Cazare in Fălticeni 2 persoane

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Fălticeni fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Fălticeni recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Fălticeni – Romania

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Fălticeni am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Fălticeni bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Crenguța si Emanuel Zegreanu din Lint, jud. Mures recomanda unul dintre locurile de cazare in Fălticeni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Crenguța si Emanuel Zegreanu din Lint, jud. MuresCazare in Fălticeni 2 persoane)

 • Roxana si Albertina Răducioiu din Piatra, jud. Teleorman recomanda unul dintre locurile de cazare in Fălticeni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Fălticeni, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Roxana si Albertina Răducioiu din Piatra, jud. Teleorman – Cazare in Fălticeni 2 persoane)

 • Iolanda si Eduard Brătescu din Dumbravita, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Fălticeni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Iolanda si Eduard Brătescu din Dumbravita, jud. Mehedinti – Cazare in Fălticeni 2 persoane)

 • Manuela si Norman Rusu din Obarsia-Closani, jud. Mehedinti recomanda unul dintre locurile de cazare in Fălticeni prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Fălticeni!

  (Manuela si Norman Rusu din Obarsia-Closani, jud. Mehedinti – Cazare in Fălticeni 2 persoane)

 • Octaviana si Anișoara Focșanu din Valeni, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Fălticeni prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Fălticeni, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Octaviana si Anișoara Focșanu din Valeni, jud. Arges – Cazare in Fălticeni 2 persoane)

 • Relu si Grațiela Murgeanu din Cuib, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Fălticeni prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Fălticeni.

  (Relu si Grațiela Murgeanu din Cuib, jud. Prahova – Cazare in Fălticeni 2 persoane)

 1. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 2. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 3. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 4. Bunul gus al interiorului, confortul, curățenia, amabilitatea și corectitudinea personalului. Mi-au înapoiat coletul care-mi căzuse sub calorifer. 💐

 5. Locatie centrala, camere moderne renovate recent. Personal amabil. Raport bun calitate pret.

 6. Hotelul este situat în zona centrala, arata foarte bine, are restaurant și terasa, personalul este amabil. Camere mari și spațioase, decorate cu gust și foarte curate.

 7. Mâncare bună, personal amabil, curățenie, căldură.

 8. Pretul mi se pare accesibil . Serviciile sunt bune . Camera era curata si bine incalzita . Merge-ti cu incredere . Recomand .

 9. Curat, personal amabil, zona bună, căldură în camera

 10. Personal a fost ok, curat dar camera are nevoie de-o mică recondiționare

 11. -Curatenie -Mancare buna la restaurant si la evenimente

 12. Locația bine amplasată , spațiu generos de parcare , camera confortabila .

 13. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 14. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 15. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 16. Mi-a placut totul. Este un hotel extraordinar de confortabil, cu un restaurant deosebit și un personal profesionist!

 17. Liniște, atmosfera plăcută, caldă, mâncarea delicioasă și tot personalul hotelier foarte drăguț. Ah, să nu uit de curățenie, totul a fost impecabil. Nota 10! Vom reveni!

 18. Camere frumoase și spațioase. Mic dejun excelent.

 19. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 20. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 21. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 22. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 23. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 24. Apartamentul în care am stat a fost foarte spațios și cu un design deosebit.

 25. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 26. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 27. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 28. Bunul gus al interiorului, confortul, curățenia, amabilitatea și corectitudinea personalului. Mi-au înapoiat coletul care-mi căzuse sub calorifer. 💐

 29. Locatie centrala, camere moderne renovate recent. Personal amabil. Raport bun calitate pret.

 30. Hotelul este situat în zona centrala, arata foarte bine, are restaurant și terasa, personalul este amabil. Camere mari și spațioase, decorate cu gust și foarte curate.

 31. Un loc linistit , curat si decent pentru pretul cerut . Merita , merge-ti cu incredere .

 32. Mâncare bună, personal amabil, curățenie, căldură.

 33. Pretul mi se pare accesibil . Serviciile sunt bune . Camera era curata si bine incalzita . Merge-ti cu incredere . Recomand .

 34. Foarte curat, liniștit, camere si bae spatioase si vedere drăguță. Mâncare buna si personal foarte ospital

 35. Personal a fost ok, curat dar camera are nevoie de-o mică recondiționare

 36. -Curatenie -Mancare buna la restaurant si la evenimente

 37. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 38. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 39. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 40. Mi-a placut totul. Este un hotel extraordinar de confortabil, cu un restaurant deosebit și un personal profesionist!

 41. Liniște, atmosfera plăcută, caldă, mâncarea delicioasă și tot personalul hotelier foarte drăguț. Ah, să nu uit de curățenie, totul a fost impecabil. Nota 10! Vom reveni!

 42. Camere frumoase și spațioase. Mic dejun excelent.

 43. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 44. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 45. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 46. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 47. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 48. Apartamentul în care am stat a fost foarte spațios și cu un design deosebit.

 49. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 50. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 51. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 52. Liliana-camelia martie 2, 2019 at 10:11 pm

  Bunul gus al interiorului, confortul, curățenia, amabilitatea și corectitudinea personalului. Mi-au înapoiat coletul care-mi căzuse sub calorifer. 💐

 53. Locatie centrala, camere moderne renovate recent. Personal amabil. Raport bun calitate pret.

 54. Hotelul este situat în zona centrala, arata foarte bine, are restaurant și terasa, personalul este amabil. Camere mari și spațioase, decorate cu gust și foarte curate.

 55. Un loc linistit , curat si decent pentru pretul cerut . Merita , merge-ti cu incredere .

 56. Mâncare bună, personal amabil, curățenie, căldură.

 57. Pretul mi se pare accesibil . Serviciile sunt bune . Camera era curata si bine incalzita . Merge-ti cu incredere . Recomand .

 58. Foarte curat, liniștit, camere si bae spatioase si vedere drăguță. Mâncare buna si personal foarte ospital

 59. Personal a fost ok, curat dar camera are nevoie de-o mică recondiționare

 60. -Curatenie -Mancare buna la restaurant si la evenimente

 61. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 62. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 63. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 64. Mi-a placut totul. Este un hotel extraordinar de confortabil, cu un restaurant deosebit și un personal profesionist!

 65. Liniște, atmosfera plăcută, caldă, mâncarea delicioasă și tot personalul hotelier foarte drăguț. Ah, să nu uit de curățenie, totul a fost impecabil. Nota 10! Vom reveni!

 66. Camere frumoase și spațioase. Mic dejun excelent.

 67. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 68. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 69. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 70. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 71. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 72. Apartamentul în care am stat a fost foarte spațios și cu un design deosebit.

 73. Liliana-camelia martie 9, 2019 at 4:14 am

  Bunul gus al interiorului, confortul, curățenia, amabilitatea și corectitudinea personalului. Mi-au înapoiat coletul care-mi căzuse sub calorifer. 💐

 74. Locatie centrala, camere moderne renovate recent. Personal amabil. Raport bun calitate pret.

 75. Hotelul este situat în zona centrala, arata foarte bine, are restaurant și terasa, personalul este amabil. Camere mari și spațioase, decorate cu gust și foarte curate.

 76. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 77. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 78. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 79. Un loc linistit , curat si decent pentru pretul cerut . Merita , merge-ti cu incredere .

 80. Mâncare bună, personal amabil, curățenie, căldură.

 81. Pretul mi se pare accesibil . Serviciile sunt bune . Camera era curata si bine incalzita . Merge-ti cu incredere . Recomand .

 82. Foarte curat, liniștit, camere si bae spatioase si vedere drăguță. Mâncare buna si personal foarte ospital

 83. Personal a fost ok, curat dar camera are nevoie de-o mică recondiționare

 84. -Curatenie -Mancare buna la restaurant si la evenimente

 85. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 86. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 87. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 88. Curățenia impecabilă Faptul că la fiecare solicitare s-au schimbat prosoapele și s-a rearanjat camera Camera spre terasă beneficiază de liniște Paturi odihnitoare Frigiderul cu tot ce trebuie Bucatele la restaurant Personal foarte drăguț

 89. Mi-a placut totul. Este un hotel extraordinar de confortabil, cu un restaurant deosebit și un personal profesionist!

 90. Liniște, atmosfera plăcută, caldă, mâncarea delicioasă și tot personalul hotelier foarte drăguț. Ah, să nu uit de curățenie, totul a fost impecabil. Nota 10! Vom reveni!

 91. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 92. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 93. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 94. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 95. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 96. Apartamentul în care am stat a fost foarte spațios și cu un design deosebit.

 97. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 98. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 99. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 100. Liliana-camelia martie 26, 2019 at 2:40 pm

  Bunul gus al interiorului, confortul, curățenia, amabilitatea și corectitudinea personalului. Mi-au înapoiat coletul care-mi căzuse sub calorifer. 💐

 101. Locatie centrala, camere moderne renovate recent. Personal amabil. Raport bun calitate pret.

 102. Hotelul este situat în zona centrala, arata foarte bine, are restaurant și terasa, personalul este amabil. Camere mari și spațioase, decorate cu gust și foarte curate.

 103. Așezarea, mărimea camerelor, existența balconului/ teraselor, spațiile, în general. Restaurantul este deosebit!

 104. Așezarea pensiunii,și curățenie(legat de lenjerie)

 105. Un loc linistit , curat si decent pentru pretul cerut . Merita , merge-ti cu incredere .

 106. Foarte curat, liniștit, camere si bae spatioase si vedere drăguță. Mâncare buna si personal foarte ospital

 107. Personal a fost ok, curat dar camera are nevoie de-o mică recondiționare

 108. -Curatenie -Mancare buna la restaurant si la evenimente

 109. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 110. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 111. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 112. Curățenia impecabilă Faptul că la fiecare solicitare s-au schimbat prosoapele și s-a rearanjat camera Camera spre terasă beneficiază de liniște Paturi odihnitoare Frigiderul cu tot ce trebuie Bucatele la restaurant Personal foarte drăguț

 113. Mi-a placut totul. Este un hotel extraordinar de confortabil, cu un restaurant deosebit și un personal profesionist!

 114. Liniște, atmosfera plăcută, caldă, mâncarea delicioasă și tot personalul hotelier foarte drăguț. Ah, să nu uit de curățenie, totul a fost impecabil. Nota 10! Vom reveni!

 115. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 116. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 117. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 118. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 119. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 120. Apartamentul în care am stat a fost foarte spațios și cu un design deosebit.

 121. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 122. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 123. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 124. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 125. Liliana-camelia aprilie 3, 2019 at 2:05 pm

  Bunul gus al interiorului, confortul, curățenia, amabilitatea și corectitudinea personalului. Mi-au înapoiat coletul care-mi căzuse sub calorifer. 💐

 126. Locatie centrala, camere moderne renovate recent. Personal amabil. Raport bun calitate pret.

 127. Așezarea, mărimea camerelor, existența balconului/ teraselor, spațiile, în general. Restaurantul este deosebit!

 128. Așezarea pensiunii,și curățenie(legat de lenjerie)

 129. Un loc linistit , curat si decent pentru pretul cerut . Merita , merge-ti cu incredere .

 130. Foarte curat, liniștit, camere si bae spatioase si vedere drăguță. Mâncare buna si personal foarte ospital

 131. Personal a fost ok, curat dar camera are nevoie de-o mică recondiționare

 132. -Curatenie -Mancare buna la restaurant si la evenimente

 133. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 134. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 135. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 136. Amabilitatea si profesionalismul angajaților. Atmosfera foarte placuta si curățenia impecabilă. Recomand.

