Cazare in Corunca 5 persoane

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in Corunca fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona Corunca recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din Corunca – Romania

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din Corunca am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona Corunca bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Aglaia si Daria Barcianu din Acris, jud. Brasov recomanda unul dintre locurile de cazare in Corunca prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Aglaia si Daria Barcianu din Acris, jud. BrasovCazare in Corunca 5 persoane)

 • Aristi╚Ťa si Anu╚Ťa Adamache din Stancesti, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Corunca prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de Corunca, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Aristi╚Ťa si Anu╚Ťa Adamache din Stancesti, jud. Prahova –┬áCazare in Corunca 5 persoane)

 • Aleodor si Maia Hanganu din Aricestii Rahtivani, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in Corunca prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Aleodor si Maia Hanganu din Aricestii Rahtivani, jud. Prahova –┬áCazare in Corunca 5 persoane)

 • Codrin si Eufrosina Varo din Ion Neculce, jud. Iasi recomanda unul dintre locurile de cazare in Corunca prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din Corunca!

  (Codrin si Eufrosina Varo din Ion Neculce, jud. Iasi –┬áCazare in Corunca 5 persoane)

 • Viviana si Dorli Botnaru din Argestru, jud. Suceava recomanda unul dintre locurile de cazare in Corunca prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din Corunca, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Viviana si Dorli Botnaru din Argestru, jud. Suceava –┬áCazare in Corunca 5 persoane)

 • Anabela si Ruxandra Bor─âscu din Bulgari, jud. Salaj recomanda unul dintre locurile de cazare in Corunca prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in Corunca.

  (Anabela si Ruxandra Bor─âscu din Bulgari, jud. Salaj –┬áCazare in Corunca 5 persoane)

 1. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 2. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 3. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 4. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 5. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 6. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 7. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 8. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 9. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 10. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 11. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 12. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 13. Curatenia in camera impecabila! Angajatele de la curatenie merita laudate!!! Temperatura apei de la SPA a fost ok (din bazinul de inot era ceva mai rece fata de jacuzzi, iar cand le schimbai simteai diferenta). Mancarea de la restaurant a fost excelenta, micul dejun este foarte variat si cu produse de calitate.

 14. Cur─â╚Ťenia este la ea acas─â, patul foarte confortabil, mancarea bun─â la preturi corecte, zona de spa este ok.

 15. Mancarea a fost foarte buna si gustoasa. Camera curata si confortabila.

 16. Este un loc pl─âcut, curat, ├«n care vom mai reveni oric├ónd pentru o noapte c├ónd vom tranzita zona; restaurantul ofer─â o m├óncare foarte gustoas─â ┼či apetisant─â!

 17. Amplasata excelent,camera f curata,cu gust aranjata,caldura,liniste,mobilier rustic deosebit,servire f buna!

 18. patul caldura confortul ok de multe ori am trecutpelanga acest local dar nu mi amputut imagina ce ascunde

 19. Localizare ultra-centrala, camere m─ârisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 20. Camere proaspat renovate,ferestre termopan care asigura o perfecta izolare fonica, restaurant cu preturi mici si mancare de foarte buna calitate, caldura reglabila in functie de dorinta fiecaruia, pozitie ultra-centrala, parcare pazita in fata hotelului.

 21. totul a fost conform asteptarilor. nu avem nimic de reprosat

 22. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 23. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 24. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 25. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 26. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 27. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 28. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 29. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 30. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 31. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 32. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 33. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 34. Curatenia in camera impecabila! Angajatele de la curatenie merita laudate!!! Temperatura apei de la SPA a fost ok (din bazinul de inot era ceva mai rece fata de jacuzzi, iar cand le schimbai simteai diferenta). Mancarea de la restaurant a fost excelenta, micul dejun este foarte variat si cu produse de calitate.

 35. Cur─â╚Ťenia este la ea acas─â, patul foarte confortabil, mancarea bun─â la preturi corecte, zona de spa este ok.

 36. Mancarea a fost foarte buna si gustoasa. Camera curata si confortabila.

 37. Este un loc pl─âcut, curat, ├«n care vom mai reveni oric├ónd pentru o noapte c├ónd vom tranzita zona; restaurantul ofer─â o m├óncare foarte gustoas─â ┼či apetisant─â!

 38. Amplasata excelent,camera f curata,cu gust aranjata,caldura,liniste,mobilier rustic deosebit,servire f buna!

 39. patul caldura confortul ok de multe ori am trecutpelanga acest local dar nu mi amputut imagina ce ascunde

 40. Localizare ultra-centrala, camere m─ârisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 41. Camere proaspat renovate,ferestre termopan care asigura o perfecta izolare fonica, restaurant cu preturi mici si mancare de foarte buna calitate, caldura reglabila in functie de dorinta fiecaruia, pozitie ultra-centrala, parcare pazita in fata hotelului.

 42. totul a fost conform asteptarilor. nu avem nimic de reprosat

 43. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 44. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 45. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 46. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 47. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 48. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 49. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 50. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 51. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 52. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 53. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 54. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 55. Totul a fost ÔÇťca la carteÔÇŁ, Spa, camera, m├óncarea, caldura hotelului.

 56. Centrul SPA , conditiile de cazare, mancarea , cafeaua

 57. Curatenia in camera impecabila! Angajatele de la curatenie merita laudate!!! Temperatura apei de la SPA a fost ok (din bazinul de inot era ceva mai rece fata de jacuzzi, iar cand le schimbai simteai diferenta). Mancarea de la restaurant a fost excelenta, micul dejun este foarte variat si cu produse de calitate.

 58. Este un loc pl─âcut, curat, ├«n care vom mai reveni oric├ónd pentru o noapte c├ónd vom tranzita zona; restaurantul ofer─â o m├óncare foarte gustoas─â ┼či apetisant─â!

 59. Amplasata excelent,camera f curata,cu gust aranjata,caldura,liniste,mobilier rustic deosebit,servire f buna!

 60. patul caldura confortul ok de multe ori am trecutpelanga acest local dar nu mi amputut imagina ce ascunde

 61. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 62. Totul a fost la superlativ ! Cur─â╚Ťenia, confortul, mic-dejunul au cu adev─ârat de nota 10 !

 63. Localizare ultra-centrala, camere m─ârisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 64. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 65. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 66. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 67. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 68. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 69. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 70. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 71. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 72. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 73. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 74. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 75. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 76. Mâncarea la micul dejun variata si delicioasa. Curatenie in camera. Patul si pernele au fost comode. Piscina curată, admosfera placuta personal amabil.

 77. Primire cu z├ómbetul pe buze, surprize pl─âcute ├«n camera (╚Öampanie, pr─âjitura, baloane),personal super simpatic, cur─â╚Ťenie, confort, m├óncare buna, SPA bine organizat, raport calitate pre╚Ť excelent.

 78. Totul a fost ÔÇťca la carteÔÇŁ, Spa, camera, m├óncarea, caldura hotelului.

 79. Este un loc pl─âcut, curat, ├«n care vom mai reveni oric├ónd pentru o noapte c├ónd vom tranzita zona; restaurantul ofer─â o m├óncare foarte gustoas─â ┼či apetisant─â!

 80. Amplasata excelent,camera f curata,cu gust aranjata,caldura,liniste,mobilier rustic deosebit,servire f buna!

 81. patul caldura confortul ok de multe ori am trecutpelanga acest local dar nu mi amputut imagina ce ascunde

 82. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 83. Totul a fost la superlativ ! Cur─â╚Ťenia, confortul, mic-dejunul au cu adev─ârat de nota 10 !

 84. Localizare ultra-centrala, camere m─ârisoare frumos mobilate,mini-bar, lift, restaurant, mic dejun consistent, wi-fi de calitate!

 85. Proprietarii si personalul au fost foarte de treaba.O recomand.

 86. Totul a fost in regula. Personalul foarte amabil. Parcarea sigura, in curtea pensiunii. Mi-a placut tare mult balconul, linistit si sigur (avand in vedere ca am fost cu copilul de 3 ani foarte curios sa cerceteze tot).

 87. Camera a fost foarte ok, exista si balcon pentru fumatori, baia destul de spatioasa, si destul de mult spatiu si in camera. Terasa pe care se poate sta afara este si ea un punct in plus al cazarii. De asemenea, ni s-a permis pastrarea bagajelor la receptie, dupa check-out.

 88. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 89. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 90. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 91. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 92. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 93. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 94. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 95. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 96. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 97. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 98. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 99. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 100. Peisaj superb, zona liniștita, totul curat, personalul excelent

 101. Am fost placut surprinsa de curatenie, de ospitalitatea proprietariilor si de imprejurimi. A fost un sejur minunat, cu siguranta o sa ne intoarcem la casa Costea. Va multumim !

 102. Familia a fost foarte draguta; am fost trei adulti, iar pe ultima suta de metri am hotarat sa marim grupul cu un copil, pentru care nu am fost taxati in plus. Camera a fost incapatoare, curata si bine dotata.

 103. Este ok . Cur─â╚Ťenie . M├óncare bun─â , personal amabil.

 104. Mâncarea la micul dejun variata si delicioasa. Curatenie in camera. Patul si pernele au fost comode. Piscina curată, admosfera placuta personal amabil.

 105. Primire cu z├ómbetul pe buze, surprize pl─âcute ├«n camera (╚Öampanie, pr─âjitura, baloane),personal super simpatic, cur─â╚Ťenie, confort, m├óncare buna, SPA bine organizat, raport calitate pre╚Ť excelent.

 106. Este un loc pl─âcut, curat, ├«n care vom mai reveni oric├ónd pentru o noapte c├ónd vom tranzita zona; restaurantul ofer─â o m├óncare foarte gustoas─â ┼či apetisant─â!

 107. Amplasata excelent,camera f curata,cu gust aranjata,caldura,liniste,mobilier rustic deosebit,servire f buna!

 108. patul caldura confortul ok de multe ori am trecutpelanga acest local dar nu mi amputut imagina ce ascunde

 109. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 110. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 111. Totul a fost la superlativ ! Cur─â╚Ťenia, confortul, mic-dejunul au cu adev─ârat de nota 10 !

 112. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 113. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 114. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 115. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 116. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 117. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 118. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 119. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 120. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 121. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 122. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 123. Alexgoesplaces martie 2, 2019 at 9:18 am

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 124. Peisaj superb, zona liniștita, totul curat, personalul excelent

 125. Am fost placut surprinsa de curatenie, de ospitalitatea proprietariilor si de imprejurimi. A fost un sejur minunat, cu siguranta o sa ne intoarcem la casa Costea. Va multumim !

 126. Familia a fost foarte draguta; am fost trei adulti, iar pe ultima suta de metri am hotarat sa marim grupul cu un copil, pentru care nu am fost taxati in plus. Camera a fost incapatoare, curata si bine dotata.

 127. Este ok . Cur─â╚Ťenie . M├óncare bun─â , personal amabil.

 128. Mâncarea la micul dejun variata si delicioasa. Curatenie in camera. Patul si pernele au fost comode. Piscina curată, admosfera placuta personal amabil.

 129. Primire cu z├ómbetul pe buze, surprize pl─âcute ├«n camera (╚Öampanie, pr─âjitura, baloane),personal super simpatic, cur─â╚Ťenie, confort, m├óncare buna, SPA bine organizat, raport calitate pre╚Ť excelent.

 130. Este un loc pl─âcut, curat, ├«n care vom mai reveni oric├ónd pentru o noapte c├ónd vom tranzita zona; restaurantul ofer─â o m├óncare foarte gustoas─â ┼či apetisant─â!

 131. Amplasata excelent,camera f curata,cu gust aranjata,caldura,liniste,mobilier rustic deosebit,servire f buna!

 132. patul caldura confortul ok de multe ori am trecutpelanga acest local dar nu mi amputut imagina ce ascunde

 133. Constantin-viorel martie 2, 2019 at 9:18 am

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 134. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 135. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 136. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 137. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 138. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 139. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 140. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 141. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 142. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 143. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 144. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 145. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 146. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 147. Alexgoesplaces martie 9, 2019 at 9:17 am

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 148. Peisaj superb, zona liniștita, totul curat, personalul excelent

 149. Am fost placut surprinsa de curatenie, de ospitalitatea proprietariilor si de imprejurimi. A fost un sejur minunat, cu siguranta o sa ne intoarcem la casa Costea. Va multumim !

 150. Familia a fost foarte draguta; am fost trei adulti, iar pe ultima suta de metri am hotarat sa marim grupul cu un copil, pentru care nu am fost taxati in plus. Camera a fost incapatoare, curata si bine dotata.

