Cazare in Covasna 4 persoane

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Covasna fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Covasna recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Covasna – Romania

ÔśůÔśůÔśůÔśů Hotel Caprioara

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ÔśůÔśůÔśůÔśů Hotel Clermont

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Pensiunea Granada

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Dobra Haz

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Apartman Lux Covasna

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

ApartmanNo1

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Covasna am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Covasna bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Norman si Toma Murafa din Delureni, jud. Valcea recomanda unul dintre locurile de cazare in Covasna prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Norman si Toma Murafa din Delureni, jud. ValceaCazare in Covasna 4 persoane)

 • Tudor si Diana Dobrogeanu din Crucea de Sus, jud. Vrancea recomanda unul dintre locurile de cazare in Covasna prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Covasna, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Tudor si Diana Dobrogeanu din Crucea de Sus, jud. Vrancea –┬áCazare in Covasna 4 persoane)

 • Antim si Ivona Hertza din Serbanesti, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in Covasna prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Antim si Ivona Hertza din Serbanesti, jud. Olt –┬áCazare in Covasna 4 persoane)

 • Laz─âr si Matilda Florescu din Lupoita, jud. Gorj recomanda unul dintre locurile de cazare in Covasna prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Covasna!

  (Laz─âr si Matilda Florescu din Lupoita, jud. Gorj –┬áCazare in Covasna 4 persoane)

 • Relu si Stelu╚Ťa Hurmuzescu din Gardinesti, jud. Arges recomanda unul dintre locurile de cazare in Covasna prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Covasna, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Relu si Stelu╚Ťa Hurmuzescu din Gardinesti, jud. Arges –┬áCazare in Covasna 4 persoane)

 • Fabiana si Cristian Loghin din Listeava, jud. Dolj recomanda unul dintre locurile de cazare in Covasna prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Covasna.

  (Fabiana si Cristian Loghin din Listeava, jud. Dolj –┬áCazare in Covasna 4 persoane)

 1. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 2. Personal amabil, produse de igiena completate zilnic, prosoape schimbate, cur─â╚Ťenie, acces liber la toate facilit─â╚Ťile Spa. Micul dejun neschimbat toate zilele dar cuprindea toate felurile de m├óncare ce se consum─â diminea╚Ťa. Per total daca ar fi s─â dau stele acestea ar fi in jur de 4,5. Sta╚Ťiunea lini╚Ötit─â, aer curat, p├órtie de ski activ─â dar f─âr─â un strat de z─âpad─â consistent. Nu e o p├órtie aglomerat─â si atunci c├ónd ninge e o alternativ─â la partiile de ski aglomerate din Bra╚Öov ╚Öi Valea Prahovei. Recomand c─âlduros!

 3. A fost foarte curat , camera ├«nc─âlzit─â corespunz─âtor , meniul de pr├ónz foarte bun . La fel ╚Öi micul dejun ! Dorim sa revenim ├«mpreuna cu alte doua familii ├«ns─â ma tem sa nu fim din nou dezam─âgi╚Ťi de preparatele de la cina …. Mare discordanta ├«ntre micul dejun , pr├ónz ╚Öi cina … Nu ├«n╚Ťeleg de ce … Seara ave╚Ťi un alt buc─âtar ???? De ce nu a respectat gramajul ????

 4. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 5. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 6. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 7. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 8. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 9. Camera spatioasa de 30 m , curatenia, privelistea superba! Mic dejun gustos si variat in regim bufet suedez, mancare buna, la preturi rezonabile – am mancat doar la acest hotel! Piscina cu apa taman buna, sauna uscata si salina ne-au bucurat. Speram sa revenim in acest hotel alaturi de restul familiei si prietenilor.

 10. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 11. Dot─ârile au fost la ├«n─âl╚Ťime. Personal serviabil. Amplasare excelenta. M├óncare bun─â. Biblie ortodox─â ├«n camere. Minunat!

 12. Camere mari, curate, personal foarte placut. Loc de joaca mare pentru copii.

 13. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 14. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 15. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 16. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 17. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 18. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 19. Totul a fost la superlativ. Curat, foarte cald,gazdele foarte primitoare,niste oameni extraordinari. Ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu caldura aceasta locatie.Nota 10.

 20. O locatie de exceptie. Vila este foarte curata si ingrijita, iar gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare. Am fost cazati iarna, iar caldura din cabana a fost super ok, facilitatile la fel. Pana la partia de ski se ajunge cu masina in maxim 3 minute. Recomandam cu incredere !

 21. Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada de-a lungul intregului sejur. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Va recomandam cu mare drag. Ramona, Brașov.

 22. Totul a fost conform descrierilor, oameni seriosi si ajutatori.

 23. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, cadru natural deosebit.

 24. Mi-a plăcut camera, cu terasă, baia mare, faptul că există în cameră un frigider mic, un dulap.

 25. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 26. Personal amabil, produse de igiena completate zilnic, prosoape schimbate, cur─â╚Ťenie, acces liber la toate facilit─â╚Ťile Spa. Micul dejun neschimbat toate zilele dar cuprindea toate felurile de m├óncare ce se consum─â diminea╚Ťa. Per total daca ar fi s─â dau stele acestea ar fi in jur de 4,5. Sta╚Ťiunea lini╚Ötit─â, aer curat, p├órtie de ski activ─â dar f─âr─â un strat de z─âpad─â consistent. Nu e o p├órtie aglomerat─â si atunci c├ónd ninge e o alternativ─â la partiile de ski aglomerate din Bra╚Öov ╚Öi Valea Prahovei. Recomand c─âlduros!

 27. A fost foarte curat , camera ├«nc─âlzit─â corespunz─âtor , meniul de pr├ónz foarte bun . La fel ╚Öi micul dejun ! Dorim sa revenim ├«mpreuna cu alte doua familii ├«ns─â ma tem sa nu fim din nou dezam─âgi╚Ťi de preparatele de la cina …. Mare discordanta ├«ntre micul dejun , pr├ónz ╚Öi cina … Nu ├«n╚Ťeleg de ce … Seara ave╚Ťi un alt buc─âtar ???? De ce nu a respectat gramajul ????

 28. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 29. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 30. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 31. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 32. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 33. Camera spatioasa de 30 m , curatenia, privelistea superba! Mic dejun gustos si variat in regim bufet suedez, mancare buna, la preturi rezonabile – am mancat doar la acest hotel! Piscina cu apa taman buna, sauna uscata si salina ne-au bucurat. Speram sa revenim in acest hotel alaturi de restul familiei si prietenilor.

 34. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 35. Dot─ârile au fost la ├«n─âl╚Ťime. Personal serviabil. Amplasare excelenta. M├óncare bun─â. Biblie ortodox─â ├«n camere. Minunat!

 36. Camere mari, curate, personal foarte placut. Loc de joaca mare pentru copii.

 37. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 38. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 39. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 40. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 41. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 42. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 43. Totul a fost la superlativ. Curat, foarte cald,gazdele foarte primitoare,niste oameni extraordinari. Ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu caldura aceasta locatie.Nota 10.

 44. O locatie de exceptie. Vila este foarte curata si ingrijita, iar gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare. Am fost cazati iarna, iar caldura din cabana a fost super ok, facilitatile la fel. Pana la partia de ski se ajunge cu masina in maxim 3 minute. Recomandam cu incredere !

 45. Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada de-a lungul intregului sejur. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Va recomandam cu mare drag. Ramona, Brașov.

 46. Totul a fost conform descrierilor, oameni seriosi si ajutatori.

 47. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, cadru natural deosebit.

 48. Mi-a plăcut camera, cu terasă, baia mare, faptul că există în cameră un frigider mic, un dulap.

 49. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 50. Personal amabil, produse de igiena completate zilnic, prosoape schimbate, cur─â╚Ťenie, acces liber la toate facilit─â╚Ťile Spa. Micul dejun neschimbat toate zilele dar cuprindea toate felurile de m├óncare ce se consum─â diminea╚Ťa. Per total daca ar fi s─â dau stele acestea ar fi in jur de 4,5. Sta╚Ťiunea lini╚Ötit─â, aer curat, p├órtie de ski activ─â dar f─âr─â un strat de z─âpad─â consistent. Nu e o p├órtie aglomerat─â si atunci c├ónd ninge e o alternativ─â la partiile de ski aglomerate din Bra╚Öov ╚Öi Valea Prahovei. Recomand c─âlduros!

 51. A fost foarte curat , camera ├«nc─âlzit─â corespunz─âtor , meniul de pr├ónz foarte bun . La fel ╚Öi micul dejun ! Dorim sa revenim ├«mpreuna cu alte doua familii ├«ns─â ma tem sa nu fim din nou dezam─âgi╚Ťi de preparatele de la cina …. Mare discordanta ├«ntre micul dejun , pr├ónz ╚Öi cina … Nu ├«n╚Ťeleg de ce … Seara ave╚Ťi un alt buc─âtar ???? De ce nu a respectat gramajul ????

 52. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 53. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 54. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 55. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 56. Dot─ârile au fost la ├«n─âl╚Ťime. Personal serviabil. Amplasare excelenta. M├óncare bun─â. Biblie ortodox─â ├«n camere. Minunat!

 57. Camere mari, curate, personal foarte placut. Loc de joaca mare pentru copii.

 58. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 59. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 60. Camera spatioasa de 30 m , curatenia, privelistea superba! Mic dejun gustos si variat in regim bufet suedez, mancare buna, la preturi rezonabile – am mancat doar la acest hotel! Piscina cu apa taman buna, sauna uscata si salina ne-au bucurat. Speram sa revenim in acest hotel alaturi de restul familiei si prietenilor.

 61. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 62. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 63. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 64. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 65. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 66. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 67. Totul a fost la superlativ. Curat, foarte cald,gazdele foarte primitoare,niste oameni extraordinari. Ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu caldura aceasta locatie.Nota 10.

 68. O locatie de exceptie. Vila este foarte curata si ingrijita, iar gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare. Am fost cazati iarna, iar caldura din cabana a fost super ok, facilitatile la fel. Pana la partia de ski se ajunge cu masina in maxim 3 minute. Recomandam cu incredere !

 69. Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada de-a lungul intregului sejur. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Va recomandam cu mare drag. Ramona, Brașov.

 70. Totul a fost conform descrierilor, oameni seriosi si ajutatori.

 71. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, cadru natural deosebit.

 72. Mi-a plăcut camera, cu terasă, baia mare, faptul că există în cameră un frigider mic, un dulap.

 73. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 74. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 75. Camera spatioasa de 30 m , curatenia, privelistea superba! Mic dejun gustos si variat in regim bufet suedez, mancare buna, la preturi rezonabile – am mancat doar la acest hotel! Piscina cu apa taman buna, sauna uscata si salina ne-au bucurat. Speram sa revenim in acest hotel alaturi de restul familiei si prietenilor.

 76. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 77. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 78. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 79. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 80. Dot─ârile au fost la ├«n─âl╚Ťime. Personal serviabil. Amplasare excelenta. M├óncare bun─â. Biblie ortodox─â ├«n camere. Minunat!

 81. Camere mari, curate, personal foarte placut. Loc de joaca mare pentru copii.

 82. Amplasarea hotelului ├«n centrul sta╚Ťiunii. Curatenia din camera si hotel, micul dejun. La piscin─â primeam de fiecare dat─â prosoape.

 83. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 84. Personal amabil, produse de igiena completate zilnic, prosoape schimbate, cur─â╚Ťenie, acces liber la toate facilit─â╚Ťile Spa. Micul dejun neschimbat toate zilele dar cuprindea toate felurile de m├óncare ce se consum─â diminea╚Ťa. Per total daca ar fi s─â dau stele acestea ar fi in jur de 4,5. Sta╚Ťiunea lini╚Ötit─â, aer curat, p├órtie de ski activ─â dar f─âr─â un strat de z─âpad─â consistent. Nu e o p├órtie aglomerat─â si atunci c├ónd ninge e o alternativ─â la partiile de ski aglomerate din Bra╚Öov ╚Öi Valea Prahovei. Recomand c─âlduros!

 85. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 86. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 87. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 88. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 89. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 90. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 91. Totul a fost la superlativ. Curat, foarte cald,gazdele foarte primitoare,niste oameni extraordinari. Ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu caldura aceasta locatie.Nota 10.

 92. O locatie de exceptie. Vila este foarte curata si ingrijita, iar gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare. Am fost cazati iarna, iar caldura din cabana a fost super ok, facilitatile la fel. Pana la partia de ski se ajunge cu masina in maxim 3 minute. Recomandam cu incredere !

 93. Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada de-a lungul intregului sejur. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Va recomandam cu mare drag. Ramona, Brașov.

 94. Totul a fost conform descrierilor, oameni seriosi si ajutatori.

 95. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, cadru natural deosebit.

 96. Mi-a plăcut camera, cu terasă, baia mare, faptul că există în cameră un frigider mic, un dulap.

 97. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 98. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 99. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 100. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 101. Dot─ârile au fost la ├«n─âl╚Ťime. Personal serviabil. Amplasare excelenta. M├óncare bun─â. Biblie ortodox─â ├«n camere. Minunat!

 102. Camere mari, curate, personal foarte placut. Loc de joaca mare pentru copii.

 103. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 104. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 105. Camera spatioasa de 30 m , curatenia, privelistea superba! Mic dejun gustos si variat in regim bufet suedez, mancare buna, la preturi rezonabile – am mancat doar la acest hotel! Piscina cu apa taman buna, sauna uscata si salina ne-au bucurat. Speram sa revenim in acest hotel alaturi de restul familiei si prietenilor.

 106. Amplasarea hotelului ├«n centrul sta╚Ťiunii. Curatenia din camera si hotel, micul dejun. La piscin─â primeam de fiecare dat─â prosoape.

 107. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 108. Personal amabil, produse de igiena completate zilnic, prosoape schimbate, cur─â╚Ťenie, acces liber la toate facilit─â╚Ťile Spa. Micul dejun neschimbat toate zilele dar cuprindea toate felurile de m├óncare ce se consum─â diminea╚Ťa. Per total daca ar fi s─â dau stele acestea ar fi in jur de 4,5. Sta╚Ťiunea lini╚Ötit─â, aer curat, p├órtie de ski activ─â dar f─âr─â un strat de z─âpad─â consistent. Nu e o p├órtie aglomerat─â si atunci c├ónd ninge e o alternativ─â la partiile de ski aglomerate din Bra╚Öov ╚Öi Valea Prahovei. Recomand c─âlduros!