 137. puncte pozitive – mic dejun foarte bun, confortul din camera si amabilitatea personalului

 138. Curățenia impecabilă Faptul că la fiecare solicitare s-au schimbat prosoapele și s-a rearanjat camera Camera spre terasă beneficiază de liniște Paturi odihnitoare Frigiderul cu tot ce trebuie Bucatele la restaurant Personal foarte drăguț

 139. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 140. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 141. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 142. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 143. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 144. Apartamentul în care am stat a fost foarte spațios și cu un design deosebit.

 145. Așezarea, mărimea camerelor, existența balconului/ teraselor, spațiile, în general. Restaurantul este deosebit!

 146. Așezarea pensiunii,și curățenie(legat de lenjerie)

 147. Un loc linistit , curat si decent pentru pretul cerut . Merita , merge-ti cu incredere .

 148. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 149. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 150. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 151. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 152. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 153. Apartamentul în care am stat a fost foarte spațios și cu un design deosebit.

 154. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 155. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 156. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 157. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 158. Bunul gus al interiorului, confortul, curățenia, amabilitatea și corectitudinea personalului. Mi-au înapoiat coletul care-mi căzuse sub calorifer. 💐

 159. Locatie centrala, camere moderne renovate recent. Personal amabil. Raport bun calitate pret.

 160. Mic dejun excelent, cu bufet suedez. Locaţia foarte bună şi aproape de centru oraşului.

 161. Așezarea, mărimea camerelor, existența balconului/ teraselor, spațiile, în general. Restaurantul este deosebit!

 162. Așezarea pensiunii,și curățenie(legat de lenjerie)

 163. Foarte curat, liniștit, camere si bae spatioase si vedere drăguță. Mâncare buna si personal foarte ospital

 164. Personal a fost ok, curat dar camera are nevoie de-o mică recondiționare

 165. -Curatenie -Mancare buna la restaurant si la evenimente

 166. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 167. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 168. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 169. Amabilitatea intregului personal, calitatea mancarii, camera, totul. Felicitari!

 170. Amabilitatea si profesionalismul angajaților. Atmosfera foarte placuta si curățenia impecabilă. Recomand.

 171. puncte pozitive – mic dejun foarte bun, confortul din camera si amabilitatea personalului

 172. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 173. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 174. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 175. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 176. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 177. Apartamentul în care am stat a fost foarte spațios și cu un design deosebit.

 178. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 179. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 180. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 181. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 182. Liliana-camelia aprilie 25, 2019 at 3:22 am

  Bunul gus al interiorului, confortul, curățenia, amabilitatea și corectitudinea personalului. Mi-au înapoiat coletul care-mi căzuse sub calorifer. 💐

 183. Locatie centrala, camere moderne renovate recent. Personal amabil. Raport bun calitate pret.

 184. Mic dejun excelent, cu bufet suedez. Locaţia foarte bună şi aproape de centru oraşului.

 185. Așezarea, mărimea camerelor, existența balconului/ teraselor, spațiile, în general. Restaurantul este deosebit!

 186. Așezarea pensiunii,și curățenie(legat de lenjerie)

 187. Foarte curat, liniștit, camere si bae spatioase si vedere drăguță. Mâncare buna si personal foarte ospital

 188. Personal a fost ok, curat dar camera are nevoie de-o mică recondiționare

 189. -Curatenie -Mancare buna la restaurant si la evenimente

 190. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 191. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 192. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 193. Amabilitatea intregului personal, calitatea mancarii, camera, totul. Felicitari!

 194. Amabilitatea si profesionalismul angajaților. Atmosfera foarte placuta si curățenia impecabilă. Recomand.

 195. puncte pozitive – mic dejun foarte bun, confortul din camera si amabilitatea personalului

 196. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 197. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 198. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 199. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 200. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 201. Apartamentul în care am stat a fost foarte spațios și cu un design deosebit.

 202. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 203. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 204. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 205. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 206. Liliana-camelia aprilie 30, 2019 at 8:01 pm

  Bunul gus al interiorului, confortul, curățenia, amabilitatea și corectitudinea personalului. Mi-au înapoiat coletul care-mi căzuse sub calorifer. 💐

 207. Locatie centrala, camere moderne renovate recent. Personal amabil. Raport bun calitate pret.

 208. Personal amabil,mancare foarte buna,lumina si soare toata ziua .Desi camera era la sosea ,am beneficiat de liniste !! Merita rezervata !!

 209. Mic dejun excelent, cu bufet suedez. Locaţia foarte bună şi aproape de centru oraşului.

 210. Așezarea, mărimea camerelor, existența balconului/ teraselor, spațiile, în general. Restaurantul este deosebit!

 211. Micul dejun – foarte bun. Amplasamentul locației – bun. Personalul – foarte amabil. Mi-a placut totul la acest hotel. Voi promova printre prieteni acest hotel.

 212. Foarte curat, liniștit, camere si bae spatioase si vedere drăguță. Mâncare buna si personal foarte ospital

 213. Personal a fost ok, curat dar camera are nevoie de-o mică recondiționare

 214. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 215. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 216. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 217. Totul a fost perfect…liniste, curatenie…patul confortabil…

 218. Amabilitatea intregului personal, calitatea mancarii, camera, totul. Felicitari!

 219. Amabilitatea si profesionalismul angajaților. Atmosfera foarte placuta si curățenia impecabilă. Recomand.

 220. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 221. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 222. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 223. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 224. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 225. Apartamentul în care am stat a fost foarte spațios și cu un design deosebit.

 226. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 227. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 228. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 229. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 230. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 231. Liliana-camelia mai 4, 2019 at 4:00 am

  Bunul gus al interiorului, confortul, curățenia, amabilitatea și corectitudinea personalului. Mi-au înapoiat coletul care-mi căzuse sub calorifer. 💐

 232. Personal amabil,mancare foarte buna,lumina si soare toata ziua .Desi camera era la sosea ,am beneficiat de liniste !! Merita rezervata !!

 233. Mic dejun excelent, cu bufet suedez. Locaţia foarte bună şi aproape de centru oraşului.

 234. Așezarea, mărimea camerelor, existența balconului/ teraselor, spațiile, în general. Restaurantul este deosebit!

 235. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 236. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 237. Micul dejun – foarte bun. Amplasamentul locației – bun. Personalul – foarte amabil. Mi-a placut totul la acest hotel. Voi promova printre prieteni acest hotel.

 238. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 239. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 240. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 241. Amabilitatea personalului, curățenia, restaurantul

 242. Totul a fost perfect…liniste, curatenie…patul confortabil…

 243. Amabilitatea intregului personal, calitatea mancarii, camera, totul. Felicitari!

 244. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 245. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 246. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 247. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 248. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 249. Apartamentul în care am stat a fost foarte spațios și cu un design deosebit.

 250. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 251. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 252. Liliana-camelia mai 10, 2019 at 4:15 pm

  Bunul gus al interiorului, confortul, curățenia, amabilitatea și corectitudinea personalului. Mi-au înapoiat coletul care-mi căzuse sub calorifer. 💐

 253. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 254. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 255. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 256. Micul dejun a fost excelent! Totul a fost perfect!

 257. Personal amabil,mancare foarte buna,lumina si soare toata ziua .Desi camera era la sosea ,am beneficiat de liniste !! Merita rezervata !!

 258. Mic dejun excelent, cu bufet suedez. Locaţia foarte bună şi aproape de centru oraşului.

 259. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 260. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 261. Micul dejun – foarte bun. Amplasamentul locației – bun. Personalul – foarte amabil. Mi-a placut totul la acest hotel. Voi promova printre prieteni acest hotel.

 262. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 263. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 264. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 265. Deși locația este situată lângă E85, unde este trafic permanent, este ușor accesibila pentru autocarele cu turiști , camerele sunt foarte bine izolate fonic așa ca dormi excelent de bine!

 266. Amabilitatea personalului, curățenia, restaurantul

 267. Totul a fost perfect…liniste, curatenie…patul confortabil…

 268. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 269. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 270. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 271. Apartamentul in care am stat a fost excelent, gazda primitoare

 272. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 273. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 274. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 275. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 276. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 277. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 278. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 279. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 280. Micul dejun a fost excelent! Totul a fost perfect!

 281. Personal amabil,mancare foarte buna,lumina si soare toata ziua .Desi camera era la sosea ,am beneficiat de liniste !! Merita rezervata !!

 282. Mic dejun excelent, cu bufet suedez. Locaţia foarte bună şi aproape de centru oraşului.

 283. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 284. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 285. Micul dejun – foarte bun. Amplasamentul locației – bun. Personalul – foarte amabil. Mi-a placut totul la acest hotel. Voi promova printre prieteni acest hotel.

 286. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 287. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 288. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 289. Personalul care era zambitor ,amabil si curatenia..

 290. Deși locația este situată lângă E85, unde este trafic permanent, este ușor accesibila pentru autocarele cu turiști , camerele sunt foarte bine izolate fonic așa ca dormi excelent de bine!

 291. Amabilitatea personalului, curățenia, restaurantul

 292. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 293. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 294. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 295. Apartamentul in care am stat a fost excelent, gazda primitoare

 296. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 297. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 298. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 299. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 300. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 301. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 302. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 303. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 304. Totul exceptional , nu am nimic de obiectat personalul este foarte ok iar camera a fost conform asteptarilor Sigur voi reveni pe viitor

 305. Micul dejun a fost excelent! Totul a fost perfect!

 306. Personal amabil,mancare foarte buna,lumina si soare toata ziua .Desi camera era la sosea ,am beneficiat de liniste !! Merita rezervata !!

 307. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 308. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 309. Micul dejun – foarte bun. Amplasamentul locației – bun. Personalul – foarte amabil. Mi-a placut totul la acest hotel. Voi promova printre prieteni acest hotel.

 310. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 311. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 312. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 313. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 314. Personalul care era zambitor ,amabil si curatenia..

 315. Deși locația este situată lângă E85, unde este trafic permanent, este ușor accesibila pentru autocarele cu turiști , camerele sunt foarte bine izolate fonic așa ca dormi excelent de bine!

 316. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 317. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 318. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 319. Apartamentul in care am stat a fost excelent, gazda primitoare

 320. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 321. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 322. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 323. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 324. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 325. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 326. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 327. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 328. Tinand cont ca nu-s o consumatoare de mic dejun, destul de bun. Totul a fost excelent. Urmatoarea destinatie: Maramures!