 151. Preocupatumatinal martie 9, 2019 at 9:17 am

  Locatia e super, restaurantul la fel. Parcare mare. La piscina nu am fost

 152. Este ok . Cur─â╚Ťenie . M├óncare bun─â , personal amabil.

 153. Mâncarea la micul dejun variata si delicioasa. Curatenie in camera. Patul si pernele au fost comode. Piscina curată, admosfera placuta personal amabil.

 154. Este un loc pl─âcut, curat, ├«n care vom mai reveni oric├ónd pentru o noapte c├ónd vom tranzita zona; restaurantul ofer─â o m├óncare foarte gustoas─â ┼či apetisant─â!

 155. Amplasata excelent,camera f curata,cu gust aranjata,caldura,liniste,mobilier rustic deosebit,servire f buna!

 156. patul caldura confortul ok de multe ori am trecutpelanga acest local dar nu mi amputut imagina ce ascunde

 157. Constantin-viorel martie 9, 2019 at 9:17 am

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 158. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 159. Personal amabil, locatie centrala, camere renovate.

 160. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 161. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 162. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 163. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 164. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 165. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 166. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 167. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 168. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 169. Peisaj superb, zona liniștita, totul curat, personalul excelent

 170. Am fost placut surprinsa de curatenie, de ospitalitatea proprietariilor si de imprejurimi. A fost un sejur minunat, cu siguranta o sa ne intoarcem la casa Costea. Va multumim !

 171. Familia a fost foarte draguta; am fost trei adulti, iar pe ultima suta de metri am hotarat sa marim grupul cu un copil, pentru care nu am fost taxati in plus. Camera a fost incapatoare, curata si bine dotata.

 172. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerin╚Ťele mele plus parcarea subteran─â care a scazut cantitatea de praf si apa de pe ma╚Öina.

 173. Preocupatumatinal martie 23, 2019 at 11:42 pm

  Locatia e super, restaurantul la fel. Parcare mare. La piscina nu am fost

 174. Este ok . Cur─â╚Ťenie . M├óncare bun─â , personal amabil.

 175. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 176. Constantin-viorel martie 23, 2019 at 11:42 pm

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 177. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 178. Proprietarii si personalul au fost foarte de treaba.O recomand.

 179. Totul a fost in regula. Personalul foarte amabil. Parcarea sigura, in curtea pensiunii. Mi-a placut tare mult balconul, linistit si sigur (avand in vedere ca am fost cu copilul de 3 ani foarte curios sa cerceteze tot).

 180. Camera a fost foarte ok, exista si balcon pentru fumatori, baia destul de spatioasa, si destul de mult spatiu si in camera. Terasa pe care se poate sta afara este si ea un punct in plus al cazarii. De asemenea, ni s-a permis pastrarea bagajelor la receptie, dupa check-out.

 181. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 182. Personal foarte ospitalier. Meniu gustos la cina. Curat si primitor.

 183. Patul comod. Baia destul de mare, totul functional. Mare lucru ca am avut un televizor care functiona, ca in foarte multe cazari televizorul e doar piesa de mobilier. Aproape de centru. Micul dejun destul de variat si de consistent. Pretul extraordinar de bun.

 184. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 185. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 186. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 187. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 188. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 189. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 190. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 191. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 192. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 193. Peisaj superb, zona liniștita, totul curat, personalul excelent

 194. Am fost placut surprinsa de curatenie, de ospitalitatea proprietariilor si de imprejurimi. A fost un sejur minunat, cu siguranta o sa ne intoarcem la casa Costea. Va multumim !

 195. Familia a fost foarte draguta; am fost trei adulti, iar pe ultima suta de metri am hotarat sa marim grupul cu un copil, pentru care nu am fost taxati in plus. Camera a fost incapatoare, curata si bine dotata.

 196. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerin╚Ťele mele plus parcarea subteran─â care a scazut cantitatea de praf si apa de pe ma╚Öina.

 197. Preocupatumatinal martie 31, 2019 at 1:09 am

  Locatia e super, restaurantul la fel. Parcare mare. La piscina nu am fost

 198. Este ok . Cur─â╚Ťenie . M├óncare bun─â , personal amabil.

 199. Cazare excelenta, mancare exceptionala…si multa…. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 200. Locatia hotelului este foarte buna, aproape de oras (Targu Mures), parcarea este mare, deservea atat clientii hotelului dar si pe cei ai restaurantului. In fiecare zi primeam o sticla de apa minerala de 1l. Mic dejunul este indestulator, se acorda bonuri valorice, se poate alege intre 2 variante (unul cald si unul rece), cafea/ceai incluse.

 201. Camera arata ca-n poze iar restaurantul o expozitie mestesugareasca. In plus fata de aspectele deja evaluate prin formular, pot spune ca mancarea de la micul dejun a fost delicioasa si din belsug.

 202. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 203. Constantin-viorel martie 31, 2019 at 1:09 am

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 204. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 205. Proprietarii si personalul au fost foarte de treaba.O recomand.

 206. Totul a fost in regula. Personalul foarte amabil. Parcarea sigura, in curtea pensiunii. Mi-a placut tare mult balconul, linistit si sigur (avand in vedere ca am fost cu copilul de 3 ani foarte curios sa cerceteze tot).

 207. Camera a fost foarte ok, exista si balcon pentru fumatori, baia destul de spatioasa, si destul de mult spatiu si in camera. Terasa pe care se poate sta afara este si ea un punct in plus al cazarii. De asemenea, ni s-a permis pastrarea bagajelor la receptie, dupa check-out.

 208. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 209. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 210. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 211. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 212. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 213. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 214. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 215. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 216. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 217. Peisaj superb, zona liniștita, totul curat, personalul excelent

 218. Am fost placut surprinsa de curatenie, de ospitalitatea proprietariilor si de imprejurimi. A fost un sejur minunat, cu siguranta o sa ne intoarcem la casa Costea. Va multumim !

 219. Familia a fost foarte draguta; am fost trei adulti, iar pe ultima suta de metri am hotarat sa marim grupul cu un copil, pentru care nu am fost taxati in plus. Camera a fost incapatoare, curata si bine dotata.

 220. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerin╚Ťele mele plus parcarea subteran─â care a scazut cantitatea de praf si apa de pe ma╚Öina.

 221. Preocupatumatinal aprilie 3, 2019 at 7:21 pm

  Locatia e super, restaurantul la fel. Parcare mare. La piscina nu am fost

 222. Este ok . Cur─â╚Ťenie . M├óncare bun─â , personal amabil.

 223. Cazare excelenta, mancare exceptionala…si multa…. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 224. Locatia hotelului este foarte buna, aproape de oras (Targu Mures), parcarea este mare, deservea atat clientii hotelului dar si pe cei ai restaurantului. In fiecare zi primeam o sticla de apa minerala de 1l. Mic dejunul este indestulator, se acorda bonuri valorice, se poate alege intre 2 variante (unul cald si unul rece), cafea/ceai incluse.

 225. Camera arata ca-n poze iar restaurantul o expozitie mestesugareasca. In plus fata de aspectele deja evaluate prin formular, pot spune ca mancarea de la micul dejun a fost delicioasa si din belsug.

 226. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 227. Constantin-viorel aprilie 3, 2019 at 7:21 pm

  Locul unde este amplasat hotelul,chiar în centru.. Mic-dejun f.bun.

 228. Pozitia hotelului-ultracentral,finisajele interioare.

 229. Proprietarii si personalul au fost foarte de treaba.O recomand.

 230. Totul a fost in regula. Personalul foarte amabil. Parcarea sigura, in curtea pensiunii. Mi-a placut tare mult balconul, linistit si sigur (avand in vedere ca am fost cu copilul de 3 ani foarte curios sa cerceteze tot).

 231. Camera a fost foarte ok, exista si balcon pentru fumatori, baia destul de spatioasa, si destul de mult spatiu si in camera. Terasa pe care se poate sta afara este si ea un punct in plus al cazarii. De asemenea, ni s-a permis pastrarea bagajelor la receptie, dupa check-out.

 232. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 233. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 234. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 235. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 236. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 237. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 238. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 239. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 240. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 241. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerin╚Ťele mele plus parcarea subteran─â care a scazut cantitatea de praf si apa de pe ma╚Öina.

 242. Preocupatumatinal aprilie 8, 2019 at 11:37 am

  Locatia e super, restaurantul la fel. Parcare mare. La piscina nu am fost

 243. Este ok . Cur─â╚Ťenie . M├óncare bun─â , personal amabil.

 244. Proprietarii si personalul au fost foarte de treaba.O recomand.

 245. Totul a fost in regula. Personalul foarte amabil. Parcarea sigura, in curtea pensiunii. Mi-a placut tare mult balconul, linistit si sigur (avand in vedere ca am fost cu copilul de 3 ani foarte curios sa cerceteze tot).

 246. Camera a fost foarte ok, exista si balcon pentru fumatori, baia destul de spatioasa, si destul de mult spatiu si in camera. Terasa pe care se poate sta afara este si ea un punct in plus al cazarii. De asemenea, ni s-a permis pastrarea bagajelor la receptie, dupa check-out.

 247. Un loc de relaxare, foarte curat, ordonat, cu un restaurant rustic, cu o bucătărie diversificată și mâncare foarte gustoasă. Gazdele sunt primitoare. O sa revin cu drag!

 248. Cazare excelenta, mancare exceptionala…si multa…. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 249. Locatia hotelului este foarte buna, aproape de oras (Targu Mures), parcarea este mare, deservea atat clientii hotelului dar si pe cei ai restaurantului. In fiecare zi primeam o sticla de apa minerala de 1l. Mic dejunul este indestulator, se acorda bonuri valorice, se poate alege intre 2 variante (unul cald si unul rece), cafea/ceai incluse.

 250. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 251. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 252. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 253. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 254. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 255. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 256. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 257. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 258. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 259. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 260. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 261. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 262. Peisaj superb, zona liniștita, totul curat, personalul excelent

 263. Am fost placut surprinsa de curatenie, de ospitalitatea proprietariilor si de imprejurimi. A fost un sejur minunat, cu siguranta o sa ne intoarcem la casa Costea. Va multumim !

 264. Familia a fost foarte draguta; am fost trei adulti, iar pe ultima suta de metri am hotarat sa marim grupul cu un copil, pentru care nu am fost taxati in plus. Camera a fost incapatoare, curata si bine dotata.

 265. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 266. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerin╚Ťele mele plus parcarea subteran─â care a scazut cantitatea de praf si apa de pe ma╚Öina.

 267. Preocupatumatinal aprilie 20, 2019 at 2:16 pm

  Locatia e super, restaurantul la fel. Parcare mare. La piscina nu am fost

 268. Loca╚Ťia excelent─â! Curat, lini╚Öte, aranjat cu gust.

 269. Mic dejun foarte bogat si variat. Localitia foarte buna. Camera confortabila. Curatenie. Personal amabil si saritor.

 270. Personalul foarte amabil. Personalul de paza a fost foarte atent la masinile parcate in fata hotelului. Mic dejun cu un meniu bun si diversificat

 271. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 272. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 273. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 274. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 275. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 276. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 277. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 278. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 279. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 280. Un loc de relaxare, foarte curat, ordonat, cu un restaurant rustic, cu o bucătărie diversificată și mâncare foarte gustoasă. Gazdele sunt primitoare. O sa revin cu drag!

 281. Cazare excelenta, mancare exceptionala…si multa…. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 282. Locatia hotelului este foarte buna, aproape de oras (Targu Mures), parcarea este mare, deservea atat clientii hotelului dar si pe cei ai restaurantului. In fiecare zi primeam o sticla de apa minerala de 1l. Mic dejunul este indestulator, se acorda bonuri valorice, se poate alege intre 2 variante (unul cald si unul rece), cafea/ceai incluse.

 283. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 284. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 285. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 286. Peisaj superb, zona liniștita, totul curat, personalul excelent

 287. Am fost placut surprinsa de curatenie, de ospitalitatea proprietariilor si de imprejurimi. A fost un sejur minunat, cu siguranta o sa ne intoarcem la casa Costea. Va multumim !

 288. Familia a fost foarte draguta; am fost trei adulti, iar pe ultima suta de metri am hotarat sa marim grupul cu un copil, pentru care nu am fost taxati in plus. Camera a fost incapatoare, curata si bine dotata.

 289. Leonard_booking aprilie 25, 2019 at 7:45 am

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 290. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 291. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerin╚Ťele mele plus parcarea subteran─â care a scazut cantitatea de praf si apa de pe ma╚Öina.

 292. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 293. Loca╚Ťia excelent─â! Curat, lini╚Öte, aranjat cu gust.

 294. Mic dejun foarte bogat si variat. Localitia foarte buna. Camera confortabila. Curatenie. Personal amabil si saritor.

 295. Un loc de relaxare, foarte curat, ordonat, cu un restaurant rustic, cu o bucătărie diversificată și mâncare foarte gustoasă. Gazdele sunt primitoare. O sa revin cu drag!

 296. Cazare excelenta, mancare exceptionala…si multa…. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 297. Locatia hotelului este foarte buna, aproape de oras (Targu Mures), parcarea este mare, deservea atat clientii hotelului dar si pe cei ai restaurantului. In fiecare zi primeam o sticla de apa minerala de 1l. Mic dejunul este indestulator, se acorda bonuri valorice, se poate alege intre 2 variante (unul cald si unul rece), cafea/ceai incluse.

 298. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 299. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 300. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 301. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 302. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 303. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 304. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 305. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 306. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 307. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 308. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 309. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 310. Peisaj superb, zona liniștita, totul curat, personalul excelent

 311. Am fost placut surprinsa de curatenie, de ospitalitatea proprietariilor si de imprejurimi. A fost un sejur minunat, cu siguranta o sa ne intoarcem la casa Costea. Va multumim !

 312. Familia a fost foarte draguta; am fost trei adulti, iar pe ultima suta de metri am hotarat sa marim grupul cu un copil, pentru care nu am fost taxati in plus. Camera a fost incapatoare, curata si bine dotata.

 313. Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 314. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 315. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerin╚Ťele mele plus parcarea subteran─â care a scazut cantitatea de praf si apa de pe ma╚Öina.

 316. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 317. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 318. Loca╚Ťia excelent─â! Curat, lini╚Öte, aranjat cu gust.

 319. Camera curata, spatioasa si mobilata cu mult stil. Personal prietenos si flexibil. Mic dejun gustos. Totul la un pret imbatabil.

 320. Un loc de relaxare, foarte curat, ordonat, cu un restaurant rustic, cu o bucătărie diversificată și mâncare foarte gustoasă. Gazdele sunt primitoare. O sa revin cu drag!

 321. Cazare excelenta, mancare exceptionala…si multa…. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 322. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 323. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 324. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 325. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 326. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 327. Este loc de parcare, wifi gratis, lenjerie de pat ok

 328. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 329. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 330. Alexgoesplaces mai 6, 2019 at 7:26 pm

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 331. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 332. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 333. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 334. Peisaj superb, zona liniștita, totul curat, personalul excelent

 335. Am fost placut surprinsa de curatenie, de ospitalitatea proprietariilor si de imprejurimi. A fost un sejur minunat, cu siguranta o sa ne intoarcem la casa Costea. Va multumim !

 336. Familia a fost foarte draguta; am fost trei adulti, iar pe ultima suta de metri am hotarat sa marim grupul cu un copil, pentru care nu am fost taxati in plus. Camera a fost incapatoare, curata si bine dotata.

 337. Leonard_booking mai 6, 2019 at 7:26 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 338. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 339. Facilitatile cu spa-ul si piscina au fost in cerin╚Ťele mele plus parcarea subteran─â care a scazut cantitatea de praf si apa de pe ma╚Öina.

 340. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 341. Camera si vederea de la balcon superbe. Mic dejun f bun

 342. Loca╚Ťia excelent─â! Curat, lini╚Öte, aranjat cu gust.

 343. Camera curata, spatioasa si mobilata cu mult stil. Personal prietenos si flexibil. Mic dejun gustos. Totul la un pret imbatabil.

 344. Un loc de relaxare, foarte curat, ordonat, cu un restaurant rustic, cu o bucătărie diversificată și mâncare foarte gustoasă. Gazdele sunt primitoare. O sa revin cu drag!

 345. Cazare excelenta, mancare exceptionala…si multa…. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 346. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 347. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 348. Alexgoesplaces mai 13, 2019 at 2:32 am

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 349. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 350. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 351. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 352. Mi-a pl─âcut personalul foarte dr─âgu╚Ť, micul dejun all inclusive foarte bun. Mi-a pl─âcut m├óncarea servit─â la restaurant.

 353. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 354. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 355. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 356. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 357. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 358. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat ├«n acea zon─â a ╚Ť─ârii. Parcarea generoas─â ╚Öi apropierea de o arter─â de circula╚Ťie principal─â a reprezentat un avantaj. Cu toate c─â am avut camera orientat─â spre strad─â, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nop╚Ťii.

 359. Leonard_booking mai 13, 2019 at 2:32 am

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 360. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 361. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 362. Situat─â ├«n Centru, priveli╚Öte fantastic─â de la et. 7, personal f. amabil, cur─â╚Ťenia, micul dejun f. gustos

 363. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 364. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 365. Aveam balcon si asta a fost foarte ok. Personal cu o interactiune foarte placuta si utila.

 366. Proprietarii si personalul au fost foarte de treaba.O recomand.

 367. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 368. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 369. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 370. Mi-a pl─âcut personalul foarte dr─âgu╚Ť, micul dejun all inclusive foarte bun. Mi-a pl─âcut m├óncarea servit─â la restaurant.

 371. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 372. Locatia a fost ok, cu parcare gratuita. Mic dejun ok.

 373. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 374. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 375. Alexgoesplaces mai 16, 2019 at 4:44 am

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 376. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 377. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 378. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 379. Camera curata, spatioasa si mobilata cu mult stil. Personal prietenos si flexibil. Mic dejun gustos. Totul la un pret imbatabil.

 380. Un loc de relaxare, foarte curat, ordonat, cu un restaurant rustic, cu o bucătărie diversificată și mâncare foarte gustoasă. Gazdele sunt primitoare. O sa revin cu drag!

 381. Cazare excelenta, mancare exceptionala…si multa…. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 382. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat ├«n acea zon─â a ╚Ť─ârii. Parcarea generoas─â ╚Öi apropierea de o arter─â de circula╚Ťie principal─â a reprezentat un avantaj. Cu toate c─â am avut camera orientat─â spre strad─â, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nop╚Ťii.

 383. Leonard_booking mai 16, 2019 at 4:44 am

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 384. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 385. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 386. Situat─â ├«n Centru, priveli╚Öte fantastic─â de la et. 7, personal f. amabil, cur─â╚Ťenia, micul dejun f. gustos

 387. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 388. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 389. Aveam balcon si asta a fost foarte ok. Personal cu o interactiune foarte placuta si utila.

 390. Proprietarii si personalul au fost foarte de treaba.O recomand.

 391. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 392. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 393. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 394. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 395. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 396. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 397. Camera curata, spatioasa si mobilata cu mult stil. Personal prietenos si flexibil. Mic dejun gustos. Totul la un pret imbatabil.

 398. Un loc de relaxare, foarte curat, ordonat, cu un restaurant rustic, cu o bucătărie diversificată și mâncare foarte gustoasă. Gazdele sunt primitoare. O sa revin cu drag!

 399. Cazare excelenta, mancare exceptionala…si multa…. Vom reveni cu siguran╚Ť─â

 400. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 401. Mi-a pl─âcut personalul foarte dr─âgu╚Ť, micul dejun all inclusive foarte bun. Mi-a pl─âcut m├óncarea servit─â la restaurant.

 402. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 403. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 404. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 405. Alexgoesplaces mai 19, 2019 at 7:18 am

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 406. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat ├«n acea zon─â a ╚Ť─ârii. Parcarea generoas─â ╚Öi apropierea de o arter─â de circula╚Ťie principal─â a reprezentat un avantaj. Cu toate c─â am avut camera orientat─â spre strad─â, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nop╚Ťii.

 407. Leonard_booking mai 19, 2019 at 7:18 am

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 408. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 409. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 410. Situat─â ├«n Centru, priveli╚Öte fantastic─â de la et. 7, personal f. amabil, cur─â╚Ťenia, micul dejun f. gustos

 411. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 412. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 413. Aveam balcon si asta a fost foarte ok. Personal cu o interactiune foarte placuta si utila.

 414. Proprietarii si personalul au fost foarte de treaba.O recomand.

 415. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 416. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 417. A fost foarte frumos și vederea și comfort și liniste

 418. Linda-nicoleta mai 26, 2019 at 1:40 am

  Atat camera, cat si mancarea la restaurant au fost super

 419. Camera curata, spatioasa si mobilata cu mult stil. Personal prietenos si flexibil. Mic dejun gustos. Totul la un pret imbatabil.

 420. Un loc de relaxare, foarte curat, ordonat, cu un restaurant rustic, cu o bucătărie diversificată și mâncare foarte gustoasă. Gazdele sunt primitoare. O sa revin cu drag!

 421. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 422. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 423. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 424. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 425. Mi-a pl─âcut personalul foarte dr─âgu╚Ť, micul dejun all inclusive foarte bun. Mi-a pl─âcut m├óncarea servit─â la restaurant.

 426. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 427. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 428. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 429. Alexgoesplaces mai 26, 2019 at 1:40 am

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 430. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat ├«n acea zon─â a ╚Ť─ârii. Parcarea generoas─â ╚Öi apropierea de o arter─â de circula╚Ťie principal─â a reprezentat un avantaj. Cu toate c─â am avut camera orientat─â spre strad─â, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nop╚Ťii.

 431. Leonard_booking mai 26, 2019 at 1:40 am

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 432. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 433. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 434. Situat─â ├«n Centru, priveli╚Öte fantastic─â de la et. 7, personal f. amabil, cur─â╚Ťenia, micul dejun f. gustos

 435. Foarte bun micul dejun. Patul confortabil, mobilierul și camera cu un design deosebit.

 436. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 437. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 438. Aveam balcon si asta a fost foarte ok. Personal cu o interactiune foarte placuta si utila.

 439. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 440. Mi-a pl─âcut personalul foarte dr─âgu╚Ť, micul dejun all inclusive foarte bun. Mi-a pl─âcut m├óncarea servit─â la restaurant.

 441. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 442. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 443. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 444. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 445. Linda-nicoleta iunie 1, 2019 at 1:48 pm

  Atat camera, cat si mancarea la restaurant au fost super

 446. Camera curata, spatioasa si mobilata cu mult stil. Personal prietenos si flexibil. Mic dejun gustos. Totul la un pret imbatabil.

 447. Un loc de relaxare, foarte curat, ordonat, cu un restaurant rustic, cu o bucătărie diversificată și mâncare foarte gustoasă. Gazdele sunt primitoare. O sa revin cu drag!

 448. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 449. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 450. Alexgoesplaces iunie 1, 2019 at 1:48 pm

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 451. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat ├«n acea zon─â a ╚Ť─ârii. Parcarea generoas─â ╚Öi apropierea de o arter─â de circula╚Ťie principal─â a reprezentat un avantaj. Cu toate c─â am avut camera orientat─â spre strad─â, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nop╚Ťii.

 452. Leonard_booking iunie 1, 2019 at 1:48 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 453. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 454. Totul la superlativ dar mai ales cur─â╚Ťenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor ╚Öi z├ómbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel ├«n care nu se face rabat la calitate.

 455. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 456. Situat─â ├«n Centru, priveli╚Öte fantastic─â de la et. 7, personal f. amabil, cur─â╚Ťenia, micul dejun f. gustos

 457. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 458. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 459. Aveam balcon si asta a fost foarte ok. Personal cu o interactiune foarte placuta si utila.

 460. Personalul extrem de agreabil. Loca╚Ťia reu╚Öit─â aproape de centrul ora╚Öului, apa fiebinte de la du╚Ö, c─âldura in camera, curtea dragu╚Ť─â si ├«ngrijit─â…

 461. Curăţenie,Micul dejun foarte bun,personalul amabil,de poate servi in restaurant masa.In concluzie raport excelent pret/calitate.

 462. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 463. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 464. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 465. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 466. Totul, confortul este de 4 stele, toate condi╚Ťiile+ apa minerala primit─â zilnic!

 467. Linda-nicoleta iunie 9, 2019 at 2:29 pm

  Atat camera, cat si mancarea la restaurant au fost super

 468. Camera curata, spatioasa si mobilata cu mult stil. Personal prietenos si flexibil. Mic dejun gustos. Totul la un pret imbatabil.

 469. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 470. Mi-a pl─âcut personalul foarte dr─âgu╚Ť, micul dejun all inclusive foarte bun. Mi-a pl─âcut m├óncarea servit─â la restaurant.

 471. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 472. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 473. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 474. Alexgoesplaces iunie 9, 2019 at 2:29 pm

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 475. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat ├«n acea zon─â a ╚Ť─ârii. Parcarea generoas─â ╚Öi apropierea de o arter─â de circula╚Ťie principal─â a reprezentat un avantaj. Cu toate c─â am avut camera orientat─â spre strad─â, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nop╚Ťii.

 476. Leonard_booking iunie 9, 2019 at 2:29 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 477. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 478. Totul la superlativ dar mai ales cur─â╚Ťenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor ╚Öi z├ómbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel ├«n care nu se face rabat la calitate.

 479. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 480. Situat─â ├«n Centru, priveli╚Öte fantastic─â de la et. 7, personal f. amabil, cur─â╚Ťenia, micul dejun f. gustos

 481. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 482. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 483. Aveam balcon si asta a fost foarte ok. Personal cu o interactiune foarte placuta si utila.

 484. Personalul extrem de agreabil. Loca╚Ťia reu╚Öit─â aproape de centrul ora╚Öului, apa fiebinte de la du╚Ö, c─âldura in camera, curtea dragu╚Ť─â si ├«ngrijit─â…

 485. Curăţenie,Micul dejun foarte bun,personalul amabil,de poate servi in restaurant masa.In concluzie raport excelent pret/calitate.

 486. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 487. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 488. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 489. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 490. Totul, confortul este de 4 stele, toate condi╚Ťiile+ apa minerala primit─â zilnic!

 491. Linda-nicoleta iunie 9, 2019 at 2:33 pm

  Atat camera, cat si mancarea la restaurant au fost super

 492. Camera curata, spatioasa si mobilata cu mult stil. Personal prietenos si flexibil. Mic dejun gustos. Totul la un pret imbatabil.

 493. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 494. Mi-a pl─âcut personalul foarte dr─âgu╚Ť, micul dejun all inclusive foarte bun. Mi-a pl─âcut m├óncarea servit─â la restaurant.

 495. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 496. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 497. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 498. Alexgoesplaces iunie 9, 2019 at 2:33 pm

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 499. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat ├«n acea zon─â a ╚Ť─ârii. Parcarea generoas─â ╚Öi apropierea de o arter─â de circula╚Ťie principal─â a reprezentat un avantaj. Cu toate c─â am avut camera orientat─â spre strad─â, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nop╚Ťii.

 500. Leonard_booking iunie 9, 2019 at 2:33 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 501. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 502. Totul la superlativ dar mai ales cur─â╚Ťenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor ╚Öi z├ómbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel ├«n care nu se face rabat la calitate.

 503. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 504. Situat─â ├«n Centru, priveli╚Öte fantastic─â de la et. 7, personal f. amabil, cur─â╚Ťenia, micul dejun f. gustos

 505. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 506. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 507. Aveam balcon si asta a fost foarte ok. Personal cu o interactiune foarte placuta si utila.

 508. Personalul extrem de agreabil. Loca╚Ťia reu╚Öit─â aproape de centrul ora╚Öului, apa fiebinte de la du╚Ö, c─âldura in camera, curtea dragu╚Ť─â si ├«ngrijit─â…

 509. Curăţenie,Micul dejun foarte bun,personalul amabil,de poate servi in restaurant masa.In concluzie raport excelent pret/calitate.

 510. Amabilitatea personalului, confortul, curatenia, pretul, mancarea

 511. Mancare EXCELENTA la restaurant!!! Camerele spatioase, foarte curate. Baie frumoasa. Am primit si o sticla de apa minerala din partea casei. Frigider in camera, aer conditionat. Civilizat, frumos. In camera nu s-a auzit zgomotul de la trafic. Am dormit foarte bine.

 512. Totul, confortul este de 4 stele, toate condi╚Ťiile+ apa minerala primit─â zilnic!

 513. Linda-nicoleta iunie 14, 2019 at 9:22 pm

  Atat camera, cat si mancarea la restaurant au fost super

 514. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 515. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 516. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 517. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 518. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 519. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 520. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 521. Mi-a pl─âcut personalul foarte dr─âgu╚Ť, micul dejun all inclusive foarte bun. Mi-a pl─âcut m├óncarea servit─â la restaurant.

 522. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 523. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 524. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 525. Alexgoesplaces iunie 14, 2019 at 9:22 pm

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 526. A fost extraordinar totul. Locatie deosebita, camere spatioase si curate, bucatar foarte bun.

 527. Conditii foarte bune, liniste, curatenie, baie spatioasa, locatie superba langa padure, personal foarte amabil. Ne vom intoarce cu placere ori de cate ori vom avea ocazia.

 528. Close to road. Next Pension is about 50 km away. So, if You are tired- best last chance to stop for a night. Private Parking.

 529. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat ├«n acea zon─â a ╚Ť─ârii. Parcarea generoas─â ╚Öi apropierea de o arter─â de circula╚Ťie principal─â a reprezentat un avantaj. Cu toate c─â am avut camera orientat─â spre strad─â, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nop╚Ťii.

 530. Leonard_booking iunie 14, 2019 at 9:22 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 531. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 532. Totul la superlativ dar mai ales cur─â╚Ťenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor ╚Öi z├ómbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel ├«n care nu se face rabat la calitate.

 533. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 534. Situat─â ├«n Centru, priveli╚Öte fantastic─â de la et. 7, personal f. amabil, cur─â╚Ťenia, micul dejun f. gustos

 535. Mancare EXCELENTA la restaurant!!! Camerele spatioase, foarte curate. Baie frumoasa. Am primit si o sticla de apa minerala din partea casei. Frigider in camera, aer conditionat. Civilizat, frumos. In camera nu s-a auzit zgomotul de la trafic. Am dormit foarte bine.

 536. Totul, confortul este de 4 stele, toate condi╚Ťiile+ apa minerala primit─â zilnic!

 537. Linda-nicoleta iunie 23, 2019 at 6:44 pm

  Atat camera, cat si mancarea la restaurant au fost super

 538. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 539. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 540. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 541. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 542. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 543. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 544. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 545. Mi-a pl─âcut personalul foarte dr─âgu╚Ť, micul dejun all inclusive foarte bun. Mi-a pl─âcut m├óncarea servit─â la restaurant.

 546. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 547. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 548. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 549. Alexgoesplaces iunie 23, 2019 at 6:44 pm

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 550. A fost extraordinar totul. Locatie deosebita, camere spatioase si curate, bucatar foarte bun.

 551. Conditii foarte bune, liniste, curatenie, baie spatioasa, locatie superba langa padure, personal foarte amabil. Ne vom intoarce cu placere ori de cate ori vom avea ocazia.

 552. Close to road. Next Pension is about 50 km away. So, if You are tired- best last chance to stop for a night. Private Parking.

 553. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat ├«n acea zon─â a ╚Ť─ârii. Parcarea generoas─â ╚Öi apropierea de o arter─â de circula╚Ťie principal─â a reprezentat un avantaj. Cu toate c─â am avut camera orientat─â spre strad─â, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nop╚Ťii.

 554. Leonard_booking iunie 23, 2019 at 6:44 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 555. Mincarea putin variata însă a fost gustoasă, camera confortabilă și curată, termopane de calitate lipsa de zgomot din afară, amplasat aproape de super marketuri. Locatie buna a hotelului. Piscina foarte bine amenajată, curat.

 556. Personal dr─âgu╚Ť ╚Öi operativ, localul curat, renovat.

 557. Totul la superlativ dar mai ales cur─â╚Ťenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor ╚Öi z├ómbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel ├«n care nu se face rabat la calitate.

 558. Locatia este foarte buna iar micul dejun a fost bogat.

 559. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 560. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 561. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 562. Mancare EXCELENTA la restaurant!!! Camerele spatioase, foarte curate. Baie frumoasa. Am primit si o sticla de apa minerala din partea casei. Frigider in camera, aer conditionat. Civilizat, frumos. In camera nu s-a auzit zgomotul de la trafic. Am dormit foarte bine.

 563. Totul, confortul este de 4 stele, toate condi╚Ťiile+ apa minerala primit─â zilnic!

 564. Linda-nicoleta iunie 29, 2019 at 1:03 pm

  Atat camera, cat si mancarea la restaurant au fost super

 565. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 566. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 567. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 568. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 569. Mi-a pl─âcut personalul foarte dr─âgu╚Ť, micul dejun all inclusive foarte bun. Mi-a pl─âcut m├óncarea servit─â la restaurant.

 570. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 571. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 572. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 573. Alexgoesplaces iunie 29, 2019 at 1:03 pm

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 574. A fost extraordinar totul. Locatie deosebita, camere spatioase si curate, bucatar foarte bun.

 575. Conditii foarte bune, liniste, curatenie, baie spatioasa, locatie superba langa padure, personal foarte amabil. Ne vom intoarce cu placere ori de cate ori vom avea ocazia.

 576. Close to road. Next Pension is about 50 km away. So, if You are tired- best last chance to stop for a night. Private Parking.

 577. Camera super si patul confortabil, mancarea buna si multa.

 578. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat ├«n acea zon─â a ╚Ť─ârii. Parcarea generoas─â ╚Öi apropierea de o arter─â de circula╚Ťie principal─â a reprezentat un avantaj. Cu toate c─â am avut camera orientat─â spre strad─â, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nop╚Ťii.

 579. Leonard_booking iunie 29, 2019 at 1:03 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 580. Camera a fost excelent─â, spa╚Ťioas─â, curat─â, cu facilit─â╚Ťi de 4 stele.

 581. Personal dr─âgu╚Ť ╚Öi operativ, localul curat, renovat.

 582. Totul la superlativ dar mai ales cur─â╚Ťenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor ╚Öi z├ómbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel ├«n care nu se face rabat la calitate.

 583. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 584. Mi-a pl─âcut personalul foarte dr─âgu╚Ť, micul dejun all inclusive foarte bun. Mi-a pl─âcut m├óncarea servit─â la restaurant.

 585. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 586. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 587. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 588. Camera spa╚Ťioas─â, foarte curat, terasa mare. Hotel linistit!

 589. Mancare EXCELENTA la restaurant!!! Camerele spatioase, foarte curate. Baie frumoasa. Am primit si o sticla de apa minerala din partea casei. Frigider in camera, aer conditionat. Civilizat, frumos. In camera nu s-a auzit zgomotul de la trafic. Am dormit foarte bine.

 590. Totul, confortul este de 4 stele, toate condi╚Ťiile+ apa minerala primit─â zilnic!

 591. Linda-nicoleta iulie 7, 2019 at 1:54 pm

  Atat camera, cat si mancarea la restaurant au fost super

 592. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 593. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 594. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 595. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 596. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 597. Alexgoesplaces iulie 7, 2019 at 1:54 pm

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 598. A fost extraordinar totul. Locatie deosebita, camere spatioase si curate, bucatar foarte bun.

 599. Conditii foarte bune, liniste, curatenie, baie spatioasa, locatie superba langa padure, personal foarte amabil. Ne vom intoarce cu placere ori de cate ori vom avea ocazia.

 600. Close to road. Next Pension is about 50 km away. So, if You are tired- best last chance to stop for a night. Private Parking.

 601. Camera super si patul confortabil, mancarea buna si multa.

 602. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat ├«n acea zon─â a ╚Ť─ârii. Parcarea generoas─â ╚Öi apropierea de o arter─â de circula╚Ťie principal─â a reprezentat un avantaj. Cu toate c─â am avut camera orientat─â spre strad─â, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nop╚Ťii.

 603. Leonard_booking iulie 7, 2019 at 1:54 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 604. Camera a fost excelent─â, spa╚Ťioas─â, curat─â, cu facilit─â╚Ťi de 4 stele.

 605. Personal dr─âgu╚Ť ╚Öi operativ, localul curat, renovat.

 606. Totul la superlativ dar mai ales cur─â╚Ťenia. Extrem de curat, personal foarte binevoitor ╚Öi z├ómbitor, mic dejun cu produse de calitate. Un hotel ├«n care nu se face rabat la calitate.

 607. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 608. Mi-a pl─âcut personalul foarte dr─âgu╚Ť, micul dejun all inclusive foarte bun. Mi-a pl─âcut m├óncarea servit─â la restaurant.

 609. Pensiunea ofer─â parcare, personalul pl─âcut, micul dejun foarte bun.

 610. Camere mari, curat. Raport bun calitate/pret.

 611. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 612. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 613. Mancare EXCELENTA la restaurant!!! Camerele spatioase, foarte curate. Baie frumoasa. Am primit si o sticla de apa minerala din partea casei. Frigider in camera, aer conditionat. Civilizat, frumos. In camera nu s-a auzit zgomotul de la trafic. Am dormit foarte bine.

 614. Totul, confortul este de 4 stele, toate condi╚Ťiile+ apa minerala primit─â zilnic!

 615. Linda-nicoleta iulie 13, 2019 at 5:46 am

  Atat camera, cat si mancarea la restaurant au fost super

 616. Pretul accesibil, personal amabil, locatia are terasa, spalatorie auto, bar, pizzerie.

 617. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 618. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 619. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 620. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 621. Alexgoesplaces iulie 13, 2019 at 5:46 am

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 622. A fost extraordinar totul. Locatie deosebita, camere spatioase si curate, bucatar foarte bun.

 623. Conditii foarte bune, liniste, curatenie, baie spatioasa, locatie superba langa padure, personal foarte amabil. Ne vom intoarce cu placere ori de cate ori vom avea ocazia.

 624. Close to road. Next Pension is about 50 km away. So, if You are tired- best last chance to stop for a night. Private Parking.

