce, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Dorian si Voicu Panțuru din Benic, jud. Alba – Cazare in Fîntîna Dulce 4 persoane)

 • Pavel si Brândușa Zugrăvescu din Catunu, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Fîntîna Dulce prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Pavel si Brândușa Zugrăvescu din Catunu, jud. Dambovita – Cazare in Fîntîna Dulce 4 persoane)

 • Demetra si Evanghelina Gigurtu din Hodos, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Fîntîna Dulce prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Fîntîna Dulce!

  (Demetra si Evanghelina Gigurtu din Hodos, jud. Timis – Cazare in Fîntîna Dulce 4 persoane)

 • Paulina si Bogdan Petre din Izvoru Anestilor, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Fîntîna Dulce prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Fîntîna Dulce, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Paulina si Bogdan Petre din Izvoru Anestilor, jud. Mehedinti – Cazare in Fîntîna Dulce 4 persoane)

 • Andrei si Măriuca Lucan din Faghieni, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Fîntîna Dulce prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Fîntîna Dulce.

  (Andrei si Măriuca Lucan din Faghieni, jud. Bacau – Cazare in Fîntîna Dulce 4 persoane)

 1. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 2. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 3. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 4. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 5. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 6. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 7. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 8. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 9. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 10. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 11. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 12. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 13. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 14. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 15. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 16. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 17. + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 18. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 19. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 20. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 21. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 22. Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 23. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 24. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 25. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 26. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 27. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 28. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 29. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 30. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 31. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 32. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 33. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 34. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 35. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 36. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 37. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 38. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 39. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 40. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 41. + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 42. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 43. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 44. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 45. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 46. Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 47. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 48. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 49. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 50. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 51. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 52. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 53. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 54. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 55. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 56. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 57. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 58. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 59. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 60. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 61. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 62. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 63. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 64. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 65. + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 66. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 67. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 68. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 69. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 70. Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 71. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 72. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 73. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 74. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 75. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 76. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 77. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 78. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 79. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 80. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 81. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 82. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 83. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 84. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 85. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 86. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 87. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 88. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 89. + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 90. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 91. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 92. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 93. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 94. Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 95. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 96. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 97. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 98. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 99. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 100. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 101. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 102. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 103. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 104. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 105. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 106. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 107. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 108. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 109. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 110. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 111. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 112. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 113. + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 114. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 115. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 116. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 117. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 118. Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 119. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 120. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 121. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 122. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 123. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 124. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 125. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 126. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 127. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 128. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 129. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 130. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 131. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 132. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 133. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 134. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 135. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 136. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 137. Cristian-viktor martie 2, 2019 at 9:22 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 138. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 139. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 140. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 141. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 142. Irinabaditescu martie 2, 2019 at 9:22 am

  Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 143. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 144. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 145. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 146. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 147. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 148. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 149. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 150. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 151. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 152. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 153. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 154. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 155. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 156. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 157. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 158. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 159. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 160. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 161. Cristian-viktor martie 9, 2019 at 3:46 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 162. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 163. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 164. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 165. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 166. Irinabaditescu martie 9, 2019 at 3:46 am

  Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 167. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 168. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 169. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 170. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 171. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 172. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 173. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 174. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 175. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 176. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 177. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 178. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 179. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 180. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 181. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 182. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 183. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 184. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 185. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 186. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 187. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 188. Cristian-viktor martie 24, 2019 at 12:13 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 189. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 190. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 191. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 192. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 193. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 194. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 195. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 196. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 197. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 198. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 199. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 200. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 201. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 202. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 203. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 204. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 205. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 206. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 207. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 208. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 209. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 210. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 211. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 212. Cristian-viktor martie 31, 2019 at 8:26 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 213. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 214. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 215. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 216. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 217. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 218. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 219. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 220. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 221. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 222. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 223. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 224. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 225. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 226. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 227. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 228. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 229. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 230. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 231. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 232. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 233. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 234. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 235. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 236. Cristian-viktor aprilie 3, 2019 at 11:31 pm

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 237. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 238. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 239. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 240. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 241. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 242. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 243. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 244. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 245. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 246. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 247. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 248. Cristian-viktor aprilie 8, 2019 at 8:00 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 249. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 250. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 251. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 252. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 253. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 254. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 255. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 256. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 257. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 258. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 259. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 260. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 261. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 262. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 263. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 264. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 265. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 266. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 267. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 268. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 269. + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 270. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 271. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 272. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 273. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 274. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 275. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 276. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 277. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 278. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 279. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 280. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 281. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 282. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 283. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 284. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 285. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 286. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 287. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 288. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 289. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 290. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 291. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 292. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 293. Cristian-viktor aprilie 25, 2019 at 2:49 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 294. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 295. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 296. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 297. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 298. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 299. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 300. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 301. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 302. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 303. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 304. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 305. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 306. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 307. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 308. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 309. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 310. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 311. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 312. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 313. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 314. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 315. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 316. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 317. Cristian-viktor aprilie 30, 2019 at 7:36 pm

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 318. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 319. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 320. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 321. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 322. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 323. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 324. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 325. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 326. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 327. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 328. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 329. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 330. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 331. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 332. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 333. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 334. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 335. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 336. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 337. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 338. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 339. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 340. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 341. Cristian-viktor mai 6, 2019 at 3:53 pm

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 342. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 343. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 344. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 345. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 346. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 347. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 348. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 349. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 350. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 351. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 352. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 353. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 354. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 355. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 356. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 357. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 358. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 359. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 360. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 361. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 362. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 363. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 364. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 365. Cristian-viktor mai 16, 2019 at 10:22 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 366. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 367. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 368. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 369. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 370. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 371. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 372. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 373. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 374. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 375. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 376. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 377. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 378. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 379. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 380. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 381. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 382. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 383. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 384. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 385. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 386. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 387. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 388. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 389. Cristian-viktor mai 20, 2019 at 9:30 pm

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 390. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 391. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 392. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 393. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 394. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 395. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 396. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 397. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 398. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 399. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 400. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 401. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 402. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 403. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 404. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 405. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 406. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 407. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 408. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 409. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 410. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 411. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 412. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 413. Cristian-viktor mai 26, 2019 at 3:46 pm

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 414. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 415. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 416. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 417. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 418. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 419. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 420. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 421. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 422. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 423. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 424. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 425. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 426. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 427. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 428. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 429. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 430. Personalul foarte amabil,mâncarea foarte buna,camera curată,multe oferte de petrecere a timpului.

 431. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 432. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 433. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 434. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 435. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 436. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 437. Cristian-viktor iunie 1, 2019 at 9:45 pm

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 438. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 439. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 440. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 441. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 442. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 443. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 444. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 445. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 446. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 447. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 448. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 449. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 450. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 451. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 452. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 453. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 454. Amplasarea, primirea, baietii care au condus barcile, pachetul de excursii, cornurile de la micul dejun 😋

 455. Liniștea- tot mai rara si mai neprețuita – am gasit-o aici din plin, intr-o atmosfera de relaxare si serenitate greu de egalat Mancare excelenta Conditii de cazare foarte bune Excursiile organizate foarte dragute, le recomandam Plimbarea cu caiacul pe canalele din spatele pensiunii- obligatorie :))

 456. Personalul foarte amabil,mâncarea foarte buna,camera curată,multe oferte de petrecere a timpului.

 457. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 458. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 459. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 460. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 461. Cristian-viktor iunie 9, 2019 at 11:07 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 462. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 463. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 464. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 465. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 466. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 467. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 468. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 469. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 470. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 471. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 472. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 473. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 474. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 475. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 476. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 477. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 478. Amplasarea, primirea, baietii care au condus barcile, pachetul de excursii, cornurile de la micul dejun 😋

 479. Liniștea- tot mai rara si mai neprețuita – am gasit-o aici din plin, intr-o atmosfera de relaxare si serenitate greu de egalat Mancare excelenta Conditii de cazare foarte bune Excursiile organizate foarte dragute, le recomandam Plimbarea cu caiacul pe canalele din spatele pensiunii- obligatorie :))

 480. Personalul foarte amabil,mâncarea foarte buna,camera curată,multe oferte de petrecere a timpului.

 481. Camerele 7 si 8 foarte frumoase si spatioase, mancarea si locatia deosebite.

 482. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 483. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 484. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 485. Cristian-viktor iunie 14, 2019 at 9:31 pm

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 486. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 487. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 488. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 489. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 490. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 491. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 492. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 493. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 494. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 495. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 496. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 497. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 498. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 499. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 500. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 501. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 502. Amplasarea, primirea, baietii care au condus barcile, pachetul de excursii, cornurile de la micul dejun 😋

 503. Liniștea- tot mai rara si mai neprețuita – am gasit-o aici din plin, intr-o atmosfera de relaxare si serenitate greu de egalat Mancare excelenta Conditii de cazare foarte bune Excursiile organizate foarte dragute, le recomandam Plimbarea cu caiacul pe canalele din spatele pensiunii- obligatorie :))

 504. Personalul foarte amabil,mâncarea foarte buna,camera curată,multe oferte de petrecere a timpului.

 505. Camerele 7 si 8 foarte frumoase si spatioase, mancarea si locatia deosebite.

 506. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 507. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 508. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 509. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 510. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 511. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 512. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 513. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 514. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 515. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 516. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 517. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 518. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 519. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 520. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 521. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 522. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 523. Ca si condintii de cazare, amplasare, nota 10. Este foarte frumos!