 329. Totul exceptional , nu am nimic de obiectat personalul este foarte ok iar camera a fost conform asteptarilor Sigur voi reveni pe viitor

 330. Micul dejun a fost excelent! Totul a fost perfect!

 331. Personal amabil, inclusiv in restaurant, curatenie, camera plăcută.

 332. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 333. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 334. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 335. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 336. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 337. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 338. Personalul care era zambitor ,amabil si curatenia..

 339. Deși locația este situată lângă E85, unde este trafic permanent, este ușor accesibila pentru autocarele cu turiști , camerele sunt foarte bine izolate fonic așa ca dormi excelent de bine!

 340. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 341. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 342. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 343. Apartamentul in care am stat a fost excelent, gazda primitoare

 344. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 345. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 346. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 347. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 348. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 349. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 350. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 351. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 352. Tinand cont ca nu-s o consumatoare de mic dejun, destul de bun. Totul a fost excelent. Urmatoarea destinatie: Maramures!

 353. Totul exceptional , nu am nimic de obiectat personalul este foarte ok iar camera a fost conform asteptarilor Sigur voi reveni pe viitor

 354. Micul dejun a fost excelent! Totul a fost perfect!

 355. Personal amabil, inclusiv in restaurant, curatenie, camera plăcută.

 356. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 357. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 358. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 359. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 360. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 361. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 362. Personalul care era zambitor ,amabil si curatenia..

 363. Deși locația este situată lângă E85, unde este trafic permanent, este ușor accesibila pentru autocarele cu turiști , camerele sunt foarte bine izolate fonic așa ca dormi excelent de bine!

 364. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 365. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 366. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 367. Apartamentul in care am stat a fost excelent, gazda primitoare

 368. Apartamentul a fost super, camerele mari, patut in camera. O mica terasa in fata apartamentului sau varianta in curte cu foisor si loc de joaca.

 369. Nu este în mijlocul orașului…se ajunge ușor oriunde…terasa de la cameră

 370. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 371. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 372. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 373. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 374. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 375. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 376. Tinand cont ca nu-s o consumatoare de mic dejun, destul de bun. Totul a fost excelent. Urmatoarea destinatie: Maramures!

 377. Totul exceptional , nu am nimic de obiectat personalul este foarte ok iar camera a fost conform asteptarilor Sigur voi reveni pe viitor

 378. Micul dejun a fost excelent! Totul a fost perfect!

 379. Personal amabil, inclusiv in restaurant, curatenie, camera plăcută.

 380. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 381. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 382. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 383. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 384. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 385. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 386. Personalul care era zambitor ,amabil si curatenia..

 387. Deși locația este situată lângă E85, unde este trafic permanent, este ușor accesibila pentru autocarele cu turiști , camerele sunt foarte bine izolate fonic așa ca dormi excelent de bine!

 388. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 389. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 390. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 391. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 392. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 393. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 394. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 395. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 396. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 397. Tinand cont ca nu-s o consumatoare de mic dejun, destul de bun. Totul a fost excelent. Urmatoarea destinatie: Maramures!

 398. Totul exceptional , nu am nimic de obiectat personalul este foarte ok iar camera a fost conform asteptarilor Sigur voi reveni pe viitor

 399. Micul dejun a fost excelent! Totul a fost perfect!

 400. Personal amabil, inclusiv in restaurant, curatenie, camera plăcută.

 401. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 402. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 403. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 404. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 405. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 406. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 407. Personalul care era zambitor ,amabil si curatenia..

 408. Deși locația este situată lângă E85, unde este trafic permanent, este ușor accesibila pentru autocarele cu turiști , camerele sunt foarte bine izolate fonic așa ca dormi excelent de bine!

 409. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 410. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 411. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 412. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 413. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 414. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 415. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 416. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 417. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 418. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 419. Tinand cont ca nu-s o consumatoare de mic dejun, destul de bun. Totul a fost excelent. Urmatoarea destinatie: Maramures!

 420. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 421. Totul exceptional , nu am nimic de obiectat personalul este foarte ok iar camera a fost conform asteptarilor Sigur voi reveni pe viitor

 422. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 423. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 424. Micul dejun a fost excelent! Totul a fost perfect!

 425. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 426. Personal amabil, inclusiv in restaurant, curatenie, camera plăcută.

 427. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 428. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 429. Tinand cont ca nu-s o consumatoare de mic dejun, destul de bun. Totul a fost excelent. Urmatoarea destinatie: Maramures!

 430. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 431. Totul exceptional , nu am nimic de obiectat personalul este foarte ok iar camera a fost conform asteptarilor Sigur voi reveni pe viitor

 432. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 433. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 434. Micul dejun a fost excelent! Totul a fost perfect!

 435. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 436. Personal amabil, inclusiv in restaurant, curatenie, camera plăcută.

 437. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 438. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 439. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 440. Personalul care era zambitor ,amabil si curatenia..

 441. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 442. Deși locația este situată lângă E85, unde este trafic permanent, este ușor accesibila pentru autocarele cu turiști , camerele sunt foarte bine izolate fonic așa ca dormi excelent de bine!

 443. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 444. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 445. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 446. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 447. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 448. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 449. Personalul care era zambitor ,amabil si curatenia..

 450. Deși locația este situată lângă E85, unde este trafic permanent, este ușor accesibila pentru autocarele cu turiști , camerele sunt foarte bine izolate fonic așa ca dormi excelent de bine!

 451. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 452. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 453. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 454. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 455. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 456. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 457. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 458. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 459. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 460. Tinand cont ca nu-s o consumatoare de mic dejun, destul de bun. Totul a fost excelent. Urmatoarea destinatie: Maramures!

 461. Totul exceptional , nu am nimic de obiectat personalul este foarte ok iar camera a fost conform asteptarilor Sigur voi reveni pe viitor

 462. Micul dejun a fost excelent! Totul a fost perfect!

 463. Personal amabil, inclusiv in restaurant, curatenie, camera plăcută.

 464. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 465. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 466. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 467. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 468. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 469. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 470. Personalul care era zambitor ,amabil si curatenia..

 471. Deși locația este situată lângă E85, unde este trafic permanent, este ușor accesibila pentru autocarele cu turiști , camerele sunt foarte bine izolate fonic așa ca dormi excelent de bine!

 472. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 473. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 474. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 475. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 476. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 477. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 478. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 479. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 480. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 481. Tinand cont ca nu-s o consumatoare de mic dejun, destul de bun. Totul a fost excelent. Urmatoarea destinatie: Maramures!

 482. Totul exceptional , nu am nimic de obiectat personalul este foarte ok iar camera a fost conform asteptarilor Sigur voi reveni pe viitor

 483. Micul dejun a fost excelent! Totul a fost perfect!

 484. Personal amabil, inclusiv in restaurant, curatenie, camera plăcută.

 485. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 486. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 487. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 488. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 489. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 490. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 491. Personalul care era zambitor ,amabil si curatenia..

 492. Deși locația este situată lângă E85, unde este trafic permanent, este ușor accesibila pentru autocarele cu turiști , camerele sunt foarte bine izolate fonic așa ca dormi excelent de bine!

 493. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 494. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 495. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 496. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 497. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 498. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 499. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 500. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 501. Momentul când a trebuit să plec din acest hotel, priceless.

 502. Tinand cont ca nu-s o consumatoare de mic dejun, destul de bun. Totul a fost excelent. Urmatoarea destinatie: Maramures!

 503. Totul exceptional , nu am nimic de obiectat personalul este foarte ok iar camera a fost conform asteptarilor Sigur voi reveni pe viitor

 504. Micul dejun a fost excelent! Totul a fost perfect!

 505. Personal amabil, inclusiv in restaurant, curatenie, camera plăcută.

 506. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 507. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 508. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 509. Nu exista mic dejun, dar se poate servi o cafea buna. Receptionera foarte amabila. Curat.

 510. arhitectura /designul camerei plus privelistea

 511. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 512. Personalul care era zambitor ,amabil si curatenia..

 513. Deși locația este situată lângă E85, unde este trafic permanent, este ușor accesibila pentru autocarele cu turiști , camerele sunt foarte bine izolate fonic așa ca dormi excelent de bine!

 514. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 515. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 516. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 517. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 518. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 519. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 520. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 521. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 522. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 523. Tinand cont ca nu-s o consumatoare de mic dejun, destul de bun. Totul a fost excelent. Urmatoarea destinatie: Maramures!

 524. Totul exceptional , nu am nimic de obiectat personalul este foarte ok iar camera a fost conform asteptarilor Sigur voi reveni pe viitor

 525. Micul dejun a fost excelent! Totul a fost perfect!

 526. Personal amabil, inclusiv in restaurant, curatenie, camera plăcută.

 527. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 528. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 529. Camera mare. Ne a fost oferit apartamentul la pret de camera triplă. Doamna de la receptie foarte draguta

 530. nu exista sala de mese,magazin alimentar in apropiere…(

 531. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 532. Dianadariamiruna iunie 21, 2019 at 1:19 pm

  Curte linistita, departe de zgomotul masinilor. Loc de joaca micut pentru cei foarte mici.

 533. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 534. Personalul care era zambitor ,amabil si curatenia..

 535. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 536. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 537. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 538. Apartamentul in care am stat a fost excelent, gazda primitoare

 539. Loved the decor and the comfort of the beds. we also had a really nice terrace in the front so we were able to stay and enjoy some drinks after visiting the city.

 540. The breakfast was a nice tasty surprise, with local produce and plentiful. The owners are very welcoming and go out of their way to make everything top notch. The property is recently renovated and it has that nice authentic vibe.

 541. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 542. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 543. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 544. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 545. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 546. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 547. Abia astept sa mai revenim in aceasta zonă frumoasă și liniștită !!!🇦🇩

 548. Tinand cont ca nu-s o consumatoare de mic dejun, destul de bun. Totul a fost excelent. Urmatoarea destinatie: Maramures!

 549. Totul exceptional , nu am nimic de obiectat personalul este foarte ok iar camera a fost conform asteptarilor Sigur voi reveni pe viitor

 550. Personal amabil, inclusiv in restaurant, curatenie, camera plăcută.

 551. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 552. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 553. Camera mare. Ne a fost oferit apartamentul la pret de camera triplă. Doamna de la receptie foarte draguta

 554. nu exista sala de mese,magazin alimentar in apropiere…(

 555. – pat confortabil – Locație liniștită – Personal foarte amabil – Raport calitate/preț bun

 556. personalul foarte amabil si super prietenos cum sunt obisnuit.

 557. Dianadariamiruna iunie 29, 2019 at 12:23 am

  Curte linistita, departe de zgomotul masinilor. Loc de joaca micut pentru cei foarte mici.

 558. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 559. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 560. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 561. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 562. Apartamentul in care am stat a fost excelent, gazda primitoare

 563. Loved the decor and the comfort of the beds. we also had a really nice terrace in the front so we were able to stay and enjoy some drinks after visiting the city.

 564. The breakfast was a nice tasty surprise, with local produce and plentiful. The owners are very welcoming and go out of their way to make everything top notch. The property is recently renovated and it has that nice authentic vibe.

