Cazare in zona cabana Voinea – Cîmpulung, Arges, Romania

Booking.com

De multe ori ne uitam dupa hoteluri si pensiuni in zona cabana Voinea fara sa gasim ceva ca sa merite. Motorul de cautare Camera Hotel iti alege si pune la dispozitie doar hoteluri si pensiuni din zona cabana Voinea recomandate de clienti.

Cele mai recomandate hoteluri si pensiuni din zona cabana Voinea – Cîmpulung, Arges, Romania

Daca inca aveti indoieli si nu sunteti decisi sa rezervati unul dintre hoteluri sau pensiuni din zona cabana Voinea am adaugat mai sus o lista cu hoteluri recomandate din zona cabana Voinea bazata pe algoritmul nostru de selectare aleatorie a recenziilor pozitive.

Recomandari:

 • Antonela si Teodosia Florescu din Valea Voivozilor, jud. Dambovita recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Voinea prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul foarte bine, personal amabil, curat, restaurant bun, vinuri romanesti de calitate, loc de parcare, programe pentru toata lumea la tv.

  (Antonela si Teodosia Florescu din Valea Voivozilor, jud. DambovitaCazare in zona cabana Voinea pentru 3 persoane)

 • Rebeca si Florea Toduță din Crusovu, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Voinea prezentate in lista noastra de mai sus:

  Locatie minunata in apropiere de zona cabana Voinea, personal amabil, mic dejun variat, camera confortabila.

  (Rebeca si Florea Toduță din Crusovu, jud. OltCazare in zona cabana Voinea pentru 3 persoane)

 • Bebe si Mădălin Vîlcu din Catanele, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Voinea prezentate in lista noastra de mai sus:

  Proprietarii foarte primitori, foarte curat, bine pozitionat, parcare super, foarte frumos peisajul.

  (Bebe si Mădălin Vîlcu din Catanele, jud. OltCazare in zona cabana Voinea pentru 3 persoane)

 • Traian si Vincențiu Afrim din Racovita, jud. Olt recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Voinea prezentate in lista noastra de mai sus:

  Totul mi-a placut. Unul din cele mai frumoase hoteluri din zona cabana Voinea!

  (Traian si Vincențiu Afrim din Racovita, jud. OltCazare in zona cabana Voinea pentru 3 persoane)

 • Loredana si Dana Gingăraș din Izesti, jud. Prahova recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Voinea prezentate in lista noastra de mai sus:

  De la sosire pana la plecarea din zona cabana Voinea, toate serviciile au fost excelente. Multumim.

  (Loredana si Dana Gingăraș din Izesti, jud. PrahovaCazare in zona cabana Voinea pentru 3 persoane)

 • Cristofor si Cristina Budeanu din Smida, jud. Cluj recomanda unul dintre locurile de cazare in zona cabana Voinea prezentate in lista noastra de mai sus:

  O scurta vacanta la un hotel deosebit, intr-un minunat loc istoric al Romaniei. Oamenii primitori si conditii foarte bune. Cu siguranta voi reveni in zona cabana Voinea.

  (Cristofor si Cristina Budeanu din Smida, jud. ClujCazare in zona cabana Voinea pentru 3 persoane)

 1. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 2. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 3. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 4. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 5. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 6. Locația, toate felurile de mâncare servite, atmosfera calda si zâmbetul gazdei.

 7. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 8. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 9. Camera a fost mai mare decat ma asteptam intial dupa ce am citit comentariile celorlalti, iar toaleta imaculata, curatenia este la ea acasa. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca locatia are parte de liniste, dar mai ales ca restaurantul si camerele au intrari sparate. Parcarea este destul de mare, fapt pentru care nu am avut vreun disconfort. Cladirea este reconditionata foarte frumos, iar personalul mai mult decat amabil.

 10. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 11. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 12. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 13. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 14. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 15. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 16. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 17. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 18. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 19. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 20. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 21. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 22. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 23. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 24. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 25. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 26. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 27. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 28. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 29. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 30. Camera a fost mai mare decat ma asteptam intial dupa ce am citit comentariile celorlalti, iar toaleta imaculata, curatenia este la ea acasa. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca locatia are parte de liniste, dar mai ales ca restaurantul si camerele au intrari sparate. Parcarea este destul de mare, fapt pentru care nu am avut vreun disconfort. Cladirea este reconditionata foarte frumos, iar personalul mai mult decat amabil.

 31. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 32. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 33. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 34. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 35. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 36. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 37. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 38. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 39. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 40. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 41. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 42. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 43. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 44. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 45. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 46. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 47. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 48. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 49. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 50. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 51. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 52. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 53. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 54. Camera a fost mai mare decat ma asteptam intial dupa ce am citit comentariile celorlalti, iar toaleta imaculata, curatenia este la ea acasa. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca locatia are parte de liniste, dar mai ales ca restaurantul si camerele au intrari sparate. Parcarea este destul de mare, fapt pentru care nu am avut vreun disconfort. Cladirea este reconditionata foarte frumos, iar personalul mai mult decat amabil.

 55. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 56. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 57. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 58. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 59. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 60. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 61. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 62. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 63. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 64. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 65. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 66. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 67. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 68. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 69. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 70. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 71. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 72. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 73. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 74. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 75. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 76. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 77. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 78. Camera a fost mai mare decat ma asteptam intial dupa ce am citit comentariile celorlalti, iar toaleta imaculata, curatenia este la ea acasa. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca locatia are parte de liniste, dar mai ales ca restaurantul si camerele au intrari sparate. Parcarea este destul de mare, fapt pentru care nu am avut vreun disconfort. Cladirea este reconditionata foarte frumos, iar personalul mai mult decat amabil.

 79. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 80. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 81. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 82. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 83. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 84. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 85. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 86. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 87. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 88. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 89. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 90. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 91. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 92. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 93. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 94. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 95. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 96. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 97. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 98. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 99. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 100. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 101. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 102. Camera a fost mai mare decat ma asteptam intial dupa ce am citit comentariile celorlalti, iar toaleta imaculata, curatenia este la ea acasa. Mi-a placut in mod deosebit faptul ca locatia are parte de liniste, dar mai ales ca restaurantul si camerele au intrari sparate. Parcarea este destul de mare, fapt pentru care nu am avut vreun disconfort. Cladirea este reconditionata foarte frumos, iar personalul mai mult decat amabil.

 103. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 104. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 105. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 106. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 107. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 108. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 109. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 110. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 111. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 112. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 113. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 114. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 115. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 116. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 117. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 118. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 119. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 120. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 121. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 122. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 123. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 124. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 125. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 126. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 127. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 128. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 129. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 130. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 131. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 132. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 133. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 134. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 135. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 136. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 137. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 138. Ultracentral, camera si baia mari si calduroase, totul nou si foarte curat. Personal dragut. Cu siguranta o sa revin! Recomand!

 139. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 140. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 141. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 142. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 143. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 144. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 145. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 146. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 147. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 148. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 149. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 150. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 151. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 152. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 153. Amplasarea exact cum am cautat, adica aproape de centrul istoric al orasului pe care voiam sa il vizitam. Curat in camera si in pensiune. Personal amabil. Caldura in camera – fiind iarna, a fost un aspect important. Mirosul permanent de prajituri si cozonac ce se simte in locatie, datorita faptului ca pensiunea se afla la etajul superior unui laborator de cofetarie.

 154. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 155. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 156. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 157. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 158. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 159. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 160. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 161. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 162. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 163. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 164. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 165. Liniștea și amplasamentul într-o oază de verdeață.F.aproape de centru.

 166. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 167. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 168. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 169. Locație foarte bine întreținută, curătenie ireproșabilă, mobilier de calitate, proprietar preocupat de oferirea serviciilor de cea mai bună calitate. Categoric recomand.

 170. Vorbeam cu soțul meu că ne-ar plăcea să stăm chiar și o lună de zile.Ne-a impresionat ideea cu preluatul cheilor la sosire.ÎNCĂLZIREA ÎN PARDOSEALĂ și uriașul pat ne-au cucerit:)).Nu are ce să nu-ți placă,totul este de calitate.

 171. Locatie excelenta, curatenie impecabila. Raport calitate- pret avantajos. Gazda foarte amabila. Recomand! O sa revenim cu drag!

 172. Responsabilul pensiunii este foarte amabil. Totul este nou iar patul este king size, un mare plus!

 173. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 174. Mobilierul modern, faptul că e o locație nouă, spațiul imesn, balconul ca de prinț, locație.

 175. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 176. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 177. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 178. Domnul Tante, proprietarul este pasionat de tenis si daca vrei sa ai o conversatie interesante atunci ai cu cine, un om extraordinar pasionat de tot ceea ce inseamna bio. Pacat ca nu am stat mult timp sa putem vorbi mai mult.La urmatoarea expozitie chinologica cu siguranta tot la dansul ne vom caza.

 179. Atitudinea celor care administrau pensiunea si baza sportivă. Binevoitori, amabili, primitori.

 180. Good place, comfortable big room, near the carrefour market and not far from the bus station. Friendly personal, very good price. tennis base, posible to play (I had no time).

 181. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 182. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 183. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 184. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 185. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 186. Totul a fost in regula, camerele curate si un personal foarte primitor.

 187. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 188. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 189. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 190. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 191. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 192. Paturile sunt comode, curate. Mobilier nou. Caldura a fost de la calorifere electrice dar a fost cald si bine peste noapte.

 193. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 194. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 195. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 196. In primul rind, personal extrem de amabil!!! Camera destul de mica, dar foarte confortabila. Curatenie exemplara. Caldura absolut suficienta. O zona de relaxare in apropierea camerelor, separata de restaurant, cu TV si canapele. Mic dejun foarte consistent (si personalizat conform nevoilor noastre, fara cost suplimentar) Mincarea de la restaurant foarte gustoasa si la preturi foarte ok. Suficient loc de parcare in curte. Centrul aflat la 10-15 minute de mers pe jos.

 197. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 198. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 199. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 200. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 201. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 202. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 203. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 204. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 205. Felul în care este amenajat spațiul de locuit, calitatea mobilierului și a materialelor folosite, spațiul generos, baia confortabilă și stilul – sobru, cu atenție pentru detalii, cu culori surprinzătoare.

 206. Responsabilul pensiunii este foarte amabil. Totul este nou iar patul este king size, un mare plus!

 207. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 208. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 209. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 210. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 211. Locație foarte bine întreținută, curătenie ireproșabilă, mobilier de calitate, proprietar preocupat de oferirea serviciilor de cea mai bună calitate. Categoric recomand.

 212. Vorbeam cu soțul meu că ne-ar plăcea să stăm chiar și o lună de zile.Ne-a impresionat ideea cu preluatul cheilor la sosire.ÎNCĂLZIREA ÎN PARDOSEALĂ și uriașul pat ne-au cucerit:)).Nu are ce să nu-ți placă,totul este de calitate.

 213. Locatie excelenta, curatenie impecabila. Raport calitate- pret avantajos. Gazda foarte amabila. Recomand! O sa revenim cu drag!

 214. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 215. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 216. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 217. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 218. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 219. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 220. In primul rind, personal extrem de amabil!!! Camera destul de mica, dar foarte confortabila. Curatenie exemplara. Caldura absolut suficienta. O zona de relaxare in apropierea camerelor, separata de restaurant, cu TV si canapele. Mic dejun foarte consistent (si personalizat conform nevoilor noastre, fara cost suplimentar) Mincarea de la restaurant foarte gustoasa si la preturi foarte ok. Suficient loc de parcare in curte. Centrul aflat la 10-15 minute de mers pe jos.

 221. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 222. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 223. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 224. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 225. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 226. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 227. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 228. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 229. Felul în care este amenajat spațiul de locuit, calitatea mobilierului și a materialelor folosite, spațiul generos, baia confortabilă și stilul – sobru, cu atenție pentru detalii, cu culori surprinzătoare.

 230. Responsabilul pensiunii este foarte amabil. Totul este nou iar patul este king size, un mare plus!

 231. Perfect! Locatie superba, staff prietenos, totul curat si caldura sufleteasca. Recomand cu sinceritate aceasta superba locatie.

 232. Locație foarte bine întreținută, curătenie ireproșabilă, mobilier de calitate, proprietar preocupat de oferirea serviciilor de cea mai bună calitate. Categoric recomand.

 233. Vorbeam cu soțul meu că ne-ar plăcea să stăm chiar și o lună de zile.Ne-a impresionat ideea cu preluatul cheilor la sosire.ÎNCĂLZIREA ÎN PARDOSEALĂ și uriașul pat ne-au cucerit:)).Nu are ce să nu-ți placă,totul este de calitate.

 234. Locatie excelenta, curatenie impecabila. Raport calitate- pret avantajos. Gazda foarte amabila. Recomand! O sa revenim cu drag!