 524. Amplasarea, primirea, baietii care au condus barcile, pachetul de excursii, cornurile de la micul dejun 😋

 525. Liniștea- tot mai rara si mai neprețuita – am gasit-o aici din plin, intr-o atmosfera de relaxare si serenitate greu de egalat Mancare excelenta Conditii de cazare foarte bune Excursiile organizate foarte dragute, le recomandam Plimbarea cu caiacul pe canalele din spatele pensiunii- obligatorie :))

 526. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 527. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 528. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 529. Este o oaza de liniste. Foarte potrivit pentru relaxare

 530. Asezare Ok! Mancare buna, lipsa varietate dar a fost foarte bun pestele!:))

 531. Personalul amabil Toata mancarea a fost din preparate din peste si a fost super buna. Daca doriti plimbari cu barca in delta, personalul te poate ajuta contra cost. Terasa la ponton super frumoasa, poti admira apusul. Transportul de la “gara navala” este gratuit.

 532. Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 533. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 534. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 535. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 536. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 537. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 538. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 539. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 540. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 541. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 542. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 543. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 544. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 545. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 546. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 547. Ca si condintii de cazare, amplasare, nota 10. Este foarte frumos!

 548. Amplasarea, primirea, baietii care au condus barcile, pachetul de excursii, cornurile de la micul dejun 😋

 549. Liniștea- tot mai rara si mai neprețuita – am gasit-o aici din plin, intr-o atmosfera de relaxare si serenitate greu de egalat Mancare excelenta Conditii de cazare foarte bune Excursiile organizate foarte dragute, le recomandam Plimbarea cu caiacul pe canalele din spatele pensiunii- obligatorie :))

 550. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 551. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 552. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 553. O locatie superba, curata cat si oameni primitori !!

 554. Este o oaza de liniste. Foarte potrivit pentru relaxare

 555. Asezare Ok! Mancare buna, lipsa varietate dar a fost foarte bun pestele!:))

 556. Irinabaditescu iulie 5, 2019 at 5:28 pm

  Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 557. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 558. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 559. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 560. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 561. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 562. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 563. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 564. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 565. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 566. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 567. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 568. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 569. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 570. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 571. Ca si condintii de cazare, amplasare, nota 10. Este foarte frumos!

 572. Amplasarea, primirea, baietii care au condus barcile, pachetul de excursii, cornurile de la micul dejun 😋

 573. Liniștea- tot mai rara si mai neprețuita – am gasit-o aici din plin, intr-o atmosfera de relaxare si serenitate greu de egalat Mancare excelenta Conditii de cazare foarte bune Excursiile organizate foarte dragute, le recomandam Plimbarea cu caiacul pe canalele din spatele pensiunii- obligatorie :))

 574. Peisajul, locația și mâncarea sunt de vis. Personalul foarte amabil. Piscina exterioara foarte frumoasa. Proprietarul este foarte de treaba și are multe glume bune și povesti. De asemenea tot el organizează și plimbări prin delta, pe care dacă nu le faceți sunteți degeaba in delta. Curățenie și dotări ok, camere foarte frumos amenajate.

 575. Camerele 7 si 8 foarte frumoase si spatioase, mancarea si locatia deosebite.

 576. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 577. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 578. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 579. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 580. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 581. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 582. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 583. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 584. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 585. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 586. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 587. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 588. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 589. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 590. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 591. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 592. Apartamentul spatios, patul foarte confortabil, curatenie, mancarea delicioasa Cornel , baiatul de la piscina ,este cel mai amabil dintre toti angajatii. A fost singurul care ne-a intrebat daca ne-am simtit bine, daca e totul in regula , daca ne place locatia

 593. Ca si condintii de cazare, amplasare, nota 10. Este foarte frumos!

 594. Amplasarea, primirea, baietii care au condus barcile, pachetul de excursii, cornurile de la micul dejun 😋

 595. Peisajul, locația și mâncarea sunt de vis. Personalul foarte amabil. Piscina exterioara foarte frumoasa. Proprietarul este foarte de treaba și are multe glume bune și povesti. De asemenea tot el organizează și plimbări prin delta, pe care dacă nu le faceți sunteți degeaba in delta. Curățenie și dotări ok, camere foarte frumos amenajate.

 596. Camerele 7 si 8 foarte frumoase si spatioase, mancarea si locatia deosebite.

 597. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 598. Gazde primitoare,foarte curat,liniste,pat comfortabil.

 599. Gazde extrem de amabile/excursiile in Delta fiind fabuloase!!!

 600. Quiet private accommodation in a cozy guesthouse with a garden with very kind owners of the pension.. Clean, cozy room with a balcony and comfy bed. Constant comfortable room temperature even without air-conditioning (but it is of course also available). Friendly family atmosphere, warm welcome… As a bonus with Elena’s smile and her cute way of conversation with a voice translator. During my stay the owner always prepared a small catering for me. I appreciate the friendly selfless behavior of both husbands. By check-out from accommodation, Mrs. Elena provided me even a transport by the rowboat to the pontoon. In every way, thank you very much for a beautiful and pleasant stay in the Danube Delta. I recommend anyone who will have a way through Crisan!

 601. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 602. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 603. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 604. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde înalte! Principiul este: cere și ți se va da!😜

 605. Cazarea a fost extarordinara,locatie superba! Mancarea este foarte gustoasa!

 606. Totul a fost la superlativ. Domnul Radu este un om deosebit care știe totul despre Delta, istoria ei și știe sa si promoveze serviciile. Tot respectul pentru dansul. Noi am avut apartamentul de la etaj și am fost foarte încântați de priveliște. In ceea ce privește ora meselor, gazda se pliază după dorințele clientului iar felurile de mâncare sunt delicioase.(și nu exagerez). In ceea ce privește excursiile, am fost super încântați și uimiți de câte informații interesante am primit de a lungul traseelor. Sulina, pădurea Letea și excursii pe lacuri sunt câteva dintre cele mai faine avute în sejurul de 3 zile. Ne am făcut și prieteni cu care speram sa ținem legatura. Vom reveni cu drag la Pensiunea Delta Travel – Mila 23 si vom recomanda aceasta pensiune pentru modul excelent în care am fost tratați.

 607. Mâncarea f bună, priveliște superbă, loc de pescuit , piscină , te poti relaxa.

 608. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 609. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 610. Piscina, excursiile, amabilitate personal, welcome drinks

 611. Resortul era curat, in general. Se dadea atentie si la cele mai mici detalii, curtea era ingrijita, gazonul tuns, pontonul din fata era un alt loc de relaxare, iar cel din spatele locatiei unde se putea si pescui era periodic verificat sa fie curat, sa nu fie gunoaie lasate de “oameni”.Micul dejun nu prea a fost diversificat, mai mult de 3 zile nu-l tolerai. Lipsea un croissant, sau un alt produs de panificatie bun. Eram convinsa ca vor oferi si icre la micul dejun avand in vedere zona, dar au lipsit, erau doar contracost. Meniul la restaurant oferea putine preparate, dar erau suficiente feluri de mancare pentru 4-5 zile, iar pretul era accesibil. Personalul a fost extrem de amabil, iar Cornel care se ocupa atat de micul dejun, cat si de piscina era de un bun simt rar intalnit. Terasa de la restaurant era cu vedere la Dunare si oferea o priveliste deosebita.

 612. Arhitectura interioara, curatenie, amabilitatea personalului!

 613. Pensiunea este aerisita, cu spațiu suficient. Personal amabil (mulțumiri: Silviu, Cristina, Cătălin). Oameni punctuali și de încredere.

 614. Amplasamentul, piscina, excursiile pe canale, curatenia, pajistea ingrijit

 615. Locatia este excelenta iar cladirile sunt amplasate intr-un spatiu foarte larg cu multa verdeata. Piscina este excelenta iar in gradina este foarte curat. Impresia despre locatie si amenajare: excelent!

 616. curățenie oferă mese (nu știu cat de tradiționale având în vedere că sunt din București) ajută cu diverse programări

 617. Gazde primitoare,foarte curat,liniste,pat comfortabil.

 618. Gazde extrem de amabile/excursiile in Delta fiind fabuloase!!!

 619. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 620. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 621. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 622. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde înalte! Principiul este: cere și ți se va da!😜

 623. Cazarea a fost extarordinara,locatie superba! Mancarea este foarte gustoasa!

 624. Totul a fost la superlativ. Domnul Radu este un om deosebit care știe totul despre Delta, istoria ei și știe sa si promoveze serviciile. Tot respectul pentru dansul. Noi am avut apartamentul de la etaj și am fost foarte încântați de priveliște. In ceea ce privește ora meselor, gazda se pliază după dorințele clientului iar felurile de mâncare sunt delicioase.(și nu exagerez). In ceea ce privește excursiile, am fost super încântați și uimiți de câte informații interesante am primit de a lungul traseelor. Sulina, pădurea Letea și excursii pe lacuri sunt câteva dintre cele mai faine avute în sejurul de 3 zile. Ne am făcut și prieteni cu care speram sa ținem legatura. Vom reveni cu drag la Pensiunea Delta Travel – Mila 23 si vom recomanda aceasta pensiune pentru modul excelent în care am fost tratați.

 625. Mâncarea f bună, priveliște superbă, loc de pescuit , piscină , te poti relaxa.

 626. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 627. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 628. Piscina, excursiile, amabilitate personal, welcome drinks

 629. Resortul era curat, in general. Se dadea atentie si la cele mai mici detalii, curtea era ingrijita, gazonul tuns, pontonul din fata era un alt loc de relaxare, iar cel din spatele locatiei unde se putea si pescui era periodic verificat sa fie curat, sa nu fie gunoaie lasate de “oameni”.Micul dejun nu prea a fost diversificat, mai mult de 3 zile nu-l tolerai. Lipsea un croissant, sau un alt produs de panificatie bun. Eram convinsa ca vor oferi si icre la micul dejun avand in vedere zona, dar au lipsit, erau doar contracost. Meniul la restaurant oferea putine preparate, dar erau suficiente feluri de mancare pentru 4-5 zile, iar pretul era accesibil. Personalul a fost extrem de amabil, iar Cornel care se ocupa atat de micul dejun, cat si de piscina era de un bun simt rar intalnit. Terasa de la restaurant era cu vedere la Dunare si oferea o priveliste deosebita.