 565. – Pensiunea este situata chiar la intrarea in oras la rondul stanga catre OMV. – Camera dotata cu LCD si AC – Pozitia pensiunii – Personalul de la restaurant de pe terasa

 566. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 567. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 568. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 569. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 570. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 571. Abia astept sa mai revenim in aceasta zonă frumoasă și liniștită !!!🇦🇩

 572. Tinand cont ca nu-s o consumatoare de mic dejun, destul de bun. Totul a fost excelent. Urmatoarea destinatie: Maramures!

 573. Totul exceptional , nu am nimic de obiectat personalul este foarte ok iar camera a fost conform asteptarilor Sigur voi reveni pe viitor

 574. Personal amabil, inclusiv in restaurant, curatenie, camera plăcută.

 575. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 576. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 577. Camera curată, pat confortabil, all nice and good.

 578. Camera mare. Ne a fost oferit apartamentul la pret de camera triplă. Doamna de la receptie foarte draguta

 579. nu exista sala de mese,magazin alimentar in apropiere…(

 580. personalul foarte amabil si super prietenos cum sunt obisnuit.

 581. Dianadariamiruna iulie 7, 2019 at 11:10 am

  Curte linistita, departe de zgomotul masinilor. Loc de joaca micut pentru cei foarte mici.

 582. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 583. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 584. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 585. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 586. Apartamentul in care am stat a fost excelent, gazda primitoare

 587. Loved the decor and the comfort of the beds. we also had a really nice terrace in the front so we were able to stay and enjoy some drinks after visiting the city.

 588. The breakfast was a nice tasty surprise, with local produce and plentiful. The owners are very welcoming and go out of their way to make everything top notch. The property is recently renovated and it has that nice authentic vibe.

 589. – Pensiunea este situata chiar la intrarea in oras la rondul stanga catre OMV. – Camera dotata cu LCD si AC – Pozitia pensiunii – Personalul de la restaurant de pe terasa

 590. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 591. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 592. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 593. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 594. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 595. Patul a fost foarte confortabil, lenjeria de pat curata si apretata. Camera mare si curata. Cafeaua buna.

 596. Abia astept sa mai revenim in aceasta zonă frumoasă și liniștită !!!🇦🇩

 597. Tinand cont ca nu-s o consumatoare de mic dejun, destul de bun. Totul a fost excelent. Urmatoarea destinatie: Maramures!

 598. Personal amabil, inclusiv in restaurant, curatenie, camera plăcută.

 599. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 600. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 601. Camera curată, pat confortabil, all nice and good.

 602. Camera mare. Ne a fost oferit apartamentul la pret de camera triplă. Doamna de la receptie foarte draguta

 603. nu exista sala de mese,magazin alimentar in apropiere…(

 604. personalul foarte amabil si super prietenos cum sunt obisnuit.

 605. Dianadariamiruna iulie 13, 2019 at 1:52 pm

  Curte linistita, departe de zgomotul masinilor. Loc de joaca micut pentru cei foarte mici.

 606. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 607. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 608. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 609. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 610. Apartamentul in care am stat a fost excelent, gazda primitoare

 611. Loved the decor and the comfort of the beds. we also had a really nice terrace in the front so we were able to stay and enjoy some drinks after visiting the city.

 612. The breakfast was a nice tasty surprise, with local produce and plentiful. The owners are very welcoming and go out of their way to make everything top notch. The property is recently renovated and it has that nice authentic vibe.

 613. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 614. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 615. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 616. – Pensiunea este situata chiar la intrarea in oras la rondul stanga catre OMV. – Camera dotata cu LCD si AC – Pozitia pensiunii – Personalul de la restaurant de pe terasa

 617. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 618. Mancarea foarte buna și suficientă, personal amabil

 619. Patul a fost foarte confortabil, lenjeria de pat curata si apretata. Camera mare si curata. Cafeaua buna.

 620. Abia astept sa mai revenim in aceasta zonă frumoasă și liniștită !!!🇦🇩

 621. Tinand cont ca nu-s o consumatoare de mic dejun, destul de bun. Totul a fost excelent. Urmatoarea destinatie: Maramures!

 622. Personal amabil, inclusiv in restaurant, curatenie, camera plăcută.

 623. Mi a plăcut că era totul foarte spațios: patul, baia, camera.

 624. Micul dejun-bun,camera ok s-au schimbat prosoapele ,desi am stat 2 nopti ospatarul,dragut,

 625. Locatia este draguta, foarte aproape de orasul Suceava. Personal foarte amabil, atat cel de la receptie, cat si cel care se ocupa de curatenie, au rezolvat cu promtitudine toate problemele intampinate (care priveau diferite defectiuni ale mobilierului din camera), schimbandu-ne camera. La solicitarea noastra, ni s-au schimbat prosoapele, si ni s-au dat mai multe de schimb. Baia este foarte spatioasa si frumos faiantata. Exista un magazin PROFI aproape de pensiune.

 626. Camera curată, pat confortabil, all nice and good.

 627. Camera mare. Ne a fost oferit apartamentul la pret de camera triplă. Doamna de la receptie foarte draguta

 628. personalul foarte amabil si super prietenos cum sunt obisnuit.

 629. Dianadariamiruna iulie 20, 2019 at 5:24 am

  Curte linistita, departe de zgomotul masinilor. Loc de joaca micut pentru cei foarte mici.

 630. din punctul meu de vedere hotelul a inceput sa nu-si mai merite pretul solicitat.

 631. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 632. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 633. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 634. Apartamentul in care am stat a fost excelent, gazda primitoare

 635. Loved the decor and the comfort of the beds. we also had a really nice terrace in the front so we were able to stay and enjoy some drinks after visiting the city.

 636. The breakfast was a nice tasty surprise, with local produce and plentiful. The owners are very welcoming and go out of their way to make everything top notch. The property is recently renovated and it has that nice authentic vibe.

 637. Mâncare foarte buna sa trăiască bucătari nimic de spus

 638. – Pensiunea este situata chiar la intrarea in oras la rondul stanga catre OMV. – Camera dotata cu LCD si AC – Pozitia pensiunii – Personalul de la restaurant de pe terasa

 639. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 640. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 641. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 642. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 643. Loc liniștit. Camera îngrijită. Cearșafuri curate. frigider funcțional. Paturi chiar foarte comode. Personal foarte drăguț.

 644. Angajatii au incercat sa rezolve problema cum au reusit iei mai bine, desi rezultatele au lasat de dorit.

 645. Mi-a placut atmosfera primitoare, restaurantul si mancarea buna, locatia care este foarte aproape de centrul orasului Suceava.

 646. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 647. Curatenie perfectă. Locuri de parcare suficiente. Mic dejun foarte bun.

 648. Curatenie, placut in camera, la receptie am primit camere mai departe de restaurantul unde era un eveniment.

 649. Terasa de afara și balansoarul, singurul lucru unde putea sa și petreacă un copil timpul

 650. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 651. Personalul este foarte amabil. Patul este confortabil, am dormit bine. Lenjeria mirosea a curat. Este o pensiune de tranzit, nu m-aș caza mai mult de o seara.

 652. Hotelul este de clasa, cu mult bun gust, mic dejun fabulos, personal calificat si plin de amabilitate.

 653. Totul, aspect camere, curățenie, mobilier, mic dejun excelent, gradina.

 654. Micul dejun excelent, personalul foarte amabil, curatenie, design si dotari excelente.

 655. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 656. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 657. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 658. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 659. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 660. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 661. Mâncare foarte buna sa trăiască bucătari nimic de spus

 662. – Pensiunea este situata chiar la intrarea in oras la rondul stanga catre OMV. – Camera dotata cu LCD si AC – Pozitia pensiunii – Personalul de la restaurant de pe terasa

 663. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 664. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 665. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 666. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 667. Micul dejun a fost simplu: 2 tipuri de salam, branza, rosii, ardei rosu si oua ochiuri sau omleta simpla, cafea la expresor, apa si sau suc. Am avut acelasi mic dejun in fiecare zi, cu diferenta ca in prima zi mi-au facut o omleta calda (pe loc); a doua zi am gasit-o gata facuta (putin sleita). Altfel, meniu normal (strictul necesar) pentru 3 stele.

 668. Amabilitatea angajatilor. Aspectul rustic al hotelului.

 669. Loc liniștit. Camera îngrijită. Cearșafuri curate. frigider funcțional. Paturi chiar foarte comode. Personal foarte drăguț.

 670. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 671. Curatenie perfectă. Locuri de parcare suficiente. Mic dejun foarte bun.

 672. Curatenie, placut in camera, la receptie am primit camere mai departe de restaurantul unde era un eveniment.

 673. Terasa de afara și balansoarul, singurul lucru unde putea sa și petreacă un copil timpul

 674. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 675. Personalul este foarte amabil. Patul este confortabil, am dormit bine. Lenjeria mirosea a curat. Este o pensiune de tranzit, nu m-aș caza mai mult de o seara.

 676. Pat confortabil, baie spatioasa cu dotari, camera spatioasa, restaurant- terasa cu ambient placut si meniu interesant, personal amabil, parcare

 677. Hotelul este de clasa, cu mult bun gust, mic dejun fabulos, personal calificat si plin de amabilitate.

 678. Totul, aspect camere, curățenie, mobilier, mic dejun excelent, gradina.

 679. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 680. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 681. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 682. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 683. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 684. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 685. Curat, liniște, elegant, personal amabil, servire ireproșabilă!

 686. Mâncare foarte buna sa trăiască bucătari nimic de spus

 687. – Pensiunea este situata chiar la intrarea in oras la rondul stanga catre OMV. – Camera dotata cu LCD si AC – Pozitia pensiunii – Personalul de la restaurant de pe terasa

 688. Micul dejun a fost simplu: 2 tipuri de salam, branza, rosii, ardei rosu si oua ochiuri sau omleta simpla, cafea la expresor, apa si sau suc. Am avut acelasi mic dejun in fiecare zi, cu diferenta ca in prima zi mi-au facut o omleta calda (pe loc); a doua zi am gasit-o gata facuta (putin sleita). Altfel, meniu normal (strictul necesar) pentru 3 stele.

 689. Amabilitatea angajatilor. Aspectul rustic al hotelului.

 690. Loc liniștit. Camera îngrijită. Cearșafuri curate. frigider funcțional. Paturi chiar foarte comode. Personal foarte drăguț.

 691. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 692. Curatenie perfectă. Locuri de parcare suficiente. Mic dejun foarte bun.