 109. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 110. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 111. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 112. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 113. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 114. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 115. Totul a fost la superlativ. Curat, foarte cald,gazdele foarte primitoare,niste oameni extraordinari. Ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu caldura aceasta locatie.Nota 10.

 116. O locatie de exceptie. Vila este foarte curata si ingrijita, iar gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare. Am fost cazati iarna, iar caldura din cabana a fost super ok, facilitatile la fel. Pana la partia de ski se ajunge cu masina in maxim 3 minute. Recomandam cu incredere !

 117. Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada de-a lungul intregului sejur. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Va recomandam cu mare drag. Ramona, Brașov.

 118. Totul a fost conform descrierilor, oameni seriosi si ajutatori.

 119. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, cadru natural deosebit.

 120. Mi-a plăcut camera, cu terasă, baia mare, faptul că există în cameră un frigider mic, un dulap.

 121. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 122. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 123. Camera spatioasa de 30 m , curatenia, privelistea superba! Mic dejun gustos si variat in regim bufet suedez, mancare buna, la preturi rezonabile – am mancat doar la acest hotel! Piscina cu apa taman buna, sauna uscata si salina ne-au bucurat. Speram sa revenim in acest hotel alaturi de restul familiei si prietenilor.

 124. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 125. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 126. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 127. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 128. Dot─ârile au fost la ├«n─âl╚Ťime. Personal serviabil. Amplasare excelenta. M├óncare bun─â. Biblie ortodox─â ├«n camere. Minunat!

 129. Camere mari, curate, personal foarte placut. Loc de joaca mare pentru copii.

 130. Amplasarea hotelului ├«n centrul sta╚Ťiunii. Curatenia din camera si hotel, micul dejun. La piscin─â primeam de fiecare dat─â prosoape.

 131. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 132. Personal amabil, produse de igiena completate zilnic, prosoape schimbate, cur─â╚Ťenie, acces liber la toate facilit─â╚Ťile Spa. Micul dejun neschimbat toate zilele dar cuprindea toate felurile de m├óncare ce se consum─â diminea╚Ťa. Per total daca ar fi s─â dau stele acestea ar fi in jur de 4,5. Sta╚Ťiunea lini╚Ötit─â, aer curat, p├órtie de ski activ─â dar f─âr─â un strat de z─âpad─â consistent. Nu e o p├órtie aglomerat─â si atunci c├ónd ninge e o alternativ─â la partiile de ski aglomerate din Bra╚Öov ╚Öi Valea Prahovei. Recomand c─âlduros!

 133. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 134. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 135. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 136. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 137. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 138. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 139. Totul a fost la superlativ. Curat, foarte cald,gazdele foarte primitoare,niste oameni extraordinari. Ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu caldura aceasta locatie.Nota 10.

 140. O locatie de exceptie. Vila este foarte curata si ingrijita, iar gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare. Am fost cazati iarna, iar caldura din cabana a fost super ok, facilitatile la fel. Pana la partia de ski se ajunge cu masina in maxim 3 minute. Recomandam cu incredere !

 141. Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada de-a lungul intregului sejur. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Va recomandam cu mare drag. Ramona, Brașov.

 142. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 143. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 144. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 145. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 146. Dot─ârile au fost la ├«n─âl╚Ťime. Personal serviabil. Amplasare excelenta. M├óncare bun─â. Biblie ortodox─â ├«n camere. Minunat!

 147. Camere mari, curate, personal foarte placut. Loc de joaca mare pentru copii.

 148. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 149. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 150. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 151. Amplasarea hotelului ├«n centrul sta╚Ťiunii. Curatenia din camera si hotel, micul dejun. La piscin─â primeam de fiecare dat─â prosoape.

 152. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 153. Personal amabil, produse de igiena completate zilnic, prosoape schimbate, cur─â╚Ťenie, acces liber la toate facilit─â╚Ťile Spa. Micul dejun neschimbat toate zilele dar cuprindea toate felurile de m├óncare ce se consum─â diminea╚Ťa. Per total daca ar fi s─â dau stele acestea ar fi in jur de 4,5. Sta╚Ťiunea lini╚Ötit─â, aer curat, p├órtie de ski activ─â dar f─âr─â un strat de z─âpad─â consistent. Nu e o p├órtie aglomerat─â si atunci c├ónd ninge e o alternativ─â la partiile de ski aglomerate din Bra╚Öov ╚Öi Valea Prahovei. Recomand c─âlduros!

 154. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 155. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 156. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 157. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 158. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 159. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 160. Totul a fost la superlativ. Curat, foarte cald,gazdele foarte primitoare,niste oameni extraordinari. Ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu caldura aceasta locatie.Nota 10.

 161. O locatie de exceptie. Vila este foarte curata si ingrijita, iar gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare. Am fost cazati iarna, iar caldura din cabana a fost super ok, facilitatile la fel. Pana la partia de ski se ajunge cu masina in maxim 3 minute. Recomandam cu incredere !

 162. Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada de-a lungul intregului sejur. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Va recomandam cu mare drag. Ramona, Brașov.

 163. Camera a fost foarte comfortabila, masa foarte bogata si diversa, iar masajul si sauna foarte ok!

 164. Toate informa╚Ťiile necesare le g─âse╚Öti ├«n camer─â. Totul este foarte bine organizat, cu mult bun gust, buc─ât─ârie foarte bun─â, servirea super.

 165. Dot─ârile au fost la ├«n─âl╚Ťime. Personal serviabil. Amplasare excelenta. M├óncare bun─â. Biblie ortodox─â ├«n camere. Minunat!

 166. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 167. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 168. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 169. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 170. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 171. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 172. Amplasarea hotelului ├«n centrul sta╚Ťiunii. Curatenia din camera si hotel, micul dejun. La piscin─â primeam de fiecare dat─â prosoape.

 173. Totul a fost peste asteptari si cu siguranta vom reveni.

 174. Personal amabil, produse de igiena completate zilnic, prosoape schimbate, cur─â╚Ťenie, acces liber la toate facilit─â╚Ťile Spa. Micul dejun neschimbat toate zilele dar cuprindea toate felurile de m├óncare ce se consum─â diminea╚Ťa. Per total daca ar fi s─â dau stele acestea ar fi in jur de 4,5. Sta╚Ťiunea lini╚Ötit─â, aer curat, p├órtie de ski activ─â dar f─âr─â un strat de z─âpad─â consistent. Nu e o p├órtie aglomerat─â si atunci c├ónd ninge e o alternativ─â la partiile de ski aglomerate din Bra╚Öov ╚Öi Valea Prahovei. Recomand c─âlduros!

 175. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 176. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 177. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 178. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 179. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 180. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 181. Linistea. Seriozitatea si amabilitatea personalului din receptie.

 182. foarte slab, cand am ajuns majoritatea produselor erau terminate iar procedura de refill a fost greoaie si incompleta. produsele erau de slaba calitate. dezamagitor.

 183. Amplasarea hotelului ├«n centrul sta╚Ťiunii. Curatenia din camera si hotel, micul dejun. La piscin─â primeam de fiecare dat─â prosoape.

 184. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 185. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 186. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 187. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 188. Mic dejun foarte bun,cu o mare varietate de produse de buna calitate.

 189. Este un hotel frumos, ingrijit, cu priveliste placuta. Zona de piscina, sauna_ curate, locurile de relaxare in jurul piscinei sunt insuficiente. Restaurantul hotelului este un loc placut, curat, personal amabil. Mancarea servita a la cart nu ne_a confirmat asteptarile. Micul dejun insa bogat si cu produse proaspete, acoperea toate exigentele adultilor si copiilor.

 190. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 191. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 192. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 193. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 194. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 195. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 196. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 197. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 198. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 199. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 200. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 201. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 202. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 203. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 204. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 205. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 206. Mic dejun foarte bun,cu o mare varietate de produse de buna calitate.

 207. Este un hotel frumos, ingrijit, cu priveliste placuta. Zona de piscina, sauna_ curate, locurile de relaxare in jurul piscinei sunt insuficiente. Restaurantul hotelului este un loc placut, curat, personal amabil. Mancarea servita a la cart nu ne_a confirmat asteptarile. Micul dejun insa bogat si cu produse proaspete, acoperea toate exigentele adultilor si copiilor.

 208. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 209. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 210. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 211. Linistea. Seriozitatea si amabilitatea personalului din receptie.

 212. foarte slab, cand am ajuns majoritatea produselor erau terminate iar procedura de refill a fost greoaie si incompleta. produsele erau de slaba calitate. dezamagitor.

 213. Amplasarea hotelului ├«n centrul sta╚Ťiunii. Curatenia din camera si hotel, micul dejun. La piscin─â primeam de fiecare dat─â prosoape.

 214. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 215. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 216. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 217. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 218. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 219. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 220. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 221. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 222. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 223. locatia: foarte buna amabilitatea personalului curatenia in spatiile publice Am stat intr-o camera la etajul 7 cu vedere spre parc/centru. Panorama a compensat minusurile

 224. Linistea. Seriozitatea si amabilitatea personalului din receptie.

 225. foarte slab, cand am ajuns majoritatea produselor erau terminate iar procedura de refill a fost greoaie si incompleta. produsele erau de slaba calitate. dezamagitor.

 226. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 227. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 228. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 229. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 230. Mic dejun foarte bun,cu o mare varietate de produse de buna calitate.

 231. Este un hotel frumos, ingrijit, cu priveliste placuta. Zona de piscina, sauna_ curate, locurile de relaxare in jurul piscinei sunt insuficiente. Restaurantul hotelului este un loc placut, curat, personal amabil. Mancarea servita a la cart nu ne_a confirmat asteptarile. Micul dejun insa bogat si cu produse proaspete, acoperea toate exigentele adultilor si copiilor.

 232. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 233. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 234. Piscina , sauna , micul dejun , personalul…totul..Locatia se afla intr o zona de poveste , cu padure si aer curat.

 235. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 236. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 237. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 238. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 239. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 240. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 241. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 242. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 243. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 244. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 245. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 246. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 247. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 248. Mic dejun foarte bun,cu o mare varietate de produse de buna calitate.

 249. Este un hotel frumos, ingrijit, cu priveliste placuta. Zona de piscina, sauna_ curate, locurile de relaxare in jurul piscinei sunt insuficiente. Restaurantul hotelului este un loc placut, curat, personal amabil. Mancarea servita a la cart nu ne_a confirmat asteptarile. Micul dejun insa bogat si cu produse proaspete, acoperea toate exigentele adultilor si copiilor.

 250. locatia: foarte buna amabilitatea personalului curatenia in spatiile publice Am stat intr-o camera la etajul 7 cu vedere spre parc/centru. Panorama a compensat minusurile

 251. Linistea. Seriozitatea si amabilitatea personalului din receptie.

 252. foarte slab, cand am ajuns majoritatea produselor erau terminate iar procedura de refill a fost greoaie si incompleta. produsele erau de slaba calitate. dezamagitor.

 253. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 254. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 255. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 256. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 257. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 258. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 259. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 260. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 261. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 262. locatia: foarte buna amabilitatea personalului curatenia in spatiile publice Am stat intr-o camera la etajul 7 cu vedere spre parc/centru. Panorama a compensat minusurile

 263. Linistea. Seriozitatea si amabilitatea personalului din receptie.

 264. foarte slab, cand am ajuns majoritatea produselor erau terminate iar procedura de refill a fost greoaie si incompleta. produsele erau de slaba calitate. dezamagitor.

 265. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 266. Mic dejun foarte bun,cu o mare varietate de produse de buna calitate.

 267. Este un hotel frumos, ingrijit, cu priveliste placuta. Zona de piscina, sauna_ curate, locurile de relaxare in jurul piscinei sunt insuficiente. Restaurantul hotelului este un loc placut, curat, personal amabil. Mancarea servita a la cart nu ne_a confirmat asteptarile. Micul dejun insa bogat si cu produse proaspete, acoperea toate exigentele adultilor si copiilor.

 268. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 269. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 270. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 271. Totul a fost la superlativ. Curat, foarte cald,gazdele foarte primitoare,niste oameni extraordinari. Ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu caldura aceasta locatie.Nota 10.

 272. O locatie de exceptie. Vila este foarte curata si ingrijita, iar gazdele sunt deosebit de amabile si primitoare. Am fost cazati iarna, iar caldura din cabana a fost super ok, facilitatile la fel. Pana la partia de ski se ajunge cu masina in maxim 3 minute. Recomandam cu incredere !

 273. Multumim pentru ospitalitatea de care ati dat dovada de-a lungul intregului sejur. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa. Va recomandam cu mare drag. Ramona, Brașov.

 274. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 275. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 276. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 277. Locatia este buna, curat, confortabil, gazda amabila.

 278. Privelistea minunata, aerul proaspat, camerele confortabile si foarte curate

 279. Liniste, curatenie, caldura, internet , TV, bucatarie utilata corespunzator. Raspuns prompt al personalului in momentul in care am solicitat schimbarea camerei din cauza ca mi-a fost rau cand am urcat la etaj.

 280. Loca╚Ťia excelent─â. Liniste,acces u╚Öor,curat ╚Öi cu multe facilit─â╚Ťi.

 281. Totul a fost superb.. dar și comunicarea:amabilitate,respect si răbdare..

 282. Curatenie, gazda este foarte ospitaliera, curte mare, liniste

 283. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 284. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 285. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 286. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 287. Mic dejun foarte bun,cu o mare varietate de produse de buna calitate.

 288. Este un hotel frumos, ingrijit, cu priveliste placuta. Zona de piscina, sauna_ curate, locurile de relaxare in jurul piscinei sunt insuficiente. Restaurantul hotelului este un loc placut, curat, personal amabil. Mancarea servita a la cart nu ne_a confirmat asteptarile. Micul dejun insa bogat si cu produse proaspete, acoperea toate exigentele adultilor si copiilor.

 289. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 290. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 291. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 292. locatia: foarte buna amabilitatea personalului curatenia in spatiile publice Am stat intr-o camera la etajul 7 cu vedere spre parc/centru. Panorama a compensat minusurile

 293. Linistea. Seriozitatea si amabilitatea personalului din receptie.

 294. foarte slab, cand am ajuns majoritatea produselor erau terminate iar procedura de refill a fost greoaie si incompleta. produsele erau de slaba calitate. dezamagitor.