 235. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 236. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 237. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 238. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 239. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 240. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 241. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 242. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 243. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 244. In primul rind, personal extrem de amabil!!! Camera destul de mica, dar foarte confortabila. Curatenie exemplara. Caldura absolut suficienta. O zona de relaxare in apropierea camerelor, separata de restaurant, cu TV si canapele. Mic dejun foarte consistent (si personalizat conform nevoilor noastre, fara cost suplimentar) Mincarea de la restaurant foarte gustoasa si la preturi foarte ok. Suficient loc de parcare in curte. Centrul aflat la 10-15 minute de mers pe jos.

 245. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 246. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 247. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 248. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 249. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 250. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 251. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 252. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 253. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 254. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 255. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 256. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 257. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 258. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 259. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 260. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 261. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 262. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 263. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 264. Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 265. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 266. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 267. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 268. In primul rind, personal extrem de amabil!!! Camera destul de mica, dar foarte confortabila. Curatenie exemplara. Caldura absolut suficienta. O zona de relaxare in apropierea camerelor, separata de restaurant, cu TV si canapele. Mic dejun foarte consistent (si personalizat conform nevoilor noastre, fara cost suplimentar) Mincarea de la restaurant foarte gustoasa si la preturi foarte ok. Suficient loc de parcare in curte. Centrul aflat la 10-15 minute de mers pe jos.

 269. Personal amabil, mincare bună (recomand burgerul ). Pensiunea este asa cum este prezentata pe booking.

 270. Camerele sunt drăguțe, căldură a fost „din belșug”, livingul e un atuu atunci când un grup ocupă toate camerele. Prezența restaurantului te scutește de deplasare în centrul orașului dacă ești prea obosit. Personalul e foarte amabil și săritor. Parcarea interioară reprezintă, de asemenea, un avantaj. Micul dejun consistent.

 271. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 272. Locatia aproape de centru,camera spatioasa,mobilata frumos,personal foarte amabil!

 273. Ambianta cocheta. Amabilitatea gazdelor. Mirosul de vanilie.

 274. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 275. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 276. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 277. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 278. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 279. Camera de familie a fost foarte spatioasa, curata si micul dejun bunicel. Pensiunea se afla destul de aproape de centru si de cele cateva obiective de vizitat.

 280. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 281. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 282. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 283. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 284. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 285. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 286. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 287. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 288. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 289. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 290. Carmen-elena mai 4, 2019 at 1:29 pm

  A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 291. Carmen-elena mai 4, 2019 at 1:29 pm

  Zona liniștită, destul de aproape de centru, de piață, de o biserică și de o stație de taximetre, căldură din belșug, disponibilitatea și amabilitatea personalului.

 292. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 293. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 294. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 295. conditii bune de odihna si mancare excelenta la un pret decent

 296. gazde foarte amabile, restaurant foarte ok,mancare buna, preturi bune.

 297. Gazdele au fost amabile, camera a fost destul de spatioasa si curata, mancarea buna la preturi mici. Per total a fost ok, bun raport calitate-pret.

 298. Locația, cădirea, camera, condițiile, curățenie, liniștite, intim.

 299. Marius-daniel mai 4, 2019 at 1:29 pm

  locatie exceptionala,proprietarul extrem de amabil,amenajare foarte practica si cu bun gust.A fost exact ce ne trebuia.

 300. Felul în care este amenajat spațiul de locuit, calitatea mobilierului și a materialelor folosite, spațiul generos, baia confortabilă și stilul – sobru, cu atenție pentru detalii, cu culori surprinzătoare.

 301. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 302. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 303. Micul dejun a fost continental, clasic, prestabilit cantitativ (respectiv portia era adusa in farfurie) si am apreciat ospitalitatea de a adauga un ou rosu si o felie de cozonac (fiind a treia zi de Paste). Buna calitate a alimentelor, apa imbuteliata, cafea preparata pe loc la bar

 304. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 305. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 306. Micul dejun a fost excelent! Jacuzzi si sauna ok. Curatenie peste tot. Curte mare. Leagane, spatiu suficient pentru joaca. Partia Chilii (Dealul Matau) foarte aproape, doar ca drumul pana acolo este ingust si periculos daca este acoperit cu zapada.

 307. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 308. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 309. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 310. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 311. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 312. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 313. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 314. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 315. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 316. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 317. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 318. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 319. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 320. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 321. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 322. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 323. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 324. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 325. Micul dejun saracacios, desi scria suc de portocale/… a lipsit cu desavarsire.

 326. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 327. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 328. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 329. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 330. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 331. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 332. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 333. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 334. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 335. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 336. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 337. Micul dejun saracacios, desi scria suc de portocale/… a lipsit cu desavarsire.

 338. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 339. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 340. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 341. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 342. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 343. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 344. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 345. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 346. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 347. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 348. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 349. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 350. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 351. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 352. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 353. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 354. Neasteptat de placut, armonios si confortabil. Curtea amenajata ca o gradina si linistea locului fac din ”casuta cu lavanda” o oaza de verdeata si repaos.

 355. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 356. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 357. A fost foarte cald în cameră, patul confortabil, mediul a fost plăcut.

 358. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 359. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 360. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 361. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 362. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 363. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 364. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 365. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 366. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 367. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 368. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 369. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 370. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 371. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 372. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 373. Micul dejun saracacios, desi scria suc de portocale/… a lipsit cu desavarsire.

 374. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 375. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 376. Locatia frumoasa personal f amabil si multa curatenie

 377. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 378. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 379. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 380. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 381. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 382. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 383. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 384. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 385. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 386. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 387. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 388. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 389. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 390. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 391. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 392. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 393. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 394. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 395. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 396. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 397. Poziția pensiuni, primirea, atenția proprietarilor, camera mare, luminoasă, curată, decorată simplu dar elegant în acelaşi timp,patul foarte comod. Pensiune e situată in centrul oraşul practic pe jos poti ajunge în piață, la muzeu, la restaurant. Garantat ne întoarcem!!! Meritați nota 10*

 398. Locația, cădirea, camera, condițiile, curățenie, liniștite, intim.

 399. Marius-daniel mai 24, 2019 at 7:31 pm

  locatie exceptionala,proprietarul extrem de amabil,amenajare foarte practica si cu bun gust.A fost exact ce ne trebuia.

 400. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 401. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 402. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 403. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 404. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 405. Locatie draguta, cocheta, situata in apropiere de centru, in proximitatea unei manastiri monument istoric. Mancarea foarte buna si in cantitate suficienta, personal amabil. Existenta locurilor de parcare in curte constituie un avantaj,

 406. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 407. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 408. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 409. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 410. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 411. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 412. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 413. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 414. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 415. Locatia frumoasa personal f amabil si multa curatenie

 416. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 417. Micul dejun a fost foarte bun si servit la camera. Personal amabil, curatenie de nota 10, liniste. Catelusa mea a fost si ea foarte multumita, ca si noi.

 418. Poziția pensiuni, primirea, atenția proprietarilor, camera mare, luminoasă, curată, decorată simplu dar elegant în acelaşi timp,patul foarte comod. Pensiune e situată in centrul oraşul practic pe jos poti ajunge în piață, la muzeu, la restaurant. Garantat ne întoarcem!!! Meritați nota 10*

 419. Locația, cădirea, camera, condițiile, curățenie, liniștite, intim.

 420. Marius-daniel mai 31, 2019 at 3:14 pm

  locatie exceptionala,proprietarul extrem de amabil,amenajare foarte practica si cu bun gust.A fost exact ce ne trebuia.

 421. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 422. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 423. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 424. Daniel-florin iunie 8, 2019 at 8:40 am

  Lenjeria si prosoapele au fost curate. Am avut baie in camera.

 425. Locatia frumoasa personal f amabil si multa curatenie

 426. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 427. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 428. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 429. Mobilierul din camera este deosebit, micul dejun si mancarea din restaurant au fost foarte gustoase. Vinul casei – foarte bun. Ne-a placut semineul din restaurant. Nota 10 fetei care servea masa si bucataresei, au facut fata cu brio, desi era singura care servea la toate mesele cu cei cazati la pensiune. Proprietarul e cumsecade, dar ar trebui sa aiba in vedere imbunatatirea aspectelor negative, pe care le voi enumera mai jos.

 430. Proprietatea ne-a depasit asteptarile. Personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost foarte bun. Este o locatie curata si linistita. Vom reveni cu placere daca vom avea ocazia.

 431. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 432. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 433. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 434. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 435. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 436. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 437. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 438. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 439. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 440. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 441. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 442. Poziția pensiuni, primirea, atenția proprietarilor, camera mare, luminoasă, curată, decorată simplu dar elegant în acelaşi timp,patul foarte comod. Pensiune e situată in centrul oraşul practic pe jos poti ajunge în piață, la muzeu, la restaurant. Garantat ne întoarcem!!! Meritați nota 10*

 443. Locația, cădirea, camera, condițiile, curățenie, liniștite, intim.

 444. Marius-daniel iunie 8, 2019 at 8:40 am

  locatie exceptionala,proprietarul extrem de amabil,amenajare foarte practica si cu bun gust.A fost exact ce ne trebuia.

 445. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 446. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 447. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 448. Curățenie in toata pensiunea, personalul foarte amabil ne au ajutat cu mici probleme personale, piscină curată si grădina frumoasa, bine ingrijita unde te poti juca cu copii, bonus un cățel foarte simpatic si blând . Extra bonus am gasit si cativa pisoiasi mici cu care copiii s au jucat cand era urat afara!

 449. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 450. Curățenie. Micul dejun foarte bogat și bun. Patronul foarte amabil ne-a spus ca putem servi micul dejun la ce ora vrem si ca putem plati dimineata si consumatia de seara. Au niște pisici foarte drăguțe și blânde cu care ne-am jucat. 😊

 451. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Am avut baie in camera.

 452. Locatia frumoasa personal f amabil si multa curatenie

 453. Micul dejun este suficient dar mi se pare impropriu de mancat in camera. Locatia este foarte buna , aproape de centru

 454. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 455. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 456. Totul foarte frumos ! In centrul orașului ! Curățenie ! Și micul dejun absolut delicios ! Personal foarte amabil !

 457. Micul dejun saracacios, desi scria suc de portocale/… a lipsit cu desavarsire.

 458. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 459. Camera curata, bine amenajata, aproape moderna, locatie placuta. Acvariul cu voblere in loc de pesti 🙂

 460. Proprietatea ne-a depasit asteptarile. Personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost foarte bun. Este o locatie curata si linistita. Vom reveni cu placere daca vom avea ocazia.

 461. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 462. Cladirea este frumoasa, deosebita. Consta intr-un bar/ pub la parter, iar la mansarda camerele (putine la numar). Camera primita (nr4) este f spatioasa, curata, baia la fel. Personalul f amabil, ne-a ajutat de seara cu un mic dejul bogat la pachet (intrucat dimineata plecam f devreme). Parcare disponibila in curte.

 463. Asezarea pensiunii ,frumusetea peisajului, frumusetea pensiunii in totul.

 464. Proprietarii foarte amabili, curte spațioasă, parcare, peisaj minunat, ideal atât pt o vacanța de relaxare cât și pentru o vacanța animata (grătar)

 465. Conditiile de cazare: curat si frumos, bucatarie mare utilata, terasa cu gratar, curte mare cu parcare. Caldura in camera. Proprietarii sunt ospitalieri.

 466. Liniste, foarte curat, camere mari si spatioase, personalul este de nota 10. Mancarea la restaurant este deosebit de buna si ieftina. O sa revin cu siguranta!!!

 467. liniste , curatenie. personalul este calificat nu se improvizeaza. amabilitatea din partea tuturor salariatiilor. administratora a tinut sa afle impresii la cald de la oaspeti.

 468. Locatie linistita, camere foarte spatioase si curate, personal amabil.

 469. Domnul Tante, proprietarul este pasionat de tenis si daca vrei sa ai o conversatie interesante atunci ai cu cine, un om extraordinar pasionat de tot ceea ce inseamna bio. Pacat ca nu am stat mult timp sa putem vorbi mai mult.La urmatoarea expozitie chinologica cu siguranta tot la dansul ne vom caza.

 470. Atitudinea celor care administrau pensiunea si baza sportivă. Binevoitori, amabili, primitori.

 471. Good place, comfortable big room, near the carrefour market and not far from the bus station. Friendly personal, very good price. tennis base, posible to play (I had no time).

 472. Se afla intr o zona frumoasa si linistita pe un deal, la aproximativ 5 km de Campulung Muscel. Dispune de o curte spatioasa unde te poti juca fotbal, tenis de masa, darts, badminton sau relaxa la terasa/ balansoar. De piscina, sauna si jacuzzi nu putem spune nimic pentru ca nu le-am folosit. Mancare putin diversificata dar gustoasa. Camera 1 curata dar se putea si mai bine ( panza de paianjen in baie si la fereastra din camera).