 693. Curatenie, placut in camera, la receptie am primit camere mai departe de restaurantul unde era un eveniment.

 694. Pat confortabil, baie spatioasa cu dotari, camera spatioasa, restaurant- terasa cu ambient placut si meniu interesant, personal amabil, parcare

 695. Hotelul este de clasa, cu mult bun gust, mic dejun fabulos, personal calificat si plin de amabilitate.

 696. Totul, aspect camere, curățenie, mobilier, mic dejun excelent, gradina.

 697. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 698. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 699. Nu se poate vobi despre “Floare de câmp” decât la superlativ. Amplasată intr-o zonă liniștită, în imediata apropiere a orașului Suceava, această pensiune este soluția potrivită indiferent de scopul călătoriei tale. Construcție nouă, mobilier de foarte bună calitate (deloc ieftin), satele și perne antialergice (din gama premium), lenjerie și prosoape impecabil de curate, … totul ales cu mare grijă pentru un maxim de confort. Gazdele sunt discrete și oferă cu amabilitate toate serviciile și facilitățile de care dispun. Cu siguranță o să revenim cu drag. Vă mulțumim încă odată pentru tot.

 700. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 701. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 702. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 703. Vederea de pe balcon și faptul că terasa era fix lângă cameră. Paturile au fost comfortabile.

 704. Deși proprietatea este situată la stradă, izolarea fonica a fost foarte bună. Camera foarte mare, elegantă, patul mare, confortabil, baia în regulă, cu produse de toaletă. Aerul condiționat funcțional. Micul dejun foarte bun, cu produse specifice bucovinene, care pot fi cumpărate si pentru acasă, de la un magazin de lângă hotel. Destul de aproape, cu mașina, de centrul vechi si de cetate.

 705. Camera spatioasa cu un frumos design sistemul de securizare a usii, baie.

 706. Peisaj frumos, mancare foarte buna si personal amabil.

 707. Locatia – liniste, fara “Masini un Pat” (adica zgomot). Terasa / excelenta; 1-2 mese in fata ar mai putea fi puse.

 708. Micul dejun a fost in regula , locatia este excelenta , mai ales pentru un tur al manastirilor din zona .

 709. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 710. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 711. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 712. Curat, liniște, elegant, personal amabil, servire ireproșabilă!

 713. Mâncare foarte buna sa trăiască bucătari nimic de spus

 714. – Pensiunea este situata chiar la intrarea in oras la rondul stanga catre OMV. – Camera dotata cu LCD si AC – Pozitia pensiunii – Personalul de la restaurant de pe terasa

 715. raportul pret calitate ok, am ales camerele ieftine si aratau la fel ca pozele afisate pe site, curate si destul de spatioase. locuri de parcare in curtea interioara suficiente ca numar

 716. Micul dejun a fost simplu: 2 tipuri de salam, branza, rosii, ardei rosu si oua ochiuri sau omleta simpla, cafea la expresor, apa si sau suc. Am avut acelasi mic dejun in fiecare zi, cu diferenta ca in prima zi mi-au facut o omleta calda (pe loc); a doua zi am gasit-o gata facuta (putin sleita). Altfel, meniu normal (strictul necesar) pentru 3 stele.

 717. Amabilitatea angajatilor. Aspectul rustic al hotelului.

 718. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 719. Curatenie perfectă. Locuri de parcare suficiente. Mic dejun foarte bun.

 720. Curatenie, placut in camera, la receptie am primit camere mai departe de restaurantul unde era un eveniment.

 721. Totul este fabulos. Te simti ca si acasa. Am petrecut cu colegii mei ore minunate in gradina hotelului. Poti imbina utilul cu placutul in cel mai rafinat mod. Atmosfera placuta, personal ospitalier si am descoperit adevarate bunatati culinare. Felicitari !

 722. Totul a fost la superlativ. Mâncarea de la restaurant delicioasă, personalul foarte amabil.

 723. Pregatirea staffului – bravo, un exemplu! Meniul ‘de sezon’ – preparatele cu dovleac👌👌👍

 724. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 725. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 726. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 727. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 728. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 729. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 730. Vederea de pe balcon și faptul că terasa era fix lângă cameră. Paturile au fost comfortabile.

 731. Deși proprietatea este situată la stradă, izolarea fonica a fost foarte bună. Camera foarte mare, elegantă, patul mare, confortabil, baia în regulă, cu produse de toaletă. Aerul condiționat funcțional. Micul dejun foarte bun, cu produse specifice bucovinene, care pot fi cumpărate si pentru acasă, de la un magazin de lângă hotel. Destul de aproape, cu mașina, de centrul vechi si de cetate.

 732. Camera spatioasa cu un frumos design sistemul de securizare a usii, baie.

 733. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 734. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 735. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 736. Curat, liniște, elegant, personal amabil, servire ireproșabilă!

 737. Mâncare foarte buna sa trăiască bucătari nimic de spus

 738. – Pensiunea este situata chiar la intrarea in oras la rondul stanga catre OMV. – Camera dotata cu LCD si AC – Pozitia pensiunii – Personalul de la restaurant de pe terasa

 739. Personalul ok, camera drăguță, am stat in clădirea din față ( nu știu cum era cea din spate ) . Micul dejun ok. Per total ok

 740. raportul pret calitate ok, am ales camerele ieftine si aratau la fel ca pozele afisate pe site, curate si destul de spatioase. locuri de parcare in curtea interioara suficiente ca numar

 741. Micul dejun a fost simplu: 2 tipuri de salam, branza, rosii, ardei rosu si oua ochiuri sau omleta simpla, cafea la expresor, apa si sau suc. Am avut acelasi mic dejun in fiecare zi, cu diferenta ca in prima zi mi-au facut o omleta calda (pe loc); a doua zi am gasit-o gata facuta (putin sleita). Altfel, meniu normal (strictul necesar) pentru 3 stele.

 742. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 743. Curatenie perfectă. Locuri de parcare suficiente. Mic dejun foarte bun.

 744. Curatenie, placut in camera, la receptie am primit camere mai departe de restaurantul unde era un eveniment.

 745. Baia mare,parchetul nou in camera, pret relativ ok.

 746. Terasa de afara și balansoarul, singurul lucru unde putea sa și petreacă un copil timpul

 747. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 748. Totul este fabulos. Te simti ca si acasa. Am petrecut cu colegii mei ore minunate in gradina hotelului. Poti imbina utilul cu placutul in cel mai rafinat mod. Atmosfera placuta, personal ospitalier si am descoperit adevarate bunatati culinare. Felicitari !

 749. Totul a fost la superlativ. Mâncarea de la restaurant delicioasă, personalul foarte amabil.

 750. Pregatirea staffului – bravo, un exemplu! Meniul ‘de sezon’ – preparatele cu dovleac👌👌👍

 751. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 752. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 753. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 754. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 755. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 756. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 757. Curat, liniște, elegant, personal amabil, servire ireproșabilă!

 758. Mâncare foarte buna sa trăiască bucătari nimic de spus

 759. – Pensiunea este situata chiar la intrarea in oras la rondul stanga catre OMV. – Camera dotata cu LCD si AC – Pozitia pensiunii – Personalul de la restaurant de pe terasa

 760. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 761. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 762. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 763. Personalul ok, camera drăguță, am stat in clădirea din față ( nu știu cum era cea din spate ) . Micul dejun ok. Per total ok

 764. raportul pret calitate ok, am ales camerele ieftine si aratau la fel ca pozele afisate pe site, curate si destul de spatioase. locuri de parcare in curtea interioara suficiente ca numar

 765. Micul dejun a fost simplu: 2 tipuri de salam, branza, rosii, ardei rosu si oua ochiuri sau omleta simpla, cafea la expresor, apa si sau suc. Am avut acelasi mic dejun in fiecare zi, cu diferenta ca in prima zi mi-au facut o omleta calda (pe loc); a doua zi am gasit-o gata facuta (putin sleita). Altfel, meniu normal (strictul necesar) pentru 3 stele.

 766. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 767. Curatenie perfectă. Locuri de parcare suficiente. Mic dejun foarte bun.

 768. Curatenie, placut in camera, la receptie am primit camere mai departe de restaurantul unde era un eveniment.

 769. Baia mare,parchetul nou in camera, pret relativ ok.

 770. Terasa de afara și balansoarul, singurul lucru unde putea sa și petreacă un copil timpul

 771. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 772. Totul este fabulos. Te simti ca si acasa. Am petrecut cu colegii mei ore minunate in gradina hotelului. Poti imbina utilul cu placutul in cel mai rafinat mod. Atmosfera placuta, personal ospitalier si am descoperit adevarate bunatati culinare. Felicitari !

 773. Totul a fost la superlativ. Mâncarea de la restaurant delicioasă, personalul foarte amabil.

 774. Pregatirea staffului – bravo, un exemplu! Meniul ‘de sezon’ – preparatele cu dovleac👌👌👍

 775. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 776. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 777. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 778. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 779. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 780. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 781. Mâncare foarte buna sa trăiască bucătari nimic de spus

 782. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 783. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 784. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 785. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 786. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 787. Personalul ok, camera drăguță, am stat in clădirea din față ( nu știu cum era cea din spate ) . Micul dejun ok. Per total ok

 788. raportul pret calitate ok, am ales camerele ieftine si aratau la fel ca pozele afisate pe site, curate si destul de spatioase. locuri de parcare in curtea interioara suficiente ca numar

 789. Micul dejun a fost simplu: 2 tipuri de salam, branza, rosii, ardei rosu si oua ochiuri sau omleta simpla, cafea la expresor, apa si sau suc. Am avut acelasi mic dejun in fiecare zi, cu diferenta ca in prima zi mi-au facut o omleta calda (pe loc); a doua zi am gasit-o gata facuta (putin sleita). Altfel, meniu normal (strictul necesar) pentru 3 stele.

 790. Locatia este strategica ; liniste, acces usor spre oriunde,curatenie si promptitudine

 791. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 792. Curatenie perfectă. Locuri de parcare suficiente. Mic dejun foarte bun.

 793. Recomand aceasta pensiune-curatenie, liniste si personal foarte amabil!

 794. Baia mare,parchetul nou in camera, pret relativ ok.

 795. Terasa de afara și balansoarul, singurul lucru unde putea sa și petreacă un copil timpul

 796. Totul este fabulos. Te simti ca si acasa. Am petrecut cu colegii mei ore minunate in gradina hotelului. Poti imbina utilul cu placutul in cel mai rafinat mod. Atmosfera placuta, personal ospitalier si am descoperit adevarate bunatati culinare. Felicitari !

 797. Totul a fost la superlativ. Mâncarea de la restaurant delicioasă, personalul foarte amabil.

 798. Pregatirea staffului – bravo, un exemplu! Meniul ‘de sezon’ – preparatele cu dovleac👌👌👍

 799. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 800. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 801. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 802. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 803. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 804. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 805. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 806. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 807. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 808. Personalul ok, camera drăguță, am stat in clădirea din față ( nu știu cum era cea din spate ) . Micul dejun ok. Per total ok

 809. Micul dejun a fost simplu: 2 tipuri de salam, branza, rosii, ardei rosu si oua ochiuri sau omleta simpla, cafea la expresor, apa si sau suc. Am avut acelasi mic dejun in fiecare zi, cu diferenta ca in prima zi mi-au facut o omleta calda (pe loc); a doua zi am gasit-o gata facuta (putin sleita). Altfel, meniu normal (strictul necesar) pentru 3 stele.