 630. Arhitectura interioara, curatenie, amabilitatea personalului!

 631. Pensiunea este aerisita, cu spațiu suficient. Personal amabil (mulțumiri: Silviu, Cristina, Cătălin). Oameni punctuali și de încredere.

 632. Amplasamentul, piscina, excursiile pe canale, curatenia, pajistea ingrijit

 633. Locatia este excelenta iar cladirile sunt amplasate intr-un spatiu foarte larg cu multa verdeata. Piscina este excelenta iar in gradina este foarte curat. Impresia despre locatie si amenajare: excelent!

 634. curățenie oferă mese (nu știu cat de tradiționale având în vedere că sunt din București) ajută cu diverse programări

 635. Gazde primitoare,foarte curat,liniste,pat comfortabil.

 636. Gazde extrem de amabile/excursiile in Delta fiind fabuloase!!!

 637. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 638. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 639. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 640. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 641. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde înalte! Principiul este: cere și ți se va da!😜

 642. Cazarea a fost extarordinara,locatie superba! Mancarea este foarte gustoasa!

 643. Mâncarea f bună, priveliște superbă, loc de pescuit , piscină , te poti relaxa.

 644. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 645. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 646. Piscina, excursiile, amabilitate personal, welcome drinks

 647. Resortul era curat, in general. Se dadea atentie si la cele mai mici detalii, curtea era ingrijita, gazonul tuns, pontonul din fata era un alt loc de relaxare, iar cel din spatele locatiei unde se putea si pescui era periodic verificat sa fie curat, sa nu fie gunoaie lasate de “oameni”.Micul dejun nu prea a fost diversificat, mai mult de 3 zile nu-l tolerai. Lipsea un croissant, sau un alt produs de panificatie bun. Eram convinsa ca vor oferi si icre la micul dejun avand in vedere zona, dar au lipsit, erau doar contracost. Meniul la restaurant oferea putine preparate, dar erau suficiente feluri de mancare pentru 4-5 zile, iar pretul era accesibil. Personalul a fost extrem de amabil, iar Cornel care se ocupa atat de micul dejun, cat si de piscina era de un bun simt rar intalnit. Terasa de la restaurant era cu vedere la Dunare si oferea o priveliste deosebita.

 648. Arhitectura interioara, curatenie, amabilitatea personalului!

 649. Totul!!!! Mancare la superlativ. Peste proaspat din Delta, gatit de proprietari. Piscina exterioara, camere mari si curate, plimbare cu barca prin Delta.

 650. Pensiunea este aerisita, cu spațiu suficient. Personal amabil (mulțumiri: Silviu, Cristina, Cătălin). Oameni punctuali și de încredere.

 651. Amplasamentul, piscina, excursiile pe canale, curatenia, pajistea ingrijit

 652. O locatie superba, curata cat si oameni primitori !!

 653. Este o oaza de liniste. Foarte potrivit pentru relaxare

 654. Asezare Ok! Mancare buna, lipsa varietate dar a fost foarte bun pestele!:))

 655. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 656. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 657. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 658. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 659. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde înalte! Principiul este: cere și ți se va da!😜

 660. Cazarea a fost extarordinara,locatie superba! Mancarea este foarte gustoasa!

 661. Piscina, excursiile, amabilitate personal, welcome drinks

 662. Resortul era curat, in general. Se dadea atentie si la cele mai mici detalii, curtea era ingrijita, gazonul tuns, pontonul din fata era un alt loc de relaxare, iar cel din spatele locatiei unde se putea si pescui era periodic verificat sa fie curat, sa nu fie gunoaie lasate de “oameni”.Micul dejun nu prea a fost diversificat, mai mult de 3 zile nu-l tolerai. Lipsea un croissant, sau un alt produs de panificatie bun. Eram convinsa ca vor oferi si icre la micul dejun avand in vedere zona, dar au lipsit, erau doar contracost. Meniul la restaurant oferea putine preparate, dar erau suficiente feluri de mancare pentru 4-5 zile, iar pretul era accesibil. Personalul a fost extrem de amabil, iar Cornel care se ocupa atat de micul dejun, cat si de piscina era de un bun simt rar intalnit. Terasa de la restaurant era cu vedere la Dunare si oferea o priveliste deosebita.

 663. Arhitectura interioara, curatenie, amabilitatea personalului!

 664. O locatie superba, curata cat si oameni primitori !!

 665. Este o oaza de liniste. Foarte potrivit pentru relaxare

 666. Asezare Ok! Mancare buna, lipsa varietate dar a fost foarte bun pestele!:))

 667. Personal foarte amabil, locația splendidă si mâncarea foarte bună!!!!!! Recomand cu mare încredere. Totul perfect!

 668. Piscina este frumoasa, incapatoare, bine ingrijita. Sezlonguri suficiente si la umbra si la soare. Prosoape disponibile pentru piscina. Camerele mari, aerisite, dar duplex-ul nu este recomandat pentru copii, intrucat scarile sunt foarte inguste si neasigurate.

 669. Singurul aspect pozitiv din toata distractia aceasta a fost conversatia cu doamna de la receptie care merita sa fie acolo, este foarte in regula din toate punctele de vedere, te ajuta cu tot ce doresti.

 670. Am fost de câteva ori în anii precedenți doar la restaurant. Ne-a plăcut servirea si mâncarea, iar în acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost încântați să rămânem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dunăre, servirea , primirea, mâncarea Foarte bune. Recomandam !

 671. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 672. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 673. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 674. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde înalte! Principiul este: cere și ți se va da!😜

 675. Cazarea a fost extarordinara,locatie superba! Mancarea este foarte gustoasa!

 676. Piscina, excursiile, amabilitate personal, welcome drinks

 677. Resortul era curat, in general. Se dadea atentie si la cele mai mici detalii, curtea era ingrijita, gazonul tuns, pontonul din fata era un alt loc de relaxare, iar cel din spatele locatiei unde se putea si pescui era periodic verificat sa fie curat, sa nu fie gunoaie lasate de “oameni”.Micul dejun nu prea a fost diversificat, mai mult de 3 zile nu-l tolerai. Lipsea un croissant, sau un alt produs de panificatie bun. Eram convinsa ca vor oferi si icre la micul dejun avand in vedere zona, dar au lipsit, erau doar contracost. Meniul la restaurant oferea putine preparate, dar erau suficiente feluri de mancare pentru 4-5 zile, iar pretul era accesibil. Personalul a fost extrem de amabil, iar Cornel care se ocupa atat de micul dejun, cat si de piscina era de un bun simt rar intalnit. Terasa de la restaurant era cu vedere la Dunare si oferea o priveliste deosebita.

 678. Arhitectura interioara, curatenie, amabilitatea personalului!

 679. O locatie superba, curata cat si oameni primitori !!

 680. Este o oaza de liniste. Foarte potrivit pentru relaxare

 681. Asezare Ok! Mancare buna, lipsa varietate dar a fost foarte bun pestele!:))

 682. Totul curat, ne-a placut linistea, provelistea superba. Avem o tara minunata. Personalul atent la cerintele tale.

 683. Personal foarte amabil, locația splendidă si mâncarea foarte bună!!!!!! Recomand cu mare încredere. Totul perfect!

 684. Piscina este frumoasa, incapatoare, bine ingrijita. Sezlonguri suficiente si la umbra si la soare. Prosoape disponibile pentru piscina. Camerele mari, aerisite, dar duplex-ul nu este recomandat pentru copii, intrucat scarile sunt foarte inguste si neasigurate.

 685. Peisajul din camera cu vedere la Dunare , piscina ok, restaurantul ok, preturi acceptabile , personal dragut la receptie , terasa, restaurant ….muzica live seara de seara…una peste alta..e frumos dar sa nu iesi din hotel decat pe apa 🙂 … pe uscat suntem in anii ’90

 686. Personalul de la receptie si cel de la restaurant a fost foarte amabil, iar locatia este foarte frumoasa.

 687. Amplasarea hotelului este una excelenta, chiar pe malul dunarii. Soarele apune chiar peste terasa iar privelistea este minunata. Mancarea a fost gustoasa, un minus este faptul ca nu au un meniu foarte divers. De asemenea personalul a fost foarte ok

 688. Am fost de câteva ori în anii precedenți doar la restaurant. Ne-a plăcut servirea si mâncarea, iar în acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost încântați să rămânem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dunăre, servirea , primirea, mâncarea Foarte bune. Recomandam !

 689. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 690. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 691. Modul de organizare a activităților , curățenie si amabilitatea personalului.

 692. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 693. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde înalte! Principiul este: cere și ți se va da!😜

 694. Piscina, excursiile, amabilitate personal, welcome drinks

 695. Resortul era curat, in general. Se dadea atentie si la cele mai mici detalii, curtea era ingrijita, gazonul tuns, pontonul din fata era un alt loc de relaxare, iar cel din spatele locatiei unde se putea si pescui era periodic verificat sa fie curat, sa nu fie gunoaie lasate de “oameni”.Micul dejun nu prea a fost diversificat, mai mult de 3 zile nu-l tolerai. Lipsea un croissant, sau un alt produs de panificatie bun. Eram convinsa ca vor oferi si icre la micul dejun avand in vedere zona, dar au lipsit, erau doar contracost. Meniul la restaurant oferea putine preparate, dar erau suficiente feluri de mancare pentru 4-5 zile, iar pretul era accesibil. Personalul a fost extrem de amabil, iar Cornel care se ocupa atat de micul dejun, cat si de piscina era de un bun simt rar intalnit. Terasa de la restaurant era cu vedere la Dunare si oferea o priveliste deosebita.