 295. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 296. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 297. A fost un sejur foarte placut. Amplasarea, amabilitatea gazdei, curatenia deosebita si atentia acordata detaliilor, toate acestea au contribuit la o vacanta reusita. Am reveni cu mare drag, oricand.

 298. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 299. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 300. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 301. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 302. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 303. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 304. locatia: foarte buna amabilitatea personalului curatenia in spatiile publice Am stat intr-o camera la etajul 7 cu vedere spre parc/centru. Panorama a compensat minusurile

 305. Linistea. Seriozitatea si amabilitatea personalului din receptie.

 306. foarte slab, cand am ajuns majoritatea produselor erau terminate iar procedura de refill a fost greoaie si incompleta. produsele erau de slaba calitate. dezamagitor.

 307. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 308. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 309. Gazda a fost primitoare si atenta, micul dejun a fost bine pregatit. Gazda a fost si un bun ghid pentru noi.

 310. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 311. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 312. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 313. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 314. Mic dejun foarte bun,cu o mare varietate de produse de buna calitate.

 315. Este un hotel frumos, ingrijit, cu priveliste placuta. Zona de piscina, sauna_ curate, locurile de relaxare in jurul piscinei sunt insuficiente. Restaurantul hotelului este un loc placut, curat, personal amabil. Mancarea servita a la cart nu ne_a confirmat asteptarile. Micul dejun insa bogat si cu produse proaspete, acoperea toate exigentele adultilor si copiilor.

 316. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 317. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 318. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 319. Locatia este buna, curat, confortabil, gazda amabila.

 320. Privelistea minunata, aerul proaspat, camerele confortabile si foarte curate

 321. Liniste, curatenie, caldura, internet , TV, bucatarie utilata corespunzator. Raspuns prompt al personalului in momentul in care am solicitat schimbarea camerei din cauza ca mi-a fost rau cand am urcat la etaj.

 322. Totul a fost conform descrierilor, oameni seriosi si ajutatori.

 323. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, cadru natural deosebit.

 324. Mi-a plăcut camera, cu terasă, baia mare, faptul că există în cameră un frigider mic, un dulap.

 325. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 326. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 327. Ospitalitatea, condi╚Ťiile de cazare ╚Öi serviciile au fost la cote maxime. Amplasarea hotelului este deosebit─â, micul dejun foarte bun ╚Öi cafeaua excelent─â.

 328. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 329. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 330. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 331. locatia, micul dejun, servirea la restaurant, centrul spa, masajul, curatenia

 332. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 333. Mic dejun foarte bun,cu o mare varietate de produse de buna calitate.

 334. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 335. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 336. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 337. Locatia este buna, curat, confortabil, gazda amabila.

 338. Privelistea minunata, aerul proaspat, camerele confortabile si foarte curate

 339. Liniste, curatenie, caldura, internet , TV, bucatarie utilata corespunzator. Raspuns prompt al personalului in momentul in care am solicitat schimbarea camerei din cauza ca mi-a fost rau cand am urcat la etaj.

 340. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 341. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 342. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 343. Totul a fost conform descrierilor, oameni seriosi si ajutatori.

 344. Aurel-robert mai 6, 2019 at 7:12 pm

  Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, cadru natural deosebit.

 345. Mi-a plăcut camera, cu terasă, baia mare, faptul că există în cameră un frigider mic, un dulap.

 346. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 347. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 348. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 349. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 350. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 351. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 352. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 353. locatia, micul dejun, servirea la restaurant, centrul spa, masajul, curatenia

 354. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 355. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 356. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 357. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 358. Locatia este buna, curat, confortabil, gazda amabila.

 359. Privelistea minunata, aerul proaspat, camerele confortabile si foarte curate

 360. Liniste, curatenie, caldura, internet , TV, bucatarie utilata corespunzator. Raspuns prompt al personalului in momentul in care am solicitat schimbarea camerei din cauza ca mi-a fost rau cand am urcat la etaj.

 361. A fost în regula totul, mai ales că nu mai era nimeni cazat in vila, deci foarte liniștit.

 362. Totul a fost conform descrierilor, oameni seriosi si ajutatori.

 363. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, cadru natural deosebit.

 364. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 365. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 366. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 367. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 368. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 369. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 370. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 371. gazda primitoare, camera curata si foarte spatioasa, micul dejun mai mult decat suficient si de foarte buna calitate.

 372. A fost perfect. Vom reveni cu drag pt o vacan╚Ť─â mai lung─â, camere foarte curate ╚Öi micul dejun a fost foarte bun ╚Öi de calitate! Felicit─âri gazdei💐

 373. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 374. locatia, micul dejun, servirea la restaurant, centrul spa, masajul, curatenia

 375. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 376. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 377. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 378. Camerele spatioase, confortabile, curate si calduroase. Personal amabil.

 379. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 380. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 381. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 382. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 383. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 384. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 385. Loca╚Ťia este una lini╚Ötit─â, aer curat, aproape de centru dar ╚Öi de spitalul de cardiologie.Micul dejun foarte bun,de calitate. Gazda a fost tot timpul atent─â cu noi. Vom mai reveni.

 386. In primul rand gazda. O adev─ârat─â Doamn─â.in rest totul recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie.

 387. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 388. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 389. locatia, micul dejun, servirea la restaurant, centrul spa, masajul, curatenia

 390. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 391. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 392. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 393. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 394. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 395. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 396. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 397. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 398. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 399. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 400. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 401. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 402. Amplasarea este ok insa recomand ptr.perioada de vara.Iarna nu prea aveti ce face in Covasna,nu sunt posibilitati de petrecere a timpului liber.

 403. Loca╚Ťia este una lini╚Ötit─â, aer curat, aproape de centru dar ╚Öi de spitalul de cardiologie.Micul dejun foarte bun,de calitate. Gazda a fost tot timpul atent─â cu noi. Vom mai reveni.

 404. In primul rand gazda. O adev─ârat─â Doamn─â.in rest totul recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie.

 405. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 406. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 407. locatia, micul dejun, servirea la restaurant, centrul spa, masajul, curatenia

 408. Loca╚Ťia este ├«ntr-un cadru natural mirific. Am sa-l recomand cu c─âldur─â prietenilor mei ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťelor ocazionale

 409. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 410. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 411. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 412. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 413. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 414. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 415. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 416. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 417. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 418. Micul dejun nu intra in pret. Locatia este excelenta .

 419. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 420. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 421. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 422. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 423. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 424. Loca╚Ťia este una lini╚Ötit─â, aer curat, aproape de centru dar ╚Öi de spitalul de cardiologie.Micul dejun foarte bun,de calitate. Gazda a fost tot timpul atent─â cu noi. Vom mai reveni.

 425. In primul rand gazda. O adev─ârat─â Doamn─â.in rest totul recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie.

 426. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 427. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 428. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 429. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 430. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 431. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 432. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 433. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 434. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 435. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 436. Micul dejun nu intra in pret. Locatia este excelenta .

 437. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 438. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 439. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 440. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 441. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 442. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 443. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 444. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 445. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 446. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 447. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 448. A fost în regula totul, mai ales că nu mai era nimeni cazat in vila, deci foarte liniștit.

 449. Totul a fost conform descrierilor, oameni seriosi si ajutatori.

 450. Lini╚Öte, cur─â╚Ťenie, ospitalitate, cadru natural deosebit.

 451. Loca╚Ťia este una lini╚Ötit─â, aer curat, aproape de centru dar ╚Öi de spitalul de cardiologie.Micul dejun foarte bun,de calitate. Gazda a fost tot timpul atent─â cu noi. Vom mai reveni.

 452. In primul rand gazda. O adev─ârat─â Doamn─â.in rest totul recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie.

 453. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 454. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 455. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 456. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 457. Loca╚Ťia este una lini╚Ötit─â, aer curat, aproape de centru dar ╚Öi de spitalul de cardiologie.Micul dejun foarte bun,de calitate. Gazda a fost tot timpul atent─â cu noi. Vom mai reveni.

 458. In primul rand gazda. O adev─ârat─â Doamn─â.in rest totul recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie.

 459. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 460. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 461. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 462. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 463. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 464. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 465. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 466. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 467. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 468. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 469. Micul dejun nu intra in pret. Locatia este excelenta .

 470. Locatie centrala, vedere spre parc, fierbator cafea in camera, caldura iarna.

 471. Loca╚Ťia (foarte aproape de centru ╚Öi de supermarket) , camera simpla dar eleganta, avea frigider ╚Öi fierb─âtor ├«n camera. Cu siguran╚Ť─â vom mai reveni ╚Öi vara.

 472. Loca╚Ťia este una lini╚Ötit─â, aer curat, aproape de centru dar ╚Öi de spitalul de cardiologie.Micul dejun foarte bun,de calitate. Gazda a fost tot timpul atent─â cu noi. Vom mai reveni.

 473. In primul rand gazda. O adev─ârat─â Doamn─â.in rest totul recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie.

 474. Micul dejun a fost fabulos (BRANZETURI, PREPARATE, DULCEATA DE CASA, UNT, IAURT, SUC DE FRUCTE, ROSII, CASATRAVETI, CEAI, CAFEA). PERSONALUL, SUPER AMABIL.

 475. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 476. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 477. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 478. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 479. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 480. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 481. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 482. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 483. Personalul foarte amabil. Camera curata, la fel si piscina.

 484. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 485. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 486. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 487. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 488. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 489. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 490. CAZAREA EXCELENTA!SPRIJIN DIN PARTEA SALARIATILOR DE LA RECEPTIE IN REZOLVAREA UNOR SOLICITARI.

 491. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 492. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 493. Gazde amabile, dragute. Camera curata, frigider in camera, pat confortabil, curte spatioasa – recomand inca o masa si banci. Parcare interioara mare. Bucatarie destul de bine utilata-plita electrica.

 494. Loca╚Ťia este una lini╚Ötit─â, aer curat, aproape de centru dar ╚Öi de spitalul de cardiologie.Micul dejun foarte bun,de calitate. Gazda a fost tot timpul atent─â cu noi. Vom mai reveni.

 495. In primul rand gazda. O adev─ârat─â Doamn─â.in rest totul recomand cu c─âldur─â aceast─â loca╚Ťie.

 496. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 497. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 498. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 499. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 500. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 501. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 502. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 503. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 504. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 505. Curat, elegant, linistit. Pensiunea dispune de toate facilitatile necesare unei sederi confortabile. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru prepararea si servirea meselor. In living sunt trei mese de 4 locuri, canapea, fotolii si un tv cu ecran mare. Majoritatea camerelor se afla la etaj si mansarda. La parter este o singura camera.

 506. nu pot spune decat “wow” a fost superb. nu ne asteptam sa fie atat de confortabil, curat, bine utilat, modern, cu mult bun gust personalul… foarte atent la dorintele noastre, intr-un cuvant – minunat FELICITARI patronului si personalului din pensiune

 507. O pensiune foarte bine îngrijită, iar camera curată, spatioasă și plăcută. Personalul foarte amabil și ospitalier ! Amplasarea este superbă !

 508. CAZAREA EXCELENTA!SPRIJIN DIN PARTEA SALARIATILOR DE LA RECEPTIE IN REZOLVAREA UNOR SOLICITARI.

 509. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 510. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 511. Totul. Calitate pre╚Ť este foarte, foarte bine. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, gr─âdina ├«ngrijit─â. Buc─ât─âria echipat─â foarte bine. Personalul cald ╚Öi atent. Cine a optat pentru micul dejun, foarte bogat, s-a ,,l─âf─âit”. ­čÖé

 512. Discre╚Ťia gazdelor, cur─â╚Ťenia ╚Öi lenjeria curat─â ╚Öi de foarte bun─â calitate, promptitudinea cu care am fost servi╚Ťi dac─â am avut nevoie de ceva.

 513. Gazde amabile, dragute. Camera curata, frigider in camera, pat confortabil, curte spatioasa – recomand inca o masa si banci. Parcare interioara mare. Bucatarie destul de bine utilata-plita electrica.

 514. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 515. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 516. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 517. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 518. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 519. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 520. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 521. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 522. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 523. Mic dejun forte boget si variât in cantitati forte mari. Personalul intilnit , forte politicos, respectos si discret

 524. Totul. Calitate pre╚Ť este foarte, foarte bine. Cur─â╚Ťenie, lini╚Öte, gr─âdina ├«ngrijit─â. Buc─ât─âria echipat─â foarte bine. Personalul cald ╚Öi atent. Cine a optat pentru micul dejun, foarte bogat, s-a ,,l─âf─âit”. ­čÖé

 525. Discre╚Ťia gazdelor, cur─â╚Ťenia ╚Öi lenjeria curat─â ╚Öi de foarte bun─â calitate, promptitudinea cu care am fost servi╚Ťi dac─â am avut nevoie de ceva.

 526. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 527. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 528. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 529. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 530. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 531. Personal amabil, mic dejun de calitate si suficient de diversificat, camera curate cu paturi confortabile. Terasa mare la camara. Acces liber la piscina, saune si jacuzzi. In camera sunt halate de baie, iar la intrarea in zona de SPA se ofera prosoape. Exista un club cu bar, unde se pot practica billiard si bowling. Deasemenea, se poate juca tenis de masa, tenis de camp, mini fotbal si basketball (la un singur cos) pe un teren sintetic, Toate acceste activitati sunt contra cost. In spatele hotelului exista o zona cu foisoare si un bar + mini bucatarie la care se fac gratare. Tot in aceasta zona, exista o vatra pentru foc de tabara cu o banca circulara in jurul acesteia. Parcarea – gratuita – destul de spatioasa, dar nu cred ca exista hotel care sa poata asigura locuri de parcare pentru toti clientii

 532. CAZAREA EXCELENTA!SPRIJIN DIN PARTEA SALARIATILOR DE LA RECEPTIE IN REZOLVAREA UNOR SOLICITARI.

 533. Curatenia in hotel este corespunzatoare.baia este amenajata frumos, camera este potrivita ca marime. Personalul de la curatenie a fost amabil, preocupat de a ne asigura un sejur placut.

