Cazare in Fîntîna Dulce 4 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Fîntîna Dulce fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Fîntîna Dulce recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Fîntîna Dulce – Romania

★★★★ Pension Paradise Delta House

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Mila 23

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Vila Delta Travel - Mila 23

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★ Pensiunea Obretin

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★★★ Pensiunea Cherhana

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casa Delta

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pension Fortuna

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Fîntîna Dulce am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Fîntîna Dulce bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Antonela si Remus Ungureanu din Argea, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Fîntîna Dulce prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Antonela si Remus Ungureanu din Argea, jud. VranceaCazare in Fîntîna Dulce 4 persoane)

 • Dorian si Voicu Panțuru din Benic, jud. Alba recomanda unul dintre locurile de cazare in Fîntîna Dulce prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Fîntîna Dulce, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Dorian si Voicu Panțuru din Benic, jud. Alba – Cazare in Fîntîna Dulce 4 persoane)

 • Pavel si Brândușa Zugrăvescu din Catunu, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in Fîntîna Dulce prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Pavel si Brândușa Zugrăvescu din Catunu, jud. Dambovita – Cazare in Fîntîna Dulce 4 persoane)

 • Demetra si Evanghelina Gigurtu din Hodos, jud. Timis recomanda unul dintre locurile de cazare in Fîntîna Dulce prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Fîntîna Dulce!

  (Demetra si Evanghelina Gigurtu din Hodos, jud. Timis – Cazare in Fîntîna Dulce 4 persoane)

 • Paulina si Bogdan Petre din Izvoru Anestilor, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Fîntîna Dulce prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Fîntîna Dulce, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Paulina si Bogdan Petre din Izvoru Anestilor, jud. Mehedinti – Cazare in Fîntîna Dulce 4 persoane)

 • Andrei si Măriuca Lucan din Faghieni, jud. Bacau recomanda unul dintre locurile de cazare in Fîntîna Dulce prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Fîntîna Dulce.

  (Andrei si Măriuca Lucan din Faghieni, jud. Bacau – Cazare in Fîntîna Dulce 4 persoane)

 1. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 2. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 3. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 4. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 5. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 6. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 7. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 8. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 9. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 10. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 11. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 12. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 13. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 14. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 15. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 16. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 17. + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 18. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 19. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 20. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 21. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 22. Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 23. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 24. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 25. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 26. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 27. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 28. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 29. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 30. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 31. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 32. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 33. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 34. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 35. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 36. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 37. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 38. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 39. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 40. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 41. + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 42. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 43. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 44. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 45. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 46. Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 47. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 48. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 49. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 50. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 51. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 52. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 53. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 54. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 55. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 56. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 57. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 58. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 59. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 60. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 61. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 62. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 63. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 64. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 65. + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 66. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 67. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 68. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 69. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 70. Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 71. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 72. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 73. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 74. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 75. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 76. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 77. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 78. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 79. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 80. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 81. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 82. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 83. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 84. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 85. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 86. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 87. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 88. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 89. + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 90. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 91. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 92. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 93. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 94. Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 95. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 96. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 97. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 98. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 99. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 100. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 101. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 102. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 103. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 104. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 105. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 106. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 107. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 108. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 109. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 110. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 111. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 112. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 113. + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 114. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 115. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 116. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 117. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 118. Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 119. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 120. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 121. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 122. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 123. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 124. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 125. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 126. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 127. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 128. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 129. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 130. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 131. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 132. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 133. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 134. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 135. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 136. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 137. Cristian-viktor martie 2, 2019 at 9:22 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 138. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 139. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 140. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 141. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 142. Irinabaditescu martie 2, 2019 at 9:22 am

  Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 143. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 144. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 145. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 146. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 147. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 148. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 149. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 150. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 151. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 152. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 153. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 154. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 155. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 156. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 157. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 158. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 159. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 160. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 161. Cristian-viktor martie 9, 2019 at 3:46 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 162. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 163. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 164. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 165. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 166. Irinabaditescu martie 9, 2019 at 3:46 am

  Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 167. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 168. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 169. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 170. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 171. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 172. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 173. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 174. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 175. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 176. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 177. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 178. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 179. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 180. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 181. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 182. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 183. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 184. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 185. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 186. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 187. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 188. Cristian-viktor martie 24, 2019 at 12:13 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 189. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 190. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 191. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 192. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 193. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 194. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 195. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 196. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 197. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 198. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 199. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 200. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 201. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 202. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 203. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 204. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 205. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 206. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 207. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 208. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 209. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 210. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 211. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 212. Cristian-viktor martie 31, 2019 at 8:26 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 213. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 214. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 215. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 216. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 217. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 218. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 219. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 220. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 221. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 222. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 223. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 224. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 225. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 226. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 227. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 228. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 229. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 230. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 231. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 232. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 233. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 234. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 235. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 236. Cristian-viktor aprilie 3, 2019 at 11:31 pm

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 237. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 238. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 239. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 240. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 241. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 242. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 243. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 244. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 245. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 246. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 247. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 248. Cristian-viktor aprilie 8, 2019 at 8:00 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 249. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 250. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 251. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 252. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 253. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 254. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 255. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 256. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 257. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 258. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 259. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 260. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 261. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 262. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 263. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 264. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 265. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 266. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 267. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 268. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 269. + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 270. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 271. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 272. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 273. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 274. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 275. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 276. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 277. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 278. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 279. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 280. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 281. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 282. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 283. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 284. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 285. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 286. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 287. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 288. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 289. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 290. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 291. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 292. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 293. Cristian-viktor aprilie 25, 2019 at 2:49 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 294. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 295. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 296. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 297. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 298. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 299. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 300. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 301. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 302. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 303. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 304. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 305. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 306. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 307. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 308. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 309. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 310. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 311. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 312. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 313. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 314. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 315. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 316. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 317. Cristian-viktor aprilie 30, 2019 at 7:36 pm

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 318. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 319. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 320. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 321. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 322. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 323. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 324. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 325. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 326. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 327. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 328. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 329. Totul a fost perfect. Este al doilea an in care vin si nu am nimic de reprosat.

 330. A fost de vis,raport calitate preț mai mult decât aveam aşteptări.

 331. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 332. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 333. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 334. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 335. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 336. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 337. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 338. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 339. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 340. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 341. Cristian-viktor mai 6, 2019 at 3:53 pm

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 342. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 343. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 344. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 345. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 346. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 347. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 348. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 349. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 350. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 351. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 352. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 353. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 354. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 355. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 356. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 357. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 358. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 359. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 360. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 361. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 362. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 363. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 364. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 365. Cristian-viktor mai 16, 2019 at 10:22 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 366. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 367. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 368. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 369. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 370. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 371. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 372. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 373. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 374. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 375. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 376. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 377. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 378. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 379. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 380. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 381. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 382. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 383. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 384. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 385. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 386. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 387. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 388. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 389. Cristian-viktor mai 20, 2019 at 9:30 pm

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 390. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 391. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 392. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 393. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 394. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 395. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 396. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 397. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 398. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 399. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 400. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 401. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 402. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 403. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 404. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 405. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 406. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 407. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 408. Personalul de nota 10,baietii de la restaurant in special(ospatarii)

 409. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 410. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 411. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 412. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 413. Cristian-viktor mai 26, 2019 at 3:46 pm

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 414. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 415. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 416. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 417. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 418. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 419. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 420. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 421. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 422. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 423. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 424. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 425. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 426. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 427. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 428. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 429. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 430. Personalul foarte amabil,mâncarea foarte buna,camera curată,multe oferte de petrecere a timpului.

 431. Locatie frumoasa, camere foarte frumoase, confortabile, ponton mare, restaurant ok

 432. patul de adulti confortabil, marimea camerei accepatabila Locatia hotelului in delta este foarte buna.