 696. Arhitectura interioara, curatenie, amabilitatea personalului!

 697. O locatie superba, curata cat si oameni primitori !!

 698. Este o oaza de liniste. Foarte potrivit pentru relaxare

 699. Asezare Ok! Mancare buna, lipsa varietate dar a fost foarte bun pestele!:))

 700. Totul curat, ne-a placut linistea, provelistea superba. Avem o tara minunata. Personalul atent la cerintele tale.

 701. Personal foarte amabil, locația splendidă si mâncarea foarte bună!!!!!! Recomand cu mare încredere. Totul perfect!

 702. Piscina este frumoasa, incapatoare, bine ingrijita. Sezlonguri suficiente si la umbra si la soare. Prosoape disponibile pentru piscina. Camerele mari, aerisite, dar duplex-ul nu este recomandat pentru copii, intrucat scarile sunt foarte inguste si neasigurate.

 703. Locația, curtea, disponibilitatea personalului și împrejurimile

 704. mâncare foarte bună personal amabil camere foarte curate piscina curată iazul de pescuit bine populat

 705. Locatia dementiala, oamenii primitori si gospodari, deschisi la toate cerintele noastre. A fost curat in camere si in restaurant. Daca te documentezi putin despre zona si iti adaptezi asteptarile nu ai cum sa nu ai un sejur super in aceasta locatie, cu atat mai mult cu cat sunt in continua dezvoltare a facilitatilor pe care vor sa le ofere turistilor.

 706. Am fost de câteva ori în anii precedenți doar la restaurant. Ne-a plăcut servirea si mâncarea, iar în acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost încântați să rămânem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dunăre, servirea , primirea, mâncarea Foarte bune. Recomandam !

 707. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 708. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 709. Modul de organizare a activităților , curățenie si amabilitatea personalului.

 710. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 711. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde înalte! Principiul este: cere și ți se va da!😜

 712. Aceleasi camere frumoase , comfortabile ; pat bun , ponton mare , etc , personalul de la receptie foarte amabil

 713. O pensiune frumos construită ,grădina și interiorul in continuarea peisajului .Personalul amabil ,dragutz .

 714. Piscina, excursiile, amabilitate personal, welcome drinks

 715. O locatie superba, curata cat si oameni primitori !!

 716. Este o oaza de liniste. Foarte potrivit pentru relaxare

 717. Asezare Ok! Mancare buna, lipsa varietate dar a fost foarte bun pestele!:))

 718. Totul curat, ne-a placut linistea, provelistea superba. Avem o tara minunata. Personalul atent la cerintele tale.

 719. Personal foarte amabil, locația splendidă si mâncarea foarte bună!!!!!! Recomand cu mare încredere. Totul perfect!

 720. Piscina este frumoasa, incapatoare, bine ingrijita. Sezlonguri suficiente si la umbra si la soare. Prosoape disponibile pentru piscina. Camerele mari, aerisite, dar duplex-ul nu este recomandat pentru copii, intrucat scarile sunt foarte inguste si neasigurate.

 721. Peisajul din camera cu vedere la Dunare , piscina ok, restaurantul ok, preturi acceptabile , personal dragut la receptie , terasa, restaurant ….muzica live seara de seara…una peste alta..e frumos dar sa nu iesi din hotel decat pe apa 🙂 … pe uscat suntem in anii ’90

 722. Personalul de la receptie si cel de la restaurant a fost foarte amabil, iar locatia este foarte frumoasa.

 723. Amplasarea hotelului este una excelenta, chiar pe malul dunarii. Soarele apune chiar peste terasa iar privelistea este minunata. Mancarea a fost gustoasa, un minus este faptul ca nu au un meniu foarte divers. De asemenea personalul a fost foarte ok

 724. Am fost de câteva ori în anii precedenți doar la restaurant. Ne-a plăcut servirea si mâncarea, iar în acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost încântați să rămânem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dunăre, servirea , primirea, mâncarea Foarte bune. Recomandam !

 725. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 726. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 727. Modul de organizare a activităților , curățenie si amabilitatea personalului.

 728. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 729. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde înalte! Principiul este: cere și ți se va da!😜

 730. Aceleasi camere frumoase , comfortabile ; pat bun , ponton mare , etc , personalul de la receptie foarte amabil

 731. O pensiune frumos construită ,grădina și interiorul in continuarea peisajului .Personalul amabil ,dragutz .

 732. Piscina, excursiile, amabilitate personal, welcome drinks

 733. Totul curat, ne-a placut linistea, provelistea superba. Avem o tara minunata. Personalul atent la cerintele tale.

 734. Personal foarte amabil, locația splendidă si mâncarea foarte bună!!!!!! Recomand cu mare încredere. Totul perfect!

 735. Piscina este frumoasa, incapatoare, bine ingrijita. Sezlonguri suficiente si la umbra si la soare. Prosoape disponibile pentru piscina. Camerele mari, aerisite, dar duplex-ul nu este recomandat pentru copii, intrucat scarile sunt foarte inguste si neasigurate.

 736. Peisajul din camera cu vedere la Dunare , piscina ok, restaurantul ok, preturi acceptabile , personal dragut la receptie , terasa, restaurant ….muzica live seara de seara…una peste alta..e frumos dar sa nu iesi din hotel decat pe apa 🙂 … pe uscat suntem in anii ’90

 737. Personalul de la receptie si cel de la restaurant a fost foarte amabil, iar locatia este foarte frumoasa.

 738. Amplasarea hotelului este una excelenta, chiar pe malul dunarii. Soarele apune chiar peste terasa iar privelistea este minunata. Mancarea a fost gustoasa, un minus este faptul ca nu au un meniu foarte divers. De asemenea personalul a fost foarte ok

 739. Mancare foarte bună, personalul foarte amabil iar in camera a fost curat si cald (am vizitat in perioada de toamna)

 740. Locația, curtea, disponibilitatea personalului și împrejurimile

 741. mâncare foarte bună personal amabil camere foarte curate piscina curată iazul de pescuit bine populat

 742. Modul de organizare a activităților , curățenie si amabilitatea personalului.

 743. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 744. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde înalte! Principiul este: cere și ți se va da!😜

 745. Totul curat, ne-a placut linistea, provelistea superba. Avem o tara minunata. Personalul atent la cerintele tale.

 746. Personal foarte amabil, locația splendidă si mâncarea foarte bună!!!!!! Recomand cu mare încredere. Totul perfect!

 747. Piscina este frumoasa, incapatoare, bine ingrijita. Sezlonguri suficiente si la umbra si la soare. Prosoape disponibile pentru piscina. Camerele mari, aerisite, dar duplex-ul nu este recomandat pentru copii, intrucat scarile sunt foarte inguste si neasigurate.

 748. Peisajul din camera cu vedere la Dunare , piscina ok, restaurantul ok, preturi acceptabile , personal dragut la receptie , terasa, restaurant ….muzica live seara de seara…una peste alta..e frumos dar sa nu iesi din hotel decat pe apa 🙂 … pe uscat suntem in anii ’90

 749. Personalul de la receptie si cel de la restaurant a fost foarte amabil, iar locatia este foarte frumoasa.

 750. Amplasarea hotelului este una excelenta, chiar pe malul dunarii. Soarele apune chiar peste terasa iar privelistea este minunata. Mancarea a fost gustoasa, un minus este faptul ca nu au un meniu foarte divers. De asemenea personalul a fost foarte ok

 751. Mancare foarte bună, personalul foarte amabil iar in camera a fost curat si cald (am vizitat in perioada de toamna)

 752. Locația, curtea, disponibilitatea personalului și împrejurimile

 753. mâncare foarte bună personal amabil camere foarte curate piscina curată iazul de pescuit bine populat

 754. Mic dejun ok. locatie excelenta, liniste, piscina mare

 755. Personalul este un plus adus complexului, sunt prietenosi, educati si foarte flexibili, mancarea foarte buna locatia superba, Complexul este foarte bine ingrijit si curat.

 756. Personal foarte amabil, mancare excelenta, amplasarea hotelului deosebita, multa liniste.

 757. Personal amabil, mancare traditionala foarte buna, curatenie.

 758. Multumim pentru gazduire si tratatie, gazdele foarte amabile si comunicative, mancarea excelenta, curatenie ireprosabila.

 759. Locație izolata, excelent pentru liniște și deconectare, ok și pentru copii, foarte curat, piscina ok, plimbarea cu barca prin delta minunata.

 760. Modul de organizare a activităților , curățenie si amabilitatea personalului.

 761. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 762. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde înalte! Principiul este: cere și ți se va da!😜

 763. Personal amabil, mancare traditionala foarte buna, curatenie.

 764. Multumim pentru gazduire si tratatie, gazdele foarte amabile si comunicative, mancarea excelenta, curatenie ireprosabila.

 765. Locație izolata, excelent pentru liniște și deconectare, ok și pentru copii, foarte curat, piscina ok, plimbarea cu barca prin delta minunata.

 766. Sincer eu nu ma impac cu liniștea, dar a fost super ok să stai pe ponton și să privești navele, apa. Copii s-au distrat pescuind în iazul din curte unde au fost și cu barca nota 10. Ne-am plimbat prin deltă cu cataramanul (100 de lei/persoană)mulțumim mult pentru plimbare. Noi am ajuns la locație cu mașinile personale pe câmp cei drept dar a fost fantastic, ne-am amintit de drumurile copilăriei noastre (recomand celor fără fite acest drum, NU-l încercați dacă plouă).Camerele foarte mari cu apă caldă, frigider, prosoape, televizor, căldură.

 767. Mancare foarte bună, personalul foarte amabil iar in camera a fost curat si cald (am vizitat in perioada de toamna)

 768. Locația, curtea, disponibilitatea personalului și împrejurimile

 769. Mancarea a fost delicioasa, mult peste asteptarile noastre, gazdele tinere, amabile,dragute, intr-un cuvant excelent cu siguranta ne vom intoarce.

 770. Locatie excelenta pentru pescuit si plimbari cu barca ! Gazda foarte amabila! Preparate traditionale din peste foarte bune;

 771. Mea plăcut totul, oameni de nota 10 nu știau ce sa mai facă ca să ne simțim bine. Mâncare cum nici în cele mai bune restaurante nu găsești. Puteți merge cu încredere. E o singura problema….. Drumul

 772. Totul curat, ne-a placut linistea, provelistea superba. Avem o tara minunata. Personalul atent la cerintele tale.

 773. Personal foarte amabil, locația splendidă si mâncarea foarte bună!!!!!! Recomand cu mare încredere. Totul perfect!

 774. Apartamentul a fost foarte mare ne-am simtit foarte bine.

 775. Peisajul din camera cu vedere la Dunare , piscina ok, restaurantul ok, preturi acceptabile , personal dragut la receptie , terasa, restaurant ….muzica live seara de seara…una peste alta..e frumos dar sa nu iesi din hotel decat pe apa 🙂 … pe uscat suntem in anii ’90

 776. Personalul de la receptie si cel de la restaurant a fost foarte amabil, iar locatia este foarte frumoasa.

 777. Amplasarea hotelului este una excelenta, chiar pe malul dunarii. Soarele apune chiar peste terasa iar privelistea este minunata. Mancarea a fost gustoasa, un minus este faptul ca nu au un meniu foarte divers. De asemenea personalul a fost foarte ok

 778. Excelenta amplasare pentru vizitarea orașului. Camerele sunt super moderne si patul foarte confortabil. Micul dejun este mai mult decat bogat si variază de la o zi la alta.

 779. Gazda primitoare, mancare buna, curatenie totul la superlativ.Recomand, am fost foarte multumit si o sa revin cu mare drag.

 780. Locația curată, personal bine pregătit. Recomand cu încredere.

 781. Sincer eu nu ma impac cu liniștea, dar a fost super ok să stai pe ponton și să privești navele, apa. Copii s-au distrat pescuind în iazul din curte unde au fost și cu barca nota 10. Ne-am plimbat prin deltă cu cataramanul (100 de lei/persoană)mulțumim mult pentru plimbare. Noi am ajuns la locație cu mașinile personale pe câmp cei drept dar a fost fantastic, ne-am amintit de drumurile copilăriei noastre (recomand celor fără fite acest drum, NU-l încercați dacă plouă).Camerele foarte mari cu apă caldă, frigider, prosoape, televizor, căldură.

 782. Mancare foarte bună, personalul foarte amabil iar in camera a fost curat si cald (am vizitat in perioada de toamna)

 783. Locația, curtea, disponibilitatea personalului și împrejurimile

 784. Micul dejun si cina excelente, peste asteptari. Locatia este amplasata in apropierea locurilor de pescuit si vizitat. Recomand aceasta locatie.

 785. Mic dejun ok. locatie excelenta, liniste, piscina mare

 786. Personalul este un plus adus complexului, sunt prietenosi, educati si foarte flexibili, mancarea foarte buna locatia superba, Complexul este foarte bine ingrijit si curat.

 787. Personal amabil, mancare traditionala foarte buna, curatenie.

 788. Multumim pentru gazduire si tratatie, gazdele foarte amabile si comunicative, mancarea excelenta, curatenie ireprosabila.

 789. Locație izolata, excelent pentru liniște și deconectare, ok și pentru copii, foarte curat, piscina ok, plimbarea cu barca prin delta minunata.

 790. Aceeasi locatie placuta, ponton generos, camera mare, curata si confortabila, personalul de la receptie placut, bucataria ok…

 791. Aceleasi camere frumoase , comfortabile ; pat bun , ponton mare , etc , personalul de la receptie foarte amabil

 792. O pensiune frumos construită ,grădina și interiorul in continuarea peisajului .Personalul amabil ,dragutz .

 793. Totul curat, ne-a placut linistea, provelistea superba. Avem o tara minunata. Personalul atent la cerintele tale.

 794. Personal foarte amabil, locația splendidă si mâncarea foarte bună!!!!!! Recomand cu mare încredere. Totul perfect!

 795. Apartamentul a fost foarte mare ne-am simtit foarte bine.

 796. Peisajul din camera cu vedere la Dunare , piscina ok, restaurantul ok, preturi acceptabile , personal dragut la receptie , terasa, restaurant ….muzica live seara de seara…una peste alta..e frumos dar sa nu iesi din hotel decat pe apa 🙂 … pe uscat suntem in anii ’90

 797. Personalul de la receptie si cel de la restaurant a fost foarte amabil, iar locatia este foarte frumoasa.

 798. Amplasarea hotelului este una excelenta, chiar pe malul dunarii. Soarele apune chiar peste terasa iar privelistea este minunata. Mancarea a fost gustoasa, un minus este faptul ca nu au un meniu foarte divers. De asemenea personalul a fost foarte ok

 799. Excelenta amplasare pentru vizitarea orașului. Camerele sunt super moderne si patul foarte confortabil. Micul dejun este mai mult decat bogat si variază de la o zi la alta.

 800. Gazda primitoare, mancare buna, curatenie totul la superlativ.Recomand, am fost foarte multumit si o sa revin cu mare drag.

 801. Locația curată, personal bine pregătit. Recomand cu încredere.

 802. Micul dejun si cina excelente, peste asteptari. Locatia este amplasata in apropierea locurilor de pescuit si vizitat. Recomand aceasta locatie.

 803. Mic dejun ok. locatie excelenta, liniste, piscina mare

 804. Personalul este un plus adus complexului, sunt prietenosi, educati si foarte flexibili, mancarea foarte buna locatia superba, Complexul este foarte bine ingrijit si curat.

 805. Personal amabil, mancare traditionala foarte buna, curatenie.

 806. Multumim pentru gazduire si tratatie, gazdele foarte amabile si comunicative, mancarea excelenta, curatenie ireprosabila.

 807. Locație izolata, excelent pentru liniște și deconectare, ok și pentru copii, foarte curat, piscina ok, plimbarea cu barca prin delta minunata.

 808. Si cina a fost foarte buna Din pacate sortimentul de peste de Dunare nu este foarte bogat, deoarece Pensiunilor nu li se permite sa cumpere de la pescari autorizati, ci doar de la Cherhanale, unde nu prea se gaseste peste.

 809. Micul dejun a fost variat , produsele chiar daca nu au fost foarte variate erau de calitate, ceea ce este de preferat. Personalul extrem de amabil .

 810. mic dejun ok, variat si de calitate locatia excelenta, amplasata minunat si cu un personal amabil si serviabil. o nota in plus pentru Dl Ciprian care ne- plimbat peste tot aratandu-ne minunle din delta cu explicatii complete si pertinente. multumim

 811. Aceeasi locatie placuta, ponton generos, camera mare, curata si confortabila, personalul de la receptie placut, bucataria ok…

 812. Aceleasi camere frumoase , comfortabile ; pat bun , ponton mare , etc , personalul de la receptie foarte amabil

 813. O pensiune frumos construită ,grădina și interiorul in continuarea peisajului .Personalul amabil ,dragutz .

 814. Totul curat, ne-a placut linistea, provelistea superba. Avem o tara minunata. Personalul atent la cerintele tale.

 815. Personal foarte amabil, locația splendidă si mâncarea foarte bună!!!!!! Recomand cu mare încredere. Totul perfect!

 816. Apartamentul a fost foarte mare ne-am simtit foarte bine.

 817. Peisajul din camera cu vedere la Dunare , piscina ok, restaurantul ok, preturi acceptabile , personal dragut la receptie , terasa, restaurant ….muzica live seara de seara…una peste alta..e frumos dar sa nu iesi din hotel decat pe apa 🙂 … pe uscat suntem in anii ’90

 818. Personalul de la receptie si cel de la restaurant a fost foarte amabil, iar locatia este foarte frumoasa.

 819. Amplasarea hotelului este una excelenta, chiar pe malul dunarii. Soarele apune chiar peste terasa iar privelistea este minunata. Mancarea a fost gustoasa, un minus este faptul ca nu au un meniu foarte divers. De asemenea personalul a fost foarte ok

 820. Excelenta amplasare pentru vizitarea orașului. Camerele sunt super moderne si patul foarte confortabil. Micul dejun este mai mult decat bogat si variază de la o zi la alta.

 821. Gazda primitoare, mancare buna, curatenie totul la superlativ.Recomand, am fost foarte multumit si o sa revin cu mare drag.

 822. Locația curată, personal bine pregătit. Recomand cu încredere.

 823. Micul dejun si cina excelente, peste asteptari. Locatia este amplasata in apropierea locurilor de pescuit si vizitat. Recomand aceasta locatie.

 824. Mic dejun ok. locatie excelenta, liniste, piscina mare

 825. Personalul este un plus adus complexului, sunt prietenosi, educati si foarte flexibili, mancarea foarte buna locatia superba, Complexul este foarte bine ingrijit si curat.

 826. Personal amabil, mancare traditionala foarte buna, curatenie.

 827. Multumim pentru gazduire si tratatie, gazdele foarte amabile si comunicative, mancarea excelenta, curatenie ireprosabila.

 828. Locație izolata, excelent pentru liniște și deconectare, ok și pentru copii, foarte curat, piscina ok, plimbarea cu barca prin delta minunata.