 473. Curățenie in toata pensiunea, personalul foarte amabil ne au ajutat cu mici probleme personale, piscină curată si grădina frumoasa, bine ingrijita unde te poti juca cu copii, bonus un cățel foarte simpatic si blând . Extra bonus am gasit si cativa pisoiasi mici cu care copiii s au jucat cand era urat afara!

 474. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 475. M-am cazat aici intr-o calatorie de afaceri. Locatia este o cladire istorica. Suita in care am fost cazati este spatioasa si curata. Micul dejun inclus in pret este foarte bun.

 476. Proprietatea ne-a depasit asteptarile. Personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost foarte bun. Este o locatie curata si linistita. Vom reveni cu placere daca vom avea ocazia.

 477. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 478. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 479. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 480. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 481. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 482. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 483. Patul este foarte mare. Multa liniste. Gazdele foarte amabile.

 484. Micul dejun a fost consistent.Pensiunea este aproape de centru.

 485. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Am avut baie in camera.

 486. Locatia frumoasa personal f amabil si multa curatenie

 487. Curățenie impecabilă, gazde foarte amabile, interior modern si cu bun gust.

 488. Aleea Teilor e locul ideal de cazare în Câmpulung. E în centru şi parcarea e în faţa pensiunii. Camerele sunt spaţioase şi foarte curate. Gazda e foarte amabilă şi discretă. Aproape sunt magazine si restaurante. Revin mereu cu placere!

 489. O locație excelentă pe care o recomandăm cu căldură. Când vom reveni la Câmpulung tot acolo ne vom caza.

 490. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 491. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 492. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 493. Locația in centrul orașului, liniște, spațios, pentru familii Centrală proprie

 494. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 495. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 496. Se afla intr o zona frumoasa si linistita pe un deal, la aproximativ 5 km de Campulung Muscel. Dispune de o curte spatioasa unde te poti juca fotbal, tenis de masa, darts, badminton sau relaxa la terasa/ balansoar. De piscina, sauna si jacuzzi nu putem spune nimic pentru ca nu le-am folosit. Mancare putin diversificata dar gustoasa. Camera 1 curata dar se putea si mai bine ( panza de paianjen in baie si la fereastra din camera).

 497. Curățenie in toata pensiunea, personalul foarte amabil ne au ajutat cu mici probleme personale, piscină curată si grădina frumoasa, bine ingrijita unde te poti juca cu copii, bonus un cățel foarte simpatic si blând . Extra bonus am gasit si cativa pisoiasi mici cu care copiii s au jucat cand era urat afara!

 498. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 499. M-am cazat aici intr-o calatorie de afaceri. Locatia este o cladire istorica. Suita in care am fost cazati este spatioasa si curata. Micul dejun inclus in pret este foarte bun.

 500. Proprietatea ne-a depasit asteptarile. Personalul este foarte amabil. Micul dejun a fost foarte bun. Este o locatie curata si linistita. Vom reveni cu placere daca vom avea ocazia.

 501. Cu toate ca am ajuns la hotel cu mult mai devreme, am fost cazati imediat fara nicio problema. Mai mult decat atat, am avut privilegiul de a ne putea alege camera. Camera este mare, frumos amenajata, foarte curata, linistita, salteaua excelenta, mancarea foarte buna la restaurantul hotelului, iar cafeaua de la micul dejun este un deliciu (nu este o apa colorata cum se mai obisnuieste prin alte parti). Iar locatia: hotelul este la o aruncatura de bat de manastire! Putine hoteluri ne-au placut atat de mult!

 502. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 503. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 504. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 505. Exceptional. Totul a fost perfect, in cele mai mici detalii.

 506. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 507. Foarte faina cazare, iar domnul Vinatoru este o gazda excelenta. Apartamentul are facilitati foarte bune si suficiente pentru orice nevoie. Am reusit inclusiv sa ne gatim un mic dejun in a doua zi, inainte de plecare. Gradina este foarte frumoasa, recomandata pentru baut cafeaua de dimineata.

 508. Micul dejun a fost consistent.Pensiunea este aproape de centru.

 509. Lenjeria si prosoapele au fost curate. Am avut baie in camera.

 510. Locatia frumoasa personal f amabil si multa curatenie

 511. Curățenie impecabilă, gazde foarte amabile, interior modern si cu bun gust.

 512. Aleea Teilor e locul ideal de cazare în Câmpulung. E în centru şi parcarea e în faţa pensiunii. Camerele sunt spaţioase şi foarte curate. Gazda e foarte amabilă şi discretă. Aproape sunt magazine si restaurante. Revin mereu cu placere!

 513. O locație excelentă pe care o recomandăm cu căldură. Când vom reveni la Câmpulung tot acolo ne vom caza.

 514. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 515. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 516. O locație excelenta , care te surprinde intr-un mod plăcut prin amenajarea interioară , având toate condițiile necesare . Totul a fost peste așteptări ! Cât despre proprietar, pot spune ca a fost extrem de amabil și atent la toate detaliile . O sa revenim cu mare plăcere 😊

 517. Locația in centrul orașului, liniște, spațios, pentru familii Centrală proprie

 518. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 519. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 520. Se afla intr o zona frumoasa si linistita pe un deal, la aproximativ 5 km de Campulung Muscel. Dispune de o curte spatioasa unde te poti juca fotbal, tenis de masa, darts, badminton sau relaxa la terasa/ balansoar. De piscina, sauna si jacuzzi nu putem spune nimic pentru ca nu le-am folosit. Mancare putin diversificata dar gustoasa. Camera 1 curata dar se putea si mai bine ( panza de paianjen in baie si la fereastra din camera).

 521. Curățenie in toata pensiunea, personalul foarte amabil ne au ajutat cu mici probleme personale, piscină curată si grădina frumoasa, bine ingrijita unde te poti juca cu copii, bonus un cățel foarte simpatic si blând . Extra bonus am gasit si cativa pisoiasi mici cu care copiii s au jucat cand era urat afara!

 522. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 523. Nu sunt apartamente ! Sunt camere uriase de 4 persoane …. super mega ok …… totul ii la perfectie . Sigur am sa revin !

 524. Foarte curat, bucataria extraordinara, personal amabil si cu zambetul pe buze de la prima ora a diminetii. Paturi foarte confortabile!

 525. M-am cazat aici intr-o calatorie de afaceri. Locatia este o cladire istorica. Suita in care am fost cazati este spatioasa si curata. Micul dejun inclus in pret este foarte bun.

 526. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 527. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 528. Oameni prietenosi , extrem de amabili si politicosi . Curatenie exemplara . Un loc in care as vrea sa mai stau in speranta ca nu primesc aceeasi camera 🙂

 529. Locatia e super-incepand cu exteriorul-liniste, verdeata, curatenie, si terminand cu interiorul-racoare, curatenie, spatiu foarte mare, utilat cu tot ce trebuie, chiar ca acasa. Gazdele sunt amabile,dragute, serviabile si discrete. In mod curent evit sa scriu recenzii pe Booking, trecand doar un scor, pentru ca eu si ai mei suntem niste persoane mai…pretentioase. Dar de data asta, chiar nu pot spune nimic negativ. Vom reveni oricand cu placere!

 530. Exceptional. Totul a fost perfect, in cele mai mici detalii.

 531. Gazdele, foarte drăguți si amabili. cei mai simpatici oameni la care am stat până acum. Au o cățelușă adorabilă (asta ca bonus!).

 532. am primit confirmarea cazarii pe mail iar la proprietate mi-auspus ca nu au camere libere. am plecat ( gravida in 7 luni) inapoi la bucuresti.

 533. Aproape de centrul orasului. Personal ok. Au acceptat late check out.

 534. Micul dejun a fost consistent.Pensiunea este aproape de centru.

 535. Locatia foarte buna fiind central. Camera era curata si spatioasa.

 536. Curățenie impecabilă, gazde foarte amabile, interior modern si cu bun gust.

 537. Aleea Teilor e locul ideal de cazare în Câmpulung. E în centru şi parcarea e în faţa pensiunii. Camerele sunt spaţioase şi foarte curate. Gazda e foarte amabilă şi discretă. Aproape sunt magazine si restaurante. Revin mereu cu placere!

 538. Pe langa faptul ca totul este modern si facut cu un bun gust ce iti ofera o stare de bine, curatenie este impecabila, toate detaliile sunt bine puse la punct si toate nevoile sunt asigurate pentru un sejur placut si relaxant. Personalul foarte amabil, cum rar se mai gaseste, la dispozitia clientului. Recomand cu incredere si drag!

 539. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 540. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 541. Locația in centrul orașului, liniște, spațios, pentru familii Centrală proprie

 542. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 543. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 544. Micul dejun slab. Se poate umbla la pret si micul dejun sa fie mai bogat.

 545. am primit confirmarea cazarii pe mail iar la proprietate mi-auspus ca nu au camere libere. am plecat ( gravida in 7 luni) inapoi la bucuresti.

 546. Aproape de centrul orasului. Personal ok. Au acceptat late check out.

 547. Se afla intr o zona frumoasa si linistita pe un deal, la aproximativ 5 km de Campulung Muscel. Dispune de o curte spatioasa unde te poti juca fotbal, tenis de masa, darts, badminton sau relaxa la terasa/ balansoar. De piscina, sauna si jacuzzi nu putem spune nimic pentru ca nu le-am folosit. Mancare putin diversificata dar gustoasa. Camera 1 curata dar se putea si mai bine ( panza de paianjen in baie si la fereastra din camera).

 548. Curățenie in toata pensiunea, personalul foarte amabil ne au ajutat cu mici probleme personale, piscină curată si grădina frumoasa, bine ingrijita unde te poti juca cu copii, bonus un cățel foarte simpatic si blând . Extra bonus am gasit si cativa pisoiasi mici cu care copiii s au jucat cand era urat afara!

 549. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 550. Foarte curat, cladirea frumoasa, camera mare, linistita, mic dejun foarte bun, la 10 min de mers pe jos de centrul orasului.

 551. Nu sunt apartamente ! Sunt camere uriase de 4 persoane …. super mega ok …… totul ii la perfectie . Sigur am sa revin !

 552. Foarte curat, bucataria extraordinara, personal amabil si cu zambetul pe buze de la prima ora a diminetii. Paturi foarte confortabile!

 553. Personalul foarte amabil si atent la nevoile noastre. Ne-au dat toate informatiile de care aveam nevoie. Camera frumoasa si curata. Ne-a placut , ne-am simtit foarte bine. Va multumin! Vom reveni.

 554. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 555. Totul super!Confort,personal amabil,am primit zilnic prăjituri din partea casei,apa plata,ceai și cafea la discreție.Revin cu plăcere și recomand cu căldură.Curatenia și implicarea personalului la cote înalte.

 556. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 557. Locatia e super-incepand cu exteriorul-liniste, verdeata, curatenie, si terminand cu interiorul-racoare, curatenie, spatiu foarte mare, utilat cu tot ce trebuie, chiar ca acasa. Gazdele sunt amabile,dragute, serviabile si discrete. In mod curent evit sa scriu recenzii pe Booking, trecand doar un scor, pentru ca eu si ai mei suntem niste persoane mai…pretentioase. Dar de data asta, chiar nu pot spune nimic negativ. Vom reveni oricand cu placere!

 558. Exceptional. Totul a fost perfect, in cele mai mici detalii.

 559. Locatia foarte buna fiind central. Camera era curata si spatioasa.

 560. Curățenie impecabilă, gazde foarte amabile, interior modern si cu bun gust.

 561. Aleea Teilor e locul ideal de cazare în Câmpulung. E în centru şi parcarea e în faţa pensiunii. Camerele sunt spaţioase şi foarte curate. Gazda e foarte amabilă şi discretă. Aproape sunt magazine si restaurante. Revin mereu cu placere!

 562. Pe langa faptul ca totul este modern si facut cu un bun gust ce iti ofera o stare de bine, curatenie este impecabila, toate detaliile sunt bine puse la punct si toate nevoile sunt asigurate pentru un sejur placut si relaxant. Personalul foarte amabil, cum rar se mai gaseste, la dispozitia clientului. Recomand cu incredere si drag!

 563. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 564. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 565. Locația in centrul orașului, liniște, spațios, pentru familii Centrală proprie

 566. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 567. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 568. Se afla intr o zona frumoasa si linistita pe un deal, la aproximativ 5 km de Campulung Muscel. Dispune de o curte spatioasa unde te poti juca fotbal, tenis de masa, darts, badminton sau relaxa la terasa/ balansoar. De piscina, sauna si jacuzzi nu putem spune nimic pentru ca nu le-am folosit. Mancare putin diversificata dar gustoasa. Camera 1 curata dar se putea si mai bine ( panza de paianjen in baie si la fereastra din camera).