 433. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 434. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 435. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 436. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 437. Cristian-viktor iunie 1, 2019 at 9:45 pm

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 438. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 439. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 440. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 441. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 442. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 443. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 444. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 445. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 446. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 447. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 448. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 449. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 450. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 451. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 452. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 453. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 454. Amplasarea, primirea, baietii care au condus barcile, pachetul de excursii, cornurile de la micul dejun 😋

 455. Liniștea- tot mai rara si mai neprețuita – am gasit-o aici din plin, intr-o atmosfera de relaxare si serenitate greu de egalat Mancare excelenta Conditii de cazare foarte bune Excursiile organizate foarte dragute, le recomandam Plimbarea cu caiacul pe canalele din spatele pensiunii- obligatorie :))

 456. Personalul foarte amabil,mâncarea foarte buna,camera curată,multe oferte de petrecere a timpului.

 457. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 458. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 459. Zona in care este amplasata cherhanaua este splendida. O oaza de liniste!

 460. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 461. Cristian-viktor iunie 9, 2019 at 11:07 am

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 462. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 463. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 464. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 465. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 466. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 467. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 468. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 469. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 470. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 471. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 472. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 473. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 474. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 475. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 476. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 477. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 478. Amplasarea, primirea, baietii care au condus barcile, pachetul de excursii, cornurile de la micul dejun 😋

 479. Liniștea- tot mai rara si mai neprețuita – am gasit-o aici din plin, intr-o atmosfera de relaxare si serenitate greu de egalat Mancare excelenta Conditii de cazare foarte bune Excursiile organizate foarte dragute, le recomandam Plimbarea cu caiacul pe canalele din spatele pensiunii- obligatorie :))

 480. Personalul foarte amabil,mâncarea foarte buna,camera curată,multe oferte de petrecere a timpului.

 481. Camerele 7 si 8 foarte frumoase si spatioase, mancarea si locatia deosebite.

 482. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 483. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 484. O locație excelenta. Personal amabil și proprietarul deschis pentru orice dorința, de la programarea excursiilor pana la alegerea zilnică a meniurilor. Mâncarea de nota 10 cu plus.

 485. Cristian-viktor iunie 14, 2019 at 9:31 pm

  + Frigider cu bauturi in camera cu preturi rezonabile la apa si bere + aer conditionat in camera + plasa de tantari la usa de la balcon + mancarea foarte buna si portii generoase (35 lei pranzul si 25 lei cina) + excursii frumoase in fiecare zi + barca confortabila acoperita cu prelata

 486. Mâncarea gustoasă,porţiile consistente.Barcagiul un om de nota 10.

 487. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 488. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 489. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 490. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 491. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 492. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 493. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 494. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 495. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 496. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 497. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 498. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 499. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 500. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 501. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 502. Amplasarea, primirea, baietii care au condus barcile, pachetul de excursii, cornurile de la micul dejun 😋

 503. Liniștea- tot mai rara si mai neprețuita – am gasit-o aici din plin, intr-o atmosfera de relaxare si serenitate greu de egalat Mancare excelenta Conditii de cazare foarte bune Excursiile organizate foarte dragute, le recomandam Plimbarea cu caiacul pe canalele din spatele pensiunii- obligatorie :))

 504. Personalul foarte amabil,mâncarea foarte buna,camera curată,multe oferte de petrecere a timpului.

 505. Camerele 7 si 8 foarte frumoase si spatioase, mancarea si locatia deosebite.

 506. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 507. Locatie superba. Piscina f curata . Personal amabil. Mancarea servita a fost gustoasa. Se poate achita cu cardul si se accepta bonuri cadou.

 508. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 509. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 510. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 511. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 512. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 513. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 514. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 515. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 516. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 517. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 518. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 519. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 520. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 521. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 522. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 523. Ca si condintii de cazare, amplasare, nota 10. Este foarte frumos!