 829. Si cina a fost foarte buna Din pacate sortimentul de peste de Dunare nu este foarte bogat, deoarece Pensiunilor nu li se permite sa cumpere de la pescari autorizati, ci doar de la Cherhanale, unde nu prea se gaseste peste.

 830. Micul dejun a fost variat , produsele chiar daca nu au fost foarte variate erau de calitate, ceea ce este de preferat. Personalul extrem de amabil .

 831. mic dejun ok, variat si de calitate locatia excelenta, amplasata minunat si cu un personal amabil si serviabil. o nota in plus pentru Dl Ciprian care ne- plimbat peste tot aratandu-ne minunle din delta cu explicatii complete si pertinente. multumim

 832. Mâncarea excelentă, gazdele primitoare, condiții bune și atmosferă de familie

 833. Pontonul din fata vilei si gradina din spate sunt locuri perfecte de relaxare. Vila dispune de gratar si loc de curatat pestele ce pot fi folosite. Personalul de ajutor pentru pastrarea pestelui la rece. Pot fi inchiriate barci cu motor, canoe (1 sau 2 locuri) – noi am luat una de 2 locuri unde am imbarcat si baiatul de 11 ani. Excursia la Sulina a fost organizata cu trecere prin Delta asa ca am avut multe de vazut.

 834. Mic dejun banal. Frumoasa amplasare pe malul Dunarii. Maria si Ana doua fete frumoase si serviabile. ele doua sunt de nota 10

 835. Personal amabil, mancare traditionala foarte buna, curatenie.

 836. Multumim pentru gazduire si tratatie, gazdele foarte amabile si comunicative, mancarea excelenta, curatenie ireprosabila.

 837. Locație izolata, excelent pentru liniște și deconectare, ok și pentru copii, foarte curat, piscina ok, plimbarea cu barca prin delta minunata.

 838. Mancarea a fost delicioasa, mult peste asteptarile noastre, gazdele tinere, amabile,dragute, intr-un cuvant excelent cu siguranta ne vom intoarce.

 839. Locatie excelenta pentru pescuit si plimbari cu barca ! Gazda foarte amabila! Preparate traditionale din peste foarte bune;

 840. Mea plăcut totul, oameni de nota 10 nu știau ce sa mai facă ca să ne simțim bine. Mâncare cum nici în cele mai bune restaurante nu găsești. Puteți merge cu încredere. E o singura problema….. Drumul

 841. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 842. Am fost de câteva ori în anii precedenți doar la restaurant. Ne-a plăcut servirea si mâncarea, iar în acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost încântați să rămânem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dunăre, servirea , primirea, mâncarea Foarte bune. Recomandam !

 843. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 844. Aceeasi locatie placuta, ponton generos, camera mare, curata si confortabila, personalul de la receptie placut, bucataria ok…

 845. Aceleasi camere frumoase , comfortabile ; pat bun , ponton mare , etc , personalul de la receptie foarte amabil

 846. O pensiune frumos construită ,grădina și interiorul in continuarea peisajului .Personalul amabil ,dragutz .

 847. Totul curat, ne-a placut linistea, provelistea superba. Avem o tara minunata. Personalul atent la cerintele tale.

 848. Personal foarte amabil, locația splendidă si mâncarea foarte bună!!!!!! Recomand cu mare încredere. Totul perfect!

 849. Apartamentul a fost foarte mare ne-am simtit foarte bine.

 850. Peisajul din camera cu vedere la Dunare , piscina ok, restaurantul ok, preturi acceptabile , personal dragut la receptie , terasa, restaurant ….muzica live seara de seara…una peste alta..e frumos dar sa nu iesi din hotel decat pe apa 🙂 … pe uscat suntem in anii ’90

 851. Personalul de la receptie si cel de la restaurant a fost foarte amabil, iar locatia este foarte frumoasa.

 852. Amplasarea hotelului este una excelenta, chiar pe malul dunarii. Soarele apune chiar peste terasa iar privelistea este minunata. Mancarea a fost gustoasa, un minus este faptul ca nu au un meniu foarte divers. De asemenea personalul a fost foarte ok

 853. Excelenta amplasare pentru vizitarea orașului. Camerele sunt super moderne si patul foarte confortabil. Micul dejun este mai mult decat bogat si variază de la o zi la alta.

 854. Gazda primitoare, mancare buna, curatenie totul la superlativ.Recomand, am fost foarte multumit si o sa revin cu mare drag.

 855. Locația curată, personal bine pregătit. Recomand cu încredere.

 856. Micul dejun si cina excelente, peste asteptari. Locatia este amplasata in apropierea locurilor de pescuit si vizitat. Recomand aceasta locatie.

 857. Mic dejun ok. locatie excelenta, liniste, piscina mare

 858. Personalul este un plus adus complexului, sunt prietenosi, educati si foarte flexibili, mancarea foarte buna locatia superba, Complexul este foarte bine ingrijit si curat.

 859. Personal amabil, mancare traditionala foarte buna, curatenie.

 860. Multumim pentru gazduire si tratatie, gazdele foarte amabile si comunicative, mancarea excelenta, curatenie ireprosabila.

 861. Locație izolata, excelent pentru liniște și deconectare, ok și pentru copii, foarte curat, piscina ok, plimbarea cu barca prin delta minunata.

 862. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 863. Am fost de câteva ori în anii precedenți doar la restaurant. Ne-a plăcut servirea si mâncarea, iar în acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost încântați să rămânem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dunăre, servirea , primirea, mâncarea Foarte bune. Recomandam !

 864. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 865. Aceeasi locatie placuta, ponton generos, camera mare, curata si confortabila, personalul de la receptie placut, bucataria ok…

 866. Aceleasi camere frumoase , comfortabile ; pat bun , ponton mare , etc , personalul de la receptie foarte amabil

 867. O pensiune frumos construită ,grădina și interiorul in continuarea peisajului .Personalul amabil ,dragutz .

 868. Totul curat, ne-a placut linistea, provelistea superba. Avem o tara minunata. Personalul atent la cerintele tale.

 869. Personal foarte amabil, locația splendidă si mâncarea foarte bună!!!!!! Recomand cu mare încredere. Totul perfect!

 870. Apartamentul a fost foarte mare ne-am simtit foarte bine.

 871. Peisajul din camera cu vedere la Dunare , piscina ok, restaurantul ok, preturi acceptabile , personal dragut la receptie , terasa, restaurant ….muzica live seara de seara…una peste alta..e frumos dar sa nu iesi din hotel decat pe apa 🙂 … pe uscat suntem in anii ’90

 872. Personalul de la receptie si cel de la restaurant a fost foarte amabil, iar locatia este foarte frumoasa.

 873. Amplasarea hotelului este una excelenta, chiar pe malul dunarii. Soarele apune chiar peste terasa iar privelistea este minunata. Mancarea a fost gustoasa, un minus este faptul ca nu au un meniu foarte divers. De asemenea personalul a fost foarte ok

 874. Excelenta amplasare pentru vizitarea orașului. Camerele sunt super moderne si patul foarte confortabil. Micul dejun este mai mult decat bogat si variază de la o zi la alta.

 875. Gazda primitoare, mancare buna, curatenie totul la superlativ.Recomand, am fost foarte multumit si o sa revin cu mare drag.

 876. Locația curată, personal bine pregătit. Recomand cu încredere.

 877. Micul dejun si cina excelente, peste asteptari. Locatia este amplasata in apropierea locurilor de pescuit si vizitat. Recomand aceasta locatie.

 878. Mic dejun ok. locatie excelenta, liniste, piscina mare

 879. Personalul este un plus adus complexului, sunt prietenosi, educati si foarte flexibili, mancarea foarte buna locatia superba, Complexul este foarte bine ingrijit si curat.

 880. Personal amabil, mancare traditionala foarte buna, curatenie.

 881. Multumim pentru gazduire si tratatie, gazdele foarte amabile si comunicative, mancarea excelenta, curatenie ireprosabila.

 882. Locație izolata, excelent pentru liniște și deconectare, ok și pentru copii, foarte curat, piscina ok, plimbarea cu barca prin delta minunata.

 883. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 884. Am fost de câteva ori în anii precedenți doar la restaurant. Ne-a plăcut servirea si mâncarea, iar în acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost încântați să rămânem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dunăre, servirea , primirea, mâncarea Foarte bune. Recomandam !

 885. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 886. Aceeasi locatie placuta, ponton generos, camera mare, curata si confortabila, personalul de la receptie placut, bucataria ok…

 887. Aceleasi camere frumoase , comfortabile ; pat bun , ponton mare , etc , personalul de la receptie foarte amabil

 888. O pensiune frumos construită ,grădina și interiorul in continuarea peisajului .Personalul amabil ,dragutz .

 889. Totul curat, ne-a placut linistea, provelistea superba. Avem o tara minunata. Personalul atent la cerintele tale.

 890. Personal foarte amabil, locația splendidă si mâncarea foarte bună!!!!!! Recomand cu mare încredere. Totul perfect!

 891. Apartamentul a fost foarte mare ne-am simtit foarte bine.

 892. Peisajul din camera cu vedere la Dunare , piscina ok, restaurantul ok, preturi acceptabile , personal dragut la receptie , terasa, restaurant ….muzica live seara de seara…una peste alta..e frumos dar sa nu iesi din hotel decat pe apa 🙂 … pe uscat suntem in anii ’90

 893. Personalul de la receptie si cel de la restaurant a fost foarte amabil, iar locatia este foarte frumoasa.

 894. Amplasarea hotelului este una excelenta, chiar pe malul dunarii. Soarele apune chiar peste terasa iar privelistea este minunata. Mancarea a fost gustoasa, un minus este faptul ca nu au un meniu foarte divers. De asemenea personalul a fost foarte ok

 895. Excelenta amplasare pentru vizitarea orașului. Camerele sunt super moderne si patul foarte confortabil. Micul dejun este mai mult decat bogat si variază de la o zi la alta.

 896. Gazda primitoare, mancare buna, curatenie totul la superlativ.Recomand, am fost foarte multumit si o sa revin cu mare drag.

 897. Locația curată, personal bine pregătit. Recomand cu încredere.

 898. Micul dejun si cina excelente, peste asteptari. Locatia este amplasata in apropierea locurilor de pescuit si vizitat. Recomand aceasta locatie.

 899. Mic dejun ok. locatie excelenta, liniste, piscina mare

 900. Personalul este un plus adus complexului, sunt prietenosi, educati si foarte flexibili, mancarea foarte buna locatia superba, Complexul este foarte bine ingrijit si curat.

 901. Personal amabil, mancare traditionala foarte buna, curatenie.

 902. Multumim pentru gazduire si tratatie, gazdele foarte amabile si comunicative, mancarea excelenta, curatenie ireprosabila.

 903. Locație izolata, excelent pentru liniște și deconectare, ok și pentru copii, foarte curat, piscina ok, plimbarea cu barca prin delta minunata.

 904. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 905. Am fost de câteva ori în anii precedenți doar la restaurant. Ne-a plăcut servirea si mâncarea, iar în acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost încântați să rămânem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dunăre, servirea , primirea, mâncarea Foarte bune. Recomandam !

 906. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 907. Aceeasi locatie placuta, ponton generos, camera mare, curata si confortabila, personalul de la receptie placut, bucataria ok…

 908. Aceleasi camere frumoase , comfortabile ; pat bun , ponton mare , etc , personalul de la receptie foarte amabil

 909. O pensiune frumos construită ,grădina și interiorul in continuarea peisajului .Personalul amabil ,dragutz .

 910. Totul curat, ne-a placut linistea, provelistea superba. Avem o tara minunata. Personalul atent la cerintele tale.

 911. Personal foarte amabil, locația splendidă si mâncarea foarte bună!!!!!! Recomand cu mare încredere. Totul perfect!

 912. Apartamentul a fost foarte mare ne-am simtit foarte bine.

 913. Peisajul din camera cu vedere la Dunare , piscina ok, restaurantul ok, preturi acceptabile , personal dragut la receptie , terasa, restaurant ….muzica live seara de seara…una peste alta..e frumos dar sa nu iesi din hotel decat pe apa 🙂 … pe uscat suntem in anii ’90

 914. Personalul de la receptie si cel de la restaurant a fost foarte amabil, iar locatia este foarte frumoasa.

 915. Amplasarea hotelului este una excelenta, chiar pe malul dunarii. Soarele apune chiar peste terasa iar privelistea este minunata. Mancarea a fost gustoasa, un minus este faptul ca nu au un meniu foarte divers. De asemenea personalul a fost foarte ok

 916. Excelenta amplasare pentru vizitarea orașului. Camerele sunt super moderne si patul foarte confortabil. Micul dejun este mai mult decat bogat si variază de la o zi la alta.

 917. Gazda primitoare, mancare buna, curatenie totul la superlativ.Recomand, am fost foarte multumit si o sa revin cu mare drag.

 918. Locația curată, personal bine pregătit. Recomand cu încredere.

 919. Micul dejun si cina excelente, peste asteptari. Locatia este amplasata in apropierea locurilor de pescuit si vizitat. Recomand aceasta locatie.

 920. Mic dejun ok. locatie excelenta, liniste, piscina mare

 921. Personalul este un plus adus complexului, sunt prietenosi, educati si foarte flexibili, mancarea foarte buna locatia superba, Complexul este foarte bine ingrijit si curat.

 922. Personal amabil, mancare traditionala foarte buna, curatenie.

 923. Multumim pentru gazduire si tratatie, gazdele foarte amabile si comunicative, mancarea excelenta, curatenie ireprosabila.

 924. Locație izolata, excelent pentru liniște și deconectare, ok și pentru copii, foarte curat, piscina ok, plimbarea cu barca prin delta minunata.

 925. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 926. Am fost de câteva ori în anii precedenți doar la restaurant. Ne-a plăcut servirea si mâncarea, iar în acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost încântați să rămânem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dunăre, servirea , primirea, mâncarea Foarte bune. Recomandam !

 927. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 928. Modul de organizare a activităților , curățenie si amabilitatea personalului.

 929. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 930. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde înalte! Principiul este: cere și ți se va da!😜

 931. Aceeasi locatie placuta, ponton generos, camera mare, curata si confortabila, personalul de la receptie placut, bucataria ok…

 932. Aceleasi camere frumoase , comfortabile ; pat bun , ponton mare , etc , personalul de la receptie foarte amabil

 933. O pensiune frumos construită ,grădina și interiorul in continuarea peisajului .Personalul amabil ,dragutz .

 934. Totul!!!! Mancare la superlativ. Peste proaspat din Delta, gatit de proprietari. Piscina exterioara, camere mari si curate, plimbare cu barca prin Delta.

 935. Pensiunea este aerisita, cu spațiu suficient. Personal amabil (mulțumiri: Silviu, Cristina, Cătălin). Oameni punctuali și de încredere.

 936. Amplasamentul, piscina, excursiile pe canale, curatenia, pajistea ingrijit

 937. O locatie superba, curata cat si oameni primitori !!

 938. Este o oaza de liniste. Foarte potrivit pentru relaxare

 939. Personalul amabil Toata mancarea a fost din preparate din peste si a fost super buna. Daca doriti plimbari cu barca in delta, personalul te poate ajuta contra cost. Terasa la ponton super frumoasa, poti admira apusul. Transportul de la “gara navala” este gratuit.

 940. Totul curat, ne-a placut linistea, provelistea superba. Avem o tara minunata. Personalul atent la cerintele tale.

 941. Personal foarte amabil, locația splendidă si mâncarea foarte bună!!!!!! Recomand cu mare încredere. Totul perfect!

 942. Apartamentul a fost foarte mare ne-am simtit foarte bine.

 943. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 944. Am fost de câteva ori în anii precedenți doar la restaurant. Ne-a plăcut servirea si mâncarea, iar în acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost încântați să rămânem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dunăre, servirea , primirea, mâncarea Foarte bune. Recomandam !

 945. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 946. Modul de organizare a activităților , curățenie si amabilitatea personalului.

 947. Mic dejun, ca si pranzul si cina au fost toate foarte bune. Personal amabil si pozitia buna.

 948. Personal extraordinar, receptiv la orice solicitare. Turism la standarde înalte! Principiul este: cere și ți se va da!😜

 949. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 950. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 951. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 952. Aceeasi locatie placuta, ponton generos, camera mare, curata si confortabila, personalul de la receptie placut, bucataria ok…

 953. Aceleasi camere frumoase , comfortabile ; pat bun , ponton mare , etc , personalul de la receptie foarte amabil

 954. O pensiune frumos construită ,grădina și interiorul in continuarea peisajului .Personalul amabil ,dragutz .

 955. Totul!!!! Mancare la superlativ. Peste proaspat din Delta, gatit de proprietari. Piscina exterioara, camere mari si curate, plimbare cu barca prin Delta.

 956. Pensiunea este aerisita, cu spațiu suficient. Personal amabil (mulțumiri: Silviu, Cristina, Cătălin). Oameni punctuali și de încredere.

 957. Amplasamentul, piscina, excursiile pe canale, curatenia, pajistea ingrijit

 958. Mancare foarte buna, gazdele sunt niste oameni prietenosi, cu mult bun simt.

 959. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 960. L’organisation par l’établissement des excursions vers les destinations les plus attractives du Delta du Danube.

 961. O locatie superba, curata cat si oameni primitori !!

 962. Este o oaza de liniste. Foarte potrivit pentru relaxare

 963. Quite simple guesthouse but very authentic. Extremely helpful, friendly and caring owner. He organised a neighbour fisherman to take us for an unforgettable boat tour into the delta (off-season and at short notice). Most wonderfully quiet nights I‘ve ever experienced. Simple but absolutely phantastic local food for dinner, good and rich breakfast. Thanks for all!

 964. Pensiunea își merită numele, odată ce ajungi acolo ești în Paradis. Păsări, ape, soare, atmosferă așa cum nu mai sperai să găsești undeva. La toate acestea se adaugă o servire impecabilă, un meniu variat și extrem de gustos. Un bucătar de 5 stele *****. Voi reveni, promit!

 965. Gazdele foarte prietenoase, situata in inima deltei cu acces foarte usor in orice locatie din delta. barci suficiente pentru toata lumea, mancarea excelenta, peste si nu numai! clar revin in acest loc!

 966. Am fost de câteva ori în anii precedenți doar la restaurant. Ne-a plăcut servirea si mâncarea, iar în acest sejur am avut nevoie de cazare si am fost încântați să rămânem aici. Amplasarea excelenta, vederea la Dunăre, servirea , primirea, mâncarea Foarte bune. Recomandam !

 967. Nu ai cum sa găsești ceva mai bun, din toate punctele de vedere, in Delta Dunării.

 968. Bucuria de a întalni oameni extraordinari care fiind la locul potrivit fac dintr-o vacanta in mirifica Delta, un sejur fabulos in care imbini dorinta de relaxare si hobbyurile cu un veritabil spectacol al cunoasterii lumii Omul sfinteste si locul, asa ca dincolo de povesti si carti, am intilnit (ca medic o spun)un loc organizat perfect in conditiile actuale, o mincare exceptionala si niste gazde de toata lauda.Nu numai ca vom reveni, dar cred ca am cistigat prieteni pe viată!