 569. Curățenie in toata pensiunea, personalul foarte amabil ne au ajutat cu mici probleme personale, piscină curată si grădina frumoasa, bine ingrijita unde te poti juca cu copii, bonus un cățel foarte simpatic si blând . Extra bonus am gasit si cativa pisoiasi mici cu care copiii s au jucat cand era urat afara!

 570. A fost o experiență foarte plăcută iar gazdele au făcut totul ca noi să ne simțim foarte bine. Mancare bună, curatenie si toate facilitatile de care dispune complexul. Vom reveni cu placere si ne bucuram ca am gasit un loc de relaxare cu prieteni!

 571. Foarte curat, cladirea frumoasa, camera mare, linistita, mic dejun foarte bun, la 10 min de mers pe jos de centrul orasului.

 572. Nu sunt apartamente ! Sunt camere uriase de 4 persoane …. super mega ok …… totul ii la perfectie . Sigur am sa revin !

 573. Foarte curat, bucataria extraordinara, personal amabil si cu zambetul pe buze de la prima ora a diminetii. Paturi foarte confortabile!

 574. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 575. Locatia e super-incepand cu exteriorul-liniste, verdeata, curatenie, si terminand cu interiorul-racoare, curatenie, spatiu foarte mare, utilat cu tot ce trebuie, chiar ca acasa. Gazdele sunt amabile,dragute, serviabile si discrete. In mod curent evit sa scriu recenzii pe Booking, trecand doar un scor, pentru ca eu si ai mei suntem niste persoane mai…pretentioase. Dar de data asta, chiar nu pot spune nimic negativ. Vom reveni oricand cu placere!

 576. Exceptional. Totul a fost perfect, in cele mai mici detalii.

 577. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 578. Personalul foarte amabil si atent la nevoile noastre. Ne-au dat toate informatiile de care aveam nevoie. Camera frumoasa si curata. Ne-a placut , ne-am simtit foarte bine. Va multumin! Vom reveni.

 579. Mic dejun foarte bun, personalul serviabil, poziție ok

 580. Raportul calitate-pret este corect. Personalul a fost amabil, apartamentul spatios, patul si canapeaua au fost confortabile.

 581. Micul dejun saracacios, desi scria suc de portocale/… a lipsit cu desavarsire.

 582. Hotelul modern, curățenia era la ea acasă. Personalul amabil, camera super, micul dejun bun.

 583. Camera spațioasă, foarte curat, personalul foarte amabil

 584. Locatia foarte buna fiind central. Camera era curata si spatioasa.

 585. Curățenie impecabilă, gazde foarte amabile, interior modern si cu bun gust.

 586. Locația in centrul orașului, liniște, spațios, pentru familii Centrală proprie

 587. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 588. Curat, patul este cu telecomanda si poti sa-l setezi cum vrei tu.

 589. Pe langa faptul ca totul este modern si facut cu un bun gust ce iti ofera o stare de bine, curatenie este impecabila, toate detaliile sunt bine puse la punct si toate nevoile sunt asigurate pentru un sejur placut si relaxant. Personalul foarte amabil, cum rar se mai gaseste, la dispozitia clientului. Recomand cu incredere si drag!

 590. Curățenia impecabila, încălzirea prin pardoseala foarte plăcută, patul larg si comod

 591. Incalzirea in pardoseala aduce un climat foarte placut si sanatos. In concluzie, totul a fost minunat!

 592. Micul dejun foarte bun Personalul foarte amabil si serviabil. Camerele mobilate cu mult bun gust Patul excelent, cu o lenjerie de foarte buna calitate, prosoape foarte bune.

 593. O casa veche foarte frumos resturata! Apartamentul este foarte mare si confortabil!

 594. Personalul si mancarea. Au vinuri de foarte buna calitate

 595. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 596. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 597. Pe langa faptul ca totul este modern si facut cu un bun gust ce iti ofera o stare de bine, curatenie este impecabila, toate detaliile sunt bine puse la punct si toate nevoile sunt asigurate pentru un sejur placut si relaxant. Personalul foarte amabil, cum rar se mai gaseste, la dispozitia clientului. Recomand cu incredere si drag!

 598. Pensiunea este foarte frumoasa localizata intr-o cladire veche dar frumos renovata. Pozitia este excelenta, stradal chiar in centrul Campulungului. Cu toate ca este central, izolatia fonica este foarte buna, nu se aude zgomotul strazii.

 599. Locatie centrala, langa principalele obiective, restaurante, bănci. Personalul a fost foarte amabil, camera spațioasă și curată.

 600. Camera frumoasa eleganta ,curată,spațioasă! Gaszda primitoare

 601. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 602. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 603. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 604. balconul cu sarme pentru uscarea hainelor, spatiul din baie

 605. Domnul Tante, proprietarul este pasionat de tenis si daca vrei sa ai o conversatie interesante atunci ai cu cine, un om extraordinar pasionat de tot ceea ce inseamna bio. Pacat ca nu am stat mult timp sa putem vorbi mai mult.La urmatoarea expozitie chinologica cu siguranta tot la dansul ne vom caza.

 606. Atitudinea celor care administrau pensiunea si baza sportivă. Binevoitori, amabili, primitori.

 607. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 608. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 609. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 610. Liniștea și amplasarea. Gazda promptă în rezolvarea situației de mai sus.

 611. Locația in centrul orașului, liniște, spațios, pentru familii Centrală proprie

 612. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 613. Este al treilea an in care revin la locatie, pentru ca mi se pare cea mai frumoasa pensiune din Campulung.

 614. Micul dejun foarte bun Personalul foarte amabil si serviabil. Camerele mobilate cu mult bun gust Patul excelent, cu o lenjerie de foarte buna calitate, prosoape foarte bune.

 615. O casa veche foarte frumos resturata! Apartamentul este foarte mare si confortabil!

 616. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 617. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 618. Personalul foarte amabil si atent la nevoile noastre. Ne-au dat toate informatiile de care aveam nevoie. Camera frumoasa si curata. Ne-a placut , ne-am simtit foarte bine. Va multumin! Vom reveni.

 619. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 620. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 621. Pe langa faptul ca totul este modern si facut cu un bun gust ce iti ofera o stare de bine, curatenie este impecabila, toate detaliile sunt bine puse la punct si toate nevoile sunt asigurate pentru un sejur placut si relaxant. Personalul foarte amabil, cum rar se mai gaseste, la dispozitia clientului. Recomand cu incredere si drag!

 622. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 623. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 624. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 625. Au fost 24h exact cum ar trebui sa fie, de la check-in pana la check-out. Baia este formidabila, foarte mare, iar camera foaaaarte spatioasa si ea. Ca sa nu mai vorbesc de amplasare, este fix in centru vis-a-vis pe Gradina Publica. Iar cladirea in sine si design-ul te fac sa simti ca traiesti ca boierii de odinioara la un conac. O experienta excelenta per total. Recomand cu incredere!

 626. Pensiunea este foarte frumoasa localizata intr-o cladire veche dar frumos renovata. Pozitia este excelenta, stradal chiar in centrul Campulungului. Cu toate ca este central, izolatia fonica este foarte buna, nu se aude zgomotul strazii.

 627. Locatie centrala, langa principalele obiective, restaurante, bănci. Personalul a fost foarte amabil, camera spațioasă și curată.

 628. Liniștea și amplasarea. Gazda promptă în rezolvarea situației de mai sus.

 629. Locația in centrul orașului, liniște, spațios, pentru familii Centrală proprie

 630. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 631. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 632. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 633. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 634. Locatie splendida, personal foarte amabil, aproape de oras, curat si multe facilitati. Cred ca o sa revin, este un loc minunat pentru weekend sau sejur. Linistea si peisajul sunt deosebite.

 635. Camera f frumoasa,locatia excelenta.Bucatarie f dotata ,priveliste minunata,o terasa mare,balansoar in curte,loc de joaca pt copii…pe scurt tot ce ti-ai putea dori pentru o relaxare la munte.

 636. Totul f frumos.liniste curat.personalul amabil.pacat ca am fost in tranzit si nu am putut sta mai mult.Vom reveni cu plăcere.

 637. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 638. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 639. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 640. Totul minunat, neașteptat de frumos, liniște, curățenie , mâncarea ireproșabilă, micul dejun mult și savuros de bun….nimic de reproșat , vom reveni cu siguranță , mulțumim gazdelor.

 641. Este al treilea an in care revin la locatie, pentru ca mi se pare cea mai frumoasa pensiune din Campulung.

 642. Micul dejun foarte bun Personalul foarte amabil si serviabil. Camerele mobilate cu mult bun gust Patul excelent, cu o lenjerie de foarte buna calitate, prosoape foarte bune.

 643. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 644. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 645. Personalul foarte amabil si atent la nevoile noastre. Ne-au dat toate informatiile de care aveam nevoie. Camera frumoasa si curata. Ne-a placut , ne-am simtit foarte bine. Va multumin! Vom reveni.

 646. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 647. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 648. Pe langa faptul ca totul este modern si facut cu un bun gust ce iti ofera o stare de bine, curatenie este impecabila, toate detaliile sunt bine puse la punct si toate nevoile sunt asigurate pentru un sejur placut si relaxant. Personalul foarte amabil, cum rar se mai gaseste, la dispozitia clientului. Recomand cu incredere si drag!

 649. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 650. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 651. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 652. Camere spatioase, foarte curate, moderne. Locatia este in centrul orasului cu acces la restaurante si magazine,un parc mare pt copii.Comunicarea cu gazda foarte buna.Noi am ajuns dupa ora la care se face ultimul check-in dar domnul a fost foarte amabil si avenit sa ne predea camerele cand am ajuns.

 653. Au fost 24h exact cum ar trebui sa fie, de la check-in pana la check-out. Baia este formidabila, foarte mare, iar camera foaaaarte spatioasa si ea. Ca sa nu mai vorbesc de amplasare, este fix in centru vis-a-vis pe Gradina Publica. Iar cladirea in sine si design-ul te fac sa simti ca traiesti ca boierii de odinioara la un conac. O experienta excelenta per total. Recomand cu incredere!

 654. Pensiunea este foarte frumoasa localizata intr-o cladire veche dar frumos renovata. Pozitia este excelenta, stradal chiar in centrul Campulungului. Cu toate ca este central, izolatia fonica este foarte buna, nu se aude zgomotul strazii.

 655. Liniștea și amplasarea. Gazda promptă în rezolvarea situației de mai sus.

 656. Locația in centrul orașului, liniște, spațios, pentru familii Centrală proprie

 657. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 658. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 659. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 660. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 661. Personal amabil desi la un hotel plin nu fac fata. Aceeasi persoana e chelner, manager si receptioner. In dimineata plecarii am prins la restaurant un parastas, iar apoi urma o nunta, drept urmare micul dejun a durat pana la 45 de min sa fie servit. Ma bucur ca nu am dormit sambata acolo pentru ca as fi fost trezita de muzica de la nunta. Suficiente locuri de parcare. In lipsa de evenimente locul poate fi relaxant si extrem de linistitor. Mic dejun bun si satios.

 662. Mic dejun copios. Paturi confortabile. Locatia linistita, la 3 minute de centru. Pranzul si cina variate. Personalul extrem de amabil. Parcarea spatioasa.

 663. Camere mari, baie mare, gradina cu flori, terasa. Parcare mare si curata. Preturi bune la mancare.

 664. Camera spatioasa, un living unde puteai sta de povesti foarte frumos, micul dejun foarte bun, personalul foarte amabil

 665. Totul minunat, neașteptat de frumos, liniște, curățenie , mâncarea ireproșabilă, micul dejun mult și savuros de bun….nimic de reproșat , vom reveni cu siguranță , mulțumim gazdelor.

 666. Este al treilea an in care revin la locatie, pentru ca mi se pare cea mai frumoasa pensiune din Campulung.

 667. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 668. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 669. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 670. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 671. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 672. Personalul foarte amabil si atent la nevoile noastre. Ne-au dat toate informatiile de care aveam nevoie. Camera frumoasa si curata. Ne-a placut , ne-am simtit foarte bine. Va multumin! Vom reveni.

 673. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 674. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 675. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 676. Liniștea și amplasarea. Gazda promptă în rezolvarea situației de mai sus.

 677. Locația in centrul orașului, liniște, spațios, pentru familii Centrală proprie

 678. Personalul foarte amabil. Masa la Restaurantul Bistro foarte gustoasa.

 679. Cameră mare spațioasă, curată. Gazda amabila drăguță, ne-a recomandat chiar și un restaurant unde mâncarea a fost excelenta 😊

 680. Camere spatioase, foarte curate, moderne. Locatia este in centrul orasului cu acces la restaurante si magazine,un parc mare pt copii.Comunicarea cu gazda foarte buna.Noi am ajuns dupa ora la care se face ultimul check-in dar domnul a fost foarte amabil si avenit sa ne predea camerele cand am ajuns.

 681. Au fost 24h exact cum ar trebui sa fie, de la check-in pana la check-out. Baia este formidabila, foarte mare, iar camera foaaaarte spatioasa si ea. Ca sa nu mai vorbesc de amplasare, este fix in centru vis-a-vis pe Gradina Publica. Iar cladirea in sine si design-ul te fac sa simti ca traiesti ca boierii de odinioara la un conac. O experienta excelenta per total. Recomand cu incredere!

 682. Personal amabil desi la un hotel plin nu fac fata. Aceeasi persoana e chelner, manager si receptioner. In dimineata plecarii am prins la restaurant un parastas, iar apoi urma o nunta, drept urmare micul dejun a durat pana la 45 de min sa fie servit. Ma bucur ca nu am dormit sambata acolo pentru ca as fi fost trezita de muzica de la nunta. Suficiente locuri de parcare. In lipsa de evenimente locul poate fi relaxant si extrem de linistitor. Mic dejun bun si satios.

 683. Mic dejun copios. Paturi confortabile. Locatia linistita, la 3 minute de centru. Pranzul si cina variate. Personalul extrem de amabil. Parcarea spatioasa.

 684. Camere mari, baie mare, gradina cu flori, terasa. Parcare mare si curata. Preturi bune la mancare.

 685. Camera spatioasa, un living unde puteai sta de povesti foarte frumos, micul dejun foarte bun, personalul foarte amabil

 686. Totul minunat, neașteptat de frumos, liniște, curățenie , mâncarea ireproșabilă, micul dejun mult și savuros de bun….nimic de reproșat , vom reveni cu siguranță , mulțumim gazdelor.

 687. Este al treilea an in care revin la locatie, pentru ca mi se pare cea mai frumoasa pensiune din Campulung.

 688. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 689. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 690. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 691. Camerele amenajate cu bun gust, iar curățenia a fost de nota 100.

 692. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 693. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 694. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 695. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 696. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 697. Cameră mare spațioasă, curată. Gazda amabila drăguță, ne-a recomandat chiar și un restaurant unde mâncarea a fost excelenta 😊

 698. Camere spatioase, foarte curate, moderne. Locatia este in centrul orasului cu acces la restaurante si magazine,un parc mare pt copii.Comunicarea cu gazda foarte buna.Noi am ajuns dupa ora la care se face ultimul check-in dar domnul a fost foarte amabil si avenit sa ne predea camerele cand am ajuns.

 699. Au fost 24h exact cum ar trebui sa fie, de la check-in pana la check-out. Baia este formidabila, foarte mare, iar camera foaaaarte spatioasa si ea. Ca sa nu mai vorbesc de amplasare, este fix in centru vis-a-vis pe Gradina Publica. Iar cladirea in sine si design-ul te fac sa simti ca traiesti ca boierii de odinioara la un conac. O experienta excelenta per total. Recomand cu incredere!

 700. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 701. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 702. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 703. Gazdele foarte amabile, conditii excelente, mancare foarte buna.

 704. Am revenit pentru că este un loc plăcut, liniștitor. Îmi place clădirea, casă cu mult lemn, imi place curtea, imi place cum arată. Înăuntru este mochetă inclusiv în balcon, baie pentru fiecare cameră, priveliști frumoase de la geam. Masa se poate servi la restaurantul lor la orice oră. Personalul amabil. Ieftin și frumos.

 705. Liniștea din jurul pensiunii, aerul de munte, amabilitatea personalului, dar si curățenia din cameră si faptul că am dormit bine!

 706. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 707. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 708. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 709. Camera in care am stat dubla deluxe a fost foarte spatioasa, curata si confortabila, insa este bine de stiut ca nu toate camerele din aceeasi categorie sunt atat de spatioase! Micul dejun a fost de tip continental, dar foarte bogat si apetisant prezentat.

 710. Camera spatioasa, un living unde puteai sta de povesti foarte frumos, micul dejun foarte bun, personalul foarte amabil

 711. Totul minunat, neașteptat de frumos, liniște, curățenie , mâncarea ireproșabilă, micul dejun mult și savuros de bun….nimic de reproșat , vom reveni cu siguranță , mulțumim gazdelor.

 712. Personal amabil desi la un hotel plin nu fac fata. Aceeasi persoana e chelner, manager si receptioner. In dimineata plecarii am prins la restaurant un parastas, iar apoi urma o nunta, drept urmare micul dejun a durat pana la 45 de min sa fie servit. Ma bucur ca nu am dormit sambata acolo pentru ca as fi fost trezita de muzica de la nunta. Suficiente locuri de parcare. In lipsa de evenimente locul poate fi relaxant si extrem de linistitor. Mic dejun bun si satios.

 713. Mic dejun copios. Paturi confortabile. Locatia linistita, la 3 minute de centru. Pranzul si cina variate. Personalul extrem de amabil. Parcarea spatioasa.

 714. Camere mari, baie mare, gradina cu flori, terasa. Parcare mare si curata. Preturi bune la mancare.

 715. Camerele amenajate cu bun gust, iar curățenia a fost de nota 100.

 716. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 717. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 718. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 719. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 720. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 721. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 722. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 723. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 724. Cameră mare spațioasă, curată. Gazda amabila drăguță, ne-a recomandat chiar și un restaurant unde mâncarea a fost excelenta 😊

 725. Camere spatioase, foarte curate, moderne. Locatia este in centrul orasului cu acces la restaurante si magazine,un parc mare pt copii.Comunicarea cu gazda foarte buna.Noi am ajuns dupa ora la care se face ultimul check-in dar domnul a fost foarte amabil si avenit sa ne predea camerele cand am ajuns.

 726. Au fost 24h exact cum ar trebui sa fie, de la check-in pana la check-out. Baia este formidabila, foarte mare, iar camera foaaaarte spatioasa si ea. Ca sa nu mai vorbesc de amplasare, este fix in centru vis-a-vis pe Gradina Publica. Iar cladirea in sine si design-ul te fac sa simti ca traiesti ca boierii de odinioara la un conac. O experienta excelenta per total. Recomand cu incredere!

 727. Structura foarte curată, personalul amabil si gata de a indeplini orice solicitare, camera enorma, patul imens si extrem de confortabil, mancarea foarte buna la restaurant si nu in ultimul rand padurea ce inconjoara hotelul ne-au impresionat si ne-au făcut sa ne dorim sa ne intoarcem Va multumim pentru tot

 728. Incaperile sunt spatioase bine compartimentate, paturi mari cu lenjerie impecabila

 729. Camera mare si confortabilă. Mic dejun suficient la un pret bun. Personal amabil. Mâncare bine gatita .

 730. Camera in care am stat dubla deluxe a fost foarte spatioasa, curata si confortabila, insa este bine de stiut ca nu toate camerele din aceeasi categorie sunt atat de spatioase! Micul dejun a fost de tip continental, dar foarte bogat si apetisant prezentat.

 731. Camera spatioasa, un living unde puteai sta de povesti foarte frumos, micul dejun foarte bun, personalul foarte amabil

 732. Totul minunat, neașteptat de frumos, liniște, curățenie , mâncarea ireproșabilă, micul dejun mult și savuros de bun….nimic de reproșat , vom reveni cu siguranță , mulțumim gazdelor.

 733. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 734. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 735. Personalul foarte amabil si atent la nevoile noastre. Ne-au dat toate informatiile de care aveam nevoie. Camera frumoasa si curata. Ne-a placut , ne-am simtit foarte bine. Va multumin! Vom reveni.

 736. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 737. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 738. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 739. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 740. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 741. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 742. Cameră mare spațioasă, curată. Gazda amabila drăguță, ne-a recomandat chiar și un restaurant unde mâncarea a fost excelenta 😊

 743. Camere spatioase, foarte curate, moderne. Locatia este in centrul orasului cu acces la restaurante si magazine,un parc mare pt copii.Comunicarea cu gazda foarte buna.Noi am ajuns dupa ora la care se face ultimul check-in dar domnul a fost foarte amabil si avenit sa ne predea camerele cand am ajuns.

 744. Au fost 24h exact cum ar trebui sa fie, de la check-in pana la check-out. Baia este formidabila, foarte mare, iar camera foaaaarte spatioasa si ea. Ca sa nu mai vorbesc de amplasare, este fix in centru vis-a-vis pe Gradina Publica. Iar cladirea in sine si design-ul te fac sa simti ca traiesti ca boierii de odinioara la un conac. O experienta excelenta per total. Recomand cu incredere!

 745. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 746. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 747. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 748. Structura foarte curată, personalul amabil si gata de a indeplini orice solicitare, camera enorma, patul imens si extrem de confortabil, mancarea foarte buna la restaurant si nu in ultimul rand padurea ce inconjoara hotelul ne-au impresionat si ne-au făcut sa ne dorim sa ne intoarcem Va multumim pentru tot

 749. Incaperile sunt spatioase bine compartimentate, paturi mari cu lenjerie impecabila

 750. Camera mare si confortabilă. Mic dejun suficient la un pret bun. Personal amabil. Mâncare bine gatita .

 751. PATRONUL si personalul foarte amabili.Cameara cu vedere spre balcon si oras este excelenta!Curatenia.Amplasarea.Restaurantul care serveste si meniul zilei.Dimineata la ora 5:30 am fost asteptati in curte si ni s-a oferit un transfer gratuit pana la gara.Multumim pentru tot.Vom reveni cu placere!

 752. A fost liniște. Proprietarul a acceptat să ofere o altă cameră.

 753. Numar mare de camere pentru grupuri mari. Restaurant si bar in incinta.

 754. Lenjerie foarte curata. Camere spatioase, frumos decorate.

 755. Camera in care am stat dubla deluxe a fost foarte spatioasa, curata si confortabila, insa este bine de stiut ca nu toate camerele din aceeasi categorie sunt atat de spatioase! Micul dejun a fost de tip continental, dar foarte bogat si apetisant prezentat.

 756. Camera spatioasa, un living unde puteai sta de povesti foarte frumos, micul dejun foarte bun, personalul foarte amabil

 757. Proprietatea este gestionata de oameni tineri, calzi, discreti, amabili. Camera a fost mare si luminoasa cu toate facilitatile. Locatia este extra centrala.

 758. Patul foarte confortabil, curatenie, camera decorata cu bun-gust, spatioasa, luminoasa, calduroasa. Localizarea in centul orasului reprezinta un plus. Personalul amabil.

 759. Cameră mare spațioasă, curată. Gazda amabila drăguță, ne-a recomandat chiar și un restaurant unde mâncarea a fost excelenta 😊

 760. Gazdele foarte amabile, conditii excelente, mancare foarte buna.

 761. Am revenit pentru că este un loc plăcut, liniștitor. Îmi place clădirea, casă cu mult lemn, imi place curtea, imi place cum arată. Înăuntru este mochetă inclusiv în balcon, baie pentru fiecare cameră, priveliști frumoase de la geam. Masa se poate servi la restaurantul lor la orice oră. Personalul amabil. Ieftin și frumos.

 762. Liniștea din jurul pensiunii, aerul de munte, amabilitatea personalului, dar si curățenia din cameră si faptul că am dormit bine!

 763. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 764. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 765. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 766. Structura foarte curată, personalul amabil si gata de a indeplini orice solicitare, camera enorma, patul imens si extrem de confortabil, mancarea foarte buna la restaurant si nu in ultimul rand padurea ce inconjoara hotelul ne-au impresionat si ne-au făcut sa ne dorim sa ne intoarcem Va multumim pentru tot

 767. Incaperile sunt spatioase bine compartimentate, paturi mari cu lenjerie impecabila

 768. Camera mare si confortabilă. Mic dejun suficient la un pret bun. Personal amabil. Mâncare bine gatita .

 769. Camerele amenajate cu bun gust, iar curățenia a fost de nota 100.

 770. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 771. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 772. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 773. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 774. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 775. PATRONUL si personalul foarte amabili.Cameara cu vedere spre balcon si oras este excelenta!Curatenia.Amplasarea.Restaurantul care serveste si meniul zilei.Dimineata la ora 5:30 am fost asteptati in curte si ni s-a oferit un transfer gratuit pana la gara.Multumim pentru tot.Vom reveni cu placere!

 776. A fost liniște. Proprietarul a acceptat să ofere o altă cameră.

 777. Numar mare de camere pentru grupuri mari. Restaurant si bar in incinta.

 778. Lenjerie foarte curata. Camere spatioase, frumos decorate.

 779. Camera in care am stat dubla deluxe a fost foarte spatioasa, curata si confortabila, insa este bine de stiut ca nu toate camerele din aceeasi categorie sunt atat de spatioase! Micul dejun a fost de tip continental, dar foarte bogat si apetisant prezentat.

 780. Camera spatioasa, un living unde puteai sta de povesti foarte frumos, micul dejun foarte bun, personalul foarte amabil

 781. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 782. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 783. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 784. Camerele amenajate cu bun gust, iar curățenia a fost de nota 100.

 785. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 786. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 787. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 788. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 789. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 790. Proprietatea este gestionata de oameni tineri, calzi, discreti, amabili. Camera a fost mare si luminoasa cu toate facilitatile. Locatia este extra centrala.

 791. Patul foarte confortabil, curatenie, camera decorata cu bun-gust, spatioasa, luminoasa, calduroasa. Localizarea in centul orasului reprezinta un plus. Personalul amabil.

 792. Cameră mare spațioasă, curată. Gazda amabila drăguță, ne-a recomandat chiar și un restaurant unde mâncarea a fost excelenta 😊

 793. Structura foarte curată, personalul amabil si gata de a indeplini orice solicitare, camera enorma, patul imens si extrem de confortabil, mancarea foarte buna la restaurant si nu in ultimul rand padurea ce inconjoara hotelul ne-au impresionat si ne-au făcut sa ne dorim sa ne intoarcem Va multumim pentru tot

 794. Incaperile sunt spatioase bine compartimentate, paturi mari cu lenjerie impecabila

 795. Camera mare si confortabilă. Mic dejun suficient la un pret bun. Personal amabil. Mâncare bine gatita .

 796. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 797. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 798. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 799. Amenajarea imobilului, amplasamentul, curățenia și micul dejun.

 800. Lenjerie foarte curata. Camere spatioase, frumos decorate.

 801. Camera in care am stat dubla deluxe a fost foarte spatioasa, curata si confortabila, insa este bine de stiut ca nu toate camerele din aceeasi categorie sunt atat de spatioase! Micul dejun a fost de tip continental, dar foarte bogat si apetisant prezentat.

 802. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 803. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 804. Personalul foarte amabil si atent la nevoile noastre. Ne-au dat toate informatiile de care aveam nevoie. Camera frumoasa si curata. Ne-a placut , ne-am simtit foarte bine. Va multumin! Vom reveni.

 805. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 806. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 807. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 808. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 809. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 810. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 811. Proprietatea este gestionata de oameni tineri, calzi, discreti, amabili. Camera a fost mare si luminoasa cu toate facilitatile. Locatia este extra centrala.

 812. Patul foarte confortabil, curatenie, camera decorata cu bun-gust, spatioasa, luminoasa, calduroasa. Localizarea in centul orasului reprezinta un plus. Personalul amabil.

 813. Cameră mare spațioasă, curată. Gazda amabila drăguță, ne-a recomandat chiar și un restaurant unde mâncarea a fost excelenta 😊

 814. Structura foarte curată, personalul amabil si gata de a indeplini orice solicitare, camera enorma, patul imens si extrem de confortabil, mancarea foarte buna la restaurant si nu in ultimul rand padurea ce inconjoara hotelul ne-au impresionat si ne-au făcut sa ne dorim sa ne intoarcem Va multumim pentru tot

 815. Incaperile sunt spatioase bine compartimentate, paturi mari cu lenjerie impecabila

 816. Camera mare si confortabilă. Mic dejun suficient la un pret bun. Personal amabil. Mâncare bine gatita .

 817. Locatie splendida, personal foarte amabil, aproape de oras, curat si multe facilitati. Cred ca o sa revin, este un loc minunat pentru weekend sau sejur. Linistea si peisajul sunt deosebite.

 818. Camera f frumoasa,locatia excelenta.Bucatarie f dotata ,priveliste minunata,o terasa mare,balansoar in curte,loc de joaca pt copii…pe scurt tot ce ti-ai putea dori pentru o relaxare la munte.

 819. Totul f frumos.liniste curat.personalul amabil.pacat ca am fost in tranzit si nu am putut sta mai mult.Vom reveni cu plăcere.

 820. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 821. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 822. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 823. Amenajarea imobilului, amplasamentul, curățenia și micul dejun.

 824. Lenjerie foarte curata. Camere spatioase, frumos decorate.

 825. Camera in care am stat dubla deluxe a fost foarte spatioasa, curata si confortabila, insa este bine de stiut ca nu toate camerele din aceeasi categorie sunt atat de spatioase! Micul dejun a fost de tip continental, dar foarte bogat si apetisant prezentat.

 826. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 827. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 828. Personalul foarte amabil si atent la nevoile noastre. Ne-au dat toate informatiile de care aveam nevoie. Camera frumoasa si curata. Ne-a placut , ne-am simtit foarte bine. Va multumin! Vom reveni.

 829. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 830. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 831. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 832. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 833. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 834. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 835. Proprietatea este gestionata de oameni tineri, calzi, discreti, amabili. Camera a fost mare si luminoasa cu toate facilitatile. Locatia este extra centrala.

 836. Patul foarte confortabil, curatenie, camera decorata cu bun-gust, spatioasa, luminoasa, calduroasa. Localizarea in centul orasului reprezinta un plus. Personalul amabil.

 837. Cameră mare spațioasă, curată. Gazda amabila drăguță, ne-a recomandat chiar și un restaurant unde mâncarea a fost excelenta 😊

 838. Gazde prietenoase. A fost caldura in camera, fara economie cum am întâlnit in această perioada in alte locuri. Apa calda s-a terminat putin cam devreme, pe la ora 22 dar poate pt ca era si pensiunea f plina.

 839. Locatie splendida, personal foarte amabil, aproape de oras, curat si multe facilitati. Cred ca o sa revin, este un loc minunat pentru weekend sau sejur. Linistea si peisajul sunt deosebite.

 840. Camera f frumoasa,locatia excelenta.Bucatarie f dotata ,priveliste minunata,o terasa mare,balansoar in curte,loc de joaca pt copii…pe scurt tot ce ti-ai putea dori pentru o relaxare la munte.

 841. Structura foarte curată, personalul amabil si gata de a indeplini orice solicitare, camera enorma, patul imens si extrem de confortabil, mancarea foarte buna la restaurant si nu in ultimul rand padurea ce inconjoara hotelul ne-au impresionat si ne-au făcut sa ne dorim sa ne intoarcem Va multumim pentru tot

 842. Incaperile sunt spatioase bine compartimentate, paturi mari cu lenjerie impecabila

 843. Camera mare si confortabilă. Mic dejun suficient la un pret bun. Personal amabil. Mâncare bine gatita .

 844. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 845. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 846. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 847. Daca doriti o camera calda si placuta, un mic dejun gustos va recomand cu incredere aceasta locatie. 👍

 848. Amenajarea imobilului, amplasamentul, curățenia și micul dejun.

 849. Lenjerie foarte curata. Camere spatioase, frumos decorate.

 850. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 851. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 852. Personalul foarte amabil si atent la nevoile noastre. Ne-au dat toate informatiile de care aveam nevoie. Camera frumoasa si curata. Ne-a placut , ne-am simtit foarte bine. Va multumin! Vom reveni.

 853. Proprietatea este gestionata de oameni tineri, calzi, discreti, amabili. Camera a fost mare si luminoasa cu toate facilitatile. Locatia este extra centrala.

 854. Patul foarte confortabil, curatenie, camera decorata cu bun-gust, spatioasa, luminoasa, calduroasa. Localizarea in centul orasului reprezinta un plus. Personalul amabil.

 855. Cameră mare spațioasă, curată. Gazda amabila drăguță, ne-a recomandat chiar și un restaurant unde mâncarea a fost excelenta 😊

 856. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 857. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 858. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 859. Locatie excelenta situata intr-o zona linistita de relaxare.Gazde deosebit de ospitaliere, restaurant familial cu meniuri traditionale locale,camere frumoase si curatenie,wi fi interior si exterior, supraveghere video,livada pana in padure.

 860. Gazdele sunt minunate, atmosfera buna, mancarea la fel.

 861. Gazdele foarte amabile, conditii excelente, mancare foarte buna.

 862. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 863. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 864. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 865. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 866. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 867. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 868. Gazde prietenoase. A fost caldura in camera, fara economie cum am întâlnit in această perioada in alte locuri. Apa calda s-a terminat putin cam devreme, pe la ora 22 dar poate pt ca era si pensiunea f plina.

 869. Locatie splendida, personal foarte amabil, aproape de oras, curat si multe facilitati. Cred ca o sa revin, este un loc minunat pentru weekend sau sejur. Linistea si peisajul sunt deosebite.

 870. Camera f frumoasa,locatia excelenta.Bucatarie f dotata ,priveliste minunata,o terasa mare,balansoar in curte,loc de joaca pt copii…pe scurt tot ce ti-ai putea dori pentru o relaxare la munte.

 871. Daca doriti o camera calda si placuta, un mic dejun gustos va recomand cu incredere aceasta locatie. 👍

 872. Amenajarea imobilului, amplasamentul, curățenia și micul dejun.

 873. Lenjerie foarte curata. Camere spatioase, frumos decorate.

 874. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 875. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 876. Personalul foarte amabil si atent la nevoile noastre. Ne-au dat toate informatiile de care aveam nevoie. Camera frumoasa si curata. Ne-a placut , ne-am simtit foarte bine. Va multumin! Vom reveni.

 877. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 878. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 879. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 880. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 881. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 882. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 883. M-am cazat impreuna cu familia la pensiunea Brancoveneasca, 6 persoane. Parintii au fost cazati intr-o camera cu pat dublu (parea a fi chiar queen bed), iar noi ceilalti intr-un apartament cu 2 camere. Apartamentul se afla la mansarda, ceea ce face sa fie foarte calduros pe timpul verii, fara aer conditionat si 2 gemulete mici. A fost putin cam inghesuit si am intampinat cateva probleme la dus. Cu toate acestea, pe timpul noptii s-a racorit, camerele au fost curate, iar paturile comode. In ceea ce priveste camera cu pat dublu: spatios, curat, racoare, fara probleme. Micul dejun gustos si suficient, iar personalul dragut si amabil.

 884. Micul dejun slab. Se poate umbla la pret si micul dejun sa fie mai bogat.

 885. Aproape de centrul orasului. Personal ok. Au acceptat late check out.

 886. Proprietatea este gestionata de oameni tineri, calzi, discreti, amabili. Camera a fost mare si luminoasa cu toate facilitatile. Locatia este extra centrala.

 887. Patul foarte confortabil, curatenie, camera decorata cu bun-gust, spatioasa, luminoasa, calduroasa. Localizarea in centul orasului reprezinta un plus. Personalul amabil.

 888. Cameră mare spațioasă, curată. Gazda amabila drăguță, ne-a recomandat chiar și un restaurant unde mâncarea a fost excelenta 😊

 889. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 890. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 891. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 892. Structura foarte curată, personalul amabil si gata de a indeplini orice solicitare, camera enorma, patul imens si extrem de confortabil, mancarea foarte buna la restaurant si nu in ultimul rand padurea ce inconjoara hotelul ne-au impresionat si ne-au făcut sa ne dorim sa ne intoarcem Va multumim pentru tot

 893. Incaperile sunt spatioase bine compartimentate, paturi mari cu lenjerie impecabila

 894. Camera mare si confortabilă. Mic dejun suficient la un pret bun. Personal amabil. Mâncare bine gatita .

 895. Daca doriti o camera calda si placuta, un mic dejun gustos va recomand cu incredere aceasta locatie. 👍

 896. Amenajarea imobilului, amplasamentul, curățenia și micul dejun.

 897. Lenjerie foarte curata. Camere spatioase, frumos decorate.

 898. Totul a fost PERFECT! Pensiunea este, cu siguranță, de 4 stele. Probabil din cauza lipsei piscinei este încadrată la 3 stele (conform normelor hoteliere). Camele sunt superbe, curățenia la cote maxime, micul dejun proaspăt și mai mult decât consistent. Prăjiturile din partea casei m-au uns la suflet, personalul extrem de amabil, liniște, poziționare centrală, căldură în camere. Recomand tuturor. Părinții mei vor merge și ei peste o săptămână.

 899. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 900. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 901. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 902. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 903. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 904. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 905. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 906. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 907. M-am cazat impreuna cu familia la pensiunea Brancoveneasca, 6 persoane. Parintii au fost cazati intr-o camera cu pat dublu (parea a fi chiar queen bed), iar noi ceilalti intr-un apartament cu 2 camere. Apartamentul se afla la mansarda, ceea ce face sa fie foarte calduros pe timpul verii, fara aer conditionat si 2 gemulete mici. A fost putin cam inghesuit si am intampinat cateva probleme la dus. Cu toate acestea, pe timpul noptii s-a racorit, camerele au fost curate, iar paturile comode. In ceea ce priveste camera cu pat dublu: spatios, curat, racoare, fara probleme. Micul dejun gustos si suficient, iar personalul dragut si amabil.

 908. Micul dejun slab. Se poate umbla la pret si micul dejun sa fie mai bogat.

 909. Aproape de centrul orasului. Personal ok. Au acceptat late check out.

 910. Proprietatea este gestionata de oameni tineri, calzi, discreti, amabili. Camera a fost mare si luminoasa cu toate facilitatile. Locatia este extra centrala.

 911. Patul foarte confortabil, curatenie, camera decorata cu bun-gust, spatioasa, luminoasa, calduroasa. Localizarea in centul orasului reprezinta un plus. Personalul amabil.

 912. Cameră mare spațioasă, curată. Gazda amabila drăguță, ne-a recomandat chiar și un restaurant unde mâncarea a fost excelenta 😊

 913. Structura foarte curată, personalul amabil si gata de a indeplini orice solicitare, camera enorma, patul imens si extrem de confortabil, mancarea foarte buna la restaurant si nu in ultimul rand padurea ce inconjoara hotelul ne-au impresionat si ne-au făcut sa ne dorim sa ne intoarcem Va multumim pentru tot

 914. Incaperile sunt spatioase bine compartimentate, paturi mari cu lenjerie impecabila

 915. Camera mare si confortabilă. Mic dejun suficient la un pret bun. Personal amabil. Mâncare bine gatita .

 916. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 917. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 918. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 919. Daca doriti o camera calda si placuta, un mic dejun gustos va recomand cu incredere aceasta locatie. 👍

 920. Amenajarea imobilului, amplasamentul, curățenia și micul dejun.

 921. Lenjerie foarte curata. Camere spatioase, frumos decorate.

 922. Totul a fost PERFECT! Pensiunea este, cu siguranță, de 4 stele. Probabil din cauza lipsei piscinei este încadrată la 3 stele (conform normelor hoteliere). Camele sunt superbe, curățenia la cote maxime, micul dejun proaspăt și mai mult decât consistent. Prăjiturile din partea casei m-au uns la suflet, personalul extrem de amabil, liniște, poziționare centrală, căldură în camere. Recomand tuturor. Părinții mei vor merge și ei peste o săptămână.

 923. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 924. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 925. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 926. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 927. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 928. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 929. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 930. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 931. Structura foarte curată, personalul amabil si gata de a indeplini orice solicitare, camera enorma, patul imens si extrem de confortabil, mancarea foarte buna la restaurant si nu in ultimul rand padurea ce inconjoara hotelul ne-au impresionat si ne-au făcut sa ne dorim sa ne intoarcem Va multumim pentru tot

 932. Incaperile sunt spatioase bine compartimentate, paturi mari cu lenjerie impecabila

 933. Camera mare si confortabilă. Mic dejun suficient la un pret bun. Personal amabil. Mâncare bine gatita .

 934. Gazde prietenoase. A fost caldura in camera, fara economie cum am întâlnit in această perioada in alte locuri. Apa calda s-a terminat putin cam devreme, pe la ora 22 dar poate pt ca era si pensiunea f plina.

 935. Locatie splendida, personal foarte amabil, aproape de oras, curat si multe facilitati. Cred ca o sa revin, este un loc minunat pentru weekend sau sejur. Linistea si peisajul sunt deosebite.

 936. Camera f frumoasa,locatia excelenta.Bucatarie f dotata ,priveliste minunata,o terasa mare,balansoar in curte,loc de joaca pt copii…pe scurt tot ce ti-ai putea dori pentru o relaxare la munte.

 937. M-am cazat impreuna cu familia la pensiunea Brancoveneasca, 6 persoane. Parintii au fost cazati intr-o camera cu pat dublu (parea a fi chiar queen bed), iar noi ceilalti intr-un apartament cu 2 camere. Apartamentul se afla la mansarda, ceea ce face sa fie foarte calduros pe timpul verii, fara aer conditionat si 2 gemulete mici. A fost putin cam inghesuit si am intampinat cateva probleme la dus. Cu toate acestea, pe timpul noptii s-a racorit, camerele au fost curate, iar paturile comode. In ceea ce priveste camera cu pat dublu: spatios, curat, racoare, fara probleme. Micul dejun gustos si suficient, iar personalul dragut si amabil.

 938. Micul dejun slab. Se poate umbla la pret si micul dejun sa fie mai bogat.

 939. Aproape de centrul orasului. Personal ok. Au acceptat late check out.

 940. Daca doriti o camera calda si placuta, un mic dejun gustos va recomand cu incredere aceasta locatie. 👍

 941. Amenajarea imobilului, amplasamentul, curățenia și micul dejun.

 942. Lenjerie foarte curata. Camere spatioase, frumos decorate.

 943. Totul a fost PERFECT! Pensiunea este, cu siguranță, de 4 stele. Probabil din cauza lipsei piscinei este încadrată la 3 stele (conform normelor hoteliere). Camele sunt superbe, curățenia la cote maxime, micul dejun proaspăt și mai mult decât consistent. Prăjiturile din partea casei m-au uns la suflet, personalul extrem de amabil, liniște, poziționare centrală, căldură în camere. Recomand tuturor. Părinții mei vor merge și ei peste o săptămână.

 944. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 945. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 946. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 947. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 948. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 949. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 950. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 951. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 952. M-am cazat impreuna cu familia la pensiunea Brancoveneasca, 6 persoane. Parintii au fost cazati intr-o camera cu pat dublu (parea a fi chiar queen bed), iar noi ceilalti intr-un apartament cu 2 camere. Apartamentul se afla la mansarda, ceea ce face sa fie foarte calduros pe timpul verii, fara aer conditionat si 2 gemulete mici. A fost putin cam inghesuit si am intampinat cateva probleme la dus. Cu toate acestea, pe timpul noptii s-a racorit, camerele au fost curate, iar paturile comode. In ceea ce priveste camera cu pat dublu: spatios, curat, racoare, fara probleme. Micul dejun gustos si suficient, iar personalul dragut si amabil.

 953. Micul dejun slab. Se poate umbla la pret si micul dejun sa fie mai bogat.

 954. Aproape de centrul orasului. Personal ok. Au acceptat late check out.

 955. Locatie excelenta situata intr-o zona linistita de relaxare.Gazde deosebit de ospitaliere, restaurant familial cu meniuri traditionale locale,camere frumoase si curatenie,wi fi interior si exterior, supraveghere video,livada pana in padure.

 956. Gazdele sunt minunate, atmosfera buna, mancarea la fel.

 957. Gazdele foarte amabile, conditii excelente, mancare foarte buna.

 958. Gazde prietenoase. A fost caldura in camera, fara economie cum am întâlnit in această perioada in alte locuri. Apa calda s-a terminat putin cam devreme, pe la ora 22 dar poate pt ca era si pensiunea f plina.

 959. Locatie splendida, personal foarte amabil, aproape de oras, curat si multe facilitati. Cred ca o sa revin, este un loc minunat pentru weekend sau sejur. Linistea si peisajul sunt deosebite.

 960. Camera f frumoasa,locatia excelenta.Bucatarie f dotata ,priveliste minunata,o terasa mare,balansoar in curte,loc de joaca pt copii…pe scurt tot ce ti-ai putea dori pentru o relaxare la munte.

 961. Proprietatea este gestionata de oameni tineri, calzi, discreti, amabili. Camera a fost mare si luminoasa cu toate facilitatile. Locatia este extra centrala.

 962. Patul foarte confortabil, curatenie, camera decorata cu bun-gust, spatioasa, luminoasa, calduroasa. Localizarea in centul orasului reprezinta un plus. Personalul amabil.

 963. Cameră mare spațioasă, curată. Gazda amabila drăguță, ne-a recomandat chiar și un restaurant unde mâncarea a fost excelenta 😊

 964. Totul a fost PERFECT! Pensiunea este, cu siguranță, de 4 stele. Probabil din cauza lipsei piscinei este încadrată la 3 stele (conform normelor hoteliere). Camele sunt superbe, curățenia la cote maxime, micul dejun proaspăt și mai mult decât consistent. Prăjiturile din partea casei m-au uns la suflet, personalul extrem de amabil, liniște, poziționare centrală, căldură în camere. Recomand tuturor. Părinții mei vor merge și ei peste o săptămână.

 965. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 966. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 967. Locația și clădirea superbă. Wifi rapid. Foarte foarte curat și călduros peste tot prin cazare. Mic dejun ok. Probabil cea mai bună cazare din Câmpulung-Muscel. Cu siguranță mă voi întoarce dar voi cere o anumită cameră.

 968. Daca doriti o camera calda si placuta, un mic dejun gustos va recomand cu incredere aceasta locatie. 👍

 969. Amenajarea imobilului, amplasamentul, curățenia și micul dejun.

 970. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 971. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 972. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 973. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 974. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 975. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 976. M-am cazat impreuna cu familia la pensiunea Brancoveneasca, 6 persoane. Parintii au fost cazati intr-o camera cu pat dublu (parea a fi chiar queen bed), iar noi ceilalti intr-un apartament cu 2 camere. Apartamentul se afla la mansarda, ceea ce face sa fie foarte calduros pe timpul verii, fara aer conditionat si 2 gemulete mici. A fost putin cam inghesuit si am intampinat cateva probleme la dus. Cu toate acestea, pe timpul noptii s-a racorit, camerele au fost curate, iar paturile comode. In ceea ce priveste camera cu pat dublu: spatios, curat, racoare, fara probleme. Micul dejun gustos si suficient, iar personalul dragut si amabil.

 977. Micul dejun slab. Se poate umbla la pret si micul dejun sa fie mai bogat.

 978. Aproape de centrul orasului. Personal ok. Au acceptat late check out.

 979. PATRONUL si personalul foarte amabili.Cameara cu vedere spre balcon si oras este excelenta!Curatenia.Amplasarea.Restaurantul care serveste si meniul zilei.Dimineata la ora 5:30 am fost asteptati in curte si ni s-a oferit un transfer gratuit pana la gara.Multumim pentru tot.Vom reveni cu placere!

 980. Numar mare de camere pentru grupuri mari. Restaurant si bar in incinta.

 981. camera foarte curata, personalul ambil, locatia centrala dar linistita

 982. Locatia este o veche casa boiereasca reamenajata, frumos impodobita pentru sarbatorile de iarna. Este curat, linistit, confortabil. personalul amabil. Are parcare proprie gratuita.

 983. Locația și clădirea superbă. Wifi rapid. Foarte foarte curat și călduros peste tot prin cazare. Mic dejun ok. Probabil cea mai bună cazare din Câmpulung-Muscel. Cu siguranță mă voi întoarce dar voi cere o anumită cameră.

 984. Daca doriti o camera calda si placuta, un mic dejun gustos va recomand cu incredere aceasta locatie. 👍

 985. Totul a fost PERFECT! Pensiunea este, cu siguranță, de 4 stele. Probabil din cauza lipsei piscinei este încadrată la 3 stele (conform normelor hoteliere). Camele sunt superbe, curățenia la cote maxime, micul dejun proaspăt și mai mult decât consistent. Prăjiturile din partea casei m-au uns la suflet, personalul extrem de amabil, liniște, poziționare centrală, căldură în camere. Recomand tuturor. Părinții mei vor merge și ei peste o săptămână.

 986. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 987. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 988. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 989. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 990. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 991. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 992. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 993. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 994. M-am cazat impreuna cu familia la pensiunea Brancoveneasca, 6 persoane. Parintii au fost cazati intr-o camera cu pat dublu (parea a fi chiar queen bed), iar noi ceilalti intr-un apartament cu 2 camere. Apartamentul se afla la mansarda, ceea ce face sa fie foarte calduros pe timpul verii, fara aer conditionat si 2 gemulete mici. A fost putin cam inghesuit si am intampinat cateva probleme la dus. Cu toate acestea, pe timpul noptii s-a racorit, camerele au fost curate, iar paturile comode. In ceea ce priveste camera cu pat dublu: spatios, curat, racoare, fara probleme. Micul dejun gustos si suficient, iar personalul dragut si amabil.

 995. Micul dejun slab. Se poate umbla la pret si micul dejun sa fie mai bogat.

 996. Aproape de centrul orasului. Personal ok. Au acceptat late check out.

 997. Gazde prietenoase. A fost caldura in camera, fara economie cum am întâlnit in această perioada in alte locuri. Apa calda s-a terminat putin cam devreme, pe la ora 22 dar poate pt ca era si pensiunea f plina.

 998. Locatie splendida, personal foarte amabil, aproape de oras, curat si multe facilitati. Cred ca o sa revin, este un loc minunat pentru weekend sau sejur. Linistea si peisajul sunt deosebite.

 999. Camera f frumoasa,locatia excelenta.Bucatarie f dotata ,priveliste minunata,o terasa mare,balansoar in curte,loc de joaca pt copii…pe scurt tot ce ti-ai putea dori pentru o relaxare la munte.

 1000. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 1001. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 1002. Camere curate,paturi confortabile,mic dejun bun,parcare privata,personal amabil

 1003. Proprietatea este gestionata de oameni tineri, calzi, discreti, amabili. Camera a fost mare si luminoasa cu toate facilitatile. Locatia este extra centrala.

 1004. Patul foarte confortabil, curatenie, camera decorata cu bun-gust, spatioasa, luminoasa, calduroasa. Localizarea in centul orasului reprezinta un plus. Personalul amabil.

 1005. Cameră mare spațioasă, curată. Gazda amabila drăguță, ne-a recomandat chiar și un restaurant unde mâncarea a fost excelenta 😊

 1006. M-am cazat impreuna cu familia la pensiunea Brancoveneasca, 6 persoane. Parintii au fost cazati intr-o camera cu pat dublu (parea a fi chiar queen bed), iar noi ceilalti intr-un apartament cu 2 camere. Apartamentul se afla la mansarda, ceea ce face sa fie foarte calduros pe timpul verii, fara aer conditionat si 2 gemulete mici. A fost putin cam inghesuit si am intampinat cateva probleme la dus. Cu toate acestea, pe timpul noptii s-a racorit, camerele au fost curate, iar paturile comode. In ceea ce priveste camera cu pat dublu: spatios, curat, racoare, fara probleme. Micul dejun gustos si suficient, iar personalul dragut si amabil.

 1007. Micul dejun slab. Se poate umbla la pret si micul dejun sa fie mai bogat.

 1008. Aproape de centrul orasului. Personal ok. Au acceptat late check out.

 1009. Totul a fost PERFECT! Pensiunea este, cu siguranță, de 4 stele. Probabil din cauza lipsei piscinei este încadrată la 3 stele (conform normelor hoteliere). Camele sunt superbe, curățenia la cote maxime, micul dejun proaspăt și mai mult decât consistent. Prăjiturile din partea casei m-au uns la suflet, personalul extrem de amabil, liniște, poziționare centrală, căldură în camere. Recomand tuturor. Părinții mei vor merge și ei peste o săptămână.

 1010. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 1011. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 1012. Locatia este o veche casa boiereasca reamenajata, frumos impodobita pentru sarbatorile de iarna. Este curat, linistit, confortabil. personalul amabil. Are parcare proprie gratuita.

 1013. Locația și clădirea superbă. Wifi rapid. Foarte foarte curat și călduros peste tot prin cazare. Mic dejun ok. Probabil cea mai bună cazare din Câmpulung-Muscel. Cu siguranță mă voi întoarce dar voi cere o anumită cameră.

 1014. Daca doriti o camera calda si placuta, un mic dejun gustos va recomand cu incredere aceasta locatie. 👍

 1015. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 1016. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 1017. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 1018. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 1019. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 1020. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 1021. PATRONUL si personalul foarte amabili.Cameara cu vedere spre balcon si oras este excelenta!Curatenia.Amplasarea.Restaurantul care serveste si meniul zilei.Dimineata la ora 5:30 am fost asteptati in curte si ni s-a oferit un transfer gratuit pana la gara.Multumim pentru tot.Vom reveni cu placere!

 1022. Numar mare de camere pentru grupuri mari. Restaurant si bar in incinta.

 1023. camera foarte curata, personalul ambil, locatia centrala dar linistita

 1024. Locatie excelenta situata intr-o zona linistita de relaxare.Gazde deosebit de ospitaliere, restaurant familial cu meniuri traditionale locale,camere frumoase si curatenie,wi fi interior si exterior, supraveghere video,livada pana in padure.

 1025. Gazdele sunt minunate, atmosfera buna, mancarea la fel.

 1026. Gazdele foarte amabile, conditii excelente, mancare foarte buna.

 1027. Excellent mountain location, great view, great spa, very professional staff, taking care of all client needs and even going the extra mile to make clients happy.

 1028. Not a lot to say. We came very late and left early)

 1029. Staff very friendly and helpful, meals were very good quality, location near to centre of town and above a pub

 1030. M-am cazat impreuna cu familia la pensiunea Brancoveneasca, 6 persoane. Parintii au fost cazati intr-o camera cu pat dublu (parea a fi chiar queen bed), iar noi ceilalti intr-un apartament cu 2 camere. Apartamentul se afla la mansarda, ceea ce face sa fie foarte calduros pe timpul verii, fara aer conditionat si 2 gemulete mici. A fost putin cam inghesuit si am intampinat cateva probleme la dus. Cu toate acestea, pe timpul noptii s-a racorit, camerele au fost curate, iar paturile comode. In ceea ce priveste camera cu pat dublu: spatios, curat, racoare, fara probleme. Micul dejun gustos si suficient, iar personalul dragut si amabil.

 1031. Micul dejun slab. Se poate umbla la pret si micul dejun sa fie mai bogat.

 1032. Aproape de centrul orasului. Personal ok. Au acceptat late check out.

 1033. Locatia este o veche casa boiereasca reamenajata, frumos impodobita pentru sarbatorile de iarna. Este curat, linistit, confortabil. personalul amabil. Are parcare proprie gratuita.

 1034. Locația și clădirea superbă. Wifi rapid. Foarte foarte curat și călduros peste tot prin cazare. Mic dejun ok. Probabil cea mai bună cazare din Câmpulung-Muscel. Cu siguranță mă voi întoarce dar voi cere o anumită cameră.

 1035. Daca doriti o camera calda si placuta, un mic dejun gustos va recomand cu incredere aceasta locatie. 👍

 1036. Totul a fost PERFECT! Pensiunea este, cu siguranță, de 4 stele. Probabil din cauza lipsei piscinei este încadrată la 3 stele (conform normelor hoteliere). Camele sunt superbe, curățenia la cote maxime, micul dejun proaspăt și mai mult decât consistent. Prăjiturile din partea casei m-au uns la suflet, personalul extrem de amabil, liniște, poziționare centrală, căldură în camere. Recomand tuturor. Părinții mei vor merge și ei peste o săptămână.

 1037. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 1038. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 1039. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 1040. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 1041. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 1042. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 1043. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 1044. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 1045. Excellent mountain location, great view, great spa, very professional staff, taking care of all client needs and even going the extra mile to make clients happy.

 1046. Not a lot to say. We came very late and left early)

 1047. Staff very friendly and helpful, meals were very good quality, location near to centre of town and above a pub

 1048. Gazde prietenoase. A fost caldura in camera, fara economie cum am întâlnit in această perioada in alte locuri. Apa calda s-a terminat putin cam devreme, pe la ora 22 dar poate pt ca era si pensiunea f plina.

 1049. Locatie splendida, personal foarte amabil, aproape de oras, curat si multe facilitati. Cred ca o sa revin, este un loc minunat pentru weekend sau sejur. Linistea si peisajul sunt deosebite.

 1050. Camera f frumoasa,locatia excelenta.Bucatarie f dotata ,priveliste minunata,o terasa mare,balansoar in curte,loc de joaca pt copii…pe scurt tot ce ti-ai putea dori pentru o relaxare la munte.

 1051. PATRONUL si personalul foarte amabili.Cameara cu vedere spre balcon si oras este excelenta!Curatenia.Amplasarea.Restaurantul care serveste si meniul zilei.Dimineata la ora 5:30 am fost asteptati in curte si ni s-a oferit un transfer gratuit pana la gara.Multumim pentru tot.Vom reveni cu placere!

 1052. Numar mare de camere pentru grupuri mari. Restaurant si bar in incinta.

 1053. camera foarte curata, personalul ambil, locatia centrala dar linistita

 1054. Proprietatea, camerele mari, presiunea la apa, caldura din camera, mobilierul, micul dejun suficient si personalul amabil

 1055. Locatia este o veche casa boiereasca reamenajata, frumos impodobita pentru sarbatorile de iarna. Este curat, linistit, confortabil. personalul amabil. Are parcare proprie gratuita.

 1056. Locația și clădirea superbă. Wifi rapid. Foarte foarte curat și călduros peste tot prin cazare. Mic dejun ok. Probabil cea mai bună cazare din Câmpulung-Muscel. Cu siguranță mă voi întoarce dar voi cere o anumită cameră.

 1057. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 1058. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.

 1059. multumim pentru ospitalitate, ne am simtit minunat!

 1060. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 1061. Totul,inclusiv modalitatea de preluare a cheilor la sosire, plecare.

 1062. Pat mare și confortabil, curățenie. Are și bucătărie echipata cu strictul necesar plus câteva gustări, ceaiuri și cafele.

 1063. Totul a fost PERFECT! Pensiunea este, cu siguranță, de 4 stele. Probabil din cauza lipsei piscinei este încadrată la 3 stele (conform normelor hoteliere). Camele sunt superbe, curățenia la cote maxime, micul dejun proaspăt și mai mult decât consistent. Prăjiturile din partea casei m-au uns la suflet, personalul extrem de amabil, liniște, poziționare centrală, căldură în camere. Recomand tuturor. Părinții mei vor merge și ei peste o săptămână.

 1064. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 1065. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 1066. Foarte curat, linistit, camere spatioase, personalul foarte amabil și prompt. Mic dejun foarte bun.

 1067. Parcarea disponibila, raul Targului exact langa, restaurantul care deservea locatia, apropierea de centrul orasului, variantele de mic dejun.

 1068. Cameră a fost curată, doamna de la recepție a fost foarte amabilă. Micul dejun foarte diversificat și gustos.

 1069. PATRONUL si personalul foarte amabili.Cameara cu vedere spre balcon si oras este excelenta!Curatenia.Amplasarea.Restaurantul care serveste si meniul zilei.Dimineata la ora 5:30 am fost asteptati in curte si ni s-a oferit un transfer gratuit pana la gara.Multumim pentru tot.Vom reveni cu placere!

 1070. Numar mare de camere pentru grupuri mari. Restaurant si bar in incinta.

 1071. camera foarte curata, personalul ambil, locatia centrala dar linistita

 1072. Structura foarte curată, personalul amabil si gata de a indeplini orice solicitare, camera enorma, patul imens si extrem de confortabil, mancarea foarte buna la restaurant si nu in ultimul rand padurea ce inconjoara hotelul ne-au impresionat si ne-au făcut sa ne dorim sa ne intoarcem Va multumim pentru tot

 1073. Incaperile sunt spatioase bine compartimentate, paturi mari cu lenjerie impecabila

 1074. Camera mare si confortabilă. Mic dejun suficient la un pret bun. Personal amabil. Mâncare bine gatita .

 1075. Arhitectura deosebita, servire ireproșabilă, extrem de plăcut. Mâncare buna și suficienta.

 1076. Mi-a plăcut mult camera, foarte spatioasa, curatenie impecabilă, mobilier retro, servicii bune. Restaurantul era foarte frumos, servirea impecabilă, mancarea bună . Locatia in sine e foarte frumoasă, e o casă veche renovată dar păstrat stilul inițial.

 1077. Totul a fost la superlativ! Camera confortabilă, condiții foarte bune, curatenie, micul dejun peste așteptări!

 1078. Totul a fost PERFECT! Pensiunea este, cu siguranță, de 4 stele. Probabil din cauza lipsei piscinei este încadrată la 3 stele (conform normelor hoteliere). Camele sunt superbe, curățenia la cote maxime, micul dejun proaspăt și mai mult decât consistent. Prăjiturile din partea casei m-au uns la suflet, personalul extrem de amabil, liniște, poziționare centrală, căldură în camere. Recomand tuturor. Părinții mei vor merge și ei peste o săptămână.

 1079. Caldura cu care am fost primiti. Afara erau 28-30 de grade, in camera 35-40. Nici vorba de aer conditionat, in conditiile in care camera/camerele se afla deasupra unui laborator de cofetarie. In plus, peretii dintr-un colt al camerei, acolo unde probabil se gaseste un cos sau o evacuare, degajau caldura unei sobe permanent.

 1080. Gazde amabile, generoase si atmosfera intima, prietenoasa. Dulciurile sunt un adevarat deliciu!

 1081. Locatie de lux , foarte confortabila si foarte curat. O sa revin cu siguranta. Recomand.

 1082. Atenție deosebita, primire călduroasă, intimitate, confort deosebit. Vom reveni cu placere și vom recomanda locatia tututor prietenilor.

 1083. Totul a fost perfect! De la sistemul de acces cu cheia în căsuța de valori de la intrare, la condițiile oferite, totul a fost perfect.

 1084. Atmosfera foarte placuta si odihnitoare… confort si curatenie desavirsite… gazdele minunate. Si o pisica irezistibila prin curte.

 1085. Amplasament intr-o zona foarte frumoasa de case, cu mult specific local. Gradina este foarte frumoasa si bine ingrijita, apartamentul este curat si spatios.

 1086. Gazdele extrem de primitoare. Locatia la aprox. 10 minute de mers pe jos de centru. Camerele apartamentului foarte mari. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.