 524. Amplasarea, primirea, baietii care au condus barcile, pachetul de excursii, cornurile de la micul dejun 😋

 525. Liniștea- tot mai rara si mai neprețuita – am gasit-o aici din plin, intr-o atmosfera de relaxare si serenitate greu de egalat Mancare excelenta Conditii de cazare foarte bune Excursiile organizate foarte dragute, le recomandam Plimbarea cu caiacul pe canalele din spatele pensiunii- obligatorie :))

 526. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 527. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 528. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 529. Este o oaza de liniste. Foarte potrivit pentru relaxare

 530. Asezare Ok! Mancare buna, lipsa varietate dar a fost foarte bun pestele!:))

 531. Personalul amabil Toata mancarea a fost din preparate din peste si a fost super buna. Daca doriti plimbari cu barca in delta, personalul te poate ajuta contra cost. Terasa la ponton super frumoasa, poti admira apusul. Transportul de la „gara navala” este gratuit.

 532. Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 533. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 534. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 535. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 536. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 537. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 538. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 539. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 540. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 541. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 542. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 543. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 544. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 545. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 546. Un sejur relaxant, plin de excursii minunate, ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine! Personalul ne-a surprins placut, foarte amabil, prompt, bucătăreasa de excepție, gemul din petale de trandafir delicios! Mulțumim pentru ca ne-ați pus la dispoziție o locație așa de frumoasa, îngrijită, curată, piscina pentru relaxare. Felicitări! va mulțumim frumos! Revenim cu placere!

 547. Ca si condintii de cazare, amplasare, nota 10. Este foarte frumos!

 548. Amplasarea, primirea, baietii care au condus barcile, pachetul de excursii, cornurile de la micul dejun 😋

 549. Liniștea- tot mai rara si mai neprețuita – am gasit-o aici din plin, intr-o atmosfera de relaxare si serenitate greu de egalat Mancare excelenta Conditii de cazare foarte bune Excursiile organizate foarte dragute, le recomandam Plimbarea cu caiacul pe canalele din spatele pensiunii- obligatorie :))

 550. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 551. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 552. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

 553. O locatie superba, curata cat si oameni primitori !!

 554. Este o oaza de liniste. Foarte potrivit pentru relaxare

 555. Asezare Ok! Mancare buna, lipsa varietate dar a fost foarte bun pestele!:))

 556. Irinabaditescu iulie 5, 2019 at 5:28 pm

  Pensiunea este confortabilia si relativ noua, apa calda, caldura si baie in camera, dar cam aici se opresc partile bune.

 557. Pensiunea este foarte frumoasa dar personal neimplicat. Curtea neingrijita, terasele erau folosite de personal, camerele curate dar restul nu. Nu ne-au ajutat sa gasim barca pentru excursii pe canale.

 558. Although we couldn’ t really talk to the staff they were very friendly and tried to help. The appartment was very clean, the pool was great! Very quiet location. The price for the appartment is ok – unfortunately breakfast is not included. When we want to make an excursion to the delta they organized a guy for us for making a private trip. Fortunately there was a guest who translated for us otherwise we wouldn’t have known how to communicate. The tour was very cool and we had a private boat just for us 2 – price was of course higher than if you would have made a tour with a larger boat – but it was worth it.

 559. Locatia, personalul la superlativ, mancarea foarte buna

 560. Recomand tuturor turiștilor care știu sa aprecieze seriozitatea, liniștea și pacea , un loc minunat creat de oameni minunați , vom reveni cu imensa plăcere de câte ori vom avea ocazia !!!!

 561. Personal foarte amabil, binevoitor, tot timpul cu zambetul pe buze, atmosfera pensiunii relaxanta si pozitiva, mancarea delicioasa. Felicitari! Vom reveni cu siguranta.

 562. locatie, personal, curatenie, totul impecabil. Ne-am simtit extraordinar, singurul regret a fost ca am avut doar 4 zile. Data viitoare cu siguranta cel putin 1 saptamana obligatoriu tot la Pensiunea Mila 23.

 563. Totul este la superlativ. Asemenea liniște și relaxare nu știu unde mai pot găsi. Recomand cu incredere.

 564. Amplasarea este grozava, ai parte de un apus minunat, alaturi de pescarusii si pelicanii ce plutesc pe apa in fata pensiunii. Mancarea este foarte buna, au o bucatareasa de exceptie(d_na Ana) si un barcagiu foarte priceput(nea Gelu), care ne-a oferit o excursie de neuitat!