 969. Curatenie, totul dezinfectat, personalul de treaba, locatie linistita, posibilitatea de a inchiria barca, echipamente de pescuit si multe altele pentru care probabil nu o sa fiti taxati. Am petrecut 2 zile la Delta Travel iar daca ar fi sa ma intorc in delta categoric aici ar fi locatia. Am primit tot ce am cerut si totul a decurs perfect. Este un loc in care gazda este exact ce trebuie !

 970. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 971. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 972. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 973. Personalul foarte amabil, mancarea excelenta, gradina foarte frumoasa si ingrijita, paturile confortabile, camerele frumoase, organizare foarte buna a excursiilor

 974. Micul dejun destul de OK . Modul de servire si organizarea , probabil datorita COVID 19 nu ne-a fost pe plac .

 975. Pensiunea excelează în mâncarea servită, un meniu bogat si delicios, tot ce-am mâncat a fost de nota 100, felicitări bucatarului ! Mi-a placut si promptitudinea si profesionalismul personalului de deservire, cât și amplasarea pensiuni pe malul Dunării.

 976. Spatiu generos de relaxare.Noi am fost un grup de 8 persoane, ne-am intersectat cu ceilalti turisti numai la masa. Piscina curata, apa era calda, spatiu pentru pescuit, excursii organizate de proprietate, la cerere. Micul dejun variat, celelalte mese bazate pe preparate din peste, diferite in fiecare zi. Pentru cei care nu doresc peste, la cerere, gatesc si altceva. Curatenie si personal amabail.

 977. O locatie excelenta, cu bun gust. Spatiu suficient, camere cochete, manacare foarte buna

 978. Foarte frumos amenajata, mult spatiu, esti inconjurat de natura si de liniste, locul perfect sa te relaxezi

 979. O locatie superba, curata cat si oameni primitori !!

 980. Este o oaza de liniste. Foarte potrivit pentru relaxare

 981. Quite simple guesthouse but very authentic. Extremely helpful, friendly and caring owner. He organised a neighbour fisherman to take us for an unforgettable boat tour into the delta (off-season and at short notice). Most wonderfully quiet nights I‘ve ever experienced. Simple but absolutely phantastic local food for dinner, good and rich breakfast. Thanks for all!

 982. Excursiile pe canale au fost fara indoiala cele mai frumoase. Gazda dar si ghidul nostru din excursii (Rica) au fost super

 983. Mancarea a fost delicioasa, plimbarile cu barca prin canalele Deltei — fabuloase.

 984. Totul a fost la superlativ. Locatia, vila, mancarea, gazda, personalul, activitatile organizate. Dl Radu este o gazda deosebit de atenta si implicata. Recomand cu drag.

 985. Mi-a placut locatia, personalul foarte amabil, acces la zona pescuit, camera mare si luminoasa, curat

 986. Locație excelenta ,mic dejun destul de bun și suficient .

 987. Micul dejun organizat. Personalul atent la orice solicitare chiar daca nu facea parte din standard.

 988. O locatie foarte frumoasa mare diversificata o optiune perfecta pentru familii cu copii. Personal prietenos, camere curate, casutele sunt dementiale, piscina mare cu bar. Loc de joaca pentru copii cu mult mult spatiu verde bine îngrijit. Restaurantul curat, mare spatios cu mancare gustoasa, preturi avantajoase. Optiuni multe de excursii in Delta cu barci si mai mici si mai mari. O optiune excelenta pentru pescari, se tin concursuri de pescuit. A fost un sejut foarte reusit.

 989. Locatia pe insula este deosebita..daca ar fi mai mult personal cred ca multe probleme s-ar putea rezolva. Excursiile cu barca pe Dunare ofera momente foarte frumoase!!

 990. Micul dejun si cina excelente, peste asteptari. Locatia este amplasata in apropierea locurilor de pescuit si vizitat. Recomand aceasta locatie.

 991. Locatia arata absolut superb, cu siguranta ne vom intoarce anul viitor.

 992. O pensiune boutique, locul perfect daca vrei sa te relaxezi, gazde amabile si relaxate, curatenie impecabila

 993. Atenția la detaliile arhitecturale 🙂 Faptul că este un loc relativ mic, cu 12 camere, mi se pare un plus. Astfel, nu e niciodată aglomerație la piscină și te poți bucura de intimitate, dacă îți dorești asta. Există tot felul de variante de petrecere a timpului liber – de la excursii, la plimbări prin Chilia Veche și petrecere a timpului la resort (la piscină, pe ampla terasă a fiecărei camere etc). Iar mâncarea a fost un deliciu.

 994. Micul dejun rezonabil. Locatia superba. Personalul foarte amabil si saritor. Pisici prietenoase 🙂

 995. Micul dejun a fost foarte bun, mancarea , in general este foarte buna si au un personal excelent care se ocupa de toti clientii.

 996. Micul dejun foarte bun si locația foarte frumoasa!

 997. Dl George o persoană deosebita, informata și iubitoare de Delta Dunării!

 998. Peisasul, aerul curat, linistea zonei.Preparatele din peste, delicioase, pregatite ce d na Cristina, plimbarile cu barca pe taramuri de vis, cunoscute doar de domnul Lucian, sotul Corinei, ospitalitatea lor.

 999. Experiența de a locui pe un vas timp de 2 zile a fost ceva nou și foarte interesant pentru toată familia. Ne-a plăcut tot! Personal foarte amabil și eficient, mancare delicioasa și proaspăta, vedere minunata de pe punte. In plus, am avut parte de cea mai frumoasa plimbare cu putința pe canalele din zona Uzlinei. Am văzut păsările Deltei, nuferi, broaște și șerpi. A fost un vis frumos! Le dorim mult succes in continuare celor de la Kingfisher!

 1000. Un loc ce arata modern, dar si traditional in acelasi timp! Piscina foarte frumoasa, dar apa prea rece in octombrie. Camere curate, cu toate dotarile de care ai nevoie! Servirea de la restaurant a fost super!

 1001. Camere frumoase, curate, cu design deosebit. Mic dejun bogat si meniu pentru toate gusturile cu feluri de mancare cu peste, dar si fara. Mi-am petrecut dupa-amiaza pescuind de pe pontonul din spatele pensiunii. Am gasit aici un colt rustic de natura, un loc excelent pentru relaxare. Voi reveni cand voi avea nevoie sa-mi reincarc bateriile..

 1002. Mic dejun Ok. Ar fi de preferat sa fie servit si inainte de 7.30 ( ptr pescari matinali ).

 1003. Totul a fost la superlativ. Locatia este minunată, fix in mijlocul naturii pe bratul Sulina cu ponton propriu si deschidere la lacurile din apropiere, micul dejun a fost la fel pe tot sejurul dar era foarte diversificat si nu te plictiseai de aceeasi mancare in fiecare zi, daca as merge in Delta din nou tot aici as veni. Nu se compara cu Sulina, Sf Gheorghe, Crisan este the best

 1004. Amabilitate personal,ponton profi,bucătărie foarte buna,curățenie permanenta

 1005. Locația este frumoasa, căsuțele de pe apa au priveliște minunata. Sunt confortabile și primitoare. Personalul s-a comportat prietenos cu noi.

 1006. Dl George o persoană deosebita, informata și iubitoare de Delta Dunării!

 1007. Peisasul, aerul curat, linistea zonei.Preparatele din peste, delicioase, pregatite ce d na Cristina, plimbarile cu barca pe taramuri de vis, cunoscute doar de domnul Lucian, sotul Corinei, ospitalitatea lor.

 1008. Experiența de a locui pe un vas timp de 2 zile a fost ceva nou și foarte interesant pentru toată familia. Ne-a plăcut tot! Personal foarte amabil și eficient, mancare delicioasa și proaspăta, vedere minunata de pe punte. In plus, am avut parte de cea mai frumoasa plimbare cu putința pe canalele din zona Uzlinei. Am văzut păsările Deltei, nuferi, broaște și șerpi. A fost un vis frumos! Le dorim mult succes in continuare celor de la Kingfisher!

 1009. Foarte buna mâncarea. Icrele au fost extraordinare. Proprietarii și personalul sunt foarte prietenoși. Atmosfera foarte linistita

 1010. Amplasarea, mancarea gustoasa si bineinteles plimbarea cu barca prin cotloane magice :-).

 1011. Totul a fost excelent! Locatia este amplasata intr-o zona minunata si totul a fost peste asteptari: oamenii minunati, mancarea, camerele, etc. Mi-a depasit cu mult asteptarile si voi reveni cu siguranta!

 1012. Aici am mancat cel mai gustos bors.Pensiunea este amplasata bine cu vedere spre Dunare.

 1013. Amabilitate din partea personalului. Ciorba pescareasca este superbuna. Desi restaurantul inchide la 22.00 am fost lasati in sala pana tarziu. Multumim.

 1014. Camera si hotelul au fost foarte curate, patul foarte confortabil , micul dejun si pranzul au fost excelente , personalul foarte atent la detalii , cu siguranta voi reveni !

 1015. Locație frumoasa, personalul și mâncarea au fost la superlativ.

 1016. Camerele mari si curate. Piscina ok. Restaurantul ok. Recomand cu caldura

 1017. Frumos amenajat, curat, confortabil, fără tantari, personalul prietenos si plin de solicitudine. Restaurantul cu mancaruri gustoase si preturi bune. Panorama minunata, aproape de Dunăre.

 1018. Este o pensiune mai retrasă cu niște proprietari tineri și un personal foarte serviabil!

 1019. Personal, curatenie, locație, totul la superlativ! Felicitări gazdei!

 1020. Micul dejun bogat, cina f bună, atât meniurile de peste cât și cele non peste. Personal foarte amabil și comunicativ.