 534. Camera a fost spatioasa. Am avut acces la piscina si sauna.

 535. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 536. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 537. Hotelul situat la marginea padurii, intr-o zona foarte frumoasa, foarte curat si cu toate facilit─â╚Ťile unui hotel de 4Ôść.Piscina curat─â si destul de mare.Micul dejun foarte consistent si diversificat. Restaurantului cu o buc─ât─ârie interna╚Ťional─â foarte sofisticat─â. Masajul efectuat de EME este divin. Recomand cu ├«ncredere

 538. Amplasare buna, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte curat─â!

 539. Toata lumea a contribuit la un sejur excelent la Hotel Caprioara.

 540. Priveliștea a fost minunată. Croasantul a fost unul dintre cele mai bune dulciuri de la micul dejun. Patul a fost foarte confortabil.

 541. comunicare foarte buna, aproape de centru, cca 15 min. de mers pe jos

 542. Gazde foarte amabile, micul dejun super ok, camera impecabil─â, buc─ât─âria dotat─â foarte bine…numai de bine!

 543. Cur─â╚Ťenie acceptabil─â , loca╚Ťia ok, lini╚Ötit─â. Curtea neamenajata dar ok…

 544. Amplasament – l├ąng─â p─âdure, personal foarte amabil, camere spa╚Ťioase, cur─â╚Ťenie, mic dejun bogat, meniu restaurant diversificat, jacuzzi exterior, facilit─â╚Ťile de relaxare.

 545. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 546. Micul dejun excelent.Acelasi in fiecare dimineata.Dar destul de multe optiuni.Amplasare buna.Liniste si multa verdeata.

 547. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si disponibilitatea personalului , mereu cu zambetul pe buze.

 548. Mâncare foarte buna, camera confortabila si curată .

 549. Hotelul este aplasat intr-o locatie excelenta la marginea padurii in apropierea spitalului de cardiologie cu posibilitatea de a efectua multe plimbari sau chiar drumetii. Personalul foarte amabil si dragut. Micul dejun este foarte bogat si variat. Baza de tratament ofera servicii pentru pachete de minim 5 zile, noi pentru 3 zile nu am putut beneficiat de aceste servicii. Ne-am bucurat insa din plin de sauna, salina si bazin care au fost ok. Ne-ar placea foarte mult sa revenim.

 550. Amplasare in cadrul montan superb SPA Hotel nou Familia mea s-a sim╚Ťit foarte bine

 551. Personalul foarte amabil. Cur─â╚Ťenia. Zona lini╚Ötit─â.

 552. Zona foarte linistita, cumva in mijlocul padurii. Relativ aproape si de orasul Covasna. Potrivit pentru o ședere de aprox. 80% din timpul petrecut, fara activitati diverse. Personalul amabil.

 553. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 554. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 555. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 556. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 557. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 558. Personalul foarte amabil…camera curata, spatioasa, locatia aflata in centrul statiunii.

 559. comunicare foarte buna, aproape de centru, cca 15 min. de mers pe jos

 560. Gazde foarte amabile, micul dejun super ok, camera impecabil─â, buc─ât─âria dotat─â foarte bine…numai de bine!

 561. Cur─â╚Ťenie acceptabil─â , loca╚Ťia ok, lini╚Ötit─â. Curtea neamenajata dar ok…

 562. Masajul si jacuzzi-ul sunt minunate. Piscina si zona de saune arata foarte bine. Mancarea a fost ok. Camera foarte spatioasa, salteaua confortabila, balconul mare. Toate facilitatile: teren de tenis, bowling, perete de escaladat si locul de joaca pt copii iti fac sejurul placut.

 563. Amplasament – l├ąng─â p─âdure, personal foarte amabil, camere spa╚Ťioase, cur─â╚Ťenie, mic dejun bogat, meniu restaurant diversificat, jacuzzi exterior, facilit─â╚Ťile de relaxare.

 564. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 565. Mi-a placut tot. Abia astept sa mai vin tot la TTS.

 566. Totul este superb : M├óncarea , servirea , loca╚Ťia , camerele … nu ai ce s─â repro╚Öezi ! Felicit─âri pentru organizare ╚Öi pentru personal !

 567. Am apreciat in mod deosebit amabilitatea si disponibilitatea personalului , mereu cu zambetul pe buze.

 568. A fost bun dar a lipsit un prajitor de paine ; cafeau excelenta !

 569. Curatenie in camera, baza de tratament super ok, personalul din baza de tratament super ok, mai putin doamna doctor. In general personal amabil.

 570. Amplasare buna, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte curat─â!

 571. Amplasare in cadrul montan superb SPA Hotel nou Familia mea s-a sim╚Ťit foarte bine

 572. Personalul foarte amabil. Cur─â╚Ťenia. Zona lini╚Ötit─â.

 573. Zona foarte linistita, cumva in mijlocul padurii. Relativ aproape si de orasul Covasna. Potrivit pentru o ședere de aprox. 80% din timpul petrecut, fara activitati diverse. Personalul amabil.

 574. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 575. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 576. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 577. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 578. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 579. Personalul foarte amabil…camera curata, spatioasa, locatia aflata in centrul statiunii.

 580. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 581. comunicare foarte buna, aproape de centru, cca 15 min. de mers pe jos

 582. Gazde foarte amabile, micul dejun super ok, camera impecabil─â, buc─ât─âria dotat─â foarte bine…numai de bine!

 583. Masajul si jacuzzi-ul sunt minunate. Piscina si zona de saune arata foarte bine. Mancarea a fost ok. Camera foarte spatioasa, salteaua confortabila, balconul mare. Toate facilitatile: teren de tenis, bowling, perete de escaladat si locul de joaca pt copii iti fac sejurul placut.

 584. Amplasament – l├ąng─â p─âdure, personal foarte amabil, camere spa╚Ťioase, cur─â╚Ťenie, mic dejun bogat, meniu restaurant diversificat, jacuzzi exterior, facilit─â╚Ťile de relaxare.

 585. Datorita loca╚Ťiei la marginea p─âdurii este liniste si aer curat, camera mare si confortabil─â, personalul amabil, micul dejun proasp─ât ╚Öi suficient, la piscin─â era curat si pl─âcut.

 586. Micul dejun este excelent personalul care deserveste intreg resortul are o atitudine ireprosabila, amplasamentul hotelului este intr o zona foarte frumoasa.ce ti ofera imagini de neuitat si o liniste interioara desavarsita.

 587. Mi-a placut tot. Abia astept sa mai vin tot la TTS.

 588. Totul este superb : M├óncarea , servirea , loca╚Ťia , camerele … nu ai ce s─â repro╚Öezi ! Felicit─âri pentru organizare ╚Öi pentru personal !

 589. A fost bun dar a lipsit un prajitor de paine ; cafeau excelenta !

 590. Curatenie in camera, baza de tratament super ok, personalul din baza de tratament super ok, mai putin doamna doctor. In general personal amabil.

 591. Amplasare buna, camera spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte curat─â!

 592. Amplasare in cadrul montan superb SPA Hotel nou Familia mea s-a sim╚Ťit foarte bine

 593. Personalul foarte amabil. Cur─â╚Ťenia. Zona lini╚Ötit─â.

 594. Zona foarte linistita, cumva in mijlocul padurii. Relativ aproape si de orasul Covasna. Potrivit pentru o ședere de aprox. 80% din timpul petrecut, fara activitati diverse. Personalul amabil.

 595. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 596. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 597. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 598. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 599. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 600. Personalul foarte amabil…camera curata, spatioasa, locatia aflata in centrul statiunii.

 601. Locatia excelenta, la fel si gazdele. Recomand cu sinceritate.

 602. Pensiunea este situata ├«n zona centrala a ora╚Öului, ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â. Camera arata exact ca ├«n pozele de pe site, spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte luminoasa. Pe perioada sejurului lenjeria ╚Öi prosoapele au fost schimbate de╚Öi nu solicitasem acest lucru. Proprietarul a fost foarte amabil. Recomand aceasta loca╚Ťie

 603. Amplasare excelenta: zona frumoasa, verde si linistita, practic vizavi de statia de autobuz si taxi din centrul orasului. ÔÇó Design placut in exterior si in spatiile comune.

 604. Micul dejun este excelent personalul care deserveste intreg resortul are o atitudine ireprosabila, amplasamentul hotelului este intr o zona foarte frumoasa.ce ti ofera imagini de neuitat si o liniste interioara desavarsita.

 605. Mi-a placut tot. Abia astept sa mai vin tot la TTS.

 606. Totul este superb : M├óncarea , servirea , loca╚Ťia , camerele … nu ai ce s─â repro╚Öezi ! Felicit─âri pentru organizare ╚Öi pentru personal !

 607. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 608. comunicare foarte buna, aproape de centru, cca 15 min. de mers pe jos

 609. Gazde foarte amabile, micul dejun super ok, camera impecabil─â, buc─ât─âria dotat─â foarte bine…numai de bine!

 610. Loca╚Ťia excelent─â. Facilitatile hotelului. Multe trasee de plimbare ╚Öi bicicleta, alergare. Foarte mult─â lini╚Öte. Personalul de la restaurant de mare ajutor ╚Öi amabil. Micul dejun este excep╚Ťional ╚Öi la fel meniul de la restaurant. Noi dorim s─â revenim cu cei doi copii. Recomand relaxare 3 4 zile cu familia ,mult─â bicicleta ╚Öi plimbare ├«n natur─â.

 611. Mic dejun suedez variat ; totul foarte proaspat . ,,Lista de bucate ” din restaurant satisface toate gusturile , mancarurile recomandate ca fiind specialitatea bucatarului sunt excelente. Gulasul de vitel cu ingredientul ,, chimen ”are un gust deosebit ! Painea cu cartofi specifica zonei este grozava. Am apreciat in mod deosebit fetele de masa impecabile , albe si apretate; personalul foarte primitor. Zona de spa si piscina primesc de asemeni nota 10. In concluzie ne-am simtit minunat si cu siguranta vom reveni si iarna pentru ca drumul este foarte accesibil. Bravo hotel Clermont !

 612. Masajul si jacuzzi-ul sunt minunate. Piscina si zona de saune arata foarte bine. Mancarea a fost ok. Camera foarte spatioasa, salteaua confortabila, balconul mare. Toate facilitatile: teren de tenis, bowling, perete de escaladat si locul de joaca pt copii iti fac sejurul placut.

 613. Amplasare in cadrul montan superb SPA Hotel nou Familia mea s-a sim╚Ťit foarte bine

 614. Personalul foarte amabil. Cur─â╚Ťenia. Zona lini╚Ötit─â.

 615. Zona foarte linistita, cumva in mijlocul padurii. Relativ aproape si de orasul Covasna. Potrivit pentru o ședere de aprox. 80% din timpul petrecut, fara activitati diverse. Personalul amabil.

 616. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 617. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 618. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 619. Locatia excelenta, la fel si gazdele. Recomand cu sinceritate.

 620. Pensiunea este situata ├«n zona centrala a ora╚Öului, ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â. Camera arata exact ca ├«n pozele de pe site, spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte luminoasa. Pe perioada sejurului lenjeria ╚Öi prosoapele au fost schimbate de╚Öi nu solicitasem acest lucru. Proprietarul a fost foarte amabil. Recomand aceasta loca╚Ťie

 621. Amplasare excelenta: zona frumoasa, verde si linistita, practic vizavi de statia de autobuz si taxi din centrul orasului. ÔÇó Design placut in exterior si in spatiile comune.

 622. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 623. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 624. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 625. Foarte curat, liniște, mâncarea foarte diversificata la micul dejun, foarte bună în general. Camera destul de mare.

 626. Micul dejun este excelent personalul care deserveste intreg resortul are o atitudine ireprosabila, amplasamentul hotelului este intr o zona foarte frumoasa.ce ti ofera imagini de neuitat si o liniste interioara desavarsita.

 627. Mi-a placut tot. Abia astept sa mai vin tot la TTS.

 628. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 629. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 630. comunicare foarte buna, aproape de centru, cca 15 min. de mers pe jos

 631. Loca╚Ťia excelent─â. Facilitatile hotelului. Multe trasee de plimbare ╚Öi bicicleta, alergare. Foarte mult─â lini╚Öte. Personalul de la restaurant de mare ajutor ╚Öi amabil. Micul dejun este excep╚Ťional ╚Öi la fel meniul de la restaurant. Noi dorim s─â revenim cu cei doi copii. Recomand relaxare 3 4 zile cu familia ,mult─â bicicleta ╚Öi plimbare ├«n natur─â.

 632. Mic dejun suedez variat ; totul foarte proaspat . ,,Lista de bucate ” din restaurant satisface toate gusturile , mancarurile recomandate ca fiind specialitatea bucatarului sunt excelente. Gulasul de vitel cu ingredientul ,, chimen ”are un gust deosebit ! Painea cu cartofi specifica zonei este grozava. Am apreciat in mod deosebit fetele de masa impecabile , albe si apretate; personalul foarte primitor. Zona de spa si piscina primesc de asemeni nota 10. In concluzie ne-am simtit minunat si cu siguranta vom reveni si iarna pentru ca drumul este foarte accesibil. Bravo hotel Clermont !

 633. Masajul si jacuzzi-ul sunt minunate. Piscina si zona de saune arata foarte bine. Mancarea a fost ok. Camera foarte spatioasa, salteaua confortabila, balconul mare. Toate facilitatile: teren de tenis, bowling, perete de escaladat si locul de joaca pt copii iti fac sejurul placut.

 634. Camere curate, personal extrem de amabil, mic dejun si cina tip bufet – variate, gustoase, suficiente.

 635. A fost bun dar a lipsit un prajitor de paine ; cafeau excelenta !

 636. Curatenie in camera, baza de tratament super ok, personalul din baza de tratament super ok, mai putin doamna doctor. In general personal amabil.

 637. Amplasare in cadrul montan superb SPA Hotel nou Familia mea s-a sim╚Ťit foarte bine

 638. Personalul foarte amabil. Cur─â╚Ťenia. Zona lini╚Ötit─â.

 639. Zona foarte linistita, cumva in mijlocul padurii. Relativ aproape si de orasul Covasna. Potrivit pentru o ședere de aprox. 80% din timpul petrecut, fara activitati diverse. Personalul amabil.

 640. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 641. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 642. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 643. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 644. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 645. – gazda foarte ok, mai rar asa ceva – liniste – aproape de izvor – curat

 646. Camere curate, personal extrem de amabil, mic dejun si cina tip bufet – variate, gustoase, suficiente.

 647. A fost bun dar a lipsit un prajitor de paine ; cafeau excelenta !

 648. Curatenie in camera, baza de tratament super ok, personalul din baza de tratament super ok, mai putin doamna doctor. In general personal amabil.

 649. Am intarziat pe drum, si am ajuns mai tarziu decat ne-am inteles, dar proprietara a fost de treaba si n-a asteptat.

 650. O prezentare ok a locatiei si a imprejurimilor si o caldura deosebita a Doanei, dar special o ospitalitate nesperata! Bravo lor! Adica proprietarilor , pentru ca stiu sa se prezinte si au si cu ce. Grupul noistru format din 4 persoane trecute prin viata am apreciat la maximum aceasta locatie si noi o recomandam oricaror interesati. Multumim Doamna! bulzul a fost ne mai pomenit! Cel de sus sa va dea sanatate si sa mai faceti si pentru alte persoane dar si pentru noi in viitor!

 651. Loca╚Ťia excelent─â. Liniste,acces u╚Öor,curat ╚Öi cu multe facilit─â╚Ťi.

 652. A fost o experienta frumoas─â. O cas─â spa╚Ťioas─â, curat─â, amenajat─â cu mult bun gust, modern─â, cu o curte bine ├«ngrijit─â ╚Öi proprietar foarte amabil, punctual. Recomand.

 653. – Curtea excelenta! Am stat doar o noapte, dar ne-ar fi placut sa mai stam acolo cateva zile. – Casa foarte confortabila si placuta; curatenie perfecta (desi cam multe produse odorizante, pentru gustul meu; prefer sa respir aerul curat al zonei). – Proprietarii prietenosi – ne-au asteptat pana la ora 23, cand am ajuns la dansii , dupa un lung drum. Am intrebat daca gasesc un non-stop de unde as putea cumpara o ceapa pentru salata si proprietara a fost draguta sa ne aduca de la dansa cateva cepe. ­čÖé

 654. Situata central , f curata , d-l Attila f amabil !

 655. Proprietara extrem de amabila, Aveam rezervata o camera si ne-a oferit un apartament la acelasi pret. Locatie foarte buna daca doresti liniste.

 656. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 657. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 658. Gazda deosebit de amabila, curatenie, zona foarte linistita

 659. Amplasata intr-o zona linistita, puteti beneficia de de un confort de 3 stele la un pret corect. Curatenie exemplara, posibilitatea de a pastra alimente si lichide la frigider (in camera), baie proprie cu apa calda tot timpul si o sala de mese unde poti prepara mancaruri si servi masa in conditii foarte bune.

 660. Locatia este buna, curat, confortabil, gazda amabila.

 661. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 662. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 663. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 664. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 665. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 666. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 667. Conditii foarte bune, foarte curat, placut. Recomand cu placere

 668. Locatia e super ok, precum si facilitatile oferite. Minus. Nu are aer conditionat dar nici nu ama vut nevoie in aceasta perioada a anului.

 669. Un apartament modern si curat cu toate facilitatile. (ex : vesela cat pentru un festin, consumabile bucatarie, baie ,parcare chiar si lopata de dat zapada in caz ca ninge peste noapte)

 670. Cur─â╚Ťenia din camere si aerul proasp─ât din camera iti dau o stare de confort si pl─âcere. Personalul foarte amabil si primitor.

 671. Camere curate, personal extrem de amabil, mic dejun si cina tip bufet – variate, gustoase, suficiente.

 672. A fost bun dar a lipsit un prajitor de paine ; cafeau excelenta !

 673. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 674. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 675. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 676. Loca╚Ťia excelent─â. Facilitatile hotelului. Multe trasee de plimbare ╚Öi bicicleta, alergare. Foarte mult─â lini╚Öte. Personalul de la restaurant de mare ajutor ╚Öi amabil. Micul dejun este excep╚Ťional ╚Öi la fel meniul de la restaurant. Noi dorim s─â revenim cu cei doi copii. Recomand relaxare 3 4 zile cu familia ,mult─â bicicleta ╚Öi plimbare ├«n natur─â.

 677. Mic dejun suedez variat ; totul foarte proaspat . ,,Lista de bucate ” din restaurant satisface toate gusturile , mancarurile recomandate ca fiind specialitatea bucatarului sunt excelente. Gulasul de vitel cu ingredientul ,, chimen ”are un gust deosebit ! Painea cu cartofi specifica zonei este grozava. Am apreciat in mod deosebit fetele de masa impecabile , albe si apretate; personalul foarte primitor. Zona de spa si piscina primesc de asemeni nota 10. In concluzie ne-am simtit minunat si cu siguranta vom reveni si iarna pentru ca drumul este foarte accesibil. Bravo hotel Clermont !

 678. Masajul si jacuzzi-ul sunt minunate. Piscina si zona de saune arata foarte bine. Mancarea a fost ok. Camera foarte spatioasa, salteaua confortabila, balconul mare. Toate facilitatile: teren de tenis, bowling, perete de escaladat si locul de joaca pt copii iti fac sejurul placut.

 679. Foarte curat, liniște, mâncarea foarte diversificata la micul dejun, foarte bună în general. Camera destul de mare.

 680. Mi-a placut tot. Abia astept sa mai vin tot la TTS.

 681. Totul este superb : M├óncarea , servirea , loca╚Ťia , camerele … nu ai ce s─â repro╚Öezi ! Felicit─âri pentru organizare ╚Öi pentru personal !

 682. Zona foarte linistita, acces rapid, privelistea, camerele spatioase si dotate corespunzator, mancarea foartea buna, piscina este foarte frumoasa

 683. Amplasare in cadrul montan superb SPA Hotel nou Familia mea s-a sim╚Ťit foarte bine

 684. Personalul foarte amabil. Cur─â╚Ťenia. Zona lini╚Ötit─â.

 685. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 686. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 687. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 688. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 689. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 690. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 691. Locatia excelenta, la fel si gazdele. Recomand cu sinceritate.

 692. Pensiunea este situata ├«n zona centrala a ora╚Öului, ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â. Camera arata exact ca ├«n pozele de pe site, spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte luminoasa. Pe perioada sejurului lenjeria ╚Öi prosoapele au fost schimbate de╚Öi nu solicitasem acest lucru. Proprietarul a fost foarte amabil. Recomand aceasta loca╚Ťie

 693. Amplasare excelenta: zona frumoasa, verde si linistita, practic vizavi de statia de autobuz si taxi din centrul orasului. ÔÇó Design placut in exterior si in spatiile comune.

 694. dotarile camerelor au fost excelente ! oglinzi , prosoape si halate de calitate!

 695. Personal mai responsabil la restaurant.la receptie nota 10.

 696. Super calitate pret ok curat piscina super curat mîncarea foarte bună

 697. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 698. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 699. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 700. Foarte curat, liniște, mâncarea foarte diversificata la micul dejun, foarte bună în general. Camera destul de mare.

 701. Mi-a placut tot. Abia astept sa mai vin tot la TTS.

 702. Totul este superb : M├óncarea , servirea , loca╚Ťia , camerele … nu ai ce s─â repro╚Öezi ! Felicit─âri pentru organizare ╚Öi pentru personal !

 703. Designul hotelului foarte frumos cu mult lemn. Curatenia impecabila. Patul foarte confortabil , iar privelistea superba. Sauna foarte buna.

 704. Zona foarte linistita, acces rapid, privelistea, camerele spatioase si dotate corespunzator, mancarea foartea buna, piscina este foarte frumoasa

 705. Amplasare in cadrul montan superb SPA Hotel nou Familia mea s-a sim╚Ťit foarte bine

 706. Loca╚Ťia, camera spatioasa, restaurantul ╚Öi Spa-ul deosebit! Hotelul este situat in marginea ora╚Öului, f─âr─â zgomot ambiental (oricum, cred ca nu exista a╚Öa ceva in micul or─â╚Öel Covasna! 😂), camera (suita) foarte mare, micul dejun ╚Öi cina foarte bine preg─âtite, iar zona de Spa excelenta!

 707. Loca╚Ťia excelent─â. Facilitatile hotelului. Multe trasee de plimbare ╚Öi bicicleta, alergare. Foarte mult─â lini╚Öte. Personalul de la restaurant de mare ajutor ╚Öi amabil. Micul dejun este excep╚Ťional ╚Öi la fel meniul de la restaurant. Noi dorim s─â revenim cu cei doi copii. Recomand relaxare 3 4 zile cu familia ,mult─â bicicleta ╚Öi plimbare ├«n natur─â.

 708. Mic dejun suedez variat ; totul foarte proaspat . ,,Lista de bucate ” din restaurant satisface toate gusturile , mancarurile recomandate ca fiind specialitatea bucatarului sunt excelente. Gulasul de vitel cu ingredientul ,, chimen ”are un gust deosebit ! Painea cu cartofi specifica zonei este grozava. Am apreciat in mod deosebit fetele de masa impecabile , albe si apretate; personalul foarte primitor. Zona de spa si piscina primesc de asemeni nota 10. In concluzie ne-am simtit minunat si cu siguranta vom reveni si iarna pentru ca drumul este foarte accesibil. Bravo hotel Clermont !

 709. Am intarziat pe drum, si am ajuns mai tarziu decat ne-am inteles, dar proprietara a fost de treaba si n-a asteptat.

 710. O prezentare ok a locatiei si a imprejurimilor si o caldura deosebita a Doanei, dar special o ospitalitate nesperata! Bravo lor! Adica proprietarilor , pentru ca stiu sa se prezinte si au si cu ce. Grupul noistru format din 4 persoane trecute prin viata am apreciat la maximum aceasta locatie si noi o recomandam oricaror interesati. Multumim Doamna! bulzul a fost ne mai pomenit! Cel de sus sa va dea sanatate si sa mai faceti si pentru alte persoane dar si pentru noi in viitor!

 711. Loca╚Ťia excelent─â. Liniste,acces u╚Öor,curat ╚Öi cu multe facilit─â╚Ťi.

 712. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 713. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 714. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 715. Personal foarte amabil, amplasarea in zona centrala,apa in piscina destul de calda.Un raport calitate/pret bun. Micul dejun destul de diversificat.

 716. Curat, placut, mic dejun impecabil, personal amabil.

 717. dotarile camerelor au fost excelente ! oglinzi , prosoape si halate de calitate!

 718. Am avut o problema tehnica din vina nostra pe care am semnalat-o la receptie si s-a rezolvat in doar cateva minute. Mic dejun bun, mancare buna, liniste, curatenie. Piscina si sauna, bune. Multumit. Nota 10.

 719. Loca╚Ťia excelenta. Personalul deosebit de amabil. Camerele foarte curate. M├óncarea bun─â.

 720. Amplasarea in vecin─âtatea mocanitei, condi╚Ťiile de cazare, masa.

 721. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 722. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 723. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 724. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 725. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 726. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 727. Am intarziat pe drum, si am ajuns mai tarziu decat ne-am inteles, dar proprietara a fost de treaba si n-a asteptat.

 728. O prezentare ok a locatiei si a imprejurimilor si o caldura deosebita a Doanei, dar special o ospitalitate nesperata! Bravo lor! Adica proprietarilor , pentru ca stiu sa se prezinte si au si cu ce. Grupul noistru format din 4 persoane trecute prin viata am apreciat la maximum aceasta locatie si noi o recomandam oricaror interesati. Multumim Doamna! bulzul a fost ne mai pomenit! Cel de sus sa va dea sanatate si sa mai faceti si pentru alte persoane dar si pentru noi in viitor!

 729. Loca╚Ťia excelent─â. Liniste,acces u╚Öor,curat ╚Öi cu multe facilit─â╚Ťi.

 730. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 731. Nu ofer─â mic dejun dar buc─ât─âria este utilat─â cu tot ceea ce este necesar prepar─ârii acestuia.

 732. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 733. Designul hotelului foarte frumos cu mult lemn. Curatenia impecabila. Patul foarte confortabil , iar privelistea superba. Sauna foarte buna.

 734. Zona foarte linistita, acces rapid, privelistea, camerele spatioase si dotate corespunzator, mancarea foartea buna, piscina este foarte frumoasa

 735. Amplasare in cadrul montan superb SPA Hotel nou Familia mea s-a sim╚Ťit foarte bine

 736. camera spa╚Ťioas─â (et. 8), vedere panoramica – piscina mare, ad├óncime de la 1.25 m p├ón─â la 1.75 m – mic dejun bogat, tip bufet – cafeaua bun─â la micul dejun:)

 737. Micul dejun este din belsug si foarte diversificat. Amplasarea hotelului este in centrul orasului si il gasesti si cu ochii inchisi

 738. Cur─â╚Ťenie impecabila, personal cu z├ómbetul pe buze, meniu excelent at├ót la micul dejun c├ót ╚Öi la cina, c─âldur─â ├«n camera, confortabil.Sper sa ne revedem c├ót de cur├ónd!

 739. Totul a fost perfect. Mic dejun bogat, camera mare confortabila, c─âlduroas─â, piscina frumoasa.

 740. Designul hotelului foarte frumos cu mult lemn. Curatenia impecabila. Patul foarte confortabil , iar privelistea superba. Sauna foarte buna.

 741. Zona foarte linistita, acces rapid, privelistea, camerele spatioase si dotate corespunzator, mancarea foartea buna, piscina este foarte frumoasa

 742. Am avut o problema tehnica din vina nostra pe care am semnalat-o la receptie si s-a rezolvat in doar cateva minute. Mic dejun bun, mancare buna, liniste, curatenie. Piscina si sauna, bune. Multumit. Nota 10.

 743. Loca╚Ťia excelenta. Personalul deosebit de amabil. Camerele foarte curate. M├óncarea bun─â.

 744. Amplasarea in vecin─âtatea mocanitei, condi╚Ťiile de cazare, masa.

 745. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 746. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 747. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 748. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 749. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 750. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 751. foarte amabili; se pot face programari la multiple activitati indoor dar si outdoor; camerele foarte curate si spatioase; restaurantul foarte bun

 752. Camerele si baia mari, liniste in zona hotelului, mancare foarte buna la restaurant, mic dejun cu multe produse, toate de calitate.

 753. Loca╚Ťia, camera spatioasa, restaurantul ╚Öi Spa-ul deosebit! Hotelul este situat in marginea ora╚Öului, f─âr─â zgomot ambiental (oricum, cred ca nu exista a╚Öa ceva in micul or─â╚Öel Covasna! 😂), camera (suita) foarte mare, micul dejun ╚Öi cina foarte bine preg─âtite, iar zona de Spa excelenta!

 754. Curat, linistit, confortabil, cu priveliste frumoasa. Raportul calitate-pret este excelent.

 755. Gazda deosebit de amabila, curatenie, zona foarte linistita

 756. Amplasata intr-o zona linistita, puteti beneficia de de un confort de 3 stele la un pret corect. Curatenie exemplara, posibilitatea de a pastra alimente si lichide la frigider (in camera), baie proprie cu apa calda tot timpul si o sala de mese unde poti prepara mancaruri si servi masa in conditii foarte bune.

 757. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 758. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 759. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 760. Mâncarea este foarte gustoasă la un pret acceptabil, micul dejun bogat, paturile confortabile, masajul extrem de placut

 761. foarte amabili; se pot face programari la multiple activitati indoor dar si outdoor; camerele foarte curate si spatioase; restaurantul foarte bun

 762. Camerele si baia mari, liniste in zona hotelului, mancare foarte buna la restaurant, mic dejun cu multe produse, toate de calitate.

 763. Ceilal╚Ťi chelneri au fost perfec╚Ťi. Amabilitatea personalului. Terasa pentru servirea meselor. Micul dejun ╚Öi celelalte m├ónc─âruri.

 764. Am avut o problema tehnica din vina nostra pe care am semnalat-o la receptie si s-a rezolvat in doar cateva minute. Mic dejun bun, mancare buna, liniste, curatenie. Piscina si sauna, bune. Multumit. Nota 10.

 765. Loca╚Ťia excelenta. Personalul deosebit de amabil. Camerele foarte curate. M├óncarea bun─â.

 766. Sta╚Ťiunea este foarte linistit─â, hotelul este amplasat ├«n centru, renovat ╚Öi curat, piscina ╚Öi spa-ul ok, mic dejun proasp─ât ╚Öi diversificat, meniu a la carte bun. Recomand pentru relaxare!

 767. camera spa╚Ťioas─â (et. 8), vedere panoramica – piscina mare, ad├óncime de la 1.25 m p├ón─â la 1.75 m – mic dejun bogat, tip bufet – cafeaua bun─â la micul dejun:)

 768. Micul dejun este din belsug si foarte diversificat. Amplasarea hotelului este in centrul orasului si il gasesti si cu ochii inchisi

 769. Totul a fost perfect. Mic dejun bogat, camera mare confortabila, c─âlduroas─â, piscina frumoasa.

 770. Designul hotelului foarte frumos cu mult lemn. Curatenia impecabila. Patul foarte confortabil , iar privelistea superba. Sauna foarte buna.

 771. Zona foarte linistita, acces rapid, privelistea, camerele spatioase si dotate corespunzator, mancarea foartea buna, piscina este foarte frumoasa

 772. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 773. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 774. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 775. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 776. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 777. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 778. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 779. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 780. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 781. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 782. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 783. Peisajul superb , zilele orașului Covasna , aerul foarte curat , serviciile medicale cu plată la cabinet medical particular , serviciile la restaurantele orașului !

 784. Mâncarea este foarte gustoasă la un pret acceptabil, micul dejun bogat, paturile confortabile, masajul extrem de placut

 785. foarte amabili; se pot face programari la multiple activitati indoor dar si outdoor; camerele foarte curate si spatioase; restaurantul foarte bun

 786. Camerele si baia mari, liniste in zona hotelului, mancare foarte buna la restaurant, mic dejun cu multe produse, toate de calitate.

 787. Ceilal╚Ťi chelneri au fost perfec╚Ťi. Amabilitatea personalului. Terasa pentru servirea meselor. Micul dejun ╚Öi celelalte m├ónc─âruri.

 788. Am avut o problema tehnica din vina nostra pe care am semnalat-o la receptie si s-a rezolvat in doar cateva minute. Mic dejun bun, mancare buna, liniste, curatenie. Piscina si sauna, bune. Multumit. Nota 10.

 789. Loca╚Ťia excelenta. Personalul deosebit de amabil. Camerele foarte curate. M├óncarea bun─â.

 790. Sta╚Ťiunea este foarte linistit─â, hotelul este amplasat ├«n centru, renovat ╚Öi curat, piscina ╚Öi spa-ul ok, mic dejun proasp─ât ╚Öi diversificat, meniu a la carte bun. Recomand pentru relaxare!

 791. camera spa╚Ťioas─â (et. 8), vedere panoramica – piscina mare, ad├óncime de la 1.25 m p├ón─â la 1.75 m – mic dejun bogat, tip bufet – cafeaua bun─â la micul dejun:)

 792. Micul dejun este din belsug si foarte diversificat. Amplasarea hotelului este in centrul orasului si il gasesti si cu ochii inchisi

 793. Camere curate, spatioase, cald, personal amabil si zambitor, totul perfect

 794. Camera spatioasa, curata, calduroasa, atmosfera relaxanta, masaj de calitate, recomand cu incredere!

 795. Totul a fost perfect. Mic dejun bogat, camera mare confortabila, c─âlduroas─â, piscina frumoasa.

 796. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 797. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 798. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 799. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 800. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 801. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 802. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 803. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 804. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 805. Sta╚Ťiunea este foarte linistit─â, hotelul este amplasat ├«n centru, renovat ╚Öi curat, piscina ╚Öi spa-ul ok, mic dejun proasp─ât ╚Öi diversificat, meniu a la carte bun. Recomand pentru relaxare!

 806. camera spa╚Ťioas─â (et. 8), vedere panoramica – piscina mare, ad├óncime de la 1.25 m p├ón─â la 1.75 m – mic dejun bogat, tip bufet – cafeaua bun─â la micul dejun:)

 807. Micul dejun este din belsug si foarte diversificat. Amplasarea hotelului este in centrul orasului si il gasesti si cu ochii inchisi

 808. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 809. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 810. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 811. Mâncarea este foarte gustoasă la un pret acceptabil, micul dejun bogat, paturile confortabile, masajul extrem de placut

 812. foarte amabili; se pot face programari la multiple activitati indoor dar si outdoor; camerele foarte curate si spatioase; restaurantul foarte bun

 813. Camerele si baia mari, liniste in zona hotelului, mancare foarte buna la restaurant, mic dejun cu multe produse, toate de calitate.

 814. Camera confortabila. Mic dejun excelent pentru toate tipurile de diete.

 815. Ceilal╚Ťi chelneri au fost perfec╚Ťi. Amabilitatea personalului. Terasa pentru servirea meselor. Micul dejun ╚Öi celelalte m├ónc─âruri.

 816. Am avut o problema tehnica din vina nostra pe care am semnalat-o la receptie si s-a rezolvat in doar cateva minute. Mic dejun bun, mancare buna, liniste, curatenie. Piscina si sauna, bune. Multumit. Nota 10.

 817. Camere curate, spatioase, cald, personal amabil si zambitor, totul perfect

 818. Camera spatioasa, curata, calduroasa, atmosfera relaxanta, masaj de calitate, recomand cu incredere!

 819. Totul a fost perfect. Mic dejun bogat, camera mare confortabila, c─âlduroas─â, piscina frumoasa.

 820. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 821. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 822. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 823. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 824. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 825. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 826. Apartament spatios si curat, decomandat, 2 camere, bucatarie si baie + balcon. O camera are pat dublu, cealalta are canapea extensibila, pot dormi 4 persoane comfortabil.

 827. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 828. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 829. Micul dejun (am avut cazare cu mic dejun inclus ) variat,cu produse de calitate. Locatia este foarte buna, (in centrul statiunii) renovata recent si cu bun gust, fara a fi ostentativa.Camerele sunt dotate cu mobilier modern,cu climatizare eficienta si TV adecvat.Baia este dotata optim si este functionala.

 830. Locatia, curatenia si pozi╚Ťionarea sunt atuuri de mentionat

 831. Sta╚Ťiunea este foarte linistit─â, hotelul este amplasat ├«n centru, renovat ╚Öi curat, piscina ╚Öi spa-ul ok, mic dejun proasp─ât ╚Öi diversificat, meniu a la carte bun. Recomand pentru relaxare!

 832. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 833. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 834. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 835. Loca╚Ťia ├«n care este amplasat hotelul, m├óncarea ╚Öi amabilitatea personalului.

 836. Mâncarea este foarte gustoasă la un pret acceptabil, micul dejun bogat, paturile confortabile, masajul extrem de placut

 837. foarte amabili; se pot face programari la multiple activitati indoor dar si outdoor; camerele foarte curate si spatioase; restaurantul foarte bun

 838. Camera confortabila. Mic dejun excelent pentru toate tipurile de diete.

 839. Ceilal╚Ťi chelneri au fost perfec╚Ťi. Amabilitatea personalului. Terasa pentru servirea meselor. Micul dejun ╚Öi celelalte m├ónc─âruri.

 840. Am avut o problema tehnica din vina nostra pe care am semnalat-o la receptie si s-a rezolvat in doar cateva minute. Mic dejun bun, mancare buna, liniste, curatenie. Piscina si sauna, bune. Multumit. Nota 10.

 841. Camere curate, spatioase, cald, personal amabil si zambitor, totul perfect

 842. Camera spatioasa, curata, calduroasa, atmosfera relaxanta, masaj de calitate, recomand cu incredere!

 843. Totul a fost perfect. Mic dejun bogat, camera mare confortabila, c─âlduroas─â, piscina frumoasa.

 844. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 845. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 846. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 847. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 848. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 849. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 850. Apartament spatios si curat, decomandat, 2 camere, bucatarie si baie + balcon. O camera are pat dublu, cealalta are canapea extensibila, pot dormi 4 persoane comfortabil.

 851. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 852. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 853. Totul la superlativ! Am revenit cu placere! Felicit─âri echipei TTS!

 854. Camera confortabila. Mic dejun excelent pentru toate tipurile de diete.

 855. Ceilal╚Ťi chelneri au fost perfec╚Ťi. Amabilitatea personalului. Terasa pentru servirea meselor. Micul dejun ╚Öi celelalte m├ónc─âruri.

 856. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 857. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 858. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 859. Apartament spatios si curat, decomandat, 2 camere, bucatarie si baie + balcon. O camera are pat dublu, cealalta are canapea extensibila, pot dormi 4 persoane comfortabil.

 860. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 861. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 862. Loca╚Ťia ├«n care este amplasat hotelul, m├óncarea ╚Öi amabilitatea personalului.

 863. Mâncarea este foarte gustoasă la un pret acceptabil, micul dejun bogat, paturile confortabile, masajul extrem de placut

 864. foarte amabili; se pot face programari la multiple activitati indoor dar si outdoor; camerele foarte curate si spatioase; restaurantul foarte bun

 865. Locatia excelenta, la fel si gazdele. Recomand cu sinceritate.

 866. Pensiunea este situata ├«n zona centrala a ora╚Öului, ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â. Camera arata exact ca ├«n pozele de pe site, spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte luminoasa. Pe perioada sejurului lenjeria ╚Öi prosoapele au fost schimbate de╚Öi nu solicitasem acest lucru. Proprietarul a fost foarte amabil. Recomand aceasta loca╚Ťie

 867. Amplasare excelenta: zona frumoasa, verde si linistita, practic vizavi de statia de autobuz si taxi din centrul orasului. ÔÇó Design placut in exterior si in spatiile comune.

 868. Liniste, curat, gazde dragute, aproape de centru, de magazin alimentar. Nota 10. Vom reveni cu placere.

 869. Locatie curata, in zona linistita. Gazde ospitaliere.

 870. Lini╚Öte, saltea super, spatiu suficient, camera curata, oamenii f amabili…

 871. Am intarziat pe drum, si am ajuns mai tarziu decat ne-am inteles, dar proprietara a fost de treaba si n-a asteptat.

 872. O prezentare ok a locatiei si a imprejurimilor si o caldura deosebita a Doanei, dar special o ospitalitate nesperata! Bravo lor! Adica proprietarilor , pentru ca stiu sa se prezinte si au si cu ce. Grupul noistru format din 4 persoane trecute prin viata am apreciat la maximum aceasta locatie si noi o recomandam oricaror interesati. Multumim Doamna! bulzul a fost ne mai pomenit! Cel de sus sa va dea sanatate si sa mai faceti si pentru alte persoane dar si pentru noi in viitor!

 873. Loca╚Ťia excelent─â. Liniste,acces u╚Öor,curat ╚Öi cu multe facilit─â╚Ťi.

 874. Am fost cazati la etajul7, cu vedere spre oras, panorama a fost superba! Spa-ul a fost cel mai asteptat, pacat ca se deschide numai la ora 14.00, pentru copii este greu de asteptat mai ales in aceasta perioada cand nu ai foarte multe optiuni de agrement.Poate se mai umbla la ora, 11.00 sa zicem ar fi ok. Micul dejun a fost foarte bun, si puteai sa-ti comanzi ce pofteai, cafeaua ok. Restaurantul Transilvania exceptional! Portiile generoase.

 875. Micul dejun (am avut cazare cu mic dejun inclus ) variat,cu produse de calitate. Locatia este foarte buna, (in centrul statiunii) renovata recent si cu bun gust, fara a fi ostentativa.Camerele sunt dotate cu mobilier modern,cu climatizare eficienta si TV adecvat.Baia este dotata optim si este functionala.

 876. Locatia, curatenia si pozi╚Ťionarea sunt atuuri de mentionat

 877. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 878. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 879. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 880. Locatia excelenta, la fel si gazdele. Recomand cu sinceritate.

 881. Pensiunea este situata ├«n zona centrala a ora╚Öului, ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â. Camera arata exact ca ├«n pozele de pe site, spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte luminoasa. Pe perioada sejurului lenjeria ╚Öi prosoapele au fost schimbate de╚Öi nu solicitasem acest lucru. Proprietarul a fost foarte amabil. Recomand aceasta loca╚Ťie

 882. Amplasare excelenta: zona frumoasa, verde si linistita, practic vizavi de statia de autobuz si taxi din centrul orasului. ÔÇó Design placut in exterior si in spatiile comune.

 883. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 884. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 885. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 886. Proprietara extrem de amabila, Aveam rezervata o camera si ne-a oferit un apartament la acelasi pret. Locatie foarte buna daca doresti liniste.

 887. Apartamentul este extrem de spatios, utilat complet, incalzit bine pe timp de iarna parcare in curte. Proprietari f amabili!

 888. * La fel ca altor calatori ( am vazut in comentarii), amabilitatea deosebita a gazdei, dna Magda. * Faptul ca am primit informatii pretioase despre Covasna.

 889. Am intarziat pe drum, si am ajuns mai tarziu decat ne-am inteles, dar proprietara a fost de treaba si n-a asteptat.

 890. O prezentare ok a locatiei si a imprejurimilor si o caldura deosebita a Doanei, dar special o ospitalitate nesperata! Bravo lor! Adica proprietarilor , pentru ca stiu sa se prezinte si au si cu ce. Grupul noistru format din 4 persoane trecute prin viata am apreciat la maximum aceasta locatie si noi o recomandam oricaror interesati. Multumim Doamna! bulzul a fost ne mai pomenit! Cel de sus sa va dea sanatate si sa mai faceti si pentru alte persoane dar si pentru noi in viitor!

 891. Loca╚Ťia excelent─â. Liniste,acces u╚Öor,curat ╚Öi cu multe facilit─â╚Ťi.

 892. Micul dejun bogat și variat Piscina, excelenta pentru copii

 893. Totul la superlativ! Am revenit cu placere! Felicit─âri echipei TTS!

 894. Camera confortabila. Mic dejun excelent pentru toate tipurile de diete.

 895. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 896. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 897. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 898. Locatie excelenta.Personal foarte amabil si prompt.

 899. Totul a fost la superlativ : locatie, personal,mancare,curatenie,produsele de igiena de calitate !

 900. Camere curate, spatioase, cald, personal amabil si zambitor, totul perfect

 901. Locatia excelenta, la fel si gazdele. Recomand cu sinceritate.

 902. Pensiunea este situata ├«n zona centrala a ora╚Öului, ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â. Camera arata exact ca ├«n pozele de pe site, spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte luminoasa. Pe perioada sejurului lenjeria ╚Öi prosoapele au fost schimbate de╚Öi nu solicitasem acest lucru. Proprietarul a fost foarte amabil. Recomand aceasta loca╚Ťie

 903. Amplasare excelenta: zona frumoasa, verde si linistita, practic vizavi de statia de autobuz si taxi din centrul orasului. ÔÇó Design placut in exterior si in spatiile comune.

 904. Gazda este foarte cumsecade si primitoare. Casa este spatioasa, curtea foarte frumoasa. Cura╚Ťenie. Totul a fost foarte bine.

 905. A fost o experienta frumoas─â. O cas─â spa╚Ťioas─â, curat─â, amenajat─â cu mult bun gust, modern─â, cu o curte bine ├«ngrijit─â ╚Öi proprietar foarte amabil, punctual. Recomand.

 906. – Curtea excelenta! Am stat doar o noapte, dar ne-ar fi placut sa mai stam acolo cateva zile. – Casa foarte confortabila si placuta; curatenie perfecta (desi cam multe produse odorizante, pentru gustul meu; prefer sa respir aerul curat al zonei). – Proprietarii prietenosi – ne-au asteptat pana la ora 23, cand am ajuns la dansii , dupa un lung drum. Am intrebat daca gasesc un non-stop de unde as putea cumpara o ceapa pentru salata si proprietara a fost draguta sa ne aduca de la dansa cateva cepe. ­čÖé

 907. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 908. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 909. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 910. Locatia, facilitatile SPA, mancarea oferita la restaurant.

 911. Micul dejun bogat și variat Piscina, excelenta pentru copii

 912. Totul la superlativ! Am revenit cu placere! Felicit─âri echipei TTS!

 913. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 914. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 915. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 916. Locatie excelenta.Personal foarte amabil si prompt.

 917. Totul a fost la superlativ : locatie, personal,mancare,curatenie,produsele de igiena de calitate !

 918. Camere curate, spatioase, cald, personal amabil si zambitor, totul perfect

 919. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 920. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 921. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 922. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 923. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 924. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 925. Apartament spatios si curat, decomandat, 2 camere, bucatarie si baie + balcon. O camera are pat dublu, cealalta are canapea extensibila, pot dormi 4 persoane comfortabil.

 926. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 927. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 928. Conditii foarte bune, foarte curat, placut. Recomand cu placere

 929. Locatia e super ok, precum si facilitatile oferite. Minus. Nu are aer conditionat dar nici nu ama vut nevoie in aceasta perioada a anului.

 930. Un apartament modern si curat cu toate facilitatile. (ex : vesela cat pentru un festin, consumabile bucatarie, baie ,parcare chiar si lopata de dat zapada in caz ca ninge peste noapte)

 931. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 932. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 933. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 934. Locatia, facilitatile SPA, mancarea oferita la restaurant.

 935. Micul dejun bogat și variat Piscina, excelenta pentru copii

 936. Totul la superlativ! Am revenit cu placere! Felicit─âri echipei TTS!

 937. Camera spa╚Ťioas─â, curata, personal amabil ╚Öi receptiv. Micul dejun destul de bun si consistent. Pozitia central─â, acces usor, panorama placut─â de la etajele superioare la camerele cu vedere spre partie ╚Öi centgrul orasului.

 938. Micul dejun foate bun si diversificat, produse proaspete si de calitate. Seara la restaurant a existat orchestra, s-a dansat. Piscina, jacuzzi, sauna… super, distractie pe bune! In statiune partia de schi nu a functionat din cauza zapezii putine, dar exista patinuar. Ne-am bucurat insa a doua zi de o ninsoare strasnica, ceea ce ne-a imbunatatit mult calitatea mini-vacantei: am facut o excursie pe jos pana la “Planul inclinat”, odinioara un obiectiv foarte interesant de vizitat, acum doar un reper…

 939. Hotelul este foarte dragut. Camera pe care am avut-o cu gust amenajata.

 940. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 941. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 942. Confort, priveliste, aer curat, liniste, discretia gazdelor

 943. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 944. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 945. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 946. Gazda este foarte cumsecade si primitoare. Casa este spatioasa, curtea foarte frumoasa. Cura╚Ťenie. Totul a fost foarte bine.

 947. A fost o experienta frumoas─â. O cas─â spa╚Ťioas─â, curat─â, amenajat─â cu mult bun gust, modern─â, cu o curte bine ├«ngrijit─â ╚Öi proprietar foarte amabil, punctual. Recomand.

 948. – Curtea excelenta! Am stat doar o noapte, dar ne-ar fi placut sa mai stam acolo cateva zile. – Casa foarte confortabila si placuta; curatenie perfecta (desi cam multe produse odorizante, pentru gustul meu; prefer sa respir aerul curat al zonei). – Proprietarii prietenosi – ne-au asteptat pana la ora 23, cand am ajuns la dansii , dupa un lung drum. Am intrebat daca gasesc un non-stop de unde as putea cumpara o ceapa pentru salata si proprietara a fost draguta sa ne aduca de la dansa cateva cepe. ­čÖé

 949. Apartament spatios si curat, decomandat, 2 camere, bucatarie si baie + balcon. O camera are pat dublu, cealalta are canapea extensibila, pot dormi 4 persoane comfortabil.

 950. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 951. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 952. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 953. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 954. Gazdele foarte amabile si primitoare. Totul foarte curat. Multumim pentru gazduire si recomandam calduros celor care vor sa viziteze Covasna!

 955. M-a uimit mult amabilitatea ╚Öi ospitatilatea tuturor oamenilor care lucrau ├«n aceast─â pensiune, c├ónd am avut o problema s-a rezolvat imediat, am fost ajutat pe moment, fara nici o problema. Am avut toate condi╚Ťiile necesare, iar m├óncarea de la ei a fost nea╚Öteptat de bun─â!

 956. Atât proprietarul cat si personalul au fost foarte amabili. O atmosferă foarte frumoasă seara. Decorul restaurantului foarte frumos!

 957. Locatie centrala. Mancare foarte gustoasa la un pret bun. Camera spatioasa cu un pat confortabil. Personal amabil ce ne-a raspuns la orice intrebare

 958. Amenajarea ambientului, curatenia in camera si la bucatarie, disponibilitatea personalului, linistea si aerul curat. Deosebite sunt facilitatile de pregatire si servirea mesei!

 959. Nou construita, zona linistita, ospitalitatea proprietarilor, confortul

 960. Totul a fost la superlativ: facilitatile oferite, curatenia, amabilitatea proprietarei, amplasarea pensiunii.

 961. Personalul, m├óncarea, piscina, camera. Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguran╚Ť─â.

 962. Curatenia impecabila, baia, camera cu sare,balconul cu vederea spre padure, asternutul imaculat,personalul

 963. Totul a fost super! Camera mare, baie dotata, mancare buna!

 964. Totul foarte bun, dar ospitalitatea gazdei pe primul plan

 965. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 966. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 967. Un capuccino extraordinar, niste papanasi grozavi, mancarea foarte buna. Personalul saritor si zambitor.

 968. Totul a fost așa cum am vrut. Excelent. Voi reveni cu plăcere.

 969. Micul dejun a fost fabulos. Meniul zilei excelent. Bravo!

 970. Proprietarii prietenosi si dornici sa asigure turistilor o sedere placuta. Camere au fost curate, calduroase.Bucataria are toate utilitatile, iar locul de servit masa este curat si elegant.

 971. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 972. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 973. Liniste, curat, gazde dragute, aproape de centru, de magazin alimentar. Nota 10. Vom reveni cu placere.

 974. Locatie curata, in zona linistita. Gazde ospitaliere.

 975. Lini╚Öte, saltea super, spatiu suficient, camera curata, oamenii f amabili…

 976. Locatia excelenta, la fel si gazdele. Recomand cu sinceritate.

 977. Pensiunea este situata ├«n zona centrala a ora╚Öului, ├«ntr-o zona lini╚Ötit─â. Camera arata exact ca ├«n pozele de pe site, spa╚Ťioas─â ╚Öi foarte luminoasa. Pe perioada sejurului lenjeria ╚Öi prosoapele au fost schimbate de╚Öi nu solicitasem acest lucru. Proprietarul a fost foarte amabil. Recomand aceasta loca╚Ťie

 978. Amplasare excelenta: zona frumoasa, verde si linistita, practic vizavi de statia de autobuz si taxi din centrul orasului. ÔÇó Design placut in exterior si in spatiile comune.

 979. Conditii foarte bune, foarte curat, placut. Recomand cu placere

 980. Locatia e super ok, precum si facilitatile oferite. Minus. Nu are aer conditionat dar nici nu ama vut nevoie in aceasta perioada a anului.

 981. Un apartament modern si curat cu toate facilitatile. (ex : vesela cat pentru un festin, consumabile bucatarie, baie ,parcare chiar si lopata de dat zapada in caz ca ninge peste noapte)

 982. Personalul, m├óncarea, piscina, camera. Totul a fost perfect. O sa revenim cu siguran╚Ť─â.

 983. Curatenia impecabila, baia, camera cu sare,balconul cu vederea spre padure, asternutul imaculat,personalul

 984. Totul a fost super! Camera mare, baie dotata, mancare buna!

 985. Totul foarte bun, dar ospitalitatea gazdei pe primul plan

 986. Am fost multumita de comfortul camerei cat si de climatul familiar si amabilitatea proprietarilor. Sejurul meu a fost scurt, dar voi reveni cu placere, daca o sa mai am ocazia. Recomand cu incredere.

 987. Condi╚Ťii bune, camere spatioase, cur─â╚Ťenie, gr─âdina, peisaje frumoase.

 988. Totul a fost impecabil! Am mai fost în 2018, am revenit în 2020 și vom mai reveni.

 989. Mi-a placut totul:locatie,curatenie,spatiile interioare si exterioare,personal profesionist si extrem de prietenos cu turistii. De remarcat discretia personalului si gradul inalt de pregatire profesionala .

 990. Cura╚Ťenie, personal amabil, zona ff frumoasa, m├óncare bun─â, mic dejun bogat

 991. Conditii foarte bune, foarte curat, placut. Recomand cu placere

 992. Locatia e super ok, precum si facilitatile oferite. Minus. Nu are aer conditionat dar nici nu ama vut nevoie in aceasta perioada a anului.

 993. Un apartament modern si curat cu toate facilitatile. (ex : vesela cat pentru un festin, consumabile bucatarie, baie ,parcare chiar si lopata de dat zapada in caz ca ninge peste noapte)

 994. Apartament spatios si curat, decomandat, 2 camere, bucatarie si baie + balcon. O camera are pat dublu, cealalta are canapea extensibila, pot dormi 4 persoane comfortabil.

 995. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 996. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 997. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 998. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 999. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 1000. Un capuccino extraordinar, niste papanasi grozavi, mancarea foarte buna. Personalul saritor si zambitor.

 1001. Totul a fost așa cum am vrut. Excelent. Voi reveni cu plăcere.

 1002. Micul dejun a fost fabulos. Meniul zilei excelent. Bravo!

 1003. Ne-au pl─âcut libertatea, accesul la buc─ât─ârie ╚Öi la sala de mese spa╚Ťioas─â, efortul gazdelor de a ne asigura condi╚Ťii bune, pentru un pre╚Ť modest. Am petrecut cinci zile ca ╚Öi cum pensiunea ar fi fost a noastr─â. Ne-au putut vizita prietenii. Pentru noi a fost odihnitor ╚Öi pl─âcut.

 1004. 10 zile am stat si ne-am simtit excelent! Recomandam aceasta pensiune,e situata bine in oras si in zona cu foarte multa liniste.

 1005. Camera e spa╚Ťioas─â, baia are toate dot─ârile. Pensiunea are o buc─ât─ârie cu toate dot─ârile necesare, o sal─â de mese mare ╚Öi o teras─â dr─âgu╚Ť─â cu gr─âtar. Vara cred c─â e o frumuse╚Ťe aici!

 1006. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 1007. Cu adev─ârat se poate spune c─â a fost c─â un colt de rai,lini╚Öte,cur─â╚Ťenie,personal primitor,aproape de centru,de toate loca╚Ťiile ,restaurant,magazin,mofete,trasee frumoase ptr biciclete,m├óncare excelenta la restaurantul Keops,vom reveni cu siguranta

 1008. Mirific. Peisaje de poveste. Privind din balcon ivirea zorilor dinspre munte si ascultând păsări cântând chiar e un colt de rai.

 1009. Apartament spatios si curat, decomandat, 2 camere, bucatarie si baie + balcon. O camera are pat dublu, cealalta are canapea extensibila, pot dormi 4 persoane comfortabil.

 1010. Așezare in Zona liniștita, centru, acces magazine, loc de parcare asigurat

 1011. Cur─â╚Ťenie,mobilier nou,camere spatioase,gazda primitoare.Totul a fost excep╚Ťional.

 1012. Proprietarii prietenosi si dornici sa asigure turistilor o sedere placuta. Camere au fost curate, calduroase.Bucataria are toate utilitatile, iar locul de servit masa este curat si elegant.

 1013. buc─ât─ârie spa╚Ťioas─â, cafea bun─â, cur─â╚Ťenie, zon─â lini╚Ötit─â , gazde foarte amabile.

 1014. Amabilitatea gazdelor este un mare plus pentru proprietate.

 1015. Am intarziat pe drum, si am ajuns mai tarziu decat ne-am inteles, dar proprietara a fost de treaba si n-a asteptat.

 1016. O prezentare ok a locatiei si a imprejurimilor si o caldura deosebita a Doanei, dar special o ospitalitate nesperata! Bravo lor! Adica proprietarilor , pentru ca stiu sa se prezinte si au si cu ce. Grupul noistru format din 4 persoane trecute prin viata am apreciat la maximum aceasta locatie si noi o recomandam oricaror interesati. Multumim Doamna! bulzul a fost ne mai pomenit! Cel de sus sa va dea sanatate si sa mai faceti si pentru alte persoane dar si pentru noi in viitor!

 1017. Loca╚Ťia excelent─â. Liniste,acces u╚Öor,curat ╚Öi cu multe facilit─â╚Ťi.

 1018. curatenie super preturi la restaurant foarte bune , liniste totul super mic dejun foarte abundent

 1019. Locatie f buna, Servicii f. bune, camere mari si bine dotate, piscina, spa s.a. micul dejun excelent. Este situat intro locatie f. frumoasa ce permite drumetii intr-un cadru natural exceptional- “Valea zanelor”

 1020. Lini╚Öte, confort, facilit─â╚Ťi bine ├«ntre╚Ťinute, cur─â╚Ťenie sclipitoare. Servicii de calitate, personalul bine preg─âtit. M├óncare foarte bun─â, gustoas─â, unele alimente de la furnizori locali. Calitate! Sunt 4 hoteluri in aceea╚Öi vecin─âtate, dar aici prime╚Öti cel mai mult ├«n schimbul banilor primi╚Ťi.

 1021. M-a uimit mult amabilitatea ╚Öi ospitatilatea tuturor oamenilor care lucrau ├«n aceast─â pensiune, c├ónd am avut o problema s-a rezolvat imediat, am fost ajutat pe moment, fara nici o problema. Am avut toate condi╚Ťiile necesare, iar m├óncarea de la ei a fost nea╚Öteptat de bun─â!

 1022. Atât proprietarul cat si personalul au fost foarte amabili. O atmosferă foarte frumoasă seara. Decorul restaurantului foarte frumos!

 1023. Locatie centrala. Mancare foarte gustoasa la un pret bun. Camera spatioasa cu un pat confortabil. Personal amabil ce ne-a raspuns la orice intrebare

 1024. Personal amabil,mic dejun diversificat,se respecta masurile de protectie,camere spatioase,baie mare si curata

 1025. Curatenie,personal amabil,amplasare,parcare mare, mic dejun excelent.

 1026. Peisajul foarte frumos ,mult─â verdea╚Ť─â ╚Öi posibilitatea de a face plimb─âri in natur─â ╚Öi nu ├«n ultimul r├ónd organizarea ,distan╚Ťarea ╚Öi servirea la terasa hotelului. Iar masajul de la SPA -1 de nota 10.

 1027. Un meniu diversificat,echilibrat ╚Öi in condi╚Ťii de igiena impecabile

 1028. locatie relaxanta: aer curat, se vad muntii impaduriti din camera , liniste ; micul dejun foarte bogat si variat . Personalul purta masti de protectie , aveam manusi de unica folosinta pt. servirea la bufetul suedez pt. micul dejun

 1029. Amabilitate, promptitudine, flexibilitate, aten╚Ťia sporit─â pentru siguran╚Ťa clien╚Ťilor.

 1030. Loca╚Ťia centrala, personalul foarte amabil. Panorama extraordinara.

 1031. Camere – curate, cu paturi confortabile. Mic dejun – satisf─âc─âtor. Priveli╚Ötea – minunat─â, spre munte ╚Öi spre parcul central. Forma╚Ťia de la teras─â ne-a ├«ntre╚Ťinut atmosfera cu muzic─â de calitate. Jacuzzi – ├«n aer liber. Personal – amabil.

 1032. Hotelul este amplasat central. Orasul este foarte linistit, cu case ingrijite si oameni binevoitori.

 1033. Ambientul, linistea , personalul prietenos , loca╚Ťia

 1034. Mi-a pl─âcut foarte mult locatia, am avut camera cu vedere c─âtre munte, camerele sunt spa╚Ťioase ╚Öi curate, m├óncarea a fost bun─â, personalul amabil, am avut acces la spa, ceea ce este un plus, per total sejurul a fost unul pl─âcut, vom mai reveni.

 1035. Micul dejun foarte bogat si variat.Camerele foarte mari si curate.Personalul foarte politicos .

 1036. Doamna care ne-a intampinat a fost foarte primitoare si simpatica! Baia si camera au fost curate, mai mult decat atat am o avut o priveliste splendida de la fereastra. Mai pe scurt, un adevarat colt de rai! Recomand cu tot dragul!

 1037. – gazda foarte primitoare – priveliste frumoasa – posibilitatea de a sta la foisor – foarte aproape de centru – living spatios si bucatarie foarte bine utilata

 1038. Oameni primitori, foarte curat, conditii exceptionale

 1039. Cur─â╚Ťenie, confort, camerele arat─â exact cum sunt ├«n pozele de prezentare, gazdele minunate. Curtea frumos amenajat─â cu plante decorative ╚Öi piscin─â creaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â ├«n care sa te relaxezi.

 1040. Este asa cum ar trebui sa fie, mai putin apa in piscin─â.

 1041. Oamenii! Da, oamenii, Judka ╚Öi Gyuri, proprietarii pensiunii. Ce mai, ne-am sim╚Ťit mi-nu-nat! Deja mi-e dor de ei, de Pensiunea Schneider! Voi reveni c├ót de cur├ónd posibil! Recomand tuturor cu toat─â c─âldura aceast─â pensiune, Schneider!

 1042. Am petrecut un sejur minunat de 7 zile, ├«n care ne-am sim╚Ťit foarte bine. Noi am optat pentru servirea micului dejun la loca╚Ťie ╚Öi nu regret alegerea f─âcut─â. Am g─âsit cur─â╚Ťenie, ordine ╚Öi cred c─â ne vom bucura ╚Öi alt─â dat─â de ospitalitatea gazdei. Mul╚Ťumim pe aceast─â cale, gazdei noastre, care ╚Ötie s─â fie ospitaliera ╚Öi binevoitoare.

 1043. Gazde primitoare, mic dejun excelent, fara zgomot de trafic.

 1044. O loca╚Ťie foarte frumoasa, curte, b─âncu╚Ťe. Camera a fost curata ╚Öi odihnitoare. Recomandam!!!

 1045. Totul! Servicii la superlativ! Recomand! Locatia,facilitati, curatenie, personal! Un exemplu de servicii!

 1046. Mic dejun bogat,diversificat,se respectau toate m─âsurile de distan╚Ťare.Personal super amabil ╚Öi grijuliu.O oaza de lini╚Öte ╚Öi relaxare.Nu sunt multe de vizitat c─â ╚Öi minus.

 1047. Locatia frumoasa, parcare mare, respectarea regulilor de igiena si curatenie. Camera si baia spatioase. Mic dejun foarte variat. Cina la restaurantul hotelului, meniu bogat, mancarea foarte bine pregatita si prezentata, cele doua echipe de servire exceptionale. Acces piscina cate o camera din ora in ora.

 1048. Hotelul este foarte bine dotat si intretinut avind o pozitionare perfecta.Personalul este foarte amabil si prietenos.Masurile de siguranta impuse sunt respectate in toate spatiile. Restaurantul este bun si cu preturi decente.Cafeaua excelenta.

 1049. Locatia foarte frumoasa! Baza de tratament este grozava, pacat ca nu este deschisa piscina 😕

 1050. Cur─â╚Ťenie exemplar─â personalul foarte amabil, dezinfectanti la tot pasul. M├óncarea variata.

 1051. Hotelul este minunat, loca╚Ťia frumoas─â, m├óncarea bun─â.

 1052. O locatie deosebita! Curat si linistit, personalul foarte amabil. Patul confortabil si camera spatioasa.

 1053. – personal extrem de amabil; – se respecta regulile impuse de pandemie; – locatia superba (chiar langa padure); – micul dejun calitativ.

 1054. Peisaj frumos. Mic dejun satisfacator. Curatenie impecabila si in interior si in exterior. Surpriza a fost focul de tabara.

 1055. Camera spatioasa si curata, focul de tabara, mancarea delicioasa, locul de joaca pentru copii

 1056. Un meniu diversificat,echilibrat ╚Öi in condi╚Ťii de igiena impecabile

 1057. Gazda primitoare, locatie splendida, tot confortul si facilitatile moderne. Camere supercurate, bucataria dotata cu tot necesarul ptr a te bucura de un sejur linistit si la un pret foarte acceptabil. Recomand cu caldura aceasta locatie, chiar daca suntem in pandemie. In pensiune exista dezinfectante iar curatenia este la ea acasa. Sigur voi reveni, de fiecare data cand voi veni in orasul Covasna.

 1058. Gazde foarte primitoare ╚Öi amabile, mic dejun s─ân─âtos ╚Öi ├«ndestul─âtor. Gradina mare, cur─â╚Ťenie, parcare in curte.

 1059. Gazda de treaba, liniște, curte mare, parcare în curte

 1060. Mi-a placut curatenia,florile,ospitalitatea gazdei.Terasa din fata camerelor da posibilitate de a savura aerul placut de munte! Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru un sejur comfortabil.

 1061. Cur─â╚Ťenie, confort, camerele arat─â exact cum sunt ├«n pozele de prezentare, gazdele minunate. Curtea frumos amenajat─â cu plante decorative ╚Öi piscin─â creaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â ├«n care sa te relaxezi.

 1062. Este asa cum ar trebui sa fie, mai putin apa in piscin─â.

 1063. Locatie minunata, gazde primitoare, curatenie, proprietatea ingrijita, peisajul de pe terasa incantator, curte mare cu locuri de parcare suficiente, atentie la detalii, bucataria dotata cu tot ce ai putea avea nevoie, frigidere mari, spatioase, zona de gratar doar asteapta sa fie folosita, foisorul de langa gratar e perfect pentru cei ce doresc sa stea mai mult in aer liber. In plus, exista dozator de cafea pentru cei ce nu vor sa foloseasca filtrul de cafea din bucatarie. Apreciez posibilitatea de a arunca gunoiul selectiv.

 1064. Locatia frumoasa si linistita, paturi confortabile, foarte curat, primitor, nou, frumos, curte cu terasa, scranciob. Foarte bine.

 1065. O loca╚Ťie intim─â ╚Öi in mijlocul naturii. Recomand

 1066. Loca╚Ťia super. La munte, aer curat, lini╚Öte, frumos. Camera spa╚Ťioas─â, aerisit─â, c─âlduroas─â; cur─â╚Ťenie impecabila (doamnele de la cur─â╚Ťenie foarte dr─âgu╚Ťe). Parcare mare. Restaurant mare. M├óncare bun─â. Mic dejun diversificat.

 1067. Foarte bun, variat și îndestulător! Totul a fost in regula!

 1068. Superb! Camere spatioase, curatenie, personal amabil, restaurant super!

 1069. Mic dejun pentru toate gusturile. Amplasare foarte buna.

 1070. Hotelul este foarte bine dotat si intretinut avind o pozitionare perfecta.Personalul este foarte amabil si prietenos.Masurile de siguranta impuse sunt respectate in toate spatiile. Restaurantul este bun si cu preturi decente.Cafeaua excelenta.

 1071. Locatia foarte frumoasa! Baza de tratament este grozava, pacat ca nu este deschisa piscina 😕

 1072. Absolut tot! Locatia,curatenia, grija fata de oaspeti, reguli respectate cu strictete. Imi doresc sa revin in vremuri normale, ce sper ca vor veni!

 1073. Peisaj frumos. Mic dejun satisfacator. Curatenie impecabila si in interior si in exterior. Surpriza a fost focul de tabara.

 1074. Camera spatioasa si curata, focul de tabara, mancarea delicioasa, locul de joaca pentru copii

 1075. Personal amabil, curatenie si mancare destul de gustoasa.

 1076. Foarte bine,ca de fiecare dat─â.Multumim pentru upgrade-ul camerei.

 1077. Amplasare (in imediata vecinatate a vilei Ceausescu – el isi rezerva intotdeauna cele mai frumoase locuri, nu?), facilitati (piscina, sauna – in pandemie, am fost singurii beneficiari si ne-am simti mi-nu-nat), echipa, restaurantul si mancarea… pana si calitatea materialelor folosite la constructie si amenajare interioara, bunul gust si lipsa kitch-ului atat de prezent in alte hoteluri romanesti. Vom reveni foarte curand! Multumim!

 1078. Locatie minunata, gazde primitoare, curatenie, proprietatea ingrijita, peisajul de pe terasa incantator, curte mare cu locuri de parcare suficiente, atentie la detalii, bucataria dotata cu tot ce ai putea avea nevoie, frigidere mari, spatioase, zona de gratar doar asteapta sa fie folosita, foisorul de langa gratar e perfect pentru cei ce doresc sa stea mai mult in aer liber. In plus, exista dozator de cafea pentru cei ce nu vor sa foloseasca filtrul de cafea din bucatarie. Apreciez posibilitatea de a arunca gunoiul selectiv.

 1079. Locatia frumoasa si linistita, paturi confortabile, foarte curat, primitor, nou, frumos, curte cu terasa, scranciob. Foarte bine.

 1080. O loca╚Ťie intim─â ╚Öi in mijlocul naturii. Recomand

 1081. Curatenie, cald, amplasarea foarte buna In camera gasesti tot ce iti trebuie Gazda foarte amabila si prietenoasa Nota 10+ Recomand cu incredere !

 1082. Gazde deosebite,extrem de primitoare,camera spatioasa,curata,curte frumos amenajata.

 1083. Gazde primitoare,locatie f.curata si moderna.Recomandam cu caldura!