 810. Amabilitatea angajatilor. Aspectul rustic al hotelului.

 811. Locatia este strategica ; liniste, acces usor spre oriunde,curatenie si promptitudine

 812. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 813. Curatenie perfectă. Locuri de parcare suficiente. Mic dejun foarte bun.

 814. Este frumoasa locația și servicii bune raport calitate preț.

 815. Recomand aceasta pensiune-curatenie, liniste si personal foarte amabil!

 816. Baia mare,parchetul nou in camera, pret relativ ok.

 817. Totul este fabulos. Te simti ca si acasa. Am petrecut cu colegii mei ore minunate in gradina hotelului. Poti imbina utilul cu placutul in cel mai rafinat mod. Atmosfera placuta, personal ospitalier si am descoperit adevarate bunatati culinare. Felicitari !

 818. Totul a fost la superlativ. Mâncarea de la restaurant delicioasă, personalul foarte amabil.

 819. Pregatirea staffului – bravo, un exemplu! Meniul ‘de sezon’ – preparatele cu dovleac👌👌👍

 820. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 821. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 822. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 823. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 824. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 825. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 826. Vederea de pe balcon și faptul că terasa era fix lângă cameră. Paturile au fost comfortabile.

 827. Deși proprietatea este situată la stradă, izolarea fonica a fost foarte bună. Camera foarte mare, elegantă, patul mare, confortabil, baia în regulă, cu produse de toaletă. Aerul condiționat funcțional. Micul dejun foarte bun, cu produse specifice bucovinene, care pot fi cumpărate si pentru acasă, de la un magazin de lângă hotel. Destul de aproape, cu mașina, de centrul vechi si de cetate.

 828. Camera spatioasa cu un frumos design sistemul de securizare a usii, baie.

 829. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 830. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 831. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 832. Personalul ok, camera drăguță, am stat in clădirea din față ( nu știu cum era cea din spate ) . Micul dejun ok. Per total ok

 833. raportul pret calitate ok, am ales camerele ieftine si aratau la fel ca pozele afisate pe site, curate si destul de spatioase. locuri de parcare in curtea interioara suficiente ca numar

 834. Micul dejun a fost simplu: 2 tipuri de salam, branza, rosii, ardei rosu si oua ochiuri sau omleta simpla, cafea la expresor, apa si sau suc. Am avut acelasi mic dejun in fiecare zi, cu diferenta ca in prima zi mi-au facut o omleta calda (pe loc); a doua zi am gasit-o gata facuta (putin sleita). Altfel, meniu normal (strictul necesar) pentru 3 stele.

 835. Locatia este strategica ; liniste, acces usor spre oriunde,curatenie si promptitudine

 836. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 837. Curatenie perfectă. Locuri de parcare suficiente. Mic dejun foarte bun.

 838. Este frumoasa locația și servicii bune raport calitate preț.

 839. Recomand aceasta pensiune-curatenie, liniste si personal foarte amabil!

 840. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 841. Micul dejun este foarte bun si locatia este excelenta.

 842. Totul este fabulos. Te simti ca si acasa. Am petrecut cu colegii mei ore minunate in gradina hotelului. Poti imbina utilul cu placutul in cel mai rafinat mod. Atmosfera placuta, personal ospitalier si am descoperit adevarate bunatati culinare. Felicitari !

 843. Totul a fost la superlativ. Mâncarea de la restaurant delicioasă, personalul foarte amabil.

 844. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 845. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 846. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 847. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 848. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 849. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 850. Personalul foarte primitor și una dintre camerele in care am stat a fost foarte, foarte spatioasa si calduroasa. De asemenea, aranjamentul camerei special.

 851. Vederea de pe balcon și faptul că terasa era fix lângă cameră. Paturile au fost comfortabile.

 852. Deși proprietatea este situată la stradă, izolarea fonica a fost foarte bună. Camera foarte mare, elegantă, patul mare, confortabil, baia în regulă, cu produse de toaletă. Aerul condiționat funcțional. Micul dejun foarte bun, cu produse specifice bucovinene, care pot fi cumpărate si pentru acasă, de la un magazin de lângă hotel. Destul de aproape, cu mașina, de centrul vechi si de cetate.

 853. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 854. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 855. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 856. Personalul ok, camera drăguță, am stat in clădirea din față ( nu știu cum era cea din spate ) . Micul dejun ok. Per total ok

 857. Micul dejun a fost simplu: 2 tipuri de salam, branza, rosii, ardei rosu si oua ochiuri sau omleta simpla, cafea la expresor, apa si sau suc. Am avut acelasi mic dejun in fiecare zi, cu diferenta ca in prima zi mi-au facut o omleta calda (pe loc); a doua zi am gasit-o gata facuta (putin sleita). Altfel, meniu normal (strictul necesar) pentru 3 stele.

 858. Amabilitatea angajatilor. Aspectul rustic al hotelului.

 859. Locatia excelenta, aproape de centru. Camera si baia foarte curate.

 860. Locatia este strategica ; liniste, acces usor spre oriunde,curatenie si promptitudine

 861. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 862. Este frumoasa locația și servicii bune raport calitate preț.

 863. Recomand aceasta pensiune-curatenie, liniste si personal foarte amabil!

 864. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 865. Camera curata, placuta si incapatoare, mic dejun exelent!

 866. Foarte curat, personal amabil, restaurant cu staif, atmosfera romantica, mancarea ca la 4 * pe-afara, mai ales platingul. Raport calitate/pret foarte ok.

 867. Micul dejun este foarte bun si locatia este excelenta.

 868. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 869. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 870. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 871. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 872. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 873. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 874. Personalul foarte primitor și una dintre camerele in care am stat a fost foarte, foarte spatioasa si calduroasa. De asemenea, aranjamentul camerei special.

 875. Vederea de pe balcon și faptul că terasa era fix lângă cameră. Paturile au fost comfortabile.

 876. Deși proprietatea este situată la stradă, izolarea fonica a fost foarte bună. Camera foarte mare, elegantă, patul mare, confortabil, baia în regulă, cu produse de toaletă. Aerul condiționat funcțional. Micul dejun foarte bun, cu produse specifice bucovinene, care pot fi cumpărate si pentru acasă, de la un magazin de lângă hotel. Destul de aproape, cu mașina, de centrul vechi si de cetate.

 877. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 878. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 879. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 880. Raport bun calitate/preț, personal foarte amabil, amplasarea excelenta!

 881. Personalul ok, camera drăguță, am stat in clădirea din față ( nu știu cum era cea din spate ) . Micul dejun ok. Per total ok

 882. Micul dejun a fost simplu: 2 tipuri de salam, branza, rosii, ardei rosu si oua ochiuri sau omleta simpla, cafea la expresor, apa si sau suc. Am avut acelasi mic dejun in fiecare zi, cu diferenta ca in prima zi mi-au facut o omleta calda (pe loc); a doua zi am gasit-o gata facuta (putin sleita). Altfel, meniu normal (strictul necesar) pentru 3 stele.

 883. Locatia excelenta, aproape de centru. Camera si baia foarte curate.

 884. Locatia este strategica ; liniste, acces usor spre oriunde,curatenie si promptitudine

 885. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 886. Este frumoasa locația și servicii bune raport calitate preț.

 887. Recomand aceasta pensiune-curatenie, liniste si personal foarte amabil!

 888. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 889. Curățenia imaculata, servirea și generozitatea oamenilor

 890. Camera curata, placuta si incapatoare, mic dejun exelent!

 891. Foarte curat, personal amabil, restaurant cu staif, atmosfera romantica, mancarea ca la 4 * pe-afara, mai ales platingul. Raport calitate/pret foarte ok.

 892. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 893. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 894. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 895. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 896. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 897. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 898. Personalul foarte primitor și una dintre camerele in care am stat a fost foarte, foarte spatioasa si calduroasa. De asemenea, aranjamentul camerei special.

 899. Vederea de pe balcon și faptul că terasa era fix lângă cameră. Paturile au fost comfortabile.

 900. Deși proprietatea este situată la stradă, izolarea fonica a fost foarte bună. Camera foarte mare, elegantă, patul mare, confortabil, baia în regulă, cu produse de toaletă. Aerul condiționat funcțional. Micul dejun foarte bun, cu produse specifice bucovinene, care pot fi cumpărate si pentru acasă, de la un magazin de lângă hotel. Destul de aproape, cu mașina, de centrul vechi si de cetate.

 901. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 902. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 903. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 904. Raport bun calitate/preț, personal foarte amabil, amplasarea excelenta!

 905. Personalul ok, camera drăguță, am stat in clădirea din față ( nu știu cum era cea din spate ) . Micul dejun ok. Per total ok

 906. Micul dejun a fost simplu: 2 tipuri de salam, branza, rosii, ardei rosu si oua ochiuri sau omleta simpla, cafea la expresor, apa si sau suc. Am avut acelasi mic dejun in fiecare zi, cu diferenta ca in prima zi mi-au facut o omleta calda (pe loc); a doua zi am gasit-o gata facuta (putin sleita). Altfel, meniu normal (strictul necesar) pentru 3 stele.

 907. Locatia excelenta, aproape de centru. Camera si baia foarte curate.

 908. Locatia este strategica ; liniste, acces usor spre oriunde,curatenie si promptitudine

 909. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 910. Este frumoasa locația și servicii bune raport calitate preț.

 911. Recomand aceasta pensiune-curatenie, liniste si personal foarte amabil!

 912. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 913. Curățenia imaculata, servirea și generozitatea oamenilor

 914. Camera curata, placuta si incapatoare, mic dejun exelent!

 915. Foarte curat, personal amabil, restaurant cu staif, atmosfera romantica, mancarea ca la 4 * pe-afara, mai ales platingul. Raport calitate/pret foarte ok.

 916. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 917. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 918. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 919. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 920. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 921. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 922. Personalul foarte primitor și una dintre camerele in care am stat a fost foarte, foarte spatioasa si calduroasa. De asemenea, aranjamentul camerei special.

 923. Vederea de pe balcon și faptul că terasa era fix lângă cameră. Paturile au fost comfortabile.

 924. Deși proprietatea este situată la stradă, izolarea fonica a fost foarte bună. Camera foarte mare, elegantă, patul mare, confortabil, baia în regulă, cu produse de toaletă. Aerul condiționat funcțional. Micul dejun foarte bun, cu produse specifice bucovinene, care pot fi cumpărate si pentru acasă, de la un magazin de lângă hotel. Destul de aproape, cu mașina, de centrul vechi si de cetate.

 925. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 926. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 927. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 928. Priveliste frumoasa (am stat la et. 3). Apa calda e fierbinte si vine cu oresiune. Receptionera amabila si priceputa, in cateva minute formalitatile, inclusiv factura, erau rezolvate.

 929. Raport bun calitate/preț, personal foarte amabil, amplasarea excelenta!

 930. Personalul ok, camera drăguță, am stat in clădirea din față ( nu știu cum era cea din spate ) . Micul dejun ok. Per total ok

 931. Locatia excelenta, aproape de centru. Camera si baia foarte curate.

 932. Locatia este strategica ; liniste, acces usor spre oriunde,curatenie si promptitudine

 933. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 934. Este frumoasa locația și servicii bune raport calitate preț.

 935. Recomand aceasta pensiune-curatenie, liniste si personal foarte amabil!

 936. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 937. Curățenia imaculata, servirea și generozitatea oamenilor

 938. Camera curata, placuta si incapatoare, mic dejun exelent!

 939. Foarte curat, personal amabil, restaurant cu staif, atmosfera romantica, mancarea ca la 4 * pe-afara, mai ales platingul. Raport calitate/pret foarte ok.

 940. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 941. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 942. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 943. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 944. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 945. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 946. Personalul foarte primitor și una dintre camerele in care am stat a fost foarte, foarte spatioasa si calduroasa. De asemenea, aranjamentul camerei special.

 947. Vederea de pe balcon și faptul că terasa era fix lângă cameră. Paturile au fost comfortabile.

 948. Deși proprietatea este situată la stradă, izolarea fonica a fost foarte bună. Camera foarte mare, elegantă, patul mare, confortabil, baia în regulă, cu produse de toaletă. Aerul condiționat funcțional. Micul dejun foarte bun, cu produse specifice bucovinene, care pot fi cumpărate si pentru acasă, de la un magazin de lângă hotel. Destul de aproape, cu mașina, de centrul vechi si de cetate.

 949. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 950. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 951. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 952. Liniste , priveliste frumoasa ! Atentie la aceeasi data am fost refuzat (desi initial am primit confirmare ) de la o garsoniera din Piatra Neamt , strada Mihail Sadoveanu si mi s-au luat banii de pe card 305 lei si nu mi-au fost returnati nici acum.

 953. ❤️☀️ #Bucovina nu înseamnă doar un ținut al mănăstirilor. Bucovina este o binecuvântare pentru cei care caută să se refugieze în brațele linistii, departe de agitatia orasului. In comuna Boroaia – sat Moisa (jud. Suceava), am bătut #LaPoartaBucovinei și nu doar că ni s-a răspuns, dar am primit găzduire, prietenie și bucate alese. Recomandam cu drag acest loc de basm. Ne vom întoarce, negresit. ❤️

 954. Micul dejun a fost excelent, totul bio. Privelistea este absolut superba, este locatia ideala atunci cand ai nevoie de liniste si vrei sa te relaxezi.

 955. Curățenia impecabilă, servirea promptă, gazde amabile si discrete, posibilitati multiple de petrecut timpul

 956. personalul, atmosfera, peisajul, camera, paraul din spatele pensiunii

 957. Locația, curățenia, amabilitatea personalului, micul dejun bogat, mâncare diversificată și foarte bună!

 958. APARTAMENT SITUAT INTR-UN COMPLEX NOU CONSTRUIT AMPLASAT LA APROXIMATIV 1 KM DE ORASUL SUCEAVA, MOBILAT CU GUST, DOTAT CU MULTE ELECTROCASNICE ( microunde, filtru de cafea, prajitor de paine, fier de calcat ), CU AER CONDITIONAT,TV LCD IN AMBELE CAMERE. AM DORMIT FOARTE BINE IN PATURILE COMODE. SE OFERA ARTICOLE DE BAIE. PARCARE DISPONIBILA. GAZDA FOARTE AMABILA, MODALITATE DE PRELUARE A CHEILOR FACILA.

 959. Apartamentul este super, exact ca în fotografii… Amplasarea foarte buna, ușor accesibila în toate punctele orasului. Gazda ….foarte primitoare și atenta la nevoile noastre.. și de mare ajutor inclusiv cu recomandarea obiectivelor turistice de vizitat… Ne-am simțit ca acasă! O locație în care vom reveni. Mulțumim Oana pentru pasca și prăjituri…

 960. Locatia este foarte aproape de centrul orasului, intr-o zona linistita, perfecta pentru cei care doresc sa evadeze de agitatia urbana! Pozele reflecta foarte bine realitatea, apartamentul fiind unul foarte cozy, foarte curat si dotat cu tot ceea ce este nevoie! M-am simtit extraordinar si voi reveni cu siguranta! Gazda foarte primitoare si amabila! Recomand cu caldura aceasta locatie! Nu veti regreta!

 961. Felicitări pentru acest concept. Am petrecut 6 zile de relaxare și deconectare totală în hotelul dumneavoastră, ce o să-mi rămână mult timp întipărite în minte. Totul a fost perfect, personalul, mâncarea, curățenia, apa,parcarea…

 962. Totul a fost ok cu evidentierea mai mult decat pozitiva a atitudinii personalului.

 963. Totul a fost bine, mai bine decat de asteptam, cu o mica exceptie.

 964. Este frumoasa locația și servicii bune raport calitate preț.

 965. Recomand aceasta pensiune-curatenie, liniste si personal foarte amabil!

 966. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 967. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 968. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 969. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 970. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 971. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 972. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 973. Un hotel placut. Meniuri exceptionale. Ambianta traditionala deosebita. Preturi destul de mici. Multumesc Sura Getilor

 974. Priveliste frumoasa (am stat la et. 3). Apa calda e fierbinte si vine cu oresiune. Receptionera amabila si priceputa, in cateva minute formalitatile, inclusiv factura, erau rezolvate.

 975. Raport bun calitate/preț, personal foarte amabil, amplasarea excelenta!

 976. Locatia excelenta, aproape de centru. Camera si baia foarte curate.

 977. Locatia este strategica ; liniste, acces usor spre oriunde,curatenie si promptitudine

 978. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 979. Este frumoasa locația și servicii bune raport calitate preț.

 980. Recomand aceasta pensiune-curatenie, liniste si personal foarte amabil!

 981. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 982. Curățenia imaculata, servirea și generozitatea oamenilor

 983. Camera curata, placuta si incapatoare, mic dejun exelent!

 984. Foarte curat, personal amabil, restaurant cu staif, atmosfera romantica, mancarea ca la 4 * pe-afara, mai ales platingul. Raport calitate/pret foarte ok.

 985. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 986. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 987. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 988. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 989. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 990. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 991. Personalul foarte primitor și una dintre camerele in care am stat a fost foarte, foarte spatioasa si calduroasa. De asemenea, aranjamentul camerei special.

 992. Vederea de pe balcon și faptul că terasa era fix lângă cameră. Paturile au fost comfortabile.

 993. Deși proprietatea este situată la stradă, izolarea fonica a fost foarte bună. Camera foarte mare, elegantă, patul mare, confortabil, baia în regulă, cu produse de toaletă. Aerul condiționat funcțional. Micul dejun foarte bun, cu produse specifice bucovinene, care pot fi cumpărate si pentru acasă, de la un magazin de lângă hotel. Destul de aproape, cu mașina, de centrul vechi si de cetate.

 994. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 995. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 996. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 997. Curățenia impecabilă, servirea promptă, gazde amabile si discrete, posibilitati multiple de petrecut timpul

 998. personalul, atmosfera, peisajul, camera, paraul din spatele pensiunii

 999. Locația, curățenia, amabilitatea personalului, micul dejun bogat, mâncare diversificată și foarte bună!

 1000. Liniste , priveliste frumoasa ! Atentie la aceeasi data am fost refuzat (desi initial am primit confirmare ) de la o garsoniera din Piatra Neamt , strada Mihail Sadoveanu si mi s-au luat banii de pe card 305 lei si nu mi-au fost returnati nici acum.

 1001. ❤️☀️ #Bucovina nu înseamnă doar un ținut al mănăstirilor. Bucovina este o binecuvântare pentru cei care caută să se refugieze în brațele linistii, departe de agitatia orasului. In comuna Boroaia – sat Moisa (jud. Suceava), am bătut #LaPoartaBucovinei și nu doar că ni s-a răspuns, dar am primit găzduire, prietenie și bucate alese. Recomandam cu drag acest loc de basm. Ne vom întoarce, negresit. ❤️

 1002. Micul dejun a fost excelent, totul bio. Privelistea este absolut superba, este locatia ideala atunci cand ai nevoie de liniste si vrei sa te relaxezi.

 1003. APARTAMENT SITUAT INTR-UN COMPLEX NOU CONSTRUIT AMPLASAT LA APROXIMATIV 1 KM DE ORASUL SUCEAVA, MOBILAT CU GUST, DOTAT CU MULTE ELECTROCASNICE ( microunde, filtru de cafea, prajitor de paine, fier de calcat ), CU AER CONDITIONAT,TV LCD IN AMBELE CAMERE. AM DORMIT FOARTE BINE IN PATURILE COMODE. SE OFERA ARTICOLE DE BAIE. PARCARE DISPONIBILA. GAZDA FOARTE AMABILA, MODALITATE DE PRELUARE A CHEILOR FACILA.

 1004. Apartamentul este super, exact ca în fotografii… Amplasarea foarte buna, ușor accesibila în toate punctele orasului. Gazda ….foarte primitoare și atenta la nevoile noastre.. și de mare ajutor inclusiv cu recomandarea obiectivelor turistice de vizitat… Ne-am simțit ca acasă! O locație în care vom reveni. Mulțumim Oana pentru pasca și prăjituri…

 1005. Locatia este foarte aproape de centrul orasului, intr-o zona linistita, perfecta pentru cei care doresc sa evadeze de agitatia urbana! Pozele reflecta foarte bine realitatea, apartamentul fiind unul foarte cozy, foarte curat si dotat cu tot ceea ce este nevoie! M-am simtit extraordinar si voi reveni cu siguranta! Gazda foarte primitoare si amabila! Recomand cu caldura aceasta locatie! Nu veti regreta!

 1006. Mi a placut foarte mult camera si balconul foarte mare in care servweam cafeaua si masa cind ramineam la camera din cauza ploi.atit doamna dana cit si domnul….italianul a fost mereu linga noi iar cel mai mare stapin al casei linda cind soseam din drumetii anunta stapinul de unde era pentru a ne deschide poarta iar el sa fie dus la locul lui pentru a nu ne deraja.VOM Reveni in acest loc

 1007. Ne-am simtit ca acasa. Oameni calzi, primitori. Vom reveni.

 1008. Ne-am simtit de parca am fi intr-o vizita ta prieteni! Mancarea italiana (pastele) a fost superba, dar va recomand sa luati legatura cu Casa Bialy inainte sejurului si sa faceti comanda de mancare din timp, ca sa fie cumparate toate ingridientele.

 1009. Este frumoasa locația și servicii bune raport calitate preț.

 1010. Recomand aceasta pensiune-curatenie, liniste si personal foarte amabil!

 1011. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 1012. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 1013. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 1014. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 1015. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 1016. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 1017. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 1018. Mâncare foarte buna sa trăiască bucătari nimic de spus

 1019. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 1020. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 1021. Liniste , priveliste frumoasa ! Atentie la aceeasi data am fost refuzat (desi initial am primit confirmare ) de la o garsoniera din Piatra Neamt , strada Mihail Sadoveanu si mi s-au luat banii de pe card 305 lei si nu mi-au fost returnati nici acum.

 1022. ❤️☀️ #Bucovina nu înseamnă doar un ținut al mănăstirilor. Bucovina este o binecuvântare pentru cei care caută să se refugieze în brațele linistii, departe de agitatia orasului. In comuna Boroaia – sat Moisa (jud. Suceava), am bătut #LaPoartaBucovinei și nu doar că ni s-a răspuns, dar am primit găzduire, prietenie și bucate alese. Recomandam cu drag acest loc de basm. Ne vom întoarce, negresit. ❤️

 1023. Micul dejun a fost excelent, totul bio. Privelistea este absolut superba, este locatia ideala atunci cand ai nevoie de liniste si vrei sa te relaxezi.

 1024. Curățenia impecabilă, servirea promptă, gazde amabile si discrete, posibilitati multiple de petrecut timpul

 1025. personalul, atmosfera, peisajul, camera, paraul din spatele pensiunii

 1026. Locația, curățenia, amabilitatea personalului, micul dejun bogat, mâncare diversificată și foarte bună!

 1027. APARTAMENT SITUAT INTR-UN COMPLEX NOU CONSTRUIT AMPLASAT LA APROXIMATIV 1 KM DE ORASUL SUCEAVA, MOBILAT CU GUST, DOTAT CU MULTE ELECTROCASNICE ( microunde, filtru de cafea, prajitor de paine, fier de calcat ), CU AER CONDITIONAT,TV LCD IN AMBELE CAMERE. AM DORMIT FOARTE BINE IN PATURILE COMODE. SE OFERA ARTICOLE DE BAIE. PARCARE DISPONIBILA. GAZDA FOARTE AMABILA, MODALITATE DE PRELUARE A CHEILOR FACILA.

 1028. Apartamentul este super, exact ca în fotografii… Amplasarea foarte buna, ușor accesibila în toate punctele orasului. Gazda ….foarte primitoare și atenta la nevoile noastre.. și de mare ajutor inclusiv cu recomandarea obiectivelor turistice de vizitat… Ne-am simțit ca acasă! O locație în care vom reveni. Mulțumim Oana pentru pasca și prăjituri…

 1029. Locatia este foarte aproape de centrul orasului, intr-o zona linistita, perfecta pentru cei care doresc sa evadeze de agitatia urbana! Pozele reflecta foarte bine realitatea, apartamentul fiind unul foarte cozy, foarte curat si dotat cu tot ceea ce este nevoie! M-am simtit extraordinar si voi reveni cu siguranta! Gazda foarte primitoare si amabila! Recomand cu caldura aceasta locatie! Nu veti regreta!

 1030. Este frumoasa locația și servicii bune raport calitate preț.

 1031. Recomand aceasta pensiune-curatenie, liniste si personal foarte amabil!

 1032. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 1033. Mi a placut foarte mult camera si balconul foarte mare in care servweam cafeaua si masa cind ramineam la camera din cauza ploi.atit doamna dana cit si domnul….italianul a fost mereu linga noi iar cel mai mare stapin al casei linda cind soseam din drumetii anunta stapinul de unde era pentru a ne deschide poarta iar el sa fie dus la locul lui pentru a nu ne deraja.VOM Reveni in acest loc

 1034. Ne-am simtit ca acasa. Oameni calzi, primitori. Vom reveni.

 1035. Ne-am simtit de parca am fi intr-o vizita ta prieteni! Mancarea italiana (pastele) a fost superba, dar va recomand sa luati legatura cu Casa Bialy inainte sejurului si sa faceti comanda de mancare din timp, ca sa fie cumparate toate ingridientele.

 1036. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 1037. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 1038. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 1039. Mâncare foarte buna sa trăiască bucătari nimic de spus

 1040. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 1041. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 1042. Mi-a placut patul cu salteaua si asternutul, precum si prosoapele. Camera a fost OK. Mancarea de la restaurant a fost buna.

 1043. Personal amabil, profesionist si inclinat spre client. Bravo! Felicitari!

 1044. Un hotel placut. Meniuri exceptionale. Ambianta traditionala deosebita. Preturi destul de mici. Multumesc Sura Getilor

 1045. Locatia excelenta, aproape de centru. Camera si baia foarte curate.

 1046. Locatia este strategica ; liniste, acces usor spre oriunde,curatenie si promptitudine

 1047. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 1048. Este frumoasa locația și servicii bune raport calitate preț.

 1049. Recomand aceasta pensiune-curatenie, liniste si personal foarte amabil!

 1050. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 1051. Curățenia imaculata, servirea și generozitatea oamenilor

 1052. Camera curata, placuta si incapatoare, mic dejun exelent!

 1053. Foarte curat, personal amabil, restaurant cu staif, atmosfera romantica, mancarea ca la 4 * pe-afara, mai ales platingul. Raport calitate/pret foarte ok.

 1054. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 1055. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 1056. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 1057. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 1058. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 1059. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 1060. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 1061. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 1062. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 1063. Mi-a placut patul cu salteaua si asternutul, precum si prosoapele. Camera a fost OK. Mancarea de la restaurant a fost buna.

 1064. Personal amabil, profesionist si inclinat spre client. Bravo! Felicitari!

 1065. Un hotel placut. Meniuri exceptionale. Ambianta traditionala deosebita. Preturi destul de mici. Multumesc Sura Getilor

 1066. Locatia excelenta, aproape de centru. Camera si baia foarte curate.

 1067. Locatia este strategica ; liniste, acces usor spre oriunde,curatenie si promptitudine

 1068. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 1069. Este frumoasa locația și servicii bune raport calitate preț.

 1070. Recomand aceasta pensiune-curatenie, liniste si personal foarte amabil!

 1071. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 1072. Hotel modern, decorat cu stil și bun gust. Curatenie exemplara și personal extrem de amabil. Camera mare cu pat foarte confortabil.

 1073. Curățenia imaculata, servirea și generozitatea oamenilor

 1074. Camera curata, placuta si incapatoare, mic dejun exelent!

 1075. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 1076. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 1077. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 1078. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 1079. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 1080. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 1081. Foarte pe scurt, camera din toate punctele de vedere, linistea si amabilitatea personalului.

 1082. Personalul foarte primitor și una dintre camerele in care am stat a fost foarte, foarte spatioasa si calduroasa. De asemenea, aranjamentul camerei special.

 1083. Vederea de pe balcon și faptul că terasa era fix lângă cameră. Paturile au fost comfortabile.

 1084. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 1085. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 1086. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 1087. Mi-a placut patul cu salteaua si asternutul, precum si prosoapele. Camera a fost OK. Mancarea de la restaurant a fost buna.

 1088. Personal amabil, profesionist si inclinat spre client. Bravo! Felicitari!

 1089. Un hotel placut. Meniuri exceptionale. Ambianta traditionala deosebita. Preturi destul de mici. Multumesc Sura Getilor

 1090. Locatia excelenta, aproape de centru. Camera si baia foarte curate.

 1091. Locatia este strategica ; liniste, acces usor spre oriunde,curatenie si promptitudine

 1092. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 1093. Este frumoasa locația și servicii bune raport calitate preț.

 1094. Recomand aceasta pensiune-curatenie, liniste si personal foarte amabil!

 1095. Raport calitate preț foarte bun. Curățenie în cameră.

 1096. Hotel modern, decorat cu stil și bun gust. Curatenie exemplara și personal extrem de amabil. Camera mare cu pat foarte confortabil.

 1097. Curățenia imaculata, servirea și generozitatea oamenilor

 1098. Camera curata, placuta si incapatoare, mic dejun exelent!

 1099. Proprietatea este facuta cu bun gust.Camere spatioase,bucatarie dotata cu absolut tot ce este necesar,livingul spatios si modern…etc.Locatia este amplasata langa oras,ceea ce mie mi-a convenit,se ajunge foarte usor in oras.Parcare in curte,balcon,liniste deplina,gratar in curte amenajat foarte frumos,leagan…verdeata cat cuprinde. Proprietarul este o persoana deosebita (punctual si operativ). Revin de cate ori am ocazia cu drag.Pot spune ca ma simt exact ca acasa.Recomand!

 1100. Curatenie, liniste, locatie superba! Gazda – de nota 10. O sa revenim cu mare drag!

 1101. Modern , mobilat cu bun gust Mi-a placut ca in fiecare zi gaseam o sticla de apa in camera Foarte curat Mic dejun delicios Gazda prietenoasa

 1102. Am stat doua nopti. Personalul, curatenia ,accesul la proprietate, proprietatea , proprietarii…totul de nota 10.

 1103. Camerele sunt curate și îngrijite, iar cea mai plăcută surpriza a fost gradina din spate.

 1104. Camera a fost spatioasa, la fel si baia, cu cada. Chiar daca noi nu am folosit, ne-a placut gradina din spate si facilitatile pentru gratar Gazda primitoare. Facilitati de masa, foarte aproape, daca nu mai doreai seara sa mergi in centrul orasului.

 1105. Foarte pe scurt, camera din toate punctele de vedere, linistea si amabilitatea personalului.

 1106. Personalul foarte primitor și una dintre camerele in care am stat a fost foarte, foarte spatioasa si calduroasa. De asemenea, aranjamentul camerei special.

 1107. Vederea de pe balcon și faptul că terasa era fix lângă cameră. Paturile au fost comfortabile.

 1108. A fos f confortabilă camera si baia foarte frumos modernizată.

 1109. Curat, linistit, paturi confortabile. Raport calitate pret foarte bun.

 1110. Hotelul are o foarte buna pozitie centrala, camerele sunt foarte curate, mobilierul este nou, modern, confortabil. Personal amabil si primitor. Restaurantul hotelului ofera un meniu diversificat, la preturi corecte. Feluri de mâncare savuroase, foarte bine pregatite.

 1111. Mâncare foarte buna sa trăiască bucătari nimic de spus

 1112. Bucătăria super bună,raport calitate preț foarte bun Personalul destul de bine pregătit Iar la ceea ce privește camera ,a fost aproape totul bine.

 1113. Camera confortabilă, restaurant gustos, personal excelent. Am stat o noapte cu soţia, ne-a plăcut pensiunea, cu siguranţă am reveni. Meniu creativ, cu informaţii despre istoria şi locuri de vizitat în Fălticeni.

 1114. Mi-a placut patul cu salteaua si asternutul, precum si prosoapele. Camera a fost OK. Mancarea de la restaurant a fost buna.

 1115. Personal amabil, profesionist si inclinat spre client. Bravo! Felicitari!

 1116. Un hotel placut. Meniuri exceptionale. Ambianta traditionala deosebita. Preturi destul de mici. Multumesc Sura Getilor

 1117. Locatia excelenta, aproape de centru. Camera si baia foarte curate.

 1118. Locatia este strategica ; liniste, acces usor spre oriunde,curatenie si promptitudine

 1119. 1.Personalul amabil; 2 Camerele spatioase si curate; 3. Personalul amabil 4. Pianul si pianistul lui !!!!

 1120. Este frumoasa locația și servicii bune raport calitate preț.