 625. Camera super si patul confortabil, mancarea buna si multa.

 626. A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat ├«n acea zon─â a ╚Ť─ârii. Parcarea generoas─â ╚Öi apropierea de o arter─â de circula╚Ťie principal─â a reprezentat un avantaj. Cu toate c─â am avut camera orientat─â spre strad─â, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nop╚Ťii.

 627. Leonard_booking iulie 13, 2019 at 5:46 am

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 628. Amplasarea hotelului fata de centru si micul dejun

 629. Camera a fost excelent─â, spa╚Ťioas─â, curat─â, cu facilit─â╚Ťi de 4 stele.

 630. Personal dr─âgu╚Ť ╚Öi operativ, localul curat, renovat.

 631. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 632. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 633. Mi-a pl─âcut personalul foarte dr─âgu╚Ť, micul dejun all inclusive foarte bun. Mi-a pl─âcut m├óncarea servit─â la restaurant.

 634. Camere mari, curat. Raport bun calitate/pret.

 635. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 636. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 637. Mancare EXCELENTA la restaurant!!! Camerele spatioase, foarte curate. Baie frumoasa. Am primit si o sticla de apa minerala din partea casei. Frigider in camera, aer conditionat. Civilizat, frumos. In camera nu s-a auzit zgomotul de la trafic. Am dormit foarte bine.

 638. Totul, confortul este de 4 stele, toate condi╚Ťiile+ apa minerala primit─â zilnic!

 639. Linda-nicoleta iulie 19, 2019 at 8:25 pm

  Atat camera, cat si mancarea la restaurant au fost super

 640. Pretul accesibil, personal amabil, locatia are terasa, spalatorie auto, bar, pizzerie.

 641. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 642. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 643. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 644. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 645. Alexgoesplaces iulie 19, 2019 at 8:25 pm

  In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 646. Alexgoesplaces iulie 19, 2019 at 8:25 pm

  A fost extraordinar totul. Locatie deosebita, camere spatioase si curate, bucatar foarte bun.

 647. Alexgoesplaces iulie 19, 2019 at 8:25 pm

  Conditii foarte bune, liniste, curatenie, baie spatioasa, locatie superba langa padure, personal foarte amabil. Ne vom intoarce cu placere ori de cate ori vom avea ocazia.

 648. Alexgoesplaces iulie 19, 2019 at 8:25 pm

  Close to road. Next Pension is about 50 km away. So, if You are tired- best last chance to stop for a night. Private Parking.

 649. Alexgoesplaces iulie 19, 2019 at 8:25 pm

  Camera super si patul confortabil, mancarea buna si multa.

 650. Alexgoesplaces iulie 19, 2019 at 8:25 pm

  A fost unul dintre cele mai bune hoteluri pe care le-am vizitat ├«n acea zon─â a ╚Ť─ârii. Parcarea generoas─â ╚Öi apropierea de o arter─â de circula╚Ťie principal─â a reprezentat un avantaj. Cu toate c─â am avut camera orientat─â spre strad─â, nu s-au auzit zgomote rutiere pe timpul nop╚Ťii.

 651. Alexgoesplaces iulie 19, 2019 at 8:25 pm

  Nice indoor pool. Camerele cam micute, dar cu feeling placut. Am stat pe partea opusa soselei, liniste si verdeata.

 652. Alexgoesplaces iulie 19, 2019 at 8:25 pm

  In primul rand renovarea este este la standarde de 4 stele, serviciile de camera super,in fiecare zi sau schimbat prosoapele si consumabile (totusi 4 stele)un pat odihnitor camera si baie curată.,cafea ceai.calitative si bar.Personalul începând de la receptie până la cameristă nota 10+.Pozitia foarte bună pentru vizitatori in Tg.Mures.

 653. Alexgoesplaces iulie 19, 2019 at 8:25 pm

  Faptul ca lucrarile de reparatii si modernizare desi limitate au fost facute cu bun simt practic si nu in bataie de joc. Apreciez efortul.

 654. Alexgoesplaces iulie 19, 2019 at 8:25 pm

  Locatia centrală, parcare, camere mari și curate, mic dejun excelent.

 655. Pretul accesibil, personal amabil, locatia are terasa, spalatorie auto, bar, pizzerie.

 656. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 657. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 658. Micul dejun mai mult decat suficient, noi am ales varianta cu omleta, delicios totul, inclusiv ceaiul si cafeaua. Painea ardeleneasca este de vis. Foarte bun sistemul de feedback catre conducere, personalul foarte politicos. Amplasarea este la marginea padurii, camera noastra dadea chiar spre padure, foarte relaxant si linistitor.

 659. Mancarea este fantastica, servirea este ireprosabila. Tot personalul este de nota 10.

 660. Amplasare convenabila pentru traseul nostru, linga drum, dar inconjurata de padure. In camera e liniste chiar si cu geamul deschis. Placut surprinsa sa ne fie oferita si o sticla de apa minerala in camera.

 661. Camere mari, curat. Raport bun calitate/pret.

 662. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 663. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 664. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 665. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 666. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 667. Personal amabil, m─âncare gustoas─â la restaurant , SPA foarte bun ,mic dejun diversificat

 668. Sauna a fost excelent─â cu cromoterapie, meloterapie, personalul de la spa foarte amabil ╚Öi dr─âgu╚Ť, ambian╚Ťa de la spa foarte pl─âcut─â, m├óncarea excelent─â!

 669. Totul este a╚Öa cum au descris ╚Öi ceilal╚Ťi vizitatori, iar notele ob╚Ťinute de hotel sunt pe bune . Zona de spa este superb─â cu mute facilit─â╚Ťi. ├Än zona de relaxare po╚Ťi comanda diferite b─âuturi ╚Öi de m├óncare. Micul dejun bogat ╚Öi variat.

 670. Amplasarea hotelului aproape de centru, disponibilitatea locului de parcare. Personal foarte amabil.

 671. Situarea central─â a hotelului. Hotelul este renovat de pu╚Ťin timp, astfel c─â mobilierul ╚Öi instala╚Ťiile sunt ├«n condi╚Ťii bune.

 672. Amplasat in centrul orasului, modernizat, personalul foarte amabil, wifi puternic, ceai si cafea solubila in camera gratuit. Located in City Center, nice personnel, free tea and coffe in the room.

 673. Camere mari, curat. Raport bun calitate/pret.

 674. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 675. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 676. Micul dejun mai mult decat suficient, noi am ales varianta cu omleta, delicios totul, inclusiv ceaiul si cafeaua. Painea ardeleneasca este de vis. Foarte bun sistemul de feedback catre conducere, personalul foarte politicos. Amplasarea este la marginea padurii, camera noastra dadea chiar spre padure, foarte relaxant si linistitor.

 677. Mancarea este fantastica, servirea este ireprosabila. Tot personalul este de nota 10.

 678. Amplasare convenabila pentru traseul nostru, linga drum, dar inconjurata de padure. In camera e liniste chiar si cu geamul deschis. Placut surprinsa sa ne fie oferita si o sticla de apa minerala in camera.

 679. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 680. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 681. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 682. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 683. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 684. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 685. Personal amabil, m─âncare gustoas─â la restaurant , SPA foarte bun ,mic dejun diversificat

 686. Sauna a fost excelent─â cu cromoterapie, meloterapie, personalul de la spa foarte amabil ╚Öi dr─âgu╚Ť, ambian╚Ťa de la spa foarte pl─âcut─â, m├óncarea excelent─â!

 687. Totul este a╚Öa cum au descris ╚Öi ceilal╚Ťi vizitatori, iar notele ob╚Ťinute de hotel sunt pe bune . Zona de spa este superb─â cu mute facilit─â╚Ťi. ├Än zona de relaxare po╚Ťi comanda diferite b─âuturi ╚Öi de m├óncare. Micul dejun bogat ╚Öi variat.

 688. Camere mari, curat. Raport bun calitate/pret.

 689. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 690. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 691. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 692. Micul dejun mai mult decat suficient, noi am ales varianta cu omleta, delicios totul, inclusiv ceaiul si cafeaua. Painea ardeleneasca este de vis. Foarte bun sistemul de feedback catre conducere, personalul foarte politicos. Amplasarea este la marginea padurii, camera noastra dadea chiar spre padure, foarte relaxant si linistitor.

 693. Mancarea este fantastica, servirea este ireprosabila. Tot personalul este de nota 10.

 694. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 695. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 696. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 697. Pretul accesibil, personal amabil, locatia are terasa, spalatorie auto, bar, pizzerie.

 698. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 699. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 700. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 701. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 702. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 703. Mic dejun excelent. Centru SPA foarte bine pus la punct. Cu siguranta vom mai reveni.

 704. Personal amabil, m─âncare gustoas─â la restaurant , SPA foarte bun ,mic dejun diversificat

 705. Sauna a fost excelent─â cu cromoterapie, meloterapie, personalul de la spa foarte amabil ╚Öi dr─âgu╚Ť, ambian╚Ťa de la spa foarte pl─âcut─â, m├óncarea excelent─â!

 706. Camere mari, curat. Raport bun calitate/pret.

 707. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 708. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 709. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 710. Micul dejun mai mult decat suficient, noi am ales varianta cu omleta, delicios totul, inclusiv ceaiul si cafeaua. Painea ardeleneasca este de vis. Foarte bun sistemul de feedback catre conducere, personalul foarte politicos. Amplasarea este la marginea padurii, camera noastra dadea chiar spre padure, foarte relaxant si linistitor.

 711. Mancarea este fantastica, servirea este ireprosabila. Tot personalul este de nota 10.

 712. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 713. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 714. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 715. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 716. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 717. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 718. Pretul accesibil, personal amabil, locatia are terasa, spalatorie auto, bar, pizzerie.

 719. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 720. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 721. Micul dejun a fost excelent. Nu a fost aglomerat la SPA. Mesele servite la restaurant au fost gustoase și au fost servite foarte repede.

 722. Camera hotelului curata, am avut vedere pe spate , multa verdeata si liniste. Probabil ca cei care locuiesc in camerele de pe fata nu sunt atat de norocosi, hotelul fiind asezat stradal. Personal foarte amabil, parcare exterioara si interioara acoperita. Lift modern, zonele de spa si fitness foarte bine dotate si puse la punct.

 723. Personalul foarte amabil. Mâncarea delicioasă. Sala de mese elegantă.

 724. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 725. Pernele și patul confortabile. Camera curată. Fructele de la micul dejun, aparatul de cafea.

 726. Amplasarea hotelului aproape de centru, disponibilitatea locului de parcare. Personal foarte amabil.

 727. Camere mari, curat. Raport bun calitate/pret.

 728. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 729. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 730. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 731. Micul dejun mai mult decat suficient, noi am ales varianta cu omleta, delicios totul, inclusiv ceaiul si cafeaua. Painea ardeleneasca este de vis. Foarte bun sistemul de feedback catre conducere, personalul foarte politicos. Amplasarea este la marginea padurii, camera noastra dadea chiar spre padure, foarte relaxant si linistitor.

 732. Mancarea este fantastica, servirea este ireprosabila. Tot personalul este de nota 10.

 733. Pretul accesibil, personal amabil, locatia are terasa, spalatorie auto, bar, pizzerie.

 734. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 735. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 736. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 737. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 738. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 739. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 740. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 741. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 742. Micul dejun a fost excelent. Nu a fost aglomerat la SPA. Mesele servite la restaurant au fost gustoase și au fost servite foarte repede.

 743. Camera hotelului curata, am avut vedere pe spate , multa verdeata si liniste. Probabil ca cei care locuiesc in camerele de pe fata nu sunt atat de norocosi, hotelul fiind asezat stradal. Personal foarte amabil, parcare exterioara si interioara acoperita. Lift modern, zonele de spa si fitness foarte bine dotate si puse la punct.

 744. Personalul foarte amabil. Mâncarea delicioasă. Sala de mese elegantă.

 745. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 746. Este curatenie, camerele sunt in general renovate, bufetul servit la mic dejun este bun. Personalul este amabil.

 747. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 748. Pretul accesibil, personal amabil, locatia are terasa, spalatorie auto, bar, pizzerie.

 749. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 750. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 751. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 752. Micul dejun mai mult decat suficient, noi am ales varianta cu omleta, delicios totul, inclusiv ceaiul si cafeaua. Painea ardeleneasca este de vis. Foarte bun sistemul de feedback catre conducere, personalul foarte politicos. Amplasarea este la marginea padurii, camera noastra dadea chiar spre padure, foarte relaxant si linistitor.

 753. Mancarea este fantastica, servirea este ireprosabila. Tot personalul este de nota 10.

 754. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 755. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 756. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 757. Camere mari, curat. Raport bun calitate/pret.

 758. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 759. Personalul foarte amabil,locatie perfecta,curatenie in camera.Nu am regretat ca am ales a doua oara locatia.Mancarea excelenta

 760. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 761. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 762. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 763. Spa-ul este superb cu multe facilitati si posibilitati de relaxare. Camera este curata si primitoare.

 764. Micul dejun a fost excelent. Nu a fost aglomerat la SPA. Mesele servite la restaurant au fost gustoase și au fost servite foarte repede.

 765. Camera hotelului curata, am avut vedere pe spate , multa verdeata si liniste. Probabil ca cei care locuiesc in camerele de pe fata nu sunt atat de norocosi, hotelul fiind asezat stradal. Personal foarte amabil, parcare exterioara si interioara acoperita. Lift modern, zonele de spa si fitness foarte bine dotate si puse la punct.

 766. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 767. Este curatenie, camerele sunt in general renovate, bufetul servit la mic dejun este bun. Personalul este amabil.

 768. In primul rand pentru mine a fost ideala amplasarea centrala si faptul ca am putut face check-in inaintea orei anuntate. Camerele sunt renovate si foarte frumos decorate. Curate, mobilierul din camera util gandit si foarte placut. Micul dejun a fost bogat si gustos.

 769. M-am simtit bine, chiar foarte bine. Am sa mai apelez la serviciile dvoastra ori de cite ori vin in zona. Spet sa gasesc cazare.

 770. Camere mari, curat. Raport bun calitate/pret.

 771. Servicii irepro╚Öabile. Amabilitate ╚Öi aten╚Ťie. M├óncare foarte bun─â. Pre╚Ťuri decente. Merit─â to╚Ťi banii.

 772. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 773. Micul dejun mai mult decat suficient, noi am ales varianta cu omleta, delicios totul, inclusiv ceaiul si cafeaua. Painea ardeleneasca este de vis. Foarte bun sistemul de feedback catre conducere, personalul foarte politicos. Amplasarea este la marginea padurii, camera noastra dadea chiar spre padure, foarte relaxant si linistitor.

 774. Mancarea este fantastica, servirea este ireprosabila. Tot personalul este de nota 10.

 775. Pretul accesibil, personal amabil, locatia are terasa, spalatorie auto, bar, pizzerie.

 776. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 777. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 778. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 779. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 780. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 781. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 782. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 783. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 784. Spa-ul este superb cu multe facilitati si posibilitati de relaxare. Camera este curata si primitoare.

 785. Micul dejun a fost excelent. Nu a fost aglomerat la SPA. Mesele servite la restaurant au fost gustoase și au fost servite foarte repede.

 786. Camera hotelului curata, am avut vedere pe spate , multa verdeata si liniste. Probabil ca cei care locuiesc in camerele de pe fata nu sunt atat de norocosi, hotelul fiind asezat stradal. Personal foarte amabil, parcare exterioara si interioara acoperita. Lift modern, zonele de spa si fitness foarte bine dotate si puse la punct.

 787. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 788. Vecinii de deasupra parc─â au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 789. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 790. Hotel primitor, aproape familial cu personal atent ╚Öi binevoitor. Camere largi cu pat mare, mobilier in buna stare si curat. Bucatarie local─â, feluri de mqncare diverse, pre╚Ťuri convenabile. Mic dejun consistent, cafea excelenta.

 791. M-am simtit bine, chiar foarte bine. Am sa mai apelez la serviciile dvoastra ori de cite ori vin in zona. Spet sa gasesc cazare.

 792. Camere mari, curat. Raport bun calitate/pret.

 793. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 794. Micul dejun mai mult decat suficient, noi am ales varianta cu omleta, delicios totul, inclusiv ceaiul si cafeaua. Painea ardeleneasca este de vis. Foarte bun sistemul de feedback catre conducere, personalul foarte politicos. Amplasarea este la marginea padurii, camera noastra dadea chiar spre padure, foarte relaxant si linistitor.

 795. Mancarea este fantastica, servirea este ireprosabila. Tot personalul este de nota 10.

 796. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 797. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 798. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 799. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 800. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 801. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 802. Spa-ul este superb cu multe facilitati si posibilitati de relaxare. Camera este curata si primitoare.

 803. Micul dejun a fost excelent. Nu a fost aglomerat la SPA. Mesele servite la restaurant au fost gustoase și au fost servite foarte repede.

 804. Camera hotelului curata, am avut vedere pe spate , multa verdeata si liniste. Probabil ca cei care locuiesc in camerele de pe fata nu sunt atat de norocosi, hotelul fiind asezat stradal. Personal foarte amabil, parcare exterioara si interioara acoperita. Lift modern, zonele de spa si fitness foarte bine dotate si puse la punct.

 805. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 806. Vecinii de deasupra parc─â au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 807. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 808. Zona linistita,siguranta cu poarta inchisa,Zona frumoasa ,felicitari.

 809. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 810. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 811. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 812. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 813. Personalul foarte prietenos, mai ales cu copii. Si pensiunea de nota 10 🙂

 814. Hotel primitor, aproape familial cu personal atent ╚Öi binevoitor. Camere largi cu pat mare, mobilier in buna stare si curat. Bucatarie local─â, feluri de mqncare diverse, pre╚Ťuri convenabile. Mic dejun consistent, cafea excelenta.

 815. M-am simtit bine, chiar foarte bine. Am sa mai apelez la serviciile dvoastra ori de cite ori vin in zona. Spet sa gasesc cazare.

 816. Camere mari, curat. Raport bun calitate/pret.

 817. mic dejun foarte bun , camere curate si calduroase, pat confortabil , raport pret /calitate ok

 818. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 819. Micul dejun mai mult decat suficient, noi am ales varianta cu omleta, delicios totul, inclusiv ceaiul si cafeaua. Painea ardeleneasca este de vis. Foarte bun sistemul de feedback catre conducere, personalul foarte politicos. Amplasarea este la marginea padurii, camera noastra dadea chiar spre padure, foarte relaxant si linistitor.

 820. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 821. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 822. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 823. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 824. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 825. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 826. Cur─â╚Ťenie, miros pl─âcut ╚Öi personal dr─âgu╚Ť. Micul dejun excelent. Recomand cu placere

 827. Un rest foarte bine, camera, spa, personal foarte ok.

 828. Amabilitatea. Mai ales a domni╚Öoarei de la bar. Ducea o comand─â de la restaurant c├ónd a dat de mine, r─ât─âcitul (am gre╚Öit intrarea ╚Öi liftul), a╚Öa c─â, ├«n loc s─â urce la 4 cu pizza, a cobor├ót la parter s─â m─â ├«ndrume (cu toate c─â am ├«n╚Ťeles explica╚Ťiile). Venisem dinspre parcarea subteran─â.

 829. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 830. Vecinii de deasupra parc─â au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 831. Hotelul este frumos renovat. Camerele sunt foarte curate și călduroase. Mic dejun foarte bun. Personalul foarte amabil.

 832. Mi-a placut aspectul exterior al cladirii, din pacate umbrit de aspectele negative ale sederii.

 833. Zona linistita,siguranta cu poarta inchisa,Zona frumoasa ,felicitari.

 834. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 835. Un domn recep╚Ťioner ,amabil ,prompt ╚Öi comunicativ.Prosoape si lenjerii curate.

 836. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 837. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 838. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 839. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 840. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 841. Hotel frumos amplasat aproape de oras cu camere mari, c─âldur─â din plin, personal amabil, cur─â╚Ťenie, iar faptul ca accepta catei a fost un must have ­čÖé

 842. Hotel primitor, aproape familial cu personal atent ╚Öi binevoitor. Camere largi cu pat mare, mobilier in buna stare si curat. Bucatarie local─â, feluri de mqncare diverse, pre╚Ťuri convenabile. Mic dejun consistent, cafea excelenta.

 843. M-am simtit bine, chiar foarte bine. Am sa mai apelez la serviciile dvoastra ori de cite ori vin in zona. Spet sa gasesc cazare.

 844. Camera foarte frumoasa cu balcon mic pt fumatori caldura cu reglare din camera aer conditionat . Camera arata exact ca in poza si personalul foarte ok . O recomand cu incredere

 845. mic dejun foarte bun , camere curate si calduroase, pat confortabil , raport pret /calitate ok

 846. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 847. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 848. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 849. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 850. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 851. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 852. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 853. Servicii de calitate, amplasarea restaurantului , Spa ,pre╚Ťul oferit de Booking

 854. Cur─â╚Ťenie, miros pl─âcut ╚Öi personal dr─âgu╚Ť. Micul dejun excelent. Recomand cu placere

 855. Un rest foarte bine, camera, spa, personal foarte ok.

 856. Foarte amabili, conditii bune de cazare, buc─ât─ârie bine utilat─â.

 857. Conditii excelente, plasamentul locatiei deosebit,gazdele primitoare,calde; recomand cu placere un sejur de nota 10!

 858. Gazdele deosebit de atente la tot ce tine de buna relatie cu clientul : “client oriented!”

 859. Am stat cu prietenele doar o noapte la apartamentul Diana, dar am fi vrut sa stam mai mult! Apartament pentru preten╚Ťio╚Öi, ambiental, cur─â╚Ťenie. Sigur o sa revenim! Va recomand cu ├«ncredere!

 860. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, locuin╚Ť─â de lux foarte primitoare, totul la superlativ.

 861. Totul a fost perfect.Zona excelenta, gazda primitoare,am avut condi╚Ťii de 5 stele.

 862. Hotel frumos amplasat aproape de oras cu camere mari, c─âldur─â din plin, personal amabil, cur─â╚Ťenie, iar faptul ca accepta catei a fost un must have ­čÖé

 863. Hotel primitor, aproape familial cu personal atent ╚Öi binevoitor. Camere largi cu pat mare, mobilier in buna stare si curat. Bucatarie local─â, feluri de mqncare diverse, pre╚Ťuri convenabile. Mic dejun consistent, cafea excelenta.

 864. M-am simtit bine, chiar foarte bine. Am sa mai apelez la serviciile dvoastra ori de cite ori vin in zona. Spet sa gasesc cazare.

 865. Camera foarte frumoasa cu balcon mic pt fumatori caldura cu reglare din camera aer conditionat . Camera arata exact ca in poza si personalul foarte ok . O recomand cu incredere

 866. mic dejun foarte bun , camere curate si calduroase, pat confortabil , raport pret /calitate ok

 867. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 868. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 869. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 870. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 871. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 872. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 873. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 874. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 875. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 876. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 877. Foarte elegant , curat , iar personalul mai mult decat ok. Mancarea foarte buna.

 878. Servicii de calitate, amplasarea restaurantului , Spa ,pre╚Ťul oferit de Booking

 879. Cur─â╚Ťenie, miros pl─âcut ╚Öi personal dr─âgu╚Ť. Micul dejun excelent. Recomand cu placere

 880. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 881. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 882. Vecinii de deasupra parc─â au spart lemne toata noaptea. Au avut copii mici, probabil…

 883. Zona linistita,siguranta cu poarta inchisa,Zona frumoasa ,felicitari.

 884. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 885. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 886. Hotel frumos amplasat aproape de oras cu camere mari, c─âldur─â din plin, personal amabil, cur─â╚Ťenie, iar faptul ca accepta catei a fost un must have ­čÖé

 887. Hotel primitor, aproape familial cu personal atent ╚Öi binevoitor. Camere largi cu pat mare, mobilier in buna stare si curat. Bucatarie local─â, feluri de mqncare diverse, pre╚Ťuri convenabile. Mic dejun consistent, cafea excelenta.

 888. M-am simtit bine, chiar foarte bine. Am sa mai apelez la serviciile dvoastra ori de cite ori vin in zona. Spet sa gasesc cazare.

 889. Camera foarte frumoasa cu balcon mic pt fumatori caldura cu reglare din camera aer conditionat . Camera arata exact ca in poza si personalul foarte ok . O recomand cu incredere

 890. mic dejun foarte bun , camere curate si calduroase, pat confortabil , raport pret /calitate ok

 891. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 892. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 893. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 894. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 895. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 896. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 897. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 898. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 899. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 900. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 901. Loca╚Ťia este foarte bine pus─â la punct,at├ót restaurantul c├ót ╚Öi hotelul ├«n sine.Mic dejun variat pt toate gusturile.Partea de spa super ok ╚Öi piscina pe m─âsur─â.

 902. Foarte elegant , curat , iar personalul mai mult decat ok. Mancarea foarte buna.

 903. Servicii de calitate, amplasarea restaurantului , Spa ,pre╚Ťul oferit de Booking

 904. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 905. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 906. Personal amabil , curatenie, locatie , mic dejun bogat

 907. Zona linistita,siguranta cu poarta inchisa,Zona frumoasa ,felicitari.

 908. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 909. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 910. Hotel frumos amplasat aproape de oras cu camere mari, c─âldur─â din plin, personal amabil, cur─â╚Ťenie, iar faptul ca accepta catei a fost un must have ­čÖé

 911. Hotel primitor, aproape familial cu personal atent ╚Öi binevoitor. Camere largi cu pat mare, mobilier in buna stare si curat. Bucatarie local─â, feluri de mqncare diverse, pre╚Ťuri convenabile. Mic dejun consistent, cafea excelenta.

 912. M-am simtit bine, chiar foarte bine. Am sa mai apelez la serviciile dvoastra ori de cite ori vin in zona. Spet sa gasesc cazare.

 913. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 914. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 915. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 916. Camera foarte frumoasa cu balcon mic pt fumatori caldura cu reglare din camera aer conditionat . Camera arata exact ca in poza si personalul foarte ok . O recomand cu incredere

 917. mic dejun foarte bun , camere curate si calduroase, pat confortabil , raport pret /calitate ok

 918. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 919. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 920. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 921. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 922. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 923. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 924. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 925. Foarte curat, personal primitor, camera foarte mare… Zona de spa generoasa… Restaurantul cu m├óncare excelenta

 926. Loca╚Ťia este foarte bine pus─â la punct,at├ót restaurantul c├ót ╚Öi hotelul ├«n sine.Mic dejun variat pt toate gusturile.Partea de spa super ok ╚Öi piscina pe m─âsur─â.

 927. Foarte elegant , curat , iar personalul mai mult decat ok. Mancarea foarte buna.

 928. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 929. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 930. Micul dejun excelent! Cafea foarte buna! Personal discret si saritor! Locatia ideala! Ultracentral, insa ferit de zgomotul strazii! Parcare foarte buna, pazita! Merita 10 lei pe zi! Vom reveni cu drag!

 931. Zona linistita,siguranta cu poarta inchisa,Zona frumoasa ,felicitari.

 932. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 933. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 934. Camera foarte frumoasa cu balcon mic pt fumatori caldura cu reglare din camera aer conditionat . Camera arata exact ca in poza si personalul foarte ok . O recomand cu incredere

 935. mic dejun foarte bun , camere curate si calduroase, pat confortabil , raport pret /calitate ok

 936. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 937. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 938. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 939. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 940. Personal extrem de amabill, curatenie, parcare suficient de mare, liniste in camerele cu vedere in spate.

 941. Hotel frumos amplasat aproape de oras cu camere mari, c─âldur─â din plin, personal amabil, cur─â╚Ťenie, iar faptul ca accepta catei a fost un must have ­čÖé

 942. Hotel primitor, aproape familial cu personal atent ╚Öi binevoitor. Camere largi cu pat mare, mobilier in buna stare si curat. Bucatarie local─â, feluri de mqncare diverse, pre╚Ťuri convenabile. Mic dejun consistent, cafea excelenta.

 943. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 944. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 945. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 946. Foarte curat, personal primitor, camera foarte mare… Zona de spa generoasa… Restaurantul cu m├óncare excelenta

 947. Loca╚Ťia este foarte bine pus─â la punct,at├ót restaurantul c├ót ╚Öi hotelul ├«n sine.Mic dejun variat pt toate gusturile.Partea de spa super ok ╚Öi piscina pe m─âsur─â.

 948. Foarte elegant , curat , iar personalul mai mult decat ok. Mancarea foarte buna.

 949. Am stat cu prietenele doar o noapte la apartamentul Diana, dar am fi vrut sa stam mai mult! Apartament pentru preten╚Ťio╚Öi, ambiental, cur─â╚Ťenie. Sigur o sa revenim! Va recomand cu ├«ncredere!

 950. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, locuin╚Ť─â de lux foarte primitoare, totul la superlativ.

 951. Totul a fost perfect.Zona excelenta, gazda primitoare,am avut condi╚Ťii de 5 stele.

 952. Un apartament foarte bine dotat ╚Öi decorat cu bun gust! Cur─â╚Ťenie impecabila , gazda primitoare ╚Öi foarte de ajutor! Mul╚Ťumim mult pentru tot

 953. De fiecare dată când voi ajunge în Târgu Mureș, mă voi caza aici. Serviciile sunt ireproșabile.

 954. Localizare foarte buna intr-un cartier linistit. Apartamentul arata impecabil si e mobilat cu bun gust. Am gasit tot ce am avut nevoie pentru sejurul nostru.

 955. Camera foarte frumoasa cu balcon mic pt fumatori caldura cu reglare din camera aer conditionat . Camera arata exact ca in poza si personalul foarte ok . O recomand cu incredere

 956. mic dejun foarte bun , camere curate si calduroase, pat confortabil , raport pret /calitate ok

 957. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 958. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 959. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 960. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 961. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 962. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 963. In teorie e perfect. O cazare cu piscina, departe de tambalaul orasului, cu restaurant propriu si conditii bunicele. Chiar entuziasmati am ajuns acolo.

 964. Personal extrem de amabill, curatenie, parcare suficient de mare, liniste in camerele cu vedere in spate.

 965. Hotel frumos amplasat aproape de oras cu camere mari, c─âldur─â din plin, personal amabil, cur─â╚Ťenie, iar faptul ca accepta catei a fost un must have ­čÖé

 966. Hotel primitor, aproape familial cu personal atent ╚Öi binevoitor. Camere largi cu pat mare, mobilier in buna stare si curat. Bucatarie local─â, feluri de mqncare diverse, pre╚Ťuri convenabile. Mic dejun consistent, cafea excelenta.

 967. Foarte curat, personal primitor, camera foarte mare… Zona de spa generoasa… Restaurantul cu m├óncare excelenta

 968. Loca╚Ťia este foarte bine pus─â la punct,at├ót restaurantul c├ót ╚Öi hotelul ├«n sine.Mic dejun variat pt toate gusturile.Partea de spa super ok ╚Öi piscina pe m─âsur─â.

 969. Foarte elegant , curat , iar personalul mai mult decat ok. Mancarea foarte buna.

 970. Am stat cu prietenele doar o noapte la apartamentul Diana, dar am fi vrut sa stam mai mult! Apartament pentru preten╚Ťio╚Öi, ambiental, cur─â╚Ťenie. Sigur o sa revenim! Va recomand cu ├«ncredere!

 971. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, locuin╚Ť─â de lux foarte primitoare, totul la superlativ.

 972. Totul a fost perfect.Zona excelenta, gazda primitoare,am avut condi╚Ťii de 5 stele.

 973. Loca╚Ťie lini╚Ötit─â, aproape de magazine, usor de ajuns spre centru, UMF. Curatenie la exceptional, totul este ca in fotografii. Acum, sa dau din casa.. m-a asteptat si un borcan mare cu bomboane, apa si alte lucruri folositoare din partea gazdei. De asemenea, gazda foarte amabila. Apelati cu incredere. Eu voi reveni periodic, cu siguranta!

 974. Foarte u╚Öor. Proprietarul a fost foarte amabil ╚Öi am g─âsit o cale foarte u╚Öoar─â de a prelua cheia, f─âr─â a fi nevoi╚Ťi sa ne ├«nt├ólnim.

 975. Curatenie….mobila noua…tote cele necesare pentru a gati…spala haine .Proprietarul un om foarte deschis si primitor…o sa mai revin cu drag.

 976. Camera foarte frumoasa cu balcon mic pt fumatori caldura cu reglare din camera aer conditionat . Camera arata exact ca in poza si personalul foarte ok . O recomand cu incredere

 977. mic dejun foarte bun , camere curate si calduroase, pat confortabil , raport pret /calitate ok

 978. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 979. Personalul a fost foarte dragut, camera a fost ok si calduroasa.

 980. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 981. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 982. Personal extrem de amabill, curatenie, parcare suficient de mare, liniste in camerele cu vedere in spate.

 983. Hotel frumos amplasat aproape de oras cu camere mari, c─âldur─â din plin, personal amabil, cur─â╚Ťenie, iar faptul ca accepta catei a fost un must have ­čÖé

 984. Hotel primitor, aproape familial cu personal atent ╚Öi binevoitor. Camere largi cu pat mare, mobilier in buna stare si curat. Bucatarie local─â, feluri de mqncare diverse, pre╚Ťuri convenabile. Mic dejun consistent, cafea excelenta.

 985. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 986. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 987. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 988. Camera curata si calduroasa, personal amabil, mic dejun consistent . Raport bun calitate pret.

 989. O locatie “imbatranita” cu iz saracacios de provinicie dar curata si cu un personal deosebit de amabil si primitor

 990. Foarte curat, personal primitor, camera foarte mare… Zona de spa generoasa… Restaurantul cu m├óncare excelenta

 991. Am stat cu prietenele doar o noapte la apartamentul Diana, dar am fi vrut sa stam mai mult! Apartament pentru preten╚Ťio╚Öi, ambiental, cur─â╚Ťenie. Sigur o sa revenim! Va recomand cu ├«ncredere!

 992. Cur─â╚Ťenie impecabil─â, locuin╚Ť─â de lux foarte primitoare, totul la superlativ.

 993. Totul a fost perfect.Zona excelenta, gazda primitoare,am avut condi╚Ťii de 5 stele.

 994. Zona linistita,siguranta cu poarta inchisa,Zona frumoasa ,felicitari.

 995. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 996. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 997. Camera foarte frumoasa cu balcon mic pt fumatori caldura cu reglare din camera aer conditionat . Camera arata exact ca in poza si personalul foarte ok . O recomand cu incredere

 998. mic dejun foarte bun , camere curate si calduroase, pat confortabil , raport pret /calitate ok

 999. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 1000. Personalul a fost foarte dragut, camera a fost ok si calduroasa.

 1001. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 1002. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 1003. Personal extrem de amabill, curatenie, parcare suficient de mare, liniste in camerele cu vedere in spate.

 1004. Hotel frumos amplasat aproape de oras cu camere mari, c─âldur─â din plin, personal amabil, cur─â╚Ťenie, iar faptul ca accepta catei a fost un must have ­čÖé

 1005. Hotel primitor, aproape familial cu personal atent ╚Öi binevoitor. Camere largi cu pat mare, mobilier in buna stare si curat. Bucatarie local─â, feluri de mqncare diverse, pre╚Ťuri convenabile. Mic dejun consistent, cafea excelenta.

 1006. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 1007. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 1008. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 1009. Camera curata si calduroasa, personal amabil, mic dejun consistent . Raport bun calitate pret.

 1010. O locatie “imbatranita” cu iz saracacios de provinicie dar curata si cu un personal deosebit de amabil si primitor

 1011. Foarte curat, personal primitor, camera foarte mare… Zona de spa generoasa… Restaurantul cu m├óncare excelenta

 1012. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 1013. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 1014. Mic dejun bun,gustos,suficient de diversificat. Hotelul este foarte bine amplasat,central.Totusi,la acele taxe, nu te astepti sa mai platest si parcarea. Suma nu era exorbitanta,dar…un hotel respectabil iti asigura un loc de parcare.

 1015. Zona linistita,siguranta cu poarta inchisa,Zona frumoasa ,felicitari.

 1016. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 1017. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 1018. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 1019. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 1020. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 1021. Camera foarte frumoasa cu balcon mic pt fumatori caldura cu reglare din camera aer conditionat . Camera arata exact ca in poza si personalul foarte ok . O recomand cu incredere

 1022. mic dejun foarte bun , camere curate si calduroase, pat confortabil , raport pret /calitate ok

 1023. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 1024. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 1025. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 1026. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 1027. Personal extrem de amabill, curatenie, parcare suficient de mare, liniste in camerele cu vedere in spate.

 1028. Hotel frumos amplasat aproape de oras cu camere mari, c─âldur─â din plin, personal amabil, cur─â╚Ťenie, iar faptul ca accepta catei a fost un must have ­čÖé

 1029. Hotel primitor, aproape familial cu personal atent ╚Öi binevoitor. Camere largi cu pat mare, mobilier in buna stare si curat. Bucatarie local─â, feluri de mqncare diverse, pre╚Ťuri convenabile. Mic dejun consistent, cafea excelenta.

 1030. Personalul a fost foarte dragut, camera a fost ok si calduroasa.

 1031. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 1032. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 1033. Camera curata si calduroasa, personal amabil, mic dejun consistent . Raport bun calitate pret.

 1034. O locatie “imbatranita” cu iz saracacios de provinicie dar curata si cu un personal deosebit de amabil si primitor

 1035. Foarte curat, personal primitor, camera foarte mare… Zona de spa generoasa… Restaurantul cu m├óncare excelenta

 1036. Pozitionare excelenta, personal foarte amabil si raport calitate/pret excelent. Camera a fost foarte linistita si micul dejun a fost foarte variat. Parcare la intrarea in hotel, dar in administrare publica. Voi reveni cu siguranta!

 1037. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 1038. Personalul foarte amabil si profesionst. Mic dejun complet .

 1039. Zona linistita,siguranta cu poarta inchisa,Zona frumoasa ,felicitari.

 1040. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 1041. Gazde amabile, amplasare buna, camere spatioase, parcare sigura.

 1042. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 1043. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 1044. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 1045. Personalul a fost foarte dragut, camera a fost ok si calduroasa.

 1046. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 1047. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 1048. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 1049. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 1050. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 1051. Personal extrem de amabill, curatenie, parcare suficient de mare, liniste in camerele cu vedere in spate.

 1052. Hotel frumos amplasat aproape de oras cu camere mari, c─âldur─â din plin, personal amabil, cur─â╚Ťenie, iar faptul ca accepta catei a fost un must have ­čÖé

 1053. Hotel primitor, aproape familial cu personal atent ╚Öi binevoitor. Camere largi cu pat mare, mobilier in buna stare si curat. Bucatarie local─â, feluri de mqncare diverse, pre╚Ťuri convenabile. Mic dejun consistent, cafea excelenta.

 1054. Camera foarte frumoasa cu balcon mic pt fumatori caldura cu reglare din camera aer conditionat . Camera arata exact ca in poza si personalul foarte ok . O recomand cu incredere

 1055. mic dejun foarte bun , camere curate si calduroase, pat confortabil , raport pret /calitate ok

 1056. Personal foarte amabil . Preparatele culinare se ridica la nivelul recomand─ârilor !

 1057. Micul dejun diversificat. cam tot ce este nevoie pentru un mic dejun copios. Piscina cu apa curata, sezlonguri comfortabile.

 1058. Camera curata si calduroasa, personal amabil, mic dejun consistent . Raport bun calitate pret.

 1059. O locatie “imbatranita” cu iz saracacios de provinicie dar curata si cu un personal deosebit de amabil si primitor

 1060. Toate serviciile inclusiv personalul au fost la superlativ!!!!!

 1061. Pozitionare excelenta, personal foarte amabil si raport calitate/pret excelent. Camera a fost foarte linistita si micul dejun a fost foarte variat. Parcare la intrarea in hotel, dar in administrare publica. Voi reveni cu siguranta!

 1062. Hotel bun, proaspat renovat, mobilier modern. Personal amabil. Locatie excelenta. Mic dejun ok si variat. Parcare ok (sugestie – poate ar fi mai bine sa fie inclusa in pretul cazari sau gratuit pentru clientii hotelului).

 1063. Staff primitor,loca╚Ťie buna, siguranta,parcare .O recomand !

 1064. Zona linistita,siguranta cu poarta inchisa,Zona frumoasa ,felicitari.

 1065. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 1066. Personalul foarte amabil , patul confortabil si a fost curatenie .Micul dejun a fost bun .

 1067. Foarte buna mancarea – am avut la ei micul dejun si cina. personal amabil si prietenos. Camera curata, dar cam ciudat amplasata.

 1068. Curatenia, terasa camerei 6, micul dejun diversificat, personalul.

 1069. Totul la superlativ. Multumim!!O sa revenim cu drag.

 1070. Camera foarte frumoasa cu balcon mic pt fumatori caldura cu reglare din camera aer conditionat . Camera arata exact ca in poza si personalul foarte ok . O recomand cu incredere

 1071. mic dejun foarte bun , camere curate si calduroase, pat confortabil , raport pret /calitate ok

 1072. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 1073. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 1074. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 1075. Personalul a fost foarte dragut, camera a fost ok si calduroasa.

 1076. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 1077. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 1078. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 1079. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 1080. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 1081. Personal extrem de amabill, curatenie, parcare suficient de mare, liniste in camerele cu vedere in spate.

 1082. Hotel frumos amplasat aproape de oras cu camere mari, c─âldur─â din plin, personal amabil, cur─â╚Ťenie, iar faptul ca accepta catei a fost un must have ­čÖé

 1083. Hotel primitor, aproape familial cu personal atent ╚Öi binevoitor. Camere largi cu pat mare, mobilier in buna stare si curat. Bucatarie local─â, feluri de mqncare diverse, pre╚Ťuri convenabile. Mic dejun consistent, cafea excelenta.

 1084. Hotelul chiar dacă e de 3 stele are avantaje de 4 la ce confort are!..camerele curate,mâncarea foate buna..piscina,jacuzzi igienizate in fiecare zi..calitate pret foarte buna..vom reveni cu drag

 1085. Am fost de mai multe ori aici in ultimii 5 ani si intotdeauna am plecat multumiti. Camerele curate, paturi comode, piscina curata, totul a fost super. Pe langa toate acestea, am rezervat suita bussiness si am primit apartamentul la acelasi pret. Cu ocazia aceasta va multumim inca odata. The best

 1086. Micul dejun diversificat. cam tot ce este nevoie pentru un mic dejun copios. Piscina cu apa curata, sezlonguri comfortabile.

 1087. micul dejun a fost divers si o atmosfera f. placuta

 1088. Amplasarea hotelului este un mare plus. Totul este nou ╚Öi cu gust aranjat. Din p─âcate noi am stat doar o noapte. Camera dubla frumos amenajata. Am fost primi╚Ťi cu ciocolata, ness, cafea, ceai la discre╚Ťie. Camera dubla familie de lux este superba include aparat de cafea doua bai dintre care una de serviciu. Micul dejun bun destul de bogat ╚Öi variat. Cafeaua foarte bun─â. Personalul amabil. Cu siguran╚Ť─â dac─â vom mai veni ├«n T├órgu Mure╚Ö tot la Continental Forum Tirgu Mures ne-am caza!

 1089. Toate serviciile inclusiv personalul au fost la superlativ!!!!!

 1090. Personalul a fost foarte dragut, camera a fost ok si calduroasa.

 1091. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 1092. Camere extraordinar de frumoase, curate. Angaja╚Ťii ospitalieri interesa╚Ťi de cerin╚Ťele ╚Öi nevoile clien╚Ťilor. Raport calitate-pret excelent!

 1093. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 1094. Foarte curat, restaurant bun ├«n loca╚Ťie, personal f ok.

 1095. Operativitatea ╚Öi amabilitatea personalului, multilingvismul, comportament de profesioni╚Öti. Am fost servi╚Ťi cu cina, chiar dac─â am ajuns cu 5 minute dup─â ora ├«nchiderii buc─âtariei.

 1096. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 1097. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 1098. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 1099. Personalul foarte amabil. Micul dejun foarte bun. Curatenia in camera facuta cu simt de raspundere.

 1100. O surpriza foarte placuta . Foarte curat .Mic dejun ok. Totul de nota 10.

 1101. Totul a fost minunat, camera spatioasa si c─âlduroas─â, mancarea foarte bun─â, doamna de la restaurant care ne-a servit a fost extraordinara.

 1102. Camera impecabila, personalul foarte amabil, iar serviciile spa deosebite. Mâncarea foarte gustoasa.

 1103. Camera a fost ok, patul la fel, curat in camera si pe hol ! Personalul foarte amabil si comunicarea perfecta!

 1104. Personal amabil Locuri de parcare suficiente Spa gratuit (piscina + sauna + jacuzzi) Camere spatioase, moderne Minibar in camera, pret unic 7 lei pentru orice produs Mic dejun foarte variat, gustos

 1105. micul dejun a fost divers si o atmosfera f. placuta

 1106. Amplasarea hotelului este un mare plus. Totul este nou ╚Öi cu gust aranjat. Din p─âcate noi am stat doar o noapte. Camera dubla frumos amenajata. Am fost primi╚Ťi cu ciocolata, ness, cafea, ceai la discre╚Ťie. Camera dubla familie de lux este superba include aparat de cafea doua bai dintre care una de serviciu. Micul dejun bun destul de bogat ╚Öi variat. Cafeaua foarte bun─â. Personalul amabil. Cu siguran╚Ť─â dac─â vom mai veni ├«n T├órgu Mure╚Ö tot la Continental Forum Tirgu Mures ne-am caza!

 1107. Toate serviciile inclusiv personalul au fost la superlativ!!!!!

 1108. Staff primitor,loca╚Ťie buna, siguranta,parcare .O recomand !

 1109. Zona linistita,siguranta cu poarta inchisa,Zona frumoasa ,felicitari.

 1110. Personal amabil. Curatenie impecabila. Gradina foarte frumoasa.

 1111. Camere curate, liniste. Oameni faini si primitori. La plecare ne-au oferit o cafea si un fursec ca semn de ospitalitate. Recomand cu incredere.

 1112. Personal foarte amabil, raport calitate/pret imbatabil, parcare in curte, restaurant cu terasa in curte dar si o bucatarie in cladire, daca ai adus sau ai comandat ceva.

 1113. Personalul de la recep╚Ťie s-a purtat foarte frumos. Camera a fost mare ╚Öi curat─â. Wi-Fi-ul puternic. Frigiderul a fost ok.

 1114. Micul dejun a fost a la carte, gustos si suficient. Camera spatioasa, aer conditionat ok, curatenie etc.

 1115. Personal extrem de amabill, curatenie, parcare suficient de mare, liniste in camerele cu vedere in spate.

 1116. Hotel frumos amplasat aproape de oras cu camere mari, c─âldur─â din plin, personal amabil, cur─â╚Ťenie, iar faptul ca accepta catei a fost un must have ­čÖé

 1117. Mic dejun foarte gustos. Flori superbe peste tot. Recomand.

 1118. Totul este perfect, personalul, curatenia, mancare. Nu ai ce reprosa Felicitari si multumesc!

 1119. Personalul foarte amabil. Micul dejun foarte bun. Curatenia in camera facuta cu simt de raspundere.

 1120. Locatia, piscina, curatenia si ospitalitatea personalului. Recomand.

 1121. Personalul a fost foarte dragut, camera a fost ok si calduroasa.

 1122. Personalul a fost amabil, camera curata, și piscina îngrijită.

 1123. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.

 1124. In comparatie cu alte 5 hoteluri cu preturi modeste in Tg Mures, dar totusi cu pret mai mare ca si la Discordia, aici la Discordia echilibrul pret-confort camera este mult mai bine la Discordia.

 1125. A fost curat, lini╚Öte ╚Öi de╚Ťin parcare privata pentru o cazare scurta ╚Öi de moment este buna.

 1126. Mancarea excelenta ca de obicei. Este unul din motivele pentru care am revenit din nou la acest hotel. Servirea pe terasa prompta si de calitate atat la cina cat si la micul dejun. Poate era mai bine daca erau doua persoane la servire si bar. Am fost prima oara cu aproape 8 ani in urma si tot astept amenaj─ârile din spatele hotelului pentru recreere. Mai ales acum aerul liber e mai important decat piscina sau SPA-ul. PS a doua zi la receptie a fost o domnisoara care a facut cinste hotelului prin profesionalism.

 1127. MICUL DEJUN EXCELENT….CURATENIE IMPECABILA….APA CURATA SI CALDA LA PISCINA…PERSONAL DRAGUT…CAMERI FRUMOASE SI CURATE…MANCARE F BUNA …IAR DESERTUL EXCELENT…TOTUL A FOST MINUNAT…

 1128. Camera impecabila, personalul foarte amabil, iar serviciile spa deosebite. Mâncarea foarte gustoasa.

 1129. Totul este perfect, cur─â╚Ťenie, m├óncare buna, personal superb !

 1130. Mi-a placut amplasarea in apropierea padurii si parcarea generoasa. Desi am sosit foarte tarziu (21:50) am reusit foarte repede sa ajungem in camera si sa parcam masina in siguranta. Linistea si aerul padurii sunt un avantaj esential al locatiei. Micul dejun foarte bun si suficient.

 1131. Totul a fost impecabil, atât partea de restaurant, mâncarea foarte bună, cât și cea de cazare.

 1132. Atitudinea personalului, camere mari, frumoase, balcon teras─â mari, servire la restaurant excelent─â.

 1133. Micul dejun a fost a la carte, gustos si suficient. Camera spatioasa, aer conditionat ok, curatenie etc.

 1134. Personal extrem de amabill, curatenie, parcare suficient de mare, liniste in camerele cu vedere in spate.

 1135. Mi-a placut ca este multa liniste si aer curat. Am beneficiat de parcare gratuita chiar in curtea proprietatii. Mi-a mai placut ca pe cladire este o planta (vita de vie salbatica, cred) care ne apropie de natura prin culoarea verde intens.

 1136. Personal amabil, camera destul de spatioasa, patul confortabil, camerele sunt dotate cu minifrigider.

 1137. Camere curate, liniste. Oameni faini si primitori. La plecare ne-au oferit o cafea si un fursec ca semn de ospitalitate. Recomand cu incredere.

 1138. Pensounea are o pizzerie pe cuptor de lemne. Am comandat in camera, si in 15 minute mi.a ajuns comanda.Foarte buna pizza. Micul dejun se serveste dupa 10, in cadrul pizzeriei- tip cafe- bar.