 565. Totul a fost excelent. Turistii pasionati de natura primesc explicatii amanuntite referitoare la fauna si flora locala.

 566. Sejur excelent. Personalul calificat și foarte amabil. Domnul Radu ne.a ajutat cu organizarea și ne.a oferit un sejur complet, ne.a însoțit în excursie și ne.a povestit foarte multe lucruri interesante. Mâncare a fost de-asemenea foarte bună.

 567. Mâncarea excelenta; personal agreabil ; Curatenie ; proprietar omniprezent și deștept

 568. O locatie superba cu o pozitionare perfecta.Personalul foarte amabil si prietenos.Camere spatioase si foarte curate,piscina ingrijita cu prosoape curate. O oaza de liniste si relaxare in inima Deltei.

 569. Totul a fost foarte bine, personal amabil, preparate de peste foarte bune, camere curate si peisajul superb.

 570. Pentru mine, a fost totul ok, ca de fiecare data cand merg in delta, ma simt minunat. Daca sunteti amatori de plimbari, sa stiti ca nu aveti unde, recomand cu tarie o barca sau pe cineva care sa fie la dispozitia dvs. pentru a va putea bucura de excursie in adevaratul sens. Banuiesc ca domnul Bogdan (proprietarul) va poate pune la dispozitie si barca si omul despre care vorbeam mai sus. In concluzie, un loc minunat unde o sa revin cu drag.

 571. Ca si condintii de cazare, amplasare, nota 10. Este foarte frumos!

 572. Amplasarea, primirea, baietii care au condus barcile, pachetul de excursii, cornurile de la micul dejun 😋

 573. Liniștea- tot mai rara si mai neprețuita – am gasit-o aici din plin, intr-o atmosfera de relaxare si serenitate greu de egalat Mancare excelenta Conditii de cazare foarte bune Excursiile organizate foarte dragute, le recomandam Plimbarea cu caiacul pe canalele din spatele pensiunii- obligatorie :))

 574. Peisajul, locația și mâncarea sunt de vis. Personalul foarte amabil. Piscina exterioara foarte frumoasa. Proprietarul este foarte de treaba și are multe glume bune și povesti. De asemenea tot el organizează și plimbări prin delta, pe care dacă nu le faceți sunteți degeaba in delta. Curățenie și dotări ok, camere foarte frumos amenajate.

 575. Camerele 7 si 8 foarte frumoase si spatioase, mancarea si locatia deosebite.

 576. O adevarata oaza de relaxare. Un loc unde uiti de toate problemele cotidiene, parca ai fi in alta lume. Locatia este excelenta, foarte bine amplasata, multa verdeata, curatenie si multa, multa liniste. Personalul foarte amabil, comunicativ, foarte deschis la sugestii. Mancarea excelenta si de ajuns. Nu a fost zi in care personalul sa nu ne surprinda cu un fel de mancare special, un desert bun, etc. O locatie care mi-a demonstrat ca exista si romani care stiu sa faca turism, stiu sa respecte clientii si sa ii faca sa se reintoarca cu mare placere.

 577. Proprietar amabil…excursia organizata de el a fost excelenta…fetita de 3 ani a fost super incantata

 578. Am avut nevoie de un meniu vegetarian iar asta nu a fost nici o problema, mancarea a fost foarte buna. In plus, noi am coborat din greseala o statie mai repede si domnul Claudiu a venit sa ne ia cu barca imediat. Camerele au fost foarte curate. Excursia cu barca in Delta a fost si ea excelenta, mai ales ca ni s-au explicat tipurile de pasari pe care le-am vazut, iar domnul Claudiu oprea barca de fiecare data cand vedeam ceva interesant. Vom reveni cu drag!

 579. Gazde preocupate de confortul turistilor. Orice solicitare am avut, ni s-a raspuns/oferit cu promptitudine, peste asteptarile noastre.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled