Cazare in zona cabana Voinea – Cîmpulung, Arges, Romania

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in zona cabana Voinea fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona cabana Voinea recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din zona cabana Voinea – Cîmpulung, Arges, Romania

★★★ Pensiunea Brancoveneasca

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Cazarma Cavalerilor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Maisonette Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Pensiunea Un Baiat si o Fata

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Vinatoru Apartments

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

★★★ Aleea Teilor

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Aparthotel Iezer

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Casuta cu Lavanda

Cazare recomandata de echipa Camera Hotel

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din zona cabana Voinea am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona cabana Voinea bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Antonela si Teodosia Florescu din Valea Voivozilor, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Voinea prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Antonela si Teodosia Florescu din Valea Voivozilor, jud. DambovitaCazare in zona cabana Voinea pentru 3 persoane)

 • Rebeca si Florea Toduță din Crusovu, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Voinea prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de zona cabana Voinea, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Rebeca si Florea Toduță din Crusovu, jud. OltCazare in zona cabana Voinea pentru 3 persoane)

 • Bebe si Mădălin Vîlcu din Catanele, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Voinea prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Bebe si Mădălin Vîlcu din Catanele, jud. OltCazare in zona cabana Voinea pentru 3 persoane)

 • Traian si Vincențiu Afrim din Racovita, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Voinea prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din zona cabana Voinea!

  (Traian si Vincențiu Afrim din Racovita, jud. OltCazare in zona cabana Voinea pentru 3 persoane)

 • Loredana si Dana Gingăraș din Izesti, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Voinea prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din zona cabana Voinea, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Loredana si Dana Gingăraș din Izesti, jud. PrahovaCazare in zona cabana Voinea pentru 3 persoane)

 • Cristofor si Cristina Budeanu din Smida, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Voinea prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in zona cabana Voinea.

  (Cristofor si Cristina Budeanu din Smida, jud. ClujCazare in zona cabana Voinea pentru 3 persoane)

 1. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 2. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 3. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 4. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 5. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 6. Locația, toate felurile de mâncare servite, atmosfera calda si zâmbetul gazdei.

 7. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 8. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 9. Camera a fost mai mare decat ma asteptam intial dupa ce am citit comentariile celorlalti, iar toaleta imaculata, curatenia este la ea acasa. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca locatia are parte de liniste, dar mai ales ca restaurantul si camerele au intrari sparate. Parcarea este destul de mare, fapt pentru care nu am avut vreun disconfort. Cladirea este reconditionata foarte frumos, iar personalul mai mult decat amabil.

 10. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 11. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 12. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 13. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 14. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 15. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 16. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 17. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 18. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 19. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 20. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 21. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 22. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 23. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 24. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 25. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 26. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 27. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 28. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 29. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 30. Camera a fost mai mare decat ma asteptam intial dupa ce am citit comentariile celorlalti, iar toaleta imaculata, curatenia este la ea acasa. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca locatia are parte de liniste, dar mai ales ca restaurantul si camerele au intrari sparate. Parcarea este destul de mare, fapt pentru care nu am avut vreun disconfort. Cladirea este reconditionata foarte frumos, iar personalul mai mult decat amabil.

 31. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 32. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 33. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 34. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 35. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 36. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 37. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 38. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 39. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 40. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 41. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 42. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 43. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 44. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 45. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 46. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 47. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 48. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 49. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 50. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 51. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 52. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 53. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 54. Camera a fost mai mare decat ma asteptam intial dupa ce am citit comentariile celorlalti, iar toaleta imaculata, curatenia este la ea acasa. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca locatia are parte de liniste, dar mai ales ca restaurantul si camerele au intrari sparate. Parcarea este destul de mare, fapt pentru care nu am avut vreun disconfort. Cladirea este reconditionata foarte frumos, iar personalul mai mult decat amabil.

 55. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 56. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 57. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 58. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 59. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 60. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 61. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 62. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 63. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 64. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 65. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 66. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 67. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 68. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 69. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 70. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 71. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 72. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 73. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 74. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 75. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 76. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 77. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 78. Camera a fost mai mare decat ma asteptam intial dupa ce am citit comentariile celorlalti, iar toaleta imaculata, curatenia este la ea acasa. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca locatia are parte de liniste, dar mai ales ca restaurantul si camerele au intrari sparate. Parcarea este destul de mare, fapt pentru care nu am avut vreun disconfort. Cladirea este reconditionata foarte frumos, iar personalul mai mult decat amabil.

 79. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 80. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 81. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 82. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 83. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 84. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 85. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 86. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 87. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 88. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 89. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 90. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 91. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 92. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 93. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 94. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 95. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 96. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 97. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 98. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 99. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 100. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 101. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 102. Camera a fost mai mare decat ma asteptam intial dupa ce am citit comentariile celorlalti, iar toaleta imaculata, curatenia este la ea acasa. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca locatia are parte de liniste, dar mai ales ca restaurantul si camerele au intrari sparate. Parcarea este destul de mare, fapt pentru care nu am avut vreun disconfort. Cladirea este reconditionata foarte frumos, iar personalul mai mult decat amabil.

 103. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 104. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 105. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 106. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 107. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 108. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 109. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 110. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 111. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 112. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 113. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 114. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 115. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 116. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 117. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 118. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 119. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 120. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 121. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 122. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 123. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 124. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 125. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 126. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 127. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 128. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 129. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 130. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 131. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 132. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 133. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 134. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 135. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 136. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 137. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 138. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 139. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 140. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 141. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 142. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 143. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 144. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 145. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 146. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 147. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 148. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 149. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 150. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 151. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 152. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 153. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 154. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 155. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 156. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 157. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 158. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 159. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 160. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 161. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 162. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 163. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 164. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 165. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 166. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 167. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 168. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 169. Locație foarte bine întreținută, curătenie ireproșabilă, mobilier de calitate, proprietar preocupat de oferirea serviciilor de cea mai bună calitate. Categoric recomand.

 170. Vorbeam cu soțul meu că ne-ar plăcea să stăm chiar și o lună de zile.Ne-a impresionat ideea cu preluatul cheilor la sosire.ÎNCĂLZIREA ÎN PARDOSEALĂ și uriașul pat ne-au cucerit:)).Nu are ce să nu-ți placă,totul este de calitate.

 171. Locatie excelenta, curatenie impecabila. Raport calitate- pret avantajos. Gazda foarte amabila. Recomand! O sa revenim cu drag!

 172. Responsabilul pensiunii este foarte amabil. Totul este nou iar patul este king size, un mare plus!

 173. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 174. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 175. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 176. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 177. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 178. Domnul Tante, proprietarul este pasionat de tenis si daca vrei sa ai o conversatie interesante atunci ai cu cine, un om extraordinar pasionat de tot ceea ce inseamna bio. Pacat ca nu am stat mult timp sa putem vorbi mai mult.La urmatoarea expozitie chinologica cu siguranta tot la dansul ne vom caza.

 179. Atitudinea celor care administrau pensiunea si baza sportivă. Binevoitori, amabili, primitori.

 180. Good place, comfortable big room, near the carrefour market and not far from the bus station. Friendly personal, very good price. tennis base, posible to play (I had no time).

 181. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 182. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 183. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 184. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 185. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 186. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 187. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 188. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 189. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 190. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 191. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 192. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 193. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 194. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 195. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 196. In primul rind, personal extrem de amabil!!! Camera destul de mica, dar foarte confortabila. Curatenie exemplara. Caldura absolut suficienta. O zona de relaxare in apropierea camerelor, separata de restaurant, cu TV si canapele. Mic dejun foarte consistent (si personalizat conform nevoilor noastre, fara cost suplimentar) Mincarea de la restaurant foarte gustoasa si la preturi foarte ok. Suficient loc de parcare in curte. Centrul aflat la 10-15 minute de mers pe jos.

 197. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 198. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 199. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 200. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 201. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 202. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 203. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 204. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 205. Felul în care este amenajat spațiul de locuit, calitatea mobilierului și a materialelor folosite, spațiul generos, baia confortabilă și stilul – sobru, cu atenție pentru detalii, cu culori surprinzătoare.

 206. Responsabilul pensiunii este foarte amabil. Totul este nou iar patul este king size, un mare plus!

 207. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 208. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 209. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 210. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 211. Locație foarte bine întreținută, curătenie ireproșabilă, mobilier de calitate, proprietar preocupat de oferirea serviciilor de cea mai bună calitate. Categoric recomand.

 212. Vorbeam cu soțul meu că ne-ar plăcea să stăm chiar și o lună de zile.Ne-a impresionat ideea cu preluatul cheilor la sosire.ÎNCĂLZIREA ÎN PARDOSEALĂ și uriașul pat ne-au cucerit:)).Nu are ce să nu-ți placă,totul este de calitate.

 213. Locatie excelenta, curatenie impecabila. Raport calitate- pret avantajos. Gazda foarte amabila. Recomand! O sa revenim cu drag!

 214. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 215. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 216. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 217. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 218. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 219. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 220. In primul rind, personal extrem de amabil!!! Camera destul de mica, dar foarte confortabila. Curatenie exemplara. Caldura absolut suficienta. O zona de relaxare in apropierea camerelor, separata de restaurant, cu TV si canapele. Mic dejun foarte consistent (si personalizat conform nevoilor noastre, fara cost suplimentar) Mincarea de la restaurant foarte gustoasa si la preturi foarte ok. Suficient loc de parcare in curte. Centrul aflat la 10-15 minute de mers pe jos.

 221. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 222. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 223. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 224. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 225. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 226. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 227. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 228. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 229. Felul în care este amenajat spațiul de locuit, calitatea mobilierului și a materialelor folosite, spațiul generos, baia confortabilă și stilul – sobru, cu atenție pentru detalii, cu culori surprinzătoare.

 230. Responsabilul pensiunii este foarte amabil. Totul este nou iar patul este king size, un mare plus!

 231. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 232. Locație foarte bine întreținută, curătenie ireproșabilă, mobilier de calitate, proprietar preocupat de oferirea serviciilor de cea mai bună calitate. Categoric recomand.

 233. Vorbeam cu soțul meu că ne-ar plăcea să stăm chiar și o lună de zile.Ne-a impresionat ideea cu preluatul cheilor la sosire.ÎNCĂLZIREA ÎN PARDOSEALĂ și uriașul pat ne-au cucerit:)).Nu are ce să nu-ți placă,totul este de calitate.

 234. Locatie excelenta, curatenie impecabila. Raport calitate- pret avantajos. Gazda foarte amabila. Recomand! O sa revenim cu drag!

 235. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 236. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 237. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 238. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 239. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 240. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 241. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 242. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 243. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 244. In primul rind, personal extrem de amabil!!! Camera destul de mica, dar foarte confortabila. Curatenie exemplara. Caldura absolut suficienta. O zona de relaxare in apropierea camerelor, separata de restaurant, cu TV si canapele. Mic dejun foarte consistent (si personalizat conform nevoilor noastre, fara cost suplimentar) Mincarea de la restaurant foarte gustoasa si la preturi foarte ok. Suficient loc de parcare in curte. Centrul aflat la 10-15 minute de mers pe jos.

 245. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 246. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 247. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 248. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 249. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 250. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 251. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 252. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 253. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 254. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 255. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 256. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 257. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 258. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 259. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 260. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 261. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 262. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 263. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 264. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 265. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 266. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 267. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 268. In primul rind, personal extrem de amabil!!! Camera destul de mica, dar foarte confortabila. Curatenie exemplara. Caldura absolut suficienta. O zona de relaxare in apropierea camerelor, separata de restaurant, cu TV si canapele. Mic dejun foarte consistent (si personalizat conform nevoilor noastre, fara cost suplimentar) Mincarea de la restaurant foarte gustoasa si la preturi foarte ok. Suficient loc de parcare in curte. Centrul aflat la 10-15 minute de mers pe jos.

 269. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 270. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 271. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 272. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 273. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 274. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 275. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 276. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 277. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 278. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 279. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 280. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 281. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 282. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 283. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 284. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 285. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 286. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 287. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 288. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 289. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 290. Carmen-elena mai 4, 2019 at 1:29 pm

  A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 291. Carmen-elena mai 4, 2019 at 1:29 pm

  Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 292. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 293. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 294. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 295. conditii bune de odihna si mancare excelenta la un pret decent

 296. gazde foarte amabile, restaurant foarte ok,mancare buna, preturi bune.

 297. Gazdele au fost amabile, camera a fost destul de spatioasa si curata, mancarea buna la preturi mici. Per total a fost ok, bun raport calitate-pret.

 298. Locația, cădirea, camera, condițiile, curățenie, liniștite, intim.

 299. Marius-daniel mai 4, 2019 at 1:29 pm

  locatie exceptionala,proprietarul extrem de amabil,amenajare foarte practica si cu bun gust.A fost exact ce ne trebuia.

 300. Felul în care este amenajat spațiul de locuit, calitatea mobilierului și a materialelor folosite, spațiul generos, baia confortabilă și stilul – sobru, cu atenție pentru detalii, cu culori surprinzătoare.

 301. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 302. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 303. Micul dejun a fost continental, clasic, prestabilit cantitativ (respectiv portia era adusa in farfurie) si am apreciat ospitalitatea de a adauga un ou rosu si o felie de cozonac (fiind a treia zi de Paste). Buna calitate a alimentelor, apa imbuteliata, cafea preparata pe loc la bar

 304. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 305. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 306. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 307. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 308. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 309. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 310. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 311. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 312. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 313. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 314. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 315. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 316. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 317. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 318. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 319. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 320. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 321. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 322. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 323. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 324. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 325. Micul dejun saracacios, desi scria suc de portocale/… a lipsit cu desavarsire.

 326. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 327. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 328. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 329. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 330. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 331. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 332. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 333. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 334. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 335. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 336. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 337. Micul dejun saracacios, desi scria suc de portocale/… a lipsit cu desavarsire.

 338. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 339. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 340. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 341. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 342. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 343. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 344. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 345. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 346. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 347. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 348. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 349. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 350. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 351. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 352. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 353. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 354. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 355. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 356. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 357. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 358. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 359. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 360. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 361. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 362. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 363. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 364. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 365. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 366. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 367. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 368. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 369. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 370. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 371. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 372. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 373. Micul dejun saracacios, desi scria suc de portocale/… a lipsit cu desavarsire.

 374. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 375. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 376. Locatia frumoasa personal f amabil si multa curatenie

 377. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 378. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 379. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 380. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 381. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 382. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 383. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 384. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 385. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 386. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 387. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 388. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 389. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 390. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 391. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 392. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 393. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 394. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 395. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 396. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 397. Poziția pensiuni, primirea, atenția proprietarilor, camera mare, luminoasă, curată, decorată simplu dar elegant în acelaşi timp,patul foarte comod. Pensiune e situată in centrul oraşul practic pe jos poti ajunge în piață, la muzeu, la restaurant. Garantat ne întoarcem!!! Meritați nota 10*

 398. Locația, cădirea, camera, condițiile, curățenie, liniștite, intim.

 399. Marius-daniel mai 24, 2019 at 7:31 pm

  locatie exceptionala,proprietarul extrem de amabil,amenajare foarte practica si cu bun gust.A fost exact ce ne trebuia.

 400. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 401. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 402. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 403. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 404. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 405. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 406. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 407. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 408. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 409. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 410. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 411. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 412. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 413. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 414. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 415. Locatia frumoasa personal f amabil si multa curatenie

 416. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 417. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 418. Poziția pensiuni, primirea, atenția proprietarilor, camera mare, luminoasă, curată, decorată simplu dar elegant în acelaşi timp,patul foarte comod. Pensiune e situată in centrul oraşul practic pe jos poti ajunge în piață, la muzeu, la restaurant. Garantat ne întoarcem!!! Meritați nota 10*

 419. Locația, cădirea, camera, condițiile, curățenie, liniștite, intim.

 420. Marius-daniel mai 31, 2019 at 3:14 pm

  locatie exceptionala,proprietarul extrem de amabil,amenajare foarte practica si cu bun gust.A fost exact ce ne trebuia.

 421. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 422. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 423. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 424. Daniel-florin iunie 8, 2019 at 8:40 am

  Lenjeria si prosoapele au fost curate. Am avut baie in camera.

 425. Locatia frumoasa personal f amabil si multa curatenie

 426. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 427. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 428. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 429. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 430. Proprietatea ne-a depasit asteptarile. Personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost foarte bun. Este o locatie curata si linistita. Vom reveni cu placere daca vom avea ocazia.

 431. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 432. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 433. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 434. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 435. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 436. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 437. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 438. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 439. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 440. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 441. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 442. Poziția pensiuni, primirea, atenția proprietarilor, camera mare, luminoasă, curată, decorată simplu dar elegant în acelaşi timp,patul foarte comod. Pensiune e situată in centrul oraşul practic pe jos poti ajunge în piață, la muzeu, la restaurant. Garantat ne întoarcem!!! Meritați nota 10*

 443. Locația, cădirea, camera, condițiile, curățenie, liniștite, intim.

 444. Marius-daniel iunie 8, 2019 at 8:40 am

  locatie exceptionala,proprietarul extrem de amabil,amenajare foarte practica si cu bun gust.A fost exact ce ne trebuia.

 445. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 446. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 447. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 448. Curățenie in toata pensiunea, personalul foarte amabil ne au ajutat cu mici probleme personale, piscină curată si grădina frumoasa, bine ingrijita unde te poti juca cu copii, bonus un cățel foarte simpatic si blând . Extra bonus am gasit si cativa pisoiasi mici cu care copiii s au jucat cand era urat afara!

 449. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 450. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 451. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Am avut baie in camera.

 452. Locatia frumoasa personal f amabil si multa curatenie

 453. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 454. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 455. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 456. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 457. Micul dejun saracacios, desi scria suc de portocale/… a lipsit cu desavarsire.

 458. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 459. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 460. Proprietatea ne-a depasit asteptarile. Personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost foarte bun. Este o locatie curata si linistita. Vom reveni cu placere daca vom avea ocazia.

 461. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 462. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 463. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 464. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 465. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 466. Liniste, foarte curat, camere mari si spatioase, personalul este de nota 10. Mancarea la restaurant este deosebit de buna si ieftina. O sa revin cu siguranta!!!

 467. liniste , curatenie. personalul este calificat nu se improvizeaza. amabilitatea din partea tuturor salariatiilor. administratora a tinut sa afle impresii la cald de la oaspeti.

 468. Locatie linistita, camere foarte spatioase si curate, personal amabil.

 469. Domnul Tante, proprietarul este pasionat de tenis si daca vrei sa ai o conversatie interesante atunci ai cu cine, un om extraordinar pasionat de tot ceea ce inseamna bio. Pacat ca nu am stat mult timp sa putem vorbi mai mult.La urmatoarea expozitie chinologica cu siguranta tot la dansul ne vom caza.

 470. Atitudinea celor care administrau pensiunea si baza sportivă. Binevoitori, amabili, primitori.

 471. Good place, comfortable big room, near the carrefour market and not far from the bus station. Friendly personal, very good price. tennis base, posible to play (I had no time).

 472. Se afla intr o zona frumoasa si linistita pe un deal, la aproximativ 5 km de Campulung Muscel. Dispune de o curte spatioasa unde te poti juca fotbal, tenis de masa, darts, badminton sau relaxa la terasa/ balansoar. De piscina, sauna si jacuzzi nu putem spune nimic pentru ca nu le-am folosit. Mancare putin diversificata dar gustoasa. Camera 1 curata dar se putea si mai bine ( panza de paianjen in baie si la fereastra din camera).

 473. Curățenie in toata pensiunea, personalul foarte amabil ne au ajutat cu mici probleme personale, piscină curată si grădina frumoasa, bine ingrijita unde te poti juca cu copii, bonus un cățel foarte simpatic si blând . Extra bonus am gasit si cativa pisoiasi mici cu care copiii s au jucat cand era urat afara!

 474. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 475. M-am cazat aici intr-o calatorie de afaceri. Locatia este o cladire istorica. Suita in care am fost cazati este spatioasa si curata. Micul dejun inclus in pret este foarte bun.

 476. Proprietatea ne-a depasit asteptarile. Personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost foarte bun. Este o locatie curata si linistita. Vom reveni cu placere daca vom avea ocazia.

 477. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 478. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 479. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 480. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 481. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 482. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 483. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 484. Micul dejun a fost consistent.Pensiunea este aproape de centru.

 485. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Am avut baie in camera.

 486. Locatia frumoasa personal f amabil si multa curatenie

 487. Curățenie impecabilă, gazde foarte amabile, interior modern si cu bun gust.

 488. Aleea Teilor e locul ideal de cazare în Câmpulung. E în centru şi parcarea e în faţa pensiunii. Camerele sunt spaţioase şi foarte curate. Gazda e foarte amabilă şi discretă. Aproape sunt magazine si restaurante. Revin mereu cu placere!

 489. O locație excelentă pe care o recomandăm cu căldură. Când vom reveni la Câmpulung tot acolo ne vom caza.

 490. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 491. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 492. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 493. Locația in centrul orașului, liniște, spațios, pentru familii Centrală proprie

 494. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 495. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 496. Se afla intr o zona frumoasa si linistita pe un deal, la aproximativ 5 km de Campulung Muscel. Dispune de o curte spatioasa unde te poti juca fotbal, tenis de masa, darts, badminton sau relaxa la terasa/ balansoar. De piscina, sauna si jacuzzi nu putem spune nimic pentru ca nu le-am folosit. Mancare putin diversificata dar gustoasa. Camera 1 curata dar se putea si mai bine ( panza de paianjen in baie si la fereastra din camera).

 497. Curățenie in toata pensiunea, personalul foarte amabil ne au ajutat cu mici probleme personale, piscină curată si grădina frumoasa, bine ingrijita unde te poti juca cu copii, bonus un cățel foarte simpatic si blând . Extra bonus am gasit si cativa pisoiasi mici cu care copiii s au jucat cand era urat afara!

 498. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 499. M-am cazat aici intr-o calatorie de afaceri. Locatia este o cladire istorica. Suita in care am fost cazati este spatioasa si curata. Micul dejun inclus in pret este foarte bun.

 500. Proprietatea ne-a depasit asteptarile. Personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost foarte bun. Este o locatie curata si linistita. Vom reveni cu placere daca vom avea ocazia.

 501. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 502. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 503. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 504. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 505. Exceptional. Totul a fost perfect, in cele mai mici detalii.

 506. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 507. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 508. Micul dejun a fost consistent.Pensiunea este aproape de centru.

 509. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Am avut baie in camera.

 510. Locatia frumoasa personal f amabil si multa curatenie

 511. Curățenie impecabilă, gazde foarte amabile, interior modern si cu bun gust.

 512. Aleea Teilor e locul ideal de cazare în Câmpulung. E în centru şi parcarea e în faţa pensiunii. Camerele sunt spaţioase şi foarte curate. Gazda e foarte amabilă şi discretă. Aproape sunt magazine si restaurante. Revin mereu cu placere!

 513. O locație excelentă pe care o recomandăm cu căldură. Când vom reveni la Câmpulung tot acolo ne vom caza.

 514. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 515. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 516. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 517. Locația in centrul orașului, liniște, spațios, pentru familii Centrală proprie

 518. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 519. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 520. Se afla intr o zona frumoasa si linistita pe un deal, la aproximativ 5 km de Campulung Muscel. Dispune de o curte spatioasa unde te poti juca fotbal, tenis de masa, darts, badminton sau relaxa la terasa/ balansoar. De piscina, sauna si jacuzzi nu putem spune nimic pentru ca nu le-am folosit. Mancare putin diversificata dar gustoasa. Camera 1 curata dar se putea si mai bine ( panza de paianjen in baie si la fereastra din camera).

 521. Curățenie in toata pensiunea, personalul foarte amabil ne au ajutat cu mici probleme personale, piscină curată si grădina frumoasa, bine ingrijita unde te poti juca cu copii, bonus un cățel foarte simpatic si blând . Extra bonus am gasit si cativa pisoiasi mici cu care copiii s au jucat cand era urat afara!

 522. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 523. Nu sunt apartamente ! Sunt camere uriase de 4 persoane …. super mega ok …… totul ii la perfectie . Sigur am sa revin !

 524. Foarte curat, bucataria extraordinara, personal amabil si cu zambetul pe buze de la prima ora a diminetii. Paturi foarte confortabile!

 525. M-am cazat aici intr-o calatorie de afaceri. Locatia este o cladire istorica. Suita in care am fost cazati este spatioasa si curata. Micul dejun inclus in pret este foarte bun.

 526. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 527. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 528. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 529. Locatia e super-incepand cu exteriorul-liniste, verdeata, curatenie, si terminand cu interiorul-racoare, curatenie, spatiu foarte mare, utilat cu tot ce trebuie, chiar ca acasa. Gazdele sunt amabile,dragute, serviabile si discrete. In mod curent evit sa scriu recenzii pe Booking, trecand doar un scor, pentru ca eu si ai mei suntem niste persoane mai…pretentioase. Dar de data asta, chiar nu pot spune nimic negativ. Vom reveni oricand cu placere!

 530. Exceptional. Totul a fost perfect, in cele mai mici detalii.

 531. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 532. am primit confirmarea cazarii pe mail iar la proprietate mi-auspus ca nu au camere libere. am plecat ( gravida in 7 luni) inapoi la bucuresti.

 533. Aproape de centrul orasului. Personal ok. Au acceptat late check out.

 534. Micul dejun a fost consistent.Pensiunea este aproape de centru.

 535. Locatia foarte buna fiind central. Camera era curata si spatioasa.

 536. Curățenie impecabilă, gazde foarte amabile, interior modern si cu bun gust.

 537. Aleea Teilor e locul ideal de cazare în Câmpulung. E în centru şi parcarea e în faţa pensiunii. Camerele sunt spaţioase şi foarte curate. Gazda e foarte amabilă şi discretă. Aproape sunt magazine si restaurante. Revin mereu cu placere!

 538. Pe langa faptul ca totul este modern si facut cu un bun gust ce iti ofera o stare de bine, curatenie este impecabila, toate detaliile sunt bine puse la punct si toate nevoile sunt asigurate pentru un sejur placut si relaxant. Personalul foarte amabil, cum rar se mai gaseste, la dispozitia clientului. Recomand cu incredere si drag!

 539. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 540. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 541. Locația in centrul orașului, liniște, spațios, pentru familii Centrală proprie

 542. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 543. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 544. Micul dejun slab. Se poate umbla la pret si micul dejun sa fie mai bogat.

 545. am primit confirmarea cazarii pe mail iar la proprietate mi-auspus ca nu au camere libere. am plecat ( gravida in 7 luni) inapoi la bucuresti.

 546. Aproape de centrul orasului. Personal ok. Au acceptat late check out.

 547. Se afla intr o zona frumoasa si linistita pe un deal, la aproximativ 5 km de Campulung Muscel. Dispune de o curte spatioasa unde te poti juca fotbal, tenis de masa, darts, badminton sau relaxa la terasa/ balansoar. De piscina, sauna si jacuzzi nu putem spune nimic pentru ca nu le-am folosit. Mancare putin diversificata dar gustoasa. Camera 1 curata dar se putea si mai bine ( panza de paianjen in baie si la fereastra din camera).

 548. Curățenie in toata pensiunea, personalul foarte amabil ne au ajutat cu mici probleme personale, piscină curată si grădina frumoasa, bine ingrijita unde te poti juca cu copii, bonus un cățel foarte simpatic si blând . Extra bonus am gasit si cativa pisoiasi mici cu care copiii s au jucat cand era urat afara!

 549. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 550. Foarte curat, cladirea frumoasa, camera mare, linistita, mic dejun foarte bun, la 10 min de mers pe jos de centrul orasului.

 551. Nu sunt apartamente ! Sunt camere uriase de 4 persoane …. super mega ok …… totul ii la perfectie . Sigur am sa revin !

 552. Foarte curat, bucataria extraordinara, personal amabil si cu zambetul pe buze de la prima ora a diminetii. Paturi foarte confortabile!

 553. Personalul foarte amabil si atent la nevoile noastre. Ne-au dat toate informatiile de care aveam nevoie. Camera frumoasa si curata. Ne-a placut , ne-am simtit foarte bine. Va multumin! Vom reveni.

 554. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 555. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 556. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 557. Locatia e super-incepand cu exteriorul-liniste, verdeata, curatenie, si terminand cu interiorul-racoare, curatenie, spatiu foarte mare, utilat cu tot ce trebuie, chiar ca acasa. Gazdele sunt amabile,dragute, serviabile si discrete. In mod curent evit sa scriu recenzii pe Booking, trecand doar un scor, pentru ca eu si ai mei suntem niste persoane mai…pretentioase. Dar de data asta, chiar nu pot spune nimic negativ. Vom reveni oricand cu placere!

 558. Exceptional. Totul a fost perfect, in cele mai mici detalii.

 559. Locatia foarte buna fiind central. Camera era curata si spatioasa.

 560. Curățenie impecabilă, gazde foarte amabile, interior modern si cu bun gust.

 561. Aleea Teilor e locul ideal de cazare în Câmpulung. E în centru şi parcarea e în faţa pensiunii. Camerele sunt spaţioase şi foarte curate. Gazda e foarte amabilă şi discretă. Aproape sunt magazine si restaurante. Revin mereu cu placere!

 562. Pe langa faptul ca totul este modern si facut cu un bun gust ce iti ofera o stare de bine, curatenie este impecabila, toate detaliile sunt bine puse la punct si toate nevoile sunt asigurate pentru un sejur placut si relaxant. Personalul foarte amabil, cum rar se mai gaseste, la dispozitia clientului. Recomand cu incredere si drag!

 563. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 564. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 565. Locația in centrul orașului, liniște, spațios, pentru familii Centrală proprie

 566. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 567. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

Rezervări Hoteluri & Pensiuni
Login/Register access is temporary disabled